Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marion Cotillard laat zich opsluiten om Greenpeace te steunen

Marion Cotillard laat zich opsluiten om Greenpeace te steunen

http://oi41.tinypic.com/2pqs178.jpg

Marion Cotillard en enkele zwaargewichten uit de Franse politieke en culturele wereld hebben zich laten opsluiten in een kooi in Parijs. Met die actie wilden ze de Greenpeace-activisten die al twee maanden achter Russische tralies zitten een hart onder de riem steken.


De Franse actrice poseerde lange tijd met een plakkaat waarin ze zichzelf out als verdedigster van het klimaat. Voormalige ministers van Milieu vergezelden haar, net als zanger Sanseverino, regisseur Jean-Paul Jaud en fotograaf Reza.

"Net de mensen die het lef hebben om onze planeet te verdedigen, worden zo hard aangepakt. De straffen die ze moeten uitzitten, zijn belachelijk. We zouden hen net moeten bedanken", aldus Cotillard. De Frans-Griekse filmregisseur Costa-Gavras meent dat alles in het werk moet gesteld worden om Poetin ervan te overtuigen hen vrij te laten.

De dertig gevangenen -28 activisten en twee journalisten- zaten allen op de Arctic Sunrise. Het Greenpeace-schip werd door de kustwacht geënterd na protest bij een boorplatform in de Petsjorazee, voor de Russische noordkust. Ze riskeren nu jarenlange opsluiting wegens piraterij en hooliganisme.

16-11-2013 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jake Bugg: "Ik ben blij dat ik de Mercury Prize niet won"

Jake Bugg: "Ik ben blij dat ik de Mercury Prize niet won"

http://oi41.tinypic.com/2qdnbzk.jpg

In een interview met de Britse omroep BBC heeft Britse singer-songwriter Jake Bugg toegegeven dat hij best tevreden is dat hij de befaamde Mercury Music Prize niet heeft gewonnen. Bugg liet weten dat hij tijdens de prijsuitreiking namelijk te dronken was om een speech te geven.


"Ik ben best tevreden dat ik de Mercury Prize niet won. Ik was die avond heel dronken en wou echt niet op het podium staan en een speech geven. Eerlijk", zegt Bugg.

Hij is ook positief over James Blake, die met zijn album 'Overgrown' wel de Mercury Prize binnensleepte. "Zijn optreden die avond, daar heb ik niet bepaald van genoten, maar het is duidelijk dat hij talent heeft", verklaart Bugg.

In het interview heeft Bugg het ook over zijn tweede album 'Shangri La', dat op 18 november uitkomt. Bugg geeft toe dat hij na het succes van zijn debuutalbum onder enorme druk stond.

"Natuurlijk was ik bezorgd. Ik wou alles behouden dat ik tot nu toe had bereikt. Gelukkig ben ik erin geslaagd om te stoppen met me zorgen te maken en me te concentreren op wat ik het best doe: muziek schrijven."

Eerder verklaarde Bugg aan muziekwebsite NME dat hij met zijn nieuw album sowieso niet op de eerste plaats in de charts wil staan. Hij wil immers niet dat de boyband One Direction, die één week later met hun album uitkomen, hem van de eerste plaats stoten.

15-11-2013 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Drake smijten met 15.000 dollar in stripclub

Rihanna en Drake smijten met 15.000 dollar in stripclub

http://oi41.tinypic.com/10cn8mp.jpg

De twee sterren zouden hun kortstondige romance weer hebben opgepikt en het breed hebben laten hangen in een stripclub in Houston, Texas. Drake en Rihanna gingen er woensdagnacht feesten tot 5 uur 's ochtends.

Rapper Drake woonde eerder deze week een optreden van Rihanna in Dallas bij en nam haar achteraf mee uit eten. Later trakteerde zij hem dan op een tripje naar een stripclub. De zangeres kwam er om 2 uur 's nachts alleen toe en werd naar het privégedeelte gebracht waar Drake een halfuur later toekwam. Volgens danseres Jhonni Blaze gedroegen de twee zich als een koppel.  

