NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sade komt op 20 november naar de Lotto Arena

Sade komt op 20 november naar de Lotto Arena

Klik op de foto om ' No Ordinary Love ' te beluisteren

In mei van dit jaar stond Sade in het Antwerpse Sportpaleis, na meer dan vijftien jaar afwezigheid voor haar Belgische fans. Ze pakte er uit met een twee uur durend, perfectionistisch spektakel.

Met haar nieuwe tournee brengt Sade een overzicht van haar indrukwekkende carrière, opgesmukt met visuele hoogstandjes.

Nu komt Sade terug, op zondag 20 november staat ze in de Antwerpse Lotto Arena. De voorverkoop voor dit concert start overmorgen om 9 uur en wel hier.


31-08-2011 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan geeft horloge van 15.000 euro terug aan Chris Brown

Fan geeft horloge van 15.000 euro terug aan Chris Brown


http://img834.imageshack.us/img834/4222/chrisbrownp.jpg


Chris Brown wist wel zeker dat hij zijn diamanten horloge nooit meer zou terug krijgen. De zanger speelde zijn Rolex van 15.000 euro kwijt op de MTV Music Video Awards toen zijn horloge tijdens zijn optreden los kwam zitten. Brown wist echter niet waar hij het had toen een goudeerlijke fan hem zijn sieraad terugbezorgde.

Chris had eventjes daarvoor zijn horloge afgedaan om het op een veilige plek neer te leggen, maar dat liep fout af toen het juweel in het publiek belandde. Een van Browns bodyguards ging daarna het publiek in om te vragen of iemand de Rolex had gezien. Met resultaat zo blijkt, want een fan was zo eerlijk  om hem de horloge gewoon weer terug te geven.

"Hoewel Chris de fan niet heeft kunnen ontmoeten, is hij hem erg dankbaar", vertelt de woordvoerder van Brown. (br.hln)


31-08-2011 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaz Bono wil een penis

Chaz Bono wil een penis

http://img21.imageshack.us/img21/5272/chazbono.jpg


Chaz Bono, de dochter van Cher die drie jaar geleden een reeks operaties onderging om man te worden, maakt zich klaar voor "de grote operatie".

Chaz, die vroeger Chastity heette, verklaarde in een interview voor een Australische radio: "Tot dusver neem ik hormonen en ik heb mijn baarmoeder laten verwijderen en mijn bovenkant is bijgewerkt, maar nu informeer ik me over de onderkant. Het is een zware ingreep en ze staat nog niet helemaal op punt, en ik wil dus honderd procent zeker zijn dat ik de juiste procedure kies".

"Maar ik wil het, ik wil een penis hebben want ik voel me heel goed als man. Er zijn twee methodes. Bij de ene gebruikt men wat je hebt, men laat het groeien met hormonen maar het resultaat is kleiner dan de gemiddelde penis. De andere methode maakt gebruik van je eigen huid, en het probeem daarbij is dat je daar gevoel verliest".

Chaz heeft al vijf jaar, dus van toen hij nog vrouw was, een relatie met Jennifer Elias.


31-08-2011 om 17:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland 2011

Tomorrowland 2011

Klik op de foto om de aftermovie te bekijken

De officiële Tomorrowland Aftermovie 2011  is zopas  uitgebracht. In dertien minuten brengt deze film je terug naar de zevende editie van Tomorrowland. De sets van David Guetta, Swedish House Mafia en Steve Aoki brengen je in één seconde terug naar De Schorre. De artiesten, het vuurwerk, de fonteinen, de unieke sfeer kortom de hoogtepunten gebundeld. Weldra komt ook de Tomorrowland 2011 DVD uit. De herfst staat voor de deur, het aftellen naar Tomorrowland 2012 (27,28,29 juli) is alvast gestart.


31-08-2011 om 10:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste winnaar 'Mijn Restaurant!' sluit de deuren

Eerste winnaar 'Mijn Restaurant!' sluit de deuren


http://img843.imageshack.us/img843/8624/jelletemmerman.jpg
Micheline en zoon Jelle van D'Hoogeschool 


Net op de dag dat het nieuwe seizoen van 'Mijn Restaurant!' van start gaat, raakte in Dag Allemaal het nieuws bekend dat de eerste winnaar van het vtm-programma, D'Hoogeschool in Leuven, de deuren sluit.

Begin augustus maakte chef Jelle Temmerman al bekend dat het restaurant voor onbepaalde tijd zou sluiten. Nu blijkt dat het helemaal niet meer zal openen. Ondanks drie jaar hard labeur slaagt D'Hoogeschool er niet in om rendabel te zijn.

Enkel Karnivale in Aalst blijft als laatste 'Mijn Restaurant!'-winnaar nu nog open.

31-08-2011 om 10:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.StuBru reageert op StuBeu

StuBru reageert op StuBeu


http://img32.imageshack.us/img32/5345/stubeu.jpg


De Facebookgroep StuBeu is een schot in de roos. Na amper vijf dagen telt de groep al meer dan 11.400 mensen. De muziekredactie van Studio Brussel kroop in de pen om hun visie mee te delen. Hieronder de integrale mededeling:

De muziekredactie van Studio Brussel wil beleefd en vriendelijk reageren op uitspraken op facebookgroep Stubeu. Volgens Stubeu zijn wij "een zielloze hitradio geworden, een meeloper".

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de muziek die wij draaien op geen enkele andere Vlaamse radio te horen is. En dat we wekelijks meer dan 1000 verschillende artiesten aan bod laten komen. Wij lanceren ook vaak de nummers die later door andere zenders worden opgepikt.

Iedere week geven we een kans aan nieuwe groepen en artiesten, nationaal en internationaal. Meer dan 20% van wat we draaien is van eigen bodem. Het zijn wij die een forum geven aan jonge, beloftevolle artiesten. De lijst is lang: SX, Isbells, Amatorski, School Is Cool, Selah Sue, Black Box Revelation, Intergalactic Lovers, Sore Losers, Marble Sounds, Harvey Quinnt, Teddiedrum, Mintzkov, The Subs, ...

Nog volgens Stubeu zijn wij "een computergestuurde gemakzuchtige zender" geworden. Om onze programma's samen te stellen is de computer inderdaad een technisch hulpmiddel. Maar het zijn wel wij - mensen van vlees en bloed en een hart voor muziek - die beslissen wat er in- en dus ook uitkomt. Iedere muziekmedewerker brengt aan vanuit zijn eigen achtergrond, expertise, smaak en visie.

Het is een dagelijkse evenwichtsoefening om nieuwe muziek te lanceren afgewisseld met onze stubruklassiekers. Zo proberen we de wensen van de nieuwste generatie muziekliefhebbers te verzoenen met de oudere jongeren, die ook nog massaal naar ons luisteren. En we zijn onze luisteraars oprecht dankbaar dat ze deze muziekmix appreciëren.

Stubeu zegt: "Studio Brussel is te commercieel geworden, en is niet meer de alternatieve zender van destijds."
Commerciële muziek is muziek die veel verkoopt. Veel artiesten die Studio Brussel draait verkopen ook veel platen: Triggerfinger, Foo Fighters, The National, James Blake, Arctic Monkeys, Elbow, Fleet Foxes, ... Allemaal topartiesten waarvan we het toejuichen dat ze zo succesvol zijn. Bij de keuzes die we maken proberen we altijd kwaliteit na te streven.

Bovendien hebben wij in vergelijking met gelijkaardige buitenlandse zenders, zoals 3FM en BBC Radio 1, de meest uitgebreide playlist. Ook onze collega's in het buitenland waarderen Studio Brussel, precies omdat we een zender met de vinger aan de pols zijn met een rijk aanbod.

We staan altijd open voor opmerkingen en kritiek van onze luisteraars. Via al onze kanalen nemen we hun opmerkingen ter harte. Elke week voeren we ook discussies met mensen uit de muzieksector. Daarbij zijn we het zeker niet altijd met elkaar eens, en dat hoeft ook niet.

Even goede (facebook-)vrienden!

De muziekredactie van Studio Brussel: Philippe Cortens, Eddy Hendrix, Joris Jonckheer, Christophe Lambrecht, Manu Lammens, Kim Mathijs, Luc Tirez, Bram Willems  (br.hln)


31-08-2011 om 09:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urbanus voegt tweede Sportpaleis-show toe

Urbanus voegt tweede Sportpaleis-show toe

http://img233.imageshack.us/img233/3179/urbanus.jpg


Komiek Urbanus (62) staat ook op zaterdag 17 december met zijn show ‘Urbanus zelf!’ in het Sportpaleis in Antwerpen. De eerste show, die pas afgelopen donderdag werd aangekondigd, is bijna volledig uitverkocht. De ruim tienduizend tickets voor de tweede best of- show zijn met onmiddellijke ingang beschikbaar.

Tickets: 070-345.345, www.teleticketservice.be

31-08-2011 om 09:38 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
30-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smashing Pumpkins op 7 november in Vorst

Smashing Pumpkins op 7 november in Vorst

Klik op de foto om ' Cherub Rock ' te beluisteren

Smashing Pumpkins hebben een nieuw album en de pioniers van de indierock komen op 7 november naar Vorst Nationaal. Het nieuwe album, 'Oceania', komt begin volgend jaar uit. Het album is slechts een onderdeel van de songcyclus 'Teargarden By Kaleidoscope'. Tickets kan je vanaf aanstaande vrijdag om 9 uur hier reserveren.


30-08-2011 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supersonicfestival Zolder verwelkomt 5.000 Pukkelpoppers

Supersonicfestival Zolder verwelkomt 5.000 Pukkelpoppers


http://img221.imageshack.us/img221/210/dancefestivalsupersonic.jpg


Het Limburgse dancefestival Supersonic verwelkomt komende zaterdag tijdens de 24 uren van Zolder 5.000 Pukkelpoppers. Na het drama op de festivalweide in Kiewit toonde organisator Star Events van Supersonic zijn solidariteit: de eerste 5.000 Pukkelpoppers mochten zich online registreren voor een gratis ticket. Er kwamen 11.000 aanvragen binnen.
 
"De actie had succes, want in een mum van tijd stroomden de aanvragen binnen. We konden niet ingaan op alle 11.000 aanvragen, maar we hopen met dit initiatief dat de Pukkelpoppers alsnog met een warm gevoel het festivalseizoen kunnen afsluiten. De organisatie zal een financiële bijdrage doen aan het Steunfonds Slachtoffers Pukkelpopstorm en ook onze bezoekers krijgen de kans hun steentje bij te dragen", aldus zaakvoerder Kris Vanhoyland van het Houthalense Star Events.
 
Tijdens Supersonic treden op acht podia meer dan zeventig artiesten op. Enkele namen zijn Dimitri Vegas & Like Mike, Dave Lambert, Hermanos Inglesos, Tiefschwarz, Yves Deruyter en Pat Krimson. Supersonic heeft plaats op het festivalpark van het circuit Terlaemen in Zolder. (br.hln)


30-08-2011 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Ettore Scola houdt filmmaken voor bekeken

Regisseur Ettore Scola houdt filmmaken voor bekeken

http://img62.imageshack.us/img62/7711/ettorescola.jpg


De beroemde Italiaanse regisseur Ettore Scola, maker van pareltjes als 'Una Giornata Particolare' en 'Brutti, sporchi e cattivi', houdt het filmmaken voor bekeken. Dat heeft de 80-jarige cineast meegedeeld in een in de krant Il Tempo gepubliceerd interview. Scola stond nochtans op het punt een film te draaien met Gerard Depardieu.

Scola somt in het interview enkele redenen op behalve zijn hogere leeftijd. Zo weigert hij "een van die oude dametjes te worden die met hoge hakken en lippenstift" die de schijn van een eeuwigdurende jeugd proberen op te houden. Voorts voelt de regisseur, tijdgenoot van Bernardo Bertolucci, niet meer "dezelfde vreugde en lichtheid" tegenover de huidige filmwereld met zijn rigiede productie- en distributiewetten en zijn "gebrek aan (artistieke) vrijheid".
 
"Tegenwoordig bepaalt enkel nog de markt de filmkeuze. Vroeger was die ook belangrijk, maar toen had je nog veel meer armslag. De producenten waren nog bereid tot risico's en experimenten". Over zijn eigen carrière is Scola zeer Piaf: "Nee, ik betreur niets".
 
Scola scoorde zijn eerste internationale succes in 1974 met 'C'eravamo tanto amati', een doorsnede van het Italië van na de Tweede Wereldoorlog en tevens een eerbetoon aan zijn vriend en mentor Vittorio De Sica. Zijn 'Gente di Roma' uit 2003 blijkt nu dus zijn afscheidsfilm te zijn.30-08-2011 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bluesgitarist David 'Honeyboy' Edwards overleden

Bluesgitarist David 'Honeyboy' Edwards overleden

Klik op de foto om ' Gamblin Man ' te beluisteren

De Amerikaanse bluesmuzikant David 'Honeyboy' Edwards, een van de laatste vertegenwoordigers van de Delta-blues, is overleden. De 96-jarige gitarist is gisteren in zijn woning in Chicago naar de "blues-hemel" vertrokken, zo staat op zijn website.
 
Edwards trad in april nog op in de VS. Er waren deze zomer nog optredens gepland in de VS en Europa, maar die waren om gezondheidsredenen geannuleerd. Vorig jaar kreeg de blueslegende nog een Grammy voor zijn hele carrière.30-08-2011 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Outlaws roken as van Tupac Shakur op

Outlaws roken as van Tupac Shakur op


http://img846.imageshack.us/img846/558/tupacshakur.jpg


Rappers van The Outlaws, de rapgroep van Tupac Shakur, hebben hun vriend op een wel heel bijzondere manier geëerd.

De rappers hebben bekend dat ze de as van de 1996 doodgeschoten rapper gezellig tijdens een herdenkingsfeestje hebben opgerookt. "Dat klopt. We hebben hem herdacht met zijn moeder en zijn familie. We waren op het strand en hebben er een feestje van gemaakt. Wat wiet, wat kippenvleugeltjes, en frisdrank... Daar was hij gek op, dus we hebben hem op onze eigen manier gedag gezegd".

Tupac zou niets liever hebben gewild dan dat zijn as zou worden opgerookt. "Ik heb dat bedacht", zegt EDI Mean aan Digitalspy.co.uk. "Het was zijn laatste wens. Ik weet niet hoe serieus hij was, maar wij hebben hem serieus genomen."


30-08-2011 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson komt discotheek in Luik openen

Pamela Anderson komt discotheek in Luik openen


http://img51.imageshack.us/img51/9985/pamelaandersonl.jpgHoog bezoek in Luik op 15 september: niemand minder dan Pamela Anderson zal de heropening van de Luikse discotheek Millenium opleuken. Om de restyling in de verf te zetten, is er ook een nieuwe naam gekozen: Club M.

De bekende danstempel werd vorig jaar overgenomen door een Brusselse investeringsgroep. Na een moeilijke start besloten de uitbaters in juni echter tijdelijk de deuren te sluiten.

Nu de discotheek in een nieuw jasje steekt, kunnen oude glorietijden opnieuw herleven. Met de keuze van Pamela als meter is de toon alvast gezet...


30-08-2011 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10.000 euro voor gehandtekende Beatles-single op veiling

10.000 euro voor gehandtekende Beatles-single op veiling

Klik op de foto om ' Please Please Me ' te beluisteren

Een gehandtekende single van The Beatles is voor 10.000 euro van eigenaar veranderd op een veiling in Liverpool.

De kopie van de hit 'Please Please Me', uit 1963, is op beide kanten door alle vier Beatles gesigneerd. Een vrouw uit Liverpool was degene die het item verkocht. Ze had indertijd zelf aan de groepsleden gevraagd haar single te handtekenen nadat ze hen aan het werk had gezien in de Cavern Club.

De single bracht uiteindelijk 9.000 pond (iets meer dan 10.000 euro) op. Een pet van John Lennon bracht 3.200 pond (3.600 euro) op. Er werden in totaal 322 Beatles-memorabilia geveild.


30-08-2011 om 10:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
29-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad mag Angelina bedriegen

Brad mag Angelina bedriegen


http://img687.imageshack.us/img687/5260/bradpittangelinajolie.jpg

Brad Pitt mag af en toe een scheve schaats rijden, dat heeft Angelina Jolie zelf verklapt in een interview met het Duitse tijdschrift Das Neue Blatt.

"Ik denk niet dat trouw zijn noodzakelijk is in een relatie", zegt de actrice. "Ik zou het veel erger vinden wanneer je bij je vriend weggaat en achteraf slechte dingen over hem gaat vertellen. Brad en ik hebben nooit gezegd dat een relatie ook effectief betekent dat we aan elkaar 'vastgeketend' zijn. We zorgen er wel voor dat we elkaar daarin voldoende vrijheid geven."

Brangelina is lang niet het enige koppel dat er een open relatie op nahoudt. Ook Will Smith en Jada Pinkett-Smith zouden het niet zo nauw nemen met de huwelijkse trouw. Sterker, volgens het koppel is vreemdgaan zelfs de sleutel tot een gesmeerd huwelijk.

"Er komt een moment in je leven waarop je verliefd wordt op een ander. Je moet dan eerlijk zijn en tegen je partner zeggen: 'Kijk, ik wil seks hebben met iemand, maar ik zal het niet doen als je er niet mee akkoord gaat'", aldus Will.


29-08-2011 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen opnieuw boven op Wereldfilmfestival Montréal

Vlaanderen opnieuw boven op Wereldfilmfestival Montréal

Klik op de foto om de trailer ' Hasta la Vista ' te bekijken

De Vlaamse film 'Hasta la Vista' van regisseur Geoffrey Enthoven heeft de hoofdprijs (Grand Prix des Amériques) gewonnen op het Wereldfilmfestival van Montréal. Het is de derde keer in vijf jaar dat een Vlaamse film de hoofdvogel afschiet op het Canadese filmfestival, na 'Ben X' (2007) en 'Adem' (2010). Dat meldt de verdeler van de film, Kinepolis Film Distribution.

'Hasta la Vista' won in Montréal niet alleen de hoofdprijs van de Internationale Competitie, maar kreeg ook de Prijs van het Publiek en een speciale vermelding van de Oecumenische Jury. Een andere Vlaamse film, 'Noordzee, Texas' van Bavo Defurne, won in de Competitie voor Eerste Films de Zilveren Zenith voor Speelfilmdebuut en de Fipresci internationale persprijs.

Het verhaal van 'Hasta la Vista' is geïnspireerd op het leven van Asta Philpot, een fysiek gehandicapte Amerikaan die ijverde voor mensen met een handicap en hun seksuele rechten. Het is de vijfde langspeelfilm van Geoffrey Enthoven, na 'Les Enfants de l'Amour' (2001), 'Vidange Perdue' (2006), 'Happy Together' (2007) en 'Meisjes' (2009). De film opent op 2 september het Filmfestival Oostende en is vanaf 14 september te zien in de Vlaamse bioscopen.

Volgens het Vlaams Audiovisueel Fonds is het Wereldfilmfestival van Montréal na Cannes het belangrijkste filmfestival in de Franstalige wereld. (br.hln)

29-08-2011 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé is zwanger

Beyoncé is zwanger


http://img97.imageshack.us/img97/6510/bayonce.jpg


Beyoncé is zwanger van haar eerste kindje. Dat maakte ze zelf bekend op de rode loper tijdens de MTV Video Music Awards in Los Angeles.

MTV bracht het nieuws als eerste naar buiten op twitter en Beyoncé's manager heeft het nieuws intussen bevestigd. Later op de avond trad ze nog op tijdens de show, knoopte de 29 jaar oude zangeres haar vestje open en wreef ze veelbetekenend over haar buik. Daarop namen de camera's haar echtgenoot en rapper Jay-Z in beeld, die samen met collega Kanye West uitbundig reageerde.

Beyoncé trouwde in 2008 met rapper Jay-Z. Het gonsde al langer van de geruchten, maar de zangeres zei telkens dat ze nog niet klaar was om moeder te worden. Ze zei eerder wel dat ze in verwachting wilde zijn voor haar dertigste. Die leeftijd bereikt ze komende zondag.


29-08-2011 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Jones is opgenomen in het ziekenhuis

Tom Jones is opgenomen in het ziekenhuis

Klik op de foto om ' Sex bomb ' te beluisteren
Tom Jones is opgenomen in een ziekenhuis in Monte Carlo in Monaco. De Welshe zanger heeft gisteravond op advies van een dokter een concert moeten annuleren. Hij had uitdrogings-verschijnselen.

Het optreden zou het laatste geweest zijn van een drie maanden durende tournee.


29-08-2011 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
28-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer van Antwerpen lokte 270.000 bezoekers

Zomer van Antwerpen lokte 270.000 bezoekers

http://img192.imageshack.us/img192/2394/deduiker.jpg


De zeventiende editie van de Zomer van Antwerpen lokte ondanks het slechte weer van de voorbije twee maanden toch nog 270.000 bezoekers naar de Scheldestad. Ze konden op verschillende locaties genieten van theater, muziek, circus en film.
 
Met de passage van het luchtschip de Aeroflorale II werd de Zomer begin juli stevig op gang getrokken. Maar liefst 50.000 nieuwsgierigen woonden de botanische experimenten van kapitein FD en zijn bemanning bij. Wat de voorstellingen betreft, zijn 'Hector Mann en the Fizzy Pop Limonadefabriek' en 'De broers Perdu' de onbetwiste Zomer-toppers.
 
De zon liet het de voorbije maanden geregeld afweten, maar op één voorstelling na konden alle geplande activiteiten plaatsvinden. Vorig jaar lokte de Zomer van Antwerpen ruim 1 miljoen bezoekers, maar toen was er de driedaagse passage van 'De Duiker, zijn hand en de Kleine Reuzin', die een massa kijklustigen mobiliseerde.


28-08-2011 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annelies Van Herck bevalt van zoontje Jakob

Annelies Van Herck bevalt van zoontje Jakob

http://img171.imageshack.us/img171/8213/anneliesvanherck.jpg


VRT-nieuwsanker Annelies Van Herck is deze ochtend bevallen van een zoontje, Jakob. De vader, VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck, laat weten dat beide ouders in de wolken zijn met de komst van hun kindje. Dat meldt de VRT in een persbericht.


Jakob weegt 4 kilogram en is 55 centimeter groot. Voor Van Droogenbroeck, die voor VRT het economische nieuws volgt, is het zijn eerste kindje. Annelies Van Herck heeft al een zoontje, Elias.
 
"Het is allemaal heel overweldigend. Het is een gevoel waar zelfs de beste dag op de beurs niet aan kan tippen", laat Van Droogenbroeck weten.
 
Tijdens het zwangerschapsverlof van Annelies Van Herck neemt Goedele Wachter de presentatie van Koppen XL over.


28-08-2011 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Party City Parade in Brussel lokt 3.500 feestvierders

Party City Parade in Brussel lokt 3.500 feestvierders

http://img641.imageshack.us/img641/6516/cityparade.jpg


De elfde editie van de City Parade in de Brusselse Noordwijk heeft een pak minder volk getrokken dan vorig jaar aan de voet van het Atomium. De "afterparty" van het technofeest op de site van Tour & Taxis wist zo'n 3.500 bezoekers te lokken. Dat meldt woordvoerder Christian De Coninck van de lokale politie Brussel Hoofdstad-Elsene.

Het technofeest van 2010 trok volgens de organisatie nog zowat 100.000 bezoekers op de Heizel. De elfde editie van City Parade bracht, volgens de politie, slechts 15.000 bezoekers op de been voor de parade op de openbare weg en 3.500 zakten af naar de parking van Tour & Taxis voor de betalende Closing Party.
 
In totaal werden 26 mensen administratief opgepakt en de politie verrichtte ook 17 gerechtelijke aanhoudingen voor onder meer dronkenschap, drugsgerelateerde feiten, het bezit van verboden wapens en vechtpartijen. Zowat 130 personen werden verzorgd door het Rode Kruis en zeventien mensen werden met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. (br.hln - beeld photonews)


28-08-2011 om 16:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt redt leven van figurante

Brad Pitt redt leven van figurante


http://img709.imageshack.us/img709/8932/bradpittfu.jpg


Brad Pitt heeft tijdens de opnames van zijn nieuwste film World War Z het leven van een vrouw gered. De 47-jarige acteur nam op George Square in het Schotse Glasgow een scène op waarin meer dan 700 figuranten op de vlucht slaan voor zombies, toen een vrouw ongelukkig ten val kwam.

Op een gegeven moment liep het bijna helemaal mis toen een vrouw ei zo na door de vluchtende massa werd vertrappeld. Toen de figurante voorover viel greep Brad onmiddellijk in en redde zo haar leven.

