Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé is zwanger

Beyoncé is zwanger


http://img97.imageshack.us/img97/6510/bayonce.jpg


Beyoncé is zwanger van haar eerste kindje. Dat maakte ze zelf bekend op de rode loper tijdens de MTV Video Music Awards in Los Angeles.

MTV bracht het nieuws als eerste naar buiten op twitter en Beyoncé's manager heeft het nieuws intussen bevestigd. Later op de avond trad ze nog op tijdens de show, knoopte de 29 jaar oude zangeres haar vestje open en wreef ze veelbetekenend over haar buik. Daarop namen de camera's haar echtgenoot en rapper Jay-Z in beeld, die samen met collega Kanye West uitbundig reageerde.

Beyoncé trouwde in 2008 met rapper Jay-Z. Het gonsde al langer van de geruchten, maar de zangeres zei telkens dat ze nog niet klaar was om moeder te worden. Ze zei eerder wel dat ze in verwachting wilde zijn voor haar dertigste. Die leeftijd bereikt ze komende zondag.


29-08-2011 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Jones is opgenomen in het ziekenhuis

Tom Jones is opgenomen in het ziekenhuis

Klik op de foto om ' Sex bomb ' te beluisteren




Tom Jones is opgenomen in een ziekenhuis in Monte Carlo in Monaco. De Welshe zanger heeft gisteravond op advies van een dokter een concert moeten annuleren. Hij had uitdrogings-verschijnselen.

Het optreden zou het laatste geweest zijn van een drie maanden durende tournee.


29-08-2011 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
28-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer van Antwerpen lokte 270.000 bezoekers

Zomer van Antwerpen lokte 270.000 bezoekers

http://img192.imageshack.us/img192/2394/deduiker.jpg


De zeventiende editie van de Zomer van Antwerpen lokte ondanks het slechte weer van de voorbije twee maanden toch nog 270.000 bezoekers naar de Scheldestad. Ze konden op verschillende locaties genieten van theater, muziek, circus en film.
 
Met de passage van het luchtschip de Aeroflorale II werd de Zomer begin juli stevig op gang getrokken. Maar liefst 50.000 nieuwsgierigen woonden de botanische experimenten van kapitein FD en zijn bemanning bij. Wat de voorstellingen betreft, zijn 'Hector Mann en the Fizzy Pop Limonadefabriek' en 'De broers Perdu' de onbetwiste Zomer-toppers.
 
De zon liet het de voorbije maanden geregeld afweten, maar op één voorstelling na konden alle geplande activiteiten plaatsvinden. Vorig jaar lokte de Zomer van Antwerpen ruim 1 miljoen bezoekers, maar toen was er de driedaagse passage van 'De Duiker, zijn hand en de Kleine Reuzin', die een massa kijklustigen mobiliseerde.


28-08-2011 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annelies Van Herck bevalt van zoontje Jakob

Annelies Van Herck bevalt van zoontje Jakob

http://img171.imageshack.us/img171/8213/anneliesvanherck.jpg


VRT-nieuwsanker Annelies Van Herck is deze ochtend bevallen van een zoontje, Jakob. De vader, VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck, laat weten dat beide ouders in de wolken zijn met de komst van hun kindje. Dat meldt de VRT in een persbericht.


Jakob weegt 4 kilogram en is 55 centimeter groot. Voor Van Droogenbroeck, die voor VRT het economische nieuws volgt, is het zijn eerste kindje. Annelies Van Herck heeft al een zoontje, Elias.
 
"Het is allemaal heel overweldigend. Het is een gevoel waar zelfs de beste dag op de beurs niet aan kan tippen", laat Van Droogenbroeck weten.
 
Tijdens het zwangerschapsverlof van Annelies Van Herck neemt Goedele Wachter de presentatie van Koppen XL over.


28-08-2011 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Party City Parade in Brussel lokt 3.500 feestvierders

Party City Parade in Brussel lokt 3.500 feestvierders

http://img641.imageshack.us/img641/6516/cityparade.jpg


De elfde editie van de City Parade in de Brusselse Noordwijk heeft een pak minder volk getrokken dan vorig jaar aan de voet van het Atomium. De "afterparty" van het technofeest op de site van Tour & Taxis wist zo'n 3.500 bezoekers te lokken. Dat meldt woordvoerder Christian De Coninck van de lokale politie Brussel Hoofdstad-Elsene.

