NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Sylvia Kristel kritiek na herseninfarct

Sylvia Kristel kritiek na herseninfarct


http://oi46.tinypic.com/fw84n.jpg


De Nederlandse actrice Sylvia Kristel is in kritieke toestand opgenomen in een Amsterdams ziekenhuis, nadat ze thuis getroffen werd door een herseninfarct.

De 59-jarige actrice was lange tijd de partner van schrijver Hugo Claus en is bekend van de zachterotische 'Emmanuelle'-films.

"Ik zou willen dat ik kon zeggen dat er nog hoop op snelle beterschap is", aldus haar zoon Arthur. "Maar we moeten realistisch zijn." Haar behandeling tegen kanker is voorlopig stopgezet, omdat Kristel te zwak is.


30-06-2012 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat zal Katie scheiding met Tom financieel opbrengen?

Wat zal Katie scheiding met Tom financieel opbrengen?


http://oi45.tinypic.com/25zs36t.jpg


Per jaar huwelijk met Tom Cruise zou Katie Holmes drie miljoen dollar krijgen, zo stond in hun huwelijkscontract volgens de Daily Mail. Verder heeft de actrice recht op hun stulpje in Beverly Hills, ter waarde van zo'n 35 miljoen dollar. De totala vastgoedportefeuille van het koppel wordt geschat op meer dan 275 miljoen dollar, of 220 miljoen euro.

U herinnert zich misschien nog de grote toeters en bellen rond het huwelijk van deze twee supercelebs in november 2006 in een Italiaans kasteel. Toen al draaiden de geruchten niet enkel rond de kostprijs van Katies trouwkleedje, maar ook rond haar voorhuwelijkse overeenkomst met de bruidegom.

Met een maximum van 33 miljoen dollar na elf jaar zou Katie Holmes volgens haar contract drie miljoen per huwelijksjaar met Tom Cruise opstrijken. Als ze het meer dan elf jaar volhield met hem, dan zou ze volgens de Californische wet recht hebben op zowat zijn halve fortuin, ofte 125 miljoen dollar ofte bijna 100 miljoen euro. Na iets minder dan zes jaar vond Katie het echter 'al' welletjes met de Scientology-fanaat in huis en dat brengt de teller alvast op een mooie 15 miljoen USD, in onze munt goed voor bijna 12 miljoen. Ook hun huisje in Beverly Hills, met een waarde van bijna 28 miljoen euro, komt Katie toe na de scheiding.

Dat zijn de ruwe cijfers, waar Katie niet eens een advocaat voor nodig heeft om die monsterbedragen binnen te rijven. Verwacht wordt dat de 33-jarige Amerikaanse actrice alsnog raadsmannen zal inschakelen om méér te eisen van het vastgoedfortuin van haar toekomstige ex. Zo moet er nog een 'aannemelijk' bedrag op hun dochtertje Suri geplakt worden én op de verdeling van de eigendom. Ook al werd er in de scheidingspapieren met geen woord gerept over het voorhuwelijkscontract, aldus de Daily Mail.

Tom, die zijn 49 jaren als een dertiger draagt, liet inmiddels weten dat hij heel "bedroefd" is en deze slag "niet zag aankomen".

Dat Katie het hard wil spelen, mag blijken uit haar eis op het volledige hoederecht over Suri. Volgens de New Yorkse advocaat Vikki Ziegler moet Katie, door haar voorhuwelijkscontract, haar zesjarige dochtertje 'gebruiken' als onderpand om meer uit de scheiding te halen. "Omdat het vastgoed haast allemaal van Tom is, zal ze moeten gaan voor onderhoudsgeld. Ze zal moeten aantonen dat Suri nanny's nodig heeft, auto's, kleren, kappers, activiteiten etc. M.a.w, dat een aanzienlijk maandbedrag noodzakelijk is voor Suri's levensstijl."

Tom Cruise is, al dan niet samen met Katie Holmes, eigenaar van onder meer een villa in Telluride, Colorado (kostprijs na renovatie: 40 miljoen dollar), een appartement in Manhattan, een luxueus huis van 5 miljoen dollar in het Engelse Sussex, een villa aan het Comomeer in Italië (gekocht voor 7 miljoen dollar van George Clooney), drie vliegtuigen, verscheidene wagens en een 18 meter-yacht. (br.hln)


30-06-2012 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Subliem Pearl Jam trakteert Rock Werchter op hits

Subliem Pearl Jam trakteert Rock Werchter op hits

Klik op de foto om ' Black ' te beluisteren


Frontman Eddie Vedder en zijn bandleden gaven gisterenavond de festivalgangers een meezingconcert cadeau, al hun bekende nummers passeerden de revue. De band was in topvorm en het publiek overigens ook.

De zanger van de Amerikaanse rockband Eddie Vedder kwam erg rock 'n roll op met een fles rode wijn in de had. Meteen was duidelijk dat hij niet te veel woorden vuil zou maken, de goedgeluimde frontman was op Rock Werchter om zijn fans te verwennen en dat deed hij door zijn grootste hits te brengen. Het gitaargeweld kwam meteen met 'Do The Evolution' en 'Got Some'. Waarop het meezingen of brullen van start kon gaan met 'Elderly Woman Behind the Counter in a Small town' en Given to fly om eigenlijk tot het laatste bisnummer nooit meer te stoppen.

Ook neemt de frontman even de tijd om zijn voorganger op de main stage Jack White en zijn platenlabel te eren met een kleine speech. 'Even Flow' was een mooie gelegenheid om gitarist Mike McCready en drummer Matt Cameron even hun ding te laten doen, waarop het bij 'Olé' even fout liep toen de band een ander nummer inzette. Na een kleine rechtzetting door Eddie kon de hitparade gewoon verder gaan met 'The Fixer', 'Spin The Black Circle', 'Daughter', waarin de band 'Another brick in the wall' van Pink Floyd in verwerkte. Met het rustige 'Just Breath' kon Pearl Jam even op adem komen. De afsluiter begon met 'Why Go' om over te gaan op oudere toppers als 'Jeremy' en 'Better man', waarop het even donker werd op het podium. Tussen de nummers door maakte Eddie meermaals verlegen duidelijk dat hij hier graag speelt. Nederig loofde hij zijn Belgische fans meermaals, natuurlijk met de fles rode wijn in de hand, die volgens Eddie nog nooit zo goed heeft gesmaakt.

Onder luid gejuich konden de mannen niet anders dan terugkomen voor een lange bisronde, waarin toppers als 'Unthought Known' en 'Alive' niet mochten ontbreken. De enthousiaste zanger liep wild van links naar rechts op het podium en kon zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken steken. Het feest barstte helemaal los met de cover van Neil Young 'Rocking in the free World'. Tijdens een muzikaal intermezzo nam Eddie even de tijd om zijn fans te groeten onder een prachtig lichtspektakel. Met 'Yellow Ledbetter' zat het er dan op, waarop de band zijn fans met een nederige buiging in stijl groet.

Pearl Jam nam ons gisteren mee op een muzikale reis door de nineties, zonder hier veel poespas aan te hangen, maar wel met een schitterend geluid en bandleden in topvorm. Meer moet een rockconcert niet zijn, dat bewezen Eddie Vedder en de zijnen gisteren op de wei van Rock Werchter. (br.hln)


30-06-2012 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele is zwanger

Adele is zwanger

Klik op de foto om ' Rolling In The Deep ' te beluisteren

Adele is zwanger. De 'Rolling in the Deep'-zangeres en haar vriend Simon Konicki hebben bevestigd dat ze in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje samen.

De Britse maakte het nieuws bekend via haar website: "Ik ben in de wolken dat ik mag aankondigen dat Simon en ik ons eerste kindje verwachten. Ik wilde dat jullie het nieuws als eerste van mij te horen kregen. Het spreekt voor zich dat we in de zevende hemel zijn met het nieuws. Respecteer onze privacy alsjeblieft. Yours always, Adele."

Het is nog niet bekend voor wanneer de bevalling is.

Begin dit jaar haalde Konecki nog de krantenkoppen toen bleek dat hij nog officieel getrouwd was. Adele en haar vriend hebben dat echter altijd ontkend, en zeggen dat Simon wel degelijk al meer dan vier jaar gescheiden is.

"Het is de eerste en de laatste keer dat ik details vrijgeef over mijn relatie met Simon", schreef Adele destijds. "In tegenstelling tot wat de krantenkoppen beweren: Simon is gescheiden en dat is al vier jaar het geval. Iedereen in ons leven wenst ons het beste toe, en andersom. Dát zijn de feiten."

Adele en Simon kochten eerder dit jaar hun eerste liefdesnestje in het Engelse Sussex. "Adele verloor haar hart aan dat huis. Ze gaat het onmiddellijk kopen. Het is niet zo groot als het huurhuis dat ze nu hebben, maar het is een prachtige woning met een adembenemend zicht op de zee", aldus een bron dicht bij het koppel. (br.hln)30-06-2012 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue speelt The Barn plat op Rock Werchter

Selah Sue speelt The Barn plat op Rock Werchter

Klik op de foto om ' This World  ' te beluisteren


Dat de Belgische zangeres Selah Sue gisteren in haar nopjes was op Rock Werchter is niet verwonderlijk, de Leuvense speelde er haast een thuismatch. The Maccabees, een Britse indierockband die voor haar in The Barn mochten spelen, waren heel wat minder overtuigend.

The Maccabees, een Londense band, begon gisteren in de vooravond erg rustig en ingetogen aan hun set met een van hun hits 'Feel to follow'. Zanger Orlando Weeks pakte meteen uit met zijn loepzuivere en prachtige stem van Orlando Weeks op. Dat pleziefde het publiek duidelijk dat ondertussen, al aan het puffen was door de hitte in The Barn. 'Ook Wall of arms' werd luid meegezongen, lange gitaarsolo's zorgden ervoor dat het optreden niet altijd even boeiend blijft. 'The Pelican', een duidelijke publieksliefhebber want haast geen enkele fan zingt niet mee, kon dit wel doorbreken.

