Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geheim van Katia Retsins slanke lijn: borstvoeding

Geheim van Katia Retsins slanke lijn: borstvoeding

http://oi40.tinypic.com/20f8nd.jpg

Presentatrice Katja Retsin is nog maar enkele maanden geleden bevallen van haar zoontje Matisse, maar ze heeft haar figuur van voor de zwangerschap inmiddels al terug. Dit komt omdat de baby lustig drinkt van haar borstmelk.

Dankzij de eetlust van Matisse speelde mevrouw Jan Schepens razendsnel haar overtollige kilo's kwijt, verklapte ze. De zwangerschap zelf verliep echter zelf niet zo vlot, ze was vaak misselijk, had last van zwangerschapsdementie waardoor ze zelfs ging spookrijden op een afrit. Ook een valpartij van de trap verstoorde haar roze wolk, ze hield er blauwe plekken aan over, de baby was gelukkig wel ongedeerd.

31-05-2013 om 23:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen topless en met korte coupe in Vogue

Doutzen topless en met korte coupe in Vogue

http://oi42.tinypic.com/2ql5110.jpg

De Braziliaanse editie van modeblad Vogue pakt deze maand uit met het thema 'menselijk lichaam'. Neerlands topmodel Doutzen Kroes is gevraagd om haar modellenlichaam bloot te geven. Op dat aanbod ging de Friezin zonder blikken of blozen in. Misschien nog wel het meest opvallende van al: haar lange lokken zijn gekortwiekt.


Een foto die gemaakt werd door fotograaf Mario Testino is door Doutzen zelf op fotowebsite Instagram geplaatst. De blondine leunt tegen een muur, op hoge witte hakken en draagt een klein wit broekje. Via een andere tweet vraagt Doutzen aan haar volgers: "Do you like the short hair?"

DNA Model Management heeft ook een voorsmaak gegeven van de pikante fotoshoot. Daarop is onder andere te zien hoe een mannelijk model de borsten van Doutzen omarmt en het ritsje van haar broekje een stukje opentrekt.

31-05-2013 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debbie Harry (Blondie): "Seks is erg belangrijk"

Debbie Harry (Blondie): "Seks is erg belangrijk"

http://oi41.tinypic.com/34i4bnl.jpg

De frontzangeres van Blondie heeft aan het blad 'Age Issue' verklaard dat ze seks erg belangrijk acht en dat ze zich op haar 67e nog steeds even sexy vindt als toen ze 20 was. Op seks en schoonheid staat dus absoluut geen leeftijd, aldus de zangeres.


"Of het nu gaat om pure seks of fysiek contact, seks is erg belangrijk", zei Harry. "Veel mensen hebben dat nodig."

Cover 'One Way or Another'
Harry uitte haar bewondering voor de cover van 'One Way or Another' die One Direction onlangs maakte met de band The Undertones voor een geldinzameling van de Britse liefdadigheidsinstelling Comic Relief.

Cosmetische ingrepen
In een interview met het blad zegt Harry dat cosmetische ingrepen "echt een onderdeel zijn van showbizz". "Een paar naaldjes in het gezicht? Dat zijn geen grote ingrepen, hé", ging ze verder. "Wat mij hard tegen de borst stuit, zijn slechte chirurgische ingrepen. Als ik iemand zie die alles aan het gezicht heeft bewerkt, dan denk ik, 'Oh-My-God, zat je dan zo diep in de put door je uiterlijk?'"

31-05-2013 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera vermagert omwille van felle kritiek

Christina Aguilera vermagert omwille van felle kritiek

http://oi40.tinypic.com/312jzoy.jpg

Christina Aguilera heeft onlangs een streng dieet gevolgd, omdat ze af wilde van de felle kritiek die de media had op haar uiterlijk. Op de Billboard Music Awards pronkte de zangeres voor het eerst weer met haar 'nieuwe' slanke lijn. Dat meldt celebwebsite Digitalspy.


"Veel mensen gaven negatieve reacties op haar gewicht en dat maakte haar depressief", zei een vriend van de zangeres. "Ze kreeg het hard te verduren."

Helemaal zelf
Aguilera heeft dan beslist om een 1.600 calorieëndieet te volgen. "Ze deed het helemaal zelf", zei een insider. "Ze gaat online en kiest haar voeding uit." Gezonde voeding heeft ze gecombineerd met krachttraining en yogalessen. En het heeft gewerkt.

"Iedereen op de set van de Amerikaanse talentenshow 'The Voice' is gelukkig voor haar. De bazen van de show hopen dat haar gewichtsverlies de kijkcijfers weer zullen opkrikken. Christinas gewichtsverlies geeft haar een nieuwe start", aldus insiders. Christina zal in de herfst dit jaar naast singer-songwriter Cee Lo Green jureren in het vijfde seizoen van 'The Voice' Amerika.

31-05-2013 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé maakt vanavond concert goed in Sportpaleis

Beyoncé maakt vanavond concert goed in Sportpaleis

http://oi42.tinypic.com/34zk48w.jpg

In een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen komt popdiva Beyoncé vanavond haar uitgestelde concert van 14 mei goedmaken. De r&b-ster moest toen vanwege oververmoeidheid verstek laten gaan, maar de fans lijken haar dat vlotjes vergeven te hebben. Volgens het Sportpaleis moesten er nauwelijks tickets terugbetaald worden.


Normaal gezien had de 31-jarige Beyoncé enkele weken geleden twee avonden na elkaar in het Sportpaleis moeten staan voor het Belgische luik van haar 'The Mrs. Carter Show World Tour', waarvan de naam verwijst naar haar huwelijk met Shawn Carter, alias rapper Jay-Z. Het eerste concert, op 14 mei, moest ze echter op doktersadvies aan zich laten voorbijgaan. Een dag later was de zangeres wel op de afspraak.

Fans met een ticket die er op de nieuwe datum van 31 mei niet bij zouden kunnen zijn, kregen tot vorige week vrijdag de tijd om hun geld terug te vragen. Het Sportpaleis zou die tickets dan een dag later opnieuw te koop aanbieden, maar dat was volgens de organisatie slechts voor een bijzonder kleine minderheid nodig. "De meeste fans keken hier zo naar uit, dat ze zich door het uitstel niet hebben laten tegenhouden", klinkt het vrijdag.

31-05-2013 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kreeg Jennifer Aniston het lichaam van een stripper

Zo kreeg Jennifer Aniston het lichaam van een stripper

http://oi40.tinypic.com/2ujkytw.jpg

Voor haar nieuwste rol als stripper in de film 'We're the Millers' moest Jennifer Aniston slank en gespierd zijn, haar figuur is nu de perfecte mix van sterk en sexy dankzij Yogalosophy.


De 44-jarige actrice onthulde hoe ze aan haar strakke lijf komt. Ze heeft het allemaal te danken aan het fitnessprogramma Yogalosophy, een plan van 28 dagen. Instructrice Mandy Ingber, een goede vriendin van Jennifer, heeft deze fitnesstrend ontwikkeld.

Dit is een combinatie van yoga met verstevigende oefeningen. De twee oefenen samen, de favoriete houding van Jennifer is de boom, aldus de bedenkster. "Als je ongeveer drie keer per week aan Yogalosophy doet, dan heb je een goede basis om een strakker lichaam te krijgen. Jennifer is er echt goed in. Eens je met yoga begint, ga je leren van je lichaam met je geest met elkaar in contact te brengen. Hierdoor ga je gezondere keuzes maken. Maar het is belangrijk dat je daarnaast ook cardiovasculaire oefeningen doet", legt Ingber uit.

De vijf krachtlijnen waar Yogalosophy op gebaseerd is:
1. Hou van je lichaam
2. Stel doelen op korte termijn voorop
3. Maak gezonde keuzes
4. Visualiseer je beste zelf
5. Bied en krijg steun

31-05-2013 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw loopt herpes op tijdens concert Rihanna

Vrouw loopt herpes op tijdens concert Rihanna

http://oi39.tinypic.com/2rnhl5j.jpg

Concertsouvenirs gaan zelden een leven lang mee, maar dat geldt niet voor Starkeema Greenidge. De vrouw stelt dat ze tijdens een concert van Rihanna in New York herpes opliep en trekt naar de rechtbank.


De vrouw werd benaderd door een vertegenwoordiger van cosmeticamerk M.A.C., die staaltjes uitdeelde van de lippenstift die Rihanna promoot. Volgens Greenidge bracht de man de rode lippenstift RiRI Woo aan op haar bovenlip en zei hij haar dat ze haar lippen moest samenduwen en de lippenstift uitwrijven.

Volgens de gerechtsdocumenten was de lippenstift al gebruikt bij andere mensen die het concert bijwoonden, en daar moet een drager van het herpesvirus bij geweest zijn. Greenidge verklaart aan TMZ dat daags na het concert haar lip "geïrriteerd en hevig gezwollen was". Ze ging naar de dokter, die haar vertelde dat ze herpes had opgelopen.

De vrouw beschuldigt M.A.C. van lasterlijke handelspraktijken omdat ze de lippenstift rechtstreeks uit de tube aanbrachten in plaats van wegwerpstaaltjes te gebruiken of individuele staafjes.

Greenidge legt Rihanna niets ten laste, maar ze eist een niet nader bepaalde schadevergoeding van M.A.C. Cosmetics.

31-05-2013 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dikkere buik wijst op komst 'Blitz-baby' Rafael van der Vaart en Sabia"

"Dikkere buik wijst op komst 'Blitz-baby' Rafael van der Vaart en Sabia"

http://oi40.tinypic.com/30lcwhx.jpg

Nieuwe foto's van de Nederlandse voetballer Rafael van der Vaart en zijn vriendin Sabia Boulahrouz voeden volgens Duitse media de geruchten dat het nieuwe koppel al in verwachting zou zijn van hun eerste kindje. Naar aanleiding van de beelden wordt namelijk geconstateerd dat de anders altijd zo slanke Sabia nu een buikje heeft.


De media schrijven over een 'Blitz-Baby' voor het kersverse koppel dat naar verluidt pas sinds april bij elkaar is. De roddelbladen opperen dat de twee wellicht toch al iets langer met elkaar zouden hebben en eerder besloten hun relatie kenbaar te maken omdat "ze de zwangerschap toch niet veel langer meer hadden kunnen verbergen".

Net nadat de twee hun relatie openbaar maakten, werd Sabia bij de gynaecoloog gezien. Zwangerschapsgeruchten werden toen door Rafael en Sabia de kop ingedrukt. "Nee, ik ben erg blij met Dámian", was de korte reactie van Rafael toen de Duitse zender RTL vroeg of hij nog een kinderwens had.

De 35-jarige Sabia Boulahrouz heeft een 17-jarige dochter die bij haar vader woont. Ze was getrouwd met Khalid Boulahrouz, met wie ze twee kinderen van 2 en 3 jaar jong heeft. In 2008 verloren ze een dochtertje dat met 22 weken te vroeg werd geboren. Volgens Duitse media is dit trauma mogelijk ook een reden om het nieuws van de zwangerschap niet naar buiten te brengen.

31-05-2013 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira dol op borstvoeding

Shakira dol op borstvoeding

http://oi42.tinypic.com/k2g2gk.jpg

Shakira vindt het heerlijk om haar zoontje Milan borstvoeding te geven. Aan Us Weekly vertelt ze dat het één van de mooiste ervaringen in haar leven is. "Ik hou ervan, ik kan er gewoon niet mee ophouden", laat de zangeres weten.


Als het aan haar ligt, komt hier voorlopig nog geen einde aan. 'Ik denk dat ik hem borstvoeding ga geven totdat hij naar de middelbare school gaat', zegt ze lachend. 'Ik ben er verslaafd aan.'

Shakira vertelt ook dat het haar heeft geholpen om van haar zwangerschapskilo's af te komen. 'Ik denk zeker dat het helpt', meent de 36-jarige zangeres. Ze is trouwens nog niet op haar oude gewicht. "Ik heb nog niet op de weegschaal gestaan. Ik ben er bijna, maar nog niet helemaal."

31-05-2013 om 01:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Felix Van Groeningen gaat film maken over de Charlatan

Felix Van Groeningen gaat film maken over de Charlatan

http://oi39.tinypic.com/nx1fl1.jpg

Felix Van Groeningen is bezig aan het scenario voor een film over de Charlatan, één van de bekendste cafés in Gent. Dat heeft hij bekendgemaakt in het televisieprogramma 'Café Corsari'. De vader van de regisseur heeft de Charlatan opgericht.


"De film gaat over een café dat eerst klein is, maar daarna groter wordt", legde hij gisterenavond uit. "Mijn vader heeft het café groot gemaakt, maar later is het failliet gegaan en overgenomen." Van Groeningen heeft er zelf nog als barman gewerkt toen zijn vader eigenaar was. "Ik was nogal onhandig, maar dat was geen probleem want ik was de zoon van de baas."

"Het wordt een verhaal van camaraderie tussen de mensen die er werken", aldus Van Groeningen. Hij werkt voor het scenario samen met theatermaker Arne Sierens, met wie hij ook al 'Dagen zonder lief' schreef.

Van Groeningen werd bekend door zijn debuutfilm 'Steve + Sky'. Daarna regisseerde hij ook 'Dagen Zonder Lief', 'De Helaasheid Der Dingen' en 'The Broken Circle Breakdown'.

31-05-2013 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz strikt steenrijke zakenman

Cameron Diaz strikt steenrijke zakenman

http://oi40.tinypic.com/33cvo7c.jpg

Actrice Cameron Diaz zou iets hebben met de steenrijke zakenman Elon Musk. Volgens New York Post hebben de twee elkaar leren kennen toen Cameron een sportwagen kocht bij Tesla Motors, het bedrijf van Musk.


Musk vliegt vaker dan normaal naar Los Angeles, volgens insiders brengt hij dan bezoekjes aan de actrice.

De 40-jarige Cameron is momenteel bezig met filmopnamen voor de romantische comedy 'The Other Woman'. Ze zou flink onder de indruk zijn van de Zuid-Afrikaanse zakenman. Musk was een aantal jaren geleden de grote man achter de betaaldienst PayPal. Tegenwoordig verkoopt hij energiezuinige sportwagens. Cameron kocht er begin dit jaar eentje bij hem.

De 41-jarige Musk is, net als Cameron, vrijgezel. Hij heeft twee huwelijken achter de rug. Vorig jaar liep zijn huwelijk met de Britse actrice Talulah Riley op de klippen. Volgens insiders zou de zakenman model hebben gestaan voor de slimme multimiljonair Tony Shark uit de film 'Iron Man'.

31-05-2013 om 01:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw (25): "Justin is vader van mijn dochtertje"

Vrouw (25): "Justin is vader van mijn dochtertje"

http://oi43.tinypic.com/2wew087.jpg

Justin Bieber heeft weer een vaderschapsclaim aan zijn broek. Een 25-jarige vrouw beweert dat zanger haar bezwangerde tijdens een onenightstand die ze in februari 2010 met hem zou hebben gehad na een concert van Bieber in Miami. Bieber was toen net geen zestien.


De vrouw stelt dat ze Bieber na zijn concert in een restaurant ontmoette en dat de twee naar zijn hotelkamer gingen waar ze seks hadden. In oktober 2010 beviel ze van een dochter.

"Ons geheimpje"
"Justin wist er niets van. Ze wilde haar kind beschermen, ze wilde haarzelf en haar familie uit de spotlights houden. Het meisje lijkt heel goed op Justin op die leeftijd", stelt een bron in het magazine US Star. Dat tijdschrift publiceerde ook foto's van sms'en die Justin naar de vrouw zou hebben gestuurd en waarin hij haar bedankt voor de passionele nacht, die hij omschrijft als "ons geheimpje".

"Bullshit"
De entourage van Bieber noemt het verhaal van de vrouw volledig verzonnen. Een vriend van Bieber verklaart aan MailOnline: "Het is triest dat iemand zich bezighoudt met zulke bullshit".

In 2011 beweerde de toen 20-jarige Mariah Yeater in gerechtsdocumenten dat Bieber bij haar een kind verwekte tijdens een potje seks backstage. De zanger verklaarde zich bereid tot een DNA-test om te bewijzen dat hij niet de vader van het kind was, maar de zaak werd door de rechter niet ontvankelijk verklaard.

Selena en Miley
Intussen lijkt ook Biebers aan-af-vriendin Selena Gomez niet het volle vertrouwen in hem te hebben. Ze heeft hem immers gewaarschuwd dat hij uit de buurt van Miley Cyrus moet blijven. Die heeft haar verloving met Liam Hemsworth verbroken en Selena is bang dat Justin nu zijn kans zal grijpen. Een paar jaar geleden hadden Miley en Justin al kort iets met elkaar.

"Kort voor hij met Selena begon, had Justin iets met Miley. Dat heeft voor jaloezie tussen Selena en Miley gezorgd. Nu wil Selena niet dat Justin bij Miley in de buurt komt, ze hebben er al ruzie over gemaaakt".

31-05-2013 om 01:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wat Als?' wint Gouden Roos

'Wat Als?' wint Gouden Roos

http://oi40.tinypic.com/2rng2ee.jpg

'Wat Als?' heeft in Brussel een Gouden Roos gewonnen. Het 2BE-programma van productiehuis Shelter werd genomineerd in de categorie Comedy en haalde het van de Britse programma's Cardinal Burns' (Channel 4) en 'The Revolution Will Be Televised' (BBC). "Geweldig! Super! Ongelooflijk!" De reacties bij Shelter waren unaniem lovend. Het Eén-programma 'Beroepen Zonder Grenzen' greep naast een prijs.


Het in Vlaanderen alom gewaardeerde humoristische programma werd ook in 2012 al genomineerd voor de prestigieuze televisieprijs, maar toen won 'Wat Als?' niet. In mei won het 2BE-programma nog de Intermedia Globe Gold Award op het World Media Festival in het Duitse Hamburg.

Elke situatie van het programma start met de vraag 'Wat als...' en dan volgt telkens een absurde sketch. De rollen worden gespeeld door Vlaamse topacteurs en -actrices, denk maar aan Charlotte Vandermeersch, Ben Segers, Bruno Vanden Broecke en Ruth Beeckmans.

Gelukwensen van prinses Astrid
De ploeg van Shelter kroop met zeker twaalf mannen en vrouwen het podium op. "We danken vooral vtm en 2BE omdat ze ons de kans gaven om dit programma te maken. En dat is niet zo evident", aldus Tim Van Aelst.

Even later kreeg de voltallige, jubelende en juichende ploeg gelukwensen van een lachende prinses Astrid en prins Lorenz. "We zullen jullie een dvd van ons programma bezorgen", grapte Vanden Broecke.

"Derde seizoen? Misschien"
Een glunderende Bart Cannaerts genoot van de gelukwensen en herhaalde zijn dankbaarheid tegenover vtm en 2BE. Of Shelter een derde seizoen van 'Wat Als?' gaat maken, is volgens Tim Van Aelst nog geen uitgemaakte zaak. "We zijn momenteel bezig met iets nieuws. Maar een derde seizoen van 'Wat Als?' sluiten we zeker niet uit. Soms is het goed om een derde reeks te maken, soms niet. We zien wel. Nu eerst feesten en genieten..."

31-05-2013 om 01:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-jarige singer-songwriter brengt Nederland aan het huilen

21-jarige singer-songwriter brengt Nederland aan het huilen

Klik op de foto om het nummer te beluisteren





De jonge Maaike Ouboter is de absolute favoriet van de Nederlandse talentenjacht de 'De Beste Singer-Songwriter.' Maandag bracht ze met de vertolking van haar eigen nummer 'Dat ik je mis' de voltallige jury van het programma aan het huilen, intussen veroverde ze ook de harten van duizenden Nederlanders.

Maaike Ouboter doet het niet alleen in de talentenjacht van het Nederlandse BNN en de VARA heel goed, ze staat sinds gisteren ook op de eerste plaats in iTunes met 'Dat ik je mis'. Daarin zingt ze heel ingetogen over haar moeder die overleden is. Maaike getuigt over haar moeilijke jeugd. "Mijn ouders zijn gestorven toen ik nog een tiener was. Vroeger maakten we samen muziek, nu doe ik alleen verder en zijn zij mijn grootste inspiratiebron."

Juryleden Giel, Eric en Sanne slaagden er niet in het droog te houden tijdens de show. Haar concurrent Michael Prins staat op de tweede plaats in de top 100 van iTunes. Het Nederlandse volk bekroonde Maaike nu al tot winnares van de wedstrijd, het regent namelijk aan lofbetuigingen op sociaalnetwerksites.

Maaike had nooit gedacht dat ze een kans maakte in de muziekindustrie, tot ze gebeld werd met de vraag of ze wou deelnemen aan 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'. Momenteel studeert ze Media & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Haar eerste nummers zijn Engelstalig, maar gaandeweg ontdekte ze dat ze haar gevoelens beter in het Nederlands kwijt kon.


30-05-2013 om 10:36 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
29-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Bryan is populairste BV op Twitter

Astrid Bryan is populairste BV op Twitter

http://oi39.tinypic.com/jgtw07.jpg

De Antwerpse Astrid Bryan verzamelde meer dan 100.000 volgers op de sociaalnetwerksite Twitter. Daarmee laat ze alle andere Bekende Vlamingen achter zich. In vergelijking met de populairste Twitteraar Justin Bieber met bijna 40 miljoen volgers, is het aantal van de Vlaamse die in Los Angeles woont minder indrukwekkend.  

Momenteel zit Astrid aan een dikke 101.000. Enkel ronkende Belgische namen als Kim Clijsters en dj Netsky doen het beter. Astrid Bryan is in elk geval in de wolken met deze 'prestatie'. "Vooral Vlaamse fans volgen mij, maar ook Amerikanen zijn geïnteresseerd in wat ik te delen heb op op Twitter. Het gaat dan vooral om kennissen uit L.A. of modeliefhebbers die mijn blog lezen." Op de sociaalnetwerksite laat de Vlaamse haar volgers meegenieten van haar drukke jetsetleventje of deelt ze foto's van zichzelf en haar populaire broer 'de Lau'.

29-05-2013 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Voedselindustrie verrijkt zich op kap van onze gezondheid"

"Voedselindustrie verrijkt zich op kap van onze gezondheid"

http://oi39.tinypic.com/ddi6mc.jpg

De Britse prins Charles roept Europa op om zijn voedselindustrie grondig binnenste buiten te keren en te heroriënteren tot een lokaal model van voedselproductie- en verdeling. De huidige methodes in de voedselindustrie hebben volgens prins Charles niet alleen geleid tot het paardenvleesschandaal, maar zorgen ook voor een tanende volksgezondheid. Daags na het wereldwijde protest tegen Monsanto hield prins Charles een toespraak in Duitsland waarin hij van leer trekt tegen de race naar goedkoop voedsel en de megawinsten die de voedselindustrie kenmerken.


Prins Charles is al jarenlang pleitbezorger voor organische en duurzame landbouw. Op zijn landgoed Highgrove boert hij zelf.

Charles gaf een speech op een conferentie waarop hij door zijn achterneef, de prins van Hohenlohe-Langenburg, was uitgenodigd. De Britse troonopvolger uitte daar felle kritiek op de voedselmultinationals "die steeds hogere winsten nastreven op de kap van boeren en de volksgezondheid". Hij roept op tot een lokaal model van voedselproductie en distributie.

Duurzaamheid ondermijnd
Charles oordeelt dat het huidige systeem van voedselvoorziening te weinig veerkracht inhoudt.

"Het lijkt misschien allemaal in orde. Multinationals maken grote winsten door wereldwijd monoculturen in de landbouw te handhaven, maar zoals ik hoop dat u al heeft gezien, is de situatie verre van gezond".

De drijfveer om voedsel goedkoper te maken voor de consument en grotere winsten voor de voedselbedrijven te genereren, ondermijnt de duurzaamheid van het productiesysteem, oordeelt hij.

"Ik heb het over voor de hand liggende zaken zoals de leefbaarheid van de bodem en lokale ecosystemen en de kwaliteit en de beschikbaarheid van proper water. Maar ook minder zichtbare zaken zoals de lokale tewerkstelling en de volksgezondheid. Het is complexe materie".

Paardenvleesschandalen
"De agressieve zoektocht naar goedkoper voedsel werd al omschreven als 'een duik naar de bodem', en ik vrees dat de boeren daarin worden meegesleurd. Ze worden ten gronde gericht door de prijzen die ze moeten aanvaarden voor hun producten. De recente schandalen rond paardenvlees zijn daar voorbeelden van. Die hebben aangetoond dat zelfs de grootste producenten niet weten waar hun basisproducten vandaan komen".

"Het effect op de landbouwsector is nefast. We verliezen elke dag landbouwers, jonge mensen willen het beroep niet meer uitoefenen. In Groot-Brittannië waarschuw ik daar al langer voor. Maar de gemiddelde leeftijd van de Britse boer is 58 jaar en neemt toe".

29-05-2013 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West dan toch niet te zien in realityshow van Kim K.

Kanye West dan toch niet te zien in realityshow van Kim K.

http://oi40.tinypic.com/fd7yh3.jpg

Kanye West is dan toch niet van plan om komend weekend aanwezig te zijn op het babyfeestje van Kim Kardashian. Dat zal gefilmd worden voor het realityprogramma van de Kardashians en daar heeft Kanye geen zin in, zo meldt 'The Sun'.


De zanger wil absoluut geen deel uitmaken van de show. "Kanye wil het samenzijn met hun eerste kind buiten de spotlights houden. Hij zou graag willen dat het babyfeestje privé is. Hij wil er niet bij zijn als de camera's draaien", bevestigt een ingewijde aan de Britse krant.

Volgens bronnen in Amerikaanse media verwachten de wereldsterren een dochter.

29-05-2013 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Jessica Simpson barst nu al uit jurk

Zwangere Jessica Simpson barst nu al uit jurk

http://oi44.tinypic.com/av3bs9.jpg

In een strakke zwarte transparante jurk showde Jessica Simspon afgelopen weekend duidelijk haar babybuikje.


De toekomstige mama waggelde enkele dagen met eeen gigantische buik door de straten van Californië. Hoewel Simpson er uitziet alsof ze nu al zou kunnen bevallen, is ze pas uitgerekend voor juli.

De blondine heeft al een dochtertje van een jaar, maar ze onthulde dat ze nu een jongen verwacht.

29-05-2013 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles wil gigantische tatoeage op zijn rug

Harry Styles wil gigantische tatoeage op zijn rug

http://oi42.tinypic.com/1ok2mc.jpg

Harry Styles heeft al heel wat tatoeages op zijn lichaam staan, maar de One Direction-zanger is nog lang niet klaar. Naar verluidt wil het tieneridool binnenkort zijn hele rug met een megatattoo bedekken.


Zijn favoriete tatoeëerder uit Los Angeles, Freddy Negrete, verklapte aan Daily Star dat ze de volgende keer dat Harry in de Verenigde Staten is aan de slag gaan. "Hij wil voorlopig nog niet stoppen met tatoeages. Maar zijn voorkant staat al wat voller dan de achterkant, dus is nu zijn rug aan de beurt."

Die wordt niet zomaar opgeleukt met een kleine tatoeage, maar wel met een gigantisch exemplaar. "De rugversiering zal alleszins niet in één keer klaar zijn", aldus nog Negrete. "Het kan zelfs maanden duren."

De man denkt ook te weten wat voor soort afbeelding het zal worden. "Harry wil waarschijnlijk meer Hebreeuwse letters. Hij heeft al de naam van zijn zusje in het Hebreeuws op zijn arm staan en die tattoo vindt hij te gek."

29-05-2013 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amanda Bynes maakt weer ruzie op Twitter

Amanda Bynes maakt weer ruzie op Twitter

http://oi41.tinypic.com/2s13w5t.jpg

Amanda Bynes is de laatste tijd op oorlogspad. Ze het eerder op Twitter al met zangeres Rihanna en actrice Jenny McCarthy aan de stok, nu maakt Amanda ruzie met model Chrissy Teigen.


Teigen schrijft op haar twitterpagina dat Bynes geen vrienden lijkt te hebben. "Het is verontrustend dat Amanda Bynes geen steunbetuigingen kan retweeten." Ook vroeg ze haar volgers mensen met psychische problemen te steunen, maar vreemd en beangstigend gedrag af te keuren.

Dat schoot Bynes in het verkeerde keelgat. "Het is beledigend dat je zegt dat ik psychische problemen heb", schrijft ze als reactie. "Jij bent een lelijk, oud model. Je lijkt wel 45. Ik heb geen respect voor jou en ik ben veel knapper dan jij."

29-05-2013 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn Miley Cyrus en Liam Hemsworth definitief uiteen?

Zijn Miley Cyrus en Liam Hemsworth definitief uiteen?

http://oi39.tinypic.com/4i0wti.jpg

Het zou wel eens definitief voorbij kunnen zijn tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth, al is dat bij hen nooit zeker. "Het is gedaan", zou Miley volgens 'Us Weekly' tegen een vriendin hebben gezegd.


Het was de laatste tijd vaker uit dan aan tussen de twee. De ene keer werd Miley met haar verlovingsring gespot, de andere keer droeg ze het sieraad niet.

Naar verluidt was het Liam die de knoop definitief heeft doorgehakt. Daarmee lijkt hij gehoor te hebben gegeven aan de oproep van zijn broers Chris en Luke. Die zouden hun broertje in april op het matje hebben geroepen voor een pittig gesprek. "Zij wilden dat hij de relatie met Miley voorgoed zou verbreken", vertelde een anonieme bron destijds aan hetzelfde weekblad.

Liam Hemsworth was afgelopen week alleen in Cannes voor het filmfestival, terwijl Miley in Las Vegas verscheen bij de uitreiking van de Billboard Awards. Liam en Miley waren sinds juni vorig jaar verloofd.

29-05-2013 om 19:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen heeft stiekeme relatie met gescheiden zakenman

Ann Van Elsen heeft stiekeme relatie met gescheiden zakenman

http://oi41.tinypic.com/33emq15.jpg

Ann Van Elsen (33) heeft volgens Dag Allemaal al maanden een relatie met een 48-jarige gescheiden zakenman die actief is in de modesector, een zekere Filip. "Een relatie in het geniep", klinkt het. Volgens het blad houdt de voormalige Miss België naar de buitenwereld toe nog altijd vol dat ze vrijgezel is.


In de entourage van Van Elsen vernam Dag Allemaal dat Ann en Filip met elkaar verder willen. Hun beider kinderen vormen ook geen probleem. "Ze zijn zelfs al samen op vakantie geweest naar Egypte, met zijn dertienjarige zoon erbij en haar dochtertje June", vertelt een anonieme bron.

29-05-2013 om 11:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
28-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RaRa wie ligt er in dit "grote oude bad"?

RaRa wie ligt er in dit "grote oude bad"?

http://oi44.tinypic.com/2rylqh2.jpg

"Lil ol me in my big ol tub!!!" Dat tweette niemand anders dan RiRi, ook wel bekend onder de naam Rihanna. Met een linkje naar Instagram erbij, naar een foto waarop de zangeres gewillig poseert in haar ruime, oude badkuip. De 25-jarige Barbadiaanse is slechts gehuld in een bikini van Charlie By Matthew Zink, waar RiRi blijkbaar even reclame voor wou maken. Die is binnen!


Nu haar knipperlichtex Chris Brown weer aanpapt met model Karrueche Tran, lijkt Rihanna in een reactie haar eigen troeven in de verf te willen zetten op de sociale media. Eerder stond ze al te pronken met blonde pruiken en schaarse kledingdracht à la Marilyn Monroe om de aandacht te trekken en nu pakt ze dus uit met deze blauwe bikini om haar welgevormde lichaam. En natuurlijk met een indrukwekkend bad...

28-05-2013 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Weer Victoria's Secret-model voor Leonardo DiCaprio"

"Weer Victoria's Secret-model voor Leonardo DiCaprio"

http://oi42.tinypic.com/262p26x.jpg

Het is Leonardo DiCaprio weer gelukt: de acteur heeft opnieuw een model aan de haak geslagen en dit keer is het de Duitse Toni Garn.


"Ze zijn sinds deze week erg close", laat een bron weten aan de Amerikaanse website 'New York Daily News'. "Er is duidelijk een klik tussen de twee."

Op de foto's is te zien dat de 38-jarige DiCaprio en Toni (20) samen met een aantal vrienden in de auto zitten. Ze komen net terug van de Grote Prijs in Monaco. Daarna zou de hele groep nog veel plezier gemaakt hebben op een jacht in de Zuid-Franse badplaats.

Net als veel eerdere liefjes van Leonardo heeft Toni voor Victoria's Secret geposeerd. De acteur had eerder relaties met onder meer Gisele Bündchen, Bar Refaeli en Erin Heatherton.

28-05-2013 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie haalt schoonouders in huis

Angelina Jolie haalt schoonouders in huis

http://oi40.tinypic.com/2wq4ple.jpg

Angelina Jolie wil de ouders van Brad Pitt in hun landhuis in de Provence laten intrekken. Angelina kreeg de voorbije maanden een bijzondere band met haar schoonouders, die haar enorm steunden nadat ze besloot haar beide borsten te laten amputeren ter preventie van borstkanker.


