NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesloten oren
Gesloten Orenhttp://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/anaya5_122_485lo.jpg


Alleen, stil, donker, koud
Zo voel ik mij al vele jaren
geen liefde, maar tranen in overvloed
en sinds toen niet meer te bedaren

Alleen, stil, weggekropen, bang
leef ik in mijn eigen verdriet
niemand die mij wil of kan begrijpen
niemand die de inwendige tranen ziet

Ik schreeuw zo hard als ik kan
Maar niemand schijnt mij te horen
Alleen in het duister ga ik verder
Langs al die mensen met gesloten oren .

29-09-2008 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
28-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Eagles
The Eagles
Om Take It Easy te bekijken druk op de foto

.
The Eagles is een Amerikaanse rockband, een van de succesvolste bands aller tijden. De band werd in 1971 opgericht en is anno 2008 nog steeds actief, hoewel met enkele jaren onderbreking. De naam verwijst naar de Amerikaanse adelaar, tevens het beeldmerk van de Verenigde Staten
De groep ontstond in het begin van de jaren zeventig in Los Angeles, eerst als begeleidingsband van Linda Ronstadt, maar al snel sloegen ze hun eigen vleugels uit. Hun vroegste muziek was een mengeling van country en bluegrass, vermengd met de harmonieën van de Californische surfmuziek. Hierdoor ontstonden gevoelige nummers over relaties, auto's en een zwervend leven. De pioniers van dit nieuwe genre waren begenadigde singer-songwriters als Jackson Browne, J.D. Souther en Warren Zevon en bands als Buffalo Springfield en Poco. Uit de subcultuur in en om Sunset Boulevard en The Valley in Los Angeles die rond deze componisten ontstond, distilleerden de Eagles een eigen geluid dat synoniem werd met de term Californische countryrock. Op latere albums van de groep werd de bluegrassmuziek meer en meer afgezworen en ging men over naar een meer recht-toe-recht-aan rock-geluid.

Geen van de vier oprichters was geboren in Californië. Gitarist/toetsenist Glenn Frey ontvluchtte de koude winters en de beklemmende muziekscene van zijn geboortestad Detroit en introduceerde een Rhythm-and-blues-geluid. Drummer Don Henley was bijna afgestudeerd in Engelse literatuur. Gitarist/mandolinist/banjospeler Bernie Leadon had een passie voor country en bluegrass die een sterke invloed had op het vroege geluid van de band. Bassist Randy Meisner was een liefhebber van auto's en fietsen en verkeerde eigenlijk liever bij zijn familie dan dat hij zijn tijd besteedde aan het bespelen van een basgitaar in een rockband.

De band werd geformeerd in 1971 toen John Boylan - toen manager van Linda Ronstadt - Frey, Leadon, and Meisner losweekte van hun bezigheden. Ze misten nog een drummer totdat Frey Henley belde die hij had ontmoet in The Troubadour in Los Angeles. Twee maanden lang vormden Eagles de band achter Ronstadt maar na afloop van deze tournee besloten de mannen een eigen groep te vormen.

Nadat de The Long Run-tour in 1980 was afgesloten werd een tijdlang niets van de band gehoord en hadden alle leden solocarrières met wisselend succes. In het begin van de jaren negentig werd het album Common Thread ter ere van de Eagles uitgebracht. Een van de makers, Travis Tritt, stond er op dat op de video voor Take It Easy alle leden van de Eagles zouden optreden. Toen de video af was besloten de leden (in 1994) om de band weer bijeen te brengen.

Don Felder werd in 2001 uit de band gezet vanwege contractbreuk. September 2005 kwam dit voor het gerecht.

Hieruit ontstond een live-album getiteld Hell Freezes Over (naar aanleiding van een uitspraak van Henley die zei dat de groep weer bijeen zou komen 'als de hel bevriest' - een populaire Amerikaanse uitdrukking) en een single Get Over It die over hetzelfde onderwerp gaat.

Een nieuwe controverse ontstond nadat de band op 12 september 1996 tijdens een optreden voor de Democratische Partij in Los Angeles het nummer Peaceful Easy Feeling opdroeg aan Saddam Hoessein.

In 1998 werd de band opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame en gedurende de ceremonie traden alle zeven leden gezamenlijk op.

Hierop volgden een aantal reunion-tours die vooral opvielen door de hoge toegangsprijzen die alle records braken.

Een nieuw Eagles-album (het eerste studioalbum sinds 1979) krijgt de naam The Long Road Out Of Eden. Het album kwam uit in oktober 2007. Inmiddels is ook de eerste single uitgebracht. Het heeft de naam "How Long" gekregen. De single gaat een beetje terug naar het begin van the Eagles.

Er zijn twee bijzondere dingen te melden over het album. Het eerste is dat het album enkel nieuwe nummers bevat. Het tweede stond in een van de verstuurde nieuwsbrieven. Volgens deze nieuwsbrief zou het album enkel te verkrijgen zijn via walmart.com, Sam's Club, Wal-Mart, en eaglesband.com.

Ter promotie van het album trad de band op 1 april en 3 april 2008 op in Ahoy Rotterdam als onderdeel van hun 'Long Road Out Of Eden World Tour'.


28-09-2008 om 00:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vera Mann
Vera Mann
Om Een Echte Ster Breekt Nooit te bekijken druk op de foto.

.
'Ik hoop dat er nog veel mooie rollen zijn voor dames die een beetje beginnen uit te zakken', lacht Vera Mann als we haar bezweren om vooral nog lang door te gaan met musical. Mann viert op 28 september haar 43ste verjaardag, maar kreeg de mooiste geschenken afgelopen maandag in Antwerpen: daar kreeg ze twee musicalawards en deelde ze in de andere vier prijzen voor Mamma Mia!. Wie geeft haar ongelijk als ze zegt 'een verwend mens te zijn'?

Vera Mann woont en werkt al jaren in Nederland, waar ze tot de absolute top van de musicalscene behoort. Ze heeft zich de Hollandse assertiviteit eigen gemaakt, maar eens die barrière voorbij zie je een innemende, geestige en vlotte vrouw met een zin voor professionaliteit om u tegen te zeggen. Haar palmares is navenant!

Derde prijs in Vlaanderen in één jaar tijd
“Dit is waanzinnig! Zoveel prijzen voor Mamma Mia! is de ultieme droom.” Natúúrlijk is Vera Mann in de wolken met zoveel erkenning in Vlaanderen. Toch heeft Vera lang moeten wachten op erkenning in eigen land. Dat stak ze vorig jaar door in haar dankwoord toen ze ook al onderscheiden werd voor de beste vrouwelijke hoofdrol: ‘De eerste prijs in Vlaanderen sinds twintig jaar!’

Maar zie: het tij kan snel keren. Een jaar later heet het: ‘Mijn derde prijs in België in één jaar tijd… uiteindelijk.' “Maar daar bedoelde ik werkelijk niets mee, hoor”, lacht Vera. “Ik moet er zelf om lachen. Dat ik vorig jaar mijn eerste prijs sinds twintig jaar in Vlaanderen kreeg, was gewoon een vaststelling. Het is natuurlijk prettig om in je eigen land erkenning te krijgen. Maar die ‘uiteindelijk’ was een slip of the tongue.”

Hééél veel slagroom
Enige vorm van misnoegdheid is Vera volkomen vreemd. “Ik ben een verwend mens. Ik doe precies waar ik als kind altijd van gedroomd heb”, zegt ze. “Zo’n prijs is de slagroom op de taart, maar het is niet de reden waarom ik dit doe.” Een taart met heel veel slagroom blijkbaar! “Inderdaad, héééél veel slagroom”, lacht Vera.

Björn & Benny van ABBA hebben Vera en de Vlaamse cast aan het werk gezien in Antwerpen. Naar verluidt waren ze heel erg opgetogen over het resultaat? Vera bevestigt: “Ik probeerde die complimentjes op de avond zelf met een stevige korrel zout te nemen. Maar één van mijn beste vrienden was toevallig hun chauffeur de volgende dag in Antwerpen. Hij heeft hen in de wagen gevraagd of ze de show werkelijk goed vonden. Ze hebben hem bevestigd dat het één van de meest fantastische én vooral één van de meest emotionele shows was die ze ooit hadden gezien. Dat vind ik een geweldig compliment!”

"Ik vond ABBA een beetje flauw"
ABBA houdt van Vera, maar houdt Vera ook van ABBA? “Nu natuurlijk wel, maar vroeger was ik niet echt een enorm grote fan”, bekent ze. “Ik vond ABBA een beetje flauw, maar naar aanleiding van Mamma Mia! heb ik me ontzettend verdiept in de muziek en ik moet toegeven dat het allemaal erg meesterlijk geschreven is. The winner takes it all is een subliem nummer om te zingen en te interpreteren.” Veel hangt af van de vertolking. Het feit dat Vera er een Musicalaward voor gekregen heeft spreekt boekdelen.

28-09-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willy Nelson - Always On My Mind

Willy Nelson -
Always On My Mind

Klik op de foto om hem te beluisteren


.William Hugh ("Willie") Nelson (Abbott, Texas, 30 april 1933) is een Amerikaansecountryzanger, gitarist en liedjeschrijver. Hij groeide op in Fort Worth.

Nelson en zijn zus Bobbie Lee werden, nadat hun vader overleden en hun moeder weggelopen was, door hun grootouders opgevoed. Nelson kreeg vanaf zijn zesde jaar muziekles via een schriftelijke cursus. Hij leerde gitaarspelen, zijn zus speelde piano. Tijdens hun middelbareschooltijd leerde Bobbie Bud Fletcher kennen, een violist, en zowel Willie als Bobbie gingen deel uit maken van Fletchers muziekgezelschap "The Bohemian Fiddlers".

Na zijn eindexamen moest Nelson in dienst, en hij ging bij de luchtmacht. Hij verliet de luchtmacht echter al snel in verband met rugklachten. Na zijn korte diensttijd ging Nelson een jaar naar de universiteit maar hield ook dat voor gezien. Uiteindelijk werd hij diskjockey bij een country radiozender in Fort Worth, Texas. Ook zong hij af en toe country liedjes in de plaatselijke cafés. In 1956 verhuisde hij naar Vancouver, Washington en begon zijn muzikale carrière vorm te krijgen. Hij nam een nummer van Leon Payne op ("Lumberjack"). De single verkocht redelijk maar brak niet echt door. Nelson bleef dj-werk doen en zong regelmatig in clubs en cafés. Hij schreef een liedje ("Family Bible") en verkocht dat voor vijftig dollar, en dat nummer werd een hit voor Claude Grey in 1960. Het werd naderhand ook door veel artiesten gecoverd en word door velen beschouwd als een gospel klassieker.

Nelson verhuisde naar Nashville (Tennessee) in een poging een platencontract te krijgen. Dat lukte aanvankelijk echter niet. Hij tekende wel een contract met Pamper Music die zijn liedjes wel zagen zitten, maar zijn performance niet. Zo schreef hij onder andere het nummer Night Life voor zanger Ray Price, een nummer dat als meest-gecoverde countrysong ooit te boek staat. Nelson ging mee op tournee met Price, als bassist van de toerband. Gedurende deze periode werden veel van Nelson's nummers hits voor andere artiesten. Zo zong Billy Walker het nummer "Funny How Time Slips Away", Faron Young zong "Hello Walls", Roy Orbison zong "Pretty Paper", en (wellicht de bekendste van allemaal) Patsy Cline zong "Crazy". Uiteindelijk sloot Nelson in 1961 een platendeal met Liberty Records en bracht hij vanaf datzelfde jaar diverse singles uit, waaronder "Willingly" en "Touch Me" (beiden met zijn vrouw Shirley Collie). Hij wist deze lijn echter niet voort te zetten en zijn carrière kwam tot stilstand. Zijn privéleven was destijds ook nogal kleurrijk: hij was alcoholist, verloor baan na baan en werd verschillende keren betrapt op verboden wapenbezit.

In 1965 kwam Nelson onder contract bij RCA Records, en scoorde hij een paar kleine hits. Hij raakte echter gefrustreerd door de platenindustrie die hem in een keurslijf probeerde te dwingen, verbrak zijn contract, keerde de muziekwereld de rug toe en verhuisde naar Austin, Texas. Daar aangekomen besloot Nelson, geïnspireerd door de muziekscene aldaar, weer muziek te gaan maken. Zijn populariteit in Austin groeide razendsnel, en Nelson kon zijn eigen muziek maken, beïnvloed door rock and roll, jazz, swing en folk. Ook Nelson's levenslange passie voor hardlopen begon in deze periode in Austin.

In Austin tekende Nelson een contract met Atlantic Records. Hij bracht in 1973 een single uit ("Shotgun Willie") die uitstekende kritieken kreeg maar slechts matig verkocht. Het album "Phases and Stages" uit 1974 (geïnspireerd door zijn echtscheiding) bevatte de single "Bloody Mary Morning". Na dit album verhuisde Nelson weer van platenlabel en ging naar Columbia Records. Hier kreeg hij complete creatieve vrijheid over zijn werk. Het resultaat was het immens populaire album Red Headed Stranger (1975). Hoewel Columbia Records het in eerste instantie niet zag zitten om een album uit te brengen met slechts piano en gitaar, zette Nelson (ondersteund door Waylon Jennings) door, en het album werd een enorme hit, deels vanwege de populaire coverversie van het nummer "Blue Eyes Crying In The Rain".

Tegelijk met Nelson behaalde ook Waylon Jennings grote successen aan het begin van de jaren zeventig. De twee werden al snel in één adem genoemd in een genre dat bekend werd als "Outlaw country" ("outlaw" vanwege het feit dat het zich niet hield aan de Nashville-standaard). Nelson's imago van "outlaw" (letterlijk: vogelvrij verklaarde) kreeg nog meer gestalte toen in 1976 hij samen met Waylon Jennings, Jessie Colter en Tompall Glaser het album "Wanted: The Outlaws" uitbracht. Dit album werd een groot succes en werd met platina bekroond. Hierna bracht Nelson nog twee albums uit die beiden de platina status behaalden: "Waylon and Willie" (met Waylon Jennings), en "Stardust", een album vol met ongebruikelijke, op strijkinstrumenten gebaseerde popnummers die geproduceerd waren door Booker T. Jones. Veel critici voorspelden dat "Stardust" Nelsons carrière zou ruïneren, maar uiteindelijk bleek het één van zijn meest succesvolle albums te zijn.

