NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen vraagt Kate Moss haar een lief te zoeken

Lily Allen vraagt Kate Moss haar een lief te zoeken

Om haar te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Lily Allen heeft aan Kate Moss gevraagd haar een geschikte vriend te vinden. De 23-jarige zangeres deed dat na een nachtje stappen in Londen met supermodel Moss (35), na het concert van Allen.

"Kate beseft dat Lily op zoek is naar een vaderfiguur en zij kent heel wat mannen die maar wat graag met Lily op date zouden gaan. Kate heeft zich geëngageerd om de perfecte vent voor Lily te vinden", aldus een bron in The Sun.

Eerder deze week gaf Allen toe dat haar vriendjes almaar ouder en rijker worden. "De volgende zal zestig zijn", grapte ze nog.

31-01-2009 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danny Devito wil 'Taxi' verfilmen

Danny Devito wil 'Taxi' verfilmen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/danny-devito.jpg
Danny Devito wil dat er een film wordt gemaakt van zijn succesvolle tv-show 'Taxi'. Devito, die de humeurige taxibaas speelt in de reeks, wil terug samenwerken met Christopher Lloyd, Marilu Henner, Tony Danza en de rest van de cast. "We houden allemaal van 'Taxi'. Ik deed het vijf jaar. Iedereen die in de serie zat, is mijn vriend geworden".

31-01-2009 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Renee Zellweger heeft een boon voor ex-president Carter

Renee Zellweger heeft een boon voor ex-president Carter

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/renee-zellweger-1.jpg
Renee Zellweger heeft opgebiecht dat haar droomman de 39ste president van Amerika Jimmy Carter is. Carter is inmiddels 84, maar Renee valt voor de poëzie die de man pent.

"Ik heb een boon voor Jimmy Carter. Die man heeft een bijzondere geest, hij is echt een buitengewone mens. En hij schrijft poëzie, stel je voor! Hij heeft alles."

Renee (39) wachtte onlangs twee en een half uur in de Newyorkse vrieskou om de voormalige president haar exemplaar van zijn boek 'We Can Have Peace in the Holy Land: A Plan That Will Work' te laten signeren.

Na afloop wenste Zellweger dat ze wat meer tijd in haar outfit had gestoken. "Het was bar koud. Ik dacht dat hij zou speechen of voorlezen uit zijn boek, maar hij deed niets anders dan signeren. Dat was voldoende, maar ik was niet voorzien op twee en een half uur wachten op hoge hakken".

31-01-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend van Cameron Diaz speelt in horrorfilm

Vriend van Cameron Diaz speelt in horrorfilm

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paul-sculfor.jpg
Paul Sculfor, de Britse bouwvakker die model werd en sinds vorig jaar een relatie heeft met Cameron Diaz, heeft een rol te pakken in de horrorfilm 'Vivid'. Hij krijgt momenteel acteerlessen van zijn vriendin.

In de film spelen ook Justin Hawkins, zanger van The Darkness en Charisma Carpenter, bekend van 'Buffy the Vampire Slayer'. De opnames starten volgende week.
Sculfor, die eerder ook een affaire had met Jennifer Aniston, heeft de voorbije maanden tal van castings gedaan in Amerika en Groot-Brittannië.

Intussen overwegen Cameron en Paul te trouwen. "Cameron en Paul hebben de beste tijd met elkaar en willen de zaak niet forceren. Maar ze praten nu en dan over trouwen. Ze geven grif toe dat het huwelijk hen afschrikt maar ze zijn zo verliefd dat ze het er wel eens over hebben".

31-01-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hiltons mail gehackt

Paris Hiltons mail gehackt

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-35.jpg
Vrienden die dachten dat ze met Paris Hilton aan het e-mailen waren, zouden wel eens bedrogen uit kunnen komen. Een hacker heeft ingebroken in de privémail van de hotelerfgename en mailtjes gestuurd uit haar naam. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Life & Style.

Inbreuk privacy
De blonde socialite is verontwaardigd door het incident. "Ik kan gewoon niet geloven dat iemand in mijn account heeft ingebroken en mails heeft verstuurd", vertelt ze. "Het is een heel grote inbreuk in mijn privacy." Of de hacker gepakt is, is niet bekendgemaakt.

Gsm al gehackt
Het is niet de eerste keer dat iemand privégegevens van Hilton misbruikt. In 2005 werd een destijds 17-jarige jongen veroordeeld tot elf maanden jeugddetentie voor het hacken van haar mobiele telefoon en het op internet zetten van haar gegevens, waaronder een aantal telefoonnummers van Hollywoodsterren.

31-01-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna mag zonen meenemen naar Amerika

Madonna mag zonen meenemen naar Amerika

Om Like A Virgin te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.Madonna mag haar zonen meenemen naar Amerika. De zangeres heeft voorlopig toestemming gekregen zich met Rocco (8) en de geadopteerde David (3) in Amerika te vestigen. Dat vertelt een bron die bij de onderhandelingen betrokken is in de Britse krant Evening Standard.

Permanent in New York
De 50-jarige popster, die eind vorig jaar haar huwelijk met de Britse regisseur Guy Ritchie op de klippen zag lopen, wil zich met de jongetjes en haar 12-jarige dochter Lourdes permanent in New York vestigen.

Kinderen niet uit elkaar halen
Ritchie is daar tegen, omdat hij graag zou zien dat zijn zonen in Groot-Brittannië naar school gaan. Advocaten van Madonna zouden hebben aangevoerd dat Lourdes, Rocco en David niet uit elkaar gehaald mogen worden en daarom het beste af zijn bij hun moeder.

Vreedzaam
Volgens de bron verlopen de onderhandelingen tussen de zangeres en haar ex gemoedelijk. "Alles moet in de komende weken opgelost zijn", vertelt de bron. "Het verloopt op dit moment vreedzaam."

31-01-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slumdog regisseur steunt sloppenwijken in Mumbai

Slumdog regisseur steunt sloppenwijken in Mumbai

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mumbai.jpg
Regisseur Danny Boyle wil de centen die hij opstreek met de succesvolle film 'Slumdog Millionaire' delen met de arme kinderen in de Indiase sloppenwijken.

De Brit wil een fonds oprichten voor de kinderen in de sloppenwijken van Mumbai, waar zijn film zich afspeelt. De komende weken zal Boyle investeerders ontmoeten en bepalen hoe hij het geld zal verdelen. Dat zegt Boyle in de krant The Times.
"Dit is onze kans om de stad, die ons heeft geholpen bij het draaien van de film, iets terug te geven", zegt de regisseur.
Boyle ontkent ook dat de Indiase kindsterren in het filmdrama uitgebuit werden, zoals in sommige media beweerd werd.

'Slumdog Millionaire' sleepte al vier Golden Globes in de wacht en maakt nog kans op tien Oscars, waaronder die voor beste film. 'Slumdog Millionaire' speelt zich af in Mumbai en gaat over een jonge, ongeletterde Indiër die tegen alle verwachtingen in de Indiase versie van 'Who wants to be a Millionaire?' wint.

31-01-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Val Kilmer wordt King of Bacchus in New Orleans

Val Kilmer wordt King of Bacchus in New Orleans

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/val-kilmer.jpg
Hollywoodster Val Kilmer heeft een nieuwe rol te pakken: niet in één van de blockbusters, maar als koning van een parade in New Orleans tijdens carnaval. Dat meldt de internetdienst van de zender WDSU.

De 49-jarige acteur zal de bekende Krewe of Bacchus-parade aanvoeren op 22 februari, twee dagen voor Mardi Gras.

De Bacchus-traditie bestaat al veertig jaar. Enkele van Kilmers voorgangers waren Charlton Heston, Kirk Douglas, Dennis Quaid, Nicholas Cage en Michael Keaton.

31-01-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatverbod voor ex-vriend en ex-manager Britney

Straatverbod voor ex-vriend en ex-manager Britney

Om Baby One more Time te bekijken druk op de foto.

Zet de Player af A.U.B.


.
De vader van Britney Spears heeft met succes een straatverbod aangevraagd tegen haar voormalige manager Sam Lutfi en ex-vriend Adnan Ghalib. Het duo moet van de rechter ruim tweehonderd meter afstand houden van de zangeres, haar familieleden en haar woning. Daarnaast mogen ze geen contact met haar opnemen. Dat blijkt uit gisteren openbaar gemaakte documenten van de rechtbank in Los Angeles.

Bewindvoerders
Jamie Spears en advocaat Andrew Wallet werden vorig jaar aangewezen als bewindvoerders over de financiën van Britney, nadat zij begin vorig jaar tweemaal gedwongen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis was beland. Volgens Spears probeerde het duo de curatele te verstoren zonder rekening te houden met het welzijn van zijn dochter.

Schadelijk
Paparazzo Ghalib, die vorig jaar korte tijd een romance beleefde met de popster, en Lutfi zouden Britney regelmatig bellen en sms'en. "Britney vertelt Adnan dan op onschuldige wijze waar ze naartoe gaat en hij regelt vervolgens dat paparazzi haar opwachten om er zelf financieel beter van te worden", schrijft Spears in de rechtsdocumenten. "Hij is schadelijk voor mevrouw Spears en voor haar herstel."

Bedreigingen
Lutfi zou hebben geprobeerd via een kapper van Britney contact met haar te krijgen. Daarnaast zou hij via een advocaat van de zangeres een ontmoeting hebben willen regelen. Ook zou hij Jamie via telefoontjes en sms'jes hebben bedreigd. Het is niet de eerste keer dat Lutfi van de rechter uit de buurt van Britney moet blijven. In juli liep een eerder straatverbod tegen de voormalige manager van Britney af. Op 23 februari vindt een zitting plaats in de zaak.

31-01-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse rapper DMX drie maanden de cel in

Amerikaanse rapper DMX drie maanden de cel in

Om No Sunshine te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
De Amerikaanse rapper DMX, in het echte leven Earl Simmons, moet voor drie maanden de cel in. Een rechter in Phoenix, Arizona, legde de 38-jarige rapper ook nog een voorwaardelijke straf van 18 maanden op. Dat meldt de krant Arizona Republic.

Dierenmishandeling
Simmons maakte zich schuldig aan dierenmishandeling, drugsdelicten en diefstal. De voorbije jaren kwam hij al meermaals in aanvaring met het gerecht.

Twaalf verwaarloosde pitbulls
In Phoenix had DMX een valse naam en een vals sofinummer opgegeven, om een ziekenhuisrekening niet te moeten betalen. Bij een huiszoeking trof de politie twaalf verwaarloosde pitbulls en de stoffelijke resten van nog drie andere dieren aan.

Wapens
Bovendien werden in de tuin van muzikant wapens ontdekt. In Miami werd Simmons in de boeien geslagen toen hij cocaïne en marihuana wilde kopen. In december liep de rapper in Florida opnieuw tegen de lamp.

31-01-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verliefd?
Verliefd?


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Penelope-Cruz---Wallpaper-5.jpg


Je sloeg je armen om me heen,
en mijn angst verdween,
je pakte me vast en duwde me tegen je aan,
zou ik me wel of niet laten gaan..
 
In jou blauwe ogen kon ik uren staren,
subtiel streek jij met je handen door mijn haren,
jou handen streelde mijn lichaam,
beetje bij beetje liet ik me steeds meer gaan,
ik luisterde hoe hard je hart klopte,
ik wou dat de tijd stopte,
dat ik eeuwig in je armen kon blijven,
de kriebels gaan maar door,
ik blijf gedichten over je schrijven,
omdat ik door jou alle controle verloor.
 

31-01-2009 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
30-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna komt voor de allereerste keer naar ons land

Madonna komt voor de allereerste keer naar ons land

Om Frozen te bekijken  druk op de foto.

Zet de Player af A.U.B.


.
Op zaterdag 11 juli is het zover! Dan komt - voor velen 'eindelijk' - de Queen of Pop voor de allereerste keer naar België voor het vervolg op haar 'Sticky en Sweet'-tour. Madonna geeft op de Vlaamse feestdag een optreden in het festivalpark van Werchter. Tickets kosten 75 of 85 euro en kunnen vanaf zaterdag 7 februari 9 uur gereserveerd worden via Proximus Go For Music.

Andere landen en steden
Eerder had Madge aangekondigd deze zomer door Europa te trekken en daarbij de steden en landen die ze tijdens haar 'Sticky & Sweet'-tour van vorig jaar had overgeslagen deze keer niet te vergeten. Ze hield dus woord.

Holiday
Madonna liet voor het eerst van zich horen in 1983 met de single "Holiday". Het werd meteen een grote hit. Voor "Hard Candy", haar jongste album, werkte ze samen met onder andere Timbaland, Justin Timberlake, Pharrell Williams en Danja. De intussen 50-jarige Amerikaanse met Italiaanse roots is met 250 miljoen verkochte albums de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden.

Maximum 6 tickets per persoon
Tickets kosten 75 en 85 euro (ticketprijzen exclusief servicekosten).
Ze kunnen vanaf zaterdag 7 februari om 9 uur gereserveerd worden via het nummer 0900 2 60 60 of de website www.proximusgoformusic.be. Per persoon kunnen maximaal 6 tickets worden aangekocht.

30-01-2009 om 17:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne in rehab wegens "verderfelijk Londen"

Kelly Osbourne in rehab wegens "verderfelijk Londen"

Om One Word te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.Kelly Osbourne zit in de afkickkliniek omdat ze zich liet meeslepen in het Londense feestgedruis. Dat beweren althans vrienden van de 24-jarige ster. "Kelly laat zich opslorpen in de feestcultuur die daar heerst. Haar vrienden wonen daar, en ze kan er niet aan weerstaan. Van zodra ze in Londen komt, steken haar oude gewoontes weer de kop op".

Zelfde kliniek als papa
Recent werd beweerd dat Kelly's pa Ozzy Osbourne zijn dochter naar dezelfde strenge afkickkliniek stuurde waar hij zelf van zijn verslavingen aan drank en drugs verlost raakte: de Hazelden Alcohol and Drug Rehabilitation Center in Oregon.

Steun van familie
Kelly's moeder Sharon heeft bevestigd dat Kelly in behandeling is, maar wilde daar geen details over kwijt.

Dertig dagen
"Kelly wist dat ze dit moest doen en we zijn trots op haar dat ze deze stap neemt. Het hele gezin steunt haar". Verwacht wordt dat Kelly dertig dagen in de kliniek blijft.

30-01-2009 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvester Stallone gaat nog eens Rambo spelen

Sylvester Stallone gaat nog eens Rambo spelen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sylvester-stallone.jpg
Sylvester Stallone gaat opnieuw in de huid van Rambo kruipen. Stallone was zo onder de indruk van het succes van de vierde Rambofilm die vorig jaar uitkwam, dat hij al op locatiejacht is voor een vijfde. "We gaan er nog een maken, het enige twistpunt is of we zullen opnemen in Amerika of in het buitenland. De vierde 'Rambo' werd grotendeels in Thailand opgenomen.

30-01-2009 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Watts droomt niet van huwelijk

Naomi Watts droomt niet van huwelijk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/naomi-watts-2.jpg
Naomi Watts zit niet te wachten op een aanzoek van haar vriend Liev Schreiber. "Ik ben niet opgegroeid met het idee van een sprookjeshuwelijk", vertelt de actrice in het Amerikaanse tijdschrift Parade. "Mijn moeder is twee keer getrouwd en twee keer gescheiden en Liev heeft een soortgelijke achtergrond."

Twee zonen
De 40-jarige Watts, die met Schreiber zonen Sasha (achttien maanden) en Sam (zeven weken) kreeg, sluit niet uit dat ze ooit alsnog in het huwelijksbootje stapt met haar grote liefde. "Misschien worden we op een dag wel wakker en zeggen we: 'Kom op, laten we het gewoon doen', maar misschien ook niet", vertelt ze. "We vormen een gezin. We hebben alleen geen huwelijkscertificaat en dat vinden we allebei prima."

Heath Ledger
Watts en Schreiber zijn al vier jaar samen. Daarvoor had de blonde actrice, die bekend is van films als 'Mulholland Drive', 'The Ring' en 'King Kong', twee jaar lang een relatie met Heath Ledger. Ze ontmoetten elkaar in 2002 op de set van de Australische film 'Ned Kelly'. "Hij bezat een magische mix van kracht en kwetsbaarheid in alles wat hij deed", herinnert ze zich. "Daarin werd je meegezogen. Zijn kracht was intrigerend en zijn kwetsbaarheid raakte je."
Ledger, die na de breuk goed bevriend bleef met Watts, overleed begin vorig jaar na een onbedoelde overdosis medicijnen. "Het is nog steeds ontzettend moeilijk voor me", vertelt ze.

30-01-2009 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mine Me gaat van bil met Big Brother babe

Mine Me gaat van bil met Big Brother babe

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mime-me.jpg

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/chanelle-hayes.jpg
Chanelle Hayes.

The Sun houdt zelfs de kleinste sterren in de gaten en zo weten we dat Verne Troyer heeft gescoord bij de appetijtelijk ogende en minstens dubbel zo grote Chanelle Hayes. Zangeresje Chanelle zat met Mini Me in het Engelse Big Brother-huis en het weerzien was naar verluidt bijzonder warm.

Klein maar dapper
Verne en Chanelle zaten de hele nacht te flirten in een Londense nachtclub, waarna ze samen vertrokken in de vroege uurtjes. De 21-jarige Chanelle houdt de lippen stijf op elkaar, maar een vriendin was loslippiger. "Ze weet nu dat lengte er niet toe doet. Verne is dan wel een klein baasje, maar hij weet hoe je een vrouw kan plezieren".

Hitsige Jack Russell
Verne, bekend van de Austin Powers-films, was met vrienden aan het doorzakken toen hij Chanelle tegen het lijf liep. Hij was toen al dronken, maar van zodra hij haar zag, liet hij de wodka staan. "Hij leek wel een hitsige Jack Russell", stelt een ooggetuige.

Sekstape
Troyer kwam vorig jaar in het nieuws toen een sekstape die hij met een voormalig liefje had gemaakt uitlekte.

30-01-2009 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Mayer bedriegt Jennifer Aniston met blondine

John Mayer bedriegt Jennifer Aniston met blondine

Om Your Body Is A Wonderland te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Jennifer en John.

Bezige bij, die John Mayer. Maandag sliep hij nog bij Jennifer Aniston, woensdag stond hij te smossen met een aantrekkelijke blonde vrouw in een restaurant in Santa Monica.

"John stond te praten met die meid, die echt knap was. Ze was in de wolken. Naarmate het diner vorderde, ging hij steeds dichter bij haar zitten. Jennifer zal niet blij zijn".
Het is niet de eerste keer dat John met de mysterieuze blonde wordt gespot, en de twee doen weinig moeite om hun gevoelens voor elkaar te verbergen.
Een andere bron in het magazine In Touch Weekly: "Die twee waren duidelijk op een date. Vorige keer kwam hij samen met haar binnen in het restaurant. Hij gaf haar een lange kus toen ze wegging. John is hier de voorbije twee weken zes keer komen eten, maar geen enkele keer met Jennifer".

Mayer en Aniston begonnen in april vorig jaar een relatie, maar gingen in augustus weer uit elkaar. In oktober was het weer koekenbak. Sinds ze weer samen zijn, werd al meermaals gespeculeerd dat er een huwelijk zit aan te komen. Op 11 februari wordt Jennifer veertig, misschien zal John haar dan ten huwelijk vragen.

30-01-2009 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox volgt Angelina Jolie op als Lara Croft

Megan Fox volgt Angelina Jolie op als Lara Croft

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/megan-fox-2.jpg
Hollywoodster Angelina Jolie zullen we niet meer in de rol van superheldin Lara Croft zien. De producenten plannen een derde film over de heldin uit het gelijknamige videospel, maar zullen de moeder van inmiddels zes kinderen niet vragen voor de hoofdrol. Dat meldt het vakblad Hollywood Reporter.

Twee keer
Angelina Jolie heeft al twee keer de rol van Lara Croft gespeeld, in 'Lara Croft: Tomb Raider' (2001) en 'Lara Croft Tomb Raider The Cradle of Life' (2003).

Megan Fox
Voor de sequel kiezen de producenten voor een jongere actrice, de 22-jarige Megan Fox. Wie het scenario zal schrijven en de regie op zich zal nemen, is nog niet bekend.

Megan Fox brak door als actrice in 'Transformers'.

30-01-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Love Hewitt voert voogdijstrijd om haar hond

Jennifer Love Hewitt voert voogdijstrijd om haar hond

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-love-2.jpg
Jennifer Love Hewitt is in een voogdijstrijd om haar hond verwikkeld. Hoewel de breuk met haar verloofde Ross McCall eerder deze maand "vriendschappelijk" verliep, wil geen van beiden afscheid nemen van hun boxer Mona. "Jennifer probeert zelfs de naam van de hond te veranderen. Zodoende zou Mona niet meer komen als Ross haar roept", aldus een bron in de New York Daily News.

Jennifer bekende eerder dat ze een andere hond van haar, de cavalier spaniel Charlie, Prozac gaf toen het beest zich vreemd begon te gedragen. "Charlie begon nerveus in de lucht te likken. Ze heeft een angstprobleem, dus hebben ze haar op Prozac gezet. Ze is nu gelukkiger dan ooit", verklaarde ze toen.

30-01-2009 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy outfit Paris Hilton niet opgewassen tegen Britse kou

Sexy outfit Paris Hilton niet opgewassen tegen Britse kou

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-34.jpg
Paris Hilton is momenteel in Londen voor de promotie van haar nieuwe tv-show 'My British Best Friend'. De Amerikaanse hotelerfgename is duidelijk de Californische zon gewoon en dat is te merken aan haar sexy outfit die niet voorzien is voor de strenge Britse winterkou. Aan de bijpassende handschoenen had ze wel gedacht, maar haar dunne blauwe blouse verraadt dat Paris het wel degelijk koud heeft in Londen.

We zouden Paris Hilton toch maar aanraden om in Londen te gaan shoppen voor een (winter)bh en een dikke jas, want net als in België krijgt Groot-Brittannië de komende dagen weer een stevige winterprik te verwerken.

30-01-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbrekers in woning Amy Winehouse

Inbrekers in woning Amy Winehouse

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-27.jpg
Inbrekers hebben gisteren voor ruim zestienduizend euro aan spullen van Amy Winehouse gestolen uit haar woning in Londen. De criminelen trapten midden in de nacht de deur in en haalden het optrekje van de zangeres overhoop, zo meldt de Britse krant The Sun.

Flatscreen en vijf gitaren
De dieven zouden er onder meer met een flatscreen televisie, vijf gitaren en opnameapparatuur vandoor zijn gegaan. Ze waren al weg toen de politie arriveerde bij de woning in de Londense wijk Camden. Een woordvoerder van de politie laat weten dat een onderzoek is ingesteld naar de inbraak, maar dat er nog geen arrestaties zijn verricht.

Sentimentele waarde
De 23-jarige Winehouse was niet thuis tijdens de inbraak. Ze verblijft al sinds de feestdagen op het Caribische eiland Saint Lucia. "Amy is er kapot van", weet een bron. "Sommige gitaren zijn onvervangbaar vanwege sentimentele waarde." Winehouse vliegt naar verluidt dit weekeinde terug naar Groot-Brittannië om te beginnen met opnamen van haar derde album.

30-01-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woorden
Woorden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Penelope-Cruz---Wallpaper-6.jpg

het is het ritme
die woorden laat dansen
op papier
en via stem

het zijn de woorden
die zinnen worden
en die gedichten vormen

gevoel bespelen
gedachten laten zweven
het is het ritme
die woorden laten dansen...


30-01-2009 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
29-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla geeft brief van De Gaulle aan jarige Sarko

Carla geeft brief van De Gaulle aan jarige Sarko

Om Quelqu'un m'a dit te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B
.

.
Carla Sarkozy, de echtgenote van de Franse president, bedacht haar man dit jaar met een wel erg origineel verjaardagsgeschenk. Nicolas Sarkozy krijgt voor zijn 54ste verjaardag morgen een originele brief van de vroegere Franse president Charles de Gaulle (1958-69).

Nicolas verzamelt al enige tijd brieven van historische figuren, verklaarde Carla Sarkozy onlangs op de Italiaanse televisie.
Sarkozy huldigde in oktober nog samen met de Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU) een gedenkmonument voor de Gaulle in.

Aids-ambassadrice
Vorig jaar organiseerde mevrouw Sarkozy voor haar man een verrassingsfeestje ter ere van zijn verjaardag. Op de lijst van genodigden figureerden toen ook heel wat ministers en bedrijfsleiders.

In februari zal het paar voor het eerst op hetzelfde moment naar een afzonderlijke bestemming afreizen. Terwijl de president in de Perzische Golf verwacht wordt, doet zijn vrouw als aids-ambassadrice het West-Afrikaanse Burkina Faso aan.

Op 2 februari vieren de Italiaanse zangeres en de Franse president overigens hun eerste huwelijksverjaardag.

29-01-2009 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend bedriegt Jessica Simpson in haar eigen bed

Vriend bedriegt Jessica Simpson in haar eigen bed

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jessica-simpson-5.jpg
Jessica Simpson en haar vriend Tony Romo in betere tijden.

Jessica Simpsons vriend Tony Romo zou zijn vreemdgegaan in haar eigen bed. Verschillende bronnen vertellen aan Star magazine dat Tony een wild feest gaf in Jessica's huis. Zij was op dat moment net vertrokken naar Los Angeles. Eén donkerharige dame kon bezette Tony wel bekoren, en hij ging met haar naar boven. Dat meldt De Telegraaf.

Een aanwezige bron vertelt: "Iedereen beneden had het erover. De meiden waren echt verontwaardigd over Tony's gedrag, ze konden niet geloven dat hij vreemdging in háár huis." Benieuwd wat Jessica hiervan vindt als ze dit leest...

29-01-2009 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse speelt topless scrabble

Amy Winehouse speelt topless scrabble

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-26.jpg
Enkele dagen geleden liet Amy Winehouse nog uitschijnen dat ze bereid was haar (ex-)man Blake Fielder-Civil in de gevangenis te gaan bezoeken om hun huwelijk te redden, maar daar komt blijkbaar weinig van in huis. In plaats daarvan amuseert Winehouse zich verder kosteloos tijdens haar vakantie op het Caribische eiland St. Lucia. Ze geniet weer topless van de zon, deze keer tijdens een partijtje scrabble.

Op een terugkeer naar de aan drugs verslaafde ex Blake in het koude Londen zit Amy blijkbaar niet te wachten. Zon, zee en strand doen de Britse zangeres goed. Ze ziet er gezonder (of minder ongezond) uit dan ooit. Daar kan blijkbaar geen 'rehab' tegenop.

