NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurylid Britse Bake Off “overstuur” na te vroeg verklappen winnaar

Jurylid Britse Bake Off “overstuur” na te vroeg verklappen winnaar

https://www.mupload.nl/img/aq4na5eu3yz0m.jpg

De winnaar van het uitermate populaire tv-programma The Great British Bake Off  is uitgelekt op Twitter. Dat gebeurde per ongeluk door jurylid Prue Leith. Ze twitterde de uitslag enkele uren vóór de officiële bekendmaking.

“Niemand vertelde me dat de finale van The Great British Bake Off zo emotioneel zou zijn”, schreef Leith. “Ik wilde dat ze allemaal zouden winnen. Bravo.” Daarna noemde ze de naam van de winnaar.  In Groot-Brittannië en Nederland (‘Heel Holland Bakt’) is de dessertenkookwedstrijd  al jaren een absoluut kijkcijferkanon. The Great British Bake Off  kreeg dit jaar op Vier een Vlaamse versie (Bake Off Vlaanderen) met Wim Opbrouck als presentator. 

Om spoilers te voorkomen hebben verschillende Britse internetkranten besloten de winnaar niet te noemen. De tweet van het jurylid is ook verwijderd. Wel is een screenshot te zien waarbij de naam van de winnaar is doorgestreept.

31-10-2017 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nasrien Cnops openhartig over haar depressie: “Mama vertrouwde me niet meer en heeft me laten opnemen”

Nasrien Cnops openhartig over haar depressie: “Mama vertrouwde me niet meer en heeft me laten opnemen”

https://www.mupload.nl/img/l11homl5t5irb.jpg

Een paar jaar geleden was Nasrien Cnops radiopresentatrice bij MNM. Tot ze daar botweg ontslaan werd, en ze in een depressie belandde. In Story vertelt ze hoe diep ze zat, en hoe ze weer uit het dal klom.

“Ik was dagelijks te horen op de nationale radio, en plots bestond ik niet meer. Ik wil niet natrappen, maar de manier waarop ik vernam dat ik ontslagen was, was ook niet echt netjes. Ze hadden me gewoon niet meer in de programmaschema’s gezet. Toen even later mijn vriend me ook nog liet zitten, ben ik gecrasht”, vertelt Nasrien. 

Die job was mijn leven, ik deed dat ongelofelijk graag. Bovendien ben ik sowieso heel onzeker, ik kan moeilijk om met negatieve commentaren. Ik ben in mijn bed gekropen en er drie maanden niet meer uitgekomen. Ik liet niemand binnen, maar zat gewoon thuis voor me uit te staren. Na die periode was ik veertien kilo kwijt. Mama zette elke dag eten voor mijn deur, maar ik liet het gewoon staan. Zij hee wellicht harder afgezien dan ik, want het moet vreselijk zijn om je kind zo te zien wegkwijnen. Ze stond soms te wenen aan mijn deur: `Zeg gewoon dat je er nog bent.’”

Opname

Uiteindelijk liet haar mama haar opnemen in de psychiatrie. ”Daar zijn mijn ogen opengegaan: ik hoorde schrijnende verhalen van alcohol- en drugsverslaafden en mensen zonder geld of familie. Dat deed me beseffen dat ik eigenlijk geen reden had om ongelukkig te zijn.” Ze kwam niet veel later ook haar nieuwe vriend tegen. “Ik heb hem vrijwel meteen verteld wat er gaande was. Maar in plaats van weg te lopen, zei hij dat we dat samen gingen oplossen. Daar schrok ik van. Eerst wou ik me zelfs niet binden, omdat ik bang was dat hij me zou verlaten. Maar hij bleef. En na twee jaar zijn we nog altijd smoorverliefd. Al kan ik hem soms achter het behang plakken, maar dat zal overal wel zo zijn.”

Haar kinderwens is nog niet voor meteen, maar trouwen ziet ze wel zitten. ”We zijn elkaars tegenpolen: ik ben heel emotioneel en een chaoot, Dries is realistisch en een pietje precies. Hij zorgt ervoor dat de rekeningen betaald zijn, maar praat moeilijk over zijn gevoelens. Hij is ook totaal niet romantisch. Ik wacht nochtans op een aanzoek en heb hem zelfs al een trouwdatum voorgesteld: 08/08/2020.”

31-10-2017 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lize en Lisa uit Temptation: “Alle ziekenhuisbezoeken werden niet uitgezonden”

Lize en Lisa uit Temptation: “Alle ziekenhuisbezoeken werden niet uitgezonden”

https://www.mupload.nl/img/bxnibd7u89phf.jpg

We kunnen beginnen vooruitkijken naar het volgende seizoen van Temptation Island - alle afleveringen zijn al ingeblikt. Maar de deelneemsters van de vorige reeks zijn nog niet uit de aandacht verdwenen. Lisa en Lize verklapten in een vlog bijvoorbeeld nog wat details over hun deelname.

De twee vertellen over de periode na Temptation. “Lize had Ken, maar ik stond er alleen voor. Ik heb het wel moeilijk gehad, want je krijgt ineens zoveel aandacht. Mensen die je leuk vinden, maar ook niet leuk vinden. We kregen ook zulke rare berichten, en ik vertrouwde niemand meer. Temptation was leuk, maar ook heel zwaar”, aldus Lisa.

Lize is duidelijk: “Ik mis het wel. Het huis dan, niet de mensen die er waren. Op Lisa en Ken na dan.” Ze verklappen ook dat er heel wat vreemde dingen niet uitgezonden werden. “Hoeveel mensen zijn er bijvoorbeeld niet in het ziekenhuis beland? En heel wat ruzies werden ook niet getoond. Lisa heeft bijvoorbeeld een glazen deur kapot gemaakt.” Tijdens een ruzie met Karim was dat, vertelt Lisa. “Ik was zó kwaad op hem, omdat hij me de hele tijd aan het testen was. Toen heb ik die deur hard dichtgegooid en is het glas gebarsten. Gelukkig moest ik dat niet betalen.” Om nog maar te zwijgen van de vrijgezel die in de wasbak plaste. 

Lisa heeft nog een laatste raad. “Denk toch heel goed na over een deelname aan een tv-programma. Eens het afgelopen is, ben je niets meer. Pas achteraf besef je hoe smerig het eraan toegaat bij dat editen en zo.”

31-10-2017 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roel Vanderstukken: “Ik had m’n erfenis al geregeld”

Roel Vanderstukken: “Ik had m’n erfenis al geregeld”

https://www.mupload.nl/img/rootft0urddfr.jpg

Roel Vanderstukken (40) werd vorige maand plots opgenomen in het ziekenhuis. Oorzaak: een zwaar hartinfarct, het gevolg van een kransslagader die voor 95 procent verstopt was geraakt — wellicht door het rookgedrag van Roel. ‘Als er ook maar het kleinste klontertje in m’n bloedbaan was geweest… Tja, dan was het gedaan geweest met mij. Over en out’, vertelt een emotionele Roel.

De ‘Familie’-acteur had maagklachten, maar na verder onderzoek bleek de situatie veel ernstiger te zijn. Vanderstukken kroop uiteindelijk door het oog van de naald, maar dacht in de dagen voor z’n operatie aan het slechtst mogelijke scenario: ‘Ik heb heel emotioneel afscheid genomen van m’n kinderen (Ramses (2) en Toots (6), nvdr). En met m’n vrouw Anne-Sophie sprak ik over alle praktische zaken’, aldus Roel. ‘Hoe zit dat met orgaandonatie, wat met m’n erfenis, wat als ik na de operatie verder moet als een plant? Willen we dat wel?’

Overigens heeft Roel een duidelijke motivatie om z’n verhaal te vertellen. Hij wil op die manier tonen dat niemand zich hoeft te schamen voor de toch wel indrukwekkende littekens na zo’n openhartoperatie. Daarnaast wil hij mensen aanzetten om preventief een cardioloog te bezoeken. ‘Want zelf onderging ik elke zes maanden wel een bloedonderzoek, maar dat gaf me alleen maar een vals gevoel van veiligheid, zo blijkt nu.’

Uiteindelijk verliep alles naar wens voor Roel, al wacht hem nu nog een lange revalidatie. Daarom ook wordt z’n personage Benny in ‘Familie’ nu een tijdlang vertolkt door z’n collega Govert Deploige. Over zijn toekomstplannen in ‘Familie’ en de toch wel moeizame weg richting volledig herstel vertelt Roel de komende zes weken alles in een dagboek voor ‘Dag Allemaal’.

31-10-2017 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix gaat nog stap verder: opnames seizoen 6 ‘House of Cards’ stilgelegd

Netflix gaat nog stap verder: opnames seizoen 6 ‘House of Cards’ stilgelegd

https://www.mupload.nl/img/pezgol9kdsvdb.jpg

Zender Netflix heeft de productie van seizoen 6 van hitserie House of Cards opgeschort. De zender en producent MRC hebben volgens The Hollywood Reporter verklaard dat ze eerst de affaire rond hoofdrolspeler Kevin Spacey willen evalueren.

“We willen eerst kijken naar de zorgen die zijn ontstaan over onze acteurs en crew”, stellen zij. Het besluit volgt op de verklaring van Kevin Spacey waarin hij excuses aanbiedt voor het eventueel seksueel belagen van een 14-jarige acteur in 1986. Deze acteur, Anthony Rapp, bracht zijn verhaal in de stroom aan reacties die de seksrel rond producent Harvey Weinstein de afgelopen drie weken heeft veroorzaakt. Spacey zegt overigens zich het incident niet echt te kunnen herinneren.

Netflix maakte maandag al bekend dat seizoen 6 van House of Cards het laatste seizoen zal zijn. De zender maakte geen directe link met de bekentenis van Spacey. House of Cards vertelt over de manipulatieve politicus Frank Underwood. De serie en Spacey wonnen kasten vol prijzen.

31-10-2017 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle Baetens zingt nog eens samen met de Broken Circle Breakdown Band voor het goede doel

Veerle Baetens zingt nog eens samen met de Broken Circle Breakdown Band voor het goede doel

https://www.mupload.nl/img/xgpsn7goqhopl.jpg

Veerle Baetens staat nu niet meteen bekend om haar zangcarrière, maar in The Broken Circle Breakdown bewees ze dat ze best haar mannetje kan staan in de muziekwereld. Speciaal voor Natuurpunt kwam ze nog eens samen met de Bluegrass Band, en nam een nummer op voor het goede doel.

Met een nieuwe versie van ‘Laat ons een bloem’ van Louis Neefs wil Natuurpunt geld inzamelen voor meer bos in Vlaanderen. Ze wisten Veerle Baetens en Johan Heldenbergh - de oorspronkelijke acteurs uit The Broken Circle Breakdown -  te strikken voor het project. Samen met de Bluegrass Band namen ze het nummer en de bijhorende videoclip op. 

In die video huppelt Veerle Baetens als een volwaardige bosnimf door het groen. Ze regisseerde de videoclip ook zelf, want het doel ligt haar na aan het hart. “Waar kunnen kinderen vandaag nog in bomen klimmen? Hoeveel kinderen kennen nog de heerlijke geur van bos als het geregend heeft? Het liefst zou ik elke dag gaan wandelen in het bos. Bos geeft zuurstof. Bos maakt gelukkig. Daarom hebben we het bos meer dan ooit nodig”

Je kan de clip hieronder bekijken. Veerle brak overigens ook haar hiel bij de opnames, waardoor ze op krukken verscheen op de première van Tabula Rasa. De bewuste sprong werd in de video gemonteerd.

28-10-2017 om 00:49 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tina Turner: “Ik vluchtte weg van Ike en werd bijna aangereden op de snelweg”

Tina Turner: “Ik vluchtte weg van Ike en werd bijna aangereden op de snelweg”

https://www.mupload.nl/img/cdmbdn8ibwvkb.jpg

Tina Turners naam zal altijd onlosmakelijk verbonden blijven met die van haar ex-man Ike. Niet alleen omdat ze samen de monsterhit ‘Proud Mary’ uitbrachten, maar ook omdat de man erg losse handjes had. Tina vertelde in een interview met Jonathan Ross nu hoe ver die mishandeling precies ging.

Ike en Tina Turner waren in totaal 16 jaar getrouwd, van 1962 tot 1978. Het koppel vormde een enorm succesvol showbizzduo, maar kenden ook een heel explosieve relatie. Vooral het druggebruik van Ike, die zwaar verslaafd was aan cocaïne, zorgde voor heel wat ruzies en gevechten. Tina kan zich echter nog het exacte moment herinneren waarop Ike volgens haar gevaarlijk werd. Dat vertelt ze in de talkshow van Jonathan Ross, die dit weekend wordt uitgezonden.

Op 1 juli 1976 raakten de twee in een gevecht verwikkeld in hun limousine. Ike was op dat moment al vijf dagen wakker - de cocaïne hield hem op de been. Door zijn verslaving had hij letterlijk een gat in zijn septum gebrand en kreeg daardoor vaak neusbloedingen. Op die bewuste dag  vond hij dat Tina hem niet snel genoeg hielp toen hij begon te bloeden. Hij sloeg haar in het gezicht, maar ze beet van zich af en krabde en schopte haar man. Toen ze aankwamen in het hotel, zaten ze beiden onder het bloed en had Tina er genoeg van.

Snelweg

“Het was heel moeilijk en gevaarlijk, want hij was gewelddadig, zat aan de drugs en voelde zich tegelijk heel onzeker. Ik had geen geld en wist niet waar ik heen moest, maar besloot het erop te wagen. Toen hij zijn roes aan het uitslapen was, vertrok ik uit het hotel, ging door de keuken naar de achterdeur en stak een snelweg over.”

“Ik had de snelheid van de wagens niet goed ingeschat”, vervolgt ze, “Een heel grote truck kwam recht op me af en begon te claxonneren. Ik dacht echt dat het met me afgelopen was toen.” Tina verbleef vervolgens in hotels en bij vrienden, en vroeg uiteindelijk de scheiding aan. “Hij heeft alles gehouden”, vertelt ze over de financiële situatie. “Hij zei altijd: ‘als je vertrekt, vertrek je zoals je gekomen bent’. In de relatie was er nooit vrijheid; hij was altijd gewelddadig en ik had geen controle. Op een bepaald moment had ik er gewoon genoeg van. Het leven had zo geen zin meer. De enige reden waarom ik zo lang gebleven ben, was omdat ik hem probeerde te helpen.”

In 1985 leerde Tina haar huidige man Erwin Bach kennen. De twee zijn nog steeds gelukkig samen.

28-10-2017 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke beelden van tweeling Céline Dion

Unieke beelden van tweeling Céline Dion

https://www.mupload.nl/img/wissqhg0jkw7k.jpg

Celine Dion (49) vierde maandag de 7de verjaardag van haar tweeling, en de wereld mocht het weten. De zangeres nam even een pauze van haar reeks concerten in Las Vegas, en bracht het feestje naar huis. 

“Al 7 jaar, ik kan het niet geloven... De tijd gaat zo snel!” Schrijft ze. “Gelukkige verjaardag, mijn schatten! Ik ben ongelofelijk fier op alle 3 mijn zonen.” 

Want ook oudste zoon René-Charles (16) was van de partij. En ook hij deelde foto’s van zijn broertjes Nelson en Eddy, in de gekste outfits. 

28-10-2017 om 00:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse tarotkaartenlegger Maarten (28) wordt niet de man van Gordon

Vlaamse tarotkaartenlegger Maarten (28) wordt niet de man van Gordon

https://www.mupload.nl/img/vrhkkl9d7hiuu.jpg

Nederlandse tv-kijkers hebben zich gisteravond op de sociale media massaal verkneukeld aan de eerste aflevering  van ‘Gordon Gaat Trouwen... Maar met Wie?’ op de commerciële zender RTL4,  een bloedserieus bedoelde zoektocht naar een potentiële echtgenoot voor de presentator (49). De selectiecommissie met onder meer Gerard Joling in de rangen, zag een bonte stoet huwelijkskandidaten aan zich voorbij trekken die bestond uit aantrekkelijke hunks, doorsnee mannen, ‘hangbuikzwijntjes’ en zelfs een naar liefde verlangende vrouw. 

Natuurlijk zaten er ook een paar kanshebbers bij waarmee Gordon op date ging. Zoals de Vlaamse spirituele coach en tarotkaartenlegger Maarten (28), de 23-jarige, nog thuis wonende Toon en restauranteigenaar Rogier (41) die wegens een onvervulde kinderwens samen met een vriendin dochtertje Jamie verwekte. ‘Goors’ ontmoeting met de wat introverte viswinkelmedewerker, nu al verliefde Toon kwam niet echt op gang, maar hij bleek wel redelijk onder de indruk van zijn andere twee dates. Alleen ergerde hij zich groen en geel aan het stopwoordje ‘effectief’ van de strak gekapte, best romantische Belg. 

Uiteindelijk ging zijn hart toch uit naar Rogier uit Leiden die Gordon huilend in de armen viel toen ze over Rogiers dementerende moeder spraken. “Dit is wat ik zoek”, glunderde Gordon die dolgraag nog eens met de horeca-ondernemer wil daten. “En hij heeft nog leuke ogen ook. En een flipperkast.” Volgens veel twitteraars is Rogier ‘de perfecte match’.

Bilprotheses
De door de commissie afgekeurde geïnteresseerden kregen tot hun grote teleurstelling niet de kans om een glimp van de presentator op te vangen. Het betrof een op seks beluste, volgens eigen zeggen groot geschapen gay met bilprotheses, en een geblondeerde vrouw met prominente voorgevel die dacht van Gordon de gelukkigste man op aarde te kunnen maken. En ze zocht terloops ook nog een vader voor haar 13-jarige zoon. Eveneens op de middenstip: een man van middelbare leeftijd met zichtbaar overgewicht. “Gordon is toe aan een echte vent. Een knuffelbeer”, aldus de kandidaat in kwestie die gelijk weer naar huis werd gestuurd. De bij vlagen hilarische tv-zoektocht van Gordon gaat de komende weken nog door. Uiteindelijk trouwt hij met de man van zijn dromen (op huwelijkse voorwaarden, red.) in Zuid-Afrika.

28-10-2017 om 00:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell in ziekenhuis na val van trap

Simon Cowell in ziekenhuis na val van trap

https://www.mupload.nl/img/6q5d5xcc2vism.jpg

‘X-Factor’-baas en muziekproducent Simon Cowell is vanochtend naar het ziekenhuis overgebracht nadat een ziekenwagen naar zijn huis was geroepen. Volgens The Sun droeg hij daarbij een neksteun. Volgens berichten in Britse media is de 58-jarige Cowell flauwgevallen en van de trap in zijn huis gevallen. Hij wordt in het ziekenhuis onderzocht, zijn toestand is volgens The Sun stabiel.

28-10-2017 om 00:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie actrices getuigen over seksuele intimidatie van Vlaamse acteur

Drie actrices getuigen over seksuele intimidatie van Vlaamse acteur

https://www.mupload.nl/img/rsa48gltx2anp.jpg

Vorige week raakte al bekend dat de samenwerking tussen de Vlaamse acteur Jappe Claes, bekend van onder meer ‘Daens’ en ‘De Zaak Alzheimer’, en het Nationale Theater in Den Haag stopgezet werd. De reden: de ‘aanhoudende geruchtenstroom’ over grensoverschrijdend seksueel gedrag. En de feiten gebeurden niet enkel daar: drie actrices getuigen over hun ervaringen met Claes toen hij lesgaf op de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam.

Actrices Cat Smits, Emma Pelckmans en Anne Van Veen getuigden bij de Nederlandse talkshow Pauw over hoe Jappe Claes omging met zijn studentes. Ze studeerden allemaal op een ander moment aan de Amsterdamse Academie, maar hun ervaringen vertonen erg veel gelijkenissen.

“Ik studeerde er in 2008”, aldus Cat. “Hij begon me algauw berichtjes te sturen dat hij over me droomde.” Hij vroeg haar ook mee naar een hotel ‘om een rol met haar te bespreken’. “Ik had er al over gehoord, het gerucht deed de ronde dat Claes affaires had met studentes en hen meevroeg naar een zeker hotel.” Smits stemde uiteindelijk in omdat ze in een heel kwetsbare positie stond; omdat ze was ingestroomd in het tweede jaar kon ze makkelijk weggestuurd worden. “Hij zei niets over de rol, maar vroeg me naar mijn privéleven, of ik beschikbaar was en of ik hem te oud vond. En terwijl hij dat vroeg, kwam hij steeds dichter bij me zitten.”

Schietgebaar

Smits wist uiteindelijk te ontsnappen door te zeggen dat ze niet single was en naar huis moest. Claes kuste haar nog voor haar huis. “En de volgende dag was het mis. Vanaf toen kon ik niets meer goed doen in de klas. Een paar maanden later werd ik weggestuurd tijdens een gesprek waar maar één van de vier hoofddocenten aanwezig was: Jappe Claes. Hij liep daarna naar me toe en deed alsof hij me neerschoot in de gang. En ik was weg.”

Pelckmans omschrijft Claes ook als ‘heel manipulatief’. “Hij liet me boodschappen overbrengen aan de klas, zodat ik geïsoleerd werd van de groep. En ik had geen keuze, want we hadden hier te maken met een man die mij nog moest beoordelen. En er werd ons op het hart gedrukt om vooral niets te zeggen tegen andere studentes. We moesten vooral zwijgen.”

