NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas & Like Mike lanceren nieuwe single met sexy clip

Dimitri Vegas & Like Mike lanceren nieuwe single met sexy clip

http://oi39.tinypic.com/fe0zz9.jpg

Het gaat ontzettend hard voor de Vlaamse dj-broertjes Dimitri Vegas & Like Mike. In oktober raakte bekend dat ze de zesde plaats veroverd hadden in de prestigieuze DJ Mag Top 100, nu gaan ze weer voor nummer 1 in de hitparades met hun laatste single 'Stampede'.

Het nummer is een samenwerking met de Canadese producers DVBBS & Borgeous, die momenteel volop scoren met 'Tsunami'. Het heeft alle typische elementen van het duo in huis: stevige baslijnen en vette beats. Wij waren vooral in de ban van het sexy videoclipje dat vast en zeker zal helpen dit een tot YouTubehit te maken.

30-11-2013 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ervaringsdeskundige Heidi Montag: "Borstimplantaten maakten me gehandicapt"

Ervaringsdeskundige Heidi Montag: "Borstimplantaten maakten me gehandicapt"

http://oi42.tinypic.com/2rxtd8x.jpg

Eerder deze maand liet realityster Heidi Montag (27) haar boezem verkleinen van een F- naar een C-cup. De borstimplantaten die ze drie jaar geleden liet monteren, maakten van haar leven een hel. Zo erg zelfs, dat ze zich gehandicapt voelde. "Ik kon haast niets meer doen en ook mijn gemoed leed er zwaar onder", vertelt ze in een interview.

Heidi had door haar forse poitrine pijn aan haar rug en nek, en verloor het gevoel in haar armen. "De voorbije jaren hebben mijn implantaten me gehandicapt gemaakt. De laatste negen maanden kon ik de was niet meer doen, mijn honden niet meer verzorgen of poetsen. Fitness mocht ik helemaal vergeten. Simpele dingen als lopen, lukten niet meer. Het was zo pijnlijk en ongemakkelijk dat mijn levenskwaliteit en mijn gemoed naar de dieperik zakten".

Heidi onderging drie jaar geleden op één dag niet minder dan tien chirurgische ingrepen. Daar heeft ze nu enorm veel spijt van. "Ik was jong en labiel en stond onder enorme druk. Ik luisterde naar wat anderen me zeiden, ik werd zeer onzeker en ik had een dokter die me vertelde dat al die ingrepen een fluitje van een cent waren. Ik heb mezelf echter heel wat pijn aangedaan, zowel fysiek als mentaal".

"Mocht ik de klok kunnen terugdraaien, ik zou geen enkele ingreep laten doen. Ik raad het ook niemand aan. Van zodra je onder het mes bent geweest, verandert je lichaam onherroepelijk. Je moet daar goed over nadenken".

"Vooraleer ik mijn borstimplantaten kreeg, had ik een rugspecialist en andere dokters moeten consulteren die me konden zeggen wat mijn ideale borstomvang zou zijn en wat mijn lichaam kon verdragen".

30-11-2013 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Marco Borsato mag niet deelnemen aan The Voice

Dochter Marco Borsato mag niet deelnemen aan The Voice

http://oi42.tinypic.com/2exvi86.jpg

Marco Borsato is zelf een succesvolle zanger én jurylid in de Nederlandse versie van 'The Voice', maar zijn eigen dochter, met wie hij recent een duet opnam, mag niet deelnemen, schrijft Gazet van Antwerpen.

Volgens Borsato is Jada (10) nog te jong om zich in te schrijven voor de kinderversie van de populaire muziekwedstrijd. "Ze is nog zo jong en met haar achternaam ligt de lat dan meteen ontzettend hoog. Ik heb liever dat ze in alle rust aan deze wereld kan wennen", aldus de zanger.

30-11-2013 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rita Ora viert verjaardag als sexy Roodkapje

Rita Ora viert verjaardag als sexy Roodkapje

http://oi43.tinypic.com/2qkkosi.jpg

Rita Ora was dinsdag jarig. De zangeres vierde dat samen haar vriend en dj Calvin Harris in nachtclub The Box in Londen, waar talloze vrienden haar opwachtten.

Voor de gelegenheid had Rita zich gehuld in een lange rode jurk met een hoge split. Dit in combinatie met de capuchon maakte Rita een sexy Roodkapje.

30-11-2013 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney sponsort sumoworstelteam

Paul McCartney sponsort sumoworstelteam

http://oi41.tinypic.com/28s92fr.jpg

Paul McCartney heeft een Japans sumoworstelteam gesponsord. De ex-Beatle is een grote fan van de sport en heeft ervoor betaald om zijn naam en de cover van zijn nieuwste album New op de vlaggen van het Kyushu Grand Sumo-toernooi te laten printen.

Het evenement dat plaatsvond in Fukuoka staat bekend als het Wimbledon van het sumoworstelen en Paul en zijn vrouw Nancy Shevell kwamen ook kijken.

Tussen de rondes droegen traditioneel geklede Japanners dan ook de albumcover op bamboe reclameborden door het stadion. "Paul raakte verslaafd aan sumoworstelen toen hij in 1993 als solo-artiest door Japan toerde", vertelt zijn woordvoerder aan het muziekmagazine NME. "Hij nam zijn crew mee naar een van de wedstrijden en legde aan iedereen uit wat de regels waren en hoe alles werkte." McCartney is de eerste rockster ooit die een sumoworstelteam sponsort.

30-11-2013 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West vergelijkt dochter met Britse royals

Kanye West vergelijkt dochter met Britse royals

http://oi40.tinypic.com/2ltk3ur.jpg

Kanye West heeft zijn dochter North vergeleken met prins William en Kate Middleton. In een interview met het Amerikaanse radiostation Power 106 zei hij dat de beroemdheid van zijn dochter vergelijkbaar is met die van het koninklijke koppel.

"Mijn dochter heeft hetzelfde koninklijke niveau als de prins en prinses in Londen", sprak de rapper. North West, dochter van Kanye en zijn verloofde Kim Kardashian, werd in juni van dit jaar geboren.

Dit lichtelijk staaltje van grootheidswaanzin was niet het eerste deze week: in een eerder radio-interview bevestigde West dat hij een deal heeft gesloten met sportmerk Adidas.

Nike had eerder het contract met West opgezegd omdat het merk weigerde hem auteursrechten op zijn producten te laten innen. West claimde dat hij meer geld nodig had nu hij vader is geworden en dat zijn nieuwe deal met Adidas hem "groter dan Wallmart zal maken".

30-11-2013 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM stopt uitzendingen van 'Ontspoord' en excuseert zich

VTM stopt uitzendingen van 'Ontspoord' en excuseert zich

http://oi39.tinypic.com/25klaw9.jpg

De controversiële fictiereeks 'Ontspoord' - die gebaseerd is op de grootste Belgische misdaadzaken - wordt na één aflevering stopgezet. Dat meldt de directie van de zender in een persbericht.

De programmadirectie besliste om de komende vijf afleveringen van de reeks niet meer uit te zenden, nadat de eerste eerder deze week op antenne ging.

"Ondanks het grote professionalisme en de juiste ethiek van het team en de makers van Ontspoord moeten we vaststellen dat de, vooral menselijke, impact van deze fictiereeks groter is dan verwacht", schrijft de directie in een persbericht. "Bovendien werden de slachtoffers in de pers opnieuw geconfronteerd met de echte feiten, wat allerminst de bedoeling was."

Excuses
"Wij verontschuldigen ons naar de betrokkenen voor deze foute inschatting en voor het verdriet dat dit met zich heeft meegebracht. We willen hier graag een einde aan maken door de reeks stop te zetten. Dit is vandaag, menselijk, de enige juiste beslissing."

Eerder deze week reageerden onder meer strafpleiters Jef Vermassen en Piet Van Eeckhout verbolgen op de serie, die onder meer op de misdaden van Kim De Gelder, Hans Van Themsche en Roger Vangheluwe was gebaseerd. De advocaten vonden het ongepast dat er een fictiereeks over misdaden kwam nog voor het echte proces is begonnen en overwogen gerechtelijke stappen tegen de uitzending. Na één aflevering bond VTM dus zelf in.

30-11-2013 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland bekroont tiende editie met grootste 'Public Art Installation' ooit

Tomorrowland bekroont tiende editie met grootste 'Public Art Installation' ooit

http://oi44.tinypic.com/w6qetv.jpg

Volgend jaar bestaat Tomorrowland tien jaar, een gebeurtenis die niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Op het domein de Schorre in Boom zal Arne Quinze een enorme 'kunstbrug' optrekken waaraan het publiek mag meebouwen door een houten latje te kopen. Bekende sterren als David Guetta en Vincent Kompany hebben hun exemplaar al gereserveerd. Dat schrijft de Standaard.

Het project, dat oproept tot verbroedering, betekent volgens de initiatiefnemers (kunstenaar Arne Quinze, Stad Antwerpen en Tomorrowland) een enorme meerwaarde voor de buurt. Het slaat letterlijk een brug tussen kunst, muziek, natuur en de wereld.

'One World' zal bestaan uit twee stalen wandelbruggen (samen goed voor 500 meter) bekleed met tropisch hardhout. Waar de twee bruggen samenkomen, wordt een beeld van 25 meter hoog opgetrokken in metaal en glas. Zowel wandelaars als fietsers zullen er gebruik kunnen van maken.

Het publiek kan participeren in het project. Er zullen 210.000 houten latjes verkocht worden waarin de kopers een tekst kunnen laten graveren. Zo willen de initiatiefnemers het kunstwerk laten uitgroeien tot de grootste 'public art installation' ter wereld. De opbrengst van de verkoop is bestemd voor de de ngo Human Rights Watch.

Het is de bedoeling dat de brug in juni 2014 opengaat. De opbouw van het hele project wordt gefilmd en gefotografeerd en kan gevolgd worden via www.peopleoftomorrow.com en de Facebookpagina van Arne Quinze.

30-11-2013 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
29-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manneken Pis te gast in aflevering 'South Park'

Manneken Pis te gast in aflevering 'South Park'

http://oi44.tinypic.com/2r3gps4.jpg

In de aflevering 'A Song of Ass and Fire' van de populaire animatiereeks 'South Park' is Manneken Pis kort even opgedoken.

De makers van 'South Park', die graag met jan en alleman de spot drijven, richtten hun pijlen voor de achtste aflevering van het zeventiende seizoen op de reeks 'Game of Thrones'. Onder andere de overdreven hoeveelheid mannelijk naakt moest het ontgelden.

Daarom werd  bekendste beeldje van België gespot in het huis van George R. R. Martin, de auteur van de succesvolle reeks.

Matt Stone, Trey Parker en hun team zijn ondertussen aan hun zeventiende seizoen toe. Wekelijks boksen ze een gloednieuwe aflevering in elkaar, en tot voor kort hadden ze daarbij nog nooit een deadline gemist. Tot een grote stroompanne hun productie lamlegde. De vierde aflevering van het meest recente seizoen werd daarom een week later uitgezonden.

29-11-2013 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook gezien? Martine Tanghe presenteert journaal in jeans

Ook gezien? Martine Tanghe presenteert journaal in jeans

http://oi42.tinypic.com/30v2b7n.jpg

Niet alledaags, de stijlvolle Martine Tanghe die Het journaal presenteert in een casual jeans. En wat dacht u? Het staat haar schitterend!

Maar het was toch even opkijken, om 19 uur vanavond, toen het VRT-journaal de ether inging. Aan de klassevrouw Martine Tanghe zijn we inmiddels al jaren gewend, maar haar outfits kunnen nog altijd verbazen.

Een vlotte, afgewassen jeans rond Martines middel, onderaan opgerold en met grijze boots als schoeisel, dáárvan kunnen we ons niet zo meteen een precedent voor de geest halen.

Een heuse primeur dus, of vergissen we ons? Moet kunnen anno 2013, zeker weten.

29-11-2013 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke, Regi en Ellie Martha winnen eerste Story Award

Elke, Regi en Ellie Martha winnen eerste Story Award

http://oi40.tinypic.com/2aeqf4o.jpg

De uitreiking van de Story Awards vindt pas zaterdagavond plaats, maar wij van HLN.be mogen nu al een eerste winnaar bekend maken. De eerste Story Award voor Meest Heuglijke Gebeurtenis van 2013 gaat naar Elke Vanelderen en Regi Penxten met de geboorte van Ellie Martha.

Het showbizzgezin kreeg maar liefst 40 procent van de stemmen, gevolgd door koning Filip met zijn troonsbestijging (22 procent) en het huwelijk van Niels Albert en zijn Chantal (9 procent).

Vorig jaar in augustus raakte bekend dat Elke en Regi in verwachting waren van hun eerste kindje. Het koppel was toen net drie maanden getrouwd. "Regi en ik hadden besloten om na ons huwelijk de natuur haar gang te laten gaan. We hadden geen haast. We dachten dat het wel even zou duren voordat we zwanger zouden zijn. het was voor mij een kleine schok toen bleek dat het na de eerste keer al prijs was. We hebben ons kindje op huwelijksreis in Mauritius gemaakt", vertelde Elke indertijd.  Ellie Martha werd op 6 maart geboren.

Koning Filip legde op 21 juli onder enorme mediabelangstelling de eed af in het Belgische parlement. Die troonswisseling bleek een kijkcijferkanon: in totaal keken meer dan twee miljoen kijkers, dat is 35,3 procent van alle Vlamingen, minstens een kwartier naar de uitzending op Eén. VTM NIEUWS bereikte 1.092.000 Vlamingen.

Begin maart trouwde veldrijder Niels Albert met zijn Chantal. Albert vroeg zijn vriendin vorig jaar ten huwelijk op de Albertduin in Koksijde. Het koppel zou elkaar oorspronkelijk in juni het jawoord geven, maar de twee wilden niet wachten. "Het was een huwelijk in zeer intieme kring. Meteen erna vertrokken we op reis, dat kwam beter uit dan alles samen in juni te plannen", vertelde de kersverse echtgenoot destijds aan Story.

29-11-2013 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams droomt van muzikale biopic

Robbie Williams droomt van muzikale biopic

http://oi42.tinypic.com/2csciut.jpg

Robbie Williams droomt ervan om een musical te produceren gebaseerd op zijn eigen leven. Mocht het zover komen, dan zal de 39-jarige Britse zanger hoogstwaarschijnlijk zichzelf spelen. Dat onthult de voormalige Take That-ster tegenover de Britse krant de Daily Star.

De Angels-zanger, die een grote fan is van extravagante podiumshows, verklaart in de krant: "Het lijkt me geweldig om zoiets te proberen. Ik ben dol op theatershows en musicals. Ik zou echter niet weten wie mij zou moeten spelen, dus ik zou het zelf moeten doen. Mocht het ooit zover komen, dan wil ik wel een regisseur van naam aantrekken."

29-11-2013 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst volgens Miley Cyrus

Kerst volgens Miley Cyrus

http://oi40.tinypic.com/29cb0ix.jpg

Wil je een kerstspecial die opvalt? Doe dan een beroep op Miley Cyrus.

En dat is exact wat Love Magazine gedaan heeft. Met een rosse pruik en huidkleurige bodysuit inclusief getekende penis gaf de popster het beste van zichzelf. Ook het handelsmerk van Cyrus, de uitgestoken tong, kon niet ontbreken.

Dé foto van de shoot werd door het Britse magazine in eerste instantie trots op Instagram gepost maar er later weer afgehaald. De fans van het blad kregen nadien een gecensureerd beeld voorgeschoteld. Een rendier bedekte strategisch het aangebrachte mannelijk geslachtsdeel.

29-11-2013 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joyce: "'Blonde koffie' niet eens mijn domste stoot"

Joyce: "'Blonde koffie' niet eens mijn domste stoot"

http://oi39.tinypic.com/166bst5.jpg

Geen twijfel mogelijk: de prijs voor het meest hilarische tv-optreden van het jaar gaat naar 'Komen Eten'-kandidate Joyce (20). Het fragment waarin de blondine een hulplijn belt om uit te vogelen hoe je koffie maakt, deed Vlaanderen gisteren bulderen van het lachen. In geen tijd groeide de 'blonde koffie' uit tot een ­hype. Gelukkig kan Joyce er zelf om lachen en mochten wij -en zowat alle Vlaamse media- zelfs bij haar 'op de koffie'.

"Toen ik mezelf bezig zag, dacht ik: alléééz. Maar dit is zelfs niet mijn domste stoot." En hoewel ze het luchtig opneemt, is Joyce toch geschrokken van de gigantische stroom reacties die haar blunder uitlokt.

"Het is ongelooflijk", zucht ze. "Ik ben al om acht uur uit mijn bed gebeld en de telefoon heeft niet meer stilgestaan. Op Facebook had ik om 1 uur vanmiddag al bijna 400 berichten, vooral van vrienden die het fragment deelden en erop reageerden. Geen beledigende reacties, gelukkig. Daarna ben ik gestopt met tellen, maar ik schat het nu op enkele duizenden."

Ook andere Vlaamse kranten mochten bij haar op de koffie. Zelfgemaakte koffie, dat spreekt. "Ah ja, nu zal ik nooit meer vergeten hoe je koffie zet", grapt ze in Gazet Van Antwerpen. "Ik was best nerveus. Dat oude koffiezetapparaat had ik nog nooit gebruikt. Als ik 's morgens opsta, dan heeft mijn moeder de koffie al klaarstaan, en dat is het enige moment op de dag dat ik koffie drink."

Hoewel Joyce haar plotse bekendheid zelf luchtig opvat, is niet iedereen in haar familie even gelukkig. "Mijn ouders lagen onder tafel van het lachen toen ze de beelden zagen, maar mijn bomma was kwaad", zegt ze in Het Nieuwsblad. "Kwaad omdat ik mezelf voor heel Vlaanderen belachelijk heb gemaakt. Ach ja, dat is nu eenmaal een andere generatie", besluit ze.

29-11-2013 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland voegt 70,6 miljoen euro toe aan Vlaamse economie

Tomorrowland voegt 70,6 miljoen euro toe aan Vlaamse economie

http://oi40.tinypic.com/as5cz.jpg

Het muziekfestival Tomorrowland voegde met de recentste editie voor 70,6 miljoen euro waarde toe aan de Vlaamse economie. Dat becijferde het onderzoeksbureau Beacon Economics in opdracht van de organisatie. Bezoekers, de helft van buiten Vlaanderen, gaven zelf zo'n 19 miljoen euro uit aan onder meer transport, overnachtingen en in lokale kleinhandelszaken buiten het festival.

Op basis van enquêtes bij 2.271 aanwezigen concludeert het studiebureau dat de bezoekers voor 19 miljoen euro aan extra directe economische output voor Vlaanderen zorgden. Daaronder vallen onder meer transport van en naar het evenement en lokale bestedingen, onder meer aan overnachtingen buiten het festival. Lokale bezoekers gaven 4,5 miljoen euro extra uit bovenop wat zij zonder het festival zouden uitgeven. De organisatie zelf gaf zelf ook nog eens 17,2 miljoen euro uit aan Vlaamse bedrijven voor kosten die hier werden gemaakt. Dat brengt het totaal aan directe inkomsten op 36,2 miljoen euro.

"Gebruik makend van officiële, Europese cijfers hebben we ook de indirecte en geïnduceerde effecten berekend, bijvoorbeeld van inkopen van lokale horeca" voegt internationaal directeur Bruno Vanwelsenaers toe. "Dan kom je op een totale impact van 70,6 miljoen euro op de Vlaamse economie."

Tewerkstelling
Het festival zorgt, volgens de berekeningen, met bijna 300 directe en in totaal 454 indirecte voltijdse banen ook voor een serieuze tewerkstellingsboost in Vlaanderen.

Ten slotte bedragen de totale fiscale opbrengsten voor Vlaanderen zo'n 10,6 miljoen euro, waarvan onder meer 3,3 miljoen euro naar BTW op de ticketverkoop gaat.

Tomorrowland startte in 2005 als een eendagsfestival, maar duurt sinds 2011 drie dagen. Dit jaar trok het festival 180.000 bezoekers. Ook was er deze zomer in de Verenigde Staten de eerste buitenlandse editie.

28-11-2013 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
27-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Albert II' rond Nieuwjaar ook in Wallonië op de buis

'Albert II' rond Nieuwjaar ook in Wallonië op de buis

http://oi42.tinypic.com/10gk45t.jpg

De serie 'Albert II' zal rond de jaarwisseling ook in Wallonië te zien zijn. Betaalzender Be TV brengt de eerste drie episodes op 26 december, RTL volgt in het begin van 2014. In plaats van ondertiteling zullen de Vlaamse stemmen gedubd worden.

De reeks over koning Albert werd aangekondigd als 'fictie binnen historische krijtlijnen'. Twitter maakte zich vrolijk over het concept, met de kijkcijfers viel het nog goed mee. De fameuze uitspraak rond Wendy Van Wanten zullen onze zuiderburen niet te horen krijgen.

27-11-2013 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie bedroog Rafael met KLM-piloot

Sylvie bedroog Rafael met KLM-piloot

http://oi41.tinypic.com/xaqpuo.jpg

Sylvie Meis heeft haar aanstaande ex-echtgenoot Rafael van der Vaart gedurende hun relatie bedrogen door vreemd te gaan met een KLM-piloot. Ze biecht de buitenechtelijke verhouding deze week op in het Duitse blad Closer.

De Duitse krant Bild geeft op zijn website alvast een inkijkje in het relaas. De affaire zou zich in de tweede helft van 2010 hebben ontwikkeld toen Meis herstelde van kanker en zich onzeker voelde over haar lichaam.

Luisterend oor
Tijdens verschillende vluchten ontmoette ze de KLM-piloot, Balasz V., roepnaam Bali. "Alles wat ik nodig had, was een luisterend oor en iemand die mijn angst kon begrijpen", aldus Meis. Ze zou destijds ook Van der Vaart op de hoogte hebben gesteld van de gesprekken met de piloot.

Nadat de conversatie een intiemer karakter had aangenomen en de twee hadden afgesproken samen te dineren, "kwam van het een het ander", aldus Meis in Closer. "Voor ik het echt doorhad, waren we in een hotel en was het gebeurd." Ook zegt ze daarover: "Hij beloofde dat hij me van mijn angsten zou bevrijden. Ik zei dat ik er alleen door seks met een andere man achter zou kunnen komen of ik echt zo afstotelijk was als ik dacht."

Tweede kans
De affaire heeft volgens Meis drie maanden geduurd. Oudjaarsavond 2010 ontdekte Van der Vaart wat er gebeurd was. Daarop volgden uren durende gesprekken en besloten de twee hun huwelijk een tweede kans te geven.

Het huwelijk tussen Meis en Van der Vaart wordt volgende week formeel ontbonden. Meis zegt haar misstap in een interview te hebben willen toelichten om speculaties voor te zijn. Het Bild-artikel bevat een foto van de KLM-piloot.

27-11-2013 om 17:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown in rehab: "Neem me mijn wiet niet af!"

Chris Brown in rehab: "Neem me mijn wiet niet af!"

http://oi40.tinypic.com/2h73rco.jpg

Chris Brown stemde er schaapachtig mee in dat hij in de afkickkliniek zijn smartphone moest afgeven, en ook geen toegang tot het internet zou krijgen, maar zijn wiet? Dat was een ander paar mouwen.

Toen Brown zich vorige week aanmeldde in de ontwenningskliniek, waar hij drie maanden zijn woede moet leren in bedwang houden, vroeg hij het personeel of hij zijn wiet mocht bijhouden.

Hij voerde aan dat de marihuana was voorgeschreven door een dokter om zijn depressie het hoofd te bieden. Het personeel van de afkickkliniek had daar echter geen oren naar. Brown probeerde nog aan te voeren dat wiet hem net kalmeert, wat toch de bedoeling is van een cursus woedebeheersing, maar dat mocht niet baten.

De rechter legde Brown vorige week drie maanden woedebeheersing in een gesloten centrum op, naast tests op druggebruik en 24 uur gemeenschapsdienst. Hij was in een gevecht betrokken en zo schond hij de probatievoorwaarden die hij in 2009 na een geweldincident met zijn toenmalige vriendin Rihanna kreeg opgelegd.

De vorige keer dat Brown zich in een ontwenningskliniek moest laten behandelen voor zijn opvliegendheid, werd hij daar de deur gewezen. Ironie: dat gebeurde nadat hij in een razernij was ontstoken.

27-11-2013 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaten willen nieuwe vtm-serie niet op het scherm

Advocaten willen nieuwe vtm-serie niet op het scherm

http://oi44.tinypic.com/9zpv0l.jpg

De advocaat van Roger Vangheluwe, maar ook strafpleiters Jef Vermassen en Piet Van Eeckhout vinden het ongehoord dat omroep VTM met de nieuwe reeks 'Ontspoord' bekende misdaadzaken nog voor het echte proces is begonnen tot fictie verwerkt. Daarom overwegen ze met gerechtelijke stappen de uitzending van de serie te voorkomen, dat melden de kranten Het Nieuwsblad en De Standaard.

Vooral Joris Van Cauter, advocaat van ex-bisschop Roger Vangheluwe is boos door de keuze van verhaallijnen van de regisseurs. Zijn cliënt heeft bekend jarenlang zijn neef te hebben misbruikt, maar wacht nog steeds op de aanvang van zijn proces. "Van Gheluwe moet nog voor de rechter verschijnen, het kan toch niet dat hij nu al het ondewerp is van een fictieprogramma? Ik heb nog niet met mijn cliënt gesproken over de VTM-reeks, maar de kans bestaat dat wij 'Ontspoord' uit de ether laten halen. De reeks staat namelijk een eerlijk proces in de weg."

Ook vreest Van Cauter dat de reeks een eenzijdige kant van het verhaal zal brengen, omdat de programmamakers nooit naar de versie van Van Gheluwe over de feiten hebben geluisterd. "Omdat het strafdossier geheim is, kon dit ook niet als basis dienen. Deze reeks zal de publieke opinie over Van Gheluwe negatief beïnvloeden", besluit Van Cauter.

27-11-2013 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vlaamse werkt met 'den John' aan nieuwe realityreeks"

"Vlaamse werkt met 'den John' aan nieuwe realityreeks"

http://oi42.tinypic.com/6dy4ur.jpg

De geschiedenis herhaalt zich voor John Bryan. Volgens 'TV Familie' is hij alweer aan een realityreeks aan het werken en met Charlotte Rabin zou hij zelfs een nieuwe Astrid aan de haak geslagen hebben.

De Vlaamse ging al gezellig tafelen met 'den John', meer zelfs: midden december is ze van plan om definitief haar 'American dream' na te jagen. "Het gaat uitstekend met John", klinkt het uit haar mond. "Hij is altijd vriendelijk, enthousiast en opgewekt. Hij verwerkt de scheiding natuurlijk op zijn manier: door veel te werken. Ze horen en zien elkaar wel nog regelmatig. Astrid mag dan beweren dat overspel onvergeeflijk is, toch belt zij hem zelf vaak op."

"Ik werk samen met John aan een komisch realityprogramma met een heel positieve boodschap", gaat Charlotte verder. "Eigenlijk wordt het een beetje zoals 'Astrid in Wonderland'. Ik speel er zelf in mee én ik zal de reeks producen, in samenwerking met John. De serie zal eerst in Amerika op tv te zien zijn, maar daarna is het de bedoeling dat ze naar Vlaanderen komt."

Betekent dit dan dat Charlotte iets met 'den John' heeft? "Maar nee. Onze contacten zijn puur zakelijk. Dat is ook de enige reden waarom ik contact met hem heb opgenomen. Ik was al in LA om aan het project te werken en hij is mee op de kar gesprongen. Je moet ook niet denken dat hij mijn hotelrekening of mijn eten heeft betaald, dat heb ik allemaal zelf gedaan."

27-11-2013 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Smos' bevestigt tweede seizoen van 'Safety First'

'Smos' bevestigt tweede seizoen van 'Safety First'

http://oi42.tinypic.com/2eofkgo.jpg

Er komt een tweede seizoen van de populaire vtm-reeks 'Safety First'. Dat maakt niemand minder dan Simon Vos aka 'Smos' zelf bekend op Facebook. "Yes, Derk heeft het contract voor een tweede seizoen binnengehaald!", klinkt het daar.

Vanavond staan Dirk, Luc, Smos en Ingrid weer klaar om de veiligheid te garanderen. Ditmaal bewaken ze het Afrikamuseum in Tervuren. Bekijk hier al één van de grappigste fragmenten uit de aflevering van vanavond, dat we na toestemming van vtm mogen meegeven op deze site.

27-11-2013 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek naar Werchter-tickets voor agenten

Onderzoek naar Werchter-tickets voor agenten

http://oi41.tinypic.com/2ljlqxi.jpg

Agenten van de twee politiezones rond de wei in Werchter zouden jaarlijks honderden tickets gratis gekregen hebben van Rock Werchter. Het gerecht in Leuven ontdekte dat na een grootscheepse doorlichting van die zones. Er is een informatieonderzoek gestart. Beide korpschefs en ticketdirecteur Yo Van Saet zijn ondervraagd. "Van corruptie hebben we tot nu geen bewijs. Maar het onderzoek gaat voort."

De praktijk is al jaren aan de gang. In 2012 zouden de twee korpsen die ­instaan voor de orde in en om de weide liefst 750 tickets gratis gekregen hebben. Vooral de korpschefs werden ruim bediend. In totaal gaat het om een bedrag van vele tienduizenden euro's dat via tickets aan de politiekorpsen wordt overgemaakt.

Waarom Live Nation, de organisatie van het rockfestival, zo veel tickets gratis weggeeft, is niet duidelijk. "We hebben nog geen tegenprestaties ontdekt die zouden duiden op corruptie. Er is bijgevolg nog niemand in verdenking gesteld. Op dit moment verzamelen we vooral ­getuigenissen. Het betreft een informatieonderzoek dat nog in de kinderschoenen staat", licht het parket toe.

In totaal zijn vorig jaar meer dan 1.000 tickets weggegeven voor een bedrag dat een eind boven de 200.000 euro ligt, want ook politici zouden honderden gratis kaarten gekregen hebben.

26-11-2013 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe VTM-fictiereeks over Ronald Janssen en Kim De Gelder

Nieuwe VTM-fictiereeks over Ronald Janssen en Kim De Gelder

http://oi44.tinypic.com/f59ld1.jpg

De nieuwe VTM-fictiereeks 'Ontspoord' heeft inspiratie gehaald uit de realiteit. De reeks brengt zes verhalen die losjes gebaseerd zijn op echte en bekende misdaadverhalen: onder meer de zaak-Vangheluwe, maar ook de zaak-De Gelder, Hans Van Themsche en Ronald Janssen. De misdaden zijn herkenbaar, de uitwerking is fictief. Morgen begint 'Ontspoord' met een blik op de beerputmoord. VTM, woensdag 21.15 uur

26-11-2013 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears is dolverliefd

Britney Spears is dolverliefd

http://oi40.tinypic.com/jues7k.jpg

Britney Spears is tot over haar oren verliefd op haar nieuwe vriend David Lucado. "Ik ben erg verliefd. Ik vind het leuk dat hij heel erg koppig is", vertelt ze in een interview met Entertainment Tonight dat vanavond wordt uitgezonden.

"Hij is een eenvoudige man. Ik aanbid hem. Hij heeft gevoel voor humor en hij is erg gepassioneerd", zo is te lezen op de website van het programma. In het gesprek vertelt Britney dat ze haar gezin wel wil uitbreiden, ze heeft nu twee zoons.

Ook het onderwerp trouwen komt aan bod, maar de zangeres zegt dat ze niet denkt dat ze dit nog eens zal doen. Begin dit jaar, in januari, verbrak de zangeres haar verloving met Jason Trawick. In maart werd ze voor het eerst gezien met David. Er gingen toen geruchten dat papa Spears zijn achtergrond had gecontroleerd om na te gaan of David wel een geschikte partner is voor zijn dochter. "Dat is inderdaad waar. Mijn vader is een beetje gek", zegt Britney.

26-11-2013 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie heeft hartjeseiland nog niet gekocht

Angelina Jolie heeft hartjeseiland nog niet gekocht

http://oi43.tinypic.com/1zwc3gj.jpg

Angelina Jolie heeft het hartvormige eiland vlakbij New York nog niet gekocht voor haar geliefde Brad Pitt. De eigenaar van het bijzondere eiland heeft tegen de redactie van entertainmentsite E! News gezegd dat het stuk land nog steeds op de markt is.

"Het is nog steeds te koop. We willen het eiland natuurlijk wel laten zien aan Angelina Jolie en Brad Pitt", vertelt Donna Massaro. "Ze moeten wel eerst iets komen drinken in mijn café", gaat Donna lachend verder. Op het eiland staan twee gebouwen ontworpen door Frank Lloyd Wright, een van de favoriete architecten van Brad, zo weet de website.

Eerder deze week ging het verhaal de ronde dat Angelina haar oog had laten vallen op het eiland. Het leek haar volgens een bron een mooi verjaardagscadeau voor de bijna jarige Brad. Hij wordt volgende maand 50 jaar

26-11-2013 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae krijgt wassen beeld in Parijs

Stromae krijgt wassen beeld in Parijs

http://oi42.tinypic.com/f53t7b.jpg

Paul Van Haver, alias Stromae, krijgt volgend jaar een plaats in het Grévin-museum, het wassenbeeldenmuseum in Parijs. Dat schrijft de Franse krant Le Parisien. "Hij zal inderdaad opgenomen worden in het museum, maar pas in de herfst van 2014", liet de persdienst van het museum aan Belga weten.

Stromae kreeg grote bekendheid met zijn nummer 'Alors on danse', hij kwam daarna nog met verschillende "levenslessen" en bracht zijn album 'Racine Carrée' uit.

