Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet was verliefd op Patrick Swayze

Kate Winslet was verliefd op Patrick Swayze

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-winslet-7.jpg
Kate Winslet was als tiener verliefd op Patrick Swayze. Ze vond hem de meest sexy man die ze ooit had gezien.

Op wit paard
"Toen ik veertien was, zag ik Patrick Swayze in 'Dirty Dancing' en ik vond hem verrukkelijk. Ik was meteen verliefd en dacht dat hij me op een wit paard zou komen halen om met mij te dansen op een prachtig strand", onthulde Winslet.

Geen excuses voor Golden Globes-tranen
Winslet zwoer intussen ook dat ze zich nooit ofte nimmer zal verontschuldigen voor haar tranerige speech toen ze twee Golden Globes mocht ontvangen. Winslet kon toen ook niet op de naam van genomineerde Angelina Jolie komen.

"Ik sta al zestien jaar in dit vak en ik had nog nooit iets gewonnen. Plots kreeg ik te horen dat ik twee Golden Globes won, en ik raakte in shock. Zoiets hoort een meisje uit Reading niet te overkomen. Ik ga me zeker niet verontschuldigen voor mijn reactie, ik was oprecht geraakt".

Oscars
Vandaag worden de Oscarnominaties bekendgemaakt en daarvoor is Winslet al nerveus. "Dat is toch maar menselijk? Ik wil niet een van die mensen zijn die zegt 'het is een eer om alleen al genomineerd te zijn', maar zo is het. In het bijzonder voor twee films die me zo na aan het hart liggen". Winslet kreeg Golden Globes voor haar vertolkingen in 'Revolutionary Road' en 'The Reader'.

22-01-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Musical over zwerver Dorus

Musical over zwerver Dorus

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dorus_06.jpg
Er komt een musical over de poëtische Nederlandse zwerver Dorus, de bekende creatie van Tom Manders. In januari 2010 gaat de voorstelling in première. Dat meldt Algemeen Dagblad.

De musical wordt op de planken gebracht in samenwerking met het Amsterdams Kleinkunst Festival.
De hoofdrollen worden vervuld door Karel de Rooy en Peter de Jong, beter bekend als het komische duo Mini & Maxi. Zij zijn straks te zien als Tom en diens broer Kees. Het script is in handen van Dick van den Heuvel en Lars Boom.

22-01-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wordt Playmate van het jaar?

Wie wordt Playmate van het jaar?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/playmaate.jpg
De elf kandidates in vol ornaat. Foto's Playboy

Elf mooie Nederlandse dames die afgelopen jaar voor Playboy hebben geposeerd strijden om de felbegeerde titel Playmate van het Jaar 2008. Als je zelf een invloed wil hebben in de stemming, bekijk dan hier alle kandidates.

Hoofdredacteur Jan Heemskerk is blij dat de beslissende stem niet van hem afhangt.: "Ik heb geen flauw idee wie er gaat winnen. Ik wíl ook geen flauw idee hebben wie er gaat winnen. De dames zijn allemaal prachtig, en ze zijn me allemaal even lief. Het is weer een feest geweest om met zulke leuke en talentvolle meiden te werken. 2008 was een zeer goed jaar. Let the games begin!"

22-01-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nominaties Oscars straks onthuld

Nominaties Oscars straks onthuld

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/forest-whitaker.jpg
Oscar-winnaar Forest Whitaker maakt de nominaties bekend.

Om 14.30 uur onze tijd maakt Oscar-winnaar Forest Whitaker de nominaties voor de Academy Awards bekend. Whitaker doet de bekendmaking samen met Sid Ganis, voorzitter van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences (Ampas). De 81e Oscars worden op 22 februari uitgereikt in het Kodak Theatre in Hollywood, Los Angeles.

22-01-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow ontbloot borst in nieuwe film

Gwyneth Paltrow ontbloot borst in nieuwe film

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gwyneth-paltrow-3.jpg
Gwyneth Paltrow schudt haar braaf imago af en gaat topless in haar nieuwste film 'Two Lovers'. Daarin speelt ze Michelle, een nymfomane moeder van twee die haar borst ontbloot en streelt tijdens een erotisch telefoontje met haar buurman, een gluurder.