Directie ook schuldig

“Ik had ook klasgenoten die doodsbang waren”, vertelde Smits nog. “Ze wisten ook niet hoe ze uit de situatie moesten geraken. Ik had een medestudente die zich verstopte in de toiletten en mij sms’te of ze al naar buiten kon komen, want Jappe stond haar op te wachten. We wisten het wel van elkaar, maar je kon er geen kant mee op.”

Uiteindelijk werd Claes in 2014 ontslagen als docent op de Academie. Anne Van Veen vindt het echter vreselijk dat dit zo laat gebeurde en dat Claes dit nog met de andere actrices kon doen. Ze had de situatie immers al aangekaart bij de directie toen zij - voor Smits - op de school zat. “Ik was een van de eersten, hij werkte er toen nog maar net. Je werd echt ingelijfd. Na anderhalf jaar heb ik dat gemeld, maar de directeur zei dat hij niets kon doen ‘want hij had er zich zelf al schuldig aan gemaakt’.”

25-10-2017 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Werner De Smedt zich klaarstoomde voor ‘Het Tweede Gelaat’: “Fitnessen en het ziekenhuisdieet”

Hoe Werner De Smedt zich klaarstoomde voor ‘Het Tweede Gelaat’: “Fitnessen en het ziekenhuisdieet”

https://www.mupload.nl/img/jytfui7rtmrrn.jpg

Vandaag komt ‘Het Tweede Gelaat’ uit in de bioscoopzalen, waarin Werner De Smedt (47) nog eens in zijn rol van Freddy Verstuyft kruipt. Geen gemakkelijke opgave, zo blijkt. In TV Familie vertelt hij hoe zwaar de voorbereidingen waren.

Werner verscheen niet zomaar op de set. “Toen ik in 2003 voor het eerst Freddy Verstuyft speelde - in ‘De Zaak Alzheimer’ - was ik nog een frisse dertiger. Maar privé zat ik in een mindere periode, want drank en drugs beheersten mijn leven. Gelukkig voel ik mij intussen al lang een veel beter mens. Maar er was wat werk aan, hoor. Op mijn leeftijd krijg je als man makkelijk een buikje... Ik wilde een afgetraind lichaam, want er zitten een aantal pittige vrijscènes in de film. En dan wil ik er niet als een papzak uitzien, natuurlijk. Daarom ben ik serieus beginnen te fitnessen.

“Ik had nog nooit zo fanatiek getraind”, vertelt hij. “En weet je, ik leef best gezond, maar ik rook. Ik moest Dus ja, ik moest me fysiek serieus klaarstomen voor ‘Het Tweede Gelaat’. Ik heb op voorhand trouwens ook een speciaal voedingsregime gevolgd: het ziekenhuisdieet. Ken je dat? Da’s een crashdieet gebaseerd op eiwitten en tomaten waarmee je in vijf dagen vijf kilo kan afvallen. Zéér efficiënt, hoor. En nog beter: alles wat ik mocht eten, lust ik graag. Ik dronk ook nog eens speciale shakes als ik ging fitnessen.”

Een dagcrème smeren, dat ziet hij dan weer minder goed zitten. “Nee, voor mij geen crèmekes en lotions om rimpels tegen te gaan. Niet dat ik daar zoveel last van heb. Maar gefrunnik aan m’n gezicht... Hm, liever niet. Ik zit voor m’n job ook niet graag in de schminkstoel. En bij de kapper laat ik niet graag mijn haar wassen.”

25-10-2017 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Damon houdt blessure over aan seksscène met Julianne Moore

Matt Damon houdt blessure over aan seksscène met Julianne Moore

https://www.mupload.nl/img/t9yr9nsg8blh4.jpg

Acteur Matt Damon (47) heeft een bilblessure overgehouden aan het spelen van een ruige seksscene met Julianne Moore (56). Dat vertelde hij aan Entertainment Tonight. Damon en Moore spelen een echtpaar in de film ‘Suburbicon’, een zwarte komedie die zich afspeelt in de jaren vijftig. George Clooney is de regisseur.

In de scène moet Damon de billen van Moore met een tafeltennisbatje bewerken. “Het was grappig,” zei Damon over de scene. “Daarom besloten we dat ik mijzelf ook met het batje zou bewerken en dat deed ik iets te enthousiast.”

Na de scène was de ene kant van Damon’s achterste bont en blauw. “Ik hou wel van hard, maar nu realiseer ik me dat ik wel van érg hard hou”, grapte de acteur.

Zijn vrouw Luciana kon overigens wel lachen om de ongewone blessure van haar man. “Maar toen ze mijn billen voor het eerst zag, schrok ze zich een hoedje.”

25-10-2017 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani: “We hebben een nieuw woord voor cameltoe ... een ezelspoot”

Jani: “We hebben een nieuw woord voor cameltoe ... een ezelspoot”

https://www.mupload.nl/img/lbleqmu4zrnov.jpg

Cristel vindt van zichzelf dat ze iets te veel kilootjes meedraagt en denkt dit te moeten verbergen onder losse broeken en lange blouses. Wat Jani daarvan denkt? Dat zie je hieronder zelf.

25-10-2017 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgeverij Sergio Herman schrijft boze open brief aan de kok

Uitgeverij Sergio Herman schrijft boze open brief aan de kok

https://www.mupload.nl/img/mqrg8xqzflg51.jpg

De laatste jaren bracht Sergio Herman zijn kookboeken altijd uit via Minestrone Cookbooks, de uitgeverij van culinair fotograaf Tony Le Duc. Maar zijn nieuwste exemplaar valt plots onder een andere uitgever, zonder dat Le Duc van iets wist. De fotograaf schreef nu een open brief naar Herman om dat aan te klagen.

Le Duc trok zelfs naar de rechter om het probleem aan te kaarten, maar die gaf Herman gelijk aangezien er geen exclusiviteitscontract bestaat tussen de twee. In zijn open brief schrijft Le Duc dat hij er niets van begrijpt, want Sergio is wel nog steeds voor 40 procent aandeelhouder en mede-vennoot van Minestrone. “Los van de vraag of de wijze waarop je je vertrek hebt gerealiseerd juridisch al dan niet correct is verlopen, getuigt de manier waarop je het hebt gedaan in elk geval van een gebrek aan respect voor mij en je eigen vennootschap.”

Volgens Le Duc verliep alles prima tot begin 2017, toen de twee nog een evaluatiegesprek hadden, waarbij Herman naar een nieuw financieel voorstel voor een nieuw boek vroeg. ”Uit het niets komt er een mail binnen waarin je eist dat eerst alle royalties van 2016 moeten worden uitbetaald voordat je beslist om een nieuw boek te maken. En je boekhouder laat weten dat de royaltypercentages van mijn financieel voorstel, die conform de eerdere uitgaven waren, minstens moest worden verdubbeld. Ik stond perplex. Braaf betaal ik je alle royalties van 2016 en tien dagen na de ontvangsten beslis je botweg dat je met Minestrone geen boeken meer gaat maken. Te weinig geld was één van je beweegredenen. Een andere reden die je aangaf ging mij door merg en been. “Tony , ik speel nu in een hogere league…”

Medewerkers ontslaan

De uitgeverij zit intussen in een vrij ‘uitzichtloze situatie’, aldus Le Duc. ”De grond zakt stilaan weg vanonder mijn voeten. Ik heb deze week al het personeel van Minestrone ontslagen. Ik betaal mezelf al sinds april geen loon meer uit. De openstaande facturen stapelen zich op. Deze situatie is onhoudbaar. De gevolgen staan aan de voordeur. Ik heb nu ook moeite om dit onrecht alleen te dragen en ik vind langzamerhand dat de situatie van Minestrone, mijn persoonlijk verdriet en vernedering mag gedeeld worden met de buitenwereld. Het mag geweten zijn hoe roem, ambities en geld iemand radicaal kunnen veranderen in een harteloos wezen en daarmee een ander in de problemen brengt.”

25-10-2017 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer ambras op ‘Temptation Island:’ Lisa en Lize veroordelen plastische chirurgie van Pommeline

Weer ambras op ‘Temptation Island:’ Lisa en Lize veroordelen plastische chirurgie van Pommeline

https://www.mupload.nl/img/a7vokzdgiz5qk.jpg

De meisjes stellen openlijk de ‘Kylie Jenner-cultuur’ in vraag, zoals ze het zelf noemen. Dat betekent dat ze het zat zijn dat plastische chirurgie via sociale media wordt gepromoot. Kylie Jenner staat erom bekend dat ze haar lippen laat opspuiten. “Als je je lippen wil laten doen, of je billen, dat is helemaal jouw beslissing,” klinkt het bij de Temptations. “Daar is niets mis mee! Maar er zijn influencers die zulke ingrepen gratis krijgen als ze die in ruil dan promoten.” Kan niet, vinden ze. 

Uithaal naar Pommeline

Daarmee verwijzen ze onrechtstreeks naar hun collega-Temptation Pommeline, die binnenkort live onder het mes gaat. De verleidster wil haar billen namelijk later vergroten, en de hele wereld mag meekijken via Instagram. Wie zich geroepen voelt: de livestream wordt uitgezonden op 26 oktober om 10u. 

“De meeste gebruikers op Instagram zijn vrouwen tussen de 18 en de 24,” weet Lize. “Op die leeftijd kan je je nog makkelijk laten beïnvloeden. Ze hebben het ons ook al wel eens gevraagd: kom naar de kliniek, je mag doen wat je wil, zo lang wij de operatie mogen filmen. Nee, daar beginnen we niet aan.”

24-10-2017 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Lomme ‘ontvoert’ rusthuisbewoners voor helikoptervlucht

Chris Lomme ‘ontvoert’ rusthuisbewoners voor helikoptervlucht

https://www.mupload.nl/img/i80fd6m2ha9sb.jpg

Sinds de documentaire ‘Undercover in de zorgfabriek’ van Pano, is er veel te doen rond de behandeling van rusthuisbewoners in Vlaanderen. Die problematiek ligt ook actrice Chris Lomme nauw aan het hart. Zij is meter van het project Hartenwens, georganiseerd door vzw S-Plus. 

Het opzet was om de grootste wens van twee rusthuisbewoners te vervullen en op die manier aandacht te vragen voor vergeten ouderen. Chris ging samen met senioren Erica (71) en Ivan (78) de lucht in voor een heuse helikoptervlucht, iets dat al lang op hun bucket list stond. Het gezelschap heeft er duidelijk van genoten, ook al ging het in- en uitstappen misschien niet zo vlot.

24-10-2017 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straks in de supermarkt: Pascale Naessens lanceert microgolfmaaltijden

Straks in de supermarkt: Pascale Naessens lanceert microgolfmaaltijden

https://www.mupload.nl/img/zccmyrl4m70tk.jpg

Supermarktketen Delhaize lanceert binnenkort een nieuwe lijn microgolfmaaltijden volgens recepten van niemand minder dan Pascale Naessens, de tv-kokkin en auteur van kookboeken die Vlamingen de voorbije jaren gezond leerde eten.

Aanstaande donderdag zullen Delhaize en Naessens de microgolfmaaltijden officieel voorstellen.

Wanneer we na een drukke werkdag even langs de supermarkt zullen kunnen passeren om snel een maaltijdje van Pascale op te pikken, komen we dan te weten.

24-10-2017 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Mijn vrouw zal weer fier kunnen zijn op me, hierboven”: zo reageert dakloze Dirk wanneer hij 10.000 euro krijgt van Axel Daeseleire

“Mijn vrouw zal weer fier kunnen zijn op me, hierboven”: zo reageert dakloze Dirk wanneer hij 10.000 euro krijgt van Axel Daeseleire

https://www.mupload.nl/img/v3ib41akzvky8.png

Vanaf overmorgen probeert Axel Daeseleire het leven van vijf daklozen weer op de rails te krijgen in Project Axel. Hij biedt hen persoonlijke hulp, brengt hen in contact met hulpverleners en geeft hen een bankkaart die gekoppeld is aan een rekening met 10.000 euro op. Dakloze Dirk reageert erg emotioneel wanneer hij het aanbod hoort.

24-10-2017 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iconische robot R2-D2 uit Star Wars komt aan in Gent

Iconische robot R2-D2 uit Star Wars komt aan in Gent

https://www.mupload.nl/img/13db5cawnat0r.jpg

In het Design museum in Gent is vandaag de bekendste robot uit de filmgeschiedenis gearriveerd: R2-D2 uit Star Wars.

De filmrobot werd uitgepakt door Nicole Manis, een persoonlijke assistente van Star Wars regisseur George Lucas. De robot heeft een geschatte waarde van 2,4 miljoen euro. “We wilden een iconische robot uit de filmgeschiedenis als pronkstuk”, zegt Fredo De Smet, de conservator van de expositie. “Dan zijn er een aantal opties: Robocop, Terminator, ... Maar dat zijn gewelddadige robots, en R2-D2 is dat niet. Integendeel, hij redt het universum.” De conservator zegt heel trots te zijn dat hij R2-D2 naar Gent kon halen. “Het is een origineel model dat gebruikt is in twee films”, legt hij uit. Zo werd de romp gebruikt in de allereerste Star Wars-film, en de benen en het hoofd waren te zien in ‘The Empire Strikes Back’.
Tot midden april
De robot komt uit de privécollectie van Stars Wars-bedenker George Lucas. De expo ‘Hello, Robot. Design tussen mens en machine’ opent vrijdag de deuren en loopt tot 15 april 2018.

24-10-2017 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Tot mijn zestiende nooit één compliment gekregen”

“Tot mijn zestiende nooit één compliment gekregen”

https://www.mupload.nl/img/4f4hxc3ic59at.jpg

“Tot mijn zestiende kreeg ik nooit een compliment van een man. Toen heb ik mijn leven drastisch omgegooid.” Ze moet zowat de meest opmerkelijke kandidate van deze lichting finalistes zijn: mooie Vanille uit Limburg. In amper één jaar tijd verloor ze liefst 20 kilo. “Wanneer ik nu foto’s terugzie, vraag ik me af hoe ik het ooit zover heb laten komen.”

Ze is bloedmooi, maar wie met haar praat, merkt het meteen. Vanille gaat gehuld onder een frêle onzekerheid. Een gekwetste ziel. “Ik vind het jammer dat iedereen dat ziet, maar ik kan het niet ontkennen”, klinkt het stil. “Die onzekerheid dateert van vroeger, van de tijd dat ik nog flink zwaarder was. Dat was moeilijk. Want tot mijn zestiende kreeg ik nooit eens een complimentje. Terwijl ik daar, net als ieder meisje, zo hard naar hunkerde. Dat was ook de reden voor mijn drastische gewichtsverlies.”

Babyvet

Wie haar ziet, vindt die inspanning wellicht overdreven. En de twijfels onterecht. “Dat zegt mijn vriendje ook”, lacht ze op vakantie met de dertig finalistes onder de Egyptische zon. “We zijn al twee jaar samen en hij zegt altijd dat hij mij nooit dik heeft gevonden. Maar toch. Ik krijg het niet uit mijn hoofd. Wist je dat mijn dijen vroeger tegen elkaar kwamen wanneer ik wandelde? Dat was geen kwestie van babyvet. Ik vond dat echt niet langer kunnen. Zelfs nu vind ik mezelf niet strak genoeg, maar ik ben intussen wel blij met hoe ik eruitzie.”

Dus is ze nu uitermate streng voor zichzelf. Met veel sessies in het fitnesscentrum en gezonde voeding. “Het is geen dagelijks gevecht. Zo zou ik het niet noemen. Maar er is wel discipline voor nodig. Ik moet hard zijn voor mezelf. Als mijn mama bijvoorbeeld om frietjes gaat, was ik vroeger de eerste om toe te tasten. Nu eet ik niet meer mee. Het kost allemaal veel moeite. Maar ik wil zo doodgraag het kroontje winnen dat geen inspanning me te veel is.”

3 opvallende beroepen

Olivia Simmons (19) balsemt overledenen

Toen haar oma en opa stierven, wist ze het zeker. Het respect en de liefde waarmee zij uit onze wereld werden geleid, wilde ze ook anderen schenken. En dus studeert Olivia thanatopraxie. Zij wil ervoor zorgen dat iedereen mooi afscheid kan nemen van opgebaarde dierbaren. “Een vreemde keuze, ik weet het. Maar voor mij voelt het juist aan. Ik ben er intussen aan gewend dode lichamen aan te raken. Het is een mooi beroep.”

Caroline Delforge (19) is “een foorwijf”

Ze lacht wanneer ze het zegt, maar ze meent het wel: “Ik ben een foorwijf.” Wie op Vlaamse kermissen aan smoutebollen denkt, denkt Delforge. De aantrekkelijke blondine is daarvan derde generatie. Groot geworden in een internaat en in de trailer van haar ouders. Drietalig, en gezegend met een slanke lijn die geen lekkernijen doet vermoeden. “Ik doe die job doodgraag. Maar het allermooiste is dat ik overal in Vlaanderen het gevoel heb thuis te komen.”

Angeline Flor Pua (22) wil piloot worden

Angeline heeft het niet breed thuis, maar is gezegend met tonnen karakter. Ze studeert volgend jaar af als pilote en nam daarvoor flink wat risico’s. “Ik heb bij aanvang van mijn studies 100.000 euro moeten lenen. Zoveel kost de opleiding in de burgerluchtvaart. Ik heb altijd alle steun genoten van mijn ouders, maar dat geld konden ze me niet geven. Dus moet ik het nu waarmaken. Ik moet dit voltooien, dus doe ik er alles voor.”

23-10-2017 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog 2 jaar genieten, dan roept de plicht

Nog 2 jaar genieten, dan roept de plicht

https://www.mupload.nl/img/vyiubp6zztqkw.jpg

KROONPRINSES ELISABETH VIERT OVERMORGEN HAAR 16DE VERJAARDAG

23-10-2017 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Benny Hill bood me een job aan in ruil voor seksuele diensten”

“Benny Hill bood me een job aan in ruil voor seksuele diensten”

https://www.mupload.nl/img/xoeycuosizuxd.jpg

Hazel O’Connor, een Britse zangeres en actrice, beschuldigt Benny Hill van seksuele intimidatie. De inmiddels overleden komiek zou haar een job hebben aangeboden “als ze hem zou soigneren.”

De nu 62-jarige O’Connor beweert dat ze in 1976 op bezoek ging bij Hill om een van de schaarsgeklede meisjes in zijn sketches te spelen. Zij was 21, hij 47. Volgens O’Connor toonde Hill haar foto’s van zijn meisjes en vertelde hij dat ze “hem soigneerden” (“look after me”, nvdr.) en vroeg hij haar of ze dat ook zou doen.
De zangeres, die stelt dat ze vijf jaar voor de ontmoeting met Hill nog verkracht werd op reis in Marokko, komt met het verhaal naar buiten in de nasleep van de affaire rond de Amerikaanse producer Harvey Weinstein.

Gedegouteerd

“Ik was gedegouteerd en maakte me klaar om te vertrekken toen hij probeerde me te kussen”, vertelt ze aan de Mirror. “Ik duwde hem weg en maakte me uit de voeten”. Over de intenties van Hill twijfelt O’Connor niet. “Ik weet wat hij bedoelde met ‘me soigneren’: hij bedoelde seks. Ik sta er nog altijd versteld van en het maakt me heel kwaad.”
Benny Hill, die in 1924 geboren werd als Alfred Hill, werd wereldberoemd met de slapstickhumor van zijn Benny Hill Show. Hij overleed in 1992. In oktober 1985 kwam hij ook in opspraak toen voormalig ‘Page Three Girl’ Stefanie Marrian vertelde dat ze hem manueel moest bevredigen op zijn bed. Een ander meisje, Nikki Critcher, beweerde later ook dat ze hem eens een klap had verkocht toen hij hard in haar borsten kneep tijdens een repetitie.

23-10-2017 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kit Harington kent het einde van Game of Thrones, en dit was zijn reactie

Kit Harington kent het einde van Game of Thrones, en dit was zijn reactie

https://www.mupload.nl/img/zx6dytig53p5j.jpg

De winter is intussen aangebroken in Westeros, en het einde van Game of Thrones is daarmee nabij. In 2019 wordt het achtste en laatste seizoen uitgebracht, maar Kit Harington (Jon Snow in de serie) weet nu al hoe het verhaal afloopt. En zijn emoties liepen daarbij hoog op.

Wij gewone stervelingen moeten nog een jaar of twee wachten op het einde van een van de grootste series ooit, maar de acteurs hebben vorige week al het script van de allerlaatste aflevering voor ogen gekregen. Ze kregen zoals gewoonlijk  een strenge zwijgplicht opgelegd - ze mogen zelfs niet vertellen wanneer de opnames doorgaan - maar hoofdpersonage Jon Snow lichtte wel al een miniem tipje van de sluier op.

Tijdens een interview met ‘The One Show’ op BBC vertelde hij dat de hele cast al eens door het laatste seizoen ging. “Vorige week eigenlijk, dus nu weet ik alles.” Zijn reactie was verrassend. “Ik heb gehuild op het einde. Je moet weten dat niemand na acht jaar zo hard om de serie geeft als wij.”

Gewoon een emotioneel moment voor de cast, of eindigt het voor Jon Snow toch niet zo rooskleurig? Only time will tell...

23-10-2017 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe bom treft Hollywood: 38 vrouwen beschuldigen regisseur James Toback van seksuele intimidatie

Nieuwe bom treft Hollywood: 38 vrouwen beschuldigen regisseur James Toback van seksuele intimidatie

https://www.mupload.nl/img/yvvitxmllbbmf.jpg

Tientallen vrouwen beschuldigen de Amerikaanse scenarist en regisseur James Toback van grensoverschrijdend seksueel gedrag en aanrandingen. De Los Angeles Times publiceert een vernietigend artikel over de nu 72-jarige Toback, die sinds de jaren 80 jonge vrouwen beloofde sterren van hen te maken. Als ze hem eerst maar “zouden leren kennen”.