29-01-2009 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 wil legendarische studio kopen

U2 wil legendarische studio kopen

Om With Or Without You te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
U2 heeft zo van de opnames van hun nieuw album genoten dat ze overwegen de studio in Londen te kopen waar de meeste sessies plaatsvonden. De voorbije zes maanden zaten Bono en zijn gevolg hoofdzakelijk in de Olympic Studios, waar legendarische albums van Led Zeppelin, Jimi Hendrix en de Rolling Stones werden ingeblikt.

De Olympic Studios zijn eigendom van platenfirma EMI, maar die stelde de studio onlangs te koop. De prijs is niet bekend, maar het gebouw alleen al is miljoenen waard.

"De sfeer daar heeft de band enorm positief beïnvloed. Ze hebben al een studio in Dublin, maar Olympic zou een verstandige investering zijn. Momenteel bekijken de boekhouders de mogelijkheden en de kans is groot dat U2 een bod doet", aldus een bron in The Sun.

29-01-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De meest vervuilende sterren ter wereld

De meest vervuilende sterren ter wereld

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sterren.jpg
Ze zijn wereldberoemd en stinkend rijk. Eigenlijk zouden ze een voorbeeld voor hun fans moeten zijn, maar in werkelijkheid hebben ze een ecologische voetafdruk waar we van duizelen. Deze zes sterren kunnen onze planeet in hun eentje een groot plezier doen als ze even zouden stilstaan bij wat ze verbruiken.

1. David Beckham
Veel topvoetballers verdienen een rode kaart als we hun ecologische voetafdruk zouden berekenen, maar David Beckham staat volgens Carbon Trust, een Britse groene organisatie, eenzaam aan de top. Becks zou verantwoordelijk zijn voor een uitstoot van 163 ton CO2. In 2007 legde Beckham liefst 400.000 kilometer per vliegtuig af om naar voetbalwedstrijden te reizen of om zijn dure reclamecontracten te vervullen. En de rest van de familie Beckham doet niet veel beter. Echtgenote Victoria 'Posh' Beckham vliegt regelmatig naar de meest blitse shopcentra over de hele wereld. Het gezin beschikt ook over meerdere huizen en heeft vijftien auto's.

2. Prins Alwaleed bin Talal van Saoedi-Arabië
Prins Alwaleed bin Talal beschikt over een slordige 13 miljard euro en staat in de top 20 van de rijkste mensen ter wereld. Hij wordt binnenkort de eigenaar van een A380 jumbo als privéjet. Hij doopte het toestel al om tot zijn 'paleis in de lucht'. Hij zal nog tot volgend jaar op zijn speeltje moeten wachten, maar kan intussen al genieten van zijn gigantisch jacht of rondrijden in één van zijn 300 wagens.

3. Madonna
Hoewel Madonna zich in de media graag voordoet als lid van het groene clubje, is de zangeres jaarlijks verantwoordelijk voor heel veel vervuiling. Haar recente tour zou meer dan 1.600 ton CO2 geproduceerd hebben. Madonna was zelf verantwoordelijk voor 95 ton omdat ze met een privéjet naar 37 locaties in minder dan vier maanden moest vliegen. 250 mensen moesten de zangeres dagelijks in haar behoeften voorzien. Zo had ze een persoonlijke trainer en masseuse. Ze zou ook enorme hoeveelheden flesjes water verslinden.

4. Tom Cruise
Tom Cruise beschikt over drie privévliegtuigen en de acteur maakt er veelvuldig gebruik van. Jaarlijks zou hij meer dan 700.000 euro uitgeven aan brandstof. Milieuactivisten noemen Tom Cruise 'emission impossible', een verwijzing naar de films waarin de acteur meespeelde. Vooral de 'romanticus' in Tom Cruise is onverbeterlijk. Op zijn eerste date nam hij Katie Holmes mee voor een diner in één van zijn vliegtuigen. Cruise zou zijn jets ook vaak gebruiken om boodschappen voor Holmes op te halen. Vooral de modesector ziet het koppel graag komen. Volgens de New York Post zou Katie Holmes onlangs in zes maanden tijd ongeveer tien miljoen euro uitgegeven hebben aan kleding.

5. John McCain
De voormalige Republikeinse presidentskandidaat beloofde tijdens zijn campagne om iets te doen tegen global warming, maar misschien moet hij eerst zijn eigen voetafdruk eens bestuderen. McCain zou tussen zeven en tien huizen bezitten. Over het cijfer bestaat onduidelijkheid, omdat McCain er niet in slaagt om te definiëren wat hij als één huis beschouwt. Volgens milieuexperts zouden die huizen ongeveer 150 ton CO2 produceren, tien keer meer dan de gemiddelde Amerikaan. En dan zwijgen we nog over de privéjet van zijn echtgenote.

6. Elizabeth Hurley
Elizabeth Hurley kreeg in 2007 haar droomhuwelijk, maar de impact op het milieu moet enorm geweest zijn. Het huwelijk had plaats in vier verschillende steden op twee continenten. Eerst liet ze 24 vrienden met een privéjet van Engeland naar Mumbai (India) vliegen. Vanuit Mumbai verplaatsten zeven vliegtuigen de 250 gasten naar het noordelijk gelegen Jodhpur. Volgens schattingen zou het hele huwelijk 228 ton CO2 uitgestoten hebben.

29-01-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna showt sexy bikini

Rihanna showt sexy bikini

Om Umbrella te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
De 20-jarige zangeres uit Barbados ging uit de kleren voor de Mexicaanse versie van GQ. Foto's GQ Magazine

Rihanna is uit de kleren gegaan voor de Mexicaanse versie van het tijdschrift GQ. De op Barbados geboren Latina-zangeres draagt op de coverfoto een rood bikinitopje en een jeansbroek. In het blad is de vriendin van zanger Chris Brown languit te bewonderen in een sexy witte bikini. De 20-jarige zangeres heeft zo te zien op het strand geen 'Umbrella' nodig zoals in haar wereldhit.

29-01-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Lindsay Lohan smeekt fans haar leven te redden

Vader Lindsay Lohan smeekt fans haar leven te redden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lindsay-lohan-14.jpg
Lindsay en Samantha.

Lindsay Lohans vader Michael, die zijn misprijzen jegens Lindsays vriendin Samantha Ronson niet onder stoelen of banken steekt, beweert dat Samantha het leven van zijn dochter verwoest. Hij roept Lindsays fans op tussenbeide te komen en Lindsay ertoe te bewegen haar relatie met Samantha te beëindigen.

Talenten vergooid
Michael Lohan in zijn blog: "Ik vraag iedereen op welke manier ook tussenbeide te komen om Lindsay te helpen en zo haar leven te redden. Help deze fantastische, goedhartige en getalenteerde jongedame inzien wat Samantha haar aandoet en hoe ze haar leven vernielt. Help Lindsay inzien dat ze haar talenten niet meer aanwendt zoals ze deed voordat ze Samantha ontmoette".

Manipulatief en dominant
Michael Lohan omschreef de lesbische Samantha Ronson eerder als "manipulatief en dominant". Hij stelt ook dat Samantha zijn dochter dwong om haar zusje Ali in de steek te laten in Los Angeles.

Eerder dit jaar deed het gerucht de ronde dat Lindsay en Samantha uit elkaar waren. "Toen dankte ik God voor Lindsays vrijheid, maar nu stel ik vast dat Samantha zich terug in Lindsays leven heeft gewrongen en sindsdien gaat het van kwaad naar erger".

29-01-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stuntman Harry Potter in kliniek na ontploffing

Stuntman Harry Potter in kliniek na ontploffing

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/harry-potter-6.jpg
De stuntman die Harry Potter speelt in de gelijknamige filmreeks moest in het ziekenhuisopgenomen worden na een explosie op de filmset.

Verlamd?
De 25-jarige liep "vreselijke verwondingen" op toen een vliegscène in een harnas fout afliep en de ontploffing, die deel uitmaakte van de stunt, hem neer deed storten. De jongeman was bij bewustzijn na de val en zei tegen collega's dat hij geen gevoel meer had in zijn benen. De ambulanciers die hem naar het ziekenhuis brachten, vrezen dat de jongen verlamd is.
"De jongeman zat in een harnas en vloog door de lucht. Wellicht ging de explosie te vroeg af. Iedereen hoopt dat hij volledig herstelt", aldus een bron in de Britse pers.

Preproductie
Momenteel wordt aan de preproductie gewerkt van 'Harry Potter and the Deathly Hallows', de zevende Potter film. In een studio in de buurt van Watford werden stunts getest toen het ongeval gebeurde. Een woordvoerder van de studio: "We kunnen bevestigen dat een productielid gewond raakte in een ongeval. Uit respect voor de familie kunnen we daarover niets meer vertellen".

29-01-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksscènes Kate en Leonardo waren ongeremd

Seksscènes Kate en Leonardo waren ongeremd

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-winslet-8.jpg
Kate Winslet had "geen grenzen" toen ze liefdesscènes opnam met Leonardo DiCaprio voor hun jongste film 'Revolutionary Road'. Sam Mendes, de echtgenoot van Winslet die de film regisseerde, laat weten dat zijn vrouw geheel schaamteloos de stomende scènes speelde.

Op de keukentafel
Mendes: "Er waren geen grenzen. Leo kon doen wat hij wou, Kate was gewillig en hij wist dat. Het is opwindend voor een acteur als hij weet dat zijn tegenspeelster niet vervelend zal gaan doen als hij haar slaat of op de keukentafel tilt om met haar te vrijen. Dat was een enorm geluk voor mij. Ik erfde de relatie tussen Kate en Leonardo. Zoiets kan je tijdens repetities niet creëren. Het is er of het is er niet".

Familiair
Ook DiCaprio zei onlangs dat de seksscènes met Winslet "geheel natuurlijk en comfortabel" waren. "Na 'Titanic' tien jaar geleden was ik het gewend Kate te kussen. Ze is als een familielid. Een vreemde, verknipte familie weliswaar".

29-01-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Swayze stopt kankerbehandeling

Patrick Swayze stopt kankerbehandeling

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/patrick-swayze-9.jpg
In zijn laatste rol in de tv-serie 'The Beast'.

De 56-jarige Patrick Swayze, die sinds begin vorig jaar een gevecht levert tegen pancreaskanker, heeft naar verluidt elke behandeling stopgezet. Hij kreeg van de artsen te horen dat ze niets meer kunnen doen tegen de uitzaaiingen.

Morfine en sigaretten
Een familievriend in de National Enquirer: "De dokters kunnen niets meer doen voor Patrick. We zijn er het hart van in, en het doel is om het Patrick zo comfortabel mogelijk te maken. Hij kan niet meer geopereerd worden en ze hebben de chemotherapie stopgezet. Hij verliest nog altijd gewicht en is zeer zwak. Hij krijgt morfine. Dat en de sigaretten zorgen ervoor dat hij de pijn kan verbijten".

Longontsteking
Eerder deze maand werd Swayze in de kliniek opgenomen met een longontsteking. Op 16 januari mocht hij het ziekenhuis verlaten, maar volgens vrienden heeft de ontsteking hem fel verzwakt. In een recent interview drukte Swayze nog de hoop uit nog twee jaar te kunnen leven. Ook sloot hij een mirakel niet uit. "Ik wil het volhouden tot er een remedie wordt gevonden", zei hij nog.

29-01-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussen regels door:
Tussen regels door:


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Aishwarya-Rai---Wallpaper-5.jpg


Tussen regels door:

Als zij afdwaalt


uren tuurt ze naar de
vissen die glijden
door het violette licht
het geeft een heel relaxed
gevoel en streelt daarbij
ook het gezicht als ze de
iris in haar ogen strelen
want wat kan haar het
schelen als visite straks
moet wachten op de koffie
het aquarium is
nummer één en houdt
haar lekker op de been
als ze niet geïnteresseerd is
in prulverhalen van een ander

29-01-2009 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
28-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pussycat Dolls ondervragen Hamilton voor date met Nicole

Pussycat Dolls ondervragen Hamilton voor date met Nicole

Om I Hate This Part te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Lewis Hamilton heeft niet zomaar een date kunnen versieren met Nicole Scherzinger. De Formule 1-rijder moest eerst een kruisverhoor doorstaan van de Pussycat Dolls. Zij wilden zeker zijn dat hun zangeres niet met een playboy op stap ging.

"Toen we vernamen dat Hamilton een jongen uit het Formule 1 was, wilden we toch even controleren of het geen playboy was", aldus Melody Thorton, "We stelden hem verschillende vragen zoals wat hij van plan was, of hij een brave jongen is, of hij haar juist zou behandelen en of hij bloemen zou meebrengen. Als iemand een nieuw liefje heeft, dan kijken we altijd toe of ze ons wel goed behandelen."

Imponeren
Maar Hamilton doorstond de test goed. Hij imponeerde de meisjes met zijn Engelse accent en gedroeg zich als een echte gentleman. "Hij is zo lief en heeft zo'n goede manieren", aldus Kimberly Wyatt, "Bovendien vinden we het leuk dat hij Brits is."

Nicole Scherzinger zelf beweert intussen dat ze gelukkiger is dan ooit. Ze plant zelfs al haar toekomst met Hamilton. "We spreken er al van om samen schattige baby's op te voeden."

28-01-2009 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Producer 'Thriller' daagt Michael Jackson voor rechter

Producer 'Thriller' daagt Michael Jackson voor rechter

Om Thriller te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B

.
Michael Jackson is voor de rechter gedaagd door de producer van zijn videoclip "Thriller". Volgens John Landis heeft hij nog vier jaar aan betalingen te goed van de King of Pop.

In 1983 sloegen Landis en Michael Jackson de handen in elkaar om de videoclip van "Thriller" te maken. In het contract stond dat Landis vijftig procent zou krijgen van al de inkomsten die de clip opbracht.

Miljoen dollar
De producer klaagt de zanger nu aan omdat hij de laatste vier jaar niets meer zou doorstorten naar Landis. Het is niet duidelijk hoeveel Jackson achterhield, maar het bedrag wordt geschat op een miljoen dollar.

Michael Jackson werkt momenteel aan een Broadway musical van zijn hit "Thriller". De musical zal het verhaal vertellen van een jong koppel dat samen uitgaat, en van wie de jongen dan in een weerwolf verandert.

28-01-2009 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn Salma Hayek en Colin Farrell een koppel?

Zijn Salma Hayek en Colin Farrell een koppel?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/salma-hayek.jpg
Salma Hayek en Colin Farrell hadden al een korte romance tijdens de opnames van 'Ask the Dust'.

Salma Hayek en Colin Farrell hebben zelf de geruchten aangewakkerd dat ze een koppel zouden zijn. De twee konden niet van elkaar blijven tijdens de laatste ceremonie van de Golden Globes Awards.

Volgens een bron kuste de acteur Salma Hayek meermaals op de lippen. "Het was heel intiem, niet zoals twee mensen die alleen maar goede vrienden zijn."

Verslaafd
Het is wel niet de eerste keer dat de twee een relatie hebben. Ze waren kort samen toen ze in 2004 aan de film 'Ask the Dust' werkten. Volgens een bron in National Enquirer magazine heeft de relatie toen niet stand gehouden omdat de 32-jarige Farrell toen meer met drank en drugs bezig was.

Toch liet Salma Hayek weten dat ze de acteur aanbidt en volgens de bron zou Farrell nu hij clean is een veel betere kans maken bij de actrice.

Het is niet de eerste relatie voor Salma Hayek. Zij heeft een 16 maanden oude dochter uit een vorige relatie met François-Henri Pinault.

28-01-2009 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashlee Simpson verdedigt extra kilootjes van zus Jessica

Ashlee Simpson verdedigt extra kilootjes van zus Jessica

Om With You te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Ashlee Simpson vindt het belachelijk dat media wereldwijd aandacht hebben besteed aan het toegenomen gewicht van haar zus Jessica. Dat schrijft de 24-jarige zangeres, die onlangs moeder werd van zoontje Bronx, op haar weblog. "Ik vind de berichten over het gewicht van mijn zus walgelijk."

Eerder deze week verschenen foto's van een optreden dat Jessica afgelopen weekeinde gaf tijdens een evenement van een radiostation in Florida. Op de plaatjes was duidelijk te zien dat de 28-jarige blondine de laatste tijd wat kilo's is aangekomen. Dit resulteerde in koppen als 'De nieuwe vette look van Jessica Simpson'.

Ashlee Simpson begrijpt niets van de kritiek. "Vrouwen komen in alle vormen en maten. En er zou geen andere standaard moeten gelden alleen omdat je bekend bent", vindt ze. "Hoe kunnen tienermeisjes respect en liefde voor zichzelf opbouwen in een omgeving waarin een maatje 36 al voor kritiek zorgt? Kunnen we ons nu alsjeblieft richten op de dingen die er echt toe doen?"

28-01-2009 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Organisatie Oscars klaagt ticketbedrijf aan

Organisatie Oscars klaagt ticketbedrijf aan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/oscars.jpg
De organisatie van de Oscars heeft een bedrijf aangeklaagd dat kaarten voor de uitreiking van de filmprijzen verkoopt. De Academy of Motion Picture Arts and Sciences spande een rechtszaak aan tegen McMurry Inc. om tegen te gaan dat het bedrijf luxe-arrangementen voor het evenement op 22 februari aanbiedt.

Het jaarlijkse filmfestijn is uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Vanwege veiligheidsreden is het ook niet mogelijk om op het kaartje van een ander binnen te komen. De arrangementen die McMurry aanbiedt, met prijzen vanaf 132 euro, zijn volgens de Oscarorganisatie dan ook niet geldig.

De Academy Awards, zoals de Oscars officieel heten, worden op 22 februari voor de 81e keer uitgereikt.

28-01-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna bevestigt Europese tourneeplannen

Madonna bevestigt Europese tourneeplannen

Om American te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B
.

.
Madonna meldt op haar website dat ze terugkeert naar Europa met haar 'Sticky & Sweet'-tournee. De zangeres bevestigt hiermee de geruchten dat ze in de zomer haar toer hervat om de Europese steden te bezoeken die ze vorig jaar niet aan heeft gedaan.

In welke steden de Queen of Pop een concert zal geven en wanneer de shows plaatsvinden, wordt later deze week bekendgemaakt. Madonna reisde van augustus tot en met december door Europa, Amerika en Latijns-Amerika met haar 'Sticky & Sweet'-toer.

28-01-2009 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters presenteert Nederlandse musical-talentenjacht

Koen Wauters presenteert Nederlandse musical-talentenjacht

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/koen-wauters-1.jpg
Koen Wauters gaat een musical-talentenjacht presenteren. De winnares van het Nederlandse televisieprogramma 'Op zoek naar Maria' zingt in september en oktober de hoofdrol in The Sound of Music in de stadsschouwburg in Antwerpen. Dat meldt De Telegraaf vanavond.

De zoektocht naar de nieuwe Maria start op 25 maart bij VTM. Voor de rest blijft de cast grotendeels hetzelfde. De flamboyante producent Albert Verlinde, die al jaren op de Nederlandse zender RTL4 het populaire showbizzprogramma RTL Boulevard presenteert, zit tijdens de liveshows in de jury.

"In het jaar dat The Sound of Music 50 jaar bestaat, wordt andermaal bewezen dat deze voorstelling springlevend is. Het wordt een spannende zoektocht naar Maria. Ik weet dat er ook in Vlaanderen voldoende talent is om die rol in te vullen", aldus Verlinde.

'The sound of music' ging eind september in première in De Efteling. Ruim een maand later waren er al honderdduizend kaarten voor de voorstelling verkocht. De musical vertelt het verhaal van de jonge non Maria die het klooster verlaat om als kindermeisje te werken en in het huis van kapitein Von Trapp en zijn zeven kinderen terechtkomt.

28-01-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter nodigt dochters Obama uit op set

Harry Potter nodigt dochters Obama uit op set

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/harry-potter-5.jpg
Daniel Radcliffe heeft Sasha (7) en Malia (10) Obama uitgenodigd op de filmset van de zevende en laatste Harry Potterfilm. De acteur die Harry Potter speelt wil de First Daughters hoogstpersoonlijk rondleiden op de set van 'Harry Potter and the Deathly Hallows' (in het Nederlands 'De Relieken van de Dood'), meldt de Britse krant Daily News.

De dochters van president Obama zijn grote fans van de jonge tovenaar. De 19-jarige Radcliffe "zou vereerd zijn om hun persoonlijke gids te zijn". De acteur was aanwezig bij de inauguratie van de nieuwe president. "Ik ben zo blij voor de Verenigde Staten. Hij is alles wat de rest van de wereld waardeerde in Amerika en nu opnieuw waardeert."

Radcliffe is niet de eerste die de Sasha en Malia benadert. Eerder bood actrice Anne Hathaway al aan om te babysitten en gaf zanger David Archuleta aan de meiden muziekles te willen geven.

28-01-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica en Coldplay op Rock Werchter

Metallica en Coldplay op Rock Werchter

Om Nothing Else Matters te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Metalband Metallica doet - twee jaar na zijn vorige passage - opnieuw Rock Werchter aan.

Rock Werchter heeft vandaag de eerste namen bekendgemaakt voor de editie 2009 van het vierdaagse muziekfestival. Vrijdag 3 juli zijn de Britse rockers van Coldplay de hoofdact. De Amerikaanse metalgrootheid Metallica is zondag 5 juli de grote publiekstrekker.

Ongekroonde koningen van Werchter
Coldplay zakt na 2002 en 2003 voor de derde keer af naar de wei in Werchter. De groep van frontman Chris Martin bracht vorig jaar het album 'Viva La Vida' uit. De Britse groep concentreert zich deze zomer op eigen stadionshows en maakt één enkel weekend vrij voor festivals waaronder Rock Werchter.

Metallica, "de ongekroonde koningen van Werchter", zal voor de zesde keer op het Werchterse podium staan. De groep brak vorig jaar na een mindere periode de ban met het album 'Death Magnetic'. "Voor geen enkele groep zijn er de afgelopen 34 edities zo veel mensen naar de heilige wei afgezakt", laat de festivalorganisatie weten.

Placebo en The Killers
Verder zijn ook al Placebo en The Killers bevestigd. De Britten van Placebo zijn coheadliner op donderdag 2 juli en stellen net als bij hun vorige albums hun toekomstige nummer zes voor in Werchter. De groep, met nieuwe drummer, viert in 2009 haar vijftiende verjaardag. De Amerikaanse rockgroep The Killers zal op vrijdag 3 juli op de Werchterse bühne staan.

Prijzen
Het festival loopt van donderdag 2 juli tot en met zondag 5 juli. Elke dag is er plaats voor 80.000 festivalgangers in het festivalpark. De prijzen blijven ongeveer gelijk. Een combiticket kost 169 euro, vorig jaar was dat 165 euro. Een dagticket blijft ongewijzigd op 75 euro. Kamperen kost net als vorig jaar 17 euro. Tickets zijn beschikbaar vanaf zaterdag 14 februari. Per persoon kunnen maximaal vier tickets besteld worden.

28-01-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton: "Gordon Ramsay is toch Britse premier hé?"

Paris Hilton: "Gordon Ramsay is toch Britse premier hé?"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-33.jpg
Paris Hilton heeft haar reputatie van dom blondje weer alle eer aangedaan. De hotelerfgename is in Engeland om haar nieuwe tv-show 'Paris Hilton's British Best Friend' te lanceren. In een interview antwoordde ze op de vraag of ze weet wie de Britse premier is: "Ja, dat is toch Gordon Ramsay hé?". De voornaam had ze al juist, nu Brown nog... De echte Britse premier zal alvast niet graag horen dat hij verward wordt met de scheldende tv-kok die de krantenkoppen haalde met zijn vele minnaressen.

Het is dan ook reikhalzend uitkijken naar het nieuwe tv-programma. Welke stoten gaat Paris daarin weer uithalen? Omdat ze haar vriendinnen in LA maar niks vindt ("Wat een sletten", zegt ze over hen) zoekt ze nu Britse kandidaten. Hetero mannen vallen sowieso af, maar homo's kunnen weer wel. Twaalf kandidaten -11 vrouwen en één homo - bleven over. Elke week valt er eentje af met de boodschap: TTYN, wat staat voor Talk To You Never. Fun verzekerd daar op ITV2.

28-01-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wasbeertje
Wasbeertje


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Penelope-Cruz---Wallpaper-1.jpgWasbeertje is trouw
Wasbeertje is een vrouw
Wasbeertje is waar ik van hou
Wasbeertje die alles maar doet, zonder gesnauw
Wasbeertje die vliegt voor mij
Wasbeertje maakt mij blij
Wasbeertje die denkt, daar heb je hem weer
Wasbeertje die vraagt, heb je nog gedichten, meer !!!!
Wasbeertje daar hoor je mee te zijn
Wasbeertje schreeuw ik: "Ik vindt je zo fijn"
Wasbeertje alles he, jij en Knuffelbeertje een stel zonder teugels
Wasbeertje,lieverd we vliegen zonder vleugels
Wasbeertje ik hou van jou
Wasbeertje ik ziet je gauw


28-01-2009 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
27-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Wood bijna blut?

Ron Wood bijna blut?

Om Satisfaction te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Stonesgitarist Ron Wood zou grote geldproblemen hebben waardoor hij de financiering van zijn nieuwe huis niet rond krijgt.

De rocker, die vorig jaar zijn vrouw Jo aan de kant zette voor de 20-jarige Russin Ekatarina Ivanova, heeft de 2,5 miljoen pond die hij verdiende met de jongste Rolling Stone-wereldtournee, al uitgegeven.

Een aantal slechte investeringen en eigen zaken zouden Ronnie veel geld hebben gekost. Zo investeerde de muzikant in een bouwproject in Oost-Londen, waarbij groot verlies werd geleden, meldt The Sun.

Momenteel zou Ronnie vooral op zijn kredietkaart leven. Hij heeft zijn stiefzoon Jamie gevraagd om samen met een aantal accountants zijn financiën onder de loep te nemen.

27-01-2009 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeven NME-nominaties voor Oasis

Zeven NME-nominaties voor Oasis

Om I'm Outta Time te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Oasis is de grote slokop bij de nominaties van de NME-awards die pas werden bekendgemaakt. De Britse rockers haalden zeven nominaties binnen. In de categorie Beste Britse Band nemen ze het op tegen Bloc Party, The Last Shadow Puppets, Muse en Radiohead. Samen met Muse en Radiohead is Oasis ook in de running voor de titel Beste Live Band, net als The Killers en Kings of Leon.

