NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soms Alleen
Soms Alleen

De afbeelding “http://img367.imageshack.us/img367/50/somsalleenvy4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

31-08-2008 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Totto
Totto
Om Hold The Line te bekijken druk op de foto.

.

31-08-2008 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Billy Ocean
Billy Ocean
Om Get Out Of My Dreams druk op de foto

Billy Ocean (pseudoniem van Leslie Charles, 21 januari 1950) is een Britse zanger die in de jaren '70 en '80 enkele grote internationale hits scoorde.

Billy Ocean is geboren in Trinidad, maar verhuisde op achtjarige leeftijd met zijn familie naar Engeland. Als tiener zong hij in clubs in Londen. In 1974 bracht hij zijn eerste single uit, onder de artiestennaam Scorched Earth.

Vanaf 1976 zong hij onder de naam Billy Ocean. Van zijn debuutalbum Billy Ocean kwam de single Love really hurts without you. Dit nummer werd een hit in onder meer Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en Nederland. Gedurende de jaren '70 en '80 volgden meer hits.

In 1984 brak de grootste succesperiode van Billy Ocean aan, met het album Suddenly. In 1986 scoorde Billy Ocean in Nederland een nummer 1-hit met het nummer When the going gets tough, the tough get going. Deze nummer 1-hit werd enkele jaren later gevolgd door een tweede nummer 1-hit met Get outta my dreams, get into my car. Beide nummers zijn mede geschreven en geproduceerd door de muziekproducent Robert John "Mutt" Lange.

Na deze grote successen slaagde Billy Ocean er niet meer in grote hits te scoren. Wel bracht hij nog verschillende albums uit, waaronder een Greatest Hits album in 1989. Ook tourt Billy Ocean nog altijd. Op 6 december 2007 trad hij weer op in Nederland, in Paradiso. Een nieuw album volgt voorjaar 2008.

In 2002 kreeg hij een eredoctoraat in de muziekwetenschappen aangeboden door de universiteit van Westminster.31-08-2008 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mary Wells
Mary Wells
Om My Guy te beluisteren druk op onderstaande foto


.

31-08-2008 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemen bed
Bloemen bed

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alexis-Bledel-013.jpg

zacht klinkt het stille
in een bed vol bloemen
de kleuren intens
veel rijker dan de mens

kort hun leven
maar zo veel te geven
elk jaar opnieuw
in elk jaar getijde

de geuren
betoveren
omhelzen in kracht
schildering in pracht

de zon streelt
water word toe bedeeld
door koestering
van moeder aarde

fonkel zicht
helend licht
uren geschouwd
geen seconde berouwd


30-08-2008 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham:

Victoria Beckham: "Ik kan enkel gehakt maken"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/victoria-beckham-4.jpg
Victoria Beckham is niet bepaald een keukenprinses. "Ik kan eigenlijk alleen heel goed gehakt maken", bekende de voetbalvrouw gisteren op de Britse radiozender Key 103. "Toen we nog in Spanje woonden kookte ik iedere dag, dus David en de kinderen hebben er vier jaar op geleefd."

"Gek op pudding"
Sinds hun vertrek uit Spanje, beperkt 'Posh' haar tijd in de keuken tot de zondag. "Mijn kinderen zijn gek op Yorkshire-pudding, dus dat maak ik dan", aldus Victoria, die in Groot-Brittannië is ter promotie van haar nieuwe parfum Signature. "Als nagerecht maak ik cakejes van Dora the Explorer, omdat de jongens die zo lekker vinden."

Kindje erbij?
Victoria woont sinds een jaar in LA. Haar man David voetbalt bij Los Angeles Galaxy. Het paar heeft drie zonen: Brooklyn (9), Romeo (5) en Cruz (3). Van een gezinsuitbreiding is nog geen sprake. "David en ik hebben onze handen vol aan deze drie, maar misschien dat we het over een paar jaar nog eens proberen."

30-08-2008 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R.E.M.-zanger: "Als McCain president wordt, emigreer ik"

R.E.M.-zanger: "Als McCain president wordt, emigreer ik"

Om Losing My Religion te bekijken druk op de foto.

.
R.E.M.-frontman Michael Stipe overweegt te emigreren als John McCain de Amerikaanse presidentsverkiezingen wint. "Het is voor mij als Amerikaan en als wereldburger onbegrijpelijk dat mensen op hem stemmen", verzuchtte hij op de Britse zender Sky News. "Hij was ooit een goede soldaat en daar bewonder ik hem voor, maar hij is ongeschikt als president."

John Kerry
De 48-jarige Stipe is een fervent aanhanger van de Democraten. Vier jaar geleden toerde hij met R.E.M. en sterren als Bruce Springsteen door Amerika om de campagne van de toenmalige presidentskandidaat John Kerry te ondersteunen.

Stipe hoopt vurig dat Amerika klaar is om Barack Obama als de eerste zwarte president van het land te kiezen. "Ik vind het een mooie gedachte dat we het tweede decennium van de 21e eeuw ingaan met hoop voor de toekomst."

30-08-2008 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe single Novastar maandag in radiopremière

Nieuwe single Novastar maandag in radiopremière

Om Wrong te bekijken druk op de foto.

.
Nu maandag 1 september zal de nieuwe single van Novastar voor de allereerste keer te horen zijn op de radio. De single heet 'Mars Needs Woman' en is de voorloper van het nieuwe album 'Almost Bangor'.
'Almost Bangor' verschijnt op 26 september.

Novastar scoorde sinds 2000 tal van hits (Wrong, The Best Is Yet To Come, Caramia, Lost And Blown Away, Never Back Down, When The Lights Go Down On The Broken Hearted) maar de laatste twee jaar liet zanger Joost Zweegers nog amper iets van zich horen. De nieuwe plaat had er in mei van dit jaar al moeten zijn, maar door gezondheidsklachten van Zweegers werd de release - en zijn concert op Pinkpop 2008 - geannuleerd.

30-08-2008 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diddy houdt privéjet aan de grond door hoge olieprijzen

Diddy houdt privéjet aan de grond door hoge olieprijzen

Om Last Night te bekijken druk op de foto.

.
Diddy voelt zich door de gestegen olieprijzen gedwongen om zijn privéjet te laten staan. Dat zegt de hiphopartiest in een video die hij op YouTube heeft geplaatst. Een retourvlucht van New York naar Los Angeles in zijn privévliegtuig kost de rapper naar eigen zeggen 135.000 euro.

Gratis olievaten
"Ik vlieg nu met een lijndienst", vertelt Diddy, terwijl hij in een gereedstaand vliegtuig stapt en naar zijn eersteklas zitplaats loopt. "Dit gebeurt echt en is het bewijs dat de olieprijzen te hoog zijn." Sean Combs, zoals Diddy eigenlijk heet, smeekt "zijn broeders en zusters uit Saoedi-Arabië" hem gratis olievaten sturen.

23 miljoen dit jaar
Ondanks dat Diddy zijn privéjet moet laten staan, is er weinig reden tot medelijden voor de rapper. In de afgelopen twaalf maanden verdiende de 38-jarige Combs volgens het Amerikaanse zakenblad Forbes 23 miljoen euro.

30-08-2008 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse laat Franse fans stikken

Amy Winehouse laat Franse fans stikken

OmYou Know I'm No Good te bekijken druk op de foto.

.
Amy Winehouse heeft haar Franse fans laten stikken. De Britse zangeres zou gisteren het Rock En Seine-festival in Parijs opluisteren, maar moest wegens ziekte verstek laten gaan. Dat heeft haar woordvoerder bekendgemaakt.

Vrijaf
De geplaagde souldiva hoefde niet in het ziekenhuis te worden opgenomen, maar is thuis. De woordvoerder wilde geen details geven over wat Winehouse mankeert. Volgend weekeinde moet Winehouse weer optreden tijdens een Brits festival. Volgens haar vader Mitch neemt Amy na dat optreden een periode vrijaf om zich volledig op haar herstel te kunnen richten.

Juridische stappen
De organisatoren van het Franse festival waren niet blij met de laattijdige afzegging van Winehouse. Het optreden van de zangeres van parels als 'Rehab' en 'Back to Black' moest normaal het orgelpunt worden. De organisatoren kondigen juridische stappen aan.

Wat vooral tegensteekt, is dat Winehouse haar kat maar op het allerlaatste nippertje stuurde want gisterenmorgen hielden haar muzikanten nog een repetitie. Volgens mediaberichten reageerden de ongeveer 20.000 fans op de aankondiging van de afzegging met een fluitconcert.

Afkickkliniek
De muzikale successen van Winehouse worden overschaduwd door haar roerige privéleven en publieke worstelingen met alcohol en drugs. In juni werd de zangeres opgenomen in een afkickkliniek nadat ze thuis was ingestort. Haar vader meldde toen dat zij beginnend longemfyseem had als gevolg van roken en crackgebruik. Vorige maand bracht ze ook een nacht door in een Londens ziekenhuis, toen ze thuis onwel was geworden.

27 maanden cel
Haar echtgenoot Blake Fielder-Civil werd vorige maand tot 27 maanden gevangenisstraf veroordeeld wegens mishandeling en belemmering van de rechtsgang. Hij heeft bekend in 2006 een pubmanager te hebben geslagen en hem vervolgens 200.000 pond (250.000 euro) te hebben aangeboden om geen aanklacht in te dienen.

30-08-2008 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Sienna Miller brengt Hitlergroet

Ex Sienna Miller brengt Hitlergroet

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/rhys-ifans.jpg
Rhys Ifans heeft zich op Ibiza niet van zijn beste kant laten zien. De Britse acteur, die onlangs zijn relatie met Sienna Miller op de klippen zag lopen, werd gefotografeerd terwijl hij de Hitlergroet bracht. Dat is te zien op foto's die de Britse krant 'Daily Mail' vandaag plaatste.

Blik onder jurkje
De 40-jarige acteur, die tot voor kort een romance beleefde met Kimberly Stewart, werd in een club omringd door bewonderaarsters op wie hij indruk probeerde te maken. Een jonge vrouw, die haar been in het gips had, werd door de blonde acteur aan een inspectie onderworpen. Nadat Ifans het gipsbeen van dichtbij had bekeken, wierp hij een blik onder haar jurkje. Even later verlegde Ifans zijn aandacht naar een andere vrouw, met wie hij innig zoende.

Dankbaar mikpunt
Rhys Ifans is een dankbaar mikpunt van paparazzi sinds zijn relatie met Sienna Miller na een klein jaar voorbij is. Hij lijkt grote moeite te hebben met de media-aandacht die hem ten deel valt. De Britse acteur werd eind vorige maand gefotografeerd terwijl hij een brandende sigaret in de richting van een groepje fotografen gooide. Eerder werd hij op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl hij razend een bierflesje kapotsmeet in de richting van een groep fotografen en voorbijgangers.

30-08-2008 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bang
Bang

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Natalie-Imbruglia-136.jpg

Bang
Jou kwijt te raken
Terwijl ik zielsveel van je houd
Bang weer alleen te zijn
Tastend in het duister
Bang
Kijk ik naar boven
Tranen in mijn ogen
Hopend
Altijd bij jou te kunnen zijn
Bang
Hou ik klampachtig je hand vast
Om die nooit meer los te hoeven laten
Met jou kan ik lachen
Praten
Vrijen
Niksen
In jouw armen
Uren in jouw ogen kijken
Versmelten met jouw ziel
Om nooit meer los te komen

29-08-2008 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julie London
Julie London
Cry Me A River29-08-2008 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chas Jankel
Chas Jankel
Om Glad To Know You te bekijken druk op de foto.


.

29-08-2008 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss heeft last van scheuren in de muur

Kate Moss heeft last van scheuren in de muur

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-moss-2.jpg
Het Britse topmodel Kate Moss zit met scheuren in de tuinmuur aan haar woning in Londen. Ze zou ook problemen hebben met de riolering. Na klachten van buurtbewoners is een onderzoek bij Moss begonnen.

Grote scheur
"De muur is een ongeluk dat nog moet gebeuren", zegt een buurtbewoner in de Daily Mail. "Elke dag lopen er jonge kinderen voorbij en de muur lijkt alle ogenblikken te kunnen instorten." In het midden van de muur is al een grote scheur. Na inspectie werd bevestigd dat er een probleem is en dat Kate zo snel mogelijk moet ingrijpen.

Riolering
Kate is op de hoogte gebracht van het probleem. Er loopt nog een onderzoek naar de riolering, want ook daar klagen de buren over. De hele buurt kampt met problemen die hun oorzaak bij het model zouden vinden.

29-08-2008 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Verheyen regisseert opvolger 'De Zaak Alzheimer'


Jan Verheyen regisseert opvolger 'De Zaak Alzheimer'

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jan-verheyen.jpg
'Dossier K.', het vervolg op de kaskraker 'De Zaak Alzheimer', zal worden geregisseerd door Jan Verheyen. Dat heeft Kinepolis bekendgemaakt. 'Dossier K.' is het tweede boek van Jef Geeraerts uit de Vincke & Verstuyft-reeks dat verfilmd wordt. In de film krijgen Vincke (Koen De Bouw) en Verstuyft (Werner De Smedt) niet alleen te maken met de Albanese maffia, maar ook met intriges in eigen rangen.

Carl Joos en Erik van Looy, die 'De Zaak Alzheimer' regisseerde, werkten het scenario uit. Zij stonden ook in voor het scenario van 'De Zaak Alzheimer'. Erik Van Looy ondertekende onlangs een nieuw exclusief meerjarencontract met Woestijnvis, waardoor hij geen tijd heeft om een volledig jaar te werken aan 'Dossier K.'.

De productie is in handen van Peter Bouckaert en Erwin Provoost voor Eyeworks Film & TV Drama, in coproductie met VRT en Phanta Vision, en in samenwerking met het Vlaams Audiovisueel Fonds en Bridge Entertainment. Kinepolis Film Distribution brengt de film uit.
De opnames van 'Dossier K.' gaan van start in maart 2009. De release is gepland op 20 oktober 2009.

29-08-2008 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah verliest wimpers bijna van het huilen bij Obama


Oprah verliest wimpers bijna van het huilen bij Obama

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/oprah-winfrey.jpg
Oprah Winfrey was ontroerd tijdens de toespraak waarmee Barack Obama gisteren de Democratische kandidatuur voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen aanvaarde. De talkshowpresentatrice vertelt dat ze zo hard moest huilen dat ze haar wimpers bijna verloor.

Krachtig
"Ik denk dat dit een van de meest krachtige momenten was die ik ooit heb meegemaakt", zegt Winfrey over de toespraak van Obama voor een publiek van 84.000 man tijdens de Democratische conventie in Denver. "Hij is geen Afro-Amerikaanse kandidaat. Hij is een kandidaat voor alle Amerikanen."

Eén van hen
In zijn toespraak probeerde Obama, zoon van een Afrikaanse immigrant, de Amerikanen ervan te overtuigen dat hij één van hen is. Hij verwoordde de Amerikaanse droom door te zeggen dat zijn nominatie bewijst dat geen enkele droom te hoog gegrepen is en plaatste zichzelf in de schaduw van grote leiders als John F. Kennedy, Franklin Roosevelt en Martin Luther King.

Andere beroemdheden
Oprah was niet de enige beroemdheid die in Denver aanwezig was om haar steun aan Obama te betuigen. Zo waren onder anderen Fergie van Black Eyed Peas, Jessica Alba, Forest Whitaker, George Lucas, Susan Sarandon en Anne Hathaway aanwezig. Artiesten als Will.i.am, John Legend, Michael McDonald en Sheryl Crow traden op tijdens de laatste avond van de vier dagen durende conventie.

29-08-2008 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eric Clapton
Eric Clapton
Om Tears In Heaven te bekijken te bekijken druk op de foto.

.
Eric Patrick Clapton (The Green (Ripley, Surrey), 30 maart 1945) is een Britse gitarist, componist en zanger van blues-, rock- en popmuziek.

Clapton werd op 30 maart 1945 in The Green, Ripley, Surrey (Engeland) geboren als zoon van de 16-jarige Patricia Molly Clapton en de 24-jarige Canadese militair Edward Walter Fryer die in Engeland was gelegerd. Fryer keerde nog voor Clapton's geboorte terug naar zijn echtgenote in Canada. Omdat zijn moeder nog erg jong was, werd Clapton opgevoed door zijn grootmoeder Rose, en haar echtgenoot Jack Clapp, die de stiefvader was van Clapton's moeder. Zijn moeder die doorging voor zijn zuster, trouwde met de Canadese militair Frank McDonald, en volgde haar echtgenoot naar Duitsland en later naar Canada.

"Ricky", zoals Clapton door zijn grootouders genoemd werd, was een stil kind met kunstzinnige aanleg en een goed verstand. Op 9-jarige leeftijd ontdekte hij de waarheid omtrent zijn afstamming. Hij trok zich nog meer terug in zichzelf en begon zijn schoolwerk te verwaarlozen. Toen Clapton eind jaren 50 met de opkomende rock 'n roll in aanraking kwam, was hij meteen enthousiast. Voor zijn dertiende verjaardag vroeg en kreeg hij een gitaar. Hij ging op zoek naar de oorsprong van de rock & roll en kwam bij de blues terecht. Op zijn 16e liet hij zich inschrijven bij het Kingston College of Art, maar al na een jaar werd hij weggestuurd.

Toen hij van school af was begon hij te werken in de bouwsector, samen met zijn grootvader. In zijn vrije tijd leerde hij de elektrische gitaar te bespelen die hij had gekocht nadat hij in contact was gekomen met de elektrische blues van onder meer Freddie King, B.B. King en Muddy Waters.

Begin 1963 richtte hij zijn eerste groep op: de bluesband The Roosters. Na de opheffing van deze band speelde hij een maand in de groep Casey Jones and The Engineers. In oktober werd hij opgenomen in The Yardbirds, waarvan hij 18 maanden lid zou blijven. Op een bepaald moment omvatte deze band drie van de grootste Britse gitaristen van de jaren 60: Eric Clapton, Jimmy Page en Jeff Beck. De groep verwierf faam door zijn bluesgetinte rock, en Clapton verwierf de bijnaam waaronder hij nog steeds bekend is: Slowhand. Deze bijnaam kreeg hij omdat hij door zijn stijl van spelen regelmatig snaren brak, en hij deze dan ter plekke verving, terwijl het publiek hem begeleidde met traag handgeklap. De beide platen die hij met de Yardbirds uitbracht hadden veel succes. Desondanks verliet hij de Yardbirds in 1965, omdat hij vond dat de groep te veel de commerciële poptoer opging.

Van april 1965 tot midden 1966 maakte hij deel uit van John Mayall's Bluesbreakers. In deze periode kwam zijn talent definitief tot ontplooiing. Hoogtepunt was de LP Bluesbreakers With Eric Clapton, inmiddels een echte klassieker.

Eind 1966 richtte hij samen met bassist Jack Bruce en drummer Ginger Baker de groep Cream op. Met deze groep vestigde hij definitief zijn reputatie als de nummer één van de rockgitaristen. Door het uitbrengen van drie opeenvolgende sterke LP's, en door energieke en uitgebreide tournees, verwierf Cream een internationale reputatie die amper onderdeed voor die van de Beatles en de Rolling Stones. De optredens van de band kenmerkten zich door veel improvisatie, waarbij alle drie de bandleden hun muzikale talenten ten volle konden uiten. De karakters van de drie leden waren echter zo sterk dat ze voortdurend met elkaar botsten, waardoor de band geen lang leven beschoren was. Maar hoewel de band slechts twee jaar bestond, wordt hij toch beschouwd als een van de voornaamste van die periode.

Begin 1969 richtte Clapton de eerste "superband" van de geschiedenis van de popmuziek op: Blind Faith. Andere leden van deze groep waren Steve Winwood, Rick Grech en Ginger Baker. Na slechts één LP en één Amerikaanse tournee viel ook deze band uit elkaar.

Een tijd lang trad Clapton op als gastmuzikant met Delaney & Bonnie, die het voorprogramma van de tournee van Blind Faith hadden verzorgd. In de zomer van 1970 leidde dit tot de oprichting van Derek and the Dominos. Ook deze band maakte het niet lang: na één LP en een Amerikaanse tournee was het opnieuw over. Dit leverde echter wel de klassieke dubbel LP "Layla and other assorted love songs" en een dubbele live LP "In concert" op. Layla wordt nog steeds gezien als één van de hoogtepunten in de populaire muziek, mede door het feit dat hierin duidelijk de pijn van Clapton is te voelen die hij heeft vanwege de onbeantwoorde liefde voor Pattie Boyd, de vrouw van zijn vriend George Harrison. Door de combinatie daarvan met getalenteerde en gedreven muzikanten ontstond een echte klassieker. Onder andere de inbreng van gitarist Duane Allman bracht het geheel op een hoog niveau.

Ondanks zijn professionele successen ging het Clapton in deze periode privé niet voor de wind. De druk van zijn carrière, zijn (voorlopig) onbeantwoorde gevoelens voor Pattie Boyd en zijn verslaving aan heroïne maakten dat hij van de scène verdween. Na een onderbreking van drie jaar wist hij met de hulp van Pete Townshend (The Who) van zijn verslaving af te komen. Hij had een rol in de verfilming van Townshend's rockopera Tommy, en begon weer platen op te nemen. Zijn stijl had echter een verandering ondergaan; De nadruk lag meer op de songs en minder op de individuele kwaliteiten van de muzikant. Dit werd hem door veel van zijn vroegere fans en sommige critici niet in dank afgenomen. Een belangrijke oorzaak is dat Clapton door een aantal bandleden uit het Amerikaanse Tulsa in aanraking kwam met muziek van J.J.Cale, die vanaf dat moment een enorme invloed zou hebben op de sound en repertoire van Clapton. Clapton was geraakt door de ingetogenheid van Cale en zijn composities.

Aan het einde van de zeventiger jaren kreeg hij opnieuw te maken met een verslaving, ditmaal aan alcohol, waardoor hij in 1981 zelfs in het ziekenhuis belandde. Ondertussen was hij in 1978 ook gehuwd met Pattie Boyd, die inmiddels van Harrison was gescheiden.

Gedurende de jaren tachtig bleef hij met groot succes albums uitbrengen, alhoewel hij nooit meer de immense populariteit bereikte van de jaren zestig en zeventig. In 1985 treedt hij op tijdens Live Aid, in Philadelphia. Zijn optreden vormt één van de hoogtepunten van het Amerikaanse gedeelte van Live Aid. In 1988 speelt hij mee met Dire Straits tijdens het Nelson Mandela 70th Birthday Tribute Concert. Tevens laat Clapton zich in de jaren '80, samen met vele andere artiesten, vaak zien tijdens concerten voor The Prince's Trust, een stichting van de Britse prins Charles. In 1987 werd hij lid van de Anonieme Alcoholisten, en sindsdien lijkt zijn alcoholverslaving onder controle. Tijdens de opnamen van het album Behind the sun in 1985 leerde hij Yvonne Khan Kelly kennen, met wie hij een verhouding én een kind kreeg: zijn oudste dochter Ruth (°1985). Clapton verliet Pattie Boyd, en in 1988 scheidden zij. De verhouding met Kelly duurde echter niet lang, en Clapton vond in het Italiaans model Lori Del Santo een nieuwe levensgezellin. Uit deze verhouding werd in 1986 een zoon, Conor geboren

Begin jaren '90 beleefde Clapton weer een aantal persoonlijke drama's. Bij een helikopterongeval, eind 1990, kwamen een goede vriend en een aantal crewmembers om het leven: gitarist Stevie Ray Vaughan, zijn Amerikaanse manager Bobby Brooks, assistent-tourmanager Colin Smythe en bodyguard Nigel Browne. Clapton zelf zat in een andere helikopter. Vaughan en Clapton hadden opgetreden in East Troy in Wisconsin, VS. Op 20 maart 1991 viel zijn vierjarig zoontje Conor uit een raam op de 49'ste verdieping van een wolkenkrabber, waar hij samen met zijn moeder woonde, in Manhattan, New York. Clapton drukte zijn verdriet hierover uit in het nummer "Tears in Heaven" waarmee hij in 1992 een Grammy-award won.

Met de verschijning van het album "From the Cradle" in 1994 boorde Clapton weer zijn oude bronnen aan en de traditionele blues gingen weer een prominentere rol spelen in zijn muziek (zie The blues (1999), Riding with the King (2000)...).

In 1997 richtte hij op het eiland Antigua het Crossroads Centre op, een internationaal afkickcentrum voor alcohol-, drug- en andere verslavingen.

In januari 2002 trouwde hij met Melia McEneryin in dezelfde kerk waar hij tien jaar geleden afscheid heeft genomen van zijn zoon. Het echtpaar kreeg drie dochters, Julie Rose (2001) en Ella Mae (2003) en Sophie (2005). In 2004 verleende Clapton zijn medewerking aan de nieuwe CD van zijn oude vriend Rod Stewart, genaamd Stardust. In 2005 kwam Eric Clapton met nieuw werk naar buiten op het album Back Home. In het begin van 2006 is Clapton begonnen met een wereldtournee. Op 3 november 2006 kwam een duetalbum van Eric Clapton & J.J. Cale uit genaamd "Road To Escondido" met medewerking van o.a. Billy Preston (RIP), Doyle Bramhall II, Albert Lee, Nathan East, Derek Trucks en de vertrouwde band van J.J. Cale. Op 28 juli 2007 werd voor de tweede keer het Crossroads Guitar Festival gehouden in Chicago voor Clapton's Crossroads Antigua Foundation. Vele artiesten verleenden belangeloos medewerking zoals; Eric Clapton (organisator), BB King, John Mayer, Albert Lee, Jeff Beck, Sheryl Crow en Buddy Guy. Eind augustus 2007 is na jaren van afwezigheid Clapton.nl gelanceerd, de website voor en door Eric Clapton fans met een Nederlandse invalshoek. In september 2007 komt het album Complete Clapton uit met 36 hits uit zijn gehele carrière van 1968 tot 2006 plus een boek over zijn leven onder dezelfde titel.


29-08-2008 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
28-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gene Thomas
Gene Thomas
Om wees van mij te bekijken druk op de foto.

.

Gene Thomas (22 augustus 1972) (echte naam : Gunther Thomas) is een Belgisch/Vlaamse zanger. In 1993 startte Gene een groepje op Ship of Dreams, waarbij hij direct een rockalbum uitbracht nl: "always on the run"

2 jaar later in 1995 kiest Gene, samen met Gina Brondeel, voor de dansmuziek en is X-session een hitfeit. Met X-session scoorden ze verschillende hits! Van 'say yeah', tot 'on and on' en 'hot shot', ... Naast hun verschillende hits behaalden ze ook 2 Donna Awards en 2 TMF Awards als groep en Gene dan nog eens een TMF award als beste zanger.

In de X-Session tijd presenteerde Gunther een seizoen lang het televisieprogramma Ultratop, met de gelijknamige Vlaamse hitparade, op de VRT. Hij heeft ook een tijdje op TMF gepresenteerd en is sinds eind augustus 2007 te zien op VIJFtv. Daar bekleedt Gene de rol van omroeper en daarmee is hij meteen ook de enige man die dit beroep in Vlaanderen uitoefent.

Na 7 jaar kwam er een einde aan X-Session. Ze hadden het gevoel dat het doel bereikt was met de groep en iedereen ging zijn eigen weg. Het werd heel eventjes stil rond Gene. In 2003 begon hij aan zijn Nederlandstalige solocarrière. Dit was een volledige nieuwe uitdaging. Gene kiest resoluut voor het Nederlands, omdat dit de taal is dat dichtst bij het publiek staat. Zijn eerst single 'Voor haar', geschreven voor zijn vrouw Kristel Verbeke van K3, was alvast een schot in de roos. Hij stond een aantal weken op nummer 1 en behaalde een gouden plaat. De volgende single 'wees van mij' werd geschreven voor de tv-reeks Aspe, die ook een kanjer van een hit was. Even later werd het album 'Dichterbij' uitgebracht. 'Evenwicht' was de titel van zijn tweede Nederlandstalig album.

Kristel Verbeke en Gunther Thomas hebben twee dochters: Nanou (14 januari 2005) en Lily (21 september 2006)


28-08-2008 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljardair schenkt Naomi Campbell penthouse in Brazilië

Miljardair schenkt Naomi Campbell penthouse in Brazilië

http://img337.imageshack.us/img337/4818/naomicampbellvm6.jpg
Naomi Campbell weet haar vriendjes tegenwoordig uit te kiezen. De Russische miljardair Vladimir Doronin is zo blij met zijn nieuwe verovering dat hij Naomi zomaar een penthouse in het Braziliaanse Sao Paolo heeft geschonken.

Brazilië
Naomi zou hem volgens een bron in de Amerikaanse krant New York Post verteld hebben dat ze gek is op Brazilië. Daarop deed hij haar meteen een appartement cadeau. Lang is het 38-jarige model nog niet samen met Doronin. Ze werden voor het eerst samen gezien op het filmfestival van Cannes enkele maanden geleden.

Rijk
Het zal wel geen zware investering geweest zijn voor de miljardair. Doronin zou een van de rijkste vastgoedmakelaars van zijn land zijn. En in Rusland lopen er tegenwoordig wel meer miljardairs rond

28-08-2008 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT doekt Radio Donna op

VRT doekt Radio Donna op

http://img292.imageshack.us/img292/1654/donnaex8.jpg
De VRT gaat Radio Donna opdoeken. Dat meldt de VRT-nieuwsredactie vanochtend vroeg. De openbare omroep wil een hitzender creëren rond Peter Van de Veire, die onlangs nog bekend maakte dat hij even resoluut voor televisie kiest. Maandag wordt een voorstel ingediend bij de Raad van Bestuur van de VRT.

Donna-gezichten
Evy Gruyaert, Dave Peeters, Caren Meynen, Ann Reymen, Ann Van Elsen en de vele andere Donna-gezichten en -medewerkers worden vandaag op de hoogte gebracht van de plannen om Radio Donna op te doeken en te vervangen door een nieuwe hitzender. Maandag legt gedelegeerd bestuurder Dirk Wauters het radioproject voor aan de raad van bestuur.

Uitgewerkt denkspoor
Een blauwdruk voor het nieuwe station is er nog niet, wel een "goed uitgewerkt denkspoor". De naam van het nieuwe station is nog niet bekend, de startdatum evenmin, maar de doelgroep blijft de 15- tot 44-jarigen. En het creatieve brein achter de nieuwe zender wordt Peter Van de Veire.

1992
De dagen van Radio Donna zijn dus geteld. De hitzender werd met succes gelanceerd in 1992. Het radiostation was een schot in de roos en groeide uit tot de grootste zender van Vlaanderen en een belangrijke bron van inkomsten van de VRT.

Restyling
Maar toen Q-Music en 4FM tien jaar later effectief van start gingen, bleek de hitzender van de VRT toch niet meer zo jong en hip te zijn. Donna kreeg rake klappen en het ging - ondanks verschillende restylingen - van kwaad naar erger. Toch komt het nieuwe project als een verrassing, want in het voorjaar kon Donna immers de negatieve spiraal eindelijk doorbreken en het marktaandeel opkrikken van het absoluut dieptepunt (12,2 procent) naar 14,3 procent.

28-08-2008 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speelde toneel in jou stuk
Speelde toneel in jou stuk

http://img171.imageshack.us/img171/1630/evamendes025sr9.jpg


je gaf me een kus
en woorden die
raakten zonder geluid
koud op mijn huid
je oogde zo klaar
maar schuld hing
verborgen in stilte
ving het beladen gebaar
het afscheid gaf
hand aan de leugen
passeerde de waarheid
ging zonder spijt
ik struikelde over je lach
in een waas van verbazing
begreep ik pas later hoe
jij mij in de tang hebt gehad
ik weet me bedrogen
speelde toneel in je stuk
maar het succes heeft jou ook
belogen in je leven zonder geluk

28-08-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij en ik
Jij en ik

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Billie-Piper-002.jpg

27-08-2008 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Nieuwe Snaar
De Nieuwe Snaar
Om De Wereld Is Om Zeep te bekijken druk op de foto.

.
De nieuwe snaar is een Vlaamse folk-/cabaretgroep, met zijn roots in Duffel. De Nieuwe Snaar (opvolger van de snaar) startte in 1982, maar de leden waren daarvoor al actief in verschillende folk, skiffle en humoristische groepjes. Muzikant-tekstschrijver Hugo Matthysen leverde een belangrijke bijdrage aan het repertoire. Het nummer "De prehistorie" werd bekend als generiek voor het televisieprogramma De Pré Historie.

27-08-2008 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sponsors laten Ignace Crombé massaal vallen

Sponsors laten Ignace Crombé massaal vallen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ignace-crombe.jpg
De aanhoudende negatieve berichten rond Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombé, die werd opgepakt wegens geweld tegen zijn vriendin en nadien deed alsof zijn neus bloedde, hebben zijn imago duidelijk besmeurd. Sponsors die altijd pal achter Miss Belgian Beauty stonden, haken massaal af.

27-08-2008 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haley Joel Osment maakt Broadway-debuut

Haley Joel Osment maakt Broadway-debuut

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/haley-joel-osment.jpg
Haley Joel Osment maakt dit najaar zijn debuut op Broadway. De acteur, bij velen bekend als het jongetje uit 'The sixth sense', speelt in de theatervoorstelling 'American buffalo'. Het stuk draait om een groep mannen die een inbraak voorbereiden en gaat op 17 november in première in het Belasco Theatre in New York.

De 20-jarige Osment is in het stuk te zien naast acteurs als John Leguizamo en Cedric the Entertainer. De jonge acteur speelde eerder in films als 'Forrest Gump', 'Pay it forward' en 'A.I.'. Voor zijn rol in de thriller 'The sixth sense' kreeg hij een Oscarnominatie.

27-08-2008 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B wil naakt poseren voor Playboy

Mel B wil naakt poseren voor Playboy

Om Feels So Good te bekijken druk op de foto.