Het technofeest van 2010 trok volgens de organisatie nog zowat 100.000 bezoekers op de Heizel. De elfde editie van City Parade bracht, volgens de politie, slechts 15.000 bezoekers op de been voor de parade op de openbare weg en 3.500 zakten af naar de parking van Tour & Taxis voor de betalende Closing Party.
 
In totaal werden 26 mensen administratief opgepakt en de politie verrichtte ook 17 gerechtelijke aanhoudingen voor onder meer dronkenschap, drugsgerelateerde feiten, het bezit van verboden wapens en vechtpartijen. Zowat 130 personen werden verzorgd door het Rode Kruis en zeventien mensen werden met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. (br.hln - beeld photonews)


28-08-2011 om 16:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt redt leven van figurante

Brad Pitt redt leven van figurante


http://img709.imageshack.us/img709/8932/bradpittfu.jpg


Brad Pitt heeft tijdens de opnames van zijn nieuwste film World War Z het leven van een vrouw gered. De 47-jarige acteur nam op George Square in het Schotse Glasgow een scène op waarin meer dan 700 figuranten op de vlucht slaan voor zombies, toen een vrouw ongelukkig ten val kwam.

Op een gegeven moment liep het bijna helemaal mis toen een vrouw ei zo na door de vluchtende massa werd vertrappeld. Toen de figurante voorover viel greep Brad onmiddellijk in en redde zo haar leven.

"Ze kon haar ogen niet geloven toen Brad haar rechttrok", vertelt een ooggetuige aan The Scottish Sun. "Hij had geen tijd om met haar te praten omdat ze zich middenin de scène bevonden. Achteraf vertelde ze dat ze Brad ontzettend dankbaar was voor zijn heldendaad. Haar knie zag er niet goed uit."

Brangelina en de kids zouden nog een paar weken in Schotland blijven, totdat de opnames van World War Z erop zitten. Het gezin verblijft momenteel in een luxueus optrekje uit de 16e eeuw. (br.hln - foto reuters)


28-08-2011 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brazilië protesteert tegen boek dat Rio 'hoofdstad van de seks' noemt

Brazilië protesteert tegen boek dat Rio 'hoofdstad van de seks' noemt


http://img703.imageshack.us/img703/5311/sevendaysinrio.jpg



Het Braziliaanse ministerie van Buitenlandse Zaken gaat bij de Amerikaanse regering protesteren tegen de roman 'Seven days in Rio'. In het boek van Francis Levy wordt Rio de Janeiro niet alleen beschreven als "wereldhoofdstad van de seks", de auteur stelt tevens dat "er evenveel prostituees in Rio zijn als ratten in de metro van New York".

Een Braziliaanse regeringsfunctionaris noemde die stellingen ontoelaatbaar. De regering in Washington moet er volgens hem voor zorgen dat Levy die weer intrekt.

28-08-2011 om 09:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse vereeuwigd op doek

Amy Winehouse vereeuwigd op doek


http://img600.imageshack.us/img600/7901/amywinehousevereeuwigd.jpg


Kunstenaar Johan Andersson uit Londen heeft een portret geschilderd van de op 23 juli overleden Amy Winehouse. Vanaf nu is de creatie te bewonderen in de Londense wijk Notting Hill. "Ik voelde me echt vereerd. Ik was ontroerd door haar leven, haar talent, haar kwetsbaarheid als persoon en haar beproeving om een beroemdheid te zijn", klinkt het.

Het schilderij maakt deel uit van een serie die Andersson maakt omtrent 'The 27 Club', artiesten die allemaal op die jonge leeftijd stierven. In de bewuste gallery 118 krioelt het van sterren. Zo is ook voormalig dictator Mouammar Kadhafi aan de muur te vinden. (br.hln - beeld photonews)


28-08-2011 om 09:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
27-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan De Smet (De Nieuwe Snaar) krijgt programma op Radio 1

Jan De Smet (De Nieuwe Snaar) krijgt programma op Radio 1


http://img29.imageshack.us/img29/336/jandesmet.jpg


Jan de Smet, zanger van De Nieuwe Snaar, krijgt een eigen programma op Radio 1. Komende maandag wordt de zender gerestyled, met andere jingles en een reeks nieuwe programma's.

