NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-vriendje Taylor Swift gearresteerd

Ex-vriendje Taylor Swift gearresteerd

http://oi66.tinypic.com/5afeh.jpg

Conor Kennedy, het ex-vriendje van Taylor Swift, is donderdag gearresteerd nadat hij bij een vechtpartij betrokken raakte in een discotheek in Aspen, Colorado. Dat meldt People.

Volgens agent Rick Magnuson trok Kennedy een andere bezoeker aan zijn shirt en sloeg hem vier keer op het achterhoofd. De kleinzoon van Robbert F. Kennedy, de vermoorde senator en broer van vermoorde president Kennedy, is vervolgens ingerekend en wanorderlijk gedrag ten laste gelegd.

Moeilijke jeugd
De 22-jarige Conor Kennedy heeft een moeilijke jeugd gehad nadat zijn moeder in 2012 op 52-jarige leeftijd zelfmoord pleegde. In 2012 had hij een kortstondige relatie met zangeres Taylor Swift en in 2013 werd hij opgepakt voor de deur van het Witte Huis waar hij protesteerde tegen de aanleg van een oliepijpleiding dwars door de VS.

Excuses
Kennedy heeft wel excuses aangeboden aan agenten en vertelde dat de man met wie hij in gevecht raakte een vriend van hem had beledigd. Toch hangt hem een jaar gevangenisstraf en een boete van 2650 dollar boven het hoofd.

30-12-2016 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's overwinteren massaal in... Gambia, het nieuwe Egypte

BV's overwinteren massaal in... Gambia, het nieuwe Egypte

http://oi64.tinypic.com/mr4kjq.jpg

Kobe Ilsen viert er Nieuwjaar bij een prachtige zonsondergang, Natalia ontmoette er de kerstman op het strand en binnenkort trekken ook Bart Peeters en Nathalie Meskens ernaartoe: Gambia. Het Afrikaanse land wordt het nieuwe Egypte genoemd. Niet ver, niet duur en gegarandeerd 30 graden.

Gambia is hot deze winter, niet alleen bij bekende Vlamingen. Bij Travel World liepen dubbel zoveel boekingen binnen als vorig jaar en TUI België, die de bestemming voor het eerst aanbiedt, kende een vliegende start.

Dat komt allereerst door het uitvallen van de klassieke zonnige winterbestemmingen. Egypte, Turkije en Tunesië zitten aan de grond sinds de golf van terreur. "Mensen mijden de regio", zegt Lieven Bossaert van Travel World. "Gambia is zowat de dichtstbijzijnde en meest betaalbare winterbestemming waar je een 30-gradengarantie hebt."

Op 6 uur vliegen zet je er voet aan de grond en al vanaf 599 euro lig je, vlucht en verblijf inbegrepen, een week onder de Afrikaanse zon, vertellen touroperators. Van jetlag trouwens geen sprake, want de tijdzone is dezelfde als in België. En een internationaal paspoort is - in tegenstelling tot bij het populaire buurland Senegal - niet nodig. Ook vaccinaties zijn niet verplicht, waardoor het zelfs een lastminutebestemming kan zijn.

Luxe opgeven
Al komt niet iedereen in Gambia aan z'n trekken. Veel valt er niet te beleven, behalve zon, zee, strand en hier of daar een marktje. Niet de plek voor spectaculaire safari's of een 14-daagse rondreis dus.

En je hebt er niet de luxe zoals in Noord-Afrika. "Ook al zijn er almaar meer hotels en wordt de infrastructuur beter, het blijft Afrika. Zo verwesterd is het nog niet", weet Demeyer. "Grote hotelketens ontbreken nog. Je moet dus wel wat zin voor avontuur hebben en openstaan voor de couleur locale."

30-12-2016 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZIT SINERJEY ACHTER MYSTERIEUZE DANSACT BABA YEGA IN BELGIUM'S GOT TALENT?

ZIT SINERJEY ACHTER MYSTERIEUZE DANSACT BABA YEGA IN BELGIUM'S GOT TALENT?

http://oi66.tinypic.com/34njepi.jpg

Tal van Ieperlingen zullen tijdens de finale van het VTM-programma 'Belgium's got Talent' vanavond voor de mysterieuze dansact Baba Yega supporteren. Hardnekkige geruchten doen immers de ronde dat professioneel danser en choreograaf Sinerjey Meyfroodt uit Ieper achter de act zit. "Was het maar waar. Ik wou dat ik het had bedacht", reageert de Ieperling.

Vijf dansers met identieke pakjes aan en akelig vreemde maskers op maakten de afgelopen weken furore in de talentenjacht Belgium's got Talent. Jurylid Dan Karaté stuurde hen met een 'golden buzzer' na hun eerste auditie meteen door naar de liveshows en ook de grote steun van het publiek bezorgde hen al snel een plekje in de finale. Maar vooral de mysterieuze identiteit van deze vijf dansers spreekt tot de verbeelding.

Maar in de Kattenstad menen velen te weten wie achter de maskers zit. Sinerjey Meyfroodt (29), die in het verleden al deelnam aan verschillende danswedstrijden en een eigen dansschool runt in Ieper, is verdachte nummer één. De een herkent zijn typische bewegingen en dansstijl, een ander weet dat Sinerjey enkele jaren geleden deel uitmaakte van een groep die ook al Baba Yega heette. De auditie-act van Baba Yega, waarbij een van de dansers uit een doos verschijnt, is ook een van de ideeën die in enkele choreografieën van Sinerjey terug te vinden is.

Maar ook dat een Kortrijks-Iepers bedrijf het logo van de dansact ontwikkelde én dat de groep dezelfde manager heeft als Sinerjey voeden de geruchten.

Bewondering

Zelf kan de danser het programma niet volgen, omdat hij op vrijdagavond dansles geeft. "Maar ik heb wel een en ander gezien in onlinefilmpjes, ook van de groep Baba Yega", vertelt de danser. "Ik vind het persoonlijk een heel leuke act, grappig, tof en vernieuwend. Dat mensen denken dat ik het ben, kan ik ook wel begrijpen. De dansstijl ligt in de lijn van mijn eigen stijl, popping, en ik heb kort een dj-project gehad onder dezelfde naam. Maar dat project is ondertussen al een tijdlang stilgelegd." Toch is hij vol bewondering over het dansproject. "Om heel eerlijk te zijn: ik wou dat ik het zelf had bedacht. Want het concept van Baba Yega spreekt me enorm aan. Als ze nog op zoek gaan naar een extra danser, ben ik zeker kandidaat", lacht Meyfroodt.

Aangesproken

Dat de Ieperling zelf staalhard blijft ontkennen ook maar iets met de act te maken te hebben, lijkt voorlopig weinig mensen te kunnen overtuigen. Op sociale media is de naam van Sinerjey Meyfroodt zowat de meest genoemde naam als het over de identiteit van de Baba Yega-dansers gaat en er werden zelfs als Youtube-filmpjes gelanceerd waarin hij genoemd wordt als de leider van de dansformatie. "Ik word heel vaak aangeklampt en aangesproken over Baba Yega door mensen die denken dat ik het ben. Een hele eer, want zoals ik al zei vind ik het een bijzonder tof en origineel concept. Alleen ben ik het echt niet", aldus Sinerjey nog.

Wie nieuwsgierig is naar de identiteit van de dansers, moet niet te lang meer op zijn of haar honger blijven zitten. De dansers hebben beloofd na de acts hun identiteit bekend te maken. Heel wat Ieperlingen zijn alvast van plan om Baba Yega vanavond naar de overwinning te stemmen. De uitzending begint om 21.05 uur op VTM.

30-12-2016 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence: "Die seksscène was écht belachelijk!"

Jennifer Lawrence: "Die seksscène was écht belachelijk!"

http://oi63.tinypic.com/5notvm.jpg

Zet de rijkste actrice en de bestbetaalde acteur bij elkaar en je krijgt een film die iedereen gezien wil hebben. Jennifer Lawrence (26) en Chris Pratt (37) laten de vonken van het scherm spatten in de nieuwste scifi-film 'Passengers', zéker nu de actrice zich voor het eerst aan een vrijscène waagt. "Achteraf besefte ik hoe belachelijk het was. Seksscènes zijn allesbehalve sexy!"

Ik mocht er vorig jaar zelf bij zijn, op de gigantische set van de scifi-prent 'Passengers' in Atlanta. Wanneer een busje me rond half negen 's morgens aan het hotel komt ophalen, staan Lawrence en Pratt al uren voor de camera. Ik mag pas de set op nadat ik een vijf pagina's lang contract heb ondertekend: geen foto's, geen tweets en absoluut geen spoilers! De Deense regisseur, Morten Tyldum, neemt me na een rondleiding mee naar de chique bar van het ruimteschip waar Aurora (Lawrence) en Jim (Pratt) hun eerste date zullen hebben.

Hoewel het pas de eerste romantische scène is tussen Lawrence en Pratt, merk ik dat de twee opvallend goed overeenkomen. Jennifer heeft de reputatie wel eens verliefd te worden op de set en het regent op dat moment ook geruchten dat het over is tussen haar en haar laatste verovering, regisseur Darren Aronofsky die ze - hoe kan het ook anders? - op de filmset leerde kennen. Twee uur lang doen Pratt en Lawrence de ene take na de andere, maar niet één keer wordt er gemopperd. Volgens de acteurs is het één van de "gemakkelijkere" dagen, waarop ze geen stunts moeten doen en na twaalf draaiuren naar huis kunnen gaan. Nu, één jaar later, blik ik met Lawrence terug op die opnames. Over Pratt is ze één en al lof, maar tussen de lijnen door kan je merken dat ze niet meteen opgezet was met de roddels over haar romance met - de getrouwde - Pratt.

Hoe was het om met Chris Pratt samen te werken?

"Niemand gelooft me als ik zeg dat ik Chris pas de allereerste draaidag heb leren kennen! Het was al zo lang een droom van mij om met hem te mogen samenwerken, maar we hadden het de voorbije jaren allebei zo druk dat het er nooit van gekomen is. Chris is niet alleen grappig, hij is bovendien ook een pracht van een kerel, een fantastische vader en een geweldige leider."

"Het was Chris die de hele cast en crew er weer bovenop bracht als we het eventjes niet meer zagen zitten. Zijn energie is besmettelijk. De opnames waren echt geen lachertje. We klopten zeer lange uren en de crew begon naar het einde toe veel meer te klagen. Als het even tegenzat, bracht Chris iedereen bij elkaar voor peptalk. Hij zorgde er telkens voor dat het humeur van 200 mensen volledig omsloeg. Ik beschouw hem nu als één van mijn beste vrienden."

Je had ook je allereerste seksscène met Chris. Dat moet best spannend geweest zijn.

"Ik was enorm zenuwachtig. Daar heb ik nog vaak om moeten lachen, want achteraf besef je hoe belachelijk het is. Seksscènes zijn allesbehalve sexy. Ze zijn vooral heel ongemakkelijk en grappig. Ik ben blij dat het achter de rug is en dat ik nu weet dat ik me in het vervolg niet zoveel zorgen meer hoef te maken."

Je personage Aurora is een schrijfster. Welke verhalen zou jij willen vertellen als jij haar was?

"(Sarcastisch) Ik zou voor de roddelblaadjes willen werken, want ik denk dat het best wel leuk zou zijn om allemaal leugens over iedereen te verspreiden."

Daar weet jij natuurlijk alles over. Wat is het eerste dat je zou willen doen als je even opnieuw anoniem zou kunnen zijn?

"Ik zou van de stilte en van het alleen zijn genieten en me helemaal geen zorgen maken om de mensen die me voortdurend zitten aan te staren. Een glaasje wijn en naar de hemel turen... om dan na vijf uur compleet zot te worden van zo lang niks te doen! (lacht)"

Je hebt jarenlang moeite gehad met je bekendheid. Heb je dat een plaats kunnen geven?

"Ik heb enorm veel respect voor sterren die goed met hun bekendheid kunnen omgaan. We hebben het allemaal heel hard getroffen met ons werk en dat mogen we niet als vanzelfsprekend beschouwen. Mijn leven is van de ene dag op de andere compleet veranderd en ik heb er maar liefst vijf jaar over gedaan om me volledig aan mijn nieuwe leven aan te passen. Ik ben daar heel lang heel kwaad om geweest, maar ik ben blij dat ik daar uitgegroeid ben. Ik heb het aanvaard en ik probeer nu van elke dag volop te genieten."

Hoe goed kan jij alleen zijn?

"Ik ben - tot op zekere hoogte - best graag alleen. Het is juist goed om je af en toe eens volledig af te zonderen, zeker met een job als deze. Ik reis zo veel en ik zit elke dag wel ergens op een vreemde plaats. Ik ben nog amper thuis en mijn vrienden en familie krijg ik nog maar zeer zelden te zien. Ik ben meestal ver weg van alles en iedereen die ik ken. Ik probeer om wat dingen van thuis mee te nemen, zodat ik me toch een beetje thuis kan voelen op hotel. Zo zal ik nooit zonder mijn lievelingskaarsen vertrekken, omdat de geur mij aan mijn huis doet denken. En wanneer ik mijn hondje kan meenemen, dan draait alles rond haar: wandelen, spelen, ervoor zorgen dat zij gelukkig is. Iedereen denkt dat het leven van een Hollywoodster glamoureus is, maar dat is vaak helemaal niet zo. Ik krijg praktisch nooit iets van de stad te zien wanneer we op promotour zijn. Er wordt geen seconde verkwist: we landen in een stad, we doen promo, promo en nog eens promo, en vliegen daarna meteen door naar de volgende stad. Ik ben al vijf keer in Madrid geweest voor mijn werk, maar ik zou geen restaurant of straatnaam kunnen opnoemen."

Je ziet er nochtans echt gelukkig uit. Wat mogen we je nog wensen voor het nieuwe jaar?

"Ik denk niet dat ik het recht heb om nóg meer te wensen. Ik heb het goed. Ik hou van mijn job en ik ben trots op de films die ik gemaakt heb en die nog moeten uitkomen. Ik heb met een heleboel getalenteerde regisseurs gewerkt en er zijn nog zo veel mensen met wie ik zo graag films zou willen maken. Ik zou mijn wensen graag aan iemand willen overmaken die ze meer verdient dan mij."

'Passengers' draait vanaf nu in de Belgische bioscoopzalen.

30-12-2016 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wraak, passie en intense emoties op 90ste verjaardag van de 'Bomma'

Wraak, passie en intense emoties op 90ste verjaardag van de 'Bomma'

http://oi65.tinypic.com/f9l25d.jpg

Een seizoensfinale middenin het seizoen? De makers van 'Familie' spaarden kosten noch moeite om de 25ste verjaardag van de vtm-soap extra speciaal te maken. En speciaal werd het, in een extra lange en meeslepende aflevering die volledig in het teken stond van de Van den Bossches en de 90ste verjaardag van de Bomma. De familie verzamelde voor een spetterend feest, maar keek tegen heel wat onverwachte wendingen aan.

SPOILER ALERT

De Van den Bossches schoven aan tafel in het indrukwekkende landhuis van Lars Dewulf. Ook Lars zelf zakte naar de locatie af, al was het met specifieke bedoelingen. Tussen hem en Véronique hing er de voorbije dagen spanning in de lucht, maar net wanneer iedereen dacht dat het onvermijdelijke zou gebeuren, koos Véronique toch voor Mathias. En hoe! Hoewel ze aanvankelijk niet wilde trouwen, gaf ze nu toch haar jawoord. Lars stond erbij, keek ernaar en droop af.

Op amoureus gebied deden ook nonkel Jan en Viv hun duit in het zakje. Hun verliefdheid bracht hen meer dan eens in een vervelende situatie, maar hoelang kunnen ze hun gevoelens nog verborgen houden voor Linda?

Vergiftiging

Dé verrassing van de avond was de terugkeer van Bart. De doodgewaande zoon van nonkel Jan was al een tijdje terug in het land om contact te zoeken met zijn familie, en vanavond dook hij plots op het familiefeest op, tot grote verbazing van alle aanwezigen.

Dan is er nog Simon. De kleinzoon van nonkel Jan was niet welkom op het verjaardagsfeest, maar zinde op wraak. Wanneer Niko in de brouwerij ontdekte dat er pillen verdwenen zijn, sloeg hij in paniek. Ondanks zijn enkelband kon hij de bomma maar net redden van een mogelijke vergiftigingspoging door Simon. Maar uitstel bleek geen afstel, want in de slotscène kwam de Bomma alsnog onzacht in aanraking met het canvas nadat Simon er in geslaagd was een pil in haar glas wijn te krijgen. Is dit na 25 jaar het einde van de Bomma?

30-12-2016 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Adele tijdens de kerstdagen in het geniep getrouwd"

"Adele tijdens de kerstdagen in het geniep getrouwd"

http://oi64.tinypic.com/9urccz.jpg

Het lijkt erop dat Adele in het diepste geheim is getrouwd met haar partner Simon Konecki. De 28-jarige zangeres werd in Los Angeles gespot met een nieuwe, goudkleurige ring om haar vinger. De Britse krant Daily Mail publiceerde foto's van Adele met het sieraad.

Geruchten dat Adele en Simon van plan waren rond Kerstmis te trouwen, deden al langer de ronde. Door te trouwen tijdens een schoolvakantie kon Simons negenjarige dochter uit een eerder huwelijk de intieme huwelijksceremonie bijwonen.

Adele en de 42-jarige Simon zijn zo'n vijf jaar samen. Samen hebben ze een zoontje, de vierjarige Angelo. Vorige maand zouden Adele en Simon zich hebben verloofd.

29-12-2016 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laurent bezoekt koningin Paola in het ziekenhuis

Laurent bezoekt koningin Paola in het ziekenhuis

http://oi64.tinypic.com/jj1ov5.jpg

Prins Laurent en prinses Claire hebben vanavond koningin Paola bezocht in de Cliniques universitaires Saint Luc in Brussel. Dat stelde persagentschap Belga ter plaatse vast.

Koningin Paola is opgenomen in het ziekenhuis met een wervelfractuur, die veroorzaakt werd door een val. Haar herstel zou verschillende maanden duren. Het letsel heeft gelukkig geen neurologische complicaties veroorzaakt. Het ziekenhuis onthield zich van meer commentaar.

Volgens Pierre-Emmanuel De Bauw, de woordvoerder van het paleis, was het nog te vroeg om te zeggen hoe lang de 79-jarige koningin in het ziekenhuis zal moeten verblijven. Over de omstandigheden van de val wou het paleis niets kwijt. "Het is gebeurd in de privésfeer en behoort dus tot het privéleven van de koningin."

29-12-2016 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff zet relatie 'on hold'

Christoff zet relatie 'on hold'

http://oi65.tinypic.com/2le5avr.jpg

De relatie tussen Christoff en Jef lijkt voorbij. De zanger sluit een verzoening in de toekomst niet uit, maar zegt dat hun liefde onder grote druk stond door hun drukke agenda's. "Jef is sinds een maand in Amerika voor zijn paardensport, daarna vertrek ik op tournee door Duitsland. Dan moet je durven los te laten."

Twee jaar lang was het grote liefde. Geen interview of Christoff vertelde over zijn jonge vriend. Over hun ontmoeting, Jefs kledinglijn of zijn grote passie voor paarden. Die passie ligt nu mee aan de basis voor hun breuk.

Door te drukke agenda's zouden de twee elkaar bijna vier maanden niet zien. Ondanks de grote liefde een ernstig struikelblok. "Het klopt dat we een pauze hebben ingelast", zegt de zanger. "Het zit zo: Jef kreeg een heel mooie aanbieiding om in de VS deel te nemen aan een jumping. Hij mag er rijden op de beste paarden ter wereld en vroeg me of ik het erg zou vinden, mocht hij vertrekken. Natuurlijk heb ik dat niet geweigerd. Dit was een eenmalige kans en als je mekaar graag ziet, moet je elkaar ook stimuleren om je dromen te verwezenlijken."

29-12-2016 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debbie Reynolds over de zwarte periode in haar leven (en het was niet toen Liz Taylor met man ging lopen)

Debbie Reynolds over de zwarte periode in haar leven (en het was niet toen Liz Taylor met man ging lopen)

http://oi63.tinypic.com/1fk86e.jpg

Debbie Reynolds - die gisteren op 84-jarige leeftijd overleed - heeft geen makkelijk leven achter de rug. Na heel wat zwarte sneeuw te hebben gezien, bleek de dood van haar dochter Carrie Fisher gisteren een te zwaar verdriet voor de Hollywoodster om te dragen. Toch was dit niet het eerste donkere punt in Debbies leven: zo liet haar eerste man haar staan voor Liz Taylor en leefde ze een tijdje in haar auto. In 2011 vertelden Debbie en Carrie openhartig over haar leven en haar slechte smaak qua mannen.

Hollywoodster Debbie Reynolds overleed gisteren aan de gevolgen van een beroerte slechts één dag nadat haar dochter Carrie Fisher was gestorven. Debbie was samen met haar zoon Todd de begrafenis van haar dochter Carrie Fisher aan het voorbereiden toen ze zich plots niet goed voelde. Zoon Todd belde vervolgens alarmnummer 911 en vroeg een ambulance. Reynolds laatste woorden tegen haar zoon waren: "Ik mis haar zo vreselijk. Ik wil bij Carrie zijn". Debby Reynolds overleed in het ziekenhuis. Moeder en dochter hadden een erg goede band. Mogelijk omdat ze samen heel wat woelige watertjes moesten doorzwemmen.

Eerste huwelijk
Op de zetel bij Oprah Winfrey vertelde Debbie Reynolds over haar relatie met Harry Karl, waarmee ze van 1960 tot 1973 getrouwd was. Ze beschreef toen hoe haar hart brak toen ze ontdekte dat haar eerste man Eddie een affaire met Elizabeth Taylor had. Toch was haar huwelijk met haar tweede man Harry Karl nog moeilijker.

Tweede huwelijk
"Harry Karl was ontzettend rijk, maar ik stelde nooit vragen over zijn fortuin. Zelf had ik ook wel genoeg centen op de bank staan. Sinds mijn tiende heb ik gewerkt, dus daar maakte ik me nooit zorgen over. Dat huwelijk heeft 17 jaar geduurd, maar Harry heeft al zijn geld kwijtgespeeld door zijn gokverslaving. Ook mijn centen heeft hij erdoor gejaagd. Plots was al het geld verdwenen. Dat heeft het leven van mij en Carrie kapot gemaakt, het deed ons meer pijn dan die affaire van Elizabeth en Eddie. Dat was ook moeilijk, maar Hary Karl heeft ons alles ontnomen. Zijn fortuin was weg en ik moest zijn schulden afbetalen. Toen heb ik een tijdje in mijn auto gewoond, zo blut was ik. Ik voelde me leeg vanbinnen."