Stromae is een fervent gebruiker van sociale media en werd een expert in het benutten van een "buzz". Zo liet hij het publiek op een erg originele manier enkele fragmenten van zijn nieuwe album ontdekken. Op het Louizaplein in Brussel deed hij alsof hij dronken was voor de videoclip van zijn nummer 'Formidable' en in het Canal +-programma 'Grand Journal' kwam hij als zichzelf én zijn vrouwelijke alterego op het podium voor het nummer 'Tous les mêmes'. Stromae rijgt zo de opmerkelijke prestaties aan elkaar.

Stromae krijgt in de herfst van 2014 nu ook een dubbelganger, maar dan in was. In het Parijse museum zal hij onder meer het gezelschap hebben van de wassen beelden van Lady Gaga en Céline Dion. De 28-jarige Belg krijgt zo als een van de jongste artiesten een wassen beeld. Het record staat nog steeds op naam van de Franse zangeres Lorie, die op 21-jarige leeftijd al een beeld kreeg.

Paul Van Haver zal goed worden omringd door andere Belgen zoals Amélie Nothomb, die in 2007 een beeld kreeg, en Benoît Poelvoorde, die in 2008 vereeuwigd werd.

26-11-2013 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue wordt coach bij The Voice Australia

Kylie Minogue wordt coach bij The Voice Australia

http://oi42.tinypic.com/2z9dro4.jpg

Kylie Minogue en Will.i.am. zijn de nieuwe coaches van The Voice Australia. Volgens de website The Hollywood Reporter vervangen de twee coaches, die hiervoor in de Engelse versie van het programma zaten, zanger Seal en zangeres Delta Goodrem. Juryleden die wel terugkeren zijn Joel Madden en Ricky Martin.

"Het is een eer om als coach aan de slag te gaan bij The Voice Australia. Het is een heel creatief land en een plek waar ik goede muzikale herinneringen aan heb", zegt Will.i.am. Seal heeft in een reactie laten weten dat hij vertrekt om zich meer te concentreren op zijn nieuwe album, andere tv-programma's en zijn kinderen. Madden is de enige coach die er sinds het begin van het programma bij is. Ricky Martin verving dit jaar Keith Urban. De Australische versie van The Voice is toe aan het derde seizoen.

26-11-2013 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ian Thomas met One Direction en Dave Grohl op de rode loper

Ian Thomas met One Direction en Dave Grohl op de rode loper

http://oi42.tinypic.com/jfvnyw.jpg

Ian Thomas is de Verenigde Staten volop aan het veroveren. Hij werkte er afgelopen week niet alleen samen met N'Sync-ster Lance Bass en Snoop Dogg, deze Vlaamse tienerster werd ook uitgenodigd op de American Music Awards. Daar mocht hij met wereldsterren als Harry Styles en Dave Grohl op de rode loper flaneren.

De Amerikanen vergelijken onze Vlaamse tiener niet verrassend met Justin Bieber, in de radioshow van Lance Bass noemden ze hem zelfs 'de crème de la crème'. Ian lijkt in elk geval de tijd van zijn leven te hebben in de Verenigde Staten. Hij poseerde gisteren als special guest tussen de leden van de boysband One Direction en naast actrice/zangere Ariana Grande. Ian kon zelfs Dave Grohl, de frontman van The Foo Fighters, haast aanraken op de rode loper van de American Music Awards. Met die foto's pronkte de jonge zanger trots op sociaalnetwerksite Twitter.

26-11-2013 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles praat voor het eerst over Kendall Jenner

Harry Styles praat voor het eerst over Kendall Jenner

http://oi42.tinypic.com/2wn6afm.jpg

Harry Styles heeft gisteren tijdens de livestream voor 1D Day in Los Angeles iets losgelaten over zijn vermeende relatie met Kendall Jenner. De One Direction-zanger weet blijkbaar zelf ook niet wat de status momenteel is.

Talkshowhost Piers Morgan vroeg op de man af of hij aan het daten was met Kendall. "Nee", antwoordde een overrompelde Styles. Waarop een korte pauze volgde... "Denk ik. We zijn uit eten geweest. Ik weet het niet. Ik weet het echt niet."

Een producent achter de schermen verloste de beroemdheid uit zijn lijden door de show verder te laten gaan. Styles ging maar wat graag akkoord en daarmee was het Kendall-hoofdstuk voor die avond afgesloten. Volgens 'HollywoodLife' heeft Kendall intussen ook een nachtje bij Harry geslapen.

25-11-2013 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moonwalk-schoenen Michael Jackson onder de hamer

Moonwalk-schoenen Michael Jackson onder de hamer

http://oi39.tinypic.com/2a0drw4.jpg

Schoenen waarin Michael Jackson de moonwalk heeft gedanst, gaan op 7 december in Londen onder de hamer. De instappers moeten zo'n 37.000 euro opbrengen.

Jackson heeft de zwarte schoenen gesigneerd en zou er in 1998 in hebben gedanst. Maar dit is niet het enige voorwerp dat wordt geveild. Fans kunnen ook een witte handschoen, versierd met Swarovski-kristallen, en een gesigneerde hoed kopen.

''We hebben heel veel respect voor Michael Jackson, omdat hij een van de belangrijkste figuren in de popgeschiedenis is'', laat veilinghuisdirecteur Balazs Nagy weten. ''Daarom dragen wij deze veiling op aan de enige echte King of Pop. En natuurlijk willen we dat fans met een stukje van hun idool naar huis kunnen.''

25-11-2013 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse roddelpers beschuldigt Antwerps model van affaire met Jay-Z

Britse roddelpers beschuldigt Antwerps model van affaire met Jay-Z

http://oi40.tinypic.com/e65a91.jpg

Voor het weekend had men buiten Antwerpen amper van haar gehoord, maar inmiddels is Claudia Scheelen (27) wereldberoemd als de vrouw die een bom onder het huwelijk van Jay-Z en Beyoncé heeft gelegd. Althans, dat meent de Britse krant The Mirror. Nadat de blonde schone in Het Laatste Nieuws vertelde dat de rapper een zwak heeft voor Antwerpse vrouwen, presenteert de tabloid haar nu als de minnares van de superster. "Te absurd voor woorden, we hebben amper gepraat", aldus Scheelen.

Vorige maand kon u in Het Laatste Nieuws lezen hoe Jay-Z vlak na zijn concert in het Sportpaleis het Antwerpse nachtleven onveilig maakte. In Club Magic ontmoette hij er model en voormalig Miss België-kandidate Claudia Scheelen. "Plots boog hij zich naar me toe en fluisterde: 'Ik ben al overal ter wereld geweest, maar in Antwerpen wonen de mooiste vrouwen.'", vertelde Scheelen over die ontmoeting. In de Britse en Amerikaanse roddelpers is haar verhaal echter een eigen leven gaan leiden. Ze wordt nu afgeschilderd als de vrouw die een bom legt onder het huwelijk van Jay-Z en Beyoncé. Over de gevolgen is het model niet te spreken: "Toen ik zaterdagochtend wakker werd, had ik al meer dan vijftig mails in mijn mailbox zitten. Haatmails."

25-11-2013 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 undercover als straatmuzikanten

K3 undercover als straatmuzikanten

http://oi39.tinypic.com/24zm5nb.jpg

De dames van K3 hebben hun Nederlandse fans afgelopen weekend getrakteerd op een straatconcert. Ingeduffeld met dikke sjaals en wollen mutsen trotseerden Karen, Kristel en Josje de koude om undercover te gaan in Baarn, een gemeente in de provincie Utrecht.

De stunt kwam er ter promotie van hun nieuwe plaat 'Loko Le', die sinds vorige week in de rekken ligt. Nog voor de plaat uitkwam, was ze al goed voor goud.

25-11-2013 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engels van eigen kweek: "Your taloor is nog full of potatoes, he"

Engels van eigen kweek: "Your taloor is nog full of potatoes, he"

http://oi39.tinypic.com/x1iozq.jpg

De catalogus met huwbare Filipijnse jongedames die in de Westhoek de ronde doet, bevat duidelijk geen hoofdstuk 'Engels voor beginners'. Wie kan het wat schelen, we verstaan 'ietsodder' toch?

Elke aflevering 'we piss in oes broek' van het lachen met het Engels van Frank.  "You can't put your nose in otherman's menage when your taloor is nog full of potatoes".

25-11-2013 om 16:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Michael Jackson: "Fan zal lijfarts vermoorden, ik betaal de kogel wel"

Ex Michael Jackson: "Fan zal lijfarts vermoorden, ik betaal de kogel wel"

http://oi40.tinypic.com/f419o8.jpg

Debbie Rowe, de ex van Michael Jackson en de moeder van twee van zijn kinderen, is razend op Conrad Murray. De lijfarts van de popster die recent vrijkwam nadat hij tot een celstraf werd veroordeeld wegens doodslag door nalatigheid, verklaarde in een interview dat hij en Jackson grapten dat geen van beiden seks zou willen met haar. "Binnen de kortste keren zal een fan hem doodschieten, en ik zal met plezier de kogel betalen", verklaart Rowe tegenover TMZ.

"En het zal een dumdumkogel zijn", voegde ze er aan toe. Dumdumkogels fragmenteren bij het treffen van hun doel, waardoor ze enorme schade aanrichten.

Rowe getuigt niet bepaald van fijnbesnaardheid: "Mocht mijn hond zo lelijk zijn als Murray, ik zou zijn kont scheren en hem achterwaarts doen lopen". En voorts: "Je moet met twee zijn om te neuken, maar voor Murray is er niet genoeg alcohol op de wereld".

Rowe, die paarden fokt, wijst ook op het feit dat dokter Murray zijn beroep niet meer mag uitoefenen. "Ik kan tenminste fokken, hij kan zelfs geen voorschrift meer schrijven".

De vrouw, van wie Murray beweert dat Jackson nooit seks met haar heeft gehad, pikt het ook niet dat Murray beweert dat Michael Jackson zichzelf injecteerde met het verdovingsmiddel dat hem in juni 2009 fataal werd.

Rowe was de verpleegster van Jacksons huidarts. Na zijn scheiding van Lisa Marie Presley in 1996, maakte de zanger zich zorgen dat hij misschien nooit vader zou worden. Rowe, zelf een fan van Jackson, stelde hem voor zijn kinderen te baren. Datzelfde jaar werd ze zwanger, de twee trouwden en drie maanden later beviel Rowe van Michael Joseph Jackson Jr., Prince voor de vrienden. Het volgende jaar, in 1998, schonk ze Jackson een dochter, Paris. De scheiding volgde al in 1999 en Jackson verwierf het volledige hoederecht over de kinderen.

25-11-2013 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga te paard op rode loper

Lady Gaga te paard op rode loper

http://oi44.tinypic.com/2qwhk3t.jpg

Lady Gaga is weer helemaal terug en doet zoals goede gewoonte van zich spreken als ze ergens verschijnt. Zoals op de rode loper van de American Music Awards in Los Angeles. Ze arriveerde er op een wit paard. Geen echt, maar één met twee mannen er onder.

25-11-2013 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton neemt stappen tegen pornosite

Paris Hilton neemt stappen tegen pornosite

http://oi43.tinypic.com/1zgpyk7.jpg

Paris Hilton heeft stappen gezet tegen een Sloveense pornosite. De website Parishiltonpornvideos.com heeft delen uit de uit 2004 daterende seksvideo online gezet. De steenrijke hotelerfgename (32) wil dat de website wordt afgesloten en dat zij in het bezit komt van de domeinnaam, schrijft de entertainmentsite TMZ.

In de video is te zien hoe Paris de liefde bedrijft met haar toenmalige vriend Rick Salomon. De film lekte uit op het internet en kreeg toepasselijk de naam 'One Night in Paris' mee.  Het uitlekken betekende voor Paris "het meest gênante"  was dat ze ooit heeft meegemaakt.

De film was in 2005 korte tijd verkrijgbaar op dvd, maar is later op bevel van de rechter uit de handel gehaald.

24-11-2013 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West wil kasteel uit Downton Abbey nabouwen

Kanye West wil kasteel uit Downton Abbey nabouwen

http://oi44.tinypic.com/2lksfac.jpg

Kanye West heeft grootse plannen. De rapper is een fan van de Britse tv-reeks Downton Abbey en wil dan ook in Los Angeles een replica bouwen van het kasteel uit de serie.

"Zowel Kanye als Kim zijn dol op het Verenigd Koninkrijk", vertrouwde een bron toe aan de Daily Star. "Ze vinden het er zo mooi en gezellig." Het is trouwens geen geheim dat de 36-jarige echtgenoot van Kim Kardashian een fascinatie heeft voor de Europese geschiedenis, de aristocratie en de Britse koninklijke familie.

"Hij houdt van Downton Abbey en het is net in zo'n kasteel dat hij zou willen wonen", aldus de bron. "Kanye en Kim hebben er aan gedacht om naar Groot-Brittannië te verhuizen maar uiteindelijk besloten ze om de Britse sfeer naar de Verenigde Staten te halen."

De rapper wil het beroemde landhuis nabouwen maar dan wel met een moderne toets zodat het kan overgedragen worden van generatie op generatie zoals dat ook in de tv-reeks gebeurt. Hij heeft al laten nagaan in welke mate het project een haalbare kaart is. "Het zal het kasteel van de familie zijn, dus kosten noch moeite worden gespaard. Het moet het meest spectaculaire huis worden dat ooit is gebouwd."

24-11-2013 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus slachtoffer van inbraak

Miley Cyrus slachtoffer van inbraak

http://oi43.tinypic.com/vxki8i.jpg

Miley Cyrus is het slachtoffer geworden van een inbraak, meldt Us Weekly. Niemand was thuis op het moment dat de diefstal plaatsvond.

"Ze is ontzettend van slag, veel van haar persoonlijke items zijn meegenomen", weet een ingewijde. "Ze is erg geschrokken."

De politie heeft een onderzoek ingesteld.

24-11-2013 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Award voor Dennis Rodman, maar of hij er blij mee is?

Award voor Dennis Rodman, maar of hij er blij mee is?

http://oi44.tinypic.com/wb8ohu.jpg

Het Amerikaanse tijdschrift GQ heeft naar jaarlijkse gewoonte weer een aantal awards uitgereikt. Ook Dennis Rodman valt in de prijzen, maar of hij er blij mee is, valt te betwijfelen. De voormalig basketballer is door GQ uitgeroepen tot 'minst invloedrijke celebrity van 2013'.

De 52-jarige excentriekeling heeft deze uitverkiezing te danken aan zijn bezoekje aan de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un. Naar eigen zeggen was hij in het stalinistische land om de relatie met de VS te verbeteren.

Andere celebrity's die er volgens GQ slecht op staan zijn chef-kok Paula Deen (2), politicus Anthony Weiner (3), zangeres Miley Cyrus (6) en Barack Obama (17). Op de lijst staan verder nog Justin Bieber, Lady Gaga, Ryan Reynolds en Will Smith.

Vorig jaar stond de Amerikaanse presidentskandidaat Mitt Romney nog op de eerste plaats, gevolgd door Amanda Bynes en Madonna.

24-11-2013 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Presentator tovert plasje van Lady Gaga om tot parfum

Presentator tovert plasje van Lady Gaga om tot parfum

http://oi44.tinypic.com/2zgzw40.jpg

Wat als een superster in een prullenbak plast? Dan maak je er toch gewoon parfum van. Dat absurde plannetje verklapte tv-presentator Andy Cohen op de sofa bij zijn collega Jimmy Fallon.

Twee jaar geleden onthulde Lady Gaga al dat haar natuurlijke behoefte niet altijd in een toilet verdwijnt. "Lang verhaal, maar bij ons belandde haar plasje in de vuilbak van haar kleedkamer", aldus Cohen. "Toen ze vertrok, was ze zo eerlijk om het voorval op te biechten. Ze excuseerde zich, ze vond naar eigen zeggen de weg naar de wc niet. Maar ach, zij is een superster. Wat mij betreft, mag ze overal plassen."

Samen met zijn assistenten bedacht Cohen een manier om de 'heilige vloeistof' te bewaren. "Uiteindelijk heeft een van hen er parfum van gemaakt, op basis van onder meer alcohol. Ja, dat klinkt grof, maar geloof me: later zal dat heel wat waard zijn."

Lady Gaga verwittigde haar volgers intussen al op Twitter. "Let maar op als hij jullie probeert te besprenkelen."

24-11-2013 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum (40) zwanger van bodyguard

Heidi Klum (40) zwanger van bodyguard

http://oi43.tinypic.com/14xzb9.jpg

Het Duitse supermodel Heidi Klum  (40) is zwanger van haar vijfde kind. Papa is bodyguard Martin Kristen (40).  David Kirch, de vaste fitnesstrainer van Klum bevestigt de zwangerschap in Bild am Sonntag.  Heidi zelf en haar vader, tevens manager, Günther (68) hullen zich voorlopig in stilzwijgen.

Klum en Kristen vormen al een jaar een koppel.  Haar relatie met de Britse zanger Seal liep vorig jaar op de klippen.

Volgens de trainer is Klum alvast niet van plan haar dagelijkse sportoefeningen op een lager pitje te zetten.  

Uit een korte relatie met  de Italiaan Flavio Briatore, destijds teambaas van het Formule 1-team Benetton, kreeg Klum een dochter.  Briatore wordt niet bij de opvoeding betrokken, en het meisje is inmiddels geadopteerd door Seal.  Met hem heeft ze twee zoons en een dochter.

Een onherkenbare Klum verscheen enkele weken geleden nog als een stokoude oma op haar Halloweenfeest in New York.

24-11-2013 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conrad Murray: "Michael Jackson heeft zichzelf vermoord"

Conrad Murray: "Michael Jackson heeft zichzelf vermoord"

http://oi39.tinypic.com/wkkdcl.jpg

Conrad Murray houdt nog steeds vol dat hij niet schuldig is aan de dood van Michael Jackson. In zijn eerste interview na zijn vrijlating zegt de voormalig arts tegen Daily Mail: ''Ik heb Michael Jackson niet vermoord. Hij was een drugsverslaafde. Michael Jackson heeft Michael Jackson per ongeluk vermoord.''

''Ik heb Michael nooit iets gegeven waaraan hij dood kon gaan'', gaat Murray verder. ''Ik hield van hem. Ik houd nog steeds van hem. Ik zal altijd van hem houden.'' Conrad had naar eigen zeggen een hele sterke vertrouwensrelatie met de zanger. Jackson vertrouwde alleen zijn kinderen en Murray. ''Michael vertrouwde niemand. Zijn slaapkamer stonk omdat hij niet toestond dat de kamermeisjes binnenkwamen om schoon te maken. Overal lagen kleren.''

Incontinent
Conrad en Michael waren elkaars beste vrienden. ''Wil je weten hoe close we waren? Ik hield zijn penis elke avond vast om een katheter in te brengen. Hij was 's nachts incontinent.'' Murray zegt dat hij hier niet mee zat. ''Ik was een dokter, dus aan dat soort dingen was ik wel gewend.''

Murray zou al de geheimen van Michael kennen. Zo weet de voormalig arts dat hij niet de biologische vader is van Prince, Paris en Blanket. Hij heeft zelfs nooit seks gehad met Debbie Rowe. Ook zou Jackson zijn vader Joe verafschuwen en een porselein witte huid willen hebben om zo min mogelijk op zijn familie te lijken. Conrad zou Michael zelfs hebben geholpen met het opplakken van zijn nepneus. ''Ik hielp hem met het vastplakken. We hadden geen geheimen voor elkaar.''

Murray zag zijn beste vriend langzaam aftakelen. ''Aan het eind was Michael een gebroken man. Ik probeerde hem te beschermen, maar in plaats daarvan werd ik mee naar beneden gesleurd.'' De voormalig arts barst in tranen uit. ''Dit is enorm pijnlijk. Het is moeilijk voor me als je naar Michael vraagt. Er is een leegte in mijn hart, een blijvende pijn. Ik mis hem elke dag.''

Bedreigd
Concertpromotor AEG zou Michael bedreigd hebben, weet Murray. Als hij niet zou optreden, zou hij alles verliezen. "Hij kon het fysiek en mentaal niet aan", zegt Conrad over de aanstaande tour. "Hij keek er niet naar uit om naar Londen te gaan." Om toch met de druk om te kunnen gaan, vroeg de zanger steeds om propofol.

Volgens Murray kreeg Jackson voor het eerst propofol van Duitse artsen. Conrad was het hier niet mee eens en gaf Michael bijna 3 maanden lang het spul om hem er zo langzaam vanaf te helpen. "Hij smeekte om de drugs omdat hij wilde slapen, zodat hij niet meer na hoefde te denken. Hij verkeerde in een crisis aan het eind van zijn leven, dat gevuld was met paniek en ellende."

Demerol
Maar Michael was volgens Conrad helemaal niet verslaafd aan propofol, maar aan demerol, wat hij zonder medeweten van Murray van een andere arts kreeg. Op de dag dat de King of Pop overleed, zou hij ontwenningsverschijnselen van demerol hebben vertoond en zichzelf met een dodelijke dosis propofol hebben geïnjecteerd.

Murray zag dat Michael niet ademde toen hij even later terugkwam om te kijken of alles goed met hem ging. Conrad probeerde Jackson te reanimeren, zelfs in de ambulance op weg naar het ziekenhuis wilde Murray niet opgeven. Na een uur reanimatie werd de King of Pop doodverklaard. "Hij was 50 jaar oud. Het was vreselijk. Hij was zo jong", zegt Murray terwijl hij weer in tranen uitbarst. "Het was afgrijselijk. Het was zo verdrietig."

24-11-2013 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Summer of '69' blijft populairste schijf van jaren '80

'Summer of '69' blijft populairste schijf van jaren '80

http://oi39.tinypic.com/r1z8jp.jpg

De afgelopen week draaide JOE fm de beste platen van de jaren '80 in de '80's TOP 800', een lijst samengesteld door luisteraars van de radiozender. Vanavond maakten presentatoren Raf Van Brussel en Leen Demaré de nummer 1 bekend. Die eer was ook dit jaar weggelegd voor Bryan Adams met het nummer 'Summer of '69'.

'Billie Jean' van Michael Jackson prijkte net als vorig jaar op nummer 2. Een opmerkelijke stijger vervolledigde de top 3: Bruce Springsteen met 'Dancing In The Dark'.

Soulsister was de hoogst genoteerde Belgische groep met 'The Way To Your Heart' op nummer 30. De populairste artiesten in de 80's TOP 800 waren Michael Jackson (15 noteringen), Madonna (14 noteringen) en U2 (11 noteringen).

Top tien van de 80's TOP 800:
1.    Summer Of '69 - BRYAN ADAMS
2.    Billie Jean - MICHAEL JACKSON
3.    Dancing In The Dark - BRUCE SPRINGSTEEN
4.    With Or Without You - U2
5.    Like A Prayer - MADONNA
6.    Purple Rain - PRINCE
7.    Livin' On A Prayer - BON JOVI
8.    The Best - TINA TURNER
9.    Radio Ga Ga - QUEEN
10.    Don't You (Forget About Me) - SIMPLE MINDS

24-11-2013 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ed Sheeran en rapper Macklemore in Sesamstraat

Ed Sheeran en rapper Macklemore in Sesamstraat

http://oi44.tinypic.com/byki0.jpg

Het 45ste seizoen van het Amerikaanse Sesame Street gaat in september volgend jaar bijzonder van start. De Britse singer-songwriter Ed Sheeran en rapper Macklemore uit Seattle brengen dan een bezoekje aan de bekende straat met bewoners als Kermit en Cookie Monster.

Muzieksite Billboard plaatste een exclusieve 'achter de schermen-video' van het muzikale bezoek online. Daarin is te zien hoe de artiesten zingen met de bewoners van Sesamstraat, zoals de show in Nederland heet.

De twee artiesten voegen zich bij een lange lijst van muzikanten die een kijkje namen in Sesamstraat, sinds de eerste uitzending in 1969. Bekende namen als Johnny Cash, Paul Simon en Michael Jackson traden door de jaren heen op, net als Beyoncé en Norah Jones.

"Het is de droom van iedere rapper om eens naar Sesame Street te gaan", vertelt Macklemore. In de serie wordt hij Mucklemore genoemd en helpt hij Oscar en zijn vrienden bij het recycleren van afval, terwijl er een parodie op zijn hit Thrift Shop te horen is. Sheeran vertolkt een nieuw lied van zijn hand samen met de bewoners van de bekende televisiestraat.

23-11-2013 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse filmmaker Georges Lautner overleden

Franse filmmaker Georges Lautner overleden

http://oi40.tinypic.com/mwuvqg.jpg

De Franse cinéast Georges Lautner is vrijdag op 87-jarige leeftijd overleden. Lautner werkte met de grootste namen uit de Franse film, zoals Jean-Paul Belmondo.

Lautner overleed na een lange ziekte. In zestig jaar carrière draaide hij een veertigtal films. Eén van zijn favoriete acteurs was Jean-Paul Belmondo, maar hij werkte ook met andere bekende namen zoals Bernard Blier, Alain Delon en Lino Ventura.

Tot zijn grootste successen behoren onder meer 'Les Tontons flingueurs', 'Les Barbouzes', 'Flic ou voyou' en 'Le Professionnel'.

23-11-2013 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste trailer omstreden 'Nymphomaniac' vrijgegeven: "Wij zeggen seksverslaafde"

Eerste trailer omstreden 'Nymphomaniac' vrijgegeven: "Wij zeggen seksverslaafde"

http://oi44.tinypic.com/23tkz78.jpg

De nu al omstreden film 'Nymphomaniac' van de Deense regisseur Lars von Trier komt eind dit jaar, of begin volgend jaar, in de Belgische zalen. Nu is alvast de eerst officiële, en toch redelijk expliciete, trailer vrijgegeven.

'Nymphomaniac' gaat over de erotische reis die een vrouw doormaakt vanaf haar geboorte tot ze 50 jaar is. Het verhaal wordt verteld door het hoofdpersonage, de zelfverklaarde nymfomane Joe, een rol die vertolkt wordt door actrice Charlotte Gainsbourg.

Sinds de aankondiging van von Triers nieuwe project, is er al heel wat inkt gevloeid over 'Nymphomaniac'. Naast het opvallende verhaal over een nymfomane, met de nodige expliciete scènes, kan de film ook rekenen op een grootse internationale cast met onder meer Shia LaBeouf, Jamie Bell, Uma Thurman en Willem Dafoe. Enkele bijrollen worden ingevuld door Vlaamse acteurs zoals Michaël Pas, Lien Van De Kelder en Ivan Pecnik.

De film komt op 25 december in de Deense zalen. Over de Belgische release is nog geen duidelijkheid, maar dat zal vermoedelijk begin januari zijn.

23-11-2013 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Tori Spelling niet zo zielig als gedacht"

"Tori Spelling niet zo zielig als gedacht"

http://oi42.tinypic.com/alqdc4.jpg

Tori Spelling onthulde vorige maand dat ze in geldnood zit, maar het lijkt allemaal minder erg dan de actrice doet voorkomen. De dochter van multimiljonair Aaron Spelling heeft maar liefst drie kindermeisjes voor haar vier kinderen.

Tori claimde eerder financieel geruïneerd te zijn door verlies op vastgoed en een shopverslaving. Maar de koopzieke Spelling is helemaal niet zo zielig. Een insider vertelt RadarOnline dat Tori zo uit de geldproblemen kan komen door simpelweg een paar dingen te verkopen.

"Ze heeft meerdere opslagruimtes die vol zitten met meubels, kleding, accessoires ...", aldus de ingewijde. Het zou gaan om maar liefst 1858 vierkante meter opslag. "Ze zou honderdduizenden dollars kunnen verdienen door een deel hiervan te verkopen."

Maar de verwende blondine zou te veel gehecht zijn aan haar spulletjes en er geen afstand van willen doen. "Wanneer je opgroeit met een zilveren lepel in je mond, is het moeilijk over te stappen op plastic", schreef Tori in haar boek Spelling It Like It Is.

23-11-2013 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frivole Julia verovert 'The Voice'-harten in Nederland

Frivole Julia verovert 'The Voice'-harten in Nederland

http://oi43.tinypic.com/hs9sfk.jpg

De Nederlandse Julia van der Toorn (18) heeft zich moeiteloos kunnen plaatsen voor de volgende ronde van 'The Voice of Holland'. De 18-jarige kandidate wordt sinds haar auditie gezien als de potentiële winnares van de talentenjacht bij onze noorderburen.

De vrolijke tiener wist met haar frivoliteit en gitaarspel concurrenten Grant Scott en Fantine Tho achter zich te laten. Gerrie Dantuma is ook door naar de volgende liveshow.

Julia bereidde zich met haar coach Marco Borsato goed voor op vanavond. "We hebben gezocht naar een lied dat bij mij past. Daar heb ik vervolgens een echte Julia-versie van gemaakt, mét gitaar", vertelde de zangeres eerder. Het werd een vertolking van 'Fallin' van Alicia Keys.

Nieuw hoofdstuk
Na het live optreden weet Borsato zeker dat hij met de jonge kandidate, die een staande ovatie van alle coaches kreeg, verder wil bouwen aan een carrière in de muziek. "Je hebt iets unieks wat de anderen niet hebben. Ik ben trots dat ik onderdeel ben van het boek Julia en ik ben benieuwd naar het volgende hoofdstuk. We gaan dat schrijven met of zonder 'The Voice'", luidde zijn commentaar.

23-11-2013 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry wandelt 320 km naar zuidpool

Prins Harry wandelt 320 km naar zuidpool

http://oi39.tinypic.com/5ufnm9.jpg

De Britse prins Harry is aangekomen in Antarctica. Daar begint hij zondag aan een trektocht van zo'n 320 kilometer naar de zuidpool. Harry wandelt samen met gewonde oorlogsveteranen. Zo willen ze geld inzamelen voor het goede doel. De Britten strijden tegen een team uit de VS en een team uit het Gemenebest. Voor Harry is het niet de eerste keer dat hij door de sneeuw trekt, In 2011 ging hij al naar de noordpool. Rond half december zouden de teams moeten aankomen op de zuidpool.

23-11-2013 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears kust andere man

Britney Spears kust andere man

http://oi42.tinypic.com/107279j.jpg

Voor de opnames van haar nieuwe videoclip houdt Britney Spears even geen rekening met haar lover David Lucado. De popster kust de jongere acteur vol op de mond.

In eerste instantie was Britney op zoek naar een 'bodydouble' voor de video, meldt The Huffington Post. Maar toen bleek dat haar tegenspeler een aantrekkelijke en jongere man zou zijn, ging ze toch over stag.

De opnames voor de videoclip van haar nieuwe single 'Perfume' vonden dinsdag plaats in Los Angeles. Een paparazzo van Brunopress nam foto's van de draaidag.

22-11-2013 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Geen nieuw onderzoek dood Brittany Murphy"

"Geen nieuw onderzoek dood Brittany Murphy"

http://oi40.tinypic.com/28r2rf6.jpg

Er komt vooralsnog geen nieuw onderzoek naar de doodsoorzaak van Brittany Murphy. Uit een recent laboratoriumrapport kwam naar voren dat de in december 2009 overleden actrice en haar echtgenoot Simon Monjack wellicht zijn vergiftigd.

De lijkschouwer in Los Angeles meldde gisteren in een e-mail aan de Huffington Post: "Wij hebben geen plannen om het onderzoek naar hun doodsoorzaken te heropenen. Wij staan achter ons oorspronkelijke rapport. Aangezien we nog geen resultaten van een nieuw laboratoriumonderzoek hebben ontvangen, kunnen we geen andere conlusies trekken."

Murphy overleed in 2009 op 32-jarige leeftijd aan een hartstilstand. De autopsie wees uit dat ze aan een longontsteking en bloedarmoede leed. Vijf maanden later stierf ook haar man. Brittany's vader, Angelo Bertolotti, vertrouwde het niet en liet het haar van de 'Clueless'-ster testen. Daarin werden tien zware metalen in hoge concentraties aangetroffen.

Kwade bedoelingen
De onderzoekers kwamen tot een opvallende conclusie. "Als we de kans zouden uitsluiten dat deze zware metalen tegelijkertijd per ongeluk in haar lichaam terecht zijn gekomen, dan is de enige logische verklaring dat deze persoon er door toedoen van iemand anders aan is blootgesteld, waarschijnlijk met kwade bedoelingen", staat in het rapport.

Zware metalen zitten bijvoorbeeld in diverse bestrijdingsmiddelen, zoals ratten- of insectengif. Deze stoffen kunnen symptomen als hoofdpijn, duizeligheid, trillingen, neurologische klachten en maag- en longproblemen veroorzaken. Voor hun dood werden alle symptomen van vergiftiging met zware metalen geconstateerd, bij zowel Murphy als Monjack.

22-11-2013 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin blijft Chris Brown in rehab steunen

Vriendin blijft Chris Brown in rehab steunen

http://oi40.tinypic.com/2n80z80.jpg

Karrueche Tran blijft haar vriend Chris Brown door dik en dun steunen. Zo was het 25-jarige model afgelopen woensdag aanwezig in de rechtbank toen de r&b-zanger werd veroordeeld tot een verplicht verblijf van 90 dagen in een ontwenningskliniek om zich te laten behandelen aan zijn agressieve gedrag.

Een ooggetuige verklaarde tegenover HollywoodLife dat Karrueche de zanger bemoedigend toesprak na de uitspraak van de rechter. "Ze waren samen na de zitting en ze hield zijn hand vast. Onderweg naar huis had Chris zijn hoofd op haar schouder liggen." Een andere bron hoorde Karrueche tegen Brown zeggen: "Hou je sterk en maak je niet druk om wat anderen zullen zeggen. Focus en sla je hier doorheen. Geen zorgen, ik ben er als je me nodig hebt."

Brown moest woensdag voorkomen ter evaluatie van zijn proeftijd wegens de mishandeling van zijn ex-vriendin Rihanna in 2009. De laatste tijd ging de zanger enkele malen over de schreef waarop de rechter tot de verplichte opname besloot.