Het jongste Oasis-album 'Dig Out Your Soul' is genomineerd voor Beste Album, en de single 'The Shock of Lightning' is genomineerd voor Beste Video. Voorts is Oasis in de running voor Beste Blog, is Noel Gallagher genomineerd voor Best Geklede Man en Held van het Jaar. Eén nominatie zal Oasis niet echt plezieren: die van Slechtste Band. Hieronder alle nominaties. (bang/lb)

Beste Britse Band:
Bloc Party
The Last Shadow Puppets
Muse
Oasis
Radiohead

Beste Internationale Band:
Crystal Castles
The Killers
Kings Of Leon
MGMT
Vampire Weekend

Beste Solo-artiest:
Ladyhawke
Laura Marling
Lightspeed Champion
Jay-Z
Pete Doherty

Beste Nieuwe Band:
Glasvegas
Late Of The Pier
MGMT
Vampire Weekend
White Lies

Beste Live Band:
The Killers
Kings Of Leon
Muse
Oasis
Radiohead

Beste Album:
Bloc Party - Intimacy
Glasvegas - Glasvegas
The Killers - Day & Age
Kings Of Leon - Only By The Night
Oasis - Dig Out Your Soul

Beste Track:
Kings Of Leon - Sex On Fire
The Last Shadow Puppets - The Age Of The Understatement'
MGMT - Time To Pretend
The Ting Tings - That's Not My Name
Vampire Weekend - 'A-Punk'

Beste Video:
The Last Shadow Puppets - My Mistakes Were Made For You
Late Of The Pier - Heartbreak
Oasis - The Shock Of The Lightning
Radiohead - House Of Cards
Vampire Weekend - A-Punk

Slechtste Album:
Britney Spears - Circus
Coldplay - Viva La Vida Or Death And All His Friends
Jonas Brothers - A Little Bit Longer
Razorlight - Slipway Fires
Scouting For Girls - Scouting For Girls

Slechtste Band:
Fall Out Boy
Jonas Brothers
Oasis
Scouting for Girls
Tokio Hotel

27-01-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie en haar man willen kind adopteren

Fergie en haar man willen kind adopteren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/fergie-6.jpg
Fergie en haar kersverse man Josh Duhamel hebben tijdens hun wittebroodsweken beslist dat ze een kind gaan adopteren. Josh wilde zo snel mogelijk een kind, maar Fergie is nog niet klaar om zwanger te worden. Een bron in de National Enquirer: "Fergie is nog niet bereid om haar carrière op pauze te zetten voor een kind, maar ze weet hoe belangrijk het is voor Josh om een gezin te stichten en ze wil hem dat plezier gunnen. Ze hebben besloten dat adoptie de beste oplossing is".

27-01-2009 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Olivia Newton-John niet verdronken maar voortvluchtig

Ex Olivia Newton-John niet verdronken maar voortvluchtig

Om Xanadu te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Olivia Newton-John woonde negen jaar samen met bedrieger Patrick McDermott.

Patrick McDermott, de ex van Olivia Newton-John, is niet verdwenen maar voortvluchtig. McDermott zette na een tocht in zijn vissersboot in juni 2005 zijn eigen verdwijning in scène. Amerikaanse onderzoekers zeggen nu dat hij al jaren op de vlucht is voor zijn schuldeisers. Door te verdwijnen hoopte de ex-cameraman dat zijn zoon een levensverzekering van zo'n 75.000 euro zou opstrijken.

Bankroet
Patrick McDermott was 48 toen hij na zijn visserstrip in Californië niet terugkeerde. Volgens het officiële rapport was hij verdronken. Vanaf 1996 woonde de Australische actrice-zangeres Olivia Newton-John (nu 60, maar als jonge actrice vooral bekend van de film 'Grease' en de monsterhit 'Tomorrow') samen met de cameraman. In 2008 trouwde ze met zakenman John Easterling. Net voordien was McDermott bankroet gegaan en hij moest nog duizenden dollars betalen aan zijn ex-vrouw.

Val
Sinds 2007 zoekt een team rond Philip Klein - gespecialiseerd in ontvoerde of verdwenen mensen die niet gevonden willen worden - naar McDermott. Klein zette een val op via het internet. Op findpatrickmcdermott.com konden de onderzoekers meevolgen wie de site bezocht. "Als je op de vlucht bent, kijk je altijd achterom", zegt Klein. "We zijn zeker dat McDermott nog leeft. Hij werd al gesignaleerd door zeventien getuigen in Mexico en Zuid-Amerika. We merkten via de website ook dat Olivia Newton-John zelf de zoektocht op de voet volgt. We weten dat hij een fout zal maken en we zijn zeker dat we hem zullen vinden."

27-01-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell na maand al verloofd met Italiaanse miljonair

Geri Halliwell na maand al verloofd met Italiaanse miljonair

Om Friendship never ends te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Fabrizio Politi ging op de knieën voor Geri Halliwell.

Pas vorige maand kwamen Geri Halliwell en de Italiaanse miljonair Fabrizio Politi elkaar tegen in een nachtclub in Firenze en nu al is de Italian lover op zijn knieën gegaan om zich te verloven met de ex-Spice Girl.

Trouwplannen?
"We zijn heel blij te mogen aankondigen dat Geri Halliwell en Fabrizio Politi verloofd zijn", zegt het management van Halliwell. "Fabrizio schonk Geri een verlovingsring als symbool van hun verbintenis. Toch heeft het koppel nog niet onmiddellijk trouwplannen." Het stel liet zich al fotograferen als een gelukkig gezinnetje met ook dochter Bluebill Madonna.

Dochter
Politi kan toch maar beter uitkijken, want Halliwell heeft de reputatie van een mannenverslindster. Haar twijfelachtige palmares begon met tv-presentator Chris Evans. Vervolgens had ze een korte relatie met Robbie Williams in de zomer van 2000. Van scriptschrijver Sacha Gervasi kreeg ze in 2006 dochter Bluebell Madonna. Bij de geboorte was het stel al uit elkaar. Vorig jaar datete ze kort met danser Ivan Velez. Hoe serieus de verloving met haar Italiaanse tycoon zal zijn, weten we pas in de komende weken of maanden.

27-01-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell na maand al verloofd met Italiaanse miljonair

Geri Halliwell na maand al verloofd met Italiaanse miljonair

Om Friendship never ends te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Fabrizio Politi ging op de knieën voor Geri Halliwell.

Pas vorige maand kwamen Geri Halliwell en de Italiaanse miljonair Fabrizio Politi elkaar tegen in een nachtclub in Firenze en nu al is de Italian lover op zijn knieën gegaan om zich te verloven met de ex-Spice Girl.

Trouwplannen?
"We zijn heel blij te mogen aankondigen dat Geri Halliwell en Fabrizio Politi verloofd zijn", zegt het management van Halliwell. "Fabrizio schonk Geri een verlovingsring als symbool van hun verbintenis. Toch heeft het koppel nog niet onmiddellijk trouwplannen." Het stel liet zich al fotograferen als een gelukkig gezinnetje met ook dochter Bluebill Madonna.

Dochter
Politi kan toch maar beter uitkijken, want Halliwell heeft de reputatie van een mannenverslindster. Haar twijfelachtige palmares begon met tv-presentator Chris Evans. Vervolgens had ze een korte relatie met Robbie Williams in de zomer van 2000. Van scriptschrijver Sacha Gervasi kreeg ze in 2006 dochter Bluebell Madonna. Bij de geboorte was het stel al uit elkaar. Vorig jaar datete ze kort met danser Ivan Velez. Hoe serieus de verloving met haar Italiaanse tycoon zal zijn, weten we pas in de komende weken of maanden.

27-01-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace Crombé krijgt schadevergoeding van ex-finalisten MBB

Ignace Crombé krijgt schadevergoeding van ex-finalisten MBB

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ignace-crombe-2.jpg
Drie voormalige finalistes van de Miss Belgian Beauty-wedstrijd zijn door de rechter in Kortrijk veroordeeld tot het betalen van elk 1.500 euro schadevergoeding aan organisator Ignace Crombé. Crombé had de meisjes laten dagvaarden wegens contractbreuk.

Jolien Barbier, Katrien Goris en Caroline Vandewijer waren in 2007 vroegtijdig uit de MBB-wedstrijd gestapt. Organisator Ignace Crombé eiste daarom van de drie een schadevergoeding. De rechter gaf de man gelijk en veroordeelde de dames tot het betalen van elk 1.500 euro.

Daarnaast moeten de meisjes opdraven voor de kosten van het proces, in totaal 1.131 euro. De drie voormalige kandidates hadden op hun beurt een tegeneis gedaan. Ze vroegen geld omdat volgens hen de wedstrijd niet eerlijk verliep. Ook eisten ze dat Crombé de tickets terugbetaalde die zij aan vrienden en familie verkochten. De rechter wees hun eisen af.

27-01-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linda de Mol Producties BV verdiende 2,4 miljoen

Linda de Mol Producties BV verdiende 2,4 miljoen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/linda-de-mol.jpg
Het gaat Linda de Mol voor de wind. Het tv-programma Shownieuws op de Nederlandse zender SBS 6 heeft de hand kunnen leggen op gegevens van de Kamer van Koophandel, waaruit zou blijken dat Linda de Mol Producties BV in 2008 een winst van 2,4 miljoen euro heeft geboekt. Dat meldt De Telegraaf.

Onder de BV, vergelijkbaar met een Belgische bvba, valt alles waar 'presentatiekoningin' Linda de Mol (44) zich professioneel mee bezig houdt: zoals het tijdschrift LINDA (gemiddelde oplage van 140.000 nummers, 795.000 lezers) als de tv-serie Gooische Vrouwen.

Jardins secrets
Die succesvolle serie wordt ook buiten het Nederlandstalige taalgebied uitgezonden. In Frankrijk, Zwitserland en Canada bijvoorbeeld, waar de serie gedubd wordt uitgezonden en naar de naam 'Jardins secrets' luistert.

27-01-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams ruziën over verhuis naar Milaan

Beckhams ruziën over verhuis naar Milaan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/beckhams-3.jpg
HIj wil in Milaan blijven om zijn carrière in stijl af te sluiten, zij wil in Los Angeles blijven voor haar carrière en de kinderen.

David en Victoria Beckham raken het naar verluidt maar niet eens over een permanente verhuis naar Milaan. David zou maar wat graag bij AC Milan willen spelen, de ploeg aan wie hij voor drie maanden is 'uitgeleend' door zijn Amerikaanse team Los Angeles Galaxy. Victoria wil echter haar zakenimperium in de VS verder uitbouwen en wil ook dat de drie kinderen daar naar school blijven gaan.

Relatietest
"Dit wordt een heuse test voor de relatie tussen David en Victoria", aldus een bron in The Sun. "Zal het gezin een offer brengen zodat David zijn carrière in stijl kan afsluiten? Hij is gelukkiger dan ooit en zou zijn contract bij Milan het liefst verlengen. Maar de drie jongens hebben heel wat vriendjes in LA en ze zijn daar gelukkig op de school waar ze zitten. Victoria was niet echt gelukkig toen David voor Real Madrid speelde en ze vreest dat Milan hetzelfde verhaal wordt".

Aangeklaagd door fotograaf
Recent kwam ook aan het licht dat David Beckham aangeklaagd wordt door fotograaf Emicles Da Mata, die beweert dat David eind vorig jaar door het autoraam van Da Mata diens camera vastgreep en die probeerde af te nemen. Volgens de gerechtsdocumenten werd Da Mata vervolgens herhaaldelijk geslagen door de lijfwacht van Beckham, die de camera weggraaide en in een vuilbak gooide. Beckham wordt aangeklaagd wegens slagen en verwondingen en het veroorzaken van een emotioneel trauma.

27-01-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy keert terug naar haar echtgenoot

Amy keert terug naar haar echtgenoot

Om Valerie te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Amy Winehouse heeft een verzoek ingediend om haar echtgenoot Blake Fielder-Civil in de gevangenis te gaan bezoeken. Dat meldt The Sun. Ze is bereid terug te keren van een verlengde vakantie op het Caribische eiland Saint Lucia om alsnog te proberen haar huwelijk te redden. Twee weken geleden vroeg Fielder-Civil, die een straf van 27 maanden uitzit wegens slagen en verwondingen en het belemmeren van de rechtsgang, de scheiding aan.

"Als Blake haar verzoek goedkeurt, vliegt ze terug naar Engeland. We zullen zien wat zijn prioriteit is: Amy of haar geld", aldus een insider.

Tijdens haar zonvakantie had Amy al twee vriendjes: rygbyspeler-acteur Josh Bowman en de plaatselijke tennisleraar.

27-01-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzwegen liefde
Verzwegen liefde

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Keira-Knightley---Wallpaper-2.jpg


Hoe kan ik het je zeggen
hoe kan ik je bereiken
ik heb je lief,zoals je bent
moet ik het weer uit gaan leggen?
 
ontgaat het jou,mijn glimlach?
zie je echt niet,mijn verdriet?
stormen,we hebben ze samen doorstaan
vertel me alleen dan ,dat je me graag mag
 
mischien is het houden van
een geworden gewoonte
geef me die dag,
dat ik weer met je lachen kan
 
onbegrensd is mijn liefde voor jou
vele gedichten schrijvend
hopend door jou wordt gelezen
hou van mij,haal me uit het kille kou


27-01-2009 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
26-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney wil weer trouwen

Paul McCartney wil weer trouwen

Om Dance Tonight te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B..
Paul McCartney is van plan voor de derde keer in het huwelijksbootje te stappen. Dat beweren althans vrienden van de ex-Beatle. Macca zou binnenkort op zijn knieën willen gaan voor zijn vriendin Nancy Shevell, met wie hij ruim een jaar samen is.

De weg voor een huwelijk tussen de 66-jarige Brit en de 49-jarige Amerikaanse is vrij nu Shevell sinds begin december officieel gescheiden is van haar ex, Bruce Blakeman. Ze was al veertien maanden weg bij de advocaat.

Stella
McCartney zou zich gesterkt voelen door de goedkeuring van zijn dochter Stella. De modeontwerpster zou het heel goed kunnen vinden met de nieuwe vlam van haar vader, in tegenstelling tot zijn tweede vrouw Heather Mills, die zij niet kon luchten.

McCartney en Shevell kennen elkaar al jaren. De zakenvrouw en haar ex-man waren goed bevriend met de artiest en zijn eerste vrouw Linda, die in 1998 overleed aan kanker. De kinderen van McCartney zouden daarom erg op hun gemak zijn bij Shevell, die zij naar verluidt altijd Jackie O noemden, omdat zij er altijd zo glamoureus uitzag.

26-01-2009 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde 'Charlie's Angels'-film in de maak

Derde 'Charlie's Angels'-film in de maak

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/charlie-s-angels.jpg
Er komt een derde deel in de populaire filmreeks 'Charlie's Angels'. Drew Barrymore, die in de vorige films een van de drie 'engeltjes' speelde, is opnieuw van de partij. "Ik heb er zo'n zin in, ik heb er zo'n zin in", jubelde ze tegenover een verslaggever van de Amerikaanse televisiezender E!. "Het zijn zware films om te maken, maar ook heel leuk."

Co-producente
De 33-jarige filmster was voor zowel 'Charlie's Angels' (2000) als 'Charlie's Angels: Full Throttle' (2003) eveneens een van de producenten. Nancy Juvonen, een van de andere producenten, bevestigt de plannen voor een derde deel. "Het begint te borrelen, het gaat ervan komen."

Vierde engel
Volgens E! zijn er plannen om een vierde 'engel' aan het drietal toe te voegen. In de vorige films was Barrymore te zien naast Cameron Diaz en Lucy Liu. De actrices speelden in de films drie vervaarlijke dames die werken voor een privédetective. De films zijn gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit de jaren zeventig en tachtig.

26-01-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Killers en Franz Ferdinand op Pinkpop

The Killers en Franz Ferdinand op Pinkpop

Om The Killers te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
De Amerikaanse band The Killers en de Schotten van Franz Ferdinand versterken komen naar Pinkpop. Vorige week werd al bekend dat Bruce Springsteen & The E-Street Band het festival eind mei in Nederlands-Limburg komen opluisteren. Daarnaast hebben ook Depeche Mode, The Kooks en Placebo al toegezegd.

The Killers uit Las Vegas brak in 2003 door met het debuutalbum Hot Fuss. Franz Ferdinand stond al eerder op Pinkpop in 2004 en 2006. Dat was naar aanleiding van de eerste twee albums Franz Ferdinand en You Could Have It So Much Better. Deze week komt het derde album Tonight uit, een plaat "vol dansbare popnummers".

Pinkpop heeft dit jaar voor de veertigste keer plaats en staat naar eigen zeggen in het Groot Guinness Book Of Records als het oudste onafgebroken georganiseerde popfestival.

26-01-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie Vlamingen op longlist Libris Literatuur Prijs

Drie Vlamingen op longlist Libris Literatuur Prijs

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimitri-verhulst.jpg
De jury voor de Libris Literatuur Prijs van dit jaar heeft achttien titels op de longlist van kanshebbers gezet, allemaal Nederlandstalige fictie en verschenen tussen 1 januari en 31 december 2008. Slechts drie van de achttien kanshebbers komen uit Vlaanderen: Dimitri Verhulst, Erwin Mortier en Erik Vlaminck.

De achttien
De achttien kanshebbers op de prijs zijn Lernert Engelberts met 'Echte slechte mensen', Anna Enquist met 'Contrapunt', Rob van Essen met 'Visser', Herman Franke met 'Zoek op liefde', Arnon Grunberg met 'Onze oom', Martin Hendriksma met 'Familievlees', Joke J. Hermsen met 'De liefde dus', Joke van Leeuwen met 'Alles nieuw', Martijn Meijer met 'Foute man', Doeschka Meijsing met 'Over de liefde', Erwin Mortier met 'Godenslaap', Charlotte Mutsaers met 'Koetsier Herfst', Nelleke Noordervliet met 'Snijpunt', Charles den Tex met 'Cel', Dimitri Verhulst met 'Godverdomse dagen op een godverdomse bol', Erik Vlaminck met 'Suikerspin', Robert Vuijsje met 'Alleen maar nette mensen' en Leon de Winter met 'Het recht op terugkeer'.

50.000 euro voor winnaar
De jury staat onder voorzitterschap van Ivo Opstelten, oud-burgemeester van Rotterdam. Hij maakt op maandag 23 maart de zes echte nominaties bekend in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. De uitreiking van de Libris Literatuur Prijs heeft plaats op maandag 11 mei in het Amstel Hotel in Amsterdam. Aan een nominatie is een bedrag van 2.500 euro verbonden. De winnaar ontvangt nog eens 50.000 euro.

26-01-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Zsa Zsa Gabor verloor miljoenen aan Madoff

Actrice Zsa Zsa Gabor verloor miljoenen aan Madoff

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/zsa-zsa-gabor.jpg
Zsa Zsa Gabor is mogelijk ten prooi gevallen aan de vermeende beleggingsfraudeur Bernard Madoff. De 91-jarige actrice heeft bijna acht miljoen euro verloren, zo heeft haar advocaat laten weten.

Accountants die de verdwenen miljoenen proberen op te sporen, menen dat het geld via een tussenpersoon is geïnvesteerd in het piramidespel van Madoff. Pas vorige week werd duidelijk dat het geld spoorloos is, toen Gabors echtgenoot Frédéric von Anhalt de financiën controleerde.

Naar schatting is met de vermeende fraude van Madoff bijna veertig miljard euro gemoeid. Andere bekende slachtoffers zijn Kevin Bacon en een stichting van regisseur Steven Spielberg.

26-01-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie wordt weer Ziggy Stardust

David Bowie wordt weer Ziggy Stardust

Om Heroes te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B
.

.
David Bowie is in onderhandeling met de organisatoren van het Coachella Festival in Californië, die hem hebben gevraagd zijn klassiek album 'The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders From Mars' integraal op te voeren.

Vorig jaar geweigerd
"Vorig jaar weigerde Bowie de headliner te zijn op het Coachella Festival en toen hebben ze Prince genomen. De kans is groot dat hij dit jaar wel kan overhaald worden", aldus een insider.

Ziggy dood
De inmiddels 62-jarige Bowie doodde zijn alterego op het podium in Londen in 1973, een jaar nadat het album was uitgebracht. Zelfs de muzikanten waarmee hij toen optrad, wisten niet dat hij dit zou doen.

Nieuwe nummers
Bowie heeft nog maar amper opgetreden nadat hij in 2004 zijn wereldtournee annuleerde wegens hartproblemen. Naar verluidt werkt hij momenteel in Duitsland aan nieuwe nummers. "Cheers from a snowy Berlin. Working on some new material" liet ene David Bowie immers weten op de sociale netwerksite Twitter. Het jongste studio-album van Bowie, 'Reality', dateert van 2003.

26-01-2009 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter-acteurs bij bestverdienende sterren

Harry Potter-acteurs bij bestverdienende sterren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/harry-potter-4.jpg
Rupert Grint, Daniel Radcliffe en Emma Watson.

Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint haalden de toptwintig van bestverdienende sterren onder de dertig jaar. De lijst werd opgesteld door het Amerikaanse zakenblad Forbes. Het trio komt daarmee in de buurt van de bankrekeningen van Beyoncé Knowles, basketster Kobe Bryant en Hollywoodster Katherine Heigl.

Radcliffe, alias Harry Potter, haalde tussen juni 2007 en juni 2008 niet minder dan 25 miljoen euro binnen. Daarmee geeft hij Miley Cyrus en de Jonas Brothers het nakijken. Emma Watson, die in de filmreeks Hermelien Griffel speelt, verdiende dat jaar 5,4 miljoen euro. Rupert Grint, die Ron Wemel speelt, moest het met 4,9 miljoen euro stellen.

Beyoncé spant echter de kroon met een geschatte jaarverdienste van 80 miljoen euro. Op de tweede plaats staat Justin Timberlake, die 44,2 miljoen euro vergaarde.

26-01-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy drinkt fles wodka per dag

Amy drinkt fles wodka per dag

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-24.jpg
Amy Winehouse mag dan geen drugs meer snuiven, er is nog altijd de alcohol om haar de dieperik in te boren. Volgens Sam Shaker, een vriend van de zangeres, werkt ze elke dag zelfs een fles wodka naar binnen.

Hard ontwaken
Na enkele wilde weken op het vakantie-eiland St Lucia ontwaakt Winehouse stilaan uit haar feestroes. Wat haar in de échte wereld te wachten staat, ziet er niet zo netjes uit: eerst en vooral is er de ferme liefdeskater die ze overgehouden heeft aan haar kortstondige flirt met Josh. De jongeman schreeuwt van de daken dat hij zich nog niet klaar voelt voor een serieuze relatie en beantwoordt nu zelfs haar telefoontjes niet meer.

Tien miljoen
En dan is er natuurlijk nog haar ex Blake Fielder-Civil, die zijn zinnen gezet heeft op haar centen. Zes miljoen eist hij van haar als er een scheiding komt. "Amy is woedend en weigert hem ook maar een cent te geven. Blake heeft zelf toegegeven dat hij Amy met een drugsprobleem opgezadeld heeft. En dan nu zo op haar geld uit zijn, dat is er toch echt wat over", aldus Shaker.

Spel wordt hard gespeeld
Dat het spel hard gespeeld zal worden, staat nu al buiten kijf. Blake wil zelfs een liefdesbrief van Amy inzetten om de helft van haar fortuin binnen te rijven. In die handgeschreven brief beloofde de 25-jarige zangeres dat ze haar nieuwe albums zou opdragen aan haar echtgenoot. Die blijk van liefde zou moeten bewijzen dat Blake niet de bruut is waarvoor hij versleten wordt, met als gevolg dat hij recht heeft op zijn deel van de koek...

26-01-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise verslaafd aan water

Tom Cruise verslaafd aan water

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-cruise-12.jpg
Tom Cruise (46) is ervan overtuigd dat hij door het drinken van water niet ouder wordt.

Tijdens zijn verblijf in Londen zou hij tientallen flessen met het Schotse Deeside water hebben besteld, zo meldt showbizspy. "Tom gelooft dat het water een antiverouderende werking heeft", vertelt een bron. "Hij drinkt zich helemaal suf."
Maar daarnaast zorgt de acteur er ook voor dat hij voldoende beweging krijgt: "In de vroege uurtjes glipte hij het hotel uit om te gaan hardlopen in Hyde Park."

26-01-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand: "Drie dames per dag, ik ben seks beu"

Russell Brand: "Drie dames per dag, ik ben seks beu"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/russel-brand-1.jpg
De Britse komiek Russell Brand wil van zijn seksverslaving afraken. Brand beweert per dag drie vrouwen seksueel te bedienen, en dat is zelfs voor hem wat van het goede teveel.

Manuel gepest
De man kwam enkele maanden geleden in het nieuws omdat hij op de BBC-radio samen met Jonathan Ross plaagtelefoontjes had gedaan naar de man die Manuel speelde in 'Fawlty Towers'. Brand zei op de radio dat hij met de kleindochter van Andrew Sachs de lakens had gedeeld, wat een storm aan protest teweegbracht waarna Brand zelf ontslag nam bij de openbare omroep.

Drank en heroïne
Brand heeft al eerder zijn verslavingen aan drank en heroïne bekampt en stelt dat hij nu ongelukkig wordt van "betekenisloze seksuele ontmoetingen".

Saturatie
"Als ik geluk wil vinden, zal ik mijn ego opzij moeten zetten. Op het vlak van drugs heb ik mijn saturatiepunt bereikt, en nu gebeurt hetzelfde met seks. Ik wil een positie bereiken waar de mensen niet meer hoeven te zeggen 'neukte hij niet met die stripster?' of 'ging hij niet naar die stripclub?'. Dat moet gedaan zijn. Tot ik kan zeggen 'kijk, ik ben celibatair en veganistisch. Al wat ik doe is mediteren, stand-up comedy en films maken".

Dwangmatig
De Britse komiek beweert dat hij dagelijks met drie verschillende vrouwen seks heeft. Gevraagd hoeveel vrouwen hij per maand bedient, antwoordde hij: "Het is simpel: tel de dagen en doe dat maal drie. Ik hou van seks. Ik ben een zeer verslavende persoonlijkheid en het is voor mij zeer makkelijk dwangmatig te worden in al wat sensueel is".

26-01-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dichtbij
Dichtbij


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Catherine-Zeta-Jones---Wallpaper-5.jpg


Toch mooi
over gedichten lezen,
opduiken van gedachten
en ze plaatsen.

Het boek
ben je zelf, de woorden
dansen over je heen,
maken een nieuwe werkelijkheid.

Vertellen over leven,
vertragen de tijd

voor even.
 

