NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde seizoen van 'Mijn Pop-uprestaurant' morgen van start

Derde seizoen van 'Mijn Pop-uprestaurant' morgen van start

http://oi64.tinypic.com/209riw0.jpg

In Antwerpen, Genk en Kortrijk start dinsdag het derde seizoen van het VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant'. Daarin nemen opnieuw zes duo's het tegen elkaar op, zij het dus ditmaal slechts in drie steden. De pop-uprestaurants worden immers telkens per twee op één plein gezet, zodat de concurrentie letterlijk om de hoek loert. Tijdens de eerste fase van de wedstrijd draait alles dan ook rond "de beste van 't stad" worden. De drie overblijvende duo's strijden nadien verder voor de begeerde som van 100.000 euro die als startkapitaal voor de eigen restaurantdroom kan dienen.

De Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen, C-Mine in Genk en het Stationsplein in Kortrijk vormen dit jaar het decor voor de tweestrijd tussen telkens twee pop-uprestaurants.

De presentatie is nog steeds in handen van Evi Hanssen en in de jury krijgen vaste waarden Sergio Herman en Sepideh Sedaghatnia het gezelschap van nieuwkomer Gert Verhulst. Zij krijgen tijdens de eerste aflevering alvast een driegangenmenu voorgeschoteld dat de zes duo's - voor de gelegenheid in twee teams ondergebracht - voor een dertigtal gasten moeten samenstellen.

Die eerste test bepaalt wie vervolgens in welke stad een pop-uprestaurant mag openen. Hoe beter de deelnemers presteren, hoe meer inspraak ze krijgen in hun uiteindelijke locatie. Ze mogen bovendien niet enkel aangeven wat hun stad van voorkeur is, maar ook met welk ander duo ze zeker niet op hetzelfde plein willen belanden.

De kandidaten van het derde seizoen zijn het koppel Jan en Nele, zussen Chloë en Magali, het ex-koppel Miette en Willem en drie "beste vrienden"-duo's: Gillian en Caroline, Amanda en Sven en Giordano en Myrthe. 'Mijn Pop-uprestaurant 2016' is vanaf 1 maart vier weken lang elke dinsdag en donderdag te zien op VTM om 20.35 uur.

29-02-2016 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie: "Buurman mocht hond Salma Hayek doodschieten"

Politie: "Buurman mocht hond Salma Hayek doodschieten"

http://oi63.tinypic.com/wb5rpu.jpg

De buurman van Salma Hayek ging niet de fout in toen hij de hond van de actrice doodschoot. Volgens TMZ had de buurman het recht op de viervoeter te schieten omdat het beest op zijn erf liep.

De politie van de staat Washington heeft de zaak onderzocht en inmiddels gesloten. Salma's buurman heeft toegegeven dat hij de herder Mozart neerschoot. Uit het onderzoek bleek dat er sprake was van verzachtende omstandigheden. De buurman had helemaal genoeg van Salma's honden, die geregeld op zijn terrein kwamen en zijn eigen viervoeters aanvielen.

Salma's buurman verklaarde ook dat hij niet van plan was Mozart te doden. Hij zegt met een luchtbuks op de hond te hebben geschoten toen het beest in zijn garage liep. De man wilde Mozart slechts afschrikken.

Salma trof Mozart dood aan in haar tuin. "Hij lag dood op het erf van mijn boerderij met een schotwond vlakbij zijn hart'', schreef de Mexicaans-Amerikaanse actrice op Instagram. Volgens Salma, die schreef in rouw te zijn, zwierf Mozart nooit ergens rond. "Hij was geliefd gezelschap en heel loyaal.''

29-02-2016 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achter de schermen bij 'Miss Travestie 2016'

Achter de schermen bij 'Miss Travestie 2016'

http://oi65.tinypic.com/1tv3w1.jpg

Dina Delvaux mag zichzelf 'Miss Travestie 2016' van België noemen. In Oudenaarde gooiden zij en haar medefinalisten al hun charmes, kleuren, dansmoves, glitters en veren in de strijd. Er kon er maar een met het kroontje naar huis.

De strijd om de titel 'Miss Travestie 2016' was best spannend. Dina Delvaux, Patricia Spotlight, Daisy D Zire, Gwen Mystica Stratton en Varvara Avenir bezorgden iedereen in de volle zaal van Salon Mantovani in Oudenaarde een onvergetelijke avond. Uiteindelijk was het Dina die met het kroontje aan de haal ging.

29-02-2016 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Portret van Michel Van den Brande: hart op de tong, maar ook op de juiste plaats

Portret van Michel Van den Brande: hart op de tong, maar ook op de juiste plaats

http://oi65.tinypic.com/fe2lgj.jpg

Wie is Michel Van den Brande? Kijkers van The Sky is the Limit kennen het 54-jarige Wase Jerommeke als de bullebak die boertig uit de hoek kan komen tegen zijn vriendin. Maar ook als de zorgzame man die alle vips op zijn eigen receptie voorbijloopt om zijn mentaal gehandicapte vriendje Wim van een vol-au-vent met frietjes te voorzien. Omdat Wim de maatjes niet lust, een delicatessenprimeur waar Michel zwaar voor moest dokken.

Selfmademan, amper tot zijn veertiende naar school geweest. Stelling voor stelling bouwde struise Michel zijn bedrijf Kontrimo uit Temse eigenhandig op, recht naar de top. Bonkig, hoekig, maar rechtlijnig. Niet altijd volgens de gangbare principes, maar onverstoorbaar. Bruut maar resoluut. Met figuren in zijn 150-koppig personeelsbestand waar de meeste zaakvoerders hun neus voor ophalen. Zoals gedetineerden, die volgens Michel een tweede kans moeten krijgen. Hij gééft hen die. En zij geven hem respect, waar hij altijd zo naar op zoek is. Meer dan naar geldgewin.

Geen dikkenek
"Ik kan er niet tegen als mensen zeggen dat ik een miljonair ben. Dat is niet waar. Er staat hooguit 15.000 euro op mijn rekening. Al mijn geld zit in het bedrijf. Ik heb hier voor 33 miljoen euro aan materiaal liggen." Dat verkondigde Michel een jaar geleden in Humo. Hij distantieerde er zich van de andere "stoefers en dikkenekken" uit The Sky is the Limit. Voor zijn autopassie, dáár heeft hij een hoop geld voor veil. "Liever dan een fles champagne van 1.000 euro zomaar weg te spuiten." Voor hem geen geparadeer in Knokke - liever een penthouse in het veel volksere Blankenberge. Michel is in het VIER-programma zowaar een buitenbeentje tussen de excentriekelingen.

Vuist uit de mouw
"Als ik gelijk heb, heb ik gelijk." En daar vecht hij voor, ook letterlijk, tot op de pechstrook toe, tijdens een gemediatiseerd geval van verkeersagressie. Handen én vuisten uit de mouwen, dat is Michel Van den Brande. Bij hem is het te nemen of te laten, zwart of wit. Geen grijs, geen tussenweg. Nuance is hem nooit aangeleerd, niet aan hem besteed. Hij schakelt snel van het ene uiterste naar het andere. Van vrouwonvriendelijke bruut naar menslievende weldoener. Voor Wim, zoals al aangehaald. Maar hij steunt ook in alle stilte A Future for Togo, een vzw die in Afrika scholen bouwt voor weeskinderen.

Niet gespaard door het lot
Michel werd zelf als kind mishandeld door zijn vader en ook op medisch vlak draagt hij zijn kruis. "Ik verloor vanonder alles", zei hij daarover openlijk. Dat was na de teelbalkanker op zijn 29ste. Hij overwon de vreselijke ziekte en "zijn spel marcheerde nog". Apetrots was hij op dat succes. Net als op het professionele welslagen dat volgde. Hij wees onlangs nog de camera herhaaldelijk op de kwaliteit van de enorme tribunes die zijn Kontrimo had neergepoot voor de Davis Cup in Middelkerke. "Dat mag toch gezien worden!" Hij postte het resultaat fier als coverfoto op Facebook. Maar blijkbaar gingen de zaken niet meer helemaal zoals het hoort.

