Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter kan schoenveters niet strikken

Harry Potter kan schoenveters niet strikken

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/harry-potter-1.jpg
Hij speelt tovenaarsleerling Harry Potter, die met een berekende beweging van zijn toverstaf de meest waanzinnige dingen doet. Maar in het echte leven kan Daniel Radcliffe zijn schoenveters niet strikken.
'Onhandig en lomp'
Hij lijdt immers aan dyspraxie, een vaak voorkomende neurologische aandoening waardoor patiënten het moeilijk hebben met fijne motoriek. Zelfs de meest eenvoudige taken worden een heuse opdracht en mensen die aan dyspraxie lijden krijgen nogal vaak de stempel 'onhandig en lomp'.
Zegen
Toch vindt Radcliffe zijn handicap een zegen, want het heeft hem geïnspireerd om te beginnen acteren. De 19-jarige Radcliffe mocht audities voor filmrollen beginnen doen nadat zijn moeder had besloten dat hij wat extra zelfvertrouwen nodig had. Op school lukte het namelijk niet zo goed.

Milde vorm
De woordvoerster van Radcliffe bevestigt: "Ja, Daniel heeft dyspraxie, daar heeft hij nooit een geheim van gemaakt. Gelukkig heeft hij een zeer milde vorm van de aandoening, wat ervoor zorgt dat hij enkel last heeft met het strikken van zijn veters en ook een bijna onleesbaar handschrift heeft".

18-08-2008 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diva Tyra Banks laat talkshowpubliek wachten

Diva Tyra Banks laat talkshowpubliek wachten

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tyra-banks.jpg
Tyra Banks heeft het publiek voor haar talkshow afgelopen week twee uur laten wachten. De presentatrice stond backstage met medewerkers te kletsen en grapjes te maken, meldde een bezoeker van de talkshow aan de Amerikaanse krant New York Post. "Ze bleef maar kletsen", vertelde een gast uit het publiek. "Je kon horen dat ze maar bleef doorgaan, want ze stond direct achter het gordijn van het podium."

Slecht humeur
Ook toen de show van start ging toonde het 34-jarige topmodel waar divagedrag. Ze had volgens de bezoeker een slecht humeur. "Toen ze binnenkwam, repte ze met geen woord over de twee uur die we hebben zitten wachten. Ze groette niet en reageerde kil op iedereen."

Egocentrisch
Een andere gast uit het publiek vertelde dat de actrice tijdens de show, die in het teken stond van beginnende modellen, uitsluitend over zichzelf praatte. "Tyra bleef maar zeggen: 'toen ik model was', en liet de modellen bijna niet aan het woord", verklaarde de bezoeker. "Het ging alleen maar over haar, zoals gewoonlijk."

Ballonnen
Ter afsluiting van de show leidde Banks de gasten naar buiten om ballonnen op te laten. "Het was zo ongeorganiseerd, mensen vielen over de pers die buiten stond te wachten en er werden bijna twee kleine meisjes vertrapt", zo vertelde de gast. Een woordvoerder van het programma wilde geen commentaar geven.

18-08-2008 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordzomer voor festivals


Recordzomer voor festivals

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_472535.jpg
De muziekfestivals hebben een absolute recordzomer achter de rug. Nooit eerder zakten tijdens één zomer zoveel mensen naar een weide of stadsplein af voor livemuziek. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

In totaal werden op de grote festivals ruim 1,2 miljoen festivalgangers geteld. Topper is Rock Werchter dat liefst 319.000 bezoekers trok. Pukkelpop komt op de tweede plaats met 152.000 bezoekers.

Dat voor al dat moois een hoge prijs betaald moest worden, leek de festivalgangers niet te storen, schrijft de krant nog.

18-08-2008 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij bent mijn vrouw
Jij bent mijn vrouw

De afbeelding “http://img99.imageshack.us/img99/3073/diaz101024x768iu8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

18-08-2008 om 09:13 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
17-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney voor zesde keer opa

Paul McCartney voor zesde keer opa

Om A Day In The Live te bekijken druk op de foto.