Joaquin Phoenix
Het appartement waar Michelle woont, wordt betaald door haar minaar, een getrouwde man. Maar Michelle verleidt ook haar buurman Leonard, gespeeld door Joaquin Phoenix.

Upsy Daisy
Hoewel de functieomschrijving 'mamoloog' allerminst op ons visitekaartje prijkt, durven we toch onze verbazing uiten over de architectuur van Gwyneths zoogdierlijke uitstulping. Die hoort duidelijk thuis in de categorie 'upsy daisy'. Zozeer zelfs dat we vermoeden dat de zwaartekracht bij Gwyneth duwt in plaats van trekken bij gewone stervelingen.

Volumeknoppen
Die tepel, het lijkt wel een volumeknop van een Telefunken-radio uit de jaren vijftig. En die waren van bakeliet! Nu nog de volumeknop op haar vent vinden. Zijn we gelijk van die Coldplay-ellende verlost.

22-01-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney terug in 'ER'

George Clooney terug in 'ER'

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/george-clooney-4.jpg
George Clooney keert eenmalig terug als dokter Doug Ross in de Amerikaanse ziekenhuisserie 'ER'. Dat melden Amerikaanse showbizzmedia.

Clooneys rol in 'ER' betekende in 1994 zijn grote doorbraak. De acteur zal vandaag en morgen opnames draaien voor zijn terugkeer in de ziekenhuisserie. Dit jaar verschijnt in Amerika het vijftiende en laatste seizoen van 'ER' op televisie.

22-01-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afpersers dreigen foto stervende Jett Travolta te verkopen

Afpersers dreigen foto stervende Jett Travolta te verkopen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/john-travolta-4.jpg
Het is duidelijk geworden waarmee John Travolta en zijn vrouw Kelly Preston afgeperst worden. Het schandaal draait allemaal om een foto van hun overleden zoon Jett, die genomen is met een gsm. Dat heeft PerezHilton.com gemeld.

De foto zou gemaakt zijn door een van de ambulanciers op het moment dat Jett op weg naar het ziekenhuis voor zijn leven vocht. Ook een lokale politicus van de Bahama's, waar Jett overleed, zou bij de afpersing betrokken zijn.

Hoogste bieder
De betrokkenen dreigen de foto te verkopen aan de hoogste bieder tenzij de Travolta's een miljoen dollar op tafel leggen.

John en zijn vrouw schakelden de politie in en volgens de krant The Tribute zijn die volop met het onderzoek bezig

22-01-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen: "Ik had seks met lesbische tweeling"

Lily Allen: "Ik had seks met lesbische tweeling"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lily-allen-7.jpg
Lily Allen (23) onthult in een interview dat ze ooit een triootje had met een lesbische tweeling. Allen ontmoette de zusjes bij een vriend thuis, waar de voorbereidingen voor de stomende trioseks getroffen werden.

"Ik heb ooit gesekst met een eeneiige tweeling in San Diego. Ik lag op de sofa en had ze allebei", verklaarde ze in The Gay Times. "Dat was de enige keer dat ik lesbische seks had, maar ik heb wel vaak lesbische dromen".

22-01-2009 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen is nooit alleen
Samen is nooit alleen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Rachel-Weisz---Wallpaper-6.jpg


Kijk eens in je hart
 
 
Als je diep, heel diep kijkt
weet je dat niets voor je wijkt
dat liefde nog elke dag
naar je toe komt en lacht
 
Dat die liefde, blijft groeien
ook al zit je met jezelf te knoeien
wees niet bang om te gaan schuilen
om even onder anders vleugels te huilen
 
Want is de liefde echt zo groot
gaat ze zeker niet makkelijk dood
overleven jullie woeste zeeën of orkanen
met gelach of echt veel tranen
 
Weet dat liefde is wat je bind
en dat is wat jullie nog steeds bemind
van elkaar houden is, misschien normaal
elkaar graag zien, is niets abnormaal
 
Liefde, zal overwinnen ze geeft niet op
jullie staan samen weer aan de top
wees niet bevreesd, als je dit leest
want zo is het vaak, de gang alé toch het meest!
 

