Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney geweigerd bij chique hotel in LA

Britney geweigerd bij chique hotel in LA

De afbeelding “http://img220.imageshack.us/img220/8972/large214330sa4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Britney Spears was gisterenavond niet welkom bij het chique Four Seasons Hotel in Los Angeles. Dat is te zien in filmpjes van TMZ en Hollywood TV. "U bent niet geautoriseerd om binnen te komen", klinkt uit de intercom van de parkeergarage, waar Britney staat te wachten in haar witte Mini cabrio.

Paparazzi
"Wat", piept het voormalige popicoon met een kinderlijk stemmetje, terwijl ze versuft om zich heenkijkt. "Het is Britney Spears, verdomme, laat haar naar binnen", schreeuwt één van de aanwezige paparazzi in de intercom. "Je mag hier niet binnenkomen", herhaalt de stem.

"Feestje bij mij thuis"
Na een tijdje te hebben gewacht, rijdt Spears haar autootje, met de ruitenwissers aan, achteruit de weg weer op. "Feestje bij mij thuis", grapt ze tegen de fotografen terwijl ze wegrijdt.

Frequent bezoeker
Het 26-jarige feestbeest is een frequent bezoeker van het Four Seasons. Hoewel ze twee huizen heeft in LA, brengt ze avond na avond door in chique hotels. De moeder van twee verloor onlangs de gedeelde voogdij over haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1).

21-12-2007 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela gaat toch niet scheiden

Pamela gaat toch niet scheiden

De afbeelding “http://img142.imageshack.us/img142/1615/pam1mb7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
AMSTERDAM -  Pamela Anderson houdt de gemoederen flink bezig. Slechts drie dagen nadat het blonde seksbom officieel een echtscheiding aanvroeg, heeft ze toch maar besloten getrouwd te blijven met Rick Salomon. Pam weet ook niet wat ze wil...

Pamela liet vrijdag nog weten dat ze wegens onoverkomelijke meningsverschillen weg te gaan bij haar 39-jarige echtgenoot.

Volgens insiders zouden Pamela en Rick heftige ruzie hebben gehad, maar de twee kemphanen zouden het uiteindelijk weer hebben bijgelegd. Ze waren het afgelopen weekend zelfs samen gespot tijdens het winkelen. In het dagboek op haar site verklaart de voormalige Baywatch-actrice: "We zijn het aan het goedmaken."

Nog geen twee maanden geleden stapte de 40-jarige Pamela in het huwelijksbootje met haar pokerspeler. Het liefdekoppel trouwde in Las Vegas. Rick is voornamelijk bekend van de beruchte seksfilm (One night in Paris ) die hij in 2003 met zijn toenmalige vriendinnetje Paris Hilton maakte. Rick heeft de reputatie een womanizer te zijn, eerder was hij getrouwd met actrices Shannen Doherty en Elizabeth Daily.



20-12-2007 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gearresteerde Amy Winehouse vrij op borg

Gearresteerde Amy Winehouse vrij op borg

De afbeelding “http://img138.imageshack.us/img138/6945/large218072xo2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Na het betalen van een borg is Amy Winehouse weer op vrije voeten, zo is uit politiebron vernomen. De 24-jarige Britse zangeres was eerder op de avond gearresteerd in verband met belemmering van de rechtsgang, zo maakte Scotland Yard dinsdagavond in Londen bekend.

Haar echtgenoot Blake Fielder-Civil zat al in preventieve hechtenis omdat hij een kroongetuige in een zaak naar slagen en verwondingen zou hebben omgekocht. De soulzangeres haalt al maanden meer de krantenkoppen in verband met alcohol- en drugsexcessen dan met haar muziek.

