Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentenaars Brecht en Cedric winnen 'Peking Express'

Gentenaars Brecht en Cedric winnen 'Peking Express'

https://www.mupload.nl/img/0ha8btko6uq0b.jpg

Na een race van 3.750 km doorheen Vietnam, Laos en Cambodja zijn de winnaars van Peking Express bekend. Brecht en Cedric -Gentenaars en beste vrienden- kwamen als eerste over de streep in het wereldberoemde tempelcomplex van Angkor Wat in Cambodja. Het duo verzilverde hun vijf amuletten, goed voor in totaal 15.000 euro.

"Peking Express is een avontuur dat ik nooit meer ga vergeten. Ik ben super dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken", vertelde Brecht achteraf opgelucht. "De tegenstand was ongelooflijk sterk en dat maakt de overwinning nog zoveel beter. Als ik het zou mogen overdoen, zou ik het altijd samen met Brecht doen en altijd op dezelfde manier", voegt Cedric eraan toe.

Nederlanders Siham en Hicham zaten de beste vrienden op de hielen, maar moesten uiteindelijk de duimen leggen na een spannende eindsprint. De zeer gedreven broer en zus stonden bijna heel de race aan kop en werden al snel de favoriet voor de eindoverwinning. Tijdens de proeven sleepten ze in totaal vier amuletten -drie ter waarde van 2.500 euro en één ter waarde van 5.000 euro- in de wacht. Ze laten dus 12.500 euro liggen.

De andere West-Vlaamse finalisten Laura en Ann-Sophie vielen onderweg af na de eerste opdracht. "Het is jammer, maar we zijn wel heel blij dat we het zover geschopt hebben en dat we zoveel mooie momenten hebben meegemaakt. We gaan met opgeheven hoofd en een gelukkig gevoel naar huis." De West-Vlamingen lopen 1 amulet van 2.500 euro mis.

In de finale moesten de duo's van de stad Stung Treng naar Siem Reap racen, de stad waar de tempels van Angkor Wat te vinden zijn. Onderweg konden de duo's nog extra amuletten verdienen ter waarde van 2.500 en twee speciale gouden amuletten van 5.000 euro met verschillende opdrachten. Zowel Brecht en Cedric als Hicham en Siham wonnen elk zo'n gouden amulet.

Met deze finale zit het Peking Express-avontuur er op. Acht weken lang liftten drie Vlaamse en drie Nederlandse duo's met slechts 1 euro per dag door de straten van Zuidoost-Azië. Ook Dan Karaty, Min Hee Bervoets, Ella Leyers en Victor Reinier deden mee aan het avontuur. Als extra passagiers regelden ze letterlijk alles voor de afvallers die een tweede kans kregen.

29-05-2017 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Van Den Brande is woedend: "Arm België! Zo gaat ons land naar de haaien"

Michel Van Den Brande is woedend: "Arm België! Zo gaat ons land naar de haaien"

https://www.mupload.nl/img/mxajxm5ice48b.jpg

De zakenman uit 'The Sky is the Limit' is niet te spreken over enkele bedenkelijke praktijken in de bouwsector. Op Facebook uitte Michel Van Den Brande zijn ongenoegen over de gang zaken in ons land en haalde hij fors uit naar de concurrentie.

"Als dat geen concurrentievervalsing is", fulmineerde hij op de sociaalnetwerksite. Vrijdag zag hij immers hoe arbeiders van de concurrentie tot in de late uurtjes aan de slag waren en dat wekte veel wrevel op bij de bedrijfsleider.

"Onze mensen moeten thuisblijven, alleen als je met vreemdelingen werkt mag dat", aldus Van Den Brande. "Heren politiekers, leg ons dat eens uit!"

Bovendien ging de ster uit 'The Sky is the Limit' ervan uit dat de concurrentie onder de prijs werkte en dat allemaal tijdens een verplichte rustdag in de bouw.

De zakenman meende nog meer onregelmatigheden waar te nemen: "Zelfs de stellingen worden door mensen geplaatst die daar niet voor bevoegd zijn!"

