NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandy niet vervolgd voor dodelijk ongeluk

Brandy niet vervolgd voor dodelijk ongeluk

De afbeelding “http://img151.imageshack.us/img151/8330/brandynorwood1nc0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Amerikaanse zangeres Brandy wordt niet vervolgd voor haar betrokkenheid bij een auto-ongeluk met dodelijke afloop. Volgens haar woordvoerder is er onvoldoende bewijs gevonden om aan te tonen dat de 28-jarige zangeres schuld heeft aan het incident.

Brandy Norwood, zoals Brandy voluit heet, reed eind vorig jaar in Los Angeles met ruim honderd kilometer per uur tegen de achterkant van de auto waarin een vrouw zat. Die botste weer op een andere auto en vervolgens tegen de vangrails. Daarna werd het voertuig geraakt door een vierde auto. De vrouw, die 38 jaar oud was, overleed later aan haar verwondingen.

Na het ongeluk werd Brandy voor 34 miljoen euro aangeklaagd door de familie van de vrouw. Op haar beurt sleepte zij een automobilist voor de rechter die volgens haar verantwoordelijk zou zijn. Die man klaagde daarop ook Brandy aan wegens roekeloos rijgedrag. Al deze zaken lopen nog.

Brandy is sinds haar veertiende bekend als zangeres, en van de televisieserie 'Moesha'. In de populaire Amerikaanse talentenjacht America's Got Talent was ze vorig jaar een van de juryleden.

29-12-2007 om 23:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marilyn Manson en Dita von Teese gescheiden

Marilyn Manson en Dita von Teese gescheiden

De afbeelding “http://img206.imageshack.us/img206/104/marilynmanson02ub5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Marilyn Manson kan het nieuwe jaar inluiden als vrijgezel. De gothrocker is officieel gescheiden van burleskedanseres en stripteaseartieste Dita von Teese. Het stel trouwde in november 2005 na een relatie van zeven jaar, maar is al een tijd uit elkaar.

Geen details
Heather Sweet en Brian Warner, zoals Von Teese en Manson eigenlijk heten, hebben in de echtscheidingsprocedure een schikking getroffen over hun vermogen en bezittingen. Om privacyredenen zijn details daarover niet naar buiten gebracht.

Onoverkomelijk
De 35-jarige Von Teese vroeg de scheiding bijna een jaar geleden aan, met onoverkomelijke meningsverschillen als reden om van haar echtgenoot af te willen. Manson liet in interviews weten kapot te zijn van de breuk. "Ze zei dat ze mijn levensstijl alleen accepteerde in de hoop dat ik zou veranderen. Als ik dat niet deed, dreigde ze bij me weg te gaan."

Nieuw lief
Toch treurde de 38-jarige zanger niet lang om de verloren liefde. Hij heeft alweer maanden een relatie met Evan Rachel Wood, de 20-jarige actrice uit films als 'Thirteen' en 'Across the universe'.

29-12-2007 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue laat kinderwens varen

Kylie Minogue laat kinderwens varen

De afbeelding “http://img266.imageshack.us/img266/2813/large227729he2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De bijna 40-jarige Kylie Minogue had dolgraag kinderen gehad, maar ze beseft dat ze haar droom moet opbergen. Haar kansen om op natuurlijke wijze een kind te baren zijn enorm verkleind nadat ze werd behandeld voor borstkanker.

Geen gezin
Het gerucht dat ze adoptie zou overwegen, veegt ze nu ook van tafel. "Ik heb geen plannen om een gezin te starten. Wellicht zal ik nooit een echt gezin hebben, maar maakt me dat minder vervuld of gelukkig dan een ander? Dit is het enige leven dat ik ken. Ik kan niet in andermans schoenen gaan lopen".

Rugzaktoerist
De workaholic, die pas het album 'X' heeft uitgebracht, onthulde recent dat ze van plan is wat vrije tijd te nemen en de wereld rond te trekken. "Ik begin er goed in te worden belangrijke zaken van de rest te onderscheiden en ik leer ook steeds meer 'nee' te zeggen. Dit album was voor mij een bevestiging dat ik dit werk graag doe. Maar daarna zou ik graag mijn rugzak pakken en er een tijdje op uit trekken"


29-12-2007 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
27-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris kan fluiten naar Hilton-erfenis

Paris kan fluiten naar Hilton-erfenis

De afbeelding “http://img299.imageshack.us/img299/7972/large227406hg9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton kan fluiten naar de erfenis van haar grootpapa Barron Hilton, de zoon van de stichter van de gelijknamige hotelketen, Conrad H. Hilton. Dat staat althans in de Boston Herald.

Barron Hilton maakte deze week bekend dat hij al zijn miljoenen in een stichting gaat stoppen die door droogte geplaagde dorpen in Afrika helpt: de reeds bestaande Conrad H. Hilton Foundation.

Jerry Oppenheimer, schrijver van 'House of Hilton: From Conrad to Paris: A Drama of Wealth, Power and Privilege' had de stap van Barron wel verwacht: "Hij is ernstig in verlegenheid gebracht door de manier waarop de naam Hilton door Paris wordt bezoedeld."

27-12-2007 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst en nieuwjaarswens
Kerst en nieuwjaarswens
De afbeelding “http://img175.imageshack.us/img175/8902/12tg7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
 
Eind december, het ging vlug

we kijken allen nog eens terug

op een jaar, bijna voorbij

het ging vaak snel voor jou en mij

sommigen hadden veel geluk

voor hen kan dit jaar niet meer stuk

anderen bracht het veel verdriet

die denken, voor mij hoefde het niet

er blijven mooie herinneringen

maar ook gebeurden er nare dingen

mijn wens voor jullie allemaal is

samen met je naasten een fijne kerstmis

en natuurlijk ook voor hem en haar

een voorspoedig en gezond nieuw jaar

26-12-2007 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
24-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willem-Alexander en Maxima vieren kerst in Argentinië

Willem-Alexander en Maxima vieren kerst in Argentinië

De afbeelding “http://img99.imageshack.us/img99/3782/large223325zc7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Nederlandse kroonprins Willem-Alexander en zijn gezin zijn het koude Nederland ontvlucht voor een vakantie in Argentinië, het vaderland van prinses Maxima. De prinses vindt het heerlijk om Argentinië en de mensen die haar dierbaar zijn, terug te zien.

Maar toch geeft reizen naar dit land haar tegenwoordig een dubbel gevoel. De paparazzi in Argentinië zijn immers niets ontziend. Daarom heeft het gezin een speciale fotosessie in Buenos Aires gehouden in de hoop dat daarmee de druk van de ketel is gehaald. In Nederland bestaat er een zogenoemde 'Mediacode', die erop neerkomt dat de pers de prinselijke familie in de privésfeer met rust laat. In ruil daarvoor mogen ze op gezette tijden wel foto's komen maken.

24-12-2007 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Richie speelt voor kerstman voor 200 arme kids

Nicole Richie speelt voor kerstman voor 200 arme kids

De afbeelding “http://img502.imageshack.us/img502/5825/q37ngr6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nicole Richie en haar vriend Joel Madden hebben zaterdag tweehonderd minderbedeelde kinderen op een kerstfeestje getrakteerd. "We wilden deze kinderen een heerlijke kerst bezorgen", vertelt de hoogzwangere Richie in het Amerikaanse tijdschrift People. "Het zijn onze favoriete feestdagen."

Het feestje werd georganiseerd door de stichting Richie-Madden Children's Foundation, die zich inzet voor kansarme kinderen. Het sterrenkoppel deelde onder meer schoenen en teddyberen uit aan de jonge genodigden, die ook werden vergast op hotdogs en ballonnen.

Madden vertelt dat de stichting heel belangrijk is voor hem en zijn vriendin, die in januari moet bevallen van hun eerste kindje. "We willen kerst vieren met kinderen die het niet zo hebben getroffen in het leven als wij", aldus de frontman van rockband Good Charlotte. "Hopelijk voelen ze zich vandaag speciaal."

Begin deze maand organiseerde de aanstaande ouders een babayshower voor honderd minderbedeelde zwangere vrouwen. Toen gaf het stel voor meer dan 130 duizend euro aan cadeautjes weg.

24-12-2007 om 17:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes geeft 69.000 euro uit aan kerstcadeaus

Katie Holmes geeft 69.000 euro uit aan kerstcadeaus

De afbeelding “http://img140.imageshack.us/img140/213/large223216tk2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Volgens recente studies geven we deze kerst zo'n honderd tot driehonderd euro uit aan kerstcadeautjes, maar actrice Katie Holmes laat veel meer geld rollen tijdens de kerstperiode. De vrouw van Tom Cruise heeft volgens de Amerikaanse media een slordige 69.000 euro uitgegeven aan haar kerstgeschenken.

De cadeaus die dezer dagen onder de kerstboom van de familie Cruise liggen, zijn dan ook niet mis: een horloge van Cartier (20.000 euro), een winterjas van Prada (971 euro), vier paar handgemaakte Engelse schoenen (574 euro per paar) en jurkjes en kleren voor dochtertje Suri (3.500 euro). Holmes zelf ontkent dat ze zoveel geld heeft uitgegeven. Hoe dan ook wordt het interessant als de cadeautjes ten huize Cruise over enkele dagen worden uitgedeeld.

24-12-2007 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy Meets World-actrice dronken aan 't stuur

Boy Meets World-actrice dronken aan 't stuur

De afbeelding “http://img71.imageshack.us/img71/2114/daniellefishel81291kc3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Danielle Fishel, een voormalig kindsterretje uit de komedieserie Boy Meets World, is donderdag opgepakt wegens rijden onder invloed. Ze werd kort na haar arrestatie weer vrijgelaten, zo meldt een woordvoerder van de politie van Los Angeles.

Fishel gaf zeven jaar lang gestalte aan Topanga, het meisje dat het hart van Corey sneller laat kloppen in Boy Meets World. Nadat de serie in 2000 ten einde kwam, speelde de 26-jarige actrice nog in enkele films. Ze was ook een tijdlang bekend als de vriendin van 'N Sync-zanger Lance Bass, die vorig jaar openlijk voor zijn homoseksualiteit uitkwam.

De blondine is sinds begin dit jaar speciaal verslaggever van The Tyra Banks Show.

23-12-2007 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yannick Noah favoriete persoonlijkheid van Fransen

Yannick Noah favoriete persoonlijkheid van Fransen

De afbeelding “http://img57.imageshack.us/img57/5002/yannicknoahreferenceyh6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Zanger en ex-tennisspeler Yannick Noah is de favoriete persoonlijkheid van de Fransen. Hij verslaat daarmee voormalig voetballer Zinédine Zidane. Dat blijkt uit een enquête van Journal du Dimanche die zondag is gepubliceerd.


Zangers etc
De ranglijst van favoriete Fransen wordt zoals gewoonlijk gedomineerd door zangers, acteurs en televisiegezichten, hoewel zuster Emmanuelle van de zesde naar de vierde plaats stijgt. De eerste politicus is de Franse president Sarkozy, maar hij zakt wel van de 25ste naar de 32ste plaats. Zijn politiek rivale Ségolène Royal klimt van de 44ste naar de 36ste plaats.

Sarkozy
Naar aanleiding van de enquête brengt de krant ook een interview met Noah, die daarin Sarkozy de mantel uitveegt. "Alles aan Nicolas Sarkozy is choquerend", aldus Noah. "Zijn houding, toon en arrogantie choqueren mij, net als zijn uiterlijk vertoon van rijkdom, zijn cynisme en desinformatie", zegt de favoriete Fransman, die altijd Ségolène Royal gesteund heeft.

23-12-2007 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Teri Polo bevallen van dochter

Actrice Teri Polo bevallen van dochter

De afbeelding “http://img207.imageshack.us/img207/7290/artlarge223203xx6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Actrice Teri Polo is voor de tweede maal moeder geworden. De 38-jarige blondine is donderdag bevallen van dochtertje Bayley, zo maakte haar woordvoerder bekend aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Het is het eerste kindje voor Polo en haar vriend, muzikant Jamie Wollam. Beiden hebben al een zoon uit een eerder huwelijk. De twee zijn samen sinds 2004, toen ze elkaar ontmoetten op de set van een videoclip van de band Avion, waarvan Wollam de drummer is.

Polo is vooral bekend van haar rol in de komische films 'Meet the parents' en het vervolg 'Meet the Fockers', waarin ze naast Ben Stiller te zien is. Volgend jaar moet het derde deel van de filmserie in de bioscoop draaien, 'Little Fockers', waarin ook een rol is weggelegd voor Polo


23-12-2007 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sophie Rhys-Jones krijgt zoontje

Sophie Rhys-Jones krijgt zoontje

De afbeelding “http://img410.imageshack.us/img410/8875/1178260dt4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Britse prinses Sophie is maandag voor de tweede keer moeder geworden. Sophie Rhys-Jones en haar man, de Britse prins Edward kregen een zoon. Dat liet Buckingham Palace weten.

Sophie, gravin van Wessex is 42. Haar zoontje kwam via een keizersnede ter wereld. Bij zijn geboorte woog hij ruim 2,8 kilo. Het is niet bekend hoe de achtste kleinzoon van de Britse Queen zal heten.

Prinses Sophie verblijft in het ziekenhuis in Firmley Park in Londen en moet daar nog enkele dagen rust houden. 

