NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 1 miljoen euro voor originele dubbele strippagina van Hergé

Meer dan 1 miljoen euro voor originele dubbele strippagina van Hergé

http://oi64.tinypic.com/2zsxyfl.jpg

Een originele dubbele pagina uit het Kuifje-album "De scepter van Ottokar" is vandaag tijdens een stripveiling in Parijs afgehamerd op 1,046 miljoen euro. Dat deelde het veilinghuis Artcurial mee. "Het is pas de tweede keer dat een dubbele pagina van Kuifje de kaap van één miljoen euro overschrijdt", zei expert Eric Leroy.

In oktober vorig jaar ging een andere originele dubbele pagina van "De scepter van Ottokar" (een vluchtpoging van Kuifje in een jachtvliegtuig) van de hand voor meer dan 1,5 miljoen euro bij Sotheby's in Parijs.

Artcurial had een bedrag tussen 600.000 en 800.000 euro geschat voor de laatste twee bladzijden van het album van de Belgische striptekenaar, die zaterdag werden verkocht door de Franse zanger Renaud, blijkbaar ook een verwoed stripverzamelaar. De tekeningen in Chinese inkt en blauwe aquarel en gouache werd door een "Europese verzamelaar" telefonisch gekocht, aldus Leroy.

"De scepter van Ottokar", gepubliceerd in 1939, is het achtste album met de avonturen van Kuifje. Renaud kocht de dubbele pagina van de weduwe van de Franse striptekenaar Le Rallic, voor wie Hergé had gewerkt. "Dat kostte me destijds 100.000 Franse frank. Het was de zwaarste investering uit heel mijn collectie", zei de zanger.

30-04-2016 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elizabeth en Harry grinniken om opscheppende Obama's

Elizabeth en Harry grinniken om opscheppende Obama's

http://oi63.tinypic.com/156ba6e.jpg

De Britse koningin Elizabeth is niet onder de indruk van de grootspraak van de Amerikaanse president Barack Obama en zijn vrouw Michelle. De Obama's waarschuwden prins Harry vrijdag voor de Amerikaanse deelnemers aan de Invictus Games. Harry schakelde de hulp van zijn oma Elizabeth in voor een grappige reactie.

Michelle herinnerde prins Harry eraan dat hij tegen de Amerikaanse deelnemers had gezegd dat ze hun best moeten doen. "Weet wat je vraagt", zegt Barack in een video die Michelle vrijdag deelde via Twitter. Achter het presidentieel paar staan drie militairen die intimiderend over moeten komen.

Harry reageerde aanvankelijk in een tweetal tweets, de eerste die hij sinds 2014 verstuurde. "Hoe ga ik dit overtreffen?", vroeg de 31-jarige prins zich af. Niet veel later verscheen een video waarin Harry en koningin Elizabeth naar foto's van de vorige Invictus Games kijken. "Jammer voor jullie was ik niet alleen toen jullie me die video stuurden", schreef Harry bij de beelden.

In Harry's filmpje is te zien hoe de Britse vorstin met haar kleinzoon naar de video van de Obama's kijkt. "O echt? Alsjeblieft", reageert Elizabeth terwijl ze haar schouders ophaalt.

De Invictus Games, die werden bedacht door prins Harry, worden volgende maand gehouden in het Amerikaanse Orlando. Michelle Obama zet zich ook in voor de spelen voor oud-militairen en gewond geraakte veteranen. De prins en de presidentsvrouw zijn goede bekenden van elkaar, vorige week begroette Harry Michelle met twee kussen toen zij en Barack voor een diner naar Kensington Palace kwamen.

30-04-2016 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prince reed kilometers om voor medicijnen"

"Prince reed kilometers om voor medicijnen"

http://oi63.tinypic.com/2ec1xm0.jpg

Prince heeft vlak voor zijn dood kilometers omgereden om pijnstillers te krijgen. Dat meldt TMZ. Volgens de showbizzsite deed de popster dat omdat hij bij de apothekers bij hem in de buurt waarschijnlijk niets meer kon krijgen.

TMZ claimt dat Prince op de avond voor zijn dood bij een apotheker is geweest die zo'n 10 kilometer bij Paisly Park (nabij Minneapolis) vandaan ligt. En dat terwijl er in zijn buurt acht andere apothekers zijn.

Mogelijk kon Prince bij die apothekers geen pillen meer op recept krijgen omdat hij er al te vaak was geweest. Amerikaanse apothekers zetten klanten die te vaak voorgeschreven pillen komen halen op een speciale lijst.

Of dat de reden is dat Prince omreed voor zijn medicijnen, is niet duidelijk. Familieleden van de musicus zeggen tegen TMZ dat ze bezorgd waren dat Prince valse namen gebruikte om pillen los te peuteren bij dokters en apotheken.

30-04-2016 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jindra een halfjaar na 'K3 zoekt K3': "Ze hebben een bitch van me gemaakt. Ik krijg nog altijd haatmails"

Jindra een halfjaar na 'K3 zoekt K3': "Ze hebben een bitch van me gemaakt. Ik krijg nog altijd haatmails"

http://oi66.tinypic.com/bg2x34.jpg

Afgelopen november kozen De Lage Landen hun nieuwe K3. Hanne, Marthe en Klaasje kregen de sterrenstatus. Voor Jindra Van Schaijk (23), de hoogblonde nét-niet, wachtte de vergeetput. Pas nu, zes maanden later, kruipt ze daar heel langzaamaan weer uit en praat ze. Dat doet ze openhartig en kwetsbaar. "Ik zit zelfs nu nog de hele tijd met tranen in de ogen."

Amsterdam, vrijdagmiddag. In de stad waar Jindra woont, kleurt alles oranje. Het is de week van Koningsdag, en twee dagen heeft hier alles platgelegen. Overal liggen nog ingedeukte bierbekers, staan podia, en vlak bij het theehuis waar we hebben afgesproken, breekt een reuzenrad de gebruikelijke skyline. De veegploegen zijn hun bed nog niet uit geraakt, maar Jindra wél. Gezwind fietst ze de straat in - het type meisje dat je al van ver ziet aankomen. Vuurrood gestifte lippen, blonde haren - twee tinten donkerder dan hoe we haar vorig jaar op televisie zagen. Breed glimlachend komt ze binnen. Op de trui die ze draagt, lees ik een opschrift. 'No hard feelings.' Nog niks gezegd, en het punt is al gemaakt.

De kijker was keihard voor jou. Je bent afgemaakt op de sociale media.
"Tijdens de bootcampafleveringen had ik m'n oma een keer aan de lijn. Helemaal in tranen was ze. 'Kindje. Zoals ze jou neerzetten. Dat klópt toch niet?' Kort daarna is het begonnen met de berichtjes. Eerst was dat nog voorzichtig. 'Amai die Jindra', schreef dan iemand. In de weken daarna verergerde het. Ik herinner me de ochtend waarop ik wakker werd en m'n telefoon helemaal uitpuilde van de berichten. 'HOER!' 'SLET!' 'ACHTERBAKSE!', 'GEHANDICAPTE!', 'ARROGANTE!' Ik heb de screenshots naar een productiemedewerkster gestuurd en heb gezegd: 'Ik kan niet meer.'"

"Ik had iemand nodig op dat moment. Gert. Kristel. Anybody. Gewoon iémand die eens naar me toe kwam. Om een arm rond mijn schouder te leggen. Of te zeggen: 'We zijn er voor je.' Maar dat gebeurde niet. Kon niet, mocht niet. Want het was een wedstrijd. De enige die naar me luisterde, was zangcoach Kristof. Hij moést ook wel. Zingen is: jezelf openzetten. Maar als ik dat deed, huilde ik alleen maar."

30-04-2016 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportcommentator Peter Baert (52) overleden

Sportcommentator Peter Baert (52) overleden

http://oi63.tinypic.com/bdo0na.jpg

Sportcommentator Peter Baert is deze morgen overleden aan de gevolgen van huidkanker. "Als partner, zoon en familie van Peter, zouden we jullie willen meedelen dat Peter deze morgen van ons is heen gegaan ten gevolge van zijn slepende ziekte", klinkt het in een bericht op zijn Facebookpagina. Baert werd 52.

Ook Play Sports, het sportkanaal van Telenet en een van de zenders waar Baert als autosportcommentator voor werkte, bevestigde het nieuws.

Baert begon zijn carrière bij de openbare omroep en ging in 1989 voor de sportredactie van VTM werken. Hij was ook een tijdje actief bij TV Limburg en was presentator van PitstopTV. De autosportliefhebber en -kenner werkte ook voor Eurosport en was tot vorige week nog te horen bij Play Sports. Tijdens de uitzending van de Formule E werd hij toen onwel.

30-04-2016 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek naar mogelijke overdosis Prince

Onderzoek naar mogelijke overdosis Prince

http://oi65.tinypic.com/293at7o.jpg

In het onderzoek naar de dood van zanger Prince wordt rekening gehouden met de mogelijkheid van een overdosis. Dat meldt het Amerikaans persbureau AP. Er wordt ook gekeken wat de rol was van een dokter.

Een arts zou de popartiest in de weken voorafgaand aan zijn dood medicijnen hebben voorgeschreven. Prince werd vorige week donderdag dood gevonden in zijn huis bij Minneapolis. Sindsdien doen de wildste geruchten de ronde over de doodsoorzaak van de 57-jarige zanger. Een week voor zijn dood zou hij nog zijn behandeld voor overdosis, zo meldde TMZ eerder. Het privévliegtuig van de zanger maakte na een optreden een noodlanding om medische redenen. Volgens een woordvoerder had Prince last van griepverschijnselen, maar de showbizzsite zegt dat hij werd behandeld met een injectie die gewoonlijk wordt toegepast om de effecten van een drug tegen te gaan.

Autoriteiten onderzoeken nu of er een dokter aan boord van de privéjet was en welke medicijnen er voorhanden waren. De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak van Prince. Eerder werd al bekendgemaakt dat hij niet is overleden door zelfmoord of een misdrijf.

Een anonieme bron meldde aan AP dat Prince mogelijk is overleden door een overdosis van de pijnstiller Percocet. Het kan nog weken duren voor de officiële resultaten van de autopsie naar buiten worden gebracht.

30-04-2016 om 02:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Joling haalt uit naar 'linkse types'

Gerard Joling haalt uit naar 'linkse types'

http://oi63.tinypic.com/24n1rgg.jpg

Gerard Joling is klaar met alle types die vorige week over hem heen vielen naar aanleiding van zijn Twitter-bericht over het overlijden van Prince. De zanger snapt nog steeds niet dat de tweet zo veel negativiteit opleverde.

"Ik heb een berichtje uit de goedheid van mijn hart gestuurd", herhaalde Joling vrijdagochtend in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100%NL. "Nou zeg, dan die reacties. Ik snap dat helemaal niet. Het is dan allemaal zo ontzettend links wat daarop reageert. Youp van 't Hek, NRC Next en nog zo'n links mokkel, hoe heet ze ook alweer...o ja Femke Halsema, ook zo'n lekkertje. En dan nog Claudia de Breij en Paul de Leeuw, Jeroen Pauw. Dan denk ik: hebben die nou niks beters te doen?"

De vrijdag 56 jaar geworden Gerard, die in zijn veel besproken tweet aanhaalde dat Prince ooit eens een optreden van hem had bezocht, heeft zich toch ook vermaakt met alle reacties. "Ik heb er ook wel ontzettend om gelachen hoor, een hele column van Youp van 't Hek over mij, nou daar kan je toch alleen maar trots op zijn?"

30-04-2016 om 02:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Coucke steunt haar zoon op Twitter

Moeder Coucke steunt haar zoon op Twitter

http://oi67.tinypic.com/2vm6f5h.jpg

Marc Coucke heeft een bewogen week achter de rug. Maandag werd de miljonair bedankt als bestuurder bij Perrigo, de Amerikaanse overnemer van Omega Pharma. Drie dagen later is hij ook zijn job als manager bij Perrigo en CEO van Omega Pharma kwijt. Daarmee valt het doek over een succesverhaal van 29 jaar.

Moeder Liliane Van Lancker (86) steekt haar zoon Marc op Twitter een hart onder de riem. In een tweet die ze namens 'moeke en papa' stuurt, is ze fier voor alles wat hij gedaan heeft voor Omega Pharma. Ze prijst haar kind ook omdat hij steeds "een lieve zoon voor ons is gebleven."

Van Lancker is ondanks haar gezegende leeftijd erg actief op de sociale media. Ze heeft zowel een account op Facebook, Twitter en Instagram."Ik tweet eigenlijk niet zo veel", zei Liliane eerder in een interview. "Af en toe doe ik het eens, 'als ge zo eens een speciaal gedacht krijgt'".

30-04-2016 om 02:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Theroux presenteert in Leuven zijn bioscoopdebuut over Scientology

Louis Theroux presenteert in Leuven zijn bioscoopdebuut over Scientology

http://oi64.tinypic.com/34yd737.jpg

Louis Theroux heeft vanvond in Kinepolis in Leuven zijn bioscoopdebuut 'My scientology movie' persoonlijk voorgesteld. Dat gebeurde bij de opening van Docville, het internationaal documentaire filmfestival. In de zaal bevonden zich enkele leden van de Scientologykerk maar zij gingen niet in op het voorstel tot dialoog van de Britse documentairemaker.

Voor de openingsavond van de twaalfde editie van Docville hebben de organisatoren Louis Theroux en regisseur John Dower kunnen strikken. De bioscoop in Leuven zat afgeladen vol, met 460 aanwezigen. Onder hen bevonden zich leden van de gecontesteerde Scientologykerk. Zij hadden zich bij hun accreditatie als zodanig aangemeld, waardoor Theroux op de hoogte was van hun aanwezigheid in de zaal. Hij nodigde hen expliciet uit voor een debat, maar de Scientologyleden gingen daar niet op in.

Tijdens een geanimeerd vragenrondje met het publiek stelde Theroux dat hij al langer met het onderwerp rondliep. Zijn beproefde aanpak kon hij echter niet opdiepen. "Als ik een documentaire maak over een gevangenis stap ik die zelf binnen. Bij een item over safari neem ik zelf deel aan de trektocht. Maar ditmaal werkte dat niet, omdat ik geen toestemming kreeg."

Theroux werd niet alleen tegengewerkt maar ook bespioneerd door de Scientologykerk. Tijdens het draaien werd hij zelf gefilmd. Hij beschouwt het als intimidatie en weet niet wat er met het materiaal gaat gebeuren.

De Britse documentairemaker is ook morgen in Leuven, onder meer voor een mastertalk.

30-04-2016 om 02:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek van Prince wordt massaal illegaal gedownload

Muziek van Prince wordt massaal illegaal gedownload

http://oi64.tinypic.com/swzo7s.jpg

Na de dood van Prince wordt zijn muziek massaal illegaal gedownload. In de week na zijn overlijden werden de songs When Doves Cry, I Would Die 4 U en Let's Go Crazy meer dan 230.000 keer zonder betalen binnengehaald. Dat is meer dan tien keer zoveel als in de week voor zijn dood, meldt Variety.

Prince voerde gedurende zijn hele carrière strijd tegen piraterij en het zonder toestemming aanbieden van zijn songs op downloadwebsites. Hij dreigde zelfs met rechtszaken tegen fans die links naar websites met zijn muziek op internet plaatsten.

Lionel Richie sloot zich woensdag aan bij de lange rij van collega-muzikanten die op hun wijze aandacht besteden aan de dood van Prince. Tijdens de openingsshow van zijn Las Vegas-concerten bracht de 66-jarige zanger songs van Michael Jackson en Prince. "We verloren hen veel te vroeg. Prince had het grootste talent van de wereld. Ik doe mijn best om zijn genialiteit te benaderen," zei Richie tegen het pubiek.

30-04-2016 om 02:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian bijna 30 kilo kwijt: "Nog twee te gaan"

Kim Kardashian bijna 30 kilo kwijt: "Nog twee te gaan"

http://oi68.tinypic.com/2rr0z5u.jpg

Kim Kardashian is bijna verlost van haar zwangerschapskilo's. De realityster heeft nog twee kilo te gaan, zo laat ze via Snapchat weten.

Kim woog voor haar zwangerschap naar eigen zeggen zo'n 61 kilo. Uit het gedeelde plaatje, waarop ze op een weegschaal staat, blijkt dat de teller momenteel op ruim 63 kilo staat.

De realityster, die in 2013 voor het eerst en afgelopen december voor de tweede keer moeder werd, liet eerder deze maand al weten dat het niet makkelijk was om de laatste kilootjes kwijt te raken. Toch is ze nu bijna terug op gewicht. In totaal heeft Kim er bijna dertig kilo af weten te krijgen.

28-04-2016 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé: "Aan mijn geweldige man. Ik hou zoveel van je"

Beyoncé: "Aan mijn geweldige man. Ik hou zoveel van je"

http://oi65.tinypic.com/2jax6iw.jpg

Beyoncé heeft gisterenavond haar Formation World Tour afgetrapt in Miami, de wereldtournee die haar op 16 juli naar de Amsterdam ArenA brengt. Aan het einde van haar eerste concert droeg ze het slotlied Halo op aan Jay Z, die ze haar geweldige echtgenoot noemde.

Het huwelijk van de zangeres met Jay Z ligt onder een vergrootglas sinds Beyoncé zaterdag haar nieuwe album Lemonade uitbracht. In verschillende nummers maakt Beyoncé volgens fans duidelijk dat haar man haar niet altijd trouw is geweest.

Tijdens de eerste van de 41 concerten zong ze onder meer de nummers Formation, Sorry, Run the World en Baby Boy. Tijdens een intermezzo speelde de band Purple Rain van Prince, waarbij het publiek meezong. ''Bedankt voor je prachtige muziek'', zei Beyoncé over de vorige week overleden artiest.

Gedroomd
Jay Z verscheen niet op het podium. Beyoncé noemde hem tijdens de introductie van haar slotlied Halo. ''Ik wil dit nummer opdragen aan mijn geweldige echtgenoot. Ik hou zoveel van je." in een adem noemde ze hun dochter Blue Ivy. ''Blue, ik hou zoveel van je."

Vanaf het podium vertelde Beyoncé nog meer over haar dochtertje, meldt People. ''Vandaag waren we onderweg om te gaan repeteren en vroeg ze me 'mama, gaan we nu naar je werk?' Dat herinnerde me eraan dat ik mijn hele leven van deze dag gedroomd heb."

Met haar Formation World Tour trekt Beyoncé van april tot en met juli door Europa, de Verenigde Staten en Canada.

28-04-2016 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Cleese bij Antwerpse kapper Bewaar artikel

John Cleese bij Antwerpse kapper

http://oi67.tinypic.com/2z50j7l.jpg

Hoog bezoek in Antwerpen vandaag. John Cleese is in ons land met zijn tour 'Last time to see me before I die'. Maar daarvoor moest hij eerst nog langs de kapper.

Dat deed hij in de Toni Kalin Studio op de Melkmarkt. "We kregen 's ochtends een telefoontje van het Hilton, waar hij verblijft, met de vraag of we John Cleese wilde ontvangen. Uiteraard wilden we dat graag doen", vertelt Toni Kalin. Zijn passage zullen ze écht niet snel vergeten. "Het is een supervriendelijke en grappige man", vertelt Toni. "Eén van de liefste mensen die hier al is binnen geweest. Hij is heel down-to-earth, en ondanks zijn grootte doet hij niet uit de hoogte. Hij gaf ons ook een beetje carte blanche. We hebben zijn haar gewoon bijgeknipt langs de zijkanten en het boven langer gehouden." Na de kapbeurt ging Cleese met plezier nog even op de foto met Toni.

28-04-2016 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedroog Jay Z Beyoncé met Antwerpse Claudia? "Ik ben de zondebok die ze zoeken"

Bedroog Jay Z Beyoncé met Antwerpse Claudia? "Ik ben de zondebok die ze zoeken"

http://oi66.tinypic.com/519gus.jpg

Nu Beyoncé op haar nieuwe album veelvuldig alludeert op overspel van Jay Z, richt de wereldpers haar pijlen op de Antwerpse Claudia Scheelen (30). Zij beleefde in 2013 een champagne-avond met Jay Z en wordt nu aangeduid als één van zijn scharrels. "Ik wil écht dat dit stopt. Ik heb geen zin in duizenden nieuwe haatberichten."

Van gerenommeerde bladen als 'Cosmopolitan' tot Britse tabloids en lokale publicaties allerhande: allemaal priemden ze gisteren een beschuldigende vinger richting de Antwerpse Claudia Scheelen. Het 30-jarige model haalde in 2013 al de wereldpers toen ze in de Antwerpse Club Magic door Jay Z en zijn gezelschap werd uitgenodigd voor een avond vol champagne. Nu Beyoncé haar nieuwe album 'Lemonade' opbouwde rond de ontrouw van haar man, herinnert de wereld zich weer die avond in de diamantstad. In geen tijd was Claudia's naam overal. "Ik wist 's ochtends dat het verhaal opgerakeld zou worden", zegt de voormalige Miss België-finaliste. "Ze zoeken een zondebok en dat ben ik. Let wel, ik vind het marketingplan van Beyoncé briljant. Beticht je man van overspel en je bent zeker dat er over je album gepraat wordt, maar ik hou mijn hart vast."

28-04-2016 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prince had aids en weigerde behandeling wegens geloof"

"Prince had aids en weigerde behandeling wegens geloof"

http://oi65.tinypic.com/15i83a0.jpg

Prince zou in het midden van de jaren negentig met het aidsvirus besmet zijn en zes maanden geleden de ziekte hebben gekregen. Dat stellen anonieme bronnen tegen het Amerikaanse blad National Enquirer. Hij zou ook een behandeling hebben geweigerd omdat hij ervan overtuigd was dat God hem zou genezen. Nog volgens die bronnen woog het muzikale icoon op het einde nog maar 36 kilo.

Prince, die Getuige van Jehovah was, kreeg de diagnose van aids zes maanden voor zijn overlijden, zo stellen bronnen in The National Enquirer. De 57-jarige bereidde zich al enige tijd voor op zijn overlijden.

Zwak en gedesoriënteerd
"Dokters meldden hem dat zijn bloedwaarden ongewoon laag waren en dat zijn lichaamstemperatuur tot 34,4 graden was gezakt. Hij had een tekort aan ijzer, was zeer zwak en was gedesoriënteerd. Hij at zelden en als hij at, kwam het meteen terug", aldus de bron.

"Zijn gezicht was geelachtig, de huid van zijn hals zakte door en zijn vingertoppen waren geelbruin".

Verslaafd aan pijnstiller
Volgens National Enquirer werd in de jaren negentig vastgesteld dat Prince het HIV-virus had opgelopen en ontwikkelde die besmetting zich eind vorig jaar in de ziekte aids. Nog volgens het populaire blad raakte hij verslaafd aan de pijnstiller Percocet, die een opiaat bevat. Die gebruikte hij de om de pijn te bestrijden die de laatste maanden erger was geworden. 

Immuunsysteem verzwakt
Bronnen dicht bij het onderzoek beweren dat Prince op het moment van zijn overlijden voorgeschreven pijnstillers op zak had. In de entourage van de popster klonk het kort na zijn dood dat hij was overleden aan een griep, een infectie die dodelijk kan geweest zijn indien zijn immuunsysteem was verzwakt door aids.

Apotheek
Dagen voor zijn dood had Prince verschillende keren voorgeschreven medicijnen opgehaald in een Walgreens-apotheek in de buurt van zijn residentie-studio Paisley Park. "We waren allemaal geschokt toen hij er gisteravond zo verslagen uitzag", getuigde een medewerkster van Walgreens. "We zeiden dat we zouden bidden voor hem. Hij antwoordde stilletjes: 'Misschien was het nu anders indien jullie een jaar geleden voor mij hadden gebeden'. Dan zwaaide hij en zei hij: 'Maar toch bedankt'".

28-04-2016 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graag geziene gast met jarenlange cokeverslaving niet meer in Voetbal Inside

Graag geziene gast met jarenlange cokeverslaving niet meer in Voetbal Inside

http://oi67.tinypic.com/2czczcw.jpg

De strijd om de voetbalkijker tussen de NOS, RTL en Ziggo Sport heeft een nieuwe wending gekregen. Vandaag maakte presentator Wilfred Genee bekend dat analist Wim Kieft komende jaargang niet meer bij RTL-programma Voetbal Inside mag aanschuiven. De oud-international gaat exclusief voor Ziggo Sport werken.

Kieft (53) was al jaren een graag geziene gast aan tafel aan tafel van Voetbal Inside. De Amsterdammer schoof enkele keren per maand aan, samen met vaste klanten Johan Derksen en Rene van der Gijp. Het was in dit praatprogramma dat Kieft een ontboezeming deed over zijn jarenlange cokeverslaving. Hierover schreef Michel van Egmond de bestseller 'Kieft'.

27-04-2016 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William en Kate verbergen woord 'neger' op schilderij voor bezoek Obama's

Prins William en Kate verbergen woord 'neger' op schilderij voor bezoek Obama's

http://oi68.tinypic.com/2ighs9j.jpg

Medewerkers van Kensington Palace hebben in allerijl het woord 'neger' ('negro') van een schilderij moeten halen voor de aankomst van de Amerikaanse president Obama en zijn gezin. Die hadden een informeel diner met het koninklijk koppel.

Enkele ogenblikken voor Barack en Michele Obama vorige week vrijdag afspraak hadden met prins William, prinses Kate en prins Harry, zag een medewerker een plaatje onder een schilderij waarop 'De Negerpage' te lezen stond ('The Negro Page').

Het plaatje werd in zeven haasten verwijderd en een kamerplant werd voor de lege plek gezet. Het schilderij 'A Page With Two Horses', van Aelbert Cuyp, toont een zwarte dienaar in een landschap uit 1660. Het schilderij staat ook bekend als 'The Negro Page'.

27-04-2016 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Singles schrijven zich massaal in voor tweede seizoen 'Blind Getrouwd'

Singles schrijven zich massaal in voor tweede seizoen 'Blind Getrouwd'

http://oi67.tinypic.com/wvsndx.jpg

'Blind Getrouwd' is goed op weg een vervolg te krijgen. VTM laat weten dat op amper twee dagen tijd al meer dan 1.000 inschrijvingen binnenliepen.

"Ben je 25 of ouder, en heb je de ware nog niet gevonden?", luidt het in de wervingscampagne. "Wil jij je op basis van de wetenschap laten matchen door een team van experten? Meld je dan nu aan voor dit unieke relatie-experiment op vtm.be." VTM laat weten dat vooral mannen zich zeker nog mogen aanmelden.

Eergisteren werd bekendgemaakt dat één van de drie koppels van het eerste seizoen samenblijft. Eén stel scheidde meteen na de opnames, een ander hield het slechts een paar maanden langer uit.

27-04-2016 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vagina van Amy Schumer staat in vuur en vlam in Vanity Fair

De vagina van Amy Schumer staat in vuur en vlam in Vanity Fair

http://oi66.tinypic.com/9k40zn.jpg

Actrice en comédienne Amy Schumer heeft haar eerste Vanity Fair cover binnengehaald. Een hele eer, want eerder gingen onder andere grote namen als Angelina Jolie en Scarlett Johanson haar al voor. Al valt vooral een foto binnenin het magazine op

Op één van de foto's poseert Amy Schumer namelijk in een eigen T-shirt met "No Coffee, No Workee" op, terwijl haar vagina letterlijk in brand staat. "Ik smeekte Annie (de fotografe) om mij te fotograferen zonder slipje aan," vertelt Schumer. "Ik legde haar uit waarom het zo belangrijk voor mij was en toen stemde ze eindelijk toe."

"Ik voelde mij krachtig en mooi. Annie begreep mij meteen toen ze aan de shoot begon. Of misschien liep ze de badkamer in om over te geven. Het was alleszins een van de meest zinvolle momenten in mijn leven," aldus de actrice.

Annie Leibovits fotografeerde eerder onder andere ook al de bekende Vanity Fair cover waarop Caitlyn Jenner voor het eerst als vrouw te zien was. Schumer draagt - trouwens net als Caitlyn - een fluwelen korset op de coverfoto.

27-04-2016 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston: "Een kind, dat moet ongelooflijk zijn"

Jennifer Aniston: "Een kind, dat moet ongelooflijk zijn"

http://oi68.tinypic.com/5buyc8.jpg

Jennifer Aniston (47) en de kinderwens: liters inkt zijn er al over gevloeid. Tot grote ergernis van de actrice zelf. Helaas, in de film 'Mother's Day' kruipt Aniston in de huid van een alleenstaande mama. En dan kan je natuurlijk weer 'de grote vraag' verwachten.

In de film zien we hoe Jennifer Aniston in de huid kruipt van Sandy, een alleenstaande moeder die haar kinderen plots met een veel jongere stiefmama moet delen. Intussen is Aniston zelf in het echte leven getrouwd, met acteur Justin Theroux, maar kinderen zijn er niet. In het verleden werd al vaak gespeculeerd over het waarom. Kan ze geen kinderen krijgen? Wil ze er misschien geen? Is Brad Pitt dáárom met Angelina Jolie gaan lopen, omdat hij wel een gezin wilde stichten? En ook al is ze die vragen intussen beu, toch gaat Aniston ze niet uit de weg. In het verleden zei ze al: "Ik ben die druk die mensen achter dit onderwerp zetten zat: je hebt bijna gefaald als vrouw, omdat je je niet hebt voortgeplant. Het is niet eerlijk. Er mag dan wel geen kind uit je vagina zijn gekomen, dat betekent niet dat je niet, net als een moeder, kunt zorgen voor bijvoorbeeld je honden, vrienden of de kinderen van je vrienden."

Alleen opgevoed
En ook nu wil ze best antwoorden, zij het toch zichtbaar geagiteerd. "Is dit een vraag over kinderen? Kijk, ik heb al heel veel moeders gespeeld in films en ik vind dat het moederschap iets enorm speciaal is. Ik heb een heleboel vriendinnen met kinderen en het heeft mijn mening over het moederschap in geen enkel geval veranderd. Mama zijn moet een ongelooflijke ervaring zijn!" Einde verhaal.

Waar Jennifer het wél over wil hebben is haar rol van 'single mom'. Zij weet als geen ander hoe het is om door een alleenstaande moeder te worden opgevoed. Aniston was amper negen jaar oud toen haar vader, acteur John Aniston, zijn gezin verliet en met zijn zoon Alex naar de andere kant van het land verhuisde. De actrice bleef alleen achter met haar moeder, Nancy Dow, die jarenlang haar uiterste best deed om de eindjes aan elkaar te knopen. Aan die speciale moeder-dochterrelatie kwam echter abrupt een einde toen Dow in 1999 het alles onthullende boek 'From Mother to Daughter to Friends: A Memoir' publiceerde. Jennifer had geen flauw idee dat haar moeder aan het boek bezig was en heeft haar dan ook nooit toestemming gegeven om de intieme details uit haar privéleven zo maar te grabbel te gooien. Haar vertrouwen kende zo'n diepe deuk dat de twee daarna jaren geen contact meer hadden.

Gescheiden van Brad
De brokken werden pas gelijmd nadat Aniston in 2005 van Brad Pitt scheidde, maar van een ultieme verzoening was echter nooit sprake. Toch lijkt er verrassend genoeg geen vuiltje aan de lucht wanneer we vragen of ze van plan is om haar nieuwe film 'Mother's Day' met haar mama te gaan kijken: "Mijn mama heeft al mijn films gezien", zegt ze. "Ik heb altijd veel respect gehad voor mijn moeder en dan vooral door het feit dat ze mij helemaal in haar eentje heeft opgevoed. Ik kom uit een generatie waar heel wat huwelijken op de klippen liepen, waardoor ik nu eens zo veel bewondering heb voor werkende mama's die er alleen voor staan. Ik besef namelijk maar al te goed hoe moeilijk dat kan zijn."

Ook haar antwoord op de vraag of ze voor moederdag iets speciaals gepland heeft, doet vermoeden dat de twee de jongste jaren toch weer erg close zijn. "We hebben nog geen plannen, want dat beslissen we meestal pas de dag zelf", klinkt het. Aniston zegt dat ze zowel goede als slechte eigenschappen van haar moeder heeft geërfd: "Zowel mama als papa hebben gevoel voor humor, en dat is iets wat ik zéker van hen heb overgenomen. Ik ben langs de andere kant een bijzonder nerveuze chauffeur, wat ik dan weer vooral aan mijn moeder te danken heb. Ze begint altijd te roepen als ik achter het stuur zit! Achteraf gezien kan ik haar geen ongelijk geven, want ik ben eigenlijk een slechte chauffeur."

27-04-2016 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carice van Houten kan niet lachen met wansmakelijke 'doodverklaring'

Carice van Houten kan niet lachen met wansmakelijke 'doodverklaring'

http://oi68.tinypic.com/5p1pgi.jpg

De zwangere Game of Thrones-actrice Carice van Houten (39) is door een onbekend persoon doodverklaard op sociale media. Iemand zette een fotomontage online met daarop een afbeelding van een ernstig auto-ongeluk, geflankeerd met foto's van Carice. Daarbij de letters R.I.P., of rust in vrede. Carice is not amused laat ze via Twitter weten.

