NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby van Lesley-Ann Poppe heeft nu al werk: "6 maanden oud en al fotomodel"

Baby van Lesley-Ann Poppe heeft nu al werk: "6 maanden oud en al fotomodel"

https://www.mupload.nl/img/fxm4pnv5h0wtb.jpg

Amper zes maanden oud en nu al een volleerd model - met meer dan 3.000 Instagram-volgers en een veelbelovende carrière. Gabriël, het zoontje van Lesley-Ann Poppe en Kevin, kroonde zich gisteren tot gezicht van het rebelse kledingmerk 'AddMyBerry'. "Ik ben zo trots", kirde mama.

"Kijk, hij vindt het echt leuk." Lesley-Ann glom gisteren tijdens de eerste officiële modeshoot van haar jongste zoon. Gabriël werd uitgekozen om de eerste kindercollectie van 'AddMyBerry' te promoten en pronkte gisteren met opschriften als: 'I had boobs for breakfast'. Geen wonder dat het kind constant glimlachte.

"Mocht hij sip kijken of wenen, dan zou ik er niet mee doorgaan. Maar zolang hij vrolijk is, dan ik ook", aldus Lesley-Ann. Gabriël heeft met Kevin een vader met een modellenverleden en een moeder die ook niet bang is van een shoot. "Hij kent de camera al goed. Dat zie je ook aan de foto's op zijn Instagram. (lacht) Dus ja, misschien is dit wel het begin van iets moois. Wie weet kunnen we tegen zijn 18de een mooi centje op zijn spaarboekje zetten."

31-05-2017 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Cooke is overal: "Maar iets opgeven, nooit"

James Cooke is overal: "Maar iets opgeven, nooit"

https://www.mupload.nl/img/yck2pe4bunleu.jpg

Het grote publiek leerde James Cooke (32) kennen als de beste vriend van Karen Damen in 'Nieuwe Buren', en in 'Gert Late Night' heeft hij de lachers op zijn hand. Toch is hij meer dan een lollige sidekick. Als creatief directeur van theater Uitgezonderd staat hij in voor meer dan 400 voorstellingen per jaar. "Ik besef elke dag hoe hard ik met mijn gat in de boter gevallen ben."

James Cooke 'alomtegenwoordig' noemen is een understatement. Iedere avond is hij samen met Gert Verhulst te zien in 'Gert Late Night'. En deze zomer start hij samen met Karen Damen met de opnames van een nieuw VIER-programma - ze gaan een camping uitbaten. Eerder sprak James de stem van Brilsmurf in voor de Nederlandstalige versie van de nieuwste Smurfenfilm, en speelde hij mee in musicals als 'Daens' en '14-18'. Sinds 'Nieuwe Buren' met Karen Damen kent heel Vlaanderen hem. Maar eigenlijk is hij al zes jaar creatief directeur van theater Uitgezonderd - bekend van producties als 'Aspe' met Herbert Flack.

En nu voegt Cooke nóg een project toe aan zijn al bomvolle agenda: 'Ladies at the Theatre'. Het lijkt alsof hij meer heeft dan 24 uur in één dag. "Ik doe het allemaal even graag", zegt hij. "Ik krijg van alles wat ik mag doen ontzettend veel energie. Ik heb dat nodig. En Uitgezonderd is mijn kindje, dat geef ik nooit op. In Nederland kwamen we voor het eerst met het concept van 'Ladies at the Theatre' in contact. We wisten meteen: 'Dat willen wij ook.' Onze bedoeling is om verschillende arrangementen aan te bieden. Iets culinairs bijvoorbeeld, waarbij vrouwen voor een matinee op zondag eerst verwend worden met een brunch. Of een voorstelling waarbij ze thuis opgehaald worden, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over vervoer en een glaasje kunnen drinken."

31-05-2017 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is een musical van Alanis Morissette op komst

Er is een musical van Alanis Morissette op komst

https://www.mupload.nl/img/pwlo2kdsafwza.jpg

Jawel, ook Alanis Morissette krijgt een musical die gebaseerd is op haar muziek. Het is nu zeker dat die er komt en dat het album Jagged Little Pill de basis zal zijn. In mei 2018 moet het stuk in première gaan in Cambridge.

Al jaren wordt achter de schermen gewerkt aan het stuk. Ook Alanis zelf is bij de musical betrokken. Voor haar is een droom uitgekomen, laat ze in een statement weten. De musical gaat over een familie die te maken krijgt met problemen rond identiteit en ras.

Met Jagged Little Pill brak Alanis in 1995 door. Wereldwijd gingen meer dan 33 miljoen exemplaren over de toonbank.

31-05-2017 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."De jurk moet wel sexy zijn. Ik treed in het huwelijk, niet in het klooster"

"De jurk moet wel sexy zijn. Ik treed in het huwelijk, niet in het klooster"

https://www.mupload.nl/img/93docyc7llxby.jpg

Op 23 juni zegt Lesley-Ann Poppe ja tegen haar droomman Kevin in Las Vegas. In haar zoektocht naar de perfecte trouwjurk schakelt ze de hulp van de wereldberoemde bruidsexpert Randy in.

"Een bruidsjurk draag je maar één keer in je leven", aldus Lesley-Ann Poppe tijdens haar bezoek aan bruidswinkel Koonings The Wedding Palace in Deurne. "En dan mag het voor mij iets spectaculairs zijn."  

Net zoals de andere Vlaamse en Nederlandse bruiden die we in het tweede seizoen 'Say Yes To The Dress' kunnen zien, nam ook Lesley-Ann haar entourage mee naar de bruidsboetiek. "Mijn schoonmoeder France, mijn beste vriendin Githa en mijn getuige Karen kennen mij en mijn verloofde Kevin door en door. Hun ongezouten mening was voor mij belangrijk om de juiste keuze te kunnen maken."

31-05-2017 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Bondmeisje dat uit de kleren ging overleden

Eerste Bondmeisje dat uit de kleren ging overleden

https://www.mupload.nl/img/yqpvnsljlvijh.jpg

Molly Peters, de Britse actrice die bekend werd als Bondmeisje in 'Thunderball', is gisteren op 75-jarige leeftijd overleden. Peters was in 1965 het eerste Bondmeisje dat uit de kleren ging. Een aantal scènes met haar waren zo pikant dat ze uit de film moesten geknipt worden. Peters inspireerde ook kunstenaar Panamarenko, die haar naakt in Playboy had gezien.

Het overlijden van Peters werd bekendgemaakt door de officiële 'James Bond' twitterpagina. "We vernemen met droefnis het overlijden van Molly Peters, op haar 75ste. Onze gedachten zijn bij haar familie", zo klinkt het daar. De oorzaak van het overlijden is vooralsnog onbekend.

Peters speelde naast Sean Connery de rol van Patricia Fearing in 'Thunderball', de vierde Bondfilm. Op verzoek van de Britse raad voor filmclassificatie werd een aantal scènes uit de film geknipt omdat ze te pikant waren. In november 1965 poseerde Peters voor Playboy. Dat inspireerde Panamarenko voor het werk 'Molly Peters'.

De actrice speelde ook in de komedie 'Don't Raise The Brigde, Lower the River' uit 1968.

Toen Peters nog jong was, kreeg ze een dochter die ze voor adoptie afstond. Later trouwde ze en woonde ze in Ipswich. Ze kreeg een zoon, die al overleden is. In 2011 kreeg Peters een lichte beroerte.

31-05-2017 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentenaars Brecht en Cedric winnen 'Peking Express'

Gentenaars Brecht en Cedric winnen 'Peking Express'

https://www.mupload.nl/img/0ha8btko6uq0b.jpg

Na een race van 3.750 km doorheen Vietnam, Laos en Cambodja zijn de winnaars van Peking Express bekend. Brecht en Cedric -Gentenaars en beste vrienden- kwamen als eerste over de streep in het wereldberoemde tempelcomplex van Angkor Wat in Cambodja. Het duo verzilverde hun vijf amuletten, goed voor in totaal 15.000 euro.

"Peking Express is een avontuur dat ik nooit meer ga vergeten. Ik ben super dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken", vertelde Brecht achteraf opgelucht. "De tegenstand was ongelooflijk sterk en dat maakt de overwinning nog zoveel beter. Als ik het zou mogen overdoen, zou ik het altijd samen met Brecht doen en altijd op dezelfde manier", voegt Cedric eraan toe.

Nederlanders Siham en Hicham zaten de beste vrienden op de hielen, maar moesten uiteindelijk de duimen leggen na een spannende eindsprint. De zeer gedreven broer en zus stonden bijna heel de race aan kop en werden al snel de favoriet voor de eindoverwinning. Tijdens de proeven sleepten ze in totaal vier amuletten -drie ter waarde van 2.500 euro en één ter waarde van 5.000 euro- in de wacht. Ze laten dus 12.500 euro liggen.

De andere West-Vlaamse finalisten Laura en Ann-Sophie vielen onderweg af na de eerste opdracht. "Het is jammer, maar we zijn wel heel blij dat we het zover geschopt hebben en dat we zoveel mooie momenten hebben meegemaakt. We gaan met opgeheven hoofd en een gelukkig gevoel naar huis." De West-Vlamingen lopen 1 amulet van 2.500 euro mis.

In de finale moesten de duo's van de stad Stung Treng naar Siem Reap racen, de stad waar de tempels van Angkor Wat te vinden zijn. Onderweg konden de duo's nog extra amuletten verdienen ter waarde van 2.500 en twee speciale gouden amuletten van 5.000 euro met verschillende opdrachten. Zowel Brecht en Cedric als Hicham en Siham wonnen elk zo'n gouden amulet.

Met deze finale zit het Peking Express-avontuur er op. Acht weken lang liftten drie Vlaamse en drie Nederlandse duo's met slechts 1 euro per dag door de straten van Zuidoost-Azië. Ook Dan Karaty, Min Hee Bervoets, Ella Leyers en Victor Reinier deden mee aan het avontuur. Als extra passagiers regelden ze letterlijk alles voor de afvallers die een tweede kans kregen.

29-05-2017 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Van Den Brande is woedend: "Arm België! Zo gaat ons land naar de haaien"

Michel Van Den Brande is woedend: "Arm België! Zo gaat ons land naar de haaien"

https://www.mupload.nl/img/mxajxm5ice48b.jpg

De zakenman uit 'The Sky is the Limit' is niet te spreken over enkele bedenkelijke praktijken in de bouwsector. Op Facebook uitte Michel Van Den Brande zijn ongenoegen over de gang zaken in ons land en haalde hij fors uit naar de concurrentie.

"Als dat geen concurrentievervalsing is", fulmineerde hij op de sociaalnetwerksite. Vrijdag zag hij immers hoe arbeiders van de concurrentie tot in de late uurtjes aan de slag waren en dat wekte veel wrevel op bij de bedrijfsleider.

"Onze mensen moeten thuisblijven, alleen als je met vreemdelingen werkt mag dat", aldus Van Den Brande. "Heren politiekers, leg ons dat eens uit!"

Bovendien ging de ster uit 'The Sky is the Limit' ervan uit dat de concurrentie onder de prijs werkte en dat allemaal tijdens een verplichte rustdag in de bouw.

De zakenman meende nog meer onregelmatigheden waar te nemen: "Zelfs de stellingen worden door mensen geplaatst die daar niet voor bevoegd zijn!"

Tot slot uitte Van Den Brande forse kritiek aan het adres van politici. "Arm België, nog wat meer vetbetaalde mandaten aannemen en laat ons land maar verder naar de kloten gaan."

29-05-2017 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens droogt Karen Damen af op 20 km van Brussel: "Oh my god, die gaat echt kwaad zijn"

Goedele Liekens droogt Karen Damen af op 20 km van Brussel: "Oh my god, die gaat echt kwaad zijn"

https://www.mupload.nl/img/gjrzucoidd4en.jpg

De gezichten van het Vier-programma 'Perfect' hebben een puike prestatie neergezet op de 20km van Brussel. John Crombez (43) was één van de opvallendste lopers, want hij sportte tot voor twee maanden gewoon niet.

De sp.a-voorzitter zei achteraf dat de mokerslag rond kilometer 15 kwam. Dan is er immers een helling en dat is voor niet-sportievelingen dikwijls het struikelblok.

Dankzij een regenbui vlak voor de start was er zuurstof in de lucht, en dat hielp. Crombez deed er 2 uur, 12 minuten  en 15 seconden over. Niels Albert legde de 20km af in 1 uur, 55 minuten en 22 seconden, ruim één minuut sneller dan Gilles Van Bouwel.

Tot haar eigen grote verbazing liep Goedele Liekens de volledige 20 km uit en dat had ze écht niet verwacht. Haar tijd: 2 uur, 27 minuten en 29 seconden. Karen Damen deed er ruim twintig minuten langer over.

Twee sanitaire stops en hevige pijn aan haar knie en rug bleken er duidelijk te veel aan. "Oh my god, die gaat echt kwaad zijn. Meen je dat?", reageerde Goedele toen ze meteen na de meet te horen kreeg dat Karen nog niet gefinisht was.

29-05-2017 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden Palm voor 'The Square'

Gouden Palm voor 'The Square'

https://www.mupload.nl/img/7pqwvjzzj4sna.jpg

De Gouden Palm van het filmfestival van Cannes gaat naar de Zweedse satire 'The Square' van Ruben Östlund. Dat deelde de jury vanavond mee. De film gaat over de curator van een museum die de controle over zijn leven verliest als hij zijn gsm kwijtraakt. Regisseur Ruben Östlund werpt daarbij vragen op over moraal, mannelijkheid en de beuzelarijen van de burgerlijke klasse. Het is de eerste Gouden Palm voor Zweden.

Het aids-drama '120 battements par minute' van de Fransman Robin Campillo kreeg de Grote Prijs, de op een na belangrijkste onderscheiding van het festival. De juryprijs ging naar de Rus Andrej Zvjagintsev voor zijn gezinsdrama 'Loveless'. De Amerikaanse Sofia Coppola -dochter van Francis Ford Coppola- werd gehuldigd als beste regisseur dankzij haar werk voor de historische film 'The Beguiled'.

De Duitse Diane Kruger (40) won de prijs voor beste actrice. Ze werd gelauwerd voor haar vertolking in het drama 'In the fade' van Fatih Akin. De film gaat over een bomaanslag waarbij een Turk en zijn zoontje het leven laten en de echtgenote en moeder achterblijft. Kruger nam de prijs duidelijk ontroerd in ontvangst en droeg hem aan de terreurslachtoffers en hun familie op.

De onderscheiding voor het beste scenario reikte de jury aan twee films uit: de Grieken Giorgos Lanthimos en Efthimis Filippou wonnen met de psychologische thriller 'The killing of a sacred deer' met Nicole Kidman en Colin Farrell, de Schotse Lynne Ramsay werd bekroond voor haar thriller 'You were never really here'. De hoofdacteur van deze film, Joaquin Phoenix, werd geëerd als beste acteur.

29-05-2017 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ze zochten iemand voor een verkleedpartij, dus belden ze mij": ­Peter 'Ronny Dab' Van de Veire lanceert single

"Ze zochten iemand voor een verkleedpartij, dus belden ze mij": ­Peter 'Ronny Dab' Van de Veire lanceert single

https://www.mupload.nl/img/663wk6opev9h3.jpg

Als het om verkleedpartijen gaat, is MNM-presentator ­Peter Van de Veire niet aan zijn proefstuk toe. Nu kruipt hij in de huid van z'n alter ego Ronny Dab en lanceert hij de ­single 'Doe die dab'. Niemand minder dan opa Boonen danst mee in de clip. "In deze rare tijden mag er al eens gelachen geworden", zegt ­Peter.

"In Duitsland had Lorenz Büffel vorig jaar een ­zomerhit met 'Johnny Däpp', die zijn liefde voor Mallorca bezong", legt Van de Veire uit. "Ook bij ons kenden behoorlijk wat mensen dat nummer al van de après-ski in het buitenland. Platenfirma CNR ­wilde er een Vlaamse versie van maken. En toen ­belden ze naar mij. Er kwam een verkleedpartij aan te pas en dus dachten ze automatisch dat dat wel iets voor mij was. Hoe zou dat nu komen?", lacht hij.

"Het is allemaal ludiek bedoeld. Met de boodschap: laat je eens gaan, geniet van het leven. In deze rare tijden mag dat wel. Er is al genoeg miserie. Wij ­hebben van dat bestaande nummer dus een eigen versie gemaakt. 'Doe die dab' heet het liedje en onze man heet Ronny Dab."

Passé

"Ik weet wel dat de dab iets van 2016 is. Maar ook daar steken we de draak mee. In het begin van de clip wordt Ronny uitgelachen door enkele kinderen die hem eraan herinneren dat dabben helemaal passé is. We zijn daarnaast ook gaan filmen in een rusthuis in Balen. Die mensen waren allemaal heel blij dat er eens iets gebeurde. Na de opnames kwam er overigens een man naar me toe die goed had staan meedansen tijdens het filmen. Dat bleek de opa van Tom Boonen te zijn. Zonder het te weten doet Raymond Boonen dus mee in onze clip. Niet zo lang geleden overleed zijn vrouw, en hij leek ook blij dat er eens wat verstrooiing was."

"We lanceren ons nummer vandaag en zijn sowieso van plan om het een aantal keer te draaien tijdens onze marathonradio voor blokkende studenten. Het kan maar wat vrolijkheid brengen voor ­iedereen. En als we hier een zomerhit mee scoren, dan denk ik dat we klaar zijn voor algemene wereldvrede. (lacht)"

Wist je dat...

- de clip is een soort mini-clip genre Van Echelpoel zijn Zietemduun. Twee minuten. Omdat de mensheid het niet langer meer volhoudt op youtube.
- de twee dames die meedansen met Peter heten Maria en Mathilde. M&M. "Toeval bestaat niet!", aldus Peter.
- de man met de gouden dichtgeritste jas in de achtergrond is de opa van Tom Boonen.
- de clip is op een kleine halve dag gedraaid in de Vrije Basisschool Balen Centrum  én WZC Nethehof in Balen.
- tijdens de clip hebben ze één danser moeten vervangen omdat het té warm werd ...
- de taalfout op het shirt (Doe Die Dap met een p) was een toevalligheid. De drukker had eerst een verkeerde versie gemaakt. Dat hebben Peter en co dan in het scenario verwerkt.

29-05-2017 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff stelt nieuw album uit voor tv-show in Mallorca

Christoff stelt nieuw album uit voor tv-show in Mallorca

https://www.mupload.nl/img/tl9u49lxywtgl.jpg

Normaal gezien bracht Christoff op 11 juli een nieuw album uit, maar Klubbb3 neemt momenteel te veel tijd in beslag. Daarom zal de zanger pas in 2018 een album uitbrengen.

De tour van Klubbb3, het schlagertrio waar Christoff deel van uitmaakt, neemt te veel tijd in beslag. De zanger stelt zijn nieuwe album daarom uit tot 2018. In de plaats daarvan neemt hij met Klubbb3 een televisieshow op in Mallorca, 'Klubbb3 am Meer'.

"Maar dat betekent niet dat mijn solocarrière zomaar aan de kant wordt geschoven", zegt Christoff. "Ik blijf absoluut optreden in Vlaanderen. Ik werk de hele zomer al mijn concerten af, binnenkort is er mijn verjaardagsconcert in het casino van Blankenberge en ik sta opnieuw op Sint Baafs op de Gentse Feesten."

28-05-2017 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaimie Deblieck (18) is nieuwe Mister Gay Belgium

Jaimie Deblieck (18) is nieuwe Mister Gay Belgium

https://www.mupload.nl/img/kct4yovpzqkss.jpg

De 18-jarige West-Vlaming Jaimie Deblieck is verkozen tot de nieuwe Mister Gay Belgium 2017.

Gisteravond was het Antwerpse theater Elckerlyc het strijdtoneel voor de vijfde Mister Gay-wedstrijd, een zoektocht naar een ambassadeur van en voor de holebigemeenschap. Gedurende vier maanden streden twaalf finalisten om Mister Gay Belgium 2016 Raf Van Puymbroeck op te volgen.

De winnaar werd uiteindelijk Jaimie Deblieck, een achttienjarige West-Vlaming uit Roeselare. Hij heeft tuinbouw gestudeerd en zit nu in een specialisatiejaar tuinaanleg en -onderhoud. Hij wil strijden voor acceptatie van holebi's en transgenders op de werkvloer.

Deblieck kreeg de sjerp uit handen van Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V), die mee in de jury zat. Hij mag ons land nu vertegenwoordigen bij Mister Gay Europe 2017 en Mister Gay World 2018.

Eerste ereheer werd lifestylecoach Gerrit Noerens uit Welle, gevolgd door ergotherapiestudent Ignace De Wolf uit Genk.

28-05-2017 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikke pech voor 'Thuis'-actrice Leah Thys

Dikke pech voor 'Thuis'-actrice Leah Thys

https://www.mupload.nl/img/76bhz0uiu3nnc.jpg

Thuis-actrice Leah Thys beleeft minder leuke tijden. De actrice heeft al een tijdje last van haar knie. Op de Thuisdag liep zij rond met een brace, die ze de komende drie maanden bijna dag en nacht moet dragen. Geen pretje.

28-05-2017 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleurrijke Josje Huisman steelt de show op Mister Gay Belgium 2017

Kleurrijke Josje Huisman steelt de show op Mister Gay Belgium 2017

https://www.mupload.nl/img/m013sguewuefl.jpg

Gisteren werd in Antwerpen de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. Ex- K3 Josje Huisman was één van de 16 bekende gezichten in de jury. Eén ding staat vast: Josje kleurde het evenement.

28-05-2017 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muzikant Gregg Allman (69) overleden

Muzikant Gregg Allman (69) overleden

https://www.mupload.nl/img/7vvxanravli2i.jpg

De Amerikaanse zanger en gitarist Gregg Allman is op 69-jarige leeftijd overleden, meldt Billboard. Allman is bekend van zijn band The Allman Brothers Band. Jessica was hun grootste hit. Het nummer werd gebruikt als tune van het autoprogramma Top Gear van de BBC.

Gregg vormde de band eind jaren zestig met zijn broer Duane. Hun eerste plaat kwam in 1970 uit. Duane overleed in 1971 na een motorongeluk. Een jaar later vond bassist Berry Oakley de dood, ook bij een motorongeluk. Ondanks die tragische gebeurtenissen ging Gregg door met de band. Dat resulteerde in 1973 in de legendarische plaat Brothers And Sisters. Daarop staan de klassiekers Ramblin' Man en Jessica.