.
Twee keer heeft ze al een aanbod van Playboy naast zich neergelegd, maar dat betekent niet dat Mel B (33) helemaal tegen het idee van een naaktreportage is. Dat onthulde de ex-Spice Girl onlangs. "Vorig jaar kreeg ik een aanbod en enkele maanden geleden opnieuw, en telkens heb ik nee gezegd. Maar wie weet zeg ik in de toekomst wel eens toe. Ik heb er thuis ook geen probleem mee om naakt rond te lopen", aldus de zangeres.

Mel B werd in april het gezicht, of het lichaam zo u wil, van lingeriefabrikant Ultimo en heeft er ondertussen al heel wat fotoshoots voor opzitten. Dat ze niet meteen graatmager is, vindt ze geen probleem, wel integendeel. "Ik ben best tevreden over mijn rondingen", zegt ze in Closer magazine. "Ik eet gezond, fitness veel en luister naar mijn lichaam. In diëten om gewicht te verliezen geloof ik niet", voegt ze er nog aan toe.

In de loop van volgend jaar brengt Mel B een fitness DVD uit, waarin ze toont hoe ze terug in vorm geraakte na haar zwangerschap.

27-08-2008 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik wil niet kijken
Ik wil niet kijken

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alicia-Keys-028.jpg


Ik wandel in de stad,
ik kijk recht voor me uit.
Ik kijk niet naar de mooie etalages,
ik kijk niet naar het kleurige speelgoed,
ik kijk niet naar de leuke kleren...
Ik kijk niet..
Ik ga niet kijken...
Ik zal niet kijken...
Ik wil niet...
Maar ondanks mijn wil,
kijk ik...
Ik wilde de kans niet wagen
om mijn eigen reflexie te zien,
maar nu is het te laat.
Ik kijk mezelf aan,
ik zie wat ik niet wil zien...
mijn ogen...
Ik kan door mijn ogen mezelf zien...
En wat ik niet wou zien,
zie ik nu toch...

26-08-2008 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Melee
Melee
Om Built To Love te bekijken druk op de foto.

.

Mêlée is een poprock-kwartet uit het Californische Orange County. De manager van de band is Adam Harrison.

In de beginjaren van de eenentwintigste eeuw heeft de band veel getourd, waarbij 15.000 stuks van het album Everyday Behaviour (2004) zijn verkocht. Mêlée is momenteel verbonden aan het label Warner Bros. Records, waarbij de groep haar nieuwste album Devils & Angels heeft uitgebracht. Het album werd geproduceerd door Howard Benson (My Chemical Romance, Daughtry). Van verschillende nummers, waaronder Built to Last, zijn videoclips verschenen.


26-08-2008 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoonmoeder Winehouse: "Sluit haar op in cel"

Schoonmoeder Winehouse: "Sluit haar op in cel"

Om Rehab te bekijken druk op de foto.

.
"Rehab is geldverspilling voor mensen die niet van hun verslaving af willen. Amy moet het dan maar op de harde manier leren in de gevangenis", zegt de schoonmoeder van zangeres Amy Winehouse. Georgette Civil is de moeder van Amy's echtgenoot Blake Fielder-Civil, die zelf al sinds vorig jaar in de cel zit. Ze kan de lijdensweg van haar schoondochter niet meer aanzien.

Illegale drugs
Civil deed de uitspraak na het bekijken van een kort filmfragment waarop Amy in een Londense pub te zien is terwijl ze drugs snuift. "Het is genoeg geweest. De politie weet dat Amy een drugsverslaafde is en ze is al twee keer betrapt op het gebruik van illegale drugs. Ze moeten haar achter de tralies zetten", zegt ze. "Ze moeten iets doen, want nu maakt ze de wet belachelijk."

Zoon afgekickt
Winehouse zou momenteel opnieuw rehab volgen dichtbij de gevangenis waar haar echtgenoot zit opgesloten. Haar schoonmoeder denkt dat ze in die gevangenis meer kans heeft om 'clean' te worden. Ze spreekt uit ervaring, want ook haar zoon zou afgekickt zijn in de cel. "Ik wil niet dat ze mijn zoon nog langer bezoekt. Hij doet het prima zonder haar."

26-08-2008 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Connery schrijft over zichzelf en over Schotland


Sean Connery schrijft over zichzelf en over Schotland

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sean-connery-1.jpg
Sean Connery heeft zijn autobiografie 'Being a Scot' gepresenteerd in de Schotse hoofdstad Edinburgh. De voormalige James Bond-acteur koos zijn 78ste verjaardag om het boek te lanceren. In 'Being a Scot' beschrijft Connery onder meer zijn jongere jaren als melkboer in de Schotse stad. Ook laat hij zijn licht schijnen over de Schotse geschiedenis en cultuur, waarbij Queen Mary, dichter Robert Burns en auteur Sir Walter Scott aan bod komen.

Nationalist
De acteur is overtuigd Schots nationalist. "Er is te weinig aandacht voor Schotse geschiedenis in de schoolbanken", vindt hij bijvoorbeeld. "Schotland lijkt er niet toe te doen, alles draait om de Engelsen." Ondanks zijn liefde voor zijn afkomst, woont de inmiddels bejaarde acteur niet in Schotland, maar op de Bahama's. Connery zegt pas terug te keren naar Schotland zodra het onafhankelijk is van het Verenigd Koninkrijk.

Geld belangrijker dan status
Connery was de eerste en volgens velen de beste James Bond. Daarnaast speelde hij in films als 'Indiana Jones and the last crusade', 'The hunt for the Red October' en 'The Untouchables', waarvoor hij een Oscar kreeg. Regisseur Steven Spielberg noemde Connery ooit "een van de zeven grootste filmsterren". "Daar heb ik niet veel aandacht aan besteed", vertelt Connery. "Ik was meer geïnteresseerd in hoeveel geld ik verdiende. Mijn status was niet iets dat me boeide of waaraan ik veel dacht."

"Er borrelt iets"
Vier jaar geleden beëindigde Connery zijn carrière. Hij wees een rol af in de recente Indiana Jones-film, maar liet doorschemeren dat hij overweegt weer aan het werk te gaan. "Ik ben in een andere levensfase beland sinds ik ben gestopt met acteren. Ik heb het gevoel dat er iets borrelt, dat er iets gaande is. Ik weet nog niet precies wat het is."

26-08-2008 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ochtend van StuBru voortaan met Tomas De Soete

Ochtend van StuBru voortaan met Tomas De Soete

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tomas-de-soete.jpg
De luisteraars van Studio Brussel worden vanaf 1 september niet langer gewekt door Peter Van de Veire en Sofie Lemaire van De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow, maar door Tomas De Soete. Aanstormend talent Linde Merckpoel wordt de vaste sidekick van De Soete. Verder lanceert de muziekzender van de VRT tal van nieuwe programma's van onder meer Siska Schoeters, Sofie Lemaire en Heidi Lenaerts.

Zet 'm op Siska
Siska Schoeters, de vorige copresentatrice van De Soete, krijgt voortaan elke weekdag tussen 16 en 19 uur haar eigen programma, 'Zet 'm op Siska'. Samen met Sam De Bruyn praat zij de vooravond aan elkaar, met veel popnieuws en verkeersinformatie.

De Wereld van Sofie
Elke weekdag tussen 12 en 13 uur gaat Sofie Lemaire in 'De Wereld van Sofie' op zoek naar antwoorden op vragen die zij zich stelt, zoals: "Waar is de ruzie tussen Israël en Palestina eigenlijk begonnen?"

Dit is mijn Huis
Ook Heidi Lenaerts presenteert een nieuwe programma. In 'Dit is mijn Huis' voert Lenaerts elke zondagmiddag een gesprek met een Bekende Vlaming in zijn of haar huis.

Been there Done that
In 'Been there Done that' presenteren Otto-Jan Ham en Stijn Van de Voorde reportages over de grenzen van hun heteroseksuele relatie. De luisteraars moeten bepalen welke waar en welke niet waar zijn.

Nieuw talent
Studio Brussel blijft volgens Jan Van Biesen een belangrijke kweekvijver voor nieuw talent. Daarom laat de zender ook dit najaar weer een aantal nieuwe presentatoren los, onder wie Karolien Debecker, Erika Van Tielen, Pieter Van Nieuwenhove, Lorenzo Van Loon en Gunther Desamblanx. Luc Janssen tot slot verlaat de muziekzender en gaat definitief aan de slag bij Radio 1.

StuBru scoorde bij de laatste meting van het Centrum voor Informatie over de Media (CIM) een sterk marktaandeel van bijna 10 procent.

26-08-2008 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin Crombé neemt alle schuld op zich

Vriendin Crombé neemt alle schuld op zich

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ignace2.jpg
Hoewel ze afgelopen weekend zelf klacht indiende tegen haar vriend Ignace Crombé (51) voor huiselijk geweld, heeft Patricia Govaerts alle schuld op zich genomen. Dat liet de 25-jarige voormalige Miss Mol in een sms weten aan alle finalistes van Miss Belgian Beauty. "Ignace is door het slijk gehaald", staat er in het bericht. "Ik tref alle schuld en niet Ignace".

Het koppel heeft zich ondertussen klaarblijkelijk verzoend en doet verder alsof er niks aan de hand is. Zaterdagavond, amper een dag na de feiten, zaten de twee samen in de tribune van KV Kortrijk. En gisteren vertrokken ze, zoals voorzien, naar Egypte.

"Wees gerust", gaat de sms verder, "we zien mekaar doodgraag
en genieten van een toffe werkvakantie in Egypte." Van de klacht, de
schaafwonden en de blutsen in de auto werd met geen woord gerept.

26-08-2008 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandel met mij
Wandel met mij

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Evelina-Oboza-007.jpg

wandel met mij in het
zonlicht
langs de oases
en vruchtbare akkers
wandel met mij
in de zonnestralen
langs blauwe oceanen
de zon hij is onze gids
hij leid ons naar de
regenboog
die gekleurt is door
de liefde
wandel met mij in het
zonnetje
op zoek naar de waarheid
op zoek naar de rust
in onze harten

26-08-2008 om 11:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
25-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerry Katona laat borstverkleining filmen

Kerry Katona laat borstverkleining filmen

Om Atomic Kitten te bekijken druk op de foto.

.
Voormalig Atomic Kitten-zangeres Kerry Katona ondergaat deze week een borstverkleiningsoperatie. Ze laat zich daarbij filmen door muziekzender MTV, die in ruil de ingreep betaalt. De 27-jarige zangeres kampt met financiële problemen. Ze werd donderdag failliet verklaard door de rechter.

Hele waslijst operaties
Katona wil van een cup GG naar een cup DD. In 2005 liet de voormalig Atomic Kitten-zangeres haar borsten ook al eens corrigeren. Katona zou, behalve een borstverkleining, ook een liposuctiebehandeling en een buikwandcorrectie willen ondergaan. "Kerry kwam aanzetten met een boodschappenlijst met alle geplande operaties. Op een aantal verzoeken moesten we echt nee zeggen", aldus MTV.

De operatie zal te zien zijn in de realityserie Whole Again. Wanneer het programma wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Ook zwangerschap gefilmd
Het is niet de eerste keer dat Katona een ingrijpende gebeurtenis vast laat leggen op camera. Vier maanden geleden liet de zangeres de geboorte van haar zoon Maxwell volgen door MTV voor het programma After Birth

25-08-2008 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heroes-actrice doet boekje open over arrestatie vader

Heroes-actrice doet boekje open over arrestatie vader

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hayden-panettiere.jpg
Hayden Panettiere heeft de stilte verbroken rond de arrestatie van haar vader eerder deze maand. "Het is compleet uit zijn verband getrokken door een sheriff die ook eens in de spotlights wilde staan", vertelt de Heroes-actrice. "Mijn familie is fantastisch. We maken het allemaal heel goed."

Haydens vader werd opgepakt voor het mishandelen van zijn echtgenote. Alan Panettiere zou zijn vrouw Lesley thuis in haar gezicht hebben geslagen na een feestje in Hollywood. Hij zou boos zijn geweest omdat ze met iemand anders optrok tijdens de party. Na betaling van een borgsom van bijna 34.000 euro mocht hij weer naar huis.

25-08-2008 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina hebben recht op 1.750 euro kinderbijslag

Brad en Angelina hebben recht op 1.750 euro kinderbijslag

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-en-brad.jpg
Angelina Jolie en Brad Pitt hebben dankzij hun enorme kinderschare recht op 1.750 euro kinderbijslag per maand. Dat meldt De Telegraaf.

Het gezin is sinds kort officieel inwoner van Frankrijk. De Pitts, die verhuisd zijn naar een huis met 35 slaapkamers in de Provence, schreven zich kort voor de bevalling van de tweeling in om recht te hebben op alle mogelijke medische hulp.

Het ligt niet voor de hand dat het stel de kinderbijslag ook werkelijk aanvraagt. "Het zijn heel gewone mensen, ze zijn erg aardig", aldus burgemeester Michael Latz.

25-08-2008 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace weer door het lint: in cel na geweld tegen vriendin

Ignace weer door het lint: in cel na geweld tegen vriendin

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ignace.jpg
Het sprookje tussen Ignace Crombé (51) en zijn nieuwe vriendin Patricia Govaerts (25) lijkt geen lang leven beschoren. Afgelopen weekend belandde de organisator van Miss Belgian Beauty enkele uren in de cel nadat bij een ruzie Patricia enkele verwondingen opliep. Crombé beschadigde ook de wagen van een vriendin die Patricia te hulp kwam.

Miriam
Het is de tweede keer in drie maanden dat de politie moet tussenkomen voor familiaal geweld bij Ignace Crombé. Eind mei liepen bij een discussie met zijn (ex-)vrouw Miriam de zaken zo uit de hand dat er moest worden opgetreden. Onderwerp van de discussie toen was Patricia Govaerts, de 25-jarige ex-miss Mol voor wie Crombé zijn vrouw verliet.

Liefdesnest te Stasegem
Crombé en Govaerts hadden vrijdag enkele opfrissingswerken uitgevoerd aan hun appartement in Stasegem, dat ze zelf uitvoerig in de pers tot hun "liefdesnestje" hadden omgedoopt.

Om een nog onbekende reden kwam het tot een felle discussie. De voormalige Miss Mol wilde het appartement verlaten, maar Crombé verhinderde dat hardhandig. Patricia kon uiteindelijk een vriendin bellen, die haar kwam ophalen.

Kloppen op straat
Maar ook op straat ging het er gewelddadig aan toe. Ignace Crombé beschadigde daarbij de wagen van de vriendin. De twee vrouwen dienden nadien klacht in bij de lokale politie. Govaerts had ook enkele verwondingen opgelopen na de hardhandige uitvallen van de MBB-organisator. Ze bracht de nacht elders door.

Crombé bleef in de flat in Stasegem en werd zaterdagmorgen ondervraagd op het politiecommissariaat van Harelbeke. Nadien werd hij voor korte tijd van zijn vrijheid beroofd.

"Hij werd later voorgeleid voor de parketmagistraat in Kortrijk", zegt woordvoerder Tom Janssens van het Kortrijkse parket. Hij bevestigt dat er sprake was van intrafamiliaal geweld ten huize Crombé-Govaerts. "Er zijn Ignace Crombé enkele voorwaarden opgelegd, waarna hij weer naar huis kon. Pas als hij die voorwaarden naleeft, zal Crombé niet worden vervolgd."

Agressie beheersen
Klassieke voorwaarden bij intrafamiliaal geweld - en zeker in geval van recidivisme - zijn het volgen van agressiebeheersingscursussen. Maar het parket wil niet bevestigen of ontkennen dat Ignace Crombé die zal moeten volgen.

Het parket benadrukt wel dat het Ignace Crombé op dezelfde wijze heeft behandeld als elke andere persoon tegen wie een klacht wegens intrafamiliaal geweld werd ingediend. Crombé werd overigens vrij snel na zijn ondervraging naar het Kortrijkse gerechtsgebouw gebracht. In theorie kon hij tot zondagmorgen worden vastgehouden, maar hij werd al zaterdagnamiddag weer vrijgelaten.

25-08-2008 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Lynn
Laura Lynn
Om Jij Doet De Wolken verdwijnen druk op de foto.

.

Laura Lynn, pseudoniem van Sabrina Tack (Ardooie, 18 juni 1976) is een Vlaamse zangeres uit West-Vlaanderen. In België staat ze ook wel bekend als de Schlagerkoningin. Zij is een populaire zangeres in België, Nederland en Zuid-Afrika

Ze komt uit een muzikale familie waar de voorgaande twee generaties ook al op het podium actief waren. Laura woonde de optredens trouw bij. Ze besloot het spoor van de familie te volgen en volgde een muzikale opleiding aan de showbizzschool in Oostende. Hier ontmoette ze andere Vlaamse artiesten zoals Christoff, Gunther Levi en Filip D’Haeze (later in Swoop en Familie). Tegelijkertijd voltooide ze een opleiding tot schoonheidsspecialiste.

Haar eerste optreden in januari 2005 werd mogelijk gemaakt door Swoop. Wat daarna volgde kan een bliksemcarrière genoemd worden. Haar optredens voor VTM en de TROS en de steun van Radio Mi Amigo 192 hebben daar zeker aan bijgedragen.

Ze zorgde in de zomer van 2005 voor een terugkeer van de Vlaamse schlager in de hitparades van zowel Vlaanderen als in Nederland. Haar eerste hit Je hebt me 1000 maal belogen stond zelfs twintig weken in de toptien van de Vlaamse Ultratop 50. Kort daarna kwam ze met haar debuutalbum Dromen. Hier werden al meer dan 100.000 stuks van verkocht. Hierna kwam Laura Lynn nog met het zomerse Jij doet de wolken verdwijnen en speciaal voor de Kerst kwam ze in December met een speciale versie van het nummer Stille Dromen. Hiervoor werkte ze samen met kinderkoor Wielewalen. Dit nummer stond ook op de speciale editie van haar eerste album Dromen.

2006 was wederom een topjaar voor Laura Lynn. In maart kwam in Vlaanderen de single Arrivederci Hans uit en Nederland deed het met de single Casanova. In mei kwam de nieuwe cd Voor jou uit. In de zomer scoorde Laura Lynn haar eerste nummer 1-hit in Vlaanderen. Met Jij bent de mooiste stond ze 3 weken op de 1e plaats. Met Kerst bracht Laura Lynn een speciale editie uit van haar album Voor Jou. Hierop stonden 5 nieuwe nummers, waaronder de single Rode rozen in de sneeuw, een duet met de Vlaamse zangeres Marva.

Aan het begin van 2007 kwam Laura Lynn met de single Vlinders in je buik. Ze gooide het nummer in de remix en op de single stond tevens een duet met haar moeder, Niemand laat zijn eigen kind alleen. Ook maakte Laura een begin aan haar eerste theatertour Betoverd. Het is de eerste keer dat ze met een liveband een aantal theaters in Vlaanderen bezoekt. Op 16 mei 2007 raakte bekend dat Laura Lynn een punt achter haar relatie met Tonnie Voogt heeft gezet. Het liefdeskoppel besloot om na een 4 jaar durende relatie er een eind aan te maken. De oorzaak van de breuk waren onoverbrugbare meningsverschillen, Tonnie en Laura deelde samen een huis in Ardooie. Op 25 mei kwam de langverwachte single uit van haar derde cd Goud van hier. Het nummer heet Dans je de hele nacht met mij, werd oorspronkelijk gezongen door Karin Kent. Dans je de hele nacht met mij is niet de enige cover die te vinden is op Goud van hier. Voor de cd is Laura Lynn samen met haar platenmaatschappij en gelegenheidsproducer Patrick Hamilton op zoek gegaan naar vergeten 'gouden' pareltjes uit de muziekindustrie. Alle hits die Laura heeft ingezongen waren vanaf 15 juni 2007 te vinden op Goud van hier.

Aan het eind van 2007 ging er een grote wens van Laura Lynn in vervulling. Ze mocht samen met haar grote idool Frans Bauer een duet opnemen. Kom dans met mij wist moeiteloos de top van de Vlaamse hitlijsten te vinden. Weekblad "Story" publiceerde op 27 februari 2008 op de cover een foto waarin Bauer haar innig omhelsd. De foto is gemaakt door Edwin Smulders en leidde tot de speculatie dat het koppel mogelijk een relatie heeft, maar Bauer ontkende dit bij Radio 538[1].

Voor 2008 zijn er plannen om de muziek van Laura in Duitsland uit te brengen. Ook wil ze ervoor zorgen om in hetzelfde jaar definitief door te breken in Nederland.

Net zoals andere Nederlandstalige artiesten zoals BZN, Helmut Lotti, Dana Winner, Stef Bos en Herman van Veen is ook Laura Lynn sinds 2006 erg populair in Zuid-Afrika. Zij zingt in Zuid-Afrika in het, Nederlands, Afrikaans en in het Engels. Haar eerste album Dromen werd in Zuid-Afrika Drome en de liedjes werden aangepast.


25-08-2008 om 10:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
24-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau
Clouseau
Om Afscheid Van Een Vriend te bekijken druk op de foto.

.
Clouseau is een Belgische popgroep die hits scoorde met o.a. Daar gaat ze, Passie, Zie me graag en Nobelprijs.

De naam Clouseau komt van de bekende filmfiguur Inspector Clouseau. Het was tevens de radionaam van Bob Savenberg toen die bij de lokale radio in Sint-Genesius-Rode werkte, Radio Ro. Bob imiteerde graag -en goed- het Frans-Engels accent van Inspector Clouseau. Toen hij met de band begon, lag de naam Clouseau dus voor de hand.

In 1987 volgde de ontdekking van Clouseau op Marktrock in Leuven. Hun eerste single Brandweer verkocht 427 stuks. Een jaar later scoorde Clouseau hun eerste hit met Alleen met jou.

In 1989 deed Clouseau mee aan de Belgische voorronde voor het Eurovisiesongfestival met het lied Anne. Clouseau werd tweede, maar Anne werd een enorme hit in België en een bescheiden hit in Nederland. De populariteit van Clouseau in België steeg naar enorme hoogte. In 1989 bracht Clouseau haar eerste album Hoezo? uit.

In 1990 werd de single Daar gaat ze een groot succes in België en Nederland. Meerdere succesvolle singles volgden. Op 30 september van dat jaar verliet Tjenne Berghmans de groep.

In oktober 1990 verscheen het tweede album Ofzo. In maart 1991 verliet Karel Theys de groep, waarna Clouseau met drie leden overbleef. In dat jaar werd Clouseau 16e op het Eurovisiesongfestival, maar de deelname betekende wel een Europese doorbraak. Het Engelstalige album Close Encounters werd vooral in Duitsland een succes. In deze periode werd ook een live-album uitgebracht.

In mei 1992 volgde weer een Nederlandstalig album Doorgaan. Tegelijkertijd begon Clouseau aan een Europese tour als voorprogramma van Roxette. Het tweede Engelstalige album In every small town werd in december 1992 opgenomen in Los Angeles.

In 1995 kwam het album Oker uit. Hierop stond de single Passie . Oprichter Bob Savenberg verliet in 1996 de groep. In september 1996 kwam het album Adrenaline uit. Na het uitbrengen van dit album volgde een grote tour.

Op 22 december 1998 trouwde zanger Koen Wauters met de Nederlandse voormalige journaalpresentatrice Carolyn Lilipaly (dit huwelijk werd in 2002 weer ontbonden). In 1999 kwam het album In Stereo uit. Ook begon Clouseau aan een nieuwe tournee. Een live-album van Clouseau kwam in 2000 uit. Ook begon Clouseau een nieuwe tour door België en Nederland.

In de herfst van 2001 kwam er een nieuw album uit, En Dans. Dit album klonk anders dan alle eerdere Clouseau-platen. Moderner en avontuurlijker volgens zanger Koen. En Dans werd een groot succes. De cd stond maar liefst 11 weken op 1 in de Belgische Ultratop 50 Albums.

In december 2001 speelde Clouseau tweemaal in het Antwerpse Sportpaleis, waarna de En Dans-tour begon (2002), bestaande uit 74 optredens.

December was inmiddels de vaste Clouseau Sportpaleis maand geworden, want ook in 2002 traden ze erop. Ditmaal stroomde de zaal maar liefst negen keer helemaal vol. Hierna werd het optreden uitgebracht op dvd: Clouseau live in het Sportpaleis.

In 2003 werd er voor de tweede maal een Zingt toer gedaan. Ditmaal trad Clouseau vooral op in theaters en werden voor een groot deel covers gezongen.

In december 2003 trad Clouseau wederom op in het Sportpaleis te Antwerpen. En weer werd het vorige jaar overtroffen: 14 keer uitverkocht (240.000 mensen).

Op 16 april 2004 werd bekend gemaakt dat Koen Wauters' vriendin Valerie De Booser (24) zwanger was. Op 17 juli huwden zij, het huwelijk stond al gepland vóór de zwangerschap. Op 25 oktober werd hun dochter Zita geboren. Hun zoon Nono kwam op 19 mei 2006 ter wereld.

Op 1 oktober 2004 kwam het nieuwe album Vanbinnen uit. In de voorverkoop was dit album in België al platina. In december-januari zijn er veertien optredens geweest in het Sportpaleis.

In 2005 werd er een Vanbinnen-toer gedaan door geheel Vlaanderen. In datzelfde jaar bracht Clouseau ook het succesvolle Ik zie de hemel uit.

2006 was het jaar waarin Clouseau opnieuw bekend werd in Nederland. Het album Vanbinnen werd in een speciale editie uitgebracht. Met de single Ik zie de hemel stonden ze op Koninginnedag en in Top of the Pops. In december werd in België de single Vonken & Vuur uitgebracht. Dit werd een nummer 1 hit.

30 maart 2007 komt de nieuwe cd Vonken en Vuur uit in België, 9 april komt deze cd uit in Nederland. 2007 wordt een bijzonder jaar voor Koen en Kris want in 2007 bestaan ze 20 jaar.

Clouseau bestaat 20 jaar in 2007 en tal van bekende artiesten werken mee aan een "tribute to..." cd. Op deze cd zijn te vinden: Marco Borsato, Stan Van Samang, Natalia Druyts, Helmut Lotti, Sandrine, Scala & Kolacny Brothers, Bart Peeters, Udo Mechels, Will Tura, The Scene, Tom Helsen, Gorki en Isabelle A. De naam van de cd is heel toepasselijk: "Braveau Clouseau". Alle artiesten brengen een legendarische Clouseau-hit op hun eigen manier.

Op 14 december 2007 is de Top 2000 van radiozender Donna afgelopen en het bleek dat Clouseau de meest voorkomende artiest/groep was met de meeste hits in de lijst. Liefst 32 keer stonden ze genoteerd. De hoogste notering was voor Afscheid van een vriend, daar kwamen ze mee op nummer 7 terecht !


24-08-2008 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama's Jasje
Mama's jasje
Om Laat je Hart Slaan te bekijken druk op de foto.

.

24-08-2008 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
23-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau vervangt zieke Marco Borsato op vtm live

Clouseau vervangt zieke Marco Borsato op vtm live

Om Altijd Heb Ik Jou Lief te bekijken druk op de foto.

.
Deze middag liet het management van Marco Borsato weten dat de Nederlandse zanger met een zware griepaanval het bed moet houden. Zijn optreden op vtm live gaat dan ook niet door. In zijn plaats zal Clouseau een concert geven.

Het is de eerste keer in zijn carrière dat Marco Borsato een concert moet afzeggen wegens ziekte. Borsato heeft hoge koorts, moet veel overgeven en heeft extreme hoofdpijn. Volgens de vanmiddag geraadpleegde arts staat het echter vast dat de aanval de komende dagen enkel zal verergeren en is het fysiek uitgesloten dat Marco nu het bed verlaat, laat staan een concert geeft in open lucht. Via zijn management biedt Marco Borsato, erg geëmotioneerd, zijn oprechte verontschuldigingen aan aan alle fans.

In zijn plaats zal Clouseau een concert geven. Clouseau doet deze zomer geen optredens, maar toch waren Koen en Kris bereid om terug te komen naar het festival waar ze vorig jaar ook speelden.

23-08-2008 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Catherine genomineerd voor 'Victoires du Jazz'

Philip Catherine genomineerd voor 'Victoires du Jazz'

Om Philip Catherine te bekijken druk op de foto.

.
De 65-jarige Belgische jazzcomponist en -gitarist Philip Catherine is genomineerd voor de 'Victoires du Jazz', op 3 september 2008 in het kader van het festival 'Jazz à la Villette'. Dat festival loopt van 2 tot 14 september in Parijs, zo meldt de vereniging Lundis d'Hortense, die het merendeel Belgische jazzmuzikanten verenigt.

Gitarist Philip Catherine staat op de lijst van de genomineerden in de categorie 'Album international de production française' (internationaal album gemaakt in Frankrijk) voor zijn laatste album 'Guitars two', dat enkele maanden geleden opgenomen werd.

Het gaat om een soloalbum dat dertien titels telt. Catherine bracht nog maar af en toe solonummers uit en het was onder impuls van jazzlegende Jean 'Toots' Thielemans dat het album tot stand kwam.

23-08-2008 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-muzikanten Doors mogen naam niet meer gebruiken

Ex-muzikanten Doors mogen naam niet meer gebruiken

Om The Doors te bekijken druk op de foto.

.
Twee voormalige leden van The Doors mogen definitief de naam van de legendarische Amerikaanse rockgroep niet meer gebruiken tijdens hun tournees. Dat heeft de Supreme Court van de staat Californië geoordeeld. Het gerechtshof verwierp de vraag van toetsenist Ray Manzarek en bassist Robby Krieger om de beslissing van een rechtbank uit 2005 te annuleren. Die had hen toen al verboden om nog langer de naam Doors te gebruiken.

Manzarek en Krieger waren al vijf jaar in een gerechtelijke slag verwikkeld met de erfgenamen van zanger Jim Morrison en met drummer John Densmore. Die konden het niet hebben dat Manzarek en Krieger sinds 2002 onder de naam 'Doors of the 21st Century' optraden. De twee muzikanten zullen nu verder moeten onder de naam 'Riders on the Storm', weliswaar een van de bekendste nummers van de groep.

The Doors zagen in 1967 het levenslicht in Los Angeles. Na de dood van zanger James Morrison in 1971 in Parijs ging de groep uiteen. The Doors verkopen jaarlijks wereldwijd nog altijd meer dan een miljoen platen.

23-08-2008 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Karlijn Sileghem bevallen van zoontje

Actrice Karlijn Sileghem bevallen van zoontje

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/karlijn-sileghem.jpg
Actrice Karlijn Sileghem en haar 19 jaar jongere partner Ides Meire zijn de trotse ouders geworden van een zoon, Astor. Hun zoontje werd al op 9 augustus geboren, maar het nieuws raakte nu pas bekend. Astor was 51,5 cm groot en woog 3,650 kg.

De 42-jarige Karlijn Silleghem is bekend uit het Peulengaleis en Sedes en Belli. Bij het grote publiek werd ze echter bekend door haar rol in de vrt-serie Katarakt. In de serie speelde de 23-jarige Ides Meire de zoon van Karlijns personage.

Tijdens de opnames van Katarakt sloeg de vonk tussen de twee over. Omwille van het grote leeftijdsverschil was het niet eenvoudig om aan die verliefdheid toe te geven."Het was niet makkelijk, maar nu zijn we dolgelukkig", aldus de actrice. Silleghem heeft al een tienerzoon uit een vorige relatie.

23-08-2008 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindeloos verhaal
Eindeloos verhaal

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-1024x768-317.gif


het verhaal van mooie dromen
wordt geschreven in jouw hart
elke dag opnieuw gelezen
laat het mij in liefde leven

waar stille angst verdwijnt
in de gloed van zachte ogen
samen met jou lach
de wereld ontwaakt

zal dit hartsverlangen
ontstaan, in liefdesdromen
elke dag worden herschreven
tot een eindeloos verhaal

23-08-2008 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
22-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Croce
Jim Croce
Om Bad Bad Leroy Brown te bekijken druk op de foto.

.

James Joseph (Jim) Croce (Zuid-Philadelphia, 10 januari 1943Natchitoches, 20 september 1973) was een Amerikaanse singer-songwriter. Hij brak door bij het grote publiek na zijn vroegtijdig overlijden.

Zijn eerste succesvolle album You don't mess around with Jim maakte hij in 1972. Van dat album is vooral Operator bekend geworden. In 1973 brak hij echt door met de single Bad, bad Leroy Brown. Dit liedje is later succesvol gecoverd door Frank Sinatra. Vanwege zijn toenemende succes begon Croce in 1973 aan een volgende tournee. Na een optreden, in Natchitoches, is hij omgekomen bij een vliegtuigongeluk.

Jim Croce is vooral bekend geworden met melodieuze, gevoelige liedjes zoals I got a name en Time in a bottle. Dit laatste nummer en ook andere van zijn songs zijn in Nederland vertaald en bewerkt door Cornelis Vreeswijk.


22-08-2008 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kiss
Kiss
Om I Was Made For Loving You te bekijken druk op de foto.

.
KISS is een glamrock/hardrock groep die in Amerika tot een van de succesvolste bands aller tijden wordt gerekend. In Europa is KISS vooral bekend van de op disco geïnspireerde hit I Was Made For Loving You. Daarnaast is het in Europa meer underground bekend getuige de vele fans die opduiken op verschillende conventies.

KISS werd opgericht in 1972 door Gene Simmons (echte naam: Chaim Witz , later (Eu)Gene Klein) en Paul Stanley (echte naam: Stanley Eisen). Zij wilden van KISS de band maken 'die ze altijd al hadden willen zien, maar nooit te zien kregen', zoals zij het zelf noemden 'The hottest Band in the World'. De band werd compleet gemaakt door Ace Frehley (echte naam: Paul Daniel Frehley) en Peter Criss (echte naam: George Peter John Criscuola).

De groepsnaam KISS is door Paul Stanley gekozen en ontleend aan een song van de New York Dolls, 'Looking for a kiss'. Het verhaal dat de naam een afkorting is van Kings in Satan's Service of soortgelijke betekenissen werd voor het eerst vermeld in christelijke publicaties. Dit is door band altijd ontkend.

