NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoek Spielberg kostte Brussel 400.000 euro

Bezoek Spielberg kostte Brussel 400.000 euro

http://img440.imageshack.us/img440/3562/spielberg.jpg

De komst van de Amerikaanse regisseur Steven Spielberg naar Brussel ter gelegenheid van de avant-première van de film "De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn", zou bijna 400.000 euro gekost hebben. Dat meldt Philippe Decloux (Ecolo), voormalig schepen bevoegd voor Cultuur in Brussel, op zijn Facebookpagina en staat te lezen in La Capitale.

"Het promotiebezoek van Spielberg aan Brussel kostte 133.000 euro per uur. Gelukkig bleef hij maar drie uur!", aldus Decloux. De cijfers werden echter niet bevestigd door Patrick Bontinck, directeur van de toerismedienst VisitBrussel.
 
"De komst van Spielberg heeft het Gewest niets gekost", verzekert hij. "De regisseur is naar hier gekomen voor de promotie van de film, maar we hebben hem daar niet voor betaald."
 
Het geld dat Brussel besteed heeft, was bedoeld voor andere zaken in verband met evenement. "Zo hebben we tussen de 150.000 en 200.000 euro betaald voor installaties op het Brouckèreplein en voor het organiseren van de parade met oldtimers", aldus Bontinck. Hij benadrukt dat zo'n media-evenement gewoonlijk tussen de drie en vier miljoen euro kost. (br.hln)


31-10-2011 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
30-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna plant comeback tijdens Olympische Spelen

Madonna plant comeback tijdens Olympische Spelen

http://img713.imageshack.us/img713/6495/madonnaj.jpg


Madonna wil haar comeback als zangeres tijdens de Olympische Spelen in het Londense Hyde Park maken. Muzikaal is Madonna (53) al enkele jaren op non-actief, maar nadat haar tweede film 'WE' werd neergesabeld door de critici, besluit ze terug te keren naar haar dagtaak.

In het voorjaar van 2012 komt Madonna met een nieuw album, de opvolger van 'Hard Candy' uit 2008. Het gerucht doet ook de ronde dat ze in februari zou optreden tijdens de Super Bowl.


30-10-2011 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans bestormen podium na afgelast concert Metallica

Fans bestormen podium na afgelast concert Metallica


http://img856.imageshack.us/img856/6123/metallicam.jpg


Metallica zou eergisteren spelen in de voorstad Gurgaon van New Delhi in de eerste van een serie concerten naar aanleiding van de allereerste Grote Prijs Formule 1 in India. Minder dan twee uur voor de groep zou aantreden en toen er al meer dan 25.000 mensen waren opgedaagd, lieten de organisatoren weten dat de show naar vandaag werd verplaatst. De fans waren daar niet mee opgezet.

Vier toplieden van het bedrijf dat een show van de Amerikaanse metalband Metallica nabij New Delhi hadden "georganiseerd" zijn vandaag gearresteerd, een dag nadat ze het evenement hadden afgelast.

Volgens de omroep NDTV beschadigden kwade fans - wellicht onder het motto 'Seek and Destroy' - het podium en apparatuur.
De politie van Gurgaon kreeg naar eigen zeggen veel klachten binnen over het uitstel en over het feit dat de organisatoren een weinig bevredigende uitleg zouden hebben gegeven. Vandaar de arrestatie van Rajesh Chandwani, operationeel manager van evenementenbureau DNA Entertainment Network, en drie leden van zijn team, aldus adjunc-politiecommissaris Maheshwar Dayal. Het kwartet wordt van bedrog beschuldigd.

Er waren niet alleen fans opgedaagd uit de regio New Delhi, maar ook uit zuidelijke en noordoostelijke deelstaten. Er waren ook mensen uit China, Nepal, Indonesië en Singapore op het uitgestelde evenement afgekomen.

Metallica zelf zegt op zijn website dat de show gisteren niet kon doorgaan uit veiligheidsoverwegingen ten opzichte van de fans. Ook gisteren werdt er niet gespeeld want op zo'n korte tijd kon niet alles worden geregeld. 


30-10-2011 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele zegt alle optredens af wegens operatie aan stembanden

Adele zegt alle optredens af wegens operatie aan stembanden

Klik op de foto om ' Someone Like You ' te beluisteren

Adele heeft alle optredens voor de laatste maanden van dit jaar afgezegd, omdat ze geopereerd wordt aan haar stembanden. De zangeres maakt zich ernstige zorgen over haar stemproblemen, maar laat op haar website weten dat ze verwacht volledig te herstellen.

In het magazine Rolling Stone vertelt ze: 'Zingen is mijn leven, mijn hobby, mijn liefde, mijn vrijheid en mijn baan. Ik heb geen keus en moet helemaal herstellen, anders loop ik het risico mijn stembanden voor altijd te beschadigen.'

De 23-jarige cancelde eerder deze maand haar tournee door de Verenigde Staten.

In het voorjaar werd een slijmvliesontsteking geconstateerd in haar strottenhoofd. De zangeres nam vervolgens tien dagen rust en ging daarna weer verder met haar promotietour in de VS. Even later raakte ze haar stem kwijt.

Eerder liet de Britse weten dat haar rookverslaving niets te maken heeft met haar stemproblemen. Ze beweert dat ze haar stembanden beschadigt door haar manier van praten. Ze kan niet aangeven hoelang het duurt voor ze weer kan optreden. (br.hln)


29-10-2011 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Peeters met Artsen Zonder Vakantie naar Rwanda

Bart Peeters met Artsen Zonder Vakantie naar Rwanda


http://img560.imageshack.us/img560/8532/bartpeeters.jpg


Mediafiguur Bart Peeters, zijn gezin en twee Antwerpse leerlingen van de SISA-school vertrokken deze ochtend op een missie met Artsen Zonder Vakantie naar Rwanda.

Ze vergezellen Belgische artsen en verpleegkundigen die hun vakantiedagen opofferen om in Afrika lokaal medisch personeel op te leiden. Artsen Zonder Vakantie gaat ervan uit dat "kennis delen" de beste manier is om de mensen daar vooruit te helpen. In het zog van een team Belgische orthopedisten gaan de leerlingen Neal Willaert en Anthony Verbist nu tijdens de herfstvakantie aan de slag als videoreporters in Rwanda.

Neal en Anthony werden de winnaars van de publieksprijs van de eerste editie van de Clip Cup van Artsen Zonder Vakantie, een filmpjeswedstrijd voor vijfde- en zesdejaars middelbaar. In de vertrekhal op Zaventem werd deze ochtend ook het gezin van Bart Peeters uitgewuifd. "Ik ben fan van Artsen Zonder Vakantie. Ik beschouw die dokters als echte helden. Daarnaast is het fijn om wat tijd door te brengen met het ganse gezin", aldus Peeters.

Op 5 november worden ze terug in Brussel verwacht. (br.hln)


29-10-2011 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Specialist: Michael Jackson nam wellicht zelf overdosis

Specialist: "Michael Jackson nam wellicht zelf overdosis"


http://img811.imageshack.us/img811/6066/michaeljacksonpr.jpg


Een van de belangrijkste Amerikaanse specialisten op het vlak van narcose, heeft het opgenomen voor Michael Jacksons vroegere lijfarts Conrad Murray. De anesthesist Paul White zei tegen de jury dat de popster zichzelf wellicht de fatale dosis van het narcoticamiddel Propofol heeft toegediend.

White is de laatste getuige in het proces, dat aan zijn vijfde week toe is. De expert werd door de verdediging voorgedragen. Zijn getuigenis zal volgens de krant Los Angeles Times maandag worden voortgezet.
 
Volgens het autopsierapport overleed Wacko Jacko in juni 2009 aan een overdosis Propofol. De aanklager gaat ervan uit dat Jackson een grote hoeveelheid van het narcoticamiddel intraveneus kreeg toegediend. Conrad Murray zou daarvoor dan verantwoordelijk zijn.
 
Maar de beklaagde had tegen de politie verklaard dat hij zijn patiënt slechts een kleine hoeveelheid van het middel had toegediend. Volgens White is dat een geloofwaardige verklaring. Hij acht het mogelijk dat de lijfarts eerst een kleine dosis gaf aan Jackson en dat de King of Pop zichzelf vervolgens een tweede, grotere, dosis toediende buiten het medeweten van de arts.
 
Conrad Murray (58) wordt beschuldigd van doodslag door nalatigheid. Als hij schuldig wordt bevonden, riskeert hij tot vier jaar cel en het verlies van zijn toelating om de geneeskunde uit te oefenen.


29-10-2011 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Borsato is terug

Marco Borsato is terug


http://img602.imageshack.us/img602/9928/marcoborsato.jpg


De Nederlandse zanger Marco Borsato heeft vrijdagavond in het Nederlandse Kerkrade zijn rentree op het podium gemaakt na een lange afwezigheid.
 
Borsato gaf in de Rodahal de aftrap voor zijn "Dichtbij Tour" die hem nog twee dagen in Kerkrade houdt. Nederlands beroemdste zanger was lange tijd uitgeschakeld door een poliep op zijn stembanden.
 
Maar in Kerkrade was daar niets van te merken, meldde de regionale krant. Borsato speelde zijn hits en had zelfs nog een vleugje The Voice of Holland in petto voor het publiek.

Borsato komt eind november ook naar ons land. Op 21 november treedt hij op in de Elisabethzaal in Antwerpen, drie dagen later staat hij in Roeselare. Zijn Belgische tour wordt op 11 december afgesloten in de Ethias Arena in Hasselt.


29-10-2011 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthew Perry (42) is jeugdig uiterlijk kwijt

Matthew Perry (42) is jeugdig uiterlijk kwijt


http://img232.imageshack.us/img232/1056/matthewperryh.jpg


Toen Matthew Perry gisteren in Washington te gast was bij de National Association of Drug Court Professionals, maakte zijn uiterlijk heel wat tongen los. Met opgezwollen oogleden, een grijze baard en een dubbele kin zag de 42-jarige acteur er een pak ouder uit dan hij is.

Perry was in D.C. om er over zijn vroegere verslavingen te praten. De Friends-acteur was jarenlang verslaafd aan Vicodin, waarvoor hij zich in 1997 uiteindelijk liet behandelen. In 2001 meldde hij zich opnieuw aan bij de afkickkliniek, deze keer voor zijn verslaving aan alcohol en pepmiddelen.29-10-2011 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpoppers kunnen goedkoper naar Rise Against in AB

Pukkelpoppers kunnen goedkoper naar Rise Against in AB

Klik op de foto om ' Prayer Of The Refugee  ' te beluisteren

Pukkelpoppers die op donderdag 18 augustus uitkeken naar het afgelaste optreden van de punkrockband Rise Against, kunnen in februari goedkoper naar het optreden van de Amerikanen in de Ancienne Belgique.

Rise Against: "Na de tragische gebeurtenissen op Pukkelpop dit jaar beloofden we onze fans om dit gemiste optreden goed te maken. We zijn dan ook erg blij met een extra halte in onze tournee en dit in de AB te Brussel op 28 februari".

Tickets voor dit concert kosten 15 euro (+ reservatiekosten) als je een Pukkelpop combiticket of een Pukkelpop dagticket kocht voor donderdag 18 augustus. Andere tickets kosten 25 euro. Architects en Touché Amoré treden die avond ook op.

De kopers van een Pukkelpopdagticket voor donderdag 18 augustus of van een Pukkelpop 2011 combi-ticket ontvangen per mail een speciale link. De ticketverkoop start vandaag, vrijdag 28 oktober, om 17u. Maximum twee tickets per persoon. De organisatoren raden iedereen aan om er snel bij te zijn, want de plaatsen zijn beperkt.


28-10-2011 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Damon Albarns nieuwe band: Rocketjuice and the Moon

Damon Albarns nieuwe band: Rocketjuice and the Moon


http://img7.imageshack.us/img7/885/damonalbarns.jpgDamon Albarn, voorman van Blur en Gorillaz, heeft met Tony Allen van The Good, The Bad and The Queen en Flea van Red Hot Chili Peppers een nieuwe groep opgericht. Rocketjuice and the Moon debuteert morgen live in de Londense club Barbican.

"Iemand in Lagos ontwierp de hoes voor ons album, en zo noemde hij het. Ik vond het meteen een goeie naam, het is knap lastig een naam voor een nieuwe band te bedenken", verklaart Albarn in de Irish Times.

Het debuutalbum, dat volgend jaar uitkomt, zal titelloos zijn. Flea verklaarde in het verleden dat hij het inspirerend vond met Albarn te werken in de supergroep Atoms for Peace, waar ook Patti Smith en Thom Yorke deel van uitmaakten.


28-10-2011 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: annulatieverzekering voor online tickets

Nieuw: annulatieverzekering voor online tickets

http://img38.imageshack.us/img38/5249/annulatieverzekeringonl.jpg


De website TicketNet.be lanceert een annulatieverzekering voor shows, culturele evenementen en concerten. Wie verzekerd is, krijgt het ticket terugbetaald wanneer hij of zij het evenement niet kan bijwonen door bijvoorbeeld een overlijden, diefstal en ziekte. Volgens Ticketnet gaat het om een uniek initiatief in België.

Wie op TicketNet.be tickets koopt voor een cultureel evenement kan voor een meerprijs intekenen op een annulatieverzekering, meldt de organisatie. Voor een bestelling van maximum 100 euro gaat het om drie euro. Voor bestellingen tussen 101 en 250 euro telt de besteller vijf euro neer.
 
De tickets worden terugbetaald in geval van overlijden, ziekte of ongeluk, diefstal van de tickets, geen beschikking hebben over de auto als gevolg van diefstal of ongeval, geboorte van een kind, zware schade veroorzaakt aan huis of voertuig, enz. "De meeste gevallen van overmacht zijn dus gedekt", luidt het.

Volgens TIcketNet.be gaat het om een uniek initiatief in België. "Wij hebben vastgesteld dat het ontbreken van deze optie, die al jaren bestaat in de toeristische sector, de verkoop echt afremt", zegt Dieter Kraewinkels, oprichter van de site. "Met deze verzekering willen wij dit obstakel uit de weg ruimen". (br.hln)


28-10-2011 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler: Voedselvergiftiging deed me vallen

Steven Tyler: "Voedselvergiftiging deed me vallen

http://img840.imageshack.us/img840/7445/steventyler.jpgSteven Tyler is niet weer aan de drank, ook al dacht iedereen dat de val die hij maakte in de badkamer van zijn hotel in Paraguay aan dronkenschap te wijten was. Gisteren stond Tyler overigens al terug op het podium met Aerosmith.

De 63-jarige Tyler toonde vandaag in The Today Show foto's van vlak na zijn val: een blauw oog en twee gebroken tanden. Naar eigen zeggen werd hij tijdens het douchen misselijk en viel hij flauw. "Ik werd wakker van het water dat over me stroomde en ik wist niet waar ik was. Natuurlijk begrijp ik dat mensen denken dat ik opnieuw aan de drank of de drugs zit, maar dat is niet het geval. Ik moet een voedselvergiftiging opgelopen hebben".

Tyler liet zijn twee tanden terug vastzetten en haalde gisteren het concert in dat hij eergisteren moest afgelasten wegens het incident. Twee jaar geleden moest de Amerikaanse tournee van Aerosmith afgelast worden nadat Tyler van het podium was gevallen in Zuid-Dakota.


28-10-2011 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp: Ik heb jaren weggezopen

Johnny Depp: "Ik heb jaren weggezopen"


http://img804.imageshack.us/img804/8150/johnnydepp.jpg


Omdat hij zijn status van tieneridool danig haatte, zocht Johnny Depp zijn toevlucht in de drank. Zijn rol in de tv-show '21 Jump Street' leverde hem instant roem op, maar die aandacht zat hem zo ongemakkelijk datt hij zich elke avond liet vollopen.

"Als je kunt kiezen tussen voortdurend aangestaard worden en in een donkere kamer gaan zitten, kies ik voor de donkere kamer. Ik had het gevoel dat ik een novelty was, en dat zat me enorm dwars. Als ik onder de mensen kwam, werd ik nerveus en was ik op mijn ongemak. De enige manier om dat te overwinnen, was zuipen. Op die manier heb ik een heleboel jaren verknald".

Het was pas nadat hij Vanessa Paradis ontmoette ("Ik zag haar hals en haar ogen en boem, ik was verkocht") dat hij de drank onder controle kreeg. "Enkele glazen wijn voor het eten, dat is zalig. Daarna naar de zonsondergang kijken terwijl de kinderen vlakbij spelen, dat is de perfectie voor mij", verklaart Depp in een interview in de Daily Mail.


28-10-2011 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Night of the Proms bijna uitverkocht

Night of the Proms bijna uitverkocht

Klik op de foto om ' Music was my first love ' te beluisteren
Vrijdag gaat in het Antwerpse Sportpaleis de jaarlijkse concertreeks 'Night of the Proms' in première. Drie van de zeven Belgische avonden zijn al uitverkocht en ook voor de overige concerten verloopt de voorverkoop erg vlot. Op de affiche staan naast vaste klanten als 'Mister Proms' John Miles en het symfonieorkest Il Novecento onder meer Seal, Angie Stone en Mick Hucknall (Simply Red).

De rode draad bij de headliners van dit jaar is volgens de organisatie naast hun hoge hitgehalte ook het brengen van "soulvolle" muziek. De artiesten staan als vanouds om beurten op het podium of verschijnen in bijzondere duetten en sluiten allen samen de show af. Ze krijgen daarbij telkens de begeleiding van Il Novecento, dirigent Robert Groslot en het koor Fine Fleur.

De shows van vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober zijn -net als die van zaterdag 5 november- volledig uitverkocht. Voor de overige avonden zijn wel nog een beperkt aantal tickets beschikbaar, al geldt dat voor vrijdag 4 november enkel voor het balkon. Door het grote succes van de ticketverkoop besliste de organisatie eerder al een zevende concert in te plannen op zaterdag 12 november. Kaartjes kosten telkens tussen de 22 en 43 euro.
 
Night of the Proms combineert op een concertreeks doorheen Europa al sinds 1985 klassieke- met popmuziek. De affiche is grotendeels gelijklopend, al voegt elk land eigen accenten toe.


28-10-2011 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
27-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber aangehouden

Justin Bieber aangehouden


http://img823.imageshack.us/img823/3676/justinbieberrv.jpg


Justin Bieber zal zijn ritje met zijn gloednieuwe 'batmobiel' in Los Angeles nog lang herinneren. De 17-jarige Canadees werd namelijk een paar dagen geleden aangehouden voor roekeloos rijgedrag. Dat schrijft entertainmentwebsite TMZ.