Later veranderde Gregg de naam van zijn band in Gregg Allman Band. Hij bleef optreden en toerde met zijn band in de jaren tachtig met de Rolling Stones.

Cher

Gregg had een tijdje een relatie met zangeres Cher en was ook politiek actief. Zo hield hij in de jaren zeventig benefietconcerten voor presidentskandidaat Jimmy Carter. In 1999 werd Gregg ziek. Bij hem werd hepatitis C geconstateerd. In 2010 onderging de gitarist een levertransplantatie.

Cher is geschokt door het overlijden van Allman. "Ik heb het geprobeerd", schrijft ze op Twitter. "Woorden zijn onmogelijk." Cher plaatste een paar gebroken hartjes bij haar tweet.

28-05-2017 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams repeteert in het geheim in Brussel

Robbie Williams repeteert in het geheim in Brussel

https://www.mupload.nl/img/zi2sdhouueotz.jpg

Robbie Wiliams (43) verblijft sinds deze week stiekem in ons land. De zanger houdt in Paleis 5 van de Heizel generale repetitie voor zijn The Heavy Entertainment Show, die hem op 8 juli ook naar Werchter brengt. Robbie verstopte zich tijdens zijn verplaatsingen onder een zeil achterin het busje.

Slapen doet hij in hotel Amigo aan de Brusselse Grote Markt, maar net als in 2013 verkiest de popster Paleis 5 als stekje om zijn nakende tour in te oefenen. Maar liefst 23 trucks voor het gebouw duidden op zijn aanwezigheid, maar zelf liet de popster zich niet zien. "Hij is wat van slag", klonk het in zijn entourage. "Rob is geboren in Stoke-on-Trent, niet ver van Manchester. De gebeurtenissen van gisteren zijn hier ook zwaar ingeslagen."

Ook zijn podium werd in ons land gebouwd. Voor The Heavy Entertainment Show zal zijn hoofd massief boven het publiek verrijzen. "Het ziet er echt goed uit", aldus iemand uit zijn entourage. "Robbie heeft er ook écht veel zin in." Of dat zo is, zal blijken op 8 juli in het festivalpark van Werchter, maar de eerste show is traditiegetrouw voor zijn geliefde Manchester, op 2 juni, in het stadion van voetbalclub City.

26-05-2017 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vond Inge de Bruijn nu de liefde of niet in naakte datingshow? Liefst 741.000 tv-kijkers wilden het weten

Vond Inge de Bruijn nu de liefde of niet in naakte datingshow? Liefst 741.000 tv-kijkers wilden het weten

https://www.mupload.nl/img/cknrz2dv6c8iu.jpg

De voormalige Nederlandse zwemkampioene Inge De Bruijn deed mee aan de naakte datingshow 'Adam zkt. Eva VIPS' in de hoop "een leuke, spannende en charmante Adam" te ontmoeten. Maar dat lukte jammer genoeg niet. Met de twee mannen die ze ontmoette op een onbewoond tropisch eiland zag De Bruijn een vervolgdate niet zitten. En dat zagen liefst 741.000 tv-kijkers.

Bibberend van de zenuwen stond De Bruijn presentator Dennis Weening voorafgaand aan het datingavontuur te woord. Ze vond het best ongemakkelijk om uit de kleren te gaan, maar ze had het er voor over. De ex-zwemkampioene hoopte namelijk een relatie aan het programma over te houden. Met een Adam die reislustig is en goed kan koken. "Al mijn vriendinnen hebben vriendjes die goed kunnen koken, dat zou toch top zijn."

"Lekker wijf"
Haar eerste date op het eiland was met Richard, een makelaar met een dochter uit een eerdere relatie. De eerste ontmoeting verliep redelijk ongemakkelijk. De Bruijn vroeg zich af wat de man had doen besluiten om zich in te schrijven voor het programma. Richard counterde met de opmerking dat hij de viervoudig olympisch kampioene een 'lekker wijf' vond. "Lekker plat", reageert ze.

Voor de grote test slaagde Richard niet. Wanneer De Bruijn hem vroeg of hij kan koken, gaf hij aan daar niet goed in te zijn. Hij slaagde er ook niet in om een vuurtje te stoken voor het avondeten, terwijl zijn date juist wel het vlammetje aan kreeg.

26-05-2017 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher schenkt opbrengst eerste soloconcert aan slachtoffers Manchester

Liam Gallagher schenkt opbrengst eerste soloconcert aan slachtoffers Manchester

https://www.mupload.nl/img/yld7gu6ht7nzg.jpg

De opbrengst van het eerste soloconcert van Liam Gallagher in Manchester gaat naar de slachtoffers van de aanslag in de Engelse stad. De voormalig frontman van Oasis kondigde de benefietshow vrijdag aan.

De zelfmoordaanslag van afgelopen maandagavond schokte Liam, die in Manchester ter wereld kwam. "Het is schandalig, zo verdrietig. Over de hele wereld sterven kinderen en mensen en voor wat?", zei hij tegen Manchester Evening News. "Ik was vroeg gaan slapen en kreeg de volgende ochtend een berichtje van mijn broer waarin stond wat er was gebeurd. Vervolgens zette ik de televisie aan. Het is ongelooflijk."

Bij de aanslag na het concert van Ariana Grande kwamen 22 mensen om het leven. Nog eens tientallen veelal jonge fans van de Amerikaanse zangeres raakten gewond. "Ik wist meteen dat ik iets moest doen", zei Liam over zijn benefietshow. "Het gaat me niet om het geld. Dit optreden stond al gepland, we moeten allemaal doen wat we kunnen."

Liam treedt aanstaande dinsdag op in de 02 Ritz in Manchester. De kaarten voor het concert zijn vrijdagochtend in de verkoop gegaan. Liam doet ook Londen, Dublin en Glasgow aan met zijn minitournee, die in het teken staat van 'As You Were'. De eerste soloplaat van Liam verschijnt in oktober. Deze zomer komt Gallagher ook naar Les Ardentes in Luik.

26-05-2017 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's massaal aanwezig voor opening beachbar Ipanema

BV's massaal aanwezig voor opening beachbar Ipanema

https://www.mupload.nl/img/68f7cgkdksvjq.jpg

Gisteren opende beachbar Ipanema feestelijk de deuren. Voor het vierde jaar op rij tovert discotheek Versuz de patio en de achtertuin van de Hasseltse club om tot IPANEMA, een stijlvolle beachbar met loungeterras én zwembad. In al die jaren is de bar uitgegroeid tot dé 'zomerhotspot' van Limburg.

En daarbij mochten bekende gezichten natuurlijk niet ontbreken. Het waren er heel wat: Hanne Troonbeeckx, Noa Neal, kersverse Miss België Romanie Schotte, Kaye Styles, Griet Vanhees, Anthony Kumpen, Tanja Dexters, Joke van de Velde, Harry & Olga, Virginie Claes, Cynthia Reekmans, Kim Engelbosch, Kobe Ilsen, Viktor Verhulst...  Allemaal kwamen ze genieten van het mooie weer en de stijlvolle bar.

26-05-2017 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan de vraag van dit 3-jarig meisje konden Gert en James uiteraard niet weerstaan

Aan de vraag van dit 3-jarig meisje konden Gert en James uiteraard niet weerstaan

https://www.mupload.nl/img/rzglq7d7b9ah4.jpg

Als uiterst schattige meisjes als Nina (3) een vraag stellen aan Gert Verhulst en James Cooke, dan kunnen die natuurlijk niet anders dan 'ja' zeggen. En dus mocht de kleine meid een dagje doorbrengen op de boot van Gert Late Night.

Nina deed haar oproep via Instagram, en toen de ploeg van Gert Late Night het filmpje zagen, deden ze er meteen alles aan om haar contactgegevens te bemachtigen. Met succes, en Nina werd uitgenodigd voor een bezoekje aan de Evanna. En naar verluidt had ze er de tijd van haar leven.

26-05-2017 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verse garnalen zijn twee weken oud en 'Simonneke' drinkt graag witte wijn: dit leerden we in 'Over Eten'

Verse garnalen zijn twee weken oud en 'Simonneke' drinkt graag witte wijn: dit leerden we in 'Over Eten'

http://oi67.tinypic.com/2mcwwvd.jpg

Wie pelt eigenlijk al die verse garnalen die tussen onze tomaat-garnaal belanden? Wat eet Marleen 'Simonneke' Merckx zoal op een doorsnee dag? En is gedroogd fruit even gezond als de verse, sappige variant? Kobe en Danira zochten het voor ons uit in 'Komen Eten'.

'Verse garnalen' zijn twee weken oud

De Belg houdt van garnalen, want we eten in ons klein landje zo'n 6.000 ton per jaar. Maar wie pelt die enorme hoeveelheden allemaal? Het grootste deel wordt naar Marokko gestuurd om daar goedkoop gepeld te worden, waarna ze opnieuw in België op ons bord belanden. Ze zijn dus een paar dagen tot weken oud, maar toch krijgen ze het label "vers" op de verpakking in de supermarkt. "Met 'verse garnalen' wordt bedoeld 'niet diepgevroren', legt Geertrui Vlaemynck van het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek uit. "Als garnalen werden diepgevroren, spreekt men van "ontdooide garnalen", aldus Vlaemynck.

Hoe blijven die garnalen dan zo lang vers, wetende dat pas gevangen vis na een paar uur al begint te stinken? "Om de garnalen vers te houden bij het vervoeren naar Marokko en terug, worden er bewaarmiddelen toegevoegd," legt Vlaemynck uit. "En dat proef je, het geeft een soort zure smaak." De garnalen die wij eten, zijn dus gemarineerd in een sausje van het zogenaamde benzoëzuur, een e-nummer dat door Europa werd goedgekeurd voor consumptie. Hoe échte verse garnalen zonder bewaarmiddelen smaken, daar hebben we het raden naar.

25-05-2017 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Connery over Roger Moore: "In Hollywoodtermen hadden we een buitengewoon lange vriendschap"

Sean Connery over Roger Moore: "In Hollywoodtermen hadden we een buitengewoon lange vriendschap"

http://oi63.tinypic.com/2q2gt1u.jpg

Sean Connery is bedroefd om de dood van zijn James Bond-collega en vriend Roger Moore. Dat liet de Schotse acteur dinsdag weten aan The Hollywood Reporter.

"Ik was bedroefd toen ik hoorde dat Roger was overleden. We hadden een buitengewoon lange vriendschap in Hollywoodtermen, met veel grappen en grollen. Ik ga hem missen", aldus Connery (86).

In 2015 ontstond er eventjes gedoe nadat Moore in een interview zei dat acteur Idris Elba geen goede opvolger van Daniel Craig zou zijn.
Sommigen vatten de opmerking racistisch op, omdat Elba zwart is. Moore reageerde fel op de kritiek en zei dat hij Elba juist als acteur hoog heeft zitten maar hem simpelweg niet in de huid zag kruipen van de legendarische Britse spion. Engelsman Moore voegde er grappend aan toe dat Connery een teleurstelling was als Bond omdat hij een Schot is. Connery staat gekend als fervent aanhanger van de SNP, die voor Schotse onafhankelijkheid ijvert.

Roger Moore overleed dinsdag in Zwitserland, volgens zijn familie na een "korte en moedige strijd tegen kanker". Hij werd 89 jaar oud.

25-05-2017 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officieel: Ariana Grande schort tournee op na aanslag, ook Antwerpen dus afgelast

Officieel: Ariana Grande schort tournee op na aanslag, ook Antwerpen dus afgelast

http://oi63.tinypic.com/aw4ai8.jpg

Ariana Grande treedt voorlopig niet op na de aanslag van maandag in Manchester, waar na een optreden van het popidool 22 mensen om het leven kwamen. Er is een streep gezet door de zes geplande concerten tot 5 juni, zo meldden diverse Amerikaanse en Britse media op het gezag van het management van de popzangeres.

"The Dangerous Woman Tour van Ariana Grande is stilgelegd tot we de situatie beter kunnen beoordelen en op een gepaste wijze stil hebben kunnen staan bij de slachtoffers", aldus het management.

Ariana zou tot 5 juni shows geven in Londen (2x), Antwerpen, het Poolse Lodz (2x) en Frankfurt. Op 5 juni staat Ariana in Zürich in Zwitserland, maar volgens TMZ is het allerminst zeker of ze dan wel weer kan optreden.

Na de aanslag in Manchester, die plaatsvond vlak na haar concert, vloog Ariana gebroken terug naar huis in de Verenigde Staten. Het is onduidelijk hoe het met haar gaat.

Concertorganisator Live Nation bevestigt dat het geplande concert in Antwerpen niet meer doorgaat. Tickets zullen worden terugbetaald

25-05-2017 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Casino lanceert toch nieuwe campagne met Pommeline

Star Casino lanceert toch nieuwe campagne met Pommeline

http://oi64.tinypic.com/2z5rklu.jpg

Verleidster Pommeline uit Temptation Island siert opnieuw bushokjes waar ze nog eens reclame maakt voor Star Casino. Dit keer niet in bikini, maar in badpak

De Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame (JEP) had begin deze maand nochtans gevraagd om de reclamecampagne in te trekken, na verwarring in Franstalig België. De tweetalige campagne gebruikte de term 'joueuse' ('speler' of 'winnaar' in het Nederlands), wat vrouwonvriendelijk kon overkomen. Haar knalrode bikini was toen een doorn in het oog van de JEP omdat de gebruikte afbeelding geen verband houdt "met de diensten van de adverteerder en negatieve beeldvorming van de vrouw als lustobject wordt voor commerciële doeleinden gebruikt."

Dit keer is er wel een verband met badkledij, daar Star Casino een reis naar de zonovergoten Amerikaanse kuststad Miami weggeeft. Wat ook speelt: StarCasino ging tegen de beslissing van de JEP in beroep. Die procedure is nog niet afgelopen.

25-05-2017 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwe Chris Cornell schrijft brief: "Het spijt me dat ik niet zag wat er met jou gebeurde die nacht"

Weduwe Chris Cornell schrijft brief: "Het spijt me dat ik niet zag wat er met jou gebeurde die nacht"

http://oi64.tinypic.com/iqfmsy.jpg

De weduwe van Soundgarden-frontman Chris Cornell heeft een brief aan haar man gepubliceerd op de site van Billboard. Ze schrijft daarin onder meer dat Chris zichzelf niet was toen hij vorige week zijn leven beëindigde.

"We hadden de tijd van ons leven en het spijt me, mijn lief, dat ik niet zag wat er met jou gebeurde die nacht. Het spijt me dat je alleen was. En ik weet dat jij dit niet was, mijn lieve Christopher. Je kinderen weten dat ook, dus je kunt rusten in vrede."

Vicky Cornell is ervan overtuigd dat medicijnen die Chris slikte, ervoor hebben gezorgd dat hij besloot zelfmoord te plegen. De zanger kampte eerder in zijn leven met verslavingen, maar kickte in 2002 af en vertelde geregeld in interviews dat hij sinds die tijd clean was.

Soulmates

In de brief schrijft Vicky Cornell ook dat ze denkt ooit weer contact te hebben met Chris. "Ik ben gebroken, maar weer opgestaan voor jou. Ik zal voor onze prachtige baby's zorgen. Ik zal elke minuut van elke dag aan je denken en voor je vechten. Je had gelijk toen je zei dat we soulmates waren. Er wordt weleens gezegd dat wegen die elkaar gekruist hebben, elkaar weer zullen kruisen. Ik weet dat je me komt opzoeken, en ik zal op je wachten."

Vicky was de tweede vrouw van Chris. Het stel had samen een 12-jarige dochter en een 11-jarige zoon. De zanger had ook nog 16-jarige dochter uit zijn eerste huwelijk.

25-05-2017 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op dit exclusieve droomeiland beleven Pippa en James honeymoon om van te duizelen

Op dit exclusieve droomeiland beleven Pippa en James honeymoon om van te duizelen

http://oi64.tinypic.com/2qjfyv6.jpg

Pippa Middleton en James Matthews hoeven niet op de kleintjes te letten. Na een huwelijksfeest dat tot de verbeelding sprak, knoopt het koppel daar nu een al even exclusieve honeymoon aan vast. Op een paradijselijk eiland dat ooit toebehoorde aan filmster Marlon Brando, brengen Pippa en haar geliefde hun eerste dagen als man en vrouw door.

Zaterdag stapte het stel in het huwelijksbootje. Minder dan 24 uur later werden James en Pippa met kleine oogjes op de luchthaven van Los Angeles gespot.

De eindbestemming? Tetiaroa, een tropisch eiland in Frans-Polynesië.

Het ecoparadijs behoorde eens toe aan Marlon Brando. Daar vonden in 1962 de opnames plaats voor de film 'Muiterij op de Bounty'. De acteur werd er op slag verliefd op en besloot het eiland voor 99 jaar te huren. Zo kon hij er zijn hele leven lang van genieten.

In 2004 stierf de Hollywoodlegende. Sindsdien heeft Tetiaroa mar één vaste bewoner en dat is Teihuto, de zoon van de filmster. Hij wilde er een exclusief vakantieparadijs van maken maar kreeg het plaatje financieel niet rond.

Een projectontwikkelaar kon in 2014 die droom wel realiseren en zo ontstond 'The Brando', een hemels luxeresort waar sterren kind aan huis zijn. Ook Barack en Michelle Obama vonden al de weg naar Tetiaroa.

Vakantiegangers die het eiland willen aandoen, moeten eerst via Tahiti reizen. Van daaruit biedt het hotel een shuttledienst aan met de eigen luchtvaartmaatschappij 'Air Tetiaroa'. De vlucht die fantastische vergezichten biedt over de verschillende atollen, duurt zo'n 20 minuten.

Een overnachting in één van de 35 exclusieve villa's met eigen zwembad en bioscoop kost tussen de 3.075 en 3.210 dollar (omgerekend zo'n 2.750 euro). De slaapkamer kijkt uit op het privéstrand en de natuurlijke lagune.

In het restaurant kookt sterrenchef Guy Martin de pannen van het dak. Wekelijks worden er specifieke producten ingevlogen om te voldoen aan de speciale wensen van de hotelgasten.

Kortom het ontbreekt James en Pippa helemaal aan niets om er een onvergetelijke honeymoon van te maken.

23-05-2017 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Van Looveren verontschuldigt zich bij Marc Herremans: "Als het maar weer goed komt met z'n rug"

Jan Van Looveren verontschuldigt zich bij Marc Herremans: "Als het maar weer goed komt met z'n rug"

http://oi64.tinypic.com/igamft.jpg

Gisteren trok Jan Van Looveren in zijn programma 'Op weg met Jan' door de Peruviaanse bergen met triatleet Marc Herremans. Aan de beelden te zien een heel plezante reis, maar er is iets waar Jan nog steeds spijt van heeft. "Hopelijk komt het weer goed met Marc zijn rug", klinkt het in Dag Allemaal.

Tijdens een van de lange ritten door het land reed Van Looveren in een diepe put op de weg. Door het schemerduister merkte hij het gat te laat op. De schok was enorm: zowel Jan als Marc vlogen tegen het dak van de auto. Zo'n klap kan al gevaarlijk zijn voor mensen als Jan, maar voor Marc Herremans betekende het voorval heel wat meer. Aangezien hij sinds zijn fietsongeluk vijftien jaar geleden geen buikspieren meer heeft, werd de slag volledig opgevangen door z'n ingewanden. De kans op inwendige bloedingen was dan ook zeer reëel. "Dat is altijd even afwachten", verzuchtte die. Gelukkig leek er niets aan de hand de dag erna.

Nu, bijna een jaar na de opnames, bleek die klap toch veel meer gevolgen te hebben dan gedacht. "Ik heb van hem vernomen dat hij nog altijd last heeft. Misschien was het niet echt verantwoord om samen zó'n avontuurlijke tocht te ondernemen. Die minuten daarna... Dat was paniek. Ik dacht echt dat we de opnamen moesten stopzetten, om ons naar 't dichtstbijzijnde ziekenhuis te reppen. Marc kan immers een inwendige bloeding krijgen van zo'n slag, vertelde hij mij. Maar door z'n verlamming zou hij dat zelf niet voelen. Probeer je dat maar eens in te beelden."

Shit happens
"Ik vrees dat hij in naam van 't avontuur enkele lichamelijke grenzen heeft overschreden. Marc heeft, kennelijk, twee weken lang met koorts gekampt. Die is gelukkig weggeëbd. De problemen met zijn rug daarentegen... Al sinds onze reis zit er iets niet goed in z'n rug. Alsof er een stukje uitsteekt. Een uitstulping... Vooral als hij in z'n rolstoel zit, heeft Marc daar last van. Al weten we niet zeker of dat van de reis komt."

Marc zelf neemt Jan echter niets kwalijk. "Uiteindelijk: iederéén was moe die bewuste dag. We hadden er een rit van zo'n dertien uur op zitten. We hadden die put allebéi niet zien aankomen. En op zich is dat geen drama, hé, in zo'n put rijden. Enfin, ik wil niet te fel zeuren over 't feit dat ik geen buikspieren meer heb of mijn verlamming. Er zijn ergere dingen in 't leven."

23-05-2017 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip Meert emotioneel vanop ziekbed: "Het had allemaal voorbij kunnen zijn"

Filip Meert emotioneel vanop ziekbed: "Het had allemaal voorbij kunnen zijn"

http://oi63.tinypic.com/2w5kapy.jpg

Ex-Miss België Alizée Poulicek (29) waakt sinds vrijdag in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen aan het ziekbed van haar vriend Filip Meert (48). Die werd vrijdagochtend aangereden door een dronken Anderlechtfan, die een hele nacht de nieuwe landstitel van zijn ploeg had gevierd. Vandaag voelt die zich ietwat beter, en beseft dat het allemaal heel verkeerd had kunnen aflopen.

Vanop zijn ziekbed in Antwerpen postte Filip een emotionele boodschap op Facebook. "Je lieve vrouwtje en je kids vastnemen en op dat moment beseffen dat alles voorbij had kunnen zijn, is één van de meest intense ervaringen die ik ooit heb meegemaakt. Alizee Poulicek, Raphaël, Max en Vigo... we zijn een (h)echt team. Ik hou van jullie."