In het begin werden de fans vooral gegrepen door de extravagante kleding en optredens. Gekleed in futuristische kostuums met als maskers aandoende make-up en omgeven door rook en vuur wilde KISS van elk concert een spektakel maken. Muzikaal is KISS, zeker in de beginperiode, altijd een beetje ondergewaardeerd geweest. De muziek is commerciële hardrock, bombastisch met veel melodie.

Van februari 1974 tot april 1975 bracht de band 3 albums uit en traden ze bijna doorlopend op in Amerika om op die manier een grote schare fans te krijgen, waarop het album Hotter than Hell meer aandacht werd besteed aan het technisch perfectioneren van de composities.

KISS vervolgde hun albumreeks met Alive!, een verzameling van hun beste nummers tot dan toe opgenomen tijdens optredens. In Amerika kwam dit album terecht in de album top tien en nog steeds wordt door critici en rockfans dit album gezien als één van de betere live-albums. Het nummer Rock 'n' Roll All Nite werd op single uitgebracht en werd tevens de eerste hit van Kiss in Amerika. Hun vierde studioalbum Destroyer bevatte de eerste nummer een single van KISS (al was het eigenlijk de B-Kant van Detroit Rock City), het nummer Beth. Daarnaast bevatte het album nummers als Detroit Rock City, God of Thunder het meezingnummer Shout it out loud. Al deze nummers worden steevast gespeeld bij optredens. De muziek verwerd meer tot commerciëlere rock en KISS besloot om terug te vallen op het iets rauwere geluid van hun beginperiode met het album Rock and Roll over. Het daarna uitgebrachte Love Gun was meer in lijn met het commerciëler klinkende Destroyer. De populariteit van KISS werd mede bepaald door hun excentrieke uiterlijk. Dit werd door KISS commerciëel uitgebuit door het uitbrengen van poppen en ander speelgoed. Door alle activiteiten rondom de band, kregen de bandleden het druk, wat leidde tot interne strubbelingen. De band besloot het rustiger aan te doen. Wel bracht elk lid in 1978 een soloalbum uit, waarop duidelijk hun eigen voorkeuren te horen waren. Zo liet Gene Simmons (alter ego The Demon) horen dat hij hield van ouderwetse musicalmuziek. Het album van Ace Frehley verkocht het best, mede door de hit New York Groove. In 1979 besloot KISS weer gezamenlijk de draad op te pakken door het album Dynasty op te nemen. Dit album was zeer commercieel en had duidelijke invloeden van disco wat resulteerde in de wereldwijde hits I was made for loving you en Sure know something. Veel KISS fans stelde deze afwijking van de oorspronkelijke KISS sound niet op prijs.

Vanwege drugsproblemen verliet Peter Criss de band in 1980. Op het album KISS unmasked werd het drumwerk al gedaan door Anton Fig, maar Peter Criss stond nog wel bekend als de drummer. Een permanente vervanging werd gevonden in de persoon van Eric Carr. Zowel Unmasked als het daarop volgende Music from the Elder behaalden niet de successen van vroegere tijden wat mede kwam door het rustiger geluid van deze albums. Ook een tweede bandlid, Ace Frehley verliet de band. Hij had alcoholproblemen en werd vervangen door Vinnie Vincent.

In 1982 werd het album Creatures of the Night uitgebracht. Het album was een duidelijke terugkeer naar het hardrockgeluid van de vroege KISS, wat mede kwam door de agressievere drumstijl van Eric Carr. Desondanks verkocht het album niet veel beter dan de directe voorgangers

In 1983 besloot KISS de maskers af te zetten. De make-up had zijn dienst bewezen: de band bekend maken. Grondleggers Paul Stanley en Gene Simmons dachten dat het ontmaskeren van de band goed zou zijn voor de verkoopcijfers. Het album Lick it up verkocht zeer goed en was de eerste plaat in vier jaar die platina werd. Ook de opvolger Animalize was succesvol en KISS leek zijn magie te hebben hervonden. Vinnie Vincent verliet de band en werd vervangen door Mark St.John, die korte tijd later bleek te lijden aan Syndroom van Reiter. Hij werd vervangen door voormalig Black Jack gitarist (waar ook Michael Bolton in Zat) Bruce Kulick.

In 1990 ging KISS met hun voormalige producer de studio in voor een nieuw album. Op dat moment werd bij Eric Carr kanker ontdekt. Aan de gevolgen van deze ziekte overleed hij in 1991. Hij werd vervangen door Eric Singer. In 1992 werd Revenge uitgebracht, dat het redelijk deed, maar het live album Alive III van de bijbehorende tournee kon niet tippen aan de voorgaande live albums.

In 1995, bij een akoestisch optreden voor MTV, stapten Peter Criss en Ace Frehley weer op het podium, voor een succesvol reünieoptreden. KISS besloot weer op te gaan treden in de oude bezetting en ook weer met make-up, kostuums en een grote show. Het album Psycho Circus werd gedeeltelijk met sessiemuzikanten opgenomen, onder andere omdat KISS zich voornamelijk richtte op de merchandising. De Psycho Circus wereldtournee, die in 1998 van start ging, was de laatste wereldtournee in de oude bezetting. Tijdens de daarop volgende tournee (die Kiss niet meer naar Europa bracht) in 2000 verliet Peter Criss wederom de band en zijn plaats werd ingenomen door een voormalige vervanger, Eric Singer, die de zogeheten Farewell tour afmaaktte(begin 2001)met Paul, Ace & Gene in Japan en Australie, die ook het katkostuum en de bijbehorende make-up van Peter Criss overnam. In 2001 kwam misschien wel het meest extravagante merchandiseproduct op de markt, een KISS-doodskist. Na het verschijnen van de autobiografie van Gene Simmons in 2002 verliet Ace Frehley opnieuw de band. Hij werd vervangen door Tommy Thayer(voormalig gitarist van de door Gene Simmons ontdekte hairband Black 'N' Blue).

In 2003 trad KISS op met het Melbourne Symphonic Orchestra, weer met Peter Criss op de drums. Na deze tournee welke ook in America en Japan plaatsvond onder de naam 'World Domination'tour, verliet Peter Criss nogmaals de band vanwege zakelijke meningsverschillen over de verdeling van opbrengsten.

In 2004 maakte KISS in de nieuwe bezetting (Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer en Eric Singer) een nieuwe wereldtournee genaamd 'Rock the Nation'. In december 2005 is de dvd van deze tournee wereldkundig gemaakt in het Hard Rock Cafe Amsterdam.

Tot nu toe heeft KISS nog steeds invloed op de huidige rockbands, daar velen opgegroeid zijn met de muziek van KISS. Artiesten als Anthrax, Lenny Kravitz en anderen hebben zelfs een album opgenomen met enkel KISS covers, getiteld KISS My Ass. Op 15 juni 2008 speelt KISS op het Arrow Rock Festival in het Goffert Park in Nijmegen. De tour is naar aanleiding van het 35-jarig bestaan van KISS en heet dus: KISS ALIVE 35. KISS geeft voor het eerst sinds 9 jaar weer een optreden in Nederland. Ook staan ze op 28 Juni 2008 als Headliner voor de zaterdag van Graspop Metal Meeting gepland.


22-08-2008 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Temptations
The Temptations
Om Treat Her Like a Lady te bekijken druk op de foto.

.
The Temptations is een Amerikaanse band, met hun hoogtepunt in de jaren '60. Toen de groep begon onder deze naam bestond hij uit Otis Williams, Melvin Franklin, Elbridge Bryant, Paul Williams (geen familie van Otis) en Eddie Kendricks. Later zouden er nog vele veranderingen plaatsvinden. Samen met The Supremes waren zij de echte hitsellers van Motown. Volgens velen waren The Temptations even belangrijk voor de soul als The Beatles voor de rock. De groep werd gevormd in 1961 in Detroit. Het was een samenstelling van twee plaatselijke groepen uit Detroit, The Primes en The Distants.

The Primes was een groep uit Birmingham (Alabama), gevormd uit Eddie Kendricks, Paul Williams, Kel Osborne en Wiley Waller. Ze begonnen als groep in 1955 en noemden zichzelf toen nog The Cavaliers. In 1957 verliet Wiley Waller de groep en het overgebleven trio wilde nu echt doorbreken in de muziekwereld. Nadat ze een tijdje hun heil hadden gezocht in Cleveland (Ohio) gingen ze al snel naar "The Motor City", Detroit. Daar hadden ze de groep een nieuwe naam gegeven, namelijk The Primes. Ze kregen zelfs een zustergroep, genaamd The Primettes. Daar zaten onder andere Florence Ballard, Diana Ross en Mary Wilson in, het trio dat later wereldberoemd werd als The Supremes.

The Distants was een groep gevormd uit Otis Williams, Melvin Franklin, Richard Street, Elbridge Bryant en James "Pee-Wee" Crawford. De groep werd in 1958 in Detroit gevormd. Toen heette de groep nog Otis Williams & The Siberians. Op dat moment zaten Melvin Franklin en Richard Street er echter nog niet in. Hun plaatsten waren toen bezet door Arthur Walton en Vernard Plain. Zij hadden een single opgenomen met daar de nummers "Pecos Kid" en "All Of My Life" erop. De nummers haalden echter de muziekmarkt buiten Detroit niet. Vlak hierna noemde de groep zichzelf The El Domingoes. In 1959 werd Arthur Walton dus vervangen door Melvin Franklin en Richard Street werd leadzanger in plaats van Vernard Plain, die ook vertrok. De groep kreeg een contract bij Northern Records. Rond deze tijd werd James "Pee-Wee" Crawford vervangen door Albert "Mooch" Harrell. De groep werd in deze zelfde tijd door baas van Northern Records, Johnnie Mae Matthews, veranderd in Otis Williams & The Distants. Nadat twee singles waren uitgebracht ("Come On" en "Alright") en ze het minder goed deden dan verwacht werden ze ontslagen bij Northern Records.

Toen The Distants ontslagen waren, verlieten Richard Street en Albert Harrell de groep. Ook verloor de groep de rechten op hun naam. Toevallig had in die tijd Kel Osborne The Primes verlaten en waren dus alleen nog Eddie Kendricks en Paul Williams over. De twee groepen kenden elkaar, doordat ze aan dezelfde talentenshows en dergelijke meededen. Ze waren dan wel rivalen, maar konden wel goed met elkaar overweg. Toen Eddie Kendricks Otis Williams opbelde, omdat hij wist dat Williams twee zangers nodig had, nodigde Williams Kendricks uit om ook lid van de groep te worden. Dat vond Kendricks een goed idee, maar hij had wel één voorwaarde. Die voorwaarde luidde dat zijn jeugdvriend en lid van The Primes Paul Williams ook in de groep mocht komen. Daar stemde Otis Williams mee in.

Toen Paul Williams en Eddie Kendricks ook lid waren van de groep mochten ze een auditie doen bij Berry Gordy, de baas van Motown. Ze moesten wel nog een naam verzinnen voor de groep. Die naam werd "The Elgins". Toen de auditie in maart 1961 was afgelopen besloot Berry Gordy de groep te contracteren. Vlak voordat hij ze contracteerde kwam Gordy er echter achter dat er al een andere groep was die de naam The Elgins droeg. De groep moest snel een nieuwe naam verzinnen. Uiteindelijk werd dat "The Temptations".

Toen "The Tempts" (zo werden ze liefkozend door hun fans genoemd) in '61 waren aangenomen bij Motown werden de leads vooral verdeeld tussen Paul Williams en Eddie Kendricks. Soms zong één van de andere drie lead. Alle 7 singles die van 1961 tot en met 1963 waren opgenomen haalden echter de US toplijst niet. "Dream Come True", opgenomen in 1962, haalde nog het grootste succes. Het haalde namelijk nummer 22 op de R&B lijst. Verschillende liedjesschrijvers, o.a. Berry Gordy zelf en Norman Whitfield, hadden geprobeerd een hit te maken voor de groep. Het lukte hun allemaal echter niet. Toen kwam Smokey Robinson in beeld als songwriter. Het eerste nummer dat hij schreef was, "I Want A Love I Can See". Uit dit nummer bleek dat op dat moment Robinson de beste man was voor The Temptations.

Elbridge Bryant werd in 1963 ontslagen. Nadat The Temptations hun optreden hadden afgerond op het kerstfeest van Motown, stelde Paul Williams voor om nog een paar liedjes te gaan zingen. Hij hoorde namelijk het publiek de naam van de groep schreeuwen. De rest stemde er mee in om nog een paar liedjes te doen, behalve Bryant. Hij was moe en had geen zin meer. Toen Paul Williams daar wat van zei, begon Bryant op hem los te slaan. Om deze reden werd hij ontslagen.

Vervanger van Bryant werd David Ruffin. Hij was het neefje van Melvin Franklin en het broertje van Motown-ster Jimmy Ruffin. Na de komst van Ruffin leek alles veel beter te gaan. Iedereen kreeg een eigen rol. Otis Williams werd de leider en regelde de financiën, Paul Williams maakte dansjes, Eddie Kendricks zorgde voor de kleding, David Ruffin entertainde het publiek en Melvin Franklin zorgde voor de goede sfeer in de groep en in heel Motown.

In januari 1964 schreef Smokey Robinson samen met Bobby Rogers "The Way You Do The Things You Do". Het schrijven van het nummer begon als een grap in de bus van Motortown Revue (de optredens van alle Motown-artiesten samen). Toen bleek dat ze echt wat hadden begonnen ze het nummer uit te werken voor The Temptations. In april van hetzelfde jaar werd dit hun eerste hit. Het haalde nummer 11 op US-lijst. In december werd "My Girl" opgenomen, dit keer geschreven door Robinson en Ronnie White. In maart 1965 werd dit hun eerste nummer-1-hit in Amerika, zowel op de US-lijst als op de R&B-lijst. Na dit succes schreef Robinson ook nog de nummers "It's Growing", "Since I Lost My Baby" en "My Baby". Allemaal haalden ze de top 20. Op de b-kant van My Baby stond "Don't Look Back". Dit bleek onverwacht nog een grote hit te worden op de R&B lijst en is later nog gecoverd door Peter Tosh en Mick Jagger.

In 1966 werd Norman Whitfield de nieuwe songwriter en producer van The Temptations, in plaats van Smokey Robinson. De reden hiertoe was dat Whitfields "Ain't Too Proud To Beg" het beter deed dan Robinsons "Get Ready". Hierna werden nog hits geschreven als "Beauty Is Only Skin Deep" en "(I Know) I'm Losing You". In december 1967 werd de ballad "I Wish It Would Rain" geschreven. Ook dit werd een hit. Vanaf dat nummer schreef Norman Whitfield alle nummers samen met Motownzanger Barrett Strong.

Door al dit succes, met vooral Ruffin als leadzanger, begon Ruffin zich als enige verantwoordelijk te voelen voor het succes van de groep. Hij eiste dat hij zijn eigen limousine te krijgen om naar optredens te komen, in plaats van in de groepslimousine te zitten waar de andere vier wel in zaten. Ook eiste hij dat de naam The Temptations veranderd zou worden in "David Ruffin & The Temptations". Hij wilde hetzelfde als The Supremes, want daar was de naam veranderd in Diana Ross & The Supremes. Ook gebruikte Ruffin op dit moment cocaïne en miste hij repetities en optredens. Dit vonden de andere Temptations maar niks. Ze hadden met z'n vieren besloten dat David Ruffin de groep moest verlaten. Toen in juni 1968 Ruffin weer een optreden miste om in plaats daarvan naar een optreden te gaan van zijn toenmalige vriendin, vonden The Temptations het genoeg.

Ruffin werd ontslagen en vervangen door Dennis Edwards, toen zanger van "The Contours" een andere Motowngroep. Ruffin en Edwards waren goede vrienden en Ruffin ging er eerst mee akkoord dat Edwards hem had vervangen. Na een tijdje vond Ruffin het echter niet zo'n goed idee meer. Hij verscheen bij optredens van The Temptations, klom dan op het podium en stal de microfoon en begon te zingen. Hoewel het publiek het geweldig vond, vonden The Temptations het verschrikkelijk. Uiteindelijk werd er extra beveiliging ingezet om Ruffin weg te houden bij het podium.

Door de komst van Dennis Edwards begon er weer een heel nieuw tijdperk voor The Temptations. Door zijn krachtige stem kon Norman Whitfield een nieuwe stijl toepassen, namelijk psychedelic soul. Samen met Sly & the Family Stone waren zij de grondleggers voor deze nieuwe stijl. Deze stijl was meestal om iets duidelijk te maken aan de wereld. Ook kregen nu meestal in elk liedje alle Temptations een lead. Ook was er altijd een scheurende gitaar in het nummer. Het eerste psychedelic nummer van The Tempts was "Cloud Nine" uit 1968. Het werd een mega-hit in de US en kreeg een Grammy voor beste R&B-nummer van een groep in 1969. Andere psychedelic nummers waren bijvoorbeeld "I Can't Get Next To You" en "Psychedelic Shack". Als The Temptations deze stijl niet hadden toegepast en populair gemaakt, waren nummers als "Love Child" voor The Supremes en "What's Going On" van Marvin Gaye er waarschijnlijk nooit geweest.

Paul Williams had sikkelcelziekte en begon eind jaren zestig ook met drinken. Deze combinatie was niet goed en in begin jaren zeventig moest ook bij elk optreden van The Temptations een zuurstoftank voor Williams mee worden genomen. Ook ging ex-Distant Richard Street mee met optredens. Vaak was Paul Williams dan nog wel aan het dansen en aan het liplezen, maar Street zong de stukjes van Williams. Rond de zomer van 1970 nam Street zelfs vaak de plaats van Williams in op het podium, omdat Williams het niet meer kon en ook vaak in het ziekenhuis lag.

Eddie Kendricks raakte ook steeds losser van de groep. Hij vond het niet leuk dat zijn jeugdvriend Paul Williams niet meer mee kon doen en wilde liever ook weer ballads zingen net zoals in de beginjaren. Hij kreeg nu ook steeds vaker ruzie over wie de leider in de groep zou zijn met Melvin Franklin en Otis Williams. Na een nieuwe ruzie met Otis Williams en Melvin Franklin tijdens een optreden in de Copacabana verliet hij tijdens het optreden het podium en kwam niet meer terug. Nu was duidelijk dat Kendricks de groep zou verlaten. Het laatste nummer waarbij Kendricks zou zingen was hij ook leadzanger (behalve voor één zin die zong Paul Williams). "Just My Imagination" was de naam van het nummer en was weer een ballad net zoals in de beginjaren. Het liedje werd nummer 1, maar tegen die tijd was Kendricks al vertrokken. Hij begon een solocarrière. Op zijn eerste album hebben Dennis Edwards, Melvin Franklin, Paul Williams en Otis Williams geschreven dat ze hem veel succes wensen en dat ze niet boos op hem zijn dat hij de groep had verlaten.

Net nadat Kendricks was vertrokken moest Paul Williams vanwege zijn gezondheid ook de groep verlaten. Williams werd vervangen door Richard Street. Kendricks in eerste instantie door Ricky Owens. Owens beviel echter niet goed en na een paar weken werd hij vervangen door Damon Harris.

Na het vertrek van Eddie Kendricks en Paul Williams werden hun plaatsen ingenomen door Damon Harris en Richard Street. Een van hun eerste hits met de nieuwe formatie was "Superstar (Remember How You Got Where You Are)". Dit liedje was gericht tegen David Ruffin en Eddie Kendricks. In september 1972 werd "Papa Was A Rollin' Stone" geschreven. Dit werd de vierde nummer-1-hit van The Temptations en is vandaag de dag op "My Girl" na nog het meest bekende liedje van The Tempts. Het nummer heeft een intro van bijna 2 minuten en duurt in totaal bijna 7 minuten. Het is hiermee het langste liedje gemaakt door The Temptations. Dit nummer bracht de twee Grammy's op voor The Temptations. Whitfield en Strong kregen voor dit nummer een Grammy voor beste R&B nummer. Ook kreeg Whitfield samen met Paul Riser een Grammy voor beste instrumentele prestatie. Na dit nummer zou Whitfield voortaan nog alleen de nummers schrijven, dus zonder Barrett Strong. Één van de nummers die hij alleen schreef was "Masterpiece". In 1973 stopte hij met schrijven voor The Temptations. Dit was vlak nadat hun laatste album met nummers van hem erop was verschenen. Het album heette "1990".

In 1973 pleegde ex-Temptation Paul Williams zelfmoord. De Temptations kregen dit bericht te horen van zijn vervanger Richard Street. The Temptations waren op dat moment op de bruiloft van Damon Harris. Paul Williams was helemaal kapot van emotionele en gezondheidsproblemen en dit was de reden van de zelfmoord. Hij werd dood op de straat gevonden vlakbij het hoofdkwartier van Motown. Op 24 augustus werd de begrafenis gehouden. Er kwamen ruim 2500 fans die week daarvoor hun laatste eer betuigen. De kist werd gedragen door Eddie Kendricks, Otis Williams, David Ruffin, Melvin Franklin, Dennis Edwards en Cornelius Grant (gitarist van The Temptations, vaak zesde Temptation genoemd). Tijdens de dienst zong Ruffin "The Impossible Dream". Midden in het liedje kon hij door emoties echter niet verder zingen. De andere vier Temptations kwamen het podium op om Ruffin te helpen met het zingen. Ook zij konden het niet en de vijf liepen in tranen van het podium af terug naar hun plaatsen. Toen de kist voor het laatst werd gedragen om daarna begraven te worden deed Kendricks nog een speciaal gebaar. Vlak voor het graf opende hij de kist nog een keer en gaf zijn jeugdvriend Paul Williams een laatste zoen vaarwel.

In 1975 werd Damon Harris vervangen door Glenn Leonard. Na het vertrek van Whitfield waren er echter geen hits meer voor The Temptations geweest. In 1977 verliet Dennis Edwards de groep voor een solocarrière en werd vervangen door Louis Price. Ook met hem in de groep kwamen er geen hits meer voor The Temptations. In die tijd hadden ze ook Motown verlaten voor Atlantic Records. In 1980 kwam Edwards weer terug in de groep in plaats van Price. In 1982 kwamen er nog meer terug op de "Reunion Tour".

In 1982 kwam Otis Williams op het idee om een Reunion Tour te houden. Ruffin en Kendricks kwamen weer terug in de groep. Ze hadden een hit met het nummer "Standing On The Top". De Reunion Tour was financieel wel succesvol voor The Temptations, maar emotioneel niet. Kendricks zijn stem was slechter geworden door jarenlang kettingroken en Ruffin was weer net als vroeger aan de cocaïne en miste optredens. Uiteindelijk werd de Reunion Tour geen succes. Ruffin en Kendricks werden ontslagen en ook Leonard verliet de groep. Zijn vervanger was Ron Tyson.

The Temptations bestaan nog steeds. Er hebben nog veel veranderingen plaatsgevonden in de line-up. Dennis Edwards heeft zijn eigen groep die de naam "Dennis Edwards & The Temptations Revue" draagt. In 1991 stierf David Ruffin door een overdosis cocaïne. In 1992 stierf Eddie Kendricks aan longkanker. In 1995 stierf Melvin Franklin aan diabetes en een week lang in coma gelegen te hebben. Otis Williams is nog het enige levende originele groepslid van The Temptations.


22-08-2008 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
21-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensen denken te veel
Mensen denken te veel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hilary-duff-1024x768-31636.gif

Mensen denken te veel
Gedachten kennen geen stilte
Zijn geheim
Zolang ze onuitgesproken
Gedacht worden

Mensen denken te veel
Denken voor anderen
Ongewenst
Gedachten invullen
Oerinstinkt

Mensen denken te veel
Het is zo
Zo gaat het
Ga verder
Je hoort ze denken

Mensen denken te veel
Breken zielen
Kwetsen harten
Denken niet na
Bij wat ze denken

21-08-2008 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ritchie Valens
Ritchie Valens
Om La Bamba te bekijken druk op de foto.

.

Ritchie Valens (Pacoima (California), 13 mei 1941 - bij Clear Lake (Iowa), 3 februari 1959) was een Amerikaans Rock 'n Roll-artiest die stierf aan het begin van zijn carrière in een vliegtuigongeluk tezamen met Buddy Holly en The Big Bopper. Zijn echte naam was Richard Valenzuela en hij werd geboren in Los Angeles. Op 17-jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste platencontract aangeboden maar binnen een jaar verongelukte hij. De bekendste hits uit zijn korte carrière zijn "Donna" en "La Bamba", een bewerking van een Mexicaans volksliedje.

"La Bamba" was tevens de titel van de speelfilm uit 1987 die het levensverhaal van Ritchie Valens uitbeeldde. Regie was in handen van Luis Valdez en Valens werd gestalte gegeven door de acteur Lou Diamond Phillips. De titelsong werd uitgevoerd door de groep Los Lobos en werd internationaal een bescheiden hitparade-succes

21-08-2008 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boz Scaggs
Boz Scaggs
Om What Can I Say te bekijken druk op de foto

.

21-08-2008 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prefab Sprout
Prefab Sprout
Om The King Of Rock'n'Roll te bekijken druk op de foto.

.

21-08-2008 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stan Van Samang
Stan Van Samang
Om Siren te bekijken druk op de foto.

.

Stan Van Samang (Wijgmaal (bij Leuven), 19 maart 1979) is een Vlaamse acteur en zanger.

Stan volgde een opleiding kleinkunst op Studio Herman Teirlinck. Hij maakte deze niet af, maar belandde toch in het acteursvak.

Zijn bekendste rol is die van Kevin De Kesel die hij sinds 2001 vertolkt in 'Wittekerke' waarin hij ook zanger wordt.

Hij deed audities voor de film 'Falling' maar hij werd hier niet voor aangenomen. Zijn gegevens belandden in een castingboek en daar hebben de makers van 'Wittekerke' hem uitgepikt. Zijn personage in de soapserie kwam toe als een moeilijke puber in het kustdorpje, nu staat hij vooral bekend als de macho politieagent die het altijd goed bedoelt, maar waar het altijd fout mee afloopt. Voor deze serie mocht hij vanaf 2007 ook de begin generiek inzingen. Stan speelde ook gastrollen in 'Flikken', 'Sedes en Belli' en 'Rupel'. In het theater speelde hij drie seizoenen mee in de Vlaamse bewerking van 'Trainspotting'.

Hij speelde in zijn jonge jaren ook in de groep The Unauthenticated, met die groep stond hij in 1999 op Marktrock met een medestudent van Studio Herman Teirlinck. Stan werkte een tijdje als arbeider.

In juni 2006 was hij bezig met de opnames van de Belgische film Windkracht 10: Koksijde Rescue, die eind 2006 in de bioscoopzalen verscheen. Hij kondigde aan dat hij de serie Wittekerke zal verlaten in de loop van 2007 (ondertussen zijn de opnames van de gehele reeks definitief stopgezet) om te gaan acteren in 'Vermist', de nieuwste film (en serie voor VT4) van Jan Verheyen waarin hij Steve, de computerkenner speelt.

De jonge acteur werd de winnaar van Steracteur Sterartiest op één. Dankzij deze wedstrijd kreeg hij 25 000 euro voor Het Balanske (een centrum in Tielt-Winge dat activiteiten organiseert voor personen met een handicap en hun gezin). Door zijn succes in deze wedstrijd kon Van Samang op vrijdag 30 maart 2007 een platencontract voor 1 CD tekenen bij EMI Group. Het zou een Engelstalige plaat met pop-rock-nummers worden.

Een ander goed doel (naast Het Balanske) waarvoor hij zich inzette is Kom op tegen Kanker. Voor deze actie moedigde hij vrouwen boven de 50 aan om een borstonderzoek te laten doen. Als dank is de acteur volledig uit de kleren gaan onder het motto van de actie, "Laat wat zien".

Stan en Roel Vanderstukken zijn in de lente en zomer van 2007 samen op tour geweest, onder begeleiding van een live band. Stan's eigen muzikale voorkeur gaat uit naar o.a. Luka Bloom en Sting. Ook bereikte hij met zijn nummer 'Scars' de eerste plaats van de Ultratop 50. Zijn nieuwe single heet 'Siren'. Op 23 november 2007 verscheen zijn eerste album 'Welcome Home'.


21-08-2008 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celine Dion
Celine Dion
Om i Surrender te bekijken druk op de foto.

.
Céline Marie Claudette Dion (Charlemagne (Québec), 30 maart 1968) is een Canadees zangeres.
Dion werd geboren in Charlemagne, Québec. Op 12-jarige leeftijd bracht haar moeder haar in contact met de manager René Angélil, die zo in haar geloofde dat hij een hypotheek op zijn huis nam om haar carrière te financieren. In 1981 kwam het eerste album van Dion uit (La Voix du bon Dieu). Hiermee werd ze in Québec een ster. Het jaar erop won ze de gouden medaille op het World Song Festival in Tokio. In de jaren die erop volgden bracht Dion meerdere albums uit met Franse chansons, die veelal over het gevoelsleven van dit jonge meisje gingen. In 1987 kwam in Canada het album Incognito uit, het eerste echte pop-album van Dion. In 1988 deed ze namens Zwitserland mee met het Eurovisie Songfestival, dat ze won met het liedje Ne Partez Pas Sans Moi. Door de overwinning werd Dion al lichtelijk in Europa bekend. Vanaf 1988 werd er gewerkt aan Dions eerste Engelstalige album Unison dat in 1990 uitkwam. Platenlabel SONY Music had het doel voor ogen dat Dion in de VS zou doorbreken met het Engelese repertoire. Het bleek te lukken. Single Where Does My Heart Beat Now behaalde de Top 5 van de Amerikaanse Billboard Hot 100 en het album behaalde de platina status. In 1991 werd Dion benaderd door de Walt Disney Studios om haar medewerking te verlenen aan de soundtrack van de speelfilm Beauty And The Beast. Samen met zanger Peabo Bryson nam Dion de titelsong van deze Disneyfilm op en eind 1991 groeide het nummer uit tot een groot succes. Het duet leverde Dion en Bryson zelfs een Academy Award op. Begin 1992 verscheen Celine Dion, het tweede Engelstalige album van de zangeres. Met dit album begon haar ster in de VS nog hoger te schieten dan voorheen. Met de uitgebrachte singles If You Asked Me To, Love Can Move Mountains en Nothing Broken But My Heart scoorde ze hoog in de hitlijsten.

Eind 1993 verscheen The Colour Of My Love, Dions derde album met Engelstalig materiaal. In Noord Amerika werd de eerste single The Power Of Love (oorspronkelijk opgenomen door Jennifer Rush) een weergaloos succes en stond weken op #1 in de Amerikaanse Billboard Hot 100. In Europa behaalde de single Think Twice groot succes. Het album, dat qua sound zich makkelijk kon toevoegen in het rijtje van topzangeressen als Mariah Carey, Whitney Houston en Barbra Streisand, bezorgde Dion de definitieve doorbraak in vrijwel alle landen van de wereld. In december '94 trad Dion in het huwelijksbootje met haar echtgenoot René Angélil, die al jaren haar manager is. Op Engelstalig gebied had Dion nu veel succes, maar ondanks alles bleef ze een Canadees met Franse roots. In 1994 schreef Jean-Jacques Goldman 12 Franse liedjes voor de zangeres die uiteindelijk op het album D'Eux terecht kwamen. Die plaat kwam begin '95 uit en bracht de hit Pour Que Tu M'aimes Encore voort. Het album groeide uit tot het op-een-na best verkochte Franse album aller tijden, met 9 miljoen verkochte stuks wereldwijd. (Jean Michel Jarre verkocht tot op heden 15 miljoen stuks van zijn album "Oxygene") Terwijl Think Twice hoog in de hitlijsten staat, geeft Céline haar allereerste live concert in Nederland. Op 27 mei 1995 geeft ze een spetterend concert in het Congresgebouw in Den Haag. Op 1 december is ze alweer terug voor haar tweede concert. Dit keer staat ze in Ahoy. Voor haar vierde Engelstalige album Falling Into You uit 1996 nam Dion diverse covers van verschillende artiesten op, iets wat ze graag wilde.

In maart 1996 werd Falling Into You officieel uitgebracht en al gauw waren er miljoenen exemplaren van verkocht. Dion scoorde hit na hit met nummers als Because You Loved Me en It's All Coming Back To Me Now. Van het album werden 31 miljoen exemplaren verkocht. Het wordt gezien als één van de best verkopende cd's van een zangeres in de muziekgeschiedenis. Met dit album aan haar zijde ging Dion opnieuw op tournee. Hoewel ze zich bij de voorgaande tour zich enkel richtte op enkele Europese landen, reisde ze met de 'Falling Into You Tour' de gehele wereld af. Meer dan 100 concerten werden gegeven, verspreid over 17 verschillende landen. 3 maal kwam Dion voor concerten naar Nederland: twee maal Ahoy Rotterdam (oktober '96) en één maal in de net geopende Amsterdam ArenA, juni '97. Opnames van de tour verschenen op de VHS-cassette Live In Memphis. Ierse popband The Corrs (op dat moment nog vrij onbekend bij het publiek) stond tijdens de Europese tournee in het voorprogramma. Met 100 uitverkochte sold-out shows en miljoenverkopen van cd's bleek Dion de status van 'superstardom' te hebben verworven.