22-11-2013 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Biebers agressieve bodyguard opgepakt

Justin Biebers agressieve bodyguard opgepakt

http://oi39.tinypic.com/2ah5en9.jpg

Eén van de bodyguards van Justin Bieber is gearresteerd. De beveiliger van de zanger zou een fotograaf hebben aangevallen en diens camera hebben beschadigd.

Het incident gebeurde woensdag in Hawaï, op het eiland Kauai. Biebs genoot daar van het strand en de zee, toen er een 29-jarige man opdook die foto's begon te schieten van Justin.

Bodyguard Dwayne Patterson was hier niet mee gediend en vroeg de man de beelden te verwijderen. De fotograaf weigerde waarop de spierbundel hem aanviel. Het slachtoffer heeft naast een beschadigde camera niks overgehouden aan het incident, weet entertainmentsite TMZ. Patterson is ondertussen op borgtocht vrijgelaten.

22-11-2013 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne moet twee weken haar mond houden

Kelly Osbourne moet twee weken haar mond houden

http://oi39.tinypic.com/a0yjo4.jpg

De komende twee weken hoort er geen enkel woord uit de mond van Kelly Osbourne te komen. Ze heeft namelijk last van knobbeltjes op haar stembanden die kunnen uitgroeien tot poliepen en moet daarom rust houden.

Kelly's arts heeft haar verboden om de komende tijd te spreken en dat vindt de Fashion Police-presentatrice verschrikkelijk. "Dit vind ik erger dan de gevangenis", schrijft Osbourne op Instagram bij een foto van haar stembanden.

22-11-2013 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell reed amper 2 keer met auto van 1,5 miljoen

Simon Cowell reed amper 2 keer met auto van 1,5 miljoen

http://oi44.tinypic.com/sdef42.jpg

In 2010 kocht de muziekproducent Simon Cowell de sportwagen Bugatti Veyron voor een klein fortuin. Tijdens zijn bezoekje aan de talkshow van Ellen Degeneres biechtte hij op dat hij er maar zelden mee rijdt.

"Ik twijfelde erover om de sportwagen te kopen, de volgende dag ben ik in de garage gestapt en heb ik het nodige geld op tafel gelegd", aldus de kersverse papa. Het jurylid van X Factor gaf ook toe dat hij intussen nog maar twee keer met de wagen heeft gereden. Zo heeft hij er eens goed mee opgetrokken op Sunset Boulevard in Los Angeles. Ellen gaf als afscheid nog een miniversie van deze auto voor zijn ongeboren zoon, Cowell was er in elk geval erg blij mee.

22-11-2013 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechts tien procent voor de Filipijnen? Dat kan beter, Kim

Slechts tien procent voor de Filipijnen? Dat kan beter, Kim

http://oi44.tinypic.com/rldfft.jpg

De passage van tyfoon Haiyan op de Filipijnen heeft inmiddels al meer dan vijfduizend mensenlevens geëist. Tijd om in gang te schieten, vindt nu ook Kim Kardashian. De realityster veilt heel wat oude kleren en spullen op eBay, de opbrengst gaat naar hulporganisatie International Medical Corps. Of althans, toch tien procent...

KK geeft op haar site wat meer uitleg over het initiatief. "Hallo allemaal, dit is een heel speciale veiling: een deel van de opbrengst gaat naar een non-profitorganisatie die families in afgelegen regio's medische hulp en basismiddelen schenkt, zoals voedsel, zuiver drinkwater en broodnodige medicijnen. Mijn gebeden en gedachten gaan naar de slachtoffers van de tyfoon." Mooi initiatief, al blijft die tien procent toch wat minnetjes voor een diva met zo'n 30 miljoen euro op het spaarboekje.

Onder de stukken zitten gedragen pareltjes van topontwerpers als Marc Jacobs, Chanel en Dolce & Gabbana. De iets minder gefortuneerden kunnen echter ook hun kans wagen met enkele exemplaren uit de collectie van de Kardashians.

22-11-2013 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Rolling Stones gaan op tournee in Australië

The Rolling Stones gaan op tournee in Australië

http://oi42.tinypic.com/2iscxow.jpg

The Rolling Stones gaan op tournee in Australië, voor het eerst in zeven jaar. Cricketfanaat Mick Jagger gaat er op 22 maart volgend jaar met zijn Stones het nieuwe cricketstadion Oval in Adelaide plechtig openen.

"Het is geweldig dat we uitgenodigd zijn om het historische Oval te openen. We kijken uit naar dit optreden, we zijn al bijna twintig jaar niet meer in Adelaide geweest", laat Jagger weten.

Verwacht wordt dat nog deze week andere optredens in Australië en Nieuw-Zeeland zullen worden aangekondigd. Naast Jagger, Keith Richards, Ron Wood en Charlie Watts gaat ook oudgediende Mick Taylor als 'special guest' mee op tournee.

The Rolling Stones gaven dit jaar enkele optredens tijdens de '50 and Counting'-minitournee naar aanleiding van hun 50Ste verjaardag. Jagger (70) liet al verstaan dat die hem danig zinden dat hij popelt om opnieuw de hort op te gaan.

Over de Australische concerten van de Stones wordt al maanden gespeculeerd. De band trad daar voor het laatst op tijdens de Bigger Bang-tour van 2006. De optredens in Australië kunnen gezien worden als de volgende stap van de jubileumtournee 50 & Counting die in november 2012 begon in Parijs en Londen. Vervolgens werden er concerten gegeven in Noord-Amerika. Twee gratis concerten in het Londense Hyde Park in juli, waarvan inmiddels ook DVD- en plaatregistraties zijn verschenen, sloten het halve eeuwfeest van de Stones voorlopig af.

Europa
De muzikanten hebben de afgelopen maanden in interviews echter regelmatig de mogelijkheid uitgesproken dat ook andere delen van de wereld zouden worden aangedaan als iedereen zich fit voelde. Bronnen rond The Rolling Stones melden dat er mogelijk binnenkort ook concertdata in Azië bekend worden gemaakt.

Over Europese data is nog niets bekend. Maar het is niet ondenkbaar dat dit later in 2014 ook nog volgt. Mick Jagger en Keith Richards zijn dan 70 jaar. The Rolling Stones speelden in 2007 voor het laatst in ons land.

20-11-2013 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham op de knieën voor Eva Longoria

Victoria Beckham op de knieën voor Eva Longoria

http://oi39.tinypic.com/skw2me.jpg

Beste vriendinnen gaan niet alleen door het vuur voor mekaar maar duidelijk ook op de knieën. Dat blijkt uit een foto die Posh via twitter de wereld in stuurde. De blootvoetse designer zit geknield op de grond om wat aanpassingen te doen aan het galakleed van Eva Longoria.

Beide celebrities hebben immers een passie voor mode gemeen. Geen wonder dus dat Eva bij hippe Victoria ging aankloppen voor een jurk voor het Global Gift Gala in Londen. En dat loonde want na de subtiele aanpassingen van Posh zat het kleed als gegoten. Longoria was met stip de ster van de rode loper.

20-11-2013 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar zijn jouw wenkbrauwen naartoe Miley?

Waar zijn jouw wenkbrauwen naartoe Miley?

http://oi41.tinypic.com/2yno30i.jpg

Wanneer Miley Cyrus haar kans schoon ziet om op te vallen, dan zal ze die zeker niet laten liggen. Aangezien het 'twerken' over zijn hoogtepunt heen is, moet naar iets anders gegrepen worden. "Wat als ... ik mijn wenkbrauwen nu eens zou bleken?" moet het popidool gedacht hebben.

Geen betere gelegenheid om die nieuwe look te demonstreren door te poseren voor een selfie met Miranda Kerr in Los Angeles. Hopelijk heeft het Australische topmodel ook duidelijk gemaakt aan Miley dat het echt geen zicht is.

20-11-2013 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chloë Grace Moretz voelde zich eenzaam op set 'Carrie'

Chloë Grace Moretz voelde zich eenzaam op set 'Carrie'

http://oi40.tinypic.com/zodzd2.jpg

Chloe Grace Moretz heeft laten weten dat ze zich tijdens de opnames van 'Carrie' nog nooit zo alleen heeft gevoel. De 16-jarige actrice zegt dat sommige scènes zo emotioneel waren dat de tranen over haar wangen rolden.

"Ik heb het geluk dat ik niet zo snel bang word, maar er waren genoeg momenten waar ik het heel moeilijk had. Ik kon me heel goed identificeren met het isolement en de pijn die Carrie moest ondergaan. Deze film kruipt echt in je kleren", aldus Moretz aan het Britse magazine Look.

Overal bloed
"Toen we de scène op het galabal filmden, hoorde ik een sissend geluid en dacht ik: 'Oh God, het komt er allemaal uit', waarna er liters bloed over me heen droop en over mijn gezicht liep. Ik zat helemaal onder het bloed toen de regisseur teken deed naar de kinderen om mij uit te lachen. Ik ben op dat moment écht Carrie geworden."

"Ik voelde me zo alleen. Ik heb me op het einde van de dag in mijn trailer teruggetrokken, waar ik me heb neergezet en ben beginnen wenen. Ik had me nog nooit zo alleen gevoeld. Het was een verschrikkelijk eng gevoel."

20-11-2013 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam Levine is meest sexy man van 2013

Adam Levine is meest sexy man van 2013

http://oi42.tinypic.com/2m6mkye.jpg

Adam Levine is de meest sexy man van het jaar 2013. Het tijdschrift People heeft de 34-jarige Maroon 5-zanger uitgeroepen tot Sexiest Man Alive. Eerdere winnaars waren onder anderen de acteurs Channing Tatum, Bradley Cooper en Ryan Reynolds.

De zanger zegt in een reactie "stomverbaasd" te zijn. "Als muzikant droom je ervan een Grammy te winnen, maar ik wist niet dat dit ook mogelijk was. Het leek wel of er een grapje werd gemaakt, maar dat was niet zo, dus dat is cool." In een bijbehorend interview onthult Adam dat hij soms huilt om films, dat hij graag naakt is en dat hij niet kan wachten zich te settelen met zijn verloofde, het topmodel Behati Prinsloo.

Gossip Cop wist vorige week al te melden dat Levine dit jaar zou de eer zou krijgen. Eerdere winnaars waren onder anderen de acteurs Channing Tatum, Bradley Cooper en Ryan Reynolds.

20-11-2013 om 18:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin van Brusselmans: "Nee, ik ben geen BV-jager"

Vriendin van Brusselmans: "Nee, ik ben geen BV-jager"

http://oi42.tinypic.com/2qkkyh2.jpg

De 25-jarige bevallige journaliste Melissa Janssens staat sinds kort bekend als het nieuwe liefje van de populaire schrijver Herman Brusselmans (56). Niet haar eerste vriendje in het BV-milieu, zo blijkt nu. Eerder al had Melissa relaties met zangers Daan en Fred Di Bono. "Maar ik beland heus niet met elke interviewee in bed", zegt ze in Het Nieuwsblad. "Ik ben geen BV-jager."

De West-Vlaamse Melissa wordt uit alle hoeken gepolst over haar liefdesleven, nu ze (even) in het middelpunt van de belangstelling staat. In Het Nieuwsblad zegt ze dat ze liever een anonieme journaliste wil blijven. Maar voor wie de plaats inneemt van Tania De Metsenaere - de meest bekende niet-BV van Vlaanderen - als nieuwe muze van Herman Brusselmans, is dat niet makkelijk.

En wat blijkt? Melissa was eerder al een koppel met Daan (44) en met Fred Di Bono (35), frontman van Silverene maar bekender als ex van Evi Hanssen (en dier plastische omschrijving van de man ooit in de pers). "Ik heb Daan geïnterviewd voor de Krant van West-Vlaanderen en daarna zijn we contact blijven houden. Ik kende hem al vanop café in Gent. We waren heel goede vrienden. En Fred en ik zijn zeer vaak gaan eten. Maar die contacten behoren tot het verleden. Ik ben 25, het is toch logisch dat ik al eerdere relaties heb gehad?"

Na een interview voor P-magazine was het dus opnieuw prijs met een BV: auteur Herman Brusselmans. Melissa voelt de commentaren van de goegemeente al van ver aankomen. "Herman is zelf met het nieuws naar buiten gekomen en daarom wil ik het ook bevestigen. Maar meer wil ik daar niet over kwijt. Ik ben geen aandachtszoeker", aldus Melissa aan onze collega's. "Ik heb onlangs nog Flip Kowlier gesproken en ben daarna met hem een koffie gaan drinken. Gewoon, omdat ik hem een boeiende persoon vind."

"Mag het even?", horen we tussen de regels gieren. Het zal wel zijn!

20-11-2013 om 18:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnaar 'Miljoenenjacht' opent website

Winnaar 'Miljoenenjacht' opent website

http://oi41.tinypic.com/2mmclrb.jpg

De Nederlandse banketbakker Arrold van den Hurk is samen met zijn advocaat Peter Plasman een website begonnen, getiteld 'rechtopmiljoenen.nl'. Van den Hurk vindt dat hij recht heeft op de 5 miljoen euro die hij door een vergissing van hemzelf misliep in het Nederlandse tv-programma 'Miljoenenjacht'.

In de uitzending van 3 november drukte kandidaat Arrold van den Hurk op de rode knop waarmee hij een bod van 125 duizend euro van de bank accepteerde. Hij liep daarmee het bedrag van maar liefst vijf miljoen euro mis, dat in het door hem gekozen koffertje bleek te zitten.

Van den Hurk zei meteen dat hij per ongeluk, door de zenuwen, op de knop had gedrukt. Hij had eigenlijk willen doorspelen. De notaris werd geraadpleegd, maar die oordeelde dat de druk op de knop definitief was. "Ik vind het bijzonder spijtig, maar de reglementen zijn de reglementen. Gedrukt is gedrukt. Dus helaas."

Petitie
Met de website probeert de teleurgestelde banketbakker samen met zijn advocaat de twijfelaars te overtuigen dat hij wel degelijk recht heeft op de hoofdprijs van vijf miljoen euro: 'Arrold heeft recht op miljoenen,' valt er te lezen op de site.

Een petitie om RTL met de hand over het hart te laten strijken en de hoofdprijs alsnog toe te kennen, leverde kort na de geruchtmakende uitzending slechts 135 handtekeningen op.

'Loslaten'
Aanvankelijk leek Arrold nog tevreden met de 'troostprijs' van 125.000 euro. De dag na de uitzending vertelde hij aan onze collega's van AD.nl  dat "het  niet iedere dag voorkomt dat je ze zo makkelijk verdient. Daar moet je tevreden mee zijn. We zijn supergelukkig. Het is natuurlijk wel een verschil, 5 miljoen of 125.000 euro. Dat scheelt een boel nullen. Maar over 'als' moet je niet praten. 'Loslaten, noemen ze dat geloof ik, dat moeten we nu doen."

Reactie Postcode Loterij
Volgens de Postcode Loterij heeft de kandidaat van Miljoenenjacht geen poot om op te staan. Er is voldaan aan de spelregels, laat de Postcode Loterij in een reactie aan RTL Nieuws weten. 'De deelnemers aan het programma, dat al vele seizoenen loopt, krijgen de spelregels van tevoren toegestuurd. Deze regels worden in de studio nogmaals toegelicht.'

'Bij het tweede bod van de bank, nadat de finalist al eenmaal het kastje weer had gesloten, heeft hij bij het tweede bod de rode knop ingedrukt. Daarmee gaf hij aan akkoord te gaan met dat bod. De notaris heeft beslist dat de regels bepalen dat het drukken op de bekende rode knop betekent dat het bod van 125.000 euro van de bank door de finalist was geaccepteerd. Hiermee is voldaan aan de spelregels.'

20-11-2013 om 17:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Free Record België vraagt faillissement aan

Free Record België vraagt faillissement aan

http://oi43.tinypic.com/2qdtumx.jpg

Free Record Shop (FRS) heeft vanochtend het faillissement bij de rechtbank in Antwerpen aangevraagd voor de Belgische tak. De vakbond gaat ervan uit dat Free Record Shop België een doorstart zal maken. Dat zegt BBTK-secretaris Benny Willems.

Het gaat om 68 winkels in België met in totaal 230 medewerkers. Dat heeft het Nederlandse bedrijf in een persverklaring meegedeeld. De vestigingen van Free Record Shop in Nederland en Luxemburg zijn niet bij de faillissementsaanvraag betrokken. Guy van Doosselaere, Nick Peeters en Peter Verstraeten werden als curatoren aangesteld en zullen het faillissement verder afhandelen.

"Door het aanhoudend tegenvallende consumentenvertrouwen en de onmogelijkheid van de entertainmentindustrie om in de vorm van aangepaste leveringsvoorwaarden Free Record Shop de helpende hand te reiken, bleef optimale bevoorrading van de winkels uit en kwam met name de Belgische organisatie in zwaar weer", staat in de verklaring.

FRS België werd in juli overgenomen door Fresh Entertainment Holding. De Nederlandse tak van FRS ging failliet en maakte een doorstart in afgeslankte vorm. FRS zegt ook te streven naar een doorstart van zijn Belgische activiteiten, "zodat zoveel mogelijk winkels geopend blijven en een groot aantal banen kan worden veiliggesteld".

19-11-2013 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doek valt over 'Spider-Man'-musical

Doek valt over 'Spider-Man'-musical

http://oi44.tinypic.com/2ish0jp.jpg

Het doek valt voor de duurste theaterproductie in de wereldgeschiedenis. De geplaagde musical 'Spider-Man: Turn Off The Dark' wordt in januari voor de laatste keer opgevoerd op Broadway. Dat meldt The New York Times.


De productie, die 75 miljoen dollar kostte, kampte de laatste tijd met zwaar teruglopende kaartverkoop. Wel wordt er een aangepaste versie van het stuk gemaakt die naar verwachting vanaf 2015 in Las Vegas te zien zal zijn. Volgens de makers komt de productie in Las Vegas beter tot zijn recht dan in New York.

'Spider-Man: Turn Off The Dark' werd vanaf de eerste try-outs geplaagd door veel problemen. In het spektakelstuk vlogen de acteurs door het theater, maar spelers raakten gewond tijdens deze stunts. Bovendien waren de recensies vernietigend, ondanks diverse aanpassingen in tekst en muziek.

Het was de bedoeling dat de voorstelling jarenlang op Broadway te zien zou zijn. Alleen op die manier hadden de producenten uit de kosten kunnen komen. Het stuk is nu drie jaar te zien geweest. In het begin trok 'Spider-Man' nog veel nieuwsgierigen, maar uiteindelijk was de slechte mond-tot-mond-reclame toch funest.


19-11-2013 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paulien heeft eerste album klaar

Paulien heeft eerste album klaar

http://oi40.tinypic.com/330qzkl.jpg

Precies 200 dagen na haar overwinning in 'The Voice' heeft zangeres Paulien Mathues haar eerste album klaar. Om dat te vieren trakteerde de zichtbaar trotse zangeres in het Brusselse café De Monk op hapjes en spaghetti alvorens ook enkele songs uit 'Flying Thoughts' op de wereld los te laten.

Coach en mentor Jasper Steverlinck wist met zijn fierheid geen blijf. Net als Johannes Verschaeve (The Van Jets), Tom Helsen en Sioen die Paulien enkele nummers cadeau deden. Grappig ook, op geen enkel moment had iemand het over 'The Voice'. In speeches werd fijntjes verwezen naar 'dat programma' of 'die tv-show'.

Paulien Mathues kreeg van de platenfirma 'carte blanche' en wil duidelijk niet in een hokje gestopt worden. Als toemaatje kreeg ook papa/cartoonist Quirit een schattige veeg uit de pan. "Ik dank in de eerste plaats mijn ouders. In het begin hebben ze me eigenlijk helemaal niet gesteund. (lacht) Maar nu zijn ze mijn grootste fans."

19-11-2013 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryl Streep benaderd om Susan Boyle te spelen

Meryl Streep benaderd om Susan Boyle te spelen

http://oi44.tinypic.com/w8t3sx.jpg

Oscarwinnares Meryl Streep is aangezocht om de rol van zangeres Susan Boyle te spelen in een biopic over de Schotse die in 2009 faam verwierf na haar deelname aan 'Britain's Got Talent'.


Boyle in dagblad Metro: "Ik wil zelf liever niet in die film spelen. Ik wil dat iemand mij speelt. Waarschijnlijk Meryl Streep, ik heb begrepen dat zij benaderd is".

Vorig jaar onthulde Boyle dat ze enkel genoegen zou nemen met Julie Walters om haar rol te spelen, en dat George Clooney haar manager zou moeten spelen.

19-11-2013 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie Pfaff was niet welkom op uitvaart van zus

Jean-Marie Pfaff was niet welkom op uitvaart van zus

http://oi39.tinypic.com/veubr7.jpg

Antoinette Pfaff (62) overleed op Allerzielen aan de gevolgen van een slepende ziekte. Zowat 250 aanwezigen namen tijdens een aangrijpende dienst in Beveren afscheid. Grote afwezige op de dienst was haar broer Jean-Marie, met wie de familie al jaren in onmin leeft.

Er was niemand van de tak uit Brasschaat aanwezig op de uitvaart van Antoinette. Jean-Marie en zijn gezin waren volgens Story niet uitgenodigd op de burgerlijke dienst en ook andere broers waren niet welkom.

19-11-2013 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finalisten 'Mijn restaurant' verwelkomen zoontje

Finalisten 'Mijn restaurant' verwelkomen zoontje

http://oi41.tinypic.com/2s0jmhf.jpg

Lucie Ory (26) en Jimmy Michiels (28), bekend van het VTM-programma 'Mijn restaurant!', zijn vorige week de ouders geworden van een zoon, Jasper. Het koppel is intussen zes jaar samen en wil volgend jaar ook trouwen. Dat meldt Story.

19-11-2013 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw lief Brusselmans is 25-jarige journaliste

Nieuw lief Brusselmans is 25-jarige journaliste

http://oi40.tinypic.com/2liafjk.jpg

Ze is 25 jaar, razend knap, freelance journaliste en net als hij dol op koffie: Melissa Janssens. De nieuwe vriendin van Herman Brusselmans is 31 jaar jonger dan de schrijver maar dat kan de pret niet drukken. In Het Laatste Nieuws vandaag zegt Brusselmans dat hij heel blij is met Melissa en zij benadrukt dat zulks wederkerig is.


De twee zijn inmiddels drie weken samen. Tweeënhalf jaar na de breuk met zijn "muze en godin" Tania De Metsenaere heeft Brusselmans dan toch opnieuw geluk in de liefde gevonden. Melissa is dol op sociale media, houdt van Abba en net als haar lief schrijft ze graag over seks.

19-11-2013 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Backstreet Boys op 22 maart in Sportpaleis

Backstreet Boys op 22 maart in Sportpaleis

http://oi44.tinypic.com/im8j2o.jpg

Backstreet Boys komen op zaterdag 22 maart 2014 naar het Sportpaleis in Antwerpen met hun nieuwe wereldtournee 'In a World Like This'. Afgelopen zomer verscheen het gelijknamige album van de boysband.


Backstreet Boys vieren hun twintigjarig bestaan. 'In a World Like This' is het eerste album waarop Kevin Richardson opnieuw te horen is. Richardson verliet de band in 2006, maar in 2012 werd bekend dat hij zich opnieuw bij de band zal voegen. Door zijn terugkeer is de originele bezetting van de band, zoals die in 1993 ontstond, weer hersteld.

De band werd onlangs door Entertainment Weekly uitgeroepen tot beste boysband aller tijden.

Tickets voor het concert op zaterdag 22 maart kunnen besteld worden vanaf vrijdag 22 november om 10 uur. Tickets kosten 44, 54 of 65 euro en kan je hier bestellen of telefonisch op 070 345 345 (max. 0,30 euro/minuut) of in de Fnac-winkels.

18-11-2013 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is eens iets anders: zedige Miley krijgt kritiek

Het is eens iets anders: zedige Miley krijgt kritiek

http://oi40.tinypic.com/27wrbs.jpg

We zijn het niet van haar gewoon, maar deze keer heeft Miley Cyrus kritiek gekregen omdat ze een te saai en slecht optreden heeft gegeven tijdens X Factor.


Normaal zet de zangeres overal waar ze komt de boel op stelten en krijgt ze kritiek wegens te sexy of vulgair, maar deze keer was het zowaar omgekeerd. De fans van X Factor hadden een memorabele show verwacht, maar werden behoorlijk teleurgesteld. Op Twitter waren na het optreden van Miley dan ook veel opmerkingen over slechte zang en haar saaie outfit te lezen.

Een en ander heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat Miley op voorhand enkele regels kreeg opgelegd van de bazen van de talentenjacht. Zo mocht de zangeres niet twerken tijdens haar optreden, maar de fans hadden gehoopt dat ze de regels aan haar laars zou lappen. Miley hield het echter heel rustig in een lange jurk en dat viel dus niet in de smaak.

18-11-2013 om 18:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft voetballer Gerard Piqué zijn Shakira bedrogen?

Heeft voetballer Gerard Piqué zijn Shakira bedrogen?

http://oi42.tinypic.com/28cogo4.jpg

Hoewel Shakira haar gezinsgeluk lijkt uit te schreeuwen, doen hardnekkige geruchten de ronde als zou Gerard Piqué een scheve schaats gereden hebben. Volgens de Spaanse krant El Mundo en de website E! Online leven beiden op dit moment zelfs gescheiden.


In een interview met het Colombiaanse tijdschrift Aló vertelde Shakira een paar weken geleden nochtans dat zij aan gezinsuitbreiding denkt. De 36-jarige zangeres en de tien jaar jongere stervoetballer van Barcelona hebben al een zoontje Milan dat in januari geboren werd. "We willen zeker weten meer kinderen, het is slechts een kwestie van tijd om het te organiseren", aldus Shakira.

Op Twitter publiceerde de Colombiaanse schone gisteren enkele foto's van haar gezinnetje waar het geluk van afstraalt maar volgens de Spaanse krant El Mundo zou dit dus slechts schijn zijn. De Barça-voetballer zou aan de rol gegaan zijn met een andere vrouw. Shakira heeft naar verluidt hun gezamelijke huis in Barcelona verlaten en zoontje Milan meegenomen. Ze zou nu pendelen tussen haar nieuwe woonplaats Parijs en Los Angeles. De zangeres keert echter regelmatig terug naar Barcelona zodat Piqué zijn kind kan zien.

18-11-2013 om 18:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria toont eindelijk nieuwe vlam

Eva Longoria toont eindelijk nieuwe vlam

http://oi43.tinypic.com/30to3ed.jpg

Na weken van geheimdoenerij speelt Eva Longoria eindelijk open kaart over haar nieuwe liefde. De actrice troonde haar hartendief mee naar de opening van een museum in Mexico-stad. De gelukkige is de 45-jarige Jose Antonio Baston, oftewel 'Pepe' voor de vrienden.

Volgens People is de vlam van Longoria een erg invloedrijke man. Hij is algemeen directeur van Televisa, het grootste mediabedrijf van Zuid-Amerika. Pepe heeft de actrice naar verluidt van haar sokken geblazen en behandelt haar als een echte gentleman.

18-11-2013 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ian Thomas (16) neemt duet op met Snoop Dogg

Ian Thomas (16) neemt duet op met Snoop Dogg

http://oi43.tinypic.com/33uscox.jpg

"Dit is erop of eronder. Dé kans van zijn leven." In het kamp van tieneridool Ian Thomas heerst euforie na het telefoontje dat net voor het weekend binnenliep. Producers Anise K en Phil Tan, de lievelingen van een eindeloze lijst wereldsterren onder wie Rihanna en Mariah Carey, willen onze 16-jarige landgenoot voor een song waarin ook Snoop Dogg komt meerappen. Vandaag stapt hij met de exclusieve uitnodiging op het vliegtuig richting L.A. "Het is nu of nooit", schrijft Het Laatste Nieuws.


Alles was netjes gepland. Ian Thomas zou in de kerstvakantie naar de Verenigde Staten vliegen om er bij Def Jam Records, het prestigieuze platenhuis van onder anderen Britney Spears, 'Money' in te blikken. Dat lied, geschreven door de songsmid van Miley Cyrus en Jason Derulo, moest zijn eerste wapenfeit over de plas worden. Ware het niet dat Snoop Dogg en zijn entourage daar nu anders over beslissen.  "We konden het amper geloven", aldus manager Peter Muls. "Vooral omdat deze productie volledig losstaat van onze afspraak met Def Jam."

Vandaag stapt Ian Thomas al op het vliegtuig richting Los Angeles. "Hij beseft dat dit voor hem hét opstapje naar een internationale carrière kan zijn. Morgen nemen we de song op. Woensdag en donderdag is er een videoshoot en daarna blikken we 'Money' in. Alles wijst erop dat enkele partijen in Amerika een internationaal popidool zien in Ian."

Toch blijft er één struikelblok. Ian Thomas is nog maar 16. En dat betekent leerplichtig. "Zijn school wil deze week nog door de vingers zien, maar uitdrukkelijk voor de laatste keer. De kans is dus groot dat we weldra op zoek moeten naar een andere vorm van onderwijs. Thuisonderwijs of zo. Want eerlijk: ik denk dat deze week in de VS de voorbode is van vele reisjes naar de States."

18-11-2013 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kennedy had dag voor moord seks in Airforce One"

"Kennedy had dag voor moord seks in Airforce One"

http://oi41.tinypic.com/a44vmw.jpg

Opmerkelijke gegevens zijn boven water gekomen over de laatste uren van het leven van president Kennedy. 50 jaar geleden zou hij seks met zijn vrouw Jackie hebben gehad aan boord van het presidentiële vliegtuig 'Airforce One'.


Jackie Kennedy zelf heeft dit bekend aan historicus William Manchester toen hij haar in 1964 interviewde. Manchester had gezworen deze informatie geheim te houden tot zijn dood. "In zijn boek 'The death of a president' spreekt hij nog discreet over 'een laatste moment van sereniteit."

'Fris shirt'
Volgens Manchester zou Jackie de liefde hebben bedreven met haar man John op de vlucht van San Antonio naar Dallas op 21 november 1963, de dag voor de moordaanslag op Kennedy. Na de vrijpartij verscheen Kennedy weer met een fris shirt in de cabine van het vliegtuig.

Een dag later, op 22 november 1963, werd John F. Kennedy, de vijfendertigste president van de Verenigde Staten, in Dallas dodelijk gewond door geweerschoten toen hij in een open limousine over Dealey Plaza gereden werd. Zijn rijtoer was onderdeel van een publieksreis door Texas, mede georganiseerd met het oog op zijn eventuele herverkiezing in 1964.

De van de moord verdachte Lee Harvey Oswald werd enige dagen later neergeschoten door nachtclubeigenaar Jack Ruby.

18-11-2013 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geubels krijgt het op zijn heupen van Belgacom

Geubels krijgt het op zijn heupen van Belgacom

http://oi42.tinypic.com/xoihiw.jpg

Het ziet er naar uit dat telecombedrijf Belgacom nu al lijdt onder het ontslag van Bellens. Komiek Philippe Geubels spuwde vandaag zijn gal op sociaalnetwerksite Twitter nadat hij 46 minuten moest wachten voor hij geholpen werd door de (juiste) dienst van Belgacom.

De miserie voor Geubels begon deze voormiddag met een lange wachtperiode toen hij de klantendienst van Belgacom wilde bereiken. Hij kreeg na 36 minuten eindelijk gehoor, maar Geubels was bij de verkeerde dienst terecht gekomen en werd weer doorverbonden, waardoor hij weer meer dan 10 minuten aan de lijn moest wachten. De anders erg rustige komiek stak zijn woede duidelijk niet onder stoelen of banken, Geubels liet in enkele boze tweets duidelijk blijken dat het telecombedrijf zich (diep) moet schamen voor de lange wachttijden.

18-11-2013 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
17-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Marr gaat Morrissey achterna met eigen autobiografie

Johnny Marr gaat Morrissey achterna met eigen autobiografie

http://oi42.tinypic.com/otko7l.jpg

Johnny Marr, ex-gitarist van Britse band The Smiths, heeft in een interview met muziekblog Brooklyn Vegan aangekondigd dat hij een autobiografie gaat schrijven. Ex-bandgenoot Morrissey bracht in oktober al zijn eigen autobiografie uit.


"Er komt er zeker één aan. Ik heb zoveel aanbiedingen gekregen en er waren zoveel mensen die me vertelden dat mijn levensverhaal de moeite waard is, dat ik begrepen heb dat een autobiografie schrijven iets is wat ik moet doen", verklaart Marr.

"Ik zal het boek in de komende jaren schrijven en wil dat de autobiografie grondig is. Ik wacht met beginnen schrijven tot ik niet druk bezig zijn met het maken van een plaat of op tournee ben", zegt Marr. "Ik heb al een overeenkomst gemaakt met een uitgever, dus het boek komt er zeker."

Vorige maand bracht Morrisey, de voormalige frontman van de Smiths, zijn eigen langverwachte autobiografie uit.

Met meer dan 35.000 verkochte exemplaren in de eerste week is het boek ondertussen een verkoopsucces geworden.

17-11-2013 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Hans Herbots wint prijs in China voor 'Goddelijk monster'

Regisseur Hans Herbots wint prijs in China voor 'Goddelijk monster'

http://oi39.tinypic.com/11wehec.jpg

Hans Herbots is gisterenavond uitgeroepen tot beste regisseur van een tv-serie op het Internationaal Televisiefestival in het Chinese Sichuan, een van de grootste televisiefestivals in Azië. Herbots kreeg de prijs voor de 10-delige dramareeks 'Het goddelijke monster'. Hij was zelf aanwezig om zijn Gouden Panda Award in ontvangst te nemen, zo meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds.


De jury loofde vooral "het gebruik van techniek en beeldtaal die de emoties in het verhaal versterken".  Herbots haalde het onder meer van Brian Percival, de regisseur van de Britse dramaserie Downton Abbey.

"Het is een bijzondere ervaring om de prijs zelf in ontvangst te kunnen nemen", verklaarde Herbots in een eerste reactie. "Na een hele reeks heen-en-weer buigingen, en geflankeerd door een tolk, kreeg ik een beeld en de oorkonde overhandigd".

