NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele

Adele "spreekt" weer dankzij app

Klik op de foto om ' Someone Like You ' te beluisteren


Zangeres Adele werd onlangs aan haar stembanden geopereerd en dankzij een app op haar smartphone kan ze nu haar boodschappen laten uitspreken door een computerstem.

Twee weken geleden werd de 23-jarige zangeres in Boston geopereerd en hoewel die operatie een succes was, moet ze er op doktersbevel nog enige tijd het zwijgen toe doen.

Een app die de boodschappen uitspreekt die ze op haar gsm intikt, helpt haar nu om koffie te kopen bij Starbucks en taxi's te bestellen. Dat is makkelijker dan alles op te schrijven en het aan mensen te tonen, aldus een bron in The Sun.

Adele laat haar fans weten dat ze herstelt volgens plan. "Maar ik moet volledig herstellen, of ik loop het risico mijn stem onherroepelijk te beschadigen", voegde ze er aan toe.


30-11-2011 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dour haalt legendarische Ministry naar België

Dour haalt legendarische Ministry naar België

Klik op de foto om ' Stigmata ' te beluisteren
Na Rock Werchter pakt ook het Dour Festival met een eerste naam uit voor de volgende editie. De legendarische Amerikaanse industrial groep Ministry brengt op vrijdag 13 juli een exclusieve Belgische show. De groep rond Al Jourgensen stond in 1996 en 1999 ook al eens op Dour.

De 24e editie van Dour Festival vindt dit jaar plaats van donderdag 12 tot en met zondag 15 juli. Combitickets zijn reeds verkrijgbaar op de website van het festival. Op dagtickets is het nog even wachten.

Meer info op www.dourfestival.be


30-11-2011 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
29-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Musical met hits van David Bowie in de maak

"Musical met hits van David Bowie in de maak"

Klik op de foto om ' Heroes ' te beluisteren
David Bowie is er mee akkoord gegaan dat er een musical gemaakt wordt op basis van zijn grootste hits. Heroes: The Musical moet in maart volgend jaar in Londen in première gaan.

De Britse krant The Guardian meldt dat de musical het verhaal vertelt van Major Tom (uit Space Oddity, Ashes to Ashes en Hallo Spaceboy), de sterrenman uit Starman en van een jongeman die David heet.

Volgens de krant geeft Bowie zelden toestemming om zijn muziek te gebruiken, en is het de eerste keer dat de zanger en componist erin toestemt ze te gebruiken in een musical. Bowie gaat ermee akkoord dat de show eenmalig wordt opgevoerd, waarbij de opbrengsten zullen worden gedoneerd aan een goed doel. Deep Singh, die de musical schreef, hoopt dat de show vaker kan worden opgevoerd als het een succes blijkt.

Overigens is er over die toestemming wat onzekerheid. NME meldt op basis van een statement van Bowies woordvoerder dat de zanger nooit toestemming heeft gegeven om zijn muziek te gebruiken.


29-11-2011 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reizen in stijl: zo doet Dita Von Teese het

Reizen in stijl: zo doet Dita Von Teese hethttp://img440.imageshack.us/img440/3954/ditavonteese.jpg


De burleske ster zal nooit op een modeflater betrapt worden, zelfs haar reiskoffers passen bij haar typische retrostijl. Ze trok in Heathrow (Londen) alle aandacht met haar gigantische stapel lederen vintage reisset, bontmantel en chique zonnebril.

Dita vliegt niet als de meesten van ons in een makkelijk trainingspak en Ugglaarzen maar zoals altijd met de nodige glamour. Zelfs na een vlucht van negen uur straalt ze nog in een perfecte outfit, gestyled kapsel en foutloze make-up. Ze trok naar de Britse hoofdstad voor de opening van een pop-up Cointreau Privéclub.

Maar we waren nog het meest onder de indruk van haar vintage kofferset, die perfect bij elkaar paste. Ze had checkte er wel negen in. Onlangs beweerde de burleske ster nochtans dat ze niet veel tijd in de badkamer spendeert. Dita zou haar lokken zelf kleuren, zelf haar make-up aanbrengen en nooit beroep doen op een stylist. (br.hln - beeld photo news)


29-11-2011 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudste artiest ter wereld Johan Heesters (107) in ziekenhuis

Oudste artiest ter wereld Johan Heesters (107) in ziekenhuis

http://img97.imageshack.us/img97/4299/johanheesters.jpg
Heesters met zijn vrouw Simone Rethel.


Zanger-acteur Johannes Heesters, de oudste artiest ter wereld, is in een ziekenhuis opgenomen. Een week voor zijn 108ste verjaardag kreeg Heesters koorts en voelde zich onwel.

Alle afspraken zijn afgezegd, aldus zijn website. Woensdag zou Heesters bij de première in München van zijn nieuwste film TEN aanwezig zijn. Daarin speelt hij Petrus in een incheckbalie van de hemelpoort. Aanstaande maandag zou hij enkele operetteliederen zingen bij een gala voor zijn verjaardag.
 
Heesters kreeg zondag koorts. "We nemen aan dat het een zwakte van de bloedsomloop was", zegt zijn dochter Wiesje Herold (80) tegen de Duitse krant Bild. "Met 108 jaar moet men altijd bedenken dat zoiets wat gevaarlijker is."
 
De Nederlander Heesters verhuisde halverwege de jaren dertig naar Duitsland, waar hij nog steeds beroemd is. Hij trad ook op tijdens het nazibewind in Duitsland, wat sommigen in Nederland hem verwijten.
In 2008 gaf hij een optreden in zijn geboortestad Amersfoort, wat landelijk tot ophef leidde. In datzelfde jaar kreeg hij boze reacties te verduren toen hij zich in het VARA-programma 'De Wereld Draait Door' de uitspraak liet ontlokken dat Hitler een aardige man kon zijn. Hij vroeg later publiekelijk vergiffenis voor die opmerking.
 
Johan Marius Nicolaas Heesters werd in 1903 geboren in Amersfoort. In 1921 maakte hij in Amsterdam zijn toneeldebuut bij toneellegende Willem Royaards, drie jaar later stond hij in zijn filmdebuut naast een andere Nederlandse legende, Louis Bouwmeester. Hij speelde in talloze televisieseries, (televisie)films en stond duizenden keren op de planken. (br.hln)


29-11-2011 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe vriend Goedele Liekens is een jong veulen

Nieuwe vriend Goedele Liekens is een "jong veulen"

http://img827.imageshack.us/img827/5885/goedeleliekens.jpg


Met haar tweede tv-carrière die wat moeilijk van de grond komt en haar personality magazine 'Goedele' dat er -ondanks een trouw lezerspubliek- vorige maand de brui aangaf, gaat het Goedele Liekens op professioneel vlak niet echt voor de wind. Privé daarentegen lacht het leven Goedele wel toe. Volgens P-Magazine zou de 48-jarige seksuologe en gewezen Miss België een nieuwe vriend hebben. Goedele omschrijft de man in kwestie als een "jong veulen".

Liekens, in 2006 gescheiden van programmamaker Chris Cockmartin, biecht in alle eerlijkheid op dat ze een zwak heeft voor jongere mannen en dat ze ook al eens een scheve schaats heeft gereden. Recent was de presentatrice nog samen met de jonge dertiger Samuel Van Hoegaerden, een zelfstandige kunsthandelaar.


29-11-2011 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts Michael Jackson kent vanavond zijn straf

Lijfarts Michael Jackson kent vanavond zijn straf

http://img853.imageshack.us/img853/723/conradmurray.jpg

De lijfarts van Michael Jackson weet vanavond hoe lang hij naar de cel moet. Conrad Murray (58) was drie weken geleden door een jury al schuldig verklaard aan de dood van de wereldberoemde zanger, een van de succesvolste artiesten ooit.

De lijfarts was voor 150.000 dollar per maand ingehuurd door Jackson, die leed aan ernstige slapeloosheid. De arts diende hem zware narcosemiddelen toe, die de zanger fataal werden. Hij stierf in juni 2009, drie weken voor hij zijn comeback zou maken met grote concerten in Londen. Terwijl de 50-jarige Jackson stierf, belde de lijfarts met enkele vriendinnen.

De openbaar aanklager eiste vorige week de maximumstraf van 4 jaar cel. Ook zou de arts 102 miljoen dollar (76 miljoen euro) moeten betalen aan Jacksons kinderen. Volgens justitie stelde Murray zich niet op als de lijfarts van Jackson, maar als een drugshandelaar. Maar Murrays advocaten vroegen de rechter om een voorwaardelijke straf.

Bij veroordeling tot een celstraf verwachten rechtsexperts dat Murray maar een deel van de straf zal moeten uitzitten. Californië laat veel gedetineerden eerder vrij wegens een cellentekort. Hij kan ook onder huisarrest worden gesteld.


29-11-2011 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss verkiest roken en drinken boven kinderen

Kate Moss verkiest roken en drinken boven kinderen

http://img256.imageshack.us/img256/8293/katemossjamiehince.jpg


Kate Moss heeft haar kersverse echtgenoot Jamie Hince heel wat uit te leggen. Het koppel raakt het maar niet eens over gezinsuitbreiding.

Volgens de laatste geruchten zouden de newlyweds, die in juli trouwen, een fikse ruzie hebben gehad in Paris toen Jamie er met zijn band The Kills in november optrad.

"Kate had Jamie beloofd dat van zodra ze getrouwd waren, ze naar het platteland zou verhuizen, dat ze zou stoppen met roken en drinken om aan kinderen te beginnen", onthult een bron.

"Maar nu puntje bij paaltje komt, weigert ze om Londen te verlaten en drinkt ze zelfs meer dan ooit tevoren. Jamie is hier allesbehalve blij mee."

"Kate vertelt haar vriendinnen dat Jamie het vanzelfsprekend vindt dat ze nu al aan kinderen moeten beginnen." Bovendien zou het Britse topmodel stikjaloers zijn omdat haar man nogal veel tijd doorbrengt met zijn ex, The Kills-zangeres Alison Mosshart. "Ze zegt dat ze gek was dat ze met hem getrouwd is", aldus de vriend.


29-11-2011 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
28-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue, Tom Barman en The Subs maken 'Music for life'-single

Selah Sue, Tom Barman en The Subs maken 'Music for life'-single

http://img38.imageshack.us/img38/4245/musicforlifen.jpg


Voor de 'Music for life'-single van 2011 hebben drie artiesten de handen in elkaar geslagen. Zij vertegenwoordigen meteen de drie steden die 'Music for life' dit jaar aandoet: Leuven, Gent en Antwerpen. Het themalied van Music for life 2011 is een samenwerking tussen Selah Sue (Leuven) en Tom Barman van dEUS (Antwerpen) in een productie van The Subs (Gent). 'Zanna' is een cover van de gelijknamige cultklassieker van Luc Van Acker en Anna Domino.

Het Music for life-themalied is vanaf overmorgen, woensdag 30 november, via EMI online te koop voor 1,29 euro op iTunes.

Vanaf vrijdag 9 december kan je in de winkel ook de Muzikale Wenskaarten met cd van Music for life kopen. Kamagurka, Jeroom en Jonas Geirnaert (Kabouter Wesley) zorgden voor drie ontwerpen.  Daarnaast zit er bij iedere kaart een cd met de songs van alle Music for life-edities.

Dit waren alle Music for life-themasongs:

*2006 'What's This?' - Michael Franti, Gabriel Rios & Flip Kowlier
*2007 'Over 't water' - Fixkes & Axelle Red
*2008 'Home' - Tom Helsen & Geike Arnaert
*2009 'When I Lay Beside You' - K's Choice
*2010 'Never Gonna Stop' - Milow
*2011 "Zanna" - Selah Sue, Tom Barman & The Subs

De muzikale wenskaart van Music for life is voor zes euro te koop in de betere platenzaken. Alle opbrengsten gaan integraal naar Music for life 2011. (br.hln)


28-11-2011 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pippa schrijft boek

Pippa schrijft boek 'zo organiseer je het ultieme feest'


http://img403.imageshack.us/img403/5330/pippa.jpg


Pippa Middleton heeft afgelopen week haar handtekening gezet onder een boekdeal.

Het was vechten om de handtekening van Pippa, maar uitgeverij Penguin wist de strijd met andere uitgeverijen te winnen door Pippa maar liefst 500.000 euro te bieden, schrijft Daily Mail.

"Pippa is nerveus maar ziet er erg naar uit om haar eerste boek te gaan schrijven. Het boek zal gaan over hoe je het perfecte feest en verschillende events organiseert", aldus een vriendin van het feestbeest. Zus Kate Middleton heeft laten weten het idee 'briljant' te vinden.

Het feesten is Pippa met de paplepel ingegeven. Haar ouders hebben namelijk in 1987 Party Pieces opgericht, een postorderbedrijf voor feestartikelen. Party Pieces is inmiddels uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf.


28-11-2011 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christian Bale stopt met Batman

Christian Bale stopt met Batman

http://img28.imageshack.us/img28/3978/batmanrm.jpg


Christian Bale gaat zijn vleermuizenpak aan spullenhulp meegeven. Bale is pas klaarmet de opnames van zijn derde Batman-film. "Dat was de laatste keer dat ik mijn kostuum uit heb getrokken", vertelt Bale in een Amerikaans interview. "De hele productie is klaar, dat was het. Het einde van dit Batman-tijdperk."

Bale was te zien in 'Batman Begins' (2005), 'The Dark Knight' (2008) - waarvoor Heath Ledger als Joker postuum een Oscar won - en 'The Dark Knight Rises', met regisseur Christopher Nolan. De film verschijnt volgend jaar. In eerste instantie zou Nolan twee Batman-films maken, maar hij ging toch overstag voor deel drie.


28-11-2011 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omstreden Britse regisseur Ken Russell overleden

Omstreden Britse regisseur Ken Russell overleden

http://img412.imageshack.us/img412/3708/kenrussell.jpg

Ken Russell, de Britse controversiële regisseur van onder meer 'Women in Love', 'Tommy' en 'The Devils', is gisteren op 84-jarige leeftijd overleden. Het werk van Russell wordt getypeerd door zijn fascinatie voor seks en geloof.

Russell stond bekend om zijn flamboyante stijl, die hij tijdens het begin van zijn carrière op televisievlak ontwikkelde. 'The Devils', een religieus drama uit 1971 met een controversiële scène waarin Oliver Reed en Vanessa Redgrave de kruisiging seksualiseren, werd aanvankelijk geweigerd door filmmaatschappij Warner Brothers en werd in heel wat landen in de ban geslagen.

'Women In Love' uit 1969 schiep controverse omdat Alan Bates en Oliver Reed er naakt in worstelen. 'Tommy', zijn adaptatie van de gelijknamige rockopera van The Who uit 1976 met onder meer Jack Nicholson, Eric Clapton, Elton John, Tina Turner en Roger Daltrey, was zijn grootste commercieel succes.

In 2007 zat hij in 'Celebrity Big Brother', waar hij na een ruzie met Jade Goody uitstapte.

Russell werd in 1927 in Southampton geboren als de zoon van een gewelddadige schoenmaker, zodat Russell en zijn moeder vaak hun toevlucht zochten in de bioscoop. Hij diende bij de RAF, waarna hij aan de slag ging als fotograaf. In 1959 ging hij kunstdocumentaires maken voor de BBC.

Zijn eerste langspeelfilm, de komedie 'French Dressing' uit 1963, werd niet goed onthaald. Maar in 1967 scoorde hij een bescheiden succes met 'Billion Dollar Brain' met Michael Caine in de hoofdrol. 'Women In Love' won een Oscar voor hoofdrolspeelster Glenda Jackson, en werd genomineerd voor cinematografie, script en regie.

'The Devils' was acht weken lang de meestbezochte film in Groot-Brittannië, hoewel de pers de prent neersabelde. Filmcriticus van de krant Evening Standard noemde de film tijdens een tv-interview met Russell "monsterlijk onwegvoeglijk", waarop Russell hem een klap verkocht met een opgerolde Standard.

In de jaren tachtig exploreerde Russell de science fiction: 'Altered States' was een hallucinante fantasie die religie met ruimte verzoende. 'Crimes of Passion' uit 1984 was zijn laatste Hollywoodprent, Russell zou voorgoed terugkeren naar Europa. Hij ging opera's regisseren, tot hij de horrorprenten 'Gothic' (1986) en 'The Lair of the White Worm' (1988) uitbracht, met telkens Hugh Grant.

Russell gaf zichzelf een rolletje in 'Russian House' uit 1990. In 'Prisoner of Honor' (1991) exploreerde hij zijn blijvende belangstelling voor het antisemitisme. In datzelfde jaar bracht hij 'Whore' uit, over het werk van een prostituee. Hij keerde terug naar televisie, om documentaires te maken zoals 'Mindbender' (1996), over illusionist Uri Geller.

Russell overleed gisteren in zijn slaap, zo laat zijn vriend en kunstcriticus Norman Lebrecht weten.


28-11-2011 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom vrouwen houden van Twilight

Waarom vrouwen houden van Twilight

Klik op de foto om de trailer te bekijken
Niet alleen de films, maar ook de boeken van de Twilight-serie blijken goed te scoren bij volwassen, intelligente en gecultiveerde vrouwen. Niet enkel voor tienermeisjes dus, maar waarom eigenlijk?

Huffington Post auteur Rachel Weight (h)erkent het fenomeen: "Ik kreeg een fantastische opleiding, ik lees de New York Times, ik ben leerkracht Latijn en momenteel verdiept in de Aeneis van Vergilius. Maar toch ... ben ik gek op Twilight."

Ze stelde dan ook een top 10 samen met redenen waarom vrouwen zo zouden houden van Twilight. Eens kijken wat die zijn...

10. We houden van glitter
"Ok dit is een stomme", erkent ze (gelukkig zelf). Maar toch, vrouwen zullen altijd houden van dingen die fantasierijk en/of vrouwelijk zijn: eenhoorns, glitters, vampieren, ... Het is sexy, het is mooi, kortom: we houden ervan.

9. Drama
Een vrouw in nood, met 2 knappe venten die om haar vechten. Fantastisch niet? En daarbovenop nog een conflict tussen papa en vriendje. Klassiek, maar het werkt. Ook het feit dat het zo onrealistisch is en mensen even kunnen ontsnappen van de gebeurtenissen van alledag, maken Twilight zo geliefd.

8. Taylor Lautner's wasbordje
Voor deze buik vallen blijkbaar heel wat dames. Net als voor de andere mannelijke vampen in deze filmreeks. Ze zijn misschien maar 17, maar ze zijn dat al meer dan 100 jaar... niets illegaals meer aan toch?

7. Zo slecht dat het goed wordt
Van die slijmerige oneliners als "Jij bent mijn hele bestaan" en de monotone monologen die hier en daar opduiken, de supergekunstelde plots en soms totale voorspelbaarheid... we houden er stiekem wel  van eens de 'hater' te kunnen zijn.