Pooiers en prostituees
Carrie beschreef in dezelfde show haar voormalige stiefvader als iemand die er erg gesofisticeerd uitzag. "Zo noem je mensen die rijk en lelijk zijn. Elke dag kwam een barbier naar het huis om hem te scheren. Later ontdekten we dat de barbier een pooier was en dat de dames van de manicure prostituees waren. Ik wist niet wat er echt aan de hand was, ik geloofde echt dat ze zijn nagels verzorgden. Ik vroeg me soms wel af waarom ze zoveel tijd nodig hadden, om eerlijk te zijn."

29-12-2016 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debbie Reynolds, moeder van Carrie Fisher, sterft amper een dag na dochter

Debbie Reynolds, moeder van Carrie Fisher, sterft amper een dag na dochter

http://oi68.tinypic.com/6p83v5.jpg

Debbie Reynolds, actrice en moeder van Star Wars-actrice Carrie Fisher, is overleden op 84-jarige leeftijd. Dat heeft de zoon van Reynolds, Todd Fisher, laten weten. Reynolds dochter Carrie overleed een dag voor haar moeder aan de gevolgen van een hartaanval.

Reynolds, een van de grote sterren uit de 'golden age' van Hollywood, debuteerde in 1950 en is vooral bekend voor haar rollen in films als 'Singing in the Rain' en 'The Unisinkable Molly Brown'. Voor die laatste film werd ze genomineerd voor een Oscar. Daarnaast kreeg ze twee Emmy's, vijf Golden Globes en een nominatie voor de Tony Awards. In 2014 kreeg ze de Lifetime Achievement Award van de Screen Actors Guild, en een jaar later kreeg ze de Jean Hersholt Humanitarian Award tijdens de Oscars.

Live performer
Ze stond ook bekend als live performer, en deed haar eerste optreden in een nachtclub in 1960. Reynolds bleef acteren tot 2012, maar was dit jaar nog te zien aan de zijde van haar dochter in de documentaire 'Bright Lights: Starring Debbie Reynolds and Carrie Fisher'.

Carrie
In 1979 richtte ze de Debbie Reynolds Dance Studio op in Los Angeles. De school bestaat nog steeds. Reynolds was ook eigenaar van een hotel in Las Vegas. Reynolds trouwde drie keer en kreeg dochter Carrie met haar eerste man, Eddie Fisher. Carrie was ook actrice en werd wereldberoemd door haar vertolking van prinses Leia in de Star Wars-films van George Lucas.

Onwel
Een dag na het overlijden van haar dochter werd Reynolds in het ziekenhuis opgenomen nadat ze onwel was geworden in het huis van haar zoon Todd. na haar overlijden verklaarde hij tegenover Variety dat Reynolds "bij Carrie wilde zijn". Waar Reynolds precies aan is overleden, is nog niet bekend.

Facebookbericht
Dinsdag postte Reynolds nog een bericht op Facebook naar aanleiding van de dood van haar dochter. "Bedankt aan iedereen die de kwaliteiten en de talenten van mijn geliefde, prachtige dochter heeft omarmd. Ik ben dankbaar voor jullie gedachten en gebeden die haar nu begeleiden naar haar volgende halte. Liefs, Carrie's moeder."

29-12-2016 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Er komen zeker kinderen"

"Er komen zeker kinderen"

http://oi67.tinypic.com/vdgtjs.jpg

Stijn Van Poucke (38) en Nuria Gilizintinova (29) waren in het voorjaar de sterren van het VTM-programma 'Blind Getrouwd'. Hun verliefdheid groeide uit tot een hechte relatie en de twee denken al aan een eerste kindje. "Al vrees ik wel dat het een ettertje zal zijn, want we zijn allebei superkoppig", lacht Nuria.

Kwaliteiten

"De kalverliefde is weg nu en in de plaats is er echte liefde gekomen. We zien elkaar oprecht graag. Wat ik het meest aan Nuria waardeer? Haar glimlach, spontaniteit en optimisme. Dat werkt ontspannend. Ze slaagt er verder altijd in om ons huis te 'managen'. Want alles ligt altijd zoals het hoort te liggen. En ze heeft veel geduld met mij", lacht Stijn.

"Zijn nuchterheid is top", vindt Nuria, zorgkundige in rusthuis Biezenheem in Bissegem. "Hij kan bijzonder goed relativeren. En als ik erg boos ben, ontmijnt hij dat met zijn fijne humor. Hij geeft me het gevoel dat ik alles in de hand heb. Ik kan altijd op hem rekenen."

Trouwfeest

Het koppel denkt ook al volop aan kinderen. "Het zou de bezegeling zijn van onze liefde. Maar wel pas over enkele jaren, want we willen eerst nog genieten van elkaar", zeggen de twee. "Al hoop ik stiekem dat het niet te lang duurt voor ik zwanger ben", knipoogt Nuria. "Al vrees ik wel dat het een ettertje zal zijn, want we zijn allebei superkoppig. Als we dat doorgeven aan onze eerste kleine...."

Grote plannen voor 2017 hebben ze niet. "We zijn gestopt met plannen, we laten alles op ons af komen. Er komt wel zeker een trouwfeest voor de familie en vrienden die we niet konden uitnodigen op ons huwelijk voor Blind Getrouwd. En we gaan weer op reis naar Montenegro. Deze keer doen we meer het midden en noorden van het land. Eventueel pikken we ook een stukje Albanië en Macedonië mee. Montenegro is een mooi land. De bevolking is niet stijf, maar oprecht vriendelijk."

Feestdagen

"Wat we doen tijdens de eindejaarsperiode? Werken! En op oudejaarsavond blijven we gewoon met ons tweetjes gezellig thuis. Knus in de zetel, met afhaaleten. Klinkt saai, maar we hebben geen zin om uit te gaan en willen gewoon bij elkaar zijn. We zouden eigenlijk eerst naar Amsterdam gaan, maar het is te kort dag om dat nog te regelen en het is er te duur in die periode."

Relatietherapie

Stijn en Nuria gaan al maanden naar een relatietherapeut. "Wat niet negatief is", verzekert Stijn. "We laten ons coachen door een vertrouwenspersoon. Een psychologe, waar we tweemaandelijks op bezoek gaan. Niet om iets te herstellen wat gebroken is, maar om onze band net nog sterker te maken. Elk koppel heeft daar baat bij, want het leven flitst voorbij. Waardoor je emotioneel soms te weinig tijd hebt voor elkaar. Zo leerden we dat het normaal is om over stomme dingen ruzie te maken. En dat je elkaar niet mag proberen te veranderen. Een tip voor koppels: je moet je partner aanvaarden zoals hij of zij is. Blijf dus jezelf. Je moet wel een klik voelen natuurlijk, anders zit het niet goed. Wij zijn in ieder geval fantastisch goed bezig. We hebben een heel sterke relatie", glundert Stijn.

"We praten dan ook erg veel", vult Nuria aan. "Stijn is een echte romanticus, als hij tijd heeft. Kaarsjes klaarzetten en me verrassen met een heerlijke maaltijd thuis, hij is supergoed in zo'n dingen", lacht ze. "We gaan ook graag op restaurant en hebben een paar vaste adresjes in Kortrijk, zoals Ons Keuken, Argendael, Gastrobar Gust en Vesper."

Musea

Iedereen kent Stijn en Nuria, maar het koppel wordt al bij al met rust gelaten. "Het valt goed mee in Kortrijk. Mensen spreken ons af en toe wel aan, feliciteren ons of steken hun duim omhoog, maar daar blijft het meestal bij. De meeste mensen in West-Vlaanderen zijn dan ook 'down to earth'. We kunnen overal heen, zonder lastiggevallen te worden. Zo bezoeken we vaak musea en monumenten. Dat is echt ons ding. We vinden het inspirerend. We trokken er ook in Kortrijk al op uit tijdens Open Monumentendag. Het Begijnhof, de raadskelder onder het historische stadhuis, de oudste kroeg Oud Cortrycke van de stad, we vinden dat allemaal boeiend", besluiten Stijn en Nuria.

27-12-2016 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'George Michaels miljoenen worden verdeeld onder zijn beroemde petekinderen'

'George Michaels miljoenen worden verdeeld onder zijn beroemde petekinderen'

http://oi66.tinypic.com/300y991.jpg

Hij was vrijgevig voor vrienden en familie en was ook gul voor goede doelen. Zijn fortuin was dan ook enorm en wordt nu geschat op 123 miljoen euro. Een aanzienlijk deel daarvan zal naar zijn bekende petekinderen gaan. George Michael was peter van onder meer Martin Kemps zoon Roman en dochter Harley Moon. Martin Kemp is de bassist van Spandau Ballet. Ook de dochter van Ginger Spice Gerry Haliwell, Bluebell, staat wellicht als begunstigde in Michaels testament. Het was echter zijn ex-vriend Kenny Goss die destijds werd aangesteld tot peter van Haliwells dochter. Dat meldt The Mirror.

George Michael was ook peter van de twee kinderen van zijn neef Andres. Verwacht wordt dat hij ook geld nalaat aan zijn zussen Melanie en Yioda en zijn vriend, Fadi Fawaz.

Vastgoed
Het fortuin van George Michael omvat onder meer een huis van 6 miljoen euro in Oxfordshire, zijn herenhuis ter waarde van 9,5 miljoen in Londen, zijn optrekje van 3 miljoen in Los Angeles en het strandhuis van 4 miljoen in Sydney dat hij in 2010 kocht en sindsdien verhuurde.

Kunst
Samen met zijn vriend Kenny Goss investeerde Michael zwaar in kunst. De twee gaven smakken geld uit aan werken van Britse kunstenaars als Banksy, Damien Hirst en Tracey Emin.

Albums, tournees, privéconcerten
George Michael verkocht meer dan 100 miljoen albums en werkte grote tournees af, maar daarnaast trad hij ook op tijdens privéfeesten. Zo dokte de Russische miljardair Vladimir Potanin op nieuwjaar 2006 dik twee miljoen euro voor een optreden van George Michael in zijn huis in Moskou. In 2007 legde Philip Green, baas van kledingketen Top Shop, 1.7 miljoen euro op tafel opdat Michael zou zingen op het feest voor zijn 55ste verjaardag.

27-12-2016 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hanne uit 'Familie': "Na mijn eerste keer belde mijn ma: 'En, hoe was't?'"

Hanne uit 'Familie': "Na mijn eerste keer belde mijn ma: 'En, hoe was't?'"

http://oi67.tinypic.com/jqq2oh.jpg

Praten over seks is belangrijk, vindt 'Familie'-actrice Margot Hallemans (23). Dus trekt ze met de theatervoorstelling 'F*ck!' langs Vlaamse scholen. "Jongeren ervaren zoveel druk. Maar 't enige wat ze op school leren, is hoe ze een condoom moeten gebruiken", zegt ze in Dag Allemaal.

Hallemans, die in de soap de rol van Hanne speelt, is in Dag Allemaal zelf ook openhartig over hoe zij als puber met seksualiteit omging. "Ik was in alles een laatbloeier. In 't eerste middelbaar huppelden mijn vriendinnen en ik nog gewoon over de speelplaats, terwijl andere meisjes toen al bezig waren met lingerie en welke jongen wel of niet naar hen keek."

"Eerlijk: ik was achttien toen ik voor 't eerst met mijn toenmalig lief naar bed ging", vertelt ze. "En wij waren op dat moment al een halfjaar samen. Hij had al ervaring, maar heeft geduldig gewacht. Da's iets waar ik trots op ben, dat ik gewacht heb tot ík er ook klaar voor was." Ook thuis kon ze heel open over het onderwerp praten. "Datzelfde weekend nog kreeg ik telefoon van mijn moeder. 'En, hoe was 't?'"

Met de voorstelling 'F*ck!' wil Hallemans de misvatting uit de wereld helpen dat seks er altijd zo aan toegaat als in internetporno. "Door die pornofilmpjes, door de sociale media, door al die perfecte lijven overal, zijn jongeren erg onzeker. Over hun uiterlijk, over wat ze doen en niet doen. Ze zetten een masker op, spelen een rolletje, iemand die ze niet zijn. Terwijl seks net draait om jezelf blootgeven. En jezelf ook graag zien, zoals je echt bent.

27-12-2016 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Star Wars'-icoon Carrie Fisher overleden

'Star Wars'-icoon Carrie Fisher overleden

http://oi67.tinypic.com/nz4ymu.jpg

Actrice Carrie 'Prinses Leia' Fisher is overleden aan de gevolgen van een hartaanval. Dat laat haar dochter Billie Lourd weten via familiewoordvoerder Simon Halls.

"Het is met heel groot verdriet dat Billie Lourd bevestigt dat haar geliefde moeder Carrie Fisher is heengegaan om 8.55 uur vanmorgen", luidt de verklaring. "Ze was geliefd door de wereld en ze zal erg gemist worden. Onze hele familie dankt jullie voor jullie gedachten en gebeden."

Hartaanval

De zestigjarige Fisher, vooral bekend van haar rol als Prinses Leia in vier Star Wars-films, kreeg vrijdag een hartaanval tijdens een vlucht van België naar Los Angeles. Enkele passagiers gaven haar hartmassage en mond-op-mondbeademing, aldus showbizzwebsite TMZ op gezag van anonieme bronnen.

Het incident gebeurde een kwartier voordat het vliegtuig landde in Los Angeles, waar de actrice in kritieke toestand werd overgebracht naar het ziekenhuis. Eergisteren was Fishers toestand volgens haar 84-jarige moeder nog stabiel. "Als er iets verandert, zullen we dat laten weten. Voor haar fans en vrienden", meldde Debbie Reynolds via Twitter. "Ik bedank jullie voor jullie gebeden en goede wensen."

Prinses Leia

Fisher speelde Prinses Leia in de originele Star Wars-trilogie (1977-1983) en nam de rol opnieuw op in 2015 voor Star Wars: The Force Awakens. Ze rondde onlangs de opnames af van Star Wars: Episode VIII. Dit jaar nog publiceerde ze haar memoires, getiteld The Princess Diarist, waarin ze haar affaire met acteur Harrison Ford onthulde.

De dochter van Hollywoodactrice Reynolds en zanger Eddie Fisher (1928-2010) beleefde haar doorbraak in 1975 met een grote rol in de komedie Shampoo. Ze speelde ook in films als Blues Brothers, When Harry met Sally... en Hook.

Privé

Naast haar werk op het witte doek wist ze ook geregeld het nieuws te halen met privézaken. Zo was ze tussen 1977 en 1984 samen met zanger Paul Simon, maar had ze in de tussentijd ook een affaire met de Canadese acteur Dan Akroyd. Met talentscout Bryan Lourd kreeg ze in 1992 haar enige kind, dochter Billie Lourd. 

De Britse zanger James Blunt zou een tijdje bij Fisher hebben gewoond, maar de actrice heeft altijd ontkend dat er sprake was van een seksuele relatie tussen de twee. In 2005 kwam Fisher negatief in het nieuws nadat lobbyist Gregory Stevens dood in haar huis werd gevonden. Volgens de officiële verhalen heeft hij een hartstilstand gehad, maar in het roddelcircuit werd al snel gesproken

27-12-2016 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael vertrouwde intieme vrienden toe "dat hij nooit meer live zou optreden"

George Michael vertrouwde intieme vrienden toe "dat hij nooit meer live zou optreden"

http://oi67.tinypic.com/33ae1zc.jpg

Ondanks het feit dat zijn fans zich verlekkerden op een grote comebacktour, zou de overleden popzanger George Michael (53) aan intieme vrienden verteld hebben dat hij niet meer live op het podium zou staan. Dat hebben ze gezegd aan het Britse boulevardblad The Sun.

Volgens intimi zou George Michael beseft hebben dat hij niet meer het niveau van vroeger kon halen door zijn gezondheidsproblemen. En voor de perfectionist die hij was, zou dat ondragelijk zijn geweest. Fans bereidden zich nochtans voor op een grote comeback, met de belofte van een nieuw album en een documentaire met nooit eerder vertoonde beelden uit zijn tijd met Wham!

Gezondheid
"George had hele hoge standaards als het op muziek aankwam", aldus een vriend in The Sun. "Zijn vocale kunnen was legendarisch, maar hij wist dat hij dat niveau niet meer zou halen. Hij moest in perfecte gezondheid zijn, zou hij nog terugkeren naar de studio, maar daar was op het einde van zijn leven absoluut geen sprake van. Zijn vrienden beseften dat het fout zou gaan. Maar niemand had gedacht dat het moment zo snel zou komen."

Zijn comeback die vorige maand was aangekondigd, was dan ook al uitgesteld tot maart volgend jaar. Naar verluidt omdat de afwerking van zijn album 'Listen Without Prejudice 25' - een heruitgave van zijn klassieker 'Without Prejudice Vol 1' uit 1990 - er maar niet kwam door zijn werk aan zijn documentaire rond zijn tijd met Wham!: 'Freedom'. Maar zo ver is het dus niet meer gekomen.

27-12-2016 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton lanceert collectie in samenwerking met supermarkt Lidl

Paris Hilton lanceert collectie in samenwerking met supermarkt Lidl

http://oi65.tinypic.com/2qjezjs.jpg

Niet zo heel lang geleden was Paris Hilton nog dé it-girl waar iedereen alles over wou weten. Ondertussen is het al een tijdje stiller rond haar, al is de steenrijke hotelerfgename nooit gestopt met bakken geld te verdienen. Haar laatste wapenfeit is een collectie in samenwerking met de budgetsupermarkt Lidl.

Gelukkig gaat het niet over een kledingcollectie (de stijl van Paris is op zijn zachtst gezegd speciaal te noemen), maar over een lijn haartools. Zo zit er onder andere een Paris Hilton-krultang, een Paris Hilton-stijltang en een Paris Hilton-roterende heteluchtborstel in het assortiment. In totaal zijn er zeven verschillende apparaten te koop, allemaal met - hoe kan het ook anders - roze accenten.

25-12-2016 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart datet met Victoria's Secret angel met Belgische roots

Kristen Stewart datet met Victoria's Secret angel met Belgische roots

http://oi67.tinypic.com/30n9npe.jpg

Verschillende showbizzsites schrijven dat de 26-jarige actrice Kristen Stewart aan het daten is met Victoria's Secret angel Stella Maxwell. Die laatste woonde tot haar dertiende in België en werd onlangs nog verkozen als meest sexy vrouw ter wereld door de lezers van het magazine Maxim.

De twee werden volgens People Magazine voor het eerst samen gespot op het Met Gala eerder dit jaar in mei, waar ze na afloop samen in een auto stapten. Nu zouden verschillende bronnen de twee ook gespot hebben op de set van Kristens laatste nieuwe film 'Lizzie' in Savannah, Georgië. Stella zou speciaal voor Kristen naar daar afgereisd zijn, en de twee zouden het wel héél goed met elkaar kunnen vinden.

Haar naam doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, toch is de half-Belgische Stella Maxwell geen onbekende meer in de modewereld. Ze stond al model voor grote namen als H&M, Chanel, Marc Jacobs en Moschino. Maar het was pas in 2015 toen ze een zogenaamde angel werd van het Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret dat het grote publiek haar leerde kennen. Maxwell woonde tot haar dertiende in ons land, daarna verhuisde ze naar Nieuw-Zeeland.

25-12-2016 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff: "Ik heb verschillende keren overwogen om te stoppen"

Christoff: "Ik heb verschillende keren overwogen om te stoppen"

http://oi67.tinypic.com/24obtbd.jpg

Voor Christoff De Bolle was 2016 een topjaar: de grote doorbraak van Klubbb3, de groep waarmee hij samen met Jan Smit en Florian Silbereisen in Duitsland scoort, is één van die hoogtepunten. Daarnaast presenteerde Christoff Radio 2 Zomerhit, gaf hij heel wat uitverkochte concerten en stond hij 25 jaar op de planken. In die 25 jaar heeft Christoff meermaals overwogen om te stoppen met zingen. Dat vertelde hij in een gesprek met onze videoreporter.

25-12-2016 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze twee dames zijn de modellen van het jaar

Deze twee dames zijn de modellen van het jaar

http://oi63.tinypic.com/2uym92p.jpg

Bella Hadid en Kendall Jenner zijn door de gerenommeerde modellensite Models.com uitgeroepen tot modellen van het jaar. Hadid kreeg de meeste stemmen van mensen binnen de mode-industrie, Jenner van het publiek.

Elk jaar organiseert Models.com de Industry Awards, waarbij een jury van 250 prominente mensen binnen de mode-industrie hun stem uitbrengen over wie het meest betekend heeft voor de industrie het afgelopen jaar. Daarnaast mogen ook lezers van de site publieksprijzen uitdelen.

Vorig jaar werd de Duitse Anna Ewers nog verkozen als model van het jaar door insiders binnen de mode-industrie. Lezers kozen toen Gigi Hadid als winnares uit. Dit jaar gaat zus van - Bella - met de eer lopen van de industrie. Haar carrière kwam in 2016 in een stroomversnelling, zo liep ze onder andere onlangs nog op de catwalk voor Victoria's Secret en stond ze op covers van modebladen als Vogue en ELLE.

Kendall Jenner, het halfzusje van realityster Kim Kardashian, haalde vorig jaar in beide categorieën de top-3, maar het is de eerste keer dat ze met de eerste prijs gaat lopen. Jordan Barrett viel bij de mannelijke modellen het meest in de smaak. Het Belgische model Hanne Gaby Odiele kreeg de titel 'Best Street Style in 2016'.

25-12-2016 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence bezoekt kinderziekenhuis op kerstavond

Jennifer Lawrence bezoekt kinderziekenhuis op kerstavond

http://oi65.tinypic.com/213m1hj.jpg

Jennifer Lawrence heeft, traditiegetrouw, op kerstavond een bezoekje gebracht aan het Norton kinderziekenhuis in Louisville. De actrice doet dat sinds 2013, meldt de plaatselijke krant The Courier-Journal.

Jennifer kondigt haar bezoek nooit van tevoren aan. Ook zaterdag niet toen de pers ernaar vroeg. Dat het bezoek is uitgelekt komt door de vele foto's die op social media zijn verschenen. Jennifer ging gewillig op de foto met personeel en patiënten.  

De actrice is niet alleen ieder jaar met kerst in het kinderziekenhuis te vinden; in februari schonk ze ook nog eens 2 miljoen dollar. "Mijn familie en ik hebben tijdens onze bezoekjes zoveel geweldige kinderen ontmoet. Hun kracht en moed inspireren ons", zei ze toen.  