Toback wordt ervan beschuldigd als een roofdier de straten van Manhattan te hebben afgeschuimd op zoek naar aantrekkelijke jonge vrouwen, meestal twintigers, soms universiteitsstudentes, soms iemand uit de middelbare school. De regisseur, die een Oscarnominatie in de wacht sleepte voor het scenario van de Warren Beaty-film Bugsy, zou de vrouwen hebben wijsgemaakt dat hij de macht had om van hen Hollywoodsterren te maken.

Leren kennen

Zijn openingszin was meestal: “Mijn naam is James Toback. Ik ben een filmregisseur. Heb je ooit Black and White of The Girls and a Guy gezien? En als je hem niet geloofde, toverde hij een naamkaartje of een artikel boven dat over hem was geschreven om te bewijzen dat hij iets betekende in Hollywood. Toback maakte de vrouwen wijs dat hij van hen een ster kon maken. Maar eerst moest hij hen leren kennen. Intiem. Vertrouw hem, zou hij zeggen. En dat het allemaal deel uitmaakt van zijn manier van werken.

Hij zou hen hebben overtuigd om hem privé te ontmoeten voor een “gesprek” of auditie, waarbij Toback dan persoonlijke of ongemakkelijke vragen van een seksuele aard stelde, hen ongepast aanraakte of zelfs masturbeerde voor hen. Geen enkele van de vrouwen stapte naar de politie. Maar 31 van de 38 vrouwen die Toback beschuldigen, waren nu bereid on the record hun verhaal te doen.

“Ik voelde me als een prostituee, een totale teleurstelling tegenover mezelf, mijn ouders en mijn vrienden.

Getuigenissen

De verhalen stammen uit een lange periode. Actrice Adrienne LaValley beschrijft een ontmoeting in een hotelkamer uit 2008, die volgens haar eindigde toen Toback zijn kruis tegen haar been probeerde te wrijven voor hij ejaculeerde in zijn broek. “Ik voelde me als een prostituee, een totale teleurstelling tegenover mezelf, mijn ouders en mijn vrienden. En ik verdiende het niet om het aan iemand te vertellen”, zegt ze.Enkele andere bekende vrouwen die getuigen zijn Louise Post, de gitariste en zangeres van rockband Veruca Salt. “Hij vertelde me dat hij niets lievers zou doen dan masturberen terwijl hij in mijn ogen keek”, zegt zij. Actrice Starr Rinaldi vertelt hoe zij 15 jaar geleden door Toback werd benaderd in Central Park. Karen Sklaire, een New Yorkse theaterlerares, actrice en dramaturge zegt dat bij veel vrouwen die ze kent zelfs een uitdrukking de ronde doet. “Wanneer iemand vermeldt dat ze seksueel misbruikt is door een creepy schrijver-regisseur, is het antwoord: ‘Oh nee. Je bent ge-Tobackt’.” Eerder deze maand schreef schrijfster Sari Kamin ook een lange blogpost die startte met de woorden: “Ik ben een van de talloze vrouwen die filmmaker James Toback heeft lastiggevallen.” Na de publicatie van het LA Times-artikel tweette ze dit:

23-10-2017 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Mona Lisa met snor” van Marcel Duchamp verkocht voor 631.500 euro

“Mona Lisa met snor” van Marcel Duchamp verkocht voor 631.500 euro

https://www.mupload.nl/img/lumzngepdtnto.jpg

Een versie van de ‘Mona Lisa’ met snor van Marcel Duchamp, ’L.H.O.O.Q.’, is gisteren geveild voor 631.500 euro bij Sotheby’s in Parijs. Het werk maakte deel uit van de verzameling dadaïstische en surrealistische werken van de Amerikaan Arthur Brandt. Dat maakte Sotheby’s bekend.

In totaal veilde Sotheby’s ongeveer 110 kunstwerken, goed voor 3,9 miljoen euro (met kosten). ‘Intervention d’une femme au moyen d’une machine’ (1915) van Francis Picabia, het werk dat met 700.000 euro het hoogst werd geschat, vond geen koper. Drie vierde van de overige stukken gingen de deur uit voor een hoger dan geschat bedrag.
Dat was onder meer het geval bij een versie van ‘L.H.O.O.Q.’, een van de 9 kunstwerken van Marcel Duchamp die te koop werden aangeboden. De Mona Lisa staat er afgebeeld met een snor en sikje. Het werk, geschat tussen 400.000 en 600.000 euro, ging voor 631.500 euro de deur uit.

De titel van het werk is een homofoon van het Engelse woord ‘look’. Als de drukletters in het Frans worden uitgesproken, klinken ze als ‘Elle a chaud au cul’.

De versie dateert uit 1964, op basis van de originele readymade uit 1919, die het Centre Georges-Pompidou 99 jaar in bewaring heeft. Ze is eigendom van de communistische partij, die ze ontving van Louis Aragon, die ze op zijn beurt cadeau had gekregen van Duchamp.

23-10-2017 om 09:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoop Dogg richt pijlen wederom op Donald Trump

Snoop Dogg richt pijlen wederom op Donald Trump

https://www.mupload.nl/img/qqmbev22wr443.jpg

Nadat rapper Eminem eerder deze maand de vloer aanveegde met de Amerikaanse president Donald Trump, draagt nu ook Snoop Dogg zijn steentje bij. De rapper is niet blij met Trump in zijn nieuwe nummer ‘Make America Crip Again’, een variatie op de presidentiële slogan ‘Make America Great Again’.

Het nummer is de titeltrack van Snoop’s nieuwe album. Volgens Snoop verwaarloost Trump minderheden in de VS. Ook schaart de rapper zich achter Colin Kaepernick, de voormalige quarterback van het team San Francisco 49ers. Kaepernick weigerde op te staan voor het volkslied en protesteerde op die manier tegen politiegeweld jegens zwarte Amerikanen. Trump is fel gekant tegen sporters die op deze manier demonstreren.
In maart schoot Snoop Dogg in een videoclip een clown neer die eruit zag als Donald Trump. De president reageerde hier toen op via Twitter. “Kunnen jullie je inbeelden hoe groot de consternatie zou zijn moest hij, met zijn mislukkende carrière en al, een geweer had gericht en had geschoten op president Obama? Gevangenisstraf!”

Op het nieuwe nummer van de rapper heeft hij nog niet gereageerd.

22-10-2017 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas & Like Mike op nummer twee in DJ Mag Top 100

Dimitri Vegas & Like Mike op nummer twee in DJ Mag Top 100

https://www.mupload.nl/img/ulwnscmpzd6bb.jpg

Belgen Dimitri Vegas & Like Mike staan opnieuw op de tweede plaats in de DJ Mag Top 100, de dj-poll die het Britse magazine DJ Mag ieder jaar organiseert. Dat is bekendgemaakt tijdens AMF, het grootste evenement tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Nederlander Martin Garrix staat op nummer 1.

Meer dan een miljoen mensen brachten hun stem uit. Vorig jaar won de Nederlander ook al voor Dimitri Vegas & Like Mike, die in 2015 op nummer 1 stonden. Armin van Buuren bekleedt dit jaar de derde plek.
”Onwijs bedankt dat jullie me sinds dag een hebben gesupport. Wat een bizarre ‘rollercoaster ride’ is het geweest”, zei Martin Garrix aan zijn fans. Na de bekendmaking begonnen Armin van Buuren en Hardwell aan hun optreden in de Amsterdam ArenA. Het is de eerste keer dat de twee wereldsterren officieel samen optreden.

22-10-2017 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Priscilla Presley stapt na 40 jaar uit Scientology: “Ik heb er genoeg van”

Priscilla Presley stapt na 40 jaar uit Scientology: “Ik heb er genoeg van”

https://www.mupload.nl/img/7sdqschdsfbz9.jpg

Priscilla Presley stapt na bijna veertig jaar uit de controversiële Church of Scientology. Presley zou tot de sekte zijn toegetreden na de dood van haar man Elvis Presley in 1977. Volgens een anonieme bron zocht ze toen toenadering tot John Travolta die haar in de kerk zou hebben ingewijd. Naast Travolta telt de sekte ook de wereldberoemde acteur Tom Cruise tot zijn leden.

Presley maakte bijna 40 jaar deel uit van de sekte. Ze voedde ook haar dochter Lisa Marie in de traditie van Scientology op. Lisa Marie maakte in 2014 al de beslissing uit te treden, wat het voor haar moeder ook moeilijk zou hebben gemaakt te blijven. “Ze zijn heel hecht als familie en uittreden was een gezamenlijke beslissing”, aldus een bron aan de Britse The Daily Mail. Lisa Marie zei toen dat de kerk haar kapotmaakte. “Ze namen mijn ziel, mijn geld, mijn alles.”  
Presley volgt met haar beslissing een bepaalde trend. De actrices Katie Holmes en Nicole Kidman, beiden ex-vrouw van Tom Cruise, actrice Demi Moore en filmmaker Paul Haggis, bekend van de films ‘Crash’ en ‘Million Dollar Baby’, gingen haar al voor. Haggis beschreef de sekte als een “kwaadaardige cult”. Hij zei dat iedereen die is vertrokken dat in stilte heeft gedaan uit angst voor zijn machtige leden.

De kerk, die in 1955 werd opgericht door de sciencefictionschrijver L. Ron Hubbard, zorgt al jaren voor controverse. Om toe te treden moet men een soort van audit ondergaan. In de opnamegesprekken krijgen de kandidaten extreem persoonlijke vragen over hun leven, hun overtuigingen en hun seksuele voorkeuren. Volgens ex-leden is dit om hen later met deze informatie te kunnen chanteren. Andere bronnen berichten dat de sekte zijn leden helemaal opeist, gevangen houdt en ze van hun familie weghoudt. 
Een bekende anekdote die de reputatie van de sekte goed weergeeft, is die van de Britse documentairemaker Louis Theroux. Theroux wou een reeks maken over Scientology en werd toen geschaduwd om te voorkomen dat hij die intentie zou waarmaken. Een andere journalist, John Sweeney van de BBC, werd bespioneerd toen hij research naar de kerk deed. “Ze hebben in mijn hotelkamer rondgesnuffeld en op straat werd ik door vreemde figuren achtervolgd”, aldus Sweeney.

Tom Cruise houdt vol

Niet iedereen is misnoegd. Tom Cruise is nog steeds overtuigd lid en zegt dat de kerk “hem heeft gered”. Hoe de kerk hem heeft beïnvloed, was onder meer duidelijk toen hij kritiek uitte op het gebruik van antidepressiva van Brooke Shields om haar postnatale depressie te bestrijden. Hij zei toen dat deze middelen heel gevaarlijk zijn, een mening die de kerk deelt.

22-10-2017 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annemie Struyf: “Seksistische opmerkingen zijn de reden waarom ik niet meer in ‘De slimste mens’ zit”

Annemie Struyf: “Seksistische opmerkingen zijn de reden waarom ik niet meer in ‘De slimste mens’ zit”

https://www.mupload.nl/img/fvvtchhafbvxb.jpg

“De ongelijkheid tussen mannen en vrouwen is een basisonrecht”, zegt televisiemaakster en journaliste Annemie Struyf in een interview met De Zondag. Ze haalt onder meer haar passage in de populaire VIER-quiz ‘De slimste mens’ aan.

“Ik ben vele jaren jurylid geweest in ‘De slimste mens’. Heel eerlijk: dát seksisme is meteen ook de reden waarom ik niet meer in de jury wil zitten”, zegt Struyf. “Ik zeg dat met de glimlach, want ik heb dat al die tijd graag gedaan, maar nu heb ik er geen zin meer in om bijna een uur lang seksistische opmerkingen over mij heen te krijgen. Ik was daar, net zoals vele andere vrouwen, vaak de schietschijf van dat soort grappen. Misschien zou het wel helpen als andere vrouwen ook zouden zeggen: ‘Sorry, ik wil geen schietschijf meer zijn’.”

Struyf vervolgt: “Ik kreeg voortdurend opmerkingen over mijn leeftijd of mijn stem. Plots, tijdens een opname, besefte ik: ik lach hier gewoon mee omdat ik anders de seut ben, en niet omdat ik dit leuk vind. Die dag ben ik ermee gestopt.”

22-10-2017 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
21-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams acteur stapt uit Nederlands theatercollectief na beschuldigingen van aanranding

Vlaams acteur stapt uit Nederlands theatercollectief na beschuldigingen van aanranding

https://www.mupload.nl/img/ysapwfiwhdx6y.jpg

De Vlaamse acteur Jappe Claes, die onder meer in de films ‘Daens’ en ‘De zaak Alzheimer’ speelde, en de directie van Het Nationale Theater (HNT) in Den Haag hebben in onderling overleg besloten dat Claes terugtreedt uit het ensemble, zo heeft het HNT vrijdag meegedeeld. Aanleiding is de “aanhoudende geruchtenstroom” over grensoverschrijdend gedrag.

De afgelopen dagen verschenen in diverse media berichten waarin Jappe Claes wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik in de tijd dat hij als docent was verbonden aan de Amsterdamse Theaterschool, aldus HNT. De acteur treedt terug vanwege het persoonlijke karakter van deze beschuldigingen, maar ook vanuit de wens om het blazoen van Het Nationale Theater niet te beschadigen.

“Als ik iemand in dit verband in woord of daad in verlegenheid heb gebracht, dan bied ik hiervoor mijn oprechte excuses aan”, zegt Claes in de mededeling.

De acteur speelde bij HNT mee in “Het verzamelde Werk van William Shakespeare (ingekort)”. Over de wijze waarop de tournee wordt voortgezet, vindt momenteel overleg plaats met alle betrokkenen.

Eerder deze week sprak actrice Cat Smits zich in de Volkskrant uit over Claes. Hij zou haar, toen ze op de Theaterschool zat, uitgenodigd hebben in een hotelbar, waar hij met haar flirtte en haar kuste. Claes bevestigde daarop dat hij haar meenam naar de kroeg om haar losser te maken, maar ontkent dat hij kuste. Na deze verklaring deden verschillende andere actrices een boekje open over hun toenmalige accent.

21-10-2017 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles komt terug, ook Magnum P.I.

Alles komt terug, ook Magnum P.I.

https://www.mupload.nl/img/8bafusui1njfz.jpg

CBS maakt een nieuwe versie van Magnum P.I, de Amerikaanse televisieserie uit de jaren tachtig over de avonturen van privédetective Thomas Magnum (Tom Selleck) die zich afspeelde op Hawaï.

Deadline meldt dat de remake van de serie opnieuw om vier hoofdpersonages draait. In tegenstelling tot het origineel gaat het niet om vier mannen, maar om drie mannen en een vrouw. Het vrouwelijke karakter heet Juliet Higgins, een knipoog naar het mannelijke karakter Higgins uit het origineel.

In de nieuwe Magnum P.I. is het hoofdpersonage opnieuw een voormalig Navy SEAL die na zijn terugkomst uit Afghanistan zijn militaire vaardigheden inzet als privédetective. Hij krijgt hulp van collega’s Theodore ‘TC’ Calvin en Orville ‘Rick’ Wright en dus van Juliet Higgins, een voormalig MI6-agent. Ze nemen zaken aan die niemand anders op zich wil nemen.

Vorig jaar maakte ABC al een vervolg op Magnum. Die serie draait om Magnums dochter Lily ‘Tommy’ Magnum, die terugkeert naar Hawaï om het stokje van haar vader over te nemen.

21-10-2017 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Op tv komen geeft kick”

“Op tv komen geeft kick”

https://www.mupload.nl/img/vzjfasrxdipv4.jpg

Francis Sanchez (54), de gevreesde werfleider uit ‘The Block’, maakt maandag na acht jaar zijn grote comeback op tv. In het VIER-programma ‘Ons Eerste Huis’ wordt ‘Sanchez’ ingeschakeld als raadgever om de deelnemers te behoeden voor al te grote bouwblunders. In Boom, waar hij sinds 2016 voor N-VA actief is als schepen van Openbare Werken, wordt alvast met veel belangstelling naar zijn nieuwe tv-avontuur uitgekeken. “Voor tv werken is plezant, als je er goed uitkomt. En ik heb het geluk gehad dat ik er tot nu toe altijd goed ben uitgekomen.”

Doe eens een kleine steekproef en vraag aan een aantal mensen wat ze zich nog herinneren uit het VT4-verbouwingsprogramma ‘The Block’. De kans is bijzonder groot dat ze het zullen hebben over Francis Sanchez: de strenge, besnorde werfleider die veel weghad van een Mexicaanse gangster uit een spaghettiwestern.
Sinds zijn eerste verschijning in het programma in 2005, groeide ‘Sanchez’ seizoen na seizoen uit tot een absolute cultfiguur. Vandaag doet Francis Sanchez in bijna niets nog denken aan de ietwat corpulente boeman uit ‘The Block’. Hij is een pak kilo’s kwijt, heeft de snor ingeruild voor een ringbaardje en timmert volop aan een carrière in de lokale politiek. Sinds 2016 is hij in Boom namelijk aan de slag als schepen van onder meer Openbare Werken. Maar na acht jaar buiten de schijnwerpers lonkt nu een nieuw tv-avontuur : VIER vist de ‘bekendste werfleider van het land’ op voor het tweede seizoen van ‘Ons Eerste Huis’. Zijn taak: de deelnemers met raad en daad bijstaan bij het verbouwen van hun woning.

Mogen we ons opnieuw verwachten aan enkele pittige conflicten, zoals in ‘The Block’?

“Nee, het concept is anders. In ‘The Block’ was het de bedoeling om appartementen te verbouwen met het oog op een verkoop. Ik moest constateren wat er goed en slecht was en zeggen wat er beter kon. Als de deelnemers daar dan niet mee overweg konden, leidde dat inderdaad tot enkele flinke discussies. In ‘Ons Eerste Huis’ gaat het om huizen die de eigendom zijn van de deelnemende koppels zelf. Ik kan hen adviseren in de verbouwingswerken en zeggen hoe ik het zou aanpakken, maar als puntje bij paaltje komt, beslissen zij zelf wat ze doen. Zij zijn de eigenaar. In ‘The Block’ was ik een soort van boeman. Ik denk dat de deelnemers van ‘Ons Eerste Huis’ me een stuk liever zien komen.”

Uitgerekend één jaar voor de lokale verkiezingen duik je weer op het tv-scherm op. Je zou gewag kunnen maken van een ideale timing.

“Nochtans is het puur toeval. In juli, enkele weken voor de opnames van start gingen, heeft men mij gevraagd of ik wilde meewerken. Blijkbaar hadden er tijdens het eerste seizoen van ‘Ons Eerste Huis’ al een aantal kijkers de vraag gesteld: ‘Waar blijft de Sanchez?’ (lacht) Dat is natuurlijk plezant om te horen, maar ik moet toegeven dat ik getwijfeld heb. Ik ben naast schepen in Boom ook nog werfleider bij Baeten - Van Es in Rumst. Het leek me moeilijk om dat allemaal met de opnames te combineren. Maar uiteindelijk heb ik toegezegd. Als ik terugkijk op ‘The Block’, dan was dat een heel positieve ervaring voor mij. Voor tv-werken is plezant, als je er goed uitkomt. En ik ben er toen heel goed uitgekomen.”

Mede dankzij je bekendheid ben je schepen kunnen worden.

“Dat steek ik niet onder stoelen of banken. ‘The Block’ heeft daar vast en zeker een rol in gespeeld. Maar ik heb nooit mijn bekendheid gebruikt tijdens mijn verkiezingscampagne. Ik wil niet dat de mensen voor mij kiezen omdat ik op tv ben gekomen. Ik wil dat ze voor mij kiezen omwille van mijn capaciteiten.”

Hoe was het uiteindelijk om de opnames te combineren met je professionele bezigheden? Heeft je werk als schepen er niet onder geleden?

“Nee. Als dat het geval was geweest, zou ik er niet mee door zijn gegaan. Maar het was wel een bijzonder zware periode. De opnames hebben tien weken geduurd en de opnamedagen duurden van 9.30 tot 17 uur. Tegen 18 uur was ik terug op mijn bureau en kon ik verder werken voor Boom. Ik had bovendien een chauffeur die me naar de werven vervoerde, zodat ik onderweg nog wat werk kon doen. Het lastigst was het vooral voor mijn vrouw Gina. We moesten echt afspraken maken als we tijd wilden hebben voor elkaar.”

Je kan nu al raden wat de critici zullen zeggen. Heeft een schepen niets beters te doen dan zich bezig te houden met tv-opnames?

“Laat ze maar zeggen. Ik weet wat ik allemaal doe voor Boom en hoeveel tijd ik in mijn schepenambt steek. Er zijn dagen dat ik begin om 5 uur ’s ochtends en dat ik pas na middernacht weer thuis ben.”

In de Boomse gemeenteraad heb je zelfs al een paar keer complimenten gekregen van de oppositie voor je werk.

“Ik doe gewoon mijn plicht. Iedereen die mijn bureau binnenkomt, behandel ik gelijk. Als hij of zij een probleem heeft, probeer ik dat op te lossen. Als er ergens een tegel verkeerd ligt, maak ik daar werk van. Toen ik in 2016 schepen werd, zat de schrik er wel in. Men dacht: die strenge werfleider van tv gaat het hier eens komen zeggen. Maar de mensen denken dat ik streng ben door wat ze van me gezien hebben op tv. Ik probeer vooral rechtvaardig te zijn.”