Nelson begon in 1979 met acteren. Hij had rollen in "The Electric Horseman", "Honeysuckle Rose", "Barbarossa", "Red-Headed Stranger", "Wag the Dog" en "Gone Fishin". In 1986 acteerde hij in de film "Stagecoach", naast Johnny Cash, Kris Kristofferson en Waylon Jennings, waarmee hij later ook de country-supergroep The Highwaymen vormde. Nelson acteert nog steeds, maar treedt tegenwoordig meestal aan in kleine rollen. Ook gastoptredens zoals bijvoorbeeld in Miami Vice en The Simpsons gaat Nelson niet uit de weg. Zijn meest recente filmoptreden is zijn rol van Uncle JesseThe Dukes of Hazzard. Ook in de voor 2007 geplande opvolger "The Dukes of Hazzard: Return of General Lee" speelt Nelson mee. in de bioscoop-remake van

In de jaren tachtig had Nelson diverse hits. Hij zong "Always On My Mind" de hitparades in, en ook het duet "To All The Girls I've Loved Before" (met Julio Iglesias) haalde wereldwijd hoge hitnoteringen. Ook zijn albums uit deze periode verkochten goed.

Medio jaren tachtig vormde Nelson samen met Kris Kristofferson, Waylon Jennings en Johnny Cash de supergroep "The Highwaymen". Ondanks hun enorme succes (platina albums, wereldtoernees) taande Nelson's populariteit en moest hij het al snel hebben van liefdadigheidswerk zoals het op poten zetten van de "Farm Aid" concerten in 1985. Hij werd ook berucht vanwege zijn excessieve uitgaven: hij bezat een privé-vliegtuig, een eigen (kleine) stad, een enorm landgoed en een eigen golfbaan.

In 1990 kreeg Nelson van de IRS (de Amerikaanse inkomstenbelastingen) echter een aanslag voor achterstallige belastingen en moest hij $16.7 miljoen ophoesten. Hij kon dit slechts betalen door zijn bezittingen van de hand te doen. Hij bracht een dubbelalbum uit ("The IRS Tapes: Who'll Buy My Memories?"), waarvan de opbrengsten rechtstreeks naar de IRS gingen. Veel van zijn bezittingen werden geveild en verkocht aan vrienden die het hem vervolgens weer teruggaven of voor een symbolisch bedrag aan hem verhuurden. In 1993 had hij al zijn schulden afbetaald.

In september 2006 werd Nelson in Louisiana aangehouden voor het bezit van drugs. In de tourbus van zijn band vond de politie 100 gram 'magic mushrooms' en 700 gram marihuana.[1] Nelson werd snel weer vrijgelaten, maar zal zich voor de rechtbank moeten verantwoorden.

In 2005 vormde Nelson samen met twee zakenpartners het bedrijf Willie Nelson's Biodiesel (ook bekend als "BioWillie"). Dit bedrijf verkoopt biologische brandstof aan tankstations. De brandstof wordt gemaakt van soja-olie en kan in dieselmotoren worden gebruikt zonder dat die daarvoor aangepast dienen te worden. Nelson maakt ook deel uit van een adviescommissie die poogt het gebruik van Cannabis te normaliseren. In 2005 organiseerde Nelson samen met zijn familie een benefiet-golftoernooi om de problematiek veroorzaakt door illegale verkoop van softdrugs onder de aandacht te brengen. Nelson lijkt zelf niet helemaal onbekend met het fenomeen: het gerucht gaat dat hij tijdens een bezoek aan president Jimmy Carter op het dak van het Witte Huis een blowtje heeft gerookt.

In januari 2005 trad Nelson als slotact op tijdens een benefietconcert waarvan de opbrengsten ($120.000.-) naar de door de tsunami getroffen gebieden in Zuid-Oost Azië gingen.

Nelson is vier keer getrouwd geweest en heeft zeven kinderen. Uit zijn eerste huwelijk met Martha Matthews heeft hij drie kinderen - Lana, Susie en Billy (overleden in 1991. Nelson scheidde van Matthews in 1962. Van 1963 tot 1971 was hij getrouwd met Shirley Collie. Dit huwelijk bleef kinderloos. In 1971 trouwde hij met Connie Koepke. Zij kreeg twee dochters, Paula Carlene en Amy. Het paar scheidde in 1988. Sinds 1991 is Nelson getrouwd met Annie D'Angelo. Ze hebben twee zoons, Lukas Autry en Jacob Micah.


28-09-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Mc Cartney
Paul Mc Cartney
Om Blackbird te bekijken druk op de foto.

.
Sir James Paul McCartney (Liverpool, 18 juni 1942) is een Brits popzanger en componist. Hij werd in eerste instantie bekend als de basgitarist, pianist, gitarist, zanger en songwriter voor The Beatles.

Paul McCartney werd geboren in het Walton ziekenhuis waar zijn moeder werkte als vroedvrouw, niet ver van zijn ouderlijk huis in Liverpool. Toen zijn moeder Mary Mohin McCartney in 1956 stierf aan borstkanker, stortte Paul zich op de Rock 'n' Roll. In 1957 leerde hij via een gemeenschappelijke vriend John Lennon kennen, werd lid van diens band The Quarrymen en schreef samen met hem, George Harrison en Ringo Starr geschiedenis als lid van The Beatles. Hij schreef veel van het materiaal van de Beatles samen met John Lennon, alhoewel ze maar af en toe samen een lied schreven - meestal schreef de een het grootste stuk, en maakte de ander het af. Hun relatie was meer een wedstrijd dan een samenwerking, maar door een afspraak die ze al vroeg maakten kregen alle songs voor de Beatles Lennon-McCartney als credit.

Paul werd over het algemeen gezien als de knapste van de vier Beatles, en had de grootste vrouwelijke aanhang. Er hing echter ook een gerucht om hem heen, dat hij al in 1966 is overleden. Hij trouwde als laatste van de vier. Hij had een lange relatie met de actrice Jane Asher voordat hij Linda Eastman, een fotografe, ontmoette. Hij trouwde met Linda in 1969. Samen kregen ze drie kinderen: Mary, Stella en James. Linda had al een dochter, Heather, uit een eerder huwelijk.

Een van McCartney's bekendste composities, Yesterday is opgenomen door een recordaantal artiesten, en staat hiervoor genoteerd in het Guinness Book of Records. Andere ballades die ook een universele aantrekkingskracht hebben zijn onder andere Hey Jude, Let it be en The long and winding road.

Nadat de Beatles in 1970 officieel uit elkaar gingen begon Paul onmiddellijk aan een solocarrière en bracht het album McCartney uit met daarop het bekende Maybe I'm Amazed. Daarna volgde het album Ram dat slecht werd ontvangen. Feitelijk was dit album door zijn low-fi aanpak zijn tijd ver vooruit en tegenwoordig wordt Ram beschouwd als één van zijn beste albums. In 1971 richt Paul McCartney een nieuwe band op: Wings. Ondanks de vele personele wisselingen was Wings erg succesvol in de jaren 70. De enige drie constante leden van Wings waren Paul McCartney, Linda McCartney en Denny Laine. Wings maakte een aantal succesvolle albums zoals bijvoorbeeld Band on the Run en Venus and Mars. Ook werd een aantal grote hits gescoord met onder andere My Love, Live and Let Die, Band on the Run, Listen To What The Man Said, Silly Love Songs en With a Little Luck. Het nummer Mull of Kintyre, opgenomen als ode aan het gelijknamige schiereiland in Argyll, Schotland, waar Paul McCartney een huis heeft, werd de grootste hit. Deze single was de meest verkochte single ooit tot hij in 1984 voorbij werd gestreefd door Do They Know It's Christmas van Band Aid. Tot op de dag van vandaag blijft Mull of Kintyre één van de meest verkocht platen die niet voor liefdadigheid werd gemaakt. In 1981 hield Wings op te bestaan.

Ook schreef hij nummers met Michael Jackson. Uit deze samenwerking ontstond het nummer The Girl Is Mine. Het nummer belandde op Jacksons album Thriller, en het werd als single meteen een nummer 1 hit. Later maakten de twee nog het nummer Say, say, say waarvan nu verschillende remixes gemaakt zijn.

Paul en zijn vrouw waren uitgesproken vegetariërs en dierenrechtenactivisten. In 1991 introduceerde Linda haar eigen serie vegetarische gerechten op de Britse markt.

Op 11 maart 1997 kreeg Paul de titel Sir van Koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk.

Nadat Linda in 1998 was overleden aan borstkanker, trouwde hij Heather Mills, een ex-model en anti-landmijnactivist in juni 2002. Samen kregen ze op 28 oktober 2003 een dochter genaamd Beatrice Milly. In mei 2006 werd bekend dat de twee besloten hebben te gaan scheiden.

In 2008 gaat McCartney vermoedelijk weer op wereldtournee - het was eigenlijk voor vorig jaar gepland maar eerst wilde hij zijn echtscheiding van Heather Mills afronden. Op 17 maart 2008 besloot de rechtbank dat McCartney 24,3 miljoen pond (30,9 miljoen euro) aan Heather Mills moet betalen. Ook moet hij ten behoeve van de opvoeding van hun kind 35.000 pond per jaar betalen.

Door de jaren heen heeft McCartney ook werk onder pseudoniemen uitgegeven. In de meeste gevallen ging het om experimenteel of minder commercieel werk. In 1968 produceerde hij "I'm the Urban Spaceman" van de Bonzo Dog Doo-Dah Band. Op het album staat McCartney echter vermeld als "Apollo C. Vermouth".

In 1977 bracht McCartney een orkestuitvoering uit van het album Ram onder de naam Percy "Thrills" Thrillington.


Als Bernard Webb schreef hij in 1966 het nummer "Woman" voor Peter & Gordon, omdat hij benieuwd was of het publiek een liedje van hem ook zou waarderen als niet bekend was dat het een McCartney-nummer betrof. Het nummer werd geen hit.

Onder de naam Paul Ramon (een naam die hij ook af en toe gebruikte voordat hij met The Beatles doorbrak, en die de inspiratie vormde voor de naam van de groep The Ramones) speelde hij in 1969 mee op het nummer "My Dark Hour" van de Steve Miller Band.

In de jaren '90 bracht hij twee experimentele albums uit als The Fireman, in samenwerking met Youth van (oa) Killing Joke. Met name het tweede album "Rushes" is zeer geslaagd. Of The Fireman wel echt Paul McCartney was, was aanvankelijk vrij schimmig: Bandnaam en plaattitel verwijzen in combinatie met elkander naar het Beatlenummer "Penny Lane" (`...the fireman rushes in..') Het label, Juggler Records, verwijst naar het vignet van McCartney Productions Ltd (mpl), waarop een jongleur staat afgebeeld. Verder staan er enkele vervormde geluiden op die aan McCartney's stem doen denken en een foto op de binnenhoes van een naakte dame die erg lijkt op McCartney's dochter Mary. Tijdens de wereldtournee van 2002-2003 werd muziek van The Fireman gebruikt als voorprogramma. Tot dat moment was zelfs bij de fans nauwelijks bekend dat het hier om werk van Paul McCartney gaat.

Bij latere tournees stond de DJ Freelance Hellraiser in het voorprogramma, die diverse nummers uit de solocarrière van McCartney Mixte. McCartney en hij brachten in 2005 een dubbel-LP uit vol met dit soort mixen. Zowel de LP als de artiesten kreeg de naam "Twin Freaks" mee.


26-09-2008 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Led Zeppelin gaat op tournee

Led Zeppelin gaat op tournee

Om Stainway to heaven te bekijken druk op de foto.

.
De legendarische rockband Led Zeppelin, die vorig jaar in december één enkel reünieconcert gaf, gaat dan toch op wereldtournee. Zanger Robert Plant, die al die tijd de boot afhield, heeft uiteindelijk toch ingestemd nadat de band had gerepeteerd met een andere zanger.

Repetities met andere zanger
Gitarist Jimmy Page (64), bassist John Paul Jones (62) en drummer Jason Bonham (42) waren van plan zonder Plant te toeren. Ze hadden zelfs al een Amerikaanse zanger op het oog, maar uiteindelijk hebben ze Plant toch kunnen overtuigen. Die was het voorbije jaar op tournee met de Amerikaanse bluegrasszangeres Alison Krauss, met wie hij het succesvolle album 'Raising Sand' opnam.

Zomer 2009
"Toen het tot Robert doordrong dat de band ernstige plannen had om op tournee te gaan zonder hem, heeft hij de zaak opnieuw overwogen. Hij besefte dat hij niet zou kunnen leven met de idee niet betrokken te zijn bij de reünietournee. De band was in de wolken toen hij zei dat hij toch wilde meedoen", aldus een bron uit de directe omgeving van de band in The Sun. "Ze zijn nu volop bezig met de toerplannen en willen zo snel mogelijk van start gaan". De tournee is gepland voor de komende zomer.
Led Zeppelin heeft wereldwijd meer dan 300 miljoen albums verkocht. De band die eigenhandig de hardrock op de kaart zette, werd in 1968 opgericht. Toen Stonesgitarist Brian Jones hen hoorde repeteren, merkte hij op dat hun geluid hem deed denken aan een loden zeppelin, waarmee de groep meteen een naam had. In 1980 splitte Led Zeppelin na het overlijden van drummer John Bonham, de vader van huidige drummer Jason. John overleed aan een overdosis op zijn 32ste.

26-09-2008 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
25-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alleen in onze gedachten
Alleen in onze gedachten


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Britney-Spears-102.jpgtotaal verast,
zomaar uit het niets,
gewoon ineens

tegen de muur,
wij met z'n 2
eventjes alleen

tot onze ogen weer open gingen,
daar was dan weer al de rest,
maar wij waren eventjes alleen
toch in onze gedachten...


... lieve schat, ik zie je graag ...