Jhonni werd naar het gezelschap geroepen om hen te entertainen en de rapper haalde tonnen cash geld boven. Drake zou er meer dan 10.000 dollar hebben doorgejaagd en Rihanna heeft 5.000 dollar uitgegeven. De twee zijn samen in een taxi gestapt. Rihanna heeft een kortstondige relatie gehad met Drake in 2010 en 2011.

15-11-2013 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian kan wallen niet langer verbergen

Kim Kardashian kan wallen niet langer verbergen

http://oi44.tinypic.com/30ur8dt.jpg

Met een dochtertje van vijf maanden zou het niet verwonderlijk zijn dat Kim Kardashian niet zo veel slaap krijgt als ze zou willen. Gisteren zag ze er erg vermoeid uit tijdens een shoppingtripje.

Het viel wel op dat ze de moeite had gedaan de donkere kringen onder haar ogen met een concealer te verbergen. Voor een uitstapje naar de hipste winkels van Los Angeles met een van haar beste vriendinnen had ze een erg 'grungy outfit' aan: een gescheurde jeans met een los t-shirt.  Ze droeg haar lokken erg nonchalant, haar kapsel viel losjes op haar schouders.

15-11-2013 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse prinses Anne verdedigt het eten van paardenvlees

Britse prinses Anne verdedigt het eten van paardenvlees

http://oi44.tinypic.com/mlnpxk.jpg

De Britse prinses Anne, dochter van koningin Elizabeth II en voormalig paardensportkampioene, heeft voor een verrassing gezorgd door impliciet het eten van paardenvlees te verdedigen. Dat is nochtans een taboe in het paardenlievend Verenigd Koninkrijk.


"Onze houding tegenover de verkoop van paardenvlees en de waarde van het vlees moet veranderen", verklaarde prinses Anne tijdens de jaarlijkse conferentie van World Horse Welfare, de internationale welzijnsfederatie voor paarden, gisteren in Londen.

Verwaarlozing
Volgens dierenrechtenorganisaties lopen ongeveer 7.000 paarden het risico verwaarloosd te worden in het Verenigd Koninkrijk.

De prinses suggereerde dat paardenkwekers beter voor hun dieren zouden zorgen als die bestemd waren voor consumptie. "Zou dat het aantal gevallen van mishandeling niet doen dalen, als paardenvlees een echte waarde had?", zei de prinses. Ze verwees daarbij ook naar Frankrijk, waar een paardenfilet een gegeerd stuk vlees bij de beenhouwer is.

"We moeten achterhalen of deze waarde een rol speelt om het aantal gevallen van mishandeling naar beneden te halen", voegde ze daar nog aan toe.

Lasagne
De ontdekking eerder dit jaar van paardenvlees in onder meer lasagne die verkocht werd als rundsvlees zorgde voor een heus schandaal in het Verenigd Koninkrijk en andere Europese landen.

15-11-2013 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Koelewijn verliest rechtszaak over roman van A.F.Th. van der Heijden

Peter Koelewijn verliest rechtszaak over roman van A.F.Th. van der Heijden

http://oi41.tinypic.com/219uu7b.jpg

De Nederlandse schrijver A.F.Th. van der Heijden moet zijn roman 'De Helleveeg' niet aanpassen. De zanger Peter Koelewijn heeft vandaag een kort geding verloren dat hij tegen de auteur en zijn uitgeverij had aangespannen.


In de roman 'De Helleveeg' is er sprake van een illegale praktijk van een aborteuse boven de Eindhovense viswinkel van de familie Koelewijn. Van der Heijden schrijft in het boek, dat in mei verscheen, over "de zoon des huizes, die net een Nederlandse rock-'n-rollhit had met 'Kom van dat dak af'."

De ouders van Koelewijn hadden ook in werkelijkheid een viswinkel in Eindhoven, maar boven die winkel zat nooit een abortuspraktijk.

Naam bezoedeld
De zanger was van mening dat lezers in verwarring kunnen raken en hij stelde dat zijn familienaam in de roman bezoedeld werd. Hij eiste een rectificatie in drie kranten en een inlegvel in nog onverkochte exemplaren waarop staat dat de aantijgingen in het boek onjuist zijn. Ook wilde hij dat de naam van zijn familie in nieuwe drukken van de roman niet meer voor zou komen.