Mogen ze je na ‘Ons Eerste Huis’ nog eens vragen voor een tv-programma?

“Graag. Ik sta voor alles open, zolang mijn werk er niet onder lijdt en zolang het plezant is. Het is waar wat sommige acteurs zeggen: op tv komen geeft een kick. Ik vind dat ongelooflijk leuk. Men heeft mij ooit gevraagd om deel te nemen aan het eerste seizoen van ‘Komen Eten’ , maar ik heb toen geweigerd, omdat ik niet goed wist wat voor programma het was. Nu zou ik er wellicht geen nee tegen zeggen. Maar kom niet af met ‘Temptation Island’, hé.”
‘Ons Eerste Huis’ is vanaf maandag 23 oktober om 20.35 uur te zien op VIER.

21-10-2017 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Tytgat Chocolat’ en ‘Goed Volk’ vallen in de prijzen op Prix Europa

‘Tytgat Chocolat’ en ‘Goed Volk’ vallen in de prijzen op Prix Europa

https://www.mupload.nl/img/sl8yhcdmetihn.jpg

De Eén-series Tytgat Chocolat en Goed Volk hebben elk een prijs binnengehaald op de European Media Awards, het jaarlijkse festival voor tv, film en radio in Europa. Ook het Gentse radiohoorspel “Almanak” is in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Prix Europa 2017 in Berlijn.

Tytgat Chocolat won in de categorie ‘Beste Europese fictiereeks’. De reeks, geproduceerd door De Mensen, is een dramaserie gemaakt door Filip Lenaerts en Marc Bryssinck. De serie volgt de inpakkers van een gelijknamige chocoladefabriek. De meeste hoofdrolspelers komen uit de theatergroep Theater STAP, een toneelgezelschap met acteurs met het syndroom van Down. Tytgat Chocolat won woensdag ook al de Internationale Diversiteitsprijs in Cannes. Maandag 23 oktober wordt de laatste aflevering van Tytgat Chocolat uitgezonden op Eén.
Goed Volk met Jeroen Meus ging dan weer aan de haal met de prijs voor ‘Beste Europese televisiedocumentaire’. Specifiek werd de aflevering bekroond waarin de kok bij vier vrijgezelle broers in Frans-Vlaanderen verblijft. Goed Volk is een reis- en kookprogramma waarin Meus via de keuken zich verdiept in de leefwereld van verschillende (gesloten) gemeenschappen overal ter wereld. Het programma, geproduceerd door Hotel Hongaria, werd in 2014 en 2017 uitgezonden op Eén.

België scoorde nog een derde keer op de European Media Awards, in de categorie ‘Beste Europese radiofictie’. Hier ging de prijs naar “Almanak”, een hoorspel van Wederik De Backer en “een kruising tussen feit en fictie” over de vroegere zaal De Meibloem in de Brugse Poort in Gent.

21-10-2017 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia in tranen na pakkende radioboodschap van Nathalie Meskens

Natalia in tranen na pakkende radioboodschap van Nathalie Meskens

https://www.mupload.nl/img/ibhpogro3o5oa.jpg

In een openhartig gesprek in radioprogramma ‘Het Heilig Huis Van Hanssen’ op Joe, vertelde Natalia over het leven in het buitenland, haar kinderwens én over vriendschap. Daarvoor had Evi aan Nathalie Meskens gevraagd waarom Natalia zo’n goede vriendin van haar is: “Ik krijg natuurlijk maar heel weinig tijd om uit te leggen hoe fantastisch ik Natalia vind en hoe graag ik ze zie. Het is één van de meest bijzondere personen die ik ken, die ik mag kennen en ik ben heel dankbaar dat zij een vriendin van mij wil zijn”, zei Natahalie Meskens aan de telefoon.

“Het is een topwijf met een gigantisch groot hart die al heel veel voor mij gedaan heeft en ik hoop in de toekomst nog heel veel voor mij gaat doen. Het is een heel bijzondere vriendschap omdat we allebei in de entertainment zitten, kom je mekaar af en toe eens tegen, zoals onlangs op Studio 54, dat je dat als vriendinnen kan meemaken, dat was echt heel leuk. Maar wat ik vooral geweldig vind aan ons twee, is onze vriendschap die mij heel dierbaar is, ik heb al heel veel van haar geleerd en ga dat blijven doen in de toekomst en ja ik hoop dat we elkaar nog heel lang mogen kennen. Love you Natalia’ke.”

Een boodschap die Natalia duidelijk niet onberoerd liet: “Vrienden in het algemeen is toch wel iets speciaals. Vrienden zijn de familie die je zelf kiest hé” zei ze in tranen.

21-10-2017 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Tom Jones slachtoffer van seksuele intimidatie: “Schering en inslag in muziekwereld”

Ook Tom Jones slachtoffer van seksuele intimidatie: “Schering en inslag in muziekwereld”

https://www.mupload.nl/img/09zxazm4prndv.jpg

Het is de laatste tijd al vaker gezegd dat seksueel grensoverschrijdend gedrag niet alleen in Hollywood voorkomt. De wereldberoemde Britse zanger Tom Jones (77) bevestigt dat. In een reactie aan de BBC op de beschuldigingen tegen Harvey Weinstein zei hij dat het ook in de muziekwereld schering en inslag was. Als jongeling werd sir Tom jaren geleden bovendien zelf seksueel geïntimideerd.

“Die dingen gebeurden ook altijd al in de muziekindustrie”, zei Jones. “Er zijn klachten geweest over uitgevers en over wat je moest doen om een contract te krijgen, net zoals bij filmcontracten.” Op de vraag of hij er persoonlijk slachtoffer van werd, antwoordde Jones, tegenwoordig ook coach in The Voice UK, positief. “Er waren wel dingetjes in het begin, ja. Maar je gaat die uit de weg, je trapt het af... Maar wat ze bij vrouwen probeerden, probeerden ze ook bij mannen.”

De wereldster voelde zich “verschrikkelijk” na een nare ontmoeting in het begin van zijn carrière. “Maar je bedenkt dan dat je van die persoon kan weglopen, dat het eigenlijk zo niet kan. Je moet zelf tot het besef komen dat je die dingen niet zomaar hoeft te doen.” Even later zei hij daarover nog: “Het was geen ramp, alleen iemand die probeerde mij... het was een vraag en ik zei ‘nee, dank u’.”
Jones wees er wel op dat er ook goede mensen zijn, die hun macht niet misbruiken: “Ze zijn niet allemaal zo”.

Maar verwijzend naar Weinstein, stelde hij: “Gerechtigheid zal geschieden. Als je iets fouts hebt gedaan, moet je ervoor boeten. Of anders moet je maar aantonen dat je niks verkeerds hebt gedaan.”

19-10-2017 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen alcohol voor geblesseerde Ed Sheeran

Geen alcohol voor geblesseerde Ed Sheeran

https://www.mupload.nl/img/zvtdge2o8n5sy.jpg

Ed Sheeran wil zo snel mogelijk weer op het podium staan en heeft daarom een drastische maatregel genomen. De Shape of You-zanger, die bij een fietsongeluk zijn beide arm brak, heeft besloten te stoppen met het drinken van alcohol. Hij hoopt dat dat zijn herstel bespoedigt.

“Als ik drink zou dat het herstel vertragen, dus drink ik niet”, zegt hij tegen de Daily Star. “Over ongeveer een maand ben ik er weer”, voegt hij eraan toe. Eerder liet hij weten dat zijn optredens in Taipei, Osaka, Seoel, Tokio en Hongkong worden uitgesteld. “Ik moet weten hoe het genezingsproces verloopt voordat ik iets kan zeggen over de rest van mijn concerten”, schreef de zanger op Instagram.

19-10-2017 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milieuminnende DiCaprio pompt miljoenen in... vegetarische burgers

Milieuminnende DiCaprio pompt miljoenen in... vegetarische burgers

https://www.mupload.nl/img/a5bv3fuwnygb6.jpg

Filmster Leonardo DiCaprio investeert in een bedrijf dat burgers produceert op basis van plantaardige voedingsstoffen. “De veestapel levert een van de grootste bijdragen aan de uitstoot van CO2”, verklaart de milieuminnende acteur zijn beslissing.

“Overstappen van vlees naar plantaardige alternatieven is een van de meest krachtige maatregelen die iemand kan nemen om zijn persoonlijke impact op het klimaat te verminderen”, zegt DiCaprio in een verklaring.
Het bedrijf, Beyond Meat, is marktleider in plantaardige vleesvervangers in de Verenigde Staten. De doorbraak kwam er deze zomer toen het leverancier werd voor twee grote supermarktketens, Kroger en Albertsons Companies.

Via zijn stichting focust de acteur al langer op milieukwesties. Vorige maand nog investeerde hij een bedrag van 20 miljoen dollar in honderd milieuorganisaties waaronder het Lion Recovery Fund en het Global Partnership For Sharks And Rays. Eerder dit jaar deed DiCaprio ook een investering in een project rond duurzaam gekweekte vis.
Daarnaast maakte hij - als fervent voorvechter van de strijd tegen klimaatverandering - de documentaire ‘Before The Flood’, waarin hij laat zien welk effect ecologisch onverantwoord handelen heeft op de wereld.

19-10-2017 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu al uitkijken: ‘Tomorrowland op zee’ volgend jaar op twéé cruiseschepen

Nu al uitkijken: ‘Tomorrowland op zee’ volgend jaar op twéé cruiseschepen

https://www.mupload.nl/img/fubxsa6baifdd.jpg

Het drijvende dancefestival ‘The Ark’ komt met goed nieuws, want volgend jaar wordt er opnieuw gedanst op de Middellandse Zee. Meer nog: niet één maar twéé cruiseschepen zullen alle feestvierders - liefst vijfduizend - van Barcelona naar Ibiza en Palma brengen. Deze zomer was ‘The Freedom of the Seas’ nog het decor, een van de meest luxueuze cruiseschepen ter wereld. Het paradepaardje met waterpark, basketbalveld, minigolfterrein, casino, theaterzaal en tweesterrenrestaurant, wordt volgende zomer vervangen door het ‘kleinere’ Visions of the Seas.
Een ticket voor het dancefestival kost 549 euro per persoon. Daar krijg je een standaard slaapkamer voor, inclusief maaltijden, frisdranken en animatie. Allicht zal je net als dit jaar, bijzonder snel moeten zijn om één van de feestvierders te zijn.

19-10-2017 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Ze blies haar laatste adem uit in mijn armen”

“Ze blies haar laatste adem uit in mijn armen”

https://www.mupload.nl/img/cxc2qspbn58p6.jpg

Een 75-jarige vrouw is gisterennamiddag gegrepen door een vrachtwagen toen ze het zebrapad overstak aan de drukke rotonde in Evere. Ze stierf enkele minuten later in de armen van Dominique Schellens, die was toegesneld om haar te helpen. “Ik hield haar stevig vast, maar voelde hoe ze haar laatste adem uitblies.”

Een tragisch ongeluk, noemen de omstaanders aan het rondpunt van de Onze-Lieve-Vrouwlaan en de Hendrick Consciencelaan het incident. Zij zagen hoe een vrachtwagen de rotonde wilde oprijden, maar daarbij een bejaarde vrouw aanreed.

Volgens de getuigen had de vrachtwagenchauffeur nog halt gehouden om een moeder met haar kind te laten oversteken.


De oude dame, die uit de buurt komt maar waarvan niemand gisteren nog wist om wie het ging, stak het zebrapad van rechts over. Toen de vrachtwagen verder reed, sleurde hij de vrouw mee.

Verschrikkelijk

“Mijn man hoorde de klap als eerste”, vertelt Dominique Schellens. Zij zat op het terras aan de overkant van de rotonde toen het ongeval gebeurde. Terwijl ze vertelt, wellen de tranen in haar ogen op. “We keken op en zagen meteen dat de vrachtwagen iemand had aangereden. Pas toen we opstonden om te kijken wat zich juist had afgespeeld, merkten we dat er iemand gewond op het zebrapad lag, een oudere vrouw.”

Eerste hulp

“Ik snelde onmiddellijk naar haar toe. Wat ik aantrof was verschrikkelijk. De vrachtwagen was over haar been gereden. Dat was volledig verbrijzeld.”

Als sociaal assistente kent Dominique EHBO en ze schoot dan ook meteen in actie. “Ik nam mijn sjaal en bond haar been af om het bloeden te stoppen. Dan legde ik haar voorzichtig op haar zij, want ze had enorme moeite met ademen.”

Chauffeur in shock

Dominique hield de vrouw in haar armen en probeerde de vrouw nog gerust te stellen. Maar het mocht niet baten. Ze was erbij toen de dame haar laatste woorden uitte.

”Ik heb pijn, zoveel pijn”, zei ze me nog. Daarna was het voorbij. Ze blies haar laatste adem uit.”

Verkeersdeskundige

De politie en hulpdiensten kwamen even later ter plaatse. Ze zette de straat af en namen de vrachtwagenchauffeur mee voor verhoor. Op het commissariaat legde hij een alcoholtest af, maar de resultaten waren ’s avonds nog niet bekend.

Toch is ook Dominique ervan overtuigd dat het louter een ongeluk was, waarbij de chauffeur en de dame elkaar niet hadden gezien. “De chauffeur verkeerde volledig in shock. De tranen stroomden over zijn wangen. Hem treft geen schuld. Hij reed niet te hard en had de dame waarschijnlijk niet opgemerkt. Een klassieke dodehoeksongeval.”


Een verkeersdeskundige moet nu de oorzaak van het ongeval onderzoeken.

19-10-2017 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weet jij wat ‘bingeracen’ is? 8,4 miljoen Netflix-kijkers doen het

Weet jij wat ‘bingeracen’ is? 8,4 miljoen Netflix-kijkers doen het

https://www.mupload.nl/img/yceln3tftlcq0.jpg

De komst van Netflix heeft ons kijkgedrag helemaal overhoop gegooid. Terwijl we vroeger een week moesten wachten op een nieuwe aflevering van onze favoriete serie, kunnen we nu gewoon alle afleveringen in één keer verslinden. Netflix noemt dat fenomeen ‘bingeracing’.

Een ‘bingeracer’ is iemand die binnen de 24 uur na de release een seizoen van een serie helemaal heeft bekeken. En blijkbaar zijn de bingeracers ondertussen al met 8,4 miljoen, dat is een vertwintigvoudiging in vier jaar. “Een verhaal als eerste beëindigen, geeft je een speciaal soort voldoening”, vertelt vicepresident voor programmering Brian Wright in een persbericht.

De strafste bingeracers

In dat persbericht heeft Wright het over enkele héél straffe Netflix-kijkers. Zo zijn er vijf Amerikanen die alle vijf de seizoenen van ‘House of Cards’ in één kijkbeurt hebben verslonden. En in Frankrijk is er blijkbaar iemand die in één jaar meer dan 30 series heeft gebingeracet. Waanzin.

Welke series?

Welke series worden nu het vaakst gebingeracet? Vreemd genoeg blijken dat niet de beroemdste Netflix-series te zijn. Topreeksen als ‘Orange Is The New Black’ (9), ‘Stranger Things’ (10) en ‘House of Cards’ (16) staan vrij laag in de stand. ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ staat te blinken op plaats 1, gevolgd door ‘Fuller House’ en ‘Marvel’s The Defenders’.
Dat de grootste series wat lager staan in de stand, is eigenlijk niet echt een verrassing. Komedieseries zijn meestal lichter verteerbaar en duren bovendien minder lang.

18-10-2017 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes: “In het holst van de nacht gered door Turks gezin”

Tom Waes: “In het holst van de nacht gered door Turks gezin”

https://www.mupload.nl/img/6op2pd6s8j14p.jpg

In het programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ brengen bekende en minder bekende Vlamingen boodschappen over aan mensen in hun omgeving. Sommige zijn confronterend - ‘je bent veel te slordig’ -, anderen zijn dan weer heel lief. TV Familie polste voor de gelegendheid bij enkele BV’s of ze zo geen boodschap over te brengen hebben, en zo kwamen er enkele verrassende verhalen uit de bus.

Zo wil Tom Waes graag het Turkse gezin bedanken dat hem ooit uit de nood hielp. “Zo’n jaar of vijf geleden ging ik met m’n vriendin iets eten in Brugge. ’t Was Kerstmis of tweede kerstdag. We zijn toen via de expresweg naar huis gereden. Het sneeuwde. En wat gebeurde er? Platte band. En ik had geen reservewiel. Ik belde de pechverhelpingsdienst, maar die mannen konden ten vroegste twee uur later komen. Dus, daar stonden we dan... Met de moed der wanhoop probeerde ik een auto tegen te houden. Iedereen scheurde voorbij, behalve dat Turkse gezin. Zij stopten en waren supervriendelijk. Ze gaven ons eten en drinken en boden aan om ons bij hen thuis op te warmen. Ze woonden in de buurt. Wel, ik zal die mensen nooit vergeten.”

Op tijd bij de bevalling

Ook klankman Pascal Braeckman moet nog iemand bedanken: “Ik wil graag een rijkswachter uit Leuven bedanken. ’Ik weet ’t nog goed: in 1991 had ik twee platte banden op de snelweg in Genk en ik moest dringend naar Halle, want mijn vrouw zou gaan bevallen. Toen heeft die man mij speciaal daarnaartoe gebracht, hoewel hij er helemaal niet moest zijn. We hebben in de auto fijn gepraat én ik was op tijd om m’n vrouw bij te staan bij de geboorte van ons kind. Ik hoop dat die rijkswachter dit leest en contact met mij opneemt. Dat zou ik super vinden.”

18-10-2017 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken Philip en Aisha aan een verzoening?

Werken Philip en Aisha aan een verzoening?

https://www.mupload.nl/img/4nvu9aybdtyhl.jpg

Aisha Van Zele (33) en Philip Cracco (54) leken in The Sky Is The Limit een heel standvastig koppel. Na het laatste seizoen gingen de twee echter uit elkaar. Er kwam even een verzoening, maar daarna leek de breuk definitief. Tot nu, want volgens TV Familie zijn er heel wat redenen om aan te nemen dat de twee aan een verzoening werken.

“Ik zie het nu echt niet meer goedkomen tussen ons”, vertelde Cracco na de laatste breuk tussen de twee. Aisha wil immers graag kinderen, en Philip kan daar de komende drie jaar niet bij helpen door zijn kankerbehandeling. “En tegen dan ben ik 58, te oud om nog aan kinderen te beginnen. Aisha vindt wel iemand anders”, klonk het toen.

Maar de liefde kruipt waar hij niet gaan kan, zo blijkt. Op sociale media postte hij een foto van een romantisch geschenk dat hij ontvangen had. Een knuffelbeer met hartjes en een liefdesbrief, bestemd voor ‘mijn fantastische vent’. Kan natuurlijk van iedereen komen, maar het bericht kreeg wel meteen een hartje mee van Aisha. En wie goed kijkt, ziet dat hij opnieuw een foto van hen twee als profielbeeld heeft gezet.

Het lijkt er dus sterk op dat er weer toenadering is tussen de twee, iets dat Cracco ook bevestigd. “Oké, er is een toenadering, ja”, geeft hij toe in TV Familie. “Maar verder geef ik daar nu geen commentaar op.” Aisha houdt het geheimzinnig. “Daar ga ik verder niet op in”, is haar reactie.

18-10-2017 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johny Voners brengt kookboek ‘Dagschotels’ uit

Johny Voners brengt kookboek ‘Dagschotels’ uit

https://www.mupload.nl/img/cwq9d3vkxsee3.jpg

Acteur Johny Voners, vooral bekend als Xavier Waterslaeghers in ‘De Kampioenen’, brengt volgend jaar een kookboek uit met als titel ‘Dagschotels’. Dat onthulde hij in ‘De bende van Annemie’ op Radio 1.

Voners deed smalend over BV’s die een kookboek op de markt brengen, maar bekende dat zijn stiefzoon hem erop wees dat hij wel iets met ‘dagschotels’ (zoals Xavier zijn pint noemt in de populaire soap) kon doen. Voor zijn kookboek, dat volgend jaar uitkomt, gaat Voners op zoek naar daggerechten in Vlaamse restaurants en brasseries.

Voners noemt het een ludiek project, dat zich zowel richt op  huismoeders als op 18- tot 20-jarigen.

18-10-2017 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps: acteur breekt award nog tijdens speech

Oeps: acteur breekt award nog tijdens speech

https://www.mupload.nl/img/crungxlozdxk2.jpg

Als je als acteur een award wint, moet je daar heel voorzichtig mee omspringen. Acteur Bill Pullman, onder meer bekend uit ‘Independence Day’, kan ervan meespreken. Hij haalde tijdens zijn speech wat gekkigheid uit, waardoor hij zijn award in twee stukjes mee naar huis moest nemen. Gelukkig kon hij er nog om lachen.

18-10-2017 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack (10) vecht tegen leukemie. Zijn ouders hebben ontroerende boodschap voor hem

Jack (10) vecht tegen leukemie. Zijn ouders hebben ontroerende boodschap voor hem

http://oi67.tinypic.com/14t25pu.jpg

Vorige week nam komiek Jens Dendoncker acteur Rik Verheye beet en deze week was actrice Ruth Beeckmans aan de beurt in een nieuwe aflevering van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’. Maar het was de jonge Jack die alle harten stal.