Het zoontje van de Britse prinses en prins Edward is negende in de lijn voor de troonopvolging. Edward is de jongste zoon van de Queen. In 1999 trouwde hij met Sophie Rhys-Jones. Het koppel heeft al een dochtertje van vier, Lady Louise Windsor


23-12-2007 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
22-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Céline Dion zegt Las Vegas vaarwel

Céline Dion zegt Las Vegas vaarwel

De afbeelding “http://img504.imageshack.us/img504/3156/0302celinedioncolderhl5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Met haar 717e show nam Céline Dion zaterdagavond afscheid van Las Vegas. Toegejuicht door fans wisselde ze tijdens haar laatste optreden in het hotel Caesars Palace haar grootste hits af met emotionele anekdotes. "Op een gegeven moment had ik het gevoel dat de Titanic opnieuw zou gaan zinken", zei ze onder meer.

De Canadese zangeres legde uit dat haar avondvullende show 'A new day', die ze sinds begin 2003 op de planken bracht, er bijna niet was geweest. In 2000, terwijl de voorbereidingen al in volle gang waren, ontdekte de 39-jarige artieste dat ze zwanger was. "Voor het eerst had ik een leven opgebouwd", vertelde ze in een videoboodschap voorafgaande aan het optreden. "Ik wist toen dat ik succesvoller wilde zijn als moeder dan als zangeres."

Haar echtgenoot en manager René Angélil wist haar moed in te spreken. Hij zei haar dat er te veel mensen en geld met het megaproject gemoeid waren. Speciaal voor de soloshow was er bij het hotel voor ruim 65 miljoen euro een amfitheater in de vorm van het Colosseum uit de grond gestampt. Ook had de zangeres een driejarig contract getekend voor een kleine 70 miljoen euro.

Ondanks de aanvankelijk tegenvallende recensies, wist Dion vijf jaar lang de 4100 stoelen van de arena te vullen. Na haar laatste nummer haalde ze zaterdag Angélil en haar 7-jarige zoontje René-Charles het podium op om de laatste staande ovatie met haar te delen.

Dat Dion nu niet meer avond na avond in Las Vegas staat, betekent niet dat ze op haar lauweren zal rusten. Naar aanleiding van haar nieuwe Engelstalige album 'Taking Chances', dat vorige maand verscheen, gaat de zangeres volgend jaar op wereldtournee. Behalve in onder meer Johannesburg, Dubai, Tokio en Londen, staat de artieste op 2 juni in de Amsterdam Arena.22-12-2007 om 11:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Daniel Radcliffe koopt appartement in New York

Daniel Radcliffe koopt appartement in New York

De afbeelding “http://img176.imageshack.us/img176/8295/399934204d0205c5802sn2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

"Harry Potter"-ster Daniel Radcliffe is de nieuwe eigenaar van een groot appartement in New York. Hij moest daarvoor 2,8 miljoen euro neertellen, meldt de Britse tabloid krant The Sun.

Volgens The Sun is het een van de meest "sexy" appartementen in de trendy wijk SoHo in new york Het gaat om een riant met glas "ommuurd" appartement op de dertiende verdieping van het pand. Het is ontworpen door de architect Jean Nouvel. Het pand beschikt over een groot zwembad en een sauna. Verder is er een conciërgeservice. Zelf beschikt de 18-jarige Radcliffe over een grote woonkamer, twee slaapkamers en maar liefst drie badkamers

21-12-2007 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney geweigerd bij chique hotel in LA

Britney geweigerd bij chique hotel in LA

De afbeelding “http://img220.imageshack.us/img220/8972/large214330sa4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Britney Spears was gisterenavond niet welkom bij het chique Four Seasons Hotel in Los Angeles. Dat is te zien in filmpjes van TMZ en Hollywood TV. "U bent niet geautoriseerd om binnen te komen", klinkt uit de intercom van de parkeergarage, waar Britney staat te wachten in haar witte Mini cabrio.

Paparazzi
"Wat", piept het voormalige popicoon met een kinderlijk stemmetje, terwijl ze versuft om zich heenkijkt. "Het is Britney Spears, verdomme, laat haar naar binnen", schreeuwt één van de aanwezige paparazzi in de intercom. "Je mag hier niet binnenkomen", herhaalt de stem.

"Feestje bij mij thuis"
Na een tijdje te hebben gewacht, rijdt Spears haar autootje, met de ruitenwissers aan, achteruit de weg weer op. "Feestje bij mij thuis", grapt ze tegen de fotografen terwijl ze wegrijdt.

Frequent bezoeker
Het 26-jarige feestbeest is een frequent bezoeker van het Four Seasons. Hoewel ze twee huizen heeft in LA, brengt ze avond na avond door in chique hotels. De moeder van twee verloor onlangs de gedeelde voogdij over haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1).

21-12-2007 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela gaat toch niet scheiden

Pamela gaat toch niet scheiden

De afbeelding “http://img142.imageshack.us/img142/1615/pam1mb7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
AMSTERDAM -  Pamela Anderson houdt de gemoederen flink bezig. Slechts drie dagen nadat het blonde seksbom officieel een echtscheiding aanvroeg, heeft ze toch maar besloten getrouwd te blijven met Rick Salomon. Pam weet ook niet wat ze wil...

Pamela liet vrijdag nog weten dat ze wegens onoverkomelijke meningsverschillen weg te gaan bij haar 39-jarige echtgenoot.

Volgens insiders zouden Pamela en Rick heftige ruzie hebben gehad, maar de twee kemphanen zouden het uiteindelijk weer hebben bijgelegd. Ze waren het afgelopen weekend zelfs samen gespot tijdens het winkelen. In het dagboek op haar site verklaart de voormalige Baywatch-actrice: "We zijn het aan het goedmaken."

Nog geen twee maanden geleden stapte de 40-jarige Pamela in het huwelijksbootje met haar pokerspeler. Het liefdekoppel trouwde in Las Vegas. Rick is voornamelijk bekend van de beruchte seksfilm (One night in Paris ) die hij in 2003 met zijn toenmalige vriendinnetje Paris Hilton maakte. Rick heeft de reputatie een womanizer te zijn, eerder was hij getrouwd met actrices Shannen Doherty en Elizabeth Daily.20-12-2007 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gearresteerde Amy Winehouse vrij op borg

Gearresteerde Amy Winehouse vrij op borg

De afbeelding “http://img138.imageshack.us/img138/6945/large218072xo2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Na het betalen van een borg is Amy Winehouse weer op vrije voeten, zo is uit politiebron vernomen. De 24-jarige Britse zangeres was eerder op de avond gearresteerd in verband met belemmering van de rechtsgang, zo maakte Scotland Yard dinsdagavond in Londen bekend.

Haar echtgenoot Blake Fielder-Civil zat al in preventieve hechtenis omdat hij een kroongetuige in een zaak naar slagen en verwondingen zou hebben omgekocht. De soulzangeres haalt al maanden meer de krantenkoppen in verband met alcohol- en drugsexcessen dan met haar muziek.

Onlangs heeft de muzikante wegens gezondheidsproblemen al haar concerten tot het einde van het jaar afgelast. Bij meerdere optredens was de onstabiele muzikante al uitgejouwd. Niettemin is ze begin december in de VS zes keer genomineerd voor de Grammy's, de Oscars van de muziekindustrie

20-12-2007 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie onderhoudt relatie met webseks

Fergie onderhoudt relatie met webseks

De afbeelding “http://img167.imageshack.us/img167/4486/fergiewallpaperlu6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Zangeres Fergie en haar vriendje, acteur Josh Duhamel, gebruiken een webcam om hun seksleven op temperatuur te houden terwijl ze op tournee is. Fergie heeft bekend dat ze via het internet stript voor Josh. "We werken met iCam. Zo heb ik 'm de laatste tijd toch vaak gezien, en hij mij. En hoe! (lacht schalks)".

Kerstshoppen
Voorts onthult de Black Eyed Peas-zangeres dat ze de kerstcadeautjes voor haar Josh al tijdens haar tournee heeft gekocht. "Ik ga in elk land shoppen en koop allerlei muziekinstrumenten. Ik verscheep ze naar huis in dozen, maar die mag hij pas onder de kerstboom openmaken".

20-12-2007 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katastroof bekent: 'œWij zijn kinderlokkers'
Katastroof bekent: “Wij zijn kinderlokkers”
De afbeelding “http://img211.imageshack.us/img211/6434/dscf56890hb6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Na 30 jaar zijn de Vlaamse media nog niet klaar voor Katastroof. Dit werd weer bewezen toen de VRT vandaag de ballen niet had om hun inzending tot de preselecties van Eurosong toe te laten.

Een tijdje geleden werd in het Vlaams Parlement zelfs gediscussieerd over het boycotten van Katastroof op de openbare omroep. Dit om de jeugd te beschermen.

Binnen enkele weken neemt Katastroof wraak. En zoals echte rattenvangers van Hamelen doen ze dit via de onschuldige kinderzieltjes.

Katastroof gaat dan net als Studio 100 de plat commerciële toer op om de jeugd te hersenspoelen! “Wij worden de K3 van de stoute kindertjes: KaKa3.”, aldus Stef Bef. “Er komt een draak van een Katastrofaal kinderliedje mét videoclip op de markt, dat gegarandeerd een hype wordt bij de kinderen die toch alles slikken!”, vult Zjuul Krapuul aan. “Tenslotte bepaalt de dictatuur van de slechte kindersmaak welke muziek er in huis en op de radio komt.” , weet Jos Smos.

Katastroof zou van plan zijn een schuilnaam te gebruiken, zodat ouders onwetend het katastrofale gedachtengoed binnenhalen bij het kopen van de single. Binnenkort meer over deze wraakactie, maar ouders van jonge kinderen zijn bij deze al gewaarschuwd!


20-12-2007 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Jackson over The Hobbit

Peter Jackson over The Hobbit

De afbeelding “http://img91.imageshack.us/img91/4943/peterjacksonafterzm3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Na veel geruzie over geld tussen Peter Jackson (The Lord of the Rings) en filmmaatschappij New Line is de lucht nu dan eindelijk opgeklaard. Het leek er geruime tijd op dat Jackson dooe de langslepende financiële kwestie niks met de verfilming van de LotR-prequel The Hobbit te maken zou hebben, maar nadat er onlangs al wat schot in de zaak leek te komen, is er nu dan eindelijk duidelijkheid: Jackson zal zowel The Hobbit als de geplande sequel produceren, twee films die respectievelijk in 2010 en 2011 uit moeten komen. Opnames voor de films gaan in 2009 van start.

"I’m very pleased that we’ve been able to put our differences behind us, so that we may begin a new chapter with our old friends at New Line. The Lord of the Rings is a legacy we proudly share with Bob and Michael, and together, we share that legacy with millions of loyal fans all over the world. We are delighted to continue our journey through Middle Earth. I also want to thank Harry Sloan and our new friends at MGM for helping us find the common ground necessary to continue that journey."

19-12-2007 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Instrument van Beckham

Instrument van Beckham "lijkt op uitlaatpijp van tractor"

Victoria Beckham is bijzonder gelukkig met het lijf van haar vent David. Tegenover een verslaggever van The Sun had ze de mond vol over een specifiek onderdeel ervan, dat redelijk centraal staat in een weinig verhullende foto van haar man voor een ondergoedreclame van Emporio Armani. Er staken immers geruchten de kop op dat de topvoetballer hulp had gekregen van Photoshop of de traditionele sok.

Reusachtig
Niets daarvan zegt Victoria. Gevraagd naar de proporties van haar echtgenoot, barstte de 33-jarige zangeres in lachen uit. "Hij lijkt op de uitlaatpijp van een tractor! Hij heeft gewoon een reusachtige, echt waar", vertelde de Spice Girl. Nuja, in vergelijking met haar tengere lijf, lijken gewone dingen natuurlijk al snel gigantisch.

18-12-2007 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris de Burgh eerste buitenlandse zanger in Iran

Chris de Burgh eerste buitenlandse zanger in Iran

De afbeelding “http://img143.imageshack.us/img143/8130/large214447sv2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Ierse zanger Chris de Burgh treedt volgende zomer op in Iran. De Burgh wordt zo de eerste buitenlandse popzanger die een concert mag geven in de islamitische republiek sinds 1979.

De islamitische republiek heeft zich lange tijd verzet tegen pop- of rockconcerten, die als "decadent" aanzien worden, maar de voorbije jaren mochten sporadisch toch een aantal groepen optreden.

Arian
"De muzikant komt naar Iran voor een reeks concerten tussen 20 juni en 21 augustus", aldus Mohsen Rajapour, de manager van de Iraanse popgroep Arian. De Burgh zal solo optreden en "stukken spelen met Arian". De Burgh en Arian namen onlangs samen een nummer op, dat op de nieuwe cd van de groep staat. Arian, dat in 1999 zijn eerste concert gaf, was de eerste groep met muzikantes en zangeressen. Zij mogen echter niet solo optreden.

Toelating
Muziekgroepen moeten de toelating van het ministerie van Cultuur krijgen om op te treden, waardoor er een officieus circuit van groepen bestaat. De politie organiseert regelmatig invallen bij dergelijke concerten, waarvan de organisatoren en muzikanten vervolgd kunnen worden.

Iran is al een tijdje terug bezig met tekenen van 'cultureel' en 'moreel verval' zwaar te bestraffen. Wie niet gekleed gaat volgens de regels, of betrapt wordt bij een kapper kan zware boetes opgelegd krijgen. In dat opzicht is de aankondiging van het concert ook een beetje vreemd.

18-12-2007 om 10:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Boonen Sportman van het Jaar

Tom Boonen Sportman van het Jaar

De afbeelding “http://img143.imageshack.us/img143/1601/large214652gb4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Wielrenner Tom Boonen is vanavond tijdens het Sportgala in het Casino Kursaal van Oostende uitgeroepen tot Sportman van het Jaar 2007.

Boonen haalde het in het referendum van Sportspress.be, de Belgische Beroepsbond van Sportjournalisten, met amper 22 punten voorsprong op veldrijder Sven Nys. Boonen kreeg 595 punten, Nys 573. Basketter Axel Hervelle eindigt als derde met 334 punten.

