NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui krijgt award van Harvard Club of Belgium

Choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui krijgt award van Harvard Club of Belgium

http://oi68.tinypic.com/9k84r7.jpg

De Harvard Club of Belgium, een van de grootste alumniverenigingen van Amerikaanse universiteiten in België, kent de "Leadership Prize 2016" toe aan choreograaf en danser Sidi Larbi Cherkaoui. Dat heeft de organisatie vandaag. bekendgemaakt.

De Vlaamse danser en choreograaf met Marokkaanse roots krijgt de prijs voor zijn "vernieuwende en grensdoorbrekende bijdrage aan de podiumkunsten". Onder andere zuster Jeanne Devos die zich inzet voor de armen in de sloppenwijken van Mumbai, poolreiziger Alain Hubert, voormalig Europees president Herman Van Rompuy en Proximus Group-ceo Dominique Leroy ontvingen in het verleden zo'n award.

De Leadership Prize promoot de erfenis en leiderschapswaarden van de Universiteit van Harvard en wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon die heeft bijgedragen aan positieve verandering in België door de erfenis van integriteit en leiderschap van de Universiteit van Harvard uit te dragen.

"Door zijn vernieuwend en grensdoorbrekend werk, dat een gevarieerd publiek weet te bekoren en geïnspireerd is door verschillende kunstenaars en culturen, bouwt Sidi Larbi Cherkaoui niet alleen artistieke maar ook sociale bruggen", zo klinkt het in de toelichting bij de prijsuitreiking van de Amerikaanse universiteitsclub.

"Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het doorbreken van grenzen en obstakels - tussen kunstvormen, tussen culturen en talen - en daarbij heb ik vooroordelen en misvattingen willen bestrijden", zegt de gelauwerde choreograaf in een reactie. Sidi Larbi Cherkaoui werd in 1976 geboren in Antwerpen als zoon van een Vlaamse moeder en een Marokkaanse vader.

De Leadership Prize wordt uitgereikt tijdens een officiële plechtigheid vandaag/woensdag in het Théâtre du Vaudeville in Brussel.

30-11-2016 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim houdt kinderen weg van Kanye

Kim houdt kinderen weg van Kanye

http://oi67.tinypic.com/5mydrs.jpg

Terwijl Kanye West nog onder medisch toezicht staat, blijft zijn vrouw Kim Kardashian naast zijn zijde, maar zonder de kinderen. Dat meldt People. "De kinderen zijn nog niet op bezoek geweest", aldus een bron.

Het ziekenhuis waar Kanye verblijft laat het bezoek van kinderen met toestemming van de ouders wel toe maar Kardashian zou haar man nog te instabiel vinden. Kim en Kanye hebben twee kinderen samen: hun driejarige dochter North en zoontje Saint van 11 maanden.

Ernstig slaaptekort en paranoïde gedrag
"Ze maakt zich zorgen om de kinderen in de buurt van Kanye te hebben", zegt een andere ingewijde. Kanye is opgenomen in het Resnick Neuropsychiatrisch ziekenhuis waar hij zou worden behandeld voor ernstig slaaptekort en paranoïde gedrag. Hij heeft zijn Saint Pablo tour afgezegd. Kim wijkt niet van de zijde van haar man en zou zich grote zorgen om hem maken.

Antipsychotica
Kanye wordt inmiddels kalm gehouden met een reeks antipsychotica terwijl artsen proberen een diagnose te stellen. Kim is enkele uren per dag bij Kanye. "Kim is de enige persoon die Kanye vertrouwt", liet een bron eerder weten.

30-11-2016 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedenksteen van 'Rad van Fortuin'-meisje gestolen

Gedenksteen van 'Rad van Fortuin'-meisje gestolen

http://oi64.tinypic.com/2hoeixg.jpg

Onbekenden hebben in Liezele bij Puurs de herdenkingssteen gestolen van Els Van Dijck, in de jaren 90 'bordjesmeisje' in het 'Rad van Fortuin'. Zij stapte begin september op 43-jarige leeftijd uit het leven. Voor haar vader Herman Van Dijck is het een nieuwe klap. Hij had de gedenksteen met haar naam en foto laten installeren op de laatste rustplaats van zijn dochter.

"Volgens de politie, die we over de diefstal hebben ingelicht, is dat zeer uitzonderlijk", zegt Herman. "Dit komt hard aan. Het kan niet anders of het moet een fan van Els zijn die de steen gestolen heeft. We zouden het bijzonder op prijs stellen als hij wordt teruggezet, zodat we de laatste rustplaats van Els in ere kunnen herstellen."

30-11-2016 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus moest vertrekken uit Cuba door dood van Castro

Jeroen Meus moest vertrekken uit Cuba door dood van Castro

http://oi67.tinypic.com/2hx4k2h.jpg

Het overlijden van oud-president Fidel Castro in Cuba heeft ook roet in het eten gegooid bij Jeroen Meus. Hij zag de opnames van het nieuwe seizoen van 'Goed Volk' ter plaatse in het water vallen door de nationale rouw, meldt Het Nieuwsblad. Het is nu maar de vraag of ze nog mogen terugkeren voor extra filmdagen.

Jeroen Meus (38) en de filmploeg van 'Goed Volk' waren op bezoek bij Cubaanse boksers, waar ze de eetcultuur bestudeerden voor het nieuwe seizoen, dat in het voorjaar van 2017 te zien is. Ze hadden nog een drietal draaidagen te gaan toen het nieuws van Castro's overlijden bekend raakte. Er werd nog even verder gefilmd, maar even later bleek dat de negen dagen van nationale rouw verdere opnames onmogelijk maakten. Jeroen en co stapten dan maar op een vliegtuig naar huis.

Jammer genoeg heeft de ploeg niet genoeg materiaal voor een volledige aflevering, en het is niet zeker dat ze nog zullen mogen terugkeren om de opnames af te werken. Cuba is immers heel streng met de toelating van buitenlandse filmploegen. "Onbegeleid filmen op Cuba is onmogelijk, er is altijd iemand die de opnames volgt. We hadden alle toestemmingen, maar pas een dag voor het vertrek kregen we groen licht", aldus producer Lien Vandereycken. "Toen bleek dat de opnames moesten worden gestaakt, had het geen zin om aan te dringen. Anders zou het materiaal in beslag genomen worden. Hopelijk kan Jeroen in januari terug. Nu moeten we natuurlijk opnieuw toestemming krijgen, maar we hadden al een ijzersterk dossier en we kennen de Belgische ambassadeur nu goed."

In het nieuwe seizoen van 'Goed Volk' schuift Meus mee aan tafel bij de Joodse gemeenschap in Antwerpen, de foorkramers van de Zuidfoor, de Schotse Shetlandeilanden en een aantal prostituees in Nevada.

30-11-2016 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Tanja Dexters is helemaal geen diva. Dit gebeurde er echt op die afterparty"

"Tanja Dexters is helemaal geen diva. Dit gebeurde er echt op die afterparty"

http://oi63.tinypic.com/2vn2a12.jpg

Met Tanja Dexters is alles oké hoor, dat zegt haar mama Paula vandaag in TV Familie. "Mijn dochter zet graag de bloemetjes buiten, maar ik maak me geen zorgen om haar." Ook haar goede vriendin Selda spreekt vandaag in het blad TVFamilie de geruchten van divagedrag op de afterparty van de première van 'De Premier' tegen.

Verschillende vrienden hebben vorige week hun bezorgdheid in de media geuit over het losbandige gedrag van Tanja Dexters. Ze zou te veel drinken en met de foute mensen omgaan. Zo werd ze op de afterparty van de première van 'De Premier' ladderzat gespot en zou ze amok om een fles wodka hebben gemaakt.

Maar haar feestvriendin Selda, van kapsalon Cliént, legt het echte verhaal van die avond uit. Zij was er bij en doet haar verhaal uit de doeken. "Tanja en ik gingen naar de première en de afterparty in Antwerpen, niet in Oostende, zoals werd gesuggereerd. Er werd cava geschonken, maar Tanja lust dat niet. Dus vroeg ze een om een fles wodka, en heeft daar netjes voor betaald. Maar toen het feestje stopte, was die nog niet leeg. Dus vroeg ze om de rest van de fles mee naar huis te nemen. En we zijn samen vertrokken, zonder divastreken, naar huis en niet naar een ander feestje. Sindsdien gingen we niet meer samen op stap. Die verhalen van constant feesten, kloppen ook niet. "  

Ook mama Paula zegt dat er niks ontrustwekkend aan de hand is met haar dochter. "Tanja feest hard, maar ze werkt ook hard. Ze leeft net op nu. Vlak na de breuk met Miguel sloot ze zich van ons af. Ik herken mijn oude oude Tanja weer."

30-11-2016 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo komt Mariah Carey aan haar slanke lijn: ze eet enkel nog zalm en kappertjes

Zo komt Mariah Carey aan haar slanke lijn: ze eet enkel nog zalm en kappertjes

http://oi66.tinypic.com/30a9kdu.jpg

Mariah Carey is begonnen met een superstreng dieet om zo strak en fit mogelijk te beginnen aan haar kerstconcerten volgende maand in New York. Haar eetpatroon is echter zo streng dat ze nog slechts twee ingrediënten op haar menu heeft staan.

"Het is zo zwaar. Mijn dieet zou je echt haten", vertelt Mariah tegen E! Online. "Alles wat je eet is Noorse zalm en kappertjes, elke dag. Dat is het. Ik ben echt serieus", vervolgt ze.

Mariah moet niet alleen voor haar kerstconcerten in topvorm zijn. In het nieuwe jaar huist ze ook weer een tijdje in Las Vegas voor een nieuwe serie shows in Caesar's Palace.

30-11-2016 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dokters bezorgd over paranoïde Kanye West"

"Dokters bezorgd over paranoïde Kanye West"

http://oi63.tinypic.com/2uq12zp.jpg

De dokters van het ziekenhuis waarin Kanye West sinds vorige week verblijft maken zich zorgen over de toestand van de rapper. Een bron van People zou dat hebben gehoord van Kanye's vrouw, Kim Kardashian.

"Kim brengt elke dag uren met hem door. Ze zegt dat Kanye heel veel verschillende pillen krijgt en dat de dokters nog experimenteren met de juiste doses. Volgens haar is er nog geen diagnose. Kim zegt dat er weinig is veranderd sinds hij is opgenomen en dat de dokters zich zorgen lijken te maken", tekent het blad op uit de mond van de insider.

De muzikant zou voor zijn eigen veiligheid continu in de gaten gehouden worden. "Kim gebruikt woorden als paranoia en vertelt dat Kanye denkt dat iedereen er op uit is om hem iets aan te doen. Kim is de enige die hij vertrouwt."

30-11-2016 om 00:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens bevestigt breuk: "Tien jaar huwelijk afsluiten, da's emotioneel"

Nathalie Meskens bevestigt breuk: "Tien jaar huwelijk afsluiten, da's emotioneel"

http://oi68.tinypic.com/5aqnad.jpg

"We maken een erg moeilijke periode door", klonk het begin oktober. Nu is hun breuk officieel. Nathalie Meskens (34) en Jeroen Van Dyck (36) hebben ons gisteravond bevestigd dat hun huwelijk voorbij is. "We zijn als vrienden uit elkaar gegaan", klinkt het.

Wat al lang gevreesd werd, is nu bevestigd. Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck hebben een einde gemaakt aan wat door velen lang als een sprookjeshuwelijk werd omschreven. De twee lieten gisteren weten dat hun breuk officieel is. "Tien jaar huwelijk loslaten is een bijzonder emotionele beslissing. Dat geldt voor ons allebei", aldus Nathalie. "We koesteren de voorbije tien jaar samen. Het is een hoofdstuk dat we samen afsluiten", voegde Jeroen daaraan toe. Zoals ze eerder al duidelijk maakten, zullen ze op zakelijk vlak gewoon blijven samenwerken. Het koppel opende in 2012 het Thaise restaurant Yam Thai in Antwerpen. Drie jaar later volgde Nimman, hun tweede zaak.

Waanzinnig druk

Nu willen ze een einde maken aan de geruchten en speculaties. "Met deze mededeling trekken we een lijn onder wat is gebeurd, wat we tot onze strikte privésfeer beschouwen en waarover we niet verder zullen communiceren", klonk het nog. Deze krant meldde begin oktober dat er relationele problemen waren ten huize Meskens-Van Dyck, en dat hun relatie op springen stond. Dat bericht werd toen bevestigd door de twee, die zeiden dat hun relatie zich in zwaar weer bevond en dat ze een moeilijke periode doormaakten.

Voor de fans van Nathalie, de absolute vrouwelijke nummer één bij VTM, en Jeroen kwam het nieuws aan als een zware schok. Maar veel dieper wilde het duo niet op de berichten ingaan.

Nathalie en Jeroen gaven elkaar in 2007 het jawoord. Al snel was er sprake van een écht sprookjeshuwelijk. Ook toen de ster van Nathalie alsmaar groter werd, was er nooit sprake van enige rimpel op relationeel vlak. De voorbije maanden werden wel vragen gesteld bij de waanzinnig drukke agenda van Meskens - en hoe lang een relatie die druk zou kunnen verdragen. Of het succes en de tol van haar carrière ook effectief de reden zijn, wilde geen van beiden bevestigen.

29-11-2016 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."IJskonijn" Sven Nys ontdooit in 'Het Huis' en laat tranen de vrije loop

"IJskonijn" Sven Nys ontdooit in 'Het Huis' en laat tranen de vrije loop

http://oi68.tinypic.com/s0xwn6.jpg

Vandaag was Sven Nys te gast in de eerste aflevering van het tweede seizoen van 'Het Huis' op Eén. Nys, die bekend staat als "een ijskonijn", liet zich van zijn gevoeligste kant zien. De jeugdkamer bracht een heleboel emoties naar boven, net als het bezoek van zijn vriend Sven Vanthourenhout.

Eric Goens pikt Sven Nys op aan zijn woning en merkt op dat er nergens trofeeën staan. "Ik heb hier in de kelder ook wel trofeeën staan die ik nog een plaats moet geven," zegt de veldrijder, die Goens meetroont naar de bewuste kamer, een ruimte propvol bekers, foto's, kaders en shirts. "Ik hecht veel meer waarde aan de herinnering dan aan de trofee," vertelt hij aan Goens.

Vooral bij het zien van zijn jeugdfoto's en foto's van zijn ouders, kreeg Nys het moeilijk. "Van toen ik vijf was, hebben mijn ouders altijd in functie van hun kinderen geleefd. Tot op de dag van vandaag is dat nog altijd zo. Al hun vrije tijd en financiële middelen opgeofferd voor hun kinderen.  Ik besef heel goed dat ik veel kansen gekregen heb van mijn ouders. En dat ik ze daar zelf ook gelukkig mee heb kunnen maken. Als ze dan aan het eind van mijn carriere zeggen dat ze trots zijn om de ouders te zijn van Sven Nys, dan doet dat heel veel. Dat is me veel meer waard dan elke overwinning," aldus de veldrijder.

De unieke vriendschap tussen Nys en Vanthourenhout ('Sven 1' en 'Sven 2') wordt duidelijk wanneer ze tegen elkaar koken voor 'De Ronde'. "Op zo'n ronde is hij gewoon beter dan ik", aldus Nys. "Alles wat beneden 2 minuten is, kan ik gewoon rapper", grapt Vanthourenhout, die bekent dat hij Nys soms liet winnen tijdens een koers, ook wanneer ze niet in hetzelfde team zaten.

De boezemvrienden wagen zich 's avonds voor het eerst aan whisky, maar dat is niet voor Nys weggelegd: "da's precies verf", merkt hij op.

29-11-2016 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van Asbroeck: "Het is mij al overkomen dat ik wakker werd en dacht: wie ligt hier naast mij?"

Peter Van Asbroeck: "Het is mij al overkomen dat ik wakker werd en dacht: wie ligt hier naast mij?"

http://oi65.tinypic.com/i5c56u.jpg

Is een fantastisch seksleven een voorwaarde voor geluk? Peter Van Asbroeck (54) vraagt het zich af in '237 redenen voor seks', de theatervoorstelling waarmee hij samen met Hans Van Cauwenberghe door Vlaanderen toert. Voor de gelegenheid blikt Peter, zelf gelukkig single, in Story terug op zijn liefdesparcours.

Eerste liefjes, seksuele ervaringen, de heerlijkheid van een tongzoen, de variatie in standjes... De theatervoorstelling '237 redenen voor seks' gaat geen enkel onderwerp uit de weg en bezorgt het publiek volop rode oortjes. "Alles wordt grappig verpakt, met veel toepasselijke muziek. En het is allemaal heel herkenbaar", zegt Peter in Story. "Zeker als we praten over het gemiddelde aantal keer seks per week, wordt het muisstil in de zaal. Dat blijft toch nog een taboe. Elke dag stomende seks, dat is een utopie. Het gemiddelde zou zo'n twee keer per week zijn. Dat is al veel. Ik ben single, dus in de praktijk is het bij mij eerder één keer per week. Dat is ok. Kwaliteit primeert boven kwantiteit, met de jaren steeds meer. Liever één keer goede seks dan alle dagen slechte."

"Het gebeurt weleens dat vrouwen me vrij direct benaderen. De sociale media hebben dat ook allemaal gemakkelijker gemaakt. Maar als de vraag wordt gesteld om samen de koffer in te duiken - meestal is dat in een bepaalde sfeer, op een evenement - zal ik er toch niet snel op ingaan. Mijn laatste onenightstand is trouwens ook al jaren geleden. Of ik er al eens spijt van heb gehad? Spijt is een groot woord, maar wakker worden en denken: wie is dat naast mij? Dat is mij al overkomen."

Hoewel Peter vrijgezel is, heeft hij toch gemiddeld één keer per week seks. Hoe doet hij dat? Friend with benefits? 'Dat klinkt altijd wat raar, ik omschrijf het liever als een niet-complete relatie, een warme vriendschap met een zekere loyaliteit. De grenzen en afspraken zijn duidelijk, ik ben er tevreden mee.