Volgens agenten reed het tieneridool als een razende gek en lapte hij in zijn omgebouwde Cadillac alle verkeersregels aan zijn laars.

Agenten zetten de wagen van Bieber vervolgens aan de kant en gaven de zanger een fikse uitbrander. Het popidool kwam er met een waarschuwing van af.


27-10-2011 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts Jackson huilt tijdens getuigenis vroegere patiënten

Lijfarts Jackson huilt tijdens getuigenis vroegere patiënten

http://img402.imageshack.us/img402/723/conradmurray.jpg


Op het proces in Los Angeles tegen de vroegere lijfarts van popster Michael Jackson wegens doodslag door nalatigheid hebben vroegere patiënten dokter Conrad Murray (58) in bescherming genomen. Conrad Murray kreeg tranen in de ogen toen hij onder lof bedolven werd.
 
Murray wordt ervan beschuldigd Jackson in juni 2009 te hebben gedood met een overdosis van het narcoticamiddel Propofol. Het openbaar ministerie portretteert de arts als een onbekwame geldwolf.
 
De verdediging wil aantonen dat de zanger aan geneesmiddelen verslaafd was en zichzelf buiten medeweten van de arts de dodelijke dosis had ingespoten.
 
Vijf getuigen van de verdediging zeiden dat Murray hen zeer goed heeft behandeld. Hij is de "beste arts" die de vroegere hartpatiënt Andrew Guest naar eigen zeggen kende. "Enkel dankzij hem ben ik nog in leven".
 
De 82-jarige Ruby Mosley loofde de nauwgezetheid en de bereidheid van de arts om kansarme patiënten zonder honorarium te behandelen.
 
Murray was zichtbaar door deze getuigenissen geroerd en veegde regelmatig tranen weg. Wellicht zal de arts niet zelf getuigen.
Indien schuldig bevonden, riskeert de man tot vier jaar cel en verlies van zijn toelating om de geneeskunde uit te oefenen.


27-10-2011 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad wil dat Angelina vijf kilo aankomt


Brad wil dat Angelina vijf kilo aankomt

http://img703.imageshack.us/img703/7675/angelinajolies.jpg


Brad Pitt heeft zijn vrouw Angelina Jolie gesmeekt om voortaan iets meer te eten. Brad (47) maakt zich zorgen om de gezondheid van Angelina (36), die nu nog magerder dan ooit zou zijn. Hij wil dat zijn vrouw zo'n vijf kilo aankomt.

Een bron onthult aan het Britse tijdschrift Now dat Angelina een verontrustend eetpatroon heeft. "Angelina krijgt niet meer dan 800 calorieën per dag binnen. Soms drinkt ze alleen maar thee en eet ze wat nootjes".

27-10-2011 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC biedt Kylie Minogue miljoen pond om in jury talentenshow te zitten

BBC biedt Kylie Minogue miljoen pond om in jury talentenshow te zitten


http://img263.imageshack.us/img263/8459/kylieminoguea.jpgDe BBC heeft Kylie Minogue een miljoen pond (1.147.000 euro) geboden om in de jury van de nieuwe talentenshow 'The Voice' te zetelen. Dit terwijl de Britse openbare omroep 2.000 medewerkers aan de deur zet en programma's schrapt in een groot besparingsplan.

Kylie had aanvankelijk 2,5 miljoen pond gevraagd. Het miljoen pond is precies wat Bruce Forsyth vangt voor de grootste show van de BBC, 'Strictly Come Dancing' en het dubbele van wat ITV Tulisa betaalt voor 'X Factor'.

Jessie J heeft al toegezegd om in de jury van 'The Voice' te zetelen, besprekingen met Tom Jones zijn in het finale stadium. Rapper Will.i.am is ook getipt, maar hem én Kylie in de jury zetten, dat gaat het budget van de BBC te boven.

27-10-2011 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
26-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna's bustier-met-tepelkwasten verkocht voor 51.000 euro

Madonna's bustier-met-tepelkwasten verkocht voor 51.000 euro


http://img507.imageshack.us/img507/4207/madonnametbustier.jpgHet 24 jaar oude bustier dat Madonna droeg voor haar eerste wereldtournee in 1987, heeft een biedingsoorlog onder haar fans ontketend. Het opvallende corset in zwart en goud ging uiteindelijk voor 72.000 dollar of ruim 51.000 euro onder de hamer.

Verwacht werd dat het kleinood voor ongeveer 6.500 dollar zou verkocht worden. Het  bustier, ontworpen door Trashy Lingerie, hing voordien in de Rock and Roll Hall of Fame en in het museum Frederick's of Hollywood.


26-10-2011 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.München verbiedt concert Rammstein

München verbiedt concert Rammstein


http://img685.imageshack.us/img685/9900/rammsteinrh.jpg


De autoriteiten in de Duitse stad München hebben een uitverkocht concert van de metalband Rammstein verboden omdat het gepland was op de zogeheten Dodenzondag, de Lutherse variant van het rooms-katholieke Allerzielen.

Concertorganisator MCT reageerde vol onbegrip op het besluit en klaagt over willekeur. "Tientallen andere concerten mogen wel doorgaan op Dodenzondag", aldus de organisatie. De band, die naar eigen zeggen 'Tanzmetall' maakt, had in het verleden wel vaker problemen met de overheid. Zo werd het album 'Liebe ist für alle da' in 2009 aanvankelijk verboden voor vrije verkoop aan kinderen en jongeren.


26-10-2011 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jess Donckers breekt met Frank Molnar

Jess Donckers breekt met Frank Molnar

http://img545.imageshack.us/img545/9380/jessdonckersfrankmolnar.jpg


Voormalig Playboy-model Jess Donckers veranderde gisteren haar status op Facebook droogweg van 'gehuwd' naar 'vrijgezel', waarmee duidelijk werd dat haar huwelijk met Frank Molnar voorbij is. De geruchten dat het niet meer boterde tussen Donckers en Molnar deden al enkele weken de ronde. De twee trouwden anderhalf jaar geleden.

"Ik ben nog niet in staat om te reageren", zegt Molnar, bekend van Big brother en GunkTV. "Ik moet het eerst zelf allemaal nog beseffen en uitzoeken".


26-10-2011 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler breekt tanden na val in hotelkamer

Steven Tyler breekt tanden na val in hotelkamer

Klik op de foto om ' Feels So Good  ' te beluisteren


Steven Tyler, de zanger van de Amerikaanse rockgroep Aerosmith, is voor verzorging naar het ziekenhuis gemoeten nadat hij in zijn hotelkamer in het Paraguayaanse Asuncion was gevallen.
 
De 62-jarige zanger liep verwondingen op aan de wenkbrauw en de mond en brak twee tanden, aldus de online editie van de krant ABC.
 
De groep toert momenteel door Latijns-Amerika en moest normaal gezien dinsdagavond optreden in de Paraguayaanse hoofdstad.


26-10-2011 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse stierf door drank en niet door drugs

"Amy Winehouse stierf door drank en niet door drugs"


http://img839.imageshack.us/img839/2770/amywinehousei.jpg

Het was de drank die Amy Winehouse de dood indreef, en niet de drugs. Dat is het resultaat van het toxicologisch onderzoek op het lijk van de betreurde zangeres, zo meldt The Sun.

Amy's vader Mitch en haar mama Janis worden vandaag verwacht op de zitting over het gerechtelijk onderzoek naar de dood van hun dochter in St Pancras in hartje Londen. De familie liet eerder al weten dat er bij de lijkschouwing geen sporen van drugs werden gevonden in het lichaam van Winehouse, maar wél van alcohol. Volgens The Sun is de drank ook de doodsoorzaak, maar dat moet straks nog officieel bekendgemaakt worden.

Amy Winehouse werd op 23 juli op 27-jarige leeftijd dood aangetroffen in haar huis in Camden. Haar vader Mitch (60) beweerde toen dat Amy een "wonderbaarlijk herstel" van haar drugsverslaving had doorgemaakt en dat ze al drie weken geen druppel alcohol had aangeraakt. De familie suggereerde dat de zangeres zou gestorven zijn aan de gevolgen van het te snel afkicken van de alcohol, tegen het advies van haar dokters in, die een geleidelijke alcoholstop aanrieden.

Intussen is boezemvriendin Kelly Osbourne woedend voor de wrede neptweet 'Miss ya darling! x' (ik mis je schat), die iemand in Amy's naam naar Kelly stuurde. Andere ziekelijke twitterberichten waren: 'Ik leef nog en stel het goed. Ik ben alleen niet bij jou. Maar ik waak over jou, vanuit de blauwe hemel. Mis je papa. Ik hou ook van jou x'.

"Dat is verdomd niet grappig", antwoordde Kelly Osbourne. "Je zou beschaamd moeten zijn." (br.hln)


26-10-2011 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs na hun dood blijven MJ en Elvis grootverdieners

Zelfs na hun dood blijven MJ en Elvis grootverdieners

http://img85.imageshack.us/img85/50/michaeljacksonh.jpg


Zelfs dood worden enkele sterren rijker en rijker: Michael Jackson, Elvis Presley en Marilyn Monroe zijn de drie best verdienende artiesten die al in het hiernamaals vertoeven. Dat meldt het Amerikaanse zakenblad Forbes.

Sinds oktober 2010 heeft Michael Jackson ruim 170 miljoen dollar verdiend. In dezelfde periode kwam er voor Elvis 55 miljoen dollar in het laatje en werd Marilyn Monroe 27 miljoen dollar rijker.

Actrice Liz Taylor, overleden in maart, doet haar intrede op de vijfde plaats in de lijst met een verdiend fortuin van 12 miljoen dollar sinds oktober. De top vijf wordt afgesloten met op een vierde plaats Charles Schultz, auteur van 'Peanuts' in een gelijke stand met John Lennon.

Vaak komen deze inkomsten uit auteursrechten, in Taylors geval is het voornamelijk de opbrengst van haar parfum 'White Diamonds'. In 2010 stond Michael Jackson eveneens aan de top van de rangschikking, gevolgd door Elvis en Lord of the Rings-schrijver Tolkien.


26-10-2011 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
25-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echte liefde of schone schijn? Demi brengt Ashton bezoekje op set

Echte liefde of schone schijn? Demi brengt Ashton bezoekje op set 'Two and a Half Men'

http://img33.imageshack.us/img33/7753/demimoored.jpg

Demi Moore mag zich dan wel diep vernederd voelen door het bedrog van manlief Ashton Kutcher, toch blijft de actrice haar echtgenoot door dik en dun steunen. Moore bracht haar toyboy gisteren een bezoekje op de set van 'Two and a Half Men', waar ze zich in alle stilte in de gigantische trailer van Kutcher terugtrokken.

"Demi kwam niet naar de opnames kijken, dat doet ze namelijk nooit, maar ze heeft wel de hele dag in zijn trailer gezeten", verklapt een bron aan Us. Volgens diezelfde ooggetuige glimlachte ze af en toe, en zette Demi het publiek na de opnames naar haar hand door zelfs een paar grapjes te maken.

"Toen Kutcher terug naar zijn trailer ging, legde hij zijn arm om Demi. Ze gedroegen zich als een koppel. Ze praatten tegen elkaar en ze glimlachten naar elkaar. Alles leek zo normaal tussen die twee", voegt de insider eraan toe.

Een vriend van het koppel onthulde vorige week nog dat Demi in zak en as zat nadat Ashtons slippertje in San Diego aan het licht kwam: "Ze houdt van hem, maar ze wil hem niet vergeven omdat hij haar zo vernederd heeft." (br.hln - foto ap)


25-10-2011 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna uitgejouwd op première van eigen film

Madonna uitgejouwd op première van eigen film

http://img818.imageshack.us/img818/1888/madonnas.jpg

Het leven van sterren loopt niet altijd van een leien dakje. Madonna werd in Londen zelfs uitgejouwd op de première van 'W.E.', het romantische drama dat ze zelf regisseerde. Eigen schuld dikke bult, want de 'queen of pop' maakte amper tijd vrij voor haar fans. En dat terwijl sommigen toch urenlang in de kou op haar gewacht hadden...

Hoewel de film ook al bakken kritiek te verwerken kreeg, verloor Madonna er haar glimlach niet bij. "Het kan me niet schelen wat de recensenten ervan vinden, zolang het publiek het maar apprecieert", klonk het. Teken aan de wand echter: op enkele grote namen uit de modewereld na -zoals Georgio Armani en Valentino- waren er opvallend weinig bekende koppen te bespeuren.

Wat er nog in de pijplijn zit? Misschien een musical over haar leven. "En dan mag Andrea Riseborough mijn rol vertolken, want ze is ongelooflijk om mee te werken", aldus 'Madge'.

Voor Madonna is het al de tweede maal dat ze zich achter de camera waagt. In 2008 werd ook de muzikale komedie 'Filth and wisdom' vakkundig afgebrand, en dat terwijl met  Richard E Grant toch een heuse lieveling van de Britten meespeelde.

Ook privé komt de zangeres in lastig vaarwater terecht. Haar oudere broer Anthony Ciccone leeft al achttien maanden op straat, maar op financiële hulp hoeft hij duidelijk niet te rekenen. De ellende begon toen hij zijn job op een wijngaard -die nota bene eigendom is van zijn vader- kwijtspeelde.

"Mijn familie heeft me de rug toegekeerd toen ik het zwaar te verduren kreeg. Waarom is mijn zus multimiljardair en ben ik dakloos, die vraag heb ik mezelf al ontelbare keren gesteld. Ik heb geen inkomen en moet zelfs flessen en blikjes inzamelen om te overleven", aldus Anthony. (br.hln)


25-10-2011 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo doet Playboy voor 1 miljoen dollar

LiLo doet Playboy voor 1 miljoen dollar


http://img88.imageshack.us/img88/2284/liloye.jpg


Lindsay Lohan, die 16 uur per week als poetshulp in een mortuarium werkt, gaat naakt in het mannenblad. Ze doet dat niet voor een appel en een ei. De deal met Playboy is al maanden in onderhandeling, en LiLo haalde het onderste uit de kan. Aanvankelijk bood Hefner haar 750.000 dollar, maar daar haalde ze haar neus voor op. LiLo eiste een miljoen dollar (720.000 euro) en volgens TMZ.com ging Hefner uiteindelijk overstag.

De fotosessie zou het voorbije weekend al begonnen zijn, een en ander moet immers gecombineerd worden met haar door de rechter opgelegd gemeenschapswerk in het lijkenhuis. Over multitasking gesproken.

Marilyn Monroe

Het is niet de eerste keer dat Lindsay (25) bloot poseert. Drie jaar geleden poseerde ze als Marilyn Monroe, die zes weken voor haar dood een reeks naaktfoto's liet maken door fotograaf Bert Stern. Toen liet LiLo al weten dat ze met bloot niet het minste probleem heeft.

"Ik hoefde er niet lang over na te denken. Werken met Bert Stern aan een sessie ter ere van Marilyn Monroe, dat vond ik een grote eer. Ik wilde de look van Marilyn terug tot leven wekken, het bloot poseren heeft me op geen enkel moment gestoord".


25-10-2011 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te missen: Wanda Jackson in AB

Niet te missen: Wanda Jackson in AB

Klik op de foto om ' Let's Have a Party ' te beluisteren


Ze was in de jaren vijftig even het liefje van Elvis Presley, die haar aanspoorde op de trein van de rock-'n-roll te springen. Zo werd Wanda Jackson de eerste vrouw die een rock-'n-roll single opnam, en het was meteen prijs: 'Let's Have A Party' uit 1958 verkocht miljoenen en misstaat tot vandaag niet op uw digitale jukebox. Inmiddels draagt ze al geruime tijd de kroon van de Queen of Rockabily, en op haar vierenzeventigste doet ze dat waardig. Morgen treedt ze op in de Ancienne Belgique, met als begeleidingsband de Belgische Seatsniffers.

Jackson bedacht een gouden formule toen ze in de jaren vijftig country aan snelle rockabilly koppelde. Toen rockabilly zijn beste tijd had gehad, schakelde ze wijselijk over naar mainstream country. Het was echter de Europese revival van rockabilly die haar dik tien jaar geleden opnieuw onder de aandacht bracht. Met Elvis Costello, Lee Rocker (Strat Cats) en The Cramps nam ze in 2003 het album 'Heart Trouble' op. In 2006 trad ze op in het Hof ter Lo, toen ook al met de Seatsniffers en nog eens drie jaar later werd ze opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

Jack White van The White Stripes nodigde haar vorig jaar uit in zijn studio in Nashville, waar hij Wanda omringde met jonge wolven van The Raconteurs en My Morning Jacket en Karen Elson, toen nog zijn vrouw. Het resultaat was het album 'The Party Ain't Over' dat begin dit jaar verscheen en aantoonde dat haar rauwe, energieke stem nog staat als een huis. Of, zoals Bob Dylan haar omschrijft: 'an atomic bomb with lipstick on'.
Tickets voor het concert kosten 22 euro en kan je hier reserveren.


25-10-2011 om 00:51 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
24-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay uitgeroepen tot beste act ter wereld

Coldplay uitgeroepen tot beste act ter wereld

Klik op de foto om ' Speed of Sound ' te beluisteren
Coldplay wint de Q Award voor beste band van het moment en gaf zo Muse, Arcade Fire, Kasabian, Arctic Monkeys en U2 het nakijken. De awards van het muziekblad, die vannamiddag in Londen werden uitgereikt, werden door Chris Martin omschreven als 'de Olympische Spelen van de muziek'.

Coldplay greep evenwel naast de award voor beste live-act, die naar Biffy Clyro ging. De award 'Greatest Act of the Last 25 Years', die eenmalig werd uitgereikt om de 25ste verjaardag van het magazine te vieren, ging naar U2.

Andere grote winnaars waren onder meer Noel Gallagher (Q Icon Award), Gary Barlow van Take That (Classic Songwriter) en Siouxie Sioux (Outstanding Contribution to Music).

Adele, die niet kwam opdagen, kreeg twee awards: beste track voor 'Rolling in the Deep' en beste artieste. De award voor beste mannelijke artiest ging naar Tinie Tempah. (br.hln)


24-10-2011 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk stopt voorlopig met optreden

Anouk stopt voorlopig met optreden

Klik op de foto om ' Been Here Before ' te beluisteren
De Haagse zangeres Anouk stopt na komende zomer voor onbepaalde tijd met optreden. De moeder van vier kinderen wil meer tijd thuis en in de studio doorbrengen, zo laat ze vandaag weten.