Vooral schoonma Jane was een rots in de branding voor Angelina. Nu willen Brad en Angelina dat zijn ouders meer tijd kunnen doorbrengen met Brad, Angelina en hun zes kinderen.

"De operatie van Angelina heeft de hele familie dichter bij elkaar gebracht? Jane was een enorme steun voor Angelina. In het verleden brachten ze maar weinig tijd samen door, maar nu wil Angelina dat Jane in de buurt blijft. De schok van wat Angelina doorstond heeft hen dichter bij elkaar gebracht", aldus een bron in het magazine Grazia.

Brad en Angelina, van wie wordt aangenomen dat ze deze zomer zouden trouwen, zijn begonnen met de renovatie van de voormalige duiventil bij Chateau Miraval in het Zuid-Franse Correns. Daar krijgen zijn ouders een permanente verblijfplaats zodat ze kunnen komen en gaan wanneer ze willen.

"Het wordt een prachtige cottage. Brad wil het zijn oudjes zo comfortabel mogelijk maken, want het ziet er naar uit dat ze een hele tijd zullen blijven", aldus een ingewijde.

Vorig weekend overleed Angelina's tante Debbie Martin op haar 61ste aan borstkanker.

28-05-2013 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NFL-ster jaagt snelheidsduivel Justin Bieber stuipen op het lijf

NFL-ster jaagt snelheidsduivel Justin Bieber stuipen op het lijf

http://oi41.tinypic.com/egr1q1.jpg

Het voorbije weekend probeerde de voormalige NFL-ster Keyshawn Johnson een hartig woordje te wisselen met Justin Bieber, die in de buurt van zijn huis met zijn Ferrari aan het scheuren was. Bieber vluchtte echter als een bang kind in zijn huis en weigerde Johnson te woord te staan. Dat meldden ooggetuigen aan TMZ.


Johnson, een beer van een vent, verliet zondagavond net een feestje in de bewaakte residentiële wijk in Calabasas. Johnson had zijn kind in zijn auto toen Bieber aan hoge snelheid met zijn Ferrari voorbij scheurde.

Johnson oordeelde dat Bieber anderen in gevaar bracht. Hij was woedend, bracht zijn kind naar huis en zette de achtervolging in in zijn Prius.

Aangekomen bij het huis van Bieber blokkeerde hij met zijn wagen de Ferrari van de zanger op de oprit. Hij stapte uit en wilde Bieber onder vier ogen spreken. Maar de zanger vluchtte in zijn huis en weigerde nog buiten te komen. Stelt u het zich voor: Johnson meet 1,92 meter en weegt goed negentig kilo, Bieber komt niet hoger dan 1,72 meter en amper zestig kilo.

Minstens twee mensen belden die avond de politie om te melden dat Bieber als een gek in de buurt rondreed. Het kwam hem op een berisping van de politie te staan.

Maar er is meer: volgens de bronnen van TMZ waren er verscheidene getuigen die er heel zeker van zijn dat het Bieber was die de auto bestuurde. Bovendien leek hij volgens enkele getuigen stoned op dat moment.

28-05-2013 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vermoorde Nederlandse volleybalster was zwanger"

"Vermoorde Nederlandse volleybalster was zwanger"

http://oi43.tinypic.com/2sacljs.jpg

De vermoorde Nederlandse ex-topvolleybalster Ingrid Visser was zwanger. Dat meldt de regionale Spaanse krant Levante-EMV. Het was al bekend dat Visser en haar partner Lodewijk Severein in Murcia waren voor een afspraak bij een vruchtbaarheidskliniek. Ze kwamen op 14 mei niet bij de kliniek opdagen, ondanks het feit dat ze daar bekend stonden als punctueel. Levante-EMV beroept zich op 'betrouwbare bronnen' die de krant wisten te vertellen dat Visser iets meer dan drie maanden zwanger was.

Het stel zou de afspraak bij de vruchtbaarheidskliniek hebben aangegrepen voor een zakelijke ontmoeting met de voormalige technisch directeur van volleybalclub Murcia. Hij geldt nu als één van de verdachten in de zaak. Er zijn drie verdachten opgepakt.

Geschokt
De nabestaanden van de vermoorde Nederlandse ex-topvolleybalster Ingrid Visser en haar partner Lodewijk Severein zijn geschokt over de publicatie van details rond de dood van de twee slachtoffers. "De publicatie in Spaanse media was onnodig en bovendien zijn nabestaanden nog niet over de omstandigheden ingelicht", zei een woordvoerster van de families in Murcia. Ze noemde als voorbeeld berichten over de veronderstelde zwangerschap van Visser op het moment van haar dood. "Vooral omdat de familie dat niet wist", luidt het.

28-05-2013 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul de Leeuw heeft spijt van parodie rond moord Woolwich

Paul de Leeuw heeft spijt van parodie rond moord Woolwich

http://oi39.tinypic.com/346t189.jpg

Paul de Leeuw heeft spijt van de parodie in zijn tv-show 'Langs de Leeuw', waarin komieken de draak staken met de moord op de Britse soldaat Lee Rigby. "Ik draag verantwoordelijkheid voor de show! En het spijt me ten zeerste", reageert Paul op de kritiek.


Twee dagen geleden probeerde De Leeuw de verantwoordelijkheid nog van zich af te schuiven. "De Kwis is een zelfstandig item in het programma, waar ik de inhoud op voorhand ook niet van ken. Don't shoot the messenger", klonk het nadat de Britse boulevardpers er een staatszaak van gemaakt had.

In 'Langs de Leeuw' was zaterdag te zien hoe acteurs met bebloede slagersmessen naar de kijkers zwaaien, een duidelijke verwijzing naar de moord op de militair in Londen. Ze moesten zogezegd de Engelse inzending van het 'Eurocrisis Songfestival' voorstellen.

Cabaretiers Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe reageerden intussen ook al op de kritiek. "De aanslag in Engeland was schokkend en is een menselijk drama. Dat is niet alleen de publieke opinie, maar ook de mening van de VARA, van Paul de Leeuw en van ons als makers van de Kwis", klinkt het.

28-05-2013 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears wil weer trouwen

Britney Spears wil weer trouwen

http://oi43.tinypic.com/35jmb2q.jpg

Britney Spears is dol op haar nieuwe liefje David Lucado. De 31-jarige zangeres wil zich dan ook zo snel mogelijk verloven.


De twee kennen elkaar pas sinds februari dit jaar, maar volgens een ingewijde is David (27) als een blok voor Britney gevallen. "David wil trouwen en Britney vindt dat een uitstekend idee", zegt de bron tegen het Britse tijdschrift Now.

Ondertussen is papa Spears wat minder enthousiast. "Hij vindt David een prima kerel", gaat de insider verder. "Maar ze kennen elkaar net en Jamie hoopt dat Britney geen overhaaste beslissingen neemt."

De bezorgdheid van Jamie Spears is niet geheel onterecht. Britney was in 2004 al kortstondig getrouwd met jeugdliefde Jason Alexander. Niet veel later stapte ze met Kevin Federline in het huwelijksbootje en in 2011 verloofde ze zich met Jason Trawick. Maar in januari dit jaar gingen ook zij uit elkaar.

28-05-2013 om 10:20 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
27-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Talpe 'vergeet' cheque voor gratis waxen

Louis Talpe 'vergeet' cheque voor gratis waxen

http://oi44.tinypic.com/30tjt6c.jpg

De West-Vlaamse acteur Louis Talpe, bekend van de reeksen 'Spring', 'De Kotmadam' en 'Goesting', werd na zijn benoeming tot Meest Sexy Man van Nederland overladen met prijzen. Maar niet alles ging mee naar huis. Hij vergat namelijk een cheque "ter waarde van een paar duizend euro" in Amsterdam.


Met de cheque kan de acteur uit de Nederlandse soap 'Goede Tijden, Slechte Tijden' zich een jaar lang gratis laten waxen. In 'Manneke Paul' bekende hij dat hij de prijs was vergeten. Paul de Leeuw vroeg hem vervolgens of hij zich wel eens liet waxen. "Nee, ik ben niet van het waxen. Het is op bepaalde plekken allemaal clean zoals het hoort, maar niet gewaxt", antwoordde Louis.

Talpé  werd vorige week door het magazine Glossy met de titel bekroond. Naast de cheque kreeg hij ook een bakfiets en een hoop ondergoed.

27-05-2013 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown riskeert celstraf na ongeval met vluchtmisdrijf

Chris Brown riskeert celstraf na ongeval met vluchtmisdrijf

http://oi39.tinypic.com/1zd0qw3.jpg

De politie van Los Angeles is een onderzoek gestart naar Chris Brown, die na een ongeval vluchtmisdrijf pleegde en gezien zijn probatie daarmee een celstraf riskeert.


Vorige week reed Chris Brown een wagen aan. Hij weigerde de bestuurster van die wagen zijn papieren te tonen en volgens TMZ verschafte hij haar bovendien onjuiste informatie over zijn verzekering. Toen de vrouw zijn identiteitspapieren vroeg, wilde hij die evenmin tonen. Dat staat gelijk aan vluchtmisdrijf, oordeelt de politie.

Brown is nog vrij onder voorwaarden nadat hij in 2009 werd veroordeeld voor het mishandelen van zijn toenmalige vriendin Rihanna. Eén van zijn probatievoorwaarden is dat hij geen enkele wet overtreedt. Indien de rechter oordeelt dat hij de wet overtrad door de plek van het ongeval te verlaten zonder de wettelijk vereiste informatie prijs te geven, kan hij voor vier jaar de cel in vliegen. De politie van Los Angeles wil Brown verhoren.

27-05-2013 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke Pattyn wordt anker van 'VTM Nieuws'

Elke Pattyn wordt anker van 'VTM Nieuws'

http://oi41.tinypic.com/2rfr5v7.jpg

Journaliste Elke Pattyn gaat deze zomer het 'VTM Nieuws' presenteren. Ze wordt het vijfde nieuwsanker, naast vaste waarden Dany Verstraeten, Stef Wauters, Catherine Moerkerke en Birgit Van Mol.

Elke Pattyn werkt al ruim acht jaar op de nieuwsdienst van VTM. Als journaliste trok ze al verschillende keren naar het buitenland. Zo bracht ze onder meer verslag uit van de kernramp in Fukushima in Japan en de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Pattyn wordt ook opnieuw het gezicht van 'Telefacts Zomer', vanaf 30 mei elke dinsdag- en donderdagavond bij VTM.

27-05-2013 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Smith: "Showbizz is een verslavende drug"

Will Smith: "Showbizz is een verslavende drug"

http://oi41.tinypic.com/jt5law.jpg

27-05-2013 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Koala urineert op sacoche van Geri Halliwell

Oeps! Koala urineert op sacoche van Geri Halliwell

http://oi44.tinypic.com/2uo51sk.jpg

Geri Halliwell maakt momenteel Australië onveilig en dat zullen we geweten hebben. De voormailge Spice Girl zal alvast de ontmoeting met een koala in de Taronga Zoo in Sydney niet licht vergeten. Het dier plaste namelijk op haar handtas. Als verwelkoming Down Under kan dat tellen.

De Britse popster is naar de andere kant van de wereld afgezakt om te zetelen in de jury van Australia's Got Talent. Samen met dochter Bluebelle verkende ze de prachtige zoo van Sydney maar het bezoek liep niet geheel volgens plan.

Een koala vond er niet beter op dan zijn behoefte te doen op de sacoche van 'Ginger Spice'. De 40-jarige Halliwell nam het 'accidentje' gelukkig sportief op en postte een foto van het voorval op Twitter.

27-05-2013 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Johnny de Mol had seks met zijn gasten"

"Johnny de Mol had seks met zijn gasten"

http://oi40.tinypic.com/308d36q.jpg

Volgens voormalig Nederlands voetballer Johan Derksen heeft televisiemaker Johnny de Mol heel wat amoureuze avonturen beleefd tijdens de opnames voor zijn programma 'Waar is de Mol?' waarin Johnny met een bekendheid naar een buitenlandse bestemming trok.

"Toen ik wegging, zei Johnny: 'Je bent de eerste gast die ik niet heb geneukt'", verklaarde Derksen over de huidige vriend van Josje Huisman (K3).

Johnny de Mol ontving in 'Waar is de Mol?' onder meer Katja Schuurman, Estelle Gullit en Yolante Cabau-Sneijder.

27-05-2013 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schittert David Beckham weldra op het witte doek?

Schittert David Beckham weldra op het witte doek?

http://oi39.tinypic.com/ivdfv4.jpg

Nu David Beckham zijn voetbalschoenen definitief aan de haak heeft gehangen, is hij op zoek naar een nieuwe manier om zijn tijd in te vullen. Aan tuinieren denkt de 'gepensioneerde' Becks natuurlijk niet. Wel zou hij het dolgraag maken in de filmwereld. Maatje Tom Cruise is alvast bereid om zijn filmcarrière te lanceren, zo schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite Showbizspy.


"David heeft er altijd van gedroomd om mee te spelen in een actiefilm. Heel lang geleden beloofde Tom hem dat hij zou helpen om zijn dromen waar te maken", aldus een bron aan de website.

"Uiteraard is David nog steeds gek op voetbal, maar hij beseft dat hij  alles uit zijn carrière heeft gehaald wat erin zat. Nu hij nog jong genoeg is om stoere rollen te bemachten, weet hij dat het perfecte moment is aangebroken om in de filmindustrie te stappen."

Ondanks het feit dat Posh en Becks sinds het hele Scientology-gebeuren niet zoveel contact meer hebben met Tom Cruise, zou de filmster toch bereid zijn om David een duwtje in de rug te geven. De twee heren hebben het contact trouwens altijd behouden. Benieuwd of Cruise zijn belofte kan waarmaken en we David Beckham ooit zullen zien schitteren op het witte doek...

Mocht het er ooit van komen, zou jij dan gaan kijken? Laat het ons zeker weten via de reacties!

27-05-2013 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
26-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow krijgt klachten over lichaamsgeur

Gwyneth Paltrow krijgt klachten over lichaamsgeur

http://oi39.tinypic.com/34zacz5.jpg

Gwyneth Paltrow mag dan wel zijn uitgeroepen tot de mooiste vrouw van de planeet, blijkbaar ziet de 'Iron Man 3'-actrice er duizend keer beter uit dan dat ze ruikt. Op het MET-gala in New York, dat doorging op 6 mei, zouden verschillende gasten immers geklaagd hebben over de lichaamsgeur van mevrouw Chris Martin, zo schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite Showbizspy.


"Gwyneth zag er 'picture-perfect' uit, maar door de warme lampen is ze een beetje beginnen te stinken", aldus een insider. "Het was redelijk hard en ze had niets door. Ik heb zeker twee mensen gezien die met hun handen hun neus dichtknepen nadat ze haar voorbijliepen."

"Gwyneth heeft gehoord dat deodorants die aluminiumverbindingen bevatten kankerverwekkend zijn. Maar als ze nu nieuwe deo's aan het uitproberen is, faalt ze in elk geval. Zelf zegt ze liever te stinken dan dood te gaan."

"Stom en super heet"
Eerder liet Paltrow al weten dat ze nooit meer naar het MET-gala zou gaan: "Dit is de laatste keer dat ik geweest ben. Het was zo stom", sprak de actrice in een interview met USA Today. "Het was super heet en veel te druk. Ik heb er absoluut niet van genoten", voegde Paltrow eraan toe.

26-05-2013 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roze Palm voor erotische homothriller

Roze Palm voor erotische homothriller

http://oi42.tinypic.com/23jliwx.jpg

De erotische homothriller 'L'inconnu du Lac' heeft gisterenavond de Roze Palm gewonnen. De film, die vertelt over een moordenaar die tot veel rumoer leidt onder de bezoekers van een cruiseplek, draaide in het programma 'Un Certain Regard'.


De Queer Palm wordt sinds 2010 uitgereikt aan een film in één van de programma's die volgens de jury een positieve bijdrage levert aan de internationale beeldvorming van homoseksuelen.

'L'inconnu du lac', waarin veel expliciet naakt en homoseks te zien is, werd door critici al geprezen om de manier waarop de gang van zaken op een cruiseplek wordt geschetst. Het gaat mannen echt niet alleen om de seks, maar ze kunnen hier ook onder elkaar helemaal zichzelf zijn.

Er was dit jaar in Cannes sowieso veel expliciete seks tussen partners van hetzelfde geslacht te zien. In 'Behind the Candelabra', een filmbiografie over het leven van pianist Liberace, bedrijven Michael Douglas en Matt Damon samen de liefde. En een van de meest besproken fragmenten van het festival was een lesbische seksscène van een kwartier in competitiefilm 'La Vie d'Adele', die wordt gezien als grote kanshebber voor de Gouden Palm. Die wordt vanavond uitgereikt.

26-05-2013 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Katy Perry aan het daten met Robert Pattinson"

"Katy Perry aan het daten met Robert Pattinson"

http://oi44.tinypic.com/1z2fy1u.jpg

Robert Pattinson en Kristen Stewart besloten vorige week definitief een einde te maken aan hun relatie. Volgens Daily Star heeft niemand minder dan Katy Perry met de breuk te maken. Want vlak voordat het acteurskoppel uit elkaar ging, gingen Robert en Katy samen op date. "Het was duidelijk dat er chemie tussen de twee was", aldus Bella Rapone, een vriendin van Katy.


Volgens Rapone was Robert woedend op Russell Brand en John Mayer, om de manier waarop ze Katy behandelden. En Katy zou er op haar beurt niks van kunnen begrijpen dat Robert zijn ex Kristen terugnam nadat ze hem had bedrogen.

"Ze zijn allebei erg ongelukkig geweest in de liefde en daarom voelen ze zich verwant. Katy vindt hem heel erg schattig en Robert voelt zich erg tot haar aangetrokken", vertelt Bella.

26-05-2013 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Chris Brown woont weer samen met Karrueche Tran"

"Chris Brown woont weer samen met Karrueche Tran"

http://oi44.tinypic.com/35b84kx.jpg

Het ziet ernaar uit dat Chris Brown sinds de breuk met Rihanna weer voluit voor zijn ex Karrueche Tran gaat. Bronnen vertelden aan TMZ dat de twee nu al weer samenwonen. Tran zou sinds het begin van deze maand zijn ingetrokken in de villa van Chris in de Hollywood Hills.


Toch is Karrueche niet helemaal zeker van een goede afloop tussen haar en Chris, want volgens de bronnen heeft ze haar eigen appartement nog aangehouden. Wel heeft ze bijna al haar spullen naar het huis gebracht.

Chris en Karrueche maken er geen geheim van dat ze het weer willen proberen samen. Ze worden regelmatig samen gespot. Zo waren ze met z'n tweetjes bij de afterparty van de Billboard Awards.

26-05-2013 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zesduizend fans kijken naar seizoensfinale Thuis

Zesduizend fans kijken naar seizoensfinale Thuis

http://oi40.tinypic.com/2rcu6w9.jpg

Zowat zesduizend fans van de VRT-serie 'Thuis' trokken vandaag naar Mechelen voor de jaarlijkse Thuisdag. Ze hebben er in avant-première de laatste aflevering van het seizoen kunnen meepikken.


Op 31 mei zendt Eén de laatste aflevering uit van het achttiende seizoen van de populaire soap. Trouwe fans konden vandaag echter al terecht bij Utopolis in Mechelen, waar de jaarlijkse Thuisdag plaatsvond.

3.400ste aflevering
"Die staat dit jaar in het teken van THUIS@themovies", stelt Eén-persmedewerker Pieter Van Eyndhoven. "Zo'n 6.000 fans zijn vandaag naar Mechelen afgezakt. Ze konden op groot scherm in avant-première naar de seizoensfinale kijken, die volgende vrijdag op tv wordt uitgezonden. Het gaat intussen om de 3.400ste aflevering van de reeks."

De fans konden tijdens handtekeningsessies ook een praatje slaan met de acteurs. 'Thuis' is, na de VTM-serie 'Familie', de langstlopende Vlaamse serie.

26-05-2013 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden Palm Filmfestival van Cannes voor 'La vie d'Adéle' van Abdellatif Kechiche

Gouden Palm Filmfestival van Cannes voor 'La vie d'Adéle' van Abdellatif Kechiche

http://oi40.tinypic.com/5ma7uc.jpg

Op het filmfestival van Cannes is zondag de Gouden Palm voor de beste film toegekend aan de drie uur durende Franse lesbische liefdesfilm 'La vie d'Adèle' van Abdellatif Kechiche, zo maakte de jury aan het eind van het belangrijkste filmfestival ter wereld bekend.


De regisseur deelt de prijs met zijn twee actrices, Adèle Exarchopoulos en Léa Seydoux.

De tweede meest prestigieuze prijs, die van de jury, ging naar de Japanner Hirokazu Kore-Eda en zijn film 'Soshite chichi ni naru' (Zo de vader, zo de zoon)".

De Grote Prijs was voor 'Inside Llewyn Davis'van de gebroeders Ethan en Joel Coen.

De prijs voor de beste acteur was voor de Amerikaan Bruce Dern in 'Nebraska' van Alexander Payne. Die voor de beste actrice was voor Bérénice Bejo in 'Le Passé' (Het Verleden) van Asghar Farhadi (Iran).

De onderscheiding voor de beste regie ging naar de Mexicaan Amat Ascalante en zijn film 'Heli'.

De Chinees Jia Zhangke kreeg voor 'A touch of sin' de prijs voor het beste scenario.

De Caméra d'or, een beste eerste film bekronend, was voor 'Ilo Ilo' van de Singaporese regisseur Anthony Chen.

De Gouden Palm voor de beste kortfilm ging naar 'Saf' van Byoung-gon uit Zuid-Korea.

Op het 66ste filmfestival van Cannes waren er twintig films in competitie. Leden van de door regisseur Steven Spielberg voorgezeten jury waren onder meer Nicole Kidman, Christoph Waltz en Ang Lee.

De Gouden Palm van vorig jaar was voor de Oostenrijkse regisseur Michael Haneke.

26-05-2013 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rita Ora geeft op podium liefde voor Calvin Harris toe

Rita Ora geeft op podium liefde voor Calvin Harris toe

http://oi39.tinypic.com/2rnymhw.jpg

Rita Ora is al even aan het daten met dj Calvin Harris, maar volgens The Sun zijn de twee intussen een stapje verder. Rita is namelijk verliefd. Dat heeft ze onthuld tijdens een optreden in een café in Parijs.


Vlak voordat ze een nieuw nummer inzette, zei ze: "Dit liedje heet Out Of Love, niet meer verliefd en dat terwijl ik nu juist echt verliefd ben".

De Britse krant schrijft dat het nummer gaat over de breuk tussen haar en Rob Kardashian, deze relatie eindigde in december nadat Rob haar had beschuldigd van vreemdgaan. Calvin Harris en Ora zouden twee weken geleden al kussend zijn gespot in Las Vegas.

25-05-2013 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liberaces blinde poedel wint Palm Dog

Liberaces blinde poedel wint Palm Dog

http://oi39.tinypic.com/ftpzdz.jpg

De eerste prijs voor 'Behind the Candelabra', de biografiefilm van entertainer Liberace, is binnen. Het drama met in de hoofdrollen Michael Douglas en Matt Damon won gisterenavond op het Festival van Cannes de Palm Dog, de ludieke prijs voor de beste hondenrol van het festival.


De prijs, die bestaat uit een versierde halsband, ging naar Baby Boy, de bijna-blinde poedel die een glansrol speelt in de film. Het diertje zorgt ervoor dat Liberace (Douglas) en zijn grote liefde Scott (Damon) elkaar leren kennen. De beroemde pianist hield een groot aantal honden in zijn enorme villa.

De tweede prijs ging naar de honden uit 'The Bling Ring', de film die Sofia Coppola maakte over een bende tieners die beroemde Hollywoodsterren beroven. De Nederlandse film 'Borgman' van Alex van Warmerdam, waarin ook honden figureren, viel buiten de prijzen.

De jury van de Palm Dog merkte op dat dieren het dit jaar in Cannes uitzonderlijk zwaar hadden. In diverse films worden honden doodgereden, gewurgd of afgemaakt met kruisbogen. De Palm Dog werd dit jaar voor de 13de keer uitgereikt. De beroemdste winnaar tot nu toe is Uggy, de terriër uit 'The Artist'.

25-05-2013 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Billy Joel raakte in diepe depressie na 9/11

Billy Joel raakte in diepe depressie na 9/11

http://oi39.tinypic.com/2u8e35w.jpg

Billy Joel heeft geen drankprobleem. Maar de rock 'n roll-legende geeft wel toe dat hij drank nodig heeft om om te kunnen gaan met zijn depressieve buien sinds 9/11.


Na de aanslagen op de twin towers in New York gebruikte Billy 'drank als medicijn' in plaats van voorgeschreven medicijnen. "Het ging niet goed met me. Ik was niet gefocust. Ik raakte in een diepe, diepe depressie na 9/11", onthult hij in een interview met de krant The New York Times.

"Ik raakte helemaal van slag door 9/11 en ik weet niet eens of ik daar inmiddels van hersteld ben. Het doet echt pijn dat iemand een ander dat kan aandoen", legt Billy uit. De singer-songwriter zou de drank nooit helemaal willen laten staan. "Af en toe neem ik een glas wijn en ik ga dat niet verbergen", besluit hij.

25-05-2013 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian scheldt paparazzo de huid vol

Kim Kardashian scheldt paparazzo de huid vol

http://oi44.tinypic.com/2rn8y0w.jpg

Kim Kardashian was even alle paparazzi beu toen ze samen met haar moeder Kris Jenner aankwam op het vliegveld van Los Angeles. Op een video op de website van Perez Hilton is te zien dat de realityster een cameraman behoorlijk uit begon te schelden.


In het begin was Kim nog aardig, maar als ze zich door alle fotografen door heeft geworsteld om bij haar auto te komen, gaat ze door het lint. Op het moment dat ze in wil stappen, ziet ze dat een fotograaf aan de andere kant ook de deur open heeft gedaan om zo kiekjes te kunnen maken van de zwangere Kardashian. "Doe die fucking deur dicht, idioot", roept ze naar hem.

Toen hij dit deed, stapte ze snel in en ze gooide de deur achter zich dicht. Vervolgens ontstond er een opstootje tussen een van haar bodyguards en de cameraman.

25-05-2013 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kato uit de kleren in fel bekritiseerde clip

Kato uit de kleren in fel bekritiseerde clip

http://oi40.tinypic.com/2a2sxz.jpg

Zangeres Kato (21) wil in de clip van haar nieuwste single 'Sugar Rush' duidelijk haar imago van 'braaf meisje' van zich afschudden. Nogal letterlijk zelfs. Ze ontdoet zich immers van een groot deel van haar klederdracht en schuwt de intieme scènes niet.


Op YouTube werd de video al meer dan 135.000 keer bekeken, maar de Idoolkandidate editie 2011 krijgt er ook fors de wind van voren. "Wansmakelijk", luidt het onder meer. Anderen nemen dan weer de verdediging van Kato's koerswijziging op zich. Over smaken valt niet te twisten

25-05-2013 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West projecteert nieuwe single op Gentse Boekentoren en Gravensteen

Kanye West projecteert nieuwe single op Gentse Boekentoren en Gravensteen

http://oi39.tinypic.com/2z6uxe9.jpg

Kanye West zal morgenavond de videoclip van zijn nieuwe single 'New Slaves' op de gevel van Gentse gebouwen projecteren. Op de website van West worden projecties tegen onder andere de Boekentoren en het Gravensteen aangekondigd.

West lanceerde vorige week zijn single 'New Slaves' met een stunt. De videoclip van het nummer werd vorige vrijdag in een zestigtal steden wereldwijd tegelijkertijd geprojecteerd tegen de gevels van gebouwen.

'New Slaves' is het eerste nummer uit het nieuwe, zesde album van Kanye West, 'Yeesus'.

Gisteravond maakte West op zijn website een nieuwe reeks projecties bekend in onder meer Cannes, Amsterdam, Birmingham en Gent.

De beelden zullen geprojecteerd worden op het Gravensteen, de Boekentoren en twee gebouwen in de Belfortstraat en de Sint-Pietersnieuwstraat. Dit is de planning: Boekentoren (21.30 tot 22.30 uur), Gravensteen (22.30 tot 23.30 uur), Sint-Pietersnieuwstraat (23.30 tot 00.30 uur) en Belfortstraat (00.30 tot 01.30 uur).

25-05-2013 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurk Mariah Carey schiet los tijdens live show

Jurk Mariah Carey schiet los tijdens live show

http://oi42.tinypic.com/2z3p1xi.jpg

Gênant moment voor Mariah Carey: tijdens een praatje in de 'Good Morning America'-show schoot de achterkant van haar jurk plots open. De verantwoordelijken voor de styling waren er als de kippen bij om de schade te herstellen, maar toch diende de zangeres een hele tijd zelf het lapje textiel op de juiste plaats te houden. Al kon ze ook rekenen op een helpende hand van presentatrice Lara Spencer...


Met een humoristische knipoog lachte Carey het voorval uiteindelijk van zich af. "Dit wordt een YouTube-momentje, vrees ik", klonk het op een gegeven moment. En of, mooie Mariah. De Amerikaanse excuseerde zich ook bij ontwerpster Donatella Versace omdat ze haar creatie ongewild in een slecht daglicht plaatste.

Einde van haar lijdensweg? Niet echt, want in haar volgende outfit vloekte ze ook nog eens omdat ze in de knoop lag met haar microfoonset. In een land als Amerika staat zoiets gelijk aan heiligschennis.

Na haar optreden bedankte ze haar fans omdat ze zo geduldig gebleven zijn. Mariah lag recent nog onder vuur omdat ze tijdens een medley in 'American Idol' geplaybackt zou hebben.

25-05-2013 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry geeft 8,64 miljoen uit aan twee nieuwe stulpjes

Katy Perry geeft 8,64 miljoen uit aan twee nieuwe stulpjes

http://oi43.tinypic.com/52dkxg.jpg

De hitmachine Katy Perry heeft zichzelf getrakteerd op twee huizen nadat ze de villa van haar en haar ex Russell Brand op de markt had gezet voor 5,35 miljoen euro. Ze kocht stulpjes die op drie aanpalende stukken grond in de heuvels van Hollywood liggen.

Op het terrein liggen twee zwembaden en twee luxueuze gastenverblijven voor vrienden. Het eerste stekje, een Spaanse villa, werd in de jaren 50 gebouwd en heeft 3,5 badkamers en drie slaapkamers. Eerdere bewonders waren de drummer van Bruce Sprinsteen en de ouders van Jake en Maggie Gyllenhaal. Haar twee stulpje is een huis uit 1953 met vijf slaapkamers en drie badkamers. De 28-jarige schone zou momenteel iets hebben met de politieagent Michael Kives.

25-05-2013 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
24-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch onderzoek naar fraude Spaanse prinses Cristina

Toch onderzoek naar fraude Spaanse prinses Cristina

http://oi42.tinypic.com/dvoh7m.jpg

Tegen de Spaanse prinses Cristina is een onderzoek gestart wegens vermoedelijke belastingfraude en het witwassen van geld. Onderzoeksrechter José Castro deelde in Palma de Mallorca mee dat hij tien belastingaangiftes van de 47-jarige infanta zal controleren. Bovendien heeft hij de belastingdienst om bijkomende informatie gevraagd. Castro wil nagaan of de op een na oudste dochter van koning Juan Carlos en koningin Sofía samen met haar echtgenoot Iñaki Urdangarin belastingen heeft ontdoken.


De vroegere handbalspeler Urdangarín (45) wordt ervan verdacht als voorzitter van de Stichting Noos overheidsgeld voor een bedrag van meer dan zes miljoen euro achterovergedrukt te hebben.

Cristina zetelde in bedrijven van man
De stichting had zich ten doel gesteld "zonder winstoogmerk" onderzoek te doen "naar strategieën voor beheer en sponsoring". Castro had in deze zaak ook Cristina tot beschuldigde willen verklaren, omdat de koningsdochter zetelde in bedrijven van haar echtgenoot. Maar de rechtbank van Palma weigerde Cristina op verdenking van verduistering te dagvaarden en te verhoren.

De rechtbank raadde Castro begin mei echter aan te controleren of de koningsdochter belastingfraude kon ten laste gelegd worden. Nu vordert de onderzoeksrechter infomatie van de belastingdienst van Catalonië op, omdat Cristina in Barcelona woont en werkt. Castro wil onder andere inlichtingen over alle bankrekeningen en het vermogen van de koningsdochter verkrijgen.

24-05-2013 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders willen voogd voor losgeslagen Amanda Bynes

Ouders willen voogd voor losgeslagen Amanda Bynes

http://oi42.tinypic.com/dqocn9.jpg

De ouders van de actrice die zich de laatste tijd erg vreemd gedraagt maken zich ontzettend veel zorgen over Amanda Bynes. Ze bezochten al verschillende advocaten in een poging om wettelijke, medische en financiële controle over de ster te krijgen.