29-11-2016 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disney-hit 'Vaiana' ('Moana') evenaart bijna 'Frozen'

Disney-hit 'Vaiana' ('Moana') evenaart bijna 'Frozen'

http://oi66.tinypic.com/2iru87t.jpg

Filmproducent Disney heeft met de nieuwe animatiefilm 'Vaiana' weer een enorme hit in huis. Vaiana - in de Amerikaanse bioscopen te zien onder de titel 'Moana' - bracht in de eerste twee dagen 25,6 miljoen dollar op. Daarmee zit 'Vaiana' qua opening vlak achter 'Frozen', de grootste hit die Disney in haar geschiedenis heeft gehad.

'Vaiana' vertelt over een Polynesische heldin die een gevaarlijke zeereis onderneemt om haar eiland te redden. De hoofdrollen in de Engelstalige versie zijn ingesproken door Dwayne 'The Rock' Johnson, Auli'i Cravalho, Temuera Morrison, Nicole Scherzinger en Jemaine Clement. In de Vlaamse versie horen we onder meer Laura Tesoro en Sean Dhondt.

Bijzonder aan 'Vaiana' is dat de muziek is gecomponeerd door Lin-Manuel Miranda, de man achter hitmusical 'Hamilton'. De voorstelling over de Amerikaanse 'founding fathers' ontpopte zich de afgelopen jaren tot de grootste Broadway-hit in tijden.

Vaiana is vanaf 30 november in de Belgische bioscopen te zien.  

Disney stevent sowieso op een recordjaar af, dankzij megahits als 'Jungle Book', 'Finding Dory', een aantal Marvel-films en 'Star Wars: Rogue One'.    

26-11-2016 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zayn Malik uitgeroepen tot best geklede man

Zayn Malik uitgeroepen tot best geklede man

http://oi68.tinypic.com/2d6k668.jpg

Zayn Malik is door de lezers van de Britse versie van mannenblad GQ verkozen tot beste geklede man van Groot-Brittannië. Het voormalig lid van 'One Direction' is de eerste man ooit die twee keer met de titel aan de haal gaat.

Zayn kreeg maar liefst 59 procent van alle stemmen. Daarmee versloeg hij in de finale concurrent Tom Hiddleston. ''Dit is een man die er graag goed uitziet, de trends kent en een garderobe heeft die waardig is voor een van de meest besproken muzikanten. Een garderobe die veel mannen, waaronder hier bij GQ, begeren'', aldus het mannenblad. Vorig jaar ging oud-collega Harry Styles nog met de titel naar huis. Zayn zelf won al eens in 2013.

26-11-2016 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het geheim van 'De Buurtpolitie': waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Het geheim van 'De Buurtpolitie': waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

http://oi66.tinypic.com/2upygbc.jpg

Tot 675.000 kijkers op VTM en een film die in één maand bijna 140.000 bioscoopgangers lokte: 'De Buurtpolitie' is dé hype van het televisienajaar. Van een reeks waar bij de lancering nog mee gelachen werd, is het een fenomeen geworden dat succestelevisie herdefinieert. Het hoéft niet duur te zijn, het hoéven geen topacteurs te zijn. Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan?

Het zijn gewoon maar acht flikken, met hele gewone namen als Koen, Eric, Brigitte en Tineke. In een heel gewoon politiekorps, dat geleid wordt door een commissaris die Roger heet. Ze lossen misdrijven op, maar niet altijd is dat spannend. Soms roept ook de doodgewone plicht en moet de burger geholpen worden.

Werkelijk álles had VTM al geprobeerd op het gruwelijk moeilijke uitzenduur 18.30 uur - lijnrecht tegenover kijkcijferkanon 'Blokken' op één - toen het in 2013 'scripted reality' introduceerde: waargebeurde verhalen, nagespeeld door acteurs. Een eerste poging, 'De Kliniek', mislukte. Met 'De Buurtpolitie' kwam er in 2014 een herkansing, maar de kritiek was fors. De verhalen waren niet geloofwaardig, het acteerwerk te mager, de dialogen te dun. Hoe kon iets dat technisch zó basic was - eenvoudig camerawerk, geen belichting en niet eens ernstige repetities - ooit goéd zijn? En hoe kon een programma gemaakt door acteurs met soms amper of geen ervaring op de Vlaamse televisie überhaupt kans maken?

Ricus Jansegers, op dat moment pas gestart als programmadirecteur bij VTM, wilde het desalniettemin een kans geven. "Ik ga niet vals pretenderen dat we op dát moment al wisten dat dit een succes zou worden. We wisten het niet goed. Maar we voelden: dit zijn 'verhaaltjes' en verhaaltjes wérken."

26-11-2016 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn relaties, mijn werk: ik heb álles verknald

Mijn relaties, mijn werk: ik heb álles verknald

http://oi66.tinypic.com/1z7241u.jpg

Eén wanhoopskreet op Facebook haalde hem vorige week uit de anonimiteit. Jarenlang stonden roem, geld en vrouwen in dichte drommen voor zijn deur, maar toen die plaatsruimden voor deurwaarders, depressies en drankzucht ging het licht uit. "Ik heb alles verkloot, huil elke dag en heb me de voorbije drie jaar een loser gevoeld", zegt Pim Symoens (33), het blonde zondagskind uit 'Star Academy'. "Maar ik geef de moed niet op."

Geen meisjeskamer waar hij in 2005 niet boven het bed hing. Held van het toen gloednieuwe VTM-programma 'Star Academy'. Knuffeltalent van alle Vlaamse televisiezenders. 'De nieuwe Koen Wauters' blokletterde deze krant. Elf jaar later ruimt Pim Symoens het puin van al die dromen. Een zware depressie leidde de toenmalige posterboy via de fles naar een vrijwillige opname in de psychiatrie. "Iedereen stijgt in het leven stapje voor stapje naar zijn top", klinkt het. "Ik daarentegen ben begonnen op mijn hoogtepunt en zag alles sinds die dag enkel naar beneden gaan. Elke dag droom ik dat ik alles zou mogen overdoen."

De piekjes in zijn haar zijn verdwenen. In zijn schalkse glimlach huist nu en dan verdriet. Maar zijn trots is onverwoestbaar. Na vier vette jaren als tieneridool, succesvol zanger, presentator bij JIM en VTM, opende Pim Symoens in 2009 zijn jeugddroom, 'Alioth', een eigen café. Een uitgelekt sollicitatiegesprek bij VRT terwijl hij nog voor VTM werkte, had toen net zijn kansen in de tv-wereld op de helling gezet. "Rond die tijd begon ik ook te zingen bij de BemBemBand van Studio100", klinkt het op een boomstronk in Buggenhout Bos, de gemeente waar hij sinds hij vier jaar woont. "Maar dat contract werd ontbonden. Zorgen maakte ik me niet. Mijn zaak draaide behoorlijk en ik was gelukkig. Uiteraard dronk ik in het weekend graag een glas mee, maar dat ging nooit mis. Ik was een harde werker en was altijd achter de bar te vinden. Ik leefde écht voor mijn zaak. Alleen was mijn toenmalige vriendin (Bo Colruyt, red.) er niet echt enthousiast over. Toen er ook nog eens grote wegenwerken in de straat werden aangevat, besloot ik er na drie jaar uit te stappen. Dom, als ik het nu bekijk."

26-11-2016 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"M'n leven is weer stabiel. Allemaal dankzij mijn 'toyboy'"

http://oi65.tinypic.com/2ldexyx.jpg

Nog geen jaar geleden kocht Lesley-Ann Poppe een hondje. "Als gezelschap. Ik dacht toen: een vent komt er toch niet meer van." Maar kijk, in minder dan twaalf maanden hebben zij en Kevin - voormalig model, 9 jaar jonger - een appartement gekocht, een bedrijf opgestart, hun verloving bekendgemaakt én een zoon op de wereld gezet. Een relatie als een F1-race. "Als het goed zit, zit het goed. Toch?"

Ping! De flessenwarmer laat van zich horen wanneer we het prachtige, lofty appartement van Lesley-Ann Poppe (37) en Kevin Lebreton (28) binnenstappen. "We gingen Gabriël net zijn papje geven", zegt Lesley-Ann, voor de gelegenheid niet op Louboutins, maar op comfortabele, roze sloefen. Terwijl Kevin de temperatuur van het flesje checkt, neemt Lesley-Ann met haar pasgeboren zoontje in de zetel plaats. Benjamin, de 9-jarige zoon uit haar vorige relatie, is in een andere zetel druk in de weer met zijn tablet. De hond des huizes, Coco, laat horen dat je niet groot hoeft te zijn om kabaal te maken.

Kortom, een doorsnee huiselijk tafereel. Het bizarre eraan is dat de personages in dit alledaagse tableau vivant een jaar geleden nooit hadden kunnen bevroeden dat ze er deel van zouden uitmaken. "Het is snel gegaan, ja", lacht Lesley-Ann.

Voor wie de vakpers wat minder volgt, geven we graag een korte round-up. Lesley-Ann Poppe werd bekend in 2008 toen ze in 'Komen Eten' niet alleen haar gasten maar heel kijkend Vlaanderen trakteerde op haar fijne vleeswaren. Het was de start van een lange reeks media-optredens. Enkele lukraak gekozen hoogtepunten uit haar BV-cv? Ze schreef het 'Handboek voor Blondines', ging naakt voor 'Playboy' en vormde met Griet Vanhees en Tanja Dexters de meidenband B-A-B-E.

Daarnaast runde ze met haar toenmalige echtgenoot en vader van haar eerste kind, Benjamin Ruyters, de Schoonheidsschool. Met duizenden cursisten per jaar, verspreid over drie campussen, de grootste instelling voor 'wellness, beauty en fashion' in Vlaanderen. Haar haarkleur en haar bijna permanente verblijf in showbizzmagazines en mannenbladen, hadden bij veel mensen zand in de ogen gestrooid, maar hier stond wel degelijk een licentiate handelswetenschappen die een bedrijf runde met twintig personeelsleden. "Die BV-wereld is gewoon keiplezant", zei Lesley-Ann in elk interview. "Ik werk hard, enkele glaasjes champagne op een leuk feestje: waarom niet?"

Maar het feest bleef niet duren. In de zomer van 2013 biechtte haar man op dat hij haar had bedrogen met een prostituee. Poppe maakte meteen een einde aan de relatie. Ze verkocht haar aandelen van de Schoonheidsschool aan haar ex en ging in het weekblad 'Story' op zoek naar een nieuwe man. Maar dat draaide op niets uit. En net toen ze de hoop een beetje had opgegeven - "Ik had Coco gekocht met het idee: een vent kom ik toch niet meer tegen" - werd ze door een gemeenschappelijke vriend voorgesteld aan Kevin Lebreton. Een twintiger die in het koffiebedrijf van zijn ouders werkte en als 16-jarige al als model naar Tokio reisde en later ook in Milaan, Parijs en Londen aan de slag was geweest. Die ontmoeting vond elf maanden geleden plaats.

Lesley-Ann: "Er was vanaf de eerste keer een enorme klik. Zowel Kevin als ik voelden dat we voor elkaar gemaakt waren. Na een maand zijn we al gaan samenwonen, na twee maanden bleek ik zwanger. Raak vanaf de eerste keer." (lacht)

26-11-2016 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cliff Richard maakt muzikale comeback na onderzoek naar kindermisbruik

Cliff Richard maakt muzikale comeback na onderzoek naar kindermisbruik

http://oi66.tinypic.com/rr43v8.jpg

De Britse veteraan-rocker Cliff Richard maakt later deze maand via een kerstsingle een muzikale comeback, zo heeft SkyNews vandaag gemeld. Hij pakt ook met een eerste album uit sinds een onderzoek naar verondersteld kindermisbruik door sir Cliff vorige maand is geseponeerd.

De kerstsingle 'It's Better to Dream' is een voor de feesten aangepaste versie van een song die ook op het album 'Just... Fabulous Rock 'n Roll' zal staan, weet Sky. Dit omvat zijn versies van klassiekers als 'Roll over Beethoven' en 'Great Balls of Fire'.

Cliff Richard, die in de gerechtelijke affaire steeds zijn onschuld heeft volgehouden, heeft zich twee jaar uit de openbaarheid teruggetrokken. Daarom kwamen er ook geen nieuwe albums en een biografie uit.

Sir Cliff (76) heeft een lange traditie van het uitbrengen van singles in de kerstperiode, zoals 'Mistletoe And Wine' in 1988 en 'Saviour's Day' in 1990. Beiden bereikten de top van de hitparade. Hij deed in 1989 ook mee met Band Aid en belandde in 1960 met zijn Shadows de top van de hitparade met zijn single 'I Love You'.

25-11-2016 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Beyoncé wil dat Jay Z met Kanye belt"

"Beyoncé wil dat Jay Z met Kanye belt"

http://oi64.tinypic.com/vevrki.jpg

Beyoncé heeft er bij haar echtgenoot op aangedrongen dat hij het verleden laat rusten en contact gaat opnemen met Kanye West. Dat melden bronnen van The Sun. Het paar zegt de rapper te willen steunen na zijn ziekenhuisopname vanwege psychische problemen.

Ooit waren de drie goede vrienden en werkten Jay Z en Kanye regelmatig samen. Maar de afgelopen tijd sprak Kanye zich in zeer negatieve bewoordingen uit over het paar. Zo zouden ze niet voor zijn vrouw Kim Kardashian hebben klaargestaan na de overval in Parijs, waarbij de realityster werd vastgebonden en opgesloten.

Moordenaars
In één van zijn laatste optredens voor zijn ziekenhuisopname, riep Kanye over Jay Z: "Ik weet dat je moordenaars hebt, stuur ze alsjeblieft niet op me af."

Broertje
"Wat er ook tussen hen is gebeurd, Kanye is altijd als een broertje geweest voor Jay Z", aldus de insider tegenover de Britse krant. Beyoncé en Jay Z zouden van plan zijn Kanye buiten het oog van de media op te zoeken om de rapper te laten weten dat ze er voor hem zijn.

25-11-2016 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste castlid nieuwe Star Trek-serie bekend

Eerste castlid nieuwe Star Trek-serie bekend

http://oi67.tinypic.com/9usmdu.jpg

Michelle Yeoh gaat een rol spelen in de nieuwe Star Trek-serie. De 'Crouching Tiger, Hidden Dragon'-ster is de eerste actrice die gecast is voor de show.

'Star Trek: Discovery' is de eerste serie in de franchise sinds 'Enterprise', dat in 2005 van de buis werd gehaald. Het verhaal van 'Discovery' vindt plaats tien jaar voor dat van de originele serie en staat los van de plot van de recente Star Trek-films.

Hoofdrol
Volgens Variety krijgt Yeoh niet de hoofdrol in de serie. De makers zouden grote moeite hebben daar een geschikte actrice voor te vinden. De show moet in mei van komend jaar te zien zijn binnen het on demand programma van de Amerikaanse televisiezender CBS.

25-11-2016 om 01:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlamingen in Colombia opgepikt om mee te spelen in Hollywoodfilm: "Opeens sta je bij Penelope Cruz"

Vlamingen in Colombia opgepikt om mee te spelen in Hollywoodfilm: "Opeens sta je bij Penelope Cruz"

http://oi67.tinypic.com/2vljhi0.jpg

Wat een simpel hostel in Colombia niet kan betekenen. Vraag het eens aan de Limburgse backpackers Matthias Bots en Alex Geboers (beiden 25), toevallig op reis op dezelfde plek, toevallig afzonderlijk opgepikt voor een rol in een Hollywood-film. Volgend jaar ziet u de twee opduiken naast sterren als Penelope Cruz en Javier Bardem.

Af en toe zocht Matthias naar verborgen camera's, want hij durfde zweren dat iedereen zich vanop afstand een breuk lachte. Zéker wanneer hij in zijn boxershort, onder een partytent die dienst deed als kleedruimte in een buitenwijk van Bogota stond te wachten op een maatpak. Wat zou je zelf denken op de derde dag van je reis door Zuid-Amerika? Een halfuur eerder zat Matthias na het ontbijt nog wat na te praten met een Australische medebackpacker, toen er plots een vrouw met de naam 'Lady' opdook. Of ze zo snel mogelijk wilden figureren in de nieuwe Hollywood-productie 'Escobar'? Eten, een vergoeding van 30 euro, Javier Bardem als drugsbaron Pablo Escobar en Penelope Cruz als zijn minnares kregen ze er zo bij. In Colombia fronsen ze er blijkbaar de wenkbrauwen niet voor, en ook Matthias niet. "Bang? Néén, ik was opgewonden. De nieuwsgierigheid kreeg de overhand. Al mijn hele leven wil ik iets in de filmproductie doen. En Lady zag er nu niet bepaald uit alsof ze ons ging overmeesteren."

25-11-2016 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe één seconde beslist over winst en verlies

Hoe één seconde beslist over winst en verlies

http://oi64.tinypic.com/311ksd0.jpg

Na de toch wel onverwachte exit van Gilles Van Bouwel woensdagavond, was 'De Slimste Mens ter Wereld' aan een herstart toe. Zie het als een soort 'the day after'. Met dank aan nieuwkomer Eva De Roo, 28 jaar jong, nobele onbekende voor het grote publiek, voor de Stu Bru-luisteraars inmiddels al vijf jaar een bekende avondstem en een jaar geleden één van de stemmen van 'De Warmste Week'. Eva kwam, zag, wikte en woog haar mannelijke opponenten, speelde en won. 'Zo gaat dat bij De Slimste Mens', zo zou Erik Van Looy gezegd kunnen hebben.

Het pittige venijn zat 'm helemaal  aan het einde van de filmpjesronde, toen Jan Jaap Van der Wal alle mogelijke strategie achterwege liet en bij het filmpje voor nieuwkomer Eva De Roo alles op alles zette en één seconde nodig had om het (foute) woordje 'badkamer' te roepen. Net door die ene seconde zakte de totaaltijd van de Nederlander naar 339, waardoor de StuBru-presentatrice met één seconde voorsprong won.

Indien Jan Jaap onmiddellijk stop had geroepen was er een ex aequo geweest en had Van Looy een schiftingsvraag moeten stellen. En had Jan Jaap zelfs winnaar kunnen worden. De comedian gokte. En verloor. 'Ik ben een galant man. Neen, het was alles of niets', biechtte hij ruiterlijk op.