Na succesvolle optredens op diverse festivals het afgelopen jaar begint Anouk 2012 met een groot optreden in Arnhem. Op zondag 11 maart geeft de zangeres een concert in GelreDome in Arnhem. Dit concert zal voorlopig het laatste stadionconcert van Anouk zijn in een lange periode.

Eerder dit jaar bracht Anouk haar nieuwe album 'To Get Her Together' uit dat meteen platina werd. Voorafgaand aan de release van dit album plaatste Anouk het nummer 'Killer Bee' als opwarmertje op Youtube. Daarna volgende de eerste officiële single 'Down and Dirty'. Anouk heeft inmiddels zeven succesvolle studioalbums op haar naam staan die bijna allemaal de nummer 1 positie in de albumchart behaalden.

Anouk heeft in de afgelopen 15 jaar in heel wat verschillende zalen en op diverse festivals opgetreden. De laatste jaren raakten al deze concerten steevast uitverkocht. Onlangs heeft Anouk besloten om na de zomer van 2012 voor een onbepaalde periode te stoppen met optreden.

Anouk: "Ik wil meer thuis en in de studio zijn. Dat bevalt mij goed daar voel ik mij het beste. Mijn passie ligt nu meer bij het maken van muziek dan bij het optreden. Na verloop van tijd zal ik wel weer eens live gaan spelen maar ik denk dat ik na de GelreDome show niet snel meer een stadionconcert ga geven."


24-10-2011 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna's broer is dakloos

Madonna's broer is dakloos: "Het kan iedereen overkomen"

http://img849.imageshack.us/img849/423/madonnax.jpg


Terwijl Madonna gisteren met knikkende knieën haar film 'W.E.' in Londen in première zag gaan, beeft haar oudere broer Anthony Ciccone (55) letterlijk van de kou. Al anderhaf jaar woont Anthony op straat in Traverse City, Michigan. Voordien werkte hij op de wijngaard van zijn vader Tony, Ciccone Vineyard, maar daar werd hij aan de deur gezet.

"Mijn familie heeft me de rug toegekeerd toen ik het moeilijk had. Al een ziljoen keren heb ik de vraag moeten beantwoorden, waarom mijn zus multimiljardair is en ik dakloos ben. Zeg nooit nooit. Dit kan iedereen overkomen".

Anthony is de tweede van acht kinderen, onder wie Madonna, en heeft nog halfbroer Mario en halfzus Jennifer.

"Ik heb geen inkomen. Ik verzamel flessen en blikjes en zo nu en dan heb ik een baantje. Mijn gezondheid lijdt hieronder. Als je op bevroren beton slaapt zonder deftige isolatie, bevries je. Je hebt er geen idee van hoe vreselijk dat is. Je zenuwen raken aangetast. Maar dat is slechts het begin. Op de duur raakt je weefsel beschadigd. Dan begin je lichaamsdelen te verliezen. Een vriend van me is al zijn tenen kwijt. Heel wat daklozen sterven hier aan onderkoeling".

Het fortuin van zijn zus wordt op 500 miljoen euro geschat, ze heeft drie huizen in New York.


24-10-2011 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alexandre Desplat derde keer op rij beste filmcomponist van het jaar

Alexandre Desplat derde keer op rij beste filmcomponist van het jaar


http://img695.imageshack.us/img695/3953/alexandredesplat.jpg


Voor het derde jaar op rij werd de Franse filmcomponist Alexandre Desplat verkozen als "Film Composer of the Year" door de World Soundtrack Academy. Dat werd vanavond bekendgemaakt op de 11de uitreiking van de World Sountrack Awards, het slotevenement van het Filmfestival Gent.

Alexandre Desplat schreef muziek voor onder meer "A Better Life", "The Burma Conspiracy", "The King's Speech" en "Harry Potter and the Deatly Hallows" (1 en 2).
 
Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege reikte Hans Zimmer de prijs uit voor "Best Original Score of the Year" voor "Inception". De "Best Original Song Written for a Film" is "We Belong Together" van Randy Newman uit "Toy Story 3". Alex Heffes is verkozen tot "Discovery of the Year" met scores voor "The First Grader" en "The Rite".
 
Filmliefhebbers wereldwijd gaven uit een selectie van zestig films de "Public Choice Award" aan componist A.R. Rahman (127 Hours). De "Sabam Award for Best Young European Composer" ging naar Gabriel Heinrich, met muziek voor een kortfilm van de Belgische regisseur Nicolas Provost. Op het filmmuziekevenement werd discopionier Giorgio Moroder (Midnight Express, Scarface, Flashdance) geëerd met een Lifetime Achievement Award.
 
Onder leiding van Dirk Brossé bracht het Brussels Philharmonic zaterdagavond muziek van Hans Zimmer, Elliot Goldenthal, Howard Shore en Abel Korzeniowski, de winnaar van de World Soundtrack Discovery Award 2010. (br.hln)24-10-2011 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
22-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stone Roses verkopen 225.000 kaarten binnen uur

Stone Roses verkopen 225.000 kaarten binnen uur


http://img64.imageshack.us/img64/4030/stoneroses.jpg


The Stone Rose anno 2011: John Squire, Gary 'Mani' Mounfield, Ian Brown en Reni. © getty
De deze week aangekondigde reünie van de Stone Roses heeft in Engeland een een enorme run op kaarten voor hun eerste concerten teweeggebracht. Binnen een uur werden er 225.000 tickets voor hun eerste drie concerten in Manchester verkocht.
Volgens de band zelf zijn er nog nooit zoveel concertkaarten binnen zo'n korte tijd verkocht. De opbrengst van de kaartverkoop bedraagt zo'n 14,2 miljoen euro bruto.

Aanvankelijk waren er twee concerten op 29 en 30 juni 2012 aangekondigd, maar toen de 150.000 kaarten binnen veertien minuten waren uitverkocht werd er een derde gig op 1 juli aangekondigd. Ook deze was binnen een kwartier uitverkocht.

De concerten worden gehouden in het Heaton Park in Manchester. Daarna zal de band een wereldtournee houden. Of de band België gaat aandoen is nog niet bekendgemaakt.


22-10-2011 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuifje en Spielberg veroveren Brussel

Kuifje en Spielberg veroveren Brussel

Klik op de foto om de trailer te bekijken

Aan de Brusselse bioscoop UGC De Brouckère verzamelden vanmiddag honderden mensen voor de wereldpremière van de nieuwste film van Steven Spielberg, 'The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn', ('De avonturen van Kuifje: het Geheim van de Eenhoorn'). De rode loper werd onder andere bevolkt door regisseur Steven Spielberg en acteur Jamie Bell (Kuifje).
 
Spielberg ontving overigens vandaag in Brussel het ereteken van Commandeur in de Kroonorde voor zijn oeuvre. Dit ereteken is een van de hoogste onderscheidingen in de Nationale Orden van het Koninkrijk België. Het ereteken werd overhandigd door vicepremier en minister van Financiën Didier Reynders.

De stad organiseerde tal van activiteiten om de première op te luisteren en hoopt dat stripliefhebbers massaal naar onze hoofdstad trekken om zich onder te dompelen in de stripgeschiedenis van de stad. Kuifje's geestelijk vader Hergé werd als Georges Remi in 1907 in Brussel geboren.22-10-2011 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Stone is verslaafd... aan zichzelf

Emma Stone is verslaafd... aan zichzelf


http://img97.imageshack.us/img97/7569/emmastonek.jpg

Emma Stone is verslaafd aan zichzelf. De 22-jarige actrice vindt het naar eigen zeggen verslavend om te lezen wat dagbladen en tijdschriften over haar te vertellen hebben.

"Ik ben niet zoals die sterren die zich van het internet moeten distantiëren omdat ze niks over zichzelf willen lezen. Ik moet wel eerlijk toegeven dat het vrij verslavend werkt, dus ik moet het met mate doen!"

"Ik word verslaafd aan het internet. Ik heb een twitteraccount. Ik hou constant in de gaten wat er gepost wordt maar zelf verstuur ik geen tweets. Ik zou niet willen dat ik iets zou zeggen en dat ik dat dan niet kan waarmaken!"

Ook al gaat ze vaak op het internet piepen om te achterhalen wat de mensen van haar vinden, toch vindt ze het helemaal niet leuk wanneer fans haar op straat herkennen: "Wanneer mensen iets tegen mij zeggen, dan is dat natuurlijk heel fijn, maar van zodra ze beginnen te fluisteren of naar mij wijzen dan voel ik me net een beest in de dierentuin. Dat is vooral erg eng en raar, waardoor ik me 'anders dan anderen' voel."


22-10-2011 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Sinead O'Connor in de kerk

Met Sinead O'Connor in de kerk: "I've been saved by Jesus, so fuck you!"

Klik op de foto om ' Black Boys On Mopeds ' te beluisteren

Sinead O'Connor was een relatief late toevoeging aan de affiche van Iceland Airwaves, een festival met 250 bands dat mid oktober op een veertigtal podia loopt in Reykjavik. De Ierse zangeres trad er op in een wel erg bijzondere setting: Fríkirkjan, een naar onze normen piepklein kerkje. Maar het bleek een perfecte gok van de organisatie.

Gek dat de Angelsaksische pers compleet afwezig was in Fríkirkjan. Muziekaal is O'Connor ook niet echt hot, maar als magneet van controverse het jongste jaar des te meer. Zo was er een openhartige biecht in een Ierse krant over hoe moeilijk de zangeres het wel had als alleenstaande moeder, hoe ze toevlucht zocht in drank en pillen (en daardoor haar kinderen ook bijna verloor), hoe ze financieel aan de grond zit, hoe de gedachte van zelfmoord al meerdere keren in haar was opgekomen.

En niet eens zo lang geleden plaatste ze een oproep voor een bedpartner op haar site, wegens "al zo lang zonder seks dat ik gekke dingen ga doen". Ze was zelfs bereid tot anale seks stond er. Het was grappig bedoeld, ongetwijfeld, maar kwam eerder zielig over. De tabloids zagen er nieuw bewijs in van O'Connors morele afzonk.

We gaan niet flauw doen. O'Connor heeft grote problemen, en het was vooral het idee dat dit misschien wel eens de laatste keer zou kunnen zijn om haar in actie te zien dat ons in de eerste plaats de kerk in kreeg. De verwachtingen om een goed optreden te zien waren zoals de temperatuur buiten: rond nul.

Wel, Sinead O'Connor speelde twee uur. En 't was zowaar een goed optreden. Ze had uiteraard de setting mee. "I'm going to get in so much trouble for standing here playing at the altar", grapte ze in het begin. Er zouden nog veel grapjes over de kerk volgen, maar het werd nooit somber.

Zelfs de meest traumatische gebeurtenis in haar carrière tackelde O'Connor met de glimlach: de Bob Dylan-tribute in Madison Square Garden, een paar dagen nadat ze op de Amerikaanse tv een foto van de paus had verscheurd uit protest tegen het feit dat de kerk niks deed aan het misbruik van kinderen door priesters. O'Connor werd toen op het podium op op zo'n boegeroep onthaald door de duizenden aanwezigen dat ze haar muzikanten vertelde te stoppen en alleen Bob Marley's "War" begon te zingen.

Ze werd daarvoor quasi unaniem gekruisigd in de pers, afgeschilderd als een compleet doorgedraaid, onredelijk wicht, een trut die zot van glorie was geworden door haar succes. Bijna twintig jaar later heeft de geschiedenis Sinead O'Connor echter gelijk gegeven. De dag van haar optreden in Reykjavik kopten Amerikaanse newssites nog maar eens over opnieuw een bisschop die beschuldigd wordt van het verdoezelen van kindermisbruik door zijn priesters.

O'Connor refereerde er tijdens haar optreden naar door een anecdote te vertellen over hoe ze op tv naar de realityshow Cheaters zat te kijken (een programma waar mensen hun overspelende partners confronteren met hun ontrouw). "Eén van de vreemdlopende mannen vergoeilijkte zijn gedrag door te roepen:  I've been saved by Jesus, so fuck you!" Ik zou zo graag mijn volgende plaat "I've been saved by Jesus, so fuck you!" willen noemen grapte O'Connor, "but they won't let me get away with that, I'm sure. Maybe Bob Dylan can."

O'Connor speelde overigens haar grootste hit, een pakkend "Nothing compares to you", maar sloot zelfs dat moment af met een grapje. "Nothing compares to you, except the banana, peeled or unpeeled, I don't care, though when they're unpeeled they can get awful messy." Het was een knipoog naar iets wat ze op haar blog had geschreven, over bananen en masturberen, waardoor ze, u raadt het, door het slijk werd gehaald in de tabloids. Met een "Thank you for staying with me, because bananas are boring, you see, when you're over forty-three", sloot de zangeres haar set af. Ze kreeg een staande ovatie. Het zal haar deugd hebben gedaan. (br.hln)


22-10-2011 om 16:24 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
21-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé laat gigantische kinderkamer bouwen

Beyoncé laat gigantische kinderkamer bouwen

http://img809.imageshack.us/img809/914/beyoncenjayz.jpg


De ongeboren baby van Beyoncé en Jay-Z mag op beide oren slapen. Het kind mag niks tekort komen dus besloot het showbizzkoppel om een enorme kinderkamer van meer dan 200 vierkante meter te bouwen.

"Hun appartement in New York zal een kinderkamer van 205 vierkante meter hebben", verklapt een insider aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. 'B' en Jay-Z mogen dan wel in de wolken zijn met hun zwangerschap, een aantal vrienden vindt dat ze een beetje aan het overdrijven zijn. "Sommige mensen vragen zich af of ze hun baby wel in zo'n gigantische kamer alleen willen laten."

Of de r&b-diva zich iets van de commentaar aantrekt, valt te betwijfelen. Zij focust zich ten volle op haar zwangerschap, wat de rest daarvan vindt kan haar gestolen worden. "Alles gaat geweldig, ik ben zo blij met alles wat er zich momenteel in mijn leven afspeelt. Ik ben niet zenuwachtig omdat ik weet dat we er klaar voor zijn, de timing is perfect. We zijn op het juiste moment getrouwd, en nu gaan we op het juiste moment een kindje krijgen. We wilden geen overhaaste beslissingen nemen, we zijn blij hoe alles is verlopen", aldus Beyoncé.

De vedetten weten sinds kort het geslacht van hun baby, maar ze houden het nieuws voorlopig geheim.
21-10-2011 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soulwaxmas voor de derde keer in Hasselt

Soulwaxmas voor de derde keer in Hasselt

http://img219.imageshack.us/img219/686/soulwaxmas.jpg


Op vrijdag 23 december is het weer dansen geblazen tussen de kerstballen in de Ethias Arena met Soulwax, 2manydjs live en very special guests.

Op vrijdag 23 december trekt de slee van 2manydjs langs de Ethias Arena en belooft het weer een avond vol "holy joy" te worden. Naar goede gewoonte is er Soulwax, spelen 2manydjs ten dans en brengen ze in hun zog enkele very special guests mee. De namen worden later bekend gemaakt.

Tickets kosten 37 euro in voorverkoop, waarvan 2 euro rechtstreeks naar het Steunfonds voor de slachtoffers van de Pukkelpopstorm gaat. De ticketverkoop start op maandag 24 oktober  via:  www.soulwaxmasbelgium.be
21-10-2011 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni dreigt met gerechtelijke stappen

Carla Bruni dreigt met gerechtelijke stappen


http://img189.imageshack.us/img189/4045/carlabrunib.jpg


Het is Carla Bruni menens. De Franse presidentsvrouw heeft een advocaat onder de arm genomen en dreigt met gerechtelijke stappen wanneer er onrechtmatig foto's van haar pasgeboren kind in de pers verschijnen. Dat meldt de krant Le Parisien.

Zoals verwacht, is de jacht op de eerste foto's geopend. "En er zullen ook foto's komen, daar moet je niet aan twijfelen", zegt Matthias Gürtler, hoofdredacteur van het tijdschrift Gala.

Bruni beviel woensdagavond van een dochtertje Giulia, haar eerste kind met de Franse president Nicolas Sarkozy. De president zelf reageerde verheugd op de geboorte van hun kind en bedankte de medewerkers van een afvalbedrijf tijdens een bezoek in het westen van land voor de cadeautjes die hij van hen mocht ontvangen. (br.hln)


21-10-2011 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Westlife stopt na veertien jaar en 44 miljoen verkochte albums

Westlife stopt na veertien jaar en 44 miljoen verkochte albums

Klik op de foto om ' If I Let You Go ' te beluisteren

De Ierse popgroep Westlife geeft er de brui aan. De mannen, bekend van nummers als 'Flying Without Wings' en de Billy Joel-cover 'Uptown Girl' gaan als vrienden uit elkaar. 'We bedanken onze fans voor een briljante carrière.'

Nicky Byrne (33), Kian Egan (31) Mark Freehily (31) en Shane Filan (32) maakten hun splitsing gisteravond officieel bekend. Ze benadrukten samen veertien nummer 1-hits in Groot-Brittannië te hebben gescoord en in totaal 44 miljoen albums te hebben verkocht. Aan de veertien jaar waarin ze samen optraden, beleven ze goede herinneringen die ze voor altijd zullen koesteren.

Op hun website laat Westlife weten: 'De beslissing is helemaal in harmonie gemaakt. We hebben tot nu toe ons hele volwassen leven samen gedeeld, we zijn toe aan welverdiende pauze en nieuwe uitdagingen.'

De Ieren nemen niet stilletjes afscheid. Deze kerst komt er nog een album met 'greatest hits' uit en vanaf volgend jaar mei geeft de band een afscheidstournee van negen dagen.

De leden van Westlife - in eerste instantie waren het er vijf - werden als tieners in 1998 samengebracht. Ze braken door in 1999, met het nummer Swear It Again. Hun manager was Louis Walsh, die ook bekend is als jurylid in de Britse X Factor. Hoewel hun succes in Groot-Brittannië ongekend was, lukte het Westlife niet dat succes in de Verenigde Staten te evenaren.


21-10-2011 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
20-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett slaat Joseph Gordon-Levitt aan de haak

Scarlett slaat Joseph Gordon-Levitt aan de haak


http://img838.imageshack.us/img838/2682/scarlettjosephgordonlev.jpg


Scarlett Johansson (26) is in New York in innige omhelzing gespot met de 30-jarige acteur. Volgens ooggetuigen zagen de twee er verliefd en dolgelukkig uit.

"Ze ontmoetten elkaar in het kader van een film die ze samen wilden doen, maar het is verder gegaan", aldus een bron in Us Weekly.