25-12-2016 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze 'zoon van' heeft een modellencontract beet

Deze 'zoon van' heeft een modellencontract beet

http://oi64.tinypic.com/sxhnh2.jpg

Van deze jongen gaan we in 2017 nog horen. Wie is die knappe verschijning? Milan, de 16-jarige zoon van Martine Prenen die zich waagt aan een carrière als model. De jongen kreeg onlangs een contract bij het bekende Belgische bureau Dominique Models, waar ze veel potentieel in hem zien.

Zowel Martine als Milans vader waren ooit professioneel model. Martines zoon meet op z'n 16de al 1m87, en hij wordt vooral geprezen om zijn haar, zijn afgetrainde lichaam, zijn amandelvormige ogen en zachte uitstraling. De ex-presentatrice, die tegenwoordig vooral actief is als gezondheidsconsulente, kondigde het nieuws onlangs zelf aan op Instagram. Ze postte een portfoliofoto van haar zoon met de hashtags #proudmom en #modeling.

23-12-2016 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Céline Dion wil niet optreden voor Trump

Ook Céline Dion wil niet optreden voor Trump

http://oi64.tinypic.com/ncgi1z.jpg

Céline Dion heeft zich aangesloten bij de lange lijst celebrities die weigeren op te treden bij de aanstaande inauguratie van Donald Trump. Dat meldt The Wrap.

Een bron dicht bij Céline laat weten dat de Canadese zangeres geen zin heeft om deel uit te maken van de eedaflegging van Trump. Sterren als country-artiest Garth Brooks, Elton John en operazanger Andrea Bocelli gingen haar voor. Ook zij werden gevraagd, maar bedankten voor de eer.  

Trumps team ontkent ondertussen dat ze problemen hebben met het boeken van celebrities. ''Eersteklas sterren staan te trappelen om mee te werken aan de inaugurale evenementen. De inauguratie wordt een verbindende viering van vrijheid en democratie. Verdere details worden nog bekendgemaakt.'' 

23-12-2016 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Charles ziet gelijkenissen met jaren 30 in populisme en vijandigheid tegen vluchtelingen

Prins Charles ziet gelijkenissen met jaren 30 in populisme en vijandigheid tegen vluchtelingen

http://oi64.tinypic.com/10xeeit.jpg

Prins Charles heeft gewaarschuwd voor "het opkomend populisme", in een kennelijke verwijzing naar Donald Trump en de toenemende vijandige houding tegen vluchtelingen in Europa. De Britse troonopvolger sprak over "uiterst zorgwekkende echo's van de donkere dagen in de jaren dertig".

Hij zei dat gisteren in een van tevoren opgenomen boodschap op BBC-radio en voegde eraan toe dat "kwaadaardige" religieuze vervolging wereldwijd plaatsvindt.

"We zien de toegenomen populariteit van populistische bewegingen in de wereld die zich agressief uitlaten tegen mensen die een minderheidsgeloof aanhangen".

Charles verwees naar de generatie van zijn ouders, die "ocht en stierf in een strijd tegen intolerantie, monsterlijk extremisme en onmenselijke pogingen de Joodse bevolking van Europa uit te roeien".

23-12-2016 om 00:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylver maakt comeback: "Het voelde té goed na die eenmalige reünie"

Sylver maakt comeback: "Het voelde té goed na die eenmalige reünie"

http://oi64.tinypic.com/20hm1c8.jpg

Silvy De Bie kan om een fonkelnieuwe sexy garderobe. Na vijf jaar stilte, een behoorlijke ruzie en tal van andere projecten staan de neuzen bij Sylver eindelijk weer in dezelfde richting. "Die break was nodig", aldus stuwende kracht Wout Van Dessel. "We zaten er fysiek en mentaal compleet door. Maar nu zien we elkaar nog liever dan vroeger."

In februari een nieuwe single, gevolgd door een nieuw album en optredens alom. Na stil warmdraaien in Rusland en Duitsland wordt de Vlaamse danceformatie Sylver weer met elektroshocks tot leven gewekt. Het onverwachte vertrek van Silvy in 2013 is vergeven en vergeten. De harde woorden uitgewist. "Dat was een zware periode", klinkt het nu bij DJ Wout. "Maar ergens was het ook logisch. Op dat moment had ik in mijn hele leven met niemand al meer minuten doorgebracht dan met Silvy. En omgekeerd. Tien jaar lang dag in, dag uit intens reizen en optreden. Altijd samen. Het was op. Vergelijk het met een lerarenkorps. Die mensen leveren een heel jaar uitstekend werk samen, maar in de vakantie is iedereen blij zijn eigen weg te kunnen gaan. Bij ons waren die pauzes er te weinig."

Dat beaamt ook Silvy. "We hadden allemaal even ademruimte nodig, omdat het goede gevoel binnen de band zoek was. Ik wilde toen echt weg, dat was goed doordacht." Aanvankelijk maakten Wout en medebezieler Regi zich nog sterk dat Sylver met een andere zangeres zou herrijzen. Maar in plaats daarvan werd de nieuwe - net ingeblikte - plaat in de prullenmand gekieperd en de band ontbonden. Tot vandaag.

23-12-2016 om 00:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gilles Van Bouwel is Slimste Mens ter Wereld: "Ik kan gelukkig sterven"

Gilles Van Bouwel is Slimste Mens ter Wereld: "Ik kan gelukkig sterven"

http://oi64.tinypic.com/2hcoidd.jpg

Geen derde vrouw die Slimste Mens Ter Wereld wordt. Wél Gilles Van Bouwel, die gewoon sterker, stressbestendiger en een betere quizzer was dan zijn opponenten. Van bij de start van de Grote Finale leidde 'de Mol' de dans. Zijn plaatsje in de tweede en beslissende ronde kwam geen seconde in het gedrang.

Voor de tweede plaats was het wel knokken tussen de dames. Eva De Roo haalde het uiteindelijk, na alweer een flatertje van Olga die op geen enkel moment echt in de quiz zat en voortdurend achter de feiten aanliep. De beste speelster van het seizoen bevestigde zo wat de statistieken eerder al duidelijk hadden gemaakt: wie als allerlaatste de finaleweken instapt, maakt veel kans om als derde te eindigen. Olga slaagde er niet in om het selecte clubje van Slimste Mens-winnaressen Linda De Win en Annelies Rutten - die beiden wél als beste speler ook nog eens de finale wonnen - te vervoegen.

De finale-aflevering had niet de intensiteit, de stress, de spanning en het onweerstaanbaar hoge niveau dat bijvoorbeeld het duo Tom Waes-Danira Boukhriss Terkessidis vorig jaar wél haalden. Waes, toen met het mes tussen de tanden, speelde heel erg scherp. Dit keer bleek één misser van Eva De Roo meteen voldoende om Gilles Van Bouwel te laten zegevieren. En Vlaanderen zal nooit meer vergeten wie Sisyphus is. Dat is dus geen geslachtsziekte, maar kan best omschreven worden met de woorden 'mythe', 'Grieks', 'rotsblok', 'berg' en 'Sisyphusarbeid'.

Met Olga, Eva en Gilles zaten duidelijk de drie beste spelers van dit seizoen rustig en vriendelijk naast elkaar. Wel raar dat geen van de drie wist dat remise een gelijke stand is in de schaaksport en dat een salamander niet alleen een amfibie of een reptiel is, maar ook een open oven met vuurplafond om te glaceren of te gratineren. In de thuiskeuken beter gekend als een ovengrill.

Volgens Eva was het een kokogrill, volgens Olga zelfs een dromedaris. De jeugd van tegenwoordig... Naast alle onzin die Jeroom alweer produceerde, was zijn reactie "Ik zou toch maar eens beginnen met naar school te gaan" misschien meer gemeend dan hij bedoelde.

De leukste quotes

Olga Leyers: "Ik vind het wel jammer dat ik hier maar één keer zit. Ik ben van plan om me vooral te amuseren omdat het altijd heel leuk was."

Olga (op de vraag of er veel veranderd is sinds haar deelname): "Er zijn mensen die zeggen dat ik écht moet winnen. Ook minder goede reacties, maar dat valt mee."

Olga: "Ik ben aan het leren voor school. Ik ben wel nog niet veel naar school geweest."

Olga (over de kandidaten): "Ik ben heel bang, maar ook heel blij dat we hier met ons drieën zitten. Het is mathematisch het eerlijkste. Wij zijn in de ranking 1, 2 en 3. Ik gun ze het hard, dus ik ga niet wenen. Na vorige keer dacht ik: ik heb niet het record van De Slimste Mens, maar wel een ander record. Ik ben 19 jaar en heb al drie keer geweend op tv. In Het grootste Licht, Beste Vrienden en De Slimste Mens."

Gilles Van Bouwel: "Ik ben heel blij dat ik hier zit. Al wat er eerder gebeurd is, is voorbij. Het kan me nu niet meer schelen."

Gilles: "Het grappige is dat wij eigenlijk nooit tegen elkaar gespeeld hebben. En het is voor alle drie de twaalfde deelname."

Jeroom (over hun showpak): "'Da's gewoon een zwart pak. We zijn net in een doos punaisen gevallen."

Philippe Geubels: "In de finale zitten? Da's te hoog gegrepen voor mij. Ik hoop eens in een finalist te geraken... De papa kan er ook mee lachen." Waarop Jeroom: "De papa van Gilles?"

Jeroom: "Ik heb de kandidaten grondig gefouilleerd. In de onderbroek van Olga en Eva zat niks. Ik heb wel uw trouwring teruggevonden. Maar ik ben zeer teleurgesteld in Gilles, die een telefoon heeft willen binnensmokkelen in zijn achterste (toont een grote telefoon).

Jeroom (over Abba): "Abba is eigenlijk de K3 van de jaren zeventig. De rosse, de blonde en in de rest was niemand geïnteresseerd."

Erik (tegen Olga): "Het is goed dat je volop aan het nadenken bent." Waarop Jeroom: "Ik ben al blij dat je niet aan het bleiten bent."

Geubels (nadat Erik vraagt of Olga graag salami eet): "Allez, hij is weer daar met zijn openingszinnen". Olga: "Ik ben vaak ziek. Sinusitis, allergieën. Ik ben onlangs drie dagen ziek geweest van een kat." Waarop Jeroom: "Wie eet er nu ook kat?!"

Van Looy fluistert een vraag. Gilles zegt beleefd wablieft en geeft zo het juiste antwoord.

Eva (of ze De Premier al gezien heeft): "Ik ga naar De Premier als ik Slimste Mens word." Waarop Erik: "Als je het niet goed vindt, betaal ik u terug." En Olga: "Ha, wilt ge mijn ticket terugbetalen." En Erik: "Gij zijt gratis gekomen."

Jeroom: "Mijn tante had een appartement recht tegenover de zoo. Die heeft dat voor heel veel geld kunnen verkopen, want vind maar eens een appartement met chimpanseezicht."

Jeroom: "Het gebeurt dat ik in het Midden-Oosten kom. Ge moet niet geloven wat ze allemaal zeggen en schrijven. Echt waar, da's de veiligste regio op aarde, want vrouwen mogen daar niet rijden."

Olga (net na haar filmpjeronde): "Oh neen, oh neen, oh, ik heb het fout geteld? Ja, ik ga wel wenen. Ik dacht dat ik aan mijn 50 zat, en dan zat ik er boven." Waarop Geubels: "Geef ons één traantje."

Erik (tegen Eva): "Sisyphus heeft u de das omgedaan."

Jeroom: "Het is heel moeilijk. Gilles is een collega en Eva draagt sinds de reclamebreak mijn kind. Dus voor mij mogen ze allebei winnen. Als het maar snel vooruit gaat, want wij moeten nog naar het Afrikamuseum om uw tanden terug te brengen."

Gilles: "Ik ben blij, keiblij. Ik ben er heel blij mee. Ik kan gelukkig sterven."

Jeroom (over die finale): "Ik heb eigenlijk niet opgelet."  

Hilarische momenten

Het is de finale, dus de vragen mogen wat moeilijker zijn. Maar daar hebben Olga en Gilles het niet zo op begrepen. De vraag welke noten er in salami, sa-la-mi, zitten, krijgen ze niet opgelost (de noten la en mi).

Topmomentje in deze finale: de faceswap met de gezichten van Jeroom en Geubels. Zeker als Jeroom vervolgens uitpakt met de mix van een ei en het gezicht van Geubels, en eigenlijk enkel het gezicht toont...

Kantelmomenten

Gilles maakt vanaf de allereerste vraag duidelijk dat hij wil winnen. Hij is bepalend in de '3-6-9'-ronde en gaat meteen aan de leiding.

Olga mist haar start en scoort ook ondermaats in de 'Open Deur'-ronde, waar Eva en Gilles het wel goed doen.

Olga en Gilles puzzelen bijzonder goed en snel, Eva verliest tijd en ziet dat Gilles tijd van haar inpikt.

Eva en Olga spelen een beresterke fotoronde. Gilles doet het wat minder, maar blijft toch duidelijk aan de leiding.

Olga opent matig met haar filmpje en ziet hoe Eva en Gilles 40 en 50 seconden inpikken. Eva scoort matig op haar filmpje, maar Olga kan niet aanvullen. Gilles doet dat wel en is zo goed als zeker van de finaleplaats.

Op zijn filmpje stopt Gilles strategisch snel. Olga haalt 40 seconden  binnen, denkt dat ze zo tweede is en stopt. Ze komt zeven seconden te kort en mag de finale op haar buik schrijven.

In die finale wordt keihard gespeeld, met achtereenvolgens 5, 4, 4, 3, 4 en 4 correcte antwoorden. Bij een 91-68 stand voor Gilles moet Eva onmiddellijk passen bij de vraag wat ze over Sisyphus weet. Daarop speelt Gilles sterk uit, hij mag zich De Slimste Mens ter Wereld noemen.

23-12-2016 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pieter Aspe verloor dit jaar zijn vrouw:

Pieter Aspe verloor dit jaar zijn vrouw: "Soms was ik er liever niet meer geweest"

http://oi67.tinypic.com/2jbozf5.jpg

Veertien jaar nadat Pieter Aspe (63) zijn grote liefde Bernadette op kerstavond leerde kennen, zal hij Kerstmis straks voor het eerst opnieuw alleen moeten doorbrengen. Een agressieve longkanker rukte Bernadette afgelopen zomer bruusk uit zijn leven. "Er is niks dat mij kan troosten. Soms was ik er liever zelf niet meer geweest."

Leven sloeg om in overleven, de dag dat de zware diagnose 'terminale longkanker' viel, en dat probeert Pieter Aspe, meer dan drie maanden na het overlijden van zijn geliefde Bernadette, nog altijd te doen. In zijn eentje, op hun appartement in Blankenberge, waar de schrijver zijn verdriet tijdens de donkerste dagen van het jaar soms verdrinkt in alcohol. "Het helpt om de pijn te verdoven", zegt Pieter in Story. Op het aanrecht in de keuken staan zes schone Omer-glazen klaar. "Allemaal voor mij, ik drink elke Omer graag uit een proper glas. Maar om mezelf te beschermen, breng ik telkens maar één sixpack mee van de winkel."

Zelfdoding
Anders dreigt het uit de hand te lopen, zoals enkele weken geleden, toen de auteur in een neerslachtige bui een verontrustend bericht op Facebook postte: 'Zelfdoding? Eerst een testament maken'. "Ik ben zelf geschrokken van de reacties. Ik stond er niet bij stil dat zoveel mensen dat lezen", zegt Pieter. "Er stond nochtans een smiley boven. Maar ik moet toegeven dat ik toen een slechte dag had. En ik heb de afgelopen maanden zeker al gedacht: ik wil er niet meer zijn. Als zo'n drama je overkomt, denkt iedereen daar weleens aan."

Appartement
Ondertussen heeft Pieter het appartement dat hij met Bernadette kocht te koop gezet. "Er hangen hier te veel herinneringen. Toen Bernadette ziek werd, dacht ik al: ik wil hier weg, maar het was zeker geen impulsieve beslissing. Ik heb lang nagedacht. Het gaat gewoon meer pijn doen om te blijven dan om te vertrekken. Het is beter om opnieuw te beginnen. Ik trek naar Brugge, waar ik geboren en getogen ben. Ik ken de stad door en door, heb er familie en vrienden wonen. Mijn oog is gevallen op het 15de-eeuwse godshuisje waar Van In in mijn boeken woonde, in de Vette Vispoort. In mijn kindertijd woonde ik er vlak naast. Als het huisje niet te koop staat, dan zoek ik iets anders in Brugge. We hadden ook een leuke plek in Antwerpen, maar ook dat appartement ga ik verkopen. Er hangen te veel herinneringen aan fijne weekendjes met Bernadette aan vast."

22-12-2016 om 10:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens: "Ik heb zelf een saai liefdesleven gehad"

Goedele Liekens: "Ik heb zelf een saai liefdesleven gehad"

http://oi68.tinypic.com/e6c4mr.jpg

Als het van Goedele Liekens (53) afhangt, beginnen ouders al in de peutertijd met seksuele opvoeding. Haar boek Help, mijn kind denkt aan seks! is de perfecte handleiding. "Maar natuurlijk moet ik ook mijn schaamte overwinnen om met mijn dochters over seks te praten", vertelt ze in Story.

Haar dochters Merel (18) en Celeste (17) zijn intussen jongvolwassenen, maar Goedele blijft hun seksuele opvoeding belangrijk vinden. "Natuurlijk moet ik ook mijn schaamte overwinnen om met mijn kinderen over seks te praten. Maar uit onderzoek is gebleken dat een goede seksuele opvoeding heel wat voordelen biedt: jongeren beginnen later aan seks, hebben minder bedpartners en soa's, én ze lopen minder risico op seksueel grensoverschrijdend gedrag. Bovendien zijn ze gelukkiger in hun relaties", vertelt Goedele.

Vriendjes blijven overnachten
Kinderen loslaten is niet makkelijk, maar mogen de vriendjes van haar dochters al blijven slapen? "Het hangt ervan af wie die jongens zijn en hoe lang ze hen kennen. En of ik hen tof vind", lacht Goedele. "Het is geen cadeau dat de moeder van je lief Goedele Liekens is. (lacht) Maar in het algemeen zijn het leuke jongens. Het is zelfs al gebeurd dat ik meer verdriet had om een stukgelopen relatie dan mijn dochters zelf! Of ik bang ben dat ze onveilig vrijen? Ik heb het gevoel dat ze er volwassen en standvastig mee omgaan. Dat betekent natuurlijk niet dat ze nooit fouten maken."

Beter met de jaren
Goedele is zelf de vijftig voorbij. Wordt seks effectief beter met de jaren? "Met het ouder worden besef je dat seks niet draait om een perfect lichaam. Dus laat je niet afremmen door een vetrolletje meer. Spring eens mee onder de douche. Laat het licht eens branden. En zwijg tegen je man over je onvolmaaktheden, hij heeft het wellicht niet eens gezien." Goedele blikt in Story ook terug op haar eigen liefdesleven. "Eigenlijk was dat best saai. Ik ben maar één keer getrouwd geweest en had een drietal lange relaties. De manier waarop mijn ex Chris en ik gescheiden zijn, is wel een mooi voorbeeld. We gaan nog altijd goed met elkaar om en praten respectvol over elkaar."

20-12-2016 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dennis Black Magic wil pornofilms op aanvraag maken

Dennis Black Magic wil pornofilms op aanvraag maken

http://oi65.tinypic.com/2dtyaaa.jpg

Na vijf jaar in de cel is Dennis Burkas (42), u beter bekend als pornokoning Dennis Black Magic, weer op vrije voeten. En de man heeft stevige plannen voor de toekomst. "Pornofilms op aanvraag", luidt zijn plan. "Vertel mij je fantasie, en ik maak er een film van."

"Met porno wordt er geen geld meer verdiend", aldus Dennis in Dag Allemaal. "In 2000, bijvoorbeeld, verdiende een pornoactrice vijfhonderd euro per scène, tegenwoordig is dat minder dan de helft. Een mannelijke pornoacteur krijgt zelfs maar vijftig euro meer voor een scène."

Hij denkt echter de oplossing te weten. "Een speciaal concept. Met een gewone pornofilm valt geen geld meer te verdienen, maar er zijn in deze wereld heel wat superrijken die veel geld willen neertellen voor een unieke, professionele film die helemaal op hun maat is gemaakt. Mensen kunnen mij hun fantasie vertellen, een scenario leveren, en ik verfilm dat dan. Ze mogen zelfs de acteurs en actrices kiezen. Zelf meespelen gaat natuurlijk niet. Als je een maatpak bestelt bij Versace, dan mag je de stof ook niet zelf snijden, hé? Van zo'n persoonlijke film zal er ook telkens maar één exemplaar bestaan."

Er hangt wel een stevig prijskaartje aan. "Het kan vanaf 75.000 euro. Maar als je een pornoversie van 'Indiana Jones' wilt, dan kan het al oplopen. Dit concept is dus zeker niet voor iedereen weggelegd. Ik mik op de meer gefortuneerde medemens, zeg maar de Gert Verhulsten en de Marc Couckes van deze wereld. "

20-12-2016 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olga Leyers geeft zich bloot in Humo: "Ik denk dat ik alle hoofdzondes gretig beoefen"

Olga Leyers geeft zich bloot in Humo: "Ik denk dat ik alle hoofdzondes gretig beoefen"

http://oi63.tinypic.com/fo0ll2.jpg

Olga Leyers, dé revelatie van het tv-seizoen, doet opnieuw van zich spreken dankzij een zinderende fotoshoot in Humo. Niet toevallig praat ze daarin over de zeven hoofdzonden, een onderwerp dat haar niet vreemd is. Buiten jaloezie dan.

De 19-jarige telg van de Leyers-clan poseert topless voor een zwart-witfoto die geïnspireerd is op een beroemd beeld van actrice Monica Bellucci. De gelijkenis is dan ook treffend.

Licht
"De foto van Bellucci gaat naast het naakt ook over het licht. Johan Jacobs (de fotograaf) weet dit perfect te vatten", legt artdirector Tim Oeyen uit op de site van het blad. "Ik moet wel zeggen: er zijn weinig 19-jarigen die zich zo bewust zijn van wat ze doen. Het werd al snel duidelijk dat Olga ook heel enthousiast was over het beeld van Bellucci."

Zonden
Het interview gaat over de zeven hoofdzonden. "Ik heb de hoofdzonden nog eens opgezocht voor dit interview, en ik denk dat ik ze allemaal gretig beoefen, behalve deze dan", zegt Leyers. "Wie tevreden is met zijn eigen leven, voelt volgens mij geen jaloezie. In een relatie ben ik wél jaloers, maar echte afgunst is me vreemd."