Nadat het merkwaardige bericht dinsdag op internet verscheen sloeg heel even de paniek toe bij fans van Carice. Maar al snel bleek het om een 'grap' te gaan van mogelijk een GOT-fan die het kennelijk niet zo heeft op Melisandre: de vuurpriesteres die Carice in de populaire HBO-serie speelt.

"Ik ben het niet'', twitterde een geschokte actrice. "En ik vind dit niet echt grappig''. Op sociale media wordt de afzender van het bericht 'ziek' genoemd. "Zoiets doe je niet.'' En: "Een wel heel fout gevoel voor humor.''

Carice van Houten en haar vriend, de Australische acteur Guy Pierce (48), verwachten dit najaar hun eerste kindje.

26-04-2016 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter-acteur begint nieuwe carrière als kooivechter

Harry Potter-acteur begint nieuwe carrière als kooivechter

http://oi64.tinypic.com/4vllq0.jpg

Wie herinnert zich het Harry Potter-personage Gregory Goyle (Karel Kwast voor de Nederlandse lezer) nog? De rechterhand van slechterik Draco Malfoy (Draco Malfidus) legde Harry Potter vaak het vuur aan de schenen. Vandaag hangt de 28-jarige acteur zijn toverstok echter aan de haak om een heel andere carrière na te jagen: een carrière als kooivechter!

Josh Herdman gaf in 8 Harry Potter-films gestalte aan Gregory Goyle, de domme kracht van Slytherin (Zwadderich). Maar nu het Harry Potter-avontuur erop zit, neemt de Brit een acteerpauze om kooivechter te worden. Met succes, want Herdman won zijn eerste partij als MMA-vechter (Mixed Martial Arts) tegen zijn Poolse opponent Janusz Walachowski.

Herdman trainde al vijf jaar in traditionele Japanse jiujitsu voor hij zich in de kooi waagde. Maar zijn training loonde, want de man verraste vriend en vijand met zijn vechtkunsten.  

Hoewel hij nu bouwt aan een vechtcarrière, is Herdman niet van plan zijn acteerdromen op te bergen. "Ik hou nog altijd van acteren. Ik heb nog altijd een manager en ik doe nog altijd audities. Het is alleen een beetje een loterij", vertelt hij aan The Mirror. "Ik zie het niet als een carrièreswitch. Ik ben gepassioneerd door zowel acteren als vechten."

26-04-2016 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince had geen testament

Prince had geen testament

http://oi64.tinypic.com/1ph6id.jpg

Prince had geen testament laten opmaken. Dit stelt zijn zus Tyka in rechtbankdocumenten die ze vandaag indiende bij de rechtbank in Carver County in de Amerikaanse staat Minnesota.

Tyka Nelson verzoekt de rechtbank een onafhankelijk executeur-testamentair aan te stellen die toezicht kan houden op de nalatenschap van de donderdag overleden artiest.

"Ik weet niet van het bestaan van een testament en heb geen reden om aan te nemen dat de overledene zijn laatste wil heeft vastgelegd in documenten, in welke vorm dan ook'', citeert TMZ uit de rechtbankstukken.

Als Prince inderdaad geen testament heeft opgemaakt wordt de erfenis verdeeld onder de nabetaanden, onder wie halfbroers en -zussen van Prince.

26-04-2016 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Gert Verhulst samen met Marthe van K3

Zoon Gert Verhulst samen met Marthe van K3

http://oi63.tinypic.com/15quowo.jpg

Nieuwe liefde ten huize Studio 100. Viktor (21), de zoon van Gert Verhulst, vormt sinds kort een stel met K3'tje Marthe de Pillecyn (19). Studio 100 bevestigt het nieuws, maar wil geen verdere details kwijt.

De voorbije weken regende het al geruchten dat er iets moois bloeide tussen Verhulst en de zwartharige Marthe, en gisteren werd het nieuws ook door het productiehuis bevestigd. "We kunnen melden dat dit bericht klopt", aldus Studio 100. "Maar details willen we niet kwijt. Hoe lang ze precies samen zijn, behoort tot de privésfeer van onze mensen. Daarover communiceren wij niet."

Adieu jeugdvriend
Het nieuws zet meteen de gebeurtenissen van de voorbije weken in een ander daglicht. Op 16 maart raakte bekend dat Marthe na vier jaar een punt had gezet achter haar relatie met Alexis Guiette. Het stel liet weten als goede vrienden en in goede verstandhouding uit elkaar te zijn gegaan. En toch was het voor vele fans schrikken. Zeker omdat Marthe even voordien nog had aangegeven dat ze er naar verlangde met haar jeugdliefde te gaan samenwonen.

26-04-2016 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bijna naar rechter gestapt om uitzendingen te verbieden"

"Bijna naar rechter gestapt om uitzendingen te verbieden"

http://oi68.tinypic.com/6sxd14.jpg

Eerlijk: dat het tussen Daisy (26) en Geert (32) niks ging worden in 'Blind Getrouwd', zag je van mijlenver aankomen. Maar Geert is wel érg ongelukkig met de afloop van de reeks. "Toen ik het programma zag, voelde dat als een mes in de rug."

Geert kreeg heel wat over zich heen, zeker na de scène in de supermarkt waarbij hij de steeltjes van de mandarijntjes trok om gewicht en dus geld uit te sparen. Hij is allesbehalve blij dat hij deelgenomen heeft. "Toen de programmamakers merkten dat het tussen Daisy en mij niets zou worden, hebben ze er in de montage een flinke schep bovenop gedaan", beweert hij. "Wij moesten en zouden het saaie koppel zijn. De laatste weken haalden enkel beelden van ons twee in de zetel of de scénes met ongemakkelijke stiltes het scherm, terwijl het er bij ons ook vaak leuk en ongedwongen aan toe ging. We zijn ook gaan squashen en gaan karten. Maar dat heeft nooit het scherm gehaald. Ik heb, om mezelf te beschermen, besloten om na de tweede aflevering niet meer te kijken. Na de aflevering met de mandarijntjes hoorde ik van vrienden dat daar deining over was, maar ik heb me dat nooit aangetrokken ."

"Ik mocht de uitzendingen op voorhand bekijken", besluit hij. "Maar omdat ik het gevoel had dat de grote lijnen al waren uitgezet, heb ik geweigerd. Bovendien geef je dan impliciet toestemming om de beelden uit te zenden. Dan heb je achteraf geen poot meer om op te staan. Omdat ik even met het idee heb gespeeld om de uitzendingen via de rechtbank te laten verbieden, wou ik dat absoluut vermijden."

26-04-2016 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lisette ware cultheldin dankzij parodieën op Sylvie Meis

Lisette ware cultheldin dankzij parodieën op Sylvie Meis

http://oi63.tinypic.com/2qxyhqq.jpg

De 31-jarige Lisette de Bruijn is dankzij haar nieuwe hobby bijna net zo bekend als haar 'idool' geworden. Op haar facebookpagina plaatst de Nederlandse uit het dorp De Lier (provincie Zuid-Holland) bijna elke dag een foto waarop ze presentatrice Sylvie Meis parodieert. En dat tot genoegen van inmiddels duizenden fans.

De inspiratie voor de tijdsbesteding begon volgens Lisette tijdens de kerstdagen, vertelt ze aan onze collega's van AD.nl. Ik zag toen een foto van Sylvie die in hoge hakken en een perfect opgemaakt gezicht haar kerstboom aan het optuigen was. Ik kon me niet voorstellen dat dit het echte leven was en dus besloot ik als grapje mijzelf in een badjas ernaast te plakken."

Sindsdien plaatst de internetheldin, die in het dagelijks leven verloskundige is, bijna elke dag een foto op Facebook waarop ze Sylvie nadoet. De foto's gaan gepaard met een vriendschappelijke, fictieve brief aan de blonde televisiester, die vroeger getrouwd was met topvoetballer Rafael van der Vaart. "Elke dag plaatst Sylvie wel een foto, dus ik kan makkelijk iedere keer een ander verhaal verzinnen", vertelt Lisette daarover. Die verhalen lopen uiteen van de telefoontjes die de twee met elkaar plegen tot verhalen over hun fitnessoefening van die dag. Bij dat laatste onderwerp heeft de Bruijn misschien wel haar populairste kiekje gemaakt: links een foto van een superslanke Sylvie Meis en rechts Lisette die haar buik tegen een hek aanduwt om de illusie van een sixpack te wekken.

"Sylvie staat altijd prachtig op de foto. Misschien dat mensen zelfs wel een beetje jaloers op haar zijn. Ik ben een beetje een tegenhanger. Het is in eerste instantie natuurlijk een grap, maar misschien laten mijn foto's mensen zich wel iets beter voelen." Het is niet de bedoeling dat Sylvie zich gekwetst voelt door de grappen. "Ik heb geen contact met haar gehad, maar ik hoop dat ze de grappen kan waarderen."

Door alle aandacht kan Lisette zich steeds beter verplaatsen in haar 'idool'. "In mijn dorp word ik heel vaak aangesproken door mensen die mijn berichtjes hebben gezien. Ik krijg bijna alleen maar leuke reacties. Ik heb zelfs eens meegemaakt dat ik door een moeder werd gevraagd of ik met haar op de foto wilde gaan. Dus ik heb wel een beetje een inkijkje in het leven van 'Syl' gekregen", aldus een lachende Lisette.

26-04-2016 om 01:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concurrentie voor Disneyland: Londen krijgt een van de grootste pretparken ter wereld

Concurrentie voor Disneyland: Londen krijgt een van de grootste pretparken ter wereld

http://oi65.tinypic.com/2d7x1v.jpg

Binnenkort krijgt Engeland een gigantisch pretpark dat de concurrentie zal aangaan met Disneyland Parijs. De belachelijk rijke familie Al-Humaidi uit Koeweit gooit zo maar even 2,5 miljard euro over de balk voor het Londen Paramount resort, dat elke dag ongeveer 50.000 bezoekers moet ontvangen. Wij plannen alvast een bezoekje, want met mogelijke 'Mission Impossible'-, 'The Godfather'- of 'Indiana Jones'-attracties wordt het park ongetwijfeld dolle pret!

Het London Paramount Resort wordt neergepoot op het Swanscombe-schiereiland, net buiten Londen nabij het Ebbsfleet International station, op de Eurostar-route tussen Londen en Parijs.

Het park, dat tegen 2021 klaar moet zijn, zal zich uitstrekken over ongeveer 350 hectare. Ter vergelijking: Disneyland Parijs is ongeveer 200 hectare groot.

26-04-2016 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indrukwekkende sterrencast van Twin Peaks bekend

Indrukwekkende sterrencast van Twin Peaks bekend

http://oi63.tinypic.com/1zbch8o.jpg

Kyle MacLachlan keert terug als FBI-agent Dale Cooper in de reboot van de televisieserie Twin Peaks. De Amerikaanse zender Showtime heeft vandaag de complete cast bekend gemaakt, 25 jaar na de eerste serie over de moord op Laura Palmer.

Bekende namen nemen in de nieuwe serie een rol voor hun rekening. Eerder was al bekend dat Naomi Watts een rol speelt, maar ook onder anderen Monica Bellucci, Michael Cera, Tim Roth, Jennifer Jason Leigh, Eddie Vedder en Ashley Judd maken hun opwachting in het mysterieuze dorpje Twin Peaks.

Ook Ernie Hudson, Jim Belushi, Richard Chamberlain, Laura Dern en Trent Reznor zijn door regisseur David Lynch geselecteerd, evenals Harry Dean Stanton, Robert Forster, David Duchovny en Sherilyn Fenn.

Veel acteurs uit de eerste serie keren terug in hun oorspronkelijke rol. Ook David Lynch is weer te zien als Gordon Cole. De complete cast bestaat uit maar liefst 217 namen. De nieuwe Twin Peaks, die in de huidige tijd speelt, zal naar verwachting in 2017 te zien zijn op betaalzender Showtime en mogelijk in bioscopen in de Verenigde Staten.

26-04-2016 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevergem grote winnaar op Vlaamse Televisie Sterren, maar kijker gaat niet akkoord

Bevergem grote winnaar op Vlaamse Televisie Sterren, maar kijker gaat niet akkoord

http://oi65.tinypic.com/9sym9h.jpg

Het zou een feest in mineur worden, want VTM zou officieel niet aanwezig zijn. Ook de VRT liet, net als VIER en VIJF, weten dat alleen genomineerden hun opwachting zouden maken. Bovendien was de uitreiking - o ironie - niet eens te zien op tv. Uiteindelijk liep er toch nog behoorlijk wat schoon volk op de blauwe loper van de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren in Plopsaland. 'Bevergem' werd - zoals voorspeld - de grote winnaar.

Er was op voorhand heel wat te doen over de uitreiking van de Vlaamse Televisie Sterren. Stef Wauters stuurde zijn nominatie terug omdat niet de hele ploeg van 'VTM Nieuws' genomineerd was. En er was gemor omdat de kijker eigenlijk niks te zeggen had. Intussen deed het onderzoeksbureau iVOX een rondvraag bij de 'gewone man' om te kijken of de Televisie Academie - het kransje tv-mensen dat de winnaars bepaalt - echt zo anders stemde dan de modale kijker. Er werden een 1.000-tal mensen, representatief qua geslacht, leeftijd en kijkgedrag, bevraagd.

Uit het onderzoek blijken toch een aantal significante verschillen.

26-04-2016 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Blind Getrouwd' werd niets voor Geert en Daisy, maar zij vond wel andere liefde dankzij programma

'Blind Getrouwd' werd niets voor Geert en Daisy, maar zij vond wel andere liefde dankzij programma

http://oi66.tinypic.com/160q5y0.jpg

Hoewel het vuur tussen Geert en Daisy nooit oplaaide in 'Blind Getrouwd', heeft cupido wel toegeslagen voor Daisy tijdens het programma, al was het niet zoals ze verwacht had. "Ik ben blij te melden dat ik een nieuwe vriend heb", liet Daisy aan onze redactie weten. "Mijn vriend was een cameraman bij 'Blind Getrouwd'."

Het programma werd voor Daisy op verrassende wijze wel een succes. Ze heeft na 'Blind Getrouwd' namelijk een relatie opgebouwd met een cameraman van het programma. "Ik wil benadrukken dat er pas iets tussen ons is gegroeid na de opnames. Dit staat dus los van Geert: een hele toffe man, maar hij was gewoon niet de juiste voor mij", aldus Daisy.

Ondertussen gaat het goed met Daisy en haar vriend, want het koppel is gaan samenwonen. We wensen het koppel alvast veel geluk toe!  

26-04-2016 om 01:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefdesbrief van Queen Elizabeth II geveild

Liefdesbrief van Queen Elizabeth II geveild

http://oi63.tinypic.com/ea1g1i.jpg

Een soort liefdesbrief van de Britse koningin Elizabeth II is voor 14.400 pond, omgerekend zo'n 18.500 euro, geveild. De handgeschreven brief uit 1947 ging bij een online en telefoonveiling van Chippenham Auction Rooms naar een privéverzamelaar, zo berichtte het Britse persbureau AP. De 21-jarige prinses beschrijft op de twee zijdes van de brief hoe ze haar latere echtgenoot prins Philip heeft leren kennen. Ook de eerste jaren van hun relatie komen aan bod.

De 21-jarige prinses beschrijft op de twee zijdes van de brief hoe ze haar latere echtgenoot prins Philip heeft leren kennen. Ook de eerste jaren van hun relatie komen aan bod.

De eerste herinnering aan Philip, is voor Elizabeth een ontmoeting aan het Royal Naval College in Dartmouth in juli 1939. "Ik was 13, hij 18 en cadet kort voor het vertrek", luidt het. Tijdens de oorlog zag ze Philip maar zelden.

Elizabeth schreef de brief kort voor haar huwelijk aan de schrijfster Betty Shew, die een boek over het paar plande.

De Queen werd enkele dagen geleden 90 jaar.

25-04-2016 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
24-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton weer single

Paris Hilton weer single

http://oi67.tinypic.com/wvtmv4.jpg

Paris Hilton gaat weer als single door het leven. De wereldberoemde blondine heeft de relatie met haar Oostenrijkse vriend Thomas Gross beëindigd, schrijft Life & Style.

Volgens een kennis van het stel hadden de voormalige tortelduifjes een te uiteenlopend leven en waren ze te vaak van elkaar gescheiden om de relatie serieus aan te kunnen pakken.

Paris heeft haar handen vol aan haar parfumimperium en aan haar werk als dj. Omdat haar zus Nicky in verwachting is, heeft ze besloten haar familie nu voorrang te geven.

Paris en Thomas waren een klein jaar samen. Ze leerden elkaar in de zomer van 2015 kennen in het Franse Cannes.

24-04-2016 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian deelt reeks erotische foto's

Kim Kardashian deelt reeks erotische foto's

http://oi64.tinypic.com/rs9b1k.jpg

De Amerikaanse realityster Kim Kardashian trakteert haar miljoenen volgers op sociale media op een groot aantal erotisch getinte kiekjes waarin ze zelf de hoofdrol speelt.

24-04-2016 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe showt beginnend buikje

Lesley-Ann Poppe showt beginnend buikje

http://oi64.tinypic.com/2e5m8sn.jpg

Hoewel haar zwangerschap nog pril is, kun je toch al een beginnend buikje spotten bij Lesley-Ann Poppe. De blondine poseert vandaag trots op de rode loper met haar vriend Kevin.

Geheel toepasselijk ging de aanstaande mama naar de première van Mother's Day kijken. Dat de toekomstige papa erg blij is met de zwangerschap bewijst hij door op schattige wijze zijn hand op haar buik te leggen.

Begin april kondigde Lesley-Ann Poppe aan dat ze voor de tweede keer mama wordt. De verbazing was bij velen groot, aangezien ze nog maar een dikke vier maanden een relatie met de veel jongere Kevin (28) heeft.

Lesley-Ann heeft al een zoontje uit een vorige relatie.

24-04-2016 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoonbroer van Prince: "Hij was 154 uur aan één stuk wakker"

Schoonbroer van Prince: "Hij was 154 uur aan één stuk wakker"

http://oi64.tinypic.com/wkfhad.jpg

Prince had al zes dagen niet meer geslapen. In de weken voor zijn dood werkte hij haast elke nacht door, dat heeft zijn schoonbroer Maurice Phillips onthuld. Zelfs nadat het vliegtuig van de zanger een noodlanding moest maken wegens medische problemen een week voor zijn dood, deed hij het niet rustiger aan.

"Hij werkte 154 uur aan een stuk door", zei Phillips aan fans die zich dit weekend verzamelden aan het domein van Prince Paisley Park. "Vorig weekend heb ik hem nog gezien. Hij was een goede schoonbroer." De meeste gasten op de herdenkingsdienst namen niet de moeite om te praten met de fans die aan het hek van het domein wachtten, maar Phillips stapte wel op hen af. Daarnaast gaf Phillips niet veel details over het overlijden van Prince of de herdenkingsdienst. Hij beperkte zich tot small talk, hij vroeg jonge kinderen naar hun naam en praatte wat over basketbal.  

De erfenis
Philips is getrouwd met Tyka, de zus van Prince. Hij zei dat zijn vrouw zich sterk houdt na de dood van haar broer. Zij maakt kans om het fortuin van 300 miljoen dollar te erven, tenzij de zanger in zijn testament liet opnemen dat iemand anders recht heeft op het geld. Omdat Prince aanhanger was van de Getuigen van Jehova, is het mogelijk dat hij zijn geld aan deze religie nalaat. De erfenis zou nog kunnen stijgen tot 800 miljoen dollar door de verkoop van onuitgebrachte nummers die de artiest in een kluis bewaarde.

Prostitutie
Tyka kleurde haar lokken paars na de dood van haar broer. Toen ze arriveerde in Paisley Park zei ze dat haar broer al zijn fans graag zag. "Dank jullie voor jullie liefde voor hem." Tyka heeft een woelig verleden, ze was ooit verslaafd aan drugs en werkte als prostituee. Broer en zus Nelson konden het niet altijd goed met elkaar vinden, maar de laatste jaren was hun band wel sterk.

Nu is het wachten op het toxicologisch rapport voor we weten waar Prince aan bezweek, maar de politie onthulde wel al dat er geen sprake is van zelfmoord of moord.

24-04-2016 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joy Anna Thielemans deelt steek uit naar veroordeelde Thuis-collega 'Lowie'

Joy Anna Thielemans deelt steek uit naar veroordeelde Thuis-collega 'Lowie'

http://oi66.tinypic.com/w8q1rr.jpg

Dat Thuis-acteur Mathias Vergels (23), die in de populaire Eén-reeks het personage van Lowie Bomans gestalte geeft, onlangs veroordeeld werd voor dronken rijden, is natuurlijk ook zijn collega Joy Anna Thielemans niet ontgaan. Op Instagram stak ze gisteren de draak met hem. De actrice deelde een foto van een iPhone met op het scherm de boodschap 'iPhone geblokkeerd. U moet 24.391.236 minuten wachten'. Joy Anna voorzag het kiekje van het bijschrift "Go home iPhone, you're drunk" en de hashtags #thuisopéén en #lowiekezengsm.

Mathias Vergels werd veroordeeld tot een geldboete en een rijverbod en moet ook slagen voor een theoretisch en praktisch rijexamen en medische en psychologische proeven.

De BV werd vorig jaar in februari dronken achter het stuur aangetroffen door een politiepatrouille. Hij had op dat moment 1,6 promille alcohol in het bloed. "Ik heb een alcoholprobleem, dat geef ik toe", verklaarde de acteur aan de rechter. Hij toonde schuldgevoel en zei te beseffen dat hij als televisiefiguur een voorbeeldfunctie heeft.

23-04-2016 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huurder daagt zus van Mathilde voor rechter

Huurder daagt zus van Mathilde voor rechter

http://oi68.tinypic.com/10sak2u.jpg

Jan Dhondt (65) uit Proven is een rechtszaak gestart tegen Elisabeth d'Udekem d'Acoz, de zus van koningin Mathilde. De gravin is eigenares van het huisje waarin hij woont en wil hem buitenzetten. "Ik heb 100.000 euro in dat pand gestoken. Dit pik ik niet", zegt de gepensioneerde regisseur.

Jan Dhondt had een mondelinge overeenkomst met Raoul d'Udekem, de vader van de gravin. "Het woord van de adel is meer waard dan geschreven papier", kreeg de regisseur 22 jaar geleden te horen van Mathildes oom. "Ik kreeg de mondelinge belofte dat ik levenslang mocht blijven. Ook zou de huurprijs nooit opslaan. Een voorwaarde was wel dat ik de nodige renovaties zelf zou bekostigen. In het begin was het bijna onmogelijk om in het huisje te leven. Er was slechts één ruimte, een kleine kamer en een kleine keuken. De rest was stal. Ik stak ruim 100.000 euro in het pand en heb ook verschillende bomen aangeplant."

Maar toen gravin Elisabeth d'Udekem een paar jaar geleden eigenares werd, keerde het tij abrupt en de zus van de koningin wil hem uit de woning. "Ik ga daarmee niet akkoord en ben nu naar de vrederechter gestapt," aldus Dhondt. "Op deze plek zou ik graag mijn laatste dagen slijten."

23-04-2016 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani begint eigen stylingschool

Jani begint eigen stylingschool

http://oi66.tinypic.com/abqhx2.jpg

Niet helemaal thuis in de wereld van mode en stijl? Dan kan je binnenkort lessen gaan volgen aan de 'Jani Academy'. Stylist Jani Kazaltzis richt immers zijn eigen school op.

Momenteel gaat hij nog allerlei uitdagingen aan in 'Jani Gaat', maar stylist Jani Kazaltzis heeft al plannen voor na het programma. In oktober openen de deuren van zijn eigen 'styling school', die Jani Academy zal heten. Er komen vestigingen in Diest, Brugge en Antwerpen, weet Het Nieuwsblad.

Stylinglessen van Jani himself zitten er echter niet in: "We zijn al volop docenten aan het klaarstomen en het team aan het samenstellen. Ik zal dus niet zelf voor de klas gaan staan. In juni starten we met workshops, in oktober of november volgen dan de echte lessen", aldus Jani. "Eindelijk, want ik wil dit al zó lang." Hij ging voor het project samenwerkingen aan met bestaande scholen.

Jani gaat deze uitdaging niet alleen aan, maar laat zich bijstaan door mental coach Inge Rock. "Inge neemt heel veel werk op haar schouders. Bovendien heeft ze de broodnodige knowhow om van dit avontuur een succes te maken. Ze zal ook het organisatorische gedeelte voor haar rekening nemen. Gelukkig, want daar ben ik niet zo goed in."

23-04-2016 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Purple Rain boven Brussel: zo herdenkt StuBru een muzikale held

Purple Rain boven Brussel: zo herdenkt StuBru een muzikale held

http://oi68.tinypic.com/255kyfd.jpg

Soms kan het ook gewoon zonder woorden, je respect betuigen. Studio Brussel deed het na het overlijden van Prince.

Meer dan enkele emmers en mensen die paarse papiersnippers knipten hadden ze bij de radiozender niet nodig. Hoewel: die hoge Reyerstoren om één en ander mooi te laten uitwaaien was ook wel praktisch. 

En voor wie zich zorgen maakt om het milieu: de confetti is biologisch afbreekbaar en zal dus op termijn volledig verdwijnen. Dit gelukkig in schril contrast tot de muziek van Prince.

23-04-2016 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Verslavende pijnstiller zorgde voor overdosis"

"Verslavende pijnstiller zorgde voor overdosis"

http://oi65.tinypic.com/j7rihs.jpg

Prince nam enkele dagen voor zijn overlijden een overdosis van de pijnstiller Percocet. Hij had er zo veel van genomen dat spoedartsen hem een 'save shot' moesten toedienen op de luchthaven van Moline, Illinois, waar hij met zijn privétoestel een tussenlanding had gemaakt.

Die tussenlanding was opvallend, omdat ze gebeurde op minder dan 50 minuten vliegen van het landgoed van Prince.

Bronnen in Moline verklaren aan showbizzsite TMZ.com dat de entourage van Prince aan de artsen vertelde dat Prince na zijn concert in Atlanta de pijnstiller had genomen. Officieel heette het dat hij griep had.

Percocet is een pijnstiller die een combinatie bevat van paracetamol en oxycodone, een semisynthetisch opiaat. Percocet is zeer verslavend. TMZ meent te weten dat Prince de pijnstiller nam voor problemen met zijn heup. Hoewel hij Jehovahs Getuige was en dus chirurgische ingrepen weigerde, zou hij volgens TMZ in 2010 toch aan zijn heupen geopereerd zijn.

In de week voor zijn dood bezocht Prince vier keer een apotheek in zijn buurt. Volgens ooggetuigen was hij geagiteerd aan het wachten tot iemand hem zijn medicijnen bracht.

Daar staat tegenover dat een vrouw maandag, drie dagen voor zijn overlijden, foto's nam van Prince terwijl die in de buurt van zijn landgoed glimlachend fietst. Volgens de vrouw, die een kilometer verderop woont, was Prince het toonbeeld van geluk. Ze verklaarde dat hij zeker een uur rondfietste en dat er geen spoor was van vermoeidheid. Er is ook een video van Prince die vorig weekend op de parking van een winkelcentrum fietst, waar hij afspraak had met zijn vriendin.

23-04-2016 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria's Secret stopt met ontwerpen bikini's

Victoria's Secret stopt met ontwerpen bikini's

http://oi63.tinypic.com/ivy4q9.jpg

Het wereldbekende lingeriemerk Victoria's Secret stopt met het ontwerpen van badmode. Moederbedrijf L Brands voert een herstructurering door om een jonger publiek aan te trekken. De kleurrijke bikini's liggen dit jaar nog in de winkel, maar worden vanaf 2017 niet meer in productie genomen.

Het nieuws komt voor veel Victoria's Secret-fans als een verrassing, omdat vorige maand nog een grote reclamecampagne werd gelanceerd. De focus zal nu liggen op lingerie en cosmeticaproducten.

In februari werd bekend dat Sharen Jester Turney na tien jaar afscheid nam als bestuursvoorzitter. Haar opvolgster Leslie Wexner creëerde een simpelere bedrijfsstructuur met drie takken: Victoria's Secret Lingerie, Victoria's Secret Beauty en het label Pink. Tot zover werden 200 banen geschrapt.

Topmodellen als Miranda Kerr, Doutzen Kroes en Adriana Lima werden voor hun functie als Victoria's Secret Angel geregeld in de minuscule bikini's vastgelegd.

23-04-2016 om 02:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling voor de derde keer ten huwelijk gevraagd door echtgenoot

Tori Spelling voor de derde keer ten huwelijk gevraagd door echtgenoot

http://oi65.tinypic.com/125ies8.jpg

Tori Spelling is opnieuw ten huwelijk gevraagd door haar man. In het bijzijn van hun vier kinderen en met de Eiffeltoren op de achtergrond ging Dean McDermott voor de derde keer in zijn leven door de knieën voor de 90210-ster.

Tori en Dean waren met hun kids in Parijs om te vieren dat het stel tien jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt is. Drie jaar terug leek het er niet op dat het tot dit jubileum zou komen. Dean bedroog Tori en het kostte haar de nodige moeite om hem die misstap te vergeven. Uiteindelijk besloot ze hem toch nog een kans te geven.

Bij E! Online laat Tori weten dat ze dolgelukkig is met het nieuwe aanzoek. "We hebben een paar moeilijke jaren achter de rug en dit was echt het perfecte familiemomentje om zoiets te doen", aldus de blondine.

Ze heeft ja gezegd, maar wanneer het nieuwe huwelijk gaat plaatsvinden is nog een mysterie. Tori wil er alleen over kwijt dat het ergens in mei zal zijn.

McDermott vroeg haar voor het eerst ten huwelijk op kerstavond in 2005. Vijf maanden later volgde de trouw. Op kerstmis 2006 herhaalde hij zijn aanzoek.

23-04-2016 om 01:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het kan niet op: nieuwe prequel én sequel in Alien-reeks

Het kan niet op: nieuwe prequel én sequel in Alien-reeks

http://oi63.tinypic.com/2m5013p.jpg

Twee kosmische vliegen in één klap: liefhebbers van de sf-filmmsaga "Alien(s)" mogen zich niet alleen verwachten aan een reeds aangekondigd vervolg op de prequel maar ook op een vervolg in de vaste chronologische nummering. In mensentaal gezegd komt er, behalve de sequel 'Alien: Covenant' op de prequel 'Alien: Prometheus', opnieuw van de hand van Ridley Scott, ook een 'Alien 5'.

Dat project was zogezegd afgebazen, maar blijkt gewoon op de pauzeknop gezet te zijn. 'Covenant' is vermoedelijk de definitieve titel, nadat Scott de prent eerder 'Prometheus 2' en/of 'Paradise Lost' (naar het epos van John Milton) had gedoopt.

Voor wie Alien wat vreemd is: Covenant is de naam van een ruimteschip, Prometheus was de naam van een expeditie geleid door Michael Fassbender. Over 'Alien 5' wil hoofdolspeelster Sigourney Weaver, alias Ellen Ripley, enkel kwijt dat het scenario "amazing" is.

23-04-2016 om 01:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel hoog volk bij elkaar, maar die koddige prins George gaat zo met alle aandacht lopen

Veel hoog volk bij elkaar, maar die koddige prins George gaat zo met alle aandacht lopen

http://oi63.tinypic.com/258mt5z.jpg

De Amerikaanse president Barack Obama was vandaag op bezoek bij de Britse royals in Kensington Palace. De president en first lady Michelle spraken en aten met de Britse prinsen Harry en William en zijn vrouw Kate, maar het was de kleine prins George die met alle aandacht ging lopen. Het prinsje mocht een beetje langer opblijven en vlak voor het slapengaan nog even een koninklijk handje geven aan de president. Hij deed dat op onnavolgbaar schattige wijze, in ware Hugh Hefner-stijl zo in zijn kleine witte badjasje. Daarna speelde hij ook nog even op zijn schommelpaard, dat hij als geboortecadeautje kreeg van Obama.

23-04-2016 om 01:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Geen sporen van geweld of aanwijzingen van zelfmoord"

"Geen sporen van geweld of aanwijzingen van zelfmoord"

http://oi66.tinypic.com/2ura152.jpg

Vrijdag hebben medische onderzoekers het lijk van de donderdag overleden popster Prince aan een autopsie onderworpen. Er is geen reden om te geloven dat het gaat om zelfmoord, stelden de onderzoekers vast. Er werd op het lichaam van Prince ook "geen spoor van letsel aangetroffen".

Dat zei sheriff Jim Olsen van de politie in Carver County, de man die het onderzoek naar de dood van de artiest leidt. Volgens de autoriteiten zal het dagen of mogelijk zelfs weken duren voordat het onderzoek is afgerond.

De politie praat in het kader van het onderzoek met familie, vrienden en kennissen van de artiest. Bovendien worden de medische dossiers van Prince bestudeerd. De autopsie duurde ongeveer vier uur. Na het onderzoek is het lichaam van Prince vrijgegeven aan de familie. De resultaten van de autopsie worden pas over enkele weken vrijgegeven.