'Het goddelijke monster' is gebaseerd op de gelijknamige trilogie van Tom Lanoye, waarin het tragische relaas wordt verteld van Katrien De Schrijver. De hoofdrollen in de serie waren voor Joke Devynck, Johan Van Assche en Michel Van Dousselaere. De reeks werd in het najaar van 2011 op Eén vertoond.

17-11-2013 om 19:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is het niet wat frisjes voor die transparante jurk, Lady Gaga?

Is het niet wat frisjes voor die transparante jurk, Lady Gaga?

http://oi44.tinypic.com/2lm5f7k.jpg

Nu heel wat celebs ook in gewaagde outfits op de rode loper verschijnen, moet de extravagante Lady Gaga een tandje bijsteken om nog op te vallen. Daarom droeg de zangeres vrijdag een wel erg gewaagde jurk, en vooral zomerse outfit, voor een wandeling door New York City.

Met blote benen en armen moet Gaga het niet te warm hebben gehad bij de herfstige temperaturen in New York. Toen ze zich voorover boog werd wel duidelijk dat ze onder de jurk een huidskleurige slip droeg.

17-11-2013 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus mag niet twerken tijdens X Factor

Miley Cyrus mag niet twerken tijdens X Factor

http://oi39.tinypic.com/oi8484.jpg

De bazen van de Britse talentenjacht X Factor hebben Miley Cyrus gewaarschuwd dat ze niet mag twerken, een sexy dansstijl, tijdens haar optreden in de show van vanavond.

Het tienersterretje kreeg heel wat reacties toen ze wel erg sexy danste met zanger Robin Thicke op de MTV Music Awards. Ze zou ook op het podium van de MTV Europe Music Awards in Amsterdam een joint hebben gerookt. Bronnen zeggen dat de bazen van X Factor vrezen dat Miley haar reputatie van 'bad girl' ook vanavond in stand zal willen houden om de kijkers te schokken.

17-11-2013 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber krijgt tot drie keer toe agenten over de vloer

Bieber krijgt tot drie keer toe agenten over de vloer

http://oi40.tinypic.com/1z3w3md.jpg

Justin Bieber heeft zich de woede van zijn buren op de hals gehaald met een luidruchtig feestje. Tot drie keer toe kwam de politie vorige nacht langs na klachten over geluidsoverlast, meldt TMZ.

De tienerster gaf het feest in zijn huis in Calabasas. Er waren ongeveer honderd mensen aanwezig, onder wie Snoop Dogg. Rond één uur 's nachts hadden zijn buren genoeg van het lawaai en belden ze de politie. Een paar agenten vroegen Justin of het wat zachter kon.

Zonder veel resultaat, want een paar uur later lieten de buren opnieuw de politie komen. Toen de zanger het zelfs dan nog niet begrepen had, deed de buurman aangifte wegens ordeverstoring. Het is nog niet bekend of Justin voor de overtreding vervolgd zal worden.

17-11-2013 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroost van Diddy in de bres voor slachtoffers van Haiyan

Kroost van Diddy in de bres voor slachtoffers van Haiyan

http://oi40.tinypic.com/296gl5j.jpg

De kinderen van rapper Sean 'Diddy' Combs hebben het hart op de juiste plaats zitten. Christian, Jessie James, D'Lila Star en stiefzoon Quincy hebben spullen van zichzelf in dozen gedaan, om te laten verschepen naar de Filipijnen voor de slachtoffers van de tyfoon.

Vrienden van hun beroemde papa vertellen entertainmentsite TMZ dat de jongens en meisjes zo geraakt waren door de beelden en verhalen van de slachtoffers dat ze hun eigen inzameling begonnen. Doos na doos werd gevuld met schoenen, kleding en dekens en verstuurd naar hulporganisaties. Volgens de site hoopt het behulpzame viertal dat meer kinderen van Hollywoodsterren hun voorbeeld volgen.

17-11-2013 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brangelina neemt oudste zoon mee op rode loper

Brangelina neemt oudste zoon mee op rode loper

http://oi44.tinypic.com/35d9atk.jpg

Angelina Jolie nam gisteravond niet alleen haar echtgenoot Brad Pitt mee naar de uitreiking van de Governor Awards, maar ook haar twaalfjarige zoon Maddox. De tiener is de oudste van de zes kinderen die Angelina en Brad samen hebben.


Angelina kwam de prestigieuze Jean Hershholt Humanitarian Award ophalen. De filmster droeg een zwarte jurk, haar oudste zoon droeg net als zijn vader een zwart pak met een vlinderdas. Angelina kreeg de prijs voor haar inzet voor hulp aan vluchtelingen en vrouwen die het slachtoffer zijn van seksueel geweld.

Ook actrice Angela Lansbury en acteur Steve Martin werden geëerd tijdens de Governor Awards.

17-11-2013 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Damon Albarn kondigt eerste album van Africa Express aan

Damon Albarn kondigt eerste album van Africa Express aan

http://oi41.tinypic.com/10xfqpy.jpg

Africa Express, het project van Blur-frontman Damon Albarn, komt op 9 december uit met een eerste album. Dat meldt muziekwebsite Pitchfork. Op het album werkt Albarn samen met Brian Eno en Nick Zinner van de Yeah Yeah Yeahs.


'Africa Express Presents: Maison Des Jeunes' zal op 9 december door onafhankelijk platenlabel Transgressive Records digitaal worden uitgebracht. Een fysieke release volgt volgend jaar.

Op het album werkt Albarn samen met artiesten als Brian Eno en gitarist Nick Zinner van de Yeah Yeah Yeahs. Ook leden van elektrogroep Metronomy verschijnen op het album. De plaat werd opgenomen in een tijdelijke studio in jeugdcentrum Maison Des Jeunes in Bamako, de hoofdstad van het Afrikaanse Mali.

"Ik kom steeds maar terug naar Mali, ondanks alles wat er hier gebeurd is. Het voelt soms gek in Bamako, met alle problemen in het noorden. Maar ik probeer met persoonlijke gesprekken en met muziek de dialoog aan te gaan met de plaatselijke bevolking", zei Albarn nog in oktober.

16-11-2013 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braziliaanse die Justin Bieber filmde blijkt pornoster

Braziliaanse die Justin Bieber filmde blijkt pornoster

http://oi42.tinypic.com/zivech.jpg

Het meisje dat Justin Bieber filmde na hun vermeende vrijpartij, is geen hoer. Maar de Braziliaanse heeft zich wel eens laten betalen voor seks. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Tati Neves zou hebben meegewerkt aan een pornofilm.


HotMovies.com liet aan de website weten in het bezit te zijn van een pornovideo waarin Tati een paar jaar geleden figureerde. Het plan is om de film deze week nog uit te brengen, omdat Tati nu naam maakt als scharrel van de wereldberoemde popster. TMZ heeft de beelden bekeken en zegt dat het gaat om een vrijpartij op een voetbalveld.

Op het filmpje dat Tati onlangs van Justin maakte, is het tieneridool slapend in bed te zien. Ook filmt Tati zichzelf, om te bewijzen dat zij in dezelfde ruimte als de zanger is.

De 'Bieber-bronnen' van TMZ beweren overigens dat de zanger Tati nooit heeft aangeraakt.

16-11-2013 om 16:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gangnam-kleuter naar halve finale Belgium's Got Talent

Gangnam-kleuter naar halve finale Belgium's Got Talent

http://oi41.tinypic.com/9bgj77.jpg

Na vijf auditiedagen moest het jurytrio van Belgium's Got Talent de 75 goedgekeurde acts herleiden tot 32 halve finalisten. De 4-jarige Tristan Pangilinan, beter bekend als de 'Gangnam-kleuter', mag zich alvast bewijzen in de volgende ronde van de populaire talentenjacht.


Vanavond werden de laatste audities voor Belgium's Got Talent uitgezonden, gevolgd door de strenge deliberaties van de drie juryleden Rob, Ray en Karen. "We zijn dit jaar streng geweest en Karen heeft maar één keer geweend. Dat is een mirakel", klonk het vooraleer de grote afvalronde begon.

Het was wikken en wegen. Foto's van de kandidaten vlogen van de ja- naar de neen-stapel, de twijfelgevallen werden op het 'misschien'-hoopje gelegd. Of zoals Karen het even mooi verwoordde in haar uitgesproken Nederengels: "Awel, then we lay them efkes opzij".

Gangnam-kleuter
Even leek het alsof het enthousiasme voor de kleine Tristan was gaan liggen, vooral toen Ray fronsend de vraag stelde wat een kleuter van vier mogelijk nog te bieden heeft als ze hem zouden meenemen naar de halve finale. Daarbovenop kwam nog het besef dat ze behoorlijk veel kinderen hadden doorgelaten, maar dat schattig zijn helaas geen doorslaggevend talent is.

Voor onze Gangnam-kleuter, die op YouTube ondertussen meer dan zes miljoen keer werd bekeken, eindigt het avontuur in ieder geval nog niet. Benieuwd wat hij nog in petto heeft voor de halve finale van Belgium's Got Talent.

16-11-2013 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand mag Zuid-Afrika niet in

Russell Brand mag Zuid-Afrika niet in

http://oi40.tinypic.com/2ue67a0.jpg

Russell Brand mag Zuid-Afrika niet in. Er zou een probleem zijn met het paspoort van de Britse komiek.


'Uitgesloten van Zuid-Afrika', liet Brand weten via Twitter, met een foto van zichzelf op het vliegveld. 'Klaar om te gaan. Toegang geweigerd. Hoop dat ik snel kan komen.'

Eerder op de dag had Russell zijn volgers nog laten weten dat de problemen opgelost waren en hij toch het land in mocht. Er zijn van 15 tot en met 20 november zes optredens in Zuid-Afrika gepland van de komiek, die op tournee is met zijn programma Messiah Complex.

16-11-2013 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Lara Croft'-ster met de dood bedreigd

'Lara Croft'-ster met de dood bedreigd

http://oi39.tinypic.com/f4eo3l.jpg

De vrouw die model staat voor Lara Croft in de 'Tomb Raider'-game en de stem van het stoere personage inspreekt, is met de dood bedreigd. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Camilla Luddington kreeg vorige maand een bericht via Twitter waarin stond dat ze zich moest terugtrekken uit de nieuwste 'Tomb Raider'-productie, anders zou ze eraan gaan.

Daarop volgden nog wat berichten met dreigementen. De politie is op zoek naar de persoon of personen die achter de bedreigingen zitten, zo blijkt uit documenten die de entertainmentsite kon bemachtigen. De reden achter de dreigberichten is niet bekend.

Angelina Jolie speelde in 2001 in de film 'Lara Croft: Tomb Raider'. In 2003 was ze ook te zien in het vervolg 'Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life'.

16-11-2013 om 16:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen presenteert 'Mijn Pop-Uprestaurant'

Evi Hanssen presenteert 'Mijn Pop-Uprestaurant'

http://oi43.tinypic.com/4hy68h.jpg

Evi Hanssen presenteert in het voorjaar van 2014 'Mijn Pop-uprestaurant!'. Niet zomaar een nieuw seizoen van 'Mijn Restaurant!', maar een nieuwe editie die inspeelt op de frisse wind die met de pop-uprestaurants momenteel waait in de wereld van eten en drinken. 'Mijn Pop-uprestaurant!' krijgt dan ook een eigen invulling, een nieuwe host en de winnaars ontvangen 100.000 euro om hun persoonlijke horecadroom te verwezenlijken.


Pop-uprestaurants zijn hot. Wout Bru heeft 'LO', Sofie Dumont opent 'Sofie', Gert De Mangeleer zal 'Yellow' gaan runnen: iedere chef met naam opent een eigen pop-up. Het tijdelijke en exclusieve karakter laat de chefs toe om volop te experimenteren met food en beleving, om creatiever te zijn aan het fornuis. En voor mensen die graag uit eten gaan, is het zonder meer spannend om op een bijzondere locatie in een uniek kader te tafelen.

In vijf Vlaamse steden
'Mijn Pop-uprestaurant!' gaat mee in deze trend en bouwt in het voorjaar een pop-uprestaurant in vijf Vlaamse steden. De kandidatenduo's bepalen zelf de inrichting en baten het tijdelijk restaurant uit volgens hun eigen culinair concept. Naar goede traditie kan de kijker ter plaatse gaan eten én mee bepalen welk pop-uprestaurant het beste is. Het kandidatenduo dat als winnaar uit de bus komt, ontvangt 100.000 euro.

Evi Hanssen zal 'Mijn Pop-uprestaurant!' presenteren. Met veel goesting, want zij volgt graag de nieuwe trends die te maken hebben met culinair genot. Koffiebars, soepcafés en wasbars kennen voor haar geen geheimen en ze staat altijd klaar om een nieuw eetadres met een uniek concept uit te proberen.

Creativiteit toetsen bij publiek
Hanssen opent dan ook met enthousiasme de zoektocht naar kandidatenduo's: "Deelnemen aan 'Mijn Pop-uprestaurant!' is een leuke manier om de eigen creativiteit te toetsen bij het publiek en om te proeven van het horecaleven. Bovendien mag het allemaal wat gekker en laat een pop-up toe om een origineel concept uit te werken dat perfect past bij de setting en de sfeer van de stad'.

16-11-2013 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marion Cotillard laat zich opsluiten om Greenpeace te steunen

Marion Cotillard laat zich opsluiten om Greenpeace te steunen

http://oi41.tinypic.com/2pqs178.jpg

Marion Cotillard en enkele zwaargewichten uit de Franse politieke en culturele wereld hebben zich laten opsluiten in een kooi in Parijs. Met die actie wilden ze de Greenpeace-activisten die al twee maanden achter Russische tralies zitten een hart onder de riem steken.


De Franse actrice poseerde lange tijd met een plakkaat waarin ze zichzelf out als verdedigster van het klimaat. Voormalige ministers van Milieu vergezelden haar, net als zanger Sanseverino, regisseur Jean-Paul Jaud en fotograaf Reza.

"Net de mensen die het lef hebben om onze planeet te verdedigen, worden zo hard aangepakt. De straffen die ze moeten uitzitten, zijn belachelijk. We zouden hen net moeten bedanken", aldus Cotillard. De Frans-Griekse filmregisseur Costa-Gavras meent dat alles in het werk moet gesteld worden om Poetin ervan te overtuigen hen vrij te laten.

De dertig gevangenen -28 activisten en twee journalisten- zaten allen op de Arctic Sunrise. Het Greenpeace-schip werd door de kustwacht geënterd na protest bij een boorplatform in de Petsjorazee, voor de Russische noordkust. Ze riskeren nu jarenlange opsluiting wegens piraterij en hooliganisme.

16-11-2013 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jake Bugg: "Ik ben blij dat ik de Mercury Prize niet won"

Jake Bugg: "Ik ben blij dat ik de Mercury Prize niet won"

http://oi41.tinypic.com/2qdnbzk.jpg

In een interview met de Britse omroep BBC heeft Britse singer-songwriter Jake Bugg toegegeven dat hij best tevreden is dat hij de befaamde Mercury Music Prize niet heeft gewonnen. Bugg liet weten dat hij tijdens de prijsuitreiking namelijk te dronken was om een speech te geven.


"Ik ben best tevreden dat ik de Mercury Prize niet won. Ik was die avond heel dronken en wou echt niet op het podium staan en een speech geven. Eerlijk", zegt Bugg.

Hij is ook positief over James Blake, die met zijn album 'Overgrown' wel de Mercury Prize binnensleepte. "Zijn optreden die avond, daar heb ik niet bepaald van genoten, maar het is duidelijk dat hij talent heeft", verklaart Bugg.

In het interview heeft Bugg het ook over zijn tweede album 'Shangri La', dat op 18 november uitkomt. Bugg geeft toe dat hij na het succes van zijn debuutalbum onder enorme druk stond.

"Natuurlijk was ik bezorgd. Ik wou alles behouden dat ik tot nu toe had bereikt. Gelukkig ben ik erin geslaagd om te stoppen met me zorgen te maken en me te concentreren op wat ik het best doe: muziek schrijven."

Eerder verklaarde Bugg aan muziekwebsite NME dat hij met zijn nieuw album sowieso niet op de eerste plaats in de charts wil staan. Hij wil immers niet dat de boyband One Direction, die één week later met hun album uitkomen, hem van de eerste plaats stoten.

15-11-2013 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Drake smijten met 15.000 dollar in stripclub

Rihanna en Drake smijten met 15.000 dollar in stripclub

http://oi41.tinypic.com/10cn8mp.jpg

De twee sterren zouden hun kortstondige romance weer hebben opgepikt en het breed hebben laten hangen in een stripclub in Houston, Texas. Drake en Rihanna gingen er woensdagnacht feesten tot 5 uur 's ochtends.

Rapper Drake woonde eerder deze week een optreden van Rihanna in Dallas bij en nam haar achteraf mee uit eten. Later trakteerde zij hem dan op een tripje naar een stripclub. De zangeres kwam er om 2 uur 's nachts alleen toe en werd naar het privégedeelte gebracht waar Drake een halfuur later toekwam. Volgens danseres Jhonni Blaze gedroegen de twee zich als een koppel.  

Jhonni werd naar het gezelschap geroepen om hen te entertainen en de rapper haalde tonnen cash geld boven. Drake zou er meer dan 10.000 dollar hebben doorgejaagd en Rihanna heeft 5.000 dollar uitgegeven. De twee zijn samen in een taxi gestapt. Rihanna heeft een kortstondige relatie gehad met Drake in 2010 en 2011.

15-11-2013 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian kan wallen niet langer verbergen

Kim Kardashian kan wallen niet langer verbergen

http://oi44.tinypic.com/30ur8dt.jpg

Met een dochtertje van vijf maanden zou het niet verwonderlijk zijn dat Kim Kardashian niet zo veel slaap krijgt als ze zou willen. Gisteren zag ze er erg vermoeid uit tijdens een shoppingtripje.

Het viel wel op dat ze de moeite had gedaan de donkere kringen onder haar ogen met een concealer te verbergen. Voor een uitstapje naar de hipste winkels van Los Angeles met een van haar beste vriendinnen had ze een erg 'grungy outfit' aan: een gescheurde jeans met een los t-shirt.  Ze droeg haar lokken erg nonchalant, haar kapsel viel losjes op haar schouders.

15-11-2013 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse prinses Anne verdedigt het eten van paardenvlees

Britse prinses Anne verdedigt het eten van paardenvlees

http://oi44.tinypic.com/mlnpxk.jpg

De Britse prinses Anne, dochter van koningin Elizabeth II en voormalig paardensportkampioene, heeft voor een verrassing gezorgd door impliciet het eten van paardenvlees te verdedigen. Dat is nochtans een taboe in het paardenlievend Verenigd Koninkrijk.


"Onze houding tegenover de verkoop van paardenvlees en de waarde van het vlees moet veranderen", verklaarde prinses Anne tijdens de jaarlijkse conferentie van World Horse Welfare, de internationale welzijnsfederatie voor paarden, gisteren in Londen.

Verwaarlozing
Volgens dierenrechtenorganisaties lopen ongeveer 7.000 paarden het risico verwaarloosd te worden in het Verenigd Koninkrijk.

De prinses suggereerde dat paardenkwekers beter voor hun dieren zouden zorgen als die bestemd waren voor consumptie. "Zou dat het aantal gevallen van mishandeling niet doen dalen, als paardenvlees een echte waarde had?", zei de prinses. Ze verwees daarbij ook naar Frankrijk, waar een paardenfilet een gegeerd stuk vlees bij de beenhouwer is.

"We moeten achterhalen of deze waarde een rol speelt om het aantal gevallen van mishandeling naar beneden te halen", voegde ze daar nog aan toe.

Lasagne
De ontdekking eerder dit jaar van paardenvlees in onder meer lasagne die verkocht werd als rundsvlees zorgde voor een heus schandaal in het Verenigd Koninkrijk en andere Europese landen.

15-11-2013 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Koelewijn verliest rechtszaak over roman van A.F.Th. van der Heijden

Peter Koelewijn verliest rechtszaak over roman van A.F.Th. van der Heijden

http://oi41.tinypic.com/219uu7b.jpg

De Nederlandse schrijver A.F.Th. van der Heijden moet zijn roman 'De Helleveeg' niet aanpassen. De zanger Peter Koelewijn heeft vandaag een kort geding verloren dat hij tegen de auteur en zijn uitgeverij had aangespannen.


In de roman 'De Helleveeg' is er sprake van een illegale praktijk van een aborteuse boven de Eindhovense viswinkel van de familie Koelewijn. Van der Heijden schrijft in het boek, dat in mei verscheen, over "de zoon des huizes, die net een Nederlandse rock-'n-rollhit had met 'Kom van dat dak af'."

De ouders van Koelewijn hadden ook in werkelijkheid een viswinkel in Eindhoven, maar boven die winkel zat nooit een abortuspraktijk.

Naam bezoedeld
De zanger was van mening dat lezers in verwarring kunnen raken en hij stelde dat zijn familienaam in de roman bezoedeld werd. Hij eiste een rectificatie in drie kranten en een inlegvel in nog onverkochte exemplaren waarop staat dat de aantijgingen in het boek onjuist zijn. Ook wilde hij dat de naam van zijn familie in nieuwe drukken van de roman niet meer voor zou komen.

Vrijheid van meningsuiting
De rechter oordeelde vandaag dat de boosheid van Koelewijn begrijpelijk is, maar dat de vrijheid van meningsuiting primeert. De 72-jarige zanger zal geen vervolgstappen ondernemen. "Ik moet me er bij neerleggen. Door er meer tamtam aan te geven, worden alleen maar extra boeken verkocht". Hij is wel teleurgesteld in Van der Heijden en uitgeverij De Bezige Bij. "Enig gevoel van empathie heb ik bij hen niet kunnen ontdekken".

15-11-2013 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle Marina's mogen gratis naar 'Marina'

Alle Marina's mogen gratis naar 'Marina'

http://oi43.tinypic.com/zmcmt2.jpg

'Marina', de nieuwste film van Stijn Coninx, lokte inmiddels al 100.000 bezoekers naar de bioscoopzalen. Onder hen zullen ongetwijfeld al heel wat Marina's de weg naar de film hebben gevonden, maar om alle Vlaamse Marina's de kans te geven de prent te gaan bekijken, roept Kinepolis Group zondag 24 november 2013 uit tot Marina-dag. Dan mogen alle Marina's in alle Kinepolis bioscopen gratis naar de film die hun naam draagt. Ze kunnen naar de voorstellingen van 14, 17 en 20 uur. Gewoon je identiteitskaart tonen en je mag er in.

Serenade van Rocco Granata
Na de filmvertoning verwelkomt Kinepolis regisseur Stijn Coninx en komt de enige echte Rocco Granata zijn wereldbekende serenade brengen voor alle aanwezige Marina's. Tegelijkertijd zal de balans opgemaakt worden van de veelbesproken actie www.eerherstelvoormarina.be. Hiermee doen de initiafnemers een oproep om 'Marina', dat de negatieve connotatie van 'ordinair meisje' heeft, uit het woordenboek te laten schrappen.

15-11-2013 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen presenteert 'Mijn Pop-Uprestaurant'

Evi Hanssen presenteert 'Mijn Pop-Uprestaurant'

http://oi42.tinypic.com/m7gsnn.jpg

Evi Hanssen presenteert in het voorjaar van 2014 'Mijn Pop-uprestaurant!'. Niet zomaar een nieuw seizoen van 'Mijn Restaurant!', maar een nieuwe editie die inspeelt op de frisse wind die met de pop-uprestaurants momenteel waait in de wereld van eten en drinken. 'Mijn Pop-uprestaurant!' krijgt dan ook een eigen invulling, een nieuwe host en de winnaars ontvangen 100.000 euro om hun persoonlijke horecadroom te verwezenlijken.


Pop-uprestaurants zijn hot. Wout Bru heeft 'LO', Sofie Dumont opent 'Sofie', Gert De Mangeleer zal 'Yellow' gaan runnen: iedere chef met naam opent een eigen pop-up. Het tijdelijke en exclusieve karakter laat de chefs toe om volop te experimenteren met food en beleving, om creatiever te zijn aan het fornuis. En voor mensen die graag uit eten gaan, is het zonder meer spannend om op een bijzondere locatie in een uniek kader te tafelen.

In vijf Vlaamse steden
'Mijn Pop-uprestaurant!' gaat mee in deze trend en bouwt in het voorjaar een pop-uprestaurant in vijf Vlaamse steden. De kandidatenduo's bepalen zelf de inrichting en baten het tijdelijk restaurant uit volgens hun eigen culinair concept. Naar goede traditie kan de kijker ter plaatse gaan eten én mee bepalen welk pop-uprestaurant het beste is. Het kandidatenduo dat als winnaar uit de bus komt, ontvangt 100.000 euro.

Evi Hanssen zal 'Mijn Pop-uprestaurant!' presenteren. Met veel goesting, want zij volgt graag de nieuwe trends die te maken hebben met culinair genot. Koffiebars, soepcafés en wasbars kennen voor haar geen geheimen en ze staat altijd klaar om een nieuw eetadres met een uniek concept uit te proberen.

Creativiteit toetsen bij publiek
Hanssen opent dan ook met enthousiasme de zoektocht naar kandidatenduo's: "Deelnemen aan 'Mijn Pop-uprestaurant!' is een leuke manier om de eigen creativiteit te toetsen bij het publiek en om te proeven van het horecaleven. Bovendien mag het allemaal wat gekker en laat een pop-up toe om een origineel concept uit te werken dat perfect past bij de setting en de sfeer van de stad'.

15-11-2013 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frontman LCD Soundsystem droomt van muzikale metro's

Frontman LCD Soundsystem droomt van muzikale metro's

http://oi44.tinypic.com/e65esm.jpg

James Murphy, voormalig frontman van LCD Soundsystem, pleit voor meer muzikaal leven in de New Yorkse metro's. Dat heeft hij verteld aan het programma 'Sound Opinions' van het Amerikaanse radiostation WBEZ Chicago.


Murphy vecht er naar eigen zeggen al veertien jaar voor dat metrostations in New York City meer muziek zouden maken. Zijn oorspronkelijke idee was om elk metrostation een verschillende reeks van dominante klanken te geven, zodat reizigers het metrostation leren herkennen aan de hand van muziek.

"Er zijn veel dingen die een soort van geluid kunnen maken", legt hij uit en haalt de ingangspoortjes van de metrostations aan als voorbeeld. Er zou dan een willekeurige noot uit een bepaald akkoord weerklinken en met die noten samen "zou hopelijk mooie muziek tot standkomen." Het eindresultaat zou spektakel verzekeren tijdens het piekuur, wanneer veel mensen door de poortjes van de metrostations wandelen.

Aan de hand van verschillende akkoorden zou elk metrostation zijn eigen muziek maken. Het lijkt een mooi idee op zich, maar voorlopig vindt Murphy geen gehoor bij het stadsbestuur. "Ik dacht dat [burgemeester] Bloomberg me wel een handje zou toesteken, maar het is moeilijk tot hem door te dringen", legt Murphy uit. "Het is zo'n brutale stad, en ik hou ervan, maar een klein geschenkje van vriendelijkheid zou echt wel leuk zijn."

14-11-2013 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney maakt documentaire over comeback

Britney maakt documentaire over comeback

http://oi42.tinypic.com/14901va.jpg

Britney Spears presenteert een documentaire over haar comeback. De zangeres heeft de camera's toegelaten terwijl ze haar nieuwste album opneemt, videoclips filmt en zich voorbereidt op haar vaste show in Las Vegas. Ook geeft het programma een inkijkje in hoe ze haar werk met het moederschap combineert.


In plaats van een realityserie wordt het een éénmalige uitzending genaamd "I Am Britney Jean", die op 22 december op de Amerikaanse zender E! te zien is. De zender belooft "een intieme kijk op een van de meest blootgestelde sterren van vandaag waar we tegelijkertijd heel weinig van weten". De zangeres zou haar "meest onthullende interview ooit" hebben gegeven voor het programma. Britney zelf praat de documentaire aan elkaar.

Het album 'Britney Jean' komt op 3 december uit. De wekelijkse show 'Britney: Piece Of Me' gaat op 27 december in Las Vegas in première.

14-11-2013 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Charles is een vermoeiende echtgenoot"

"Prins Charles is een vermoeiende echtgenoot"

http://oi42.tinypic.com/35n5uro.jpg

Prins Charles is een vermoeiende echtgenoot en dat gaat niet veranderen nu hij een dagje ouder wordt. Dat heeft zijn vrouw Camilla aan de Britse krant The Telegraph toevertrouwd. "Hij stopt nooit met werken", zei de hertogin van Cornwall tegen journalisten die met het stel zijn meegereisd naar India.


Charles viert vandaag zijn 65e verjaardag in de deelstaat Kerala in het zuiden van India. Later op de dag vliegt hij naar Sri Lanka, om de vergadering van de Gemenebest voor te zitten. "Misschien kunnen we het in het vliegtuig vieren", hoopt Camilla. "Maar hij blijft bij zijn werk, dat weet ik zeker, ook als ik een verjaardagslied probeer te zingen. Misschien moet ik maar een bord omhoog houden met de tekst 'gefeliciteerd, schat'."

Camilla vindt het ook behoorlijk moeilijk om een geschikt verjaardagscadeau voor haar echtgenoot te vinden. "Meestal maakt hij een verlanglijstje, zodat het niet fout kan gaan."

14-11-2013 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Claire Danes: "Ik wil mijn 'Homeland'-personage zijn"

Claire Danes: "Ik wil mijn 'Homeland'-personage zijn"

http://oi42.tinypic.com/n3q7ns.jpg

Actrice Claire Danes, bekend van haar rol als Carrie Mathison in de tv-reeks 'Homeland', blijkt een wel heel erg nauwe band te hebben met haar personage. "Ik hou van haar, ik bewonder haar en ik zou haar heel graag zijn", vertelde Danes in een interview met Charlie Rose, dat gisteren op de Amerikaanse tv-zender PBS.


Danes sleepte al verschillende prijzen in de wacht voor haar vertolking van de bipolaire CIA-agente Carrie Mathison, die zich specialiseert in het voorkomen van terreuraanslagen.

"Carrie heeft de zegen vaak de slimste persoon te zijn, maar de vloek dat haar aanpak meestal uitdraait in chaos", vertelt Danes. De 34-jarige actrice vertolkt graag complexe personages en zegt in de toekomst enkel nog rollen met een bepaalde diepgang te willen spelen.

Ze speelde eerder al een autistische wetenschapper Temple Grandin in de gelijknamige biopic. "Carrie is het eerste personage dat kon concurreren met de complexiteit en omvang van Grandin."

14-11-2013 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Monica' en 'Chandler' weer samen op tv

'Monica' en 'Chandler' weer samen op tv

http://oi43.tinypic.com/2iasac2.jpg

Courteney Cox en Matthew Perry zullen binnenkort weer samen op televisie te zien zijn. Perry gaat een gastrol vertolken in de serie 'Cougar Town' waarin Cox de hoofdrol heeft. Wat zijn gastrol inhoudt en wanneer de aflevering precies uitgezonden wordt is nog niet bekend, meldt Us Weekly.


Eerder dit jaar speelde Cox op haar beurt al een gastrol in Perry's serie 'Go On'. Daarvoor waren de twee acteurs in 2004 voor het laatst samen op de buis, als het getrouwde stel Monica Geller en Chandler Bing in de hitserie 'Friends'.

Ook voormalig 'Friends'-sterren Lisa Kudrow en Jennifer Aniston hadden al eens een gastrol in 'Cougar Town', waarvan het vijfde seizoen in januari in première gaat. Cox kwam weer langs in Kudrows show 'Web Therapy'.

14-11-2013 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smos is Vlaanderens nieuwste held

Smos is Vlaanderens nieuwste held

http://oi40.tinypic.com/2j0xo9e.jpg

Limburg, en met uitbreiding heel Vlaanderen, heeft een nieuwe held: Simon Vos, beter bekend als 'Smos', is dé ster van de nieuwe vtm-serie 'Safety First'. De fanpagina's op Facebook voor de hyperkinetische en plichtsbewuste Smos zijn dan ook niet meer op één hand te tellen.

"Discipline, dedication and friendship, maar safety first". "Zeker safety first". Meer woorden had Matteo Simoni niet nodig om van Smos nu al een legendarisch tv-figuur te maken. Simoni, die momenteel ook schittert als Rocco Granata in de film 'Marina', is zelf verbaasd over het succes van zijn personage. "Er zijn veel mensen die mij vertellen dat hun kinderen als Smos door het huis lopen", vertelt hij in Het Belang Van Limburg.

Over de bijnaam 'Smos' hoefde hij alvast niet lang na te denken. "Zo noemden mijn vrienden me vroeger ook", zegt hij. "Die is afgeleid van mijn achternaam Simoni. De makers van 'Safety First' waren meteen verkocht toen ik hen dat vertelde."

14-11-2013 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence trekt de aandacht met sideboob

Jennifer Lawrence trekt de aandacht met sideboob

http://oi43.tinypic.com/ac91c5.jpg

Even de aandacht trekken? Laat dat maar aan Jennifer Lawrence over. Tijdens een fotomoment gunde de succesvolle actrice haar fans een leuke én stijlvolle inkijk. De 23-jarige Amerikaanse vertoeft momenteel in Rome voor de première van 'The Hunger Games: Catching Fire'. Een minimum aan make-up volstond om de lenzen te trotseren, een verademing toch in het Hollywood-wereldje.


Recent had tegenspeler Josh Hutcherson niets dan lovende woorden voor haar over. "Jennifer is fantastisch om mee samen te werken. Altijd dolle pret, ze kan op hetzelfde moment zowel een idioot als een genie zijn. Ik vertoef graag in haar aanwezigheid."

Lawrence hoopt dat -dankzij haar personage- jonge meisjes karakter belangrijker zullen vinden dan looks. "Toen ik opgroeide, had ik niet zo'n vrouwelijke held. In mijn ogen kan Katniss Everdeen een prachtig rolmodel zijn voor de jeugd."