Lastig liefdesparcours
In de liefde vlotte het ook niet meer geweldig met de weinig verfijnde Michel. Vooral veel beer, minder teddy. Twee kinderen had hij met zijn ex, maar die zag hij naar eigen zeggen niet opgroeien. In Humo zei hij: "Toen mijn dochter zeven was, vroeg ze aan haar moeder: 'Mama, wie is die meneer?'" In het nog lopende seizoen van The Sky is the Limit stelde Michel plots na 2,5 jaar zijn vriendin Sofie Van Remoortel (45) voor. Een paar afleveringen later bleek er - nog maar eens - "een pruik in de boter" te zitten. Die opnames dateren van meer dan een half jaar geleden. Maar recent liet Michel op Facebook weten weer vrijgezel te zijn. Het was definitief uit met Sofie.

Zijn dochter trok in bij haar vriend in de VS. Dat hakte er volgens zijn omgeving ook nog eens zwaar in bij de blanke pit in de ruwe bolster. "Privé gaat het niet mee", schreef hij zelf enkele dagen geleden in een neerslachtige bui op Facebook. Waarna hij de luwte opzocht, tot grote angst van wie hem lief is en zelfs de rest van Vlaanderen. Maar sterke Michel kwam gelukkig weer bovendrijven. Onverzorgd, maar herboren.

29-02-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis' verwelkomt drie nieuwe personages

'Thuis' verwelkomt drie nieuwe personages

http://oi63.tinypic.com/2cmmdtd.jpg

De kijkers van 'Thuis' leren vanaf volgende week dinsdag 8 maart enkele klasgenoten van Olivia kennen. Tamara Vereken (Tine Priem), Arne Guns (Michiel De Meyer) en Jessica Engels (Ditte Jaspers) volgen samen met Oliva de lerarenopleiding. De vier klasgenoten moeten samen een groepswerk maken. Zoals in elke groep durven de verschillende karakters wel eens te botsen. De nieuwe klasgenoten maken het Olivia dan ook niet altijd even gemakkelijk.

Tine Priem speelt Tamara Vereken

Tine Priem (1988) had als kind al de acteermicrobe te pakken. Na haar opleiding woordkunst-drama aan Ottogracht in Gent startte ze haar opleiding aan het Conservatorium in Brussel, dat resulteerde in een Professionele Bachelor Musical in 2011.

Tine werkt graag met kinderen en regisseerde eerder al enkele toneel- en musicalprojecten. Ze was ook te zien als Anja in 'Familie' en speelde daarnaast nog enkel kleine gastrollen in onder andere 'Aspe' en 'Vermist'. Momenteel geeft Tine lessen Musical in de Academie van Zaventem en woordlessen bij Musicalcompagnie Mithe in Leuven. Daarnaast zingt Tine ook bij het meisjeskoor Scala & Kolacny Brothers.

Michiel De Meyer speelt Arne Guns

Net als Tine was ook Michiel De Meyer (1993) op jonge leeftijd al muzikaal actief. Hij stond vanaf z'n twaalfde tussen grote musicalsterren in musicals als Pinokkio, Peter Pan, Jungle Book en Hans & Grietje. De afgelopen jaren kon je Michiel vooral vinden in Nederland, hij volgde er de opleiding Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool. Tijdens deze opleiding speelde hij mee in verschillende voorstellingen en zong hij bij verschillende koren. Hij maakte ook twee muzikale voorstellingen met z'n groepje As you like it.

Ook na deze opleiding bouwde Michiel z'n musical-palmares nog verder uit met de musicals Marie-Antoinette, Hartsvrienden, Kiss of the Spiderwoman enThe Sound of Music. Vorig jaar zette Michiel z'n eerste televisiestappen met een gastrol in de VTM-reeks 'Coppers'.

Ditte Jaspers speelt Jessica Engels

Ook Ditte Jaspers (1991) heeft een musicalverleden. In 2013 behaalde ze een bachelor in de Musical aan het Conservatorium in Brussel, waar ze les kreeg van onder andere 'Thuis'-collega's Leah Thys en Luk De Koninck.

Momenteel repeteert Ditte voor Sisters of Swing, een musical over de Andrew Sisters, die in juni te zien zal zijn in het Fakkeltheater in Antwerpen.

29-02-2016 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Eigen Kweek'-auto te koop op Kapaza: 'Great marchandise maar there is some work on'

'Eigen Kweek'-auto te koop op Kapaza: 'Great marchandise maar there is some work on'

http://oi65.tinypic.com/jb09yc.jpg

Op de koopjessite Kapaza is een opmerkelijke annonce verschenen: de racewagen van Frank uit 'Eigen Kweek' wordt er te koop aangeboden.

Fans van de serie weten hoe erg de West-Vlaming op zijn oranje bolide is gesteld. Het is ook geen geheim dat echtgenote Julita de Opel Kadett liever kwijt dan rijk is. Gooiden de twee het eindelijk op een akkoord, of bekokstooft zij iets achter de rug van haar man?

Feit is dat Julita volgend bericht op Kapaza plaatste:

I want to sell den oto because we really need nen nieuwe oto. Great marchandise maar there is some work on. He falls in de panne sometimes but that's te repareren. And you can't go too hoog in the toeren with the engine. Great oto! Only call with good price to 078/48.10.37, saluutjes Julita.

Wat Frank daarvan vindt, wordt meteen duidelijk wanneer je hem opbelt... Zeker doen!

28-02-2016 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De slechtste film van het jaar? Fifty Shades of Grey

De slechtste film van het jaar? Fifty Shades of Grey

http://oi63.tinypic.com/24m70cj.jpg

De film 'Fifty Shades of Grey' heeft gisteren vijf Golden Raspberries, ofwel Razzies, gewonnen. Dat zijn de prijzen voor de slechtste acteerprestaties en slechtste films, die traditiegetrouw net voor de Oscars worden uitgereikt.

De erotische prent ging aan de haal met de 'gouden frambozen' voor slechtste scenario en deelt de eerste plaats voor slechtste film met sciencefictionfilm Fantastic 4. Hoofdrolspelers Jamie Dornan en Dakota Johnson kregen de razzie voor slechtste acteur en slechtste actrice en sleepten daarenboven de prijs in de wacht voor slechtste duo op het doek.

De Golden Raspberry Awardsbestaan sinds 1980. De 'winnaars' worden gekozen door de 900 stemmende razzieleden, die een bijdrage betalen om deel te nemen aan de 'pret'.

Opmerkelijk was dat acteur Eddie Redmayne een razzie kreeg voor zijn prestatie als slechterik 'Jupiter Ascending'. Redmayne sleepte vorig jaar nog een Oscar in de wacht voor zijn hoofdrol als Stephen Hawking in 'The Theory of Everything' en is dit jaar genomineerd in de categorie beste acteur voor zijn prestatie in 'The Danish Girl'.

Vielen nog in de prijzen; Kaley Cuoco voor haar rol in 'Alvin & The Chipmunks: Road Chip' en 'The Wedding Ringer'. Josh Trank was de slechtste regisseur ('Fantastic 4').

28-02-2016 om 18:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terroristen hebben geen schijn van kans op de Oscars

Terroristen hebben geen schijn van kans op de Oscars

http://oi67.tinypic.com/riesm1.jpg

Honderden politieagenten, een zwaar bewapend SWAT-team, undercoveragenten, veiligheidsagenten, bomhonden en detectives moeten er straks voor zorgen dat terroristen geen schijn van kans maken op de uitreiking van de Oscars. Maar is zo'n massaal optreden eigenlijk wel nodig?

Met de recente aanslagen in Parijs en San Bernardino in het achterhoofd, heeft de Academy besloten om de veiligheidsmaatregelen drastisch aan te scherpen. Volgens de politie in LA zijn er geen enkele aanwijzingen dat terroristen een aanslag aan het plannen zijn, maar de organisatie achter het prestigieuze evenement wil straks voor geen enkele verrassing komen te staan. Daarom wordt de Hollywood Boulevard - de straat waar het Dolby Theatre gelegen is - hermetisch afgesloten. Geen enkele auto raakt nog door de straat en alle parkeergarages worden ontruimd. Gasten worden netjes op de hoek van de straat afgedropt, maar dat gebeurt pas nadat alle wagens door middel van bomhonden en spiegels op bommen worden gecontroleerd.

