Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sketchshow 'The Fast Show' komt terug

Sketchshow 'The Fast Show' komt terug

http://oi40.tinypic.com/24cs8bb.jpg

Bereid u voor op heel wat verse 'scorchio's' en 'suits you, sirs'. Voor zijn 20ste verjaardag - en de 50ste verjaardag van het Britse tv-kanaal BBC Two - lijkt er namelijk een comeback op stapel te staan van het immens populaire sketchprogramma 'The Fast Show'. Dat melden Britse media.


Eén van de acteurs, Charlie Higson, bevestigde aan British Comedy Guide en The Sun dat er voor volgend jaar plannen zijn om 'The Fast Show' te doen herleven. "Ik betwijfel of ik ooit iets anders in comedy zal doen dat de impact zal hebben die 'The Fast Show' heeft", voegde hij eraan toe. "Je krijgt echt maar één keer zo'n kans in je leven."

'The Fast Show' liep tussen 1994 en 1997 op de BBC en werd in die periode één van de meest populaire Britse sketchprogramma's. In het jaar 2000 keerde de show even terug met een special en twee jaar geleden herleefde het programma online, mits sponsoring van biermerk Foster's. De show van Charlie Higson, Paul Whitehouse, Mark Williams, Simon Day, John Thomson, Arabella Weir en Caroline Aherne bracht massa's befaamde typetjes voort die blijven voortleven in oneliners als 'Today I will mostly...' en 'Did she want it, sir?'

13-11-2013 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Première 'Fifty Shades of Grey' uitgesteld tot 2015

Première 'Fifty Shades of Grey' uitgesteld tot 2015

http://oi40.tinypic.com/2mxrfnl.jpg

De premièredatum van Fifty Shades of Grey is ruim een halfjaar uitgesteld. De verfilming van de bestseller van E.L. James zou eerst op 1 augustus volgend jaar verschijnen, maar nu is de film vooruitgeschoven naar 13 februari 2015. Dat schrijft het Amerikaanse filmvakblad The Hollywood Reporter.


Het uitstel komt er nadat acteur Charlie Hunnam, die was gecast om de hoofdrol van Christian Grey te spelen, uit het project stapte. Filmstudio Universal moest daarop in allerijl op zoek naar een vervanger. Twee weken later werd bekendgemaakt dat Jamie Dornan de rol van de op SM beluste miljonair zou spelen.

De 24-jarige actrice Dakota Johnson speelt de rol van Anastasia Steele, een werkneemster van Grey die zich graag tot de kinky seks laat verleiden. Het duo wordt geregisseerd door Sam Taylor-Johnson.

13-11-2013 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie zoekt gestolen seksfoto's Nicolas Cage

Politie zoekt gestolen seksfoto's Nicolas Cage

http://oi39.tinypic.com/2z89uh5.jpg

De Amerikaanse politie is naarstig op zoek naar seksfoto's van Nicolas Cage. De intieme beelden van de acteur en zijn ex-vriendin zijn gestolen door een voormalig klusjesman. Dat meldt TMZ.


De fameuze plaatjes zijn gejat uit het huis van actrice Christina Fulton. Ricardo Orozco pleegde de inbraak in april, hij ging er toen vandoor met vier computers en een doos met foto's.

Vorige maand werd de klusjesman gearresteerd en aangeklaagd, maar hij blijft beweren dat hij onschuldig is. De foto's zijn nog niet opgedoken, weet de entertainmentsite. Nicolas (49) en Christina (46) kregen eind jaren 80 een relatie. In 1990 werd hun zoon Weston geboren.

Na de breuk trouwde Cage met Patricia Arquette, Lisa Marie Presley en Alice Kim. Met die laatste kreeg hij nog een zoon, de inmiddels achtjarige Kal-El.

13-11-2013 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Venezuela de Miss-titels opstapelt

Waarom Venezuela de Miss-titels opstapelt

http://oi42.tinypic.com/n20do7.jpg

Zeven keer Miss Universe, zes keer Miss World, zes keer Miss International. Ziedaar het indrukwekkende palmares van Venezuela in internationale schoonheidswedstrijden. Gabriela Isler is de laatste in het rijtje, toen ze afgelopen weekend het kroontje van Miss Universe overhandigd kreeg. Wat zit er in het Venezolaanse leidingwater dat het Zuid-Amerikaanse land zoveel succes oplevert?