'Closing Time' vervangt vanaf maandag elke weekdag om 23 uur 'Exit Plus'. Maandag staat in het teken van blues, met Jan Sprengers als presentator, die de gepensioneerde Mark Lefever vervangt.

Op dinsdag presenteert voortaan Jan De Smet, die een keuze maakt uit zijn eigen platenkast. Woensdag blijft in het teken staan van folk, donderdag zwaait wereldmuziek de plak en vrijdag staat jazz centraal.
Nieuw op zondagmiddag is de geschiedkundige reeks 'Passato'. Op zondagvoormiddag is er voortaan 'Blue Bayou', "de zondagmiddagblues met Barbara Rottiers", aldus de VRT.

De actualiteitsuitzendingen 'De Ochtend', 'Peeters & Pichal', 'Joos', 'Vandaag' en 'Nieuwe Feiten' blijven behouden. (br.hln)


27-08-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orde- en hulpdiensten starten met verwerkingsproces Pukkelpop

Orde- en hulpdiensten starten met verwerkingsproces Pukkelpop


http://img819.imageshack.us/img819/90/pukkelpop.jpg


In het provinciehuis in Hasselt zijn gisterenavond de orde- en hulpdiensten samengekomen om te starten met het verwerkingsproces van het Pukkelpopdrama van donderdag 18 augustus. "Het wordt een soort afsluiten van de interventie, waarbij alle hulpverleners met mekaar over de gebeurtenissen kunnen praten. Ze krijgen ook uitleg over het nazorgtraject", vertelde traumapsycholoog Erik De Soir, die de hulpverleners toesprak.

"Ook donderdag tijdens de herdenkingsbijeenkomst hebben brandweer, politie en Vlaams Kruis moeten werken om eventueel bijstand te verlenen", aldus De Soir. "De hulpverleners hebben nog geen tijd gehad om over het drama te praten. Daarom is het van belang deze mensen nu bijeen te brengen. Volgende week gaan we de verantwoordelijken van de 120 verenigingen, die op Pukkelpop gewerkt hebben, samenroepen in het kader van de psychosociale hulpverlening om aan te geven welk nazorgtraject er bestaat voor dergelijke rampen."
 
"Voor de brandweer van Hasselt waren het zware tijden, want eerst raakte hun ambulance betrokken bij een ongeval", vervolgde De Soir. "Dan was er de ramp op Pukkelpop en vervolgens een nacht met zware onweders. De artsen en verpleegkundigen van het Jessa-ziekenhuis hadden donderdag nog eerst een vijfjarig slachtoffertje van een verdrinking moeten reanimeren. Het werk gaat gewoon verder, maar nu kunnen we hen een rustpunt gunnen."
 
In het provinciehuis daagden veel mensen van de orde- en hulpdiensten op. Ook gouverneur Herman Reynders en burgemeester Hilde Claes waren aanwezig. De hulpverleners kregen ook een folder mee met info over de zorg na een ramp.


27-08-2011 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman opent restaurant in Antwerpen

Sergio Herman opent restaurant in Antwerpen

http://img143.imageshack.us/img143/8179/sergioherman.jpg


Maandag presenteert Sergio Herman zijn nieuw restaurant in Antwerpen. In het najaar van 2013 zal La Chapelle de deuren openen in het voormalige Militair Hospitaal. Dat schrijft De Morgen vandaag.

Er is maanden gespeculeerd over het restaurant. Na Oud Sluis en Pure C zou de topchef Sergio Herman in Antwerpen een derde restaurant openen. De exacte locatie bleef lang onduidelijk, maar nu ligt het vast: La Chapelle zal komen op de site 't Groen Kwartier, voordien het Militair Hospitaal.