Bynes werd gisteren gearresteerd voor bezit van drugs op haar appartement in New York. De pogingen van haar ouders hebben tot dusver nog niets opgeleverd. Een bron vertelt aan RadarOnline.com: "Rick en Lynn Bynes hebben de afgelopen maand al verschillende advocaten ontmoet die gespecialiseerd zijn in het voogdijschap. Hoe verontrustend het gedrag van hun dochter ook is, is het erg onwaarschijnlijk dat een rechter dit zal toestaan. Voogdijschap is erg moeilijk, het volstaat niet dat iemand mentaal gestoord of verslaafd is, volstaat niet. Amanda is nog nooit naar een ontwenningskliniek geweest of zocht nog geen psychologische hulp. Haar ouders zijn voorlopig machteloos."

De laatste maanden heeft de 27-jarige actrice zich helemaal afgezonderd van haar familie in Los Angeles door naar New York te verhuizen, ook kwam ze al verschillende keren in contact met de politie door haar losbandig gedrag. Momenteel is ze gedurende drie jaar voorwaardelijk vrij en er wacht haar nog een rechtszaak wegens rijden onder invloed. Ze heeft ook al twee vluchtmisdrijven gepleegd. "Haar laatste arrestatie heeft het hart van haar ouders gebroken, ze zijn maken zich ontzettend veel zorgen, maar momenteel staan ze machteloos", aldus de bron.

Het gedrag van de actrice wordt de laatste maanden steeds zorgwekkender. Haar looks zijn helemaal veranderd en ze zet verontrustends posts op Twitter over haar gewicht.

24-05-2013 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gotha Club in Knokke klaar voor feest met Paris Hilton

Gotha Club in Knokke klaar voor feest met Paris Hilton

http://oi39.tinypic.com/8ycjv9.jpg

De vestiging van Gotha Club in Knokke maakt zich op voor een topavond met de komst van Paris Hilton vandaag. Dat kon eigenaar en ex-voetballer Daniël Camus kwijt, even voor de club zijn deuren opent.


"Paris Hilton is er en wordt nu naar Knokke gebracht", bevestigde Camus. Vanavond staat het eerste bal van het seizoen, Bal Mastuvu, op het programma en voor die gelegenheid wist Camus de bekende mediafiguur te strikken. Eerder deze week bracht ze ook nog een bezoekje aan de Gotha Club in het Franse Cannes en vorig jaar passeerde ze nog in Brussel.

"Vanavond geeft ze gewoon een acte de présence. Ze gaat niet zingen of een DJ-set draaien", aldus Camus. Feestgangers konden zich voor 80 euro inschrijven op een exclusieve avond met een walking dinner. Voor de andere bezoekers bedraagt het toegangsgeld 20 euro. "En geen 250 euro", benadrukte Camus nadat dat bedrag eerder deze week werd genoemd.

De eigenaar verwacht vanavond een vol huis. Dat betekent dat 900 mensen de dansvloer zullen delen met Paris Hilton.

24-05-2013 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Ryan maakt parodie op 'Lacht nor mij'

Kate Ryan maakt parodie op 'Lacht nor mij'

http://oi43.tinypic.com/5pihb5.jpg

Heerlijke stunt van Kate Ryan gisteren. Nu de Antwerpse rapster Slongs Dievanongs met 'Lacht nor mij' op 1 staat in de Vlaamse Ultratop besloot de zangeres een parodie op haar nummer de wereld in te sturen. In de diss song -in Amerikaanse hiphop-middens bekend als een lied waarbij men iemand op de korrel neemt- laakt La Ryan met veel humor het gebrek aan talent van de Antwerpse rapster. Om het helemaal af te maken, postte de zangeres het nummer op de Twitteraccount van Slongs.

24-05-2013 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paulien (The Voice) haalt neus op voor kermissen

Paulien (The Voice) haalt neus op voor kermissen

http://oi42.tinypic.com/24lu6xj.jpg

Nieuw talent Paulien Mathues (18), winnares van The Voice 2013, ziet het groots. Zo weigert ze op te treden op zogenaamde pensenkermissen en braderieën, omdat dit schadelijk zou zijn voor haar imago.


De jonge zangeres vreest dat dit soort volkse evenementen niet bij haar imago passen, ze mikt volgens haar platenfirma Universal eerder op de luisteraars van Studio Brussel en Radio 1 en niet op 'kermisvolk'.

Paulien zou daarom alle reeds geplande optredens hebben geannuleerd en ze zou zelfs haar manager hebben gedumpt. De zangeres gaat nu op zoek naar een nieuwe om haar carrière in de juiste richting te lanceren. Deze afzeggingen stemmen de organisatoren van deze evenementen boos. Zij moeten nu vervangende acts zoeken en sommigen moeten zelfs nieuwe affiches laten maken.

Het managements- en boekingskantoor KING Entertainment heeft begrip voor deze beslissing. Manager Hugo Foets merkt echter wel op: "Artiesten uit talentenjachten die wel bereid waren kermisgangers te entertainen, hebben intussen wel een succesvolle carrière." Glenn Claes, uit de vorige editie van The Voice deed afgelopen jaar net hetzelfde. Deze beslissing heeft hem in elk geval niet geholpen, want nu hoor je nog nauwelijk iets van deze zingende loodgieter.

Mathues is er wel van overtuigd dat haar eerste album er snel komt. Haar tweede single zou voor eind augustus zijn, haar debuutplaat zou in oktober volgen.

24-05-2013 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Hasselhoff koopt 'kleine' villa van 1,5 miljoen

David Hasselhoff koopt 'kleine' villa van 1,5 miljoen

http://oi43.tinypic.com/bga7mg.jpg

De 60-jarige David Hasselhoff gaat verhuizen. Hij heeft zichzelf een gigantische villa met een woonoppervlakte van 535 vierkante meter en een prijskaartje van 1,95 miljoen dollar (ruim 1,5 miljoen euro) gekocht. Dat meldt entertainmentsite TMZ.

De woning in de buurt van Los Angeles bevat vijf slaapkamers en zes badkamers. The Hoff beschikt zelfs over een eigen basketbalveld. De voormalige Baywatch-ster bespaart flink op zijn woonlasten, want onlangs verkocht hij een nog groter huis voor 3,8 miljoen dollar (ruim 2,9 miljoen euro).


24-05-2013 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bar Refaeli in ondergoedreclame:

Bar Refaeli in ondergoedreclame: "Wil je me opeten?"

http://oi43.tinypic.com/r8toxk.jpg

Bar Refaeli laat gedurfd haar rondingen zien in een strak wit topje en een rode geruite broek voor haar nieuwe ondergoedlijn. Op de rand van haar onderbroekje prijkt de slogan van de campagne "Wil je me opeten?"

Het Israëlische topmodel lanceerde de ondergoedlijn 'Under.me collection' in 2011 samen met het mannelijke model Dudi Balsar. De lijn is volledig door haar gefinancierd en ontworpen.

Bar viel vorige maand in de prijzen voor haar rol als stijlicoon. Die prijs mocht ze in ontvangst nemen tijdens de Vienna Awards voor Mode en Lifestyle in Oostenrijk.

24-05-2013 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Mijn Restaurant'-winnaar Claudio Dell'Anno vrijgesproken

'Mijn Restaurant'-winnaar Claudio Dell'Anno vrijgesproken

http://oi39.tinypic.com/4retdz.jpg

Claudio Dell'Anno, de winnaar van het vtm-programma 'Mijn Restaurant! ' in 2009, is door het Gentse hof van beroep vrijgesproken. Hij werd beschuldigd van verduistering, maar het hof acht de beschuldiging onvoldoende bewezen.


Claudio Dell'Anno werd ervan beschuldigd vlak voor het faillissement van het Kortrijkse restaurant Dell'Anno geld te hebben verduisterd. Uit de gecontroleerde bankverrichtingen bleek dat er op 28 april 2010 5.000 euro werd overgeschreven van de vennootschapsrekening van het restaurant naar zijn eigen privé-rekening. Twee dagen later haalde hij in Knokke het resterende saldo van 5.918 euro af. Het restaurant was op dat moment wel al eigendom van Xavier P., die alle aandelen van Dell'Anno had overgenomen.

Voor de eerste transactie werd Dell'Anno vrijgesproken maar de rechter in eerste aanleg veroordeelde de man wel voor de geldafhaling in een ING-kantoor op de Lippenslaan in Knokke-Heist waar hij op dat moment verbleef. Dell'Anno ging in beroep omdat hij ook voor die geldafhaling wou worden vrijgesproken. "Hij heeft dat geld cash afgegeven aan Xavier P. voor de nieuwe vennootschap", verdedigde zijn advocaat hem.

Het openbaar ministerie vorderde in beroep vijf maanden cel, een maand meer dan in eerste aanleg was uitgesproken, en vroeg ook een beroepsverbod. Maar het hof vindt dat het geleverde onderzoek onvoldoende is, en dat er heel wat zaken niet werden onderzocht. Dell'Anno wordt volledig vrijgesproken.

24-05-2013 om 01:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Universal Orlando krijgt eigen Springfield

Universal Orlando krijgt eigen Springfield

http://oi44.tinypic.com/ao7ucp.jpg

Iedereen stelt zich wel eens de vraag waar Springfield, het beroemde stadje van The Simpsons, precies ligt. Er zijn meerdere kandidaten in de Verenigde Staten en nu komt er eentje bij dat zich onmiskenbaar het echte Springfield mag noemen. Bezoekers van Universal Orlando kunnen er deze zomer naar de Kwik-E-Mart en Moe's.


Universal Orlando Resort maakte vandaag meer details bekend over de bouw van Springfield. Bezoekers zullen er letterlijk door de straten kunnen lopen en een Krustyburger gaan eten. Nadien kunnen ze bij Moe iets gaan drinken. Springfield krijgt bovendien een eigen biermerk, dat uiteraard Duff Beer zal heten. De beroemde buitenaardse wezens uit de tekenfilmreeks ontbreken ook niet. Zij krijgen een eigen kermisattractie.

24-05-2013 om 01:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charles en Camilla maken noodlanding met helikopter

Charles en Camilla maken noodlanding met helikopter

http://oi41.tinypic.com/mhqhi.jpg

Een helikopter met de Britse prins Charles en zijn vrouw Camilla aan boord heeft een noodlanding gemaakt. Niemand raakte daarbij gewond. De Britse kroonprins en zijn echtgenote waren op weg naar een literair festival in Hay-on-Wye (Wales), zo meldt de Nederlandse openbare omroep NOS.


Ongeveer een kwartier na het vertrek in Londen kreeg de helikopter technische problemen, waardoor de piloot noodgedwongen de helikopter op een klein vliegveldje neer moest zetten in Denham, niet ver van Londen. Volgens een bron waren er in totaal acht mensen aan boord.

Een woordvoerder van het Britse koningshuis sprak van een gecontroleerde noodlanding. Daarna reisden de prins en de hertoging van Cornwall per auto verder. Met een vertraging van drie uur kwamen het stel aan in Wales bij het festival.

Volgens verschillende Britse media gaven Charles en Camilla geenszins de indruk geschrokken te zijn en maakten ze ontspannen een praatje met de aanwezigen op het festival.

24-05-2013 om 00:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen derde seizoen meer voor 'Danni Lowinski'

Geen derde seizoen meer voor 'Danni Lowinski'

http://oi39.tinypic.com/30a6geg.jpg

Er komt geen derde seizoen van de populaire VTM-reeks 'Danni Lowinski'. Vanavond mag actrice Nathalie Meskens nog één keer het beste van zichzelf geven als de arrogante advocate in de laatste aflevering van het tweede seizoen, maar daarna is het voorgoed gedaan, zo meldt de krant Het Laatste Nieuws vandaag.


Een van de redenen waarom er geen derde seizoen komt is het uitgesteld kijken, waar het tweede seizoen van 'Danni Lowinski' veel last van ondervond. Hierdoor werd het voor VTM steeds moeilijker om reclame goed te verkopen, zo zegt de zender in de krant.

Fans van Meskens moeten echter niet wanhopen, want VTM blijft volop inzetten op de actrice: "We zijn druk bezig met andere fictiereeksen. Zo starten we in het najaar met het nieuwe 'Connie & Clyde', eveneens met Nathalie Meskens in een hoofdrol." Daarnaast wordt de actrice ook het gezicht van het spelprogramma 'Reclame AUB'.

24-05-2013 om 00:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Georges Moustaki (79) overleden

Georges Moustaki (79) overleden

http://oi42.tinypic.com/9tfwba.jpg

De Franse zanger van Grieks-Joodse afkomst Georges Moustaki is vanmorgen op 79-jarige leeftijd in Nice overleden. Dat heeft zijn entourage bekendgemaakt.


Moustaki wordt in 1934 als Giuseppe Mustacchi geboren in Egypte, als kind van Grieks-Joodse ouders afkomstig van Korfoe. Hij groeit op in een multiculturele omgeving en raakt gepassioneerd door de Franse literatuur en het chanson.

Georges Brasssens
In 1951 trekt hij naar Parijs, waar hij als journalist en barman in een pianobar aan de bak komt. Wanneer hij een concert van Georges Brassens bijwoont, is dat voor hem zo'n revelatie dat hij de voornaam van zijn leermeester overneemt.

Edith Piaf
In 1958 ontmoet hij Edith Piaf, voor wie hij één van haar bekendste nummers schrijft: 'Milord'. De twee hebben een korte maar hevige relatie.

In de jaren zestig schrijft hij teksten voor de groten van het Franse chanson, onder wie Yves Montand, Barbara en vooral Serge Reggiani. Chansons als 'Sarah', 'Ma Solitude', 'Joseph' en 'Ma Liberté' worden klassiekers.

In 1968 schrijft hij 'Le Métèque', over een dromerige vreemdeling. Het wordt een internationaal succes en het begin van zijn carrière als optredend artiest.

Trotskist
Moustaki schaart zich achter de Trotskistische beweging, in het nummer 'Sans la Nommer' verpersoonlijkt hij de permanente revolutie, één van de grondbeginselen van het Trotskisme.

Ademhalingsproblemen
In 2009, tijdens een concert in Barcelona, verklaart hij aan het publiek dat zijn ademhalingsproblemen hem verhinderen het concert af te maken. Twee jaar later maakt hij bekend dat hij nooit meer zal kunnen zingen.

Moustaki laat een dochter van 59 na, Pia, die hij kreeg bij zijn vrouw Yannick.

24-05-2013 om 00:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meerderheid Walen wil dat Albert koning blijft

Meerderheid Walen wil dat Albert koning blijft

http://oi41.tinypic.com/2zz3fvq.jpg

Peilingen à volonté tegenwoordig rond de toekomst van onze monarchie. Geruchten doen de ronde dat Albert II troonsafstand zou doen ten gunste van zijn zoon, kroonprins Filip. Uit de resultaten blijkt echter dat de meerderheid van de Walen wil dat hij koning blijft.


Neem nu de peiling die het weekblad 'Marianne Belgique' hield bij 1.807 lezers: 54 procent wil dat Albert zijn troon behoudt, 21 procent ziet daarentegen liever dat Filip hem opvolgt. Van de Albert-fans meent 33 pct dat de vorst al zijn protocolaire en publieke activiteiten mag behouden, 21 pct vindt eerder dat onze koning die moet overdragen aan Filip.

Voor het idee dat Albert II zijn troon en zijn huidige privileges mag behouden, is 44 pct van de bevraagde Walen te vinden. In een andere peiling -online bij 1.003 Walen- verkiest 53 pct een Waalse republiek boven een monarchie, in het geval dat België ooit zou verdwijnen en Wallonië onafhankelijk wordt.

28 procent: "Hij kan het niet"
Volgens de politieke barometer van La Libre/RTBF/Dedicated wil 60 pct dat de koning blijft waar hij is. Voor 16 pct ten minste toch tot na de verkiezingen van 2014 en de vorming van een nieuwe regering. Tien pct gunt hem de macht nog twee tot drie jaar, 34 pct van de Belgen wil hem op de troon zolang zijn gezondheid het toelaat.

Voor 25 pct van de bevraagden is Filip klaar om de rol van koning op zich te nemen. Voor 17 pct is dat echter nog niet zo, ondanks dat Filip "steeds meer capaciteiten vertoont om dat wel te doen". Daarentegen is 28 pct van de Belgen (34 pct in Vlaanderen tegen 18 pct in Wallonië en 19 pct in Brussel) van mening dat Filip niet in staat zal zijn de taak van koning te kunnen uitoefenen.

De resultaten van een nieuwe peiling over de monarchie en de toekomst van Albert II zullen zondag uitgezonden worden op RTL-TVi tijdens een speciale avond, die gewijd zal zijn aan het twintigjarige bewind van de zesde koning der Belgen.

24-05-2013 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer Aniston huilde om Angelina"

"Jennifer Aniston huilde om Angelina"

http://oi44.tinypic.com/bgy6mw.jpg

Jennifer Aniston heeft gehuild toen ze het nieuws vernam dat Angelina Jolie preventief haar beide borsten heeft laten amputeren. De ster weet heel goed hoe dapper Angelina was door die beslissing te nemen. Dat meldt de website Contactmusic.


De ster uit 'Horrible Bosses' brak in januari 2005 met Brad Pitt, kort voor hij met Angelina Jolie begon te daten. Jennifer Aniston was diep geraakt door het nieuws op 14 mei dat Angelina Jolie, Brads aanstaande bruid, haar beide borsten liet amputeren omdat ze 87 procent kans had op borstkanker.

"Ze stond versteld van Angelinas verhaal en het feit dat ze zo dapper is. Om zo een zware operatie te laten doen voor haar gezin, zag Jen in dat Angelina echt van Brad en hun zes kinderen houdt", vertelt een insider aan National Enquirer magazine.

"Het is zeker dat Jen overstuur was toen Brad haar verliet. De pijn duurde jaren en jaren, maar nu is ze erover. Ze wil zelfs een olijvenboom planten voor Angelina."

Strijd tegen borstkanker
De 44-jarige Jennifer heeft zich lange tijd ingezet voor de preventie van borstkanker. Een paar van haar goede vrienden kregen borstkanker. Zo kreeg Sheryl Crow in 2006 een borstreconstructie en Christina Applegate, die haar zus speelde in de sitcom 'Friends', liet net als Angelina preventief haar beide borsten amputeren.

"Jen was een rots in de branding voor Sheryl, die gedurende zeven weken radiotherapie kreeg, nadat er bij haar borstkanker werd vastgesteld. Ze zal nooit vergeten hoe dapper Sheryl was. Dus ze beseft maar al te goed dat Angelinas keuze enorm moedig was."

22-05-2013 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aapje Bieber krijgt Duitse minister van milieu op bezoek

Aapje Bieber krijgt Duitse minister van milieu op bezoek

http://oi39.tinypic.com/33ud8bk.jpg

Het aapje van Justin Bieber dat eind maart door de Duitse douane in beslag werd genomen, lijkt steeds beroemder te worden. Mally kreeg gisteren in het opvangcentrum de Duitse minister van Milieu over de vloer.


Het kapucijnaapje werd afgepakt door de Duitse autoriteiten omdat het tieneridool niet over de juiste papieren beschikte en Mally niet de juiste inentingen had gekregen.

"Dierenmishandeling"
De kwestie zorgde voor veel ophef. Tegenstanders noemden het dierenmishandeling om een kapucijnaapje als huisdier te houden. Beliebers bedreigden zelfs het Duitse asiel waar Mally tijdelijk verblijft. Bieber kreeg tot gisteren de tijd om de nodige papieren in orde te maken, maar liet het afweten.

Mally al maanden in opvang
Zelfs de Duitse minister van milieu Peter Altmaier bemoeide zich met de zaak. "Apen zijn heel sociale dieren", zei hij tijdens zijn bezoek aan het asiel. "Daarom brengen we Mally naar een plek waar hij veilig kan leven tussen andere apen." De twintig weken oude aap zit al maanden in het opvangcentrum. De kosten voor zijn verzorging zijn volgens de krant The Sun inmiddels opgelopen tot duizenden dollar. De rekening gaat rechtstreeks naar de Canadese popster, maar of Bieber ook wil betalen, blijft
de vraag.

Mally wordt zo snel mogelijk overgeplaatst naar een Duitse dierentuin, aldus de Britse tabloid. Welke dat wordt, is nog onduidelijk.

22-05-2013 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film 'Nieuwe Tieten' werpt vragen op over borstkanker

Film 'Nieuwe Tieten' werpt vragen op over borstkanker

http://oi42.tinypic.com/dzi2rn.jpg

In de documentaire 'Nieuwe Tieten' laat Nederlandse filmmaakster Sacha Polak zien hoe het is om draagster te zijn van een erfelijk kankergen. De film gaat in september 2013 in première op het Nederlands filmfestival. Dat heeft de NCRV vandaag bekendgemaakt. De omroep zendt de film in oktober op televisie uit.


Polak is net als actrice Angelina Jolie draagster van het erfelijke BRCA1-gen. Al jaren worstelt ze met essentiële vragen. Moet zij haar borsten preventief laten verwijderen om zo de kans op borstkanker te verkleinen? Of laat ze haar borsten misschien wel voor niets weghalen en ontdoet zij zich hiermee van haar vrouwelijkheid?

In 'Nieuwe Tieten' gaat de filmmaakster op zoek naar wat de mogelijkheden zijn. Ze onderzoekt voor welke protheses en implantaten zij in aanmerking komt en wat de ervaringen zijn van andere jonge vrouwen die te maken krijgen met borstkanker. Wat betekenen hun borsten voor hen?

Angelina Jolie
Angelina Jolie maakte vorige week bekend dat ze haar borsten preventief heeft laten verwijderen omdat zij een sterk verhoogde kans heeft op borstkanker. De moeder van de wereldberoemde actrice overleed aan de ziekte. Jolie besloot daarop dat ze het risico op borstkanker drastisch wilde verkleinen.

22-05-2013 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton gaat weer album uitbrengen

Paris Hilton gaat weer album uitbrengen

http://oi42.tinypic.com/307ufki.jpg

Paris Hilton heeft het voor zingen, want ze is de voorbije jaren bezig geweest aan een nieuwe plaat, die ze binnenkort wil uitbrengen. Ze heeft onder andere hulp gekregen van de Nederlandse dj Afrojack. Dat meldt de website Digitalspy.


"Het gaat volledig anders zijn dan mijn eerste album", vertelde Hilton aan Showbiz 411. "Het is meer housemuziek." De ster zei dat ze een deal heeft met Cash Money, de platenlabel van rapper Birdman die eerder al de platen producete van Drake, Nicki Minaj, Busta Rhymes, Lil Wayne en RedOne.

Hilton heeft te kennen gegeven dat ze plant om weer te gaan dj'en. Deze zomer trekt de muzikale blondine daarom richting Ibiza om er een paar setjes te draaien. 

22-05-2013 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overspelwebsite verwijdert posters koningin Máxima

Overspelwebsite verwijdert posters koningin Máxima

http://oi42.tinypic.com/dg3pqd.jpg

De Nederlandse overspelwebsite Victoria Milan heeft posters met daarop koningin Máxima verwijderd. Dat gebeurde na een verzoek van de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD), zo meldt de RVD zelf.


Volgens de RVD maken de posters op "onrechtmatige wijze inbreuk op het portretrecht van de koningin". Victoria Milan gebruikte de posters met Máxima in een nieuwe reclamecampagne. De koningin stond op enkele billboards in Amsterdam afgebeeld met daarbij de tekst 'Máximale discretie gegarandeerd, ook voor mensen zonder mediacode'.

Volgens Victoria Milan, een datingsite voor mensen die al een relatie hebben, is Máxima de perfecte persoon voor de campagne omdat de koningin discretie zou uitstralen.

22-05-2013 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbazing over medewerking Barbie in spot Belastingdienst

Verbazing over medewerking Barbie in spot Belastingdienst

http://oi41.tinypic.com/e63z1z.jpg

Er is verbazing ontstaan over de nieuwe commercial van de Belastingdienst. Het Nederlandse overheidsorgaan heeft namelijk de Haagse Samantha de Jong, ook bij ons bekend als Barbie, laten meewerken aan het spotje. Volgens de manager van Barbie is het 'eigenlijk heel grappig'.


'Hoi, met Barbie. Eerst had ik witte wimpers en nu heb ik dus roze wimpers', zo klinkt het in de commercial. De Belastingdienst doelt hier op een boodschap over het doorgeven van veranderingen van toeslagen.

Jake, de manager van Barbie, vertelt aan RTL Boulevard: 'Het is heel grappig eigenlijk. Barbie is vriendin van het volk, en de belastingsdienst zoekt toenadering tot het volk, daarom is het voor hen een voor de hand liggend idee Barbie te vragen. Ze is ook bevriend met de Reclassering Nederland. Blijkbaar is een taakstraf en het inspreken van een commercial niet tegenstrijdig.' Barbies man Michael werd vrijdag nog aangehouden wegens het handelen in verdovende middelen.

Verkeerd signaal
De Belastingdienst heeft laten weten dat het gaat om een 'commercial met een knipoog'. Het leven van Barbie is nagetrokken via 'openbare bronnen'. RTL Boulevard-presentator spreekt schande van de zaak. 'De Belastingdienst gebruikt ons geld voor zo'n reclamecampagne. Dat is te gek voor woorden', meent hij.

CDA-Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt heeft aan RTL Boulevard verteld dat het spotje een 'verkeerd signaal afgeeft' en een 'totaal verkeerd voorbeeld' is.

22-05-2013 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes springt met doorschijnend shirt in fontein

Katie Holmes springt met doorschijnend shirt in fontein

http://oi39.tinypic.com/30a401u.jpg

Katie Holmes is gisteren in een New Yorkse fontein gespot in een doorschijnend nat T-shirt. De Amerikaanse actrice was bezig met de opnames van haar nieuwe film 'Mania Days' en moest daarvoor samen met haar mannelijke collega, Luke Kirby, door een fontein hollen.

Op de foto's is duidelijk te zien hoe Holmes' borsten door het shirt heen zichtbaar zijn. Niet dat de actrice zich hierover druk maakt, integendeel, ze gaat gewoon door met de pret.

Het is natuurlijk niet de eeste keer dat de 34-jarige brunette wat vlees toont. In maart ging ze nog topless voor het sieradenmerk H. Stern. Op de promotiefoto's draagt Holmes niet meer dan een zilveren ketting.

Het romantische drama 'Mania Days', over twee manisch depressieve mensen die een relatie beginnen, komt volgend jaar in de cinemazalen.

22-05-2013 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eline Demunck tatoëert voor de grap bovenarm

Eline Demunck tatoëert voor de grap bovenarm

http://oi43.tinypic.com/2vih94z.jpg

JIM-presentatrice Eline Demunck heeft gedurende vier dagen haar fans op Twitter in de waan gelaten dat ze haar arm heeft laten tatoeëren. Op de foto die ze op haar account heeft gepost, is een volledige bovenarm te zien die bedekt is met inkt.


Enkele fans zijn in de val gelopen.
Vandaag liet de blondine weten dat het ging om een valse tatoeage. De gekke VJ, zo ziet ze er wel uit, heeft dus nog geen echte tatoe laten zetten, hoewel ze het wel overweegt.

22-05-2013 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
21-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jacksons concertpromotor

Michael Jacksons concertpromotor "werkte zonder contract"

http://oi41.tinypic.com/4e15t.jpg

Het proces van Michael Jacksons fatale 'This is it'-toer loopt verder. Er wordt geclaimd dat AEG concertpromotor Kenny Ortega zonder contract werkte en dat Murray nog niet officieel de dokter van de King of Pop was.


De moeder van de overleden King op Pop, Katherine Jackson, wil aantonen in de zaak dat de concertpromotoren niet deden wat ze moesten doen, toen ze Conrad Murray inschakelden. De man wordt veroordeeld voor onvrijwillige doodslag van Michael Jackson in juni 2009. In de laatste zitting had Shawn Trell, de advocaat van AEG, de juryleden verteld dat Ortega geen contract had, maar een schriftelijk akkoord op e-mail.

Mevrouw Jackson meent dat AEG heeft nagelaten om Murrays achtergrond te checken alvorens hem in te huren als dokter. Volgens haar heeft het bedrijf onvoldoende de gezondheid van de zanger in de gaten gehouden. AEG ontkent dat het Murray heeft ingehuurd. Jackson wil bovendien via e-mails aantonen dat, naast Ortega, ook Murray via e-mail onder contract stond bij AEG. 

Murray niet officieel, Ortega wél
In de e-mails die in de zitting door de advocaten van Jackson als bewijsmateriaal naar voren zijn geschoven, wordt er echter niet duidelijk gesproken over de officiële tewerkstelling van Murray, wat zeer cruciaal is in de zaak. Dat zegt de advocaat van de tegenpartij. Trell zegt wel dat concertpromotor Ortega werd betaald voor zijn werk tijdens de shows en dat dit was vastgelegd in een aantal e-mails. "Kenny Ortega is anders aangenomen dan Conrad Murray", verklaarde Trell.

Michael Jackson stierf voor hij een contract had getekend met Murray, die zijn dokter zou worden tijdens een aantal concerten, dat door zou gaan in Londen tijdens de zomer van 2009. De advocaten van AEG menen dat Michael Jacksons handtekening was vereist om het contract af te sluiten. Murray was dus (nog) niet officieel ingehuurd als dokter van de 'King of Pop'.

21-05-2013 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win gezinstickets voor de première van 'EPIC'

Win gezinstickets voor de première van 'EPIC'

http://oi40.tinypic.com/2vnpdhi.jpg

De première van EPIC vindt plaats op zaterdag 25 mei om 11 uur en jij kan er gratis bij zijn! Ontdek de magische wereld van EPIC in aanwezigheid van de Vlaamse stemmen uit de film, waaronder Sean Dhondt en Linde Merckpoel. Lees snel verder.


EPIC is de nieuwe 3D-animatiefilm van de makers van ICE AGE en RIO, een actie-avontuur dat een wereld onthult zoals geen andere. EPIC vertelt het verhaal van de strijd tussen de goede krachten, die het bos in leven houden, en de kwade krachten, die het bos willen vernietigen. Wanneer een tienermeisje onverwacht in deze verborgen wereld terecht komt, moet ze samen met haar ongewone nieuwe vrienden alles op het spel zetten om onze beide werelden te redden.

Wil je meedingen naar de gezinstickets (4 plaatsen)? Dat kan, heel eenvoudig. Schrijf je gewoon in op onze digitale nieuwsbrieven. Die vallen dagelijks of wekelijks in je elektronische bus. Geen nood als je al ingeschreven bent: vul gewoon je e-mailadres in en je maakt evenveel kans op een gezinsticket. Succes!

21-05-2013 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avril Lavigne heeft trouwjurk al in huis

Avril Lavigne heeft trouwjurk al in huis

http://oi43.tinypic.com/2w324hk.jpg

Avril Lavigne heeft haar trouwjurk al gekocht voor haar huwelijk met 'Nickelback'-zanger Chad Kroeger. "Dat heb ik zeker. Het was het eerste waar ik naar op zoek ging", vertelt de zangeres aan E! News.


Lavigne heeft het erg druk met de plannen van de grote dag. "Mijn single en album komen binnenkort uit en ik ben bezig met mijn bruiloft", aldus de blondine. "Chad is natuurlijk ook heel erg betrokken bij alles. Hij vindt het prima dat ik veel dingen regel op mijn manier."

"Speciaal en uniek"
Het stel heeft hoge verwachtingen van de bruiloft. "We willen dat het speciaal en uniek is. We willen ook dat het iets groots wordt, maar wel met alleen goede vrienden en familie." Chad Kroeger vertelt in het dubbelinterview met E! News dat hij vooral wil dat zijn aanstaande een mooie dag heeft. "Die grote dag draait niet om mij, het gaat om haar."

Verloofd een maand na eerste date
Avril en Chad, zanger van de band Nickelback, maakten in augustus bekend te gaan trouwen. Chad (38) vroeg de 28-jarige Avril een maand na hun eerste date al ten huwelijk. Wanneer de twee precies gaan trouwen is nog niet bekend.

Tweede huwelijk
Het wordt het tweede huwelijk voor Avril. In 2006 trouwde ze met Deryck Whibley, de zanger van Sum 41, van wie ze in 2009 scheidde. Daarna had de zangeres een relatie met Brody Jenner, maar die liep in januari 2012 op de klippen.

21-05-2013 om 17:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoenaerts geeft niet thuis op de Croisette

Schoenaerts geeft niet thuis op de Croisette

http://oi43.tinypic.com/b3tphg.jpg

Acteur Matthias Schoenaerts schitterde bij de vertoning van de film 'Blood Ties' en de daaropvolgende persconferentie in het Palais des Festivals in Cannes door zijn afwezigheid. De Vlaamse acteur die inmiddels duchtig aan de Hollywoodweg timmert, verblijft momenteel voor filmopnames aan de andere kant van het Kanaal.