De man beseft dat het allemaal slecht had kunnen aflopen, en loopt dan ook over van dankbaarheid. "Enorm respect voor het verplegend personeel van UZA... Onvoorstelbaar hoe jullie dit zware werk, elke dag opnieuw, met de glimlach doen: jullie verdienen allemaal een standbeeld op de Grote Markt. Vandaag voel ik me al wat beter en ik kijk er naar uit om aan de revalidatie te beginnen."

Filip werd vrijdagochtend van de weg gemaaid met zijn Vespa toen hij na het zwemmen terug naar huis reed. "Volgens getuigen reed Filip op een voorrangsweg toen die auto met een rotvaart uit een kleine zijweg kwam", aldus vriendin Alizée. "Met een immense smak belandde Meert op het asfalt." De artsen stelden later een driedubbele bekkenbreuk, een gebroken staartbeen en een zware hersenschudding vast. "Volgens de dokters zal hij nog twee à drie weken in het ziekenhuis moeten blijven. Daarna volgt een revalidatie van enkele maanden."

23-05-2017 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Bond-acteur Roger Moore overleden

James Bond-acteur Roger Moore overleden

http://oi63.tinypic.com/1ghhsg.jpg

De Britse acteur Roger Moore is op 89-jarige leeftijd overleden. Dat melden zijn kinderen op Twitter. Moore, vooral bekend van zijn rol als James Bond, overleed in Zwitserland na een korte strijd tegen kanker.

"Het is met een zwaar gemoed dat we het verschrikkelijke nieuws moeten meedelen dat onze vader, Sir Roger Moore, vandaag is overleden. We zijn er het hart van in", zeggen zijn kinderen Deborah, Geoffrey en Christian op de Twitterpagina van de acteur.

Televisie

De acteur begon zijn carrière eerst als luitenant in het Britse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog. Daarna trok hij in de jaren 50 naar de Verenigde Staten, waar hij ontdekt werd door filmstudio Metro-Goldwyn-Mayer.

In de jaren 50 brak hij door op televisie, met rollen in bekende series als Ivanhoe en Maverick. Zijn grote internationale doorbraak kwam er met zijn hoofdrol in de legendarische televisieserie The Saint in de jaren 60.

James Bond

In 1973 werd hij gecast als James Bond, nadat Sean Connery in zeven films gestalte had gegeven aan de geheime agent. Hij speelde de hoofdrol in Bondfilms Live and Let Die (1973), The Man with the Golden Gun (1974), The Spy Who Loved Me (1997), Moonraker (1979), For Your Eyes Only (1981), Octopussy (1983) en A View to a Kill (1985).

Ook na zijn carrière als James Bond bleef Moore nog acteren en verschillende films en series. Zijn laatste wapenfeit dateert van 2011, met een rol in de romantische komedie A Princess for Christmas.

Mensen bleven hem echter associëren met 'double o seven'. "Het heeft geen enkel nadeel dat ik overal bekend sta als Bond", zei hij in 2014. "Mensen noemen me na dertig jaar nog steeds Mister Bond. Waarom zou ik dat erg vinden?"

"Dankzij Roger Moore bleef Bond bestaan"

Moore zal de geschiedenis niet ingaan als de grootste James Bondacteur, vindt Raymond Rombout, die al verschillende boeken wijdde aan 007. "Al is dat natuurlijk gebonden aan generaties." 

Toch heeft hij wel degelijk een belangrijke impact gehad op de filmreeks. "Toen na het afhaken van Sean Connery geen geschikte vervanger werd gevonden, hadden de kijkers kunnen afhaken. Dankzij Moore zijn de Bondfilms echter blijven bestaan", zegt Rombout.

Voor Rombout is The Spy Who Loved Me Moores beste film, "omdat hij daar meer van zijn eigen persoonlijkheid in kon leggen". "Nochtans zei hij regelmatig van zichzelf dat hij maar twee gimmicks had: knipogen en met zijn wenkbrauwen fronsen", aldus nog Rombout.

Beste Bonds

In de rangschikking van grootste Bondacteurs plaatst Rombout Moore overigens op een gedeelde derde plaats met Pierce Brosnan, "zij hebben ongeveer dezelfde stijl", achter Sean Connery en Daniel Craig.

Moore zelf noemde Sean Connery en Daniel Craig onlangs nog de twee beste acteurs die de beroemde Britse spion speelden. "Ik denk dat Sean de overduidelijk beste Bond was", aldus Moore. Dat zei hij tijdens een bijeenkomst in Londen.

"We mogen vandaag de dag ons gelukkig prijzen met Daniel Craig omdat hij ongelofelijk goed is gebleken. Ik zei altijd dat Sean er als een killer uitzag, maar Daniel Craig overtreft hem", vervolgde Moore.

Ouder worden

Moore praatte openhartig over ouder worden. "Het meest droevige van oud worden is dat je je vrienden verliest. Ik mis David Niven nog het meest: ik kan geen films van hem zien zonder te huilen."

23-05-2017 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ariana Grande schort haar tournee op na aanslag

Ariana Grande schort haar tournee op na aanslag

http://oi65.tinypic.com/35cg2v9.jpg

Popster Ariana Grande heeft haar 'Dangerous Woman' tournee opgeschort na de bloedige aanslag na haar concert in Manchester, zo heeft de Amerikaanse nieuwszender CNN op gezag van een 'bron met kennis van de situatie' gemeld.

23-05-2017 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Billboard Awards: Drake verbreekt record, Cher en Celine treden op

Billboard Awards: Drake verbreekt record, Cher en Celine treden op

http://oi63.tinypic.com/dmwpap.jpg

Drake heeft het record verbroken van meeste aantal gewonnen Billboard Music Awards tijdens een enkele prijsuitreiking. De Canadese rapper won dertien awards en versloeg daarmee de vorige recordhouder Adele, die in 2012 twaalf awards mee naar huis mocht nemen.

Onder andere de prijzen voor de beste artiest, beste mannelijke artiest, beste Billboard 200 artiest en beste rapper mocht Drake op zijn naam schrijven. De rapper trad ook op tijdens de show, die plaatsvond in de Amerikaanse stad Las Vegas. Drake zong het nummer 'Gyalchester' vanaf een podium in het midden van de beroemde fontein van het Bellagiohotel.

"Mijn hele familie is hier, kijk mijn vader eens stralen!", zei de rapper bij het in ontvangst nemen van de prijs voor beste artiest van het jaar. "Dit is de man aan wie ik het allemaal te danken heb, de liefde van mijn leven", zei Drake als dank aan zijn aanwezige vader.

22-05-2017 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzenegger: "Laat je niet demotiveren door Trump"

Schwarzenegger: "Laat je niet demotiveren door Trump"

http://oi65.tinypic.com/6isksx.jpg

De wereld moet zich niet laten demotiveren door mensen als president Donald Trump als het gaat om het milieu. Dat is de boodschap die Arnold Schwarzenegger uitdraagt op het festival van Cannes, waar hij zijn nieuwe film Wonders of the Sea 3D presenteert. De 69-jarige superster sprak de commentaar in voor de nieuwe natuurdocumentaire van activist Jean-Michel Cousteau, die vijf jaar lang prachtige 3D-opnames maakte op de bodem van de oceaan.

"Klagen heeft geen zin, je moet dóen", betoogt Schwarzenegger in alle interviews die hij geeft in Cannes. "Je moet hándelen! Laat je niet demotiveren door iemand als president Trump: de toekomst van de aarde hangt af van zeven miljard mensen, niet van één mens. De mensen die geloven in een betere wereld zijn gepassioneerd en hebben de feiten én idealen aan hun kant. Het is een kruistocht; mensen moeten snappen dat het niet goed afloopt als we niets proberen te veranderen."

Als gouverneur van Californië zorgde Schwarzenegger ervoor dat zijn staat de beste milieuwetgeving van de VS kreeg. Het Witte Huis werkte hem tegen, maar de Governator streed door tot aan het Hooggerechtshof en kreeg gelijk. "Ik heb mijzelf vanaf het eerste moment omringd met mensen die precies wisten hoe de politiek werkte; ik had zelf natuurlijk geen ervaring als gouverneur. Zij leerden mij dat samenwerken het allerbelangrijkste is in de politiek. En dat heb ik gedaan, ik heb samengewerkt met de Democraten."

Over sommige onderwerpen mogen de twee grote Amerikaanse partijen van mening verschillen, maar sommige zaken zijn groter dan het partijbelang, vindt Schwarzenegger. "En groene wetgeving hoeft economische groei niet in de weg te staan. Integendeel: we hebben tijdens mijn termijnen en daarna enorm veel groene banen gecreëerd; er is momenteel geen sector die méér nieuwe banen oplevert."

22-05-2017 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geweldig moment: Celine Dion krijgt voltallige pers aan het zingen

Geweldig moment: Celine Dion krijgt voltallige pers aan het zingen

http://oi64.tinypic.com/v4ry14.jpg

Gisteren verbrak Drake het Billboard Awards-record van de meeste prijzen op één avond, maar het waren de ultieme diva's Cher en Celine Dion die met de meeste aandacht gingen lopen. Die laatste kreeg zelfs de voltallige persruimte aan het zingen.

Zelf kreeg Celine een staande ovatie voor haar optreden op de Billboard Awards. Ter ere van de 20ste verjaardag van Titanic bracht ze haar grootste hit 'My Heart Will Go On'. Maar zelf vond ze vooral het optreden van collega Cher een voltreffer. Dat werd duidelijk toen ze door de press room liep tijdens megahit 'Believe' en aan de monitor bleef staan om wat te dansen en te zingen. En in een mum van tijd deed de aanwezige pers net hetzelfde.

22-05-2017 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man sleept Titanic-regisseur voor de rechter: "Hij heeft Jack op mij gebaseerd"

Man sleept Titanic-regisseur voor de rechter: "Hij heeft Jack op mij gebaseerd"

http://oi63.tinypic.com/xbydlc.jpg

Amerika is een bizarre rechtszaak rijker: een zekere Stephen Cummings uit Florida heeft zopas klacht ingediend tegen regisseur James Cameron. De reden? "Hij heeft het personage Jack Dawson uit Titanic zonder toestemming op mij gebaseerd."

Natuurlijk is het niet netjes om zomaar een personage op iemand te baseren zonder diens toestemming, maar Cummings heeft vreemd genoeg helemaal niets te maken met de Titanic. Volgens hem heeft Cameron de film dan ook niet gebaseerd op de historische ramp uit 1912, maar wél op een persoonlijke ramp van Cummings. Die beweert dat de succesprent gaat over twee vrienden van hem die een bootongeluk kregen in 1988, waarbij de vrouw overleefde en de man niet.

Dat lijkt natuurlijk erg onwaarschijnlijk. Er stierven in totaal meer dan 1.500 personen bij de ramp van de Titanic, en we denken niet dat Cummings' verhaal het enige is dat lijkt op dat van Jack en Rose. Cameron kan het evengoed op een van de slachtoffers van de Titanic gebaseerd hebben, of het gewoon zelf verzonnen hebben. Wij vermoeden dat de rechter dan ook zal oordelen dat Cummings niet het alleenrecht heeft op het tragische liefdesverhaal en dat zijn claim van 300 miljoen dollar (plus 1 procent aan royalties) afgewezen zal worden.

22-05-2017 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip Meert zwaargewond na aanrijding door dronken Anderlecht-fan

Filip Meert zwaargewond na aanrijding door dronken Anderlecht-fan

http://oi67.tinypic.com/4lgego.jpg

"Filip had er niet meer kunnen zijn." Ex-Miss België Alizée Poulicek (29) waakt sinds vrijdag in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen aan het ziekbed van haar vriend Filip Meert (48). Die werd vrijdagochtend aangereden door een dronken Anderlechtfan, die een hele nacht de nieuwe landstitel van zijn ploeg had gevierd.

"Filip was die ochtend gaan zwemmen in Hemiksem", vertelt Alizée. "Toen hij met zijn Vespa rond 10.20 uur terug naar ons thuis in Niel reed, is hij omvergeknald door een dronken Anderlechtsupporter. Volgens getuigen reed Filip op een voorrangsweg toen die auto met een rotvaart uit een kleine zijweg kwam." Met een immense smak belandde Meert op het asfalt. "De chauffeur is wel gestopt, maar was zo zat na een hele nacht feesten dat hij niet eens besefte wat er gebeurd was", zegt Alizée.

Zware breuken en een hersenschudding
Een ambulance bracht de vader van drie kinderen naar het ziekenhuis, waar de artsen een driedubbele bekkenbreuk, een gebroken staartbeen en een zware hersenschudding vaststelden. "Toen Filip wegbleef en zijn gsm niet opnam, wist ik dat er iets aan de hand was. Uiteindelijk ben ik via de politie te weten gekomen waar hij lag en ben ik halsoverkop naar het ziekenhuis gereden."

Revalidatie
"Ik besef dat hij veel geluk heeft gehad, maar hij gaat zware weken en maanden tegemoet. De eerste dagen herkende hij bijna niemand meer door de hersenschudding. Hij was compleet in de war en stelde altijd dezelfde vragen. Ook de vele breuken zijn enorm pijnlijk en volgens de dokters zal hij nog twee à drie weken in het ziekenhuis moeten blijven. Daarna volgt een revalidatie van enkele maanden."

22-05-2017 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herken jij deze actrice op de rode loper in Cannes?

Herken jij deze actrice op de rode loper in Cannes?

http://oi68.tinypic.com/1e1g12.jpg

Het is even goed kijken, maar hier zie je toch echt Pamela Anderson. De 49-jarige actrice en voormalig playmate verraste afgelopen weekend vriend en vijand op de rode loper in Cannes.

Op social media wordt druk gespeculeerd over cosmetische ingrepen, maar misschien is het gewoon even wennen om babe Anderson ineens als klassieke schoonheid te zien in deze donkerblauwe creatie van Vivienne Westwood.

21-05-2017 om 18:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo verloopt een babyshower bij sterren als Beyoncé

Zo verloopt een babyshower bij sterren als Beyoncé

http://oi64.tinypic.com/o5oqw1.jpg

Zoals een echte ster betaamt, heeft Beyoncé nooit haar uitgerekende datum verklapt. Maar de zangeres, zwanger van een tweeling, lijkt nu wel heel dicht bij de bevalling te komen. Haar moeder Tina Knowles Lawson plaatste gisteren Instagram-kiekjes van een uitbundige babyshower. En die ziet er heel wat luxueuzer uit dan bij de gemiddelde sterveling.

Op een foto en een filmpje zijn heel wat beroemdheden te zien in fleurige jurken, waaronder ex-collega's van Destiny's Child Kelly Rowland en Michelle Williams. Ook de eveneens zwangere Serena Williams was aanwezig in de luxueuze Afrikaanse setting. Beyoncé zelf liep naar verluidt met blote buik rond, versierd met hennatatoeages.

"Happy Carter Push Party", roepen de gasten in de camera, als verwijzing naar de bijnaam voor een babyshower: een 'persfeestje'. Het feestje voorafgaand aan de bevalling wordt in de Verenigde Staten vanaf zo'n drie maanden voor de uitgerekende datum gehouden.

21-05-2017 om 18:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen agenten met hoofddoek voor minister Jambon

Geen agenten met hoofddoek voor minister Jambon

http://oi64.tinypic.com/2hh3cle.jpg

Bij de politie is neutraliteit verplicht, dus opzichtige religieuze symbolen kunnen niet. Dat stelde minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon zondag in De Zevende Dag (Eén), in een reactie op voorstellen om de hoofddoek toe te laten bij politiemensen. De minister wil wel werk maken van meer diversiteit binnen het politiekorps.

Voor de N-VA-vicepremier is het dragen van hoofddoeken of welk religieus symbool dan ook voor politiemensen niet aan de orde. Een politieman of -vrouw moet te allen tijde neutraal zijn, benadrukte hij. Ook tatoeages, kruisen, en dergelijke zijn om die reden niet toegelaten. Het woord zegt het zelf: een uniform moet uniform zijn, aldus Jambon.

Jambon wil wel werk maken van een zo divers mogelijk politiekorps, dat een afspiegeling moet zijn van de samenleving. ‘Maar dat doe je niet met symbolen die net de diversiteit en de integratie bemoeilijken. Wel door bijvoorbeeld zo divers mogelijk te rekruteren, wat we ook doen’, aldus de minister, die verwijst naar het proefproject in Antwerpen dat uitgebreid wordt. Dat betekent dat er ook gerekruteerd wordt in de allochtone gemeenschap.

Mevrouw Michel gastvrouw voor Trump

Jan Jambon verklaarde in De Zevende Dag ook dat het de vrouw van premier Charles Michel, Amélie Derbaudrenghien, zal zijn die de gastvrouw voor de first lady is tijdens het bezoek van president Trump en de NAVO-top donderdag. Eerder was er sprake van dat staatssecretaris Zuhal Demir die taak op zich zou nemen. Demir zelf toonde zich op de sociale media enthousiast over het idee.

‘In de voorbereiding van zo’n bezoek wijzigen dingen soms’, zei de minister van Binnenlandse Zaken. ‘Het gaat over een partnerprogramma en dus zal de first lady van dit land, de vrouw van premier Michel, gastvrouw zijn. Zuhal Demir gaat die dag naar de Special Olympics.’

21-05-2017 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crevits ontgoocheld over manier waarop Bourgeois te werk ging

Crevits ontgoocheld over manier waarop Bourgeois te werk ging

http://oi68.tinypic.com/jpzznr.jpg

CD&V-viceminister-president Hilde Crevits hoopt dat de Vlaamse regering snel bijeenkomt om te praten over het intrekken van de boskaart door minister-president Geert Bourgeois (N-VA) zonder bevoegd minister Joke Schauvliege daarin te consulteren. Betreurenswaardig en hopelijk eenmalig, besloot Crevits in De Zevende Dag (Eén). Ook haar Open VLD-collega Bart Tommelein zei verrast te zijn en vond dat dit ‘beter niet gebeurd was’.

Crevits benadrukte dat er een verschil is tussen de inhoud en de stijl van de communicatie van Bourgeois. Met het intrekken van de boskaart heeft ze inhoudelijk geen probleem, wat haar collega Schauvliege vrijdag ook benadrukte. Maar de stijl is voor Crevits betreurenswaardig. ‘Ik ben ontgoocheld over de manier waarop Geert Bourgeois tewerk is gegaan. Ik hoop dat het eenmalig is’, aldus de minister, die hoopt dat er snel binnen de regering hierover gepraat kan worden, net als over de aanpassing van het decreet.

Tommelein verrast

Haar liberale regeringsgenoot Bart Tommelein zei verrast te zijn over de communicatie van de minister-president. ‘Het is beter om samen te communiceren als er iets niet doorgaat’, vond de Open VLD’er. Hij wees er ook op dat er op de ministerraad van de Vlaamse regering eerder op de dag niet beslist was om de boskaart in te trekken.

Tijdens een debat met de Vlaamse fractieleiders kon de interventie van Bourgeois op weinig begrip rekenen. Koen Van den Heuvel (CD&V) sprak van ‘weinig verbindend leiderschap’. Joris Vandenbroucke (SP.A) had het over een ‘triestig schouwspel’. Ofwel is de minister onbekwaam, ofwel heeft men de Vlaming om de tuin proberen te leiden, ofwel is de Vlaamse regering onbetrouwbaar, besloot hij.

Björn Rzoska (Groen) vond het gebrek aan professionaliteit van de Vlaamse regering stuitend. De demarche van de minister-president is volgens hem een motie van wantrouwen aan Joke Schauvliege. ‘Hoe kan ze nog functioneren?’, vroeg Rzoska zich af. volgens hem heeft Bourgeois zich alleen willen profileren.

21-05-2017 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump: 'Moslimlanden moeten strijd tegen radicalisering leiden'

Trump: 'Moslimlanden moeten strijd tegen radicalisering leiden'

http://oi66.tinypic.com/6qk3f6.jpg

'De moslimstaten moeten voorop gaan in de strijd tegen radicalisering.' Dat heeft de Amerikaanse president Trump gezegd in zijn speech op de islamitische top in Riyad, Saudi-Arabië.

In zijn langverwachte toespraak op de top met 55 islamitische leiders, waaronder 37 staatshoofden of regeringsleiders, wou Donald Trump naar eigen zeggen vooral een boodschap van 'vriendschap, hoop en liefde' brengen. Net als zijn voorganger, Barack Obama, zei Trump dat er een nieuw hoofdstuk wordt geopend in de relatie tussen Washington en de Arabische wereld. 

Trump vestigde de aandacht op de strijd tegen terreur, die volgens hem een 'slag tussen goed en kwaad' is. Hij sloeg een veel verzoenender toon aan dan tijdens zijn kiescampagne. Zo meent hij dat het niet gaat om een strijd tussen religies of beschavingen, maar tussen 'barbaarse criminelen die het menselijk leven willen uitroeien' en 'fatsoenlijke mensen die dat leven willen beschermen'.

De president zei ook nog dat de Arabische staten de dodelijkste tol hebben betaald voor 'geweld door fanatici' en dat er een humanitaire en veiligheidsramp aan de gang is in de regio

De Amerikaanse president heeft de moslimlanden opgeroepen om 'de crisis van het islamitische extremisme' ernstig aan te pakken. De Arabische landen kunnen van de VS niet verwachten 'de vijand te verslaan'. Hij vroeg zijn toehoorders ook herhaaldelijk 'geen onderdak te bieden aan terroristen', om terroristen 'te verdrijven'. 'Verdrijf ze uit uw gemeenschap. Verdrijf ze uit uw gebedshuizen. Vedrijf ze uit uw heilig land.'

Strijd tegen financiering terrorisme

Wat de Arabische landen wel van Washington mogen verwachten, is 'een alliantie, gebaseerd op gedeelde belangen en waarden, om een betere toekomst voor ons allemaal te krijgen'. Een akkoord dat Washington en de Golfstaten sloten, om samen te strijden tegen de financiering van terrorisme, moet bijdragen aan die betere toekomst.

Trump beloofde ook dat de Verenigde Staten niet gaan proberen om hun levensstijl op te dringen of om hen te onderwijzen, maar Washington strekt de hand 'in een geest van samenwerking en vertrouwen'. Over mensenrechten moeten de Saudi's dus weinig bemoeienis verwachten van de Amerikanen

21-05-2017 om 18:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwarteeuw na hoogtepunt van grunge met Chris Cornell en Kurt Cobain: "Alleen Eddie Vedder blijft over"

Kwarteeuw na hoogtepunt van grunge met Chris Cornell en Kurt Cobain: "Alleen Eddie Vedder blijft over"

http://oi65.tinypic.com/mcx2qa.jpg

Woensdag overleed Chris Cornell. Een nieuwe schok voor miljoenen muziekliefhebbers over de hele wereld. Alwéér een icoon van de grunge weg. Twitter riep prompt op tot absolute bescherming van Pearl Jam-frontman Eddie Vedder, de laatste overlevende van de stevige gitaarrock die eind jaren tachtig in Seattle ontstond.