Valse pasjes
Binnen geraken is geen sinecure: alle gasten moeten door verschillende 'security checkpoints'. Hier moet je door de metaaldetector, wordt je tas doorzocht en je badge gescand. Op geen enkel moment mogen er foto's gemaakt worden in en rond het Dolby Theatre (met uitzondering van de fotografen op de rode loper). Om te voorkomen dat er valse pasjes worden aangemaakt, is het ten strengste verboden om foto's van je badge te maken. Wie dat wel doet moet het evenement onmiddellijk verlaten.

LAPD's Counter-Terrorism & Special Operations Bureau zal straks niet stilzitten: zij zullen er voor zorgen dat geen enkel verdacht pakket in de nabijheid van het gebouw kan komen. Nadat hun 'sweep' er opzit, neemt securitybedrijf SIS het over. Toch zit de dag er voor de agenten en undercoveragenten er bijlange nog niet op: zij zullen nog urenlang in en rond het Dolby Theatre rondlopen en in nauw contact staan met SIS.

Onzichtbaar
Daarnaast zullen er ook honderden camera's worden geplaatst, waarvan de helft onzichtbaar is. De veiligheidsbeelden zijn bovendien van hoge kwaliteit, zodat zelfs het kleinste detail niet verloren kan gaan. Sommige cameralenzen zijn zo klein als de punt van een balpen, maar de kwaliteit is des te groter.

"Dit evenement is - op gebied van persbelangstelling - groter dan de Golden Globes en groter dan de Grammy's", laat Horace Frank van LAPD aan Deadline weten. "Er kijken eens zo veel kijkers en er zijn eens zo veel gasten. Zij bezorgen ons de meeste zorgen. We willen daarom de nodige maatregelingen nemen zodat we er voor iedereen een veilige omgeving van kunnen maken."

Pottenkijkers
Ook pottenkijkers kunnen de nodige problemen met zich meebrengen, maar ook daar is de politie bijzonder goed op voorbereid: "We hebben een perimeter ingesteld. Er zal een gebied zijn waar toeschouwers van achter een hek een glimp zullen kunnen opvangen van het hele gebeuren", aldus Frank.

"We blijven er bij het volk op hameren dat, wanneer ze iets zien, ze onmiddellijk contact moeten opnemen met ons. Terroristen en schutters duiken niet zomaar uit het niets op, dus elke verdachte activiteit moet zo snel mogelijk gemeld worden."

Wordt Leonardo DiCaprio dé ster van de 88ste editie van de Oscars? En wie steelt de show op de de rode loper? Zondagnacht worden de meest prestigieuze filmprijzen uitgereikt. Dat mag je heel letterlijk nemen: onze Hollywood-reporter Kristien Morato volgt de uitreiking ter plaatse in het "Dolby Theatre".

28-02-2016 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Braadkippetje' Sylvie Meis haalt uit om skin shaming

'Braadkippetje' Sylvie Meis haalt uit om skin shaming

http://oi68.tinypic.com/2wpp92x.jpg

Presentatrice Sylvie Meis (37) heeft op Instagram flink uitgehaald naar Duitse media die haar 'te bruin' vinden en haar een 'braadkippetje' noemen. Ze is trots op haar Aziatische roots, die verklaren waarom ze zo makkelijk een kleurtje krijgt.

"Ik was door het dolle heen toen ik een paar weken geleden het mooie Indonesië mocht bezoeken'', begint La Meis haar relaas op social media. "Ik ben trots dat ik een kind ben van verschillende rassen (mijn vader is Indonesisch en Nederlands). Ik wilde altijd al het land bezoeken waar mijn grootvader vandaan komt. Ik ben trots op dit Aziatische deel van mij. Ik zie het aan mijn gelaatstrekken, mijn lengte en natuurlijk ook aan de kleur van mijn huid.''

Teleurstelling
Ze was teleurgesteld te lezen dat media haar te bruin vinden. "Ik ben er gewoon mee geboren. Ik vind dat journalisten dit schrijven uit onwetendheid. Nu is het tijd dat ik het voor mezelf opneem tegen deze vorm van 'skin shaming'.''

Op dit moment is Sylvie in Los Angeles, waar ze naar het jaarlijkse charity-event van Elton John gaat. Ook bezoekt ze het German Films Event waar de Duitse Oscars-genomineerden worden geëerd.

Ibiza
Het is niet de eerste keer dat Sylvie een storm van kritiek over haar heen heeft gekregen om haar bruingekleurde lichaam. Afgelopen zomer plaatste de zonaanbidster een foto op Instagram van zichzelf en haar zoontje Damián op Ibiza. Onnatuurlijk en ongezond, luidde één van de vele reacties. "Wij smeren factor 50! Dat is toch het beste en zou ik ook altijd aanraden. Indisch bloed zorgt ervoor dat ik altijd zo snel bruin ben overigens'', stelde ze toen.

28-02-2016 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Michel Van den Brande (54) geeft later zelf meer uitleg over zijn verdwijning"

"Michel Van den Brande (54) geeft later zelf meer uitleg over zijn verdwijning"

http://oi64.tinypic.com/msox09.jpg

Michel Van den Brande (54), de stellingbouwer uit de populaire tv-reeks 'The Sky Is The Limit' is gezond en wel teruggevonden. Hij zat enkele dagen in Nederland. Dat meldt het Brugse parket via een korte mededeling. De flamboyante bedrijfsleider verdween woensdag spoorloos. Van den Brande meldde zich gisteravond zelf aan bij de lokale politie van Blankenberge. Zijn wagen werd 's middags al herkend op de autosnelweg in Nederland, toen hij richting België reed, weet VTM NIEUWS.

Voorlopig wil het parket van Brugge geen commentaar geven. Ook familie en vrienden mogen niets officieel zeggen, maar verzekeren dat alles nu in orde is. Later geeft Van den Brande zelf uitleg over zijn verdwijning op een persconferentie. Ook Peter Boeckx, maker van 'The Sky is the Limit' en goede vriend van Van den Brande, zal aanwezig zijn. Boeckx reageerde gisteravond opgelucht op zijn terugkeer. "M'n grote teddybeer is levend en wel terug thuis", schreef hij op Facebook bij een foto van het duo.

Woensdagvoormiddag verliet Van den Brande zijn penthouse in Blankenberge met zijn zwarte BMW 320. Rond 11 uur werd hij in de Lippenslaan in Knokke voor het laatst gezien op bewakingsbeelden. Vanuit de badstad zou hij ook zijn neef hebben ge-sms't. De laatste woorden van de bedrijfsleider waren genoeg voor politie en parket om de verdwijning als verontrustend te beschouwen.

Familie en vrienden vreesden het ergste. Zeker omdat Van den Brande zijn gsm achterliet in zijn appartement en een wagen zonder track and trace-systeem had genomen. Dagenlang lang liet hij niets van zich horen, maar gisteravond meldde het parket dat Van den Brande terecht was. "Verdere commentaar geven we niet", klinkt het.

28-02-2016 om 18:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yoko Ono in ziekenhuis met griep

Yoko Ono in ziekenhuis met griep

http://oi64.tinypic.com/b3pxsx.jpg

Yoko Ono, de weduwe van John Lennon, is vrijdag in New York opgenomen in een ziekenhuis met de symptomen van griep. Dat melden de media vandaag.

De 83-jarige Japanse zangeres begaf zich naar het ziekenhuis op aanraden van haar arts, voor wat lijkt op "een ernstig geval van griep", aldus haar woordvoerder Elliot Mintz, geciteerd door ABC News.

Wat betreft de geruchten als zou Ono een hartaanval hebben gehad, antwoordde haar zoon Sean op Twitter "dat de enige aanval die @yokoono had gehad, er een was van genialiteit. Ze maakt het echt goed. Dank voor alle beterschapswensen".

Volgens de woordvoerder mag de zangeres het ziekenhuis zaterdag al verlaten. Ze werd vrijdagavond in het hospitaal opgenomen.