"Ze kon haar ogen niet geloven toen Brad haar rechttrok", vertelt een ooggetuige aan The Scottish Sun. "Hij had geen tijd om met haar te praten omdat ze zich middenin de scène bevonden. Achteraf vertelde ze dat ze Brad ontzettend dankbaar was voor zijn heldendaad. Haar knie zag er niet goed uit."

Brangelina en de kids zouden nog een paar weken in Schotland blijven, totdat de opnames van World War Z erop zitten. Het gezin verblijft momenteel in een luxueus optrekje uit de 16e eeuw. (br.hln - foto reuters)


28-08-2011 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brazilië protesteert tegen boek dat Rio 'hoofdstad van de seks' noemt

Brazilië protesteert tegen boek dat Rio 'hoofdstad van de seks' noemt


http://img703.imageshack.us/img703/5311/sevendaysinrio.jpgHet Braziliaanse ministerie van Buitenlandse Zaken gaat bij de Amerikaanse regering protesteren tegen de roman 'Seven days in Rio'. In het boek van Francis Levy wordt Rio de Janeiro niet alleen beschreven als "wereldhoofdstad van de seks", de auteur stelt tevens dat "er evenveel prostituees in Rio zijn als ratten in de metro van New York".

Een Braziliaanse regeringsfunctionaris noemde die stellingen ontoelaatbaar. De regering in Washington moet er volgens hem voor zorgen dat Levy die weer intrekt.

28-08-2011 om 09:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse vereeuwigd op doek

Amy Winehouse vereeuwigd op doek


http://img600.imageshack.us/img600/7901/amywinehousevereeuwigd.jpg


Kunstenaar Johan Andersson uit Londen heeft een portret geschilderd van de op 23 juli overleden Amy Winehouse. Vanaf nu is de creatie te bewonderen in de Londense wijk Notting Hill. "Ik voelde me echt vereerd. Ik was ontroerd door haar leven, haar talent, haar kwetsbaarheid als persoon en haar beproeving om een beroemdheid te zijn", klinkt het.

Het schilderij maakt deel uit van een serie die Andersson maakt omtrent 'The 27 Club', artiesten die allemaal op die jonge leeftijd stierven. In de bewuste gallery 118 krioelt het van sterren. Zo is ook voormalig dictator Mouammar Kadhafi aan de muur te vinden. (br.hln - beeld photonews)


28-08-2011 om 09:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
27-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan De Smet (De Nieuwe Snaar) krijgt programma op Radio 1

Jan De Smet (De Nieuwe Snaar) krijgt programma op Radio 1


http://img29.imageshack.us/img29/336/jandesmet.jpg


Jan de Smet, zanger van De Nieuwe Snaar, krijgt een eigen programma op Radio 1. Komende maandag wordt de zender gerestyled, met andere jingles en een reeks nieuwe programma's.

'Closing Time' vervangt vanaf maandag elke weekdag om 23 uur 'Exit Plus'. Maandag staat in het teken van blues, met Jan Sprengers als presentator, die de gepensioneerde Mark Lefever vervangt.

Op dinsdag presenteert voortaan Jan De Smet, die een keuze maakt uit zijn eigen platenkast. Woensdag blijft in het teken staan van folk, donderdag zwaait wereldmuziek de plak en vrijdag staat jazz centraal.
Nieuw op zondagmiddag is de geschiedkundige reeks 'Passato'. Op zondagvoormiddag is er voortaan 'Blue Bayou', "de zondagmiddagblues met Barbara Rottiers", aldus de VRT.

De actualiteitsuitzendingen 'De Ochtend', 'Peeters & Pichal', 'Joos', 'Vandaag' en 'Nieuwe Feiten' blijven behouden. (br.hln)


27-08-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orde- en hulpdiensten starten met verwerkingsproces Pukkelpop

Orde- en hulpdiensten starten met verwerkingsproces Pukkelpop


http://img819.imageshack.us/img819/90/pukkelpop.jpg


In het provinciehuis in Hasselt zijn gisterenavond de orde- en hulpdiensten samengekomen om te starten met het verwerkingsproces van het Pukkelpopdrama van donderdag 18 augustus. "Het wordt een soort afsluiten van de interventie, waarbij alle hulpverleners met mekaar over de gebeurtenissen kunnen praten. Ze krijgen ook uitleg over het nazorgtraject", vertelde traumapsycholoog Erik De Soir, die de hulpverleners toesprak.

"Ook donderdag tijdens de herdenkingsbijeenkomst hebben brandweer, politie en Vlaams Kruis moeten werken om eventueel bijstand te verlenen", aldus De Soir. "De hulpverleners hebben nog geen tijd gehad om over het drama te praten. Daarom is het van belang deze mensen nu bijeen te brengen. Volgende week gaan we de verantwoordelijken van de 120 verenigingen, die op Pukkelpop gewerkt hebben, samenroepen in het kader van de psychosociale hulpverlening om aan te geven welk nazorgtraject er bestaat voor dergelijke rampen."
 
"Voor de brandweer van Hasselt waren het zware tijden, want eerst raakte hun ambulance betrokken bij een ongeval", vervolgde De Soir. "Dan was er de ramp op Pukkelpop en vervolgens een nacht met zware onweders. De artsen en verpleegkundigen van het Jessa-ziekenhuis hadden donderdag nog eerst een vijfjarig slachtoffertje van een verdrinking moeten reanimeren. Het werk gaat gewoon verder, maar nu kunnen we hen een rustpunt gunnen."
 
In het provinciehuis daagden veel mensen van de orde- en hulpdiensten op. Ook gouverneur Herman Reynders en burgemeester Hilde Claes waren aanwezig. De hulpverleners kregen ook een folder mee met info over de zorg na een ramp.


27-08-2011 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman opent restaurant in Antwerpen

Sergio Herman opent restaurant in Antwerpen

http://img143.imageshack.us/img143/8179/sergioherman.jpg


Maandag presenteert Sergio Herman zijn nieuw restaurant in Antwerpen. In het najaar van 2013 zal La Chapelle de deuren openen in het voormalige Militair Hospitaal. Dat schrijft De Morgen vandaag.

Er is maanden gespeculeerd over het restaurant. Na Oud Sluis en Pure C zou de topchef Sergio Herman in Antwerpen een derde restaurant openen. De exacte locatie bleef lang onduidelijk, maar nu ligt het vast: La Chapelle zal komen op de site 't Groen Kwartier, voordien het Militair Hospitaal.

Terwijl Pure C gericht is op de locatie - op het strand van Cadzand - zal ook dit project een eigen karakter krijgen, aangepast aan de stadsomgeving. Sergio Herman heeft Nick Bril, zijn huidige rechterhand en chef in Oud Sluis, de sleutels van de keuken toevertrouwd. Voor de inrichting is de Nederlandse architect Piet Boon aangetrokken.


27-08-2011 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica tot tranen toe bewogen tijdens opnames met Lou Reed

Metallica tot tranen toe bewogen tijdens opnames met Lou Reed


http://img695.imageshack.us/img695/8858/metallicaos.jpgDe opnames van 'Lulu', het meest spraakmakende album ooit zonder dat iemand er wat van heeft gehoord, waren bij momenten bijzonder emotioneel. Vooral de song 'Junior Dad' raakte een gevoelige snaar bij de heavy metal jongens.

Gitarist Kirk Hammett: "Ik had net mijn vader verloren, drie of vier weken voor we dat nummer opnamen. Ik moest wegrennen uit de controlekamer en plots stond ik te janken in de keuken".

Hammett kreeg er gezelschap van zanger-gitarist James Hetfield, wiens vader hem en zijn moeder verliet toen hij dertien was. "James kwam de keuken binnen en was ook aan het huilen. Lou slaagde erin de twee gitaristen van Metallica onderuit te halen met zijn waanzinnig poëtische tekst".

In 'Junior Dad' zingt Reed: 'Say hello to junior dad/The greatest disappointment/Age withered and changed him'.

Het album 'Lulu' is gebaseerd op teksten die Reed oorspronkelijk schreef voor de gelijknamige theaterproductie in Berlijn. Het album komt op 31 oktober uit in Europa, een dag later in de VS.


26-08-2011 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé nooit eerder zo erotisch

Beyoncé nooit eerder zo erotisch

Klik op de foto om de clip te bekijken
Lingerie in luipaardmotief met jarretellen, een doorschijnende glitterjurk, een frontale kijk op haar boezem,... Beyoncé haalt duidelijk weer alles uit de kast om van haar jongste single 1+1 een succes te maken.

Hoewel de popdiva nooit eerder zo erotisch uit de hoek gekomen is, zit er ook een bijzonder breekbaar kantje in. Op een gegeven moment bengelen er zelfs tranen uit haar ogen.

Beyoncé, die deze trage maar emotionele liefdesballade voor het eerst zong tijdens de finale van 'American Idol' in mei, noemt dit haar favoriete nummer van haar laatste album. Nu al is het met argusogen uitkijken hoe ze het er zondag zal vanaf brengen tijdens de MTV Video Music Awards. (br.hln)


26-08-2011 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Checklist van verzekeringen Pukkelpop op website Assuralia

Checklist van verzekeringen Pukkelpop op website Assuralia


http://img62.imageshack.us/img62/5668/verzekeringenpukkelpop.jpg


Voor de slachtoffers van het noodweer dat vorige week donderdag het festival Pukkelpop in Hasselt trof, heeft Assuralia op zijn website een overzicht geplaatst van alle verzekeringen die kunnen helpen, telkens met het juiste aanspreekpunt, zo heeft de beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen meegedeeld.
 
De vereniging geeft op assuralia.be een lijst van de polissen die in aanmerking komen voor lichamelijke letsels, voor schade aan zaken, voor rechtshulp en voor vergoeding door een andere.
 
Het noodweer dat tijdens Pukkelpop over Kiewit trok, kostte aanvankelijk vier mensen het leven, terwijl acht anderen zwaargewond raakten. Een van deze acht stierf dinsdagnacht, wat de balans van het aantal doden op vijf bracht. Tientallen festivalgangers liepen lichtere verwondingen op door de ravage die het onweer aanrichtte.


26-08-2011 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway: Wilde vroeger non worden


Anne Hathaway: "Wilde vroeger non worden"


http://img571.imageshack.us/img571/3095/annehathawayo.jpg


Heel wat acteurs en actrices willen het in Hollywood maken, maar de kans dat hun droom ook werkelijkheid wordt is bijzonder klein. Daar was ook Anne Hathaway zich van bewust, en kwam daarom met een ambitieus back-up plan op de proppen: non worden.

"Toen ik jonger was, heb ik een tijdje overwogen om non te worden. Je weet wel hoe je als kind de meest uiteenlopende beroepen uitkiest. Ik wilde in de eerste plaats actrice worden, non worden was mijn back-up plan voor het geval mijn filmcarrière zou mislukken."

Anne weet precies wat ze wil, en dat laat ze ook duidelijk zien wanneer ze op de filmset staat: "Het enige waar ik me ooit slecht om heb gevoeld, is wanneer mijn acteerprestatie niet perfect is." (br.hln)


26-08-2011 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga en Jamie Foxx gelinkt aan internationaal drugskartel

Lady Gaga en Jamie Foxx gelinkt aan internationaal drugskartel


http://img641.imageshack.us/img641/6743/ladygagajjj.jpg


De namen van Lady Gaga en acteur Jamie Foxx worden gelinkt aan een internationaal drugskartel. De sterren zijn immers vrienden én zakenpartners van twee mannen die er nu van beticht worden het brein te zijn achter de criminele organisatie. Met het stinkende zaakje zijn naar verluidt miljoenen gemoeid.

Warren Braithwaite werd op 14 juni gearresteerd omdat hij zo'n 4.500 kilo marihuana versmokkeld zou hebben van Mexico naar de VS. De drugssectie had hem al een jaar in het vizier, maar sloeg pas toe toe nadat ze voldoende (afluister)bewijs tegen hem verzameld hadden. Nog geen twee weken voor hij in de boeien geslagen werd, woonde hij samen met Foxx een liefdadigheidsevent ter ere van NBA-legende Magic Johnson bij. Braithwaite, die vijftig jaar cel riskeert, pleit onschuldig.

Lady Gaga heeft dan weer banden met zijn kompaan Kevin Mucthison. Die laatste werkte mee aan haar 'Heartbeats'-hoofdtelefoons en heeft nu bizar genoeg ook een gelijkaardig project met Foxx lopen.

Gaga en Foxx worden niet officieel verdacht, maar de politie onderzoekt wel of hun geld in het illegale bedrijfje van de drugssmokkelaars gepompt werd. Vast staat wel dat Braithwaite dankzij zijn contacten met Foxx ook zakendeals kon afsluiten.


26-08-2011 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss China "te Chinees" om Miss Universe te worden

Miss China "te Chinees" om Miss Universe te worden

http://img585.imageshack.us/img585/4093/misschina.jpg

Al meer dan tien jaar is er geen Chinese vrouw in geslaagd Miss Universe te worden en daar willen de Chinezen verandering in brengen. Hun troef is de 24-jarige Lou Zilin: 1,83 meter groot, ravenzwart haar, onberispelijke huid, smalle heupen, grote ogen en volle lippen.

Maar haar coach, Yue-Sai Kan, vindt dat er nog veel werk aan de winkel is. Ze is vastberaden Lou te laten winnen, maar daarvoor moet ze "wat minder Chinees" worden.

En dus werd Lou herdoopt tot Rosaline en werd ze naar New York gestuurd om er lessen in Amerikaanse etiquette en gewoontes te krijgen. Zo leert ze hoe zich te gedragen tijdens chique recepties.

"De vrouwen die Miss Universe winnen zijn zelfverzekerd en sociaal heel vaardig, Chinese vrouwen worden opgevoed om bescheiden en gereserveerd te zijn", weet Kan.


26-08-2011 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Wood staat al twee jaar droog

Ron Wood staat al twee jaar droog

Klik op de foto om ' Ooh La La ' te beluisteren

Rolling Stones-gitarist Ron Wood (64), die jarenlang op een dieet van Guinness en vodka leefde, heeft de fles vaarwel gezegd. Volgens zijn huidige vriendin, poloinstructrice Ana Araujo, staat hij al twee jaar droog. Ze kreeg Wood zo ver alle drank uit zijn bar in zijn huis in Ierland in de gootsteen te gieten. Wood in de Daily Mail: "Ik tapte de beste Guinness van heel Ierland. Maar Ana heeft me aangespoord om de drank te laten en mijn bar is nu een koffiesalon".

Ook Mick Hucknall, de Simply Red-zanger die zingt bij Woods band The Faces, bevestigt dat Wood zijn drankdemonen heeft verslagen. "Ik drink nog altijd, maar ik heb dan ook geen drankprobleem, bij mij is het geen verslaving. Ik ken mijn grenzen. Maar voor Ronnie is het moeilijk, als we van het podium komen en beginnen drinken. Voor we beginnen lullen, maakt Ronnie zich uit de voeten. Het ligt nog gevoelig voor hem, in het gezelschap te zijn van mensen die wel drinken. Maar het is geen strijd meer voor hem".


26-08-2011 om 11:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga is machtigste vrouwelijke celeb

Lady Gaga is machtigste vrouwelijke celeb


http://img849.imageshack.us/img849/9365/ladygagao.jpg


Volgens het zakenblad Forbes is Lady Gaga de machtigste vrouwelijke celebrity ter wereld. Ze steekt daarmee Oprah Winfrey voorbij in de lijst die de zakenanalisten van Forbes jaarlijks opstellen. In de tophonderd staat Lady Gaga op elf.

Vorig jaar stond Oprah nog op de derde plaats, nu tuimelt ze naar de veertiende positie. In de toptien staan geen showbizzfiguren, die lijkt voorbehouden aan politici en zakenvrouwen. 

Eerder dit jaar bleek Lady Gaga al de machtigste vrouw in de celebritylijst van Forbes, "niet enkel omdat ze 90 miljoen dollar verdiende, maar ook omdat ze 32 miljoen fans heeft op Facebook en 10 miljoen volgelingen op Twitter".

Opmerkelijk in de nieuwe lijst zijn de Britse koninging Elizabeth II op nummer 49, supermodel Giselle Bundchen op 60 en hoofdredacteur van Vogue Anna Wintour op 69. (bang/lb)

Toptien van de machtigste vrouwen volgens Forbes
1. Angela Merkel (Duits bondskanselier)
2. Hillary Clinton (Amerikaans minister van Buitenlandse Zaken)
3. Dilma Rousseff (president van Brazilië)
4. Indra Nooyi (PepsiCo)
5. Sheryl Sandberg (Facebook)
6. Melinda Gates (Bill & Melinda Gates Foundation)
7. Sonia Gandhi (voorzitter Indiase Congrespartij)
8. Michelle Obama (presidentsvrouw VS)
9. Christine Lagarde (voorzitter IMF)
10. Irene Rosenfeld (Kraft Foods)


25-08-2011 om 15:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Back to Black' best verkochte album van de eeuw

'Back to Black' best verkochte album van de eeuw

Klik op de foto om ' Back To Black ' te beluisteren

'Back to Black' is in Groot-Brittannië het best verkochte album van de eeuw geworden. Met 3.259.100 verkochte exemplaren stoot Amy Winehouse postuum het debuutalbum van James Blunt van de troon. Dat maakte Official Charts Company vandaag bekend.

James Blunt moest deze week met 3.241.118 verkochte albums de duimen leggen tegen de overleden soulzangeres. Toen de 27-jarige Winehouse vorige maand dood werd aangetroffen, piekte de verkoop van 'Back to Black', en belandde haar album uit 2006 op amper een paar dagen tijd opnieuw op de eerste plaats in de hitlijsten.

Crooner Tony Bennet (85) zal aanstaande zaterdag op de MTV Video Music Awards hulde brengen aan de overleden soulzangeres. In maart werkten Bennett en Winehouse nog samen aan het nummer 'Body and Soul', dat Bennett "een getuigenis van jaar artistieke genie en haar talent als een van de meest eerlijke muzikanten die ik ooit heb ontmoet" noemt. Tijdens de uitreiking zullen er nooit vertoonde beelden van Bennet en Winehouse in de opnamestudio worden getoond.

Winehouse, die jarenlang met een drugs- en alcoholverslaving kampte, werd op 23 juli dood aangetroffen in haar appartement in Camden. Met haar overlijden werd de zogenaamde '27 Club' uitgebreid. Net als rockgoden Kurt Cobain, Jim Morrison, Jimi Hendrix en Janis Joplin werd Winehouse niet ouder dan 27.


25-08-2011 om 11:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artiesten storten geld Pukkelpop terug

Artiesten storten geld Pukkelpop terug


http://img819.imageshack.us/img819/90/pukkelpop.jpg


Uit solidariteit met de financieel geteisterde organisatie van muziekfestival Pukkelpop storten Belgische artiesten massaal hun gage terug.

Na het Pukkelpop drama kampt de festivalorganisatie niet alleen met zware emotionele maar ook met financiële kopzorgen. Zowel terugbetaling van de tickets als compensatie van de artiesten dreigt voor een aderlating te zorgen.
 
In de Belgische rock scène is de hulpvaardigheid echter bijzonder groot. Vijfendertig van de 210 geprogrammeerde acts waren van eigen bodem, ongeveer de helft ervan bevestigde al zijn financiële steun.
 
De festivalorganisatie heeft ondertussen 15 november vooropgesteld als deadline om de terugbetaling van de tickets en schade af te handelen.


25-08-2011 om 11:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
24-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martin Scorsese maakt documentaire over George Harrison

Martin Scorsese maakt documentaire over George Harrison

Klik op de foto om de trailer te bekijken

Martin Scorsese maakte voor HBO de tweedelige documentaire 'George Harrison: Living in the Material World' over de meest onderschatte Beatle. Harrison schreef klassiekers als 'Something', 'Within You Without You' en 'Here Comes the Sun', maar was ook bekend als sitarspelende Indiareiziger, financier van de Krishnabeweging en de man die geld pompte in de Monty Pythonfilm 'Life of Brian'.

De drie en een half uur durende documentaire exploreert het leven van Harrison, die in november 2001 overleed, aan de hand van interviews met onder meer Eric Clapton, Terry Gilliam, Beatlesproducer George Martin, Paul McCartney, Yoko Ono en Phil Spector.

Scorsese maakte eerder 'The Last Waltz', over het laatste concert van The Band, 'No Direction Home', een docu over Bob Dylan en 'Shine A Light', een concertfilm van de Rolling Stones. Hij maakte ook de video voor Michael Jacksons 'Bad'. 'George Harrison: Living in the Material World', wordt op 5 en 6 oktober uitgezonden op HBO.


24-08-2011 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher trekt rechtszaak tegen broer in

Liam Gallagher trekt rechtszaak tegen broer in

http://img716.imageshack.us/img716/9366/liamgallagherx.jpgLiam Gallagher heeft zijn aanklacht tegen zijn broer Noel ingetrokken, waarin hij stelde dat die laatste te bekaterd was om op te treden op het V Festival in 2009. Liam diende klacht in nadat Noel zowat het tegenovergestelde had verklaard, namelijk dat Liam te veel gedronken had en dat de twee een ruzie hadden over Liams kledinglijn Pretty Green.

Noel gaf inmiddels toe dat zijn broer met een keelontsteking kampte en dat een dokter hem adviseerde zijn stem te laten rusten. Dat deed Noel in een webcast met komiek Matt Morgan. Enkele weken na het afgelaste concert op het V Festival splitte Oasis. De twee broers hebben sindsdien niet meer gepraat met elkaar. Het was volgens The Sun mama Peggy die de twee broers tot bedaren bracht.


24-08-2011 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen drugs, wel alcohol in lichaam Amy Winehouse

Geen drugs, wel alcohol in lichaam Amy Winehouse


http://img840.imageshack.us/img840/712/amywinehousew.jpg

Bij het toxicologische onderzoek op het lichaam van de Britse zangeres Amy Winehouse zijn geen illegale substanties gevonden maar wel alcohol. Dat heeft een woordvoerder van de familie gezegd. Winehouse overleed eind juli in omstandigheden die nog niet opgehelderd zijn.

"De resultaten van de toxicologische analyses, die de autoriteiten aan de familie Winehouse hebben gegeven, bevestigen dat er geen enkele illegale substantie in het lichaam van Amy was op het ogenblik van haar dood", deelde de familie mee.
 
"De resultaten wijzen op de aanwezigheid van alcohol, maar het is nog niet mogelijk uit te maken of dit een rol gespeeld heeft in haar dood", zo staat voorts in de mededeling. De familie verwacht de conclusies van het gerechtelijk onderzoek naar het overlijden in oktober.
 
Souldiva Amy Winehouse, die met verslavingsproblemen kampte, werd op 23 juli dood aangetroffen in haar woning in Londen. Ze was 27 jaar oud. De autopsie bracht de doodsoorzaak niet aan het licht. De politie vond geen "verdachte elementen" in haar appartement.


24-08-2011 om 11:03 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
23-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger en songschrijver Nickolas Ashford overleden

Zanger en songschrijver Nickolas Ashford overleden

Klik op de foto om ' Solid ' te beluisterenHet echtpaar Nickolas Ashford en Valerie Simpson

Zanger en songschrijver Nickolas Ashford (70) is gisteren overleden aan de gevolgen van kanker. Hij was onlangs opgenomen in een ziekenhuis in New York.

Ashford was samen met zijn echtgenote Valerie Simpson verantwoordelijk voor een lange reeks hits in de tweede helft van de vorige eeuw. Het uiterst succesvolle songwritersduo schreef klassiekers als Ain't No Mountain High Enough, Reach Out and Touch, I'm Every Woman (uitgevoerd door onder anderen Chaka Khan en Whitney Houston) en Ain't Nothing Like the Real Thing.

Ashford & Simpson maakten vooral furore door liedjes te schrijven voor artiesten als Marvin Gaye, Diana Ross, Aretha Franklin en Ray Charles, maar boekten zelf ook enkele hits, waaronder Solid uit 1984.


23-08-2011 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Bernhard had nog een buitenechtelijke dochter

"Prins Bernhard had nog een buitenechtelijke dochter"


http://img853.imageshack.us/img853/9669/prinsbernhard.jpg
Prins Bernhard met zijn dochter koningin Beatrix, hier in november 2004


De Nederlandse prins Bernhard (1911-2004) zou nog een buitenechtelijk kind hebben. De Nderlandse royaltyverslaggever Marc van de Linden kwam haar op het spoor tijdens de vier jaar waarin hij werkte aan het boek 'De vrouwen van prins Bernhard'. Dat meldt De Telegraaf.

Naast de al eerder bekend geworden buitenechtelijke kinderen Alicia de Bielefeld en Alexia Grinda, gaat het volgens Van de Linden om een inmiddels 65-jarige Nederlandse vrouw die is geboren na een "gloedvolle" ontmoeting van de prins tijdens de bevrijdingsdagen van 1945.