Tot slot uitte Van Den Brande forse kritiek aan het adres van politici. "Arm België, nog wat meer vetbetaalde mandaten aannemen en laat ons land maar verder naar de kloten gaan."

29-05-2017 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens droogt Karen Damen af op 20 km van Brussel: "Oh my god, die gaat echt kwaad zijn"

Goedele Liekens droogt Karen Damen af op 20 km van Brussel: "Oh my god, die gaat echt kwaad zijn"

https://www.mupload.nl/img/gjrzucoidd4en.jpg

De gezichten van het Vier-programma 'Perfect' hebben een puike prestatie neergezet op de 20km van Brussel. John Crombez (43) was één van de opvallendste lopers, want hij sportte tot voor twee maanden gewoon niet.

De sp.a-voorzitter zei achteraf dat de mokerslag rond kilometer 15 kwam. Dan is er immers een helling en dat is voor niet-sportievelingen dikwijls het struikelblok.

Dankzij een regenbui vlak voor de start was er zuurstof in de lucht, en dat hielp. Crombez deed er 2 uur, 12 minuten  en 15 seconden over. Niels Albert legde de 20km af in 1 uur, 55 minuten en 22 seconden, ruim één minuut sneller dan Gilles Van Bouwel.

Tot haar eigen grote verbazing liep Goedele Liekens de volledige 20 km uit en dat had ze écht niet verwacht. Haar tijd: 2 uur, 27 minuten en 29 seconden. Karen Damen deed er ruim twintig minuten langer over.

Twee sanitaire stops en hevige pijn aan haar knie en rug bleken er duidelijk te veel aan. "Oh my god, die gaat echt kwaad zijn. Meen je dat?", reageerde Goedele toen ze meteen na de meet te horen kreeg dat Karen nog niet gefinisht was.

29-05-2017 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden Palm voor 'The Square'

Gouden Palm voor 'The Square'

https://www.mupload.nl/img/7pqwvjzzj4sna.jpg

De Gouden Palm van het filmfestival van Cannes gaat naar de Zweedse satire 'The Square' van Ruben Östlund. Dat deelde de jury vanavond mee. De film gaat over de curator van een museum die de controle over zijn leven verliest als hij zijn gsm kwijtraakt. Regisseur Ruben Östlund werpt daarbij vragen op over moraal, mannelijkheid en de beuzelarijen van de burgerlijke klasse. Het is de eerste Gouden Palm voor Zweden.

Het aids-drama '120 battements par minute' van de Fransman Robin Campillo kreeg de Grote Prijs, de op een na belangrijkste onderscheiding van het festival. De juryprijs ging naar de Rus Andrej Zvjagintsev voor zijn gezinsdrama 'Loveless'. De Amerikaanse Sofia Coppola -dochter van Francis Ford Coppola- werd gehuldigd als beste regisseur dankzij haar werk voor de historische film 'The Beguiled'.

De Duitse Diane Kruger (40) won de prijs voor beste actrice. Ze werd gelauwerd voor haar vertolking in het drama 'In the fade' van Fatih Akin. De film gaat over een bomaanslag waarbij een Turk en zijn zoontje het leven laten en de echtgenote en moeder achterblijft. Kruger nam de prijs duidelijk ontroerd in ontvangst en droeg hem aan de terreurslachtoffers en hun familie op.

De onderscheiding voor het beste scenario reikte de jury aan twee films uit: de Grieken Giorgos Lanthimos en Efthimis Filippou wonnen met de psychologische thriller 'The killing of a sacred deer' met Nicole Kidman en Colin Farrell, de Schotse Lynne Ramsay werd bekroond voor haar thriller 'You were never really here'. De hoofdacteur van deze film, Joaquin Phoenix, werd geëerd als beste acteur.