Ook de frontman had het lastig met de warmte, met een handdoek op zijn hoofd hoopt hij verkoeling op te zoeken. In de vooravond blijkt 'The Barn' goedgekeurd te zijn, hoewel het er sauna was en een van de twee schermen halverwege uitviel, had iedereen wel genoeg plaats en zat het geluid goed. De setlist van 'The Maccabees' was niet gevarieerd genoeg om erg lang te boeien, na een tijdje gaat de soms eentonige 'sound' van de band vervelen. Het einde ging gelukkig wel in crescendo met 'Love you better', dat met luid applaus bij de fans onthaald wordt, vervolgens hun hit 'Pelican' en de titelsong van hun laatste album 'Given to the wild'.

Voor het optreden van de Belgische singer-songwriter Selah Sue blijkt The Barn dan toch wel net iets te klein en kun je het optreden moeilijk volgen buiten aan de tent. De Leuvense trapte haar set af met een nieuwe traag nummer, om daarna meteen over te gaan op haar doorbraaknummer 'Black Part Love' en een cover van een haar idolen Laurynn Hill. Ze zette een geloofwaardige versie van 'Lost Ones' neer. Het volstond in ieder geval om een applaussalvo los te krijgen. De zangeres ging op hetzelfde ritme verder met 'Crazy world', waaraan ze nog even een jamsessie breide onder luid gejuich. Haar nieuw nummer 'Fade Away' was goed om even een rustiger moment in te lassen. 'Please' bracht ze voor de gelegenheid nu zonder de Amerikaanse superster 'Ceelo Green' zong. Daarna zette ze nog een mooi reeksje van hits met 'Raggamuffin', 'Crazy Vibes' en haar laatste nummer 'Crazy sufferin style' neer. Het publiek bedankte haar, niet onterecht, met een luid applausconcert. (br.hln)


29-06-2012 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kings of Leon-drummer Nathan Followill wordt vader

Kings of Leon-drummer Nathan Followill wordt vader

http://oi49.tinypic.com/11wc6lv.jpg


Nathan Followill verwacht zijn eerste kind met zijn vrouw, Jessie Baylin. Nathan maakt dat nieuws bekend nadat zijn broer en KOL-zanger Caleb zijn eerste kind met vrouw Lily Aldridge kreeg: een dochter, Dixie Pearl.

Nathan en Jessie trouwden in november vorig jaar, de baby wordt in december verwacht.


29-06-2012 om 10:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
28-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderd procent zeker dat Johnny Depp en Amber Heard een koppel zijn

Honderd procent zeker dat Johnny Depp en Amber Heard een koppel zijn


http://oi46.tinypic.com/1e2ps5.jpg


Als we een bron van Us Weekly mogen geloven, dan is het "honderd procent zeker" dat Johnny Depp en Amber Heard een koppel vormen. Dat staat te lezen in de laatste uitgave van het Amerikaanse tijdschrift.

De 49-jarige acteur, die nog maar net een punt zette achter zijn relatie met Vanessa Paradis, leerde Amber een paar jaar geleden kennen op de set van 'The Rum Diary'. Toch zou de vonk pas nu zijn overgeslagen.

"Het is honderd procent zeker dat die twee samen zijn. Hij zorgt heel goed voor haar", verklapt de insider. Eerder raakte bekend dat de 26-jarige biseksuele actrice en haar vriendin Tasya van Ree de handdoek in de ring hebben gegooid.

Depp en Paradis gingen na veertien jaar uit elkaar. Ze hebben samen twee kinderen: Lily-Rose (13) en Jack (10). De acteur zou de Franse actrice gedumpt hebben omdat hij haar te saai vond.

"Johnny wilde helemaal niet meer samen zijn met Vanessa. Ze waren uit elkaar gegroeid, en hij wilde opnieuw vrij zijn en nieuwe dingen proberen. Hij verveelde zich steendood met haar, en hij voelde zich miserabel door Vanessa."

"De vonk was weg, er was niks meer tussen die twee. Johnny wil meer dingen doen en Vanessa verdient het om gelukkiger te zijn. Hij heeft zich niet op één of andere romance gestort en hij heeft geen plannen om dat snel te doen. Op dit moment wil hij gewoon wat meer plezier beleven."  (br.hln)


28-06-2012 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuvense stadsfestival Marktrock viert 30-jarige bestaan

Leuvense stadsfestival Marktrock viert 30-jarige bestaan


http://oi46.tinypic.com/24ls8sh.jpg


Regi, Marco-Z, Vive la Fête, The Neon Judgement en Humo's Rock Rally-winnaar Compact Disk Dummies zijn de topnamen op de affiche van het Leuvense stadsfestival Marktrock. Het festival, dat 30 jaar geleden voor het eerst georganiseerd werd, vindt dit jaar plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus. Net als de voorbije jaren is de affiche volledig Belgisch en zijn alle concerten gratis. Vorig jaar kreeg Marktrock circa 100.000 bezoekers over de vloer.

Tijdens Marktrock wordt er geconcerteerd op drie pleinen in het Leuvense stadscentrum. Het hoofdpodium staat op de Oude Markt met een elektroprogramma (Regi, Vive la Fête, Neon Judgement, ...) dat elke avond afgesloten wordt door een dj-set. De programmatie op de Vismarkt richt zich tot een breder publiek (met onder meer Kevin Williams, Luna Twist, Soulsister, Kids en Anton Walgrave). Opvallend zijn hier Les Messieurs Blues op zondagavond met Jean-Marie Aerts, Filip Casteels en Patrick Riguelle. Op het De Layensplein zijn diverse dj's actief.

Tijdens Marktrock vindt ook de finale plaats van de MNM Start to DJ contest en de talentenjacht Students on Stage.

Omdat de eerste Marktrock 30 jaar geleden georganiseerd werd, zijn de organisatoren in samenwerking met het Centrum voor Vlaams Muzikaal Erfgoed op zoek naar objecten die naar vroeger refereren, zoals foto's en affiches. In het Marktrock VIP-café wordt een tentoonstelling op touw gezet met de affiches van vorige edities. Op de website zullen allerlei verzamelde objecten worden getoond en mogelijk komt er ook een kleine publicatie over de geschiedenis van Marktrock.

Omdat het festival in 1983 niet georganiseerd werd, beleeft Marktrock pas volgend jaar zijn 30ste editie. Dat wordt uitgebreider gevierd. (br.hln)


28-06-2012 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie vliegt door de lucht als boze heks

Angelina Jolie vliegt door de lucht als boze heks

http://oi46.tinypic.com/14wcb2u.jpg


Angelina Jolie doet haar stunts nog steeds zelf. Zo werd ze gisteren aan een kraan naar boven gehesen om enkele scènes als 'boze heks' Maleficent in te blikken. De film wordt een hedendaagse bewerking van de Disney-klassieker Doornroosje.

Ook als Lara Croft haalde Jolie al verschillende gevaarlijke toeren uit. "Zij is een van de meest bekwame actrices waar ik ooit mee gewerkt heb", liet haar toenmalige stuntcoach Simon Crane weten. "Sommige dingen werden zelfs nog nooit eerder door een vrouw gedaan, en zij heeft bijna alles toch zelf geflikt. Ze heeft zelfs drie maanden getraind om een bungeejump met salto's tot een goed einde te brengen. Ik was heel erg onder de indruk."

Het sprookje wordt verteld vanuit het perspectief van de boze heks. Zo komt u te weten waarom ze steeds kwaadaardiger wordt en uiteindelijk een vloek uitspreekt over baby Aurora, gespeeld door Elle Fanning.

"Het is geen antiprinsessenverhaal", aldus Jolie. "Het is wel de eerste maal dat de klemtoon ligt op deze epische figuur. Hopelijk zie je als kijker ook waartoe ze allemaal in staat is. Het is niet omdat ze in zichzelf gekeerd en agressief is dat ze ook geen warmere eigenschappen kan hebben. Het klinkt gek, maar jonge meisjes kunnen een voorbeeld aan haar nemen. Maleficent is een prachtig iemand, alleen is ze niet perfect. Verre van zelfs. De boodschap is dat je niet te snel vooroordelen mag hebben."  (br.hln)


28-06-2012 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al 10.000 festivalgangers aangekomen op Rock Werchter

Al 10.000 festivalgangers aangekomen op Rock Werchter

http://oi47.tinypic.com/65reps.jpg


Burgemeester Dirk Claes (CD&V) van Rotselaar schat dat er al circa 10.000 festivalgangers gearriveerd zijn voor het festival Rock Werchter. Om 17 uur hadden 2.700 onder hen een van de extra bussen genomen die De Lijn inzet tussen het station van Leuven en de omgeving van de festivalweide. Omdat enkele campings in Haacht gisterenmiddag de deuren openden, is het aan die kant van de Werchterse festivalweide al behoorlijk druk.

Rock Werchter start vanavond en duurt tot en met zondagavond. 81 artiesten treden aan, waaronder The Cure, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers, Editors, Elbow, dEUS, Jack White, The xx, Mumfors & Sons, Snow Patrol. Voor het eerst wordt er geconcerteerd op drie podia. De nieuwe festivaltent The Barn wordt donderdagmiddag plechtig geopend met toeters en bellen van 't Schoon Vertier.

De provincie keurde onlangs een ruimtelijk uitvoeringsplan voor de festivalweide goed dat tegemoetkomt aan de vraag van organisator Live Nation voor meer ruimte. Ze sloot met de organisatoren een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Die bepaalt dat het festivalterrein vergroot kan worden met circa 2,5 hectare, onder meer door het kappen van een bos. Dit laatste gebeurde nog niet. Het is onduidelijk of de organisatie met Natuur en Bos al een overeenkomst sloot over de vereiste compenserende bosaanplantingen.