Onlangs heeft de muzikante wegens gezondheidsproblemen al haar concerten tot het einde van het jaar afgelast. Bij meerdere optredens was de onstabiele muzikante al uitgejouwd. Niettemin is ze begin december in de VS zes keer genomineerd voor de Grammy's, de Oscars van de muziekindustrie

20-12-2007 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie onderhoudt relatie met webseks

Fergie onderhoudt relatie met webseks

De afbeelding “http://img167.imageshack.us/img167/4486/fergiewallpaperlu6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Zangeres Fergie en haar vriendje, acteur Josh Duhamel, gebruiken een webcam om hun seksleven op temperatuur te houden terwijl ze op tournee is. Fergie heeft bekend dat ze via het internet stript voor Josh. "We werken met iCam. Zo heb ik 'm de laatste tijd toch vaak gezien, en hij mij. En hoe! (lacht schalks)".

Kerstshoppen
Voorts onthult de Black Eyed Peas-zangeres dat ze de kerstcadeautjes voor haar Josh al tijdens haar tournee heeft gekocht. "Ik ga in elk land shoppen en koop allerlei muziekinstrumenten. Ik verscheep ze naar huis in dozen, maar die mag hij pas onder de kerstboom openmaken".

20-12-2007 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katastroof bekent: 'œWij zijn kinderlokkers'
Katastroof bekent: “Wij zijn kinderlokkers”
De afbeelding “http://img211.imageshack.us/img211/6434/dscf56890hb6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Na 30 jaar zijn de Vlaamse media nog niet klaar voor Katastroof. Dit werd weer bewezen toen de VRT vandaag de ballen niet had om hun inzending tot de preselecties van Eurosong toe te laten.

Een tijdje geleden werd in het Vlaams Parlement zelfs gediscussieerd over het boycotten van Katastroof op de openbare omroep. Dit om de jeugd te beschermen.

Binnen enkele weken neemt Katastroof wraak. En zoals echte rattenvangers van Hamelen doen ze dit via de onschuldige kinderzieltjes.

Katastroof gaat dan net als Studio 100 de plat commerciële toer op om de jeugd te hersenspoelen! “Wij worden de K3 van de stoute kindertjes: KaKa3.”, aldus Stef Bef. “Er komt een draak van een Katastrofaal kinderliedje mét videoclip op de markt, dat gegarandeerd een hype wordt bij de kinderen die toch alles slikken!”, vult Zjuul Krapuul aan. “Tenslotte bepaalt de dictatuur van de slechte kindersmaak welke muziek er in huis en op de radio komt.” , weet Jos Smos.

Katastroof zou van plan zijn een schuilnaam te gebruiken, zodat ouders onwetend het katastrofale gedachtengoed binnenhalen bij het kopen van de single. Binnenkort meer over deze wraakactie, maar ouders van jonge kinderen zijn bij deze al gewaarschuwd!


20-12-2007 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Jackson over The Hobbit

Peter Jackson over The Hobbit

De afbeelding “http://img91.imageshack.us/img91/4943/peterjacksonafterzm3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Na veel geruzie over geld tussen Peter Jackson (The Lord of the Rings) en filmmaatschappij New Line is de lucht nu dan eindelijk opgeklaard. Het leek er geruime tijd op dat Jackson dooe de langslepende financiële kwestie niks met de verfilming van de LotR-prequel The Hobbit te maken zou hebben, maar nadat er onlangs al wat schot in de zaak leek te komen, is er nu dan eindelijk duidelijkheid: Jackson zal zowel The Hobbit als de geplande sequel produceren, twee films die respectievelijk in 2010 en 2011 uit moeten komen. Opnames voor de films gaan in 2009 van start.

"I’m very pleased that we’ve been able to put our differences behind us, so that we may begin a new chapter with our old friends at New Line. The Lord of the Rings is a legacy we proudly share with Bob and Michael, and together, we share that legacy with millions of loyal fans all over the world. We are delighted to continue our journey through Middle Earth. I also want to thank Harry Sloan and our new friends at MGM for helping us find the common ground necessary to continue that journey."