Boonen kreeg de prestigieuze trofee al een keertje in 2005. Vorig jaar moest hij net als in 2004 genoegen nemen met een tweede plaats achter Stefan Everts.

18-12-2007 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
17-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2008 het jaar van Wim Soutaer?
2008 het jaar van Wim Soutaer?
De afbeelding “http://img149.imageshack.us/img149/1430/img5918un3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Voor de Vlaams-Brabantse zanger Wim Soutaer belooft 2008 een heel belangrijk jaar te worden in z’n muzikale carrière. “Inderdaad. 2008 is voor mij het jaar waarin mijn derde cd gaat verschijnen en waarbij ik mijn nieuwe muzikale koers kenbaar ga maken”, zegt Wim Soutaer.

De single die in januari in de winkel ligt, is de voorbode van heel wat initiatieven. Een nieuwe full-cd, én een nieuwe live tour met een nieuwe band. Wim belooft niet alleen vuurwerk op oudejaarsavond, hij gaat het een heel jaar volhouden ! In januari komt er een volledige nieuwe website aan, de zanger neemt voor z’n nieuwe single ‘the sexiest videoclip’ op. Normaal gezien komt er in de aanloop van de zomer nog een muziekspecial aan met Wim Soutaer kortom je mag Wim heel erg dichtbij verwachten want de zanger komt naar je toe!

Bovendien staat Wim in 2008 exact 5 jaar op de planken. Wim werd bekend bij het grote publiek na zijn deelname aan ‘Idool 2003’. In de slotfinale moest Wim Soutaer nipt de duimen leggen voor Peter Evrard en Natalia maar toch werd het voor hem het begin van een zeer mooi verhaal. “Als ik terugblik op vijf jaar muziekcarrière, dan ben ik heel blij dat ik de dag van vandaag nog steeds professioneel met muziek kan bezig zijn. Mijn twee albums zijn goed onthaald. De verwachtingen voor mijn nieuwe cd zijn groot. Muzikaal gaan we een bocht maken en trekken we de kaart van het brede Nederlandstalige genre. De nieuwe single die in januari uitkomt, zal vooral zeer toegankelijk zijn voor een groot publiek. Het wordt een frisse popsong!!”.

Wim Soutaer is overduidelijk in een supervorm.
De volgende weken belooft hij veel van zich te laten horen en dat kunnen we alleen maar toejuichen. Het wordt dus een boeiend Wim Soutaer-jaar !

17-12-2007 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney noemt platenlabel saai

Paul McCartney noemt platenlabel saai

De afbeelding “http://img135.imageshack.us/img135/4408/paulmccartneytekentbijsed3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paul McCartney besloot zijn platenlabel EMI na 45 jaar de rug toe te keren omdat het bedrijf 'saai' was geworden. "Iedereen bij EMI was tot het meubilair gaan behoren", vertelt de 65-jarige zanger vrijdag in de Britse krant The Times. "Ik was een bank, Coldplay is een fauteuil. Ik durf er niet eens aan te denken wat Robbie Williams was."

De voormalige Beatle zegt dat hij op een gegeven moment kon raden wat de mensen van de platenmaatschappij gingen zeggen tijdens vergaderingen. "Wij denken dat je naar Keulen moet gaan, zeiden ze dan. En dat zeiden ze altijd", vertelt hij.

Sir Paul wilde zijn album snel op de markt brengen, maar de bazen van EMI wilden dat er minstens zes maanden werd besteed aan de marketing van zijn muziek. "Je gaat ergens naar toe, spreekt op één dag met een miljoen journalisten, die allemaal dezelfde vragen stellen. Ik wilde weleens iets anders proberen."

De muzikant stapte over naar het platenlabel van Starbucks, Hear Music, dat zijn album 'Memory almost full' in juni op de markt bracht. In de Verenigde Staten werden meer kopieën van de plaat verkocht dan van al zijn voorgangers. Ook in Groot-Brittannië is het album succesvol.

Vorige week werd bekend dat Paul McCartney tijdens de Brit Awards wordt geëerd voor zijn bijdrage aan de muziek. Hij is ook genomineerd voor drie Grammy Awards, die net als de Brit Awards in februari worden uitgereikt. Zo kreeg 'Memory almost full' een nominatie voor beste popalbum.


17-12-2007 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau-mania

Clouseau-mania

De afbeelding “http://img90.imageshack.us/img90/9796/clouseauwd4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De eerder aangekondigde 18de show in de Clouseau20-reeks is een feit. De 8.000 mensen die al een ticket gereserveerd hadden, zijn nu zeker van een plaatsje.

De extra show die op de Sportpaleiskalender ingelast wordt, vindt plaats op zondag 30 december, om 19 uur. Als die show ook uitverkocht raakt, zullen in totaal 253.000 Clouseau-fans naar de concertzaal zijn afgezakt. Dat zijn er 2.000 meer dan voor de recordshow ‘Vanbinnen’ in 2004.

Ondertussen zijn er voor de concertreeks van volgend jaar ook al meer dan 20.000 plaatsen gereserveerd.

Tickets voor de laatste extra show en de reeks van volgend jaar zijn verkrijgbaar via Tele Ticket Service 070/345.345, www.sportpaleis.be en http://www.clouseau20.be.

17-12-2007 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
16-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba is zwanger

Jessica Alba is zwanger

De afbeelding “http://img131.imageshack.us/img131/357/jessicaalbaow8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jessica Alba en Cash Warren, verwachten hun eerste kindje. De Sin City-ster en haar vriend ontmoetten mekaar in 2004 op de set van de ‘Fantastic Four’, waar Warren werkzaam was als regieassistent.

Jessica’s woordvoerder Brad Cafarelli bevestigde het nieuws over de zwangerschap op de Amerikaanse website People.com. Hij zei dat de baby normaal gezien aan het begin van de zomer moet worden geboren.

Eerder dit jaar gingen Alba en Warren even uit mekaar. Volgens hen lag de oorzaak van hun split in hun te drukke werkschema’s. Even later kwamen de twee al weer samen.

Voor het nieuws over haar zwangerschap bekend raakte, onderhandelde Jessica voor een rol op Broadway. In de zomer van 2008 zou de actrice daar haar entree maken in een bewerking van het stuk ‘Speed-the-Plow’ van David Mamet.

Jessica Alba is niet de enige Hollywood-ster die in blijde verwachting is. Ook Halle Berry, Nicole Richie en Jennifer Lopez krijgen binnenkort een beroemde baby, zeg maar een ‘B.B.’.

16-12-2007 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Led Zeppelin overweegt extra concert in New York

Led Zeppelin overweegt extra concert in New York

De afbeelding “http://img161.imageshack.us/img161/3218/large208647cy0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De rockers van Led Zeppelin hebben heimwee naar het verleden. De legendarische rockband overweegt terug te keren naar Madison Square Garden in New York, waar Robert Plant en co in 1973 bij drie uitverkochte concerten het beste van zichzelf gaven.

Na hun uitverkocht optreden in de O2 Arena in Londen eergisteren, haalden de rockers herinneringen op over hun gloriejaren, toen hun drummer John Bonham nog onder de levenden was. En de groep, met diens zoon Jason Bonham aan de drums, overweegt naar verluidt naar de Verenigde Staten terug te keren om Madison Square Garden opnieuw te laten vollopen.

"De band haalde herinneringen op over zijn vorige drummer John Bonham en wat hij zou denken van extra optredens", zegt een backstagemedewerker van het optreden begin deze week.

"Ze vroegen zich af wat hun volgende stap zou zijn. Blijft het bij dit ene concert of niet? En dan kwamen de herinneringen aan hun drie concerten in New York boven. Er leek echt een consensus te zijn. Madison Square is een van de beste concertpodia om live muziek te spelen. Ik twijfel er niet aan dat ze er volgend jaar een uitverkocht concert zullen geven".

16-12-2007 om 16:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Model spreekt over affaire met man Eva Longoria

Model spreekt over affaire met man Eva Longoria

De afbeelding “http://img522.imageshack.us/img522/8089/gm2006carmenelektrapi5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Het Franse model Alexandra Paressant heeft een boekje opengedaan over haar vermeende affaire met basketballer Tony Parker, de man van actrice Eva Longoria. "Hij zei dat Eva op seksueel gebied bepaalde dingen niet wil doen", verklapte ze woensdag aan de Amerikaanse showbizzsite X17. "Ze wil niet vrijen voor een spiegel, houdt niet van bepaalde standjes en denkt dat ze acne krijgt van sperma."

Deze week staken geruchten over de affaire de kop op. "Ik hou van mijn vrouw", reageerde de NBA-speler woensdag tegenover het tijdschrift People. "Ze is het beste dat me ooit is overkomen". Volgens Paressant, die een relatie heeft gehad met de Braziliaanse voetbalster Ronaldinho, weerhield dat Parker er niet van al enkele maanden na zijn trouwdag een scheve schaats te rijden. "Iedereen moet op een gegeven moment trouwen, maar je moet nog altijd van je leven blijven genieten."

Tony zou de 26-jarige schone hebben gespot op zijn huwelijksdag, die op 7 juli plaatsvond in Parijs. Via een gezamenlijke vriend, voetballer Thierry Henry, zouden de twee elkaar hebben ontmoet. Na het uitwisselen van seksueel getinte sms'jes en telefoongesprekken zouden de basketballer en het model elkaar op 29 september hebben ontmoet in een hotel in Parijs. Daar zouden ze vele malen het bed hebben gedeeld.

De 32-jarige Longoria, vooral bekend van de serie Desperate Housewives, verloofde zich eind vorig jaar met de van oorsprong Franse Parker, die voor de San Antonio Spurs speelt.16-12-2007 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally stelt boek voor

Eddy Wally stelt boek voor

De afbeelding “http://img257.imageshack.us/img257/1156/eddywallyio5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Gisterenavond heeft Eddy Wally zijn eerste boek 'Eddy Wally. The voice of Europe' voorgesteld in het Gentse stadhuis. Het rijkelijk geïllustreerde boek schetst een overzicht van de hele carrière van de charmezanger.

500 foto's
Naar aanleiding van de 75ste verjaardag van Eduard Van De Walle overhandigde de Gentse burgemeester Daniël Termont het eerste exemplaar van het boek over 'The voice of Europe'. Het lijvige boek is geïllustreerd met een 500-tal nooit eerder gepubliceerde foto's van de hand van fotograaf Patrick Dekeyser en ook uit het archief van de zanger. De auteurs Kathleen Haentjens en Ivan Saerens probeerden een zo goed mogelijk beeld te schetsen van de hele carrière van de internationale ster.

Nog tien jaar
De reeds 91-jarige ontdekker van Eddy Wally, Johnny Hoes, bracht samen met zijn zoon Adri-Jan hulde aan de ster. Ook Koen Crucke, Luk Alloo en Zackie hadden woorden vol lof voor Eddy Wally. "Bovendien heb ik nog een contract getekend dat ik er nog een lap op zal geven voor de komende tien jaar", gaf de charmezanger nog mee. De burgemeester van Zelzate zei nog dat er heel binnenkort in Zelzate, de thuisbasis van de vedette, een Eddy Wally-museum wordt opgericht.

16-12-2007 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
15-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoenste Harry Potter verkocht in Vlaanderen
Miljoenste Harry Potter verkocht in Vlaanderen
De afbeelding “http://img87.imageshack.us/img87/4962/potter1gt2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Vandaag ging in boekhandel De Boekuil in Mortsel de miljoenste Harry Potter over de toonbank. De gelukkigen waren een groepje scholieren en hun meester uit Mortsel. Zij kregen het miljoenste exemplaar officieel overhandigd door Johan De Koning, directeur van Standaard Uitgeverij.

Zeven zesde-klassers van de St Lutgardisschool in Mortsel waren samen met hun meester naar De Boekuil gekomen om boeken aan te kopen voor de schoolbibliotheek. Zij kregen het miljoenste Harry Potter-boek officieel overhandigd door Johan De Koning van Standaard Uitgeverij en werden verrast met een grote stapel boeken voor de schoolbib.

n Vlaanderen is dus nu de kaap van de één miljoen verkochte Nederlandstalige Harry Potter-boeken gerond. Alleen populaire auteurs als Pieter Aspe doen beter in Vlaanderen. In Nederland en Vlaanderen samen is de reeks van 7 Potter-boeken goed voor meer dan 5 miljoen exemplaren. Alleen al het allereerste boek uit de reeks, Harry Potter en de steen der wijzen, ging - na een aarzelende start - meer dan één miljoen keer over de toonbank in Nederland en Vlaanderen. 

Tien jaar geleden verscheen het eerste boek over de slimme leerling-tovenaar Harry Potter. Het betekende het begin van een wereldwijd succes voor auteur J.K. Rowling. Haar boeken werden inmiddels in meer dan 65 talen vertaald.


15-12-2007 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jodie Foster:

Jodie Foster: "Ik ben lesbisch"

De afbeelding “http://img528.imageshack.us/img528/9959/large208553rj9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jodie Foster heeft het eindelijk toegegeven. Ze is lesbisch en heeft al vijftien jaar een relatie met filmproducent Cydney Bernard. De actrice bedankte in een interview met The Hollywood Reporter haar "mooie Cydney" voor alles, schrijft de Deense krant Ekstra Bladet.

Ze hebben samen ook Fosters twee kinderen opgevoed. De actrice heeft homoseksuele belangengroepen altijd afgehouden om te praten over haar geaardheid.