Sherrif Olsen verklaarde nog dat een kennis hem vrijdag rond 20.00 het laatst zag in Paisley Park, waar zijn woning en studio zijn. De volgende ochtend konden medewerkers de popster niet bereiken en trokken ze naar zijn woning, waar ze hem bewusteloos aantroffen in een lift op de eerste verdieping.

Overal wordt druk gespeculeerd over de doodsoorzaak van het muziekicoon.

Entertainmentwebsite TMZ, die als eerste met het nieuws van zijn overlijden naar buiten kwam, beweert dat Prince onlangs niet met griep, maar met een overdosis werd opgenomen in het ziekenhuis. De website vermoedt dan ook dat er ook nu drugs mee gemoeid zijn. De wetsdokter heeft "in dit stadium geen enkele aanwijzing" dat Prince zou overleden zijn aan een overdosis, klonk het op de persconferentie.

Anderen duiken in oude geruchten over een mogelijke hiv-besmetting, terwijl nog andere bronnen een hardnekkige griep of hartfalen niet uitsluiten. Volgens zangeres Aretha Franklin is Prince overleden aan de gevolgen van het zikavirus. De geruchtenmolen draait dus op volle toeren.

23-04-2016 om 01:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince is geil én romantisch: de vrouwen van de Kleine Purperen

Prince is geil én romantisch: de vrouwen van de Kleine Purperen

http://oi68.tinypic.com/zn1xr9.jpg

In navolging van zijn zangeressen en danseressen plachten vrouwelijke Prince-fans in lingerie zijn optredens bij te wonen. "I say do whatever we want, wear lingerie to a restaurant", zong hij in 'D.M.S.R.' (Dance Music Sex Romance) en dat lieten ze zich geen twee keer zeggen. Prachtige tijden waren dat. Prince staat voor geilheid en amper gesublimeerde seks. Maar laat 'Purple Rain' door de luidsprekers knallen en de romantiek gutst van de muren. Naarmate hij zich tot de Getuigen van Jehova bekende, temperde Prince zijn testosterongedreven songschrijverschap. Maar vrouwen bleven in bosjes vallen voor de Kleine Purperen. En niet van de minsten. Zijn carrière en zijn persoonlijk leven worden gekenmerkt door een bonte stoet van knappe, getalenteerde vrouwen.

De man wiens invloed op de moderne popmuziek niet overschat kan worden, maakte albums met titels als 'Dirty Mind', 'Lovesexy' en 'Controversy'. Zijn hits 'Sexy Mf', 'Little Red Corvette' en 'Get Off' lopen over van de seksuele referenties.

Seksuele macht voor vrouwen
Prince gaf met zijn muziek seksuele macht aan vrouwen. In 'Darling Nikki', uit de 'Purple Rain' soundtrack, heeft hij het over een onenightstand met een aan seks verslingerde vrouw die in het openbaar masturbeert 'met een magazine' en haar veroveringen na gebruik achterlaat. Ook 'Little Red Corvette', uit 1982, gaat over een onenightstand met een promiscue vrouw.

Maar in dat nummer probeert het personage van Prince de vrouw nog tot monogamie te temmen. In 'Darling Nikki' heeft de man er geen probleem mee door de vrouw gebruikt te worden, hij smeekt haar zelfs terug te komen.

Waarschuwingsstickers
'Darling Nikki' was het nummer dat Tipper Gore, de ex van voormalig vicepresident Al Gore ertoe aanzette mee het Parents Music Resource Center op te richten. Aan die muzikale zedenpolitie hebben we de stickers 'Parental Advisory' te danken, die moesten prijken op platen waarvan de kinderen rode oortjes konden krijgen.

Hoe indiscreet hij ook was in zijn songteksten, Prince deed er alles aan zijn liefdesleven af te schermen. Hij liet vrouwen als Wendy and Lisa en Sheila E het voorplan nemen in zijn bands, ontdekte en lanceerde vrouwelijk talent maar slaagde er wonderwel in zijn amoureuze leven in nevelen te hullen.

"Hij geloofde dat hij de Messias was"
In 2003 meende Charlene Friend dat het een goed idee was de vuile was van Prince even buiten te hangen. Zij beweerde dat Prince zonder haar toestemming video-opnames maakte terwijl ze seks hadden en haar had bedreigd toen hun relatie ten einde kwam.

"Prince zei dat hij seksuele relaties enorm ernstig nam. Hij geloofde dat hij de Messias was en dat je één werd met hem tijdens de seks", verklaarde Friend, die haar naam met die ontboezemingen toch wat oneer aandeed. "Prince hield bizarre seksfeesten in themakamers. Hij had kooien, kettingen en zweepjes in die kamers. Soms keek hij, soms nam hij deel aan de seksfeesten. Hij liet me ook naar video's van hem met andere vrouwen kijken".

Friend was toch vooral boos omdat ze in 2001 spullen die ze van Prince had gekregen wilde veilen. De advocaten van Prince staken daar een stokje voor en stelden dat de spullen wellicht gestolen waren. Prince ontkende de aantijgingen van Friend, het kwam nooit tot een proces.

Opdat u het niet elders zou moeten opsnorren: hieronder een ongetwijfeld onvolledig maar niettemin indrukwekkend lijstje van de vrouwen met wie Prince 'D.M.S.R.' deelde.

Twee huwelijken
Maar laat ons eerst even terug naar de romantiek: van al die vrouwen wisten er slechts twee met Prince te trouwen. De eerste was zijn danseres en choreografe Puertoricaanse Mayte Garcia, die in 1996 met hem trouwde. Hun enige kind, Gregory, overleed kort na de geboorte aan een zeldzame schedelaandoening. Het koppel scheidde in 2000.

Een jaar later trouwde Prince met zijn Paisley Park-medewerkster Manuela Testolini. De twee gingen in 2006 uit elkaar, waarna Prince het liefdesgeluk terugvond bij zijn protégée Bria Valente.

In haar memoires stelt percussioniste Sheila Escovedo (Sheila E.) dat ze in de jaren tachtig even verloofd is geweest met Prince.

In 2001 was Prince korte tijd samen met de Amerikaanse MTV veejay, model en activiste Ananda Lewis. In het midden van de jaren negentig had Prince een relatie met zangeres-model-actrice Nona Gaye, de dochter van soullegende Marvin Gaye. Zij verklaarde dat haar hart gebroken was toen hij het uitmaakte.

Daarvoor woonde Prince samen met zangeres Anna Fantastic. Zij heette nog Anna Garcia toen ze als zestienjarige Prince ontmoette tijdens een concert in Londen. Twee jaar later woonde en werkte ze samen met hem in Paisley Park.

Tussendoor had Prince, in 1992, een affaire met de Amerikaanse regisseuse-actrice Troy Beyer. Het jaar daarvoor was die eer weggelegd voor Heidi Mark, een Amerikaans-Finse actrice en latere Playboy's Playmate (van de maand juli 1995 voor de kwissers).

Gaan we nog even door? We gaan nog even door. De vroege jaren negentig waren drukke tijden voor de minnaar in Prince, want toen had hij ook een relatie met actrice-zangeres Carmen Electra, u welbekend van 'Baywatch' en haar onthullingen in voornoemd mannenblad.

In de late jaren tachtig had Prince volgens de geruchten ook een affaire met Tatiana Thumbtzen, een Amerikaanse actrice-model die ook Michael Jackson in haar boekje met veroveringen noteerde. In diezelfde periode, zo willen diezelfde geruchten, had Prince ook vandoen met zijn toenmalige danseres en choreografe Cat Glover, de Amerikaans-Mexicaanse dichteres Ingrid Julia Chavez, actrice en tevens Playmate (in juni 1985) Devin Devasquez, 'Twin Peaks'-actrice Sherilyn Fenn en The Bangles-zangeres Susannah Hoffs. Het nummer 'Manic Monday', dat hij in 1984 schreef en waarmee The Bangles een hit scoorden, zou volgens kwatongen een wederdienst geweest zijn. In 1985 liet Prince zijn oog vallen op de Schotse zangeres Sheena Easton, met wie hij in 1987 de hit 'U Got The Look' opnam.

Nog medio jaren 80 werkte Prince samen met Wendy & Lisa, en had hij een fling met Wendy's tweelingzus Susannah Melvoin, voor wie hij 'Nothing Compares 2 U' schreef. Met de in februari jongstleden overleden Canadese zangeres Vanity, alias Denise Katrina Matthews, had Prince van 1982 tot 1983 een intense relatie. Van Prince kreeg ze de hit 'Nasty Girl' cadeau. In Vanity 6 zat ook Susan Moonsie, die het liefje was van Prince toen ze nog op de middelbare school zaten. Tot slot zou Prince ook fijne momenten hebben beleefd met actrice Kim Basinger.

22-04-2016 om 00:12 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
21-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince (57) overleden

Prince (57) overleden

Klik op de foto om Purple Rain te beluisteren


Volgens showbizzsite TMZ.com is zanger en muzikant Prince (57) overleden in zijn studiocomplex Paisley Park in Minneapolis. De politie onderzoekt het overlijden. De omstandigheiden van het overlijden zijn nog onduidelijk.
"Verschillende bronnen uit de omgeving van de zanger bevestigen zijn overlijden", zo meldt TMZ.com. Dat stelt dat het levenloze lichaam van Prince vanochtend plaatselijke tijd werd aangetroffen in zijn studiocomplex.

Prince, echte naam Prince Roger Nelson, moest vorige week met zijn privéjet op 15 april een noodlanding maken wegens een medische urgentie. De volgende dag woonde hij een concert bij om zijn fans ervan te overtuigen dat hij het goed stelde. Volgens zijn entourage kampte hij met een griep.

Na zijn doorbraakalbum '1999' uit 1982 werd Prince een internationale superster. Hij scoorde een hele resem hits en won 7 Grammy's. Hij verkocht meer dan 100 miljoen albums. In 1985 won hij een Oscar voor het nummer 'Purple Rain' uit de gelijknamige film.

Prince trouwde twee keer. Zijn eerste huwelijk was met zijn achtergronddanseres Mayte Garcia. De twee scheidden in 2000. Daarna trouwde hij met Manuela Testolini, van wie hij in 2006 scheidde.

Vorige maand kondigde Prince nog aan dat hij zijn memoires wilde schrijven. De autobiografie 'The Beautiful Ones' moest volgens de uitgeverij in de herfst van 2017 uitkomen. (br.hln)

21-04-2016 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emilia Clarke: "Zesde seizoen 'Game Of Thrones' is te zot voor woorden"

Emilia Clarke: "Zesde seizoen 'Game Of Thrones' is te zot voor woorden"

http://oi68.tinypic.com/nqv58j.jpg

Ze kreeg van haar bazen bij HBO dan wel zwijgplicht opgelegd, toch licht Emilia Clarke in LA alvast een tipje van de sluier: "Dit seizoen is te zot voor woorden. Het is zó intens dat het me niet zou verbazen als alle tv's tijdens de eerste aflevering zouden ontploffen!"

Clarke zag doorheen de jaren heel wat tegenspelers van het scherm verdwijnen, en dat brengt de nodige traantjes met zich mee: "Het enige lichtpuntje is dat we de scripts lang op voorhand krijgen waardoor we op tijd weten wie er wanneer moet vertrekken. We weten dus precies wanneer we het afscheidsfeestje moeten plannen", lacht de 29-jarige Britse actrice wanneer we haar in het poepchique Four Seasons Hotel in Beverly Hills spreken. "We laten niemand na zijn laatste scène zomaar gaan. Iedereen mag pas na een knalfeest vertrekken!"

Op een set zoals 'Game Of Thrones' wordt natuurlijk niet stilgezeten: dat bewijzen de honderden mensen die elke dag het beste van zichzelf geven, zowel op de set als achter de schermen. Clarke: "De zonnige locaties zien er op het scherm natuurlijk fantastisch uit, maar wat je niet te zien krijgt is dat er voortdurend honderden crewleden zich in het zweet werken om alles in goede banen te leiden. Zonder de mensen van set, design, make-up en haar zouden we nergens staan. Er is geen enkele serie die ons op dat gebied kan evenaren."

Clarke klopt lange uren met een belangrijke rol als die van Daenerys, en vooral het wachten tussen de scènes in kan na verloop van tijd uitputtend zijn: "Ik word voortdurend omringd door een massa mensen, dus ik heb altijd wel iemand met wie ik spelletjes kan spelen. (lacht) We spelen het liefst van al kinderspelletjes, maar we zijn ook even zeer te vinden voor een potje kaarten of gokken. De tijd gaat zo sneller voorbij en het houdt ons op zijn minst wakker, want we durven al wel eens in slaap te vallen wanneer ze aan een grote setup bezig zijn." Veel geluk in het spel heeft ze nochtans niet: "Want op het einde van de avond heb ik meestal mijn lunch, Skittles of nepgeld opgegokt!" 

21-04-2016 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Wever: "Er is veel alcoholisme in de politiek"

De Wever: "Er is veel alcoholisme in de politiek"

http://oi68.tinypic.com/21ak86b.jpg

In het nieuwe Eén-programma 'Over Eten', dat eet- en drinkgewoontes van bekende Vlamingen onder de loep neemt, heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever zich kort uitgelaten over het moeilijke huwelijk tussen alcohol en politiek. "In onze stiel wordt er stevig gedronken."

De Wever is categoriek: hij heeft nog nooit dronken in het parlement gezeten, noch lazarus onderhandeld. Sommige politici heeft hij wel al eens dronken aan de onderhandelingstafel gezien, hoewel hij dat niet formeel in de mond wil nemen. "Er is veel alcoholisme in de politiek. Dat is zo", klinkt het (doch niet in dit korte online fragment, waarin geknipt is, nvdr).

In Het Nieuwsblad reageren enkele politici op de controversiële uitspraken van De Wever. Renaat Landuyt, sp.a-parlementslid en Brugs burgemeester: "Een van de grootste uitdagingen voor een politicus blijft geen bier- of wijnbuik kweken." Nog volgens Landuyt is het probleem van alcohol in de politiek nog even groot of klein als vroeger.

Vlaams Parlementslid Ann Brusseel (Open Vld) spreekt dat echter tegen: "Het wordt maatschappelijk minder aanvaard en dat is doorgedrongen tot in de politiek." Herman De Croo, Kamerlid en nestor van de liberalen, deelt die zienswijze: "De legende van de braspartijen is al lang verdampt."

21-04-2016 om 18:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Queen zal haar 90e verjaardag niet snel vergeten

De Queen zal haar 90e verjaardag niet snel vergeten

http://oi63.tinypic.com/34hexvr.jpg

#HappyBirthdayYourMajesty

De Britse vorstin werd niet alleen in Windsor gefeliciteerd. Op Twitter is #HappyBirthdayYourMajesty al urenlang trending. "Bedankt voor alle tweets", reageerde Buckingham Palace via het sociale medium.

Saluutschoten in het hele land

Vanaf Windsor Castle, waar de koningin bij voorkeur woont, liep ze naar het beeld van koningin Victoria. Daar onthulde ze een plaquette voor 'The Queen's Walkway', een wandelroute door het dorp.

Terwijl Elizabeth in Windsor aan haar wandeling begon, klonken in het hele land saluutschoten voor de jarige vorstin.  

Elizabeth en Philip, die in juni 95 jaar wordt, legden niet de hele route te voet af. Vanuit het open dak van een Range Rover wuifden ze met een brede glimlach naar het dolenthousiaste publiek.

Taart

Na het afleggen van de route sneed Elizabeth haar verjaardagstaart aan. Die werd gebakken door Nadiya Hussain, die vorig jaar de Britse versie van 'Heel Holland bakt' won. Vervolgens ontmoette de jarige andere inwoonsters van Windsor die hun negentigste verjaardag vierden.

Vuurbakens

De feestelijkheden ter gelegenheid van Elizabeths verjaardag zijn voorlopig nog niet achter de rug. Vanavond steekt de koningin in gezelschap van haar man, zoon prins Charles en diens vrouw Camilla een vuurbaken aan.

Gelijktijdig gaat in Groot-Brittannië en de overzeese gebiedsdelen de brand in negenhonderd andere bakens. Zelfs op de Falklandeilanden wordt het vuur ontstoken.  

Blijven vieren

Ook volgende maand vinden festiviteiten plaats. In het Home Park op Windsor Castle vindt een groot feest plaats. Meer dan negenhonderd paarden en 1500 ruiters en artiesten nemen deel. Ze beelden het levensverhaal van Elizabeth uit.

In juni is de officiële publieke viering van de verjaardag van de vorstin. Dan woont ze een speciale dienst bij in St. Paul's Cathedral in Londen en neemt ze de traditionele parade af. Bovendien is er voor Buckingham Palace een speciale lunch, met liefst 10.000 gasten van goededoelenorganisaties.

21-04-2016 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Who, Stones, McCartney en Bob Dylan samen op grootste rockfestival ooit

The Who, Stones, McCartney en Bob Dylan samen op grootste rockfestival ooit

http://oi63.tinypic.com/287zps0.jpg

Rockfans aller landen, begin alvast te sparen want de meest indrukwekkende festivalaffiche ooit is zonet aangekondigd. The Who-zanger Roger Daltrey heeft bevestigd dat het nieuws over een groots festival in Californië, georganiseerd door het team achter het Coachella festival, geen gerucht meer is en dat The Who op de derde en laatste dag speelt, naast Roger Waters van Pink Floyd. Muzikale grootheden Bob Dylan en The Rolling Stones zouden de eerste dag spelen, de tweede dag is het de beurt aan Paul McCartney en Neil Young.

"Het is een fantastisch festivalidee, met de beste overblijfselens van ons tijdperk", stelde Daltrey tegenover de Canadese pers. "Ik hoop dat veel normale fans een ticket kunnen bemachtigen".

Neil Youngs manager Elliot Roberts verklaart in de krant Los Angeles Times dat de plannen heel bijzonder zijn. "Zo'n affiche krijg je wellicht nooit meer", zei Roberts. "Ik heb al heel lang niet meer zo hard naar een show uitgekeken".

Organisatoren Goldenvoice en AEG Live moeten het festival nog officieel aankondigen, de laatste onderhandelingen zijn nog aan de gang.

Het zou de eerste keer zijn dat McCartney en Bob Dylan samen op een affiche staan. Die zullen naar verluidt elk 7 miljoen dollar krijgen en elke act zal een volledig concert spelen met de eigen podiumproductie. Het festival zal plaatsgrijpen van 7 tot 9 oktober.

21-04-2016 om 18:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort: koop meteen wat je ziet op tv

Binnenkort: koop meteen wat je ziet op tv

http://oi63.tinypic.com/n3mc94.jpg

VTM en VRT pakken vanaf vandaag uit met een uniek project. Met één klik op je smartphone kan je kopen wat je op het tv-scherm ziet. Dat doe je via een app, die Spott heet. Voorlopig werkt die enkel bij 'De Keuken van Sofie' en 'Dagelijkse Kost': van snijplanken over ­kleding tot asperges, alles is te koop.

Vanaf vandaag kan iedereen het programmaatje down­loaden. Als je de app activeert terwijl je naar tv kijkt, herkent die op basis van het ­geluid naar welk programma je kijkt. Dit werkt bij live én uitgesteld kijken. Op je smartphone duiden rode bollen alle producten aan die je kan kopen. Je krijgt meteen het merk te zien en hoeveel alles moet kosten. Als je klikt, word je doorverwezen naar de online shop waar je je aankoop meteen kan doen.

De Aalsterse start-up Appiness ontwikkelde de software die dit alles mogelijk moet maken. «Een wereldprimeur», zeggen ze zelf. Het aanbod van programma's wordt weldra uitgebreid met 'Thuis', 'Familie', 'X-Files' en 'The Big Bang Theory'. Het project zit voorlopig in een testfase.

21-04-2016 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse Emma wordt tweede in 'The Voice Belgique'

Vlaamse Emma wordt tweede in 'The Voice Belgique'

http://oi65.tinypic.com/20qhsvs.jpg

De Vlaamse Emma De Quick (18) is tweede geworden in de Waalse versie van The Voice. Ze verloor nipt van winnares Laura, die BJ Scott als coach had en ondermeer overtuigde met een nummer van Selah Sue. Het was niettemin een zeer gesmaakte passage van Emma.

Een hoogtepunt was toen ze samen met Hooverphonic en met mede-kandidaat Olivier Badaboum mocht brengen. Ook overtuigde ze met Hello van Adele en America uit West End Story, dat ze in duet met haar coach Stanislas zong. Als laatste nummer bracht ze Wake Me Up Inside van Evanescence.

Bij de start van de bijna drie uur durende show op La Une waren er 4 kandidaten, twee jongens en twee meisjes.  Na een eerste afvalrace namen de twee dames het tegen mekaar op, met onze Emma als tweede dus. De winnares gaat naar huis met een homestudio en een platencontract.

"Interviews waren lastig in het begin"
Dat ze zou deelnemen, hadden haar ouders nooit gedacht. "Ze had al de vraag gekregen waarom ze niet meedeed aan 'The Voice', maar ze zei dat ze dat nooit zou doen", vertellen Peter en Gina. "Toen ze hoorde dat er ook een Voice was in Wallonië, wou ze het toch proberen, ook al omdat het goed was voor haar Frans. In het begin waren die Franse interviews wel lastig. Ze is wel taalgierig. Zo is ze al, volledig op eigen initiatief, op taalkampen geweest in Cambridge en Nice. Emma wil altijd dingen doen die anderen niet doen, die een uitdaging zijn. Wellicht daarom doet ze mee met The Voice Belgique en niet met The Voice van Vlaanderen."

"Altijd grapjes uithalen"
De Geraardsbergse is niet alleen een zangtalent, maar danst en acteert ook. Dat dansen en acteren lijkt ze van haar moeder te hebben. "Ik speel al jaren toneel en in mijn jonge jaren zat ik in een dansgroep", vertelt mama Gina Bauwens uit Schendelbeke. "Het zangtalent is dan weer een generatie overgeslagen. Mijn moeder, Emma haar oma dus, kon goed zingen. Ze heeft zo'n 20 jaar in het koor in Idegem gezongen. Het toneel spelen zat er bij Emma al van kleins af aan in: altijd grapjes uithalen, gek doen op feestjes, stemmetjes imiteren: daar hield ze van."

"Omver geblazen"
Emma sloot zich al gauw aan bij 'Showproject', een zang-, dans- en toneelvereniging uit Geraardsbergen die totaalspektakel brengt. "Ze wou er eerst zingen, maar daarvoor was ze niet geslaagd omdat ze geen notenleer kende, dus begon ze er met dans en toneel en startte ze ook met muziekschool. Later, tijdens een vrij podium bij Showproject, zong ze het nummer '9 Crimes'. Toen heeft ze mij echt omver geblazen met haar stem", aldus Gina. "Pas toen, op haar twaalfde, besefte ik pas hoe goed ze was. En ik was niet alleen, want vanaf dan mocht ze ook zingen bij Showproject. Ze moest zelfs geen auditie meer doen. Op haar 15de speelde ze mee in haar eerste musical. Toen bewees ze dat ze kon dansen, zingen en acteren. Dat is haar leven. Als ze moest kiezen, zou ze wel voor zingen gaan."

"Tijdens de laatste twee jaar van haar middelbaar heeft ze kunsthumaniora gevolgd", gaat Peter verder. "Daar heeft ze ook veel geleerd en mooie dingen gedaan tijdens klasconcerten."

"Ze zat al lang met kunstonderwijs in haar hoofd, maar ik probeerde dat eerst wat af te remmen omdat ik wou dat ze eerst haar humaniora beëindigde, maar we hebben ze uiteindelijk toch laten gaan en daarvoor is ze ons heel dankbaar geweest", zegt Gina. "Nochtans was ze elke dag wel anderhalf uur tot twee uur onderweg naar Evergem. Ze wou niet op internaat omdat ze dan niet meer naar de muziekschool kon. Als ze haar zinnen op iets heeft gezet, dan gaat ze er voor."

20-04-2016 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga: "Ik ben pas 30 jaar, maar het voelt als 100"

Lady Gaga: "Ik ben pas 30 jaar, maar het voelt als 100"

http://oi64.tinypic.com/zus2ep.jpg

Het had niet veel gescheeld of Lady Gaga (30) had haar fameuze vleesjurk aan de haak gehangen. De Amerikaanse zangeres was een paar jaar geleden zo ongelukkig, dat ze voor eens en voor altijd een punt achter haar carrière wilde zetten. "Ik trok het me te erg aan wat er over mij gezegd en geschreven werd." Maar dit jaar nog komt er een nieuwe plaat, en zal ze bij ons op tv te zien zijn in de reeks 'American Horror Story: Hotel'.

Mede door haar flamboyante kledingstijl zou je niet denken dat Gaga zich een bal aantrekt van wat anderen over haar denken. Geen niemendalletje te klein en geen pruik te groot, Gaga - geboren als Stefani Joanne Angelina Germanotta - doet en draagt precies waar ze zin in heeft. Toch merk ik al snel dat er een getormenteerde vrouw voor me zit. Ze is doodeerlijk en laat geen enkel onderwerp onbesproken. Ik heb gelukkig net genoeg zakdoeken bij om haar tranen weg te vegen tijdens ons emotionele gesprek. Gaga blijkt een vat vol levenswijsheid, een oude ziel gevangen in het lichaam van een dertiger. Ze is het volmondig met me eens wanneer ik haar daarop wijs. "Ik draai al sinds mijn vijftiende mee in de showbizz, maar ben pas acht jaar geleden echt doorgebroken. Daar heb ik keihard voor moeten knokken. Ik ben 30, maar ik heb het gevoel alsof ik al 100 jaar geleefd heb. Ik voel me fucking oud."

Op de achtergrond knikt haar assistent gretig mee, en dat is ook Gaga niet ontgaan. De zangeres zegt dat ze gisteren nog samen huilden toen ze het over hun eerste ontmoeting hadden. "Mijn assistent leerde vier jaar geleden een gebroken vrouw kennen, die vanbinnen helemaal aan het wegrotten was. Ik voelde me zó leeg vanbinnen. Ik heb het echt ver laten komen."

Onnozel
Volgens de zangeres heeft haar moeilijke jeugd daar veel mee te maken. Gaga vertelt dat ze als kind jarenlang depressief was, en dat haar ouders haar ten strengste verboden om hulp te zoeken. "Depressie zit in de familie, maar in behandeling gaan was not done. Ik kom uit een Italiaans conservatief-katholiek gezin waar met afschuw over medicatie, therapie, dokters en psychologen werd gepraat. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik me van de buitenwereld begon af te schermen. Muziek was de enige vrijheid die ik kende in mijn leven."

Gaga heeft sinds het succes van haar debuutalbum 'The Fame' in 2008 amper stilgezeten. Met 27 miljoen verkochte albums en 146 miljoen verkochte singles is ze één van de best verkopende artiesten aller tijden. Verder zette ze 6 Grammy's en maar liefst 12 Guinness World Records op haar naam. Maar laat het vooral haar extravagante kledingstijl zijn die de voorbije jaren de krantenkoppen haalde. "Ik uit mij via mijn kleren. Hoe gekker mijn outfits, hoe gekker ik me voel. Zie je me in iets onnozels, dan voel ik me ook onnozel. Draag ik een klassieke jurk, dan ben ik rustig en zelfzeker. Mensen begrijpen het niet wanneer ik me plots heel anders begin te kleden, maar wat is daar zo moeilijk aan? Dit is géén masker of bevlieging, maar een weergave van hoe ik me voel."

Haar leven in de schijnwerpers was naar eigen zeggen vaker een vloek dan een zegen. "Ik heb een paar jaar geleden echt diep gezeten. Ik trok het me veel te erg aan wat er over mij gezegd en geschreven werd. Doodziek werd ik ervan. Ik voelde me voortdurend beoordeeld." Gaga wilde haar carrière stopzetten omdat ze er geen zin meer in had. "Niet omdat ik zwak ben of omdat het me allemaal niks kan schelen, maar omdat ik constant overmand werd door negatieve gevoelens."

Toch vond ze een manier om zich daar boven te zetten en de dingen te nemen zoals ze zijn. "Heel wat mensen vinden mij het leukst wanneer ik uitbundig op het podium dans en poppy songs breng. Zij willen perfectie, maar Lady Gaga is niet perfect. Nu laat ik ook de minder mooie kantjes zien, en dat is veruit de grootste verademing die ik ooit heb gekend."

Sterke man
Binnenkort is ze ook op tv te zien bij ons. Gaga speelt de hoofdrol in de reeks 'American Horror Story: Hotel', waarvoor ze begin dit jaar nog een Golden Globe kreeg. Ze ziet de toekomst opnieuw rooskleurig in, en dat heeft ze grotendeels aan haar vriend, acteur Taylor Kinney (34), te danken. De twee, die sinds de opnames van haar videoclip 'You And I' uit 2011 samen zijn, gaan nog dit jaar trouwen. "Taylor en ik hebben een bijzonder spirituele band. Je hebt een heel sterke man nodig om mij te nemen zoals ik ben en om mijn levensstijl te aanvaarden, maar daar heeft hij nooit problemen mee gehad. Taylor en ik zijn voor elkaar gemaakt. Ik heb altijd gedacht dat geen enkele man aan mijn vader kon tippen, maar daar ben ik op de dag dat ik Taylor leerde kennen meteen op teruggekomen! (lacht)"

20-04-2016 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Louise had zélf seks tijdens Temptation Island"

"Louise had zélf seks tijdens Temptation Island"

http://oi66.tinypic.com/34gwx7o.jpg

Het Temptation Island-verhaal van Louise kan je op zijn minst bewogen noemen. Eerst had Vlaanderen medelijden toen ze voortdurend bedrogen werd door Marvin, en later begon iedereen te twijfelen of ze wel echt een koppel vormde met de kerel. En volgens verleider Shane was Marvin niet de enige die over de schreef ging. "Louise en ik hebben seks gehad op het eiland", klinkt het in TV Familie.

Dat Marvin en Louise écht een koppel waren, wordt steeds minder geloofwaardig. De tranen leken vrij echt en Louise blijft beweren dat ze wel degelijk een relatie hadden, maar sms'jes van Louise naar een vriendin, die TV Familie kon bemachtigen, beweren iets anders. Daarin zegt ze dat ze zal blijven volhouden dat ze een koppel vormen, ook al is dat niet echt de waarheid. "Uit de context getrokken", meent Louise daarover. Al heeft Marvin intussen op Facebook formeel bevestigd dat de twee nooit een relatie hadden.

Ook Marvins ex Isabel, met wie hij nog min of meer samen was toen hij richting Temptation Island vertrok, mengt zich in de discussie. "Louise probeerde van in het begin mijn relatie met Marvin te saboteren. Ze doet nu al weken of haar neus bloedt, terwijl zij maar al te goed wist dat Marvin en ik twee jaar een koppel waren. Maar toch heeft zij er alles aan gedaan om in zijn broek te geraken. Ze hoopte dat hij na Temptation echt een koppel met haar zou vormen. En Marvin wilde aan mij bewijzen dat hij trouw kon zijn en de verleidingen ginder kon weerstaan."

Dat Marvin daarin grandioos faalde, kon heel Vlaanderen en Nederland op tv zien. Maar ook Louise plooide voor de verleidingen. Hoewel er geen beelden van zijn, stoeide ze met verleider Shane in een busje. De man bevestigt dat ook: "Er is inderdaad wat gebeurd tussen mij en Louise in het busje op terugweg van de dreamdate. Of daar beelden van bestaan? Nee, want de crew, die aanwezig was in het busje, was in slaap gedommeld. Dat maakte het wel lekker spannend." En daar bleef het niet bij: "Daarna heb ik in het hotel nóg eens seks gehad met Louise toen de cameraploeg weg was. De laatste twee nachten van de reis, nadat de koppels herenigd werden bij het kampvuur, waren de kandidaten trouwens alleen in het hotel. Want de makers waren al naar huis vertrokken", aldus Shane. Hij voegt er nog aan toe dat hij toen ook verleidster Jill alle hoeken van haar Thaise hotelkamer heeft laten zien.

20-04-2016 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lowie uit 'Thuis' veroordeeld voor dronken rijden: "Ik heb een alcoholprobleem"

Lowie uit 'Thuis' veroordeeld voor dronken rijden: "Ik heb een alcoholprobleem"

http://oi66.tinypic.com/apg30k.jpg

Thuis-acteur Mathias Vergels (23), die in de populaire Eén-reeks het personage van Lowie Bomans gestalte geeft, is vandaag op de politierechtbank van Halle veroordeeld tot een geldboete van 2.400 euro waarvan de helft met uitstel en een rijverbod van een jaar voor geintoxiceerd sturen, dronkenschap en onaangepast rijgedrag.

Daarnaast moet de twintiger slagen voor een theoretisch en praktisch rijexamen en medische en psychologische proeven alvorens weer te mogen sturen. De BV uit Sint-Genesius-Rode werd op 28 februari vorig jaar in de buurt van jeugdcentrum Moesjebaaz in Beersel dronken achter het stuur aangetroffen door een politiepatrouille.