Organisator Herman Schuermans sloot enkele maanden geleden een verhuis naar Brustem niet uit, maar Vlaams-Brabants gedeputeerde Julien Dekeyser (Open Vld) is ervan overtuigd dat het festival nog jaren in Werchter zal blijven. Hij verwijst hierbij naar de zware investeringen die de organisatoren zullen doen in het kader van de samenwerkingsovereenkomst, zoals de inrichting van het landschapspark en de vergroting festivalterrein.(br.hln)


28-06-2012 om 11:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keith Richards: Deur wijdopen voor Jack White om Stones te producen

Keith Richards: "Deur wijdopen voor Jack White om Stones te producen"


http://oi50.tinypic.com/28vd3b6.jpg


The Rolling Stones hebben laten doorschemeren open te staan voor een samenwerking met Jack White. Keith Richards heeft immers goede ervaringen met White in de studio. Volgens Keith gaan The Stones in juli overleggen over een eventueel nieuw album. Dat zou kaderen in de 50ste verjaardag van de legendarische band.

"Ik zou graag enkele songs opnemen en zien waar we uitkomen. Daarvoor moeten we natuurlijk eerst de band samenkrijgen en de zaak op gang trekken", verklaarde Richards aan Rolling Stone.

Richards werkte in 2009 aan enkele demo's met White. Gevraagd of die het nieuwe album zou producen, antwoordde Richards: "Dat is een mogelijkheid. De deur staat wijdopen".

White laat intussen weten dat hij met zijn label Third Man materiaal op vinyl verkiest uit te brengen. "Dat is onze doelstelling, de romantische ervaring van vinyl. De geur van vinyl, de geur van een pas geopende vinylplaat. Als je niets ziet bewegen, verlies je de romantiek. Als ik zing over een iPod zit daar toch geen romantiek in?", verklaarde White aan de BBC. (br.hln)


27-06-2012 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgend jaar massacamping op Rock Werchter

Volgend jaar massacamping op Rock Werchter


http://oi48.tinypic.com/rucpkm.jpg


Het 'nieuwe' Rock Werchter gaat morgen van start. Met The Barn als derde podium krijgt het festival voor de trouwe bezoeker een nieuwe aanblik, maar die is slechts van korte duur. Volgend jaar verandert de nieuwe opstelling namelijk opnieuw. Belangrijkste verandering wordt de creatie van één grote massacamping.

Wie morgen de wei opwandelt, zal ook al even moeten wennen aan de nieuwe opstelling. Links van de Main Stage staat immers The Barn, een blauw-gele tent, en niet langer de Pyramid Marquee. Die laatste is nu dieper in het terrein te vinden, links van de ingang.

Het wordt de eerste en laatste Rock Werchter in deze opstelling. Volgend jaar komt The Barn immers rechts van het hoofdpodium. In het festivalpark sneuvelen na deze editie dan ook flink wat bomen om plaats te maken voor een nieuwe tent. "Dat wilden we dit jaar eigenlijk al doen, maar de kapvergunning voor de bomenpartij aan die kant werd te laat afgeleverd", weet Claes. "Na deze editie zal daar ruimte worden vrijgemaakt. Vanaf volgend jaar komt dan de voorlopig definitieve opstelling. Links de Marquee, het hoofdpodium in het midden en rechts daarvan The Barn."

Ook voor kampeerders zijn er heel wat wijzigingen. De campings in het samenvloeiingsgebied tussen Demer en Dijle (BO, C1 en C2) sluiten de deuren. "Dat staat zo in het ruimtelijk uitvoeringsplan", legt burgemeester van Rotselaar Dirk Claes uit. De plek waar kampeerders hun tenten tot net naast het wandelpad aan de rivier konden zetten, wordt beschermd natuurgebied. "De kampeerplaatsen die verloren gaan, worden bijgevoegd bij de grote campings langs de Haachtsesteenweg", zegt Claes.

"Daar zullen de campings overigens helemaal worden gegroepeerd. Tegen 2017 moet het uitvoeringsplan verwezenlijkt zijn, maar volgend jaar beginnen we al met het hele project."  (br.hln - foto Serge Van Den Avont)


27-06-2012 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox bevestigt zwangerschap met vakantiekiekjes

Megan Fox bevestigt zwangerschap met vakantiekiekje

http://oi49.tinypic.com/2vnj1bs.jpg


Er is al heel wat inkt gevloeid over de babybuik van Megan Fox, ook al repte de 26-jarige actrice de voorbije maanden geen woord over haar zwangerschap. Nu bevestigt de brunette eindelijk de geruchten door een reeks vakantiekiekjes de wereld in te sturen.

De 'Transformers'-ster en haar echtgenoot Brian Austin Green ontkennen niet langer dat ze in blijde verwachting zijn. Een foto waarop te zien is hoe Fox haar groeiende buik showt op Hawaï, kan u hier bekijken.

Dat het koppel er voor koos om het babynieuws officieel te maken vanuit Hawaï, is niet toevallig. Het eiland is niet alleen de favoriete vakantiebestemming van het koppel, maar ook de plaats waar ze twee jaar geleden hun jawoord gaven. (br.hln)


27-06-2012 om 11:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Bruce Springsteen op Gentse Feesten

Geen Bruce Springsteen op Gentse Feesten

Klik op de foto om ' Dancing In The Dark ' te beluisteren

Omdat de inzet van politiemensen voor een concert van Bruce Springsteen tijdens de Gentse Feesten onverantwoord en te duur zou zijn, wordt niet verder onderhandeld over een mogelijk optreden van The Boss. Dat antwoordde de Gentse burgemeester Daniël Termont (sp.a) gisterenavond op de gemeenteraad, tijdens een discussie over het politiebudget.

Tony Van Parys (CD&V) leverde kritiek op de kosten voor de extra vergoedingen, onder meer overuren, die niet gereduceerd werden tot een bepaald bedrag.

Termont haalde als voorbeeld aan dat KAA Gent gevraagd werd om niet te spelen tijdens de Gentse feesten. Daarnaast verklaarde de burgemeester dat onderhandelingen voor een concert van Springsteen tijden de Feesten niet voortgezet konden worden, omwille van financiën en de inzet die nodig zou zijn. (br.hln)


27-06-2012 om 10:02 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
26-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Lijn legt extra bussen in voor Rock Werchter

De Lijn legt extra bussen in voor Rock Werchter

http://oi50.tinypic.com/2hi1a9k.jpg


De Lijn Vlaams-Brabant zet 60 bussen en 175 chauffeurs in voor Rock Werchter. Van woensdagmiddag 27 juni tot en met maandagmiddag 2 juli rijden de bussen tussen het Leuvense station en het festival. Omdat de bussen een speciaal traject volgen, duurt de busrit maar 15 minuutjes. Op vertoon van hun festivalticket kunnen de festivalgangers gratis meerijden.

Net zoals vorig jaar rijden de bussen van De Lijn al op woensdag 27 juni naar Erwteveld in Haacht. Van 13 uur tot 22 uur rijdt lijn A (Leuven - Haacht - Leuven) tot vlakbij campings A2-A3-A4 in Haacht. Op woensdag zijn de campings alleen open voor bezoekers met een XL-ticket.

Vanaf donderdag 28 juni kunnen de festivalgangers afstappen in de Achterheidestraat in Werchter of op de Wijgmaalsesteenweg in Haacht (en niet aan de halte Erwteveld in Haacht). Opstappen kan aan het station van Leuven van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli vanaf 9 uur tot 22 uur.

Reizigers zonder toegangskaart betalen 5 euro voor een biljet heen en terug. Wie een geldig abonnement van De Lijn op zak heeft, rijdt gratis mee met de festivalbussen.

Door het festival kunnen verschillende bussen van De Lijn vertragingen oplopen in de omgeving van Rotselaar en van het knooppunt Kampenhout-Sas. Sommige bussen worden beperkt of volgen een aangepast traject. (br.hln)


26-06-2012 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Machine Head, Ministry, In Flames en Saxon op Lokerse Feesten

Machine Head, Ministry, In Flames en Saxon op Lokerse Feesten


http://oi46.tinypic.com/29eqixx.jpg


De organisatie van de Lokerse Feesten heeft vandaag de namen voor de langverwachte metaldag op zondag 5 augustus gelost, en dat zijn niet van de minste: Machine Head - afgelopen weekend nog een van de topacts op Graspop - , industrial legendes Ministry, death metal sensatie In Flames en klassieke iconen Saxon en Dio Disciples.

De voorverkoop start meteen via www.lokersefeesten.be en bij alle MediaMarkt filialen.25-06-2012 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry neemt pauze om scheiding te verwerken

Katy Perry neemt pauze om scheiding te verwerken


http://oi45.tinypic.com/i3vq6t.jpg


Katy Perry wil het wat kalmer aan gaan doen en de tijd nemen om te bekomen van haar scheiding van Russell Brand van eind vorig jaar.

"Ik moet mijn hart laten genezen", verklaarde ze aan de Daily Mirror. Veertien maanden was Katy getrouwd, het grootste deel daarvan was ze op wereldtournee. Ze liet al eerder begrijpen dat dat één van de oorzaken van de breuk was.

"Voor een moderne vrouw is het belangrijk dat ze gesteund wordt en dat er op alle vlakken gelijkheid is".

Toch heeft ze geen spijt van haar huwelijk. "Iedereen vraagt me of ik ergens spijt van heb, maar mijn huwelijk was een goede les en dat is heel waardevol. Zulke lessen kan je niet kopen. Bovendien levert het leven me stof voor nieuwe songs".

In de op stapel staande documentaire 'Katy Perry: Part of Me' wil de zangeres naar eigen zeggen eerlijk zijn over haar leven. "De hele film draait rond het nemen van obstakels, loskomen van mijn familie, van een waardenset en geloofssystemen".

Katy heeft sinds enkele maanden een relatie met Dan Aykroyd, de gitarist van Florence + The Machine. (br.hln)


25-06-2012 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Hoet in kunstmatige coma in Duits ziekenhuis

Jan Hoet in kunstmatige coma in Duits ziekenhuis

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jan-Hoet.jpg


Kunstkenner Jan Hoet wordt sinds gisteren in een kunstmatige coma gehouden in een ziekenhuis in Soltau, in de Duitse deelstaat Nedersaksen. Dat bevestigt zijn zoon Jan Hoet Jr.