John Lennon en Yoko Ono ontmoetten elkaar in 1966 en werden vervolgens geliefden en artistieke partners. Lennon werd in 1980 doodgeschoten in New York.

Yoko Ono bracht vorige week nog het remix album uit 'Yes, I'm a Witch Too' ('Ja, ik ben ook een heks'). Onder meer Moby en Sean Lennon werkten eraan mee.

27-02-2016 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 in plaats van stieren

K3 in plaats van stieren

http://oi66.tinypic.com/oa4s1y.jpg

Goed nieuws voor de fans van K3. Willy Naessens wist de populaire meidengroep te strikken voor een optreden tijdens het Belgisch Kampioenschap mennen op zijn stoeterij in Elsegem. "Het heeft heel wat moeite gekost, maar het is ons gelukt", vertelt Naessens tevreden.

Fans van K3 stippen zondag 18 september best al aan in hun agenda. De populairste meidengroep van Vlaanderen geeft die dag een exclusief optreden tijdens het Belgisch Kampioenschap mennen op de stoeterij van de zwembadkoning in Elsegem. "Geen stierenspelen dit jaar. In de plaats komt K3 een spetterend optreden geven", vertelt Willy Naessens. "Al was het geen sinecure om de veelgevraagde meiden op mijn affiche te krijgen", geeft hij toe. "Het heeft heel wat moeite en vooral veel telefoontjes gekost. Gelukkig ken ik Gert Verhulst wel een beetje, wat een voordeel was om K3 naar de regio te krijgen. Al betalen we de prijs die gevraagd wordt", voegt hij er onmiddellijk aan toe. Over welk bedrag het gaat, wil Naessens dan weer niet gezegd hebben.

Eerste in de regio

Het optreden in Elsegem wordt onmiddellijk ook het eerste optreden van K3 in de Vlaamse Ardennen. "Iets waar we toch wel trots op zijn. De meisjes zullen al rond 11 uur optreden omdat ze later op de dag nog een ander optreden in de agenda hebben staan. We zullen natuurlijk proberen om het volk hier zo lang mogelijk te houden. Zo zal men hier 's middags kunnen aanschuiven voor een barbecue en voorzien we tal van kinderspelen om de kinderen een leuke dag te laten beleven. Het is trouwens niet omdat K3 komt, dat we de ticketprijzen nu gaan optrekken", benadrukt Naessens. "Een ticketje kostte vorig jaar 10 euro en dat zal ook nu het geval zijn." Zelf is hij geen fan van K3. "Maar mijn kleinkinderen wel. Opa heeft bij deze dus gescoord", knipoogt hij.

Het Belgisch Kampioenschap mennen lokte vorig jaar 7.000 bezoekers naar Elsegem. "We hopen dat aantal dit jaar te verdubbelen. Mijn doel is de mensport bij het grote publiek bekend te maken. Mijn droom is om hier ooit het wereldkampioenschap mennen te organiseren. Dan spreken we van 50.000 bezoekers. Nu nog Marie-Jeanne overtuigen", aldus Naessens die momenteel nog herstelt van een barstje in één van zijn ruggenwervels. De man vierde op Valentijn zijn 77ste verjaardag, maar de feeststemming werd onderbroken toen hij in een hotel in Spa een lelijke val maakte in het zwembad. "Intussen kan ik al weer met de auto rijden, maar de pijn in mijn rug is nog niet voorbij. Al besef ik tegelijk ook dat ik niet mag klagen. Voor hetzelfde geld was ik misschien verlamd geweest."

27-02-2016 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer heisa bij 'Top Gear': "Chris Evans is tirannieke controlefreak"

Weer heisa bij 'Top Gear': "Chris Evans is tirannieke controlefreak"

http://oi68.tinypic.com/2hz7g5y.jpg

De topvrouw van de nieuwe reeks van het populaire Britse autoprogramma 'Top Gear', Lisa Clark, is woedend opgestapt. Dit meldt de Britse krant The Telegraph vandaag.

Clark zou na pas vijf maanden op deze post bij de BBC al meer dan genoeg hebben van hoofdpresentator Chris Evans. Die zou "een tirannieke controlefreak zijn, die denkt dat hij over iedereen heen kan walsen", aldus bronnen bij het BBC-programma.

Het BBC-programma 'Top Gear' bestaat sinds 1977. Met de laatste serie die in 2002 van start ging, werd het een wereldwijd bekeken tv-programma. De reeks werd gepresenteerd door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Meerdere irritaties over Clarksons eigengereide optreden en de mishandeling van een medewerker in maart vorig jaar, leidden tot het einde van deze versie van 'Top Gear' en het vertrek van de drie presentatoren naar Amazon Prime.

Clark en Evans zouden de nieuwe reeks maken, maar de start in mei is inmiddels twee weken uitgesteld en het aantal autoshows is teruggebracht tot zes. Dit omdat er veel vertraging is bij het filmen, wat bijgedragen heeft aan de ergernissen van Clark.

27-02-2016 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo verliefd zijn Sergio Herman en zijn vrouw nog volgens hun kinderen

Zo verliefd zijn Sergio Herman en zijn vrouw nog volgens hun kinderen

http://oi64.tinypic.com/11mewdh.jpg

Topchef Sergio Herman en zijn vrouw Ellemieke Vermolen hebben dan wel een ontzettend druk leven, de twee zijn nog steeds dolverliefd. Dat blijkt toch uit een uiterst snoezige tekening die hun twee zoontjes samen maakten, en die trotse mama Ellemieke op Instagram zwierde.

"Hoe lief is dit, mijn hart smelt! De een maakt de tekening de ander schrijft er iets bij. #love #brothers #myboy's", schreef Ellemieke bij de schattige tekening.

Daarop zijn mama en papa te zien, vergezeld van hartjesballonnen en de lieve tekst: "mama en papa zijn op verlieft en ik hou van jouw."

"De waarheid komt uit een kindermond", zeggen ze, en dat lijkt ook hier te kloppen. Want ook op een prachtige foto die Ellemieke voor Valentijn deelde, spat de liefde ervan af.

27-02-2016 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson verklapt haar favoriete sekssite: "Duur, maar echt de moeite"

Emma Watson verklapt haar favoriete sekssite: "Duur, maar echt de moeite"

http://oi67.tinypic.com/2dlsoli.jpg

Actrice Emma Watson, vooral bekend als Hermelien uit de Harry Potter films, onthulde in een interview dat ze zich inschreef op "OMG yes", een betalende website die vrouwen tips geeft voor een beter seksleven. Ze raadt haar fans aan om er zeker eens naartoe te surfen.

De actrice liet vorige week in een interview in Londen aan Gloria Steinem vallen dat ze fan is van "OMG yes", een vrouwvriendelijke sekssite. Deze website gebruikt gegevens van 2.000 vrouwen, verzameld door Indiana University en Kinsey Institute om advies te geven over betere seksuele ervaringen. Dat advies heeft zo zijn prijs: inschrijven op de website kost 40 pond (zo'n 50 euro).

"Ik wou dat deze site al langer bestond," vertelde Watson. "Het is echt de moeite om eens naartoe te surfen. De inschrijving is duur, maar dat is het waard." De 25-jarige actrice heeft een relatie met de Mexicaanse acteur Roberto Aguire (27).

27-02-2016 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk Guus Meeuwis breekt na 14 jaar

Huwelijk Guus Meeuwis breekt na 14 jaar

http://oi63.tinypic.com/xcp5og.jpg

De Nederlandse zanger Guus Meeuwis (43) en zijn vrouw Valérie Gregoire hebben vandaag met "veel verdriet" in een persoonlijk bericht hun scheiding aangekondigd. De twee waren 14 jaar getrouwd en kregen vier kinderen: Pepijn (14), Sarah (12), Teun (9) en Jules (5). "We zijn verdrietig over deze grote stap, maar met vertrouwen begonnen aan een nieuwe fase in ons gezinsleven."

De Kedeng Kedeng-zanger komt met de verklaring nadat donderdagavond berichten naar buiten kwamen over huwelijksproblemen. Het management van Guus werd vervolgens bestookt met telefoontjes. "Het is een gekkenhuis'', verklaarde een woordvoerder vrijdagochtend aan onze Nederlandse collega's van het Algemeen Dagblad.