Het dreef rockfans tot reflectie, de pijnlijke zelfdoding van de frontman van Soundgarden met de knapste stem van de grunge. Muziekfreak Eric Alper tweette over de stemmen waarmee hij opgroeide: "Andy Wood, Layne Staley, Chris Cornell, Kurt Cobain... alleen Eddie Vedder blijft nog over. Dat moet bezinken."

Wat zij, buiten hun voortrekkersrol in de grunge, met elkaar gemeen hebben: heroïne. Het bekendste sterfgeval is natuurlijk dat van Kurt Cobain van Nirvana, die in 1994 een einde maakte aan zijn leven. Maar vier jaar eerder al stierf Andrew Wood, de beloftevolle frontan van Mother Love Bone, aan een overdosis heroïne. Drugs betekenden daarna ook het levenseinde van zanger Layne Staley (2002) en van bassist Mike Starr (2011), beiden van Alice in Chains. Twee jaar geleden ontviel ons Scott Weiland van Stone Temple Pilots, eveneens geveld door een overdosis.

En nu dus Chris Cornell. Hij hing zichzelf op na een laatste optreden in Detroit, dat hij afsloot met 'In My Time of Dying' van Led Zeppelin.

Als we de toch minder (commercieel) succesvolle Mark Arm (Mudhoney, Green River) en ex-Nirvana-drummer Dave Grohl - die tot vandaag wél hoge ogen gooit met zijn postgrungeband Foo Fighters - niet meerekenen, dan is Eddie Vedder inderdaad 'the last man standing', zeker in het rijtje van de meest bekende vertegenwoordigers van het genre. Dat kende zijn hoogtepunt begin jaren negentig van vorige eeuw, met Nirvana, Soundgarden, Pearl Jam, Stone Temple Pilots en Alice in Chains die toen in ons land vooral de hoogste posities in de Afrekening van Studio Brussel inpalmden.

Vedder is binnen die grungebeweging met zijn vele getormenteerde talenten altijd wel een buitenbeentje geweest. Kurt Cobain, bijvoorbeeld, vond Pearl Jam gezapig en braaf. Hij zei ooit dat hij "niet op één hoop gegooid wou worden met zulke bands", schrijft rockjournalist Steven Hyden in zijn boek 'Your Favorite Band is Killing Me'.

De figuur van Eddie Vedder werd, in tegenstelling tot zijn vermelde collega's, nooit zo uitgebreid geassocieerd met dodelijke harddrugs. Toch genoot Vedder, net als Cobain en Cornell, zelf ook niet van de roem. Maar hij stuurde Pearl Jam daarom bewust een andere, minder toegankelijke, muzikale richting uit om de hardcore fans te bedienen. "Buiten Radiohead heeft geen enkele rockband ooit zo opzettelijk precies die mensen eruitgevist van wie ze wilden dat ze om hun muziek gaven", schrijft Hyden.

De laatste dagen regent het complimenten over de fantastische stem waarmee Chris Cornell ons bekoorde. Hieronder enkele onmiskenbare voorbeelden daarvan. Samen met Eddie Vedder bij Temple of the Dog met 'Hunger Strike', een a-capella-opname van 'Black Hole Sun', en een onwaarschijnlijke cover van 'Nothing Compares 2 U' van Prince, de muzieklegende die vorig jaar van ons heenging.

Moge hun aller ziel rust kennen en hun geniale muziek de onze blijvend balsemen.

20-05-2017 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deel festivalpaleis in Cannes ontruimd na vondst verdacht pakket

Deel festivalpaleis in Cannes ontruimd na vondst verdacht pakket

http://oi66.tinypic.com/6p7ok9.jpg

Een deel van het festivalpaleis in Cannes is vanavond tijdelijk geëvacueerd. Dat is van een Belga-journaliste in de Franse badplaats vernomen. De reden voor de gedeeltelijke ontruiming was een verdacht pakket, dat door de veiligheidsdiensten werd aangetroffen.

Honderden mensen moesten het betrokken deel van het festivalpaleis verlaten. Daar moest een persvoorstelling van de Franse bijdrage 'Le Redoutable' van regisseur Michel Hazanavicius plaatsvinden. Nadat het pakket onschadelijk bleek, mochten de festivalgangers rond 19.50 uur het gebouw opnieuw binnen.

20-05-2017 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baba Yega en Kabouter Plop brengen samen nieuwe versie van Kabouterdans

Baba Yega en Kabouter Plop brengen samen nieuwe versie van Kabouterdans

http://oi67.tinypic.com/2jed7i1.jpg

De winnaars van Belgium's Got Talent gaven vandaag twee shows in Flanders Expo te Gent. Baba Yega had onder andere Jamilla Baidou en Gers Pardoel uitgenodigd om hun show kleurrijker te maken.

Het publiek werd pas echt enthousiast op het moment dat Kabouter Plop een nieuwe versie van de Kabouterdans kwam brengen. De show was visueel een absolute topper, al hadden we de indruk dat Baba Yega de lat net iets te hoog had gelegd.  

Het publiek was niet altijd mee en vooral het einde van de show was een teleurstelling.  

20-05-2017 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Gevaert (38) verwacht vierde kindje

Kim Gevaert (38) verwacht vierde kindje

http://oi65.tinypic.com/2mh8thu.jpg

Kim Gevaert (38) is opnieuw zwanger. In augustus verwelkomen de voormalige topsprintster en haar partner Djeke Mambo hun vierde kindje. Het nieuws wordt bevestigd door Kims mama. "Je kan er nu ook niet naast kijken", lacht Mieke Vandekerckhove (69), die meegeeft dat de zwangerschap prima verloopt.

Precies een jaar nadat Gevaert in de zomer van 2008 met atletiek stopte, beviel ze van haar eerste kind, Vince. Daarna volgden zoontje Romeo en dochtertje Lili. De ex-atlete heeft altijd gezegd dat ze een groot gezin wil.

"Kim komt zelf uit een gezin van vier kinderen", aldus haar mama - die naar eigen zeggen meteen wist dat haar dochter opnieuw zwanger is. "Een moeder ziet zoiets, hé." Extra leuk is dat Kim samen zwanger is met de partner van haar jongste broer. Zij bevalt een maandje later.

20-05-2017 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookjeshuwelijk: Pippa straalt in kanten trouwjurk

Sprookjeshuwelijk: Pippa straalt in kanten trouwjurk

http://oi67.tinypic.com/2db2e4z.jpg

Sprookjeshuwelijk in Engeland. Pippa Middleton (33), de jongere zus van Kate, de hertogin van Cambridge, is vandaag met de rijke hedgefondsbeheerder James Matthews (41) getrouwd. De klokken van St. Mark's kerk in Englefield, Berkshire, luidden na een besloten plechtigheid waarin ze elkaar het ja-woord gaven. Pippa verwierf bij het huwelijk van Kate zes jaar geleden wereldbekendheid toen ze als getuige optrad in een opvallende kleurrijke jurk.

Bij het buitenkomen kuste het kersverse bruidspaar elkaar en dan vertrokken ze naar het nabijgelegen landgoed van Pippa's ouders, waar een royale receptie op de gasten wachtte.

Pippa arriveerde aan de kerk in een open oldtimer en droeg een traditionele witte kanten jurk met korte mouwen voor wat de lokale media "het huwelijk van het jaar" noemde.

Onder de gasten waren uiteraard prins William (34) en hertogin Kate (35) met hun kinderen prins George (3) en prinses Charlotte (2) en Williams broer, prins Harry (32) en zijn vriendin, de Amerikaanse actrice Meghan Markle (35). Ook de Zwitserse tennisspeler Roger Federer was onder de bekende genodigden.

20-05-2017 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroegbaas opent café in draaimolen

Kroegbaas opent café in draaimolen

http://oi66.tinypic.com/50mh38.jpg

Draaien doe je niet enkel na het drinken van pinten, maar ook tijdens. Dat is althans het geval in een café in het Antwerpse Bouwel. De uitbater serveert zijn biertjes in een draaimolen.

Bart Van Looy plaatste een antieke carrousel op het terras naast zijn café en installeerde er een bar, krukken en tafeltjes op. Een deel van de authentieke paarden en bankjes heeft hij laten staan. De kemisattractie/kroeg draait ook effectief, al gebeurt dat gelukkig heel langzaam.

De carrousel is 53 jaar oud en werd door Van Looy op de kop getikt in Nederland. Vier maanden lang werkte hij samen met zijn vrouw aan de molen om deze te transformeren tot een café. Zijn creatie was mooi op tijd klaar voor het kermisweekend in het dorp.

14-05-2017 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste cyberaanval ooit maakt zeker 200.000 slachtoffers

Grootste cyberaanval ooit maakt zeker 200.000 slachtoffers

http://oi67.tinypic.com/2f087mh.jpg

Zeker 200.000 personen en bedrijven raakten besmet door de ransomware ‘WannaCry’. Die blokkeert je computer en vraagt ‘losgeld’ om je bestanden weer vrij te geven.

Wat is er gebeurd?

Computers op duizenden plaatsen zijn geblokkeerd door een programma dat 300 dollar (ongeveer 275 euro) in bitcoins eist. Als je wil dat je computer weer vrijgegeven wordt, moet je betalen. Er vielen zeker 200.000 slachtoffers in minstens 150 landen. Het gaat vooral om bedrijven. “We hebben nog nooit zoiets meegemaakt als dit”, zei Europoltopman Rob Wainwright. Het is voorlopig nog onduidelijk welke criminele organisatie achter de aanval zit.

Wie is getroffen?

Onder meer de Britse Nationale Gezondheidsdienst NHS, verschillende Spaanse bedrijven, de Russische overheid en de Duitse spoorwegen zijn bij de slachtoffers. De autoriteiten in België hebben geen weet van problemen in ons land. Door de aanval moesten Britse ziekenhuizen afspraken afzeggen en patiënten verplaatsen. Operaties werden uitgesteld. In verschillende ziekenhuizen lagen de computersystemen en telefoonlijnen volledig plat en moeten dokters opnieuw werken met pen en papier.

Hoe werkt het?

De ransomware maakt gebruik van een lek in het oude besturingssysteem Windows XP dat eerder door de Amerikaanse inlichtingendienst NSA gebruikt werd. De werkwijze van de NSA raakte onlangs bekend en is nu dus overgenomen door criminelen. Een veiligheidsexpert met de bijnaam MalwareTech slaagde er wel per ongeluk in om de verspreiding stop te zetten. Microsoft heeft intussen een oude update die gebruikers van Windows XP beschermt opnieuw vrijgegeven.

Is alles achter de rug?

Nog niet. Experts vrezen dat er vandaag nog heel wat bijkomende besmettingen opduiken wanneer werknemers op de eerste werkdag sinds de cyberaanval hun computer inschakelen. Bovendien kunnen de criminelen makkelijk hun code aanpassen en de aanval die dit weekend gestopt werd, opnieuw lanceren. Als ze het foutje dat hun nu de das omdeed eruit halen, is er waarschijnlijk niets aan te doen. Meer nog, MalwareTech verwacht vandaag al een nieuwe aanval.

14-05-2017 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minder snel vrij na zwaar misdrijf

Minder snel vrij na zwaar misdrijf

http://oi66.tinypic.com/1xges.jpg

De regering heeft zondag op de bijzondere thematische ministerraad over veiligheid, justitie en defensie een pakket van 28 maatregelen genomen. Die hebben niet enkel betrekking op de strijd tegen het terrorisme, maar moeten ook de cybercriminaliteit aanpakken en de verkeersveiligheid verhogen.

Op het vlak van justitie wordt een veiligheidsperiode ingevoerd voor de zwaarste misdaden. Bij de veroordeling zal de rechter meteen een minimale periode van strafuitvoering kunnen uitspreken, die de veroordeelde moet uitzetten voordat hij in aanmerking kan komen voor een vervroegde invrijheidstelling. Zo moet voorkomen worden dat personen die zeer zware feiten plegen al na het een derde van zijn straf een aanvraag kan indienen om voorwaardelijk vrij te komen.

Zoals reeds eerder aangekondigd wordt ook de algemene rechtsbijstandverzekering voor juridische geschillende hervormd: zo komen er fiscale stimuli voor wie zo’n verzekering neemt (belangrijk voor de middenklasse die geen gebruik op pro Deo kan doen, aldus minister van Justitie Koen Geens), en wordt de dekking uitgebreid naar onder meer echtscheiding en bouw

Ook eerder aangekondigd: we krijgen biometrische identiteitskaarten. Op nieuwe identiteitskaarten zullen via de chip ook de vingerafdrukken bewaard worden.

Op het vlak van verkeersveiligheid wordt het alcoholslot verplichting voor bestuurders met een promille van meer dan 1,8 g/l. Voor recidivisten geldt de verplicht reeds voor meer dan 1,2 g/l. Er zijn ook zwaardere straffen voorzien bij vluchtmisdrijf, recidive, verval, zonder verzekering rijden.

Asiel en migratie

Inzake asiel en migratie voorziet een masterplan in de verhoging van de capaciteit van de gesloten centra van 600 naar 1.066 plaatsen in 2020. Op korte termijn wordt extra capaciteit gecreëerd in Steenokkerzeel, Merksplas en Holsbeek. Op middellange termijn komen er nieuwe centra in Antwerpen en Jumet.

De helft van de plaatsen in Antwerpen wordt voorbehouden voor veroordeelden zonder verblijfstitel die hun straf hebben uitgezeten, met het oog op hun verwijdering. 'Met dit masterplan gesloten centra  zullen we in staat zijn om fors meer personen in illegaal verblijf te repatriëren. Dat zal op zijn beurt de keuze voor illegaal verblijf onaantrekkelijker maken. De tijd dat een bevel om het grondgebied te verlaten voor sommigen niet meer dan een vodje papier was, ligt binnenkort achter ons. Deze regering regulariseert geen criminelen, wij repatriëren ze', zegt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken.

Terrorisme

In de strijd tegen terrorisme komt er een dynamische databank waarin naast de 'foreign terrorist fighters' ook de 'homegrown terrorist fighters' zitten (die in België actief zijn). Ook haatpredikers en ronselaars worden in de gemeenschappelijke databank opgenomen.

Voorts stemde de ministerraad in met de invoering van een nieuwe bijzondere opsporingsmethode burgerinfiltratie, in de strijd tegen de georganiseerde criminaliteit en het terrorisme, om een antwoord te bieden op de beperkingen van de informantenwerking en politionele infiltratie. De burgerinfiltratie zal aan strikte voorwaarden, sterke waarborgen en een groot aantal sluitende controlemechanismen onderhevig zijn.

In de strijd tegen de financiering van terrorisme wordt de financiële transparantie van vzw’s verhoogd en worden doelgerichte controles versterkt.

Cyberveiligheid

De ministerraad zette het licht op groen voor uitbreiding van de diensten van het Federal Cyber Emergency Team (CERT.be) met een callcenter dat 24/7 beschikbaar zal zijn. Naast vitale sectoren zoals de energiesector, de financiële sector en de transportsector kunnen ook andere bedrijven hierop een beroep doen bij cyberaanvallen.

Voorts wordt binnen CERT.be een waarschuwingssysteem uitgebouwd dat proactief vitale sectoren verwittigt over mogelijke bedreigingen. Deze sectoren krijgen via een gezamenlijk platform toegang tot informatie over incidenten, bedreigingen, tendenzen en kwetsbaarheden met betrekking tot kritische infrastructuren.

Het pakket maatregelen zorgt dit jaar voor 28,1 miljoen euro extra uitgaven. In 2018 gaat het om 137,7 miljoen en in 219 bijna 180 miljoen. Daarvoor is een jaarlijkse bijkomende inspanning van 105 miljoen euro nodig.

14-05-2017 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. ‘Coalitie ontbinden is rode loper uitrollen voor extreemrechts’

‘Coalitie ontbinden is rode loper uitrollen voor extreemrechts’

http://oi66.tinypic.com/bf43u1.jpg

In Oostenrijk wil de conservatieve minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz de regeringscoalitie met de sociaaldemocraten voortijdig beëindigd zien. Kanselier Christian Kern waarschuwt voor de mogelijke gevolgen van die vervroegde verkiezingen.

Het partijbestuur van de conservatieve Oostenrijkse Volkspartij ÖVP heeft zondag minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz unaniem tot nieuwe partijvoorzitter gekroond, na het aftreden van vicepresident Reinhold Mitterlehner als partijleider.

Zoals aangekondigd wil hij de regeringscoalitie opblazen en een vervroegde stembusgang uitschrijven in de herfst. Kurz streeft daarvoor naar een gezamenlijke beslissing met coalitiepartner SPÖ. Het parlement moet immers met een meerderheid beslissen over vervroegde verkiezingen. Normaal zou Oostenrijk pas in 2018 opnieuw gaan stemmen.

Kanselier Kern, een sociaaldemocraat van de SPÖ, waarschuwt voor de ‘substantiële gevolgen’ van het ontbinden van de coalitie: dat is de rode loper uitrollen voor de extreemrechtse Vrijheidspartij FPÖ.

Peilingen

Recente peilingen toonden aan dat de 30-jarige Kurz populairder is dan de 51-jarige Kern. Zo bleek uit een zaterdag door de krant Der Standard afgedrukte opiniepeiling dat voor 57 procent van de kiezers de rijzende conservatieve ster geschikt leek voor het kanselierschap, tegen 49 procent voor Kern. Vijftien procent pikte voor die job FPÖ-leider Heins-Christian Strache op.

De SPÖ en ÖVP besturen sinds 2013 het land, maar de voorbije maanden kwamen er strubbelingen die het vertrouwen hebben ondermijnd Juist omwille van de herrie binnen de coalitie en binnen zijn eigen partij heeft Mitterlehner enkele dagen geleden ontslag genomen uit al zijn functies.

14-05-2017 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club Brugge laat Anderlecht nog niet vieren

Club Brugge laat Anderlecht nog niet vieren

http://oi63.tinypic.com/1fgyrq.jpg

Nee, Anderlecht heeft de titel nog niet beet na een 1-1 gelijkspel op het veld van nummer twee Club Brugge. Ja, Anderlecht is quasi zeker van de 34ste landskroon: vier punten voorsprong met nog zes te verdienen, dat geeft het niet weg. Al had het vandaag al beslist kunnen zijn: nadat Hanni en Vormer al op vrije trap hadden gescoord, miste Tielemans vanop de strafschopstip de bevrijdende 1-2.

Geen Teodorczyk, dat was de grootste verrassing op het wedstrijdblad voor Club Brugge-Anderlecht. De Pool scoort al maanden niet meer, maar René Weiler liet de topschutter wél consequent in de basis. Tot vandaag dus: nu kreeg Isaac Thelin zijn kans tegen een gemotiveerd Club Brugge. Dat had er immers zin in: ja, als Anderlecht won zou het de landskroon veroveren, maar bij winst van Club Brugge zouden de West-Vlamingen op een puntje van de rivaal komen.

Ook de fans van Club zagen het zitten, al kregen die na acht minuten een opdoffer van jewelste: Denswil ging iets te stevig door en Anderlecht kreeg net buiten de grote rechthoek een vrije trap. Hanni krulde de bal...onder de opspringende Vanaken en voorbij Horvath: 0-1, Anderlecht op titelkoers.

Net-niet

Wat volgde was een opeenstapeling van net-niet-fases, zowel bij de uit- als bij de thuisploeg. Vossen, Chipciu, telkens liep het net mis. Tot Club Brugge in de 36ste minuut een vrije trap kreeg, Vormer aanlegde en de bal prachtig in de kruising mikte. Boeckx kansloos, weg titel (voorlopig?) voor Anderlecht.

Een teleurstellende eerste helft dus, maar gelukkig bracht de koffie beterschap. Vooral Club Brugge leek een lading peppillen te hebben verslonden en zocht steeds nadrukkelijker het doel van Boeckx op. Maar of het nu Vanaken of Rotariu was, steeds misten de pogingen doel. Dan deed de intussen ingevallen Teodorczyk iets beter: zijn lage schot werd maar net door Horvath gered.

Tielemans mist strafschop

Maar de grootste kans viel in minuut 64. De pijlsnelle Acheampong ging richting Horvath en werd onderuit getikt door Engels. Een logische strafschop was het gevolg. Tielemans legde zelfverzekerd aan...maar Horvath redde. Alweer ontplofte Jan Breydel -en dat mag u letterlijk nemen: even werd de match stilgelegd toen een thuisfan een rookbom naar het doel van Frank Boeckx mikte en daarbij official Wim Smet raakte. Ref Delferière overlegde even met de Brugse bank en na een korte onderbreking kon de match gewoon weer doorgaan.

Maar grote kansen, nee: die kregen we niet meer te zien -al was het even bibberen voor Frank Boeckx toen Vormer alweer een vrije trap mocht nemen. Ditmaal raakte hij niet voorbij het muurtje. Ook Touba haalde nog eens uit, maar ook deze poging raakte het doel niet.

14-05-2017 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België vanavond toch present op Songfestival: "Ik treed op met de Justin Timberlake van Oostenrijk"

België vanavond toch present op Songfestival: "Ik treed op met de Justin Timberlake van Oostenrijk"

http://oi66.tinypic.com/11loj9w.jpg

België kwam eergisteren al aan de beurt op het Eurovisiesongfestival, maar toch zal een Vlaamse vanavond op het podium staan. Helena De Maertelaere uit Deinze treedt immers op als achtergrondzangeres bij de Oostenrijkse kandidaat Nathan Trent. De foto's op haar sociale media laten er alvast geen twijfel over bestaan: ze heeft er meer dan zin in.

Helena verhuisde in 2012 als achttienjarig meisje naar Wenen, waar ze zang studeerde aan het Vienna Konservatorium. Zo kwam ze in contact met aanstormend talent Trent.

Hij is volgens Helena de Justin Timberlake van Oostenrijk. "Nathan is eigenlijk een nieuwkomer die zijn eerste single vorig jaar uitbracht", vertelt Helena. "Naast een goede zanger is hij ook een fantastische danser. Net zoals ik heeft hij musical gestudeerd in Wenen, dus wij kenden elkaar al een beetje. Hij was op zoek naar een vrouwelijke stem die ook goed bij zijn stem paste en op de auditie bleek dat onze stemmen een goede match waren."