26-01-2009 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
25-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna opnieuw naar Europa deze zomer?

Madonna opnieuw naar Europa deze zomer?

Om Frozen te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Madonna heeft plannen om haar 'Sticky & sweet'-tournee, die op 21 december ten einde kwam, in de zomer weer op te pakken. De Queen of Pop is van plan om Europese steden aan te doen die ze in augustus en september moest overslaan. Dat meldt de fansite Madonnatribe.com op basis van informatie van ingewijden.

Volgens de website lijkt het erop dat Madonna onder meer Marseille en Milaan zal aandoen. Ook zou de 50-jarige zangeres van plan zijn om voor enkele concerten terug te keren naar Londen.

220 miljoen
Madonna reisde met haar tournee van augustus tot en met december door achtereenvolgens Europa, de Verenigde Staten en de Latijns-Amerikaanse landen Argentinië, Chili en Brazilië. Op 2 september stond de superster in de Amsterdam Arena.

Volgens concertorganisator Live Nation heeft de toer bijna 220 miljoen euro opgebracht. Daarmee is het de meest lucratieve tournee ooit voor een soloartiest.

25-01-2009 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abba-dames ontkennen geruchten over ruzie

Abba-dames ontkennen geruchten over ruzie

Om Mamma Mia te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Agnetha Fältskog en Anni-Frid Lyngstad, de twee zangeressen van Abba, ontkennen dat er tussen hen sprake was van haat en nijd. "Er is veel geschreven over hoe Agnetha en ik ruzie zouden hebben gemaakt. Dat is absolute onzin", stelt de 63-jarige Lyngstad in de Zweedse krant Aftonbladet.

Fabels
Ook de 58-jarige Fältskog doet de hardnekkige geruchten af als zijnde fabels. "Nee, we hebben geen ruzie gehad. Maar we hebben wel moeten opboksen tegen heel veel van dat soort misconcepties."

De Abba-sterren kregen donderdag van Aftonbladet een oeuvreprijs uitgereikt. De twee mannelijke leden van de band, Björn Ulvaeus en Benny Andersson, waren niet bij de prijsuitreiking aanwezig.

Zelden samen
De vier artiesten verschijnen zelden samen in het openbaar. Vorig jaar was het viertal aanwezig bij de Zweedse première van de musicalfilm 'Mamma mia!', die is gebaseerd op de grootste hits van de groep. Zelfs op de filmpremière, waarbij de voltallige wereldpers aanwezig was, waakten de voormalige bandleden ervoor om samen op de foto te gaan.

Abba scoorde in de jaren zeventig en tachtig wereldhits met nummers als 'Waterloo', 'Dancing Queen', 'Chiquitita' en 'The Winner Takes it All'. In 1982 trad de band voor het laatst op.

25-01-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sienna Miller maakt Broadway-debuut

Sienna Miller maakt Broadway-debuut

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sienna-miller-9.jpg
Sienna Miller staat deze herfst voor het eerst op Broadway in New York. De Britse actrice speelt de hoofdrol in het toneelstuk 'After Miss Julie', zo heeft toneelgezelschap Roundabout Theatre Company bekendgemaakt.

Bewerking van Strindberg
Het stuk van Patrick Marber is een moderne bewerking van het negentiende-eeuwse 'Miss Julie' van de Zweedse toneelschrijver August Strindberg. In 'After Miss Julie' speelt Miller een rijke jonge vrouw die het aanlegt met een bediende. Het stuk speelt zich af in het Groot-Brittannië van 1945.

Alfie
Wanneer de voorstelling in première gaat, in welk theater het te zien zal zijn en wie nog meer zijn gecast, is nog niet bekendgemaakt.
De 27-jarige Miller werd in 2004 bij een groot publiek bekend door haar rol in de film 'Alfie'. Later speelde ze in films als 'Casanova', 'Factory Girl' en 'Interview', de Amerikaanse remake van de gelijknamige film van Theo van Gogh.

25-01-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slumdog Millionaire in de prijzen

Slumdog Millionaire in de prijzen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/slumdog-millionaire-1.jpg
Regisseur Danny Boyle en zijn cast.

Slumdog Millionaire van Danny Boyle heeft de prijs van de Producers Guild of America (PGA), de vakorganisatie van Amerikaanse film- en televisieproducenten, gewonnen in de categorie beste film. De film haalde het van Batman: The Dark Knight, The Curious Case of Benjamin Button, Frost/Nixon en Milk.

Slumdog Millionaire gaat over een jonge bewoner van de sloppenwijken in Mumbai die meedoet aan de Hindi-versie van het programma Who Wants to be a Millionaire. Hij raakt in de laatste ronde, maar wordt dan gearresteerd omdat men denkt dat hij een oplichter is.

De PGA Awards zijn een belangrijke graadmeter voor de aankomende Oscars. De winnaar van de PGA Award heeft de voorbije negentien jaar twaalf keer de Oscar voor beste film gewonnen.

25-01-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes reikt SAG Award uit

Katie Holmes reikt SAG Award uit

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/katie-holmes-5.jpg
Katie Holmes is een van de sterren die vanavond op komen dagen om een prijs uit te reiken tijdens de Screen Actors Guild Awards. Dat heeft de Amerikaanse vakbond voor acteurs, die de prijzen uitreikt, bekendgemaakt. Ook acteurs als Josh Brolin, Emily Blunt en Clare Danes zijn toegevoegd aan het rijtje prijsuitreikers.

De Screen Actors Guild Awards worden in Los Angeles uitgereikt in veertien categorieën. De film- en televisieprijzen worden dit jaar voor de vijftiende keer vergeven.

25-01-2009 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parlementslid treedt af om afpersingszaak Travolta

Parlementslid treedt af om afpersingszaak Travolta

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/johntravolta.jpg?t=1232887908
Parlementslid Pleasant Bridgewater van de Bahama's is afgetreden omdat ze ervan beschuldigd wordt John Travolta te hebben afgeperst. Ondanks haar aftreden ontkent ze elke betrokkenheid bij de afpersingszaak.

Zoon
Bridgewater werd donderdag gearresteerd in verband met de zaak. Vrijdag kwam ze weer vrij na betaling van een borgsom van ruim 30.000 euro. Naast het parlementslid werden donderdag ook ambulancemedewerker Tarino Lightbourne en oud-minister van Toerisme Obie Wilchome aangehouden in de zaak. Wilchome is inmiddels ook weer op vrije voeten. Lightbourne zit nog vast. Lightbourne heeft de afgelopen weken meermaals in de media verslag gedaan van zijn vergeefse pogingen om Travolta's zoon Jett te reanimeren. De 16-jarige jongen overleed begin deze maand in het vakantiehuis van de familie op de Bahama's aan een toeval.

Vorige week maakten Travolta en zijn vrouw Kelly Preston bekend dat ze slachtoffer waren van afpersing. Details over het vermeende complot zijn niet bekendgemaakt.

25-01-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weet je nog
Weet je nog


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Kristen-Bell---Wallpaper-5.jpgWeet je nog die dag
De allereerste keer dat ik je zag
Je had me gelijk betoverd
En mijn hart heb je toen echt veroverd

Weet je nog die eerste zoen
Ik was smoorverliefd vanaf toen
Het voelde als een droom, zo fijn
Ik wou dat het voor altijd zo kon zijn

Weet je nog de laatste keer dat je hier was
Toen waren we beiden in onze sas
Het was het mooiste weekend van mijn leven
Wil dat nog wel een keer beleven

Ik wil de rest van mijn leven bij je blijven
En gedichten voor je blijven schrijven
Ik hou gewoon ontzettend veel van jou
En blijf je voor altijd en eeuwig trouw

25-01-2009 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
24-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey woest omdat ze niet bij gezin Obama mocht zitten

Mariah Carey woest omdat ze niet bij gezin Obama mocht zitten

Om Without You te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Mariah Carey zong tijdens het inzweringsbal van Obama.

Mariah Carey was woedend toen ze te horen kreeg dat ze niet bij het gezin van president Obama mocht zitten tijdens diens inauguratie. De zangeres, die optrad tijdens het inzweringsbal van Obama, vond het onbetamelijk dat ze dinsdag tijdens de ceremonie tussen andere beroemdheden plaats moest nemen.

"Mariah zat in de VIP-ruimte, waar ook mensen als Bon Jovi, Mary J. Blige, Alicia Keys en Bruce Springsteen zaten. Ze had echter verwacht dat ze bij het gezin Obama zou mogen zitten, en was in alle staten toen ze vernam dat er daar geen plek voor haar was", aldus een bron dicht bij de zangeres.

24-01-2009 om 17:40 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay was "te saai" voor platencontract

Coldplay was "te saai" voor platencontract

Om Lost te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B


.
Alex James, de bassist van Blur, weigerde Coldplay in de jaren negentig een platencontract omdat hij de muziek van Chris Martin en co. "te saai" vond.

Zoals The Beatles
"Ik ging naar een optreden van Coldplay in het gezelschap van Damien Hirst en Joe Strummer, met wie ik samen mijn platenfirma runde. We vonden het saai en ordinair en lieten hen vallen. Iedereen deed dat trouwens, behalve Parlophone. Hetzelfde gebeurde met The Beatles, en ook met Blur".

Geen spijt
James heeft overigens geen spijt van zijn beslissing en stelt dat hij nog altijd niet snapt waarom Coldplay zo'n groot succes is geworden;

"Ik vind het nog altijd een vrij ordinaire band, hoewel ze een goede zanger hebben. Het is dan ook niet makkelijk een goede popsong van drie en een halve minuut te maken. De truc is om een echt goede tekst te schrijven bij simpele melodieën, maar bijna niemand kan het".

In eigen borst
Alex James, die tegenwoordig een boerderij runt, gaf eerder toe dat Blur volgens hem geen lang leven zou beschoren geweest zijn mochten ze later begonnen zijn. "In het huidige klimaat zouden we na ons tweede album, 'Modern Life is Rubbish', afgedaan hebben omdat het geen groot verkoopsucces was". Na dat album bracht Blur nog vijf platen uit, waaronder het succesvolle 'Parklife'. De groep splitte in 2003, maar vorig jaar kondigden de leden aan dat er een reünietournee komt en mogelijk ook een nieuw album.

24-01-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Musical over Obama in maart in première

Musical over Obama in maart in première

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/obama-4.jpg
In Londen gaat in maart de musical 'Obama on My Mind' in première, over de presidentscampagne van Barack Obama.
De productie bevat harde politieke commentaar maar ook veel muziek: pop, gospel, jazz en soul.

24-01-2009 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winehouse eerste in lijst 'gelieve in natuurramp te sterven'

Winehouse eerste in lijst 'gelieve in natuurramp te sterven'

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-23.jpg
Amy Winehouse is verkozen tot de celebrity die de Britten het liefst zouden zien omkomen in een natuurramp. De bizarre poll werd uitgevoerd om de lancering van 'Disaster Movie' op dvd en Blu-Ray luister bij te zetten.

Britten zouden het liefst Amy zien verpletterd worden door een meteoor, of verpulverd door een blikseminslag. Weggespoeld in een vloedgolf mag ook, of weggeblazen door een tornado.

Een dubbelgangster van Winehouse drinkt petroleum in de openingsscène van de film, waarna ze vertrappeld wordt door een mamoet. De Britten hebben niet alleen aan Winehouse een hekel. Ook Peaches Geldof, Jonathan Ross en Katie Price alias Jordan verdienen het de gramschap van moeder aarde over zich te krijgen in een of ander rampscenario.

Toptien 'gelieve door een natuurramp om te komen'
1. Amy Winehouse
2. Peaches Geldof
3. Jonathan Ross
4. Timmy Mallet
5. Kerry Katona
6. Pete Doherty
7. Katie Price
8. Simon Cowell
9. Russell Brand
1O. Mylene Klass

24-01-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arnold Schwarzenegger gaat weer acteren

Arnold Schwarzenegger gaat weer acteren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/arnold-schwarzenegger-2.jpg
Arnold Schwarzenegger gaat meespelen in een sequel van de film 'True Lies'. Schwarzenegger, die momenteel gouverneur van Californië is, wil naar verluidt maar wat graag opnieuw samenwerken met regisseur James Cameron en tegenspeler Tom Arnold. Dat zou tegen het einde van zijn ambtstermijn gebeuren.
"Als alles volgens het plan verloopt, zullen we eraan beginnen van zodra Arnold gouverneur af is. Volgens Jim zal de sequel niet 'True Lies II' heten, maar vast staat dat we ons gaan amuseren", stelt Tom Arnold. Die werkte recent nog samen met Schwarzenegger. "Hij deed samen met Jamie Lee Curtis een cameo in 'The Kid and I', een film die ik schreef en produceerde".

In 'True Lies' speelde Arnold een spion die ontdekt dat zijn vrouw - die niet weet dat haar man spion is - een minnaar heeft.

24-01-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dakota Fanning als vampier in 'Twilight'-sequel

Dakota Fanning als vampier in 'Twilight'-sequel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dakotafanning.jpg
Dakota Fanning gaat een vampier spelen in 'New Moon', de sequel van de hitfilm 'Twilight'. De producers willen de 14-jarige actrice zo hard dat ze zelfs geen auditie hoefde te doen.

Fanning gaat Jane spelen, een lid van een groep van drieduizend vampieren, de Volturi. Haar personage wordt omschreven als een engelachtige demoon met rode ogen die bij haar slachtoffers illusies van pijn kan veroorzaken. 'New Moon', met de sterren van 'Twilight' Robert Pattinson en Kirsten Stewart, wordt in november in de bioscoop verwacht.

24-01-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-lijfwacht: "Angelina trok bij Brad in toen hij nog getrouwd was"

Ex-lijfwacht: "Angelina trok bij Brad in toen hij nog getrouwd was"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-28.jpg
De voormalige bodyguard van Angelina Jolie gaat proberen een graantje mee te pikken van het succes van zijn vroegere werkgever.

In zijn boek wil Mickey Bratt alles vertellen over Angelina en vooral over haar relatie met Brad. Mickey beweert dat hij in zijn boek bewijst dat Angelina al bij Brad introk terwijl hij nog getrouwd was met Jennifer Aniston. "Hij weet alles van Angelina", vertelt een bron. "Het wordt één van de meest explosieve boeken ooit geschreven."

Volgens In Touch Weekly zou de actrice inmiddels overwegen welke stappen ze kan ondernemen tegen haar vroegere lijfwacht.

24-01-2009 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politicus wou Travolta afpersen met foto overleden zoon

Politicus wou Travolta afpersen met foto overleden zoon

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/johntravolta.jpg
De politie op de Bahamas heeft twee personen aangehouden in de afpersingszaak rond de overleden zoon van de Amerikaanse acteur John Travolta. De verdachten zijn een lokale politicus en een ambulancechauffeur.

De aangehouden mannen zouden naar verluidt vele miljoenen dollars hebben geëist in ruil voor een foto van de op 2 januari op de Bahamas plotseling overleden zoon van Travolta en zijn vrouw Kelly Preston. Wanneer het geld niet betaald zou worden, dreigden de twee de foto van de stervende Jett (16) openbaar te maken.

De autoriteiten op de Bahamas onderzoeken of er voldoende reden is om de verdachten te vervolgen. Een woordvoerder van Travolta en zijn vrouw weigerde commentaar te geven. Het echtpaar is inmiddels met het as van hun overleden zoon naar hun huis in de Amerikaanse staat Florida teruggekeerd.

24-01-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Breakfast Club-actrice zwanger van tweeling

Breakfast Club-actrice zwanger van tweeling

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Molly-molly-ringwald-95866_1024_768.jpg
Molly Ringwald, bekend van films als 'The Breakfast Club' en 'Sixteen Candles', is zwanger van een tweeling. De baby's, een jongen en een meisje, worden in augustus verwacht. Dat heeft de actrice bekendgemaakt aan het Amerikaanse tijdschrift People.
De 40-jarige actrice heeft al een 5-jarige dochter met haar tien jaar jongere echtgenoot, journalist Panio Gianopoulos.

Ringwald is momenteel in de Verenigde Staten te zien in de televisieserie 'Secret Life'. Haar zwangerschap zal worden verwerkt in de verhaallijn van de serie, zo heeft een woordvoerder van tv-zender ABC bevestigd.

24-01-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde is gewoon prachtig
Liefde is gewoon prachtig


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Kristen-Bell---Wallpaper-1.jpgLiefde geven, is liefde nemen

 

Als ik bedenk, dat ik van jou hou
warmte overvalt mij, niets van die kou
dan gaat mijn hartje, zo te keer
en verlang ik steeds een beetje meer

In gedachten, kom ik naar jou toe
vol energie, helemaal niet moe
een reis van honderd dagen, wil ik maken
om met mijn liefde, tot bij jou weten te raken

In mijn hartje, heb ik je gesloten
nooit zal ik je eruit laten, dat is vast besloten
want wat wij gaan doen, is van elkaar genieten
onze liefde heeft prachtig veel te bieden

Ik hou van jou, mijn schatteke!


24-01-2009 om 12:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
23-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob Halford registreert naam 'Metal God' voor game

Rob Halford registreert naam 'Metal God' voor game

Om Painkiller te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Judas Priest-zanger Rob Halford heeft de rechten laten vastleggen op een videospel met de titel Metal God. Dat is de naam van een nummer van de metalband dat al jaren geldt als de bijnaam van de zanger.

Ook controllers
Dat doet natuurlijk vermoeden dat er effectief een game komt van de zanger of de band, maar mogelijk wil Halford enkel de naam beschermen, meldt gamessite Kotaku. De handelsnaam werd gedeponeerd op 11 januari en beschermt 'computerspelletjes, videospelletjes en spelcontrollers voor computerspelletjes'. Ook controllers? Misschien komt er in het spoor van Aerosmith en Metallica dus een speciaal Guitar Hero- of Rock Band-spel van Judas Priest?

Zang
Hopelijk gaat het niet om een zangspel, want gezien de legendarische hoge uithalen van Halford kan dat leiden tot hoogoplopende burenruzies.

23-01-2009 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Heath Ledger trots op Oscarnominatie

Familie Heath Ledger trots op Oscarnominatie

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heath-ledger-3.jpg
De familie van Heath Ledger heeft laten weten "trots en blij" te zijn dat de acteur postuum kans maakt op een Oscar. Toch kan de nominatie de pijn niet verzachten die zijn dood teweeg heeft gebracht.

Beste mannelijke bijrol
Precies een jaar nadat de 28-jarige acteur stierf aan een overdosis medicijnen werd gisteren bekend dat hij genomineerd is in de categorie beste mannelijke bijrol voor zijn vertolking van The Joker in de blockbuster 'The Dark Knight'. "Voor ons lijkt het slechts een dag geleden", stelde Kate Ledger, een zus van de acteur, vandaag ten overstaan van de pers.

Plezier
Samen met de twee andere zussen van de filmster, Ashleigh Bell en Olivia Ledger, las ze voor uit een verklaring op een van de favoriete plekken van Ledger, het strand van Cottesloe, in de buurt van de stad Perth. "Om voor Heath te spreken; hij vond het fantastisch om The Joker te spelen en hij zei dat hij nooit eerder zo veel plezier had gehad bij het maken van een film", stelde Bell.

Na de toespraak kwam de familie van Ledger samen om hem te herdenken tijdens een lunch in een restaurant met uitzicht op het strand.

Golden Globe
Ledger, die eerder postuum werd onderscheiden met een Golden Globe voor zijn rol, heeft in de categorie beste mannelijke bijrol concurrentie van Robert Downey Jr. ('Tropic Thunder'), Josh Brolin ('Milk'), Philip Seymour Hoffman ('Doubt') en Michael Shannon ('Revolutionary Road'). Velen voorspellen dat de Oscar toekomt aan Ledger.
Hij zou in de geschiedenis van de prestigieuze Academy Awards de tweede acteur zijn die postuum een gouden beeldje krijgt toebedeeld. In 1976 gebeurde dat voor het eerst bij wijlen Peter Finch, voor zijn rol in de film 'Network'.

23-01-2009 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne in afkickkliniek

Kelly Osbourne in afkickkliniek

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kelly-osbourne-1.jpg
Kelly Osbourne is opgenomen in een afkickkliniek. Dat bevestigde haar moeder Sharon tegenover de Amerikaanse website Radar. "Ze wist dat het verstandig was om zich te laten opnemen en we zijn trots op haar dat ze het heeft gedaan. De hele familie staat achter haar. Kelly wist dat ze hulp nodig had en nu krijgt ze die."

Slaaptabletten
Sharon wilde niet onthullen in welke Amerikaanse kliniek haar 23-jarige dochter is opgenomen en waar ze voor wordt behandeld. "Dat zal ze zelf vertellen als ze er uitkomt", beloofde ze. Kelly werd in 2004 ook al opgenomen in een Californische afkickkliniek omdat ze verslaafd was aan slaaptabletten. Een jaar later kreeg ze een terugval en liet ze zich weer enkele weken opnemen.

Ruzie met journaliste
Vorige week werd Kelly nog gearresteerd door de Britse politie omdat ze afgelopen zomer een journaliste zou hebben geslagen na een ruzie in een Londense club. Na betaling van een borgsom was de dochter van rocker Ozzy Osbourne weer vrij. In maart komt de zaak voor de rechter.

23-01-2009 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Heroes-actrice krijgt boete voor slaan vrouw

Vader Heroes-actrice krijgt boete voor slaan vrouw

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hayden-panettiere-1.jpg
De vader van actrice Hayden Panettiere, bekend uit de tv-serie 'Heroes', is veroordeeld tot een proeftijd van twee jaar voor het slaan van zijn vrouw. Alan Panettiere bekende dinsdag schuld in ruil voor strafvermindering. Hij moet een boete betalen van ruim driehonderd euro en een programma van een jaar volgen over huiselijk geweld.

In gezicht geslagen
Alan werd in augustus gearresteerd op verdenking van het gebruiken van geweld tegen zijn vrouw Lesley, de moeder van Hayden. Het echtpaar zou ruzie hebben gekregen na een feestje in Hollywood. Alan zou zijn vrouw in het gezicht hebben geslagen.

'Mediacircus'
De 19-jarige Hayden deed de zaak vorig jaar af als een mediacircus. "Het is compleet uit zijn verband getrokken door een sheriff die ook eens in de spotlights wilde staan", vertelde ze toen in het Amerikaanse entertainmentprogramma Extra.

23-01-2009 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George brengt single uit vanuit cel

Boy George brengt single uit vanuit cel

Om The Crying Game te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
In maart brengt Boy George een nieuw nummer uit. George zit sinds vorige week voor vijftien maanden in de cel wegens het gevangen nemen van een mannelijk escort. Voor zijn zaak voorkwam, werkte de zanger samen met de 78-jarige Franse artiest Regine Zylerberg. Hun duet 'J'ai toujours porté bonheur aux hommes' wordt over twee maanden uitgebracht.

George (47), echte naam George O'Dowd, werd veroordeeld omdat hij het Noorse model Audun Carlsen tijdens een fotosessie aan de radiator van zijn appartement vastklonk met handboeien. De 29-jarige Noor beweert dat George en een andere man hem sloegen, handboeiden en vastmaakte aan een haak in de muur naast het bed van George. De man zou ook geslagen zijn met een ketting voordat hij erin slaagde te vluchten. Volgens de rechter maakte George zich schuldig aan gratuit geweld.

23-01-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter zet ex uit huis Rob de Nijs

Rechter zet ex uit huis Rob de Nijs

Om Banger Hart te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Belinda Meuldijk moet het huis van haar ex-man Rob de Nijs in het Nederlandse Bosch en Duin verlaten. Dat heeft de rechter in Utrecht vandaag geoordeeld. Binnen drie maanden moet ze de woning, waarin ze woont met haar zoon Yoshi, ontruimen en leeg opleveren.

Hypotheek
Op het voormalige echtelijk huis van Meuldijk en De Nijs rust nog een hypotheek die op de naam van de twee ex-echtelieden staat. Binnen een maand moet De Nijs er zorg voor dragen dat Meuldijk van die hypothecaire verplichting wordt ontslagen.

Autistische zoon
Volgens eerder gemaakte afspraken tussen Meuldijk en De Nijs, wier scheiding vorig jaar definitief werd gemaakt, zou Meuldijk op 1 november al de woning moeten hebben verlaten. Zij zei toen geen nieuwe woning te kunnen vinden. De huizenjacht zou worden bemoeilijkt door Yoshi, die door zijn autisme afhankelijk is van speciaal onderwijs.
Bemiddelingspogingen die eind vorig jaar plaatsvonden, waren onsuccesvol. De Nijs spande begin deze maand een kort geding aan tegen zijn ex.

23-01-2009 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen wil met rijke vent trouwen

Lily Allen wil met rijke vent trouwen

Om LDN te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Lily Allen, die net brak met de stinkend rijke kunsthandelaar Jay Jopling, zegt dat ze zo lang mogelijk succes wil hebben als zangeres zodat ze een rijke man aan de haak kan slaan.

Prioriteit
"Ik hoop alleen maar dat ik lang genoeg beroemd kan blijven zodat een rijke man met me wil trouwen. Dat is het enige waar ik tegenwoordig aan denk", aldus Allen.

Volwassenen interessanter
Allen, die altijd met oudere mannen is geweest, zegt ook dat ze zich nooit op haar gemak voelt bij haar leeftijdsgenoten. "Op school was ik zeer ongelukkig. Met de kinderen van mijn leeftijd kon ik niet overweg. Waarom weet ik niet. Ik vond volwassenen veel interessanter. Ik denk dat ik te veel tijd met volwassenen heb doorgebracht, maar ik vond kinderen gewoon stom".

Geen spijt
Allen heeft geen spijt van haar keuzes: "Ik denk niet dat ik veel heb gemist. Ik heb veel zaken al verwerkt waarmee mijn leeftijdsgenoten nu pas geconfronteerd worden, zoals alcohol en drugs en relaties".

23-01-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth richt boekenclub op om Madonna op te fleuren

Gwyneth richt boekenclub op om Madonna op te fleuren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gwyneth-paltrow-4.jpg
Gwyneth Paltrow heeft in Hollywood een boekenclub opgericht om haar vriendin Madonna op te monteren. De actrice heeft een aantal van haar vriendinnen gevraagd om samen te komen en hun favoriete boeken te bespreken. Ze wil zo hun winterblues verjagen en in het bijzonder Madonna helpen haar scheiding te verteren.

Donkere maand
Paltrow (36): "In januari voel ik me ook wat teneergeslagen. De dagen zijn zo kort, de hemel zo grijs. De beste manier om daar aan te ontsnappen is bij een haardvuur gaan zitten met een roman". Gwyneth heeft nog een doel met haar leesclubje: "Ik ken graag de literaire voorkeuren van mensen, dat verschaft me een inzicht in hun innerlijk leven".