6. Eeuwige jeugd
Wie wil er nu niet eeuwig 18 uit blijven zien, terwijl je mensenkennis en wijsheid gewoon groeit en mee evolueert?

5. Middelbare school nostalgie
De cafetaria, de schooluitstapjes met de vreemde leerkracht fysica, het hangen op de parking, shoppen voor fuifjes met de vriendinnen, ...  De middelbare school laat altijd een stempel achter en het is best leuk terug te blikken vanop een afstand en vooral de awkward momenten en eerste liefdes te zien gebeuren bij anderen (vooral omdat ze eigenlijk achteraf gezien zo onnozel waren).

4. We zijn allemaal Bella
Of de gedachte van zoveel te betekenen voor iemand, prikkelt in elk geval. Iemand die er niet in slaagt weg te blijven ook al zijn we onhandig, geen typische babe en deel van een zwaar verstoorde familie. Mooi, niet waar?

3. Soulmate
Bij hun eerste ontmoeting al zegt Edward dat Bella geen idee heeft hoe lang hij al op haar gewacht heeft. Het idee van die ene, perfecte soulmate die op zoek is naar ons als enige aanvulling... *droom droom droom* De relatie tussen Bella en Edward lijkt opgebouwd te zijn rond meer dan fysieke aantrekking en staarwedstrijden met fantastische soundtracks op de achtergrond. Ze lijken perfect voor elkaar. Wie wil daar nu niet in geloven?

2. Edward
Heeft dit een verklaring nodig? Dacht het niet!

1. Romantiek
Zelf omschrijft Rachel het als "seriously lame yet exciting". Want anders dan in de meeste films waar tieners elkaars kleren meteen van het lijf scheuren, wachten Bella en Edward effectief tot ze gehuwd zijn om zich echt met elkaar te verbinden. De passie bouwt op en de onschuld is - hoe slijmerig ook - eigenlijk best mooi om naar te kijken.


27-11-2011 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina willen nog kind uit Ethiopië adopteren

Brad en Angelina willen nog kind uit Ethiopië adopteren


http://img811.imageshack.us/img811/5284/bradenangelina.jpg


Brad Pitt en Angelina Jolie willen nog een kind adopteren. Ze hebben hun zesjarige adoptiedochter Zahara immers jaren geleden al beloofd dat ze de zorg zouden opnemen over nog een kind uit haar geboorteland Ethiopië.

Het koppel zou ook geloven dat zeven kinderen hen meer geluk zal brengen. "Zeven is altijd al Brads geluksgetal geweest", aldus een bron in de Daily Star.

Brad en Angelina hebben naast biologische kinderen Shiloh (5) en de driejarige tweeling Knox en Vivienne drie adoptiekinderen: Maddox (10) uit Cambodja, Pax (7) uit Vietnam en de Ethiopische Zahara (6).

27-11-2011 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
26-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evy heeft al nieuw lief

Evy heeft al nieuw lief


http://img854.imageshack.us/img854/9727/evygruyaert.jpg


Erg lang hebben de mannelijke vrijgezellen in Vlaanderen en omstreken niet kunnen dromen: de bevallige Evy Gruyaert is namelijk alweer van de straat. Dat weet de krant Het Laatste Nieuws. Amper een week geleden raakte in dezelfde krant ook al bekend dat Evy's relatie met producer Jan Smekens afgelopen was.

De nieuwe man in het leven van de 32-jarige omroepster is Optima-topman Frederik De Proft (33). In hun vriendenkring is het al een tijdje geen geheim dat de twee een koppel vormen. Zo waren ze onlangs nog samen aanwezig op een babyborrel van een bevriend echtpaar.

Een goede match, zoals de heet, qua interesses. Zo zijn beiden sportief aangelegd. Bovendien heeft De Proft zelfs tv-ervaring: hij greep in 2006 naast de 200.000 euro die de winnaar van het VT4-programma 'De Topmanager' kreeg.

Het prille liefdesgeluk wordt echter overschaduwd door het feit dat De Proft nog getrouwd is, en wel met de dochter van de CEO van Optima. Een lastige situatie. Ook zouden Gruyaert en De Proft elkaar via financieel dienstverlener Optima, waar Evy klant is, hebben leren kennen.

Nog opvallend is dat Optima eind augustus het tennistornooi in Knokke met Björn Borg en John McEnroe organiseerde en dat het ook de laatste keer was dat Gruyaert en haar ex Jan Smekens hand in hand werden gezien. Het Laatste Nieuws polste de betrokken partijen voor een reactie, maar die kwam er niet.


26-11-2011 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken fans verwarren Robin Williams vaak met Bono

Dronken fans verwarren Robin Williams vaak met Bono


http://img850.imageshack.us/img850/2488/williamsm.jpg


De 60-jarige acteur Robin Williams werd onlangs in Parijs benaderd door een fan die dacht dat hij de 51-jarige U2-zanger Bono was. "Dat gebeurt alleen als de mensen aan de pillen of aan de drank hebben gezeten", aldus Williams tijdens de release van Happy Feet 2 in Engeland. De animatiefilm gaat morgen ook bij ons in première.

"Er was een kerel in Parijs die op mij toestapte en zei: 'Ben jij Bono?' Daarna zei hij: 'Oh nee, jij bent Bono niet, jij bent Robert Windsor'", grapte Robin Wiliams. "Als ik mijn bril opzet, lijk ik misschien wel wat op Bono. Meestal word ik toch met hem verward vanop verre afstand."

Williams, die nooit om een grap verlegen zit en aardig wat accenten en vertolkingen aankan, slaagt er evenwel niet in een degelijke Bono mét Iers accent neer te zetten. "Dat Iers is nu eenmaal een van die dingen die ik niet onder de knie krijg. Ik begin er wel aan, maar dan verwatert het al snel en neigt het meer naar Schots."

Happy Feet 2 is vanaf 30 november in onze zalen te zien.


26-11-2011 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michaels zware longontsteking is zorgwekkend

George Michaels zware longontsteking is zorgwekkend

http://img228.imageshack.us/img228/8751/georgemichaelw.jpg


George Michael heeft alle concerten voor de rest van het jaar afgelast. Michael wordt sinds maandag op de dienst intensieve zorgen van een ziekenhuis in Wenen behandeld voor wat de dokters een zware longontsteking noemen. Gevreesd wordt dat hij ook hartproblemen heeft. De 48-jarige zanger zal al zeker tot Kerstmis aan zijn bed gekluisterd blijven, zijn fans maken zich grote zorgen.

"Hij heeft veel pijn, zijn toestand is heel ernstig maar hij is in goed handen", verklaarde een vriend van Michael aan The Sun.

Hartspecialisten
De longontsteking veroorzaakt een zuurstoftekort, wat zijn hart zou kunnen aantasten. Volgens een insider in het AKH ziekenhuis in Wenen wordt hij de klok rond in de gaten gehouden door hartspecialisten en internisten. De reeks Britse concerten die gepland stonden, dertien in totaal, is afgelast.

De Oostenrijkse specialisten die hem behandelen, verklaarden gisteravond: "George Michael heeft een zware longontsteking opgelopen. Zijn toestand is gestabiliseerd en hij reageert op de behandeling. Hoe lang hij zal moeten herstellen, is nog onduidelijk. Maar hij zal de rest van de tournee niet meer kunnen optreden. Volledige rust is van levensbelang".

Donderdag werd Michael nog in een hypermodern bed gelegd dat 40 graden roteert om de druk op zijn lichaam te verlichten en hem zo te helpen bij het ademen. Volgens specialisten krijgen enkel patiënten met een heel zware longontsteking in zo'n bed.


26-11-2011 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen bevallen van dochtertje

Lily Allen bevallen van dochtertje


http://img856.imageshack.us/img856/3435/lilyallensamcooper1.jpg

Lily Allen is vandaag bevallen van een dochtertje. De 'Not Fair'-zangeres en echtgenoot Sam Cooper zijn de kersverse ouders geworden van hun allereerste kindje. Het nieuws werd nog niet bevestigd door haar woordvoerder.

Een vriend van Allen vertelde de Daily Mail dat de bevalling zonder problemen verliep. Seb Chew, de ex-vriend van Lily twitterde dan weer zijn gelukwensen aan het koppel en de 'mini Cooper'. 

Het heuglijke nieuws komt een jaar nadat de 26-jarige Britse ster een tweede miskraam kreeg toen ze zes maanden zwanger was.

Lily en Sam kondigden op hun trouwdag in juni aan dat ze in blijde verwachting waren van hun eerste kindje. "Overal werden er traantjes gelaten. Dit is de mooiste dag in het leven van Lily en Sam, ze zijn zo verliefd op elkaar. Het babynieuws is de kers op de trouwtaart!", vertelde een genodigde vlak na het huwelijksfeest.


26-11-2011 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
25-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R.E.M. plande split al drie jaar

R.E.M. plande split al drie jaar

Klik op de foto om ' Losing My Religion ' te beluisteren

Michael Stipe, Peter Buck en Mike Mills praatten al in 2008 over het einde van de band, tijdens de promotournee voor het album 'Accelerator', zo heeft Michael Stipe onthuld in een interview voor de Britse zender Sky Arts.

"We kwamen allemaal op hetzelfde idee. Het was in 2008 dat we begonnen praten over een split. We vonden dat we een mindere periode doormaakten en vroegen ons af waar het heen moest".

"Het was niet makkelijk. Elk van ons moest datgene afsluiten waar we ons hele volwassen leven aan hadden gewijd. We wilden er wel over waken dat we het op de juiste manier deden. We zijn trots dat we toen inzagen dat we op een dieptepunt zaten".

R.E.M. was 31 jaar samen en bracht 15 albums uit, waaronder 'Collapse Into Now' dat dit jaar verscheen. Stipe gaf toe dat het vreemd voelt om geen band meer te hebben.

"We begonnen met R.E.M. toen ik negentien was en plots is mijn band uit elkaar en heb ik voor het eerst sinds mijn 22ste geen contract meer bij een platenfirma. Het was ook een opluchting toen we uit elkaar gingen, ik voelde opwinding. Het woord dat in me opkwam, en ook tussen de bandleden heen en weer ging, was 'bitterzoet'".

"We hebben het een hele tijd geheim gehouden, we slaagden erin het nieuws niet te laten lekken. We wilden dat onze fans het direct van ons vernamen en niet van een of andere tweet of zo".


25-11-2011 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veronica-legende Lex Harding krijgt prominente Nederlandse radioprijs

Veronica-legende Lex Harding krijgt prominente Nederlandse radioprijs


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Lex-Harding.jpgDe Nederlander Lex Harding (66), die vooral bekend is als muzieksamensteller en presentator bij ex-zeezender Radio Veronica, krijgt de prominente Nederlandse radioprijs, de Marconi Oeuvre Award, zo heeft radio.nl gemeld. Volgens de vakjury is Harding een belangrijk icoon binnen de Nederlandse radio.

"Want als iemand de Nederlandse radio heeft gekleurd en generaties lang van enorme invloed is geweest op tientallen radiomakers en miljoenen luisteraars, dan is het wel Lodewijk den Hengst. Onder zijn alias Lex Harding heeft hij als deejay, als radiobaas, als initiator van diverse radio- en tv-stations en als inspirator voor de jeugd vier decennia lang met zijn visie en onuitputtelijke vechtlust het mediaklimaat in ons land verrijkt", zo luidde de motivering.

Na een roemrijke DJ bij Veronica te zijn geweest, was de laureaat ook medeoprichter van Radio 538 en het muziektelevisiestation TMF. Harding krijgt de prijs op 1 december in Hilversum uitgereikt. (br.hln)


25-11-2011 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het witte doek spreekt voor Aung San Suu Kyi

Het witte doek spreekt voor Aung San Suu Kyi

Klik op de foto om de trailer te bekijkenMichelle Yeoh speelt Aung San Suu Kyi in 'The Lady'.


Deze winter gaat in België de film 'The Lady' in première, een portret van de Myanmarese oppositieleidster en Nobelprijswinnaar Aung San Suu Kyi door de Franse regisseur Luc Besson.

"De film is een krachtig portret van wat een mensenrechtenactivist moet opgeven voor de strijd om vrijheid", zegt Mireille Boisson, woordvoerder van Amnesty International Frankrijk en Birma-expert.
"Suu Kyi moest haar leven als echtgenote en moeder opgeven. Ze heeft, met steun van haar familie, veel dingen opgeofferd. Dat is typerend voor mensen die zich inzetten voor mensenrechten".

De Maleisische actrice Michelle Yeoh speelt de hoofdrol in 'The Lady', die zowel gaat over de persoonlijke offers die Suu Kyi brengt, als over de politieke feiten en de strijd voor democratie in Birma. De film laat zien hoeveel impact haar strijd heeft op haar echtgenoot en twee zoons, en is zowel een liefdesverhaal als een politiek verslag.

De echtgenoot van Suu Kyi, Michael Aris, wordt gespeeld door de Britse acteur David Thewlis. Hij was hoogleraar aan Oxford en steunde haar onvermoeibaar in haar strijd tegen de Birmese junta. Aris overleed aan kanker toen hij zijn vrouw al drie jaar niet meer gezien had, omdat hij geen visum kreeg om haar te bezoeken in Birma.

Haar zonen werd de Birmese nationaliteit ontnomen en ook zij mochten jarenlang Birma niet in. De autoriteiten probeerden zo de wil te breken van Suu Kyi en haar te dwingen het land te verlaten, zonder de garantie dat ze het land weer in zou kunnen.

De film toont historische feiten, zonder dat het teveel op een docudrama gaat lijken. De proloog laat de moord op Suu Kyi's vader, generaal Aung San, in 1947 zien. Hij werkte aan een nieuwe regering na de onafhankelijkheid van Groot-Brittannië. Suu Kyi was toen twee jaar oud.
 
Het meer recente verhaal begint met haar leven in Engeland, samen met haar man en zonen, en beschrijft haar terugkeer naar Myanmar in 1998 om te zorgen voor haar zieke moeder. Zonder de intentie om politiek actief te worden, wordt ze geconfronteerd met gewelddadig ingrijpen bij een demonstratie voor verandering.

De film laat zien hoe studenten en universiteitsdocenten haar vragen het werk van haar vader voort te zetten en toont het begin van haar strijd voor democratie. Ook het geweld en de mensenrechtenschendingen door het regime.

Yeoh, een actrice die internationaal faam verwierf met 'Crouching Tiger, Hidden Dragon', weet de waardigheid en kalme vastbeslotenheid van de "stalen orchidee", zoals Suu Kyi wel eens wordt genoemd, geloofwaardig te vertolken. Ze laat ook kwetsbaarheid en eenzaamheid zien als Suu Kyi in 1989 voor de eerste keer tot huisarrest wordt veroordeeld.

De Birmese oppositieleidster bracht 15 van de 21 jaar in het land door in detentie en werd een internationaal icoon van de strijd tegen onderdrukking, vergelijkbaar met Nelson Mandela van Zuid-Afrika eerder.

Critici zouden kunnen constateren dat het persoonlijke leven van Suu Kyi te veel geromantiseerd wordt, evenals het landschap en de etnische groepen in Myanmar (sommige kostuums zijn iets te perfect). De dialoog is soms wat hoogdravend en voorspelbaar. Maar Besson zegt dat hij artistieke keuzes heeft moeten maken. "Het blijft frustrerend om een verhaal te vertellen over een levend persoon die je niet zelf kunt ontmoeten", zegt hij. "Je wilt de waarheid geen geweld aan doen, of omgekeerd, die teveel accentueren."

De film heeft al één voorspelbaar effect: Yeoh werd eerder dit jaar de toegang tot Myanmar geweigerd. 'The Lady' zal naar verwachting voorlopig niet in de Myanmarese bioscopen worden vertoond, hoewel het Franse Culturele Centrum in Yangon (Rangoon) een voorstelling heeft gepland.
 
'The Lady' speelt vanaf 21 december in België.


25-11-2011 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Twilight' veroorzaakt epileptische aanvallen

'Twilight' veroorzaakt epileptische aanvallen

Klik op de foto om de trailer te bekijken

Vampierenfilms blijken dan toch niet zonder gevaar te zijn. De jongste film in de 'Twilight'-reeks, 'Breaking Dawn: Part One', zorgt in de VS voor een golf van epileptische aanvallen. Boosdoener is de scène waarin heldin Bella bevalt van het kind van haar vampierenman Edward. De scène bevat flitsen in wit, rood en zwart.

Brandon Gephart uit het Californische Roseville kreeg plots stuipen in de bioscoopzaal, zo meldt CBS Sacramento. De man herinnert zich enkel dat hij wakker werd op de vloer, alvorens hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Zijn vriendin Kelly Bauman was in paniek: "Hij had stuipen, hij snoof, hij had moeite om te ademen. Ik was enorm bang". De voorstelling werd stilgelegd.

Intussen doen gelijkaardige incidenten zich in het hele land voor. Een man in South Jordan, in de staat Utah, viel flauw tijdens de film. Volgens zijn vrouw beefde en mompelde hij en knipperde hij snel met zijn ogen, meldt ABC4.

De problemen doen zich vooral voor tijdens de bevallingsscène, die rode, zwarte en witte lichtflitsen bevat. Volgens epilepsiespecialisten zijn de rode flitsen verantwoordelijk voor de aanvallen bij mensen die aanleg hebben voor zogenaamde fotosensitieve epilepsie.

In 1990 was er een gelijkaardig probleem met de tv-reeks Pokémon, die bij kinderen epileptische aanvallen veroorzaakte. Het fenomeen doet zich vaker voor bij videogames dan bij films. Om die reden mijden ontwerpers strobelight in hedendaagse games.

"Het is alsof het licht uitgaat, je brein wordt meteen geraakt", verklaart een dokter op CBC Sacramento. "Het probleem met bioscoopzalen is dat het er donker is, dus de lichtflitsen daar hebben meer het effect van strobelights". Een eenmalige aanval zorgt in de meeste gevallen niet voor langetermijnschade.

Tijdens het Thanksgiving weekend zullen massa's Amerikanen de film gaan bekijken, gevreesd wordt dat er zich nog incidenten zullen voordoen. Je kan hier het nieuwsverslag op CBS Sacramento bekijken.


25-11-2011 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter-auteur voelde zich bedreigd door de pers

Harry Potter-auteur voelde zich bedreigd door de pers


http://img221.imageshack.us/img221/2389/joannekrowling.jpg

Harry Potter-auteur Joanne K. Rowling heeft de Britse media verteld dat ze zich soms bedreigd voelde omdat de pers haar constant in de gaten hield na haar plotse succes.

"Wanneer je plots bekend wordt -ik ben geschrokken hoe snel dat kan gaan- geeft niemand je een handleiding hoe je daarmee moet omgaan", aldus Rowling. "Ik wist echt niet dat ik zoveel persaandacht zou krijgen." De auteur verhuisde zelfs na twee jaar om aan de media-aandacht te ontsnappen. "Soms voelde ik me gevangen in mijn eigen huis."