20-12-2016 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stan Van Samang over vriendin: "86% kans op kanker, dan heb je maar één keuze"

Stan Van Samang over vriendin: "86% kans op kanker, dan heb je maar één keuze"

http://oi68.tinypic.com/mcycd0.jpg

Televisie die erin hakt. Reportagemaker Eric Goens heeft er met 'Het Huis' een patent op. Vorig jaar maakte hij een emotioneel portret van Marieke Vervoort, vanavond is het bijwijlen naar adem snakken tijdens het erg openhartige verhaal van Stan Van Samang. "Ik heb al te veel familie en vrienden verloren. Dat klopt niet", aldus de 37-jarige zanger, die voor het eerst ook openhartig praat over de preventieve borstamputatie van zijn vriendin Barbara.

"Kanker was en is alomtegenwoordig in mijn familie. Mama heeft kanker gehad. Haar vader ook. Mijn schoonmoeder is begin dit jaar gestorven. Ik mis Diane heel hard. Ze droeg het zogeheten 'Angelina Jolie'-gen. Eén kans op twee dat je het doorgeeft aan je kind. En dat is gebeurd bij mijn vriendin, zo bleek na onderzoek. Barbara heeft heel vaak gezien wat die ziekte allemaal verwoest. Als drager van dat gen kreeg ze te horen dat ze 86 procent kans had om een agressieve kanker te krijgen. Dat is walgelijk veel. Er is maar één alternatief: preventieve amputatie. Wat Angelina Jolie heeft gedaan. Straffe madam, net zoals mijn vriendin."

Actimellekes
Het leven geeft, het leven neemt. Hij weet er alles van. Als 15-jarige zong hij bij The Unauthenticated. De tijd dat toehoorders volle pinten bier naar zijn kop gooiden. "Het moet niet, maar je leert zo ontzettend veel als je eens een pint naar je kop gesmeten krijgt. Terwijl wij dachten dat we steengoed bezig waren", herinnert Stan zich. Nog meer ontnuchtering volgde toen hij gebuisd was aan Studio Teirlinck. "Ik heb huilend op de tram gezeten. Mijn wereld stortte heel hard in. Na de Studio kwam gewoon de fabriek. Actimellekes controleren. De laatste dag dat ik er werkte, ben ik iedereen een hand gaan geven en heb ik gezegd dat ze nog van me zouden horen. Op de radio."

20-12-2016 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
18-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Big Ben zal niet te horen zijn op BBC tijdens renovatie. Maar een 8-jarig meisje heeft daarvoor een oplossing bedacht

Big Ben zal niet te horen zijn op BBC tijdens renovatie. Maar een 8-jarig meisje heeft daarvoor een oplossing bedacht

http://oi65.tinypic.com/acbxh3.jpg

De Elizabeth Tower in Londen - bekend van Big Ben - gaat drie jaar dicht voor renovatie en daardoor zullen de bekende klokken een half jaar niet te horen zijn. Dat stelde de BBC voor een probleem, want Radio 4 begint zijn nieuwsuitzendingen tijdens het avondblok met het slaan van het uur door Big Ben. Een meisje van 8 jaar bedacht een originele oplossing. Het antwoord van BBC was kostelijk.

"Mijn dochter Phoebe was er helemaal ondersteboven van dat de klokken het een half jaar niet zouden doen", vertelt Jon Hanson, een luisteraar van Radio 4. "En daarop schreef ze een brief naar de BBC waarin ze aanbood om zelf 'Bong' te roepen elk keer het nieuws begint. Ze had helemaal niet verwacht dat ze een antwoord zou krijgen, maar dat kwam toch. En het was onbetaalbaar."

In de brief werd het meisje bedankt voor haar "creatieve" suggestie, maar gelijk ook gewaarschuwd dat het geen gemakkelijke taak zou zijn. "Ik heb je voorstel doorgegeven aan de mensen die de beslissingen nemen", aldus Roger Sawyer van Radio 4. "Maar zoals je waarschijnlijk wel weet, zijn de slagen live. En de Westminster Chimes, die de grote 'bong' voorafgaan, beginnen altijd op een ander moment, afhankelijk van onder meer de temperatuur en de atmosferische druk."

Huiswerk
"Het zou dus geen makkelijke taak zijn", gaat het verder. "Je zou je na school naar huis moeten reppen voor je huiswerk, thee en een beetje vrij tijd. En daarna een hazenslaapje. En dan zou je terug moeten gaan tegen middernacht, want dan is er ook een 'bong' voor het nieuws. Dat is wel veel werk voor een jong meisje. Ik zou het in elk geval niet leuk vinden."

Volgens de vader van het meisje was ze in de wolken met het antwoord en in het geheel niet afgeschrikt. Zijn post werd al 15.000 keer geliket en bijna 6.000 keer gedeeld.

18-12-2016 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Met Zappa klikte het meteen"

"Met Zappa klikte het meteen"

http://oi66.tinypic.com/otkhh4.jpg

Frank Zappa (1940-1993) was een muzikaal genie, Herman Selleslags dé rockfotograaf van onze contreien. Vanaf zondag hangen in platenzaak Tune Up nooit getoonde foto's die Selleslags backstage van het Amerikaanse icoon maakte in de periode 1968-1974. "Het klikte van de eerste minuut", vertelt de oud-Humo-fotograaf.

Geen betere plek dan platenzaak Tune Up, aan de Melkmarkt in hartje stad, om de teletijdmachine te nemen naar de gloriejaren van de rock en de alternatieve muziek. Mede-eigenaar Carlo Andriani heeft álles van Frank Zappa. Een wereld op zich, want het fenomeen van Baltimore - met kenmerkende sik en snor - mengde rock met jazz, met psychedelica, experimenteerde permanent en schreef eigentijdse klassieke muziek. "Ik heb hem een keer of vier live gezien", vertelt Carlo.

Cassetterecorder

"Telkens probeerde ik een cassetterecorder binnen te smokkelen. Dat lukte niet altijd. Maar ik heb toch enkele opnames kunnen maken. Die ga ik tijdens de opening misschien wel laten horen. Zappa verraste steevast, speelde dan live bijna niks van zijn laatst uitgebrachte plaat. Het idee voor een expo heeft een jaar geborreld. Het wordt mooi."

Herman Selleslags (78) vereeuwigde de grootste sterren door zijn lens. Van John Lennon met hoge hoed, over Paul McCartney op een trampoline, tot Lou Reed en Tina Turner. Met veel plezier was hij vrijdag druk doende met het signeren van de 29 foto's, onder meer geassisteerd door zoon Jan, óók fotograaf.

"Op een dag ga ik door het archief en vind een foto van Zappa. Uiteindelijk heb ik 29 foto's van hem die ik ooit wel had ontwikkeld, maar nooit had uitvergroot, voor deze expo geselecteerd. Carlo Andriani is een enorme fan van Zappa, logisch dat we het hier doen (in het FotoMuseum loopt trouwens een overzichtsexpo van Selleslags, red.)."

Favorieten

"Wat heb ik met Zappa? Ik apprecieerde vooral zijn zelfspot, zijn humor. Hij was een vriendelijk man, gedroeg zich nooit als een verwende artiest. 'Doe wat je ook maar wil', zei hij. Dat heb je wel vaker met Amerikanen: als ze 'ja' zeggen, veranderen ze dat niet meer. Alle foto's die ik nu heb gekozen, zijn mijn favorieten. Maar het optreden in de Bozar in Brussel was toch speciaal. Op die plek optreden, was ongewoon voor een modern artiest."

Naast de Bozar zie je onder meer foto's van het festival in het Henegouwse Amougies (1969) en in Amsterdam. "Zappa had enorm veel energie", zegt Carlo Andriani. "Drie platen per jaar: heel gewoon voor hem."

'Frank Zappa door Herman Selleslags': opening zondag 18 december om 14 uur, Tune Up, Melkmarkt 17, 2000 Antwerpen. Nadien nog tot 12 februari, elke dag (11-18 uur, zondag 12-18 uur), maandag gesloten.

18-12-2016 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vogels in kooien, ik zie dat niet graag": prins Laurent leest vogelliefhebbers de les

"Vogels in kooien, ik zie dat niet graag": prins Laurent leest vogelliefhebbers de les

http://oi68.tinypic.com/2vkyf4m.jpg

Prins Laurent, het meest kleurrijke lid van onze koninklijke familie, heeft gisterenavond in Sint-Niklaas de ook heel kleurrijke vogelexpo van de Ornithologische Bond van België in 't Bau-huis geopend. Daar zijn nog het hele weekend de mooiste siervogels van het land te bewonderen, zo'n vierduizend in totaal.

Een hele eer voor de organisatie om prins Laurent te strikken voor de opening, al kwam hij wel half vloekend binnen. "Twee uur en dertig minuten in de file gestaan, een 'catastrophe' is het."

De prins begroette ministers van staat Freddy Willockx en Herman De Croo, schepen én vogelliefhebber Gaspard Van Peteghem en de bestuurslui van de Ornithologische Bond, maar ook de blonde politieagente die in burger een oogje in het zeil hield, vergat hij niet.

Extreem intelligent

En bij schepen Christel Geerts leek de prins zelfs even enige nestwarmte op te zoeken, toen hij haar met een gelukzalige glimlach eventjes vastnam en zijn hoofd in haar nek legde.

Een rondleiding was er uiteraard ook voor de prins, al keek hij niet alleen naar het uiterlijk van de siervogels. "Ik heb de indruk dat sommige vogels extreem intelligent zijn. Merken jullie dat er empathie is tussen vogels? Dat ze echt om elkaar geven?", vroeg hij aan de voorzitter van de Belgische vogelbond. "Nee, niet echt", antwoordde die droog.

Gouden kooi

Als prins is Laurent opgegroeid in een gouden kooi, zoals dat heet. En over kooien had de monseigneur een duidelijke mening. "Vogels in kooien, ik zie dat niet graag. Vogels moeten vrij zijn en kunnen vliegen waar ze willen", maakte hij duidelijk, terwijl hij zich in een ruimte bevond waar vierduizend vogels elk in een aparte kooi zaten. En hoewel hij te midden van de mooiste vogels van het land stond, haalde de prins toch ook zijn smartphone boven om te laten zien welke vogel hij écht mooi vindt. "Kijk naar deze raaf, dat is mijn lievelingsvogel, zwart en stijlvol." Helaas was er geen enkele raaf te zien op deze vogelexpo.

Voor de organisatie was het alleszins mooi dat de prins van de partij was. En sinds gisterenavond is prins Laurent meteen ook het nieuwste erelid van de vereniging.

18-12-2016 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling speelt zelf piano in La La Land

Ryan Gosling speelt zelf piano in La La Land

http://oi65.tinypic.com/2nbaw50.jpg

Musicals leken lange tijd afgeschreven in Hollywood. Dankzij de film La La Land, vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen te zien, is het genre echter weer helemaal terug. De 31-jarige regisseur Damien Chazelle maakte een eigentijds muzikaal sprookje over de liefde tussen een jazzpianist (Ryan Gosling) en een actrice (Emma Stone).

"Ik ben vast een oude ziel in een jong lichaam", grinnikt Chazelle. "Maar ik denk oprecht dat het genre nooit weggeweest is. Al kostte het mij wel zes jaar om de financiering rond te krijgen - ik heb het scenario van La La Land al geschreven ruim vóórdat ik Whiplash maakte."

De regisseur wilde ook vooral geen knipogen of postmoderne grappen in zijn film stoppen. "Ik geniet zelf enorm van het genre, en ik wilde mij op geen enkele manier excuseren omdat ik een goede musicalfilm wilde maken. Natuurlijk moesten de dansnummers er wel prachtig uitzien. Maar ik wilde niet de dans en de muziek misbruiken om valse emoties op te wekken. Als de film mensen raakt, moet dat door het verhaal komen."

Dat neemt niet weg dat het openingsnummer, een vijf minuten durende dansscène op een snelweg, tot de beste musicalscènes ooit behoort. "Ja, we hebben dat echt gedraaid op een afgesloten stuk snelweg", lacht Chazelle. Wat in het script werd omschreven met twee zinnen - 'er is een file, er wordt gedanst' - werd uiteindelijk een massascène met zestig auto's, dertig dansers en honderd figuranten.

18-12-2016 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België strijdt vanavond voor Miss world-titel

Miss België strijdt vanavond voor Miss world-titel

http://oi68.tinypic.com/6i8eap.jpg

De allermooiste meisjes ter wereld zijn er klaar voor. En Miss België eveneens. Vanavond strijdt Lenty Frans in Washington om het kroontje van 'Miss World'. "Ik ga mijn uiterste best doen, maar ons land won nog nooit. Ik moet realistisch blijven."

De kans om te winnen, mag misschien klein lijken, Lenty speelde zich de voorbije week wel in de kijker van de jury met het project van 'Miss België', een goed doel waarmee een school met medische begeleiding werd opgetrokken in het land. "Ons project viel enorm in de smaak," aldus Lenty. "Iedereen was oprecht geïnteresseerd. Bij verkiezingen als Miss World zijn dergelijke acties belangrijk."

Al moet een miss er natuurlijk ook goed uitzien en daar laten flink wat meisjes zich een handje helpen. "Ik heb hier zeker al valse borsten gezien," lacht Lenty, als dokter in spé een kenner. "Soms is het mooi gedaan en dan merk je het amper, maar hier en daar zie je toch wat onnatuurlijke vormen." (lacht)

Wie live wil meevolgen hoe onze Miss het ervan af brengt, kan vanaf 20.30u terecht bij FOX. Kanaal 13 via Telenet.

18-12-2016 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clown Bassie (81) is weer thuis, "maar het zal nooit meer worden zoals het was"

Clown Bassie (81) is weer thuis, "maar het zal nooit meer worden zoals het was"

http://oi68.tinypic.com/1zf78mf.jpg

Bas van Toor, beter bekend als clown Bassie, heeft deze week het revalidatiecentrum in Vlaardingen verlaten. Hij kan de feestdagen thuis doorbrengen, vertelt hij opgelucht aan De Telegraaf. Het gaat inmiddels stukken beter met de 81-jarige artiest.

"Het leven lacht me weer toe, maar het zal nooit meer worden zoals het was. Dat heb ik ook tegen mijn vrouw Coby gezegd. Je krijgt niet meer de Bas thuis die je gewend bent. Ik ben veranderd, kan ook niet meer alles doen en moet om sommige dingen vragen. Dat was nooit zo. Ja, ik ben op een paar punten wel hulpbehoevend geworden. Ik kan niet meer alles doen, wat voorheen zo gemakkelijk was. Maar ik moet blij zijn dat ik er nog ben.''

Verlamd
Bassie kreeg in april tijdens een vakantie last van een auto-immuuninfectie. Hij werd getroffen door de aangezichtsverlamming van Bell, waarbij de spieren van één helft in het gezicht ineens verlamd waren.

Bas van Toor kijkt uit naar de kerstdagen. "Eerste Kerstdag komt de hele familie langs en waarschijnlijk ligt ik de dagen erna voor pampus, want alles kost me nog wel een hoop energie. Ik ben thuis, maar ben er nog lang niet. Ik zal nog flink moeten trainen om mijn kracht terug te krijgen. Toch voel ik wel dat het steeds beter gaat."

Op 1 mei wil clown Bassie weer optreden.

17-12-2016 om 18:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Banksy komt naar Antwerpen en DIT is waarom je moet gaan kijken...

Banksy komt naar Antwerpen en DIT is waarom je moet gaan kijken...

http://oi65.tinypic.com/2jcaa0z.jpg

The Art of Banksy, een tentoonstelling over de Britse street-artkunstenaar, is binnenkort te bewonderen in Antwerpen. Tot 7 januari loopt de expo met werken van Bansky nog in Amsterdam, maar daarna komt de tentoonstelling naar België.

Waar en wanneer The Art of Banksy te zien zal zijn, is nog niet bekend. Dat is geheel in lijn met de geheimzinnigheid die er bestaat rond de identiteit van de street-artkunstenaar. Meer informatie volgt pas morgen in de loop van de dag.

In aanloop naar de tentoonstelling, worden er dan ook rode ballonnen opgelaten. Die verwijzen naar een van Banksy's bekendste creaties: een zwart-wit meisje met een felrode ballon, een werk dat de kunstenaar in 2014 nog inzette in een campagne tegen de aanhoudende bloedvergieten in Syrië.

De Brit staat bekend voor zijn street-art, die politiek-maatschappelijke thema's aankaart met satirische graffititekeningen op publieke plaatsen, onder meer op de Israëlische afscheidingsmuur.

17-12-2016 om 18:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger kiest wel heel speciale naam voor zijn zoontje

Mick Jagger kiest wel heel speciale naam voor zijn zoontje

http://oi65.tinypic.com/17bkwo.jpg

Rolling Stones-frontman Mick Jagger verwelkomde vorige week zijn achtste telg. De naam van het zoontje werd geheim gehouden, maar dochter Elizabeth Jagger onthulde de naam van haar nieuwste babybroertje vandaag op Instagram.

"Mijn mooi babybroertje Deveraux Octavian Basil Jagger", schreeft ze bij een foto van de baby, die ondertussen weer van haar account verwijderd is.

De 73-jarige zanger werd vorige week voor de achtste keer vader. De moeder van het kind is Melanie Hamrick, een 29-jarige ballerina met wie Jagger sinds 2014 een relatie heeft.

Mick Jaggers vader heette Basil, hoewel zijn omgeving hem 'Joe' noemde. Octavian betekent 'de achtste', wat meteen de tweede voornaam verklaart.

Deveraux Basil Octavian is 46 jaar jonger dan Micks eerste kind: Karis Hunt Jagger. De rockster heeft al vijf kleinkinderen en een achterkleindochter van twee jaar oud.

17-12-2016 om 18:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Like Mike houdt blauw oog over aan zijn val in Sportpaleis

Like Mike houdt blauw oog over aan zijn val in Sportpaleis

http://oi66.tinypic.com/2ebeu7a.jpg

De eerste van vier shows in het Antwerpse Sportpaleis heeft Like Mike een blauw oog opgeleverd. De helft van het dj-duo misstapte zich tussen het podium en een loopbrug en kwam zo ten val. Naast zijn oog kwetste hij ook zijn hand. Op Twitter meet Mike nu de schade op.

"Blij dat niemand anders dan ik gewond is geraakt", schreef Like Mike vandaag op Twitter. Het is allemaal de schuld van een wispelturig podium dat ervoor zorgde dat Mike ten val kwam. "De catwalk zakte zoals voorzien," aldus de veiligheidsmensen. "Dimitri kon nog nipt op het podium springen, maar Mike miste zijn stap."

Like Mike was razend in de backstageruimte en wou na een woordenwisseling het podium niet meer op. Like Mike werd vervangen door Steve Angello, die al klaarstond om als verrassingsgast op te treden.

17-12-2016 om 18:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de pikante kerstkaart van de zussen Kardashian

Dit is de pikante kerstkaart van de zussen Kardashian

http://oi65.tinypic.com/ftdnro.jpg

De Amerikaanse realitysterren en zussen Kim (36) en Khloe (32) Kardashian en Kylie Jenner (19) hebben hun miljoenen volgers op sociale media getrakteerd op een ietwat pikante 'kerstkaart'. De dames poseren op wulpse wijze in lingeriesetjes die Kim binnenkort onder de naam Savage op de markt brengt. Op Instagram brengen de drie de ondermode in allerlei standjes en verleidelijke twerkbewegingen onder de aandacht.

17-12-2016 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit gebeurt er wanneer Victoria Beckham kookt

Dit gebeurt er wanneer Victoria Beckham kookt

http://oi67.tinypic.com/154gl0p.jpg

Victoria Beckham is een vrouw van vele talenten maar koken hoort daar niet bij zoals blijkt uit een bericht op Snapchat.

Victoria zwierde het beeld van haar miskleun op social media en kon er duidelijk zelf om lachen. "Wanneer mama kookt", schreef ze erbij.

De keuken is het werkterrein van haar man. Hij volgde naar verluidt al meerdere kookcursussen.

Misschien kan hij nu ook zijn vrouw wat opleiden.

15-12-2016 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hunger Games in het echt: "Alles toegestaan in deze realityshow, zelfs verkrachting en moord"

Hunger Games in het echt: "Alles toegestaan in deze realityshow, zelfs verkrachting en moord"

http://oi65.tinypic.com/2h3d8vc.jpg

De 'Hunger Games', maar dan in het echt: vijftien mannen en vijftien vrouwen zullen vanaf 1 juli in de Siberische wildernis gedropt worden en daar negen maanden moeten zien te overleven. De gevaren loeren overal, van wilde beren, wolven en giftige slangen tot temperaturen die zakken onder -40 graden. Maar ook elkaar zullen ze allerminst kunnen vertrouwen. Wie het einde haalt, mag de buit -een geldprijs van 1,5 miljoen euro- eerlijk onder elkaar verdelen.

Klinkt op zich al heftig genoeg, maar dan heeft u de regels van de realityshow nog niet gehoord. "Alles is toegestaan", klinkt het in 'The Siberian Times'. "Roken, alcohol, vechtpartijen, verkrachting, moord,..."

"Wij zijn niet verantwoordelijk als iemand verkracht of vermoord wordt. Dat staat duidelijk in een document dat de deelnemers op voorhand moeten ondertekenen", stelt de bedenker van 'Game2: Winter'. Zijn naam: Yevgeny Pyatkovsky, een 35-jarige Russische miljonair.

"Deur open voor beestachtig gedrag"
Ondanks de stoere praat zal het allicht zo'n vaart niet lopen: de deelnemers krijgen stevig ingepeperd dat de Russische wetgeving ook voor hen blijft gelden. Wie een misdaad begaat, mag dus de politie verwachten.

Dat er stevige kritiek losbarst op het concept is dan weer geen verrassing. "Dit zet de deur open voor beestachtig gedrag, alsof ze verkrachting en moord willen promoten", klinkt het. "Er hangen wel camera's, maar die zullen ook niet alles zien."

De deelnemers moeten zelf eerst 157.000 euro op tafel leggen om te mogen meedoen, al bestaat er ook een achterpoortje: wie online opgevist wordt, hoeft niets te betalen. De minimumleeftijd bedraagt 18 jaar, iedereen moet ook in prima mentale gezondheid verkeren.

Er zal geen filmploeg zijn. Het hele terrein -met een lengte van 3,5 kilometer en een breedte van 3 kilometer- wordt in beeld gebracht door 2.000 camera's. Iedere kandidaat zal ook zelf een draagbare camera met herlaadbare batterij bij zich hebben.