19-12-2007 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Instrument van Beckham

Instrument van Beckham "lijkt op uitlaatpijp van tractor"

Victoria Beckham is bijzonder gelukkig met het lijf van haar vent David. Tegenover een verslaggever van The Sun had ze de mond vol over een specifiek onderdeel ervan, dat redelijk centraal staat in een weinig verhullende foto van haar man voor een ondergoedreclame van Emporio Armani. Er staken immers geruchten de kop op dat de topvoetballer hulp had gekregen van Photoshop of de traditionele sok.

Reusachtig
Niets daarvan zegt Victoria. Gevraagd naar de proporties van haar echtgenoot, barstte de 33-jarige zangeres in lachen uit. "Hij lijkt op de uitlaatpijp van een tractor! Hij heeft gewoon een reusachtige, echt waar", vertelde de Spice Girl. Nuja, in vergelijking met haar tengere lijf, lijken gewone dingen natuurlijk al snel gigantisch.

18-12-2007 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris de Burgh eerste buitenlandse zanger in Iran

Chris de Burgh eerste buitenlandse zanger in Iran

De afbeelding “http://img143.imageshack.us/img143/8130/large214447sv2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Ierse zanger Chris de Burgh treedt volgende zomer op in Iran. De Burgh wordt zo de eerste buitenlandse popzanger die een concert mag geven in de islamitische republiek sinds 1979.

De islamitische republiek heeft zich lange tijd verzet tegen pop- of rockconcerten, die als "decadent" aanzien worden, maar de voorbije jaren mochten sporadisch toch een aantal groepen optreden.

Arian
"De muzikant komt naar Iran voor een reeks concerten tussen 20 juni en 21 augustus", aldus Mohsen Rajapour, de manager van de Iraanse popgroep Arian. De Burgh zal solo optreden en "stukken spelen met Arian". De Burgh en Arian namen onlangs samen een nummer op, dat op de nieuwe cd van de groep staat. Arian, dat in 1999 zijn eerste concert gaf, was de eerste groep met muzikantes en zangeressen. Zij mogen echter niet solo optreden.

Toelating
Muziekgroepen moeten de toelating van het ministerie van Cultuur krijgen om op te treden, waardoor er een officieus circuit van groepen bestaat. De politie organiseert regelmatig invallen bij dergelijke concerten, waarvan de organisatoren en muzikanten vervolgd kunnen worden.

Iran is al een tijdje terug bezig met tekenen van 'cultureel' en 'moreel verval' zwaar te bestraffen. Wie niet gekleed gaat volgens de regels, of betrapt wordt bij een kapper kan zware boetes opgelegd krijgen. In dat opzicht is de aankondiging van het concert ook een beetje vreemd.

18-12-2007 om 10:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Boonen Sportman van het Jaar

Tom Boonen Sportman van het Jaar

De afbeelding “http://img143.imageshack.us/img143/1601/large214652gb4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Wielrenner Tom Boonen is vanavond tijdens het Sportgala in het Casino Kursaal van Oostende uitgeroepen tot Sportman van het Jaar 2007.

Boonen haalde het in het referendum van Sportspress.be, de Belgische Beroepsbond van Sportjournalisten, met amper 22 punten voorsprong op veldrijder Sven Nys. Boonen kreeg 595 punten, Nys 573. Basketter Axel Hervelle eindigt als derde met 334 punten.

Boonen kreeg de prestigieuze trofee al een keertje in 2005. Vorig jaar moest hij net als in 2004 genoegen nemen met een tweede plaats achter Stefan Everts.

18-12-2007 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
17-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2008 het jaar van Wim Soutaer?
2008 het jaar van Wim Soutaer?
De afbeelding “http://img149.imageshack.us/img149/1430/img5918un3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Voor de Vlaams-Brabantse zanger Wim Soutaer belooft 2008 een heel belangrijk jaar te worden in z’n muzikale carrière. “Inderdaad. 2008 is voor mij het jaar waarin mijn derde cd gaat verschijnen en waarbij ik mijn nieuwe muzikale koers kenbaar ga maken”, zegt Wim Soutaer.