1,6 promille

Vergels had op dat moment 1,6 promille alcohol in het bloed. Vorige maand werd de zaak al eens behandeld op de Halse politierechtbank, maar omdat politierechter Johan Van Laethem de beklaagde voor zich wou zien, werd de zaak uitgesteld naar vandaag. Ook de agenten die de vaststellingen deden, werden opgeroepen voor een getuigenis. Zij getuigden elk afzonderlijk hoe de bewuste avond verliep en spraken elkaar niet tegen. "De beklaagde zat achter het stuur, we hebben hem duidelijk gezien", klonk het. 

Vergels verklaarde aan de rechter dat hij onder medisch toezicht staat van zijn huisarts, een psycholoog en een psychiater omdat hij beseft dat hij fout bezig is. "Ik heb een alcoholprobleem, dat geef ik toe. Bij een neurologisch onderzoek bleek ook dat dat er iets met me schort, maar dat is nu aan de betere hand", aldus de acteur die vanaf 1 mei dit jaar geen vast contract - en dus ook geen werkzekerheid - meer heeft.

Vergels toonde schuldgevoel en beseft dat hij een voorbeeldfunctie heeft omdat duizenden mensen elke dag naar hem kijken op televisie.

20-04-2016 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam De Bruyn co-presentator The Voice

Sam De Bruyn co-presentator The Voice

http://oi66.tinypic.com/34h9vn9.jpg

Sam De Bruyn wordt de nieuwe co-presentator van An Lemmens in The Voice. Dat heeft Lemmens via een live-filmpje op Facebook zonet aangekondigd.

De Bruyn begint er op 29 april aan, wanneer de eerste liveshow van start gaat. De radiomaker, die vorig jaar overstapte van Studio Brussel naar Q-Music, vat post in het Basecamp van The Voice van Vlaanderen.
In het Basecamp grasduint hij door alle binnenkomende tweets, posts en instagrams. Ook meet hij de temperatuur op bij de kandidaten en hun achterban.

Nog voor The Voice van Vlaanderen op antenne gaat, duikt hij via Facebook LIVE de backstage in voor een exclusieve blik achter de schermen. Sam gaat interactief met de kijker, geeft hen een unieke rondleiding in de coulissen, meet de stress op bij de talenten én praat met de coaches. Ook na de liveshow houdt Sam de vinger aan de pols via Facebook LIVE. Alle eerste reacties en emoties brengt hij als eerste live in beeld.

The Voice van Vlaanderen is dit seizoen ook actief op Snapchat. Ex-JIM-vj en Snapchatster Britt Valkenborghs kaapt zes weken lang het vtm.be Snapchataccount en staat paraat om verslag uit te brengen van elke show.

20-04-2016 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontmoet de jonge look-a-like van actrice Angelina Jolie

Ontmoet de jonge look-a-like van actrice Angelina Jolie

http://oi67.tinypic.com/53l85x.jpg

Het Amerikaanse fotomodel Mara Teigen maakt wereldwijd de tongen los, omdat de 21-jarige beauty wel heel erg lijkt op Hollywoodactrice Angelina Jolie (40). Internationale showbizzmedia spreken van een bijna perfecte look-a-like en hopen dat Brad Pitt zich zal kunnen beheersen als hij ooit de jongere versie van zijn echtgenote tegen het lijf loopt.

Mara dook recent op in een lipgloss-commercial van het merk Kylie Cosmetics: de make-uplijn van Kim Kardashians halfzusje Kylie Jenner. En sindsdien is haar ster als veelgevraagd model rijzende. Ze wordt nu al de visuele opvolgster genoemd van Oscar-winnares Angelina Jolie. Of Mara kan acteren is niet bekend.

Evenmin is duidelijk of haar inmiddels wereldberoemde looks al dan niet natuurlijk zijn. De jonge schoonheid zou, zo wordt gesteld op roddelsites in de Verenigde Staten, behoorlijk aan zichzelf hebben laten sleutelen. Zo zouden haar neus, lippen, jukbeenderen, kaaklijn en borsten het resultaat zijn van plastische chirurgie. Hoe dan ook lijkt ze inderdaad sprekend op Jolie.

19-04-2016 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.William en Harry knuffelen Chewbacca en vechten met lightsabers op set Star Wars

William en Harry knuffelen Chewbacca en vechten met lightsabers op set Star Wars

http://oi63.tinypic.com/2d9nbn.jpg

Prins William en zijn jongere broer Harry bezoeken vandaag de filmset van Star Wars in de Pinewood Studios.

William en Harry ontmoeten onder anderen acteur Mark Hamill, die vooral bekend is van zijn rol als Luke Skywalker, en actrice Daisy Ridley.

Prins William is de voorzitter van de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) en krijgt een exclusieve rondleiding in de filmstudio's. Daarbij ontmoet hij volgens Kensington Palace creatieve talenten die betrokken zijn bij Star Wars, onder wie regisseur Rian Johnson van Episode VIII.

De achtste episode komt in december volgend jaar uit in de bioscopen.  

De Britse royals hadden duidelijk veel plezier op de set.

19-04-2016 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AC/DC-frontman Brian Johnson spreekt voor het eerst over "donkerste dag"

AC/DC-frontman Brian Johnson spreekt voor het eerst over "donkerste dag"

http://oi66.tinypic.com/v3k2f6.jpg

AC/DC-frontman Brian Johnson spreekt voor het eerst over zijn vervanging door Axl Rose, en de gehoorproblemen die hem van het podium houden. De 68-jarige zanger heeft het in een statement over de zwartste dag uit zijn carrière. Stoppen met zingen doet hij echter niét.

Johnson moest zijn plaats bij AC/DC na 36 jaar afstaan wegens gehoorproblemen die het gevolg zijn van zijn voorliefde voor snelle wagens, niet vanwege zijn jarenlange geschreeuw bij een hardrockgroep. Op doktersadvies moest hij de optredens laten om niet doof te worden.

"Het was me al een tijd opgevallen dat mijn gedeeltelijke gehoorverlies mijn prestatie op het podium begon te hinderen", schrijft Johnson. Hij kreeg het moeilijk om de gitaren en de andere muzikanten te horen, en had dus geen andere keuze dan de raad van de artsen te volgen.

Geen opgever
"Onze fans verdienen het dat ik op het hoogste niveau presteer, en indien ik voor eender welke reden dat niveau niet haal, dan ga ik onze fans of de andere leden van AC/DC niet teleurstellen", zegt hij.

"Ik ben geen opgever en ik maak graag af waarmee ik begin, maar desondanks maakten de dokters het mij en mijn bandgenoten duidelijk dat ik geen andere keuze had dan op te houden met optreden voor de

Pensioen
Johnson is er het hart van in. "De emotionele ervaring die ik nu heb, is erger dan eender wat ik al in mijn leven heb gevoeld", luidt het. Hij verzekert zijn fans echter dat hij niet met pensioen gaat. "Mijn artsen hebben gezegd dat ik kan blijven platen opnemen in de studio en dat wil ik ook doen". "Voor het ogenblik concentreer ik me op mijn medische behandeling om mijn gehoor te verbeteren".

De zanger zegt te hopen dat zijn gehoor mettertijd zal verbeteren en dat hij opnieuw zal kunnen optreden. "Zelfs al is de uitkomst onzeker, ik blijf optimistisch". Om de geruchten de kop in te drukken dat hij koudweg aan de deur is gezet, bedankt hij gitarist Angus Young en bassist Cliff Williams nog voor hun steun. Opvallend: gitarist Stevie Young en drummer Chris Slade, die oudgedienden Malcolm Young en Phil Rudd deze tour vervangen, vermeldt hij niet.

Axl Rose
AC/DC gaat met Guns n' Roses-zanger Axl Rose uitgestelde shows afwerken en brengt hem volgende maand ook mee naar Werchter.

Volledig statement

As many AC/DC fans know, the remaining shows for the 2016 AC/DC Rock or Bust World Tour, including 10 postponed U.S. shows, are being rescheduled with a guest singer.  I want personally to explain the reason because I don't believe the earlier press releases sufficiently set out what I wanted to say to our fans or the way in which I thought it should be presented.

On March 7th, after a series of examinations by leading physicians in the field of hearing loss, I was advised that if I continue to perform at large venues, I risked total deafness. While I was horrified at the reality of the news that day, I had for a time become aware that my partial hearing loss was beginning to interfere with my performance on stage.

I was having difficulty hearing the guitars on stage and because I was not able to hear the other musicians clearly, I feared the quality of my performance could be compromised. In all honesty this was something I could not in good conscience allow. Our fans deserve my performance to be at the highest level, and if for any reason I can't deliver that level of performance I will not disappoint our fans or embarrass the other members of AC/DC.  I am not a quitter and I like to finish what I start, nevertheless, the doctors made it clear to me and my bandmates that I had no choice but to stop performing on stage for the remaining shows and possibly beyond. That was the darkest day of my professional life.

Since that day, I have had several consultations with my doctors and it appears that, for the near future, I will be unable to perform on stage at arena and stadium size venues where the sound levels are beyond my current tolerance, without the risk of substantial hearing loss and possibly total deafness. Until that time, I tried as best as I could to continue despite the pain and hearing loss but it all became too much to bear and too much to risk.

I am personally crushed by this development more than anyone could ever imagine. The emotional experience I feel now is worse than anything I have ever in my life felt before. Being part of AC/DC, making records and performing for the millions of devoted fans this past 36 years has been my life's work.  I cannot imagine going forward without being part of that, but for now I have no choice. The one thing for certain is that I will always be with AC/DC at every show in spirit, if not in person.

Most importantly, I feel terrible having to disappoint the fans who bought tickets for the canceled shows and who have steadfastly supported me and AC/DC these many years. Words cannot express my deep gratitude and heartfelt thanks not just for the recent outpouring to me personally of kind words and good wishes, but also for the years of loyal support of AC/DC.  My thanks also go to Angus and Cliff for their support.

Finally, I wish to assure our fans that I am not retiring. My doctors have told me that I can continue to record in studios and I intend to do that. For the moment, my entire focus is to continue medical treatment to improve my hearing. I am hoping that in time my hearing will improve and allow me to return to live concert performances. While the outcome is uncertain, my attitude is optimistic. Only time will tell.

Once again, my sincere best wishes and thanks to everyone for their support and understanding.

Love,
Brian

19-04-2016 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters verdenkt hondenoppas: "Er klopt iets niet"

Tanja Dexters verdenkt hondenoppas: "Er klopt iets niet"

http://oi66.tinypic.com/1rorwm.jpg

"Dit klopt niet. Iemand liegt." Twee weken na de verdwijning van haar chihuahua Paris zit Tanja Dexters (39) met steeds meer vragen. De ex-Miss België raadpleegde helderzienden, zette speurhonden op de zaak en stuurde flyers rond, maar kijkt nu met argwaan naar haar hondenoppas. "Er moet hier in huis iets gebeurd zijn."

Ze speurt nog dagelijks langs de schuurtjes in de omgeving naar haar oogappel, die tijdens haar skivakantie verdween. Maar stilaan rijpt bij Tanja Dexters een ander besef. "Er klopt iets niet", klinkt het. "Ik stel me steeds meer vragen bij wat er allemaal gebeurd is, en ook bij de rol van mijn hondenoppas in dit verhaal. Waarom heeft ze bijna een week gewacht om me in te lichten? Waarom heeft ze niet naar mijn ouders gebeld? Zelf beweert het meisje dat ze mijn vakantie niet wou vergallen, maar ze wist hoeveel Paris voor me betekent. De zoekactie is hierdoor bijna een week te laat gestart. Cruciale tijd is verloren gegaan."

19-04-2016 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie-Jeanne: "Willy is nooit gescheiden, zijn vrouw heeft mij aanvaard"

Marie-Jeanne: "Willy is nooit gescheiden, zijn vrouw heeft mij aanvaard"

http://oi64.tinypic.com/2m4bzls.jpg

De bekendste secretaresse van het land is Marie-Jeanne Huysman (65), de wederhelft van Willy Naessens (77). Haar verhaal heeft iets van een sprookje. Niet lang nadat ze als jong meisje voor de ondernemer begon te werken, werd ze ook zijn minnares én zijn levenspartner. "Maar hij is nooit gescheiden van zijn vrouw", vertelt ze in Story.

"Ik ken Willy al van kindsbeen af", zegt Marie-Jeanne in Story. "Met zijn bedrijf leverde hij veevoer op de boerderij van mijn ouders. Toen vond ik hem al een mooie man." Toen ze op haar zeventiende stopte met studeren om te helpen in zijn bedrijf, werden ze algauw een koppel. "Het begon met wat spielerei op kantoor of na een beurs, als we onder ons tweetjes samen nog iets gingen drinken. Ik was verliefd op hem, maar zat toch met een dubbel gevoel. Willy had een gezin, en dat wou ik niet kapotmaken. Op een relatie met een getrouwde man rustte, zeker destijds, zo'n groot taboe."

Willy heeft zijn vrouw echter niet verlaten voor haar. "Hij is nooit gescheiden. Ze waren uit elkaar gegroeid, maar ze bleef wel de moeder van zijn kinderen. In het begin hadden we eerder een driehoeksverhouding. Ik bleef 's middags zelfs bij Willy thuis eten, samen met zijn gezin. De kinderen hebben nooit anders geweten dan dat er twee vrouwen in het leven van hun papa waren, ze noemen mij tante Jeanne. En met Hilda had ik een goede verstandhouding."

"Als Willy en ik op reis gingen, dan maakte ik samen met zijn vrouw zijn valies. Veel mensen begrepen dat niet, maar wij hebben in die situatie alle drie ons verstand gebruikt. Toen Willy vocht tegen lymfeklierkanker, hadden we een beurtrol in het ziekenhuis. Op een bepaald moment heeft Hilda me toen bedankt, omdat ik zo goed zorg droeg voor Willy. Het deed me deugd om te horen dat ik toch werd geapprecieerd."

"Dertig jaar geleden hebben we samen een woning gekocht in Kluisbergen. Eerst was dat ons liefdesnestje voor het weekend, op den duur verbleven we er zo goed als altijd samen, maar het is pas na het plotse overlijden van Willy's vrouw aan een hartaderbreuk, dertien jaar geleden, dat we officieel zijn gaan samenwonen."

19-04-2016 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit droegen de sterren op het eerste Coachella weekend

Dit droegen de sterren op het eerste Coachella weekend

http://oi67.tinypic.com/2aeo85.jpg

Het eerste weekend van het beroemde Amerikaanse muziekfestival Coachella zit er op, en daar trokken heel wat bekende gezichten voor naar Californië. De afgescheurde jeansshorts en crop tops werden massaal naar boven gehaald, erg vernieuwend was het qua mode dus allemaal niet. Maar het doet ons alvast wel verlangen naar de festivalzomer.

18-04-2016 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charmante Elizabeth (90) blijft altijd de baas

Charmante Elizabeth (90) blijft altijd de baas

http://oi67.tinypic.com/hs9yps.jpg

Donderdag viert Queen Elizabeth haar 90ste verjaardag, maar in niets lijkt het erop dat ze haar werkzaamheden terugschroeft en in een schommelstoel bij de open haard gaat zitten. Haar agenda is nog altijd bomvol.

Ze maakt nog steeds ritten op haar pony Emma op het landgoed van Windsor Castle. Ze wandelt met haar honden. Ze schijnt zelfs graag naar worsteltoernooien te kijken op televisie. Maar wat de hoogbejaarde Britse koningin Elizabeth vooral doet, is werken. Keihard werken.

Om 10.00 uur begint de werkdag van de Queen. Ze neemt de post door, leest de kranten en daarna volgt een eindeloze reeks ontmoetingen met politici, ambtenaren, ambassadeurs en staatshoofden. Ook moeten er ziekenhuizen worden geopend en onderscheidingen opgespeld.

Panty
"In de ruim 40 jaar dat ik haar nu fotografeer, heb ik nog nooit een vlekje op haar kleding gezien, nooit een ladder in haar panty,'' vertelt royal-fotograaf Arthur Edwards van tabloid The Sun. "Ze is de perfecte professional.'' Edwards is een groot fan van de vrouw die hij al duizenden keren op de foto zette. "Ze is altijd op en top de Queen: voor iedereen een aardig woord, altijd charmant. Ze houdt de gesprekjes kort, maar laat mensen met een goed gevoel achter. Ongelooflijk knap.''

De lengte van de verplichtingen en bezoekjes zijn tegenwoordig wel wat korter, vertelt de 75-jarige fotograaf. "Maximaal 20, 30 minuten. Haar benen zijn niet zo best meer, dus lang staan gaat moeilijker."

Alleen lange reizen maken, dat laat de koningin tegenwoordig liever aan haar kinderen en kleinkinderen over. Met een beetje pijn in het hart, waarschijnlijk: Elizabeth ging graag en vaak naar het buitenland en was de eerste regerende vorst van Australië, Nieuw-Zeeland en Fiji, die deze landen ook daadwerkelijk bezocht.

Ze zit goed in haar rol, dat is duidelijk. Opvallend, voor iemand die niet voorbestemd was om koningin te worden. Maar toen haar oom Edward VIII afstand deed van de troon en Elizabeths vader, George VI hem opvolgde, was ze in één klap eerste in de lijn van troonopvolging. Op haar 25ste besteeg ze de troon.

Lachen
Volgens Edwards is haar vriendelijkheid niet alleen schijn, en valt er behoorlijk met haar te lachen. "Toen we tientallen jaren geleden doorkregen dat Charles een meisje had, wilden wij natuurlijk allemaal de eerste foto van het jonge stel, dat ergens op het platteland zou verblijven. Maar we kregen ook van onze hoofdredacteuren te horen: val de koningin niet lastig. Dus ze komt aanrijden in haar Range Rover, stapt uit met haar honden en loopt weg. Niemand durft een foto te maken. Ineens draait ze zich om en roept: waarom fotografeert niemand mij? 'Omdat we u niet mochten lastigvallen', roept een van ons terug. Het blijft even stil tot de koningin reageert. "Ik weet niet wat ik erger vind: genegeerd of gefotografeerd worden."

Het zijn deze anekdotes die Elizabeth zo geliefd bij haar volk maken. Hardwerkend, beminnelijk en af en toe een klein grapje. Toch is ze niet onomstreden: na de dood van prinses Diana in 1997 bereikte haar populariteit een dieptepunt. Dat de koningin niet direct terugreisde van haar vakantieadres riep veel verbazing en kritiek op. Afstandelijk en ijskoud, zo oordeelde de publieke opinie. Zelfs de doorgaans koningsgezinde tabloid The Sun reageerde woedend en kopte: 'Waar is onze koningin?'

Toen ze uiteindelijk wel besloot terug te keren en het volk toesprak, zagen velen dat als 'too little too late'. Het heeft even geduurd voordat haar imago en dat van het Britse Koninklijk Huis weer hersteld waren, maar de Queen is inmiddels terug op haar oude niveau. Zo'n driekwart van de Britten is tevreden met haar, ongekend voor een staatshoofd.

Haar kleinzonen prins William en prins Harry beschrijven haar als 'The Boss'. "Meestal zie ik haar als de baas, maar heel soms als mijn oma,'' zegt Harry in de BBC-documentaire Elizabeth at 90 - A Family Tribute die donderdag wordt uitgezonden. "Voor je baas heb je altijd gigantisch veel respect, dat heb ik ook voor haar."

Het zijn niet de standaardverhoudingen tussen oma en kleinkinderen, geeft fotograaf Edwards toe. "Ze legt de lat hoog voor hen. Maar als ik ze samen zie, dan zie ik ook genegenheid tussen hen. Ze aanbidden haar. Maar inderdaad, ze weten ook: ze blijft altijd de baas."

18-04-2016 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Hoff wil geen 21.000 dollar per maand meer dokken voor ex: "Ik kan niet eens op pensioen"

The Hoff wil geen 21.000 dollar per maand meer dokken voor ex: "Ik kan niet eens op pensioen"

http://oi66.tinypic.com/s5l4y1.jpg

David Hasselhoff is 63 en ziet het wel zitten om op pensioen te gaan, maar hij moet nog altijd maandelijks 21.000 dollar alimentatie op de rekening van zijn ex, de actrice Pamela Bach, storten. The Hoff en Bach scheidden in 2006 van elkaar na 16 jaar huwelijk.

Volgens Hasselhoff is zijn 52-jarige ex een talentvolle actrice en producer die makkelijk aan werk zou kunnen geraken, maar doet zij geen enkele moeite om in haar eigen behoeftes te voorzien. Met die argumentatie wil de voormalige Bay Watch-ster de rechtbank overtuigen om niet langer de zware alimentatie te moeten ophoesten voor zijn ex.

Met Pamela heeft Hasselhoff twee volwassen kinderen, Taylor-ann en Hayley. Zijn inkomsten liggen rond de 112.000 dollar per maand, maar dat is niet voldoende om voor zichzelf uit de kosten te komen én Pamela te betalen.

Sinds 2013 deelt Hasselhoff het bed met Hayley Roberts. Eerder was hij ook al getrouwd met Catherine Hickland. Begin dit jaar zei hij nog dat hij weliswaar veel alimentatie betaalt, maar nog altijd genoeg overhoudt voor zichzelf. Maar van die 21.000 dollar per maand voor Pamela Bach, wil hij nu dus af.

18-04-2016 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat Channing Tatum het meeste mist in zijn leven

Wat Channing Tatum het meeste mist in zijn leven

http://oi68.tinypic.com/160xhk.jpg

Channing Tatum heeft het druk, druk, druk, maar die overvolle agenda begint nu toch stilaan aan hem te knagen. De acteur vindt het jammer dat hij zijn dochtertje zo weinig kan zien: "Ik zou niets liever willen dan Everly elke dag in mijn armen te sluiten."

Dochtertje Everly mag eind mei drie kaarsjes uitblazen. Tatum blikte sinds haar geboorte dertien (!) films in, waardoor hij haar naar eigen zeggen veel te weinig heeft gezien: "En dat doet pijn. Die quality time, dat is voor ons nog écht een probleem. We verblijven momenteel op onze vaste stek in LA, maar daar zal binnenkort wel weer verandering in komen wanneer ik voor de zoveelste keer moet verhuizen voor een nieuwe film." Toch probeert de Hollywoodster er zo positief mogelijk onder te blijven: "Ach, we vinden er wel iets op. Dat doen we altijd. Ik vlieg in het weekend veel heen en weer. Ik kamp met een behoorlijk slaapgebrek, maar dat neem ik er met veel plezier bij."

Twee druppels water
En ook de tijd vliegt. Daarom koestert de hardwerkende acteur elk moment dat hij met zijn gezin kan doorbrengen: "Het is schitterend om jezelf in zo'n klein meisje te herkennen en om te zien hoe veel ze op korte tijd bijleert. Everly kwam onlangs met de woorden 'verdwijn' en 'verschijn' op de proppen, terwijl ik geen flauw idee had waar ze dat gehoord zou kunnen hebben. Zulke momenten blijven me fascineren. Het is zoals een computer die al jouw informatie opslaat en steeds meer op jou begint te lijken. Wanneer ik naar mijn dochtertje kijk, dan is het net alsof ik in de spiegel kijk."

18-04-2016 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mevrouw Depp ontsnapt aan celstraf voor hondensmokkel

Mevrouw Depp ontsnapt aan celstraf voor hondensmokkel

http://oi66.tinypic.com/xfc1gx.jpg

Amber Heard ontloopt een celstraf voor het binnensmokkelen van haar hondjes in Australië. De 29-jarige vrouw van Johnny Depp heeft tijdens een rechtszaak in Queensland bekend dat ze haar reisdocumenten niet in orde waren. Depp vergezelde zijn vrouw naar de volle zaal in de rechtbank in Southport, niet ver van de de plek waar hij vorig jaar het vervolg op de film Pirates of the Caribbean opnam.

Amber Heard had Pistol en Boo destijds meegenomen in een privévliegtuig naar Australië. Heard overtrad daarmee de strenge quarantaineregels. Daar waren de autoriteiten op zijn zachtst gezegd nogal ontstemd over. Toen de honden waren ontdekt, werd het echtpaar gesommeerd om Pistol en Boo binnen 72 uur terug naar de Verenigde Staten te sturen. Men dreigde de beestjes zelfs af te maken.

Heard kwam er vandaag goed van af. Ze kreeg alleen een voorwaardelijke straf opgelegd waarin haar wordt opgedragen geen problemen meer te veroorzaken. Als ze dat binnen een maand wel doet, krijgt ze een boete van 1.000 Australische dollar, omgerekend 680 euro.

De Australische aanklager bleek bereid de aanklacht voor het overtreden van de quarantaineregels te laten vallen mits Amber schuld zou bekennen voor een lichter vergrijp, namelijk het foutief en onvolledig invullen van reisdocumenten. Aanvankelijk riskeerde Heard een gevangenisstraf van tien jaar en een boete van 10.000 Australische dollar, omgerekend 6800 euro.

In de rechtbank werd een video vertoond. Daarin maakten Depp en Heard excuses. Heard zei in de video dat Australië een prachtig continent is en dat ze oprecht spijt had dat ze Pistol en Boo niet had aangegeven.

18-04-2016 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp naar proces in Australië

Johnny Depp naar proces in Australië

http://oi64.tinypic.com/4gq1av.jpg

Hollywoodacteur Johnny Depp (52) wil in Australië blijkbaar persoonlijk een lans breken voor zijn honden Pistol en Boo. De "pirate of the Caribbean" is voor het proces over de illegale invoer van de beide terriërs aan de Goldcoast aangekomen. Dat schrijven de lokale kranten vandaag.

Zijn echtgenote, actrice Amber Heard (29), is als eigenares van de honden aangeklaagd. Ze is met Depp meegereisd, klinkt het. Depp zal als getuige optreden. Heard riskeert tot tien jaar gevangenisstraf als ze schuldig wordt bevonden. De behandeling zal maandag in Southport beginnen.

Depp en Heard waren in mei 2015 voor filmopnames in Australië en hadden de terriërs meegenomen. Ze vlogen met een privéjet en beschikten niet over een vergunning voor de invoer van de honden. Australië heeft strenge quarantaineregels. Het afgelegen continent heeft unieke fauna en flora en vreest het binnenbrengen van ziektes. Minister van Landbouw Barnaby Joyce dreigde destijds de honden te laten inslapen. Heard liet hen onmiddellijk weer vertrekken.

17-04-2016 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppels 'Blind Getrouwd' hakken knoop door: blijven ze samen of niet?

Koppels 'Blind Getrouwd' hakken knoop door: blijven ze samen of niet?

http://oi68.tinypic.com/2vihvk1.jpg

In de voorlaatste aflevering van 'Blind Getrouwd' breken spannende dagen aan voor Jonas, Inge, Stijn, Nuria, Geert en Daisy. Ze zijn vier weken getrouwd, wat betekent dat ze stilaan moeten beslissen of ze samen blijven of niet.

Jonas en Inge

Jonas en Inge doen enkele uitstappen samen om nog zo veel mogelijk te weten te komen over elkaar. De dierenvrienden trekken naar het hondenasiel om er samen vrijwilligerswerk te doen, en bezoeken elkaars families om te zien of iedereen op dezelfde golflengte zit. Ze gaan ook op citytrip naar Antwerpen, waar Inge enkele dingen opvallen aan haar echtgenoot.

Stijn en Nuria

Bij Stijn en Nuria hangt er positieve spanning de lucht, maar wàt ze juist voor mekaar voelen, werd nog niet helemaal duidelijk.

Ze gaan op uitstap naar Rijsel, maar Nuria rijdt verkeerd én heeft honger. Het blijkt een dodelijke combinatie, verklapt VTM.

Geert en Daisy

Daisy, bij wie Geert is komen inwonen, is blij dat ze haar appartement nog eens voor zichzelf heeft. "Chocola, snoep en chips liggen al klaar. Het enige wat ik nog nodig heb is een whisky'tje en zàlig veel Families", zegt ze. Geert kijkt namelijk niet graag naar de soap.

Het is niet het enige punt waarop ze verschillen. Omdat Geert de voorbije dagen merkte dat Daisy nog niets voelt voor hem, besluit hij wat gas terug te nemen. Zij trekken op hun vrije dag geen steeltjes van mandarijntjes, maar wel naar het Nederlandse Sluis. 

17-04-2016 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clooney's geven sponsorfeestje voor Hillary Clinton

Clooney's geven sponsorfeestje voor Hillary Clinton

http://oi67.tinypic.com/s27kpf.jpg

Filmster George Clooney en zijn vrouw, mensenrechtenadvocate Amal Clooney, hebben gisteravond met een sponsorparty in hun villa in Los Angeles de verkiezingskas van de Democratische presidentskandidate Hillary Clinton gespekt, zo hebben meerdere Amerikaanse media vandaag gemeld.

Om het gala met de vroegere minister van Buitenlandse Zaken te kunnen bijwonen, dienden de gegadigden 33.400 dollar (ongeveer 30.000 euro) uit de geldbeugel te toveren.

Mede-inrichters van het feestje waren filmmogul Jeffrey Katzenberg en regisseur Steven Spielberg.

Volgens nieuwszender CNN lieten vele filmsterren zich niet pramen. De vroegere First Lady zag aan haar dis bijvoorbeeld Jane Fonda, Ellen DeGeneres en James Cameron.

Daarvoor hadden de Clooney's in San Francisco ook al een sponsorfeestje voor Clinton georganiseerd.

Dit weekeinde zou de oorlogskas van de vroegere minister zo vijftien miljoen dollar rijker worden.

Haar rivaal, senator Bernie Sanders, noemde de prijs van het "entreekaartje" "obsceen", wat Clooney in een vraaggesprek met het NBC News inruimde. "Het is belachelijk dat we geld van deze orde in de politiek hebben".

17-04-2016 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat Channing Tatum het meeste mist in zijn leven

Wat Channing Tatum het meeste mist in zijn leven

http://oi63.tinypic.com/5ken9i.jpg

Channing Tatum heeft het druk, druk, druk, maar die overvolle agenda begint nu toch stilaan aan hem te knagen. De acteur vindt het jammer dat hij zijn dochtertje zo weinig kan zien: "Ik zou niets liever willen dan Everly elke dag in mijn armen te sluiten."

Dochtertje Everly mag eind mei drie kaarsjes uitblazen. Tatum blikte sinds haar geboorte dertien (!) films in, waardoor hij haar naar eigen zeggen veel te weinig heeft gezien: "En dat doet pijn. Die quality time, dat is voor ons nog écht een probleem. We verblijven momenteel op onze vaste stek in LA, maar daar zal binnenkort wel weer verandering in komen wanneer ik voor de zoveelste keer moet verhuizen voor een nieuwe film." Toch probeert de Hollywoodster er zo positief mogelijk onder te blijven: "Ach, we vinden er wel iets op. Dat doen we altijd. Ik vlieg in het weekend veel heen en weer. Ik kamp met een behoorlijk slaapgebrek, maar dat neem ik er met veel plezier bij."

Twee druppels water
En ook de tijd vliegt. Daarom koestert de hardwerkende acteur elk moment dat hij met zijn gezin kan doorbrengen: "Het is schitterend om jezelf in zo'n klein meisje te herkennen en om te zien hoe veel ze op korte tijd bijleert. Everly kwam onlangs met de woorden 'verdwijn' en 'verschijn' op de proppen, terwijl ik geen flauw idee had waar ze dat gehoord zou kunnen hebben. Zulke momenten blijven me fascineren. Het is zoals een computer die al jouw informatie opslaat en steeds meer op jou begint te lijken. Wanneer ik naar mijn dochtertje kijk, dan is het net alsof ik in de spiegel kijk."

17-04-2016 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Clijsters verwacht derde kindje

Kim Clijsters verwacht derde kindje

http://oi68.tinypic.com/2cfz8ky.jpg

Ex-tennisster Kim Clijsters (32) en basketbalcoach Brian Lynch (37) hebben via een tweet de komst aangekondigd van een broertje of zusje voor Jada en Jack. Clijsters is in blijde verwachting van haar derde kindje. Proficiat!

Dochter Jada werd geboren op 27 februari 2008. Haar broertje Jack zag op 18 september 2013 het levenslicht.

"Hey jongens, nummer drie is onderweg", tweette Clijsters. "Blij iedereen te kunnen melden dat ons derde kind eraan komt", vulde Lynch aan.

17-04-2016 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dylan, McCartney en The Rolling Stones op hetzelfde festival?

Dylan, McCartney en The Rolling Stones op hetzelfde festival?

http://oi63.tinypic.com/6dvbxl.jpg

The Rolling Stones, Paul McCartney, Bob Dylan en Neil Young, allemaal samen op een en dezelfde affiche. Daarover is GoldenVoice gesprekken aan het voeren, zo schreef Los Angeles Times gisteren.

Volgens de krant wil GoldenVoice, de organisator van het Amerikaanse festival Coachella, hen van zeven tot negen oktober allemaal laten optreden in de Californische woestijn. Ook The Who en Roger Waters zouden van de partij zijn.

De levende muzieklegendes zijn intussen allemaal zeventigers, met uitzondering van de gitarist van de Stones, Ronnie Wood, die 68 is. Toch lokken ze afzonderlijk nog steeds een massa volk naar hun shows.