De klok rond op internet
De uitputtingsslag zal de klok rond uitgezonden worden op internet, met vertalingen in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Chinees en Arabisch. "De meesten onder jullie zullen wel 'Lost' gezien hebben, maar overleven in een tropisch klimaat is nog iets anders dan in de Siberische taiga. In de zomer kan het 35 graden worden, in de winter zelfs kouder dan -40 graden."

De kandidaten zullen op voorhand survivaltechnieken aangeleerd krijgen, maar daarna staan ze er alleen voor. "Vergeet niet dat dit een echt bos is, met gevaarlijke dieren en insecten. Wie hulp nodig heeft, moet er rekening mee houden dat de helikopter een half uur nodig heeft om ter plaatse te komen. Wie wil stoppen, kan ten allen tijde op zijn of haar 'paniekknop' drukken. Dan wordt die persoon opgepikt en verdwijnt hij uit de show."

De deelnemers krijgen ook messen om op jacht te gaan. In de zomer zullen ze genoeg voedsel moeten sprokkelen om de strenge wintermaanden door te komen. Via gaten in het ijs kan er dan wel nog altijd vis gevangen worden.

Naast de typische waaghalzen zouden ook al ondernemers, fotografen, juweliers en psychologen hun kandidatuur gesteld hebben. "Het klinkt misschien vreemd, maar gewone mensen zouden wel eens meer kans kunnen maken dan iemand die pakweg aan de kost komt als redder", stelt producer Nikolay Ginzburg. "Intuïtie wordt belangrijker dan instructies opvolgen."

"Geen dokters in programma"
"Ja, natuurlijk wordt het een extreem programma. Er zal bijvoorbeeld geen enkele dokter meedoen. Wie ziek wordt of gewond raakt, moet dus op de helikopter wachten. Hij of zij zal dan niet meer mogen terugkeren."

Volgens Pyatkovsky is er intussen al interesse uit vijf landen om het programma op tv uit te zenden.

15-12-2016 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Experiment eindigt voor Mathias alweer op de spoed

Experiment eindigt voor Mathias alweer op de spoed

http://oi65.tinypic.com/sceyk6.jpg

Kunnen vrouwen beter multitasken? Vanavond zoeken Mathias en Staf Coppens het uit, met de hulp van Dina Tersago, Heidi Van Tielen, Sam De Bruyn en Sven De Ridder. En voor Mathias eindigt een experiment opnieuw... op de dienst spoedgevallen.

Onlangs is er nog veel inkt over gevloeid: multitasken achter het stuur is levensgevaarlijk. Voor de wetenschap en op afgelegen terrein, zijn Dina, Heidi, Sam en Sven echter bereid de proef op de som te nemen.

De broers Coppens onderwerpen hen aan enkele rijtesten waarbij ze moeten multitasken om te ontdekken in hoeverre dit lukt en wat de gevolgen van dien zijn. En zo wordt meteen ook de kijkersvraag van Lesley opgelost: of vrouwen effectief beter kunnen multitasken dan mannen. Na de test geeft neuropsychiater Theo Compernolle tekst en uitleg.

De broers keken er reikhalzend naar uit: zelf een helikopter maken om er dan mee te proberen vliegen. Voor hun constructie krijgen ze tips van hun oudste broer Maarten Coppens, zelf een piloot. Wanneer het experiment eindelijk -letterlijk- van de grond lijkt te komen, loopt het echter grondig fout. Het gevolg: alweer een trip richting de spoedgevallendienst voor Mathias...

15-12-2016 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolly Parton haalt 9 miljoen dollar op voor slachtoffers van bosbranden

Dolly Parton haalt 9 miljoen dollar op voor slachtoffers van bosbranden

http://oi66.tinypic.com/2lb1jtk.jpg

Dolly Parton heeft deze week 9 miljoen dollar (8,45 miljoen euro) ingezameld tijdens een marathonuitzending op de Amerikaanse televisie. Het geld gaat naar de families die begin vorige maand hun huis verloren tijdens bosbranden in de staat Tennessee.

''Ik ben overweldigd door de vrijgevigheid van de mensen door het hele land die hebben gedoneerd en door mijn vrienden die hun tijd, talent en geld hebben gedoneerd'', zegt Dolly in een reactie op haar website. ''De reacties waren zo overweldigend dat we nog niet de kans hebben gehad om alle donaties te tellen.''

De countryzangeres verwacht dan ook dat het uiteindelijke bedrag hoger is dan de 9 miljoen dollar. De tv-uitzending wordt namelijk ook nog een paar keer herhaald. Tijdens de lange tv-uitzending traden meerdere countryzangers en -zangeressen op. Ook stonden de sterren mensen die wilden doneren telefonisch te woord. Onder anderen Paul Simon en Taylor Swift doneerden elk 100.000 dollar (93.000 euro).

De 70-jarige Dolly komt uit het gebied getroffen door de branden. Een enorm gebied werd verwoest door de vlammen. Meer dan 2500 huizen en gebouwen gingen verloren en veertien mensen kwamen om het leven. Met het ingezamelde geld krijgen getroffen families een half jaar lang 1000 dollar per maand om ze weer op weg te helpen.

15-12-2016 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belle Perez is de trotse mama van zoontje Ellia Wouter

Belle Perez is de trotse mama van zoontje Ellia Wouter

http://oi68.tinypic.com/dq2eye.jpg

De zangeres is vandaag bevallen van een flinke zoon Ellia Wouter, dat maakt Belle Perez (40) zelf bekend via Facebook. Om iets na 12 uur zette de mama een flinke jongen van 3,700 kg en 50 cm op de wereld.

Belle belooft via haar officiële fanpagina morgen foto's van haar eerste kindje met juwelenontwerper Wouter van der Horst.

Gisteren nog ciruleerde er een filmpje waarin een brandweerkorps de hoogzwangere Belle uit de bovenste verdieping van een brandend gebouw bevrijdde. Maar er was geen reden tot paniek: het was opgezet spel voor het VTM-programma 'Deze Is Voor Jou'.

Daarin worden bijzondere mensen verrast met een concert van hun favoriete artiest. Sarah schreef haar papa Peter, brandweerman bij het korps in Leisele, in. Hij is grote fan van Belle en zijn verbazing was dus groot wanneer hij de zangeres plots aantrof op zijn brancard.

In juni kondigde de zangeres aan dat ze zwanger was. Een dag later stapte de mama in spe in het huwelijksbootje met Wouter van der Horst. Belle was amper drie maanden met de pil gestopt toen ze ontdekte dat ze haar eerste kindje verwachtte.

15-12-2016 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broer verrast zus met optreden van Clouseau nadat hij haar nier kreeg

"Sinds ik haar nier kreeg, voel ik mij als herboren"

http://oi68.tinypic.com/244wojt.jpg

De eerste aflevering van 'Deze is voor jou', vanavond op VTM, toont een bijzondere verwantschap. Evi Berghmans (36) uit Ramsel stond een nier af aan haar broer Kurt (40). Dankzij haar kan Kurt bergen beklimmen. Om haar te bedanken trommelde hij Evi's favoriete groep Clouseau op voor een verrassingsoptreden.

Kurt was in 2003 op vakantie in Egypte toen hij moest gerepatrieerd worden met uitdrogingsverschijnselen. Tot 2009 maakte hij het redelijk goed, maar zijn nieren waren aangetast en zijn gezondheid ging bergafwaarts. "Een paar honderd meter stappen voelde aan als een marathon. Op een feest kon ik nooit langer dan een uur blijven."

In 2014 kreeg Kurt te horen dat een niertransplantatie noodzakelijk was. "Ik had eerder al gezegd dat ik mij kandidaat zou stellen als donor", zegt Evi. "Toen het eenmaal zo ver was, heb ik mijn belofte gehouden."

Tweede leven

Vijf maanden onderzoeken gingen aan de operatie vooraf om te testen of broer en zus een match hebben. De match was 98%. Op 23 februari 2015 zijn ze samen onder het mes gegaan. "Vlak na de operatie hebben we elkaar vastgepakt. Soms zijn er geen woorden nodig."

Kurts omgeving reageerde verrast hoezeer hij was opgefleurd en hoeveel energie de nieuwe nier hem gaf. "Al na enkele dagen voelde ik mij herboren." Het herstel van Evi duurde langer dan gedacht. "Ik heb nog een half jaar pijn geleden, maar ik zou het meteen weer doorstaan. Mijn broer heeft een tweede leven gekregen. Een orgaan doneren? Doe het! Je redt er een mens mee."

Onbetaalbaar

"Veel mensen vinden dat ik een groot offer breng, maar Kurt is mijn enige broer. Ik wil hem niet verliezen. Als kind maakten we eigenlijk nooit ruzie. We zijn nog dichter naar elkaar toe gegroeid. Nu hij weer kan sporten, hebben we een koersfiets gekocht. Elk weekend gaan we samen fietsen."

Nobelprijs

"Wat zij voor mij heeft gedaan is onbetaalbaar", zegt Kurt. "Zonder Evi had ik nog vijf jaar moeten wachten op een donor en zou ik drie keer per week naar de nierdialyse moeten. Om mijn dank uit te drukken had ik een hangertje laten maken in de vorm van een nier, maar ik zocht nog iets groters. Toen zag ik de oproep van VTM." Evi is Clouseau-fan van het eerste uur. "Ik ben met hun muziek opgegroeid. Ik heb alle cd's en ga geregeld naar concerten. Voor mij is het beste Vlaamse groep ooit. Ik had kaarten voor het optreden van Clouseau in Aarschot. Ik en mijn vriendinnen gingen die avond eerst iets eten in restaurant Harte Troef. Tot mijn verbazing kwamen daar plots Koen en Kris Wauters binnen. 'Tiens, zij komen hier ook eten', dacht ik. Wist ik veel dat dit op voorhand was geregeld door Kurt en onze familie. Ze kwamen aan onze tafel staan en hebben mijn lievelingsnummer 'Nobelprijs' met veel gevoel voor mij gebracht. Ik keek al op naar de broers Wauters, maar mijn bewondering voor hen is nog groter geworden."

Mont Ventoux

"Na de opnames bleven Koen en Kris nog even babbelen", zegt Kurt. "Koen had het over de Mont Ventoux. Evi en ik keken elkaar aan. We hebben weer iets nieuws om naar uit te kijken. Volgende zomer willen we samen de Ventoux beklimmen."

14-12-2016 om 23:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gigi Hadid is niet langer een blondje

Gigi Hadid is niet langer een blondje

http://oi68.tinypic.com/ot2kxy.jpg

Topmodel du moment Gigi Hadid is blondine af. De 21-jarige schone ruilde haar bekende blonde lokken in voor een bruine coupe. In de hippe wijk SoHo in New York debuteerde ze haar nieuwe look voor het eerst deze week. Wij zijn fan!

Tijdens de show van Victoria's Secret paradeerde Gigi nog over de catwalk met haar kenmerkende blonde kapsel, nu gaat ze net als haar zus Bella door het leven als brunette. En we moeten het toegeven, ook met deze coupe staat ze geweldig.

14-12-2016 om 23:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump heeft dan toch sterren voor gevonden die voor hem willen optreden

Trump heeft dan toch sterren voor gevonden die voor hem willen optreden

http://oi64.tinypic.com/2qtk9i1.jpg

Niet alleen tienerster Jackie Evancho lijkt uitverkoren te zijn om op te treden tijdens de inauguratie van Donald Trump als president van Amerika. Ook de Italiaanse tenor Andrea Bocelli komt langs, zeggen bronnen tegen TMZ.

Bocelli zou minstens een liedje komen zingen en misschien wel twee. Dat zou dan een duet met Jackie worden. De komst van Bocelli is nog niet officieel aangekondigd, in tegenstelling tot die van Jackie. De zestienjarige zangeres, bekend van America's Got Talent, gaat The Star-Spangled Banner vertolken, het volkslied van de Verenigde Staten.

In de afgelopen weken werd druk gespeculeerd welke sterren zich zouden laten overhalen om voor de nieuwe president te zingen. Het lijstje bevatte echter weinig namen omdat Trump niet erg populair is in Hollywood. Barack Obama wist vier jaar geleden nog Beyoncé en Kelly Clarkson te strikken.

14-12-2016 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.McConaughey: "Oppassen dat ik niet naast mijn schoenen begin te lopen"

McConaughey: "Oppassen dat ik niet naast mijn schoenen begin te lopen"

http://oi64.tinypic.com/2qmelbs.jpg

2016 is het jaar van Matthew McConaughey. De populariteit van de 47-jarige acteur is sinds zijn Oscaroverwinning voor 'Dallas Buyers Club' zó gestegen, dat hij er gewoon de filmrollen kan uitpikken die hij écht wil doen. Zoals de stem inspreken van koala en theaterdirecteur Buster in de animatiefilm 'Sing'. "Ik moet soms oppassen dat ik niet naast mijn schoenen begin te lopen", lacht hij.

Matthew McConaug-wie? De koning van de romcom was in Hollywood jarenlang het middelpunt van spot, maar nu heeft de acteur al lang geen introductie meer nodig. En zijn carrière ging dan wel bijna 20 jaar lang onopgemerkt voorbij, toch had hij aan werk geen gebrek. Maar tot zijn grote ergernis kreeg hij keer op keer dezelfde melige rollen aangeboden: ofwel als love interest van de girl next door, ofwel als sexy spierbundel die in elke scène zijn shirt uitdoet.

Tot hij drie jaar geleden een hallucinante transformatie onderging voor 'Dallas Buyers Club'. Hij viel liefst 21 kilo af voor de rol van de graatmagere aidspatiënt Ron Woodroof, en door zijn extreme dieet kreeg hij zelfs even last van zijn ogen. De leden van de Academy waren zo onder de indruk van zijn acteerprestatie dat ze hem een Oscar gaven.

En plots stonden de studiobonzen allemaal aan de deur om hem de ene serieuze rol na de andere aan te bieden. Matthew was ook de man die 'the hum' introduceerde in 'The Wolf of Wall Street'. De scène met Leonardo DiCaprio en McConaughey op restaurant is legendarisch. "Mijn zelfvertrouwen heeft sindsdien een enorme boost gekregen en ik vertrouw nu nóg meer op mijn buikgevoel. Ik weet precies wat ik wil doen, en waarom ik het wil doen", zegt hij zelf. "Toch moet ik soms opletten dat ik niet naast mijn schoenen begin te lopen. Gelukkig houden mijn vrienden en familie me in de gaten."

Net ietsje cooler
Nu waagt Matthew zich aan de animatiefilm 'Sing', waarin hij z'n stem geeft aan de koala Buster Moon. Eerder deed hij al mee in 'Kubo en het magische harnas'. En dat allemaal dankzij z'n kinderen. "Ik kijk veel meer naar tekenfilms nu ik zelf kinderen heb, en ik wilde aan iets meewerken dat zij graag zouden zien. Thuis heb ik mezelf nu plots een stuk populairder gemaakt. Papa is dankzij 'Kubo' en 'Sing' nu net ietsje cooler", lacht hij. "Het was ook easy. Ik kon elke ochtend in mijn vuile kleren naar het werk, ik zat toch de hele dag in de opnamestudio. Veel kan er trouwens niet mislopen in zo'n hokje - hier en daar wat zingen, roepen en fluisteren - en als het niet goed zit dan doe je het gewoon opnieuw. Ik heb er immens van genoten. Ik ben 47 en heb al zo veel dramafilms gemaakt. Soms is het zó tof om weer eventjes als een 8-jarige te denken."

De Texaan blikte dit jaar liefst vier films in (naast 'Kubo en het magische harnas' en 'Sing' is hij ook te zien in 'Free State of Jones' en 'Gold'), maar zo'n drukke agenda betekent niet dat hij zijn gezin minder ziet. Zijn vrouw Camila en hun drie kinderen reizen altijd met hem mee wanneer hij naar het buitenland moet. "Ons gezin houdt er een niet-alledaags leven op na. We beseffen allemaal dat we het thuis goed hebben en we ons nergens zorgen over moeten maken. Ook als we op vakantie gaan, nemen we de kinderen mee naar exotische bestemmingen, zoals Thailand. Hun paspoorten staan al boordevol stempels van verre landen. Ze maken veel nieuwe dingen mee, leren elke dag iets bij en ontmoeten wereldwijd een heleboel interessante mensen in allerlei verschillende kleuren, vormen en talen. Elke reis is een avontuur voor hen."

Kwieke mama
Omdat het gezin McConaughey zo vaak reist, genieten ze des te meer van qualitytime wanneer ze wél thuis zijn. "De perfecte date met mijn vrouw? Gezellig thuisblijven en samen koken. We gaan maar één keer om de drie maanden op restaurant omdat we de beste avonden in onze eigen keuken doorbrengen. De keuken is de belangrijkste plek in ons huis." Maar McConaughey zou geen echte Texaan zijn als hij niet van barbecueën hield. "Er gaat niets boven een dikke lap ribeye-steak en een goed glas Italiaanse rode wijn. Op vrijdagavond grillen en eten we buiten. De kinderen vinden het geweldig, want dan mogen ze de hele avond opblijven en buiten spelen. (lacht)"

Zijn familie - onder wie zijn kwieke mama van 84 - is het allerbelangrijkste in zijn leven. De Hollywoodster mag dan al een eind in de 40 zijn, mama Kay heeft nog steeds een dikke vinger in de pap. "Het maakt niet uit wat ze zegt of doet, zij is de koningin. Ma krijgt altijd wat ze vraagt." Bovendien is ze ook haar wilde haren nog lang niet kwijt. Zo zette ze met Thanksgiving stevig de bloemetjes buiten. "Ma ging een uur na ons naar bed, maar ze was wel een uur voor iedereen weer wakker. Ik weet niet hoe ze het doet, want we hadden die avond serieus doorgefeest."

Grote held
Volgens McConaughey waren zijn ouders niet echt streng, maar vonden ze het wel belangrijk dat de weinige regels die ze in huis hadden te allen tijde werden gerespecteerd. "Mijn ouders hebben ons nooit gepusht, maar ze vonden het wel belangrijk dat mijn broers en ik harde werkers waren. Hun enige wens was dat we allemaal zouden uitgroeien tot fatsoenlijke en respectvolle jongemannen die zich netjes zouden gedragen zodra we het nest verlieten. Dat is precies wat Camila en ik voor onze kinderen willen. We zouden hen nooit pushen om iets te doen waar ze helemaal geen zin in hebben. Dat werkt toch niet."

McConaughey hoopt dat zijn kinderen hem op een dag als hun held zullen beschouwen, maar zijn eigen held is al van kinds af zijn grote broer Pat. Hij glundert wanneer hij over hem vertelt. "Pat is zeven jaar ouder dan ik. Hij was in mijn ogen cooler dan James Dean. Ik werd als jong kereltje zowat elke dag op de bus gepest, tot mijn broer ooit de bus aan de kant heeft laten zetten om de pestkoppen hun vet te geven. Ze hebben me sindsdien geen enkele keer meer lastiggevallen! (lacht)"

14-12-2016 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lente van de comebacks op uw tv (en enkele nieuwigheden)

Lente van de comebacks op uw tv (en enkele nieuwigheden)

http://oi67.tinypic.com/16jnina.jpg

Met de terugkeer van 'De Drie Wijzen' en Chris Van den Durpel en z'n typetjes, wordt het de lente van de comebacks op uw tv. De drie grote zenders plannen succestitels weer in en vullen ze voorzichtig aan met nieuwe programma's. Eén en VTM vieren in januari maar heel even door, om dan al aan hun voorjaarsoffensief te beginnen. VIER start er pas in februari mee.

De langverwachte terugkeer van Firmin en co

Opvallende nieuwigheid in het nieuwe schema van VTM: de familiezender zet 'De Keuken van Sofie' en 'De Buurtpolitie' even aan de kant en pakt uit met Ligt er flan op de Mont Blanc?. De winterversie van 'Is er wifi in Tahiti?' wordt ook gepresenteerd door Niels Destadsbader. Op woensdag keren Kamiel Spiessens en Firmin terug in Allemaal Chris, een nieuwe typetjesshow van Chris Van den Durpel (foto). Na 'VTM Nieuws' en 'Familie' kiest de zender voor een mix van succesvolle en vertrouwde programma's.

Op maandag is er weer Liefde voor Muziek, deze keer met onder anderen Clouseau, Bart Peeters en Natalia. Op dinsdag en donderdag komt er een nieuw seizoen van Mijn Pop-uprestaurant!, aan elkaar gepraat door Evi Hanssen. Op vrijdagavond gaat VTM eerst op zoek naar The Band in de jongensversie van 'K3 Zoekt K3'. Daarna volgt een nieuwe reeks van The Voice Kids.

De zender pakt ook uit met een nieuw seizoen van Kroongetuigen en De Zonen van Van As. Op dinsdag zijn er nieuwe afleveringen van Alloo Bij... met onder anderen Christoff, Goedele en Jan Jambon. En er is de docuserie van Koen Wauters rond het afscheid van Tom Boonen. Ook met de fictiereeks Amigo's - waarin Johny Voners, Kürt Rogiers en Sandrine André meespelen, wil vtm het publiek bedienen.

Vooral straf najaar verderzetten

Eén blijft dé Vlaamse zender met het miljoenenpubliek. Denk maar aan 'Sorry voor Alles', 'Als de dijken breken' en 'Spoed 24/7'. Aan de Reyerslaan willen ze dat succes na nieuwjaar verderzetten, met onder anderen Kobe Ilsen en Danira Boukhriss Terkessidis (foto) als jong tv-geweld. De zender morrelt uiteraard niet aan het betonblok 'Dagelijkse kost', 'Blokken', 'Journaal', 'Iedereen Beroemd' en 'Thuis'.

In de late avond mag Lieven Van Gils weer uitpakken met zijn dagelijkse talkshow Van Gils & Gasten. Vanaf 9 januari brengt Eén Kroonprinsen, over vier jonge veldrijders - onder wie Wout Van Aert - die strijden om de troon in hun sport. Op maandag wordt 'Als de dijken breken' opgevolgd door De Klas, met lesgevers Danira Boukhriss en Otto-Jan Ham. Op woensdag komt na 'De Fiscus' eerst het nieuwe Wonen.TV met Marcel Vanthilt, gevolgd door een nieuwe reeks Over Eten met Danira en Kobe Ilsen. Ook Pano keert terug. 'De Allesweter' wordt op donderdag opgevolgd door Mag ik u kussen? met Bart Peeters. Eén pakt ook uit met een docusportreeks over de Etixx-Quick.Step-ploeg met onder anderen Tom Boonen.

Zondagavond blijft een speerpunt voor de zender. Na 'Kalmte Kan U Redden' lanceert Eén het iconische De Drie Wijzen met gastheer Kobe Ilsen. De prestigereeks op zondag is Beau Séjour. Later in het voorjaar mag Jeroen Meus weer op wereldreis in Goed Volk en is er op zondagavond weer Kuifje Tom in Reizen Waes. Het derde seizoen van 'Eigen Kweek' zal nog niet meteen worden uitgezonden.