Die ene seconde brak Van der Wal wel bijzonder zuur op. In de finale tegen Louis Talpe werd er bijzonder goed en hard gespeeld. Talpe liet zich op het juiste moment strategisch onder de score van de Nederlander zakken. Op de vraag over Jeff Buckley wist hij drie goede antwoorden te bedenken, waardoor Jan Jaap nog maar drie seconden over had. Te weinig, zo bleek, om drie goede voornamen van Britse eerste ministers te bedenken. Exit Jan Jaap, die het vier afleveringen uitzong.

De verrassing na het plotse verlies van Gilles Van Bouwel was en is evenwel Eva De Roo. Onbekend dus onbemind bij het grote publiek. Maar een rustige en goede quizzer. Als zij maandag haar tweede deelname overleeft, zou ze wel eens de derde openbaring kunnen worden na Olga Leyers. En na Gilles Van Bouwel.

Tot slot, voor het eerst dit seizoen zaten Philippe Geubels en Herman Brusselmans samen in de jury. En ja, dat knetterde nu en dan... Zo toen Brusselmans doodernstig meedeelde dat hij vader ging worden. Niet dus...

De leukste quotes

Eva De Roo: 'Neen, ik ga echt niet de Slimste Mens ter Wereld worden. Ik ben echt geen goeie quizzer. Ik ben een radiostem, maar tot dit moment is op tv komen leuk'.

Eva: 'Ik heb vertaler-tolk gestudeerd. En radio. Ik was eerder een brave leerling op school. Ik zat dan ook op een saaie school. Misschien was ik daar zelfs de stoutste leerling. Op de Hogeschool in Gent. Ik was 18 en vrijgezel en dacht dat het daar ging gebeuren. Maar er zaten twee jongens in mijn jaar: een homo en een lelijke...'.

Jan Jaap Van der Wal: 'Ik had gisteren heel veel mazzel. Eerlijk is eerlijk. Als ik wielrenners of componisten had moeten raden, dan had ik hier wellicht niet meer gezeten. In die zin is het ook een spel van geluk hebben'.

Geubels (over studies): 'Ik heb een master. In rekkenvullerij'. En Brusselmans: 'En ik heb eerst Germaanse Filologie gedaan, dan bachelor pornoacteur. Maar ik kon op het schriftelijk examen geen erectie krijgen en ben gebuisd'.

Geubels: 'Het valt op dat dit seizoen veel knappe vrouwen deelnemen. Ik vraag me af of het 'Wie wordt De Slimste Mens ter Wereld' wordt of 'Wie wordt de vrouw van Erik'. Jan Jaap is een mooie man, ja. Ik vraag me af of het 'Wie wordt De Slimste Mens ter Wereld' wordt of 'Wie wordt de man van Erik'.'

Jan Jaap: 'Ik ga niet veel meer weg met het openbaar vervoer. Dat klinkt elitair en dat is het ook'.

Geubels: 'Ik kan galant zijn, ja. Als mijn vrouw laat thuis komt, kaarsjes aansteken, warm water laten lopen, schuim. Dat ze direct aan de afwas kan beginnen'.

Geubels (over sportief zijn): 'Als ik met veel mensen tegelijk wil afzien, ga ik naar De Premier kijken'.

Geubels en Brusselmans: 'We keuren het goed' (nadat Eva als antwoord 'iets met een u in' heeft gegeven'.

Eva: 'Kakkerlak' (als juiste antwoord nadat Jan Jaap foutief pissebed zegde). 'Hij heeft me op het idee gebracht met pis en kak'.

Jan Jaap: 'Uitbeelden is altijd hardstikke goed. Maar dat is niet deze quiz hé'.

Geubels: 'Ik heb ook eens een koe gemolken. Maar die kon er niet mee lachen... Omdat koeien niet kunnen lachen, hé Erik'.

Brusselmans zegt

'Content met Philippe. We hebben veel overeenkomsten. We zijn allebei jong, gezond en miljonair. Maar ik zou toch willen zeggen Erik, als ik vanavond een beetje afwezig lijk, moet ge er geen erg in hebben, maar ik zit in gedachte bij mijn vriendin want die is zwanger'.

'Ik moet zeggen, ik heb thuis eens vijf hazen gehad. Er was er ene die altijd gepest werd door die vier anderen omdat zijn hazenlip trok op die van Jan Jaap Van der Wal'. Waarop Jan Jaap: 'Ik ben blij met mijn lip. Ik kan drie wortels tegelijkertijd eten'.

'Mijn favoriete speelgoed was de vibrator van mijn tante Sonja. Ik mocht hem erin steken en een uur later weer uithalen. Dat vond ik tof'.

'Als ik een zoon krijg, dan zou ik hem Erik noemen. Als dat dan later een loser wordt, kun je de mensen zeggen 'wat zou je willen met zo'n voornaam?'.'

Hilarische momenten

Jan Jaap daagt Brusselmans tot twee keer toe uit om grapjes te maken over zijn lip. Een keertje met skateboard, een keertje met stanleymes.

Eva de Roo beeldt goed uit waarom Bart De wever last heeft van zijn tepels tijdens het lopen. 'Dat zo uitbeelden wordt hier aangemoedigd', maakt Van Looy duidelijk.

Waarop Brusselmans: 'Ik heb altijd last van mijn tepels tijdens het masturberen. Als ik klaar kom spuit ik ze zo van mijn borsten'. Waarop Eva de handen voor de ogen houdt en Jan Jaap een vertaling vraagt voor de (Franse) vriend van Eva, die in de studio zit.

Hét moment van de avond: Louis Talpe imiteert op voortreffelijke wijze Jan Mulder. Ronduit zalig. Ook Bruno Wyndaele passeert moeiteloos en perfect'.

Kantelmomenten

Eva De Roo slaagt er niet in om in de eerste ronde tijd binnen te halen. In de Open Deur-ronde is het vooral Louis Talpe die snel en veel scioort. Talpe verliest aansluiting in de 'Puzzel'-ronde.

Eva en Jan Jaap lossen snel en volledig de puzzel op, Louis vindt geen enkele link. De fotoronde is opnieuw moeilijk. Talpe vindt zeven verschillende haarstijlen. Jan Jaap flatert met Stratego-figuurtjes en Eva kent veel kinderen van bekende koppen. Ze komt aan de leiding.   

Talpe speelt sterk bij zijn Bridget Jones-fragment, Jan Jaap weet veel obver Abba. Eva stopt na drie goede antwoorden over Pistorius, waarna Jan Jaap blundert, flatert, in de fout gaat. Of, zo je wil, galant is.

Veel glanterie kost Jan Jaap even later een ticket naar een vijfde deelname. Talpe speelt stratego. En wint zijn finale.

De eindscore (voor het finalespel)

1. Eva De Roo: 340 sec.
2. Jan Jaap Van der Wal: 339 sec.
3. Louis Talpe: 300 sec.

De stand

1. Olga Leyers: 11 deelnames, 7 overwinningen
2. Gilles Van Bouwel: 10 deelnames, 6 overwinningen
3. Ihsane Chioua Lekhli: 5 deelnames, 3 overwinningen
4. Bieke Illegems: 5 deelnames, 2 overwinningen
5. Jonas Geirnaert: 4 deelnames, 3 overwinningen
6. Jan Jaap Van der Wal: 4 deelnames, 1 overwinning
7. Axel Daeseleire: 4 deelnames
8. Tomas De Soete: 3 deelnames            
Nieuwkomer:  Ruben Van Gucht

25-11-2016 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John weigert op te treden voor Trump

Elton John weigert op te treden voor Trump

http://oi63.tinypic.com/2naiejr.jpg

De Britse zanger Elton John (69) zal geen optreden verzorgen om de inauguratie van de gekozen Amerikaanse president Donald Trump op te luisteren. Dat heeft zijn woordvoerster Fran Curtis vandaag gezegd als reactie op het 'nieuws' dat Anthony Scaramucci via de BBC naar buiten bracht.

Deze economisch adviseur van de Republikein tijdens diens verkiezingscampagne stelde in het bewuste radio-interview dat Trump een positieve houding heeft ten aanzien van de rechten van homoseksuelen.

"Elton John gaat voor ons een concert geven op de National Mall in Washington ter gelegenheid van de beëdiging'', zei Scaramucci in het programma 'HARDtalk'. "Elton treedt niet op bij de inauguratie van Trump'', repliceerde Curtis namens de beroemde artiest.

Sir Elton maakte eerder al bezwaar tegen het zonder toestemming gebruikmaken van zijn songs 'Rocket Man' en 'Tiny Dancer' tijdens presentaties van Trump in het land.

24-11-2016 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
23-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloren strijd van Emma tegen anorexia ontroert kijker

Verloren strijd van Emma tegen anorexia ontroert kijker

http://oi63.tinypic.com/2mey2ba.jpg

De documentaire Emma wil leven, die gisteren 651.000 belangstellenden trok op de Nederlandse zender NPO3, heeft op veel kijkers een diepe indruk gemaakt. In de documentaire van Jessica Villerius is te zien hoe de 18-jarige Emma de strijd tegen anorexia verliest. "In tijden niet meer zo hard gehuild", is een van de vele reacties op sociale media.

Emma wil leven vertelt het verhaal van Emma, die aan de eetstoornis anorexia lijdt. Documentairemaakster Jessica Villerius praat met haar ouders, vriendinnen en hulpverleners. Uiteindelijk doet de jonge vrouw in Portugal een laatste poging te herstellen van de ziekte. Daar wordt ze door een team hulpverleners begeleid.

De sterk vermagerde vrouw krijgt in Portugal een longontsteking, waarna haar omgeving vreest voor haar leven. Ze komt er overheen en neemt een emotioneel filmpje op waarin ze vertelt dat ze weer wil gaan eten. Haar lichaam is echter te zwak en uiteindelijk overlijdt ze alsnog tussen de hulpverleners.

Bevooroordeeld
Op sociale media regent het reacties. Veel kijkers geven aan dat ze geroerd zijn door de documentaire. "In tijden niet meer zo hard gehuild. Wat een heftige documentaire", schrijft Sylvana. Ana twittert: "Ik ben moe en verdrietig en heb het koud na #emmawilleven."

Kirsten zegt: "Zo aangrijpend en zo goed dat dit wordt uitgezonden. Hopelijk tevens een eye opener voor iedereen die bevooroordeeld is." Ook is er veel lof voor de ouders, die enkele maanden na het overlijden van Emma haar verhaal al wilden en konden vertellen.

Emma wil leven was onderdeel van een thema-avond van BNN op NPO3. Na afloop werd in de studio van Pauw door Sophie Hilbrand nagepraat over de heftige documentaire.

23-11-2016 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw veroordeeld voor dode op werf: "Schadevergoeding... Ik zit nog liever in cel"

Opnieuw veroordeeld voor dode op werf: "Schadevergoeding... Ik zit nog liever in cel"

http://oi66.tinypic.com/htfajc.jpg

Voor de tweede keer in een half jaar is stellingbouwer Michel Van den Brande, bekend van 'The Sky is the Limit' op VIER, veroordeeld voor een dodelijk ongeval op één van zijn werven. Nalatigheid op het vlak van veiligheid, oordeelt de rechter. "Onzin", foetert de zaakvoerder van Kontrimo.

Belselenaar Chris Mariën (45) werkte als werfleider voor Van den Brande, toen hij in oktober 2010 in Anderlecht bij de afbraak van een stelling een stalen vloerplaat op zijn hoofd kreeg. De man, die op het moment van het ongeval in de takelzone stond, overleed even later aan zijn verwondingen in het ziekenhuis. Van den Brande reageerde destijds bijzonder aangeslagen op het overlijden. "Ik verlies met Chris niet alleen een goede werknemer, maar ook een goede vriend", zo zei hij in deze krant.

57.500 euro

Omdat de werfleider en diens vriendin niet gehuwd waren en zij niets van de verzekering kreeg, nam Van den Brande de begrafeniskosten voor zijn rekening. "Als tegenprestatie voor de jarenlange inzet en vriendschap die ik van Chris heb gekregen", zo klonk het toen. Toch sleepte de vriendin van de werfleider Van den Brande voor de rechter, wegens onopzettelijke doodslag en nalatigheid. Ze haalde deze week ook haar gelijk.

23-11-2016 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huilende Ellen DeGeneres ontvangt medaille van president Obama

Huilende Ellen DeGeneres ontvangt medaille van president Obama

http://oi63.tinypic.com/t0l2x5.jpg

Actrice en tv-presentatrice Ellen DeGeneres was gisteren erg ontroerd toen ze gisteren haar 'US Presidential Medal of Freedom' in ontvangst mocht nemen. De tranen liepen over haar gezicht terwijl ze werd geprezen om haar moed om zich in de jaren 90 te uiten als lesbienne.

Tijdens zijn openingsspeech zei Obama dat DeGeneres de gave heeft om mensen te laten lachen met iets, in plaats van iemand uit te lachen. "Behalve wanneer ik danste in haar show, maar dat is OK" voegde hij er grappend aan toe.

"Nu we zo ver gekomen zijn, is het makkelijk om te vergeten hoeveel moed er nodig was voor Ellen om zich bijna 20 jaar geleden openlijk te outen op het meest publieke toneel. [Het is makkelijk om te vergeten] hoe belangrijk het was om iemand te zien die zo vriendelijk is en zoveel licht in zich heeft. Iemand die onze buurvrouw zou kunnen zijn of onze collega of onze zus, die onze eigen vooroordelen uitdaagde en ons eraan herinnerde dat we meer gemeen hebben dan we dachten. Wat een geweldige last moet het geweest zijn, om zo haar carrière te riskeren," aldus Obama. "Mensen doen dat niet vaak. En dan kreeg ze de hoop van miljoenen mensen op haar schouders."

Tijdens de uitreiking van de medaille, kreeg DeGeneres het echt moeilijk toen ze de lovende woorden mocht aanhoren: "Opnieuw en opnieuw heeft Ellen DeGeneres ons getoond dat een enkel individu van de wereld een meer aangename, open, liefdevolle plaats kan maken, zolang we maar drijvende blijven." President Obama, die naast haar stond, sloeg in een troostend gebaar zijn arm om haar heen.

23-11-2016 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britt barst tijdens interview 'De Madammen' in tranen uit

Britt barst tijdens interview 'De Madammen' in tranen uit

http://oi65.tinypic.com/nzr9dz.jpg

Felle emoties vanochtend tijdens de Radio2-uitzending 'De Madammen'. Presentatrice Britt van Marsenille raakte compleet overmand en brak in tranen uit bij het aanhoren van het pakkende verhaal van Ruth Blanchaert, mama van de 5-jarige Maria-Alixe, haar dochtertje dat op 5 februari 2011 werd gegrepen door een terreinwagen. De bestuurder reed na het ongeval gewoon verder. Britt deed verwoede pogingen om het gesprek aan te vatten, maar raakte verstikt door eigen emoties.

"Een pittig verhaal... Amai, ik heb het moeilijk", snikte Britt, waarna ze de handen voor de ogen sloeg en huilend wegdook. Collega Catherine Vandoorne nam het gesprek over en luisterde naar het serene getuigenis van Ruth. Al de hele week voert Radio2 met 'De Madammen' actie rond veilig wegverkeer.

23-11-2016 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West annuleert concert op laatste nippertje

Kanye West annuleert concert op laatste nippertje

http://oi66.tinypic.com/16bn95s.jpg

Kanye West heeft gisterenavond op het laatste moment een concert in Los Angeles afgezegd. Dat meldt TMZ. Het concert had een goedmakertje moeten zijn voor zijn fans, nadat hij eerder deze maand vroegtijdig van het podium was gestapt.

Bronnen zeggen tegen TMZ dat West een adempauze nodig heeft om zijn persoonlijke problemen op te lossen.

De rapper had een turbulente week. Eerst werd hij tijdens een concert uitgejouwd, nadat hij toegaf dat hij op Donald Trump zou hebben gestemd bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Hij ging uiteindelijk zelf niet naar de stembus.

Tirade tegen Clinton
En zaterdagavond stapte hij opnieuw na een ultrakort optreden al van het podium, nadat hij hard had uitgehaald naar zangeres Beyoncé en haar man Jay-Z. Bovendien startte de rapper een tirade tegen Hillary Clinton. West liet vervolgens de microfoon uit zijn handen vallen en vertrok, tot grote woede van het publiek.

De organisatie liet bezoekers weten dat ze hun geld terugkrijgen. West kreeg op sociale media een storm van kritiek, de hashtag #KanyeIsOverParty was zaterdagavond trending op Twitter.

22-11-2016 om 09:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
21-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerlijke uitspraken van prins William over vaderschap vallen slecht bij de Britten

Eerlijke uitspraken van prins William over vaderschap vallen slecht bij de Britten

http://oi63.tinypic.com/10pvtpy.jpg

In een tv-optreden tijdens zijn bezoek aan Vietnam liet de Britse prins William zich ontvallen dat hij het vaderschap niet altijd gemakkelijk vindt en soms worstelt met zijn rol als vader. Die eerlijkheid werd hem echter niet in dank afgenomen door de Britse bevolking. "Hij heeft geen idee wat het echt moeilijk hebben betekent", is de tendens onder de vele reacties op de openhartigheid van de prins.

Tijdens zijn speech merkte hij eerst op dat hij wilde dat zijn kinderen, George en Charlotte, met "eenvoudige aspiraties" zouden opgroeien. Daarna liet hij zich ontvallen dat het vaderschap een hele aanpassing voor hem was geweest. "Het is moeilijk om je als jonge single man plots aan te moeten passen: eerst aan het leven van een getrouwde man en later als een vader van twee kinderen", klonk het.

Fantastische moeder
De prins prees verder de toewijding van zijn vrouw, Catherine Middleton, die hij "een fantastische moeder" noemde en zei ook dat hij het erg leuk vond om de ontwikkeling van zijn dochter Charlotte mee te maken: "een meisje in de familie is nieuw voor mij", zei hij, verwijzend naar het gezin waarin hij zelf opgroeide met enkel een broer, prins Harry.  

Kroon inleveren
De uitspraken van de prins vielen niet goed onder zijn bevolking. Op Twitter regende het commentaren: "Echt? Met kindermeisjes, chefs, persoonlijke assistenten, geen hypotheek, weinig werkdagen per jaar en een prachtige vrouw?", klonk het. Anderen vonden dat William zijn toekomstige kroon kon inleveren als hij toch maar "eenvoudige aspiraties" ambieerde voor zijn kinderen. 