Als GoldenVoice het plan kan verwezenlijken, zou het de eerste keer zijn dat Bob Dylan en Paul McCartney op dezelfde affiche staan. Het festival in oktober zou ook wel eens het laatste optreden kunnen worden van The Who, aangezien de bandleden eerder suggereerden dat hun pensioen in aantocht is. Hun tournee zou normaal gezien volgende maand aflopen, maar ze hebben al enkele concerten in juni toegevoegd aan hun agenda, om te kunnen spelen op muziekfestivals in Europa.

17-04-2016 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
16-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorlichten in tijden van internetporno: let's talk about sex

Voorlichten in tijden van internetporno: let's talk about sex

http://oi67.tinypic.com/1zphczl.jpg

Nemen jongeren internetporno aan voor realiteit? En hoe geven ouders dan aan wat wel een goede seksbeleving is? Want dat is nodig, zo bleek nog maar eens uit 'Sex In Class', het programma op het Britse Channel 4 waarin Goedele Liekens onthulde dat veel 16-jarigen denken dat een vrijpartij moet eindigen met een jongen die klaarkomt in het gezicht van het meisje.

"Natuurlijk wordt er ook in Vlaanderen veel over seks opgezocht op het internet. Jongeren zijn nieuwsgierig. Mochten ze dat niet zijn, dan mag je je zorgen beginnen te maken", weet Goedele Liekens, Vlaanderens bekendste seksuologe. "Alleen komen ze op het internet een hoop smeerlapperij tegen. Wat het effect daarvan is, is nog niet onderzocht. Die kinderen zijn niet van slechte wil. Die willen gewoon weten hoe je het moet doen en een goeie lover zijn. Alleen volgen ze de verkeerde voorbeelden. Om goed geïnformeerd te zijn, hebben jongeren drie dingen nodig: goede voorlichting op school, het gevoel over alles te kunnen praten met hun ouders en mensen in de media die het onderwerp aansnijden."

Praat je met jongens anders over seks dan met meisjes?

"Bij meisjes ligt de nadruk vooral op het stellen van grenzen. Wanneer en hoe geef je aan dat je iets niet wil? En wat heb je wel graag? Bij meisjes moet je ook de angst voor de gynaecoloog wegnemen, helpen om een eerste controleafspraak te maken. Jongens moeten dan weer grenzen leren herkennen en een realistisch beeld krijgen van seks: meisjes willen zeker niet altijd met acht mannen tegelijk seks. Over alles praten en veel vragen stellen: zo moet het. Een Amerikaanse journaliste interviewde honderden meisjes op de campus van een hogeschool en schrok ervan dat zowat alle meisjes het nog altijd het belangrijkst vonden om jongens te behagen bij het uitgaan. Ze trokken minirokjes aan om geliked te worden en grepen naar alcohol om losser te worden. Ze leken niet te denken aan hun eigen noden of hun eigen genot. Dat pleasen wordt niet alleen veroorzaakt door de likes-cultuur op Facebook, onbewust geven we die nood om te behagen door aan onze dochters. Oké, door meisjes een Barbiepop te geven gaan ze niet allemaal anorexia krijgen, maar ze krijgen er wel bepaalde boodschappen mee over lichamen en hoe ze 'eruit zouden moeten zien'."

16-04-2016 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gunther Levi zegt 'ja' tegen Charlotte

Gunther Levi zegt 'ja' tegen Charlotte

http://oi67.tinypic.com/o6l5ds.jpg

Heuglijk nieuws bij de Romeo's: Gunther Levi (39) gaf gisteren zijn jawoord aan Charlotte Nollet (34). Daarmee krijgt nu ook de derde Romeo een trouwring aan zijn vinger. Voor Levi wordt het zijn eerste huwelijk. Met Charlotte heeft hij twee kindjes, die de show stalen tijdens de ceremonie: Otis (3) en Bo (1).

Uit een vorige relatie met 'Familie'-collega Silvia Claes heeft Gunther ook nog een zoon Tommie (12). Natuurlijk konden ook Romeo's Davy Gilles en Chris Van Tongelen niet op het feest ontbreken.

En vandaag kan er weer champagne knallen: Gunther wordt immers 40.

16-04-2016 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Bublé grapt zelf over virale foto

Michael Bublé grapt zelf over virale foto

http://oi65.tinypic.com/r0tiyo.jpg

De Canadese crooner Michael Bublé werd afgelopen week behoorlijk op de hak genomen op social media, maar kan daar zelf ook wel om lachen. Een paparazzi-foto waarop te zien is hoe de 40-jarige zanger zijn tanden zet in een maïskolf werd veelvuldig besproken en bewerkt.

Michael knabbelde tijdens een bezoek aan Disneyland aan de geroosterde kolf. In plaats van het ding met twee handen vast te pakken en van de zijkant te eten, pakte Michael de maïskolf bij de onderkant en stak de punt in zijn mond. Dat beeld leverde de zanger veel commentaar op.

"Michael Bublé heeft geen idee hoe hij een maïskolf moet eten. Wat doet hij eigenlijk? Het is zenuwslopend", was een van de reacties op Twitter. "Wat als wij het al die tijd verkeerd hebben gedaan en Michael Bublé maïs op de juiste manier eet?", was een van de andere opmerkingen. "Ik kan niet meer stoppen met lachen."

De zanger reageerde ook zelf via Twitter op de foto. "Dit is intimidatie van groente!", grapte Michael. "Wat ik met mijn kolf doe, gaat niemand wat aan.

16-04-2016 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emotioneel moment: William en Kate zitten op bankje van "eenzame Lady Di"

Emotioneel moment: William en Kate zitten op bankje van "eenzame Lady Di"

http://oi65.tinypic.com/357qdg4.jpg

Als laatste halte van hun reis door India en Bhutan hebben de Britse prins William (33) en zijn echtgenote Kate (34) de Taj Mahal in de Noord-Indiase stad Agra bezocht. Daarbij riep het prinselijke paar herinneringen op aan een historisch moment uit 1992, toen de moeder van William, prinses Diana, het witte mausoleum bezocht.

Toen werden beroemde foto's gemaakt, waarop Diana zonder haar toenmalige echtgenoot prins Charles op een bank voor het gebouw zit. Dat beeld werd een icoon van haar eenzaamheid in een tijd dat haar relatie met Charles op de klippen liep.

William en Kate namen vandaag plaats op dezelfde bank, die tot op vandaag door elke gids van de Taj Mahal de "de bank van Lady Di" wordt genoemd. Ook Kensington Palace verklaarde in een mededeling dat William weet hoe populair zijn moeder in India was. "Hij is blij dat hij een plaats kan bezoeken waar de herinnering aan zijn moeder zo levendig is."

Het stel was tegen de middag lokale tijd vertrokken uit het koninkrijk Bhutan, waar het twee dagen had verbleven en onder andere een drie uur durende bergwandeling had gemaakt naar het Tijgernest Klooster.

16-04-2016 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate en William missen hun kroost

Kate en William missen hun kroost "enorm"

http://oi64.tinypic.com/9h2iwi.jpg

Prins William en zijn echtgenoot Kate missen het thuisfront "enorm". Dat schrijft People. Het prinselijk paar is op bezoek in India en Bhutan, maar kunnen niet wachten om thuis hun kinderen weer in de armen te sluiten.

Een verslaggever van People vroeg William of ze met hun kinderen hebben kunnen spreken tijdens het bezoek. ,,Ja, we hebben ze gesproken. Heel vaak'', reageerde William. ,,We missen ze enorm en we kijken ernaar uit om ze weer te zien. Maar ze zijn in goede handen.''

Naar verluidt zorgen het kindermeisje en oma Carole Middleton voor prins George en prinses Charlotte.

Pittiger
William en Kate spraken met journalisten na een tocht naar een klooster in de bergen. ,,Een geweldig uitzicht'', zei William. ,,Met de bergen en de tempels op de top. Het was gewoon geweldig om daar naartoe te lopen, de omgeving te zien en meer te horen over de geschiedenis en de religie van het land. Het is erg belangrijk als je een reis als deze maakt om daar iets van mee te krijgen.''

Halverwege zei William dat de tocht wel meeviel. Later kwam hij daar op terug. ,,Ik heb wellicht voor mijn beurt gesproken. Het tweede deel was absoluut een stuk pittiger.''

Kate noemde het een 'fantastische ervaring'. ,,Ik voel me gezegend en bevoorrecht dat ik zo'n mooi landschap heb mogen zien. Zoals William al zei: leer wat van het land.''

Williams vader, prins Charles, maakte dezelfde tocht in 1998, maar heeft niet de hele route afgelegd. ,,Mijn vader heeft de top niet gehaald. Dat is iets waar ik hem aan ga herinneren als ik hem weer zie.''

16-04-2016 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prince met spoed overgebracht naar het ziekenhuis"

"Prince met spoed overgebracht naar het ziekenhuis"

http://oi65.tinypic.com/iw58w1.jpg

Prince is vrijdag met spoed naar een ziekenhuis in de Amerikaanse stad Illinois gebracht. Dat meldt showsite TMZ. Het privé-vliegtuig van de zanger zou een noodlanding hebben moeten maken omdat Prince onwel werd.

Volgens TMZ is het nog onduidelijk wat er aan de hand was met de 57-jarige popster en of hij nog steeds in het ziekenhuis ligt. Het vliegtuig van Prince zou vanuit Atlanta vertrokken zijn en een noodlanding hebben gemaakt op de luchthaven van Moline.

16-04-2016 om 00:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten baby nummer 2

Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten baby nummer 2

http://oi67.tinypic.com/fe13za.jpg

Het ziet ernaar uit dat baby James een grote zus wordt. Gossip Girl Blake Lively en haar man Ryan Reynolds zijn in verwachting van hun tweede kindje. Dat bevestigt People.

"Blake is dolgelukkig en Ryan ook," vertelde een bron aan de website.

De geruchten dat de 28-jarige actrice zwanger zou zijn, staken eerder deze week de kop op, nadat ze werd gezien op de set van haar nieuwste film 'The Shallows'. Daar leek het alsof de actrice een klein buikje probeerde te verbergen.

James, het eerste dochtertje van Lively en Reynolds werd geboren in december 2014, twee jaar nadat het stel in het huwelijksbootje stapte. Het koppel probeert de baby uit de schijnwerpers te houden en is erg gesteld op hun privéleven. Het stel heeft wel altijd te kennen gegeven dat ze dromen van een groot gezin.

In 2013 vertelde Reynolds aan US Weekly: "We zouden graag een groot gezin hebben. We komen allebei uit een grote familie - mijn ouders hadden er vier, Blake's ouders vijf. Veel mensen zeggen dat het gek is, maar we zullen het pas weten als we er zijn, weet je wel? We zullen die vuren behoorlijk goed doorstaan, denk ik."

16-04-2016 om 00:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regi en Elke verwachten tweede kindje

Regi en Elke verwachten tweede kindje

http://oi67.tinypic.com/34jer2v.jpg

De babyboom in BV-land blijft maar duren. Ook Elke Vanelderen, mevrouw Regi Penxten, is opnieuw zwanger. Ellie Martha (3) krijgt er dus een broertje of een zusje bij.

De laatste weken de zwangerschapsaankondigingen ons om de oren. Ann Van Elsen, Lesley-Ann, Siska Schoeters, Tess Goossens... Het lijkt wel of alle BV's tegelijk zwanger zijn. En ook Elke Vanelderen (37) verwacht een tweede kindje. "Zeker geen accidentje", glundert ze in Het Nieuwsblad.

"De hunker naar een tweede kindje is gegroeid met het ouder worden van Ellie Martha. Ik werd weemoedig als ik andere baby's zag, kreeg tranen in de ogen. Wilde ze vastpakken, knuffelen, eraan ruiken. Ik voelde mijn biologische klok tikken. Regi zag dat ik het meende, maar hij was tevreden met één kindje. Maar gaandeweg is hij erin meegegaan. Ik heb hem zéker niet verplicht, en nu is hij zo fier als een gieter."

Elke is intussen drie maanden zwanger, dus het kindje wordt ook in oktober verwacht. Alles lijkt goed te gaan. "Alleen ben ik nog steeds heel misselijk, van 's ochtends tot 's avonds. Bij Ellie Martha was ik moe, maar geholpen met een middagdutje. Nu lig ik als een patattenzak in de zetel." Elke weet ook perfect waar het nieuwe kindje verwekt werd. "Ik had een app die mijn eisprong berekende. En in Zuid-Afrika is het gelukt." De twee kennen het geslacht van de baby zelfs al. "En we hebben al een naam, maar die houden we nog even geheim."

16-04-2016 om 00:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham gaat make-upcollectie ontwerpen

Victoria Beckham gaat make-upcollectie ontwerpen

http://oi68.tinypic.com/9fpkch.jpg

De fashionista (en voormalige Spice Girl) gaat samenwerken met Estée Lauder om een limited edition make-uplijn op de markt te brengen volgend najaar. Victoria kennende wordt het chic en sexy, wij kunnen alvast niet wachten.

Victoria Beckham lanceerde haar modemerk in 2008. Haar collecties worden ondertussen in meer dan 50 landen verkocht. Nu voegt ze een nieuw hoofdstuk toe aan haar lifestyleverhaal. Met Estée Lauder ontwikkelt ze een make-upcollectie die vanaf september in beperkte winkels en online via de sites van het beautymerk en van Victoria zelf verkocht zal worden.

"Ik ben enorm verheugd om deze limited edition collectie uit te brengen." zegt La Beckham. "Het proces was inspirerend en verhelderend. Ik heb Estée Lauder als zakenvrouw ook altijd bewonderd."

16-04-2016 om 00:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman gaat exclusieve frietjes bakken

Sergio Herman gaat exclusieve frietjes bakken

http://oi67.tinypic.com/j9rnh2.jpg

Sergio Herman stort zich op de frietjes. De topchef wordt mede-eigenaar van het Nederlandse concept 'Frites Atelier Amsterdam'. En uiteraard zal de sterrenkok alleen met de allerbeste patatjes werken. Het doel? Topkwaliteit frieten, toegankelijk voor iedereen. Voorlopig zijn de frietjes van Sergio Herman echter nog wel niet toegankelijk voor ons Belgen, toch wel dé frietkenners bij uitstek. Eerst mogen onze noorderburen volop proeven.

"Als iedereen zo graag frites eet, waarom krijgt het dan niet de aandacht die het verdient?", klinkt het op de website van Frites Atelier Amsterdam. En dus wordt daar bij deze verandering in gebracht.

In Frites Atelier kunnen mensen terecht voor frieten op sterrenniveau, gemaakt van de beste aardappelrassen en met heerlijke sausjes zonder conserveermiddelen. De prijs voor een bakje friet zou variëren tussen de 3,50 en 6 euro.

En toppatatjes verdienen een topkader. "We willen een eenvoudig product als frieten in een warme en inspirerende omgeving neerzetten", aldus Sergio Herman, schrijft De Telegraaf.

Daarvoor zorgen onder meer de bekende architect Piet Boon, die interieurs tekende die opvallen door het gebruik van marmer, Frederik Molenschot, die zorgt voor in brons gegoten fornuizen, en de Belgische cartoonist Kamagurka, die servetten met smakelijke grappen ontwierp.

De eerste vestiging opent op vrijdag 3 juni in Den Haag. Nog dit jaar zouden er in elke grote Nederlandse stad zaken geopend moeten worden. En daarna is het dus aan België. "We beginnen in Nederland, maar België zal snel volgen", liet grootinvesteerder Laurent Hompes van Frites Atelier Amsterdam weten, aldus De Telegraaf.

14-04-2016 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze Rus bewijst akelig simpel dat uw anonimiteit een illusie is

Deze Rus bewijst akelig simpel dat uw anonimiteit een illusie is

http://oi65.tinypic.com/axgwh2.jpg

Willekeurig foto's van mensen op de metro nemen en ze vervolgens accuraat matchen aan hun sociale media-accounts, dat is wat de 21-jarige Russische fotograaf Egor Tsvetkov probeerde. En met opvallend veel succes. Zeg maar dag aan uw privacy en anonimiteit.

Tsvetkov deed niet meer of minder dan mensen fotograferen die voor hem zaten op de metro van Sint-Petersburg. "De mensen reageerden helemaal niet, hoewel het nogal duidelijk was dat ik hen aan het fotograferen was", klinkt het aan rbth.com.

Met de foto's (die wij hier om privacyredenen geblurd tonen, nvdr) toog hij aan het werk op de Russische app FindFace, dat draait op een neuraal netwerk. Dat is een computersysteem dat zichzelf kan corrigeren en verbeteren op basis van de informatie die het krijgt. Daarom is die technologie ideaal om aan gezichtsherkenning te doen: op basis van enkele online foto's die het systeem al eerder gezien en geanalyseerd heeft kan het al snel iemand vrij goed 'herkennen'.

Waarschuwing

En jawel, ook bij Tsvetkov bleek het resultaat erg geslaagd: liefst 70 procent van de mensen die hij op de metro had gefotografeerd vond hij via de app op het internet. Het Russische sociale netwerk VKontakte leerde hem (veel) meer over de schijnbaar anonieme metropassagiers. Vaak was er een opvallend verschil tussen de ingeduffelde, grijze figuren die hij fotografeerde en het leven dat ze tentoonspreiden op het internet. Die treffende contrasten plakte hij samen en bundelde hij onder de naam 'Your face is big data'.

Tsvetkov ziet zijn kunstproject zelf vooral als waarschuwing. "Het is een duidelijke illustratie van de toekomst die ons wacht als we zoveel over onszelf blijven vrijgeven op het internet als we nu doen."

Problematisch

Overigens is niet iedereen opgezet met Tsvetkovs projectje. "Dit is ethisch problematisch", vindt Ellery Roberts Biddle van Global Voices, dat strijdt tegen online censuur. Tsvetkov had immers geen toestemming om een foto te nemen van de bewuste metropassagiers. "Hij zou kunnen argumenteren dat de foto's die hij op de metro nam niet meer of minder onthullend zijn dan de foto's die de mensen zelf op VK posten. Maar er zelf voor kiezen om je foto op een semi-publiek sociaal mediaplatform te zetten is niet hetzelfde als het elders op het web posten."

Context is van belang, vindt Roberts Biddle. "Een foto van een vrouw in een mooie jurk kan perfect onschuldig lijken in de context van een sociaal netwerk, maar wanneer die getoond wordt in een reeks foto's die lijken genomen te zijn door de lens van een stalker, krijgt het beeld plots een heel andere lading."

14-04-2016 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verontwaardiging over mantel koningin Máxima in Duitsland: "Hakenkruisjas"

Verontwaardiging over mantel koningin Máxima in Duitsland: "Hakenkruisjas"

http://oi66.tinypic.com/jshso9.jpg

De kostbare applicaties op de grijze mantel die de Nederlandse koningin Máxima donderdagmorgen droeg bij het koninklijk werkbezoek aan het Beierse Erlangen en Neurenberg hebben voor enige opschudding gezorgd. De kunstige vormen op de door Claes Iversen ontworpen jas zouden uit de verte doen denken aan een hakenkruis en een IJzerenkruis. Dat meldt het Duitse persbureau DPA.

Tal van Duitse kranten pakten er donderdag mee uit op hun websites. TZ uit München kopte 'Koningin Máxima zorgt met Hakenkruisjas voor verontwaardiging'. Volgens Bild Zeitung was er 'opwinding over Máxima's hakenkruismantel' en in Oostenrijk vatte de Salzburger Nachrichten het samen als 'heibel' om de 'hakenkruisjas'.  

De mantel heeft de koningin eerder gedragen op de eerste dag van het staatsbezoek aan Denemarken een jaar geleden. De keuze van ontwerper - Iversen is een in Nederland wonende en werkende Deen - werd toen gezien als een mooi gebaar naar het gastland, en tegelijk ondersteuning van de Nederlandse mode-industrie  

Koningin Máxima droeg de jas na de lunch niet meer. Het was inmiddels zo warm en zonnig dat een jas niet meer nodig was.

14-04-2016 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Veralgemenen is zo fout": Zuhal Demir trekt lessen uit 'Terug naar eigen land'

"Veralgemenen is zo fout": Zuhal Demir trekt lessen uit 'Terug naar eigen land'

http://oi65.tinypic.com/33mc22e.jpg

Martin Heylen blikt met Ish Ait Hamou, Bert Gabriëls, Margriet Hermans, Zuhal Demir, Veroniek Dewinter en Jean-Marie Dedecker terug op hun avontuur in het spoor van de vluchtelingen in 'Terug naar eigen land'

Ze waren bijna twintig dagen en duizenden kilometers samen onderweg, meldt VIER. "Van tropische hitte naar bar winterweer reisden ze doorheen zestien landen in de voetsporen van mensen op de vlucht. De discussies waren hard. En ook de kijkers thuis lieten hun mening horen op sociale media met meer dan 16.000 tweets en online berichten."

"Het was heel intens om dit programma te maken", laat Martin weten. "De aanhoudende stroom van reacties wijst erop dat deze documentaire de discussie over de meest actuele problematiek van deze tijd heeft verbreed. We hebben nooit de pretentie gehad om een oplossing aan te reiken, wel om op een zo intens mogelijke manier een breed publiek te informeren en vooral om begrip los te weken voor mensen op de vlucht, zowel bij kijkers als bij beleidsmakers. Dan pas kan immers met gevoel en verstand over een oplossing worden gepraat."

Bert Gabriëls over zijn ruzie met Zuhal Demir

Jurist en stand-upcomedian Bert kwam zichzelf tegen, en blikt terug op een vlammende discussie met Zuhal Demir. Hij ziet de ruzie als een treffende metafoor voor heel manier waarop onze samenleving omgaat met de vluchtelingenproblematiek: "We lossen het niet op, maar we maken er gewoon een beetje ruzie over."

Op bezoek bij Veroniek en Filip Dewinter

De dochter van Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter was de jongste reiziger van de groep. Martin gaat langs bij haar en haar vader. 

Ish Ait Hamou krijgt doodsbedreigingen

Ish legt uit hoe hij omgaat met doodsbedreigingen, hoe hij zijn medereizigers ervoer en wat de reacties op sociale media voor hem betekenden.  

Het schoentje van Jean-Marie Dedecker

Jean-Marie griste een kinderschoentje mee vanop een strand. "Typisch voor Jean-Marie", luidt het. 

Margiet Hermans was helemaal zichzelf

Margriet zegt dat ze honderd procent zichzelf was, iets wat haar dochter Celien beaamt. Zij was echt ongerust over de reacties op sociale media na enkele krasse uitspraken van haar moeder. "Ze gaan hier ooit eens aan de deur staan", denkt ze soms.

Zuhal Demir is een beetje veranderd

Zuhal krijgt in haar omgeving te horen dat ze milder is geworden. Ze geeft toe dat ze sommige uitspraken toch beleefder had mogen formuleren, en dat je mensen eigenlijk nooit mag veralgemenen. "Ik betrap mezelf er ook op. En dat is zo fout. Dat mogen we niet doen."

14-04-2016 om 23:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De levenswijsheid van Willem, de bespringing van Sven, La Bamba en dromen over patatt'n in 'Mijn Pop-up'

De levenswijsheid van Willem, de bespringing van Sven, La Bamba en dromen over patatt'n in 'Mijn Pop-up'

http://oi67.tinypic.com/2hyz9g4.jpg

Het is terrasjesweer, ook in 'Mijn Pop-uprestaurant'. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Want zoals steeds na een eliminatie, kabbelt de aflevering erna gezapig verder. De overblijvers krijgen een stevige doorlichting van keuken en boekhouding, en er wordt opvallend veel gezongen. En vals bovendien.

In de vorige aflevering moesten Gillian en Caroline hun Bikke & Smooz in Antwerpen sluiten, iets wat leidde tot een feestje bij enkele andere duo's. Vooral Miette en Willem van de Antwerpse buren Jalapeño Loco hadden reden tot vieren, omdat zij door de eliminatie van de buren rechtstreeks geplaatst zijn voor de halve finale. Een kater heeft Willem na enkele uurtjes slaap echter niet: vrolijk schuifelt hij door zijn keuken, want hij beseft: "Als ge zelf goedgezind doet, worden alle anderen ook goedgezind. En soms zijt ge moe, en dan moet ge doen alsof ge niet moe zijt. En dan wordt ge opeens minder moe." Hij moet ook wel van Miette. "Als hij ene dag zaagt dat hij moe is, dan zeg ik dat het zijn eigen schuld is."

Inmiddels krijgen de pop-ups inspecteurs Bartel Dewulf en Pascal Premereur van Belgocatering over de vloer. Koelcellen worden uitgemest, labels gecheckt en overuren onder de loep genomen. Vooral dat laatste leidt tot hoge loonkosten, waardoor de meeste zaken nog altijd verlies maken. Zowel bij L'Oro Nero als Jalapeño Loco klopte iemand maar liefst 96 uren per week! "En dan is het vrij logisch dat die op het einde van week niet meer functioneert naar behoren", zegt Myrthe. 

Champagne en bedorven coquilles in Genk

Sven en Amanda van het Genkse Komati zijn de beste leerlingen van de klas. Ze hebben alle kosten onder controle en maken zelfs winst. Champagne!

Het feit dat de buren nog in de race zitten, zien ze als "een extra boost om nog alles te geven". Sven ziet ook een mogelijk gevaar voor Willem en Miette: "Als de buren afvallen dan zit je misschien in een comfortzone, en dan vergeet je misschien dat je in een wedstrijd zit."

Intussen krijgt Amanda opvallend veel aandacht van kok Angelo van de buren, terwijl Sven sms'jes ontvangt van ene Michelle, door Amanda afgedaan als 'Michelleke lellebelleke". En er wordt nog meer eens gehint op een mogelijke relatie tussen de twee kandidaten. "Kijk daar staat een stukske uniek in de keuken!", zegt een serveuse. Waarna Amanda met haar duim en wijsvinger een kleine afstand uitbeeldt en lachend het woord "stukske" herhaalt. Ouch.

Terwijl Amanda Sven bespringt, looft Bartel hun buurvrouw Myrthe voor de manier waarop ze de zaal van L'Oro Nero runt met haar personeel. Over de keuken is Pascal minder tevreden: het keukenteam vergeet producten te labelen en ook de werkuren lopen hoog op. Duur voedsel zoals coquilles staat te verkommeren en te bederven, maar Giordano belooft beterschap en test een nieuw menu. Misschien was dat niet het beste idee, want even later zien we een tafel die om half elf nog zit te wachten op het dessert. "We zijn om twintig na zeven binnenkomen", luidt het. Dat wordt "met een volle maag het bed in".

Leute vs. sérieux in Antwerpen

In Antwerpen is de sfeer in Jalapeño Loco opperbest. Iedereen zingt 'La Bamba', en behoorlijk vals bovendien. Ook de doorlichting brengt valse noten aan het licht. De hygiënevoorschriften moeten beter worden nageleefd: "Ik heb wel het gevoel dat hij weet waarmee hij bezig is", zegt Pascal over Willem. "Maar dat hij het au sérieux neemt, dat is iets anders." De populaire zaak maakt ook nog altijd verlies, met een personeelskost van 12.000 euro per week. "Als je dat in het echt doet, kun je het niet lang uithouden", zegt Bart. Miette reorganiseert daarom het keukenteam.

Beuzze en patatt'n in Kortrijk

In Kortrijk blijkt Mémé Gusta dan weer een groot probleem te hebben met patatt'n. Elke dag schilt het keukenteam zo'n 60 kilo aardappelen met de hand, wat veel werkuren oplevert. "Wij schillen patatjes in onze dromen", weet Nele. 

"Beuzze geven", klinkt het ondertussen bij buren Chloë en Magali, die trots zijn op hun team. De sfeer is dan ook opperbest, met personeel dat luidkeels 'Ik schreeuw het van de daken' van Toast staat te zingen. "We kunnen alleen maar ons best doen en een tandje bijsteken", weet de kelner. "Tot er geen tandjes meer overschieten."

De doorlichting levert de zusjes alleszins goeie punten op, waarna ze met het bezoek van hun mama nog een extra reden hebben om te vieren. En jawel: aan tafel wordt gezongen. Het zal dat terrasjesweer zijn.

14-04-2016 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klaar voor 'Hollywood in't Echt'?: Staf en Mathias gaan criminelen achterna en worden belaagd en bedreigd

Klaar voor 'Hollywood in't Echt'?: Staf en Mathias gaan criminelen achterna en worden belaagd en bedreigd

http://oi68.tinypic.com/34osf1s.jpg

Vanavond staat een uiterst spannende aflevering van 'Hollywood in 't Echt' op het programma. Broers Staf en Mathias Coppens worden zowaar belaagd en bedreigd door een premiejager, waarmee ze in eerste instantie nog samenwerkten. Door omstandigheden moeten ze op de vlucht slaan voor de man.

In 'Hollywood in't Echt' reizen Staf en Mathias Coppens doorheen de VS om op zoek te gaan naar het Amerika uit de films. Zeker de films die tijdens hun jeugd een grote indruk op hen hebben nagelaten. Want hoe zit het nu in het echt? Stemmen de dingen die ze tijdens hun kindertijd in de Hollywoodfilms zagen, overeen met de realiteit?

Vanavond dompelen de broers zich onder in de wereld van de premiejagers. Bestaan ze echt? En hoe gaan ze te werk? Om dat te achterhalen, maken ze een afspraak met één van de stoerste bounty hunters van Amerika. Een avontuur dat ze niet snel zullen vergeten...

Want wat een wonderlijke ervaring moest worden aan de zijde van een bounty hunter tijdens zijn criminelenjacht in de straten van Las Vegas, loopt helemaal fout.

Door een hoop misverstanden én de ontdekking dat de man een crimineel verleden heeft, jagen Staf en Mathias hem flink tegen zich in het harnas. Uit pure wanhoop vluchten de broers en hun crew naar Los Angeles. Maar de premiejager komt achter hen aan. Zijn doel? De Vlaamse jongens een lesje leren dat ze niet snel zullen vergeten.

Het wordt een aflevering vol spanning en suspens, slechterikken en criminelen, drugsdealers en wilde achtervolgingen. En of het leven van Staf en Mathias voor even écht in een bloedstollende actiefilm verandert.

13-04-2016 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Claudio Dell'Anno krijgt 6 maanden met uitstel en 3.600 euro boete

Claudio Dell'Anno krijgt 6 maanden met uitstel en 3.600 euro boete

http://oi68.tinypic.com/2dkkdgi.jpg

Claudio Dell'Anno (32), bekend van het VTM-programma Mijn Restaurant, is door de Brugse strafrechter veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf met uitstel en een effectieve geldboete van 3.600 euro. De kok moest zich verantwoorden voor inbreuken op de sociale wetgeving, maar liet verstek gaan voor zijn proces.

Van augustus 2014 tot eind april 2015 werkte Lowie D. als keukenhulp in het sterrenrestaurant Ciccio in Knokke-Heist. De Roeselarenaar werd echter maar op onregelmatige basis betaald door de eigenaar Claudio Dell'Anno. In totaal heeft de ex-werknemer nog steeds 2.220 euro achterstallig loon tegoed.

Door die wanbetaling haalde het arbeidsauditoraat ook een oud dossier van onder het stof. Bij een controle op 18 oktober 2014 werd immers vastgesteld dat in het restaurant een Nepalees zonder arbeidsvergunning aan de slag was. In beide dossiers kon Dell'Anno nooit verhoord worden. "Blijkbaar is de man met de noorderzon naar het buitenland vertrokken", zei de arbeidsauditeur op de vorige zitting.

Het was niet de eerste keer dat de sterrenchef zich voor de correctionele rechtbank moest verantwoorden voor inbreuken op de sociale wetgeving. Bovendien werd hij door de politierechtbank al meermaals veroordeeld voor rijden zonder rijbewijs.

13-04-2016 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.William en Kate geven olifantjes en neushoorns melk tijdens Indiase safari

William en Kate geven olifantjes en neushoorns melk tijdens Indiase safari

http://oi68.tinypic.com/2qx0yg6.jpg

Prins William en zijn echtgenote Kate zijn begonnen aan de vierde dag van hun bezoek aan India en Bhutan. Het paar vertrok vandaag in de vroege ochtend voor een safari. Ze gaven olifanten en neushoorns de papfles, en dat zorgde voor prachtige kiekjes.

13-04-2016 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwe André Hazes niet opgezet met zwangerschap van haar schoondochter: "Een nachtmerrie!"

Weduwe André Hazes niet opgezet met zwangerschap van haar schoondochter: "Een nachtmerrie!"

http://oi68.tinypic.com/9l8nrn.jpg

De langgekoesterde wens van André Hazes Junior (22) is in vervulling gegaan: de zanger en zijn 16 jaar oudere vriendin Monique verwachten hun eerste kindje. Een nachtmerrie voor Drés moeder Rachel (46), de weduwe van André Hazes. Zij vreest dat Monique enkel op faam en fortuin uit is... maar ziet nu lijdzaam toe hoe haar 38-jarige schoondochter een permanente rol krijgt in de clan-Hazes.

Kroniek van een aangekondigde zwangerschap: André Hazes Junior wordt in oktober voor het eerst vader, en dat op amper 22-jarige leeftijd. De zoon van Hollands bekendste volkszanger schreeuwt het blijde nieuws van de socialemediadaken. Gelukkige moeder in spe is Monique Noël, 16 jaar ouder dan Dré en de liefde van zijn leven.