25-09-2008 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Sakhra
La Sakhra
Om Wonderland te bekijken druk op de foto.

.

Petra De Steur (Gent, 20 juni 1972) is een Vlaamse zangeres. Zij is sinds 2006 bekend als La Sakhra

Nadat zij in 1988 werd ontdekt, scoorde ze in de jaren negentig als Petra & Co. een reeks hits: Laat je gaan (1989), Jij daar! (1990), Het loze vissertje (1991) en In een klein stationnetje (1992). Petra valt op door haar extravagante kapsels en ingewikkelde dans-routines.

In 1993 en 1999 deed ze mee aan Eurosong maar brak er geen potten. Ze krijgt een flinke dosis kritiek over haar heen. Vooral haar kapsel - het leek alsof er tandpasta in was verwerkt - moest het ontgelden. Na een inzinking kwam zij als enkel Petra in 1996 terug met een gedurfde uptempo versie van Ik leef voor jou, de laatste hit van Ann Christy. Andere hits uit deze periode waren 'k Beloof jou en Vrij (1996), Jij en ik (1997) en Geen denken aan (1998). Daarna deemsterde haar platensuccessen.

In 2000 was ze backing-vocal de Waalse voorronde voor het Eurovisiesongfestival bij zanger Gerlando, maar ook dit was geen succes. In 2006 deed ze opnieuw een gooi naar een eurovisieticket onder de naam La Sakhra, ditmaal met meer succes. In de eerste voorronde werd ze 3de, normaal gezien stopt het avontuur dan maar dit jaar werd er voor het eerst met halve finales gewerkt en mocht Petra toch aantreden in de tweede halve finale die kwalitatief gezien beter was dan de eerste. De vakjury bekroonde haar met de zegepalm en dat deden ook de volgende 3 jury's. De één-kijker gaf haar slechts de 4de plaats maar haar voorsprong was te groot en ze won de tweede halve finale. In de finale moest ze het helaas afleggen tegen Kate Ryan, de euro-jury deed haar een beetje de das om, Duitsland en Israël gaven nog hoge punten maar van Polen kreeg ze slechts 2 schamele puntjes.


25-09-2008 om 18:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
24-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oh lieveling, oh lieveling
Oh lieveling, oh lieveling


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Madonna-18.jpg


Oh lieveling, oh lieveling,
dit is een liedje dat ik voor jou zing,
het gaat over een verhaal
dat is geschreven in de meest universele taal,
ja, jawel, in de liefdestaal.

Oh lieveling, oh lieveling,
je weet toch wat er in mij omging
toen ik je voor de eerste keer zag,
ik was verloren door jouw beminnelijke glimlach.

Jouw ogen glinsterden van geluk,
jij bracht mij van mijn stuk,
ik hunkerde naar jou en jij naar mij,
twee verliefde mensen, zij aan zij.

Jij was bereid om met mij verder te gaan in het leven,
ik bereid om mijn verleden op te geven,
nu heb ik wat ik altijd hebben wou,
jij, waar ik ontzettend veel van hou.

Oh lieveling, oh lieveling,
dit is een liedje dat ik voor je zing,
het is eentje dat zingt wat ik voor je voel,
jij bent mijn levensdoel,
dit is een oneindig lang mooi verhaal,
eentje geschreven in de universele liefdestaal..

24-09-2008 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Captain & Tennille
Captain & Tennille
Om Do That Yo Me More A Time te bekijken druk op de foto.

.

Captain & Tennille is een Amerikaans popduo, dat voor in de jaren '70 en begin jaren '80 populair was. Captain & Tennille bestaat uit het echtpaar Daryl Dragon (Captain, geboren 27 augustus 1942) en Toni Tennille (Tennille, geboren 8 mei 1943)

Dragon werkte als pianist bij de Beach Boys en Tennille trad op met een zelfgeschreven musical, toen ze elkaar ontmoetten in 1971. Ze gingen samenwonen en tekenden een platencontract. Hun eerste single Love will keep us together, een cover van Neil Sedaka, stond wekenlang op de nummer 1 positie in de Verenigde Staten. Voor dit nummer ontvingen ze ook een Grammy Award in 1975. Later dat jaar trouwde het stel.

De volgende jaren bracht het duo verschillende platen uit. In Nederland werd alleen Do That To Me One More Time een hit: deze plaat bereikte de nummer 1-positie in de Nationale Hitparade (in de Top 40 kwam het nummer niet verder dan nummer 2).

Tennille heeft later nog als achtergrondzangeres gezongen op de plaat Don't let the sun go down on me van Elton John. Ook speelde ze mee op het album The Wall van Pink Floyd.


24-09-2008 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
23-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu ff niet
Nu ff niet


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/vacariu76_122_180lo.jpg


Ik
Luister niet meer naar
Mijn ik

Want
Het eindigt met de verkeerde
Blik


Draaien en wenden
In de verkeerde bochten

Is verdwalen
in de verkeerde
Overlevingstochten


Ik
Verafschuw en
Vertik

Te geloven dat ik
Gewoon bij de verkeerde stappen
Steeds verzwik


Tegenstrijdigheid alleen al
In mijn lichaam
Maakt het telkens opstaan
Niet erg verdraagzaam

Maar keuzes zijn er
Om te worden gemaakt
Zonder te zijn gestaakt
En te zijn afgekraakt


Ik
moet blijven ademen
Voordat ik stik …

Ik
Hoop dat ik door zal gaan
Tot mijn laatste snik

23-09-2008 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
22-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet meer? Nooit meer?
Niet meer? Nooit meer?


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/elisha231_122_1053lo.jpg


Wie zegt dat pijn ooit weer zal verdwijnen,
dat ooit de zon weer zal gaan schijnen,
die weet niet,wat echte liefde is,
die weet niet,wat ik nu zo mis.
Ze is schitterend als een ster.
Haar ogen lichten op van ver.
Ze is zo zuiver als kristal,
haar haren als een waterval.
De Mona Lisa verbleekt erbij.
De wereld,mijn geluk,was zij.
Haar lach die me betoverde,
haar hart dat me veroverde.
Met haar voelde ik me verbonden.
Wat ik zocht,bij haar gevonden.
Neen,de zon zal niet meer schijnen,
de pijn nooit meer verdwijnen.
Ik verga van puur verdriet,
haar vergeten kan ik niet.

22-09-2008 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pretenders
Pretenders
Om Back On The Chain Gang te bekijken druk op de foto.The Pretenders is een Britse rockgroep rond de Amerikaanse zangeres, gitarist en songwriter Chrissie Hynde, die met een mix van punk, New Wave en popmuziek (voornamelijk in de jaren tachtig) een reeks hits scoorde, waaronder "Brass in Pocket", "Back on the Chain Gang", het kerstnummer "2000 Miles", "Don't Get me Wrong" en "I'll Stand By You".

Chrissie Hynde verhuisde eind jaren zeventig van de Verenigde Staten (Ohio) naar Engeland, waar ze in 1978, in de nadagen van de Britse punkbeweging, the Pretenders oprichtte. De band bestond toen uit Hynde, gitarist James Honeyman-Scott, bassist Peter Farndon en drummer Martin Chambers.

De band nam een versie op van "Stop Your Sobbing" van Ray Davies, geproduceerd door Nick Lowe. Het nummer werd in Groot-Brittannië een hit, evenals de twee volgende singles, "Kid" en "Brass in Pocket". Begin 1980 kwam het debuutalbum uit, Pretenders, dat zowel in Groot-Brittannië als in de Verenigde Staten een grote hit werd. "Brass in Pocket" groeide uit tot een wereldwijde hit.

In de lente van 1981 bracht de band een EP uit, Extended Play, gevolgd door een tweede album, Pretenders II, in de zomer van dat jaar. Toentertijd werd het album niet goed ontvangen door de critici, maar door enkele hitsingles verkocht het album vrij goed. In juni 1982 werd bassist Peter Farndon door Hynde uit de band gezet, vanwege zijn drugsproblemen. Twee dagen later, op 16 juni 1982, stierf gitarist Honeyman-Scott aan een overdosis cocaïne. Farndon stierf in 1983 aan een overdosis, vlak nadat Hynde was bevallen van haar eerste kind met Ray Davies.

Hynde vormde een nieuwe band, bestaande uit haarzelf, Chambers, bassist Malcolm Foster en gitarist Robbie McIntosh (voormalig lid van Manfred Mann's Earth Band). In deze nieuwe samenstelling brachten the Pretenders december 1983 een nieuwe single uit, het melancholische kerstnummer "2000 Miles", gevolgd door een nieuw album, Learning to Crawl, begin 1984.

In 1985 traden the Pretenders op op Live Aid. Hynde zelf was dat jaar te horen op UB40's versie van Sonny & Cher's "I Got You Babe". Op Get Close uit 1986 waren enkel Hynde en McIntosh te horen, de andere bandleden werden ontslagen en ingeruild voor sessiemuzikanten. De single "Don't Get me Wrong", afkomstig van Get Close werd een wereldwijde hit.

Packed!, het album uit 1990, werd geen succes. In 1994 kwam de band weer terug met het commercieel succesvolle Last of the Independents, mede door de goed ontvangen ballade "I'll Stand By You", die veelvuldig op de radio te horen was. Na het live-album The Isle of View uit 1995 werd het stil rond de band. In 1999 keerde de band terug met het album Viva el Amor. In 2002 kwam er weer een nieuw album uit, Loose Screw, op Artemis Records. In maart 2006 is de boxset Pirate Radio uitgekomen.

In 2005 zijn the Pretenders opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.


22-09-2008 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Bee Gees
The Bee Gees
Om Words te bekijken druk op de foto.


.
The Bee Gees is een popgroep rond de tweelingbroers Robin Gibb (22 december 1949, zang) en Maurice Gibb (22 december 194913 januari 2003, basgitaar, keyboard en zang) en hun oudere broer Barry Gibb (1 september 1946, gitaar en zang). De naam van de groep is afkomstig van de afkorting "Brothers Gibb".

De broers zijn geboren op het eiland Man, maar in 1958 emigreren ze naar Australië. Daar begint hun carrière, en in 1967 keren ze terug naar Engeland, waar ze een groep vormen met Vince Melouney, (gitaar) en Colin Petersen, (drums). In Australië en Nederland hebben ze rond dat moment hun eerste hit met Spicks and specks, in Engeland en elders volgen nummers als New York mining disaster 1941, Massachusetts, Words, World, I've gotta get a message to you en Holiday.

Na het album Odessa (1969) verlaat Robin de groep wegens artistieke meningsverschillen, en scoort een solohit met Saved by the bell. Maurice Gibb trouwt met de Schotse zangeres Lulu. De groep wordt later opgedoekt en opnieuw opgericht. Vanaf het moment dat Jive talkin' in 1975 verrassend een Amerikaanse Nummer-één hit wordt, wordt de draad weer opgepakt en met het uitkomen van de soundtrack van Saturday Night Fever in 1977 is de groep plotseling weer immens populair, en één van de belangrijkste proponenten van de disco geworden.

De Bee Gees schrijven en produceren in die tijd platen van o.a. Barbra Streisand, Dionne Warwick en Diana Ross. Robin Gibb maakt wederom in 1983 een solo-LP.

Na 1981 wordt het stil rond de groep, maar in 1987 maken ze hun tweede come-back met het nummer You win again, een Britse nummer-één hit. Een vierde broer, Andy Gibb, eind jaren '70 van vorige eeuw een populair tieneridool, sterft in 1988, juist toen hij als vierde lid bij de groep zou komen. Op 12 januari 2003 sterft Maurice onverwacht aan een darminfarct. Dit is een onderbreking van de bloedtoevoer naar de darmen, een zeldzame medische complicatie die soms optreed bij een draaing van de darmen waarbij het darmkanaal (meestal gedeeltelijk) afgekneld wordt. Hiervoor was Maurice in eerste instantie ook opgenomen in het ziekenhuis. Robin en Barry gaan daarop hun eigen weg met als meest opvallende resultaat een hernieuwde samenwerking tussen Barry en Barbra Streisand, Guilty pleasures in 2005. Ook de samenwerking tussen Robin en Alistair Griffin met het nummer My lover's prayer gaat goed en komt binnen op drie in Engeland. Barry en Robin zeiden dat ze nooit meer muziek zouden maken onder de naam Bee Gees, onder de naam "Brothers Gibb" traden Barry en Robin in februari 2006 voor het eerst sinds de dood van hun broer weer samen op.

Het geluid van de Bee Gees is apart te noemen, vooral opvallend is hun zang met hoge falsetstemmen

22-09-2008 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een spiegelbeeld
Een spiegelbeeld

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/J-Lo-1.jpgEen spiegelbeeld
toont
een gelaat,
die de wanhoop
verraadt...


Een paar ogen,
donker,
en zonder licht,
een blik
op de eeuwigheid
gericht...

Een mond,
zwijgend
en gesloten,
lippen,
die trillend
de waarheid
verstoten...

Een gedachte,
vluchtig
en verward,
een gevoel,
dat niet luistert
naar het bange hart...

21-09-2008 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guus Meeuwis
Guus Meeuwis
Om Het Is Een Nacht te bekijken druk op de foto.