21-11-2016 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chrissy Teigen laat nog meer zien dan gewenst op rode loper

Chrissy Teigen laat nog meer zien dan gewenst op rode loper

http://oi64.tinypic.com/osablh.jpg

Chrissy Teigen was dan wel niet genomineerd voor de American Music Awards, de trofee voor meest gewaagde jurk sleepte ze wel in de wacht.

Het Amerikaanse model droeg voor de gelegenheid een zwarte galajurk met wel erg onthullende hoge splits. Veiligheidsspelden moesten een inkijk in de intieme delen verhinderen maar dat lukte niet bijzonder goed.

Zo was duidelijk te zien dat de vriendin van soulzanger John Legend geen onderbroek droeg.

Soms liet het model meer zien dan ze wellicht zelf wenste en dat was toch een beetje gênant, al was het een hoogmis voor de aanwezige fotografen die gewillig afdrukten.

21-11-2016 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes komt samen met andere topmodellen op voor olifanten

Doutzen Kroes komt samen met andere topmodellen op voor olifanten

http://oi66.tinypic.com/1zn7qmo.jpg

Doorgaans reist het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes de wereld rond voor haar modellencarrière, maar deze keer trok ze naar Afrika met een ander doel. Ze is namelijk het gezicht van de campagne 'Knot on my Planet', een initiatief dat zich inzet om Afrikaanse olifanten te redden in de ivoorcrisis.

De actie is een initiatief van The Elephant Crisis Fund, Tiffany & Co. en de Clinton Global Initiative. Samen met andere topmodellen poseert de Nederlandse schone met haar kleding in een knoop, die symbool staat voor een olifantengeheugen. De boodschap daarachter is dat we de olifant niet mogen vergeten. "Ik wil niet dat mijn kinderen opgroeien in een wereld zonder olifanten in het wild," vertelde het topmodel daar zelf over in Vogue US.

"Duizenden olifanten worden het slachtoffer van stropers in Afrika, die ze doden voor hun ivoren slagtanden. Die verkopen ze daarna door voor grof geld. Honderdduizenden olifanten zijn in de afgelopen 3 jaar zo om hun einde gekomen," aldus Doutzen. Ze raakte geïnspireerd tijdens een reis naar het Kenya's Samburu National Reserve met haar man en kinderen.

Naast Doutzen zijn ook nog heel wat andere supermodellen te zien in de campagne. Onder andere Cara Delevingne, Joan Smalls, Miranda Kerr, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Adriana Lima en Christy Turlington doen mee.

21-11-2016 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss vertelt: "Ken gebruikte mijn handtekening, verhuurt zijn OCMW-woning door, bedreigde me en noemde me 'een probleem-negerin'

Miss vertelt: "Ken gebruikte mijn handtekening, verhuurt zijn OCMW-woning door, bedreigde me en noemde me 'een probleem-negerin'

http://oi65.tinypic.com/wqt4sz.jpg

"Hij bootste mijn handtekening na op contracten, bedreigde me en leeft in een luxueus appartement terwijl hij zijn door het OCMW toegewezen woonst onderverhuurt." Elisabeth Dwomoh zwijgt niet langer. De 'Miss Exclusive 2015' wil voor eens en altijd afrekenen met Ken Stevens, de organisator die haar het leven zuur maakte. "Op een dag ben ik uit pure wanhoop naar de politie gestapt."

Twee jaar hield ze zich koest. Uit angst voor represailles en facturen. Uit angst ook om door het 'Miss-wereldje' te worden uitgespuwd. Nu recht de mooie Antwerpse de rug. "Ik heb alle stappen van die verkiezing doorlopen en wil alle meisjes waarschuwen," klinkt het. "Ken Stevens deinst voor niets terug." Dat mag meteen blijken uit de documenten die de jonge vrouw ons voorlegt. "Omdat hij wegens eerdere veroordelingen geen bezittingen mag hebben, worden de rechten van de organisatie ieder jaar op een andere naam gezet.

Aanvankelijk was dat zijn vriendje, maar toen die twee uit elkaar gingen, heeft Ken alles - zonder mijn medeweten - op mijn naam gezet. Ik wist van niets tot ik van een Nederlands bedrijf een factuur voor registratierechten kreeg. Daarbij zat ook het aanvraagdocument. Mét mijn handtekening. Het is te zeggen, met een krabbel die geenszins op mijn handtekening lijkt en die Ken Stevens in mijn plaats had gezet. De tweede handtekening, die van zijn vriend, was er gezet met photoshop.

Omdat ik niet voor die rekening wilde opdraaien, ben ik naar de politie van Mechelen gestapt. Zij beloofden de zaak te onderzoeken, maar flinke tijd later kreeg ik te horen dat de zaak gesloten werd omdat Ken onvindbaar was."

OCMW

Dat Ken onder de radar kan blijven, is logisch volgens Elisabeth. "Ken leeft van het OCMW en kreeg in Molenbeek een woning toegewezen. Men laat hem daar met rust omdat hij telkens schermt met zijn eerdere veroordeling. (Stevens werd in 2012 veroordeeld wegens oplichting) en beweert dat hij daardoor niet meer aan werk geraakt."

"Het strafste is echter dat Ken de woning die hem werd toegewezen onderverhuurt en zelf een ruime flat van 900 euro per maand betrekt. Dat heeft hij ons zelf verteld want op de één of andere manier is hij daar fier op. Bovendien waant hij zich onschendbaar. Als ik zie dat de politie geen moeite doet om hem te zoeken wegens 'schriftvervalsing' begrijp ik hem ook ergens."

Blind en een beetje naïef

Hoe de OCMW-cliënt zijn leventje financiert, is voor Dwomoh duidelijk. "Laat ons beginnen met de snoepverkoop. Wij werden destijds verplicht 2 dozen snoep per week te verkopen. Ofwel voor 500 per week. Maandelijks moesten we dus 8 dozen halen bij Ken thuis. Mijn vader moest daar altijd een grotere auto van een vriend voor lenen want die dozen pasten niet in de onze. Dus tel uit 2000 per maand per Miss, met twintig meisjes en dat gedurende 5 maanden, want de verkoop begon net voor de zomer tot op de dag van de verkiezing. Wie niet genoeg verkocht, werd door Ken afgedreigd. Sommige meisjes, die het thuis breder hadden dan ik, vroegen zelfs geld aan hun ouders, omdat ze die snoep nooit verkocht kregen." 

Bij de overhandiging werden alle sporen meteen uitgewist. "Ken eiste alle geld in een envelop. Kleine bedragen mochten gestort worden op de rekening van zijn vriend, maar hij stond erop dat zoveel mogelijk cash geregeld werd. 'Ik vertrouw de banken niet,' was zijn uitleg. Uiteraard heb ik me daar toen ook vragen bij gesteld, maar je wil winnen, hé. Eens je in zo'n wedstrijd ziet, word je een beetje blind en ook een beetje naïef. Zeker omdat Ken weet hoe hij je moet kneden. Mooie beloftes, dan weer bedreigingen en hij heeft natuurlijk een stok achter de deur. Wie uit de wedstrijd stapt, moet 5000 euro betalen. Dat staat zo in het contract dat je bij aanvang moet tekenen."

Wie het meeste geld binnenbrengt, wint

En dan is er nog een andere geldkraan. Kandidates voor Miss Exclusive moeten sponsors ronselen. 'Want', zo weet iedereen achter de schermen, 'wie het meeste geld binnenbrengt, wint.' "Dat was al helemaal niet correct," zucht Elisabeth. "Ook dat geld ging handje-contantje naar Ken. Als Miss kreeg je 10 procent. Maar het ergste was dat die sponsors allemaal een schenkingsbewijs vroegen voor hun boekhouding. Dat is logisch. Telkens we daar Ken om vroegen, zei hij dat we het die avond nog per mail zouden ontvangen, maar we zijn twee jaar later en ik heb daar niets van gezien."

Hetzelfde gold voor haar prijzenpakket. "Tijdens het Miss-jaar zelf kreeg ik geen vergoeding en ontving ik zogezegd telkens de helft wanneer ik een opdracht had. Alleen werd ook daar 'gefoefeld' omdat Ken het geld incasseerde en me nadien vertelde dat hij bijvoorbeeld 100 euro had gekregen, terwijl hij in werkelijkheid 250 had ontvangen. Hij beloofde me bovendien een tankkaart, maar die heb ik nooit gezien waardoor ik me als studente blauw betaalde aan benzine. Telkens ik daarover kloeg, begon Ken te schelden. "Tja, je bent een zwarte en zwart verkoopt niet goed," klonk het toen. Of al even fraai. "Jij bent een negerin die altijd voor problemen zorgt."

Uiteindelijk kwamen we overeen dat hij me aan het einde van mijn Miss-jaar 50.000 euro zou geven. Om mijn studies te betalen, want mijn spaarboek was leeg intussen. Weer naïef van mij, want dat geld heb ik nooit gezien. 'Er is niets meer over,' zei hij."

Slag in gezicht

Eén week later bleek ook dat gelogen en volgde alweer een koude douche voor de Miss. "Eén week later kwam hij me trots melden dat hij voor hem en zijn familie een reis naar een exotisch oord had geboekt. Dat was een slag in mijn gezicht, maar zo iemand is Ken Stevens. Ik hoop écht dat er nu eindelijk eens wordt ingegrepen, want die man is een meesteroplichter, manipulatief, gek en gevaarlijk. Ik hoop dat iemand hem stopt."

21-11-2016 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia stelt nieuwe tournee een jaar uit door tv-opnames

Natalia stelt nieuwe tournee een jaar uit door tv-opnames

http://oi64.tinypic.com/mcrwif.jpg

Zangeres Natalia stelt haar nieuwe tournee een jaar uit. De zestien concerten die op de planning stonden, worden verschoven door tv-opnames, zo klinkt het. Vermoed wordt dat de zangeres opnieuw de rol van coach zal opnemen in de The Voice van Vlaanderen op VTM.

Op 20 januari zou Natalia normaal gezien de aftrap geven van haar tournee Me & My Producer, een theatertournee die volgens het management bijna volledig is uitverkocht. Toch zullen fans nog even geduld moeten uitoefenen, want omwille van tv-opnames wordt de tournee een jaar uitgesteld.

Eind deze maand worden de inschrijvingen voor The Voice Van Vlaanderen afgesloten. Dat doet het vermoeden rijzen dat Natalia opnieuw de rol van coach op zich zal nemen in deze talentenjacht.

20-11-2016 om 17:13 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Jenner mysterieus in lingerie op Instagram, wat betekent dat?

Kylie Jenner mysterieus in lingerie op Instagram, wat betekent dat?

http://oi63.tinypic.com/29c9seb.jpg

Brengt Kylie Jenner binnenkort een lingerielijn op de markt? Als we haar mysterieuze Instagramposts mogen geloven lijkt het daar wel op. Daar postte ze een paar uur geleden drie foto's van haarzelf in lingerie, met het bijschrift @thekylieshop.

Klik je verder op die link naar "The Kelly shop", dan kom je op een nieuw account terecht waar 12 foto's samen één groot portret maken van Kylie in een setje lingerie. Behalve een link naar de website kyliejennershop.com, kom je er niet meer te weten. 

Ook die website houdt het nog even gezellig mysterieus, met een klok die nog 20 dagen aftelt. Laat Kylie dan een lingerielijn op ons los? Het ziet er naar uit van wel, al blijft het nog een verrassing wat ze exact van plan is. We houden jullie met plezier op de hoogte.

20-11-2016 om 17:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie droeg de mooiste outfit op de Story Awards?

Wie droeg de mooiste outfit op de Story Awards?

http://oi68.tinypic.com/307qc9g.jpg

K3 was de grote slokop vanavond op de Story Awards. De meidengroep ging met maar liefst twee awards aan de haal. Maar wie trok de aandacht op de rode loper?

20-11-2016 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Originele Kuifje-tekening brengt recordbedrag van 1,5 miljoen euro op

Originele Kuifje-tekening brengt recordbedrag van 1,5 miljoen euro op

http://oi66.tinypic.com/28jdzcm.jpg

Een originele tekening van Hergés strip 'Kuifje en de mannen op de maan' is gisteren in Parijs verkocht voor een recordbedrag van 1,55 miljoen euro. Dat heeft veilinghuis Artcurial bekend gemaakt. Vooraf werd verwacht dat de strip voor een luttele zeven- tot negenhonderdduizend euro zou worden verkocht.

De tekening van 50 bij 35 centimeter is door Hergé gemaakt met Chinese inkt en toont Kuifje met zijn hondje Bobby en kapitein Haddock. Allemaal dragen ze ruimtepakken terwijl ze op de maan aan het rondwandelen zijn. Op de achtergrond is de aarde te zien.

Legendarisch
"Het is gewoon fantastisch, het is een uitzonderlijke prijs voor een uitzonderlijk werk", zegt stripexpert Eric Leroy van het Parijse veilingshuis. "'Mannen op de maan' was een sleutelmoment in de geschiedenis van stripboekenkunst... het is legendarisch geworden voor vele stripliefhebbers en -verzamelaars. Het is een van Hergés belangkrijste werken in de naoorloogse periode, van hetzelfde niveau als 'Kuifje in Tibet'.

Op de veiling werden ook andere topstukken geveild. Een serie van 20 tekeningen, die Hergé in 1942 tekende voor kerstkaarten leverde 1,2 miljoen euro op.

Tentoonstelling
In 2012 werd de originele coverillustratie van 'Kuifje in Amerika' nog verkocht voor 1,3 miljoen euro. Bij zijn dood in 1983 had Hergé 230 miljoen Kuifjestrips verkocht.

De 'Kuifjemania' zit weer in de lift in Parijs nu dat het Grand Palais een grote tentoonstelling over diens geestelijke vader Hergé houdt.

20-11-2016 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Bond-stuntman stort te pletter uit helikopter

James Bond-stuntman stort te pletter uit helikopter

http://oi65.tinypic.com/23hsl5w.jpg

De Britse stuntman Steve Truglia, die in de Bondfilm 'Tomorrow Never Dies' en in 'Mission Impossible' speelde, is in China te pletter gestort toen hij uit een helikopter aan het abseilen was. De 54-jarige man stortte 90 meter diep.

De Chinese autoriteiten zijn karig met details over het ongeval. Volgens vrienden moest Truglia samen met een andere stuntman uit de helikopter aan een touw abseilen.

Truglia had echter voor de stunt bedenkingen bij de helikopter, die volgens hem te klein was om het gewicht van beide mannen te dragen. Daarnaast maakte hij zich zorgen over de touwen, die nat waren nadat ze 's nachts buiten in de regen hadden gelegen. De stunt was al uitgesteld wegens het slechte weer in Chongqing, in het zuidwesten van China.

Truglia, die 20 jaar diende bij de speciale Britse SAS-troepen (Special Air Service) en de SBS (Special Boat Service), postte vlak voor de fatale stunt donderdag nog 'let's do it' op zijn Facebookpagina.

In 2004 vestigde Truglia een wereldrecord voor de snelste rappel of abseil: meer dan 100 meter in 8,9 seconden.

20-11-2016 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan gaat Nobelprijs niet ophalen in Zweden

Bob Dylan gaat Nobelprijs niet ophalen in Zweden

http://oi68.tinypic.com/2s0o6sj.jpg

De Amerikaanse singer-songwriter Bob Dylan gaat zijn Nobelprijs Literatuur niet ophalen in Stockholm. Dat maakt de Zweedse Academie vandaag bekend. Eerder verklaarde Dylan nochtans dat hij ging proberen om aanwezig te zijn op de Nobelprijsceremonie op 10 december. Maar hij heeft "andere verplichtingen", luidt het nu.

Dylan bracht de Zweedse Academie gisteren per brief op de hoogte. "Hij had de prijs persoonlijk in ontvangst willen nemen, maar andere verplichtingen maken dat jammer genoeg onmogelijk. Hij heeft nog eens bevestigd dat hij zich door de Nobelprijs zeer vereerd voelt", luidt het in een persbericht van de Academie. "Het is ongebruikelijk dat een winnaar zijn prijs niet komt ophalen, maar niet uitzonderlijk", aldus de Academie nog.

De keuze om de Nobelprijs Literatuur aan Bob Dylan toe te wijzen in oktober kwam als een verrassing en stuitte ook op kritiek. Dylan wachtte twee weken alvorens te reageren, en zei toen "sprakeloos" te zijn.

20-11-2016 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JK Rowling: Mijn toverformule is heel saai

JK Rowling: "Mijn toverformule is heel saai"

http://oi63.tinypic.com/n2ocvm.jpg

Fans van Harry Potter hebben er vijf jaar op moeten wachten, maar vandaag wordt met 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' een gloednieuw verhaal op hen losgelaten. En er komt meer, want schrijfster JK Rowling werkt aan vier vervolgen. Een exclusief interview met 's werelds meest succesvolle auteur.

Joanne, JK, Rowling heeft haar debuut als scriptschrijfster niet gemist. Niet één of twee, maar ineens vijf bigbudgetfilms zijn aangekondigd voor haar 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'. De Harry Potter-fans staan te popelen en dat voor een film waar hun geliefde personage niet eens in voorkomt. "Klopt", vertelt Rowling, zichtbaar vermoeid van zowel aan een boek als aan een filmscript te werken. "Maar het voelt wel heel erg 'Harry Potter' aan. Het is zijn wereld. En het zijn zijn medepersonages die ik laat terugkomen. Ik voelde gewoon na het laatste boek, 'Harry Potter en de Relieken van de dood' dat er nog zo veel meer te vertellen was. Ik had de rest van mijn leven Harry Potter-films kunnen produceren, maar dat zag ik eerlijk gezegd niet zitten. Ik had nu eenmaal die zeven boeken gepland en ik wist exact wat ik wilde schrijven. Dat hoofdstuk is afgesloten, maar het personage Newt heb ik altijd ergens in mijn achterhoofd gehouden."

'Fantastic Beasts' ademt dus Harry Potter uit en dat gaat zo: Newt Scamander is een Britse tovenaar die in 1926 met een koffer vool fabeldieren aankomt in New Tork en zijn lading laat ontsnappen. Newt is het hoofdpersonage, maar Rowling haalt ook de goeie ouwe Perkamentus terug. Het is nog wachten tot de tweede film vooraleer de fans hem terug te zien krijgen, maar op welke manier dat precies zal zijn, is voer voor speculatie.