"Jan ging gisteren gerepatrieerd worden naar Gent, nadat hij vorige week zondag in shock ging op de luchthaven van Hamburg bij het lopen om een vliegtuig te halen", aldus Hoet Jr. "De repatriëring verliep aanvankelijk goed, maar in de ziekenwagen heeft hij naar alle waarschijnlijkheid een herseninfarct opgelopen."

Hoet was amper 94 kilometer onderweg en zijn familie was ondertussen al naar België teruggekeerd. "Het nieuws dat we van ginds krijgen is niet positief, er zal allicht hersenschade zijn, maar hij wordt nu in een kunstmatige coma gehouden. Het is voor ons afwachten, we weten niet welke papa we gaan terugkrijgen."(br.hln)


24-06-2012 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
23-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna heeft 'sterilisatieteam' om geen DNA achter te laten

Madonna heeft 'sterilisatieteam' om geen DNA achter te laten


http://oi49.tinypic.com/27xnqtl.jpg


Madonna heeft een sterilisatieteam in dienst dat elk spoor van haar DNA uit haar kleedkamer verwijdert tijdens haar huidige MDNA tournee.

Enkel Madonna en haar entourage hebben tijdens de tournee recht op backstagepasjes. De Portugese concertpromotor Alvaro Ramos, die instaat voor de concerten van Madonna in Portugal, onthult de bijzondere eisen van de zangeres in The Mirror.

"Dat heb ik nog nooit meegemaakt, met geen enkele artiest. We mogen zelfs niet naar haar kleedkamer kijken, of de deur openen. We mogen er pas binnen nadat het sterelisatieteam de kamer heeft verlaten. Er mag hoegenaamd geen DNA of een haartje van Madonna achterblijven. Ze ruimen letterlijk alles op. Alles om haar te beschermen en haar een veilig gevoel te geven. Ik begrijp het wel, maar toch vind ik het extreem".

De kleedkamer van Madonna wordt door haar eigen team ingericht, geheel met valse plafonds en muren om er zeker van te zijn dat er nergens een camera verborgen zit. (br.hln - foto epa)


23-06-2012 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
22-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen zit weer in de studio

Lily Allen zit weer in de studio


http://oi50.tinypic.com/w2j535.jpg


Lily Allen tweet dat ze in de studio zit met producer Greg Kurstin, met wie ze ook werkte voor haar tweede album, 'It's Not Me, It's You' uit 2009.

"Jullie zullen graag vernemen dat ik momenteel in de fucking studio ben met Greg Kurstin? Geen grootse plannen, ik gooi gewoon wat stront tegen de muur en zie of het blijft plakken".

Na de release van 'It's Not Me, It's You' liet Allen optekenen dat ze geen plannen had voor een derde album. Vorig jaar trouwde ze en kreeg ze een dochter, Ethel.


22-06-2012 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
21-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones willen nog niet van pensioen weten

Rolling Stones willen nog niet van pensioen weten

http://oi48.tinypic.com/2mwezdh.jpg


Hoewel de geruchten steeds meer aanzwellen, laten de Rolling Stones weten dat ze niet met pensioen gaan. De krasse rockers hebben via Twitter gereageerd op een artikel in de Britse krant The Mirror waarin werd gesuggereerd dat de Stones hun allerlaatste concert zouden geven tijdens het Glastonbury festival in 2013.

In het bewuste artikel in The Mirror wordt een insider geciteerd die beweert dat de band uit elkaar zou gaan tijdens hun 50ste jubileum komend jaar, met een afsluitend concert op Glastonbury. Maar in een tweet schrijft de band: 'Ieder jaar wordt The Rolling Stones gevraagd om op dit Britse festival te spelen, maar Glastonbury zit niet eens in de planning.' Voorlopig geen pensioen dus.


21-06-2012 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ozzy zegt optreden af wegens stemproblemen

Ozzy zegt optreden af wegens stemproblemen


http://oi45.tinypic.com/s1j5hz.jpg


Het zal toch niet waar zijn zeker? Ozzy Osbourne, die vorig jaar op de Graspop Metal Meeting verstek moest laten gaan wegens ziekte, heeft gisteravond een concert in Duitsland afgeblazen wegens stemproblemen. De legendarische metalzanger maakt zijn GMM-afzegging van vorig jaar normaal gezien goed op deze editie, waar hij staat geprogrammeerd als headliner van de eerste festivaldag... morgen.

In Mannheim kregen fans Ozzy gisteravond niet te zien. Na het optreden van voorprogramma Black Label Society verscheen in de SAP Arena niet de Britse zanger, maar een medewerker die de ondankbare taak had gekregen de afzegging mee te delen aan de duizenden aanwezigen.

De 63-jarige Ozzy, die als 'Ozzy & Friends' op Graspop optreedt met onder anderen Black Sabbath-bassist Geezer Butler en gitaristen Slash en Zakk Wylde, laat alvast weten dat er niets mis is met zijn algemene gezondheid. De oorzaak van de late afzegging zou puur te wijten zijn aan stemproblemen, waardoor het natuurlijk de vraag of die morgen al van de baan zullen zijn.

Bij Graspop gaat men er alvast van uit dat de oerrocker morgen gewoon op het podium staat. Medewerker Bob Schoenmaekers laat ons alleszins weten dat de organisatie nog niets heeft vernomen van een mogelijke afzegging.

Ozzy zou oorpronkelijk naar Graspop afzakken met de originele bezetting van metalgrootheid Black Sabbath. Die tournee ging echter niet door wegens ernstige gezondheidsproblemen van gitarist Tony Iommi, die kampt met lymfeklierkanker. Het lijkt bovendien weinig waarschijnlijk dat fans de originele bezetting ooit nog samen te zien krijgen, daar drummer Bill Ward uiteindelijk ook zijn kat stuurde na een dispuut over zijn gage. (br.hln)


21-06-2012 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Dessel en Graspop waarschuwen voor onweer

Burgemeester Dessel en Graspop waarschuwen voor onweer


http://oi49.tinypic.com/zk28nn.jpg


De burgemeester van Dessel en de organisatie van het festival Graspop Metal Meeting vragen de festivalbezoekers om vandaag het weerbericht in de gaten te houden en om indien nodig later naar de festivalcamping af te zakken. Tussen 16 en 20 uur, op het ogenblik dat de camping opengaat, wordt immers onweer voorspeld, aldus burgemeester Kris Van Dijck.

"We willen geen paniek veroorzaken, maar vragen de bezoekers om het weerbericht vandaag/donderdag zeker in de gaten te houden", aldus Van Dijck. Donderdagnamiddag en -avond worden immers hevige regenbuien en onweer voorspeld. Het weekend zelf belooft zonnig te worden, meldt Van Dijck.

De burgemeester raadt de metalheads dan ook aan om zich niet vóór het voorspelde onweer, dat mogelijk gepaard gaat met sterke rukwinden, naar het festivalterrein en de camping te begeven. Hij verzekert ook dat de festivalinfrastructuur aan strikte voorwaarden voldoet.

In Dessel dondert vanaf vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 metalmuziek allerhande over de festivalweide van Graspop. De muziekliefhebbers kunnen vanaf donderdag 16 uur al hun intrek nemen op de camping. Donderdagavond staat ook nog een Top 100-fuif in de Metal Plaza op de agenda. (br.hln)


21-06-2012 om 11:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney geeft basgitaar weg voor muziektherapie

Paul McCartney geeft basgitaar weg voor muziektherapie


http://oi46.tinypic.com/2dhtxxz.jpg


Een dag na zijn 70ste verjaardag heeft ex-Beatle Paul McCartney een van zijn legendarische basgitaren voor een goed doel weggeschonken. De gesigneerde Hofner-bas zal eind juni geveild worden. De opbrengst gaat naar Nordoff Robbins, een inrichting die muziektherapie geeft.

"Het werk dat u doet, verandert het leven van behoeftige kinderen en volwassenen", zei McCartney. De vorige keer dat de vroegere Beatles-bassist een gitaar weggaf, bracht ze op een veiling 60.000 pond (bijna 75.000 euro) op20-06-2012 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zestigtal BV's zingt voor het klimaat

Zestigtal BV's zingt voor het klimaat


http://oi50.tinypic.com/25smnug.jpgMet een lied voor het klimaat willen Nic Balthazar en zestig van zijn bekende vrienden de hele wereld attent maken op de klimaatverandering. Die song, 'Do it now', namen ze dinsdag op in de Tootsstudio van de VRT, aan de vooravond van de aardetop in Rio de Janeiro. Bedoeling is dat op 22 en 23 september die song over heel België te horen is en dat de beelden daarvan vervolgens over heel de wereld verspreid raken. In november is er in Doha een klimaattop.

'Do it now' is een song bewerkt door Stef Kamil Carlens van Zita Swoon en dirigent Dirk Brossé. Een zestigtal BV's, onder wie Lady Linn, Lien Van de Kelder, Johan Heldenbergh en Luc De Vos, zong de song in, samen met het kinderkoor van de Vlaamse Opera. "De politici moeten nu handelen", aldus initiatiefnemer Nic Balthazar. "Het dak van ons huis staat al in brand. Maar als we nu in actie schieten, kunnen we het huis nog redden."

Eerder lanceerde Nic Balthazar ook al The Big Ask en The Big Ask Again, met hetzelfde doel: aandacht vragen voor de klimaatverandering. "Voor The Big Ask engageerden we 6.000 mensen, voor The Big Ask Again waren dat er 12.000. Ik maak me sterk dat we in september 24.000 mensen op straat kunnen krijgen. In meer dan 70 steden en gemeenten zijn er acties geregistreerd." (br.hln)20-06-2012 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De maffe tournee-eisen van Madonna

De maffe tournee-eisen van Madonna


http://oi45.tinypic.com/ajte8z.jpg


Riders en artiesten: het is vaak een potsierlijke combinatie. Neem daar dan nog eens het geval van Madonna bovenop en het wordt al gauw helemaal te gek voor woorden. Dat de inmiddels 53 jaar oude 'Material Girl' al langer een karikatuur van zichzelf is dan ze zelf doorheeft, hoeft geen betoog meer. Maar hier zijn de maffe eisen van Madge op tournee.