Voor de fans van André Junior, die het ook aardig doet als zanger, komt het nieuws allerminst onverwacht. Op zijn nieuwe plaat bracht hij nog een nummer uit 'Weet dat je welkom bent', een ode aan de kleine spruit waarvoor het koppel al even aan het "oefenen" was.

Is minder gelukkig met het vruchtbare nieuws: Andrés moeder Rachel (46), de weduwe van André Hazes. Zij ziet haar grootste nachtmerrie nu werkelijkheid worden: Monique die een permanente rol krijgt in de clan-Hazes. Volgens insiders vertrouwt Rachel Monique voor geen haar. Zij vreest dat de vrouw enkel uit is op Drés faam en fortuin.

13-04-2016 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emotionele Josje deelt foto: K3 pakken ze me niet meer af

Emotionele Josje deelt foto: K3 pakken ze me niet meer af

http://oi68.tinypic.com/5khfo4.jpg

Voor Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke is het aftellen begonnen: over een paar weken nemen ze officieel afscheid als het populaire kinderpoptrio K3. Voor de Nederlandse Josje vliegt de tijd en daarom blikt ze alvast vooruit op het moment dat ze afzwaait. Bij een foto waarop de blonde zangeres zelf het stralende middelpunt is, legt ze woensdag uit hoe ze zich voelt.

Josje schrijft op haar instagramaccount dat ze vaak de vraag van de pers voorgeschoteld krijgt hoe ze haar afscheid zal beleven. "Eigenlijk vind ik het nog steeds een beetje moeilijk om te beantwoorden", tikt ze op. Maar: "Het had mijns inziens niet mooier kunnen zijn dat dit."

Het blonde voormalig K3'tje is dankbaar voor de menigte Vlaamse en Nederlandse fans die al afscheid heeft genomen. "Wat de toekomst brengt, weet niemand. Spannend! Al heb ik er het volste vertrouwen in dat er leuke dingen op ieders pad zullen komen. Natuurlijk zal ik het missen, maar de mooie K3 belevenis die ik heb mogen meemaken pakken ze me niet meer af!"

De laatste shows van Josje, Karen en Kristel zijn op 5 tot en met 8 mei in Antwerpen. Josje kijkt daar erg naar uit. "Let's have some fun!"

13-04-2016 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blind getrouwd: waarom haalt Geert de steeltjes van mandarijntjes in supermarkt?

Blind getrouwd: waarom haalt Geert de steeltjes van mandarijntjes in supermarkt?

http://oi65.tinypic.com/34hf0aq.jpg

In 'Blind Getrouwd' hebben de koppels een plek gevonden om te gaan samenwonen. JVanaf nu delen de koppels hun dagelijks leven tot het einde van het experiment. Gaan de koppels zich aan mekaar storen? Zullen ze peilen naar wat er achter de gewoontes van hun partner zit? Geert en Daisy ondervinden het al snel aan den lijve.

Geert heeft namelijk de gewoonte om in de supermarkt de steeltjes van mandarijntjes te halen. Zo wegen ze minder. Tot grote verbazing van Daisy. "Meen jij dat nu?"

"Hij verdient nochtans het dubbele van mij", vertelt Daisy. "Ik weet niet of hij gierig is. Gierig of spaarzaam. Hoewel de rode vruchten die hij mee heeft toch wel meer kosten dan zijn mandarijnensteeltjes."

Maar Geert heeft daar een perfecte uitleg voor. "Wij zijn altijd heel spaarzaam geweest. M'n ouders zijn heel spaarzaam. Voor mij is dat gewoon voor een stuk rationeel zijn. Als je naar twee winkels gaat en in de ene winkel kost een appel 1 euro en in de andere 70 cent, dan koop ik die appel van 70 cent. Ik ga op voorhand beide winkels aflopen om te zien waar het het goedkoopst is. Als je daar tijd voor hebt, is het idioot om het niet te doen."

12-04-2016 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlegen loopt ze podium op. Dan vallen monden open wanneer ze songkeuze horen

Verlegen loopt ze podium op. Dan vallen monden open wanneer ze songkeuze horen

http://oi68.tinypic.com/35jjk7r.jpg

Ze is amper twaalf jaar oud en verlegen. Maar wat de twaalfjarige Beau Dermott presteert tijdens de audities van Britain's Got Talent hebben er haar nog niet veel voorgedaan. Kippenvel en tranen. De tiener laat bij iedereen de haren rechtstaan.

Wanneer het meisje aan de jury vertelt dat ze het aartsmoeilijke nummer 'Defying Gravity' uit de musical 'Wicked' gaat zingen, is iedereen eeder sceptisch. Dat schrikt Beau echter helemaal niet af. Vanaf de eerste noot blaast ze iedereen omver met haar waanzinnige stem. Het publiek luistert met ingehouden adem en trakeert haar op een staande ovatie.

De gouden buzzer die haar een rechtstreeks ticket oplevert voor de halve finales, kan dan ook niet uitblijven. Is de winnares van Britain's Got Talent al bekend?

12-04-2016 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Siska Schoeters is zwanger van tweede kindje

Siska Schoeters is zwanger van tweede kindje

http://oi67.tinypic.com/25spq50.jpg

In oktober breidt het gezin van Siska Schoeters zich uit. De radiopresentatrice heeft vandaag op Twitter aankondigd dat ze een tweede kindje verwacht. Samen met Tomas De Soete heeft ze al een zoontje van vier jaar.

Lucien wordt in oktober grote broer. Voor Tomas (40) betekent het goede nieuws zijn vierde kindje. Hij heeft samen met zijn ex-vrouw al twee kinderen: Leon en Martha. Suggesties voor een babynaam zijn trouwens welkom, broertje Lucien deed al het originele voorstel van Leonardo Skywalker.

Siska en Tomas maakten in 2008 hun relatie bekend. Op dat moment waren ze collega's bij Studio Brussel. De twee werden verliefd tijdens Music For Life in 2007, toen ze gedurende zes dagen in Het Glazen Huis in Leuven opgesloten zaten.

12-04-2016 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Q-dj Wim Oosterlinck wordt voor de tweede keer papa

Q-dj Wim Oosterlinck wordt voor de tweede keer papa

http://oi65.tinypic.com/kcjcjk.jpg

Radiopresentator Wim Oosterlinck wordt opnieuw papa. Dat heeft hij daarnet zelf aangekondigd in z'n programma op Qmusic. Ook op Twitter en Instagram kondigde hij het nieuws enthousiast aan.

"Nieuws: ik word opnieuw papa! Als alles goed gaat, krijgen Marie en ik ons tweede kindje in ROCKtober!" klinkt het bij de presentator. Met ROCKtober doelt Wim op het radioprogramma de Rock Top 100, dat hij elk jaar presenteert in oktober. Die maand doopt hij dan altijd om tot 'rocktober'.

Wim heeft al een dochtertje Roos met zijn vriendin Marie.

12-04-2016 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marvin: "Mijn familie wil niet meer tegen mij praten"

Marvin: "Mijn familie wil niet meer tegen mij praten"

http://oi67.tinypic.com/2w3dtg5.jpg

Als er één figuur is uit Temptation Island die we ons nog lang zullen herinneren, zal het wel Marvin zijn. Hij bedroog zijn vriendin Louise vanaf dag één, raakte in relletjes met verleidster Chiara terecht en blijft ook buiten het programma in de kijker staan. Al heeft hij er nu spijt van. "Mijn familie wil niet meer tegen mij praten", klinkt het in Dag Allemaal.

Als het op vrouwelijke aandacht aankomt, heeft Temptation alleen maar positieve gevolgen gehad voor Marvin. "Als ik zou willen, had ik constant een nieuwe scharrel", aldus de man in Dag Allemaal. "Eigenlijk is 't ziek. Ik bedrieg mijn vriendin in 'Temptation Island', en plots willen alle vrouwen met mij op de foto." Zelf heeft hij de vrouwen naar eigen zeggen even afgezworen. "Sinds het programma, en zeker sinds Chiara, heb ik een degout gekregen van avontuurtjes. Door haar heb ik nu ruzie met mijn familie."

De intussen beruchte restaurantruzie kwam hem duur te staan. "Echt, zo beschamend was dat... Maar dat was nog niet genoeg voor haar, als wraak besloot ze mijn 'vuile was' buiten te hangen. Dat ik constant stoned ben en cocaïne snuif. Daardoor was ik twee dagen niet welkom thuis, bij m'n moeder. En mijn oma en vader praten nog altijd niet tegen mij." Marvin ontkent Chiara's beschuldigingen. "Natuurlijk heb ik weleens dom gedaan tijdens het uitgaan. Iets smoren, een lijntje snuiven... Zoveel jonge mensen doen dat. Maar ik ben geen verslááfde, hé."

Het gedrag van Chiara haalde ook nare herinneringen naar boven. "Laat ons zeggen: ik heb als kind huishoudelijk geweld gezien, tot m'n ouders gescheiden zijn. Daarom ook dat al dat gedoe met Chiara mij doet walgen. Zij kan zo agressief zijn. En dat deed mij dan denken aan de vroegere situaties thuis, die ik liever niet herbeleef."

Daglimiet voor alcohol
Marvin benadrukt dat hij er enorm veel spijt van heeft dat hij Louise zo bedrogen heeft. "Hoe is 't mogelijk, hé, dat ik zo'n lief meisje zoiets heb aangedaan. 't Jammerlijke probleem is: dat dringt dan pas tot me door wanneer het veel te laat is. Tja... En 't is erg om te zeggen, maar toen ik na Jill met Chiara naar bed ging, daar herinnerde ik me de volgende dag níks meer van. Al die sterke drank... Na de eerste drie dagen hebben de programmamakers een daglimiet opgelegd qua alcohol: we hadden al 50 flessen sterke drank soldaat gemaakt op ons eiland."

De laatste 'dreamdate' is er volgens hem wel niets gebeurd tussen Chiara en hem. "Och, we hebben wat gefoefeld, oké? Meer niet." Of Chiara dan loog als ze zei dat ze intiem waren? "Allez kom, tien seconden heeft dat geduurd. Als 't al zo lang was. Ik had geen goesting, gewoonweg. Want ik was het allemaal kotsbeu. En dat gevoel werkt nog altijd door. Zoals ik al zei: vrouwen, ik heb er m'n buik van vol. En sterkedrank: ik word al misselijk als ik eraan dénk."

Marvin wil zich in de toekomst op andere zaken richten. "Ik heb mijn job in de haven van Zeebrugge opgegeven, dat wilde ik niet tot m'n zestigste doen. Ik wil al jaren iets met goede doelen doen. Nu ik wat bekendheid heb, moet me dat makkelijker lukken. Maar dan moet ik eerst mijn imago opschonen, dat weet ik wel. Want echt waar, ik ben geen slechte jongen."

12-04-2016 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De droom van Stromae: ontwerpen voor Rihanna en Beyoncé

De droom van Stromae: ontwerpen voor Rihanna en Beyoncé

http://oi64.tinypic.com/2lna61x.jpg

Stromae droomt graag groot. De Belgische zanger, die momenteel druk met zijn eigen kledinglijn Moseart is, zou ook wel willen ontwerpen voor andere artiesten. "Waarom niet voor Rihanna of Beyoncé? Ik zou het niet weten. Laten we dromen", zegt hij tegen Rolling Stone.

Hoewel Stromae zich momenteel volledig focust op het ontwerpen van kleding, ziet hij muzikale samenwerkingen met de groten der aarde ook wel zitten. Zo zou hij wel eens met Kanye West de studio in willen duiken. De rapper verscheen vorig jaar plots op het podium tijdens Stromaes optreden op het Amerikaanse muziekfestival Coachella.

"Ik ontmoette hem voor het eerst vlak na dat optreden, wat overigens echt een verrassing voor mij was", zegt Paul Van Haver, zoals Stromaes echte naam luidt. "Ik was erg blij om hem te zien. We hebben vijf minuten met elkaar gepraat en hij vroeg mij of we misschien samen konden werken in de toekomst."

11-04-2016 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom John Terra de échte koning is van het Vlaamse lied

Waarom John Terra de échte koning is van het Vlaamse lied

http://oi65.tinypic.com/34o9g6p.jpg

John Terra laat opnieuw van zich horen. De charmezanger brengt zijn eerste plaat in 18 jaar uit: een verzameling van de mooiste Neil Diamond-covers. "Ik wil ermee door Vlaanderen touren", zegt John, aan de vooravond van zijn 65e verjaardag. Wat weinig mensen weten: Terra schreef in zijn eentje ook de allergrootste Vlaamse klassiekers bijeen. "In de jaren 90 ben ik meer beginnen schrijven voor andere artiesten, omdat de jongere garde het stilletjesaan overnam in 'Tien Om Te Zien'", vertelt de zanger. Een bloemlezing van zijn grootste parels.

Hij speelde accordeon - Luc Steeno (1992)

"Nummer was eigenlijk niet voor hem"

Hoogste notering in de Vlaamse top 10: 1

"'Hij speelde accordeon' werd aanvankelijk ingezongen door Lisa Del Bo. Ik had meteen het gevoel dat dit een dikke hit kon worden, alleen: het liedje matchte niet met Lisa's stem. De single werd dus niet uitgebracht. Enkele weken later liet ik de manager van de toen nog onbekende Luc Steeno enkele demo's horen, en zette ik per ongeluk Lisa's versie van 'Hij speelde accordeon' op. 'Dat is het', zei Lucs manager, 'dat nummer moeten we hebben'. Toen het dé zomerhit werd dat jaar, moest ik me toch even in de arm knijpen. De hele dijk van Blankenberge die de tekst woord voor woord kon meezingen: het is één van mijn favoriete 'Tien Om Te Zien'-momenten ooit. Voor Lisa moet dat succes niet makkelijk geweest zijn, maar dat heb ik enkele jaren later goedgemaakt met 'Liefde is een kaartspel'. Ik mag haar nog steeds tot één van mijn beste vrienden rekenen."

Een optimist - Christoff (1998)

"Hij wil het niet meer zingen"

"Christoff was indertijd nog niet de schlagerkoning die hij nu is. Hij timmerde rustig aan zijn zangcarrière. Ik heb altijd een zwak gehad voor 'Een optimist': een luchtig, vrolijk nummer. Alleen: Christoff heeft er tegenwoordig een hekel aan en hij weigert het zelfs nog te zingen. Het herinnert hem te veel aan zijn platenfirma van toen, waarbij hij in onenigheid is weggegaan. Nu, omdat ik zelf zo dol ben op het nummer, heb ik aan Christoff de muziektape gevraagd. Ik zing het tegenwoordig gewoon zélf op mijn optredens. En het volk reageert altijd laaiend enthousiast."

11-04-2016 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is deze Nederlandse de nieuwe vlam van Leonardo DiCaprio?

Is deze Nederlandse de nieuwe vlam van Leonardo DiCaprio?

http://oi67.tinypic.com/whxxj7.jpg

Het gonst van de geruchten over Leonardo DiCaprio (41). Die zou namelijk aan het daten zijn met een Nederlands model, Chelsey Weimar (19).

Entertainmentsite Page Six heeft van ooggetuigen begrepen dat de twee restaurant Nobu Malibu verlieten. En Chelsey heeft op Instagram foto's gepost waar volgens insiders de binnenkant van één van de huizen van de Hollywoodster op te herkennen is.

"Been there, done that'', schreef ze drie weken geleden bij een kiekje waarop ze een sigaret rookt in de Hollywood Hills.

Chelsey won als 15-jarige in 2012 het modellenprogramma 'The Face', dat werd gepresenteerd door Sylvie Meis. Daarna werkte Weimar aan haar internationale carrière. Ze is onder meer het gezicht van de Pink-collectie van lingeriemerk Victoria's Secret.

Het model is vooralsnog niet bereikbaar voor commentaar.

11-04-2016 om 23:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenote Tom Jones overleden

Echtgenote Tom Jones overleden

http://oi66.tinypic.com/122dkc8.jpg

Lady Melinda Rose Woodward, de vrouw van zanger Tom Jones, is gisteren in het bijzijn van haar man overleden in een ziekenhuis in Los Angeles. Linda (75), zoals ze werd genoemd, en Tom Jones waren 59 jaar getrouwd. Ondanks zijn ontrouw en veelbesproken affaires bleef ze de liefde van zijn leven.

"Omringd door haar man en haar geliefden, overleed Melinda vredig in het Cedars Sinai Hospital in Los Angeles. Sir Tom en zijn familie vragen om privacy op dit moeilijke moment", zo luidt het bericht dat Jones (75) de wereld instuurde.

Hoogzwanger bij huwelijk
Tom Jones en Melinda Rose leerden elkaar op hun twaalfde kennen en trouwden toen ze 17 waren. Zij was toen zwanger van hun zoon Mark, die een maand na het huwelijk werd geboren. Mark, nu 59, is de manager van zijn vader.

Ondanks tal van buitenechtelijke relaties met beroemde vrouwen en groupies, bleef de charismatische zanger van onder meer 'What's New Pussycat?' en 'Green, Green Grass Of Home' zijn vrouw toegewijd. Hij omschreef Linda steevast als "de liefde van mijn leven". Hij verklaarde dat hij niet meer zou kunnen optreden mocht zijn vrouw komen te overlijden. "Ze is het belangrijkste in mijn leven. Een ongelooflijke vrouw. Linda is de liefde van mijn leven, nog altijd".

Jones zei dat hij en zijn vrouw een overeenkomst hadden sinds het eind van de jaren 60, toen zijn vrouw besloot niet langer mee te gaan met hem op tournee. "Ze stelt geen vragen", zei Jones.

Mary Wilson en Miss World
Mary Wilson van The Supremes had het in haar autobiografie 'Dreamgirl: My Life As a Supreme' uitgebreid over haar langdurige affaire met Jones. Hij had in 1976 ook een buitenechtelijke relatie met Marjorie Wallace, die in 1973 Miss World werd. Toen die affaire in de kranten kwam, incasseerde Jones een opdonder van zijn vrouw. "Ik stond daar maar en liet het gebeuren. Ze sloeg me en schreeuwde". Wallace verloor haar titel toen ze zoenend met Jones gefotografeerd was op een strand op Barbados.

Passioneel
Toen de zanger op zijn 24ste met 'It's Not Unusual' zijn eerste hit scoorde, wisten zijn fans niet dat hij getrouwd was en een zoon van 7 had. Toen dat uitlekte, gaf zijn vrouw een eenmalig interview waarin ze verklaarde dat de aanbidding van zijn fans haar ongemakkelijk maakte, maar dat ze passioneel van haar man hield. In zijn vorig jaar verschenen autobiografie 'Over The Top and Back', onthulde Tom Jones dat ze meer kinderen wilden maar dat zijn vrouw onvruchtbaar werd na een miskraam.

Zijn hele loopbaan lang bleef zijn vrouw op de achtergrond. Ze bezocht zijn concerten niet en verkoos thuis te blijven in Los Angeles terwijl hij de wereld rondreisde en later jurylid werd van 'The Voice' in Groot-Brittannië. Melinda was er ook niet bij toen de ongekroonde 'koning van Wales' in 2006 geridderd werd in Buckingham Palace.

11-04-2016 om 23:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon 'Thuis'-actrice klimt op trein en raakt bovenleiding

Zoon 'Thuis'-actrice klimt op trein en raakt bovenleiding

http://oi67.tinypic.com/2mfkp35.jpg

De 17-jarige scoutsleider uit Lier die zaterdagochtend in Gouvy geëlektrocuteerd werd toen hij op een locomotief was gekropen en een hoogspanningskabel raakte, ligt nog steeds zwaargewond in het ziekenhuis, maar zou ietwat aan de beterhand zijn. Dat ­gebeurde in het station van Gouvy, een dorpje in de provincie Luxemburg waar hij met 18 medeleiders van de scouts van Duffel verbleef om het zomerkamp voor te bereiden.

De 17-jarige jongeman, de zoon van actrice Ann Pira en acteur en radiopresentator Herbert Bruynseels, was zaterdagochtend rond 5 uur met een medeleider op stap toen hij aan het station van Gouvy om een of andere reden op een locomotief kroop. Hij kwam er in aanraking met de hoogspanningskabel, werd geëlektrocuteerd en liep zware brandwonden op. Scouts en Gidsen Vlaanderen heeft het over "een moment van onbezonnenheid", maar wil zich verder nog niet uitspreken over de omstandigheden en schuld, aangezien het onderzoek naar de feiten nog loopt.

"Onze gedachten zijn natuurlijk in de eerste plaats bij de jongen zelf. We hebben vernomen dat er mogelijk een lichte verbetering in zijn medische toestand is", zegt woordvoerder Jan Van Reusel. "Verder is het belangrijk om aan te stippen dat het een leidingsweekend was. Er waren dus geen leden, geen kinderen aanwezig waarover de leiders in kwestie een toezichtsverantwoordelijkheid hadden. Het gaat dan ook niet op om meteen ook te concluderen dat het slechte, onverantwoorde leiders zouden zijn."

Scouts en Gidsen Vlaanderen wil het incident wel bespreken met de overige leiders en heeft een begeleidingstraject opgestart voor de scoutsgroep. "Afhankelijk van de evolutie in de toestand van het slachtoffer, de atmosfeer in de scoutsgroep en het herstellen van het vertrouwen van de ouders kunnen de activiteiten hervat worden", aldus Van Reusel.

11-04-2016 om 23:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna verzoent zich met haar zoon Rocco

Madonna verzoent zich met haar zoon Rocco

http://oi67.tinypic.com/ziws93.jpg

Madonna heeft vandaag twee uur lang haar 15-jarige zoon Rocco op visite gehad bij haar thuis in Londen. Het was haar eerste ontmoeting met Rocco sinds hij eind vorig jaar tijdens haar wereldtournee Rebel Heart besloot om bij zijn vader Guy Ritchie in Londen te gaan wonen. Dat was reden voor Madonna om rechtszaken over het ouderlijk gezag aan te spannen.

De Britse krant Daily Mail publiceerde vandaag foto's van Rocco die door zijn vader werd afgezet bij Madonna's woning. Rocco had een skateboard meegenomen. Twee uur later verliet hij het huis om met een vriend in de stad te gaan skateboarden. Madonna werd in de loop van de middag fietsend gezien met twee beveiligers, ook daar zijn foto's van.

Volgens een bron van de krant is Madonna in Londen om haar relatie met Rocco te herstellen. Madonna vloog donderdag alvast naar Londen, een paar dagen voordat Rocco met zijn vader Guy Ritchie en diens nieuwe vrouw Jacqui terugkeerde van een vakantie op de Malediven.

''Sinds Madonna in Londen is, gaat het beter. Guy heeft Rocco naar zijn moeder gebracht en ze hebben een goed gesprek gehad. Het is fijn voor hen allemaal dat het leven weer normaal wordt", zegt de bron.

10-04-2016 om 23:31 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie heeft weggelopen chihuahua van Tanja Dexters gezien?

Wie heeft weggelopen chihuahua van Tanja Dexters gezien?

http://oi63.tinypic.com/2echk7n.jpg

De skivakantie van Tanja Dexters is in mineur afgelopen. Net voor de terugreis kreeg ze van de oppas te horen dat haar chihuahua Paris is weggelopen. Dinsdag was het hondje nog gezien aan de autostradebrug van de Wijnegembaan in Oelegem, niet ver van waar Tanja woont. De voormalige Miss België is er naar eigen zeggen "kapot" van.

Paris draagt geen ketting maar is wel gechipt. Ze is negen jaar en is lichtbruin van kleur. Wie het hondje gezien heeft, kan contact opnemen via het nummer 0475/62.13.17

10-04-2016 om 23:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whispering Sons wint de 20ste editie van Humo's Rock Rally

Whispering Sons wint de 20ste editie van Humo's Rock Rally

http://oi68.tinypic.com/mr70br.jpg

Whispering Sons is de winnaar van de 20ste editie van Humo's Rock Rally. De muziekwedstrijd vormde de afsluiter van een jubileumweekend dat gisteren werd ingezet met een concert van verschillende ex-winnaars.

Tien bands gaven het beste van zichzelf in de Ancienne Belgique in de finale van 'de moeder aller rockwedstrijden'. Het was Whispering Sons dat met de titel en een geldprijs van 10.000 euro ging lopen. De Limburgse postpunk band uit Houthalen-Helchteren bestaat uit vijf bandleden, vier jongens en leadzangeres Fenne Kuppens.

De winnaars werden verkozen door een zevenkoppige vakjury met daarin o.a. Stijn Meuris, zelf ex-winnaar met Noordkaap, en Eppo Janssen, programmator van festival Pukkelpop. Het podium werd vervolledigd door Rewind Productions op de tweede plaats en dirk. op de derde plaats.

Het publiek mocht ook stemmen op zijn favoriete band en verkoos Delta Crash tot publiekslieveling. De dark pop rockband wint naast een trofee ook een merchandisinglijn naar keuze ter waarde van 10.000 euro.

De finale van Humo's Rock Rally was de afsluiter van een jubileumweekend dat zaterdag opende met concerten van De Brassers (Winnaar publieksprijs in 1980), Meuris plays Noordkaap (Winnaar in 1990), The Van Jets (Goud in 2004) en Compact Disk Dummies (Goud in 2012).

10-04-2016 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation Jill en verleidster Jolyn maken het wel erg gezellig

Temptation Jill en verleidster Jolyn maken het wel erg gezellig

http://oi63.tinypic.com/1zn74aw.jpg

Temptation Island mag er dan wel op zitten, Jill Huygens is duidelijk de kunst van het verleiden niet verleerd, dat bewijst de roodharige vandaag op Instagram. Haar nieuwste verovering hadden we niet zien aankomen: ze kan het wel heel goed vinden met verleidster Jolyn.

De blonde Jolyn deed het hart van Luc sneller slaan in de laatste editie van Temptation Island. In de voorlaatste aflevering van het programma zagen we hoe ze er echter niet in slaagde zijn hartje te breken.

In Thailand mocht Jill Marvin op haar lijstje van veroveringen schrijven en maakte ze het ook Regilio erg moeilijk. Aan het programma hield ze geen relatie met één van beide mannen over, maar wel een innige vriendschap met Jolyn. Dat mogen we vandaag aanschouwen op Instagram. De twee dames genoten van wat qualitytime aan zee en sloten het weekend af met een kus op de dijk in Knokke.

10-04-2016 om 23:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift best betaalde celebrity

Taylor Swift best betaalde celebrity

http://oi67.tinypic.com/23mocy1.jpg

Taylor Swift (26) prijkt bovenaan de lijst van best betaalde artiesten. Magazine Parade berekende dat ze meer verdient dan Leonardo DiCaprio en Jay Z. De Wildest Dream-zangeres verdiende afgelopen jaar 80 miljoen dollar (70 miljoen euro) met haar 1989 World Tour en een aantal zakendeals met bijvoorbeeld Apple en Coca-Cola.

Lady Gaga zag haar bankrekening afgelopen jaar met 59 miljoen dollar (52 miljoen euro) groeien door haar optredens op de Super Bowl, de Grammy Awards en de Oscars en haar rol in de FOX-serie American Horror Story: Hotel.

Jay Z maakte afgelopen jaar geen album, maar verdiende desondanks 56 miljoen dollar (49 miljoen euro) met diverse zaken, waaronder zijn eigen streamingdienst Tidal.

Acteur Leonardo DiCaprio verdiende 29 miljoen dollar (25 miljoen euro), onder meer met zijn hoofdrol in The Revenant waarmee hij bovendien een Oscar binnensleepte.

10-04-2016 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axl Rose breekt voet en moet Guns N' Roses reünieshows in gips spelen

Axl Rose breekt voet en moet Guns N' Roses reünieshows in gips spelen

http://oi65.tinypic.com/n4wryc.jpg

Vorige week vrijdag speelden Guns N' Roses hun eerste reünieshow, dit weekend spelen ze twee shows in Las Vegas, op 16 april staat de band op het Coachella Festival. Zanger Axl Rose zal die shows met zijn voet in het gips moeten afwerken. Op Twitter laat hij weten dat hij zijn voet heeft gebroken.

Rose tweette gisteren een video van voet- en enkelspecialiste dokter Rachel Triche, die uitlegt dat de zanger werd geopereerd aan een gebroken bot in zijn voet. "Hij zit nu in een gips waarmee we het gewicht op zijn voet beperken", verklaart ze. "Op die manier zal hij toch kunnen optreden". Rose's voet zal ongeveer een maand in het gips zitten.

09-04-2016 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mogelijk werk van Caravaggio gevonden op zolder

Mogelijk werk van Caravaggio gevonden op zolder

http://oi65.tinypic.com/99lb2o.jpg

Op een zolder in de Franse stad Toulouse is mogelijk een schilderij van de zestiende-eeuwse Italiaanse schilder Michelangelo Merisi da Caravaggio gevonden.

Het Franse ministerie van Cultuur wil dat het werk in Frankrijk blijft totdat het is onderzocht door experts, schrijft de plaatselijke krant La Dépêche.

Het schilderij werd door de eigenaren van een woning in de regio in april 2014 ontdekt in een gat in de muur. Het doek is een voorstelling van de bijbelse figuren Judith en Holofernes en is geschilderd tussen 1600 en 1610.

Caravaggio leefde van 1571 tot 1610. Het doek was wel bekend van een tijdeigen kopie die wordt toegeschreven aan de Vlaamse schilder Louis Finson. Het doek wordt dinsdag in Parijs gepresenteerd.

09-04-2016 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zien: Caitlyn Jenner in haar eerste beautycampagne

Zien: Caitlyn Jenner in haar eerste beautycampagne

http://oi66.tinypic.com/2dsk1mv.jpg

Dat Caitlyn Jenner een eigen lippenstift ging lanceren in samenwerking met M.A.C. Cosmetics kondigden we eerder al aan. Nu zijn de eerste foto's van die samenwerking hier. Op die beelden straalt ze alvast! De volledige opbrengst van de lippenstift gaat naar programma's die zich richten op transgendergemeenschappen.

"Ze vertegenwoordigt moed, onbevreesdheid, eerlijkheid en medeleven - eigenschappen die door MAC al lang hoog in het vaandel gedragen worden," zei het bedrijf in een persbericht. "Haar mooie transformatie inspireert ons allemaal om ons beste leven te leiden en te eren wie we zijn."

'Finally Free'
Jenners lipstick, die de naam 'Finally Free' draagt, werd deze week gelanceerd. De kleur valt nog het best te beschrijven als een rozige nude tint. "Ik hoop dat mensen de kleur elke dag dragen, zodat ze snel een nieuwe moeten kopen. Ik wil dan ook zoveel mogelijk geld inzamelen," aldus Caitlyn.
 
Geslachtsoperatie
De ster van realityserie 'I am Cait' haalde vorige jaar de kranten toen ze op de cover van Vanity Fair verscheen, nadat al maanden het gerucht de ronde deed dat ze een geslachtsoperatie had ondergaan. Niet veel later veranderde ze haar naam officieel van Bruce Jenner naar Caitlyn Jenner.

09-04-2016 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans opgelucht: zwanger topmodel Bar Refaeli showt dan toch een babybuikje

Fans opgelucht: zwanger topmodel Bar Refaeli showt dan toch een babybuikje

http://oi63.tinypic.com/2wr3kva.jpg

Fans van het vijf maanden zwangere Israëlische topmodel Bar Refaeli (30) zijn opgelucht: de bloedmooie blondine heeft eindelijk een zichtbare babybuik. Onlangs reageerden haar Instagramvolgers nog verbijsterd toen bleek dat Bar ondanks de groeiende baby een loeistrakke buik had. "Nú ziet ze er wel zwanger uit.''

Op een pikant nieuw kiekje is te zien hoe Bar - knipogend en met haar tong uit haar mond - poseert in een zwarte stringbikini. Met haar linkerhand houdt ze haar bescheiden buikje vast.

"Het is eindelijk zichtbaar'', schrijft iemand. "Het werd tijd!'' Een ander voegt toe: "Mooie buik!'' De reacties op Bars vorige bikinifoto waren twee weken geleden heel anders. Op die afbeelding vertoonde de buik van het model nauwelijks enige bolling.

"Zo zie ik eruit als ik een pizza heb gegeten'', grapte iemand. "Nee, zo ziet mijn buik er normaal gesproken uit'', reageerde een ander. Terwijl iemand Bar ervan verdacht dat ze haar buik erg inhield, vermoedde iemand anders dat het model wel een kindje verwacht, maar van een draagmoeder.

Groot gezin
Refaeli maakte op 1 januari bekend in verwachting te zijn van haar eerste kind, een meisje. Ze trouwde in september met de tien jaar oudere zakenman Adi Ezra. Het model, dat lange tijd samen was met acteur Leonardo DiCaprio, zei eerder in interviews al dat ze 'een groot joods gezin' wil met haar echtgenoot.

09-04-2016 om 23:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert en Paola krijgen eerste achterkleinkind Bewaar artikel

Albert en Paola krijgen eerste achterkleinkind

http://oi64.tinypic.com/2py6ql2.jpg

Lili Rosboch, de vrouw van prins Amedeo, is zwanger. Dat schrijft Sudpresse op basis van bronnen dicht bij het koppel. Het wordt het eerste kleinkind van prinses Astrid en het eerste achterkleinkind van koning Albert en koningin Paola.