De single die in januari in de winkel ligt, is de voorbode van heel wat initiatieven. Een nieuwe full-cd, én een nieuwe live tour met een nieuwe band. Wim belooft niet alleen vuurwerk op oudejaarsavond, hij gaat het een heel jaar volhouden ! In januari komt er een volledige nieuwe website aan, de zanger neemt voor z’n nieuwe single ‘the sexiest videoclip’ op. Normaal gezien komt er in de aanloop van de zomer nog een muziekspecial aan met Wim Soutaer kortom je mag Wim heel erg dichtbij verwachten want de zanger komt naar je toe!

Bovendien staat Wim in 2008 exact 5 jaar op de planken. Wim werd bekend bij het grote publiek na zijn deelname aan ‘Idool 2003’. In de slotfinale moest Wim Soutaer nipt de duimen leggen voor Peter Evrard en Natalia maar toch werd het voor hem het begin van een zeer mooi verhaal. “Als ik terugblik op vijf jaar muziekcarrière, dan ben ik heel blij dat ik de dag van vandaag nog steeds professioneel met muziek kan bezig zijn. Mijn twee albums zijn goed onthaald. De verwachtingen voor mijn nieuwe cd zijn groot. Muzikaal gaan we een bocht maken en trekken we de kaart van het brede Nederlandstalige genre. De nieuwe single die in januari uitkomt, zal vooral zeer toegankelijk zijn voor een groot publiek. Het wordt een frisse popsong!!”.

Wim Soutaer is overduidelijk in een supervorm.
De volgende weken belooft hij veel van zich te laten horen en dat kunnen we alleen maar toejuichen. Het wordt dus een boeiend Wim Soutaer-jaar !

17-12-2007 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney noemt platenlabel saai

Paul McCartney noemt platenlabel saai

De afbeelding “http://img135.imageshack.us/img135/4408/paulmccartneytekentbijsed3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paul McCartney besloot zijn platenlabel EMI na 45 jaar de rug toe te keren omdat het bedrijf 'saai' was geworden. "Iedereen bij EMI was tot het meubilair gaan behoren", vertelt de 65-jarige zanger vrijdag in de Britse krant The Times. "Ik was een bank, Coldplay is een fauteuil. Ik durf er niet eens aan te denken wat Robbie Williams was."

De voormalige Beatle zegt dat hij op een gegeven moment kon raden wat de mensen van de platenmaatschappij gingen zeggen tijdens vergaderingen. "Wij denken dat je naar Keulen moet gaan, zeiden ze dan. En dat zeiden ze altijd", vertelt hij.

Sir Paul wilde zijn album snel op de markt brengen, maar de bazen van EMI wilden dat er minstens zes maanden werd besteed aan de marketing van zijn muziek. "Je gaat ergens naar toe, spreekt op één dag met een miljoen journalisten, die allemaal dezelfde vragen stellen. Ik wilde weleens iets anders proberen."

De muzikant stapte over naar het platenlabel van Starbucks, Hear Music, dat zijn album 'Memory almost full' in juni op de markt bracht. In de Verenigde Staten werden meer kopieën van de plaat verkocht dan van al zijn voorgangers. Ook in Groot-Brittannië is het album succesvol.

Vorige week werd bekend dat Paul McCartney tijdens de Brit Awards wordt geëerd voor zijn bijdrage aan de muziek. Hij is ook genomineerd voor drie Grammy Awards, die net als de Brit Awards in februari worden uitgereikt. Zo kreeg 'Memory almost full' een nominatie voor beste popalbum.


17-12-2007 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau-mania

Clouseau-mania

De afbeelding “http://img90.imageshack.us/img90/9796/clouseauwd4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De eerder aangekondigde 18de show in de Clouseau20-reeks is een feit. De 8.000 mensen die al een ticket gereserveerd hadden, zijn nu zeker van een plaatsje.