Falling Into You leverde Dion talloze prijzen op, waaronder 2 Amerikaanse Grammy's. Haar deelname aan de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta werd door 3,5 miljard mensen op TV gevolgd, een uniek record. Eind 1997 verscheen het volgende Engelstalige album Let's Talk About Love, waarvan opnames plaatsvonden in Londen, Los Angeles en New York City. Artiesten als Barbra Streisand, Luciano Pavarotti, The BeeGees, Carole King, George Martin en Diana King leverden bijdragen aan diverse songs. Tell Him, het duet tussen Dion en Barbra Streisand was de eerste hitsingle van de plaat. My Heart Will Go On, een andere single en tevens de titelsong van speelfilm 'Titanic' groeide uit tot een ongekend succes. Het wordt gezien als Dions best verkochte single ooit. Overal ter wereld stond het nummer binnen no-time op #1 en het nummer leverde Dion talloze onderscheidingen op, waaronder een Academy Award en enkele Grammy's. In september 1998 verscheen S'il Suffisait d'Aimer, een geheel nieuw Franstalig album met opnieuw composities van Jean-Jacques Goldman. Dions eerste Engelstalige kerstalbum These Are Special Times - met de hit I'm Your Angel (duet met R. Kelly) verscheen eind 1998 en verkocht 12 miljoen stuks wereldwijd. Wederom ging de zangeres met haar laatste albums op wereldtournee. In juni 1999 trad Dion op in de Amsterdam ArenA. Een verzamelalbum met daarop Dions grootste Engelstalige successen tot dan toe + enkele nieuwe songs verscheen eind 1999 onder de naam All The Way... A Decade Of Song. De eerste single ervan That's The Way It Is werd een groot succes. Begin 2000 bleek Dion een recordaantal van 140 miljoen platen wereldwijd verkocht te hebben. Haar status als 'superdiva' werd nog eens extra onderstreept toen de zangeres in april 1998 optrad tijdens het benefietconcert 'Divas Live' voor muziekzender VH1, in samenwerking met collega-artiesten Mariah Carey, Shania Twain, Gloria Estefan en Aretha Franklin.

Na jaren van ongekend succes vond Dion het hoog tijd om rustpauze in te lassen. De zangeres wilde zich graag richten op familie en vrienden, maar ze had ook al een poos de wens om moeder te worden. Met een aantal spetterende concerten sloot ze haar succesperiode tijdelijk af. In 1999 werd bij Dions echtgenoot René kanker geconstateerd. De zangeres wilde haar man steunen tijdens de chemo's die plaatsvonden op het moment dat haar 'break' bezig was. Uiteindelijk wist René van de ziekte te genezen. Op 25 januari 2001 schonk Dion het leven aan een zoontje: René-Charles Dion-Angélil. Hoewel ze had aangegeven een break te nemen van dik 2 jaar, gaf Dion in die periode toch een aantal optredens weg. Tijdens een benefietconcert om geld in te zamelen voor de nabestaanden van de slachtoffers op 11 september 2001, zong Dion God Bless America. In maart 2002 verscheen - 2 jaar na haar laatste album - eindelijk een volledig nieuw Engelstalig album onder de naam A New Day Has Come. Singles als I'm Alive, A New Day Has Come en Goodbye's (The Saddest Word) werden successen in de charts. Van het album gingen 12 miljoen stuks over de toonbank, het bewijs dat Dion na 2 jaar stilte nog steeds 'hot' was, en nu een zeer succesvolle comeback had gemaakt. Met de release van het album werd bekend gemaakt dat de zangeres vanaf 2003 haar eigen show zou hebben in Las Vegas. Deze show, genaamd A New Day... Live in Las Vegas ging in maart 2003 van start in het Caesars Palace. Speciaal voor show & dus ook voor Dion, werd er een gloednieuwe zaal gebouwd, "The Colosseum": een gebouw in de vorm van het Romeinse Colosseum. In eerste instantie zou Dion 600 shows gaan opvoeren, maar gezien het grote succes werden daar nog eens 150 aan toegevoegd. Aan het eind van de rit, op 15 december '07, heeft Dion dus in totaal 750 shows gedaan, een hele prestatie! De gehele show - ontworper door Franco Dragone - bevat Dions grootste hits, gemixt met prachtige decorstukken, dans en visuele effecten.

Voor de start van de show in 2003, verscheen One Heart, Dions 10e Engelstalige album. Er werden 6,5 miljoen exemplaren van verkocht en bracht hitsingles als I Drove All Night, One Heart en Have You Ever Been In Love voort. Van Dions show in Las Vegas verscheen in juni 2004 het live-album A New Day... Live in Las Vegas. De bijhorende DVD is vooralsnog niet verschenen. Dit zal gebeuren eind 2007, wanneer de show in Las Vegas tot een eind loopt. Dion sloot 2003 succesvol af met een nieuw Franstalige album: 1 Fille & 4 Types waarvan 2,5 miljoen stuks werden verkocht. In 2004 lanceerde Dion in samenwerking met fotografe Anne Geddes het project Miracle. Een album met liedjes over het moederschap ging gepaard met onder meer een boek met daarin prachtige foto's van Dion met diverse baby's, helemaal in de stijl van Anne Geddes. 3,5 miljoen exemplaren gingen van deze cd over de toonbank. Dions eerste Franse verzamelalbum On Ne Change Pas beleefde zijn release in 2005.

Op 21 mei 2007 is D'elles uitgebracht. 7 van de 13 nummers zijn in december (2006) opgenomen in Montréal. De eerste single van het album heet S'il N'en Restait Qu'une (Je Serais Celle-Là) en beleefde haar radio debuut op de Franstalige radio op 14 februari (2007). Het nummer is tevens ook te beluisteren op de officiële website van Dion. De videoclip van het nummer is eind januari/begin februari 2007 opgenomen in New York. En in dezelfde week heeft Dion ook haar deel van het nummer "Sing", waaraan 22 andere zangeressen ook in meezingen, ingezongen. Het nummer is een initiatief van Annie Lennox, dat het nummer wil gebruiken in de strijd tegen AIDS en armoede in Afrika. "Sing" staat op het album van Lennox (Songs Of Mass Destruction).21-08-2008 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kostbare momenten
Kostbare momenten

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Brittany-Daniel-004.jpg

Kostbare  momenten
 
  Mooie momenten  zij gaan vlug voorbij
      tijden,  die nooit terug zullen keren
geluk   wat als zand door je vingers verdween
    levenslessen ,  waar je veel van  kon leren
 
     maak voor alles een plaatsje vrij in je hart
geniet van het moment,  wat er is in je leven
niets op deze wereld  wat blijvend kan zijn
    wat betekent  niet nemen maar geven
 
 wat heet geluk , als je het niet wilt  zien
  neem altijd de tijd   om je te bezinnen
  momenten   eer je het weet zijn ze voorbij
    pluk  de dag  om opnieuw te beginnen
 
  mooie momenten die voorbij zijn gegaan
  vormen een schaduw  in ieders leven
    geniet daarom volop van ieder moment
      om de ander  wat meer  liefde te geven 

21-08-2008 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
20-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arno
Arno
Om Je Veux Naiger te bekijken druk op de foto

.
Arnaud Charles Ernest (Arno) Hintjens (Oostende, 21 mei 1949), is een rockzanger, die liedjes vertolkt in het Frans, Engels en sporadisch ook in het Oostends dialect.

Na zijn 18e koos Arno ervoor al zingend rond de wereld te trekken, alleen met zijn gitaar. Drie jaar later spoelde hij weer aan in Oostende en vormde tussen 1970 en 1972 zijn eerste groepje. Dat was geen lang leven beschoren, en hij wisselde voor nog eens twee jaar met het groepje Freckle Face. Met Tjens Couter (samen met Paul Decoutere) scoorde hij een kleine hit "Honey B". In 1978 probeerde Arno het in de cinema, hij componeerde filmmuziek voor Le concert d'un homme seul, een illustere Belgische film.

Pas in 1980 kwam de grote doorbraak met de groep TC Matic. De groep slaagde erin bij EMI een contract los te weken, maakte vier albums, ging op tournee door Europa, en scoorde een paar hits, waaronder het bekende "Oh la la ..." dat het op fuiven nog steeds goed doet. Zes jaar later hield TC Matic het voor bekeken. Arno besloot het solo te wagen. Hij bracht zijn solodebuut uit onder de titel "Arno". "Cold Sweat" is daaruit een bescheiden hit geweest. Ook in de cinema was Arno een gevraagd typeschrijver.

Vóór alle unplugged-trends belichaamde hij samen met Roland in 1990-1991 de pure rock in het zijproject Charles et les Lulus. Ook zijn levensstijl werd er niet minder rock 'n' roll op. In 1992 coverde hij de Adamo-hit "Les filles du bord de mer". Zijn doorbraak bij het bredere publiek ging verder met zijn vierde album "Idiot Savants", dat goed ontvangen werd door de pers. Het album legde Arno geen windeieren, het haalde gemakkelijk goud.

Onder meer het Vlaamse televisieblad Humo bekroonde hem een aantal keer tot "Zanger van het Jaar" en "Beste Interview". In 1995 kwam "Arno à la Française" uit. Eén cover springt er op dat album uit, namelijk "Comme à Ostende" van Leo Ferré.

In 1995 speelde hij met Jan Decleir de rol van de homoseksuele redder Harry in de film Camping Cosmos (1996) van Jan Bucquoy die zich te Westende afspeelt.

In 1997 bracht Arno voor het eerst een album uit in de Verenigde Staten. Het was een compilatie, in combinatie met de registratie van een live-concert. In 1999 werd Arno vijftig jaar. Hij bracht zijn zesde soloalbum uit, dat meteen ook zijn 23ste album is onder diverse namen en formaties. Het werd tijd voor een 'best of', die er in 2000 kwam.

In 2002 kwam "Arno Charles Ernest" uit, een referentie naar zijn grootvader; in 2004 volgde "French Bazaar". Eind september 2004 startte Arno zijn nieuwe solotoer met onder andere twee concerten in Vietnam.

In 2002 ontving Arno de Franse onderscheiding van Ridder in de Kunsten en Letteren.

Op 11 september 2004 kreeg Arno van de organisatoren van de SIM-route (Schelde Internationale Muziekstroom) een eigen Arno Hintjens Kaai; het bijhorend kunstwerk van Willy Permentier en Henri De Bruyn en het straatnaambord zijn te bewonderen in Branst, een deelgemeente van Bornem.


20-08-2008 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakatah
Shakatah
Om Nightnirds te bekijken druk op de foto.

.

20-08-2008 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zjef Vanuytsel
Zjef Vanuytsel
Om Tussen Antwerpen en Rotterdam te bekijken te bekijken druk op de foto.

.

Zjef Vanuytsel begon tijdens de middelbare school aan het Klein Seminarie te Hoogstraten muziek te zingen en componeren en perfectioneerde zijn muzikale vakmanschap tijdens zijn architectuurstudie aan Sint-Lucas te Brussel. In 1970 debuteerde hij met het album "De Zotte Morgen", waarvan het gelijknamige openingsnummer, "Houten Kop", "Ik weet wel mijn lief" en "Hop Marlène" kleinkunstklassiekers werden. Van het album werden meer dan 100.000 exemplaren verkocht en het wordt nog steeds als één van de beste kleinkunstplaten beschouwd.

Vanuytsels succes viel vooral te verklaren via zijn vakmanschap en talent voor melodie en arrangement, zijn neus voor romantische en poëtische luisterliedjes en de wijze waarop hij popinvloeden vermengde met traditionele kleinkunstelementen. Hij was duidelijk beïnvloed door Boudewijn De Groot.

Vanuytsel bracht tijdens de jaren '70 nog drie albums uit, waarvan enkele bekende nummers als "De massa", "Tussen Antwerpen en Rotterdam" en "Mijn beste vriendin" stammen.

In de jaren '80 kreeg de zanger het moeilijker om te overleven. "Tederheid" (1983) zou zijn laatste plaat blijven en de man richtte zich weer op de architectuur. Hij treedt nog steeds op, maar verschijnt voor de rest niet graag meer in de schijnwerpers. Eind 2007 komt de zanger terug met een nieuw album en een daaraan verbonden tournee door België (zie www.cultuurweb.be). Zaterdag 1 maart 2008 treedt Zjef Vanuytsel op in Cultureel Centrum Jan van Besouw te Goirle. Dit zal het enige concert zijn wat Zjef geeft in Nederland.

Dirk Denoyelle maakte ooit een parodie op hem, genaamd "De zoo van morgen".

Vanuytsel werd in 2005 genomineerd voor de titel De Grootste Belg, maar strandde uiteindelijk op nr. 554 van diegenen die de uiteindelijke nominatielijst niet haalden.


20-08-2008 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Four Tops
The Four Tops
Om It's The Same Old Song te bekijken druk op de foto.

.
The Four Tops is een Amerikaanse band die succesvol was in de jaren '60, '70 en '80 van de twintigste eeuw. De originele line-up van de groep was: Levi Stubbs (leadzanger), Renaldo "Obie" Benson (basszanger), Lawrence Payton en Abdul "Duke" Fakir. Tijdens het meest succesvolle gedeelte van hun carrière maakten ze deel uit van de uit Detroit afkomstige platenmaatschappij Motown.

The Four Tops kennen elkaar al sinds de middelbare school. Daar was het ook dat ze met elkaar begonnen te zingen. Ze begonnen onder de naam The Four Aims. In 1956 kregen ze een contract aangeboden bij Chess Records. Om verwarring te voorkomen met The Ames Brothers kozen ze ervoor hun groepsnaam te wijzigen in The Four Tops. Onder contract bij Chess slaagde de groep er niet in potten te breken. Een ontmoeting in 1963 met Berry Gordy zou daar verandering in brengen. Hij bood hen een contract aan bij Motown.

In het begin van hun carrière bij de Detroitse platenmaatschappij namen ze voornamelijk jazznummers op voor een workshop van het bedrijf. Ook fungeerden ze als achtergrondkoor bij sommige andere artiesten bij Motown, zoals The Supremes. Toen in 1964 het beroemde songwriterstrio Holland-Dozier-Holland een instrumentaal nummer had geschreven maar niet wist wat ze er mee moesten doen besloten ze er een tekst bij te verzinnen en er een nummer voor The Four Tops van te maken. Dit nummer werd het beroemde "Baby I Need Your Loving". Het nummer haalde #11 op de Amerikaanse top 100. Hiermee brak een succesvolle periode voor "The Tops" aan.

Na het grote succes van "Baby I Need Your Loving" werd besloten dat The Four Tops geen jazz meer hoefden te doen. Ze behoorden nu tot de primaire artiesten van Motown. Voortaan werden er singles voor hun geschreven. Hun volgende twee singles waren "Without The One You Love (Live's Not Worth While)" #43 en "Ask The Lonely" #24. Niet in staat het succes van de eerste hit te continueren leek het erop alsof de groep er niet in zou slagen de voorkeurspositie binnen Motown waar te maken. Het kwam toch nog goed. De volgende single was namelijk "I Can't Help Myself (Sugar Pie, Honey Bunch) en dit nummer leverde de groep hun eerste #1 hit op. In navolging van deze hit kwamen andere grote hits als "It's The Same Old Song" en "Something About You".

In 1966 schreven Brian Holland, Lamont Dozier en Eddie Holland de tweede #1 hit voor The Four Tops, "Reach Out, I'll Be There", hun grootste, en meest herkenbare hit. Samen met nummers als "My Girl" van The Temptations, "Baby Love" van The Supremes en "I Heard It Through The Grapevine" van Gladys Knight & The Pips en Marvin Gaye is dit nummer nog steeds een van de meest populaire Motownnummers. Ook na dit nummer bleven de Four Tops hits maken, zoals "Bernadette" en (de Tim Hardin-cover) "If I Were A Carpenter".

Toen Holland-Dozier-Holland Motown verlieten, had dit gevolgen voor het succes van The Four Tops en toen Motown in 1972 aankondigde te vertrekken naar Los Angeles verlieten ze het label. Ze kregen een contract bij ABC-Dunhill. Daar ging het weer beter met The Four Tops en kregen ze top 10 hits met "Keeper Of The Castle" en "Ain't No Woman Like The One I've Got". Na een tijdje droogden ook bij ABC-Dunhill de hits op en ging de carrière van de groep als een nachtkaars uit.

In de jaren '80 haalden The Four Tops wel weer een paar hit(je)s met bijvoorbeeld "Loco In Acapulco", maar hierna namen ze bijna geen platen meer op. In 1990 werden The Four Tops geïntroduceerd in de Rock & Roll Hall Of Fame en in 1999 in de Vocal Hall Of Fame. Dit laatste zou een lid echter niet meer meemaken. In 1997 overleed Lawrence Payton aan een hartaanval. Dit was een tragisch moment voor The Four Tops. Zijn plaats werd ingenomen door Theo Peoples. Toen in 2000 Levi Stubbs ook niet meer in staat was om optreden wegens kanker werd Peoples de nieuwe leadzanger en kwam Ronnie McNair in de groep om de lege plek in te vullen. In 2005 was er opnieuw een verdrietig moment voor The Tops. Op 1 juli overleed Renaldo "Obie" Benson na lange tijd ziek te zijn. Zijn plaats werd ingenomen door zoon van Lawrence, Roquel Payton.


20-08-2008 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk wil naar Eurovisie Songfestival
Anouk wil naar Eurovisie Songfestival
Om Anouk te bekijken druk op de foto.

.
Zangeres Anouk wil volgend jaar graag Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. De NOS heeft een bericht daarover in dagblad Sp!ts van dinsdag bevestigd. De omroep heeft contact gehad met het management van de zangeres en haar hartelijk bedankt voor haar aanmelding.

De NOS wil niets zeggen over de kansen die de zangeres heeft. "We hebben momenteel contact met diverse partijen", stelt een zegsvrouw. De omroep besluit pas in het najaar wie de officiële Nederlandse kandidaat wordt. Het evenement vindt half mei 2009 plaats in Rusland.

De 32-jarige zangeres kwam onlangs als winnaar uit de bus van een internetpeiling onder songfestivalfans over wie het beste Nederland zou kunnen vertegenwoordigen op het evenement. Op de tweede plaats stond metalband Within Temptation, op de derde kwam het palingpopduo Nick en Simon.

19-08-2008 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annie Lennox herstelt van rugoperatie

Annie Lennox herstelt van rugoperatie

Om Why te beluisteren druk op de foto.

.
Zangeres Annie Lennox heeft een rugoperatie ondergaan. De voormalige zangeres van de Eurythmics had last van hevige rugpijn, veroorzaakt door een geknelde zenuw. Een woordvoerder van de Schotse zangeres laat weten dat de operatie succesvol is verlopen en dat Lennox momenteel thuis in Londen herstelt.
De zangeres was door de pijn in haar rug gedwongen om een aids-conferentie in Mexico eerder te verlaten. "Ik heb nog nooit zoveel pijn gehad", liet Lennox voor de operatie weten op haar weblog.

Door de ingreep is de release van haar nieuwste album verplaatst naar begin volgend jaar. Eigenlijk zou de cd al in september 2008 verschijnen.

19-08-2008 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spinners-zanger Pervis Jackson (70) overleden

Spinners-zanger Pervis Jackson (70) overleden

Om Could It Be I'm Falling Love te bekijken druk op de foto.

.
Pervis Jackson, één van de originele leden van de Amerikaanse rhythm-and-blues-vocalgroep The Spinners, is gisteren op 70-jarige leeftijd overleden.

The Spinners begonnen eind jaren vijftig in Detroit als doo-wopgroep. In de jaren zestig stonden ze onder contract bij Motown, maar succes kregen The Spinners pas toen ze in het volgende decennium overstapten naar Atlantic. De groep, die behalve de bas Jackson nog vier leden telde, had hits met nummers als 'Could it be I'm fallin in love', 'Ghetto child', 'Games people play' en 'The Rubberband Man'.

Jackson trad nog tot vorige maand op met The Spinners. De groep telt nu nog twee originele leden, Bobbie Smith en Henry Fambrough.

19-08-2008 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Isaac Hayes herdacht in Memphis

Isaac Hayes herdacht in Memphis

Om Shaft te bekijken druk op de foto.

.
Soullegende Isaac Hayes is gisteren geëerd tijdens een openbare herdenkingsdienst in zijn thuisstad Memphis. Meer dan drieduizend vrienden en fans bewezen de laatste eer aan de zanger, die ruim een week geleden op 65-jarige leeftijd overleed.
Alfabetisme en mensenrechten
De artiest werd niet alleen geprezen voor zijn muziek maar ook voor zijn humanitaire werk. "Hij was een fantastische man, altijd betrokken", zei predikant en burgerrechtenactivist Jesse Jackson over de man die onder meer een school oprichtte in Ghana. "Hij zette zich in voor alfabetisme en mensenrechten. Hij was er altijd, en daarom zijn wij nu allemaal hier voor hem."
Scientology en Tom Cruise
Tijdens de dienst spraken behalve Jackson dominee Al Sharpton en actrices Anne Archer en Kelly Preston. De laatste twee zijn Scientology-aanhangers, net als Hayes. Het bekende Scientology-gezicht Tom Cruise was niet aanwezig bij de dienst. De acteur had zondag al afscheid genomen van Hayes tijdens een besloten dienst, waarbij ook Denzel Washington en Wesley Snipes aanwezig waren.

Beroerte
Hayes overleed vorige week zondag nadat hij bewusteloos naast een loopband in zijn huis in Memphis was aangetroffen. Er is volgens de politie geen autopsie op het lichaam verricht, maar in documenten die zijn huisarts invulde zou staan dat de artiest overleed aan een beroerte. Hayes was in de jaren zeventig een van de grondleggers van de discomuziek. Tot voor kort was hij te horen in 'South Park'. Voor de animatieserie sprak hij de stem in van Chef, de muzikale schoolkok die voortdurend achter de dames aanzit.

19-08-2008 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Becker ziet verloofde in armen van derde hond

Becker ziet verloofde in armen van derde hond

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/boris-becker-1.jpg
Dé liefdesstory van deze zomer bij onze oosterburen is ongetwijfeld de verloving van Boris Becker (40) met de 25-jarige Sandy Meyer-Wölden, de dochter van de overleden manager van de Duitse ex-tennisheld. De tabloid Bild verkneukelt zich dan ook bij een foto van Sandy in de armen van een andere man en plakt er een op z'n minst beteuterd kijkende 'Boem Boem Boris' achter.

Maar wie is deze derde hond in het spel? Antwoord: Florian Orterer (26). Florian is een miljonairszoon die in Miami economie studeert, maar vorige week speciaal voor het verlovingsfeest in Porto Cervo naar Sardinië kwam afgezakt.

Florian en Sandy zijn blijkbaar de beste vrienden, die zowel al in München als Berlijn samen woonden. "We zijn zoals broer en zus", zegt Florian in Bild. "We kennen elkaar al vijftien jaar." Dus 'gewoon goeie vrienden?', wou Bild nog weten. "Veel meer dan dat!", antwoordde Florian. Maar Boris moet niet jaloers zijn hoor. Ook met hem ben ik goed bevriend.

19-08-2008 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulk Hogan liever homo dan terug bij ex

Hulk Hogan liever homo dan terug bij ex

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hulk-hogan.jpg
Tussen de worstelaar Hulk Hogan en zijn ex-vrouw Linda komt het niet meer goed. De Amerikaanse kleerkast Hogan was te gast bij de 'Bubba Love Spunge Show' toen hij zijn ex-vrouw Linda Hogan verbaal zwaar aanpakte. De PETA-activiste Linda was immers met een bonten muts gefotografeerd, waarvan de Hulk gebruik maakte om haar even uit te maken.

Spuuglelijk
"Ze ziet er met dat bont verschrikkelijk uit", aldus Hogan. Waarop de presentator van het programma nog wat zout in de open wonde strooide. "Ik zou nog liever homo zijn dan met jouw ex te moeten slapen. Ze ziet er spuuglelijk uit!" De enige reactie van Hulk daarop was een schaapachtig lachje.

Onvoorwaardelijke liefde
Linda is inmiddels samen met een negentienjarige toyboy. Recent stelde de Hulk nog dat hij altijd onvoorwaardelijk van zijn ex-vrouw zou blijven houden. De worstelaar heeft blijkbaar een kort geheugen.

19-08-2008 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voogdijzaak kost Britney 475.000 euro

Voogdijzaak kost Britney 475.000 euro

Om Break The Ice te bekijken druk op de foto.

.
De aanslepende voogdijstrijd zou Britney Spears meer dan 475.000 euro lichter kunnen maken. In de rechtszaak tegen haar ex Kevin Federline waarmee ze uiteindelijk slechts bezoekrecht over haar zonen Sean Preston (2) en Jayden James (23 maanden) verwierf, hebben twee advocatenkantoren haar een totaal van 380.000 euro aangerekend, zo blijkt uit gerechtelijke documenten.

Dure advocaten
Daar bovenop verklaarde Britney zich akkoord om ook de gerechtskosten van Federline te betalen, en die belopen 170.000 euro. De meest gepeperde rekening komt van raadsvrouw Stacy D. Phillips, die 320.000 euro claimt voor vier maanden werk. Laura Wasser, die in juni de zaak overnam, stuurde Britney een rekening van 40.000 euro. Zij beklonk het akkoord tussen Britney en Kevin: hij kreeg de volle voogdij, zij kreeg bezoekrecht.
Drie keer per week bij mama
Sean Preston en Jayden James mogen drie keer per week bij hun moeder zijn en ten minste twee nachten blijven slapen. Begin dit jaar werd het bezoekrecht van Spears door de rechter ingetrokken, wegens haar verontrustende en destructieve gedrag. De 26-jarige popzangeres heeft haar zoontjes toen twee maanden niet gezien.

Spears en Federline trouwden vier jaar geleden. Vorig jaar juli werd de scheiding tussen de zangeres en haar voormalige achtergronddanser definitief. Federline heeft sinds begin dit jaar de volledige voogdij over de twee spruiten. De popster moet haar ex-man maandelijks bijna veertienduizend euro betalen. Britney en haar vader Jamie, die haar zaken behartigt, hebben al laten verstaan dat ze de advocaatskosten zullen aanvechten. Waarvoor ze, u raadt het al, weer een nieuwe advocaat zullen inhuren en betalen. Of niet.

19-08-2008 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voelen
Voelen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Zhang-Ziyi-038.jpg

Ik wil je voelen,
handen die me strelen,
je lippen in mijn nek
en ogen die me iets bevelen.

Ik wil je voelen,
heel dicht tegen me aan,
zodat ik je hart voel kloppen
en me helemaal kan laten gaan.

Ik wil je verlangen voelen,
ik sla mijn benen om je dijen,
zodat ik alvast, diep in mijn gedachten,
Met jou, heel intens kan vrijen.

19-08-2008 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrij
Vrij

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Renee-Zellweger-006.jpg

ik verlang naar de wind door mijn haren

de zon die mijn lichaam verwarmt

als ik verder loop langs verlaten stranden

ik wil vrij zijn, alleen maar vrij

 

laat me gaan, laat me vrij

Ik voel me als een gekooide vogel

ik weet zeker dat ik nu weet hoe dat voelt

een vogel in een kooi, dat is nooit zo bedoeld

 

vogels moeten hun vleugels uitslaan

Vogels moeten kunnen vliegen

vrij hoog boven in de lucht,
 
dus laat me vrij
ik wil zweven en fladderen
 zonder al teveel gemaar en gezucht
 
en wees niet bang, ik kom terug.

19-08-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
18-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Goede Doel werkt aan nieuwe cd

Het Goede Doel werkt aan nieuwe cd

Om België te beluisteren druk op de foto.


.
Henk Temming en Henk Westbroek van Het Goede Doel zijn bezig met een nieuwe cd. Dat vertelde Temming maandag in het radioprogramma van Ruud de Wild op Q-music. "We zijn bezig. We hebben al zo'n acht nummers klaar. Ze moeten nog wel worden opgenomen, maar in demovorm zijn ze klaar."

In april kwamen de muzikanten voor het eerst in bijna twintig jaar weer met een studioalbum, 'Gekkenwerk', dat gratis te downloaden is. Als tegenprestatie werd van de fan gevraagd om donateur te worden van de stichting Viafrica, een organisatie die in Afrika ICT-opleidingstrajecten realiseert. Of het nieuwe album ook gratis wordt verspreid, is niet bekend. Ook is nog niet duidelijk wanneer het wordt uitgebracht

18-08-2008 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man Madonna voert lofrede op verjaardagsfeest

Man Madonna voert lofrede op verjaardagsfeest

Om La Isla Nonita te bekijken druk op de foto.

.
Zaterdagavond organiseerde Guy Ritchie een spetterend verjaardagsfeest voor Madonna, die vijftig werd. Met een speech die hoog scoorde op de tranentrekkersschaal, maakte hij brandhout van de geruchten als zouden de twee op scheiden staan. In de Londense nachtclub Volstead bracht Ritchie voor negentig gasten hulde aan Madonna's indrukwekkende carrière. Hij zei hoe trots hij is haar man te zijn en voegde er aan toe: "Ze ziet er beter uit dan ooit. Ik ben zo trots, ik hou zoveel van haar".

Dochter zingt
Voor wie toen nog niet aan het snotteren was, zong Madonna's elfjarige dochter Lourdes 'Never Alone' uit de musical 'Fame'. Vervolgens vermande Madonna zichzelf en gaf ze een speech van maar liefst een halfuur waarin ze haar vrienden en familie bedankte.
Koningin van de dansvloer
De rest van de avond was het feestvarken niet van de dansvloer weg te slaan. Het leek wel op een generale repetitie voor haar wereldtournee, die aanstaande zaterdag van start gaat in Cardiff. Ze danste de hele tijd op haar eigen muziek en kreeg daarbij het gezelschap van haar kinderen Lourdes, ROcco en David. Guy deed wat elke zichzelf respecterende echtgenoot zou doen: hij sloeg alles gade van aan de bar, pint in de hand.

Veertig van de negentig gasten waren dansers van Madonna. De barrekening van Guy liep op tot 25.000 euro.

18-08-2008 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter kan schoenveters niet strikken

Harry Potter kan schoenveters niet strikken

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/harry-potter-1.jpg
Hij speelt tovenaarsleerling Harry Potter, die met een berekende beweging van zijn toverstaf de meest waanzinnige dingen doet. Maar in het echte leven kan Daniel Radcliffe zijn schoenveters niet strikken.
'Onhandig en lomp'
Hij lijdt immers aan dyspraxie, een vaak voorkomende neurologische aandoening waardoor patiënten het moeilijk hebben met fijne motoriek. Zelfs de meest eenvoudige taken worden een heuse opdracht en mensen die aan dyspraxie lijden krijgen nogal vaak de stempel 'onhandig en lomp'.
Zegen
Toch vindt Radcliffe zijn handicap een zegen, want het heeft hem geïnspireerd om te beginnen acteren. De 19-jarige Radcliffe mocht audities voor filmrollen beginnen doen nadat zijn moeder had besloten dat hij wat extra zelfvertrouwen nodig had. Op school lukte het namelijk niet zo goed.

Milde vorm
De woordvoerster van Radcliffe bevestigt: "Ja, Daniel heeft dyspraxie, daar heeft hij nooit een geheim van gemaakt. Gelukkig heeft hij een zeer milde vorm van de aandoening, wat ervoor zorgt dat hij enkel last heeft met het strikken van zijn veters en ook een bijna onleesbaar handschrift heeft".

18-08-2008 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diva Tyra Banks laat talkshowpubliek wachten

Diva Tyra Banks laat talkshowpubliek wachten

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tyra-banks.jpg
Tyra Banks heeft het publiek voor haar talkshow afgelopen week twee uur laten wachten. De presentatrice stond backstage met medewerkers te kletsen en grapjes te maken, meldde een bezoeker van de talkshow aan de Amerikaanse krant New York Post. "Ze bleef maar kletsen", vertelde een gast uit het publiek. "Je kon horen dat ze maar bleef doorgaan, want ze stond direct achter het gordijn van het podium."

Slecht humeur
Ook toen de show van start ging toonde het 34-jarige topmodel waar divagedrag. Ze had volgens de bezoeker een slecht humeur. "Toen ze binnenkwam, repte ze met geen woord over de twee uur die we hebben zitten wachten. Ze groette niet en reageerde kil op iedereen."

Egocentrisch
Een andere gast uit het publiek vertelde dat de actrice tijdens de show, die in het teken stond van beginnende modellen, uitsluitend over zichzelf praatte. "Tyra bleef maar zeggen: 'toen ik model was', en liet de modellen bijna niet aan het woord", verklaarde de bezoeker. "Het ging alleen maar over haar, zoals gewoonlijk."

Ballonnen
Ter afsluiting van de show leidde Banks de gasten naar buiten om ballonnen op te laten. "Het was zo ongeorganiseerd, mensen vielen over de pers die buiten stond te wachten en er werden bijna twee kleine meisjes vertrapt", zo vertelde de gast. Een woordvoerder van het programma wilde geen commentaar geven.

18-08-2008 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordzomer voor festivals


Recordzomer voor festivals

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_472535.jpg
De muziekfestivals hebben een absolute recordzomer achter de rug. Nooit eerder zakten tijdens één zomer zoveel mensen naar een weide of stadsplein af voor livemuziek. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

In totaal werden op de grote festivals ruim 1,2 miljoen festivalgangers geteld. Topper is Rock Werchter dat liefst 319.000 bezoekers trok. Pukkelpop komt op de tweede plaats met 152.000 bezoekers.

Dat voor al dat moois een hoge prijs betaald moest worden, leek de festivalgangers niet te storen, schrijft de krant nog.

18-08-2008 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij bent mijn vrouw
Jij bent mijn vrouw

De afbeelding “http://img99.imageshack.us/img99/3073/diaz101024x768iu8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

18-08-2008 om 09:13 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
17-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney voor zesde keer opa

Paul McCartney voor zesde keer opa

Om A Day In The Live te bekijken druk op de foto.

.
Paul McCartney is met zijn nieuwe vriendin, met wie hij in de VS op vakantie was, naar Engeland gevlogen om er zijn zesde kleinkind te bezoeken. De 66-jarige voormalige Beatle was met Nancy Shevell een roadtrip langs Route 66 aan het maken maar ondebrak de trip nadat zijn oudste dochter Mary (38) haar derde kind kreeg, een zoontje.

"Paul is in de wolken en kon niet wachten om zijn nieuwe kleinkind te zien. Hij ziet Nancy zo graag dat hij wilde dat ze er bij was", aldus een bron in de Daily Mirror. Over enkele dagen zal McCartney terug naar de VS vliegen om er zijn roadtrip met Nancy verder te zetten.
Mary McCartney heeft twee zonen met haar ex Alistair Donald, Arthur (8) en Elliot (5). De pasgeborene is haar eerste kind met haar nieuwe vriend, Simon Aboud.

