Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zal de finale van 'K3 zoekt K3' verlopen

Zo zal de finale van 'K3 zoekt K3' verlopen

http://oi65.tinypic.com/28txqhe.jpg

Vrijdagavond is het eindelijk zover, dan weten we welke drie meisjes Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman zullen opvolgen als K3-zangeressen. De finale van K3 zoekt K3 belooft alvast een spannende show te worden.

De zes overgebleven meisjes, Hanne, Klaasje, Lisa, Jindra, Marthe en Lauren, namen afgelopen week al plaats in de kappersstoel en kregen al dan niet een nieuwe haarkleur. Welke dat wordt pas vrijdag duidelijk. Die haarkleur zal meteen een grote rol spelen in de finale. Met de nieuwe verdeling acht K3-combinaties mogelijk zijn met telkens één roodharige, één zwartharige en één blonde kandidate. De kijkers én juryleden Karen, Kristel, Josje, Gert Verhulst en Miguel Wiels zullen niet langer stemmen op één kandidate, maar wel op hun ideale K3-combinatie.

Battle
Na het laatste live televisieoptreden van Karen, Kristel en Josje als K3 volgt een spannende muzikale battle waarin elke kandidaat het opneemt tegen haar rechtstreekse tegenstandster. Na de duels worden de acht mogelijke K3-combinaties aan de kijker voorgesteld in een flitsende K3-medley. Op de schouders van kijkend Vlaanderen en Nederland én van de jury rust meteen een moeilijke taak. Zij stemmen immers op hun favoriete combinatie en bepalen zo welke trio's nog steeds kans maken en welke drie combinaties worden geschrapt. De stemmen van de kijker en die van de jury tellen elk mee voor 50%. De opbrengst van de Vlaamse voting gaat trouwens integraal naar Rode Neuzen Dag.

Nieuw K3-nummer
Met de vijf resterende combinaties wordt vanaf dan de eindsprint ingezet. Elk trio brengt in primeur een gloednieuw K3-nummer. Nadat het publiek en de jury opnieuw hun stem hebben uitgebracht, wordt duidelijk welke winnende combinatie de nieuwe K3 wordt. Dat rood-zwart-blond-trio staat aan de start van een nieuw leven en een bloeiende carrière. Wie ziet zijn droom werkelijkheid worden in de ultraspannende finale van K3 Zoekt K3? Welke meiden mogen aan het einde van de finale als kersverse K3'tjes hun eerste single 10.000 Luchtballonnen zingen in de nieuwe, legendarische regenboogjurkjes? We komen het vrijdagavond te weten.

Dit weekend gingen de zes meisjes gelijk de kappersstoel in... Het blijft nog even een geheimpje wat het is geworden tot vrijdag. Wie heeft welke kleur denk je?

04-11-2015 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Bourlon: "Als de lancering van de nieuwe K3 mislukt? Dan is dat maar zo"

Hans Bourlon: "Als de lancering van de nieuwe K3 mislukt? Dan is dat maar zo"

http://oi64.tinypic.com/1z2ofgj.jpg

'K3 zoekt K3' nadert stilaan zijn einde. De opvolgsters van Karen, Josje en Kristel zullen binnenkort bekendgemaakt worden. Hans Bourlon, CEO van Studio 100, gaf in Humo zijn mening over de nieuwe start.

"Wat als de lancering mislukt? Dan is dat maar zo. Echt. De start was alvast fantastisch", verrast hij. Hij geeft ook meer prijs over de toekomstige plannen met K3.

Veel verkochte tickets
"Er zijn shows gepland vanaf 28 november tot april, met de huidige én de nieuwe K3. Die lopen bijzonder goed: er zijn al meer dan 215.000 tickets voorverkocht, wa tuitzonderlijk veel is. Verder zal de nieuwe K3 de nieuwe single '10.000 luchtballonnen' opnemen, de bijbehorende videoclip, en een cd."