Madonna leest veel en volgens Gwyneth is 'Het Ongrijpbare Meisje' van Mario Vargas Llosa haar favoriete boek.

Lingerie en seksspeeltjes
Het is niet de eerste poging die Gwyneth onderneemt om haar vriendin Madonna op te beuren. Enkele weken geleden deed ze Madonna lingerie en seksspeeltjes van het chique merk Agent Provocateur cadeau.

23-01-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Marco Borsato onverwacht overleden

Vader Marco Borsato onverwacht overleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marco-borsato-7.jpg
De vader van Marco Borsato is overleden. Roberto Borsato is donderdagnacht onverwacht gestorven in zijn huis aan het Italiaanse Gardameer. Hij is 69 jaar geworden. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt.

Innige band met familie
Borsato en zijn familie zijn volgens een bericht op zijn website "zeer aangeslagen". "Roberto had ondanks de grote afstand een innige band met zijn kinderen en kleinkinderen. Afgelopen week heeft Roberto zijn kinderen gelukkig nog in Italië gezien."

Drie kinderen
De Italiaan Roberto Borsato kreeg samen met de Nederlandse Mary drie kinderen: Marco, Armando en Sylvana. Marco werd in Nederland geboren maar bracht zijn vroege jeugd door in Italië waar zijn vader een restaurant had. Na de scheiding, toen Marco 5 was, vertrok Mary echter met haar kroost naar Nederland.

Roberto laat een vriendin achter: Gabriëlla. Zij was bij hem toen hij overleed.

23-01-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Swayze komt met memoires

Patrick Swayze komt met memoires

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/patrick-swayze-8.jpg
Patrick Swayze is van plan om zijn levensverhaal in boekvorm gieten. Dat vertelde een bron dicht bij de acteur aan het Amerikaanse tijdschrift People. In zijn memoires, die hij samen met zijn vrouw Lisa wil schrijven, zal de acteur onder meer zijn strijd tegen alvleesklierkanker beschrijven.

Nog twee jaar
Die ziekte werd begin vorig jaar bij de 56-jarige 'Dirty Dancing'-acteur geconstateerd. In een Amerikaans televisie-interview verklaarde de acteur onlangs dat hij niet verwacht nog langer dan twee jaar te leven. "Ik denk dat vijf jaar niet realistisch is", zei hij. "Twee jaar ligt meer voor de hand als je op de statistieken afgaat."

23-01-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen bevallen van zoontje Scout

Evi Hanssen bevallen van zoontje Scout

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/evi-hanssen-1.jpg
Presentatrice Evi Hanssen is dinsdag bevallen van zoontje Scout. Papa is zanger Fred Di Bono, sinds 2005 echtgenoot van Evi Hanssen. De nieuwe spruit woog bij de geboorte 3,865 kilogram.

De naam Scout zou kunnen geïnspireerd zijn door het tweede dochtertje van dat andere - voormalige - showbizzkoppel Demi Moore en Bruce Willis. Ook een Scout, die het licht zag in 1991.

Ouders en baby stellen het goed.

23-01-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen zijn
Samen zijn


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Eva-Longoria---Wallpaper-7.jpg


samen zijn
jij en ik
is zo ontzettend fijn
samen warm in bed
elkaar verwarmen
in slaap vallen
in elkanders armen

23-01-2009 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
22-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Myers en Paris Hilton grote kanshebbers Razzies

Mick Myers en Paris Hilton grote kanshebbers Razzies

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-32.jpg
'The Love Guru' van Mike Myers is zeven keer genomineerd voor een Golden Raspberry Award. De film, waarin de acteur een liefdesgoeroe speelt, maakt onder meer kans op een award voor de slechtste film. Myers en zijn medespelers Jessica Alba, Verne Troyer en Ben Kingsley maken ieder kans op de prijs voor de slechtste acteerprestatie.

De filmprijzen, die in de volksmond de Razzies worden genoemd, zijn een reactie op de Oscars en werden in 1980 voor het eerst vergeven. Ze worden op 21 februari uitgereikt, één dag voor de Oscaruitreiking.

De andere genomineerden in de categorie slechtste film zijn 'Disaster Movie', 'Meet the Spartans', 'The Happening', 'In the Name of the King: a Dungeon Siege Tale' en 'The Hottie & the Nottie', met Paris Hilton. Hieronder alle nominaties

Slechtste film:
'Disaster Movie'
'Meet The Spartans'
'The Happening'
'The Hottie and the Nottie'
'In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale'
'The Love Guru'

Slechtste acteur:
Larry the Cable Guy - 'Witless Protection'
Eddie Murphy - 'Meet Dave'
Mike Myers - 'The Love Guru'
Al Pacino - '88 Minutes' en 'Righteous Kill'
Mark Wahlberg - 'The Happening' en 'Max Payne'


Slechtste actrice:
Jessica Alba - 'The Love Guru'
Cameron Diaz - 'What Happens in Vegas'
Paris Hilton - 'The Hottie and the Nottie'
Kate Hudson - 'Fool's Gold' en 'My Best Friend's Girl'
Annette Bening, Eva Mendes, Debra Messing, Jada Pinkett-Smith en Meg Ryan - 'The Women'

Slechtste bijrol:
Uwe Boll - 'Postal'
Pierce Brosnan - 'Mamma Mia!'
Ben Kingsley - 'The Love Guru', 'War, Inc.' en 'The Wackness'
Burt Reynolds - 'Deal' and 'In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale'
Verne Troyer - 'The Love Guru' and 'Postal'

Slechtste vrouwelijke bijrol:
Carmen Electra - 'Disaster Movie' en 'Meet the Spartans'
Paris Hilton - 'Repo! The Genetic Opera'
Kim Kardashian - 'Disaster Movie'
Jenny McCarthy -'Witless Protection'
Leelee Sobieski - '88 Minutes' en 'In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale'

Slechtste koppel
Cameron Diaz and Ashton Kutcher - 'What Happens in Vegas'
Paris Hilton and either Christine Lakin or Jorel David Moore - 'The Hottie and the Nottie'
Larry the Cable Guy and Jenny McCarthy - 'Witless Protection'
Eddie Murphy and Eddie Murphy - 'Meet Dave'

Slechtste prequel, sequel, remake of rip-off:
'The Day the Earth Stood Still'
'Disaster Movie'
'Meet the Spartans'
'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull'
'Speed Racer'
'Star Wars: The Clone Wars'

Slechtste regisseur:
Uwe Boll - 'Tunnel Rats' en 'In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale'
Jason Friedberg and Aaron Seltzer - 'Disaster Movie' en 'Meet the Spartans'
Tom Putnam - 'The Hottie and the Nottie'
Marco Schnabel - 'The Love Guru'
M. Night Shyamalan - 'The Happening'

Slechtste scenario
Jason Friedberg and Aaron Seltzer - 'Disaster Movie' en 'Meet the Spartans'
M. Night Shyamalan - 'The Happening'
Doug Taylor - 'In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale'
Mike Myers and Graham Gordy - 'The Love Guru'

22-01-2009 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armen en voeten geamputeerd bij kandidate Miss World

Armen en voeten geamputeerd bij kandidate Miss World

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mariana-bridi.jpg
De 20-jarige Braziliaanse schone Mariana Bridi da Costa werd getroffen door een levensbedreigende infectie.

Braziliaanse dokters hebben de handen en voeten van een model moeten amputeren nadat was gebleken dat zij een levensbedreigende bacteriële infectie aan haar urinewegen had opgelopen. De 20-jarige Mariana Bridi da Costa stond vorige maand in de finale om Brazilië te vertegenwoordigen op de Miss World-verkiezing in Zuid-Afrika. Haar vader verklaarde dat overleven nu centraal stond voor zijn dochter.

Toen Bridi Op 30 december naar de dokter ging, dachten artsen dat ze nierstenen had, maar het bleek om een erg agressieve bacteriële infectie te gaan. Het amputeren van de handen en voeten van het model bleek de enige manier om verspreiding van de infectie tegen te gaan en haar leven te redden. Bridi stond tot twee keer toe in de finaleronde van Miss Brazilië.

22-01-2009 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Dillon verwerpt aanklacht voor te hard rijden

Matt Dillon verwerpt aanklacht voor te hard rijden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/matt-dillon.jpg
Matt Dillon heeft gisteren laten weten niet schuldig te zijn aan te hard rijden.

170 per uur
Bij monde van zijn advocaat heeft de acteur onschuldig gepleit. Dillon werd eind vorig jaar aangehouden in Vermont, omdat hij 170 kilometer per uur reed op een weg waar de maximumsnelheid 105 kilometer per uur is.

"Kleinigheid"
De 44-jarige filmster was zelf niet aanwezig bij de rechtszitting in Vermont. Dillon woont in New York en was niet van plan om voor de "kleinigheid" naar Vermont af te reizen, zo heeft zijn advocaat laten weten.

Toegegeven
Dillon zou tegen de agent die hem op 30 december aanhield, hebben toegegeven dat hij fout zat. "Ik heb er een potje van gemaakt, ik weet het, ik weet het", zou hij hebben gezegd. De acteur zou hebben aangegeven dat hij te snel had gereden om op tijd bij een vriend in de stad Barton te zijn.

Jaar cel
Dillon, die te zien was in films als 'Rumble Fish', 'There's Something About Mary' en 'To Die For' en in 2005 genomineerd werd voor een Oscar voor zijn rol in 'Crash', hangt een celstraf van maximaal een jaar boven het hoofd en een boete van 775 euro.

22-01-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet was verliefd op Patrick Swayze

Kate Winslet was verliefd op Patrick Swayze

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-winslet-7.jpg
Kate Winslet was als tiener verliefd op Patrick Swayze. Ze vond hem de meest sexy man die ze ooit had gezien.

Op wit paard
"Toen ik veertien was, zag ik Patrick Swayze in 'Dirty Dancing' en ik vond hem verrukkelijk. Ik was meteen verliefd en dacht dat hij me op een wit paard zou komen halen om met mij te dansen op een prachtig strand", onthulde Winslet.

Geen excuses voor Golden Globes-tranen
Winslet zwoer intussen ook dat ze zich nooit ofte nimmer zal verontschuldigen voor haar tranerige speech toen ze twee Golden Globes mocht ontvangen. Winslet kon toen ook niet op de naam van genomineerde Angelina Jolie komen.

"Ik sta al zestien jaar in dit vak en ik had nog nooit iets gewonnen. Plots kreeg ik te horen dat ik twee Golden Globes won, en ik raakte in shock. Zoiets hoort een meisje uit Reading niet te overkomen. Ik ga me zeker niet verontschuldigen voor mijn reactie, ik was oprecht geraakt".

Oscars
Vandaag worden de Oscarnominaties bekendgemaakt en daarvoor is Winslet al nerveus. "Dat is toch maar menselijk? Ik wil niet een van die mensen zijn die zegt 'het is een eer om alleen al genomineerd te zijn', maar zo is het. In het bijzonder voor twee films die me zo na aan het hart liggen". Winslet kreeg Golden Globes voor haar vertolkingen in 'Revolutionary Road' en 'The Reader'.

22-01-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Musical over zwerver Dorus

Musical over zwerver Dorus

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dorus_06.jpg
Er komt een musical over de poëtische Nederlandse zwerver Dorus, de bekende creatie van Tom Manders. In januari 2010 gaat de voorstelling in première. Dat meldt Algemeen Dagblad.

De musical wordt op de planken gebracht in samenwerking met het Amsterdams Kleinkunst Festival.
De hoofdrollen worden vervuld door Karel de Rooy en Peter de Jong, beter bekend als het komische duo Mini & Maxi. Zij zijn straks te zien als Tom en diens broer Kees. Het script is in handen van Dick van den Heuvel en Lars Boom.

22-01-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wordt Playmate van het jaar?

Wie wordt Playmate van het jaar?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/playmaate.jpg
De elf kandidates in vol ornaat. Foto's Playboy

Elf mooie Nederlandse dames die afgelopen jaar voor Playboy hebben geposeerd strijden om de felbegeerde titel Playmate van het Jaar 2008. Als je zelf een invloed wil hebben in de stemming, bekijk dan hier alle kandidates.

Hoofdredacteur Jan Heemskerk is blij dat de beslissende stem niet van hem afhangt.: "Ik heb geen flauw idee wie er gaat winnen. Ik wíl ook geen flauw idee hebben wie er gaat winnen. De dames zijn allemaal prachtig, en ze zijn me allemaal even lief. Het is weer een feest geweest om met zulke leuke en talentvolle meiden te werken. 2008 was een zeer goed jaar. Let the games begin!"

22-01-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nominaties Oscars straks onthuld

Nominaties Oscars straks onthuld

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/forest-whitaker.jpg
Oscar-winnaar Forest Whitaker maakt de nominaties bekend.

Om 14.30 uur onze tijd maakt Oscar-winnaar Forest Whitaker de nominaties voor de Academy Awards bekend. Whitaker doet de bekendmaking samen met Sid Ganis, voorzitter van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences (Ampas). De 81e Oscars worden op 22 februari uitgereikt in het Kodak Theatre in Hollywood, Los Angeles.

22-01-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow ontbloot borst in nieuwe film

Gwyneth Paltrow ontbloot borst in nieuwe film

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gwyneth-paltrow-3.jpg
Gwyneth Paltrow schudt haar braaf imago af en gaat topless in haar nieuwste film 'Two Lovers'. Daarin speelt ze Michelle, een nymfomane moeder van twee die haar borst ontbloot en streelt tijdens een erotisch telefoontje met haar buurman, een gluurder.

Joaquin Phoenix
Het appartement waar Michelle woont, wordt betaald door haar minaar, een getrouwde man. Maar Michelle verleidt ook haar buurman Leonard, gespeeld door Joaquin Phoenix.

Upsy Daisy
Hoewel de functieomschrijving 'mamoloog' allerminst op ons visitekaartje prijkt, durven we toch onze verbazing uiten over de architectuur van Gwyneths zoogdierlijke uitstulping. Die hoort duidelijk thuis in de categorie 'upsy daisy'. Zozeer zelfs dat we vermoeden dat de zwaartekracht bij Gwyneth duwt in plaats van trekken bij gewone stervelingen.

Volumeknoppen
Die tepel, het lijkt wel een volumeknop van een Telefunken-radio uit de jaren vijftig. En die waren van bakeliet! Nu nog de volumeknop op haar vent vinden. Zijn we gelijk van die Coldplay-ellende verlost.

22-01-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney terug in 'ER'

George Clooney terug in 'ER'

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/george-clooney-4.jpg
George Clooney keert eenmalig terug als dokter Doug Ross in de Amerikaanse ziekenhuisserie 'ER'. Dat melden Amerikaanse showbizzmedia.

Clooneys rol in 'ER' betekende in 1994 zijn grote doorbraak. De acteur zal vandaag en morgen opnames draaien voor zijn terugkeer in de ziekenhuisserie. Dit jaar verschijnt in Amerika het vijftiende en laatste seizoen van 'ER' op televisie.

22-01-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afpersers dreigen foto stervende Jett Travolta te verkopen

Afpersers dreigen foto stervende Jett Travolta te verkopen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/john-travolta-4.jpg
Het is duidelijk geworden waarmee John Travolta en zijn vrouw Kelly Preston afgeperst worden. Het schandaal draait allemaal om een foto van hun overleden zoon Jett, die genomen is met een gsm. Dat heeft PerezHilton.com gemeld.

De foto zou gemaakt zijn door een van de ambulanciers op het moment dat Jett op weg naar het ziekenhuis voor zijn leven vocht. Ook een lokale politicus van de Bahama's, waar Jett overleed, zou bij de afpersing betrokken zijn.

Hoogste bieder
De betrokkenen dreigen de foto te verkopen aan de hoogste bieder tenzij de Travolta's een miljoen dollar op tafel leggen.

John en zijn vrouw schakelden de politie in en volgens de krant The Tribute zijn die volop met het onderzoek bezig

22-01-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen: "Ik had seks met lesbische tweeling"

Lily Allen: "Ik had seks met lesbische tweeling"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lily-allen-7.jpg
Lily Allen (23) onthult in een interview dat ze ooit een triootje had met een lesbische tweeling. Allen ontmoette de zusjes bij een vriend thuis, waar de voorbereidingen voor de stomende trioseks getroffen werden.

"Ik heb ooit gesekst met een eeneiige tweeling in San Diego. Ik lag op de sofa en had ze allebei", verklaarde ze in The Gay Times. "Dat was de enige keer dat ik lesbische seks had, maar ik heb wel vaak lesbische dromen".

22-01-2009 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen is nooit alleen
Samen is nooit alleen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Rachel-Weisz---Wallpaper-6.jpg


Kijk eens in je hart
 
 
Als je diep, heel diep kijkt
weet je dat niets voor je wijkt
dat liefde nog elke dag
naar je toe komt en lacht
 
Dat die liefde, blijft groeien
ook al zit je met jezelf te knoeien
wees niet bang om te gaan schuilen
om even onder anders vleugels te huilen
 
Want is de liefde echt zo groot
gaat ze zeker niet makkelijk dood
overleven jullie woeste zeeën of orkanen
met gelach of echt veel tranen
 
Weet dat liefde is wat je bind
en dat is wat jullie nog steeds bemind
van elkaar houden is, misschien normaal
elkaar graag zien, is niets abnormaal
 
Liefde, zal overwinnen ze geeft niet op
jullie staan samen weer aan de top
wees niet bevreesd, als je dit leest
want zo is het vaak, de gang alé toch het meest!
 

22-01-2009 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
21-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Folkzanger Donovan plant laatste wereldtournee

Folkzanger Donovan plant laatste wereldtournee

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/donavan.jpg
De Britse folkzanger Donovan (62) plant volgend jaar een laatste grote wereldtour. "Het zal mijn grootste tour zijn sinds het midden van de jaren '70, toen ik op twee jaar tijd 95 concerten speelde", zei Donovan maandag in Cannes, op de internationale muziekbeurs Midem. "Maar die tour wordt zeker mijn laatste ooit".

Internet
In de volgende weken verschijnt Donovans nieuwe plaat, 'Ritual Groove'. "Ik ga ze eerst uitbrengen op het internet, op mijn eigen site en op online muziekwinkels. Maar later komt er ook een cd", verklaarde de zanger. In de jaren '60 was hij een van de sterren van de flowerpowerbeweging met hits als 'Hurdy Gurdy Man', 'Sunshine Superman' en 'Mellow Yellow'.

De nieuwe sixties
Voor Donovan betekent het internet een grote vrijheid. "De jaren '90 waren met het ontstaan van het internet de nieuwe sixties. Wij droomden toen van wereldwijde communicatie zonder grenzen. En dat is nu mogelijk. Je kan zeggen wat je wil, en dat voor een wereldpubliek."

Het enige probleem is een publiek te vinden en tot dat publiek door te dringen. "Dan kan het internet een revolutionair werktuig zijn." Hij ziet zichzelf als een dichter, die poëzie in muziek verpakt. "En poëzie heeft de macht de wereld te veranderen. Een volk dat geen poëzie heeft, heeft geen vrijheid."

21-01-2009 om 18:49 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenoot Marcia Cross vecht tegen kanker

Echtgenoot Marcia Cross vecht tegen kanker

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marcia-cross.jpg
Marcia Cross op stap met echtgenoot Tom Mahony en tweelingdochters Eden en Savannah.

De vijftigjarige echtgenoot van de Amerikaanse actrice Marcia Cross, die Bree speelt in het populaire 'Desperate Housewives', heeft kanker. "Tom Mahony is momenteel in behandeling en hij reageert er goed op", zegt Cross' woordvoerster Heidi Slan. Het koppel trouwde in juni 2006 en hebben een meisjestweeling van bijna twee jaar. Zij kregen de exotische namen Eden en Savannah.

Schoonheid
De actrice heeft al meerdere malen gezegd dat zij gelukkig is door de liefde en de steun van haar echtgenoot. "Ik geloof dat schoonheid een gevolg is van gelukkig zijn en mensen die je graag zien rond je hebben. Toms liefde zorgt ervoor dat ik me prachtig voel."

Uitzinnig gelukkig
De 46-jarige actrice vertelde ook dat moeder zijn haar een nieuwe blik op het leven heeft gegeven. "Ik ben uitzinnig gelukkig. Het is angstaanjagend hoe blij ik ben. Mijn god, het leven is zo waardevol. Ik beschouw elke dag als een geschenk."

21-01-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweeling Lisa Marie Presley is "freaky"

Tweeling Lisa Marie Presley is "freaky"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lisa-marie-presley-1.jpg
Lisa Marie Presley beviel drie maand geleden van de meisjestweeling Finley and Harper. Ze vertelt nu dat zij en haar echtgenoot Michael Lockwood serieus geworsteld hebben om zich aan te passen aan hun nieuwe gezinnetje.

Shock
"Toen we de baby's mee naar huis namen, waren we alletwee in shock. Alles joeg ons schrik aan. Het was "freaky". 'Ademen ze?' 'Zijn ze ok?' Mijn meisjes zijn zo fragiel en breekbaar. Dat joeg ons angst aan. Michael was ongelofelijk bang dat hij ze zou laten vallen."

Kloontjes
Lisa Marie Presley zegt dat de tweeling enorm van elkaar verschilt. "Finley is qua karakter en uiterlijk een kloontje van mij en Harper van Michael. Kleine Harper is een schattige, kalme baby. Finley is ook een engeltje, maar ze is koppiger, wilder en heel grappig." Misschien heeft dat iets te maken met de naamkeuze? Harper komt van het liefelijke muziekinstrument 'harp', maar Finley daarentegen is Schots voor eerlijke strijder.

Lisa Marie Presley heeft uit een vorig huwelijk nog twee andere kinderen: Riley (19) en Ben (16).

21-01-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Shia LaBeouf moet rijbewijs inleveren

Acteur Shia LaBeouf moet rijbewijs inleveren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/shia-labeouf.jpg
Het rijbewijs van de Amerikaanse acteur Shia LaBeouf is voor minstens een jaar ingetrokken als gevolg van het auto-ongeluk waarbij hij vorig jaar was betrokken. Dat melden Amerikaanse media. Volgens Access Hollywood moest de ster uit de laatste 'Indiana Jones'-film zijn rijbewijs enkele dagen geleden inleveren.

Rijden onder invloed
LaBeouf weigerde zich na het ongeval te laten testen op drank- en drugsgebruik. De 22-jarige filmster werd toen gearresteerd op verdenking van het rijden onder invloed. Volgens een politiewoordvoerder was het zo klaar als een klontje dat LaBeouf onder invloed was. Het Openbaar Ministerie wilde hem echter niet aanklagen omdat er onvoldoende bewijs is. La Beouf moet dus niet voor de rechter verschijnen.

21-01-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zatte Lily Allen koopt eigen strand

Zatte Lily Allen koopt eigen strand

Om The Fear te bekijken zet de player links af A.U.B.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Lily Allen heeft in een zatte bui haar eigen stuk strand gekocht. Dat onthulde de zangeres op een Brits radiostation. "Het ligt in Jamaica, maar waar precies ga ik niet verkopen. Ik ben er dolgelukkig mee, de beste aankoop die ik ooit gedaan heb in dronken toestand", aldus Allen.

De 23-jarige plant ook de opening van een nieuwe kledingwinkel, samen met de vriendin van haar jongere broer Alfie. "'Lucy in Disguise' zal de modeshop heten. Ik en (actrice; nvdr) Jaime Winston gaan er echt ons werk van maken. Bij ons zul je niet alleen terecht kunnen voor sexy kledij, maar ook voor gewone uitgaanskleren."

"Na miskraam drie weken in gekkenhuis"
In de 'Daily Telegraph' kwam het zwartharige feestbeest ook nog eens terug op haar miskraam van vorig jaar en de onprettige gevolgen die dat met zich meebracht. "Ik moest opgenomen worden in een gekkenhuis en bleef daar drie weken. Ik was zo depressief toen, heel heftig was dat. Maar het was ook wel leuk om daar te zijn: niemand kon me er bereiken, niemand wist zelfs maar dat ik daar was."

Als klap op de vuurpijl werd ze in die periode ook nog eens gedumpt door haar toenmalig vriendje Ed Simons, muzikant bij de Chemical Brothers. "Misschien zouden we nu nog steeds samen zijn als de baby er gekomen was, maar dat zullen we wel nooit weten. Je kan jezelf daarover blijven suf denken."

21-01-2009 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet is geobsedeerd door haar werk

Kate Winslet is geobsedeerd door haar werk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-winslet-6.jpg
Kate Winslet met echtgenoot Sam Mendes.

Volgens echtgenoot en regisseur Sam Mendes neemt actrice Kate Winslet haar werk altijd mee naar huis. Het koppel, dat al zes jaar getrouwd is, werkte samen aan de pas uitgekomen film 'Revolutionary Road'. Voor die film kreeg Winslet een Golden Globe.

Discussie
Mendes vertelt dat zijn sexy echtgenote zo gefocust was op haar rol als April Wheeler dat ze zelfs thuis voortdurend wou discussieren over haar scènes. Dat vertelt hij W-magazine: "Ik werd 's ochtends wakker, ik opende mijn ogen en dan begon Kate: 'Geweldig, je bent wakker! Laat ons nu praten over de tweede scène!'".

"Mijn actrice"
"Ze deed niets liever dan thuis ook nog met haar werk bezig zijn. Ze wou echt over elke komma discussieren. Op een gegeven moment realiseerde ik me dat ik haar echt 24 uur per dag, zeven dagen op zeven moest behandelen als de belangrijkste actrice in mijn film."

DiCaprio
Mendes geeft toe dat hij zich ook veel zorgen heeft gemaakt over hoe zijn relatie met Winslet zijn hoofdacteur Leonardo DiCaprio zou beïnvloeden. "Leo zat in de moeilijkste positie aangezien hij getrouwd moest zijn met de vrouw van de regisseur. Ik wou absoluut niet dat hij dacht dat Kate en ik in bed gesprekken over hem voerden."

21-01-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren op eerste rij bij inauguratie Obama

Sterren op eerste rij bij inauguratie Obama

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sterren-obama.jpg
Een hele hoop celebrities waren erbij op het Inauguratiebal: Jamie Foxx, Mariah Carey, Sean 'Diddy' Combs, Mary J. Blige, Faith Hill, Denzel Washington, Sting,...