De royaltyverslaggever zegt in de krant dat meerdere mensen melden dat de vrouw de dochter van prins Bernhard is, "onder wie haar moeder, haar stiefvader en een burgemeester. Via het Bronovo-ziekenhuis in Den Haag en met behulp van de familie Donner is zij weggewerkt."

Cees Faseur, auteur van de bestseller Juliana en Bernhard, het verhaal van een huwelijk, noemt de onthulling opmerkelijk. 'Voor mij is dit nieuw. Hopelijk kan degene om wie het gaat wel schriftelijke stukken overleggen, zoals correspondentie met prins Bernhard', aldus Faseur in De Telegraaf.


23-08-2011 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clara Cleymans (22) samen met 15 jaar oudere man

Clara Cleymans (22) samen met 15 jaar oudere man


http://img196.imageshack.us/img196/1196/claracleymans.jpg


Het wonderjaar van actrice Clara Cleymans lijkt voorlopig niet te stoppen. Ze kreeg in februari op de 'Nacht van de Vlaamse Televisiesterren' nog de 'Rijzende Ster', schitterde met 'Tegen de Sterren Op' en 'Code 37' in dé tv-reeksen van het jaar en nu scoort ze ook op amoureus vlak.

Sinds twee maanden is ze dolgelukkig met de Zwitserse Aviel Cahn. Het leeftijdsverschil -15 jaar- met de 37-jarige directeur van de Vlaamse Opera deert de roodharige schone niet. "We zijn beiden volwassen mensen met een job. Het is helemaal niet zo dat ik op oudere mannen val. Leeftijd doet er niet toe, ik val op persoonlijkheid", zegt ze in de krant Het Laatste Nieuws. Voor Karin Jacobs, Clara's moeder, is er alvast geen probleem. "Mijn dochter vertelt mij altijd alles. En eigenlijk snap ik de heisa niet."

"Omdat mijn relatie met Aviel zo pril is, wil ik er nog niet te veel over zeggen. Ik wist dat het nieuws vroeg of laat door de media zou worden opgepikt. Familie en vrienden waren al langer op de hoogte dat er iets tussen Aviel en mij bloeide, maar ik doe het rustig aan. Ik heb hem ook nog niet voorgesteld aan mijn ouders. Al die 'tralala', het hoeft niet voor mij. Laat Aviel en mij gewoon in alle rust verder bouwen aan onze prille relatie." (br.hln)


23-08-2011 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham wordt kaal

David Beckham wordt kaal


http://img20.imageshack.us/img20/754/davidbeckhamhy.jpg


Sommige mensen zeggen wel eens dat ze grijze haren krijgen van hun kinderen. Bij David Beckham lijkt het nog erger te zijn, want de voetballer wordt er kaal van. Afgelopen weekend ging Becks samen met zijn kroost en vriend Gordon Ramsay naar een sushirestaurant. Toen hij zich omdraaide, verscheen er opeens een grote kale plek.

Beckham is altijd erg trots geweest op zijn haar. In zijn beginjaren als voetballer werd de coupe van Becks bijna net zoveel besproken als zijn prestaties op het veld. Wie kent niet de bekende hanenkam die Beckham tijdens het WK 2002 introduceerde?

Toch lijkt het erop dat ook hij zijn wilde haren begint te verliezen. Wie weet zien we Becks binnenkort net als Matt Damon en Jake Gyllenhaal met een kale kop. (br.hln - foto brunopress)


23-08-2011 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eminem verdient meer dan miljoen per optreden

Eminem verdient meer dan miljoen per optreden

Klik op de foto om ' Not Afraid ' te beluisteren

Eergisteren zette Eminem de boel in vuur en vlam op het V Festival in het Britse Staffordshire. De rapper schuimde deze zomer al tal van festivals af, maar daar staat wel iets tegenover: een miljoen pond meerbepaald, of omgerekend 1.145.000 euro. En dat voor een show van negentig minuten, waarin 25 liedjes de revue passeren.

De rapper weet maar al te goed dat hij zelfs het grootste stadion in een vingerknip kan vullen. Toch verkiest hij festivals boven soloconcerten. "Eminem is een slimme kerel", legt een bron uit. "Hij en zijn entourage weten maar al te goed dat er op festivals veel meer en veel sneller geld te verdienen valt. Bovendien hoeft hij zich ook nog eens niets aan te trekken van de organisatie."

Eminem had normaal ook op Pukkelpop moeten optreden. Als het festival ook nog eens moet opdraaien voor de annulatiekosten van de artiesten ziet het er dus niet zo goed uit.


23-08-2011 om 11:25 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
22-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse psychotherapeute lanceert praatgroep na drama Pukkelpop

Gentse psychotherapeute lanceert praatgroep na drama Pukkelpop


http://img8.imageshack.us/img8/214/pukkelpopc.jpg


Wie erbij was op Pukkelpop en nood heeft aan erover praten als remedie, kan aansluiten bij een praatgroep. Het initiatief komt van de Gentse psychotherapeute Freya Vandenbossche, die haar initiatief lanceerde via de socialenetwerksite Facebook. Dat schrijft De Standaard vandaag.
 
"Ik heb het in een impuls op mijn Facebookpagina aangekondigd, toen ik op tv zag hoe al die jongens en meisjes met verdwaasde blik naar huis sjokten", zegt Vandenbossche, niet te verwarren met haar naam- en stadsgenote in de politiek. De wetenschap dat je op een plek bent geweest waar anderen gestorven zijn, kan op zich al traumatisch zijn, oordeelt ze.
 
"We kunnen morgen met een eerste groep starten, als er interesse is.", kondigt ze aan in de krant. (br.hln - foto belga)22-08-2011 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100.000 muziekliefhebbers op Brussels Summer Festival

100.000 muziekliefhebbers op Brussels Summer Festival


http://img807.imageshack.us/img807/8821/jamiecullum.jpg
Jamie Cullum,


Het Brussels Summer Festival (BSF) heeft dit jaar zowat 100.000 bezoekers gelokt. Dat maakten de organisatoren bekend. De Brusselse nachten werden met 24 concerten van de meest verscheidene muziekstijlen gedurende tien dagen opgeluisterd.

De tiende editie van het festival vond plaats op vier podia: op het Paleizenplein, de Kunstberg, het Museumplein en in het Warandepark. Onder meer Ozark Henry, Archive, Soprano, Jamie Cullum, Cali, Moriarty, Yodelice, K's Choice en Stromae traden op.
 
De nieuwe indeling van de festivalsite voldeed aan de verwachtingen van de organisatoren. "Zo bevorderde het festivaldorp van het Koningsplein naar de Keizerlaan de feestelijke sfeer", zeiden ze.
 
Het geluid- en lichtspektakel 'Page Blanche' van de Compagnie Luc Amoros trok dagelijks talrijke bezoekers naar het Museumplein, net zoals de muziekshows 'Burlesque Star', die vijf avonden opgevoerd werden in de 'Magic Mirrors' in het Warandepark.


22-08-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australische Belg Gotye heeft wereld aan zijn voeten

Australische Belg Gotye heeft wereld aan zijn voeten

Klik op de foto om ' Somebody That I Used To Know ' te beluisteren

Met 'Making Mirrors' heeft de Australische singer-songwriter Gotye inmiddels zijn derde studio-album afgeleverd, met de single 'Somebody That I Used To Know' als absolute smaakmaker. Vrijdag kwam het album uit, een dag later kwam Gotye het voorstellen in het Sydney Opera House, met een tienkoppige band en een resem animatiefilmpjes als toemaatje. HLN.be was er ook bij en raakte danig onder de indruk van de Australische Belg, of Belgische Australiër zo u wil.

Voor zij die Gotye niet kennen, is een kleine biografie misschien wel op zijn plaats. Wouter De Backer werd in 1980 in Brugge geboren, om  niet veel later met zijn ouders naar Australië te verhuizen. Nu, als beginnend artiest raak je als Wouter -Wally voor de vrienden- wellicht niet veel verder dan de braderij van Smeerebbe-Vloerzegem en dus koos Wally met het oog op een internationale doorbraak voor de artiestennaam Gotye, een Engelse versie van zijn voornaam die zich in het Frans als Gaultier vertaalt. Dat bekt nu eenmaal beter. In België raakte hij drie jaar geleden bekend met 'Learnalilgivinanlovin' en 'Hearts A Mess' van zijn tweede album 'Like Drawing Blood'. Met 'Somebody That I Used To Know' lijkt hij nu ook internationaal door te breken.

Zaterdag mocht hij dus, naar aanleiding van het Graphic animatiefilmfestival, in het prachtige decor van een tot de nok gevuld Sydney Opera House zijn album komen voorstellen. En Gotye deed dat met stijl. Voor het eerst met een tienkoppige band -hijzelf incluis- bracht de veelzijdige artiest een eclectische mix van stijlen, van electropop tot ska, dat alles doorspekt met een portie humor. En een stem als een klok. Geen enkele valse noot, ook niet van zijn bandleden die tot in de kleinste details op elkaar waren ingespeeld alsof ze nooit iets anders gedaan hadden. En alsof dat niet genoeg was, gaven de vaak verbluffende animatiefilmpjes een extra dimensie aan het verhaal dat hij wilde vertellen.

De wereld ligt dan misschien wel aan zijn voeten -de clip van 'Somebody That I Used To Know' is een enorme hype op YouTube en celebrities als Ashton Kutcher en Lily Allen hebben de clip op hun twitter gepost-, toch blijft Gotye eenvoudig en bescheiden. Zijn Belgische kantje, allicht. Zo leek hij zelf best onder de indruk te zijn van de omstandigheden, hoe zou je zelf zijn, en voelde hij zich niet te beroerd om de makers van de filmpjes met lof te overstelpen of na het nummer 'I Feel Better' als een verlegen schooljongen zijn liefde aan vriendin Tash te verklaren. Een langgerekte 'ooohh' van het Australische publiek was zijn deel.

Dat publiek had hij toen echter al lang in zijn binnenzak, na een door merg en been scheurende versie van 'Hearts A Mess' en een enthousiast onthaald 'Somebody That I Used To Know', met gastzangeres Kimbra als kers op de taart. En dan vergeten we nog nummers als 'Eyes Wide Open', 'Don't Worry, We'll Be Watching You', 'Save Me' of 'State Of The Art' waarin Gotye zelf als een bezetene op zijn drumstel zat te rammen of als een volleerde 'computer wizard' aan de knoppen van zijn symphonizer draaide. Werkelijk alles zat perfect in elkaar, ook de videos die synchroon met de muziek achter zijn rug werden afgespeeld. Moet u zeker eens opzoeken op YouTube, die clips. Ze zijn de moeite waard.

Wegens tijdsgebrek -het optreden begon door omstandigheden een half uurtje later- sloeg Gotye de bisronde over. Dat overdreven applaus hoefde hij niet en dus speelde hij, zichtbaar genietend, de bisnummers maar gewoon als verlengstuk van zijn set. Met 'Learnalilgivinanlovin' deed Gotye het dak van het Sydney Opera House er net niet afgaan ... Het zou trouwens zonde geweest zijn. In ieder geval, deze Gotye is een 'must see'. Eind dit jaar komt hij trouwens naar België. U kan er maar beter snel bij zijn. (br.hln)


22-08-2011 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aangedane Foo Fighters herdenken Pukkelpop

Aangedane Foo Fighters herdenken Pukkelpop

Klik op de foto om ' These Days ' te beluisteren

Foo Fighters, de band die donderdagavond Pukkelpop zou afsluiten, heeft tijdens een concert op het Frequency-festival in Oostenrijk uitgebreid stilgestaan bij de dodelijke ramp die het Limburgse festival trof.

Frontman Dave Grohl kreeg bijval van het publiek toen hij voor het nummer 'These Days' zijn persoonlijke versie van de noodlottige donderdagavond gaf.

"Vanavond is de eerste avond van onze korte Europese tour", verklaarde Grohl op het podium in Oostenrijk. "Het had de twééde avond moeten zijn, want eergisteren hadden we op Pukkelpop moeten spelen. Op weg naar het concert, toen we op zo'n 30 kilometer van het festival waren, belde iemand ons om te zeggen dat er een grote storm was, podia waren ingestort en dat er misschien mensen waren omgekomen. Mijn eerste reactie was dat we, uit respect voor de slachtoffers, beter op een ander moment konden terugkeren."

"Vanavond hebben we geluk, omdat het zo'n mooie nacht is", vervolgde Dave Grohl. "Soms is het net in het in het midden van een tragedie dat je ook de mooie dingen moet zien. Toen ik vanochtend wakker werd en het zonlicht zag, besefte ik: deze avond kan oké zijn. Elke ochtend dat je wakker wordt, is het begin van een goede dag."

Daarop zette de groep 'These Days' in. "One of these days the ground will drop out from beneath your feet/ One of these days your heart will stop and play its final beat/ One of these days the clocks will stop and time won't mean a thing", begint die song. (br.hln)


22-08-2011 om 10:59 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
21-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry slaagt er niet in vegetarisch te eten

Katy Perry slaagt er niet in vegetarisch te eten

http://img810.imageshack.us/img810/4069/katyperryrussellbrand.jpg


Twee jaar geleden beloofde Katy Perry aan Russell Brand om vlees af te zweren. Russell is al meer dan 20 jaar een overtuigd vegetariër, en voor hem wilde Katy vlees wel opgeven. Dacht ze.

Maar de zangeres is eigenlijk dol op vlees, en ze slaagt er niet altijd in  om de verleiding van een stukje kip of kalkoen te weerstaan, zo schrijft de Daily Mail.

"Het is moeilijk voor haar. Ze heeft het een tijdlang volledig opgegeven, maar ze worstelt ermee", aldus een vriend van Katy.

Voor Russell is het de normaalste zaak van de wereld. "Zelfs als junkie bleef ik trouw aan het vegetarisme. 'Je zal heroïne spuiten, maar geen hamburger eten', zoiets." De belangijkste motivatie voor komiek en acteur Brand is het dierenleed dat met de vleesindustrie gepaard gaat.

Iets dat dierenrechtenorganisatie PETA goed in de oren klinkt. Eerder dit jaar werd Russell dan ook verkozen tot meest sexy vegetariër van het jaar. Tal van andere celebs eten ook vegetarisch, zoals Alicia Silverstone, Anna Hathaway, Carrie Underwood, Joss Stone, Natalie Portman en Hayden Panettiere. Anderen zijn zelf veganisten, onder wie Lea Michele, Alyssa Milano, Olivia Wilde en River Phoenix.

Voor elke celebrity die zichzelf tot het vegetarisme bekeert, is er ook een die het terug opgeeft. Drew Barrymore, Kelly Osbourne en Gwyneth Paltrow zijn maar enkele van de grote namen.


21-08-2011 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maanrock start onder stralende zon, maar draagt Pukkelpop in gedachten

Maanrock start onder stralende zon, maar draagt Pukkelpop in gedachten


http://img830.imageshack.us/img830/3717/maanrock.jpg


In Mechelen is deze gisterenmiddag de zestiende editie van het gratis stadsfestival Maanrock van start gegaan. Het festival kwam trager op gang dan vorig jaar, maar kan toch op een goede opkomst rekenen. Bijzondere aandacht gaat naar Pukkelpop.

De eerste noten op Maanrock werden op het middaguur onder een stralende zomerzon gespeeld door het jonge The Pilot Light. Mensen genoten staand op de Grote Markt van de muziek of zetten zich op de terrasjes er rond. Tegen dat de vierde band, Freaky Age, aan zijn set moest beginnen, stond de markt vol.
 
Niemand kon voorbij aan het drama van Pukkelpop. Black Cassette zag zijn show daar geschrapt, de mannen van The Galacticos droegen nog de sporen van de hagel. Op de videoschermen op de festivalsite is ook een zwarte rouwband te zien en voor aanvang deden de organisatoren een veiligheidsronde van liefst 2,5 uur. "We laten de artiesten de mogelijkheid om iets te zeggen, maar dat moeten ze zelf weten", zegt organisator Kurt Moens.
 
De weersvoorspellingen worden ook nauwlettend in het oog gehouden. Onder het podium controleert iemand permanent de windsnelheden. Via de schermen werd het publiek ook geïnformeerd. De schrik voor onweer vanavond zit erin. "Vandaag zou het misschien al vroeger beginnen regenen, wat goed is", zegt Moens. Tussen de optredens door wordt ook opgeroepen om te sms'en voor Consortium 12-12.
 
Voorlopig waren er geen incidenten. De politie moest om verwarring te vermijden wel tien Nederlanders vragen hun T-shirt uit te trekken of binnenstebuiten te keren. Ze droegen immers ongevraagd het logo van het festival met eigen opschriften.


21-08-2011 om 10:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Hasselt: Toekomst Pukkelpop onzeker

Burgemeester Hasselt: "Toekomst Pukkelpop onzeker"


http://img9.imageshack.us/img9/3796/toekomstpukkelpop.jpg
Burgemeester Hilde Claes (links), naast organisator Chokri Mahassine.


Er is voorlopig geen slecht nieuws te melden over de mensen die gewond raakten bij het drama van donderdag op het muziekfestival Pukkelpop in Kiewit. Dat heeft de Hasseltse burgemeester Hilde Claes vanochtend gezegd op Radio 1. Wel verklaarde ze de toekomst van het festival 'onzeker'.

Claes was ter plaatse toen het noodweer losbarstte boven de festivalweide. Ze zegt dat ze onmiddellijk begreep dat er gewonden en misschien zelfs doden zouden vallen. Ze nam direct maatregelen om een crisiscentrum in te richten, en wees deze ochtend resoluut de kritiek af dat er gewaarschuwd had moeten worden voor het mogelijke onweer.

Het meteorologisch instituut KMI had immers een algemene waarschuwing gegeven met code oranje. Dat betekent onweer "dat gepaard kan gaan met grote schade aan gebouwen, ontwortelde bomen, blikseminslagen en plaatselijke wateroverlast". Maar niemand had kunnen voorspellen dat het onweer net boven Pukkelpop op zijn hevigst zou zijn, luidde het. Iets wat overigens ook het parket van Hasselt al zei.

De beslissing om het festival volledig af te gelasten, noemde Claes opnieuw de enige juiste beslissing. Ze voegde toe dat ze waarschijnlijk geen goedkeuring zou hebben gegeven om het festival te laten doorgaan op slechts een podium. Dan zou immers al het volk, dat normaal verspreid is over de verschillende podia op het terrein, op een enkele plaats samenkomen.

Claes herhaalde ten slotte dat het niet zeker is of Pukkelpop nog een toekomst heeft. Dat zal in de komende maanden duidelijk worden, zei ze. Maar als het muziekfestival opnieuw georganiseerd wordt, zullen er zonder twijfel plaatsen of momenten ingelast worden om de slachtoffers te herdenken.


Bij het drama vielen vijf doden en tien zwaargewonden, van wie er drie in kritieke toestand verkeren. Honderdveertig mensen moesten verzorgd worden. Van vier doden is de identiteit gekend. Het gaat om een 21-jarig meisje uit Hamme, een jong koppel uit Beringen en een dertiger uit Rijkevorsel.


21-08-2011 om 10:52 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaar zieke Tony Corsari wordt ereburger Tienen en treedt in huwelijk

Zwaar zieke Tony Corsari wordt ereburger Tienen en treedt in huwelijk
Het stadsbestuur van het Vlaams-Brabantse Tienen heeft deze namiddag op een speciale gemeenteraad Tony Corsari het ereburgerschap van de stad verleend. De zwaar zieke Corsari, wiens echte naam André Parengh is, was zelf aanwezig op de zitting en kreeg de oorkonde uit de handen van burgemeester Marcel Logist. Ondanks zijn ziekte is Corsari vandaag ook in het huwelijk getreden met zijn vriendin van vele jaren, Stella Borgelioen.


Tony Corsari was tijdens de jaren '50 en '60 op de toenmalige BRT een populaire presentator van tal van shows zoals "100.000 of niets", "Eén tegen allen", "Ontdek de Ster" en "De Muziekkampioen". Als zanger had hij grote hits met "Waarom zijn de bananen krom?" en "Het minirokje". In 1964 zette Corsari een punt achter zijn tv-carrière om zich volledig te wijden aan zijn job bij de toenmalige Commissie voor Openbare Onderstand (nu OCMW) in Brussel, waar hij opklom tot directeur-generaal.
 
Sinds februari 2009 vecht Tony Corsari tegen darmkanker. Ondanks verschillende therapieën en operaties, zaaide de kanker uit naar de lever en sinds kort ook naar zijn hersenen. Sinds korte tijd verblijft hij op de dienst palliatieve zorgen van een Gents ziekenhuis.
 
Dat weerhield er hem niet van om zijn vriendin deze week nog ten huwelijk te vragen. "Het was voor ons kort dag, maar we zijn er toch in geslaagd dat huwelijk vandaag te voltrekken", zegt de Tiense burgemeester Marcel Logist.


21-08-2011 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
20-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Campingspullen op Pukkelpop worden weggehaald

Campingspullen op Pukkelpop worden weggehaald


http://img153.imageshack.us/img153/7103/campingspullenoppukkelp.jpgDeze ochtend zijn verschillende kampeerders op de terreinen van Pukkelpop neergestreken om hun achtergelaten spullen op te halen. Veel bezoekers lieten hun tent en materiaal achter in de exodus die volgde op het dodelijke onweer van eergisteren.

Vanmorgen boden verschillende mensen zich bij de kampeerterreinen aan in de hoop om hun tentje, kledij en kampeermateriaal te recupereren. Aanvankelijk zouden er begeleiders checken of niemand de tentjes kwam leegplunderen, meldt Radio 1. Deze mensen kwamen niet opdagen, toch besliste men om het campingterrein open te stellen. Er wordt links en rechts wel gepatrouilleerd of alles goed verloopt, maar structurele controles zijn er niet. Toch zou het leegmaken van de camping zonder problemen verlopen, meldt de openbare omroep nog. (br.hln - foto belga)


20-08-2011 om 11:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zieke Tony Corsari komt titel Tiens ereburger zelf afhalen

"Zieke Tony Corsari komt titel Tiens ereburger zelf afhalen"
Het stadsbestuur van Tienen overhandigt morgen om 14 uur de titel van ereburger aan André Parengh, beter bekend als Tony Corsari. Ondanks zijn ziekte zal de 84-jarige Corsari volgens de Tiense schepen van feestelijkheden Marie-Claire Loozen (sp.a) zelf aanwezig zijn in het stadhuis om zijn titel in ontvangst te nemen. "Ik had hierover vanmiddag nog contact met zijn vriendin", aldus Loozen.
 
Tony Corsari was tijdens de jaren 50 en 60 op de toenmalige BRT een populaire presentator van tal van shows zoals '100.000 of niets', 'Eén tegen allen', 'Ontdek de Ster' en 'De Muziekkampioen'.
 
Als zanger had hij grote hits met 'Waarom zijn de bananen krom?' en 'Het minirokje'. In 1964 zette Corsari een punt achter zijn tv-carrière om zich volledig te wijden aan zijn job bij de toenmalige Commissie voor Openbare Onderstand (nu OCMW) in Brussel, waar hij opklom tot directeur-generaal.

In 2010 maakte Tony Corsari in Man bijt hond bekend dat hij aan darmkanker lijdt en dat hij de behandeling heeft stopgezet.
20-08-2011 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
19-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maanrock neemt maatregelen voor storm zondag

Maanrock neemt maatregelen voor storm zondag


http://img51.imageshack.us/img51/90/pukkelpop.jpg


Omdat er stormweer aangekondigd wordt voor zondag gaat vanmiddag een extra veiligheidsoverleg door tussen organisatoren van het festival Maanrock, podiumbouwers en politie in Mechelen. Om Pukkelpop te herdenken, komt een zwarte rouwband op de videoschermen, zegt de organisatie.
 
"We hebben de podiumbouwers gecontacteerd om ons een toelichting te geven tegen welke windsnelheden de podia en de torens voorzien zijn en wat er eventueel moet aangepast worden", aldus Ann Palstermans, secretaris van de vzw Mechelse Feesten. "Maanrock is een veilig festival, maar we willen geen enkel risico nemen met het aangekondigde stormweer zondag."
 