Gordon-Levitt kreeg vorig jaar een Golden Globe voor zijn rol in de tragikomedia '(500) Days of Summer' en was voordien bekend van '3rd Rock from the Sun'.

In december vorig jaar kwam er een einde aan het huwelijk van Scarlett met Ryan Reynolds. Dat ging haar naar eigen zeggen enorm naar het hart, en ze ging troost zoeken bij haar familie. Niet veel later vond ze die in de armen van Sean Penn.

"Aanvankelijk was ik redelijk depressief. Maar na een week raapte ik mezelf weer samen en zat ik de hele tijd in de gym. Gelukkig heb ik enkele heel goede vriendinnen die me al vijftien jaar bijstaan. Met hen kan ik over alles praten. Met mijn tweelingbroer Hunter heb ik ook een heel hechte band. Dan is er ook mijn oma Dorothy. Zij werd onlangs 89, een ongelooflijk schattige, lieve en verstandige vrouw".


20-10-2011 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkige Sarkozy blijft zwijgzaam over dochter

Gelukkige Sarkozy blijft zwijgzaam over dochter

http://img593.imageshack.us/img593/2096/sarkozy.jpg


De Franse president Nicolas Sarkozy heeft voor het eerst officieel gereageerd op de geboorte van zijn dochter. "Ik ben heel gelukkig, maar het betreft hier een privézaak", zo zei hij tijdens een bezoek aan een bedrijf in het departement Mayenne, in het oosten van Frankrijk.
 
Sarkozy voegde er aan toe dat zijn echtgenote, Carla Bruni-Sarkozy, en zijn dochter, die gisterenavond ter wereld kwam, het goed stellen. De president kreeg in het bedrijf, een afvalverwerkingsbedrijf, verschillende cadeaus aangeboden, waaronder een slabbetje. Wat de naam van zijn dochter betreft, laat Sarkozy graag de eer aan zijn vrouw om die officieel bekend te maken. Franse media maakten al bekend dat die Dahlia luidt. (br.hln - foto ap)


20-10-2011 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber riskeert vijf jaar cel

Justin Bieber riskeert vijf jaar cel

http://img802.imageshack.us/img802/950/justinbieberj.jpg

Er hangt Justin Bieber een gevangenisstraf van maximaal vijf jaar boven het hoofd. Dit vanwege een wetsvoorstel dat bij het Amerikaanse congres is ingediend. De wet stelt dat wie met copyright beschermd materiaal op internet zet en daar commercieel beter van wordt een celstraf kan krijgen.

Laat dat nu net de manier zijn waarop Justin Bieber is doorgebroken. De tienerster begon zijn carrière met filmpjes op YouTube waarin hij liedjes van anderen zingt. Hij is daar, gezien zijn gigantische succes, commercieel beter van geworden en dus strafbaar.

Trouwe fans hebben de spandoeken inmiddels tevoorschijn gehaald en strijden onder de leuze 'Free Bieber!' voor de vrijheid van de zanger. Op de actiewebsite Free Bieber! kunnen fans een petitie tekenen om de tienerster een toekomst achter tralies te besparen.


20-10-2011 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni bevalt van dochter Dahlia

Carla Bruni bevalt van dochter Dahlia

http://img844.imageshack.us/img844/2647/hoogzwangerecarlabruni.jpg


Carla Bruni, de echtgenote van de Franse president Nicolas Sarkozy, is in Parijs bevallen van een dochter. Volgens Franse media kreeg het meisje de naam Dahlia. Het is het eerste kind voor het koppel. Ze hebben beiden al kinderen uit eerdere huwelijken. Eerder werd al bekendgemaakt dat er geen officiële mededeling over de geboorte zal volgen. Het is de eerste keer dat een Franse president tijdens zijn ambtstermijn vader wordt.

Bruni heeft al een zoon uit een vorige relatie: de tienjarige Aurélien. Sarkozy is vader van drie zonen: Pierre (26), Jean (25) en Louis (14). De twee beschouwen de geboorte van hun kind als een privé-aangelegenheid en zullen geen officiële aankondigingen doen over de baby. De First Lady heeft zelfs al gezegd dat ze haar tweede kind nooit zal laten fotograferen.


20-10-2011 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
19-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verontrustend:

Verontrustend: "Demi Moore weegt nog amper 40 kilo"


http://img851.imageshack.us/img851/9576/demimoore.jpg


Demi Moore gaat van dunner naar dunst: de bedrogen echtgenote (1m65) zou immers nog maar 40 kilogram wegen. De uitgemergelde actrice was nog slechts een schim van zichzelf toen ze gisteren moederziel alleen op de première van haar nieuwste thriller 'Margin Call' opdaagde.

"Ze speelde op korte tijd 5 kilo kwijt, maar volgens mij weegt ze nu zelfs nog een stuk minder dan dat", aldus voedingsexpert Majid Ali. "Die uitstekende jukbeenderen en haar ingevallen gezicht zijn geen gezond teken. Stress zorgt er namelijk voor dat je jouw eetlust verliest."

"Het is overduidelijk dat ze momenteel door een verschrikkelijke periode gaat", vertelt de New Yorkse psychotherapeut Jessica Aronson aan RadarOnline. "Het is helemaal niet ongewoon dat mensen gewicht verliezen wanneer ze met stress kampen."

Moore bekende ooit aan het Britse magazine Elle dat ze "extreem geobsedeerd was met haar gewicht", wat haar ongezonde uiterlijk zou kunnen verklaren. "Vaak zien we dat vrouwen zich op hun gewicht gaan focussen omdat ze zo alle pijn en andere problemen kunnen vergeten."


19-10-2011 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus gaat trouwen

Jeroen Meus gaat trouwen


http://img834.imageshack.us/img834/2559/jeroenmeusstphaniederoo.jpg


Topkok Jeroen Meus stapt in het huwelijksbootje met zijn vriendin Stéphanie De Roover. Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws.

De 33-jarige Meus is acht jaar samen met Stéphanie. Samen runnen ze restaurant 'Luzine' in Wilsele. De trouwdatum staat nog niet vast.

Meus is onder meer bekend van het tv-programma 'Plat préféré' en laat zijn kookkunsten tegenwoordig bewonderen in 'Dagelijkse Kost'. (br.hln)


19-10-2011 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog tickets voor Bob Dylan en Mark Knopfler vanavond

Nog tickets voor Bob Dylan en Mark Knopfler vanavond

Klik op de foto om ' Things Have Changed  ' te beluisteren

Het concert van Bob Dylan en Mark Knopfler, vanavond in het Sportpaleis, is al maanden uitverkocht. Maar nu zijn er na het plaatsen van het podium in de zaal een 100-tal extra plaatsen in verkoop gezet. Tickets zijn beschikbaar via Gracialive.be, Teleticketservice.be of 070 345 345.

Het concert zal stipt om 20 uur aanvangen. De reden hiervoor is dat de show 210 minuten duurt, pauze inbegrepen. Zo kan het publiek met De Lijn terug naar huis.

Het is dus aangeraden om tijdig naar het Sportpaleis te komen. Deuren voor het dubbelconcert gaan open om 18.30 uur.

Met uw ticket kunt u gratis gebruik maken van De Lijn in Antwerpen.
Fotograferen of filmen is strikt verboden tijdens dit dubbelconcert.


19-10-2011 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo moet van rechter in lijkenhuis werken

LiLo moet van rechter in lijkenhuis werken


http://img207.imageshack.us/img207/2756/lindsaylohandk.jpg


Lindsay Lohan moet van de rechter in het mortuarium haar gemeenschapsdienst afwerken. Nadat haar prestaties in een vrouwentehuis en bij het Rode Kruis ondermaats bleken, droeg rechter Stephanie Sautner de probatiedienst op LiLo aan het werk te zetten in een lijkenhuis in Los Angeles. Daar zal de actrice 120 uur de vloer moeten vegen.

Voor ze bij het Rode Kruis begon, werd Lindsay al aan de deur gezet in het vrouwencentrum waar ze gemeenschapsdienst deed. LiLo kreeg 380 uur gemeenschapsdienst opgelegd, maar haar inspanningen in het vrouwenhuis waren "zeer ondermaats" en ze werd er na 60 uur al bedankt voor onbewezen diensten.

Maar er hangt de 25-jarige Lindsay nog meer boven het hoofd. Vandaag nog moet ze voor de rechter verschijnen omdat ze haar probatievoorwaarden heeft geschonden. Ze riskeert alsnog anderhalf jaar celstraf.

Hoewel ze uit twee centra voor gemeenschapsdienst werd getrapt, is Lindsay naar verluidt "heel gedreven" om haar straf te volbrengen. Dat beweert althans haar woordvoerder: "De voorbije week heeft Lindsay elke dag gewerkt bij het Rode Kruis, en het voorbije weekend heeft ze therapiesessies ondergaan. Ze is enorm gefocust op haar de verplichtingen die de rechter haar oplegde". Vraag is maar of de rechter dat ook zo ervaart.


19-10-2011 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpoppers hebben recht op geldelijke terugbetaling

"Pukkelpoppers hebben recht op geldelijke terugbetaling"


http://img542.imageshack.us/img542/2285/pukkelpopramp.jpg

Er is heel wat te doen rond de voorgestelde oplossing voor de onfortuinlijke Pukkelpoppers. Die krijgen na de vreselijke ramp dit jaar een terugbetaling van hun ticket in de vorm van drank- en eetbonnen, verspreid over drie jaargangen. Ongeveer de helft van de gedupeerden zou echter gewoon cash geld terugeisen. Een advocaat beweert in Het Laatste Nieuws dat ze daar ook recht op hebben.

Afgelast of stopgezet, daar draait het in de kleine lettertjes rond. "Bij afgelasting van het evenement zal de ticketprijs, exclusief de service- en administratiekost, worden teruggestort aan de persoon of firma die de bestelling heeft gedaan." Dat staat te lezen in de verkoopvoorwaarden op het e-ticket.

Maar organisator Chokri Mahassine stelde maandag een andere 'oplossing' voor dan een terugbetaling in baar geld. Eet- en drankbonvouchers verspreid over de komende drie edities van het Hasseltse muziekfestival. Hij zegt dat Pukkelpop die rampzalige vrijdag niet werd afgelast maar stopgezet. "Natuurlijk is Pukkelpop wél afgelast", zegt advocaat Alex Wijnant in Het Laatste Nieuws. "Op die eerste festivaldag toen het onweer losbarstte, mag je nog spreken van overmacht en stopzetting. Maar niet voor de twee daaropvolgende dagen. Als ontevredenen naar de rechter stappen, acht ik de kans groot dat ze gelijk krijgen."

Op het net gonst het van boze maar ook enthousiaste reacties op het voorstel van Mahassine. Er is begrip voor, omdat het festival anders failliet gaat en er dus nooit meer een editie van Pukkelpop zal plaatsvinden, maar er is dus ook ongenoegen. Sommigen willen bijvoorbeeld niet opdraaien voor de geleden financiële schade door bands die hun miljoenengage wél kregen zonder te spelen.

Verder moest de organisatie op Facebook aan een festivalganger toegeven dat zijn ongebruikte drank- en eetbonnen van dit jaar - ter waarde van 250 euro - niet gecompenseerd zullen worden en niet geldig zijn voor Pukkelpop 2012.

Pukkelpop drukte maandag nog de stiekeme wens uit dat niet iedereen gebruik zou maken van hun "geste", om het populaire muziekfestival te redden. Op dit moment is het echter helemaal niet duidelijk of de organisatie ook werkelijk in haar opzet zal slagen. (br.hln)


19-10-2011 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: een tand van John Lennon

Te koop: een tand van John Lennon


http://img26.imageshack.us/img26/3928/johnlennonyokoonoi.jpg


Zoek je nog een bijzonder vreemd en duur maar ook een beetje vies kerstcadeau voor een Beatles-fan? Dan heb je geluk, want volgende maand wordt een van John Lennons tanden geveild in het Engelse Stockport. Er wordt verwacht dat de tand meer dan 11.000 euro zal opbrengen.

Lennon had de tand in de jaren zestig aan zijn huisvrouw Dot Jarlett gegeven. Haar familie heeft de tand altijd bijgehouden. "John stond in de keuken met zijn tand in zijn handen", vertelt de zoon van Jarlett. "Hij vroeg aan Dot om hem weg te gooien, maar toen zei hij plots: 'Jouw dochter is een fan van de Beatles, je mag hem aan haar geven als souvenir'. Mijn moeder heeft de tand effectief aan mijn zus gegeven en zij heeft hem altijd bijgehouden."

De tand wordt geveild met een verklaring van Jarlett waarin de oorsprong uitgelegd wordt.


19-10-2011 om 11:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgemergelde Demi Moore moederziel alleen op de rode loper

Uitgemergelde Demi Moore moederziel alleen op de rode loper

http://img851.imageshack.us/img851/9576/demimoore.jpg


Demi Moore laat de roddels over Ashtons slippertje niet aan haar hart komen: de actrice stapte gisteren vol moed maar tegelijkertijd ook moederziel alleen over de rode loper van haar nieuwste film Margin Call, wat de geruchten van een nakende echtscheiding alleen maar hardnekkiger maakt.

De bedrogen echtgenote was in Manhattan voor de première van haar nieuwste film, mét trouwring, al liet ze toyboy Ashton echter thuis. Kutcher werd zaterdag nog gespot op het 'William J Clinton Decade of Difference Concert' in Los Angeles, maar ook weer zonder het gezelschap van vrouwtje lief.

Een graatmagere Demi (48) wilde dan wel geen interviews geven, voor het fotomoment wilde ze wel eventjes tijd vrijmaken. "Iedereen zag hoe mager ze eruit zag", vertelt een ooggetuige. "Het leek alsof ze in een goede bui was, ze zag er zelfs een beetje blij uit." Ook de afterparty liet ze aan zich voorbij gaan.


19-10-2011 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
18-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica noemt nieuwe album 'compleet anders, maar beste werk ooit'

Metallica noemt nieuwe album 'compleet anders, maar beste werk ooit'

Klik op de foto om de korte preview te beluisteren

Metallica noemt 'Lulu', het album waarmee de groep samenwerkt met Lou Reed en dat 31 oktober uitkomt, één van de beste albums die de band ooit gemaakt heeft.

James Hetfield en de zijnen zagen het project met de 69-jarige Reed - die in de jaren '60 doorbrak met The Velvet Underground - vooral als een artistieke onderneming. 'We waren volledig uit onze comfort-zone, en hierdoor kwamen we met dingen waar we normaal niet op zouden komen. Dit is iets dat mensen totaal niet van ons zullen verwachten. Ik denk dat het één van de beste dingen is die we ooit gemaakt hebben', zegt gitarist Kirk Hammett tegen Revolver magazine.

'Het album toont dat de band nog steeds spontaan en extreem creatief kan zijn. We zijn al jaren niet meer oprecht spontaan geweest, waarschijnlijk niet meer sinds de jaren '80.'

Het album moet volgens Hammett niet beoordeeld worden op heavy-metalstandaarden, anders wordt het misschien verkeerd begrepen. 'Lulu' is gebaseerd op een toneelstuk uit 1913 van de Duitse toneelschrijver Frank Wedekind over het leven van een misbruikte danseres.

Op YouTube is een korte preview verschenen van het nummer 'The View' van het album. De reacties hierop zijn overwegend negatief. 'Wat is dit voor bagger', en 'Dit is niet Metallica', schrijven fans.


18-10-2011 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzenegger: van gouverneur tot sheriff

Schwarzenegger: van gouverneur tot sheriff


http://img202.imageshack.us/img202/9302/schwarzenegger.jpg


In de Amerikaanse staten New Mexico en Nevada zijn de opnames begonnen voor de actiewestern 'The Last Stand'. In die film speelt de Terminator en oud-gouverneur van Californië Arnold Schwarzenegger ondanks eerdere beloften om nooit nog voor de camera's te staan, de rol van een ouder wordende sheriff van een kleine stad die het aan de grens met Mexico aan de stok krijgt met drugsbaronnen.

Naast de 63-jarige Oostenrijkse Amerikaan spelen collega's als Forest Whitaker, Luiz Guzman, Johnny Knoxville en Harry Dean Stanton. De regie is in handen van de Zuid-Koreaan Kim Jee-Woon, bekend van de horrorprent 'A Tale of two sisters' en de gangsterfilm 'A bittersweet life'. Voor Arnie betekent 'The Last Stand' zijn eerste filmrol sinds 'Terminator 3' uit 2003.
 
Na alle filmplannen te hebben afgezworen maakte de voormalige Mister Universe op het einde van zijn ambtsperiode als Governator zijn comebackplannen bekend. Die moesten vervolgens voor enkele maanden in de koelkast omdat een affaire van Arnie met een voormalige huishoudster van de familie aan het licht was gekomen. Uit het overspel was een zoon voortgesproten, reden genoeg voor echtgenote Maria Shriver om de scheiding aan te vragen. (br.hln)


18-10-2011 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga zingt voor Bill Clinton: Ik voelde me Marylin Monroe

Lady Gaga zingt voor Bill Clinton: "Ik voelde me Marylin Monroe"

Klik op de foto om het filmpje te bekijken. Bill Clinton is te zien op 13.34 min

Bill Clinton die 65 geworden is én de tiende verjaardag van de Clinton Foundation, de stichting die zich inzet voor gezondheid, milieu en economie: dat verdient een stevig feestje. Zaterdagavond was het dan ook goed raak in de Hollywood Bowl in Californië. Verschillende popsterren en muzieklegendes tekenden present om hun vroegere president in de bloemetjes te zetten.

Lady Gaga noemde de serenade die ze bracht zelfs haar "eerste echte Marylin Monroe-moment". Het blonde sekssymbool zette in 1962 al de toon door 'Happy birthday, Mr. President' te zingen voor John F. Kennedy.

Gaga had zich voor de gelegenheid ook uitgedost als Marylin en paste verschillende strofes van haar eigen songs lichtjes aan. 'Bad romance' werd zo 'Bill romance. "Ik dacht: ik nodig gewoon Lady Gaga uit, dan ben ik zeker dat ik een hartaanval krijg", grapte Clinton. 

"Ik moet de enige persoon in de geschiedenis zijn die president geweest is en daarna zowel Lady Gaga als de minister van Buitenlandse Zaken (Hillary Clinton; nvdr) op zijn verjaardagsfeest mag verwelkomen. Ik wil Hillary trouwens bedanken omdat ik haar veertig jaar geleden mocht leren kennen. Toen ik haar ontmoette, hield ze zich al met dit soort nobel werk bezig. En toen was dat nog lang niet zo 'cool' als in deze tijden."