Terwijl Pure C gericht is op de locatie - op het strand van Cadzand - zal ook dit project een eigen karakter krijgen, aangepast aan de stadsomgeving. Sergio Herman heeft Nick Bril, zijn huidige rechterhand en chef in Oud Sluis, de sleutels van de keuken toevertrouwd. Voor de inrichting is de Nederlandse architect Piet Boon aangetrokken.


27-08-2011 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica tot tranen toe bewogen tijdens opnames met Lou Reed

Metallica tot tranen toe bewogen tijdens opnames met Lou Reed


http://img695.imageshack.us/img695/8858/metallicaos.jpg



De opnames van 'Lulu', het meest spraakmakende album ooit zonder dat iemand er wat van heeft gehoord, waren bij momenten bijzonder emotioneel. Vooral de song 'Junior Dad' raakte een gevoelige snaar bij de heavy metal jongens.

Gitarist Kirk Hammett: "Ik had net mijn vader verloren, drie of vier weken voor we dat nummer opnamen. Ik moest wegrennen uit de controlekamer en plots stond ik te janken in de keuken".

Hammett kreeg er gezelschap van zanger-gitarist James Hetfield, wiens vader hem en zijn moeder verliet toen hij dertien was. "James kwam de keuken binnen en was ook aan het huilen. Lou slaagde erin de twee gitaristen van Metallica onderuit te halen met zijn waanzinnig poëtische tekst".

In 'Junior Dad' zingt Reed: 'Say hello to junior dad/The greatest disappointment/Age withered and changed him'.

Het album 'Lulu' is gebaseerd op teksten die Reed oorspronkelijk schreef voor de gelijknamige theaterproductie in Berlijn. Het album komt op 31 oktober uit in Europa, een dag later in de VS.


26-08-2011 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé nooit eerder zo erotisch

Beyoncé nooit eerder zo erotisch

Klik op de foto om de clip te bekijken




Lingerie in luipaardmotief met jarretellen, een doorschijnende glitterjurk, een frontale kijk op haar boezem,... Beyoncé haalt duidelijk weer alles uit de kast om van haar jongste single 1+1 een succes te maken.

Hoewel de popdiva nooit eerder zo erotisch uit de hoek gekomen is, zit er ook een bijzonder breekbaar kantje in. Op een gegeven moment bengelen er zelfs tranen uit haar ogen.

Beyoncé, die deze trage maar emotionele liefdesballade voor het eerst zong tijdens de finale van 'American Idol' in mei, noemt dit haar favoriete nummer van haar laatste album. Nu al is het met argusogen uitkijken hoe ze het er zondag zal vanaf brengen tijdens de MTV Video Music Awards. (br.hln)


26-08-2011 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Checklist van verzekeringen Pukkelpop op website Assuralia

Checklist van verzekeringen Pukkelpop op website Assuralia


http://img62.imageshack.us/img62/5668/verzekeringenpukkelpop.jpg


Voor de slachtoffers van het noodweer dat vorige week donderdag het festival Pukkelpop in Hasselt trof, heeft Assuralia op zijn website een overzicht geplaatst van alle verzekeringen die kunnen helpen, telkens met het juiste aanspreekpunt, zo heeft de beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen meegedeeld.
 
De vereniging geeft op assuralia.be een lijst van de polissen die in aanmerking komen voor lichamelijke letsels, voor schade aan zaken, voor rechtshulp en voor vergoeding door een andere.
 
Het noodweer dat tijdens Pukkelpop over Kiewit trok, kostte aanvankelijk vier mensen het leven, terwijl acht anderen zwaargewond raakten. Een van deze acht stierf dinsdagnacht, wat de balans van het aantal doden op vijf bracht. Tientallen festivalgangers liepen lichtere verwondingen op door de ravage die het onweer aanrichtte.


26-08-2011 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway: Wilde vroeger non worden


Anne Hathaway: "Wilde vroeger non worden"


http://img571.imageshack.us/img571/3095/annehathawayo.jpg


Heel wat acteurs en actrices willen het in Hollywood maken, maar de kans dat hun droom ook werkelijkheid wordt is bijzonder klein. Daar was ook Anne Hathaway zich van bewust, en kwam daarom met een ambitieus back-up plan op de proppen: non worden.