.
Guus Meeuwis (Mariahout, 23 maart 1972) is een Nederlands zanger, die samen met zijn begeleidingsband Vagant in de jaren negentig van de 20e eeuw en het eerste decennium van de 21ste eeuw enkele grote hits scoorde in Nederland en Vlaanderen. Hij is getrouwd met Valérie Gregoire en samen hebben ze drie kinderen.
Meeuwis gaat na de middelbare school (die hij deels in het Zuid-Limburgse Meerssen heeft doorlopen) studeren in Tilburg. Na een romantisch weekend in Brugge met zijn vriendin Valerie schrijft hij het nummer Het Is Een Nacht. Nadat de vriendengroep in 1994 het AHC-Studentensongfestival in Leiden wint met dit nummer krijgen zij een platencontract aangeboden van Willem van Schijndel, talentscout en helft van het duo De Deurzakkers. De groep Guus Meeuwis & Vagant (vernoemd naar het café waar Guus vaak optrad) ontstaat als resultante.
In augustus 1995 verschijnt het nummer Het Is Een Nacht op single. Deze wordt Alarmschijf op Radio 538 en komt binnen enkele weken op de eerste plaats van de Nederlandse Top 40, waar het zeven weken blijft staan. Uiteindelijk worden er meer dan een kwart miljoen exemplaren van verkocht. Opvolger Per Spoor behaalt ook de eerste plaats van de Nederlandse hitlijsten en staat drie weken op de ereplaats van de Top 40. Wanneer in mei 1996 het debuutalbum Verbazing uitgebracht wordt komt dit direct binnen op de eerste plaats van de Album Top 100 en behaalt uiteindelijk een dubbelplatina plaat, wat inhoudt dat er minstens 140.000 exemplaren van verkocht zijn.
Schilderij is het tweede album van Guus Meeuwis & Vagant. Mede dankzij het succes van de eerste single van het album, Ik Tel Tot 3, is de CD al goud bij uitkomen. Tegelijkertijd scoort Antonie Kamerling als Hero, een karakter uit de film All Stars, een nummer 1-hit met het nummer Toen Ik Je Zag, dat geschreven is door Meeuwis. De single 'T Dondert En 'T Bliksemt is eigenlijk het lustrumlied van de studentenvereniging waar de bandleden van Vagant tot dan toe lid van zijn, maar wordt een veelgedraaid feestnummer. Schilderij wordt bekroond met een platina plaat, wat inhoudt dat er minstens 70.000 exemplaren van verkocht zijn.
1 Voor Allen is het derde en tevens laatste album van Guus Meeuwis & Vagant. De eerste single Ze Houdt Gewoon Van Mij verschijnt al in 1999 maar blijft steken in de Tipparade. Toch ontvangt Meeuwis voor de single een Gulden Vedel van De Nederlandse Vereniging van Dansleraren, omdat het nummer dat jaar het meest gedraaid wordt door dansscholen. Het album laat wat langer op zich wachten. Door een cyste op de stembanden bij Meeuwis worden de opnames van het album met ruim een half jaar vertraagd. In maart van 2001 verschijnt het uiteindelijk. Het album wordt geen groot succes en eind 2001 komt er een eind aan het bestaan van de band Guus Meeuwis & Vagant. Meeuwis gaat alleen verder met een nieuw management en een nieuwe platenmaatschappij.

Nadat Guus Meeuwis & Vagant ophoudt te bestaan, maakt Meeuwis in 2004 een nieuw album samen met enkele oude bandgenoten als zijn broer Marc Meeuwis en schrijver/pianist Jan-Willem Rozenboom. Laatstgenoemde schrijft met Meeuwis een geheel nieuw album, simpelweg Guus Meeuwis genaamd. De single Brabant doet het vooral goed in de gelijknamige provincie. In 2007 ontstaat er een idee om het nummer om te dopen tot het officiële volkslied van de provincie Brabant. Er wordt op internet een site geplaatst waar men een petitie kan tekenen. Deze zal aangeboden worden aan de commissaris van de koningin in Noord-Brabant, Hanja Maij-Weggen.

In 2004 brengt Meeuwis de single Hé Zon uit, speciaal geschreven voor de Bart Foundation, waar Meeuwis ambassadeur van is. De stichting is opgericht door familie van de overleden televisiepresentator en BNN-voorzitter Bart de Graaff. Ook toert hij dat jaar met cabaretier Bavo Galama door Nederland met zijn eerste theatertour In Concert 2004, die later op DVD uitgebracht wordt.

In 2004 brengt Meeuwis zijn eerste "Best Of"-album, getiteld 10 Jaar Levensecht. Het album omvat zijn grootste hits, aangevuld met enkele persoonlijke favorieten en twee nieuwe singles. Het succes van het album heeft Meeuwis ironisch genoeg te danken aan de dood van volkszanger André Hazes. Al eerder nam hij een cover van het nummer Geef Mij Je Angst van Hazes op ter gelegenheid van het zilveren jubileumconcert van Hazes. Na het overlijden van Hazes vraagt zijn vrouw Rachel of Guus het nummer ten gehore wil brengen tijdens de afscheidsplechtigheid in de Amsterdam ArenA. Vlak na de begrafenis van Hazes stijgt het nummer al snel naar de hoogste positie van de Top 40 en daar wordt slim op ingespeeld, 10 Jaar Levensecht volgt spoedig. Het komt Meeuwis op een beschuldiging van lijkenpikkerij te staan, middels een vlijmscherpe persiflage in het satirische TV-programa Kopspijkers. Het album wordt desalniettemin bekroond met een dubbelplatina plaat, wat inhoudt dat er minstens 140.000 exemplaren van verkocht zijn.

Het tweede solo-album van Meeuwis verschijnt in 2005. Op 23, 26 en 27 september staat hij drie keer in een uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam terwijl hij een maand later begint aan zijn tweede theatertour, Levensecht. Tegelijkertijd komt zijn album Wijzer uit. Eerste single De Weg is een vertaling van het nummer van de Duitse zanger en acteur Herbert Grönemeyer. Het wordt een hit en komt tot nummer zeven in de Top 40. Op 6 februari 2006 krijgt Meeuwis tijdens het Harpen Gala in Bussum een Gouden Harp uitgereikt. Slechts een maand later, op 15 maart van dat jaar, wint zijn single Geef Mij Je Angst een Edison Award. De drie uitverkochte concerten die Meeuwis dat jaar geeft (op 9 t/m 11 juni), zijn verplaatst van de HMH in Amsterdam naar het Philips Stadion in Eindhoven. Tijdens zijn concerten promoot hij zijn nieuwe single Ik Wil Dat Ons Land Juicht, dat hij samen met voetballer Ruud van Nistelrooij speciaal schreef voor het WK Voetbal in Duitsland. Speciale gasten tijdens zijn optredens zijn de Limburgse band Rowwen Hèze en de dan nog onbekende zangeres Dennis. Slechts één dag na het laatste concert zendt SBS 6 het in zijn geheel uit.

Het album wordt bekroond met een platina plaat, wat inhoudt dat er minstens 70.000 exemplaren van verkocht zijn. Deze krijgt hij uitgerekend tegelijkertijd met het nieuws dat zijn DVD In Concert goud is, en zijn CD's Schilderij en 10 Jaar Levensecht platina.

In oktober 2006, vier maanden na zijn concertreeks in het Philips Stadion, maakt het management van Meeuwis bekend dat er een poliep ontdekt is op zijn linkerstemband. De laatste maanden van het jaar moet hij rust houden en worden alle optredens en promotionele activiteiten afgelast. Dat betekent ook een flinke vertraging voor de voorbereidingen van zijn nieuwe album. Begin 2007 wordt hij vast panellid van het programma 'Stenders Late Vermaak', een muziekquiz van Rob Stenders op de later dat jaar opgeheven TV-zender Talpa. In april komt zijn single Tranen gelachen op één binnen in de Top 40, waar het twee weken blijft staan. In juni 2007 volgt opnieuw een reeks van drie concerten in het eerdergenoemde stadion in Eindhoven, genaamd Groots Met Een Zachte G. Eind augustus lanceert hij zijn single Proosten, die de derde plaats in de Top 40 bereikt. In februari 2008 start zijn derde theatertour en in juni 2008 gaf Guus voor de derde maal een reeks van concerten in het Philips Stadion, ditmaal 4 avonden.


21-09-2008 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leki
Leki
Om Over The Rainbow te beluisteren druk op de foto.

.
Karoline Kamosi alias Leki (Kinshasa, 28 januari 1978) is een hiphop-artieste met Congolese roots die nu in België leeft. Ze is de zus van Manuela 'Ya Kid K' Kamosi. 'Leki' is Lingala en betekent 'kleintje' of 'kleine zus/broer'.

Door haar oudere zus mag Karoline op twaalfjarige leeftijd samen met Technotronic (de groep van Ya Kid K) de studio induiken. Als artiestennaam doopt Manuela haar jongere zusje als Leki K. De K staat voor Kamosi, maar wordt later weggelaten omdat Karoline het te moeilijk vindt om uit te spreken. Uiteindelijk wordt het project niets omdat Karoline eigenlijk nog te jong is voor een internationale carrière. Karoline gaat dansen in hip hop groepjes, begint haar eigen groep en schrijft songteksten.

Wanneer ze zestien is krijgt ze een platencontract en neemt ze haar debuutalbum op. Hoewel ze in heel Europa promo optredens mag geven, wordt het album nooit uitgebracht.

Begin 2004 tekent Karoline een contract met platenmaatschappij Mostiko. Onder de naam Leki brengt ze haar eerste single Breakin' out uit, een nummer dat gaat over feesten en uitgaan. Het nummer wordt goed ontvangen in België en in Nederland. De videoclip van het nummer wordt in Los Angeles opgenomen door Abdullah Malik, die eerder al samenwerkte met Jay Z, en geproduceerd door Blueyedpictures, die eerder al video's produceerden voor Red Hot Chilli Peppers en Prince. Op 12 juli 2004 wordt de tweede single Crazy gereleased, waarvan de videoclip opnieuw werd opgenomen in LA. Deze keer wordt hij geregisseerd door Michael Rooney die de awardwinnende videoclip Weapon of choice voor Fatboy Slim met Christopher Walken draaide. Op 26 juli komt Leki's debuutalbum Breakin' out uit. Op de TMF Awards 2004, die ze zelf opent en presenteert, krijgt ze twee awards: die voor Meest Belovend Nationaal en die voor Beste R&B/Rap Nationaal.

Op 28 november 2005 komt Leki's tweede album Warrior girl uit. Hierop werkt ze onder meer samen met de Amerikaanse rapper Coolio. Singles Spread my wings, Trouble en Sitting in my car komen uit dit album.

In 2006 is Leki één van de artiesten die optreden tijdens het 0110-concert.

In 2007 brengt Leki in eigen beheer de single U&I uit. Ze heeft ook een nieuwe podiumact klaar voor het festivalseizoen. In oktober staat ze op het podium van de TMF Awards.

In 2008 kwam de nieuwe single Over the rainbow uit. In juni 2008 kwam haar nieuw album Multiplicity uit.


20-09-2008 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mike And The Mechanics
Mike And The Mechanics
Om Over My Shoulder te bekijken druk op de foto.

.

Mike and the Mechanics was in eerste instantie een hobbyband van de (bas-)gitarist van Genesis: Mike Rutherford. Later bleek de populariteit groot genoeg om te toeren etc.

Gedurende de beginjaren 80 kwam de solocarrière van Genesisdrummer Phil Collins onverwacht tot grote bloei. Genesis kwam door die soloaspiraties dikwijls stil te liggen. Ook Anthony Banks maakte soloplaten. Na eerst twee echte soloplaten afgeleverd te hebben startte Mike in 1985 een band die bestond uit de volgende muzikanten:

Opvallend is de goede stemvoering binnen de band. De beide Pauls hebben vooral ook live heldere stemmen. De band heeft met name in het buitenland succes alhoewel er ook kleine hits in Nederland worden gescoord. Door het overlijden van Paul Young in 2000 en de toenemende solowerkzaamheden van Paul Carrack komen de werkzaamheden op een laag pitje te staan. Er wordt dan meer gebruik gemaakt van studiomuzikanten en de toernees zijn ook korter. Ook lijkt het of de puf er een beetje uit is. Met de nieuwe Genesis-toernee en Paul Carrack soloplaat op komst (2007), zal het nog wel even duren voordat nieuw materiaal uitgebracht wordt.


20-09-2008 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soul Asylum
Soul Asylum
Om Runaway Train te bekijken druk op de foto.

.
Soul Asylum is een rockband uit Minneapolis, Minnesota. De band werd opgericht in 1983 en scoorde een grote hit met het nummer Runaway Train. Daarnaast ontvingen ze voor deze single ook een Grammy.

Soul Asylum kwam voort uit Loud Fast Rules, een band die in 1981 was opgericht door David Pirner (zanger/gitarist), Dan Murphy (gitarist), Karl Mueller (bassist) en Pat Morley (drummer). De band begon al snel op te treden in Minneapolis-St. Paul en kreeg onmiddellijk een goeie livereputatie dankzij de energieke optredens.

In 1984 bracht de band hun debuutalbum Say What You Will... Everything Can Happen op cassette en vinyl. In 1988 werd het op CD uitgebracht onder de naam Say What You Will, Clarence...Karl Sold the Truck. Na de release van de plaat werd Pat Morley vervangen door Grant Young.

In 1986 bracht de band drie albums uit: Made To Be Broken, Time's Incinerator dat voornamelijk b-sides, demo's en nummers van Loud Fast Rules bevatte en While You Were Out. De band bleef echter tamelijk onbekend bij het grote publiek.

De band in 1988 werd wel getekend door A&M Records. Hier brachten ze twee albums op uit: Hang Time (1988) en And the Horse They Rode In On (1990). Ook deze albums verkopen maar magertjes en door de gehoorproblemen van David wilde de groep er de brui aan geven.

Columbia Records bood hen begin jaren '90 echter een contract aan en de band bracht in 1992 hun succesalbum Grave Dancers Union uit. Hieruit kwam de single "Runaway Train" met bijhorende videoclip die bijzonder veel gespeeld werd op muziekzender MTV. De video toonde foto's en namen van verdwenen kinderen en aan het eind van de clip werd een nummer getoond dat gebeld moest worden als de kijker één van deze kinderen gezien zou hebben. De clip werd aangepast per regio waarin ze afgespeeld werd.

Voor de opnames van het volgende album Let Your Dim Light Shine werd drummer Grant Young ontslagen en vervangen door Sterling Campbell die ook al de helft van Grave Dancers Union had ingedrumd. Het nummer "Misery" vanop de nieuwe plaat haalde nog wel de hitlijsten maar in het algemeen was deze plaat minder succesvol dan Grave Dancers Union. In 1998 werd het laatste album voor Columbia Records uitgebracht, getiteld Let Your Dim Light Shine.

Hierna volgde een lange stilte, onderbroken door een solo-album van David Pirner in 2002.