In het beginstadium van haar bekendheid vroeg zelfs een magazine om 'een foto van haar kapotte typemachine en met haar dochter op de knie'. Omdat ze dat weigerde, werd de reportage geannuleerd.
 
Toen haar oudste dochter van school kwam met een briefje van een journalist in haar boekentas, kreeg Rowling het benauwd. "Toen besefte ik dat voor mijn vijf jaar oude dochter de school geen volledige veilige plek meer was", zuchtte ze. En later, toen er foto's van haart dochter opdoken tijdens een familievakantie op Mauritius, gingen de beelden de wereld rond. "Zo'n beelden kan je nooit meer wissen, zoals je met een geschreven verhaal wel kan doen", besluit Rowling.


25-11-2011 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen-documentaire 20 jaar na dood Freddy Mercury

Queen-documentaire 20 jaar na dood Freddy Mercury

Klik op de foto om ' Bohemian Rhapsody ' te beluisteren
Min of meer samenvallend met de dag waarop 20 jaar geleden zanger Freddy Mercury is overleden, pakt de Britse rockgroep Queen uit met een documentaire over het wel en wee van de groep.

Op 24 november 1991 overleed de flamboyante Mercury aan de gevolgen van aids. Queen probeerde het nadien nog met Paul Rodgers die eerder furore had gemaakt als zanger van Bad Company. Maar niet weinig fans zagen in deze stap een miskleun.
 
Queen lanceert op 28 november alleszins 'Days of Our Lives', zowel op dvd als blu-ray. De documentaire vertelt het verhaal van de band, met onder meer fragmenten van optredens, interviews met de bandleden en inside-anekdotes die volgens de website het neusje van de zalm zouden zijn.


24-11-2011 om 18:11 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael in ziekenhuis met longontsteking

George Michael in ziekenhuis met longontsteking


http://img228.imageshack.us/img228/8751/georgemichaelw.jpg


George Michael is eergisteren in een ziekenhuis in Wenen opgenomen, inmiddels is vastgesteld dat hij een longontsteking heeft.

Zijn concerten in de Oostenrijkse hoofdstad en in het Franse Strasbourg werden al afgelast, vandaag heeft hij ook zijn optredens in Cardiff (Wales) aanstaande zaterdag en zondag afgelast. Michael (48) blijft in Wenen tot hij volledig hersteld is.

Vorige maand moest Michael zijn tweede optreden in de Londense Royal Albert Hall afgelasten wegens rugproblemen, een virale infectie en koorts.


24-11-2011 om 18:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
23-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jimi Hendrix is beste gitarist ooit

Jimi Hendrix is beste gitarist ooit

Klik op de foto om ' All Along The Watchtower ' te beluisteren

Het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone heeft Jimi Hendrix verkozen tot de beste gitarist ooit. Hij voert de top 100 van beste gitaristen aan die het blad heeft samengesteld in samenwerking met muziekdeskundigen en gitaarspelers.

In de top 10 staan verder grote namen als Eric Clapton, Keith Richards en B.B. King.

'Jimi Hendrix liet ons zien en horen wat rockmuziek is. Hij manipuleerde de gitaar, de studio en het podium', aldus de Grammy-winnende gitarist Tom Morello. Hij noemt 'Purple Haze' en 'The Star-Spangled Banner' Hendrix's belangrijkste nummers.

Het panel dat de lijst samenstelde werd gevraagd op hun favoriete gitaarspeler te stemmen. Onder de panelleden bevonden zich muzikanten als Lenny Kravitz, Eddie van Halen, Brian May en Dan Auerbach van The Black Keys. Daarnaast werd het panel aangevuld met enkele redacteuren en schrijvers van Rolling Stone.

De top 100 van beste gitaristen zal verschijnen in een speciaal nummer van Rolling Stone. Het nummer zal verschijnen met vier verschillende covers van Van Halen, Clapton, Hendrix en Page. Vanaf vrijdag is het nummer te verkrijgen bij de kiosk (in Amerika) en online. (br.hln)


23-11-2011 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Social Network'-scenarist gevraagd voor film over Jobs

'The Social Network'-scenarist gevraagd voor film over Jobs

http://img85.imageshack.us/img85/68/stevejobsh.jpg


Dat het leven van Steve Jobs, de oprichter van het Amerikaanse elektronicabedrijf Apple, verfilmd zou worden, was al een zekerheid toen de man nog in leven was. Maar sinds zijn overlijden vorige maand is alles in een stroomversnelling gekomen. Aaron Sorkin, de scenarist die een Oscar kreeg voor het script van de Facebook-film 'The Social Network', is gevraagd om mee te werken. Dat meldt het Amerikaanse magazine E!.

De vijftigjarige Sorkin geeft toe dat hij benaderd werd door Sony, dat de filmrechten heeft op de biografie van Jobs. Auteur Walter Isaacson voerde voor dat boek gedurende twee jaar meer dan veertig gesprekken met de bedenker van onder meer de iPod en de iPhone. Het boek 'Steve Jobs' verscheen kort na mans dood. Jobs overleed begin oktober op 56-jarige leeftijd, na een langdurig gevecht tegen kanker.

"Hij was een groot ondernemer, een groot artiest en een groot denker'', zei Sorkin tegen E!. De scenarist gaf lachend toe dat Jobs wellicht wel meer invloed heeft op zijn elfjarige dochter dan op hemzelf. "Zij speelt met al zijn speeltjes.'' Maar of hij het script zal maken, is nog niet zeker. "Het is iets waar ik ernstig over nadenk. Hoe dan ook wordt het een geweldige film, wie hem ook gaat schrijven.''


23-11-2011 om 19:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart: Ik doe mezelf pijn

Kristen Stewart: "Ik doe mezelf pijn"


http://img408.imageshack.us/img408/4228/kristenstewartwz.jpg


Vorige week op de première van 'Breaking Dawn' gaf de Twilightster Celebuzz een scoop over haar verwondingen...die ze blijkbaar zelf aanbrengt.

"Ik weet niet wat het is man, ik verlies mezelf gewoon", klonk het op de rode loper. "Ik zink weg in een vreemde vibe en ik doe mezelf pijn, het is echt belachelijk."

Gisterenavond laat werd Kristen gefotografeerd op de set van 'Snow White & The Huntsman' met een behoorlijk zware kwetsuur aan haar hand. Zoals je kan zien op de foto zien haar knokkels er geschaafd en bloederig uit.

De 21-jarige actrice biechtte verder nog op dat ze eerder ook al haar voet had bezeerd op de set en dat een andere handkwetsuur de opnames zelfs voor enkele dagen heeft stilgelegd.

Daar blijft het helaas niet bij want Kristen zou niet alleen zichzelf pijnigen, ze bezorgde ook co-ster Chris Hemsworth een blauw oog toen ze hem 'per ongeluk' in het gezicht sloeg. Awtch!


23-11-2011 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
22-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clip Rihanna verboden in Frankrijk

Clip Rihanna verboden in Frankrijk

Klik op de foto om ' We Found Love ' te beluisteren

De clip bij Rihanna's single 'We Found Love', over een destructieve relatie met expliciete seks en drugs, mag in Frankrijk pas na tien uur 's avonds uitgezonden worden omdat de liefdesscènes te suggestief bevonden werden door de televisiewaakhond.

De clip oogstte al eerder kritiek omdat hij lijkt te verwijzen naar de gewelddadige relatie tussen Rihanna en haar voormalige vriend Chris Brown.

In de clip zien we Rihanna en de Britse ex-bokser Dudley O'Shaughnessy feesten met hun vrienden, vechten en vrijen. De opnames van de clip schoten ook de boer op wiens veld in Ierland Rihanna topless dartelde in het verkeerde keelgat. Hij liet de opnames stilleggen.

Rihanna verdedigt de clip: "We hebben nooit eerder zo'n diepzinnige video gemaakt. Het gaat over liefde en hoe die als een drug kan werken. Het goede gevoel van liefde en het gevaar ervan, daar gaat deze video over", twitterde ze onlangs.


22-11-2011 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Sinatra speelde in pornofilm


Frank Sinatra speelde in pornofilm


http://img140.imageshack.us/img140/3636/franksinatrau.jpg


Toen hij negentien was, speelde een berooide en dakloze Frank Sinatra in een pornofilm, zo onthult een nieuwe biografie van de oppercrooner. Hij onting daarvoor 100 dollar.

Biograaf Darwin Porter, die tientallen jaren onderzoek deed naar Sinatra, werd over het bestaan van de film getipt door de Britse acteur Peter Lawford, lid van de zogenaamde Rat Pack waar ook Sinatra deel van uitmaakte.

'The Masked Bandit' werd uitgebracht in 1934. In de film draagt Sinatra een masker wijl hij verscheidene standjes uitprobeert met twee vrouwen.

Sammy Davis Jr., een verzamelaar van obscure porno, had naar verluidt een kopie van de film die hij in 1972 vertoonde voor zijn bekende vrienden. Dat was niet naar de zin van Sinatra, die in een Spaanse furie schoot en Davis dwong de film te vernietigen.

Porter stelt ook dat Sinatra de maffia inschakelde toen hij er lucht van kreeg dat beelden uit 'The Masked Bandit' zouden gebruikt worden in een documentaire over bekende figuren die in porno hadden gefigureerd voor ze bekend werden, onder hen ook Joan Crawford. De beelden werden nooit gebruikt.


22-11-2011 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liza Minnelli valt over hond en breekt been

Liza Minnelli valt over hond en breekt been

Klik op de foto om ' Mein Herr en Cabaret ' te beluisteren


Liza Minnelli heeft haar been gebroken toen ze over haar hond struikelde. De 65-jarige Hollywoodlegende brak haar rechterbeen op drie plaatsen, zo vertelde ze aan reporters die zagen hoe ze in een rolstoel door New York geduwd werd.

De zangeres-actrice, die getrouwd was met cabaretacteur Peter Alen, regisseur Jack Haley, beeldhouwer Mark Gero en producer David Gest, onthulde onlangs dat ze meerdere mannen datet en dat ze relaties niet meer ernstig neemt. "Waarom zou ik in godsnaam trouwen, ik kan geen kinderen meer krijgen. Als je een bepaalde leeftijd bereikt hebt, is het niet zo belangrijk meer. Het is voor iedereen anders, maar voor mij is het belachelijk. Als je van iemand houdt, hou je van iemand".


22-11-2011 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rene Froger gedagvaard wegens fraude

Rene Froger gedagvaard wegens fraude


http://img406.imageshack.us/img406/9338/renefroger.jpg


Rene Froger is gedagvaard in kort geding door de Nederlandse auteursrechtorganisatie Buma. De zanger zou informatie achterhouden over de liedjes die hij de laatste jaren gezongen heeft tijdens besloten feesten. Daardoor lopen de componisten van deze nummers inkomsten mis, meent Buma.

Volgens Froger is het verwijt aan zijn adres onzin, en heeft hij beloofd binnen een maand alsnog al zijn optredens openbaar te maken. Dat meldt De Telegraaf.

Auteursrechtenorganisatie Buma, die opkomt voor de rechten van Nederlandse componisten en tekstschrijvers, had Rene Froger afgelopen week gedagvaard voor de voorzieningenrechter in Amsterdam. Volgens Buma weigert Froger ondanks herhaalde verzoeken openheid te verschaffen over zijn optredens die hij verzorgde tijdens niet openbare (bedrijfs)feesten. Reguliere optredens worden door Buma geautomatiseerd in kaart gebracht en verrekend, maar voor besloten optredens is de organisatie afhankelijk van de artiesten zelf.

"We zitten inmiddels met meneer Froger aan tafel en hij heeft toegezegd al zijn optredens vanaf 2007 te overleggen, dus hebben we de rechtszaak tegen hem ingetrokken", zegt een Buma-woordvoerder.

Naar aanleiding van klachten van componisten eist Buma dat de zanger alsnog gaat betalen voor het gebruik van andermans liedjes. Maar volgens de advocaat van de zanger ging zijn cliënt er van uit dat de gevraagde informatie altijd keurig aan de auteursrechtorganisatie werd verstrekt door zijn management.

"Mijn cliënt heeft helemaal niets te verbergen. Buma is verwikkeld in een strijd met de managementbureaus van een aantal Nederlandse artiesten over de manier van het aanleveren van informatie en heeft Rene Froger blijkbaar als bekende zanger verkozen om een punt te maken", stelt de raadsman. Volgens de advocaat is uit een eerste inventarisatie van de optredens van Froger gebleken dat deze vrijwel allemaal reeds aan Buma zijn gemeld.


22-11-2011 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graspop kondigt 22 bands aan

Graspop kondigt 22 bands aan

http://img534.imageshack.us/img534/504/motorheadt.jpg
Motörhead is opnieuw van de partij. 


Na de aankondiging van de eerste headliner Black Sabbath vorige week, gaf de organisatie van de Graspop Metal Meeting vandaag 22 nieuwe namen vrij. Het festival vindt plaats in Dessel van vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni.

Blackmetalgrootheid Dimmu Borgir speelde onlangs een felgesmaakt concert in de Antwerpse Trix, en komt dat kunstje nog eens overdoen op de Desselse wei. De band is momenteel de bestverkopende muziekgroep van Noorwegen, en stond al vier keer op de GMM-affiche.

Ook het Zweedse Amon Amarth walste het Graspoppubliek al meermaals plat met melodieuze door vikingmythologieën geïnspireerde deathmetal. Finland is onder andere vertegenwoordigd met Children of Bodom, dat zijn melodieuze metal graag iets vinniger serveert met een saus thrash - en traditioneel veel Engelse vierletterwoorden.

Bij de eerste grote aankondiging zit ook een stevige lading van over de Atlantische Oceaan. Hardcorefans kunnen alvast uitkijken naar Sick of it All, Spudmonsters en H2O. Sick of it All is al voor de zevende keer present op de Metal Meeting, en komt er zijn 25ste verjaardag vieren met een circlepit.

Ook The Spudmonsters gaan al een hele tijd mee, hoewel de band enkele jaren stillag. Met een nieuwe plaat onder de arm spelen ze hun mix van punk, thrash en hardcore voor de eerste keer in Dessel. H2O komt net als Sick of it All uit New York, maar mengt zijn hardcore met een dosis punk. De groep bracht onlangs het coveralbum 'Don't Forget Your Roots' uit als eerbetoon als zijn belangrijkste invloeden.

Nog uit Amerika: Lamb of God, dat van zijn acht albums in totaal al twee miljoen exemplaren over de toonbank zag gaan in het thuisland alleen al. De groep gaat verder waar Pantera stopte, maar dan nog stukken harder. Uit Florida komen zowel de oude rotten - pun intended - van Obituary als de nog vrij jonge honden van Trivium. De eerste band legde in de jaren 80 mee de basis van de deathmetal, de tweede stopt steeds meer uiteenlopende invloeden in zijn metal. Amerikaanse thrash vinden we dan weer bij Sacred Reich en Death Angel, respectievelijk opgericht in 1985 in 1982.

De grootste naam van de recente aankondiging is natuurlijk Motörhead, dat al voor de zesde keer op Graspop staat - zeven keer als je telt van voor de toevoeging 'Metal Meeting' aan de naam. De recente aflevering van het tv-programma 'Classic Albums' rond de plaat 'Ace of Spades' is verplichte kost voor elke muziekliefhebber, en de uitzending zette nog eens in de verf hoe uniek Motörhead wel niet is. Na 37 jaar en meer dan 20 studio-albums dendert de trein nog steeds stevig voort. Volgende halte: Dessel.

Liefhebbers van gothic en doom blijven met deze aankondiging wel op hun honger zitten. Voor hen is er wel Paradise Lost, dat ooit veel zieltjes kwijtspeelde door de metalroots te verloochenen voor een meer poppy geluid. De heren zagen echter het licht, en keerden uiteindelijk terug naar de duisternis. Ze lanceerden onlangs nog het live-album 'Draconian TImes MMXI'.

De liefhebbers van grindcore kunnen dan weer hun hart ophalen bij het Zweedse Nasum, dat een speciale afscheidstournee houdt. De groep speelde een zeer prominente rol in de ontwikkeling en waardering van het grindcoregenre, en integreerde onder andere hardcore, punk, jazz en traditionele metalinvloeden in zijn muziek. De band stopte toen zanger/gitarist Mieszko in 2004 omkwam in de tsunami die Zuidoost-Azië trof. Volgend jaar treedt de groep echter nog een paar keer op om na twintig jaar definitief afscheid te nemen van de fans.

Ook Ensiferum is niet vies van een experiment. De Finse folk/paganmetalgroep zette de Marquee zes jaar geleden al in vuur en vlam, en komt dat met een nieuwe cd in aantocht nog eens overdoen in juni.

De affiche krijgt dit jaar ook een flinke scheut deathcore, met de Amerikaanse bands Winds of Plague, Emmure en Whitechapel. Net als de Britse melodische blackmetalband Winterfylleth en de Amerikaanse thrash/blackmetalband Skeletonwitch staan ze voor de eerste keer op de GMM-affiche. De Amerikaanse metalcoreband August Burns Red en de Canadese hardcore/punkband Comeback Kid zijn voor de tweede keer present. (sam)

Voorlopige affiche:
BLACK SABBATH - MOTÖRHEAD - TRIVIUM - DIMMU BORGIR - CHILDREN OF BODOM - AMON AMARTH - LAMB OF GOD - SICK OF IT ALL - PARADISE LOST - SACRED REICH - AUGUST BURNS RED - DEATH ANGEL - OBITUARY - NASUM - COMEBACK KID -  H2O - ENSIFERUM - THE SPUDMONSTERS - EMMURE - WINDS OF PLAGUE - WHITECHAPEL - SKELETONWITCH - WINTERFYLLETH


21-11-2011 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Biebers advocaten eisen nu DNA van kind

Justin Biebers advocaten eisen nu DNA van kind

http://img214.imageshack.us/img214/3894/justinbieberk.jpgNadat Justin Bieber een vaderschapstest onderging, eisen zijn advocaten nu DNA van het kind wiens moeder beweert dat Bieber haar vorig jaar tijdens een potje seks van dertig seconden zwanger maakte.

Justin Bieber heeft een vaderschapstest ondergaan nadat de 20-jarige Mariah Yeater beweerde dat de zanger bij haar een nu vier maanden oud kind had verwekt en hem daarvoor voor de rechter daagde. Ze eiste een DNA-test en erkenning van het kind door Bieber. Later trok ze haar aanklacht in, maar de advocaten van Bieber lieten het daar niet bij. Bieber stond erop te bewijzen dat hij niet de vader is en liet vorige week vrijdag in een labo een test uitvoeren "onder zeer gecontroleerde omstandigheden", zo meldt TMZ.com.