Pauls tweede dochter, Stella (36) heeft drie kinderen met haar echtgenoot Alasdhair Willis: Miller (3), Bauley (1) en Beckett (7 maanden).

17-08-2008 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Ronnie Drew van The Dubliners overleden

Zanger Ronnie Drew van The Dubliners overleden

Om Whiskey In The jar te bekijken druk op de foto.

.
Ronnie Drew, zanger van de traditionele Ierse folkband The Dubliners, is vandaag in een privéziekenhuis in Dublin op 73-jarige leeftijd overleden na een slepende ziekte. Dat heeft de Ierse nationale omroep RTE gemeld op gezag van zijn zoon Phelim.
Drew was in 1962 stichtend lid van The Dubliners, een band die wellicht meer dan welke andere de traditionele Ierse volksmuziek over de hele wereld populair heeft gemaakt en gepromoot.

De Ierse premier Brian Cowen noemde de overleden zanger een "icoon van de Ierse muziek in de vijf laatste decennia. Zijn unieke zangstem was bij velen in de wereld geliefd".

De Ierse president Mary McAleese noemde de overledene een "kampioen van de traditionele Ierse muziek". Hij "gaf ons uniek muzikaal erfenis een nieuw élan en opfrisbeurt".

De veel tourende Dubliners maakten vooral Ierse drinkliedjes populair als 'Seven Drunken Nights', 'Dirty Old Town' en 'Whisky in the Jar'.
Op vrijdag 10 oktober was een optreden van de groep voorzien in de Koningin Elizabethzaal in Antwerpen.

17-08-2008 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gary Glitter keert dinsdag terug naar Londen

Gary Glitter keert dinsdag terug naar Londen

Om Leather in the gang te bekijken druk op de foto.


De Britse glamrocker Garry Glitter, die in 2006 in Vietnam was veroordeeld tot drie jaar cel wegens seksueel misbruik van minderjarigen, keert terug naar Groot-Brittannië. Dinsdag komt hij aan op een Londense luchthaven, zegt het Britse agentschap PA.

Hij zal er door de politie worden opgewacht en geregistreerd als seksueel delinquent. Hij zal ook moeten melden waar hij gaat wonen.
Glitter werd in november 2005 in Vietnam op verdenking van seksueel misbruik van twee elfjarige meisjes opgepakt en in maart 2006 veroordeeld tot drie jaar. In het kader van een gunstmaatregel werd de straf gereduceerd, zodat hij nu de gevangenis kan verlaten. Hij moet wel Vietnam verlaten..

17-08-2008 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mayer steekt loftrompet over Aniston na breuk

Mayer steekt loftrompet over Aniston na breuk

Om Your Body Is Wonderland te bekijken druk op de foto.

.
Jennifer Aniston hoeft niet bang te zijn dat haar kersverse ex John Mayer kwaad over haar spreekt. "Jennifer is de slimste, meest intellectuele vrouw die ik ooit heb ontmoet", vertelt de 30-jarige muzikant aan People. Begin deze week werd duidelijk dat de twee uit elkaar waren.

"Ik wilde alleen zijn"
Leugens noch vreemdgaan liggen volgens Mayer ten grondslag aan de breuk. Toch ging het mis. "Mensen verschillen van elkaar, hebben een andere chemie", licht hij toe. "Ik heb de relatie beëindigd om alleen te kunnen zijn. Ik ga niet haar tijd verspillen als iets niet goed voelt."

Tong gedraaid met Perez Hilton
De romance tussen Mayer en de negen jaar oudere Aniston begon vier maanden geleden. Recente speculaties over een huwelijk werden deze week gelogenstraft toen het nieuws over hun breuk bekend werd.

John Mayer was vroeger het vriendje van Jessica Simpson. Showbizzblogger Perez Hilton beweerde eerder dit jaar dat hij John tijdens een feestje een prinsheerlijke tong draaide terwijl Jessica goedkeurend toekeek

17-08-2008 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Woods minnares: "We gaan samenwonen"

Ron Woods minnares: "We gaan samenwonen"

Om The Stones te bekijken druk op de foto.

.
Ekaterina Ivanova, de 20-jarige Russische serveerster me wie Stonesgitarist Ron Wood een affaire begon, beweert dat ze het hart van de 61-jarige rockster heeft veroverd. "Als hij deze week de ontwenningskliniek verlaat, gaan we samenwonen", beweert ze in de Britse krant News of the World. "Ronnie gaat verder met zijn leven. We nemen een nieuwe start, dat heeft hij zelf beslist. Hij houdt van mij en hij verlaat zijn vrouw".

Vier kinderen
Ron Wood was 23 jaar getrouwd met Jo (53), met wie hij vier kinderen heeft. Hij is van plan een huis te huren en een nieuw leven op te bouwen met de jonge Russin. Hij zou haar ook beloofd hebben dat hij haar een hond zal kopen, een Afghaanse windhond. Wood vertelde aan vrienden dat hij niet van plan is terug naar huis te keren.

Geheime ontmoetingen
De twee hebben elkaar enkele keren stiekem ontmoet terwijl Ron de voorbije drie weken in de ontwenningskliniek Life Works in Woking, Surrey verbleef. Ekaterina, die in Kirgistan werd geboren maar samen met haar moeder in Londen opgroeide, werd daar telkens door de chauffeur van Wood heen gebracht.
"Niet voor zijn geld"
Nog volgens News of the World bezegelde Ron zijn romance met een portret dat hij van Ekaterina maakte als geschenk voor haar twintigste verjaardag. "Dat betekent zo veel voor me, het is beter dan een of ander duur cadeau", aldus Ekaterina, die onderstreept dat ze niet achter Woods fortuin aan zit. "Ronnie houdt van me en dat heeft niets met geld te maken. Ik kijk uit naar onze nieuwe start. Het is triest dat we mensen pijn hebben gedaan. Zijn familie, en ook die van mij. Maar we zijn verliefd geworden op elkaar, dat is alles. Ik neem hem ook niet weg bij zijn vrouw, hij gaat er weg. Ik heb hem niet geforceerd".

Vorige week bezocht Jo haar man nog in de afkickkliniek, samen met hun kinderen. Ze had gehoopt dat hij zijn verblijf daar hem zou doen afzien van zijn nieuwe romance, maar tot Jo's grote verrassing begon hij Ekaterina te verdedigen.

17-08-2008 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleetwood Mac
Fleetwood Mac
Om Go Your Own Way te bekijken druk op de foto.

.


Fleetwood Mac
is een Britse band, opgericht door Peter Green (zang, gitaar en mondharmonica), Mick Fleetwood (drums) en John McVie (bas). Fleetwood Mac begon als bluesband maar evolueerde in de loop der jaren tot een popgroep. In Nederland en België zijn ze vooral bekend door hun hits: Go Your own Way, Dreams (Deep Dish remix), Everywhere en Little Lies. Deze zijn vrijwel dagelijks op de Nederlandse radio te horen.

De band werd opgericht als Peter Green's Fleetwood Mac door Peter Green die samen met John McVie en Mick Fleetwood in John Mayall's Bluesbreakers had gespeeld. Peter Green was de gitarist die de herinnering aan Eric Clapton bij de Bluesbreakers had doen verbleken. De doorstroming in de "kweekvijver voor gitaristen", de Bluesbreakers, was hoog.

In 1967 werd Fleetwood Mac opgericht. Korte tijd daarna kwam slide-gitarist Jeremy Spencer de groep versterken. Aanvankelijk was eerste gitarist Peter Green bepalend voor het geluid: melancholieke blues en gitaarduetten tussen Green en Jeremy Spencer. Alleen op het eerste album is pure blues te horen, het geluid van de groep veranderde al snel, zeker nadat in 1968 de groep nogmaals werd uitgebreid, ditmaal met gitarist Danny Kirwan.

De bekendste songs tot dan toe waren Black Magic Woman, later gecoverd door Santana, Need your love so bad en Albatross.

Met het album Then Play On werd Fleetwood Mac een rockgroep. Het album is een schitterend voorbeeld van de veelzijdige muzikaliteit waartoe de band in staat is. Er staan prachtige ballads op, "Closing My Eyes" en "Although The Sun Is Shining", die worden afgewisseld met ruige rocknummers als "Rattlesnake Shake", "Fighting and Searching for Madge" en het beroemde symfonische "Oh Well". Alleen al op het intro van Oh Well zullen heel wat gitaristen zich de blaren op hun vingers hebben geoefend.

In 1970 verliet Green de band onverwacht; als gevolg van zijn drugsgebruik was hij al enige tijd niet te handhaven, maar uiteindelijk nam hij zelf de beslissing om op te stappen. Hij werd vervangen door toetseniste Christine Perfect, leadzangeres op de enige hitsingle van de groep Chicken Shack, "I would rather go blind", die eerder op het album "Then Play On" als gastmuzikante meespeelde. Ze trouwde hierna met John McVie en heette voortaan Christine McVie. In 1971 verliet ook Spencer de groep en hij werd vervangen door de Amerikaanse gitarist Bob Welch. Afgezien van de twee naamgevers van de groep, tevens de minst creatieve leden, McVie en Fleetwood, had Fleetwood Mac nu weinig meer van doen met de bluesband uit de jaren 60. Voortaan maakte Fleetwood Mac popmuziek, ondanks regelmatige bezettingswisselingen. Hierdoor werd een nieuw publiek aangesproken maar haakten fans van het eerste uur af.

Na het vertrek van gitarist Danny Kirwan werd Bob Weston aangesproken als vervanging. Bob Weston was reeds bekend met Fleetwood Mac vanuit zijn tourverleden met Long John Baldry. Bob Weston is te horen op twee albums van Fleetwood Mac, "Penguin" en "Mystery to me". De twee albums scoorden goed in de hitlijsen.

Eind 1974 vestigden de leden van de band zich in Californië. Kort daarna verliet Welch de groep, waardoor alleen Fleetwood en het echtpaar McVie overbleven. Met de komst van het duo Stevie Nicks en Lindsey Buckingham kreeg de groep een belangrijke nieuwe impuls. Dat de groep hiermee een nieuw begin maakte wordt geïllustreerd door de titel van het eerste album in deze bezetting; de plaat heet eenvoudig "Fleetwood Mac", net als het debuut van het oude Fleetwood Mac uit 1967. Het volgende album "Rumours" uit 1977, met de hit "Go your own way", had een enorm commercieel succes en wordt als het beste van dit tweede Fleetwood Mac beschouwd. Doordat zowel het echtpaar McVie als het duo Nicks-Buckingham in die tijd relationele problemen hadden en zich middels muziek en teksten afreageerden bevat het album een aantal nummers met een sterke emotionele lading. Ook de opvolger "Tusk" was een groot succes, evenals "Mirage" uit 1982. De leden hielden zich in de volgende jaren vooral bezig met solo-projecten. In 1987 verscheen "Tango in the Night", een album waaraan al vanaf 1985 was gewerkt. Het was een groot commercieel succes maar bleef in artistiek opzicht ver achter bij zijn voorgangers.

Na het verschijnen van "Tango in the Night" verliet Buckingham de band. Hij werd vervangen door gitaristen Billy Burnette en Rick Vito, waarmee in 1990 het zwakke album "Behind the Mask" werd opgenomen. In de jaren daarna stapten ook Stevie Nicks, Christine McVie en Vito uit de band. In 1993 trad de Rumours-bezetting op, bij de inauguratie van president Bill Clinton. Het betrof een eenmalige reünie, en in een nieuwe bezetting, met daarin onder meer Dave Mason, ging Fleetwood Mac in 1994 op tournee en werd het geflopte album "Time" opgenomen. In 1997 keerden Buckingham en Nicks terug voor een tournee, naar aanleiding waarvan het live-album "The Dance" verscheen. Een nieuw studio-album verscheen pas in 2003, "Say You Will", dat een artistieke verbetering is ten opzichte van de voorgaande twee albums maar waarop Christine McVie node wordt gemist.

Fleetwood Mac is van plan in 2009 een nieuw album op te nemen. Stevie Nicks heeft eerder aangegeven niet als enige vrouw door te willen gaan met Fleetwood Mac. Christine Mac Vie heeft weer aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in een nieuwe samenwerking, waarna Sheryl Crow is gevraagd om het team te versterken. Zij heeft eerder met Stevie Nicks samengewerkt.


17-08-2008 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Mooi
Hoe Mooi

De afbeelding “http://img182.imageshack.us/img182/5575/meganfox111024x768lv9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

17-08-2008 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
16-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radiohead ontkent schrijven filmmuziek 'Choke'

Radiohead ontkent schrijven filmmuziek 'Choke'

Om Creep te bekijken druk op de foto.

.
Radiohead ontkent de muziek te hebben geschreven voor de verfilming van het boek 'Choke'. Een woordvoerder van de Engelse rockband laat tegenover de BBC weten dat de groep alleen heeft bijgedragen aan de muziek voor het slot van de film.

Twee dagen geleden maakte de schrijver van het boek, Chuck Palahniuk, in een interview met BBC radio bekend dat Radiohead de soundtrack zou hebben geschreven. De schrijver beschouwde dat als een enorme eer. "Mijn leven is zo geweldig dat ik het zelf bijna niet meer geloof. Het is alsof ik in een droom leef."

Volgens de Radiohead-woordvoerder leeft Palahniuk echt in een droom.

16-08-2008 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste Bondmeisje in nieuwe Ford Ka

Nieuwste Bondmeisje in nieuwe Ford Ka

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_471164.jpg
Nee, James Bond hoeft nog niet te 'downsizen' van z'n Aston Martin DBS naar een Ford Ka. Het is z'n tegenspeelster die met Fords kleinste mag rondbollen in de nieuwste Bondfilm.

Ford zet de nieuwe Ka letterlijk in de schijnwerpers met een rol in 'Quantum of Solace', de nieuwe Bond. De film gaat in november van dit jaar in de bioscopen in première. Speciaal voor zijn rol is de Ka voorzien van een metallic gouden kleur en speciale bestickering op de zijkant.

Het aangepaste ontwerp is een samenwerking tussen het Europese designteam van Ford en de Oscar-laureaat en productiedesigner van de Bond film, Dennis Gassner.

Oekraïense van origine
De actrice die de Bondgirl speelt, heet Olga Kurylenko. De 29-jarige Kurylenko is Oekraïense van origine en woont tegenwoordig in Parijs. Op haar vijftiende werd ze al ontdekt als fotomodel. Haar eerste filmrol kreeg ze in 2005. In de nieuwste Bondfilm speelt ze de agente Camille die vooral bezig is met haar persoonlijke missie, maar toch een ongelooflijke 'bondgenoot' voor Bond wordt.

"De nieuwe Ka past perfect bij het karakter van Camille. Ze is avontuurlijk, individueel en bijzonder modern," vertelt Stephen Odell van Ford Europa.

De Ford Ka zelf maakt z'n eigen wereldpremière begin oktober op het autosalon van Parijs.

16-08-2008 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Sienna Miller verdedigt relatie van dochter

Moeder Sienna Miller verdedigt relatie van dochter

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sienna-miller-2.jpg
Jo Miller, de moeder van actrice Sienna Miller, verdedigt de veelbekritiseerde relatie van haar dochter. De 26-jarige actrice zou sinds juni een verhouding met acteur Balthazar Getty hebben, die zijn vrouw en vier jonge kinderen in de steek liet. In de Britse en Amerikaanse media werd Miller zwartgemaakt en werd gesuggereerd dat de actrice het gezinnetje van Getty heeft stukgemaakt.

Miller is geschokt over alle uitzinnige reacties over de relatie tussen de twee. Volgens haar heeft haar dochter de breuk tussen Getty en zijn vrouw niet veroorzaakt. "Het is ongelooflijk wat een ophef er ontstaat als een vrouw met een man gaat die maanden terug is gescheiden van zijn echtgenote", vertelt moeder Jo aan de Britse krant Daily Express. "Het is verschrikkelijk. Je vraagt je af wanneer het een keer ophoudt."

Oliekapitaal
De 33-jarige Getty, die ruim dertig miljard aan oliekapitaal zou bezitten, werd eerder deze maand tijdens een bezoek aan Los Angeles voorgesteld aan Jo.

Vorige maand verschenen er foto's van een topless Sienna Miller, die met haar nieuwe liefde op een boot in Italië verbleef. Getty maakte diezelfde maand bekend dat hij en zijn vrouw Rosetta gaan scheiden. Sindsdien verschijnen diverse negatieve berichten over zijn nieuwe liefdesrelatie in de media.

16-08-2008 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna viert vijftigste verjaardag

Madonna viert vijftigste verjaardag

Om Vogue te bekijken druk op de foto.

.
Madonna viert vandaag haar vijftigste verjaardag. De controversiële zangeres is al ruim een kwart eeuw actief in de muziekbusiness, waarbij het haar keer op keer lukt haar stijl te vernieuwen en een breed publiek aan te spreken. Madonna heeft in de laatste 25 jaar een onmiskenbare stempel gedrukt op de internationale muziekgeschiedenis.

'Like a virgin'
Madonna Louise Veronica Ciccone Ritchie scoorde in 1984 haar eerste wereldhit met het plagerige 'Like a virgin', afkomstig van haar gelijknamige tweede studioalbum. Met haar sexy kledingstijl en haar meisjesachtige imago groeide ze uit tot een stijlicoon. Haar succes in de hitlijsten bereikte grote hoogten met singles als 'Material girl', 'Papa don't preach' en 'La isla bonita'.

Gedaanteverwisselingen
Dat succes zwakte door de jaren heen zo nu en dan af, maar met een aantal goedgetimede gedaanteverwisselingen wist Madonna vriend en vijand telkens te verbazen. Zo herontdekte ze eind jaren negentig haar spiritualiteit, wat leidde tot het album 'Ray of light'. Met de daarvan afkomstige singles 'Frozen' en 'Ray of light' bewees ze dat ook zangeressen van rond de 40 aantrekkelijk kunnen zijn voor een jong publiek.

Disconummers
Drie jaar geleden keerde de zangeres terug naar haar wortels met de plaat 'Confessions on a dance floor'. Die nadruk op disconummers zette ze door op haar meest recente album, 'Hard candy'. Op de plaat proeft Madonna eveneens voorzichtig van de hiphop, door samen te werken met onder anderen Pharell Williams, Timbaland en Kanye West.

Adoptie
De afgelopen jaren is de media-aandacht voor het privéleven van de superster weer flink opgelaaid. Zo stond in 2006 haar adoptie van het Malawische jongentje David Banda in het middelpunt van de belangstelling. Adoptieregels zouden zijn versoepeld voor de zangeres, iets wat Madonna altijd heeft ontkend. Ook haar huwelijk met regisseur Guy Ritchie diende als inspiratie voor menig roddelblad.

Wereldtoernee
Het vorderen der jaren lijkt voor Madonna geen reden te zijn om het rustiger aan te doen. Volgende week zaterdag gaat haar nieuwe wereldtoernee van start in het Britse Cardiff. Daarna doet ze met haar 'Sticky & sweet'-show Europese steden aan als Berlijn, Londen en Parijs, waarna ze verder reist naar de Verenigde Staten.

16-08-2008 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop verwelkomt 57.000 mensen op tweede dag

Pukkelpop verwelkomt 57.000 mensen op tweede dag

Om Metallica te bekijken druk op de foto.

.
Er zakten vandaag zo'n 57.000 festivalgangers af naar de Pukkelpopweide in Kiewit bij Hasselt. Dat maakte de organisatie bekend.

De weergoden zijn het driedaags muziekfestival zeer gunstig gezind, want er viel geen druppel regen uit de lucht. Bovendien is het een feestdag, zodat veel mensen de mogelijkheid hebben om het festival bij te wonen.

De tweede dag telde 12.000 festivalgangers meer dan de eerste. Sons of Albion trapte op het hoofdpodium de tweede dag af, gevolgd door het Belgische Das Pop. Later volgden ook nog de band Arsenal uit eigen land. De absolute headliner en smaakmaker vandaag is Metallica

16-08-2008 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefste
Liefste

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Charlize-Theron-087.jpg

Liefste

 

Jouw ogen, hemels, van

het schoonste blauw,

fluisteren zacht:

“ik houd van jou”.

Jouw lippen warm,

door hen gekust,

vond mijn geest

geen uur meer rust,

‘k verloor daarbij

geheel mijn zinnen.

Laat mij jou, lief,

eeuwig beminnen

15-08-2008 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monniken willen Amy Winehouse helpen

Monniken willen Amy Winehouse helpen

Om Rehab te bekijken druk op de foto.

.
Amy Winehouse is uitgenodigd om samen met een groep monniken te zingen. De 72-koppige groep uit Oostenrijk haalde de top-10 in de Britse muzieklijsten en zijn ervan overtuigd dat ze Winehouse kunnen helpen.

De monniken zitten bij dezelfde platenmaatschappij als de 24-jarige zangeres en kregen een exemplaar van haar 'Back To Black' album. "De eerste tien minuten vond ik het een goed album, maar toen ik de teksten las, vond ik het echt triestig", aldus één van de monniken.

"Ik zou haar willen uitnodigen, ik heb echt met haar te doen. Amy zou hier een week of twee kunnen logeren, en dan zouden we over de vragen van het leven kunnen praten."

15-08-2008 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste dag Pukkelpop lokt 45.000 festivalgangers

Eerste dag Pukkelpop lokt 45.000 festivalgangers

Om Amy MacDonald te bekijken druk op de foto.

.
Het Pukkelpopfestival dat gisteren van start ging lokte op de eerste festivaldag zo'n 45.000 fans naar de weide in Kiewit bij Hasselt. Dat maakte organisator Chokri Mahassine bekend.

Triggerfinger gaf om 12 uur het startschot van de 23ste editie van Pukkelpop. Een eerste hoogtepunt was de gouden plaat voor de Schotse muzikante Amy MacDonald. Zij ontving de gouden plaat backstage.

MacDonald voert in België de hitlijsten aan met de hit 'This is the life'. Op het hoofdpodium stond verder Roisin Murphy, de vroegere frontvrouw van Moloko. The Killers sloten de eerste festivaldag af.

15-08-2008 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham en Leona Lewis op slotceremonie Peking

David Beckham en Leona Lewis op slotceremonie Peking

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/david-beckham.jpg
De Engelse voetbalvedette David Beckham zal volgende zondag zijn opwachting maken op de slotceremonie van de olympische spelen in Peking. Hij zal op een typisch Londense dubbeldekker te zien zijn en samen, met de burgemeester van de Engelse hoofdstad Boris Johnson de vlag voor de olympische gaststad van 2012 in ontvangst nemen. Beckhams komst was volgens de Britse openbare zender BBc een goed bewaard geheim tot er toch details uitlekten.

Jimmy Paige
Beckham zal vanop de rode dubbeldekker een voetbal in het publiek trappen tijdens de presentatie van Londen als gaststad van de Olympische spelen. Ook gitarist Jimmy Paige van Led Zeppelin en popster Leona Lewis treden op.

Rogge
Tenslotte overhandigt de voorzitter van het Internationaal Olympisch Comité Jacques Rogge de symbolische vlag aan Boris Johnson. Het IOC verklaarde teleurgesteld te zijn dat de verrassingen niet geheim konden gehouden worden.

15-08-2008 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zesde Harry Potter-film acht maanden uitgesteld

Zesde Harry Potter-film acht maanden uitgesteld

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/harry-potter.jpg
De zesde Harry Potter-film zal niet in november dit jaar, maar pas acht maanden later, op 17 juli 2009, in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn. Dat heeft de studio Warner Bros aangekondigd.

Zomer
De filmstudio heeft 'Harry Potter and the half-blood prince' uitgesteld om te profiteren van de zomerperiode, en omdat men te kampen heeft met naweeën van de staking van de scenarioschrijvers afgelopen winter.

Volgens schema
"De film heeft in juli volgend jaar meer kans van slagen dan in november", zo meldt Alan Horn, directeur bij Warner Bros. Horn benadrukt dat er geen vertraging is bij de productie. "Alles loopt op schema. Ik heb de film gezien, hij is fantastisch. Mochten we willen, kunnen we hem in november al uitbrengen."

Staking scenarioschrijvers
"De stakingen van schrijvers in Hollywood, eind vorig jaar, hebben invloed gehad op het uitbrengen van de blockbusters van de zomer van volgend jaar", zei Horn. "Hierdoor ontstond de mogelijkheid de film te verplaatsen naar een 'open' weekeinde in het drukke zomerseizoen."

J. K. Rowling
'Harry Potter and the half-blood prince' is de verfilming van het zesde boek van de Potter-reeks van J.K. Rowling. De film werd geregisseerd door David Yates, die ook deel vijf voor zijn rekening nam. In totaal schreef Rowling zeven boeken over de tovenaarsleerling.

Laatste films
De laatste twee delen van de filmreeks, gebaseerd op het zevende Potter boek 'Harry Potter and the deathly hallows', komen respectievelijk in 2010 en 2011 uit. Horn verzekert dat het uitstel van 'Harry Potter and the half-blood prince' de opnameschema's voor de laatste twee films niet zal beïnvloeden.

Op 17 juli dit jaar bracht Warner Bros de kaskraker 'The Dark Knight' uit. De film, die inmiddels bijna vijfhonderd miljoen dollar heeft binnengehaald, staat momenteel op de tweede plaats in de internationale hitlijst van de box-office aller tijden.

15-08-2008 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn verloofde
Zijn Verloofde

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Camille-Natta-006.jpg

Zijn verloofde

 

Mijn tranen zullen drogen

ze zijn door mensen gezien

ze gaven troost door reacties

en mailtjes bovendien.

 

We moeten samen verder

ik denk dat het wel slijt.

Zijn verloofde heeft contact gezocht

om te zeggen hoezeer het haar spijt.

 

Zij heeft niks verkeerds gedaan

maar staat tussen twee vuren,

ze wil met hem gaan praten

dat dit geen eeuwigheid kan duren.

 

Het zal z'n tijd moeten hebben

er is teveel gebeurd.

'k Zal best nog wel eens huilen

'k ben nog niet uitgetreurd.

15-08-2008 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
14-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rachel Hunter verloofd met twaalf jaar jongere Stoll

Rachel Hunter verloofd met twaalf jaar jongere Stoll

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/rachel-hunter.jpg
Rachel Hunter, de ex-vrouw van Rod Stewart, heeft zich verloofd met de 26-jarige Canadese ijshockeyspeler Jarret Stoll. De 38-jarige Hunter en Stoll vormen al twee jaar een koppel en stappen volgend jaar in het huwelijksbootje.

Grote liefde
"Jarret is mijn eerste grote liefde sinds Rod, en het leeftijdsverschil speelt echt geen rol", aldus een verliefde Hunter. Het koppel leerde elkaar kennen op een wedstrijd van de Los Angeles Kings. "Het aanzoek was zo romantisch", liet Stoll weten.

Lovende schoonmoeder
Ook de moeder van de atleet gaf haar zegen voor het huwelijk. "Rachel is een prachtmeid, we hebben haar heel graag en ze zal goed in de familie passen." Mooie woorden van haar aanstaande schoonmoeder. De geruchten over een huwelijk staken vorige week de kop op toen Rachel gespot werd met een diamant aan haar vinger

14-08-2008 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tina Turner neemt twee nieuwe nummers op

Tina Turner neemt twee nieuwe nummers op

Om Simply The Best te bekijken druk op de foto.


.
Tina Turner heeft twee nieuwe nummers opgenomen. 'It would be a crime' en 'I'm ready' verschijnen op het compilatiealbum 'Tina!' van de Amerikaanse zangeres. 'Tina!' verschijnt op 30 september, vlak voor het begin van haar wereldtournee. Dat meldt het Amerikaanse muziekvakblad Billboard.

Op het album staan in totaal achttien nummers, onder meer hits als 'Private dancer', 'What's love got to do with it' en 'Nutbush city limits'.
Turner, die acht jaar geleden voor het laatst een tournee deed, begint haar shows op 1 oktober in Kansas. Ook Wenen, Londen en Antwerpen staan op het programma

14-08-2008 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise te bewonderen in komedie?

Tom Cruise te bewonderen in komedie?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-cruise-2.jpg
De Amerikaanse acteur Tom Cruise, die veel tegenslag ondervindt bij het maken van zijn film over oorlogsheld Claus Schenk Graf von Stauffenberg, gaat binnenkort waarschijnlijk in een komedie aan de slag.

Volgens de Hollywoord Reporter komt hij in aanmerking voor de rol van een verwaande chef-kok in de film 'Food Fight'. Adam Brooks schrijft het draaiboek over de chef die gedoemd is achter het fornuis van een schoolkantine te staan. De regisseur is nog niet gekozen.

Volgend jaar moet eindelijk Cruise's eindeloos vertraagde film Walküre over Stauffenberg uitkomen, de man die zo'n heldhaftige maar mislukte aanslag op Adolf Hitler pleegde.

14-08-2008 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston gedumpt door vriend

Jennifer Aniston gedumpt door vriend

Om John Mayer te beluisteren druk op de foto.

.
Jennifer Aniston is naar verluidt opnieuw vrijgezel. Haar negen jaar jongere vriend, zanger John Mayer, zou de Friends-actrice gedumpt hebben. Volgens de Britse tabloid 'The Mirror' heeft het koppel de breuk eerder deze week officieel aangekondigd na een proefscheiding.

"John heeft de beslissing genomen omdat hij niet klaar was voor een serieuze relatie met Aniston", aldus een inside bron. "Het klopt niet dat Jen wou trouwen en kindjes krijgen, maar ze wou wel hun toekomst enigszins uitstippelen. De actrice wou ook zekerheid dat haar vriend zijn optredens drastisch zou minderen als er ooit kinderen zouden zijn."

Aniston is helemaal kapot van de breuk. Na misgelopen relaties met Brad Pitt, Vince Vaughn en het Britse model Paul Sculfor, mocht het ook deze keer niet zijn voor de knappe actrice

14-08-2008 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan razend over 'borstvergroting' 14-jarig zusje

Lindsay Lohan razend over 'borstvergroting' 14-jarig zusje

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lindsay-lohan.jpg
Lindsay Lohan is woedend op de paparazzi die naar de borsten van haar 14-jarige zus vroegen. De Amerikaanse actrice ontkent de geruchten dat Ali Lohan haar borsten zou hebben laten vergroten. Op haar website geeft Lohan de paparazzi die ernaar vroegen, een flinke veeg uit de pan. Dat meldt De Telegraaf.

"Ik dacht bij mezelf: Hoor ik dit goed? Mijn zusje is 14! En jullie zijn een stelletje pedofielen!", zo schrijft de actrice. De actrice eindigde haar betoog met de opmerking dat ze opgevoed is in een familie met ups and downs. "Maar onze ouders hebben ons wel geleerd om te waarderen wat we krijgen."

14-08-2008 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eenzaam
Eenzaam

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Bai-Ling-008.jpg

Stilletjes zit ik
aan de
afgrond
 
peilloze diepte, omgeven
 
door schaduwen
der
duisteren nacht, en
 
val, in
 
het ergens, misschien
wel
allesomvattende nergens;
 
 doden zonder gezichten zwaaien
 
naar mij, met
meest bedroefde
klaagzang
 
ben bang
alleen
verlaten, want
 
zonder jou
zal ik
eeuwig
 
in eenzaamheid verbannen zijn.

13-08-2008 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Verve
The Verve
Om Bitter Sweet Symphonie te bekijken druk op de foto.


.
The Verve is een in 1989 opgerichte britpopband. In juni 1997 maakte de band furore met het nummer 'Bitter Sweet Symphony'

The Verve werd in 1989 door Richard Ashcroft opgericht in de Britse stad Wigan. Al snel kreeg de band faam, voornamelijk dankzij de songwriting van Ashcroft en het gitaarspel van Nick McCabe. In 1992 kwam dan ook al de eerste LP van de Band, 'Verve EP' uit bij Hut Records, welke nog altijd wordt gezien als één van de meest experimentele Verve-albums. Nadien werden er albums uitgebracht die de strijd aanbonden met bands als Oasis, Blur en Radiohead.

Drugsdrama's, rechtszaken en gezondheidsproblemen passeerden de revue, maar The Verve bracht vier albums uit en had over de hele wereld diverse grote hits. Desondanks kondigde de band in 1999 zijn definitieve einde aan. In juni 2007 is de band toch weer bij elkaar gekomen.

Bitter Sweet Symphony' is het meest bekende nummer van The Verve. Het gaf de Britse formatie echter een bittere nasmaak. Het nummer bevatte namelijk een sample van de orkestversie van 'The Last Time' van The Rolling Stones. Dit was aanvankelijk met goedkeuring van de Stones zelf, maar toen het nummer uitkwam vond Allen Klein (die de rechten van 'The Last Time' bezit) dat de sample er te dik bovenop lag, en klaagde die The Verve aan. De rechten werden toegewezen aan zijn ABKCO Music, die een aantal licenties van de Rolling Stones beheert. Het resultaat was dat The Verve al het geld dat het verdiend had aan de keren dat het nummer werd gedraaid moest terugbetalen.


13-08-2008 om 19:21 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway verbaasd door status van sekssymbool

Anne Hathaway verbaasd door status van sekssymbool

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/anne-hathaway.jpg
Anne Hathaway vindt het een onverwachte bonus dat ze als sekssymbool wordt aanzien. De actrice, die in 2001 voor het eerst in de kijker kwam met haar rol in de Disneyfilm 'The Princess Diaries, heeft haar nette imago afgegooid met controversiële films als 'Brokeback Mountain'. Maar de stempel van sekssymbool opgekleefd krijgen, dat had ze niet verwacht.

"Ik ben zo blij dat ik op mijn 25ste als actrice kan werken en dat mensen beginnen inzien dat ik ook hersenen heb. Dat iemand ook maar kon denken dat ik een sekssymbool ben, daar kon ik niet bij. De mensen die met mij op de middelbare school zaten, hadden dat zeker niet zien aankomen".