De cast heeft enkele drukke dagen achter de rug. Eergisteren zat de hele bende nog in Madrid om hun nieuwste kaskraker aan te prijzen. De dag voordien vond de wereldpremière in Londen plaats. Lawrence veroverde er de harten door even van de rode loper af te gaan om een huilend meisje te troosten. Vanaf 27 november kan u haar zelf aan het werk zien in de bioscoopzaal.

14-11-2013 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse universiteit geeft theologieles over Springsteen

Amerikaanse universiteit geeft theologieles over Springsteen

http://oi39.tinypic.com/2m4vn5y.jpg

Rutger University, een Amerikaanse universiteit in New Jersey, wijdt een semestervak aan bijbelse referenties in liedjesteksten van Bruce Springsteen. Dat schrijft het Britse muziekblad NME.


De cursus zal een semester lang duren. Het repertoire van 'Greetings From Asbury Park, N.J.' uit 1973 tot 'The Wrecking Ball', het album van Springsteen dat vorig jaar uitkwam, komt aan bod.

Azzan Yadin-Israel, een specialist in joodse studies, lichtte de beslissing van de Rutger University toe in een persbericht. "Interessant genoeg refereert Springsteen vaker naar het Oud Testament dan naar het Nieuwe Testament. Op literair niveau plaatst Springsteen vaak bijbelse figuren en verhalen in een Amerikaans landschap", aldus Yadin-Israel volgens het Amerikaans tijdschrift Time.

Rutger University is echter niet de eerste universiteit die academische aandacht besteedt aan Springsteen. De prestigieuze universiteit van Princeton gaf al een sociologische cursus over het Amerika volgens The Boss, Monmouth University in New Jersey wijdde enkele symposia aan zijn muzikale erfenis. Er werd ook al geschiedenisles gegeven over de rockster door de universiteit van Rochester in New York.

13-11-2013 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De monarchie kost ons land volgend jaar 38,7 miljoen euro

De monarchie kost ons land volgend jaar 38,7 miljoen euro

http://oi40.tinypic.com/15gco6q.jpg

De omvang van de koninklijke dotaties, die is alom bekend. Maar voor het eerst biedt een begrotingsdocument ook zicht op de totale som die de monarchie ons land kost. Dat meldt het weekblad Knack en kon onze redactie bevestigen met de officiële parlementaire documenten.


Dat in een begroting de koninklijke dotaties worden vermeld, is niets nieuws. Zo was al bekend dat koning Filip 11,65 miljoen euro ontvangt. Koning Albert krijgt vanaf 2014 jaarlijks 931.000 euro, koningin Fabiola 466.000 euro, prinses Astrid 323.000 euro en prins Laurent 310.000 euro. In totaal bedragen de koninklijke dotaties zo 13,68 miljoen euro.

Maar in de ontwerpbegroting van de federale regering voor 2014 staat voor het eerst veel meer informatie over de kosten van de monarchie. Zo becijfert de regering ook alle uitgaven die bestemd zijn voor de koninklijke familie (en haar 'activiteiten') maar die gedragen worden door andere overheidsdiensten. Dan gaat het over kosten voor de politiediensten, Buitenlandse Zaken, de Regie der Gebouwen of Landsverdediging.

Alles samen lopen die kosten op tot 25,06 miljoen euro. Dat maakt dat de totale kostprijs voor de monarchie in ons land volgend jaar 38,74 miljoen euro bedraagt.

13-11-2013 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sketchshow 'The Fast Show' komt terug

Sketchshow 'The Fast Show' komt terug

http://oi40.tinypic.com/24cs8bb.jpg

Bereid u voor op heel wat verse 'scorchio's' en 'suits you, sirs'. Voor zijn 20ste verjaardag - en de 50ste verjaardag van het Britse tv-kanaal BBC Two - lijkt er namelijk een comeback op stapel te staan van het immens populaire sketchprogramma 'The Fast Show'. Dat melden Britse media.


Eén van de acteurs, Charlie Higson, bevestigde aan British Comedy Guide en The Sun dat er voor volgend jaar plannen zijn om 'The Fast Show' te doen herleven. "Ik betwijfel of ik ooit iets anders in comedy zal doen dat de impact zal hebben die 'The Fast Show' heeft", voegde hij eraan toe. "Je krijgt echt maar één keer zo'n kans in je leven."

'The Fast Show' liep tussen 1994 en 1997 op de BBC en werd in die periode één van de meest populaire Britse sketchprogramma's. In het jaar 2000 keerde de show even terug met een special en twee jaar geleden herleefde het programma online, mits sponsoring van biermerk Foster's. De show van Charlie Higson, Paul Whitehouse, Mark Williams, Simon Day, John Thomson, Arabella Weir en Caroline Aherne bracht massa's befaamde typetjes voort die blijven voortleven in oneliners als 'Today I will mostly...' en 'Did she want it, sir?'

13-11-2013 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Première 'Fifty Shades of Grey' uitgesteld tot 2015

Première 'Fifty Shades of Grey' uitgesteld tot 2015

http://oi40.tinypic.com/2mxrfnl.jpg

De premièredatum van Fifty Shades of Grey is ruim een halfjaar uitgesteld. De verfilming van de bestseller van E.L. James zou eerst op 1 augustus volgend jaar verschijnen, maar nu is de film vooruitgeschoven naar 13 februari 2015. Dat schrijft het Amerikaanse filmvakblad The Hollywood Reporter.


Het uitstel komt er nadat acteur Charlie Hunnam, die was gecast om de hoofdrol van Christian Grey te spelen, uit het project stapte. Filmstudio Universal moest daarop in allerijl op zoek naar een vervanger. Twee weken later werd bekendgemaakt dat Jamie Dornan de rol van de op SM beluste miljonair zou spelen.

De 24-jarige actrice Dakota Johnson speelt de rol van Anastasia Steele, een werkneemster van Grey die zich graag tot de kinky seks laat verleiden. Het duo wordt geregisseerd door Sam Taylor-Johnson.

13-11-2013 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie zoekt gestolen seksfoto's Nicolas Cage

Politie zoekt gestolen seksfoto's Nicolas Cage

http://oi39.tinypic.com/2z89uh5.jpg

De Amerikaanse politie is naarstig op zoek naar seksfoto's van Nicolas Cage. De intieme beelden van de acteur en zijn ex-vriendin zijn gestolen door een voormalig klusjesman. Dat meldt TMZ.


De fameuze plaatjes zijn gejat uit het huis van actrice Christina Fulton. Ricardo Orozco pleegde de inbraak in april, hij ging er toen vandoor met vier computers en een doos met foto's.

Vorige maand werd de klusjesman gearresteerd en aangeklaagd, maar hij blijft beweren dat hij onschuldig is. De foto's zijn nog niet opgedoken, weet de entertainmentsite. Nicolas (49) en Christina (46) kregen eind jaren 80 een relatie. In 1990 werd hun zoon Weston geboren.

Na de breuk trouwde Cage met Patricia Arquette, Lisa Marie Presley en Alice Kim. Met die laatste kreeg hij nog een zoon, de inmiddels achtjarige Kal-El.

13-11-2013 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Venezuela de Miss-titels opstapelt

Waarom Venezuela de Miss-titels opstapelt

http://oi42.tinypic.com/n20do7.jpg

Zeven keer Miss Universe, zes keer Miss World, zes keer Miss International. Ziedaar het indrukwekkende palmares van Venezuela in internationale schoonheidswedstrijden. Gabriela Isler is de laatste in het rijtje, toen ze afgelopen weekend het kroontje van Miss Universe overhandigd kreeg. Wat zit er in het Venezolaanse leidingwater dat het Zuid-Amerikaanse land zoveel succes oplevert?

Isler is de derde Miss Universe uit Venezuela in zes jaar tijd. Het inspireerde president Nicolas Maduro om haar overwinning uit te roepen tot een "triomf voor Venezuela". Die zoveelste triomf is echter geen toeval. Er zit een hele industrie achter. Opleidingen schoonheidsverzorging, plastische chirurgen, schoonheidssalons,... Ze schoten in het verleden als paddestoelen uit de grond om jonge vrouwen voor te bereiden op de honderden schoonheidswedstrijden die jaarlijks plaatsvinden in het land: op school, in het leger, zelfs in de gevangenis. Missen genieten er een sterrenstatus.

Sinds de overwinning van Susana Duijm in 1955 is mooi zijn voor de Venezolanen een "morele plicht". Nergens ter wereld wordt er zoveel geld uitgegeven aan cosmetica. Gemiddeld wordt een vijfde van een gezinsinkomen er besteed aan schoonheidsproducten.

Maar die obsessie met schoonheid is de laatste jaren wel naar de achtergrond verdreven door meer prangende problemen. De inflatie in Venezuela is als een raket de hoogte ingeschoten en meer en meer families hebben het moeilijk de eindjes aan elkaar te knopen. Het protest tegen president Maduro zwelt dan ook aan. "Het lijdt geen twijfel dat we de mooiste vrouwen op Aarde hebben", klonk het afgelopen weekend nog op een betoging in Caracas, "maar we hebben ook de meest corrupte politici ter wereld."

13-11-2013 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste foto van Kate Moss als Playboy Bunny

De eerste foto van Kate Moss als Playboy Bunny

http://oi43.tinypic.com/2ngbwwp.jpg

Uitdagende pose: check. Wulpse blik: check. Konijnenstaart: check. Dit moet wel het debuut van Kate Moss als Playboy Bunny zijn, en dat met haar veertigste verjaardag voor de deur. Het Britse topmodel heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze -naar aanleiding van zestig jaar Playboy- graag de cover van het naaktblad wilde sieren. Vrijdag krijgen de 'meerwaardelezers' alvast een eerste voorsmaakje.


De fotoshoot moest eigenlijk een groot geheim blijven, maar in juni verklapte styliste Oribe Canales per ongeluk dat koele Kate voor de lens van de Playboy-fotografen geposeerd had. Volgens directeur Jimmy Jellinek was Moss de geknipte meid voor de job. "Om een wereldmerk te vieren, heb je een wereldicoon nodig. En zij is het gezicht van Burberry, het grootste topmodel kortom van deze tijd. Zij is de perfecte partner om ons de volgende zestig jaar te laten ingaan. Het begon met Marilyn Monroe en nu hebben we Kate Moss!"

"Kate is een wereldwijde beroemdheid en een icoon dat sexy plaatjes combineert met modellenwerk. Natuurlijk moesten we haar hebben", voegt stichter Hugh Hefner daar nog aan toe. Moss stapt daarmee in de voetsporen van Pamela Anderson, Dollie Parton en de dochter van Mick Jagger.

Van voordeur wisselen doet Moss pas op 16 januari, maar u kan er nu al geld op verwedden dat alle remmen weer flink zullen losgaan. Haar vorige verjaardagsfeestjes groeiden immers stuk voor stuk uit tot heuse klassiekers. Zo trok het model op haar 21ste met haar toenmalige vriend Johnny Depp naar een bekende club in Los Angeles. Soapacteur Jason Donovan gaf later toe dat hij daar zodanig veel cocaïne gebruikt had dat hij in het ziekenhuis belandde. Haar dertigste verjaardag mondde uit in een orgie in een Londens vijfsterrenhotel. Drie jaar later jaagde ze er in één nacht bijna 8.000 dollar door en op haar 35ste maakte ze er een middeleeuws feest van dat maar liefst vier dagen duurde.

13-11-2013 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George is klaar voor reünie Culture Club

Boy George is klaar voor reünie Culture Club

http://oi44.tinypic.com/14e2eiv.jpg

In januari volgend jaar duikt Boy George met Culture Club de studio in om een comebackalbum op te nemen. Vijftien jaar geleden ging de band uit elkaar en na jarenlange discussies over een mogelijke reünie kijkt Boy George er naar uit terug samen te werken met Jon Moss, Roy Hay en Mikey Craig.


"Enkele jaren geleden hing een reünie al in de lucht. Maar de voorbije vijf of tien jaar had ik andere dingen aan mijn hoofd (zijn drugverslaving en zijn celstraf wegens zedenfeiten, nvdr.) Jon was enorm verrast toen ik hem vertelde dat ik die reünie écht wilde. Maar ik wilde eerst nog een album voor mezelf maken".

Voor zijn soloalbum 'This is What I Do', dat pas uit is, putte hij inspiratie uit zijn donkere periodes. "Het is makkelijker te schrijven tijdens de sombere tijden in je leven. Als je gelukkig bent, vraag je je al snel af waarover je moet schrijven", verklaart Boy George in The Daily Mirror.

12-11-2013 om 17:15 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Otten weer vader: Marcel is zijn vierde kind

Hans Otten weer vader: Marcel is zijn vierde kind

http://oi40.tinypic.com/2qw20ky.jpg

Ex-VT4-presentator Hans Otten (42) en zijn echtgenote Colette Van Remortel (34) verwelkomden op 5 november hun eerste kindje samen. Voor Otten is het zijn vierde kind.


Hij heeft al een zoon Merlijn (10) en een dochter Estée (13) uit zijn huwelijk met ex-VTM-nieuwsanker Kristl Strubbe. Vorig jaar kwam aan het licht dat hij nog een buitenechtelijke dochter heeft, die hij kreeg tijdens zijn huwelijk met Strubbe.

Marcel was bij de geboorte vijftig centimeter groot en woog drie kilogram. Otten en Van Remortel zijn al negen jaar een koppel, ze trouwden anderhalf jaar geleden.

12-11-2013 om 17:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe maakt hoofd leeg in Dubai

Lesley-Ann Poppe maakt hoofd leeg in Dubai

http://oi39.tinypic.com/5x4wa1.jpg

"In Dubai heb ik mijn hoofd kunnen leegmaken", vertelt Lesly-Ann Poppe in Story, en grapjes over die titel kan u hieronder kwijt. Poppe bracht met haar zoontje Benjamin Jr. de herfstvakantie door aan de Perzische Golf. Maar of haar man Benjamin - die hun huwelijk in gevaar bracht nadat hij een prostituee had bezocht - ook mee was, houdt Lesley-Ann liever "in het midden".


Het was echter meer dan een strandvakantie voor Poppe. "Ik was er ook voor zaken. Ze hebben daar een gigantische shopping mall, de grootste ter wereld, waar alle belangrijke cosmeticamerken hun shop hebben. Ze lopen er voor op alle trends en ik heb er enorm veel inspiratie opgedaan om mijn eigen cosmeticalijn straks in de markt te zetten".

Belofte aan familie
Of haar man Benjamin mee was, vraagt Story. "Dat laat ik in het midden", antwoordt Poppe. "Ik kan beter over mijn huwelijk zwijgen zolang Benjamin en ik er nog niet uit zijn. Dat heb ik ook aan mijn familie beloofd. Anders wordt die druk te hoog".

Vriendschappelijk
Ook over het feit dat Benjamin de opnames van 'De Slimste Mens' met zijn vrouw bijwoonde, wil Lesley-Ann niet veel lossen. "Hij was daar om voor mij te supporteren. Verder ga ik daar niks over zeggen. Behalve dat we nog altijd vriendschappelijk met elkaar omgaan. Zoals je weet, ben ik  geen haatdragend persoon". Dat weten wij dan ook weer.

12-11-2013 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaston Berghmans herstelt na longontsteking

Gaston Berghmans herstelt na longontsteking

http://oi39.tinypic.com/s5wnds.jpg

Gaston Berghmans (87) herstelt in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen van een beginnende longontsteking. Intussen is hij aan de beterhand, maar hij mag het ziekenhuis nog niet verlaten.


Gaston Berghmans was vorige week thuis plots erg ziek geworden. Toen hij op een middag wat was gaan rusten, zoals elke dag, was hij bij het opstaan plots lijkbleek en had hij negenendertig graden koorts. In het ziekenhuis stelden artsen vast dat hij een beginnende longontsteking had. Meteen startten ze een antibioticakuur op. Vrijwel onmiddellijk sloeg die aan.

"Papa is alweer veel beter", zegt dochter Chantal in Het Laatste Nieuws. "De anitbiotica heeft zijn werk gedaan. We hopen dat hij één van de komende dagen ontslagen wordt. We hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt".

"Ik ben nog moe, vooral heel moe", zegt Gaston zelf in Gazet van Antwerpen. "Ik heb echt geluk gehad, zeggen de specialisten. Ik had er geen dagen langer mee moeten rondlopen. Nu hoor je het nog wel hoor, mijn longen piepen wanneer ik adem".

12-11-2013 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Drugssmokkelaar toch niet op handelsmissie met Filip"

"Drugssmokkelaar toch niet op handelsmissie met Filip"

http://oi44.tinypic.com/1z72alh.jpg

Gurhan Bicici heeft niet deelgenomen aan de handelsmissie van (toen nog) kroonprins Filip vorig jaar. Dat meldt het Agentschap Buitenlandse Handel. 'De Standaard', 'Het Nieuwsblad' en 'Sudpresse' meldden vandaag dat de voortvluchtige heroïnesmokkelaar als CEO van de Turkse firma GP Group in de deelnemersbrochure van de missie stond.

"Hoewel de Heer Gurhan Bicici in de deelnemersbrochure van de missie Turkije voorkomt, heeft hij niet deelgenomen aan deze missie", klinkt het in een communiqué. "De man werd vroeg in de screeningsprocedure door de verbindingsofficier bij de Belgische ambassade in Ankara herkend. Een negatief advies werd daarop naar Brussel gestuurd. Hij werd dan van de deelnemerslijst geschrapt."

Waarom Bicici dan toch opgenomen werd in de brochure? "Dat komt omdat dergelijke brochures door het hoge aantal deelnemers lang op voorhand gedrukt moeten worden", klinkt het.

12-11-2013 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wouter Van Besien gaat zingen in 'Stars for Life'

Wouter Van Besien gaat zingen in 'Stars for Life'

http://oi40.tinypic.com/2eq8c5f.jpg

Groen-voorzitter Wouter Van Besien doet mee aan 'Stars for Life', de zangwedstrijd die naar aanleiding van Music for Life vanaf 2 december drie weken lang vier avonden per week op Eén te zien zal zijn. Van Besien zingt ten voordele van de ngo 11.11.11, meldt de VRT.


In 'Stars for Life' nemen twaalf bekende Vlamingen die niet professioneel met muziek bezig zijn het tegen elkaar op. Elke kandidaat zingt voor een goed doel dat hij/zij zelf gekozen heeft. Zo zingt tv-kok Sofie Dumont bijvoorbeeld voor SOS Kinderdorpen en presentator Ben Roelants voor Pink Ribbon. En Van Besien doet dus mee voor 11.11.11.

"Ik doe mee aan 'Stars for life' omwille van 11.11.11", zegt hij in het persbericht van de VRT. "Ze steunen zinvolle projecten in het zuiden die het leven daar beter maken. En ze doen goede campagnes hier om ervoor te zorgen dat de situatie in de arme landen niet vergeten wordt. Aan zo'n organisatie geef ik graag mijn (zang)stem."

De winnaar van 'Stars for Life' wordt de stem en het gezicht van de 'song for life', die gemaakt wordt in samenwerking met de kijker. Studio Brussel-presentator Sam De Bruyn zal het programma presenteren.

Eerder raakte al bekend dat tv-persoonlijkheid Lesley-Ann Poppe en Ketnet-wrapper Sien Wynants zouden deelnemen. Ook ontwerper Tim Van Steenbergen en presentatrices Hanne Trooneeckx en Nasrien Cnops doen mee.

12-11-2013 om 16:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braziliaanse: "Justin Bieber is een tijger in bed"

Braziliaanse: "Justin Bieber is een tijger in bed"

http://oi43.tinypic.com/rk5xdj.jpg

Volgens de dame die onlangs met hem de nacht zou hebben doorgebracht, is Justin Bieber niet alleen goedgeschapen, hij is ook "zeer goed" in bed. Zo goed zelfs dat de 27-jarige Braziliaanse Tati Neves niet inging op Biebers verzoek om terug te komen. "Ik was uitgeput, Justin heeft te veel stamina", zegt ze.


Vorige week kwam Bieber in het nieuws toen er foto's verschenen waarop te zien is hoe hij lag te slapen na een nacht met Neves. Bieber had haar en en groep andere vrouwen na zijn concert uitgenodigd in zijn huurvilla in Rio de Janeiro. De vrouw heeft de mond vol van zijn seksuele talent.

"Onvergetelijk"
"Neem het van mij aan, hij is goedgeschapen en zeer goed in bed. Een man moet weten wat hij moet doen om mij gelukkig te maken. Wel, Justin deed dat allemaal en nog veel meer. Het was één van de beste momenten van mijn leven. Het was fantastisch en onvergetelijk", aldus Neves.

De gescheiden vrouw, tevens moeder van een dochter van vijf, beweert dat de 19-jarige Bieber haar samen met een heleboel andere schoonheden uitnodigde maar dat hij uiteindelijk enkel oog had voor haar. De twee trokken zich al gauw terug in de slaapkamer, beweert ze.

"Schitterend lijf"
Ze vertelt voorts dat Bieber er op aandrong dat zijn muziek zou spelen tijdens hun vrijpartij en dat hij haar zelfs smeekte terug te keren nadat ze 's ochtends was vertrokken.

"Hij heeft een schitterend lijf, hij ziet er naakt geweldig uit. Ik keerde niet terug omdat ik uitgeput was. Ik had de kracht niet meer. Justin heeft heel wat stamina".

De brunette houdt vol dat zij het niet was die de clip  van haarzelf en Bieber online zette. Ze maakte het filmpje naar eigen zeggen slechts om aan een vriendin te bewijzen dat ze echt wel de nacht had doorgebracht met Bieber.

"Ik lag nog in bed met Justin toen mijn vriendin me sms'te. 'Hey, waar ben je?', vroeg ze, waarop ik antwoordde 'Ik lig hier in bed te knuffelen met Justin Bieber'. Die video was alleen voor haar bestemd, ik ben heel boos op haar omdat ze hem heeft gelekt".

12-11-2013 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Eagles op 25 mei in het Sportpaleis

The Eagles op 25 mei in het Sportpaleis

http://oi44.tinypic.com/28u4vep.jpg

De legendarische Amerikaanse band The Eagles treedt op 25 mei volgend jaar op in het Sportpaleis in Antwerpen. Glenn Frey, Don Henley, Joe Walsh en Timothy B. Schmit stoppen in België in het kader van hun tournee 'History of the Eagles' zo meldt concertorganisator Live Nation.


Tijdens hun concerttour brengen The Eagles een combinatie van hits, nooit eerder live gebrachte nummers en een selectie van songs uit de documentaire 'History of the Eagles'.

De band, bekend van onder meer 'Hotel California', 'New Kid In Town' en 'Take It Easy', verkocht in de loop der jaren meer dan 120 miljoen albums wereldwijd. Hun 'Greatest Hits 1971-1975' is het best verkochte album aller tijden: er werden meer dan 29 miljoen exemplaren van de verzamelaar aan de man gebracht.

De laatste keer dat The Eagles in België optraden, was in juni 2009.

12-11-2013 om 09:10 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
11-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley wil verjaardagsfeest met seksthema

Miley wil verjaardagsfeest met seksthema

http://oi44.tinypic.com/117e6x4.jpg

Miley Cyrus wordt deze maand 21 jaar en dat wil de zangeres niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ze zou feestplanners de opdracht hebben gegeven alles uit de kast te halen voor een fuif met seks als thema.


Hoogtepunt van het feestje op 23 november moet een sm-kelder worden met kooien en zwepen, zo vertelt een bron aan ShowbizSpy. Verder wil Miley sexy dansers inhuren en de boel versieren met penisvormige verlichting. Op het menu komen speciale op Miley geïnspireerde cocktails te staan.

Haar 20e verjaardag vierde de Wrecking Ball-zangeres met een stripper.

11-11-2013 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britten woedend om nazi-opnames film Brad Pitt

Britten woedend om nazi-opnames film Brad Pitt

http://oi40.tinypic.com/j8zjih.jpg

Regisseur David Ayer heeft zich de woede van inwoners van een Brits dorp op de hals gehaald. Zijn filmploeg heeft gisteren oorlogsscènes gedraaid vol met nazi's. En dat op Remembrance Day, de dodenherdenking van Groot-Brittannië. Totaal smakeloos, volgens de dorpsbewoners.


Om vier uur 's morgens gingen de opnames van 'Fury' in het dorpje Shirburn van start, weet Daily Mirror. Honderden figuranten in nazi-uniforms trokken over de velden, terwijl aan alle kanten knallen en geweervuur klonken. De film met Brad Pitt gaat over een dappere ploeg Amerikaanse militairen die aan het einde van de Tweede Wereldoorlog in bezet Duitsland nog één keer op missie gaan.

Oorlogsveteranen, legerofficieren en bewoners noemden de actie van Ayer 'respectloos'. Van tevoren kreeg de Amerikaan verschillende keren het verzoek niet te filmen op zondag, maar die vraag heeft hij naast zich neergelegd.

Een van de figuranten was het er niet mee eens. "Remenbrance Sunday is de belangrijkste dag van het jaar voor ons. Dat wist hij heus wel. In plaats van de gesneuvelden te herdenken, moesten we in nazi-uniforms rondlopen. Ik wilde het eigenlijk niet, maar heb het toch gedaan. In deze barre tijden moet er brood op de plank komen."

11-11-2013 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sylvie probeert nieuwe liefde uit publiciteit te houden"

"Sylvie probeert nieuwe liefde uit publiciteit te houden"

http://oi44.tinypic.com/11vpeli.jpg

Sylvie Meis heeft een nieuwe man in haar leven. Dat vertelt althans een bron rond de Nederlandse schone aan de site Paparazzio.nl. "Sylvie heeft een nieuwe liefde. Ze probeert deze zo lang mogelijk uit de media te houden, juist om de relatie een eerlijke kans te geven", zegt de anonieme bron.


"Wie goed naar haar kijkt, ziet ook dat Sylvie de laatste tijd weer straalt. De liefde heeft haar weer kracht gegeven. Het is nu afwachten wanneer ze er zelf mee naar buiten komt", zegt de bron. In de Duitse media wordt beweerd dat de presentatrice geregeld naar Madrid vliegt. Mogelijk ontmoet ze daar een nieuwe liefde.

Gisteren was Sylvie nog aanwezig bij de uitreiking van de MTV European Music Awards in Amsterdam.

11-11-2013 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoonzoon maakt Spaanse royals belachelijk in e-mails

Schoonzoon maakt Spaanse royals belachelijk in e-mails

http://oi40.tinypic.com/2dc65is.jpg

Iñaki Urdangarin, de schoonzoon van koning Juan Carlos, heeft de Spaanse koninklijke familie weer eens te schande gemaakt. In een aantal zeer beledigende mailtjes maakt de echtgenoot van prinses Cristina zijn schoonfamilie belachelijk.


Urdangarin wordt ervan verdacht dat hij zo'n 6 miljoen euro achterover heeft gedrukt via het Instituto Nóos. In het licht daarvan zijn de computers van Iñaki in beslag genomen. En daarop zijn een aantal mailtjes gevonden waarin de man van Cristina onder anderen prinses Letizia flink beledigt.

De Spaanse krant El Mundo noemt de humor van Iñaki 'smakeloos' en 'chauvinistisch'. In mailtjes gericht aan Cristina stuurde hij onder meer een onflatteuze foto van Letizia met daaronder het woord 'orgasme'. Urdangarin vergelijkt in een ander mailtje de ex-man van Infanta Elena, Jaime de Marichalar, met inspecteur Clouseau en Inspector Gadget. En ook koningin Sofia moet het ontgelden. Onder een foto waarop ze verveeld kijkt, schreef Iñaki 'vakantiedagen van de Spaanse royals'.

Vrouwonvriendelijk
Verder maakt de schoonzoon van Juan Carlos vaker vrouwen belachelijk. Zo stuurde Iñaki zijn vrouw een grap die impliceert dat vrouwen niets begrijpen van moderne technologie en in een andere mail geadresseerd aan een paar vrienden suggereert Urdangarin dat hij een nieuwe baan heeft waarbij hij zes topless vrouwen tot zijn beschikking krijgt.

Mede door het fraudeschandaal rondom Iñaki en Cristina is de populariteit van het Spaanse koningshuis de afgelopen jaren flink afgenomen.

11-11-2013 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Katy Perry gaat trouwen"

"Katy Perry gaat trouwen"

http://oi44.tinypic.com/fnftzm.jpg

Katy Perry gaat volgens Amerikaanse media binnenkort trouwen met John Mayer. De zangeres werd gisteren op de rode loper van de MTV EMA gespot met wat lijkt op een verlovingsring.

Katy droeg een diamanten ring aan haar linkerhand toen ze binnenliep bij de Ziggo Dome in Amsterdam. De ring was echter weer verdwenen van haar vinger toen ze optrad en even later haar award voor beste vrouwelijke artiest in ontvangst nam.

De 29-jarige Perry en de 36-jarige Mayer zijn sinds vorige zomer een koppel. Eerder zei een insider al tegen Us Weekly dat het slechts een kwestie van tijd is voordat John zijn Katy ten huwelijk vraagt.

11-11-2013 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prem Radhakishun met de dood bedreigd in ons land

Prem Radhakishun met de dood bedreigd in ons land

http://oi44.tinypic.com/34doacz.jpg

Niet iedereen in ons land was even blij met de deelname van Prem Radhakishun aan het 'De Slimste Mens'.

Volgens de hoofdredacteur van het programma, Sam De Graeve, kwam er zelfs een doodsbedreiging binnen, gericht aan Prem. "De schrijver had het over 'een bruine aap', en voegde eraan toe dat hij Prem zou afknallen als hij een geweer had", aldus De Graeve in het weekblad Humo. 

Dat kijkers zich nogal eens laten gaan over kandidaten uit 'De Slimste Mens' is niet nieuw. "Toen Bart De Wever meedeed, kregen we ook mails waarin 'vuile nazi' nog het meest zachtaardige was dat over 'm werd gezegd", zegt De Graeve.

Prem kwam pas in de allerlaatste aflevering terug, maar haalde de finale uiteindelijk niet. De Nederlander moest de duimen leggen voor Jelle Cleymans en winnaar Gilles De Coster.

11-11-2013 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles valt al in de prijzen voor begin MTV EMA

Harry Styles valt al in de prijzen voor begin MTV EMA

http://oi44.tinypic.com/11lhapj.jpg

De live-uitzending van de MTV European Music Awards moet nog beginnen, maar de eerste award van de avond is al uitgereikt. Harry Styles, het boegbeeld van One Direction, kreeg de award voor Best Look. De concurrentie was enorm voor de zanger. Andere genomineerden waren Rihanna, Justin Timberlake en Lady Gaga. Harry is niet in Amsterdam aanwezig omdat hij het te druk heeft met One Direction.


Vanaf 18.00 uur werden de sterren verwacht bij de Amsterdamse Ziggo Dome. En dat waren niet de minste artiesten, want wereldsterren als Katy Perry, Miley Cyrus, Robin Thicke, The Killers, Bruno Mars, Afrojack en Snoop Dogg staan vanavond op het programma.

Sylvie Meis verwacht dat de MTV EMA een spetterende show wordt. "Ik hou heel erg van muziek. Dus ik ga me laten verrassen", aldus Sylvie, die zegt dat ze het heerlijk vindt om in Amsterdam te zijn. "Wanneer maken we dit hier nu mee? Ik verheug me het meest op Bruno Mars. Ik vind hem echt heel goed."

Sylvie vertelt ook dat ze in hetzelfde hotel als Miley Cyrus slaapt. "Ik vind haar een leuk jong meisje." Wel zegt ze dat de optredens van Cyrus wat haar betreft een beetje te sexy zijn. "Dat hoeft van mij niet zo." Op de rode loper wordt trouwens heel enthousiast gereageerd op Sylvie. Ook zij is helemaal in haar element. Ze gaat uitgebreid met haar fans op de foto.

De awardshow begint om 21.00 uur. Deze wordt wereldwijd op 60 MTV-kanalen uitgezonden. Vorig jaar keken er zo'n 40 miljoen mensen. De muziekzender rekent erop de kijkcijfers van vorig jaar te overtreffen.

10-11-2013 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat draag je op eroticabeurs? Eline De Munck weet raad

Wat draag je op eroticabeurs? Eline De Munck weet raad

http://oi43.tinypic.com/2qnocac.jpg

Gisteren en vandaag had JIM-presentatrice Eline De Munck de eer de eroticabeurs in Hasselt te mogen presenteren. Hamvraag blijft dan natuurlijk: wat trek je aan voor dit soort van pikante gelegenheden? De knappe blondine deelde haar nogal brave outfits voor het evenement op sociaalnetwerksite Twitter.

Wie naar Hasselt trok in de hoop Eline in een weinig verhullend pakje op het podium te zien, kwam van een kale reis terug. De blondine hield het erg braaf qua outfits voor deze eroticabeurs. Gisteren onthulde Eline met een selfie dat ze die dag in een bloemenlegging en eenvoudig zwart hemdje zou presenteren. Vandaag ging ze toch voor een iets sexyer ensemble met zwarte lederen kokerrok, diep decolleté en eenvoudige enkellaarsjes. Haar volgers reageerden alvast erg enthousiast op de beelden.

10-11-2013 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Charles wordt 65 en wacht nog altijd

Prins Charles wordt 65 en wacht nog altijd

http://oi43.tinypic.com/2efi8hz.jpg

De verjongingskuur die de Nederlandse en Belgische koningshuizen hebben ondergaan met de kroning van Willem-Alexander en Filip, zal het Britse koningshuis vooralsnog voorbij gaan. Als prins Charles het stokje eindelijk mag overnemen van koningin Elizabeth, zal hij de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt. Donderdag wordt hij 65.