Het team advocaten daagt Yeater nu uit DNA van haar zoon te leveren. Bieber weigert de jonge vrouw te ontmoeten omdat, zo stelt hij, haar beweringen wraakzuchtig zijn. "Dit wordt behandeld door mijn juridisch team, en als ze willen dat ik een ouderschapstest afleg, zal ik dat doen. Doe vrouw doet dit om aandacht te wekken, maar dergelijke mensen zijn mijn tijd of gedachten niet waard".


21-11-2011 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John waagt zich aan duet met Lady Gaga

Elton John waagt zich aan duet met Lady Gaga

http://img72.imageshack.us/img72/2685/ladygagatc.jpgLady GaGa is druk bezig met een opvolger voor haar succesalbum Born This Way. En niemand minder dan Elton John gaat haar daarbij helpen. Lees: de excentrieke zangeres heeft een duet geschreven dat ze samen met de Britse muzieklegende gaat opnemen. "Hij heeft al 'ja' gezegd!", vertelt de 25-jarige zangeres in de Engelse talkshow 'Chatty Man'. "Ik heb het voor hem gespeeld en hij vond het geweldig."

GaGa en Elton John zijn geen vreemden van elkaar, sterker nog: GaGa is de peetmoeder van Eltons zoontje. Tijdens de Grammy's in 2001 stonden ze voor het eerst samen op de bühne.


21-11-2011 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aguilera barst haast uit haar jurk

Aguilera barst haast uit haar jurk

Klik op de foto om ' Ain't No Other Man ' te beluisteren

Dringend gevraagd: modeadvies voor Christina Aguilera. Hoewel de Amerikaanse zangeres de laatste tijd de nodige kilootjes bijgekomen is, wurmde ze zich op de Music Awards toch in een strak zilveren jurkje. De commentaren op internet logen er niet om: heel wat surfers vonden de buikstreek zo 'opgepompt' dat er druk over een zwangerschap gespeculeerd werd.

De commotie rond haar gewicht dateert uiteraard niet van gisteren. Aguilera kreeg de eerste keer de wind van voren op het herdenkingsconcert ter ere van Michael Jackson, waar ze opdaagde met een miserabel kapsel, clowneske make-up en een allesbehalve flatterende bodysuit. "Zij noemde me jarenlang vet, maar zo dik heb ik er nooit uitgezien", sneerde Kelly Osbourne achteraf.

Ook Kelly Clarkson torste in Los Angeles plots een extra vetrolletje mee, maar zij loste dat euvel wél stijlvol op met een rode jurk tot op de grond. Het donkerdere haar maakte haar haast volledig onherkenbaar.


21-11-2011 om 17:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson trekt alle aandacht bij première My Week with Marilyn

Michelle wie? Emma Watson trekt alle aandacht bij première 'My Week with Marilyn'


http://img62.imageshack.us/img62/4609/emmawatsonbd.jpg


Michelle Williams kruipt in de huid van Marilyn Monroe, een prestatie waarvoor nu al 'Oscar' wordt gefluisterd. Maar de actrice was nergens te bespeuren op de première van de film 'My Week with Marilyn' in Londen. Dus was het tegenspeelster Emma Watson, die de kleedster Lucy speelt, die alle aandacht naar zich toetrok.

Emma droeg een ensemble van de ontwerper Jason Wu, die eerder ook al Michelle Obama kleedde. Een zwarte minirok werd gecombineerd met een witte top, die uitwaaide vanaf de taille en een versiering op de borst en de mouwtjes. Een fijn zwart riempje en torenhoge zwarte schoenen maakten de outfit af.

Elegant dat wel, maar de jeugdigheid van de amper 21-jarige Emma werd er wel door getemperd. Het is een volwassen, al bij al klassieke en brave outfit die niets van het vrolijke en dartele van prille twintigers uitstraalt.

Niet alleen Michelle Williams, ook Emma zelf kan op uitstekende reacties rekenen wat betreft haar acteerprestatie in deze film. Acteur Eddie Redmayne speelt Colin Clark, de Lucky bastard, die 'moet' kiezen tussen beide dames.

Wie al begint te watertanden, trekt beter naar het buitenland om de film te zien want bij ons komt 'My week with Marilyn' pas in februari 2012 in de zalen. (br.hln - foto reuters)


21-11-2011 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift koningin van de American Music Awards

Taylor Swift koningin van de American Music Awards

Klik op de foto om ' You Belong With Me ' te beluisteren

Taylor Swift is -mede door de afwezigheid van Adele- de grote winnares van de American Music Awards in Los Angeles geworden. Naast 'beste vrouwelijke countryzangeres' en 'beste countryalbum' werd de Amerikaanse zangeres ook gekroond tot artieste van het jaar.

Adele ontbrak in het Nokia Theatre door een operatie aan haar stembanden. De 23-jarige Britse was vier keer genomineerd en ging uiteindelijk ook met drie prijzen aan de haal: beste pop/rockartieste, beste hedendaagse artieste en beste pop/rockalbum. De trofee voor beste groep ging -net als vorig jaar- naar Lady Antebellum.

Beyoncé toonde zich de beste in de categorie soul/R&B. Door haar zwangerschap kon ze echter niet fysiek aanwezig zijn en groette ze de zaal vanop het scherm. Bij de mannen ging Usher met de pluimen lopen.

Bijzonder kunstje Katy Perry
Rihanna -die ook haar kat stuurde- sleepte de prijs voor beste album in de wacht. Nicky Minaj veroverde haar eerste twee AMA's in de Rap/hiphop-categorie. Lil Wayne en Kanye West beten voor haar in het stof.

Op het latinofront kon niemand tippen aan Jennifer Lopez. Katy Perry tot slot werd in de bloemetjes gezet omdat ze een bijzonder kunstje flikte: vijf nummer één-nummers op hetzelfde album. (br.hln - foto getty)


21-11-2011 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
19-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brugse leraar wint Domino - de zoektocht

Brugse leraar wint 'Domino - de zoektocht'


http://img153.imageshack.us/img153/3465/alexandermetselaar.jpg

De 22-jarige Brugse leraar Alexander Metselaar speelt vanaf 8 maart 2012 naast Deborah De Ridder in de musical Domino, een romantische komedie gebaseerd op de hits van Clouseau.

Op het einde van de finaleshow op vtm bleef Alexander samen over met muziektheaterstudent Steven Roox, maar het is de onervaren Alexander die juryleden Frank Van Laecke, Stany Crets en Vera Mann het meest kon overtuigen en charmeren.

"Het was verschrikkelijk moeilijk een keuze te maken tussen Alexander en Steven. Deze beslissing is misschien wel één van de moeilijkste die wij als jury in onze carrière al hebben moeten nemen", liet Frank Van Laecke -die straks de musical 'Domino' zal regisseren- zich ontvallen.

"Ik weet niet wat me nu overkomt. Ik had écht niet gedacht dat ik het zo ver zou schoppen, laat staan dat ik zou winnen. En ik moet straks nog een liedje brengen waarvan ik de tekst niet heb ingestudeerd omdat ik niet had gedacht dat ik het eindnummer zou moeten zingen, dus dit is echt wel spannend", aldus Metselaar.

' Domino' is vanaf 8 maart 2012 te zien in de Antwerpse Stadsschouwburg. (br.hln - foto vtm)


19-11-2011 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (13)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber ondergaat DNA-test

Justin Bieber ondergaat DNA-test


http://img214.imageshack.us/img214/3894/justinbieberk.jpg


Justin Bieber zal vandaag nog een DNA-test ondergaan. Dat heeft zijn manager Scooter Braun gisteren aan 'Extra' laten weten.

"Hij is klaar om een vaderschapstest te doen, en dat kan elk moment gebeuren. We hebben er eentje voor morgen gepland. Justin geeft er niks om. Hij zegt dat hij het gewoon gaat doen en dat alles wel op zijn pootjes terecht komt."

De 17-jarige zanger wil met de test voor eens en voor altijd bewijzen dat hij niet de vader is van de vermeende 'Bieberbaby'. De 20-jarige Mariah Yeater beweert nochtans dat het popidool haar bezwangerde na een concert van Bieber in LA.


19-11-2011 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
18-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Sabbath in originele bezetting op GMM 2012

Black Sabbath in originele bezetting op GMM 2012

Klik op de foto om ' Paranoid  ' te beluisteren

De eerste grote naam voor Graspop Metal Meeting 2012 is bekend: vrijdag 22 juni zal Black Sabbath het populaire festival afsluiten. In de originele bezetting, that is!


Vorig jaar moest Ozzy Osbourne in laatste instantie afzeggen door ziekte, maar dat wil hij voor de komende - 17de - editie weer goedmaken. Black Sabbath is de eerste headliner die officieel werd bekendgemaakt.

Het is alweer 14 jaar geleden dat de heavy metal-groep op de wei in Dessel stond. Black Sabbath hoeft niet meer te worden voorgesteld, maar voor de jonkies onder u toch nog even herhalen dat het hier om de absolute grondleggers van de heavy metal gaat. Ze staan inmiddels dan ook al veertig jaar op het podium.

Op GMM zullen ze aantreden in de originele bezetting, die tussen 1969 en 1979 heel wat hoogtepunten lp-gewijs op de wereld losliet. Tony Iommi, Geezer Butler, Bill Ward en natuurlijk Ozzy Osbourne hebben onlangs niet enkel hun reünietournee aangekondigd, ze plannen ook een nieuwe studioplaat in 2012. Dat wordt het eerste nieuwe werk van het quartet sinds 1978. Producer van dienst: niemand minder dan Rick Rubin.

In 1998 was de band al eens te gast in Dessel. Wie erbij was, herinnert zich dat ongetwijfeld. Nu dus opnieuw, op 22 juni, de eerste festivaldag van de metalen hoogmis. GMM loopt van 22 tot 24 juni 2012 en vindt plaats in het festivalpark 'Stenehei' in Dessel. Andere nog niet officieel bevestigde en erg voorbarige groepen, die traditiegetrouw toch op het net circuleren, zijn: Machine Head, Motley Crue, Amon Amarth, Trivium, Anthrax, Thin Lizzy en Saxon. De ticketverkoop gaat van start op donderdag 1 december.18-11-2011 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham: Misschien stop ik dit jaar wel

David Beckham: "Misschien stop ik dit jaar wel"

http://img339.imageshack.us/img339/5804/davidbeckhamz.jpg

David Beckham is van plan zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen. Zijn contract met LA Galaxy loopt volgend weekend uit. De Amerikaanse ploeg wil dat hij blijft, maar de 36-jarige Beckham wordt ook bevraagd door Paris Saint-Germain en Tottenham Hot Spurs.

"Ik moet eerst zien hoe het aan het eind van dit seizoen met mijn lijf gesteld is, want het was enorm moeilijk terug in vorm te raken na de kwetsuren die ik het voorbije seizoen opliep", verklaarde Beckham. Hij voegde er aan toe dat hij met Kerstmis zijn toekomst zal bespreken met zijn vrouw Victoria en zijn gezin. "Misschien doe ik wel iets anders", verzucht Beckham.


18-11-2011 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry neemt sabbatjaar om gezin te stichten

Katy Perry neemt sabbatjaar om gezin te stichten

Klik op de foto om ' Firework ' te beluisteren


Katy Perry (27) heeft aangekondigd dat ze een jaar vrij neemt om bij haar man Russell Brand te zijn en, als ze dan toch samen zijn, te proberen een kind te krijgen. Volgende week zet Perry na 122 optredens een punt achter haar mamoettournee 'California Dreams'.

Eerder deze week onthulde Perry dat zij en Brand een kind samen willen en dat ze er het volste vertrouwen in heeft dat de 36-jarige komiek een schitterende vader zal zijn.

"Ik zou heel graag kinderen krijgen. Ik denk dat dat één van de redenen is waarom je trouwt. Je denkt dan toch dat die andere persoon een goede partner zal zijn, en een goede ouder".

Hoeveel kinderen ze zal krijgen, laat Perry afhangen van hoeveel pijn ze zal moeten doorstaan bij de geboorte van haar eerste kind. "Als het de eerste keer geen pijn doet, zal ik ze er blijven uitpersen", stelde ze nogal plastisch in de talkshow van Ellen DeGeneres.


18-11-2011 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evy Gruyaert opnieuw single

Evy Gruyaert opnieuw single


http://img844.imageshack.us/img844/9727/evygruyaert.jpg


Mannelijk Vlaanderen mag weer dromen. Evy Gruyaert (32) is opnieuw vrijgezel. De omroepster maakte gisteren bekend dat ze niet langer samen is met Jan Smekens (44). Hun relatie liep eigenlijk al op het einde van de zomer op de klippen, enkele dagen nadat ze op 22 augustus nog samen waren opgedoken op het 'Optima Open'-tennistornooi in Knokke, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

De 32-jarige Gruyaert en de 12 jaar oudere Jan, baas van het tv-productiehuis Arendsoog, begonnen in oktober van vorig jaar een relatie. Deze zomer nog vierden ze samen met goede vrienden Evy's verjaardag. "Een topdag", zo vertelde de presentatrice toen. "Ik voel me vandaag veel beter in mijn vel dan toen ik 22 was, ook al zit dat vel net iets minder strak. Maar ik weet nu veel beter wat ik wil én niet wil." Waar ze over tien jaar zou willen staan, wist ze niet exact, behalve dan dat ze tegen dan graag een stuk of twee kinderen zou willen hebben. En Jan mocht toen nog de eventuele vader zijn. "Ik zie in hem absoluut een goede papa, ja", klonk het toen.

Maar een paar weken later, zo blijkt nu, liep het fout tussen de twee. Jan staat intussen mee op het lijstje van ex-vrienden van Evy. Al is dat lijstje allesbehalve indrukwekkend. Er was een West-Vlaamse jeugdliefde, gevolgd door tv-producer Lieven Rossignol met wie ze vier jaar samenwoonde. In de zomer van 2009 was de liefde met Lieven op. "Uit elkaar gegroeid", heette het.

Een paar maanden later dook Jan Smekens op, de ex-vtm-medewerker die eerder een knipperlichtrelatie had met vtm-nieuwsanker Lynn Wesenbeek. De klassieke filoloog werkte eerst bij enkele tv-zenders, was even operationeel directeur bij EXQI-tv en richtte zijn eigen productiehuis op. Aan ambitie, net als bij Evy, geen gebrek dus. Maar die combinatie met een langdurige relatie bleek te moeilijk. Gruyaert en Smekens lieten gisteren weten dat er niet meer informatie zal volgen over de breuk.  (br.hln)


17-11-2011 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga:

Lady Gaga: "Ik plas regelmatig in mijn prullenbak"


http://img72.imageshack.us/img72/2685/ladygagatc.jpgDat Lady Gaga iets of wat apart is, wisten we al langer dan vandaag. Nu heeft de zangeres bekend dat ze regelmatig in haar prullenbak plast. "Het is niet evident om in mijn kostuums door heel de gang te wandelen op zoek naar het toilet. Daarom durf ik regelmatig wel eens in mijn prullenbak in mijn kleedkamer te plassen", aldus de zangeres.

"Het zou onlangs een grappige foto geweest zijn. Ik had enkel een grote roze strik aan en hing over mijn prullenbak. De badkamer was in de gang, maar ik was naakt. Ik heb een belangrijke relatie met mijn vuilbak", lachte Gaga. "Ik moet vaak naar het toilet voor ik moet optreden en als ik telkens op zoek moet naar de badkamer, zou ik binnenkort 'Latey' Gaga heten."

Vanavond is de 25-jarige zangeres van plan om haar langste video ooit te onthullen. 'Marry The Night: The Prelude Pathetique' duurt maar liefst 15 minuten.


17-11-2011 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mohammed Ali heeft nog zes maanden te leven

"Mohammed Ali heeft nog zes maanden te leven"

http://img254.imageshack.us/img254/986/mohammedali.jpg

De Amerikaanse bokslegende Mohammed Ali zou nog zes maanden te leven hebben. Dat beweert althans de Amerikaanse tabloid Globe.

Het magazine citeert enkele vrienden van de 69-jarige kampioen. "Hij is erg aan het achteruitgaan en heeft nog minder dan zes maanden te leven", vertelt een bron. "De voormalige kampioen is het gevecht tegen Parkinson aan het verliezen."

Een zwak ogende en bevende Ali woonde deze week de rouwdienst bij van "Smokin' Joe" Frazier, die op 7 november overleed. Frazier was de eerste bokser die Mohammed Ali versloeg. Dat was in 1971.

Ali werd geboren als Cassius Marcellus Clay in Kentucky. Hij veranderde zijn naam nadat hij lid werd van de Nation of Islam, een separatistische religieuze organisatie. Zijn bijnamen waren 'The Greatest' of 'Louisville Lip'. Hij werd door het sportblad Sports Illustrated uitgeroepen tot Sportman van de Eeuw.

Ali werd driemaal wereldkampioen in het zwaargewicht en won een gouden medaille in het lichtzwaargewicht op de Olympische Spelen van 1960 in Rome. Ali wordt beschouwd als de beste zwaargewicht bokser ooit.


17-11-2011 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conrad Murray binnenkort opnieuw vrij man?

Conrad Murray binnenkort opnieuw vrij man?

http://img853.imageshack.us/img853/723/conradmurray.jpg


De kans bestaat dat Conrad Murray weldra als vrij man door het leven stapt. De arts van Michael Jackson verschijnt op 26 november voor de rechtbank voor de bepaling van zijn strafmaat, maar zijn advocaten Mike Flanagan en Ed Chernoff gaan resoluut voor een voorwaardelijke straf, schrijft Het Laatste Nieuws.

Verwacht wordt dat de dokter vier jaar zal krijgen voor 'onvrijwillige doodslag', al wordt ook dat door diezelfde advocaten gerelativeerd. Volgens de twee zal Murray maximaal twee jaar van die tijd achter tralies zitten wegens een nieuwe Californische wet. "Als hij al in de gevangenis belandt", voegen de twee eraan toe, "want Murray komt gezien zijn blanco strafblad zeker in aanmerking voor een enkelband." (br.hln - foto bruno)

17-11-2011 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdikte Miley Cyrus krijgt de volle lading op Twitter

Verdikte Miley Cyrus krijgt de volle lading op Twitter

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Miley-Cyrus-1.jpg?t=1321467711


Miley Cyrus laat niet over zich heen lopen. De voormalige Hannah Montana-ster krijgt de laatste tijd heel wat kritiek over zich heen nadat ze een aantal kilo's verdikte, en dat is ook Miley niet ontgaan. Het kindsterretje neemt het op Twitter voor zichzelf op: "Ik hou van mezelf en als jullie hetzelfde konden zeggen dan zouden jullie nu niet achter de computer zitten om anderen te kwetsen."

De dochter van Billy Ray Cyrus zette bovendien een foto van een graatmager meisje met uitstekende ribben online, waar ze het volgende onderschrift bijzette: "Dit is wat je anderen aandoet, door meisjes zoals mij dik te noemen."