Vrijheid van meningsuiting
De rechter oordeelde vandaag dat de boosheid van Koelewijn begrijpelijk is, maar dat de vrijheid van meningsuiting primeert. De 72-jarige zanger zal geen vervolgstappen ondernemen. "Ik moet me er bij neerleggen. Door er meer tamtam aan te geven, worden alleen maar extra boeken verkocht". Hij is wel teleurgesteld in Van der Heijden en uitgeverij De Bezige Bij. "Enig gevoel van empathie heb ik bij hen niet kunnen ontdekken".

15-11-2013 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle Marina's mogen gratis naar 'Marina'

Alle Marina's mogen gratis naar 'Marina'

http://oi43.tinypic.com/zmcmt2.jpg

'Marina', de nieuwste film van Stijn Coninx, lokte inmiddels al 100.000 bezoekers naar de bioscoopzalen. Onder hen zullen ongetwijfeld al heel wat Marina's de weg naar de film hebben gevonden, maar om alle Vlaamse Marina's de kans te geven de prent te gaan bekijken, roept Kinepolis Group zondag 24 november 2013 uit tot Marina-dag. Dan mogen alle Marina's in alle Kinepolis bioscopen gratis naar de film die hun naam draagt. Ze kunnen naar de voorstellingen van 14, 17 en 20 uur. Gewoon je identiteitskaart tonen en je mag er in.

Serenade van Rocco Granata
Na de filmvertoning verwelkomt Kinepolis regisseur Stijn Coninx en komt de enige echte Rocco Granata zijn wereldbekende serenade brengen voor alle aanwezige Marina's. Tegelijkertijd zal de balans opgemaakt worden van de veelbesproken actie www.eerherstelvoormarina.be. Hiermee doen de initiafnemers een oproep om 'Marina', dat de negatieve connotatie van 'ordinair meisje' heeft, uit het woordenboek te laten schrappen.

15-11-2013 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen presenteert 'Mijn Pop-Uprestaurant'

Evi Hanssen presenteert 'Mijn Pop-Uprestaurant'

http://oi42.tinypic.com/m7gsnn.jpg

Evi Hanssen presenteert in het voorjaar van 2014 'Mijn Pop-uprestaurant!'. Niet zomaar een nieuw seizoen van 'Mijn Restaurant!', maar een nieuwe editie die inspeelt op de frisse wind die met de pop-uprestaurants momenteel waait in de wereld van eten en drinken. 'Mijn Pop-uprestaurant!' krijgt dan ook een eigen invulling, een nieuwe host en de winnaars ontvangen 100.000 euro om hun persoonlijke horecadroom te verwezenlijken.


Pop-uprestaurants zijn hot. Wout Bru heeft 'LO', Sofie Dumont opent 'Sofie', Gert De Mangeleer zal 'Yellow' gaan runnen: iedere chef met naam opent een eigen pop-up. Het tijdelijke en exclusieve karakter laat de chefs toe om volop te experimenteren met food en beleving, om creatiever te zijn aan het fornuis. En voor mensen die graag uit eten gaan, is het zonder meer spannend om op een bijzondere locatie in een uniek kader te tafelen.

In vijf Vlaamse steden
'Mijn Pop-uprestaurant!' gaat mee in deze trend en bouwt in het voorjaar een pop-uprestaurant in vijf Vlaamse steden. De kandidatenduo's bepalen zelf de inrichting en baten het tijdelijk restaurant uit volgens hun eigen culinair concept. Naar goede traditie kan de kijker ter plaatse gaan eten én mee bepalen welk pop-uprestaurant het beste is. Het kandidatenduo dat als winnaar uit de bus komt, ontvangt 100.000 euro.

Evi Hanssen zal 'Mijn Pop-uprestaurant!' presenteren. Met veel goesting, want zij volgt graag de nieuwe trends die te maken hebben met culinair genot. Koffiebars, soepcafés en wasbars kennen voor haar geen geheimen en ze staat altijd klaar om een nieuw eetadres met een uniek concept uit te proberen.

