Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geheim van Katia Retsins slanke lijn: borstvoeding

Geheim van Katia Retsins slanke lijn: borstvoeding

http://oi40.tinypic.com/20f8nd.jpg

Presentatrice Katja Retsin is nog maar enkele maanden geleden bevallen van haar zoontje Matisse, maar ze heeft haar figuur van voor de zwangerschap inmiddels al terug. Dit komt omdat de baby lustig drinkt van haar borstmelk.

Dankzij de eetlust van Matisse speelde mevrouw Jan Schepens razendsnel haar overtollige kilo's kwijt, verklapte ze. De zwangerschap zelf verliep echter zelf niet zo vlot, ze was vaak misselijk, had last van zwangerschapsdementie waardoor ze zelfs ging spookrijden op een afrit. Ook een valpartij van de trap verstoorde haar roze wolk, ze hield er blauwe plekken aan over, de baby was gelukkig wel ongedeerd.

31-05-2013 om 23:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen topless en met korte coupe in Vogue

Doutzen topless en met korte coupe in Vogue

http://oi42.tinypic.com/2ql5110.jpg

De Braziliaanse editie van modeblad Vogue pakt deze maand uit met het thema 'menselijk lichaam'. Neerlands topmodel Doutzen Kroes is gevraagd om haar modellenlichaam bloot te geven. Op dat aanbod ging de Friezin zonder blikken of blozen in. Misschien nog wel het meest opvallende van al: haar lange lokken zijn gekortwiekt.


Een foto die gemaakt werd door fotograaf Mario Testino is door Doutzen zelf op fotowebsite Instagram geplaatst. De blondine leunt tegen een muur, op hoge witte hakken en draagt een klein wit broekje. Via een andere tweet vraagt Doutzen aan haar volgers: "Do you like the short hair?"

DNA Model Management heeft ook een voorsmaak gegeven van de pikante fotoshoot. Daarop is onder andere te zien hoe een mannelijk model de borsten van Doutzen omarmt en het ritsje van haar broekje een stukje opentrekt.

31-05-2013 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debbie Harry (Blondie): "Seks is erg belangrijk"

Debbie Harry (Blondie): "Seks is erg belangrijk"

http://oi41.tinypic.com/34i4bnl.jpg

De frontzangeres van Blondie heeft aan het blad 'Age Issue' verklaard dat ze seks erg belangrijk acht en dat ze zich op haar 67e nog steeds even sexy vindt als toen ze 20 was. Op seks en schoonheid staat dus absoluut geen leeftijd, aldus de zangeres.


"Of het nu gaat om pure seks of fysiek contact, seks is erg belangrijk", zei Harry. "Veel mensen hebben dat nodig."

Cover 'One Way or Another'
Harry uitte haar bewondering voor de cover van 'One Way or Another' die One Direction onlangs maakte met de band The Undertones voor een geldinzameling van de Britse liefdadigheidsinstelling Comic Relief.

Cosmetische ingrepen
In een interview met het blad zegt Harry dat cosmetische ingrepen "echt een onderdeel zijn van showbizz". "Een paar naaldjes in het gezicht? Dat zijn geen grote ingrepen, hé", ging ze verder. "Wat mij hard tegen de borst stuit, zijn slechte chirurgische ingrepen. Als ik iemand zie die alles aan het gezicht heeft bewerkt, dan denk ik, 'Oh-My-God, zat je dan zo diep in de put door je uiterlijk?'"

31-05-2013 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera vermagert omwille van felle kritiek

Christina Aguilera vermagert omwille van felle kritiek

http://oi40.tinypic.com/312jzoy.jpg

Christina Aguilera heeft onlangs een streng dieet gevolgd, omdat ze af wilde van de felle kritiek die de media had op haar uiterlijk. Op de Billboard Music Awards pronkte de zangeres voor het eerst weer met haar 'nieuwe' slanke lijn. Dat meldt celebwebsite Digitalspy.


"Veel mensen gaven negatieve reacties op haar gewicht en dat maakte haar depressief", zei een vriend van de zangeres. "Ze kreeg het hard te verduren."