.
Paul McCartney is met zijn nieuwe vriendin, met wie hij in de VS op vakantie was, naar Engeland gevlogen om er zijn zesde kleinkind te bezoeken. De 66-jarige voormalige Beatle was met Nancy Shevell een roadtrip langs Route 66 aan het maken maar ondebrak de trip nadat zijn oudste dochter Mary (38) haar derde kind kreeg, een zoontje.

"Paul is in de wolken en kon niet wachten om zijn nieuwe kleinkind te zien. Hij ziet Nancy zo graag dat hij wilde dat ze er bij was", aldus een bron in de Daily Mirror. Over enkele dagen zal McCartney terug naar de VS vliegen om er zijn roadtrip met Nancy verder te zetten.
Mary McCartney heeft twee zonen met haar ex Alistair Donald, Arthur (8) en Elliot (5). De pasgeborene is haar eerste kind met haar nieuwe vriend, Simon Aboud.

Pauls tweede dochter, Stella (36) heeft drie kinderen met haar echtgenoot Alasdhair Willis: Miller (3), Bauley (1) en Beckett (7 maanden).

17-08-2008 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Ronnie Drew van The Dubliners overleden

Zanger Ronnie Drew van The Dubliners overleden

Om Whiskey In The jar te bekijken druk op de foto.

.
Ronnie Drew, zanger van de traditionele Ierse folkband The Dubliners, is vandaag in een privéziekenhuis in Dublin op 73-jarige leeftijd overleden na een slepende ziekte. Dat heeft de Ierse nationale omroep RTE gemeld op gezag van zijn zoon Phelim.
Drew was in 1962 stichtend lid van The Dubliners, een band die wellicht meer dan welke andere de traditionele Ierse volksmuziek over de hele wereld populair heeft gemaakt en gepromoot.

De Ierse premier Brian Cowen noemde de overleden zanger een "icoon van de Ierse muziek in de vijf laatste decennia. Zijn unieke zangstem was bij velen in de wereld geliefd".

De Ierse president Mary McAleese noemde de overledene een "kampioen van de traditionele Ierse muziek". Hij "gaf ons uniek muzikaal erfenis een nieuw élan en opfrisbeurt".

De veel tourende Dubliners maakten vooral Ierse drinkliedjes populair als 'Seven Drunken Nights', 'Dirty Old Town' en 'Whisky in the Jar'.
Op vrijdag 10 oktober was een optreden van de groep voorzien in de Koningin Elizabethzaal in Antwerpen.

17-08-2008 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gary Glitter keert dinsdag terug naar Londen

Gary Glitter keert dinsdag terug naar Londen

Om Leather in the gang te bekijken druk op de foto.


De Britse glamrocker Garry Glitter, die in 2006 in Vietnam was veroordeeld tot drie jaar cel wegens seksueel misbruik van minderjarigen, keert terug naar Groot-Brittannië. Dinsdag komt hij aan op een Londense luchthaven, zegt het Britse agentschap PA.

Hij zal er door de politie worden opgewacht en geregistreerd als seksueel delinquent. Hij zal ook moeten melden waar hij gaat wonen.
Glitter werd in november 2005 in Vietnam op verdenking van seksueel misbruik van twee elfjarige meisjes opgepakt en in maart 2006 veroordeeld tot drie jaar. In het kader van een gunstmaatregel werd de straf gereduceerd, zodat hij nu de gevangenis kan verlaten. Hij moet wel Vietnam verlaten..

17-08-2008 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mayer steekt loftrompet over Aniston na breuk

Mayer steekt loftrompet over Aniston na breuk

Om Your Body Is Wonderland te bekijken druk op de foto.

.
Jennifer Aniston hoeft niet bang te zijn dat haar kersverse ex John Mayer kwaad over haar spreekt. "Jennifer is de slimste, meest intellectuele vrouw die ik ooit heb ontmoet", vertelt de 30-jarige muzikant aan People. Begin deze week werd duidelijk dat de twee uit elkaar waren.

"Ik wilde alleen zijn"
Leugens noch vreemdgaan liggen volgens Mayer ten grondslag aan de breuk. Toch ging het mis. "Mensen verschillen van elkaar, hebben een andere chemie", licht hij toe. "Ik heb de relatie beëindigd om alleen te kunnen zijn. Ik ga niet haar tijd verspillen als iets niet goed voelt."