In 2004 werd een live-plaat uitgebracht die in 1997 opgenomen was op een benefiet ten voordele van slachtoffers van een overstroming, getiteld After the Flood: Live from the Grand Forks Prom, June 28, 1997. Ook nog dat jaar speelde de band een benefietoptreden ten voordele van bassist Karl Mueller die keelkanker had. Op het moment van het optreden speelde Mueller nog wel mee maar op 17 juni 2005 overleed hij aan de gevolgen van de kanker. Hij had ook nog de baspartijen voor een nieuw album opgenomen.

In juni 2006 werd dat album, getiteld The Silver Lining uitgebracht op Legacy Recordings. Bassist Tommy Stinson en drummer Michael Bland waren nieuwe leden in de line-up van de band. In november en december 2006 tourden ze met Cheap Trick doorheen Amerika.


20-09-2008 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlossing
Verlossing


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ricci160_122_637lo.jpg


geef me de kans om het te zeggen
geef me de tijd om het uit te leggen
voor mij hoeft het niet meer
die vernederingen elke keer
ik kan het niet meer aan
daarom zal ik maar beter gaan

19-09-2008 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
18-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een voor een
Een voor een


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/natalie-portman.jpg


Een voor een
Verlaten ze me.
En laten ze me achter met
mijn echt verdriet.

Een voor een
Verlaten ze me
Om me geven doen ze niet.

Stap voor stap
zal ik dit leven verlaten
ik weet het echt niet meer.

Stap voor stap
doen ze me steeds meer pijn.
Het doet zo'n zeer.

Een voor een
zet ik de krassen op mij.
Binnenkort ga ik te ver.
Ik kan het zo niet meer aan.

Een voor een
Stap voor stap
zal ik hier vandaan gaan.

18-09-2008 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
16-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlinderkusjes
Vlinderkusjes


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/anetta52_122_1101lo.jpg


jouw liefde is een verzameling vlinders
die ik achtervolg in de lucht
een moment in je armen is de reden
 
en ik voel je dwarrelen om mij heen
vederzachte kusjes
dartel als een jong kind vrolijk mee
 
                                de tijd stond stil deze morgenè!h                                 

16-09-2008 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
15-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Hollies
The Hollies
Om Carrie Anne te bekijken druk op de foto.

.

The Hollies is een Britse band uit de jaren zestig. Ze behoorden tot de succesvolste bands uit de "Britse invasie"-periode. De band wordt vaak geassocieerd met Manchester, omdat enkele leden van de band uit (de omgeving van) deze stad komen. De band zou vernoemd zijn naar Buddy Holly. Bassist Eric Haydock en zanger Allan Clarke hebben echter in interviews met BBC-radio aangegeven dat zij hun band hadden vernoemd naar de hulst (Engels: holly). De hulst werd gebruikt als kerstversiering in de kleedkamer van de club The Oasis, waar de band in december 1962 hun eerste optreden gaf. The Hollies werd ter plaatse bedacht om te kunnen worden aangekondigd. Het feit dat de groep in de jaren '80 om contractuele verplichtingen een lp uitbracht met louter Buddy Holly-covers versterkt het idee dat er een relatie zou zijn tussen Buddy en The Hollies.

The Hollies is te herkennen aan de meerstemmige, harmonieuze zang. De groep was hierin duidelijk geïnspireerd door The Everly Brothers. Veel liedjes uit de begintijd zijn covers van rock-'n-rollhits, maar in de loop der jaren schreven ze vaker hun eigen teksten of werden tekstschrijvers van buitenaf (vooral Graham Gouldman, bekend van 10CC) aangetrokken

In 1962 werd de groep opgericht door zanger Allan Clarke en gitarist Graham Nash. Andere belangrijke leden uit de beginperiode van de band zijn onder andere Tony Hicks (gitaar), Eric Haydock (basgitaar) en Bobby Elliott (drums). Elliott wordt beschouwd als één van de beste Britse drummers. In 1966 werd Haydock vervangen door Bernie Calvert.

In het midden van de jaren zestig scoorde de band een hele reeks aan hits, waaronder "I'm Alive", "Look Through Any Window", "I can't let go", "Bus Stop", "Stop Stop Stop", "Dear Eloise" en "Carrie Anne".

In 1968 verliet Graham Nash de groep om samen met David Crosby (uit the Byrds) en Stephen Stills (uit Buffalo Springfield) Crosby, Stills & Nash op te richten. Nash werd vervangen door Terry Sylvester (ex-Swinging Blue Jeans) en The Hollies scoorde met de nieuwe line-up een grote hit met "Sorry Suzanne".

Na een album gevuld met Bob Dylan-covers bracht the Hollies "He Ain't Heavy... He's my Brother" uit, één van de grootste internationale hits van de groep. In 1971 verliet Clarke tijdelijk de groep. Hij werd vervangen door de Zweedse zanger Mikael Rickfors afkomstig uit de Zweedse groep Bamboo, met wie de groep het album Romany en onder andere de hit "The Baby" opnam.

In 1972 keerde Clarke weer terug met "Long Cool Woman (In a Black Dress)", een Creedence Clearwater Revivalachtig rocknummer, waarin nu juist het handelsmerk van de groep, de driestemmige samenzang, ontbreekt. In 1973 kwamen de laatste twee grote hits van de groep uit, "The Day that Curly Billy Shot Down Crazy Sam McGee" (nummer één in Nederland) en "The Air That I Breathe".

The Hollies brengt sindsdien sporadisch een album uit en geeft nog steeds concerten, met twee leden uit de originele bezetting: gitarist Tony Hicks en drummer Bobby Elliott (tevens elkaars zwager). In 1983 keerde Graham Nash voor één album terug. Allan Clarke stopte in 2000 met zingen, waarna zijn plaats werd overgenomen door Carl Wayne, leadzanger van The Move. In 2004 overleed Wayne echter aan kanker.

Nadat in 2005 vanwege zijn succes voor een BBC-tv-productie ook gitarist/high harmonyvocalist Alan Coates de groep verlaat (1983-2005) treden twee nieuwelingen tot de groep toe: Steve Lauri (gitaar/vocals) en Peter Howarth (vocals/gitaar). Laatstgenoemde was voor die tijd een bekend musicalzanger.

Onder invloed van beide jongelingen wordt in de loop van 2005 een volledig nieuwe cd opgenomen met de titel "Staying Power". Dit is het 25e album in de carrière van de groep. De groep treedt gemiddeld 3 avonden per week op, tot ver over de grenzen van Groot-Brittannië.


15-09-2008 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Sinatra
Frank Sinatra
Om My Way te beluisteren druk op de foto.

.

Francis Albert Sinatra (Hoboken (New Jersey), 12 december 1915Los Angeles, 14 mei 1998) was een Amerikaans zanger en acteur.

Hij werd geboren in Hoboken (New Jersey), en hij besloot zanger te worden nadat hij Bing Crosby op de radio hoorde. Hij begon in kleine clubs in New Jersey, en kwam op die manier onder de aandacht van trompetspeler en bandleider Harry James.

Na een korte periode met James sloot hij zich aan bij het Tommy Dorsey Orchestra, en na zijn debuut met hen in 1940 werd hij beroemd als zanger. Hij had een grote aantrekkingskracht op de tieners van die tijd (de zg. bobbie soxers), die een heel nieuw publiek waren voor populaire muziek. Deze muziek was tot dan toe voorbehouden aan volwassenen, en Sinatra werd zo het eerste tieneridool.

Eind jaren veertig en begin jaren vijftig ging het bergaf met zijn carrière, maar hij maakte een comeback als acteur in de film From here to Eternity. Hij verscheen daarna in veel verschillende films, in het bijzonder The man with the golden arm en The Manchurian Candidate.

In de vijftiger en zestiger jaren was Sinatra een populaire attractie in Las Vegas. Hij was bevriend met Dean Martin en Sammy Davis Jr., en samen vormden zij de kern of wat het Rat Pack heette – een losse groep muzikanten en zangers die vrienden waren en samen feest vierden.

Zijn stem is onmiddellijk herkenbaar, en wordt beschreven niet alleen in termen van kracht en charisma, maar ook van nostalgie en tederheid. Sinatra wordt daarom ook wel The Voice genoemd. Er wordt ook vaak naar hem verwezen als Ol' Blue Eyes.

Hij overleed in 1998 op 82-jarige leeftijd aan een hartaanval, zijn laatste woorden waren: "I'm losing". Sinatra is begraven in het Desert Memorial Park in Cathedral City, Palm Springs, Californië. Op zijn grafsteen staat de tekst "The Best is Yet to Come".


15-09-2008 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Taylor
James Taylor
Om You've got a friend te bekijken druk op de foto.

.

James Vernon Taylor (Boston, 12 maart 1948) is een Amerikaanse zanger.

James Taylor werd geboren als zoon van Isaac en Gertrude Taylor.

In 1966 startte Taylor met Danny Kortchmar en Joel O'Brien de band The Flying Machine. Ze namen een album op maar dit zou pas vier jaar na het uit elkaar gaan van de band uitkomen onder de naam James Taylor and the Original Flying Machine.

In 1968, een jaar na het uiteenvallen van The Flying Machine, vertrok Taylor naar Londen waar hij een platencontract aangeboden kreeg door Apple Records. Later dat jaar kwam de elpee James Taylor uit in Engeland. Omdat dit album weinig succes bleek te hebben ging James weer terug naar Amerika. Begin 1969 werd hetzelfde album daar ook uitgebracht. Ook tekende hij een platencontract bij Warner Music. In 1971 scoorde James Taylor zijn grootste hit met het - door Carole King geschreven - nummer You've got a friend.

Op 3 november 1972 trouwde hij met Carly Simon met wie hij twee kinderen kreeg.

Na het uitkomen van het album Sweet Baby James kreeg hij meer succes. Het album bereikte nummer 1 en bleef twee jaar lang een enorme bestseller. Hierna volgden nog enkele succesvolle albums waaronder zijn Greatest Hits. In 1976 stapte hij over van Warner Music naar Columbia Records.

In februari 1978 won Taylor een Grammy-award voor het nummer Handyman. In de jaren die volgden deed hij verschillende tournees en bracht hij albums uit als Dad Loves His Work en Flag.

In 1982 scheidde hij van Carly Simon en daarna werd het iets rustiger rond James Taylor. In oktober 1985 verscheen pas zijn nieuwe album That's Why I'm Here. Ook trouwde hij in dat jaar met Kathryn Walker. In mei 1995 ontving James Taylor een eredoctoraat in muziek van de Berklee College of Music in Boston, Massachusetts. Het jaar daarop scheidde hij van Kathryn Walker.

Ook deed hij een duet met Mark Knopfler op zijn in september 2000 verschenen album Sailing to Philadelphia,

In het najaar van 2007 verschijnt het live album "One Man Band", een registratie van zijn gelijknamige concert tour. Als onderdeel van het Europese deel van deze tournee speelt James Taylor op 5 april 2008 in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

In hetzelfde jaar zal ook een nieuw album met covers uitkomen. Over dit album is nog weinig bekend, behalve dat het studio-live is opgenomen met een grote band en dat het album waarschijnlijk veel soulnummers gaat bevatten.


15-09-2008 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
14-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefste
Liefste


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kerr75_122_375lo.jpg

Liefste

 Jouw ogen, hemels, van
het schoonste blauw,
fluisteren zacht:
“ik houd van jou”.
Jouw lippen warm,
door hen gekust,
vond mijn geest
geen uur meer rust,
‘k verloor daarbij
geheel mijn zinnen.
Laat mij jou, lief,
eeuwig beminnen.

 

14-09-2008 om 23:32 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En wat als je mij kende?
En wat als je mij kende


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/charlize409_122_122lo.jpg


En wat als je me kende?
Als je wist hoe mijn gedachten gaan.
Als je wist wat mijn gevoel me laat voelen.
Als je alles wist van mijn kleine bestaan.

Zou je dan gelukkig zijn?
Gewoon om me te kunnen raken.
Om mij te kunnen kwetsen met alles wat je weet.
Of zou je alles beter kunnen maken.
Zou je het zo doen dat ik alles vergeet.
Alles wat ik voel en doe en zie en hoor.
Alles wat ik zei en deed en zag .
Al het geen dat ik verloor.

Is dat jij,samen met mij.
Die kleine ik die groeide tot groot.
Hulpeloos, zijn dat wij.
Die steen waar een ezel zich geen tweemaal aan stoot.

Je weet nog niks en ik zoveel.
Jij vraagt om het te delen.
Maar ik ben niet jouw verloren deel.
Je wilt me omarmen en diep in mij kijken.
Maar geloof niet in veel,
ik zal je ontwijken.14-09-2008 om 00:32 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
13-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er gaat geen dag voorbij
Er gaat geen dag voorbij


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/charlize411_122_257lo.jpg


Er gaat geen dag voorbij
dat ik niet even aan je denk
er gaat geen dag voorbij
dat ik niet even aandacht aan je schenk

er gaat geen dag voorbij
zonder dat iets me herinnert aan jou
er gaat geen dag voorbij
zonder dat ik van je hou

er gaat geen dag voorbij
waarin ik jou niet mis
er gaat geen dag voorbij
die niet missent en leeg is.

13-09-2008 om 00:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
11-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat wil ik fluisteren in je oor
Dat wil ik fluisteren in je oor


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kylie199_122_746lo.jpg

Ik wou je vandaag nog zoveel vertellen
Te fluisteren in je oor
Maar het belangrijkste heb ik je niet kunnen vertellen
Dat wil ik je nog fluisteren in je oor

Ik weet dat jij weet dat ik van je hou
Maar toch wil ik het nog een keertje in je oor fluisteren
Want ik mis je nu ontzettend
Nu dat ik je maar heel weinig zie

Ik wou dat ik je vaker zag op het moment
Want ik kan niet meer zonder jou
Ik wou dat ik je vaker zag op het moment
Zodat ik nog meer lieve dingetje kon fluistern in je oor

Ik wou je vandaag nog zoveel vertellen
Te fluisteren in je oor
Maar het belangrijkste heb ik je nu kunnen vertellen
Dat ik van je hou

11-09-2008 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
10-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zinneprikkelend
Zinneprikkelend


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kylie179_122_741lo.jpg


De hele wereld geniet
je kan het ruiken
maar niemand die het ziet


De geur van nieuw leven
vervliegend in de wind
is aan een ieder gegeven

Als een parfum om je heen
zinneprikkelend
zoals deze is er geen

Heerlijk luchten doen je ervaren
dat alles betrekkelijk is
dat merk je met der jaren.