Helemaal zelf
Aguilera heeft dan beslist om een 1.600 calorieëndieet te volgen. "Ze deed het helemaal zelf", zei een insider. "Ze gaat online en kiest haar voeding uit." Gezonde voeding heeft ze gecombineerd met krachttraining en yogalessen. En het heeft gewerkt.

"Iedereen op de set van de Amerikaanse talentenshow 'The Voice' is gelukkig voor haar. De bazen van de show hopen dat haar gewichtsverlies de kijkcijfers weer zullen opkrikken. Christinas gewichtsverlies geeft haar een nieuwe start", aldus insiders. Christina zal in de herfst dit jaar naast singer-songwriter Cee Lo Green jureren in het vijfde seizoen van 'The Voice' Amerika.

31-05-2013 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé maakt vanavond concert goed in Sportpaleis

Beyoncé maakt vanavond concert goed in Sportpaleis

http://oi42.tinypic.com/34zk48w.jpg

In een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen komt popdiva Beyoncé vanavond haar uitgestelde concert van 14 mei goedmaken. De r&b-ster moest toen vanwege oververmoeidheid verstek laten gaan, maar de fans lijken haar dat vlotjes vergeven te hebben. Volgens het Sportpaleis moesten er nauwelijks tickets terugbetaald worden.


Normaal gezien had de 31-jarige Beyoncé enkele weken geleden twee avonden na elkaar in het Sportpaleis moeten staan voor het Belgische luik van haar 'The Mrs. Carter Show World Tour', waarvan de naam verwijst naar haar huwelijk met Shawn Carter, alias rapper Jay-Z. Het eerste concert, op 14 mei, moest ze echter op doktersadvies aan zich laten voorbijgaan. Een dag later was de zangeres wel op de afspraak.

Fans met een ticket die er op de nieuwe datum van 31 mei niet bij zouden kunnen zijn, kregen tot vorige week vrijdag de tijd om hun geld terug te vragen. Het Sportpaleis zou die tickets dan een dag later opnieuw te koop aanbieden, maar dat was volgens de organisatie slechts voor een bijzonder kleine minderheid nodig. "De meeste fans keken hier zo naar uit, dat ze zich door het uitstel niet hebben laten tegenhouden", klinkt het vrijdag.

31-05-2013 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kreeg Jennifer Aniston het lichaam van een stripper

Zo kreeg Jennifer Aniston het lichaam van een stripper

http://oi40.tinypic.com/2ujkytw.jpg

Voor haar nieuwste rol als stripper in de film 'We're the Millers' moest Jennifer Aniston slank en gespierd zijn, haar figuur is nu de perfecte mix van sterk en sexy dankzij Yogalosophy.


De 44-jarige actrice onthulde hoe ze aan haar strakke lijf komt. Ze heeft het allemaal te danken aan het fitnessprogramma Yogalosophy, een plan van 28 dagen. Instructrice Mandy Ingber, een goede vriendin van Jennifer, heeft deze fitnesstrend ontwikkeld.

Dit is een combinatie van yoga met verstevigende oefeningen. De twee oefenen samen, de favoriete houding van Jennifer is de boom, aldus de bedenkster. "Als je ongeveer drie keer per week aan Yogalosophy doet, dan heb je een goede basis om een strakker lichaam te krijgen. Jennifer is er echt goed in. Eens je met yoga begint, ga je leren van je lichaam met je geest met elkaar in contact te brengen. Hierdoor ga je gezondere keuzes maken. Maar het is belangrijk dat je daarnaast ook cardiovasculaire oefeningen doet", legt Ingber uit.

De vijf krachtlijnen waar Yogalosophy op gebaseerd is:
1. Hou van je lichaam
2. Stel doelen op korte termijn voorop
3. Maak gezonde keuzes
4. Visualiseer je beste zelf
5. Bied en krijg steun

31-05-2013 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw loopt herpes op tijdens concert Rihanna

Vrouw loopt herpes op tijdens concert Rihanna

http://oi39.tinypic.com/2rnhl5j.jpg

Concertsouvenirs gaan zelden een leven lang mee, maar dat geldt niet voor Starkeema Greenidge. De vrouw stelt dat ze tijdens een concert van Rihanna in New York herpes opliep en trekt naar de rechtbank.