De extra show die op de Sportpaleiskalender ingelast wordt, vindt plaats op zondag 30 december, om 19 uur. Als die show ook uitverkocht raakt, zullen in totaal 253.000 Clouseau-fans naar de concertzaal zijn afgezakt. Dat zijn er 2.000 meer dan voor de recordshow ‘Vanbinnen’ in 2004.

Ondertussen zijn er voor de concertreeks van volgend jaar ook al meer dan 20.000 plaatsen gereserveerd.

Tickets voor de laatste extra show en de reeks van volgend jaar zijn verkrijgbaar via Tele Ticket Service 070/345.345, www.sportpaleis.be en http://www.clouseau20.be.

17-12-2007 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
16-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba is zwanger

Jessica Alba is zwanger

De afbeelding “http://img131.imageshack.us/img131/357/jessicaalbaow8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jessica Alba en Cash Warren, verwachten hun eerste kindje. De Sin City-ster en haar vriend ontmoetten mekaar in 2004 op de set van de ‘Fantastic Four’, waar Warren werkzaam was als regieassistent.

Jessica’s woordvoerder Brad Cafarelli bevestigde het nieuws over de zwangerschap op de Amerikaanse website People.com. Hij zei dat de baby normaal gezien aan het begin van de zomer moet worden geboren.

Eerder dit jaar gingen Alba en Warren even uit mekaar. Volgens hen lag de oorzaak van hun split in hun te drukke werkschema’s. Even later kwamen de twee al weer samen.

Voor het nieuws over haar zwangerschap bekend raakte, onderhandelde Jessica voor een rol op Broadway. In de zomer van 2008 zou de actrice daar haar entree maken in een bewerking van het stuk ‘Speed-the-Plow’ van David Mamet.

Jessica Alba is niet de enige Hollywood-ster die in blijde verwachting is. Ook Halle Berry, Nicole Richie en Jennifer Lopez krijgen binnenkort een beroemde baby, zeg maar een ‘B.B.’.

16-12-2007 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Led Zeppelin overweegt extra concert in New York

Led Zeppelin overweegt extra concert in New York

De afbeelding “http://img161.imageshack.us/img161/3218/large208647cy0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De rockers van Led Zeppelin hebben heimwee naar het verleden. De legendarische rockband overweegt terug te keren naar Madison Square Garden in New York, waar Robert Plant en co in 1973 bij drie uitverkochte concerten het beste van zichzelf gaven.

Na hun uitverkocht optreden in de O2 Arena in Londen eergisteren, haalden de rockers herinneringen op over hun gloriejaren, toen hun drummer John Bonham nog onder de levenden was. En de groep, met diens zoon Jason Bonham aan de drums, overweegt naar verluidt naar de Verenigde Staten terug te keren om Madison Square Garden opnieuw te laten vollopen.

"De band haalde herinneringen op over zijn vorige drummer John Bonham en wat hij zou denken van extra optredens", zegt een backstagemedewerker van het optreden begin deze week.

"Ze vroegen zich af wat hun volgende stap zou zijn. Blijft het bij dit ene concert of niet? En dan kwamen de herinneringen aan hun drie concerten in New York boven. Er leek echt een consensus te zijn. Madison Square is een van de beste concertpodia om live muziek te spelen. Ik twijfel er niet aan dat ze er volgend jaar een uitverkocht concert zullen geven".

16-12-2007 om 16:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Model spreekt over affaire met man Eva Longoria

Model spreekt over affaire met man Eva Longoria

De afbeelding “http://img522.imageshack.us/img522/8089/gm2006carmenelektrapi5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Het Franse model Alexandra Paressant heeft een boekje opengedaan over haar vermeende affaire met basketballer Tony Parker, de man van actrice Eva Longoria. "Hij zei dat Eva op seksueel gebied bepaalde dingen niet wil doen", verklapte ze woensdag aan de Amerikaanse showbizzsite X17. "Ze wil niet vrijen voor een spiegel, houdt niet van bepaalde standjes en denkt dat ze acne krijgt van sperma."