Lili en Amedeo trouwden in de zomer van 2014. Na hun huwelijk verhuisden ze van New York naar Brussel. Lili (28) is journaliste, Amedeo (30) werkt als consultant. In die job bepaalt hij mee de financiële strategie van grote bedrijven.

09-04-2016 om 23:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Tesoro als laatste aan zet in tweede halve finale Eurovisiesongfestival

Laura Tesoro als laatste aan zet in tweede halve finale Eurovisiesongfestival

http://oi64.tinypic.com/30k7j1x.jpg

België komt op 12 mei als negentiende en laatste in de rij aan bod in de tweede halve finale van het 61ste Eurovisiesongfestival. Dat is vandaag bekendgemaakt. Ons land wordt in Zweden vertegenwoordigd door Laura Tesoro met het nummer 'What's the pressure'.

De eerste halve finale vindt plaats op 10 mei en biedt aan 18 landen een podium. Finland bijt de spits af, gevolgd door Griekenland, Moldavië, Hongarije, Kroatië, Nederland, Armenië, San Marino, Rusland, Tsjechië, Cyprus, Oostenrijk, Estland, Azerbeidzjan, Montenegro, IJsland, Bosnië & Herzegovina en ten slotte Malta op nummer 18.

Twee dagen later mag Letland de tweede halve finale openen, voor Polen, Zwitserland, Israël, Wit-Rusland, Servië, Ierland, Macedonië, Litouwen, Australië, Slovenië, Roemenië, Bulgarije, Denemarken, Oekraïne, Noorwegen, Georgië, Albanië en België.

De finale staat geprogrammeerd op zaterdag 14 mei, met hopelijk dus ook de Belgische inzending.

In 2015 stuurde de RTBF nog Loïc Nottet naar Wenen. Met 'Rhythm Inside' haalde hij toen de vierde plaats. Het festival werd vorig jaar gewonnen door de Zweed Mans Zelmerlöw.

09-04-2016 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willy Naessens geeft 'belegadvies' op radio

Willy Naessens geeft 'belegadvies' op radio

http://oi66.tinypic.com/111p3qf.jpg

Industrieel Willy Naessens (77) speelt binnenkort de hoofdrol in radiospotjes voor zijn eigen merk fijne vleeswaren. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De flamboyante ondernemer uit 'The Sky Is The Limit' gaat keukenpaus Donald Muylle achterna en prijst zelf de salami, hesp en paté van Bourgon aan, het huismerk van 'Willy Naessens Food'.

Volgens reclamemakers What's in a name? zal Naessens volop dialect spreken en de radioluisteraars van 'belegadvies' voorzien. Er zullen ook verwijzingen naar zijn persoonlijke leven in zitten, en naar zijn vrouw Marie-Jeanne. De spot zal vanaf midden mei onder andere op Radio 2 en MNM zijn te horen.

09-04-2016 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Paul Walker krijgt 10 miljoen dollar Bewaar artikel

Dochter Paul Walker krijgt 10 miljoen dollar

http://oi64.tinypic.com/v30mmh.jpg

Meadow Walker, de dochter van de in 2013 omgekomen acteur Paul Walker, heeft 10,1 miljoen dollar (8,8 miljoen euro) gekregen van de nalatenschap van Roger Rodas. Daarmee hebben de partijen een schikking getroffen in hun rechtszaak.

Rodas zat achter het stuur van de Porsche waarin Paul als passagier dodelijk verongelukte. ''Het bedrag dat uit de nalatenschap van Roger Rodas aan het trustfonds voor Meadow Walker wordt betaald, is slechts een fractie van het bedrag dat haar vader had kunnen verdienen als internationale filmster als aan zijn leven geen tragisch einde was gekomen'', laat de advocaat van Meadow weten aan E! News.

De raadsman vervolgt: ''Via zijn nalatenschap heeft meneer Rodas, de chauffeur van de auto, gedeeltelijk verantwoordelijkheid genomen voor het ongeluk.'' Ook laat hij weten dat Meadow haar rechtszaak tegen Porsche gewoon doorzet.

Meadow (17) wil Porsche verantwoordelijk stellen voor het produceren van een ondeugdelijke auto. Paul overleefde namelijk de botsing maar zat vast en verbrandde levend door fouten in het voertuig.

09-04-2016 om 01:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlize Theron speelt mee in nieuwe Fast and Furious-film

Charlize Theron speelt mee in nieuwe Fast and Furious-film

http://oi66.tinypic.com/1217rk1.jpg

Charlize Theron heeft getekend voor een rol in de volgende Fast and Furious-film. Ze speelt een schurk in de achtste film in de reeks, zo werd bekendgemaakt via Facebook.

"We zijn blij Charlize Theron welkom te kunnen heten bij de Fast-familie." De opnamen voor de volgende Fast and Furious-film moeten deze zomer van start gaan. Het wordt de eerste film zonder Paul Walker, hij kwam tijdens de productie van de zevende film om het leven.  

In Fast and Furious 8 zijn onder meer Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Jason Statham weer te zien. De film moet in april 2017 in de cinema draaien.

09-04-2016 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart pinkt traantje weg, Koen kiest resoluut voor de mindere zanger

Bart pinkt traantje weg, Koen kiest resoluut voor de mindere zanger

http://oi65.tinypic.com/2ekrsyu.jpg

Terwijl vorige week Natalia een traantje wegpinkte in 'The Voice van Vlaanderen', is het vanavond de beurt aan Bart Peeters. De tweede Battle-aflevering leidt dan ook tot emotionele momenten, zowel door enkele straffe optredens als de lastige keuzes die de coaches moeten maken. Een sterke stem moet naar huis ten koste van een mindere zanger, 'vriendelijke dutskes' krijgen iedereen stil en Bart Peeters laat een bijzondere versie van 'Angels' zingen door een soulstem en een operastem samen.

09-04-2016 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Het Lichaam van Coppens' valt opnieuw in de prijzen op WorldMediaFestival

'Het Lichaam van Coppens' valt opnieuw in de prijzen op WorldMediaFestival

http://oi65.tinypic.com/65rbwo.jpg

Het VTM-programma 'Het Lichaam van Coppens' heeft voor het tweede jaar op rij de Gold Media Award gewonnen op het WorldMediaFestival in Hamburg. Het programma met Staf en Matthias Coppens, dat geproduceerd wordt door TvBastards, was genomineerd in de categorie 'Edutainment'.

Omdat 'Het Lichaam van Coppens' de Gold Media Award in de wacht sleepte, komt het programma automatisch op de shortlist voor de Grand Prix Award, de belangrijkste prijs van het festival.

De winnaar daarvan wordt op 11 mei bekendgemaakt. Vorig jaar ging die prijs naar 'Wauters vs Waes' (Eén/VTM).

07-04-2016 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische dj Lost Frequencies verslaat Adele en wint belangrijke muziekprijs

Belgische dj Lost Frequencies verslaat Adele en wint belangrijke muziekprijs

http://oi68.tinypic.com/2z4ae8n.jpg

De Belgische dj Lost Frequencies heeft donderdagavond in Berlijn de Echo Award voor beste hit gewonnen. De Belgische producer kreeg de prijs voor zijn song 'Are You with Me'. Hij haalde het voor Adele met 'Hello' en Sido met 'Astronaute'.

De Echo Awards zijn de belangrijkste muziekprijzen in Duitsland en worden vergeleken met de Britt Awards en de Grammy's.

07-04-2016 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellen DeGeneres trekt fel van leer tegen anti-homowet

Ellen DeGeneres trekt fel van leer tegen anti-homowet

http://oi67.tinypic.com/vrpw9e.jpg

Ellen DeGeneres heeft in haar talkshow fel stelling genomen tegen nieuwe regelgeving in de staat Mississippi die vrij spel geeft om homoseksuelen te discrimineren.

"Ik ben geen politiek persoon, echt niet. Maar dit gaat om mensenrechten", zo stelde de comédienne in een monoloog. "De gouverneur heeft een wet getekend die religieuze vrijheid garandeert. Dat klinkt misschien goed met dat woord vrijheid erin, maar dat is niet zo. Nu kunnen homoseksuelen om religieuze redenen geweigerd worden om te trouwen, niet aangenomen worden voor een baan of men kan verhinderen dat ze een huis huren of kopen.

Ellen hoopt dat bewoners van de Amerikaanse staat zich niet laten kisten en steekt ze graag een hart onder de riem: "Ik ben ooit ontslagen omdat ik homoseksueel ben en ik weet hoe het voelt. Ik raakte alles kwijt. Maar zie waar ik nu sta. Ik kan de villa van de gouverneur kopen en doorverkopen met 7 miljoen dollar winst."

07-04-2016 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann licht ex niet in over baby: "Een proper sms'je is toch rap gestuurd?"

Lesley-Ann licht ex niet in over baby: "Een proper sms'je is toch rap gestuurd?"

http://oi66.tinypic.com/2hp0pz8.jpg

"Ik kan niet iedereen uit mijn verleden opbellen." Zo vertelde Lesley-Ann Poppe gisteren in onze krant dat er geen rozig telefoontje naar haar ex-man ging over haar zwangerschap. Wel méér exen staan ooit voor de kwestie: deel je zoiets wel of niet, en hoe? "Laat het zeker niet over aan de kinderen. Een sms is toch rap verstuurd?"

Blij nieuws: Lesley-Ann Poppe is zwanger van haar nieuwe vriend. Dat mag iedereen weten. Ook haar ex-man Benjamin, met wie ze een zoontje van 9 heeft, Benjamin Junior. Maar persoonlijk heeft ze het hem niet verteld, getuigde ze gisteren: "Neen. Dat is zo lang geleden allemaal."

Advocaat Sven Eggermont, gespecialiseerd in familierecht, heeft het in zijn praktijk genoeg meegemaakt: mensen die 'vergeten' om een blijde aankondiging - een huwelijk, een geboorte - aan hun ex te melden. Eén reden kan gêne zijn, want hoe moet dat dan - zeker als alles een beetje snel is gegaan? Bellen? En daarna? Een geboortekaartje sturen, of toch maar niet? "Intuïtief voelen mensen aan dat het gevoelig ligt. En inderdaad: onderschat het niet, wat voor een schok het kan zijn voor de ex", weet de advocaat. "Het is één ding om te horen: 'Tussen ons twee is het gedaan.' Maar het is nog iets anders om te beseffen: 'Het komt nóóit meer goed, ik word zelfs vervangen door een ander.'"

07-04-2016 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.40 jaar Bohemian Rhapsody, maar hoe goed ken jij de tekst?

40 jaar Bohemian Rhapsody, maar hoe goed ken jij de tekst?

http://oi66.tinypic.com/ih14sz.jpg

40 jaar geleden prijkte Queens wereldhit 'Bohemian Rhapsody' in de Belgische hitlijsten op nummer één. Maar hoe goed ken jij de tekst nog? Vul de lyrics hieronder aan in onze quiz. Om de verjaardag te vieren is 'A Night in Bohemia', het legendarische doorbraakconcert van Queen trouwens voor het eerste op het witte doek te zien bij Kinepolis op vrijdag 22 en zondag 24 april.

07-04-2016 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat doet Geert uit 'Blind Getrouwd' op Tinder?

Wat doet Geert uit 'Blind Getrouwd' op Tinder?

http://oi64.tinypic.com/10ztkxs.jpg

Is de schuchtere Geert uit het VTM-programma 'Blind Getrouwd' helemaal niet zo verlegen als hij lijkt? Het magazine TV Familie onthult vandaag dat de financieel expert tegenwoordig actief is op de datingapp Tinder. Geert heeft intussen zelf gereageerd op het artikel in het blad: hij zegt niet de beheerder van het bewuste profiel te zijn.

Op Tinder poseert Geert in het kostuum dat hij droeg op zijn trouwdag met Daisy. In trouwkostuum zoeken naar een nieuwe date is wel vreemd. Daarom zou het best kunnen dat het om een vals profiel gaat met een foto die van het internet geplukt werd.

Kijkers moeten nog even wachten om te ontdekken of de drie kersverse koppels uit 'Blind Getrouwd', een programma waarin experts wildvreemden met elkaar matchen, ook getrouwd zullen blijven. Maandag konden we zien hoe de relatie tussen Geert en Daisy nog altijd stroef verloopt. Vooral zij voelt nog geen vlinders in de buik.

De drie koppels kunnen voor Vlaanderen nog goed geheim houden of ze hun trouwringen nog dragen. Zo geven hun Facebookpagina's niets prijs en kennen zelfs de beste vrienden van bruidegom Jonas de afloop van zijn liefdesexperiment niet.

Blind Getrouwd kun je elke maandag om 20u35 op VTM volgen.

06-04-2016 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herken jij het filmicoon op deze foto

Herken jij het filmicoon op deze foto?

http://oi68.tinypic.com/2up7jnd.jpg

Een knap 19-jarig meisje met zwarte jas en zwarte sjaal, haar haren wapperend in de wind. Toen de foto's genomen werden in 1946 kon niemand vermoeden dat ze later zou uitgroeien tot een van de meest beroemde vrouwen ter wereld.

Het jonge, onschuldig uitziende model op de foto is immers niemand minder dan Norma Jeane Mortenson - ook wel bekend als hét sekssymbool van de 20e eeuw: Marilyn Monroe.

De foto's werden genomen op Malibu Beach door fotograaf André De Dienes, die haar ontdekte en meteen besefte dat de knappe blonde met de uitdagende blik het ver zou schoppen. Twee jaar nadat hij de foto's nam, brak Norma Jeane door met haar eerste filmrol.

Marilyn speelde mee in heel wat films zoals 'The seven year itch' en 'Some like it hot' en werd hét sekssymbool bij uitstek. Na drie huwelijken, mentale problemen en een pillenverslaving overleed ze door een overdosis in 1962. Ze was amper 36.

06-04-2016 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson hint naar zwangerschap

Janet Jackson hint naar zwangerschap

http://oi67.tinypic.com/1zptx6e.jpg

Janet Jackson heeft al haar resterende concerten van The Unbreakable Tour geannuleerd. De 49-jarige zangeres wil zich volledig richten op het krijgen van een baby, laat ze in een videoboodschap op Twitter weten.

Jackson zegt nog niet dat ze zwanger is, maar suggereert wel dat er een kleine op komst is. "Ik moet op doktersadvies rust houden", hint de zangeres, die nog kinderloos is. "Ik ben jullie niet vergeten. Ik hervat de tour zodra ik kan."

Het Europese deel van Jacksons wereldtournee werd eerder al gecanceld wegens "onvoorziene problemen" in het tourschema. De zangeres zou op 14 mei in Las Vegas weer beginnen en had in totaal nog bijna zestig concerten gepland staan.

Jackson is sinds 2012 getrouwd met zakenman Wissa Al Mana. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze nog een kinderwens heeft.

06-04-2016 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walter verloor een been, maar overleefde Zaventem: "Ik zoek soldaat die mijn leven redde"

Walter verloor een been, maar overleefde Zaventem: "Ik zoek soldaat die mijn leven redde"

http://oi68.tinypic.com/308jdbn.jpg

Walter Benjamin verloor een been bij de aanslag in Zaventem. Maar hij leeft nog. En dat heeft hij onder meer te danken aan een onbekende militair die hem wakker hield en verzorgde na de explosie. En die wil hij graag ontmoeten. Via de 'Vranckx'-Facebookpagina heeft Benjamin een oproep gelanceerd.

"Er kwam een soldaat van het leger. Hij kwam naar me toe en nam me zo in mijn armen. Hij zei: jongen, kijk hier. Zo zei hij in het Nederlands en in het Frans. Niet slapen, kijk hier en blijf praten. Hij bleef herhalen dat ik niet mocht slapen, dat ik wakker moest blijven", zegt Benjamin.

"De soldaat heeft dan een stuk stof uit zijn zak genomen of hij heeft een stuk van zijn broek gescheurd. Ik weet niet wat hij precies gedaan heeft, hij heeft het sterk afgebonden om het bloed te stoppen. Maar ik had echt al veel bloed verloren. Als hij me niet was komen helpen, was ik nu dood."

Daarom lanceert Benjamin een oproep: "Ik wil echt alles doen om hem terug te vinden. Die soldaat heeft mijn leven gered. Ik denk dat hij van de kazerne van Heverlee of Peutie moet zijn."

06-04-2016 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Diagnose Philip is minder erg dan gevreesd"

"Diagnose Philip is minder erg dan gevreesd"

http://oi66.tinypic.com/2nlv66h.jpg

Deze week liet Philip Cracco, bekend uit The Sky Is The Limit, weten dat hij ernstig ziek is. Hij annuleerde prompt al zijn publieke afspraken om zich te concentreren op zijn herstel. "Gelukkig is de diagnose minder erg dan gevreesd", aldus programmamaker Peter Boeckx in TV Familie.

De komende weken moet Philip heel wat testen ondergaan. "We weten zelf nog niet exact waar we voorstaan", aldus zijn verloofde Aisha. De ziekte kwam toevallig aan het licht tijdens een medische check-up. Die laat Philip ieder jaar uitvoeren ter voorbereiding van het raceseizoen.

Er is wel een lichtpuntje: "Philip heeft me laten weten dat de diagnose minder ernstig was dan hij gevreesd had", zegt reportagemaker Peter Boeckx. "Hij zal een ingreep moeten ondergaan, maar heeft er een goed oog op. Zijn leuze is zoals altijd: 'niet plooien'." Volgens Boeckx klonk hij hoopvol. "Het is een vechter, en hij is optimistisch. Het is te genezen en hij krijgt veel steun van zijn omgeving en van Aisha. Zij is de vrouw die hem erdoor zal sleuren."

Zijn tv-collega's Marie-Anne De Nil en Michel Van den Brande, die zelf kanker overwon, lieten intussen weten dat ze Philip en zijn entourage veel sterkte toewensen.

06-04-2016 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dood Paul Walker is volgens rechter niet te wijten aan fout Porsche

Dood Paul Walker is volgens rechter niet te wijten aan fout Porsche

http://oi65.tinypic.com/2ennh2u.jpg

De hevige crash waarin acteur Paul Walker en zijn vriend Roger Rodas omkwamen, was niet te wijten aan de Porsche waarin ze reden. Dat heeft een rechter geoordeeld die de aanklacht van de weduwe van Rodas behandelde. Zij wilde Porsche aansprakelijk stellen voor het ongeval.

Maar volgens de rechter was het louter speculatie dat vermeende ontwerpfouten aan de Porsche Carrera GT uit 2005 aan de oorsprong zouden liggen van de crash in november 2013.

Kristine Rodas, Rogers weduwe, had vier ontwerpfouten aangevoerd, die de rechter één voor één afschoot. Zo was de passagiersstoel volgens haar niet stevig genoeg om de impact van een botsing op te vangen. Volgens de rechter liep Rodas dodelijke verwondingen op toen hij op Paul Walker werd gecatapulteerd.

Rodas meende dat de auto niet gebouwd was om een zijdelingse impact te weerstaan. De rechter haalde de expert van Rodas aan die stelde dat de dodelijke impact frontaal was toen de wagen een lantaarnpaal raakte, en dus niet zijdelings.

Ook de bewering van Rodas dat een mankement aan de wagen ervoor had  gezorgd dat die in brand vloog, werd door de rechter weerlegd. Bovendien besloot de rechter dat de brand niet de dood van Rodas had veroorzaakt. De laatste claim van Rodas, dat er een mankement was aan de ophanging van de wagen, was volgens de rechter niet bewezen.

De dochter van Paul Walker, Meadow, heeft ook een klacht ingediend tegen Porsche. De rechter moet nog oordelen in die zaak, maar de voorliggende uitspraak voorspelt niet veel goeds voor Meadow Walker.

05-04-2016 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Programma met Goedele waarin koppels live seks hebben lokt felle reacties uit

Programma met Goedele waarin koppels live seks hebben lokt felle reacties uit

http://oi65.tinypic.com/rkmo82.jpg

Seksuologe Goedele Liekens maakte gisteren voor het eerst haar opwachting in het Britse programma Sex Box. Daarin kruipen koppels in een "box" om live seks te hebben, terwijl Liekens hen tips en advies geeft. Het gewaagde concept lokt nu al gemengde reacties uit. Hoe "onze" Goedele Liekens het ervan af bracht, zie je in dit korte beeldfragment.

Het programma Sex Box weekte al een golf van reacties los toen het voor het eerst op de Britse televisie te zien was in 2013, en dat is bij de start van dit nieuwe seizoen op Channel 4 niet anders. Tijdens de televisieshow komen koppels aan bod die een vraag of probleem hebben op seksueel vlak. Zij mogen dat live proberen op te lossen door zich voor het oog van de camera af te zonderen in een "box", terwijl ze tips en advies krijgen van een seksuoloog.

Biseksuele experimenten

Dit seizoen valt niemand minder dan Goedele Liekens die eer van adviserend seksuoloog te beurt, aan de zijde van presentator Steve Jones. Liekens verdiende al eerder haar strepen op de Britse televisie met haar programma Sex in Class op Channel 4. In de eerste aflevering van Sex Box gisterenavond maakten de Britse kijkers kennis met Faye, een studente die voor het eerst seks wilde met een vrouw, en Luke, een biseksueel die ervoor openstond om de liefde te bedrijven met een vrouwelijke vriendin.

"De ondergang van de Westerse beschaving"

De eerste aflevering zorgde meteen voor een storm van reacties op sociale media, waar Britse kijkers lieten blijken dat ze met plaatsvervangende schaamte hadden gekeken. "Het is 22u29 en ik kijk naar de ondergang van de Westerse beschaving, vanuit mijn zetel," tweet iemand dramatisch. Of: "Dit beeldmateriaal zal nuttig blijken voor aliens die onderzoeken waarom wij zijn uitgestorven." Anderen zagen er dan weer de humor van in, en maakten de vergelijking met het Britse tv-programma The Cube. Daarin kunnen kijkers een grote geldsom winnen door uitdagingen in een box op te lossen. "Deze arme mensen denken dat ze zich voor The Cube hebben ingeschreven," tweet iemand. Of nog een andere: "Ik begrijp deze Sex Box niet. Hoe weet je wie er gewonnen heeft?"

05-04-2016 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Britse monarchie wankelt in 2030"

"Britse monarchie wankelt in 2030"

http://oi68.tinypic.com/2wrj6rq.jpg

Het voortbestaan van de Britse monarchie loopt gevaar, omdat het instituut te afhankelijk is van koningin Elizabeth. Dat suggereert dr. Anna Whitelock, als historicus in de vroegmoderne geschiedenis verbonden aan de universiteit Royal Holloway in Londen.

Volgens Whitelock zet niemand vraagtekens bij de relevantie van de Britse monarchie in een moderne samenleving. Dat gebeurt volgens haar niet, uit respect voor Elizabeth. Ze is de langst regerende monarch uit de Britse geschiedenis.

''Waar hebben we deze ongekozen familie voor nodig? Wat representeren ze vandaag de dag in Groot-Brittannië? Zulke grondige vragen worden niet gesteld zolang de koningin leeft", zegt Whitelock in The Independent. Ze vermoedt dat het binnen twintig jaar gedaan is met de Britse monarchie zodra Elizabeth niet meer op de troon zit. ''Ik denk dat er een maatschappelijk debat op gang komt dat nog nooit eerder is vertoond."

''Als de oudere generatie uitsterft, voelen minder mensen zich verbonden met de monarchie en komen er meer kritische opvattingen naar voren over de toekomst van het instituut. In 2030 zal de roep om het einde van de monarchie het hardst zijn. Ik zeg niet dat er dan er geen monarchie meer is, maar wel dat het debat hevig zal worden."

De Britse koningin vierde in 2012 haar zestigjarig jubileum als vorstin.
Toen was 80 procent van de Britten voorstander van de monarchie. Gemiddeld schommelt het percentage rond 73 procent. Whitelock: ''De steun voor de koningin en de monarchie is momenteel groot, maar het probleem is dat deze cijfers meer gebaseerd zijn op de koningin en niet op de monarchie zelf."

05-04-2016 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caitlyn Jenner: "Ik zat gevangen in mijn eigen lijf"

Caitlyn Jenner: "Ik zat gevangen in mijn eigen lijf"

http://oi67.tinypic.com/ngvaki.jpg

Het was het meest besproken showbizz-nieuws van 2015, toen Bruce Jenner - bij ons vooral bekend als de stiefpapa van Kim Kardashian - aankondigde tijdens een druk bekeken Amerikaanse talkshow dat hij een zij wilde worden. De hele transformatie was bijna integraal te volgen via sociale media en in de pers. Nu Bruce Caitlyn is geworden, is de 1m90 grote diva zelf een echte wereldster. Wij mochten bij haar op de koffie.

Niet alleen wij, maar ook Caitlyn zelf moet nog wat aan haar gloednieuwe vrouwenlichaam wennen. Ze stuntelt op haar hoge hakken wanneer ze voor ons interview in Beverly Hills arriveert. Met haar 1m90, grote handen en diepe stem maakt ze op z'n zachtst gezegd meteen indruk. Toch verraadt ze zo ook dat er nog een beetje Bruce in haar zit. Niettemin is ze een pracht van een vrouw geworden, waar ik alleen maar bewondering voor kan hebben. Want Caitlyn doet het op haar 66ste toch maar: helemaal zichzelf zijn en zich geen bal aantrekken van wat de wereld van haar denkt. Daar zou toch iedereen voor willen tekenen?

Jenner zegt dat hij als jong knaapje van 8 al wist dat hij in het verkeerde lijf zat: "In de jaren 50 was dat zo'n groot taboe, ik kon er met niemand over praten. Ik worstelde enorm met mezelf, had bovendien dyslexie en een heel laag zelfbeeld. Ik dacht dat mijn klasgenootjes allemaal slimmer en beter waren dan ik." Sport bleek zijn redding. Hij blonk uit en kreeg waardering. "Topsport gaf me een drive die ik nooit eerder had gekend. Ik wilde koste wat het kost succesvol zijn." Dat lukte, want Jenner verbrak het wereldrecord op de tienkamp, werd drie keer wereldkampioen én verbrak het record op de Olympische Spelen in 1976. "Toch wist ik dat het toen afgelopen was. Ik wilde verder met mijn leven. Ik stond met mijn gouden medaille rond de hals poedelnaakt voor de spiegel, en vroeg me luidop af wat ik nu eens zou gaan doen als afleidingsmanoeuvre."

Roddelblaadjes
Jenner startte een gezin, maar diep vanbinnen wilde hij nog altijd niets liever dan vrouw zijn. "Ik had me voorgenomen dat ik voor mijn 40ste van geslacht zou veranderen, maar op mijn 39ste besefte ik dat ik er nog niet helemaal klaar voor was. Ik was er op emotioneel vlak niet sterk genoeg voor." En dus bleef hij angstvallig verbergen wie hij echt was. "Het gerucht dat ik vrouw wilde worden deed niettemin al sinds de jaren 80 de ronde. De roddelblaadjes haalden me elke week door het slijk. Dan belde mijn moeder me in alle staten op om te vragen wat er van aan was, maar ik heb alles tot aan mijn grote coming-out op tv staalhard ontkend."

"Jarenlang ben ik bang geweest dat mijn geheim zou uitkomen. Ik was er constant mee bezig. Aan de ene kant vreesde ik dat iemand me in vrouwenkleren zou betrappen, maar het gaf me aan de andere kant ook een enorme kick. Wat als iemand me zo zou zien? En hoe ver kan ik daar überhaupt in gaan? Achteraf zat ik dan weer met een gigantische berg schuldgevoelens." Twee en een half jaar geleden durfde hij eindelijk de grote stap te zetten. Op dat moment was Bruce net gescheiden van Kris - de mama van Kim Kardashian, maar ook van Kendall en Kylie Jenner. "Kris en ik waren net uit elkaar en ik had tien prachtige, succesvolle en hardwerkende kinderen (zes uit Jenners drie huwelijken, en vier uit Kris' eerste relatie, red.) opgevoed. Mijn taak als vader zat erop. Ik wilde op deze leeftijd niet meer gevangenzitten in mijn lijf. Het was genoeg geweest."

Maar hoe onderga je zo'n drastische transformatie wanneer de hele wereld meekijkt? Jenner was bijna tien jaar lang te zien in de realityserie 'Keeping Up With The Kardashians'. "Dat was inderdaad een probleem", geeft ze eerlijk toe. Haar pr-agent Alan kwam op het idee om Jenner zijn verhaal te laten doen bij Diane Sawyer, een Amerikaanse tv-journaliste. Het was erop of eronder. Een fotoshoot voor het bekende tijdschrift 'Vanity Fair' was het tweede deel van het netjes georkestreerde media-event. "Ik wilde totale controle over wat er gebeurde. Ik wilde geen schandaal", zegt Caitlyn daarover.

Het belangrijkste was dat hij de steun van zijn kinderen kreeg. "Zij hebben op een fantastische manier gereageerd", glundert Jenner. "Mijn zoon Brandon was de eerste aan wie ik het verteld heb, en hij zei dat hij nooit eerder zo trots op me was. Dat deed ontzettend veel deugd. Ik maakte me meer zorgen om mijn dochters, voornamelijk omdat zij een pak jonger zijn. Bij hen heerste er in het begin vooral ongeloof."

Daten
"Ik heb thuis met de hele familie naar het interview met Sawyer gekeken. Ik zat tussen Kendall, Kylie, Kim, Khloé en Kris in, samen goed voor een bereik van meer dan 160 miljoen mensen op sociale media. We hadden onze smartphones bovengehaald om alles op Twitter en Facebook te volgen. Halverwege het interview ontplofte het internet, want iedereen had wel iets te zeggen over mijn bekendmaking." Gelukkig waren de meeste reacties positief. "Lady Gaga was de eerste celebrity die van zich liet horen, gevolgd door Elton John en Jennifer Lopez. Het was pas toen dat ik besefte dat alles op zijn pootjes zou terechtkomen. En by the way, Kendall heeft me na het interview nog drie keer opgebeld om te zeggen dat ze van me houdt. Het was een onvergetelijke avond." Een relatie vindt ze op dit punt in haar leven dan weer een stuk minder belangrijk. "Ik geniet nu des te meer van het leven, mijn vrienden en familie. Een lief zit er voorlopig niet in." Of het een vrouw of een man wordt met wie ze in de toekomst gaat daten? Daar blijft ze vaag over. Wellicht wordt dat een volgende goed georkestreerde onthulling, waar de wereld met verbazing naar zal kijken.

05-04-2016 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe verwacht kindje met vriend Kevin

Lesley-Ann Poppe verwacht kindje met vriend Kevin

http://oi65.tinypic.com/1zwg1m1.jpg

Lesley-Ann Poppe (37) en Kevin (28) nemen hun relatie serieus. Dat bewezen ze al toen ze na amper een maand gingen samenwonen. Nu heeft het stel helemaal verrassend nieuws: Lesley-Ann is in blijde verwachting en dat terwijl het koppel nog maar vier maanden samen is.

Enkele weken geleden werd na haar verschijning in De Keuken van Sofie nog verteld dat Lesley-Ann Poppe zwanger zou zijn van haar eerste kindje met haar nieuwe vriend Kevin. Lesley-Ann ontkende de feiten toen en weet haar bollere buikje aan koffiekoeken en snelle suikers. Kort na de uitzending van het kookprogramma was het wel zover en had Lesley-Ann een positieve zwangerschapstest in handen.

Vijf testen
De blondine kon haar ogen niet geloven toen ze de positieve test zag. "Ik voel me super! Ik heb veel energie, ben helemaal niet misselijk en heb voorlopig geen last van mijn hormonen", vertelt Lesley-Ann in primeur aan Story. "Helemaal anders dan tijdens mijn eerste zwangerschap, toen was ik vreselijk misselijk. Ik deed nu vijf zwangerschapstests omdat ik me niet zwanger voelde, ik geloofde het niet." Een echte schok was het echter niet. "Kevin en ik waren het redelijk snel eens dat we graag een kind wilden. Ik was met de pil gestopt, we wisten dus dat ik zwanger kon worden, maar ik had niet verwacht dat het zo snel prijs zou zijn. Ik dacht pas na een halfjaar zwanger te zijn, maar blijkbaar zijn we erg vruchtbaar."

Vier maanden samen
Dat ze nog maar vier maanden een koppel vormen, vinden Lesley-Ann en Kevin geen obstakel. "Je weet op voorhand niet hoe snel het lukt, hé. Voor hetzelfde geld duurde het nog jaren. Je hoort zo vaak dat koppels moeite hebben om zwanger te raken. Aan buitenstaanders is het moeilijk om uit te leggen waarom we zo snel gingen samenwonen en aan kinderen begonnen zijn. Bovendien weet ik ondertussen wat ik wil in het leven. Waarom zou ik wachten? Kevin heeft objectief gezien heel wat kwaliteiten die ik zoek in een man. Ik weet dat hij een goede, lieve en zorgzame papa zal zijn. Hij werkt hard, is bezig met zijn toekomst. Ik ben niet verblind door mijn verliefdheid. De garantie dat er niets misloopt in een relatie heb je nooit. In mijn vorige relatie hebben we tien jaar gewacht voor we aan kinderen begonnen, en het liep uiteindelijk toch mis. Ik heb al een kind en weet dus wat me te wachten staat. En Kevin is er klaar voor."