Creativiteit toetsen bij publiek
Hanssen opent dan ook met enthousiasme de zoektocht naar kandidatenduo's: "Deelnemen aan 'Mijn Pop-uprestaurant!' is een leuke manier om de eigen creativiteit te toetsen bij het publiek en om te proeven van het horecaleven. Bovendien mag het allemaal wat gekker en laat een pop-up toe om een origineel concept uit te werken dat perfect past bij de setting en de sfeer van de stad'.

15-11-2013 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frontman LCD Soundsystem droomt van muzikale metro's

Frontman LCD Soundsystem droomt van muzikale metro's

http://oi44.tinypic.com/e65esm.jpg

James Murphy, voormalig frontman van LCD Soundsystem, pleit voor meer muzikaal leven in de New Yorkse metro's. Dat heeft hij verteld aan het programma 'Sound Opinions' van het Amerikaanse radiostation WBEZ Chicago.


Murphy vecht er naar eigen zeggen al veertien jaar voor dat metrostations in New York City meer muziek zouden maken. Zijn oorspronkelijke idee was om elk metrostation een verschillende reeks van dominante klanken te geven, zodat reizigers het metrostation leren herkennen aan de hand van muziek.

"Er zijn veel dingen die een soort van geluid kunnen maken", legt hij uit en haalt de ingangspoortjes van de metrostations aan als voorbeeld. Er zou dan een willekeurige noot uit een bepaald akkoord weerklinken en met die noten samen "zou hopelijk mooie muziek tot standkomen." Het eindresultaat zou spektakel verzekeren tijdens het piekuur, wanneer veel mensen door de poortjes van de metrostations wandelen.

Aan de hand van verschillende akkoorden zou elk metrostation zijn eigen muziek maken. Het lijkt een mooi idee op zich, maar voorlopig vindt Murphy geen gehoor bij het stadsbestuur. "Ik dacht dat [burgemeester] Bloomberg me wel een handje zou toesteken, maar het is moeilijk tot hem door te dringen", legt Murphy uit. "Het is zo'n brutale stad, en ik hou ervan, maar een klein geschenkje van vriendelijkheid zou echt wel leuk zijn."

14-11-2013 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney maakt documentaire over comeback

Britney maakt documentaire over comeback

http://oi42.tinypic.com/14901va.jpg

Britney Spears presenteert een documentaire over haar comeback. De zangeres heeft de camera's toegelaten terwijl ze haar nieuwste album opneemt, videoclips filmt en zich voorbereidt op haar vaste show in Las Vegas. Ook geeft het programma een inkijkje in hoe ze haar werk met het moederschap combineert.


In plaats van een realityserie wordt het een éénmalige uitzending genaamd "I Am Britney Jean", die op 22 december op de Amerikaanse zender E! te zien is. De zender belooft "een intieme kijk op een van de meest blootgestelde sterren van vandaag waar we tegelijkertijd heel weinig van weten". De zangeres zou haar "meest onthullende interview ooit" hebben gegeven voor het programma. Britney zelf praat de documentaire aan elkaar.

Het album 'Britney Jean' komt op 3 december uit. De wekelijkse show 'Britney: Piece Of Me' gaat op 27 december in Las Vegas in première.

14-11-2013 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Charles is een vermoeiende echtgenoot"

"Prins Charles is een vermoeiende echtgenoot"

http://oi42.tinypic.com/35n5uro.jpg

Prins Charles is een vermoeiende echtgenoot en dat gaat niet veranderen nu hij een dagje ouder wordt. Dat heeft zijn vrouw Camilla aan de Britse krant The Telegraph toevertrouwd. "Hij stopt nooit met werken", zei de hertogin van Cornwall tegen journalisten die met het stel zijn meegereisd naar India.


Charles viert vandaag zijn 65e verjaardag in de deelstaat Kerala in het zuiden van India. Later op de dag vliegt hij naar Sri Lanka, om de vergadering van de Gemenebest voor te zitten. "Misschien kunnen we het in het vliegtuig vieren", hoopt Camilla. "Maar hij blijft bij zijn werk, dat weet ik zeker, ook als ik een verjaardagslied probeer te zingen. Misschien moet ik maar een bord omhoog houden met de tekst 'gefeliciteerd, schat'."