14-12-2007 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris naakt voor drinkwater

Paris naakt voor drinkwater

De afbeelding “http://img517.imageshack.us/img517/4489/large210611bg7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton heeft het gevonden! In plaats van in de boekskes te staan omdat ze, oeps!, haar slipje is 'vergeten', gaat ze gewoon naakt voor een reclamecampagne. Zo slaat de blondine twee vliegen in één klap: ze mag naakt gaan én ze wordt er voor betaald. Om nog maar te zwijgen over de kwaliteit van de fotografie...

Water voor iedereen
Met deze gouden foto's zet Paris zich ook nog eens in voor een goed doel: the rich water foundation. Die organisatie, opgericht door Paris en Günther Aloys, hoofd van het champagnemerk Rich Prosecco, zet zich in voor proper drinkwater voor mensen in nood. Paris is het gezicht van Rich Prosecco, de champagne die uit een blikje wordt gedronken.

Drinkbaar water is ook het thema zijn van de Stubru-actie Music for life, waarin het opgehaalde geld ten voordele gaat van waterprojecten. Waarmee Paris indirect Music for life promoot!

Ondertussen lijkt het weer goed aan tussen Paris en Stavros Niarchos. De twee werden al samen gespot op het (eenmalige?) reünieconcert van Led Zeppelin, en sindsdien konden ze in diverse nachtclubs niet van elkaar afblijven.

14-12-2007 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris neemt ex mee naar concert Led Zeppelin

Paris neemt ex mee naar concert Led Zeppelin

De afbeelding “http://img511.imageshack.us/img511/8428/large205925xr3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton is weer aan de rol met haar ex, de Griekse miljardairszoon Stavros Niarchos. The Sun meldt dat de twee de voorbije week in Miami hebben doorgebracht en dat ze vanavond acte de présence zullen geven op het eenmalige reünieconcert van Led Zeppelin in Londen.

Kattig
Vorige week liet Paris blijken dat ze haar Stavros niet wenst te delen. Toen een meisje de Griekse bink aansprak in een nachtclub in Miami, begon ze als een bezetene te krijsen tegen de concurrente.

Vorige maand dumpte Paris haar Zweedse pizzaboy, twee weken nadat ze hem aan haar ouders had voorgesteld. Niarchos heeft een indrukwekkende staat van verdienste. Hij deelde eerder de lakens met Lindsay Lohan en Mary-Kate Olsen.

14-12-2007 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld noemt Amy Winehouse stijlicoon

Karl Lagerfeld noemt Amy Winehouse stijlicoon

De afbeelding “http://img129.imageshack.us/img129/716/large205440eh4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
In de muziekwereld gooit ze hoge ogen, in de media wordt ze afgeschilderd als een drugsverslaafde en in de mode-industrie wordt ze door topontwerper Karl Lagerfeld op een voetstuk geplaatst. Meer nog, Lagerfeld ziet in de labiele soulzangeres zijn nieuwe muze.

Vergelijking met Brigitte Bardot
De topdesigner vergelijkt Winehouse, die vorige week genomineerd werd voor zes Grammy Awards, met de Franse actrice Brigitte Bardot. Hij noemt Amy bovendien een stijlicoon.

Inspiratie voor kledinglijn
En om dat te bewijzen putte Lagerfeld voor zijn nieuwe kledinglijn inspiratie uit de getatoeëerde zangeres. Tijdens een modeshow van de ontwerper vorige week in Londen presenteerden de modellen op Winehouse geïnspireerde kleren.

Verliefd op kapsel
"Amy is een prachtige en getalenteerde artieste. Ik hou enorm veel van haar kapsel. Daarom nam ik haar als inspiratiebron voor mijn nieuwe collectie. In de jaren vijftig en zestig droeg Brigitte Bardot datzelfde kapsel. Amy is de nieuwe Brigitte", aldus Lagerfeld.


14-12-2007 om 01:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Jennifer Lopez verwacht tweeling"

De afbeelding “http://img267.imageshack.us/img267/4118/large209961xl0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Amerikaanse media zijn ervan overtuigd dat Jennifer Lopez niet één maar twee broodjes in de oven heeft. Jennifer kocht dit weekend immers twee rompertjes, een blauw en een roze met op het ene het opschrift 'Prince' en op het andere 'Princess'.

Alles dubbel op geschenkenlijst
De 38-jarige zangeres moet in februari bevallen en heeft de geschenkenlijst voor de baby shower in de exclusieve kinderwinkel Petit Tresor gelegd. De catalogus waar zij en haar man Marc Anthony voor kozen bevat nogal wat kleertjes en accessoires in paren: twee paar basketschoentjes, twee teddyberen en twee outfits in kashmier, telkens roze en blauw. De lijst bevat ook een kinderwagen voor twee en niet minder dan tien papflesjes.

Drie kinderkamers
De kinderwinkel kreeg ook de opdracht drie kinderkamers te ontwerpen voor haar hun huizen in Bel Air, Fisher Island en Oyster Bay. Elke kamer mag 30.000 euro gaan kosten en krijgt smeedijzeren wiegjes en geborduurd Frans linnen in roze en blauw.

IVF
Dat Jennifer een tweeling verwacht, werd al eerder gesuggereerd. Ze werd immers zwanger na een IVF-behandeling, en dat is bevorderlijk voor het krijgen van meerlingen.

14-12-2007 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney roept Emiraten op Darfoer te helpen

George Clooney roept Emiraten op Darfoer te helpen

De afbeelding “http://img108.imageshack.us/img108/3518/1141744375georgeclooneycb3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Amerikaanse acteur George Clooney, die met 'Michael Clayton' deelneemt aan het Filmfestival van Dubai, heeft de Verenigde Arabische Emiraten gevraagd hun invloed te gebruiken om het conflict in de Soedanese provincie Darfoer een halt toe te roepen.

Oproep tot actie
George Clooney, die zich al enige tijd inzet om mensenlevens te redden en het lijden van de burgerslachtoffers van het conflict te verzachten, roept de internationale gemeenschap op tot actie.

Festivalopener
"De autoriteiten hier hebben invloed en moeten die invloed aanwenden om de burgeroorlog in Darfoer een halt toe te roepen", aldus de Amerikaanse filmster, wiens film 'Michael Clayton' het Filmfestival van Dubai heeft geopend. Dubai, een van de zeven Verenigde Arabische Emiraten, organiseert tot 16 december de 4de editie van zijn filmfestival.
Miljoenen vluchtelingen
Het conflict in Darfoer wordt uitgevochten door de regering in Khartoum en de Janjaweed, een door de regering bewapende militie van lokale Arabische stammen, en Afrikaanse rebellengroepen. Het geweld heeft al geleid tot minstens 200.000 doden en 2 miljoen vluchtelingen.


12-12-2007 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marjan Berger even herenigd met Frank en Theo
Marjan Berger even herenigd met Frank en Theo
De afbeelding “http://img149.imageshack.us/img149/2051/20jarig80xy9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Marjan Berger staat volgend jaar 40 jaar op de planken. Ze begon haar carrière onder haar echte naam Marjan Kampen, ze scoorde als 15 jarige hits als ”Huilen mijn schaduw” en “De allereerste keer”. Begin jaren ´70 leerde ze Theo Diepenbrok kennen en vormde samen het duo Theo en Marjan. Twee jaar stonden ze samen op het podium en scoorde hits als “Mijn avontuur”, “Hé ja kom met me mee ja” en het onvergetelijke “Hé schat, weet je dat”. Na twee jaar gingen Theo en Marjan elk hun eigen weg. In 1981 vormde Marjan opnieuw een duo met Frank en de naam Marjan werd tot Mirella gedoopt.

Tot 1996 waren Frank en Mirella populair in Nederland en Vlaanderen en bezorgde de lage landen onvergetelijke hits als “Wat ik zou willen”, “De Verzonken stad” en “Bella Marie”. In 1997 sloeg Marjan een nieuwe weg in als Marjan Berger. Haar eerste single “Twee sporen in het zand” is nog steeds een veel gevraagd nummer. Zondag was voor de ondertussen 55-jarige zangeres een onvergetelijke dag, tijdens de wekelijkse Kempenshow werden zowel Theo en Marjan als Frank en Mirella herenigd in een unieke reünie. Samen haalde ze leuke herinneringen op uit de tijd van toen en brachten ze de onvergetelijke duetten. Berger bracht ook een dubbel solo optreden met nummers uit haar begin periode als ook leuke covers als “Safe the last dance” en “Sway”, die op Marjan´s volgende album verschijnen. Het succes van de Lommelse zit in de lift want ook Duitsland valt voor haar stem.


12-12-2007 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Backstreet Boy Howie getrouwd

Backstreet Boy Howie getrouwd

De afbeelding “http://www.mysites.nl/upload2/backstreet-boys/255176.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Howie Dorough, lid van de Amerikaanse boysband Backstreet Boys, is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt. De 34-jarige zanger gaf zijn vriendin Leigh Boneillo het jawoord tijdens een sprookjeshuwelijk in zijn geboorteplaats Orlando.

De overige drie Backstreet Boys waren aanwezig op de plechtigheid. Het koppel heeft al sinds 2000 een relatie. De Backstreet Boy vroeg zijn bruid ten huwelijk op Oudejaarsavond 2006. Dorough heeft de verloving met zijn "zielsverwante" meer dan zeven maanden geheim kunnen houden, nadat hij Leigh ten huwelijk had gevraagd met een diamanten ring, die hij zelf had ontworpen.

11-12-2007 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans halen tickets op voor reünieconcert Led Zeppelin

Fans halen tickets op voor reünieconcert Led Zeppelin

http://www.pinkart.com.hk/music/the%20story%20of%20music/musimage/led%20zeppeling.jpg
In Londen halen duizenden door het lot begunstigde fans hun ticket op voor het reünieconcert van de legendarische hardrockband Led Zeppelin in de O2 Arena vanavond, zo meldt de BBC.

Miljoenen kandidaten
Meer dan twintig miljoen mensen waren kandidaat voor een loterij om 9.000 duotickets te bemachtigen voor het eerste concert van Jimmy Page, Robert Plant, John Paul Jones en Jason Bonham in 19 jaar. Wie een felbegeerd ticket toegewezen kreeg, kon het vandaag ophalen op vertoon van de confirmatiecode, identiteitsfoto en kredietkaart waarmee het gekocht is. Naast het ticket (aan 125 pond) krijgen de fans een armband die zij moeten blijven dragen. Organisator Harvey Goldsmith wil daarmee fraude tegengaan.

Zwarte markt
Niettemin boden mensen op de veilingsite eBay tickets aan, waarvan er sommige tot 1.800 pond gingen, aldus de BBC. De krant Daily Telegraph gewaagt van 4.000 pond.

In Londen zijn Zep-fans uit meer dan zeventig landen neergestreken. Sommigen staan al sinds gisteren in de rij.

De Britse toppromotor Goldsmith, die ook Live Aid en Live8 organiseerde, zei tegen de BBC dat de Zep-reunie waarschijnlijk meer belanstelling heeft opgewekt dan eender welke show die hij tevoren op stapel heeft gezet.

Hardrockpioniers
Led Zeppelin ontstond in 1968 uit de verre overblijfselen van de zo mogelijk nog legendarischer band The Yardbirds en geldt als zowat de stamvader van de klassieke, op blues geënte, pure hardrock. Zanger Robert Plant, gitarist Jimmy Page, bassist John Paul Young en drummer John Bonham bereikten het toppunt van hun roem in de eerste helft van de jaren zeventig.


Gelegenheidsreünies
Maar na de plotselinge dood van Bonham in 1980 hield de band op te bestaan. Links en rechts waren er wel eens gelegenheidsreünies zoals Live Aid in 1985, waarbij de overlevenden een beroep deden op Jason, de zoon van John Bonham. Ook in 1989 was er een kort eenmalig reünieconcert, naar aanleiding van het veertigjarig bestaan van het platenlabel Atlantic.

Jason Bonham drumde de voorbije jaren voor veel andere hardrockers, terwijl Plant een succesvolle solocarrière kon opbouwen, een paar gesmaakte albums met zijn maatje Page maakte, en Page ook scheep ging met David Coverdale van Whitesnake.

300 miljoen albums verkocht
Led Zeppelin heeft wereldwijd ongeveer 300 miljoen albums verkocht. Dat maakt van de band een van de grootste rockbands aller tijden. Nog steeds vormt Led Zeppelin een voorbeeld of inspiratiebron voor veel nieuwe muzikanten. En er is pas een verzamelcd verschenen.
De heren hebben overigens laten doorschemeren dat het mogelijk niet bij dit ene reünieconcert zou blijven.

11-12-2007 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James blunt ontmaagdt tientallen meiden
James blunt ontmaagdt tientallen meiden
De afbeelding “http://img219.imageshack.us/img219/7446/2324779731392jamesbluntli6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
James Blunt heeft zich tijdens zijn laatste vakantie helemaal laten gaan! In het luxe ski-oord Verbier in Zwitserland heeft de Britse zanger ook een buitenverblijf (naast zijn huis in Londen) en daar zou hij heel wat vrouwen ontmaagd hebben!

Vaste bezoekers van het ski-oord beweren dat in de Britse krant The Independent. James zou volgens hen alle vrouwen in dit onschuldige Alpendorpje van hun maagdelijkheid beroofd hebben! De meiden die met hem het bed gedeeld hebben zouden zelfs in shirtjes rondlopen met de tekst: 'James Blunt took my virginity'.

We weten dat James eerder al beroemde liefjes heeft gehad (supermodel Petra Nemcova, Paris Hilton en Lindsay Lohan), maar of dit waar is....?! Het zou toch zeer straf zijn.