"In de zaal zullen 11.000 toeschouwers aanwezig zijn en thuis zitten dan nog eens zo'n 250 miljoen kijkers voor de buis. Voor zoveel mensen optreden is een droom die uitkomt, ook al is het niet als leadzangeres. Ik zing al zolang ik het mij kan herinneren. Als klein meisje zong ik altijd klassiek en natuurlijk kende ik ook alle Disneyliedjes uit het hoofd."

"Toen ik een jaar of twaalf was, nam ik voor de eerste keer deel aan een zangkamp. Daar kreeg ik zangles van Nadine Heyndrickx. Zij is mijn grootste inspiratiebron: ze studeerde ook in Wenen en ik heb heel veel van haar geleerd. Ook na het Eurovisiesongfestival zal ik gewoon verder doen, maar ik blijf met beide voeten op de grond", besluit ze.

Helena's ouders Peter en Vera zitten vanavond alvast aan de televisie gekluisterd. "We zijn natuurlijk fier op haar. Dit jaar zullen we toch net iets meer voor Oostenrijk supporteren", klinkt het. "In de zaal zullen 11.000 toeschouwers aanwezig zijn en thuis zitten dan nog eens zo'n 250 miljoen kijkers voor de buis. Voor zoveel mensen optreden is een droom die uitkomt, ook al is het niet als leadzangeres. Ik zing al zolang ik het mij kan herinneren. Als klein meisje zong ik altijd klassiek en natuurlijk kende ik ook alle Disneyliedjes uit het hoofd."

"Toen ik een jaar of twaalf was, nam ik voor de eerste keer deel aan een zangkamp. Daar kreeg ik zangles van Nadine Heyndrickx. Zij is mijn grootste inspiratiebron: ze studeerde ook in Wenen en ik heb heel veel van haar geleerd. Ook na het Eurovisiesongfestival zal ik gewoon verder doen, maar ik blijf met beide voeten op de grond", besluit ze.

Helena's ouders Peter en Vera zitten vanavond alvast aan de televisie gekluisterd. "We zijn natuurlijk fier op haar. Dit jaar zullen we toch net iets meer voor Oostenrijk supporteren", klinkt het.

12-05-2017 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas en zijn Anouk trouwen op 7 september

Dimitri Vegas en zijn Anouk trouwen op 7 september

http://oi64.tinypic.com/wji44m.jpg

Ibiza maakt zich op voor een knalfeest. Op 7 september trouwt Dimitri Vegas er met zijn verloofde Anouk Matton. De dj wist de datum lang geheim te houden, maar versprak zich bij TV Limburg. "Of ik al stress heb? Dat valt mee", klonk het nog tijdens een set van collega Lost Frequecies in de Antwerpse club Vaag. Vegas gaf verder mee dat hij nog geen kostuum heeft en eerst nog een drukke zomer aan de zijde van zijn broer Mike - en Lost Frequencies - voor de boeg heeft in club Ushaïa op Ibiza. Daar hebben de broers elke dinsdagavond een vaste afspraak. Dat het talent uit Willebroek uitgerekend op dat eiland huwt, hoeft niet te verbazen. Eerder vroeg hij er Matton ook al ten huwelijk.

12-05-2017 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IN KAART: de populairste Netflix-series per land. En de Belgen hebben een verrassende favoriet

IN KAART: de populairste Netflix-series per land. En de Belgen hebben een verrassende favoriet

http://oi66.tinypic.com/xaxhlf.jpg

Jaarlijks verslinden 70 miljoen abonnees meer dan 40 miljard (!) uur aan Netfix-content. Een groep data-analisten wou wel eens weten waar al die Netflix-fans nu het liefst naar kijken. Hun onderzoek leverde enkele straffe resultaten op. Zo is 'Sherlock' wereldwijd de populairste serie. En de Belgen hebben een verrassende favoriet. Op dit kaartje kan je de populairste series per land bekijken.

Netflix geeft nooit kijkcijfers vrij, maar het team van HighSpeedInternet kon met Google Trends nagaan welke series het vaakst werden opgezocht. 'Sherlock' kwam als winnaar uit de bus, 'Friends' kaapt de tweede plek weg. Zelfs 13 jaar na de laatste aflevering is de sitcom dus nog altijd razend populair.

Narcos, House of Cards en New Girl vervolledigen de top vijf.

De top 5

1. Sherlock
2. Friends
3. Narcos
4. House of Cards
5. New Girl

Populairste series per land

­'Sherlock' is wereldwijd de populairste, maar enkel in Armenië, Azerbeidzjan, Estand en Bangladesh staat de serie op één.

De Belgen kijken dan weer het vaakst naar New Girl, de populaire sitcom met Zoey Deshanel. In de VS wint 'Shameless' en Rusland zweert bij 'Arrow'. Netflix Original 'House of Cards' scoort vooral goed in Europese landen.

Wie betaalt het meest voor Netflix?

De gemiddelde prijs per maand is 8 dollar (7,3 euro). Wij betalen in België 8 euro voor een standaardabonnement, lichtjes boven het gemiddelde dus. In Colombia betalen ze met 5,37 dollar het minst, de Zwitsers betalen het meeste van alle landen ter wereld (12,13 dollar).

Waar is Netflix het populairst?

53 procent van de 70,5 miljoen abonnees woont in de Verenigde Staten. In de andere 47 procent staat Canada aan de leiding, gevolgd door Ierland, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland, Puerto Rico en Noorwegen.

12-05-2017 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CNN-nieuwsanker rolt met de ogen en dat vindt Trumps topadviseur seksisme

CNN-nieuwsanker rolt met de ogen en dat vindt Trumps topadviseur seksisme

http://oi64.tinypic.com/foha8w.jpg

De reactie van CNN-anker Anderson Cooper op wat Trumps topadviseur Kellyanne Conway hem vertelde in zijn interview met haar over het ontslag van FBI-directeur James Comey, ging in een mum van tijd viraal. "De grootste oogrol in de geschiedenis van kabeltelevisie", klonk het op het internet. Conway beschuldigt Cooper nu van niks minder dan seksisme. "Uitgerekend zij die als baas Donald Trump heeft", lees je kort samengevat op sociale media.

Het was de ervaren Kellyanne Conway (50) die Trump dinsdagavond uitstuurde om het fel omstreden ontslag van Comey door de Amerikaanse president te verdedigen bij de Amerikaanse pers. U weet wel: Conway, de 'uitvindster' van de "alternatieve feiten" en van het "bloedbad in Bowling Green". In het interview met Anderson Cooper van CNN hamerde Conway erop dat de lof van Trump over hoe FBI-directeur Comey de e-mailsaga rond de presidentskandidatuur van Hillary Clinton had afgehandeld, niets te maken had met het ontslag van Comey net wégens die bewierookte aanpak.

Cooper liet dan een compilatie zien van Trumps lovende uitspraken over Comey tijdens diens presidentscampagne. "Hey, bedankt om mij hieraan te herinneren", reageerde een gepikeerde Conway. "Ik kwam vorige herfst vaak in jouw programma om aan te kondigen dat we Michigan zouden winnen en hoe we dat zouden doen. Dat was leuk." Deftig naast de kwestie, waarop de inmiddels werelberoemde oogrol van Anderson Cooper op het scherm verscheen.

Hillary Clinton
Bij Fox & Friends deed Kellyanne Conway nadien haar beklag. Ze sleurde Hillary Clinton erbij om haar punt te maken. "Hillary Clinton zoekt in seksisme een slap excuus voor haar verlies als rampzalige presidentskandidate en voor haar campagne een half jaar geleden. Maar ik krijg vaak te maken met seksisme in interviews. Stel je voor dat een mannelijk nieuwsanker met zijn ogen zou rollen bij Hillary Clinton... een vrouwelijke vertegenwoordiger/woordvoerder van president Obama of president Bill Clinton? Ik dacht het niet."

Conway voegde er nog aan toe dat ze in Coopers filmpje over de toenmalige presidentskandidaat Donald Trump haar baas aan het speechen had gezien in Grand Rapids in Michigan. Daar sprong ze dus gretig op om bovenvermelde opmerking te maken, die dan weer niet in de smaak viel bij Cooper.

De sociale media lieten niet na Kellyanne Conway fijntjes te wijzen op de waslijst aan beschuldigingen die Donald Trump al moest slikken voor zijn vrouwonvriendelijk gedrag.

12-05-2017 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik was al wat gewend na 'Temptation', maar dit is écht all the way"

"Ik was al wat gewend na 'Temptation', maar dit is écht all the way"

http://oi68.tinypic.com/2r7wos5.jpg

In het nieuwe seizoen van 'Ex OnThe Beach: Double Dutch' zit een bekend gezicht. Chiara Creemers (23) liet vorig jaar in 'Temptation Island' Marvins hormonen op hol slaan, en duikt nu op als eerste ex in de beruchte MTV-reeks. "Het belooft een hel te worden", grinnikt ze.

U dacht dat 'Temptation Island' al erg was? 'Ex on the Beach: Double Dutch' doet er met gemak nog een paar scheppen bovenop. In de realityreeks trekken negen vrijgezellen naar een paradijselijk eiland, op zoek naar liefde en lust. Regels zijn er niet. Net wanneer het gezellig wordt, krijgen ze onverwacht hun exen op bezoek. Sommigen zijn uit op wraak, anderen doen er alles aan om hun ex terug te krijgen. In 'Ex On The Beach' is wachten tot de laatste afleveringen voor stevig geflirt en hevige bedscènes niet nodig. Hier gaan alle remmen al los in de eerste aflevering, wanneer Chiara als eerste ex - van single Mike -arriveert op het Thaise eiland. "Het is écht all the way", geeft ze toe. "Ik was al heel wat gewend van op 'Temptation Island' vorig jaar, maar 'Ex on the Beach: Double Dutch' is niet normaal."

Toch doet de Antwerpse mee aan het programma, want: "Twee weken gratis vakantie, waarom niet?". Zélfs nadat ze vorig jaar een pak kritiek te verduren kreeg nadat ze het bed deelde met 'Temptation' Marvin.

12-05-2017 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss werkt aan documentaire over George Michael

Kate Moss werkt aan documentaire over George Michael

http://oi66.tinypic.com/w0oolw.jpg

Kate Moss werkt mee aan een documentaire genaamd 'Freedom' over de in december overleden zanger en songwriter George Michael. Volgens de Britse krant The Sun staat het 49-jarige supermodel aan het hoofd van de productie van enkele scènes in de film.

Gisteren werden er cameraploegen met Moss gezien die het huis van de overleden zanger binnentraden voor opnamen. Moss geeft zelden interviews maar was zeer goed bevriend met Michael. De opnamen voor de documentaire stonden al gepland voor de dood van de Britse zanger maar kregen naar aanleiding hiervan juist een grotere betekenis.

Laatste maanden
Moss zal vertellen over de laatste maanden van de zanger, die hij naar het schijnt alleen thuis doorbracht. Een bron vertelt The Sun: "De opnames bij hem thuis zullen voor veel fans een inzicht geven in het leven van de zanger. Veel weten niet hoe en waar George de meeste tijd aan het einde van zijn leven doorbracht".

De filmmaatschappij van Sony produceert de documentaire, die later dit jaar wordt uitgezonden op de Britse zender Channel 4. George Michael overleed thuis op 25 december 2016 aan de gevolgen van hartfalen.

11-05-2017 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William en Kate wonen herdenking Mijnenslag bij

Prins William en Kate wonen herdenking Mijnenslag bij

http://oi67.tinypic.com/28klyqh.jpg

Niemand minder dan de Britse prins William en zijn echtgenote Kate Middleton zullen op 7 juni een herdenkingsplechtigheid in het kader van 100 jaar Mijnenslag Heuvelland-Mesen 1917 bijwonen.

In Mesen en Heuvelland vindt op 7 juni de herdenking van de Mijnenslag in 1917 plaats. Dat gaat gepaard met een aantal herdenkingen en ceremonies.

En er wordt hoog bezoek verwacht. Zo raakte bekend dat de Britse prins William en zijn vrouw Kate Middleton die dag naar de Westhoek zullen afzakken. Het koppel zal de Ierse herdenkingsplechtigheid bijwonen. De komst van de prins en zijn vrouw heeft consequenties op veiligheidsvlak. De Britten gaan de maatregelen dan ook gevoelig verhogen. Er is om 8 uur een Nieuw-Zeelandse plechtigheid aan het Messines Ridge Cemetery in Mesen, om 11 uur is er de Australische plechtigheid op het Strand Military Cemetery in Comines-Warneton. Om 14 uur is er dan de nationale herdenkingspechtigheid Ierland in het Iers Vredespark in Mesen met om 16 uur de slotplechtigheid Ierland/Noord-Ierland/VK op Wytschaete Military Cemetery. De laatste ceremonie, de slotplechtigheid Nieuw-Zeeland, vindt plaats op Messines Ridge Cemetery in Mesen en dat om 19.30 uur. Op zaterdag 10 juni is er dan nog een internationale concertavond met onder meer Ozark Henry.

11-05-2017 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katja Schuurman toont blote billen tegen seksisme

Katja Schuurman toont blote billen tegen seksisme

http://oi64.tinypic.com/2mca98p.jpg

In Nederland woedt al een hele week het debat of de sites GeenStijl en Dumpert te ver gaan in het vernederen van vrouwen. Ruim honderd dames uit de media tekenden zelfs een open brief waarin ze adverteerders oproepen om kritisch na te denken: willen ze hun reclame in zo'n omgeving wel zien verschijnen? Aanleiding was een bedenkelijke oproep aan het publiek van GeenStijl om de seksuele fantasieën los te laten op een Volkskrant-journaliste. "Zou u haar doen?", klonk de letterlijke vraag bij haar foto. De reacties logen er niet om.

"Ik zou haar overdwars in alle gaatjes nemen", schreef iemand. Of nog: "Met haar armen op haar rug gebonden en een stevig stuk grijze tape over haar mond geplakt zeker wel." En dan houden we het hier nog proper. Voor de volledigheid: Loes Reijmer was in het vizier gekomen omdat ze in een column de vrouwonvriendelijke toon op de website aan de kaak had gesteld.

Een van de ondertekenaars van de open brief was Katja Schuurman. De Nederlandse actrice deed er echter zelf nog een schepje bovenop door een foto van haar billen te twitteren met de hashtag #SexismKissMyAss. Haar manier om te strijden tegen seksisme dus blijkbaar. Meer nog: ze roept de rest op om haar voorbeeld te volgen.

11-05-2017 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit hebben we geleerd in 'Over Eten': kraantjeswater is even gezond als flessenwater en zo viel Koen Crucke 60 kilo af

Dit hebben we geleerd in 'Over Eten': kraantjeswater is even gezond als flessenwater en zo viel Koen Crucke 60 kilo af

http://oi65.tinypic.com/2w2hlbn.jpg

Wekelijks onderzoeken Kobe Ilsen en Danira Boukhriss in 'Over Eten' op Eén wat we nog niet wisten over eten, maar wat we wel allemaal zouden willen weten. Wat we geleerd hebben na het kijken van de vijfde aflevering? Flessenwater is even gezond als kraantjeswater en Koen Crucke eet minstens vijf maaltijden per dag.

Is kraantjeswater even gezond als flessenwater?
Flessenwater is beduidend duurder dan kraantjeswater. Als alle Belgen hun flessenwater volledig zouden vervangen door kraantjeswater, dan besparen we met z'n allen liefst 761 miljoen euro. Een behoorlijk bedrag, maar: is water uit de kraan wel even veilig en gezond? Danira Boukhriss vroeg het aan Marjolein Vanoppen, milieutechnoloog aan de UGent.

Kraantjeswater blijkt minstens even goed te zijn als flessenwater en soms zelfs beter. Volgens Vanoppen wordt het strenger gecontroleerd dan flessenwater, waardoor de kwaliteit altijd in orde is. En wat dan met de chloor en metaal die je soms ruikt?

"Chloor wordt aan kraanwater toegevoegd na het zuiveren om het water de desinfecteren. Dat is niet schadelijk maar als je de geur vervelend vindt, kan je een glas met kraanwater gewoon even laten staan voor je het opdrinkt. De geur en smaak verdwijnen heel snel," aldus Vanoppen in 'Over Eten'.

Heel vaak zijn de bronnen waaruit flessenwater komt dezelfde als die waaruit kraantjeswater komt. Het is dus ook niet zo dat flessenwater meer mineralen en vitaminen bevat dan kraantjeswater.

11-05-2017 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen schreeuwt het uit van de pijn na elektrische schok: "Heel mijn linkerkant staat in de fik"

Karen Damen schreeuwt het uit van de pijn na elektrische schok: "Heel mijn linkerkant staat in de fik"

http://oi65.tinypic.com/20k7mon.jpg

Afzien is het voor de BV's in 'Perfect'. Deze keer is het de beurt aan Karen Damen: zij moet een horloge dragen dat haar van slechte gewoontes afhelpt. "Je kan zo'n Pavlok bijvoorbeeld koppelen aan je bankkaart. Als je dan iets wil kopen, krijg je een schok", luidt de uitleg.

Gilles Van Bouwel staat te popelen om het hebbeding uit te testen, het resultaat stelt effectief niet teleur. Damen schreeuwt het uit van de pijn. "Dat doet echt keizeer, man. Zet dat stiller. What the fuck? Oh my god, dat doe ik niet aan. En dat staat nog maar op veertig procent? Man, heel mijn linkerkant staat in de fik. Ik heb overal kippenvel onder mijn oor. Wat is dit, jong?"

11-05-2017 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleidster die Marvin in haar netten strikte duikt nu op in 'Ex on the Beach'

Verleidster die Marvin in haar netten strikte duikt nu op in 'Ex on the Beach'

http://oi64.tinypic.com/2s864w6.jpg

Terug van weggeweest: Chiara Creemers, beter bekend als de deerne die vorig jaar Marvins hormonen op hol deed slaan in 'Temptation Island'. Vanaf zondag maakt ze haar opwachting in het splinternieuwe seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV.

De echte fans herinneren zich ongetwijfeld nog hun veelbesproken nummertje in de douche. Het waren die beelden die Louise bij het tweede kampvuur deden wegrennen. Hun relatie was meteen ten dode opgeschreven. Nu wordt Chiara dus de eerste ex die op het eiland aanspoelt.

Wie niet tot zondag kan wachten, kan via de MTV Play-app alvast kijken naar een speciale aflevering. Daarin keren de deelnemers van het eerste seizoen eenmalig terug.

Ashley, Simone, Sokratis, Wayne, Cherry en Shady komen met 'tips & tricks' en geven meteen ook hun ongezouten mening over de nieuwe kandidaten. Ze lezen daarnaast haattweets voor én de heren mogen een gokje doen welke borsten bij hun 'veroveringen' horen.

09-05-2017 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristel vecht tegen de tranen bij 'Gert Late Night': "Ik leef nu al langer zonder mijn zussen dan met"

Kristel vecht tegen de tranen bij 'Gert Late Night': "Ik leef nu al langer zonder mijn zussen dan met"

http://oi67.tinypic.com/2642rz9.jpg

Elke dag duikt James Cooke in 'Gert Late Night' met een van de bootgasten het bed in. Vanavond is het de beurt aan Kristel Verbeke, zij heeft het onder meer over de dood van haar twee zussen. Véronique kwam op 11-jarige leeftijd thuis om het leven na een CO-vergiftiging, Isabelle stierf op 21-jarige leeftijd bij een auto-ongeluk.

"Ik heb me schuldig gevoeld omdat ik er nog was en zij niet meer", klinkt het. "Dat kan nu toch niet, dacht ik. Ik leef nu al langer zonder mijn zussen dan met. Gewoon die wetenschap al, dat is niet eerlijk. Het had zo anders kunnen zijn."

09-05-2017 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Fuck Hollywood: ik ben 43 en ik ben al te oud om de vrouw van een 57-jarige man te spelen"

"Fuck Hollywood: ik ben 43 en ik ben al te oud om de vrouw van een 57-jarige man te spelen"

http://oi63.tinypic.com/207thzo.jpg

Jamie Denbo heeft als actrice de nodige strepen verdiend. Zo speelde ze al mee in 'Yes Man', 'Spy' en 'Ghostbusters' en is ze ook te zien in de tv-reeks 'Orange Is The New Black'. Dat net zij nu vanwege haar leeftijd bij het oud huisvuil geschoven wordt, is bij haar in het verkeerde keelgat geschoten. Op Twitter liet de Amerikaanse haar frustraties de vrije loop.

"Ik kreeg net te horen dat ik als 43-jarige te oud ben om de vrouw van een 57-jarige man te spelen", klonk het. "De personages hebben dan nog een 18-jarige dochter. Ik ben dus te oud om de mama van een 18-jarige te zijn. De echte vrouw van die acteur is zelf zeker 50 jaar, maar deze onnozelaar wil op tv dus getrouwd zijn met een 38-jarige. Dit is een eerste huwelijk trouwens, niet iemand die hertrouwd is. Dan zou het nog een beetje logisch zijn. Fuck Hollywood. Oude blanke ventjes, geniet van jullie laatste kunstjes. We hebben het helemaal gehad met jullie."

Haar fans op sociale media wilden uiteraard weten om wie het ging. "Ik zou zijn identiteit graag bekendmaken, maar ik wil zijn reputatie niet kapotmaken", luidde het antwoord. "Hij is een lievelingetje in Amerika."

"Zo'n commotie niet verwacht"
Omdat de discussie bleef aanslepen, luchtte Denbo ook op Facebook nog eens haar hart. "Ik had niet verwacht dat er zo'n commotie rond zou komen", klinkt het daar. "Ik had er met opzet geen langer stuk over geschreven omdat ik mezelf als actrice niet helemaal wil verbranden."

"Om eerlijk te zijn, raakte het vooral mijn trots. Als ik naar mezelf kijk, beschouw ik me niet 'oud'. Het pikte. Vergelijk het met de jongen op school waar je smoorverliefd op bent (diegene met de acné en een beetje babyvet) en die dan tegen jouw vrienden zegt dat je eigenlijk lelijk bent. Er zijn in deze tijden ook veel belangrijkere dingen om je over op te winden dan dat seksisme in Hollywood."