Perkamentus homo
Zo wordt gefluisterd dat grijsaard Perkamentus eindelijk openlijk homoseksueel zal zijn. Al wil JK Rowling daar nog niet echt veel over lossen. "Wel... (lacht) Ik kan natuurlijk niet meteen alles verklappen. We moeten de komende jaren nog wat te onthullen hebben, hé. Wat ik wel al kan vertellen, is dat de kijkers Perkamentus als jonge gast te zien kan krijgen. Een jonge gast die nog niet helemaal zijn draai heeft gevonden. Maar wat zijn geaardheid betreft: hou je ogen en oren goed open, want er staat een hoop te gebeuren", klinkt het mysterieus, maar veelbelovend.

En hoewel het de eerste keer is dat 's werelds meest succesvolle auteur zich aan een filmscript waagt, ligt de lat metershoog. Een personage als Harry Potter opvolgen, dat is de druk die op de schouders van 'Newt' ligt. Die verwachtingen om uitstekende bioscoopcijfers en lovende recensies binnen te halen, liggen hoger dan ooit, maar daar probeert de schrijfster naar eigen zeggen niet te veel van wakker te liggen. "Ik besteed zo weinig mogelijk aandacht aan wat het publiek van mijn werk zal vinden. Ik wil in de eerste plaats schrijven wat ik zelf wil schrijven, niet om anderen te 'pleasen'. Want voor het geld hoef ik het niet meer te doen. Pas op, ik zal altijd wel blijven werken. Ik wil niet vergeten waar ik vandaan kom en ik besef dat ik ontzettend veel geluk heb gehad. Ik doe wat ik graag doe, heb een prachtig gezin en ik ben de gelukkigste mens op aarde. Wat wil een mens nog meer? Ik wou dat elke harde werker hetzelfde lot gegund was."

Veel te duister
Zeven Harry Potter-boeken én nu dus vijf films die helemaal Harry Potter 'aanvoelen'. Waar haalt ze die inspiratie toch keer op keer? "Mijn 'geheime toverformule' is helaas heel saai. (lacht) De helft is inspiratie, de andere helft is simpelweg keihard werken. Je weet natuurlijk nooit of het überhaupt wel goedkomt, met dat verhaal. Je weet het pas als het allemaal is neergepend. Maar ik heb mijn hart en ziel in dit script gestoken en ik ben trots op het resultaat."

Zo moest Rowling het script van 'Fantastic Beasts' meermaals aanpassen omdat regisseur David Yates sommige versies veel te duister vond. "Heel wat scènes speelden zich af in de riolen, maar ik moest ze wat luchtiger maken. Vraag me niet in welke gemoedstoestand ik zat toen ik die schreef. Maar goed, het is mijn manier van werken: ik schrijf maar en pen maar. Massa's materiaal waarmee ik pas later beslis welke richting ik precies wil uitgaan."

"Ik kan trouwens overal en op elk moment schrijven", vertelt Rowling. "Zelfs met de tv op de achtergrond of wanneer ik met mijn kinderen aan het praten ben. Wist je dat ik het grootste deel van het eerste hoofdstuk zelfs op het toilet schreef? Het was op dat moment dé plek waar ik tot rust kon komen."

Rowling vertelt ook nog dat ze de dag na de Amerikaanse verkiezingen op het vliegtuig aan het tweede script begon. "Ik was slechtgezind en wilde alles van me afschrijven. Na die vlucht voelde ik me een heel ander mens. Dat typeert me: ik moet kunnen schrijven en ik voel me ongemakkelijk wanneer ik niet schrijf."

19-11-2016 om 10:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
17-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel C: "Ik werd gepest toen ik bij de Spice Girls zong"

Mel C: "Ik werd gepest toen ik bij de Spice Girls zong"

http://oi67.tinypic.com/2uh4w2d.jpg

De 42-jarige Mel C heeft onthuld dat de Spice Girls achter de schermen niet zo'n goede vriendinnen als ze lieten uitschijnen. De zangeres heeft namelijk onthuld dat ze gepest werd in de meidengroep, maar ze wil geen namen noemen.

In een interview met het magazine Attitude heeft de zangeres toegegeven dat ze nu wenst dat ze wat sterker was geweest toen ze samen met Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Halliwel en Melanie Brown op het podium stond. "Dat gepest heeft me veranderd. De schuldigen weten wat ze gedaan hebben. Ze hebben hun excuses aangeboden. Mensen hebben misbruik van me gemaakt toen ik begon in de muziekindustrie.  Nu ben ik ouder, heb ik meer zelfvertrouwen en zou ik zoiets nooit meer toelaten.  Het is gebeurd, maar nu ik erop terugkijk, was ik graag een beetje sterker geweest."  

Eerder dit jaar zou Mel een aanbod van 2 miljard pond hebben geweigerd voor de reünie van de nineties-band. Intussen hebben Mel B, Geri en Emma aangekondigd dat zij wel terug zullen optreden onder de naam GEM.
Victoria doet niet mee omdat ze zich wil concentreren op haar carrière als ontwerpster. Niet zo lang geleden had Mel C in een essay voor het magazine Love geschreven dat het niet goed voelde om mee te doen met de reünie en dat ze haar buikgevoel moest volgen.  

De Spice Girls begonnen hun carrière in 1994 en dankzij hun hit Wannabe in 1996 werden ze één van de populairste Britse popgroep sinds The Beatles.

17-11-2016 om 00:37 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson zweert wraak op "onwetende kleine worm" die hem vlucht deed missen

Jeremy Clarkson zweert wraak op "onwetende kleine worm" die hem vlucht deed missen

http://oi64.tinypic.com/35lvtkk.jpg

Een misnoegde luchthavenwerker is de 'nummerplatenrel' tijdens opnames van Top Gear twee jaar geleden blijkbaar nog niet vergeten. "Ik kom uit Argentinië, dus fuck you", zou hij naar het 56-jarige enfant terrible van de Britse televisie, Jeremy Clarkson, gesneerd hebben, toen die met zijn kompanen James May (53) en Richard Hammond (46) van Stuttgart weer naar Heathrow wilde vliegen. De drie misten hun vlucht door Manuel Pereira. Clarkson is woedend en zweert wraak op de man aan de check-in, die hij een "onwetende kleine worm" noemt.

Even terug naar oktober 2014. De BBC-ploeg van Top Gear streek toen neer in Argentinië voor opnames van het wereldberoemde autoprogramma met gastheren Clarkson, Hammond en May. In een van de reportages verscheen een Porsche 928 met nummerplaat H982FKL, waarin de Argentijnen een voor hen pijnlijke verwijzing zagen naar de Falklandoorlog tussen het Verenigd Koninkrijk en Argentinië in 1982. Top Gear ontkende en zei dat de nummerplaat puur toeval was, maar hun team werd nadien toch met stenen bekogeld in Ushuaia en moest het land ontvluchten. "Het meest angstaanjagende wat ik ooit meemaakte", zei Clarkson destijds.

Terug naar afgelopen maandag. Volgens Clarkson zou Manuel Pereira hem en zijn team op de luchthaven van Stuttgart opzettelijk het boarden verhinderd hebben, omdat het trio dronken zou zijn geweest. Clarkson zei dat ze één biertje gedronken hadden. "Het kale kereltje" (dixit Clarkson) zou hen ook toegesnauwd hebben: "Ik kom uit Argentinië, dus fuck you". De voormalige Top Gear-presentator vroeg daarop dat Pereira zou worden aangehouden voor die zware uithaal. De check-in-agent ontkende nadien dat hij schuttingtaal had gebruikt en beweerde dat hij niet van Argentijnse maar van Spaanse afkomst is.

Provocaties
"Hij is een dom, verbitterd en geschift mannetje", zei Clarkson in The Sun. "Deze onwetende kleine worm deed ons onze vlucht missen en daar zal hij voor boeten. De politie zei dat het om een haatmisdrijf ging en dat ze hem zouden arresteren. Ja, zelfs de Duitsers stonden voor één keer eens honderd procent achter ons", ging hij in zijn bekende, uitdagende stijl verder. Uiteindelijk waren Clarkson en co zelfs nog sneller thuis met een andere vlucht, wat de gevierde én gevreesde krullenbol deze uitspraak ontlokte: "Engeland-Argentinië 1-0".

De drie voormalige Top Gear-helden zijn momenteel bezig met opnames voor hun nieuwe autoprogramma The Grand Tour, dat vrijdag op Amazon in première gaat. Ook puur toeval dat het incident net deze week voorvalt?

Matt LeBlanc
Vorig jaar zette de BBC Jeremy Clarkson vorig jaar aan de deur na een zoveelste provocatie van de populaire presentator - ditmaal mét geweld, wat een brug te ver was voor de omroep. Clarksons metgezellen volgden hem. Een zware aderlating voor Top Gear, zo bleek de laatste maanden. Vervangers Chris Evans en Matt 'Joey' LeBlanc konden niet tippen aan hun voorgangers. De kijkcijfers kelderden van 4,3 miljoen voor de eerste episode tot nog 'amper' 1,9 miljoen voor de laatste aflevering van vorig seizoen. Evans stapte in juli op en Matt LeBlanc doet nu alleen verder.

17-11-2016 om 00:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Slimste Mens-jury presteert op niveau, nu de kandidaten nog

De Slimste Mens-jury presteert op niveau, nu de kandidaten nog

http://oi67.tinypic.com/25iq2l1.jpg

Een meer dan behoorlijke offday voor de kandidaten tijdens aflevering 19 van 'De Slimste Mens'. Minister Bart Tommelein moest de duimen leggen voor het duo Bieke Ilegems-Gilles Van Bouwel, die er onder hun tweetjes ook niet veel van bakten. Gilles won de aflevering met een onderscore van 304 seconden. Da's zelfs minder dan de 309 seconden waarmee Julie Van den Steen een dag eerder derde en laatste werd in de quiz. Even kreeg de uitzending te kampen met een te vreemde technische storing die het geluid en het beeld deed haperen.

Minister Tommelein, die zijn agenda al had vrijgehouden voor meer afleveringen (zoals dat gevraagd wordt door de makers van de quiz), speelde behoorlijk mee, maar verkwanselde alle kansen door in de fotoronde geen titels van theaterstukken van Ruud De Ridder te (her)kennen. In de doorgaans allesbeslissende filmpjesronde haalde Tommelein nog een stuk van zijn achterstand op, maar Lolita klonk toch net te veel anders dan Lulita, waardoor hij 50 seconden door de neus geboord zag. Dat geen van de kandidaten veel zinnigs kon zeggen over de terugkeer van Gouden Greg Van Avermaet noch over het proces van Radovan Karadzic in Den Haag - voor stoomwals Gilles Van Bouwel zelfs een compleet blinde vlek in het geheugen-, zegt veel, zelfs alles, over het slechte dagje dat de kandidaten hadden.

Dat Bieke en Gilles, die inmiddels al is opgeklommen tot zeven deelnames, een offday overleven, maakt hen meer dan ooit kandidaat om straks het ultieme gevecht aan te gaan om Tom Waes op te volgen.

Voor de kijker is het vooral hopen dat het niveau van de quiz snel en fors de hoogte ingaat. Aan de jury zal het niet liggen. Het duo Geubels-Jeroom presteerde wél op niveau. Nu nog de kandidaten.

De leukste quotes

Bart Tommelein: 'Ik kan niet De Slimste Mens worden. Ik weet van een aantal dingen niks. En ik heb geen tactiek'.
Erik Van Looy (tegen Tommelein): 'Je doet ook aan sport. Je hebt vijf kinderen. Da's veel hé'.

Gilles Van Bouwel: 'Het wordt bij elke aflevering plezanter. Nu is het keer op keer overleven. De stress wordt elke keer minder'.

Geubels: 'We gaan op onze hoede moeten zijn. We zitten hier met een werkelijk prachtige vrouw, iemand die niks anders doet dan liegen, bedriegen en de boel saboteren en Gilles natuurlijk'.

Jeroom: 'Wij willen geen kinderen meer. We gebruiken de strafste anticonceptie die er is. Neenneen, niet de pil. We laten het licht aan'.

Jeroom (nadat Erik alweer wat heeft uitgebeeld): 'Er was verwarring omdat er urine aan uw broek was'.

Jeroom: 'Ik spiekte wel eens op school. Ik schreef de antwoorden op mijn pennenzak. Tot ik eens gebuisd was omdat ik de verkeerde pennenzak had meegenomen en ik op alle vragen Kipling had geantwoord'.

Geubels: 'Tommelein een sixpack? Die heeft ineens een vat laten steken. Is dat niet gevaarlijk met zo'n klein kraantje onder?'

Jeroom: 'Ik doe aan denksport. Ik speel korfbal. Da's geen denksport, maar de mensen die dat spelen, denken wel dat het een sport is'.

Geubels: 'Over Olga Leyers bestaan er ook complottheorieën. Ze zou alle antwoorden hebben gekregen. Da's waarom ze zo moest huilen nadat ze verloren was. Ze was de antwoorden vergeten'. En dan Jeroom, op zijn allerbest: 'Er zijn nog veel theorieën. Dat er bijvoorbeeld op grote schaal appelen kapot worden gekookt met suiker. Dat zijn complottheorieën. En ook: de bruggen in Parijs. Die zouden in de Seine zijn gezet'.

Geubels: Ik heb de indruk dat die kinderen van Tommelein thuis alleen maar moeten werken. Ik stel voor dat ze de blauwe zak eens buiten zetten'.

Geubels (tegen Erik): 'Ik heb gehoord dat zee en stuk aan het schrijven zijn over u: Uwen mond riekt naar natten hond'.

Hilarische momenten

Geubels en Jeroom gaan door op een verkleedpartij van Tommelein. Jeroom: 'Erik, ik heb me al eens verkleed. Hier achter de studio is een bordeel waar de tiende beurt altijd gratis is. Ik ga elke zaterdag verkleed als Philippe Geubels een gratis beurt in ontvangst nemen'. Waarop Geubels: 'En elke maandag als ik er kwam amaai zaterdag... het ging niet goed'.

Jeroom (gaat in op googlen): 'Ik heb echt moeten leren goeglen. Vroeger kon ik echt slechtglen, toen beterglen, maar nu kan ik echt goeglen'.

Bieke vertelt hoe ze ooit een dier heeft overreden: 'Ik heb eens een eekhoorn overreden en ik zag in de achteruitkijkspiegel die staart nog heen en weer gaan. Echt verschrikkelijk. Ik ben toen echt in paniek thuis gekomen. Erik dacht dat er iets was met de kinderen, zodanig was ik in paniek'. En Jeroom vervolgt: 'Ik heb eens een everzwijn overreden. En zes biggetjes. Ik heb daar toen 4 uur overgedaan. Ik was met de fiets'. En Jeroom: 'Maggie de Block heeft ooit een merrie doodgereden. Ze wou eens een dagje gaan paardrijden'.

Bieke heeft het over Luc Steeno die met zijn neus een beetje dicht, nasaal, 'Hij Speelde Accordeon' zingt. En demonstreert dat terwijl ze haar neus dichtknijpt. Waarop Geubels even later: 'Ik kan heel goed 'Hij Speelde Accordeon' zingen zonder rmijn neus dicht te knijpen'.

Kantelmomenten

De quiz komt tamelijk traag, maar gelijkopgaand op gang. Na de 'Open deur'-ronde is er maar zeven seconden tijdsverschil tussen de drie kandidaten.

In de 'Puzzel' gaat het behoorlijk fout voor Bieke. Bart en Gilles spelen goed.

In de fotoronde verknalt Tommelein het behoorlijk zwaar. Hij weet de link tussen de toneelstukken van Echt Antwerps Theater niet te leggen en zakt weg tot 126 seconden. Bieke en Gilles scoren sterk.

In de filmpjesronde fietst Tommelein zijn achterstand deels in. Bieke en Gilles verknoeien hun filmpje, maar Bart weet niet te profiteren. De drie eindigen met een ondermaatse eindscore.

In de finale werkt Tommelein eerst met zeven goede antwoorden op twee vragen zijn volledige achterstand weg en komt zelfs op voorsprong. Waarop Bieke bij een 79-77 stand vier goede antwoorden geeft op de vraag wat ze weet over Olivier Deschacht en zo overleeft.

17-11-2016 om 00:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd':

Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd': "Volgende zomer doen we ons trouwfeest nog eens over"

http://oi66.tinypic.com/2mydhyq.jpg

Voor Stijn Van Poucke (38) en Nuria Gilizintinova (29) wordt zondag 20 november één groot feest. Dan viert het koppel uit het VTM-programma 'Blind Getrouwd' zijn eerste huwelijksverjaardag. "En volgende zomer doen we ons trouwfeest nog eens over. Dit keer met heel ons hart, het zal een feest vol liefde zijn", vertellen ze in Story.

"Zo zot, die nominatie voor de meest heuglijke gebeurtenis van het jaar", zeggen Stijn en Nuria. Komend weekend maken ze immers kans om een Story Award in de wacht te slepen voor hun huwelijk. "'Blind Getrouwd' hebben we helemaal voor onszelf gedaan, maar we merken wel hoe hard Vlaanderen met ons heeft meegeleefd. Mensen steken nog vaak hun duim naar ons op. Dat heeft ons als koppel al zoveel positieve energie gegeven!" 

Huwelijksbeloften
Dat het geen liefde op het eerste gezicht was op hun huwelijksdag, bleek uit de afleveringen van de reeks. "Soms kijken we nog eens naar de beelden. Met momenten was ik toch wat hard...", vertelt Nuria. Maar nu zit het helemaal goed tussen de twee. "Volgende zomer willen we een trouwfeest geven voor al onze vrienden en familie. Heel ongedwongen: veel dansen, drank en lekker eten", vertellen ze. "We zullen ook onze huwelijksbeloften hernieuwen dan."

Het koppel kijkt ook uit naar hun eerste huwelijksverjaardag. "Het was een magisch jaar, vol eerste keren. Elkaar kussen, samen op reis gaan, samenwonen... In het begin kwam Stijn elke maand thuis met een bos bloemen, maar ik vond dat wat kostelijk worden én misschien ook wat melig. We hadden ook vrij snel door dat onze relatie iets uitzonderlijks is. Soms zit het in kleine dingen, bijvoorbeeld als ik thuiskom met raclette voor het avondeten en Stijn zegt: 'Niet normaal. Daar had ik al de hele dag zin in'."