22-01-2009 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
21-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Folkzanger Donovan plant laatste wereldtournee

Folkzanger Donovan plant laatste wereldtournee

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/donavan.jpg
De Britse folkzanger Donovan (62) plant volgend jaar een laatste grote wereldtour. "Het zal mijn grootste tour zijn sinds het midden van de jaren '70, toen ik op twee jaar tijd 95 concerten speelde", zei Donovan maandag in Cannes, op de internationale muziekbeurs Midem. "Maar die tour wordt zeker mijn laatste ooit".

Internet
In de volgende weken verschijnt Donovans nieuwe plaat, 'Ritual Groove'. "Ik ga ze eerst uitbrengen op het internet, op mijn eigen site en op online muziekwinkels. Maar later komt er ook een cd", verklaarde de zanger. In de jaren '60 was hij een van de sterren van de flowerpowerbeweging met hits als 'Hurdy Gurdy Man', 'Sunshine Superman' en 'Mellow Yellow'.

De nieuwe sixties
Voor Donovan betekent het internet een grote vrijheid. "De jaren '90 waren met het ontstaan van het internet de nieuwe sixties. Wij droomden toen van wereldwijde communicatie zonder grenzen. En dat is nu mogelijk. Je kan zeggen wat je wil, en dat voor een wereldpubliek."

Het enige probleem is een publiek te vinden en tot dat publiek door te dringen. "Dan kan het internet een revolutionair werktuig zijn." Hij ziet zichzelf als een dichter, die poëzie in muziek verpakt. "En poëzie heeft de macht de wereld te veranderen. Een volk dat geen poëzie heeft, heeft geen vrijheid."

21-01-2009 om 18:49 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenoot Marcia Cross vecht tegen kanker

Echtgenoot Marcia Cross vecht tegen kanker

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marcia-cross.jpg
Marcia Cross op stap met echtgenoot Tom Mahony en tweelingdochters Eden en Savannah.

De vijftigjarige echtgenoot van de Amerikaanse actrice Marcia Cross, die Bree speelt in het populaire 'Desperate Housewives', heeft kanker. "Tom Mahony is momenteel in behandeling en hij reageert er goed op", zegt Cross' woordvoerster Heidi Slan. Het koppel trouwde in juni 2006 en hebben een meisjestweeling van bijna twee jaar. Zij kregen de exotische namen Eden en Savannah.

Schoonheid
De actrice heeft al meerdere malen gezegd dat zij gelukkig is door de liefde en de steun van haar echtgenoot. "Ik geloof dat schoonheid een gevolg is van gelukkig zijn en mensen die je graag zien rond je hebben. Toms liefde zorgt ervoor dat ik me prachtig voel."

Uitzinnig gelukkig
De 46-jarige actrice vertelde ook dat moeder zijn haar een nieuwe blik op het leven heeft gegeven. "Ik ben uitzinnig gelukkig. Het is angstaanjagend hoe blij ik ben. Mijn god, het leven is zo waardevol. Ik beschouw elke dag als een geschenk."

21-01-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweeling Lisa Marie Presley is "freaky"

Tweeling Lisa Marie Presley is "freaky"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lisa-marie-presley-1.jpg
Lisa Marie Presley beviel drie maand geleden van de meisjestweeling Finley and Harper. Ze vertelt nu dat zij en haar echtgenoot Michael Lockwood serieus geworsteld hebben om zich aan te passen aan hun nieuwe gezinnetje.

Shock
"Toen we de baby's mee naar huis namen, waren we alletwee in shock. Alles joeg ons schrik aan. Het was "freaky". 'Ademen ze?' 'Zijn ze ok?' Mijn meisjes zijn zo fragiel en breekbaar. Dat joeg ons angst aan. Michael was ongelofelijk bang dat hij ze zou laten vallen."

Kloontjes
Lisa Marie Presley zegt dat de tweeling enorm van elkaar verschilt. "Finley is qua karakter en uiterlijk een kloontje van mij en Harper van Michael. Kleine Harper is een schattige, kalme baby. Finley is ook een engeltje, maar ze is koppiger, wilder en heel grappig." Misschien heeft dat iets te maken met de naamkeuze? Harper komt van het liefelijke muziekinstrument 'harp', maar Finley daarentegen is Schots voor eerlijke strijder.