Hollywoodsterren zijn in groten getale komen opdraven voor de inauguratie van Barack Obama in Washington. Jay-Z en zijn vrouw Beyoncé zaten vooraan tijdens de ceremonie, net als Diddy, Denzel Washington, Bruce Springsteen, Stevie Wonder en Oprah Winfrey.

Fans
Bokslegende Muhammed Ali zat schouder aan schouder met acteur John Cusack en regisseur Steven Spielberg. Leonardo DiCaprio maakte foto's van de ceremonie, terwijl basketballer Magic Johnson en acteur Val Kilmer poseerden met fans.

At Last
's Avonds kwamen nog meer sterren af op de talloze gala's die werden gehouden ter ere van de kersverse president van de Verenigde Staten. Op het Neighbourhood Ball dansten Obama en zijn vrouw Michelle op de Etta James-klassieker 'At last', gezongen door Beyoncé.

Signed, sealed, delivered
Even later ging het tempo iets omhoog, toen Shakira, Mary J. Blige, Faith Hill en Mariah Carey met Stevie Wonder 'Signed, sealed, delivered' zongen. "Aan de manier waarop hij beweegt kun je zien dat het een zwarte president is", grapte acteur Jamie Foxx na afloop van de dans.

21-01-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt wil best wel opgevreten worden door haai

Brad Pitt wil best wel opgevreten worden door haai

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/brad-pitt-4.jpg
Brad Pitt met zijn echtgenote Angelina Jolie.

De Amerikaanse acteur Brad Pitt beweert absoluut niet bang te zijn om ouder te worden. Hij vraagt zich wel vaak af hoe hij aan zijn einde gaat komen. "Ik ben banger van hoe ik ga sterven dan van sterven. Vuur en kleine ruimtes lijken me niet aantrekkelijk. Een haai... dat zou interessant zijn."

Oude man
Brad Pitts laatste nieuwe film heet 'The Curious Case of Benjamin Button'. Dat is een verfilming van een kortverhaal van F. Scott Fitzgerald. In de film speelt Pitt het hoofdpersonage: een man die geboren is als oude man en langzaamaan verjongt.

Wijsheid
Pitt onthulde onlangs nog dat hij niet kan wachten om oud te worden. Hij denkt dat hij dan ook slimmer gaat worden. "Ik hou van de wijsheid die komt met de leeftijd. Ik zou nooit meer jong willen zijn."

21-01-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse redt verdrinkende vrouw

Amy Winehouse redt verdrinkende vrouw

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-22.jpg
Amy Winehouse sport, eet, zont, zingt en relaxt. Haar verblijf op St Lucia doet haar zichtbaar deugd.

Zangeres Amy Winehouse blijkt zowaar een ware heldin te zijn. Tijdens haar vakantie op het Caraïbische eiland Saint Lucia heeft zij een vakantieganger gered van de verdrinkingsdood. Zij kon de 39-jarige Louise Williams redden, nadat die tijdens haar zeilles door een twee meter hoge golf uit haar boot gegooid was. Dat vertelt Williams in de Britse krant The Sun.

Amy's andere kant
"Ik ben echt onder de indruk van Amy's vriendelijkheid", vertelt Williams. "Ze deed alles om mij te helpen. Een twee meter hoge golf deed mijn boot bijna kantelen. Ik vloog eruit en raakte een rots. Amy zat twintig meter verder op het strand toen het gebeurde. Ze zwom naar me toe, trok me recht en hielp me naar het strand. Ze vroeg constant hoe het met me ging. Zij heeft blijkbaar ook een andere kant."

Topless serenades
Winehouse's enige commentaar op haar actie was: "Ik dacht dat ze ging verdrinken". De 25-jarige zangeres verblijft al sinds begin december op het eiland. Ze lijkt er haar drank- en drugsverslaving onder controle te krijgen. Ze eet terug, doet aan sport en heeft een nieuwe liefde. Al duiken er regelmatig berichten op van zuippartijtjes en topless serenades op het balkon.

21-01-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Mendes bovenaan top-50 meest begeerlijke vrouwen

Eva Mendes bovenaan top-50 meest begeerlijke vrouwen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/eva-mendes-4.jpg
Actrice Eva Mendes ging al meermaals uit de kleren.

Eva Mendes, de sexy Latina-actrice annex model, is verkozen tot meest begeerlijke vrouw van de planeet. De jaarlijkse poll van AskMen leverde een top-50 op met Mendes helemaal bovenaan. De volledige uitslag wordt pas later vandaag bekendgemaakt, maar The Sun kon al de hand leggen op de eerste helft, de meest interessante.

Doutzen Kroes
De 34-jarige Eva Mendes is van Cubaanse afkomst. Ze schittert momenteel op het witte doek als 'parfumerie-consulente' in de komedie 'The Women', waarin ze onder meer in zwoele lingerie te bewonderen is. Eerder ging ze ook al naakt in haar films en voor een paar promotiecampagnes. Mendes haalt het voor de jonge actrice Megan Fox (22), topmodel Marissa Miller, gewezen page 3-girl Keleey Hazell en actrice Anne Hathaway.

Intelligentie
AskMen vroeg zijn lezers om de meest begeerlijke vrouw te selecteren op de criteria intelligentie, charisma en ambitie. Opvallend is dat het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes de 21ste plaats bekleedt. Verder in de stand vinden we bekende babes als Scarlett Johansson (7), Heidi Klum (11), Halle Berry (13), Jessica Alba (15), Monica Bellucci (18), Penelope Cruz (25), Charlize Theron (26), Gisele Bundchen (28), Keira Knightley (29), Bondgirl Olga Kurlylenko, zangeres Christina Aguilera (35), Angelina Jolie (42), Eva Longoria (45) en Beyoncé (50). Wie de volledige top-99 wil kennen, moet later vandaag naar AskMen.com surfen.

21-01-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinkpop strikt Bruce Springsteen

Pinkpop strikt Bruce Springsteen

Om dancing in the dark te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Niemand minder dan Bruce Springsteen komt dit jaar naar Pinkpop. Dat heeft organisator Jan Smeets bekend gemaakt. The Boss sluit de eerste dag van het Nederlandse muziekfestival, op zaterdag 30 mei, af met een drie uur durende show.

Pinkpop viert dit jaar zijn 40-jarig jubileum. Voor die jubileumeditie wilde organisator Jan Smeets een absolute topper binnenhalen. Die heeft hij nu dus gevonden in Bruce Springsteen & The E-Street Band. The Boss mag drie uur lang het beste van zichzelf geven. "Het was een van de eisen die aan zijn komst werden gesteld. Nog nooit heeft iemand zo lang op het Pinkpoppodium gestaan", aldus Smeets.

Andere zomerfestivals?
Het optreden van Springsteen is meteen ook het startschot van het Europese luik van zijn wereldtournee naar aanleiding van zijn nieuwe album 'Working On A Dream', zijn 24ste al. Dat album ligt volgende week in de winkel. Dat Springsteen naar Pinkpop komt, voedt meteen de geruchten dat The Boss ook op andere zomerfestivals zijn opwachting zal maken.

Eerder deelde Pinkpop al mee dat ook Depeche Mode, The Kooks en Placebo op de affiche staan. De voorverkoop van het festival start op zaterdag 7 maart.

21-01-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teder en zacht
Ik ben verliefd


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Rachel-Weisz---Wallpaper-2.jpg


.

21-01-2009 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
20-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna zoals je haar nog niet zag

Madonna zoals je haar nog niet zag

Om Don't Cry For Me Argentina te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Op haar vijftigste kan Madonna het nog altijd niet laten schaarsgekleed te poseren. Ter promotie van haar jongste album 'Hard Candy' liet ze zich fotograferen in klinisch wit verband. Gezond ziet het er allerminst uit, maar misschien zijn er wel mensen die dit soort beelden opwindend vinden. Ziekenhuisfetisjisten bijvoorbeeld, of lui met een fascinatie voor dwangbuizen en oranje mechaniekjes.

20-01-2009 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini-Me beleeft orgie met Playboy-bunnies

Mini-Me beleeft orgie met Playboy-bunnies

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mini-me-3.jpg
'Mini-Me' Verne Troyer (75 centimeter hoog) blijft roepen dat grootte er echt niet toe doet. "Ik heb drie Playboy-bunnies de nacht van hun leven bezorgd", snoeft hij.

De acteur, die momenteel meedoet aan het Britse 'Celebrity Big Brother': "Ik weet precies hoe je een vrouw moet behagen. Ik weet de juiste snaar te raken."

Bij de orgie, die plaatsvond in The Playboy Mansion, was ook een vriend van Verne betrokken. "We keken eerst hoe de dames elkaar vermaakten en gingen daarna meedoen", zegt hij in News of the World.

'Mini-Me' geeft toe dat hij liever een normale lengte had gehad. "Maar ik ben goed uitgerust op de plek waar het om draait bij de vrouwen."

20-01-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne onder arrest voor mep aan journaliste

Kelly Osbourne onder arrest voor mep aan journaliste

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kelly-osbourne.jpg
Kelly Osbourne is gearresteerd omdat ze vorige zomer in een Londense nachtclub een journaliste zou hebben geslagen. De 24-jarige dochter van Ozzy en Sharon Osbourne kon direct weer naar huis na het betalen van een borgsom, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Ze moet zich in maart opnieuw melden bij de politie.

Klap
Osbourne zou op 29 augustus ruzie hebben gekregen met roddeljournaliste Zoe Griffin, nadat zij in de Britse krant Daily Mirror had geschreven dat Osbournes vriendje Luke Worrall een domme jongen is. Osbourne zou Griffin in de nachtclub hebben aangesproken op het artikel, waarna ze de journaliste een klap in haar gezicht zou hebben gegeven.

Politie
Osbourne heeft zich op 2 januari op verzoek van de politie gemeld bij een politiebureau in het centrum van Londen, zo heeft een woordvoerder van de politie bevestigd. Osbourne zelf wil niets over de arrestatie of de vechtpartij kwijt.

20-01-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oasis stelt concert uit wegens stembandproblemen

Oasis stelt concert uit wegens stembandproblemen

Om Don't Look Back In Anger te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Het concert dat Oasis maandagavond in de Philipshalle in Düsseldorf zou houden is uitgesteld. Zanger Liam Gallagher had de afgelopen optredens last van een zere keel en is maandagochtend bij een dokter langsgeweest. Hij bleek oedeem op zijn stembanden te hebben en kreeg het advies 48 rust te nemen.
Woensdag en donderdag staan de Britse broers Liam en Noel in een uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam. Oasis geeft op de website aan dat deze optredens, en alle andere in Europa, volgens planning doorgaan.

4 februari
De concerten maken deel uit van een wereldtoer van de band, naar aanleiding van het nieuwe album 'Dig out your soul', dat in oktober werd uitgebracht. Het concert in Düsseldorf is verplaatst naar 4 februari. Het tweetal is teleurgesteld dat de show is afgelast en excuseert zich bij de fans.

Oasis brak halverwege de jaren negentig door met nummers als 'Wonderwall' en 'Don't look back in anger'.

20-01-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loft haalt miljoenste bezoeker

Loft haalt miljoenste bezoeker

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/loft-3.jpg
'Loft', de thriller van Bart De Pauw en Erik Van Looy, blijft verbluffend sterk presteren in de Belgische bioscopen. De film werd uitgebracht op 22 oktober 2008 en dertien weken later staat de teller (gisteren inbegrepen) al op 999.000 toeschouwers. Vanavond zal dus de kaap van een miljoen toeschouwers zo goed als zeker overschreden worden.

Dat lukte tot nog toe enkel de Urbanusfilm 'Koko Flanel' in 1990, die uiteindelijk 1.082.000 toeschouwers haalde.

Dat record lijkt nu stilaan in zicht te komen voor 'Loft', want de film stond ook dit weekend nog in de Top 3 van best bezochte films in Vlaanderen.

'Loft' is een productie van Woestijnvis met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds.

20-01-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus viert Obama-feestje met kinderen

Miley Cyrus viert Obama-feestje met kinderen

Om 7 Things te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Miley Cyrus heeft maandagavond in Washington DC de Amerikaanse jeugd enthousiast gemaakt over de op handen zijnde inauguratie van Barack Obama. De 16-jarige popster en actrice zong tijdens het concert 'Kids' inaugural: we are the future' voor het eerst haar nieuwe nummer 'The climb'.

In het publiek waren de dochters van Obama, Malia en Sasha, aanwezig. Beiden zijn grote fans van Cyrus en haar televisieshow Hannah Montana. "Jullie moeten wel trots zijn op jullie vader", riep Cyrus naar de meisjes. "En ik ben dat ook."

Toen Michelle, de vrouw van Obama, op het podium verscheen van de evenementenhal, kreeg zij een nog groter applaus dan Cyrus. "Jullie kinderen zijn de toekomst van deze grootse natie", zei ze. "We hebben iedere Amerikaan nodig om ons land te dienen, ook onze jonge mensen."

Andere sterren die zich gisteren op het podium voegden waren onder anderen Jamie Foxx, de Jonas Brothers en Queen Latifah. Het concert werd live uitgezonden door de kinderzender Disney Channel.

Zondagmiddag vond in Washington al een groot inauguratiefeest plaats met optredens van artiesten als Beyoncé Knowles, Bruce Springsteen, U2 en John Legend. Miley Cyrus heeft maandagavond in Washington DC de Amerikaanse jeugd enthousiast gemaakt over de op handen zijnde inauguratie van Barack Obama. De 16-jarige popster en actrice zong tijdens het concert 'Kids' inaugural: we are the future' voor het eerst haar nieuwe nummer 'The climb'.

In het publiek waren de dochters van Obama, Malia en Sasha, aanwezig. Beiden zijn grote fans van Cyrus en haar televisieshow Hannah Montana. "Jullie moeten wel trots zijn op jullie vader", riep Cyrus naar de meisjes. "En ik ben dat ook."

Toen Michelle, de vrouw van Obama, op het podium verscheen van de evenementenhal, kreeg zij een nog groter applaus dan Cyrus. "Jullie kinderen zijn de toekomst van deze grootse natie", zei ze. "We hebben iedere Amerikaan nodig om ons land te dienen, ook onze jonge mensen."

Andere sterren die zich gisteren op het podium voegden waren onder anderen Jamie Foxx, de Jonas Brothers en Queen Latifah. Het concert werd live uitgezonden door de kinderzender Disney Channel.

Zondagmiddag vond in Washington al een groot inauguratiefeest plaats met optredens van artiesten als Beyoncé Knowles, Bruce Springsteen, U2 en John Legend. Dinsdag om 18.00 uur Nederlandse tijd wordt Obama dan eindelijk officieel beëdigd als 44e president van de Verenigde Staten.Vandaag om 18.00 uur Nederlandse tijd wordt Obama dan eindelijk officieel beëdigd als 44e president van de Verenigde Staten.

20-01-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent wordt filmproducent

50 Cent wordt filmproducent

Om Just A Lil Bit te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Rapper 50 Cent blijft zijn imperium uitbreiden. De acterende rapper, die zijn eigen platenlabel, kledinglijn en videospelletjes heeft, is zijn eigen filmproductiemaatschappij begonnen. Dat bevestigde hij tijdens het Amerikaanse filmfestival Sundance.

Cheetah Vision
De artiest, wiens echte naam Curtis Jackson is, heeft zijn nieuwe bedrijf Cheetah Vision gedoopt. De productiemaatschappij heeft al acht filmscripts aangekocht. Het eerste project wordt de boksfilm 'The Dance', waarin 50 Cent en Nicolas Cage de hoofdrollen spelen. Wanneer deze film uitkomt, is nog niet bekend.

20-01-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet::

Kate Winslet:: "Ik voel me getrouwd met Leonardo"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-winslet-5.jpg
Kate Winslet voelt zich meer getrouwd met Leonardo DiCaprio dan met haar eigenste echtgenoot Sam Mendes. Kate heeft zoveel tijd doorgebracht met haar tegenspeler in 'Revolutionary Road', de film die werd geregisseerd door Sam Mendes, dat ze het gevoel heeft dat ze met hem getrouwd is.

"Het was zalig om samen te werken. Ik dacht dat er moeilijke momenten gingen komen, maar die bleven uit".

De 33-jarige Britse actrice stelt ook dat het moment waarop ze twee Golden Globes won het meest schokkende van haar leven was. "Je verwacht niet dat je er twee krijgt, waarom zou je? Eerlijk, ik heb nooit eerder zo wankel op mijn benen gestaan als toen". .

20-01-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julia Roberts scheldt paparazzi uit

Julia Roberts scheldt paparazzi uit

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/julia-roberts-1.jpg
Dat Julia Roberts de paparazzi bepaald geen warm hart toedraagt, is bekend, maar onlangs werd het de filmster echt te gortig. Toen ze tijdens een uitje met haar kinderen werd achtervolgd door fotografen, stapte ze uit haar auto en schold hen de huid vol. "Rot verdomme op", schreeuwde ze meermaals.

"Doe iets nuttigs!"
De 41-jarige actrice reed tien dagen geleden met haar kinderen door Los Angeles, met in haar kielzog het groepje opdringerige persmuskieten. "Jullie volgen me al de hele dag", gilde ze. Roberts waarschuwde de paparazzi dat ze hun nummerplaten had opgeschreven. "Rot op! Ga iets nuttigs doen!"

Focus op kinderen
De actrice heeft zich de laatste jaren steeds meer uit de schijnwerpers teruggetrokken. Zo verschijnt ze zelden op Hollywoodfeestjes en -gala's. Roberts lijkt zich vooral te bekommeren om de opvoeding van haar drie jonge kinderen: de tweeling Hazel en Phinnaeus (4) en de jonge Henry (1).
De laatste film waarin Roberts te zien was is 'Fireflies in the Garden'. Vanaf eind maart is de actrice te zien in de thriller 'Duplicity'.

20-01-2009 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazaten vinden Tom Cruise te klein voor rol Duitse kolonel

Nazaten vinden Tom Cruise te klein voor rol Duitse kolonel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-cruise-11.jpg
Links Von Stauffenberg, rechts Cruise.

Volgens een nazaat van de Duitse kolonel Claus Von Stauffenberg is Tom Cruise te klein om in zijn nieuwe film 'Valkyrie' de nazi-officier te spelen die een moordplot op Adolf Hitler beraamde.

Te weinig charisma
Volgens de achterneef van Von Stauffenberg was de casting van de film niet realistisch. Niet alleen mist Cruise het postuur van nonkel nazi, hij heeft ook niet het charisma van de man.

Verkrampt
Franz Von Stauffenberg in de Duitse krant Welt am Sonntag: "Tom Cruise komt heel behoedzaam over, alsof hij bang was om de rol te spelen. Hij probeert elegant te zijn, maar komt zeer verkrampt over. Terwijl Claus Von Stauffenberg mensen inspireerde met zijn glimlach, zijn humor en zijn charme. Cruise is niet charismatisch genoeg en de allereerste indruk is dat hij te klein is". De trailer van de film 'Valkyrie' kan je hieronder bekijken.

20-01-2009 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben verliefd
Ik ben verliefd


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gal_christie_brinkley22.jpg

Ik ben verliefd.

Liefde is houden van
een vluchtig kusje op de wang.
Liefde is elkaar vertrouwen
en op elkaar kunnen bouwen.

Het begint met een vlinder
dan denk je steeds aan de ander.
En helemaal blij als hij de volgende dag
ook laat blijken dat hij jou graag mag.

Als we hand in hand te samen gaan
kunnen we de hele wereld aan.
het liefst bij elkaar
altijd denkend aan mekaar.

Mijn hart springt op
ik voel me top.
Wij zijn samen voortaan
daar kun je van opaan.


20-01-2009 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
19-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot openluchtconcert voor Obama in Washington

Groot openluchtconcert voor Obama in Washington

Om Bruce Springsteen te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Bruce Springsteen mocht het concert aftrappen.

De toekomstige Amerikaanse president Barack Obama en zijn familie zijn gisteren aangekomen in Washington. Daar werden ze getrakteerd op een concert van wereldsterren. Tijdens de twee uur durende show met de titel 'We are one: the Obama Inaugural Celebration, traden sterren op als John Legend, James Taylor en U2.

Honderdduizenden
Na een korte toespraak van acteur Denzel Washington ging het openluchtconcert voor honderdduizenden toeschouwers van start. De Amerikaanse rocklegende Bruce Springsteen trapte samen met een gospelkoor het concert af. Zij zongen 'The rising'. Obama kon niet stil blijven zitten toen Mary J. Blige 'Lean on me' zong. Acteur Jamie Foxx maakte hem aan het lachen met zijn imitatie van de 44e president van Amerika.

Spontane medewerking
In totaal hadden dertig sterren spontaan toegezegd om mee te werken aan het openluchtconcert. Zo zong Sheryl Crow samen met jazzlegende Herbie Hancock, Will.i.am 'One love' van Bob Marley. Usher, Shakira en Stevie Wonder zongen samen 'Higher ground. Daarnaast spraken sterren als Tom Hanks en Samuel L. Jackson het publiek toe.

Samen met publiek
Het concert werd afgesloten door Beyoncé Knowles met 'America the beautiful'. Ze riep alle artiesten terug op het podium om samen met het publiek het nummer te zingen. "Amerika, wij zijn één", riep ze ter afsluiting.

Terugtrekking troepen
Intussen zorgt Israël ervoor dat de troepen uit de Gazastrook weg zijn voor de inauguratie van Obama. Dat hebben welingelichte bronnen in Jeruzalem gemeld. Kennelijk wil Israël een goede start maken bij de toekomstige nieuwe Amerikaanse president.

Eedaflegging
Barack Obama legt morgen in Washington de eed af als 44ste president van de Verenigde Staten.

19-01-2009 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellen DeGeneres' echtgenote veranderd door huwelijk

Ellen DeGeneres' echtgenote veranderd door huwelijk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ellen-degeneres-1.jpg
Portia Di Rossi met haar echtgenote Ellen DeGeneres.

Portia de Rossi zag haar leven door haar huwelijk met de Amerikaanse talkshowpresentatrice Ellen DeGeneres volkomen veranderen. "Getrouwd zijn is een andere manier van samenzijn", vertelt de actrice aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Het brengt rust en een gevoel van eenheid dat we daarvoor gewoon niet hadden."

Overvallen door emoties
Dat haar relatie met DeGeneres officieel gemaakt werd, bleek Portia dieper te raken dan verwacht. "Ik werd overvallen door de emoties dat dat met zich meebracht. Ik was verbaasd dat ik zo opgelucht was dat mijn moeder bij de ceremonie aanwezig was om haar zegen te geven. Ik was enorm ontroerd toen ze Ellen haar schoondochter noemde."

Proposition 8
Kort nadat het koppel in augustus in Los Angeles in het huwelijksbootje stapte, maakte een grondwetswijziging, beter bekend als Proposition 8, een einde aan het homohuwelijk in Californië. "Elke dag van ons leven is een aanklacht tegen de aanname van Prop 8", zegt De Rossi. "Het was een grote klap toen het voorstel werd aangenomen."

19-01-2009 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise wilde Hitler als kind al doden

Tom Cruise wilde Hitler als kind al doden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-cruise-10.jpg
Tom Cruise droomde er als kind al van om Hitler te vermoorden. "Ik heb altijd al die nazileider willen vermoorden, ik haatte hem", vertelde de filmster dit weekeinde aan de pers in Seoul, waar hij op bezoek is ter promotie van zijn film 'Valkyrie', de film waarin hij een (mislukte) aanslag op de nazileider pleegt.

In de oorlogsfilm speelt Cruise de Duitse officier Claus von Stauffenberg, die in 1944 een aanslag beraamde op Hitler. "Als kind vroeg ik me tijdens de geschiedenisles al af: waarom kwam niet iemand in opstand om hem tegen te houden? Toen ik het script las, was het vermakelijk en leerzaam om te zien wat de obstakels waren en hoe het was om in zo'n situatie te leven."

19-01-2009 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg wint internationale prijs voor popfotografie

Belg wint internationale prijs voor popfotografie

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/popfotografie.jpg
De Belgische popfotograaf Tom Verbruggen (29) heeft in Nederland de Lex van Rossen Award 2009 gewonnen. Verbruggen, die opgroeide in het Kempense Dessel en momenteel in Gent woont, ontving een cheque van 2.500 euro en krijgt een publicatie in GUP (Guide to Unique Photography). De prijs werd eergisteren al uitgereikt op Eurosonic Noorderslag, een popmuziekfestival in Groningen.

Eerbetoon
De Lex van Rossen Award werd begin 2008 in het leven geroepen als eerbetoon aan de overleden popfotograaf Lex van Rossen. De prijs is bedoeld als stimulans voor jonge, Europese muziekfotografen. De eerste editie werd in januari 2008 gewonnen door de Nederlands fotografe Annie Hoogendoorn.

Veelzijdig
Tom Verbruggen kreeg de prijs voor zijn "prachtige, grijsgetinte beelden die qua toon doen denken aan het werk van Anton Corbijn, maar ook aan het vroege werk van Lex van Rossen". De jury was naar verluidt erg onder de indruk van de foto's. "Verbruggen is een veelzijdig fotograaf. Zowel zijn portretten als livefoto's staan als een huis. Er zit geen zwak beeld tussen. De foto's zijn verschillend van aard, maar vormen tegelijkertijd een mooie serie."

Andere kandidaten
Verbruggen was samen met Jordi Huisman (NL), Patrick Ryming (DK), Danny North (UK), Charlie de Keersmaecker (BE) en Julien Bourgeois (FR) genomineerd voor de prijs. Werk van de zeven fotografen is tot en met 1 maart 2009 te zien op de Popviewexpositie in de Noorderlicht Fotogalerie in Groningen. De expositie zal later in samenwerking met Rockarchive doorreizen naar Londen.

19-01-2009 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Bob May overleden

Acteur Bob May overleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/bob-may.jpg
De Amerikaanse acteur Bob May is zondag overleden aan de gevolgen van een hartaanval. May, die 69 jaar oud werd, stierf in een ziekenhuis in de Amerikaanse stad Lancaster (Californië).

May is in de jaren zestig bekend geworden door zijn rol in de televisieserie Lost in Space, een sciencefictionserie over een gestrand ruimteschip. Naast acteur, wat hij al vanaf zijn kindertijd was, werkte hij als stuntman. Hij trad ook op als artiest in nachtclubs en theaters.

19-01-2009 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldpremière nieuwe single U2

Wereldpremière nieuwe single U2

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/U2-4.jpg
Vanochtend ging de nieuwe single van U2, 'Get On Your Boots' in wereldpremière. Vanaf 9.15 uur onze tijd mochten radiozenders wereldwijd het nummer voor het eerst draaien. 'Get On Your Boots' is de voorbode van 'No Line on the Horizon', het elfde studioalbum van de Ierse rockers dat op 2 maart wordt uitgebracht.