De vrouw werd benaderd door een vertegenwoordiger van cosmeticamerk M.A.C., die staaltjes uitdeelde van de lippenstift die Rihanna promoot. Volgens Greenidge bracht de man de rode lippenstift RiRI Woo aan op haar bovenlip en zei hij haar dat ze haar lippen moest samenduwen en de lippenstift uitwrijven.

Volgens de gerechtsdocumenten was de lippenstift al gebruikt bij andere mensen die het concert bijwoonden, en daar moet een drager van het herpesvirus bij geweest zijn. Greenidge verklaart aan TMZ dat daags na het concert haar lip "geïrriteerd en hevig gezwollen was". Ze ging naar de dokter, die haar vertelde dat ze herpes had opgelopen.

De vrouw beschuldigt M.A.C. van lasterlijke handelspraktijken omdat ze de lippenstift rechtstreeks uit de tube aanbrachten in plaats van wegwerpstaaltjes te gebruiken of individuele staafjes.

Greenidge legt Rihanna niets ten laste, maar ze eist een niet nader bepaalde schadevergoeding van M.A.C. Cosmetics.

31-05-2013 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dikkere buik wijst op komst 'Blitz-baby' Rafael van der Vaart en Sabia"

"Dikkere buik wijst op komst 'Blitz-baby' Rafael van der Vaart en Sabia"

http://oi40.tinypic.com/30lcwhx.jpg

Nieuwe foto's van de Nederlandse voetballer Rafael van der Vaart en zijn vriendin Sabia Boulahrouz voeden volgens Duitse media de geruchten dat het nieuwe koppel al in verwachting zou zijn van hun eerste kindje. Naar aanleiding van de beelden wordt namelijk geconstateerd dat de anders altijd zo slanke Sabia nu een buikje heeft.


De media schrijven over een 'Blitz-Baby' voor het kersverse koppel dat naar verluidt pas sinds april bij elkaar is. De roddelbladen opperen dat de twee wellicht toch al iets langer met elkaar zouden hebben en eerder besloten hun relatie kenbaar te maken omdat "ze de zwangerschap toch niet veel langer meer hadden kunnen verbergen".

Net nadat de twee hun relatie openbaar maakten, werd Sabia bij de gynaecoloog gezien. Zwangerschapsgeruchten werden toen door Rafael en Sabia de kop ingedrukt. "Nee, ik ben erg blij met Dámian", was de korte reactie van Rafael toen de Duitse zender RTL vroeg of hij nog een kinderwens had.

De 35-jarige Sabia Boulahrouz heeft een 17-jarige dochter die bij haar vader woont. Ze was getrouwd met Khalid Boulahrouz, met wie ze twee kinderen van 2 en 3 jaar jong heeft. In 2008 verloren ze een dochtertje dat met 22 weken te vroeg werd geboren. Volgens Duitse media is dit trauma mogelijk ook een reden om het nieuws van de zwangerschap niet naar buiten te brengen.

31-05-2013 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira dol op borstvoeding

Shakira dol op borstvoeding

http://oi42.tinypic.com/k2g2gk.jpg

Shakira vindt het heerlijk om haar zoontje Milan borstvoeding te geven. Aan Us Weekly vertelt ze dat het één van de mooiste ervaringen in haar leven is. "Ik hou ervan, ik kan er gewoon niet mee ophouden", laat de zangeres weten.


Als het aan haar ligt, komt hier voorlopig nog geen einde aan. 'Ik denk dat ik hem borstvoeding ga geven totdat hij naar de middelbare school gaat', zegt ze lachend. 'Ik ben er verslaafd aan.'

Shakira vertelt ook dat het haar heeft geholpen om van haar zwangerschapskilo's af te komen. 'Ik denk zeker dat het helpt', meent de 36-jarige zangeres. Ze is trouwens nog niet op haar oude gewicht. "Ik heb nog niet op de weegschaal gestaan. Ik ben er bijna, maar nog niet helemaal."

31-05-2013 om 01:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Felix Van Groeningen gaat film maken over de Charlatan

Felix Van Groeningen gaat film maken over de Charlatan

http://oi39.tinypic.com/nx1fl1.jpg

Felix Van Groeningen is bezig aan het scenario voor een film over de Charlatan, één van de bekendste cafés in Gent. Dat heeft hij bekendgemaakt in het televisieprogramma 'Café Corsari'. De vader van de regisseur heeft de Charlatan opgericht.