Tong gedraaid met Perez Hilton
De romance tussen Mayer en de negen jaar oudere Aniston begon vier maanden geleden. Recente speculaties over een huwelijk werden deze week gelogenstraft toen het nieuws over hun breuk bekend werd.

John Mayer was vroeger het vriendje van Jessica Simpson. Showbizzblogger Perez Hilton beweerde eerder dit jaar dat hij John tijdens een feestje een prinsheerlijke tong draaide terwijl Jessica goedkeurend toekeek

17-08-2008 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Woods minnares: "We gaan samenwonen"

Ron Woods minnares: "We gaan samenwonen"

Om The Stones te bekijken druk op de foto.

.
Ekaterina Ivanova, de 20-jarige Russische serveerster me wie Stonesgitarist Ron Wood een affaire begon, beweert dat ze het hart van de 61-jarige rockster heeft veroverd. "Als hij deze week de ontwenningskliniek verlaat, gaan we samenwonen", beweert ze in de Britse krant News of the World. "Ronnie gaat verder met zijn leven. We nemen een nieuwe start, dat heeft hij zelf beslist. Hij houdt van mij en hij verlaat zijn vrouw".

Vier kinderen
Ron Wood was 23 jaar getrouwd met Jo (53), met wie hij vier kinderen heeft. Hij is van plan een huis te huren en een nieuw leven op te bouwen met de jonge Russin. Hij zou haar ook beloofd hebben dat hij haar een hond zal kopen, een Afghaanse windhond. Wood vertelde aan vrienden dat hij niet van plan is terug naar huis te keren.

Geheime ontmoetingen
De twee hebben elkaar enkele keren stiekem ontmoet terwijl Ron de voorbije drie weken in de ontwenningskliniek Life Works in Woking, Surrey verbleef. Ekaterina, die in Kirgistan werd geboren maar samen met haar moeder in Londen opgroeide, werd daar telkens door de chauffeur van Wood heen gebracht.
"Niet voor zijn geld"
Nog volgens News of the World bezegelde Ron zijn romance met een portret dat hij van Ekaterina maakte als geschenk voor haar twintigste verjaardag. "Dat betekent zo veel voor me, het is beter dan een of ander duur cadeau", aldus Ekaterina, die onderstreept dat ze niet achter Woods fortuin aan zit. "Ronnie houdt van me en dat heeft niets met geld te maken. Ik kijk uit naar onze nieuwe start. Het is triest dat we mensen pijn hebben gedaan. Zijn familie, en ook die van mij. Maar we zijn verliefd geworden op elkaar, dat is alles. Ik neem hem ook niet weg bij zijn vrouw, hij gaat er weg. Ik heb hem niet geforceerd".

Vorige week bezocht Jo haar man nog in de afkickkliniek, samen met hun kinderen. Ze had gehoopt dat hij zijn verblijf daar hem zou doen afzien van zijn nieuwe romance, maar tot Jo's grote verrassing begon hij Ekaterina te verdedigen.

17-08-2008 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleetwood Mac
Fleetwood Mac
Om Go Your Own Way te bekijken druk op de foto.

.


Fleetwood Mac
is een Britse band, opgericht door Peter Green (zang, gitaar en mondharmonica), Mick Fleetwood (drums) en John McVie (bas). Fleetwood Mac begon als bluesband maar evolueerde in de loop der jaren tot een popgroep. In Nederland en België zijn ze vooral bekend door hun hits: Go Your own Way, Dreams (Deep Dish remix), Everywhere en Little Lies. Deze zijn vrijwel dagelijks op de Nederlandse radio te horen.

De band werd opgericht als Peter Green's Fleetwood Mac door Peter Green die samen met John McVie en Mick Fleetwood in John Mayall's Bluesbreakers had gespeeld. Peter Green was de gitarist die de herinnering aan Eric Clapton bij de Bluesbreakers had doen verbleken. De doorstroming in de "kweekvijver voor gitaristen", de Bluesbreakers, was hoog.