Miley zette daarna een foto van Marilyn Monroe online waarbij ze schrijft dat mannen, waaronder ook vriendje Liam Hemsworth, vrouwen met rondingen verkiezen: "Dit is het bewijs dat je door duizenden mannen aanbeden kan worden, zelfs wanneer jouw bovenbenen elkaar raken."

"Ik wil er niet uitzien als een meisje. Ik vind het heerlijk om vrouwelijke vormen te hebben, en geloof me dames, jouw vriend heeft daar ook helemaal geen problemen mee."

Demi Lovato, die vorig jaar in behandeling ging voor haar eetstoornis, nam het op voor haar vriendin:  "God, ik hou van jou. Wie jou dik noemt, krijgt nog wel een koekje van eigen deeg. Ik ben zo trots op jou dat je dit op Twitter hebt gezet!"


16-11-2011 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe reünie Doe Maar

Nieuwe reünie Doe Maar

Klik op de foto om ' De Bom ' te beluisteren

De Nederlandse groep Doe Maar heeft gisteren een nieuwe reünie aangekondigd ter gelegenheid van 'Symphonica in Rosso 2012'. Henry Vrienten en Co staan 17 oktober op het podium in de Arnhemse Geldredome.

Doe Maar is een van de succesvolste bands uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Begin jaren '80 scoorden de vier muzikanten, met als frontmannen Ernst Jansz en Henny Vrienten, hit na hit, zoals 'Is dit alles', 'De bom', 'smoorverliefd', '1 Nacht alleen' en 'Sinds 1 dag of 2 (32 jaar)'. In 2000 kwam de popband na vijftien jaar afwezigheid weer bijeen voor een reeks van zestien reünieconcerten in Ahoy. In 2008 gaf Doe Maar twee uitverkochte concerten in De Kuip en dit jaar stond de band met Guus Meeuwis op de bühne in het Philips Stadion in Eindhoven.

Volgend jaar is 'Symphonica in Rosso' de reden voor een nieuwe reünie. Dan delen de popsterren het podium met een veertigkoppig symfonisch orkest. Daarmee treden ze in de voetsporen van andere Nederlandse en internationale artiesten. De jaarlijkse concertreeks in Arnhem begon in 2006 met Marco Borsato, die tien shows uitverkocht. Het jaar daarop stond Paul de Leeuw vijf avonden in het stadion. De jaren daarna betraden Lionel Richie, Diana Ross en Sting het podium. Het Nederlandse duo Nick & Simon kon de Geldredome dit jaar vier keer vullen.


16-11-2011 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck openen Thais eethuis

Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck openen Thais eethuis


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Jeroen-Van-Dyck-Nathalie-Meskens.jpg?t=1321446585


Zangeres-actrice Nathalie Meskens (29) en haar echtgenoot - tevens acteur en muzikant - Jeroen Van Dyck (31) openen in februari een Thais eethuis op het Antwerpse Zuid. Het is al langer bekend dat het koppel zot is van Thailand en nu bereiden ze samen de opening van hun Thais eetcafé Yam Thai voor. Ze zullen er hun eigen lievelingsgerechten serveren, weliswaar bereid door een Thaise chef. Maar de twee zullen wel geregeld in de zaak te zien zijn.

Intussen heeft een andere Antwerpse BV, Tom Waes (43), zijn wijnbar Soho geopend, ook al op het Zuid.


16-11-2011 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
15-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Morel trouwt met hun babysit

"Ex van Morel trouwt met hun babysit"


http://img221.imageshack.us/img221/527/marierosemoreli.jpg


Volgens het weekblad Story gaat de ex-man van wijlen Marie-Rose Morel, Christian Schellemans, trouwen met de zestien jaar jongere Julie Kegels. Dat is niet de eerste de beste: Kegels is familie van Schellemans en zou, nog volgens Story, ook hun jarenlange babysit geweest zijn.

De betreurde politica heeft Kegels altijd vertrouwd omdat ze de achternicht zou zijn van haar ex-man, zo schrijft Story. Het tijdschrift haalt er een anonieme bron bij die stelt dat het meisje enorm opkeek naar de Vlaams Belang-politica en ervan droomde om in haar voetsporen te treden. Wat ze nu ook doet, al is dat wel op erg vreemde wijze. Op 26 november trouwt Schellemans met Kegels, waardoor die laatste dus officieel stiefmoeder van de kinderen zal worden.

Sinds het overlijden van Morel is de relatie tussen de families Schellemans en Morel er alleen maar slechter op geworden. Het hoederecht over de kinderen blijft een twistpunt. Morel heeft altijd gehoopt dat haar zoontjes niet van haar eigen familie zullen ontvreemden, maar het nakende huwelijk zou daar ongetwijfeld weinig goeds aan doen.

De redactie van website Clint.be kreeg Schellemans aan de lijn, maar die ontkende dat het om de gewezen babysit zou gaan. "Pure riooljournalistiek van Story, het is gewoon nonsens. De rechtbank heeft trouwens beslist dat deze zaak niet meer in de pers mag komen. De familie Morel moet stoppen met stoken, in het belang van de kinderen." (br.hln)


15-11-2011 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown koopt stulpje van 1 miljoen in Hollywood

Chris Brown koopt stulpje van 1 miljoen in Hollywood


http://img17.imageshack.us/img17/2153/chrisbrownr.jpg


Chris Brown heeft een huis gekocht in de Hollywood Hills. De ex van Rihanna telde anderhalf miljoen dollar (oftewel 1,1 miljoen euro) neer voor het nieuwe stulpje, dat slechts op een boogscheut ligt van het lekkend huis dat Riri onlangs met verlies verkocht.

De 'Champion'-zanger pakte zijn biezen in West Hollywood nadat hij duizenden dollars aan parkeerboetes moest betalen. De r&b-ster maakte namelijk al maandenlang gebruik van de gehandicaptenparking waarvoor hij tientallen keren op de bon ging.

"Dit is een veel beter huis voor Chris. Hier moet hij zich tenminste geen zorgen maken om vervelende buren en hij kan parkeren waar hij wil. Chris is veel gelukkiger in zijn nieuwe woning", aldus een bron aan RadarOnline.


15-11-2011 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael J. Fox rockt ondanks Parkinson

Michael J. Fox rockt ondanks Parkinson

Klik op de foto om de clip te bekijken
Elk jaar geeft acteur Michael J. Fox (50), bekend van de filmreeks 'Back To The Future' en al tien jaar Parkinsonpatiënt een benefietavond voor onderzoek naar de ziekte.

Het voorbije weekend stond hij op het podium van het Waldorf-Astoriahotel in New York en speelde er samen met Joan Jett 'Johnny B. Goode' van Chuck Berry zoals zijn personage Marty McFly in de eerste 'Back To The Future' 26 jaar geleden.

In de film deed Fox alsof hij gitaar speelde, maar na de opnames besloot hij gitaar te leren spelen.15-11-2011 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pippa moet zich gedeisd houden na liefdesbreuk

Pippa moet zich gedeisd houden na liefdesbreuk


http://img853.imageshack.us/img853/4880/pippas.jpg


Pippa Middleton heeft de niet mis te verstane boodschap gekregen ver van de spotlights te blijven na de liefdesbreuk met Alex Loudon. Daarom heeft ze haar aanwezigheid op een liefdadigheidsevenement afgezegd.

Het jongere zusje van hertogin Kate Middleton zou normaal het gemaskerd bal van Square Mile opfleuren, maar heeft zich op het laatste moment teruggetrokken, weet de London Evening Standard. Pippa kreeg namelijk te horen van het Brits koningshuis dat ze zich low profile moet houden, zeg maar gedeisd. Mocht ze naar het liefdadigheidsbal gegaan zijn of naar de afterparty in de befaamde 'Bungalow 8', dan zou gegarandeerd de wereldpers daarop gesprongen zijn. En dat wil de koninklijke familie effe niet, nu Pippa na een relatie van 1,5 jaar gedumpt werd door haar vriendje Alex Loudon.

De 31-jarige ex-cricketspeler had het moeilijk met het hele circus rond zijn lief, die de al die aandacht zelf wel lijkt te appreciëren. Loudon zou al de feestjes waar Pippa nu op uitgenodigd wordt, haten. Hij zou zelf liever niet in de schijnwerpers lopen en dat is met iemand als Pippa aan de zijde nogal onmogelijk.


15-11-2011 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
14-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chokri: Verder dan dit aanbod kunnen we niet gaan

Chokri: "Verder dan dit aanbod kunnen we niet gaan"

http://img545.imageshack.us/img545/569/chokri.jpg


Steeds meer Pukkelpopgangers eisen hun geld terug. Organisator Chokri Mahassine krijgt vandaag een aangetekende brief in de bus waarin tien festivalgangers ermee dreigen naar de rechtbank te stappen indien ze hun centen niet terugkrijgen. Dat schrijven de Concentrakranten. Organisator Chokri Mahassine laat weten niet in te gaan op de dreigingen.

 Afgelopen zomer sloeg het noodweer toe op Pukkelpop. Op de eerste festivaldag vielen vijf doden. Het festival werd stopgezet. Als geste tegenover de duizenden mensen die een ticket kochten, maar daarvoor niets in de plaats kregen, stelde de organisator een tegemoetkoming voor in de vorm van drank- en eetbonnetjes.

Niet iedereen is daar echter tevreden mee. Steeds meer jongeren eisen hun geld terug en nemen daarvoor ook een advocaat onder de arm. Sommigen doen dat in eigen naam, anderen in groep. Vandaag krijgt Mahassine alvast een brief in de bus van tien misnoegde jongeren. Zij geven de organisator twee weken de tijd om de aankoopprijs van het festivalticket terug te storten.

"We hadden verwacht dat enkelingen niet tevreden zouden zijn met ons voorstel van compensatie", aldus organisator Chokri Mahassine.
"We hebben inderdaad enkele brieven ontvangen van mensen die willen dat we hun tickets terugbetalen", zegt Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine. "Het gaat over enkele tientallen bezoekers, die door een advocaat werden verzameld. Ik ben niet boos op hen, en ik begrijp ze zelfs, maar verder dan het aanbod dat we gedaan hebben, kunnen we helaas niet gaan. Iedereen terugbetalen staat gelijk aan het failliet van Pukkelpop."

Chokri Mahassine herhaalt dat hij niet verplicht is om enige vorm van compensatie aan te bieden. "We zijn erkend als rampgebied en iedereen is overtuigd van de overmacht die ons parten heeft gespeeld. Bij deze ramp waren er alleen maar slachtoffers. Hoewel we dus helemaal geen terugbetaling of andere geste moesten doen, hebben we in de vorm van gratis drank- en eetbonnen toch een compensatie aangeboden."

"Ik merk dat vele tienduizenden mensen hier gretig gebruik van maken. Vooral omdat de bonnen overdraagbaar zijn, en dus ook kunnen doorgegeven worden. Dat er enkelen zijn die deze vorm van tegemoetkoming onvoldoende vinden, hadden we wel verwacht. Vandaar dat we ons ook zullen organiseren om ons hiertegen te verdedigen. Maar de verhouding van de vele tevreden bezoekers ten opzichte van enkele critici bewijst dat onze inspanningen door de overgrote meerderheid gewaardeerd worden", besluit Mahassine. (br.hln)14-11-2011 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna: Ik werd gepest, dus liet ik okselhaar staan

Madonna: "Ik werd gepest, dus liet ik okselhaar staan"

http://img713.imageshack.us/img713/6495/madonnaj.jpg

Omdat Madonna op school werd gepest besloot ze als tienermeisje haar pesters de wind uit de zeilen te nemen door precies het tegengestelde te doen van wat van haar werd verwacht. Zich gedragen zoals populaire meisjes deden, daar had ze geen zin in.

"De jongens op school lachten me uit om mijn uiterlijk. 'Harig monster', noemden ze me. Op de middelbare school zag ik hoe populaire meisjes zich moesten gedragen om in de smaak te vallen bij de jongens. Ik besefte dat ik niet in dat plaatje kon passen en besloot precies het tegenovergestelde te doen. Ik weigerde make-up te dragen, ik had geen kapsel en liet mijn okselhaar groeien", onthult de 53-jarige zangeres in de Britse editie van Harper's Bazaar.

Tot vandaag voelt Madonna dat ze zich moet conformeren om populair te zijn.

"Om een of andere reden, voelt het alsof ik nog altijd op de middelbare school zit. Als je je niet gedraagt zoals mensen van je verwachten, krijg je de wind van voren. Dat is voor mij niet veranderd. Ik ben me altijd enorm bewust van hoe je verondersteld wordt je te gedragen als je populair wil zijn".


14-11-2011 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochtertje Pink voor het eerst in de spotlights

Dochtertje Pink voor het eerst in de spotlights

http://img84.imageshack.us/img84/6991/dochtertjepink.jpgWillow, het vijf maanden oude dochtertje van zangeres Pink, heeft haar eerste stapjes gezet in de wereld van glitter en glamour, schrijft AD.nl.

Pink en haar man, Carey Hart, droegen het meisje over de rode loper in Hollywood, waar de première van de film Happy Feet Two plaatsvond.

Net als de pinguins in de film was het gezin volledig uitgedost in het zwart, ook de kleine Willow. (br.hln - foto bruno)

14-11-2011 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hasta la vista pakt Publieksprijs Noordelijk Film Fest met monsterscore

'Hasta la vista' pakt Publieksprijs Noordelijk Film Fest met monsterscore

Klik op de foto om de trailer te bekijken

Geoffrey Enthovens 'Hasta la vista' heeft gisteravond de Publieksprijs gewonnen op het 33ste Noordelijk Film Festival in het Nederlandse Leeuwarden. Dit gebeurde met een monsterscore van 9,66 (op 10). Mariano Vanhoof, producent van de film, was aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen. Ondertussen is 'Hasta la vista' bij ons voorbij de kaap van de 200.000 bezoekers, wat hem de platinumstatus oplevert.
 
Het 33ste Noordelijk Film Festival kleurde verrassend Vlaams dit jaar. Naast de Publieksprijs voor 'Hasta la vista', ontving Matthias Schoenaerts er zaterdagavond virtueel de 'Award for Special Contribution to Northern Cinema'. Tenslotte haalde ook Hans Van Nuffels 'Adem' de topvijf van de publiekslievelingen met een gemiddelde van 8,82.

Het werd een bijzonder weekend voor 'Hasta la vista'. In België meldde filmdistributeur KFD dat de film voorbij de kaap van de 200.000 bioscoopbezoekers is en nog steeds in de top 10 prijkt. Gisteravond stond het bezoekersaantal al op ruim 210.000 bezoekers. De Platinum Award die een Vlaamse film ontvangt bij 200.000 bezoekers werd zaterdagavond uitgereikt op het Internationaal Filmfestival in het Franse Arras. Daar werden de aanwezige makers en enkele van de acteurs ook tot tweemaal toe op een staande ovatie onthaald.

'Hasta la Vista' is een productie van Mariano Vanhoof voor Fobic Film. In de hoofdrollen zien we Robrecht Vanden Thoren, Gilles De Schryver, Tom Audenaert en Isabelle De Hertogh. Het scenario is van Pierre De Clercq. De film loopt sinds 14 september bij ons in de zalen. Later deze maand komt hij uit in Nederland, terwijl de Franse release voor maart 2012 staat gepland.


14-11-2011 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis Costello niet in Brussel wegens zieke vader

Elvis Costello niet in Brussel wegens zieke vader

Klik op de foto om ' She ' te beluisteren

De vader van Elvis Costello, Ross McManus, heeft ernstige gezondheidsproblemen en om die reden heeft Costello de rest van zijn Europese solotournee afgelast. Ook zijn tweede Belgische concert in het Koninklijk Circus, gepland aanstaande donderdag 17 november, zal niet doorgaan.

De singer-songwriter laat via Facebook weten dat het hem spijt en dat hij zal proberen om in 2012 de afgelaste optredens in te halen.

Vorige week gaf Costello nog een schitterend soloconcert in een uitverkochte Elisabethzaal.


13-11-2011 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netsky, Soulwax/2Manydj's en Tomorrowland grote winnaars op Red Bull Elektropedia Awards

Netsky, Soulwax/2Manydj's en Tomorrowland grote winnaars op Red Bull Elektropedia Awards


http://img600.imageshack.us/img600/5673/netsky.jpg


Nadat eerder deze week 'Pump Up the Jam' van Technotronic door 10.751 clubbers en muziekliefhebbers tot het Beste Belgische Dansnummer Aller Tijden verkozen werd, vond gisteravond in Gent de uitreiking van de Red Bull Elektropedia Awards 2011 plaats ¿ in aanwezigheid van alle winnaars en genomineerden.

Stephen en David Dewaele gingen met de meeste awards naar huis: 2ManyDJs won BEST DJ, Soulwaxmas is de BEST PARTY en voor hun baanbrekende app Radio Soulwax kregen ze een SPECIAL VANGUARD AWARD.

Netsky moet niet voor de broers onderdoen. De internationaal gerenommeerde Antwerpse drum & bass-producer won BEST ARTIST en BEST SONG ('Iron Heart'). Het is de eerste keer dat Netsky in eigen land in de prijzen valt. Begin dit jaar won hij in Groot-Brittannië nog vier prijzen op de Drum & Bass Awards.

Ook het zomerfestival Tomorrowland won twee prijzen: BEST FESTIVAL en de MARC MEULEMANS AWARD, die elk jaar gaat naar de artiest/organisatie die visueel/grafisch het sterkst uit de hoek komt. Ruim tienduizend mensen vonden dat het festivalterrein van Tomorrowland dit jaar die eer verdiende.

Andere winnaars zijn Goose (BEST ALBUM; Synrise), The Subs (BEST LIVE ACT), The Magician (BEST REMIX; I Follow Rivers van Lykke Li), Mumbai Science (BREAKTHROUGH), Lektroluv Records (BEST LABEL), Fuse (BEST CLUB) en Switch (TOMORROW IN THE PAPERS AWARD; media award).

De Red Bull Elektropedia Awards 2011 werden gevolgd door I Love Techno in Flanders Expo.

De Red Bull Elektropedia Awards zijn een initiatief van Red Bull Elektropedia, het online platform van de Belgische dance & club scene, in samenwerking met Studio Brussel.


13-11-2011 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah Winfrey krijgt ere-Oscar

Oprah Winfrey krijgt ere-Oscar


http://img685.imageshack.us/img685/3599/oprahwinfrey.jpgDe Amerikaanse tv-presentatrice Oprah Winfrey heeft gisteravond tijdens de derde Governors Awards in Hollywood een ere-Oscar gekregen voor haar liefdadigheidswerk.
 
De 57-jarige Winfrey kreeg de 'Jean Hersholt Humanitarian Award' uit handen van één van de duizenden studentes die hoger onderwijs konden genieten dankzij een door de presentatrice gefinancierde beurs.
Zeer ontroerd zei de 'koningin van de talkshow' "nooit te hebben gedacht een Oscar te krijgen".
 