"De film gaat over een café dat eerst klein is, maar daarna groter wordt", legde hij gisterenavond uit. "Mijn vader heeft het café groot gemaakt, maar later is het failliet gegaan en overgenomen." Van Groeningen heeft er zelf nog als barman gewerkt toen zijn vader eigenaar was. "Ik was nogal onhandig, maar dat was geen probleem want ik was de zoon van de baas."

"Het wordt een verhaal van camaraderie tussen de mensen die er werken", aldus Van Groeningen. Hij werkt voor het scenario samen met theatermaker Arne Sierens, met wie hij ook al 'Dagen zonder lief' schreef.

Van Groeningen werd bekend door zijn debuutfilm 'Steve + Sky'. Daarna regisseerde hij ook 'Dagen Zonder Lief', 'De Helaasheid Der Dingen' en 'The Broken Circle Breakdown'.

31-05-2013 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz strikt steenrijke zakenman

Cameron Diaz strikt steenrijke zakenman

http://oi40.tinypic.com/33cvo7c.jpg

Actrice Cameron Diaz zou iets hebben met de steenrijke zakenman Elon Musk. Volgens New York Post hebben de twee elkaar leren kennen toen Cameron een sportwagen kocht bij Tesla Motors, het bedrijf van Musk.


Musk vliegt vaker dan normaal naar Los Angeles, volgens insiders brengt hij dan bezoekjes aan de actrice.

De 40-jarige Cameron is momenteel bezig met filmopnamen voor de romantische comedy 'The Other Woman'. Ze zou flink onder de indruk zijn van de Zuid-Afrikaanse zakenman. Musk was een aantal jaren geleden de grote man achter de betaaldienst PayPal. Tegenwoordig verkoopt hij energiezuinige sportwagens. Cameron kocht er begin dit jaar eentje bij hem.

De 41-jarige Musk is, net als Cameron, vrijgezel. Hij heeft twee huwelijken achter de rug. Vorig jaar liep zijn huwelijk met de Britse actrice Talulah Riley op de klippen. Volgens insiders zou de zakenman model hebben gestaan voor de slimme multimiljonair Tony Shark uit de film 'Iron Man'.

31-05-2013 om 01:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw (25): "Justin is vader van mijn dochtertje"

Vrouw (25): "Justin is vader van mijn dochtertje"

http://oi43.tinypic.com/2wew087.jpg

Justin Bieber heeft weer een vaderschapsclaim aan zijn broek. Een 25-jarige vrouw beweert dat zanger haar bezwangerde tijdens een onenightstand die ze in februari 2010 met hem zou hebben gehad na een concert van Bieber in Miami. Bieber was toen net geen zestien.


De vrouw stelt dat ze Bieber na zijn concert in een restaurant ontmoette en dat de twee naar zijn hotelkamer gingen waar ze seks hadden. In oktober 2010 beviel ze van een dochter.

"Ons geheimpje"
"Justin wist er niets van. Ze wilde haar kind beschermen, ze wilde haarzelf en haar familie uit de spotlights houden. Het meisje lijkt heel goed op Justin op die leeftijd", stelt een bron in het magazine US Star. Dat tijdschrift publiceerde ook foto's van sms'en die Justin naar de vrouw zou hebben gestuurd en waarin hij haar bedankt voor de passionele nacht, die hij omschrijft als "ons geheimpje".

"Bullshit"
De entourage van Bieber noemt het verhaal van de vrouw volledig verzonnen. Een vriend van Bieber verklaart aan MailOnline: "Het is triest dat iemand zich bezighoudt met zulke bullshit".

In 2011 beweerde de toen 20-jarige Mariah Yeater in gerechtsdocumenten dat Bieber bij haar een kind verwekte tijdens een potje seks backstage. De zanger verklaarde zich bereid tot een DNA-test om te bewijzen dat hij niet de vader van het kind was, maar de zaak werd door de rechter niet ontvankelijk verklaard.