Charles heeft het dubieuze record het langst troonopvolger te zijn in de Britse geschiedenis. Hij is al 61 jaar kroonprins, hoewel hij pas in 1969 formeel Prince of Wales werd. Zijn 87-jarige moeder laat steeds meer taken aan hem over. Zo zal Charles de dag na zijn verjaardag in Sri Lanka voor het eerst de Gemenebest voorzitten, de vergadering van veelal voormalige Britse koloniën.

De verstandhouding tussen Charles en zijn toekomstige onderdanen wordt langzamerhand beter. De oudste zoon van Elizabeth en prins Philip is zeer conservatief opgevoed en onderwezen op kostscholen. Hij geldt als een beetje onbenaderbaar en een tikje excentriek. Hij zet zich in voor duurzame ontwikkeling en de strijd tegen de opwarming van de aarde en beheert zijn landgoederen op biologische wijze.

Na zijn echtscheiding van prinses Diana en haar dood door een auto-ongeluk in Parijs, vonden veel Britten dat het beter was Charles maar helemaal over te slaan voor de troon en bij het overlijden van Elizabeth direct William te kronen. Inmiddels vindt een meerderheid dat Charles wel degelijk aan de beurt moet komen. Dat hij tijdens het huwelijk met Diana een relatie onderhield met Camilla Parker Bowles, met wie hij inmiddels is getrouwd, wrijven de meeste Britten hem niet meer aan.

Het herstelde vertrouwen in de capaciteiten van Charles als toekomstige koning is te danken aan een uitgekiende mediacampagne van Clarence House, waar Charles kantoor houdt. "Ik heb dit bijzondere gevoel, eigenlijk zolang als ik me kan herinneren, dat ik altijd helen wil, dingen beter wil maken", zei Charles onlangs tegen het Amerikaanse tijdschrift Time. Dat portretteerde Charles onlangs ter gelegenheid van zijn naderende verjaardag onder de titel 'de vergeten prins'.

10-11-2013 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele slaat contract van 14,4 miljoen met l'Oréal af

Adele slaat contract van 14,4 miljoen met l'Oréal af

http://oi40.tinypic.com/153thrr.jpg

De Britse zangeres Adele kreeg het aanbod om het nieuwe gezicht van het cosmeticabedrijf l'Oreal te worden. De zangeres zag het contract ter waarde van 12 miljoen pond (14,4 miljoen euro) echter niet zitten en wees het aanbod af.


Volgens People was de 25-jarige popster al even in gesprek met L'Oréal om mee te doen in advertenties, net als sterren als Penelope Cruz, Eva Longoria en Jennifer Lopez. Maar om onbekende redenen zag de Britse er ineens vanaf. In maart werd nog beweerd dat Adele op het punt stond haar handtekening onder de cosmeticadeal te zetten. "Ze is van gedachte veranderd. L'Oréal snapt er niks van dat ze zo'n bedrag laat schieten", vertelt een bron.

Als alles wel goed was gelopen, dan was Adele de opvolgster van Cheryl Cole geworden, die sinds 2009 voor het bedrijf werkt. Naar verluidt zou het bedrijf Cole willen ontslaan. Het is niet te spreken over de enorme tattoo van een roos die Cheryl eerder dit jaar op haar billen liet zetten.

10-11-2013 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson trots op nieuw slank lijf

Jessica Simpson trots op nieuw slank lijf

http://oi39.tinypic.com/jpek4y.jpg

Jessica Simpson is trots op haar afgeslankte lichaam na haar zwangerschap. Eerder dit jaar beviel de actrice van haar zoontje Ace, en sindsdien is ze op dieet. De actrice plaatste op Twitter een foto van zichzelf waarop ze er stralend en gezond uitzag.


Jessica werkte deze week aan een reclamespotje voor afslankbedrijf Weight Watchers, waar ze het gezicht van is. Ze worstelde de afgelopen jaren met haar gewicht. Zowel tijdens haar eerste als tweede zwangerschap kwam ze tientallen kilo's aan, wat haar veel kritiek opleverde.

Met behulp van de Weight Watchers is Jessica er nu in geslaagd weer slank te worden.

10-11-2013 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Borat' zet awardshow op stelten

'Borat' zet awardshow op stelten

http://oi44.tinypic.com/2ah5owj.jpg

Komiek Sacha Baron Cohen heeft gisterenavond de uitreiking van de Bafta Los Angeles Britannia Awards op stelten gezet. Tijdens de uitreiking kregen allerlei bekende acteurs prijzen voor hun werk. Maar de aandacht ging toch vooral naar Cohen, bekend van onder meer Borat.


In het Hilton in Beverly Hills werden acteurs als George Clooney, Benedict Cumberbatch en sir Ben Kingsley in het zonnetje gezet. Op een gegeven moment kreeg Sacha Baron Cohen de Charlie Chaplin Award for Excellence in Comedy uitgereikt door een bejaarde dame in een rolstoel. Zij werd aangekondigd als de oudst levende acteur die in het echt nog met Chaplin had gewerkt. Sacha begon te tapdansen, gooide de vrouw uit haar rolstoel en reed het hulmiddel van het podium af. Alles was uiteraard in scène gezet.

Andere acteurs namen hun award wat serieuzer in ontvangst. George Clooney kreeg de Stanley Kubrick-prijs en bedankte zijn 'familie' ervoor. "Ik sta erom bekend dat ik geen kinderen heb, maar ik heb wel een familie. Eentje van acteurs, regisseurs, schrijvers, managers, studio's en journalisten." De show wordt vanavond in de VS uitgezonden, meldt nieuwssite USA Today.

10-11-2013 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaston Berghmans in ziekenhuis met longontsteking

Gaston Berghmans in ziekenhuis met longontsteking

http://oi42.tinypic.com/315o75g.jpg

Gaston Berghmans (87) is in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen opgenomen met een longontsteking, meldt zijn echtgenote Jenny in Gazet Van Antwerpen.

"Gaston was een beetje gaan rusten, zoals hij elke middag doet, maar toen hij terug in de woonkamer kwam, zag hij lijkbleek en had hij bijna 39 graden koorts. Ik heb toen onmiddellijk onze dokter gebeld en die heeft niet getwijfeld. Er werd een ziekenwagen gebeld en we zijn onmiddellijk naar de spoeddienst van het UZA gebracht. Daar heeft Gaston eerst drie uur op de spoedafdeling doorgebracht. Nadat de dokters bloed hadden getrokken, een scan hadden gemaakt en nog enkele andere onderzoeken, werd de oorzaak gevonden. Hij heeft een longontsteking."

10-11-2013 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zakenman boekt Bruno Mars: 250.000 dollar per liedje

Zakenman boekt Bruno Mars: 250.000 dollar per liedje

http://oi42.tinypic.com/2drgs5j.jpg

De rijke Russische zakenman Len Blavatnik wil graag dat Bruno Mars optreedt op de twaalfde verjaardag van zijn dochter. Het meisje is een grote fan van de zanger en dus haalt vader zijn portemonnee boven. Mars zou 250.000 dollar krijgen per liedje.


De oligarch laat Bruno Mars en zijn entourage met een privéjet op zijn kosten overvliegen naar New York, waar de Rus en zijn gezin wonen, zo meldt NY Daily News. De zanger wilde alleen komen als hij zijn eigen band mee mocht nemen en als hij alle rechten houdt van de opnames van het optreden.

Naar verluidt zou de artiest zich min of meer verplicht voelen om toe te stemmen omdat hij bij het platenlabel Atlantic Records zit, dat weer onder Warner Music valt, waarvan Blavatnik ook eigenaar is.

10-11-2013 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
09-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf nominaties voor 'The Broken Circle Breakdown' bij European Film Awards

Vijf nominaties voor 'The Broken Circle Breakdown' bij European Film Awards

http://oi43.tinypic.com/wknzw0.jpg

'The Broken Circle Breakdown' is genomineerd voor maar liefst vijf categorieën van de European Film Awards (EFA). Dat maakte de European Film Academy bekend op het Sevilla European Film Festival. Felix van Groeningens film is genomineerd in elk van de vijf hoofdcategorieën: Beste Europese Film, Regisseur, Scenarist, Acteur en Actrice. Eerder werd al bekend dat 'The Broken Circle Breakdown' ook bij de finalisten is voor de EFA People's Choice Award, de Prijs van het Europese filmpubliek. Het is voor het eerst in de 26-jarige geschiedenis van de European Film Awards dat een Belgische speelfilm zoveel nominaties haalt. De European Film Awards worden op 7 december in Berlijn uitgereikt.


De European Film Awards zijn het Europese broertje van de Oscars. Begin september raakte al bekend dat 'The Broken Circle Breakdown' deel uitmaakt van de lijst van 46 Europese films die in aanmerking komen voor deze Europese Filmprijzen. Afgelopen weken konden de 2.900 leden van de European Film Academy de nominaties in de vijf hoofdcategorieën bepalen.

"Ontzettend blij"
Regisseur Felix van Groeningen is aangenaam verrast met het nieuws. "Ik zal het maar bekennen: ik had stiekem gehoopt op een nominatie. Eén nominatie dus. Dat het er uiteindelijk vijf geworden zijn, is werkelijk ongelofelijk. Ik ben ontzettend blij dat op die manier het talent van Veerle (Baetens, nvdr.), Johan (Heldenbergh, nvdr.)  en scenarist Carl Joos onderstreept wordt".

Primeur
Het is voor het eerst dat een Belgische film erin slaagt vijf nominaties op vijf te halen. In 2011 kwamen de gebroeders Dardenne al eens dicht in de buurt; zij kregen toen vier nominaties voor 'Le gamin au vélo' terwijl Jaco Van Dormaels 'Toto le héro' er in 1991 drie kreeg. De prestatie van 'The Broken Circle Breakdown' is daarnaast ook vrij uitzonderlijk in de geschiedenis van de European Film Awards: tot nog toe wist slechts een handvol geselecteerde films vijf op vijf te halen in deze categorieën waaronder 'Amour' (2012), 'Melancholia' (2011), 'Das Leben der Anderen' (2006), 'Caché' (2005) en 'Goodbye, Lenin!' (2003).
 
De komende weken brengen de EFA-leden opnieuw hun stem uit om ditmaal de winnaars te kiezen in deze vijf categorieën, alsook in de bijkomende rubrieken Beste Komedie, Documentaire, Discovery, Animatiefilm en Kortfilm. Voor de categorieën Beste Fotografie, Montage, Production Design, Kostuums, Componist en Sound Design duidt een vakjury rechtstreeks de winnaars aan.
 
Publieksprijs
Naast de vijf nominaties, maakt 'The Broken Circle Breakdown' bovendien kans op het winnen van de People's Choice Award van de European Film Academy; een publieksprijs die dezelfde avond uitgereikt wordt. Afgelopen maanden konden Europese filmliefhebbers online stemmen voor een van de 11 kandidaten. Vorig jaar ging in deze categorie de eer naar Geoffrey Enthoven met 'Hasta la vista'. Een jaar daarvoor viel Hans Van Nuffel in de prijzen. Hij kreeg toen voor zijn debuut 'Adem' de European Discovery of the Year Award.
 
Eerder werd ook al bekend dat er nog twee Vlaamse genomineerden zijn: 'Dood van een schaduw' van Tom Van Avermaet en 'Houses With Small Windows' van Bülent Oztürk zijn beiden genomineerd in de categorie voor Beste Europese Korte Film. Voorts is ook 'Pinocchio', een coproductie met Vlaanderen via Walking The Dog, terug te vinden bij de genomineerden in de categorie Europese Animatiespeelfilm, net zoals 'The Congress' waaraan de Brusselse animatiestudio eveneens meewerkte.
 
Felix van Groeningen en Carl Joos schreven het scenario van The Broken Circle Breakdown, gebaseerd op het theaterstuk 'The Broken Circle Breakdown Featuring The Cover-Ups of Alabama' van Johan Heldenbergh en Mieke Dobbels.

De concurrentie is niet min. Zo moet Veerle Baetens het in de categorie beste actrice onder meer opnemen tegen Keira Knightley en Naomi Watts, terwijl behalve Johan Heldenbergh ook Jude Law dingt naar de Europese Oscar' voor beste acteur.
Een overzicht van de genomineerden in de vijf categorieën:
Beste Europese film
- 'The Broken Circle Breakdown'
- 'La Vie d'Adèle: Chapitres 1 & 2'
- 'The Best Offer'
- 'Blancanieves'
- 'La Grande Bellezza'
- 'Oh Boy!'
Beste regisseur
- Felix van Groeningen ('The Broken Circle Breakdown')
- Paolo Berger ('Blancanieves')
- Abdellatif Kechiche ('La Vie d'Adèle: Chapitres 1 & 2')
- François Ozon ('Dans la Maison')
- Paolo Sorrentino ('La Grande Bellezza')
- Giuseppe Tornatore ('The Best Offer')
Beste actrice
- Veerle Baetens ('The Broken Circle Breakdown')
- Keira Knightley ('Anna Karenina')
- Barbara Sukowa ('Hannah Arendt')
- Naomi Watts ('Lo Imposible')
- Luminita Gheorghiu ('Pozitia Copilului')
Beste acteur
- Johan Heldenbergh ('The Broken Circle Breakdown')
- Jude Law ('Anna Karenina')
- Fabrice Luchini ('Dans la Maison')
- Toni Servillo ('La Grande Bellezza')
- Tom Schilling ('Oh Boy!')
Beste scenarist
- Carl Joos & Felix van Groeningen ('The Broken Circle Breakdown')
- Tom Stoppard ('Anna Karenina')
- Giuseppe Tornatore ('The Best Offer')
- François Ozon ('Dans la Maison')
- Paolo Sorrentino & Umberto Contarello ('La Grande Bellezza')

09-11-2013 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Villa Samson' voor huisdieren van patiënten UZ Brussel kost 1 miljoen

'Villa Samson' voor huisdieren van patiënten UZ Brussel kost 1 miljoen

http://oi39.tinypic.com/2953i85.jpg

Het UZ Brussel bouwt een villa van 1 miljoen euro waar patiënten hun huisdieren kunnen ontmoeten, zo meldt Het Laatste Nieuws. "Villa Samson" moet in 2016 geopend worden op de campus van het ziekenhuis in Jette.


De naam is geen toeval: Villa Samson wordt zo genoemd omdat Danny Verbiest, de vroegere stem van de tv-hond, een belangrijke geldschieter is. Hij is peter van het opmerkelijke project en betaalt de architectenkosten voor de villa, die in totaal zo'n 1 miljoen euro zal kosten.

Schenkingen
De overheid legt geen cent bij: al het geld komt van gulle gevers en sponsors.

In het gebouw op de campus Jette van het UZ Brussel, dat los van het ziekenhuis zal staan, kunnen baasjes hun huisdieren ontmoeten.

Herstel
Dat huisdieren een gunstig effect hebben op mensen, staat al langer vast. Zo worden ze ingezet bij therapie in psychiatrische ziekenhuizen en op sommige palliatieve afdelingen. Ook rusthuizen waar een kat of hond rondloopt om de oudjes gezelschap te houden, zijn geen uitzondering meer. In het UZ Brussel zullen de huisdieren helpen bij het herstel van hun baasje.

"Onderzoek heeft aangetoond dat mensen rustiger worden als ze een kat of hond strelen", zegt dierengedragsdeskundige Danny Grosemans. "De bloeddruk verlaagt en hun hart slaat dan minder snel. Zo raken ze stress kwijt. Ze revalideren ook sneller als ze bezig zijn met hun hond, want ze bewegen dan meer."

09-11-2013 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van de Veire snurkt, Nathalie Meskens danst in de slaapstee

Peter Van de Veire snurkt, Nathalie Meskens danst in de slaapstee

http://oi42.tinypic.com/x3shu9.jpg

Nina pakt dit weekend uit met de bijzondere reportage 'bed habits', waarin bekende vlamingen hun slaap- en bedgewoontes onthullen. Zo leren we onder meer dat Peter Van de Veire snurkt "als ik heel moe ben, als ik gedronken heb sowieso" en dat Nathalie Meskens "poe-del-naakt" in de koffer ligt.


Naast Peter Van de Veire en Nathalie Meskens doen ook actrice Joy Anna Thielemans (de vriendin van Bartel Van Riet), tv-kok Wim Ballieu, tienkamper Hans Van Alphen, K3-zangeres Karen Damen en Alban Sarens (saxofonist van Sir Yes Sir en lief van Evi Hanssen) uit de doeken hoe ze in slaap vallen, wat ze in bed al dan niet dragen, of het bed hun favoriete plek is om te vrijen en of ze hun partner teisteren met een ochtendhumeur.

09-11-2013 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Watts herkende zich in Diana

Naomi Watts herkende zich in Diana

http://oi44.tinypic.com/154y13d.jpg

Naomi Watts, die momenteel te zien is als prinses Diana in de film over haar leven, voelde altijd al dat ze een bijzondere connectie had met Diana. "Ik herkende vooral veel in haar jeugd, die nogal treurig was. Ik heb de manier waarop ze daarmee omging altijd bewonderd", vertelt ze aan Vrouw, het weekendblad van De Telegraaf.


Naomi vertelt dat ze zelf ook veel verdriet heeft gehad in haar jeugd. Haar ouders scheidden toen ze nog een meisje was en haar vader overleed op jonge leeftijd. "Ik heb daardoor altijd sympathie voor Diana gevoeld. Ook ik heb door de jaren heen aan mezelf gesleuteld om zo het verdriet een plek te geven.

Te hoge verwachtingen
De 45-jarige actrice twijfelde aanvankelijk wel een beetje om de rol te spelen. "Ik wist dat heel wat mensen ons met elkaar zouden vergelijken. Om nog voordat er een meter film was geschoten te concluderen dat ik totaal ongeschikt was voor de rol. Dat was geen prettig vooruitzicht", zegt Naomi. De verwachtingen over de film liepen volgens de actrice zo uiteen dat ze er nooit aan zou kunnen voldoen.

Sprong in het diepe
Ook het feit dat Diana twee zoons heeft, zorgde voor twijfels. Ze wilde hen op geen enkele manier krenken. "Aan de andere kant: het zijn inmiddels volwassen mannen die hun publieke positie kennen en weten dat films als deze onvermijdelijk gemaakt zullen worden." Uiteindelijk sprong Watts toch in het diepe. "Mijn eigen angsten intrigeerden me. Bovendien hou ik van uitdagingen", legt ze uit. "Dus toen ik eenmaal mijn eerste aarzelingen te boven was, heb ik niet langer getwijfeld en me volledig op de rol gestort."

09-11-2013 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sabia legt oorzaak van 20.000 euro huurschuld uit

Sabia legt oorzaak van 20.000 euro huurschuld uit

http://oi42.tinypic.com/35n5v11.jpg

De vorige huisbaas van Sabia Engizek krijgt naar eigen zeggen nog een flinke som van de nieuwe vriendin van Rafael van der Vaart. Aan de Duitse krant Bild legt Sabia uit hoe dit heeft kunnen gebeuren.


"Op 1 augustus heb ik het huurcontract beëindigd. We zijn toen een opzegtermijn van drie maanden overeengekomen. Maar mijn ex (Khalid Boulahrouz) is in augustus gestopt met betalen, hij wist hier niks van", aldus de brunette.

Volgens de huisbaas moet er flink wat gerenoveerd worden in het pand. Ook dat legt Sabia uit. "Mijn kinderen hebben de muren geschilderd. Ik had met de eigenaar afgesproken dat we de kosten van het schilderwerk zouden delen en ik heb hem gevraagd om andere eventuele schade op mijn rekening te zetten. Hij ging daarmee akkoord."

Huisbaas Rasmus maakte eerder bekend dat hij nog zo'n 20.000 euro van zijn oud-bewoonster krijgt. Na de verhuis hing bovendien een schuifdeur scheef en zat de koelkast vol schimmel. De lift en het trappenhuis waren beschadigd door het transportbedrijf, klaagt hij.

09-11-2013 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou Reeds laatste interview: "Mijn leven is muziek"

Lou Reeds laatste interview: "Mijn leven is muziek"

http://oi41.tinypic.com/2dcbae1.jpg

Op 21 september gaf Lou Reed een interview aan regisseur Farida Khelfa, in het kader van een fotosessie die hij gaf voor Parrot, een bedrijf dat met Reeds aanwijzingen een koptelefoon maakte die is geschikt voor rockmuziek. Het werd zijn laatste interview. "Geluid is meer dan lawaai. Geordend geluid is muziek", verklaart hij. "Mijn leven is muziek".


Hoewel Reed er schriel uitziet, is zijn geest duidelijk messcherp. Wanneer hij verklaart waarom hij een muzikant is geworden, zegt hij: "Je doet wat je graag doet, of je wordt gearresteerd".

Op zijn negende begon hij gitaar te spelen. Wanneer hem wordt gevraagd of zijn vader hem die gitaar kocht, zegt hij staalhard: "Mijn vader heeft me niks gegeven. Ik heb zelf een goedkope gitaar gekocht met het geld dat ik verdiende met houthakken en op de kippen letten".

Geen Beethoven zonder bassen
Als het over zijn muziekbeleving gaat, wordt Reed poëtisch: "Ik weet hoe ik wil dat de dingen klinken. Ik wil niet naar Beethoven luisteren zonder de mooie bassen, de cello's, de tuba. Dat is heel belangrijk. Hip hop heeft donderbassen, maar Beethoven ook. Als je geen bassen hebt, is het alsof je geamputeerd bent, alsof je geen benen hebt".

Alle albums geremasterd
Reed klaagt in zijn laatste interview ook over de "gruwelijke" geluidskwaliteit van cd's en onthult dat hij onlangs zijn volledige oeuvre hernam om het geluid te optimaliseren. "Ik heb net elk album dat ik maakte geremasterd met de nieuwste technologie. Het was zo mooi dat ik moest huilen. Geluid kan me enorm emotioneel raken. Geluid is het onverklaarbare. Soms hoor je een geluid in je hoofd, en dat zijn dan je zenuwen of je bloed dat stroomt. Het is verbluffend dat je dat kan horen".

Wanneer hem wordt gevraagd wat zijn eerste geluidsherinnering was, antwoordt Reed dat we allemaal dezelfde eerste herinnering hebben: de hartslag van onze moeder terwijl we in de baarmoeder zitten. "Je groeit op, al van het moment dat je nog maar een pindanoot bent, met het luisteren naar ritme. Maar dan komen de geluiden van de natuur. Het geluid van de wind. Het geluid van de liefde".

Lou Reed overleed op 27 oktober op zijn 71ste aan de gevolgen van een leveraandoening.

09-11-2013 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch concert Arcade Fire uitverkocht

Belgisch concert Arcade Fire uitverkocht

http://oi41.tinypic.com/2vc7q5s.jpg

Het concert van Arcade Fire op 24 november in de Hallen van Schaarbeek is uitverkocht. De Canadese groep zal er haar nieuw album 'Reflektor' voorstellen met een aangepaste groepsnaam: The Reflektors.

De voorverkoop startte vanochtend om 10u en al een half uur later was het onmogelijk om nog tickets te bemachtigen. Op Twitter valt te lezen dat het concert na enkele seconden al uitverkocht was. Wie zich het album al eerder in voorverkoop aanschafte via de website van Arcade Fire, kon gisteren al een ticket kopen.

De gelukkigen die erbij zullen zijn op 24 november mogen zich alvast avondkledij aanmeten.

08-11-2013 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwajongen Bieber slaat weer toe en steelt fiets in casino

Kwajongen Bieber slaat weer toe en steelt fiets in casino

http://oi39.tinypic.com/kdlu35.jpg

Justin Bieber heeft vorige maand in een casino de fiets van een personeelslid gestolen om er een tijdje mee door de gangen te rijden. Twee bewakers dreven de zanger uiteindelijk in de hoek om de tweewieler terug te pakken. Entertainmentsite TMZ heeft videobeelden en publiceerde die vandaag.


Justin was op 14 september met vrienden in het Palms Casino Resort in Los Angeles om een bokswedstrijd bij te wonen. Ze kwamen binnen via een achteringang en daar zag de Canadees een fiets staan van iemand die er werkte. Hij aarzelde geen moment en stapte erop.

Op het filmpje is te zien hoe Justin de fiets meeneemt de lift in en de gangen door. Twee beveiligers gaan achter hem aan en wachten de ster op om de fiets af te pakken Justin gaat daarna te voet weer verder.

08-11-2013 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen 'Expeditie Robinson' meer voor Evi Hanssen

Geen 'Expeditie Robinson' meer voor Evi Hanssen

http://oi40.tinypic.com/2hqtt9f.jpg

Evi Hanssen moet nu zelf 'Expeditie Robinson' verlaten. Het volgende seizoen van de realityreeks zal op de Nederlandse televisie voortaan gepresenteerd worden door Nicolette Kluijver. Dat schrijft Gazet Van Antwerpen.


Tijdens de reeks die nu loopt op RTL5 met uitsluitend Nederlandse kandidaten, is de brunette nog van de partij maar daarna moet ze de fakkel doorgeven aan Kluijver. Hanssen is nochtans zeer geliefd bij de kijkers waardoor de beslissing van de zender weinig bijval kent bij de fans.

Volgend jaar is Evi Hanssen weer op de Vlaamse buis te zien. Dan presenteert ze op VTM het spelprogramma 'Beat The Bompaz'.

08-11-2013 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzoening in de maak tussen Sylvie en Sabia?

Verzoening in de maak tussen Sylvie en Sabia?

http://oi43.tinypic.com/vzubsi.jpg

Eens vriendinnen, altijd vriendinnen? Zou deze stelling ook opgaan voor Sylvie Meis en Sabia Engizek? Na weken van modder gooien, leek de vriendschap tussen beide bevallige dames nochtans ten dode opgeschreven maar de tijd lijkt dan toch de wonden te kunnen helen. Volgens het Duitse magazine 'Das neue Blatt' zit er zelfs een verzoening aan te komen.


Terwijl Sabia (35) en Rafael Van der Vaart (30) met hun geluk geen blijf weten en zich voorbereiden op de komst van hun liefdesbaby, moet Sylvie het ondertussen zien te rooien als alleenstaande moeder. Een complexe situatie die de afgelopen maanden irritatie en jaloezie opwekte bij beide partijen.

"Het doek over onze vriendschap is gevallen", had Sabia enkele weken geleden verkondigd tijdens een interview met Bild. De dames hadden er dan ook alles aan gedaan om elkaar in een slecht daglicht te stellen nadat Sabia en relatie was aangegaan met de ex van Sylvie.

"Uiteindelijk zijn alle brokken wel te lijmen", verklaart Sabia die nu duidelijk het geweer van schouder verandert. "Wanneer Sylvie me de hand reikt, dan neem ik ze uiteraard aan. We zijn een grote 'patchwork-familie'. We hebben allemaal kinderen en zo zijn we automatisch met elkaar verbonden."

Benieuwd of Sylvie Meis er ook zo over denkt!

08-11-2013 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clown aan hek jaagt Jan Smith stuipen op het lijf

Clown aan hek jaagt Jan Smith stuipen op het lijf

http://oi44.tinypic.com/2r5ym36.jpg

Een man met een clownsmasker op heeft Jan Smit doodsbang gemaakt. De zanger zag de griezel een half uur lang voor zijn hek staan.


"Dacht ik dat ik alles al had meegemaakt, staat dit voor m'n buitenhek. Ik vind het ENG", twittert Smit. Hij plaatste ook een foto waarop de clown te zien is.

"Niet grappig"
Het kiekje leverde de nodige hilariteit op bij de volgers van de zanger, maar die kon er niet om lachen. "Zo grappig is het niet hoor! Hij stond er een half uur!"

Aan RTL Boulevard liet Aloys Buijs, de manager van Jan Smit, weten dat hij niet weet wie er achter de actie zit. "Jan heeft natuurlijk niet opengedaan."

08-11-2013 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kürt Rogiers uit de kleren voor Miley Cyrus

Kürt Rogiers uit de kleren voor Miley Cyrus

http://oi41.tinypic.com/34rt4wh.jpg

'Wrecking Ball' van Miley Cyrus staat op nummer 232 in de Millennium Top 1.000 van Q-music en dat viert Kürt Rogiers in z'n blootje. De radiopresentator kreeg de uitdaging om de beruchte videoclip te imiteren door poedelnaakt op een sloopkogel te zitten.

Op de Facebookpagina van Q-music begon Rogiers aanvankelijk met kleren maar zodra de foto duizend likes kreeg, begon zijn striptease. Na twee uur tijd werden er meer dan achttienduizend likes verzameld en was Rogiers volledig naakt te bewonderen. Al kregen we beduidend minder vlees te zien dan bij La Cyrus.

08-11-2013 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe gaat weer zingen

Lesley-Ann Poppe gaat weer zingen

http://oi43.tinypic.com/29vds9h.jpg

Voor het Eén-programma 'Stars For Life' pikt Lesley-Anne Poppe haar muzikale carrière weer op. Andere bekende deelnemers van de zangwedstrijd zijn presentator Ben Roelants en Ketnetwrapster Sien Wynants.


'Stars for Life' is een nieuw muzikaal programma waar twaalf bekende Vlamingen, die niet professioneel met muziek bezig zijn, aan deelnemen. Gedurende drie weken zullen ze ten voordele van 'Music for Life' zingen in een afvalrace. Radiostem van Studio Brussel Sam De Bruyn zal het nieuwe programma presenteren.

De overige namen zullen pas later bekend gemaakt worden. Lesley Ann-Poppe heeft al met het meidengroepje B-A-B-E, waar ook blondines Tanja Dexters en Griet Vanhees lid van waren, enkele nummertjes uitgebracht. Door meningsverschillen was de groep echter geen lang leven beschoren.

08-11-2013 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger wil volgend jaar op tournee met Stones

Mick Jagger wil volgend jaar op tournee met Stones

http://oi43.tinypic.com/10h2jx4.jpg

Mick Jagger (70) was naar eigen zeggen zo "weggeblazen" door de optredens van The Rolling Stones tijdens hun mini-tournee die ze deden ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de band dat hij volgend jaar opnieuw op tournee wil.


De optredens op Glastonbury en in Hyde Park de voorbije zomer waren volgens Jagger "het perfecte sluitstuk" van hun verjaardagstournee door Europa en de VS.

"Heb me enorm geamuseerd"
"Het was een echt goede zomer voor ons. Ik ben gelukkig en ik heb me vorig jaar enorm geamuseerd. Glastonbury en Hyde Park waren perfecte afsluiters. We waren weggeblazen. Ik zou het graag opnieuw doen", verklaarde Jagger tegenover de London Evening Standard.

"Sterven op het podium"
Keith Richards verklaarde onlangs grappend dat de band graag nog een tournee voor hun zestigste verjaardag zou doen. "Ik ben in mijn leven aan alles verslaafd geweest. De enige verslaving waarvan ik niet kan afkicken, is spelen bij The Rolling Stones. Al die nulletjes die voorbijschieten: 30, 40, 50 jaar. Ik zie geen reden waarom we onze zestigste verjaardag niet zouden vieren met een tournee. Het is ofwel dat of we sterven op het podium".

08-11-2013 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter dreigt met celstraf voor Charlie Sheen

Rechter dreigt met celstraf voor Charlie Sheen

http://oi39.tinypic.com/2ivoi02.jpg

Charlie Sheen moet buiten de rechtszaal zijn mond houden over de voogdijzaak over zijn tweeling. Als hem dat niet lukt, moet hij de gevangenis in. Daar heeft de rechter volgens TMZ mee gedreigd.


Vorige week noemde Sheen de rechter tegenover TMZ een dikzak en sukkel. De rechter overweegt nog om de acteur hier een boete voor te geven. Daarnaast zou Sheen deze keer wel een straatverbod hebben gekregen op verzoek van zijn ex Brooke Muller. Hij moet ongeveer 200 meter uit de buurt blijven van de moeder van de tweeling en mag geen contact met haar opnemen.

Brooke, die meerdere verblijven in afkickcentra achter de rug heeft, is naar de rechter gestapt om de voogdij over de twee jongens te krijgen. Momenteel wonen Bob en Max bij Denise Richards, een andere ex van Charlie.

08-11-2013 om 01:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cressida regelmatig met prins Harry op Sandringham

Cressida regelmatig met prins Harry op Sandringham

http://oi40.tinypic.com/3304sp4.jpg

Prins Harry neemt zijn vriendin Cressida Bonas regelmatig mee naar het landgoed Sandringham. Volgens Daily Mail is dit een teken dat de relatie tussen de twee serieuzer wordt en dat de 24-jarige blondine op koninklijke goedkeuring kan rekenen.


Twee weken geleden bracht het stel met een groep vrienden een weekend door in het vakantieverblijf van Harry's grootmoeder, koningin Elizabeth. Harry had zijn vrienden uitgenodigd om op wild te jagen rondom het landgoed in Norfolk. Dat doet hij wel vaker wanneer de koningin niet op het landgoed is, en volgens Daily Mail was het niet de eerste keer dat ook Cressida was uitgenodigd.

Bronnen van de krant zeggen dat de prins de relatie heel serieus neemt, maar dat een huwelijk nog niet op de agenda staat.

08-11-2013 om 01:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papa Lohan: "Lindsay raakte nog geen druppel aan"

Papa Lohan: "Lindsay raakte nog geen druppel aan"

http://oi44.tinypic.com/rhpeec.jpg

De geruchten dat Lindsay zo nu en dan weer in haar oude patroon vervalt, slaan volgens haar vader helemaal nergens op. Hij vertelt aan showbizzsite RadarOnline dat ze nog steeds nuchter is en geen gekke dingen doet. "Ik ben het ook beu dat mensen steeds zeggen dat ze niet nuchter is, want ik weet dat dit wel zo is", aldus Michael Lohan.


Michael zegt dat hij zich helemaal geen zorgen maakt. Hij heeft wel een verklaring waarom zijn dochter onderwerp van gesprek blijft. "Als je aan de top staat dan willen mensen je maar wat graag naar beneden halen. Iedereen zoekt naar iets onaardigs om over haar te zeggen." Volgens haar vader is er ook helemaal geen bewijs dat zijn dochter weer drinkt.