Oprah Winfrey is één van de rijkste Amerikaanse vrouwen, met een geschat fortuin van 2,4 miljard dollar.


13-11-2011 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sacha Baron Cohen in westernprent van Tarantino

Sacha Baron Cohen in westernprent van Tarantino


http://img21.imageshack.us/img21/260/sachabaroncohen.jpg

De 40-jarige Britse komiek Sacha Baron Cohen krijgt zo goed als zeker een rol in de nieuwe film van succesregisseur Quentin Tarantino, zo bericht het vakblad Variety. Ook Christoph Waltz, Jamie Foxx en Leonardo DiCaprio behoren tot de cast van de westernprent Django Unchained.

Tarantino's eigen versie van de spaghetti-western speelt zich af in het diepe zuiden van de States. Waltz speelt een premiejager die een verbond sluit met de slaaf Django (Foxx) om zijn vrouw te bevrijden uit de klauwen van een tirannieke plantage-eigenaar, een rol die DiCaprio zal vertolken.
 
Volgens Variety staat Cohen, bekend van zijn personages Borat en Bruno, op het punt een contract te ondertekenen voor een rol in de prent. Hij zou een gokker spelen die Django's vrouw als stoeipoes heeft gekocht.
 
Tarantino zou begin volgend jaar willen starten met de opnames. Ook Samuel L. Jackson, Kurt Russell en Don Johnson zouden rolletjes krijgen in de nieuwe prent van de maker van Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Kill Bill en Inglorious Basterds.


13-11-2011 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee Belgische films bekroond op festival in Genève

Twee Belgische films bekroond op festival in Genève

http://img10.imageshack.us/img10/5747/chrislomme.jpg
Actrice Chris Lomme speelde mee in 'Misschien later'. 


Op het filmfestival 'Cinéma Tous Ecrans' in het Zwitserse Genève zijn twee Belgische films in de prijzen gevallen. Nicolas Provost won de Reflet d'Or voor beste regisseur met zijn speelfilmdebuut 'The Invader' en 'Misschien later' van Moon Blaisse werd tot beste internationale kortfilm gekroond. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) vandaag.


'The Invader vertelt het verhaal van een Afrikaan die in zijn zoektocht naar een betere plek in Brussel terechtkomt. De jury van het Zwitserse festival was erg lovend over de film, die "ruimte laat voor persoonlijke interpretatie, en tegelijk het publiek meeneemt in het ervaren van diepgaande wanhoop". Aan de prijs voor beste regisseur is een bedrag van 5.000 Zwitserse frank (ongeveer 4.000 euro) verbonden.


'Misschien later' is het afstudeerproject van Moon Blaisse aan het RITS. Deze 25 minuten durende kortfilm heeft een ongewoon grote cast van maar liefst 16 acteurs (onder wie Chris Lomme, Natali Broods, Els Dottermans, Frank Focketyn, Kris Cuppens en Karin Tanghe), die personages vertolken die al dan niet in banale situaties terechtkomen. De Reflet d'Or voor de beste internationale kortfilm is goed voor 3.000 Zwitserse frank (zo'n 2.400 euro).


De zeventiende editie van het festival 'Cinéma Tous Ecrans' vond in Genève plaats van 4 tot 10 november.

13-11-2011 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
12-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Sabbath bevestigt reünie met nieuw album en concerten

Black Sabbath bevestigt reünie met nieuw album en concerten

http://img502.imageshack.us/img502/9910/blacksabbath.jpg

De originele bezetting van de legendarische Britse heavymetalband Black Sabbath neemt inderdaad een nieuw album op en zal ook concerten geven, zo heeft de groep geruchten van de laatste dagen en weken bevestigd.

Gitarist Tony Iommi, bassist Geezer Butler, drummer Bill Ward en enfant terrible Ozzy Osbourne (62) aan de microfoon kondigden aan opnieuw samen te zijn en een eerste album met volledig nieuw materiaal op te nemen sinds 'Never say Die!' in 1978. Het album heeft nog geen titel en precieze verschijningsdatum, al stelt de band de herfst van 2012 in het vooruitzicht. Producer zal Rick Rubin zijn.

De originele line-up is ook al geboekt voor zeker één concert, maar er zullen er meerdere volgen. De voorbije jaren is Black Sabbath qua samenstelling zowat een duiventil geweest met als zangers onder meer Ian Gillan, Tony Martin en wijlen Ronnie James Dio.

Black Sabbath zag het daglicht in Birmingham, brak door met 'Paranoid' en heeft wereldwijd meer dan 70 miljoen platen verkocht. Sommigen zien in de band de grondlegger van de heavy metal.12-11-2011 om 17:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pippa is weer vrijgezel

Pippa is weer vrijgezel


http://img31.imageshack.us/img31/7728/pippamiddleton.jpg

Pippa Middleton is weer single: het 27-jarige zusje van de hertogin van Cambridge blies haar relatie met Alex Loudon (31) op. De zoveelste verhitte ruzie was er blijkbaar te veel aan. Volgens insiders kon Loudon niet goed om met de plotse status van sekssymbool van zijn geliefde.

Die nieuwe wending in het leven van het koppel nam een bruuske start nadat Pippa haar felgesmaakte kontje aan de wereld toonde tijdens het huwelijk van zus Kate met prins William.

Inderdaad, van dat prinselijke trouwfeest in april herinnert u zich waarschijnlijk vooral bruidsmeisje Pippa en haar sensationele jurk, die de vormen van haar lichaam volgens kenners sensueel weergaf. Meteen was een nieuw seksicoon geboren, en al bijna even snel werd de bevallige Britse in de roddelpers gekoppeld aan Williams broer Harry of op zijn minst aan relationele problemen met haar partner-sinds-jaren, Alex Loudon.

Het bleef dan ook niet duren. Was er in de zomer al een kortstondige relatiepauze dan zou de breuk nu definitief zijn. De twee zouden zelfs niet meer echt 'on speaking terms' zijn. Twee maanden geleden had het paar nog een hoogoplopende ruzie op het huwelijk van vrienden, tot grote verbazing van de aanwezigen.

Om een en ander te verwerken, zocht Pippa afgelopen weekend troost bij haar zus Kate en dier gemaal William in hun Schotse koninklijke residentie in Balmoral.


Voor wie interesse heeft: Pippa valt op sportieve mannen. Loudon was een ex-cricketer bijvoorbeeld. Voor wat, hoort wat en dat is in dit geval dus een atletisch figuur.


12-11-2011 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rundskop kaapt opnieuw belangrijke filmprijzen weg

'Rundskop' kaapt opnieuw belangrijke filmprijzen weg

http://img716.imageshack.us/img716/5349/rundskop.jpg
'Rundskop'-prijsbeest Matthias Schoenaerts.


'Rundskop', het speelfilmdebuut van Michaël R. Roskam, heeft de voorbije nacht op het AFI Fest in het Amerikaanse Los Angeles twee prijzen gewonnen. Dat laat het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) weten.

De film ging aan de haal met de Prijs van het Publiek verbonden aan de 'New Authors Section', terwijl de persjury Matthias Schoenaerts met de Acting Award bekroonde.

Het AFI Fest was dit jaar aan zijn 25ste editie toe en is een organisatie van het American Film Institute. Het gaat om een publieksfestival, wat betekent dat de Publieksprijzen er de belangrijkste en meest begeerde onderscheiding zijn.
 
'Rundskop' verzamelde zowel nationaal als internationaal al een hele rist onderscheidingen. De film wordt begin volgend jaar in de VS onder zijn Engelstalige titel 'Bullhead' uitgebracht en is de Belgische inzending voor de 84ste editie van de Oscars. In België lokte de prent bijna 500.000 bezoekers naar de bioscoop.


12-11-2011 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
11-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scala treedt op voor Britse royals

Scala treedt op voor Britse royals

Klik op de foto om ' With or Without You ' te beluisteren

Het Aarschotse meisjeskoor Scala treedt op 5 december op voor de Britse koninklijke familie tijdens de opnames van de jaarlijkse 'Royal Variety Performance' tv-special op ITV. Scala zal die avond in duet met Jai McDowall, winnaar van 'Britain's Got Talent 2011', het U2-nummer 'With or Without You' vertolken. De tv-special wordt in Engeland op 15 december uitgezonden.

Scala's versie van 'With of without you' werd in het Verenigd Koninkrijk en Ierland populair nadat het was gebruikt in de trailer van de film en Emmy Award-winnaar 'Downtown Abbey 2'.
 
"Simon Cowell - bij het grote publiek bekend als het 'gemene' jurylid bij Engelstalige talentenjachten 'Pop Idol', 'Americal Idol', 'X-Factor' en 'Britain's Got Talent' - was onder de indruk van dit Scala-nummer en heeft ons met Jai McDowall samengebracht voor een gezamenlijke vertolking", aldus pianist Steven Kolacny.
 
Ook in de VS is de interesse voor Scala enorm toegenomen sinds regisseur David Fincher een jaar geleden Scala's versie van het Radiohead-nummer 'Creep' opnam in de trailer voor de Facebook-film 'The Social Network'. Scala gaf dit voorjaar in Canada en de VS zestien concerten.
 
Behalve in Engeland geeft Scala dit najaar nog concerten in Italië, Spanje, Duitsland en Ierland. Het meisjeskoor is eind november ook te gast in de populaire Italiaanse sportshow van RAI Due 'Quelli che il calcio'.


11-11-2011 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna verkoopt lekkend huis met miljoenen verlies

Rihanna verkoopt lekkend huis met miljoenen verlies

http://img266.imageshack.us/img266/9655/rihannap.jpgTwee jaar geleden kocht Rihanna een kast van een huis in Beverly Hill. Ze telde er toen 6,9 miljoen dollar voor neer. Nu stelt ze het huis met tien slaapkamers te koop voor 4,3 miljoen, een verlies van 2,6 miljoen dollar of 1,9 miljoen euro. De reden? Het kot is een zeef waartegen geen dozijn 'Umbrellas' bestand is en is virtueel onbewoonbaar. Het dak, de ramen, deuren en balkons: overal is er waterschade na een storm in januari vorig jaar. Rihanna klaagt dan ook de vorige eigenaar, haar immo-agent en de inspecteur die het huis keurde aan. In augustus verklaarde ze in gerechtsdocumenten dat het huis "een opeenstapeling van constructiefouten" is.


10-11-2011 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgan Freeman krijgt Golden Globe voor zijn carrière

Morgan Freeman krijgt Golden Globe voor zijn carrière

http://img263.imageshack.us/img263/5817/morganfreemanj.jpg


Hollywoodacteur Morgan Freeman krijgt bij de uitreiking van de Golden Globes op 15 januari een onderscheiding voor zijn hele carrière. Hij krijgt dan de Cecil B. DeMille Award, die jaarlijks wordt uitgereikt "voor buitengewone bijdragen aan de entertainmentwereld". Dat heeft de Hollywood Foreign Press Association (HFPA) in Los Angeles bekendgemaakt.
 
De 74-jarige Freeman werd een eerste keer genomineerd voor een Golden Globe voor zijn rol in de film 'Street Smart' uit 1987. In 1990 won hij een Golden Globe voor 'Driving Miss Daisy'. Hij werd nog drie keer genomineerd, voor 'The Shawshank Redemption', 'Million Dollar Baby', waarvoor hij een Oscar kreeg, en 'Invictus'.
 
De Golden Globes gelden als de belangrijkste Amerikaanse filmprijzen na de Oscars. De carrièreprijs ging bij de vorige editie naar Robert De Niro.


10-11-2011 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We Are Pukkelpop-polsbandjes bij Carrefour ten voordele van steunfonds

'We Are Pukkelpop'-polsbandjes bij Carrefour ten voordele van steunfonds


http://img3.imageshack.us/img3/7983/pukkelpoppolsbandjes.jpg


De Pukkelpoporganisatie kreeg de voorbije maanden vaak de vraag naar festivalbandjes. Pukkelpoppers wilden immers graag een herinnering. Het steunfonds speelde hier op in en liet een exclusief polsbandje ontwerpen, geïnspireerd op het Pukkelpop combibandje 2011 en met als boodschap 'We are Pukkelpop'. Tot eind deze maand is het Pukkelpop-polsbandje verkrijgbaar bij Carrefour. De opbrengst gaat naar het 'Steunfonds Slachtoffers Pukkelpopstorm'.

Stijn Meuris, voorzitter van het Steunfonds: "Op donderdag 18 augustus werd Pukkelpop getroffen door dramatisch noodweer. Naast het fysieke leed en de psychologische klap worden vele slachtoffers van deze ramp en hun nabestaanden nu geconfronteerd met allerlei kosten die niet gedekt zijn door een verzekering. Om hen hierin te ondersteunen werd op initiatief van Pukkelpop het 'Steunfonds Slachtoffers Pukkelpopstorm' opgericht. Nu we een paar maanden verder zijn, blijkt dat een aantal slachtoffers onze hulp hard nodig hebben".

"Iedereen die zijn medewerking verleent aan de werking van het Steunfonds doet dit uit sociaal engagement en op onbezoldigde basis. Het Steunfonds, onder voorzitterschap van Stijn Meuris, functioneert met ondersteuning, maar verder volledig onafhankelijk van Pukkelpop. De giften aan het Steunfonds zijn vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar en gaan integraal naar de slachtoffers".

Het polsbandje wordt geschonken na een gift van 2,99 euro en is vanaf morgen tot eind november verkrijgbaar in de Carrefour en GB supermarkten.

De Britse band Kasabian, die zaterdag op het festival zou spelen,  heeft als een van de eerste haar steun aan de actie toegezegd. Voor meer informatie over het steunfonds surf je naar www.pukkelpop.be (br.hln)


10-11-2011 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brangelina aangeklaagd door Franse secretaresse

Brangelina aangeklaagd door Franse secretaresse


http://img843.imageshack.us/img843/7999/brangelina.jpg


Brad Pitt en Angelina Jolie worden aangeklaagd door hun voormalige secretaresse, die meent dat ze onrechtmatig werd ontslagen door Brangelina. De tweetalige Ana Charlotiaux werkte tot februari vorig jaar op het landgoed Château Miraval in Zuid-Frankrijk. Ze stelt dat ze ontslagen werd omdat ze te vaak ziek was.

De 45-jarige vrouw eist nu 65.000 euro compensatie, wat haar advocaat omschrijft als "een billijke eis".

"Dit bedrag is een peulschil voor deze sterren. Mevrouw Charlotiaux heeft niets persoonlijks tegen hen, en zegt dat ze altijd goed werd behandeld, maar ze hebben haar ontslag niet verhinderd. Meneer Brad Pitt, die bekend is om zijn liefdadigheidswerk en de adoptie van kinderen, zou moeten begrijpen dat mijn cliënt zo snel mogelijk een compensatie wil. We hopen dat ze allebei trouw blijven aan hun reputatie van weldoeners".


10-11-2011 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddie Murphy wil Oscars niet presenteren

Eddie Murphy wil Oscars niet presenteren


http://img822.imageshack.us/img822/2608/eddiemurphyc.jpg

Eddie Murphy zal de 84ste uitreiking van de Oscars dan toch niet presenteren. De acteur trekt zich terug, kort nadat regisseur Brett Ratner als producent ontslag nam.

Eddie Murphy speelt mee in de recentste film van 'enfant terrible' Brett Ratner. Hij nam de dubbelrol van acteur en co-producer op zich voor 'Tower Heist', een prent waarin ook Ben Stiller te zien is. Ratner hield de eer aan zichzelf door zich terug te trekken uit de Oscars nadat hij beledigingen tegenover homo's geuit had. Zo had Ratner gezegd dat "repeteren" iets voor "flikkers" is.

Murphy wilde solidair zijn met zijn vriend en bekende het net als Ratner heel spijtig te vinden. "Ik had er echt naar uitgekeken om deel uit te maken van het spektakel dat het team beginnen schrijven was", zegt de acteur. "Ik ben ervan overtuigd dat het nieuwe productieteam en de nieuwe presentator fantastisch werk zullen leveren."

Tom Sherak, voorzitter van de Academie, heeft respect voor de beslissing: "Ik waardeer de loyaliteit van Eddie Murphy die zich duidelijk verloren voelde zonder zijn creatieve partner. Ik wens hem het beste toe." De Academie zal nu snel op zoek moeten naar een alternatief, want de Oscars staan al gepland voor 26 februari.


10-11-2011 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openbaar onderzoek rond herinrichting Rock Werchter

Openbaar onderzoek rond herinrichting Rock Werchter


http://img214.imageshack.us/img214/9369/rockwerchter.jpg


De provincie Vlaams-Brabant organiseert een openbaar onderzoek rond het nieuwe ontwerp van ruimtelijk uitvoeringsplan voor de festivalweide van Rock Werchter. Tot 16 december kunnen op het gemeentehuis van Rotselaar en het provinciehuis in Leuven de plannen ingekeken worden en eventuele bezwaarschriften worden ingediend. De provincieraad keurde het ontwerp op 4 oktober goed.

Meest opvallend in de nieuwe plannen is de uitbreiding van de festivalweide aan de rechterzijde van de ingang langs de Haachtsesteenweg met circa 2,5 ha, waarvan een groot deel bebost is. Festivalorganisator Live Nation mag de bomen kappen op voorwaarde dat hij elders in de regio een even grote oppervlakte bos aanplant. Deze uitbreiding zal het mogelijk maken bijkomende podiumruimte te voorzien en dus ook meer artiesten te programmeren.

Een andere wijziging die de provincie aanbrengt aan dit provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan, dat pas in 2007 werd goedgekeurd, is de mogelijkheid die de gemeente Rotselaar krijgt om buiten de festivalperiode hier enkele kleinschalige evenementen te organiseren. Daarnaast verhuizen enkele Rock Werchter-campings uit een natuurgebied langs de Demer naar elders. Ook werden enkele buurtwegen en grachten verlegd. (br.hln)


09-11-2011 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Heavy D (44) gestorven

Rapper Heavy D (44) gestorven

Klik op de foto om ' Now That We Found Love ' te beluisteren

De Amerikaanse rapper Heavy D is op 44-jarige leeftijd overleden. Dat melden verschillende Amerikaanse media. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht.

Volgens de entertainmentwebsite tmz.com werd de rapper in zijn huis in Beverly Hills onwel. Na een oproep naar het alarmnummer 911, werd Heavy D naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij.
 
De website noemt de rapper, wiens echte naam Dwight Arrington Myers was, een van de meest invloedrijke rappers van de jaren negentig. Hij rapte bijvoorbeeld op de hit 'Jam' van de overleden popster Michael Jackson. Heavy D raakte bekend bij het grote publiek met de versie van 'Now That We Found Love', een hit uit 1978, die hij in 1991 maakte met zijn groep Heavy D & the Boyz. Begin oktober tras hij nog op tijdens een huldeconcert voor Michael Jackson in Wales.
 
De rapper was ook te zien in verschillende tv-series, waaronder 'Bones', en in enkele films, zoals 'Step Up'.