Anne vertelt in het magazine OK! ook dat ze door haar ouders werd aangemoedigd om haar droom te vervullen en actrice te worden. "Ik heb er altijd naar verlangd om te acteren. Ik heb een passie voor het vak. Toen ik dertien was, ging ik bij de lokale toneelgroep en daarna begon ik reclamefilmpjes te doen. Mijn ouders zorgden ervoor dat ik een liefde voor het theater ontwikkelde, en daar ben ik hen dankbaar voor".

13-08-2008 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moordenaar John Lennon blijft in de cel

Moordenaar John Lennon blijft in de cel

Om Stand By Me te bekijken druk op de foto.

.
Mark Chapman, de moordenaar van John Lennon, komt voorlopig niet vrij. De paroolcommissie van de Attica-gevangenis in de staat New York acht Chapman nog steeds "een gevaar voor de maatschappij". Chapman zal nu nog minstens twee jaar in de cel blijven voor hij opnieuw aanspraak kan maken op parool. Het was de vijfde keer dat hij voor de paroolcommissie verscheen.

Chapman, een gestoorde fan, kogelde John Lennon op 8 december 1980 neer voor het appartement van de ex-Beatle in Manhattan. Hij deed dat naar eigen zeggen "om aandacht te krijgen". Chapman pleitte schuldig en werd tot levenslang veroordeeld. Na twintig jaar cel kwam hij in 2000 voor het eerst in aanmerking voor parool.

13-08-2008 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono snuift zout water voor zijn zangstem

Bono snuift zout water voor zijn zangstem

Om One te beluisteren druk op de foto.

.
U2-zanger Bono snuift regelmatig zout water. Dat werkt als een antisepticum of ontsmettingsmiddel voor zijn keel en zorgt ervoor dat hij de hoge noten haalt. Dat beweert Danny O'Donoghue, zanger van The Script.

"Zout snuiven, dat is een zangtechniek. Ik heb dezelfde stemcoach als Bono. Als de hoge noten er niet goed uitkomen of je bent 's morgens groggy, dan helpt het zout water op te snuiven. Dat reinigt de keel- en neusholte als een natuurlijk ontsmettingsmiddel", aldus O'Donoghue in de Daily Mirror.

13-08-2008 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie vraagt pornoster acteeradvies

Angelina Jolie vraagt pornoster acteeradvies

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-8.jpg
Angelina Jolie heeft pornoactrice Tera Patrick om advies gevraagd voor haar rol als Catwoman. De rondborstige brunette en Angelina zijn goede vriendinnen en volgens Angelina kan Tera haar meer inzicht verschaffen om de katachtige slechterik neer te zetten in de nieuwe Batmanfilm.

"De twee houden contact via e-mail. Meisjespraat. Nadat ze vernam dat ze de rol te pakken had, vroeg Angelina aan Tera wat ze ervan vond. Tera kwam meteen met een reeks tips op de proppen. Angelina vond die zo goed dat ze grapte 'jij zou de rol moeten krijgen'", aldus een bron in de New York Post.

Sinds ze vorige maand van haar tweeling is bevallen, krijgt Angelina de ene rol na de andere aangeboden. Voor haar rol naast Pierce Brosnan in 'The Thomas Crown Affair 2' willen filmbazen dat ze verzwaart. Angelina is ook de favoriet voor de hoofdrol in 'Edwin A. Salt', een spionagethriller waarvoor Tom Cruise teveel geld vroeg.

13-08-2008 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde is...
Liefde is...

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alexandra-Neldel-004.jpg

13-08-2008 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
12-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters gaat voor wereldrecord djembé

Koen Wauters gaat voor wereldrecord djembé

Om Geef Het Op te bekijken druk op de foto.

.
Op zondag 17 augustus zal Koen Wauters in Zeebrugge djembé voor het goede doel spelen. 'Bonjour Afrique' is groep van medewerkers en partners van Telenet die zich inzet voor ontwikkelingsprojecten in Afrika. Zondag hopen ze zoveel mogelijk mensen op de djembé te laten spelen.

School
De organisatie werkt voor alle projecten samen met de lokale bevolking en ook voor de djembésessie werden de instrumenten in Afrika besteld. Zondag kunnen de hangemaakte exemplaren gekocht worden op het Polé Polé Festival in Zeebrugge. Alle inkomsten gaan naar de bouw van een school in Dakar.

Wereldrecord
Koen Wauters steunt de actie en zal zondag mee de toon zetten op de djembé. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk mensen tegelijk op de djembé te laten spelen en zo het wereldrecord te breken. Het huidige record staat op 1.153 djembéspelers. De inkom voor het festival zal die dag bovendien gratis zijn.

12-08-2008 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling trekt zich terug uit nieuwe 'Beverly Hills, 90210'

Tori Spelling trekt zich terug uit nieuwe 'Beverly Hills, 90210'

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tori_spelling_1.jpg
Tori Spelling zal niet meespelen in de nieuwe versie van de populaire serie 'Beverly Hills, 90210'. De actrice had onlangs nochtans aangekondigd dat ze haar rol als Donna Martin zou hernemen, maar een discussie over haar loon heeft daar een stokje voor gestoken.

Tori kan het niet pikken dat haar collega's Shannen Doherty en Jennie Garth meer zouden verdienen. Hun loon zou tussen 35.000 en 50.000 dollar liggen, terwijl Tori het moet stellen met 10.000 tot 20.000 dollar. Haar woordvoerder wilde de rel over haar loon niet bevestigen, maar geeft wel toe dat ze voorlopig niet zal terugkeren naar de serie.

De actrice was heel opgetogen toen ze hoorde dat er een nieuwe versie van de serie zou komen. "Iedere reeks die na 'Beverly Hills, 90210' kwam, was eigenlijk een remake", zei ze toen. "Ik ben heel bij voor de fans."

12-08-2008 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell voor eerst in 7 jaar in bikini

Geri Halliwell voor eerst in 7 jaar in bikini

Om lift Me Up te bekijken druk op de foto.

.
Ondanks dat ze een van de meest glamoureuze der celebrities uit de popwereld is, bekent Geri Halliwell dat ze heel onzeker is eens ze in bikini moet paraderen. Toch is net dat wat de Spice Girl, voor het eerst in zeven jaar, doet voor het magazine 'Hello!'. De 36-jarige Halliwell kampte de voorbije jaren met wat gewichtsproblemen, maar ziet er tegenwoordig weer fantastisch uit.

Bruinende crème
Toch blaakt ze nog niet van zelfvertrouwen uit wat betreft haar uiterlijk. "De meesten denken dan wel dat ik een erg zelfzekere vrouw ben, maar eigenlijk ben ik dat allerminst. Zeker niet als het op bikini-shoots aankomt. Zeven jaar lang heb ik ze gemeden en ik denk niet dat ik er ooit nog eentje zal doen. Momenteel heb ik terug wat meer vormen, na die tour met de Spice Girls. Het was dus een grote mentale stap om me voor deze shoot te overhalen. Ik heb wel wat bruinende crème gebruikt, maar welke vrouw zou dat niet doen?"

Streng dieet
Halliwell bekent dat ze in het verleden te ver is gegaan in haar streven naar het perfecte lichaam. "Altijd hoorde ik wel dat stemmetje dat ik er nog beter en magerder kon uitzien. Nu ben ik veel meer zelfbewust op dat vlak. Ik sta niet meer op een streng dieet. Als ik er zin in heb, eet ik cake, koekjes, suikervrije chocolade of frieten. Zeker als ik stress heb, wil ik wel eens naar die dingen grijpen. Maar op een veel betere manier. Dan eet ik de volgende dag gewoon wat gezonder."

12-08-2008 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gehandicaptenorganisaties willen boycot nieuwe film Ben Stiller

Gehandicaptenorganisaties willen boycot nieuwe film Ben Stiller

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_467745.jpg
Gehandicaptenorganisaties in de Verenigde Staten hebben gisteren (plaatselijke tijd) opgeroepen tot een boycot van Ben Stillers nieuwe film Tropic Thunder. Op de dag van de première riep een tiental organisaties het publiek op de film links te laten liggen, omdat die volgens hen zeer kwetsend is voor mensen met een verstandelijke beperking.

Regisseur Stiller speelt zelf de hoofdrol in de satire. Zijn personage Tugg Speedman is een ambitieuze acteur die een Oscar hoopt binnen te slepen voor zijn rol als de zwak begaafde Simple Jack.

'Retard'
Organisaties als de Amerikaanse Vereniging voor Mensen met een Handicap, het Nationale Downsyndroom Congres en de Amerikaanse afdeling van de Special Olympics toonden zich geschokt door de manier waarop verstandelijk gehandicapten worden neergezet in de film. Ook zijn ze verbolgen over het veelvuldige gebruik van de term 'retard' (mongool).

Volgens Stiller en productiebedrijf DreamWorks hebben de critici de film totaal verkeerd begrepen. Zij legden in diverse media uit dat ze niet de spot willen drijven met gehandicapten, maar juist met acteurs die de rol van een gehandicapte als een buitenkans zien om te scoren.

Te zonnig beeld
Co-auteur Etan Cohen bekritiseerde tegenover MTV films als Rain Man en Forrest Gump, die volgens hem een veel te zonnig beeld schetsen van psychische afwijkingen en zo meer kwaad dan goed doen.

12-08-2008 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sienna Miller barst in tranen uit

Sienna Miller barst in tranen uit

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sienna-miller-1.jpg
Sienna Miller is in een benzinestation in Los Angeles in tranen uitgebarsten. Tientallen paparazzi achtervolgden Miller en ze smeekte hen om haar met rust te laten. Sienna is al langer een magneet voor fotografen, maar het werd nog veel erger sinds bekend raakte dat ze uitgaat met Balthazar Getty, een getrouwde vader van vier.

Smeekbede
"Alstublieft, laat me met rust. Zo kan ik echt niet leven", riep ze. "Ik probeer alleen de tank van mijn wagen te vullen." Toen ze instapte, bedekte ze haar betraande gezicht. Ze reed onmiddellijk naar de politie waar ze klacht indiende tegen de paparazzi. Met de hulp van de politie werd ze naar haar hotel gebracht.

Imago redden
In het weekend berichtten Amerikaanse media dat Sienna Miller de echtgenote van Getty gevraagd heeft om bekend te maken dat hun relatie al lang voorbij was toen zij op het toneel verscheen. Volgens een bron in News of the World was dat slechts een poging om haar imago te redden, want Hollywood haat mensen die gezinnen uit elkaar rukken.

12-08-2008 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuk
Leuk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Katherine-McPhee-040.jpg

Had je het leuk met mij?
Voelde jij je op je gemak
Vond je dat ik genoeg gaf
Wil je weer snel bij me zijn
Want hoe groot ik me ook voor doe
Zo klein ik af en toe ben

Dat was wat je me zei
Terwijl ik het zelfde voelde
Net alsof ik het in plaats van jou zei

Je moet weten
Dat ik me bij niemand voel zoals bij jou
Ik die niet altijd even lief tegen je is zegt nu
Ik hou het meest van jou

Ik zie mijn toekomst in onze ogen
Mooie paden zullen zijn belopen
Zolang wij in elkaar zullen geloven
Voor elkaar geheel open
Zal alles goed komen

12-08-2008 om 10:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3
K3
Om Kusjesdag te bekijken druk op de foto.

.
K3 is een Vlaamse meidengroep met een Nederlandstalig repertoire, soms wel aangeduid als 'kleuterpop', voornamelijk gericht op een zeer jeugdig publiek. De naam van de groep is afkomstig van de namen van de drie zangeressen Karen Damen, Kathleen Aerts en Kristel Verbeke. De muziek wordt geproduceerd door het productiebedrijf Studio 100. Miguel Wiels schrijft de muziek voor K3 samen met zijn twee collega's Alain Vande Putte en Peter Gillis. K3 werd opgericht door Niels William.

K3 begon als een band die als doelgroep voornamelijk vrouwelijke twintigers had, wat ook te zien is aan hun vroegere songteksten. De eerste single, Wat ik wil, was echter weinig succesvol. In 1999 nam K3 deel aan de preselecties voor de Belgische inzending naar het Eurovisiesongfestival met het nummer Heyah mama. Het liedje wordt weinig positief beoordeeld door Marcel Vanthilt, die de meisjes fijne vleeswaren noemt. Heyah Mama werd ondanks alles toch op single uitgebracht en wordt de eerste grote hit voor de meidengroep. Het nummer stond 16 weken op nummer 1 in de Vlaamse hitlijst Ultratop 50, en bleef uiteindelijk 34 weken in die hitlijst staan. Het lukte K3 zelfs om 32 weken lang onafgebroken op de eerste plaats te staan, met hun eerste drie singles.
In sneltempo veroverde K3 Vlaanderen en een jaar later ook Nederland. Nummers als Heyah Mama, I love you baby, Álle Kleuren, Blub, ik ben een vis!, Tele-Romeo, Toveren, Verliefd, De 3 biggetjes, Oya lélé, Hart verloren, Liefdeskapitein, Kuma He, Ya Ya Yippee, Dokter Dokter en Kusjesdag waren grote hits voor de drie zangeressen. Ook heeft K3 al 8 succesvolle albums uitgebracht. Het achtste album Ya Ya Yippee was in de voorverkoop al goed voor meer dan 50.000 verkochte cd's in de Benelux. Het negende album, Kusjes was goed voor 20.000 verkochte CD's in de voorverkoop.

Op 10 juni 2006 werd er een feest gegeven in Plopsaland ter ere van het 10-jarig bestaan van Studio 100. De meisjes mochten toen het K3-museum openen. Het museum geeft een overzicht van de carrière van K3. Er zijn interviews, kleding en stukken uit de films te bewonderen, waaronder de luchtscooters uit de film K3 en het Magische Medaillon. Ook de vele gouden en platina platen zijn er te zien.

K3 presenteert tevens een televisieprogramma voor kinderen, met de titel De wereld van K3. Van het programma was er zowel een Vlaamse als Nederlandse versie, nu is er alleen nog de Nederlandse versie. Ook zijn er diverse dvd's verschenen.

Volgens de K3-meisjes zit er nog lang geen sleet op de format. 10 mei 2008 bliezen zijn tien verjaardagskaarsjes uit in een nieuwe K3 Show 10 jaar K3

In 2004 kwam de debuutfilm K3 en het Magische Medaillon uit. De film ging op 29 september 2004 in première en kreeg lovende waarderingen van de pers. Naast de K3 zelf speelde Paul de Leeuw ook in K3 en het Magische Medaillon als een knotsgekke geest.

In 2006 kwam de tweede film uit, K3 en het ijsprinsesje. Naast K3 vertolken ook Carry Tefsen (heks in het pannenkoekenhuis), Peter Faber (Koning) en Urbanus (tovenaar) een rol in de film. Deze film scoorde beter dan de eerste. In totaal kwamen ruim een half miljoen bezoekers uit Vlaanderen en Nederland de film bezichtigen in de bioscopen.

In december 2007 kwam de derde film van K3, K3 en de Kattenprins, uit

al deze films zijn inmiddels op DVD verschenen.

Naast al hun drukke werk heeft K3 ook nog tijd om in musicals te spelen. In Doornroosje speelden ze de drie goede feeën en in de musical De 3 biggetjes schitterden ze als Knirrie (Kristel), Knarrie (Karen) en Knorrie (Kathleen). Van de meiden heeft Kathleen Aerts de meeste musicalervaring. Ze heeft soms gespeeld in de musical Sneeuwwitje en tijdens het zwangerschapsverlof van Kristel speelde Kathleen de hoofdrol in De kleine zeemeermin. In 2007 heeft K3 voor de tweede keer hun rol vertolkt als biggetjes in de musical De 3 biggetjes die toen opnieuw werd uitgevoerd. Van februari tot en met mei 2008 zal Kristel te zien zijn in de musical Pinokkio, als Nina de Ballerina, Pinokkio's geweten en de drie koningen


11-08-2008 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Heath Ledger opent bar om zoon te eren

Vader Heath Ledger opent bar om zoon te eren

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heath_ledger.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Als een eerbetoon aan zijn zoon en de plannen die hij had, heeft de vader van Heath Ledger besloten te investeren in een bar in New York. Heath Ledger, die in januari overleed aan een ongewilde overdosis, had plannen om een bar te openen met de naam 'BrightSide'. Hij had er een grondplan voor getekend en de naam verzonnen. De bar die Heath voor ogen had, ligt aan de zonnige kant van het McCarren Park.

Ledgers vriend en zakenpartner Jud Mongell: "Heath wilde er een plek voor zijn vrienden van maken". Ledgers vader Kim wil nu dat de plannen voor de bar alsnog worden uitgevoerd. Hij hoopt dat het een plek wordt waar zijn zoon herdacht wordt.
John McCormick, die het interieur van de bar ontwierp in opdracht van Ledger: "Hij wilde heel specifiek een grote tafel waaraan hij en zijn familie zouden kunnen zitten. Het was super om voor Heath te werken, hij kwam altijd met een gek idee op de proppen".

11-08-2008 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marktrock klokt af op 120.000 bezoekers

Marktrock klokt af op 120.000 bezoekers

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marktrock-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het voorbije Leuvense stadsfestival Marktrock heeft volgens de organisatoren verspreid over de drie dagen zo'n 120.000 mensen naar de universiteitsstad gelokt. Zo'n 28.000 betaalden voor een concert op de Oude Markt, de overigen kwamen voor de gratis randanimatie op de Vismarkt, het De Layensplein of Grote Markt. Zowel voor de Leuvense politie als het Rode Kruis was het een bijzonder rustig festival.

Gisteren zorgde Anouk na goede concerten van vooral Arsenal en Monza voor een schitterend orgelpunt van de 26e editie van Marktrock. De Oude Markt liep net als zaterdag behoorlijk vol met zo'n 10.000 personen wat het streefdoel was voor organisator The Entertainment Group. Enkel op vrijdagavond (8.000 aanwezigen) werd deze niet gehaald. "Financieel zal het hierdoor kantje boordje worden", aldus woordvoerder Clem Robeyns. Met de Sugababes die vrijdagavond op het laatste moment niet kwamen opdagen werd een overeenkomst over de gage bereikt. Het secretariaat kreeg een tiental boze telefoons van mensen die speciaal voor deze groep een ticket gekocht hadden. Tickets werden echter niet terugbetaald.

Naast TEG was ook de Leuvense politie en het Rode Kruis bijzonder tevreden over het verloop van het festival. De politie moest slechts 12 personen bestuurlijk aanhouden wegens dronkenschap. Iets minder dan 200 voertuigen diende te worden versleept, net als 5 bromfietsen en 366 fietsen. Vooral het aantal weggehaalde fietsen is dit jaar bijzonder hoog. De politie wil daaromtrent volgend jaar extra campagne gaan voeren.

11-08-2008 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Becker doet het met dochter van overleden manager

Becker doet het met dochter van overleden manager

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/boris-becker.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Boris Becker houdt er na een lonende tenniscarrière een aardig leven op na. De Duitser is vooral actief in het golfen, gaat geregeld op vakantie en heeft al menig model versleten. Maar het liefst van al koppelt 'boem boem Boris' die drie zaken in één. Zoals de Duitse tabloid 'Bild' het voorbije weekend vaststelde: Becker genoot er onder de Balearische zon tijdens een golftoernooitje van het gezelschap van een knappe blondine. Boris zou Boris natuurlijk niet zijn, mocht die blondine niet iet of wat standing hebben. Zijn nieuwste verovering, Alessandra 'Sandy' Meyer-Wölden, is de dochter van zijn gewezen manger, Axel Meyer-Wölden, die op 56-jarige leeftijd overleed.

Al dagen is Boris met Sandy onderweg. Na een golftoernooi in Mallorca trokken ze samen naar het naburige eiland Formentera. Om daarna terug naar Mallorca te gaan, waar Sandy Boris gewillig in het nektapijt wrijft. De entourage van Sandy ontkent in alle toonaarden dat er iets moois bloeit tussen beiden. "Ze zijn enkel goeie vrienden", dicteerde Sandy aan haar pr-agente. Udo Walz, een 'vertrouweling' van de knappe blonde, laat weten dat de twee al van in Sandy's kindertijd bevriend zijn. Sandy heeft trouwens wat met tennissers: ze is de ex van de Duitser Tommy Haas.

11-08-2008 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 100.000 bezoekers op Lokerse Feesten

Meer dan 100.000 bezoekers op Lokerse Feesten

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_466473.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De organisatoren van de Lokerse Feesten op de Grote Kaai zijn bijzonder tevreden met de 34ste editie, die vandaag afsluit met optredens van Buffalo Tom, Alanis Morissette en The Scabs.

Muzikaal perfect
"Afhankelijk van de opkomst in de nacht van zondag op maandag schatten we het bezoekersaantal tussen de 100.000 en de 110.000", zegt voorzitter Jan Cools van de vzw Lokerse Feesten.
"We halen ruimschoots het bezoekersaantal dat we begroot hadden", zegt Cools. "Ook over de drankverkoop zijn we bijzonder tevreden. We hebben nog een feestnacht te gaan en hebben al meer drank verkocht dan vorig jaar. De beste verkoop realiseerden we op de punkavond met het optreden van onder meer de Sex Pistols. Ook de eerste avond met Milk Inc was een groot succes qua publieksopkomst. Muzikaal verliep alles perfect. Met de programmatie zorgden we ervoor dat we ook succes kenden op avonden met mindere weersomstandigheden."

Fonnefeesten
De Fonnefeesten aan de Oude Vismijn en het festival Polifonics aan het stadspark kenden, op enkele regenachtige dagen na, ook een geslaagde editie. Volgens de lokale politie zaten de Fonnefeesten enkele malen bijna aan hun maximumcapaciteit qua bezoekers.
De tiendaagse feestweek verliep zonder grote incidenten. De politie stelde wel verscheidene processen-verbaal op voor onder meer openbare dronkenschap, vandalisme, gauwdiefstal, opzettelijke slagen en foutief parkeren. Drie mannen en een vrouw uit Lokeren werden opgepakt omdat ze drankjetons voor de Lokerse Feesten hadden vervalst.

11-08-2008 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soullegende Isaac Hayes op 65-jarige leeftijd overleden

Soullegende Isaac Hayes op 65-jarige leeftijd overleden

Om Walk On By te beluisteren druk op de foto.


Isaac Hayes, een Amerikaanse legende van de soulmuziek, is zondag op de leeftijd van 65 jaar overleden in zijn huis in Memphis, Tennessee. Dat meldt de lokale politie.

Shaft
Isaac Hayes was zanger, componist en schrijver van muzieknummers. Hij won in 1972 een Oscar voor beste filmmuziek voor de film 'Shaft'. Hij sprak ook jarenlang de stem in van het personage Chef in de populaire cartoonreeks South Park. Volgens de politie vond zijn familie hem zondag bewusteloos en waren reanimatiepogingen tevergeefs.

11-08-2008 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen
Regen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angela-taylor1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

11-08-2008 om 09:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
10-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole & Hugo winnen 'Radio 2 Zomerhit 2008'

Nicole & Hugo winnen 'Radio 2 Zomerhit 2008'

Om Pastorale te bekijken druk op de foto.

.
Nicole & Hugo hebben met 'Pastorale' de hoofdprijs weggekaapt tijdens Radio 2 Zomerhit 2008 op het strand van Sint-Laureins in Westende. Ook Free Souffriau, Wim Soutaer, Kate Ryan en Clouseau vielen in de prijzen.

'Pastorale'
De hoofdprijs, de 34ste Zomerhit, mochten Nicole & Hugo zaterdagavond in ontvangst nemen. Zij haalden het met hun versie van 'Pastorale'. Ze wonnen eerder al 'Zo is er maar één' met het nummer en ze stonden wekenlang in de hitlijsten. Ze schrijven met het binnenhalen van de award twee keer geschiedenis: het is de eerste keer dat de prijs wordt uitgereikt aan een ouder nummer en het is de eerste award voor het duo.

Free Souffriau wist uiteindelijk twee prijzen te halen. Als Mega Mindy was ze de beste in de nieuwe categorie 'Kids Pop' waarbij gekeken werd naar artiesten die zich specifiek richten op het jonge publiek. Ze won de prijs met 'Toby Toby'. Free haalde het daarnaast ook in de categorie 'Doorbraak'. Dat heeft ze te danken aan haar winst bij Steracteur Sterartiest en haar derde plaats in Zo is er maar één.

Wim Soutaer
De prijs voor het beste lied ging dan weer naar Wim Soutaer met 'Slaap je hier vannacht'. Wim werd in 2003 derde in Idool. Vijf jaar geleden won hij al eens in deze categorie met 'Allemaal'. De prijs voor de beste clip ging niet geheel onverwacht naar Kate Ryan met 'Ella elle l'a', een cover van een liedje van France Gall. Kate won eerder als eens de prijs van de doorbraak (2002).

Ook Clouseau mocht niet in het rijtje ontbreken en won uiteindelijk in de categorie beste performance en dat hebben de gebroeders Wauters uiteraard te danken aan hun concertenreeks Clouseau 20 in het Sportpaleis. Ze verzamelden eerder al zes awards: in 1989 kaapten ze de trofeeën van beste lied, doorbraak en zomerhit weg. In 2002 de prijs van beste lied, in 2004 die van beste performance en vorig jaar nog die van beste clip.

10-08-2008 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bronski
Bronski
Om Smalltawn Boy te bekijken druk op de foto

.

10-08-2008 om 17:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dance Parade Rotterdam lokt 400.000 man

Dance Parade Rotterdam lokt 400.000 man

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_466037.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De twaalfde editie van de Dance Parade heeft volgens de organisatie zowat 400.000 mensen naar het Nederlandse Rotterdam gelokt. Veertig wagens met dj's, met als uitsmijter een truck waarop de wereldberoemde Britse dj Carl Cox draaide, trokken zonder noemenswaardige problemen door het centrum van Rotterdam.

Honderden dj's en dansers haalden alles uit de kast om de Rotterdamse straten om te toveren tot een groot festivalterrein. Alle dancemuziekstijlen waren vertegenwoordigd: van hard tot zacht. Vooral de trucks met de harde deunen, hadden veel aanhang. Mensen liepen hier massaal achteraan of gingen helemaal uit hun dak vanaf de zijkanten.

10-08-2008 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nirvana
Nirvana
Om Smells Like Teen Spirit te bekijken drukop de foto.

.
Nirvana was een grunge-trio uit Seattle (VS). Nirvana wordt samen met de Amerikaanse bands Pearl Jam, Soundgarden en Alice In Chains beschouwd als de grondlegger van de grungestroming in de moderne popmuziek. Nirvana was een van de meest succesvolle en invloedrijke bands uit de jaren negentig.

In de vele nummers van Nirvana zitten consequent bepaalde thema's zoals afstomping, verveling, vervreemding, depressie en identiteitsproblemen. Vaak wordt de bedoeling verstopt onder een oppervlakkig beeld van woede en/of waanzin. Een enkel liedje, zoals Turnaround (Incesticide) verkondigt een politieke mening, maar dat is voor Nirvana vrij ongebruikelijk (dit is dan ook een cover van Devo). Die mening verkondigden de bandleden wel regelmatig tijdens de gebruikelijke 'banter' tussen de liedjes door, samen met hun befaamde 'anti-rockstar humeur'. Nirvana is een antwoord op de overheersing van de hair metal in die tijd, en wordt beschouwd als de band waarmee de voornamelijk suburban jeugd van Generation X zich het meest mee associeerden, wat hun grote succes in de VS, maar ook in het buitenland verklaart.

Nirvana's onderwerpen zijn duidelijk verwant aan het karakter van de songwriter Kurt Cobain. Bij Nirvana en Kurt Cobain komt een probleem zeer duidelijk naar voren waar alle alternatieve muzikanten last van hebben: de tegengestelde wensen om succesvol en beroemd te zijn, en tegelijkertijd jezelf en onafhankelijk (van de platenverkopen, verwachtingen, enz.). Hoewel Kurt Cobain van kinds af een rockster wilde zijn, wilde hij niet de verantwoordelijkheden en vaak apathische en banale omstandigheden van de showbizz ondergaan.

Enkele teksten waarin de typische Nirvana-thema's goed zichtbaar zijn:

I wish I was like you / Easily amused (All Apologies)
I’ve been locked inside your heart-shaped box for weeks (Heart-Shaped Box )
I'm so happy / 'cause today I've found my friends / They're in my head (Lithium)
I'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you / We've broke our mirrors (Lithium)
Don't tell me what I wanna hear / Afraid of never knowing fear (Lounge Act)
Hate me / Do it and do it again
Waste me / Rape me my friend (Rape Me)*
Here we are now / Entertain us (Smells Like Teen Spirit)**

(*) Deze controversiële tekst heeft flink wat stof doen opwaaien in feministische kringen. Cobain verklaarde in een interview dat het wel bedoeld was als een beschrijving van een verkrachting, maar ook als een aanklacht daartegen. De dader wordt als karmische straf zelf verkracht in de gevangenis.
(**) Een zinnetje dat Cobain vaak sarcastisch opperde als hij op een feestje aankwam.10-08-2008 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond
Vanavond

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alexis-Bledel-018.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

ga vanavond heerlijk op de bank liggen lui zijn
kaarsjes aan wat lekkere nootjes en een fles wijn
en denk dat ik een griezelige film ga kijken
ga morgen de afwas wel doen en kleren strijken

vanavond even een lekker avondje voor mij alleen
geen drukke discotheken en wilde mensen om me heen
nee alleen ik met mijn lieve snoesepoes dicht bij mij
heerlijk zo een avondje rustig kalm en vrij


Fijne avond allemaal

10-08-2008 om 02:32 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
09-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechtszaak om vermogen Tim Burton afgewezen

Rechtszaak om vermogen Tim Burton afgewezen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tim-burton.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een door de ex-vriendin van filmregisseur Tim Burton aangespannen rechtszaak over zijn vermogen is in hoger beroep afgewezen door een Amerikaanse rechter. Een zitting die volgende week zou dienen in de langlopende zaak komt hiermee te vervallen.

Financiële steun
Lisa Marie beweert in de zaak dat de nu 49-jarige filmregisseur na hun breuk heeft beloofd dat hij haar de rest van haar leven financieel zou ondersteunen. Later zou ze via een truc van haar aanspraken zijn beroofd, waardoor ze het nu moet doen met 'slechts' 3,5 miljoen euro.

Marie stelt dat de advocaat die ze kort na de breuk raadpleegde onder één hoedje speelde met Burton. Hij zou haar hebben overgehaald om een contract te ondertekenen waarmee ze overeenkwam niet langer aanspraak te maken op bezittingen van Burton. Ze ontving in ruil daarvoor het bedrag van 3,5 miljoen euro. Eerder had een lagere rechter in het voordeel van Marie geoordeeld en bepaald dat de zaak moet worden behandeld. Marie's advocate liet weten het besluit van deze week aan te vechten. Zij zegt te verwachten dat de rechter uiteindelijk toch een oordeel zal vellen in de zaak.

Helena Bonham Carter
De regisseur en het voormalige Calvin Klein-model waren tien jaar samen toen Burton het in 2001 uitmaakte. Tijdens de opnamen van 'Planet of the apes', waarin Marie ook een rolletje speelde, was Burton verliefd geworden op hoofdrolspeelster Helena Bonham Carter. De twee zijn nog steeds samen en kregen in december hun tweede kindje, dochter Indiana Rose.

09-08-2008 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey gaat huwelijk vieren met groot feest

Mariah Carey gaat huwelijk vieren met groot feest

Om Without You te bekijken druk op de foto.

.
Mariah Carey gaat haar huwelijk na ruim drie maanden groots vieren. Dat vertelden bronnen tegen The New York Post. De diva zou altijd al hebben gedroomd van een groot feest. De zangeres trouwde eind april met Nick Cannon op de Bahama's, in het gezelschap van een beperkt aantal intimi. De tortelduifjes kenden elkaar nog maar kort en menigeen fronste zijn wenkbrauwen bij deze stap.

Nog deze maand huurt de 38-jarige zangeres voor een week een accommodatie af in East Hampton, voor bijna negentigduizend euro. Niet dat het feest de hele week duurt; ze wil ook een rustige tijd doorbrengen met haar man. Op het exclusieve feest zouden alleen mensen mogen komen die het bruidspaar een cadeau van de huwelijkslijst van het luxe warenhuis Bergdorf Goodman meebrengen.

Het gerucht gaat dat Carey en Cannon de accommodatie in East Hampton, met tien slaapkamers en acht hectare grond, ook willen kopen. De vraagprijs bedraagt een slordige dertien miljoen euro.

09-08-2008 om 10:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Marktrockdag lokt 30.000 bezoekers

Eerste Marktrockdag lokt 30.000 bezoekers

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_465688.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De eerste Marktrockdag heeft gisteren volgens de organisatoren iets meer dan 30.000 bezoekers naar de Leuvense binnenstad gelokt. De Oude Markt, waar het hoofdpodium stond en waar inkom diende betaald te worden, kreeg 8.000 over de vloer, de omliggende straten waar gedanst (De Layensplein) of gratis opgetreden (Vismarkt) werd zo'n 25.000, al is deze laatste schatting van de organisatoren wellicht wat aan de optimistische kant.

Geen Sugababes
De eerste dag werd overschaduwd door het afzeggen van de Sugababes. De crew had 's namiddags al gesoundchecked toen rond 16u30 het bericht kwam dat de groepsleden in Londen niet op de trein richting Leuven waren gestapt omdat één van hen geveld was door een zware buikgriep. "We zijn als zot beginnen zoeken naar een vervanger tot om 18u01 het bevrijdend bericht kwam dat Goose kon komen", aldus organisator Clem Robyns. Hij heeft geen weet van mensen die de terugbetaling van hun ticket eisten. Wat de financiële consequenties zijn wist Robyns vrijdagavond nog niet te zeggen.