Amper twee maanden zwanger
Opvallend is dat Lesley-Ann haar heuglijke nieuws nu al met de wereld wil delen. Ze is immers nog maar twee maanden zwanger. "Ik ben me ervan bewust dat een miskraam mogelijk is. Daarom wil ik de babykamer nog niet inrichten. Na een miskraam tegen een lege wieg aankijken, moet vreselijk zijn. Anderzijds weten we nu dat we samen zwanger kunnen worden, en als het één keer lukt, lukt het ook een tweede keer. Ik maak mijn zwangerschap nu bekend omdat mensen het snel zullen zien. Ik ben niet een beetje zwanger, maar meteen serieus zwanger. Mijn borsten zijn al twee cupmaten gegroeid, en ze waren al niet klein. (lacht) Kevin vindt dat niet erg, maar ik ga de gynaecoloog toch vragen om iets dat de groei afremt, als dat bestaat. Dit is niet gezond voor mijn rug. Bovendien drink ik op feestjes graag champagne, en nu vraag ik steeds bruiswater. Mensen die me goed kennen, hadden het dus snel door. De champagne laten staan vind ik het moeilijkste aan mijn zwangerschap, maar ik ben niet egoïstisch. Ik tel wel al af: nog zeven maanden en ik mag weer iets drinken."

05-04-2016 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieven Van Gils stapt uit 'Vive le vélo'

Lieven Van Gils stapt uit 'Vive le vélo'

http://oi64.tinypic.com/25zl85s.jpg

Geen Lieven Van Gils deze zomer in het Tourprogramma Vive le vélo van Karl Vannieuwkerke. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Van Gils, die elk jaar in de Tour met zijn tafeltje de meest opmerkelijke renner van de dag opzoekt, zal opgevolgd worden door Maarten Vangramberen. Die is al sinds 2005 fulltime sportjournalist bij de VRT. Zijn specialiteiten zijn wielrennen, voetbal en atletiek.

Van Gils past nu om, naar eigen zeggen, zijn 'fysieke en mentale gezondheid' niet in het gedrang te brengen. Met zijn praatshow Van Gils & gasten zal hij dit jaar zo'n 130 keer op tv komen.

04-04-2016 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe cool is bodyguard van Taylor Swift?

Hoe cool is bodyguard van Taylor Swift?

http://oi67.tinypic.com/11b8a4w.jpg

Niet Taylor Swift zelf maar haar bodyguard is dé ster op een foto die de Amerikaanse zangeres op haar Instagram postte. Terwijl Taylor en haar modellenvriendin, Lily Aldridge, duidelijk plezier beleven in de Cars rollercoaster van het Disney California Adventure Park in Anaheim, bewaart de bodyguard op de achtergrond zijn absolute cool.

Gefocust op de job of is hij niet echt een fan van attractieparken? We hebben er het raden naar, maar uit de foto blijkt wel dat de man niet snel uit zijn lood te slaan is. Snijd je hem uit het beeld , dan zou je zweren dat hij gewoon op zijn gemak in zijn luie zetel zit en niet in een snelle achtbaan.

Lily Aldridge en even later Taylor Swift zetten de foto op Instagram. Al snel bombardeerde het internet de bodyguard als dé kerel die de show stal van de twee dames én van Lily's dochtertje van drie, Dixie Pearl. Ook al had Taylor voor het bijschrift "Disney met de meisjes" gekozen.

04-04-2016 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Geviseerde" Femke Herygers veroordeeld voor reeks verkeersovertredingen

"Geviseerde" Femke Herygers veroordeeld voor reeks verkeersovertredingen

http://oi64.tinypic.com/qz0kcx.jpg

Fotomodel Femke Herygers (23) is in de politierechtbank van Brugge veroordeeld voor een reeks verkeersovertredingen. De dochter van ex-wereldkampioen veldrijden Paul Herygers gebruikte in april vorig jaar geen richtingaanwijzers en belde achter het stuur op de Oostendsebaan in Gistel. Hierbij overschreed ze ook een volle witte lijn. Volgens Femke zelf viseerde de agent haar door haar Range Rover. Ze kreeg een geldboete van 600 euro opgelegd.

"Ik vraag de vrijspraak over de hele lijn. Mijn cliënte ontkent de feiten met klem en voerde het manoeuvre uit om een ongeval te vermijden. Dat ze aan het bellen was achter het stuur is al helemaal belachelijk. Ze heeft een automatisch bluetoothsysteem in haar wagen. Een veroordeling is dan ook niet op zijn plaats." Advocate An Sophie Buyck stelde deze ochtend alles in het werk om haar cliënte te verdedigen. Op 10 april 2015 werd Femke Herygers, in het bijzijn van een minderjarig kind, door een agent in burger betrapt op een reeks verkeersovertredingen. Volgens de agent negeerde ze langs de Oostendsebaan in Gistel een manoeuvrerende vrachtwagen en reed ze deze zonder richtingaanwijzers voorbij. Hierbij overschreed ze ook een volle witte lijn. Een agent in burger zag de Range Rover van Herygers voorbij flitsen en zette de achtervolging in. Ze was op dat moment ook aan het telefoneren in haar wagen. Even verderop werd Herygers langs de kant gezet.

Schrik

Volgens het politieverslag werkte Femke aanvankelijk mee met het onderzoek en bekende ze alle feiten. "Ze was ook heel vriendelijk, maar enkele dagen later trok ze haar staart in en ontkende ze alles", sprak de procureur. "Ze is ervan overtuigd dat haar dure wagen de agent zijn ogen uitstak."  Volgens de verklaring van Femke zelf had ze schrik van de agent in burger die een- volgens haar- wilde achtervolging inzette. "Met zijn zonnebril en wilde gebaren boezemde hij echt schrik in bij mijn cliënte", aldus meester Ann Sophie Buyck. "Een overijverige agent heeft ervoor gezorgd dat de zaak voor de politierechtbank moest komen."

De verdediging vroeg de volledige vrijspraak, maar kwam van een kale reis terug. De politierechter veroordeelde Herygers tot een geldboete van 600 euro, waarvan de helft met uitstel.

04-04-2016 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pharrell Williams komt naar Les Ardentes

Pharrell Williams komt naar Les Ardentes

http://oi68.tinypic.com/23jl7a1.jpg

De Amerikaanse zanger Pharrell Williams komt naar België. Op 9 juli treedt hij op in Luik, op het festival Les Ardentes. Williams was er met zijn groep N.E.R.D. in 2010 ook al bij.

Het Luikse festival blaast dit jaar tien kaarsjes uit. De jubileumeditie telt uitzonderlijk vijf dagen, van 6 tot 10 juli, in plaats van vier.

Andere artiesten die al hebben toegezegd, zijn onder meer 2ManyDJs, Aaron, Alice on the Roof, Indochine, Mark Ronson en Flying Lotus.

Een ticket voor de vijf dagen kost 150 euro, een voor vier 120 euro en een dagticket 55 euro.

04-04-2016 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is zover: eerste 'Temptation-baby' op komst

Het is zover: eerste 'Temptation-baby' op komst

http://oi67.tinypic.com/25qadys.jpg

De Nederlandse tortelduifjes Kirsten Kievit (24) en Regilio Jacobs (28) uit het realityprogramma Temptation Island verwachten samen hun eerste kindje. Dat bevestigt RTL. Het is niet duidelijk hoe lang Kirsten zwanger is, maar het gaat goed met haar.

De mode-onderneemster en de oud-voetballer doorstonden in 'Temptation Island' de ultieme relatietest. Ze zaten negen dagen op een eiland - gescheiden van elkaar, maar mét tien verleiders en verleidsters.

Hoewel Regilio de avances van verleidster Jill niet kon weerstaan tijdens de show, is het vertrouwen van Kirsten groot genoeg. En toen Regilio haar aan het einde van de laatste uitzending ten huwelijk vroeg, barstte ze in huilen uit en zei ze volmondig "ja".

"Ik ben veel meer gaan waarderen wat ik heb opgebouwd met jou", zei Regilio. "Terwijl er tien andere vrouwen om mij heen stonden, maar mijn gedachte alleen bij jou was, kun je wel zeggen dat jij mijn ultieme temptation bent." Glunderend reageerde Kirsten: "Temptation Island had niet mooier kunnen eindigen voor mij."

Niet vies van camera's

Het koppel is niet vies van de camera's. In 2011 deden ze al mee aan de Nederlandse flirtshow 'New Chicks', waarin ze als (toen nog) vrijgezellen al feestend op zoek gingen naar een partner.

De deelname aan Temptation Island was Regilio's idee, vertelde Kirsten eerder. "Hij was vroeger nogal een losbol, een feestbeest. Hij wilde bewijzen dat hij echt voor mij kiest."

Generen deed Kirsten zich dan ook niet. "Het is je eigen verantwoordelijkheid. Als je je gedraagt, is er toch niets aan de hand? En ik schaam me niet zo snel ergens voor."

04-04-2016 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin brengt hulde aan verzetsheldin en spionne Gabrielle Petit

Koningin brengt hulde aan verzetsheldin en spionne Gabrielle Petit

http://oi63.tinypic.com/1zgyj5y.jpg

Koningin Mathilde heeft deze namiddag hulde gebracht aan verzetsheldin Gabrielle Petit, die op 1 april 1916 wegens spionage geëxecuteerd werd door de Duitse bezetter. Op het Sint-Jansplein in Brussel, aan het standbeeld van Petit woonde de vorstin een korte plechtigheid bij. Ze legde er een bloemenkrans neer aan het standbeeld en kreeg een muzikale voorstelling te zien van de laatste levensmomenten van de verzetsvrouw. Er waren ook bloemenkransen van de federale regering en verschillende vaderlandslievende verenigingen.

Gabrielle Petit was 21 jaar bij het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog en was toen verloofd met een militair. Ze gaf ze zich op als vrijwilligster voor het Rode Kruis en hielp haar verloofde te vluchten naar Nederland, zodat hij zich via Engeland weer bij het Belgische leger kon voegen. Via die vluchtroute kwam Gabrielle in contact met de Britse inlichtingendienst, die haar vroeg mee te werken aan een spionagenetwerk dat de Britten in bezet België wilden uitbouwen.

Gabrielle hapte toe en kon na een korte opleiding aan de slag. Ze moest zich vooral focussen op spoorwegspionage, de Duitse troepenbewegingen per spoor in kaart brengen en de informatie daarover doorgeven aan de geallieerden. Gebruikmakend van vermommingen reisde ze door België onder de schuilnaam Legrand terwijl ze haar rapporten op kleine blaadjes zijdepapier of sigarettenpapier schreef, die ze in haar kleding verstopte.

Begin 1916 liep ze echter in de val. Ze werd verraden, gearresteerd en ter dood veroordeeld. In de gevangenis van Sint-Gillis schreef ze op de muur: "Ik vraag geen genade, om de mof te laten zien dat ik mijn voeten aan hem veeg."

Op 1 april 1916 werd ze voor het vuurpeloton gezet te Schaarbeek.

03-04-2016 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaan Backstreet Boys Céline Dion achterna in Las Vegas?

Gaan Backstreet Boys Céline Dion achterna in Las Vegas?

http://oi64.tinypic.com/263ewhy.jpg

De Backstreet Boys gaan proefdraaien in Las Vegas. Als die concerten goed worden bezocht, krijgt de boyband waarschijnlijk een vaste show in de Amerikaanse gokstad. Dat vertelde Nick Carter aan Entertainment Tonight. Daarmee volgen ze het voorbeeld van Céline Dion.

De Canadese treedt al jaren op in Las Vegas. Ze onderbrak in november 2015 de in 2011 gestarte concertreeks om haar echtgenoot René Agélil aan zijn ziektebed bij te staan. Dions man overleed in januari, enkele weken na de begrafenis trok ze opnieuw naar de gokstad voor de concertserie in het Colosseum in hotel en casino Caesars Palace te hernemen. Ook van 2003 tot en met 2007 was Dion ginds al te zien.

"We hebben nu een deal met Live Nation voor negen concerten", vertelde Nick. "Als die goed gaan, opent dat de deuren voor een residency." De Backstreet Boys zijn van plan een 'hele grote, spectaculaire show' neer te zetten. "We hebben een behoorlijk repertoire, dus we kunnen alle hits spelen en hebben dan al een aardig gevulde show."

Allemaal vader
Nicks collega Kevin Richardson ziet een vaste plek in Las Vegas wel zitten. "Als we straks allemaal vader zijn, is dat wel handig. Dan hoeven we niet meer zo veel te reizen", zei Kevin. Hij sprak met Britney Spears, die al een tijdje in Las Vegas optreedt. "Zij vindt het ook wel handig voor haar gezin."

Voordat de Backstreet Boys zich kunnen settelen in de gokstad staat nog een wereldtournee op de planning. Die wordt gekoppeld aan het nieuwe album waar de heren druk mee bezig zijn. "We zitten volop in de studio", zei Kevin, die hoopt eind dit jaar of begin volgend jaar de opvolger van In A World Like This uit 2013 uit te kunnen brengen.

03-04-2016 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwen Stefani onder vuur na "ongepaste" 1 aprilgrap

Gwen Stefani onder vuur na "ongepaste" 1 aprilgrap

http://oi65.tinypic.com/28uhezp.jpg

1 april was voor veel sterren de aanleiding om hun fans in het ootje te nemen. De grap van zangeres Gwen Stefani viel echter niet in goede aarde. Op Instagram plaatste ze een foto van een echografie. "Het is een meisje", stond erbij.

Met de post wilde Gwen, die momenteel zangcoach is in de Amerikaanse versie van 'The Voice', inspelen op de geruchten dat ze zwanger zou zijn van haar vriend Blake Shelton. Toen bleek dat het om een grap ging, kreeg ze al snel de wind van voren. Een van haar volgers vond het ongepast tegenover mensen die geen kinderen kunnen krijgen om grappen te maken over zwangerschappen.

"Dit is niet leuk. Je zou rekening moeten houden met vrouwen die problemen hebben met hun vruchtbaarheid", schreef een andere volger. "Dit is GEEN 1 aprilgrap. Ik had je hoger ingeschat." Nog een fan noemde de grap kinderachtig.

03-04-2016 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Lowieke' uit 'Thuis' gaat trouwen

'Lowieke' uit 'Thuis' gaat trouwen

http://oi64.tinypic.com/2a7d0th.jpg

De Vlaamse acteur Mathias Vergels (23) en zijn vriendin Julie Houtman gaan trouwen.

De verloving werd bekendgemaakt op de 'Thuis'-fanpagina op Instagram en wordt bevestigd door de manager van Vergels, die in de populaire Eén-serie 'Thuis' Lowie speelt. De geliefden genieten momenteel van een vakantie in Venetië.

Mathias en Julie, een studente uit Dendermonde, maakten ongeveer een jaar geleden hun relatie bekend aan het grote publiek.

03-04-2016 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van Madonna vindt zichzelf een "son of a bitch"

Zoon van Madonna vindt zichzelf een "son of a bitch"

http://oi68.tinypic.com/212ii4h.jpg

Rocco (15), de zoon van superster Madonna (57) en haar ex-man Guy Ritchie (47), heeft een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de slepende voogdijzaak die zijn ouders al maanden over hem uitvechten. De tiener wil tot grote ergernis van de Queen of Pop graag bij zijn vader in Londen blijven. Terug naar New York zit er voorlopig niet in want dit weekeinde omschreef Rocco zichzelf op sociale media als "son of a bitch".

Rocco - die de opmerkelijke omschrijving vandaag weer weghaalde en veranderde in LOL - zit sinds december vorig jaar bij zijn vader in Engeland. Hij weigert nog langer bij zijn moeder in Amerika te gaan wonen, omdat de zangeres ietwat gênante foto's van hem op Instagram zette. Madonna probeert via de rechter af te dwingen dat ze haar zoon onder haar hoede krijgt in New York. Advocaten van de bekvechtende ouders en ook rechters hebben Madonna en Ritchie recent verzocht hun ruzie zo snel mogelijk bij te leggen in het belang van hun zoon.

03-04-2016 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Historisch: Axl Rose en Slash staan weer samen op het podium

Historisch: Axl Rose en Slash staan weer samen op het podium

http://oi67.tinypic.com/69fkug.jpg

Axl Rose en Slash hebben gisterenavond met Guns N' Roses een verrassingsoptreden gegeven in Troubadour in Hollywood. Het was 23 jaar geleden dat de legendarische rockers nog samen op het podium stonden. Volgende week treedt de band nog twee keer op in een uitverkochte nieuwe Arena in Las Vegas alvorens een Noord-Amerikaanse tournee op gang te spelen.

De geruchten dat Axl Rose en Slash hun eerste reünieconcert zouden houden op 1 april werden de laatste dagen steeds hardnekkiger. De dag voor de show troepten honderden fans opeens  samen voor de oude Tower Records Location en een groot deel onder hen kampeerde er ook. De ochtend van het optreden -jawel, op 1 april-  kondigde Guns N' Roses dan officieel aan dat ze effectief een verrassingsconcert zouden geven in de Troubadour en dat tickets te koop waren aan de Tower Records. De locatie in West Hollywood is niet zomaar gekozen. De band forceerde er midden de jaren '80 namelijk de doorbraak. Ook tickets werden aan dezelfde prijs als 30 jaar geleden verkocht: 10 dollar per stuk. 450 fans konden maar 1 kaartje per persoon kopen en alle materiaal waarmee ze foto's of films konden maken, werd in beslag genomen. Enkele rebellen konden toch wat opnameapparatuur binnensmokkelen.

Zonder snor

Axl Rose zag er tijdens het optreden scherper uit dan een paar jaar geleden, ook zijn opvallende snor is weer verdwenen. De show begon met de klassiekers 'it's so easy' en 'Mr. Brownstone'. Hij zette de zaal direct nadien in lichterlaaie met de woorden "You know where you are?", waarna de eerste noten van 'Welcome to the jungle' volgden. Vooral de solo van Slash van de 'Godfather Theme' klonk zeer nostalgisch. Opvallend was dat Axl, Slash en Duff ook een paar nummers speelden uit de geflopte plaat 'Chinese Democracy', een cd die uitgebracht werd in het tijdperk dat de boezemvrienden van weleer het met mekaar aan de stok hadden. Het concert eindigde als vanouds met 'Paradise City'.

Vuurdoop

Vrijdag en zaterdag staat Guns N' Roses voor de echte vuurdoop met twee concerten in de gloednieuwe Arena op de Strip in Las Vegas. Dat ultramodern complex biedt plaats aan 20.000 toeschouwers. Ondanks de dure concerttickets (tussen de 100 en de 2500 dollar) waren beide shows op een paar uur uitverkocht. Vanaf 23 juni starten Axl en Slash aan een Noord-Amerikaanse tournee met meer dan 20 shows. Of ze ooit samen in Europa geraken, lijkt zeer dubieus. Axl en zijn maatjes zouden 3 miljoen dollar vragen per optreden. En het blijft natuurlijk ook de vraag of de onvoorspelbare Rose en Slash na de Amerikaanse tournee nog zin hebben om samen in de rest van de wereld lief en leed te delen.

03-04-2016 om 11:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweelingzusjes werken hard aan exact zelfde achterwerk

Tweelingzusjes werken hard aan exact zelfde achterwerk

http://oi63.tinypic.com/2mxfiv7.jpg

"We zorgen ervoor dat we hetzelfde eten, dezelfde oefeningen doen, eigenlijk alles hetzelfde", zegt Michelle Carolus uit Miami. Haar tweelingzusje, Miriam, heeft zodoende exact dezelfde derrière als Michelle. En daar werken de meisjes dagelijks heel bewust aan.

Ze hadden elk 4.400 euro veil om van hun B-cup een D-cup te laten maken, maar hun kontjes, die zijn puur natuur, beweren ze. "Dat zouden we nooit overwegen", verklapt Miriam. Hun indrukwekkende gevallen van meer dan 1,2 meter rondom rond zijn opvallend identiek. Het geheim: tweeduizend keer per dag door de knietjes gaan in de gym. "Niet noodzakelijk in één keer. We spreiden het over een dag van negen uur. Als een van ons wat meer oefent, dan moet de andere dat inhalen."

De tweeling heeft succes op Instagram. Meer dan 280.000 medemensen volgen hen op de sociaalnetwerksite. Twee jaar geleden startten ze een modellencarrière als de 'Double Dose Twins' (de 'dubbele dosis-tweeling'). Ze verdienden er tot nu toe al meer dan 26.000 euro mee en reisden er de wereld voor rond. Vandaag werken ze beiden als technisch assistent voor dezelfde plastische chirurg in Miami.

Ze volgen een vast trainingsschema: een mix van boksen, gewichtstraining, vechtsport en plyometrische oefeningen. Met als ultieme doel een 'half Beyoncé, half Serena Williams-lichaam' te krijgen.

Om hun geliefde maten 36-22-46 te behouden zijn de lichamelijke oefeningen maar een deel van het werk. De zusjes volgen ook hetzelfde dieet met smoothies, salades, proteïneshakes en vetverbranders. "We houden ons meestal aan dit dieet, dat nooit wijzigt. We zijn hierin erg strikt", laat Miriam optekenen.
 
"Het is eigenlijk als een spiegel. Als ik wil weten of ik er al dan niet goed uitzie, dan kijk ik gewoon naar mijn zus", voegt Michelle eraan toe.

De meisjes wonen dan wel niet meer onder één dak, ze zijn wel buren van elkaar. De tweeling krijgt enorm veel aandacht van de andere sekse, maar ze trekken een duidelijke grens: géén triootjes. "We delen zowat alles met elkaar, maar nooit een man", besluit Miriam.

02-04-2016 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Entourage Philip Cracco (53) na zware diagnose: "Hij is al z'n hele leven een vechter"

Entourage Philip Cracco (53) na zware diagnose: "Hij is al z'n hele leven een vechter"

http://oi65.tinypic.com/5lz2ic.jpg

Philip Cracco, de 53-jarige flamboyante ondernemer uit The Sky Is The Limit, is getroffen door kanker. De ziekte kwam aan het licht bij een medisch onderzoek naar aanleiding van het nieuwe race-seizoen. De zakenman besliste zich onmiddellijk voor onbepaalde tijd terug te trekken uit het publieke leven.

Philip Cracco, de graag geziene eigenaar van onder meer horlogebedrijf Montebi, zei gisteren ernstig ziek te zijn. "Het klopt dat bij Philip heel recent kanker werd vastgesteld", klinkt het in zijn entourage. "De precieze aandoening melden we liever niet, wel dat de ziekte werd opgemerkt tijdens de medische check-up die hij jaarlijks ondergaat om zich voor te bereiden op zijn autoraces. Bij dat onderzoek werden afwijkende bloedwaarden opgemerkt, en intussen is ook bekend dat de kankercellen kwaadaardig zijn."

Cracco verbleef gisteren de hele dag bij specialisten. "Aanvankelijk werd gezegd dat de ziekte nog in een vroeg stadium werd ontdekt, maar daar is nog geen uitsluitsel over", klinkt het. "Eerstdaags zal moeten blijken of er eventuele uitzaaiingen zijn en of er een operatie nodig is."

Vertrouwen in goede afloop
Hoewel de toestand ernstig is, vertrouwt zijn omgeving op een goede afloop. "Philip is een vechter. Dat is hij zijn hele leven al geweest. We moeten nog even de resultaten afwachten, maar we geloven dat Philip er alles aan zal doen om de ziekte te overwinnen. Wie weet - als alles meevalt - is hij er binnen twee maanden weer bovenop."

Na Michel Van den Brande is het al de tweede keer dat er slecht nieuws is over een hoofdpersonage uit The Sky Is The Limit. Maar anders dan bij de verdwijning van de Kontrimo-baas, wordt niet overwogen Cracco en de mooie Aisha uit de twee resterende afleveringen te knippen.

02-04-2016 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Londenaar tovert vuile bestelwagens om tot kunstwerkjes

Londenaar tovert vuile bestelwagens om tot kunstwerkjes

http://oi67.tinypic.com/2vngltl.jpg

Een magazijnier uit Essex heeft een bijzondere hobby gevonden. De 22-jarige Londenaar - bekend als Mr Konjusha - gaat aan de slag met vuile bestelwagens om er knappe kunstwerkje op te toveren. "Om een glimlach op het gezicht van de chauffeurs te krijgen", zegt hij aan de BBC.

Drie weken geleden doken de eerste beelden van Mr Konjusha's werk op. Hij nam tot nu toe een tiental bestelwagens onder handen. Zijn creaties kosten hem amper vijf minuten tijd. Chauffeurs die weinig zin hebben om hun camionette te poetsen, vragen Mr Konjusha tegenwoordig zelfs specifiek om een tekening. "Ze sparen zo geld uit en krijgen er een tekening bovenop, zeggen ze."

De magazijnier is ermee begonnen omdat hij vond dat de leveranciers 's morgens al eens slecht gezind durfden wezen. "Ik wou dus iets doen om hen op te vrolijken. En ze vinden het leuk, blijkbaar."

De tekeningen lijken vaak een soort van kruising tussen een man en een leeuw, maar Mr Konjusha zegt dat hij "gewoon tekent wat in hem opkomt, met zijn vingers en handen".

In het Verenigd Koninkrijk noemen ze de kunstenaar ook de 'Van Gogh van Essex', een woordspeling omdat 'van' in het Engels 'bestelwagen' betekent.

02-04-2016 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio riskeert verbanning

Leonardo DiCaprio riskeert verbanning

http://oi66.tinypic.com/nwbtzp.jpg

Leonardo DiCaprio loopt het risico dat hij Indonesië niet meer in mag als hij zich kritisch blijft opstellen tegenover de palmolie-industrie in het land. Volgens de BBC heeft een medewerker van de immigratiedienst gedreigd de succesvolle acteur op de zwarte lijst te zetten. Hij zou dan het land niet meer in mogen.

Het dreigement komt ongeveer een week na een bezoek van DiCaprio aan Mount Leuser, een beschermd nationaal park in Tamiang. Op Instagram plaatste hij een foto en schreef hij bezorgd te zijn over de leefomgeving van beschermde dieren. Vooral het lot van de olifant trok hij zich aan.

De acteur die onlangs een Oscar kreeg voor zijn rol in The Revenant, schreef ook over de orang-oetans op Sumatra. Als er geen maatregelen worden genomen, kunnen ze binnenkort niet overleven in het gebied.

DiCaprio roept, zeer tegen de zin van Indonesië, mensen op te strijden om het ecosysteem van het beschermde gebied intact te houden. Met zijn stichting wil DiCaprio lokale initiatieven daartoe steunen, maar de medewerker van de immigratiedienst zegt dat het bezoek van de 41-jarige acteur aan het park alleen maar was bedoeld om de palmolie-industrie zwart te maken. Hij spreekt van 'provocaties op social media'.

02-04-2016 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-04-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham legt benen nog moeiteloos in haar nek

Victoria Beckham legt benen nog moeiteloos in haar nek

http://oi66.tinypic.com/2qnnvux.jpg

Kledingontwerpster en voormalig Spice Girl Victoria Beckham (41) volgde ooit een balletopleiding, maar vele jaren later blijkt ze nog steeds in prima staat tot uiterst ingewikkelde dansposities. De echtgenote van oud-voetballer David Beckham zette vrijdag een veelzeggende foto op Instagram waaruit blijkt dat Victoria moeiteloos haar benen (bijna) in haar nek kan leggen.

,,Het is fantastisch wat je allemaal kan in een culotte (broekrok). Die balletlessen lonen de moeite", schrijft de moeder van vier kinderen bij het kiekje.

01-04-2016 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat 'Temptation Jill' hier nu de naam van Marvin op haar bil tatoeëren? (en wat doet Marvin!?)

Laat 'Temptation Jill' hier nu de naam van Marvin op haar bil tatoeëren? (en wat doet Marvin!?)

http://oi66.tinypic.com/2gvv6s1.jpg

Jill krijgt altijd wat ze wil. Dus ook een tattoo op haar bil, op 1 april. En ze kreeg meteen Marvin ook zover om haar naam op zijn buik te vereeuwigen. Of toch niet? Toch wel heel toevallig dat de 'Temptation'-vamp deze opvallende kiekjes op Instagram deelt, net op dé dag van de grapjassen. Goed geprobeerd, denken wij. En als het toch echt blijkt? Een tikje Marvinaal.

01-04-2016 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton Kutcher, Ricky Gervais en de eerste 'iPhone-film' ooit: Netflix verwent ons opnieuw

Ashton Kutcher, Ricky Gervais en de eerste 'iPhone-film' ooit: Netflix verwent ons opnieuw

http://oi66.tinypic.com/vgj6ep.jpg

Het Netflix-aanbod wordt elke maand beter. Vorige maand mochten we toppers als 'Inside Out' en 'Flaked' verwelkomen in onze huiskamer en deze maand wordt mogelijk nog beter. Het nieuwste pareltje van Ricky Gervais, Ashton Kutcher die een stukje 'That 70's Show' terugbrengt en de eerste film ooit die volledig met een iPhone werd gefilmd.

Tangerine

Het is niet de eerste keer dat iemand op het idee komt om een film volledig op te nemen met een telefoon. Zo werd in 2011 'Olive' geschoten met een Nokia N8. Het is echter wel de eerste keer dat een 'smartphonefilm' echt prachtige beelden oplevert.

Mocht niemand er mij attent op hebben gemaakt, had ik wellicht nooit opgemerkt dat 'Tangerine' enkel met een iPhone 5s is geschoten.

01-04-2016 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naamsverandering K3 was aprilgrap, of toch niet?

Naamsverandering K3 was aprilgrap, of toch niet?

http://oi68.tinypic.com/144be9u.jpg

Vanochtend lieten Hanne, Klaasje en Marthe weten dat ze vanaf heden door het leven gingen als Kim, Kylie en Kate. Manager en voormalig K3-lid Kristel Verbeke bevestigde het nieuws, maar het bleek al snel om een 1 aprilgrap te gaan. Toch hebben de K3-meisjes ons niet helemaal voor de gek gehouden: Kim, Kylie en Kate zijn immers hun namen in de internationale versie van de animatiereeks, die bij ons op 9 april verschijnt.

"Sorry aan iedereen, maar de naamsverandering was een 1 aprilgrap. Hoewel het voor ons wel leuk was om even 3 K'tjes te zijn. Wat wel écht is, is dat de animatiereeks volgende week zaterdag 9 april start bij VTMKZOOM", lieten Hanne, Klaasje en Marthe zonet weten.

In 'De avonturen van K3' zijn Hanne, Marthe en Klaasje vanaf 9 april elke zaterdag- en zondagochtend om 08.00 als animatiefiguren te zien bij VTMKZOOM in een serie vol avontuur, humor, glitter en glamour. Samen met de chauffeur van hun tourbus komen ze heel wat onverwachte avonturen tegen.

'De avonturen van K3' verschijnt ook in het buitenland en daarom heeft Studio 100 andere namen voor de meisjes verzonnen. Kim, Kylie en Kate moeten een internationaler cachet aan de reeks geven.

01-04-2016 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel verdient verleidster Jill aan de Temptation Party's

Zoveel verdient verleidster Jill aan de Temptation Party's

http://oi65.tinypic.com/5ufczl.jpg

De oneliner 'Ik ben Jill en ik krijg alles wat ik wil' heeft de rosse verleidster van Temptation Island geen windeieren gelegd. Voor een acte de présence op de populaire Temptation Party's vraagt ze ongeveer 375 euro. Per avond schuimt ze tot drie clubs af. Zo kon Jill haar job als schilder even in de koelkast zetten en concentreert ze zich nu fulltime op haar modellencarrière en Temptation-opdrachten.

"Ik had helemaal niet verwacht dat mijn deelname aan Temptation Island zoveel impact zou hebben op mijn leven," zegt Jill (24). "Het programma was nog niet eens begonnen, of ik zag het bewuste fragment van 'Ik ben Jill en ik krijg alles wat ik wil' al overal opduiken als teaser," lacht ze. "Het is druk, ja. Soms doen we 3 verschillende clubs aan op een avond. Gelukkig ben ik nooit alleen, en zijn ook andere Temptation-gezichten present. We krijgen een apart hoekje in de zaak, maar meestal feesten we gewoon tussen het volk. En dan wil iedereen een selfie ja, zeker de mannen. Het overdondert me eerlijk gezegd. Het was nooit mijn bedoeling om bekend te worden. Ik voel me ook zeker geen BV, ook al word ik veel herkend op straat." 

De Temptation-storm is duidelijk nog niet gaan liggen. Jill krijgt ongeveer elke week zes aanvragen voor een boeking. Maar op langere termijn overweegt ze een carrièreswitch. "Ik krijg ook heel wat aanbiedingen om hostessen- en modellenwerk te doen. Ik heb misschien op sociale media kritiek te verduren gekregen, maar Temptation Island heeft heel wat deuren voor me geopend. En ik geniet er met volle teugen van."

01-04-2016 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!