Stijlbreuk
'Get On Your Boots' heet een stijlbreuk te zijn met het klassieke U2-geluid. Een vlijmscherpe en ongekuiste gitaarriff zet het nummer in gang, middenin ruimt die plaats voor een hiphopbeat.

Zware bevalling
Het is het eerste nieuwe werk van de supergroep sinds 'How To Dismantle An Atomic Bomb' uit 2005. Nooit eerder deden Bono & co. er zo lang over om met een nieuw album op de proppen te komen. Nochtans was hier weer het vertrouwde team aan het werk: producers Daniel Lanois, Steve Lillywhite en Brian Eno. Bij enkele songs krijgen Eno en Lanois ook compositiecredits.

Hoes
'Get On Your Boots' is vanaf 26 januari als download verkrijgbaar, vanaf 13 februari kan je 'm ook als fysieke single aanschaffen. De cd verschijnt in vijf verschillende versies, vandaag werd de hoes onthuld. Huisfotograaf Anton Corbijn heeft plaats moeten ruimen voor een werk van de Japanse fotograaf Hiroshi Sugimoto die hiermee prompt geen onbekende meer is.

19-01-2009 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Sugababe: "Coolio is een seksmaniak"

Ex-Sugababe: "Coolio is een seksmaniak"

Om Coolio te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Mutya Buena had geen zin in Coolio.

Coolio zorgt voor beroering in het Britse Celebrity Big Brother-huis. Voormalige Sugababe Mutya Buena beticht de Amerikaanse rapper van seksuele intimidatie. Door de constante avances van Coolio voelde ze zich gedwongen om vrijdag het huis te verlaten, zo vertelt ze aan de Britse krant The People.

Intimidatie
De 23-jarige Buena, die drie jaar geleden uit de meidengroep stapte, is woest op de producenten van de show. "Ze hadden moeten ingrijpen", vindt ze. "Hij is een seksmaniak die de hele tijd avances maakte."

De zangeres zou de 45-jarige rapper, die in 1995 zijn grootste hit scoorde met 'Gangsta's Paradise', meermaals hebben gezegd dat ze niet was gediend van zijn versierpogingen. "Hij kan niet goed met afwijzingen omgaan", vertelt Buena. "Ik zei hem dat ik niets van hem wilde weten, maar dat zag hij alleen maar als een uitdaging."

Vader van zes
De rappende vader van zes kinderen zou zich drie keer aan Mutya hebben opgedrongen. "Hij staarde ook constant naar me en maakte vreemde geluiden." Ook huisgenoten LaToya Jackson en Lucy Pinder kregen te maken met de opdringerige rapper.

Centen
Buena besloot vrijdag op te stappen, een week voordat de show eindigt. Als gevolg daarvan krijgt ze alleen betaald voor het aantal dagen dat ze in het huis heeft gezeten in plaats van de afgesproken 83.000 euro. "Ik ben het daar niet mee eens, zeker niet na wat ik heb moeten doormaken", briest Buena, die vandaag met de tv-bazen rond de tafel gaat zitten.

Ook klachten bij tv-waakhond
Channel 4 en de Britse tv-waakhond Ofcom ontvingen talloze klachten over het gedrag van Coolio. "We bekijken de klachten en presenteren woensdag onze bevindingen", laat een woordvoerder van Ofcom weten. Celebrity Big Brother raakte twee jaar geleden in opspraak toen Jade Goody meermaals racistische uitlatingen deed aan het adres van de Indiase actrice Shilpa Shetty.

19-01-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams terug bij Take That in film

Robbie Williams terug bij Take That in film

Om Relight My Fire te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Robbie Williams is van plan mee te werken aan een film over Take That, de boysband die hij in 1995 verliet. Hij is daarover in onderhandeling met zijn vroegere bandmaat Gary Barlow.

Een vriend van Robbie in de Britse pers: "Tegenwoordig doet Robbie niets anders dan wat voetballen en relaxen in zijn huis in Los Angeles. Er is heel wat nodig om hem enthousiast te krijgen, maar de idee van een biopic over zijn jaren bij Take That heeft dat voor mekaar gekregen. Zichzelf op het witte doen zien, daar heeft Robbie wel oren naar".

Vorige maand werd nog volop gespeculeerd dat Robbie zich opnieuw bij Take That zou voegen. Nadat de band in 1996 uiteenviel, maakten ze in 2005 een geslaagde comeback. Gary Barlow verklaarde vorige maand dat hij erin was geslaagd Robbie te overhalen terug in Engeland te komen wonen.

19-01-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue presenteert Brit Awards

Kylie Minogue presenteert Brit Awards

Om Slow te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Kylie Minogue presenteert op 18 februari de Brit Awards. De Australische zangeres wordt bijgestaan door de Britse acteurs Mathew Horne en James Corden. Kings of Leon, Duffy en Girls Aloud zullen optredens verzorgen.

U2
Vorige week werd al aangekondigd dat U2 van de partij is op de Brit Awards, die worden uitgereikt in Londen. Ook de Pet Shop Boys verzorgen een optreden.

Morgen nominaties
Morgen worden de nominaties voor de prestigieuze muziekprijzen onthuld. Vorig jaar waren Arctic Monkeys en Foo Fighters de grote winnaars. Ook Take That, Mika en Kylie Minogue vielen toen in de prijzen. De Brit Awards werden vorig jaar gepresenteerd door Ozzy en Sharon Osbourne.

19-01-2009 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penelope Cruz komt gehavend en in tranen uit sexy dansje

Penelope Cruz komt gehavend en in tranen uit sexy dansje

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/penelope-cruz.jpg
Bij het uitvoeren van een sexy dansje tijdens de opnames van haar nieuwe musical 'Nine' heeft Penelope Cruz de pijn moeten verbijten. De Spaanse schone hield schrammen en kneuzingen over aan het gedeelte waarin ze aan een touw moest bengelen. "Ik was zo bang dat ik ging vallen en daarom verbeet ik de pijn. Ik heb minutenlang staan huilen van emoties toen de dans eindelijk succesvol ingeblikt was. De pijn en het vele werk hadden dan toch geloond." 'Nine', met ook Daniel Day-Lewis in een glansrol komt pas in het najaar uit.

"Op de duur achtervolgde die bewuste dans me. Ik was er bijna aan verslaafd. Ik had zoveel moeite gedaan met danslessen en repetities dat ik de pijn moest verbijten. Ik danste in het donker en met één spotlicht op mij gericht. Ik moest dus bijzonder alert blijven. Achteraf merkte ik dan alles blutsen en builen die mijn sexy dansje op mijn lichaam hadden achtergelaten."

19-01-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell verliefd op Italiaanse miljonair

Geri Halliwell verliefd op Italiaanse miljonair

Om Stop te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Geri Halliwell is opnieuw verliefd. De voormalige Spice Girl heeft haar hart verloren aan de Italiaan Fabrizio Politi. Op foto's die de Britse krant The Sun plaatste is te zien hoe de tortelduifjes innig gearmd door Londen wandelen.

"Echte liefde"
De 36-jarige zangeres ontmoette Politi vorige maand tijdens de opening van een club in Florence. Kort na de ontmoeting reisde Politi, die leiding geeft aan een bedrijf dat luxe jachten bouwt, af naar Groot-Brittannië. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Zo zouden ze al op vakantie zijn geweest naar de Malediven en Parijs. "Dit is echte liefde", verklapt een vriend van Halliwell in de krant. "Fabrizio is geweldig met haar dochtertje." Tijdens de wandeling in Londen werd de 2-jarige Bluebell Madonna, die werd geboren uit een relatie met scriptschrijver Sacha Gervasi, in haar buggy voortgeduwd door de nieuwe liefde van haar moeder.

Reeksje relaties
Geri Halliwell had tot eind oktober een relatie met achtergronddanser Ivan 'Flipz' Velez, die ze had leren kennen tijdens de reünietournee van de Spice Girls. Daarna zou ze een korte romance hebben gehad met de Britse nachtclubeigenaar Nick House.

19-01-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gastrol voor Ashlee Simpson in CSI: NY

Gastrol voor Ashlee Simpson in CSI: NY

Om I Am Me te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Ashlee Simpson en haar echtgenoot Pete Wentz hebben een gastrol bemachtigd in de Amerikaanse politieserie CSI: NY. "Ze spelen een Bonnie en Clyde-achtig stelletje", vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 24-jarige Ashlee, die in november beviel van zoontje Bronx Mowgli, zou al begonnen zijn met de opnamen. De vijf jaar oudere Wentz begint naar verluidt volgende week. De aflevering met het sterrenkoppel wordt op 18 maart uitgezonden in Amerika.

Het is niet de eerste keer dat Simpson zich op het acteerpad begeeft. Eerder maakte ze al haar opwachting in de dramaserie 7th Heaven. Fall Out Boy-bassist Wentz speelde eerder zichzelf in meerdere afleveringen van One Tree Hill.

De zangeres en haar echtgenoot zijn niet de eerste sterren die hun opwachting maken in CSI. Eerder deden Rumer Willis en rapper Nelly mee in de serie. Rapper Diddy speelde een gastrolletje in CSI: Miami.

18-01-2009 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse wil niet scheiden

Amy Winehouse wil niet scheiden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-21.jpg
Winehouse voelt zich naar eigen zeggen fantastisch.

Amy Winehouse wil niet scheiden van haar man Blake Fielder-Civil. "Ik houd nog steeds van hem", vertelt ze aan de Britse krant The Sun. "Hij zit nog in de gevangenis, maar zodra hij vrijkomt ben ik er om hem op te vangen."

Verslaafde echtgenoot
Fielder-Civil werd vorig jaar veroordeeld tot een celstraf van 27 maanden voor het mishandelen van een kroegbaas en het vervolgens proberen om te kopen van de man. Hij kwam in december vervroegd vrij. Nog geen maand later werd hij opnieuw opgesloten. Fielder-Civil, die met een drugsverslaving kampt, zou de voorwaarden voor zijn vervroegde vrijlating hebben overtreden.

Vakantieliefje Amy
Vanuit de cel zou Fielder-Civil eerder deze maand zijn raadsman opdracht hebben gegeven de echtscheidingsprocedure in gang te zetten, toen foto's opdoken van zijn echtgenote met haar vakantieliefde, de 21-jarige Josh Bowman. "Josh was heel lief, maar het was maar een vakantieliefde", legt Winehouse uit. "Ik heb Blake. Zolang hij in de gevangenis zit, blijf ik de bloemetjes buiten zetten. Maar zodra hij vrijkomt, zullen we gewoon weer samen zijn."

Nieuwe nummers schrijven
De 25-jarige 'Rehab'-zangeres is van plan om Blake, zodra hij weer op vrije voeten is, over te laten vliegen naar het Caribische eiland. "Zolang Blake nog in de gevangenis zit, wil ik niet terug naar Groot-Brittannië", vertelt ze. "Ik wil hier blijven en Blake hierheen laten overvliegen. Hij zal het hier geweldig vinden." Als het van haar vader Mitch en van haar platenmaatschappij mag, wil Winehouse nog minstens twee maanden op Saint Lucia blijven. "Ik gebruik geen drugs en doe veel aan fitness", vertelt ze. "Ik ben begonnen met het schrijven van nummers. Ik voel me fantastisch."

18-01-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jenny McCarthy leest Playboy voor schaamhaartips

Jenny McCarthy leest Playboy voor schaamhaartips

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jenny-mccarthy-1.jpg
Jenny in haar Playboy-periode.

Jenny McCarthy heeft er geen behoefte meer aan naakt in de Playboy te staan. De voormalige playmate leest het blad alleen nog om te weten hoe het schaamhaar van andere vrouwen er uitziet. "Ik moet toch weten wat voor patronen en modellen tegenwoordig populair zijn", vertelt ze aan de New Yorkse krant Daily News.

De 36-jarige blondine, die al enkele jaren samen is met acteur Jim Carrey, heeft haar doorbraak te danken aan Playboy. McCarthy werd in 1993 uitgeroepen tot playmate van het jaar. Ze vond kort daarna werk als presentatrice en actrice. Zo was ze te zien in films als 'Scream 3' en 'Scary Movie 3'.

18-01-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry krijgt verkeerde prijs

Katy Perry krijgt verkeerde prijs

Om I Kissed A Girl te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Katy Perry is gisteren tijdens de Franse NRJ Music Awards in Cannes het slachtoffer geworden van een organisatorische blunder. De prijs die de Amerikaanse zangeres kreeg voor de beste internationale single, voor haar nummer 'I kissed a girl', bleek eigenlijk bestemd te zijn voor Rihanna.

Fout bij telling
Kort voor het einde van de live-uitzending op TF1 en radio NRJ kondigde presentator Nikos Aliagas aan dat er een fout was gemaakt bij het tellen van de stemmen en dat deze prijs eigenlijk naar de zangeres Rihanna uit Barbados had moeten gaan voor haar hit 'Disturbia'. Perry moest het beeldje teruggeven. Rihanna, die de meeste stemmen had gekregen voor haar single 'Disturbia', was niet aanwezig op het awardgala. Toch ging Perry niet met lege handen naar huis. De 24-jarige zangeres won, en deze keer terecht, de prijs voor beste internationale album, voor haar debuutplaat 'One of the boys'.

Record voor Mylène Farmer
De Franse zangeres Mylène Farmer won de achtste NRJ Music Award in haar carrière en brak daarmee haar eigen record. Farmer viel in de prijzen in de categorie 'Franstalig album van het jaar'. De prijs voor de beste internationale vrouwelijke artiest ging naar Britney Spears, die ook niet aanwezig was op de uitreiking.

De NRJ Music Awards worden sinds 2000 jaarlijks georganiseerd door de Franse radiozender NRJ en het Franse televisienetwerk TF1. De winnaars worden bepaald door het publiek, dat in de weken voorafgaand aan de awards via het internet kan stemmen. (belga/novum/bf)

De winnaars
Franstalige vrouwelijke artiest: Jenifer (Frankrijk)
Internationale vrouwelijke artiest: Britney Spears (VS)
Franstalige mannelijke artiest: Christophe Maé (Frankrijk)
Internationale mannelijke artiest: Enrique Iglesias (Spanje)
Franstalige groep: de musical Cléopâtre (Frankrijk)
Internationale groep: The Pussycat Dolls (VS)
Franstalig lied: 'Belle demoiselle' van Christophe Maé (Frankrijk)
Internationaal lied: 'Disturbia' van Rihanna (Barbados)
Franstalig album: 'Point de suture' van Mylène Farmer (Frankrijk)
Internationaal album: 'One of the boys' van Katy Perry (VS)
Franstalige ontdekking: Zaho (Frankrijk)
Internationale ontdekking: Jonas Brothers (VS)
NRJ Music Award d'honneur: Coldplay (GB)

18-01-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlangen
Verlangenhttp://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Eva-Mendes---Wallpaper-2.jpg


soms heb je
een stil verlangen
waarvan je hoopt
dat het eens waarheid wordt
 
soms heb je
liefdevolle dromen
en hoop je
dat ze eens uitkomen
 
maar verlangens
kunnen ook pijn doen
zo erg
dat je er 's nachts niet van kan slapen
 
dan wordt het tijd
dat je jezelf vermaant
en eens diep
adem haalt

18-01-2009 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
17-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylies nieuwe vlam: latino, hot en verstokt vrijgezel

Kylies nieuwe vlam: latino, hot en verstokt vrijgezel

Om Santa Baby te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Dit is 'm in zijn volle glorie: Andres Velencoso Segura, de nieuwe liefde van de 40-jarige Kylie Minogue. Het Spaanse model is tien jaar jonger dan zij en heeft angst om zich aan een vrouw te binden. Tja. Maar kom, de twee lijken het goed met elkaar te vinden en ik ben de laatste die Kylie in haar ongeluk wil zien lopen. Maar wie is de kerel die de meest begeerlijke zangeres op deze aardbol en tevens draagster van 'de perfecte kont' wist te strikken? Zal het blijven duren? En vooral: waarom valt hij op oudere vrouwen?

Ontmoeting tijdens fotosessie
Kylie en Andres leerden elkaar kennen tijdens een fotosessie. Toen ze in oktober vorig jaar op het verjaardagsfeest van Dita von Teese samen werden gefotografeerd, ontkende Kylie nog dat ze een nieuwe relatie had. In 2007, nadat ze haar gevecht tegen borstkanker overwon, raakte het uit met de Franse acteur Olivier Martinez en sindsdien leek Kylie maar aan geen vent te raken.

Nieuw jaar, nieuwe vlam
Maar tijdens de feestdagen nodigde Kylie haar nieuwe vlam uit voor een skivakantie in het Franse Chamonix, en daar werd duidelijk dat de twee meer waren dan goede vrienden. In de bar No Escape konden ze niet van elkaar blijven en vorige week nodigde Andres Kylie uit in 'zijn' Barcelona, waar ze arm in arm gingen winkelen. Meteen werd duidelijk dat Kylie het nieuwe jaar heeft ingezet met een nieuwe man. En wat voor een.

Bindingsangst
De knappe Andres zegt dat hij, als goede katholieke Spanjaard, in het huwelijk en het gezin gelooft maar biecht ook op dat hij schrik heeft om zich te binden.
"Ik loop weg van toewijding maar de liefde is onvoorspelbaar", zegt hij in een interview. "Wanneer de vrouw van mijn leven opdaagt, zal ze welkom zijn. Maar ik hoop dat ze nog wat wacht, zo verlies ik niet mijn vrijheid om rond te reizen".

Besluiteloos en lichtgeraakt
"Ik ben besluiteloos en lichtgeraakt. Ik kan het niet verdragen dat andere mensen mijn spullen aanraken. Met mij samenleven is niet makkelijk. Tenminste, dat is wat mijn ex-vriendin zegt".

Monogaam van opleiding
"Ik ben dol op kinderen, maar daar is het nog te vroeg voor. Stel je voor dat ze op school gevraagd worden wat hun vader doet en dat ze dan 'model' moeten antwoorden. Dat zie ik niet zitten. Als het zover is, hoop ik een ander beroep te hebben. Ik geloof in monogamie, zo ben ik ten slotte opgevoed. Maar ik begrijp dat het mensen zwaar valt om trouw te blijven aan hun partner. We leven in een wereld die enorm is veranderd. Maar toch geloof ik nog in het huwelijk, in trouw en een gezin stichten".

Oudere vrouwen
Andres valt voor oudere vrouwen. "Ik hou van alle vrouwen. Maar het liefst heb ik mature vrouwen, met beide voeten op de grond, een vrouw die weet wat ze wil. Intelligent, lief en met een groot hart. Ik val vooral voor latino vrouwen: elegant, slank en stijlvol".

Klantenlokker
Andres is geboren en getogen in Tossa de Mar aan de Costa Brava, 70 kilometer ten noorden van Barcelona. Zijn ouders runden er een restaurant in een 14-de eeuws kasteel en daar kwam de kleine Andres goed van pas. Als kleine uk stond hij voor het restaurant om klanten binnen te lokken. Voorbijgangers konden niet zijn schattige snoet en lieve glimlach niet weerstaan.

Zijn zus Sonia herinnert zich dat Andres altijd al onweerstaanbaar is geweest voor vrouwen. "Hij was zo snoezig dat vrouwen hem over zijn hoofd wilden strelen en in zijn kaakjes knijpen. Zijn grote, dromerige bruine ogen waren zo populair dat het restaurant altijd vol zat. Naarmate hij ouder werd, kreeg hij steeds meer te horen hoe knap hij wel was, maar dat had hij niet graag".

Dromen van voetbalcarrière
"Hij droomde ervan voetballer te worden en voor Barcelona te gaan spelen. Hij speelde heel goed maar toen hij negentien was, brak hij zijn rechterenkel na een gemene tackle. Het kostte de dokters zes maanden om die enkel weer goed te krijgen, maar dat was wel het einde van Andres' voetbaldroom. Hij besloot dat hij net als ons pa in het toerisme zou gaan en ging in Barcelona dan ook toerisme studeren. Maar ik, mijn zus Silvia en onze moeder moedigden hem aan om model te worden".

"Andres weigerde dat maar uiteindelijk liet hij zich toch tot enkele fotosessies overhalen. Hij werd al gauw opgemerkt door een agentschap in Barcelona en dat was het begin van zijn modellencarrière".

Weinig relaties
Een jaar later was Andres naar New York verhuisd, hoewel hij geen woord Engels sprak. Hij begon een relatie met de Puerto Ricaanse actrice Micaela Nevarez, nu 35, met wie hij twee jaar samen was. Zijn langste relatie ooit.

Zus Sonia: "Andres heeft maar weinig relaties gehad, daarvoor is hij te toegewijd in zijn werk. Hij reist de wereld rond, en dat maakt het niet makkelijk om met iemand te zijn".

Jennifer Lopez
Andres' carrière nam een vlucht toen hij naast Jennifer Lopez poseerde voor een reclamecampagne van Louis Vuitton. Nu heeft hij vette contracten met Emporio Armani en Lacoste. Hij had veel succes als parfummodel voor 'Fleur de Male' van Jean-Paul Gaultier en 'Allure Pour Homme' van Chanel.
Zijn hobby's? Duiken langs de Costa Brava, Pilates en fotografie.

Moeder overleden
Het grote drama in zijn jonge leven, is het overlijden van zijn beminde moeder. De zondagspsycholoog in ons vermoedt - weliswaar op vrijdag, mijn baas weigert het weekendtarief te betalen - dat dit kan verklaren waarom hij een boon heeft voor oudere vrouwen. Zijn moeder Lucia, blond met blauwe ogen, overleed in 2002 en Andres liet drie maanden later haar naam op zijn borst tatoeëren. "Mijn moeder is de ster van mijn leven", stelt hij.

Kylies lijdensweg
Kylie is de voorbije jaren ook niet van ellende gespaard gebleven. In mei 2005 werd bij haar borstkanker vastgesteld, een jaar later werd ze genezen verklaard. Het was de Fransman Olivier Martinez die haar in die donkere periode steunde.

Kylie daarover: "Op zware dagen lag ik te huilen op de vloer van de badkamer en Olivier zei: 'Ok, schat, nu mag je vijf minuten huilen, maar daarna neem ik je mee op de motor voor een toertje door Parijs'. Dan dacht ik 'Hmm, eigenlijk heb ik best wel zin in een ritje op de motor'".

Kylie heeft ook in de liefde niet bepaald geluk gehad. Ze heeft relaties achter de rug met wijlen INXS-zanger Michael Hutchence, de Franse fotograaf Stephane Sednaoui en het Engelse model James Gooding. Onlangs vroeg Paris-Match haar of ze zich wilde settelen en kinderen krijgen. "Zo makkelijk ligt dat niet. Als het gebeurt, zou dat fantastisch zijn. Ik hou van de idee een gezin te hebben. Maar ik ga mezelf niet opleggen dat ik kinderen moet hebben om mijn leven compleet te maken". Zo'n geschikte zaaddonor, zoals deze Andres er wel uitziet, het is een goed begin.

17-01-2009 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams regelde reünie Take That

Robbie Williams regelde reünie Take That

Om How Deep Is Your Love te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
De fans van Take That hebben het aan afvallig bandlid Robbie Williams te danken dat hun favoriete boysband enkele jaren geleden terug samenkwam.
Mark OWen onthulde onlangs dat Robbie, het enige lid van de originele bezetting die niet terugkwam, een stevige hand heeft gehad in de reüinie. Hij was het immers die Jason Orange overtuigde deel te nemen aan de comeback.

Mark: "Robbie heeft ons geholpen om terug samen te komen. Jason had er weinig zin in en dacht dat het een verkeerde zet was, maar tijdens enkele ernstige gesprekken overtuigde Rob hem om mee te doen".

17-01-2009 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Silvy De Bie verloofd met meisje van zestien

Ex van Silvy De Bie verloofd met meisje van zestien

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/silvy-de-bie.jpg
Schandaal in het Vlaamsche showbizzland. Nog geen maand nadat de scheiding van Sylver-zangeres Silvy De Bie is uitgesproken, blijkt haar ex-man Khalid Boujiba verloofd te zijn. Met een meisje van zestien! Dat meldt het blad Story, en dankzij ons hoeft u niet naar de kapper om het daar te lezen.

Slechte timing
De Marokkaanse Khalid, niet onbesproken in de rayons van de ontrouw en van het huiselijk geweld, heeft een ziekelijke zin voor timing. Hij verloofde zich op zaterdag 3 januari, een dag voor Silvy's 27ste verjaardag. Zijn verloofde, Ikeram, is pas zestien geworden en gaat volgens "een betrouwbare bron" in Mechelen, waar ze geboren is, naar school.

Al twee jaar verliefd
Khalid is 29 en ontmoette de kleine Ikeram toen hij pas met Silvy getrouwd was. Ikeram was pas veertien, maar de vonk sloeg meteen over. De twee bleven elkaar zien, ook nadat Khalid en Silvy in november 2007 een dochter hadden gekregen, Noor.

Seks is nu toegestaan
Het verlovingsfeest vond volgens de Marokkaanse traditie plaats in het ouderlijke huis van Ikeram. Dat de twee verloofd zijn, betekent dat ze zich samen in het openbaar mogen vertonen en ook seks mogen hebben.

Van moeten?
Story voert ook een "kenner van de Marokkaanse tradities" op die suggereert dat de twee zich verloofden omdat Ikeram zwanger is. "Het gebeurt wel vaker dat men zich in allerijl verlooft bij een ongewenste zwangerschap. Zo kan men een beetje sjoemelen met de kalender. Als de familie bij de geboorte zegt dat het om een vroeggeboorte gaat, kan men beweren dat het kind pas na de verloving verwekt is".

Tiens, was dat in Vlaanderen in een niet zo ver verleden ook niet schering en inslag? Of stamt de uitdrukking 'het is van moeten' uit het Marokkaans? Hoe dan ook, onze gedachten gaan naar het prille stel. En naar Silvy natuurlijk, die we een nieuw lief wensen. Als het even kan een die niet lonkt naar meisjes van veertien.

17-01-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway wil babysitten in het Witte Huis

Anne Hathaway wil babysitten in het Witte Huis

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/obama-3.jpg

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/anne-hatheway-1.jpg
Anne Hathaway wil 'First Babysitter' worden in Obama's team.

De Amerikaanse actrice Anne Hathaway ('The Devil wears Prada', 'The Princess Diaries') biedt zich bij toekomstig president Barack Obama aan als babysitter. Zij ziet het helemaal zitten om op zijn dochtertjes, Sasha en Malia, te passen. Dat zegt de knappe actrice in het Amerikaanse tijdschrift People. "Het lijkt me geweldig om de 'First Babysitter' te zijn."