In 1967 werd Fleetwood Mac opgericht. Korte tijd daarna kwam slide-gitarist Jeremy Spencer de groep versterken. Aanvankelijk was eerste gitarist Peter Green bepalend voor het geluid: melancholieke blues en gitaarduetten tussen Green en Jeremy Spencer. Alleen op het eerste album is pure blues te horen, het geluid van de groep veranderde al snel, zeker nadat in 1968 de groep nogmaals werd uitgebreid, ditmaal met gitarist Danny Kirwan.

De bekendste songs tot dan toe waren Black Magic Woman, later gecoverd door Santana, Need your love so bad en Albatross.

Met het album Then Play On werd Fleetwood Mac een rockgroep. Het album is een schitterend voorbeeld van de veelzijdige muzikaliteit waartoe de band in staat is. Er staan prachtige ballads op, "Closing My Eyes" en "Although The Sun Is Shining", die worden afgewisseld met ruige rocknummers als "Rattlesnake Shake", "Fighting and Searching for Madge" en het beroemde symfonische "Oh Well". Alleen al op het intro van Oh Well zullen heel wat gitaristen zich de blaren op hun vingers hebben geoefend.

In 1970 verliet Green de band onverwacht; als gevolg van zijn drugsgebruik was hij al enige tijd niet te handhaven, maar uiteindelijk nam hij zelf de beslissing om op te stappen. Hij werd vervangen door toetseniste Christine Perfect, leadzangeres op de enige hitsingle van de groep Chicken Shack, "I would rather go blind", die eerder op het album "Then Play On" als gastmuzikante meespeelde. Ze trouwde hierna met John McVie en heette voortaan Christine McVie. In 1971 verliet ook Spencer de groep en hij werd vervangen door de Amerikaanse gitarist Bob Welch. Afgezien van de twee naamgevers van de groep, tevens de minst creatieve leden, McVie en Fleetwood, had Fleetwood Mac nu weinig meer van doen met de bluesband uit de jaren 60. Voortaan maakte Fleetwood Mac popmuziek, ondanks regelmatige bezettingswisselingen. Hierdoor werd een nieuw publiek aangesproken maar haakten fans van het eerste uur af.

Na het vertrek van gitarist Danny Kirwan werd Bob Weston aangesproken als vervanging. Bob Weston was reeds bekend met Fleetwood Mac vanuit zijn tourverleden met Long John Baldry. Bob Weston is te horen op twee albums van Fleetwood Mac, "Penguin" en "Mystery to me". De twee albums scoorden goed in de hitlijsen.

Eind 1974 vestigden de leden van de band zich in Californië. Kort daarna verliet Welch de groep, waardoor alleen Fleetwood en het echtpaar McVie overbleven. Met de komst van het duo Stevie Nicks en Lindsey Buckingham kreeg de groep een belangrijke nieuwe impuls. Dat de groep hiermee een nieuw begin maakte wordt geïllustreerd door de titel van het eerste album in deze bezetting; de plaat heet eenvoudig "Fleetwood Mac", net als het debuut van het oude Fleetwood Mac uit 1967. Het volgende album "Rumours" uit 1977, met de hit "Go your own way", had een enorm commercieel succes en wordt als het beste van dit tweede Fleetwood Mac beschouwd. Doordat zowel het echtpaar McVie als het duo Nicks-Buckingham in die tijd relationele problemen hadden en zich middels muziek en teksten afreageerden bevat het album een aantal nummers met een sterke emotionele lading. Ook de opvolger "Tusk" was een groot succes, evenals "Mirage" uit 1982. De leden hielden zich in de volgende jaren vooral bezig met solo-projecten. In 1987 verscheen "Tango in the Night", een album waaraan al vanaf 1985 was gewerkt. Het was een groot commercieel succes maar bleef in artistiek opzicht ver achter bij zijn voorgangers.