"Toen ik jonger was, heb ik een tijdje overwogen om non te worden. Je weet wel hoe je als kind de meest uiteenlopende beroepen uitkiest. Ik wilde in de eerste plaats actrice worden, non worden was mijn back-up plan voor het geval mijn filmcarrière zou mislukken."

Anne weet precies wat ze wil, en dat laat ze ook duidelijk zien wanneer ze op de filmset staat: "Het enige waar ik me ooit slecht om heb gevoeld, is wanneer mijn acteerprestatie niet perfect is." (br.hln)


26-08-2011 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga en Jamie Foxx gelinkt aan internationaal drugskartel

Lady Gaga en Jamie Foxx gelinkt aan internationaal drugskartel


http://img641.imageshack.us/img641/6743/ladygagajjj.jpg


De namen van Lady Gaga en acteur Jamie Foxx worden gelinkt aan een internationaal drugskartel. De sterren zijn immers vrienden én zakenpartners van twee mannen die er nu van beticht worden het brein te zijn achter de criminele organisatie. Met het stinkende zaakje zijn naar verluidt miljoenen gemoeid.

Warren Braithwaite werd op 14 juni gearresteerd omdat hij zo'n 4.500 kilo marihuana versmokkeld zou hebben van Mexico naar de VS. De drugssectie had hem al een jaar in het vizier, maar sloeg pas toe toe nadat ze voldoende (afluister)bewijs tegen hem verzameld hadden. Nog geen twee weken voor hij in de boeien geslagen werd, woonde hij samen met Foxx een liefdadigheidsevent ter ere van NBA-legende Magic Johnson bij. Braithwaite, die vijftig jaar cel riskeert, pleit onschuldig.

Lady Gaga heeft dan weer banden met zijn kompaan Kevin Mucthison. Die laatste werkte mee aan haar 'Heartbeats'-hoofdtelefoons en heeft nu bizar genoeg ook een gelijkaardig project met Foxx lopen.

Gaga en Foxx worden niet officieel verdacht, maar de politie onderzoekt wel of hun geld in het illegale bedrijfje van de drugssmokkelaars gepompt werd. Vast staat wel dat Braithwaite dankzij zijn contacten met Foxx ook zakendeals kon afsluiten.


26-08-2011 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss China "te Chinees" om Miss Universe te worden

Miss China "te Chinees" om Miss Universe te worden

http://img585.imageshack.us/img585/4093/misschina.jpg

Al meer dan tien jaar is er geen Chinese vrouw in geslaagd Miss Universe te worden en daar willen de Chinezen verandering in brengen. Hun troef is de 24-jarige Lou Zilin: 1,83 meter groot, ravenzwart haar, onberispelijke huid, smalle heupen, grote ogen en volle lippen.

Maar haar coach, Yue-Sai Kan, vindt dat er nog veel werk aan de winkel is. Ze is vastberaden Lou te laten winnen, maar daarvoor moet ze "wat minder Chinees" worden.

En dus werd Lou herdoopt tot Rosaline en werd ze naar New York gestuurd om er lessen in Amerikaanse etiquette en gewoontes te krijgen. Zo leert ze hoe zich te gedragen tijdens chique recepties.

"De vrouwen die Miss Universe winnen zijn zelfverzekerd en sociaal heel vaardig, Chinese vrouwen worden opgevoed om bescheiden en gereserveerd te zijn", weet Kan.


26-08-2011 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Wood staat al twee jaar droog

Ron Wood staat al twee jaar droog

Klik op de foto om ' Ooh La La ' te beluisteren





Rolling Stones-gitarist Ron Wood (64), die jarenlang op een dieet van Guinness en vodka leefde, heeft de fles vaarwel gezegd. Volgens zijn huidige vriendin, poloinstructrice Ana Araujo, staat hij al twee jaar droog. Ze kreeg Wood zo ver alle drank uit zijn bar in zijn huis in Ierland in de gootsteen te gieten. Wood in de Daily Mail: "Ik tapte de beste Guinness van heel Ierland. Maar Ana heeft me aangespoord om de drank te laten en mijn bar is nu een koffiesalon".