Niet veel later werd het nieuws bevestigd: Guus heeft zijn huwelijk met Valérie, die hij in zijn studententijd leerde kennen, niet kunnen redden.

De verklaring luidt:
,,Na jarenlang lief en leed te hebben gedeeld, hebben we besloten om uit elkaar te gaan. We zijn verdrietig over deze grote stap, maar met vertrouwen begonnen aan een nieuwe fase in ons gezinsleven. Want hoewel we niet meer samen zijn zullen we altijd een gezin blijven met vier prachtige kinderen als middelpunt. Zij zijn het belangrijkste in ons leven en de zorg voor hen en hun welzijn staat ten alle tijden voorop. Natuurlijk is er veel verdriet en natuurlijk hebben we niet zomaar opgegeven, echter zijn we tot de conclusie gekomen dat onze levens teveel uit elkaar zijn gegroeid om samen verder te kunnen gaan. Wij vragen om rust om deze nieuwe situatie met ons gezin verder vorm te geven. We hopen van harte dat iedereen onze wens om ons privéleven privé te laten, zal blijven respecteren zoals dat eigenlijk altijd is gedaan. Guus en Valérie.''

Leuven
De blonde Luxemburgse Valérie kwam in 1991 het café binnenlopen toen Guus in Leuven een tijdje toegepaste economie studeerde. De vonk sloeg over, aldus de zanger in oktober tegen het Algemeen Dagblad. Valérie bleek een grote inspiratiebron voor 'Het is een Nacht', de debuutsingle en megahit van Guus Meeuwis & Vagant in 1995.

"Na een romantisch weekendje Brugge - ons eerste uitje samen - schreef ik Het is een nacht. Ik was zó verliefd. Sommige mensen schreeuwen dat van de daken, ik gebruikte een andere uitlaatklep. Ik had op schoolcabaret weleens een tekst geschreven op de melodie van 'Eén kopje koffie', verder was ik nooit gekomen. Maar dit móest mijn systeem uit. Ik heb mijn gitaar gepakt en speelde vier akkoorden. De tekst kwam vanzelf. Het heeft lang geduurd voordat ik het voor publiek durfde te zingen. Het is zo intiem wat ik beschrijf, het was alleen bestemd voor Valéries oren."

Aan het tijdschrift NCRV-gids liet de Tilburger in 2011 los dat Valérie altijd in zijn gedachten is. Als ik zing heb ik er geen last van, maar als er naar wordt gevraagd, word ik er wat ongemakkelijk van. Ik zing het liever dan dat ik het uitleg."

'Het is een Nacht' was al in Nederland een nummer één-hit toen de single op 16 september 1995 de toenmalige BRTN Top 30 binnendook. Het nummer werd de najaarshit van 1995 en stond maar liefst acht weken op één. Opvolger 'Per Spoor' (Kedeng Kedeng) haalde de topvijf en stond zestien weken in de hitlijst.

27-02-2016 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
26-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Student verandert naam als Leonardo geen Oscar wint

Student verandert naam als Leonardo geen Oscar wint

http://oi64.tinypic.com/2movr.jpg

Engelsman Will Lloyd is een groot fan van acteur Leonardo DiCaprio. Zo groot, dat hij bereid is over te gaan tot een drastische actie als zijn idool zondag opnieuw geen Oscar krijgt. Mocht dat zo zijn, dan gaat Will voortaan door het leven als Jack Dawson.

Will Lloyd was al langer fan van het werk van Leonardo DiCaprio, maar toen hij recentelijk zijn nieuwste film The Revenant zag, was hij helemaal verkocht. "Er is werkelijk niemand die meer recht heeft op een klein gouden beeldje en een lange avond uit dan deze man. Iedereen denkt daar hetzelfde over", schrijft de student op de Engelse site The Tab.

Hij vervolgt: "Hij is een idool. Hij is ons idool. En toen ik naar ons idool keek, dat vier keer werd genomineerd voor een Oscar, nooit won en nu is genomineerd voor een vijfde, realiseerde ik me twee dingen. Een: Leo mist De Wond niet. Hij heeft geleden en gebloed voor zijn kunst. Twee: als hij deze keer niet wint - de keer dat hij er meer recht op heeft dan ooit - moet ik iets heel drastisch doen, zo drastisch als The Revenant, om mijn solidariteit met hem te tonen.

Seksuele ontwaking
Will dacht er even over na wat die drastische actie dan precies moest zijn, maar kwam toen met een idee: wint Leo niet, dan verandert hij zijn naam in Jack Dawson. "Want dat is het moment waarop Leo van zomaar een man in een film met de naam Gilbert Grape veranderde in een supernova, in de man die Buzzfeed ooit omschreef als 'de seksuele ontwaking van een hele generatie'".

De Brit zou liever niet hebben dat hij echt zijn naam moet veranderen. "Ik wil dat Leo de Oscar wint en dat alles ok is. Maar het leven is niet altijd eerlijk. Soms eindig je vastgeklampt aan een deur midden op de Atlantische Oceaan, terwijl je langzaam in het ijskoude water zakt en niemand, zelfs de vrouw die van je houdt, je kan helpen. En soms verpest een enorme beer je hele dag. Leo weet dat."

Samen verliezen
Om die reden heeft Will al uitgebreid onderzoek gedaan hoe een naamswijziging precies in zijn werk gaat. Gaat Leonardo zondag met lege handen naar huis, dan kan hij aan de slag. "Ik ben er klaar voor. Ik heb mijn research gedaan. De officiële documenten zijn rond het weekend bij me. Als Leo zondagavond niet wint, dan verlies ik samen met hem."

Wordt Leonardo DiCaprio dé ster van de 88ste editie van de Oscars? En wie steelt de show op de de rode loper? Zondagnacht worden de meest prestigieuze filmprijzen uitgereikt, en uiteraard zijn we daar met HLN.be bij. Dat mag je heel letterlijk nemen: onze Hollywood-reporter Kristien Morato volgt de uitreiking ter plaatse in het "Dolby Theatre". De hele nacht lang kan je alles op de voet volgen via de liveblog:

26-02-2016 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders van verleidsters: "Beschaamd? Wij zijn tróts op onze dochters!"

Ouders van verleidsters: "Beschaamd? Wij zijn tróts op onze dochters!"

http://oi68.tinypic.com/35i1zya.jpg

"Het zal je kind maar wezen." We denken het allemaal wanneer er weer een streepje bloot van Chiara, Jill of Jolyn te zien valt in 'Temptation Island'. Maar de ouders van de drie meest flamboyante verleidsters nemen dat vooral niet te serieus en zijn apetrots: "Het is een spel. En onze dochters spelen dat verdomd goed."

Ongetwijfeld één van de gespreksonderwerpen tijdens heel wat lunchpauzes gisteren: het eerste échte hoogtepunt van 'Temptation Island'. Verleidster Chiara Creemers beleefde onder de douche en tussen de lakens een avontuurtje met Louises vriendje Marvin, en dat voor het strenge oog van tv-kijkend Vlaanderen. Prompt gaf de ene helft van de kijkers haar een virtuele high five voor de verovering van bad boy Marvin, de andere helft bestempelde haar als marginaal, dom of gewoonweg een hoer. Met een uithaal op haar Instagram-account gaf Chiara haar tegenstanders al behoorlijk lik op stuk.

Ook elke woensdagavond in de zetel voor tv: de vaders en moeders van de vrijgezellen, die moeten toekijken op de verleidingspogingen en seksuele uitspattingen van hun kroost. Pijnlijk, zou je denken, om als ouder met het schaamrood op de wangen naar te kijken. Maar niets is minder waar: Roland Creemers (62), vader van Chiara, laat er z'n slaap niet voor. Integendeel. "Eerlijk? De aflevering van woensdag was absoluut de beste tot nog toe", vertelt hij zonder schroom. "Eindelijk kwamen de kandidaten los en begrepen ze waar het spel écht om draait."