11-12-2007 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Mendes gaat naakt voor Peta
Eva Mendes gaat naakt voor Peta
De afbeelding “http://img122.imageshack.us/img122/2230/tn2evamendes34ob9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Bloot trekt de aandacht, dat weet iedereen. Met die gedachte is Eva Mendes uit de kleren gegaan. Ze wil de aandacht vestigen op de Amerikaanse dierenrechtenorganisatie PETA. Zij doen alles om de bontindustrie tegen te gaan. Mendes gaat hiermee andere sterren als Christina Applegate, Kim Basinger, Dennis Rodman en Pamela Anderson achterna, die ook al naakt poseerden voor PETA. De foto’s van deze nieuwe campagne kan je vinden bij

11-12-2007 om 02:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Grant betrapt in hoerenbuurt

Hugh Grant betrapt in hoerenbuurt

De afbeelding “http://www.mysites.nl/upload2/backstreet-boys/255176.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De meest begeerde vrijgezel in Groot-Brittannië, Hugh Grant, heeft het weer bont gemaakt tijdens een vakantie in Spanje. De Britse filmster werd namelijk betrapt in een club die bekendstaat als een plaats waar lokale hoertjes hun diensten aanbieden. Dat schrijft de Britse krant News of the World.

Onwetend
Toch leek Grant niet te beseffen dat hij in een bar voor hoerenlopers was beland. Volgens een van de prostituees had de losbandige ster veel gedronken. "Hij trok me op zijn schoot en vroeg of hij me mocht zoenen. Mijn vriend zat aan een andere tafel, dus antwoordde ik neen", aldus de Braziliaanse Alvina.

No action
Toen hij bij de Braziliaanse bot ving, richtte Hugh Grant zijn pijlen op de blonde vriendin van de prostituee. Getuigen zagen Grant met haar blonde lokken spelen en haar allerlei woordjes in haar oor fluisteren. Maar daar bleef het dan ook bij. Het enige waar de 'Love Actually'-ster voor betaalde, waren de drankjes.

Geen debutant
Het is niet de eerste keer dat acteur Hugh Grant in het nieuws komt met zijn wilde levensstijl. In 1995 werd hij betrapt met de prostituee Divine Brown in Los Angeles. Daarbij werd hij gearresteerd wegens openbare zedenschending.

11-12-2007 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die blik in je ogen
Die blik in jou ogen
De afbeelding “http://img123.imageshack.us/img123/7365/go4angelinajolie348nx0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Die Blik in je ogen

Een avond als altijd
Niemand die iets aan me ziet
Ik kijk om me heen
Maar jij bent er niet

Ik lach en ik klets
Maar ik stel me de vraag
Zal je nog komen
Ben je er vandaag

De gedachte verdwijnt
De avond gaat door
Tot ik plots uit het niets
Jouw stem ineens weer hoor

Je loopt op me af
Zegt me gedag
Je vraagt hoe het gaat
Ik zeg ‘goed’ en ik lach

Weer kijk je me aan
Zoals ik wil dat je ’t doet
Maar ik draai me om
Want dit gaat niet goed

Mijn hart slaat over
Ik begrijp het niet meer
Hoe doe je dat met me
Elke keer weer

Die blik in je ogen
Je stralende lach
Het gaat weer gebeuren
Het is weer zo’n dag

Ik kijk om me heen
De rest is al weg
Zal het je verbazen
Als ik tegen je zeg

Ik ben je niet vergeten
En heb je gemist
Denk jij nog aan mij
Of heb ik me vergist

Je raakt me aan
En geeft een zoen op mn wang
Die blik in je ogen
Die maakt me zo bang

Ik moet gaan lieve schat
Zeg ik maar gauw
Stiekem wil ik niet weg
Maar vluchten met jou

Dan hoor ik je zeggen
Het klinkt heel cliché
Maar kom nog wat drinken
Ga met me mee

Mijn gevoel neemt het over
Van mijn volle verstand
Ik loop op je af
En jij pakt mn hand

Ik spring achterop
Bij jou op je fiets
Zoveel te vragen
Maar toch zeg ik niets

Ik doe mijn ogen dicht
En ga verder met dromen
Wat moet ik doen
Om dit te voorkomen

Je slaat je armen
Langzaam om me heen
Een reden om te stoppen
Ik weet er geen één

Ik moet het toch weten
Het spookt door mijn hoofd
Zal jij me dat geven
Wat jij me beloofd

Meteen sta je op
En ik zie aan je gezicht
Het is niet je hart
Maar je hoofd waar ‘t aan ligt

Alleen word ik wakker
De zon komt weer op
En ik besef me opnieuw
Ik krijg je niet uit mn kop

10-12-2007 om 17:22 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwe poezie
Vrouwe poezie
De afbeelding “http://img135.imageshack.us/img135/8421/go4camillenatta006om5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Hemelse Woorden
Gevormd in een Gedicht
Met dank aan Vrouwe Poëzie
Diepte komende aan het licht
 
Een Levensbloem die ik als het ware bezit
Waar ik nu bij kan zeggen ‘Groei’ of ‘Verwelk’
Vrouwe Poëzie, mijn Ziel in het Bloed
Ze is mijn levensader, mijn Graal, Mijn Kelk
 
Slecht omgezet in Positieve Kracht
Agressie bij haar omschreven met het Woord ‘Verkeerd’
Deugd soms omgezet in Stout
Poëzie geschreven en nu door haar Beheert
 
Geheime onthullend over Hemel en Aard
Strevende en Knagende gevoelens omgezet in Goed
Maken woorden nu zoveel Waard
Angst verving zij in Moed
 
Veel Liefde en Passie
Wat ik heb gekregen en geleerd
In woorden gevende aan Haar
En welke door haar nu zelfs worden Geëerd
 
 
Er is maar Een waar ik van Hou, Vrouw
Dat is U
 
Bedankt voor het Mooie Werk

10-12-2007 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die blik
Die blik
De afbeelding “http://img69.imageshack.us/img69/2028/go4angelinajolie347ym9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
die lach van jou doet me warm van binnen maken..
die blik in je ogen...die is zo lief..
je donkere en af en toe zo zwoele blik...

jou lippen die zachtjes mijn mond beroerde...
door naar me nek.... ow ik word dr weer helemaal warm van..

al die talloze herinneringen van jou...
al die beelden van jou hoe je me s avonds...
als je bij me was in je armen nam

hoe je soms in mijn armen tegen me aanlag..

al die herinneringen zo warm zo lief..
ik koester ze zoals ik ze nog nooit heb gedaan..
en dan doet me dat toch nog heel erg beseffen
hoeveel ik nog van je hou..

dat zou je niet zeggen hoe het uit is gegaan..
ik wilde niet meer luisteren naar je..
omdat je precies zei wat ik dacht..
en je zag als er wat was..
dan dreef je me in die hoek..
zo0n jongen als jij vind je niet gauw

je bent in mijn hart nog erg speciaal..
en zal je echt neeh echt noooit meer vergeten..

10-12-2007 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
09-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Richie stopt met anti-alcoholcursus

Nicole Richie stopt met anti-alcoholcursus

De afbeelding “http://img510.imageshack.us/img510/5271/fotocrop092320070005hf2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nicole Richie hoeft zich even met niets anders bezig te houden dan met haar zwangerschap. De socialite, die acht maanden zwanger is van haar vriend Joel Madden, heeft verlof gekregen van de cursus die ze van de rechter moet volgen wegens rijden onder invloed. Dat heeft haar woordvoerder verklaard tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

Het leek de mensen van de anti-alcoholcursus beter voor de gezondheid van Richie als ze rust zou nemen. Het programma dat zij moet volgens is volgens de woordvoerder vrij intensief. Ze heeft onder meer twee keer per week een een-op-eengesprek met een begeleider en moet groepsgesprekken bijwonen met anderen die veroordeeld zijn wegens rijden onder invloed.

Volgens de woordvoerder van de 26-jarige Nicole gebeurt het vaker dat zwangere of zieke deelnemers aan het programma tijdelijk verlof krijgen. "Ze krijgt geen speciale behandeling omdat ze beroemd is."09-12-2007 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olsen-tweeling en Harry Potter rijkste filmsterren onder 25

Olsen-tweeling en Harry Potter rijkste filmsterren onder 25

De afbeelding “http://img146.imageshack.us/img146/3508/windowslivewriterherkenxk8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

"Harry Potter"-ster Daniel Radcliffe verdiende in 12 maanden tijd maar liefst 11 miljoen euro. De 18-jarige acteur behaalde met dat gigantische bedrag de zesde plaats in een lijst van best verdienende sterren onder de 25 jaar. Dat blijkt uit een lijst die werd samengesteld door het Amerikaanse vakblad Forbes.

De beroemde Olsen-tweeling rijfde nog net iets meer centjes binnen dan Radcliffe. Mary-Kate en Ashley Olsen verdienden in een jaar tijd elk 13 miljoen euro.

De top vier van de Forbes-lijst bestaat uit sporters. NBA-ster LeBron James is met een jaarlijks inkomen van 20 miljoen euro de rijkste sportman onder de 25 jaar. Football-speler Reggie Bush strandde met 18 miljoen euro op de tweede plaats. De Russische tennisspeelster Maria Sharapova bracht dit jaar 17,5 miljoen euro in het laatje terwijl golfster Michelle Wie zo'n 14,5 miljoen euro binnenrijfde.

Op de zevende plaats in de lijst staat de Amerikaanse actrice en zangeres Hilary Duff (9,1 miljoen euro), gevolgd door Avril Lavigne die net iets minder verdiende.

"Pirates of the Caribbean"-actrice Keira Knightley bracht dit jaar 6,8 miljoen euro op en eindigt daarmee op de tiende plaats. In de top twintig staan ook Scarlett Johansson (3,8 miljoen euro), Mischa Barton (3,4 miljoen euro) en de jongste ster in de lijst, Dakota Fanning met 3 miljoen euro.09-12-2007 om 00:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die blik
Die blik
De afbeelding “http://img144.imageshack.us/img144/7576/go4angelinajolie342ac1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Die blik
Verstomt mijn denken
Verdooft mijn pijn
Verdwaast de wereld om mij heen

Die lach
Verdoezelt mijn twijfel
Verdringt mijn vragen
Vervangt mijn dromen

Die kus
Versnelt mijn hart
Versterkt mijn hoop
Vergeet mij nooit meer

09-12-2007 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Kanye West en Amy Winehouse grote favorieten Grammy Awards

Kanye West en Amy Winehouse grote favorieten Grammy Awards

De afbeelding “http://img135.imageshack.us/img135/1073/20050719125603fk2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De Amerikaanse rapper Kanye West en de Britse zangeres Amy Winehouse zijn bij de favorieten voor de vijftigste Grammy Awards, de meest prestigieuze prijzen in de Angelsaksische muziekwereld. Ze zijn allebei genomineerd in acht categorieën. Dat hebben de organisatoren in Los Angeles bekend gemaakt.

De dertigjarige Kanye West sleepte onder andere een nominatie in de wacht voor het "album van het jaar" met zijn derde cd "Graduation". Amy Winehouse, 24 en vooral bekend van haar drugs- en alcoholgebruik, is in diezelfde categorie genomineerd voor "Back to black". De jonge vrouw dingt ook mee in de meest prestigieuze categorie voor Album van het jaar. Haar voorspellende "Rehab" (ontwenning) is genomineerd. Concurrenten zijn Beyoncé ("Irreplaceable"), de Foo Fighters ("The Pretender"), Rihanna met Jay-Z ("Umbrella") en Justin Timberlake ("What Goes Around ... Comes Around"). "Rehab" en "Umbrella" zijn ook geselecteerd als nummer van het jaar. Voor de Grammy voor beste album hebben "Black to Black" en "Graduation" concurrentie van "Echoes, Silence, Patience and Grace" van de Foo Fighters, "These Days" van Vince Gill en "River: The Joni Letters" van veteraan Herbie Hancock. De vijftigste Grammy Awards worden op 10 februari 2008 uitgereikt door in het Staples Center in Californië.

09-12-2007 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Richie en Joel Madden krikken hun imago nog wat op
Nicole Richie en Joel Madden krikken hun imago nog wat op
De afbeelding “http://img99.imageshack.us/img99/1240/q37nyk3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het sterrenkoppel schenkt een fortuin aan minderbedeelde zwangere vrouwen.

De hoogzwangere Nicole Richie en haar vriend Joel Madden hebben een babyshower gegeven voor zowat 100 minderbedeelde zwangere vrouwen.

De vrouwen kregen voor ruim 130.000 Euro aan cadeau’s in de handen gestopt. Volgens Richie was het emotioneel moment: ’De blik in hun ogen was onschatbaar. Ik voelde me echt de kerstman".

De cadeautjes hadden Nicole en Joel echter niet zelf gekocht. Enkele weken geleden organiseerden ze zelf een babyshower voor hun eigen kind, dat in januari zal geboren worden.

Aan alle genodigden was gevraagd om een cadeau te kopen, dat het koppel kon wegschenken via de Richie Madden Children’s Foundation.

De babyshower van begin deze week ging door in de Los Angeles Free Felinic. Dat is een ziekenhuis waar mensen terecht kunnen die niet kunnen genieten van de reguliere gezondheidszorg.

08-12-2007 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.poezie mijn beste vriend
Poezie mijn beste vriend
De afbeelding “http://img155.imageshack.us/img155/4042/go4camillenatta004fr4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
poezie
mijn beste vriend
door jou nooit teleurgesteld
-altijd bemind-
help jij mij pijn en verdriet te dragen
bij jou-
mag ik altijd klagen
tegen jou
mag ik alles zeggen
-mijn diepste geheimen-
en je bent er
om een arm om mijn schouder te leggen
poezie
mijn beste vriend
met jou om mij heen
durf ik te tonen
-alles-
welke gevoelens in mij wonen
in jou heb ik een maatje gevonden
-je bent er altijd-
leg jij een pleister op mijn wonden
poezie
mijn beste vriend
je deelt ook mijn geluk
-onvoorwaardelijk-
onze vriendschap
die gaat nooit stuk
poezie
mijn beste vriend
aan onze vriendschap komt geen eind
-nooit-
waar jij ook bent
het is zo fijn
om
met jou goede vrienden te zijn...