Isler is de derde Miss Universe uit Venezuela in zes jaar tijd. Het inspireerde president Nicolas Maduro om haar overwinning uit te roepen tot een "triomf voor Venezuela". Die zoveelste triomf is echter geen toeval. Er zit een hele industrie achter. Opleidingen schoonheidsverzorging, plastische chirurgen, schoonheidssalons,... Ze schoten in het verleden als paddestoelen uit de grond om jonge vrouwen voor te bereiden op de honderden schoonheidswedstrijden die jaarlijks plaatsvinden in het land: op school, in het leger, zelfs in de gevangenis. Missen genieten er een sterrenstatus.

Sinds de overwinning van Susana Duijm in 1955 is mooi zijn voor de Venezolanen een "morele plicht". Nergens ter wereld wordt er zoveel geld uitgegeven aan cosmetica. Gemiddeld wordt een vijfde van een gezinsinkomen er besteed aan schoonheidsproducten.

Maar die obsessie met schoonheid is de laatste jaren wel naar de achtergrond verdreven door meer prangende problemen. De inflatie in Venezuela is als een raket de hoogte ingeschoten en meer en meer families hebben het moeilijk de eindjes aan elkaar te knopen. Het protest tegen president Maduro zwelt dan ook aan. "Het lijdt geen twijfel dat we de mooiste vrouwen op Aarde hebben", klonk het afgelopen weekend nog op een betoging in Caracas, "maar we hebben ook de meest corrupte politici ter wereld."

13-11-2013 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste foto van Kate Moss als Playboy Bunny

De eerste foto van Kate Moss als Playboy Bunny

http://oi43.tinypic.com/2ngbwwp.jpg

Uitdagende pose: check. Wulpse blik: check. Konijnenstaart: check. Dit moet wel het debuut van Kate Moss als Playboy Bunny zijn, en dat met haar veertigste verjaardag voor de deur. Het Britse topmodel heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze -naar aanleiding van zestig jaar Playboy- graag de cover van het naaktblad wilde sieren. Vrijdag krijgen de 'meerwaardelezers' alvast een eerste voorsmaakje.


De fotoshoot moest eigenlijk een groot geheim blijven, maar in juni verklapte styliste Oribe Canales per ongeluk dat koele Kate voor de lens van de Playboy-fotografen geposeerd had. Volgens directeur Jimmy Jellinek was Moss de geknipte meid voor de job. "Om een wereldmerk te vieren, heb je een wereldicoon nodig. En zij is het gezicht van Burberry, het grootste topmodel kortom van deze tijd. Zij is de perfecte partner om ons de volgende zestig jaar te laten ingaan. Het begon met Marilyn Monroe en nu hebben we Kate Moss!"

"Kate is een wereldwijde beroemdheid en een icoon dat sexy plaatjes combineert met modellenwerk. Natuurlijk moesten we haar hebben", voegt stichter Hugh Hefner daar nog aan toe. Moss stapt daarmee in de voetsporen van Pamela Anderson, Dollie Parton en de dochter van Mick Jagger.

Van voordeur wisselen doet Moss pas op 16 januari, maar u kan er nu al geld op verwedden dat alle remmen weer flink zullen losgaan. Haar vorige verjaardagsfeestjes groeiden immers stuk voor stuk uit tot heuse klassiekers. Zo trok het model op haar 21ste met haar toenmalige vriend Johnny Depp naar een bekende club in Los Angeles. Soapacteur Jason Donovan gaf later toe dat hij daar zodanig veel cocaïne gebruikt had dat hij in het ziekenhuis belandde. Haar dertigste verjaardag mondde uit in een orgie in een Londens vijfsterrenhotel. Drie jaar later jaagde ze er in één nacht bijna 8.000 dollar door en op haar 35ste maakte ze er een middeleeuws feest van dat maar liefst vier dagen duurde.

13-11-2013 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George is klaar voor reünie Culture Club

Boy George is klaar voor reünie Culture Club

http://oi44.tinypic.com/14e2eiv.jpg

In januari volgend jaar duikt Boy George met Culture Club de studio in om een comebackalbum op te nemen. Vijftien jaar geleden ging de band uit elkaar en na jarenlange discussies over een mogelijke reünie kijkt Boy George er naar uit terug samen te werken met Jon Moss, Roy Hay en Mikey Craig.