Omdat Jack hard heeft gestreden tegen leukemie, vonden zijn ouders dat hij in de bloemetjes moest worden gezet. Met de hulp van het team van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ deden ze hem even geloven dat hij ‘The Force’ had. Hij versloeg zelfs Darth Vader himself. Een prachtig moment.

En Jack zelf? Die vond het ongelofelijk cool.

16-10-2017 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MNM-dj Tom De Cock kleurt haar knaloranje, maar waarom?

MNM-dj Tom De Cock kleurt haar knaloranje, maar waarom?

http://oi63.tinypic.com/25h00oj.jpg

MNM-dj Tom De Cock heeft zijn haar knaloranje laten verven. Niet omdat hij het zo mooi vindt, integendeel zelfs. De Cock wil in zijn programma ‘Planeet De Cock’ een lans breken voor meer zichtbaarheid in het verkeer.

“Het is echt heel lelijk”, getuigt De Cock in Het Nieuwsblad. “Ik wilde iets dat bijna licht zou geven in het donker. Toen ik naar huis reed na het werk, merkte ik dat mensen vertraagden op de E40 om eens goed te kunnen kijken”.

“Ik weet niet of dit er voor zal zorgen dat alle jongeren een fluohesje zullen beginnen dragen, maar ik weet wel dat ik het op z’n mist onthouden zou hebben mocht iemand als Peter Van de Veire vroeger zijn haar fluo-oranje gekleurd hebben”.

Vorig jaar verloor De Cock een goede vriend na een auto-ongeval. Zijn dochtertje krijgt altijd een fluohesje aan. “Ik ben geobsedeerd door de veiligheid van mijn kind. Ik zou nog het liefst alle auto’s doen stoppen zodat zij veilig kan oversteken”, zegt De Cock. Hoe zijn dochter reageerde? “Ze heeft wel tien keer gevraagd: Vake, waarom is jouw haar oranje? Ik heb haar geantwoord dat ik heel veel worteltjes gegeten had, maar ze was pas tevreden toen ik haar zei dat het moest van mijn baas”.

16-10-2017 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Rob Vanoudenhoven 490 seconden zomaar te grabbel gooit en uiteindelijk verliest

Hoe Rob Vanoudenhoven 490 seconden zomaar te grabbel gooit en uiteindelijk verliest

http://oi66.tinypic.com/nfh753.jpg

Wat een rare eerste finaleronde van de eerste aflevering van het vijftiende seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Groene jongen en huizenverbouwer Bartel Van Riet was zonder enige twijfel een vogel voor de kat. Hij moest het in het finalespel opnemen tegen Rob Vanoudenhoven, die ruim 300 seconden voorsprong had. In de openingsaflevering bleek VRT-nieuwsanker Goedele Wachters voordien net te sterk voor de twee heren in een niet overweldigende aflevering, al maakten Philippe Geubels en Jeroom als eerste juryduo veel goed.

Het fijne venijn zat evenwel achteraan in deze ‘Slimste Mens’, waar Van Riet plots als een levende encyclopedie juiste antwoorden ging produceren en Vanoudenhoven sprakeloos liet zitten. Bartel verpletterde Rob met liefst 21 juiste antwoorden op 7 vragen. Rob, die aan zijn derde deelname aan de VIER-quiz toe was, wist daar slechts 4 goede antwoorden tegenover te plaatsen. Van die vier antwoorden gaf hij er drie bij de laatste vraag, waardoor hij zich sowieso in een verliezende situeerde manoevreerde.

16-10-2017 om 23:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-lid Pussycat Dolls: “Ik zat niet in een meidengroep, maar in een prostitutienetwerk. We werden allemaal misbruikt”

Ex-lid Pussycat Dolls: “Ik zat niet in een meidengroep, maar in een prostitutienetwerk. We werden allemaal misbruikt”

http://oi63.tinypic.com/2hs54k9.jpg

Een carrière bij de Pussycat Dolls? Dan moest je wel met de bazen slapen. Met die forse beschuldiging pakte Kaya Jones dit weekend uit op haar Twitterprofiel. “Mijn waarheid: ik zat niet in een meidengroep. Ik zat in een prostitutienetwerk. Toevallig zongen we ook nog en waren we beroemd. Iedereen die boven ons stond, ging met het geld lopen. Wij verdienden slechts 500 dollar per week, terwijl we allemaal gebruikt én misbruikt werden.”

“Mensen vragen wel eens hoe erg het was. Erg genoeg om mijn dromen, collega’s en een platendeal van 13 miljoen dollar op te geven. We wisten namelijk toen al dat we top zouden worden.”

Namen noemt Jones niet, maar in een interview met Infowars.com gaat ze er wel dieper op in. “Om deel van het team te mogen zijn, moest je een teamspeler zijn. Lees: verplicht in bed duiken met iedereen die je aangewezen werd, anders konden ze jou niet uitbuiten. Wie weigerde, kwam gewoon niet aan de bak. Ze wilden bovendien dat je verslaafd raakte aan drugs, want dat was nog een extra troef die ze tegen jou konden uitspelen. Zo werd het slachtoffer steeds dieper in haar slachtofferrol geduwd.”

Een verwijzing is dat naar Simone Battle, een lid van de meidengroep G.R.L. die drie jaar geleden zichzelf ophing. “Ze leed aan een depressie als gevolg van financiële schulden”, luidde de officiële uitleg toen. “Sorry, maar jullie kaartenhuis stort nu helemaal in”, raasde Jones verder. “Binnenkort zal iedereen de waarheid kennen. Zielig hoe misbruikers zich zo graag in de slachtofferrol wentelen.”

Antin doet haar beschuldigingen al af als “belachelijke leugens”. “Ze is duidelijk op zoek naar een snelle manier om beroemd te worden. Ze is trouwens nooit echt een lid van de groep geweest. Meer een stand-in, zoals er zovelen geweest zijn. En hoe laf is het wel niet om de nagedachtenis van Battle op die manier te besmeuren?” Uithangbord Nicole Scherzinger heeft voorlopig nog niet gereageerd.Jones maakte de beginperiode van de Pussycat Dolls in 2003 mee, maar zou er twee jaar later de brui aan geven. “Het was niet plezant meer. Niet iedereen trekt nog aan hetzelfde zeel”, luidde haar uitleg toen.

16-10-2017 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ierse komiek Sean Hughes (51) overleden

Ierse komiek Sean Hughes (51) overleden

http://oi64.tinypic.com/uvejo.jpg

De Ierse komiek Sean Hughes is aan een hartaanval overleden. Hughes, die kapitein was in het BBC-comedyprogramma ‘Never Mind the Buzzcocks’, werd slechts 51 jaar.

Hughes werd in Londen geboren maar groeide op in Dublin. Volgens Britse media overleed hij in het ziekenhuis na een hartaanval.

Hughes maakte in 1987 zijn debuut in The Comedy Store en won de prestigieuze Perrier Comedy Award voor zijn show ‘A One Night Stand with Sean Hughes’. Hij was de jongste winnaar van de prijs ooit. Hughes trok met zijn show niet enkel door Groot-Brittannië, hij kende ook succes in de VS, Canada en Australië. Meest bekend is hij echter om zijn deelname aan ‘Never Mind the Buzzcocks’ en zijn sitcom ‘Sean’s Show’. Hij speelde ook een rol in de cultfilm ‘The Commitments’ uit 1991 en in de tv-reeks ‘The Last Detective’.

16-10-2017 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trailer ‘Patser’ verpulvert records, maar is te naakt voor Facebook

Trailer ‘Patser’ verpulvert records, maar is te naakt voor Facebook

https://www.mupload.nl/img/xj5hqvvbos1ni.jpg

Nog voor de film in de zalen te zien is, verpulvert de pas vrijgegeven trailer van ‘Patser’, de nieuwe prent van Adil El Arbi en Bilall Fallah, al records. In nog geen 24 uur tijd haalde de teaser meer dan 1.000.000 views via de verschillende sociale media. Met dank aan DJ en gastacteur Dimitri Vegas. Zijn filmdebuut maakte fans wereldwijd razend benieuwd. Het feestje bleef echter niet duren, want gisteren haalde Facebook het filmpje offline.

De reden? De teaser is opgebouwd rond de zeven hoofdzonden en bij de hoofdzonde lust bleken de beelden te expliciet te zijn voor “het preutse Facebook”. Adil en Bilall: “Dees is echt fucked up shit! Echt jammer dat Facebook beslist heeft om de teaser offline te halen vanwege enkele tepels. Anderzijds zijn we echt content: 1.000.000 views op de eerste beelden van onze film hadden we nooit verwacht. Dit is mothafokking patser!”

“Dit is absoluut fantastisch,” aldus ook Dimitri Vegas over de recordcijfers. “Mike en ik waren al heel blij met onze rol in de film, maar deze respons hadden we nooit durven verwachten.

‘Patser’ wordt vanaf 24 januari in de zalen verwacht. De broers uit Willebroek zijn in de film -met onder meer Matteo Simoni en Nora Gharib- te zien als veiligheidsagenten. Eveneens kwam uit Hollywood -zoals deze krant eerder al meldde- de bevestiging dat de serie die op hun leven werd gebaseerd wel degelijk zal worden gerealiseerd.

15-10-2017 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freek Braeckman koos een wel heel speciaal nummer voor zijn openingsdans

Freek Braeckman koos een wel heel speciaal nummer voor zijn openingsdans

https://www.mupload.nl/img/dbbqjsgnffwpg.jpg

Freek Braeckman was te gast in ‘Zot Gedraaid’ op Joe. Het kersverse VTM-nieuwsanker vertelde enkele opmerkelijke weetjes.

Kris Wauters was verbaasd toen hij in Zot Gedraaid op Joe te horen kreeg welk liedje Freek Braeckman en zijn vrouw kozen voor hun openingsdans: “We zijn een koppel geworden toen we met vrienden met de fiets onderweg waren naar Santiago de Compostella. We hadden in het volgbusje twee Cd’s, waaronder eentje van twintig jaar Songfestival. Daar stond ‘Eres Tu’ van Mocedades op. Mijn vrouw en ik zijn uiteindelijk getrouwd en toen we aan het nadenken waren over onze openingsdans, was er maar één optie: ‘Eres Tu’ van Mocedades. We hebben toen een clipje gemaakt waarin we op dat nummer aan het dansen waren in Gent. We hebben dat toen op groot scherm getoond. Het was een groot succes”, lachte Freek.

Freek Braeckman als Praeses

Toen Kris Wauters en Freek Braeckman het later hadden over zijn favoriete meezinger ‘Viva La Vida’ van Coldplay, kwam Kris iets meer te weten over Freek: “In mijn studententijd ben ik nog Praeses geweest. Ik kan niet mooi zingen, maar ik kan naar verluid heel luid zingen. De plaatsen naast mij waren dan ook niet populair. Dat was gewoon omdat de mensen die naast me zaten op het einde van de avond aan één oor een irritante ‘tuut’ hadden.”

Pogoën, moshpits en combats, Freek Braeckman kent het allemaal

“Op ‘Nothing Really Ends’ van dEUS kan ik helemaal losgaan”, bekende Freek ook nog. “dEUS is een band waar zoveel energie vanaf spat. Als ik naar een festival ga en zij treden op, dan merk ik dat ik ergens van voor ga staan. Ik laat me dan ook helemaal meeslepen: dansen en roepen. Je kunt zelfs nog eens pogoën. Want wat is er van de pogo geworden, Kris? Zoals we vroeger in de moshpit stonden. Pas op, ik had ook combats vroeger.”

Wat is de echte naam van Freek Braeckman?

“Eén van je vragen was: welk nummer doet je aan je mama denken? Dan ga ik terug naar de achterbank van de auto, zo halfweg jaren ’80”, begon Freek zijn verhaal. “Die kleine Frederik, want ik heet eigenlijk zo. Ons moeder zegt ook Frederik, dat is een goed bewaard geheim. En op de cassettes in de auto stond ‘Never Never Never’ van Shirley Bassey. Ik heb spijt dat ik ze niet heb ontmoet. Bij Café Corsari had ik ze graag eens hebben uitgenodigd om haar tegen mijn gilet te trekken.”

15-10-2017 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani en vriend doen aan gezinsuitbreiding: “Mijn lieve, kleine schat”

Jani en vriend doen aan gezinsuitbreiding: “Mijn lieve, kleine schat”

https://www.mupload.nl/img/t28sum9osprds.jpg

Jani Kazaltsis en zijn vriend hebben een hondje in huis genomen. “Mag ik u voorstellen aan Qozmo, mijn lieve kleine schat die ik geadopteerd heb. Ik ben zo verliefd”, schrijft de bekende stylist op Instagram bij een lieflijk kiekje met zijn viervoeter.

Het was oorspronkelijk eigenlijk niet de bedoeling dat de zwartharige Franse bulldog bij Jani en zijn vriend zou belanden. Het koppel leerde het hondje kennen tijdens een etentje met bekenden. Het was liefde op het eerste gezicht, maar daar leek het bij te blijven. Tot Jani wat later plots telefoon kregen van de eigenaar. Die bleek jammer genoeg allergisch aan honden en dus zocht hij nieuwe baasjes voor Qozmo. Jani en zijn vriend geven hem met veel plezier een warme thuis. Of Qosmo zich aan de nodige stijlvolle outfits moet verwachten, is niet duidelijk.

15-10-2017 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Allen ‘voelt mee’ met Harvey Weinstein

Woody Allen ‘voelt mee’ met Harvey Weinstein

https://www.mupload.nl/img/zcetb7frt3qzp.jpg

Filmmaker Woody Allen ‘voelt mee’ met zijn collega Harvey Weinstein, die beschuldigd wordt van het intimideren, misbruiken en aanranden van diverse vrouwen. De 81-jarige regisseur: “Het is tragisch voor alle vrouwen die er bij betrokken zijn en het is verdrietig voor Harvey dat zijn leven een puinhoop is.”

Woody Allen is in het verleden zelf ook beschuldigd van misbruik. Zijn adoptiedochter Dylan Farrow zei dat ze als jong meisje seksueel misbruikt werd door hem. De regisseur heeft dit altijd ontkend en de rechter heeft hem ook niet veroordeeld. Weinstein is degene die Allen heeft geholpen om zijn carrière nieuw leven in te blazen.
”Niemand heeft me ooit over deze horrorverhalen verteld”, zegt Allen tegen de BBC. “Maar je hoort miljoenen geruchten de hele tijd. Sommige blijken waar te zijn, maar de meeste zijn onzin.”

Eigen zoon

Hij noemt de verhalen over Weinstein triest. Voor iedereen die er mee te maken heeft. “Het is tragisch voor alle vrouwen die er bij betrokken zijn en het is verdrietig voor Harvey dat zijn leven een puinhoop is. Er zijn geen winnaars. Het is heel erg verdrietig en tragisch dat al deze arme vrouwen dit hebben moeten doorstaan.”

Opvallend is dat Ronan Farrow, Allens eigen zoon, de zaak aan het rollen heeft gebracht. Hij heeft met dertien vrouwen gesproken die zeiden door Weinstein misbruikt of aangerand te zijn. Allen zegt dat hij hoopt dat het onderzoek tot iets leidt. “Maar je wil ook niet dat het een soort heksenjacht wordt, waarin elke man die een vrouw een knipoog geeft op kantoor een rechtszaak aan zijn broek krijgt. Dat is ook niet goed.”

15-10-2017 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Pauw vol lof over ingrijpen Tom Waes na ongeval

Bart De Pauw vol lof over ingrijpen Tom Waes na ongeval

https://www.mupload.nl/img/jq6w0jpdgvvuj.jpg

Tom Waes is niets minder dan een held. Dat zei zijn goede vriend Bart De Pauw in het radioprogramma ‘Het Heilig Huis van Hanssen’ op Joe. Hij zag met eigen ogen hoe Waes na een ongeval het slachtoffer meteen ter hulp schoot.

Toen ze ooit getuige waren van een verschrikkelijk ongeval, was Tom de enige die koelbloedig het slachtoffer ging helpen. “Een vrouw die de baan overstak werd tien meter de lucht in gekatapulteerd. Iedereen was in shock, maar Tom haalde meteen zijn gevarendriehoek uit en zette de weg af. Hij legde zijn jas over het slachtoffer en sprak haar moed in tot de hulpdiensten er waren. Toen we een paar uur later iets gingen drinken om van de schok bekomen, trok hij lijkbleek weg. Hij besefte toen pas wat er allemaal gebeurd was.”
Tom Waes is daarom een grote voorstander van EHBO-lessen voor kinderen. “Wij leren onze kinderen wat er op de bodem van de oceaan ligt, maar simpele hartmassage, of wat te doen bij shock. Er zouden zoveel mensen gered kunnen worden, als we zouden weten wat te doen”, zei hij bij Evi Hanssen.

15-10-2017 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is een groot leeftijdsprobleem in Hollywood, en Tom Cruise is er het beste voorbeeld van

Er is een groot leeftijdsprobleem in Hollywood, en Tom Cruise is er het beste voorbeeld van

https://www.mupload.nl/img/kya73gfaduosi.jpg

George Clooney. Brad Pitt. Johnny Depp. Tom Cruise. Het zijn allemaal knappe acteurs die je zo in de hoofdrol van een actiefilm of romantische komedie ziet, ook al zitten ze intussen op tram vijf. Maar probeer je nu eens een actrice voor de geest te halen waarvan je hetzelfde kan zeggen? Juist ja, die zijn een stuk dunner gezaaid.

Hollywood kampt met heel wat problemen – denk maar aan Harvey Weinstein, die jarenlang ongestraft zijn gang kon gaan. Maar de dames in La La Land moeten niet alleen opletten voor handtastelijke producenten, ze zijn ook in een gevecht verwikkeld met de tand des tijds. Want waar een acteur zelfs na een halve eeuw nog makkelijk aan een ‘sexy’ rol geraakt - als hij er goed uitziet tenminste – staat er op actrices een strenge houdbaarheidsdatum. Eens ze de veertig naderen, verdwijnen de aanbiedingen voor bijvoorbeeld actieprenten als sneeuw voor de zon. Charlize Theron wist op haar 42ste nog ‘Atomic Blonde’ in de wacht te slepen, maar ze is eerder de uitzondering die de regel bevestigd. 

De carrière van Tom Cruise is het perfecte voorbeeld van die ongelijkheid; bij geen enkele acteur is het leeftijdsverschil met de vrouwelijke tegenspeelster zo pijnlijk duidelijk als bij hem. De man heeft intussen een indrukwekkende 43 films op zijn palmares staan, van ‘Endless Love’ in 1981 tot het net uitgekomen ‘America Made’. Film School Rejects analyseerde voor alle titels de leeftijden van Cruise en zijn tegenspeelster, en de conclusies zijn op zijn zachtst gezegd opmerkelijk.

Maar zes keer jonger

Cruise heeft niet in elke prent een vrouwelijke tegenspeelster – ‘War of the Worlds’ en ‘Interview with a Vampire’ zijn enkele uitzonderingen – maar in 34 films heeft hij een dame aan zijn zijde. En van de 34 is er maar ééntje waarin Tom exact even oud is als zijn collega: in ‘The Firm’ met Jeanne Tripplehorn waren ze beiden 30 jaar oud. Amper zes keer was Cruise jonger dan zijn co-star, en dat gebeurde uitsluitend in het begin van zijn carrière. Het gaat dan telkens maar om een jaar of twee, drie. De enige echte uitschieter is Cruises allereerste film: in ‘Losin’ It’ (1983) is tegenspeelster Shelly Long 13 jaar ouder dan de 20-jarige acteur. 

Sinds 1989 is Cruise echter steevast ouder dan de actrice naast hem op de poster, en vooral de laatste jaren is het verschil verbluffend. Sinds 2002 is de ster minstens 10 jaar ouder, en de laatste vijf jaar loopt dat op tot minstens 15 jaar. America Made, waarin Tom samen met Sarah Wright speelt, is een absoluut hoogtepunt met 22 jaar verschil. Of dieptepunt, het is maar hoe je het bekijkt.

14-10-2017 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Cave in het Sportpaleis: van een breekbare schoonheid

Nick Cave in het Sportpaleis: van een breekbare schoonheid

https://www.mupload.nl/img/tirjqvwjn4bsp.jpg

Intens en beklijvend. Zo kon je het concert dat Nick Cave vanavond in het Antwerpse Sportpaleis gaf, in twee woorden omschrijven. Maar niet enkel de nummers uit zijn nieuwe plaat, ‘Skeleton Tree’, waarbij een breekbare Cave het gemis van zijn zoon bezingt, lieten een verpletterende indruk na op de 23.000 fans.

Cave’s jongste plaat kwam uit nadat hij zijn zoon verloor na een tragisch ongeval, waarbij de jongen van een klif viel in Brigthon - de woonplaats van de familie Cave. Ook vanavond in Antwerpen wisselde de 60-jarige Cave - op wie de tijd geen vat lijkt te hebben, wat er ook gebeurt - nummers uit die nieuwe plaat af met classics als ‘Tupelo’, ‘The Weeping Song’ en ‘The Ship Song’. Dat zorgde voor twee zeer uiteenlopende hoogtepunten, vlak na elkaar in de set. Eerst ‘I need you’. Van een breekbare schoonheid. “Nothing really matters when the one you love is gone”, klonk het hartverscheurend.