03-11-2015 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kookgodin verdeelt wat avocado op een toast en verontwaardigt tv-kijkers

Kookgodin verdeelt wat avocado op een toast en verontwaardigt tv-kijkers

http://oi63.tinypic.com/2wekwtf.jpg

Haar nieuwe tv-show draait rond het presenteren van "ongecompliceerde" recepten. De kinderlijk eenvoudige bereidingen van kookgodin Nigella Lawson lokken verontwaardiging uit bij heel wat kijkers.

Gisteravond werd de eerste aflevering uitgezonden van 'Simply Nigella': de langverwachte terugkeer van Lawson naar de beeldbuis. Haar fans waren dan ook zeer benieuwd naar wat ze dit keer uit haar kookpotten zou toveren. Bitter weinig, volgens ontgoochelde kijkers.

Vooral het moment waarop Nigella wel eindeloos lang leek te doen over het uitsmeren van wat avocado op een toast, deed de wenkbrauwen fronsen. Simpel, dat wel. Maar de kijkers waren niet onder de indruk. "Is dit een recept?", was de teneur op sociale media.

03-11-2015 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-man woest op Halle Berry na beschuldiging mishandeling

Ex-man woest op Halle Berry na beschuldiging mishandeling

http://oi64.tinypic.com/2cp2rus.jpg

David Justice heeft op Twitter flink uitgehaald naar zijn ex-vrouw Halle Berry. De voormalig honkbalspeler beweert dat de actrice hem mishandeling in de schoenen heeft geprobeerd te schuiven. Ook waarschuwt hij Halle's aanstaande ex-man Olivier Martinez.

Justice en Berry waren getrouwd van 1992 tot en met 1997. "Ik, Eric (Benet, Halle's tweede man red.), Gabriel (Aubry, Berrys ex-vriend en vader van haar dochter red.) en Olivier waren allemaal haar 'prins op het witte paard', totdat het eindigde. Toen werden we allemaal de ergste mannen in de geschiedenis", begint David zijn tirade.

Berry heeft in het verleden toegegeven dat ze is mishandeld door een 'beroemde ex-vriend'. De actrice wilde nooit zijn naam noemen, waardoor het gerucht ging dat het om Justice ging. David heeft het zijn ex altijd kwalijk genomen dat ze deze geruchten nooit heeft ontkracht. "Ze was boos op me omdat ik haar had verlaten, daarom probeerde zij en haar team mijn imago kapot te maken. Het moest mijn schuld wel zijn." David zegt dat het Wesley Snipes is geweest die Halle ooit zo hard op haar oor heeft geslagen dat ze deels doof is geworden.

Waarschuwing
Halle kondigde vorige week aan na een huwelijk van twee jaar te gaan scheiden van Martinez, de vader van haar tweejarige zoon Maceo. En David waarschuwt hem. "Wacht maar, Olivier. Het komt eraan. Ze insinueerde dat haar dochter niet veilig was bij Gabriel. Zoek het maar op en ontdek de reden."

03-11-2015 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke dames kroont Twitter tot de nieuwe K3?

Welke dames kroont Twitter tot de nieuwe K3?

http://oi64.tinypic.com/5y7z1d.jpg

Met zes zijn ze nog om de nieuwe K3 te worden. Dat betekent dat de helft van de kandidates nog moet afvallen en dat er vrijdag in de finale maar liefst negentien mogelijke combinaties zullen sneuvelen. Want er kan natuurlijk maar één trio winnen. Welk precies, dat is complex, maar hier gaan we toch met onze poging!

Uiteraard zien we pieken in de Twitterberichten over de kandidates net vóór, tijdens en net ná de liveshows van K3 Zoekt K3. Maar volgens het totale aantal vermeldingen op Twitter tot nu toe staan Jindra, Marthe en Klaasje helemaal bovenaan. Dat berekenden de taaltechnologen van Textgain op basis van alle tweets over de wedstrijd sinds 15 oktober.

03-11-2015 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift aangeklaagd voor diefstal songtekst

Taylor Swift aangeklaagd voor diefstal songtekst

http://oi67.tinypic.com/65wfg2.jpg

R&B-artiest Jesse Graham eist een schadevergoeding van 42 miljoen dollar (38 miljoen euro) van Taylor Swift voor haar hit 'Shake It Off'. Volgens Graham heeft Swift een tekstfragment gestolen van zijn song 'Haters Gone Hate'.