Camilla vindt het ook behoorlijk moeilijk om een geschikt verjaardagscadeau voor haar echtgenoot te vinden. "Meestal maakt hij een verlanglijstje, zodat het niet fout kan gaan."

14-11-2013 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Claire Danes: "Ik wil mijn 'Homeland'-personage zijn"

Claire Danes: "Ik wil mijn 'Homeland'-personage zijn"

http://oi42.tinypic.com/n3q7ns.jpg

Actrice Claire Danes, bekend van haar rol als Carrie Mathison in de tv-reeks 'Homeland', blijkt een wel heel erg nauwe band te hebben met haar personage. "Ik hou van haar, ik bewonder haar en ik zou haar heel graag zijn", vertelde Danes in een interview met Charlie Rose, dat gisteren op de Amerikaanse tv-zender PBS.


Danes sleepte al verschillende prijzen in de wacht voor haar vertolking van de bipolaire CIA-agente Carrie Mathison, die zich specialiseert in het voorkomen van terreuraanslagen.

"Carrie heeft de zegen vaak de slimste persoon te zijn, maar de vloek dat haar aanpak meestal uitdraait in chaos", vertelt Danes. De 34-jarige actrice vertolkt graag complexe personages en zegt in de toekomst enkel nog rollen met een bepaalde diepgang te willen spelen.

Ze speelde eerder al een autistische wetenschapper Temple Grandin in de gelijknamige biopic. "Carrie is het eerste personage dat kon concurreren met de complexiteit en omvang van Grandin."

14-11-2013 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Monica' en 'Chandler' weer samen op tv

'Monica' en 'Chandler' weer samen op tv

http://oi43.tinypic.com/2iasac2.jpg

Courteney Cox en Matthew Perry zullen binnenkort weer samen op televisie te zien zijn. Perry gaat een gastrol vertolken in de serie 'Cougar Town' waarin Cox de hoofdrol heeft. Wat zijn gastrol inhoudt en wanneer de aflevering precies uitgezonden wordt is nog niet bekend, meldt Us Weekly.


Eerder dit jaar speelde Cox op haar beurt al een gastrol in Perry's serie 'Go On'. Daarvoor waren de twee acteurs in 2004 voor het laatst samen op de buis, als het getrouwde stel Monica Geller en Chandler Bing in de hitserie 'Friends'.

Ook voormalig 'Friends'-sterren Lisa Kudrow en Jennifer Aniston hadden al eens een gastrol in 'Cougar Town', waarvan het vijfde seizoen in januari in première gaat. Cox kwam weer langs in Kudrows show 'Web Therapy'.

14-11-2013 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smos is Vlaanderens nieuwste held

Smos is Vlaanderens nieuwste held

http://oi40.tinypic.com/2j0xo9e.jpg

Limburg, en met uitbreiding heel Vlaanderen, heeft een nieuwe held: Simon Vos, beter bekend als 'Smos', is dé ster van de nieuwe vtm-serie 'Safety First'. De fanpagina's op Facebook voor de hyperkinetische en plichtsbewuste Smos zijn dan ook niet meer op één hand te tellen.

"Discipline, dedication and friendship, maar safety first". "Zeker safety first". Meer woorden had Matteo Simoni niet nodig om van Smos nu al een legendarisch tv-figuur te maken. Simoni, die momenteel ook schittert als Rocco Granata in de film 'Marina', is zelf verbaasd over het succes van zijn personage. "Er zijn veel mensen die mij vertellen dat hun kinderen als Smos door het huis lopen", vertelt hij in Het Belang Van Limburg.

Over de bijnaam 'Smos' hoefde hij alvast niet lang na te denken. "Zo noemden mijn vrienden me vroeger ook", zegt hij. "Die is afgeleid van mijn achternaam Simoni. De makers van 'Safety First' waren meteen verkocht toen ik hen dat vertelde."

