NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het dagboek van Gilles De Coster:

Het dagboek van Gilles De Coster: “We zaten met een groot koffie­probleem”

https://images2.persgroep.net/rcs/ZiCYr_7AgthsI7ocNPKrQGVWK_A/diocontent/145711331/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Elke week blikt Gilles De Coster voor u terug op de aflevering van ‘De Mol’ van de voorbije zondag. Zijn ervaringen ter plekke, zaken die u misschien niet op het eerste gezicht heeft opgemerkt, of een extra woordje uitleg bij de opdrachten. Kortom: een exclusieve, unieke kijk achter de schermen.

Na enkele dagen in Hanoi en Ho Chi Minh City zijn we de stad weer uit, en dat heeft vreemde gevolgen. Afgelopen nacht schoot ik bijvoorbeeld in paniek wakker door de afwezigheid van het brommerlawaai. Dat alomtegenwoordige tweetaktgezoem dat zich na drie dagen in Vietnamese miljoenensteden in mijn oren had genesteld. Gek hoe snel dat went. Hoe diep mijn slaap ook was, het feit dat mijn oren minder dan 370 claxons per minuut registreerden, moet een of ander primitief alarm in mijn hoofd hebben veroorzaakt. ‘Wakker worden, al het leven op aarde is verdwenen!’ schreeuwden mijn idiote hersencellen ietwat melodramatisch. Maar ik lag dus gewoon in een hotelkamer op het platteland, badend in een vredige stilte die ik niet meer kende, dichter bij de echte dan de figuurlijke mierennesten.

Afkicken geblazen

Een veel erger gevolg van onze plattelandsvlucht is Het Grote Koffieprobleem. Je moet weten: koffie behoort voor een filmcrew tot het basispakket Overleving. Veel belangrijker dan luxebehoeftes als eten, slapen of ademhalen. En laat koffie nu net iets speciaals zijn in dit mooie land. Het is een overblijfsel van de Franse kolonisator, wat ook te merken is aan het Vietnamese woord ervoor: cà phê. Maar daar houdt elke vergelijking wel op. Je krijgt in je kopje een geconcentreerd bruin siroopje waarop ze warm water en een camionlading gecondenseerde zoete melk gieten. En vaak ook ijsblokjes. Begrijp me niet verkeerd: het resultaat is, behalve mierzoet, iets wat niet verkeerd smaakt. Maar het is géén koffie. En dat maakt onze vroege ochtenden er niet makkelijker op. In de grote steden hadden we dat probleem niet. Plots bulkte het overal van de koffiebars en espresso’s - waar we ons dan ook als een roedel hyena’s op hebben gestort. Maar hier, op het magnifieke platteland rond Ho Chi Minh City, is het weer afkicken geblazen. Misschien is het daarom dat mijn hersencellen gekke dingen doen.

Professionele artiest

Gisteren hebben we één van de moeilijkste uitdagingen van deze reis tot een goed einde gebracht. Pieter en Tom, onze geweldige decormannen, stonden terecht te glunderen naast hun zelfgebouwde Banksy-shredder, die het schilderij van de mol reduceerde tot een hoopje slierten. Je kan het belang van die twee mannen en wat zij betekenen voor ‘De Mol’ echt niet overschatten. In ons enthousiasme vragen we hun de gekste dingen. (Een vuurspuwende drakenkop! Een yoghurtbom in een bloemstuk! Een silent disco op een verlaten strand zonder elektriciteit!) En zij, zij ­glimlachen eens en maken het onmogelijke waar, telkens weer. En dan te denken dat we hun niet eens koffie kunnen aanbieden.

Maar met ‘uitdaging’ bedoelde ik vooral het schilderij zélf. Alsof het allemaal niet al moeilijk genoeg was. Boven op de verrassing om plots als mol te worden aangeduid en dus amper voorbereid aan sabotages te beginnen, moest die dus ook nog zitten schilderen tijdens de veel te korte briefings. En dan nóg een werk afleveren dat niet te onderscheiden bleek van het werk van een professionele artiest... Had ik al gezegd dat mijn respect voor deze mol eindeloos groot is?