"Enkele jaren geleden hing een reünie al in de lucht. Maar de voorbije vijf of tien jaar had ik andere dingen aan mijn hoofd (zijn drugverslaving en zijn celstraf wegens zedenfeiten, nvdr.) Jon was enorm verrast toen ik hem vertelde dat ik die reünie écht wilde. Maar ik wilde eerst nog een album voor mezelf maken".

Voor zijn soloalbum 'This is What I Do', dat pas uit is, putte hij inspiratie uit zijn donkere periodes. "Het is makkelijker te schrijven tijdens de sombere tijden in je leven. Als je gelukkig bent, vraag je je al snel af waarover je moet schrijven", verklaart Boy George in The Daily Mirror.

12-11-2013 om 17:15 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Otten weer vader: Marcel is zijn vierde kind

Hans Otten weer vader: Marcel is zijn vierde kind

http://oi40.tinypic.com/2qw20ky.jpg

Ex-VT4-presentator Hans Otten (42) en zijn echtgenote Colette Van Remortel (34) verwelkomden op 5 november hun eerste kindje samen. Voor Otten is het zijn vierde kind.


Hij heeft al een zoon Merlijn (10) en een dochter Estée (13) uit zijn huwelijk met ex-VTM-nieuwsanker Kristl Strubbe. Vorig jaar kwam aan het licht dat hij nog een buitenechtelijke dochter heeft, die hij kreeg tijdens zijn huwelijk met Strubbe.

Marcel was bij de geboorte vijftig centimeter groot en woog drie kilogram. Otten en Van Remortel zijn al negen jaar een koppel, ze trouwden anderhalf jaar geleden.

12-11-2013 om 17:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe maakt hoofd leeg in Dubai

Lesley-Ann Poppe maakt hoofd leeg in Dubai

http://oi39.tinypic.com/5x4wa1.jpg

"In Dubai heb ik mijn hoofd kunnen leegmaken", vertelt Lesly-Ann Poppe in Story, en grapjes over die titel kan u hieronder kwijt. Poppe bracht met haar zoontje Benjamin Jr. de herfstvakantie door aan de Perzische Golf. Maar of haar man Benjamin - die hun huwelijk in gevaar bracht nadat hij een prostituee had bezocht - ook mee was, houdt Lesley-Ann liever "in het midden".


Het was echter meer dan een strandvakantie voor Poppe. "Ik was er ook voor zaken. Ze hebben daar een gigantische shopping mall, de grootste ter wereld, waar alle belangrijke cosmeticamerken hun shop hebben. Ze lopen er voor op alle trends en ik heb er enorm veel inspiratie opgedaan om mijn eigen cosmeticalijn straks in de markt te zetten".

Belofte aan familie
Of haar man Benjamin mee was, vraagt Story. "Dat laat ik in het midden", antwoordt Poppe. "Ik kan beter over mijn huwelijk zwijgen zolang Benjamin en ik er nog niet uit zijn. Dat heb ik ook aan mijn familie beloofd. Anders wordt die druk te hoog".

Vriendschappelijk
Ook over het feit dat Benjamin de opnames van 'De Slimste Mens' met zijn vrouw bijwoonde, wil Lesley-Ann niet veel lossen. "Hij was daar om voor mij te supporteren. Verder ga ik daar niks over zeggen. Behalve dat we nog altijd vriendschappelijk met elkaar omgaan. Zoals je weet, ben ik  geen haatdragend persoon". Dat weten wij dan ook weer.

12-11-2013 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaston Berghmans herstelt na longontsteking

Gaston Berghmans herstelt na longontsteking

http://oi39.tinypic.com/s5wnds.jpg

Gaston Berghmans (87) herstelt in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen van een beginnende longontsteking. Intussen is hij aan de beterhand, maar hij mag het ziekenhuis nog niet verlaten.


Gaston Berghmans was vorige week thuis plots erg ziek geworden. Toen hij op een middag wat was gaan rusten, zoals elke dag, was hij bij het opstaan plots lijkbleek en had hij negenendertig graden koorts. In het ziekenhuis stelden artsen vast dat hij een beginnende longontsteking had. Meteen startten ze een antibioticakuur op. Vrijwel onmiddellijk sloeg die aan.