Na het verschijnen van "Tango in the Night" verliet Buckingham de band. Hij werd vervangen door gitaristen Billy Burnette en Rick Vito, waarmee in 1990 het zwakke album "Behind the Mask" werd opgenomen. In de jaren daarna stapten ook Stevie Nicks, Christine McVie en Vito uit de band. In 1993 trad de Rumours-bezetting op, bij de inauguratie van president Bill Clinton. Het betrof een eenmalige reünie, en in een nieuwe bezetting, met daarin onder meer Dave Mason, ging Fleetwood Mac in 1994 op tournee en werd het geflopte album "Time" opgenomen. In 1997 keerden Buckingham en Nicks terug voor een tournee, naar aanleiding waarvan het live-album "The Dance" verscheen. Een nieuw studio-album verscheen pas in 2003, "Say You Will", dat een artistieke verbetering is ten opzichte van de voorgaande twee albums maar waarop Christine McVie node wordt gemist.

Fleetwood Mac is van plan in 2009 een nieuw album op te nemen. Stevie Nicks heeft eerder aangegeven niet als enige vrouw door te willen gaan met Fleetwood Mac. Christine Mac Vie heeft weer aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in een nieuwe samenwerking, waarna Sheryl Crow is gevraagd om het team te versterken. Zij heeft eerder met Stevie Nicks samengewerkt.


17-08-2008 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Mooi
Hoe Mooi

De afbeelding “http://img182.imageshack.us/img182/5575/meganfox111024x768lv9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

17-08-2008 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
16-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radiohead ontkent schrijven filmmuziek 'Choke'

Radiohead ontkent schrijven filmmuziek 'Choke'

Om Creep te bekijken druk op de foto.

.
Radiohead ontkent de muziek te hebben geschreven voor de verfilming van het boek 'Choke'. Een woordvoerder van de Engelse rockband laat tegenover de BBC weten dat de groep alleen heeft bijgedragen aan de muziek voor het slot van de film.

Twee dagen geleden maakte de schrijver van het boek, Chuck Palahniuk, in een interview met BBC radio bekend dat Radiohead de soundtrack zou hebben geschreven. De schrijver beschouwde dat als een enorme eer. "Mijn leven is zo geweldig dat ik het zelf bijna niet meer geloof. Het is alsof ik in een droom leef."

Volgens de Radiohead-woordvoerder leeft Palahniuk echt in een droom.

16-08-2008 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste Bondmeisje in nieuwe Ford Ka

Nieuwste Bondmeisje in nieuwe Ford Ka

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_471164.jpg
Nee, James Bond hoeft nog niet te 'downsizen' van z'n Aston Martin DBS naar een Ford Ka. Het is z'n tegenspeelster die met Fords kleinste mag rondbollen in de nieuwste Bondfilm.

Ford zet de nieuwe Ka letterlijk in de schijnwerpers met een rol in 'Quantum of Solace', de nieuwe Bond. De film gaat in november van dit jaar in de bioscopen in première. Speciaal voor zijn rol is de Ka voorzien van een metallic gouden kleur en speciale bestickering op de zijkant.

Het aangepaste ontwerp is een samenwerking tussen het Europese designteam van Ford en de Oscar-laureaat en productiedesigner van de Bond film, Dennis Gassner.

Oekraïense van origine
De actrice die de Bondgirl speelt, heet Olga Kurylenko. De 29-jarige Kurylenko is Oekraïense van origine en woont tegenwoordig in Parijs. Op haar vijftiende werd ze al ontdekt als fotomodel. Haar eerste filmrol kreeg ze in 2005. In de nieuwste Bondfilm speelt ze de agente Camille die vooral bezig is met haar persoonlijke missie, maar toch een ongelooflijke 'bondgenoot' voor Bond wordt.

"De nieuwe Ka past perfect bij het karakter van Camille. Ze is avontuurlijk, individueel en bijzonder modern," vertelt Stephen Odell van Ford Europa.

De Ford Ka zelf maakt z'n eigen wereldpremière begin oktober op het autosalon van Parijs.

16-08-2008 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Sienna Miller verdedigt relatie van dochter

Moeder Sienna Miller verdedigt relatie van dochter

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sienna-miller-2.jpg
Jo Miller, de moeder van actrice Sienna Miller, verdedigt de veelbekritiseerde relatie van haar dochter. De 26-jarige actrice zou sinds juni een verhouding met acteur Balthazar Getty hebben, die zijn vrouw en vier jonge kinderen in de steek liet. In de Britse en Amerikaanse media werd Miller zwartgemaakt en werd gesuggereerd dat de actrice het gezinnetje van Getty heeft stukgemaakt.