09-11-2011 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe single Madonna online gelekt

Nieuwe single Madonna online gelekt


http://img713.imageshack.us/img713/6495/madonnaj.jpg


De nieuwe single van Madonna 'Gimme All Your Love', is integraal op het internet gelekt en onthult een meer dancepop-geluid dan het hardere, door hiphop beïnvloede gelid van haar jongste album, 'Hard Candy' uit 2008.

Hoewel het nummer gepolijst klinkt, is het mogelijk dat de gelekte versie een demoversie is. Verwacht wordt dat Madonna (53) haar nieuwe single zal voorstellen tijdens de Superbowl op 5 februari volgend jaar. Zangeres M.I.A. en rapper Nicki Minaj zouden Madonna daar op het podium vervoegen, wat het gerucht voedt dat de twee ook gastrollen krijgen op Madonna's nieuwe album. Ook dj Martin Solveig en producer William Orbit werkten mee aan het twaalfde studioalbum van Madonna.


09-11-2011 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debby Pfaff en Nicolas Liébart trouwen in mei

Debby Pfaff en Nicolas Liébart trouwen in mei

http://img337.imageshack.us/img337/3481/debbypfaffnicolaslibart.jpg

Debby Pfaff en Nicolas 'Robinson' Liébart zullen elkaar in mei volgend jaar het jawoord geven. Dat laat het management van het koppel weten.

Debby en Nicolas - ook bekend van de realitysoap 'De Pfaffs' - hebben samen twee kindjes: Liam en Keano. Ze plannen een groots trouwfeest met meer dan zeshonderd genodigden voor de receptie en zo'n tweehonderd gasten op het avondfeest.

De trouwpartij zal geen deel meer uitmaken van de tv-serie rond de beroemde Vlaamse familie. In de winter komt er wel nog een mini-afscheidreeks, maar daar blijft het bij.

Volgend jaar in mei zullen Debby's ouders, Jean-Marie en Carmen, dus drie gehuwde dochters hebben.


09-11-2011 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson vol lof over de nieuwe Marilyn Monroe

Emma Watson vol lof over de nieuwe Marilyn Monroe

Klik op de foto om de trailer ' My Week' te bekijken

Emma Watson is behoorlijk onder de indruk van Michelle Williams, haar tegenspeelster die in 'My Week With Marilyn' in de huid kruipt van Marilyn Monroe. "Michelle was fantastisch. Ze heeft een magisch kantje, net zoals Marilyn", aldus de Harry Potter-actrice.

Volgens Watson kon de studio geen betere actrice vinden voor de rol van Marilyn Monroe: "Ik vond zoveel dingen van Marilyn terug in haar. Het was redelijk eng en bizar. Ik heb geen idee hoe Michelle dat voor elkaar heeft gekregen."

Ondertussen doet het gerucht de ronde dat Emma opnieuw vrijgezel is. De Hollywoodster was sinds een paar maanden samen met acteur Johnny Simmons, maar die romance lijkt alweer bekoeld. "Emma heeft haar vrienden verteld dat ze relatieproblemen hebben", onthult een bron aan de Daily Mail. "Johnny neemt afstand van haar. Emma vreest dat dat komt omdat hij wat overdonderd is door haar roem."

"Ze hebben elkaar al een hele tijd niet meer gezien en ze praten nog amper. Ze heeft hem uitgenodigd om naar Oxford te komen, maar hij is nog niet op haar voorstel ingegaan. Ze wil niet dat het er ongemakkelijk aantoe gaat wanneer ze elkaar opnieuw zullen zien. Emma is bang dat hun relatie al voorbij is nog voordat ze goed en wel begonnen is."

'My Week With Marilyn' draait vanaf februari 2012 in de Belgische bioscoopzalen.


09-11-2011 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
08-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore weigert te scheiden

Demi Moore weigert te scheiden

http://img88.imageshack.us/img88/6403/demimooreashtonkutcher.jpg


Demi Moore, die vrijdag 49 wordt, zou afzien van een scheiding van Ashton Kutcher (33). Ashton zou zijn vrouw bedrogen hebben met de 22-jarige Sara Leal, en dat ligt Demi zwaar op de maag, maar ze gelooft naar verluidt in een nieuwe start.

"Het waren een paar moeilijke weken, maar zij en Ashton gaan ervoor", vertelt een bron aan Showbizspy.com.

"Ze heeft hem al verteld dat ze niet wil scheiden en ze doen hun uiterste beste de schade te herstellen. Ashton zal zoveel tijd als mogelijk met zijn vrouw doorbrengen zodat ze deze nare periode kunnen afsluiten".

Bruce Willis, Demi's ex-man, zou de jonge acteur onlangs flink de wind van voren hebben gegeven in verband met zijn ontrouw.


08-11-2011 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevangenisdirectie vreest dat Murray zelfmoord pleegt

Gevangenisdirectie vreest dat Murray zelfmoord pleegt

http://img853.imageshack.us/img853/723/conradmurray.jpg
Vlak na het voorlezen van het vonnis werd Conrad Murray gisteren in de handboeien geslagen. © bruno


Michael Jacksons lijfarts wordt permanent in de gaten gehouden omdat de gevangenisdirectie vreest dat hij zich van het leven zal beroven. Conrad Murray zou in een isolatiecel geplaatst zijn nadat de jury hem gisteren schuldig verklaarde aan onvrijwillige doodslag op de zanger. Volgens de rechter is Murray een gevaar voor de samenleving.

Pas op 29 november zal de 58-jarige cardioloog zijn strafmaat kennen. Hij riskeert tot vier jaar cel. Het was een anonieme bron die aan de Los Angeles Times meldde dat Murray in de isolatiecel zit en door cipiers in de gaten gehouden wordt omdat gevreesd wordt dat de man zelfmoord pleegt.

Geen contact met andere gevangenen
Daarenboven werd Murray voor zijn eigen veiligheid alleen in een cel gestopt. Gevreesd wordt dat medegevangenen hem aanvallen, en dus krijgt hij ook altijd en overal een begeleider mee, ook als hij zich gaat douchen. Hij mag niet in contact komen met andere gevangenen.

Leden van de familie Jackson huilden in stilte toen het verdict gisteren werd voorgelezen. Buiten de rechtszaal steeg gejuich op van honderden fans, die Jacksons hit 'Beat It' zongen.

Jacksons zus LaToya verklaarde: "Bedankt Amerika, bedankt iedereen. Jullie waren fantastisch. Michael houdt van iedereen. Hij was in de rechtszaal bij ons, en dat is waarom gerechtigheid is geschied". Zijn oudere zus Rebbe: "Ik ben blij dat het allemaal voorbij is. Niets zal Michael terugbrengen, maar ik ben gelukkig dat Murray schuldig is bevonden".

Murray blijft in de cel tot de uitspraak van de strafmaat volgt, op 19 november. Verwacht wordt dat hij in beroep gaat tegen zijn veroordeling. (br.hln)08-11-2011 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele met succes aan keel geopereerd

Adele met succes aan keel geopereerd

Klik op de foto om ' Someone Like You ' te beluisterenDe Britse zangeres Adele, die wegens bloedingen aan haar stembanden een hele reeks concerten moest afgelasten, is in Boston, Massachusetts met succes geopereerd. Ze had een goedaardige poliep, die werd verwijderd.

Het ziekenhuis meldt: "Gebaseerd op het advies van haar dokter en haar stemtherapeut in Groot-Brittannië, kwam Adele naar Boston om een operatie aan haar stembanden te ondergaan. De operatie werd uitgevoerd door dokter Zeitels, de directeur van het General Hospital Voice Center. Dokter Zeitels is tevens professor in keelchirurgie aan de Harvard Medical School en is pionier in het gebruik van speciale lasers om het bloeden van stembanden bij zangers te stoppen. Hij heeft die unieke operatie in het verleden al uitgevoerd op onder meer Steven Tyler, wat hem in staat stelde opnieuw voluit op te treden". De dokter voegt er aan toe dat hij verwacht dat Adele volledig herstelt na deze laser-microchirurgie.


08-11-2011 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuifje-film lokte al 612.000 Belgen

Kuifje-film lokte al 612.000 Belgen


http://img811.imageshack.us/img811/1487/kuifje.jpg


Na tien dagen heeft de Kuifje-film van Steven Spielberg al 612.000 Belgen naar de bioscoop gelokt. Verdeler Sony Pictures noemt dat cijfer "bovennatuurlijk", zo meldt Het Laatste Nieuws.
 
In het laatste weekend van de herfstvakantie lokte 'The Adventures of Tintin' nog eens 20 procent meer bezoekers dan de dagen ervoor. Daarmee laat de animatiefilm alle concurrentie ver achter zich.
 
Ter vergelijking: 'Code 37', dat ongeveer tegelijkertijd uitkwam maar enkel in Vlaanderen en Brussel, lokte tot nu een knappe 170.000 bezoekers. Voor 'De Helaasheid der Dingen' stond de teller na tien dagen op 110.000. Het cijfer van 'Loft' (300.000 Vlamingen in tien dagen) blijft wel ver buiten bereik voor Veerle Baetens en co.


08-11-2011 om 11:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson laat uurtje voor show in Sydney fans stikken

Janet Jackson laat uurtje voor show in Sydney fans stikken

http://img171.imageshack.us/img171/7583/janetjacksont.jpg
Zaterdagavond trad de zangeres nog wel op. Ze zou met stemproblemen kampen. 


Amper een uur voor de aanvang van haar optreden zondagavond in het beroemde Opera House in Sydney annuleerde Janet Jackson de show. Eerder al had de zus van wijlen Michael Jackson haar Australische tournee onderbroken om in de VS het proces over de dood van haar broer bij te wonen.

Geen tweede opeenvolgende concert van Janet Jackson uit de 'Up Close and Personal'-tour voor de Sydneysiders. De diva onderbrak de concertenreeks vorige week ook al voor het proces rond Conrad Murray, de lijfarts van broerlief Michael. Ze kwam daarna toch weer overgevlogen voor een show in Melbourne, die drie 'intiemere' optredens moest ballen in één gig in de enorme Rod Laver Arena. Toen waren de fans dus al de dupe van de strapatsen van La Jackson. Zij betaalden 300 dollar (225 euro) voor een ingekort concert, waar ze dan ook nog eens rijkelijk laat aan begon.

Zaterdag dan werd Sydney getrakteerd op een optreden van Janet Jackson in het prachtige Opera House. Maar de fans die een ticketje voor zondagavond hadden, konden fluiten naar hun concert, dat ook niet op een later moment zal plaatsvinden. Het schijnt dat de zangeres op doktersvoorschrift haar stem twee dagen moet laten rusten, zodat ze de derde en laatste show in Sydney wél zou aankunnen. Die staat gepland op dinsdagavond.


08-11-2011 om 10:07 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
06-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman wordt nu ook uitgever

Sergio Herman wordt nu ook uitgever


http://img832.imageshack.us/img832/8179/sergioherman.jpg

De Nederlandse kok Sergio Herman gaat aan de slag bij de uitgeverij van kookboeken Minestrone. Samen met fotograaf Tony Le Duc zal hij er boeken van zichzelf, maar ook van andere koks uitgeven. Dat laat Minestrone vandaag weten.

Le Duc en Herman hebben eerder al samengewerkt, onder meer bij de creatie van een driedelig kookboek van Sergio Herman. Hun eerste gezamenlijke uitgave wordt 'Sergiology', een 'tijdsdocument over de inspiratiebronnen en de creaties van een driesterrenchef'.

Daarnaast gaat de uitgeverij ook een halfjaarlijks kooktijdschrift uitgeven en boeken van andere chefs, onder meer Wouter Keersmaekers van restaurant De Schone van Boscoop.
Minestrone bekijkt ten slotte ook de mogelijkheden in andere media, zoals televisie.

06-11-2011 om 17:15 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
05-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martine Tanghe (55) ondergaat operatie wegens borstkanker

Martine Tanghe (55) ondergaat operatie wegens borstkanker


http://img526.imageshack.us/img526/2240/martinetanghe.jpg


Bij VRT-journaliste Martine Tanghe, nieuwsanker van Het Journaal op één, is onlangs borstkanker vastgesteld. Dat meldt de VRT in een persbericht. Opvallend: Martine Tanghe presenteerde al de benefietshow 'Kom op tegen kanker' en werkte ook mee aan het magazine Pink Ribbon en de actie 'Laat naar je borsten kijken' . Eerder werd ook al Phara de Aguirre van de nieuwsdienst geopereerd voor borstkanker. Zij herstelde volledig.


De bijna 56-jarige Martine Tanghe wordt volgende week geopereerd en begint daarna aan haar revalidatie. Ze zal zeker tot het voorjaar van 2012 afwezig zijn, aldus de VRT.


Bij Het Journaal zal haar afwezigheid in eerste instantie worden opgevangen door haar collega's. De drie nog resterende afleveringen van het consumentenprogramma 'Volt' dit najaar zullen door Kobe Ilsen alleen worden gepresenteerd, aldus de VRT die Martine Tanghe veel sterkte en een spoedig herstel toewenst. (br.hln)

05-11-2011 om 16:24 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Never again: The Hague Jazz failliet verklaard

 The Hague Jazz failliet verklaard

http://img253.imageshack.us/img253/4562/thehaguejazz.jpg


Het doek is gevallen over het Nederlandse festival The Hague Jazz. De organisatie van het Haagse jazzfestival is failliet verklaard door de rechtbank in Den Haag. 
 
De organisatie kampte al een tijdje met financiële problemen. Dit jaar werd de zesde editie van het festival georganiseerd. Onder anderen Grace Jones, Macy Gray en George Clinton traden toen op.


05-11-2011 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Bachelor' vanaf 21 november op vtm

'De Bachelor' vanaf 21 november op vtm


http://img217.imageshack.us/img217/5332/debachelor.jpg

Vanaf maandag 21 november kan romantisch Vlaanderen het hartje ophalen aan 'De Bachelor', de datingshow waarin een begeerlijke vrijgezel - de succesvolle Jeoffrey (26) uit Hasselt - uit 16 dames zijn prinses mag kiezen.

Het paradijselijke Phuket, Thailand vormt de arena van de amoureuze zoektocht van Jeoffrey, die een eigen taxibedrijf en horecazaak runt. Professioneel gaat het hem voor de
wind, maar op relationeel vlak heeft hij zijn soulmate nog niet gevonden.

Presentatrice Katja Retsin wil daar verandering in brengen. Zij stelt de bachelor voor aan zestien single-meiden die hij via allerlei romantische dates beter leert kennen. 

Spannend wordt het op het einde van elke aflevering, want dan geeft Jeoffrey aan de uitverkoren dames een roos...


04-11-2011 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica en Lou Reed geven eenmalig concert in Keulen

Metallica en Lou Reed geven eenmalig concert in Keulen

Klik op de foto om de clip te bekijken

Metallica en Lou Reed geven op 11 november een eenmalig concert in Keulen. De show zal in Duitsland uitgezonden worden op 1Live en zal ook te zien zijn op www.einslive.de en www.metallica.de.

Tickets, iemand?
Vierhonderd fans kunnen de show bijwonen en zullen ook de kans krijgen Metallica en Reed vragen te stellen over hun project 'Lulu'. De show zal live enkel te zien zijn in Duitsland. Enkele uren na afloop, zal het concert ook gestreamd worden op www.loureedmetallica.com. Wie tickets wil winnen, kan aan de wedstrijd deelnemen op www.einslive.de or www.metallica.de. Leden van de Metallica fanclub loggen in op www.metallica.com, waar eveneens tickets te winnen zijn.

Dit concert is (voorlopig?) het enige van de Velvet Underground-legende en de metalkeizers. Hun album 'Lulu' dat vorige week verscheen, doet alleszins stof opwaaien. Dat deed het eigenlijk al maanden geleden. Vooral fans van Metallica verguisden de plaat nog voor ze er een noot van gehoord hadden.

Het is dan ook geen toegankelijke stuff en dat Reed er een nieuwe generatie fans zou mee aanspreken, is hoogst twijfelachtig. 'Lulu' wordt algemeen neergesabeld door de critici, op de vier sterren in Uncut na. De verkoop ziet er ook niet denderend uit. Verwacht wordt dat van 'Lulu' in de VS slechts tussen 12.000 en 15.000 exemplaren worden gesleten in de eerste week. Die schatting is gebaseerd op de verkoop op de dag van de release, 1 november. Ter vergelijking: van het laatste studioalbum van Metallica, 'Death Magnetic' uit 2008, werden in drie dagen tijd 490.000 stuks verkocht. 

'Lulu' is gebaseerd op een songcyclus die Reed schreef rond twee toneelstukken van de Duitse Frank Wedekind over een 'femme fatale'. Zowel Metallica als Reed reageren met flegma op de barre kritiek. Reed onthulde dat hij doodsbedreigingen ontvangt van Metallica-fans. "Ik heb sinds 'Metal Machine Music' (zijn 'moeilijk' album uit 1975, nvdr) toch geen fans meer. Kan het me wat schelen? Ik doe dit toch voor de lol". Drummer Lars Ulrich van Metallica: "Toen we in 1984 op 'Fade to Black' akoestische gitaren gebruikten, gold dat als een nucleaire ramp in de metalwereld. (...) Dit is iets dat niemand ooit gehoord heeft. Niemand hoort ritmes of brengt poëzie zoals Lou dat doet. Het is niet voor iedereen misschien, maar ik denk dat het een fantastische plaat is geworden". Maar zoals Nigella Lawson steevast sensueel zegt: "The proof of the pudding is in the eating". Waarna ze haar vingers suggestief aflikt.


04-11-2011 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elbows bier proeven in 'Voor de Show'

Elbows bier proeven in 'Voor de Show'


http://img832.imageshack.us/img832/8356/elbows.jpg


De kerels van de Britse band Elbow zijn danig grote liefhebbers van bier dat ze besloten een eigen biermerk op de markt te brengen.  'Build a Rocket Boys' is niet alleen de titel van hun jongste album, het is nu ook bier 'met een volle body, een zachte bitterheid en fruitig aroma'. Maandagavond zien we in 'Voor de Show' op vtm hoe Hilde De Baerdemaeker het samen met hen proeft.


http://img84.imageshack.us/img84/1860/elbowsbier.jpg


Het bier, een zogenaamde 'bitter', zal enkel verkocht worden in de pubs van de keten Robinsons. Zanger Guy Garvey en zijn kompanen noemen zich dan ook 'trotse steunverleners van het traditionele Britse bier'. Ze werkten voor hun eigen gerstenat samen met de brouwerij Robinsons of Stockport uit Manchester. Het bier is enkel op vat verkrijgbaar en werd vorig jaar goed onthaald op het Food & Drink Festival in Manchester.