Ook Mick Hucknall, de Simply Red-zanger die zingt bij Woods band The Faces, bevestigt dat Wood zijn drankdemonen heeft verslagen. "Ik drink nog altijd, maar ik heb dan ook geen drankprobleem, bij mij is het geen verslaving. Ik ken mijn grenzen. Maar voor Ronnie is het moeilijk, als we van het podium komen en beginnen drinken. Voor we beginnen lullen, maakt Ronnie zich uit de voeten. Het ligt nog gevoelig voor hem, in het gezelschap te zijn van mensen die wel drinken. Maar het is geen strijd meer voor hem".


26-08-2011 om 11:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga is machtigste vrouwelijke celeb

Lady Gaga is machtigste vrouwelijke celeb


http://img849.imageshack.us/img849/9365/ladygagao.jpg


Volgens het zakenblad Forbes is Lady Gaga de machtigste vrouwelijke celebrity ter wereld. Ze steekt daarmee Oprah Winfrey voorbij in de lijst die de zakenanalisten van Forbes jaarlijks opstellen. In de tophonderd staat Lady Gaga op elf.

Vorig jaar stond Oprah nog op de derde plaats, nu tuimelt ze naar de veertiende positie. In de toptien staan geen showbizzfiguren, die lijkt voorbehouden aan politici en zakenvrouwen. 

Eerder dit jaar bleek Lady Gaga al de machtigste vrouw in de celebritylijst van Forbes, "niet enkel omdat ze 90 miljoen dollar verdiende, maar ook omdat ze 32 miljoen fans heeft op Facebook en 10 miljoen volgelingen op Twitter".

Opmerkelijk in de nieuwe lijst zijn de Britse koninging Elizabeth II op nummer 49, supermodel Giselle Bundchen op 60 en hoofdredacteur van Vogue Anna Wintour op 69. (bang/lb)

Toptien van de machtigste vrouwen volgens Forbes
1. Angela Merkel (Duits bondskanselier)
2. Hillary Clinton (Amerikaans minister van Buitenlandse Zaken)
3. Dilma Rousseff (president van Brazilië)
4. Indra Nooyi (PepsiCo)
5. Sheryl Sandberg (Facebook)
6. Melinda Gates (Bill & Melinda Gates Foundation)
7. Sonia Gandhi (voorzitter Indiase Congrespartij)
8. Michelle Obama (presidentsvrouw VS)
9. Christine Lagarde (voorzitter IMF)
10. Irene Rosenfeld (Kraft Foods)


25-08-2011 om 15:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Back to Black' best verkochte album van de eeuw

'Back to Black' best verkochte album van de eeuw

Klik op de foto om ' Back To Black ' te beluisteren





'Back to Black' is in Groot-Brittannië het best verkochte album van de eeuw geworden. Met 3.259.100 verkochte exemplaren stoot Amy Winehouse postuum het debuutalbum van James Blunt van de troon. Dat maakte Official Charts Company vandaag bekend.

James Blunt moest deze week met 3.241.118 verkochte albums de duimen leggen tegen de overleden soulzangeres. Toen de 27-jarige Winehouse vorige maand dood werd aangetroffen, piekte de verkoop van 'Back to Black', en belandde haar album uit 2006 op amper een paar dagen tijd opnieuw op de eerste plaats in de hitlijsten.

Crooner Tony Bennet (85) zal aanstaande zaterdag op de MTV Video Music Awards hulde brengen aan de overleden soulzangeres. In maart werkten Bennett en Winehouse nog samen aan het nummer 'Body and Soul', dat Bennett "een getuigenis van jaar artistieke genie en haar talent als een van de meest eerlijke muzikanten die ik ooit heb ontmoet" noemt. Tijdens de uitreiking zullen er nooit vertoonde beelden van Bennet en Winehouse in de opnamestudio worden getoond.

Winehouse, die jarenlang met een drugs- en alcoholverslaving kampte, werd op 23 juli dood aangetroffen in haar appartement in Camden. Met haar overlijden werd de zogenaamde '27 Club' uitgebreid. Net als rockgoden Kurt Cobain, Jim Morrison, Jimi Hendrix en Janis Joplin werd Winehouse niet ouder dan 27.


25-08-2011 om 11:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!