Wie het evenement wilde bijwonen, moest tussen 50 en 550 dollar (36 en 400 euro) afdokken. Onder meer Ashton Kutcher, Ellen DeGeneres, Colin Farrell, Stevie Wonder en Usher -die letterlijk zijn broek scheurde op het podium- waren van de partij. Bono sloot het concert af met een akoestische set. (br.hln - foto getty)

18-10-2011 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
17-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop blijft bestaan

Pukkelpop blijft bestaan

http://img411.imageshack.us/img411/90/pukkelpop.jpg


Pukkelpop blijft ook de komende jaren bestaan. Eigenaars van tickets zullen vergoedingen krijgen in de vorm van drank- en eetbonnen voor 2012, 2013 en 2014. De toekomst van het festival was in gevaar na het drama dat zich in augustus afspeelde tijdens een hevige onweersbui.17-10-2011 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nikki Reed en Paul McDonald getrouwd

Nikki Reed en Paul McDonald getrouwd


http://img192.imageshack.us/img192/7751/nikkireedenpaulmcdonald.jpg


Nikki Reed (23), bekend van haar rol als Rosalie Hale uit 'Twilight Saga', is gisteren getrouwd met 'American Idol'-deelnemer Paul McDonald (27). De twee ontmoetten elkaar in maart, in juni kondigden ze hun huwelijk al aan. De twee trouwden in een private ranch in Malibu met een honderdtal gasten.


17-10-2011 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC weert Bono's campagneclip tegen honger in Afrika

BBC weert Bono's campagneclip tegen honger in Afrika

Klik op de foto om de clip te bekijken

Een clip waarin onder meer Bono, George Clooney, Annie Lennox en Colin Farrell de huidige hongersnood in de Hoorn van Afrika als obsceniteit bestempelen, mag niet op de BBC getoond worden. Volgens de keuringsraad is de boodschap politiek geladen.

De clip van de door Bono opgerichte goeddoelorganisatie 'One' is onderdeel van de campagne 'Hungry No More', die regeringen oproept de oorzaken van de hongersnood aan te pakken.

Druk op politieke leiders
Het filmpje van een minuut, met als titel 'The F Word: Famine is the Real Obscenity', draagt volgens de Britse keuringsraad Clearcast een politieke boodschap uit, en volgens de mediawet van 2003 kan dat niet op de openbare omroep.

"De wet stelt dat advertenties van verenigingen met voornamelijk politieke doelstellingen niet uitgezonden mogen worden. Dat is het geval bij One, de organisatie stelt immers dat het uitoefenen van druk op politieke leiders een van hun bestaansredenen is", aldus een woordvoerder van Clearcast.

Bij One vinden ze de ban "absurd", hun directeur Adrian Lovett benadrukt dat One geen politieke partij is en geen politieke banden heeft.

"We begrijpen dat de mediawet bedoeld is om politieke propaganda van de televisie weg te houden. Maar onze clip gaat over het lot van 750.000 mensen in Afrika die, zo waarschuwen de Verenigde Naties, nog voor het einde van dit jaar dreigen te sterven. Als we die crisis niet onder de aandacht houden en er niet op wijzen hoe dringend er actie moet ondernomen worden, worden die mensen vergeten. Wie kan bezwaar hebben tegen zo'n boodschap? We vechten deze beslissing aan en hopen dat de BBC de zaak opnieuw bekijkt".

Clearcast wijst erop dat indien een zender een boodschap uitzendt die in strijd is met de reglementering op politieke advertenties, die zender een boete riskeert van mediawaakhond Ofcom en zelfs zijn uitzendlicentie kan verliezen. (br.hln)


17-10-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicky Vankets getrouwd met vriend Koen

Nicky Vankets getrouwd met vriend Koen


http://img856.imageshack.us/img856/7870/nickyvanketskoendemey.jpgModeontwerper Nicky Vankets is gisteren in het stadhuis van Hasselt getrouwd met zijn vriend Koen De Mey. Honderden mensen  kwamen het koppel bekijken. Het huwelijk zou normaal voltrokken worden door burgemeester Hilde Claes, maar zij meldde zich ziek.

Het huwelijk werd georganiseerd door 'weddingplanner' Joyce De Troch, die daarbij assistentie kreeg van haar schoonbroer Christophe Stienlet en de persverantwoordelijke van Vankets.


16-10-2011 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bee Gee Robin Gibb weer met maagproblemen in ziekenhuis

Bee Gee Robin Gibb weer met maagproblemen in ziekenhuis


http://img842.imageshack.us/img842/4123/robingibb.jpg


Robin Gibb (61) is donderdag met spoed naar het ziekenhuis gebracht, zo meldt The Sun. Gee Gibb had erge maagpijn en ondergaat medische onderzoeken in het ziekenhuis van Oxford. De voorbije maanden belandde Gibb al verscheidene keren met darmproblemen in het ziekenhuis.

Een woordvoerder van Gibb laat weten dat de zanger een maag- en darmontsteking heeft en vraagt in naam van de familie zijn privacy te respecteren.

Gibbs vrouw Dwina is bij hem, zijn zoon Spencer vloog speciaal over uit Amerika. Vorig jaar kreeg Gibb een spoedoperatie aan een geblokkeerde darm, dezelfde kwaal die zijn tweelingbroer en Bee Gee-bandlid Maurice in 2003 fataal werd.

"Het was een schok. Ik kreeg te horen dat mijn darm elk moment kon barsten, wat binnen het halfuur mijn dood had betekend". (br.hln)


16-10-2011 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan riskeert anderhalf jaar cel

Lindsay Lohan riskeert anderhalf jaar cel


http://img207.imageshack.us/img207/2756/lindsaylohandk.jpg


Woensdag moet Lindsay Lohan zich verantwoorden voor de rechter in Los Angeles. Dan zal ze weten of ze een celstraf krijgt wegens het missen van haar therapiesessies, zo meldt TMZ.com.

Rechter Stephanie Sautner gaf de 25-jarige LoLa onlangs een uitbrander omdat LiLo nog altijd geen therapeut had gevonden voor de haar opgelegde wekelijkse sessies. Die maakten deel uit van haar veroordeling voor het stelen van een halssnoer, in januari van dit jaar. Ze kreeg daarvoor ook 35 dagen huisarrest. LiLo voert ter haar verdediging aan dat ze de therapiesessies over de telefoon kreeg.

De voorbije maand was ze in Frankrijk voor een modellenopdracht, een trip waarvoor ze naar eigen zeggen de toestemming kreeg van haar probatie-ambtenaar.


16-10-2011 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Sound of Music voor het eerst welkom in Salzburg

The Sound of Music voor het eerst welkom in Salzburg

Klik op de foto om ' Edelweiss ' te beluisteren

De filmversie van 'The Sound of Music' is rond de feestdagen haast jaarlijkse kost op onze televisiezenders. Maar in Salzburg, de stad waar het verhaal zich afspeelt, was het succesvolle verhaal tot nu toe taboe. Het theater van de stad heeft echter besloten de musical eindelijk te spelen.

Salzburg - net als de rest van Oostenrijk - steunde Adolf Hitler tijdens de Twee Wereldoorlog. In 1938 vluchtte de familie von Trapp weg uit de stad en hun verhaal vormde de basis voor 'The Sound of Music'. Oostenrijk had meerdere decennia nodig om te herstellen van z'n schuldgevoel na de oorlog en daardoor waren ook de mooie liedjes uit 'The Sound of Music' te pijnlijk.

Komende zondag zal de musical in een Duitstalige versie dan toch opgevoerd worden in het theater van Salzburg. Daarna volgt er wekelijks een vertoning tot in juni. En de musical is nog voor de première ook in Oostenrijk al een succes, want de eerste vier voorstellingen zijn volledig uitverkocht. Tot in januari hebben 90 procent van de kaartjes al een eigenaar gevonden.

Zwijgen over de oorlog
Toch was er heel wat kritiek op de plannen om de musical in Salzburg op te voeren. "Sommige mensen vonden het nog steeds niet kunnen om een show te brengen die Salzburg en de rest van Oostenrijk aan hun rol in de oorlog herinnert", zegt Carl Philip von Maldeghem, directeur van het Landestheater, in The Telegraph. Al verschillende decannia heeft de stad het moeilijk met 'The Sound of Music'. Het verhaal was eerst een succes op Broadway, waarna in 1965 de beroemde film werd gemaakt met Julie Andrews en Christopher Plummer.

"Zoals grote delen van Oostenrijk heeft Salzburg zijn verleden lange tijd niet onder ogen willen zien. Wie tijdens de oorlog leefde, wou er niet over praten", zegt von Maldeghem. Pas in 2005 werd 'The Sound of Music' voor het eerst ten tonele gebracht in Oostenrijk, maar de voorstelling werd geen succes. Ook de filmversie werd met de grond gelijk gemaakt als een verkeerde Hollywood-versie van Oostenrijk in die moeilijke jaren.

De nieuwe generatie lijkt de band met de oorlogsjaren doorbroken te hebben. En dus is er misschien eindelijk een plaats voor 'The Sound of Music' in de Oostenrijkse harten. In Salzburg lijken ze te beseffen dat ze er veel toeristen mee kunnen lokken. Al enkele jaren bestaan er rondleidingen langs de belangrijkste plaatsen uit het verhaal. De meeste bezoekers zijn wel buitenlanders, want de Oostenrijkse en Duitse interesse bleef beperkt.

Skiresort in Vermont
De echte familie von Trapp is alvast opgetogen over het initiatief om 'The Sound of Music' naar Salzburg te brengen. "Het is het verhaal van een moedige Oostenrijkse man die opkomt voor waar hij in gelooft", zegt Sam von Trapp, de 39-jarige kleinzoon van Maria von Trapp. "Ik hoop dat de mensen van Salzburg van de musical zullen genieten."

Zijn grootmoeder Maria wou een non worden toen ze voor één van de zeven kinderen van Georg von Trapp, een kapitein op rust, moest gaan zorgen. Ze werd verliefd op de weduwenaar en ze trouwden in 1927. Hij was toen 47, zij pas 22. Samen kregen ze nog drie kinderen. In 1935 vormden ze een familiekoor en na de annexatie van Oostenrijk vluchtten ze naar Italië.

Daarna trokken ze naar de Verenigde Staten waar ze een boerderij in Vermont omtoverden tot een skiresort. Die wordt nog steeds door één van de kinderen, Johannes (72), geleid. Kapitein von Trapp stierf in 1947, Maria leefde nog tot 1987. (br.hln)


16-10-2011 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rundskop wint dubbel op Frans filmfestival

'Rundskop' wint dubbel op Frans filmfestival


http://img571.imageshack.us/img571/5349/rundskop.jpg

De film "Rundskop" is opnieuw in de prijzen gevallen op een Frans filmfestival voor jonge filmmakers. Michael R. Roskam beloond als beste regisseur. Matthias Schoenaerts kreeg de award voor beste acteur.

Het Festival International des Jeunes Realisateurs van Saint-Jean-de-Luz reikte nog andere prijzen uit. De prijs voor beste film ging naar "Une bouteille à la mer" van Thierry Benesti. Die film vertelt het verhaal van een Franse die in Jeruzalem woont en na een aanslag begint te corresponderen met een Palestijn.
 
In totaal waren tien langspeelfilms waren geselecteerd: vijf Franse en vijf buitenlandse. Het festival was aan zijn zestiende editie toe en richt zich op debuut- of bijna debuutfilms.

'Rundskop' is flink op weg om een internationaal succes te worden. De film kaapte al meerdere binnenlandse en buitenlandse prijzen weg, onder meer in de States, Canada, Kroatië en nu dus ook in Frankrijk. De film werd ook genomineerd voor de European Film Awards en is de Belgische inzending voor de Oscars. Ook 'Adem' en 'Hasta la vista baby' scoren in het buitenland.


16-10-2011 om 02:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De buik van Beyoncé: je kan er niet naast kijken

De buik van Beyoncé: je kan er niet naast kijken

http://img849.imageshack.us/img849/4084/beyonc.jpg


Beyoncé domineerde met twéé verhalen de showbizzpagina's deze week: haar 'gestolen/geleende' danspasjes van Anna Teresa De Keersmaker en 'Is de buik nu vals of echt?'. Zoals deze foto's bewijzen: de zwangere buik bestaat, en je kan er moeilijk naast kijken.

Dat Beyoncé zwanger was, werd bekend gemaakt op de MTV Video Music Awards eind augustus. Niet lang daarna doken de eerste geruchten op dat Beyoncé 'sjoemelde' met haar buik: de zangeres zou op dat moment nog maar twee maanden ver geweest zijn en pronkte toch met een behoorlijke buik. 

"Een prothesebuik!" klonk het toen. De aanklacht kreeg niet veel aandacht, en verdween snel naar de achtergrond.

Begin deze week was het echter weer prijs: bij een tv-optreden zou Beyoncé weer een valse buik gedragen hebben en prompt werd het gerucht gelanceerd dat ze helemaal niet zwanger zou zijn. Over mediamisleiding gesproken. Ditmaal kwam er wel en fel protest: Beyoncé is wel zwanger, de aanklachten zijn vals, fulmineerde de woordvoerster.

De laatste paparazzifoto's van Beyoncé tonen dat ook duidelijk aan: de wereldster is duidelijk écht zwanger. Niet alleen de bolling van haar buik maar ook haar flink gegroeide borsten bewijzen dat. (br.hln - beeld photo news)
16-10-2011 om 02:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.R. uit Dallas heeft kanker

J.R. uit Dallas heeft kanker


http://img269.imageshack.us/img269/5986/66578711.jpg


De Amerikaanse acteur Larry Hagman, die wereldwijd beroemd werd als Dallas-schurk J.R. Ewing, lijdt aan kanker. Dat heeft de 80-jarige acteur zelf bekendgemaakt.

"Ik wil dat iedereen weet dat het om een veel voorkomende en behandelbare vorm van kanker gaat", zei hij aan People.com. Meer details wilde Hagman niet geven.
 
Ondanks zijn ziekte zal Hagman de komende weken toch deelnemen aan de opnames voor de nieuwe Dallas-serie.

15-10-2011 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Carla Bruni nog aan het shoppen

Hoogzwangere Carla Bruni nog aan het shoppen

http://img844.imageshack.us/img844/2647/hoogzwangerecarlabruni.jpgNog steeds geen nieuws van het Carla Bruni-front. Deze keer weten we het zeker, want gisteren werd de Franse presidentsvrouw nog gekiekt terwijl ze aan het shoppen was. Ze stapte binnen in een kinderwinkel, niet ver van de bekende kerk La Madeleine in Parijs. Met haar onopvallende outfit en zwarte bril slaagde ze er zelfs bijna in de fotografen te verschalken. Diezelfde paparazzi houden inmiddels al enkele dagen de wacht aan de befaamde Clinique de la Muette.

Een weekje geleden trapten verschillende media nog in de val van een Franse komiek, die beweerde dat Carla Bruni "un nouveau nez" gebaard had. Geen baby dus, maar een nieuwe neus. In theorie zou een geboorte nochtans best gekund hebben, want de nieuwe spruit was al uitgerekend voor 3 oktober. (br.hln - beeld photonews)


15-10-2011 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
14-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avatar wordt het meest illegaal gedownload

Avatar wordt het meest illegaal gedownload

http://img51.imageshack.us/img51/5427/avatarhzu.jpg


De 3D blockbuster 'Avatar' is de film die het meest illegaal gedownload wordt. Dat meldt de website TorrentFreak.

De regisseur van de film uit 2009, James Cameron, had nochtans voorspeld dat het gebruikt van 3D ervoor zou zorgen dat er minder illegale kopieën zouden gemaakt worden. Ondertussen werd 'Avatar' al 21 miljoen keer illegaal gedownload.

Op een gedeelde tweede plaats staan 'The Dark Knight', en 'Transformers' (elk 19 miljoen keer) gevolgd door 'Inception' (18 miljoen keer).


14-10-2011 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dEUS kickstart tournee met uitverkochte show in Londen


dEUS kickstart tournee met uitverkochte show in Londen

Klik op de foto om ' Constant Now ' te beluisteren

Vorige week deden ze een exclusieve try-out in Diksmuide, maandag stonden ze nog in Parijse tv-studio maar dinsdag was de échte start van de nieuwe tournee van dEUS, in de uitverkochte Londense Koko. De vernedering die dat andere groepje Belgen diezelfde avond oploopt, op een grasveld in Düsseldorf, compenseren Tom Barman en zijn bende ruimschoots. Altijd geweten dat onze nationale trots niet op een voetbalplein maar op een rockpodium zou zegevieren, maar het geeft een enorme kick als je daar getuige van kan zijn. Op de afterparty glunderen Tom, Mauro, Alan, Stephan en Klaas heel terecht: als je Londen in je zak steekt, verdien je een feestje.


14-10-2011 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
13-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KI doet op 10 november uitspraak in zaak-Pfaff

KI doet op 10 november uitspraak in zaak-Pfaff


http://img26.imageshack.us/img26/3434/pfaff.jpg
Carmen en Jean-Marie hier met Larry Hagman alias JR Ewing uit Dallas.


De kamer van inbeschuldigingstelling (KI) in Antwerpen heeft zich vandaag over de zaak van Jean-Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen gebogen. Op 10 november volgt de uitspraak. De raadkamer in Antwerpen had de Pfaffs in december een opschorting van straf gegeven voor fiscale fraude en belastingontduiking. Ze hadden schuld bekend en een dading met de fiscus gesloten, waardoor ze wat de raadkamer betrof niet voor de rechtbank hoefden te verschijnen.
 
Het parket had echter hun doorverwijzing gevorderd en ging in beroep, waardoor de zaak bij de KI belandde. Daar wilde men eerst bewijzen zien dat ze de fiscus wel degelijk betaald hebben. Twee weken geleden werden de nodige stukken neergelegd en vandaag werd de zaak dan gepleit. Over een maand weten de Pfaffs of het bij een opschorting blijft.


13-10-2011 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse choreografe wil clip Beyoncé laten verbieden

"Vlaamse choreografe wil clip Beyoncé laten verbieden"

Klik op de foto om de clip te bekijken

De Vlaamse topchoreografe Anne Teresa De Keersmaeker wil de plagiaatclip van superster Beyoncé wereldwijd laten verbieden. Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws, die een fax van De Keersmaekers advocaten aan Sony Music USA kon inkijken. Beyoncé gaf al toe dat ze zich "inspireerde" op 'Rosas danst Rosas' van De Keersmaeker. Een monsterproces tussen David en Goliath lijkt in de maak.