26-02-2016 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie en Carmen Pfaff verkopen ook tweede woning

Jean-Marie en Carmen Pfaff verkopen ook tweede woning

http://oi68.tinypic.com/2ilx89.jpg

Jean-Marie en Carmen Pfaff hebben deze week de beslissing genomen hun huidige woonst in de Kleine Heide in Brasschaat te verkopen. De aanhoudende en verergerende rugklachten van Carmen vormen de enige reden hiervoor, meldt de familie deze namiddag zelf in een persbericht.

Enkele jaren geleden werd bij Carmen (59) osteoporose vastgesteld. De toestand van haar rug gaat er sindsdien zienderogen op achteruit.  Carmen zegt hierover in de perstekst: "Toen we verhuisden uit de Guyotdreef leek het leuk om terug een tuin voor de kleinkinderen te voorzien. Met mij ging toen alles nog goed en ik heb graag mijn familie rond mij. Dat ligt nu eenmaal in mijn aard. Maar de energie die er vroeger was, is helaas voor een groot stuk weg. Nu kan ik zelfs geen zak potgrond meer optillen". Een dubbele longontsteking in augustus 2015 maakte het enkel nog erger.

Waar Jean-Marie en Carmen naartoe gaan, ligt nog niet vast. Jean-Marie (62) in het persbericht: "Wij blijven uiteraard in de buurt van onze kinderen wonen. Indien de Kleine Heide eerst wordt verkocht verhuizen we misschien wel tijdelijk terug naar de Guyotdreef. Want daar is alles gelijkvloers en dat is beter voor Carmen. Verhuizen naar een leuk appartement is ook een mogelijkheid. De gezondheid en levenskwaliteit van Carmen komen voor mij op de eerste plaats. Zij gelukkig, ik gelukkig."

Zowel het huis in de Guyotdreef als dat in de Kleine Heide staan te koop bij Accent vastgoedmakelaars en Rodenburgh Immobiliën. 

De familie maakte de beslissing zelf bekend "zodoende er geen speculatieve verhalen de wereld worden ingestuurd". De buurt steigerde afgelopen week toen het productiehuis Godelina plannen had om de villa in de Guyotdreef te kopen en om te bouwen tot een permanente pornoset.  "Totaal uit de lucht gegrepen", reageerde de familie Pfaff daarover.

26-02-2016 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleenex-moment in The Voice: "Muziek heeft me door de pesterijen gesleurd"

Kleenex-moment in The Voice: "Muziek heeft me door de pesterijen gesleurd"

http://oi68.tinypic.com/mvt7j6.jpg

Ze heet Joséphine, is studente en woont in Evere. Met haar deelname aan 'The Voice' wilde ze een boodschap brengen. Die boodschap zat overduidelijk in 'All About That Bass' van Postmodern Jukebox. "Vroeger waren mensen niet altijd even lief voor mij. Ik had overgewicht. En mensen zeiden altijd dat het niks uitmaakt hoe ge eruitziet omdat ge het toch niet gaat maken. Het feit dat ik hier nu ben en de kans krijg om dit te doen en mij te laten horen, dan wil ik echt het juiste nummer kiezen en dat liedje beschrijft eigenlijk alles wat ik ben." Waarop ze de mouwen opstroopte en begon te zingen.

Helaas voor haar draaide geen van de vier coaches zich om. Gelukkig was er nog Bent Van Looy, in navolging van Koen Wauters vorige week, om zich te ontfermen over Joséphine. "Ik heb zoveel spijt dat ik niet heb afgedrukt. Kom volgende keer alsjeblief terug", aldus Bent. "Maar dan wel afdrukken he", reageerde Joséphine gevat.

In het eerste en tweede middelbaar werd het meisje uit Evere hard aangepakt en dat heeft er stevig op ingehakt bij de zangeres. "Ja, ik had overgewicht, en ja, ik was tegelijk ook best zelfzeker", blikt Joséphine terug. "En dat was blijkbaar not done. Het begon met wat plagen, dan werden het 'steken onder

26-02-2016 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Uitlachen? Maar nee, ik ben zelf al vaak in 't zak gezet"

"Uitlachen? Maar nee, ik ben zelf al vaak in 't zak gezet"

http://oi66.tinypic.com/25u61xy.jpg

Met uitgestreken gezicht en kurkdroge stem houdt de vliegende reporter van 'De Ideale Wereld' Vlaanderen een spiegel voor. Grandioos hoe Luc Haekens (48) - de ene week een deur-aan-deur-verkoper, dan weer een ambtenaar met kwajongensstreken - goedgelovige zielen te grazen neemt. Met deze week: een mondmasker als bescherming tegen computervirussen.

Hij weet zichzelf keer op keer te overtreffen, de vliegende reporter bij 'De Ideale Wereld'. Luc Haekens ging deze week computervirussen te lijf in huiskamers als waren het besmettelijke ziektes als griep of de pokken. En zoals steeds bij Haekens: zijn prooien tuinden er volledig in.

25-02-2016 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation-verleidster na de douchescène: "Noem me maar een slet. I don't give a f***"

Temptation-verleidster na de douchescène: "Noem me maar een slet. I don't give a f***"

http://oi67.tinypic.com/r7pr4k.jpg

De 'Temptation Island'-aflevering van gisteravond zindert nog na en Marvin krijgt het na zijn derde slippertje op rij zwaar te verduren op sociale media. En hoewel verleidsters Jill, Chiara en Jolyn op het eiland zijn "om het hartje te breken", krijgen ze ook vaak de wind van voren. Chiara laat het echter niet aan haar hart komen, want zij laat op Instagram weten dat de kritiek haar geen moer kan schelen. Van rancune tussen Louise en de verleidsters is er trouwens geen sprake: het ging er gezellig aan toe op een reüniefeestje.

"Slechte commentaar of goede commentaar... I don't give a f***! Ik heb zeker geen spijt van wat er gebeurd is in aflevering 4. Noem me een hoer, slet... Zie eerst dat je me echt kent voor je gaat beginne lullen. Dikke kusjes voor de haters en de fans", klonk het op Chiara's Instagrampagina.

25-02-2016 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milquet "onthutst" over Waalse filmprijzen voor Vlaamse acteurs

Milquet "onthutst" over Waalse filmprijzen voor Vlaamse acteurs

http://oi64.tinypic.com/30iuhas.jpg

Minister van Cultuur van de Franse Gemeenschap Joëlle Milquet is "onthutst" over de uitreiking van twee Waalse filmprijzen aan de Vlaamse acteurs Wim Willaert en Veerle Baetens. Dat zei ze vandaag in de bevoegde parlementscommissie, waar ze werd ondervraagd over de Magritte du cinéma, de filmprijzen van Franstalig België.

Milquet verborg niet dat het haar niet lekker zat dat Willaert en Baetens respectievelijk met de prijs voor beste acteur en beste actrice aan de haal gingen op de ceremonie. "Ik ben onthutst en ik was onthutst tijdens de ceremonie", zo bekende de minister aan de volksvertegenwoordigers. "Dit verdient een debat."

Milquet wees erop dat de keuze voor twee Vlaamse acteurs zeker een signaal van openheid naar andere talenten is. "Maar was dit signaal van openheid noodzakelijk? Ik zou niet willen dat dit de indruk wekt dat we in onze eigen gemeenschap geen talent hebben."

De Magritte du cinéma wordt sinds 2011 elk jaar uitgereikt aan cineasten en acteurs van de Franstalige cinema in België. Willaert en Baetens kregen de onderscheiding voor hun rol in Franstalige films, respectievelijk 'Je suis mort mais j'ai des amis' en 'Un début prometteur'.

Het rumoer rondom de toekenning van de prijzen aan Vlaamse acteurs stemt Milquet tot nadenken over een eventueel samengaan van de Belgische filmprijzen, namelijk de Vlaamse Ensors en de Franstalige Magrittes. "Het is een discussie die we zouden kunnen voeren. Indien de prijzen verenigd zouden worden, zou er minder polemiek bestaan."