Om te beginnen is Madonna tijdens haar MDNA-tournee met liefst tweehonderd mensen op schok, zo weet het magazine In Touch. Onder hen dertig bodyguards, persoonlijk chef-koks, een yoga-instructeur en een acupuncturist. En jawel, ook de droogkuis moet ter plaatse voor de zangeres geïnstalleerd worden.

Haar kleedkamer moet verder twintig internationale telefoonlijnen tellen, moet aangekleed zijn in een welbepaalde stof en moet vergeven zijn van de lelies en van de wit-lichtroze rozen met stengels die precies 15 cm meten.

Na haar optreden trekt Madge zich terug in haar hotelkamer, die compleet moet aanvoelen als haar eigen huis. "Ze eist dat alle meubilair in de kamers vervangen wordt door haar eigen meubels, die ze speciaal laat verschepen", aldus een bron in In Touch.

Madonna doet met haar MDNA-tour meer dan dertig landen aan en zal op het einde van de rit meer dan 80 concerten gespeeld hebben. Maar Madge zal zich tenminste 'thuis' voelen... (br.hln - foto epa)


19-06-2012 om 11:18 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Dj zonder benen maakt opwachting in Café d' Anvers

Dj zonder benen maakt opwachting in Café d' Anvers


http://oi48.tinypic.com/28arm76.jpg


Met de Amerikaan Paul Johnson ontvangt de Antwerpse discotheek Café d' Anvers op 22 juni een bijzondere man. De uit Chicago afkomstige dj/producer kruipt in een rolstoel achter de draaitafels. Johnson raakte in 1987 zwaar gewond bij een schietincident in zijn kelder waarna zijn linker been geamputeerd werd. Twee jaar geleden sloeg het noodlot opnieuw toe. Dit keer raakte hij betrokken in een zwaar verkeersongeluk en werd ook zijn rechter been geamputeerd.

De dj/producer bleef echter niet bij de pakken zitten en is nog steeds een gerespecteerd man in de dj-scene. Bij ons is hij wellicht het best gekend voor zijn hit 'Get Get Down' uit 1998. Die single ging zo'n 3 miljoen keer over de toonbank en leverde Johnson een plek op in het Guiness Book of Records voor meest opeenvolgende herhalingen van een zin in één nummer. (br.hln)


19-06-2012 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry: één feestje, drie verschillende outfits

Katy Perry: één feestje, drie verschillende outfits


http://oi47.tinypic.com/15ppoqx.jpg


Carly Rae Jepsen mag dan wel de meeste prijzen in de wacht gesleept hebben, met drie kostuumwissels was het toch Katy Perry die de show stal op de MuchMusic Awards. Haar entree op de rode loper maakte ze in een indrukwekkende zwart-gouden jurk, let ook vooral op het feeërieke blauwe haar. In haar zog volgden kleine fans, die voor de gelegenheid kopieën van haar vroegere outfits aangetrokken hadden.

Na de 'prinsessenlook' volgde de deftige versie om de award voor 'Internationale video van het jaar' af te halen. Met een stijlvolle zwarte broek en een zedig bovenstuk leek ze wel een of andere dochter van een stijve minister.

Voor haar beloning als 'favoriete internationale artieste' haalde de zangeres dan weer wel alle toeters en bellen uit de kast. Of wat dacht u van deze gepimpte bodysuit met kristallen? Uiteindelijk bracht ze zo ook haar nieuwste song 'Wide Awake', een duidelijke hint naar haar huwelijksbreuk. (br.hln)18-06-2012 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Combitickets Couleur Café uitverkocht

Combitickets Couleur Café uitverkocht

http://oi47.tinypic.com/2dvsn48.jpg
De La Soul.


De combitickets voor het Brusselse wereldmuziekfestival Couleur Café zijn uitverkocht. Dagtickets voor het driedaagse festival zijn wel nog beschikbaar.

Couleur Café vindt plaats van 29 juni tot 1 juli. Onder meer Erykah Badu, Jessie J en De La Soul tekenen present voor de 23e editie in Tour & Taxis. Ook Orquesta Buena Vista Social Club® feat. Omara Portuondo, Sean Paul, Chinese Man, Tinariwen, Gogol Bordello en Collie Buddz & New Kingston zijn van de partij.

Dagtickets kosten 36 euro en zijn nog verkrijgbaar in de voorverkooppunten en via www.couleurcafe.be


18-06-2012 om 09:36 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
15-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Festivalweer: Graspop en Classic zit snor, Werchter regenachtig

Festivalweer: Graspop en Classic zit snor, Werchter regenachtig


http://oi47.tinypic.com/140kum9.jpg


De Belgische festivalzomer kreeg met Metallica een wat vroege start, maar volgend weekend gaat het pas echt los, met Graspop en Werchter Classic. We kijken ook al naar het weer op Rock Werchter. Het zijn de recentste voorspellingen, maar het blijven uiteraard voorspellingen. Maandag krijgt u een gedetailleerde update.

Werchter Classic zit alvast goed volgens de laatste voorspellingen die we hier op de redactie toekregen: maximum 23 graden, minimum ('s avonds dus) weliswaar maar 12, maar geen regen (3 procent kans op neerslag) en zelfs af en toe zon. De gevoelstemperatuur ligt ook op 23 graden. 's Avonds neemt de kans op neerslag wel toe naar 13 procent.

De Graspop Metal Meeting gaat ook door het oog van de naald kruipen, zo lijkt het. Donderdag wordt het in Dessel 20 graden (gevoelstemperatuur zelfs 21 graden), 's nachts 9 graden (real feel = 6 graden) en bewolkt met behoorlijk wat streepjes zon. Geen regen, en dat is ook het scenario voor vrijdag, met 21 graden overdag en een frisse 8 graden 's nachts. Zaterdag neemt de bewolking toe, maar ook dan blijft het droog. Maxima van 21 graden (gevoelstemperatuur zelfs twee graden hoger), minima van 11 graden. De laatste Graspopdag, de zondag, wordt zelfs overwegend zonnig, met 20 graden overdag en minima van 9 graden.

Rock Werchter dan. Voor donderdag 28 juni staat er voorlopig 18 graden, 's nachts koelt het af naar 13 graden, en het gaat periodiek een beetje regenen. Vier mm voor de hele dag en in totaal niet langer dan een uur: dramatisch is dat zeker niet. Vrijdag 29 juni is zelfde scenario, het wordt dan overdag een graadje warmer (19) en 's nachts een graadje kouder (12). Helemaal droog blijft het niet, maar één mm neerslag, het is bijna niks. Zaterdag 30 juni is de kans groot dat het zelfs helemaal droog blijft, en het zonnetje zou die dag afwisselen met wat wolken. Eén mm regen zegt het blad, maxima van 20 graden en minima van 11 graden. Zondag 1 juli zou het tout court droog blijven in Werchter, bewolkt wel, maxima van 21 graden, minima van 12.

Dezelfde voorspellingen gelden voor Couleur Café. Laten we ook Pennezakkenrock in Mol, op donderdag 28 juni, niet vergeten. Het slechte nieuws is dat ouders de klein mannen best een regenjasje meegeven, want het gaat ongeveer een uur lang regenen. Maar, niet echt hard (2 mm), en het wordt 18 graden (gevoelstemperatuur: 17 graden). (br.hln)


15-06-2012 om 16:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobby Womack annuleert tour en concert Gent Jazz Festival

Bobby Womack annuleert tour en concert Gent Jazz Festival

Klik op de foto om ' I Wish He Didn't Trust Me So Much  ' te beluisteren

Omdat Bobby Womack in het ziekenhuis herstellende is van een operatie na een longontsteking, wordt zijn geplande tour uitgesteld en vervalt het concert op 14 juli op Gent Jazz Festival. De organisatie laat weten binnenkort een vervanger aan te kondigen.

In een boodschap aan zijn fans verontschuldigt de Amerikaanse artiest zich en bedankt hij hen voor de steun.

Headliner op 14 juli is R&B-icoon D'Angelo. Ook de Belgische band STUFF. en dj TLP Troubleman treden die dag aan.

Gent Jazz Festival vindt plaats van 5 tot 14 juli op de Bijlokesite in Gent. Tickets zijn te verkrijgen via www.gentjazz.com en via Fnac.


14-06-2012 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
13-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piet Huysentruyt moet bij vtm wijken voor Sofie Dumont

Piet Huysentruyt moet bij vtm wijken voor Sofie Dumont


http://oi47.tinypic.com/687iib.jpg


Eind deze maand trekt vtm de stekker uit het dagelijkse programma 'De Perfecte Keuken' met Piet Huysentruyt. De commerciële zender pakt in het najaar uit met een nieuwe kookshow, waarin tv-kokkin Sofie Dumont gastvrouw speelt. Daarmee hoopt vtm een beter antwoord te vinden op het succes van Jeroen Meus en zijn "Dagelijkse Kost" op Eén, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

Op vrijdag 29 juni valt het doek definitief over 'De Perfecte Keuken', het dagelijkse kookprogramma waarin Huysentruyt in exact vijftien minuten tijd een gerecht klaarmaakt. 'De Perfecte Keuken', de opvolger van 'Lekker Thuis', liep acht seizoenen en haalde de kaap van 1.400 uitzendingen.

Tijdens de zomermaanden zendt vtm een tweede vakantiereeks 'Piet Speelt Met Vuur' uit, maar na de zomer moet hij plaatsmaken voor Sofie Dumont, die met een nieuw dagelijks kookmagazine mee de vooravond van vtm moet opkalefateren. Het wordt geen bakprogramma met enkel brood- en bankettoestanden, maar een écht kookmagazine, dat het bastion dat Jeroen Meus op Eén heeft opgebouwd, weerwerk moet bieden.