Jesse Graham, 50, dagvaardt Swift omdat hij ervan overtuigd is dat ze het refrein van 'Shake It Off' heeft gestolen uit zijn werk 'Haters Gone Hate'. Volgens de artiest is het niet mogelijk dat de zangeres uit zichzelf op de tekst van het nummer is gekomen.

Graham schreef het nummer in 2013, maar de artiest is weinig bekend. Swifts refrein bevat de tekst "cause the players gonna play, play, play, play, play/ And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate," terwijl in Grahams song de regel "haters gonna hate, players gonna play" voorkomt.

De bluesartiest zegt dat Swifts nummer dezelfde insteek heeft als het zijne. "Als ik niet het nummer 'Haters Gone Hate' had geschreven, dan zou de song 'Shake It Off' er niet zijn." Hij heeft naar eigen zeggen al vier of vijf keer gesproken met Big Machine, Swifts platenlabel, maar naar zijn eisen werd niet geluisterd. Aanvankelijk eiste hij een vermelding op Swifts album en een selfie met de zangeres, maar dat werd hem geweigerd.  Nu wil hij dus een schadevergoeding van 42 miljoen dollar. "Eerst wilde ik het laten gaan, maar dit nummer is echt helemaal het mijne," zei hij.

Wat Graham misschien nog niet weet is dat een nummer van 3LW uit 2000 ook de regels "Playas, the gonna play/ And haters, they gonna hate" omvat. Swifts advocaten hebben nog niet gereageerd op de zaak.

03-11-2015 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode Duivel Yannick Ferreira-Carrasco vormt koppel met Miss België 2013

Rode Duivel Yannick Ferreira-Carrasco vormt koppel met Miss België 2013

http://oi68.tinypic.com/300ad81.jpg

Yannick Ferreira-Carrasco (22) kent leuke weken. Hij is aardig op dreef bij Atlético Madrid en ook naast het veld heeft hij succes. Sinds enkele weken vormt hij een koppel met Noémie Happart (22).

Noémie werd in 2013 verkozen tot Miss België. Volgens La Capitale zijn ze sinds 13 september samen. Toen veranderden ze hun status op Facebook. Via Instagram lieten ze ook merken dat ze samen Halloween vierden.

Carrasco kende zijn jeugdopleiding bij KRC Genk. Hij verliet de Limburgers voor AS Monaco en sinds dit seizoen speelt hij voor Atlético Madrid. Voor Happart is het niet haar eerste profvoetballer. Ze was eerder al samen met Leroy Labylle (MVV en ex-Standard).

03-11-2015 om 09:38 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
02-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 fragmenten die bewijzen dat 'De Ideale Wereld' niet mag verdwijnen

10 fragmenten die bewijzen dat 'De Ideale Wereld' niet mag verdwijnen

http://oi67.tinypic.com/358qbli.jpg

VIER-programma 'De Ideale Wereld', de dagelijkse dealer van prikkelende satire, komt ten vroegste in het najaar van 2016 weer op het scherm en keert allicht zelfs nooit meer terug. Dat meldt Humo. Enkele staaltjes van sterke televisie zullen de trouwe fans missen. Een bloemlezing.

De besparingsreceptie van Wetstraatreporter Sven de Leijer

Minister-president Bourgeois houdt naar jaarlijkse gewoonte de Septemberverklaring, de Vlaamse state of the union aan het eind van het zomerreces. Normaal wordt die altijd afgesloten met een uitgebreide receptie, behalve dit jaar dan. Maar dat was buiten DIW-Wetstraatreporter Sven de Leijer gerekend.

02-11-2015 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele weigert exclusief Brits tv-contract

Goedele weigert exclusief Brits tv-contract

http://oi67.tinypic.com/oa7xmq.jpg

Goedele Liekens heeft zo veel succes in Groot-Brittannië met haar programma 'Sex in Class' dat Channel Four haar een exclusief contract heeft aangeboden. De Vlaamse peinst echter niet over een overstap, vertelt ze aan het AD.