Uitpakken met 'De Mol' en 'Chaussée d'Amour'

Wat 'De Slimste Mens ter Wereld' dit najaar voor VIER betekent, moet De Mol volgende lente opnieuw doen: de kleinste van de drie grote zenders op koers houden. VIER bouwt ook in het voorjaar zijn schema gestaag verder uit met programma's die hun waarde hebben bewezen, aangevuld met een paar nieuwe titels. 'De Mol' moet dé publiekstrekker van VIER worden. Na een haast legendarische comeback dit jaar, komt er uiteraard een vervolg. Gilles Van Bouwel bleek de geniale saboteur in het programma dat na 13 jaar tv-slaap succesvol werd geüpdatet, en met Gilles De Coster werd een prima vervanger gevonden voor Michiel Devlieger.

Chaussée d'Amour, de wat aangebrande dramareeks met een rauw randje, moet dan weer 'Callboys' doen vergeten. Ook nieuw is de datingshow Hotel Römantiek, over liefde tussen bejaarden. Het humoristische Auwch deed het in het voorjaar erg goed en krijgt dus een vervolg. Mogelijk wordt de reeks opnieuw gekoppeld aan 'De Mol'. In het lenteschema is ook plaats voor nieuwe reeksen van 't Is gebeurd, het fijne rariteitenkabinet The Sky Is The Limit met heel wat nieuwe miljonairs, en het hardedealsprogramma Stukken van Mensen met Evy Gruyaert.

Voor 'Kroost' en 'Karen & De Coster' is er geen vervolg voorzien. Later in het voorjaar pakt de zender ook nog uit met Het Zijn Net Mensen, Topdokters en Jani Gaat. Wellicht komt daar ook het nieuwe programma Job Interview bij.

14-12-2016 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Kristel werkt nu drie keer zo hard als ervoor"

http://oi64.tinypic.com/2s94wmw.jpg

De feestdagen bezorgen Gene Thomas (44) een dubbel gevoel. Enerzijds is hij dol op de gezelligheid, anderzijds wordt hij geconfronteerd met het gemis van zijn vader. Gelukkig vindt hij steun bij zijn gezin, al heeft zijn vrouw Kristel het niet minder druk nu ze niet meer zingt bij K3.

Kristel vertelde eerder dit jaar dat ze het niet breed had tijdens haar jeugd. Gene groeide op in een 'gemiddelde' familie, zegt hij in Story. "Mama was huisvrouw, papa had zijn eigen bedrijf in ramen en deuren. Hij werkte heel hard, waardoor we ons een mooi huis en een toffe wagen konden veroorloven. We hebben altijd goed geleefd. Nadat papa op mijn vijftiende stierf aan longkanker, moesten we het wel met minder stellen." De vader van Gene is nog steeds aanwezig in het leven van de zanger. "In gedachten praat ik nog elke dag met hem. En ik draag een ketting met zijn ring, daardoor heb ik het gevoel dat hij nog steeds bij me is. (stilte) Zo'n gemis slijt niet, maar ik kan het dan ook heel moeilijk loslaten. En hoe ouder ik word, hoe meer ik eronder lijd. De eindejaarsperiode is extra zwaar."

Ook Kristel verloor haar papa aan kanker. Maakt dat hun relatie sterker? "We weten in elk geval allebei wat het is om een dierbare te verliezen. Kristel en ik kunnen gelukkig heel open over onze emoties praten. Als er iets op ons hart ligt, moet dat er meteen uit. Ik denk dat dat een van de sterktes is van onze relatie. Daarnaast delen we ook een heleboel interesses en voorkeuren. Niet onbelangrijk, want extremen werken niet in een relatie. Maar Kristel maakt me intussen al zestien jaar gelukkig. Zij is zowel vanbinnen als vanbuiten een ontzettend mooie vrouw."

Al heeft Kristel het nu ze manager is van K3 niet minder druk dan toen ze zelf nog een K3-tje was. "We hebben allebei onregelmatige uren, maar de momenten waarop we samen zijn, beleven we des te intenser. Al zijn die inderdaad best schaars: als manager van K3 werkt Kristel nog drie keer zo hard als voordien."

14-12-2016 om 11:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
13-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als Disney het verzon, geen kat die het geloofde

Als Disney het verzon, geen kat die het geloofde

http://oi63.tinypic.com/209k2fp.jpg

Heroïneverslaafde, dakloze dief wordt dankzij de liefde voor een gewond katje miljonair. Mocht Disney het verzinnen, je gelooft het niet. En toch is dat het waargebeurde levensverhaal van de Brit James Bowen. Zes boeken schreef hij al over zijn leven en het werden stuk voor stuk bestsellers. Het eerste, 'A Street Cat Named Bob', is nu verfilmd en komt op 21 december bij ons in de zalen.

James Bowen is achttien wanneer hij in 1997 uit Australië, waar hij met zijn moeder woonde, terugkeert naar zijn geboortegrond Engeland. De jonge goth - zwarte kleren, bleek vel, zwaar gemoed - trekt in bij zijn zus, krijgt ruzie met zijn schoonbroer en belandt op de straten van Londen. Een ellendig leven, zeker als je ADHD hebt en manisch depressief bent. Troost vindt hij in heroïne, wat zijn leven natuurlijk alleen maar ellendiger maakt. Bowen gaat stelen, vooral in Marks & Spencer, en verkoopt de spullen om drugs te scoren. Tot hij wordt gearresteerd. Hij wordt niet opgesloten, maar moet een ontwenningscursus volgen. Hij krijgt, na tien jaar dakloosheid, ook een appartement toegewezen. De heroïne vervangt hij door methadon, het stelen door gitaarspelen op straat.

Bestseller

Op een avond zit er een rosse kat te janken aan de deur van zijn appartement. Bowen neemt de kater in huis, noemt hem Bob - naar Killer Bob uit de tv-serie 'Twin Peaks' - en neemt de poes ook mee als hij bij Covent Garden en Picadilly Circus gaat busken. Met Bob erbij ligt er niet alleen meer geld in de pet van Bowen, de zorg voor het beest geeft zijn leven ook richting. Hij raakt zelfs van de methadon af. Filmpjes van het aandoenlijke duo - Bob zit meestal op Bowens schouder - verschijnen nu op YouTube. Toeristen willen met het stel op de foto, Bob heeft zelfs geleerd om hen high fives te geven. In Londen kent bijna iedereen de twee nu.

En daarom staat er plots een literair agent voor de deur van de ex-dakloze. Of hij van zijn levensverhaal geen boek wil maken? Ja dus.

13-12-2016 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk Astrid en Bram: "1.500 euro per nacht"

Huwelijk Astrid en Bram: "1.500 euro per nacht"

http://oi67.tinypic.com/2ykgx80.jpg

Vorige week stapte Astrid Nuyens (33) in alle stilte in het huwelijk met haar vriend Bram Coppens (36). De locatie was een luxeresort in de Caraïben. Dag Allemaal rekende het prijskaartje uit: 1.500 euro per nacht.

Het Amanyara-resort is geen onbekende bij de sterren. De omgeving van het hotel is werelderfgoed: een azuurblauwe zee en ongerepte natuur met kilometerlange riffen. Bruce Willis is er vaste klant, Dries Mertens ging er op huwelijkreis met zijn Katrin en ook Jennifer Garner en Ben Affleck zijn er getrouwd. Al hopen we dat Astrid meer geluk heeft dan dat koppel.

Zo'n luxe brengt natuurlijk ook een serieus prijskaartje met zich mee. Voor één nacht met ontbijt betaal je bij Amanyara al snel 1.500 euro, en het koppel verbleef er tien nachten. Hotelkosten alleen kwamen dus uit op zo'n 15.000 euro. Natuurlijk waren er verder niet zo veel andere kosten; Bram en Astrid hadden geen gasten uitgenodigd. "Later doen we wel iets groters in België", klikt het. "Een bruiloft in meerdere afleveringen."

13-12-2016 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook dag 13 van 's werelds meest sexy adventskalender wil je niet gemist hebben

Ook dag 13 van 's werelds meest sexy adventskalender wil je niet gemist hebben

http://oi68.tinypic.com/s5adev.jpg

Dag 13 alweer van de intussen wereldvermaarde, sexy adventskalender van LOVE Magazine. Aan de beurt is het 25-jarige Portugese Victoria's Secrets model Sara Sampaio. Haar sensuele danskunsten - op de tonen van This is what you came for (Calvin Harris en Rihanna) - worden stijlvol in beeld gebracht door regisseur Hype Williams, bijgestaan door styliste Lysa Cooper.

Het is een feestelijke aftelling naar Kerstmis, die liefdesclips van LOVE Magazine. De vorige twaalf dagen waren al goed voor 35 miljoen views. De teaser in november - ook al geregisseerd door Hype Williams - vergaarde in een etmaal 1,2 miljoen views. Om maar te zeggen: hier is een publiek voor.

Over het Kanaal kunnen ze er alvast niet genoeg van krijgen. En al zeker niet van deze sensationele Sara Sampaio, wier uitdagende moves aardig combineren met haar sexy badpak. Een beetje welgekomen kerstwarmte waait zomaar de huiskamer binnen!

Het is plezierig en spannend uitkijken naar de komende dagen. De modellen van de vorige dagen vind je in de link hieronder.

13-12-2016 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stan Van Samang wordt vader: "Wij verwachten een klein Van Samangske"

Stan Van Samang wordt vader: "Wij verwachten een klein Van Samangske"

http://oi63.tinypic.com/sepoa0.jpg

Stan Van Samang (37) en zijn vriendin Barbara (31) ­verwachten hun eerste kind. De zanger bevestigt het nieuws, maar benadrukt dat de zwangerschap nog erg pril is. Dat de kleine Van Samang ontzettend welkom is, spreekt voor zich. "Ik heb twee petekindjes, dus ik heb al wat kunnen oefenen. Ik denk dat ik een goede papa zal zijn."

Net voor zijn Sportpaleis-­concerten verklapte Stan nog dat hij volop in de verbouwingen zit. Nu weten we dat in die plannen al zeker één kinderkamer is opgenomen. Rond de start van de festivalzomer breidt de familie-Van ­Samang uit: na dertien jaar samen huppelt er weldra een nakomeling rond in Wijgmaal. "Ik wil nog een beetje voorzichtig zijn", klinkt het. "Want alles is nog pril. Maar in ons geval is zulk nieuws moeilijk stil te houden."

13-12-2016 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'La La Land' sleept meeste nominaties Golden Globes in de wacht

'La La Land' sleept meeste nominaties Golden Globes in de wacht

http://oi66.tinypic.com/o9lidl.jpg

De muzikale romance 'La La Land', een ode aan Los Angeles, is met zeven nominaties, waaronder die voor beste film, de favoriet voor de Golden Globes. Vandaag werden de nominaties voor de Globes, de prijzen toegekend door de buitenlandse filmpers, bekendgemaakt. Er worden traditioneel Globes toegekend voor films én tv-reeksen. Het filmgedeelte wordt dan weer opgesplitst in "drama" en "musical/komedie". Op 8 januari worden in Beverly Hills de winnaars bekendgemaakt.

Voor het beste drama komen onder andere 'Manchester by the Sea' (vijf nominaties in totaal) en de indie-film 'Moonlight' (zes) in aanmerking. De andere nominaties zijn voor 'Hacksaw Ridge' van Mel Gibson, 'Hell or High Water' en 'Lion'.

Als beste komedie krijgt 'La La Land' concurrentie van de biografie 'Florence Foster Jenkins' met Meryl Streep als van alle talent gespeende operazangeres. De andere kanshebbers zijn 'Deadpool', 'Sing Street' en '20th century women'. Voor de op haar huid geschreven rol werd Streep uiteraard genomineerd. Maar ook Annette Benning ('20th Century Women') en Emma Stone ('La La Land') zijn hier in de running.

De verontwaarding verleden jaar over het niet-selecteren van Afro-Amerikaanse of andere niet-blanke acteurs voor de Oscars heeft er dan weer voor gezorgd dat van de weeromstuit dit jaar voor de Globes 7 van de 30 acteursnominaties naar "colored people' zijn gegaan.

In de categorie Foreign Language zijn onze buren aan het feest, met een Duitse nominatie voor 'Toni Erdmann' en twee Franse, voor 'Elle' van de Nederlander Paul Verhoeven en, 'Divines' van Houda Benyamina. De andere twee films zijn 'The Salesman' van Asghar Farhadi (Iran) en het Chileense 'Neruda'.

'La La Land' is een musical over een jazzpianist en een actrice. Niet alleen hoofdrolspelers Ryan Gosling en Emma Stone maken kans op een beeldje, ook regisseur Damien Chazelle is genomineerd.

'Moonlight' is een drama over een donkere tiener die opgroeit in een achterstandswijk in Miami. Regisseur Barry Jenkins is zowel genomineerd voor beste regie als beste scenario. Acteur Mahershala Ali, bekend van hitseries 'House of Cards' en "Luke Cage", is genomineerd voor beste bijrol in een dramafilm.

Verrassing voorts bij de nominaties voor de animatiefilm: daar werd 'Finding Dory', ondanks het enorme succes aan de kassa, niet in de lijst opgevist.

'Game of Thrones' doet weer mee in de strijd om beste dramatische tv-reeks. Concurrenten zijn 'Westworld', 'Stranger Things', 'This is Us' en 'The Crown'.

13-12-2016 om 09:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bel doet het niet, hek kan niet op slot en bewaker kan niets zien: beveiliging kasteel Laken is lachertje

Bel doet het niet, hek kan niet op slot en bewaker kan niets zien: beveiliging kasteel Laken is lachertje

http://oi67.tinypic.com/iyd4c7.jpg

Een kapotte bel, een verblinde nachtwaker en een duwtje tegen de poort. Meer heeft een gestoorde man niet nodig gehad om het domein van het kasteel van Laken binnen te dringen. Leden van het Veiligheidsdetachement hebben om dringende aanpassingen gevraagd. "Ook elders moet de regering met spoed de veiligheid verbeteren", luidt het bij ACOD.

Begin oktober 2015. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is op bezoek in ons land en dat gebeurt niet zonder slag of stoot. Letterlijk. De Turkse en Belgische veiligheidsmensen gaan niet alleen verbaal met elkaar in de clinch, het komt zelfs tot een elleboogstoot en een tackle. Na een bezoek aan koning Filip, op het kasteel van Laken, beschadigt de autocolonne van Erdogan ook de voet die het hek aan de grond moet vastzetten. Een reparatie blijft achterwege. Met alle gevolgen vandien, blijkt uit getuigenissen van goed ingelichte bronnen

Zo trekt twee maanden later een psychisch gestoorde man naar het kasteel. Hij wil de koning spreken. Beleefd belt hij aan, maar een reactie blijft uit. Daarom belt hij nog een tweede keer aan. Ook nu zonder resultaat. Geen wonder, zo blijkt: de bel is stuk. Van ongeduld duwt hij dan maar tegen het hek, dat tot zijn verbazing vlotjes openzwaait. In geen tijd huppelt hij het domein in. De bewaking van dienst ziet hem niet, omdat autolichten weerkaatsen op het glas van het wachtlokaal en er buiten onvoldoende verlichting is voorzien. Bovendien zit hij achter te hoog opgestelde beeldschermen. Even later wordt de gestoorde man toch nog opgemerkt en verwijderd.

Bizar

"Na dit bizarre, maar ernstige incident hebben de leden van het Veiligheidsdetachement bij de Koninklijke Paleizen (VDKP) gevraagd om o.a. de bel te herstellen, schijnwerpers te plaatsen, het wachtlokaal aan te passen en het erehek te onderhouden", zegt Kamerlid Nawal Ben Hamou (PS), die de zaak van nabij volgt en er de premier onlangs over interpelleerde. Charles Michel laat weten dat de regering "kennis heeft genomen van de bekommernissen" en alles heeft laten evalueren. "Het deel van de studie over de infrastructuur is naar het koninklijk paleis gestuurd", zegt hij.

Maatregelen

Dat bevestigt het paleis. "Er zijn maatregelen voorgesteld", aldus woordvoerster Rafike Yilmaz.  

Volgens ACOD-afgevaardigde Marc Duplessis zijn echter nog niet alle werken uitgevoerd. "De bewaking van de koning verloopt prima, maar extra middelen zijn nog nodig. Net als extra mankracht", zegt hij. "Het wordt dringend tijd dat de regering zich ook op andere plaatsen gaat bezighouden met de infrastructuur, zodat de politiemensen correct en in alle veiligheid kunnen werken. Denk maar onder meer aan de brandincidenten die er zijn geweest in de kazerne in Etterbeek, ondanks veiligheidsaanbevelingen."

12-12-2016 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond starten finaleweken 'Slimste Mens': "Hier moet iemand naar kijken die gestudeerd heeft, zei ik tegen verpleegster"

Vanavond starten finaleweken 'Slimste Mens': "Hier moet iemand naar kijken die gestudeerd heeft, zei ik tegen verpleegster"

http://oi63.tinypic.com/imm2rd.jpg

Vanavond beginnen de finaleweken van de 'Slimste Mens'. Geluksvogel van dienst is Joris Hessels, die aan twee deelnames voldoende had om de handschoen op te nemen tegen de beste negen kandidaten. Zijn tegenstanders heten Jan Jaap van der Wal en Louis Talpe, die als 'lucky loser' opgevist wordt.

Als voorsmaakje ziet u hier alvast een fragment waarin jurylid Marc-Marie Huijbregts in geuren en kleuren uitlegt hoe tijdens een improvisatieopdracht "een pin in zijn pols terechtkwam". "Ik zei tegen de verpleegster dat een arts er moest naar kijken, iemand die gestudeerd heeft", klinkt het.

Zonder al te grote ongelukken stevenen we op een vrouwelijk onderonsje af. Olga Leyers en Eva De Roo staken er immers met kop en schouders bovenuit. Enkel Gilles Van Bouwel kan stoorzender spelen. Op 22 december kennen we 'De Slimste Mens ter Wereld 2016'.

12-12-2016 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Looy: "Elke avond als je het licht uitdoet, ben je een dag ouder. Daar worstel ik verschrikkelijk mee"

Erik Van Looy: "Elke avond als je het licht uitdoet, ben je een dag ouder. Daar worstel ik verschrikkelijk mee"

http://oi63.tinypic.com/awt1mt.jpg

Morgenavond is Erik Van Looy te gast in Het huis. "Ik ben hier graag, ik wil hier eigenlijk niet weg", zegt hij, terwijl hij naar de boomhut stapt om zijn passage in Het huis af te ronden. En ja, het is een opmerkelijk en bewogen bezoek van en voor Erik Van Looy: de confrontatie met zijn broer, met zijn voetbalhelden, met de bos-cinema... Hij valt een etmaal lang van de ene verbazing in de andere.

De slimste quizmaster ter wereld heeft zich nochtans voorgenomen om 'met de handrem op' naar Het huis te komen, maar wat volgt is een bijzonder openhartige en zelfs breekbare Van Looy. Hij praat ongedwongen over zijn ambitie die hem dwars zit, over zijn ouders, over zijn eeuwige nostalgie. Het leven is een strijd, voor Van Looy nog veel meer dan voor elke andere sterveling.

"Toen mijn zoon geboren werd, dacht ik: fantastisch, maar ooit wordt hij ouder." Elke avond als je het licht uitdoet, ben je een dag ouder, daar worstel ik verschrikkelijk mee."

12-12-2016 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarzegster waarschuwde John Lennon: "Je zal doodgeschoten worden op een eiland"

Waarzegster waarschuwde John Lennon: "Je zal doodgeschoten worden op een eiland"

http://oi68.tinypic.com/9g8ys3.jpg

Elf jaar voordat John Lennon op 8 december in 1980 in New York werd doodgeschoten door Mark Chapman, kreeg hij een waarschuwing van een Griekse waarzegster. Toen Lennon met zijn vrouw Yoko Ono in 1969 op vakantie was in Griekenland, was het koppel zo geschrokken door de waarschuwing dat ze een trip langs de Griekse eilanden, die ze samen met zanger Donovan hadden gepand, afzegden. Lennon werd doodgeschoten op de stoep voor zijn appartement in de Dakota Building tegenover Central Park in Manhattan. Manhattan is een eiland.

Het is de Griekse filmmaker Nico Mastorakis die de onthulling nu doet. Die verkoopt een drie minuten lange stomme film van Lennon en Ono die door de straten van Athene wandelen. Mastorakis vond de film terug toen hij zijn huis opruimde.

In de krant Sunday Times verklaart hij: "John en Yoko dachten dat John op een Grieks eiland zou doodgeschoten worden".

In 2000 sprak Yoko Ono nog met Mastorakis over de voorspelling. Ze zei toen dat ze destijd gelijk hadden voorzichtig te zijn, maar dat ze dat "op de verkeerde manier" hadden gedaan. "Ik geloof dat sommige mensen de gave hebben voorspellingen te doen. In ons geval zei de waarzegster dat John op een eiland zou doodgeschoten worden. We sloegen haar woorden niet in de wind, maar onze voorzichtigheid bleef beperkt tot het schrappen van onze boottrip langs de Griekse eilanden", zei ze toen. De videobeelden worden donderdag geveild in Londen.

12-12-2016 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kanye West herneemt tournee in januari"

"Kanye West herneemt tournee in januari"

http://oi63.tinypic.com/2zgzypu.jpg

Kanye West pakt volgende maand zijn Saint Pablo-tour weer op. Dat meldt de entertainmentsite X17.

''Kanye wil zijn belofte nakomen aan zijn fans. Alhoewel mensen hun geld terug hebben gekregen, denkt Kanye dat het belangrijk is om zijn fans nog een kans te geven om de show te zien. En eerlijk gezegd wil hij de wereld laten zien dat hij gezond is en dat hij terug is. Kanye gaat voorlopig niet weg'', vertelt een insider.

De tournee, die in het teken stond van zijn nieuwe album The Life of Pablo, begon in augustus. Kanye had nog ruim twintig concerten voor de boeg toen hij vorige maand in het ziekenhuis werd opgenomen. De rapper zou aan uitputting, uitdroging en een tijdelijke psychose hebben geleden.

11-12-2016 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon en Ozzy Osbourne willen opnieuw trouwen

Sharon en Ozzy Osbourne willen opnieuw trouwen

http://oi68.tinypic.com/13zzy49.jpg

Alles lijkt weer koek en ei tussen Sharon en Ozzy Osbourne. Na een turbulente periode waarin hun relatie op springen stond, wil het stel nu hun huwelijksgeloften hernieuwen, zo meldt The Mirror.