Lisa Marie Presley heeft uit een vorig huwelijk nog twee andere kinderen: Riley (19) en Ben (16).

21-01-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Shia LaBeouf moet rijbewijs inleveren

Acteur Shia LaBeouf moet rijbewijs inleveren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/shia-labeouf.jpg
Het rijbewijs van de Amerikaanse acteur Shia LaBeouf is voor minstens een jaar ingetrokken als gevolg van het auto-ongeluk waarbij hij vorig jaar was betrokken. Dat melden Amerikaanse media. Volgens Access Hollywood moest de ster uit de laatste 'Indiana Jones'-film zijn rijbewijs enkele dagen geleden inleveren.

Rijden onder invloed
LaBeouf weigerde zich na het ongeval te laten testen op drank- en drugsgebruik. De 22-jarige filmster werd toen gearresteerd op verdenking van het rijden onder invloed. Volgens een politiewoordvoerder was het zo klaar als een klontje dat LaBeouf onder invloed was. Het Openbaar Ministerie wilde hem echter niet aanklagen omdat er onvoldoende bewijs is. La Beouf moet dus niet voor de rechter verschijnen.

21-01-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zatte Lily Allen koopt eigen strand

Zatte Lily Allen koopt eigen strand

Om The Fear te bekijken zet de player links af A.U.B.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Lily Allen heeft in een zatte bui haar eigen stuk strand gekocht. Dat onthulde de zangeres op een Brits radiostation. "Het ligt in Jamaica, maar waar precies ga ik niet verkopen. Ik ben er dolgelukkig mee, de beste aankoop die ik ooit gedaan heb in dronken toestand", aldus Allen.

De 23-jarige plant ook de opening van een nieuwe kledingwinkel, samen met de vriendin van haar jongere broer Alfie. "'Lucy in Disguise' zal de modeshop heten. Ik en (actrice; nvdr) Jaime Winston gaan er echt ons werk van maken. Bij ons zul je niet alleen terecht kunnen voor sexy kledij, maar ook voor gewone uitgaanskleren."

"Na miskraam drie weken in gekkenhuis"
In de 'Daily Telegraph' kwam het zwartharige feestbeest ook nog eens terug op haar miskraam van vorig jaar en de onprettige gevolgen die dat met zich meebracht. "Ik moest opgenomen worden in een gekkenhuis en bleef daar drie weken. Ik was zo depressief toen, heel heftig was dat. Maar het was ook wel leuk om daar te zijn: niemand kon me er bereiken, niemand wist zelfs maar dat ik daar was."

Als klap op de vuurpijl werd ze in die periode ook nog eens gedumpt door haar toenmalig vriendje Ed Simons, muzikant bij de Chemical Brothers. "Misschien zouden we nu nog steeds samen zijn als de baby er gekomen was, maar dat zullen we wel nooit weten. Je kan jezelf daarover blijven suf denken."

21-01-2009 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet is geobsedeerd door haar werk

Kate Winslet is geobsedeerd door haar werk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-winslet-6.jpg
Kate Winslet met echtgenoot Sam Mendes.

Volgens echtgenoot en regisseur Sam Mendes neemt actrice Kate Winslet haar werk altijd mee naar huis. Het koppel, dat al zes jaar getrouwd is, werkte samen aan de pas uitgekomen film 'Revolutionary Road'. Voor die film kreeg Winslet een Golden Globe.

Discussie
Mendes vertelt dat zijn sexy echtgenote zo gefocust was op haar rol als April Wheeler dat ze zelfs thuis voortdurend wou discussieren over haar scènes. Dat vertelt hij W-magazine: "Ik werd 's ochtends wakker, ik opende mijn ogen en dan begon Kate: 'Geweldig, je bent wakker! Laat ons nu praten over de tweede scène!'".

"Mijn actrice"
"Ze deed niets liever dan thuis ook nog met haar werk bezig zijn. Ze wou echt over elke komma discussieren. Op een gegeven moment realiseerde ik me dat ik haar echt 24 uur per dag, zeven dagen op zeven moest behandelen als de belangrijkste actrice in mijn film."