Vanmorgen overlegde de organisatie hoe de gebeurtenissen in Pukkelpop herdacht kunnen worden. "We kozen voor een rouwband op onze videowall naast het podium en de kleinere schermen in het Maanrockcafé en de vipruimte. We willen het niet overladen, maar laten de artiesten de ruimte om een minuut stilte te vragen of een woordje te zeggen." Het gratis festival Maanrock vindt morgen en overmorgen plaats op de Grote Markt, IJzerenleen en de Vismarkt in Mechelen. (br.hln - beeld photonews)


19-08-2011 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Mark Ronson moest rennen voor zijn leven

Ook Mark Ronson moest rennen voor zijn leven


http://img850.imageshack.us/img850/8974/markronson.jpg


De Britse muzikant en producer Mark Ronson moest gisteren op Pukkelpop rennen voor zijn leven om uit de Chateau te geraken. Dat vertelt hij op de blogsite Tumblr.
 
Mark Ronson stond samen met zijn band in de Chateau naar de Smith Westerns te kijken toen de hel losbrak. "Iets als dit heb ik nooit eerder meegemaakt", schrijft hij op Tumblr. "Het dak scheurde en de verlichting en de steunpalen kwamen naar beneden. Mensen begonnen letterlijk voor hun leven te rennen. Eenmaal buiten werden we geteisterd door hagelbollen ter grootte van tennisballen. Wij waren bij de gelukkigen..."
 
Ronson drukt voorts zijn medeleven uit voor de slachtoffers en hun families. "Ik zal nog lang aan hen blijven denken", aldus de muzikant.


19-08-2011 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artiesten betuigen hun steun

Artiesten betuigen hun steun voor de getroffenen op Pukkelpop


http://img585.imageshack.us/img585/5398/foofighters.jpg


Een aantal van de artiesten die gisteren op Pukkelpop stonden of vandaag of morgen nog hun opwachting moeten maken, lieten via Twitter en andere sociale media hun medeleven al blijken. Enkele impressies:

Foo Fighters: "Ons hart gaat uit naar iedereen die is getroffen door de tragische gebeurtenissen. (verschillende bands plaatsten deze boodschap op twitter)

30 Seconds To Mars: "Waanzinnige storm op Pukkelpop. Niet zeker of we wel kunnen optreden. Veiligheid voor alles.'' ... en later ... "Vier podia dicht, nog steeds regen en onweer. Als je hier bent, wees voorzichtig", gevolgd door: "Ernstige verwondingen op het festival. Meer slecht weer komt deze kant op. Wees alsjeblieft voorzichtig."

Good Charlotte: "Aan het bidden voor de jongeren die vandaag hier naar Pukkelpop kwamen en niet meer naar huis gaan.''

Yellowcard: "Mijn hart gaat uit naar de mensen op Pukkelpop. We zullen er morgen zijn. Ik wou dat ik op een kleine manier kan helpen''

Fake Blood: "Jezus. Verschrikkelijk nieuws over Pukkelpop. Tragedie."

dEUS: "Onze gedachten zijn bij iedereen op Pukkelpop nu."

The Wombats: "Deze orkaan was verschrikkelijk! Veel liefs."

Within Temptation: "Slecht nieuws: wegens noodweer jammer genoeg een dode op Pukkelpop. Onze gedachten zijn bij zijn/haar familie."

Wolf Gang: "Mijn God, verschrikkelijk. Niet te geloven, de storm was de ergste die wij ooit gezien hebben, wij waren in die tent, dertig minuten eerder."

Stromae: "Denk aan alle festivalgangers en aan Pukkelpop in Hasselt."

Fleet Foxes: "Wij zijn safe op Pukkelpop. Razende storm. Dit is verschrikkelijk. Gedachten uit naar iedereen."

The Naked & Famous: "Alsjeblieft, iedereen: help elkaar."

Chromeo: "Wij zijn oké, godzijdank en bedankt om het te vragen. Verschrikkelijke dag, onze gedachten zijn bij iedereen daar."

Eliza Doolittle: "Hoop innig dat iedereen oké is op Pukkelpop. Op onze bus was het erg spookachtig. We zijn allemaal er bezorgd."

Katy B: "Niet te geloven, die storm op het festival. Zo droevig dat mensen het leven lieten. Liefs ook voor alle gewonden."

The Antlers: "Het podium waar wij morgen verondersteld waren te spelen, is ingestort en mensen zijn doodgegaan. Onze gedachten gaan uit naar iedereen daar."


19-08-2011 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpopster: Man gereanimeerd voor mijn ogen


Pukkelpopster: "Man gereanimeerd voor mijn ogen"


http://img38.imageshack.us/img38/6985/getuigepukkelpop.jpg"Het beeld van die man die ze schijnbaar tevergeefs probeerden te reanimeren, vergeet ik nooit meer." Dat zegt festivalgangster Katrien Coenegrachts (27) uit Hasselt in 'Het Laatste Nieuws'. "We gingen schuilen onder een tent met tafeltjes bij het hoofdpodium, waarbij ze speciale bieren schonken. Doordat er zo veel volk op elkaar gepakt stond, was vluchten quasi onmogelijk toen de tent scheurde en naar beneden kwam. We kropen daarom onder de tafels om te schuilen voor de zeer pijnlijke hagelstenen. Toen ik er terug onderuit kwam, zag ik een man liggen die een balk op zich had gekregen. Omstanders probeerden hem te reanimeren, maar hij zag al blauw en er kwam bloed uit zijn mond. Mijn vriend is een medewerker met een walkietalkie gaan zoeken, zodat die hulp kon inroepen."

"De wei was één grote chaos. Onderweg naar de uitgang zag ik nog twee meisjes liggen onder een paal van de 'shelter' bij de Boiler Room. Gelukkig waren we met de fiets en raakten we weg uit Kiewit. Onze vrienden zijn ook allemaal terecht. Ik was echt bang."  (br.hln - foto belga)


19-08-2011 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop afgelast na vijfde dode

Pukkelpop afgelast na vijfde dodehttp://img840.imageshack.us/img840/8672/pukkelpopstopgezet.jpg


Pukkelpop is dan toch afgelast. De organisatoren hebben besloten om het festival voor de rest van het weekend stop te zetten, zo laten ze in een communiqué weten. De NMBS en De Lijn zetten intussen extra treinen en bussen in om de festivalgangers naar huis te brengen. "Pukkelpop is in diepe rouw. We voelen erg mee met de families en vrienden van de slachtoffers. Woorden schieten te kort. We kunnen ons er dan ook niet mee verzoenen om het festival verder te laten plaatsvinden. Wat hier gebeurd is is uitzonderlijk en zeer onvoorspelbaar geweest. We zijn heel erg ontroerd door alle spontane hulp die onze festivalgangers en wij mochten ontvangen", luidt het. Eerder had organisator Chokri Mahassine nog gezegd dat het muziekfestival vrijdag opnieuw om 11 uur van start zou gaan. "Een nieuwe start", klonk het toen nog.


Het dodental is opgelopen tot vijf, bevestigt de politie. Afgelopen nacht zijn er nog twee personen in het ziekenhuis bezweken aan de opgelopen verwondingen. Naast de vijf doden zijn er nog een achttal zwaargewonden en tientallen lichtgewonden.

Extra treinen en bussen
De organisatie roept alle festivalgangers op om begrip op te brengen voor deze "uiterst moeilijke beslissing" en "op een serene manier terug naar huis te keren". Er worden extra bussen en treinen ingelegd om iedereen weer thuis te brengen. De NMBS verwacht dat een dertigduizendtal festivalgangers dat met de trein zal doen. Volgens NMBS-woordvoerder Jochem Goovaerts wordt dat nog een hels karwei. "Als je weet dat een normale dubbeldektrein plaats biedt aan 1.500 mensen en de andere treinen aan een duizendtal reizigers, dan spreken we toch al over twintig tot dertig treinen, enkel en alleen voor Pukkelpopgangers. De mensen kunnen natuurlijk gebruik maken van het reguliere aanbod, maar we gaan ook voor extra treinen zorgen", zegt Jochem Goovaerts nog. Hoeveel bijkomende treinen er zullen ingezet worden, is volgens de woordvoerder nog niet bekend.

Ook de Lijn zet alle middelen in om de festivalgangers terug naar huis te brengen. De Lijn is de hele nacht blijven pendelen en sinds 6 uur vanochtend werd het aantal bussen opgedreven. "Heel wat chauffeurs boden zich spontaan aan om vroeger uit te rijden. Vanaf 8 uur rijden we op volle sterkte. Momenteel halen we mensen op aan de camping en de opvanglocaties om ze naar het station van Hasselt te brengen. Vandaar kunnen ze dan verder met de streeklijnen of de treinen. Er zijn lijncontroleurs ter plaatse om de mensen te informeren, maar ook om te kijken of we versterking moeten voorzien op sommige streeklijnen. We proberen zo goed mogelijk in te spelen op de noden", aldus Sonja Loos van De Lijn Limburg.

Wie met praktische vragen zit, kan deze stellen via info@pukkelpop.be.

19-08-2011 om 10:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
18-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minstens twee doden door noodweer op Pukkelpop

Minstens twee doden door noodweer op Pukkelpop


http://img88.imageshack.us/img88/90/pukkelpop.jpg


Ook op het Pukkelpop-festival nabij Hasselt hield het noodweer lelijk huis deze avond. De Chateau- en Wablieftent werden omver geblazen, een toren naast de Main Stage stortte in en ook bomen moesten er aan geloven. Daarbij zijn minstens twee doden gevallen, van wie één op de wei zelf en een andere op de camping. Dat liet de organisatie officieel weten op een persconferentie waarop ook de Hasseltse burgemeester Hilde Claes aanwezig was. Andere bronnen spreken van drie doden.

Veertig mensen raakten gewond, zij worden verzorgd in verschillende ziekenhuizen en sportzalen in de buurt. Hun identiteit wordt geheim gehouden door de organisatie, zij wil de families eerst zelf verwittigen.

Organisator Chokri Mahasine laat weten alle optredens op te schorten tot ze een beter zich hebben op de situatie. "Het is een moeilijke beslissing tussen het menselijk leed en vijftigduizend anderen die hier zijn. We bekijken of er vanavond nog iets kan gebeuren, maar we zijn nog niet zeker. Het is een moeilijke beslissing. Sowieso kunnen een aantal podia niet gebruikt worden."

"Veiligheid is een belangrijk punt voor het festival nu. De festivalgangers zijn nu zeer rustig, en om die rust te bewaren hebben wij aan de organisatie gevraagd om terug een beetje muziek te spelen", verduidelijkte burgemeester Claes nog.

Er wordt ook gevraagd om te sms'en of te tweetten via hashtag #ppok naar het thuisfront als je in orde bent, en niet te telefoneren omdat de netwerken anders overbelast raken. Er is ook een centraal noodnummer is opengesteld voor het grote publiek: 011/23.97.11.

Eerder werd zes doden gemeld, een bericht dat werd toegeschreven aan de brandweer van Sint-Truiden. Zij hebben aan persagentschap Belga formeel ontkend dat ze dat hebben gezegd. Het is in elk geval teken van de chaos die heerst in en rond Kiewit, waar sirenes de lucht vullen en niet muziek. Ook tijdens de persconferentie zelf bleef tegenstrijdige informatie binnenlopen: 3 doden, 11 zwaar- en 60 lichtgewonden meldde een sms van de VRT.

Naar aanleiding van de gebeurtenissen op Pukkelpop is in Hasselt het gemeentelijk rampenplan afgekondigd. Rond halfnegen komt in de brandweerkazerne van de stad de crisiscel voor een eerste keer samen. Van zodra het gemeentelijk rampenplan wordt afgekondigd, wordt een crisiscel samengesteld bestaande uit onder meer de burgemeester, de hulpdiensten en, in het geval van Hasselt, de ziekenhuizen in de omgeving. Op hun vergadering in de brandweerkazerne zullen ze "samen bekijken wat er moet gebeuren", luidt het. De hulpdiensten melden dat er een centraal noodnummer is opengesteld voor het grote publiek: 011/23.97.11.

Rond 18h15 is het allemaal begonnen in Kiewit. Een storm, met hevige wind en grote hagelbollen, teisterde de festivalwei en omliggende campings.

De schaarsgeklede festivalgangers (vanmiddag was er nog sprake van zon en bikini's) moesten schuilen voor de hagel onder wat ze konden vinden, onder meer onder omver geblazen hekken. De clubtent werd ontruimd. De wei en de straten errond staan blank.

De Chateautent was niet bestand tegen het noodweer. "De Amerikaanse band Smith Westerns waren niet eens halverwege hun concert wanneer het tentzeil van de Chateau de eerste scheuren begon te vertonen. Bij een eerste paniekgolf schoten enkele toeschouwers meteen richting uitgang terwijl er op het eerste zicht weinig gevaar zou zijn. Na een hels klinkende scheur aan de linkerkant van de tent schoot de hele massa in een paniek richting de twee smalle doorgangen uit de tent.

Op enkele seconden tijd werden verscheidene palen uit de grond gerukt en bleef er van de Chateau nog maar weinig over buiten de plankenvloer. Dat er gewonden zijn gevallen is zeker, maar op de precieze informatie daaromtrent is het nog wachten op gegevens van het Vlaamse Kruis.", dat schrijft De Morgen-recensent Pieter-Jan Symons, die ter plaatse is.

Q-music-journaliste Elke Vanhaecke bevestigt: "Er brak plots een hevig onweer los. Het begon ook heel hard te waaien." Dat heeft geleid tot het instorten van verschillende tenten. Zo is al zeker de luifel van de Boiler Room ingestort. "Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is, maar er zijn zeker verschillende gewonden", zegt Vanhaecke.

Ondertussen raakte via Twitter bekend dat het avondprogramma van het festival is afgelast. Organisator Chokri zegt te zullen bekijken of er vanavond nog optredens zullen plaatsvinden. Onder meer de Foo Fighters zouden deze avond nog optreden. (br.hln)


18-08-2011 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry evenaart record Michael Jackson

Katy Perry evenaart record Michael Jackson

Klik op de foto om ' Last Friday Night ' te beluisteren

Er is een onwaarschijnlijke link ontstaan tussen Katy Perry en Michael Jackson: de twee artiesten hebben elk vijf nummer één-hits gescoord uit dezelfde cd. Katy is daarmee de eerste vrouw die dit bereikt.

Zangeres Katy Perry evenaarde het record van Michael Jackson met haar nieuwste single 'Last Friday Night (T.G.I.F)', die net als 'California Gurls', 'Teenage Dream', 'Firework' and 'E.T.' de hoogste plek in de hitparade bereikte.

Een prestatie waar Katy, zoals verwacht, trots op is. "Wat een manier om wakker te worden. ZO trots dat mijn liedje 'Last Friday Night' officieel op één staat en geschiedenis heeft geschreven!", schreef ze op Twitter.

Katy bedankt meteen ook haar fans, die haar geholpen hebben om als vrouw zo'n record te evenaren. "en weet je, ik kon het niet zonder jullie, dus ik sta echt mega bij jullie in het krijt. Geef jezelf een high five!"

Michael Jackson reeg de nummer één-hits aan elkaar in 1987 en 1988 met 'I Just Can't Stop Loving You', 'Bad', 'The Way You Make Me Feel', 'Man in the Mirror' and 'Dirty Diana', uit de cd 'Bad'.  (br.hln)


18-08-2011 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop in Kiewit gestart onder stralende zon

Pukkelpop in Kiewit gestart onder stralende zon


http://img153.imageshack.us/img153/401/pukkelpopinkiewit.jpg


De 26ste editie van het Pukkelpopfestival in Kiewit bij Hasselt startte vandaag onder een stralende zon. Het driedaags festival is uitverkocht en iedere dag worden ruim 60.000 muziekliefhebbers verwacht. Op 8 podia staan meer dan 200 acts geprogrammeerd. Om 11 uur opende organisator Chokri Mahassine de deuren.
 
Op het hoofdpodium mocht deze middag de Limburgse band The Sore Losers, het festival aftrappen. De Foo Fighters zijn vanavond de headliner. De festivalgangers maken zich op voor een broeierige dag, want de temperaturen kunnen oplopen tot dertig graden. Het Vlaamse Kruis staat dus paraat als jongeren last zouden krijgen van de hitte en de zon. Het blijft wel uitkijken voor een eventuele onweersbui.


18-08-2011 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jodie Foster financiert zoektocht naar aliens

Jodie Foster financiert zoektocht naar aliens


http://img15.imageshack.us/img15/2585/jodiefosterc.jpg


Jodie Foster heeft een som geld gegeven aan het Search for Extraterrestrial Intelligence Institute (SETI) in Californië om zo de zoektocht naar aliens te steunen. Dat laat het instituut op haar website weten.

SETI is al jarenlang op zoek naar buitenaards leven, maar moest wegens financiële problemen noodgedwongen de deuren sluiten in april. De 48-jarige actrice, die in 'Contact' zelf ooit aliens probeerde op te speuren, droeg haar steentje bij door het project te financieren.

2.557 donaties brachten samen meer dan 140.000 euro in het laatje, waardoor het instituut de zoektocht weer kan verder zetten. Hoeveel Foster precies doneerde is niet geweten.

"Onze telescopen zouden science fiction wel eens in werkelijkheid kunnen omzetten, maar dat kan enkel en alleen wanneer we actief op zoek zijn naar buitenaardse wezens. Daarom zijn we iedereen zo dankbaar voor alle donaties. We zijn ervan overtuigd dat we vanaf september terug op volle toeren zullen draaien", laat SETI-oprichter Tom Pierson weten.


18-08-2011 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is het einde van Brangelina nabij?

 Is het einde van Brangelina nabij?


http://img695.imageshack.us/img695/6551/eindebrangelina.jpg


Angelina Jolie voelt zich in het nauw gedreven door de piepjonge assistente van Brad Pitt. De stikjaloerse actrice zou manlief nu van overspel verdenken waardoor Brangelina op sterven na dood zou zijn. Althans, dat beweert het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine.

Na zes jaar zou Jolie nu aan den lijven ondervonden hebben hoe Jennifer Aniston zich voelde nadat Brad haar met Angelina op de set van Mr. & Mrs. Smith bedrogen had. De Oscarwinnares zou niet alleen groen zien van jaloezie, maar zou ook razend kwaad zijn op zijn assistente. De acteur wordt steeds vaker in het gezelschap gespot van een 'mysterieuze brunette', die op de filmset van World War Z geen moment van zijn zijde wijkt.

Het gonst dan wel van de geruchten dat Brangelina heuse trouwplannen heeft, volgens ingewijden zou het jaloerse gedrag van de mama van zes wel eens roet in het eten kunnen gooien. "Angelina raakt hem langzaam maar zeker kwijt, hij is er helemaal klaar mee", luidt het.

"Brad heeft een hekel aan Angelina's gecontroleer", vertelt een insider aan het blad. "Hij heeft Angelina duidelijk gemaakt dat hij altijd vriendinnen heeft gehad, en dat daar ook alles mee gezegd is."

Maar OK! gaat nog een stapje verder. Angelina zou niet alleen jaloers zijn, maar zou zich ook bijzonder onzeker voelen. "Langs de ene kant vindt Brad het wel schattig, maar er zijn grenzen. Angelina kennen we als de koele kikker, iemand die zich nergens iets van aantrekt. Dat ze zo jaloers reageert, is voor Brad een teken dat hij veel voor haar betekent en dat ze nog altijd van hem houdt. Maar hij kan maar zoveel tolereren", voegt de bron eraan toe.

"Toen Angelina hem vertelde dat hij uit haar buurt moest blijven en maar bleef doordrammen over zijn assistente, was de maat vol voor Brad. 'Genoeg is genoeg', zou hij gezegd hebben. Brad voelt zich te oud om zich met zulke tienertoestanden bezig te houden. Hij wil een serieuze relatie zonder al te veel drama, eentje die veel volwassener is dan dit. Brad heeft geen zin om in een soapserie te leven."

Dat Brad zijn echtgenote zes jaar geleden bedroog met Angelina, speelt niet meteen in zijn voordeel. "Het is normaal dat Angie haar twijfels heeft, als je ziet op welke manier zij een koppel werden. Het feit dat er steeds vaker foto's opduiken van haar vriend en zijn assistente maakt haar alleen maar ongeruster. Maar hij blijft haar keer op keer weer vertellen dat ze zich niet zo druk moet maken en probeert zo de gemoederen te bedaren."

Moet Angelina zich dan echt zorgen maken? "Brad en zijn assistente brengen op de filmset erg veel tijd door en lachen samen heel wat af", weet een bron. "Sterker, het is haar gevoel voor humor dat haar dichter bij hem bracht."

"Het lijkt wel alsof ze elke minuut closer en closer worden", merkt de insider op. "Hij ziet er altijd een stuk gelukkiger uit wanneer hij bij haar is. Wanneer je dagelijks 15 uur met elkaar doorbrengt op een set, dan schept dat sowieso een band. Dat die band met zijn assistente steeds hechter wordt, staat als een paal boven water."


18-08-2011 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiss niet welkom op Michael Jackson Tribute Concert

Kiss niet welkom op Michael Jackson Tribute Concert

Klik op de foto om ' Rock n Roll all night ' te beluisteren

Kiss mag op 8 oktober niet optreden op het Michael Jackson Tribute Concert in het Millenium Stadium in Cardiff. De band was maandag uitgenodigd door concertorganisator Chris Hunt maar die uitnodiging werd een dag later al ingetrokken nadat Jackson-fans Hunt confronteerden met uitspraken van zanger Gene Simmons over Wacko Jacko.

Michael Jackson had zich verschillende keren geuit als een Kiss-fan en Hunt had de groep daarom uitgenodigd voor het concert. Na de bekendmaking dat Kiss zou optreden op het tribute-concert, werd Hunt overstelpt met berichten van fans die Simmons citeerden. Daarop werd de uitnodiging ingetrokken.

Michael Jackson werd in 2005 vrijgesproken van het misbruiken van een 13-jarige jongen. Ook over andere kinderen waren er geruchten. Kort na de dood van Jackson had Simmons onder meer gezegd: "Waar rook is, is vuur, ik twijfel er niet aan dat hij die kinderen misbruikt heeft."
 
Hebben wel al toegezegd voor het concert: Cee Lo Green, Leona Lewis, Smokey Robinson en Christina Aguilera.


18-08-2011 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
17-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belang van Bono in Facebook een miljard dollar waard

Belang van Bono in Facebook een miljard dollar waard

Klik op de foto om ' One ' te beluisteren


U2-zanger Bono zit op een pakket aandelen van de sociale netwerksite Facebook dat een miljard dollar waard is. Dat melden Britse media. De frontman van de Ierse rockband wist zijn investering zowat te vervijfvoudigen.
 
In november 2009 kocht Elevation Partners, een investeringsfirma waar Bono in participeert, een pakket aandelen in Facebook van 210 miljoen dollar. Vandaag blijkt dat pakket bijna een miljard dollar waard te zijn, of een winst van een kleine 800 miljoen dollar.
 
Dat Bono en co verstand hebben van geld, blijkt ook uit een rangschikking van Forbes. U2 voert de Forbes-lijst van best betaalde muzikanten aan.


17-08-2011 om 12:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gérard Depardieu plast in het midden van een vliegtuig

Gérard Depardieu plast in het midden van een vliegtuig


http://img18.imageshack.us/img18/3194/gerarddepardieuv.jpg

De Franse acteur Gérard Depardieu heeft zich gisteren misdragen op de vlucht van Parijs naar Dublin . Op Twitter staat te lezen dat Depardieu 'urineerde' in het vliegtuig, te midden van de passagiers. Het bericht werd bevestigd door de woordvoerster van Air France-KLM.

Volgens ooggetuigen had Depardieu meer dan een glas te veel op en was de acteur duidelijk niet voor take-off naar het toilet gegaan. Op het moment het vliegtuig begint te taxiën, kan de 62-jarige Depardieu het niet meer houden.

"Ik moet pissen, ik moet pissen", riep hij en hij probeerde recht te staan. Hostessen verhinderden dat en vroegen hem een kwartier te wachten, tot het vliegtuig tot voldoende hoogte geklommen was.

Depardieu zei dat hij niet kon wachten, stond recht en plaste op de grond, zo verklaart een anonieme ooggetuige. De stewardessen stonden paf.

"Iedereen zweeg. Meneer  Depardieu ging terug zitten."

Dat was meteen het einde van de vlucht: het vliegproces werd afgebroken en het vliegtuig werd terug naar de gate gebracht waar het kon schoongemaakt worden.

Het is niet duidelijk of er stappen zullen ondernomen worden tegen de steracteur. Zeker is wel dat  het vliegtuig toiletten aan boord heeft.


17-08-2011 om 12:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber nu ook letterlijk van 't straat

Justin Bieber nu ook letterlijk van 't straat


http://img43.imageshack.us/img43/9981/justinbiebere.jpgEen lief had hij al, maar nu is Justin Bieber ook letterlijk van 't straat. Het Texaanse dorpje Forney nabij Dallas zette het 17-jarige popidool in de bloemetjes door een straat naar hem te vernoemen: de Justin Bieber Way.