08-12-2007 om 12:02 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams excuseert zich bij ex-Take That-manager
Robbie Williams excuseert zich bij ex-Take That-manager
De afbeelding “http://img153.imageshack.us/img153/5687/fotocrop082420050040ij4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Britse popster Robbie Williams heeft zijn excuses aangeboden aan ex-Take That-manager Nigel Martin-Smith, waar Williams een tijdje deel van uitmaakte. In het nummer 'The 90's' op het album 'Rudebox' ('06)suggereerde Williams dat Martin-Smith geld had gestolen van Take That.

Na zijn uitlatingen in het nummer weigerde Williams aanvankelijk zijn excuses aan te bieden. Maar nu heeft hij dat toch gedaan. "Het was nooit Robbies bedoeling geweest om te insinueren dat Nigel geld heeft gestolen van Take That", zegt de raadsman van Martin-Smith. "Robbie biedt zijn excuses aan voor alle commotie die de songteksten hebben veroorzaakt."

Ondanks dat Robbie Williams zijn excuses heeft aangeboden moet de zanger een niet nader genoemd bedrag aan de ex-manager betalen. Martin-Smith leidde de groep van 1990 tot de split in 1996.


08-12-2007 om 04:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celstraf voor dronken Kiefer Sutherland

Celstraf voor dronken Kiefer Sutherland

De afbeelding “http://img233.imageshack.us/img233/6107/2kiefersutherlandgallertj6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Kiefer Sutherland, bekend van de populaire actieserie "24", is veroordeeld tot een celstraf van 48 dagen voor rijden onder invloed.

De 40-jarige filmster bekende op 9 oktober dat hij onder invloed achter het stuur had gezeten. Kiefer Sutherland werd op 25 september door de politie aangehouden, omdat hij rechtsomkeer had gemaakt waar dat niet mocht. De politie liet de acteur een blaastest doen, waaruit bleek dat hij teveel had gedronken.

Maar de acteur stond toen al vijf jaar onder toezicht van justitie voor gelijkaardige feiten in november 2004. Door het schenden van de proeftijd was een celstraf onvermijdelijk. De aanklager vorderde in oktober een gevangenisstraf van 48 dagen en de rechter volgde hem daar nu in.

Nog geen 24 uur na zijn veroordeling meldde Sutherland zich aan de poort van de gevangenis van Glendale in Californië. De "24"-acteur werd pas op 21 december aan de gevangenis verwacht, maar de scenaristenstaking in Hollywood besliste daar anders over.

Kerstmis in de cel

De aanvang van de celstraf was gepland voor 21 december, omdat er dan geen opnames van de hitserie "24" plaatsvinden. Maar door de huidige staking van de scenaristen werden de draaidagen van de actieserie nu al opgeschort en kan Sutherland zijn straf eerder uitzitten.

De ster wordt gedurende 48 dagen opgesloten in de gevangenis van Glendale en zal er Kerstmis, Nieuwjaar en zijn verjaardag op 21 december vieren.

Sutherland mocht in 2002 een Golden Globe en vorig jaar een Emmy Award in ontvangst nemen voor zijn rol als geheim agent Jack Bauer in de televisieserie "24". De opnames van het zevende seizoen van de hitserie gingen recent van start. De zoon van acteur Donald Sutherland speelde onder meer nog filmrollen in "Flatliners" en "A Time to Kill".

08-12-2007 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TW Classic strikt The Police!
TW Classic strikt The Police!
De afbeelding “http://img99.imageshack.us/img99/2926/thepolicejm5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het beste trio aller tijden maakt een krachtige heropstanding. Na 28 jaar zijn ze nu eindelijk terug in Werchter! The Police headlinen TW Classic 2008. Het festival vindt volgend jaar plaats op zaterdag 7 juni. Het beproefde en gekende concept van TW Classic blijft behouden: één zomerse weekenddag, één podium, één zeer fijn publiek en een pak artiesten/bands die hun strepen ruimschoots verdienen en hebben verdiend op het vlak van hitgevoelige pop en rock. Hét festival voor muziekliefhebbers, jong en ouder, die zich goed in hun vel voelen. The Police past perfect in dit plaatje. De groep van Sting, Andy Summers en Stewart Copeland geeft in onze contreien, zijnde Benelux en Frankrijk tot Parijs, trouwens geen andere concerten! Hun optreden tijdens TW Classic, een full show van 2 uur, krijgt zo een toch wel exclusief karakter. De andere namen op de affiche worden op een later moment bekendgemaakt.

Ticketinfo
Een kaartje voor TW Classic in voorverkoop kost 69 euro (excl. reserverings- en verzendingskosten).

Tickets voor TW Classic 2008 kunnen vanaf woensdag 12 december om 8u besteld worden via: Proximus Go For Music: 0900 2 60 60 – SMS code TWC naar 3060.

De tickets zijn eveneens verkrijgbaar via de KBC Ticket Shop en de gebruikelijke voorverkooppunten (zie www.twclassic.be voor overzicht) vanaf vrijdag 21 december .

Vanuit Nederland kunnen tickets besteld worden via 0900 45 000 45. Wie vanuit andere landen tickets bestelt, belt +32 34 0000 34 en kan eveneens terecht op de site van Proximus Go For Music.

Naar goede gewoonte biedt de NMBS, in samenwerking met De Lijn en TW Classic, een voordelig all-inticket aan voor de prijs van 76 euro. Inbegrepen zijn het festivalticket, de treinreis heen en terug in 2de klas en het bustraject naar en van het festivalterrein met De Lijn. Na afloop van het festival voorziet de NMBS 4 extra treinen (naar Oostende, Kortrijk, Antwerpen-Centraal en Hasselt) in de nacht van 7 op 8 juni 2008. Deze B-Dagtrip is te verkrijgen in alle NMBS-stations.

Belangrijk!
De tickets voor het afgelaste concert van The Police (Sportpaleis, 9 oktober) zijn NIET geldig voor TW Classic. Alle ticketkopers hebben via Tele Ticket Service een e-mail of brief ontvangen met de te volgen instructies voor terugbetaling. Het wordt ten stelligste aangeraden deze terugbetaling zo snel mogelijk te laten gebeuren.


07-12-2007 om 19:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Cosmeticabedrijf eist 1,6 miljoen euro van Teri Hatcher

Cosmeticabedrijf eist 1,6 miljoen euro van Teri Hatcher

De afbeelding “http://img210.imageshack.us/img210/8568/britneyspearswallpapersqa4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De Amerikaanse actrice Teri Hatcher, een van de "Desperate Housewives", is voor de rechter gedaagd door Hydroderm. Volgens het cosmeticabedrijf heeft Hatcher contractbreuk gepleegd door een lipgloss van een ander bedrijf te promoten. Hydroderm eist nu een schadevergoeding van 1,6 miljoen euro.

Het bedrijf Hydroderm, dat met Hatcher sinds november 2005 een exclusief contract heeft, beschuldigt de actrice ervan promotie te hebben gevoerd voor een concurrerend merk. De actrice is razend over de aantijgingen van Hydroderm. Volgens haar advocaat houdt de brunette zich al twee jaar keurig aan de afspraken met het bedrijf. Hatcher eist daarom op haar beurt een schadevergoeding wegens aantasting van haar goede naam.

07-12-2007 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Brad is gul

Ook Brad is gul

De afbeelding “http://img254.imageshack.us/img254/1678/bradpittwpa3tp3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Brad Pitt zet zich in voor de slachtoffers van de orkaan Katrina. De Amerikaanse acteur wil de bouw van zo’n 150 huurwoningen financieren in de stad New Orleans, die in augustus door de Orkaan werd getroffen. 

Met zijn project, dat hij ‘Make It Right’ heeft gedoopt, hoopt Pitt te kunnen helpen bij de wederopbouw van de geteisterde stad. Hij maakte zijn plannen maandag bekend. 

De woningen zouden bestemd zijn voor ontheemde families en de eerste zou er in de lente van volgend jaar staan. Elk van de huizen zou bovendien milieuvriendelijk zijn. De gemiddelde kostprijs van elke woning zou 100.000 euro bedragen. 

Duizenden dakloze inwoners van New Orleans kregen maandag het bericht dat ze binnen zes maanden hun tijdelijk onderkomen moeten verlaten. Heel wat van hen willen hun stacaravans maar al te graag inruilen voor een vaste stek, maar de stad heeft een enorm tekort aan huurwoningen.

07-12-2007 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet wordt geen zesde

Janet wordt geen zesde

De afbeelding “http://img508.imageshack.us/img508/1038/jjwallpaper1800ob1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Janet Jackson wil voorlopig niks met de reünie van haar broers te maken te hebben. 

De zangeres zou door hen zijn gevraagd om mee te toeren, maar zou dat aanbod hebben geweigerd. Naar het schijnt wil ze een afstand bewaren van haar ‘freaky’ broer Michael. 

De King of Pop en zijn broers hebben plannen voor een internationale tournee waarmee ze veertig verschillende steden zouden aandoen. De New Yorkse roddelrubriek Page Six meldt dat Janet niet mee wil toeren omdat ze niet wil worden gelinkt aan de gevallen superster en zijn juridische besognes. 

Volgens een bron op de site zou de beslissing van de jongste Jackson-telg zijn ingefluisterd door haar verloofde, Jermaine Dupri. Hij zou haar in de eerste plaats tegenhouden om ook op te treden tijdens de shows volgend jaar. 

Nog volgens de bron zou hij Janet zo snel mogelijk weer de studio in willen krijgen om een nieuw album op te nemen. “Hij is er als de dood voor dat Janet met Michael geassocieerd zou worden omdat hij zulke negatieve publiciteit krijgt en gewoon een freak is,” klinkt het nog.

07-12-2007 om 12:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Robbie Williams betaalt ex-manager schadevergoeding

Robbie Williams betaalt ex-manager schadevergoeding

De afbeelding “http://img525.imageshack.us/img525/2923/williams05ot3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De Britse popster Robbie Williams heeft zijn excuses aangeboden aan voormalig Take That-manager Nigel Martin Smith. Ook krijgt die een schadevergoeding, omdat Williams hem in een nummer vals had beschuldigd van diefstal.

In het nummer "The 90's" op Robbie Williams' album Rudebox suggereerde de Britse zanger dat zijn voormalige manager geld van de groep zou gestolen hebben. "Robbie Williams wenst zijn fans duidelijk te maken dat hij niet de bedoeling had om Nigel Martin Smith te beschuldigen van diefstal", luidt het in een verklaring die werd vrijgegeven door het gerecht in londen

07-12-2007 om 00:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Mika is zijn stem kwijt!
Zanger Mika is zijn stem kwijt!
De afbeelding “http://img206.imageshack.us/img206/1807/urlac2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Britse popster Mika is getroffen door een virus en heeft daarom twee concerten die deze week in Londen geprogrammeerd stonden, moeten annuleren. De zanger moet van de dokter zijn stem minstens 48 uur laten rusten. Mika excuseerde zich meteen bij zijn fans : "Als ik geen rust houd, riskeer ik een ernstige beschadiging aan mijn stembanden."

De in Beiroet geboren Mika, bekend van hits als 'Grace Kelly', 'Love Today' en 'Big girl (you are beautiful)', is niet de enige die ziek is. Het grootste deel van zijn band is ook getroffen door het virus. We hebben alvast een goede raad voor Mika : Relax, Take It Easy en alles komt snel weer goed.


06-12-2007 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney toch ergens nog op één

Britney toch ergens nog op één

De afbeelding “http://img210.imageshack.us/img210/8568/britneyspearswallpapersqa4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Artistiek mag het dan allemaal misschien wat minder zijn: op internet blijft Britney Spears toch scoren. Hoewel ze niet in Googles toptien voorkomt, voert ze wel de hitlijst van meest gezochte woorden op Yahoo aan. Bij Google dus niet; de zoekgigant filtert sinds vorig jaar namelijk de resultaten - kwestie van niet ieder jaar met dezelfde ranking te moeten uitpakken...

Maar eigenlijk beïnvloedt ook Yahoo de resultaten. Pornosites worden er bijvoorbeeld uit gelaten. Al kunnen we ons wel inbeelden dat de grens soms moeilijk te trekken valt; Paris Hilton staat bijvoorbeeld op drie in de toptien. Toch zijn er ook parallellen met de resultaten van Google. Filmsite YouTube - de numero uno in de Google Zeitgeist - leidt ook bij Yahoo de 'technologietrends' ranking. Bij de 'top news stories' staan Saddam Hussein, Iran en Irak op de eerste drie plaatsen. Of hoe Saddams laatste én verfilmde momenten hem ook in de internetgeschiedenis bracht.06-12-2007 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luk Alloo praat met Wendy van Wanten in VTM-special
Luk Alloo praat met Wendy van Wanten in VTM-special
De afbeelding “http://img451.imageshack.us/img451/4220/wendy1bbt9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Wendy Van Wanten is zwanger. Zelfs de zwangerschappen van prinses Mathilde veroorzaakten nooit zoveel beroering, waren nooit zo uitgesproken het gespreksonderwerp van de dag als dit verhaal van een 47-jarige vrouw met een nooit geluwde kinderwens.