DiCaprio
Mendes geeft toe dat hij zich ook veel zorgen heeft gemaakt over hoe zijn relatie met Winslet zijn hoofdacteur Leonardo DiCaprio zou beïnvloeden. "Leo zat in de moeilijkste positie aangezien hij getrouwd moest zijn met de vrouw van de regisseur. Ik wou absoluut niet dat hij dacht dat Kate en ik in bed gesprekken over hem voerden."

21-01-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren op eerste rij bij inauguratie Obama

Sterren op eerste rij bij inauguratie Obama

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sterren-obama.jpg
Een hele hoop celebrities waren erbij op het Inauguratiebal: Jamie Foxx, Mariah Carey, Sean 'Diddy' Combs, Mary J. Blige, Faith Hill, Denzel Washington, Sting,...

Hollywoodsterren zijn in groten getale komen opdraven voor de inauguratie van Barack Obama in Washington. Jay-Z en zijn vrouw Beyoncé zaten vooraan tijdens de ceremonie, net als Diddy, Denzel Washington, Bruce Springsteen, Stevie Wonder en Oprah Winfrey.

Fans
Bokslegende Muhammed Ali zat schouder aan schouder met acteur John Cusack en regisseur Steven Spielberg. Leonardo DiCaprio maakte foto's van de ceremonie, terwijl basketballer Magic Johnson en acteur Val Kilmer poseerden met fans.

At Last
's Avonds kwamen nog meer sterren af op de talloze gala's die werden gehouden ter ere van de kersverse president van de Verenigde Staten. Op het Neighbourhood Ball dansten Obama en zijn vrouw Michelle op de Etta James-klassieker 'At last', gezongen door Beyoncé.

Signed, sealed, delivered
Even later ging het tempo iets omhoog, toen Shakira, Mary J. Blige, Faith Hill en Mariah Carey met Stevie Wonder 'Signed, sealed, delivered' zongen. "Aan de manier waarop hij beweegt kun je zien dat het een zwarte president is", grapte acteur Jamie Foxx na afloop van de dans.

21-01-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt wil best wel opgevreten worden door haai

Brad Pitt wil best wel opgevreten worden door haai

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/brad-pitt-4.jpg
Brad Pitt met zijn echtgenote Angelina Jolie.

De Amerikaanse acteur Brad Pitt beweert absoluut niet bang te zijn om ouder te worden. Hij vraagt zich wel vaak af hoe hij aan zijn einde gaat komen. "Ik ben banger van hoe ik ga sterven dan van sterven. Vuur en kleine ruimtes lijken me niet aantrekkelijk. Een haai... dat zou interessant zijn."

Oude man
Brad Pitts laatste nieuwe film heet 'The Curious Case of Benjamin Button'. Dat is een verfilming van een kortverhaal van F. Scott Fitzgerald. In de film speelt Pitt het hoofdpersonage: een man die geboren is als oude man en langzaamaan verjongt.

Wijsheid
Pitt onthulde onlangs nog dat hij niet kan wachten om oud te worden. Hij denkt dat hij dan ook slimmer gaat worden. "Ik hou van de wijsheid die komt met de leeftijd. Ik zou nooit meer jong willen zijn."

21-01-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse redt verdrinkende vrouw

Amy Winehouse redt verdrinkende vrouw

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-22.jpg
Amy Winehouse sport, eet, zont, zingt en relaxt. Haar verblijf op St Lucia doet haar zichtbaar deugd.

Zangeres Amy Winehouse blijkt zowaar een ware heldin te zijn. Tijdens haar vakantie op het Caraïbische eiland Saint Lucia heeft zij een vakantieganger gered van de verdrinkingsdood. Zij kon de 39-jarige Louise Williams redden, nadat die tijdens haar zeilles door een twee meter hoge golf uit haar boot gegooid was. Dat vertelt Williams in de Britse krant The Sun.