29-05-2017 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ze zochten iemand voor een verkleedpartij, dus belden ze mij": ­Peter 'Ronny Dab' Van de Veire lanceert single

"Ze zochten iemand voor een verkleedpartij, dus belden ze mij": ­Peter 'Ronny Dab' Van de Veire lanceert single

https://www.mupload.nl/img/663wk6opev9h3.jpg

Als het om verkleedpartijen gaat, is MNM-presentator ­Peter Van de Veire niet aan zijn proefstuk toe. Nu kruipt hij in de huid van z'n alter ego Ronny Dab en lanceert hij de ­single 'Doe die dab'. Niemand minder dan opa Boonen danst mee in de clip. "In deze rare tijden mag er al eens gelachen geworden", zegt ­Peter.

"In Duitsland had Lorenz Büffel vorig jaar een ­zomerhit met 'Johnny Däpp', die zijn liefde voor Mallorca bezong", legt Van de Veire uit. "Ook bij ons kenden behoorlijk wat mensen dat nummer al van de après-ski in het buitenland. Platenfirma CNR ­wilde er een Vlaamse versie van maken. En toen ­belden ze naar mij. Er kwam een verkleedpartij aan te pas en dus dachten ze automatisch dat dat wel iets voor mij was. Hoe zou dat nu komen?", lacht hij.

"Het is allemaal ludiek bedoeld. Met de boodschap: laat je eens gaan, geniet van het leven. In deze rare tijden mag dat wel. Er is al genoeg miserie. Wij ­hebben van dat bestaande nummer dus een eigen versie gemaakt. 'Doe die dab' heet het liedje en onze man heet Ronny Dab."

Passé

"Ik weet wel dat de dab iets van 2016 is. Maar ook daar steken we de draak mee. In het begin van de clip wordt Ronny uitgelachen door enkele kinderen die hem eraan herinneren dat dabben helemaal passé is. We zijn daarnaast ook gaan filmen in een rusthuis in Balen. Die mensen waren allemaal heel blij dat er eens iets gebeurde. Na de opnames kwam er overigens een man naar me toe die goed had staan meedansen tijdens het filmen. Dat bleek de opa van Tom Boonen te zijn. Zonder het te weten doet Raymond Boonen dus mee in onze clip. Niet zo lang geleden overleed zijn vrouw, en hij leek ook blij dat er eens wat verstrooiing was."

"We lanceren ons nummer vandaag en zijn sowieso van plan om het een aantal keer te draaien tijdens onze marathonradio voor blokkende studenten. Het kan maar wat vrolijkheid brengen voor ­iedereen. En als we hier een zomerhit mee scoren, dan denk ik dat we klaar zijn voor algemene wereldvrede. (lacht)"

Wist je dat...

- de clip is een soort mini-clip genre Van Echelpoel zijn Zietemduun. Twee minuten. Omdat de mensheid het niet langer meer volhoudt op youtube.
- de twee dames die meedansen met Peter heten Maria en Mathilde. M&M. "Toeval bestaat niet!", aldus Peter.
- de man met de gouden dichtgeritste jas in de achtergrond is de opa van Tom Boonen.
- de clip is op een kleine halve dag gedraaid in de Vrije Basisschool Balen Centrum  én WZC Nethehof in Balen.
- tijdens de clip hebben ze één danser moeten vervangen omdat het té warm werd ...
- de taalfout op het shirt (Doe Die Dap met een p) was een toevalligheid. De drukker had eerst een verkeerde versie gemaakt. Dat hebben Peter en co dan in het scenario verwerkt.

29-05-2017 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff stelt nieuw album uit voor tv-show in Mallorca

Christoff stelt nieuw album uit voor tv-show in Mallorca

https://www.mupload.nl/img/tl9u49lxywtgl.jpg

Normaal gezien bracht Christoff op 11 juli een nieuw album uit, maar Klubbb3 neemt momenteel te veel tijd in beslag. Daarom zal de zanger pas in 2018 een album uitbrengen.

De tour van Klubbb3, het schlagertrio waar Christoff deel van uitmaakt, neemt te veel tijd in beslag. De zanger stelt zijn nieuwe album daarom uit tot 2018. In de plaats daarvan neemt hij met Klubbb3 een televisieshow op in Mallorca, 'Klubbb3 am Meer'.