Selena en Miley
Intussen lijkt ook Biebers aan-af-vriendin Selena Gomez niet het volle vertrouwen in hem te hebben. Ze heeft hem immers gewaarschuwd dat hij uit de buurt van Miley Cyrus moet blijven. Die heeft haar verloving met Liam Hemsworth verbroken en Selena is bang dat Justin nu zijn kans zal grijpen. Een paar jaar geleden hadden Miley en Justin al kort iets met elkaar.

"Kort voor hij met Selena begon, had Justin iets met Miley. Dat heeft voor jaloezie tussen Selena en Miley gezorgd. Nu wil Selena niet dat Justin bij Miley in de buurt komt, ze hebben er al ruzie over gemaaakt".

31-05-2013 om 01:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wat Als?' wint Gouden Roos

'Wat Als?' wint Gouden Roos

http://oi40.tinypic.com/2rng2ee.jpg

'Wat Als?' heeft in Brussel een Gouden Roos gewonnen. Het 2BE-programma van productiehuis Shelter werd genomineerd in de categorie Comedy en haalde het van de Britse programma's Cardinal Burns' (Channel 4) en 'The Revolution Will Be Televised' (BBC). "Geweldig! Super! Ongelooflijk!" De reacties bij Shelter waren unaniem lovend. Het Eén-programma 'Beroepen Zonder Grenzen' greep naast een prijs.


Het in Vlaanderen alom gewaardeerde humoristische programma werd ook in 2012 al genomineerd voor de prestigieuze televisieprijs, maar toen won 'Wat Als?' niet. In mei won het 2BE-programma nog de Intermedia Globe Gold Award op het World Media Festival in het Duitse Hamburg.

Elke situatie van het programma start met de vraag 'Wat als...' en dan volgt telkens een absurde sketch. De rollen worden gespeeld door Vlaamse topacteurs en -actrices, denk maar aan Charlotte Vandermeersch, Ben Segers, Bruno Vanden Broecke en Ruth Beeckmans.

Gelukwensen van prinses Astrid
De ploeg van Shelter kroop met zeker twaalf mannen en vrouwen het podium op. "We danken vooral vtm en 2BE omdat ze ons de kans gaven om dit programma te maken. En dat is niet zo evident", aldus Tim Van Aelst.

Even later kreeg de voltallige, jubelende en juichende ploeg gelukwensen van een lachende prinses Astrid en prins Lorenz. "We zullen jullie een dvd van ons programma bezorgen", grapte Vanden Broecke.

"Derde seizoen? Misschien"
Een glunderende Bart Cannaerts genoot van de gelukwensen en herhaalde zijn dankbaarheid tegenover vtm en 2BE. Of Shelter een derde seizoen van 'Wat Als?' gaat maken, is volgens Tim Van Aelst nog geen uitgemaakte zaak. "We zijn momenteel bezig met iets nieuws. Maar een derde seizoen van 'Wat Als?' sluiten we zeker niet uit. Soms is het goed om een derde reeks te maken, soms niet. We zien wel. Nu eerst feesten en genieten..."

31-05-2013 om 01:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-jarige singer-songwriter brengt Nederland aan het huilen

21-jarige singer-songwriter brengt Nederland aan het huilen

Klik op de foto om het nummer te beluisteren





De jonge Maaike Ouboter is de absolute favoriet van de Nederlandse talentenjacht de 'De Beste Singer-Songwriter.' Maandag bracht ze met de vertolking van haar eigen nummer 'Dat ik je mis' de voltallige jury van het programma aan het huilen, intussen veroverde ze ook de harten van duizenden Nederlanders.

Maaike Ouboter doet het niet alleen in de talentenjacht van het Nederlandse BNN en de VARA heel goed, ze staat sinds gisteren ook op de eerste plaats in iTunes met 'Dat ik je mis'. Daarin zingt ze heel ingetogen over haar moeder die overleden is. Maaike getuigt over haar moeilijke jeugd. "Mijn ouders zijn gestorven toen ik nog een tiener was. Vroeger maakten we samen muziek, nu doe ik alleen verder en zijn zij mijn grootste inspiratiebron."

Juryleden Giel, Eric en Sanne slaagden er niet in het droog te houden tijdens de show. Haar concurrent Michael Prins staat op de tweede plaats in de top 100 van iTunes. Het Nederlandse volk bekroonde Maaike nu al tot winnares van de wedstrijd, het regent namelijk aan lofbetuigingen op sociaalnetwerksites.