Kinderwens
Het koppel vertelde eerder al dat ze een kinderwens hebben. Maar maken ze daar al werk van? "Voorlopig niet. Eerst willen we nog volop genieten van elkaar en samen reizen. Deze zomer zijn we op roadtrip geweest naar Montenegro. We hebben ons super geamuseerd!", vertelt Stijn. "Volgend jaar zijn we weer weg. Maar we gaan natuurlijk geen vijf jaar meer met kinderen wachten", vult Nuria nog aan.

16-11-2016 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
15-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juridisch steekspel tussen Astrid en 'Den John' heeft astronomisch prijskaartje

Juridisch steekspel tussen Astrid en 'Den John' heeft astronomisch prijskaartje

http://oi64.tinypic.com/ad0xz9.jpg

Astrid (33) en 'Den John' (61) zijn al even gescheiden maar op het juridische front woedt hun strijd nog volop. Ze spelen het spel hard maar dat heeft zo zijn prijs.

John Bryan daagde Astrid meer dan een jaar geleden voor de rechter. Hij beschuldigde zijn ex ervan verborgen inkomsten te hebben gehad toen ze nog getrouwd waren. Hij eist twee miljoen dollar (omgerekend zo'n 1,8 miljoen euro) van haar.

Astrid stond erop zichzelf te verdedigen in de rechtbank maar heeft nu het geweer van schouder veranderd. Ze nam een advocaat onder de arm die de juridische strijd moet aangaan met den John en zijn toppleiter.

Dag Allemaal kon de officiële uittreksels van de rechtszaak inkijken en stelde vast dat de ex-geliefden samen maar liefst 2.395.100 dollar oftewel 2.174.112 euro aan gerechtskosten moeten ophoesten. Een duizelingwekkende som die nu al Johns oorspronkelijke eis overstijgt.

Normaal gezien zou vorige week het verdict vallen, maar de zaak is uitgesteld tot eind januari.

15-11-2016 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Punkers poseren na 30 jaar weer voor fotograaf, en dat levert dit prachtig beeld op

Punkers poseren na 30 jaar weer voor fotograaf, en dat levert dit prachtig beeld op

http://oi65.tinypic.com/8x4rhe.jpg

Straatfotograaf Chris Porsz doolde in de jaren 70, 80 en 90 uren door de straten van het Britse Peterborough op zoek naar bijzondere figuren. Zo vereeuwigde hij honderden mensen met zijn camera. Nu, bijna 40 jaar later, spoorde hij iedereen weer op om die oude foto's te recreëren. Het resultaat? 135 ontroerende reünies en een nieuw boek.

Porsz deed er alles aan om exact dezelfde foto, maar dan tientallen jaren later, te nemen. Hij zette dezelfde mensen in dezelfde pose op dezelfde locatie. De fotograaf discrimineerde niemand, hij legde iedereen vast. Porsz ontdekte zo dat die punks van vroeger nu heel wat braver door het leven gaan. En dat die jongetjes van vroeger enkele decennia later nog altijd contact met elkaar hebben.

Alle foto's kan je in het boek 'Reunions' bewonderen. Auteur Jo Riley vertelt daarnaast wat de mensen voor de camera intussen overkomen is

15-11-2016 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlène de Wouters in alle geheim gescheiden (en ze kon dat vier jaar verborgen houden)

Marlène de Wouters in alle geheim gescheiden (en ze kon dat vier jaar verborgen houden)

http://oi64.tinypic.com/s14xtu.jpg

Marlène de Wouters (50) en haar echtgenoot Hervé zijn uit elkaar. Dat heeft ze zelf gezegd in een interview met Dag Allemaal. "We zijn al vier jaar gescheiden", klinkt het. "Maar over de reden van onze breuk weid ik liever niet uit."

"Ik dacht dat iedereen wel wist dat we uiteen waren", aldus de Wouters in een korte reactie. Niet dus. Ook haar goede vriendin Kathy Pauwels valt uit de lucht. "Toen ik Marlène de laatste keer zag, hadden we een hartelijk gesprek. Maar huwelijksproblemen? Daar vertelde ze niets over. Ik schrik hier echt van. In adellijke kringen is zo'n echtscheiding allesbehalve evident. Misschien dat ze er daarom zo geheimzinnig over gedaan heeft", zegt ze in Dag Allemaal.

Marlène en haar jonkheer Hervé van Wassenhove leerden elkaar kennen bij een tennispartijtje in Tervuren en waren 22 jaar getrouwd. Hervé bleef altijd wat op de achtergrond in de media, deels omwille van de taalbarrière, want hij sprak amper Nederlands.

Ruw water
In 2006 kwamen ze in ruw water terecht toen Hervé gezondheidsproblemen kreeg. Tot twee keer toe werd hij opgenomen in het ziekenhuis met geheugenverlies. Hij bleek een tumor te hebben, die meteen werd weggenomen. Hij herstelde, maar het was een moeilijke periode voor het gezin.

Toen Marlène later deelnam aan 'Sterren op de Dansvloer' op vtm, bleek Hervé het moeilijk te vinden om zijn vrouw zo innig met een andere man te zien dansen. "Ik zei hem: 'Je hebt van mij toch niets te vrezen'. Maar dan antwoordde hij: 'Dat weet ik toch zo niet'", zei ze toen in een interview, een uitspraak die een heel andere dimensie krijgt in het licht van haar scheiding, die dus al van 2012 dateert.

Kinderen
Marlène en Hervé hebben drie kinderen: Cédric (23), die in 2010 naar de VS trok om er te studeren en een golfcarrière uit te bouwen, Emily (24) en Juliette (19).

15-11-2016 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent negeert familie op Koningsdag

Prins Laurent negeert familie op Koningsdag

http://oi66.tinypic.com/20rs315.jpg

Pijnlijke taferelen aan de Brusselse Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal. Terwijl de koninklijke familie verzamelde om de eucharistieviering voor het Te Deum op Koningsdag bij te wonen, gunde prins Laurent zijn ouders geen blik. Dat werd gefilmd door royaltyprogramma Place Royale van RTL TVI.

Koning Filip en koningin Mathilde waren traditiegetrouw niet van de partij. De rest van de koninklijke familie wel, al had prins Laurent zijn vrouw Claire niet bij.

Koning Albert en koning Paola arriveerden als eersten, gevolgd door prinses Astrid en haar man Lorenz. De hartelijke ontmoeting kon niet sterker verschillen van die met Laurent.

De prins stapte meteen naar de aartsbisschop en negeerde zijn familie, wat leidde tot een bezorgde blik van zijn moeder. Paola nam hem bij de arm en keek hem onbegrijpend aan, iets haar dochter Astrid even later nog eens herhaalde.

In de kathedraal zat Laurent wel naast zijn moeder. Het is niet duidelijk waarom de prins zich nukkig gedroeg.

15-11-2016 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit voorspelden The Simpsons ook (en dus niet enkel dat Trump president zou worden)

Dit voorspelden The Simpsons ook (en dus niet enkel dat Trump president zou worden)

http://oi68.tinypic.com/152g51t.jpg

Zestien jaar geleden al voorspelden de makers van de Amerikaanse serie 'The Simpsons' dat Donald Trump verkozen zou worden als president van de Verenigde Staten. Niet alleen toen hadden ze het bij het rechte eind. Zo voorspelden de makers ook hoe de iPod er zou uitzien, wie in 2016 de Nobelprijs zou winnen en... dat er iemand ooit een citrusboom zou stelen!

Trump als president van de VS
In de aflevering 'Bart To The Future'uit 2000 werd Donald Trump verkozen tot president van de Verenigde Staten. De schrijver Dan Greaney kon zijn oren niet geloven toen dat afgelopen week echt gebeurde. Hij vertelde in een interview aan 'The Hollywood Reporter' dat "de aflevering eigenlijk bedoeld was om Amerika te waarschuwen". Vorige maand zei de bedenker van 'The Simpsons' Matt Groening aan 'The Guardian': "Toen we de aflevering in 2000 schreven, dachten we na over wie de meest absurde president zou kunnen zijn. Dat was en is nog altijd Trump."

Ebola-uitbraak
In 1976 was er voor het eerst sprake van ebola in Afrikaanse landen als Soedan en Congo. In augustus 2014 werd het wereldnieuws. Toen was het virus in Congo uitgebroken en werden er maatregelen genomen om een verdere verspreiding te vermijden. Veel mensen waren bang dat Europa en Amerika getroffen zouden worden. In een aflevering uit 1997 was die angst al reëel voor familie The Simpsons. De jonge Bart lag in bed met koorts en zijn moeder Marge raadt hem aan om het boek 'Curious George and the Ebola Virus' te lezen.

Controversieel stemmen
De makers zetten een bepaalde aflevering in het teken van de omstreden stemprocedure in Amerika. Dat gebeurt met machines. In de aflevering worden alleen de stemmen voor de Republikeinse partij geteld, wanneer de inwoners van het stadje Springfield wel degelijk voor Barack Obama gestemd hadden. Het doet meteen denken aan de klachten na de verkiezingen in 2012. Verschillende Democraten protesteerden toen tegen de "verkeerde" kiesuitslag.

Paardenvleesschandaal
Toen uit onderzoek bleek dat in verschillende rundvleesproducten in supermarkten paardenvlees bleek te zitten, werd er gesproken over het paardenvleesschandaal. Het paardenvlees zat zelfs in spaghettisauzen en school- en ziekenhuismaaltijden, zonder dat iemand er weet van had. Het consumentenvertrouwen in bereid eten bereikte een dieptepunt. De Amerikaanse overheid liet eerder dit decennium het paardenvleesschandaal grondig onderzoeken in een poging het consumentenvertrouwen weer op te krikken. Lang voorheen, In een aflevering uit 1994 gebruiken keukenmedewerkers van de basisschool in Springfield ook het controversiële ingrediënt in kantinemaaltijden

Straling
In 1999 ontdekt Marge in haar tuin dat haar tomaten gemuteerd waren door radioactieve straling. In 2011 werden in Japan steeds meer tomaten en andere gewassen gevonden die misvormd waren. Wat bleek? Net zoals in de aflevering van 'The Simpsons' waren de gewassen te veel blootgesteld aan radiatie.

Een citrusboom stelen
In de aflevering 'Lemon of Troy' uit 1995 vechten de kinderen uit Springfield een strijd uit met hun rivalen uit Shelbyville. Die hadden een citrusboom gestolen. In 2013 speelt het bizarre verhaal zich in het echt af in Houston, Texas. De inwoners spraken over "de meest bizarre diefstal ooit". Tot op de dag van vandaag snapt niemand waarom de dader de boom gestolen heeft.

Een vis met drie ogen
In 2011 werd een vis met drie ogen uit een reservoir in Argentinië gehaald. In 1990 viste Bart er een uit de vijver naast Monty Burns plant met nucleaire kracht. Bart noemde de vis Blinky.

De Rolling Stones blijven maar touren
In de aflevering 'Lisa's Wedding' uit 1995 droomt Lisa over haar toekomst. In een van haar visies zag ze een poster die reclame maakt voor de "Rolling Stones Steel Wheelchair Tour 2010". Zoals voorspeld, treedt de band vandaag nog altijd op, ook al zijn drie van de vier leden ouder dan zeventig jaar. Gelukkig zitten ze nog niet in een rolstoel.

Nobelprijs
Een dubbele! Bengt Holmstrom en Oliver Hart wonnen eerder dit jaar samen de Nobelprijs Economie van 2016. In 2010 heeft Milhouse, een vriend van Bart, voorspeld dat Holmstrom zou winnen. Kyle, beter bekend als Database, dacht in 2010 dan weer dat de Nederlander Bernard Lucas Feringa de Nobelprijs Chemie zou winnen. Dat gebeurde óók effectief dit jaar. Feringa was namelijk samen met Jean-Pierre Sauvage en James Fraser Stoddart laureaat.

iPod
Nog voordat iemand van de iPod gehoord had, werd hij al getoond in een aflevering van The Simpsons. Niet in de vorm van een muziekspeler, maar wel als een huistelefoon. In een andere aflevering uit 1995 voorspelden The Simpsons het videochatten.

14-11-2016 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
13-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex and the City krijgt mogelijk spin-off

Sex and the City krijgt mogelijk spin-off

http://oi64.tinypic.com/fkw8s7.jpg

Het gonst van de geruchten over een spin-off van Sex and the City sinds Kim Cattrall gisteren een bericht op Twitter plaatste. Zij reageerde daarmee op berichten over een dergelijk vervolg in de Amerikaanse talkshow 'Wendy Show'.

"Ik ben zo ongelofelijk gelukkig en ontroerd", schreef Kim gisteren in een tweet gericht aan talkshowhost Wendy Williams. "Ik kan niet wachten om het serieuze werk weer op te pakken en jullie allemaal aan het lachen te maken. Duimen maar!"

Hints
Sinds de aankondiging heeft Kim op Twitter meer hints gegeven naar aanleiding van vragen van haar volgers. Een fan schreef op Twitter dat Kim eraan bijdraagt dat Amerika weer belangrijk wordt als ze een spin-off gaat maken. "Dat is heel lief", reageerde de actrice.

Kim, die in Sex and the City de rol van Samantha Jones voor haar rekening nam, is niet de eerste die hint op een spin-off van de succesvolle serie. Ook hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker deed dat recentelijk.

13-11-2016 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gestrande Bruce Springsteen gered door bikers

Gestrande Bruce Springsteen gered door bikers

http://oi68.tinypic.com/205b2oo.jpg

Toen biker Dan Barkalow van de Amerikaanse veteranenorganisatie American Legion afgelopen vrijdag een gestrande motorrijder zag staan, ging hij hem natuurlijk zijn hulp aanbieden. De man met motorpech bleek zanger Bruce Springsteen te zijn. De biker kon de rockster niet op weg helpen, maar hield er wel een leuke herinnering aan over.

De groep bikers, waarvan Dan Barkalow aan het hoofd reed, was onderweg naar huis nadat ze een evenement voor de Amerikaanse Veteranendag hadden bezocht, toen ze een gestrande motorrijder langs de weg zagen staan nabij het plaatsje Wall Township in de staat New Jersey. "Bikers gotta stick together", zegt Barkalow nuchter: "Bikers moeten elkaar helpen. Ik stopte en het bleek Bruce te zijn."

Nuchter
Samen met zijn maten probeerde Barkalow Springsteens motor weer aan de gang te krijgen, maar toen dat niet lukte sprong de zanger - gekleed in een bruin jack met een rode bandana - achterop, waarna ze samen naar een lokale bar reden. "We hebben daar iets langer dan een half uur gezeten, totdat degene die hem zou oppikken er was. Aardige kerel, heel nuchter", oordeelt de man over de rockster. "We hebben het over motors gehad en zijn tijd in Freehold", zegt Barkalow. Freehold is het dorp waar Springsteen opgroeide. Hij woont nog steeds in New Jersey.

Veteraan
Bij zijn vertrek legde Springsteen een briefje van honderd dollar op tafel en zei tegen de mannen dat ze het wisselgeld mochten houden. De American Legion Post heeft de zanger al uitgenodigd om lid van hun club te worden, aangezien zijn vader een veteraan was.

13-11-2016 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Robert Vaughn overleden aan leukemie

Acteur Robert Vaughn overleden aan leukemie

http://oi64.tinypic.com/b8u438.jpg

De Amerikaanse acteur Robert Vaughn, de laatste overlevende van de 'Magnificent Seven', is vandaag op 83-jarige leeftijd overleden aan leukemie. "Vaughn is omringd door zijn familie overleden in New York", meldt zijn agent aan het magazine Deadline Hollywood.

Vaughn werd op 22 november 1932 geboren in New York, in een familie van acteurs. In 1957 was hij te zien in Cecil B. DeMilles 'The Ten Commandments'. Twee jaar later leverde zijn rol in 'The Young Philadelphians' een Oscarnominatie op. Een jaar later speelde hij in 'The Magnificent Seven' van John Sturges, waarin hij samen met Charles Bronson en James Coburn te zien was.

In de jaren 60 verwierf hij bekendheid met zijn rol als Napoleon Solo in de reeks 'The Man from U.N.C.L.E'. Ook in het vijfde seizoen van 'The A-Team' was hij te zien. Vanaf de jaren 60 was hij nog maar zelden in de filmzalen te zien, behalve in minder prestigieuze titels als 'Delta Force'. Toen speelde hij aan de zijde van Chuck Norris.

13-11-2016 om 10:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
12-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstverzameling David Bowie brengt bijna 40 miljoen euro op

Kunstverzameling David Bowie brengt bijna 40 miljoen euro op

http://oi68.tinypic.com/io2a8y.jpg

De grote kunstverzameling van de in januari overleden rockmuzikant David Bowie is in Londen geveild voor omgerekend bijna 40 miljoen euro. De tweedaagse veiling heeft de schattingen vooraf over de opbrengst van rond de 15 miljoen euro ver overtroffen. Dat heeft het veilinghuis Sotheby's vandaag laten weten.

De privécollectie bestond uit ongeveer 350 kunstwerken en objecten, en werd in opdracht van de beheerders van de nalatenschap van Bowie en zijn familie op donderdag en vrijdag volledig verkocht. Uiteindelijk kwam de opbrengst uit op 32,9 miljoen pond, omgerekend zo'n 38,2 miljoen euro.

Donderdagavond gingen 47 hoofdwerken van de verzameling van Bowie in twee uur voor bijna 28 miljoen euro onder de hamer. De tweede veilingsdag vrijdag duurde meer dan 10 uur en ging door tot diep in de nacht. Daarbij werd alleen voor designobjecten van Ettore Sottsass en de Memphisgroep ongeveer 1,5 miljoen euro neergeteld. Die waren vooraf op maximaal 130.000 euro geschat.

Duurste werk was het doek 'Air Power' van de Amerikaan Jean-Michel Basquiat (1960-1988). Dat wisselde van eigenaar voor 8 miljoen euro (na belastingen). De minimumprijs van het kunstwerk was ingesteld op drie tot vier miljoen euro.