"Maar dat betekent niet dat mijn solocarrière zomaar aan de kant wordt geschoven", zegt Christoff. "Ik blijf absoluut optreden in Vlaanderen. Ik werk de hele zomer al mijn concerten af, binnenkort is er mijn verjaardagsconcert in het casino van Blankenberge en ik sta opnieuw op Sint Baafs op de Gentse Feesten."

28-05-2017 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaimie Deblieck (18) is nieuwe Mister Gay Belgium

Jaimie Deblieck (18) is nieuwe Mister Gay Belgium

https://www.mupload.nl/img/kct4yovpzqkss.jpg

De 18-jarige West-Vlaming Jaimie Deblieck is verkozen tot de nieuwe Mister Gay Belgium 2017.

Gisteravond was het Antwerpse theater Elckerlyc het strijdtoneel voor de vijfde Mister Gay-wedstrijd, een zoektocht naar een ambassadeur van en voor de holebigemeenschap. Gedurende vier maanden streden twaalf finalisten om Mister Gay Belgium 2016 Raf Van Puymbroeck op te volgen.

De winnaar werd uiteindelijk Jaimie Deblieck, een achttienjarige West-Vlaming uit Roeselare. Hij heeft tuinbouw gestudeerd en zit nu in een specialisatiejaar tuinaanleg en -onderhoud. Hij wil strijden voor acceptatie van holebi's en transgenders op de werkvloer.

Deblieck kreeg de sjerp uit handen van Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V), die mee in de jury zat. Hij mag ons land nu vertegenwoordigen bij Mister Gay Europe 2017 en Mister Gay World 2018.

Eerste ereheer werd lifestylecoach Gerrit Noerens uit Welle, gevolgd door ergotherapiestudent Ignace De Wolf uit Genk.

28-05-2017 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikke pech voor 'Thuis'-actrice Leah Thys

Dikke pech voor 'Thuis'-actrice Leah Thys

https://www.mupload.nl/img/76bhz0uiu3nnc.jpg

Thuis-actrice Leah Thys beleeft minder leuke tijden. De actrice heeft al een tijdje last van haar knie. Op de Thuisdag liep zij rond met een brace, die ze de komende drie maanden bijna dag en nacht moet dragen. Geen pretje.

28-05-2017 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleurrijke Josje Huisman steelt de show op Mister Gay Belgium 2017

Kleurrijke Josje Huisman steelt de show op Mister Gay Belgium 2017

https://www.mupload.nl/img/m013sguewuefl.jpg

Gisteren werd in Antwerpen de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. Ex- K3 Josje Huisman was één van de 16 bekende gezichten in de jury. Eén ding staat vast: Josje kleurde het evenement.

28-05-2017 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muzikant Gregg Allman (69) overleden

Muzikant Gregg Allman (69) overleden

https://www.mupload.nl/img/7vvxanravli2i.jpg

De Amerikaanse zanger en gitarist Gregg Allman is op 69-jarige leeftijd overleden, meldt Billboard. Allman is bekend van zijn band The Allman Brothers Band. Jessica was hun grootste hit. Het nummer werd gebruikt als tune van het autoprogramma Top Gear van de BBC.

Gregg vormde de band eind jaren zestig met zijn broer Duane. Hun eerste plaat kwam in 1970 uit. Duane overleed in 1971 na een motorongeluk. Een jaar later vond bassist Berry Oakley de dood, ook bij een motorongeluk. Ondanks die tragische gebeurtenissen ging Gregg door met de band. Dat resulteerde in 1973 in de legendarische plaat Brothers And Sisters. Daarop staan de klassiekers Ramblin' Man en Jessica.

Later veranderde Gregg de naam van zijn band in Gregg Allman Band. Hij bleef optreden en toerde met zijn band in de jaren tachtig met de Rolling Stones.