10-09-2008 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert Hammond
Albert Hammond
Om I'm A Train te bekijken druk op de foto.

.

10-09-2008 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luister niet naar roddels
Luister niet naar roddels.

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/6_love256_122_136lo.jpg


luister niet naar die kletskoek,
luister niet naar hen.
Luister niet naar hun woorden.
Maar denk bij jezelf:
ik ben zoals ik ben.
 
Makkelijker gezegd, dan gedaan.
Want elk woord dat ze zeggen,
bezorgt je weer een traan.
 
Ze schelden en lachen je uit.
En waar je ook gaat of staat,
altijd is er wel iemand
die roddelend over je praat.
 
Luister niet naar hun woorden.
luister niet naar hen.
luister niet naar wat ze zeggen,
maar probeer het naast je neer te leggen.
 
Want wat weten al die mensen nou van jou?
helemaal niets,
alleen maar leugens en verzinsels.
Verzinsels van een mens, nou ja,
eerder hopeloos geval.
Die zeker ooit zelf
het middelpunt van roddels worden za
l!
 

10-09-2008 om 11:03 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
09-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde
Liefde

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Britney-Spears-10.jpg

Liefde.
1 klein woord.
Een woord wat zoveel omschrijft.
En woord met zoveel inhoud.

Het drukt mijn gevoelens voor jou uit.
Hoe ik over je denk.
Maar vooral hoe erg ik van je hou.
Er is geen beter woord voor.

Dit woord zegt al alles wat er te zeggen valt.
Iedereen heeft liefde in zich.
Dat is wat iedereen verbindt.
Daarom zijn we allemaal gelijk.

Niemand is anders.
Iedereen denkt aan ZIJN/HAAR liefde.
Ook al ben je nog zo harteloos je hebt altijd iemand om wie je geeft.
Dit is speciaal, misbruik het daarom niet.

09-09-2008 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dire Straits
Dire Straits
Om Sultans Of Home te bekijken druk op de foto.

.

Dire Straits ('be in dire straits' betekent zoiets als 'ernstig in het nauw zitten'), was een Britse rockband (1977-1995) met als veruit bekendste lid zanger/gitarist/songwriter Mark Knopfler. Zijn broer David Knopfler speelde ook in de band.

De band had meteen grote successen met hun debuutalbum Dire Straits en de single "Sultans of Swing". In 1985 verscheen Brothers in Arms, een van de eerste volledig digitaal opgenomen platen. Het album is met 269 weken in de Nederlandse Album Top 100 het langst genoteerde album aller tijden, al zijn dit niet aaneengesloten weken. Philips sponsorde de daaropvolgende tour en zag het als een ultieme gelegenheid om hun "nieuwe" cd-speler aan de man te brengen.

Het nummer "Your latest trick" zou een voorbeeldtune worden voor de saxofoonwereld, net zoals Stairway to Heaven van Led Zeppelin, een voorbeeld is voor de akoestische gitaarintro's.


09-09-2008 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
08-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sting
Sting
Om Englishman In New York te bekijken druk op de foto.

.

Gordon Matthew Thomas Sumner (Newcastle upon Tyne, 2 oktober 1951) beter bekend onder zijn artiestennaam Sting is een Brits musicus. Hij is commandeur in de Orde van het Britse Rijk, dit werd hem verleend door Koningin Elizabeth II.

Sting is de oudste van vier kinderen. In het noordoosten van Groot-Brittannië was het niet makkelijk vanwege van het harde klimaat en de economische depressie. De werkloosheid lag er heel hoog en de redding van het gezin was het feit dat zijn vader een vaste baan had als melkboer. Gordon had echter een natuurlijke aanleg voor muziek. Op negenjarige leeftijd maakte hij al zijn eerste songs en zijn eigen muziek op een oude gitaar van zijn oom. In 1966 kreeg hij van een vriend een zelfgemaakte basgitaar. Dit was zijn eerste kennismaking met dit instrument. In 1969 mocht hij beginnen aan een universiteit in de Midlands, maar dat hield hij slechts een maand vol. Na enkele baantjes in de bouw, als buschauffeur en zelfs als belastingontvanger besloot hij in 1971 iets van zijn leven te maken en begon een opleiding tot leraar. Tijdens die opleiding speelde hij basgitaar bij een schoolrockbandje, Earthrise.

In 1974 richtte hij samen met 3 vrienden de groep Last Exit op. In 1976 huwde hij met Frances Tomelty. Later dat jaar kregen zij hun eerste kind, Joe. Kort daarna besloot hij zijn job als leraar op te geven en trok hij met Last Exit naar Londen om het daar als rockband te maken.

De bijnaam Sting kreeg hij in het begin van zijn carrière, toen hij bassist was bij een jazzbandje. In die tijd droeg hij vaak een zwart met geel gestreepte trui, die zijn medemuzikanten deed denken aan een bij. Sindsdien gebruikt hij zijn werkelijke naam alleen nog bij officiële gelegenheden.

Hij werd voor het eerst wereldwijd bekend als de bassist en zanger van The Police die hij samen vormt met drummer Stewart Copeland en gitarist Andy Summers.

Nog voordat The Police in 1984 officieel uit elkaar gaat, op hun hoogtepunt, begint Sting met het werken aan zijn eerste soloalbum. Hierbij neemt hij jazzmuzikanten aan als begeleidingsband, onder andere: Branford Marsalis, Kenny Kirkland, Darryl Jones en Omar Hakim. Sting verwisselt zijn basgitaar voor een gitaar.

De overstap naar meer jazz georiënteerde muziek is niet helemaal verrassend, aangezien Sting in zijn jongere jaren met jazz en progressieve rockbands heeft gespeeld. Het resultaat is meer volwassen en afwisselend dan zijn opnames met The Police.

In 1986 komt The Police weer bij elkaar voor een reünie, waaruit een nieuw opgenomen versie van Don't stand so close to me ontstaat.

Hierna brengt Sting het ambitieuze album Nothing like the Sun uit in 1987, wederom met hulp van Branford Marsalis. Het album wordt goed ontvangen en kort na het verschijnen ervan gaat Sting zich inzetten voor Amnesty International. Ook zet hij zich in voor natuurbehoud en sticht hiervoor de Rainforest Foundation om aandacht te vragen voor het Braziliaanse regenwoud.

De albums die volgen zijn ook succesvol, maar niet zo succesvol als zijn eerste twee soloalbums. In 2006 scoort hij nog wel een Amerikaanse top 10-hit met het nummer Always On Your Side, een duet met Sheryl Crow.

Als soloartiest is het Sting gelukt om de grenzen van de popmuziek op te zoeken. Hij versmolt invloeden van jazz, klassieke muziek en wereldmuziek in zijn eigen nummers. Zijn teksten zijn literair en bevatten betekenisvolle boodschappen. Dit benadrukt hij zelf ook regelmatig in de pers. Zijn muziek wordt door velen gezien als literaire, intelligente rock. Zijn critici vinden zijn werk vaak pretentieus. Sting is nog steeds actief als artiest en heeft een trouwe schare volgelingen

In juli 2006 deed Sting Nederland aan met zijn Broken Music Tour. In Weert (Bospop) gaf hij samen met gitaristen Dominic Miller en Lyle Workman en drummer Abe Laboriel een kwalitatief hoogstaand concert. De setlist vermeldde zowel Police-werk als solo-werk.

In oktober 2006 kwam de CD "Songs from the labyrinth" uit met 16e-eeuwse luitmuziek van John Dowland (1563-1626) in samenwerking met de luitist Edin Karamazov. Op 1 maart 2007 gaf Sting samen met Karamazov een optreden in het concertgebouw in Amsterdam.

In februari 2007 kondigden Sting, Andy Summers en Stewart Copeland geheel onverwachts een reünietoernee van The Police aan: The Police Reunion Tour. Op 28 mei begonnen ze met een optreden in Vancouver. Op 13 en 14 september speelde het drietal in een bijna uitverkochte Amsterdam Arena.

Sting heeft ook een zoon die actief is in de muziek, Joe Sumner. Dit is de zanger van Fiction Plane, de band die ook het voorprogramma verzorgt van bij The Police gedurende de reünietoernee. Fiction Plane kan overigens opgevat worden als anagram van "police infant", hetgeen uiteraard refereert naar Joe Summer als zijnde kind van Sting, ofwel The Police.

Hiernaast heeft Sting in 1984 een rol gespeeld in de CULT-film Dune van David Lynch, naar het verhaal van Frank Herbert. Hij speelde hierin Feyd-Rautha de neef van Baron Harkonnen. Sting heeft ook nog een bescheiden bijdrage geleverd aan het nummer Money for Nothing van de Engelse rockband Dire Straits. De stem die de tekst "I want my MTV", die aan het begin van het nummer hoorbaar is, zingt, is van Sting.

Hij heeft in totaal 6 kinderen:

 • Joseph (Joe/geb. 23 November 1976) en Fuchsia Katherine (geb. 17 April 1982) met zijn eerste vrouw Frances Tomelty
 • Brigitte "Mickey" Michael (geb. 19 Januari 1984), Jake (geb. 24 Mei 1985), Eliot "Coco" Paulina (geb. 30 Juli 1990) en Giacomo Luke (geb. 17 December 1995) met zijn huidige vrouw Trudie Styler.

08-09-2008 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
07-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levensmuziek
Levensmuziek

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Sabrina-Ferilli-6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Ik ben een accordeon
en speel het lied
van het leven:
een lied van liefde
en leed.
Ik glijd over octaven
van hoog naar laag
tot bij de bassen
waar ik langzaam
onvoltooid…
stilletjes…
uitsterf!

07-09-2008 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cock Robin
Cock Robin
Om The Promise You Made te bekijken druk op de foto.

.

Cock Robin is een Amerikaanse pop/rock-formatie die werd opgericht in 1984 en onder leiding stond van Peter Kingsbery (keyboard en bas). Verder stonden in de oorspronkelijke bezetting Anna LaCazio (zang), Clive Wright (gitaar) en drummer Louis Molino III. In Nederland werden ze vooral bekend door een grote publiciteit via MTV voor het nummer The promise you made.

De groep zou uiteindelijk in Europa veel meer succes hebben dan in de Verenigde Staten zelf (mede onder invloed van hun sucesvolle Europese tour (ze speelden o.a.op Pinkpop).

Cock Robin bracht drie cd's uit:

 1. 'Cock Robin' (1985)
 2. 'After here through Midland' (1987)
 3. 'First Love/Last rites' (1989)

Hun grootste hits in Nederland waren The promise you made (een nummer 1-hit), Thought You Were On My Side en When your heart is weak. De eerste cd 'Cock Robin' werd platina in Nederland.

De belangrijkste kenmerken van de desertrock van Kingsbery (hij schreef alle nummers op de drie cd's) zijn het ruimtelijke geluid en het gevoel voor drama en passie.

In 1990 ging de groep uit elkaar. LaCazio wilde op dat moment de muziekwereld uit en Peter Kingsbery vertrok naar Frankrijk, waar hij nog steeds actief is op muziekgebied. Clive Wright is ook nog actief, vooral als componist en producer, maar ook als gitarist in een bluesband. LaCazio schijnt ook weer muziek te produceren maar medio 2003 waren daar nog geen officiële opnames van.

2006:Cock Robin maakt zijn rentree met een nieuw album en een tournee. Anna Lacazio en Peter Kingsbery, hebben de groep opnieuw leven ingeblazen. Cock Robin maakt zijn rentree met een nieuw album "I Don't Want To Save The World" en een tournee. De typische Cock Robin sound werd behouden. De 13 songs op het album zijn zeer sterke popsongs. De eerste single "Body Over Mind" is een goed voorbeeld daarvan.


07-09-2008 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse
Amy Winehouse
Om Back To Black te bekijken druk op de foto.


.

Amy Jade Winehouse (Enfield, 14 september 1983) is een Britse jazz- en soulzangeres die grotendeels haar eigen nummers schrijft. Ze is afkomstig uit Enfield, Londen, en volgde een opleiding aan de London School of Performing Arts.

In het begin van de 21ste eeuw start Winehouse haar zangcarrière door een aantal van haar zelfgeschreven nummers op te nemen, met onder andere Fink als producer. In 2003 brengt Winehouse haar debuutalbum Frank uit. Voor dit album werd ze genomineerd voor een Mercury muziekprijs en won ze een Ivor Novello Award voor haar debuutsingle Stronger Than Me.

In 2006 brengt Winehouse haar tweede album uit, Back To Black. De eerste single van dit album, Rehab, werd een hit en bereikte vele hitlijsten over de hele wereld. In Nederland gebeurde dit begin 2007, en behaalde de 17e positie in de Top 40. Het nummer You Know I'm No Good wordt als tweede single uitbracht, maar bereikt de Top 40 niet. Hetzelfde gebeurt met haar derde single, Tears Dry On Their Own. Haar nieuwe single Valerie daarentegen, behaalde in zijn derde week Top 40 zelfs de nummer-1 positie, en werd daarmee de eerste nummer-1 hit alleen met downloads.

Het nummer Rehab gaat erover dat iedereen wil dat ze afkickt van haar hevig alcoholgebruik. Dit vindt zij zelf niet nodig. Toch was ze op Pinkpop 2007 niet aanwezig omdat ze stomdronken was. Haar act werd vervangen door Krezip. En ook haar concert op het North Sea Jazz Festival, dat gepland stond voor zondag 15 juli 2007, ging niet door. Volgens haar management was ze oververmoeid. Marcus Miller verving haar. Op 22 oktober 2007 ging haar uitverkochte concert in Heineken Music Hall wel door, ondanks dat ze volgens de meeste aanwezigen niet helemaal nuchter was.