14-11-2013 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence trekt de aandacht met sideboob

Jennifer Lawrence trekt de aandacht met sideboob

http://oi43.tinypic.com/ac91c5.jpg

Even de aandacht trekken? Laat dat maar aan Jennifer Lawrence over. Tijdens een fotomoment gunde de succesvolle actrice haar fans een leuke én stijlvolle inkijk. De 23-jarige Amerikaanse vertoeft momenteel in Rome voor de première van 'The Hunger Games: Catching Fire'. Een minimum aan make-up volstond om de lenzen te trotseren, een verademing toch in het Hollywood-wereldje.


Recent had tegenspeler Josh Hutcherson niets dan lovende woorden voor haar over. "Jennifer is fantastisch om mee samen te werken. Altijd dolle pret, ze kan op hetzelfde moment zowel een idioot als een genie zijn. Ik vertoef graag in haar aanwezigheid."

Lawrence hoopt dat -dankzij haar personage- jonge meisjes karakter belangrijker zullen vinden dan looks. "Toen ik opgroeide, had ik niet zo'n vrouwelijke held. In mijn ogen kan Katniss Everdeen een prachtig rolmodel zijn voor de jeugd."

De cast heeft enkele drukke dagen achter de rug. Eergisteren zat de hele bende nog in Madrid om hun nieuwste kaskraker aan te prijzen. De dag voordien vond de wereldpremière in Londen plaats. Lawrence veroverde er de harten door even van de rode loper af te gaan om een huilend meisje te troosten. Vanaf 27 november kan u haar zelf aan het werk zien in de bioscoopzaal.

14-11-2013 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse universiteit geeft theologieles over Springsteen

Amerikaanse universiteit geeft theologieles over Springsteen

http://oi39.tinypic.com/2m4vn5y.jpg

Rutger University, een Amerikaanse universiteit in New Jersey, wijdt een semestervak aan bijbelse referenties in liedjesteksten van Bruce Springsteen. Dat schrijft het Britse muziekblad NME.


De cursus zal een semester lang duren. Het repertoire van 'Greetings From Asbury Park, N.J.' uit 1973 tot 'The Wrecking Ball', het album van Springsteen dat vorig jaar uitkwam, komt aan bod.

Azzan Yadin-Israel, een specialist in joodse studies, lichtte de beslissing van de Rutger University toe in een persbericht. "Interessant genoeg refereert Springsteen vaker naar het Oud Testament dan naar het Nieuwe Testament. Op literair niveau plaatst Springsteen vaak bijbelse figuren en verhalen in een Amerikaans landschap", aldus Yadin-Israel volgens het Amerikaans tijdschrift Time.

Rutger University is echter niet de eerste universiteit die academische aandacht besteedt aan Springsteen. De prestigieuze universiteit van Princeton gaf al een sociologische cursus over het Amerika volgens The Boss, Monmouth University in New Jersey wijdde enkele symposia aan zijn muzikale erfenis. Er werd ook al geschiedenisles gegeven over de rockster door de universiteit van Rochester in New York.

13-11-2013 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De monarchie kost ons land volgend jaar 38,7 miljoen euro

De monarchie kost ons land volgend jaar 38,7 miljoen euro

http://oi40.tinypic.com/15gco6q.jpg

De omvang van de koninklijke dotaties, die is alom bekend. Maar voor het eerst biedt een begrotingsdocument ook zicht op de totale som die de monarchie ons land kost. Dat meldt het weekblad Knack en kon onze redactie bevestigen met de officiële parlementaire documenten.


Dat in een begroting de koninklijke dotaties worden vermeld, is niets nieuws. Zo was al bekend dat koning Filip 11,65 miljoen euro ontvangt. Koning Albert krijgt vanaf 2014 jaarlijks 931.000 euro, koningin Fabiola 466.000 euro, prinses Astrid 323.000 euro en prins Laurent 310.000 euro. In totaal bedragen de koninklijke dotaties zo 13,68 miljoen euro.

Maar in de ontwerpbegroting van de federale regering voor 2014 staat voor het eerst veel meer informatie over de kosten van de monarchie. Zo becijfert de regering ook alle uitgaven die bestemd zijn voor de koninklijke familie (en haar 'activiteiten') maar die gedragen worden door andere overheidsdiensten. Dan gaat het over kosten voor de politiediensten, Buitenlandse Zaken, de Regie der Gebouwen of Landsverdediging.