Regisseur Guillaume Canet van 'Blood Ties' had het tijdens de traditionele persbabbel even over de afwezige acteur: "Hij draait bij de Queen (in Londen, nvdr) en zij had hem slechts voor één dag uitgenodigd". In 'Blood Ties', een Franse misdaadfilm die zich afspeelt in het Brooklyn van de jaren '70, speelt Schoenaerts naast, onder anderen, Clive Owen, Billy Cudrup, James Caan en -opnieuw, na 'De rouille et d'os'- Marion Cotillard.

Eén van Schoenaerts nieuwe projecten is een film met -opnieuw, na 'Rundskop'- regisseur Michael R. Roskam. In 'Animal Rescue' zal hij de generiek sieren samen met Tom Hardy en Noomi Rapace. Millennium-actrice Rapace ziet hij prompt terug in 'Alive Alone', waar hij een ex-gevangene van Guantanamo zal incarneren die een door de maffia achternagezeten vrouw ontmoet.

21-05-2013 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael viel uit auto aan 100 per uur

George Michael viel uit auto aan 100 per uur

http://oi39.tinypic.com/8vr98k.jpg

Vorige week donderdag raakte George Michael gewond in een verkeersongeval. In The Sun getuigt een jonge vrouw hoe ze aan 100 per uur achter een Range Rover reed plots de zanger op de weg zag liggen.


"Ik kon hem op het laatste nippertje ontwijken, ik reed bijna over hem", getuigt de 23-jarige Katherine Fox. Zijn gezicht zat onder het bloed, zijn kleren waren gescheurd, zijn schoenen en zijn zonnebril lagen op de weg.

Deur niet goed dicht
"Hij had snijwonden op zijn voorhoofd en op zijn achterhoofd. Hij was bij bewustzijn, maar verkeerde duidelijk in shock".

"Ik dacht dat iemand de weg had overgestoken en door een wagen was aangereden. Maar zijn vrienden zeiden me dat George Michael het portier van de auto had opengedaan omdat het niet goed dicht was maar daarbij uit de auto gevallen was. Ik raapte nog één van zijn schoenen op van het tweede rijvak omdat auto's moeite hadden om die schoen te ontwijken".

Fox reed vervolgens achteruit met haar Mini zodat haar wagen de zanger afschermde van het aanstormend verkeer, een politieman stopte op de plek van het ongeval om het verkeer te regelen.

"George zei niets, hij was in shock. Hij zat naast een auto in de armen van zijn vriend. Die bleef maar zeggen 'gaat het, maat?'. George heeft veel geluk gehad dat hij dit heeft overleefd".

Lichtgewond
De 49-jarige zanger werd per helikopter naar een ziekenhuis overgebracht. Enkele uren later verklaarde zijn vriend Fadi Fawaz dat Michael slechts snijwonden en kneuzingen had opgelopen. De politie onderzoekt het ongeval.

Palmares
Het is niet de eerste keer dat George Michael bij een verkeersongeval betrokken is. In mei 2004 ging hij door de middenberm op de A40 in de buurt van Londen en reed hij zijn BMW in de prak. Een maand later viel hij in slaap achter het stuur en ramde hij een paal.

Twee jaar later geeft hij toe dat hij een vreselijk slechte chauffeur is nadat hij drie wagens had beschadigd toen hij probeerde te parkeren. In 2007 kreeg hij twee jaar rijverbod wegens het rijden onder invloed van drugs. In augustus 2009 reed hij met zijn Range Rover tegen een vrachtwagen. In juli 2010 was hij stoned toen hij een fotozaak in Londen binnenreed.

21-05-2013 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ray Manzarek (74) van The Doors overleden

Ray Manzarek (74) van The Doors overleden

Klik op de foto om ' Roadhouse Blues  ' te beluisteren





Ray Manzarek, die in 1965 samen met Jim Morrison The Doors oprichtte en ook de toetsenist was van de groep, is gisteren op 74-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in Duitsland.

Manzarek verloor de strijd tegen kanker. Dat staat te lezen op de Facebook-pagina van de band. Manzareks vrouw Dorothy en zijn broers Rick en James stonden aan zijn ziekbed op het moment dat hij overleed.

Manzarek richtte in 1965 The Doors op nadat hij Jim Morrison, die tekstschrijver van de groep zou worden, had ontmoet in Venice Beach, Los Angeles. The Doors werd een van de meest populaire popgroepen van de jaren '60. Ze verkochten meer dan 100 miljoen albums en scoorden wereldhits met nummers als 'Hello, I Love You', 'Riders on the Storm', 'Light My Fire' en 'Break On Through to the Other Side'.

Manzarek koesterde tijdens zijn leven de herinneringen aan de "totale vrijheid" bij The Doors. "Iedereen deed wat hij wilde en wat in zijn bereik lag'", zei de toetsenist in 2007 in een interview met het Nederlandse persagentschap ANP. Volgens Manzarek voelden de fans van de band die vrijheid goed aan: "We stegen uit boven religie, politiek en opleiding. Vooral in die tijd sprak dat tot de verbeelding."

Na de dood van Morrison, die in 1971 op 27-jarige leeftijd overleed in Parijs, hielden The Doors op met bestaan, al bleef Manzarek met gitarist Robby Krieger wel nog jaren optreden onder de naam 'Manzarek-Krieger', of ook wel 'Ray & Robbie Krieger of The Doors' genoemd. Ze speelden nog steeds een groot deel uit het repertoire van The Doors.

Krieger liet op Facebook weten erg verdrietig te zijn: "Ik ben blij dat ik de afgelopen tien jaar nog Doors-songs met hem heb kunnen spelen. Ray was een belangrijk deel van mijn leven en ik zal hem altijd missen."

In 1998 bracht Manzarek zijn memoires: 'Light My fire: My Life With The Doors'. (br.hln)


21-05-2013 om 11:39 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake ziet er graag belachelijk uit

Justin Timberlake ziet er graag belachelijk uit

http://oi42.tinypic.com/23lo9e.jpg

Justin Timberlake ziet er in het dagelijks leven graag belachelijk uit. Daarom aanvaardde hij graag de rol van bebaarde folkzanger in 'Inside Llewyn Davis', de nieuwe komedie van de broers Joel en Ethan Coen.


De opmerkelijke bekentenis doet de zanger voorafgaand aan de première van de film. "Ik heb lang met Ethan en Joel gepraat over de rol", zegt Timberlake. "We zagen iemand als de Ierse folkzanger Paul Clayton voor ons. En op dat beeld zijn we gaan doordenken. In het dagelijks leven zie ik er ook graag belachelijk uit. Dus ik vond het geen probleem om mezelf voor de film een baard aan te meten."

De film vertelt over een (andere) folkzanger die begin jaren zestig probeert een nieuw album te maken. Het is de eerste keer in zijn carrière dat Timberlake in een film een zanger speelt. "Folk is een heel andere stijl dan ik normaal zing natuurlijk", knikt de ster. "Maar ik groeide op in Tennessee: het thuis van de blues, de geboorteplaats van rock 'n' roll. En ook van de countrymuziek."

Tokkelen
Het zingen van folk voor de camera herinnerde hem aan zijn grootvader. "Hij gaf mij toen ik jong was mijn eerste muzieklessen en leerde mij tokkelen op de gitaar. De country die ik toen speelde, kwam ook voort uit folk. Dus het voelde heel warm en vertrouwd om dat weer eens te doen."

Timberlake kan niet goed uitleggen wat het verschil maakt tussen groot succes of falen in de muziekindustrie, een vraag die hoofdrolspeler Llewyn erg bezighoudt. "Maar het is heel belangrijk dat het om het idee blijft gaan, en dat je niet te veel verstrikt raakt in de ratrace voor succes", denkt hij. "Er zijn zoveel goeie mensen die zo lang bezig zijn en nooit erkenning krijgen. Ik geloof niet dat je daar een analyse op los kan laten. Ga vooral je eigen weg: het heeft ook te maken met op het juiste moment de juiste mensen tegen komen."

21-05-2013 om 10:52 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
20-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.O.J. wil fors verdienen aan speeches over proces

O.J. wil fors verdienen aan speeches over proces

http://oi39.tinypic.com/e7b9m0.jpg

O.J. Simpson is zich nu al aan het voorbereiden op een leven als vrij man, vernam TMZ. Het staat niet vast dat de gevangen voormalige acteur binnenkort op vrije voeten komt.


Simpson zit vast voor ontvoering, vuurwapengebruik en mishandeling. In 2008 werd hij veroordeeld tot in totaal 33 jaar cel met de mogelijkheid om na negen jaar vrij te komen onder voorwaarden. Hij heeft goede hoop dat dat niet lang op zich zal laten wachten.

Tournee
Als het zo ver is, weet hij al precies wat hij gaat doen: op tournee om colleges te geven over de zaak Nicole Brown, om daarmee 1.000 dollar per speech op te strijken. O.J. heeft er zin in, vertelt hij de bron: "Ik bedoel, kinderen krijgen op school les over het 'Proces van de Eeuw'. En wie kan er beter over praten dan ik?"

Moord
O.J. Simpson kreeg wereldwijde bekendheid naar aanleiding van de beschuldiging zijn ex-vrouw, Nicole Brown, en haar vriend te hebben vermoord. Hiervoor werd hij in 1994 na een lange strafzaak vrijgesproken, maar in een civielrechtelijke zaak schuldig bevonden.

20-05-2013 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Rowland neemt Britneys stoeltje in bij Amerikaanse X Factor

Kelly Rowland neemt Britneys stoeltje in bij Amerikaanse X Factor

http://oi40.tinypic.com/u34lh.jpg

Britney Spears heeft na één seizoen genoeg van de Amerikaanse X Factor en zal haar zitje in de jurystoel van de talentenjacht doorgeven aan ex-Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland. Zo meldt de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ.


Rowland zou samen met Paulina Rubio de vertrekkende Britney Spears en L.A. Reid vervangen, en zich bij Demi Lovato en Simon Cowell achter de jurytafel voegen. De twee zangeressen zijn volgens de website in de laatste stadia van onderhandelingen met de programmamakers.

Kelly Rowland zat in 2011 overigens in de jury van de Britse versie van de talentenshow. Toen werd ze na een seizoen vervangen door Pussycat Doll en liefje van Lewis Hamilton, Nicole Scherzinger.

20-05-2013 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria deze keer wél met slipje (maar zonder bh)

Eva Longoria deze keer wél met slipje (maar zonder bh)

http://oi41.tinypic.com/2ujoaj6.jpg

Terwijl Eva Longoria zaterdag alle ogen naar zich toetrok door op de rode loper in Cannes te verschijnen in een jurk met hoge split die duidelijk maakte dat ze geen slipje droeg, bewees de actrice gisterenavond dat ze zich er wel degelijk eentje kan veroorloven. Onder haar prachtige zwarte doorkijkjurk konden we immers overduidelijk een zwarte onderbroek waarnemen. Deze keer was de sexy brunette echter haar bh 'vergeten'.


Hoewel de lange jurk tot Longoria's enkels en polsen toe al het vlees netjes wegstak achter een dun laagje doorkijkstof, gaf het immens diepe V-decolleté heel wat inkijk op de borsten en strakke buik van de 'Desperate Housewives'-ster. Wat het meeste opvalt, is natuurlijk het feit dat Longoria deze keer wél overduidelijk een slipje rond haar billen heeft.

Eerder deze week beging de brunette immers een gigantisch gênante modeblunder door haar muntgroene jurk zo hard op te tillen tegen de regen dat lustige paparazzi iets meer op de gevoelige plaat konden vastleggen dan aanvankelijk haar bedoeling was. Op de beelden was bovendien heel goed te zien dat Longoria geen slipje droeg tijdens haar verschijning op de rode loper. Een blunder die ze bij deze heeft rechtgezet, of niet?

20-05-2013 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin koopt peperdure ring voor Selena

Justin koopt peperdure ring voor Selena

http://oi43.tinypic.com/ajuoih.jpg

Justin Bieber zou van plan zijn om een peperdure diamanten ring te kopen voor Selena Gomez. Een juwelier in Beverly Hills zou volgens Daily Star de opdracht hebben gekregen het sieraad te ontwerpen, ter waarde van 760.000 dollar.

Vrienden van het tieneridool maken hieruit op dat Justin voornemens is zijn grote liefde ten huwelijk te vragen. De juwelier in kwestie hoefde niet met zijn ogen te knipperen toen hij het bedrag hoorde. Grote sterren als Britney Spears mag hij rekenen tot zijn klantenbestand.

Volgens bronnen heeft het tieneridool zijn schema vrijgehouden rondom Selena's 21ste verjaardag in juli. "Justin probeert haar nog steeds over te halen met sms-berichten, e-mails en telefoontjes, ondanks het feit dat ze hem heeft gedumpt vorig jaar", zegt een bron. Wellicht dat een diamanten ring meer effect heeft.

20-05-2013 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe diefstal in Cannes

Nieuwe diefstal in Cannes

http://oi44.tinypic.com/fo3scp.jpg

Het Festival van Cannes heeft af te rekenen met een nieuwe diefstal. De bagage van een Chinese filmmagnaat werd gestolen in zijn hotelkamer. Het festival werd vrijdag al opgeschrikt door een schietpartij op La Croisette en er was al een diefstal van peperdure juwelen in een hotel.


De politie had nog maar net de veiligheidsmaatregelen opgevoerd maar vannacht werd een belangrijke naam uit de Chinese filmindustrie het slachtoffer van een diefstal in zijn hotel. Zhang Qiad stelde vast dat zijn bagage gestolen was in zijn verblijf in Pierre et Vacances Residence, meldt onze Franstalige zustersite 7 sur 7. Volgens de Chinees toonde de hoteldirectie "zich onverschillig" en moest hij naar eigen zeggen zelf de politie verwittigen. "De veiligheid is hier dramatisch en dan zwijg ik nog over de arrogantie. Je kan hier maar beter wegblijven", aldus Zhang die het nog had over een "dramatische ervaring".

De vragen over de gebrekkige veiligheid nemen toe. Donderdagnacht werd al een grote juwelendiefstal gepleegd in het Novotel in de Zuid-Franse stad. Een koffer vol luxejuwelen van het Zwitserse huis Chopard werd gestolen. De sieraden zouden gedragen worden door de sterren op La Croisette.

Vrijdagavond was er een schietpartij op dezelfde rode loper. Een 42-jarige man schoot er in de lucht. Hij had ook een mes en een valse granaat bij zich. Er brak paniek uit op La Croisette maar niemand raakte gewond.

De man verschijnt morgen voor de rechter in Grasse, zo werd vernomen in gerechtelijke kringen. Er zal gebruik gemaakt worden van het snelrecht.

20-05-2013 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gotye wint vier Billboard Awards met wereldhit

Gotye wint vier Billboard Awards met wereldhit

http://oi43.tinypic.com/2qn18wz.jpg

In Las Vegas zijn de Billboard Awards uitgereikt en de Australisch-Belgische zanger Gotye won er vier. Maar de grote overwinnaar was de Amerikaanse countryzangeres Taylor Swift (23), die maar liefst acht muziekprijzen binnenhaalde. De Billboard Awards zijn een initiatief van het gelijknamige muziektijdschrift en zijn gebaseerd op het succes in de hitparade. Gotye viel in de prijzen met zijn wereldhit 'Somebody That I Used To Know'.


Taylor Swift en haar 3,7 miljoen keer verkochte nummer 'Red' domineerden deze editie. De 23-jarige zangeres kreeg onder meer de award voor Artiest van het Jaar, Populairste Vrouwelijke Zangeres en Populairste Album. "Bedankt om van mijn muziek de soundtrack van jullie gekke gevoelens te maken", zei de jonge vrouw aan haar fans. "Jullie zijn de langste en beste relatie die ik ooit heb gehad".

Gotye en Rihanna gingen elk met vier prijzen naar huis. De Australische zanger met Brugse roots won met zijn nummer 'Somebody That I Used To Know' in de categorieën Top100, Rock Song, Radio Song en Streaming Song. De Billboard Awards houden rekening met het aantal downloads en airplay tussen maart 2012 en maart dit jaar.

Icoon Prince
Prince, die zondagavond een medley bracht, kreeg de 'Icoon Award' voor zijn carriere met meer dan tien albums die platina haalden en dertig singles die in de top-40 terechtkwamen. Ook oudgediende Madonna mocht nog een prijs in ontvangt nemen, voor Beste Tournee en Beste Danseres.

De uitreiking van de Billboard Awards duurde drie uur, met liveoptredens van onder meer Taylor Swift, Jennifer Lopez, Justin Bieber en Bruno Mars.

20-05-2013 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Denemarken wint Eurosongfestival

Denemarken wint Eurosongfestival

Klik op de foto om '  Only Teardrops ' te beluisteren

.

Het Eurovisiesongfestival zal volgend jaar plaatsvinden in Denemarken. Dat land won vanavond immers de 58ste editie van het liedjesspektakel. In de Malmö Arena in Zweden kon de sprookjesachtige Emmelie de Forest het best overtuigen met haar song 'Only Teardrops'. 26 landen namen deel aan de grote finale.

19-05-2013 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
18-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. niet boos op Kanye: baby gaat mee op tournee

Kim K. niet boos op Kanye: baby gaat mee op tournee

http://oi40.tinypic.com/4j17oy.jpg

Kim Kardashian is helemaal niet boos op haar liefje Kanye West, omdat hij vlak na de geboorte van hun eerste kindje een tournee heeft gepland. De baby gaat namelijk gewoon mee de tourbus in, weet TMZ.


Afgelopen week gingen er geruchten dat Kim zich in de steek gelaten voelde door Kanye vanwege zijn overvolle agenda na de geboorte van de baby. Maar de kersverse moeder en de kleine volgen de rapper gewoon van stad naar stad.

De concertorganisator van Kanye zou zelfs al opdracht hebben gekregen om alvast wiegjes te kopen en geluidsdichte hotelkamers te reserveren.

18-05-2013 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Relatieproblemen voor Stewart en Pattinson

http://oi39.tinypic.com/bahbl.jpg

De relatie van Kristen Stewart en Robert Pattinson zou weer eens in een dipje zitten. "Ze zijn absoluut nog een koppel, maar ze hebben momenteel een aantal problemen", aldus een insider tegen E! News.


Volgens de bron worden de problemen veroorzaakt door een verschil van mening als het aankomt op het stellen van prioriteiten. Maar alles komt goed, aldus de insider. "Ik voorzie geen breuk, ze zijn ontzettend verliefd op elkaar. Dit is gewoon weer een obstakel dat ze moeten overwinnen."

Een andere bron bevestigt dat het momenteel niet helemaal lekker loopt tussen Kristen en Robert. "Hij gaat veel op stap met de jongens en zij brengt veel tijd door met vriendinnen. Het lijkt erop dat ze allebei een eigen leven leiden. Ik heb haar de laatste tijd helemaal niet meer gezien."

18-05-2013 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Charlie Sheen pakte zes keer overdosis in twee jaar

Ex Charlie Sheen pakte zes keer overdosis in twee jaar

http://oi39.tinypic.com/8wfn9e.jpg

De drugsverslaving van Brooke Mueller is veel ernstiger dan gedacht, zo kwam gisteren aan het licht tijdens de voogdijzaak over haar twee kinderen. De ex van Charlie Sheen heeft maar liefst zes keer een overdosis drugs genomen in de afgelopen twee jaar.


"Het is een wonder dat Brooke nog leeft", vertelt een bron aan RadarOnline. "Ze had een verschrikkelijke overdosis, vorig jaar, toen ze haar jongens aan Denise gaf. Ze moest opgenomen worden in het ziekenhuis. Het heeft duidelijk zijn tol geëist op haar lichaam."

"Het enige waardoor ze het steeds overleefde, is dat er iemand bij haar in de buurt was om het alarmnummer te bellen", gaat de insider verder. "Brooke lijkt niet te begrijpen dat haar drugsverslaving en de overdosissen haar uiteindelijk het leven zullen kosten. Ze ziet niet in hoeveel geluk ze heeft dat ze nog leeft."

Mueller zit momenteel voor de 20e keer in een afkickkliniek. Charlie Sheens andere ex-vrouw, Denise Richards, zorgt tijdelijk voor de kinderen van Brooke. De Amerikaanse kinderbescherming is een zaak begonnen om de voogdij voorgoed aan Richards over te dragen.

18-05-2013 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmfestival Cannes verscherpt veiligheidsmaatregelen

Filmfestival Cannes verscherpt veiligheidsmaatregelen

http://oi42.tinypic.com/27xmeiw.jpg

Na de spectaculaire juwelendiefstal en nadat een onbekende vrijdagavond enkele schoten afvuurde op de Croisette in Cannes, zijn de veiligheidsmaatregelen verscherpt aan de ingang van het festival.


"Na het incident heeft men ons gevraagd om alle zakken te fouilleren, om nog aandachtiger te zijn", aldus een veiligheidsagent met plastic handschoenen zaterdagvoormiddag. Iedereen die het congrespaleis wil betreden, moet sinds het begin van het festival al door de metaaldetector.

De man die vrijdagavond voor opschudding zorgde, waardoor ook de live-uitzending van het "Grand Journal" moest worden onderbroken, zou volgens de politie mentaal gestoord zijn. De 42-jarige man schoot in de lucht en had ook een mes en een valse granaat bij zich. Toen hij opgepakt werd, riep hij "ik doe dit in naam van mijn god". Op beelden van Canal Plus is te zien hoe de politie de man tegen de grond duwt. Er brak paniek uit op de Croisette maar niemand raakte gewond.

De man is gedomicilieerd in Grégolières, in het zuiden van Frankrijk, en was al bekend bij het gerecht voor diefstal. Als blijkt dat hij niet onder invloed handelde, zal hij nog een psychiatrische test moeten ondergaan.

18-05-2013 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum schaamt zich niet voor gênante val

Heidi Klum schaamt zich niet voor gênante val

http://oi41.tinypic.com/den03n.jpg

Heidi Klum is donderdag tijdens een gala in New York onderuit gegaan. Het voormalig topmodel had een zwarte jurk aan met een iets te hoge split, zo bleek toen haar halve kont zichtbaar was tijdens de val.


Heidi schaamt zich blijkbaar nergens voor, want ze plaatste de foto van haar ongelukkige val gewoon op Twitter. 'Geen commentaar', schreef ze erbij. Op de foto is ook te zien dat komiek Martin Short een duikeling maakt. Waarom de twee onderuit gingen, is niet duidelijk.

18-05-2013 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valerie De Booser sluit kledingwinkel voor mannen

Valerie De Booser sluit kledingwinkel voor mannen

http://oi39.tinypic.com/2rp7azo.jpg

De wederhelft van Koen Wauters, Valerie De Booser, sluit de deuren van 'Histoire d'Hommes'. Dat is haar kledingwinkel voor mannen waarvan de Clouseau-frontman het uithangbord was.


De Booser heeft (letterlijk) naast haar mannenzaak ook nog een dameswinkel in Mechelen: 'Histoire de Femmes'. Ze wil zich vooral daarop concentreren. "Ik ga jammer genoeg stoppen met 'Histoire d'Hommes'", zegt ze op Facebook. Het knappe model benadrukt evenwel dat de winkel niet in slechte papieren zit. "Het is gewoon te veel. Mijn gezondheid, mijn gezin en 'Histoire de Femmes' gaan voor."

18-05-2013 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton komt nu ook naar Knokke

Paris Hilton komt nu ook naar Knokke

http://oi41.tinypic.com/ejcz7k.jpg

Paris Hilton komt vrijdag naar Vlaanderen. Nachtclub Gotha uit Knokke nodigde La Hilton uit als special guest op het 'Bal Mastuvu'.


In februari was de Amerikaanse socialite al eens te gast in de Gotha op de Louizalaan in Brussel. Een maand later ging de nachtclub failliet. Maar nu staat Paris Hilton opnieuw geprogrammeerd op de affiche van het 'Bal Mastuvu', een organisatie van Entourage Nights, Mas Tu Vu Jewels en Gotha Club en Casino Knokke. Ze wordt aangekondigd als de "koningin van de internationale jet-set". De Gotha Club, gevestigd  in het casino van Knokke, en het casino zelf vormen de setting voor het feestelijke gebeuren.

De avond van vrijdag 24 mei wordt ingezet om 18u30 met een walking diner met Paris Hilton in het casino. Tussen 22 uur en 6 uur 's ochtends vindt dan de afterparty in Gotha Club plaats, ook al in het gezelschap van La Hilton.

Je mag je vrijdagavond aan een modeshow van Debora Velasquez, live muziek, andere acts en natuurlijk ook sloten champagne verwachten. Er wordt verder climaxgewijs een gouden ring met diamenten ter waarde van 40.000 euro verloot. Je kan die enkel winnen mits het betalen van een lotje dat 50 euro kost. Voor de volledige luxueuze avond moet je 250 euro uit je beurs halen.

18-05-2013 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Onze' Roberto Bellarosa komt als zesde aan de beurt in finale

'Onze' Roberto Bellarosa komt als zesde aan de beurt in finale

http://oi39.tinypic.com/14y8ivl.jpg

Roberto Bellarosa komt morgenavond als zesde aan de beurt tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival in het Zweedse Malmö. Bellarosa, die door de Franstalige omroep RTBF werd gekozen, vertegenwoordigt ons land met het lied 'Love kills'.


In de finale nemen 26 landen het tegen elkaar op. De vijf grote landen van het Eurovisiesongfestival, Spanje, Groot-Brittannië, Italië, Duitsland en Frankrijk, waren automatisch geplaatst, evenals gastland Zweden. De twintig overige landen geraakten door de halve finale.

Volgens de bookmakers heeft Roberto Bellarosa weinig kans om de wedstrijd te winnen. De liedjes van Denemarken, Noorwegen en Oekraïne liggen op kop bij de gokbedrijven, terwijl Spanje en Armenië achteraan bengelen.

18-05-2013 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
17-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Johnny Depp verzamelt Barbiepoppen en Paris Hilton is dol op kikkers"

"Johnny Depp verzamelt Barbiepoppen en Paris Hilton is dol op kikkers"

http://oi40.tinypic.com/f41zb6.jpg

Johnny Depp verzamelt Barbiepoppen en Paris Hilton houdt van jagen op kikkers. En dat is nog niet alles. Ben je benieuwd naar wat topmodel Claudia Schiffer en stervoetballer Cristiano Ronaldo zoal verzamelt? Misschien krijg je wel inspiratie van de volgende sterren.


Paris Hilton
De hotelerfgename is over het algemeen erg tegen de jacht op dieren, maar als het gaat om kikkers vangen, dan steekt ze graag de handen uit de mouwen. Ze houdt ervan om op de diertjes te jagen. Ze zegt er wel bij dat ze veel menselijker is dan kikkerjagers omdat ze de beestjes daarna weer vrijlaat in het wild. "Ik houd van de jacht op kikkers. Ik vang ze in mijn ranches in Oakland en in Nevada. Dus als ik een kikker vang, steek ik die in een emmer en laat die dan weer vrij", vertelt Hilton.

Johnny Depp
De 'Pirates of the Caribbean'- ster heeft een collectie met exclusieve Barbiepoppen. Ja, ja, je leest het goed. Hij heeft poppen van Beyoncé, Destiny's Child, de cast van High School Musical en zelfs eentje van Lindsay Lohan. Johnny Depp verzamelt niet alleen de poppen, hij speelt er ook graag mee.

"Ik heb voor mijn kinderen veel met Barbie en Ken gespeeld. Het is een van de dingen waar ik goed in ben", gaf Johnny Depp eens toe.

17-05-2013 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC Four koopt tv-reeks 'Salamander'

BBC Four koopt tv-reeks 'Salamander'

http://oi42.tinypic.com/2e3rj92.jpg

BBC Four heeft de rechten aangekocht van de Vlaamse televisiereeks 'Salamander'. Dat meldt Beta Films, dat de reeks internationaal verkoopt.


De twaalfdelige politieke thriller zal worden opgenomen in het zaterdagavondprogramma van de Britse zender, traditioneel het zendmoment waarop kwalitatieve buitenlandse producties geprogrammeerd worden, aldus het Vlaams Audiovisueel Fonds in een persbericht. Verder zal er ook een Noord-Amerikaanse remake van de reeks gemaakt worden.

"'Salamander' is een aangrijpende thriller waardoor je op het puntje van je stoel gaat zitten en zal een fantastische aanvulling zijn voor ons zaterdagavondprogramma", zegt Sue Deeks, de verantwoordelijke bij BBC voor de aankoop van programma's. Op BBC Four worden zaterdagavond ook series als 'The Killing' en 'Borgen' uitgezonden.

'Salamander' is een productie van het Wemmelse productiehuis Skyline Entertainment. De reeks, die geschreven werd door Ward Hulselmans en geregisseerd door Frank Van Mechelen, werd in Vlaanderen uitgezonden op Eén en groeide meteen uit tot een kijkcijferkanon. De laatste aflevering was goed voor zo'n 1,85 miljoen rechtstreekse en uitgestelde kijkers. De hoofdrollen worden vertolkt door Filip Peeters, Koen De Bouw en Jo De Meyere.

'Salamander' werd ook al verkocht aan de RTBF en er worden momenteel onderhandelingen gevoerd met televisiestations in meerdere landen. Skyline Entertainment gaat bovendien een Engelstalige remake maken van 'Salamander' in coproductie met Cite Amerique uit Canada en het Britse Artist Studio.

17-05-2013 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael gewond bij ongeval in Engeland

George Michael gewond bij ongeval in Engeland

http://oi42.tinypic.com/91csuh.jpg

George Michael raakte gisteren gewond bij een auto-ongeval in Engeland. De 49-jarige zanger zat als passagier in de wagen toen de crash zich rond 5u50 voordeed en liep daarbij lichte verwondingen op. Hij werd ter plaatse verzorgd door de ambulanciers.

"George Michael was betrokken bij een ongeval en kreeg medische verzorging, maar hij stelt het goed", aldus zijn woordvoerder. Er was geen derde partij betrokken bij de crash. Een andere man werd met de helikopter naar een traumacentrum in Londen gevlogen. De man liep een hoofdwonde op en wordt momenteel nog verzorgd in het ziekenhuis. Verdere details over het ongeval ontbreken.

17-05-2013 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan wordt dik van afkicken

Lindsay Lohan wordt dik van afkicken

http://oi43.tinypic.com/2v0jq55.jpg

Sinds Lindsay Lohan het medicijn Adderall niet meer mag slikken van de artsen in het Betty Ford Center, is de actrice 2,5 kilo aangekomen. Volgens RadarOnline kan ze niet meer stoppen met eten.


Lohan is erg emotioneel deze week en ze zoekt troost in voedsel, zegt een ingewijde. Ondanks het feit dat ze aan beweging doet, is de Mean Girls-ster aangekomen. "Ze heeft weinig energie nu ze geen Adderall meer slikt. Ze is bij een voedingsdeskundige geweest in de kliniek om te kijken hoe ze gezonder kan eten", vertelt de bron.

Het eten in de kliniek is in ieder geval erg goed. "Er zijn veel heerlijke toetjes en Lindsay kan er geen nee tegen zeggen. Het is een lastige situatie voor haar", vervolgt de insider.

17-05-2013 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elle Macpherson bewondert Victoria Beckham

Elle Macpherson bewondert Victoria Beckham

http://oi43.tinypic.com/14ay0aq.jpg

Elle Macpherson heeft bewondering voor Victoria Beckham om haar toewijding aan haar gezin. Dat onthulde het 49-jarige Australische supermodel in het tijdschrift The Hunger.


Daarnaast ziet Elle de voormalige Spice Girl als een inspiratie voor alle vrouwen omdat ze het vermogen heeft om haar drukke carrière te combineren met de verzorging van haar gezin. "Ik heb veel vrouwen ontmoet die hun hele leven opofferen voor hun kinderen, of zonder eigenbelang minderbedeelden helpen."

Ze vervolgt: "Deze vrouwen zijn een blijvende bron van inspiratie voor mij. Iemand zoals Victoria Beckham, die op een of andere manier een balans heeft weten te vinden tussen hebben van een succesvolle loopbaan én een ongelofelijke toewijding aan haar familie heeft."

Victoria, tegenwoordig mode-ontwerpster, heeft samen met haar man David Beckham vier kinderen: de zoontjes Brooklyn (14), Romeo (10), Cruz (8) en het éénjarige dochtertje Harper.

Macpherson, die lange tijd de bijnaam The Body had, is tegenwoordig een succesvol zakenvrouw en heeft twee zoons met haar voormalige partner Arpad Busson.

17-05-2013 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Beyoncé dan toch zwanger"

"Beyoncé dan toch zwanger"

http://oi44.tinypic.com/70clkz.jpg

Superster Beyoncé zou dan toch in verwachting zijn van haar tweede kind. Meerdere onafhankelijke bronnen uit de entourage van de zangeres en haar echtgenoot Jay-Z zouden dat bevestigd hebben aan showbizzblad E! News.


De bal ging aan het rollen toen Beyoncé eerder deze maand op het Met Gala verscheen in een speciaal voor haar aangepaste jurk van Givenchy. Het kledingstuk verborg haar buik, en het patroon maakte het onmogelijk om veranderingen in haar figuur te onderscheiden.