Oude rot in het vak, Anne Teresa De Keersmaeker, was van in den beginne niet echt opgezet - laat staan vereerd - met het regelrechte plagiaat dat ze vaststelde in de nieuwe clip 'Countdown' van Beyoncé - waarvoor de Amerikaanse zangeres overigens heel wat complimenten kreeg. De Vlaamse choreografe zag stukken gekopieerd uit haar eigen voorstelling 'Rosas danst Rosas' (uit 1984) en uit 'Achterland'. Tot de decors en de kledij toe werd er duchtig gepikt.

Beyoncé gaf het plagiaat vervolgens toe in een persbericht, waarin ze stelde dat de clip heel wat referenties bevat, onder andere ook aan het ballet 'Rosas danst Rosas'. Nogal arrogant voegde de steenrijke echtgenote van Jay-Z eraan toe dat De Keersmaeker blij mocht zijn met de gedroomde reclame, want 'Countdown' telt al meer dan twee miljoen hits op het internet.

In de fax naar Sony Music wordt volgens Het Laatste Nieuws geen gewag gemaakt van een schadeclaim, maar wordt met onmiddellijke ingang de stopzetting van de wereldwijde verspreiding van de clip geëist. Het lijkt er sterk op dat De Keersmaeker aanstuurt op een monsterproces, als er geen minnelijke schikking kan getroffen worden. Want de verspreiding nu nog stilleggen in het internettijdperk is zo goed als onmogelijk.

De fax is dus gericht aan de platenmaatschappij en niet persoonlijk aan Beyoncé. Het vermogen van de superster wordt geschat op 200 miljoen euro. Samen met haar man Jay-Z loopt dat op tot 600 miljoen euro. Het is niet uitgesloten dat De Keersmaeker op het einde van de rit een flinke schadevergoeding kan opstrijken. (br.hln)


13-10-2011 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Striptekenaar van Dan Cooper overleden

Striptekenaar van Dan Cooper overleden


http://img833.imageshack.us/img833/6723/albertweinberg.jpg


Albert Weinberg, de striptekenaar van de avonturen van piloot Dan Cooper, is op 29 september op 89-jarige leeftijd overleden. Dat heeft uitgeverij Le Lombard bekendgemaakt.

Albert Weinberg werd op 9 april 1922 in Luik geboren. Sinds meerdere jaren woonde hij in Zwitserland. Zijn tekentalenten werd tijdens zijn militaire dienstplicht door zijn medesoldaten ontdekt. Na zijn demobilisatie in 1947 begon hij Victor Hubinon bij te staan en werkte mee aan de reeksen "Buck Danny" en "Blondin & Cirage" in Kuifje. Van 1949 tot 1954 was hij als auteur-tekenaar verantwoordelijk voor de reeks "Luc Condor" in het tijdschrift Héroïc Albums.

Vanaf november 1954 verschenen de lucht- en ruimtevaartavonturen van Dan Cooper in Kuifje. Er verschenen 41 albums rond deze Canadese legerpiloot die vertaald werden in vijftien talen en nog steeds een internationaal succes kennen. In 2004, ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van zijn helden, ontving Weinberg het eerste erediploma dat de Royal Canadian Air Force toekende aan een striptekenaar.


13-10-2011 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
12-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RTL schrapt 'Miss België' wegens tegenvallende kijkcijfers

RTL schrapt 'Miss België' wegens tegenvallende kijkcijfers


http://img267.imageshack.us/img267/5622/missbelgieverkiezing.jpg


Na Vtm zendt ook RTL-TVI de Miss België-verkiezing niet langer uit. Vooral de tegenvallende kijkcijfers liggen aan de basis van deze beslissing.

"Sinds 1991 zond RTL als partner van het Miss België-comité elk jaar de verkiezing uit. Vermits er in Vlaanderen nog geen zender bekend is die de wedstrijd zal uitzenden en zo'n organisatie toch de nodige tijd in beslag neemt, laten we dit jaar de kelk aan ons voorbijgaan", aldus een woordvoerder.

RTL benadrukt wel dat ze de verkiezing wil blijven steunen. "We blijven openstaan voor een nieuwe samenwerking en willen gerust ook reclame blijven maken", klinkt het. En natuurlijk blijft ook de deur openstaan voor knappe Waalse kandidates à la Sandrine Corman, die sinds 1998 niet meer van het scherm te slaan was.

De échte doorn in het oog van RTL is echter zonder meer de matige belangstelling. De Waalse kijker ligt niet meer wakker van het kroontje en de kijkcijfers zijn -net als in Vlaanderen overigens- al verscheidene jaren in vrije val. De zender geeft de organisatie dan ook een veeg uit de pan. "Hoe constructief onze samenwerking ook geweest is, er moet eens diep nagedacht worden over het concept. De uitzending moet aangepast worden aan de eisen van de Belgische tv-kijker in 2012", klinkt het. Het Miss België-comité, onder leiding van Darline Devos, heeft vooralsnog niet gereageerd.12-10-2011 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Damon en Michael Douglas worden geliefden

Matt Damon en Michael Douglas worden geliefden


http://img266.imageshack.us/img266/5656/michaeldouglasmattdamon.jpg


De Amerikaanse acteur Michael Douglas zal de flamboyante Amerikaanse pianist Liberace spelen in een biopic. Zijn jongere amant Scott Thorson zal gespeeld worden door Matt Damon. De film zal inzoomen op hun relatie, die zich afspeelde tijdens een periode waarin ze zich outen als homoseksueel dodelijk zou geweest zijn voor Liberace's carrière. 'Behind the Candelabra' zal geregistreerd worden door Steven Soderbergh.


12-10-2011 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad & Angelina worden nieuwe buren van Jennifer

"Brad & Angelina worden nieuwe buren van Jennifer"


http://img40.imageshack.us/img40/5199/angelinabradf.jpg

Brangelina is op huizenjacht, en dat heeft Jennifer Aniston geweten. Volgens de laatste geruchten zouden Brad en Angelina hun oog hebben laten vallen op een liefdesnestje dat wel erg dicht in de buurt ligt van het appartement van Jen en Justin...

Jennifer Aniston en Justin Theroux telden onlangs 4,5 miljoen euro neer voor hun gloednieuwe thuis in West Village, maar nu zouden ook Brad (47) en Angelina (36) van plan zijn om in dezelfde buurt te gaan wonen.

"Angie houdt van de levendige sfeer in West Village", vertelt een bron aan het Britse blad Now. "Ze voelt zich op haar gemak wanneer ze er met de kids rondwandelt, en er zijn ook veel restaurantjes."

"Ze weet dat Jennifer er net een stekje heeft gekocht maar dat kan haar niet zoveel schelen. Ze vindt dat ze dit maar op een volwassen manier moeten aanpakken."

Maar volgens diezelfde insider zou Jennifer helemaal niet blij zijn met haar 'nieuwe buren': "Ze is razend. Jen wil alleen maar bij Justin zijn en ze denkt dat Angelina haar een hak wil zetten. West Village is een kleine wijk in Manhattan, het is haast onmogelijk dat ze elkaar niét tegen het lijf lopen."


11-10-2011 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Rihanna naakt op cover

 Rihanna naakt op cover

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Rihanna poedelnaakt? Alweer? Jazeker! En deze keer zijn het enkel strategisch geplaatste bladeren die nog iets aan de verbeelding overlaten. Haar wezenloze blik doet vermoeden dat ze volgende keer echter nóg een stapje verder zou durven gaan.

Wie met zo'n foto uitpakt, mag wel eens met de spierballen rollen. Haar daarom uitroepen tot 'meest sexy vrouw op deze planeet'  -zoals 'Esquire' doet- lijkt ons dan weer een brug te ver.

Het plaatje geeft wel een dieper inzicht in de tattoo's van Rihanna. Op de wijsvinger van haar linkerhand staat 'Love', het pistool lijkt gericht naar haar rechterborst en een gebed in het sanskriet siert haar rechterheup.

"Woede aan de kant geschoven"
'Riri' kwam ook nog even terug op haar stormachtige relatie met Chris Brown. Die kende een dieptepunt in 2009, toen ze verrot geslagen werd in zijn auto. "Het heeft me heel wat tijd gekost, maar de woede die ik toen naar hem toe voelde heb ik aan de kant geschoven. Nu kijk ik vol spanning uit naar wat hij op professioneel vlak nog allemaal aan het bekokstoven is. De weg die hij afgelegd heeft is ongelooflijk, zelfs toen iedereen tegen hem was. Ik ben altijd een fan van hem geweest en hou echt van zijn muziek."

De norse expressie van de zangeres staat in schril contrast met het fenomenale jaar dat ze achter de rug heeft. Zo heeft ze met 'We found love' haar zesde nummer één-hit in vijf jaar in Groot-Brittannië te pakken, een record dat nooit eerder geëvenaard is door een vrouwelijke artieste. In vier dagen tijd ging haar nieuwste single meer dan 87.000 keer over de toonbank. En ook op liefdesvlak breekt een bloeiende tijd aan, nu ze met voormalig bokser Dudley O'Shaughnessy een jonge knaap aan de haak geslagen heeft.


11-10-2011 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adem genomineerd voor European Film Awards

'Adem' genomineerd voor European Film Awards

Klik op de foto om de trailer te bekijkenHans van Nuffel


'Adem', het speelfilmdebuut van Hans van Nuffel, is genomineerd in de Discovery-categorie van de European Film Awards. De Europese Filmprijzen worden dit jaar uitgereikt in Berlijn op 3 december. Voor de Discovery Award nomineerde een jury vijf Europese films.

De andere films genomineerd in de Discovery-categorie van de European Film Awards zijn 'Atmen' van Karl Markovics (Oostenrijk), 'Michael' van Markus Schleinzer (Oostenrijk), 'Nothing's All Bad' van Mikkel Munch-Fals (Denemarken) en 'Tilva Ros' van Nikola Lezaic (Servië).
 
Het is nu aan de 2.500 leden van de European Film Academy om de winnaar aan te duiden. Nominaties in de andere categorieën, waar onder meer 'Rundskop' op de shortlist staat, worden begin november aangekondigd.
 
'Adem' vertelt het verhaal van mucopatiënten Tom (Stef Aerts) en Xavier (Wouter Hendrickx). Beiden raken bevriend in het ziekenhuis, waar ze in afwachting zijn van een longtransplantatie. De film heeft in binnen- en buitenland al meer dan 15 prijzen en vermeldingen op zijn palmares staan.11-10-2011 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt Lady Gaga nieuwe gezicht van Queen ?

"Wordt Lady Gaga  nieuwe gezicht van Queen ?"


http://img255.imageshack.us/img255/5070/ladygagadf.jpgAls het aan Queen-gitarist Brian May ligt, wordt Lady Gaga de opvolger van Freddie Mercury. De overige bandleden zijn sinds kort op zoek naar een nieuw gezicht voor de legendarische band. "We hebben het erover gehad of ze het gezicht van Queen kan worden", laat May weten. Gaga reageerde meteen enthousiast op het voorstel, maar heeft nog niets officieel toegezegd.

Lady Gaga, die haar naam heeft ontleend aan het hitje Radio Ga Ga van Queen, is overigens niet de enige over wie is gesproken. May vertelt dat er mogelijk een tv-show komt. "We discussieerden over een tv-show waarin verschillende artiesten te gast zouden zijn."

Toch heeft May stiekem hoop dat Gaga Freddie's opvolger wordt. "Ze is niet alleen een zangeres, maar schrijft ook haar eigen materiaal."


11-10-2011 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele: Niet roken maar praten verknalt mijn stem

Adele: "Niet roken maar praten verknalt mijn stem"

Adele is een babbeltante, en dat levert haar stemproblemen op. Wegens problemen met haar stembanden moest ze onlangs haar Amerikaanse tournee afgelasten. "Het is niet van het roken dat ik een keelontsteking kreeg. Ik praatte teveel. Ik beschadig mijn stem niet op het podium maar ernaast. Was ik geen zangeres, ik zou nog altijd een pakje sigaretten per dag roken. Roken is hetr liefste wat ik doe, het was bijzonder moeilijk het op te geven. Maar ik ben sterk geweest en ben gestopt zonder plakkers, kauwgom of hypnose", verklaart ze in The Sun.


11-10-2011 om 10:09 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
10-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jacksons broers geven benefiet voor kindslachtoffers aardbeving in Japan

Michael Jacksons broers geven benefiet voor kindslachtoffers aardbeving in Japan


http://img265.imageshack.us/img265/9335/michaeljacksonsbroers.jpg
Zus Latoya en broer Marlon met de kinderen van Michael tijdens het huldeconcert in Wales het voorbije weekend. 


De broers van Michael Jackson organiseren een benefietconcert ten voordele van kinderen die te lijden kregen onder de aardbeving in Japan in maart jongstleden. Het concert in Tokio zou volgens Jacksons moeder Katherine de volle goedkeuring gekregen hebben van de zanger.

Dat verklaarde ze gisteren tijdens een persconferentie in Londen. "Was Michael er nog, dan zou hij zeker iets gedaan hebben voor de slachtoffers van de aardbeving in Japan. Michael hield van kinderen, hij zou medelijden gehad hebben me de kinderen die hun ouders verloren of dakloos werden".

De opbrengst van de merchandisingverkoop tijdens het 'Michael Jackson Tribute Live', op 13 en 14 december, zal geschonken worden aan ASHIHINAGA, een hulporganisatie voor kinderen die getroffen werden door de aardbeving. (br.hln - beeld photo news)


10-10-2011 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onherkenbare Christina Aguilera op concert MJ

Onherkenbare Christina Aguilera op concert MJ


http://img695.imageshack.us/img695/5836/christinaaguilerad.jpgChristina Aguilera heeft zaterdag een opgemerkt optreden gegeven tijdens het herdenkingsconcert voor Michael Jackson in Cardiff. Op muzikaal gebied was er weinig op aan te merken, maar de zangeres die de toeschouwers te zien kregen leek in de verste verte niet op de slanke, wulpse vrouw zoals we die doorgaans kennen.

Ze kwam daarentegen verwilderd en verslonsd voor de dag en leek eerder op een mislukte Tina Turner-pastiche. Dat Aguilera een paar kilootjes is bijgekomen, zal niemand haar kwalijk nemen. Maar zelfs de doorgewinterde fan moet toegeven dat enkel een korset en een panty misschien niet de juiste kledijkeuze was. Om over haar verwilderde haar nog maar te zwijgen.

Voor het tweede deel van haar optreden moet ze dan toch eens in de spiegel hebben gekeken. Ze verscheen in een lange rok en een jasje en leek ook even met haar haarborstel door haar coiffure gegaan te zijn. (br.hln - beeld photo news)

10-10-2011 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrogen Demi Moore wil scheiden

"Bedrogen Demi Moore wil scheiden"


http://img839.imageshack.us/img839/6403/demimooreashtonkutcher.jpg

Demi Moore (48) heeft een echtscheidingsadvocaat onder de arm genomen nadat een ultieme poging om haar huwelijk met Ashton Kutcher (33) te redden op niets uitdraaide.

Het huwelijk kwam onder druk te staan toen aan het licht kwam dat Ashton zijn 15 jaar oudere vrouw had bedrogen met Sara Leal, een 23-jarige Texaanse. Dat gebeurde eind vorige maand, toen Kutcher de zesde verjaardag van zijn huwelijk met Moore had moeten vieren.

"Mevrouw Moore is vernederd. Vrijdag heeft ze een advocaat geconsulteerd met het oog op een scheiding. Ze wilde weten welke impact een scheiding zou hebben op haar fortuin. Zij is ongeveer 100 miljoen euro waard, hij bijna evenveel. Het was een zware beslissing voor mevrouw Moore, maar haar vertrouwen is geschonden", aldus een insider.

Toen Demi Moore in 2005 met Kutcher trouwde, had ze al twee huwelijken achter de rug, met songschrijver Freddy Moore en met acteur Bruce Willis.

"Ze wilde alles doen om haar huwelijk met Kutcher te redden, maar het verhaal van Sara Leal kon hij niet meer ontkennen gezien er foto's van waren". In een ultieme poging om de brokken te lijmen, nam Moore Kutcher nog mee naar een Kabbalahdienst. "Maar dat heeft niet geholpen, ze heeft het gehad met hem", aldus nog de insider.

Kutcher inviteerde de 23-jarige Sara Leal amen met een tiental andere vrouwen in zijn kamer in het Hard Rock Hotel in San Diego. "Toen ik binnenkwam, was het daar een zee van rondborstige blondines. Iedereen was aan het drinken. De meiden begonnen hun kleren uit te trekken en sprongen in de jacuzzi", getuigde Kimberly Perry, één van de genodigden. "Alle meiden stortten zich op Ashton, en met Sara heeft hij zeker seks gehad", stelde een andere ooggetuige, Megan McNutt. Volgens nog andere bronnen rotzooide Kutcher ook met een vriendin van Sara


10-10-2011 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Beatle Paul McCartney voor de derde keer getrouwd

Ex-Beatle Paul McCartney voor de derde keer getrouwd

http://img199.imageshack.us/img199/4900/paulmccartneyh.jpgDe 69-jarige ex-Beatle Paul McCartney heeft in Londen voor de derde keer "I do" gezegd. Hij stapte in het huwelijksbootje met de rijke Amerikaanse erfgename Nancy Shevell (51).
 
De plechtigheid vond plaats in het stadhuis van Londen waar McCartney in 1969 al met zijn eerste vrouw Linda huwde. Zowat dertig gasten hoorden het koppel huwelijksgeloften uitwisselen. Bij het verlaten van het stadhuis werd het koppel toegejuicht door zowat 300 fans. (br.hln - foto reuters)


10-10-2011 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
09-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poker Face beste nummer van de nillies

Poker Face beste nummer van de nillies

Klik op de foto om ' Poker Face ' te beluisteren

De luisteraars van MNM hebben Poker Face van Lady Gaga uitgeroepen tot beste nummer uit de nillies. Daarmee stoot Lady Gaga de Black Eyed Peas van de troon in de Top 100 van de nillies, meldt de vrt.  De hoogst genoteerde Belgische single in de lijst is Walk On Water van Milk Inc, op de vierde plaats.

De opvallendste nieuwkomers in de lijst met beste nummers van het voorbije decennium zijn Chasing Pavements van Adele op de zesde plaats en Papillon van Editors op nummer 10. In totaal stemden de luisteraars van MNM veertig nieuwkomers in de lijst.