Het was de elfjarige Caroline Gonzalez die met het idee op de proppen kwam. Nadat de doorwinterde Belieber een prijsvraag won, mocht ze voor een dag burgemeester zijn van het dorp. De tiener zag haar kans schoon om een straat naar haar idool te vernoemen.

"Gewoon omdat ik Justin Bieber echt héél leuk vind", verklapte ze aan E! News. "Ik luister zo graag naar mijn muziek en ik heb een oogje op hem, dus kwam ik met het idee om een straat in mijn dorp naar mijn favoriete zanger te noemen."


17-08-2011 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brangelina huurt volledige trein om met kroost van Londen naar Glasgow te reizen

Brangelina huurt volledige trein om met kroost van Londen naar Glasgow te reizen


http://img32.imageshack.us/img32/687/brangelinaenkinderen.jpg


Brad Pitt en Angelina Jolie hebben een volledige trein afgehuurd om met hun kroost van Londen naar Glasgow te reizen. Brangelina nam hun zes kinderen- Maddox (10), Pax (7), Zahara (6), Shiloh (5) en tweeling Vivienne en Knox (3)- vijf uur mee op de trein naar Glasgow waar Brad opnames voor zijn nieuwe film 'World War Z' op de agenda had staan.

"Voor zover ik weet, heeft het koppel de ganse trein afgehuurd", aldus een woordvoerder van Virgin Trains. Voor Angie is het niet de eerste keer dat ze voor de kinderen zorgt terwijl Brad aan het werk is. Onlangs werd ze met haar kroost gezien in Richmond terwijl manlief aan het filmen was op een schip in Falmouth.

In Glasgow ging de actrice shoppen met dochters Shiloh en Zahara, maar Angelina bracht wel voor alle kinderen een cadeautje mee.17-08-2011 om 11:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Lee Towers viert 35-jarig jubileum in Ahoy

Zanger Lee Towers viert 35-jarig jubileum in Ahoy


http://img64.imageshack.us/img64/6120/leetowers.jpgLee Towers viert zijn 35-jarig artiestenjubileum met een eenmalig galaconcert in de Rotterdamse concertzaal Ahoy. De zanger treedt op 1 november onder meer op met het Metropole Orkest en enkele speciale gasten. Alle bekende hits komen voorbij, liet de organisatie dinsdag weten. De kaartverkoop voor One Night Only begint op 1 september.
 
In 1975 brak Lee Towers door als zanger. 'De koning van Ahoy' stond in 2000 voor de 50e keer in het Rotterdamse stadion met zijn jarenlange uitverkochte serie Gala of the Year-concerten.


17-08-2011 om 10:07 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
16-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boekenverkoop krabbelt recht

Boekenverkoop krabbelt recht


http://img189.imageshack.us/img189/6241/jeroenmeus.jpg
Bij de best verkochte kookboeken heeft Jeroen Meus Piet Huysentruyt van de eerste plaats verdrongen.


Nadat de boekenverkoop in Vlaanderen in 2010 nog een knauw kreeg, krabbelde de sector in de eerste helft van 2011 opnieuw recht. De kookboeken blijven een doorslaand succes, met 'Dagelijkse Kost' van tv-kok Jeroen Meus als absolute bestseller. De kinderboeken verkeren dan weer in een dipje. Dat blijkt uit de halfjaarlijkse verkoopcijfers van boek.be en onderzoeksbureau GfK Retail and Technology Benelux.

De omzet steeg met 2,8 procent tot bijna 93 miljoen euro. Er gingen wel iets minder exemplaren (-1,9 procent) over de toonbank. Er worden meer duurdere boeken gekocht, aldus boek.be. Zowat 35 procent van de verkochte boeken situeert zich in de prijsklasse boven de 15 euro, of een stijging met 8 procent in vergelijking met vorig jaar.
 
Kookboeken blijven als zoete broodjes verkopen. Ze boekten een omzetstijging van 8,7 procent. Jeroen Meus heeft collega Piet Huysentruyt van de eerste plaats verdrongen, maar de goedlachse West-Vlaming blijft met vier titels comfortabel op post in de top-10 van de kookboeken. De professionele non-fictie informatief kende een omzetstijging van liefst 9,6 procent, grotendeels op het conto te schrijven van 'Congo' van David Van Reybrouck. De kinderboeken laten dan weer van hun pluimen met een omzetdaling van 7 procent. Stephenie Meyer en Geronimo Stilton staan nog wel in de top-10, maar zijn blijkbaar toch een beetje over hun hoogtepunt heen, meent boek.be.
 
De confederatie ziet de verbreding van het aanbod in de markt als belangrijkste motivator voor de groei van de boekenverkoop. Ze verwijst naar de assortimentsverbreding waarmee onder meer de speelgoedwinkels zijn gestart. Opvallend: de boekenverkoop via internetwinkels kende een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. Zeven procent van de boekenverkoop in Vlaanderen loopt vandaag via een internetboekhandel.


16-08-2011 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Efteling maakt eerste film 'Sprookjesboom

Efteling maakt eerste film 'Sprookjesboom'


http://img593.imageshack.us/img593/7893/sprookjesboom.jpg


Vanaf 22 februari 2012 draait 'Sprookjesboom - de film', de eerste filmproductie van pretpark de Efteling, in de Vlaamse en Nederlandse bioscopen. De tv-serie "Sprookjesboom" bestaat al in musicalvorm en je kunt de personages ontmoeten in "Het Sprookjesbos" van de Efteling.

In de 65 minuten durende film belanden Roodkapje, Wolf, Assepoester, Reus en Klein Duimpje uit het Sprookjesbos per ongeluk in het onbekende Winterland. Ze willen terug naar huis, maar daarvoor moeten ze eerst vijf kristallen vinden. Tijdens deze zoektocht worden de Sprookjesbosbewoners tegengewerkt door Heks. De Efteling meldt dat naast alle bekende personages uit de tv-serie ook drie nieuwe karakters uit Winterland geïntroduceerd worden: Kabouter Kluns (een ijskabouter), IJsdraak en IJsfakir.
 
Voor de animatiefilm wordt gebruik gemaakt van "motion capture"-technologie, de techniek om bewegingen van mensen te kopiëren naar realistische animaties. Hans Walther neemt de regie op zich en het script wordt verzorgd door Jimmy Simons, Dirk Nielandt en Tingue Dongelmans. De film wordt geproduceerd door de Efteling in coproductie met animatiestudio Motek Entertainment. De film wordt in februari volgend jaar door Independent Films in de Vlaamse en Nederlandse bioscopen gebracht.


16-08-2011 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna staat om vier uur op om te sporten

Rihanna staat om vier uur op om te sporten


http://img198.imageshack.us/img198/5959/rihannaos.jpg


Rihanna vindt het zo belangrijk om slank te blijven, dat ze zelfs extra vroeg opstaat om haar dagelijkse fitnessbeurt niet over te slaan. "Rihanna traint zoveel mogelijk, overal ter wereld", aldus haar coach Ary Nunez.

"Soms traint ze elke dag, maar soms ook drie dagen per week. Haar werk eist zoveel van haar, maar Rihanna is een hardwerkend iemand. Ze vindt altijd tijd om te sporten, of dat nu om 4u 's morgens of om 21u 's avonds is." Rihanna is volgens haar trainer zelfs bereid om te sporten terwijl haar haar en make-up gedaan worden. "We vinden altijd wel een gaatje."

De zangeres werkt hard aan haar figuur, maar volgens Nunez mag Rihanna moeder natuur ook bedanken. "Ze is van nature in goede vorm, want het duurt nooit lang voor ze er op haar best uitziet."


16-08-2011 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift doet een 'Marilynneke'

Taylor Swift doet een 'Marilynneke'

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


De Duchess of Cambridge ging vorige maand nog met de billen bloot in Calgary, deze keer is Taylor Swift aan de beurt. De zangeres trad afgelopen zaterdag op in St. Louis en deed daar haar eigen 'Marilynneke'. Net toen ze 'You Belong With Me' ten gehore bracht, floepte haar jurk omhoog waardoor het publiek haar oma-onderbroek te zien kreeg. Als dat nog niet vernederend genoeg was, kreeg ze haar jurk maar niet in de plooi: pas na twintig seconden zat alles opnieuw op zijn plaats.


16-08-2011 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erika Van Tielen is moeder geworden van zoontje Finn

Erika Van Tielen is moeder geworden van zoontje Finn


http://img189.imageshack.us/img189/7083/erikavantielen.jpg
Erika Van Tielen. 


Erika Van Tielen (27), presentatrice bij Studio Brussel en reporter voor het VRT-televisieprogramma 'Vlaanderen Vakantieland', is voor het eerst moeder geworden. Haar zoontje Finn kwam, volgens de openbare omroep, iets vroeger dan voorzien ter wereld, maar moeder en kind stellen het "uitstekend". "Hij kijkt al uit naar zijn eerste reisje", aldus Van Tielen.

16-08-2011 om 10:27 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
15-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album van Doris Day (87) in de winkelrekken

Nieuw album van Doris Day (87) in de winkelrekken


http://img585.imageshack.us/img585/9927/dorisday.jpg


De Amerikaanse actrice en zangeres Doris Day werkt aan een nieuw album. De plaat 'My Heart' ligt op 5 september in de winkelrekken.

Day, 87 inmiddels, moest even nadenken over het voorstel. "Ik was vergeten dat ik nog nummers had liggen. Eerlijk gezegd dacht ik ook dat niemand meer naar mijn muziek zou luisteren", klinkt het. De plaat bevat nieuw materiaal en covers.

Doris Day, onder meer bekend van 'Que Sera, Sera', koos na haar werk in Hollywood voor een carrière als dierenrechtenactiviste. Haar laatste album dateert van zeventien jaar geleden.


15-08-2011 om 16:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marktrock overschrijdt kaap van 100.000 bezoekers

Marktrock overschrijdt kaap van 100.000 bezoekers

http://img51.imageshack.us/img51/6443/marktrock.jpg


Het driedaags stadsfestival Marktrock heeft volgens de organisatie dit jaar meer dan 100.000 bezoekers naar de Leuvense binnenstad gelokt. Op de slotdag openden Esther & Fatou het hoofdpodium en na The Tellers, The Galacticos, Arquettes en hoofdact Zornik dook de Leuvense Oude Markt de nacht in op de danstonen van Trash Radio en Gunther Desamblanx. Andere headliners op de zijpodia waren ondermeer Owen ft. Stan Van Samang en Buscemi.

Het exacte bezoekersaantal op het volledig Belgisch en volledig gratis festival met in totaal 54 optredens verspreid over vijf pleinen (Oude Markt, Grote Markt, Hogeschoolplein, De Layensplein en Vismarkt) was niet meteen duidelijk. De Leuvense politie schat dat er op drie dagen zowat 85.000 mensen naar het festival zijn afgezakt, organisator Henk Vermeulen en zijn team klokten af op 103.000 bezoekers.
 
De Oude Markt moest enkel op de eerste dag twee keer tijdelijk afgesloten worden, maar liep zaterdag en zondag wel steeds aardig vol. Ondanks het grillige en alles behalve zomerse weer bleef het festival tijdens de optredens grotendeels gevrijwaard van regen. De Leuvense politie noteerde tijdens de slotdag geen noemenswaardige incidenten. Na afloop van de laatste Marktrock-dag moesten wel opnieuw 74 autobestuurders op zoek naar hun foutgeparkeerde wagen die was getakeld (br.hln - foto belga)


15-08-2011 om 11:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff is zwanger

Hilary Duff is zwanger

http://img7.imageshack.us/img7/9798/hilaryduffmikecomrie.jpg


Hilary Duff en hockeyspeler Mike Comrie zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. Het koppel kondigde het heuglijke nieuws aan op hun eerste huwelijksverjaardag.

De actrice deelde het babynieuws mee op haar website: "Hallo iedereen! Dit weekend vieren Mike en ik onze eerste huwelijksverjaardag! Op deze speciale dag hebben we onze favoriete trouwfoto's online gezet. Ik kan niet geloven dat het al een jaar geleden is, wat vliegt de tijd wanneer je het naar je zin hebt. We willen jullie ook graag laten weten dat er een ook baby op komst is."

"We zijn extreem gelukkig en we zijn helemaal klaar om aan dit nieuwe hoofdstuk in ons leven te beginnen. We willen iedereen bedanken die ons doorheen de jaren heeft gesteund en ons liefde heeft gegeven."

Duff liet eerder deze week nog weten dat ze ernaar uit kijkt om een gezin te starten met de 30-jarige sportman. "Ik denk dat het belangrijk was om eerst een jaar lang te doen wat we wilden. Misschien gaan we nog wat langer van onze vrijheid genieten, maar tegelijkertijd overwegen we om een gezin te starten."

15-08-2011 om 11:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marktrock lokt volk en hield het (bijna) droog

Marktrock lokt volk en hield het (bijna) droog


http://img823.imageshack.us/img823/6443/marktrock.jpg

De tweede dag van het stadsfestival Marktrock heeft gisteren opnieuw heel wat volk naar de Leuvense Oude Markt gelokt. De organisatoren telden 38.000 bezoekers, volgens de Leuvense politie waren 25 à 30.000 mensen naar de pleinen in het stadscentrum afgezakt.

Net als op de openingsavond was de Oude Markt zonder twijfel de meest aangewezen plek om de drukte en échte Marktrock-sfeer te proeven. In de loop van de avond bleef het grotendeels droog, maar bij het ingaan van de nacht gingen de hemelsluizen boven Leuven onverbiddelijk open.
 
Gorki en K's Choice hadden ondertussen het beste van zichzelf gegeven voor een volgelopen Oude Markt. Op de Vismarkt werd een Leuvens feestje gebouwd. Big Bill trad op met zijn 'friends' en ook de winnaars van de wedstrijd 'Students on Stage' zijn uit de universiteitsstad afkomstig. Het Leuvense duo Esther en Fatou kon publiek en jury overtuigen en openen als beloning vanmiddag het hoofdpodium.
 
De politie noteerde in de loop van de avond slechts een handvol incidenten. Eén persoon werd bestuurlijk opgepakt voor openbare dronkenschap, twee mensen werden geverbaliseerd voor verkopen zonder vergunning en twee standhouders werden het slachtoffer van dieven. De politie liet 49 fout gestalde wagens en 12 fietsen weghalen. Metingen toonden aan dat de geluidsnormen aan de podia gerespecteerd werden.15-08-2011 om 10:34 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
14-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heather Locklear gaat voor derde keer trouwen

Heather Locklear gaat voor derde keer trouwen


http://img51.imageshack.us/img51/8007/heatherlocklear.jpg


Heather Locklear en Jack Wagner gaan trouwen. De 49-jarige actrice, die vier jaar geleden van Richie Sambora scheidde, werd door de 51-jarige acteur ten huwelijk gevraagd. De soapsterren leerden elkaar in de jaren '90 op de set van 'Melrose Place' kennen, maar de twee werden pas in 2007 verliefd.

"Heather en Jack zijn verloofd", laat hun woordvoerder aan het Amerikaanse tijdschrift People weten. Het is de derde verloving voor Heather, die van 1986 tot 1993 met Tommy Lee was getrouwd. Locklear heeft met haar tweede echtgenoot Sambora een veertienjarige dochter, Ava.

Wagner is vooral bekend door zijn rol als zeekapitein in 'The Bold and the Beautiful', Heather werkt momenteel aan 'The Assistants' aan de zijde van David Henrie.


14-08-2011 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruim 25.000 bezoekers op openingsdag Marktrock

Ruim 25.000 bezoekers op openingsdag Marktrock

http://img823.imageshack.us/img823/6443/marktrock.jpg


De openingsavond van het driedaagse stadsfestival Marktrock heeft zowat 25.000 muziekliefhebbers naar de Leuvense binnenstad gelokt. Volgens de organisatoren kende het bezoekersaantal in de loop van de avond zelfs een piek van 27.000. De Oude Markt werd op dag één uit veiligheidsoverwegingen twee keer voor korte tijd afgesloten.

Het was gezellig druk in de Leuvense binnenstad, maar van een overrompeling was in de loop van de avond zeker aan de randpodia geen sprake. Het meeste belangstelling ging naar de acts op de Oude Markt waar Dj's Dimitri Vegas & Like Mike en Frères Deluxe met energieke sets het hoofdzakelijk jeugdige publiek meer dan konden bekoren.
 
Het dansfeest aan de langste toog van het land bleef zonder noemenswaardige incidenten. De lokale politie moest tot 1 uur alvast geen bestuurlijke of gerechtelijke aanhoudingen uitvoeren. De politie moest in de loop van de avond 53 foutgeparkeerde en 64 foutgestalde fietsen laten verwijderen maar kende verder, net als de hulpdiensten, een rustige openingsavond. Rond 23 uur en 23.35 uur werd het drukbevolkte plein korte tijd even afgesloten voor bijkomende bezoekers.
 
Vanavond zijn Gorki en K's Choice de headliners op het hoofdpodium. Morgen moeten onder meer Stan Van Samang, Arquettes en Zornik voor vuurwerk zorgen op het gratis stadsfestival in Leuven.


14-08-2011 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
13-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kato wint Radio 2 Zomerhit

Kato wint Radio 2 Zomerhit

Klik op de foto om ' The Joker ' te beluisteren

Kato heeft met haar nummer 'The Joker' de Radio 2 Zomerhit gewonnen. Het jaarlijkse prijzenfestival werd voor het eerst rechtstreeks op televisie uitgezonden vanuit Westende.

Het zijn de luisteraars van Radio 2 die mogen bepalen wie ze de beste performer vinden, en wie volgens hen de beste zomerhit heeft geschreven. Vorig jaar ging de trofee naar Tom Waes met zijn hit 'Dos Cervezas'.
 
Er waren dit jaar ook verschillende subcategorieën. Zo ging de trofee voor 'Beste vrouwelijke artiest' naar Noémie Wolfs van Hooverphonic. Zij won de strijd van Free Souffriau, Kato en Selah Sue. Bij de mannen haalde Milow het van Idool-winnaar Kevin, Stan van Samang en schlagerprins Christoff.


13-08-2011 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warrant-zanger Jani Lane overleden

Warrant-zanger Jani Lane overleden

Klik op de foto om ' Heaven ' te beluisteren
Zanger Jani Lane, die de hardrockband Warrant in de vroegere jaren negentig mee naar successen heeft gevoerd, is overleden. Het lijk van de 47-jarige Lane is gisteravond gevonden in een hotelkamer in Los Angeles, meldt de Los Angeles Times.

Lane was vanaf 1986 zanger van de groep, en schreef hits als 'Heaven', 'Down Boys' en 'Cherry Pie'. Onder de albums was 'Dog eat Dog' een goudhaantje.
 
In 1992 trad Lane uit de band, om er twee jaar later voor tien jaar weer bij te horen. Warrant was qua personeelsbezetting ondertussen een echte duiventil geworden. Lane kwam in 2008 nog eens terug om datzelfde jaar weer te vertrekken.

De groep geldt als een van de koplopers van de glam-metal, een genre dat omwille van de uitbundige kapsels en strakke pakjes van de muzikanten ook wel 'hairmetal' wordt genoemd.


13-08-2011 om 11:34 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
12-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Hulk Hogan volledig naakt voor PETA

Dochter Hulk Hogan volledig naakt voor PETA

Zielig haast, hoe deze 23-jarige schoonheid zich een weg naar buiten tracht te klauwen in een veel te krappe ruimte.


Wat dierenliefde al niet teweeg kan brengen: Brooke, de dochter van de alombekende worstelaar Hulk Hogan, heeft zich volledig naakt laten opsluiten in een kooi. De actie kaderde in de 'Women in Cages'-tentoonstelling van dierenrechtenorganisatie PETA.

Qua verjaardagscadeau voor Hulk -net 58 geworden- kon dit knap staaltje fotografie uiteraard tellen. Met gespeelde gêne trachtte hij tijdens de persvoorstelling haar intieme delen te bedekken. Tevergeefs uiteraard...

Hoewel de boodschap duidelijk overkomt, blijft de vraag of met deze campagne nieuwe leden zullen aangetrokken worden. De kans dat met name mannen de link met dierenleed missen en er enkel een lekker beestje in herkennen, is immers bijzonder groot.

Brooke stapt met haar PETA-striptease in de voetsporen van andere beroemdheden, zoals Pamela Anderson, Natalie Imbruglia en de ex van George Clooney. Deze week twitterde ze overigens nog dat er een nieuw filmproject voor haar in de steigers staat. (br.hln - foto peta)


12-08-2011 om 19:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels Summer Festival mikt op honderdduizend bezoekers

Brussels Summer Festival mikt op honderdduizend bezoekers


http://img225.imageshack.us/img225/8821/jamiecullum.jpg
Jamie Cullum. 


De tiende editie van Brussels Summer Festival (BSF) vindt van vrijdag 12 tot zondag 21 augustus plaats in de buurt rond het Paleizenplein. Tussen 100.000 en 120.000 bezoekers worden verwacht. Meer dan 24 Belgische en internationale artiesten zullen er de meest verscheidene muziekstijlen spelen. Zo'n 18.000 pasjes gingen al in voorverkoop over de toonbank. Stad Brussel mikt op een verkoop van 25.000 pasjes.
 
Op vier plaatsen zullen Hooverphonic, Soprano, Jamie Cullum, Stromae, K's Choice, Cali en anderen optreden: het Paleizenplein (met een capaciteit van 20.000 personen), het Museumplein, de Magic Mirrors in het Warrandepark en, nieuw dit jaar, de Kunstberg.
"We hebben rekening gehouden met de opstoppingen van vorig jaar en dus hebben we het festivalterrein uitgebreid", legt Quentin Haxhe, woordvoerder van de Brusselse schepen voor Grote evenementen Philippe Close uit.
 
De programmatie van het Museumplein, waar vorig jaar de meeste klachten van buurtbewoners binnenliepen, wordt verplaatst naar de Kunstberg. In plaats van de electro- en rapmuziek van vorig jaar zal nu "minder lawaaierige" klassieke muziek op het plein te horen zijn. Een pasje van 30 euro geeft toegang voor alle dagen van het festival, voor 20 euro kan je enkel de vier eerste dagen het terrein op. Vorig jaar trok BSF meer dan honderdduizend bezoekers in tien dagen aan. (br.hln)


12-08-2011 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elbow daags na Vorst in Lotto Arena

Elbow daags na Vorst in Lotto Arena

Klik op de foto om ' Grounds For Divorce  ' te beluisteren

Elbow geeft een tweede concert in ons land. De Britse band speelt op 6 november in de Antwerpse Lotto Arena, een dag eerder staat Elbow in Vorst.

De groep rond zanger Guy Garvey stond begin juli ook nog op Rock Werchter. De groep komt in het najaar zijn nieuwe album 'Build a rocket boys!' voorstellen. Dat album is de opvolger van het succesalbum 'The Seldom Seen Kid', waarmee de band in 2008 de Mercury Music Prize voor beste album won. 

Het concert in Vorst is haast uitverkocht, aldus concertorganisator Live Nation. De voorverkoop voor het concert in Antwerpen start op vrijdag 12 augustus. Meer info vind je hier.


12-08-2011 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tony Corsari ereburger van Tienen

Tony Corsari wordt ereburger van TienenAndré Parengh, beter bekend als Tony Corsari, wordt ereburger van Tienen. Hij krijgt de titel op 20 augustus tijdens een plechtigheid in het stadhuis.
 
De 84-jarige Tony Corsari was tijdens de jaren vijftig en zestig een populaire quizpresentator ('100.000 of niets', 'Eén tegen allen',...) op de Vlaamse televisie en had als zanger grote hits als "Waarom zijn de bananen krom?" en "Het minirokje". In 1964 besloot hij een punt te zetten achter zijn tv-carrière.

12-08-2011 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuven maakt zich op voor drie dagen Marktrock

Leuven maakt zich op voor drie dagen Marktrock


http://img823.imageshack.us/img823/6443/marktrock.jpg

Van vrijdag 12 tot zondag 14 augustus wordt in de Leuvense binnenstad voor de 29e keer het stadsfestival Marktrock georganiseerd. Op vijf gratis toegankelijke pleinen zijn 54 muzikale acts te zien. Headliners op de Oude Markt zijn onder meer K's Choice, Zornik, Intergalactic Lovers, Gorki, Arquettes en The Galacticos. Dj's Dimitri Vegas & Like Mike en Frères Deluxe geven er vrijdagavond de aftrap.