"Kom nu maar met spectaculaire actrice op de proppen"
"Ik was echt van mijn melk door die casting en dat komt omdat ik zelf nooit kijk naar bagger waar een oude man een veel jongere vrouw neukt. Ik kijk naar 'Orange is the New Black', 'You're the Worst', 'Difficult People', 'Game of Thrones',... Daar spelen fantastische vrouwen in mee, van verschillende leeftijden en huidskleur. Stuk voor stuk zijn ze briljant, complex en interessant."

"Tot slot wil ik nog een tip meegeven aan de regisseurs. Zorg er nu maar voor dat je met een spectaculaire actrice op de proppen komt, want vergis je niet: ze zal als dertiger verdomd hard moeten werken om te doen alsof ze verliefd is op een 57-jarige."

Rachel Bloom
Eerder deed ook Rachel Bloom (de hoofdrolspeelster van 'Crazy Ex-Girlfriend'; nvdr) al haar beklag over de kortzichtige mentaliteit in het wereldje. "Een mooi meisje voor de hoofdrol, knappe grieten voor de bijrollen en sexy kleding: dit krijg je dus te horen als je tegenwoordig als actrice een job zoekt."

09-05-2017 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik had 'm niet zien aankomen": Natalia en Lady Linn raken gevoelige snaar bij Bart Peeters

"Ik had 'm niet zien aankomen": Natalia en Lady Linn raken gevoelige snaar bij Bart Peeters

http://oi68.tinypic.com/10hw1fb.jpg

'Liefde voor muziek' met Bart Peeters: dan zijn een lach, een traan én een verrassing nooit ver weg. Zo verklapte de zanger dat hij de guitige oorwurm 'Kijk, daar heb je Gert en Samson, Samson' bedacht heeft. Maar in deze aflevering stond toch vooral de emotie centraal. De herinnering aan zijn veel te vroeg verloren bloedbroeder Robert Mosuse was nooit ver weg, maar toch was het vooral Lady Linn die een gevoelige snaar raakte. 'Wat nog komen zou' droeg de zanger immers twee jaar geleden op aan zijn overleden vader.

Isabelle A mocht het liedjesfestijn op gang trappen met een zachtere versie van 'Lepeltjesgewijs'. Wie zich afvraagt hoe dat in het Frans vertaald moet worden: dormir en cuillère dus. "Amai, dat is schoon", reageerde Peeters. "Ik wist niet dat dit mogelijk was met dit nummer. Onvoorstelbaar en supersexy." Koen Wauters gaf haar meteen de tip mee om al haar spitsvondige creaties uit het programma op één album te zetten. Aan Gers Pardoel zou ze alvast een klant hebben. "Dit ga ik samplen als het uitkomt", liet hij weten.

Josje zette vooral de interessante teksten van Peeters in de verf. "Geniaal in z'n eenvoud bijna. Neem nu een zinnetje als 'Wordt de zee zichzelf nooit moe, wanneer is wind aan liggen toe?' Je moet er maar op komen. Toen ik 'Ontdooi me' hoorde, werd ik erin meegesleurd." Het nieuwe jasje wist alvast ook Peeters te bekoren. "Zo'n coole versie, echt straf. In je vorige leven deed je heel leuke dingen, maar nu zie je dat je dichter bij jezelf komt."

En dan was het tijd voor de eerste emotionele hoogvlieger: Natalia coverde 'Teardrops' van The Radios zo intens dat zelfs Isabelle A tranen in de ogen kreeg. "Wat is dat allemaal? Zo straf", aldus Peeters. "Robert is er nu helaas niet meer, maar hij zong echt de sterren van de hemel. En Isabelle kent Robert natuurlijk ook heel goed, ze hebben al samengewerkt. Het was superstijlvol."

Lady Linn deed er nog een schepje bovenop door te kiezen voor 'Wat nog komen zou', een lied dat Peeters opgedragen had aan zijn overleden vader. "Bij mij heet het nu 'Raindrops on a leaf': we zijn druppels op een blad die er zomaar kunnen afvallen", vertelde de zangeres vooraf. En die gevoeligheid wist ze ook perfect te verpakken in haar song. Peeters wist nog amper waar hij het had. "Ongelooflijk schoon, ik had 'm niet zien aankomen. Zo mooi gezongen ook. Mijn vrouw weet het heel goed: als ik iets echt goed vind, dan durf ik wel eens beginnen te wenen."

En ja, zelfs Gers Pardoel ging de emotionele toer op: hij koos voor 'Hemel', het lied dat Peeters geschreven had naar aanleiding van de bomaanslagen in Zaventem en Maalbeek. "De tekst leent zich om te rappen, eigenlijk was ik al na dertig seconden klaar", klonk het. Maar het eindresultaat, dat mocht er zeker wezen. "Het kwam aan als een kopstoot", vatte Peeters het netjes samen.

Het slotakkoord was voor Koen en Kris Wauters, die zich ondanks het nodige voorbehoud toch waagden aan de wereldhit 'She goes Nana'. "We wilden er eerst afblijven omdat Robert dat zo soulful en briljant bracht. Maar om het in de termen van Gers te zeggen: fuck it. Soms moet je het wel doen, als een soort van eerbetoon." En zo werd het alsnog een Clouseau-feestje van jewelste.

Het laatste woord was voor Bart. "Ik durf spreken namens Ronny en zelfs de Robert: dikke merci." Als toemaatje bracht hij zelf nog een geflipte versie van een van zijn helden, Johnny Guitar Watson. "Ik heb mijn vrouw leren kennen op een discofuif. Ik was zelf toen een mislukte punker. 'Booty Ooty' begon en ik dúrfde. Dat is ons liedje, daarom draag ik het op aan Anneke Bellens."

09-05-2017 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Sneaky Lisa' zestien minuten lang aan de leugendetector: "Zonder tattoos en tieten stelt Pommeline niets voor"

'Sneaky Lisa' zestien minuten lang aan de leugendetector: "Zonder tattoos en tieten stelt Pommeline niets voor"

http://oi63.tinypic.com/2wntusn.jpg

Was Lisa van 'Temptation Island' echt zo sneaky als overal beweerd werd? Wat is er nu echt gebeurd met Karim tijdens die befaamde douchescène? En hoe denkt ze over Pommeline? Het Nederlandse YouTube-kanaal Concentrate hing de ex-partner van Merijn zestien minuten lang aan de leugendetector. En de antwoorden, die logen er soms niet om. "Pommeline vind ik maar niets. Zonder tattoos en tieten stelt ze niets voor. Zij en Merijn hebben trouwens nog seks gehad op de dreamdate."

Opmerkelijk: Lisa dacht voor het vertrek al dat hun relatie het niet zou overleven. "Er was vooraf al wantrouwen en op dat eiland beland je helemaal in een mindfuck. Of ik jaloers ben? Ja en nee. Merijn had in het verleden al zo veel dingen achter mijn rug gedaan. Als we samen uitgingen, bleef hij bijvoorbeeld alleen achter om met meiden te dansen. Dan vraag je om jaloezie. En ja, ik ben wel eens tijdens zijn slaap in zijn telefoon gaan kijken."

Dat Merijn hun relatie zo snel opgaf, daar kan ze niet bij. "Het was niet zo slim om Karim op mijn billen te laten slaan, maar ik had een slokje op. Als hij echt om me gaf en verliefd op me was, zou hij tot het laatste kampvuur gewacht hebben om het dan uit te praten. Het leek een beetje alsof hij een reden zocht om vreemd te gaan."

"Bijnaam beetje overdreven"
Haar bijnaam 'sneaky Lisa' vindt ze "een beetje overdreven". "Je bent telkens bezig met hoe Merijn iets gaat opvatten. Als ik bijvoorbeeld iets te close bij iemand zit, dan kan hij dat heel anders interpreteren. Het was dus niet mijn bedoeling om te gaan zoenen als de camera er niet was." Volgens de leugendetector is dat inderdaad niet gebeurd.

Maar de kijker zag Lisa en Karim toch wel degelijk samen uit de douche stappen. "We waren toen enkel de verf van die neonparty eraf aan het wassen. Jolien en Giuseppe waren daar overigens ook", luidt de toch wel verrassende uitleg.

"Beetje naïef van Jolien"
Dat Jolien Karim meenam op dreamdate vindt Lisa ronduit achterlijk. "Ik sliep net boven de woonkamer en ik hoorde heel vaak gesprekken tussen de jongens onderling. Zo wist ik dat Karim een hele tactiek uitgedokterd had. Maar toen ik dat tegen Jolien vertelde, geloofde ze me niet. Ja, beetje naïef."

Dat Lisa met Jolien in het zwembad kuste, beschouwt ze niet als overspel. "Toch niet met een vrouw? Als man zou je net blij moeten zijn dat ik niet met een van de jongens gezoend heb."

Maar daar denkt Herbert -de partner van Jolien- dus duidelijk anders over. "Na het laatste kampvuur zijn we allemaal samen teruggekeerd naar het resort. Toen er niemand meer van de productie was, heeft hij me vanwege die kus bijna aangevallen."

09-05-2017 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Drawn to Death’: een handgetekende shooter

‘Drawn to Death’: een handgetekende shooter

http://oi66.tinypic.com/2d82sl0.jpg

‘Drawn to Death’ is een heel vreemde eend in de bijt. Maar heeft het meer in huis dan enkel een originele art direction om spelers te overtuigen?

Elke maand kan je met het PS Plus-abonnement gratis een handjevol titels voor PS4, PS3 en PS Vita downloaden. Soms zijn dat wat gedateerde games, maar soms ook exclusieve nieuwigheden die de moeite waard zijn. Denk maar aan het uitstekende Rocket League in juli 2015. Of recenter, het vreemde Disc Jam. Vorige maand trok Drawn to Death onze aandacht. Intussen kost het spel wel 20 euro voor iedereen. De gratis games van deze maand zijn Tales from the Borderlands en Alienation.

Drawn to Death werd exclusief voor de PS4 ontwikkeld door David Jaffe (God of War, Twisted Metal). Het is een third-person shooter die zich afspeelt in het schriftje van een middelbare scholier. De personages en arena’s zijn allemaal met potlood getekend, recht uit de gekwelde geest en de fantasie van de tiener. De art direction is leuk en origineel. Boordevol trashy humor, zowel in de instructies van een kikker als in de provocaties die je andere spelers naar het hoofd kan slingeren.

Maar contentgewijs loopt de 100% multiplayergame al snel tegen zijn grenzen aan. Vier spelers bekampen elkaar in een kleine arena. Wie als eerste tien tegenstanders uitschakelt, wint. De ontdekkingsfase van de gameplay, de personages en de vele wapens is leuk, maar daarna begin je al snel in rondjes te draaien. Er zijn voorlopig maar twee spelmodi en acht arena’s. Veel te weinig. Te duur voor wat het is.

07-05-2017 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meghan Markle moedigt prins Harry aan tijdens polowedstrijd

Meghan Markle moedigt prins Harry aan tijdens polowedstrijd

http://oi64.tinypic.com/23sjhno.jpg

Prins Harry zette dit weekend zijn beste beentje voor tijdens een polowedstrijd voor het goede doel. Daarbij werd hij uit volle borst aangemoedigd door zijn bevallige vriendin Meghan Markle, die straalde in haar jurk van ontwerper Antonio Berardi.

De prins haalde er geld op voor WellChild, een organisatie die zich inzet voor zieke kinderen. Daarnaast rijfde hij ook fondsen binnen voor zijn eigen liefdadigheidsinstelling Sentabale, die in het Afrikaanse Lesotho kansarme kinderen en kinderen met hiv en aids de nodige hulp biedt.

De Britse prins is nu tien maanden samen met de Amerikaanse actrice, maar het koppel vertoont zich zelden in het openbaar.

07-05-2017 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na meer dan 200 jaar opnieuw roedel wolven in Denemarken

Na meer dan 200 jaar opnieuw roedel wolven in Denemarken

http://oi65.tinypic.com/2cmw7lz.jpg

Voor het eerst in meer dan 200 jaar dwaalt er weer een roedel wolven in het wild rond in Denemarken. Een vrouwtje legde een reis af van minstens 500 kilometer om een partner te vinden.

Sinds de laatste wolf in Denemarken in 2012 werd gedocumenteerd, was er veel speculatie over het aantal van de soort dat er nu juist rond loopt en of er welpen zijn geboren.

Nu is het officieel. Denemarken heeft zijn eerste roedel wolven. DNA-stalen uit de uitwerpselen dat Dense onderzoekers hebben tonen aan dat een vrouwelijke wolf zich in het land heeft gevestigd. Als ze nog geen welpen heeft, is het maar een kwestie van tijd voordat die er zijn.

De onderzoekers vermoeden dat de vrouwlijke wolf afgelopen jaar haar roedel in Duitsland verliet en naar Denemarken is verhuist om te paren. Ze heeft in Denemarken een partner gevonden in een van de weinig mannelijke wolven die er sinds 2012 werden waargenomen.

Wolven waren sinds het begin van de negentiende eeuw in Denemarken volledig uitgestorven, door de jacht op het dier. Volgens de Deense onderzoekers zullen de wolven zich wellicht vanaf deze lente voortplanten. Dit of volgend jaar zouden er opnieuw welpen moeten zijn.

07-05-2017 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plein waar Macron wil vieren tijdlang ontruimd

Plein waar Macron wil vieren tijdlang ontruimd

http://oi68.tinypic.com/ngc2sl.jpg

Het binnenplein van het Louvre in Parijs was enige tijd ontruimd omwille van veiligheidsredenen. De Franse presidentskandidaat Emmanuel Macron zal er na een korte controle dan toch zijn aanhangers toespreken vanavond.

Een zone vlak bij het Louvre Museum in Parijs, waar presidentskandidaat Emmanuel Macron mogelijk later zijn verkiezingsoverwinning zou vieren, is zondag korte tijd ontruimd als voorzorgsmaatregel na de vondst van een verdacht pakje.

Het ging volgens de politie om 'een eenvoudige controle' die 'bij wijze van voorzorgsmaatregel' werd genomen. Er werd een veiligheidszone ingesteld en een team kwam ter plaatse om na te gaan dat er zeker geen gevaar was, zo verluidde uit politiebronnen. De operatie is intussen afgelopen.

De esplanade aan het Louvre werd omstreeks 13.30 uur ontruimd. Verscheidene aanwezige journalisten publiceerden op sociale media foto's en filmpjes van de evacuatie, wat her en der wat verwarring zaaide. Het is op die esplanade dat presidentskandidaat Emmanuel Macron zondag na het einde van de stembusgang zijn aanhang zal toespreken.
  In Frankrijk is nog steeds de noodtoestand van kracht. Er zijn meer dan 50.000 politieagenten, gendarmes en militairen op de been om de tweede ronde van de presidentsverkiezingen in goede banen te leiden. Sinds begin 2015 lieten al 239 mensen het leven bij terreuraanslagen.

07-05-2017 om 17:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opkomst lager dan vorige Franse verkiezingen

Opkomst lager dan vorige Franse verkiezingen

http://oi64.tinypic.com/hsq98o.jpg

De participatiegraad van de tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen bedroeg op de middag 28,23 procent. Dat meldt het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken.

Zondagavond weten we wie François Hollande opvolgt als bewoner van het Elysée. De traditionele partijen zijn in de eerste ronde aan de kant geschoven, de Franse bevolking snakt naar vernieuwing. Favoriet is Emmanuel Macron, kandidaat van het links-liberale En Marche!, die het opneemt tegen Marine Le Pen, de presidentskandidate van het extreemrechtse Front National.

07-05-2017 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Bolle mikt op meest prestigieuze politiejob in Europa

De Bolle mikt op meest prestigieuze politiejob in Europa

http://oi64.tinypic.com/20swzs8.jpg

Catherine De Bolle, de grote baas van de federale politie, is kandidaat om aan het hoofd te komen van Europol, de overkoepelende politiedienst waarvan alle EU-landen deel uitmaken.

In januari 2018 verstrijkt het mandaat van de huidige Europol-directeur, de Brit Rob Wainwright. De Bolle mikt nu op die job. De ondersteunende politiedienst helpt de EU-landen om op gecoördineerde wijze de zware internationale misdaad te bestrijden – drugs-, mensen- en wapenhandel maar ook terrorisme.

De functie van directeur (met standplaats Den Haag) wordt gezien als de meest prestigieuze job die een politieman/vrouw in de EU kan bekleden. De jongste jaren heeft de functie alleen maar aan belang gewonnen, vooral door de recente IS-aanslagen in Europa.

De Bolle is al lid van de raad van bestuur van Interpol en heeft daardoor ervaring in internationale politiesamenwerking.

Haar mandaat als commissaris-generaal van de Belgische federale politie werd in oktober vorig jaar nog voor vijf jaar verlengd. Toch ziet De Bolle haar eventuele verhuizing naar Europol helemaal niet als vaandelvlucht. ‘Ik doe mijn werk nog iedere dag met heel veel zin en gedrevenheid’, zegt ze. ‘Maar dit is een kans die ik maar één keer in mijn leven krijg.’

De regering steunt de kandidatuur van De Bolle. Zekerheid dat ze de job binnenhaalt, is er nog lang niet. Er zullen ongetwijfeld tegenkandidaten uit andere landen zijn.

06-05-2017 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuvense kandidaat-rector Luc Sels dient klacht in

Leuvense kandidaat-rector Luc Sels dient klacht in

http://oi68.tinypic.com/wti25f.jpg

Luc Sels, kandidaat-rector aan de KU Leuven, heeft een klacht ingediend wegens ‘ontoelaatbare gedragingen’ tijdens de campagne.

Sels noemt het ‘onrechtmatig’ dat Jos Vaesen, een nauwe medewerker van rector en kandidaat Rik Torfs, een mail rondstuurde met een lijst van professoren die op de dag van de verkiezingen in het buitenland zijn. Vaesen riep daarbij op om ‘wie betrouwbaar is’ een volmacht te vragen.

Volgens Sels werden ‘confidentiële gegevens uit het personeelsdossier’ aangewend ‘voor de campagne van één kandidaat’. Sels is ook gechoqueerd dat ‘wie mij als kandidaat steunt door de rectorale diensten blijkbaar als onbetrouwbaar gekwalificeerd wordt’.

Op mogelijke gevolgen voor de campagne wil de Kiescommissie niet vooruitlopen. De commissie komt pas maandag samen, bevestigt de voorzitter, Herman Daems. ‘Maar voor zover ik nu kan oordelen, is er geen onoorbaar gebruik geweest van gegevens of informatie die eigen zijn aan de universiteit. Er is eerder een ongelukkige samenloop geweest van zaken die beter gescheiden waren geweest’, klinkt het.

06-05-2017 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lenteweer houdt ook volgende week aan

Lenteweer houdt ook volgende week aan

http://oi68.tinypic.com/5u1ixe.jpg

Na enkele mindere dagen is het lentegevoel zaterdag weer volop aanwezig. Zondag zijn er iets meer wolken, maar begin volgende week blijft het lenteweer aanwezig, zij het in wisselvallige modus. Dat meldt het KMI.

Zaterdagnamiddag is het overwegend zonnig met wat hoge wolken in het noorden. In het zuiden is er meer bewolking en kan ook wat lichte neerslag vallen. De maxima gaan van 15 tot 20 graden. Zaterdagavond en -nacht zijn er meer wolken en is er kans op lichte neerslag in heel het land. De minima schommelen rond 9 graden.

Zondag wordt het, na het optrekken van eventueel ochtendgrijs, wisselend bewolkt ten noorden van Samber en Maas. In het zuiden blijft het betrokken. In de loop van de namiddag kunnen vooral in het oosten van het land enkele lichte buitjes vallen. De maxima liggen tussen 12 en 17 graden.

Maandag begint zwaarbewolkt met af en toe lichte regen. In de loop van de namiddag zijn nog enkele buitjes mogelijk, maar in het noordwesten van het land wordt het droger en kunnen enkele opklaringen voorkomen.

Volgende week wordt verder vaak licht wisselvallig lenteweer verwacht, met vooral dinsdag en woensdag zonnige perioden en temperaturen rond 15 graden. Tegen het einde van de werkweek zou het warmer worden, maar ook buiig en onweerachtig.

06-05-2017 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterrenchef opent bakkerij in Bokrijk

Sterrenchef opent bakkerij in Bokrijk

http://oi65.tinypic.com/23js3n4.jpg

Vanaf 25 juni opent sterrenchef Kobe Desramaults zijn eigen bakkerij in het openluchtmuseum van Bokrijk. Desramaults verkoopt het meteen ook in een nieuwe superette.

Op 25 juni openen de deuren van de nieuwe bakkerij. Een speciaal zuurdesembrood, gemaakt met allemaal ingrediënten uit de omgeving, wordt vanaf dan verkocht in het museum. Het is ook de bedoeling om in Limburg rond te trekken met foodtrucks om Bokrijks Brood op de markten aan de man te brengen.

Dit project is het eerste grote startschot van Bokrijk Brandmerkt (BKRK) waarmee het domein zich in Vlaanderen op de kaart wil zetten als modern, hip en de moeite waard.

06-05-2017 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Crevits weert islamleerkrachten zonder juist diploma

Crevits weert islamleerkrachten zonder juist diploma

http://oi67.tinypic.com/21esu3l.jpg

Leerkrachten die islamitische godsdienst willen geven in de derde graad, moeten voortaan een master afwerken aan de universiteit. ‘Een historische doorbraak’, noemt Hilde Crevits het akkoord dat ze deze week bereikte met de Moslimexecutieve.

Om het vereiste bekwaamheidsbewijs te krijgen, zullen toekomstige islamleerkrachten voortaan een erkende opleiding moeten volgen in het hoger onderwijs.

Het aantal Vlaamse leerlingen dat islamonderwijs volgt, stijgt exponentieel. Op tien jaar tijd is het aandeel verdubbeld van 3,2 procent in 2005-2006 tot 6,8 procent vorig jaar. De cijfers verschillen van streek tot streek. In steden met veel diversiteit volgt soms meer dan 90 procent van de klas islamitische godsdienst.

Leerkrachten die islamles willen geven in de basisschool of tot en met het vierde middelbaar, kunnen daarvoor terecht in één van de vijf instellingen die vandaag al islamonderwijs aanbieden binnen de lerarenopleiding (Erasmus Hogeschool, UCLL, Artesis Plantijn, Thomas More en de Arteveldehogeschool, red.), voor de derde graad is een masterdiploma vereist. De Moslimexecutieve heeft nu de opleiding islamitische theologie die de KU Leuven aanbiedt, erkend. Zo kan het volgen van deze opleiding leiden tot een vereist bekwaamheidsbewijs.