Milk Inc. is niet alleen de hoogst genoteerde Belgische act, de groep heeft met vijf singles in de top 100 ook het hoogste aantal noteringen, gevolgd door Britney Spears (vier nummers) en Lady Gaga (drie nummers).


09-10-2011 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor opnieuw met spoed opgenomen

Zsa Zsa Gabor opnieuw met spoed opgenomen


http://img502.imageshack.us/img502/4445/zsazsagabor.jpg


Zsa Zsa Gabor is vandaag opnieuw met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Volgens haar echtgenoot Frederic von Anhalt (67) raakte Zsa Zsa buiten bewustzijn als gevolg van een hevige griep. Er kwam ook bloed uit een slangetje dat aan haar maag is bevestigd, schrijft De Telegraaf.

De 94-jarige Zsa Zsa werd met spoed overgebracht naar het UCLA Ronald Reagan Medical Center. Sinds de voormalige actrice in 2010 haar heup brak is Zsa Zsa verschillende keren met spoed opgenomen in het ziekenhuis. In mei dit jaar werd zelfs voor haar leven gevreesd.


09-10-2011 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
08-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney trouwt morgen voor derde keer

Paul McCartney trouwt morgen voor derde keer

http://img511.imageshack.us/img511/5371/paulmccartneynancysheve.jpgDe 69-jarige ex-Beatle Paul McCartney treedt morgen in Londen voor de derde keer in het huwelijksbootje met de rijke Amerikaanse erfgename Nancy Shevell (51). Dat melden Britse media.
 
Het huwelijk zou plaatsvinden in het stadhuis van Westminster, in het centrum van Londen. McCartney trouwde in 1969 op dezelfde plaats met de Amerikaanse fotografe Linda Eastman, die later aan kanker overleed. Zijn tweede huwelijk in 2002 met het voormalige model Heather Mills eindigde in een scheiding in 2008.
 
Volgens 'The Sun' en 'The Daily Mirror' zou het koppel morgen trouwen in aanwezigheid van een dertigtal gasten. De informatie kon echter niet bevestigd worden door het stadhuis. Ook een woordvoerder van de ex-Beatle weigerde commentaar.


08-10-2011 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe clip Beyoncé gepikt van Vlaamse topchoreografe

Nieuwe clip Beyoncé gepikt van Vlaamse topchoreografe

Klik op de foto's om de videos te bekijken


Eergisteren hadden we nog woorden van lof voor Beyoncé: hoe ze zwanger opduikt in haar nieuwste videoclip en met zwarte pruiken en glossy lippen zichzelf opnieuw uitvindt, chapeau!


Nu blijkt echter dat de Amerikaanse zangeres op gebied van choreografie iets minder creatief geweest is. Treffend, hoe haar bewegingen als twee druppels water lijken op een dansvoorstelling uit 1984. En dan nog wel 'Rosas danst Rosas', van de hand van de Vlaamse Anne Teresa De Keersmaeker. In 2006 haalde deze beroemde choreografe nog de 68ste plek in de verkiezing van de 'Grootste Belg'.

In de onderste video  ziet u fragmenten van beide dames achter elkaar geplakt, zodat het plagiaat extra hard opvalt. Bovenaan vindt u de versie van Anne Teresa De Keersmaeker


08-10-2011 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Peeters stopt met zingen

Bart Peeters stopt met zingen: "Nee, dit is geen verdwijntruc"

Klik op de foto om ' Ik hou meer van folk  ' te beluisteren

Vorige zaterdag stond Bart Peeters nog te swingen in het Sportpaleis tijdens het vijftiende verjaardagsfeestje van Milk Inc. Een beeld dat zeldzaam zal worden, want na tien jaar ononderbroken toeren last de creatieve duizendpoot een muzikale adempauze in. Op 26 november volgt de laatste voorstelling van zijn theatertournee 'De Ideale Man' in het Brugse Concertgebouw. Als tv-presentator gaat de 51-jarige zanger-gitarist-drummer wél verder.

"Voor alle duidelijkheid: dit zijn voorlopig en voor onbepaalde tijd de allerlaatste optredens", klinkt het in 'Het Laatste Nieuws'. "Neen, dit is geen verdwijntruc. We doorbreken nu wat bijna logisch werd: de vijfde plaat komt er niet in 2012, ze komt er pas nadat we allemaal een frisse neus zijn gaan halen. We hebben in tien jaar tijd vier platen gemaakt. Dat is best veel."

Het is overigens niet de eerste keer dat Peeters de stekker uit één van zijn succesvolle activiteiten trekt. In 1994 hield hij The Radios voor bekeken om bewust het zwarte gat op te zoeken. Daarna volgden nog heel veel tv-werk én een intieme theatershow.

"Er is toch niks mooier dan te kunnen stoppen op het ogenblik dat je denkt dat je net de plezantste voorstelling aller tijden hebt gespeeld", vindt broer en manager Stijn Peeters. "Bart wil straks ook achter de schermen van de tv-wereld gaan werken. Het was de voorbije jaren zo hectisch, zo druk, dat er nauwelijks nog kon nagedacht worden. Dat gaat nu wel kunnen. Uit ervaring weet ik dat in zo'n periode altijd geweldige nieuwe ideeën ontstaan."


08-10-2011 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
07-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni aan het bevallen?

Carla Bruni aan het bevallen?


http://img262.imageshack.us/img262/6877/carlabruni1.jpg


Baby-alarm voor Carla Bruni. Volgens de Franse zender Europe 1 zou de Franse presidentsvrouw momenteel aan het puffen zijn in de verloskamer, maar officiële bevestiging is er voorlopig niet. "Alles moet in gereedheid gebracht worden", zou een anonieme ziekenhuisbron verklaard hebben.

Waar of niet? Lastig te zeggen. De voorbije twee dagen staken dezelfde geruchten immers ook al de kop op. Bovendien lijkt het nieuwtje deze keer vooral ontstaan omdat er extra activiteit heerst rond kliniek La Muette in Parijs. Nicolas Sarkozy bevindt zich overigens nog steeds in Armenië, waar hij via een ontmoeting met de president extra stemmen hoopt te scoren in eigen land.

Anderzijds moet het er natuurlijk wel eens van komen. Bruni was immers uitgerekend voor 3 oktober, vier dagen geleden dus al.

Wat wel vaststaat, is dat Carla gebruik zal maken van één van de ruimere bevallingsruimtes. Om veiligheidsredenen worden drie à vier naburige kamers vrijgehouden. (br.hln)


07-10-2011 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-vrouw Sean Connery overleden

Ex-vrouw Sean Connery overleden


http://img824.imageshack.us/img824/403/dianecilentoseanconnery.jpgDe Australische actrice Diane Cilento is op 78-jarige leeftijd overleden. De doodsoorzaak is nog niet bekend. De ex-vrouw van Sean Connery verwierf bekendheid in de jaren vijftig en zestig door verschillende films, waarin ze speelde met grote namen als Charlton Heston en Paul Newman.
 
Cilento was in 1956 genomineerd voor een Tony Award voor haar rol als Helen of Troy in het theaterstuk 'Tiger at the Gates'. Voor de film 'Tom Jones' werd Cilento in 1963 genomineerd voor een Oscar, in de categorie beste vrouwelijke bijrol. Het huwelijk in 1962 van de actrice met James Bond-acteur Connery was haar tweede. De twee kregen een zoon, maar in 1973 ging het stel uit elkaar.
 
Ze beloofde in 1985 voor de derde keer eeuwige trouw aan Anthony Shaffer. Samen zetten ze in het noorden van Australië een openluchttheater op in een regenwoud.


07-10-2011 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concert Michael Forever niet live op tv

Concert 'Michael Forever' niet live op tv


http://img17.imageshack.us/img17/7905/michaeljacksonzt.jpg


'Michael Forever: the tribute concert', een eerbetoon van bekende artiesten aan de overleden King of Pop, wordt zaterdag wereldwijd toch niet rechtstreeks uitgezonden.

Artiesten als Beyoncé en Christina Aguilera zingen zaterdagavond in Wales bekende en minder bekende nummers van de op 25 juni 2009 overleden Michael Jackson. Het concert zou in zo'n 30 landen worden uitgezonden, maar dat kan door problemen met de copyrights niet doorgaan.


07-10-2011 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel C open boek over boulimie

Mel C open boek over boulimie


http://img7.imageshack.us/img7/8978/melanieci.jpg


In een interview met 'The Daily Mail' lucht Melanie haar hart over de depressie en de eetstoornis waarmee ze te kampen kreeg tijdens haar Spice Girls-avontuur.

Zo gaf ze bloot dat, ondanks de fantastische ervaringen, het echt vechten was om te blijven meedraaien in de spotlight. Veel leugens, roddels en gemene opmerkingen over haar uiterlijk gaven haar rake klappen. "Ik was jong en beïnvloedbaar en vond het zwaar om over mezelf te lezen."

Vandaag voelt ze zich een andere mens en zit ze veel beter in haar vel. In februari 2009 werd haar dochtertje Scarlet geboren en papa Thomas Starr is ondertussen al sinds 2002 een vaste waarde in Mel C's leven.

Tijdens het interview droomde ze weg naar haar eigen muzikale kindertijd. Haar moeder zong in een band en haar stiefvader speelde bas. "Er waren altijd muzikanten in huis, het was een gelukkige tijd."

De muziekkriebel heeft duidelijk ook Scarlet te pakken,
aangezien Mel vertelde dat ze graag met een grote glimlach
toekijkt hoe haar kleine meid op een speelgoedgitaar tokkelt en meezingt

Tot slot deelde ze nog haar ervaringen over de laatste reünie van de Spice Girls. "De laatste tour was fantastisch! Het wakkerde oude vriendschappen opnieuw aan en vernieuwde mijn appreciatie voor de andere meisjes."

Op de vraag of ze die geweldige ervaring graag nog eens wilt herhalen, antwoorde ze: "De Olympische Spelen zouden geniaal zijn.
Maar ik weet er het fijne nog niet van. Ik zou heel graag iets doen, maar dan moeten we alle vijf betrokken worden."

De Spice Girls dus misschien in Londen in 2012. Afwachten maar. (br.hln)
07-10-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue wint Europese prijs voor jong toptalent

Selah Sue wint Europese prijs voor jong toptalent

Klik op de foto om ' Raggamuffin ' te beluisteren


Zangeres Selah Sue is een van de winnaars van de European Border Breakers Awards, de prijs voor nieuw toptalent in de Europese popmuziek. Dat meldt Androulla Vassiliou, Europees Commissaris voor Cultuur.
 
In totaal zijn tien jonge artiesten in de prijzen gevallen. Ze zijn beloond voor het feit dat ze tussen augustus 2010 en juli 2011 over de eigen landsgrenzen heen succes geboekt hebben met hun eerste internationaal uitgebrachte album.

Agnes Obel, Anna Calvi, Ben l'Oncle Soul
Naast Selah Sue vielen ook Agnes Obel (Denemarken), Anna Calvi (VK), Swedish House Mafia (Zweden), Boy (Duitsland), Ben l'Oncle Soul (Frankrijk), James Vincent McMorrow (Ierland), Afrojack (Nederland), Elektro Guzzi (Oostenrijk) en Alexandra Stan (Roemenië) in de prijzen.
 
De winnaars werden geselecteerd op basis van verkoopcijfers en airplaygegevens en een stemming onder de radiostations van de European Broadcasting Union en festivals die deelnemen aan het Europese talentenuitwisselingsprogramma ETEP.
 
Op 11 januari 2012 vindt de prijsuitreiking plaats in Groningen, tijdens het Eurosonic-Noorderslag-festival. Een van de winnaars zal daar ook een publieksprijs in ontvangst mogen nemen. Hiervoor kan tussen 1 november en 31 december gestemd worden op de website van de European Border Breakers Awards: www.ebba-awards.eu.
 
De afgelopen jaren wonnen onder meer Milow, Adele, Mumford & Sons en Lykke Li al een EBBA-award.


07-10-2011 om 00:35 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
06-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink Floyd terug in studio? Dat zou tijdverlies zijn

Nick Mason: "Pink Floyd terug in studio? Dat zou tijdverlies zijn"

Klik op de foto om ' Time' te beluisterenNick Mason


Nieuw werk van Pink Floyd hoeven we volgens drummer Nick Mason niet meer verwachten. De band is al sinds 1996 officieel gesplit, hoewel ze nog enkele concerten gaven, waaronder dat op Live 8 in 2005 en in mei nog voor 'The Wall' in Londen. Opnieuw de studio ingaan, zou volgens Mason "tijdverlies" zijn.

"Ik denk niet dat er een kans bestaat dat we nog samen gaan opnemen. Dat zou voor iedereen tijdverlies zijn. Het duurt ook zo lang om een album op te nemen. Bovendien worden die tegenwoordig gratis gedownload, dus je gaat een jaar lang werken aan iets dat gewoon wordt weggegeven", aldus Mason op guitarworld.com.

De band, die verder bestaat uit gitarist David Gilmour en bassist Roger Waters, kan volgens Mason wel nog eens op een podium samenkomen. "Hoewel David er niet happig op is. Maar mocht er nog eens een Live 8 zijn, of iets dat hem en Roger nauw aan het hart ligt, zie ik het wel gebeuren. Een wereldtournee zit er weliswaar niet meer in".


06-10-2011 om 18:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywood-acteur Charles Napier (75) overleden

Hollywood-acteur Charles Napier (75) overleden


http://img856.imageshack.us/img856/7177/charlesnapier.jpg


Hollywoodacteur Charles Napier is gisterennamiddag overleden in het Memorial Hospital van zijn woonplaats Bakerfield. De vooral om zijn bijrollen bekende acteur werd 75. Dat meldt de plaatselijke krant The Bakersfield.
 
Als B-acteur kon Napier een indrukwekkende filmlijst voorleggen: 'Philadelphia', 'Silence of the Lambs', 'Rambo II - First Blood' en, vooral, 'The Blues Brothers', waar hij gestalte gaf aan Tucker McElroy. Zijn favoriete rol was die van 'tough guy', de stoere jongen.
 
Napier debuteerde in 1968 in afleveringen van de detectivereeks 'Mannix' en van 'Mission: Impossible'. Later volgden rollen in tv-reeksen als 'Star Trek' en 'Kojak'. In 'Kojak' werkte hij samen met een toen eveneens nog volslagen onbekende acteur, Sylvester Stallone.


06-10-2011 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs fanfare swingt op 'Every day I'm shufflin'

Zelfs fanfare swingt op 'Every day I'm shufflin'

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

'Every day I'm shufflin': in discotheken her en der was er deze zomer geen ontsnappen aan. Dat het populaire deuntje van LMFAO niet alleen voor ambiance kan zorgen in duistere keten bewijst nu ook de fanfare van de universiteit van Ohio, beter bekend als de Marching 110. De toeschouwers van de American football-match Ohio Bobcats-Kent State gingen tijdens de rust dan ook volledig uit hun dak.

Het cijfer 110 stond in eerste instantie voor het aantal bandleden, maar sinds 2006 tellen ze inmiddels al tweehonderd muzikanten. Nu verwijst het getal naar het percentage inspanning dat van iedere deelnemer verwacht wordt.


06-10-2011 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste grote sponsor voor Woods na seksschandalen

Eerste grote sponsor voor Woods na seksschandalen


http://img84.imageshack.us/img84/6199/woodsy.jpg


De Amerikaanse golfer Tiger Woods zal voortaan een Rolex aan zijn pols dragen. De overeenkomst met de maker van luxehorloges betekent de eerste grote sponsordeal voor Woods sinds de schandalen over zijn herhaaldelijke ontrouw en zijn echtscheiding.

"Rolex is ervan overtuigd dat Tiger Woods nog een lange carrière voor de boeg heeft en dat hij alle kwaliteiten bezit om de geschiedenis van de golfsport te blijven bepalen", zo staat in een mededeling op de website van Rolex. Woods had tot juli nog een overeenkomst met de Zwitserse horlogemaker TAG Heuer, maar dat contract werd niet vernieuwd.
 
Nadat de seksverslaving en de buitenechtelijke avonturen van de topgolfer bekend waren geraakt, verloor Woods meerdere sponsors.
Onder andere belbedrijf AT&T, adviesbureau Accenture en sportdrankmerk Gatorade haakten af. Andere bedrijven, zoals sportartikelenproducent Nike en de maker van computerspellen Electronic Arts, behielden wel hun vertrouwen.
 
Woods trok zich in december 2009 voor onbepaalde tijd terug uit het professionele golfcircuit. Hij maakte in april 2010 een comeback, maar kon sindsdien geen enkel toernooi meer winnen. Deze week verdween hij voor het eerst in 15 jaar uit de top vijftig van de wereldranglijst van het golf. Rolex is ook sponsor van onder meer Woods' collega Phil Mickelson en van de tennissterren Roger Federer en Caroline Wozniacki. (br.hln - foto afp)


06-10-2011 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie liedje tussen Piqué en Shakira lijkt uitgezongen

Mooie liedje tussen Piqué en Shakira lijkt uitgezongen

http://img440.imageshack.us/img440/8120/piquenshakira.jpg
Shakira en Piqué in betere tijden.


Er lijkt een einde te komen aan het sprookje tussen zangeres Shakira en topvoetballer Gerard Piqué. Volgens Zuid-Amerikaanse media heeft de 24-jarige Barça-verdediger zijn 34-jarige vriendin ingeruild voor een jonger exemplaar.

Het nieuws is vooralsnog niet bevestigd door een van beide partijen, maar het is al wel twee weken geleden sinds Piqué en de zangeres samen in het openbaar verschenen. Mocht het effectief tot een breuk komen, dan krijgt Shakira meteen ook een koekje van eigen deeg. Eerder dit jaar wees ze haar vriend, met wie ze elf jaar samen was, de deur voor een avontuur met de Spaanse wereldkampioen.


06-10-2011 om 11:08 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
05-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Legendarische folkzanger Bert Jansch overleden

Klik op de foto om ' Reynardine ' te beluisteren

Bert Jansch, de legendarische Schotse folkmuzikant en één van de stichters van de band Pentangle, is op 67-jarige leeftijd overleden na een lange strijd tegen longkanker. Dat melden verscheidene websites. Zowel solo als lid van Pentangle gold Jansch als een belangrijke figuur in de folkrevival van de jaren zestig.
 
Jansch, geboren op 3 november 1943 in Glasgow, heeft meer dan 20 albums op zijn naam staan. Hij speelde verscheidene instrumenten en stond bekend als virtuoos akoestische gitaarspeler. Zijn muziek heeft invloed gehad op artiesten als Paul Simon, Johnny Marr, Pete Doherty, Jimmy Page, Nick Drake, Donovan en Neil Young.
 