Op de Vismarkt zijn onder meer Big Bill, Owen ft. Stan Van Samang en dj-acts zoals Buscemi te zien. Er is ook plaats voor aankomend talent: de zeven finalisten van Students on Stage maken zaterdag uit wie zondag op het hoofdpodium mag aantreden. Op het Hogeschoolplein zijn er op zaterdag luisterconcerten (Marble Sounds, Jim Cole) en op zondag coverbands. Het De Layensplein en de Grote Markt worden opgeluisterd door dj's. Op zondag gaat op het binnenplein van de Hulpgevangenis traditiegetrouw 'Marktrock binnen de muren' door.
 
Het festival programmeerde in het verleden topgroepen als Van Morrison, The Kinks, Lou Reed, Radiohead, Ringo Star en James Brown, maar begin 2007 ging de organiserende vzw in vereffening. Nieuwe organisatoren maakten Marktrock datzelfde jaar volledig betalend, maar dat bleek geen succes. Sinds 2008 is Marktrock in handen van The Entertainment Group (TEG), ondertussen bekend als De MUZIEK-Makers, met uitsluitend Belgische bands op de affiche. Het festival is nu weer helemaal gratis.
 
De afgelopen twee jaar daagden telkens zo'n 90.000 bezoekers op. Vorig jaar werd dat aantal zelfs gehaald bij zeer slechte weersomstandigheden. (br.hln)


11-08-2011 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis van Amy Winehouse leeggeroofd

Huis van Amy Winehouse leeggeroofd


http://img840.imageshack.us/img840/712/amywinehousew.jpg


Het huis van Amy Winehouse in de Londense wijk Camden, waar ze op 23 juli dood werd gevonden, is door dieven leeggehaald. Dat meldt de Britse krant The Sun.

Persoonlijke eigendommen als brieven, songteksten en kopies van nog niet uitgegeven nummers zijn gestolen.

"Dit is een enorme schok voor de familie. Ze kunnen het maar niet bevatten", laat een insider weten. "Haar vader Mitch is razend. De familie had nog niets besloten over de nog niet uitgebrachte liedjes. Dat deze nu gestolen zijn, is verschrikkelijk. Mitch hoopt dat de boeven alles netjes teruggeven".

The Sun meldt dat er sinds de dood van Amy zo'n twintig mensen zijn die toegang hebben tot het huis. Naast Amy's familie- en vriendenkring, kunnen ook de politie en haar beveiliging de woning binnen.


11-08-2011 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motor Steve McQueen onder de hamer

Motor Steve McQueen onder de hamer


http://img819.imageshack.us/img819/3640/motorstevemcqueen.jpg


Deze motorfiets, een Brough Superior SS80 uit 1931, was ooit de eigendom van Steve McQueen . Verwacht wordt dat hij op de veiling, op 21 augustus in het Californische Pebble Beach, tussen 120.000 en 220.000 euro zal opbrengen. Ook de vintage Mercedes van Sheryl Crow gaat onder de hamer, die kan je al voor 60.000 tot 90.000 euro in de garage zetten.


11-08-2011 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmfestival Oostende zet Vlaamse film in de kijker

Filmfestival Oostende zet Vlaamse film in de kijker

Klik op de foto om de trailer Hasta La Vista te bekijken'Hasta La Vista' van Geoffrey Enthoven is de opener van het festival.

Van 2 tot 10 september wordt de vijfde editie van het Filmfestival Oostende georganiseerd, met opnieuw aandacht voor talent van eigen bodem. Dertien films dingen mee naar de Vlaamse Filmprijzen en op de slotavond zal de Vlaamse minister van Cultuur, Joke Schauvliege, de Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Film uitreiken.

De jury van de Vlaamse Filmprijzen, onder leiding van Peter Van den Begin, maakte vandaag de nominaties bekend (zie BIN047). Nieuw dit jaar zijn de categorieën beste filmmuziek en beste director of photography.

Met de genomineerde films trekken de organisatoren naar de volkswijken, en elke avond vanaf 18.30 uur zijn er debatten met regisseurs en acteurs in het filmcafé voor Kinepolis.

De film 'Hasta La Vista' van Geoffrey Enthoven opent het festival. Er komen ook 25 kortfilms aan bod met als opener 'Badpakje 46' van Wannes Destoop, recent winnaar van de juryprijs in de kortfilmcompetitie in Cannes.

In samenwerking met Vrijstaat O worden documentaires vertoond. Voorts is er opnieuw een gamenamiddag, ditmaal aangevuld met tv-series.

Voor de scholen is er een speciaal scholenparcours uitgetekend, en op 3 september worden ook nog de Fonskes uitgereikt aan wie zich verdienstelijk maakte voor de Vlaamse film.

Van 10 augustus tot en met 12 september 2011 vindt ook dit jaar een tentoonstelling plaats waar bijkomend aandacht gegeven wordt aan de ruime geschiedenis van de Belgische cinema. Dit jaar werd Robbe De Hert als curator aangezocht. De -gratis- tentoonstelling vindt plaats in hotel Thermae Palace en in Kinepolis Oostende. (br.hln)


11-08-2011 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Frusciante wil omgangsverbod voor stalkende fan

John Frusciante wil omgangsverbod voor stalkende fan

Klik op de foto om ' How Deep Is Your Love ' te beluisteren

John Frusciante, voormalig gitarist bij Red Hot Chili Peppers, heeft de rechter verzocht een omgangsverbod op te leggen aan een fan. De vrouw, August Elizabeth Thomas, verscheen eind vorige maand tot tweemaal toe onuitgenodigd op de stoep van Frusciante.

"Ik voel me gestalkt, en ik maak me zorgen. Die vrouw is onstabiel en kan elk ogenblik doorslaan", verklaart Frusciante.

De vrouw benaderde Frusciante vorig jaar voor het eerst met het voorstel een filmscript over zijn leven te schrijven. Sindsdien belaagt ze hem met agressieve emails en brieven, die hij omschrijft als "lang, onsamenhangend en emotioneel, en ze geeft er in toe dat ze vaak dronken is".

De vrouw benaderde ook de echtgenote van Frusciante, muzikante Nicole Turley. "Daar zowel mijn vrouw als ik muzikanten zijn en over de hele wereld spelen, is het moeilijk voor ons mevrouw Thomas te ontlopen indien ze de vrijheid geniet ons continu te belagen", verzucht Frusciante nog in zijn aanklacht.


11-08-2011 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Das Pop zal niet optreden op Pukkelpop

Das Pop zal niet optreden op Pukkelpop

Klik op de foto om ' You ' te beluisteren


Door onvoorziene omstandigheden zal Das Pop niet optreden op Pukkelpop. "We zijn teleurgesteld om het dit jaar te moeten missen”, zegt Bent Van Looy. “We hopen er volgend jaar weer bij te zijn, want Pukkelpop is een van onze favoriete festivals."

Ook Glasser laat weten dat ze volgende week niet in Kiewit raakt. Een verkeerde tourplanning ligt aan de basis van die afzegging, bevestigt festivalorganisator Chokri Mahassine.

10-08-2011 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat andere festivals van Sziget kunnen leren

Wat andere festivals van Sziget kunnen leren

http://img109.imageshack.us/img109/6256/festivalsvansziget.jpg


Boedapest is niet naast de deur, maar toch zijn er redenen te over om 's zomers eens richting Sziget te trekken. Vijf zaken die ze hier beter doen dan de meeste andere festivals.

Onorthodox is het wel: je absolute topnaam programmeren voor het festival goed en wel van start gaat. Gisteren speelde Prince op dag nul voor een helemaal volgelopen hoofdplein, vandaag begint het hier eigenlijk pas echt met onder meer Interpol, Pulp, Motörhead en The Bloody Beetroots Death Crew 77. Het 'out of the box'-denken van de organisatie zorgt voor de relaxte, wat anarchistische ambiance. Deze factoren dragen daartoe bij:

1. Doe het in de stad
Sziget betekent eiland, maar een korte wandeling en enkele haltes op een boemeltreintje brengen je zo in Boedapest, een trotse en statige hoofdstad. Met de Citypass, overal op het eiland te koop, voeg je voor 8 euro voor 2 dagen of 25 euro voor het hele festival een lintje aan je verzameling polsbandjes toe. Je kan er gratis mee het openbaar vervoer op, en  musea en de befaamde thermen, waar warm heilzaam water je zo van je kater verlost, laten je ook gratis of met korting binnen.  Op het eiland valt er ook vanalles te beleven, van pottenbakken tot pokeren, maar een prachtige historische stad naast je tent zorgt er voor dat je niet aan festivalclaustrofobie gaat lijden.

2. Denk digitaal
Een internetcafé, laadposten voor mobieltjes, wifi en computergames op megaschermen: hippiesfeer of niet, we zijn hier echt wel in de 21ste eeuw. Ook het betaalsysteem is een technologische krachttoer. Met de Festivalcard, die je op het terrein koopt, kan je alles betalen, van drank over eten tot merchandise. Even voor de kaartlezer houden aan toog of stand, en klaar. Voor het betere James Bond-gevoel kan je zelfs een horloge kopen (29 euro) dat je oplaadt om mee te betalen. Enig nadeel: geld uitgeven wordt zo wel heel erg makkelijk.

3. Hou het proper
Op veel festivals is douchen een beproeving. Aanschuiven en afdokken om in een donker hokje onder een ijskoude kraan te staan: geen wonder dat veel festivalgangers de persoonlijke hygiëne een paar dagen op waakvlam zetten. Hier niet zo: op Sziget zijn er veel gratis douches, in ruime tenten, doorlopend open en (met een beetje geluk) warm water.

4. Maak het divers
Een breed programma met veel verschillende stijlen zorgt voor een divers publiek. Naar Sziget kom je niet voor één bepaalde band, wel om je op weg van het ene podium naar het andere te laten verrassen door vliegende togen, dj-sets en karaoke. Die diversiteit vind je ook in de snacktenten terug: geen uniforme pizzastands links en rechts van het podium, wel een authentiek aandoend straatje waar lokale specialiteiten uitnodigen om eens iets nieuws te proeven.

5. Maak je niet druk
Een gezonde mix tussen controle en laten doen garandeert een vrije sfeer. Zo wordt bagage van kampeerders bij de ingang zeer strikt gecontroleerd op onder meer alcohol en glas, maar eens op het terrein mag je min of meer doen wat je wil. Tentjes staan kriskras opgesteld tussen de podia en sommige biertenten blijven 24/7 open. Dat gevoel van vrijheid haalt alleszins het beste in de mensen naar boven. Zelden zoveel volk zo vriendelijk weten wezen (br.hln)


10-08-2011 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adem en Rundskop maken grootste kans op Vlaamse Filmprijzen

 'Adem' en 'Rundskop' maken grootste kans op Vlaamse Filmprijzen

Klik op de ' trailer adem ' te bekijken'Adem', een film van Hans Van Nuffel.


"Rundskop" van Michaël R. Roskam en "Adem" van Hans Van Nuffel hebben beide acht nominaties in de wacht gesleept voor de Vlaamse Filmprijzen, die op 10 september uitgereikt worden op het Filmfestival Oostende. Dat is vandaag bekendgemaakt.

'Rundskop', het verhaal van een Limburgse vetmester (Matthias Schoenaerts) die door een malafide veearts gevraagd wordt een deal te sluiten met een beruchte West-Vlaamse vleesboer, is onder meer genomineerd in de categorieën beste film, regie en ook twee keer (Sam Louwyck en Jeroen Perceval) voor beste mannelijke bijrol.

'Adem' vertelt dan weer het verhaal van mucopatiënten Tom (Stef Aerts) en Xavier (Wouter Hendrickx). Beiden raken bevriend in het ziekenhuis, waar ze in afwachting zijn van een longtransplantatie. De film heeft in binnen- en buitenland al meer dan 15 prijzen en vermeldingen op zijn palmares staan. De film is onder andere genomineerd in de categorie beste film, regie en muziek (Spinvis en Geike Arnaert)

Samen met 'Rundskop' en 'Adem' is ook 'Frits en Freddy' van Guy Goossens genomineerd voor de prijs van beste film.
De jury, onder leiding van Peter Van den Begin, nomineerde ook 'Beyond The Steppes' van Vanja d'Alcantara vier keer, onder meer voor beste regie.

De jury kent de prijzen toe maar de beste film wordt door het publiek gekozen. De laureaten krijgen een kunstwerk van Oostendenaar Yves Velter.

Vorig jaar werden de Vlaamse Filmprijzen voor de eerste keer uitgereikt. Grote winnaar toen was 'De helaasheid der dingen' van Felix van Groeningen, die vijf awards in de wacht sleepte.


10-08-2011 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Fielder-Civil wil boek over Amy Winehouse schrijven

Blake Fielder-Civil wil boek over Amy Winehouse  schrijven

http://img190.imageshack.us/img190/6716/blakefieldercivil.jpg


Het is heel verdacht het idee dat Blake Fielder-Civil een boek zou schrijven over Amy Winehouse. Vooreerst lijkt het er sterk op dat de ex van de zangeres, die niet voorkomt in haar testament, alsnog een aardige stuiver aan haar wil verdienen. Daarnaast kan men zich terecht afvragen wat de vermaarde junkie, die momenteel in de cel zit wegens inbraken, nog herinnert van zijn woelige tijd met Amy.

Opzet is alvast dat Fielder-Civil uit de doeken doet hoe zijn leven met Winehouse eruitzag en wat voor vrouw ze naast het podium was. Om zijn geheugen wat op te frissen, wil hij de homevideo's die hij van haar maakte opnieuw bekijken.

"Het plan een boek over Amy te schrijven, had Blake al van zodra ze beroemd werd. Toen ze samen waren, filmde hij haar vaak. Er zijn uren opnames die nog nooit vertoond zijn".

Aangenomen wordt dat Fielder-Civil pas aan zijn boek zal beginnen nadat hij een voorschot heeft gekregen van een uitgever.

Amy en Blake trouwden in mei 2007 in Miami, hun destructief huwelijk eindigde in juli 2009 toen Blake vanuit de cel de scheiding aanvroeg. Hij zat toen in de gevangenis wegens afpersing.10-08-2011 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole trekt weer in bij Ashley

Cheryl Cole trekt weer in bij Ashley


http://img26.imageshack.us/img26/6209/ashleycherylcolehuwelij.jpg
Ashley en Cheryl op hun trouwdag in 2006


Hoewel haar familie en vrienden het met man en macht uit haar knappe hoofdje hebben proberen praten, trekt Cheryl Cole opnieuw in bij Ashley, de man die haar aan de lopende band horens zette. Ashley en Cheryl trouwden in 2006 maar gingen vorig jaar uit elkaar nadat aan het licht kwam dat hij haar met verscheidene vrouwen had bedrogen.

Cheryl heeft hun huwelijksgeloften in haar mooiste handschrift uitgeschreven, ingekaderd en opgehangen in hun huis in het Zuid-Engelse Surrey. Het is eens iets anders dan de 'Hier vloekt men niet, God ziet u'-kadertjes, maar de idee is dezelfde: er Ashley op wijzen wat hij moet doen (en vooral laten) om een goede echtgenoot te zijn.

Vorige maand hing er al een verzoening in de lucht. Sinds Cheryl werd wandelen gestuurd als jurylid van 'American Idol', bestookte Ashley haar met mooie beloftes. De 28-jarige zangeres stond op het punt te zwichten toen aan het licht kwam dat de Chelsea-speler de lakens had gedeeld met een stewardess. Maar ook dat lijkt Cheryl met de mantel der liefde te willen bedekken.

"Cheryl heeft het hart op haar tong en wil dat Ashley zich herinnert hoe gelukkig ze vroeger samen waren. Ze raakt maar niet los van Ashley. Onlangs nog zei ze dat ze nooit ofte nimmer haar 'Mrs. Cole'-tatoeage zou verwijderen of verstoppen voor haar fans of fotografen", aldus een vriendin.

"Ze wil niets liever dan Ashley opnieuw vertrouwen. De handgeschreven huwelijksgeloften zijn volgens Cheryl de perfecte manier om er hem op te wijzen wat hij jaren geleden beloofde maar niet heeft nageleefd".

Inmiddels heeft Cheryl al haar spullen terug in hun huis geïnstalleerd en plant ze eind deze week daar in te trekken. "De security hebben ze opgedreven, ze willen nu vooral privacy en geen gedonder", aldus nog de vriendin. (br.hln)


10-08-2011 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opslagplaats platenlabel dEUS gaat in vlammen op in Londen

Opslagplaats platenlabel dEUS gaat in vlammen op in Londen


http://img847.imageshack.us/img847/5200/deusd.jpg

Bij de rellen in Londen is in de nacht van maandag op dinsdag een grote opslagplaats van platenlabel PIAS in de vlammen opgegaan. Het van oorsprong Belgische label verzorgt in het buitenland de distributie van onder meer dEUS en Goose.

PIAS, voluit Play It Again Sam, werd in 1983 opgericht in Brussel, maar heeft intussen ook kantoren in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en de Verenigde Staten. Het verzorgt de verdeling van zo'n 150 kleinere labels, waaronder het Belgische Bang!.
 
Bij de rellen van afgelopen nacht in Londen werd een grote opslagplaats van cd's volledig vernield. De precieze omvang van de schade is voorlopig onbekend, maar vast staat dat een enorme partij muziek in de as werd gelegd. De kantoren bleven wel gevrijwaard.
 
PIAS België wil voorlopig niet reageren op de brand en beperkt zich tot het officiële Britse statement, waarin de brand wordt bevestigd. Op Twitter wordt intussen opgeroepen PIAS te steunen door de komende dagen massaal mp3's aan te kopen die door het label worden verdeeld. (br.hln)
10-08-2011 om 10:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
09-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jacksons moeder nodigt grote sterren uit voor tribute

Michael Jacksons moeder nodigt grote sterren uit voor tribute


http://img855.imageshack.us/img855/887/katherinejackson.jpg


De grootste namen in de muziek kregen de voorbije dagen een invitatie van Michael Jacksons moeder Katherine om mee te werken aan een huldeconcert in oktober.

Jay-Z, Kanye West, Cee Lo Green, Chris Brown, Justin Bieber, Christina Aguilera, Usher en Bruno Mars kregen allemaal een uitnodiging met de vraag één of twee van hun favoriete MJ-songs te zingen in Cardiff, op 8 oktober. Katherine voegt er aan toe dat elke artiest die meedoet zal kunnen rekenen op eersteklas vliegtickets en verblijf. Wegens andere verplichtingen hebben Chris Brown, Justin Bieber en Bruno Mars al laten weten dat ze niet zullen meedoen. Cee Lo Green zou al getekend hebben, Christina Aguilera en Kanye West staan volgens TMZ.com op het punt dat te doen. Van zodra alle deelnemende artiesten bekend zijn, gaan de tickets in voorverkoop.


09-08-2011 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relschoppers slaan ook restaurant Jamie Oliver kort en klein

Relschoppers slaan ook restaurant Jamie Oliver kort en klein


http://img819.imageshack.us/img819/3266/jamieoliver.jpg


Ook beroemdheden ontsnappen niet aan de rellen die Engeland dezer dagen in de ban houden. Zo werd 'Jamie's Italian, de zaak van sterrenchef Jamie Oliver, in Birmingham totaal vernield door relschoppers. Ook andere restaurants in de buurt werden het slachtoffer van vandalisme.

"Jammer genoeg werd mijn restaurant in Birmingham kort en klein geslagen", tweette 'The Naked Chef'. "Alle ramen zijn weg, heel de omgeving is afgesloten. Ik kan niet openen, gelukkig zijn al het personeel en de klanten veilig."

Volgens de boze kok moeten de relschoppers bestreden worden met "waterkanonnen, rubberen kogels en een flink pak slaag". Hij dankte wel de politie en de hulpdiensten voor hun inzet.

Als gevolg van de straatoorlog werd ook de oefenmatch van Engeland tegen Nederland afgelast. "Goed besluit", twitterde Rio Ferdinand. "Wie wil er een voetbalwedstrijd zien als ons land zo in beroering is? De beelden zijn schokkend. Waartoe dient dit? Huizen van onschuldige mensen gaan in vlammen op, waarom?"

Volgens de verdediger van Manchester United moet het leger ingrijpen. "Deze jongeren blijken geen respect of angst te hebben voor de politie. Misschien dat het leger dat nog wel kan afdwingen?"

Ook Tottenham-speler Rafael van der Vaart liet intussen zijn stem horen. "Ze trekken door de hele stad heen. Ik heb begrepen dat het bij het stadion onrustig is, dus daar blijf ik even weg. Ik ben echt geschrokken van de beelden. Het is ongelooflijk. Mijn gevoel zegt dat ook de match dit weekend tegen Everton niet zal doorgaan."

09-08-2011 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele: Na paar uren drinken kan ik songs schrijven

Adele: "Na paar uren drinken kan ik songs schrijven"

Klik op de foto om ' Someone Like You ' te beluisteren


Het geheim van Adele's hitnummers? Een stevig glas. De zangeres onthult dat ze de beste songs op haar succesalbum '21' schreef nadat ze een paar uren aan de drank had gezeten.

"Vroeger moest ik mezelf thuis opsluiten, mezelf dronken voeren en in mijn dagboek schrijven. Dat was de eerste keer dat ik zaken onder ogen kon zien. Een dronken tong is eerlijk, meen ik. De volgende ochtend had ik dan een vreselijke kater en las ik wat ik had geschreven. Zo kwam ik erachter wat ik van mezelf vond. Toen ik 18 of 19 was, had ik nergens spijt van. Ik was een tiener en dacht dat ik alles wist en ik niets meer kon leren. Maar gaandeweg leerde ik mijn gebreken en teleurstellingen kennen".


09-08-2011 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis: Fantastisch sekssymbool te zijn

Mila Kunis: "Fantastisch sekssymbool te zijn"

http://img217.imageshack.us/img217/3685/milakunise.jpg


Met haar rollen in 'Black Swan' en 'Forgetting Sarah Marshall' is Mila Kunis (27) wereldwijd bekend geworden en de massale bewondering van mannen laat ze zich maar wat graag welgevallen.

"Het is waanzinnig. Mijn vrienden lachen met die hysterie, maar ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Als mannen me aantrekkelijk vinden en me tot sekssymbool uitroepen, kan ik daar toch alleen maar blij mee zijn?", aldus Kunis.

Toch zijn er ook nadelen aan de roem, ondervindt ze. De valse geruchten over haar liefdesleven, bijvoorbeeld. "Gezien ik vrijgezel ben, is het moeilijk met een man in één kamer te vertoeven zonder dat de volgende dag gesteld wordt dat ik met die man ga. Dat was zes maanden lang na 'Black Swan' het geval, en dat is knap vervelend".

Dat ze iets zou hebben met Justin Timberlake, haar tegenspeler in 'Friends with Benefits', spreekt ze met klem tegen. "Justin is ongelooflijk grappig, we hebben wat afgelachen op de set. Maar dat we zouden daten, is volslagen uit de lucht gegrepen. In de komedie spelen Mila en Justin de vrienden Jamie en Dylan die beslissen hun platonische relatie te veranderen in een seksuele, zonder verplichtingen.


09-08-2011 om 10:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
08-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson en Ryan Reynolds weer samen?

Scarlett Johansson en Ryan Reynolds weer samen?


http://img703.imageshack.us/img703/6940/scarlettjohanssonenryan.jpgHet heeft er alle schijn van dat Scarlett Johansson en haar ex Ryan Reynolds het weer samen willen gaan proberen. De twee zijn gespot tijdens een intiem diner.

Scarlett en Ryan zijn vijf weken gescheiden en nu gaan er geruchten dat ze spijt hebben van die beslissing.

Vorige maand werd het stel gezien tijdens een intiem etentje en sindsdien zouden ze weer contact met elkaar hebben. "Na het diner sms'en en bellen ze elkaar over en weer", Zo laat een bron weten aan Star Magazine.

Ryan en Scarlett gingen vorig jaar december uit elkaar, ze waren toen twee jaar getrouwd.


08-08-2011 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen viert zijn begrafenis in Two and a Half Men

Charlie Sheen viert zijn begrafenis in 'Two and a Half Men'


http://img594.imageshack.us/img594/7559/charliesheen.jpg


Charlie Sheen geeft een feestje om samen met vrienden en vriendinnen naar zijn begrafenis in de tv-serie 'Two and a Half Men' te kijken. Sheen is naar eigen zeggen niet langer boos dat de reeks doorgaat zonder zijn personage Charlie Harper en kijkt er naar uit de eerste aflevering van het negende seizoen te zien, die zich afspeelt op zijn begrafenis. Sheen werd uit de serie gezet nadat hij het aan de stok kreeg met maker Chuck Lorre, naar aanleiding van Sheens perikelen met drugs en pornosterren.

"Ik ga kijken naar mijn valse begrafenis, bijgewoond door mijn valse ex-lieven, in mijn zeer echte eigen filmzaal, met mijn zeer echte vriendinnen", verklaarde hij aan TMZ.com.