"Anders zou iemand er wel een foto van hebben en die zijn er niet." Ook de financiën van zijn dochter zijn in orde. "Dat gaat heel goed. Maar ik vind wel dat haar moeder Dina haar financiële problemen niet op Lindsay moet steken." Michael heeft al vaker naar zijn ex uitgehaald en dat doet hij nu weer.

"Sinds Dina zwanger was van Lindsay heeft ze al geen job meer gehad. Het wordt tijd dat ze werk heeft of dat ze met een hele rijke man gaat trouwen die haar kan onderhouden." Er gingen onlangs geruchten dat Lindsay weer af en toe zou drinken, ze zou betrokken zijn geweest bij een ruzie in een bar en ze zou haar huidige vriendje afgepakt hebben van een andere vrouw.

08-11-2013 om 01:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Kersverse moeder Kate toont eerste grijze haren

Oeps! Kersverse moeder Kate toont eerste grijze haren

http://oi42.tinypic.com/16lwvlx.jpg

Het is een moment dat de meeste vrouwen haten: de ontdekking van de eerste grijze haar. Voor de hertogin van Cambridge zal dit wellicht niet anders zijn.


Het is dan ook opvallend dat Kate zich tijdens de 'London Poppy Day' liet betrappen met grijze haarwortels die wel een lokje verf konden gebruiken. Was de kersverse moeder niet tijdig bij de kapper geraakt? Of zijn die eerste grijze haren een gevolg van het feit dat baby George zijn ouders ettelijke slapeloze nachten bezorgt?

Wie zal het zeggen. Prinses of niet, feit is dat grijze haren nu eenmaal niet tegen te houden vallen maar je kan ze desgewenst wel mooi camoufleren natuurlijk. Zeker indien je weet dat de paparazzi altijd op de loer liggen. Kwestie van je kappersbeurt gewoon ruim op voorhand vast te leggen Kate!

08-11-2013 om 01:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga zingt binnenkort als eerste vanuit de ruimte

Lady Gaga zingt binnenkort als eerste vanuit de ruimte

http://oi39.tinypic.com/a3fnuv.jpg

Lady Gaga schrijft (alweer) geschiedenis met wat letterlijk een buitenaards optreden zal worden. De zangeres zal als eerste mens ooit een concert geven vanuit de ruimte. Dat zal ze op een ruimtevlucht van Virgin Galactic doen. Alles staat gepland voor 2015, dat meldt Us Weekly.


De 27-jarige zangeres zal in 2015 als eerste ster ooit een nummer brengen vanuit de ruimte. Dat zal ze doen op een 'vlucht' van Richard Bransons Virgin Galactic. Haar optreden is gepland voor de derde dag van het 'Zero G Colony Festival' dat doorgaat in Spaceport America, een ruimtevaartcentrum in Nieuw-Mexico. Het festival zal ongeveer 6 maanden na de eerste Virgin Galactic-vlucht plaatsvinden.  

Om zich voor te bereiden op de ruimtevlucht zal Lady Gaga een maand lang speciale zanglessen volgen om ook zonder zwaartekracht de juiste noten te halen. De andere passagiers hebben ook de mogelijkheid een voorbereidingstraining te volgen op Neckereiland, het eiland van Richard Branson.       

Levensverzekering
Naast Lady Gaga hebben een aardig lijstje andere A-lijststerren interesse in een reis naar de ruimte. Zo zouden Ashton Kutcher en vriendin Mila Kunis, Justin Bieber en Leonardo DiCaprio al een zitje geboekt hebben voor een bedrag van 250.000$ per persoon.  

De eerste commerciële ruimtevlucht zal welgeteld twee uur duren en op 100 km hoogte in een baan om de aarde gaan.

Mocht het toch fout gaan is de ster op het ergste voorbereid: ze zou onlangs een goede levensverzekering hebben afgesloten.

08-11-2013 om 01:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twaalf BV's wagen zich aan zangwedstrijd op Eén

Twaalf BV's wagen zich aan zangwedstrijd op Eén

http://oi41.tinypic.com/b8wqd5.jpg

Eén pakt in december uit met een nieuwe zangwedstrijd, maar niet zomaar eentje. In 'Stars for Life' nemen twaalf bekende Vlamingen het drie weken lang tegen elkaar op ten voordele van 'Music for Life'. Studio Brussel-presentator Sam De Bruyn zal het nieuwe programma presenteren.

De twaalf kandidaten zullen drie weken lang vier avonden per week hun ding mogen doen. Welke BV's zich muzikaal willen laten tonen, wordt binnenkort bekendgemaakt. Het staat wel vast dat het gaat om  BV's die niet professioneel met muziek bezig zijn.

08-11-2013 om 00:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU geeft boost aan online muziekdiensten

EU geeft boost aan online muziekdiensten

http://oi39.tinypic.com/2z8oow1.jpg

Online muziekdiensten als Spotify, Deezer en iTunes kunnen in Europa een boost krijgen door een akkoord dat het Europees Parlement en de lidstaten gesloten hebben. Voor licenties zullen ze in de toekomst niet meer in elke lidstaat afzonderlijk moeten aankloppen, want auteursrechtenmaatschappijen als Sabam zullen grensoverschrijdend mogen werken. Europa zorgt ook voor een betere bescherming van de rechten van artiesten.


Toen de Europese Commissie vorig jaar met haar voorstel voor een nieuwe richtlijn over de auteursverenigingen en auteursrechten kwam, reageerde Sabam meteen enthousiast. "Grotere transparantie en een beter bestuur van de collectieve beheersvennootschappen kan het vertrouwen van de gebruikers en de rechthebbenden enkel verhogen", luidde het toen. In België gelden zulke verplichtingen reeds.

Profiteren
De politieke onderhandelingen over het wetsvoorstel zijn nu afgerond. Behalve de verbetering van de interne werking van de maatschappijen, bevat de compromistekst ook de bepaling dat download- en streamingdiensten in verschillende lidstaten tegelijk een licentie zullen kunnen verwerven. Daarmee moet het aanbod van zulke muziekdiensten vergroot worden en het aantal auteursverenigingen verminderd. Europees commissaris voor Interne Markt Michel Barnier, die het voorstel in 2012 lanceerde, wil dat op die manier "jongeren kunnen profiteren van de voordelen van een grote Europese markt".

Alle oeuvres zullen dezelfde toegang krijgen tot die markt. Sabam en co zijn verplicht de minder populaire muziekrepertoires tegen dezelfde voorwaarden een licentie te geven als de grote publiekstrekkers.

Royalties
De artiesten zelf krijgen hun royalties sneller uitbetaald. "Zo snel mogelijk" staat in de richtlijn, maar zeker niet later dan negen maanden na het einde van het jaar waarin de royalties verzameld werden. Wie rechten bezit, zal tussen verschillende auteursverenigingen kunnen kiezen en krijgt meer zeggenschap over het beheer van zijn rechten.

Het compromis moet nog formeel worden goedgekeurd door het Parlement en de lidstaten.

06-11-2013 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Charlize Theron opnieuw haar moet afscheren

Waarom Charlize Theron opnieuw haar moet afscheren

http://oi44.tinypic.com/2copk03.jpg

Ze is er het hart van in. Charlize Therons haar begon net opnieuw een respectabele lengte te krijgen toen ze te horen kreeg dat het er weer af moest. Waarom? Enkele scènes voor 'Mad Max 4: Fury Road' moeten opnieuw opgenomen worden.


Charlize hield niet van haar soldatenkapsel en was opgetogen toen het terug begon te groeien. Het heeft nu een mooie lengte en daar is ze trots op. Maar na proefvisies van de film bleken de kijkers niet echt onder de indruk van enkele scènes, wat de regisseur en de schrijvers ertoe aanzette enkele belangrijke wijzigingen door te voeren. Dat is niet uitzonderlijk bij een film met een groot budget", stelt een bron in Daily Mirror.

"Uiteraard is Charlize contractueel verplicht zich te schikken naar deze nieuwe opnames en moet ze binnenkort dus opnieuw haar haar afscheren. Ze ziet er enorm tegen op. Daarnaast moet ze ook opnieuw gaan trainen om terug de fysiek te krijgen die ze meer dan een jaar geleden had".

De opnames voor 'Mad Max 4: Fury Road' werden in december vorig jaar beëindigd. Naast Charlize Theron spelen Tom Hardy en Rosie Huntington-Whiteley hoofdrollen.

06-11-2013 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Historicus: ''Kunstwerken lang niet allemaal geroofd''

Historicus: ''Kunstwerken lang niet allemaal geroofd''

http://oi42.tinypic.com/10dfu5y.jpg

De enorme verzameling kunstwerken die in München is ontdekt, behoort voor het grootste deel rechtmatig toe aan Cornelius Gurlitt, de zoon van de overleden kunsthandelaar die de werken in de oorlogsjaren opkocht. Dat zegt een Duitse kunsthistoricus die zich bezighoudt met onderzoek naar de herkomst van kunst en de identificatie van roofkunst.


De verzameling zou volgens de berichten bestaan uit kunst die door de nazi's in beslag werd genomen als "ontaarde kunst'' (entartete kunst) of geroofd bij Joodse verzamelaars. Volgens Uwe Hartmann, die bij het staatsmuseum in Berlin het onderzoek naar herkomst van kunst leidt, hebben veel musea en verzamelaars destijds vrijwillig kunst ingeleverd om hun collectie te "zuiveren''.

"Rechtmatige eigenaar"
Hildebrand Gurlitt was door de nazi's aangewezen als een van de vier kunsthandelaren die met de verkoop van die kunst werden belast. Volgens Hartman heeft Gurlitt de werken zelf gekocht en daarvoor een prijs betaald aan het toenmalige ministerie van Propaganda van de nazi's. Daarmee werd hij in juridische zin eigenaar van de werken en dat is volgens Hartmann niet veranderd.

"In veel gevallen gaat het niet om roofkunst. Er moet vanuitgegaan worden dat meneer Gurlitt daar rechtmatig over beschikt'', aldus de historicus.

Scherpe kritiek
Het Centraal Register voor Roof- en Buitgemaakte Kunst tijdens de periode 1933-1945 heeft trouwens de omgang van de Beierse autoriteiten met de kostbare vondst in München scherp bekritiseerd en de regering opgeroepen tussenbeide te komen. "We willen zo snel mogelijk een lijst van de werken in de kunstverzameling gepubliceerd zien", zei Anne Webb van de "Commission for Looted Art in Europe" (CLAE).

Bovendien moet een onderzoek ingeleid worden, dat het de "rechtmatige eigenaars van de werken" mogelijk maakt hun eigendom snel terug te krijgen. Sinds het bekendworden van de vondst werd het Register met vragen naar informatie overspoeld. "De hele wereld kijkt naar Duitsland".

06-11-2013 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo Di Caprio aandachtige toeschouwer in Parc des Princes

Leonardo Di Caprio aandachtige toeschouwer in Parc des Princes

http://oi42.tinypic.com/28kn9r8.jpg

Schoon volk op de tribunes van het Parc des Princes voor de Champions League-wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Anderlecht. Niemand minder dan de Amerikaanse filmster Leonardo Di Caprio was aanwezig om de kunstjes van Zlatan Ibrahimovic te bewonderen. Di Caprio probeerde zich min of meer incognito tussen het volk te bewegen, getooid met een zonnebril en pet, maar een aandachtige fotograaf wist hem toch op de gevoelige plaat vast te leggen.

06-11-2013 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie: "Ons huwelijk wankelde al jaren"

Sylvie: "Ons huwelijk wankelde al jaren"

http://oi42.tinypic.com/15dxnpv.jpg

Na een lange tijd van stilzwijgen vertelt Sylvie van der Vaart in de Privé van deze week eindelijk haar kant van het verhaal. "Ons huwelijk wankelde al jaren."


Sylvie zegt in het interview, waaruit De Telegraaf citeert, dat het een vreselijke tijd voor haar is geweest. "Er zijn dagen en nachten geweest dat ik in mijn bed heb liggen woelen en huilen en ik echt niet meer wist hoe het verder moest. Ik ben de afgelopen jaren, na mijn ziekte, alleen maar bezig geweest met overleven."

"Natuurlijk teleurgesteld in de liefde"
Na een niet al te prettig verlopen avontuurtje met de Fransman Guillaume Zarka - "De man is het niet waard veel woorden aan vuil te maken." - is Sylvie het geloof in de liefde nog niet verloren. "Ik ben natuurlijk wel teleurgesteld in de liefde. Als zelfs het huwelijk waarvan ik dacht dat het voor het leven was kan stuklopen... Toch sta ik wel open voor een nieuwe relatie. Ik mag dan vervelende dingen hebben meegemaakt, ik laat me het mooiste dat er is niet afnemen."

"Hem eeuwig dankbaar voor onze zoon Damian"
Rancune tegenover haar ex Rafael heeft ze niet. Als de boel weer helemaal tot rust is gekomen, komen ze ongetwijfeld weer bij elkaar over de vloer voor een kop koffie, denkt Sylvie. "Van mij geen kwaad woord over hem. Hij heeft me het liefste gegeven wat ik heb: onze zoon Damian. En daar blijf ik hem eeuwig dankbaar voor."

06-11-2013 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheens balorige tweeling niet meer welkom bij Denise Richards

Charlie Sheens balorige tweeling niet meer welkom bij Denise Richards

http://oi42.tinypic.com/2njvfyp.jpg

Denise Richards wil niet langer zorgen voor de vierjarige tweeling die haar ex Charlie Sheen heeft bij zijn tweede ex Brooke Mueller. In mei kreeg Denise de tijdelijke voogdij over Bob en Max toegewezen nadat het druggebruik van Mueller al te gortig was geworden. Sheens zoontjes Bob en Max zijn volgens Richards onhandelbaar en ronduit gewelddadig tegenover haar eigen kinderen en haar honden.


Denise heeft zelf twee dochters met Charlie Sheen: Sam (9) en Lola (8). Daarnaast heeft ze een adoptiedochter van twee, Eloise. Denise schreef een alarmerende brief naar de kinderbescherming waarin ze Brooke Mueller de schuld geeft voor het gedrag van Bob en Max.

Zombies, geweld, nachtmerries
Volgens TMZ.com verklaart Denise dat Bob en Max al te vaak in een zombie-staat gaan en geeft ze details over hun gewelddadig gedrag. Zo was er een incident waarbij Bob een stuk speelgoed in het gezicht van Sam gooide, waarna het meisje naar de dokter moest. Bob en Max lijden volgens Denise ook aan nachtmerries.

Brandwonde
Bij haar brief aan de rechter voegde Denise naar verluidt ook foto's van Bob van voor en na zijn bezoek aan zijn mama eind juli. Op de foto van na het bezoek is een rood litteken op het hoofd van de kleuter te zien, volgens Charlie betrof het een brandwonde die zijn zoontje opliep tijdens zijn verblijf bij Brooke of haar moeder.

Ook op school kunnen Bob en Max zich volgens Denise niet gedragen. Ze doen andere kinderen pijn en gaan zelfs de kleuterleiders telijf. Denise wilde met Bob en Max naar de psycholoog gaan, maar daar stak Brooke naar verluidt een stokje voor omdat ze meende dat Denise zo zou aantonen dat ze een slechte moeder is.

De beweringen van Denise stroken met Charlie's bewering dat zijn zonen onhandelbaar zijn telkens ze tijd met hun moeder hebben doorgebracht.

"Loser, hoer, dikke weirdo"
Sinds Brooke vorige maand de ontwenningskliniek verliet, is de vechtscheiding met Charlie weer volop opgelaaid. Vorige week noemde hij haar op Twitter "boosaardige en zielige loser" en "gevaarlijke, gestoorde hoer". Eerder deze week stuurde Charlie haar via Twitter een bijzondere verjaardagswens: de afbeelding van een stuk verjaardagstaart met in plaats van een kaars een granaat er bovenop. "Fijne verjaardag Brooke, waarom blaas je deze kaars niet uit?", schrijft hij erbij.

"Je bent een dikke weirdo en je zal iedere poging om tussen mij en onze jongens in te komen verliezen", voegde hij daar nog aan toe. Met die verwensingen wil Brooke nu naar de rechter stappen. Iedereen in de voogdijzaak dient zich immers aan een zwijgplicht te houden.

06-11-2013 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton Kutcher en Mila Kunis kondigen volgende week verloving aan

Ashton Kutcher en Mila Kunis kondigen volgende week verloving aan

http://oi44.tinypic.com/25iawkl.jpg

Volgens vrienden van het koppel zullen Ashton Kutcher en Mila Kunis hun verloving aankondigen van zodra zijn scheiding van Demi Moore rond is. Al twee jaar lopen de scheidingsonderhandelingen tussen Ashton en Demi nu al. Volgende week zou de kogel door de kerk zijn, menen uiteenlopende bronnen.


Kutcher heeft zich bereid verklaard een deel van zijn fortuin, waaronder aandelen in zijn digitale ondernemingen, met Demi te delen. Niet dat zij zwarte sneeuw ziet, haar vermogen wordt op ruim 100 miljoen euro geschat.

De doorbraak in de scheidingsonderhandelingen kwam er naar verluidt nadat Demi (50) na haar verblijf in de ontwenningskliniek begon te mediteren en zich op yoga stortte.

"De scheiding van Ashton en Demi heeft een schaduw geworpen op zijn relatie met Mila. Gelukkig heeft Demi nu een bladzijde omgeslagen. Ze is niet langer verbitterd en wil dat de scheiding nu zo snel mogelijk achter de rug is zodat ook zij verder kan met haar leven".

06-11-2013 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annie Lennox krijgt Music Industry Trusts Award

Annie Lennox krijgt Music Industry Trusts Award

http://oi43.tinypic.com/xatapf.jpg

Annie Lennox heeft afgelopen maandag de zogenoemde Music Industry Trusts Award in ontvangst mogen nemen. Dat meldt de Britse openbare omroep BBC. De 58-jarige Schotse zangeres kreeg de speciale prijs in Londen voor haar prestaties op het muzikale vlak en haar liefdadigheidswerk.


De voormalige Eurythmics-zangeres kreeg tijdens de ceremonie lof toegezwaaid van onder anderen Sir Elton John en Adele. Eerstgenoemde kon niet aanwezig zijn, maar sprak Lennox toe in een videoboodschap. Hij zei: "Je verdient deze prijs niet alleen voor je enorme bijdrage aan de muziekindustrie, maar ook voor je werk voor diverse goede doelen en als activiste."

Adele, die wel lijfelijk aanwezig was in het Grosvenor House Hotel, sprak het publiek toe: "Zoveel van haar liedjes zijn de soundtrack van mijn leven. Annie Lennox is constant aanwezig in mijn leven. Een voorbeeld van briljant talent dat invloed heeft op iedereen."

Lennox, die na de ceremonie een optreden gaf, was zichtbaar geroerd en voelde zich vereerd met de prijs en de lofuitingen. "Muziek heeft me een leven vol ervaringen en kansen gegeven, waarvan ik nooit had kunnen dromen. Ik voel me bevoorrecht om een artiest te kunnen zijn, met name als vrouw."

05-11-2013 om 17:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus schrijft emotionele brief aan ex

Miley Cyrus schrijft emotionele brief aan ex

http://oi43.tinypic.com/2llg3z9.jpg

Miley Cyrus heeft haar ex-verloofde Liam Hemsworth een excuusbrief geschreven, schrijft The Sun. Vrienden van de zangeres zeggen tegen de Britse krant dat ze spijt heeft van haar gedrag. Cyrus (20) en Hemsworth (23) gingen twee maanden geleden uit elkaar na een jarenlange relatie.

De acteur werd een paar dagen later kussend met een nieuwe vlam gespot, de Mexicaanse actrice Eiza González. Ook Cyrus zou niet stil hebben gezeten. Afgelopen weekend bouwde ze bijvoorbeeld een feestje met Good Charlotte-gitarist Benji Madden. Toch lijkt het erop dat de Wrecking Ball-ster Hemsworth nog steeds terug wil. "Nu er wat tijd overheen is gegaan en ze niet meer zo boos is, begint Miley de pijn van de breuk pas echt te voelen", vertelt een insider. "Ze wilde er eerst wat liedjes over schrijven, maar nu heeft ze besloten om Liam een brief te schrijven zodat hij precies weet hoe ze zich voelt."

Inmiddels zou Cyrus inzien dat de breuk voor een belangrijk deel aan haar te wijten is. "Miley heeft haar excuses aangeboden omdat ze zo raar deed. In haar brief staat dat ze nog steeds heel veel van Liam houdt en vraagt ze hem om een keer met haar te gaan praten. Misschien is dat om het af te sluiten, misschien juist om het samen weer te proberen."

05-11-2013 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaimie Alexander draagt gewaagdste rodeloperjurk ooit

Jaimie Alexander draagt gewaagdste rodeloperjurk ooit

http://oi44.tinypic.com/sd1frs.jpg

De 29-jarige actrice Jaimie Alexander slaagde er gisteren in om alle aandacht op te eisen in een adembenemende jurk. Voor de première van haar nieuwste film 'Thor: The Dark World' trok ze een jurk aan die haar decolleté, schaamstreek en achterwerk onthulde. Een look die slechts weinigen kunnen doen slagen.

De zwarte jurk liet dankzij transparante panelen voor- en achteraan van de nek tot de tenen niets aan de verbeelding over. Alexander is terecht trots op haar strakke figuur, de knappe brunette droeg zelfs geen ondergoed, bleek al snel op rode loper. Een klassiek opgestoken kapsel, oorbel in de vorm van een veer en gouden stiletto's maakten de outfit helemaal af.

Deze wel erg sexy keuze van Jaimie is erg verrassend, want doorgaans kiest ze voor veel zedigere jurken op de rode loper. Deze creatie is van modehuis Azzaro en wij vinden het alvast wonderbaarlijk dat de actrice de avond zonder blunders als een piepende tepel of geslachtsorgaan overleefde. Wie het geheim van haar moordlijf wil weten, zal op zijn honger blijven zitten, want Jaimie houdt de lippen stijf op elkaar en beweert zelden te sporten. Zou jij deze jurk dragen of vind je het ontwerp wat overdreven?

05-11-2013 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber: "Platenlabel mag wat harder werken"

Justin Bieber: "Platenlabel mag wat harder werken"

http://oi41.tinypic.com/9jkj6f.jpg

Justin Bieber heeft openlijk uitgehaald naar zijn platenmaatschappij Def Jam. De zanger is blijkbaar niet tevreden over het werk dat zijn label voor hem doet, weet De Telegraaf.

Aan zijn miljoenen volgers op Twitter liet hij weten: "Wish def jam would work harder on my project labels are shady." Justin verwijderde de tweet even later weer, maar liet wel nog weten dat zijn fans betere promotors zijn.

Eerder deze week stormde Bieber nog van het podium toen hij tijdens een optreden een fles naar zijn hoofd kreeg geslingerd in de Braziliaanse stad Sao Paulo.

05-11-2013 om 17:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna topless op cover Britse GQ

Rihanna topless op cover Britse GQ

http://oi39.tinypic.com/dce879.jpg

Een beetje bloot is nooit een probleem geweest voor Rihanna. Ditmaal staat de zangeres topless in het decembernummer van de Britse mannenblad GQ. Ze poseert onder meer op de cover als Medusa, een figuur uit de Griekse mythologie.


Zo heeft het haar van RiRi plaatsgemaakt voor een kluwe kleine slangen, terwijl een groter exemplaar haar nek siert.

De fotoshoot met Rihanna markeert het 25-jarige jubileum van de Britse GQ. De fotosessie werd geregisseerd door kunstenaar Damien Hirst en de foto's gemaakt door fotograaf Marciano Vivanco.

Na de shoot postte Rihanna een foto van zichzelf met de fotograaf op Instagram en dankte hem voor de prettige samenwerking

05-11-2013 om 17:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheiding Eva Pauwels ingezet: "Franky heeft zelfs mijn libido afgepakt"

Scheiding Eva Pauwels ingezet: "Franky heeft zelfs mijn libido afgepakt"

http://oi42.tinypic.com/afdopz.jpg

Eva Pauwels (36) gaat voor de derde keer scheiden. Vorge week is ze samen met Franky de echtscheidingspapieren gaan ondertekenen. Franky kon het volgens Story niet verkroppen dat zijn vrouw in de prostitutie ging werken.


"Franky heeft er gelukkig mee ingestemd op te draaien voor de kosten van de notaris, zo'n 1.200 euro. Dat geld heb ik niet op overschot. Voor mij was die scheiding ook niet nodig. Achteraf heb ik Franky nog voorgesteld om een flesje champagne te kraken. Of om hem te trakteren op een etentje. Maar niet willen, hè!", verzucht Pauwels in Story. "Na de ondertekening is hij hier met slaande deuren vertrokken".

Muizenissen
Hoe het met Pauwels gaat? "Mijn hoofd zit vol muizenissen. Ik weet niet hoe het verder moet. Ik voel me zo alleen. Mijn ouders en mijn kinderen heb ik al wekenlang niet gehoord. De energie ontbreekt me om verder te gaan en een nieuwe woonst te zoeken. Het moet financieel ook lukken. Eerst wil ik nog wat spullen verkopen".

Al maanden geen seks meer
Trouwen wil ze niet nog een keer doen. "Dit was de laatste keer. Mijn hoofd staat zelfs niet meer naar de liefde. Franky heeft mijn libido afgepakt. Ik heb al maanden geen seks meer gehad, ook niet met mezelf."

05-11-2013 om 17:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksueel grapje over prins Harry schiet royals in verkeerde keelgat

Seksueel grapje over prins Harry schiet royals in verkeerde keelgat

http://oi41.tinypic.com/zoe539.jpg

Het Britse Channel 4 wordt ervan beschuldigd dat ze de koninklijke familie in diskrediet heeft gebracht omdat ze een seksueel getinte grap over prins Harry hebben uitgezonden. In de komedieserie 'Fresh Meat' werd door een van de spelers gezegd dat de prins zich door een winkeljuffrouw manueel heeft laten bevredigen.


Channel 4 geeft volgens The Telegraph aan dat de grap met een knipoog en in de context gezien moet worden. Het personage zou het hebben gezegd om indruk te maken met een sterk verhaal.

Maar politicus Andrew Rosindell noemt het ongepast. "De media moeten de koninklijke familie niet betrekken in dit soort dingen. Het is verkeerd". Als er grappen worden gemaakt over politici is dit geen probleem volgens Rosindell. "Wij kunnen er op reageren, maar in die positie is het Koninklijk Huis niet. Dus het is oneerlijk".

Kensington Palace heeft niet gereageerd op de grap. Maar volgens de krant is het bekend dat Harry zich regelmatig kan ergeren aan het beeld dat van hem wordt geschetst.

Enkele dagen eerder werd nog een grap over de zoon van prins Charles uitgezonden in het programma 'Have I Got News For You'. Daar werd geïnsinueerd dat Harry cocaïne had gebruikt. Hierover zocht Kensington Palace wel contact met de BBC. De programmamakers wilden zich alleen verontschuldigen voor het verkeerd noemen van de naam van de peetouder van prins George. Op de grap die erop volgde wilden zij niet terugkomen.

05-11-2013 om 17:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shaun Ryder: "Wie niet in aliens gelooft, is idioot"

Shaun Ryder: "Wie niet in aliens gelooft, is idioot"

http://oi40.tinypic.com/2psgfbd.jpg

Shaun Ryder, die in de jaren negentig furore maakte als de zanger van The Happy Mondays én verslinder van allerlei drugs, vindt mensen die niet in buitenaards leven geloven "f*cking idiots".


Ryder beweert dat hij meer dan eens tekenen van buitenaards leven heeft gezien, als sinds zijn vijftiende. Hij erkent weliswaar dat sommige mensen die zijn overtuiging delen niet goed bij hun verstand zijn, maar wijst erop dat er ook heel wat geloofwaardige getuigenissen zijn.

Ryder, die de tv-show 'Shaun Ryder on UFO's' presenteert: "Je kan geen grotere 'believer' treffen dan ik. Ik weet wat ik heb gezien en ik had geen drugs genomen. Wie zegt dat er in de ruimte geen ander leven is, is een volslagen idioot".

"Je hebt veel verschillende mensen die in UFO's geloven. Daar zitten ook fantasten bij, maar wij hebben ook met fysici, agenten en generaals gesproken. Geloofwaardige mensen dus. Mensen die volhouden dat wij mensen de enigen in het universum zijn, zijn eikels".

Ryder was verbaasd toen hij de getuigenis hoorde van iemand die beweerde ontvoerd te zijn geweest door aliens. Daar was hij vroeger immers sceptisch over.

"Ik hecht niet veel geloof aan verhalen over ontvoeringen door aliens. Maar ik ontmoette een kerel, Travis Walton, en die deed me mijn ogen openen. Hij vertelde me hoe hij een ruimteschip zag, de lucht inging en het schip aanraakte. De energie die daarbij vrijkwam, gooide hem zes meter de lucht in. Daarna werd hij binnengelaten in het ruimteschip, kreeg hij er medische zorgen en dat redde zijn leven. Hij was vijf dagen lang vermist en zag eruit alsof hij uit de Vietnamoorlog kwam met posttraumatische stress".

04-11-2013 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Bridget Jones' onherkenbaar door plastische chirurgie?

'Bridget Jones' onherkenbaar door plastische chirurgie?

http://oi43.tinypic.com/f1ysld.jpg

Het was even schrikken toen Renee Zellweger haar opwachting maakte tijdens events in Los Angeles en New York. De ster uit de populaire 'Bridget Jones'- films begroette de menigte met wijd opengesperde ogen en een gelaat dat weinig expressie toeliet.


Meer hebben de tabloids natuurlijk niet nodig om over te gaan tot speculatie omtrent de corrigerende operaties die de ster al dan niet zou hebben ondergaan. Zo wordt gesuggereerd dat de actrice een ooglidcorrectie achter de rug heeft en allesbehalve zuinig is geweest met zogenaamde 'fillers' en botox.

04-11-2013 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber uit bordeel in Rio de Janeiro geplukt

Justin Bieber uit bordeel in Rio de Janeiro geplukt

http://oi44.tinypic.com/2gy69ap.jpg

Het Canadese tieneridool Justin Bieber zou volgens de Amerikaanse tabloid 'New York Post', betrapt zijn terwijl hij in lakens gewikkeld uit Centauros, een populair bordeel in Rio de Janeiro, werd gehaald door zijn bodyguards.

Volgens het blad sprong de zanger, die overigens enkel werd herkend aan een tattoo op zijn pols, op de achterbank van een auto die klaarstond en werd hij weggebracht door zijn veiligheidsmensen.

04-11-2013 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling en Eva Mendes: haar in de boter

Ryan Gosling en Eva Mendes: haar in de boter

http://oi42.tinypic.com/2n8sdgp.jpg

Het rommelt tussen Ryan Gosling en Eva Mendes. De twee, die elkaar leerden kennen op de set van 'The Place Beyond the Pines',  zijn nu al twee jaar samen maar volgens vrienden hangt er een definitieve breuk in de lucht.


Zes maanden geleden gingen Gosling en Mendes al even uit elkaar om zich te bezinnen over hun toekomst als koppel. Een insider in UsMagazine: "Hij is humeurig en zij is onzeker. Als ze een sms van een onbekend nummer op zijn gsm ziet, denkt ze dat hij het met andere vrouwen aanlegt. Het zou me niet verbazen mochten ze binnenkort voorgoed uit elkaar gaan".

Een andere bron verklaarde tegenover ShowbizSpy.com: "Eva weigert met haar vrienden en vriendinnen over haar relatie te praten. Van zodra iemand over Ryan begint, snoert ze die de mond. Het is duidelijk dat er iets fout zit".

Recent nog bleek dat Ryans verlangen om zich te settelen en een gezin te stichten de belangrijkste bron van onenigheid is. "Ryans vrienden weten dat hij klaar is om zich te settelen, honderd procent. Eva houdt wel van Ryan, maar ze is zeer onconventioneel. Ze heeft bindingsangst, dat is de bron van hun problemen".

04-11-2013 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna poseert met sigaret in de mond voor lesbiennes

Rihanna poseert met sigaret in de mond voor lesbiennes

http://oi44.tinypic.com/2e14pdz.jpg

Rihanna heeft zich laten strikken voor een fotoshoot in het Duitse magazine 032C, dat zich richt op lesbiennes. De zangeres werd door het Nederlandse fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin een gothic stijl aangemeten. Opvallend is Rihanna's kortgeknipte coupe.

Fashion Newz meldt dat Rihanna in verschillende outfits van Gucci poseerde, waaronder een lange jas en een sexy jurk. Op één van de foto's houdt ze haar borsten in bedwang. Haar donkere make-up, lange handschoenen en sigaretten maakten de gothic look compleet.

04-11-2013 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter legt beslag op eigendommen schoonzoon Spaanse koning

Rechter legt beslag op eigendommen schoonzoon Spaanse koning

http://oi40.tinypic.com/2epu2kh.jpg

In het kader van het corruptieonderzoek tegen Iñaki Urdangarin, de schoonzoon van de Spaanse koning Juan Carlos, heeft een Spaanse rechter vandaag beslag gelegd op verschillende van zijn eigendommen.


Rechter José Castro legde ook beslag op eigendommen van medeverdachte Diego Torres. De rechter verklaarde dat Urdangarin en Torres er niet in geslaagd waren te voldoen aan een betaling van 6,1 miljoen euro, een bedrag dat zou gebruikt worden als schadevergoeding indien beide verdachten schuldig bevonden worden aan corruptie. De twee zouden tussen 2004 en 2006 miljoenen euro's verduisterd hebben via een non-profitorganisatie die door Urdangarin geleid werd.