De carrière van Jansch ging van start begin jaren zestig, met gelegenheidsoptredens in Britse folkclubs. Daarna, tussen 1963 en 1965, trok hij de hort op en speelde in Europa als straatmuzikant en in bars en cafés. In 1968 richtte hij Pentangle op, een folkrockband waarin hij banjo, Appalachian dulcimer, recorder, concertina en zelfs elektrische gitaar speelde. 'Basket Of Light', het derde album (1969), was behoorlijk succesvol. De originele bezetting van Pentangle ging in 1973 uit elkaar, maar hervormde in 1980 en opnieuw in 2007. Hij bleef er tot 1995.
 
Jansch kreeg twee Lifetime Achievement Awards bij de BBC Folk Awards: in 2001 voor zijn solo-optredens en in 2007 als lid van Pentangle.  (br.hln)


05-10-2011 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stemproblemen houden Adele opnieuw thuis

Stemproblemen houden Adele opnieuw thuis

Klik op de foto om ' Someone Like You' te beluisteren

Vervelend nieuws voor Adele. De zangeres heeft weer problemen met haar stem, waardoor ze haar volledige tournee door Amerika moet cancelen. "Ik volg elk advies op dat ik krijg en hou me aan alle voorgeschreven regels, maar het lijkt alsof dat niet genoeg is", meldt de Britse zangeres op haar site. Normaal had ze vrijdag moeten beginnen met touren.

Adele wordt naar eigen zeggen al sinds januari achtervolgd door stemproblemen: toen werd ze getroffen door een zwaar griepvirus. In april moest ze een aantal concerten in de VS afzeggen wegens een ontsteking aan de luchtwegen. En nu is het een bloeding aan de stembanden die haar thuishoudt.

"Zingen is mijn leven, mijn hobby, mijn vrijheid en ook mijn job. Ik heb geen andere keuze dan volledig te herstellen, anders beschadig ik mijn stem misschien voorgoed", geeft ze nog mee op haar website.


05-10-2011 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Live Nation mag 2,5 ha bos kappen op terrein Rock Werchter

Live Nation mag 2,5 ha bos kappen op terrein Rock Werchter


http://img20.imageshack.us/img20/4169/terreinrockwerchter.jpg

De Vlaams-Brabantse provincieraad keurde het ontwerp goed voor de herziening van het provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan voor het festivalterrein van Rock Werchter. Het huidige plan uit 2007 was aan herziening toe "omdat een aantal voorschriften een optimale werking en ontwikkeling in de weg stonden". Opvallend is dat festivalorganisator Live Nation het recht krijgt om aan de kant van het festivalterrein ongeveer 2,5 ha bos te kappen.

"De ontbossing, waarmee Live Nation plaats wil creëren voor extra podia, zal zich situeren aan de rechterzijde van de ingang. Ter compensatie zal Live Nation elders een even grote oppervlakte bos moeten aanplanten. Momenteel is de organisatie reeds bezig met de aankoop van de nodige terreinen in de regio. "Het nieuwe ontwerp breidt de oppervlakte van het festivalterrein overigens niet uit. Ook de ontbossing situeert zich binnen de vroeger afgebakende perimeter", aldus de bevoegde gedeputeerde Julien Dekeyser (Open VLD).
 
Het ontwerp-RUP wijzigt het bestaande nog op enkele andere punten. "De gemeente Rotselaar zal voortaan enkele kleinschalige evenementen mogen organiseren buiten de festivalperiode. Daarnaast verhuizen enkele Rock Werchter-campings uit het natuurgebied langs de Demer naar elders. Ook werden enkele buurtwegen en grachten verlegd", aldus Dekeyser. Over deze herziening werd met alle betrokkenen overleg gepleegd. Dat was ook het geval met het Agentschap Natuur en Bos. (br.hln)


05-10-2011 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deelnemer doet beklag over zoektocht naar Clouseau-talent

Deelnemer doet beklag over zoektocht naar Clouseau-talent


http://img831.imageshack.us/img831/8949/clouseautalent.jpg
Foto: vtm. De man naast Kris Wauters is niet Peter Schoenaerts.


Een nieuwe talentenjacht, een nieuwe klaagzang. In 'Humo' doet deelnemer Peter Schoenaerts zijn beklag over 'Domino', de zoektocht op vtm naar een hoofdrolspeler voor de Clouseau-musical. Vanwege zijn theaterervaring kreeg hij zélf de vraag om mee te doen aan de audities. "Zo'n programma ligt me niet, maar de rol interesseerde me wel. Daarom waagde ik dus mijn kans. Hoewel ik de reputatie van dit soort shows maar al te goed ken, was ik toch nog verrast door de behandeling van de deelnemers."

"Na een slechte auditie volgt er zware kritiek van de jury en dan mag je zonder bedankje naar huis", begint Schoenaerts. "Ik zag zelfs musicalacteurs met tranen in de ogen buitenstappen. Voor mensen zonder enige ervaring kan zoiets traumatisch zijn."

"Op de vtm-site staat een filmpje van een kandidaat die door de jury werd uitgelachen. Iedereen stak -onbezoldigd- tijd in dit programma, dan mag er toch een beetje respect tegenover staan. Geef feedback in plaats van hen uit te lachen."

Schoenaerts schopte het uiteindelijk tot de laatste twintig. Net niet bij de twaalf finalisten die op stage vertrokken dus. "Pas rond 20 uur 's avonds waren de gelukkigen bekend. Ze kregen een contract mee, dat de volgende ochtend al ondertekend moest zijn. Anders mochten ze niet mee. Maar hoe kan je op zo'n korte tijd zo'n bundel behoorlijk doornemen? Ik ben zelfs opgelucht dat ik niet bij de finalisten ben, anders had ik wellicht niet eens kritiek mogen geven." (br.hln)


05-10-2011 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krijgt Bob Dylan dan eindelijk zijn Nobelprijs?

Krijgt Bob Dylan dan eindelijk zijn Nobelprijs?


http://img43.imageshack.us/img43/8651/bobdylan1.jpg


Twee dagen voor de jaarlijkse toekenning van de Nobelprijs voor de Literatuur is de legendarische Amerikaanse popmuzikant Bob Dylan plotseling in het favorietenkransje voor de begeerde onderscheiding opgedoken. De zeventigjarige Dylan is, net als wijlen Hugo Claus dat was, een naam die jaarlijks terugkomt als mogelijke keuze voor de Zweedse Academie.

Bij bookmaker Ladbrokes staat de rockdichter met elf tegen een plots op nummer vier in de favorietenlijst. Eerder dit jaar noteerde de singer-songwriter een hopeloze 101 tegen 1. Ladbrokes zat er de voorbije jaren vaak, maar niet altijd krèk op.

De top drie van de favorieten luidt als volgt: de 81-jarige Libanees-Syrische dichter Adonis staat 5/1, de Zweedse poeet Tomas Tranbströmer staat op 8/1 en de momenteel razend populaire Japanse romanschrijver Haruki Murakami met 9 tegen 1 op drie. Aangezien Nobelprijzen in principe nooit postuum worden toegekend, is er dit jaar geen Belgische kanshebber.

Vorig jaar ging de bekroning, goed voor omgerekend 1,1 miljoen euro, naar de Peruviaan Mario Vargas Llosa. (br.hln)


05-10-2011 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
04-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson (weeral) verkozen tot allerknapste vent

Robert Pattinson (weeral) verkozen tot allerknapste vent


http://img26.imageshack.us/img26/944/robertpattinsonh.jpg
Robert Pattinson. 

Stop de persen: Robert Pattinson is verkozen tot de meest sexy man ter wereld, en dat al voor de derde maal op rij. De lezers van het modetijdschrift 'Glamour' zetten Taylor Lautner, zijn collega uit 'Twilight', op nummer twee. De top-vijf werd vervolledigd door Johnny Depp, David Beckham en Zac Efron.

"Meer dan 40.000 lezers hebben hun voorkeur uitgesproken in de heetste lijst van het jaar", aldus hoofdredactrice Jo Elvin. "En of ze een verschillende smaak hebben. Om u een idee te geven: zowel oude vos George Clooney als piepjonge snuiter Justin Bieber staat in de top-vijftig. Wat dat betekent? Niet over nadenken, gewoon genieten."

Ook nog in de top-tien: Gerard Butler, 'True Blood'-hunk Alexander Skarsgard, Troy-acteur Garrett Hedlund, Kings of Leon-bassist Jared Followill en -gek genoeg- prins Harry. Van oudere broer prins William geen spoor... Hugh Jackman sluit de lijst waardig af op de vijftigste positie.


04-10-2011 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink gaat acteren

Pink gaat acteren


http://img143.imageshack.us/img143/7560/pinkqp.jpg


Pink gaat acteren. Volgens New York Magazine krijgt de zangeres een rolletje naast Gwyneth Paltrow en Mark Ruffalo in 'Thanks for Sharing', een comedy-drama over seksverslaafden.

Het wordt de eerste grote filmrol voor Pink. Ze had eerder al cameo's in 'Charlie's Angels: Full Throttle' en in de remake van 'Rollerbal' in 2002. Ze leende ook haar stem aan een van de figuren uit 'Happy Feet 2'.


04-10-2011 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna met hoge split in Madame Tussauds

Rihanna met hoge split in Madame Tussauds


http://img403.imageshack.us/img403/9558/madametussauds.jpgEigenlijk werden na Kylie Minogue de korte rokjes afgezworen omdat bezoekers er maar bleven onder gluren. Voor Rihanna maakt het Londense Madame Tussauds echter graag een uitzondering. De organisatoren onthulden gisteren een wassen dubbelgangster van de zangeres.

RiRi draagt een zwarte jurk met een enorm hoge split. Memorabel, want dezelfde outfit droeg ze ook al tijdens haar optreden in 'X Factor'. Qua pruik kreeg de 23-jarige ster ditmaal een rood exemplaar aangemeten.

Het wassen beeld werd in vier maanden gemaakt en kost zo'n 175.000 euro. Rihanna staat in dezelfde gang als haar collega's Britney Spears, Lady Gaga en Amy Winehouse. (br.hln - beeld photo news)


04-10-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drummer Finse metalband Sole Remedy doodgereden in Nederland

Drummer Finse metalband Sole Remedy doodgereden in Nederland


http://img820.imageshack.us/img820/7577/soleremedy.jpgDe 30-jarige drummer van de Finse metalband Sole Remedy is in de nacht van zondag op maandag in het Nederlands-Limburgse Baarlo overleden door een verkeersongeval. Hij werd overreden toen de bestuurder van de truck met geluidsapparatuur van de band achteruit reed. Dat maakten politie en jongerencentrum Sjiwa vandaag bekend.
 
De band had vlak daarvoor opgetreden in het centrum. Het ongeval vond rond 01.30 uur plaats toen de drummer volgens een woordvoerder van Sjiwa tegen een hek lag te slapen en de truck vanaf de oprit de weg opreed. De 50-jarige chauffeur uit Baarlo zag de Fin daarbij over het hoofd. De man stierf ter plaatse.


03-10-2011 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haatmail voor boer die topless Rihanna van zijn veld stuurde

Haatmail voor boer die topless Rihanna van zijn veld stuurde

http://img694.imageshack.us/img694/2841/rihannapl.jpg


De Noord-Ierse landbouwer die vorige week Rihanna van zijn korenveld stuurde omdat hij het onbetamelijk vond dat ze daar topless rondliep, wordt met haatmail bestookt door fans van de zangeres.

De fans noemen Alan Graham "een bijbelvreter" en "een maniak". "Maar ik laat het over me heen gaan, het zal wel gauw ophouden", verklaart de boer in The Sun.

Andere fans vragen de man of hij de korenaren wil verkopen die Rihanna zou hebben aangeraakt tijdens de fotosessie in het veld. "Dat ga ik niet doen, maar misschien noem ik wel een graansoort naar haar". Overigens: Rihanna is bij Graham altijd welkom voor een kopje thee met een koekje.

"Ze was lief en voornaam toen ik met haar sprak. Ze mag nog terugkomen, als ik maar op voorhand weet wat ze gaat aantrekken".


03-10-2011 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiss-bassist Gene Simmons huwt zijn vriendin Shannon Tweed

Kiss-bassist Gene Simmons huwt zijn vriendin Shannon Tweed


http://img155.imageshack.us/img155/7476/genesimmonsshannontweed.jpg

Gene Simmons, de 61-jarige bassist van de Amerikaanse hardrockband Kiss, is in het huwelijksbootje getreden met actrice Shannon Tweed, zijn zeven jaar jongere vriendin. Dat gebeurde gisterenavond in Bevery Hills, volgens celebritywebsite People.com.

Tijd om na te denken over een echtverbintenis hadden Simmons en Tweed rijkelijk. Zij zijn al 28 jaar een stel en hebben twee volwassen kinderen: Nick (22) en Sophie (19).
 
Volgens People.com waren zowat 400 gasten uitgenodigd voor de trouwpartij, onder wie Playboystichter Hugh Hefner (85) en de andere leden van Kiss.
 
Die groep bestaat uit 1973 en is onder andere bekend voor extravagante outfits. Kiss heeft in de Verenigde Staten alleen al meer dan 40 miljoen albums verkocht.


03-10-2011 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
02-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand mag Canada niet binnen

Russell Brand mag Canada niet binnen


http://img200.imageshack.us/img200/6262/russellbrandi.jpg


De Canadese autoriteiten blijken, in navolging van die van Japan, geen fan van Katy Perry's echtgenoot Russell Brand.

De komiek heeft een show in Canada moeten uitstellen omdat hij het land niet in mag. "HELP! Ik ben bijna te laat voor mijn show omdat de douane ons het land niet in laat!", schrijft hij op Twitter. "Laat me erin! Ik moet optreden voor 5.000 Canadezen."

Helaas bleken de smeekbedes van Russell van geen enkele invloed, waardoor hij uiteindelijk genoodzaakt was zijn show uit te stellen. "Het spijt me. Ik mag Canada niet in. We moeten de grenzen tussen naties en onze gedachten vernietigen."

Het is niet de eerste keer dat de Brit problemen heeft bij de douane: eerder dit jaar werd hij Japan uitgezet vanwege een incident van tien jaar geleden. Het is niet bekend waarom de Canadese autoriteiten besloten Russell niet toe te laten.02-10-2011 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Marsden is opnieuw vrijgezel

James Marsden is opnieuw vrijgezel


http://img28.imageshack.us/img28/2706/lisalindejamesmarsden.jpg
Lisa Linde en James Marsden. 


De Amerikaanse acteur James Marsden is opnieuw op de vrijgezellenmarkt. Zijn vrouw, actrice Lisa Linde, heeft vorige week officieel de scheiding aangevraagd. Bovendien heeft ze om de voogdij van hun twee jonge kinderen, Jack en Mary, gevraagd.

In 2008 zei de 38-jarige acteur uit 'X-men' en '27 dresses'  nog: "Mijn hele leven draait om mijn gezin samen houden. Wanneer ik niet werk, wil ik thuis zijn."


02-10-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AC/DC troeft Nirvana af bij Q-Music

AC/DC troeft Nirvana af bij Q-Music

Klik op de foto om ' Thunderstruck ' te beluisteren

De massale aandacht voor het 20-jarige jubileum van grunge-classic 'Nevermind' heeft er niets aan kunnen veranderen: niet Nirvana maar AC/DC kaapte de eerste plaats weg in de Q-Rock 100. In die lijst mochten de luisteraars zelf hun favoriete hitparade met rocknummers samenstellen.

De Q-Rock 100 werd vandaag gedurende 12u aan elkaar gepraat door Wim Oosterlinck en Anke Buckinx, die daarvoor het alter ego 'rockbitch Anke' uit de kast haalde. Het nummer waarmee de Australiërs de top 100 aanvoerden, was 'Thunderstruck'. Nirvana's 'Smells Like Teen Spirit' strandde op 2, Kings of Leon haalden brons met hun 'Sex On Fire'

De top 10 ziet er als volgt uit:
1. AC/DC - Thunderstruck
2. Nirvana - Smells Like Teen Spirit
3. Kings Of Leon - Sex On Fire
4. Metallica - One
5. Guns 'n' Roses - Paradise City
6. Bryan Adams - Summer Of '69
7. Metallica - Nothing Else Matters
8. Within Temptation - Ice Queen
9. Deep Purple - Child In Time
10. Pearl Jam - Alive


01-10-2011 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtney Love schrijft biografie

Courtney Love schrijft biografie

Klik op de foto om ' Dirty Girls ' te beluisteren

Courtney Love, de weduwe van Nirvana-zanger Kurt Cobain, is niet van plan een blad voor de mond te nemen in de autobiografie die ze samen met rockbiograaf Anthony Bozza gaat schrijven. Love wil het hebben over haar leven als onbekende muzikant, haar huwelijk met Cobain, haar drugverslavingen, haar poging om het te maken in Hollywood en het fortuin van Nirvana dat haar naar eigen zeggen ontfutseld is.

Courtney is naar eigen zeggen al in 1996 gestopt met heroïne, maar gaf eerder dit jaar toe dat ze in 2005 terug aan het spul raakte en toen zelfs met een overdosis poogde uit het leven te stappen.

Naast Cobain had Love affaires met onder meer Billy Corgan van Smashing Pumpkins, Alex James van Blur, Liam Gallagher van Oasis en de Britse komiek Steve Coogan.


01-10-2011 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Vlamingen genomineerd voor AKO Literatuurprijs

Geen Vlamingen genomineerd voor AKO Literatuurprijs


http://img193.imageshack.us/img193/7947/jeroenbrouwers.jpg
Jeroen Brouwers. 


Zes auteurs hebben kans om dit jaar de AKO Literatuurprijs te winnen. Juryvoorzitter Ernst Hirsch Ballin maakte vanavond in Nieuwsuur de nominaties bekend.
 
Het gaat om Jeroen Brouwers ('Bittere bloemen'), Arnon Grunberg ('Huid en Haar'), Peter Buwalda ('Bonita Avenue'), Marente de Moor ('De Nederlandse maagd'), Marja Pruis ('Kus me, straf me') en P.F. Thomése ('De weldoener').
 
De AKO Literatuurprijs is een van de belangrijkste literaire prijzen van Nederland. Er stonden dit jaar 25 boeken op de longlist. De winnaar, die 50.000 euro ontvangt, wordt eind oktober bekendgemaakt. (br.hln)


01-10-2011 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!