Vleermuizen

Al wil ik daar meteen aan toevoegen dat ze vandaag alle vijf indruk op me hebben gemaakt in de Cu Chi-tunnels. Een plek die respect afdwingt, een uitvalsbasis voor de Vietnamese guerillastrijders die eerst tegen de Franse en daarna de Amerikaanse bezetters streden - en die bezetters uiteindelijk ook konden verdrijven. Tijdens de briefing vooraf van de kandidaten was het muisstil op de set. Iedereen, kandidaten én crew, was onder de indruk van de geschiedenis die deze plaats ademt.

Maar tegelijk is het een beangstigende plek. Donkere, lage, nauwe, vochtige, beklemmende tunnels. De kandidaten hebben er niet alleen hun angsten, maar ook tientallen vleermuizen in de ogen gekeken. Gelukkig was iedereen ingeënt tegen hondsdolheid en zijn ze zonder schuim op de lippen de tunnels uit geraakt.

Intussen zijn we weer een kandidaat kwijt, een hoofdverdachte. Blijven over: vier topkandidaten die doorstomen naar de beslissende weken. Alle vier perfect in staat om op hun heel eigen manier en vanuit hun persoonlijkheid de mol te kunnen zijn. Maar slechts één van hen is het.

De mol is weer bovengronds. En is net als ik helemaal klaar voor de laatste rechte lijn.  (br.hln)

28-04-2019 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
26-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Buurtpolitie begint in mei aan derde film ‘Het Circus’

De Buurtpolitie begint in mei aan derde film ‘Het Circus’

https://images1.persgroep.net/rcs/8mI5we6AaEKFw3rPPMm1BF9p_ns/diocontent/146318414/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

De derde bioscoopfilm van de populaire VTM reeks De Buurtpolitie is een feit. Deze keer staat de film volledig in het thema van het circus, met als titel ‘De Buurtpolitie - Het Circus’. 

De opnames gaan begin mei van start en het zal ongeveer twee weken duren om de film in te blikken. De film zou op 23 oktober, net voor de herfstvakantie, in de zalen te zien moeten zijn.

Het verhaal? De Buurtpolitie onderzoekt een plofkraak op een geldautomaat. Het onderzoek leidt hen naar een circus dat net zijn tenten heeft opgezet. Maar wat is de link tussen het circus en de plofkraak? En waarom gebeuren er zoveel vreemde dingen sinds het circus zijn intrede heeft gemaakt? De agenten zetten alles op alles om het mysterie op te lossen. (br.hln)

26-04-2019 om 10:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is een officiële biografie over Avicii in de maak

Er is een officiële biografie over Avicii in de maak

https://images4.persgroep.net/rcs/qc4QZ8CaJsxBss6Yst4GpXVYB0c/diocontent/122438768/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

In 2020 zal je het levensverhaal van Avicii, aka Tim Bergling, in detail kunnen nalezen. De Zweedse uitgever Albert Bonniers Förlag heeft namelijk de rechten gekregen om de officiële biografie van de in 2018 overleden dj en producer uit te brengen. 

Het boek wordt geschreven door journalist Måns Mosesson. Hij is vereerd dat hij werd uitgekozen om de biografie te schrijven. “Het is een ongelooflijke eer om het vertrouwen te krijgen om Tim’s verhaal te vertellen. Ik wil schrijven over een musicale ziener, die zo’n gevoel voor melodie had dat hij over de hele wereld geliefd was. Tegelijkertijd wil ik een eerlijk portret schetsen dat ook de moeilijkheden die Tim meemaakte brengt. Ik geloof dat heel wat van zijn generatiegenoten die zullen herkennen.”