"Op zich kan het, want ze hebben me al gevraagd of ik een exclusief contract zou willen voor een aantal verschillende programma's. Maar de televisie bij ons opgeven? Nee, dat nooit!", vertelt Goedele aan de krant.

"Sex in Class is in Engeland supergoed ontvangen. Ik heb nog nooit in mijn leven zo'n bom aan positieve reacties over mij heen gekregen. The Guardian schreef: 'We moeten die vrouw klonen'. Dat was echt schrikken hoor. Vooral voor een Vlaming. Trots zijn zit niet echt in onze genen."

Goedele Liekens tekende begin vorig jaar een contract van twee jaar bij RTL Nederland. Vanaf maandag presenteert ze een tweede seizoen van Sex Academy op RTL5.

02-11-2015 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spannend: K3-finalistes hebben al een bezoekje aan de kapper gebracht

Spannend: K3-finalistes hebben al een bezoekje aan de kapper gebracht

http://oi68.tinypic.com/10on22o.jpg

Studio-100 baas Gert Verhulst is formeel: de nieuwe K3 moet opnieuw bestaan uit een brunette, een blondje en een roodharig meisje. Toen de kandidates dat in de vorige liveshow te weten kwamen, moesten ze duidelijk even slikken. Maar zo gezegd, zo gedaan. Op de Facebookpagina van 'K3 zoekt K3' is te zien dat de finalistes intussen al een bezoekje aan de kapper hebben gebracht. Voor de kijker is het nog even nagelbijtend afwachten tot vrijdag, want de meisjes poseerden allemaal geheimzinnig met een dikke, wollen muts op.

Blijkbaar mochten de kandidates zelf ook niet meteen weten welke haarkleur ze zouden krijgen, want op een foto bij de kapper is te zien dat de meisjes allemaal geblinddoekt in de kapperstoel zitten.

Intussen weten Hanne, Klaasje, Marthe, Jindra, Lisa en Lauren zelf welk nieuw kleurtje ze hebben gekregen, maar wij nog niet. Afwachten dus tot de grote finale van vrijdagavond, waarin ze allemaal hun nieuwe coupe zullen onthullen en ze rechtstreeks de strijd zullen aangaan met de meisjes met dezelfde haarkleur.

02-11-2015 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Happy Days-acteur Al Molinaro overleden

Happy Days-acteur Al Molinaro overleden

http://oi67.tinypic.com/2ijq3vn.jpg

De Amerikaanse acteur Al Molinaro is donderdag overleden. Hij speelde mee in verschillende series, maar zijn bekendste rol was die van Al Delvecchio in 'Happy Days'. Molinaro werd 96. Dat heeft de zoon van de acteur meegedeeld aan CNN.

Molinaro, die in een ziekenhuis in Californië overleed aan de gevolgen van galsteenproblemen, kende zijn glorieperiode als acteur in de jaren zeventig en tachtig. Vooral zijn rol als chef Al in "Happy Days" zit bij veel Amerikanen in het geheugen gegrift. Molinaro speelde mee in 146 afleveringen van de populaire reeks, die te zien was van 1974 tot 1984.

De acteur met de karakteristieke neus speelde ook rollen in "Love Boat", of nog "The Odd Couple".

Opmerkelijk: Molinaro is ook verantwoordelijk voor de doorbraak van Robin Williams: hij raadde de toen onbekende Williams in 1978 aan voor de rol van Mork in de serie 'Mork & Mindy'. De serie werd een hit, Williams een ster.

31-10-2015 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Máxima ontslagen uit ziekenhuis

Koningin Máxima ontslagen uit ziekenhuis

http://oi66.tinypic.com/rcq814.jpg

Koningin Máxima is vandaag ontslagen uit het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Ze mag thuis verder aansterken, liet de Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst weten. Máxima kwam deze week vervroegd terug uit China met een nierbekkenontsteking en werd woensdagochtend opgenomen in het ziekenhuis.

De behandelend arts van de koningin acht haar gezondheid zo verbeterd dat ze naar huis mag. Ze zal het de komende tijd iets rustiger aan doen. Dit leidt in sommige gevallen tot aanpassingen in haar agenda. Daarover wordt tijdig gecommuniceerd, aldus de RVD.