Tijdens de uitreiking van de MTV Europe Music Awards (EMA) op 1 november 2007 in München traden diverse grote internationale artiesten op, maar wist zij toch het meest op te vallen. Presentator Snoop Dogg kondigde haar als volgt aan: "She didn't go to rehab, she came out here to sing (...)". Nu.nl over haar optreden: "Het meest bizarre optreden bracht Amy Winehouse. Stomdronken zong ze Back to Black. (...) Altijd is het onzeker of ze wel optreedt als ze ergens op het programma staat. Hoe dan ook, ze was er toch maar weer, soms wat snuivend aan haar neus. Toen ze de award kreeg, zei ze helemaal niets." [1]

Inmiddels is ze wel degelijk to rehab gegaan. Ze wou zich voorbereiden op de Grammy Awards, waar ze vijf van de zes nominaties verzilverde, maar de Amerikaanse ambassade wilde haar geen visum verlenen. Vandaar dat ze haar live-optreden en dankspeech in een Londense studio heeft gefilmd voor satellietuitzending. 'Amy Winehouse, eenzaam aan de top' kopte de Metro op 12 februari 2008.

 • Op 14 februari 2007 won ze een Brit Award voor beste Britse vrouwelijke artiest.
 • Op 13 juli 2007 verschijnt het album Back To Black : Live From Amsterdam. Op dit album zijn zes live nummers toegevoegd, afkomstig van het concert dat zij in februari 2007 gaf in Paradiso in Amsterdam.
 • Op de MTV Video Music Awards, die op 9 september 2007 in Las Vegas werden gehouden, was ze genomineerd in 3 categorieën: Beste Vrouwelijke Artiest van het Jaar, Beste Nieuwe Artiest en Video van het Jaar, te weten voor het nummer Rehab.
 • 10 februari 2008 - vijf Grammy Awards :
  • Record of the Year - "Rehab"
  • Song of the Year - "Rehab"
  • Best New Artist
  • Best Female Pop Vocal Performance - "Rehab"
  • Best Pop Vocal Album - Back to Black

07-09-2008 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even was jij dichtbij
Even was jij dichtbij

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jeri117_122_621lo.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

ik was er echt waar
kijk maar daar
achter
je
ook naast jou
met jou gedachten
liep ik paralel
vond net nog tijd
voor dit vel
vol gedachten
met jou en mij
gewoon te weten
 zo dichtbij
mijn denken en jou denken
ik moest dit gewoon schenken
mijn hart leeft met jou mee

06-09-2008 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse fans gooien herenslips naar Gloria Estefan

Nederlandse fans gooien herenslips naar Gloria Estefan

Om Hoy te beluisteren druk op de foto.

.
Dat Nederland nog altijd warmloopt voor de charmes van Gloria Estefan, bleek uit de cadeautjes die fans tijdens haar concert in Ahoy Rotterdam op het podium gooiden. Naast rode rozen vlogen gisteravond grote witte herenonderbroeken door de lucht. De Cubaans-Amerikaanse zangeres ging onverstoord verder met het zingen van haar vele hits, waaronder 'Rhythm is gonna get you' en 'Dr. Beat'.

Happy birthday
Ook Estefans 13-jarige dochter Emily mocht haar kunsten vertonen. De tiener speelde op een elektrische gitaar en kroop vervolgens achter een drumstel. Estefan vierde dinsdag in Rotterdam haar 51e verjaardag. Haar fans lieten die heugelijke gebeurtenis niet ongemerkt voorbijgaan en zongen gsiteren uit volle borst 'Happy birthday' voor de artieste.

Na hits als 'Can't stay away from you', 'Conga' en 'Anything for you' sloot de diva haar show af met het nummer 'I just wanna be happy'.

06-09-2008 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Droom van jou men hartedief
Droom van jou mijn hartedief


De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Elisha-Cuthbert-084.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


dromen zijn zo zacht
als ik van jou droom
en het klinkt misschien wat sloom
droom van jou elke nacht
dromen zijn zo warm
teder, lief als ik aan je denk
en in gedachte liefde schenk
droom dat ik je omarm
dromen zijn zo lief
net als jij aan me zij
die gedachte laat me vrij
droom van jou men hartedief

06-09-2008 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
05-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sabien Tiels
Sabien Tiels
Om De God Van Muzikaal Genot te bekijken druk op de foto.


Sabien Tiels (Hasselt, 30 oktober 1976) is de artiestennaam van de Vlaamse zangeres Sabine Tielens. Ze treedt reeds van kindsbeen af op: op haar dertiende wordt ze derde op het liedjesfestival “Euronoté” in Italië. Ze neemt lessen in notenleer, instrument, dictie en jazzballet tot ze op veertienjarige leeftijd ingangsexamen doet in de Kunsthumaniora van Hasselt.

De eerste zelfgeschreven single Voor jou kent redelijk succes. In 1995 is ze laureate van de Radio 2 Zomerhit voor het beste debuut. De eerste CD Hou je morgen nog van mij bevat enkele successen zoals Trein, e.a.

In 1999 verschijnt Ik ben ik, een rijper album met een gelijknamige theatertour. In 2000 toert ze op festivals en in de theaters met Ode aan Betreurde Stemmen, een muzikaal eerbetoon aan o.a. Ann Christie, Louis Neefs en Wim de Craene.

In 2001 doet ze iets gelijkaardigs voor de kleinkunst met haar nieuwe album Optie Adoratie, waarop ze een persoonlijke interpretatie geeft aan tijdloze meesterwerkjes van o.a. Miel Cools, Herman van Veen, Zjef Vanuytsel, Jacques Brel en Toon Hermans.

In 2003 verschijnt Ritme van de Tovenaar, een album met elf nieuwe songs van eigen hand, geproduceerd door haar pianist, arrangeur en levenspartner Dirk Schreurs. Ze is moeder van Pieterjan en sedert 2002 is ze meter van vzw Autisme Limburg.


05-09-2008 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mac and Katie Kissoon
Mac and Katie Kissoon
Om Freedom te bekijken druk op de foto.

.
Mac & Katie Kissoon zijn een Trinidadiaanse broer en zus die in 1962 naar het Verenigd Koninkrijk verhuisden en daar een carrière als (achtergrond-)zanger opbouwden. Samen vormden ze in de jaren 70 een succesvol popduo. In Nederland en Vlaanderen zijn ze vooral bekend van de hits Freedom en Love and understanding.

Mac en Katie Kissoon werden respectievelijk geboren in 1943 en 1951 als Gerald en Katherine Farthing in Port of Spain op het eiland Trinidad. Het gezin bestond in totaal uit acht kinderen. In 1962 verhuisde de familie naar het Verenigd Koninkrijk. Aanvankelijk begonnen Mac en Katie als soloartiesten, wat Mac onder de naam Mack Kissoon in 1970 nog een hitje in Nederland opleverde met de single Get down with it satisfaction. In 1971 besloten Mac en Katie een duo te vormen en brachten de single Chirpy chirpy cheep cheep uit. Het werd ongeveer tegelijkertijd uitgebracht met de veel succesvollere versie van Middle of the Road, waardoor hun versie nauwelijks werd opgemerkt. In de Verenigde Staten, waar de versie van Middle of the Road niet werd uitgebracht, deden Mac & Katie Kissoon het een stuk beter. Daar haalde het nummer de twintigste plaats in de Billboard Hot 100. Het was hun enige Amerikaanse hit.

In Nederland en Vlaanderen hadden ze hun eerste hits in 1972 met Freedom en Sing along, die allebei top 5-hits werden. In Engeland zelf bleven deze nummer onopgemerkt. Dat gold ook voor Love will keep us together en het gelijknamige album uit 1973. Pas in het jaar dat Captain & Tennille wél veel succes met dit nummer hadden in Engeland en Amerika, beleefden Mac & Katie Kissoon een comeback in hun thuisland. Het nummer Sugar candy kisses kwam daar in 1975 op #3 en ook in Nederland en Vlaanderen werd weer de top 5 gehaald. Ook de opvolger Don't do it baby deed het aan beide kanten van de Noordzee aardig. Nadat hun album Two of us uit 1976 geen succesvolle singles meer opleverde, besloten Mac en Katie in 1977 als vast duo uit elkaar te gaan.

Zowel Mac als Katie gingen aan de slag als sessie- en achtergrondzanger. Mac heeft jarenlang gezongen met het orkest van James Last en Katie heeft naast het orkest van Last gediend als achtergrondzangeres is de bands van onder andere Van Morrison, Eric Clapton, George Harrison en Roger Waters. In 1979 nam Mac Kissoon het soloalbum Mac Kissoon op in Nederland. Dat leverde hem twee grote hits op met Lavender blue en Love and understanding. Dat laatste nummer zong hij samen met Katie en zijn vier kinderen onder de naam Mac Kissoon & Family. Op Mac Kissoon staan nog een paar nummers meer waar Katie op meezingt. Ook Katie probeerde het in 1981 nog solo, maar het nummer (Take me back to) California bleef in de tipparade hangen. In 1997 namen ze nog één keer een gezamenlijk album met nieuw materiaal op, met de titel From now on. Tegenwoordig maakt Katie Kissoon deel uit de achtergrondzangeressen van The Dark Side of the Moon Live toer van Roger Waters.


05-09-2008 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nat King Cole
Nat King Cole
Om Unforgettable te bekijken druk op de foto.


Nathaniel Adams Coles (Montgomery, 17 maart 1919 - Santa Monica, 15 februari 1965) was een Amerikaans jazz-zanger, pianist en songwriter.

Nat "King" Cole zoals hij meestal genoemd wordt, werd in Montgomery, Alabama geboren en is de vader van zangeres Natalie Cole en broer van zanger Freddy Cole. Cole wordt algemeen beschouwd als de beste mannelijke vocale jazz- en balladvertolker van de jaren vijftig en zestig.

Op vierjarige leeftijd verhuist het gezin naar Chicago. Zijn vader is slager en diaken in de True Light Baptist Church. De jonge Nat wordt door zijn moeder was organiste in de kerk en stimuleert Nat muziek te studeren. Vanaf zijn twaalfde jaar bespeelt ook Nat het kerkorgel en zingt hij kerkliederen. Zijn echte interesse gaat echter als snel uit naar de jazzmuziek. Zijn ouders kunnen de belangstelling voor de jazz muziek niet echt waarderen. Jazz wordt immers in de nachtclubs gespeeld. De oudste broer van Nat, Eddie heeft dan al een bekende jazz band, de 'Rogues of Rhythm'.

In het jaar 1936 vertrekt Nat naar Los Angeles, en geeft van 1936 tot 1945 zijn naam aan The King Cole Trio (in eerste formatie met Oscar Moore en Wesley Prince). In 1943 neemt hij het nummer 'Straighten Up and Fly Right' op, wat z'n eerste nationale hitsong wordt. Het nummer is gebaseerd op één van z'n vaders preken en op een bekend zwart volksverhaal. Cole wordt door zijn trio-opnamen als één van de groten uit de jazzwereld beschouwd.

Vanaf 1945 besluit Nat zijn bijzondere stem ook buiten de jazz te laten horen. Hij ontwikkelt zich meer en meer als (jazz) ballad zanger. Zijn herkenbare stem zorgt voor een miljoenenomzet bij platenmaatschappij Capitol. Cole is de superstar van de jaren vijftig.

Wanneer hij in 1948 als eerste zwarte Amerikaan een huis koopt in de blanke buurt Hancock Park in Los Angeles vertellen de eigenaren hem dat ze geen "ongewensten" in de buurt willen. Cole antwoordt: "Ik ook niet. En als ik een ongewenst iemand zie komen, ben ik de eerste die klaagt."

In de jaren veertig is Cole de eerste Afro-Amerikaan met een eigen radioprogramma en in de jaren 1956-1957 heeft hij als eerste zwarte Amerikaan een eigen wekelijkse televisieshow bij NBC. Daarnaast treedt hij herhaaldelijk als filmacteur op , o.a. in St. Louis Blues.

Cole rookte drie pakjes cool-menthol sigaretten per dag. Volgens Cole droegen de sigaretten ertoe bij dat zijn stem voldoende laag bleef. Om die reden rookte hij voor iedere plaatopname meestal drie sigaretten achter elkaar. In het najaar van 1964 merkt Cole dat hij gewicht verliest. In oktober 1964 wordt bij hem longkanker geconstateerd. De verschillende behandelingen (o.a. een Cobalt-behandeling) slaan niet aan en Nat King Cole overlijdt in het St. John's Hospital in Santa Monica (Californië). Nat King Cole is begraven op Forest Lawn Memorial Park] in Glendale (Californië).

Hij was getrouwd met Maria Ellington en had vijf kinderen. Ook zijn dochter Natalie Cole en zijn jongere broer Freddie Cole zijn zangers.

In de jaren negentig wordt Cole opnieuw populair, dankzij zijn dochter Nathalie Cole, die op de cd Unforgettable haar zang combineert met oude opnamen van haar vader.


05-09-2008 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echte Liefde
Echte Liefde.

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heigl344_122_1lo.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


een kus,een knuffel
het is zoveel mooier
als het ongedwongen gebeurd
als die kus,die knuffel
een teken is van liefde
als je samen kunt zijn
zonder elkaar aan te raken
en toch enorm naar elkaar te verlangen
en dan vurig,passioneel te kussen
en jij en je partner je er heel goed bij voelen
dan mag je zeker zijn
dit is iets heel speciaal
dit is echte liefde

04-09-2008 om 23:29 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seal
Seal
Om Kiss From A Rose te bekijken druk op de foto.

.
Seal (19 februari 1963) is de artiestennaam van Sealhenry Olusegun Olumide Samuel, een Brits zanger. Zijn muziekgenre varieert van soul en pop tot rap en rock. Seal trouwde in 2005 met het Duitse topmodel Heidi Klum. Samen hebben ze twee zoons: Henry (geboren in september 2005) en Johan (geboren in november 2006).

Seal is geboren in Paddington, in Londen. Zijn vader was een Nigeriaanse immigrant, zijn moeder een immigrant uit Brazilië. Tot zijn vierde jaar leefde Seal niet bij zijn biologische ouders. Hij werd liefdevol opgenomen in een blank Foster-gezin, net onder Londen. Recentelijk is hij in een bekende Amerikaanse tv-show met zijn jongste "zuster" uit dat gezin herenigd. Als kind kreeg hij de ziekte Lupus erythematosus, waardoor zijn gezicht onder de littekens kwam te zitten. Na zijn middelbare school studeerde hij architectuur en volgde hij een opleiding tot ingenieur.