Meer inspectie

‘Dat is allemaal nieuw’, duidt Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V). ‘Toen ik begon als minister, bestond er haast niets. Zelfs de bekwaamheidsbewijzen waren niet geregeld. In de praktijk had niemand dus zicht op de kwaliteit van het islamonderwijs. Het akkoord met de KU Leuven is een belangrijke stap vooruit.’

Meer nog: de Moslimexecutieve stopt met eigen rekruteringsexamens. Crevits: ‘We zetten sterk in op het aanbod en rekenen op het cascade-effect: elk schooljaar zullen er méér jonge moslims zijn die levensbeschouwing krijgen van een goed opgeleide leerkracht.’

Ook op het vlak van inspectie steekt men een tandje bij. De drie inspecteur-adviseurs islam hebben sinds kort een vierde, deze keer vrouwelijke collega-adviseur: de Limburgse Hacer Düzgün.

Minder ver staat de imamopleiding, geeft Crevits toe. ‘Mijn bevoegdheid in deze is heel beperkt, maar het zou mijn wens zijn een theologische opleiding of zelfs faculteit te hebben waar alle imams in Vlaanderen worden opgeleid. Maar dat is toekomstmuziek.’ Vandaag is de eerste imam van een moskee verplicht het inburgeringstraject te volgen en lopen er gesprekken met de Moslimexecutieve om het seculiere luik van de opleiding deels aan Vlaamse onderwijsinstellingen aan te bieden. ‘Een aantal vakken, zoals sociologie, zouden we graag in een scholingstraject willen stoppen dat alle imams zouden moeten volgen’, zegt Crevits. ‘Ik heb goede hoop dat we er geraken. Als er een akkoord is, kan het scholingstraject dienen als criterium voor het toekennen van de financiering.’ Bevoegd minister Geens heeft er wel oren naar dat alleen door hem betaalde imams in erkende moskeeën worden aangesteld.

06-05-2017 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Wever: "Ik ben de sugar daddy thuis"

Bart De Wever: "Ik ben de sugar daddy thuis"

http://oi65.tinypic.com/10ekhm8.jpg

Deze week slaapt Antwerps burgemeester Bart De Wever op de boot van Gert Verhulst voor Gert Late Night. Hij kroop niet enkel in zijn eigen bed, maar ook in dat van James Cooke voor een wat intiemer gesprek. Daar verklapte hij onder meer dat hij niet de strengste vader is.

"Ik ben de sugar daddy thuis", klinkt het. "De vader die zijn afwezigheid probeert te compenseren en dan zegt 'natuurlijk zullen we die playstation kopen'. Opvoeden is verschrikkelijk moeilijk." Hij is ook niet de meest 'knuffelige' vader. "Dat was bij ons thuis vroeger niet aanwezig, en dan stel je op een gegeven moment vast dat dat vreemd is aan jezelf."

Verder geeft De Wever ook toe dat hij vrij verlegen is in gezelschap. "Ik ga dan in een ruimte met mensen snel in een hoek staan. Dat komt snel arrogant over, maar eigenlijk is het net het omgekeerde."

Een van zijn ergste nachtmerries? "Als je zo op een trouwfeest twee paar ouders en grootouders moet kussen. Smetvrees zou ik het niet noemen, maar ik neem bijvoorbeeld niet graag een klink vast."

05-05-2017 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie valt hier een beetje uit de toon op de rode loper?

Wie valt hier een beetje uit de toon op de rode loper?

http://oi67.tinypic.com/10pxfgn.jpg

Het lijkt wel of Ariel Winter de dresscode niet meekreeg voor de finale van het achtste seizoen van de komische tv-serie Modern Family die deze week in Los Angeles gescreend werd. Kunnen we de kleding van haar collega's als smart-casual benoemen, dan ging de 19-jarige actrice zichtbaar voor wat minder casual. En voor wat minder tout court.

In de populaire Amerikaanse sitcom - bij ons te zien op Q2 - speelt Ariel Winter de rol van Alex Dunphy, het middelste kind in een van de drie gezinnen die samen één moderne familie vormen. En ze was er dus bij, op de rode loper in LA.

Al vlug werd het verschil in kledingsmaak opgemerkt door fans en critici. Maar de glamoureuze Winter liet het niet aan haar hart komen. Op Instagram schreef ze: "Wat zou het iemand in godsnaam kunnen schelen dat ik niet zo casual gekleed ging als de rest? Waarom zou ik als alle anderen moeten zijn? Waarom kunnen mensen andere mensen niet gewoon zichzelf goed laten voelen en laten doen wat ze willen? DRAAG WAT JE MAAR WIL, MENSEN! Zolang je je er zelf maar goed bij voelt. Dat is wat telt. En dat was zo bij mij. Laat nooit iemand in de weg komen van wie je bent en van hoe je jezelf uitdrukt. Tot zover :)"

De tieneractrice heeft intussen al een zekere reputatie op het vlak van opvallende verschijningen op rode lopers. Vorige maand nog droeg ze geen onderbroek tijdens de première van de nieuwe Smurfenfilm in Los Angeles.

Begin vorig jaar liet ze via social media weten dat ze wel degelijk bewust de littekens van haar borstverkleining had getoond op de rode loper van de Screen Actors Guild Awards.

Hoe kan je geen fan zijn van haar onbevangen, complexloze je-m'en-foutisme?

05-05-2017 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Seagal mag Oekraïne niet binnen: "Hij is gevaar voor nationale veiligheid"

Steven Seagal mag Oekraïne niet binnen: "Hij is gevaar voor nationale veiligheid"

http://oi68.tinypic.com/4sbaqs.jpg

De Amerikaanse actieheld en vechtsportvedette Steven Seagal mag de volgende vijf jaar het Oekraïense grondgebied niet betreden. Kiev beschouwt de filmster immers als een "gevaar voor de nationale veiligheid". Dat meldt het agentschap Interfax.

Het is niet zeker of Seagal het voornemen had om Oekraïne een van de volgende jaren te bezoeken. Seagal, die in november het Russische staatsburgerschap verwierf, komt openlijk uit voor de aanhechting door Rusland van het schiereiland Krim.

Blijkbaar is men in Kiev vergeten dat Seagal 'Hard to Kill' is en een zwarte gordel in de zevende graad heeft in het aikido. De 65-jarige Hollywoodvedette is een geboren en getogen Californiër die na enig genealogisch onderzoek tot de vaststelling kwam dat hij Russische en Mongoolse voorvaderen heeft. De acteur van 'Under Siege' is -net als onder meer Gerard Depardieu- een Poetinfan.

05-05-2017 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TJOP's is dolgelukkig: "Foodtruck? Nu dromen we van een echt restaurant"

TJOP's is dolgelukkig: "Foodtruck? Nu dromen we van een echt restaurant"

http://oi65.tinypic.com/kcjvqc.jpg

Er waren eens een agent en een verpleger die deelnamen aan 'Mijn Pop-uprestaurant': het begin van het sprookje van Karel en Birger. Na 3.800 kilo vlees en 1.500 kilo vis op hun barbecue wonnen de twee vrienden gisteren de 50.000 euro. "De bedoeling was een foodtruck, maar nu dromen we van een echt restaurant."

Een bekende vlogster bezorgde hen een gigantische fanbase op de sociale media en die heeft duidelijk van zich laten spreken. Karel en Birger wonnen gisteren als topfavoriet de finale van 'Mijn Pop-uprestaurant'. "Dit is echt geweldig", gierden ze het uit. "Morgen (vandaag, red.) zullen we eerst serieus moeten bekomen, want het wordt een zéér zware nacht waarin heel wat pintjes zullen vloeien. Alhoewel, we zijn het drinken niet echt meer gewoon door het zware werk van de voorbije maanden. Meer dan tien pinten wordt ons fataal, terwijl we er vroeger gemakkelijk twintig konden drinken", zeiden de winnaars gisteren al lachend. Na de rust vandaag begint morgen het échte werk. "In mei zijn we al geboekt voor een twaalftal communies. Dus dat wordt meteen lekker druk."

"Onze winst plaatst alles in een ander perspectief. Met die 50.000 euro - én de 7.000 euro die we tijdens het programma verdienden - kunnen we ons topmateriaal veroorloven. En door onze deelname is onze verstandhouding met Weber (het bekende barbecuemerk, red.) er zeker niet slechter op geworden."

Gault Millau
De twee vrienden lieten al meermaals noteren dat ze droomden van een foodtruck, maar die plannen zijn intussen bijgestuurd. "Die foodtruck was het plan, maar intussen zijn we benaderd door pandeigenaars in Ruiselede, Brugge, Oostende en Blankenberge. Ja, een eigen zaak zou de absolute bekroning zijn."

Van Gault Millau kregen ze meteen een eerste duwtje in de rug. Twee anonieme controleurs kwamen naar hun restaurant en gaven hen gisteren met 10 op 20 een eerste notering. Hoewel 'anoniem', met een flik in de zaak? "Twee mannen in maatpak, dat had ik meteen in het snotje", aldus Karel. "Toen één van hen afrekende, heb ik het nummer van zijn VISA-kaart onthouden en daarna opgezocht. Toen wist ik het." (grijnst)

Bye bye, politie
De kans dat zijn oversten de superflik terugzien, is echter klein. "Ik ga sowieso eerst eens met mijn commissaris praten", aldus de inspecteur. "Er is momenteel een nijpend tekort aan manschappen, dus misschien ga ik nog even halftijds aan de slag voor ik definitief afscheid neem." Bij Birger lijken de plannen strakker. "Gezien de boekingen binnenlopen, lijkt het voorlopig wel te draaien. Het was een geweldig avontuur, maar ik ben ook wel blij dat het voorbij is. Ik heb vanochtend na meer dan een maand nog eens mijn kindjes uit hun bed kunnen halen. De jongste vroeg me 'papa niet in restaurantje werken?' en de oudste verstond er niets van. Daar had ik zo naar uitgekeken."

05-05-2017 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation-Ken: "De vrijgezellen hielden een orgie tijdens de dreamdates"

Temptation-Ken: "De vrijgezellen hielden een orgie tijdens de dreamdates"

http://oi66.tinypic.com/23u7pmp.jpg

Temptation mag dan al even van de buis zijn, dat wil niet zeggen dat we alles wat zich in Thailand afspeelde, al weten. Verleider Ken, intussen gelukkig samen met Lize, verklapt in een YouTube-filmpje nog een pikant detail. "Terwijl de koppels op dreamdate waren, hielden de overige vrijgezellen een orgie op hotel."

Temptation-Ken, of Ken Stoffers zoals hij in het echte leven heet, mocht deze week op de sofa gaan zitten van YouTubester en ondeneemster Anna Nooshin. Die schotelde hem een aantal roddels voor, die hij dan mocht ontkrachten of net bevestigen. Dat hij op Temptation een trio of zelfs een orgie had, daar is alvast niets van aan. "Maar het is wel zo dat er zoiets gebeurd is tijdens de dreamdates. De koppels waren allemaal met een verleider op schok, en de overige vrijgezellen werden voor de laatste avond in een hotel gedropt. Toen we terugkwamen, had iedereen 'het' met iedereen gedaan", verklapt hij.

Zelf heeft hij op Temptation enkel Lize aangeraakt, maar in het verleden had hij wel enkele triootjes. "Eentje met twee vrouwen en ook een met twee mannen. Een goede vriend van mij weliswaar, we hebben elkaar niet aangeraakt. Maar het was een doel van ons om dat samen te doen, zodat we elkaar een high five konden geven tijdens de daad." Als een ietwat geschokte Nooshin hem dan vraagt hoe hij over het meisje in kwestie denkt, antwoordt hij 'niet goed'. "Zeker geen trouwmateriaal."

"Vrouwen rijpen als melk"

Dat Ken vroeger oudere vrouwen verleidde en op hun geld teerde, is dan weer onzin. "Ik heb vroeger wel een tijdje op oudere vrouwen gejaagd, maar dat was niet voor het geld. Ik vond hun ervaring gewoon heel aantrekkelijk, zeker in bed. Op een oude fiets moet je het leren."

'Oud' is echter een heel relatief begrip, want de oudste dame was amper 32. "Vrouwen worden nu eenmaal minder mooi oud dan mannen", zegt hij daarover. "Vrouwen rijpen als melk en mannen als wijn."

Ken is intussen gelukkig samen met Lize, iets waar de Temptationmakers wel voor iets tussen zaten. "Onze relatie is zeker geen opgezet spel, maar ze hebben me wel een duwtje in de goede richting gegeven op het eiland. Ik dacht eerst dat ik haar type niet was, maar een van de mensen ginder fluisterde me dan in dat dat wel zo was." Hij heeft echter wel zijn minpunten, geeft ook Lize toe. "Hij heeft vieze gewoontes", deelt ze Nooshin mee aan de telefoon. "Ja, ik laat wel scheten op een date en zo", klinkt het dan zonder verpinken. "Anders krijg ik last van mijn buik."

Lize en Ken hebben trouwens ook zelf een YouTube-kanaal. Daar postten ze gisteren ook een video waarin ze eigenschappen van elkaar verklappen. Zo blijkt Ken de ijdelste van de twee, maar Lize de naïefste.

05-05-2017 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de eerste 'Uitverkorene' uit het mysterieuze televisieprogramma

Dit is de eerste 'Uitverkorene' uit het mysterieuze televisieprogramma

http://oi63.tinypic.com/1zecym9.jpg

Wat begon met een mysterieus briefje op de Gentse Graslei, eindigde in een ongezien televisie-avontuur. Alexine is vanavond de eerste 'Uitverkorene' in het gloednieuwe VTM-programma waarover iedereen de lippen stijf op elkaar houdt. "Ik ben blij dat ik het risico genomen heb. Ik hoop vanavond ook écht te begrijpen wat me is overkomen."

Eén briefje zette haar leven op zijn kop. Tijdens een romantisch uitje met haar vriend in Gent vond Alexine, verantwoordelijke bij de dienst Kinderopvang van het OCMW in Zingem, plots een kaartje. "Ik zat met mijn vriend op een bankje toen een man de weg naar de Korenmarkt kwam vragen", klinkt het. "Die lag vlakbij en dus hielpen we hem graag. Meteen daarna vond ik een kaartje met daarop de boodschap dat ik was uitverkoren voor iets met televisie, en een link naar een website."

Alexine hapte niet meteen toe. "Ergens is er toch een risico. Je weet niet of het echt is. En je wil ook niet zomaar in eender welk programma terechtkomen. Maar mijn nieuwsgierigheid groeide en die site oogde ook professioneel."

03-05-2017 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kobe Ilsen: "Tuurlijk heb ik de mannenliefde geprobeerd"

Kobe Ilsen: "Tuurlijk heb ik de mannenliefde geprobeerd"

http://oi66.tinypic.com/sne54g.jpg

Vorige week kroop hij nog bij Jani in bed, maar gisteren schoof James Cooke in Gert Late Night tussen de lakens met Kobe Ilsen. Tijdens een intiem gesprek gaf die laatste enkele zeer persoonlijke dingen prijs.

Dat hij op zoek is naar de 'allesverwoestende liefde', vertelt Kobe. Hij heeft ze nog altijd niet gevonden, maar weet wel al waar hij het niet moet zoeken. "Natuurlijk heb ik van de mannenliefde geproefd. Maar als ge witloof eet en ge vindt het niet lekker, dan weet je dat je het niet lust he."

Verder verklapt Kobe ook nog dat hij ooit iemand ten huwelijk vroeg. "In de branding in Mexico. Maar ze dacht dat het om te lachen was, maar eigenlijk diep vanbinnen meende ik dat."

03-05-2017 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts voltooit kunstwerk in Vuurtorenwijk

Matthias Schoenaerts voltooit kunstwerk in Vuurtorenwijk

http://oi65.tinypic.com/2urug53.jpg

Discreet weggestopt in een trui met kap was topacteur Matthias Schoenaerts in Oostende. In de Vuurtorenwijk, nabij de Moreauxlaan, kwam hij er afgelopen weekend het kunstwerk 'Think outside the box' afwerken, in het kader van The Crystal Ship.

Matthias Schoenaerts is lid van het Antwerpse trio Buck en is als kunstenaar actief onder de bijnaam Zenith. Zijn komst naar de wijk werd bewust niet aangekondigd, om hem in alle rust te laten werken. "Het kunstwerk palmt de gevel in van het huis van mijn zoon zijn schoonmoeder", vertelt gemeenteraadslid Karel Labens, die enkele leuke foto's op Facebook plaatste. "Schoenaerts was erg vriendelijk en ging graag op de foto met mijn kleinzoon, Luiz. De acteur kon niet eerder naar Oostende komen, omdat hij met filmopnames zat in Amerika."

Toevallig lanceren Toerisme Oostende en uitgeverij Lannoo net nu de fiets- en wandelgids rond The Crystal Ship. Die bundelt de werken van de eerste en de tweede editie, met per locatie een overzicht van de boodschap van de artiest, de gebruikte techniek en foto's van achter de schermen. De gids is te koop bij Toerisme Oostende en gespecialiseerde boekenwinkels voor 9,99 euro.

03-05-2017 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve Tielens in de clinch met ex-manager: "Wat je zelf doet, doe je beter"

Steve Tielens in de clinch met ex-manager: "Wat je zelf doet, doe je beter"

http://oi63.tinypic.com/2gxfbib.jpg

Charmezanger Steve Tielens, u allen welbekend uit 'The Show Must Go On', is sinds kort zijn eigen manager. En de breuk tussen zijn ex-manager verloopt niet in alle vrede, integendeel.

In TV Familie is te zien hoe Steve met zijn ex-manager Guido in de clinch gaat op Facebook. Sinds hij gebroken heeft met de man, zit zijn carrière in de lift, meldt hij. "Alles terug in handen hebben kan toch wonderen doen", klinkt het. "Vandaag een topdagje met vier boekingen." Hij zette er ook nog de hashtag #watjezelfdoetdoejebeter bij. Een duidelijke steek naar Guido.

Die vindt het alvast niet leuk. Ook hij reageerde op Facebook, en maakt daar duidelijk dat het gebrek aan boekingen niet aan hem te wijten waren. "Eindelijk is het probleem opgelost waardoor er zo weinig boekingen kwamen. Het lag niet aan de negatieve reacties op The Show Must Go On, maar blijkbaar deed ik er te weinig voor." Volgens Guido lag het probleem echter ook bij de hoge prijzen. "Nu zullen de optredens binnenstromen nu de prijs gezakt is. Omdat ik hem dat in januari al gezegd heb. En dan zegt hij 'Guido we gaan niet natrappen'. Tsssss. Jammer."

03-05-2017 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Boef krijgt 20 uur taakstraf voor vernielen politieauto

Rapper Boef krijgt 20 uur taakstraf voor vernielen politieauto

http://oi64.tinypic.com/vscais.jpg

De Nederlandse rapper Boef heeft 20 uur taakstraf gekregen voor het vernielen van een politieauto. De rapper uit Tilburg scoort momenteel ook bij ons een hit met zijn 'Habiba'. Het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) had 40 uur geëist, waarvan 20 voorwaardelijk. De rapper gaat tegen de uitspraak in beroep.

Boef was vandaag zelf niet in de rechtbank aanwezig. Zijn advocaat las een verklaring voor. Volgens zijn advocaat had Boef meteen spijt van zijn actie in Zoetermeer (nabij Den Haag). Dat zou onder meer blijken uit het feit dat hij direct na de vernieling geld ging afhalen en een vergoeding van 1.465 euro aan de politie betaalde.

"Ik had die avond te veel gedronken en ging een weddenschap aan met vrienden. Dat was dom. Het was een misplaatste grap." De rapper wilde volgens zijn advocaat de politie niet provoceren. Maar hij begrijpt wel dat de agenten dat anders zeggen. Met het betalen van de schade dacht hij dat de kous af zou zijn.

03-05-2017 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus: "Mijn huwelijkscrisis heeft anderhalf jaar aangesleept"

Jeroen Meus: "Mijn huwelijkscrisis heeft anderhalf jaar aangesleept"

http://oi64.tinypic.com/508xg.jpg

Jeroen Meus vormt samen met zijn vrouw Stéphanie en zoontje George een hecht gezin. Al ging dat niet altijd vanzelf, vertelt hij in HUMO. "Ik en mijn vrouw hebben een huwelijkscrisis overleefd. Ik ben er als een toffere mens uit gekomen. Ik waardeer en respecteer mijn vrouw nu meer dan pakweg vijf jaar geleden."

"We hebben heel lang geprobeerd om een kind te krijgen, wat een geweldige druk op onze relatie zette", legt Jeroen uit. "George, onze zoon, is een ivf-kind. Ik zal toen ook wel erg met mezelf bezig zijn geweest, al vond ik van niet. In ieder geval was ik toen op mijn carrière gefixeerd. Elke dag applaus krijgen doet wel iets met je. Je wordt er almaar gevoeliger voor, en soms ga je er zelfs naar op zoek, wat heel link is. Mijn vrouw en ik gingen bijna scheiden en we zijn toen naar een relatietherapeut gegaan."

"Toen we na die therapeutische sessie weer buiten stonden, kwamen we niet meer bij van het lachen: `Wat was dít?' En die lachstuip haalde op een wonderlijke manier de druk van de ketel. Ik heb al eens gedacht dat humor ons huwelijk heeft gered. Soms ben ik thuis van het ene moment op het andere een eikel, meestal omdat iemand zijn werk niet goed heeft gedaan, maar nu besef ik altijd dat mijn vrouw daar geen hol mee te maken heeft. En ik herpak me. Het is goed zoals het nu gaat tussen ons. We zijn erdoor gekomen, wat niet alle koppels kunnen, want die crisis heeft wel anderhalf jaar aangesleept. We hebben ervoor gevochten."

02-05-2017 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Volledig ontspoord": Koen haalt alle hoge noten in Liefde voor Muziek

"Volledig ontspoord": Koen haalt alle hoge noten in Liefde voor Muziek

http://oi64.tinypic.com/nzftat.jpg

Vorige week zette ze een knappe a-capella-versie neer van een nummer van Isabella A, maar deze week mocht Lady Linn zelf plaatsnemen in de sofa van Liefde voor Muziek. De andere gasten namen haar nummers met verve onder handen, waarbij vooral...