Máxima werd ziek in China, waar zij op staatsbezoek was met koning Willem-Alexander. Toen medicatie niet snel genoeg aansloeg en de koorts aanhield werd in overleg met artsen besloten dat zij vervroegd zou terugkeren naar Nederland.

Op Twitter staat een bedankje van de koningin voor de beterschapswensen en steun. "Veel dank voor de vele beterschapswensen die ik mocht ontvangen. Uw steun is hartverwarmend!''

31-10-2015 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie mag er de haarverf bovenhalen volgende week in K3 zoekt K3?

Wie mag er de haarverf bovenhalen volgende week in K3 zoekt K3?

http://oi64.tinypic.com/sb4ghf.jpg

Gert Verhulst weet al precies hoe zijn nieuwe K3 eruit moet komen te zien. Hij wil een zangeres met donker haar, eentje met rood haar en een blondine.  Dat betekent dat een aantal van hen een bezoekje aan de kapper zal moeten brengen.

31-10-2015 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel organiseert eigen Expeditie Robinson

Koppel organiseert eigen Expeditie Robinson

http://oi64.tinypic.com/4pzgit.jpg

Joris Meermans (34) en zijn vrouw Christine (30) vertrekken vandaag samen met enkele kameraden naar Kroatië om er locaties te gaan spotten voor hun eigen versie van Expeditie Robinson. "Veel mensen willen graag meedoen aan programma's zoals Expeditie Robinson of Peking Express, maar krijgen de kans niet of willen niet op televisie komen."

Beyond Borders is een reisbureau dat avontuurlijke reizen organiseert. De mensen worden niet gewoon meegenomen op een trektocht door de wildernis, maar moeten ook echt opdrachten uitvoeren. Na twee succesvolle pilootedities van Expeditie Noord in augustus heeft Meermans nu twee nieuwe concepten bedacht: Het Eiland - een soort Expeditie Robinson - en een roadtrip door Europa. "Gewone vakanties bestaan er al zoveel. Zo zijn we tot een mix van bekende concepten als Expeditie Robinson en Peking Express gekomen", zegt de bedenker.

En die concepten slaan aan. Inmiddels zijn er reeds 140 voorinschrijvingen voor de komende edities in juli 2016. Tijdens de herfstvakantie gaat Meermans samen met zijn vrouw en enkele kameraden de locaties bezoeken. "Eerst vliegen we naar Kroatië, nadien naar Stockholm. De vakantie zit goed vol." Eenmaal terug in België, zal alles op punt worden gezet. "En dan kan iedereen zich inschrijven. Helaas gaan we mensen moeten weigeren. Vermoedelijk is er plaats voor een kleine 100 deelnemers. De mensen die zich hebben ingeschreven, krijgen wel voorrang."

Wie deelneemt, zal tien dagen lang dagelijks zo'n twee opdrachten moeten uitvoeren. Een van de proeven is met twee in een raft over een van de beste rivieren van Europa te raften. De koppels moeten dan ballen met punten aan de oevers oppikken. "Nadien stappen ze over in een grote raft en spelen ze als team. Op het einde moeten ze ook 'surfen' in hun raft tegen de grootste versnelling in. Wie dat het langste kan, krijgt extra punten", legt Meermans uit. Daarnaast is er onder andere ook een tweedaagse trekking in de wildernis zonder enige vorm van accommodatie. "De deelnemers brengen zelf hun tent en eten mee. Er is geen kans om te schuilen, want ze zitten op het hoogplateau. Waar ze verblijven is er geen vegetatie."

Winnaars

De kostprijs om deel te nemen ligt nog niet vast, maar Meermans heeft wel een richtprijs. "Voor Expeditie Noord betaalden de deelnemers 1.395 euro per persoon. De prijs voor de roadtrip door Europa ligt waarschijnlijk op 150 euro per persoon, deelname aan Het Eiland kost tussen 1.200 en 1.300 euro." De winnaars van de wedstrijden krijgen overigens hun reis terugbetaald.