Deze week ging de geruchtenmolen vervolgens in overdrive toen de Grammy-winnares haar optreden in het Antwerpse Sportpaleis moest afgelasten. Dat gebeurde op aanraden van haar dokter, die uitdrogings- en oververmoeidheidsverschijnselen had vastgesteld.

Jay-Z noch Beyoncé willen voorlopig bevestigen of het nieuws van E! al dan niet klopt. De 31-jarige zangeres vertelde eerder dit jaar wel dat de mogelijkheid bestond dat haar eerste spruit Blue Ivy een broertje of zusje zou krijgen.

17-05-2013 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss' schoonheidsgeheim:

Kate Moss' schoonheidsgeheim: "Ik steek mijn hoofd in ijswater"

http://oi42.tinypic.com/6jezk5.jpg

Supermodel Kate Moss gebruikt ijs en komkommer om haar gezicht er jonger te laten uitzien. Met deze verklaring geeft ze haar absolute schoonheidsgeheimpje prijs.


"Als ik opsta en er vermoeid uitzie, vul ik de lavabo met ijs en komkommers. Hierin dompel ik mijn gezicht in onder", vertelt Moss aan Stylist magazine. "Mijn gezicht wordt hierdoor veel strakker. Ik zie er in een mum van tijd veel wakkerder uit. Het is een beetje een 'Tante Kaat'-middeltje, maar het werkt."

Toen ze de vraag kreeg wat haar schoonheidsideaal was, antwoordde ze dat alles uit het 'Jerry Hall'- tijdperk, dat is een periode van glitter en glamour. "Ik houd zo van dat jaren 70 meisje dat zo sexy was. Ze had mooi haar en prachtige lippenstift. Ze was een op en top glamoureuze meid."  

Moss kwam onlangs in het nieuws met haar fake kleurtje op foto's genomen in Saint Tropez.  

17-05-2013 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Nieuwe Rus' Depardieu al meteen ten strijde in Tsjetsjenië

'Nieuwe Rus' Depardieu al meteen ten strijde in Tsjetsjenië

http://oi44.tinypic.com/53jtro.jpg

De sinds kort over een Russisch paspoort beschikkende Franse acteur Gérard Depardieu (64) maakt zijn belofte waar en draait een actiefilm die zich afspeelt in het voormalige oorlogsgebied Tsjetsjenië. Het draaiwerk voor 'Türkis' (Turquoise), waarin Depardieu in Rambo-stijl op de moordenaars van zijn zoon jaagt, begint volgende dinsdag in de Tsjetsjeense hoofdstad Grozny.


De vrouwelijke hoofdrol is weggelegd voor de Britse actrice Elizabeth Hurley, bekend van de Austin Powers-film maar door haar voor actrices "hoge" leeftijd (47) nog zelden op het witte doek te bewonderen.

Depardieu had de excentrieke Tsjetsjeense president Ramzan Kadyrov beloofd, een film over het (voormalige) conflictgebied in de noordelijke Kaukasus te draaien. Kadyrov, qua ijdelheid niet de mindere van Silvio Berlusconi, heeft de gewoonte zich door internationale sterren uit film en cultuur te laten omringen.

17-05-2013 om 01:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aarschot is 'De Slimste Gemeente'

Aarschot is 'De Slimste Gemeente'

http://oi42.tinypic.com/30vhcfr.jpg

Aarschot heeft de finale gewonnen van het programma De Slimste Gemeente op VIER. De Aarschotse burgemeester André Peeters en zijn ploegmaats Ann en Karel haalden het van het Oost-Vlaamse De Pinte en streekgenoot Leuven.


Aarschot en Leuven speelden tijdens de eerste ronden De Pinte naar huis en konden zich opmaken voor een streekderby in de finale. Aarschot begon met een bonus aan het eindspel en gaf die niet meer af.

Aarschot wint een Wi-Freezone op een plein of in een straat naar keuze, een beker, een vlag aan het stadhuis en toegangsborden op de invalswegen met de boodschap dat Aarschot de slimste aller gemeenten is. Productiehuis Woestijnvis maakt ook een reclamespot voor Aarschot die op VIER uitgezonden wordt.

17-05-2013 om 01:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse koning doet door crisis zijn jacht weg

Spaanse koning doet door crisis zijn jacht weg

http://oi41.tinypic.com/2uyq255.jpg

De Spaanse koning Juan Carlos heeft beslist om afstand te doen van zijn jacht, waarvan de onderhoudskosten niet langer te verzoenen zijn met de besparingsmaatregelen die in het land opgelegd worden door de crisis. Dat heeft het Spaanse koningshuis gisteren gemeld.


De waarde van het jacht 'Fortuna' wordt geschat op 21 miljoen euro. Het 41,5 meter lange schip werd de koning in 2000 cadeau gedaan door een groep zakenmensen. De 75-jarige koning maakt echter steeds minder gebruik van zijn jacht: de laatste keer dateert van augustus 2012.

Volgens de Spaanse media zou alleen al de boot voltanken meer dan 20.000 euro kosten. De Spaanse raad van beheer van het nationaal patrimonium moet nu groen licht geven voor het overdragen van het schip aan de Spaanse regering, die op haar beurt moet beslissen om het te behouden of te koop te stellen.

De populariteit van de Spaanse koning is in vrije val door verschillende schandalen. De Spanjaarden verwijten de koning ook dat hij vorig jaar op safari ging naar Botswana terwijl het land in recessie verkeert en de burgers geconfronteerd worden met zware besparingsmaatregelen.

17-05-2013 om 01:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie wil ook eierstokken laten verwijderen

Angelina Jolie wil ook eierstokken laten verwijderen

http://oi42.tinypic.com/jaaygy.jpg

Angelina Jolie wil haar eierstokken laten verwijderen. Dat schrijft het blad People. De actrice zou dit willen doen vanwege het BRCA1-gen dat ze draagt. Hierdoor heeft ze een verhoogde kans op eierstokkanker.


Eerder kwam het nieuws naar buiten dat de actrice haar borsten in februari heeft laten verwijderen en dat er protheses zijn geplaatst in april. Dit allemaal om de kans op kanker te verkleinen.

Ze is wereldwijd geprezen om het wereldkundig maken van haar toestand. Dit zou miljoenen vrouwen met vergelijkbare problemen kunnen helpen.

17-05-2013 om 01:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TROS wil liever niet dat Anouk Songfestival wint

TROS wil liever niet dat Anouk Songfestival wint

http://oi44.tinypic.com/35hqv54.jpg

Mocht Anouk zaterdag het Eurovisie Songfestival winnen, dan kleven daar niet enkel voordelen aan. TROS-directeur Peter Kuipers ziet winst niet zitten vanwege de hoge kosten die daarmee gepaard gaan.


"Een finaleplaats was ons doel", aldus Kuipers aan De Telegraaf. "Aan winnen moet ik niet denken. Je weet niet wat er dan op je afkomt. En het kost wel heel veel geld. Maar als we winnen, dan gaan we er 200 procent voor."

Sietse Bakker van de Europese Omroeporganisatie EBU: "Een land is op zijn minst 10 miljoen euro kwijt." Toen landen als Azerbeidzjan en Duitsland de organisatie van het Europese Songfestival op zich mochten nemen, liepen de kosten op tot 35 miljoen euro.

17-05-2013 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip op 15 november koning?

Filip op 15 november koning?

http://oi40.tinypic.com/33ypfmf.jpg

Al een tijdje circuleren geruchten over een mogelijke troonsafstand van koning Albert II, maar volgens Le Soir Magazine zou Filip hem op 15 november opvolgen.


Nu Beatrix in Nederland troonsafstand deed ten voordele van haar zoon Willem-Alexander, is het taboe rond abdicatie weggevallen, schrijft Le Soir-hoofdredactrice Béatrice Delvaux. Albert II zou zijn troonsafstand op 20 juli aankondigen. Er zijn heel wat redenen waarom deze zomer het ideale moment is voor de koning om een stapje terug te zetten. De 79ste verjaardag van de vorst op 6 juni, de nationale feestdag op 21 juli of de - volgens de aankondigingen opvallend sober gehouden - feestelijkheden naar aanleiding van Alberts twintigste jaar op de troon op 9 augustus.

Op 15 november is het koningsdag en dus zou het in navolging van onze noorderburen vorige maand een mooie gelegenheid zijn om Filip te kronen. Dat scenario circuleert ook al een tijdje achter de schermen bij de ministers. Maar voorlopig willen ze er geen informatie over kwijt, weet Sudpresse.

Albert II koning tot na 25 mei 2014?
Het ideale moment om prins Filip op de troon te zetten blijft een struikelblok.  Vele toppolitici willen dat Albert II nog aanblijft tot na de parlementsverkiezingen van 25 mei 2014, maar dan met het risico dat de koning eerst opnieuw een lastige regeringsvorming voor de voeten krijgt. Nog eens 541 dagen in het getouw zijn, dat zou voor de dan 80-jarige Albert II een echte marteling zijn.

Premier Di Rupo, die door de vorst persoonlijk op de hoogte zou zijn gebracht, hult zich in stilzwijgen zoals het colloque singulier hem gebiedt.  In het parlement zei hij twee weken geleden nog dat een eventuele troonsafstand nog niet besproken is "in de schoot van de regering", hoewel sommige bronnen toegeven dat er wel degelijk over wordt nagedacht, schrijft De Standaard.

17-05-2013 om 01:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haarstylist Jennifer Aniston stoned tijdens knipbeurt

Haarstylist Jennifer Aniston stoned tijdens knipbeurt

http://oi43.tinypic.com/xm3knb.jpg

De haarstylist die begin jaren negentig het kapsel van Rachel in de televisiereeks 'Friends' verzon, heeft laten weten dat hij stoned was op het moment dat hij de haren knipte. Het kapsel werd enorm populair, mede dankzij de serie, want het werd door vele vrouwen overal ter wereld overgenomen.


Stylist Chris McMillan en Jennifer zijn al jarenlang vrienden. De man heeft echter tot nu gewacht om te vertellen dat hij 14 jaar clean is. Toen hij in 1994 'The Rachel' verzon, was hij dus zo high "als een vlieger".

De twee bekendheden gaven een interview aan het blad Women's Wear Daily omdat ze samen een haarverzorgingslijn, genaamd Living Proof, op de markt brengen.

14-05-2013 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin cancelt concerten om gezondheidsredenen

Aretha Franklin cancelt concerten om gezondheidsredenen

http://oi44.tinypic.com/a4x8gk.jpg

Soulkeizerin Aretha Franklin (71) heeft twee concerten afgelast om niet nader genoemde gezondheidsredenen. Op 20 mei zou ze optreden met het Chicago Symphony Orchestra, op 26 mei zou ze solo optreden in Connecticut.


Een woordvoerder van de zaal in Connecticut verklaarde kortweg dat de show was geannuleerd om "medische redenen". Volgens het symfonisch orkest van Chicago werd het concert afgelast wegens "doktersadvies voor een behandeling tussen 20 en 26 mei". Zangeres Janelle Monae vervangt Frankrlin in Chicago.

Volgende maand staan er nog drie optredens in Franklins agenda: twee in Canada en één in Michigan.

In 2010 moest Franklin ook enkele concerten annuleren. Ze werd toen geopereerd en er werd gespeculeerd dat ze kanker had, wat ze een maand later tegensprak. Ze verklaarde toen dat haar medische problemen "opgelost" waren, hoewel ze een lange herstelperiode inlaste.

14-05-2013 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart: "Ik was verslaafd aan steroïden"

Rod Stewart: "Ik was verslaafd aan steroïden"

http://oi40.tinypic.com/2z9lhqx.jpg

Rod Stewart was naar eigen zeggen verslaafd aan steroïden, ook al zorgden die ervoor dat zijn penis kromp. Stewart nam de steroïden vlak voor optredens om de pijn aan zijn stembanden te verzachten. Dat had echter enkele vervelende neveneffecten, zoals het krimpen van zijn mannelijkheid.


Stewart in een interview met muziekblad Mojo: "In de late jaren tachtig verwaarloosde ik mijn gezondheid tijdens tournees. Ik was toen verslaafd aan steroïden. In die tijd hadden we geen oormonitors en naarmate de band luider begon te spelen, zong ik mijn stem kapot. De steroïden gaan zwellingen tegen in elk orgaan, ook je piemel. Je doet dat gewoon als je koste wat het kost wil zingen".

Opgeblazen
Stewart, inmiddels 68, geeft toe dat de steroïden hem na verloop van tijd een opgeblazen uiterlijk gaven en nog ernstiger gevolgen hadden toen hij inwendige bloedingen kreeg.

Gat in maag
"Steroïden maken je dik en opgeblazen, je kan niet slapen en je raakt geïrriteerd. Ze behoren tot de vreselijkste drugs ter wereld. Op een avond, in Sheffield, dacht ik dat ik bij mijn moeder in de keuken stond. Ik was aan het hallucineren, ik bloedde inwendig. De steroïden hadden een gat in mijn maag gevreten".

De zanger, die schildklierkanker overwon, gebruikt "één keer per jaar" nog steroïden om hem door een concert te loodsen. "Als ik het moeilijk heb, gebruik ik ze nog wel eens. Ze loodsen me door de show, maar ik moet er een prijs voor betalen. Daarna kan ik een week lang niet zingen".

14-05-2013 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanbidder ramt wagen van Ilse De Meulemeester

Aanbidder ramt wagen van Ilse De Meulemeester

http://oi42.tinypic.com/dd2xvo.jpg

Ilse De Meulemeester (41) heeft af te rekenen met een geobsedeerde aanbidder. Nadat de ex-Miss België hem beleefd maar kordaat had afgewezen, ramde de man tot twee keer toe Ilses auto. "Pure agressie die een dodelijke afloop had kunnen hebben", verklaart haar broer Luc in Dag Allemaal.


De Meulemeester ontmoette de man op de luxebeurs Eccentric in Knokke, vertelt Luc De Meulemeester, die optreedt als Ilses woordvoerder.

Bewondering voor gevecht tegen kanker
"Ze was daar als ambassadrice van een juwelenmerk. Daar dook een man op die beweerde al vijftien jaar fan van haar te zijn. Hij stond erop haar een juweel cadeau te doen, als blijk van zijn bewondering voor haar geslaagde gevecht tegen kanker".

"Ilse koos een juweel uit en aanvaardde het geschenk. Ze wist echter niet dat die man geobsedeerd was door haar", stelt haar broer.

Villa verbouwen
"Twee maanden geleden bood de man zich aan als klant in de interieurzaak van Ilse. Hij wilde zijn villa laten verbouwen. Na een eerste gesprek is Ilse dan samen met een assistent de villa gaan bekijken, om er foto's en een eerste analyse te maken".

Afgepoeierd
"Langzaam werd duidelijk dat er iets niet pluis was met die man. Die verbouwing leek vrij bijkomstig, die man wilde plots meer van Ilse. Meer persoonlijk contact, haar meer zien. Ilse was daar niet mee opgezet. Omdat die man zich zo vreemd gedroeg, wilde Ilse geen contact meer met hem. We adviseerden hem z'n eigen aannemer te contacteren. Omdat hij opdringerig werd, hebben we hem ook de toegang tot de zaak ontzegd. We dachten dat we hem op een efficiënte manier hadden afgepoeierd".

Moedwillige aanrijding
"Maar twee weken geleden dook hij opnieuw op. Ilse reed de parking van de zaak uit, met haar zoontje Conrad naast haar om hem naar school te brengen, toen ze ineens werd aangereden. Door die man. Het was géén spijtig toeval, het was een moedwillige botsing. Getuigen hebben dat aan de politie bevestigd: hij reed doelbewust recht op Ilses wagen in. Hij was blijkbaar dolgedraaid of zo".

"Ilse was even versuft, maar zag nog net hoe die man achteruit reed om te verdwijnen. Ze wilde uitstappen, maar haar portier bleek vastgereden. Waardoor ze over Conrad moest kruipen om uit de wagen te raken. En net dan duikt die man wéér op, uit het niets. En wéér ramt hij Ilses auto!"

"Ze had dood kunnen zijn"
"Die dubbele aanrijding had alles van een aanslag. Ilse had dood kunnen zijn. Ilses zoontje liep een ontwrichte knie op, hij moest meteen naar de dokter. Ook Ilse werd door een dokter en kinesist behandeld. Zij had een whiplash".

"De man kreeg intussen een contactverbod opgelegd. Waarschijnlijk komt er een rechtszaak van".

14-05-2013 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concert Beyoncé in Sportpaleis afgelast

Concert Beyoncé in Sportpaleis afgelast

http://oi44.tinypic.com/2urxpwo.jpg

Beyoncé Knowles heeft haar concert in het Antwerpse Sportpaleis vanavond afgelast omwille van gezondheidsredenen. De zangeres zou volgens haar dokter oververmoeid zijn en last hebben van uitdrogingsverschijnselen. Amerikaanse media zien in de afgelasting een aanwijzing voor een zwangerschap. Of verkiest ze de rode loper in Cannes, waar ze volgens een Amerikaanse website morgen haar opwachting zou maken voor de Europese première van 'The Great Gatsby'?


Beyoncé zal vanavond dus niet optreden in het Sportpaleis. Het volgende optreden is morgen, maar het is nog niet zeker of dat wel zal doorgaan.
Volgens haar management wacht ze op de goedkeuring van haar dokter alvorens een beslissing te nemen. Dat bevestigt ook Jan Van Esbroek, manager van het Sportpaleis.

Naar Cannes?
Volgens de website The Red Carpet Fashion Awards zal Beyoncé samen met haar man Jay-Z morgen in Cannes de Europese première van 'The Great Gatsby' bijwonen. Voor de soundtrack van de film nam ze met Andre 3000 de omstreden cover op van Amy Winehouse's 'Back to Black'. Haar man Jay-Z leverde de soundtrack, hij zal zeker morgen in Cannes zijn.

Zwanger?
Al weken doen geruchten de ronde dat Beyoncé opnieuw zwanger is. Roddelsite TMZ omschrijft oververmoeidheid en uitdroging als "wat je als entertainer aan de media verklaart als je de waarheid niet wil vertellen". Beyoncé en Jay-Z hebben een dochtertje van zestien maanden, Blue Ivy Carter.

Het optreden van vanavond wordt verplaatst naar een latere datum. De tickets voor het concert blijven geldig. "Wie niet aanwezig kan zijn op de verplaatste datum kan de terugbetaling van het ticket aanvragen van zodra een nieuwe datum bekend is gemaakt", laat Sony Music Entertainment weten.

14-05-2013 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borstamputatie Angelina Jolie oogst respect en kritiek

Borstamputatie Angelina Jolie oogst respect en kritiek

http://oi43.tinypic.com/z8tbk.jpg

Na de aankondiging van actrice Angelina Jolie in de krant The New York Times dat ze haar beide borsten preventief heeft laten amputeren, stromen de reacties binnen van collega-celebrities en opiniemakers. Woorden als 'respect' en 'moedig' zijn niet van de lucht. Maar hier en daar duikt ook al wat voorzichtige kritiek op.


Op Twitter zijn er al heel wat celebrities die hun ontzag uitspreken voor de beslissing van Jolie.

14-05-2013 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady GaGa beklimt weer podium na heupoperatie

Lady GaGa beklimt weer podium na heupoperatie

http://oi39.tinypic.com/aczkn9.jpg

Lady GaGa heeft voor de eerste keer sinds haar heupoperatie eerder dit jaar weer het podium ingepalmd. Ze zou een onverwacht optreden hebben gegeven met jazzmuzikant Brian Newman in de 'Rose' bar in New York vorige donderdag. Dat meldt de website Digitalspy.


"Bedankt aan de enige echte Lady GaGa om naar het GPH Hotel te komen en om een liedje te zingen", tweette Newman. GaGa werd eerder dit jaar gedwongen om haar overige optredens van haar 'Born This Way Ball'-tournee af te zeggen omwille van een heupoperatie. Sindsdien werd de zangeres regelmatig gespot in een gouden rolstoel, die ze daarna heeft omgeruild voor een exemplaar van modeontwerper Louis Vuitton.

Ze bleef hoe dan ook werken aan haar derde studioalbum met de naam 'ARTPOP'. Jazzmuzikant Tony Bennett bevestigde onlangs dat hij plannen heeft om een volledige jazzalbum op te nemen met Lady GaGa. Hij maakte eerder met GaGa het nummer 'The Lady Is A Tramp', dat hieronder te beluisteren is.

14-05-2013 om 09:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams' mop over Britse seksschandalen valt niet in goede aarde

Robbie Williams' mop over Britse seksschandalen valt niet in goede aarde

http://oi43.tinypic.com/2cr6pn9.jpg

Zanger Robbie Williams schokte het publiek tijdens de Sony Radio Academy Awards gisteren door een mop te vertellen over de seksschandalen in de BBC. De misplaatste mop kwam hoogstwaarschijnlijk te vroeg.


De 'Angels'-hitmachine gaf een optreden in het Londense Grosvenor House. Tijdens dat optreden verwees hij naar 'Operation Yewtree', de naam die de politiekorpsen gaven aan het onderzoek naar onder andere Jimmy Savile, de Britse komiek die verschillende minderjarigen heeft misbruikt tijdens zijn lange carrière.

"Als ik rondkijk herken ik alleen de tafel met mijn naamkaartje..Eerlijk gezegd, zie ik precies de sterren uit 'Operation Yewtree'", vertelde de zanger vanop het podium. Zijn commentaar lokte een schokgolf uit. Robbie Williams reageerde prompt op de mop met "Kwam die te vroeg?"

Kritiek
Williams uitte onlangs kritiek op de Britse 'Radio 1'-presentator Nick Grimshaw, nadat bazen van de door de BBC-gerunde radiozender weigerden om Robbies hit 'Candy' uit 2012 te draaien. Het zou volgens de radiozender niet in de smaak vallen van het jonge publiek.

14-05-2013 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
13-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sven De Ridder en Geert Van Rampelberg naast Veerle Baetens in 'Cordon'

Sven De Ridder en Geert Van Rampelberg naast Veerle Baetens in 'Cordon'

http://oi40.tinypic.com/312zat0.jpg

Deze week beginnen in Antwerpen de opnames voor 'Cordon', een nieuwe fictiereeks van vtm en Eyeworks. De serie, die in 2014 op de buis komt, draait om de uitbraak van een besmettelijk virus in een doordeweekse buurt die vervolgens wordt afgesloten van de buitenwereld. In de hoofdrollen zullen naast de eerder bekendgemaakte Veerle Baetens ook Wouter Hendrickx, Sven De Ridder, Tom Dewispelaere en Geert Van Rampelberg te zien zijn.


In 'Cordon' ontdekken artsen van het Antwerpse ITG (Instituut voor Tropische Geneeskunde) een alarmerend virus bij een patiënt. De overheid besluit geen enkel risico te nemen en de hele stadswijk waar ze wonen en werken af te sluiten om het virus in te dijken. Dat heeft zo zijn impact op het leven in de wijk: buiten op straat dreigt besmetting, binnen in huizen en werkplekken borrelen oude en nieuwe conflicten op. Het motto: "wanneer mensen volledig op zichzelf zijn aangewezen, komt het allerbeste in hen naar boven... en ook het allerslechtste".

Het ITG verleent voor het eerst zijn medewerking en expertise op gebied van virussen aan een TV-dramareeks en stelt ook zijn gebouwen en infrastructuur ter beschikking. Ook de buitenopnames vinden overigens in Antwerpen plaats. De regie is in handen van Tim Mielants, die eerder al een aantal afleveringen van 'Code 37' voor zijn rekening nam, en het scenario is van Carl Joos, bekend van 'Flikken', 'Windkracht 10' en films als 'De Zaak Alzheimer' en 'The Broken Circle Breakdown'.

13-05-2013 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Selena Gomez krijgt er een broertje of zusje bij"

"Selena Gomez krijgt er een broertje of zusje bij"

http://oi41.tinypic.com/awf6f9.jpg

Selena Gomez krijgt binnenkort een broertje of een zusje, zo weet de krant Us Weekly. De zangeres stuurde gisteren een foto van zichzelf en haar moeder. Daarop is te zien hoe Selena haar hand legt op de buik van haar moeder. "Ik hoop dat alle lieve moeders een fijne dag hebben gehad", schrijft ze erbij. "Ik heb de beste moeder in de wereld", besluit Selena.

Selenas moeder Mandy en haar vader gingen uit elkaar toen de zangeres vijf jaar oud was. In 2006 hertrouwde Mandy met Brian Teefey.

13-05-2013 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Denise Richards weigert extra kinderalimentatie van Charlie Sheen"

"Denise Richards weigert extra kinderalimentatie van Charlie Sheen"

http://oi40.tinypic.com/10nyznq.jpg

Denise Richards en Charlie Sheen hebben nog steeds een goede band met elkaar na hun scheiding, want Richards zorgt voor de kinderen van Sheen met zijn derde vrouw, Brooke Mueller. Sheen bood Richards hiervoor meer alimentatiegeld, maar dat heeft ze geweigerd. Dat meldt de website RadarOnline.


De website meldt dat Sheen heeft aangeboden om zijn ex Denise Richards extra geld te geven, maar dat vond de blondine niet nodig. "Charlie is heel royaal en wil er zeker van zijn dat Denise niet in de problemen komt nu ze zorgt voor de tweeling van hem en Brooke. Voor die hulp heeft echter ze bedankt. Ze heeft genoeg geld om zelf voor hen te zorgen. Ze doet dit niet om er wat aan over te houden", aldus een bron aan de website.

De insider verklaarde ook dat Charlie al vaker heeft toegegeven dat hij spijt heeft dat hij weg is gegaan bij Richards. "Het afgelopen jaar heeft hij al vaker gezegd dat het beste wat hij ooit heeft gedaan, is trouwen en kinderen krijgen met Denise. En het domste wat hij heeft gedaan, is haar laten gaan. Zij is de enige in zijn leven die hij echt kan vertrouwen."

Afkickcentrum
Richards krijgt volgens RadarOnline al een bedrag van 55.000 dollar (ruim 42.000 euro) per maand van Charlie voor hun twee dochters Lola en Sam. De acteur geeft zijn andere ex, Mueller, hetzelfde bedrag voor de twee kids die hij met haar heeft. De twee zoontjes van Brooke verblijven sinds een tijdje bij Denise. Denise besloot ze op te vangen, nadat hun moeder voor de 20e keer werd opgenomen in een afkickcentrum.

13-05-2013 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gomez bevestigt breuk met Bieber: "Ik ben beschikbaar"

Gomez bevestigt breuk met Bieber: "Ik ben beschikbaar"

http://oi42.tinypic.com/685t3k.jpg

Justin Bieber (19) en Selena Gomez (20) hebben de term 'knipperlichtrelatie' nog maar eens een extra dimensie aangemeten. Zo is het sprookje (of moeten we zeggen nachtmerrie?) tussen de twee tieneridolen alweer voorbij. Dat heeft Gomez zelf bevestigd in een radiointerview tijdens de Boston's Kiss 108.


Gomez was te gast op de radio om promotie te voeren voor haar opkomende wereldtournee en haar nieuwe album 'Stars Dance'. Toen de DJ haar vroeg "als een jongen zou vragen om samen met hem een ijsje te gaan eten, ben je dan beschikbaar?", antwoordde Selena tot 'grote' verbazing met een korte maar krachtige: "Yep!"

"Ben je dan op elke mogelijke manier beschikbaar?", vervolgde de DJ die een beetje onder de indruk was van haar eerlijke antwoord. En er volgde een tweede "Yep" van Selena's kant. De 20-jarige brunette deed er zelfs nog een (ijs)schepje bovenop: "BTW, het zou geweldig zijn mocht iemand mij uitnodigen om een ijsje te gaan eten. Dat zou ik echt cool vinden."

De laatste split tussen Bieber en Gomez dateert van december vorig jaar. Tijdens een tripje in Mexico, waar ze samen nieuwjaar zouden vieren, zouden de twee slaande ruzie hebben gekregen. Enkele maanden later, leek het echter alweer bijgelegd. Zo bracht Gomez in april haar vriendje nog een bezoekje tijdens zijn wereldtournee in Oslo. Benieuwd hoe definitief deze breuk zal zijn...

13-05-2013 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam De Bruyn slachtoffer van 'happy slapping'

Sam De Bruyn slachtoffer van 'happy slapping'

http://oi41.tinypic.com/1rrry8.jpg

Sam De Bruyn is opnieuw het slachtoffer geworden van 'happy slapping'. De Studio Brussel-man kreeg klappen toen hij na een nachtje stappen naar huis ging in Ledeberg.

De Bruyn was net gaan draaien op enkele Chirofuiven en ging daarna nog uit in Club 69 toen onbekenden hem aanpakten. Het zou om een geval van 'happy slapping' gaan.

De Bruyn kwam er met een kleine kneuzing van af. 'Net klop gehad aan de reep. Zomaar. Happy fucking slapping. BLIJF UIT MIJN STAD, achterlijke eikels!! Chance dat 'm ni deftig kon meppen'.

Enkele jaren geleden trok De Bruyn na een soortgelijk incident weg uit Antwerpen, weet de Gazet Van Antwerpen.

13-05-2013 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft prinses Charlene een affaire met rugbyspeler?

Heeft prinses Charlene een affaire met rugbyspeler?

http://oi41.tinypic.com/33yj8nm.jpg

Sinds het jawoord van prins Albert van Monaco en Charlene doen de wildste verhalen over hun huwelijk de ronde. Nu wil het gerucht dat de prinses een affaire zou hebben met een Nieuw-Zeelandse rugbyspeler. Dat meldt althans de Spaanse krant ABC.


Prinses Charlene en Byron Kelleher kennen elkaar al langer. Reeds in april werden de 35-jarige Zuid-Afrikaanse schone en de ster van de Parijse rugbyclub Stade Français samen op een tennistoernooi in Monte Carlo gespot. Bovendien heeft de prinses Kelleher als bestuurslid toegevoegd aan haar stichting terwijl hij nochtans geen al te beste reputatie geniet. De Nieuw-Zeelander werd in het verleden immers gelinkt aan de Amerikaanse pornoster Kaylani Lei.

Verplichtingen
Toen prins Albert twee weken geleden alleen naar de inhuldiging van de Nederlandse koning Willem-Alexander afzakte, was het hek van de dam. Kwatongen suggereerden meteen dat er een haar in de boter zat tussen het koppel. Volgens officiële berichten had de prinses echter elders verplichtingen: een bruiloft van een bevriend paar in Zuid-Afrika. Maar dat huwelijk vond vier dagen na de inauguratie plaats.

Doodongelukkig
Al voor de sprookjesbruiloft kwamen verhalen naar buiten over een doodongelukkige Charlene. Zo zou de de voormalige profzwemster maar liefst drie keer hebben geprobeerd te vluchten naar haar vaderland om onder het huwelijk uit te komen.

Kinderen
Nu de blondine opnieuw in Monaco vertoeft, heeft ze gereageerd op de geruchten. De prinses benadrukt dat Albert de liefde van haar leven is en dat kinderen welkom zijn. Ze had de afgelopen maanden naar eigen zeggen een adempauze nodig om alles op een rijtje te zetten en te wennen aan haar nieuwe rol als Monegaskische prinses.

13-05-2013 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse stierf op tiende al bijna aan overdosis

"Amy Winehouse stierf op tiende al bijna aan overdosis"

http://oi40.tinypic.com/312a5ht.jpg

In het boek van Chloe Govan over Amy Winehouse staat hoe de zangeres op haar tiende een eerste keer via pillen probeerde een einde te maken aan haar leven. De beschadigde relatie met haar vader Mitch Winehouse, die Amy's moeder had laten zitten voor een andere vrouw, zou toen de reden zijn geweest voor haar wanhoopspoging.


Hoewel altijd werd gedacht dat Amy's ex-man Blake Fielder-Civil verantwoordelijk was voor haar overmatig druggebruik, wordt dit in het boek ontkracht. "Amy had veel verdriet toen haar ouders uit elkaar gingen", aldus een vriend. "Ze deed wel alsof het haar niets deed, maar voelde zich in de steek gelaten door haar vader."

Op haar tiende zou ze zelfs zo hard in de put hebben gezeten, dat ze een toevlucht zocht in drugs en pillen. Amy werd toen door een vriend op de grond aangetroffen met schuim rond haar lippen. Ze zou toen gezegd hebben dat ze in een diepe slaap wilde vallen. "Ze had een minderwaardigheidscomplex en vond zichzelf niet goed genoeg, waarom zou haar vader haar anders in de steek laten?"

Seks op kantoor
Volgens het boek zou Amy bovendien ooit een relatie hebben gehad met haar eerste baas met wie ze stoeide in de toiletten op kantoor. "Ze waren geobsedeerd door elkaar", aldus een voormalige collega. "Ze hadden zelfs eens seks op wc."

In juli 2011 overleed de zangeres toen ze amper 27 was. Chloe Govan schreef het boek 'Amy Winehouse: The Untold Story' over haar leven en tragische dood.