Ongeveer 55.000 mensen, onder wie ook minder welgestelde Bowie- en kunstfans, hadden de tentoonstellingen vooraf van 'Bowie/Collector' in Londen, Los Angeles, New York en Hongkong bezocht. Meer dan 1.700 geïnteresseerden waren bij de veiling in Londen, meer dan 26.000 volgden de veiling online.

Bowie overleed op 10 januari, twee dagen na het uitkomen van zijn wereldwijd gesmaakte album Blackstar, op 69-jarige leeftijd in New York aan kanker. Voor hem betekende kunst "een onontbeerlijke bron van voedsel", zei de muzikant in 1998, maar er was nauwelijks iets over zijn verzameling bekend.

12-11-2016 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen begraven in Montréal

Leonard Cohen begraven in Montréal

http://oi65.tinypic.com/23rqom8.jpg

Zanger, dichter, schrijver en songwriter Leonard Cohen, die maandag is overleden in Los Angeles, is donderdag in de Canadese stad Montréal, zijn geboorteplaats, bijgezet in een familiegraf. Dat hebben de lokale media gemeld op gezag van de joodse congregatie Shaar Hashomayim.

Tijdens de begrafenisplechtigheid werden delen van zijn lied "Your want it darker" voorgelezen, zoals "Hineni, hineni, my Lord" ('Hier ben ik God' in het Hebreeuws). Het nummer komt van het gelijknamige veertiende album van Cohen, dat pas vorige maand werd uitgebracht.

Joodse traditie
"Het was de wens van Leonard om begraven te worden volgens de joodse traditie, naast zijn ouders", aldus het persbericht van Shaar Hashomayim, de congregatie in de wijk Westmount, waar Cohen geboren werd op 21 september 1934.

Intieme kring
Het platenlabel van Cohen kondigde gisteren, een dag nadat de zanger in intieme kring werd begraven, aan dat Cohen overleden was. Op een latere datum zal een publieke herdenkingsdienst worden georganiseerd in Los Angeles.

12-11-2016 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink kondigt zwangerschap met schattige foto aan

Pink kondigt zwangerschap met schattige foto aan

http://oi64.tinypic.com/23gz95f.jpg

Pink had vandaag een grote verrassing voor haar fans. De 37-jarige zangeres en haar man Carey Hart verwachten hun tweede kind, maakte Pink bekend middels een foto op Instagram.

"Verrassing!", schreef Pink bij een foto waarop al een flinke babybuik te zien is. Wanneer het kind het levenslicht moet zien, is nog niet bekend. Op het kiekje dat Pink deelde is ook haar vijfjarige dochter Willow Sage te zien.

Pink zei in mei nog dat ze graag meer kinderen wilde. "Ik vind het geweldig om moeder te zijn", vertelde ze in Good Morning America. "Ik heb lange tijd geleden gekozen voor een gezin en dat is nog steeds mijn prioriteit."

Destijds grapte Pink dat ze al het gevoel heeft twee kinderen te hebben. "Carey is een geweldige echtgenoot en een goede vader, maar hij is ook net een kind. Hij valt altijd in slaap als hij Willow naar bed brengt."

12-11-2016 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sting heropent Bataclan met minuut stilte voor slachtoffers: "We zullen hen niet vergeten"

Sting heropent Bataclan met minuut stilte voor slachtoffers: "We zullen hen niet vergeten"

http://oi65.tinypic.com/21b6psm.jpg

Het theater Bataclan in Parijs is vandaag een jaar na de bloedige terreuraanslag heropend met een concert van Sting. De 65-jarige zanger begon zijn optreden met een minuut stilte ter nagedachtenis aan de negentig mensen die hun leven in de zaal verloren. "We zullen ze niet vergeten", zei hij tegen de 1500 aanwezigen, waarmee de zaal tot de laatste plaats was uitverkocht.

Onder het publiek bevonden zich veel nabestaanden van de slachtoffers van de aanval door drie IS-terroristen. Het drietal stapte vorig jaar op 13 november bewapend met automatische geweren en bomgordels de zaal binnen waar de Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal optrad. Tegelijkertijd sloegen twee andere terreurteams toe op straat bij enkele cafés en bij het stadion Stade de France. Bataclan is de afgelopen maanden ingrijpend verbouwd om alle sporen van het geweld te wissen. Sting vroeg geen gage voor zijn optreden. De voorstelling was met strenge veiligheidsmaatregelen omgeven.

12-11-2016 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereld rouwt om dood Leonard Cohen

Wereld rouwt om dood Leonard Cohen

http://oi66.tinypic.com/2difz1z.jpg

Fans, collegamuzikanten en zelfs de premier van Canada hebben vannacht op social media Leonard Cohen geëerd. De zanger en songwriter overleed op 82-jarige leeftijd. Van zodra het overlijden bekend werd, verzamelden tientallen fans spontaan voor zijn huis in Montreal om hem eer te betuigen. Er werden kaarsen aangestoken, en er werden enkele bloemen neergelegd, net als een hoed waarvan Cohen zo hield. Ter zijner nagedachtenis hangen de vlaggen in de Canadese stad halfstok.

Justin Timberlake noemde de zanger "een onvergelijkbare geest en ziel". Russell Crowe bedankte Cohen "voor alle stille avonden, de bezinning, het perspectief, de droge humor en de waarheid."

Songteksten
Veel sterren deelden songteksten van de Hallelujah-schrijver. Onder meer Hamiltons Lin-Manuel Miranda en Jessica Jones-actrice Krysten Ritter gebruikten Cohens woorden om hun respect te tonen. Bette Midler zei op Twitter "weer een magische stem gedoofd". Sean Lennon noemde 2016 "nu officieel het verdrietigste jaar". Op sociale media werd vaker stilgestaan bij het feit dat muziekgrootheden Prince en David Bowie ook al stierven dit jaar.

De premier van Canada, waar Leonard Cohen geboren werd, deelde ook condoleances. "Geen andere artiest klonk of voelde als Leonard Cohen. En zijn werk spreekt generaties aan. Canada en de wereld zullen hem missen", aldus Justin Trudeau.

Passende quote
Mia Farrow deelde een passende quote van de zanger uit een recent interview. "Ik ben klaar om te sterven. Ik hoop dat het niet te onprettig is. Dit is het voor mij."

11-11-2016 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste Kardashian-baby heeft opnieuw bizarre naam

Nieuwste Kardashian-baby heeft opnieuw bizarre naam

http://oi64.tinypic.com/o8i936.jpg

De familie Kardashian is weer een telg rijker. Rob Kardashian, Kims broer, werd gisteren vader van dochter Dream. Dat meldt entertainmentzender E!, die de realityserie rond de Kardashians uitzendt.

Dream kwam om 09.18 uur (lokale tijd) ter wereld. Het meisje, het eerste kind voor Rob en zijn verloofde Blac Chyna, woog bij haar geboorte ruim drie kilo. Tijdens de bevalling werd het stel bijgestaan door Robs moeder Kris Jenner en haar vriend Corey Gamble en Blacs moeder Tokyo Toni.

Dream is het eerste kind voor Rob. Blac heeft al een vierjarige zoon, King Cairo. Vader van het kereltje is Tyga, de rapper met wie Robs halfzusje Kylie Jenner al een tijdje een relatie heeft.

11-11-2016 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe 'gemene' Gilles Van Bouwel zich alweer genadeloos laat zakken om te overleven

Hoe 'gemene' Gilles Van Bouwel zich alweer genadeloos laat zakken om te overleven

http://oi64.tinypic.com/2ztj86q.jpg

Hij draait er zijn hand niet voor om in volle finale een minuutje vol te praten, om eventueel nog een goed antwoord te vinden en dan nog wat langer de klok te laten tikken om in een super voordelige situatie te komen en het laken, in dit geval de overwinning in de finale, naar zich toe te trekken.

Woensdag speelde hij zo 'strategisch' Bart 'Freddy de Vadder' Vanneste naar huis. Een dag later moest mogelijke nieuwe 'chouchou' Ihsane Chioua Lekhli eraan geloven. De echte 'Mol' in 'De Mol' zit maandag al voor de vierde keer in 'De Slimste Mens'. De zenuwen zijn duidelijk verdwenen, waardoor de 28-jarige speler wel eens een meer dan te duchten kandidaat voor de eindoverwinning zou kunnen worden. Olga Leyers mag nu al aan het studeren slaan voor de ultieme finaleweek.

Spotlichten ook op de winnaar van de laatste weekaflevering: Bieke Illegems. De wederhelft van Erik 'Leopold 3' Goossens is pas hersteld van klierkoorts, haar hersenen werken naar eigen zeggen nog niet geweldig goed naar die slopende ziekte, ze haar quizzen omdat de stress die er bij komt kijken haar soms haar eigen familienaam doet vergeten, maar ze speelde bij haar debuut wél Gilles en Ihsane genadeloos naar huis. Met een topscore van 542 seconden. En dat was niet omdat de vragen gemakkelijk waren. Vraag het maar aan Ihsane.

De leukste quotes

Erik: 'Het is frappant. Bieke presenteert 'Wakker op Zondag' op ATV, Ihsane presenteert 'De Zevende Dag'.

Erik: 'Ihsane, vijf keer voor jou. Nog twee keer en je zit hier voor de zevende dag'.

Marc-Marie Huijbregts (over Jeroom): "'Het is geen lelijke man. Dus ik snap wel dat mensen denken, goh, dat is een sekssymbool. Het is toch mooi dat mensen niet alleen heel mooie ...'. Waarop het jurylid, net als een dag eerder, eindeloos blijft doorrammen en ratelen.  En Jeroom kort antwoordt: 'Sekssymbool? Vrij logisch als je elke week op TV komt naast zo'n lelijke trol'".

Jeroom: "Dus, we zijn nu vijf minuten bezig. Ik heb al de bril van Marc-Marie in mijn mond gehad, zijn vingers in mijn neus, ...." Marc-Marie: "En dat is nog maar het begin".

Jeroom: "Bij Erik staat LAT-relatie voor Loser Alleen Thuis".
Jeroom: "Ik heb veel relaties gehad, maar mijn exen zijn zo'n beetje zoals sneeuw. Als je er op urineert dan verdwijnen ze".
Jeroom (over alcoholcontroles): "Ik heb onlangs nog eens moeten blazen. Op het einde van De Premier. Pfffffbrrr...".
Jeroom: "Ik kijk vaak naar Lassie. Ik heb mijn vrouw ook even graag als Lassie: trouw, vaak op tv en ontwormd'".

Hilarische momenten

Bieke vertelt over haar voornaam: "Durf ik het te zeggen? Mijn echte naam is Sabrina. Maar op mijn identiteitskaart staat Sabina. Want Sabrina is geen heilige naam. Dat wilden ze dus niet opschrijven op het gemeentehuis. En dus is het Sabina geworden. En zijn ze me Bieke gaan noemen omdat ze Sabina zo lelijk vonden".

Gilles (vertelt over in aanraking komen met het gerecht): "Ik heb een keer een boete gehad voor wildplassen tegen een kathedraal. Dat was in Leuven, studententijd. Ik was dronken en moest plassen. Tegen de kathedraal. De poltie heeft dat gezien. Een hele beschrijving: "Hij stond met zijn geslachtsdeel in zijn hand' enzo. Ze hadden echter de foute locatie opgeschreven. De Oude Markt in plaats van de Grote Markt. Dat is dus geseponeerd geweest".

Ihsane zegt perfect drie keer volgende zin: Als jouw teckel mijn teckel tackelt, dan tackelt mijn teckel jouw teckel terug'.

Erik Van Looy gebruikt een stemvork om de juiste toon te vinden. Zonder die stemvork aan te slaan. Hij wilde de 'la' en de 'si' zingen.

Kantelmomenten

Ihsane holt van bij de start achter de feiten aan. Ze krijgt een vraag van Gunther D. over prins Laurent waar ze maar weinig van weet. Bieke maakt handig gebruik want ze kent alle familieleden van de prins.

Ook in de puzzelronde scoort Ihsane minder sterk dan haar concurrenten.
De De Zevende Dag presentatrice blijft achterop hinken, ook tijdens de fotoronde.

Ihsane moet de filmpjesronde openen en scoort matig. Bieke haalt daarop snel het maximum van 150 seconden en pikt ook nog eens 90 seconden in van Gilles, die weinig weet over de dood van David Bowie. In de finale speelt Gilles het strategisch perfect, waardoor Ihsane uit de wedstrijd valt.

11-11-2016 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canadese zanger Leonard Cohen (82) overleden

Canadese zanger Leonard Cohen (82) overleden

http://oi66.tinypic.com/2dj5305.jpg

De Canadese dichter, liedjesschrijver en artiest Leonard Cohen is op 82-jarige leeftijd overleden. Dat werd deze nacht op zijn Facebookpagina gemeld door zijn platenlabel Sony Music Canada. "Het is met een grote droefheid dat we melden dat de legendarische dichter, songwriter en artiest Leonard Cohen is overleden. We zijn een van de meest gerespecteerde en creatieve visionairen uit de muziekwereld verloren", klinkt het.

Er zal op een latere datum een herdenkingsdienst plaatsvinden in Los Angeles. De familie vraagt tijdens deze periode van rouw om privacy, aldus Sony Music Canada nog.

Cohen werd op 21 september 1934 geboren in Montreal, in de Canadese provincie Quebec, en verhuisde na een aantal jaren in Europa later naar Los Angeles. Zijn muziekcarrière begon meer dan 50 jaar geleden en Cohen geldt als een van de meest invloedrijke artiesten van de afgelopen decennia. Hij is bij het grote publiek vooral bekend door nummers als 'Hallelujah', 'Suzanne', 'So Long Marianne', en 'Bird on a Wire'.

Hoogpriester van de pathos
Aanvankelijk begon Cohen als dichter, maar met zijn monotone, melancholieke stem had hij als muzikant meer succes. Zijn werk handelde over thema's als politiek en sociale rechtvaardigheid, oorlog en vrede en liefde en haat, wat hem bijnamen als 'de hoogpriester van het pathos' opleverde.

Klaar voor de dood
Uit een recent en openhartig interview dat Cohen in oktober nog gaf aan The New Yorker, blijkt dat Cohen besefte dat de dood eraan zat te komen. "Ik heb nog wat werk te doen. Vooral zaken afhandelen. Ik ben klaar om te sterven. Ik hoop dat het niet al te zwaar wordt", klonk het toen.

Vorige maand bracht Cohen nog zijn veertiende studioalbum 'You Want it Darker' uit, de opvolger van het in 2014 uitgekomen 'Popular Problems'.

De Canadees werd in 2008 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. Hij won verschillende Grammy Awards, onder meer de Grammy Lifetime Achievement Award en werd in 2011 ook opgenomen in de Songwriters Hall of Fame. Zijn laatste passage in ons land dateert uit 2013.

11-11-2016 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Insluiper Kendall Jenner vrijgelaten

Insluiper Kendall Jenner vrijgelaten

http://oi67.tinypic.com/qrhuns.jpg

De man die in augustus de tuin van Kendall Jenner binnendrong en het model lastigviel, is door een rechter in Los Angeles vrijgelaten.

De 25-jarige Shavaughn McKenzie werd eind vorige maand vrijgesproken van stalken. Wel werd hij schuldig bevonden aan het betreden van privéterrein. Omdat hij al sinds zijn arrestatie in augustus vast zat, hoeft hij daar geen celstraf meer voor uit te dienen.

Contactverbod
Kendall heeft met succes een contactverbod aangevraagd voor de fan, die volgens zijn advocaten niet toerekeningsvatbaar is en geen kwade zin had. Hij mag de komende vijf jaar niet in de buurt van de realityster komen.

11-11-2016 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erika Van Tielen speelt nieuw personage in Familie

Erika Van Tielen speelt nieuw personage in Familie

http://oi63.tinypic.com/2m4zr43.jpg

Sam & Heidi hadden vanochtend niemand minder dan Erika Van Tielen (zus van Heidi) te gast. Zij kwam er in primeur vertellen dat ze vanaf januari te zien zal zijn als Amélie in de populaire serie 'Familie'. Amélie zal opduiken bij Fashion aan de zijde van Lars De Wulf (Kurt Rogiers). Sam was uiteraard ook benieuwd hoe het eraan toe ging binnen de familie Van Tielen. Hij belde daarom ook even naar Machteld, de mama van Heidi & Erika.

Dat Lars De Wulf houdt van vrouwelijk schoon, is een publiek geheim. Binnen enkele maanden krijgt de womanizer in 'Familie' een nieuwe, knappe jongedame aan zijn zijde. De pittige Amélie duikt op bij Fashion en zorgt voor verrassingen.

De aandachtige Familie-kijker hoorde Lars De Wulf de voorbije weken al eens telefoneren met 'Amélieke'. Het mysterieuze personage riep meteen heel wat vragen op. Maar wie ís Amélie? "Amélie is een ietwat rebelse en mysterieuze jonge vrouw uit het entourage van Lars", verklapt Erika Van Tielen. "Ze is ambitieus en joviaal, maar heeft ook een minder fraaie kant. Amélie was altijd een zorgenkind en kende een minder fraai verleden. Ik kijk er enorm naar uit om mijn tanden in deze rol te zetten."

Erika Van Tielen maakte haar acteerdebuut in Frits & Freddy en was nadien nog te zien in Zot van A. en Crimi Clowns. Met haar rol in Familie heeft ze de smaak van het acteren na lange tijd opnieuw te pakken. "Mijn eerste opname staat pas midden november gepland, maar alles wordt nu volop voorbereid. Ik merk nu al dat de sfeer op de set bijzonder warm is. De collega's zijn stuk voor stuk gepassioneerd en ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken. Na een lange periode met enkel presentatiewerk word ik toch weer even uit mijn comfort zone getrokken. Maar het voelt goed en juist. Amélie is best een pittig personage dat niet op haar mondje is gevallen. En ik krijg ook een totaal nieuwe look... spannend!"