"Papa is alweer veel beter", zegt dochter Chantal in Het Laatste Nieuws. "De anitbiotica heeft zijn werk gedaan. We hopen dat hij één van de komende dagen ontslagen wordt. We hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt".

"Ik ben nog moe, vooral heel moe", zegt Gaston zelf in Gazet van Antwerpen. "Ik heb echt geluk gehad, zeggen de specialisten. Ik had er geen dagen langer mee moeten rondlopen. Nu hoor je het nog wel hoor, mijn longen piepen wanneer ik adem".

12-11-2013 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Drugssmokkelaar toch niet op handelsmissie met Filip"

"Drugssmokkelaar toch niet op handelsmissie met Filip"

http://oi44.tinypic.com/1z72alh.jpg

Gurhan Bicici heeft niet deelgenomen aan de handelsmissie van (toen nog) kroonprins Filip vorig jaar. Dat meldt het Agentschap Buitenlandse Handel. 'De Standaard', 'Het Nieuwsblad' en 'Sudpresse' meldden vandaag dat de voortvluchtige heroïnesmokkelaar als CEO van de Turkse firma GP Group in de deelnemersbrochure van de missie stond.

"Hoewel de Heer Gurhan Bicici in de deelnemersbrochure van de missie Turkije voorkomt, heeft hij niet deelgenomen aan deze missie", klinkt het in een communiqué. "De man werd vroeg in de screeningsprocedure door de verbindingsofficier bij de Belgische ambassade in Ankara herkend. Een negatief advies werd daarop naar Brussel gestuurd. Hij werd dan van de deelnemerslijst geschrapt."

Waarom Bicici dan toch opgenomen werd in de brochure? "Dat komt omdat dergelijke brochures door het hoge aantal deelnemers lang op voorhand gedrukt moeten worden", klinkt het.

12-11-2013 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wouter Van Besien gaat zingen in 'Stars for Life'

Wouter Van Besien gaat zingen in 'Stars for Life'

http://oi40.tinypic.com/2eq8c5f.jpg

Groen-voorzitter Wouter Van Besien doet mee aan 'Stars for Life', de zangwedstrijd die naar aanleiding van Music for Life vanaf 2 december drie weken lang vier avonden per week op Eén te zien zal zijn. Van Besien zingt ten voordele van de ngo 11.11.11, meldt de VRT.


In 'Stars for Life' nemen twaalf bekende Vlamingen die niet professioneel met muziek bezig zijn het tegen elkaar op. Elke kandidaat zingt voor een goed doel dat hij/zij zelf gekozen heeft. Zo zingt tv-kok Sofie Dumont bijvoorbeeld voor SOS Kinderdorpen en presentator Ben Roelants voor Pink Ribbon. En Van Besien doet dus mee voor 11.11.11.

"Ik doe mee aan 'Stars for life' omwille van 11.11.11", zegt hij in het persbericht van de VRT. "Ze steunen zinvolle projecten in het zuiden die het leven daar beter maken. En ze doen goede campagnes hier om ervoor te zorgen dat de situatie in de arme landen niet vergeten wordt. Aan zo'n organisatie geef ik graag mijn (zang)stem."

De winnaar van 'Stars for Life' wordt de stem en het gezicht van de 'song for life', die gemaakt wordt in samenwerking met de kijker. Studio Brussel-presentator Sam De Bruyn zal het programma presenteren.

Eerder raakte al bekend dat tv-persoonlijkheid Lesley-Ann Poppe en Ketnet-wrapper Sien Wynants zouden deelnemen. Ook ontwerper Tim Van Steenbergen en presentatrices Hanne Trooneeckx en Nasrien Cnops doen mee.

12-11-2013 om 16:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braziliaanse: "Justin Bieber is een tijger in bed"

Braziliaanse: "Justin Bieber is een tijger in bed"

http://oi43.tinypic.com/rk5xdj.jpg

Volgens de dame die onlangs met hem de nacht zou hebben doorgebracht, is Justin Bieber niet alleen goedgeschapen, hij is ook "zeer goed" in bed. Zo goed zelfs dat de 27-jarige Braziliaanse Tati Neves niet inging op Biebers verzoek om terug te komen. "Ik was uitgeput, Justin heeft te veel stamina", zegt ze.