In mei werd duidelijk dat het huwelijk van de Osbournes wankelde toen naar buiten kwam dat Ozzy een affaire had met kapster Michelle Pugh. Het stel ging vervolgens tijdelijk uit elkaar maar inmiddels hebben de twee elkaar weer gevonden.  

"Ozzy heeft mij gevraagd om onze huwelijksgeloften te hernieuwen en dat wil ik", aldus Sharon tegenover de krant. "Ik ben blij en om eerlijk te zijn: dat is alles wat ik wil voor kerst dit jaar."  

Sharon (64) en Ozzy (68) hernieuwden hun geloften al eens eerder. Dat gebeurde op oudejaarsavond 2002 tijdens een uitbundige ceremonie waar onder meer Justin Timberlake en Chris Rock getuige van waren. De Osbournes zijn sinds 4 juli 1982 getrouwd.  

11-12-2016 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe model van het jaar Gigi Hadid zo veel gewicht verloor

Hoe model van het jaar Gigi Hadid zo veel gewicht verloor

http://oi64.tinypic.com/24nnw1w.jpg

Toen Gigi Hadid, zopas verkozen tot model van het jaar, begin december over de catwalk van Victoria's Secret flaneerde, vielen heel wat monden open van verbazing. Weg waren de wat vollere vormen die het model typeerden; Gigi was heel wat kilo's afgevallen. En de reden daarvoor is niet wat je denkt.

De castingdirecteur van Tommy Hilfiger liet begin dit jaar nog uitschijnen dat hij eigenlijk niet zo blij was met Gigi als model, omdat ze niet paste bij de andere modellen in zijn show. Lees: niet dun genoeg. Maar op de Victoria's Secret Runway Show was er van haar vormen weinig meer te bespeuren. Een strikt dieet en veel sporten, werd meteen gedacht. Maar volgens Gigi is er meer aan de hand.

Het model maakte nu bekend dat ze lijdt aan de ziekte van Hashimoto, een auto-immuunziekte waarbij de schildklier chronisch ontstoken is. Daardoor is die minder actief dan normaal, met moeheid, gewichtstoename, constipatie, droge huid en zelfs depressies als resultaat. En de medicatie die het model neemt om het probleem te compenseren, heeft een merkbaar effect op haar lichaam. "Mijn metabolisme is het laatste jaar enorm veranderd", vertelde ze aan Elle. "Ik ben er veel gewicht door kwijtgeraakt. Voor Victoria's Secret wilde ik echt niet meer afvallen, integendeel. Het was moeilijk om wat meer spiermassa te kweken waar ik dat wilde."

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het model niet regelmatig in de fitness staat. Ze sport intensief, en vooral boksen is haar favoriete bezigheid. "Sporten is voor mij niet alleen een fysieke activiteit, maar vooral een mentale. Het is het enige moment waarop het stil wordt in mijn hoofd."

11-12-2016 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bill Cosby hoopt op deal om cel te vermijden"

"Bill Cosby hoopt op deal om cel te vermijden"

http://oi66.tinypic.com/34t1yzp.jpg

Bill Cosby heeft zijn advocaten opdracht gegeven uit te zoeken of er een deal te sluiten is in de rechtszaak tegen hem. De comedian wordt ervan verdacht vrouwen seksueel te hebben misbruikt. Volgens Page Six wil Cosby voorkomen dat hij de cel in moet.

Cosby moet zich bij de rechter verantwoorden voor seksueel misbruik van één vrouw en het heeft er alle schijn van dat hij die zaak gaat verliezen. Vooral ook omdat er meer vrouwen zijn die zeggen dat ze door hem zijn verkracht. In zijn naaste omgeving is er niemand die nog denkt dat Cosby de rechtszaak winnend kan afsluiten. De familie hoopt met een deal te voorkomen dat Cosby achter de tralies verdwijnt. Hij zou dat gezien zijn leeftijd en zijn gezondheid niet aankunnen.    

11-12-2016 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan vereerd om "zo'n prestigieuze prijs te mogen ontvangen"

Bob Dylan vereerd om "zo'n prestigieuze prijs te mogen ontvangen"

http://oi68.tinypic.com/2n666g8.jpg

Bob Dylan, de winnaar van de Nobelprijs Literatuur, voelt zich "vereerd" met de erkenning. Dat liet hij zaterdag weten in een boodschap die werd voorgelezen door de Amerikaanse ambassadrice in Zweden tijdens de uitreikingsceremonie, want zelf reisde hij niet af naar Oslo om zijn prijs in ontvangst te nemen.

"Als iemand me had gezegd dat ik ook maar de minste kans maakte om de Nobelprijs te winnen, zou ik gedacht hebben dat die kans even groot was als op de maan zijn", schreef Dylan, die als eerste liedjesschrijver de prijs ontvangt.

Het is de eerste keer dat de zanger de Zweedse Academie officieel bedankt voor de erkenning, die velen met haar keuze verraste.

"Niet een keer heb ik de tijd gehad om me af te vragen of mijn liedjes literatuur zijn", zo zei Dylan, die benadrukte de woorden niet te vinden om de eer te beschrijven om zijn naam te zien prijken tussen eerdere winnaars als Rudyard Kipling, Albert Camus of Hemingway.

Over de afwezigheid van Dylan bij de ceremonie is al heel wat inkt gevloeid. Zelf liet hij weten "andere verplichtingen" te hebben.

De zangeres Patti Smith bracht haar versie van Dylans nummer 'A Hard Rain's A-Gonna Fall', waarvan ze een stuk moest hernemen omdat ze de draad verloor. "Het spijt me, kunnen we dat opnieuw doen? Mijn excuses, ik ben zo nerveus", aldus een verlegen Smith, die vervolgens een bemoedigend applaus kreeg van het publiek.

11-12-2016 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Het échte talent van deze show": An Lemmens pakt uit met diep decolleté

"Het échte talent van deze show": An Lemmens pakt uit met diep decolleté

http://oi64.tinypic.com/venig7.jpg

Opmerkelijke verschijning in 'Belgium's Got Talent': An Lemmens, die de focus wel heel nadrukkelijk op haar decolleté wist te leggen. Op Twitter kreeg het jurylid voornamelijk lovende commentaar over haar gewaagde kledingkeuze. "Dat is het echte talent van deze show", klonk het onder meer. Al waren er ook twee vermetelen die er de term 'aluminiumfolie' op plakten.

10-12-2016 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Band of Brothers" bezoeken Bastenaken

"Band of Brothers" bezoeken Bastenaken

http://oi66.tinypic.com/2j2c37b.jpg

Een deel van de cast van de Amerikaanse televisieserie 'Band of Brothers', over de Tweede Wereldoorlog, heeft vandaag Bastenaken bezocht, waar het Ardennenoffensief elk jaar wordt herdacht. Voor de fans een uitgelezen moment om dertien acteurs uit de serie in levende lijve te ontmoeten. Sommige fans kwamen zelfs uit het buitenland.

'Band of Brothers' is een coproductie van Steven Spielberg en Tom Hanks. De serie werd in 2001 op de Amerikaanse zender HBO uitgezonden. Ze vertelt het waargebeurde verhaal van de Easy Compagnie van het Amerikaanse leger, die na de landing in Normandië ook deelnam aan de Slag om de Ardennen.

Dat offensief, intussen 72 jaar geleden, wordt elk jaar herdacht. Vrijdag in het gezelschap van een reeks Amerikaanse acteurs, onder wie Rick Gomez (alias 'Georges Luz'), James Madio ('Frank Perconte'), Shane Taylor ('Eugene 'Doc' Roe') en Dale Dye ('Robert Sink'). De plaatsen waren al maanden op voorhand uitverkocht. De opbrengst van de fandag gaat naar de World War II Foundation. Zaterdag zullen de acteurs nog op het balkon van het stadhuis te zien zijn en zondag bezoeken ze het Bois Jacques.

10-12-2016 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooiste vrouw van Instagram wil de oceaan redden met naaktkalender

Mooiste vrouw van Instagram wil de oceaan redden met naaktkalender

http://oi64.tinypic.com/31456hw.jpg

De Limburgse Marisa Papen werd vorig jaar door de Nederlandse mannensite Manners uitverkoren tot de mooiste vrouw van Instagram. Intussen heeft ze de site verlaten (haar account werd geblokkeerd door de vele naaktfoto's) en heeft ze het over een andere boeg gegooid: ze wil nu het milieu redden, en dat doet ze met een naaktkalender.

De artistieke naaktfoto's van Marisa vallen overal in goede aarde, behalve dan bij de watchdog van Instagram. Haar voorliefde voor fotografie gaat echter hand in hand met haar liefde voor de natuur, en ook zij beseft dat het daar helemaal niet goed mee gaat.

De Limburgse wil nu haar steentje bijdragen. Met de hashtag #plasticsushi klaagt ze de milieuvervuiling van de oceanen aan. Ze lanceerde een naaktkalender waarin ze poseert in en rond het water, al dan niet met een hoop troep erbij. Enorm sexy, maar ook milieubewust.

10-12-2016 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay legt nummer stil voor huwelijksaanzoek

Coldplay legt nummer stil voor huwelijksaanzoek

http://oi67.tinypic.com/2lazm6r.jpg

Een optreden stilleggen voor een huwelijksaanzoek? Chris Martin van Coldplay draait er zijn hand niet voor om.

In het Australische Melbourne zette de zanger het nummer Sky Full of Stars even op pauze om een jongeman zijn vriendin ten huwelijk te laten vragen op het podium.

Het was een ietwat ongemakkelijke situatie omdat eerst het verkeerde meisje mee het podium op wandelde. Bovendien spoorde Martin de kerel aan er een beetje vaart achter te zetten, aangezien "sommige mensen hun trein moeten halen".

Maar eind goed, al goed. Ze zei ja!

10-12-2016 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dylans 'vervangster' Patti Smith door zenuwen geveld bij uitreiking Nobelprijs

Dylans 'vervangster' Patti Smith door zenuwen geveld bij uitreiking Nobelprijs

http://oi64.tinypic.com/2d5s7n.jpg

Bob Dylan schitterde vandaag door afwezigheid bij de uitreiking van de Nobelprijzen in Stockholm. De Amerikaanse zanger en liedjesschrijver had al laten weten dat hij weten wegens andere verplichtingen niet in staat was de Literatuurprijs zelf in ontvangst te nemen. Patti Smith, die tijdens de ceremonie 'A Hard Rain's Gonna Fall' van Dylan zong, ging even de mist in. Haar vertolking was niettemin verbluffend mooi.

Hoewel Dylan (75) afwezig was, werd het publiek getrakteerd op zijn nummer 'A Hard Rain's A-Gonna Fall'. Punkpoëte en zangeres Patti Smith was zo zenuwachtig dat ze een gedeelte van het lied twee keer moest zingen.

"Kan dat opnieuw? Sorry, ik ben zo nerveus'', zei Smith nadat ze was stilgevallen. Na oorverdovend applaus uit het publiek maakte ze het nummer alsnog af.

Poëzie
Dylan kreeg de Nobelprijs voor zijn poëtische scheppingen in de Amerikaanse liederentraditie. Hij nam twee weken de tijd voordat hij een reactie gaf, tot ergernis van sommige betrokkenen.

Van enige wrevel was vandaag niets meer te merken. Professor Horace Engdahl van de Zweedse Academie prees de zanger in een toespraak als een van de grootste artiesten uit de wereldgeschiedenis. "Dylan heeft ons idee veranderd van wat poëzie kan zijn en hoe het werkt.''

10-12-2016 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George wordt coach bij The Voice Australië

Boy George wordt coach bij The Voice Australië

http://oi66.tinypic.com/xgb2nr.jpg

De Australische editie van talentenjacht The Voice heeft Boy George toegevoegd als coach. Dat maakten het programma en de zanger zelf bekend op Twitter.

De Brit zal plaatsnemen op een draaiende stoel naast die van een landgenoot: ook zanger Seal dingt mee naar de beste kandidaten van de show. Zij nemen het op tegen de Australische zangeres en voormalig Neighbours-actrice Delta Goodrem. Naar een vierde coach wordt nog gezocht.

"Ik was al een paar keer eerder gevraagd, maar de timing was nooit goed", vertelde Boy George gisteren in een Australisch televisieprogramma. De 55-jarige zanger was eerder dit jaar wel coach bij de Britse versie van het programma. "Nu ik dat heb gedaan voel ik me er klaar voor, want ik snap de show nu een beetje."

08-12-2016 om 11:22 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT wil een tweede Ketnetzender

VRT wil een tweede Ketnetzender

http://oi64.tinypic.com/fjgd4z.jpg

De VRT heeft een plan klaar om een tweede kinderzender te beginnen. Op de nieuwe digitale zender Ketnet Jr. zouden programma's voor peuters en kleuters tot vijf jaar worden vertoond. Ketnet blijft dan bestaan voor kinderen van zes jaar en ouder.

"Ketnet wil er voor alle kinderen zijn", legt Maarten Janssen, netmanager van Ketnet, uit. "Op het huidige tv-kanaal krijgen de allerjongsten tot 6 jaar, nu slechts een paar uitzendmomenten. Met een eigen kanaal zou Ketnet hen kunnen bedienen met veel Vlaamse (co-)producties, en in een reclamevrije omgeving. Op die manier dragen we bij tot de ontwikkeling van het kind."

08-12-2016 om 11:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olga Leyers steelt de show op première 'Pippa'

Olga Leyers steelt de show op première 'Pippa'

http://oi66.tinypic.com/zwjqex.jpg

Ella Leyers -in een oogverblindend wit pakje- en Nathalie Meskens straalden bij de première van 'Pippa', de nieuwe langspeelfilm van Marc Punt waarin ze beiden naast Tom Van Dyck een hoofdrol vertolken. De dames werden net als de rest van de cast voorgereden met oude limousines, maar dat kon niet verhinderen dat Ellas zus Olga alsnog met veruit de meeste aandacht ging lopen. De jongste Leyers kwam naar Kinepolis afgezakt met vriendje Simon Nuytten van hitsensatie Bazart en werd overrompeld door de fotografen.

"Ik heb de film nog niet gezien, maar denk wel dat het grappig wordt," aldus de 'Slimste Mens'-revelatie. "Ons mama zag hem al en zij vond hem heel goed." Het supportersteam van Nathalie Meskens bestond uit ex-man Jeroen Van Dyck en boezemvriendin Natalia aan wie ze in 'Pippa' het Kempisch accentje ontleende.

Pippa gaat over een koppel dat na 5 jaar huwelijk in een vechtscheiding belandt. Ze raken het niet eens over de verdeling van hun spullen, en het wordt helemaal een soep wanneer familie en vrienden zich gaan moeien. Op het eerste gezicht geen vrolijk thema, maar het blijft een komedie.

Nathalie Meskens maakte onlangs zelf de beslissing om na tien jaar te scheiden van haar partner. Maar dat maakte deze rol niet moeilijker voor haar, want 'Pippa' is vooral een luchtige komedie, al is het dan met een zwart randje. Volgende week komt 'Pippa' in de zalen. Hopelijk is de film niet té herkenbaar voor het publiek.

08-12-2016 om 11:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Eva De Roo zich complexloos opwerpt als mogelijke winnaar

Hoe Eva De Roo zich complexloos opwerpt als mogelijke winnaar

http://oi64.tinypic.com/f1l0di.jpg

Aflevering 31 van 'De Slimste Mens ter Wereld' was er eentje om snel te vergeten, want een quiz die geen seconde een echte quiz was. Eva De Roo , al twee weken lang primus in het tv-spel, heeft niks meer te verliezen. Ze is en blijft derde in de rangschikking der beste kandidaten. Wat er in de laatste 'gewone' aflevering ook gebeurt. Het absolute record kan ze ook al niet meer halen.

Vervelend, want dan er is al bij al weinig quizgenot te halen in 'De Slimste Mens'. De Roo, straks één van de drie presentatoren van 'De Warmste Week' zat er opvallend ontspannen bij. Nu en dan een opmerking, zelfs een mopje. Haar quizprestatie was niet meteen om over naar huis te schrijven. Was ook niet nodig naast politieker Raoul Hedebouw, die dinsdagavond zijn dagje 'fame' mocht beleven, maar een dag later vooral in herhaling viel en daardoor een beetje vervelend was. Gimmicks als een felle lach zijn doorgaans snel irritant.

Is het u als aandachtige kijker overigens ook opgevallen dat Erik zijn prangende doorvraag-vragen zelden of nooit tot bij Eva laat komen? Ook nu weer werden Joris en Raoul onder vuur genomen, maar moest de StuBru-presentatrice zich zelden of nooit bloot geven.

Definitieve plooi

Slechts één grote verrassing: de intrede van acteur Joris Hessels, bij Canvasfans bekend als presentator van 'Radio Gaga', 'Het Warmste Seizoensprogramma' van de kleine VRT-zender. Joris speelde complexloos, op niveau en ging verdiend met de titel van Slimste Mens voor een dag aan de haal.

Morgenavond wordt de finalelijst in zijn definitieve plooi gelegd. Indien Eva De Roo niet verliest (rechtstreeks wint, of de finale overleeft), gaat de winnaar rechtstreeks naar de eerste finaleavond en wordt Louis Talpe als negende beste speler opgevist. Indien Eva derde wordt, schuift het duo Hessels-Buffel door naar maandag.

08-12-2016 om 11:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op babybezoek bij Lesley-Ann Poppe: "Kevin is kampioen pampers verversen"

Op babybezoek bij Lesley-Ann Poppe: "Kevin is kampioen pampers verversen"

http://oi65.tinypic.com/2q9gm54.jpg

Hun zoontje Gabriël is nog geen drie weken oud, maar mama Lesley-Ann Poppe en papa Kevin ontvingen gisteren met veel plezier onze videoreporter op hun appartement in Antwerpen. Het koppel is dolgelukkig met hun kleine spruit, en laat dat maar wat graag zien.

08-12-2016 om 11:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België heeft geen jurk voor Miss World en jij kan haar helpen

Miss België heeft geen jurk voor Miss World en jij kan haar helpen

http://oi66.tinypic.com/jra9p5.jpg

Wie helpt Miss België? Lenty Frans vertoeft momenteel in Washington D.C. in aanloop naar de Miss World-verkiezing maar kampt met een vestimentair probleem. De 22-jarige Antwerpse zou er vrijdagochtend willen aantreden in een specifiek kleedje, maar DHL krijgt het kleinood niet meer tijdig ter plaatse.

Het comité hoopt nu dat een landgenoot of landgenote het unieke stuk alsnog ter plekke krijgt. "We zoeken een lezer van HLN.be die morgen naar Washington vliegt en die het kleedje zou willen meenemen", aldus voorzitster Darline Devos.

"Als tegenprestatie wacht onze redder niet enkel een kus van Lenty maar ook een flinke traktatie van onze organisatie." Het pakje in kwestie meet 30 op 30 centimeter, is een paar centimeters dik en weegt zo'n twee kilo.

Wie onze Miss en de natie wil helpen mag contact opnemen via het nummer 0473/32.30.93.

06-12-2016 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Francesca Vanthielen gooit carrière over andere boeg

Francesca Vanthielen gooit carrière over andere boeg

http://oi67.tinypic.com/2gxh7qv.jpg

De Vlaamse actrice en presentatrice Francesca Vanthielen gaat binnenkort aan de slag bij de communicatieafdeling van Unia, het voormalige Centrum voor Gelijke Kansen. Dat schrijft Knack dinsdagavond. Het nieuws wordt ook bevestigd door Bram Sebrechts, woordvoerder bij Unia. "Vanthielen heeft alle etappes van het sollicitatieproces doorlopen, en zij kwam als meest geschikte kandidate uit de bus", aldus Sebrechts.

Vanthielen zal bij Unia acht maanden lang vooral coördinerende, administratieve en ondersteunende aspecten van de communicatie op zich nemen.

06-12-2016 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandelijkse alcohol- en drugstesten voor Brad Pitt als hij kinderen wil zien

Maandelijkse alcohol- en drugstesten voor Brad Pitt als hij kinderen wil zien

http://oi64.tinypic.com/1z6s11d.jpg

Brad moet minimaal vier keer per maand steekproefsgewijs alcohol- en drugstesten ondergaan om in aanmerking te komen voor een bezoekregeling met zijn kinderen. Dit blijkt uit een overeenkomst die hij met zijn ex Angelina Jolie heeft opgesteld.

Brad Pitt wordt daarnaast afhankelijk van een therapeut die bepaalt hoe vaak de acteur zijn eigen kinderen mag zien. Deze therapeut Ian Russ uit Californië is specialist op het gebied van voogdijkwesties. Volgens TMZ duikt zijn naam op in documenten die door Angelina Jolie zijn ingediend bij de rechtbank. De twee ex-partners zijn het in oktober eens geworden over de voorwaarden van de bezoekregeling.

Uit de overeenkomst blijkt dat de therapeut inspraak krijgt over de frequentie van het bezoek en de daarbij behorende spelregels. Brad Pitt en Angelina gaan daarnaast in groepstherapie met hun zes kinderen. De overeenkomst is geldig tot de rechtbank anders beslist of als beide exen het eens worden over een wijziging. De rechtbank heeft de regeling vandaag ondertekend.

06-12-2016 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama Steve Tielens is het beu: "Een tiran? Hij is te braaf, ja!"

Mama Steve Tielens is het beu: "Een tiran? Hij is te braaf, ja!"

http://oi67.tinypic.com/28tkoqd.jpg

"Monique, kuis die hondendrol op!" Het meest opvallende (en meest bazige) personage uit The Show Must Go On is ongetwijfeld charmezanger Steve Tielens. Vlaanderen kan hem niet echt pruimen: het regent negatieve reacties. En daar is zijn mama Adeline (66) niet blij mee: "Steve is een teddybeer", vertelt ze in Dag Allemaal.

Het beeld dat Vlaanderen van Steve Tielens heeft - een respectloze tiran - strookt absoluut niet met de werkelijkheid, aldus mama Adeline. "Ik word vaak aangesproken over zijn houding tegenover Monique. Een moderne slavin, noemen ze haar. Ik zeg dan altijd: 'Mannekes, gijlie weet daar niks van!' zij zet hém ook geregeld op zijn plaats, hoor. Maar dát laten ze op tv nooit zien. Plezant is dat niet, maar... Al met al is dit reclame voor Steve, hé. Iedereen weet nu wie hij is."

Monique wordt volgens haar veel beter behandeld dan het lijkt. "Door heel onze familie zelfs. Ze komt zelfs Kerstmis bij mij vieren. En wat die veters of hondendrollen betreft, dat menske doet dat uit eigen beweging. Omdat ze zo'n groot hart heeft. Wat had er anders moeten gebeuren? Steve was alleen thuis toen de hond zijn boodschap deed. Dus heeft Monique het vuilblik maar genomen."