Die avontuurlijke reizen brengen gevaren met zich mee, dat beseft de organisator ook. "Maar de echte gevaarlijke dingen laten we over aan anderen aangezien we daar niet over de vereiste diploma's beschikken. Bij de andere activiteiten houden we rekening met de strengste veiligheidsvoorschriften. We werken in Noorwegen ook samen met Vlamingen die naar daar zijn geëmigreerd en aan de rand van de wildernis wonen. Daarnaast gaan we volgend jaar ook ervaren studenten geneeskunde als vrijwilligers meevragen. Mocht er dan iets gebeuren, dan is er altijd iemand in de buurt die meteen kan helpen. En natuurlijk wordt er voor iedereen de beste reisverzekering afgesloten."

Ook waarschuwt de organisatie ervoor dat niet iedereen geschikt is om deel te nemen. "We vragen aan iedereen over een basisconditie en het nodige doorzettingsvermogen te beschikken. Maar het is zeker niet zo dat enkel experts mee kunnen doen. Zeker 85 procent van de mensen komt in aanmerking om deel te nemen", besluit Meermans.

31-10-2015 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Billy Bob Thornton betrokken bij auto-ongeluk

Billy Bob Thornton betrokken bij auto-ongeluk

http://oi64.tinypic.com/acbyid.jpg

De Amerikaanse acteur Billy Bob Thornton is gisterochtend met een ambulance naar het ziekenhuis in Los Angeles gebracht nadat hij was betrokken bij een auto-ongeluk, zo meldt TMZ.

Volgens de website zat de ex-man van Angelina Jolie op de passagiersstoel toen de auto tegen een andere wagen reed. Omdat Billy Bob klaagde over hoofdpijn werd hij voor de zekerheid naar het Cedars-Sinai Medical Center gebracht.

Het management van Thornton heeft TMZ inmiddels laten weten dat de acteur het goed maakt. Er werd niks ernstigs bij hem gevonden. Na zijn ontslag uit het ziekenhuis keerde Billy Bob in de middag terug naar de filmset voor de opnames van zijn nieuwe film.

31-10-2015 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West wint modeprijs. Ja écht.

Kanye West wint modeprijs. Ja écht.

http://oi66.tinypic.com/j7rtxu.jpg

Niemand minder dan rapper en man van realityster Kim Kardashian Kanye West heeft een belangrijke modeprijs gewonnen voor de Yeezy sneaker die hij ontwierp in samenwerking met Adidas. Onlangs kampeerden ook in ons land enkele honderden fans urenlang voor de deuren van geselecteerde schoenenwinkels, om een paar Yeezy's te bemachtigen.

In de modewereld werd Kanye lang niet altijd met open armen onthaald, maar dat tij begint stilaan te keren. Zijn modecollecties krijgen steeds betere recensies, al zijn het vooral de Yeezy-sneakers die hem geen windeieren hebben gelegd. Maar dat hij daar nu een 'Shoe of the Year' award voor gaat krijgen, verbaast toch wel een beetje. Qua ontwerp zijn er uniekere exemplaren op de markt, dus heeft het dan toch vooral te maken met zijn bekende naam? Bij Footwear News, die de FN Archievement Awards uitreiken, denken ze daar anders over:

"Dat de Yeezy-sneaker de schoen van het jaar wordt, komt omdat die de markt in 2015 volledig gedomineerd heeft. Er was geen enkele andere schoen waar meer over werd geschreven, die sneller uitverkocht en die aan zo'n woekerprijzen werd doorverkocht. Zowat iedereen kent de Adidas-sneakers ook, zelfs mensen die niets hebben met sportschoenen. Vandaar zijn prijs," zeggen ze bij Footwear News.

29-10-2015 om 00:13 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bjorn De Wilde laat Annelien Coorevits afzien

Bjorn De Wilde laat Annelien Coorevits afzien

http://oi65.tinypic.com/10o3atc.jpg

Annelien Coorevits heeft via Instagram laten zien hoe ze haar lichaam fit blijft houden. Ze gaat daarvoor op bezoek bij Bjorn De Wilde.