Wendy is zwanger, en daarmee wordt een voorlopig orgelpunt gezet achter een verhaal dat Vlaanderen al drie jaar in zijn greep heeft. Onder meer door programma’s als 'Wie wordt de man van Wendy?' en 'Wendy & Verwanten' leefde kijkend Vlaanderen mee met de zoektocht van een diva naar een man, was er de liaison met Frans, een huwelijksaanzoek en een uitstel. En nu dus de officiële aankondiging van de zwangerschap.

Een speciaal verhaal vraagt om een speciaal programma. Vandaar deze Alloo Special, waarvoor Luk Alloo en VTM onmiddellijk de handen in mekaar geslagen hebben. Luk Alloo bereidt namelijk een nieuw programma voor bij VTM. De beslissing voor deze special was dus snel genomen.

En zo praat Luk Alloo vanavond – woensdag 5 december 2007 – meteen na de afloop van de finale van 'Sterren op het Ijs' met Wendy Van Wanten over het verrassende nieuws dat ze vandaag de wereld in stuurde, over moederschap op latere leeftijd, over Frans, over Dylan, Clément, over haar kleinkind Ana Lucia en over de zwangerschap van Katrijn.


06-12-2007 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spice Girls gaven een spetterend optreden in Vancouver
Spice Girls gaven een spetterend optreden in Vancouver
De afbeelding “http://img502.imageshack.us/img502/310/42433422spice97paps3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Spice Girls hebben zondagavond de aftrap gegeven voor hun reunietournee. Het openingsconcert vond plaats in Vancouver, Canada. De meiden waren zeer ontspannen toen ze het podium opkwamen. Ze droegen tijdens de show een speciaal ontworpen trainingspak met hun bijnamen op de rug. Ook verschenen ze met speciaal voor hun ontworpen dressing jurken.

Voordat de show begon hadden ze eerst nog de tijd genomen om te praten met de wereldpers (media, radio en televisie). In de loop van de week zullen we daarvan meer kunnen lezen.

David Beckham was ook aanwezig tijdens het concert in Vancouver. Hij verrastte de meiden met een geluksarmband. Hij wilde daarmee de comeback van de Spice Girls vieren. Beckham was al een dag eerder in Vancouver aangekomen om zijn vrouw Victoria te kunnen zien optreden.

Emma Bunton , Geri Halliwell, Mel B, Melanie C en Victoria Beckham hadden duidelijk genoten van hun eerste optreden samen. "Het was fantastisch", riep Mel B na afloop. "Het is leuk om weer samen op het podium te staan." Verder lieten alle meisjes weten dat het publiek in Vancouver fantastisch was. We zijn benieuwd of het publiek morgen in San Jose (Californie), de volgende halte van 'The Return Of The Spice Girls'-tour, ook zo uit hun dak zullen gaan. We denken van wel....

Dit zijn alvast enkele nummers die gisteren op de setlist stonden : 'Spice Up Your Life', 'Stop', 'Say You'll Be There', 'Headlines (Friendship Never Ends)', '2 Become One', 'Viva Forever', 'Mama' en een medley.

Dit waren de soloacts : 'Who Do You Think You Are (Victoria)', 'Are You Gonna Go My Way (Mel B)', 'It's Raining Men (Geri H)', 'I Turn To You (Melanie C)'.


06-12-2007 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Christian Bale gaat gevecht met

Christian Bale gaat gevecht met "Terminator" aan

De afbeelding “http://img139.imageshack.us/img139/5872/wallpaperchristianbalehyn2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De filmbonzen van de nieuwe "Terminator"-film hebben met Christian Bale een grote vis gevangen. De Amerikaanse acteur, die bekendheid verwierf als seriemoordenaar Patrick Bateman in "American Psycho", zal in "Terminator Salvation: The Future Begins" de rol spelen van John Connor. Dat meldt het Amerikaanse vakblad Variety.

In "Terminator 2: Judgment Day" uit 1991 speelde de jonge Edward Furlong de rol van John Connor. In het derde deel van de "Terminator"-reeks, Terminator 3: Rise of the Machines" uit 2003 was dat Nick Stahl. In de vierde film is die rol dus weggelegd voor Bale, die de mensentroepen zal leiden in hun gevecht tegen de robots. Het is nog niet duidelijk of Arnold Schwarzenegger, die gouverneur is van de staat Californië, in de film te zien zal zijn. "Terminator Salvation: The Future Begins" wordt in 2009 in de filmzalen verwacht.

05-12-2007 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau, Sportpaleis Antwerpen

Clouseau, Sportpaleis Antwerpen

De afbeelding “http://img231.imageshack.us/img231/934/clouseaureviewxi9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Het is ondertussen een jaarlijkse traditie geworden: Clouseau dagen in het lang en het breed in het Sportpaleis. Dit keer houden de broers Wauters maar liefst zeventien keer huis in het Antwerpse muziekbastion, dat naar alle waarschijnlijkheid keer op keer tot de nok gevuld zal zijn met oude en nieuwe fans. Want als er één iets is wat meteen opvalt: Clouseau trekt alle leeftijden aan. Waren er in de beginjaren de gillende tienermeisjes, wel, die zijn er nog steeds. Die van toen, én die van nu. Dat zanger Koen Wauters als beau er nauwelijks minder fris uitziet dan vroeger, zal daar veel te maken hebben. Dat Clouseau gemakkelijk in het oor liggende muziek maakt, die bijna moeiteloos kan meegekeeld worden en werd (ook door ondergetekende), is een andere factor. Scherpe randjes moet je bij de groep niet zoeken. Wij houden persoonlijk meer van het minder gepolijste type, maar moeten ook toegeven dat wat de broers Wauters in hun muzikaal segment doen, ze best wel goed doen.

Dat geldt ook voor de liveperformance. Zeggen dat Koen Wauters een zeker charisma heeft, is een open deur intrappen. De jonge snaak van veertig kan dan wel niet tippen aan Robbie Williams (die is heerlijk minder braaf en beleefd), de fans zijn bevredigd wanneer hun idool alle kanten van het tot in het publiek vertakte podium verkent en naar ze zwaait. De wisselbeker Mister Sympatico mag dan ook stilaan van Jean-Marie Pfaff naar Wauters verhuizen.

Maar ook muzikaal was er vrijdag niet veel op aan te merken. Wauters' stem klonk helderder dan ooit, en de muzikanten waarmee de broers toeren, zijn ervaren rotten (Melaerts, Vanstiphout...). Beatboxende gastmuzikant Roxor Loops mocht twee keer ten tonele verschijnen, maar liep in de nummers waarvoor hij werd ingeschakeld wel wat verloren. Dat viel vooral op omdat hij zijn entree, met een flard keel- en mondmuziek die aan het werk van The Neptunes deed denken, niet miste. Redelijk hip dus, maar tijdens bijvoorbeeld 'Zie me graag' toverde hij redelijk ouwbollige klanken uit zijn lippen. Had meer punch mogen en kunnen hebben...

Dit keer werd er voor een redelijk klassieke podiumopstelling gekozen, en dus met een podium dat op de gebruikelijke plaats stond, en niet in het midden, langszij of waar het de afgelopen jaren ook stond. Met zoals gezegd vertakkingen in het publiek. Het uiteinde van één ervan werd op een bepaald moment een soort over het publiek zwevend tapijtblok, waarop Koen en Kris Wauters 'Domino' en 'Daar gaat ze' nog eens de wereld instuurden. Knap gedaan. De videowand op het podium, opgebouwd uit ettelijke kubussen, zag er zowel futuristisch als retro uit, net als de graphics die er op te zien waren. Die werden afgewisseld met archiefbeelden uit twintig jaar Clouseau, al dan niet becommentarieerd door de muzikale broers.

Het eerste deel van het concert bevatte trouwens opvallend meer van die woordenvloed dan deel twee, dat dan ook een stuk meer uptempo en daardoor opwindender was. Dat werd het voor de mensen die dichtbij de podiumtakken stonden zeker, toen er tijdens 'Vonken en vuur' steekvlammen uit balden. Warmte die in een schril contrast stond met de koude rillingen die je overvielen. Dat gebeurde vaak, onder andere tijdens het pakkende 'Afscheid van een vriend'. Drie uur gleden in een wip voorbij en achteraf had je een verzadigd waar-voor-je-geld-gevoel. Meer moet dat wat ons betreft niet zijn.05-12-2007 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
04-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson brengt special edition van
Michael Jackson brengt special edition van "Thriller" uit!
De afbeelding “http://img231.imageshack.us/img231/6302/michaeljacksonus2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Deze maand zal het precies 25 jaar geleden zijn dat het album 'Thriller' van Michael Jackson verscheen. En om dat te vieren zal het best verkopende album aller tijden in februari 2008 opnieuw uitgebracht worden!

De originele Thriller verscheen in december 1982. Precies 25 jaar geleden dus. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan zal in februari 2008 een nieuwe, special edition versie van het album 'Thriller' gereleased worden.

Op die cd vinden we originele tracks zoals 'The Girl Is Mine', Beat It' en 'Human Nature', maar ook covers van bekende artiesten als Akon, Will.i.am en Kanye West. Zo nam Kanye een nieuwe versie van 'Billie Jean' op. BEP Will.i.am is dan weer samen met Michael te horen op de speciale versie van 'I Wanna Be Starting Something'.

En we hebben nog meer goed nieuws voor de fans. Bij de special edition cd komt ook nog een dvd met video’s. We kijken er al naar uit!


04-12-2007 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears steelt jassen op feestje

Britney Spears steelt jassen op feestje

De afbeelding “http://img119.imageshack.us/img119/2535/large157280hu2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Britney Spears is zaterdagnacht bij het vieren van haar verjaardag niet met lege handen naar huis gegaan. De losgeslagen zangeres, die gisteren 26 werd, zou het feestje waar zij die avond was met vier jassen hebben verlaten zonder daarvoor te betalen. Dat vertelt de Zweedse ontwerpster van de jassen, Katja Berglund, in de Zweedse krant Aftonbladet.

Brit bezocht zaterdag samen met haar nichtje Ali Simms en goede vriend Sam Lufti de Scandinavian Style Mansion Party, die in Los Angeles werd gehouden om Scandinavisch design te promoten. Daar paste ze een witte jas van Berglund die ze vervolgens niet meer heeft uitgetrokken. Ook nam ze nog drie jassen voor haar vrienden mee, met een totale waarde van ruim 19 duizend euro. Volgens Berglund nam Sharon Stone, die de gastvrouw van de avond was, ook een jas mee naar huis. Zij betaalde wel.

04-12-2007 om 11:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dannii Minogue stormt in tranen uit X-Factor

Dannii Minogue stormt in tranen uit X-Factor

De afbeelding “http://img127.imageshack.us/img127/5872/large156842tk5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
In de Vlaamse versie van talentenjacht X-factor liepen de spanningen tussen juryleden Jean Blaute en Lilliane Saint-Pierre hoog op. In Engeland gaan ze nog een stapje verder. Jurylid Danii Minogue is daar in tranen de studio uitgestormd na een sneer van een ander jurylid.

Kritiek
In het programma hebben de juryleden elk kandidaten onder hun hoede, die het tegen elkaar opnemen. Dannii Minogue had kritiek op een kandidaat van Louis Walsh, en die pikte dat niet. Dannii zei dat de kandidaat de week ervoor erg vals had gezongen, waarop ze van Walsh een koekje van eigen deeg kreeg. "Dannii, vals zingen? Ho ho!"

Tranen
Minogue stormde daarop de studio uit en barstte backstage in tranen uit. Het was immers niet de eerste keer dat Walsh naar haar zangtalenten uithaalde, en de jongste opmerking was blijkbaar de druppel. Na een reclameboodschap kwam ze niet meer terug naar de live-uitzending, die 10,5 miljoen kijkers haalde.

04-12-2007 om 09:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee vlinders
Twee vlinders
De afbeelding “http://img57.imageshack.us/img57/2723/go4bailing008cf0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
twee vlinders volgen hun pad
over een regenboog
waar het einde zoek is
samen zullen ze zijn
tot het eind der tijden

breekbare vleugels
over een gekleurde weg
zo verliefd waren ze niet eerder

zoek geraakt in het einde
wat niet te vinden was


04-12-2007 om 00:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
03-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen
Dromen
De afbeelding “http://img136.imageshack.us/img136/7452/go4adrianalima093mo3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
ls je dromen wenst
maak het dan mogelijk
om ze uit te laten komen
laat het niet alleen bij dromen
voeg daden bij het woord
zoveel is mogelijk
als je er echt voor gaat
soms komen dromen uit
op onverwachte momenten
grijp ze met beide handen aan
laat ze niet in rook opgaan
dan zijn ze voor altijd verloren


03-12-2007 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-pornoster Jenna Jameson tovert bordeel om tot bar

Ex-pornoster Jenna Jameson tovert bordeel om tot bar

De afbeelding “http://img85.imageshack.us/img85/5489/top615435qe6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jenna Jameson zal niet in het beruchte en beroemde zwarte gat terecht komen. Nu de pornoster op pensioen is, maakt ze grote plannen. De blondine gaat een bordeel omtoveren tot een exclusieve bar. Ze heeft al een sterdesigner onder de arm genomen. Richie Rich moet 'The General Store', want zo gaat de bar in de Chinese wijk van New York noemen, ontwerpen. "Ik ga voor Jenna aan de slag in een hoerentent!", aldus Richie.

Verlegen om nepborsten
Onderdeel van de bar wordt een winkeltje met sexy kleding uitgekozen door Jenna. Het optrekje gaat volgend jaar open. Jameson stapte recent uit de pornobusiness en deed dat niet onopgemerkt. Ze liet meteen haar implantaten weghalen, een statement dat kon tellen. "Eigenlijk zat ik een beetje verlegen om mijn nepborsten. Ik durfde bijvoorbeeld niet naar het strand gaan en daarom heb ik ze laten weghalen. Ik heb ze nu toch niet meer nodig", aldus Jameson.