Miller is geschokt over alle uitzinnige reacties over de relatie tussen de twee. Volgens haar heeft haar dochter de breuk tussen Getty en zijn vrouw niet veroorzaakt. "Het is ongelooflijk wat een ophef er ontstaat als een vrouw met een man gaat die maanden terug is gescheiden van zijn echtgenote", vertelt moeder Jo aan de Britse krant Daily Express. "Het is verschrikkelijk. Je vraagt je af wanneer het een keer ophoudt."

Oliekapitaal
De 33-jarige Getty, die ruim dertig miljard aan oliekapitaal zou bezitten, werd eerder deze maand tijdens een bezoek aan Los Angeles voorgesteld aan Jo.

Vorige maand verschenen er foto's van een topless Sienna Miller, die met haar nieuwe liefde op een boot in Italië verbleef. Getty maakte diezelfde maand bekend dat hij en zijn vrouw Rosetta gaan scheiden. Sindsdien verschijnen diverse negatieve berichten over zijn nieuwe liefdesrelatie in de media.

16-08-2008 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna viert vijftigste verjaardag

Madonna viert vijftigste verjaardag

Om Vogue te bekijken druk op de foto.

.
Madonna viert vandaag haar vijftigste verjaardag. De controversiële zangeres is al ruim een kwart eeuw actief in de muziekbusiness, waarbij het haar keer op keer lukt haar stijl te vernieuwen en een breed publiek aan te spreken. Madonna heeft in de laatste 25 jaar een onmiskenbare stempel gedrukt op de internationale muziekgeschiedenis.

'Like a virgin'
Madonna Louise Veronica Ciccone Ritchie scoorde in 1984 haar eerste wereldhit met het plagerige 'Like a virgin', afkomstig van haar gelijknamige tweede studioalbum. Met haar sexy kledingstijl en haar meisjesachtige imago groeide ze uit tot een stijlicoon. Haar succes in de hitlijsten bereikte grote hoogten met singles als 'Material girl', 'Papa don't preach' en 'La isla bonita'.

Gedaanteverwisselingen
Dat succes zwakte door de jaren heen zo nu en dan af, maar met een aantal goedgetimede gedaanteverwisselingen wist Madonna vriend en vijand telkens te verbazen. Zo herontdekte ze eind jaren negentig haar spiritualiteit, wat leidde tot het album 'Ray of light'. Met de daarvan afkomstige singles 'Frozen' en 'Ray of light' bewees ze dat ook zangeressen van rond de 40 aantrekkelijk kunnen zijn voor een jong publiek.

Disconummers
Drie jaar geleden keerde de zangeres terug naar haar wortels met de plaat 'Confessions on a dance floor'. Die nadruk op disconummers zette ze door op haar meest recente album, 'Hard candy'. Op de plaat proeft Madonna eveneens voorzichtig van de hiphop, door samen te werken met onder anderen Pharell Williams, Timbaland en Kanye West.

Adoptie
De afgelopen jaren is de media-aandacht voor het privéleven van de superster weer flink opgelaaid. Zo stond in 2006 haar adoptie van het Malawische jongentje David Banda in het middelpunt van de belangstelling. Adoptieregels zouden zijn versoepeld voor de zangeres, iets wat Madonna altijd heeft ontkend. Ook haar huwelijk met regisseur Guy Ritchie diende als inspiratie voor menig roddelblad.

Wereldtoernee
Het vorderen der jaren lijkt voor Madonna geen reden te zijn om het rustiger aan te doen. Volgende week zaterdag gaat haar nieuwe wereldtoernee van start in het Britse Cardiff. Daarna doet ze met haar 'Sticky & sweet'-show Europese steden aan als Berlijn, Londen en Parijs, waarna ze verder reist naar de Verenigde Staten.

16-08-2008 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop verwelkomt 57.000 mensen op tweede dag

Pukkelpop verwelkomt 57.000 mensen op tweede dag

Om Metallica te bekijken druk op de foto.