Publieksstrekker Sandrine
Door de aanhoudende regen was er overigens voor de eerste optredens op de Oude Markt - Isabelle A en Tim Vanhamel - nauwelijks volk. Tom Helsen en vooral Clement Peerens Explosition zorgden voor de eerste hoogtepunten op een ondertussen voor een groot deel volgelopen Oude Markt. Vooral Clement Peerens zorgde voor veel ambiance met hits als Dikke Lu en een eigen versie van Whole Lotta Rosie van AC/DC. Ook Goose bevestigde nadien hun ijzersterke live-reputatie. Op de Vismarkt deed in de late avond Sandrine het plein helemaal vollopen en op het De Layensplein speelde Zaki een zeer dansbare DJ-set.

Anouk sluit af
Het festival kent tot nog toe een bijzonder rustig verloop. De hulpdiensten hebben nauwelijks werk om handen. De Leuvense politie had vrijdagavond om 22 uur een 100-tal verkeerd gestalde fietsen weggehaald. Dat was ook het geval met 42 wagens. De headliners zaterdag zijn Hooverphonic, Soulsister en Raymond van het Groenewoud. Zondag sluit Marktrock af met onder meer Anouk, Arsenal en Scouting for Girls. Dan zal ook blijken wie de winnaar is van de straatmuzikantencompetitie.

09-08-2008 om 10:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Webbe
Simon Webbe
Om No Worries te bekijken druk op de foto.

.

Simon Solomon Webbe (Manchester, 30 maart 1979) is een Britse zanger.

Webbe zat tot 2005 in de populaire boyband Blue, waarna hij solo verder ging. Het leverde hem begin 2006 een enorme hit op met No worries die tweemaal platinum opleverde in Engeland. Het nummer behaalde een nummer 2 notering in de Top 40, en werd één van de grootste hits van dat jaar. Zijn debuuthit kwam van het album Sanctuary, waar ook de opvolger After all this time op stond.

Begin 2007 verscheen het tweede album van Webbe, dat Grace heet. Coming Around Again is hiervan de eerst uitgebrachte single.


09-08-2008 om 09:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend
Weekend

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/weekend-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De kurk ploft neer op aarde
van 6 hoog, een prachtgetal

en dan drinken we
op het leven
wij, jij, ik

ogen ontmoeten ogen
"jij ondeugd" fluister je

langzaam drupt champagne
via kin naar dal van borst
een scheutje meer
voor kabbelend straaltje
huivering en tepels strak

dan jouw mond
je zalige tong
drinken van mijn zachte zoet
handen kneden
blossen ontwaken
eerst de wang
en dan de rest

nachtgewaad van pure zijde
glijdt als vanzelf het lichaam af
gretiger wordt het vuurverlangen
geluid van stilte ruw verbroken

huid op huid
"cheek to cheek"
laat ons dansen
in onze lust


09-08-2008 om 03:21 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
08-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Café Madonna vraagt oneerlijke prijzen

Café Madonna vraagt oneerlijke prijzen

Om Hung Up te bekijken druk op de foto.


In Groot-Brittanië loopt een onderzoek naar 'The Punchbowl', het café van Madonna en haar man Guy Richie, dat meldt de Daily Mail. De pub zou verschillende prijzen aanrekenen aan toeristen en 'locals'.

Achttiende eeuws
Madonna en haar man kochten het achttiende eeuws café in februari voor 2,5 miljoen pond - dat is zo'n 3,75 miljoen euro - van hun vriend
Greg Foreman, zoon van de gangster Freddie Foreman.

Onbekende prijzen
Er loopt een onderzoek naar de pub nadat klanten hadden geklaagd dat hen verschillende prijzen werden aangerekend op een week tijd. Ook hangen de prijzen van de consumaties nergens uit.

Twee maten, twee gewichten
Toen het barpersoneel - in plaats van de gebruikelijke 3,50 pond - 3,90 pond vroeg aan de 52-jarige Brian Richardson voor een pintje, eiste die een verklaring. Volgens Richardson antwoordde de barman "dat hij hem niet had herkend", wat erop kan wijzen dat het personeel een 'twee maten, twee gewichten'-systeem hanteert voor toeristen en 'locals'.

In het slechste geval moet het café van Madonna en Richie de deuren sluiten na het onderzoek.

08-08-2008 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono: ''The Edge is de Van Gogh van de muziek''

Bono: ''The Edge is de Van Gogh van de muziek''

Om Bono & Pavarotti te bekijken druk op de foto.


Bono noemt zijn gitarist The Edge een genie, en vergelijkt hem met Vincent Van Gogh. Bono deed dat in een reactie op een positieve bespreking in Rolling Stone naar aanleiding van de heruitgave van het album 'Boy'. Hoewel Bono best bewondering heeft voor zijn bassist Adam Clayton en drummer Larry Mullen, wijst hij The Edge aan als het muzikale brein van U2.

"Het geniale van The Edge ligt daarin dat hij van een blanco blad begint, hij is niet aan bluespatronen gebonden zoals elke gitarist die ooit naar Led Zeppelin heeft geluisterd. The Edge heeft nieuwe kleuren aan het spectrum van de rock toegevoegd. Kleuren die nu op zijn naam staan. Stel je voor, dat je een kleur bezit. Zoals Van Gogh het kleur geel op zijn naam heeft geschreven. Bij The Edge is het indigo, of violet. Je voelt een kleurtemperatuur die ontegensprekelijk de zijne is. Dat is ons palet, vandaar vertrekken we".

08-08-2008 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win 'I Kissed A Girl' van Katy Perry

Win 'I Kissed A Girl' van Katy Perry

Om I Kissed A Girl te bekijken druk op de foto.

.
Katy Perry benadrukt dat ze niet lesbisch is, maar ze heeft wel een dikke hit te pakken met haar 'I Kissed a Girl - And I Liked It'.

De 23-jarige Californische serveert op haar debuutalbum 'One of the Boys', dat op 15 september verschijnt, potige powerpop met directe teksten. Het album is volgens Billboard het eerste debuut sinds 'Jagged Little Pill' van Alanis Morissette dat vol hits staat. Haar hitsingle mocht ze in Simstaal opnemen voor het computerspel, en dat is een teken van grote voorspoed.

"Had Avril Lavigne talent, was ze knap en had ze een aantrekkelijke persoonlijkheid, dan zou ze Katy Perry heten", oordeelde Perez Hilton.

Katy kan het weinig schelen met wie ze wordt vergeleken. "Als de mensen maar naar de muziek luisteren. Ik zeg altijd dat ik de magerder versie ben van Lily Allen en de dikkere versie van Amy Winehouse".

Wij geven tien singles weg. Mail snel naar win@hln.be. Vermeld duidelijk je naam en adres en misschien valt die single wel bij jou in de bus.

08-08-2008 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgan Freeman mag ziekenhuis verlaten

Morgan Freeman mag ziekenhuis verlaten

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/morgan-freeman.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Oscarwinnaar Morgan Freeman (71) is vier dagen na zijn zwaar verkeersongeval uit het ziekenhuis ontslagen. Dat deelde een woordvoerster van het ziekenhuis in Memphis in de Amerikaanse staat Tennessee vandaag mee aan het Amerikaanse magazine People. De acteur had tijdens een nachtelijke rit in de Amerikaanse staat Mississippi de controle over zijn wagen verloren, die verschillende keer over de kop ging.

Diverse breuken
Freeman moest met zwaar materiaal uit zijn voertuig bevrijd worden en werd per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand werd aanvankelijk kritiek genoemd. Hij liep verschillende breuken op en lag urenlang op de operatietafel.

Oscarwinnaar
Freeman wordt als een van de beste karakteracteurs van Hollywood beschouwd. In 2004 ontving hij voor zijn rol in Clint Eastwoods film 'Million Dollar Baby' een Oscar voor de beste mannelijke bijrol. Momenteel is hij in de nieuwste Batmanverfilming 'The Dark Knight' te zien.

08-08-2008 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton wordt stripheldin

Paris Hilton wordt stripheldin

Om Nothing In This World te bekijken druk op de foto.


Paris Hilton heeft een stripheldin geschapen die is gebaseerd op... zichzelf, wat dacht je? Ze werkt daarvoor samen met Stan Lee, de man achter de Spider-Man strips. De twee maken samen een tekenfilm voor MTV met Paris als 'superhero'.

Paris weigerde meer details prijs te geven over het nieuwe project, maar verklapte wel wat haar favoriete superkracht is. "Ik zou graag onzichtbaar kunnen worden, dat moet zeer plezant zijn".

Paris heeft op haar 27ste al een eigen parfumlijn, eigen haarextensies en schoenen. Ze brengt nog dit jaar een eigen lijn sportkledij op de markt. Ze leent ook haar gezicht aan Rich Prosecco, een Italiaanse schuimwijn die in blik wordt verkocht.

Ze probeerde het ook te maken als zangeres en als schrijfster. In 2004 bracht ze het boek 'Confessions of an Heiress: A Tongue-in-Chic Peek Behind the Pose' uit, in 2006 het album 'Paris'. Ze acteerde ook in de films 'House of Wax', 'The Hottie and the Nottie' en 'Repo! The Genetic Opera'. Geen enkele van al die projecten verkocht zo goed als de 'gelekte' seksvideo 'One Night in Paris'

08-08-2008 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Newman heeft maar enkele weken meer te leven

Paul Newman heeft maar enkele weken meer te leven

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paul-newman.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paul Newman wil thuis sterven, zo heeft hij zijn familie laten weten. De Hollywoodlegende heeft slechts enkele weken meer te leven nu hij de chemotherapie heeft stopgezet. Newman, die 83 is, verliet in een rolstoel het ziekenhuis in New York en keert terug naar huis, bij zijn vrouw Joanne Woodward. "Paul wilde niet sterven in het ziekenhuis. Joanne en zijn dochters zijn buiten zichzelf van verdriet", aldus een familievriend in de Amerikaanse pers.

Zakelijke regelingen
Nog volgens die vriend heeft Paul Newman in de voorbije weken zijn een heleboel zakelijke regelingen getroffen. Newman is mede-eigenaar van een raceteam en heeft zijn eigen merk van saladedressing. Die regelingen zouden al voor spanningen hebben gezorgd bij de kinderen van Newman. "Hij gaf een waardevolle auto, een Ferrari met zijn racenummer 82 erop, aan een goede vriend, tot grote consternatie van zijn kinderen. Ze hebben het moeilijk om te vatten wat er gebeurt".

Newman's Own
Vorige maand raakte al bekend dat Newman zijn dochter Nell aan het klaarstomen was om 'Newman's Own' over te nemen, zijn bedrijf van saladedressings. De opbrengsten van het bedrijf gaan naar een liefdadigheidsinstelling.

Vijf dochters
Paul Newman trouwde in 1958 met Joanne Woodward, met wie hij drie dochters kreeg. Hij heeft nog twee dochters uit zijn eerste huwelijk, met Jackie White.

Longkanker
In januari al deden geruchten de ronde als zou Newman aan longkanker lijden. In april trok hij zich terug als regisseur van 'Of Mice and Men', naar het boek van John Steinbeck. Eind juli werd hij gefotografeerd toen hij in New York het Weill Cornell Medical Centre verliet, een kliniek die is gespecialiseerd in de behandeling van kanker. Zijn zakenpartner verklaarde toen dat Newman aan longkanker leed, maar trok die verklaring een week later in.

In 2006 stopte Newman met acteren, na een carrière van een halve eeuw. Hij speelde hoofdrollen in onder meer 'Butch Cassidy and the Sundance Kid' (1969), 'The Sting' (1971), 'The Hustler' (1961) en 'Cool Hand Luke' (1967). Hij werd tien keer genomineerd voor een Oscar, en kreeg er een voor beste acteur in 'The Color of Money' uit 1986, waarin hij Tom Cruise leerde biljarten.

08-08-2008 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eenzaam
Eenzaam

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Ali_Larter_016.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 uit het duister krijg jij je integere lucht
en in het licht jij
 je hoeft je niet voor te bereiden
omdat ik weet dat je door blijft reizen
totdat jij weer terug naar huis komt
 zal proberen om voor je thuis te zorgen

knap mijn leven op met plakband
het voelt niet zo veilig
maar tenslotte hoef ik niet te kiezen
hoe triest is dat mijn lief
 ben een volgroeide eenzame jongen
in de wereld
zonder dat jij naast mij loopt


08-08-2008 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milow
Milow
OmYou Don't Know te bekijken druk op de foto.

.

Milow (14 juli 1981), geboren als Jonathan Vandenbroeck, is een Belgische singer-songwriter. Hij werd voor het eerst gehoord op Humo's Rock Rally 2004. Daar stootte hij onmiddellijk door tot de finale, maar een podiumplaats miste hij net. De jury noemde zijn cover van Bruce Springsteens 'Thunder Road' de beste van de jongste editie en oordeelde dat zijn nummer You Don't Know tot de sterkste drie van de wedstrijd behoorde.


In januari 2006 bracht Milow zijn eerste cd uit. The Bigger Picture werd opgenomen onder eigen beheer, met behulp van producer Nigel Powell. Om de cd op te nemen werd er beroep gedaan op gastmuzikanten. Onder andere Sergej Van Bouwel (Absynthe Minded), Frederik Sioen en Johannes Verschaeve (The Van Jets). Het openingsnummer Born in the eighties is meteen een première. Milow schetst in dit ene liedje het verhaal van een hele generatie; de generatie geboren in de jaren 80.

In hetzelfde jaar, 2006, haalde zijn single One of it De Afrekening. In januari 2007 komt de single You don't know ook binnen in De Afrekening waar het zelfs 3 weken lang op nummer 1 belandt.

Begin november kwam z'n nieuwe single Dreamers and Renegades uit, en werd na nog geen week airplay gebombardeerd tot hotshot van Studio Brussel. De single is de voorloper van Milows nieuwe album, Coming of Age, dat hij op 6 februari 2008 zal voorstellen in Het Depot te Leuven. Het album zelf zal 1 februari in de rekken liggen.

De Standaard heeft Milow een plaats op hun weblog aangeboden. Op Off The Record bracht Milow verslag uit over het producen van zijn platen, en schrijft nog steeds geregeld over zijn leven als singer-songwriter.

Op 28 juni 2007 opende hij Rock Werchter in de Piramid Marquee.

Op 1 februari 2008 bemachtigde Milow drie MIA's (Music Industry Awards). Twee publieksprijzen, deze voor beste song en voor beste videoclip. De muzieksector zelf riep hem uit tot beste doorbraak.


08-08-2008 om 03:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
07-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adrian Gurvitz
Adrian Gurvitz
Om Classic te bekijken druk op de foto.

.

07-08-2008 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T Rex
T Rex
Om Get It On te bekijken druk op de foto.


T. Rex (oorspronkelijk Tyrannosaurus Rex, ook geschreven als T Rex of T-Rex) was een Britse rockband uit de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw, opgericht door zanger/gitarist Marc Bolan. T. Rex wordt beschouwd als een van de eerste en belangrijkste glamrockbands. De simpele popstructuur van de band is van grote invloed gebleken op de latere hardrock, punk en new wave.

In 1967 richt Bolan samen met percussionist Steve Peregrin Took (de artiestennaam komt van een personage uit de In de ban van de ring-trilogie) in Londen een folkband op, genaamd Tyrannosaurus Rex. De eerste paar jaren staat de band voornamelijk bekend als een hippiegroep met komische psychedelische teksten. In 1968 begint de band een samenwerking met producer Tony Visconti. Tyrannosaurus Rex brengt de eerste single uit, "Deborah", en de eerste twee albums, My people were fair and had sky in their hair... but now they're content to wear stars on their brow en Prophets, seers & sages, the angels of the ages.

Met Took neemt Bolan nog één album op, Unicorn, maar na een rampzalige tournee door de Verenigde Staten gaan de twee uit elkaar. De single "King of the rumbling spires", afkomstig van dat album, is de eerste single van de band die is opgenomen met een elektrische gitaar, en tevens de eerste Britse hit. Voor het vierde album, A beard of stars, wordt Took vervangen door Mickey Finn. In 1969 brengt Bolan een poëzieboek uit, The warlock of love. Het boek wordt, dankzij een trouwe groep volgelingen die de band in drie jaar heeft opgebouwd, een bestseller.

In 1970 wordt de naam van de band ingekort tot T. Rex en ontwikkelt de band zich van de hippiefolk af richting door pop en rock & roll beïnvloede rockmuziek: de band maakt meer gebruik van elektrische gitaren en de teksten zijn meer seksueel getint. De band treedt in de zomer op op het Holland Pop Festival en brengt op het Europese vasteland de single "By the light of the magical moon" uit, die flopt. De eerste echte grote hit, "Ride a white swan", bereikt eind dat jaar de tweede plaats in de Britse hitlijsten, en eind dat jaar wordt een nieuw album uitgebracht, T. Rex. Bassist Steve Currie en drummer Bill Legend worden aan de band toegevoegd. In deze line-up brengt de band de single "Hot love" op, die in het Verenigd Koninkrijk zes weken op nummer één staat en ook in andere landen een grote hit wordt. De single wordt opgevolgd door het eveneens zeer succesvolle "Get it on". In de herfst van dat jaar wordt het tweede album onder de naam T. Rex uitgebracht, Electric warrior, waarop de voltallige band voor het eerst te horen is.

Tijdens optredens met de band geeft Bolan steeds meer aandacht aan het uiterlijk vertoon. Hij gaat make-up dragen, te beginnen met glitters op zijn gezicht. Tijdens een optreden bij Top of the Pops gaat Bolan gekleed in een hoge hoed, een veren boa en schoenen met plateauzolen. Het moment dat Bolan glitters op zijn gezicht gaat dragen wordt door sommigen beschouwd als het begin van de glamrock. Met het succes van de band weet T. Rex glamrock populair te maken onder een groot deel van de Europese jeugd.

Tijdens optredens trekt de band steeds grotere publieken, voornamelijk tieners. De populariteit van de band neemt in Engeland proporties aan die vergelijkbaar zijn met de Beatlemania (en uiteindelijk de bijnaam "T. Rextacy" krijgt) en aldaar uiteindelijk vier Nummer-Een hits behaalt, maar in de rest van de wereld is de populariteit minder groot. Enkel de singles "Hot love", "Get it on" en "Jeepster" (alle drie uit 1971) worden ook in Nederland Top 40-hits. "Get it on" is de enige single van de band die in de Verenigde Staten de Top-Tien weet te behalen. De titel van de plaat wordt aldaar uitgebracht in "Bang a gong (Get it on)", vanwege de seksuele associaties die de oorspronkelijke titel met zich meebrengt.

In 1972 stapt Bolan over naar EMI en begint daar zijn eigen label, T.Rex Wax Co. Hierop wordt het album The slider uitgebracht, met daarop de singles "Telegram Sam" en "Metal guru", die beiden Nummer-Eén hits worden in het Verenigd Koninkrijk maar in de rest van de wereld minder succesvol zijn. Het album zelf is het meest succesvolle album van de band in de Verenigde Staten. Na de Top-Tien hits "Children of the revolution", "Solid gold, easy action", "20th century boy" en "The groover" neemt in de loop van 1973 het succes van de groep ook in het Verenigd Koninkrijk duidelijk af.

In 1974 verlaat Legend de band. Verscheidene andere bandleden worden lid van de band, waaronder zangeres Gloria Jones, die Bolans vriendin wordt. De populariteit van de band is zoals al gezegd vanaf 1973 tanende - alleen "Truck on (Tyke)" en "Teenage dream" worden nog enigszins behoorlijke hits. Het dat jaar uitgebrachte album Zinc alloy and the hidden riders of tomorrow weet geen succes te worden, en Bolan verbreekt zijn samenwerking met producer Visconti. Begin 1975 verlaat Finn, lid sinds 1969, de band. Het datzelfde jaar uitgebrachte album Bolan's zip gun weet geen hitalbum te worden. "New York City" wordt echter een onverwacht grote hitsingle in de zomer.

In 1976/1977 klimt de band uit het dal. "I love to boogie" wordt in 1976 de laatste Top Twintig-hit van de band in het Verenigd Koninkrijk en het in 1977 uitgebrachte album Dandy in the underworld weet een bescheiden hit te worden. Bolan krijgt zijn eigen televisieshow, Marc, op ITV waarin artiesten als David Bowie en Generation X een gastoptreden geven.

Op 16 september 1977 raken Bolan en Gloria Jones betrokken in een auto-ongeluk. De auto, bestuurd door Jones, botst tegen een boom aan, en Bolan is op slag dood. Jones overleeft het ongeluk en vlucht met hun zoontje Rolan naar de Verenigde Staten.

Het in 1980 uitgebrachte compilatiealbum The unobtainable T. Rex bevat nooit eerder uitgebracht materiaal. De fanclub heeft alle rechten van het materiaal van Bolan opgekocht en brengt al jaren onontdekt materiaal uit op het label Marc on Wax. In 1985 wordt "T. Rex Megamix" een wereldwijde clubhit. In 1992 wordt "20th century boy" gebruikt in een reclamespot van jeansmerk Levi's.


07-08-2008 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daisy Van Cauwenbergh houdt onschuld staande

Daisy Van Cauwenbergh houdt onschuld staande

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/daisy-van-cauwenberg.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Ex-Miss België en huidig Miss Globe Daisy Van Cauwenbergh en haar echtgenoot Huub Fijen blijven erbij dat ze niets verkeerd hebben gedaan bij de faillissementen van de vier bedrijfjes van Fijen. Dat werd vernomen via de advocaat van het koppel, meester Johan Durnez. Wat het echtpaar, dat gisteren onder voorwaarden werd vrijgelaten, precies wordt verweten, kon de advocaat nog niet kwijt.
Van Cauwenbergh en Fijen werden dinsdagavond opgepakt in hun woning in Wemmel en brachten de nacht in de cel door.

Onder voorwaarden vrij
Woensdagvoormiddag verscheen het koppel voor onderzoeksrechter Jeroen Burm die hen na verhoor vrijliet onder voorwaarden. De rechter stelde beiden wel in verdenking in het onderzoek naar de faillissementen van Fijens vier bedrijfjes: Computer Services Solutions (CSS), Telco Consultants, Utchi Consults en System Integration.

Wat de precieze tenlasteleggingen zijn, kan meester Durnez nog niet kwijt. "Ik heb nog maar één gesprek gehad met mijn cliënten en heb het dossier nog niet kunnen inkijken", zegt de advocaat. "Het is dan ook nog veel te vroeg om enig commentaar te geven. Ik kan alleen zeggen dat meneer Fijen en mevrouw Van Cauwenbergh, die ik samen met meester Raf Verstraeten verdedig, blijven volhouden dat zij niets misdaan hebben. We wachten het verdere verloop van het onderzoek af."

Bankrekeningen geblokkeerd
Onmiddellijk na het faillissement van de vier bedrijfjes in juni haalde Van Cauwenbergh uit naar vroegere aandeelhouders of medewerkers die hen opgelicht zouden hebben. De vakbonden bij de vier IT-bedrijfjes luidden dan weer een andere klok en wezen beschuldigend naar het koppel Fijen-Van Cauwenbergh. Die zouden onvoldoende RSZ-bijdragen betaald hebben en de bedrijfjes hebben leeggezogen. Er was ook sprake van een constructie waarbij een ander bedrijf, waarvan eerst Fijen en later Van Cauwenbergh bestuurder was, het personeel van de failliete bedrijven zou overnemen. De curator stak daar evenwel een stokje voor.

Dinsdag voerde het Brusselse gerecht huiszoekingen uit bij de vier bedrijfjes en bij het koppel thuis. Fijen en Van Cauwenbergh mochten na een nacht cel beschikken, maar hun bankrekeningen zijn geblokkeerd.

07-08-2008 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charles & Eddie
Charles & Eddie
Om Would I Lie To You te bekijken druk op de foto.

.

07-08-2008 om 01:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
06-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartstocht
Hartstocht

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hartstocht.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

06-08-2008 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Elvis krijgt een tweeling

Dochter Elvis krijgt een tweeling

Om Lisa met Elvis te bekijken druk op de foto.

.
Lisa Maria, de dochter van Elvis Presley, is zwanger van een tweeling. De 40-jarige zangeres bevestigde dinsdag de geruchten hierover, nadat Amerikaanse roddelbladen foto's van haar uitdijende buik hadden afgedrukt.

De vader van de kinderen is haar vierde echtgenoot, de 47-jarige gitarist Michael Lockwood. Het tweetal trouwde in januari 2006. Presley heeft al twee kinderen van 15 en 19 uit haar eerste huwelijk met acteur Danny Keough. Daarna was zij nog enige tijd getrouwd met zanger Michael Jackson en acteur Nicolas Cage.

06-08-2008 om 18:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toto stopt ermee

Toto stopt ermee

Om Africa te bekijken druk op de foto.

.
De band Toto houdt er na 31 jaar officieel mee op. Dat staat op de website van de groep te lezen.

De Amerikaanse band, bekend van nummers als Africa, Hold the Line en Rosanna, was al een paar maanden niet meer actief.

Voorman Steve Lukather kondigde begin juni al aan Toto te verlaten om na drie decennia aan zijn solocarrière te gaan werken.

Africa
Toto kende zijn meeste successen in de jaren tachtig: de grootste hit was de nummer 1-hit Africa uit 1982. De band verkocht wereldwijd meer dan 30 miljoen platen en maakte tien wereldtournees.

De invloedrijke formatie werkte in de loop der jaren samen met grote artiesten als Miles David, Paul McCartney, Elton John, Eric Clapton en Michael Jackson.

In 2006 kwam de laatste cd van Toto uit, Falling in Between. In 2007 en 2008 volgde nog een korte tournee. Toto's laatste concert was begin april in de Zuid-Koreaanse stad Seoul.

06-08-2008 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeldzame Beatles-tape voor 12.400 euro geveild

Zeldzame Beatles-tape voor 12.400 euro geveild

Om Yesterday te bekijken druk op de foto.

.
Een opnameband van de Beatles, die meer dan 40 jaar op een zolder lag, heeft op een veiling in het Engelse graafschap Berkshire 12.400 euro opgebracht. Dat heeft veilinghuis Cameo Auctioneers bekendgemaakt.

Het gaat om een dubbelzijdige band van een half uur waarop John Lennon en McCartney, tussen het gegiechel en gegrinnik door, liedjes of intro's van liedjes spelen zoals 'I feel fine', 'Honey don't', 'I'll follow the Sun', 'I'm a loser', 'She's a woman' en de Chuck Berry-klassieker 'Too much monkey business'. Het veilinghuis had de opbrengst op 10.000 tot 15.000 euro geschat.

06-08-2008 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton geeft McCain lik op stuk

Paris Hilton geeft McCain lik op stuk

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton heeft de Amerikaanse presidentskandidaat John McCain teruggepakt voor de reclamespot waarin hij haar opvoert als voorbeeld van een inhoudsloze Hollywood-ster. Dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf. In een zelfgemaakt spotje, stelt de 27-jarige hotelerfgename zichzelf ook beschikbaar voor het machtigste ambt ter wereld. Zij wil het graag opnemen tegen die "gerimpelde oude man met dat witte haar" en belooft het Witte Huis roze te verven als ze wordt verkozen.

Strandstoel
"Die ouwe man gebruikte mij in zijn spotje, wat alleen maar kan betekenen dat ik meedoe aan de race", concludeert Hilton terwijl zij in een strandstoel aan haar zwembad ligt. "Ik ben er helemaal klaar voor het land te leiden en ik zie jullie graag bij de debatten, bitches!" Als vice-president denkt de internationale beroemdheid aan zangeres Rihanna.

"Oudste beroemdheid ter wereld"
In een kort filmpje voor de monoloog van Hilton wordt in een compilatie senator John McCain geïntroduceerd. Terwijl er in beeld onder meer een mummie verschijnt, vertelt een grafstem dat "hij de oudste beroemdheid ter wereld is. Echt, superoud. Oud genoeg om zich nog te herinneren dat dansen ooit een zonde was en dat bier nog in een emmer werd geserveerd."

06-08-2008 om 09:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria's hoop op dochter krijgt medische opdoffer

Victoria's hoop op dochter krijgt medische opdoffer

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/victoria-beckham-3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Na drie zoontjes -Brooklyn (9), Romeo (5) en Cruz (3)- hoopt Victoria Beckham vurig om haar gezin nog uit te breiden met een meisje. Maar die kinderwens wordt door dokters ten stelligste afgeraden, wil 'Posh Spice' haar gezondheid niet in gevaar brengen. Een vierde keizersnede zou zelfs voor de vrouw van Becks van het goede teveel zijn.

Zware gevolgen
"Nadat de wereldtour van de Spice Girls erop zat, wou Victoria graag nog een baby", weet de Australische The Daily Telegraph. "Maar die plannen heeft ze even opzij geschoven, terwijl de dokters bekijken wat eventueel nog kan. Posh beseft dat als ze het medische advies in de wind slaat en een vierde keizersnede zich opdringt, dat verstrekkende gevolgen voor haar kan hebben."

06-08-2008 om 09:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een bos liefde
Een bos Liefde

De afbeelding “http://img130.imageshack.us/img130/5338/go4islafisher003oq3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

05-08-2008 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham en Eva Longoria openen restaurant-casino

Victoria Beckham en Eva Longoria openen restaurant-casino

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/victoria-beckham-2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Eva Longoria en Victoria Beckham gaan samen zaken doen. De voormalige Spice Girl en de 'Desperate Housewives'-actrice willen in Las Vegas een exclusieve zaak openen, een casino annex restaurant. Longoria heeft al een restaurant in Los Angeles, Beso.

De beslissing om een deel van de zaak als casino in te richten kwam er nadat Eva en Victoria zich door Demi Moore en haar man, Ashton Kutcher, lieten inwijden in het dominospel.

Nieuwe trend
"Eva en Victoria zijn intussen zo dol op het spel dat ze bijna elke avond uitgaan om te eten en vervolgens domino te spelen. Toen ze merkten dat je nergens kan spelen én eten, kwamen ze op het idee van een casino-restaurant. Domino is de nieuwe trend in Hollywood, en ze willen die trein niet missen", aldus een bron in de Britse krant Daily Star.

Naar verluidt zal Eva zich focussen op het restaurant terwijl Victoria het casino zal beheren. Behalve domino zal het casino ook andere spelen aanbieden, zoals Mah Jong, Chicken Foot en Cut-Throat. 'Beso II', het tweede restaurant van Longoria, zal voedsel serveren van topchef Todd English, die zich specialiseert in de latijnse keuken

05-08-2008 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roísín Murphy komt naar Vorst

Roísín Murphy komt naar Vorst

Om Overpowered te bekijken druk op de foto.


Roìsín Murphy geeft op zondag 23 november een concert in Vorst Nationaal. Dat meldt concertorganisator Live Nation. In het voorprogramma staat Hercules and Love Affair. De zangeres zorgde in november vorig jaar voor twee uitverkochte zalen in de Ancienne Belgique. Deze zomer was ze al te zien op Rock Werchter. Eind augustus staat ze op Pukkelpop, net als Hercules and Love Affair.

Moloko
Murphy maakte tussen 1995 en 2003 deel uit van het popduo Moloko, bekend van onder andere de single 'Sing it back'. Nadat het duo in 2003 uiteenging, begon ze een solocarrière. In 2007 bracht ze haar tweede solo-album 'Overpowered' uit. Daaruit kwam onder andere de single 'You know me better'.

Kaarten
Tickets kosten 32 euro in voorverkooop. Ze kunnen vanaf vandaag gereserveerd worden bij Proximus Go For Music op het telefoonnummer 0900/260.60 of de website www.proximusgoformusic.be.

05-08-2008 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel straatmuzikanten in wedstrijd Marktrock

Veel straatmuzikanten in wedstrijd Marktrock

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marktrock.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Bijna 100 mensen hebben zich ingeschreven voor de straatmuzikantencompetitie die dit weekend tijdens het Marktrockfestival in Leuven voor het eerst georganiseerd wordt. Een jury, met onder meer Milow en Tom Helsen, selecteerde daarvan 35 kandidaten. Na de voorrondes van vrijdag en zaterdag zullen er daarvan zes overblijven voor de finale op zondag.

Optredens
De geselecteerde straatmuzikanten zullen vrijdag en zaterdag tussen 16 en 22 uur twee keer een optreden geven op één van de drie podia in de Leuvense binnenstad. De jury en het publiek zullen elk drie finalisten kunnen selecteren.

Wie wil stemmen, krijgt een zakje met tien Marktrock-munten die men kan verdelen over de verschillende straatmuzikanten. De zes finalisten treden zondag elk drie keer op. Een professionele jury onder leiding van muziekprogrammator Jos Van Oosterwyck maakt zondagavond de winnaar bekend.

Marktrock
Marktrock is dit jaar niet enkel concerten op de Oude Markt (Anouk, Arsenal, Hooverphonic, Sugababes...), Vismarkt (Freaky Age, Motek...) en de straatmuzikantencompetitie. Op het De Layensplein kan de hele dag worden gedanst. 's Namiddags is er een kidsparty, tussen 18 en 21 uur ballroom en 's avonds staat Zaki er achter de draaitafel.

Zaki selecteerde verder drie dj's die in de late uren van hem overnemen. Op vrijdag draait Tronico, een dag later Mister DJ J&J en zondag sluit DJ Urban 5 af. Op zondag is er traditiegetrouw een concert op het binnenplein van de Leuvense Hulpgevangenis. Dit jaar spelen Loepoes, Les Talons Gitanes en de gedetineerdenband Synchronized.

Tickets
De voorverkoop voor Marktrock, dat op 8, 9 en 10 augustus plaatsvindt in de Leuvense binnenstad, loopt inmiddels vlot. Voor de betalende concerten op de Oude Markt zijn al bijna 13.000 kaarten verkocht, een verdubbeling in vergelijking met de voorverkoop vorig jaar. Om uit de kosten te geraken moet organisator Entertainment Group België zo'n 30.000 kaarten verkopen.