Zelf beha uitdoen
Ze ontdekte meteen een ander voordeel. Nu ze haar natuurlijke vormen terug heeft kan ze opnieuw zelf haar beha uitdoen. "Dat was het eerste dat ik deed toen ik thuis kwam na de operatie! Ik was het niet meer gewoon. Wat was ik blij, ik voelde me opnieuw een meisje van zeventien", besluit Jameson.


03-12-2007 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss China verkozen tot Miss World 2007

Miss China verkozen tot Miss World 2007

De afbeelding “http://img517.imageshack.us/img517/2614/instyledec2005zhangziyifv8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Miss China Zhang Zi Lin is in eigen land verkozen tot Miss World 2007. Miss Angola strandde op de tweede plaats en Miss Mexico eindigde als derde. De verkiezing van Miss World 2007 werd rechtstreeks uitgezonden op televisie in 200 landen.

De nieuwe Miss World, een 23-jarige secretaresse uit Peking, werd verkozen als mooiste van 112 meisjes. België werd op de verkiezing vertegenwoordigd door de Brusselse Halima Chehaima, de eerste eredame van Miss België Annelien Coorevits. Ze eindigde evenwel niet bij de laatste 15, zegt Darline Devos, manager van Miss België


03-12-2007 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend Britney Spears moet getuigen in voogdijzaak

Vriend Britney Spears moet getuigen in voogdijzaak

De afbeelding “http://img521.imageshack.us/img521/3236/calendariobritneyspearsmf8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een goede vriend van Britney Spears is gedagvaard door Kevin Federline. Sam Lutfi moet getuigen in de voogdijzaak die de ex-man van Spears tegen haar heeft aangespannen, bevestigt de advocaat van Federline bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

Vriend afwezig
De dagvaarding dateert al van begin november, maar Lutfi kwam niet opdagen bij de rechter om een getuigenis af te leggen. De zitting is nu verplaatst naar januari. De advocaat van Federline heeft aangekondigd een rechterlijk bevel aan te vragen om te garanderen dat Lutfi dit keer wel zijn gezicht laat zien.

Lange reeks getuigen
De vriend van Spears is de zoveelste getuige in de langlopende zaak. Zo werden eerder dit jaar het nichtje van de zangeres, haar persoonlijke assistente en haar bodyguard al gesommeerd om een verklaring af te leggen.

Succesje Federline
In de rechtszaak boekte Federline eerder al succes. Zo verloor zijn ex-vrouw begin oktober de gedeelde voogdij over haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1).03-12-2007 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby Spice heeft blaren op voeten

Baby Spice heeft blaren op voeten

De afbeelding “http://img519.imageshack.us/img519/2527/77558635dc6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Emma Bunton oefent zo hard op haar danspasjes dat de blaren op haar voeten staan. "Op dit moment oefen ik op hoge hakken en ik heb ontzettend pijnlijke blaren", schrijft Baby Spice op haar website. "Maar jullie zijn het waard", voegt ze haar fans toe. Samen met de andere vier Spice Girls toert de blondine vanaf zondag over de hele wereld.

Thanksgiving
Om helemaal voorbereid te zijn op het eerste concert van de reünietoer in Vancouver oefenen de Spice Girls al weken aan één stuk door. "Onze enige vrije dag tot nu toe was Thanksgiving", stelt de 31-jarige zangeres. "We hebben een fantastische dag doorgebracht in het huis van Victoria met heel veel heerlijk eten en wijn".

Beau
Ook haar zoontje Beau, dat op 10 augustus werd geboren, heeft het naar zijn zin in Los Angeles, waar de repetities plaatsvinden. "Hij gedraagt zich voorbeeldig", jubelt Bunton. "We hebben oordopjes voor hem gekocht zodat hij de repetities kan bijwonen. Toen hij 'Wannabe' hoorde begon hij te dansen door met zijn kleine beentjes te schoppen! Hij is zo schattig."

Vanaf zondag toert de Britse girlband langs steden als Las Vegas, Chicago, Madrid, Kaapstad en Buenos Aires.


03-12-2007 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moedige Tom Cruise krijgt Bambi award

Moedige Tom Cruise krijgt Bambi award

De afbeelding “http://img81.imageshack.us/img81/6874/tomcruisegrootirritanttqj8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Tom Cruise was de ster van de avond op de Duitse Bambi Awards in Düsseldorf. De Hollywoodicoon werd onderscheiden met een Bambi award in de categorie moed. Ook Eva Longoria, de Nederlandse acteur Johan Heesters en de rockband Bon Jovi gingen met een Bambi aan de haal.

De Amerikaanse acteur Tom Cruise werd geprezen om zijn durf om de rol van Stauffenberg, de kolonel die een mislukte aanslag pleegde op Hitler, te spelen. "Het was een privilege om in de huid te kruipen van de grootste Duitse verzetsstrijder", aldus Cruise.

03-12-2007 om 02:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
02-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Net geen glitterbal voor Mel B

Net geen glitterbal voor Mel B

De afbeelding “http://img48.imageshack.us/img48/4486/mel1hx2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het was een zware slag voor Mel B. Op het laatste nippertje viel de Spice Girl af in het Amerikaanse Dancing With The Stars. De spiegelbal-trofee ging uiteindelijk naar de Braziliaanse racer Helio Castroneves.

Met haar Cha Cha Cha eindigde Mel op de tweede plaats, voor de 48-jarige Marie Osmond. De populaire Amerikaanse zangeres/actrice en haar partner Johathan Roberts werden al vroeg uit de wedstrijd gestemd, na een dansoefening die door één van de juryleden bestempeld een mix van “Baby Jane” en “the Bride of Chucky”.

Ondertussen is workaholic Mel B druk aan het oefenen voor de reünietournee van de Spice Girls, die over enkele dagen van start gaat.

Victoria, Emma, Geri and Mel C zaten trouwens in het publiek van de finalewedstrijd om hun vriendin nog een laatste duw in de rug te geven. Waarschijnlijk zijn ze ondanks haar verlies toch een beetje opgelucht dat Scary Spice zich nu eindelijk voor 100 procent op de reünie kan focussen.

02-12-2007 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan is weer single

Lindsay Lohan is weer single

De afbeelding “http://img91.imageshack.us/img91/9869/top615586ro8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Lindsay Lohan is weer vrijgezel. Het 21-jarige feestbeest en de 25-jarige snowboarder Riley Giles zijn niet langer een koppel, meldt een anonieme bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze hebben het uitgemaakt na het weekend van Thanksgiving", weet de bron.

Ontmoet in afkickkliniek
De actrice ontmoette Giles tijdens haar behandeling in de exclusieve afkickkliniek Cirque Lodge in Utah. Toen ze op 5 oktober na een verblijf van twee maanden de kliniek verliet, liet ze zich veelvuldig fotograferen met haar nieuwe liefde.

Plaatje maken
Inmiddels zou Lohan, die bekendstond om haar voorliefde voor drugs en drank en haar roekeloze rijgedrag, haar leven weer op de rails hebben. Onlangs werd bekend dat de rossige socialite weer aan het zingen is geslagen. Ze is bezig met de voorbereidingen van haar derde studioalbum. De plaat zou volgend jaar in de winkel moeten liggen.


02-12-2007 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton heeft ook een kinderwens
Paris Hilton heeft ook een kinderwens
De afbeelding “http://img139.imageshack.us/img139/6994/parishilton46ih3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton heeft laten weten dat ze graag zo snel mogelijk moeder wil worden. Ze zegt dit omdat haar goede vriendin Nicole Richie zwanger is en als zij ongeveer samen zullen bevallen kunnen de kids volgens haar samen opgroeien.

Dit vertelde de 25-jarige society queen aan het tijdschrift People. "Ik ken Nicole al sinds we twee jaar oud zijn. Het zou leuk zijn als onze baby's samen kunnen opgroeien."

Of Paris snel zwanger zal geraken is nog maar de vraag, want ze is op dit moment single. "Er zal nog wel wat moeten gebeuren, ja. Ik moet eerst een geschikte vriend vinden. Het lijkt me echt geweldig om een gezin te beginnen." Hopelijk zal ze snel een vriendje vinden, want de baby van Nicole Richie komt er in januari al aan.


02-12-2007 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Britney Spears niet zwanger"

De afbeelding “http://img144.imageshack.us/img144/4326/britneyspearswallpapersrt4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Britney Spears en vrienden van de zangeres ontkennen dat ze een kind verwacht. Eerder deze week verspreidden Amerikaanse media berichten over een derde zwangerschap van Spears. Volgens het magazine Star, zou de gevallen popprinses het nieuws zelf hebben bekend gemaakt via het internet. 

Op een private MySpage-pagina zou ze twee weken geleden hebben gemeld dat ze al vier weken ver was en “geshockeerd” was. 

“Ik weet niet of ik er blij of verdrietig om moet zijn,” zou ze verder hebben meegedeeld. De eerste echo zou Britney volgens het magazine alvast heel “cool” gevonden hebben. 

In een bijdrage in het magazine In Touch Weekly, zou muziekproducer J. R. Rotem zichzelf als vader van de ongeboren baby hebben uitgeroepen. Het blad toonde ook foto’s van de zangeres waarop ze een wat bol buikje leek te hebben.
Osama Lufti, een goede vriend van Britney ontkent de geruchten. Volgens hem slaan die nergens op. Wie het nieuws over de zwangerschap heeft verzonnen is Lufti niet meteen duidelijk. “J.R. heeft geen idee wat er aan de hand is,” vertelt hij nog, “er is helemaal niks van aan”. 

Ondertussen is Britney’s ex tot één van de meest invloedrijke mannen onder de leeftijd van 45 verkozen. In een enquête van Amerikaanse magazine werd Kevin Federline al seen “goede papa” bestempeld. Zelf liet hij over zijn rol als vader weten dat die voor hem “alles betekent” en dat die voor hem aantoont “hoe nietig hij eigenlijk wel is”.

01-12-2007 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Fluisters
Mijn Fluisters
De afbeelding “http://img128.imageshack.us/img128/1653/go4ariellekebbel023po7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Mijn fluisters
in de wind
dat zijn geen roddels
 
Er zit liefde in elke fluister
die ik hoor
Soms ben ik boos ja
maar hervind altijd weer
de balans
van het relativeren
 
juist door de fluister
van de wind

01-12-2007 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pech en ongeluk
Pech en ongeluk
De afbeelding “http://img119.imageshack.us/img119/8546/go4ariellekebbel024vb6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Telkens als ik een bloem zie,
word ze afgemaaid.
Dat gelukkige beeld
wordt voor mijn ogen weggegraaid.

Telkens als ik een vlindertje zie,
word die gevangen.
Dat blije beeld
wordt voor mijn neus weggehangen.

Telkens als ik geluk zie,
word dat gepikt.
Dat goede beeld
wordt voor mij gewoon ingeslikt.

01-12-2007 om 11:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt houdt voortaan kleren aan

Brad Pitt houdt voortaan kleren aan

De afbeelding “http://img514.imageshack.us/img514/5102/hln40lm4lslb7w6kseydacpil7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Zijn fans moeten het doen met de herinnering: Brad Pitt gaat nooit meer uit de kleren op het witte doek.

Kinderen

De acteur, zowel bejubeld om zijn spel als om zijn uiterlijke kwaliteiten, heeft het besluit genomen vanwege zijn kinderen. Hij wil zijn kinderen de aanblik van zijn torso niet aandoen.

Spijkerbroek

Diezelfde torso bracht Pitt wereldfaam, toen hij in een commercial voor spijkerbroekengigant Levi's met strakke jeans in bad ging liggen. Een paar jaar later bracht zijn aanblik in de film Thelma and Louise - ditmaal half uit de spijkerbroek - miljoenen liefhebbers in vervoering.01-12-2007 om 01:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Melua op 'Junior Eurovisie Songfestival'
Katie Melua op 'Junior Eurovisie Songfestival'
De afbeelding “http://img127.imageshack.us/img127/4153/katiemeluazeenzhv2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De AVRO heeft de populaire Britse zangeres Katie Melua gestrikt voor de internationale finale van het 'Junior Eurovisie Songfestival 2007'. De finale waar, naar schatting 30 miljoen mensen wereldwijd naar kijken, wordt zaterdagavond 8 december live vanuit Sportpaleis Ahoy uitgezonden om 20.15 uur op Z@pp.

Speciaal voor de internationale finale van het Junior Eurovisie Songfestival reist de populaire zangeres af naar Nederland. Het speciale optreden van Katie Melua voor een uitverkocht Ahoy zal geheel in het teken staan van het thema 'Make A Big Splash'.

Georgië
Een record aantal van zeventien landen doet dit jaar mee aan het Junior Eurovisie Songfestival, waaronder debutant Georgië. De delegatie reageerde verheugd op het nieuws dat Katie Melua zal optreden want de zangeres is in Georgië geboren. Katie Melua is populairder dan ooit. Haar album 'Pictures' bestormt op dit moment wereldwijd de hitlijsten en komt in Nederland zelfs binnen op nummer 1.

Voorbeeld
Tijdens de finale strijden de internationale popsterren van de toekomst om de eerste plaats. Voor hen is zangeres Katie Melua een groot voorbeeld. Katie Melua is erg populair in alle landen waar de finale wordt uitgezonden. 'We zijn dan ook verheugd dat Katie Melua tijd heeft vrij kunnen maken voor dit grote evenement', aldus Gerben Bakker eindredacteur 'Junior Eurovisie Songfestival'.


01-12-2007 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!