Trance

Hoewel het grootste deel van ‘Skeleton Tree’ opgenomen werd na de dood van Cave’s zoon, is toch iedereen er van overtuigd dat dit nummer over de tragische gebeurtenis gaat. De song wordt nu al een van de meest aangrijpende klaagzangen in de muziek genoemd.  De zaal hapte naar adem. Maar Cave ging zonder moeite meteen over naar ‘Red Right Hand’. Dat nummer bliksemde hij als een donderpreek de zaal in. Nick Cave haalde de bezeten predikant in zichzelf boven terwijl hij zichzelf én de zaal in een uitzinnige trance leek te brengen. Maar net zo goed kon er vervolgens ook een glimlach en een grapje vanaf. En zo ging het er eigenlijk het hele concert aan toe. Je werd van de ene emotie naar de andere geslingerd als een op hol geslagen rollercoaster.

Fysiek contact

Bij deze tournee gebeurt het wel vaker dat Cave fysiek contact zoekt met het publiek  - meer dan hij dat ooit gedaan heeft. Hij dook zowaar tussen de fans, als was het om steun te zoeken. Op het einde van het concert zorgde die nood aan intimiteit zelfs voor behoorlijk wat chaos op het podium. Cave riep namelijk ook in Antwerpen de eerste rijen concertgangers bij hem. De samenzang tijdens het laatste nummer  ‘Push the sky away’ ontaarde zowaar bijna in een sacraal schouwspel. Niet dat Cave het overigens nodig had om zo dicht bij zijn publiek te komen om intimiteit te creeëren. Ondanks de gigantische zalen waar hij momenteel in speelt, zorgde de manier waarop hij zijn nummers bracht er voor dat iedereen aan zijn lippen hing. Zonder twijfel een  concert dat nog lang zal blijven nazinderen.

14-10-2017 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Cave in het Sportpaleis: van een breekbare schoonheid Annelies Roebben 13 oktober 2017 23u23

Nick Cave in het Sportpaleis: van een breekbare schoonheid

https://www.mupload.nl/img/2yvnyh8qncac1.jpg

Intens en beklijvend. Zo kon je het concert dat Nick Cave vanavond in het Antwerpse Sportpaleis gaf, in twee woorden omschrijven. Maar niet enkel de nummers uit zijn nieuwe plaat, ‘Skeleton Tree’, waarbij een breekbare Cave het gemis van zijn zoon bezingt, lieten een verpletterende indruk na op de 23.000 fans.

Cave’s jongste plaat kwam uit nadat hij zijn zoon verloor na een tragisch ongeval, waarbij de jongen van een klif viel in Brigthon - de woonplaats van de familie Cave. Ook vanavond in Antwerpen wisselde de 60-jarige Cave - op wie de tijd geen vat lijkt te hebben, wat er ook gebeurt - nummers uit die nieuwe plaat af met classics als ‘Tupelo’, ‘The Weeping Song’ en ‘The Ship Song’. Dat zorgde voor twee zeer uiteenlopende hoogtepunten, vlak na elkaar in de set. Eerst ‘I need you’. Van een breekbare schoonheid. “Nothing really matters when the one you love is gone”, klonk het hartverscheurend.

Trance

Hoewel het grootste deel van ‘Skeleton Tree’ opgenomen werd na de dood van Cave’s zoon, is toch iedereen er van overtuigd dat dit nummer over de tragische gebeurtenis gaat. De song wordt nu al een van de meest aangrijpende klaagzangen in de muziek genoemd.  De zaal hapte naar adem. Maar Cave ging zonder moeite meteen over naar ‘Red Right Hand’. Dat nummer bliksemde hij als een donderpreek de zaal in. Nick Cave haalde de bezeten predikant in zichzelf boven terwijl hij zichzelf én de zaal in een uitzinnige trance leek te brengen. Maar net zo goed kon er vervolgens ook een glimlach en een grapje vanaf. En zo ging het er eigenlijk het hele concert aan toe. Je werd van de ene emotie naar de andere geslingerd als een op hol geslagen rollercoaster.

Fysiek contact

Bij deze tournee gebeurt het wel vaker dat Cave fysiek contact zoekt met het publiek  - meer dan hij dat ooit gedaan heeft. Hij dook zowaar tussen de fans, als was het om steun te zoeken. Op het einde van het concert zorgde die nood aan intimiteit zelfs voor behoorlijk wat chaos op het podium. Cave riep namelijk ook in Antwerpen de eerste rijen concertgangers bij hem. De samenzang tijdens het laatste nummer  ‘Push the sky away’ ontaarde zowaar bijna in een sacraal schouwspel. Niet dat Cave het overigens nodig had om zo dicht bij zijn publiek te komen om intimiteit te creeëren. Ondanks de gigantische zalen waar hij momenteel in speelt, zorgde de manier waarop hij zijn nummers bracht er voor dat iedereen aan zijn lippen hing. Zonder twijfel een  concert dat nog lang zal blijven nazinderen.

14-10-2017 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney ontkent beschuldiging van ER-actrice

George Clooney ontkent beschuldiging van ER-actrice

https://www.mupload.nl/img/zczpoyspuymby.jpg

George Clooney ontkent iets te maken te hebben met het dwarsbomen van actrice Vanessa Marquez nadat deze onthullingen had gedaan over seksuele intimidatie.

Marquez, die in de jaren negentig een rol speelde in de ziekenhuisserie ER, zou in die periode op een zwarte lijst zijn gezet. Dat zou gebeurd zijn nadat ze haar boekje had opengedaan over seksuele intimidatie op de set van de serie, waarin Clooney schitterde als dokter Doug Ross. 
In een tweet schreef Marquez eerder deze week dat George Clooney had geholpen om haar op de zwarte lijst te krijgen.

”Ik had geen idee dat Vanessa op een zwarte lijst stond”, zegt Clooney in een verklaring waarover Deadline bericht. “Ik geloof haar op haar woord. Ik was geen schrijver, producer of regisseur van de serie. Ik had niets te maken met de casting. Ik was niets meer dan een acteur. Als haar is verteld dat ik iets te maken had met haar carrière, dan is dat gelogen. Ik kon en ik wou haar carrière niet beïnvloeden”, aldus de acteur.

George Clooney sprak onlangs in een interview met Daily Beast harde woorden over de situatie rond filmproducent Harvey Weinstein, die door meerdere actrices wordt beschuldigd van seksuele intimidatie. Hij noemde de situatie “verontrustend op een heleboel niveaus, onverdedigbaar”.

14-10-2017 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trailer ‘Patser’ verpulvert records, maar is te naakt voor Facebook

Trailer ‘Patser’ verpulvert records, maar is te naakt voor Facebook

https://www.mupload.nl/img/umo36wzlnk2rp.jpg

Nog voor de film in de zalen te zien is, verpulvert de pas vrijgegeven trailer van ‘Patser’, de nieuwe prent van Adil El Arbi en Bilall Fallah, al records. In nog geen 24 uur tijd haalde de teaser meer dan 1.000.000 views via de verschillende sociale media. Met dank aan DJ en gastacteur Dimitri Vegas. Zijn filmdebuut maakte fans wereldwijd razend benieuwd. Het feestje bleef echter niet duren, want deze ochtend haalde Facebook het filmpje offline.

De reden? De teaser is opgebouwd rond de zeven hoofdzonden en bij de hoofdzonde lust bleken de beelden te expliciet te zijn voor “het preutse Facebook”. Adil en Bilall: “Dees is echt fucked up shit! Echt jammer dat Facebook beslist heeft om de teaser offline te halen vanwege enkele tepels. Anderzijds zijn we echt content: 1.000.000 views op de eerste beelden van onze film hadden we nooit verwacht. Dit is mothafokking patser!”

“Dit is absoluut fantastisch,” aldus ook Dimitri Vegas over de recordcijfers. “Mike en ik waren al heel blij met onze rol in de film, maar deze respons hadden we nooit durven verwachten.

‘Patser’ wordt vanaf 24 januari in de zalen verwacht. De broers uit Willebroek zijn in de film -met onder meer Matteo Simoni en Nora Gharib- te zien als veiligheidsagenten. Eveneens kwam uit Hollywood -zoals deze krant eerder al meldde- de bevestiging dat de serie die op hun leven werd gebaseerd wel degelijk zal worden gerealiseerd.

Wie de teaser nog in vol ornaat wil zien, kan die hieronder bekijken.

14-10-2017 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rose McGowan, slachtoffer van Weinstein, mag tijdelijk niet twitteren

Rose McGowan, slachtoffer van Weinstein, mag tijdelijk niet twitteren

https://www.mupload.nl/img/wmlo8oa11xly9.jpg

Rose McGowan kan zich tijdelijk niet laten horen op Twitter. De 44-jarige actrice heeft zich niet aan de regels van het sociale medium gehouden en kreeg daarom het bericht dat haar gebruik is ingeperkt.

Op Instagram postte Rose, vooral bekend voor haar rol uit de serie ‘Charmed’, de melding van Twitter. Ze kan alleen nog directe berichten naar haar volgers sturen. Dat betekent dat ze niets kan twitteren, retweeten of liken. De beperking wordt na twaalf uur weer opgeheven.

McGowan, die een van de vrouwen is die aangerand zegt te zijn door Hollywoodproducer Harvey Weinstein, liet zich afgelopen dagen zeer kritisch uit over Harvey, zijn broer Bob en hun bedrijf The Weinstein Company. Ook schold ze op Twitter Ben Affleck uit nadat hij had gezegd dat hij niets afwist van de ongepaste praktijken van Harvey.

Waarschijnlijk heeft Twitter actie ondernomen na het grove taalgebruik van McGowan. Maar de actrice denkt aan een complot. “Er zijn krachtige machten aan het werk. Wees mijn stem”, schreef ze in hoofdletters bij haar Instagrampost.

12-10-2017 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geldklopperij of gewoon praktisch? Taylor Swift zaait verdeeldheid met lancering van nieuwe app

Geldklopperij of gewoon praktisch?
Taylor Swift zaait verdeeldheid met lancering van nieuwe app

https://www.mupload.nl/img/uu63yaujkdqw6.jpg

Ze staat in alle hitlijsten met haar nummer ‘Look What You Made Me Do’ en legt de laatste hand aan haar album ‘Reputation’, dat op 10 november uitkomt. Druk genoeg, zou je zeggen, maar Taylor Swift vond toch nog de tijd om een eigen app uit te werken. Gisteren kondigde ze de lancering van ‘The Swift Life’ aan, en de meningen zijn nogal verdeeld.

In een YouTube-filmpje stelde Taylor gisterenavond haar eigen app voor, die ‘The Swift Life’ gaat heten. De toepassing moet nog eind dit jaar uitkomen, en de zangeres ging daarvoor een samenwerking aan met Glu. Dat bedrijf ontwikkelde al verschillende games voor celebrities, waaronder de enorm populaire ‘Kim Kardashian: Hollywood’.

Taylors app wordt echter geen spelletje, maar eerder een online platform voor haar fans waarmee ze alle andere sociale media buitenspel zet. Geen Facebook, Instagram of Tumblr meer: alle contact met Taylor zal verlopen via ‘The Swift Life’. Het design is een mengelmoes van alle populaire socialmerken, en de app belooft exclusieve content voor de fans, waaronder ongeziene video’s en foto’s. De volgers zullen dan kunnen reageren, of zelf iets posten. Er zullen ook nieuwe emoji-stickers aan te pas komen, die nu al de naam ‘Taymojis’ kregen.

Geldklopperij?

De superster zelf zal de rol van Big Brother op zich nemen. Swift staat erom bekend om regelmatig reacties van haar fans te bekijken, en ook in de app zal dat een belangrijk aspect worden. ‘Taylor kan jullie post zien, liken en zelfs beantwoorden!’, klinkt het opgetogen in de aankondigingsvideo. Een beetje creepy volgens sommigen, maar de fans zelf zijn in de wolken. Een antwoord van Taylor is natuurlijk een waar hoogtepunt in hun leven.

Taylor is niet de eerste die een app lanceert - Britney Spears en Nicki Minaj deden vorig jaar nog hetzelfde -, maar wel de eerste die een soortement eigen sociaal netwerk op poten zet. En dat terwijl Twitter en Instagram prima dienst doen. Velen vragen zich dan ook af waarom de zangeres dit precies doet. “Voor het gemak”, speculeren ze bij The Verge. Als je dan toch uren spendeert aan het lezen van comments van je fans, is het natuurlijk best handig als die allemaal op één plaats verzameld zijn. “Als je een ster bent met zo’n grote culturele impact op social media als Taylor Swift,  is het creëren van een eigen digitaal platform niet zo vergezocht.” 

Maar anderen vermoeden een iets minder mooie reden. De app mag dan gratis zijn, de kans is groot dat fans zullen moeten betalen voor bepaalde content. ‘Geldklopperij’, wordt er gemord. Het zou alvast niet de eerste keer zijn: Taylor haalde zich vorige maand al de woede van heel wat mensen op de hals door de lancering van de ‘Taylor Swift Tix’. Met dat systeem krijgen ‘echte fans’ meer kans om aan een ticket voor haar shows te geraken, in ruil voor het spenderen van heel wat dollars. Of dat bij de nieuwe app ook zo zal zijn, is nog niet duidelijk, maar een gewaarschuwd mens...

12-10-2017 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Regisseur fluisterde in m’n oor: ‘Ik wil met je naar bed. En dat zal ook lukken’”

“Regisseur fluisterde in m’n oor: ‘Ik wil met je naar bed. En dat zal ook lukken’”

https://www.mupload.nl/img/gailigruzx5h0.jpg

"Van de honderd regisseurs met wie ik werkte, konden er een stuk of drie hun handen niet thuishouden", zegt actrice Hilde Van Mieghem

12-10-2017 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff schrijft nummer voor zwangere zus Lindsay

Christoff schrijft nummer voor zwangere zus Lindsay

https://www.mupload.nl/img/yj5vghbugj86z.jpg

Zanger Christoff (41) brengt morgen een nieuw album uit. Het gaat om een verzamelcd - ‘Christoff De Hits’ heet de plaat - maar er staan ook drie nieuwe nummers op. Een daarvan is een mooi eerbetoon aan zijn zus Lindsay, die jarenlang moeite had om zwanger te geraken.

De zanger wil met het nummer ‘Door jou (nieuw geluk)’ Lindsay en iedereen die een onvervulde kinderwens heeft een hart onder de riem steken. “Ik besef nu meer dan ooit dat het een domper op je relatie zet als je heel graag kinderen wil, maar dat niet meteen lukt. En dat terwijl er mensen zijn die hun kinderen verwaarlozen of mishandelen, dat is niet te vatten”, aldus Christoff in Het Nieuwsblad.

Lindsay en haar man Kris verwachten hun eerste kindje rond 6 januari. “Lindsay was toch wel een beetje aangedaan toen ik haar het nummer voor het eerst liet horen”, aldus Christoff. “Ik heb nu een heel andere zus. Ik voelde dat ze stilaan de moed begon op te geven. Er is een hele grote druk van mijn schouders gevallen, want ik stond machteloos tegenover het verdriet van mijn zus. Zelf heb ik geen kinderwens, ik heb nog geen tijd voor een lief, laat staan om zelf een kind op te voeden. Ik zal mijn petekindje wel verwennen, er staan al ­verschillende cadeautjes klaar.”

12-10-2017 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Hij wou ‘een goei verkrachtingsscène’ met me oefenen”

“Hij wou ‘een goei verkrachtingsscène’ met me oefenen”

https://www.mupload.nl/img/3yfpdxphesneh.jpg

In de nasleep van het aanrand-schandaal rond Hollywoodproducer Harvey Weinstein klappen ook hier actrices uit de biecht. Actrices Anemone Valcke en Marijke Pinoy getuigden in ‘Van Gils & Gasten’ op Eén over situaties waarin zij door de jaren heen op Vlaamse conservatoria, podia en op filmsets zijn mee geconfronteerd.

Zo getuigde Anemone Valcke over een niet nader genoemde acteur die tegen een vriendin verklaarde dat “hij met haar een goei verkrachtingsscène wou oefenen”. Ook maakte een acteur duidelijk dat hij graag “haar vieze nonkel” wou spelen. Volgens Valcke is er nog steeds alledaags seksisme op straat en op de werkvloer. “Dat is zo ingebakken in onze maatschappij.”

Marijke Pinoy haalde herinneringen op aan haar studententijd op het conservatorium. De almacht die een regisseur en een docent toen had, zorgde voor vreselijke situaties. Een studente die drie jaar hoger zat, werd ontmaagd door een docent in een goedkoop hotel.  De studente was te beschaamd om klacht in te dienen, en het incident kwam nooit naar buiten.
Een leraar maquillage was dan weer handtastelijk en betastte de borsten van studentes. Pinoy sprak met andere studentes telefonisch af, om nooit alleen naar zijn lessen te hoeven. De man in kwestie randde studentes aan in zijn garage waar hij de studentes naar toe riep.

Een docent misbruikte zijn machtspositie en vroeg Pinoy mee naar een hotel aan zee, waar hij over de schreef ging. De actrice heeft zich naar eigen zeggen daar jaren “vies” over gevoeld.  De docent heeft nadien zijn vertrouwenspositie ook bij minstens vijf andere studentes misbruikt, wat leidde tot soortgelijke taferelen aan zee.

Later in haar carrière werd Pinoy gecast voor de rol van prostituee in een tv-film in de reeks ‘Made in Vlaanderen’, een initiatief van de toenmalige BRT.  De regisseur-producent vroeg haar om kleding te kopen voor haar rol. De man stapte plots het pashokje van de kleerwinkel binnen en kwam Pinoy ‘keuren’.

12-10-2017 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierhonderd vrijwilligers brengen Sharing Happiness-event

Vierhonderd vrijwilligers brengen Sharing Happiness-event

https://www.mupload.nl/img/jc7dvvaz91q4m.png

Gisterennamiddag kleurden meer dan vierhonderd mensen de Grote Markt van Lier met het prachtige en positieve ‘Sharing Happiness’-event. Het idee komt van de bekende fotograaf-kunstenaar Wim Tellier, die een heleboel mensen vreugde laat delen door rond een luchtballon met smiley te gaan liggen om dan met een drone een fantastische luchtfoto te maken. “Het is schitterend gelukt en de regen zorgde voor een bijzondere glans”, zegt Wim Tellier.

De honderden vrijwilligers hangen een gele poncho over hun schouders om hun samenhorigheid te benadrukken. Ze geven mekaar een hand en gaan zo in grote cirkels staan rond de gele luchtballon met de grote smiley. Fotograaf Wim Tellier geeft instructies via de megafoon en de drone gaat de lucht in en trekt foto’s van het spektakel. Wim Tellier is één van de innovatiefste en bekendste kunstenaars in België. Zijn handelsmerk zijn kunstinstallaties die zijn samengesteld uit grote foto’s en blow-ups. Eén van zijn grootste kunstwerken is een 30.000 m2 grote kunstcollage op Antarctica. Die stond voor de dromen en hoop van de verschillende continenten. De foto’s werden vanuit de lucht genomen bij -58°.

Huwelijksaanzoek

Tijdens het Sharing-Happiness-event in Lier was er een huwelijksaanzoek. Danny Aras, voormalig manager van K.Lierse SK, vroeg zijn vriendin Christel Lenaers, die de trendy kledingzaak Elle & More op de Grote Markt in Lier uitbaat, ten huwelijk. Voor Christel was dit een complete verrassing, zij was gewoon bezig in haar winkel met klanten. “Als geboren en getogen Lierenaar en nu dat de Grote Markt geel-zwart kleurt net zoals SK Lierse, vind ik dit het uitgelezen moment om iets aan mijn Kristel te vragen”, riep Danny Aras door de megafoon terwijl hij op een bank klauterde. Kristel wist van niets en had geen idee wat er zou gebeuren. Danny deed een knieval en vroeg: “Kristel wil je met mij trouwen”? Kristel zei trillend op haar benen “ja!” Vierhonderd man applaudiseerde. “Ik ben sprakeloos, dit is gewoon sprookjesachtig... ” zei een gelukkige Kristel. En dan was er champagne.

08-10-2017 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na 17 jaar: Linda trekt deur achter zich dicht in ‘Familie’

Na 17 jaar: Linda trekt deur achter zich dicht in ‘Familie’

https://www.mupload.nl/img/kmgw7zwyolcn4.jpg

Grote verrassing in ‘Familie’. Na het uitkomen van maandenlange leugens over een terminale hersentumor, trok Linda de deur van de ‘Jan & Alleman’ achter zich dicht, voorgoed.

‘Familie’-kijkers wisten dat Hilde Van Wesepoel na 17 jaar uit de soap was geschrapt, maar wanneer en hoe ze zou vertrekken, bleef een goed bewaard geheim. Tot de aflevering van vanavond dus. “Eind juni is die laatste scène opgenomen. Een zeer heftige dag was dat”, vertelt de actrice.

“Alleen al omdat ik na 17 jaar moest afscheid nemen van een soap, die een groot deel van mijn leven was geworden, maar ook om de manier waarop mijn personage vertrekt. Iedereen beliegen: totaal niks voor Linda!”
Linda verzon op het einde van vorig seizoen een terminale hersentumor om haar man, Jan Van den Bossche (Jef De Smedt), terug voor zich te winnen.

Jan wilde namelijk scheiden omdat hij met Viv (Ini Massez), overigens de beste vriendin van Linda, een nieuwe liefde had gevonden.

Een plannetje dat een paar maanden gewerkt heeft, tot nu dus. Linda zat zo verstikt in haar eigen leugens dat ze geen kant meer op kon...