De ex-profvoetballer en man van Eveline Hoste is een personal coach. Annelien bracht een bezoekje aan hem.

"Life is beautiful #personaltrainer #afzien @bjorndewilde", deelde ze mee. Bjorn feliciteerde haar met de sessie. "Great workout Annelien !!!
Personal training Life is beautiful by Bjorn De Wilde !!! Love my job. Life is beautiful !!!"

29-10-2015 om 00:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex doet boekje open over "controlefreak"-Beyoncé

Ex doet boekje open over "controlefreak"-Beyoncé

http://oi63.tinypic.com/2cs8mmv.jpg

Voor Beyoncé haar eeuwige liefde en trouw aan Jay Z beloofde, vormde ze tien jaar lang een koppel met Lyndall Locke. Hij doet nu een boekje open over de zangeres.

Lyndall en Beyoncé werden een koppel toen ze amper dertien jaar oud waren, maar kalverliefde was het niet. De twee bleven tien jaar lang samen. Locke vertelt nu dat hij al snel merkte dat Beyoncé heel wat ambitie had. "Soms experimenteerde ik met alcohol of marihuana, maar daar moest ze niets van weten. Ze vertelde dat ze zich daar nooit aan zou wagen om haar stem te beschermen. Ze was een echte controlefreak. Elke cent werd in haar zang- en danscarrière en aan haar managers besteed", vertelt hij aan Daily Mail. "Ik vertelde soms dat ik een gewoon leven wilde, maar dat zag zij niet zitten. 'Hier droom ik al als kind van', vertelde ze altijd."

Bedrogen
Na een relatie van tien jaar gingen de twee uit elkaar. Iets waar Locke nog steeds spijt van heeft. "Beyoncé was de liefde van mijn leven en ik de hare, dus haar verliezen is nog steeds hetgene waar ik het meeste spijt van heb." Dat Beyoncé hem verliet nadat hij haar meermaals had bedrogen, zegt Locke er niet meteen bij. Ondertussen is Beyoncé getrouwd met Jay Z en hebben ze een dochter Blue Ivy. Ook Locke vond opnieuw de liefde en heeft nu een zoon van twee jaar oud. "Ik heb Beyoncé al jaren niet meer gesproken, maar ik grap soms wel dat mijn zoon een playdate met Blue Ivy zou moeten hebben. Alleen weet ik niet hoe ik in contact moet komen met Beyoncé", besluit hij.

28-10-2015 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint komt op 14 november aan in Antwerpen

Sint komt op 14 november aan in Antwerpen

http://oi66.tinypic.com/wivuvc.jpg

Op zaterdag 14 november staat in Antwerpen opnieuw de jaarlijkse verwelkoming van Sinterklaas op het programma. De Sint meert zoals steeds met zijn schip aan aan het ponton bij het Steen en trekt vervolgens met zijn gezelschap naar het stadhuis op de Grote Markt, waar hij ongetwijfeld het publiek zal toespreken en zal bekendmaken of er dit jaar stoute kinderen waren. Het gebeuren is live te volgen op Eén en Ketnet en de Ketnetband verzorgt ook het voorprogramma.

De Sint wordt omstreeks 13.40 uur aan het Steen verwacht, waar burgemeester Bart De Wever hem zal opwachten. De plaatsen voor toeschouwers zijn daar beperkt, maar het gebeuren zal ook te volgen zijn op het Steenplein. Via de Ernest Van Dijckkaai en de Suikerrui trekt de stoet dan naar de Grote Markt. Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar voor het publiek om zo weinig mogelijk te missen.

Vandaag ging ook de eerste Vlaamse Sinterklaasfilm 'Ay Ramon!' in première met onder andere Jan Decleir, Frans Van der Aa en Pieter Embrechts.

In afwachting van zijn bezoek aan België, bezocht Bart Peeters de Sint in Spanje. Hij bracht een videoboodschap van de goede oude man mee voor alle Vlaamse kinderen.

Sint komt op 14 november aan in Antwerpen

1

Door: redactie
28/10/15 - 17u48  Bron: Belga, Ketnet
© paradisofilms.