Vorige week kwam Bieber in het nieuws toen er foto's verschenen waarop te zien is hoe hij lag te slapen na een nacht met Neves. Bieber had haar en en groep andere vrouwen na zijn concert uitgenodigd in zijn huurvilla in Rio de Janeiro. De vrouw heeft de mond vol van zijn seksuele talent.

"Onvergetelijk"
"Neem het van mij aan, hij is goedgeschapen en zeer goed in bed. Een man moet weten wat hij moet doen om mij gelukkig te maken. Wel, Justin deed dat allemaal en nog veel meer. Het was één van de beste momenten van mijn leven. Het was fantastisch en onvergetelijk", aldus Neves.

De gescheiden vrouw, tevens moeder van een dochter van vijf, beweert dat de 19-jarige Bieber haar samen met een heleboel andere schoonheden uitnodigde maar dat hij uiteindelijk enkel oog had voor haar. De twee trokken zich al gauw terug in de slaapkamer, beweert ze.

"Schitterend lijf"
Ze vertelt voorts dat Bieber er op aandrong dat zijn muziek zou spelen tijdens hun vrijpartij en dat hij haar zelfs smeekte terug te keren nadat ze 's ochtends was vertrokken.

"Hij heeft een schitterend lijf, hij ziet er naakt geweldig uit. Ik keerde niet terug omdat ik uitgeput was. Ik had de kracht niet meer. Justin heeft heel wat stamina".

De brunette houdt vol dat zij het niet was die de clip  van haarzelf en Bieber online zette. Ze maakte het filmpje naar eigen zeggen slechts om aan een vriendin te bewijzen dat ze echt wel de nacht had doorgebracht met Bieber.

"Ik lag nog in bed met Justin toen mijn vriendin me sms'te. 'Hey, waar ben je?', vroeg ze, waarop ik antwoordde 'Ik lig hier in bed te knuffelen met Justin Bieber'. Die video was alleen voor haar bestemd, ik ben heel boos op haar omdat ze hem heeft gelekt".

12-11-2013 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Eagles op 25 mei in het Sportpaleis

The Eagles op 25 mei in het Sportpaleis

http://oi44.tinypic.com/28u4vep.jpg

De legendarische Amerikaanse band The Eagles treedt op 25 mei volgend jaar op in het Sportpaleis in Antwerpen. Glenn Frey, Don Henley, Joe Walsh en Timothy B. Schmit stoppen in België in het kader van hun tournee 'History of the Eagles' zo meldt concertorganisator Live Nation.


Tijdens hun concerttour brengen The Eagles een combinatie van hits, nooit eerder live gebrachte nummers en een selectie van songs uit de documentaire 'History of the Eagles'.

De band, bekend van onder meer 'Hotel California', 'New Kid In Town' en 'Take It Easy', verkocht in de loop der jaren meer dan 120 miljoen albums wereldwijd. Hun 'Greatest Hits 1971-1975' is het best verkochte album aller tijden: er werden meer dan 29 miljoen exemplaren van de verzamelaar aan de man gebracht.

De laatste keer dat The Eagles in België optraden, was in juni 2009.

12-11-2013 om 09:10 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
11-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley wil verjaardagsfeest met seksthema

Miley wil verjaardagsfeest met seksthema

http://oi44.tinypic.com/117e6x4.jpg

Miley Cyrus wordt deze maand 21 jaar en dat wil de zangeres niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ze zou feestplanners de opdracht hebben gegeven alles uit de kast te halen voor een fuif met seks als thema.


Hoogtepunt van het feestje op 23 november moet een sm-kelder worden met kooien en zwepen, zo vertelt een bron aan ShowbizSpy. Verder wil Miley sexy dansers inhuren en de boel versieren met penisvormige verlichting. Op het menu komen speciale op Miley geïnspireerde cocktails te staan.

Haar 20e verjaardag vierde de Wrecking Ball-zangeres met een stripper.