Voor 'De Perfecte Keuken' is er volgens Het Laatste Nieuws geen toekomst meer bij vtm. De zender neemt ook slagschip 'SOS Piet' onder handen. In het najaar wordt een zeventiende seizoen uitgezonden, maar of er in 2013 een vervolg komt, is nog niet beslist. De zender wil 'Piet en zijn succesformule heruitvinden', heet het.  (br.hln)


13-06-2012 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medewerkers Beatles-museum in Hamburg vragen steun aan Paul McCartney

Medewerkers Beatles-museum in Hamburg vragen steun aan Paul McCartney

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

De medewerkers van het Beatles-museum in de Duitse stad Hamburg hebben gewezen Beatle Paul McCartney om hulp gevraagd. In een filmpje op YouTube richten ze zich tot de zanger en leggen ze hem uit waarom hun museum, dat met de sluiting wordt bedreigd, zo belangrijk is.

"Alstublieft, als u een of andere mogelijkheid ziet om ons te ondersteunen, laat het ons dan weten", luidt het verzoek in het filmpje. Voorts bevat de clip - op de tonen van 'With a Little Help from My Friends' - beelden van het museum dat wellicht op 30 juni de deuren zal sluiten.

Ondanks de grote gele duikboot die aan de gevel van het gebouw hangt, slaagde het museum er niet in voldoende bezoekers aan te trekken. In plaats van de verwachte 200.000, komen er jaarlijkse 50.000 bezoekers naar het museum. Daardoor wordt er volgens de organisatoren ieder jaar ongeveer 500.0000 euro verlies geleden.

De stad Hamburg speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van The Fab Four. De jonge popgroep, toen nog met vijf leden, verbleef voor zijn doorbraak een tijdlang in de havenstad en speelde er in verschillende clubs langs de beruchte Reeperbahn. (br.hln - foto afp)


13-06-2012 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slot van Amsterdamse Stone Roses-show verpest:

Slot van Amsterdamse Stone Roses-show verpest: "De drummer is een zak"


http://oi45.tinypic.com/fneigx.jpg


Geen vlekkeloze doortocht voor The Stone Roses - op 17 augustus headliner op Pukkelpop - in Amsterdam gisteren. Het ging fout net voor de bisronde. Toen zagen we hoe gedonder om drummer Reni, die het voor bekeken hield en publiekelijk de mantel werd uitgeveegd door zanger Ian Brown, een voortijdig einde maakte aan het concert.

"Dit is geen grap: de drummer is naar huis", zo kwam Ian Brown na het laatste nummer van de groep het podium op, net voor iedereen als bisnummer de klassieker 'I am the Resurrection' verwachtte. "Werk het maar op mij uit, ik kan er tegen. Wat kan ik zeggen? De drummer is een zak."

Het incidentje tussen Brown en Reni, naar verluidt omdat er problemen zouden zijn geweest met de drumkit van laatstgenoemde, maakte een vroegtijdig en ontgoochelend einde aan een voorts bijzonder aardig concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

Van de reünieconcerten van de groep wordt nochtans veel verwacht. Dat mag vreemd lijken, want zelfs in hun hoogdagen in de jaren '80 en de vroege jaren '90 hadden The Stone Roses al geen geweldige livereputatie, en ze brachten welgeteld twéé volwaardige albums uit. Je kan je dus afvragen waarom de reünietournee van de Britten op zoveel gejuich wordt onthaald en tijdens de voorbije NME Awards zelfs als 'muziekgebeurtenis van het jaar' werd bestempeld.

Wel, hierom: omdat het titelloze debuut van de groep uit 1989 nog steeds een parel van perfecte popsongs en uiterst dansbare psychedelica is, gebracht met een dosis gezonde arrogantie die de weg plaveide voor latere Britpopbands als Oasis, Blur, Pulp en Suede. Niet toevallig werd voormalige Oasis-brulboei Liam Gallagher eerder deze week nog gespot in de Razzmatazz in Barcelona, waar The Stone Roses hun eerste tournee in zestien jaar aftrapten. Het momentum van hun debuut hebben de Mancunians achteraf niet kunnen vasthouden, ook al werd opvolger 'Second Coming' (1994) minder naar waarde geschat dan het album verdiende - voor nummers als 'Ten Storey Love Song' of zeker 'Love Spreads' zouden mindere goden een arm, een been en een paar zintuigen naar keuze over hebben.

In de Heineken Music Hall kenden de Britten - die wel openden met een massaal meegezongen 'I Wanna Be Adored' - geen gemakkelijke start. Nummers als 'Mersey Paradise' en ' Shoot You Down' werden vooral voor de eerste rijen gespeeld terwijl veel concertgangers eerder een makkelijk zitje achteraan in de zaal verkozen. Niet dat het aan Browns enthousiasme lag. Die vroeg herhaaldelijk of iedereen z'n 'dancing shoes' mee had en nodigde ook de muurbloempjes achteraan uit om niet bij de pakken te blijven zitten.

Halfweg het concert sloeg de motor aan, met een geweldig dansbaar 'Fools Gold', dat 'vintage' Stone Roses was. Mani - met een psychedelisch gekleurde bas - en Reni koppelden als vanouds acid aan rockritmes, John Squire mocht uithalen op gitaar, een de hele avond erg goed bij stem zijnde Ian Brown deed de rest. 'Fools Gold' gaf het startschot voor een rondje hits en dansen, met onder meer 'This Is The One', 'She Bangs the Drums' en een schitterend 'Love Spreads'. Tussendoor was er Britpop-karaoke bij 'Waterfall' en 'She Bangs the Drums'. Hele fijne momenten, maar net toen de zaal zich opmaakte voor 'I Am the Resurrection' - hét anthem van de groep - was het dus plotseling uit met de pret. Bob Marley's 'Redemption Song' door de speakers, zaallichten aan en iedereen naar huis. Net te vroeg om van een foutloos concert te kunnen spreken. (br.hln)13-06-2012 om 18:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
12-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga krijgt paal op hoofd tijdens optreden

Lady Gaga krijgt paal op hoofd tijdens optreden

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Lady Gaga heeft tijdens haar optreden in Nieuw-Zeeland een flinke slag tegen het hoofd gekregen met een metalen paal. De schuldige was een danser die de paal probeerde te verplaatsen.

Op videobeelden van het optreden in Auckland is te zien hoe Gaga een moment wankelt en naar haar hoofd grijpt, alvorens door te gaan met het optreden.

De ster bood volgens TMZ later tijdens het optreden nog haar excuses aan voor het incident. "Ik heb mjin hoofd gestoten en heb mogelijk een hersenschudding. Maar niet bang zijn, ik maak dit optreden wel af," zou de hitmachine gezegd hebben. (br.hln)


12-06-2012 om 17:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna gebruikt kont van stand-in voor Armani-reclame

Rihanna gebruikt kont van stand-in voor Armani-reclameZelfs Rihanna zit blijkbaar opgescheept met een schoonheidscomplex. In haar nieuwste reclame voor Armani liet de zangeres een vervangster opdraven voor de close-ups van haar boezem en kont. Dat weet 'The Sun'.

De krant kan zelfs een naam plakken op het model dat haar lichaamsdelen even 'uitleende': Jahnassa Aicken, een 27-jarige Ierse met -toegegeven- niet onaardige vormen. Zij mocht op uitdrukkelijk verzoek van Riri's management uiteraard geen woord reppen over deze bijzondere klus.

"In bepaalde delen zijn het lichaam en de kont van Jahnasssa te zien", aldus de bron. "Heel vreemd, vermits Rihanna toch net diegene is die zo graag zonder kleren poseert. Bovendien hoeft ze zich over niets te schamen." Naar verluidt kreeg Jahnassa slechts een bescheiden som voor haar gesmaakte invalbeurt.

De verleidelijke stand-in werd voor het eerst gespot toen Rihanna haar clip van 'We found love' aan het inblikken was in Noord-Ierland. De Britse reclamewaakhond wil niet zomaar de spons vegen over het voorval. "Als we klachten ontvangen van klanten die zich misleid voelen door het gebruik van de stand-in zullen we een onderzoek starten", aldus een woordvoerder van de Advertising Standards Authority. (br.hln)


12-06-2012 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
11-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger 'Guus Kom Naar Huus' overleden

Zanger 'Guus Kom Naar Huus' overleden

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


Harm Breemer, beter bekend als Alexander Curly, is vorige week maandag op 65-jarige leeftijd overleden. De zanger en filmmaker overleed aan de gevolgen van prostaatkanker en is zaterdag in besloten kring begraven.

Dat maakte zijn echtgenote Myra Breemer-Tekelenburg vandaag bekend.

Curly scoorde in 1972 een nummer 1-hit met 'I'll Never Drink Again'. In 1975 behaalde hij die positie met zijn bekendste nummer, 'Guus Kom Naar Huus'.11-06-2012 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.169ste Gentse Feesten herbergen 3.931 activiteiten

169ste Gentse Feesten herbergen 3.931 activiteiten


http://oi47.tinypic.com/2ibkzfb.jpg


Minstens 3.931 activiteiten herbergt de 169ste editie van de Gentse Feesten. Het cultureel volksfeest vindt dit jaar plaats van 14 tot 23 juli, de stad roept bezoekers op om niet met de wagen naar het centrum te rijden.

Op de 'Gentsche Fieste' wordt tien dagen lang gratis muziek gespeeld op tien pleinen. Daarnaast zijn er ook zes internationale festivals: Gent Jazz festival, net voor de eigenlijke feesten, het straattheaterfestival MiramirO, het Internationaal Puppetbuskersfestival, 10 Days Off, Jeugdcircusfestival en Boomtown dat dit jaar de Kouter met hedendaagse kunst zal opvrolijken.

Maar er is meer: 231 organisatoren richten 1.139 evenementen in die samen goed zijn voor minstens 3.931 activiteiten. Track werkt onder meer een feestenformule uit, het thema van het knotsgekke Cirq in de Willem De Beersteeg is dit jaar 'Batabang', het einde der tijden.