Sheen was de meestbetaalde tv-ster van de VS toen hij in 'Two and a Half Men' speelde. Hij werd vervangen door Ashton Kutcher, die een internetmiljardair speelt die Charlie Harpers huis koopt na diens overlijden.

08-08-2011 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Rundskop' wint 'New Flesh Award' op festival Montréal

'Rundskop' wint 'New Flesh Award' op festival Montréal


http://img849.imageshack.us/img849/5349/rundskop.jpg


De Vlaamse film 'Rundskop' heeft de New Flesh Award for Best First Feature Film in de wacht gesleept op de 15de editie van het Fantasia International Film Festival in Montréal. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds.
 
Het Fantasia Film Festival ontstond in 1996 en groeide de voorbije jaren uit tot een populair en uniek festival in Noord-Amerika. Meer gegevens over de prijs zijn op dit ogenblik niet bekend, luidt het.
 
Vorig weekend won de film nog de hoofdprijs op het Kroatische Motovun Film Festival. Na zes maanden en bijna 500.000 bezoekers loopt 'Rundskop' nog steeds in enkele zalen in België.


08-08-2011 om 10:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
07-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Francesco Quinn overleden

Francesco Quinn overleden


http://img27.imageshack.us/img27/3420/francescoquinn.jpg


Francesco Quinn, zoon van filmlegende Anthony Quinn en zelf een succesvol acteur, is vrijdag op zijn 48ste overleden. Dat meldt TMZ.com. Volgens een buur was Quinn samen met zijn zoon aan het joggen in de buurt van zijn huis in Malibu toen hij instortte.

Quinn speelde in de film 'Platoon', en in series als 'The Young and the Restless', 'The Shield' en '24'.

07-08-2011 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss ruilt wilde feestjes in voor bingo sinds huwelijk

Kate Moss ruilt wilde feestjes in voor bingo sinds huwelijk


http://img832.imageshack.us/img832/3599/huwelijkkatemoss.jpg
Het gelukkige echtpaar Hince-Moss op hun huwelijksdag.


Topmodel Kate Moss is niet meer het feestbeest van vroeger, sinds haar huwelijk met rockster Jamie Hince ruilde ze haar wilde levensstijl in voor bingo en kinderspelletjes, dat meldt haar beste vriendin Sadie Frost.

Het supermodel maakte vooral naam met haar aanweizigheid op tal van wilde feestjes in de Londense partyscene, ze werd zelfs ooit betrapt door een paparazzi toen ze cocaïne snoof. Die wilde levensstijl zou ze volgens Sadie Frost achter zich hebben gelaten. Sinds ze op 11 juli met Jamie Hince trouwde, leidt ze een meer rustig leven.

"Kate en Jamie amuseren zich, ze doen volwassen dingen met hun kinderen, spelen spelletjes. Op zaterdag maken ze lunch en ontspant het hele gezin in de tuin. 's Avonds komt de sfeer er pas goed in met bingo. Kate is de meter van mijn dochter Iris, haar dochter Lila is mijn metekind, Moss is een groot voorbeeld voor mij", aldus Sadie.


07-08-2011 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter-ster Emma Watson is van straat

'Harry Potter'-ster Emma Watson is van straat


http://img695.imageshack.us/img695/1838/emmawatsonty.jpg
Acteertalent Emma Watson (21).


Actrice Emma Watson (21) heeft een lief. Johnny Simmons (24), waarmee ze het drama 'The Perks Of Being A Wallflower' opnam, is de gelukkige. De twee werden al kussend en knuffelend gespot in Los Angeles. Dat schrijft de Britse krant Daily Mail.


De beroemde 'Harry Potter'-ster trok eerder al op met Simmons, maar beiden ontkenden een relatie. Dat de twee zich nu toch aan de liefde overgaven, bewijzen foto's van een uitstap in Santa Monica.

De tortelduifjes hebben het goed te pakken en menen het serieus, aldus een bron uit de omgeving van Watson. "Toen Emma Johnny leerde kennen, was ze meteen smoorverliefd. De twee brachten samen al veel tijd door."

Emma en Johnny leerden elkaar kennen in mei tijdens opnames voor de film 'The Perks Of Being A Wallflower', die volgend jaar te zien is in de bioscoop. De film gaat over drugs, seks en zelfmoord en is gebaseerd op een controversiële roman, die zeker niet te vergelijken valt met 'Harry Potter', waarmee Emma stinkend rijk werd.

Eerdere vriendjes van de actrice waren muzikant en model George Craig. Watson had ook iets met geldschieter Jay Barrymore.07-08-2011 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannelijke Lady Gaga op cover nieuwe single

Mannelijke Lady Gaga op cover nieuwe single


http://img163.imageshack.us/img163/9738/mannelijkeladygaga.jpg


Lady GaGa heeft vannacht de cover van haar nieuwe single, 'You and I', onthuld. De zangeres gaf de primeur aan haar volgers op Twitter met de woorden: "You will never find what you are looking for in love, if you don't love yourself". Dat wil zoveel zeggen als: Je zal nooit vinden waarnaar je op zoekt bent in de liefde, zolang je niet van jezelf houdt. Op de hoes is een foto van GaGa te zien als de rokende rocker Joe Calderone. Ze heeft een kapsel in de stijl van Prince, draagt mannenkleding en trekt flink aan een sigaret.

Het is niet de eerste keer dat GaGa haar mannelijke alter-ego Calderone opvoert. In juni 2010 poseerde ze als Calderone in een fotoshoot in Londen. Die foto's verschenen in het magazine Vogue Hommes Japan. 'You and I' komt uit haar tweede studioalbum 'Born This Way' en zal verschijnen op 23 augustus. (br.hln)

07-08-2011 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Desperate Housewives stopt ermee

"Desperate Housewives stopt ermee"


http://img199.imageshack.us/img199/9633/desperatehousewivesw.jpg


Eind september komt in de VS het achtste seizoen van Desperate Housewives uit, maar volgens ingewijden zou dat meteen ook het laatste seizoen zijn. Entertainment Weekly zegt te weten dat de allerlaatste aflevering van de populaire serie in mei 2012 zal worden uitgezonden.

De tv-makers hebben de geruchten nog niet bevestigd, maar zouden het einde van de serie nog dit weekend officieel bekendmaken. Volgens EW zouden ze dat deze zondag op de perstournee van de Television Critics Association doen.

"De producers hebben de hoofdrolspelers al laten weten dat het einde in zicht is. We vernamen dat Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross en Eva Longoria bijzonder onder de indruk zijn van het nieuws. Niemand zag het nieuws aankomen omdat Marc Cherry (de maker van Desperate Housewives) graag wilde bijtekenen voor een negende seizoen in 2013", meldt TV Line.

Het eerste aflevering van het achtste seizoen komt op 25 september op de Amerikaanse buis.


07-08-2011 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
06-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glee-producer met de dood bedreigd

'Glee'-producer met de dood bedreigd


http://img12.imageshack.us/img12/6920/ryanmurphy.jpg


'Glee'-producer Ryan Murphy heeft zich de woede van heel wat homohaters en racisten op de hals gehaald. Doordat de homoseksuele tv-maker onderwerpen zoals homoseksuele relaties aankaart en minderheidsgroepen in de kijker zet, willen misnoegde tv-kijkers hem nu een kopje kleiner maken.

"Ze hebben me al meerdere keren met de dood bedreigd, ja. Van zodra je de aandacht vestigt op homoseksualiteit of minderheidsgroepen en wanneer je zegt dat iedereen gelijk is, schop je altijd wel iemand tegen de schenen. Er zijn mensen die zo boos zijn dat ze je zelfs met de dood bedreigen. En ja, zulke mensen zijn ook al achter mij aan gegaan. Ik vind het nochtans een geweldige serie voor jonge kinderen. En de waarden die in de show zitten verwerkt zijn super", vertelt Murphy aan Deadline.

Toch laat de producer zich niet uit het lood slaan. "Het is een prachtig geschenk wanneer ik naar een van de Glee-concerten ga, in het publiek kijk en zie dat er 20 mensen in een rolstoel aanwezig zijn. Die rolstoelers zijn met hun ouders door drie verschillende staten gereden om het optreden bij te wonen, en dat omdat ze iemand in de show hebben zien die op hen lijkt en die cool is. Een geweldig gevolg van de show waar we heel veel belang aan hechten."


06-08-2011 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson staat te popelen om mama te worden

Emma Watson staat te popelen om mama te worden


http://img695.imageshack.us/img695/1838/emmawatsonty.jpg

Emma Watson, die momenteel gelinkt wordt aan 'The Perks of Being a Wallflower'-tegenspeler Johnny Simmon, kan niet wachten om aan kinderen te beginnen. Dat vertelde de 21-jarige actrice onlangs aan het magazine Company.

"Ik hecht veel waarde aan familie en ik hoop dat ik in de toekomst zelf een gezin kan stichten. Ik kan niet wachten om mama te worden en om mijn eigen familie te hebben."

De Britse ster voelt zich naar eigen zeggen aangetrokken tot zelfzekere types, maar is op haar hoede voor mannen die alleen maar met haar willen daten omdat ze beroemd is.

"Ik herken zulke mensen al vanop een kilometer afstand. Het is gemakkelijk om te zien hoe iemand is, je kan het gewoon van ze aflezen. Toen ik naar de universiteit ging duurde het een jaar vooraleer ik vertrouwen kreeg in mijn medestudenten. Maar soms moet je gewoon het risico nemen om iemand te vertrouwen, anders heb je gewoonweg geen leven en dat is best zielig."

Wat ze verder in een man zoekt? "Ik ben op zoek naar een lieve, welgemanierde, intelligente en zelfzekere man die me aan het lachen brengt. Om eerlijk te zijn heb ik niet echt een type. Leg foto's van al mijn ex-vriendjes naast elkaar en je zal zien dat ze allemaal totaal verschillend zijn. Je zal me misschien niet geloven maar ik hou meer rekening met iemand zijn persoonlijkheid dan met zijn uiterlijk."


06-08-2011 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grease-ster Annette Charles op 63-jarige leeftijd overleden

Grease-ster Annette Charles op 63-jarige leeftijd overleden

http://img52.imageshack.us/img52/8956/annettecharles.jpg


In een ziekenhuis in Los Angeles is op 63-jarige leeftijd Grease-ster Annette Charles overleden, zo hebben Amerikaanse media bericht. In de legendarische musical uit 1978 speelde zij de rol van Cha-Cha DiGregorio.

Volgens haar moeder Mary Cordona overleed de actrice en danseres, die later professor werd aan een Californische universiteit, woensdag. Zij vertoefde al een maand in het ziekenhuis en leed naar verluidt aan kanker.
 
In de filmmusical Grease beschrijft Cha-Cha zichzelf als de "beste danseres in St. Bernadette's maar met de slechtste reputatie". Zij probeerde met haar acrobatische dansen John Travolta los te weken van zijn nieuwe vlam Sandy (Olivia Newton John). Legendarisch is een turbulente dansscène met Charles en Travolta.
 
Annette Charles speelde in de jaren zeventig ook in talrijke bekende Amerikaanse series.


05-08-2011 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis Amy Winehouse wordt opvangcentrum voor kinderen in nood

Huis Amy Winehouse wordt opvangcentrum voor kinderen in nood


http://img193.imageshack.us/img193/7508/winehouse1.jpgHet huis van Amy Winehouse in Noord-Londen wordt het hoofdkwartier van haar goede doel-project. Zowel haar vader, platenmaatschappij Universal als haar management stemt daarmee in. De opbrengsten komen voorlopig van een nieuwe single die de overleden zangeres met muzieklegende Tony Bennett maakte.

"De stichting zal zich bezig houden met allerlei toestanden die Amy nauw aan het hart lagen", aldus papa Mitch. "Denk maar aan hulp voor kinderen in nood of met gezondheidsproblemen. We willen een positief verschil maken." Ook afkickende jeugd zal er welkom zijn.

De Winehouse-familie overwoog in eerste instantie wel degelijk om het eigendom ter waarde van 2,8 miljoen euro te verkopen. "Maar uiteindelijk vonden ze het te dierbaar om zomaar op te geven", weet een bron. "Huren was geen optie en als ze het huis verkochten, bestond het risico dat de verkeerde soort koper er op af zou komen. Het is immers niet voor niets de plek waar Amy overleden is."

De mission statement van de Amy Winehouse-stichting zal op 14 september (wat haar 28ste verjaardag moest worden; nvdr) bekend gemaakt worden. Met steun van de 85-jarige crooner Bennett dus, die benadrukt dat alle opbrengsten van hun single in het project zullen gepompt worden. "Amy beleefde een van de gelukkigste dagen van haar leven toen ze dat duet mocht zingen", aldus nog de bron. "Ze keek er zo naar uit. De eerste negen pogingen gingen de mist in, maar de tiende zat er recht op."


05-08-2011 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rowan Atkinson overleeft doodsmak met sportwagen

Rowan Atkinson overleeft doodsmak met sportwagen

http://img27.imageshack.us/img27/650/rowanatkinsonw.jpg
Atkinson veroverde de wereld als de klunzige 'Mr Bean'.


De Britse komiek Rowan Atkinson heeft zijn sportwagen, een McLaren F1, in de prak gereden. De acteur wandelde weg van het brandende wrak met slechts een lichte schouderblessure.

De bolide van de 56-jarige televisiester, bekend van onder meer 'Blackadder' en 'Mr Bean', zou enkele malen rondgetold zijn om daarna eerst een boom en dan een verlichtingspaal te raken. De McLaren, kostprijs 750.000 euro, vatte daarna vuur. De brandweer haastte zich naar het ongeval bij Haddon, op 150 kilometer ten noorden van Londen, terwijl een andere automobilist zich ontfermde over Atkinson.
 
Politie- en hulpdiensten bevestigden dat er zich "rond 19.30 uur een ongeval met één wagen heeft voorgedaan op de A605". Eén man zou naar het ziekenhuis afgevoerd zijn met een "lichte schouderblessure". Over de oorzaak van het ongeval werd niets meegedeeld.
 
Rowan Atkinson staat bekend als notoir autoliefhebber. In zijn garage staat een collectie van waardevolle en snelle wagens. In juli was hij nog te gast op de autoshow 'Top Gear', waar hij de snelste rondetijd voor gasten in een kleine familiewagen liet opmeten.


05-08-2011 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morrissey trekt aan het langste eind op Lokerse Feesten

Morrissey trekt aan het langste eind op Lokerse Feesten

Klik op de foto om ' Speedway ' te beluisteren
Het vooruitzicht van een dagje geen paardenworsten, een wat ongelukkig geïnterpreteerde uitspraak over vlees in de context van het bloedbad dat Anders Breivik aanrichtte in Noorwegen en hopla, het optreden van gisteren van Morrissey op de Lokerse Feesten werd het meest controversiële van de Vlaamse festivalzomer. Het leidde zelfs tot hele pagina's geklaag, verontwaardiging en paniekzaaierij in de traditionele media. Uiteindelijk was het de 52-jarige Morrissey die zelf aan het langste eind trok. Niet met meteen zijn beste optreden, maar het was goed genoeg en eigenlijk rijst aan het eind van deze soap slechts één vraag: zijn we anno 2011 zo onverdraagzaam geworden dat we zelfs niet meer overweg kunnen met een popartiest die opkomt voor zijn overtuiging?

Pech voor wie zat te wachten op de aangekondigde publieke ongehoorzaamheid, fluitconcerten aan het adres van Morrissey en dies meer. Er werd trouwens naar ons weten geen vlees in beslag genomen aan de ingang. Veel geblaat dus, weinig wol, en laat dat nu net zijn waar vandaag de dag Morrissey van beschuldigd wordt.

Het zal wellicht niet veel verschil meer uitmaken, maar u moet weten: het waren niet Morrissey of zijn management die eisten dat er geen vlees mocht verkocht worden op de Lokerse Feesten. Het was een keuze van de organisatie zelf. En eentje die de niet meteen festival-minded Morrissey op hun podium kreeg én meer dan 10.000 betalenden naar Lokeren. Of zoals Morrissey het zelf zei na het spelen van 'Meat is murder': "Thank you. To those who listened."

En dan was er nog de uitspraak in Polen waar Morrissey zijn afkeer voor het onnodig lijden dat dieren wordt aangedaan in een actuele context plaatste. Morrissey excuseerde zich niet, hij deed geen knieval en hij heeft het nieuwe nummer 'Scandinavia' niet van zijn setlist geschrapt. Terwijl hij ook wel weet dat de eerste zinnen van die song alleen maar voor miserie gaan zorgen gezien het recent gebeurde: "I despise each syllable in Scandinavia/Let the people burn/Let their children cry and die in blind asylum".

En voor u alweer verontwaardigd aan het reageren gaat, het is een wondermooi liefdeslied dat alsvolgt verdergaat: "But then you came along/and you held out your hand/and I fell in love with you and Scandinavia/I kiss the soil/I hug the soil/I would eat the soil/and I praise the God who made you/Stab me in your own time in Scandinavia/Uncomplaining I'd die in Scandinavia"

'Scandinavia' was het enige nieuwe nummer dat Morrissey in Lokeren speelde. In Dublin een paar dagen geleden waren er dat nog vier. Ook geen 'Panic' of 'Shoplifters of the world unite (and take over)'. Maar wel uit de Smiths-periode 'I want the one I can't have' (de opener), 'There is a light that never goes out', 'I know it's over' en zoals gezegd 'Meat is Murder'.

Dat laatste nummer zit achteraan de setlist, in een rijtje van vier van Morrissey's meest politieke songs. 'Ouijja Board' met het refrein "She has now gone/From this Unhappy Planet/With all the carnivores/And the destructors on it", en dan 'Meat is murder' zelf, begeleid door confronterend (maar niet shockerend) videomateriaal van kippenbatterijen en andere vleesindustrieën.

De laatste nummers van Morrissey in Lokeren zijn 'Speedway', de Calimero-song waarin Morrissey zijn lot in de media bezingt ("You won't rest/Until the hearse that becomes me/Finally takes me") en 'Irish blood, English heart' ("I've been dreaming of a time when The English are sick to death of Labour and Tories/And spit upon the name Oliver Cromwell/And denounce this Royal Line that still salute him"). (br.hln)

05-08-2011 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasgetrouwde Miss Brussel (19) mishandeld door ex-speler Standard

Pasgetrouwde Miss Brussel (19) mishandeld door ex-speler Standard


http://img851.imageshack.us/img851/3976/ayseozdemironderturaci.jpg

Ayse Ozdemir, de 19-jarige Miss Brussel 2011, zorgt voor de nodige ophef in Turkije door te stellen dat ze al na vier maanden gaat scheiden van haar man omdat die haar urenlang mishandelde. Die man is de 30-jarige Onder Turaci, gewezen voetballer van Standard die via Fenerbahçe nu bij Kayserispor voetbalt.

In januari leerden de twee elkaar via Facebook kennen, enkele maanden laten stapten ze al in het trouwbootje. Wat een sprookjeshuwelijk moest worden, draaide echter uit op een nachtmerrie voor Ayse. Ten einde raad, toen Turaci ook gedreigd zou hebben haar te vermoorden, belde ze een Turkse televisiezender op om haar verhaal te doen. Het nieuws sloeg er meteen in als een bom.

"We zijn sinds 30 maart voor de wet getrouwd", aldus Ayse. "Twee weken voor ons grote trouwfeest in juni heeft hij me buiten gegooid. Ik moest uit zijn leven verdwijnen. Hij zou me vermoorden, zei hij. Ik ben naar de politie gestapt en heb mijn verhaal verteld op televisie. Ik heb ook gezegd dat Onder mijn maagdelijkheid wilde laten 'testen' voor de bruiloft. Plots begon hij zich met vanalles te moeien. Zo kon het in zijn ogen bijvoorbeeld niet dat ik een te strakke broek droeg. Ik heb bewijzen van de mishandeling. Zijn familieleden hebben mijn bont en blauw geslagen ogen ook gezien."

Volgens Ayse begon Turaci, die in België voor La Louvière en Standard uitkwam, haar plots uit het niets te slaan in een hotelkamer. "Hij was naar muziek aan het luisteren. Hij raakte plotseling overstuur en begon me te slaan. Hij gooide me op het bed. Ik was aan het schreeuwen om hulp, maar toen hield hij een kussen voor mijn mond." Volgens haar versie werd ze enkele uren lang geslagen.

Het zou niet bij die ene keer blijven. Ayse, die in september vorig jaar het kroontje van Miss Brussel 2011 won en ook mooi in de toptien van de Miss België-verkiezing eindigde, probeerde eerder al naar een ziekenhuis te gaan om de verwondingen te laten vaststellen. "Maar daar vertelden ze dat ik een proces-verbaal moest hebben van de politie", zei ze telefonisch aan het Turkse tv-programma. Inmiddels woont het meisje terug bij haar moeder in Vilvoorde. "Mijn scheiding is ondertussen in gang gezet." (br.hln)


05-08-2011 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
04-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dylan, Jack White en Norah Jones brengen

Dylan, Jack White en Norah Jones brengen "nieuwe" songs van Hank Williams uit

Klik op de foto om ' Lovesick Blues ' te beluisteren

Hij was pas 29 toen hij op 1 januari 1953 in mysterieuze omstandigheden overleed, maar de countrypionier Hank Williams liet naast een ongelooflijk arsenaal onsterfelijke songs ook enkele notitieboekjes na waarin hij ideeën voor songs en lyrics noteerde. Die nummers zijn nu opgenomen door lieden als Bob Dylan, Jack White, Norah Jones en Lucinda Williams voor de compilatie 'The Lost Notebooks of Hank Williams'.

Jack White verklaarde dat hij wist dat hij 'You Know That I Know' moest opnemen, wat "die song bleef tegen me praten toen ik de lyrics las".
"Bob Dylan bracht 20 tot 25 mensen samen om de songs af te werken die enkel lyrics hadden en geen muziek. Ik ging door de stapels songteksten en één ervan bleef me aanspreken. Ik heb die song niet gekozen, hij heeft mij gekozen", aldus nog White.

Aanvankelijk was het project bedoeld voor Dylan, maar gaandeweg raakten sterren als Sheryl Crowe en Alan Jackson betrokken. Het album komt op 4 oktober uit.  (lb)

Tracklisting van 'The Lost Notebooks of Hank Williams':

Alan Jackson - 'You've Been Lonesome, Too'
Bob Dylan - 'The Love That Faded'
Norah Jones - 'How Many Times Have You Broken My Heart?'
Jack White - 'You Know That I Know'
Lucinda Williams - I'm So Happy I Found You'
Vince Gill and Rodney Crowell - 'I Hope You Shed a Million Tears'
Patty Loveless - 'You're Through Fooling Me'
Levon Helm - 'You'll Never Again Be Mine'
Holly Williams - 'Blue Is My Heart'
Jakob Dylan - 'Oh, Mama, Come Home'
Sheryl Crow - 'Angel Mine'
Merle Haggard - 'The Sermon on the Mount'


04-08-2011 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe single Amy Winehouse voor het goede doel

Nieuwe single Amy Winehouse voor het goede doel


http://img839.imageshack.us/img839/2770/amywinehousei.jpg


Een van de laatste nummers van de overleden zangeres Amy Winehouse wordt binnenkort uitgebracht als single. De opbrengst is bedoeld voor een stichting die drugsverlaafden helpt. Dat heeft de woordvoerster gemeld van jazzlegende Tony Bennet (85) met wie Winehouse het duet opnam.

De jazzlegende en soulzangeres namen de single 'Body and Soul' op in maart in de beroemde Abbey Road Studios in Londen. Het zou een van haar laatste opnames worden. De zangeres stierf onverwacht op 23 juli jongstleden. Het is nog wachten op het toxicologisch onderzoek om de preciese doodsoorzaak te kennen.

Winehouse kampte al jaren met een alcohol- en drugsverslaving. De opbrengst van de single gaat naar een stichting voor drugsverslaafden die vader Mitch aan het opzetten is.


04-08-2011 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kings of Leon en de leugen van 15 miljoen

Kings of Leon en de leugen van 15 miljoen

Klik op de foto om ' Back Down South ' te beluisteren

Kings of Leon-zanger Caleb Followil kampt met een alcoholprobleem, eentje dat zo erg is geworden dat de band een optreden moest staken in Dallas en z'n volledige Amerikaanse tour moest cancelen. De twee broers van Followil en zijn neefje, die de rest van één van 's werelds populairste rockacts uitmaken, proberen Caleb te overtuigen om zich te laten behandelen voor zijn alcoholverslaving. Maar officieel is er niks aan de hand. Volgens zegsmensen van KOL is Caleb "oververmoeid" en "begaf zijn stem het als gevolg daarvan". Een leugen van 15 miljoen dollar (10,5 miljoen euro).