25-02-2016 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De stem van God op uw GPS: Morgan Freeman wijst u de weg

De stem van God op uw GPS: Morgan Freeman wijst u de weg

http://oi63.tinypic.com/161x82t.jpg

Acteur Morgan Freeman die in 'Bruce Almighty' de rol van God vertolkte, wordt de nieuwe stem van GPS-app Waze.

Rondjes rijden terwijl uw GPS u teisterend oproept om "om te keren" wordt vanaf nu een pak minder frustrerend.

Maandag maakte Waze, de gratis navigatie-app van Google, immers bekend dat de stem van Morgan Freeman chauffeurs voortaan zal begeleiden tijdens hun reis. Volgens Waze wordt Freeman "hun nieuwe executieve piloot".

Terwijl u verloren rijdt in de stad, houdt de honingzoete, zachte stem van Freeman u voortaan tenminste geëntertaind.

Om de puntjes op de i te zetten: Freeman begeleidt u tijdens uw reis niet als zichzelf, maar als de Amerikaanse vice-president Trumbull, een rol die Freeman vertolkt in zijn nieuwste film 'London Has Fallen'. Elke bocht, afslag en uitrit die u neemt terwijl uw GPS (in het Engels, uiteraard) in Morgan Freeman-modus staat, krijgt u alsof u zelf de president van de Verenigde Staten bent.

U krijgt op uw GSM ook een boodschap die eraan zal herinneren wanneer de film in de bioscoop verschijnt. Volgens Waze zal Freeman's stem "u naar de bioscoop begeleiden om zijn nieuwe film te gaan zien".

25-02-2016 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Van den Brande uit 'Sky is the limit' vermist: "Pa reageert op niets meer"

Michel Van den Brande uit 'Sky is the limit' vermist: "Pa reageert op niets meer"

http://oi66.tinypic.com/epitn7.jpg

Michel Van den Brande is sinds gisteren vermist. De man is bekend van de Vier-reeks 'The sky is the limit', als flamboyante bedrijfsleider steelt hij er regelmatig de show. De politie heeft een opsporingsbericht verspreid. "Pa reageert op niets meer", zegt een aangeslagen zoon Dylan. "We hebben hem allemaal al enorm vaak gebeld en ge-sms't. Maar nul reactie."

In de voormiddag verliet Van den Brande, oprichter en eigenaar van stellingenbedrijf Kontrimo, zijn woning in Blankenberge en rond 11 uur werd hij nog in Knokke gezien. Hij reed op dat moment met een zwarte BMW 320 met nummerplaat 1-AFX -914.

Van den Brande is struis gebouwd en 1,70 meter groot. Hij is kaal, heeft een lichtgrijze snor en draagt een bril. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij waarschijnlijk een jeansbroek en een lichtkleurig hemd. De politie vraagt om contact op te nemen op het gratis nummer 0800 30 300  indien u hem of zijn voertuig gezien heeft of weet waar hij verblijft. Mailen kan ook naar opsporingen@police.belgium.eu.

Eén van zijn beste vrienden, kickbokser Meriton Karaxha, gelooft niet dat er iets onherroepelijks is gebeurd. "We zijn vol op zoek naar onze grote broer. Hij komt zeker terug. Hij zal zijn rust even nodig hebben. Ik weet wat er aan de hand is. Alles komt wel goed", schreef hij op Facebook.

Relatie verbroken
Drie dagen geleden raakte bekend dat Michel niet langer samen is met Sofie. Zij beschuldigde hem van bedrog, hij vond dat zij geen respect had voor hem. Uit respect voor het onderzoek en de privacy van de betrokkenen geven zowel de zender VIER als producent Peter Boeckx geen commentaar.

Dodelijk arbeidsongeval
Op 27 april zou Van den Brande zich voor de correctionele rechtbank in Brugge moeten verantwoorden voor een dodelijk arbeidsongeval in Brugge. Een 29-jarige arbeider uit Deinze was in 2014 een stelling van Kontrimo aan het afbreken aan de Brugse Magdalenakerk, waar op dat moment renovatiewerken aan de gang waren. Kenny D. kreeg een lading buizen op zich, viel acht meter naar beneden en was op slag dood. Van den Brande en Kontrimo werden gedagvaard voor onopzettelijke doodslag.

"Ben de enige normale in dat programma"
De Wase stellingbouwer is een buitenbeentje in het gezelschap van de rijke excentriekelingen in het VIER-programma 'The Sky Is the Limit'. Geen gin-tonic of champagne voor hem, maar een pintje. Geen liflafjes in een sterrenrestaurant, maar een goed pak frieten. Geen place m'as-tu vu in Knokke, maar de dijk in Blankenberge. "Ik ben de enige normale die rondloopt in dat programma, tussen al die stoefers en dikkenekken", vindt de selfmade man.

"Hooguit 15.000 euro op mijn rekening"
Met hard werken en een ijzersterk overlevingsinstinct maakte Van den Brande van Kontrimo een bloeiend bedrijf met 150 werknemers en 600 werven in heel België. "Mensen die mij zien rijden in een Ferrari denken dat ik veel chance heb gehad in het leven, maar ik heb er keihard voor gewerkt. Ik heb mijn kinderen niet zien opgroeien. Toen mijn dochter zeven was, vroeg ze aan haar moeder: 'Mama, wie is die meneer?'"

"Maar ik kan er niet tegen als mensen zeggen dat ik een miljonair ben. Dat is niet waar. Er staat hooguit 15.000 euro op mijn rekening. Al mijn geld zit in het bedrijf. Ik heb hier voor 33 miljoen euro aan materiaal liggen. Ik heb geen spaarboek en geen rekening in Panama."

25-02-2016 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres The Cranberries ontsnapt aan celstraf

Zangeres The Cranberries ontsnapt aan celstraf

http://oi66.tinypic.com/2n99nr9.jpg

Dolores O'Riordan, zangeres van de rockband The Cranberries, hoeft niet de gevangenis in voor het aanvallen van een stewardess. Wel moet ze 6.000 euro schenken aan een goed doel, oordeelde de rechtbank in het Ierse Ennis vandaag.

Dolores werd in november 2014 gearresteerd omdat ze de stewardess zou hebben aangevallen tijdens haar vlucht van New York naar Ierland. Bij haar arrestatie viel ze ook nog een agent aan. Haar mentale gesteldheid heeft volgens de rechter een rol gespeeld.

Bij de zangeres is een bipolaire stoornis vastgesteld waardoor ze zich niets meer van het incident kan herinneren, schrijft de BBC.

De zangeres keek na het verlaten van de rechtbank al uit naar de toekomst. "Ik heb een aantal albums klaarliggen en ik ga weer hard aan het werk."

The Cranberries staan in juli op Bospop, vlak over de grens in het Nederlands-Limburgse Weert.

24-02-2016 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Philip zette kachel lager en kreeg zo schoonmoeder uit Buckingham Palace

Prins Philip zette kachel lager en kreeg zo schoonmoeder uit Buckingham Palace

http://oi66.tinypic.com/30agthd.jpg

Prins Philip wist in de jaren vijftig wel raad met een schoonmoeder die na de dood van haar man koning George VI geen zin had om te verhuizen uit Buckingham Palace.

Tijdens een koude wintermaand gaf hij het paleispersoneel opdracht om de centrale verwarming in haar vertrekken lager te draaien. Binnen een week verkaste de koningin-moeder naar Clarence House, een goede 400 meter verderop.

De boude bewering is woensdagavond gedaan tijdens het eerste deel de documentaire 'Inside Buckingham Palace' die werd uitgezonden door Channel 5. De tweedelige televisieserie is gemaakt ter gelegenheid van de aanstaande negentigste verjaardag van koningin Elizabeth en aan het woord komen 'paleis insiders'. Die laten ook wilde verhalen en geruchten die de afgelopen 64 jaar circuleerden over de bewoners van 's werelds bekendste koninklijke residentie niet onbesproken.

Koningin-moeder Elizabeth verhuisde halverwege 1953, ruim een jaar na het overlijden van haar man samen met dochter prinses Margaret naar Clarence House. Dat tijdstip alleen al, strookt niet met de bewering dat Philip zou zijn overgegaan tot zo'n drastische maatregel. Hij stond immers zelf ook niet te trappelen om Clarence House, waar hij zelf met de nieuwe koningin Elizabeth woonde, in te ruilen voor het immense Buckingham Palace.