Cher

Gregg had een tijdje een relatie met zangeres Cher en was ook politiek actief. Zo hield hij in de jaren zeventig benefietconcerten voor presidentskandidaat Jimmy Carter. In 1999 werd Gregg ziek. Bij hem werd hepatitis C geconstateerd. In 2010 onderging de gitarist een levertransplantatie.

Cher is geschokt door het overlijden van Allman. "Ik heb het geprobeerd", schrijft ze op Twitter. "Woorden zijn onmogelijk." Cher plaatste een paar gebroken hartjes bij haar tweet.

28-05-2017 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams repeteert in het geheim in Brussel

Robbie Williams repeteert in het geheim in Brussel

https://www.mupload.nl/img/zi2sdhouueotz.jpg

Robbie Wiliams (43) verblijft sinds deze week stiekem in ons land. De zanger houdt in Paleis 5 van de Heizel generale repetitie voor zijn The Heavy Entertainment Show, die hem op 8 juli ook naar Werchter brengt. Robbie verstopte zich tijdens zijn verplaatsingen onder een zeil achterin het busje.

Slapen doet hij in hotel Amigo aan de Brusselse Grote Markt, maar net als in 2013 verkiest de popster Paleis 5 als stekje om zijn nakende tour in te oefenen. Maar liefst 23 trucks voor het gebouw duidden op zijn aanwezigheid, maar zelf liet de popster zich niet zien. "Hij is wat van slag", klonk het in zijn entourage. "Rob is geboren in Stoke-on-Trent, niet ver van Manchester. De gebeurtenissen van gisteren zijn hier ook zwaar ingeslagen."

Ook zijn podium werd in ons land gebouwd. Voor The Heavy Entertainment Show zal zijn hoofd massief boven het publiek verrijzen. "Het ziet er echt goed uit", aldus iemand uit zijn entourage. "Robbie heeft er ook écht veel zin in." Of dat zo is, zal blijken op 8 juli in het festivalpark van Werchter, maar de eerste show is traditiegetrouw voor zijn geliefde Manchester, op 2 juni, in het stadion van voetbalclub City.

26-05-2017 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vond Inge de Bruijn nu de liefde of niet in naakte datingshow? Liefst 741.000 tv-kijkers wilden het weten

Vond Inge de Bruijn nu de liefde of niet in naakte datingshow? Liefst 741.000 tv-kijkers wilden het weten

https://www.mupload.nl/img/cknrz2dv6c8iu.jpg

De voormalige Nederlandse zwemkampioene Inge De Bruijn deed mee aan de naakte datingshow 'Adam zkt. Eva VIPS' in de hoop "een leuke, spannende en charmante Adam" te ontmoeten. Maar dat lukte jammer genoeg niet. Met de twee mannen die ze ontmoette op een onbewoond tropisch eiland zag De Bruijn een vervolgdate niet zitten. En dat zagen liefst 741.000 tv-kijkers.

Bibberend van de zenuwen stond De Bruijn presentator Dennis Weening voorafgaand aan het datingavontuur te woord. Ze vond het best ongemakkelijk om uit de kleren te gaan, maar ze had het er voor over. De ex-zwemkampioene hoopte namelijk een relatie aan het programma over te houden. Met een Adam die reislustig is en goed kan koken. "Al mijn vriendinnen hebben vriendjes die goed kunnen koken, dat zou toch top zijn."

"Lekker wijf"
Haar eerste date op het eiland was met Richard, een makelaar met een dochter uit een eerdere relatie. De eerste ontmoeting verliep redelijk ongemakkelijk. De Bruijn vroeg zich af wat de man had doen besluiten om zich in te schrijven voor het programma. Richard counterde met de opmerking dat hij de viervoudig olympisch kampioene een 'lekker wijf' vond. "Lekker plat", reageert ze.

Voor de grote test slaagde Richard niet. Wanneer De Bruijn hem vroeg of hij kan koken, gaf hij aan daar niet goed in te zijn. Hij slaagde er ook niet in om een vuurtje te stoken voor het avondeten, terwijl zijn date juist wel het vlammetje aan kreeg.