Seals muzikale carrière begon in 1989, toen hij een demo-opname uitbracht. In 1990 verzorgde hij de zang op de hit Killer van Adamski. Zijn solo-debuutsingle Crazy haalde in Nederland de nummer 1-positie. Later scoorde hij nog hits met Future love paradise, Prayer for the dying en Kiss from a rose. Dat laatste nummer was de titeltrack van de film Batman Forever. In 1996 scoorde hij een hit met de cover Fly like an eagle, dat oorspronkelijk van de Steve Miller Band is.

Seal heeft tot dusver vijf studioalbums opgenomen, waarvan drie titelloos (eponiem). In 2005 bracht hij het album Live in Paris, een registratie van een live optreden in Parijs. In november 2007 verscheen het album System. Daar waar alle vorige albums waren geproduceerd door Trevor Horn, verzorgde Stuart Price de productie van dit album, waarop Seal terugkeert naar zijn dance-roots.


04-09-2008 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de diepte verloren
In de diepte verloren

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sophia-bush-1024x768-32073.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


In de diepte verloren
 
in het donker
zuchtende stemmen in mijn ziel
te ver voor woorden
gefluisterd in de wind

een echo
door golven gevangen
in razernij
op klippen verplettert

verdwenen in de diepte
de stem van mijn ik
de zon aan de horizon
ver zijn spiekende blik

03-09-2008 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Surfaris
Surfaris
Druk op onderstaande foto om Wipe Out te bekijken.

03-09-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huey Lewis and The News
Hue Lewis and The News
Om Heart And Soul te bekijken druk op de foto.


.

03-09-2008 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag is de dag voor morgen
Vandaag is de dag voor morgen


De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ali-ladri.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Vandaag is de dag voor morgen


Gisteren was de dag
Dat ik je wou

Vandaag is de dag
Dat ik van jou hou

Morgen is de dag
Van de toekomst

Laat me zien
Dat jij van mij
Houd

En mijn liefde voor jou
Zal eeuwig duren

02-09-2008 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
01-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeders
Moeders

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Amanda-Tapping-010.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat. Een moeder vecht altijd
Voor het geluk van haar kind
Ze wil hen nimmer kwijt
Zij...die ze zo bemint

Het is altijd nemen en veel geven
En ze geeft vaak meer dan ze kan
Wat is er mooier in dit leven
Dan een kind die dit ontvangen kan

In haar hart zullen ze er altijd zijn
Ook als hun wegen scheiden gaan
Dit te weten is heel erg fijn
En laat ik gaan een dikke traan

01-09-2008 om 19:46 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abba
Abba
Om Gimme Gimme Gimme te bekijken druk op de foto.

.

ABBA is de naam van een voormalige, megasuccessen boekende, Zweedse popmuziekgroep, die bestond uit de volgende vier vocalisten:

De naam ABBA was een acroniem van de voornamen van de leden. Toch wordt de naam vaak als Abba geschreven. Wereldwijd neemt ABBA, na The Beatles, de tweede plaats in qua aantal verkochte albums (ruim 350 miljoen stuks). Het succes begon toen ABBA in 1974 het Eurovisie Songfestival won met het nummer Waterloo. Manager van de groep was Stig Anderson. In 1983 werd een pauze ingelast, die echter zou leiden tot het uiteenvallen van de formatie.

In 1999 ging in Londen de musical Mamma Mia! van start (deze bevat de songs van ABBA maar heeft een verhaal, dat niet over de leden zelf gaat). Hij werd overal in de wereld, in verschillende talen, opgevoerd. In 2004 wees het viertal een aanbod van 1 miljard dollar af dat werd gedaan voor een eenmalige reünie.

Benny Andersson was lid van de Zweedse rockband de "Hep Stars". Deze groep beleefde tussen 1964 en 1969 in Zweden haar hoogtepunt en was ontstaan naar model van bijvoorbeeld Herman's Hermits, The Beatles en The Rolling Stones. Björn Ulvaeus was lid van de "Hootenanny Singers". Deze groep had een rustiger geluid dan de Hep Stars. Af en toe kruisten de wegen van beide groepen elkaar en dat leidde tot het samen schrijven van enkele liedjes door de twee genoemden. Agnetha Fältskog, het jongste lid van ABBA, was in haar tienerjaren al bekend en speelde bijvoorbeeld de rol van Maria Magdalena in de Zweedse versie van de musical Jesus Christ Superstar. Ook schreef Agnetha zelf muziek. Ze bracht in Scandinavië vele hitsingles en zes succesvolle soloalbums uit en behoorde al voordat ABBA bestond, tot de populairste artiesten in haar vaderland. Tijdens één van hun tours ontmoette Agnetha Björn van de Hootenanny Singers. Ze trouwden in 1971, iets wat in de Zweedse media groots werd verslagen. Anni-Frid "Frida" Lyngstad was parttimezangeres en nam deel aan een talentenjacht, die ze won. Haar muzikale doorbraak kwam op het moment dat Zweden rechts ging rijden in plaats van links. De bevolking werd gevraagd niet de straat op te gaan. Frida trad op in een spectaculaire show die die nacht op televisie werd uitgezonden. Niet veel later ontmoette zij Benny Andersson, waarmee ze trouwde in 1978

Begin jaren '70 hadden Björn en Agnetha, ondanks hun huwelijk, nog ieder hun eigen carrière. Stig Anderson, manager van de Hootenanny Singers, bracht Björn en Benny echter samen in één band. Deze beiden vroegen vervolgens hun partners Frida en Agnetha in 1971 de achtergrondvocalen voor hun rekening te nemen op het album Lycka. Van toen af vormden de vier samen een band, met de naam Björn, Benny, Agnetha & Anni-Frid. Björn en Benny zetten hun samenwerking voort en experimenteerden met nieuwe arrangementen en geluiden. Resultaat was de single People need love. Het werd een bescheiden hit, maar voldoende om aan te tonen, dat de samenwerking goed was. Het jaar daarop, 1973, werd Ring Ring gemaakt, waarmee de groep voor het eerst deelnam aan het Nationale Songfestival. Velen verwachten dat het de eerste plaats zou worden, maar weer werd het een derde. Stig was overtuigd van het feit, dat een hit in Engeland of Amerika de definitieve doorbraak zou betekenen en zocht naar een andere bandnaam. Uiteindelijk werd het acroniem ABBA gekozen.

In 1974 won de band, nu onder de nieuwe naam ABBA, het Nationale Songfestival en werd uitgezonden naar het Eurovisie Songfestival, waaraan deelgenomen werd met het zelf geschreven nummer Waterloo. Dit liedje is een paar jaar geleden gekozen tot beste Eurovisie song festival liedje van de afgelopen 50 jaar! Dit werd tevens een hit in Engeland, ABBA's eerste nummer 1. In de VS kwam het op een zesde plaats. Een vervolg zat er echter nog niet in. Het duurde tot SOS, oorspronkelijk als solosingle voor Agnetha geschreven, voordat ze een nieuwe top-10 hit hadden. Na SOS was de status van eendagsvlieg definitief verdwenen.

Na 1975 kwam wereldwijd succes met onder meer Mamma Mia en Fernando. Daarna volgden Money, Money, Money, Knowing Me, Knowing You en Dancing Queen, hun grootste hit, van het album Arrival. Van het album ABBA - The Album kwamen hits als Take a Chance On Me, Thank You For The Music en The Name Of The Game en Eagle. In 1978 was ABBA uitgegroeid tot een megagroep. Hits als Summer Night City, Chiquitita, Voulez-Vous, Does Your Mother Know, Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight), I Have A Dream en Super Trouper bleven komen. De relatie tussen de bandleden ging echter achteruit, iets wat te merken was in singles als The Winner Takes It All en One Of Us.

In 1983 laste de groep een rustperiode in, waarna ze besloten niet verder te gaan. De singles The Day Before You Came en Under Attack blijken achteraf de laatste ABBA releases te zijn. Met het in 1982 verschenen compilatie-album The Singles sloot ABBA zijn bestaan af, met een wereldwijd nummer 1 album.

Nadat ABBA was opgehouden als groep te bestaan, legden Björn en Benny zich gezamenlijk toe op het componeren van muziek voor musicals. Een van de eerste was Chess (1984), waarvoor Tim Rice de tekst schreef. Chess draaide drie jaar lang in Londen en in 1988 kwam ook een Broadwayversie uit. Deze werd echter geen succes, wat te wijten was aan een gewijzigde opzet. Björn en Benny hadden echter een goed gevoel bij musical, wat overigens ook al tijdens tours van ABBA bleek. In 1999 ging de op de gelijknamige ABBA-hit gebaseerde musical Mamma Mia! in première in Londen. Het zou een groot succes worden, met vertalingen in vele landen. Anno 2006 werken Benny en Björn aan de Engelse versie van hun Musical Kristina från Duvemåla (Kristina uit Duvemåla), die op Broadway in première moet gaan. Benny is verder actief met zijn folkmusic band 'BAO' In 2007 verschijnen er berichten in de pers dat Benny met zijn groep een oud ABBA nummer uit 1979 dat niet eerder op cd is verschenen zal opnemen en uitbrengen. De fans wachten in spanning af!

Agnetha en Frida gingen beiden op de solotoer. In 1982 bracht Frida haar album Something's Going On uit, dat door Phil Collins geproduceerd werd. Van dit album verkocht de roodharige zangeres ruim 1.5 miljoen exemplaren. Na het relatief floppen van het album Shine besloot zij te stoppen met zingen. Het gebrek aan solosucces, maar vooral motivatie was aanleiding tot deze stap. Wel bracht ze in 1996 (maar dan alleen in Zweden) nog het album Djupa Andetag uit. Deze cd werd in Zweden een grote hit en behaalde zelfs de eerste plaats. Geen van de drie singles wist echter de Zweedse top 10 te bereiken. In 2006 verschijnt er van Frida een dvd met een retrospectief van haar carrière. Alhoewel het in de planning staat dat de dvd overal ter wereld verkrijgbaar zal zijn, verschijnt hij alleen in Zweden en Nederland in de winkels. Frida verkoopt in de twee landen samen niet meer dan 2500 dvd's. Anno 2007 heeft Frida geen plannen meer voor een internationaal soloalbum en houdt zij het bij wat low-profile duetten die in zeer beperkte oplage verkrijgbaar zijn. Haar laatste recente opname was met Ex-Deep Purple Jon Lord, the Sun will shine again, uit 2004. Zij heeft het nummer tijdens het concert van Jon Lord in Keulen live gezongen. Verder verscheen er in Duitsland 2005 een fan-boek van verstokte Frida fans Philippe Elan & Jean-Marie Potiez. In hetzelfde jaar verschijnt er internationaal een officieel boek van de hand van Benny, Bjorn en Mamma Mia producent Judy Craymer onder de titel 'Mamma Mia, How can I resist you'.

Agnetha deed het na ABBA iets beter in haar eentje. De singles 'Never Again', 'The heat is on', 'Wrap your arms around me' en 'I won't let you go' (van haar tweede soloalbum 'Eyes of a woman') werden in de jaren tachtig in Europa, Japan en Scandinavië hits, de een wat kleiner dan de andere. Met 'The heat is on' scoorde zij in vele landen een van de grootste zomerhits van 1983. Het eerste internationale solo album 'Wrap your arms around me' verkoopt wereldwijd meer dan 1,3 miljoen exemplaren. Na het verschijnen van haar derde Engelstalige album I stand Alone in 1988 en de kleine Billboard hit I wasn't the one in Amerika, stopte ook Agnetha wegens gebrek aan groot succes met zingen. In 1998 verschijnt er een internationaal Greatest Hits album van Agnetha met de titel "That's me - The Greatest Hits" waar het publiek in het algemeen niet warm voor loopt. Daarnaast brengt Agnetha in 1996 een boek uit met haar levensverhaal. In 2004 maakt ze haar echte comeback met het album 'My Colouring Book'. Het album werd goed ontvangen en haalde in verschillende Europese landen de top 10. In Zweden staat het album wekenlang op de eerste plaats. Ook in Duitsland, Nederland en Groot-Brittannië doet de cd van Agnetha het goed. De single 'If I thought you'd ever change your mind' weet zelfs de Britse top 10 te halen in de midweek sales van mei 2004 maar uiteindelijk blijkt het net de top 10 niet te halen als de chart openbaar wordt gemaakt. Aan het einde van het jaar verschijnt er in Scandinavië een cd-box "Agnetha 1967-1979", met daarin alle zeven solo albums die Agnetha voor en tijdens de ABBA periode opnam voor Sony Music. Begin 2006 verschijnt er een nieuwe Greatest Hits cd '13 Hits' van Agnetha met daarop songs van haar eerste twee solo albums na ABBA. Net als bij de post ABBA solo albums van Frida, verschijnen ook de solo albums die Agnetha na ABBA op het Universal label maakte geremastered en met nieuw artwork op de markt. De interesse in deze re-releases van beide dames is beperkt.

In 2005 verschijnt Agnetha op de première van 'Mamma Mia' in Stockholm. Ze wordt in de zaal ontvangen met een staande ovatie, terwijl haar andere ABBA collega's onopvallend de zaal in kunnen lopen. Agnetha is de ster van de avond. Ook bij het stoppen van de musical in 2007 is Agnetha aanwezig. Na afloop zingt ze live met collega Tommy Korberg het duet 'True Love' met Benny aan de piano! Samen met Bjorn en Benny staat Agnetha die avond ook nog even op het podium om een Zweeds danklied te zingen. De drie ABBA leden zijn duidelijk weer vrienden. Frida is die avond niet aanwezig. Agnetha werkt inmiddels aan een nieuw album met zelfgeschreven songs, zo fluisteren de ingewijden nu. De release zal waarschijnlijk in 2008 plaatsvinden. Tevens werkt Agnetha's eigen productie maatschappij aan een dvd over haar carrière.


01-09-2008 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!