De stad Gent raadt bezoekers af om met de wagen tot in het centrum te rijden. De NMBS biedt B-dagtrips aan. Vanaf de gratis Park + Ride Flanders Expo rijdt tram 1 de klok rond, ook in Gentbrugge en Oostakker zijn er Park + Rideparkings met aansluitend openbaar vervoer. Vanaf 14 uur zal, met uitzondering van tramlijn 1 die via de Veldstraat terug naar het station rijdt, het tram- en busverkeer door de Feestenzone zelf onderbroken worden. Vanaf Gent Zuid rijden opnieuw tot 4 uur nachtbussen naar randgemeenten.(br.hln - foto photo news)10-06-2012 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
09-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan afgevoerd naar ziekenhuis na crash

Lindsay Lohan afgevoerd naar ziekenhuis na crash

http://oi45.tinypic.com/nqz4as.jpg


Lindsay Lohan is gisteren gewond afgevoerd na een ongeval met haar zwarte Porsche in Los Angeles. LiLo zit momenteel midden in de opnames van 'Liz & Dick', een film die haar comeback als actrice moet inluiden. Na een check-up in het UCLA-hospitaal van Santa Monica mocht la Lohan weer aan het werk. Dat meldt TMZ.com.

Op de Pacific Coast Highway, op weg naar de set van 'Liz & Dick', ging het mis. Lohan botste met haar Porsche tegen een vrachtwagen. Volgens TMZ.com werd de gehuurde Porsche zwaar beschadigd. De voorkant werd tot schroot herleid. Een ambulance kwam ter plaatse maar Lohan kon op eigen kracht naar het ziekenhuis rijden. Ze zou er zelf vanafkomen met wat schrammen en blauwe plekken, maar het gerucht gaat dat een passagier naar intensieve zorgen moest. Lohan had geen drugs gebruikt.


http://oi45.tinypic.com/2vnnya1.jpg


Lindsay Lohan haalt wel vaker de pers, vooral door haar alcohol- en drugsmisbruik. Ze probeerde de laatste tijd haar leven en carrière weer op de rails te zetten. Toch kon ze niet tot een overeenkomst komen voor een rol in de biografische film van Barry Levinson over maffiabons John Gotti. (br.hln - foto ap)


09-06-2012 om 10:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
08-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Zeta-Jones betrapt Michael Douglas in haar lingerie

Catherine Zeta-Jones betrapt Michael Douglas in haar lingerie

http://oi46.tinypic.com/nfianp.jpg


Catherine Zeta-Jones vond het best grappig toen ze haar 67-jarige echtgenoot Michael Douglas in de slaapkamer betrapte toen hij haar ondergoed en juwelen paste. Douglas bereidt zich voor op zijn rol van de homoseksuele zanger Liberace.

Douglas won in 2010 nog zijn strijd tegen keelkanker, zijn rol als Liberace in Steve Soderberghs 'Behind the Candelabra' is zijn eerste grote rol sinds zijn genezing.

"Dat hij piano speelt in huis en daarbij constant knipoogt naar mij, vind ik niet erg. Maar ik ben het wel stilaan beu bij kaarslicht te ontbijten", verklaart Zeta-Jones in de Daily Star.

Matt Damon speelt de homovriend van Liberace in de film.


08-06-2012 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lauryn Hill mogelijk de cel in voor belastingfraude

Lauryn Hill mogelijk de cel in voor belastingfraude

http://oi48.tinypic.com/244rxfs.jpg


De voormalige Fugees-ster wordt ervan beschuldigd drie jaar op rij aan belastingontduiking te hebben gedaan tussen 2005 en 2007, een periode waarin ze naar schatting 1,8 miljoen dollar incasseerde.

Op 28 juni moet Lauryn Hill voor de rechter verschijnen in Newark, New Jersey voor een driedubbele aanklacht van belastingfraude. Elke individuele klacht kan haar maximum 1 jaar cel en een boete van 100.000 dollar kosten. De laatste keer dat ze de headlines haalde ging het ook al om een rechtzaak. Toen werd ze aangeklaagd door voormalig gitarist Jay Gore omwille van onbetaalde lonen en pesterijen. Hill zou namelijk op regelmatige basis haar bandleden publiek belachelijk gemaakt hebben.

De mogelijke 'jailtime' is slecht nieuws voor Lauryn, die in april dit jaar na 5 jaar stilte eindelijk haar comeback leek te maken na het optreden in het Londense IndigO2. Daarnaast zou ze later dit jaar ook haar tweede studioplaat uitbrengen met de symbolische titel 'The Return'. Met dit album komt er eindelijk een opvolger voor haar monsterplaat 'The Miseducation of Lauryn Hill' die 14 jaar geleden uitkwam en haar miljoenen opleverde.


08-06-2012 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Voormalig Fleetwood Mac-lid Bob Welch stapt uit het leven

Voormalig Fleetwood Mac-lid Bob Welch stapt uit het leven

http://oi45.tinypic.com/2wcpnut.jpg


Bob Welch, voormalig gitarist en zanger van de Amerikaanse rockgroep Fleetwood Mac, heeft op 66-jarige leeftijd zelfmoord gepleegd in zijn woning in Nashville. Dat meldt CNN op gezag van de Amerikaanse politie. De artiest liet een afscheidsbrief achter.

Welch werd met een kogel in zijn borstkas aangetroffen in zijn woning in Nashville, Tennessee. Volgens de politie werd zijn levenloze lichaam aangetroffen door zijn echtgenote Wendy Armistead Welch, met wie hij sinds 1985 getrouwd was. Er werd een afscheidsbrief gevonden.

De woordvoerder van de politie in Nashville, Don Aaron, zegt dat er geen aanwijzingen zijn van kwaad opzet. Aaron voegt er aan toe dat Bob de laatste tijd met gezondheidsproblemen kampte, maar wilde verder geen informatie kwijt.

Welch verliet Fleetwood Mac in 1974 en werd vervangen door Lindsey Buckingham en Stevie Nicks. (br.hln)


08-06-2012 om 09:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
07-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney schreef 'Yesterday' op het toilet

Paul McCartney schreef 'Yesterday' op het toilet

Klik op de foto om ' Yesterday  ' te beluisteren


De oorsprong van de Beatles-klassieker 'Yesterday' is eindelijk achterhaald. Volgens Tony Sheridan (72), die nog met The Beatles heeft samengewerkt, schreef Paul McCartney (69) de wereldhit op het toilet.

"In de Londense woning van zijn vriendin Jane Asher droomde McCartney op een nacht in 1964 van een melodie. 's Ochtends, toen hij op het toilet zat, zong hij het lied voor zichzelf", zo verklaarde Sheridan bij de voorstelling van een luisterboek over The Beatles. Sheridan zegt dat het verhaal hem door McCartney zelf is toevertrouwd.

Roereieren
Het was al bekend dat 'Yesterday' in zijn oorspronkelijk versie nog 'Scrambled Eggs' (roereieren) heette. Sheridan vermoedt dat McCartney zijn toenmalige vriendin net een ontbijt had klaargemaakt, en dat McCartney zo bij zijn werktitel uitkwam. Het woord 'Yesterday' werd pas later voor de song gebruikt, omdat het gemakkelijker was om daar rijmwoorden op te vinden.

McCartney zelf heeft over de herkomst van 'Yesterday' enkel verklaard dat hij de melodie ooit gedroomd had.

Tony Sheridan was zowat vijftig jaar geleden betrokken bij de eerste commerciële opnames van The Beatles. Als zanger werd hij op meerdere singles begeleid door de groep, die toen gebruik maakte van de naam 'The Beat Brothers'. Toen The Beatles kort daarna doorbraken, hield hij contact met The Fab Four. Zo stond hij meermaals in het voorprogramma van de band.07-06-2012 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herb Reed van The Platters overleden

Herb Reed van The Platters overleden

Klik op de foto om ' Only You  ' te beluisterenHerb Reed staat uiterst links en wijst naar tenor Tony Williams


De Amerikaanse zanger Herb Reed is eergisteren op 83-jarige leeftijd overleden in de stad Boston.

Reed was het laatste nog levende oorspronkelijke lid van de groep The Platters. Die maakte in de jaren '50 furore met nummers als Only you, The great pretender en Smoke gets in your eyes. De oorspronkelijke groep van vijf leden viel al snel uit elkaar. Door de jaren heen zongen meer dan 100 mensen bij The Platters. Reed was het enige constante lid.

The Platters werden in 1990 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. De muziekinstelling noemde de groep 'een terugkeer naar het gouden tijdperk waarin popmuziek, rhythm-and-blues en rock-'n-roll samenvloeiden in een perfecte harmonie'.

Reed groeide op in Kansas City (Missouri) in bittere armoede. Op 15-jarige leeftijd trok hij met 3 dollar in zijn zak naar Los Angeles. Voor zijn muzikale doorbraak waste hij auto's om de kost te verdienen.


07-06-2012 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
06-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney sluit openingsceremonie Olympische Spelen

Paul McCartney sluit openingsceremonie Olympische Spelen


http://oi46.tinypic.com/5fhzba.jpg


Eerder deze week mocht hij nog het Diamond Jubilee Concert voor koningin Elizabeth afsluiten, nu bevestigt Paul McCartney dat hij headliner is voor het openingsconcert van de Olympische Spelen.

Op BBC Radio 5 verklaarde de Beatle dat hij "geboekt" is en dat hij "de opening zal afsluiten".

Wie nog zal optreden tijdens de olympische ceremonie, is nog niet bekendgemaakt. Volgens de BBC zullen 15.000 mensen deelnemen aan de ceremonie die naar verwachting door 4 miljard mensen zal bekeken worden.

Filmmaker Danny Boyle is de creatieve directeur achter het gebeuren en hij verklapte aan Vogue dat hij zijn inspiratie haalde in het boek 'Frankenstein' van Mary Shelley en het toneelstuk dat hij daarrond maakte. Muzikale directeurs zijn de heren van Underworld, Karl Hyde en Rick Smith.