Vector Management, het agentschap dat Kings of Leon vertegenwoordigt, is ook aan het proberen om zoveel mogelijk filmpjes van het web te laten verwijderen die fans van zanger Caleb Followel hebben gemaakt wanneer die in dronken toestand op het podium staat en van het "incident" in Dallas. Daar verliet Caleb het podium met de woorden "I'm gonna go backstage and I'm gonna vomit, I'm gonna drink a beer". ("Ik ga backstage en ik ga overgeven, ik ga een pintje drinken").

Vector geeft "copyright issues" aan als reden voor het verwijderen van de filmpjes op ondermeer YouTube, maar dat is nogal doorzichtig, want het gaat uitsluitend om filmpjes waaruit blijkt dat Caleb dronken is. En terwijl iedereen in de omgeving van de Kings weet dat Caleb een drankprobleem heeft, en vrienden en familieleden die het beste met de 31-jarige zanger voorhebben hem proberen te overtuigen om in rehab te gaan, spreekt het management nog altijd over "oververmoeidheid" en "uitputting". De reden?

15 miljoen dollar. Dat is het bedrag dat verzekeraar Lloyds of Londen zou moeten uitbetalen aan de promotors van de 29 optredens die KOL afzegde. Tenzij de verzekeraar kan aantonen dat de reden van de afzeggingen niet vallen onder de verzekering. Zoals een drugs- of drankprobleem. In dat geval moet KOL zelf opdraaien voor de kosten.

En daarmee is de kous niet af. Ook naar de toekomst toe kan het "probleem van Caleb" de band financieel erg zuur opbreken. "Verzekeraars hanteren naar rock- en pop-acts ook een soort ratingsysteem", zegt Elizabeth Wightman, COO van SteelBridge, een verzekeringsmaatschappij uit Californië die veel bands en festivals verzekert. "Als blijkt dat er een drug- of drankprobleem is, dan zal niet alleen de premie stijgen, het zal tout court moeilijker worden voor de Kings om aan verzekering te geraken."

Vanuit een managementspositie lijkt de houding van het management van KOL misschien verdedigbaar. 15 miljoen is een hoop geld. Bovendien zou zo'n verlies repercussies hebben naar een pak mensen toe: een band zoals KOL is een bedrijf, met flink wat medewerkers, die op één of andere manier daar de dupe van zullen worden.

Er is echter dit: we weten dat Amy Winehouse door haar management erg zwaar onder druk werd gezet om opnieuw te gaan optreden, ondanks de moeilijke tijden die ze doormaakte. Het ging zelfs zo ver dat Winehouse op een festival in Belgrado in juni het podium werd opgeduwd door bodyguards, hoewel ze zelf niet wilde optreden. Het was meteen haar laatste optreden.


04-08-2011 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Bubba Smith (66) overleden

Acteur Bubba Smith (66) overleden


http://img851.imageshack.us/img851/7202/bubbasmith.jpgDe Amerikaanse acteur en sportman Bubba Smith, die in de filmreeks 'Police Academy' de rol van de boomlange en beresterke agent Moses Hightower vertolkte, is op 66-jarige leeftijd overleden. Dat melden verschillende Amerikaanse media.
 
Charles Aaron Smith werd woensdag dood aangetroffen in zijn huis in Los Angeles. De politie gaat uit van een natuurlijk overlijden.
 
Voor hij zich aan acteren waagde, was Bubba Smith negen jaar lang een professionele American Football-speler. Naast 'Police Academy', was de acteur ook te zien in 'Charlie's Angels', Taxi en MacGyver Blue Thunder.


04-08-2011 om 11:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell is verloofd

"Naomi Campbell is verloofd"


http://img835.imageshack.us/img835/4103/naomicampbellvladislavd.jpg


Naomi Campbell (41) en de Russische miljardair Vladislav Doronin lieten tijdens hun vakantie op Kreta voor 60.000 euro vuurwerk afschieten en volgens lokale bronnen liet het Britse model uitschijnen dat ze daarmee hun verloving vierden.

Een gast in het Elounda Beach hotel, waar het koppel hun boot afmeerde, verklaarde: "Naomi en haar vriend gaven een vuurwerk van wel twintig minuten. Ze was dolenthousiast en liet verstaan dat ze nu verloofd is. Ze vertelde de andere hotelgasten dat het tijd was om hun 'geheimpje' te delen, dat ze hun boodschap naar de sterren wilden sturen. Ze droeg ook een ongelooflijke ring".

Naomi Campbell is al twee jaar met Doronin. (br.hln - foto epa)


04-08-2011 om 10:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Kate krijgt loodzware antikidnaptraining

Lady Kate krijgt loodzware antikidnaptraining


http://img714.imageshack.us/img714/6963/katemiddleton.jpg


Kidnappers opgepast! Kate Middleton werd onlangs klaargestoomd om stoute mannen van zich af te slaan. Volgens de Britse krant 'The Sun' volgde de Hertogin van Cambridge een geheime antikidnaptraining.

"Het paleis wil Kate zo goed mogelijk tegen aanslagen beschermen", weet een bron. "Ze is goed getraind en weet precies wat te doen wanneer het ondenkbare zou gebeuren.

Tijdens haar "zeer afmattende" training leerde ze hoe ze moet reageren wanneer ze aangevallen wordt en hoe ze een dialoog moet aanknopen wanneer ze gegijzeld wordt.

"De VIP antikidnaptraining leert je hoe je zowel mentaal als fysiek moet reageren in een noodsituatie", legt de insider uit.

Naast Kate werden ook de Queen, prins Charles, prinses Diana maar ook prins William in het verleden getraind om korte metten te maken met kidnappers. William was amper 16 jaar oud toen hij de cursus volgde. Zo leerde de prins hoe hij een machinegeweer moet hanteren en weet hij precies wat te doen wanneer hij in de val wordt gelokt.


03-08-2011 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al Pacino speelt Phil Spector in omstreden biopic

Al Pacino speelt Phil Spector in omstreden biopic

http://img834.imageshack.us/img834/6959/alpacinoh.jpgAl Pacino (71) gaat de wegens moord veroordeelde legendarische muziekproducer Phil Spector vertolken in een biopic voor HBO. Spector kreeg 19 jaar cel voor de moord op actrice Lana Clarkson in 2003. Sinds 2009 zit hij in de cel. De film focust zich op het proces van de man die met zijn 'Wall of Sound' de popmuziek een nieuw geluid verschafte.

Zijn advocate, Linda Kenny Braden, zou aanvankelijk door Bette Midler vertolkt worden. Wegens gezondheidsredenen haakte Midler af, ze wordt vervangen door Helen Mirren. Die kreeg waarschuwingen van vrienden van Clarkson, die menen dat het script sympathie opwekt voor Spector. "Mirren moet een gewetensonderzoek doen vooraleer ze deze rol aanvaardt", lieten ze weten. Maar Mirren liet zich niet intimideren en gaat door met het filmproject. De vrienden van Clarkson richten nu hun pijlen op de leden van de Academy om te verhinderen dat de film genomineerd wordt voor een Emmy Award.


03-08-2011 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie en verloofde Winehouse gaan op vakantie om te rouwen

Familie en verloofde Winehouse gaan op vakantie om te rouwen


http://img27.imageshack.us/img27/5647/familieenverloofdewineh.jpg

De vader, stiefmoeder, broer en verloofde van Amy Winehouse gaan tien dagen op vakantie om in alle rust te rouwen en het leven van de op 23 juli overleden zangeres te "vieren".

Vader Mitch, stiefmoeder Jane, broer Alex en haar verloofde Reg Traviss willen op die manier het overlijden van Amy verwerken. Ze willen ook weg uit Camden, Londen, waar het huis van Amy een pleisterplaats is geworden voor haar fans.

"De familie wil in alle rust rouwen. De hele tijd in Camden blijven, is voor hen te pijnlijk. Ze willen Amy's leven vieren en de verhalen over haar met elkaar delen", aldus een bron in The Sun.

Inmiddels onderzoekt de politie beelden van de bewakingscamera's in en rond Amy's huis om uit te vissen wat ze deed op de avond voor haar overlijden. Gisteren ondervroegen detectives nog Tony Azzopardi, de man die beweert dat hij Amy die vrijdagavond hielp om 14 gram crack en evenveel heroïne te kopen.

Volgens haar vader bleef Amy die avond thuis en moest haar lijfwacht haar nog aanmanen stil te zijn, nadat ze tot diep in de nacht zat te drummen. (br.hln - foto reuters)


03-08-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen en ex herenigd

Charlie Sheen en ex herenigd


http://img84.imageshack.us/img84/9049/charliesheenenbrookemue.jpg


Alsof er niets is gebeurd poseren Charlie Sheen en Brooke Mueller samen met hun zoontjes Bob en Max voor een familieportret.

Het tweetal lijkt hun onenigheden eindelijk aan de kant te hebben geschoven sinds Brooke door haar ex-man uit een afkickkliniek in Mexico werd gehaald.

Volgens Charlie heeft de tweeling veel plezier gehad met beide ouders. "Ons doel is dat we in harmonie met elkaar kunnen leven. En zondag was een fantastische start", vertelt hij aan website TMZ.com.

De acteur zou dan ook graag willen dat zijn ex bij hem in de buurt komt wonen zodra ze haar afkickprogramma heeft afgerond.


03-08-2011 om 11:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Lidell en Erykah Badu doen zomer doorbreken in Lokeren

Jamie Lidell en Erykah Badu doen zomer doorbreken in Lokeren

Klik op de foto om ' Call Tyrone ' van ' Erykah Badu ' te beluisteren

Knap staaltje timing, gisteren op de Grote Kaai in Lokeren. De eerste zomeravond die naam waardig, na weken van grijze druilerigheid, stond met Selah Sue, Jamie Lidell, Erykah Badu en dj Mix Master Mike in het teken van de zwarte, zwoele muziek. Hiphop, soul en funk geserveerd op een bedje raggamuffin, dat volstond ruimschoots om het volle plein zo nu en dan aan het dansen te krijgen.

Selah Sue, die nog in het voorprogramma van Jamie Lidell stond en Erykah Badu coverde, is aan haar ultieme veroveringszomer bezig en deed haar inmiddels vertrouwde ding: met haar staccatostem en pretentieloze verschijning charmeren zonder meer. Lokeren schonk haar een warm onthaal, maar spaarde de dansspieren voor Lidell en Badu.

Jamie Lidell, de Brit die via de beatbox en underground electro evolueerde naar aan Prince schatplichtige soulfunk, gaf in Lokeren het laatste concert van zijn tournee. Van toermoeheid hebben we niet veel gemerkt.

Lidell, met een ziekenfondsbrilletje en een indianenvest vol bellen en kralen, ging als een bezetene tekeer op zijn machinerie en toonde zich een begenadigd zanger, vooral in de hoge regionen.

Openen deed hij met 'Compass', titelnummer van zijn jongste door Beck geproduceerde album, de temperatuur liep op met 'What's The Use' en de hit 'Multiply', het meezingmoment van de avond kwam er met 'Another Day'.

Als toetje, speciaal voor het eind van de tournee, had Lidell zich afgevraagd welke cover hij zou kunnen brengen, want "meestal hou ik me aan mijn eigen materiaal". Knap verrassend zette hij zijn tanden in 'Bridge Over Troubled Water', in een eigenzinnige soulreggaeversie. "We hebben nog twee minuten", stelde de hyperkineet paniekerig vast, en de band stortte zich nog gauw op 'Little Bit of Feelgood'. Hoekig en organisch, dat klopte, maar ondanks Lidells trefzekere stem miste het geheel toch wat aan slagkracht en souplesse.

Dat leek Erykah Badu, na de opwarming met old skool hiphop van Mix Master Mike, beter te lukken. Alvast het geluid was voller, krachtiger en tegelijk gesofisticeerder. Pas na de door haar zalige backingzangeressen gezongen mantra 'Badu' komt de 'queen of neo soul' op: zelfverzekerde blik, Afrikaanse cape om, een deukhoed met drie kogelgaten aan één kant. Badu, inmiddels veertig en moeder van drie kinderen bij drie verschillende rappers, zegt blij terug in 'Belgium, Brussels' te zijn en vraagt zich - wellicht zonder enig besef van onze politieke perikelen - af hoe we het overleven. Badu heeft een boodschap, een van 'peace and love' en zelfontplooiing.

Muzikaal werd het een feest, alsof de grote Isaac Hayes over de opbouw en harmonie waakte. Loepzuiver en warm, echo's van acid jazz, maar nooit saai of te gepolijst. Hits heeft Badu de jongste jaren niet gehad, maar ze vroeg en kreeg telkens weer de toestemming om terug te gaan naar haar solodebuut 'Baduizm' uit 1997. Badu's zalige stem en inleving in 'On and On', 'Certainly' en 'Appletree' deed het publiek meedeinen, zo nu en dan gingen armen de lucht in. Badu trok haar cape uit om een veelkleurig catsuit en haar royale rondingen te onthullen, waarna ze zich afvroeg 'in what fucking town are we? Is it okay if I call you Belgium?'. Niet het minste gemor in de Durmestad. Stop dat in je pijp en rook het op, Bart De Wever. (br.hln)

Vanavond, dinsdag, spelen Airbourne, Kyuss Lives!, Triggerfinger en The Subs op de Lokerse Feesten.


02-08-2011 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse was verloofd

"Amy Winehouse was verloofd"


http://img855.imageshack.us/img855/7564/amywinehouseiy.jpg

Amy Winehouse zou enkele weken voor haar dood ten huwelijk zijn gevraagd door haar vriend, filmregisseur Reg Traviss.

De zangeres zou het aanzoek met een volmondig 'ja' hebben beantwoord omdat ze vastbesloten was haar oude leven, inclusief verslavingen, achter zich te laten.

"Amy hield van Reg. Ze wilde niets liever dan zijn vrouw worden en met hem een gezin stichten. Ze wilde haar demonen zo graag kwijtraken", vertelt een bron aan The Sun. Van de geruchten dat Amy enkele weken voor haar overlijden zou zijn gedumpt door Reg, is niets waar. "Ze wilden beiden de rest van hun leven met elkaar delen."

Amy zou een diamanten verlovingsring van de filmregisseur hebben gekregen, ze zouden volgend jaar trouwen. "Ze was haar toekomst zonder drugs en alcohol aan het plannen en Reg maakte daar een groot deel van uit. Door het aanzoek was ze alleen maar meer vastbesloten om de drank te laten".


02-08-2011 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meat Loaf valt weer flauw

Meat Loaf valt weer flauw

Klik op de foto om ' Paradise By The Dashboard Light ' te beluisteren


Zanger Meat Loaf is zondag voor de tweede keer in een week flauwgevallen. De 63-jarige zanger, die aan astma lijdt, viel flauw na een show in New Jersey en moest extra zuurstof toegediend krijgen. Na enkele minuten krabbelde hij weer op en leek hij volgens website TMZ weer helemaal herstel. Drie dagen eerder viel Meat Loaf ook al flauw tijdens een optreden in Pitssburgh.


02-08-2011 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty gaat muziek opnemen met

Pete Doherty gaat muziek opnemen met "goeie vriendin" Carla Bruni


http://img21.imageshack.us/img21/2967/petedohertyc.jpgAls we de Sunday Mirror mogen geloven, gaat Babyshambles-voorman Pete Doherty samenwerken met de zwangere Franse presidentsvrouw Carla Bruni. Die zou Doherty eerder dit jaar om een ontmoeting verzocht hebben en nadat de twee elkaar "verscheidene keren" ontmoetten zijn ze naar verluidt goeie vrienden geworden.

"Pete leerde Carla kennen en ze hebben een echte connectie", aldus de voormalige manager van Doherty. "Pete en Carla kunnen het goed met elkaar vinden en gaan in de toekomst zeker samen muziek maken. Pete loopt hoog op met haar", aldus een vriend van Doherty.

Bruni, die drie jaar geleden met Nicolas Sarkozy trouwde, heeft drie albums in het Frans uitgebracht en verkocht meer dan twee miljoen exemplaren.

Doherty is naast zijn muziek vooral bekend van zijn drugperikelen en zijn stormachtige relatie met Kate Moss. (br.hln)


02-08-2011 om 09:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
01-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avond voor Amy stierf hielp ik haar crack en heroïne kopen

"Avond voor Amy stierf hielp ik haar crack en heroïne kopen"

http://img12.imageshack.us/img12/8929/amywinehousece.jpg


Vandaag wil de politie in Londen een zekere Tony Azzopardi ondervragen. Die vriend van Amy Winehouse beweert dat ze hem op de avond voor haar overlijden vroeg haar te helpen drugs te scoren. Dat gebeurde vrijdagavond 22 juli om halftwaalf op de stoep voor The Eagle Bar, vlak bij haar woning in Camden.

Volgens de 56-jarige Tony, die zelf gebukt gaat onder een drank- en drugsverslaving en Winehouse leerde kennen via haar ex-man en junkie Blake Fielder-Civil, nam hij toen samen met Winehouse een taxi naar West Hampstead.

Daar belde hij een dealer op die ze allebei kenden. Die verkocht Winehouse, nog steeds volgens Azzopardi, 14 gram crack en net zoveel heroïne.

Daarna zette Winehouse Azzopardi thuis af. "Ze gaf me een kus op mijn wang, en dat was het: de laatste keer dat ik haar zag. Ze zag er goed uit, alsof ze een tijdje clean was geweest en was bijgekomen. Ik kon mijn oren niet geloven toen ik vernam dat ze overleden was".

De bewering van Azzopardi strookt niet met wat Amy's vader vorige week verklaarde, namelijk dat zijn dochter al drie jaar clean was en onlangs besloten had ook met drinken te stoppen.

Hoewel Amy's ouders pertinent stellen dat ze de avond voor haar overlijden thuis was gebleven en er volgens de politie geen drugs in haar huis werden aangetroffen, blijft Azzopardi bij zijn verhaal.

"Ik wil dat Amy's familie de waarheid kent. Ik wil hen helpen, maar ik maak me zorgen om mijn veiligheid", verklaart hij in de Daily Mirror.


01-08-2011 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25ste editie van Suikerrock lokt 100.000 bezoekers

25ste editie van Suikerrock lokt 100.000 bezoekers

http://img714.imageshack.us/img714/8500/tomjones.jpg
Tom Jones zorgde voor een van de hoogtepunten.


De 25ste editie van het Tiense stadsfestival Suikerrock, dat gisterenavond laat afsluit met concerten van Roxette en The Baseballs, heeft volgens organisator Walter Kestens circa 100.000 bezoekers over de vloer gekregen. Dat zijn er minder dan de 130.000 van vorig jaar, maar toen duurde het festival vijf dagen in plaats van vier dit jaar. De ordediensten, zowel als de hulpdiensten, hadden buiten de traditionele kleine verzorgingen weinig om handen.

Het absolute hoogtepunt van deze feesteditie was volgens Kestens het optreden van de Amerikaanse vedette Moby zaterdagavond, die voor een uitverkochte en zeer enthousiaste Grote Markt een overzicht bracht van al zijn hits. "Het was ongetwijfeld hét concert van 25 jaar Suikerrock en mogelijk ook van het hele festivalseizoen in ons land. Ik ben zeer trots dat we dit in Tienen gehad hebben", aldus Kestens. Andere hoogtepunten tijdens deze Suikerrock waren het optreden van charmezanger Tom Jones en rocker Iggy Pop.
 
Kestens verwacht voor vanavond nog heel veel ambiance met de Zweedse poprockgroep Roxette, die voor het eerst in tien jaar op wereldtournee is. Roxette zorgde twee decennia geleden voor tal van hits zoals "The Look", "Listen to your heart", "Sleeping in my car", enzovoort. De groep stopte er een tiental jaren geleden mee toen bij zangeres Marie Frederiksson een hersentumor werd vastgesteld. Nadat ze de ziekte overwon, werd vorig jaar een nieuw album opgenomen en trok de groep weer op tournee. (br.hln)


01-08-2011 om 10:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse domineert Britse hitparade

Amy Winehouse domineert Britse hitparade


http://img840.imageshack.us/img840/712/amywinehousew.jpg

De Britse hitparade wordt, een week na het overlijden van Amy Winehouse, gedomineerd door albums en singles van de souldame die stierf op 27-jarige leeftijd.

Haar baanbrekende album 'Back to Black' uit 2006 staat na vier jaar opnieuw op één, en haar debuutalbum 'Frank' op vijf. Voorts staan vijf Winehouse-liedjes in de top 40 van de singles.

Amy Winehouse, die een constant gevecht leverde tegen drugs- en alcoholverslaving, werd vorige week zaterdag dood aangetroffen in haar woning en afgelopen dinsdag in alle intimiteit gecremeerd in Londen.

Blake Fielder-Civil heeft intussen voor de eerste keer van zich laten horen sinds de dood van zijn ex-vrouw. Hij deed dat in de Britse krant Daily Mail. Blake vond zijn relatie met Winehouse "ongezond". Ze hadden naar eigen zeggen altijd ruzie over drugs. "We hielden zielsveel van elkaar maar op een ongezonde en afhankelijke manier."

Het is volgens de man onmogelijk om tegelijkertijd een relatie te hebben en ook verslaafd te zijn aan heroïne. "Als je zonder geld zit, ga je stelen en dan zit je de helft van de tijd in de gevangenis. Dat is geen normale manier van leven."

En Blake kan het weten. Hij zit een celstraf uit van 32 maanden voor het plegen van een inbraak.


01-08-2011 om 09:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans boos op Rihanna omdat ze zich uithongert

Fans boos op Rihanna omdat ze zich uithongert

http://img232.imageshack.us/img232/4650/rihannah.jpg


Zangeres Rihanna heeft op het web heel wat controverse veroorzaakt omdat ze had bekend dat ze zichzelf uithongerde voor een fotoshoot in het magazine Esquire. Haar fans reageerden hier erg boos op en zeggen dat ze een slecht voorbeeld geeft.

De 23-jarige schoonheid zette op Twitter dat ze minder at omdat ze gefotografeerd zou worden voor het mannenblad. "Ik heb gisteren mijn eerste cover voor Esquire ingeblikt. Niet veel voorbereiding daarvoor buiten waxen + uithongeren." Misschien voelde de zangeres zich geïntimideerd door sommige van de voorgaande sterren die celebrityfotograaf Russel James op zijn repertoire heeft staan. Hij werkte al voor het lingeriemerk Victoria's Secret en verscheen naast Tyra Banks in America's Next Top Model.

Als snel gaven haar fans kritiek op haar bekentenis. Ze reageerden dat ze hiermee een slechte boodschap geeft aan haar fans. De zangeres echter negeerde de commentaren en zette later: "Britse Vogue, here I come." Fans zullen zich nu afvragen of de ster zichzelf regelmatig uithongert voor een fotoshoot, ze is ook te zien op de cover van de nieuwste editie van Glamour, in een reeks prachtige vintagejurken. Woensdag zag ze er op weg naar de fotoshoot niet zo glamoureus als anders uit. Haar kapsel was kroezelig, ze droeg een onflatterende jumpsuit, met groene sandalen, een gouden ketting en een donkere zonnebril.

Vorig jaar haalde de zangeres echter scherp uit naar een ster uit 'Big Brother' die heel wat berichten over anorexia postte nadat hij onthulde dat hij dieetpillen zou lanceren. "Door zon'n dingen verpesten meisjes hun lichamen."


01-08-2011 om 09:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams vereeuwigen handjes en voetjes Harper in gouden afgietsels

Beckhams vereeuwigen handjes en voetjes Harper in gouden afgietsels


http://img696.imageshack.us/img696/5250/davidbeckhama.jpg


David en Victoria Beckham hebben de handjes en voetjes van hun dochtertje Harper laten afgieten in gouden replica's. Dat grapje kostte zo'n 1.140 euro. Het koppel liet de gegoten ledematen vanuit Londen naar hun huis in LA zenden. Dat kon The Sun achterhalen.

Mama Victoria (37) had vormpjes laten maken van de vingertjes en teentjes van haar teergeliefde gouden dochter Harper. Die werden naar First Impressions in Londen gestuurd, de firma die onder meer de voetjes van Leo, het zoontje van Tony en Cherie Blair, vereeuwigde in het brons. En lichaamsdelen van Elton John, Joanna Lumley en Jonathan Ross passeerden er eerder ook al de revue.

David 'Goldenballs' Beckham (36) is aan zijn laatste seizoen bezig in de VS bij LA Galaxy. Verwacht wordt dat het Britse celebkoppel daarna weer naar Beckingham Palace terugkeert in Herfordshire, waar nu nog renovatiewerken aan de gang zijn.


01-08-2011 om 09:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!