Mister Big
Ook andere celebrities willen deel uitmaken van Obama's team. 'Sex and the City'-acteur Chris Noth, beter bekend als de sexy Mister Big, ziet een job als minister van Milieu helemaal zitten. "Ik zou wel over milieuzaken willen beslissen. Dan zou ik de belangrijkste job van het moment hebben. Ik beslis dan over het voortbestaan van onze blauwe planeet."

Proeflezer en hiphopambassadeur
Rapper Common ziet zichzelf wel als 'hiphopambassadeur'. "Ik zou me dan over sociale zaken buigen, zoals kinderen zonder ouders. Daar zou ik wel wat mee kunnen." En ook 'Desperate Housewives'-actrice Andrea Bowen, in de series Susan Mayers dochter Julie, biedt zich aan bij Obama. Zij wil wel proeflezer worden van zijn speeches. "Ik vind ze namelijk geweldig."

17-01-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica-Guitar Hero komt pas uit in mei

Metallica-Guitar Hero komt pas uit in mei

Om Nothing Else Matters te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
De fameuze Metallica-versie van het muziekspel Guitar Hero ligt pas in mei in de winkel, meldt uitgever Activision. Het spel bevat naast Metallica-nummers ook nog songs van bands als Foo Fighters, Queen, Judas Priest en Slayer.

Dubbele basdrum
Het spel is gebaseerd op 'Guitar Hero: World Tour', en bevat dus tracks voor zang, drum, gitaar en basgitaar. Het spel bevat ook een extra moeilijkheidsgraad, Expert Plus. Drummers moeten daarvoor twee kickpedalen hebben om de snelle basdrums te kunnen bijhouden. Het spel krijgt ook foto's, video's en trivia van de band, meldt Eurogamer.

Nummers
Het spel verschijnt voor de PlayStation 2 en 3, Nintendo Wii en Xbox 360 en bevat alvast de volgende nummers:

* Enter Sandman - Metallica
* For Whom The Bell Tolls - Metallica
* Fuel - Metallica
* Hit The Lights - Metallica
* King Nothing - Metallica
* Master of Puppets - Metallica
* No Leaf Clover - Metallica
* Nothing Else Matters - Metallica
* Sad But True - Metallica
* The Unforgiven - Metallica
* Where I May Roam - Metallica
* No Excuses - Alice in Chains
* Turn The Page - Bob Seger
* Hell Bent For Leather - Judas Priest
* Demon Cleaner - Kyuss
* Tuesdays Gone - Lynyrd Skynyrd
* Blood and Thunder - Mastodon
* Armed and Ready - Michael Schenker Group
* Mother of Mercy - Samhain
* Black River - The Sword

17-01-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters breekt pols tijdens snowboarden

Tanja Dexters breekt pols tijdens snowboarden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tanja-dexters.jpg
Tanja Dexters heeft tijdens het snowboarden haar pols gebroken. Dat meldt de blondine zelf op haar Facebookpagina, waar ze een foto van haar arm in een gipsverband toont. Tanja is met P-magazine op skivakantie in Val die Fiemme in Noord-Italië.

Dinsdag viel ze bij het snowboarden. Tanja hoopte er met een pijnstiller van afte komen, maar toen de pijn aanhield, ging ze naar een ziekenhuis. "Maar ons Tanja stond donderdag al weer op het snowboard", zegt Tanja's tweelingzus Mieke.

17-01-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé gaat "At last" zingen bij inhuldiging Obama

Beyoncé gaat "At last" zingen bij inhuldiging Obama

Om If I Were A Boy te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Beyoncé Knowles gaat de klassieke song "At last" zingen bij de opening van het inhuldigingsbal van Barack Obama. De kersverse president zal het bal openen met een dans met zijn vrouw Michelle. Dat heeft de zangeres vrijdag aangekondigd.

Etta
"At last" is in 1941 geschreven door Mack Gordon en Harry Warren. Het werd vertolkt door onder meer Glenn Miller, Nat King Coleen, in 1960, door Etta James, die er veel bekendheid mee verwierf.
Beyoncé speelt Etta James in de recent uitgekomen film "Cadillac Records".

17-01-2009 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Knoxville: granaat schuld van garderobemeisje

Johnny Knoxville: granaat schuld van garderobemeisje

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/johnny-knoxville-1.jpg
Johnny Knoxville wist niet dat er een nep-handgranaat in zijn handbagage zat toen hij op de luchthaven van Los Angeles op het vliegtuig wilde stappen naar Miami. Dat schrijft de Jackass-ster op zijn website. Knoxville werd donderdag opgepakt na de bizarre vondst, maar mocht later toch zijn reis voortzetten.

Nitro Circus
De 38-jarige acteur nam enkele dagen geleden een serie spotjes op voor Nitro Circus, een nieuw MTV-programma. "Ik had een paar gekke rekwisieten meegenomen naar de opnamen", schrijft Knoxville.
"Toen de opnamen voorbij waren, heeft een meisje van de garderobe mijn tas ingepakt zodat ik naar huis kon. Zij heeft, zonder dat ik het wist, een nep-handgranaat in het voorvakje van mijn tas gestopt. Toen ik vanmorgen mijn spullen pakte om met mijn vriendin en dochter op vakantie te gaan, heb ik niet gezien dat er een nep-handgranaat in mijn tas zat."

Miami
Toen de douane het 'explosief' ontdekte, werden bomexperts ingeschakeld. Zij stelden vast dat de granaat niet werkte. Knoxville, die bekendstaat om zijn bizarre en gevaarlijke stunts voor het MTV-programma Jackass, werd kort daarna vrijgelaten en mocht alsnog met het vliegtuig naar Miami vertrekken.

Knoxville baalt ervan dat hij niet zijn tas heeft nagekeken voordat hij naar de luchthaven vertrok. "Het is mijn eigen, domme fout. Ik had mijn verdomde tas moeten nakijken, maar dat heb ik niet gedaan en nu is dit gebeurd."

17-01-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Swayze verlaat ziekenhuis

Patrick Swayze verlaat ziekenhuis

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/patrick-swayze-7.jpg
Patrick Swayze is weer thuis na een verblijf van een week in een ziekenhuis. In een verklaring laat zijn woordvoerder weten dat de acteur, bij wie begin vorig jaar alvleesklierkanker werd vastgesteld, thuis uitrust. Ze wilde niet zeggen hoe het nu met hem gaat.

Longontsteking
De 56-jarige Swayze meldde zich vorige week vrijdag bij het ziekenhuis met een longontsteking. De 'Dirty dancing'-acteur liet zich uit voorzorg opnemen omdat hij door chemotherapie erg verzwakt is.
Swayze, die een hoofdrol speelt in de nieuwe dramaserie 'The Beast', zei eerder deze maand in een interview met talkshowpresentatrice Barbara Walters dat hij niet verwacht nog langer dan twee jaar te leven. "Ik denk dat vijf jaar niet realistisch is", zei hij. "Twee jaar ligt meer voor de hand als je op de statistieken afgaat. Maar ik wil blijven volhouden tot ze een medicijn hebben gevonden." Alvleesklierkanker is een vorm van kanker waarbij de overlevingskans slechts vijf procent is.

17-01-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: naaktfoto Madonna voor 7.500 euro

Te koop: naaktfoto Madonna voor 7.500 euro

Om Material Girl te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Een naaktfoto van Madonna gaat volgende maand onder de hamer in New York. Veilinghuis Christie's verwacht dat de foto zo'n 7500 euro opbrengt.

Achttien euro voor fotoshoot
De zwart-witfoto werd genomen in 1979 door fotograaf Lee Friedlander, toen de superster nog een 20-jarige danseres was die de eindjes aan elkaar moest knopen. Ze reageerde op een advertentie van de fotograaf, die een naaktmodel zocht. Ze zou slechts achttien euro hebben verdiend met de fotoshoot.

Reeks verkocht aan Playboy
Een woordvoerder van Christie's laat weten dat de fotoserie in de jaren tachtig aan Playboy is verkocht. De foto, die op 12 februari onder de hamer gaat, is 'de meest expliciete' en verscheen in 1985 in het mannenblad. "Er is niets glamoureus aan", legt hij uit. "Dat maakt de foto juist zo krachtig." In 2003 werden de vijf andere foto's uit de serie samen verkocht voor 5400 euro. Naast de foto's van Friedlander gaat ook een foto die Helmut Newton van de zangeres maakte onder de hamer. Naar verwachting brengt die foto zeven- tot elfduizend euro op. Op die foto, die ook in Playboy verscheen, draagt Madonna lingerie.

17-01-2009 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vriend

een vriendhttp://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Naomi-Watts---Wallpaper-2.jpgIk Laat je niet zomaar los
zeker weten niet in de steek
ik zal je helpen in zo ver
dat het mogelijk is.
 
Met een traan of een lach
weet dat ik je altijd mag
altijd zal ik er zijn voor jou
want weet ik hou van jou
 


17-01-2009 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
16-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez:

Jennifer Lopez: "Scheiden is geen optie"

Om Get Right te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
J-Lo en Marc Anthony in de film 'El Cantate'.

Jennifer Lopez is het beu dat ze voortdurend wordt aangesproken over haar huwelijk met Marc Anthony, dat volgens de geruchtenmolen al enige tijd op springen staat. "Telkens ik mijn trouwring niet draag, denken mensen dat ik ga scheiden. Scheiden is nooit een optie geweest, ook nu niet", vertelt de zangeres-actrice in In Touch Weekly.

Geflirt
Toen beide echtelieden gespot werden zonder hun trouwring, begon de geruchtenmolen op volle toeren te draaien. Bovendien zou Anthony openlijk hebben staan flirten met vrouwen in nachtclubs in New York en Las Vegas en zou hij gezegd hebben dat zijn vrouw hem het bloed vanonder de nagels haalt.

Goede vriend
Benny Medina, de voormalige manager en goede vriend van Lopez, beaamt dat de relatie tussen Lopez en Anthony solide is. "Jennifer en Marc hebben een verbintenis aangegaan en daar houden ze zich aan. De geruchten slaan nergens op", aldus Benny. Maar andere bronnen stellen dat de hechte vriendschap tussen Benny en Jennifer een doorn in het oog van Anthony is. "Aanvankelijk konden Benny en Marc het goed met elkaar vinden. Maar de jongste tijd is Benny een blok aan het been voor Marc", aldus een bron in In Style Weekly.

Twee scheidingen
Hoewel ze de idee van een scheiding van tafel veegt, is J-Lo al twee keer eerder getrouwd: met over Ojani Noa en danser Chris Judd. Beide huwelijken eindigden met een scheiding. Daarnaast had ze ook romances met P. Diddy en Ben Affleck.

16-01-2009 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah bejubelt de "echte borsten" van Kate Winslet

Oprah bejubelt de "echte borsten" van Kate Winslet

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-winslet-4.jpg
Oprah Winfrey heeft de loftrompet geblazen over de borsten van Kate Winslet in de film 'Revolutionary Road'. Winslet was te gast in de talkshow van Oprah.

Vallen of opstaan
"Ik waardeer het dat je echte borsten hebt, want in al de scènes waarin ze te zien zijn, doen je borsten wat echte borsten ook doen. Als je op je rug ligt, gaan je borsten uit elkaar liggen. Bij een vrouw die geen echte borsten heeft, blijven die borsten gewoon rechtop staan. Zo weet je het. God zegene je echte borsten", toeterde Oprah.

Halle Berry
Onlangs gaf Halle Berry nog toe dat ze jaloers is op het figuur van Winslet. "Kate Winslet is altijd naakt. Ik zou graag het soort actrice zijn die net als Kate zo op haar gemak is met haar lichaam", zei Berry.

Niets van aantrekken
Winslet, die in films als 'Titanic', 'Little Children' en 'The Reader' in vol ornaat te bewonderen was, heeft er niet de minste moeite mee naakt te acteren. "Het doet me enorm plezier zo'n compliment van Halle te krijgen. 'Je kan het ook', wil ik haar zeggen. Het enige wat je moet doen, is zeggen 'ik trek er me niets van aan dat ik hier in mijn blootje rondloop'".

16-01-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheap Trick brengt symfonische hulde aan Beatles

Cheap Trick brengt symfonische hulde aan Beatles

Om Cheap Trick te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
De rockers van Cheap Trick voeren onderhandelingen om een gigantische symfonische show rond de muziek van The Beatles in Las Vegas op te voeren.

In augustus 2007 bracht de band die het best bekend is van 'I Want You to Want Me' al hulde aan de Beatles in de Hollywood Bowl. Dat was naar aanleiding van de veertigste verjaardag van het album 'Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band'.

Volgens de kant Las Vegas Review-Journal staat het viertal op het punt een deal te sluiten met het Hiltonhotel in Vegas. Cheap Trick zou daarbij het voornoemde album opvoeren met de ruggesteun van een symfonisch orkest. Die voorstelling zou nog dit voorjaar in première gaan en de rest van het jaar lopen.

16-01-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell schikt met huishoudster na slagen

Naomi Campbell schikt met huishoudster na slagen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/naomi-campbell-2.jpg
Naomi Campbell heeft een schikking getroffen met een voormalige huishoudster. Gaby Gibson klaagde Campbell aan omdat het Britse model haar zou hebben uitgescholden. Volgens de advocaat van Campbell zijn beide partijen tevreden met de uitkomst van de zaak, waarvan geen details zijn vrijgegeven.

Naomi ontkent
Gibson werkte van november 2005 tot 2006 voor het heetgebakerde supermodel in Manhattan. Ze beweert dat de 38-jarige Campbell haar ook heeft geslagen en heeft gedreigd haar aan te klagen wegens diefstal toen ze een spijkerbroek nergens kon vinden. Campbell ontkent de aantijgingen.

Agenten mishandeld
Het is niet de eerste keer dat Campbell zich in de nesten werkt. In juni vorig jaar kreeg het model een taakstraf van tweehonderd uur opgelegd wegens mishandeling van twee agenten tijdens een opstootje op de Londense luchthaven Heathrow. In 2007 dweilde ze vijf dagen lang de vloeren van een pakhuis in Manhattan omdat ze een andere huishoudster zou hebben mishandeld.

16-01-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Knoxville gepakt met granaat op vliegveld

Johnny Knoxville gepakt met granaat op vliegveld

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/johnny-knoxville.jpg
Johnny Knoxville is donderdag opgepakt op de luchthaven van Los Angeles. De Jackass-ster had een handgranaat in zijn handbagage meegebracht.

Nadat beveiligingsbeambten het explosief in de tas van Knoxville ontdekten, werden bomexperts ingeschakeld. Zij stelden vast dat de granaat niet werkte. Knoxville, die bekendstaat om zijn bizarre en gevaarlijke stunts voor het MTV-programma Jackass, werd even later vrijgelaten en mocht alsnog met het vliegtuig naar Miami vertrekken.

De 38-jarige acteur, die eigenlijk Philip John Clapp heet, verklaarde tegenover de politie dat de granaat een rekwisiet was waarvan hij was vergeten dat het nog in zijn tas zat. Het is nog onduidelijk of Knoxville wordt vervolgd voor het incident.

16-01-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren doen beloften aan Obama

Sterren doen beloften aan Obama

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/obama-2.jpg
Ruim vijftig Hollywood-sterren hebben beloften gedaan om zich in te zetten voor een betere wereld. Zij zijn daarbij geïnspireerd door de nieuwe politieke weg die de aankomende Amerikaanse president Barack Obama wil inslaan.

Het acteurskoppel Ashton Kutcher (The Butterfly Effect) and Demi Moore (Ghost) hebben een video gemaakt waarin zij en andere sterren hun beloften presenteren. Het filmpje wordt maandag op de netwerksite MySpace geplaatst, de dag voor Obama's inauguratie.

Plastic flessen
Op het lijstje staan ook de zanger van de rockband Red Hot Chili Peppers Anthony Kiedis en de actrices Eva Longoria Parker (Desperate Housewives), Lucy Liu (Charlie's Angels), Cameron Diaz (The Mask) en Eva Mendes (Hitch).

Een aantal goede voornemens zijn bekend. Zo zweert Parker het gebruik van plastic flessen af en heeft Liu beloofd voor een beter milieu de metro te pakken.

16-01-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Casey Affleck maakt film over Joaquin Phoenix

Casey Affleck maakt film over Joaquin Phoenix

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/joaquin_phoenix.jpg
Casey Affleck komt met een documentaire over zijn schoonbroer Joaquin Phoenix. De 'Gone Baby Gone'-acteur is van plan met zijn camera de beginnende muzikale carrière van Phoenix vast te leggen. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Hollywood Reporter.

Johnny Cash
De 34-jarige Phoenix maakte in oktober bekend zijn acteercarrière aan de wilgen te hangen. De acteur, die op 12-jarige leeftijd zijn speelfilmdebuut maakte in 'Space Camp', ontdekte zijn liefde voor muziek door zijn rol van Johnny Cash in 'Walk the line', waarvoor hij een Golden Globe won. Hij werkt momenteel aan een album dat wordt geproduceerd door Sean 'Diddy' Combs.

Familiezaak
Casey Affleck, de jongere broer van Ben Affleck, is getrouwd met Joaquins zus Summer Phoenix. Naast zijn werk als acteur maakte hij eind jaren negentig enkele korte films voor het Amerikaanse Sundance Channel.

Wanneer de documentaire te zien zal zijn, is niet bekend.

16-01-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eiland Saint Lucia bedankt Winehouse voor publiciteit

Eiland Saint Lucia bedankt Winehouse voor publiciteit

Om Valerie te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Het ministerie van Toerisme van Saint Lucia is Amy Winehouse dankbaar voor de extra publiciteit die zij genereert voor het kleine Caribische eiland. Minister Allen Chastanet liet gisteren weten een cadeaumand met lokale producten bij de Britse zangeres te hebben laten bezorgen.

Nooit meer naar huis
De 25-jarige Winehouse reisde vorige maand af naar Saint Lucia voor een vakantie. Ze verlengde haar verblijf in het luxe resort al meermaals en liet vorige week weten eigenlijk nooit meer naar huis te willen. "Het lijkt alsof ik hier op een andere planeet ben, en niets of niemand kan me pijn doen", vertelde de zangeres zondag in News of the World.

Geen drank meer
Toch is niet iedereen blij met Winehouse, die met haar entourage het resort volledig op zijn kop zou zetten. Zo zou ze onder meer een hotelgast een drankje in het gezicht hebben gegooid en hebben overgegeven over het ontbijtbuffet. Daarnaast zou ze van het hotelpersoneel geen alcohol meer krijgen, waardoor ze zich gedwongen zou voelen cocktails van andere gasten te stelen. Volgens minister Chastanet lacht Amy echter op iedere foto of is ze in de weer met lokale bewoners van het eiland.

16-01-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tommy Lee Jones in Cowboy Hall of Fame

Tommy Lee Jones in Cowboy Hall of Fame

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tommy-lee-jones.jpg
Tommy Lee Jones is gisteren opgenomen in de Texas Cowboy Hall of Fame.

Acteur-veehouder
Naast een bekende acteur uit films als 'The Fugitive' en 'No Country for Old Men' is de 62-jarige Jones veehouder op zijn ranch in zijn geboortestaat Texas. Hij houdt er koeien en fokt polopaarden.

Promotie western-levensstijl
In de eregalerij van het cowboymuseum in Fort Worth (Texas) worden jaarlijks mensen opgenomen die uitblinken in de rodeocompetitie of een belangrijke rol spelen in de promotie van de western-levensstijl.

Persoonlijk
Jones toonde zich tijdens de ceremonie erg verguld met zijn plekje in de Hall of Fame. "Dit is de eerste keer dat ik een onderscheiding als iets persoonlijks opvat. In al die jaren dat ik prijzen heb gewonnen, is dit de eerste keer dat ik zou willen dat mijn opa hier aanwezig kon zijn", verklaarde de acteur, die onder meer een Oscar en een Golden Globe heeft gewonnen voor zijn rol in 'The Fugitive' (1993).

16-01-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spoedoperatie voor Aerosmith-gitarist

Spoedoperatie voor Aerosmith-gitarist

Om Walk This Wayte bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Aerosmith heeft een concert in Venezuela moeten afzeggen. De Amerikaanse rockband kan op 1 februari niet optreden in Caracas omdat gitarist Joe Perry een spoedoperatie aan zijn knie moet ondergaan. Dat stelt de band in een verklaring.

Complicaties
Perry kreeg in maart een nieuwe knie. Er zijn "onvoorziene complicaties" opgetreden, waardoor de artiest opnieuw onder het mes moet. Het is onduidelijk wat hem precies mankeert.

Teleurgesteld
Frontman Steven Tyler vindt het jammer dat het optreden in Caracas, het enige dat gepland stond voor de band, niet doorgaat. "Optreden in Venezuela was een perfect begin van het nieuwe jaar geweest", laat hij weten. "De band is teleurgesteld en hoopt iedereen alsnog snel te zien."

16-01-2009 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George liever naar cel dan doodzieke moeder te grieven

Boy George liever naar cel dan doodzieke moeder te grieven

Om The Crying game te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Tijdens zijn proces wegens mishandeling en gevangenneming van een mannelijk escort weigerde Boy George zijn versie van de feiten te geven om zijn stervende moeder te ontzien.

Escort aan radiator geboeid
De voormalige zanger van Culture Club staat terecht omdat hij in 2007 de Deense escort Audun Carlsen in zijn appartement in Londen aan een radiator vastklonk met handboeien. Vandaag wordt de strafmaat bepaald, George riskeert een levenslange gevangenisstraf.

Liever de cel in
Volgens David O'Dowd, de broer van Boy George, gaat George nog liever de cel in dan dat hij zijn moeder Dinah O'Dowd nog meer hartzeer bezorgt door over het incident te praten. De moeder van Boy George ligt op sterven.
In de Daily Mirror vertelt David dat zijn broer verklaarde: "Ik weet dat ik waarschijnlijk de gevangenis in moet, maar ik kon mijn verhaal niet vertellen omwille van mama. De enige reden waarom ik niet met tegenbewijzen aankwam, was om haar te behoeden. Ze heeft in haar leven al genoeg ellende gekend".

Clean en nuchter
Boy George houdt zijn onschuld staande maar ziet naar eigen zeggen niet op tegen een gevangenisstraf omdat hij eindelijk van de drugs af is. "Hoewel ik onschuldig ben, zal ik moeten gaan zitten. Maar dat maakt niets uit. Wat telt, is dat ik clean en nuchter ben. Om mijn moeder niet nog meer pijn te berokkenen, heb ik geen bewijs willen leveren".

16-01-2009 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen is nooit alleen
Samen is nooit alleen


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Naomi-Watts---Wallpaper-5.jpg


Als je diep, heel diep kijkt
weet je dat niets voor je wijkt
dat liefde nog elke dag
naar je toe komt en lacht
 
Dat die liefde, blijft groeien
ook al zit je met jezelf te knoeien
wees niet bang om te gaan schuilen
om even onder anders vleugels te huilen
 
Want is de liefde echt zo groot
gaat ze zeker niet makkelijk dood
overleven jullie woeste zeeën of orkanen
met gelach of echt veel tranen
 
Weet dat liefde is wat je bind
en dat is wat jullie nog steeds bemind
van elkaar houden is, misschien normaal
elkaar graag zien, is niets abnormaal
 
Liefde, zal overwinnen ze geeft niet op
jullie staan samen weer aan de top
wees niet bevreesd, als je dit leest
want zo is het vaak, de gang alé toch het meest!
 

16-01-2009 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
15-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham stript voor Armani

Victoria Beckham stript voor Armani

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/victoria-beckham-13.jpg
Victoria Beckham heeft haar eerste fotoshoot voor de lingerielijn van Giorgio Armani achter de rug, maar Posh blijkt allerminst tevreden over haar lichaam.

De 34-jarige vrouw van David Beckham, die eerder ook al uit de kleren ging voor Armani, is naar eigen zeggen "nooit meer helemaal de oude geworden na drie zwangerschappen". "Ik vind mijn lichaam helemaal niet mooi. Mijn buik is bijvoorbeeld niet strak genoeg."

Wij bespeurden in ieder geval niet veel overtollige bagage. Maar oordelen jullie vooral zelf...

15-01-2009 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica in Rock and Roll Hall of Fame

Metallica in Rock and Roll Hall of Fame

Om Nothing Else Matters te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Metalband Metallica en hiphopgroep Run DMC zijn opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. Ook gitarist Jeff Beck, singer-songwriter Bobby Womack en de doo-wopgroep Little Anthony and the Imperials hebben een plaatsje gekregen in de Hall of Fame.

Elk jaar worden er vijf nieuwe namen opgenomen. De artiesten worden op 4 april gehuldigd tijdens een ceremonie in de Amerikaanse stad Cleveland.

In de Rock and Roll Hall of Fame wordt de geschiedenis van invloedrijke musici, producers en anderen vastgelegd. Artiesten maken 25 jaar na de uitgave van hun eerste album kans op een plek in de Hall of Fame.

15-01-2009 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meest sexy vrouw van Nederland in film Mega Mindy

Meest sexy vrouw van Nederland in film Mega Mindy

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/yolanthe-cabau-1.jpg
Yolanthe Cabau van Kasbergen, het lief van charmezanger Jantje Smit, heeft een rol bemachtigd in de eerste Mega Mindy-film. De actrice/presentatrice speelt in Het Geheim van Mega Mindy Miss Volta, die de strijd aangaat met de Belgische superheldin. In juni 2006 en mei 2007 kozen de lezers van het mannenblad FHM haar tot de meest sexy vrouw van Nederland.

Droom
De film is gebaseerd op de televisieserie over de heldin, die sinds 2006 te zien is op Ketnet. "Een droom komt uit", aldus Cabau van Kasbergen. "Voor mij als actrice betekent dit een grote uitdaging voor zowel België als Nederland. Ik heb er Mega veel zin in."

Free
De volledige tv-cast, onder wie Free Souffriau als Mieke/Mega Mindy, speelt mee in de film. De regie is in handen van Matthias Temmermans, die ook de serie regisseert. De film gaat over een groep criminelen die Mega Mindy wil uitschakelen, omdat zij alle boeven vangt.

Miss Volta
Miss Volta, de eigenaresse van de energiecentrale, is hun leidster. Zij wil de superheldin uit haar tent lokken en dan verslaan met haar eigen wapens.

De filmopnames vinden plaats op verschillende locaties in België en in de studio in Londerzeel. Het Geheim van Mega Mindy komt in de zomer uit.

15-01-2009 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
<