Deze week staken geruchten over de affaire de kop op. "Ik hou van mijn vrouw", reageerde de NBA-speler woensdag tegenover het tijdschrift People. "Ze is het beste dat me ooit is overkomen". Volgens Paressant, die een relatie heeft gehad met de Braziliaanse voetbalster Ronaldinho, weerhield dat Parker er niet van al enkele maanden na zijn trouwdag een scheve schaats te rijden. "Iedereen moet op een gegeven moment trouwen, maar je moet nog altijd van je leven blijven genieten."

Tony zou de 26-jarige schone hebben gespot op zijn huwelijksdag, die op 7 juli plaatsvond in Parijs. Via een gezamenlijke vriend, voetballer Thierry Henry, zouden de twee elkaar hebben ontmoet. Na het uitwisselen van seksueel getinte sms'jes en telefoongesprekken zouden de basketballer en het model elkaar op 29 september hebben ontmoet in een hotel in Parijs. Daar zouden ze vele malen het bed hebben gedeeld.

De 32-jarige Longoria, vooral bekend van de serie Desperate Housewives, verloofde zich eind vorig jaar met de van oorsprong Franse Parker, die voor de San Antonio Spurs speelt.



16-12-2007 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally stelt boek voor

Eddy Wally stelt boek voor

De afbeelding “http://img257.imageshack.us/img257/1156/eddywallyio5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Gisterenavond heeft Eddy Wally zijn eerste boek 'Eddy Wally. The voice of Europe' voorgesteld in het Gentse stadhuis. Het rijkelijk geïllustreerde boek schetst een overzicht van de hele carrière van de charmezanger.

500 foto's
Naar aanleiding van de 75ste verjaardag van Eduard Van De Walle overhandigde de Gentse burgemeester Daniël Termont het eerste exemplaar van het boek over 'The voice of Europe'. Het lijvige boek is geïllustreerd met een 500-tal nooit eerder gepubliceerde foto's van de hand van fotograaf Patrick Dekeyser en ook uit het archief van de zanger. De auteurs Kathleen Haentjens en Ivan Saerens probeerden een zo goed mogelijk beeld te schetsen van de hele carrière van de internationale ster.

Nog tien jaar
De reeds 91-jarige ontdekker van Eddy Wally, Johnny Hoes, bracht samen met zijn zoon Adri-Jan hulde aan de ster. Ook Koen Crucke, Luk Alloo en Zackie hadden woorden vol lof voor Eddy Wally. "Bovendien heb ik nog een contract getekend dat ik er nog een lap op zal geven voor de komende tien jaar", gaf de charmezanger nog mee. De burgemeester van Zelzate zei nog dat er heel binnenkort in Zelzate, de thuisbasis van de vedette, een Eddy Wally-museum wordt opgericht.

16-12-2007 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
15-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoenste Harry Potter verkocht in Vlaanderen
Miljoenste Harry Potter verkocht in Vlaanderen
De afbeelding “http://img87.imageshack.us/img87/4962/potter1gt2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Vandaag ging in boekhandel De Boekuil in Mortsel de miljoenste Harry Potter over de toonbank. De gelukkigen waren een groepje scholieren en hun meester uit Mortsel. Zij kregen het miljoenste exemplaar officieel overhandigd door Johan De Koning, directeur van Standaard Uitgeverij.