26-05-2017 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher schenkt opbrengst eerste soloconcert aan slachtoffers Manchester

Liam Gallagher schenkt opbrengst eerste soloconcert aan slachtoffers Manchester

https://www.mupload.nl/img/yld7gu6ht7nzg.jpg

De opbrengst van het eerste soloconcert van Liam Gallagher in Manchester gaat naar de slachtoffers van de aanslag in de Engelse stad. De voormalig frontman van Oasis kondigde de benefietshow vrijdag aan.

De zelfmoordaanslag van afgelopen maandagavond schokte Liam, die in Manchester ter wereld kwam. "Het is schandalig, zo verdrietig. Over de hele wereld sterven kinderen en mensen en voor wat?", zei hij tegen Manchester Evening News. "Ik was vroeg gaan slapen en kreeg de volgende ochtend een berichtje van mijn broer waarin stond wat er was gebeurd. Vervolgens zette ik de televisie aan. Het is ongelooflijk."

Bij de aanslag na het concert van Ariana Grande kwamen 22 mensen om het leven. Nog eens tientallen veelal jonge fans van de Amerikaanse zangeres raakten gewond. "Ik wist meteen dat ik iets moest doen", zei Liam over zijn benefietshow. "Het gaat me niet om het geld. Dit optreden stond al gepland, we moeten allemaal doen wat we kunnen."

Liam treedt aanstaande dinsdag op in de 02 Ritz in Manchester. De kaarten voor het concert zijn vrijdagochtend in de verkoop gegaan. Liam doet ook Londen, Dublin en Glasgow aan met zijn minitournee, die in het teken staat van 'As You Were'. De eerste soloplaat van Liam verschijnt in oktober. Deze zomer komt Gallagher ook naar Les Ardentes in Luik.

26-05-2017 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's massaal aanwezig voor opening beachbar Ipanema

BV's massaal aanwezig voor opening beachbar Ipanema

https://www.mupload.nl/img/68f7cgkdksvjq.jpg

Gisteren opende beachbar Ipanema feestelijk de deuren. Voor het vierde jaar op rij tovert discotheek Versuz de patio en de achtertuin van de Hasseltse club om tot IPANEMA, een stijlvolle beachbar met loungeterras én zwembad. In al die jaren is de bar uitgegroeid tot dé 'zomerhotspot' van Limburg.

En daarbij mochten bekende gezichten natuurlijk niet ontbreken. Het waren er heel wat: Hanne Troonbeeckx, Noa Neal, kersverse Miss België Romanie Schotte, Kaye Styles, Griet Vanhees, Anthony Kumpen, Tanja Dexters, Joke van de Velde, Harry & Olga, Virginie Claes, Cynthia Reekmans, Kim Engelbosch, Kobe Ilsen, Viktor Verhulst...  Allemaal kwamen ze genieten van het mooie weer en de stijlvolle bar.

26-05-2017 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan de vraag van dit 3-jarig meisje konden Gert en James uiteraard niet weerstaan

Aan de vraag van dit 3-jarig meisje konden Gert en James uiteraard niet weerstaan

https://www.mupload.nl/img/rzglq7d7b9ah4.jpg

Als uiterst schattige meisjes als Nina (3) een vraag stellen aan Gert Verhulst en James Cooke, dan kunnen die natuurlijk niet anders dan 'ja' zeggen. En dus mocht de kleine meid een dagje doorbrengen op de boot van Gert Late Night.

Nina deed haar oproep via Instagram, en toen de ploeg van Gert Late Night het filmpje zagen, deden ze er meteen alles aan om haar contactgegevens te bemachtigen. Met succes, en Nina werd uitgenodigd voor een bezoekje aan de Evanna. En naar verluidt had ze er de tijd van haar leven.