13-05-2013 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
12-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Laurie excuseert zich (min of meer) voor uitspraken over Belgen

Hugh Laurie excuseert zich (min of meer) voor uitspraken over Belgen

http://oi43.tinypic.com/lz14l.jpg

In de Britse talkshow 'The Graham Norton Show' heeft acteur Hugh Laurie, beter bekend als zijn personage Dr. House, zijn excuses aangeboden voor zijn eerdere uitspraken over Belgen. Hij deed dat, uiteraard, op zijn eigen komische manier.


Afgelopen week was Laurie te gast bij het praatprogramma 'Café Corsari' op één, waar hij op zijn eerdere uitspraken attent werd gemaakt. Zo vertelde hij jaren geleden dat het moeilijk moest zijn om de ondertitels van een komische serie als 'House M.D.' te verzorgen, en dat hij wel snapte waarom dat het niet zou werken in België bijvoorbeeld. "Ik weet niet waarom ik België koos. Ze zijn klein. En er zitten er geen in de zaal", aldus Laurie.

Enkele dagen na zijn optreden in 'Café Corsari' wilde het toeval dat Laurie opnieuw in 'The Graham Norton Show' te gast was, en daar dan ook het voorval aanhaalde (zie video boven vanaf 1:30). Hij excuseerde zich dan ook, min of meer, op zijn eigen gekende manier.

"Ik weet niet meer exact wat ik zei, maar het ging erover dat Belgen nogal traag van begrip zijn, denk ik," aldus Laurie. "Dus ze toonden dat fragment ... en ze juichten. Wat dan eigenlijk mijn punt aantoonde ... Nee, ik moet het nu goedmaken. België is een geweldig land, iedereen ruikt naar chocolade. Het is echt prachtig, en de Belgen zijn echt de vriendelijkste mensen."

Hieronder ook nog het originele fragment, waarin hij de Belgen al dan niet beledigde. Voor de liefhebbers: ook de Duitsers moeten eraan geloven.

12-05-2013 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate zou midden in feest voor Queen kunnen bevallen

Kate zou midden in feest voor Queen kunnen bevallen

http://oi43.tinypic.com/11rria0.jpg

De vermoedelijke bevallingsdatum van Kate Middleton is niet langer een geheim. De Daily Mail kwam te weten dat het kindje volgens de berekeningen op 13 juli zal worden geboren. Dat is midden in een vierdaags festival ter ere van Queen Elizabeth II, die 60 jaar geleden gekroond werd.


De datum is een mysterie sinds Kate in december ziek in het ziekenhuis werd opgenomen. Het paleis moest toen wel onthullen dat ze zwanger was, hoewel het nog erg vroeg was. Daardoor wist niemand buiten de kringen rond het koppel wanneer de bevalling precies verwacht werd. Een vriend van William en Kate onthulde nu dat op een feestje over 13 juli gesproken werd.

Dat betekent dat Kate zou kunnen bevallen tijdens een vierdaags festival ter ere van de Queen. Zij werd 60 jaar geleden tot koningin gekroond, nadat ze zestien maanden eerder staatshoofd geworden was na de dood van haar vader. De feestelijkheden zouden naar goede Britse traditie het jubileum van vorig jaar nog moeten overtreffen. William en Kate zullen er dus vermoedelijk niet bij zijn aangezien het feest van 11 tot 14 juli plaats heeft.

Voor de gokkers is dit slecht nieuws, aangezien al gespeculeerd werd dat de baby op dezelfde datum als prinses Diana kon worden geboren, namelijk 1 juli. De Daily Mail ging al even kijken welke bekende figuren op 13 juli geboren zijn. Naast acteur Harrison Ford zag ook de Romeinse keizer Julius Caesar op die dag het levenslicht.

12-05-2013 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan Jay-Z in de tijd reizen?

Kan Jay-Z in de tijd reizen?

http://oi39.tinypic.com/afdkic.jpg

Een foto uit 1939 doet de ronde op het internet en suggereert dat Jay-Z er een bizarre hobby op nahoudt: tijdreizen.


e foto werd in 1939 in Harlem genomen en is te zien in de collectie van de openbare bibliotheken van de stad New York. Niet alleen lijkt de man op de foto als twee druppels water op de hiphopkeizer, hij lijkt ook de coole houding van de rapper te hebben.

Eerder was John Travolta het onderwerp van een gelijkaardig 'vampierenverhaal'.

12-05-2013 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk loopt vlak voor Eurosong beenblessure op


Anouk loopt vlak voor Eurosong beenblessure op

http://oi42.tinypic.com/30kd0fc.jpg

Anouk was iets te enthousiast tijdens een partijtje bowlen. De zangeres heeft een spier in haar bovenbeen verrekt tijdens een avondje uit in Malmö, waar ze is voor haar Nederlandse deelname aan het Eurovisiesongfestival.

De Nederlandse afgevaardigde moet hierdoor vanavond de rode loper van de openingsceremonie van het evenement missen. Dat staat in een bericht op het officiële Twitter-account van de Nederlandse omroep TROS over het songfestival.

Anouk staat dinsdag in de halve finale van het liedjesfestijn. Als ze zich weet te plaatsen voor de finale, mag ze zaterdag nogmaals haar lied Birds zingen.

12-05-2013 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Everton-fans roepen de hulp van Paul McCartney in

Everton-fans roepen de hulp van Paul McCartney in

http://oi43.tinypic.com/2ymftpk.jpg

Fans van Everton hebben een petitie gestart waarin ze Paul McCartney smeken om de bouw van een nieuw stadion voor hun en zijn geliefde club uit Liverpool snel te laten plaatsvinden.


McCartney, zelfs een vurige supporter van Everton, wordt gevraagd de 135 jaar oude Premier League ploeg te kopen. Al 4.500 mensen hebben de petitie ondertekend.

McCartney zit goed in de slappe was: hij is naar verluidt zo'n 630 miljoen euro waard. Everton staat in de aanbieding voor 154 miljoen euro en heeft nood aan een nieuw stadion ter vervanging van Goodison Park.

Vorige week raakte bekend dat Everton-coach David Moyes bij Manchester United Alex Ferguson gaat opvolgen en het gerucht gaat dat Moyes sterspelers Fellaini en Baines zou meenemen.

12-05-2013 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan vliegt cel in als ze afkickkliniek verlaat

Lindsay Lohan vliegt cel in als ze afkickkliniek verlaat

http://oi40.tinypic.com/op2xzn.jpg

Indien ze voor haar opgelegde termijn van drie maanden de ontwenningskliniek Betty Ford verlaat, vliegt Lindsay Lohan de gevangenis in. Ze kreeg die maatregel opgelegd nadat ze bekende dat ze had gelogen tegen de politie dat ze niet achter het stuur van haar Porsche zat toen ze vorig jaar in juni een ongeval veroorzaakte.


Lohan is naar verluidt in alle staten en dreigt ermee de Californische afkickkliniek te verlaten omdat ze geen medicatie tegen adhd meer krijgt.

"De rechter bevoegd voor Lohans zaak is kristalhelder: indien ze haar termijn niet uitzit, wordt het gevangenisstraf", aldus een bron op RadarOnline.

De artsen in de Betty Ford kliniek schrijven zelden het adhd-medicijn Adderall voor omdat ze menen dat er genoeg alternatieve behandelingen zijn en omdat heel wat mensen het middel misbruiken om hun gewicht onder controle te houden.

Lohan heeft aan vrienden verklaard dat ze naar een andere ontwenningskliniek wil waar ze wel Adderall zou mogen slikken. "Lindsay is wanhopig nu het er naar uitziet dat ze zal aankomen nu ze geen Adderall meer kan nemen", verklaart een insider. "Jarenlang kon ze eten wat ze wou zonder te verdikken, en dat schrijft ze toe aan Adderall".

12-05-2013 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown en Rihanna vechten het uit op Twitter

Chris Brown en Rihanna vechten het uit op Twitter

http://oi44.tinypic.com/30j35gp.jpg

Chris Brown en Rihanna gebruiken Twitter om hun wederzijdse minachting voor elkaar duidelijk te maken. In meerdere tweets beschuldigen de twee supersterren elkaar onder meer van vreemdgaan tijdens hun relatie.


Rihanna reageerde op een interview waarin Chris aangaf geen serieuze relatie te willen met iemand die zo jong is. "Settelen is geen optie", twitterde de zangeres. "Niets minder dan 100% loyaliteit, eerlijkheid en respect! Liefde is niet voor kidz."

Rihanna werd onlangs gespot met haar ex JR Smith. Chris suggereert in een tweet dat Rihanna ontrouw is. "Ze is niet van mij als ze van iedereen is", schrijft de zanger die vorige week zijn verjaardag vierde met ex-vriendin Karrueche Tran. Chris en Karrueche hadden ongeveer een jaar een relatie, voordat de zanger terugging naar Rihanna.

Rihanna en Chris zetten vorige week voor de tweede keer een punt achter hun relatie.

12-05-2013 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul de Leeuw zuigt melk uit borsten tijdens uitzending

Paul de Leeuw zuigt melk uit borsten tijdens uitzending

http://oi44.tinypic.com/e8js48.jpg

Paul de Leeuw heeft in zijn programma Langs de Leeuw moedermelk gedronken. De presentator zoog het uit de borsten van een van de moeders die bij hem te gast waren.


Naar aanleiding van Moederdag besteedde De Leeuw in zijn programma aandacht aan een databank voor moedermelk. Omdat sommige moeders meer melk hebben dan hun baby's nodig hebben en andere moeders te weinig, is er een manier bedacht om op een veilige manier moedermelk te delen.

In zijn show waren negen moeders te gast die lieten zien hoe het kolven van melk in zijn werk gaat. "Hoe smaakt het nou?" vroeg De Leeuw op een gegeven moment. "Lekker zoet?"

Goed doel
Hij vroeg van welke moeder hij de melk mocht proeven. "Ik mag zeker niet aan een tiet hangen van iemand?" Eén van de moeders antwoordde: "Als je niet bijt, mag het best hoor." Waarop Paul eerst aan de rechter- en daarna aan de linkerborst zoog. Zijn commentaar: "Heel erg lekker!"

Het moment was 's middags al opgenomen. Vanmiddag liet de vrouw die De Leeuw melk gaf, via Twitter weten wat er gebeurd was: "Bwahaha ik heb Paul de Leeuw gezoogd :) #truestory".  's Avonds meldde ze dat ze "met de handen voor haar ogen" naar de uitzending zat te kijken. "Nouja het was voor een goed doel zullen we maar zeggen", aldus de vrijgevige moeder.

De eerste reacties op Twitter waren overwegend negatief. "Nou ja zeg, Paul de leeuw die melk uit de borst van iemand drinkt..", schreef Barbara Barend. "Sorry, maar beetje bizar.."

12-05-2013 om 11:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ferrari van John Lennon gaat onder de hamer

Ferrari van John Lennon gaat onder de hamer

http://oi41.tinypic.com/34o1rbl.jpg

De allereerste auto van John Lennon zal op 12 juli worden geveild tijdens het Goodwood Festival of Speed in het Britse Chichester. Dat maakte het Londense veilinghuis Bonhams zaterdag bekend. Het gaat om een blauwe Ferrari 330 GT coupe, die ongeveer 220.000 pond (260.000 euro) moet opbrengen.


Lennon, een van de Beatles, kocht de Ferrari op 24-jarige leeftijd, vlak nadat hij in 1965 zijn rijbewijs gehaald had. De auto was 3 jaar in zijn bezit.

Voor de toekomstige eigenaar liggen niet alleen de sleutels klaar, maar ook de volledige onderhoudshistorie van de auto en bijbehorende correspondentie van de zanger.

11-05-2013 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Khloé Kardashian slachtoffer van swatting

Ook Khloé Kardashian slachtoffer van swatting

http://oi42.tinypic.com/2cpvrj8.jpg

Steeds meer sterren worden het slachtoffer van swatting. Khloé Kardashian en Lamar Odom zijn de meest recente, schrijft E!Online.


Het koppel sluit aan bij een lange rij Hollywoodsterren die het slachtoffer zijn geworden van de valse noodoproepen aan de politie. Speciale politie-eenheden (zogenaamde SWAT-teams) spoedden zich naar het huis van Khloé en Lamar nadat er een noodmelding werd gemaakt. Al snel werd duidelijk dat het een neptelefoontje betrof.

Swatting begint een steeds groter probleem te worden voor de politie in Los Angeles. Eerder werden al Ashton Kutcher, Justin Bieber, Miley Cyrus, Chris Brown, Clint Eastwood, Paris Hilton, P. Diddy en Rihanna slachtoffer van het fenomeen.

De politie heeft besloten de swat-praktijken niet langer openbaar te maken om de daders zo te ontmoedigen aandacht te vragen.

11-05-2013 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Twilight'-acteur opnieuw vrijgezel

'Twilight'-acteur opnieuw vrijgezel

http://oi40.tinypic.com/331f1xl.jpg

Kellan Lutz is opnieuw vrijgezel. De 'Twilight'-acteur zette begin mei een punt achter zijn relatie met de Australische soapster Sharni Vinson, maar het nieuws werd vandaag pas bevestigd. Lutz en Vinson vormden sinds september 2011 een koppel.


De acteurs leerden elkaar tijdens de audities van 'Step Up 3D' kennen. Hoewel Vinson de rol van straatdanseres Natalie in de wacht sleepte, zag Lutz de film aan zijn neus voorbijgaan.

Kellan stak zijn liefde voor de 'Home And Away'-ster nooit onder stoelen of banken: "Ze is een heel blij persoon, het klikt heel goed tussen ons. Het is geweldig om iemand te hebben waarmee je voortdurend kan lachen. Dat is iets heel speciaals."

Lutz had van 2008 tot 2010 een knipperlichtrelatie met '90210'-actrice AnnaLynne McCord. Vinson was van 2007 tot 2008 samen met 'CSI: NY'-veteraan A. J. Buckley.

11-05-2013 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Janssens weer even burgemeester in Zone Stad

Patrick Janssens weer even burgemeester in Zone Stad

http://oi39.tinypic.com/30djgjc.jpg

De fictie die achterhaald wordt door de werkelijkheid. In de elfde aflevering van Zone Stad maandagavond speelt Patrick Janssens de rol van burgemeester van Antwerpen, een functie die hij negen jaar lang ook in het echte leven vervulde. Maar inmiddels zit Bart De Wever op de troon in de metropool.


Patrick Janssens moest eind 2012 de sjerp inderdaad, tot zijn eigen verbazing en diepe teleurstelling, aan zijn rivaal, Bart De Wever, overlaten. Maar in Zone Stad kruipt hij weer even in de huid van Antwerpse burgervader. Janssens is er "als zichzelf" aanwezig op de staatsbegrafenis van oud-gouverneur Vandermeulen.

11-05-2013 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Upton: "Ik kan er niets aan doen dat mijn borsten zo groot zijn"

Kate Upton: "Ik kan er niets aan doen dat mijn borsten zo groot zijn"

http://oi43.tinypic.com/2ep0pbm.jpg

Kate Upton is hot. Het 22-jarige model heeft het dan ook tot de cover van het juninummer van de Amerikaanse Vogue geschopt. Daarmee snoert ze meteen haar criticasters de mond als zouden haar ronde vormen te veel in het oog springen.


Vogue roemt de blondine. "Kate Upton is de Amerikaanse droomvrouw." Het topmodel praat in het modeblad ronduit over haar welvingen. "De dingen waarvoor ze me bekritiseren, kan ik niet aanpassen", aldus Upton. "Ik kan fitnessen en gezond leven maar mijn cupmaat kan ik niet veranderen. Mijn borsten zijn echt!"

"Ik hou van mijn lichaam, het is een geschenk van God", vervolgt de knappe blondine. "Ik voel me zelfzeker en hoop dat ik andere vrouwen kan inspireren."

11-05-2013 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amai, zó veel haar, krijg ik overal te horen

"Amai, zó veel haar", krijg ik overal te horen

http://oi44.tinypic.com/35mefsm.jpg

Elke Vanelderen viert overmorgen haar allereerste Moederdag met Ellie Martha. En óf ze daar trots op is: «Alle clichés kloppen: ik ben zotverliefd op mijn kleine aapje.»


«Ik kon mij wel iets voorstellen bij het moederschap, ik heb al vaak op de kinderen van mijn zussen gepast en weet wel hoeveel voedsel er in een baby gaat en hoeveel gekrijs er uit komt, maar de gevoelens die daar bijkomen, dat kon niemand mij op voorhand vertellen. Alle clichés kloppen. Het is enorm hoe dat moedergevoel je inpalmt. Ik was al verliefd van bij de geboorte, maar dat gevoel groeit nog elke dag. Ik heb het ook ontzettend getroffen met haar. Ze is zo braaf en geeft amper een kick.»

Enkel haar haar is dus uitbundig?
«(Lacht) Ja, dat is het eerste wat ik te horen krijg als ik met haar bij de bakker of de slager kom: 'Amai, zó veel haar!' Dat is zowat het enige uiterlijke dat ze voorlopig van mij heeft. Toen ze geboren was, was ze een echte Monchichi. Vandaar dat we haar vaak 'klein aapje' noemen. Maar ik vind dat wel leuk, het maakt haar speciaal en het ijs is direct gebroken als ik ergens kom.»

Hoe vallen de nachten mee? Met een man die 's nachts werkt, ben jij van dienst.
«Super. Ik moet pas om vier uur opstaan om haar tutje te geven en om acht uur is ze wakker. Ocharme die mama's van wie de kindjes de hele nacht schreeuwen. Dat moet vreselijk zijn. Je krijgt daar als koppel echt stress van. Ik prijs me heel gelukkig dat ik zo een brave heb. Zo nen bleiter, of een kindje met reflux of krampjes is gene cadeau. Al hebben we nu wel iets anders aan de hand: omdat de lucht niet in haar darmpjes blijft vastzitten, laat ze enorm veel windjes. Dat zorgt wel voor gênante momenten. En voor explosieve pampers. Ongelofelijk hoeveel kaka er uit zo een klein lijfje komt. De eerste pamper die Regi moest verversen, hingen ze allebei vol. Ik was toen net naar de winkel en kreeg telefoon: 'Rampen zijn het, rampen!', tierde hij (schatert).»

Is Regi een goede papa?
«Regi is een fantastische papa. Iedereen die hem kent, weet dat hij totaal geen ervaring heeft met kindjes. Ik hield mijn hart al vast, maar van de eerste seconde was hij ermee weg. Al heb ik hem ook niet gespaard. Ik heb Ellie Martha meteen in zijn armen geduwd. 'Hier trek uw plan.' Weet je wat ik vooral super vind? Als hij 's morgens in bed ligt, en ik onze twee kopjes tussen de deur steek, dan wil hij onmiddellijk dat zijn kleine meid bij hem komt liggen om haar te vertroetelen en met haar te spelen. Dat zijn momenten waarop je hart overloopt van plezier.»

11-05-2013 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schauvliege: Mijn beslissing is onderbouwd, procedures zijn gevolgd

Schauvliege: "Mijn beslissing is onderbouwd, procedures zijn gevolgd"

http://oi41.tinypic.com/344fa6a.jpg

Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege pareert de kritiek op haar beslissing om de Musical van Vlaanderen een projectsubsidie van 850.000 euro toe te kennen. "Deze beslissing is goed onderbouwd. Ik heb alle nodige procedures en voorschriften gevolgd", zegt ze aan persagentschap Belga.


Cultuurminister Schauvliege kreeg vandaag kritiek op de beslissing een projectsubsidie van 850.000 euro toe te kennen aan Musical van Vlaanderen. Vorig jaar was nog beslist om de musicalorganisatie geen structurele subsidies meer toe te kennen.

Projectsubsidies
Nu krijgt de organisatie toch geld uit de projectenpot voor de musical 'Assepoester, het tamelijk ware verhaal'. Daarnaast krijgt de organisatie ook nog eens 95.000 euro ondersteuning voor het project 'Musicallabo', waarin studenten een musicalstage kunnen volgen.

Zakelijke en artistieke adviezen
"Musical van Vlaanderen had vier aanvragen voor projectsubsidies ingediend. Daarvan zijn er twee afgekeurd en twee goedgekeurd. Voor de Assepoester-musical was er een positief zakelijk advies en een negatief artistiek advies. Net het omgekeerde van bij de structurele subsidieronde", legt Schauvliege uit.

Voortbestaan genre
Dat de organisatie ondanks een negatief artistiek toch subsidies krijgt, heeft volgens de CD&V-minister te maken met het eerdere positieve artistieke advies en met "het garanderen van het voortbestaan van het musicalgenre in Vlaanderen".

"Men moet soms van adviezen durven afwijken, bijvoorbeeld wanneer het voortbestaan van genres onder druk staat. Vorig jaar zei men trouwens dat ik de moed moest hebben om van adviezen af te wijken. Nu ik dat doe, krijg ik het verwijt dat ik afwijk", klinkt het.

"Geen vriendjespolitiek"
Ze weerlegt ook andere kritiek. Zo zegt oppositiepartij Groen dat de beslissing geïnspireerd is door "vriendjespolitiek". "Klopt niet", zegt Schauvliege. "Het klopt dat er in de raad van bestuur van Musical van Vlaanderen CD&V'ers zitten. Maar er zitten even goed mensen van andere partijen. Bovendien zijn de projectsubsidies van 400 organisaties uit de brede kunstensector goedgekeurd. Musical van Vlaanderen is daar maar één van".

"Door alle coalitiepartners goedgekeurd"
Ook het verwijt dat ze met "twee maten en twee gewichten" zou werken - een verwijt van coalitiepartner sp.a - klopt volgens Schauvliege niet. "Dit is trouwens een beslissing die door alle partijen in de regering, CD&V, N-VA en sp.a, is goedgekeurd".

Studio 100
Op de kritiek van Hans Bourlon, medeoprichter van Studio 100, dat de subsidies voor Musical van Vlaanderen concurrentieverstorend werken, antwoordt Schauvliege: "Studio 100 heeft geen dossier ingediend. Hadden zij een aanvraag voor projectsubsidies ingediend, waren zij even goed in aanmerking gekomen voor ondersteuning".

11-05-2013 om 10:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kris Kross-rapper begraven

Kris Kross-rapper begraven

http://oi44.tinypic.com/30w44qr.jpg

De vorige week overleden Kris Kross-rapper Chris Kelly is gisteren onder grote belangstelling begraven in Atlanta. De uitvaart vond plaats in de Jackson Memorial Baptist Church. Veel sterren waren aanwezig om de rapper de laatste eer te bewijzen. Dat meldden diverse Amerikaanse media.


Zijn Kris Kross-maatje Chris Smith vocht tegen zijn tranen toen hij de aanwezigen toesprak. 'Hij was een ware vriend. Ik wil je zeggen dat ik van je hou en dat ik je ongelofelijk ga missen. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn, al hoop ik dat ons nalatenschap in de hiphop nooit zal worden vergeten.'

Optreden
De uitvaart werd bijgewoond door een reeks beroemdheden, zoals onder andere Kris Kross-ontdekker Jermaine Dupri, r&b-zanger Keke Wyatt, rapper Da Brat en de leden van Xscape, die allen een optreden verzorgden.

Op woensdag konden fans al afscheid nemen van de rapper, die vorige week op 34-jarige leeftijd overleed. Kelly, beter bekend als Mac Daddy, werd bewusteloos aangetroffen in zijn woning in Atlanta. Volgens zijn moeder had hij een mix van cocaïne en heroïne gebruikt.

Jump
Kelly vormde samen met Chris Smith, beter bekend als Daddy Mac, Kris Kross. In 1992 hadden ze hun bekendste hit Jump. Ze waren toen 12 en 13 jaar oud.

10-05-2013 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Crimi Clowns' genomineerd voor tv-festival Monte Carlo

'Crimi Clowns' genomineerd voor tv-festival Monte Carlo

http://oi43.tinypic.com/14ah0qr.jpg

De Belgisch-Nederlandse serie 'Crimi Clowns', die werd gemaakt door Luc Wyns, is genomineerd voor twee grote prijzen op het grote televisiefestival van Monte Carlo. De serie maakt kans op prijzen in de categorie beste internationale komedie en beste Europese komedie van het jaar.


'Crimi Clowns' gaat over Wesley Tersago, een student op de Filmacademie, die besluit om de daden van de gangsterbende van zijn vader op film vast te leggen. De cast bestaat uit zowel Nederlandse en als Belgische acteurs.
De belangrijkste rollen zijn weggelegd voor de Nederlandse Johnny De Mol en de Belgische Luk Wyns en Manou Kersting.

'Crimi Clowns' werd afgelopen najaar op Belgische zender 2BE en de Nederlandse zender Veronica uitgezonden. De reeks is geproduceerd door Diamond City Films in België en Column Film in Nederland.

De nominaties worden uitgedeeld door een professionele vakjury. 
De 53e uitreiking van de televisieprijzen vindt plaats in Monaco half juni en wordt bijgewoond door prins Albert.

10-05-2013 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira: "Ik zat bijna niet in de jury van 'The Voice'"

Shakira: "Ik zat bijna niet in de jury van 'The Voice'"

http://oi43.tinypic.com/69izk2.jpg

Bijna had Shakira neen gezegd tegen het programma, want de zangeres vindt gezin belangrijker dan werk. Samen met de producent van 'The Voice' heeft ze dan toch een manier gevonden om die twee dingen in haar leven te combineren.


''Toen ik het eerste telefoontje kreeg van de makers van 'The Voice', was ik er niet zeker van dat ik het zou doen'', vertelde de Colombiaanse zangeres aan Jay Leno. ''Ik wilde liever niet dat mijn vriend op me moet wachten tot ik thuiskom. Ik heb zolang de liefde gezocht en ik ben eindelijk gelukkig. Dus ik zei vergeet het maar. Liefde is momenteel het belangrijkste in mijn leven.''

Shakira vond in overleg met de producent toch een manier om werk en privé te combineren. Nu is ze blij dat ze als jurylid en coach meedoet in de show, naast Adam Levine, Blake Shelton en Usher. Shakira vliegt heen en weer tussen Los Angeles en Barcelona, waar haar man Gerard Piqué als verdediger van FC Barcelona in de Spaanse competitie voetbalt.

In het blad Hello vertelde Shakira deze week dat ze de laatste zwangerschapskilo's nog kwijt probeert te raken. ''Ik zie er redelijk uit, maar ik heb nog wel een lange weg te gaan. Ik heb nog een paar pondjes voor de boeg'', zei ze tegen verslaggevers op een 'Voice'-feestje.

10-05-2013 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Diana's Audi gaat onder de hamer

Prinses Diana's Audi gaat onder de hamer

http://oi40.tinypic.com/4qsxs0.jpg

De Audi Quattro waarin de Britse prinses Diana achter het stuur heeft gezeten, wordt te koop aangeboden. De cabrio uit 1994 zal op 29 juni een van de topstukken zijn op een veiling in Blenheim Palace, schrijft The Telegraph.


De Audi was de familieauto waarin de prinses van Wales verschillende keren werd gefotografeerd met haar kinderen William en Harry op de achterbank. "Dit is een buitengewone kans om een stuk koninklijke geschiedenis te verwerven", zegt een woordvoerder van het veilinghuis in de krant. De richtprijs van de auto ligt tussen de 20.000 en 25.000 pond, omgerekend 23.000 tot 30.000 euro. "We hebben geen idee hoeveel de auto zal opbrengen", zegt het veilinghuis.

Interesse vooral uit Amerika
"Hoewel we tot nu toe nog niet officieel bekend hadden gemaakt dat de auto te koop is, hebben zich al geïnteresseerden van over de hele wereld gemeld. Het zijn vooral mensen uit Amerika." De auto verkeert volgens het veilinghuis in topconditie en heeft slechts 21.000 mijl op de teller, bijna 34.000 kilometer.

Tot de veiling is de auto te bewonderen in een hotel in Londen waar bezoekers een verzegeld bod op het voertuig kunnen uitbrengen. Daarna worden de biedingen aan het veilinghuis overhandigd.

10-05-2013 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groenste festival verbouwt en verkoopt eigen voedsel

'Groenste' festival verbouwt en verkoopt eigen voedsel

http://oi43.tinypic.com/35k5s42.jpg
Mister & Mississippi

Het festival 'Welcome to The Village' dat eind juli in Leeuwarden wordt gehouden, trakteert bezoekers op eten uit eigen tuin. Afgelopen weekend ging de eerste spade de grond in en komende week worden de eerste zaadjes geplant. In de moestuin worden de komende maanden groenten en kruiden gekweekt die vrijwilligers, artiesten en bezoekers tijdens het muziekfestijn zullen voeden.

Welcome to The Village wordt gehouden op recreatiegebied De Groene Ster, vlak buiten Leeuwarden. Het vindt plaats van 26 tot en met 28 juli. Een weekendticket voor het festival kost 50 euro, daarnaast worden er ook losse dagkaarten verkocht. Logeren kan op de speciale festivalcamping nabij het terrein.

Op het festival zijn optredens van ruim zestig bands en dj's te zien. Reeds bekendgemaakt zijn ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead, We Were Promised Jetpacks, Ewert and the Two Dragons, Lucky Fonz III, And So I watch You From Afar, Truckfighters, Mister & Mississippi en een dertigtal anderen.

Binnenkort maakt het festival ook nog een kunst- en literatuurprogramma  (br.hln)


10-05-2013 om 11:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
09-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Arno en Damien Rice present op Lokerse Feesten

Ook Arno en Damien Rice present op Lokerse Feesten

http://oi40.tinypic.com/5cj3h5.jpg
Damien Rice


De affiche van de Lokerse Feesten is een aantal namen rijker. Ook Damien Rice, Arno, Seasick Steve en Donavon Frankenreiter maken dit jaar hun opwachting op het stadsfestival, dat plaatsvindt van vrijdag 2 tot en met zondag 11 augustus. Zo heeft de organisatie van het festival bekendgemaakt.


Eerder zegden al onder andere Beady Eye, Deep Purple, Alice Cooper, Monster Magnet, Motörhead, Sabaton, Fear Factory en Ugly Kid Joe toe om te zullen spelen in Lokeren.

Nieuwe namen en informatie over onder andere de ticketverkoop volgen binnenkort, klonk het nog. Informatie over de 39e editie van de Lokerse Feesten vindt u intussen op de website van het festival.


09-05-2013 om 08:24 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
08-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthew Perry krijgt prijs voor strijd tegen verslaving

Matthew Perry krijgt prijs voor strijd tegen verslaving

http://oi43.tinypic.com/5u4e1l.jpg

Matthew Perry werd gisteren verrast met een bijzondere prijs. De acteur kreeg een Champion of Recovery Award uitgereikt in het Witte Huis. Dat weet The Hollywood Reporter.


Matthew kreeg de award onder meer voor de manier waarop hij omgaat met het overwinnen van zijn verslaving. Daarover heeft hij veel gesproken en volgens de organisatie is de acteur een voorbeeld voor veel andere verslaafden.

"Hij heeft een stem gegeven aan de miljoenen Amerikanen die aan het herstellen zijn van een verslaving." De Friends-acteur vertelt dat het krijgen van de award 'surealistisch' is. "In mijn donkerste dagen had ik nooit kunnen bedenken dat ik een award zou krijgen in het Witte Huis." Perry vindt dat hij veel geluk heeft gehad. "Als ik gearresteerd was, dan had ik nu in de gevangenis gezeten met een tatoeage in mijn gezicht. Ik ben heel blij dat dit nooit is gebeurd."

De Friends-acteur was jarenlang verslaafd aan pijnstillers en alcohol. Na twee keer opgenomen te zijn in een kliniek, vertelt hij nu vaak op bijeenkomsten en congressen over zijn ervaringen.

08-05-2013 om 11:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna's compliment voor Nicole Richie: "Je maakt mij kotsmisselijk"

Rihanna's compliment voor Nicole Richie: "Je maakt mij kotsmisselijk"

http://oi42.tinypic.com/rwqxkj.jpg

Gewoon zeggen dat ze iemands outfit en look mooi vindt, dat is niet aan Rihanna besteed. Zij vermomt haar complimentjes liever als een belediging, zo blijkt uit een Twitterbericht naar Nicole Richie. "Van deze bitch moet ik kotsen", schreef ze bij een foto van de realityster op het Met Gala van gisterenavond.


Hoewel veel websites uit het bericht besluiten dat Rihanna Nicole Richie haat, is de opmerking volgens TMZ zeker als een compliment bedoeld.

Rihanna zou grote fan zijn van Nicole's outfit en de jurk 'sick' (cool, geweldig) vinden. Aangezien de tweet gevolgd wordt door #bestdressed, lijkt dat inderdaad de juiste verklaring te zijn.

Nicole heeft zelf nog niet gereageerd op het bericht, dus het is nog onduidelijk hoe de realityster het 'compliment' heeft opgevat.