05-08-2008 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie wil nog kind (of twee) adopteren

Angelina Jolie wil nog kind (of twee) adopteren

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nu zijn ze met zes, de koters van Brad Pitt en Angelina Jolie. Drie geadopteerde kinderen, en drie biologische. Maar dat is niet genoeg voor Angelina.

Chineesjes
Toen ze de beelden zag van de recente aardbeving in China, kreeg ze zin om een weesje uit het rampgebied te adopteren. "Angelina was ondersteboven van de aardbeving. Ze heeft, in het kader van haar werk voor de Verenigde Naties, constant contact met hulpverleners ter plekke. Ze kreeg zelfs al foto's toegestuurd van kinderen die door de aardbeving wees zijn geworden. Ze wil een ervan een nieuwe thuis bieden, of zelfs twee als het om broer en zus gaat", aldus een bron in de Britse krant Daily Star.

Naast de pasgeboren tweeling Knox Leon en Vivienne Marcheline hebben Angelina en Brad Pitt de adoptiekinderen Zahara (3), Maddox (7) en Pax (4), naast hun biologische dochter Shiloh

05-08-2008 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doe Maar
Doe Maar
Om Belle Helene te bekijken druk op de foto

.

Doe Maar is in 1978 opgericht door zanger/toetsenist Ernst Jansz en bassist Piet Dekker, die samen actief waren in de Slumberland Band en als begeleiders van Boudewijn de Groot. De band bestond verder uit gitarist Jan Hendriks en drummer Carel Copier. Het repertoire bestond in die begindagen uit een mengeling van Nederlandstalige punk, rock 'n' roll, calypso en ook al een flinke dosis reggae en ska. Een jaar later verscheen de eerste plaat op het platenlabel van Johnny Hoes. De single Ik Zou Het Willen Doen haalde de tipparade en de groep dook regelmatig op in het clubcircuit. In 1980 verliet Piet Dekker de band. Hij werd tijdelijk vervangen door Joost Belinfante die op zijn beurt weer vervangen werd door Henny Vrienten. Ernst Jansz kende Vrienten nog van een tournee met Boudewijn de Groot.

De Top 40 werd voor het eerst gehaald met de single ‘Sinds 1 Dag Of 2’, maar dat gebeurde pas toen op advies van de toonaangevende DJ Frits Spits de titel werd veranderd in ‘32 Jaar’. De grote doorbraak volgde in 1982 met de singles ‘Doris Day’ en ‘Is Dit Alles?’ die beide van het album ‘Doris Day en Andere Stukken’ afkomstig waren. Doe Maar ontketende in deze periode een rage die slechts vergelijkbaar was met The Beatles in hun hoogtijdagen, compleet met flauwvallende meisjes, platina albums en een gigantische verkoop van allerlei prullaria. Binnen enkele maanden zag het halve land fosforgroen en zuurstokroze. In 1982 sloot drummer Jan Pijnenburg zich bij de band aan en ontving Doe Maar een Zilveren Harp.

Een jaar later bracht de groep de elpee ‘4Us’ uit. De band heeft met hun mix van reggae en ska inmiddels een volstrekt eigen geluid gevonden. Oosterse invloeden en dub-effecten zorgden voor het nodige avontuur. Ondertussen nam de Doe Maar-rage zulke vormen aan dat de band een publiciteitsstop afkondigde en het aantal optredens minimaliseerde. Het effect bleek echter averechts: de roddelpers ging steeds onzinniger verhalen publiceren. De fans konden zich, in afwachting van nieuw materiaal, laven aan de live-dubbelaar ’Lijf Aan Lijf’, waarop zij vooral zelf te horen zijn.

In 1984 bracht Henny Vrienten een solo-album uit en scoorde een hit met het van dit album afkomstige duet met Herman Brood ‘Als je wint’. Ondertussen verliepen de opnamen voor het nieuwe Doe Maar album moeizaam. Halverwege besloten de bandleden ermee op te houden. De band gaf op 14 april twee emotionele afscheidsconcerten in de Maaspoort in ‘s-Hertogenbosch, die live op de televisie werden uitgezonden. Daarna ging ieder zijn eigen weg.

In 1999 maakte Doe Maar bekend tijdelijk weer bij elkaar te komen voor een tweetal concerten in Ahoy en een nieuw album. Heel Nederland was in rep en roer. Elke krant en elke Nederlandse en Vlaamse televisiezender besteedde er aandacht aan. De twee aangekondigde concerten bleken er uiteindelijk 16 te worden waarmee de band met ruim 175.000 bezoekers de best bezochte band van dat jaar werd. De registratie van het concert werd zowel op CD als DVD uitgebracht onder de naam ‘Hees van Ahoy’.

05-08-2008 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertrouwen
Vertrouwen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/254726_large.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 Ondanks een moeilijk moment
Teruggetrokken spanning
Toch altijd daar voor elkaar
En ik weet dat het goed komt

Een woord van begrip
Een virtuele knuffel
Een verzoenend gebaar
En ik weet dat het goed is zo

Een gebaar van troost
Van vreugde delen
Nooit echt helemaal alleen
En ik weet dat dit me goed doet

Een woord, een traan
Een glimlach en een gebaar
Van altijd klaar staan voor elkaar
En ik voel dat alles goed komt nu

05-08-2008 om 10:05 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
04-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna stelt documentaire voor zonder Guy Ritchie

Madonna stelt documentaire voor zonder Guy Ritchie

Om Give It 2 Me te bekijken druk op de foto.

.
Michael Moore was wel van de partij.

Guy Ritchie was gisteren nergens te bekennen tijdens de vertoning van de documentaire 'I am because we are' van vrouwlief Madonna.

Breuk
Al enige tijd doen speculaties over een vermeende breuk tussen de twee de ronde, die beiden overigens ontkennen. De 'Queen of Pop' nam wel dochter Lourdes mee naar haar geboortestad Michigan, waar de film tijdens het Traverse City Film Festival werd vertoond. Het festival is een initiatief van documentairemaker Michael Moore, bekend van onder meer 'Fahrenheit 9/11' en 'Sicko'. Madonna droeg een zwarte jurk, hoge hakken en een zonnebril terwijl ze onder luid gejuich van fans uit een zwarte sportwagen stapte. Aan de ingang van de bioscoop omhelsde ze Moore en liet zich met hem fotograferen.

Documentaire
'I am because we are' volgt Madonna tijdens het adoptieproces van haar Afrikaanse zoontje David Banda. In de documentaire is te zien hoe de zangeres het jongetje ontmoet en de strijd aangaat om hem naar Amerika te halen. De film is vanaf december ook in ons land te zien.

Controverse
De megaster ligt de laatste tijd onder vuur vanwege haar vermeende relatie met honkballer Alex Rodriguez. Ze zou de reden zijn van de breuk tussen de sporter en diens vrouw Cynthia. Ook verscheen onlangs een boek over Madonna van haar broer Christopher. Hij vertelt daarin over de homofobie van Ritchie, de Kaballah-rituelen van zijn zus en haar drugsgebruik in gezelschap van platenbonzen.

04-08-2008 om 18:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Paris Hilton haalt uit naar McCain

Moeder Paris Hilton haalt uit naar McCain

Om Nothing in this world te bekijken druk op de foto.

.
Kathy Hilton kan er de humor niet van inzien dat haar dochter Paris in een reclamespot van de Republikeinse presidentskandidaat John McCain is gebruikt. "Zonde van de tijd en aandacht van het land op een tijdstip waarop miljoenen mensen hun huizen en banen verliezen", stelt ze op de website van de Amerikaanse krant Huffington Post.

Lastercampagne
In de bewuste spot werden beelden van McCains Democratische tegenstrever Barack Obama afgewisseld met beelden van Paris Hilton en Britney Spears. Daarmee wilde het campagneteam van McCain duidelijk maken dat Obama vooral een beroemdheid is en niet noodzakelijkerwijs een goed politicus. Obama's team verweet McCain daarna dat deze liever lastercampagnes voert dan te debatteren over wezenlijke onderwerpen.

Grapje
McCain probeerde de kwestie vrijdag te relativeren door te zeggen dat de spot geen lastercampagne is, maar een onschuldig grapje. Ma Hilton, zelf een donateur aan McCains campagne, kan er de lol er niet van inzien en noemde de spot een verkwanseling van donaties.

04-08-2008 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonas Brothers scoren tijdens Teen Choice Awards

Jonas Brothers scoren tijdens Teen Choice Awards

Om SOS te bekijken druk op de foto.


De Jonas Brothers hebben gisteren zes awards in ontvangst mogen nemen tijdens de jaarlijkse Teen Choice Awards in Hollywood. Ruim dertig miljoen tieners hadden via de website van de awardshow hun stem uitgebracht.

De bandleden kregen de prijzen voor onder meer beste doorbraak en beste single. De awards werden vormgegeven als surfplanken.

'Gossip Girl' sleepte eveneens zes awards binnen. De televisieserie kreeg een award in de categorie beste tv-drama. Ed Westwick, die de rol van Chuck Bass vertolkt, werd bekroond als de beste tv-schurk.

Andere prijswinnaars waren acteur Will Smith, r&b-zanger Chris Brown en actrice Lauren Conrad. Voetballer David Beckham won de award voor beste mannelijke atleet. Beckhams jongste zoon Cruz (3) toonde op het podium spontaan zijn breakdancetalent. "Hij is mee geweest op tournee met de Spice Girls", vertelde Beckham na afloop. "Hij heeft wat pasjes van hen geleerd."

04-08-2008 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss wil snel nog een kind

Kate Moss wil snel nog een kind

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-moss-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Kate Moss wil een kind met haar vriend Jamie Hince, en liever vandaag dan morgen. Het topmodel wil namelijk nog een zusje of broertje vooraleer haar vijfjarige dochter Lila Grace te oud is, meldt een bron aan de Daily Mirror. De 34-jarige Moss, die op vakantie is in Ibiza, zou ook voorbereidingen maken op een huwelijk.

Trouwplannen
"Ze wordt daar nauwelijks herkend, het weer is geweldig en de omgeving prachtig," meldt een vriend aan Showbizspy. "Het is alles wat ze wil. Ze wil het huwelijksfeest laten beginnen in het Formentera hotel. Haar bruiloftplanners zijn boten aan het regelen om de gasten te brengen, en ze zullen worden verwend met champagne, cocktails en lekkere hapjes. De receptie moet plaatsvinden in hotel Can Talaias.

04-08-2008 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney is op vakantie met Cindy Crawford

George Clooney is op vakantie met Cindy Crawford

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_460410.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
George Clooney geniet van een vakantie in de Franse badplaats Saint-Tropez. De vrijgezelle Hollywoodster logeert op het jacht van voormalig topmodel Cindy Crawford en haar man Rande Gerber.

Op foto's op de site van de Britse krant Daily Mail is te zien hoe de 47-jarige Clooney in zijn zwembroek een krant leest op het dek, terwijl de vijf jaar jongere Crawford zich in een zwarte bikini in het water laat zakken. Samen met haar man maakt de schone een rondje op een jetski.

Later op de dag stond een bezoek aan het toeristische plaatsje Èze op het programma, waarna het drietal een bezoek bracht aan de villa van U2-frontman Bono.

Clooney, die onlangs zijn relatie met fotomodel Sarah Larson op de klippen zag lopen, is op 27 augustus aanwezig bij de première van de film 'Burn After Reading' van de gebroeders Coen op het filmfestival van Venetië. De acteur speelt samen met zijn vriend Brad Pitt de hoofdrol in de komedie.

04-08-2008 om 12:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Benson
George Benson
Om Fell Like Makin Love te bekijken druk op de foto.

.
George Benson (Pittsburgh (Pennsylvania), 22 maart 1943) is een Amerikaanse jazzgitarist.

Benson begon al op achtjarige leeftijd te zingen in nachtclubs. In 1954 nam hij zijn eerste langspeelplaat op, en in 1960 richt hij een rockband op, waar hij gitaar in speelde, en zong.

Beïnvloed door Charlie Christian en Wes Montgomery begon hij mid-1960er jaren met jazz. Hij speelde samen met onder andere Miles Davis of als begeleider bij Lou Donaldson. In deze tijd ontwikkelde hij zich als een van de beste jazz-gitaristen ter wereld. In de 1970er jaren nam hij een reeks platen op voor het CTI-label van Creed Taylors, tot hij in 1976 overstapt naar Warner Brothers, waar hij met This Masquerade een miljoenenhit scoorde.


04-08-2008 om 11:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakatak
Shakatak
Om Down On The Street te bekijken druk op de foto.

.

03-08-2008 om 00:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Adams
Bryan Adams
Om Everything I Do te beluisteren druk op de foto.

.

Bryan Adams (Kingston, Ontario, 5 november 1959) is een Canadese zanger. Als kind trok hij met zijn ouders door Europa en het Midden-Oosten.

Op de leeftijd van tien jaar kreeg hij zijn eerste gitaar; twee jaar later kocht hij zijn eerste elektrische gitaar. Op 14-jarige leeftijd verhuisde hij naar Vancouver. Een jaar later verliet hij de school en trok hij door Canada om op te treden. Als 18-jarige kreeg hij zijn eerste platencontract aangeboden.

Zijn grootste successen behaalde Bryan Adams begin jaren '90 onder de productionele leiding van Robert John "Mutt" Lange, een Zuid-Afrikaanse topproducer. Zijn single (Everything I Do) I Do It for You werd een wereldwijde nummer 1-hit, waaronder in Nederland. In veel landen was het de best verkochte single van 1991. In Nederland bleef het nummer 11 weken op de eerste positie staan in de Nationale Hitparade, destijds een record. Het nummer stond op de soundtrack van de Robin Hood-film Prince of Thieves.

Bryan Adams zong in die jaren vaker voor de soundtrack van grote films. Zo scoorde hij een hit met Have You Ever Really Loved A Woman? (soundtrack van de film Don Juan de Marco) en All For Love (soundtrack van de film The Three Musketeers. Dat laatste nummer zong hij met Rod Stewart en Sting). Andere bekende nummers van Bryan Adams zijn Summer of '69, It's Only Love (met Tina Turner) en When You're Gone (met Mel C.). In 2005 kwam er een greatest hits album (2-CD) uit waar al zijn grootste hits plus enkele live-opnames op staan, genaamd Anthology.


In de Nederlandse Top 2000 van Radio 2 staat Bryan Adams verschillende keren genoteerd. Summer of '69 scoort al jaren goed, evenals (Everything I Do) I Do It for You, Heaven en Run To You. In België stond het nummer Summer of '69 al jaren op de tweede plaats in de eindejaarshitlijst Donna's top aller tijden. Het moest enkel Bohemian Rhapsody van Queen laten voorgaan. Op vrijdag 14 december 2007 kwam daar verandering in. Summer of '69 liet na 6 jaar Bohemian Rhapsody achter zich.


Op 11 juni 2007 gaf Bryan Adams een concert in een uitverkochte Rotterdamse Ahoy.
op 14 maart kwam onlangs zijn elfde album uit genaamd: "11". Ter promotie van dit album geeft Adams opnieuw een concert in de Rotterdamse Ahoy op 1 oktober 2008.


03-08-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godley & Creme
Godley & Creme
Om An Englishman In New York te bekijken druk op de foto.

.

Godley & Creme waren een duo van Engelse muzikanten, die samen met Eric Stewart en Graham Gouldman de band 10cc een gezicht hebben gegeven.

Beide duo's waren heel verschillend van elkaar. Eric en Graham waren wat klassiek ingesteld qua muziek. Kevin en Lol (Godley & Creme) waren destijds erg vernieuwend ingesteld, zowel muzikaal als persoonlijk. Zij hebben dan ook een soort snaarinstrument bedacht/ontwikkeld, de zogenaamde gizmotron, een snaarinstrument dat door middel van wieltjes op de snaren muziek voortbracht. Op sommige nummers is dit ook goed te horen. Ook zijn Kevin en Lol de makers geweest van de allereerste videoclips behorende bij de muziek. Deze beide duo's zijn later uit elkaar gegaan, waarna het weer werd ingevuld door verschillende artiesten. Cry is een van de bekendste hits geweest van Godley & Creme, met daarbij de clip met de steeds veranderende gezichten.

03-08-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fixkes
Fixkes
Om Kvraag et aan te bekijken druk op de foto.

.
Fixkes is een band uit het Belgische Stabroek (nabij Antwerpen). De band mixt in haar muziek akoestische popmuziek met rap. Begin februari 2007 werd de eerste single van Fixkes uitgebracht, Kvraagetaan. De plaat werd goed ontvangen in Vlaanderen en behaalde zelfs een eerste plaats in de iTunes-hitlijst.

In november 2005 werd Fixkes opgericht door Sam en Jan Valkenborgh. De naam Fixkes is een bijnaam die Sam in zijn jeugd kreeg. Jan drumt en Sam zingt en speelt gitaar, hij schrijft tevens de teksten en muziek. De line-up van de band bestaat verder uit Peter Deckers (gitaar, mondharmonica), Johan Pauwels (basgitaar), Bart Palmers (pianoaccordeon) en Joris Van den Broeck (percussie) .

In januari 2007 werd de band opgepikt door het Nederlandse Excelsior Recordings. Fixkes bracht vervolgens haar eerste single Kvraagetaan uit in februari. De band, die al een fikse aanhang had op haar MySpace-pagina, brak toen ook op grote Vlaamse schaal door. StuBru lanceert de single tot Hotshot, wat betekent dat de plaat gedurende een week het meest gedraaide nummer op de zender is.

Kvraagetaan werd eerst uitgebracht als iTunes-nummer op 5 februari, en vervolgens ook op cd (12 februari). Binnen een week kwam de single op nummer één in de iTunes-hitlijst.

In maart 2007 kwamen de Fixkes op nummer 1 te staan in de Ultratop 50. Ook in april, mei en juni bleven ze die plaats bezetten. Eind juni stonden ze 16 weken op 1, een record.

"Ongelukkig" is de tweede single van de band. Het nummer over ex-lieven verscheen in september 2007.

In oktober 2007 verscheen het debuutalbum, zonder titel, in november 2007 haalde dit album goud.


02-08-2008 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ami Stewart
Ami Stewart
Om Knock On Wood te beluisteren druk op de foto.


.

02-08-2008 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rimpelrock live in twaalf Limburgse rusthuizen

Rimpelrock live in twaalf Limburgse rusthuizen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/rimpelrock.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het muziekfestival Rimpelrock 2008 wordt in twaalf Limburgse rusthuizen live uitgezonden. Dat maakte organisator Chokri Mahassine bekend. "Na het overdonderende succes van vorig jaar slaan we met de Nationale Loterij de handen in elkaar om het festival via live-streaming naar de rusthuisbewoners te brengen. Het initiatief kreeg vorig jaar al veel lof", vertelt de organisator.

Groot scherm
Via het mediaproject bereikt het festival 1.500 tot 2.000 hoogbejaarden, die anders niet kunnen meegenieten van het evenement. "Vanuit hun zetel kunnen de bejaarden via grote projectieschermen meegenieten. De rusthuizen zijn geselecteerd op basis van grootte en geografische spreiding. Rimpelrock organiseert de volledige logistiek. De rusthuizen zelf creëren een gezellige festivalsfeer. De Nationale Loterij steunt dit project financieel", aldus Chokri Mahassine.

Rimpelrock vindt op zondag 10 augustus plaats in Kiewit (Hasselt). Op de affiche staan onder meer Rocco Granata, Bart Kaëll, Laura Lynn en Frans Bauer. De afsluiter is Paul Anka. De presentatie is in handen van Ann Reymen.

02-08-2008 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vietnam laat Gary Glitter vrij

Vietnam laat Gary Glitter vrij

Om Do You Wanna Touch Me te bekijken druk op de foto.


Vietnam laat deze maand de in ongenade gevallen Britse rockster Gary Glitter vrij. Dat heeft een politieman gezegd in de gevangenis waar Glitter sinds 2005 vastzit.

De 63-jarige Glitter heeft dan zijn gevangenisstraf van 27 maanden erop zitten. Hij was veroordeeld wegens het lastig vallen van jonge meisjes. Glitter, wiens echte naam Paul Gadd is, werd in de jaren '70 beroemd met glam rock:, shows waarin hij vooral opviel met zijn wijd uitstaande haar, opgemaakte gezicht en hoge hakken.

02-08-2008 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik wou dat ik kon zingen
Ik wou dat ik kon zingen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kylie-minogue-2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Soms wou ik dat ik kon zingen

Over wat het leven bied en bood

Over mijn tranen

Mijn stil verlangen

Heimwee

Herinneringen traag in mijn gedachten

Over alle mooie dingen.

 

Over samen oud worden

Hand in hand over straat

De liefde tussen mensen

Soms zo mooi, soms zo lelijk

Over Moeder Aarde en haar kinderen

Mijn liefde voor zoveel dingen meer.

 

Het leven zelf heeft al woorden genoeg

Voor vele liedjes

Zingen over wat ik voel

Het zou een grote puinhoop worden

Over mijn tranen wil niemand horen

Over gemis en de liefde

Bestaan al zover teksten

Ik ben niet eens uniek.

 

Ik mis jou, mijn hart, mijn boom

Er is geen ziel op aarde

voor het jouw en mij gevoel

Voel me gekrenkt, mijn trots geknakt

Door zoveel dingen in mijn leven

Zelf lekker gegroeid in vele dingen

Voel me soms wel blij

Maar de enige in mijn leven…

Zou het liedje kunnen zijn…

Dat ben jij….

02-08-2008 om 09:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
01-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dans, mijn liefste
Dans, mijn liefste

De afbeelding “http://img518.imageshack.us/img518/4848/go4alexisdziena008np1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

01-08-2008 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Mayer wil strengere wetgeving voor paparazzi

John Mayer wil strengere wetgeving voor paparazzi

Om Free Fallin te bekijken druk op de foto.


John Mayer heeft schoon genoeg van paparazzi. De Amerikaanse zanger drong tijdens een hoorzitting op het stadhuis van Los Angeles aan op strengere regelgeving voor opdringerige fotografen.

Auto's zonder nummerplaten
Gisteren kwam een aantal bestuurders van de stad bijeen om te proberen iets te doen aan de schijnbaar steeds brutaler wordende werkwijze van fotografen. Mayer, die sinds enkele maanden een relatie heeft met actrice Jennifer Aniston, vertelde dat hij regelmatig 's nachts tot aan zijn huis wordt gevolgd door auto's zonder nummerplaten, die rode stoplichten negeren.

Regulering
Mayer, die samen met acteurs Eric Roberts en Milo Ventimiglia een woordje kwam doen tijdens de zitting, wil niet dat paparazzi worden verbannen uit de stad, maar hoopt dat regulering de overlast kan beperken. "Een grote witte P op gele nummerborden maakt duidelijk dat de bestuurder van een auto voor een gerenommeerd fotobureau werkt", stelt hij voor in een verklaring die hij op zijn weblog heeft geplaatst. "Een wet die een acceptabele afstand voorschrijft waarop iemand een 'onvrijwillig subject' mag filmen, houdt iedereen veilig."

Als wolven
Initiatiefnemer Dennis Zine, raadslid in Los Angeles, vergelijkt de fotografen met een groep wolven. "Hun gedrag loopt de spuigaten uit, het moet worden ingeperkt", vindt hij.

Politiechef ziet geen problemen
Politiechef William Bratton vindt het initiatief van het raadslid 'tijdsverspilling'. "Britney draagt tegenwoordig weer kleren, Paris is de stad uit en valt godzijdank niemand meer lastig en Lindsay is tegenwoordig lesbisch", zei hij in een nieuwsuitzending van KNBC-TV. "We hebben niet veel problemen meer met ze."

01-08-2008 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijksplannen Cher verstoord door zieke zoon

Huwelijksplannen Cher verstoord door zieke zoon

Om walking in Memphis te bekijken druk op de foto.

.
De mysterieuze ziekte van haar zoon Elijah Blue Allman zorgt ervoor dat Cher haar huwelijk uitstelt. Cher zou eind dit jaar trouwen met Tim Medvetz, maar Cher maakt zich teveel zorgen om haar 32-jarige zoon. Die begon vreemde symptomen te vertonen nadat hij twee jaar geleden op reis was geweest naar India. Elijah kreeg voortdurend maagpijn en een grieperig gevoel. Later kwam daar chronische vermoeidheid, darmproblemen en hoofdpijn bij.De artsen vinden maar niet wat Elijah heeft. Aanvankelijk werd aan een hardnekkige voedselvergiftiging gedacht. Elijah wordt nu behandeld in een gespecialiseerde kliniek in Duitsland.

01-08-2008 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna heeft meest sexy buikje

Rihanna heeft meest sexy buikje

Om Take A Bow te beluisteren druk op de foto.

.
Zangeres Rihanna heeft volgens een nieuwe rondvraag de meest sexy buik ter wereld. Keira Knightley kwam tweede uit de poll, maar de grote verrassing is de bronzen medaille. Die gaat naar Helen Mirren. De 63-jarige actrice verraste onlangs met een strak lichaam terwijl ze een bikini droeg op vakantie in Italië. De woordvoerder van AntiBloat, die de rondvraag organiseerde: "Een sexy buik is niet voorbehouden voor jonge vrouwen, en dat is goed nieuwe voor alle vrouwen die een strakke buik willen behouden".

De vierde plaats wordt gedeeld door Sienna Miller en Liz Hurley, de ex van Hugh Grant. De nieuwe vlam van Grant, Jemima Khan, staat op de vijfde plaats.

01-08-2008 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holly Valance
Holly Valance
Om kiss Kiss te bekijken druk op de foto.

.

Holly Rachel Vukadinović (Melbourne, 11 mei 1983) is een Australische actrice en zangeres. Haar echte naam is Holly Rachel Vukadinović. Ze heeft een Servische vader en een Britse moeder, maar werd in Australië geboren. Als actrice is Valance vooral bekend van de Australische soap Neighbours. Daarin speelde zij de rol van Felicity (Flick) Scully.

In 2002 bracht Valance haar eerste album Footprints uit. In Nederland kwamen van dit album drie liedjes in de top 40. Kiss kiss (gebaseerd op het nummer Simarik van de Turkse zanger Tarkan was de grootste hit. Ze bracht in 2003 nog een tweede album uit, genaamd State of mind, maar na tegenvallende verkoopresultaten werd ze ontslagen door haar platenmaatschappij. Hierna heeft ze zich vooral gericht op het acteren.


01-08-2008 om 07:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft Carla Bruni met te veel mannen het bed gedeeld?

Heeft Carla Bruni met te veel mannen het bed gedeeld?

Om No Promises te bekijken druk op de foto.

.
Carla Bruni onthulde onlangs dat ze 15 minnaars had voor ze met Nicolas Sarkozy trouwde. Er werd collectief geschokt gereageerd op haar uitspraken, sommige waren positief, andere eerder negatief. Het ging van: "Wat een slet!" tot "Slechts 15, dat is niets!"

Ervaring
Onze seksuele gewoonten zijn de afgelopen twee generaties enorm veranderd. Vrouwen hadden vroeger vaak slechts een bedpartner en wachtten op hun huwelijksnacht om ontmaagd te worden. Nu mag en kan een vrouw wat rondkijken en uitproberen voor ze beslist met welke man ze de rest van haar leven zal doorbrengen.

Ervaren celebs
Dat heeft Carla Bruni ook gedaan. Als je het gaat uitrekenen, als we aannemen dat het over 25 jaar verspreid is, had ze ongeveer een bedpartner om de twee jaar, niet meteen een teken van seksuele losbandigheid. Ze mag heel wat bekenden als Eric Clapton, Mick Jagger en Donald Trump op haar palmares toevoegen. Door hun reputatie kunnen we veronderstellen dat deze mannen heel wat seksuele ervaring hebben. Carla Bruni heeft heel wat ervaring en ze weet nu waarschijnlijk wat goede seks is, maar kan het belang er ook van relativeren. Zo vertelde ze onlangs: "Liefde blijft lang duren, passie slechts twee tot drie weken."

Speciaal
Ook de Britse journaliste Virginia Ironside reageerde op Bruni's bekentenis. "Ben ik de enige dit aantal ongeveer goed vindt? Het is niet te weinig, want ze heeft nu de nodige ervaring. Maar als je meer dan 15 seksuele partners hebt gehad, is seks niet langer iets speciaal. Dan bewaar je een vrijpartij niet langer voor die ene bijzondere persoon. Heb je wel zomaar met mannen geslapen waar je niets voor voelde, is het achteraf heel moeilijk om seks weer tot iets speciaal te maken met iemand die je wel graag ziet." Ironside vindt dat als je meer dan 15 seksuele partners hebt, dat seks zijn betekenis gaat verliezen.

Geen betekenis
"Als je heel wat seksuele veroveringen hebt gehad, kan dit ook gevolgen voor je relatie hebben. Eens je partner een getal weet, zal het moeilijk voor hem zijn zich niet gewoon een nummer te voelen in die lange lijst van veroveringen. Hij kan ook gaan denken dat jij voortdurend zijn prestaties vergelijkt met die van je vorige sekspartners. Maar hij kan zich ook ongemakkelijk gaan voelen in het gezelschap van je mannelijke vrienden. Het kan door zijn hoofd gaan spoken: "Met hoeveel van hen heeft ze al het bed gedeeld"", argumenteert Ironside

01-08-2008 om 07:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bram Vermeulen
Bram Vermeulen
Om De Steen te bekijken druk op de foto.


.
Abraham Gerrit (Bram) Vermeulen (Den Haag, 13 oktober 1946San Gimignano, Italië, 4 september 2004) was een Nederlands zanger, componist, cabaretier en schilder
Bram Vermeulen werd geboren als jongste zoon in een gezin met drie kinderen. Op zijn dertiende kwam hij onder de hoede van volleybaltrainer Cees van Zweden die zijn talent voor balsporten herkende. Toen hij 16 jaar oud was werd hij spelverdeler van de Nederlandse volleybalploeg. Gedurende de jaren zestig speelde hij 53 interlands.

In 1965 ging Vermeulen psychologie studeren in Amsterdam. Daar ontmoette hij Freek de Jonge en Johan Gertenbach. Uit deze ontmoeting ontstond Neerlands Hoop in bange dagen. Voor deze carrière stopte hij zijn loopbaan als volleybalinternational. Brams inbreng was vooral muzikaal, met als kenmerkende liederen die Bram ook zelf zong:

 • "Vogelvrij"
 • "Fazant met zuurkool"

In 1979 ging Neerlands Hoop uit elkaar, omdat De Jonge de voorkeur gaf aan een solocarrière. Vermeulen was hier lange tijd teleurgesteld over.

Veel later zei hij in een televisieinterview over deze periode: "De ontwikkeling van Neerlands Hoop was de ontwikkeling van Freek. Pas daarná begon mijn ontwikkeling."

Vermeulen ging verder met het schrijven van teksten en boekte hiermee vooral in Vlaanderen veel succes.
Hij ontpopte zich als een bijzonder veelzijdig artiest. "Zoals de bakker alleen bakker is als hij brood bakt, zo ben ik geen zanger. Zo ben ik Bram Vermeulen die soms zingt, soms liederen componeert, soms schildert, soms columns schrijft, soms boeken, soms theaterprogramma's maakt, soms strips tekent, soms televisieprogramma's maakt, soms gedichten schrijft, kortom, die zelden niets doet."

In 1980 richtte Vermeulen een eigen groep op genaamd Bram Vermeulen en De Toekomst. Op het gelijknamige album rekende hij af met de 'scheiding' met De Jonge. De singles Pauline en Politiek groeiden uit tot klassiekers.

Voor het tweede album Doe Het Niet Alleen ontving Vermeulen een Edison. Datzelfde jaar maakte hij zijn debuut als acteur in de film Achter Glas. In 1984 bracht hij het album Bram uit waarvoor hij opnieuw een Edison kreeg. Daarna ging hij zich meer toeleggen op het maken van muziek voor theaterproducties.

In 1988, na een muzikale pauze van een paar jaar waarin Vermeulen vooral televisiewerk deed, keerde hij terug met het album Rode Wijn, geproduceerd door Boudewijn de Groot. Hiermee was hij zeer succesvol in Vlaanderen. Ook Dans Met Mij (1989) werd geproduceerd door Boudewijn de Groot.

In 1994 nam Vermeulen voor het Belgische label Virgin Achter Mijn Ogen op, in 1995 gevolgd door de dubbel-cd Tijd / Vrije Tijd. Op Tijd was nieuw werk te horen. Op de mini-cd Vrije Tijd stonden onder andere twee oude liedjes van Neerlands Hoop, opnieuw opgenomen. Daarnaast ontving Vermeulen uit handen van Annie M.G. Schmidt de naar haar genoemde prijs voor zijn lied Een doodgewone jongen. Vermeulen zong het titelnummer op de Belgische cd Spelers & Drinkers (EMI, 1995), een ode aan Johan Verminnen.

Op uitnodiging van het In Flanders Fields Museum toerde Vermeulen in 2000 door Vlaanderen met een programma dat geheel gewijd was aan de Eerste Wereldoorlog en dat was gebaseerd op een boek van de Duitse schrijver Ernst Friedrich. Het programma Oorlog Aan Den Oorlog werd een voltreffer, maar werd in Nederland slechts één keer uitgevoerd. Hierbij wordt opgemerkt dat Vermeulen geloofde in reïncarnatie en geloofde dat hij een Waalse officier in de Eerste Wereldoorlog was geweest, die geen Vlaams sprak zoals zijn soldaten.

In februari 2004 ging Vermeulen samen met Wigbert van Lierde drie maanden op tournee door Vlaanderen met het programma Mannen Maken Oorlog. Het gelijknamige boek bevatte liedteksten en tekeningen van Vermeulen.

Tijdens een vakantie in Toscane, Italië overleed Vermeulen onverwacht in zijn slaap aan een hartstilstand. Vermeulen woonde, en werkte, sinds 1984 samen met de actrice en regisseuse Shireen Strooker. Vermeulen had uit zijn vorig huwelijk met Titia Kiewiet de Jonge twee dochters, Tamara en Katarina. Hij werd 58 jaar.


01-08-2008 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!