Zeven zesde-klassers van de St Lutgardisschool in Mortsel waren samen met hun meester naar De Boekuil gekomen om boeken aan te kopen voor de schoolbibliotheek. Zij kregen het miljoenste Harry Potter-boek officieel overhandigd door Johan De Koning van Standaard Uitgeverij en werden verrast met een grote stapel boeken voor de schoolbib.

n Vlaanderen is dus nu de kaap van de één miljoen verkochte Nederlandstalige Harry Potter-boeken gerond. Alleen populaire auteurs als Pieter Aspe doen beter in Vlaanderen. In Nederland en Vlaanderen samen is de reeks van 7 Potter-boeken goed voor meer dan 5 miljoen exemplaren. Alleen al het allereerste boek uit de reeks, Harry Potter en de steen der wijzen, ging - na een aarzelende start - meer dan één miljoen keer over de toonbank in Nederland en Vlaanderen. 

Tien jaar geleden verscheen het eerste boek over de slimme leerling-tovenaar Harry Potter. Het betekende het begin van een wereldwijd succes voor auteur J.K. Rowling. Haar boeken werden inmiddels in meer dan 65 talen vertaald.


15-12-2007 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jodie Foster:

Jodie Foster: "Ik ben lesbisch"

De afbeelding “http://img528.imageshack.us/img528/9959/large208553rj9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jodie Foster heeft het eindelijk toegegeven. Ze is lesbisch en heeft al vijftien jaar een relatie met filmproducent Cydney Bernard. De actrice bedankte in een interview met The Hollywood Reporter haar "mooie Cydney" voor alles, schrijft de Deense krant Ekstra Bladet.

Ze hebben samen ook Fosters twee kinderen opgevoed. De actrice heeft homoseksuele belangengroepen altijd afgehouden om te praten over haar geaardheid.

14-12-2007 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris naakt voor drinkwater

Paris naakt voor drinkwater

De afbeelding “http://img517.imageshack.us/img517/4489/large210611bg7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton heeft het gevonden! In plaats van in de boekskes te staan omdat ze, oeps!, haar slipje is 'vergeten', gaat ze gewoon naakt voor een reclamecampagne. Zo slaat de blondine twee vliegen in één klap: ze mag naakt gaan én ze wordt er voor betaald. Om nog maar te zwijgen over de kwaliteit van de fotografie...

Water voor iedereen
Met deze gouden foto's zet Paris zich ook nog eens in voor een goed doel: the rich water foundation. Die organisatie, opgericht door Paris en Günther Aloys, hoofd van het champagnemerk Rich Prosecco, zet zich in voor proper drinkwater voor mensen in nood. Paris is het gezicht van Rich Prosecco, de champagne die uit een blikje wordt gedronken.

Drinkbaar water is ook het thema zijn van de Stubru-actie Music for life, waarin het opgehaalde geld ten voordele gaat van waterprojecten. Waarmee Paris indirect Music for life promoot!

Ondertussen lijkt het weer goed aan tussen Paris en Stavros Niarchos. De twee werden al samen gespot op het (eenmalige?) reünieconcert van Led Zeppelin, en sindsdien konden ze in diverse nachtclubs niet van elkaar afblijven.

14-12-2007 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris neemt ex mee naar concert Led Zeppelin

Paris neemt ex mee naar concert Led Zeppelin

De afbeelding “http://img511.imageshack.us/img511/8428/large205925xr3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton is weer aan de rol met haar ex, de Griekse miljardairszoon Stavros Niarchos. The Sun meldt dat de twee de voorbije week in Miami hebben doorgebracht en dat ze vanavond acte de présence zullen geven op het eenmalige reünieconcert van Led Zeppelin in Londen.

Kattig
Vorige week liet Paris blijken dat ze haar Stavros niet wenst te delen. Toen een meisje de Griekse bink aansprak in een nachtclub in Miami, begon ze als een bezetene te krijsen tegen de concurrente.

Vorige maand dumpte Paris haar Zweedse pizzaboy, twee weken nadat ze hem aan haar ouders had voorgesteld. Niarchos heeft een indrukwekkende staat van verdienste. Hij deelde eerder de lakens met Lindsay Lohan en Mary-Kate Olsen.

14-12-2007 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!