Zin in haar leven
"Monique heeft al veel meegemaakt. Haar man is overleden. Ze heeft een dochter en een kleindochter, maar die mag ze niet zien. Natuurlijk ziet ze daarvan af. Door met Steve op trot te gaan heeft haar leven weer zin gekregen. Daarbij, ze doet ook veel voor míj. Als ik ziek ben, hoef ik maar te bellen en ze staat voor me klaar, de schat."

De Steve op tv is dus niet de Steve die Adeline kent. "Bijlange niet. En ik kan het weten, want ík heb hem op de wereld gezet. Ik ben heel fier op mijn jongen, het was altijd al een kapoentje, maar heel lief. Ik ben er ooit eens mee naar de spoed moeten gaan: Steve was de mannen van de vuilniskar aan 't helpen, hij pakte een zak op en daar stak een stuk glas uit. Zijn bil lag helemaal open en moest genaaid worden. Onze Steve is een brave jongen. Te braaf, vind ik zelfs. En met te braaf zijn vaart een mens soms raar. Maar wie ben ik om dat te zeggen? Hij heeft dat van mij."

06-12-2016 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romantiek in Thuis: Frank en Simonneke zijn terug samen

Romantiek in Thuis: Frank en Simonneke zijn terug samen

http://oi63.tinypic.com/2j4o93p.jpg

Thuis-fans voelden het al even aankomen: Frank en zijn 'Suske' willen terug als koppel door het leven gaan. De twee groeiden uit elkaar nadat hun zoon Franky had opgebiecht voortaan als Kaat door het leven te willen gaan. Maar na een kortstondige affaire met Waldek besefte Simonneke de laatste weken dat ze Frank altijd graag zal blijven zien.

Toen Simonneke vanavond voorstelde dat Frank mocht blijven slapen, wisten de kijkers hoe laat het was. "Als je wil mag je na 't eten hier blijven, deze nacht, en de volgende nacht. Ik mis u hier in huis, Frank." En ook Frank wist wat zijn Suske bedoelde. "Bedoel je dat ik hier terug mag komen wonen?" Wanneer Simonne even naar de keuken ging, kon hij zijn vreugde niet stilhouden: "Ik heb ze terug, godmiljaar, ik heb ze terug!"

"Vanaf dag één dat het oerkoppel Frank en Simonne door deze relatiecrisis ging, wisten we dat het verhaal hen op een dag terug samen zou brengen," zegt producer Hans Roggen. "Wanneer precies dat wisten we toen nog niet, maar dat het zou gebeuren: dat wel. De vele gebeurtenissen op hun pad zoals de aanvaarding van zijn dochter Kaat, het overlijden van Yvette en de kortstondige relatie van Simonne en Waldek maakten het misschien niet gemakkelijk voor Frank en Simonne. Maar echte liefde en het voor elkaar bestemd zijn, lijken dan toch te leiden tot eeuwig samenzijn."

06-12-2016 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.92-jarige Aznavour neemt in stijl afscheid van Belgisch publiek

92-jarige Aznavour neemt in stijl afscheid van Belgisch publiek

http://oi68.tinypic.com/2ym643t.jpg

In de Antwerpse Lotto Arena heeft de Franse chansonnier Charles Aznavour zondagavond afscheid genomen van zijn Belgische publiek. 92 jaar is hij intussen, maar dat weerhield Aznavour er niet van om meer dan anderhalf uur lang - zonder pauze - zijn massaal aanwezige fans te onderhouden met zijn grootste hits van de voorbije halve eeuw. De levende legende bleek ook nog verbazingwekkend goed bij stem te zijn en durfde zelfs nog af en toe een danspasje aan.

Aznavour, zelf van Armeense origine, begon met het meer dan ooit actuele "Les émigrants" en verontschuldigde zich preventief voor de enkele foutjes die hij tijdens zijn gala-avond zou maken. "Als je 92 lentes telt, zie je niet zo goed meer, hoor je niet zo goed meer en herinner je je teksten niet zo goed meer", gaf hij met de glimlach toe. Dat de man soms een autocue nodig had, stoorde het publiek echter geenszins. Ze genoten met volle teugen van doorleefde versies van "Sa jeunesse", "Il faut savoir" en "Parce que", een van zijn oudste nummers.

Al tijdens het concert probeerden enkele vrouwelijke fans tot bij het podium te geraken met een bloemenruiker of een briefje en na de slotnummers "La bohème" en "Emmenez-moi" was er geen houden meer aan. Een honderdtal mensen baande zich een weg naar voren om Aznavour een laatste keer van nabij uit te wuiven, terwijl de rest van het publiek de nestor van het Franse chanson een passende staande ovatie gaf. De organisatoren hadden het vooraf immers over het vermoedelijk laatste concert van Aznavour op Belgische bodem. Of hij er nu effectief mee zal kappen, blijft echter een vraagteken.

05-12-2016 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama eert Al Pacino en The Eagles

Obama eert Al Pacino en The Eagles

http://oi66.tinypic.com/ezmvq9.jpg

Onder meer Al Pacino en 'The Eagles' zijn dit weekend geëerd met de Kennedy Center Honor medaille, een onderscheiding voor artiesten die een bijdrage hebben geleverd aan de Amerikaanse cultuur.

De medailles werden zaterdag uitgereikt aan Pacino, The Eagles en drie andere artiesten: de Argentijnse pianiste Martha Argerich, gospel- en blueszangeres Mavis Staples en muzikant James Taylor. De penning werd opgespeld door de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry. Zondag werden de artiesten in het bijzijn van het presidentiële echtpaar Obama in het zonnetje gezet in het Kennedy Center in New York.

De ontvangers van de medailles werden daar toegesproken door collega-artiesten. Bobby Cannavale zei volgens USA Today over Al Pacino dat er de afgelopen vijftig jaar geen acteur is geweest die niet is beïnvloed door de 'The Godfather'-ster. Kevin Spacey noemde hem een cultuur-icoon en Sean Penn speculeerde dat de acteur een lach brengt op het gezicht van de acteergoden.

De avond werd gepresenteerd door Stephen Colbert, die verklaarde dat het land blij mocht zijn om een leider te hebben die passioneel, intelligent en respectvol was. Toen president Obama het applaus dat daarop volgde staand in ontvangst nam, grapte de voormalig 'The Colbert Report'-presentator: "Ik weet niet waarom u opstond, ik had het over Michelle."

05-12-2016 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.El Arbi en Fallah transformeren Matteo Simoni in Marokkaanse 'Patser'

El Arbi en Fallah transformeren Matteo Simoni in Marokkaanse 'Patser'

http://oi63.tinypic.com/1zee72w.jpg

Acteur Matteo Simoni (29) gaat voor de nieuwe film van Adil El Arbi en Bilall Fallah in de huid kruipen van een Marokkaans-Antwerps boefje. "We gaan van Matteo een echte Marokkaan maken", aldus de regisseurs enthousiast in de Mediahuis-kranten.

'Patser' wordt het verhaal van vier Antwerpse boefjes van Marokkaanse origine. Het viertal ontketent een ware bendeoorlog door een lading Colombiaanse drugs te stelen. Dat klinkt spannend en dat wordt het ongetwijfeld ook. "Het wordt een huwelijk tussen Quentin Tarantino en Martin Scorsese", aldus Adil El Arbi.

Voor een van de vier hoofdrollen heeft het regisseursduo Matteo Simoni kunnen strikken. El Arbi, Fallah en Simoni kennen elkaar al jaren. "Van toen wij nog studenten waren en Matteo nog niet zo bekend was", klinkt het. "Hij was fan van onze film 'Broeders'. Toen al hebben we gezegd: wij gaan ooit samenwerken." En nu wordt dat dus in praktijk omgezet. Niet helemaal verrassend, want Simoni ging een half jaar geleden al op bezoek bij de twee regisseurs in Los Angeles en een foto van het 'chillend' trio werd toen niet toevallig voorzien van de hashtag #PATSER.

Simoni mag zich voor zijn rol in 'Patser' verwachten aan een ware transformatie. "We gaan zijn haar kort scheren, hem dat typische Marokkaans-Antwerpse accentje geven. Dat wordt de max." Wanneer de opnames van 'Patser' beginnen, is niet duidelijk. Wij zijn alvast benieuwd.

05-12-2016 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Volgende stap: seksrobots met uiterlijk van celebs"

"Volgende stap: seksrobots met uiterlijk van celebs"

http://oi67.tinypic.com/14y30k0.jpg

Langs de ene kant staan seksrobots klaar om de klassieke opblaaspop weg te blazen. Langs de andere kant heb je mensen als Ricky Ma, die anderhalf jaar lang werkte aan een levensechte replica van actrice Scarlett Johansson in robotvorm. Leg de twee samen en je krijgt een seksrobot gemodelleerd naar je favoriete celebrity. Expert David Levy beweert dat deze siliconen beroemdheden in de nabije toekomst onvermijdelijk hun intrede zullen doen in bepaalde slaapkamers.

Ricky Ma is een grafische ontwerper uit Hong Kong die van kindsbeen af gepassioneerd is door robots. In april stelde deze 42-jarige hobbyist 'Mark 1' voor, zijn eigen siliconen robotversie van Scarlett Johansson, ook al wou hij de Hollywoodster niet bij naam noemen. Hij had er meer dan 50.000 dollar ingestoken en anderhalf jaar aan gewerkt, maar het resultaat was straf. De robot kon Sirigewijs reageren op gesproken tekst, en was ook enkele gezichtsuitdrukkingen meester, zoals knipogen en lachen. Toen al klonken er stemmen die zeiden dat dit voor fans het begin van hun geliefkoosde beroemdheid in de slaapkamer kon zijn.

In het verleden kwamen er al verscheidene opblaaspoppen met het uiterlijk van celebs op de markt. Soms werd de productie tegengehouden door de originele ster. Zo dreigden Miley Cyrus en Kim Kardashian met processen tegen de verkoop van hun plastieken seksversie.

Een levensechte seksrobot die als twee druppels water lijkt op een wereldberoemde zangeres of actrice is nog een stapje verder. Maar: een onvermijdelijke stap, volgens expert David Levy. De auteur van Love and Sex with Robots beweert in de Daily Star Online dat er zonder enige twijfel veel vraag naar is. "Ik kan mij perfect mensen voorstellen die zeggen: 'Ik heb een seksrobot die op Angelina Jolie lijkt en ze is fantastisch in bed!'"

De persoon naar wie zo'n seksrobot gemodelleerd is, zal wel altijd zijn/haar akkoord moeten geven om problemen met portretrechten - zoals bij opblaaspoppen - te vermijden. Levy ziet daar echter geen enkel probleem in, als er maar genoeg geld tegenover staat. "Als jij Angelina Jolie bent en je krijgt twee à drieduizend dollar aan royalty's per exemplaar dat van hoogstaande kwaliteit is, dan kan je nog meer miljoenen toevoegen aan je fortuin door gewoonweg je goedkeuring te geven."

Niet iedereen staat vandaag te springen voor de komst van deze kunstmatige seksbeleving met robots. Het kan volgens sommige deskundigen leiden tot verslaving of tot weinig romantische, puur mechanische ontmaagdingen. Er zijn er zelfs die vrezen voor het kweken van regelrechte psychopaten. De voorstanders wijzen dan weer op voordelen zoals het vermijden van seksueel overdraagbare ziektes of de mogelijkheid van een triootje met een partner die geen jaloezie opwekt.

05-12-2016 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IMDb: "Margot Robbie populairste ster in 2016"

IMDb: "Margot Robbie populairste ster in 2016"

http://oi66.tinypic.com/1zqxc49.jpg

Margot Robbie is de populairste Hollywood-ster van het afgelopen jaar. Dat meldt althans The Internet Movie Database (IMDb) op basis van het aantal pageviews op de profielen van de acteurs en actrices op de populaire site. De Australische actrice houdt Game of Thrones-ster Emilia Clarke en de 12-jarige Millie Bobby Brown, een van de kindacteurs in Netflix' Stranger Things, achter zich.

Maandelijks kijken meer dan 250 miljoen mensen op de profielen van de Hollywoods-sterren. Robbie moest vorig jaar nog genoegen nemen met de derde stek.

Mede dankzij haar rollen in 'Suicide Squad', T'he Legend of Tarzan' en 'Whiskey Tango Foxtrot' weet ze nu wel de meeste pageviews binnen te slepen.  

De nummer 1 van vorig jaar, Tom Hardy, staat dit jaar op plaats vier. De top 10 wordt verder gedomineerd door vrouwen. Naast Hardy is Leonardo DiCaprio als hekkensluiter de enige man in het lijstje.

05-12-2016 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klant filmt moment dat bekende Britse zanger stikkende vrouw redt in restaurant

Klant filmt moment dat bekende Britse zanger stikkende vrouw redt in restaurant

http://oi65.tinypic.com/ajosic.jpg

De Britse zanger Olly Murs (32) heeft een vrouw het leven gered in een restaurant. Ze was aan het stikken in een hap eten toen de voormalige X-factor-ster opmerkte dat er iets aan de hand was en meteen het heimlichmanoeuvre op haar uitvoerde. Een andere gast in de zaak filmde alles.

Op de beelden is Murs te zien terwijl hij achter de kokhalzende vrouw staat en haar borst samen duwt. Opeens is te zien dat het stukje voedsel dat haar deed stikken, uit haar mond door het restaurant vliegt. Terwijl ze naar adem hapt, gaat ze weer zitten en stelt de zanger van 'Heart skips a Beat' haar gerust. De tafelgenoten bedanken intussen de popster.

De beelden werden meteen gedeeld door de fans van Olly Murs, die in hun idool nu niets minder zien dan een held. Waar het incident precies gebeurde, is niet duidelijk.

04-12-2016 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Wahlberg: "Sterren leven in luchtbel en moeten zich niet bemoeien met politiek"

Mark Wahlberg: "Sterren leven in luchtbel en moeten zich niet bemoeien met politiek"

http://oi67.tinypic.com/2cgc4mu.jpg

Sterren zouden zich niet moeten bemoeien met de politiek. Dat vindt althans acteur Mark Wahlberg. Volgens hem kunnen de 'celebs' zich beter op hun eigen bezigheden richten omdat ze vaak toch nauwelijks invloed hebben op de kiezer.

"Je betaalt niet hun rekeningen"
"Veel beroemdheden lieten zich uit over de politiek of doen dat nog steeds terwijl ze dat beter niet kunnen doen. Je ziet maar weer dat mensen toch niet luisteren", zegt Mark in een interview met Task and Purpose verwijzend naar het verlies van Hillary Clinton in de Amerikaanse presidentsverkiezingen. "Mensen kopen misschien je album of kijken naar je film, maar je zorgt niet voor het eten op tafel. Je betaalt ook niet hun rekeningen", vervolgt hij zijn betoog.  

"Luchtbel"
Volgens Mark leeft een groot deel van Hollywood in een luchtbel. "Ze hebben geen contact met de gewone mensen, de alledaagse man die moet zorgen voor zijn gezin." Zelf is de acteur naar eigen zeggen wel erg bewust van 'de echte wereld'. "Daar kom ik vandaan. En hoewel ik ook in Hollywood kom en hou van alle mogelijkheden die het me biedt, begrijp ik ook hoe het is om dat allemaal niet te hebben."  

Tijdens de presidentsverkiezingen zetten zich tientallen sterren in om de kiezer te overtuigen om op zijn of haar favoriet te stemmen. Vooral Clinton had een enorme aanhang in Hollywood. Zo schaarden zich onder meer Katy Perry, Lady Gaga en Madonna achter de voormalig First Lady.  

04-12-2016 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna (58) en Ariana Grande (23) zamelen geld in met sexy show in Miami

Madonna (58) en Ariana Grande (23) zamelen geld in met sexy show in Miami

http://oi68.tinypic.com/242j5h2.jpg

Madonna heeft er op haar leeftijd heel wat voor over om geld in te zamelen voor haar Malawi Foundation. De popdiva die - of ze het nu wil of niet - toch 58 is, wou in Miami Beach duidelijk niet onderdoen voor Ariana Grande, amper 23.

De Queen of pop had Ariana Grande uitgenodigd voor een gastoptreden. Doel was geld bijeen te krijgen voor Malawi, het land waar haar adoptiezoon David vandaan komt. Dat lukte: de opbrengst was 7,5 miljoen dollar. Het ging er dan ook erg flirterig, twerkerig en sexy aan toe tijdens de show die de twee dames hadden ingestudeerd.

Madge had zich voor de gelegenheid in visnetkousen, zwarte blazer en een gympakje gehuld. Ariana mocht een van de acht pakjes aantrekken die Madonna in haar recente Rebel Heart-tournee droeg. Tot groot jolijt van Ariana Grande zelf, zo liet de zangeres op Instagram weten.

04-12-2016 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimkomiek belandt naast zoon van Trump op vliegtuig: "Een geschenk van Allah"

Moslimkomiek belandt naast zoon van Trump op vliegtuig: "Een geschenk van Allah"

http://oi65.tinypic.com/s4lxk6.jpg

De Palestijns-Arabische Mohammed Amer had donderdag het gevoel dat de sfeer wat gespannen was toen hij een vliegtuig binnenstapte. De komiek ging op reis naar Schotland voor een tournee en werd onverwacht overgeplaatst naar businessclass. Toen hij zag wie er naast hem zat, kon hij zijn geluk niet op: Eric Trump, de zoon van de pas verkozen president Donald Trump.

"Ik stapte binnen en hij zat daar gewoon met zijn Trump-shirt aan en ik dacht: dit kan niet waar zijn!". Het was wel waar, zo blijkt uit een foto op Amers Facebookpagina en een interview met de Amerikaanse website Buzzfeed. Al snel zag 'Mo' Amer een grote kans, een gesprek over de positie van moslims in Amerika. "Eerst dacht ik dat het een complot was. Maar toen wist ik dat het van Allah kwam. Allah probeert me te koppelen."

Toen Amer van de schok bekomen was, vroeg hij de man die urenlang zijn buurman zou worden: "Hoe is het? Je hebt geen idee hoe fantastisch dit voor mij is. Ik heet Mohammed. Ik ben een stand-upcomedian." Amer werd in de Verenigde Staten vooral bekend om zijn tour: Allah made me funny.

Varkensvlees voor Eric Trump

Volgens Amer vloog Eric Trump voor een dagje op en neer naar Schotland om het golfterrein van het familiebedrijf te inspecteren. Al snel kwam het gesprek tussen de twee op, hoe kan het ook anders, Donald Trump. Eric nam het voor zijn vader op en ging ook in op de plannen die hij tijdens de Amerikaanse verkiezingscampagne opperde: om moslims de toegang tot de Verenigde Staten te weigeren of hen op zijn minst registreren. Volgens Amer zei Eric Trump: "Ach, kom op, man. Je kunt toch niet alles geloven wat je leest. Denk je echt dat we dat gaan doen?"

De komiek zegt dat hij wel het idee kreeg dat het allemaal een spelletje voor de Trumps was, en dat de uitspraken over moslims alleen bedoeld waren om stemmen te winnen. Eric Trump heeft geen reactie gegeven aan Buzzfeed over de ontmoeting. Hun gesprek werd onderbroken toen ze eten mochten bestellen. Varkensvlees voor Eric Trump, wat Amer provocerend vond. "Hij at er niets van, hij viel gewoon in slaap." Medepassagiers namen al snel selfies met de slapende Trump-erfgenaam. Maar Amer had een hoger doel, zo grapt hij: "Ik bad dat hij zich tot de islam zou bekeren." Aan de ontmoeting houdt hij in ieder geval genoeg materiaal over voor zijn tournee in het Verenigd Koninkrijk. 

04-12-2016 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordbedrag voor Rode Neuzen Dag: 4.103.677 euro!

Recordbedrag voor Rode Neuzen Dag: 4.103.677 euro!

http://oi63.tinypic.com/imklqe.jpg

Met de tweede editie van de 'Rode Neuzen Dag' is in totaal 4.103.677 euro opgehaald. Dat is vanavond bekendgemaakt tijdens de slotshow op VTM. Met de 'Rode Neuzen Dag' vestigen de initiatiefnemers VTM, Q-Music en Belfius de aandacht op jongeren met psychische problemen. Tegelijkertijd hopen de initiatiefnemers ook het taboe rond dat onderwerp te doorbreken.

De tweede campagne van de Rode Neuzen Dag werd in september gelanceerd onder de slogan "het scheelt als je deelt". Sindsdien werden werden in heel Vlaanderen 2.510 acties georganiseerd om geld op te halen voor het initiatief. Vanavond werd de campagne op VTM afgesloten met een slotgala dat gepresenteerd werd door Koen Wauters en Jonas Van Geel. Er vonden ook nog tal van activiteiten plaats in de Rode Neuzen Dag-tent op het Sint-Pietersplein in Gent.

Het ingezamelde geld zal nu worden aangewend om huizen te openen waar jongeren met psychische problemen terechtkunnen. De bedoeling is om in elke provincie een van die huizen te openen.

Vorig jaar werd tijdens de eerste editie van de Rode Neuzen Dag een iets lager bedrag ingezameld: 3.858.814 euro.

04-12-2016 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loreen doet opnieuw gooi naar deelname Songfestival

Loreen doet opnieuw gooi naar deelname Songfestival

http://oi66.tinypic.com/9k9x68.jpg

De Zweedse Loreen (33), die in 2012 het Eurovisiesongfestival won met Euphoria, is een van de deelnemers van het nationale songfestival van Zweden. Ze heeft zich ingeschreven met het nummer Statements. Ook songfestivalwinnares Charlotte Perrelli is een van de kandidaten.

De Zweedse Charlotte Perrelli won in 1999 het Eurovisiesongfestival. Toen ze in 2008 opnieuw meedeed, bleef ze steken in de onderste regionen. Dit jaar probeert ze het tijdens de nationale voorronde met het Zweedstalige nummer Mitt liv.

Een andere songfestivalveteraan die meedoet aan de Zweedse voorronde is Roger Pontare, die Zweden vertegenwoordigde in 1994 en 2000. Ook Krista Siegfrids, die het in 2013 opnam tegen Anouk, is weer van de partij. Zij baarde drie jaar geleden op het Europese podium in Malmö opzien door aan het einde van haar lied een van de danseressen te zoenen.

De Zweedse bijdrage voor het Eurovisiesongfestival wordt volgens jaarlijkse traditie gekozen via Melodifestivalen, die uit vier voorrondes bestaat.

04-12-2016 om 09:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!