11-11-2013 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britten woedend om nazi-opnames film Brad Pitt

Britten woedend om nazi-opnames film Brad Pitt

http://oi40.tinypic.com/j8zjih.jpg

Regisseur David Ayer heeft zich de woede van inwoners van een Brits dorp op de hals gehaald. Zijn filmploeg heeft gisteren oorlogsscènes gedraaid vol met nazi's. En dat op Remembrance Day, de dodenherdenking van Groot-Brittannië. Totaal smakeloos, volgens de dorpsbewoners.


Om vier uur 's morgens gingen de opnames van 'Fury' in het dorpje Shirburn van start, weet Daily Mirror. Honderden figuranten in nazi-uniforms trokken over de velden, terwijl aan alle kanten knallen en geweervuur klonken. De film met Brad Pitt gaat over een dappere ploeg Amerikaanse militairen die aan het einde van de Tweede Wereldoorlog in bezet Duitsland nog één keer op missie gaan.

Oorlogsveteranen, legerofficieren en bewoners noemden de actie van Ayer 'respectloos'. Van tevoren kreeg de Amerikaan verschillende keren het verzoek niet te filmen op zondag, maar die vraag heeft hij naast zich neergelegd.

Een van de figuranten was het er niet mee eens. "Remenbrance Sunday is de belangrijkste dag van het jaar voor ons. Dat wist hij heus wel. In plaats van de gesneuvelden te herdenken, moesten we in nazi-uniforms rondlopen. Ik wilde het eigenlijk niet, maar heb het toch gedaan. In deze barre tijden moet er brood op de plank komen."

11-11-2013 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sylvie probeert nieuwe liefde uit publiciteit te houden"

"Sylvie probeert nieuwe liefde uit publiciteit te houden"

http://oi44.tinypic.com/11vpeli.jpg

Sylvie Meis heeft een nieuwe man in haar leven. Dat vertelt althans een bron rond de Nederlandse schone aan de site Paparazzio.nl. "Sylvie heeft een nieuwe liefde. Ze probeert deze zo lang mogelijk uit de media te houden, juist om de relatie een eerlijke kans te geven", zegt de anonieme bron.


"Wie goed naar haar kijkt, ziet ook dat Sylvie de laatste tijd weer straalt. De liefde heeft haar weer kracht gegeven. Het is nu afwachten wanneer ze er zelf mee naar buiten komt", zegt de bron. In de Duitse media wordt beweerd dat de presentatrice geregeld naar Madrid vliegt. Mogelijk ontmoet ze daar een nieuwe liefde.

Gisteren was Sylvie nog aanwezig bij de uitreiking van de MTV European Music Awards in Amsterdam.

11-11-2013 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoonzoon maakt Spaanse royals belachelijk in e-mails

Schoonzoon maakt Spaanse royals belachelijk in e-mails

http://oi40.tinypic.com/2dc65is.jpg

Iñaki Urdangarin, de schoonzoon van koning Juan Carlos, heeft de Spaanse koninklijke familie weer eens te schande gemaakt. In een aantal zeer beledigende mailtjes maakt de echtgenoot van prinses Cristina zijn schoonfamilie belachelijk.


Urdangarin wordt ervan verdacht dat hij zo'n 6 miljoen euro achterover heeft gedrukt via het Instituto Nóos. In het licht daarvan zijn de computers van Iñaki in beslag genomen. En daarop zijn een aantal mailtjes gevonden waarin de man van Cristina onder anderen prinses Letizia flink beledigt.

De Spaanse krant El Mundo noemt de humor van Iñaki 'smakeloos' en 'chauvinistisch'. In mailtjes gericht aan Cristina stuurde hij onder meer een onflatteuze foto van Letizia met daaronder het woord 'orgasme'. Urdangarin vergelijkt in een ander mailtje de ex-man van Infanta Elena, Jaime de Marichalar, met inspecteur Clouseau en Inspector Gadget. En ook koningin Sofia moet het ontgelden. Onder een foto waarop ze verveeld kijkt, schreef Iñaki 'vakantiedagen van de Spaanse royals'.

Vrouwonvriendelijk
Verder maakt de schoonzoon van Juan Carlos vaker vrouwen belachelijk. Zo stuurde Iñaki zijn vrouw een grap die impliceert dat vrouwen niets begrijpen van moderne technologie en in een andere mail geadresseerd aan een paar vrienden suggereert Urdangarin dat hij een nieuwe baan heeft waarbij hij zes topless vrouwen tot zijn beschikking krijgt.