06-06-2012 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw brengt gestolen juwelen van Guns N'Roses-zanger Axl Rose terug

Vrouw brengt gestolen juwelen van Guns N'Roses-zanger Axl Rose terug


http://oi47.tinypic.com/242zui9.jpg


In Parijs is een vrouw gearresteerd die zich spontaan met de gestolen juwelen van Guns N' Roses-zanger Axl Rose bij de politie had aangeboden. Die juwelen, ter waarde van goed 150.000 euro, werden uit de loge van de zanger gestolen.

De vrouw weet niet hoe en waarom ze een privé-concert van de zanger met de juwelen verliet. Gisterenavond bevestigde de zanger dat drie kettingen uit goud en diamant met een waarde van meer dan 150.000 euro gestolen werden tijdens een privé-concert dat hij gaf na het optreden van Guns N'Roses in Parijs. Op dat tweede concert waren een honderdtal mensen. Momenteel is een onderzoek aan de gang dat moet nagaan of het wel degelijk de juwelen van Axl Rose zijn die de vrouw terugbracht.

Een lezer die backstage was, vertelde ons dat er geen privé-concert was. De band gaf een drie uur durende show en rond twee uur 's nachts kwam de politie ter plaatse om de diefstal vast te stellen. Pas vier uur later konden ze naar Duitsland vertrekken voor hun volgende optreden.

Zanger Axl Rose is het enige lid dat nog overblijft van de oorspronkelijke line-up van Guns N' Roses. De groep is bekend van hits zoals 'November Rain' en 'Sweet Child o' Mine'. (br.hln)


06-06-2012 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grace Jones (64) zingt en hoelahoept vier minuten aan een stuk

Grace Jones (64) zingt en hoelahoept vier minuten aan een stuk

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Opmerkelijke prestatie van Grace Jones gisteravond op het jubileumfeest ter ere van de Queen: vier minuten lang zong en hoelahoepte ze tegelijkertijd, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Hoewel de Jamaicaanse zangeres inmiddels al 64 lentes telt, is van pensioen duidelijk nog lang geen sprake.

Naast het fysieke huzarenstukje viel uiteraard ook niet naast haar opmerkelijke look te kijken: het enorme hoofddeksel leidde ei zo na de aandacht af van haar indrukwekkende stelten.

Geen wonder dus dat ze op Twitter vlot over de tongen ging. Een greep uit de reacties: "Wat een verpletterende schoonheid", "ze doet me zin krijgen om zelf te beginnen hoelahoepen" en "veruit het beste optreden van de avond". Het Londense publiek trakteerde haar op een staande ovatie en ook de leden van de koninklijke familie lieten heupwiegend hun goedkeuring blijken.

Enige smet op de avond: Grace wenste de koningin een gelukkige verjaardag, terwijl het eigenlijk om haar zestig jaar op de troon draaide. Op 21 april mocht de Queen al 86 kaarsjes uitblazen, het officiële feest zal echter pas op 16 juni plaatsvinden.  (br.hln - foto afp)


05-06-2012 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikanen voorstander van nieuwe nationale hymne door Bruce Springsteen

Amerikanen voorstander van nieuwe nationale hymne door Bruce Springsteen


http://oi50.tinypic.com/24e2vcg.jpg


Meer dan een Amerikaan op vijf (22 procent) ziet een nieuwe nationale hymne, gecomponeerd door rocker Bruce Springsteen, wel zitten in de plaats van het huidige "Star-Spangled Banner". Dat blijkt uit een peiling die maandag werd gepubliceerd.

Springsteen geniet daarmee net iets meer steun dan countrylegende Dolly Parton, die van 19 procent van de Amerikanen het Amerikaanse volkslied naar haar hand mag zetten. Achttien procent gaat voor pianist en zanger Stevie Wonder. De peiling werd uitgevoerd in opdracht van het CBS-programma 60 Minutes en het magazine Vanity Fair.

Zo'n 11 procent van de ondervraagde mensen koos voor Bob Dylan, 10 procent voor de filmmuziekcomponist John Williams. Rapper Jay-Z kreeg 8 procent van de stemmen en 5 procent van de Amerikanen vindt dat de eer voor een nieuwe hymne Madonna toekomt.

Gedicht van Francis Scott Key
"The Star-Spangled Banner" (de met sterren bezaaide banier) is al sinds 1931 het nationale volkslied van de Verenigde Staten en verwijst naar de Amerikaanse vlag. De tekst is gebaseerd op een gedicht van Francis Scott Key en beschrijft het Britse bombardement op Fort McHenry in Baltimore (Maryland) tijdens de oorlog van 1812.


05-06-2012 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazz-zanger Al Jarreau weer ziek: concerten afgezegd

Jazz-zanger Al Jarreau weer ziek: concerten afgezegd

Klik op de foto om ' Your Song  ' te beluisteren


De Amerikaanse jazz-zanger Al Jarreau moet wegens gezondheidsredenen opnieuw verschillende concerten afgelasten. De 72-jarige winnaar van zeven Grammy's lijdt aan een longontsteking en mag niet reizen. Dat deelde zijn management vandaag mee. Daardoor moeten voor 25 juni drie geplande optredens in Frankrijk afgelast worden.

Al in de zomer van 2010 moest Al Jarreau een Europese toernee wegens acute hart- en ademhalingsproblemen onderbreken. Hij lag destijds zelfs op intensieve zorgen en kon pas na ruim een week het ziekenhuis in Frankrijk verlaten.

De Amerikaan wordt beschouwd als een van de grootste zangvirtuozen in de geschiedenis van de jazz. Steeds weer maakte hij echter ook muzikale uitstapjes richting funk, soul en pop. Tot zijn bekendste nummers behoren onder meer 'Mornin'', 'Moonlighting' of 'Boogie Down'. Onlangs verscheen het live-album 'Al Jarreau And The Metropole Orkest'. (br.hln)


05-06-2012 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue mag kont schudden voor feestende Queen

Kylie Minogue mag kont schudden voor feestende Queen


http://desmond.imageshack.us/Himg855/scaled.php?server=855&filename=kylieminoguey.jpg&res=landing


Kylie Minogue heeft van Buckingham Palace de toestemming gekregen met haar haast legendarische achterkant te schudden tijdens het jubileumconcert in Londen. "Ik kreeg groen licht. Het antwoord luidde: 'Je mag de booty dance doen'", stelt Minogue in The Sun. "Maar uit respect voor het hof zal ik bepaalde outfits die ik op andere concerten draag toch achterwege laten". Het Diamond Jubilee Concert, met onder meer ook Jessie J, JLS, Ed Sheeran, Paul McCartney en Robbie Williams, vindt morgen plaats voor Buckingham Palace.

Voor de gelegenheid schreef Gary Barlow het nummer 'Sing', dat hij opnam met artiesten uit alle hoeken van het Gemenebest. Hij overlegde daarover met prins Charles, die hij als een coole kerel omschrijft.

"Prins Charles was onze contactpersoon. Ik wilde erachter komen welke muziek de koningin graag hoort en naar welke artiesten ze luistert. Charles kwam met een stapel cd's aanzetten en zei 'dit is mijn muziekcollectie'. Daar zat van alles tussen. Veel muziek uit Afrika en Jamaica ook. Hij zei 'als je wil dat de koningin zich amuseert, moeten al die mensen erbij want op hen is ze heel trots'".

Barlow schreef het nummer in het Keniaanse Aberdare National Park, waar de koningin zestig jaar geleden vernam dat haar vader was overleden en ze koningin werd. "Het voelde juist dat ik de tekst van het nummer schreef op de plek waar de persoonlijke reis van de koningin begon". (br.hln)


04-06-2012 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw vonken tussen Katy Perry en Russell Brand?

Opnieuw vonken tussen Katy Perry en Russell Brand?


http://desmond.imageshack.us/Himg502/scaled.php?server=502&filename=russellbrandkatyperry.jpg&res=landing


Katy Perry en Russell Brand kunnen elkaar maar niet vergeten, en Now Magazine vernam van verschillende bronnen dat de twee na hun scheiding toch afstevenen op een verzoening.

Het drukke schema van de zangeres was de reden voor de scheidingsaanvraag van Brand. Ze hebben allebei geprobeerd verder te gaan met iemand anders, maar dat werd geen succes.

Volgens Now Magazine zouden Perry en Brand elkaar vermoedelijk al in het geheim hebben opgezocht, kort nadat zij had gebroken met haar vriendje Rob Ackroyd.

"Beiden blijven ze de relatie die ze met een nieuwe partner hebben vergelijken met wat ze met elkaar hadden", aldus muziekproducer Taylor Clyne aan Now. "Ze moeten alleen hun trots even opzij leggen".(br.hln)


04-06-2012 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
02-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna roept op tot vrede bij start tournee in Tel Aviv

Madonna roept op tot vrede bij start tournee in Tel Aviv


http://oi48.tinypic.com/1h2kiu.jpg


Bij de start van haar nieuwe wereldtournee in het Israëlische Tel Aviv heeft de 'Queen of Pop' Madonna een vredesoproep gelanceerd.

De nieuwe concertreis onder de titel 'MDNA World Tour' startte gisteravond in het Ramat Gan voetbalstadion. "Ik heb ervoor gekozen mijn wereldtournee in Israël te beginnen om een heel speciale en belangrijke reden", zei Madonna, applaus oogstend van 32.000 toeschouwers.

"Zoals jullie weten valt het Midden-Oosten al duizenden jaren ten prooi aan conflicten. Ze moeten ophouden", zei Madonna. "Jullie kunnen geen fan van mij zijn als jullie geen vrede in de wereld willen."

"Wij moeten er vandaag aan beginnen, elk van ons. Want als er hier in het Midden-Oosten vrede heerst, kan er vrede over de hele wereld zijn", aldus de popdiva. "Geen enkel conflict kan geregeld worden door lijden toe te brengen aan een ander menselijk wezen", zei Madonna ook nog.

De zangeres strijkt op 12 juli in het Koning Boudewijnstadion in Brussel neer. (br.hln - afp)


02-06-2012 om 10:56 geschreven door artist lover


» Reageer (7)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!