Alles samen lopen die kosten op tot 25,06 miljoen euro. Dat maakt dat de totale kostprijs voor de monarchie in ons land volgend jaar 38,74 miljoen euro bedraagt.

13-11-2013 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sketchshow 'The Fast Show' komt terug

Sketchshow 'The Fast Show' komt terug

http://oi40.tinypic.com/24cs8bb.jpg

Bereid u voor op heel wat verse 'scorchio's' en 'suits you, sirs'. Voor zijn 20ste verjaardag - en de 50ste verjaardag van het Britse tv-kanaal BBC Two - lijkt er namelijk een comeback op stapel te staan van het immens populaire sketchprogramma 'The Fast Show'. Dat melden Britse media.


Eén van de acteurs, Charlie Higson, bevestigde aan British Comedy Guide en The Sun dat er voor volgend jaar plannen zijn om 'The Fast Show' te doen herleven. "Ik betwijfel of ik ooit iets anders in comedy zal doen dat de impact zal hebben die 'The Fast Show' heeft", voegde hij eraan toe. "Je krijgt echt maar één keer zo'n kans in je leven."

'The Fast Show' liep tussen 1994 en 1997 op de BBC en werd in die periode één van de meest populaire Britse sketchprogramma's. In het jaar 2000 keerde de show even terug met een special en twee jaar geleden herleefde het programma online, mits sponsoring van biermerk Foster's. De show van Charlie Higson, Paul Whitehouse, Mark Williams, Simon Day, John Thomson, Arabella Weir en Caroline Aherne bracht massa's befaamde typetjes voort die blijven voortleven in oneliners als 'Today I will mostly...' en 'Did she want it, sir?'

13-11-2013 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Première 'Fifty Shades of Grey' uitgesteld tot 2015

Première 'Fifty Shades of Grey' uitgesteld tot 2015

http://oi40.tinypic.com/2mxrfnl.jpg

De premièredatum van Fifty Shades of Grey is ruim een halfjaar uitgesteld. De verfilming van de bestseller van E.L. James zou eerst op 1 augustus volgend jaar verschijnen, maar nu is de film vooruitgeschoven naar 13 februari 2015. Dat schrijft het Amerikaanse filmvakblad The Hollywood Reporter.


Het uitstel komt er nadat acteur Charlie Hunnam, die was gecast om de hoofdrol van Christian Grey te spelen, uit het project stapte. Filmstudio Universal moest daarop in allerijl op zoek naar een vervanger. Twee weken later werd bekendgemaakt dat Jamie Dornan de rol van de op SM beluste miljonair zou spelen.

De 24-jarige actrice Dakota Johnson speelt de rol van Anastasia Steele, een werkneemster van Grey die zich graag tot de kinky seks laat verleiden. Het duo wordt geregisseerd door Sam Taylor-Johnson.

13-11-2013 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie zoekt gestolen seksfoto's Nicolas Cage

Politie zoekt gestolen seksfoto's Nicolas Cage

http://oi39.tinypic.com/2z89uh5.jpg

De Amerikaanse politie is naarstig op zoek naar seksfoto's van Nicolas Cage. De intieme beelden van de acteur en zijn ex-vriendin zijn gestolen door een voormalig klusjesman. Dat meldt TMZ.


De fameuze plaatjes zijn gejat uit het huis van actrice Christina Fulton. Ricardo Orozco pleegde de inbraak in april, hij ging er toen vandoor met vier computers en een doos met foto's.

Vorige maand werd de klusjesman gearresteerd en aangeklaagd, maar hij blijft beweren dat hij onschuldig is. De foto's zijn nog niet opgedoken, weet de entertainmentsite. Nicolas (49) en Christina (46) kregen eind jaren 80 een relatie. In 1990 werd hun zoon Weston geboren.

Na de breuk trouwde Cage met Patricia Arquette, Lisa Marie Presley en Alice Kim. Met die laatste kreeg hij nog een zoon, de inmiddels achtjarige Kal-El.

13-11-2013 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!