07-05-2013 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CIA haalde folterscènes uit Bin Laden-film

CIA haalde folterscènes uit Bin Laden-film

http://oi44.tinypic.com/15jdyf.jpg

De Amerikaanse inlichtingendienst CIA heeft ingegrepen in het script van 'Zero Dark Thirty' (2012), de film waarin de zoektocht naar en dodelijke raid op al-Qaïda-boegbeeld Osama Bin Laden uit de doeken wordt gedaan. 'The Agency' maakte om zijn reputatie te beschermen bezwaar tegen twee folterscènes die daarin zouden voorkomen. Dat blijkt uit een geheime memo die openbaar werd gemaakt.


Het was de Amerikaanse site Gawker die de CIA-inmenging wereldkundig maakte. De site diende een aanvraag in rond vrijheid van informatie om geheime documenten over 'Zero Dark Thirty' te mogen inkijken. Daaruit blijkt dat regisseur Kathryn Bigelow en schrijver Mark Boal contact hadden met de CIA over de manier waarop de inlichtingendienst zou worden neergezet.

Het doel van die gesprekken was tot 'een gepaste portrettering van de CIA en de operatie tegen Bin Laden te komen', leert de memo die Gawker opdiepte. En daarom vroegen de CIA-mensen aan Boal om twee folterscènes uit de film aan te passen.

Kijken mag, aankomen niet
Zo moest onder meer het begin van de film worden herschreven. Oorspronkelijk zou hoofdpersonage Maya daarin een gevangene aan agressieve ondervragingstechnieken onderwerpen. In de versie die uiteindelijk het scherm haalde, kijkt Maya toe hoe de ondervraagde waterboarding ondergaat en tijdens de ondervraging in een kleine kooi wordt geduwd. "Aanwezigen die geen vragen stellen, nemen niet deel aan speciale technieken", hadden gesprekspartners van de CIA meegedeeld.

De dienst verzette zich ook tegen een scène waarin een man tijdens een ondervraging bedreigd werd met honden "want zulke tactieken gebruiken we niet." Boal verklaarde zich daarop akkoord om het stuk met de honden te schrappen.

Drank en kalasjnikovs
De CIA had ook een probleem met een aantal andere scènes. Zoals die waarin CIA-medewerkers flink aan de boemel gaan en een AK47-aanvalswapen afvuren. Want drinken in de nabijheid van vuurwapens, dat doen CIA-agenten natuurlijk niet. Ook op die vraag gaf de schrijver toe.

Toch moesten de jongens van de geheime dienst ook wel 's inbinden. Zo weigerde de filmploeg om een scène in de prullenbak te gooien waarin Maya over de schouder van de ondervragers meekijkt naar de hardhandige aanpak van een gedetineerde. "Aan sommige aanvragen om de identiteit van deelnemers of bepaalde manieren van werken geheim te houden hebben we gevolg gegeven", zegt Boal. "Maar zoals bij elk artistiek werk lag de eindbeslissing over de inhoud bij de makers."

07-05-2013 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloofde Pharrell Williams struikelt en laat borst zien

Verloofde Pharrell Williams struikelt en laat borst zien

http://oi40.tinypic.com/35cprvp.jpg

Voor de verloofde van Pharrell Williams eindigde haar avondje uit naar het Met Gala gisteravond waarschijnlijk heel anders dan ze van tevoren had gehoopt. Op weg naar de auto struikelde Helen Lasichanh door haar hoge hakken. Een toegesnelde beveiliger wilde haar helpen, maar trok daarbij per ongeluk aan haar blouse waardoor haar blote borst is vereeuwigd.


Op de website van The Sun zijn foto's van de ongelukkige handeling te zien. Op de eerste foto is te zien hoe Helen door haar enkel gaat. Vervolgens grijpt Pharrell zijn verloofde vast en daarbij helpt de beveiliger die haar precies bij haar borst pakt. Daarna wordt het nog erger: haar hele borst is namelijk voor alle fotografen te zien.

07-05-2013 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens gaat spelprogramma presenteren

Nathalie Meskens gaat spelprogramma presenteren

http://oi43.tinypic.com/2wefdrk.jpg

Nathalie Meskens gaat voor het eerst in haar carrière zelf een programma presenteren. 'La Meskens' wordt de gastvrouw van 'Reclame AUB', een nieuw spelprogramma op VTM. Daarmee nemen de zender en de actrice zelf een risico. "Ik ben geen klassieke presentatrice", beseft Meskens. "Maar misschien is dat net eens leuk."

In 'Reclame AUB' gaan drie teams, elk met een bekende en een onbekende kandidaat, tegen elkaar spelen. Rode draad is reclame, in alle vormen en voor elk medium. "Het wordt een vrolijk spelprogramma waarbij elke vraag reclamegericht is. Ook voor mij wordt het heel spannend, want ik heb nog nooit gepresenteerd."

07-05-2013 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Horrorfoto' autopsierapport onthult Jacksons geheimen

'Horrorfoto' autopsierapport onthult Jacksons geheimen

http://oi40.tinypic.com/116ufyr.jpg

Littekens, puncties, tattoos en witte vlekken. Dat is wat de juryleden in het Michael Jackson-proces zagen, toen ze geconfronteerd werden met een foto van het naakte lichaam van de overleden King of Pop. Een 'horrorfoto' concluderen sommige media. Details uit het autopsierapport onthullen geheimen over de lichamelijke gesteldheid van Jackson.


Het lichaam op de foto zou in de verste verte niet meer doen denken aan de wereldster die in 1964 doorbrak met zijn oudere broers. Uit details van het autopsierapport blijkt onder andere dat Michael zijn lippen roze en zijn wenkbrauwen en haargrens zwart liet tatoeëren, zo meldt de New York Post. De pruiken die hij droeg zouden door de getatoeëerde haargrens minder snel opvallen. Ook had hij grote littekens achter zijn oren, wat zou duiden op minimaal een facelift.

Geen van de familieleden van Jackson waren gisteren aanwezig bij de zitting. De moeder van Michael was door advocaten geadviseerd weg te blijven vanwege de expliciete foto's en details.

Vitiligo
Dokter Christopher Rogers die het autopsierapport opstelde, vertelde dat Michael Jackson vitiligo had. Door deze huidziekte verdwijnt het pigment en ontstaan er witte vlekken.

In 1980 lag Jackson onder vuur omdat hij steeds blanker werd en hij er ook met cosmetische ingrepen steeds 'blanker' uit probeerde te zien. Jackson heeft altijd volgehouden vitiligo te hebben, wat Rogers bevestigde. De advocaat van de Jacksons zorgde er met nadruk voor dat de jury die informatie meekreeg, zo meldt CNN.

Volgens Rogers waren er verder geen anatomische aanwijzingen dat Michael Jackson vroegtijdig zou kunnen overlijden. Als hij geen Propofol had toegediend gekregen, was het waarschijnlijk dat hij in zijn conditie nog langer had geleefd. Tot slot concludeerde de expert geen tekenen van straatdrugs te hebben gevonden, zoals sporen van naalden of ziektes.

Proces
De familie van Michael Jackson acht concertorganisator AEG Live verantwoordelijk voor de dood van de King of Pop omdat het bedrijf een dokter had ingehuurd voor de zanger. Deze dokter, Conrad Murray, zou onder druk gezet zijn om Jackson klaar te stomen voor een lucratieve concertreeks, ondanks zijn wankele gezondheidstoestand.

Murray werd in 2011 veroordeeld tot vier jaar cel voor de dood van de popster. Hij had Michael Jackson het narcosemiddel Propofol, dat wordt gebruikt in de chirurgie, toegediend om in slaap te vallen. Hij vertelde onlangs via een telefoonverbinding met een Amerikaanse talkshow dat hij onschuldig is.

Michael Jackson stierf in 2009 op 50-jarige leeftijd aan een hartaanval die veroorzaakt werd door de bewuste medicatie.

Naar verwachting zal het proces nog enkele maanden duren.

07-05-2013 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anna Kournikova en Enrique Iglesias trouwen volgende week

Anna Kournikova en Enrique Iglesias trouwen volgende week


http://oi39.tinypic.com/2zyl9g4.jpg


Ex-tennisster Anna Kournikova (32) heeft maar liefst twaalf jaar moeten wachten tot verloofde Enrique Iglesias (38) klaar was om te trouwen. Maar nu zou het eindelijk zover zijn.

"Volgende week gaat het gebeuren", vertelde een bron aan The Sun. "Anna zaagt al jaren om te trouwen, maar Enrique stribbelde tegen omdat hij zich niet wilde settelen."

Tot nu dus. want want volgende week zullen ze trouwen in hun woonplaats Miami. Sterren als Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton, Jennifer Lopez, Eva Longoria en David en Victoria Beckham staan op de gastenlijst. Het zou gaan om een "extravagante ceremonie".

In 2011 deden er al geruchten de ronde dat de twee in het geheim getrouwd waren, nadat Enrique Anna als zijn vrouw voorstelde aan enkele fans. "Maar dat zouden ze nooit doen, aangezien ze een groots huwelijk willen, samen met al hun celebvrienden", klinkt het bij de bron.

Toch is het wachten nog niet voorbij voor Anna. Enrique, die morgen 38 jaar wordt, zou namelijk geen kinderen willen tot hij minstens 40 is... (br.hln)


07-05-2013 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevestigd: Chris Brown en Rihanna weer uit elkaar

Bevestigd: Chris Brown en Rihanna weer uit elkaar

http://oi42.tinypic.com/20qclfn.jpg

Ook bij hun zoveelste poging is het niks geworden tussen Chris Brown en Rihanna. Chris onthulde bij een Australisch radiostation dat het koppel al een tijdje uit elkaar is.


Het nieuws komt niet echt als een verrassing, aangezien Chris zaterdag zijn 24ste verjaardag niet vierde met Rihanna, maar wel met zijn ex-vriendin Karrueche Tran. Chris en Karrueche hadden ongeveer een jaar een relatie, voordat de zanger terugging naar Rihanna.

Chris liet wel weten dat hij altijd van Rihanna zal blijven houden. "Maar ik wil nu geen relatie met iemand die zo jong is", vertelde hij aan de Australische dj's. "Ik moet de beste Chris Brown zijn die ik kan zijn." Bovendien wil hij zoveel mogelijk meisjes leren kennen.

De zanger is duidelijk ook niet van plan om de breuk aan zijn hart te laten komen. "Ik heb drie verjaardagsfeestjes gepland, één in L.A., één in Vegas en één in New York, dus ik ga gewoon plezier maken, met fans en alle mensen in de club." Benieuwd wat Rihanna daarvan vindt...

07-05-2013 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
06-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles opnieuw aan de slag in dorpsbakkerij

Harry Styles opnieuw aan de slag in dorpsbakkerij

http://oi41.tinypic.com/6zy07o.jpg

Harry Styles mag dan wel flink zijn boterham verdienen als lid van de wereldberoemde boysband One Direction, voor één keer keerde hij nog eens terug naar de bakkerij waar hij vroeger weekendwerk deed. Voor de opnames van de documentaire 'This is Us' kroop de 19-jarige krullenbol als een echte bakkerszoon achter de toonbank.


"Het was erg grappig. Er waren overal veiligheidsagenten en chauffeurs. Harry deed alsof hij nog altijd een bakkersjongen was. Daarnaast poseerde hij ook voor zijn fans. Hij was geweldig", aldus een bron aan The Mirror.

Meisjesmagneet
"Harry was de meest beleefde werknemer die we ooit hebben gehad. Hij was ook een harde werker", aldus de voormalige baas Simon Wakefield. En blijkbaar was de zanger ook toen al een echte meisjesmagneet: "Toen Harry hier werkte, kwamen er plots verdacht veel meisjes langs. Soms stormden ze zelfs met 12 tegelijk naar binnen."

Op zijn veertiende deed Harry weekendwerk in de W Mandeville bakkerij. Terwijl hij intussen miljoenen op zijn bankrekening heeft staan, moest hij zich toen tevreden stellen met een povere 6 pond per uur (ongeveer 7,10 euro). Foto's van een 'werkende' Harry Styles kan je via deze link bekijken.

06-05-2013 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Michael Jackson wilde playbacken in Londen"

"Michael Jackson wilde playbacken in Londen"

http://oi44.tinypic.com/332mmg4.jpg

De voormalige King of Pop was niet in staat om tegelijkertijd te zingen en te dansen in zijn comebackshows en wilde daarom playbacken. Dat blijkt uit documenten in handen van The Sun.


Uit e-mails tussen de bazen van concertorganisator AEG blijkt dat Michael Jackson niet van plan was om te zingen tijdens zijn concerten in de Londense O2 Arena. In plaats daarvan wilde de King of Pop playbacken op oude opnames van hem. Die vertrouwelijke e-mails gebruikt de Jackson-familie nu in de rechtszaak tegen AEG. Volgens de familie was Michael onder druk gezet en zou dat zijn dood in 2009 hebben veroorzaakt.

De rechtszaak die de familie van Michael Jackson heeft aangespannen tegen de concertpromotor is vorige maand begonnen. De nabestaanden beschuldigen AEG Live van nalatigheid, omdat de organisatie onvoldoende toezicht zou hebben gehouden op de handel en wandel van dokter Conrad Murray. De dokter is veroordeeld voor de dood van de popster.

06-05-2013 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Usher valt af voor filmrol van bokser in 'Hands of Stone'

Usher valt af voor filmrol van bokser in 'Hands of Stone'

http://oi39.tinypic.com/2zq4tx4.jpg

Usher zal deze zomer behoorlijk op zijn lijn moeten passen. De R&B-zanger zal namelijk te zien zijn in een film over het leven van de bokser Roberto Duran. Voor de productie kruipt hij in de huid van één van Durans concurrenten, Sugar Ray Leonard. En daarvoor moet hij ongeveer 9 kilo afvallen. Dat vertelt hij aan Billboard.com.


De R&B-zanger zegt veel bewondering te hebben voor de bokser. "Hij was een hele beweeglijke man in de boksring. Ik denk dat mijn danskunsten mij wel zullen helpen om zijn bewegingen aan te leren", aldus Usher. "Ik ben al aan het trainen in de ring om me er vertrouwd te voelen. Ik ben nu vooral aan het sparren - oefenen met een tegenstander in de ring - en ik probeer te begrijpen hoe ik moet bewegen in de ring."

"Ik wil graag net zo gepassioneerd en toegewijd zijn in het voorbereiden van de rol als dat hij was iedere keer als hij de ring instapte." De zanger heeft veel zin in de rol. "Ik ben klaar voor de uitdaging en ik kijk ernaar uit."

De film heet 'Hands of Stone'. De filmopnames beginnen in oktober. Ook Robert De Niro vertolkt een rol in de productie.

06-05-2013 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez schrikt door geweerschoten tijdens interview

Jennifer Lopez schrikt door geweerschoten tijdens interview

http://oi39.tinypic.com/2ii7fo5.jpg

Latinazangeres Jennifer Lopez is gisterenavond behoorlijk geschrokken tijdens de opnames van haar nieuwe videoclip in Florida. Op het moment dat ze even pauze nam en een interview gaf aan Entertainment Tonight waren er ineens geweerschoten in de buurt.


Tijdens het interview werd de zangeres plots verrast door geweerschoten. Hierop nam de security van de zangeres haar mee naar een auto. Ook haar liefde Casper Smart was bij het incident aanwezig, meldt E! Online.

Interviewer Rob Marciano, die Lopez op het moment een paar vragen stelde, meldde even later via Twitter wat er was gebeurd. "Brekend nieuws: schoten bij Fort Lauerdale Beach, tijdens mijn interview met Jennifer Lopez. Ik maak geen grapje. Haar security nam haar onmiddellijk mee."

"Ik kan de politie en ambulances horen. Ze staan 400 meter verderop in de straat. De politie heeft bevestigd dat er is geschoten. Niemand van ons is geraakt", tweette de man vervolgens.

06-05-2013 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lindsay Lohan wil ander afkickcentrum"

"Lindsay Lohan wil ander afkickcentrum"

http://oi42.tinypic.com/9jmaf9.jpg

Lindsay Lohan heeft nu al genoeg van het 'Betty Ford'-centrum waar ze zich vorige donderdag liet opnemen om er van drugs- en alcohol te ontwennen. "Ze klaagt tegen iedereen om haar heen dat het niet een goede plek is voor haar", aldus een bron.


"Lindsay wil liever naar een afkickcentrum in Hawaii, Antigua of naar Lukens Insitute in Florida", vervolgt de bron aan de website RadarOnline. De actrice zou haar advocaat zelfs al de opdracht hebben gegeven om bij de rechter na te gaan of het mogelijk is dat ze van centrum wisselt. Lindsay liet zich vorige donderdag op het nippertje opnemen in het 'Betty Ford'-centrum. Eigenlijk moest ze zich melden in 'Seafield' in New York, maar dat wilde ze niet.

Vervolgens kreeg ze de opdracht om zich dan te melden in het centrum 'Morningside Recovery' in Newport Beach. Ook daar had LiLo geen zin in. Ze verbleef er maar twee minuten en besloot uiteindelijk om naar het 'Betty Ford'-centrum te rijden.

Het is niet de eerste keer dat de actrice in de kliniek is opgenomen. In 2010 zat ze er ook al. Nu moet ze 90 dagen in een afkickcentrum verblijven.

06-05-2013 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lil Wayne is verloofd

Lil Wayne is verloofd

http://oi41.tinypic.com/1zxqx75.jpg

Lil Wayne heeft per ongeluk onthult dat hij is verloofd met zijn liefje Dhea Sodano. OK! Magazine meldt dat de rapper zich versprak in de nieuwe MTV-serie 'The Show with Vinny'.


Lil Wayne werd in de Amerikaanse televisieshow gevraagd of hij van Italiaans eten houdt. Hij antwoordde erop met: "Mijn verloofde is Italiaanse".

Het lijkt er dus op dat Lil Wayne zijn Dhea Sodano ten huwelijk heeft gevraagd.

Volgens de website van MTV music had Wayne vorig jaar op Valentijn zijn fans al op het verkeerde spoor gebracht. "Ze zei ja!", tweette hij. Fans gingen er toen van uit dat de rapper zich had verloofd en gingen uit hun dak. Maar vlak daarna bleek dat niet te kloppen. "Ohhhhhhh nu begrijp ik waarom! Ik bedoelde met 'ze zei ja' dat ze is mijn valentijn wordt!!!"

06-05-2013 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber laat weer fans urenlang wachten

Justin Bieber laat weer fans urenlang wachten

http://oi44.tinypic.com/5n54lu.jpg

Justin Bieber is er gisterenavond weer niet in geslaagd om op tijd te beginnen met zijn concert. Het tieneridool liet zijn fans in Dubai twee uur wachten voor hij opkwam en met de show begon.


Volgens Digital Spy waren de jonge fans en hun ouders boos op de artiest. In Dubai moeten kinderen op zondag naar school dus het uitlopen van het concert viel niet zo in de smaak bij de aanwezige ouders. Sommige kinderen waren pas rond kwart voor een thuis.

Volgens RadarOnline hield hij tijdens zijn show in Dubai wel rekening met de islamitische cultuur in Dubai en sloeg hij daarom een liedje over. Dan trekt de Canadese popster normaal een meisje uit het publiek om mee te firten tijdens het zingen van zijn hit 'One Less Lonely Girl'.

Maar om problemen met het aanraken van islamitische vrouwen te voorkomen, besloot Justin dit deel van de show over te slaan. ''Hij wilde niemand beledigen en toonde respect voor zijn publiek'', zegt een bron van RadarOnline. In Dubai begon het publiek na een tijdje 'Boe' te roepen toen de organisatie de mensen urenlang aan het lijntje hield door te zeggen dat Bieber "onderweg" was. Vanavond is er weer een show geprogrammeerd in de Golfstaat. Hopelijk begint de zanger dan wel op tijd.

06-05-2013 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Liam van One Direction is weer vrijgezel"

"Liam van One Direction is weer vrijgezel"

http://oi43.tinypic.com/4js7m9.jpg

Goed nieuws voor de single fans van Liam Payne van One Direction. Zijn vriendin Danielle Peazer en hij zouden na een lange relatie uit elkaar zijn. Volgens Digitalspy zouden de twee het besluit gezamenlijk hebben genomen. Het paar leerde elkaar in 2010 kennen bij de opnames van X Factor. De reden van de breuk zou het drukke werkschema van Liam zijn.

Een bron zegt: "Ze hebben de afgelopen maanden toch geprobeerd om er nog wat van te maken, maar het is ze niet gelukt om er samen uit te komen. Vorige maand hebben ze een serieus gesprek gehad. Ze zien elkaar in de praktijk nauwelijks." In eerste instantie gingen de twee vorig jaar september al uit elkaar. Maar vlak voor de kerst kwamen ze weer samen. In maart kochten de twee samen een troetelhondje. Wie voor het dier mag zorgen nu de twee uit elkaar zijn, is niet bekend.

06-05-2013 om 02:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Keira Knightley recycleerde wit kleedje als trouwjurk"

"Keira Knightley recycleerde wit kleedje als trouwjurk"

http://oi43.tinypic.com/4q3gya.jpg

Keira Knightley trouwde dit weekend met haar grote liefde zanger James Righton in Frankrijk. Tijdens de intieme huwelijksceremonie droeg ze een witte korte trouwjurk, maar volgens Look Magazine was ze daar al eerder mee te zien. Zo lijkt het witte jurkje heel erg op eentje ze in 2008 voor een feestje droeg.


De jurk heeft een strak bovenlijfje en een rok van tuile. Een van de medewerkers van het Engelse blad herkende de jurk. "Het lijkt heel erg op de japon van Rodarte die ze droeg tijdens een feestje voor de Bafta-awards. Maar ze draagt het nu wel heel anders. Namelijk met een kort jasje van Chanel, blote benen en ballerina's. Maar het lijkt wel echt dezelfde jurk."

Op de website van Daily Mail zijn de twee jurken naast elkaar te zien op foto's, waarop de gelijkenis tussen de twee nog duidelijker is.

06-05-2013 om 02:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Beatrix kon emoties amper de baas"

"Beatrix kon emoties amper de baas"

http://oi44.tinypic.com/117hf8z.jpg

Prinses Beatrix was blij dat ze de inhuldigingstoespraak van haar zoon Willem-Alexander van tevoren had kunnen lezen. 'Anders zou ze moeite hebben gehad om haar emoties onder controle te houden.' Dat vertelde vanavond Geertrui Windels, echtgenote van EU-president Herman Van Rompuy, in het VTM programma Royalty.


Windels behoorde met haar man tot de belangrijke gasten bij de plechtigheid in Amsterdam en bij het voorafgaande diner in het Rijksmuseum. "Ik kreeg kippenvel toen ze binnenkwamen, het was muisstil en ze liepen zo statig. En dan die speech van Willem met de warme woorden voor z'n moeder. Dat grijpt elke moeder aan. Ook voor een koningin zijn haar kinderen het belangrijkste", meende Windels, die in het programma uitgebreid terugblikte op de festiviteiten.

Ze had prinses Beatrix achteraf aangesproken over de toespraak van Willem-Alexander. "Ze zei dat het goed was dat ze de tekst op voorhand had gelezen", aldus Windels die zelf ook stiekem foto's had gemaakt in de Nieuwe Kerk. "Als mijn handtas groot genoeg is neem ik steeds mijn fototoestel mee. Maar het mag nooit opzichtig zijn. Ik doe het discreet", zo bekende ze.

Tijdens de Koningsvaart op het IJ had de echtgenote van Van Rompuy ook gesproken met het Belgische kroonprinselijk paar Filip en Mathilde. Die waren onder de indruk geweest van de feestelijkheden. "Filip en Mathilde zeiden dat ze hoopten dat dit bij ons ook zou kunnen, die warme hartelijkheid, maar ja..."

06-05-2013 om 02:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry verklapt geslacht van baby Kate en William

Prins Harry verklapt geslacht van baby Kate en William

http://oi40.tinypic.com/1syrsw.jpg

Prins Harry heeft het geslacht van de baby van prins William en Kate verklapt. Hij kon het geheim niet meer voor zich houden en vertelde zijn beste vrienden dat hij oom wordt van een jongetje, meldt de Britse zondagskrant The Mirror.


Zelf hebben de aanstaande ouders nog niets losgelaten over het geslacht van hun kindje dat ze medio juli verwachten. Harry kan het geheim echter niet langer bewaren. ''Harry heeft iedereen verteld dat William en Kate een jongetje verwachten. Hij vindt het geweldig dat hij een neefje krijgt'', vertelt een bron aan Mirror. ''Hij zegt dat de hele familie in de wolken is. Kate wilde blijkbaar graag een jongetje."

Blauwe spulletjes
"Ze denken al na over namen, maar daarover ze willen niets verklappen, ook niet tegenover Harry. Maar intimi weten dat het een jongetje wordt. Zij zijn druk bezig met het kopen van blauwe babycadeautjes", gaat de insider verder.

Eerdere versprekingen
In maart zou de hertogin van Cambridge zich hebben versproken in het openbaar. Toen ze een teddybeer in ontvangst nam, zou ze per ongeluk hebben gezegd: dank u, die bewaar ik voor mijn d..., voor mijn baby.'' Ze slikte haar woorden in, maar omstanders dachten te weten dat ze 'dochter' wilde zeggen. Enkele dagen later echter kocht ze een wandelwagen in de kleur lichtblauw, wat de speculaties opnieuw deed oplaaien.

06-05-2013 om 01:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Baby van Kim K. verschijnt misschien wel in tv-show"

"Baby van Kim K. verschijnt misschien wel in tv-show"

http://oi40.tinypic.com/2zjjomr.jpg

De baby van Kim Kardashian en Kanye West zal mogelijk toch te zien zijn in haar realityprogramma. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten waarin ze zei er met geen haar op haar hoofd aan te denken.


Volgens RadarOnline is de zeven maanden zwangere Kardashian van mening veranderd, ook al denkt de toekomstige vader West er heel anders over. In een eerder interview werd gevraagd of de baby te zien zou zijn in de tv-show, en toen wist Kardashian niet hoe snel ze dat moest ontkennen. Ook al zei haar zus Khloe meteen: "Je moet nooit nooit zeggen".

Kim leek toen te suggereren dat haar vriend ertegen is. Kanye zelf wil ook niet veelvuldig te zien zijn in het programma. Hij denkt dat het slecht is voor zijn imago.

06-05-2013 om 01:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur wil met DNA-test bewijzen dat hij vader is van Michael Jacksons kinderen

Acteur wil met DNA-test bewijzen dat hij vader is van Michael Jacksons kinderen

http://oi41.tinypic.com/34fbgjr.jpg

De voormalige Britse kindacteur Mark Lester claimde enkele jaren geleden al de vader te zijn van de kinderen van Michael Jackson en hij is bereid een DNA-test te ondergaan om het bewijs te leveren.


Sinds begrafenis van Michael Jackson heeft Lester geen contact meer gehad met Prince Michael (16), Paris (15) en Blanket (11). Wel had hij een boodschap voor de kinderen: "Ik ben hier. Kom en bezoek Engeland, we zullen voor jullie zorgen." Lester kreeg begin jaren 90 de vraag van Michael om sperma te doneren. "Je hebt toch geen vruchtbaarheidsproblemen?", zou de popster langs de telefoon gezegd hebben. "Een jaar later vroeg hij me plots of ik sperma wou doneren en ik ging akkoord."

"Michael stuurde me naar een kliniek in Londen, het was wel een beetje vreemd", zegt Lester. "Ik ben een paar keer geweest om te doneren, maar we hebben het er nooit meer over gehad. Het was een raar verzoek, maar ik heb er niet meer bij stil gestaan toen Michael nog leefde. Het was niet mijn bedoeling om iets terug te krijgen."

Kindsterren
Lester zou Michael leren kennen hebben na een concert van de Jackson Five in Londen. Aangezien ze allebei kindsterren waren, schoten ze meteen goed op. "Michael had veel veiligheidsmensen rond zich, maar de mensen die hem echt kenden, waren beperkt. Ik was één van de gelukkigen." Jackson heeft Lester zelfs tot peetvader van zijn kinderen benoemd. De vier kinderen uit Lesters eigen gezin brachten de vakanties en weekends vaak in het gezelschap van de Jacksons door.

Wat er precies met zijn sperma gebeurd is, heeft Lester vreemd genoeg nooit in vraag gesteld. Hij twijfelde zelfs nooit aan het vaderschap van Michael tot na zijn dood. "Ik zag de overeenkomsten tussen zijn kinderen en die van mij", zegt hij. "Mijn dochter Olivia lijkt op Paris. Mensen hebben ook overeenkomsten gezien tussen Prince en mezelf op jongere leeftijd." Lester legde zijn veronderstelling aan de familie Jackson voor, maar zij verbraken alle contact met hem. Zelf is hij nog steeds bereid een DNA-test af te leggen.

Een vriend van de Jacksons, Uri Geller, denkt dat Lester wel eens gelijk zou kunnen hebben. "Ik kan niet twijfelen aan zijn verhaal, want ik herinner me dat Michael jaren geleden eens zei dat hij Mark wou vragen om hem te helpen vader te worden." Lester is niet van plan de familie onder druk te zetten. Hij wil enkel een DNA-test als de kinderen er zelf mee akkoord gaan.

06-05-2013 om 01:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Pink biedt fans excuses aan

Pink biedt fans excuses aan


http://oi44.tinypic.com/14d3beh.jpg


Pink heeft haar excuses aangeboden aan haar fans voor het feit dat ze haar show in Birmingham moest annuleren. Het concert was al eerder uitgesteld.

Pink zou aanvankelijk op 22 april optreden in de LG Arena, maar moest die noodgedwongen afzeggen wegens een oor- en luchtweginfectie. Onlangs gaf ze vier shows in Londen en ook in andere Europese steden kwam ze langs om haar laatste album The Truth About Love te promoten. De show in Birmingham zou ze vrijdag inhalen, maar die ging niet door.

Pink schreef dit weekend een open brief op haar website in een reactie op kritiek van haar fans die haar haatmailtjes stuurden. Ze biedt op haar website haar excuses aan voor het ongemak en schrijft dat het "hartverscheurend" was om fans te zien wachten voor de concertzaal. "Het feit dat ik niet het voordeel van de twijfel krijg van jullie, stemt me bedroefd. Helaas is er geen mogelijkheid alsnog een nieuwe datum te prikken."

"En voor jullie die nog wel in me geloven, neem van mij aan dat we er alles aan hebben gedaan. Alles. Het is een logistieke nachtmerrie waar ik geen invloed op heb."  (br.hln)



05-05-2013 om 11:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum: Een ring betekent niet dat ik weer ga trouwen

Heidi Klum: "Een ring betekent niet dat ik weer ga trouwen"

http://oi42.tinypic.com/287hlzs.jpg

Heidi Klum draagt opnieuw een ring om haar ringvinger, maar zegt dat ze nog niet plant te trouwen met vriend Martin Kirsten. Dat meldt de krant Daily Star. De Duitse fotomodel was tussen 2005 en 2012 getrouwd met zanger Seal, met wie ze drie kinderen heeft.


Het model begon vorige zomer te daten met haar voormalige bodyguard Martin Kirsten, toen ze herstelde van de breuk met zanger Seal. Sindsdien komt ze zelden buiten zonder hem aan haar zijde.  

Ring als cadeau
Toen het koppel in april een ring droeg, werd duidelijk dat de romance serieus was. "Mijn vriend heeft me een ring cadeau gedaan en zelf draagt hij er ook een", liet Klum weten. "Ik ben niet verloofd en ik ben ook niet van plan snel te trouwen. Het is gewoon een prachtig juweeltje... iets leuk."

In september kwam Klum naar buiten met haar nieuwe relatie. "Ik vertrouw hem mijn kinderen toe. Hij is een fantastische man", vertelde ze aan Amerikaanse talkshowpresentatrice Katie Couric.

In januari 2012 gingen Klum en Seal, na een huwelijk van zeven jaar, uiteen. De scheiding die Klum aanvroeg is nog steeds niet afgerond.

05-05-2013 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense tv-show vraagt vrouwen zich uit te kleden terwijl mannen commentaar geven

Deense tv-show vraagt vrouwen zich uit te kleden terwijl mannen commentaar geven

http://oi43.tinypic.com/i3sx3b.jpg

In Denemarken lokt de tv-show 'Blachman' de nodige controverse uit. De gastheer, Thomas Blachman, geeft er samen met een gast opmerkingen over het lichaam van een vrouw die zich voor hun ogen uitkleedt. Vernederend en seksistisch, volgens vele kijkers en tv-recensenten.


De vrouwen staan aanvankelijk alleen maar met een badjas voor gastheer Thomas Blachman, het brein achter de show en gewezen jurylid van de Deense X-Factor. Terwijl Blachman samen met een gast wat palavert over het vrouwelijke lichaam, laat de vrouw haar badjas vallen. Dat leverde al aardig wat 'straffe' quotes op over de intieme delen of borsten van de vrouwen in kwestie ("Dat zijn erg opgewekte tepels"). In een haast surreëel clipje vraagt Blachman zelfs aan de vrouwelijke deelneemster om zich om te draaien omdat hij wel van achterwerken houdt, waarna hij groffe commentaren geeft over de borsten van de vrouw.