26-05-2017 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verse garnalen zijn twee weken oud en 'Simonneke' drinkt graag witte wijn: dit leerden we in 'Over Eten'

Verse garnalen zijn twee weken oud en 'Simonneke' drinkt graag witte wijn: dit leerden we in 'Over Eten'

http://oi67.tinypic.com/2mcwwvd.jpg

Wie pelt eigenlijk al die verse garnalen die tussen onze tomaat-garnaal belanden? Wat eet Marleen 'Simonneke' Merckx zoal op een doorsnee dag? En is gedroogd fruit even gezond als de verse, sappige variant? Kobe en Danira zochten het voor ons uit in 'Komen Eten'.

'Verse garnalen' zijn twee weken oud

De Belg houdt van garnalen, want we eten in ons klein landje zo'n 6.000 ton per jaar. Maar wie pelt die enorme hoeveelheden allemaal? Het grootste deel wordt naar Marokko gestuurd om daar goedkoop gepeld te worden, waarna ze opnieuw in België op ons bord belanden. Ze zijn dus een paar dagen tot weken oud, maar toch krijgen ze het label "vers" op de verpakking in de supermarkt. "Met 'verse garnalen' wordt bedoeld 'niet diepgevroren', legt Geertrui Vlaemynck van het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek uit. "Als garnalen werden diepgevroren, spreekt men van "ontdooide garnalen", aldus Vlaemynck.

Hoe blijven die garnalen dan zo lang vers, wetende dat pas gevangen vis na een paar uur al begint te stinken? "Om de garnalen vers te houden bij het vervoeren naar Marokko en terug, worden er bewaarmiddelen toegevoegd," legt Vlaemynck uit. "En dat proef je, het geeft een soort zure smaak." De garnalen die wij eten, zijn dus gemarineerd in een sausje van het zogenaamde benzoëzuur, een e-nummer dat door Europa werd goedgekeurd voor consumptie. Hoe échte verse garnalen zonder bewaarmiddelen smaken, daar hebben we het raden naar.

25-05-2017 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Connery over Roger Moore: "In Hollywoodtermen hadden we een buitengewoon lange vriendschap"

Sean Connery over Roger Moore: "In Hollywoodtermen hadden we een buitengewoon lange vriendschap"

http://oi63.tinypic.com/2q2gt1u.jpg

Sean Connery is bedroefd om de dood van zijn James Bond-collega en vriend Roger Moore. Dat liet de Schotse acteur dinsdag weten aan The Hollywood Reporter.

"Ik was bedroefd toen ik hoorde dat Roger was overleden. We hadden een buitengewoon lange vriendschap in Hollywoodtermen, met veel grappen en grollen. Ik ga hem missen", aldus Connery (86).

In 2015 ontstond er eventjes gedoe nadat Moore in een interview zei dat acteur Idris Elba geen goede opvolger van Daniel Craig zou zijn.
Sommigen vatten de opmerking racistisch op, omdat Elba zwart is. Moore reageerde fel op de kritiek en zei dat hij Elba juist als acteur hoog heeft zitten maar hem simpelweg niet in de huid zag kruipen van de legendarische Britse spion. Engelsman Moore voegde er grappend aan toe dat Connery een teleurstelling was als Bond omdat hij een Schot is. Connery staat gekend als fervent aanhanger van de SNP, die voor Schotse onafhankelijkheid ijvert.

Roger Moore overleed dinsdag in Zwitserland, volgens zijn familie na een "korte en moedige strijd tegen kanker". Hij werd 89 jaar oud.

25-05-2017 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officieel: Ariana Grande schort tournee op na aanslag, ook Antwerpen dus afgelast

Officieel: Ariana Grande schort tournee op na aanslag, ook Antwerpen dus afgelast

http://oi63.tinypic.com/aw4ai8.jpg

Ariana Grande treedt voorlopig niet op na de aanslag van maandag in Manchester, waar na een optreden van het popidool 22 mensen om het leven kwamen. Er is een streep gezet door de zes geplande concerten tot 5 juni, zo meldden diverse Amerikaanse en Britse media op het gezag van het management van de popzangeres.