08-10-2017 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekende Hollywoodproducer Weinstein in nauwe schoentjes: nog meer beschuldigingen van seksueel misbruik

Bekende Hollywoodproducer Weinstein in nauwe schoentjes: nog meer beschuldigingen van seksueel misbruik

https://www.mupload.nl/img/ldnntf9tbizcm.jpg

Journaliste Lauren Sivan is de zoveelste vrouw die Harvey Weinstein beschuldigt van seksueel ongepast gedrag. Tien jaar geleden zou de Hollywoodproducent de destijds lokale nieuwslezeres in een hoekje hebben gedreven terwijl hij masturbeerde.

Sivan doet haar verhaal bij de Huffington Post. Ze zegt dat Weinstein haar isoleerde in een restaurant in New York. Bij de keuken probeerde hij haar te kussen. Toen ze weigerde begon hij zichzelf te bevredigen. Naar eigen zeggen kon ze niet bewegen, omdat ze zo geschokt was. Sivan doet haar verhaal nu pas omdat ze dacht dat tien jaar geleden niemand haar zou hebben geloofd.
Ondertussen maakte Weinsteins advocate Lisa Bloom zaterdag bekend de producent van onder meer ‘The King’s Speech’, ‘Pulp Fiction’ en ‘Good Will Hunting’ niet meer te vertegenwoordigen. Bloom kreeg veel kritiek over zich heen omdat ze doorgaans juist slachtoffers van seksueel misbruik vertegenwoordigt. Zelfs Lisa’s moeder Gloria Allred, een bekende vrouwenrechtenadvocate, zei openlijk dat ze het niet eens was met haar dochters beslissing om Weinstein te verdedigen.

Onafhankelijk onderzoek

Ook werd bekend dat Weinstein zijn functie bij filmmaatschappij Weinstein Company tijdelijk heeft neergelegd. De filmmaatschappij heeft vrijdag bekendgemaakt de beschuldigingen hoog op te nemen, er wordt een externe advocaat ingehuurd om onafhankelijk onderzoek te doen naar de gedragingen van Weinstein.
Meerdere vrouwen hebben zich uitgesproken over de handtastelijkheid van Weinstein, die acht vrouwen een financiële vergoeding betaalde om de zaken onder de pet te houden. Ook actrice Ashley Judd spreekt openlijk over haar ervaring met Weinstein en zijn ongewenste intimiteiten. Hij vroeg de actrice of zij naar hem wilde kijken terwijl hij zou douchen.

08-10-2017 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond zien we “de beste auditie ooit” in ‘The Voice’

Vanavond zien we “de beste auditie ooit” in ‘The Voice’

https://www.mupload.nl/img/tfuacu4h8kj27.jpg

Ze hebben allemaal al een paar edities van ‘The Voice van Vlaanderen’ op de teller staan, maar vanavond krijgen coaches Natalia, Bart, Koen en Alex - naar eigen zeggen - “de beste auditie ooit” voorgeschoteld. Toeval of niet: die zit ook nog eens lekker achteraan de uitzending.

De 53-jarige Jan Hulsmans uit Beek, een dorp hoog in Limburg tegen de Nederlandse grens, zingt tijdens zijn ‘blind audition’ zijn versie van het schitterende ‘Here Today’ van Paul McCartney. En daarmee brengt hij de coaches in alle staten, van opperste bewondering tot delirium. Jan laat hen ook alle truken van de foor gebruiken om zijn gunsten te winnen.
Bovendien gaan de vier hem na de auditie nog eens samen feliciteren - ook al een unicum. Eerder in de aflevering draait Natalia haar hand er niet voor om om blootsvoets indruk te maken. Dat doet ze nadat ze een extra lid voor haar team heeft binnengehaald en ‘op gelijke hoogte’ wil kennismaken.

06-10-2017 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Shakira en Piqué uit elkaar”: zangeres woont niet meer thuis

“Shakira en Piqué uit elkaar”: zangeres woont niet meer thuis

https://www.mupload.nl/img/kopuob9x3xnfp.jpg

Er doken vorige maand al geruchten op, maar vandaag is het weer raak: de relatie van Shakira en Gerard Piqué zou op de klippen zijn gelopen. Het is enkel nog wachten op een officiële persverklaring. Dat meldt het Spaanse blad Cotilleo op basis van meerdere bronnen.

Het was de Colombiaanse media die het vuurtje deed aanwakkeren na berichtgeving over een vermeende scheiding. De geruchtenmolen draait inmiddels op volle toeren. Meerdere bronnen weten te vertellen dat de 40-jarige zangeres zelfs niet meer thuis woont. “Shakira heeft de beslissing genomen. Het is echt serieus”, menen ingewijden.

De Colombiaanse en de tien jaar jongere FC Barcelona-speler zijn voor het laatst samen gespot op de extravagante bruiloft van Lionel Messi. Sindsdien zijn de twee niet meer in het openbaar gezien.

Het is nog niet duidelijk waarom de twee uit elkaar zijn. Bronnen menen in ieder geval dat Shakira “het niet meer volhield” en dat de media nu moeten wachten op een statement.

Shakira en Piqué leerden elkaar in 2010 kennen op Ibiza. De vonk sloeg direct over. Tot een officieel huwelijk is het nooit gekomen. Wel kreeg het koppel twee kinderen: Milan en Sasha.

06-10-2017 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Zal Ik Het Zeggen? Met een liedje voor dame die flink drol van haar hond opkuist

Hoe Zal Ik Het Zeggen? Met een liedje voor dame die flink drol van haar hond opkuist

https://www.mupload.nl/img/ogihcbykm5x8x.jpg

Hoe zeg je je vrouw dat ze te veel schoenen koopt? Hoe zeg je je puberzoon dat hij veilig moet vrijen? Hoe bedank je als 35-jarige je mama omdat ze elk weekend jouw was doet? Hoe Zal Ik Het Zeggen? helpt een handje om die, soms moeilijke, boodschappen op een hoogst originele manier over te brengen. Comedian Jens Dendoncker verrast nietsvermoedende mensen en bezorgt hen een moment dat ze zich nog lang zullen herinneren.

Jens heeft dus een duidelijke missie! En hij staat er niet alleen voor. In een aantal gevallen wordt zijn taak overgenomen door een groep stoere bikerboys. Schrik? Niet nodig. Deze bende, met muzikant en acteur Bert Huysentruyt voorop, komt in vrede. De mannen brengen een op maat geschreven compliment in een heerlijke a capella-versie van ‘Mr. Sandman’. 
In de eerste aflevering, die je maandag om 20.40 uur op VTM kan zien, krijgt een vrouw die braaf de kak van haar hond opkuist erkenning van de zingende bende.

06-10-2017 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Land Rover van Jamie Oliver is een rijdende keuken: de wielen maken ijs, de koffer is een kruidentuin

De Land Rover van Jamie Oliver is een rijdende keuken: de wielen maken ijs, de koffer is een kruidentuin

https://www.mupload.nl/img/kupubikjporln.jpg

Met de Land Rover van tv-kok Jamie Oliver mag je je keuken buitengooien, want echt alles is voorhanden voor een lekkere maaltijd. En je tuin heb je ook al niet meer nodig, want de wagen is ook voorzien van een kruidentuin.

Er komt geen einde aan de mogelijkheden die de Discovery van Oliver biedt. Onder de motorkap zit een slowcooker en drie wielen kunnen boter maken. Het vierde wiel is een ijsmachine. Er is een barbecue ingebouwd en ook een kipje aan het spit is geen enkel probleem. Op het spit aan de voorkant van de auto kunnen met gemak drie kippen braden, liefst als de auto stilstaat natuurlijk.

De transformatie heeft een kleine 50.000 euro gekost. En als je weet dat een nieuwe Land Rover Discovery zonder opties ook minstens 50.000 euro kost, dan besef je al gauw dat een vaste keuken nog zo slecht niet is. Maar Jamie Oliver kan zich als televisiester dat tikkeltje meer veroorloven. Hij is dolblij met zijn nieuwe speelgoed: “Ik vroeg veel, maar ze hebben mijn stoutste verwachtingen overtroffen”, aldus Oliver. “De wagen is perfect op maat voor mij en mijn gezin. We love it!”

Niemand houdt ervan, maar de afwas moet natuurlijk ook gedaan worden. Daarom is de auto uitgerust met een aluminium wasbak. En na de maaltijd kan je van een filmpje genieten op een grote flat screen.
David Fairbairn, hoofd van het team dat de wagen in elkaar knutselde, had niet gedacht dat hij aan alle eisen kon voldoen. “Jamie heeft onze limieten afgetast. We hadden nooit gedacht dat hij zou vragen om van de wielen ijsmachines te maken. Maar het was een plezier om met hem samen te werken.”

06-10-2017 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Angelina Jolie heeft nieuwe liefde gevonden: Elon Musk”

“Angelina Jolie heeft nieuwe liefde gevonden: Elon Musk”

https://www.mupload.nl/img/ohzw2nvaxr6vi.jpg

Volgens geruchten is er een nieuwe liefde in het leven van Angelina Jolie. De ex van Brad Pitt zou gevallen zijn voor de charmes van de steenrijke Elon Musk. De Amerikaanse blogger Janet Charlton is er zeker van dat de twee meer dan vrienden zijn. De actrice en de oprichter van Tesla zouden samen een romantisch weekend in Las Vegas doorgebracht hebben.
Jolie en Musk kennen elkaar al jaren. De twee hebben samengewerkt aan verschillende humanitaire projecten. Het koppel zou voorlopig wel heel voorzichtig zijn en kwam niet samen aan in Vegas. “Ze willen het nog even geheim houden”, schrijft de blogger.

Musk had eerder een korte relatie met Amber Heard, de ex van Johnny Depp.

06-10-2017 om 16:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Abonnement Netflix wordt duurder in VS”

“Abonnement Netflix wordt duurder in VS”

https://www.mupload.nl/img/ngcijz2dimstq.jpg

Netflix gaat de prijzen van zijn abonnementen in de Verenigde Staten verhogen, zo meldt techwebsite Mashable. Het is niet bekend of een abonnement in België later ook duurder wordt.

De prijs van een standaardpakket gaat van 9,99 dollar per maand naar 10,99 dollar, omgerekend van 8,50 naar 9,40 euro. De duurste variant, het premiumpakket, kost straks 13,99 dollar per maand in plaats van 11,99 dollar. Het basispakket blijft 7,99 dollar kosten.

Netflix zou zijn klanten vanaf 19 oktober op de hoogte brengen en in december zouden de prijswijzigingen ingaan. Het is de eerste verandering in prijzen sinds 2014.

Netflix wil de komende jaren miljarden uittrekken om nieuwe films, documentaires en series te maken. Eigen exclusieve producties moeten voorkomen dat mensen overstappen naar concurrenten als Amazon Video, HBO Now en Hulu.

05-10-2017 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Coppens: “Na de rechtszaak met John kan ik alles kwijt zijn. Maar dat maakt me niet meer uit”

Astrid Coppens: “Na de rechtszaak met John kan ik alles kwijt zijn. Maar dat maakt me niet meer uit”

https://www.mupload.nl/img/w0h1sbw7hm1zd.jpg

De opnames voor Verborgen Verlangen - Astrids eerste filmrol - zitten er net op, maar stilzitten is niet aan de tv-personality besteed. Is het niet de boven haar hoofd hangende rechtszaak die haar aandacht opeist, dan wel haar Astrid Black Label-collectie, waarvoor ze de designs zelf bedenkt. Goesting Magazine vroeg haar om wat modegeheimen. “Alle trends komen van Hollywood, no matter what.”

Met haar hoge hakken in de hand en op flipflops komt Astrid Coppens aangeschuifeld over het Zaha Hadidplein, waar het Havenhuis gracieus boven uittorent. “Sorry, ik heb mijn kleine teen gebroken”, excuseert ze zich. Het mag dan een pijnlijke zaak zijn, gebrek aan professionaliteit kan je Astrid Coppens niet verwijten. Van zodra de fotografe haar toestel tevoorschijn tovert, wurmt Astrid zich in haar stiletto’s. Met hetzelfde doorzettingsvermogen kreeg ze haar Astrid Black Label-collectie in de ZEB-rekken. Die modemicrobe kreeg ze als tiener al te pakken: “Ik zat op school bij De Dames op de Meir, waar we een uniform moesten dragen. Toch wilde ik anders zijn. Ik zette een cool hoedje op of droeg een lange rok in plaats van eentje net onder de knie. Ik werd daarmee gepest, maar twee weken later kwamen mijn klasgenootjes ook met een lange rok de klas binnen.”

Je negende collectie hangt bij ZEB in de rekken, hoe betrokken ben je?
“Enorm! We zijn nu al bezig met de collectie van volgende zomer, terwijl mijn tweede sportswearlijn nog maar een paar dagen geleden is uitgekomen. Ik volg de modeweken in Hollywood op de voet. Niet via social media, maar via de krant. Ik volg bewust weinig mensen via social media, ik heb geen zin om voortdurend overspoeld te worden door het leven van iemand anders. Ik lees de Daily Mail in L.A., dan ben ik meteen mee met de Amerikaanse showbizz. Gigi en Bella Hadid en Kendall Jenner zijn belangrijke celebrity’s voor mijn volgers. Niet dat ik hun stijl blind kopieer, het zijn eerder accenten die ik overneem. Deze winter zullen fluweel en rood het goed doen. Alles komt toch van Hollywood, no matter what. Soms draag ik in Antwerpen een grave broek die hot is in L.A. en merk ik meteen: die hebben ze hier nog niet. Het volgend seizoen hangt die wél in de rekken. Ik probeer voorop te lopen, zie je. Met al die ideeën ga ik naar ZEB. Ik pas zelf heel veel, omdat ik het belangrijk vind dat de ontwerpen goed zitten. Daarna voeg ik nog kleine details toe, zoals het opschrift I shop on 5th Avenue, omdat ik nu eenmaal in Amerika woon. De basics blijf ik elk seizoen vernieuwen, zoals de strakke zwarte broek, die ik nu in faux leather draag.”

Doet het je iets als je iemand ziet lopen in een van jouw ontwerpen?
“Toen we voor de film Verborgen Verlangen draaiden in het Plantin-Moretusmuseum, zag ik heel wat figuranten met een van mijn rokjes of truitjes aan. ‘Heej, dat is mijn jurk!’ riep ik. Die meisjes reageren dan altijd heel blij. Zelfs mijn mama heeft enkele stuks gekocht, terwijl zij eerder een klassieke stijl heeft. Vooral van de hemdjes is ze grote fan: die hoef je niet te strijken. Ook in Wallonië gaat het hard, terwijl ze me daar niet kennen.”

Heb je daar een verklaring voor?
“Toen ik 16 was, ben ik van school veranderd. Ik ging op internaat in Le Val Notre-Dame, tussen Namen en Luik. Zeventig procent van de meisjes was van adellijke komaf. Ik herinner me dat ze erg klassiek gekleed gingen, maar nooit oubollig. Very classy. Wallonië is tot op vandaag nog altijd klassieker dan Vlaanderen, vind ik. De collectie doet het er in sommige winkels zelfs beter dan in Vlaanderen.”

Je bent goed bevriend met Vlaamse stijlpaus Jani. Wat vindt hij van jouw collectie?
“Grappig dat je het vraagt! Nu ik tijdelijk op het Antwerpse Zuid woon, kom ik Jani te pas en te onpas tegen. Na een slopende dag op de filmset zag ik er niet uit: ik had snel-snel een brede broek aangetrokken met een T-shirt dat in een hoek lag te slingeren. ‘Jani, niet naar mij kijken nu!’ riep ik toen ik hem aan de overkant van de straat zag. En Jani maar lachen. ‘Het is u vergeven, schat!’ was zijn reactie. Maar van mijn collectie is hij zeker fan. Voor de fotoshootstyling van mijn sportswearlijn is hij zelfs meegereisd naar Joshua Tree National Park in L.A. Hij heeft me heel wat tips gegeven voor mijn poses. En of het omgekeerd soms gebeurt dat ik hém op een modeblunder wijs? Nee, Jani weet hoe hij zich moet kleden. Maar wat hij soms tegen mensen durft zeggen. Brrr, ik bibber in zijn plaats...”

Heb je voor onze lezers een ultieme modetip?
“Veel vrouwen kopen hun kleding te klein. Ik vind het belangrijk dat een broek comfortabel om je middel zit. Hoe losser iets zit, hoe eleganter vaak. Strakke T-shirtjes en hemdjes zijn nu even niet in de mode, zo simpel is het. Zwart staat ook altijd chic, you never go wrong with black. Als je voor een feestje geen idee hebt wat aan te trekken: een zwarte jeans met een coole T-shirt, boots met een hakje en een opvallende ceintuur, en je fashiongehalte swingt meteen de pan uit.”

05-10-2017 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze acteur gooit olie op het vuur: ruzie bij cast van Sex and the City escaleert

Deze acteur gooit olie op het vuur: ruzie bij cast van Sex and the City escaleert

https://www.mupload.nl/img/hi7okdjhzpmqp.jpg

Willie Garson heeft het helemaal gehad met Kim Cattrall. Volgens de acteur waren de onredelijke eisen van de actrice echt wel de reden voor het schrappen van de derde Sex and the City-film.

Sarah Jessica Parker had eerder al verteld dat de plannen voor de derde film waren afgeblazen en dat de exorbitante eisen van Kim daarmee te maken hadden. Kim trok daarna fel van leer en schreef op Twitter dat ze ervan baalde dat ze werd weggezet als een diva. De actrice zei dat ze al veel eerder aan de makers had laten weten geen trek te hebben in Sex and the City. Na de tweede film uit 2010, waarin ze weer de van seks bezeten PR-dame Samantha Jones speelde, vond ze het genoeg geweest.

05-10-2017 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws voor de fans van W817: cast komt opnieuw samen

Goed nieuws voor de fans van W817: cast komt opnieuw samen

https://www.mupload.nl/img/jhxb2bz0se8yb.jpg

Een Twitterfoto van de cast van W817 bracht enkele dagen geleden de geruchtenmolen op gang. Het was scenarist Bram Renders die de harten van fans sneller slaan en speculaties over nieuwe afleveringen van het populaire programma uitlokte. Vandaag bevestigde een Ketnet-woordvoerster aan Het Nieuwsblad dat er iets op stapel staat.

Ken jij Akke, Carlo, Steve, Zoë en Birgit nog? Deze inwoners van W817 leidden jeugdige Ketnet-kijkers in 1999 van hun huiswerk. Nadat bekend werd gemaakt dat de cast van Spring eenmalig samenkomt voor de 20ste verjaardag van Ketnet in het Sportpaleis, volgt er nog meer goed nieuws. Ook een deel van de W817-cast zal op 29 en 30 november en 4 en 5 december aanwezig zijn in Antwerpen.

05-10-2017 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pommeline verft Jani grijs

Pommeline verft Jani grijs

https://www.mupload.nl/img/gp4jwglew8mef.jpg

Van alle Vlamingen die nog op crocs en in fleece rondlopen ondanks de ontelbare preken, zou je voor minder grijs haar krijgen. Nietwaar, Jani? Al ziet Jani nu wel écht grijs. Niet door zijn kopzorgen, maar door een weddenschap met Pommeline van Temptation Island.

De stijlgoeroe neemt de blondine en haar mama Chantal vanavond onder handen in een speciale aflevering van ‘Zo Man Zo Vrouw’, voor één keer ‘Zo Moeder Zo Dochter’ omgedoopt. Een topaflevering wordt het, maar wel met een minder top einde...

“Dit is wat er gebeurt wanneer twee blondjes een weddenschap voeren,” zette Jani bij de foto van zijn opa-kapsel op Instagram. “Jani Kazaltzis wordt grijs dankzij Pommeline...” Ja, Jani, dat komt ervan als je zelf altijd iedereen een nieuwe coupe aanmeet hé. Gelukkig is Pommeline nog ‘braaf’ geweest en heeft ze een kleurshampoo gebruikt, zodat het grijs na een paar wasbeurten weer verdwijnt. Oef!

05-10-2017 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk! Marco Borsato komt nog eens naar ons land

Eindelijk! Marco Borsato komt nog eens naar ons land

https://www.mupload.nl/img/tnxacwnjfchca.jpg

Goed nieuws voor de fans van onze noorderbuur Marco Borsato. De zanger staat op 19 november in de Ancienne Belgique in Brussel. “Eindelijk!”, zullen de meesten denken, want de voorbije twee jaar stond Borsato bijna niet meer op een Belgisch podium.
Nu kennen we ook de reden daarvoor: hij was superdruk bezig met een nieuw album, ‘Thuis’, dat op 17 november verschijnt. De nummers op die nieuwe plaat zal hij in de AB voorstellen aan al zijn fans, al zal Marco er zeker ook de allerbekendste nummers van zijn repertroire brengen. Wie al wil oefenen om mee te zingen, de eerste single van zijn nieuwe album, ook ‘Thuis’ genoemd, is al te koop en te beluisteren sinds eind vorige week.

Ook bij ons was snel zijn de boodschap. De tickets vlogen de deur uit. In Nederland waren zijn vijf shows er direct uitverkocht.

04-10-2017 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Janine heeft een enorme indruk nagelaten op Familie-set”

“Janine heeft een enorme indruk nagelaten op Familie-set”

https://www.mupload.nl/img/2eqohteakvqzd.jpg

Het was een opmerkelijke overstap: actrice Janine Bischops verliet de rol van Jenny uit ‘Thuis’ na ettelijke jaren en mocht daarna aan de slag bij ‘Familie’. Voor heel even maar, al hoopt tegenspeler Kürt Rogiers dat daar een vervolg aan komt. “Ze heeft enorm veel indruk gemaakt”, vertelt hij in Dag Allemaal.