Op zaterdag 14 november staat in Antwerpen opnieuw de jaarlijkse verwelkoming van Sinterklaas op het programma. De Sint meert zoals steeds met zijn schip aan aan het ponton bij het Steen en trekt vervolgens met zijn gezelschap naar het stadhuis op de Grote Markt, waar hij ongetwijfeld het publiek zal toespreken en zal bekendmaken of er dit jaar stoute kinderen waren. Het gebeuren is live te volgen op Eén en Ketnet en de Ketnetband verzorgt ook het voorprogramma.

De Sint wordt omstreeks 13.40 uur aan het Steen verwacht, waar burgemeester Bart De Wever hem zal opwachten. De plaatsen voor toeschouwers zijn daar beperkt, maar het gebeuren zal ook te volgen zijn op het Steenplein. Via de Ernest Van Dijckkaai en de Suikerrui trekt de stoet dan naar de Grote Markt. Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar voor het publiek om zo weinig mogelijk te missen.

Vandaag ging ook de eerste Vlaamse Sinterklaasfilm 'Ay Ramon!' in première met onder andere Jan Decleir, Frans Van der Aa en Pieter Embrechts.

In afwachting van zijn bezoek aan België, bezocht Bart Peeters de Sint in Spanje. Hij bracht een videoboodschap van de goede oude man mee voor alle Vlaamse kinderen.


Zwarte Piet gerestyled

Antwerps schepen voor Toerisme Koen Kennis (N-VA) maakte onlangs nog in Nederland reclame voor het Sinterklaasfeest in de Scheldestad, met de boodschap dat kinderen in Antwerpen wel nog kunnen genieten van een traditioneel en "discussieloos" feest terwijl in Nederland als gevolg van een hevig maatschappelijk debat de figuur van Zwarte Piet werd aangepast. De VRT, die via Ketnet de verwelkoming mee organiseert, liet intussen echter weten dat er ook in Antwerpen verandering op til is: de Pieten zullen geen rode lippen, oorbellen of kroezelhaar meer hebben en slechts zwarte roetvegen op hun gezicht vertonen.

28-10-2015 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Studio 100 laat nieuwe K3-brooddozen nu al maken"

"Studio 100 laat nieuwe K3-brooddozen nu al maken"

http://oi63.tinypic.com/flhb2v.jpg

Lauren, Jindra en Hanne. Dat wordt de nieuwe K3. Althans, als we de sociale media mogen geloven. ­Volgens 'ingewijden' zou het Limburgse merchan­disingbedrijf achter de populaire kinderpopgroep al volop brooddozen bedrukken met de beeltenis van het ­nieuwe trio.

Eén tweet zwengelde de geruchtenmolen met een welgemikte zwaai op gang. "Ik ken de nieuwe K3. Iemand uit mijn familie maakt de nieuwe boterhammendozen al", schreef iemand. Het bericht verspreidde zich als een lopend vuurtje en even ­later bevestigde ook Jolien Van der Steen uit Grobbendonk, bekend als de bikinibabe die beloofde te trouwen als de Rode Duivels het WK wonnen, het gerucht op Twitter met een soortgelijk verhaal. "Ik kreeg van een vriendin te horen dat haar vader in het ­bedrijf waar hij werkt de nieuwe K3-brooddozen al aan het drukken is", vertelt ze ons aan de telefoon. "Ze had het bericht op Facebook gezet, maar er weer ­afgehaald omdat er te veel reactie op kwam en ze vreesde dat haar vader z'n job zou verliezen. Ondertussen heb ik het verhaal al van verschillende mensen gehoord, dus ik vermoed dat het wel waar moet zijn."

Hallo ­Studio 100? "Dat er nu al brooddozen worden geprint met de foto van de nieuwe K3'tjes is absoluut niet waar", klinkt het daar. "De nieuwe merchandising wordt op 7 november in gang gezet met een eerste ­fotoshoot voor de nieuwe cd '10.000 luchtballonnen' die op 18 december uitkomt." Toch gaan er steeds meer geruchten de ronde dat de uitslag al bekend zou zijn. Bij VTM reageren ze alvast gevat op de heisa op de sociale media.

28-10-2015 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!