"Het lichaam van een vrouw verlangt naar woorden. Woorden van een man", aldus Blachman, naar wiens naam de show dus simpelweg vernoemd is. "De hele idee achter de show is mannen te laten praten over naakte vrouwenlichamen terwijl die vlak voor hen staan. Maar zonder pornografisch of politiek correct te worden. Ik wil dat vrouwen hun idee bijstellen over hoe mannen over hun lichaam denken." Blachman voegt er nog aan toe dat hij zichzelf een genie vindt.

04-05-2013 om 01:52 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia haalt uit: "Story, wat kunnen jullie vreselijk misleidend zijn"

Natalia haalt uit: "Story, wat kunnen jullie vreselijk misleidend zijn"

http://oi44.tinypic.com/6dr3vp.jpg

Zangeres en 'The Voice'-jurylid Natalia heeft op Twitter uitgehaald naar 'de boekskes'. Ze beschuldigt het blad 'Story' ervan zijn lezers te misleiden.


In haar tweet verwijst Natalia naar de covertitel van het blad 'Ik moet geen vent of klein mannen hebben'.

In het artikel lees je: "Na een verschrikkelijke periode houdt de zangeres enkel nog rekening met zichzelf. Ik heb geen vriend dus niemand kan mij tegenhouden."

Met haar tweet suggereert Natalia dat ze de titel op de cover niet zelf in de mond zou hebben genomen. Frederik De Swaef, hoofdredacteur van Story, wijst er inmiddels op dat Natalia verderop in het interview wel letterlijk stelde dat ze man noch kinderen wil en dat het hele artikel door haar en haar manager werd nagelezen.

Vanavond staat de finale van 'The Voice' op het programma. Met countryzanger Robby heeft Natalia op papier de favoriet in huis. Olivier, Paulien en Theo zijn de andere drie finalisten.

04-05-2013 om 01:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse koning gaat morgen weer aan het werk

Nederlandse koning gaat morgen weer aan het werk

http://oi43.tinypic.com/vg3kmq.jpg

Kersverse Nederlandse koning Willem-Alexander heeft deze week even de tijd gehad om bij te komen van zijn bijzondere inhuldiging, want morgenavond pas verschijnt hij voor het eerst weer in het openbaar. Hij zal dan te zien zijn tijdens de Nationale Herdenking op het Nederlandse paleis op de Dam in Amsterdam. De koning woont deze herdenking bij samen met zijn vrouw Máxima.

Op zondagavond zullen de koning en koningin samen met prinses Beatrix en premier Rutte in Amsterdam het 5 meiconcert bijwonen ter gelegenheid van de Afsluiting Nationale Viering van de Bevrijding. Dit concert vindt plaats op en rond de rivier Amstel voor Koninklijk Theater Carré.

04-05-2013 om 01:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weggelopen Lindsay meldt zich bij 'Betty Ford'-kliniek

Weggelopen Lindsay meldt zich bij 'Betty Ford'-kliniek

http://oi41.tinypic.com/2ugj9uc.jpg

Lindsay Lohan heeft zich aangemeld bij de beroemde ontwenningskliniek 'Betty Ford Center'. Zo weet TMZ. De actrice zou gisterennacht hebben aangebeld bij het centrum. Lindsay Lohan moest voor zonsopkomst weer terug zijn bij de kliniek. Als de actrice dit niet deed zouden aanklagers vragen om een arrestatiebevel voor haar.


En dit is niet de enige ontwikkeling sinds LiLo gisteren vertrok bij de kliniek waar ze opgenomen zou worden. De actrice besloot namelijk om haar vorige advocate, Shawn Holley, weer aan te nemen. Holley zou vervolgens hebben overlegd met rechter Terry White. Ze legde voor of de actrice ook mocht worden opgenomen in het Betty Ford Center, daar is uiteindelijk mee ingestemd.

Nu LiLo in de ontwenningskliniek zit, loopt ze waarschijnlijk geen risico meer om gearresteerd te worden. Daar leek het eerder nog wel op. De actrice moest zich gisteren melden bij een kliniek. Dat deed ze, maar ze bleef niet langer dan vijf minuten binnen. Ze vertelde de hulpverleners dat ze geen hulp nodig had en vertrok weer. Daarop zouden aanklagers hebben gedreigd met een arrestatiebevel.

Het is niet de eerste keer dat Lohan in het Betty Ford Center verblijft. In 2010 zat ze er ook al een tijdje. Nu zal ze er 90 dagen moeten blijven.

04-05-2013 om 01:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue verandert van sound in nieuw album

Kylie Minogue verandert van sound in nieuw album

http://oi39.tinypic.com/kyfjr.jpg

Kylie Minogue pakt het muzikaal anders aan in haar nieuwe album. Wanneer ze precies dat album zal releasen, wilde Minogue niet prijsgeven. Dat meldt de website Contactmusic vandaag.


De 44-jarige zangeres werkt momenteel aan haar 12e plaat in Los Angeles. Onder invloed van haar nieuwe management, het Jay-Z Roc Nation label', probeert ze er een nieuwe sound uit.

"Het geeft een hele nieuwe energie om met Roc Nation samen te werken. Het is een erg spannende tijd. Er komen nieuwe dingen in me naar boven, wat ik cool vindt. Ik heb nood om iets nieuws uit te proberen, een nieuwe stijl voort te brengen, andere beats, andere thema's", heeft ze aan het blad Rolling Stone verteld.

Zelfde DNA
'Ik zal wel het DNA van een typische Kyliesong behouden, omdat ik mezelf blijf. Ik houd ervan om een nieuwe uitdaging aan te gaan en te experimenten. Ik kan je nog niet volledig vertellen wat het wordt, maar ik kan wel zeggen dat ik er enorm van geniet om het te maken.

Releasedatum
Kylie heeft onlangs laten weten dat er een vervolgalbum op 'Aphrodite' uit 2010 aankomt, zonder echt een releasedatum te vernoemen. "Ik hoop dit jaar vroeg of laat. Is dat vaag genoeg?"

04-05-2013 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paulien is de Voice van Vlaanderen

Paulien is de Voice van Vlaanderen

http://oi40.tinypic.com/2mnnjq1.jpg

Het stond in de sterren geschreven: wie Matthijs Vanstaen er kan uitkegelen in de halve finale, die pakt ook een fikse optie op de eindoverwinning in The Voice van Vlaanderen. En zo geschiedde. De 18-jarige Paulien Mathues zette in de laatste rechte lijn haar rivaal cowboy Robby Longo opzij, nadat eerst al Olivier De Laet en Theo Dewitte waren afgevallen.


18 is ze dus, Paulien, en ze komt uit Oostmalle. Haar ouders geloofden niet echt in haar zangcarrière maar het Vlaamse volk duidelijk wél. Vanavond in de finale koos ze opnieuw voor 'Smile' van Lily Allen. Een opgewekt nummer dat helemaal bij de vrolijk ogende Paulien past. Dankzij haar unieke stemgeluid komt ze ook weg met haar Kim Wilde-kapsel uit de jaren 80.

Paulien ging verder in duet met haar coach Jasper: ze zongen 'Love Is A Losing Game' van Amy Winehouse. Niets op aan te merken: in deze finale was de stem van Paulien de verdiende winnaar, bij afwezigheid van Matthijs. Maar die had ze vorige week al geklopt. De haren op onze armen staan na Matthijs' blind audition na al die weken nog steeds recht, maar de Mortselnaar kon de rest van Vlaanderen helaas minder boeien.

Klunzige cowboy
Nee, tv-kijkend Vlaanderen haalt de smartphone dan liever boven voor de wat klunzige cowbloy Robby (31) uit Houthalen-Helchteren, bijvoorbeeld. Hij zong vanavond 'All Summer Long' van Kid Rock en, samen met coach Natalia, 'Don't It Make My Brown Eyes Blue' van Crystal Gale. Lang geen kwade zanger, die ongetwijfeld nog enkele maanden surfend op de hype van de bluegrass-muziek van 'The Broken Circle Breakdown' menige volgelopen parochiezaal kan animeren, maar een tweede plaats in The Voice is toch echt wel vleiend. Het was dan ook opgelucht ademhalen toen An Lemmens erger voorkwam en Paulien mocht uitroepen tot winnares van de talentenjacht.

Paulien en Robby hadden dan al 'Oli' en Theo achter zich gelaten. Olivier (27) zorgde met 'Sexy And I Know It' van LMFAO weer voor de zelfrelativerende, leutige noot van de avond. Puike performance, maar de door zijn coach Alex zo geroemde uitgebreide stemmogelijkheden kwamen naar ons gevoel toch te weinig aan bod over de hele wedstrijd. Voor het duet met zijn leermeester koos de kerel uit Deurne voor 'Nothing Compares To You' van Prince, in de versie van Stereophonics.

Eerste vrouw sinds 2005
Theo (26) deed met zijn coach, Koen Wauters, iets met 'The Boxer' van Simon and Garfunkel en coverde als een volleerd karaokezanger 'Let Her Go' van Passenger. Een heel herkenbare stem, maar toch te beperkt. Zijn sterkere single dan die van zijn concullega's kon hem niet redden.

Het was al sinds 2005 geleden dat er nog eens een vrouwelijke kandidate een talentenjacht won. Voor Jasper Steverlinck is het als coach het tweede jaar op rij dat hij zijn collega-juryleden Koen Wauters, Alex Callier en Natalia klopt.

04-05-2013 om 01:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slayer-gitarist Jeff Hanneman (49) overleden

Slayer-gitarist Jeff Hanneman (49) overleden


http://oi39.tinypic.com/550x0l.jpg


Jeff Hanneman, gitarist en mede-oprichter van metallegende Slayer, is overleden aan de gevolgen van leverfalen. Het Amerikaanse thrashmetalicoon werd amper 49.

"Slayer is er kapot van te melden dat hun bandlid en broeder, Jeff Hanneman, rond 11 uur deze ochtend is overleden nabij zijn woning in Zuid-Californië. Hij was 49," staat op de Facebookpagina van Slayer. "Hanneman was in een ziekenhuis in de buurt toen hij getroffen werd door leverfalen. Hij laat zijn vrouw Kathy na, zijn zus Kathy en zijn broers Michael en Larry. Hij zal erg gemist worden. Moge Onze Broeder Jeff Hanneman In Vrede Rusten (1964 - 2013)", luidt het.

De gitarist had al een hele tijd gezondheidsproblemen, en kon de voorbije jaren niet met de band op toernee nadat hij in 2011 werd besmet met een vleesetende bacteriële infectie. De ziekte necrotiserende fasciitis, die hij opliep door een spinnenbeet, nestelt zich onder de huid en vernietigt huid-, spier- en vetweefsel. Door de besmetting moest Hanneman bijna zijn arm laten amputeren. Slayer trok zonder Hanneman op tournee, maar recent waren nog optimistische geluiden te horen over zijn toestand. Het is niet duidelijk of er een verband is tussen de besmetting met de bacterie en het leverfalen.

Samen met medegitarist Kerry King richtte Hanneman begin jaren 80 Slayer op, wat leidde tot de platen 'Show No Mercy' in 1983 en 'Hell Awaits' in 1985. De band scoorde pas echt met 'Reign in Blood' in 1986 en 'South of Heaven' in 1988, en is nog altijd actief. De groep bracht tien studioalbums, twee livealbums en een coverplaat uit, waarvan enkele goud behaalden in onder meer de Verenigde Staten. Slayer beïnvloedde ontelbare andere groepen, en geldt als een van de grondleggers van de thrashmetal.

Hanneman was een fanatiek fan van de Oakland Raiders en een verwoed verzamelaar van WOII-memorabilia. Hij stond in het oog van de storm tijdens de controverse rond de Slayer-hit 'Angel of Death'. Het nummer, dat gaat over Auschwitz-arts Josef Mengele, werd vaak geïnterpreteerd als een ode aan de man die gruwelijke experimenten uitvoerde op gevangenen. Hanneman ontkende geregeld: "Er staat niets in de tekst waarin ik expliciet zei dat hij een slechte man was, omdat dat voor mij - wel, is het niet vanzelfsprekend? Ik zou je dat niet hoeven te zeggen."


03-05-2013 om 18:29 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wil zijn favoriete automerk redden

Justin Bieber wil zijn favoriete automerk redden

http://oi43.tinypic.com/pn2xg.jpg

Justin Bieber wil investeren in zijn favoriete autobedrijf. Hij wil immers de 'Batmobile' nog kunnen kopen die bij het noodlijdende automerk Fisker op de ontwerperstafel ligt.


De 19-jarige Bieber heeft een hele vloot auto's, maar zijn favoriet is de Fisker Karma, een hybride sportwagen die hij voor zijn 18de verjaardag van zijn manager Scooter Braun cadeau kreeg.

Nu Fisker met financiële problemen kampt, wil Bieber investeren in het bedrijf. Hij wil namelijk enorm graag dat Fisker zijn nieuw model nog op de markt kan brengen, want dat is zijn droomkarretje. Dat wordt een auto die veel weg heeft van de Batmobile.

"Hij heeft zijn medewerkers gevraagd hem op de hoogte te houden over de ontwikkelingen bij Fisker, en hij is bereid hen uit het slop te halen. Toch vindt zijn team dat hij geen onverstandige investeringen mag doen", aldus een bron in The Sun.

Vorig jaar kreeg Bieber nog een snelheidsbekeuring omdat hij meer dan 150 per uur reed met zijn Fisker Karma. Die kost ruim 90.000 euro, heeft een topsnelheid van 180 per uur en gaat van 0 naar 100 per uur in 6,3 seconden.

03-05-2013 om 00:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
02-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kris Kross-rapper Chris Kelly (34) overleden

Kris Kross-rapper Chris Kelly (34) overleden

http://oi43.tinypic.com/33tt8gp.jpg

Chris 'Mac Daddy' Kelly, een van de twee rappers van het Amerikaanse duo Kris Kross, is op 34-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de politie van Atlanta (Georgia) gisteren bekendgemaakt. De reden van zijn overlijden, is nog niet bekend gemaakt.


Volgens lokale media werd Kelly bewusteloos aangetroffen in zijn huis. Om 17.30 uur werd hij doodverklaard. Vandaag wordt er een autopsie uitgevoerd op zijn lichaam.

Met Chris 'Daddy Mac' Smith had Kelly in de jaren negentig een wereldhit met het nummer 'Jump'. De twee waren dertien jaar oud toen ze werden ontdekt en onderscheidden zich in hun clips en op het podium door het achterstevoren dragen van hun kleding.

02-05-2013 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader van Katy Perry: "Ze is een kind van de duivel"

Vader van Katy Perry: "Ze is een kind van de duivel"

http://oi42.tinypic.com/5agowk.jpg

Keith Hudson is de vader van Katy Perry én dominee. De onthullende outfits van zijn dochter, haar wufte dansroutines op het podium en haar seksueel beladen songteksten, het zijn hem allemaal doornen in het oog. Hudson roept gelovigen dan ook op te bidden voor het zieleheil van zijn dochter, die hij in zijn preken een "duivelskind" noemt.


Hudson en zijn vrouw Mary reizen van kerk tot kerk in de VS en tonen video's waarin gesteld wordt dat Katy een duivelskind is dat dringend moet genezen worden.

'I Kissed a Girl'
In zijn sermoen in een kerk in het Californische Santa Fe Springs, verklaarde Hudson: "Ze vragen me hoe ik kan prediken als ik een meisje op de wereld heb gebracht dat zingt over hoe ze een ander meisje kust".

Bidden!
Hudson ging naar een concert van zijn dochter en huilde er zich naar eigen haast een oog uit bij de aanblik van de horden fans. Bidden moeten ze doen, vindt Hudson, en niet dwepen met de diabolische muziek van zijn dochter.

"Er waren daar 20.000 mensen. Een generatie die zich laat gaan. Het leek bijna op een kerk. Ik stond daar en ik weende, ik bleef maar wenen. Ze aanbidden wat fout is".

Schenken!
Hudson en zijn vrouw roepen de gelovigen tijdens hun kerkdiensten ook op schenkingen te doen zodat ze een trip naar Zwitserland kunnen maken. "Niet één of twee dollar, maar briefjes van 20 dollar", geven ze nog mee.

02-05-2013 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels: "Ik geef mijn man condooms mee op zakenreis"

Eva Pauwels: "Ik geef mijn man condooms mee op zakenreis"

http://oi39.tinypic.com/6gz9km.jpg

Eva Pauwels, de veelbesproken ex van Jacques Vermeire, doet nog maar eens een boude uitspraak. In Dag Allemaal heeft ze het over de nieuwe man in haar leven.


Franky heeft een drukke job en moet voor zijn werk vaak op zakenreis naar China.

Pauwels: "Ik ben niet bang dat hij me in het buitenland ontrouw zou zijn. Mocht dat toch eens gebeuren, heb ik daar in feite geen problemen mee. Zo lang hij het maar veilig doet. Hij moet niet met vieze ziektes afkomen. De laatste keer heb ik condooms in zijn valies gestopt. Maar toen hij terugkwam, zaten ze nog in de verpakking. Franky is dus braaf geweest. Of hij was zo slim een nieuw pakje te kopen".

02-05-2013 om 23:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC-presentator Stuart Hall bekent pedofilie

BBC-presentator Stuart Hall bekent pedofilie

http://oi39.tinypic.com/1044uhk.jpg

De voormalige BBC-presentator Stuart Hall heeft veertien gevallen van seksueel misbruik van jonge meisjes tussen de negen en zeventien jaar bekend. De schuldbekentenis dateert van april, maar kon pas nu bekendgemaakt worden.


Hall, intussen 83, was de voorbije vijftig jaar een bekend gezicht op de Britse televisie. Hij presenteerde shows zoals 'It's a Knockout' en was voetbalcommentator voor de radio. De hem aangewreven feiten zouden zich hebben voorgedaan tussen 1967 en 1985.

Hall werd in december opgepakt en ontkende eerst de aantijgingen. Hij noemde ze "kwaadaardig", "vals" en "harteloos".

De presentator kent in juni zijn vonnis.

Het nieuws komt er een dag nadat de Britse soapacteur Bill Roache, bekend uit de serie 'Coronation Street', werd opgepakt op verdenking van verkrachting. Die feiten dateren van 1967.

02-05-2013 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp en Amber Heard hokken weer samen

Johnny Depp en Amber Heard hokken weer samen

http://oi42.tinypic.com/2hmjat4.jpg

Johnny Depp en Amber Heard, zijn biseksuele tegenspeelster in 'The Rum Diary', zijn weer een stel. De twee zouden opnieuw samenhokken, nadat ze een tijdje uit elkaar waren. Ze zouden nu zelfs trouwplannen hebben.


Johnny Depp (49) scheidde in juni vorig jaar van Vanessa Paradis, sindsdien had hij een knipperlichtrelatie met de 27-jarige Heard.  In december vorig jaar kocht hij voor 16 miljoen dollar een ranch in Nashville als nieuw liefdesnest.

"Johnny heeft Amber gezegd dat hij wil trouwen en kinderen krijgen. Hij heeft zijn kinderen Lily Rose en Jack aan haar voorgesteld. Hij heeft haar nog een paard gekocht zodat ze kunnen kweken met het paard dat hij haar vorig jaar cadeau deed", meent een bron in The Sun te weten.

Amber dumpte Johnny in januari omdat hij te veel uitging en te veel dronk, maar hij wist haar naar verluidt terug te winnen door haar te overladen met dure geschenken. Vorige week werden de twee nog samen gespot tijdens het concert van The Rolling Stones in Los Angeles.

Samen met zijn kinderen plannen Johnny en Amber de zomer door te brengen in zijn huis in Plan de la Tour, in het zuiden van Frankrijk.

02-05-2013 om 23:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amanda Bynes trakteert u op topless foto's

Amanda Bynes trakteert u op topless foto's

http://oi42.tinypic.com/wrgw1f.jpg

Amanda Bynes heeft zich weer eens op een ludieke manier in de kijker gespeeld. En hoe kan dat beter dan enkele topless kiekjes op Twitter te plaatsen? Lekker afgekeken van Rihanna en Lindsay Lohan...


De actrice poseert grijnzend in haar eigen badkamer met gescheurde netkousen aan. Ze draagt daarbij een gouden horloge en een gouden armband. Niet alles is te zien, want ze houdt haar arm voor haar boezem. Bynes haalde de afgelopen tijd geregeld het nieuws door haar vreemde gedrag.

Zo liet ze onder meer twee piercings in haar wangen zetten. Daarnaast leidt ze een losgeslagen leven in New York. De 27-jarige actrice is de miljoenen die ze als jonge meid verdiende in sneltreinvaart over de balk aan het smijten. Charlie Sheen heeft alvast zijn 'professionele' hulp aangeboden.

Eetprobleem
Via Twitter houdt Amanda haar fans op de hoogte van wat haar zoal bezighoudt. Zo poseerde ze eerder al in haar bh voor de spiegel en scheerde ze de helft van haar hoofd kaal. Ook stuurde ze boze tweets naar tijdschriften die negatief over haar schreven. De actrice heeft naar eigen zeggen een eetprobleem.

Als tiener had Amanda haar eigen show op 'Nickelodeon' en scoorde ze een filmhit met 'What a Girl Wants'. Haar laatste succes was de filmmusical 'Hairspray' uit 2007. Daarna raakte ze in de problemen en werd ze onder meer betrapt op rijden onder invloed. In september kondigde de gevallen Hollywoodster aan haar acteercarrière achter zich te laten. Het plan: in New York een frisse start nemen als modeontwerpster.

02-05-2013 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston stelt huwelijk uit voor ex Brad Pitt

"Jennifer Aniston stelt huwelijk uit voor ex Brad Pitt"

http://oi40.tinypic.com/14tq6j7.jpg

Jennifer Aniston stelt haar huwelijk met Justin Theroux uit om te voorkomen dat haar grote dag in de buurt komt van het voorgenomen huwelijk van ex Brad Pitt en zijn verloofde Angelina Jolie. De 44-jarige actrice wil niet dat haar trouwdag wordt geassocieerd met Brad en Angelina, vertelt een anonieme bron aan Us Weekly.

"Toen ze van Brads plannen hoorde, wilde ze haar huwelijksdatum in eerste instantie naar voren halen. Maar Justin werd gek van dat gehaast en overtuigde Jennifer ervan dat wachten beter is." De voormalige Friends-ster zou nu alle voorbereidingen stop hebben gezet. "Er is op huwelijksgebied al een maand niets gebeurd." Volgens de insider is dat maar goed ook, want Jen werd er door de stress de laatste tijd niet gezelliger op. "Justin had haar nog nooit zo gezien."

Jennifer en Justin verloofden zich vorig jaar op de dag dat de aanstaande bruidegom 41 jaar werd. Ze waren toen iets meer dan een jaar samen. Vier maanden eerder verloofde Brad zich met Angelina, met wie hij zes kinderen heeft. Jennifer en Brad waren van 2000 tot 2005 met elkaar getrouwd.

02-05-2013 om 10:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wil zijn favoriete automerk redden

Justin Bieber wil zijn favoriete automerk redden

http://oi43.tinypic.com/pn2xg.jpg

Justin Bieber wil investeren in zijn favoriete autobedrijf. Hij wil immers de 'Batmobile' nog kunnen kopen die bij het noodlijdende automerk Fisker op de ontwerperstafel ligt.


De 19-jarige Bieber heeft een hele vloot auto's, maar zijn favoriet is de Fisker Karma, een hybride sportwagen die hij voor zijn 18de verjaardag van zijn manager Scooter Braun cadeau kreeg.

Nu Fisker met financiële problemen kampt, wil Bieber investeren in het bedrijf. Hij wil namelijk enorm graag dat Fisker zijn nieuw model nog op de markt kan brengen, want dat is zijn droomkarretje. Dat wordt een auto die veel weg heeft van de Batmobile.

"Hij heeft zijn medewerkers gevraagd hem op de hoogte te houden over de ontwikkelingen bij Fisker, en hij is bereid hen uit het slop te halen. Toch vindt zijn team dat hij geen onverstandige investeringen mag doen", aldus een bron in The Sun.

Vorig jaar kreeg Bieber nog een snelheidsbekeuring omdat hij meer dan 150 per uur reed met zijn Fisker Karma. Die kost ruim 90.000 euro, heeft een topsnelheid van 180 per uur en gaat van 0 naar 100 per uur in 6,3 seconden.

02-05-2013 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling biedt meisjes 100 dollar in ruil om blote billen te tonen

Ryan Gosling biedt meisjes 100 dollar in ruil om blote billen te tonen

http://oi39.tinypic.com/fdbqdh.jpg

Toen Ryan Gosling aankondigde dat hij een acteerpauze zou inlassen, ging er een golf van diepe droefheid over de fans van de knappe acteur. Intussen heeft hij zich op een nieuw project gestort: zelf een film regisseren die 'How to Catch a Monster' zal heten. Hierbij heeft de 32-jarige Hollywoodster een wel erg bijzondere oproep gelanceerd.


"Wie wil haar billen tonen aan Ryan Gosling?", met deze woorden opent de bijzondere aankondiging voor Gosslings film. "Voor de film 'How to Catch a Monster' zijn we op zoek naar jonge vrouwen (ouder dan 18 jaar) die bereid zijn om hun blote billen te tonen voor de camera. De draaidag staat gepland op 23 mei."

Concreet zijn ze op zoek naar twee dames. De bedoeling is dat ze met hun billen inspringen voor de hoofdrolspeelsters. Uiteraard kunnen de kandidaten er een aardig zakcentje aan verdienen. Zo zullen ze 100 dollar per draaidag krijgen en 200 als ze zich ook topless willen tonen. Bedragen die natuurlijk peanuts zijn in de miljardenindustrie van Hollywood.

Belgische fans die hun kans willen maken, hebben wel pech. De audities gaan immers (wat had je gedacht?) door in de Verenigde Staten.

01-05-2013 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meeste musea in New York voortaan 7 dagen op 7 open

Meeste musea in New York voortaan 7 dagen op 7 open

http://oi43.tinypic.com/11qlfth.jpg

In dit internettijdperk, waarbij haast alles toegankelijk is en de consument daarvoor al glimlachend zijn luie zetel niet moet verlaten, hebben de meeste grote musea in New York beslist om voortaan zeven dagen op zeven de deuren open te zwaaien. Ze willen daarmee de steeds toenemende vraag van het publiek tegemoet komen.


Het Museum of Modern Art (MoMA), in hartje Manhattan, schrapt voortaan zijn wekelijkse sluitingsdag van dinsdag. Van bij de opening in 1929 tot in 1975 was het MoMA zeven dagen op zeven open, maar nadien besloten de uitbaters om één dag per week te sluiten om de operationele kosten te drukken. Sinds de renovatie in 2004 steeg het aantal bezoekers echter duizelingwekkend, tot 3 miljoen per jaar.

"Er zat ons niets anders op dan de openingsuren van het museum uit te breiden", zegt directeur Glenn Lowry. Voortaan is het MoMA dus elke dag open. "Op die manier komen we de steeds toenemende vraag tegemoet", aldus Lowry. Sinds 2011 was het MoMA al zeven dagen per week open, maar dan enkel tijdens de zomer, de vakantiemaanden en de winter.

Betere service
Het Metropolitan Museum, het grootste museum in New York, waagt de sprong op 1 juli, ook al om een nog betere service aan te bieden aan het publiek. Het Met, opgericht in 1872, telt meer dan 2 miljoen kunstwerken uit de hele wereld.

Het Museum of Natural History, het Natuurhistorisch Museum, is reeds zeven dagen op zeven open, met uitzondering van twee sluitingsdagen per jaar: Thanksgiving en kerstmis. Het Guggenheim daarentegen blijft halsstarrig vasthouden aan zijn wekelijkse sluitingsdag op donderdag.

In 2012 brachten ruim 52 miljoen toeristen, onder wie 41 miljoen Amerikanen, een bezoek aan the Big Apple, een nieuw record.

01-05-2013 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ellen DeGeneres verhuist voor opdringerige toeristen"

"Ellen DeGeneres verhuist voor opdringerige toeristen"

http://oi42.tinypic.com/11gk36f.jpg

Ellen DeGeneres en haar vrouw Portia De Rossi zijn op zoek naar een nieuw huis. Het koppel woont pas een jaar in hun huidige woning, maar wil weg omdat ze gek worden van de toeristen. Dat meldt E! Online.


"Tourbussen vol toeristen stoppen om de minuut in hun straat om een glimp van het stel op te vangen. Ze zijn het echt beu", vertelde een bron.

Ellen en Portia bezitten drie huizen in Los Angeles. Hun huis in Hidden Valley staat al voor 11,1 miljoen euro te koop en naar verluidt zal het huis waar ze momenteel wonen te koop worden gezet voor 13,4 miljoen euro.

01-05-2013 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Osbourne opgeroepen als getuige in rechtszaak Michael Jackson

Sharon Osbourne opgeroepen als getuige in rechtszaak Michael Jackson

http://oi40.tinypic.com/9vl5w4.jpg

Sharon Osbourne is opgeroepen om te getuigen in de rechtszaak die de familie van Michael Jackson heeft aangespannen tegen concertpromotor AEG Live. De 60-jarige tv-presentatrice maakte bekend dat ze de officiële oproep gisteren kreeg overhandigd.


Osbourne werd al eerder genoemd als mogelijke getuige nadat ze had onthuld dat ze mogelijk bewijs zou hebben dat de claim van de familie Jackson zou ondersteunen dat AEG medeverantwoordelijk is voor de dood van de King of Pop. De zaak tegen AEG begon maandag in Los Angeles.

'Geld verdienen'
De vrouw van rocker Ozzy Osbourne zei vorige maand: "Er waren verschillende mensen bij AEG die wisten dat Michael in slechte gezondheid verkeerde, maar het interesseerde hen niet omdat ze hoe dan ook geld zouden verdienen. Ik heb gesprekken gevoerd met mensen in het bedrijf die dit letterlijk tegen mij hebben gezegd."

Volgens de familie Jackson zou AEG onvoldoende onderzoek hebben verricht naar Conrad Murray, die Jackson de maanden voor zijn dood bijstond als lijfarts. Ook zou het bedrijf hebben nagelaten geschikte levensreddende apparatuur te leveren aan de zanger. Jackson overleed in 2009 aan een hartaanval, enkele dagen voor een reeks van vijftig concerten.

De rechtszaak in Los Angeles zal naar verwachting zo'n drie maanden duren.

01-05-2013 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekende Britse soapacteur verdacht van verkrachting

Bekende Britse soapacteur verdacht van verkrachting

http://oi44.tinypic.com/14d39mw.jpg

De Britse soapacteur Bill Roache (81), bekend uit de serie Coronation Street, is opgepakt op verdenking van verkrachting. Dat melden lokale media. Roache vertolkt al sinds 1960 de rol van Ken Barlow in de ITV-reeks, wat hem in 2010 een Guinness World record opleverde.


"Een 81-jarige man uit Wilmslow in Cheshire werd op woensdag 1 mei opgepakt op verdenking van verkrachting", verklaarde een politiewoordvoerder, zonder de naam van Roache te noemen. Volgens plaatselijke media slaat de beschuldiging op de verkrachting van een minderjarig meisje tussen april en juli 1967. Het is niet duidelijk waarom de zaak nu aan het rollen is gebracht. Er zijn geen meldingen dat er een nieuwe aanklacht is ingediend of dat de zaak in het onderzoek rond Jimmy Savile boven water is gekomen.

Een woordvoerster van ITV liet al weten dat de zender voorlopig geen commentaar geeft. Ze liet wel verstaan dat Roache gedurende het onderzoek niet in de serie te zien zal zijn.

De arrestatie komt er enkele maanden nadat Roache insinueerde dat slachtoffers van kindermisbruik het zelf hadden gezocht door dingen die ze in hun vorige levens hadden gedaan. Hij verklaarde toen ook dat de overtreders volledige vergeving zouden moeten krijgen. "Als je accepteert dat je puur liefde bent, dat beseft en dat ook zo beleeft, dan overkomen zulke dingen je niet", zei hij in maart in een televisieprogramma. Achteraf excuseerde hij zich voor die uitspraken.

01-05-2013 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer Lawrence op date met ex Nicholas Hoult"

"Jennifer Lawrence op date met ex Nicholas Hoult"

http://oi41.tinypic.com/2zz71bq.jpg

Oscarwinnares Jennifer Lawrence (22) is maandag gespot tijdens een avondje uit met haar ex Nicholas Hoult. Het stel leek erg close tijdens het etentje, zo meldt E! Online.


"Ze zaten uren dicht naast elkaar en waren af en toe aan het knuffelen aan een tafeltje achterin het restaurant. Het zag eruit alsof ze het erg gezellig hadden, maar Jennifer was ook wel wat verlegen omwille van de fotografen", vertelde een ooggetuige.

Jennifer en Nicolas gingen in januari van dit jaar uit elkaar. De actrice en de Britse acteur leerden elkaar in 2011 kennen op de filmset van X-Men. Momenteel brengen ze opnieuw veel tijd met elkaar door op de set van X-Men, nu voor het deel 'Days of Future Past'.

01-05-2013 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!