"The Dangerous Woman Tour van Ariana Grande is stilgelegd tot we de situatie beter kunnen beoordelen en op een gepaste wijze stil hebben kunnen staan bij de slachtoffers", aldus het management.

Ariana zou tot 5 juni shows geven in Londen (2x), Antwerpen, het Poolse Lodz (2x) en Frankfurt. Op 5 juni staat Ariana in Zürich in Zwitserland, maar volgens TMZ is het allerminst zeker of ze dan wel weer kan optreden.

Na de aanslag in Manchester, die plaatsvond vlak na haar concert, vloog Ariana gebroken terug naar huis in de Verenigde Staten. Het is onduidelijk hoe het met haar gaat.

Concertorganisator Live Nation bevestigt dat het geplande concert in Antwerpen niet meer doorgaat. Tickets zullen worden terugbetaald

25-05-2017 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Casino lanceert toch nieuwe campagne met Pommeline

Star Casino lanceert toch nieuwe campagne met Pommeline

http://oi64.tinypic.com/2z5rklu.jpg

Verleidster Pommeline uit Temptation Island siert opnieuw bushokjes waar ze nog eens reclame maakt voor Star Casino. Dit keer niet in bikini, maar in badpak

De Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame (JEP) had begin deze maand nochtans gevraagd om de reclamecampagne in te trekken, na verwarring in Franstalig België. De tweetalige campagne gebruikte de term 'joueuse' ('speler' of 'winnaar' in het Nederlands), wat vrouwonvriendelijk kon overkomen. Haar knalrode bikini was toen een doorn in het oog van de JEP omdat de gebruikte afbeelding geen verband houdt "met de diensten van de adverteerder en negatieve beeldvorming van de vrouw als lustobject wordt voor commerciële doeleinden gebruikt."

Dit keer is er wel een verband met badkledij, daar Star Casino een reis naar de zonovergoten Amerikaanse kuststad Miami weggeeft. Wat ook speelt: StarCasino ging tegen de beslissing van de JEP in beroep. Die procedure is nog niet afgelopen.

25-05-2017 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwe Chris Cornell schrijft brief: "Het spijt me dat ik niet zag wat er met jou gebeurde die nacht"

Weduwe Chris Cornell schrijft brief: "Het spijt me dat ik niet zag wat er met jou gebeurde die nacht"

http://oi64.tinypic.com/iqfmsy.jpg

De weduwe van Soundgarden-frontman Chris Cornell heeft een brief aan haar man gepubliceerd op de site van Billboard. Ze schrijft daarin onder meer dat Chris zichzelf niet was toen hij vorige week zijn leven beëindigde.

"We hadden de tijd van ons leven en het spijt me, mijn lief, dat ik niet zag wat er met jou gebeurde die nacht. Het spijt me dat je alleen was. En ik weet dat jij dit niet was, mijn lieve Christopher. Je kinderen weten dat ook, dus je kunt rusten in vrede."

Vicky Cornell is ervan overtuigd dat medicijnen die Chris slikte, ervoor hebben gezorgd dat hij besloot zelfmoord te plegen. De zanger kampte eerder in zijn leven met verslavingen, maar kickte in 2002 af en vertelde geregeld in interviews dat hij sinds die tijd clean was.

Soulmates

In de brief schrijft Vicky Cornell ook dat ze denkt ooit weer contact te hebben met Chris. "Ik ben gebroken, maar weer opgestaan voor jou. Ik zal voor onze prachtige baby's zorgen. Ik zal elke minuut van elke dag aan je denken en voor je vechten. Je had gelijk toen je zei dat we soulmates waren. Er wordt weleens gezegd dat wegen die elkaar gekruist hebben, elkaar weer zullen kruisen. Ik weet dat je me komt opzoeken, en ik zal op je wachten."

Vicky was de tweede vrouw van Chris. Het stel had samen een 12-jarige dochter en een 11-jarige zoon. De zanger had ook nog 16-jarige dochter uit zijn eerste huwelijk.

25-05-2017 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!