.
Er zakten vandaag zo'n 57.000 festivalgangers af naar de Pukkelpopweide in Kiewit bij Hasselt. Dat maakte de organisatie bekend.

De weergoden zijn het driedaags muziekfestival zeer gunstig gezind, want er viel geen druppel regen uit de lucht. Bovendien is het een feestdag, zodat veel mensen de mogelijkheid hebben om het festival bij te wonen.

De tweede dag telde 12.000 festivalgangers meer dan de eerste. Sons of Albion trapte op het hoofdpodium de tweede dag af, gevolgd door het Belgische Das Pop. Later volgden ook nog de band Arsenal uit eigen land. De absolute headliner en smaakmaker vandaag is Metallica

16-08-2008 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefste
Liefste

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Charlize-Theron-087.jpg

Liefste

 

Jouw ogen, hemels, van

het schoonste blauw,

fluisteren zacht:

“ik houd van jou”.

Jouw lippen warm,

door hen gekust,

vond mijn geest

geen uur meer rust,

‘k verloor daarbij

geheel mijn zinnen.

Laat mij jou, lief,

eeuwig beminnen

15-08-2008 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monniken willen Amy Winehouse helpen

Monniken willen Amy Winehouse helpen

Om Rehab te bekijken druk op de foto.

.
Amy Winehouse is uitgenodigd om samen met een groep monniken te zingen. De 72-koppige groep uit Oostenrijk haalde de top-10 in de Britse muzieklijsten en zijn ervan overtuigd dat ze Winehouse kunnen helpen.

De monniken zitten bij dezelfde platenmaatschappij als de 24-jarige zangeres en kregen een exemplaar van haar 'Back To Black' album. "De eerste tien minuten vond ik het een goed album, maar toen ik de teksten las, vond ik het echt triestig", aldus één van de monniken.

"Ik zou haar willen uitnodigen, ik heb echt met haar te doen. Amy zou hier een week of twee kunnen logeren, en dan zouden we over de vragen van het leven kunnen praten."

15-08-2008 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste dag Pukkelpop lokt 45.000 festivalgangers

Eerste dag Pukkelpop lokt 45.000 festivalgangers

Om Amy MacDonald te bekijken druk op de foto.

.
Het Pukkelpopfestival dat gisteren van start ging lokte op de eerste festivaldag zo'n 45.000 fans naar de weide in Kiewit bij Hasselt. Dat maakte organisator Chokri Mahassine bekend.

Triggerfinger gaf om 12 uur het startschot van de 23ste editie van Pukkelpop. Een eerste hoogtepunt was de gouden plaat voor de Schotse muzikante Amy MacDonald. Zij ontving de gouden plaat backstage.

MacDonald voert in België de hitlijsten aan met de hit 'This is the life'. Op het hoofdpodium stond verder Roisin Murphy, de vroegere frontvrouw van Moloko. The Killers sloten de eerste festivaldag af.

15-08-2008 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham en Leona Lewis op slotceremonie Peking

David Beckham en Leona Lewis op slotceremonie Peking

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/david-beckham.jpg
De Engelse voetbalvedette David Beckham zal volgende zondag zijn opwachting maken op de slotceremonie van de olympische spelen in Peking. Hij zal op een typisch Londense dubbeldekker te zien zijn en samen, met de burgemeester van de Engelse hoofdstad Boris Johnson de vlag voor de olympische gaststad van 2012 in ontvangst nemen. Beckhams komst was volgens de Britse openbare zender BBc een goed bewaard geheim tot er toch details uitlekten.

Jimmy Paige
Beckham zal vanop de rode dubbeldekker een voetbal in het publiek trappen tijdens de presentatie van Londen als gaststad van de Olympische spelen. Ook gitarist Jimmy Paige van Led Zeppelin en popster Leona Lewis treden op.

Rogge
Tenslotte overhandigt de voorzitter van het Internationaal Olympisch Comité Jacques Rogge de symbolische vlag aan Boris Johnson. Het IOC verklaarde teleurgesteld te zijn dat de verrassingen niet geheim konden gehouden worden.

15-08-2008 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!