Prinses Cristina blijft buiten schot
Urdangarin is een voormalige Olympische handbalspeler die getrouwd is met prinses Cristina, de jongste dochter van de Spaanse koning. De schoonzoon van Juan Carlos is ook hertog van Palma de Mallorca. Tot de inbeslaggenomen eigendommen behoort onder meer de luxevilla van Urdangarin en prinses Cristina in de Barcelonese wijk Pedralbes. Sinds het koppel in 2012 naar Genève verhuisde staat de villa te koop. Er loopt ook een onderzoek naar Urdangarin en prinses Cristina wegens belastingontduiking, al is de prinses officieel niet in verdenking gesteld.

De affaire bezorgt de Spaanse koning kopzorgen. Meer en meer stemmen gaan op die om zijn aftreden vragen. De 75-jarige monarch wordt ook fel geplaagd door heupproblemen: deze maand gaat hij opnieuw onder het mes na een eerdere operatie in september. Het koningshuis ontkent dat koning Juan Carlos binnenkort zou aftreden ten voordele van zijn zoon, kroonprins Felipe.

04-11-2013 om 18:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkrachting in 'Downtown Abbey' krijgt toch geen staartje

Verkrachting in 'Downtown Abbey' krijgt toch geen staartje

http://oi44.tinypic.com/2a9whfb.jpg

Na een verkrachtingsscène in een aflevering van de populaire Britse dramareeks 'Downtown Abbey' die vorige maand vertoond werd op zender ITV volgden ruim 400 klachten. Mediaregulator Ofcom plaatst de makers en tv-zenders echter uit de wind, zo meldt de Britse krant The Guardian.


Zondagavonddrama in Groot-Brittannië kan soms schokkend zijn, zo bewees 'Downtown Abbey' vorige maand. De meid in de serie, Anna May Bates, gespeeld door Joanne Froggatt, werd er aangevallen en verkracht door een bediende van een gast, gespeeld door Nigel Harman. Hoewel de verkrachting zelf niet expliciet getoond werd, bleek de suggestie van de scène alleen al voldoende voor heel wat verontwaardigde reacties. Zender ITV ontving er ongeveer 200, mediaregulator Ofcom nog eens 244.

Ook in de Britse pers ontstond al snel discussie over de vraag of een dergelijke scène wel op haar plaats was. De bedenker van 'Downtown Abbey', Julian Fellowes, argumenteerde dat de scène helemaal niet sensationeel was uitgewerkt. "We zijn niet geïnteresseerd in sensationalisering, maar wel in het aftasten van de mentale en emotionele schade [van een verkrachting, nvdr]", stelde Fellowes. "'Downtown Abbey' brengt per reeks een aantal personages in een erg moeilijke situatie en je voelt de emoties die voortkomen uit die trauma's. Wanneer je zeer moeilijke en gevoelige verhaallijnen behandelt, is het minpunt dat ze veel meer inspanning van het publiek vereisen. Maar het pluspunt is dat ze je kunnen helpen op vlak van zelfanalyse."

Regulator Ofcom volgt nu die redenering en start geen officieel onderzoek naar de uitzending. Zo paste de scène binnen de context van het verhaal en waren er geen expliciete beelden te zien. Bovendien werd de aflevering vertoond na wat in het Verenigd Koninkrijk 'the watershed' genoemd wordt: het uur waarna beeldmateriaal mag uitgezonden worden dat niet geschikt is voor kinderen. Ook werd de uitzending voorafgegaan door een waarschuwing van ITV.

04-11-2013 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Price:

Katie Price: "In mijn hoofd ben ik Whitney Houston"

http://oi43.tinypic.com/1058uw1.jpg

Katie Price heeft al verschillende pogingen gedaan om een zangcarrière uit de grond te stampen. Tot nu toe zonder succes, maar het model heeft thuis wel een karaokeset en geeft toe dat een dronken avondje uit altijd eindigt met het zingen van de favoriete nummers van wijlen Whitney Houston.


"Mijn avondjes uit zijn echt een routine. Ik zing altijd vijf liedjes van Whitney Houston. Dat vind ik gewoon geweldig. Mijn vrienden vinden het minder leuk, want ik verplicht ze altijd om te gaan zitten en te kijken. Ik zeg vaak tegen mijn manager: laat me toch eens een plaat opnemen. Het is niet dat ik echt een carrière wil, ik ben geen popster, maar ik heb altijd een model of een popster willen zijn. In mijn hoofd ben ik Whitney Houston als ik dronken ben", aldus het model.

Katie, die met Harvey (11), Junior (8) en Princess (6) al drie kinderen uit vorige relaties heeft, beviel twee maanden geleden van Jett, haar eerste kind met huidige echtgenoot Kieran Hayler. En het model is naar eigen zeggen zo op haar gemak bij haar man dat ze het helemaal niet erg vindt om winden te laten in zijn bijzijn. "Ik voel me compleet bij hem, veilig en beschermd. Het gevoel van onzekerheid dat ik altijd had bij andere mannen heb ik niet bij Kieran. Ik heb nog nooit in het bijzijn van een man een wind gelaten. Dat zegt voor mij alles. Ik voel me beter dan ooit."

03-11-2013 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie vindt geen beelden van vechtende Chris Brown

Politie vindt geen beelden van vechtende Chris Brown

http://oi44.tinypic.com/2612m92.jpg

Chris Brown zou vorige week in Washington betrokken zijn geweest bij een vechtpartij, maar in het zwaarbeveiligde gebied zijn nergens videobeelden gevonden, meldt de entertainmentsite TMZ. Het gebrek aan bewijsmateriaal komt Brown, die in de proeftijd van een eerdere straf zit, mogelijk goed van pas.


Brown werd vlak bij het Witte Huis opgepakt nadat hij een man zou hebben geslagen. De politie kamde het hele gebied uit op zoek naar videobeelden van het gevecht, maar er zou niet één camera zijn aangetroffen waar bewijs van het incident op staat.

Naar verluidt zou het slachtoffer al eerder hebben verklaard dat hij niet geslagen is door de zanger, maar volgens de Amerikaanse entertainmentsite zou de politie daar niets mee doen. Als de politie niettemin geen zaken aantreft waarmee de beschuldiging kan worden gestaafd, gaat de zanger wellicht alsnog vrijuit.

03-11-2013 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cher grapt over verblijfplaats Sonny: hoe heet is het daar?

Cher grapt over verblijfplaats Sonny: hoe heet is het daar?

http://oi41.tinypic.com/2qtlf8g.jpg

Cher heeft in een openhartige vraag- en anwoordsessie op Facebook een grapje gemaakt over haar overleden ex-man Sonny Bono. Ze vroeg zich af of de vader van haar kind misschien in de hel verbleef.


In de jaren '60 braken Cher en Bono samen door als het folkrockduo Sonny & Cher. De twee waren toen al getrouwd. Hun huwelijk was geen geweldig succes, onder meer omdat Bono haar regelmatig bedroog. In 1975 gingen ze na een slepende rechtszaak over geld uit elkaar. Bono overleed in 1998 aan de gevolgen van een ski-ongeluk.

'Hoe heet is het daar?'
Een fan wilde van Cher weten wat ze tegen Bono zou zeggen als ze een minuut de tijd zou krijgen om met hem te praten. "Hoe heet is het waar je nu bent?", antwoordde de 67-jarige popster met een knipoog. Iemand anders stelde haar de vraag of ze haar ex miste. "Ik denk soms veel aan hem", schreef Cher. "Sommige dingen mis ik wel."

De Believe-zangeres kwam met nog meer opvallende uitspraken. Zo zei ze een hekel te hebben aan onrecht en de politici van de Tea Party, dat ze nooit in de spiegel kijkt en dat ze David Letterman nog steeds een eikel vindt. "Maar dat is juist leuk aan hem." Over een eventuele nieuwe liefde wilde Cher niks kwijt. "Dat gaat je niks aan."

03-11-2013 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazi-roofkunst: 1.500 doeken decennialang in woning

Nazi-roofkunst: 1.500 doeken decennialang in woning

http://oi42.tinypic.com/2ymdk7m.jpg

Speurders van de douane hebben volgens het Duitse nieuwsmagazine Focus in de woning van een 80-jarige Münchenaar rond de 1.500 tot op vandaag verdwenen werken van meesters van de klassiek moderne kunst ontdekt en in beslag genomen. Het gaat om werken van onder meer Pablo Picasso, Henri Matisse, Marc Chagall, Emil Nolde, Franz Marc, Max Beckmann of Max Liebermann. De nationaalsocialisten zouden de werken van joodse verzamelaars geroofd of als 'ontaarde' kunst geconfisqueerd hebben, aldus Focus.


De speurders zouden al in de lente van 2011 in de woning van de man toegeslagen hebben. De douane was de man op het spoor gekomen bij een controle van cash geld tijdens een treinrit van Zwitserland naar München. De in beslag genomen werken bevinden zich nu in een beveiligd depot van de Beierse douane in Garching bij München. Een Berlijnse kunsthistorica probeert de herkomst en de waarde van de werken te achterhalen. Het magazine maakt gewag van een miljard euro.

De vader van de 80-jarige, een kunsthandelaar, had de werken in de jaren dertig en veertig opgekocht. Al ruim 50 jaar had de zoon ze in zijn appartement opgestapeld, in verduisterde, vervuilde kamers op zelfgemaakte stellingen. In de loop van de jaren had hij enkele doeken verkocht en van de opbrengst geleefd. Volgens Focus heeft het Openbaar Ministerie nu een onderzoek tegen hem geopend op verdenking van belastingontduiking. Toen de speurders dagenlang bezig waren met de woning leeg te maken en de werken wegbrachten, bood de man geen weerstand.

Een van de in beslag genomen doeken van Matisse zou eigendom geweest zijn van de joodse kunstverzamelaar Paul Rosenberg, de grootvader van de Franse journaliste Anne Sinclair. Sinclair, die al jaren ijvert voor de teruggave van de door de nazi's geroofde kunst, was volgens Focus niet op de hoogte van het bestaan van de Matisse.

03-11-2013 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Michael Jackson: "Murray zal opnieuw doden"

Familie Michael Jackson: "Murray zal opnieuw doden"

http://oi41.tinypic.com/x5a0eu.jpg

De familie van Michael Jackson vreest dat Conrad Murray opnieuw iemand zal doden als hij terug aan de slag mag als arts. Volgens TMZ zijn de familieleden van de King of Pop beledigd en geschrokken door de vraag van Murray om zijn rechten als arts terug te krijgen.

Ze hopen dan ook dat hij geen schijn van kans maakt nadat hij veroordeeld en opgesloten werd voor de dood van de zanger. De familie vindt het absoluut geen troost dat Murray aanhaalt dat hij gedurende zijn twintigjarige carrière niemand anders dan Michael Jackson kwaad heeft berokkend.

Ze vinden dat hij zo roekeloos is omgegaan met de zanger dat hij een levenslang verbod moet krijgen.

03-11-2013 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechte timing: Weer ongeval tijdens show Cirque du Soleil

Slechte timing: Weer ongeval tijdens show Cirque du Soleil

http://oi43.tinypic.com/1zve3j6.jpg

Een acrobaat van Cirque du Soleil is ten val gekomen tijdens een voorstelling in Las Vegas. De stuntman trad op in het 'Wheel of Death' (Wiel des Doods) toen hij uitgleed, maakte het circus gisteren bekend.

Het ongeval gebeurde tijdens de show 'Zarkana', die op de Nederlandstalige website van het bedrijf wordt aangeprezen als een onweerstaanbare vreemde ontsnapping. De toestand van de gevallen acrobaat zou stabiel zijn.

De timing van het ongeval is pijnlijk. De autoriteiten in de Amerikaanse staat Nevada legden het bedrijf deze week nog een boete op van omgerekend 18.000 euro, na de dood van acrobate Sarah Guillot-Guyard. Zij verongelukte in juni nadat haar veiligheidsharnas was losgeraakt tijdens een stunt.

03-11-2013 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The New York Times vol lof over Veerle Baetens

The New York Times vol lof over Veerle Baetens

http://oi44.tinypic.com/102o8cj.jpg

De vertolking die Veerle Baetens neerzet in Felix van Groeningens 'The Broken Circle Breakdown' is één van de vier 'standout performances' in film deze winter. Dat schrijft filmrecensent Logan Hill van The New York Times in de zondagseditie van de krant.


Het artikel met als titel 'Star Turns Amid a Winter Flurry - Jared Leto, Veerle Baetens and Other Standout Performances' verschijnt net op het ogenblik dat van Groeningens film zijn Amerikaanse première beleeft in New York. Volgens The New York Times mag het filmpubliek zich deze winter verwachten aan vier filmvertolkingen die er met vlag en wimpel bovenuit steken. Veerle Baetens wordt daarbij in één adem genoemd met Jared Leto voor zijn rol in 'Dallas Buyers Club', Oscar Isaac uit 'Inside Llewyn Davis' en Tiger Chen die te zien is in 'Man of Tai Chi'.

Intensiteit en chemie
Hill staaft zijn keuze voor Veerle Baetens met de manier waarop de actrice haar rol "onafgebroken met zo'n intensiteit uitbeeldt alsof de tatoeages die haar lichaam bedekken niet alleen bestaan uit inkt, maar verweven werden met rauwe zenuwen". Verder heeft de recensent het ook over de chemie tussen Baetens en haar tegenspeler Johan Heldenbergh die "varieert van passionele lichamelijkheid en pijnlijke tederheid, tot met verstomming geslagen verdriet en roekeloze wreedheid".
 
Bluegrass
In het artikel komt Baetens ook zelf aan het woord. Zo spreekt ze o.a. over de manier van werken aan de film, hoe ze zich mentaal voorbereidde op de rol en hoe ze de bluegrass soundtrack niet zomaar tot een kopie van het origineel wilde herleiden, maar zich focuste op de emotionele eenvoud van de muziek.
 
Beste actrice op Tribeca
Het is niet de eerste keer dat Felix van Groeningens speelfilm gelauwerd wordt om zijn sterke acteerprestaties. Tijdens het Tribeca Film Festival in april kreeg Veerle Baetens al de prijs voor Beste Actrice. Bovendien konden beide hoofdrolspelers internationaal al op heel wat goede kritieken rekenen, zoals onder meer op de Britse krantenwebsite The Telegraph waar men het had over 'two of the most moving performances of the year'.

Na haar rol van Elise in 'The Broken Circle Breakdown', was Veerle Baetens op het scherm te zien als Margaretha van Anjou in de Britse prestigereeks 'The White Queen' en vertolkt ze Meester Teugels in Jan Verheyens 'Het vonnis'. Dezer dagen staat Baetens op de set van 'The Team', een internationale politieserie.

'The Broken Circle Breakdown' is de officiële Belgische inzending voor de Oscars in de categorie 'beste niet-Engelstalige film'.

03-11-2013 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arcade Fire op 24 november in Hallen van Schaarbeek

Arcade Fire op 24 november in Hallen van Schaarbeek

http://oi42.tinypic.com/20rlddv.jpg

De Canadese band heeft met 'Reflektor' een nieuw album uit dat algemeen bejubeld wordt. Op een tournee is het nog even wachten, al is het goed mogelijk dat de band uit Montreal op 24 november in ons land te zien is.

Arcade Fire heeft voor de release van het album namelijk een aantal kleine shows gespeeld in Montreal, Brooklyn en Miami onder de naam 'The Reflektors'. Daar zijn volgens Pitchfork nu ook shows in Parijs en het Verenigd Koninkrijk aan toegevoegd. En volgens de doorgaans goed ingelichte fansite Arcade Fire tube staan The Reflektors op 24 november in de Hallen van Schaarbeek in Brussel. Een affiche die op Twitter de ronde doet, moet die geruchten nog wat kracht bijzetten. Dat die affiche het concert aankondigt voor 2014 zullen we gemakkelijkheidshalve op een drukfoutje houden.

De voorverkoop start, volgens Arcade Fire tube, op 7 november.

02-11-2013 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Green Mile-acteur en 34 jaar jongere vrouw uit elkaar

Green Mile-acteur en 34 jaar jongere vrouw uit elkaar

http://oi41.tinypic.com/121deol.jpg

Green Mile-acteur Doug Hutchinson en Courtney Stodden hebben een punt gezet achter hun huwelijk. De 53-jarige Doug en de 19-jarige Courtney waren zo'n 2,5 jaar getrouwd.


Dat meldt Daily Mail op basis van bronnen dichtbij het stel. Het huwelijk van de twee stond vooral in het teken van controverse en media-aandacht.

Hutchinson is bekend van een bijrol als gemene gevengenisbewaarder in de legendarische film The Green Mile. Als acteur kende hij verder niet al te veel succes. Toen hij na zijn vijftigste plotseling in het huwelijksbootje stapte met de destijds 16-jarige Courtney, stond Hutchinson weer volop in de schijnwerpers.

Cup DD
Velen beschuldigden Doug van pedofilie. De rechter bepaalde echter dat het huwelijk gewoon door kon gaan, omdat de moeder van Courtney schriftelijk toestemming wilde geven.

Courtney, inmiddels 19 jaar, probeert nu de pers haar in het vizier heeft door te breken met zingen, acteren en allerlei zelfgemaakte video's. Ze verschijnt in het openbaar voornamelijk schaars gekleed. Onlangs liet ze haar borsten vergroten tot cupmaat DD.

02-11-2013 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Casino wil geld terug van Lindsay Lohan"

"Casino wil geld terug van Lindsay Lohan"

http://oi40.tinypic.com/34nl99x.jpg

Lindsay Lohan heeft geen goede beurt gemaakt bij een casino in Connecticut, schrijft TMZ. De blondine was geboekt als gastvrouw bij een Halloweenfeestje, maar ze kwam veel te laat en voldeed niet helemaal aan haar verplichtingen.


Lohan (27) kreeg omgerekend ruim 37.000 euro voor de schnabbel. Ze werd om 10 uur 's avonds verwacht, maar kwam pas om kwart voor middernacht aan.

Toen de actrice er eenmaal was, nam ze niet de tijd om op de rode loper te poseren en met de aanwezige fans te praten. In plaats daarvan ging Lohan meteen naar het feestje toe. Dat was een tweede tegenvaller voor de goktempel.

Belazerd
De organisatie voelt zich belazerd en zou nu proberen opnieuw te onderhandelen over de contractvoorwaarden, wat erop neerkomt dat Lohan misschien een deel van het geld terug moet geven.

Overigens kwam ze verkleed als het roodharige horrormeisje Carrie naar het evenement. Als gastvrouw stelde de gevallen superster verder niet teleur, weet de entertainmentsite.

02-11-2013 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Madeleine: "Beetje snel en plotseling zwanger"

Prinses Madeleine: "Beetje snel en plotseling zwanger"

http://oi39.tinypic.com/2ic05q9.jpg

Prinses Madeleine van Zweden vindt dat ze een beetje snel en erg plotseling zwanger is geraakt. "Beter op deze manier dan alles proberen van tevoren te plannen en dan zien dat er niets gebeurt", zegt Madeleine in de Zweedse editie van Elle.

De prinses, de vijfde in lijn van troonopvolging in Zweden, is nu bijna vijf maanden zwanger van haar man Chris O'Neill en is daar erg blij mee, vervolgt ze. Ze is uitgerekend in maart 2014. Het koppel trouwde in juni dit jaar.

De 31-jarige prinses zegt dat ze zwangerschapsboeken leest om zich voor te bereiden op de komst van het kindje. Madeleine en Chris wonen in New York, maar naar verwachting keert ze terug naar Zweden voor de bevalling.

02-11-2013 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Eva Longoria (38) dolverliefd op zakenman uit Mexico"

"Eva Longoria (38) dolverliefd op zakenman uit Mexico"

http://oi41.tinypic.com/24n0cyg.jpg

Niet Eduardo Cruz, maar een zeer welvarende zakenman uit Mexico heeft het hart van Eva Longoria veroverd, schrijft De Telegraaf. "Zij is dolgelukkig en hij is stapelgek op haar", onthult een goede bekende van de 38-jarige actrice aan People.

Volgens de bron is het nog erg pril en is Eva er nog niet klaar voor om de media kennis te laten maken met haar nieuwe vriend.

Een week geleden werd er gefluisterd dat de actrice weer samen was met Eduardo Cruz, met wie ze van februari 2011 tot maart 2012 een knipperlichtrelatie had. Een anonieme bron beweerde de twee gezien te hebben tijdens een romantisch etentje in New York, maar nu blijkt dat het niet om Eduardo ging, maar haar nieuwe vlam.

02-11-2013 om 12:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer BBC-presentator verdacht van misbruik

Weer BBC-presentator verdacht van misbruik

http://oi41.tinypic.com/5zmg8.jpg

Opnieuw is een bekende BBC-presentator beschuldigd van seksueel misbruik. De 64-jarige Paul Gambaccini, al ruim 40 jaar in dienst van de BBC en één van de bekendste muziekpresentatoren, werd dinsdag opgepakt. Hij werd later op borgtocht vrijgelaten, zo heeft de BBC gisteren laten weten.


Volgens een woordvoerder ontkent Gambaccini alle aantijgingen. De politie heeft alleen bevestigd dat het om twee mannen van 64 en 74 jaar gaat. De mannen werden opgepakt in verband met het omvangrijke onderzoek naar het seksschandaal rond de inmiddels overleden BBC-ster Jimmy Savile. Sindsdien heeft de Britse politie al meer dan twaalf mensen opgepakt.

De BBC heeft verklaard dat Gambaccini zijn populaire zaterdagse radioshow deze week niet zal presenteren en ook de komende weken niet in de lucht zal zijn. "Paul Gambaccini heeft besloten dat het met deze aandacht in de media verstandiger is om even niet te presenteren en wij respecteren die beslissing", aldus de BBC.

02-11-2013 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus: "Beter in mijn vel dan ooit"

Jeroen Meus: "Beter in mijn vel dan ooit"

http://oi42.tinypic.com/2lld16w.jpg

Jeroen Meus staat niet meer achter de stoof in zijn eigen restaurant, Luzine in Leuven. Dat vertelt de populaire chef van 'Dagelijkse Kost' (Eén) in een uitgebreid interview met onze krant. "Ik heb leven en werk gereorganiseerd", legt hij uit. "Op vrijdag en zaterdag ben ik nog wel aanwezig in Luzine om onze gasten te groeten en een praatje met hen te slaan, maar het koken zelf laat ik over aan mijn fantastische ploeg. Dat geeft me wat meer adem. Uiteraard hou ik alles wel nog scherp in de gaten."

De drukbevraagde kok treedt met deze beslissing in de voetsporen van beroemde voorgangers. Buitenlandse chefs als Alain Ducasse en Gordon Ramsay staan al jaren niet meer in hun eigen restaurants. Ook onze eigen Piet Huysentruyt trok voor zijn nieuwe restaurant Likoké in het Zuid-Franse Les Vans 'executive chef' Wouter Van der Vieren aan.

02-11-2013 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West blaast concerten af na ongeval

Kanye West blaast concerten af na ongeval

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_7_zpse96a76b5.jpg

Kanye West heeft voor de tweede keer in korte tijd een concert in Vancouver moeten afblazen. Een truck met belangrijke apparatuur raakte eergisteren betrokken bij een ongeluk en raakte onherstelbaar beschadigd. De apparatuur is volgens de rapper cruciaal voor het optreden.


De verloofde van Kim Kardashian zou eergisterenavond optreden in de Canadese metropool, maar wegens het ongeluk voelde hij zich gedwongen de show een dag uit te stellen. Het bleek echter onmogelijk om de apparatuur, waaronder een enorm eivormig LED-scherm, tijdig te vervangen en dus werd ook dit optreden gecanceld.

Een vertegenwoordiger van West liet aan TMZ weten dat ook shows in Anaheim, Denver en Minneapolis door de opgelopen vertraging op de lange baan zijn geschoven. In een verklaring liet de zegsman weten dat Kanye de show afblies, omdat "hij zonder de beschadigde apparatuur niet de show kan neerzetten die hij voor ogen had en weigert hij concessies te doen".

Het is nog niet bekend wanneer de uitgestelde concerten van zijn Yeezus-tour worden ingehaald.

Fans reageren alvast furieus op Twitter.

01-11-2013 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vat wijn Jolie en Pitt verkocht voor 10.100 euro

Vat wijn Jolie en Pitt verkocht voor 10.100 euro

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_6_zps400d8f71.jpg

Een vat wijn van het celebritykoppel 'Brangelina' is verkocht voor meer dan tienduizend euro. De opbrengst gaat naar een goed doel in Congo.


Het Hollywoodkoppel kocht in 2008 een chateau in Frankrijk en laat er wijn maken. Pitt en Jolie zijn eigenaar van het chateau Miraval en dat staat onder meer voor witte biowijn.

Angelina Jolie en Brad Pitt kochten het kasteel voor de ronde som van 40 miljoen euro. Ze gebruiken het optrekje als zomerresidentie. Het koppel verkocht ook al zesduizende flessen roséwijn.

Jolie en Pitt zijn lang niet de enige sterren die investeren in wijn. Ook Michael Schumacher, Sting en David Beckham zijn actief in de wijnbusiness, net als Gerard Depardieu en Francis Ford Coppola.

Marc Perrin maakt de wijn voor Brangelina en stelt dat het stel echt wel interesse heeft voor het productieproces. Ze willen volgens de Franse wijnmaker ook méér zijn dan alleen maar het gezicht van hun wijnen. "Ze zijn erg fier op hun kasteel. Ze willen dan ook de beste wijnen op de markt brengen." Nog volgens Perrin willen Jolie en Pitt in een later stadium ook rode wijn produceren.

01-11-2013 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lou Reed stierf vredig tijdens tai chi"

"Lou Reed stierf vredig tijdens tai chi"

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_5_zps1c3c0298.jpg

De Amerikaanse muzikant Lou Reed stierf op uiterst vredige wijze, zo vertelde zijn weduwe Laurie Anderson gisteren in de lokale Amerikaanse krant The East Hampton Star. In het rustige plaatsje East Hampton had het stel de afgelopen jaren veel tijd doorgebracht.


"Lou was een tai chi-meester en bracht zijn laatste dagen hier door terwijl hij gelukkig en overweldigd was door de schoonheid en kracht en zachtheid van de natuur. Op zondagmorgen overleed de cultlegende terwijl hij naar de bomen keek en 'met zijn muzikantenhanden' tai chi-oefeningen deed", schrijft Anderson.

Lou Reed maakte furore als mede-oprichter van de avant-gardistische rockband The Velvet Underground en ook als soloartiest. Hij stierf aan de gevolgen van een leveraandoening.

01-11-2013 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangerschappen in series: hoe een buikje verdoezelen?

Zwangerschappen in series: hoe een buikje verdoezelen?

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_4_zpse19e1ff7.jpg

Toen US Weekly eergisteren bekend maakte dat 'Scandal'-actrice Kerry Washington zwanger zou zijn van haar eerste kindje, volgde al snel de vraag of haar personage ook zwanger zou worden. Hoe pakken scenaristen dit eigenlijk aan? De TV-geschiedenis heeft ons al heel wat creatieve en vooral ook minder creatieve oplossingen getoond voor dit bekende 'probleem'. De New York Post zette ze even voor u op een rijtje.


1. Sarah Jessica Parker in 'Sex and the City'
Toen Sarah Jessica Parker zwanger bleek te zijn, besloten de producers het vijfde seizoen in te korten tot 13 afleveringen. Een zwangere Carrie Bradshaw kon immers niet. Ze hoopten de zwangerschap zo op te vangen, maar zonder designer 'babydolljurkjes' was het waarschijnlijk niet gelukt.  

2. Debra Messing in 'Will & Grace'
Debra Messing werd tijdens het zesde seizoen van 'Will & Grace' zwanger, maar haar personage niet. Gek genoeg werd ook niet echt geprobeerd de zwangerschap weg te steken... Het buikje van Grace groeide langzaam mee met dat van Debra tot ze in haar achtste maand op platte rust moest: Grace was er niet bij voor de laatste vier afleveringen van het zesde seizoen. Zelfs niet voor de finale.

3. Jane Leeves in 'Frasier'
Als we wat verder teruggaan in de tijd is er 'Frasier', waarbij Jane Leeves zwanger werd tijdens seizoen 8. De zwangerschapskilo'tjes werden toen verklaard als eetstoornis. Toen Jane in zwangerschapsverlof ging werd dan maar een retraite in een spa verzonnen zodat haar personage met de gewichtsproblemen kon afrekenen. Probleem opgelost.

4. Courteney Cox in 'Friends'
Voor Courteney Cox was er een klein probleem: toen ze zwanger werd tijdens de laatste maanden van seizoen 10, was al bekend dat Monica en Chandler geen kinderen konden krijgen. Het was dus onmogelijk om dit in het script te verwerken. Monica en Chandler zouden uiteindelijk een kind adopteren en Courteneys  zwangerschap werd - niet altijd even goed - verhuld met losse kleding.

5. Ellen Pompeo in 'Grey's Anatomy'
Om Ellen Pompeos zwangerschap te verbergen probeerden scenaristen aan het begin van het zesde seizoen van 'Grey's Anatomy' nog allerlei camerahoeken uit: ze filmden enkel haar nek en hoofd of ze kwam enkel met haar rug in beeld of in een zittende positie. Uiteindelijk bleek dat iets te weinig mogelijkheden te bieden en vertrok Dr. Meredith Grey naar haar vervreemde vader om een deel van haar lever af te staan. In TV-taal: Pompeo ging met zwangerschapsverlof.

01-11-2013 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken ex Courteney Cox doet haar liefdesleven uit de doeken

Dronken ex Courteney Cox doet haar liefdesleven uit de doeken

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_3_zpsec3dac2b.jpg

Courteney Cox heeft haar relatie met acteur Brian Van Holt beëindigd. Althans, dat beweerde haar ex-man David Arquette woensdag, schijnbaar in een dronken bui, tijdens een radio-interview met zijn vriend en radio-dj Howard Stern.


Na zijn bewering wilde Arquette niet verder ingaan op details, maar na enig aandringen van Stern verklaarde hij dat de voormalige Friends-actrice heeft gebroken met Van Holt en ondertussen alweer een nieuwe vlam heeft. "Ze is nu met iemand van wie ze houdt en die om haar geeft. Dat is het belangrijkste voor me. Ze is de meest briljante, beste vriendin die ik ooit heb ontmoet." Cox en Van Holt begonnen naar verluidt eerder dit jaar te daten.

Arquette beschuldigde Courteney in 2010 ervan een 'emotionele affaire' te hebben met haar tegenspeler in Cougar Town, vlak voordat hun elfjarige huwelijk op de klippen liep. Afgelopen mei werd hun scheiding afgerond. Vele luisteraars reageerden verbaasd over het 'dronken' telefoontje van Arquette aangezien de acteur al twee jaar nuchter zou zijn na zijn verblijf in een afkickkliniek begin 2011.

01-11-2013 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gilles De Coster kroont zich tot 'De Slimste Mens'

Gilles De Coster kroont zich tot 'De Slimste Mens'

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_2_zps1f4c55ec.jpg

Het is gebeurd! Vlaanderen heeft een nieuwe 'Slimste Mens Ter Wereld'. Topfavoriet Gilles De Coster wist het pleit in zijn voordeel te beslechten in een zinderende grote finale. Eeuwige roem is zijn deel.


Voor aanvang van deze finale wisten we al één ding zeker, na Tomas Van Den Spiegel vorig jaar zou opnieuw een man 'De Slimste Mens ter Wereld' worden. "Het is nogmaals bewezen wie het sterkste geslacht is", grapte Cleymans daarover. Gisteren moest presentatrice Lisa Smolders immers als laatste van de vijf vrouwelijke finalisten de duimen leggen. En zo kwam het dat de Nederlander Prem Radhakishun, die vanavond als beste speler zijn wederoptreden deed , de degens moest kruisen met Jelle Cleymans en Gilles De Coster in een razendspannende finale.

Als journalist was Gilles De Coster al van bij het begin de uitgesproken favoriet maar kon hij die rol ook waarmaken? Jelle Cleymans, die eerder publiekslievelingen Lisa Smolders en Jeroom huiswaarts stuurde, had dan weer naar eigen zeggen heel hard geblokt en Prem kon als ongeleid projectiel misschien opnieuw voor de verrassing zorgen als "Slimste Nederlander ooit".

Comeback kid
De kandidaten waren dan ook erg aan elkaar gewaagd tijdens de laatste aflevering, al bleek Jelle Cleymans een trage starter die een achterstand had goed te maken na een zwakke puzzelronde. Het was vooral de laatste ronde die er, zoals zo vaak, toe deed. De 'Thuis'-acteur bleek een echte 'comeback kid' waardoor uiteindelijk Prem Radhakishun toch als eerste de duimen moest leggen.

En dan was het zover: Cleymans en De Coster namen het tegen elkaar op in het ultieme finalespel. Dat verliep in eerste instantie nogal stroef voor Gilles, terwijl bij Jelle de antwoorden er vlot uitkwamen. Uiteindelijk speelde het 'Vier'-gezicht het tactisch door zich net voor de laatste vraag onder Cleymans te laten zakken. Hij had aan twee trefwoorden over actrice Cate Blanchett genoeg om de secondeteller van zijn tegenstander tot nul te herleiden en zich te kronen tot 'Slimste Mens Ter Wereld'.

Kus
Gilles De Coster bleek trouwens de eerste 'Slimste Mens' die na afloop van het spel de tribune bestormde om zijn lief, Studio Brussel-presentatrice Linde Merckpoel, te kussen. En dan moest de fameuze oorkonde nog voorgelezen worden. "Quod erat demonstrandum"!

01-11-2013 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herkent u deze Halloween-celebrity?

Herkent u deze Halloween-celebrity?

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_1_zpsb3d1d559.jpg

Ze organiseert elk jaar een stevig Halloweenfeestje waar zowat half Hollywood op is uitgenodigd, maar deze keer heeft ze zich toch overtroffen. Voor de veertiende editie van haar feestje moet ze allicht uren onder handen zijn genomen door een team grimeurs, maar achter deze oude vrouw gaat niemand minder dan Heidi Klum schuil. Zelfs haar armen en benen werden niet vergeten. Complimenten zijn dan ook op hun plaats, zowel voor Heidi als haar grimeurs.


01-11-2013 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!