Alle opbrengsten van de biografie gaan naar de Tim Bergling Foundation. Die werd door de familie van Avicii opgericht en werkt onder andere rond mentale gezondheid en zelfmoord.  (br.hln)

24-04-2019 om 11:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonas Brothers brengen na 10 jaar een nieuw album uit

Jonas Brothers brengen na 10 jaar een nieuw album uit

https://images2.persgroep.net/rcs/Jf3gZvfOYemGICD1p8-hzOAgVnw/diocontent/145091441/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Op 7 juni releasen de Jonas Brothers hun nieuwe album ‘Happiness Begins’. De plaat komt er 10 jaar na hun laatste album, dat op 16 juni 2009 verscheen. Onder andere de nummers ‘Sucker’ en ‘Cool’ zullen op de nieuwe plaat staan. 

“Na zeven jaar niet met elkaar te werken, het leven te leven en onszelf en ons eigen pad te vinden, kwamen we terug om ons verhaal in een album te gieten. Ik ben zo opgewonden om jullie dit nieuwe album te laten horen”, schrijft Kevin Jonas, die voor het eerst centraal op de albumhoes staat, op Instagram. “Ik moet het zeggen, van alle albums die we gemaakt hebben, ben ik toch vooral trots op deze. Ik wou dat ik het jullie nu al kon geven, maar jullie zullen toch nog een klein beetje moeten wachten.” (br.hln)

24-04-2019 om 11:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitvaartplechtigheid Paul Severs vindt plaats op 23 april: “Iedereen is welkom”

Uitvaartplechtigheid Paul Severs vindt plaats op 23 april: “Iedereen is welkom”

https://images0.persgroep.net/rcs/2gm-BYUd0qDQaW5yWd9g2VHxYhc/diocontent/145221811/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

De uitvaartplechtigheid van zanger Paul Severs zal plaats vinden op dinsdag 23 april. Er wordt dan een kerkelijke plechtigheid georganiseerd in de Sint-Martinusbasiliek. Dat laat zijn zoon Christophe weten via Facebook.

“Gezien de paas- en verlofperiode en de bijhorende organisatorische voorbereidingen, werd in overleg met verschillende partijen besloten om de uitvaart van mijn vader te laten plaatsvinden op dinsdag 23 april 2019”, schrijft hij. “Die dag zal iedereen welkom zijn.”

De familie laat ook nog weten dat er geen mogelijkheid zal zijn tot laatste groet in het uitvaartcentrum. “De reacties op het overlijden van mijn vader van zowel fans, vrienden, collega’s, pers en familie zijn van een ongeziene magnitude”, laat Christophe Severs nog weten. “Wij kunnen alleen maar proberen dit alles, zo respectvol mogelijk, in goede banen te leiden. Bedankt voor alle steunbetuigingen en gelieve nog steeds de privacy van de familie te respecteren.” (br.hln)

16-04-2019 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gigi Hadid promoot McDonald’s, haar volgers zijn woest

Gigi Hadid promoot McDonald’s, haar volgers zijn woest

https://images2.persgroep.net/rcs/A6dMJtD1FiMYkzpedarbly7WByw/diocontent/145626599/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Gigi Hadid (23) was een van de bekende aanwezigen tijdens het eerste weekend van Coachella en verdiende tussen het feesten door ook nog wat centen. Het model postte een foto op Instagram waarop ze te zien is met een bakje frietjes van McDonald’s en schrijft erbij: “Pre-festival met McDonald’s, genoeg gegeten en gedronken. Bedankt vrienden!”

Het leverde Gigi bakken met kritiek op van haar volgers, omdat ze fastfood promoot en dat is volgens velen ongezond. “Ik snap niet waarom je McDonald’s zou promoten. Ik sta ervan versteld dat een intelligente, goed geïnformeerde vrouw als jij, die veel invloed heeft op mensen, je wilt associëren met zo’n bedrijf. Dit doe je toch niet alleen maar voor het geld? Er zijn andere manier om genoeg te eten en drinken,” aldus een volger.

Een ander zegt: “Je bent prachtig maar op deze manier promoot je obesitas en maak je de gezondheid van anderen kapot.” En weer iemand anders schrijft: “Wat een waardeloze samenwerking, McDonald’s is puur vergif.”

Hadid heeft nog niet gereageerd op de kritiek aan haar adres.  (br.hln)

16-04-2019 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!