De Lady Linn-dag begint met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en nervositeit. De kandidaten houden de spanning er goed in en laten hier en daar hints vallen. "Ik heb zelfs van u gedroomd", deelt Bart mee. Hij hoopt van harte dat hij zijn teksten niet zal vergeten, maar daar zit Lady Linn, in het echte leven Lien De Greef, niet mee in. "Ik ben zelf constant afgeleid als ik aan het optreden ben", verklapt ze.

Maar als Natalia dan aankondigt dat ze als eerste aan de beurt is, lijkt ze ineens wel zeer aandachtig. "Ik vond het geen makkelijke opgave", aldus Natalia, die uiteindelijk voor 'Sing Your Heart Out' koos. Het origineel is 'erg soulful en bluesy', maar dat is natuurlijk niet echt de stijl van Natalia. Ze maakte er een funkversie van, inclusief typische Nataliamoves, die de groep meteen op zijn voeten krijgt. "Superwijs", oordeelt Lien.

Isabelle A is als tweede aan de beurt. Ze wisselt de powerbeats van Natalia af met een rustiger nummer. Ze nam de tekst van 'Regret' eens stevig onder handen. Ook bij haar was het geen makkelijke opgave, "maar ik ga het toch wagen". Het Nederlandstalige nummer raakt duidelijk een gevoelige snaar bij Lien, en Isabelle kan rekenen op een dikke knuffel.

Bart Peeters is warempel erg zenuwachtig voor zijn nummer. "Je bent zo'n fantastische zangeres, en zoveel mooie liedjes. Ik heb lang getwijfeld", klinkt het. Uiteindelijk koos hij voor 'Here We Go Again': "een lovesong die vermomd is als een breakupsong". Hij laat uitzonderlijk het Nederlands achterwege omdat hij de prachtige tekst alle eer wil aandoen. En wie opnieuw een folkversie verwacht, komt bedrogen uit. Peeters laat zien dat er heel wat meer in zijn arsenaal zit.

Josje koos voor 'Feeling Me', en ze kan duidelijk niet wachten om het nummer te brengen. "Ik voelde gewoon dat ik deze moest doen", vertelt ze vastberaden, waarna ze het podium ophuppelt. En het plezier spat er dan ook vanaf tijdens de erg radiovriendelijke versie. "Een hit", doopt de rest haar nummer meteen. "Welkom in je nieuwe leven Josje."

Clouseau begint alvast met een verontschuldiging. "Het is zo'n nummer dat je eigenlijk op het einde van een concert moet brengen." Ze brengen 'Slowly', een nummer dat Lien schreef voor haar zoontje, maar bij de mannen is het 'volledig ontspoord'. "Het gaat niet meer over uw zoon, integendeel." Maar ontspoord of niet, de versie van Clouseau is er boenk op. We vermoeden dat we het numme de komende weken nog veel zullen horen.

Gers mag Clouseau opvolgen, wat natuurlijk geen gemakkelijke opgave is. Vooral omdat de Nederlander nog nooit in aanraking was gekomen met de muziek van Lady Linn. "Maar het is echt de stijl waar ik graag naar luister, al kan ik helemaal niet zo goed zingen." Hij koos uiteindelijk voor een nummer 'dat heel hiphop aanvoelt': "Love Affair". Maar het wordt toch geen rap zoals de vorige afleveringen, want Gers heeft dit keer alles uit de kast gehaald. "Hiphop meets rockabilly", vindt Lien zelf. Het goedkeurende geroep van de anderen zegt genoeg, en de vriend van Lady Linn mag gaan uitkijken.

Lady Linn is heel blij, en dan moet haar eigen song nog komen. "Jullie hebben me zo veel energie gegeven." Ze verklapt ook dat ze gelukkig wordt als ze house zingt, en koos daarom voor 'Hallelujah Anyway'. "Ik ben niet gelovig, maar als ik dat nummer zing wel", kondigt ze aan, waarbij ze de anderen oplegt om een stevig dansje in te zetten. En die hebben daar duidelijk geen moeite mee.

02-05-2017 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Wever: "Ik ga ongelooflijk slecht slapen op die boot"

Bart De Wever: "Ik ga ongelooflijk slecht slapen op die boot"

http://oi67.tinypic.com/2eeexcn.jpg

Een nieuwe week: dat betekent nieuwe gezichten in 'Gert Late Night'. Kobe Ilsen, Maaike Cafmeyer en Bart De Wever scheepten gisteren in op het jacht van Gert Verhulst. De Antwerpse burgemeester geeft z'n nachtrust zelfs op. "Ik slaap slecht, zeker op verplaatsing."

Schoon volk deze week op de Evanna, de boot van Gert Verhulst. Al arriveerden ze gisterochtend allemaal eerder bescheiden aan de aanlegsteiger van het indrukwekkende jacht. VRT-gezicht Kobe Ilsen en actrice Maaike Cafmeyer kwamen, bagage in de hand, te voet aan. De Antwerpse burgemeester koos voor de fiets en liet z'n valies afleveren door zijn vaste chauffeur. "Ik woon op elf minuten fietsen hiervandaan. En ik ben in een paar minuten van hier op het stadhuis. Ideaal, dus. Op dat vlak geen enkel probleem", vertelt De Wever. "Maar mijn agenda bleek een ander paar mouwen. Uiteraard onderbreek ik mijn werkzaamheden niet voor een tv-programma, ook niet voor deze show. Maar we hebben wel een paar afspraken verschoven en er eentje moeten schrappen", zegt De Wever. "Ik heb afgesproken om vier nachten op de boot van Gert te slapen. Niet evident, want ik ben sowieso een erg slechte slaper. Op locatie is dat nóg erger. Dat zal dramatisch zijn. Ik moet deze week dus wat comfort inleveren."

Communie

"Ik zal ook niet elke avond aanwezig zijn. Woensdagavond moet ik aanwezig zijn op een commissiezitting. Daar valt niet aan te tornen. Ik heb ook bij het eerste contact duidelijk gemaakt dat vier avonden na elkaar een onmogelijke uitdaging zou zijn. En dat is ook gebleken." "Het thuisfront was ook niet geweldig enthousiast over mijn vier dagen en nachten afwezigheid", geeft de burgemeester toe. "Ik moet binnenkort naar China en er staat ook nog een communiefeest van onze zoon op de agenda."

Niet geslaagd
"Maar 'Gert Late Night' zet onze stad Antwerpen in de schijnwerpers. Daar zet ik als burgemeester op in. Bovendien is Gert Verhulst me persoonlijk komen uitnodigen. Ik heb veel respect voor hoe hij samen met Hans Bourlon Studio 100 heeft uitgebouwd. Moeilijk om dan zomaar neen te zeggen. Blijven slapen nam ik er dan maar bij." "Ik heb vorige week een paar keer uitgesteld gekeken", zegt De Wever. "Wat ik ervan vond? Wel, er zaten originele items tussen die goed gelukt waren. Al vond ik niet alles even geslaagd. Wat wel opviel was de vriendschappelijke sfeer. Dat lijkt misschien niet meteen iets voor mij, maar ik laat het wel graag op me afkomen nu."

Bodyguards
"Of deze locatie nu extra beveiligd wordt omdat ik aanwezig ben? Helemaal niet", vertelt De Wever. "Ik hoor en lees daar de raarste verhalen over, maar het is niet waar. Hier lopen, naar ik weet, geen extra bodyguards rond. Ik heb ooit 9 maanden beveiliging gehad, omdat er toen een concrete dreiging was. Maar dat is stopgezet. Mijn eigen politiediensten hebben me al verteld dat ik niet te veel moet zeggen dat er geen extra bewaking is. Maar ik maak al mijn verplaatsingen per fiets. En dinsdagochtend (vandaag, red.) ga ik joggen met Kobe Ilsen. Ik wist dat hij me meteen zou uitdagen en had dus al mijn loopschoenen in mijn valies gestopt. En dat zal dus zonder extra security gebeuren. Gelukkig, want zo'n bodyguard is extra belastend."

02-05-2017 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bake Off Vlaanderen komt dit najaar op de buis (met een verrassende presentator)

Bake Off Vlaanderen komt dit najaar op de buis (met een verrassende presentator)

http://oi66.tinypic.com/2m2bas5.jpg

In Groot-Brittannië was 'The Great British Bake Off' jarenlang een van de populairste programma's op de buis. Duizenden mensen keken iedere week hoe de kandidaten de prachtigste baksels wisten te verwezenlijken. En binnenkort kunnen wij dat ook, want er is een Vlaamse versie van het programma op komst, met niemand minder dan Wim Opbrouck als presentator.

Dit najaar komt VIER met 'Bake Off Vlaanderen', waarin tien amateurbakkers elkaar acht weken lang de loef proberen afsteken, gewapend met weegschaal en oven. Van indrukwekkende taarten tot speciale broden, alles zal aan bod komen.

De juryleden zijn twee nobele onbekenden: Regula Ysewijn en Herman Van Dender. De presentator is daarentegen een stuk bekender, maar ook vrij onverwacht. Niemand minder dan Wim Opbrouck zal die taak op zich nemen. Zelf is hij alvast geen held als het om bakken gaat, vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Ik kook heel graag en veel, maar van ­desserts blijf ik af. Ik heb ­tijdens oud en nieuw een chocolademousse gemaakt voor een man of twintig. Het resultaat was niet naar behoren, de mousse was op het randje van slap. Vraag me niet waarom: ik heb het recept minutieus gevolgd en toch is het ­mislukt. Daarom is bakken hogere wiskunde, alchemie. Ik heb echt bewondering voor top­patissiers en nog meer voor de thuisbakkers."

Hij zal echter stevig zijn best doen om niet aan alle taartjes te zitten. "Bavarois, tompoezen, eclairs, taart: alles wat je me voorschotelt, kan me bekoren. Ik lust dat allemaal en als het zeer goed bereid is, zijn dat kunstwerken die je moét eten. Toch heb ik me voorgenomen om in dit programma geen gram bij te komen." Zijn grootste verleiding is echter brood. "Maar ook dat ­probeer ik te laten. Brood ­bewaar ik nu als een soort ­relikwie, op zondag rijd ik tien kilometer om voor het beste brood ter wereld. Mijn grootste wens in het bakken is het kunnen maken van een goed brood thuis. Dat is me nog nooit gelukt."

02-05-2017 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick en Veerle uit Blind Getrouwd: "Na vier dagen al de eerste passionele nacht"

Nick en Veerle uit Blind Getrouwd: "Na vier dagen al de eerste passionele nacht"

http://oi68.tinypic.com/ayx8va.jpg

Uiteindelijk bleven twee koppels uit het laatste seizoen van Blind Getrouwd samen, en vooral bij Nick en Veerle zat het er van bij het begin boenk op. "Hij glimlachte naar mij en ik smolt meteen weg", vertelt Veerle in Dag Allemaal. "Na vier dagen beleefden we onze eerste passionele nacht", bekent Nick.

Van bij de start klikte het meteen tussen Veerle Van den Eynde (35) en Nick Wijns (30). "Nick was precies wat ik zocht: lief, open en spontaan. Het plaatje klopte volledig. Hij glimlachte naar mij en ik smolt meteen weg", aldus Veerle in Dag Allemaal. "In de loop van ons trouwfeest heb ik Nick gezegd dat ik die avond met hem het bed wilde delen. Louter om te slapen, hé. (lacht) Ik vroeg hem wel tijd en ruimte voor de volgende stap. Op die manier wilde ik Nick laten voelen dat ik voor alles openstond, maar niet te snel van stapel wilde lopen."

Dat moment liet echter niet zo heel lang op zich wachten, vertelt Nick. "Ik zeg altijd: 'Toen de tijd er rijp voor was.' Er was vanaf de eerste dag al wat romantiek en zelfs chemie tussen ons. Maar we wilden de passie en intimiteit geleidelijk aan laten groeien. Tijdens onze huwelijksreis zaten we na de derde dag 's avonds dicht bij elkaar, terwijl we genoten van een glaasje wijn met zicht op enkele boten op het water. Het was een mooie avond. En plots zagen we een vallende ster. Alsof dat een teken was speciaal voor ons. We keken elkaar verbaasd aan en voelden hetzelfde. Toen hebben we elkaar voor het eerst innig gekust. Een heel passioneel moment. En van het één kwam het ander."

Intussen begint het al te kriebelen om een eigen woonst te kopen, en zijn er ook voorzichtige kinderplannen. "We zijn langzaamaan op zoek naar een eigen woonst, die groter is dan ons huidige huurappartement. En liefst met een tuin. Voor het einde van dit jaar hopen we verhuisd te zijn. Zes maanden geleden had ik er mij bijna bij neergelegd dat kinderen misschien niet meer voor mij waren weggelegd. Hoe snel kan het leven keren, zeg. Dus ja, het kriebelt serieus. Ik wil zo graag kinderen! Door mijn leeftijd kan ik niet meer te lang wachten. Maar het moet ook niet rap rap. Eerst onze eigen plek."

02-05-2017 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ed Sheeran gaat acteren én zingen in ‘Game of Thrones’

Ed Sheeran gaat acteren én zingen in ‘Game of Thrones’

http://oi65.tinypic.com/ra7zg7.jpg

Ed Sheeran heeft in een radio-interview meer details vrijgegeven over zijn aankomende verschijning in het nieuwe seizoen van ‘Game of Thrones’.

“Ik zit in een scène met Maisie”, aldus Ed over Britse actrice Maisie Williams, die Arya Stark speelt. Tijdens die scène zal de zanger ook een liedje zingen. In het echte leven zijn (binnenkort) beide ‘Game of Thrones’-acteurs ook bevriend. Williams liet al verstaan naast vriend van de artiest ook een fan te zijn van zijn muziek.

De makers van de hitserie ‘Game of Thrones’ vroegen Sheeran voor een gastrol als verrassing voor de 20-jarige actrice. Eerder liet de zanger al weten dat hij maar een paar minuten te zien zal zijn en dat hij niet verwacht dat zijn personage doodgaat.

Ed is niet de eerste muzikant die een rolletje heeft in de populaire serie. Eerder waren Gary Lightbody van Snow Patrol, Will Champion van Coldplay, Sigur Rós en de leden van Mastodon al eens te zien in ‘Game Of Thrones’.

01-05-2017 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Macron: ‘EU hervormen, of kans op Frexit’

Macron: ‘EU hervormen, of kans op Frexit’

http://oi67.tinypic.com/2v30z8k.jpg

De Franse presidentskandidaat Emmanuel Macron vindt dat de Europese Unie dringend werk moet maken van een reeks hervormingen. Als dat niet gebeurt, dan dreigt een Franse uitstap uit de EU - een zogenaamde ‘Frexit’ - wel eens een realiteit te worden.

Daarvoor heeft heeft de pro-Europese politicus maandag gewaarschuwd in een interview met de Britse openbare omroep BBC.

‘Ik ben pro-Europees. Ik heb tijdens deze verkiezing constant het Europese idee en het Europese beleid gesteund, omdat ik dat erg belangrijk vind voor het Franse volk en voor de positie van ons land bij de globalisering’, zo liet Macron tijdens het gesprek optekenen. ‘Maar tegelijkertijd moeten we de situatie onder ogen zien, naar onze mensen luisteren, en rekening houden met het feit dat ze vandaag erg boos en ongeduldig zijn. Het slecht functioneren van de EU is niet langer houdbaar.’

‘Verraad’

‘Ik zal het dus als een deel van mijn mandaat beschouwen om de Europese Unie en onze Europese projecten diepgaand te hervormen’, klinkt het voorts. Macron stelt dat het een vorm van verraad zou zijn wanneer hij de EU op dezelfde manier zou laten voortwerken. ‘En dan zullen we achteraf geconfronteerd worden met een Frexit of met een terugkeer van Front National.’

Stemmen weghalen

De centrumkandidaat Macron neemt het komende zondag in de tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen op tegen de extreemrechtse kandidate Marine Le Pen (FN). Macron ligt duidelijk op kop in de peilingen, maar Le Pen krijgt met haar antimigratie en anti-EU-standpunten wel steun in de landelijke en in de vroegere industriële gebieden van Frankrijk.

Door te wijzen op de noodzaak van Europese hervormingen, hoopt Macron mogelijk om daar wat stemmen weg te halen. Le Pen had beloofd dat ze als president een referendum over een Frexit zal organiseren.

01-05-2017 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.April was uitzonderlijk droog maar fris

April was uitzonderlijk droog maar fris

http://oi67.tinypic.com/2moxt2t.jpg

Er viel de afgelopen maand april zeer abnormaal weinig neerslag. Bovendien was er maar één onweersdag, waardoor april 2017 in de top vijf staat van aprilmaanden met weinig onweer. Ook was afgelopen maand frisser dan normaal en zelfs frisser dan maart.

Dat meldt het KMI maandag. In Ukkel viel er slechts 15,2 millimeter neerslag (normaal 51,3 mm), wat ‘een zeer abnormaal lage waarde’ is. Die neerslag verliet op 14 dagen de hemelsluizen, terwijl er normaal gemiddeld 15 regendagen zijn. ‘De maandelijkse neerslaghoeveelheden in ons land lagen overal ver onder de normale waarden.’

Er was slechts één onweersdag, terwijl dat er normaal gemiddeld 8,8 zijn. ‘Vanaf het begin van de reguliere metingen in 1928 kwam dit nog maar twee maal voor, in 1933 en 1957. Enkel in 1929 en 1976 registreerden we geen enkele onweersdag’, aldus het KMI.

Lage temperatuur

De gemiddelde temperatuur in Ukkel klokte af op 8,8 graden, tegenover 9,8 graden normaal. De gemiddelde maximumtemperatuur kwam er uit op 13,4 graden (normaal 14,2) en de gemiddelde minimumtemperatuur op 3,8 graden (normaal 5,3). ‘De gemiddelde minimumtemperatuur was abnormaal laag, de andere temperaturen waren normaal.’ Maart was op alle vlakken warmer.

De hoogste temperatuur in april werd reeds de 9e geregistreerd. In Houyet in de provincie Namen steeg het kwik toen tot 14 graden. De laagste temperatuur werd genoteerd in Elsenborn (Bütgenbach) in de Oostkantons. De temperatuur daalde er de 20e tot -8,9.

01-05-2017 om 17:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.’Geweld is ontoelaatbaar’

’Geweld is ontoelaatbaar’

http://oi63.tinypic.com/2ro12kj.jpg

Belgische politici van verschillende partijen veroordelen de aanval op PVDA/PTB-kamerlid Raoul Hedebouw. ‘Elk geweld is onaanvaardbaar’, zei SP.A-voorzitter John Crombez in Oostende, waar hij zelf ook politiebegeleiding kreeg. Ook N-VA-voorzitter Bart De Wever betuigde zijn medeleven.

Hedebouw werd in Luik aangevallen net voordat hij zijn aanhangers zou toespreken. Een man stak hem langs achter in het been. Hedebouw raakte slechts lichtgewond, en liet ondanks alles zijn toespraak wel doorgaan. 

'Wij zijn diep geschokt door deze laffe aanval', verklaarde PVDA-voorzitter Peter Mertens in een persbericht. 'Veel moed, Raoul. We denken aan jou, hier in Antwerpen en in het hele land. We geven niet op.'

Politici van alle kleuren veroordelen geweld

John Crombez had als SP.A-partijvoorzitter gisteren al een toespraak gegeven, maar sprak vandaag de afdeling in Oostende toe. ‘Ik wil Raoul veel sterkte wensen’, zei hij daar.

Ook PS-voorzitter Elio Di Rupo heeft intussen zijn medeleven betuigd aan PVDA-kopstuk Raoul Hedebouw. ‘Geweld, onder welke vorm dan ook, is nooit aanvaardbaar’, aldus Di Rupo, die in Baudour bij zijn partijleden was.

Ook uit niet-socialistische hoek kreeg Hedebouw steunbetuigingen. Premier Charles Michel heeft de aanval tegen het Kamerlid veroordeeld. ‘Wij veroordelen elke vorm van geweld en wensen hem een goed herstel toe’, verklaarde de eerste minister op de bijeenkomst van de Franstalige liberalen in Court-Saint-Etienne. N-VA-voorzitter Bart Dewever liet zijn medeleven blijken via Twitter.

01-05-2017 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Aanvaller Hedebouw bekend bij politie'

'Aanvaller Hedebouw bekend bij politie'

http://oi68.tinypic.com/e8myqs.jpg

Raoul Hedebouw, de populaire kopman van PVDA/PTB in Wallonië, is met een mes aangevallen in Luik vlak voordat hij het woord ging nemen op de 1 mei-toespraak van zijn partij op de Place Saint-Paul. Hedebouw diende ondertussen een klacht in tegen zijn aanvaller, die volgens RTBF al eerder in aanraking kwam met de politie.

Hedebouw werd lichtgewond aan zijn been. Op beelden die een omstaander kon maken, is te zien hoe een iets oudere man achter Hedebouw loopt, en vervolgens een voorwerp in zijn been steekt. De dader blijft daarop kalm naast het parlementslid staan. De politicus lijkt eerst niet helemaal te beseffen wat er gebeurt, maar kan daarna wel ontkomen. Sommige omstaanders lijken helemaal niet door te hebben wat er aan de hand is.

Hedebouw was duidelijk aangeslagen, maar gaf toch zijn voorgenomen toespraak. Hij zei gewond te zijn geraakt, maar stelde de aanwezigen gerust dat het wel goed gaat met hem. 'Er is meer nodig om ons het zwijgen op te leggen'. Daarop hield hij alsof er niets gebeurd was een vurige toespraak, waarin hij stevig uithaalde naar ondermeer minister Maggie De Block. Na afloop van die uiteenzetting leek hij weer in zijn gebruikelijke doen, en ging hij zelf ook met de pers praten. 

Dader gewond

De dader is overmeesterd en afgevoerd door de politie. Hij raakte daarbij zelf ook lichtgewond, is op beelden te zien. De dader was volgens sommige bronnen ook in het bezit van een bus pepperspray of een traangasgranaat. Wat de motieven zijn van de dader, is niet bekend. Volgens sommige getuigen zou hij aanhangers van de PVDA hebben uitgescholden voor 'idioten'.

De man zou volgens de Franstalige openbare omroep RTBF bekend zijn bij de politie voor geweldpleging. Vorige week zou hij nog met de politie in aanraking gekomen zijn.

De partij laat weten dat Hedebouw ondertussen klacht indiende bij de politie van Luik. 'De motieven van de dader zijn nog onbekend in deze fase van het onderzoek.' Het parlementslid bedankt iedereen voor de steunbetuigingen.

01-05-2017 om 17:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!