04-11-2011 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metalgroep Gwar verliest gitarist Flattus Maximus

Metalgroep Gwar verliest gitarist Flattus Maximus

Klik op de foto om ' Let Us Slay ' te beluisteren

Gitarist Cory Smoot van de Amerikaanse metalband Gwar is gisterochtend overleden, laat de groep weten. De band is bekend van zijn spectaculaire optredens, waarbij de leden verkleed als afschrikwekkende 'buitenaardse wezens' het publiek bespuiten met vals bloed en slijm.

Smoot sloot zich bij Gwar aan in 2002. Zijn personage heet Flattus Maximus, en de gitarist was volgens Wikipedia al de vijfde die in de huid van de figuur kroop.

Frontman David 'Oderus Urungus' Brockie laat weten dat de groep geschokt is door het verlies van hun groepslid en geliefde vriend, en dat het nog niet duidelijk is waaraan het plotse overlijden te wijten is.

Gwar is bezig aan een zes weken durende tournee door Noord-Amerika, die de groep zal afwerken.


04-11-2011 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay investeert in flitsende polsbandjes

Coldplay investeert in flitsende polsbandjes

Om Coldplay te bekijken druk op de foto.


.


Coldplay gaat investeren in flitsende polsbandjes. Chris Martin en zijn gevolg besloten in zee te gaan met electronicabedrijf RB Concepts nadat ze de resultaten van de polsbandjes zagen tijdens hun concert in Madrid vorige week. Coldplay was de eerste band die de polsbandjes uitdeelden en de kleinoden bleken "de publieksparticipatie te bevorderen".

Via livestreaming werd het concert, waarmee ze hun nieuw album 'Mylo Xyloto' voorstelden, door naar schatting 19 miljoen mensen bekeken. "We zijn verheugd dat we kunnen samenwerken met Coldplay. De volgende stap is dat we de bandjes willen introduceren tijdens sportmanifestaties en avondlijke evenementen. Ook de Olympische Spelen volgend jaar staan op ons verlanglijstje".


04-11-2011 om 10:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna moet tweede show in Zweden afgelasten

Rihanna moet tweede show in Zweden afgelasten

Om Rihanna te bekijken druk op de foto


.


Gisteravond moest Rihanna wegens griep een tweede concert in Stockholm afgelasten. Een uur voor ze moest opkomen, oordeelde een dokter dat ze daar niet toe in staat was.

"Rihanna is uitgeput en ziek. Jammer genoeg zien we ons genoodzaakt deze moeilijke beslissing te elfder ure te nemen", liet concertpromotor Live Nation weten.

De 23-jarige zangeres werd van het ziekenhuis naar haar hotel gebracht, ondersteund door twee lijfwachten. Maandag moest Rihanna haar concert in Malmo al afgelasten. Ze werd in het ziekehuis opgenomen, waar ze aan een baxter moest.

Eerder deze week kwam aan het licht dat dokters haar hebben gewaarschuwd niet meer te drinken.04-11-2011 om 10:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson stelt trouw uit wegens zwangerschap

Jessica Simpson stelt trouw uit wegens zwangerschap

.

Opdat ze meer van hun tijd samen zouden kunnen genieten, hebben Jessica Simpson en voormalig honkbalspeler Eric Johnson hun huwelijk uitgesteld. Jessica (31) is zwanger van haar eerste kind en wil ten volle van die periode genieten.

"Ze zijn nog altijd van plan te trouwen en waren volop aan het overleggen welk soort trouw ze wilden. Maar het zal nu wat later gebeuren want ze willen deze periode ten volle beleven", aldus een bron uit de omgeving van het koppel in People.

De baby was niet echt gepland, maar Jessica en Eric deden naar verluidt ook niets om een zwangerschap te voorkomen. Het was al enige tijd bekend wat Simpson zwanger was, ze heeft dat afgelopen maandag ook bevestigd op Twitter.

03-11-2011 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Williams houdt kapsel kort als hulde aan Heath Ledger

Michelle Williams houdt kapsel kort als hulde aan Heath Ledger

.

Omdat Heath Ledger er zo dol op was, houdt Michelle Williams haar kapsel kort, "ook al haten de meeste heteromannen het". Actrice Michelle Williams heeft een dochter van zes jaar met de acteur, die enkele maanden na hun breuk overleed aan een ongewilde overdosis medicijnen.

"Met kort haar ben ik mezelf. Het is al vijf jaar geleden dat ik nog lang haar had. De enige mensen die van mijn kort kapsel houden, zijn homo's en mijn vriendinnen. Heteromannen houden niet van dit kapsel. Ik heb destijds mijn haar kort geknipt voor een man die daar van hield en ik hou het kort als eerbetoon aan hem", aldus Williams in de Britse Elle.

03-11-2011 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Bondfilm heet 'Skyfall'

Nieuwe Bondfilm heet 'Skyfall'

.

De nieuwe James Bondfilm, die volgend jaar moet verschijnen, zal 'Skyfall' heten. Dat maakten de producers van de film vandaag bekend.

Javier Bardem als slechterik
Daniel Craig zal opnieuw de rol van de Britse geheimagent vertolken in de film, die geregisseerd wordt door Sam Mendes. De rol van de slechterik in de film zal worden gespeeld door Javier Bardem.

Mendes beloofde 'een hoop verrassingen' in de 23ste Bondfilm, die zich zal afspelen in Londen, Schotland, Istanboel en Shanghai.

In 'Skyfall' zullen verder Naomi Harris te zien zijn als geheim agent Even. Judi Dench speelt opnieuw M, baas van de Britse geheime dienst. Ook de Franse actrice Bernice Marlohe zal een rol krijgen.

Faillissement studio
Het was even onzeker of de film er wel zou komen, nadat vorig jaar het faillissement werd aangevraagd voor de MGM-studio's in de Verenigde Staten. Maar het nieuwe management van de studio's en producers kondigden begin dit jaar aan dat de film er toch komt.

Het is de derde film waarin Craig de rol van Bond speelt. Dat deed hij eerder in 'Casino Royale' (2006) en 'Quantum of Solace' (2008).

03-11-2011 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shaun Ryder wordt UFO-jager in tv-show

Shaun Ryder wordt UFO-jager in tv-show

.

Shaun Ryder, zanger bij achtereenvolgens The Happy Mondays en Black Grape, heeft een nieuwe job. In de achtdelige tv-show 'Shaun Ryder on UFO's' gaat hij voor History Channel op zoek naar bewijzen van buitenaards leven. Zijn zoektocht begint Ryder in zijn thuisstad Manchester, waar hij als 15-jarige naar eigen zeggen voor het eerst een UFO zag. Volgens Ryder is Manchester een portaal in tijd en ruimte waar veel UFO's kunnen gespt worden. "Eens ze je hebben gezien, houden ze je in de gaten", stelt Ryder in The Sun.

"Shaun zal feiten van fictie gescheiden houden. Hij ontmoet bijzondere figuren, naast wie hij een zinnige kerel lijkt. Het wordt onthullend maar ook leuk", aldus een bron bij History Channel.

Enkele maanden geleden bracht Ryder zijn memoires uit onder de titel 'Twisting My Melon'. Hij bekende dat hij door het archief van muziekblad NME moest bladeren om na jaren van drugmisbruik zijn geheugen op te frissen.

03-11-2011 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Script voor tweede 'Kuifje'-film staat nog ter discussie

Script voor tweede 'Kuifje'-film staat nog ter discussie

.

Welk stripalbum de basis gaat vormen voor de tweede film over Kuifje, is nog niet duidelijk. Scriptschrijver Anthony Horowitz stelde eerder dat hij een script had geschreven dat deels is gebaseerd op 'De Zonnetempel'. Maar na overleg met regisseur Steven Spielberg en producer Peter Jackson, besloot Horowitz het over een andere boeg te gooien.

"Enkele maanden geleden dacht ik nog dat het 'De Zonnetempel' moest worden, maar ik denk dat de tweede film anders wordt. Alles staat nog ter discussie. Momenteel probeer ik een verhaal te schrijven waarmee iedereen tevreden zal zijn. Het is heel moeilijk", verklaart Horowitz aan de BBC.

Jackson heeft ideeën voor een tweede, derde en vierde Kuifje-film. "Een van mijn favoriete albums is 'De Zeven Kristallen Bollen', daar denk ik nog altijd aan. Ik ben ook dol op de Oost-Europese verhalen van Kuifje, zoals 'De Scepter van Ottokar' en 'De Zaak Zonnebloem'. Die lijken me ideaal voor een thriller, met die vreemde Balkanpolitiek en geheimagenten. Die over de maan zijn ook geweldig, die zouden goed zijn voor een derde of vierde film. Als we zo ver raken. Voorlopig houden we zijn voeten nog wat aan de grond".

03-11-2011 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beatrix oudste staatshoofd ooit van Nederland

Beatrix oudste staatshoofd ooit van Nederland

.

De Nederlandse koningin Beatrix, momenteel op bezoek in het Caraïbisch gebied, bereikt morgen een historische mijlpaal. Ze is vanaf die dag de oudste regerende monarch uit de Nederlandse geschiedenis. Op zaterdag is de vorstin precies 73 jaar en 277 dagen oud, even oud als koning Willem III toen die op 23 november 1890 stierf als regerend vorst.

Koningin Juliana was 70 toen ze, op de 42e verjaardag van haar dochter en opvolgster Beatrix, in 1980 bekendmaakte dat ze ermee ging stoppen omdat "haar krachten gingen afnemen". Juliana zat toen bijna 32 jaar op de troon. Beatrix heeft er op 30 april volgend jaar 32 jaar op zitten als staatshoofd.
 
Onder de Europese regerende monarchen behoort Beatrix qua leeftijd tot de middenmoot. Zo is onze koning Albert met zijn 77 lentes ouder dan de Nederlandse vorstin. Ook de Britse koningin Elizabeth (85), koning Harald van Noorwegen (74) en koning Juan Carlos van Spanje (73) zijn ouder dan Beatrix.

03-11-2011 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
02-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hysteria van Muse: beste baslijn aller tijden

Hysteria van Muse: beste baslijn aller tijden

Klik op de foto om ' Hysteria' te beluisteren

En op een goede dag vraagt iemand zich af: wat is nu de beste baslijn aller tijden? Welnu, het is bekend. Winnaar: Hysteria, gespeeld door bassist Christopher Wolstenholme van Muse.

Goed, dat vinden de bezoekers van de website Musicradar, die een peiling organiseerde. En niets leuker dan lijstjes, nietwaar? Tweede werd YYZ, van Rush. Muse werkt intussen aan een nieuw album, dat eind volgend jaar moet verschijnen.


02-11-2011 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkel 'Loft' deed in eerste week beter dan Code 37

Enkel 'Loft' deed in eerste week beter dan 'Code 37'


http://img692.imageshack.us/img692/3844/code37.jpg


'Code 37 - De Film' heeft een week na de opening al 109.477 kijkers over de vloer gekregen. Op de film 'Loft' na, is geen enkele Vlaamse film ooit zo sterk gestart in de bioscoop. Dat meldt Starway Film Distribution in een persbericht.
 
De sterke opening op woensdag 26 oktober (8.113 bezoekers op 1 dag), werd gevolgd door een al even sterke openingsweek, zo luidt het in het persbericht. De film vertelt het verhaal van een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er meerdere studentes actief zijn in het milieu. Agente Hannah (gespeeld door Veerle Baetens) en haar team gaan daarop undercover in club Sin City. (br.hln - beeld photo news)


02-11-2011 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson bevestigt: Ik ben zwanger

Jessica Simpson bevestigt: "Ik ben zwanger"


http://img11.imageshack.us/img11/8442/jessicasimpsonwo.jpg


Jessica Simpson heeft het overduidelijke bevestigd: ze is zwanger. De 31-jarige celebrity tweette gisteren een foto van zichzelf als Halloween-mama met een hand over haar babybuikje. Boven de foto de woorden: "Het klopt. Ik word een mama." Voor Jessica Simpson en haar verloofde Eric Johnson wordt het hun eerste baby. Vorig jaar verloofden ze zich. De zwangerschap van Simpson was al wekenlang een van dé thema's in de roddelpers, met foto's die moesten bewijzen dat de actrice/zangeres in blijde verwachting is. Simpson zal de komende maanden alvast ook nog op het scherm te zien zijn: ze zal samen met Nicole Richie een rol hebben in de reality show 'Fashion Star' van NBC.


01-11-2011 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Glee-zangeres doodgestoken

Vader Glee-zangeres doodgestoken


http://img215.imageshack.us/img215/8752/charicepempengco.jpg


Glee-zangeres Charice Pempengco ('Sunshine Corazon' in de serie) kreeg droevig nieuws te horen: haar vader werd vermoord na een ontmoeting met een boze dronkaard.

Ricky Pempengco liep in een winkel per ongeluk tegen een dronken man aan. Die werd razend en stak de man neer met een ijspriem. Daarna panikeerde hij, en hij ontvluchtte de plaats van de misdaad.

Het voorval gebeurde op de Filippijnen, in de thuisstad van Charice. De 19-jarige Glee-actrice had niet veel contact met haar vader, van wie haar moeder scheidde toen ze drie was. Papa Pempengco had een drugsprobleem en werd agressief, waarop de mama van Charice van haar man wegvluchtte.

Toch is Charice aangedaan door het voorval. "Ik hield van hem en ik zal altijd van hem houden. Hij is ten slotte mijn vader", zei ze op Twitter. (br.hln)


01-11-2011 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna met spoed naar het ziekenhuis in Zweden

Rihanna met spoed naar het ziekenhuis in Zweden

http://img831.imageshack.us/img831/7130/rihannas.jpgRihanna is gisterenavond met spoed naar een ziekenhuis in Zweden gebracht. De zangeres zou daar een concert geven, maar moest met hevige griep worden afgevoerd.

Op Twitter excuseerde ze zich tegenover haar fans: "Het spijt me voor iedereen die vanavond naar Malmo zou komen, ik had er zelf ook erg veel zin in!"

"Het zou een geweldige avond zijn geworden, in ieder geval beter dan ziek zijn", aldus de zangeres. Bij haar tweets plaatste de 23-jarige Rihanna een foto van haar arm aan een infuus.


01-11-2011 om 17:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patti Smith en The Cult enige lichtpunten op saai Sinner's Day

Patti Smith en The Cult enige lichtpunten op saai Sinner's Day

Klik op de foto om ' Because The Night  ' te beluisteren
De derde editie van Sinner's Day in de Hasseltse Grenslandhallen was al bij al een triestige affaire. Buiten twee acts - Patti Smith en The Cult - kwam het vooral neer op een zielige nostalgische trip voor volgens de organisatoren 8.000 veertigers en vijftigers die medio jaren tachtig ophielden met te luisteren naar nieuwe muziek.

Met het label new wave kan je zowat alle kanten uit. In de breedste betekenis is het elke vorm van moeilijk te klasseren popmuziek uit de periode 1977-1988. Dat laat de organisatoren van Sinners Day toe Patti Smith in hun boekje "the ultimate queen of new wave" te noemen. Ook The Cult is new wave blijkbaar volgens die regels. Whatever.

Het drama van Sinner's Day werd ironisch genoeg uitstekend verwoord door één van de bands op de affiche: Visage met hun wereldhit uit 1980, Fade to grey. Het volstond op dat moment om even rond te kijken.

Of neem The Exploited. Maakten 31 jaar geleden een plaat die "Punk's not dead" heet. Dat klopt, punk is nog steeds niet dood, alleen, punk is wel geëvolueerd. The Exploited - alleen zanger Wattie is nog over, de rest van de band besloot wijselijk ergens onderweg om toch nog een beetje gracieus oud te worden - is niet geëvolueerd, maar gewoon oud, saai en dik geworden.

Het overkomt de meesten van ons, en daar is niks mis mee, zolang we maar beseffen dat het gebeurt. The Exploited anno 2011 is een aanfluiting van alles waar de band begin jaren tachtig voor stond. 

Er is nog een andere klasse van has-beens die de affiche van Sinner's Day ontsiert: mannen die ooit wel deel uitmaakten van iets groot, maar hun pensioen blijkbaar moeten aanvullen door op te draven op nostalgische feestjes. In dat opzicht: Sinner's Day doet qua sfeer denken aan sci-fi conventies, waar nerds aanschuiven om een glimps op te vangen van bejaarde Star Trek-co-sterren. Alan Wilder (Recoil) maakte ooit deel uit van Depeche Mode. Karl Bartos van Kraftwerk.

The Mission, één van de topacts op Sinner's Day, bouwde een carrière (nu ja) terend op een poosje in de schaduw te hebben gespeeld in de Sisters of Mercy. Als het beste nummer een slechte cover van Neil Young's "Like a hurricane" is, dan weet je het wel. The Mission zijn zowat halfgoden voor goths en zullen het qua t-shirtverkoop wellicht goed hebben gedaan. Maar op het podium was het allemaal een vreselijk zootje. Wayne Hussey leek zich daar ook best bewust van.

Diamanda Galas is volgens haar bio "capable of the most unnerving vocal terror". Gelieve dat letterlijk te nemen. Vorig jaar was het Nina Hagen die iedereen weg deed lopen voor het podium, dit jaar viel die eer te beurt aan de van Griekse afkomst zijnde Californische. Je vraagt je af of de boekers van het festival de moeite nemen ooit even te checken wat er vandaag de dag achter de namen zit die ze op de affiche zetten.

Front 242 kon rekenen op het grootste legioen strak rond de buik zittende t-shirts. Van eigen bodem, en op Sinner's Day om hun 30-jarig bestaan te vieren. We gaan de pioniersrol van Front 242 niet minimaliseren, de band heeft een belangrijke rol gespeeld. Maar hun muziek heeft de tand des tijds jammer genoeg niet doorstaan. Het was leuk voor twee nummers.

Was Sinner's Day dan helemaal slecht? Nope. Patti Smith en The Cult speelden wel leuke sets. Leuk ook om te zien dat de 65-jarige godmother of punk nog een vuist kan maken en één van de weinige artiesten blijft die niet bang is om echte politieke statements te uiten. Zo is "Rock 'n' roll Nigger" in 2011 nog even toepasselijk en fris als in 1978 en zou "People have the power" het perfecte volkslied kunnen worden voor de indignados die momenteel weer en wind trotseren in steden de wereld rond.

The Cult is gewoon een hardrockband met stielkennis. De eerste nummers gingen een beetje de mist in door een slechte mix van Ian Astbury's stem. De man ziet er ook steeds meer uit als iets dat met beren samenwoont in een groot Canadees bos, en net als vorig jaar dat het geval was met Ian McCullough en zijn Echo & the Bunnymen, moest hij voortdurend vastellen hoe tam het publiek reageerde. Het lag niet aan hem of aan zijn band. Op Graspop zou het dak er zijn afgegaan.

Patti Smith en The Cult bleken vooral niet te zijn wat de rest van de affiche wel was: fake. Sinners Day is alleen relevant voor wie blijven stilstaan is in de tijd. Het Bokrijk van de festivals. Not a good thing.


01-11-2011 om 09:55 geschreven door artist lover


» Reageer (5)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!