“Als ik het bij ‘Familie’ voor ’t zeggen had, mocht Janine nog járen blijven. Zo’n warme en lieve vrouw. Maar jammer genoeg ben ik de baas níet. (lachje) Enfin, ik heb aangevoelddat het wérkt tussen Janine en de andere personages. Scenaristen zijn daar meestal ook niet blind voor. Het gebeurt trouwens regelmatig dat de ouders van hoofdpersonages een terugkerende rol krijgen. Het lijkt me dan ook erg onwaarschijnlijk dat het hierbij zal blijven voor Janine”, aldus Kürt.
Hij is helemaal onder de indruk van haar kunnen. “Ze speelt niet bepaald een sympathiek personage, maar Janine heeft er geen typische bitch van gemaakt. Brigitte is een harde tante, ja. Maar op die paar scènes heeft Janine haar enorm veel kleur gegeven. Echt vakwerk. En geloof me, de herinnering aan Jenny was heel ver weg. Mag ik trouwens even zeggen dat Janine er echt gewéldig uitziet? Voor mij is ze de Vlaamse Jane Fonda.”

04-10-2017 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet krijgt rol in nieuwe Avatar-films

Kate Winslet krijgt rol in nieuwe Avatar-films

https://www.mupload.nl/img/jexgg4rbpatdy.jpg

Twintig jaar na Titanic gaat Kate Winslet opnieuw aan de slag voor regisseur James Cameron. De actrice heeft getekend voor een rol in de nieuwe reeks Avatar-films.

“Kate en ik zoeken al sinds Titanic iets om samen te doen, wat een van de prettigste samenwerkingen uit mijn carrière was”, vertelt James aan Deadline. “Ik kan niet wachten om te zien hoe ze personage Ronal tot leven zal brengen.” Het is nog niet duidelijk of Ronal een mens is of een Na’vi, zoals de bekende blauwe wezens uit de film heten.
Er staan vier sequels van Avatar uit 2009 op de planning. De productie van de nieuwe filmreeks, die een totaalbudget heeft van ongeveer een miljard dollar (850 miljoen euro), startte vorige week in Californië. De eerste film moet rond de kerst van 2020 uitkomen. De films daarna staan gepland voor de decembermaanden van 2021, 2024 en 2025.

04-10-2017 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Femke’ uit Thuis en vriend na 10 jaar uit elkaar

‘Femke’ uit Thuis en vriend na 10 jaar uit elkaar

https://www.mupload.nl/img/8aasgd1ea0onb.jpg

Actrice Vanya Wellens (38), ‘Femke’ uit de Eén-soap Thuis, en haar vriend Jo hebben beslist om een punt te zetten achter hun relatie.

Vanya ontmoette turnleraar Jo zo’n tien jaar geleden op een feestje en al snel kwam “van het een het ander.” Maar nu gaan ze apart verder met hun leven, “in een goede verstandhouding”, benadrukt ze aan het tv-blad Primo. De twee hebben samen twee dochtertjes Zita (7) en Liu (4).

04-10-2017 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Stan = Superman” BART PEETERS SCHRIJFT OPMERKELIJKE ODE AAN Z’N COLLEGA

“Stan = Superman”

BART PEETERS SCHRIJFT OPMERKELIJKE ODE AAN Z’N COLLEGA

https://www.mupload.nl/img/s7hdzw4zoyhhd.jpg

“Ik weet het, Stan is Superman. Bel naar Stan Van Samang.” Bart Peeters (57) zingt het op zijn nieuwe album zonder schroom. Eén lange ode lijkt het, waarbij de naam van de zanger net niet wordt gescandeerd. “Ik wilde een nummer maken over een man die lichtjes jaloers is omdat zijn vrouw te enthousiast is over een popster”, aldus Peeters. “En Stan is dé Vlaamse superster.”

Het was flink schrikken voor Barbara, mevrouw Stan Van Samang, ergens deze zomer. Tijdens een avondje uit met vriendinnen belandde ze in Leuven toevallig op een try-out van Bart Peeters. Bij het nummer ‘Mirakelman’ knipperde ze even met de ogen. “Hoor ik dat nu goed?” Dat deed ze. ‘Mirakelman’ is een lofzang op haar man. Met het al snel door de zaal meegezongen refrein: ‘Bel naar Stan Van Samang’. Drie keer raden wat ‘Babs’ bij thuiskomst als eerste vertelde. Met de groeten van Bart Peeters.

Stoute opmerkingen

“Eigenlijk wilde ik al lang eens een liedje maken over een koppel waarvan de man wat jaloers is omdat zijn vrouw iets te veel interesse in een popster toont. Ik heb dat overigens zelf al eens in mijn relatie meegemaakt. Zo werd mijn vrouw, de genaamde Anneke, telkens bijzonder enthousiast wanneer Ricky Martin op het scherm verscheen. Ik ga niet plastisch worden, maar laat ons zeggen dat ze meer dan laaiend enthousiast was. Dan is het typisch voor een man dat je ‘stoute opmerkingen’ gaat maken. (in het Antwerps) ‘Och Anneke, da is toch een janet.’ Later bleek die uitspraak een toevalstreffer en heb ik veel respect gekregen voor de man omdat hij zich in Latijns-Amerika geout heeft, dat was heel chique. Maar het gevoel uit de song is me dus niet vreemd.”

Stielbederver

Alleen moest Bart op zoek naar een Vlaamse Ricky Martin. “Dat klopt. Ik heb nagedacht over wie momenteel de ‘stielbederver’ is in Vlaamse huishoudens. Van wie de ‘vrouw des huizes’ vandaag wild wordt. En, geef toe, Stan heeft het allemaal. Onze liefste popster, de ideale vader, een jonge die ‘gewoon’ gebleven is. Idealer dan Stan bestaat niet. Eigenlijk is hij gewoon onze Vlaamse superheld. En het feit dat hij voor deze song net genoeg lettergrepen in zijn naam had, maakte het helemaal af. (lacht)”

Het nieuwe album van Bart Peeters, ‘Brood voor morgenvroeg’, ligt nu in de winkel. Concertinfo via www.bartpeeters.net

04-10-2017 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
03-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al 18 jaar dood, en toch keert Guido Van den Bossche terug in ‘Familie’

Al 18 jaar dood, en toch keert Guido Van den Bossche terug in ‘Familie’

https://www.mupload.nl/img/rxrhu8kummofz.jpg

Achttien jaar geleden stierf hij een verschrikkelijke dood in ‘Familie’, maar straks duikt Guido Van den Bossche toch weer op in de VTM-soap. Hoe en wanneer de inmiddels 61-jarige Karel Deruwe - die van in het prille begin de rol van Van den Bossche voor zijn rekening nam - zijn comeback maakt, is een goed bewaard geheim.

Sterker: noch de makers, noch VTM willen officieel iets kwijt over de komst van Deruwe. Misschien logisch, want de acteur stapte eind vorige eeuw met slaande deuren op bij het toenmalige productiehuis Amusement. Op 13 december 1999 zond VTM de allerlaatste scènes van Deruwe als Guido uit. Het werd een gewelddadige aflevering, want VdB werd op Malta doodgestoken. De dader bleek een handlanger van Salomon te zijn. Dat is de leider van de sekte waar Guido’s zoon Peter zich ooit had bij aangesloten. Dat doden in soapreeksen kunnen terugkeren, is al lang geen uitzondering meer. Denk maar aan de wereldberoemde douchescène met Bobby Ewing in ‘Dallas’. Plots bleek dat Bobby een complete jaargang van de Amerikaanse reeks had gedroomd. Of het straks ook zover is met Guido Van den Bossche, is afwachten. “Het is alvast iets om naar uit te kijken”, vindt VTM-peetvader Mike Verdrengh. “Eén van de ‘Familie’-aartsvaders die terugkeert, daar zullen de fans duchtig over speculeren.”

03-10-2017 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Talkshows reageren verslagen op bloedbad Las Vegas

Talkshows reageren verslagen op bloedbad Las Vegas

https://www.mupload.nl/img/qvdhy7xjzhxeq.jpg

Amerika reageerde gisteren zwaar aangeslagen op de aanslag in Las Vegas, die aan minstens 59 mensen het leven kostte. Het drama kwam ook aan bod in heel wat talkshows: de presentatoren betuigden hun medeleven, en uitten hun mening over de wapenwet.

03-10-2017 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het geheim van Miranda Kerrs stralende huid

Dit is het geheim van Miranda Kerrs stralende huid

https://www.mupload.nl/img/bmtf5opqkgfdy.jpg

Ze is voortdurend onderweg met het vliegtuig voor haar werk, wordt als model bijna dagelijks onder een laagje make-up bedolven en toch ziet de huid van de Australische Miranda Kerr er stralend uit. Wat is haar geheim? Dat verklapte ze aan Well and Good.

“Ik denk dat het heel belangrijk is om je make-up te verwijderen als je het vliegtuig op moet,” tipt het model. “Ik neem altijd doekjes mee om mijn gezicht te reinigen en make-up te verwijderen. Daarna breng ik een facial mist aan, vaak met lavendel- of rozengeur, om te ontspannen. Beiden werken kalmerend en zijn zacht voor de huid.” 
“Meestal mediteer ik dan even. Dat vind ik zo belangrijk. Als je voortdurend onderweg bent en het altijd druk hebt, is het fijn om een momentje voor jezelf te nemen en gewoon adem te halen. Dat maakt me beter voorbereid op wat er nog komt die dag.”

“Daarna smeer ik mijn huid in met een gezichtsolie, en daarover doe ik een hydraterende crème. Ik hou van de combinatie van die twee producten.” De voormalige Victoria’s Secret Angel is een voorstander van natuurlijke, organische beautyproducten, die de huid zo weinig mogelijk irriteren.

03-10-2017 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Boskamp: “Vroeger at ik soms drie keer per dag op restaurant”

Johan Boskamp: “Vroeger at ik soms drie keer per dag op restaurant”

https://www.mupload.nl/img/lfzqzyebkgbl1.jpg

Normaal gezien zou Johan Boskamp aantreden in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens, maar een bloedklonter en bijhorende spoedoperatie gooide roet in het eten. Gelukkig HUMO wist hem wel te strikken voor de zeven hoofdzonden, waarin hij honderduit vertelt over vrolijke en minder vrolijke dingen.

Boskamp sukkelt een beetje met zijn gezondheid. Hij heeft een kunstheup en een -knie, heeft intussen al twee stents in zijn hartaders, kreeg een hernia en nu is er die bloedklonter. Gedeeltelijk door zijn gewicht, beseft hij zelf. “Frieten, kroketten, frikandellen... Ik eet zelfs als ik geen honger heb. Gewoon, voor de gezelligheid. Al eet ik nu niet zo veel meer dan toen ik voetballer was, alleen verbrandde ik het toen op training. Je had ook dat gezeik niet van wat je wel en niet mocht eten: je at wat je voorgeschoteld kreeg. Als speler woog ik tussen de 78 en 80 kilogram, maar dat zijn er later een pak meer geworden. Het gebeurde dat we om vijf uur op restaurant gingen, maar er om elf uur nog zaten en nóg een keer aten. Soms wel drie keer per dag. Belachelijk. Een schánde, eigenlijk.”

Intussen probeert hij er wel wat aan te doen. “Ik had het karakter van een tuinslang. Tot ik afgelopen zomer weer op mijn flikker kreeg van m’n dokter. Op vakantie met mijn kleinkinderen in Spanje drong het ineens tot me door. Van de ene op de andere dag ben ik overgeschakeld op twee boterhammetjes ’s ochtends, terwijl ik normaal bij wijze van spreken een brood opvrat. Gedaan ook met restaurantbezoekjes na zes uur ’s avonds. In tweeënhalve maand tijd verloor ik 23 kilo. Door die hernia kan ik nu even niet steppen, maar ik hoop dat ik het volhoud. Vroeger gaf ik het na een paar maanden op en kwamen er zó weer 10, 15 kilo bij.”

Als het over gramschap gaat, heeft hij het even over de dood van zijn vrouw. “Ik was de grootste smeerlap en Jen had nooit iemand iets misdaan, maar zij werd mij wel afgenomen. Zij was het mooiste in mijn leven. Die woede... dat kruis op haar kist, dat móést eraf! Ik dacht dat ik ze in het voetbal zou kwijtgeraken, maar dat was niet zo. Het heeft vijf jaar geduurd voor het beter was.”

03-10-2017 om 16:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani geen fan van deze hype op de catwalk: “Mijn voet zou spontaan weigeren te wandelen”

Jani geen fan van deze hype op de catwalk: “Mijn voet zou spontaan weigeren te wandelen”

https://www.mupload.nl/img/lpx8tfogsct7z.jpg

Of we het nu willen of niet: de Croc verovert opnieuw de catwalk in allerlei varianten. Iets wat stijlgoeroe Jani Kazaltzis duidelijk pijn doet aan de ogen. “Net als je denkt dat je alles hebt gezien”, plaatst hij bij een foto van de nieuwe Croc van Balenciaga op Instagram, ”#lelijk”.

We signaleerden het eind vorige maand al: Crocs veroveren opnieuw de catwalk. Op London Fashion Week maakte de Schotse ontwerper Christopher Kane er zijn persoonlijke missie van om de controversiële schoen in the picture te zetten, met Crocs met diamanten en zelfs een Croc-enkellaars.

Ook Balenciaga springt nu op de kar, met Crocs met plateauzolen in felle kleurtjes. Iets waar onze stijlgoeroe Jani Kazaltzis duidelijk niet mee opgezet is, zo liet hij merken op Instagram. “Net als je denkt dat je alles al eens gezien hebt! Mijn voet zou spontaan weigeren om te wandelen, denk ik? #Balenciaga #lelijk”, schrijft hij bij een foto van de bewuste Croc. Ook zijn volgers lopen niet meteen over van enthousiasme. Van “Run, Forrest, run!” tot “dit doe ik nog niet aan als ze mij 2.500 euro zouden geven”, klinken de reacties. 

Het is niet de eerste keer dat Balenciaga een modestorm veroorzaakt omwille van bizarre ontwerpen met torenhoge prijskaartjes. Wellicht herinner jij je nog de peperdure handtas die wel erg op een shoppingtas van Ikea leek. Recenter nog zorgde een winkeltasje van 1.000 euro en een broek met ingebouwde hakken voor ophef.

03-10-2017 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jane Fonda en Helen Mirren op de catwalk

Jane Fonda en Helen Mirren op de catwalk

https://www.mupload.nl/img/gfcvkf7eswpot.jpg

Cosmeticamerk L’Oréal haalde de gemiddelde leeftijd van de modellen op de Fashion Week van Parijs gisteren flink omhoog. Het bedrijf vroeg Helen Mirren (72) en Jane Fonda (79) voor de catwalkshow.

Beide dames hadden duidelijk plezier tijdens de klus op de Champs-Élysées. Helen kreeg bij haar outfit een wandelstok als accessoire en ‘richtte’ die geregeld op het publiek. Jane, die een lange jurk in tijgerprint showde, zwaaide uitbundig naar bekenden in het publiek, stopte even om Naomi Campbell een zoen te geven en maakte met haar handen het vredesgebaar naar de fans die verder in het publiek zaten.

Ambassadeur

Zowel Jane als Helen is ambassadeur van het cosmeticamerk. De twee werden tijdens de show bijgestaan door modellen van jongere generaties. Zo liepen onder Winnie Harlow, Adriana Lima en de Nederlandse Doutzen Kroes mee.

02-10-2017 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Hefner in besloten kring bijgezet naast Marilyn Monroe

Hugh Hefner in besloten kring bijgezet naast Marilyn Monroe

https://www.mupload.nl/img/hm2twfxr5zxzl.jp.jpg

De woensdag overleden Playboybaas Hugh Hefner (91) is gisteren naar zijn laatste rustplaats gebracht. De Amerikaan is in besloten kring bijgezet in een cryptewand in Westwood Village Memorial Park in Los Angeles, melden lokale media.

Slechts een handvol vrienden en familie was aanwezig, weet TMZ. Hefners vier kinderen waren er, net als zijn vrouw Crystal Harris en enkele belangrijke medewerkers van Playboy.

De laatste rustplaats van Hefner bevindt zich naast het graf van Marilyn Monroe, die in 1953 het eerste nummer van Playboy sierde. ‘The Hef’ kocht de grafrechten in 1992 voor een prijs van 75.000 dollar. “Een eeuwigheid naast Marilyn te mogen liggen is te mooi om te laten schieten”, zei de Playboy-oprichter er destijds over.

Andere beroemdheden die op de begraafplaats liggen begraven zijn onder anderen Natalie Wood, Farrah Fawcett en Truman Capote.

02-10-2017 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey hoort nieuws van schietpartij live op tv en is in shock

Mariah Carey hoort nieuws van schietpartij live op tv en is in shock

https://www.mupload.nl/img/p82qrw3ommuqj.jpg

De zangeres moest vanochtend tijdens een live interview van de Britse presentator Piers Morgan het verschrikkelijke nieuws van de schietpartij in Las Vegas vernemen. Daar zijn zeker 50 mensen bij omgekomen. Mariah Carey was oprecht in shock toen ze hoorde wat er was gebeurd, ze heeft net een lange concertreeks in het casino Ceasar’s Palace in Las Vegas afgerond en kent de stad erg goed.

“Dit is verschrikkelijk en ik bid voor de slachtoffers. Hebben ze de dader al gevonden?” vroeg ze verrast vanuit haar huis in Los Angeles. Ze was live via Skype te zien op de Britse ochtendshow Good Morning Britain. “Dit is verschrikkelijk. Ik bid voor de slachtoffers en ik hoop dat ze dit zo snel mogelijk kunnen stoppen. Ik heb heel veel tijd in Vegas doorgebracht en dat dit soort gebeurtenissen tegenwoordig overal voorkomen is een grote tragedie. Het is verschrikkelijk omdat mensen uitgaan en naar muziek willen luisteren en dat er dan iets choquerend als dit kan gebeuren. Dit is zo fout, ik ben sprakeloos.”

Presentator Piers Morgan onderbrak haar vervolgens om te zeggen dat ze er even uitgingen, maar het interview later zouden inpikken. Maar eens de ernst van de zaak was doorgedrongen, ging Piers niet meer terug naar Mariah Carey. Later uitte ze haar medeleven op Twitter: “Verschrikkelijk om over de schietpartij in Las Vegas te horen. Mijn gedachten zijn bij de slachtoffers en hun families. Ik bid voor ieders veiligheid.”

Mariah was gevraagd om in het programma over haar nieuwe animatiefilm ‘All I Want For Christmas Is You’ te praten. De makers van de show kregen erg veel kritiek van de kijkers omdat ze het interview toch lieten doorgaan, ook al was het nieuws van de schietpartij toen al bekend. Sommigen nemen het Mariah kwalijk dat ze rustig in haar zetel bleef liggen na het verontrustende nieuws. Anderen menen dat het ongepast was van de programmamakers om het interview toch te laten doorgaan zonder Mariah eerst in te lichten.

02-10-2017 om 19:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kritiek op zangkunsten Marco Borsato na optreden

Kritiek op zangkunsten Marco Borsato na optreden

https://www.mupload.nl/img/xmswfwrvaqqhh.jpg

De zangkwaliteiten van Marco Borsato zijn gisteren niet goed ontvangen bij de kijkers van RTL Late Night. De 50-jarige zanger bracht zijn nieuwe nummer ‘Thuis’, maar kreeg een storm aan kritiek. “Denk niet dat de stoelen draaien voor Marco Borsato...”, luidt het commentaar.

In de uitzending vertelde Borsato over zijn nieuwe single ‘Thuis’ en het bijbehorende album, dat op 16 november uitkomt. Na twee jaar stilte, voelt het voor de zanger als zijn verjaardag nu hij weer nieuwe muziek lanceert. “Muziek komt en wordt geschreven door wat je in je leven meemaakt. Dat heeft soms tijd nodig om te rijpen”, vertelde hij. “Het is klaar als het klaar is. En het was nu klaar.”

02-10-2017 om 19:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een transformatie. Herken jij dit voormalig kindsterretje nog?

Wat een transformatie. Herken jij dit voormalig kindsterretje nog?

https://www.mupload.nl/img/kapyownctuqys.jpg

Vier jaar nadat ze in de psychiatrie opgenomen werd, is Amanda Bynes voor het eerst sinds lang weer in het openbaar gespot. Het voormalige kindsterretjes heeft een flinke transformatie ondergaan. Met haar grote bril en make-uploze gezicht, is ze nu haast onherkenbaar.

Amanda Bynes werd gespot tijdens een zeldzaam shoppingtripje in Los Angeles met haar personal coach. De ster is nu 31 jaar, en begon op haar zevende te acteren. Ze speelde mee in films als She’s The Man, Hairspray en What A Girl Wants. Haar laatste film, Easy A, maakte ze in 2010 en ze gaf haar filmcarrière in 2012 op. In 2013 werd ze opgenomen in de psychiatrie. Voorafgaand had ze verontrustende tweets ze online had geplaatst - waarin ze onder meer Drake vroeg “haar vagina te vermoorden”. Hierdoor gingen de media speculeren dat Amanda met psychische problemen kampte. Na haar opname trok ze zich terug en leidde ze een anoniem leven.

Enkele maanden geleden dook Amanda opnieuw op. Ze gaf toen een positief interview aan Hollyscoop waarin ze zei dat ze opnieuw wilde acteren. Maar ze voegde er wel aan toe dat ze zich eerst op kleine tv-rollen zal concentreren.

02-10-2017 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!