Amy's andere kant
"Ik ben echt onder de indruk van Amy's vriendelijkheid", vertelt Williams. "Ze deed alles om mij te helpen. Een twee meter hoge golf deed mijn boot bijna kantelen. Ik vloog eruit en raakte een rots. Amy zat twintig meter verder op het strand toen het gebeurde. Ze zwom naar me toe, trok me recht en hielp me naar het strand. Ze vroeg constant hoe het met me ging. Zij heeft blijkbaar ook een andere kant."

Topless serenades
Winehouse's enige commentaar op haar actie was: "Ik dacht dat ze ging verdrinken". De 25-jarige zangeres verblijft al sinds begin december op het eiland. Ze lijkt er haar drank- en drugsverslaving onder controle te krijgen. Ze eet terug, doet aan sport en heeft een nieuwe liefde. Al duiken er regelmatig berichten op van zuippartijtjes en topless serenades op het balkon.

21-01-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Mendes bovenaan top-50 meest begeerlijke vrouwen

Eva Mendes bovenaan top-50 meest begeerlijke vrouwen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/eva-mendes-4.jpg
Actrice Eva Mendes ging al meermaals uit de kleren.

Eva Mendes, de sexy Latina-actrice annex model, is verkozen tot meest begeerlijke vrouw van de planeet. De jaarlijkse poll van AskMen leverde een top-50 op met Mendes helemaal bovenaan. De volledige uitslag wordt pas later vandaag bekendgemaakt, maar The Sun kon al de hand leggen op de eerste helft, de meest interessante.

Doutzen Kroes
De 34-jarige Eva Mendes is van Cubaanse afkomst. Ze schittert momenteel op het witte doek als 'parfumerie-consulente' in de komedie 'The Women', waarin ze onder meer in zwoele lingerie te bewonderen is. Eerder ging ze ook al naakt in haar films en voor een paar promotiecampagnes. Mendes haalt het voor de jonge actrice Megan Fox (22), topmodel Marissa Miller, gewezen page 3-girl Keleey Hazell en actrice Anne Hathaway.

Intelligentie
AskMen vroeg zijn lezers om de meest begeerlijke vrouw te selecteren op de criteria intelligentie, charisma en ambitie. Opvallend is dat het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes de 21ste plaats bekleedt. Verder in de stand vinden we bekende babes als Scarlett Johansson (7), Heidi Klum (11), Halle Berry (13), Jessica Alba (15), Monica Bellucci (18), Penelope Cruz (25), Charlize Theron (26), Gisele Bundchen (28), Keira Knightley (29), Bondgirl Olga Kurlylenko, zangeres Christina Aguilera (35), Angelina Jolie (42), Eva Longoria (45) en Beyoncé (50). Wie de volledige top-99 wil kennen, moet later vandaag naar AskMen.com surfen.

21-01-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinkpop strikt Bruce Springsteen

Pinkpop strikt Bruce Springsteen

Om dancing in the dark te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.

.
Niemand minder dan Bruce Springsteen komt dit jaar naar Pinkpop. Dat heeft organisator Jan Smeets bekend gemaakt. The Boss sluit de eerste dag van het Nederlandse muziekfestival, op zaterdag 30 mei, af met een drie uur durende show.

Pinkpop viert dit jaar zijn 40-jarig jubileum. Voor die jubileumeditie wilde organisator Jan Smeets een absolute topper binnenhalen. Die heeft hij nu dus gevonden in Bruce Springsteen & The E-Street Band. The Boss mag drie uur lang het beste van zichzelf geven. "Het was een van de eisen die aan zijn komst werden gesteld. Nog nooit heeft iemand zo lang op het Pinkpoppodium gestaan", aldus Smeets.

Andere zomerfestivals?
Het optreden van Springsteen is meteen ook het startschot van het Europese luik van zijn wereldtournee naar aanleiding van zijn nieuwe album 'Working On A Dream', zijn 24ste al. Dat album ligt volgende week in de winkel. Dat Springsteen naar Pinkpop komt, voedt meteen de geruchten dat The Boss ook op andere zomerfestivals zijn opwachting zal maken.

Eerder deelde Pinkpop al mee dat ook Depeche Mode, The Kooks en Placebo op de affiche staan. De voorverkoop van het festival start op zaterdag 7 maart.

21-01-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!