Mede door het fraudeschandaal rondom Iñaki en Cristina is de populariteit van het Spaanse koningshuis de afgelopen jaren flink afgenomen.

11-11-2013 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Katy Perry gaat trouwen"

"Katy Perry gaat trouwen"

http://oi44.tinypic.com/fnftzm.jpg

Katy Perry gaat volgens Amerikaanse media binnenkort trouwen met John Mayer. De zangeres werd gisteren op de rode loper van de MTV EMA gespot met wat lijkt op een verlovingsring.

Katy droeg een diamanten ring aan haar linkerhand toen ze binnenliep bij de Ziggo Dome in Amsterdam. De ring was echter weer verdwenen van haar vinger toen ze optrad en even later haar award voor beste vrouwelijke artiest in ontvangst nam.

De 29-jarige Perry en de 36-jarige Mayer zijn sinds vorige zomer een koppel. Eerder zei een insider al tegen Us Weekly dat het slechts een kwestie van tijd is voordat John zijn Katy ten huwelijk vraagt.

11-11-2013 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prem Radhakishun met de dood bedreigd in ons land

Prem Radhakishun met de dood bedreigd in ons land

http://oi44.tinypic.com/34doacz.jpg

Niet iedereen in ons land was even blij met de deelname van Prem Radhakishun aan het 'De Slimste Mens'.

Volgens de hoofdredacteur van het programma, Sam De Graeve, kwam er zelfs een doodsbedreiging binnen, gericht aan Prem. "De schrijver had het over 'een bruine aap', en voegde eraan toe dat hij Prem zou afknallen als hij een geweer had", aldus De Graeve in het weekblad Humo. 

Dat kijkers zich nogal eens laten gaan over kandidaten uit 'De Slimste Mens' is niet nieuw. "Toen Bart De Wever meedeed, kregen we ook mails waarin 'vuile nazi' nog het meest zachtaardige was dat over 'm werd gezegd", zegt De Graeve.

Prem kwam pas in de allerlaatste aflevering terug, maar haalde de finale uiteindelijk niet. De Nederlander moest de duimen leggen voor Jelle Cleymans en winnaar Gilles De Coster.

11-11-2013 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles valt al in de prijzen voor begin MTV EMA

Harry Styles valt al in de prijzen voor begin MTV EMA

http://oi44.tinypic.com/11lhapj.jpg

De live-uitzending van de MTV European Music Awards moet nog beginnen, maar de eerste award van de avond is al uitgereikt. Harry Styles, het boegbeeld van One Direction, kreeg de award voor Best Look. De concurrentie was enorm voor de zanger. Andere genomineerden waren Rihanna, Justin Timberlake en Lady Gaga. Harry is niet in Amsterdam aanwezig omdat hij het te druk heeft met One Direction.


Vanaf 18.00 uur werden de sterren verwacht bij de Amsterdamse Ziggo Dome. En dat waren niet de minste artiesten, want wereldsterren als Katy Perry, Miley Cyrus, Robin Thicke, The Killers, Bruno Mars, Afrojack en Snoop Dogg staan vanavond op het programma.

Sylvie Meis verwacht dat de MTV EMA een spetterende show wordt. "Ik hou heel erg van muziek. Dus ik ga me laten verrassen", aldus Sylvie, die zegt dat ze het heerlijk vindt om in Amsterdam te zijn. "Wanneer maken we dit hier nu mee? Ik verheug me het meest op Bruno Mars. Ik vind hem echt heel goed."

Sylvie vertelt ook dat ze in hetzelfde hotel als Miley Cyrus slaapt. "Ik vind haar een leuk jong meisje." Wel zegt ze dat de optredens van Cyrus wat haar betreft een beetje te sexy zijn. "Dat hoeft van mij niet zo." Op de rode loper wordt trouwens heel enthousiast gereageerd op Sylvie. Ook zij is helemaal in haar element. Ze gaat uitgebreid met haar fans op de foto.

De awardshow begint om 21.00 uur. Deze wordt wereldwijd op 60 MTV-kanalen uitgezonden. Vorig jaar keken er zo'n 40 miljoen mensen. De muziekzender rekent erop de kijkcijfers van vorig jaar te overtreffen.

10-11-2013 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!