Erika staat op 15 november 2016 voor het eerst op de set en is vanaf januari 2017 op het scherm te zien. (br.hln)

09-11-2016 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons land verliest een van zijn grootste striptekenaars

Ons land verliest een van zijn grootste striptekenaars

http://static0.hln.be/static/photo/2016/2/9/7/20161107130652/media_xll_9255472.jpg

"Met Marc Sleen verliest ons land een van zijn grootste striptekenaars". Zo reageert Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz (Open Vld) op het overlijden van de bekende striptekenaar. "Met zijn vele memorabele stripfiguren zorgde de geestelijke vader van Nero voor ontelbare knipoogjes, schaterlachen en amusement bij jong en oud, generaties lang en breed. In zijn strips vond Marc het medium par excellence om de Vlaamse gulle lach te verspreiden".

Minister Gatz las "van toen hij een broekventje was" gretig de strips van Marc Sleen, en dan vooral Nero. "Mijn favoriete album is 'De hoed van Geeraard de Duivel'", herinnert Gatz zich. Nero is voor hem ook veel meer dan een beeldverhaal. "Het is ook een politiek overzicht van de jaren 50, 60, 70 en 80. "'De brief aan Nasser' is bijvoorbeeld nog steeds actueel voor het Midden-Oosten, maar ook in andere strips stak ik als kind en puber heel wat weetjes over de wereld op".

De liberale minister prijst Marc Sleen als een groot Belgisch surrealistisch kunstenaar, "die zoals Breugel, Bosch of Magritte de tijdsgeest waarin hij leefde ludiek en vaak bijzonder treffend verbeeldde. Zijn Nerofiguur was in feite de eerste antiheld van de stripgeschiedenis. Nero wenste maar één ding: zijn zetel en zijn krant. Maar hij werd in elk album tegen zijn zin meegesleurd in een spiraal van avonturen".

Gatz wijst op de verschillende tekenen van eerbetoon aan Marc Sleen die het levenslicht zagen, zoals de stripprijs de Bronzen Adhemar, de Sleenpostzegel en het museum tegenover het Stripmuseum in Brussel. "Maar Sleen zal vooral blijven voortleven in zijn onvergetelijke figuren als Jan Spier, Abraham Tuizentfloot, Meneer en Madam Pijp, Piet Fluwijn en Bolleke of de Lustige Kapoentjes".

De minister bewaart nog een goede persoonlijke herinnering aan de striptekenaar. "Ik heb de oude meester mogen ontmoeten toen ik op vraag van de Stichting Marc Sleen het eerste brouwsel van het Nerobier heb gebrouwen. En het smaakte hem!" (br.hln)

09-11-2016 om 12:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
07-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geestelijke vader van Nero, Marc Sleen (93), overleden

Geestelijke vader van Nero, Marc Sleen (93), overleden

http://oi64.tinypic.com/ek43e8.jpg

Vlaams striptekenaar Marc Sleen, de geestelijke vader van Nero, is overleden. Hij is 93 jaar geworden

Marc Sleen werd op 30 december 1922 als Marcel Neels geboren in Gentbrugge. Als kind verslond Sleen boeken en tekende hij enorm graag. Alles krabbelde hij vol.

In 1944 ging hij aan de slag als cartoonist bij De Standaard. Zijn bekendste werk is vanzelfsprekend 'De Avonturen van Nero en co', dat in 1947 het levenslicht zag. Verder was hij ook de tekenaar en scenarist van andere populaire stripreeksen als 'De Lustige Kapoentjes', Piet Fluwijn en Bolleke' en Doris Dobbel'.

Volgens zijn familie is de striptekenaar thuis "vredevol en waardig ingeslapen", zo meldt VTM Nieuws. (br.hln)

07-11-2016 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje is weer blond

Josje is weer blond

http://oi67.tinypic.com/105vc3t.jpg

De ster uit de musical Beauty and the Beast heeft heel Vlaanderen bedot. Josje had op Halloween een foto van zichzelf met bruine lokken op Instagram gepost, maar vandaag verscheen het ex-K3'tje als blondine op de repetities van de musical.

Een pruik dus, dat was het geheim van Josje's nieuwe look. De reacties van haar fans zijn eerder opgelucht. Haar volgers zijn duidelijk meer voor haar blonde coupe te vinden.

En dat de musical goed belooft te worden, blijkt uit de onderhoudende voorsmaakjes die Josje op social media deelt.

04-11-2016 om 09:11 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
02-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swifts getuigenis over billenknijper uitgelekt

Taylor Swifts getuigenis over billenknijper uitgelekt

http://oi68.tinypic.com/zxpkdt.jpg

Taylor Swift heeft een zeer gedetailleerde getuigenverklaring afgelegd over het incident waarbij ze door een radio-dj in de billen werd geknepen. TMZ publiceerde woensdag de twintig pagina's uit het verslag van de verklaring die de 26-jarige zangeres heeft afgelegd aan de advocaten van de radiopresentator uit Denver.

Taylor vertelt uitgebreid over het incident in 2013 tijdens een 'meet and greet". Taylor: ''Toen hij me vastpakte bij mijn billen, was ik geschokt. Ik wist nauwelijks meer wat uit te brengen." Taylor vertelt in de uitgelekte notulen dat ze net wilde poseren voor een foto toen Mueller kans zag zijn hand onder haar rokje te brengen. ''Het was net alsof iemand het licht van mijn persoonlijkheid uitschakelde."

Ze beweert dat dj David Mueller haar onder haar kleren betastte. ''Hij raakte me onder mijn rok en pakte mijn billen precies op het moment dat ik wilde poseren voor de foto. Ik denk dat het zijn intentie was om precies op dat moment toe te slaan."

Onlangs overtuigde Taylor Swift een rechter in de Amerikaanse staat Colorado ervan om de gemaakte foto niet als openbaar bewijsstuk te behandelen. Zelf zegt ze over het bewijsstuk: ''Het is onmogelijk om aan de foto te zien of die voor of na de handtastelijkheden is gemaakt. Maar ik was er zelf bij. Dus ik voelde het. Ik zag dat niet pas achteraf op de foto."

02-11-2016 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Lynn klaagt stalker aan

Laura Lynn klaagt stalker aan

http://oi66.tinypic.com/24cxugk.jpg

Schlagerzangeres Laura Lynn, of Sabrina Tack zoals ze echt heet, heeft klacht ingediend tegen iemand die haar stalkt. Volgens TV Familie terroriseert de man haar al maanden.

Een 'emotionele martelgang', zo omschrijft TV Familie de afgelopen maanden van Laura Lynn. Blijkbaar wordt de zangeres al even lastig gevallen door een stalker. Op welke manier hij haar treitert, is niet bekend. Laura en haar familie houden de lippen stijf op elkaar.

Wel raakte nu bekend dat de zangeres naar de rechter is gestapt. De stalker werd geïdentificeerd en verhoord door de politie, maar mocht daarna weer naar huis. De zaak wordt wél serieus genomen, klinkt het bij de politie. "'Het onderzoek is nu afgerond en de zaak zal voorkomen. Die man moet sowieso voor de rechter verschijnen. Meer info, zoals de precieze datum van de zitting, kunnen we op dit moment niet kwijt."

In mei stelde Laura Lynn haar nieuwe album nog voor in Amsterdam. Ze reageerde daar heel emotioneel toen ze een verrassing gepresenteerd kreeg. Of ze toen al gestalkt werd, is niet duidelijk.

02-11-2016 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het échte lief van James Cooke

Dit is het échte lief van James Cooke

http://oi66.tinypic.com/xax5hx.jpg

James Cooke mag dan met veel poeha in het huwelijksbootje getreden zijn met Jonas Van Geel voor het goede doel, in het ware leven is hij al anderhalf jaar samen met iemand anders. En nu mag iedereen ook weten wie dat is.

De échte vriend van James heet Dorian Liveyns. De acteur/danser/zanger uit Antwerpen was aanwezig op het fake huwelijk met Jonas, en wist zelfs het bruidsboeket te vangen. Daar kon James wel mee lachen. "We zijn al anderhalf jaar samen en ik ben helemaal weg van hem", klonk het voor de camera.

Dorian speelt momenteel mee in de Maya de Bij-musical van Studio 100, waar hij de rol van Willy vertolkt. James is vanavond dan weer te zien in de laatste aflevering van Nieuwe Buren, waar hij een maand lang lief en leed deelde met Karen Damen. Tijdens de uitzendingen was Dorian zelfs heel even in beeld te zien, wanneer hij Noah de hond kwam ophalen.

02-11-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie uit Lebbeke wil klacht indienen tegen Tanja Dexters

Familie uit Lebbeke wil klacht indienen tegen Tanja Dexters

http://oi63.tinypic.com/2duys0l.jpg

Het wansmakelijke filmpje van Tanja Dexters, waarin ze met dochtertje en metekindje op het kerkhof van Lebbeke speelt, krijgt nog een staartje. Nabestaanden willen klacht indienen tegen de gewezen Miss België. Dat meldt TV Oost.

In het filmpje dat tot veel verontwaardiging leidde, gaat ze op zoek naar doden met bijzondere namen. Bij de namen Pannekoek en De Backer zegt ze: "Alleen de pannenkoek ligt er nog. Die van de bakker." Dexters roept ook nog eens de kinderen bij haar omdat ze "Ons Maria" gevonden heeft, bij een naamplaatje van een zekere Maria Ons.

Als klap op de vuurpijl trekt Dexters (39) aan een grafsteen met handvat. De steen raakt los en het graf gaat open. "Valentina, ik heb een plekje voor jou", eindigt daarop met "Shit, dat ging open." Daarna stopt het filmpje.

Dexters ging onder meer langs bij het graf van de in 2003 overleden schoonbroer van Anja Buys. Zijn achternaam luidde 'Pannekoek'. "Ik heb er maar één woord voor: wansmakelijk", zei Buys aan de Oost-Vlaamse tv-zender.  Ze hoopt dat Dexters spijt heeft en wil excuses.

Lebbeeks burgemeester François Saeys (Open Vld) begrijpt niet wat Dexters bezielde. "Hoe dom en totaal respectloos", verklaarde hij gisteren al. Volgens de burgemeester kan hetgeen Dexters deed, omschreven worden als grafschennis.

02-11-2016 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Val Kilmer gaat weer aan het werk na behandeling kanker"

http://oi64.tinypic.com/205trbc.jpg

Val Kilmer is weer aan het werk na behandeling tegen mondkanker -de aandoening werd verklapt door collega Michael Douglas. Dat meldde Page Six gisteren.

Vrienden van de 56-jarige Amerikaanse acteur laten weten dat het goed met hem gaat. Kilmer zelf heeft altijd ontkend ziek te zijn.

De acteur wordt op 10 en 17 november verwacht bij de vertoning van zijn speelfilm 'Cinema Twain'. Daarnaast heeft Kilmer zijn kunstzinnige kant ontwikkeld. Een beeldhouwwerk van de acteur staat momenteel te koop voor 125.000 euro in een galerie in Los Angeles.

02-11-2016 om 11:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
01-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede Crimi Clownfilm 'Uitschot' in Antwerpen in avant-première

Tweede Crimi Clownfilm 'Uitschot' in Antwerpen in avant-première

http://oi68.tinypic.com/106biae.jpg

In Antwerpen is gisteren 'Uitschot' in avant-première gegaan, de tweede film van Luk Wyns over de Crimi Clowns, oorspronkelijk een fictiereeks over een als clowns verklede gangsterbende. Na afloop van de vertoning toonde Wyns zich tevreden toen zijn vrouw de film goedkeurde.

In 'Uitschot' zien we opnieuw de familie Tersago: overdag een clownbedrijf, maar 's nachts een bende criminelen. Na een roofmoord in een Brasschaatse villa belandt zoon Wesley in de gevangenis. Zus Amber maakt Wesleys film af, terwijl vader Ronny (Luk Wyns zelf) met anderen een musical maakt om er geld mee wit te wassen. De politie en andere tegenstanders zorgen echter voor de nodige problemen onderweg.

Rauwe Antwerpse gangstercomedy
Als hoofdrolspelers trommelde Wyns naast zichzelf ook nog Manou Kersting, Chris Willemsen, Veerle De Jonghe en Silke Becu op. Het geheel leverde een rauwe, Antwerpse gangstercomedy op, met heel wat expliciet geweld en seks.

Avant-première
De film wordt vanaf 9 november in de zalen getoond, maar de avant-première vond gisterenavond plaats - met Halloween het ideale moment - in vijf cinemazalen in een Antwerpse bioscoop.

01-11-2016 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpse jongeren winnen wereldkampioenschap breakdancen

Antwerpse jongeren winnen wereldkampioenschap breakdancen

http://oi68.tinypic.com/2s7b1wx.jpg

Battle Droids, een groepje jonge Antwerpse breakdancers, heeft het wereldkampioenschap breakdancen gewonnen in Duitsland. Samen met de Nederlandse dansgroep Fresh Allstars waren ze in de finale van Battle Of The Year te sterk voor Wit-Rusland.

Battle Of The Year is de meest prestigieuze breakdancecompetitie ter wereld. De beste breakdanceteams nemen het er tegen elkaar op. Voor het eerst dit jaar vond er ook een competitie plaats voor kinderen jonger dan 16 jaar.

Voor de competitie had het Antwerpse team Battle Droids de krachten gebundeld met de Nederlandse breakdancegroep Fresh Allstars. Onder de naam Shmetta Kids hadden ze eerder al het Benelux Kampioenschap gewonnen, en zich zo geplaatst voor Battle Of The Year.

Ze wisten de finale te bereiken, waar het er hard aan toe ging. De Wit-Russen begonnen sterk, maar het Belgisch-Nederlandse team kon zich herpakken en won uiteindelijk met één punt verschil.

Door de winst van de finale mochten ze hun show opvoeren op het main-event, waar 7.000 mensen aanwezig waren. Nog eens een miljoen mensen keken mee via een livestream. De competitie van de volwassen teams werd uiteindelijk gewonnen door Japan.

01-11-2016 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift en Drake zijn geen koppel, maar werken wel samen aan muziek

Taylor Swift en Drake zijn geen koppel, maar werken wel samen aan muziek

http://oi68.tinypic.com/j7ayxe.jpg

Taylor Swift en rapper Drake werken samen aan nieuwe nummers, meldt Page Six op basis van bronnen. Hoewel Drake en zangeres Rihanna onlangs uit elkaar gingen, zouden Swift en de rapper geen setje zijn.

Drake en Swift zijn de laatste tijd vaak samen, maar volgens een ingewijde is van een romantische relatie geen sprake. ,,Ze zitten samen in de opnamestudio, aan het werk", aldus de bron.

De 26-jarige Swift ontbrak zondag op het Halloweenfeest van Drake maar was wel op zijn verjaardagsfeest eind oktober. Op dat feest werden de twee gespot en er werd volgens bronnen flink geflirt.

Muzikale samenwerking
Woordvoerders van zowel Drake als Swift wilden niet reageren op de muzikale samenwerking noch op de geruchten dat de twee een relatie hebben.

Swift verbrak onlangs haar relatie met acteur Tom Hiddleston. Daarvoor had ze een tijdje iets met Calvin Harris.

01-11-2016 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De benen van Olga Leyers maken Twitter gek

De benen van Olga Leyers maken Twitter gek

http://oi66.tinypic.com/5klycp.jpg

Ze is knap, slim, ze zit vol levenslust en ze lijkt ook nog zin voor humor te hebben. Maar wat viel de Twittergemeenschap het meeste op aan Olga Leyers, gisteravond in 'De Slimste Mens Ter Wereld'? Juist, haar blote benen.

De 19-jarige bolleboos droeg een short of korte rok en dus waren haar billen, welja, bloot, net als haar ranke benen. So what? Het is zacht weer voor de tijd van het jaar en Olga heeft verdraaid mooie benen, dus waarom zou ze die niet mogen tonen?

01-11-2016 om 16:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moordenaar van Koen Bliki opgepakt, moordwapen nog steeds spoorloos

Moordenaar van Koen Bliki opgepakt, moordwapen nog steeds spoorloos

http://oi63.tinypic.com/25kkgo0.jpg

De dader die zaterdagnacht in Aalst de 47-jarige Koen Bliki koelbloedig vermoordde, is opgepakt. Dat was gisteren al bekend maar werd pas vandaag officieel bevestigd door het parket Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde.

"De verdachte is een 30-jarige man uit Aalst die in de woning werd aangetroffen. Het afstappingsteam, labo, wetsgeneesheer, de onderzoeksrechter en het parket kwamen ter plaatse. Gisteren werd deze man voorgeleid voor de onderzoeksrechter op verdenking van moord en werd hij door de onderzoeksrechter aangehouden. In het belang van het onderzoek wordt voorlopig geen verdere informatie vrijgegeven", zegt persmagistraat Annelies Verstraete.

Vermoord in slaap

Bliki huurde een kamertje in de woning van de 57-jarige C.B., een weduwe die met brugpensioen is. Haar 30-jarige zoon, N.S., zou de moord hebben gepleegd, al wordt dat nog steeds niet officieel bevestigd. Uit goede bron blijkt dat N.S. de acteur van de film 'De Helaasheid Der Dingen' om het leven bracht door middel van steken. Bliki lag op het moment van de feiten te slapen en stierf nadat één van de steken zijn hart doorboorde. 

De lugubere moord vond plaats in de woning van de dader én het slachtoffer in de De Vilanderstraat in Aalst. Het is niet duidelijk wie de politie verwittigde, maar de kans dat de moeder van de dader de hulpdiensten verwittigde, is groot. Of de vrouw verder werd aangehouden is voorlopig niet bekend. Vermoedelijk wordt ze opgevangen door psychologische en sociale diensten van politie en gerecht.

Moordwapen

Het moordwapen, waar gisterenmiddag uren lang naar werd gezocht, is voorlopig nog niet boven water. Duikers van de brandweer van Wichelen doorzochten de Dender op zoek naar bewijs maar visten niets op. Ook de Aalsterse brandweer ving bot bij het leegscheppen van de rioolputjes in de straat. Waarom er vandaag niet werd verder gezocht, blijft een raadsel, maar overmorgen zou de zoekactie opnieuw van start gaan.

De kans dat het moordwapen nog wordt gevonden is klein. Het water in de Dender heeft een stroming van zo'n 6 à 7 kilometer per uur en de bodem bestaat voornamelijk uit modder. Toch beweren professionele duikers dat een object zoals een mes, een schroevendraaier of een schaar niet zo gemakkelijk kan worden meegevoerd. Ook de vraag hoe het tot dusver onbekende moordwapen in de Dender is beland, blijft open.

01-11-2016 om 11:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!