Maaike had nooit gedacht dat ze een kans maakte in de muziekindustrie, tot ze gebeld werd met de vraag of ze wou deelnemen aan 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'. Momenteel studeert ze Media & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Haar eerste nummers zijn Engelstalig, maar gaandeweg ontdekte ze dat ze haar gevoelens beter in het Nederlands kwijt kon.


30-05-2013 om 10:36 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
29-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Bryan is populairste BV op Twitter

Astrid Bryan is populairste BV op Twitter

http://oi39.tinypic.com/jgtw07.jpg

De Antwerpse Astrid Bryan verzamelde meer dan 100.000 volgers op de sociaalnetwerksite Twitter. Daarmee laat ze alle andere Bekende Vlamingen achter zich. In vergelijking met de populairste Twitteraar Justin Bieber met bijna 40 miljoen volgers, is het aantal van de Vlaamse die in Los Angeles woont minder indrukwekkend.  

Momenteel zit Astrid aan een dikke 101.000. Enkel ronkende Belgische namen als Kim Clijsters en dj Netsky doen het beter. Astrid Bryan is in elk geval in de wolken met deze 'prestatie'. "Vooral Vlaamse fans volgen mij, maar ook Amerikanen zijn geïnteresseerd in wat ik te delen heb op op Twitter. Het gaat dan vooral om kennissen uit L.A. of modeliefhebbers die mijn blog lezen." Op de sociaalnetwerksite laat de Vlaamse haar volgers meegenieten van haar drukke jetsetleventje of deelt ze foto's van zichzelf en haar populaire broer 'de Lau'.

29-05-2013 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Voedselindustrie verrijkt zich op kap van onze gezondheid"

"Voedselindustrie verrijkt zich op kap van onze gezondheid"

http://oi39.tinypic.com/ddi6mc.jpg

De Britse prins Charles roept Europa op om zijn voedselindustrie grondig binnenste buiten te keren en te heroriënteren tot een lokaal model van voedselproductie- en verdeling. De huidige methodes in de voedselindustrie hebben volgens prins Charles niet alleen geleid tot het paardenvleesschandaal, maar zorgen ook voor een tanende volksgezondheid. Daags na het wereldwijde protest tegen Monsanto hield prins Charles een toespraak in Duitsland waarin hij van leer trekt tegen de race naar goedkoop voedsel en de megawinsten die de voedselindustrie kenmerken.


Prins Charles is al jarenlang pleitbezorger voor organische en duurzame landbouw. Op zijn landgoed Highgrove boert hij zelf.

Charles gaf een speech op een conferentie waarop hij door zijn achterneef, de prins van Hohenlohe-Langenburg, was uitgenodigd. De Britse troonopvolger uitte daar felle kritiek op de voedselmultinationals "die steeds hogere winsten nastreven op de kap van boeren en de volksgezondheid". Hij roept op tot een lokaal model van voedselproductie en distributie.

Duurzaamheid ondermijnd
Charles oordeelt dat het huidige systeem van voedselvoorziening te weinig veerkracht inhoudt.

"Het lijkt misschien allemaal in orde. Multinationals maken grote winsten door wereldwijd monoculturen in de landbouw te handhaven, maar zoals ik hoop dat u al heeft gezien, is de situatie verre van gezond".

De drijfveer om voedsel goedkoper te maken voor de consument en grotere winsten voor de voedselbedrijven te genereren, ondermijnt de duurzaamheid van het productiesysteem, oordeelt hij.

"Ik heb het over voor de hand liggende zaken zoals de leefbaarheid van de bodem en lokale ecosystemen en de kwaliteit en de beschikbaarheid van proper water. Maar ook minder zichtbare zaken zoals de lokale tewerkstelling en de volksgezondheid. Het is complexe materie".

Paardenvleesschandalen
"De agressieve zoektocht naar goedkoper voedsel werd al omschreven als 'een duik naar de bodem', en ik vrees dat de boeren daarin worden meegesleurd. Ze worden ten gronde gericht door de prijzen die ze moeten aanvaarden voor hun producten. De recente schandalen rond paardenvlees zijn daar voorbeelden van. Die hebben aangetoond dat zelfs de grootste producenten niet weten waar hun basisproducten vandaan komen".

"Het effect op de landbouwsector is nefast. We verliezen elke dag landbouwers, jonge mensen willen het beroep niet meer uitoefenen. In Groot-Brittannië waarschuw ik daar al langer voor. Maar de gemiddelde leeftijd van de Britse boer is 58 jaar en neemt toe".

29-05-2013 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West dan toch niet te zien in realityshow van Kim K.

Kanye West dan toch niet te zien in realityshow van Kim K.

http://oi40.tinypic.com/fd7yh3.jpg

Kanye West is dan toch niet van plan om komend weekend aanwezig te zijn op het babyfeestje van Kim Kardashian. Dat zal gefilmd worden voor het realityprogramma van de Kardashians en daar heeft Kanye geen zin in, zo meldt 'The Sun'.


De zanger wil absoluut geen deel uitmaken van de show. "Kanye wil het samenzijn met hun eerste kind buiten de spotlights houden. Hij zou graag willen dat het babyfeestje privé is. Hij wil er niet bij zijn als de camera's draaien", bevestigt een ingewijde aan de Britse krant.

Volgens bronnen in Amerikaanse media verwachten de wereldsterren een dochter.

29-05-2013 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Jessica Simpson barst nu al uit jurk

Zwangere Jessica Simpson barst nu al uit jurk

http://oi44.tinypic.com/av3bs9.jpg

In een strakke zwarte transparante jurk showde Jessica Simspon afgelopen weekend duidelijk haar babybuikje.


De toekomstige mama waggelde enkele dagen met eeen gigantische buik door de straten van Californië. Hoewel Simpson er uitziet alsof ze nu al zou kunnen bevallen, is ze pas uitgerekend voor juli.

De blondine heeft al een dochtertje van een jaar, maar ze onthulde dat ze nu een jongen verwacht.

29-05-2013 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles wil gigantische tatoeage op zijn rug

Harry Styles wil gigantische tatoeage op zijn rug

http://oi42.tinypic.com/1ok2mc.jpg

Harry Styles heeft al heel wat tatoeages op zijn lichaam staan, maar de One Direction-zanger is nog lang niet klaar. Naar verluidt wil het tieneridool binnenkort zijn hele rug met een megatattoo bedekken.


Zijn favoriete tatoeëerder uit Los Angeles, Freddy Negrete, verklapte aan Daily Star dat ze de volgende keer dat Harry in de Verenigde Staten is aan de slag gaan. "Hij wil voorlopig nog niet stoppen met tatoeages. Maar zijn voorkant staat al wat voller dan de achterkant, dus is nu zijn rug aan de beurt."

Die wordt niet zomaar opgeleukt met een kleine tatoeage, maar wel met een gigantisch exemplaar. "De rugversiering zal alleszins niet in één keer klaar zijn", aldus nog Negrete. "Het kan zelfs maanden duren."

De man denkt ook te weten wat voor soort afbeelding het zal worden. "Harry wil waarschijnlijk meer Hebreeuwse letters. Hij heeft al de naam van zijn zusje in het Hebreeuws op zijn arm staan en die tattoo vindt hij te gek."

29-05-2013 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amanda Bynes maakt weer ruzie op Twitter

Amanda Bynes maakt weer ruzie op Twitter

http://oi41.tinypic.com/2s13w5t.jpg

Amanda Bynes is de laatste tijd op oorlogspad. Ze het eerder op Twitter al met zangeres Rihanna en actrice Jenny McCarthy aan de stok, nu maakt Amanda ruzie met model Chrissy Teigen.


Teigen schrijft op haar twitterpagina dat Bynes geen vrienden lijkt te hebben. "Het is verontrustend dat Amanda Bynes geen steunbetuigingen kan retweeten." Ook vroeg ze haar volgers mensen met psychische problemen te steunen, maar vreemd en beangstigend gedrag af te keuren.

Dat schoot Bynes in het verkeerde keelgat. "Het is beledigend dat je zegt dat ik psychische problemen heb", schrijft ze als reactie. "Jij bent een lelijk, oud model. Je lijkt wel 45. Ik heb geen respect voor jou en ik ben veel knapper dan jij."

29-05-2013 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!