In de documentaire wordt ook gespeculeerd over buitenechtelijke relaties van prins Philip, die vooral in de jaren vijftig en zestig, toen zijn vrouw het te druk had met staatszaken, elders vertier zou hebben gezocht. Bewijzen daarvoor zijn nooit geleverd maar de verhalen hebben de prins tot late leeftijd achtervolgd. Alleen nu hij bijna 95 jaar en volgend jaar zijn 70-jarig huwelijk met Elizabeth kan vieren, worden die geruchten ongeloofwaardig gevonden.

24-02-2016 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zwarte, de rosse en de blauwe van K3?

De zwarte, de rosse en de blauwe van K3?

http://oi65.tinypic.com/2lbnmmc.jpg

Dresscode blauw? Dat moeten ze Josje Huisman geen twee keer zeggen. Op de première van de film 'Zoolander 2' in Antwerpen verschenen zowat alle gasten met een blauwe outfit, maar het ex-K3'tje besloot prompt haar lokken onder handen te nemen - of was het toch gewoon een pruik? Benieuwd of er tijdens de komende shows, waarin Josje samen met Kristel en Karen afscheid neemt van de fans, een zwart, een roodharig en een blauw K3-tje te zien zullen zijn...

24-02-2016 om 23:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM koppelt onbekenden in 'Blind Getrouwd'

VTM koppelt onbekenden in 'Blind Getrouwd'

http://oi64.tinypic.com/2qx1gnt.jpg

Op maandag 7 maart start op VTM een nieuw realityprogramma, of een "sociaal experiment" zoals de commerciële zender het zelf noemt, waarbij mensen in het huwelijksbootje stappen zonder elkaar ooit tevoren gezien te hebben, en dat op basis van wetenschappelijke kenmerken.

Controversieel, dat is het minste wat over "Blind Getrouwd" gezegd kan worden. Meer dan duizend vrijgezellen schreven zich in voor het programma, dat gebaseerd is op de Deense format "Getrouwd op het eerste gezicht". Op basis van tests, expertise en ervaring stelde een team van vier experts vervolgens drie "ideale matches" samen.

De gelukkigen krijgen elkaar pas voor het eerst te zien op het stadhuis, enkele minuten voor ze in de echt worden verbonden. Daarna gaan ze op huwelijksreis en wordt het getrouwde stel -dat ook gaat samenwonen- gedurende enkele weken gevolgd. Nadien moeten ze beslissen of ze verder gaan met elkaar of scheiden.

Wat het programma volgens de makers wil aantonen, is dat er ook op een andere manier kan gekeken worden naar relatievorming. "Misschien hoeven we niet alles aan het toeval over te laten, maar kunnen we door middel van onderzoek, kennis en expertise de kansen op slagen van een relatie laten toenemen", klinkt het.

Het programma liep intussen al in verschillende landen, onder meer de Verenigde Staten en Australië, en de rechten werden ook verkocht aan Franse, Italiaanse en Zweedse productiemaatschapijen.

Ter info: in Denemarken werden drie huwelijken voltrokken. Uiteindelijk waren de koppels na een jaar alledrie gescheiden. Het kan ook anders: in de VS-versie zijn twee van de drie stellen een jaar na de show nog steeds -al dan niet gelukkig- getrouwd.

24-02-2016 om 23:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Temptation Island' bereikt eerste climax: de douchepartners zijn bekend

'Temptation Island' bereikt eerste climax: de douchepartners zijn bekend

http://oi68.tinypic.com/289ih5h.jpg

Een hele week lang vroeg Vlaanderen zich af welk koppel in de douche van elkaars gezelschap aan het genieten was. Sommigen waren er rotsvast van overtuigd dat Louise uit de bocht was gegaan met een van de vrijgezellen. Anderen zagen dan weer het silhouet van Marvin, die vorige week al in de fout ging met Jill, die altijd krijgt wat ze wil. Vanavond kregen we eindelijk een antwoord, en niemand had zich aan deze ontknoping verwacht.

"Blijkbaar ben ik toch niet zo speciaal"

Het kampvuur van de vorige aflevering is loeihard ingeslagen op Temptation Island. Na amper twee dagen gingen zowel Luc als Marvin de fout in. En vooral die laatste werd verteerd door schuldgevoelens: "Dat toont aan dat ik haar niet verdien." Louise en Jolien proberen zich sterk te houden, maar kunnen de twijfels niet van zich afschudden. "Blijkbaar ben ik toch niet zo speciaal", zegt een emotionele Louise. We hebben met haar te doen.

"Beetje zoenen en beetje seks"

Dat het kampvuur geen succes was voor de vrouwen, juichen vrijgezellen Shady en Shane alleen maar toe. Shady broedt op een plan om het hart van Louise te veroveren en heeft zo zijn eigen theorie over de verleidingskunst: "Een lachende vrouw is een blije vrouw en dat betekent een beetje zoenen en een beetje seks".

"Crazy in the coconut"

Terwijl Louise zich probeert sterk te houden, heeft Jolien het heel wat moeilijker met Lucs escapades. "Ik wou dat ik daar lag", zegt ze over Lucs nacht in bed met vrijgezel Jolyn, waar wellicht ook een gevolg zal aan gebreid worden. "She's crazy in the coconut, and I like it."

"Ik geef een zwemband aan Jolien, omdat ik met haar de beste band heb"

Zowel bij de mannen als bij de vrouwen moest één vrijgezel het eiland verlaten. Omdat de prooien moesten beslissen wie van de vrijgezellen naar huis moest, gaven die het beste van zichzelf. En of ze enkele opvallende acts in petto hadden!

Vrijgezellen Bas, Shady en Gianni deden een dansje voor de dames, maar het was vooral Gregory die met de meeste aandacht ging lopen. Met zijn dans met zwemband probeerde het hart van Jolien te veroveren. Hij gaf na zijn act de zwemband aan Jolien, "omdat hij met haar de beste band heeft". Doet deze symbolische zwemband Luc helemaal vergeten? We zijn benieuwd.

"Ga op pad met pijl en boog"

Vrijgezel Edward raakte een gevoelige snaar bij de dames met zelfgeschreven gedichtjes: "Kijk naar voren met je kop omhoog en ga op pad met je pijl en boog." En dat rijmt nog ook.

Ondertussen lijkt Haroon het steeds moeilijker te krijgen om aan verleiding te weerstaan. Zijn jaloerse blik toen vrijgezel Lindsey liever met Luc danste dan met hem, sprak boekdelen. Haalt zijn relatie het einde van het programma?

Ijsblokjes vallen niet in de smaak

Vrijgezellen Jill en Chiara verzekerden zich met sensuele acts van een verlengd verblijf op Temptation Island. Voor Berry en Kiki zit het avontuur erop: hun acts met ijsblokjes werden niet gesmaakt en ze werden prompt naar huis gestuurd. Vooral Berry liep een stevig blauwtje op.

"Buslul"

Hoewel het bij de vrouwen aanvankelijk vrij stroef verliep, breken de vrijgezellen stilaan door hun pantser. Vooral Shady wil zijn kans wagen bij Louise: "Dat is niet te beschrijven, die billen", is hij lyrisch. "Ik krijg er zowaar een buslul van." En daarmee stuurt Shady een nieuw woord de wereld in. Of 'buslul' ooit in de dikke Van Dale wordt opgenomen, valt nog af te wachten.

Hét moment

Het moment waarop iedereen zat te wachten: wie had het gezellig in de douche? Terwijl Louise hoopt dat "er toch nog een klein beetje Louise in Marvins leven is", laat die zich opnieuw verleiden. Deze keer niet door Jill, maar door Chiara.

En jawel, Marvin en Chiara belanden op het einde van de aflevering samen in de douche. En daar houden ze het niet bij, want even later duiken ze samen in bed.

Pittig kampvuur

Heeft Marvin door zijn nacht met Chiara de genadestoot aan zijn relatie met Louise uitgedeeld? Louise krijgt volgende week bij het tweede kampvuur beelden te zien die het einde van haar relatie kunnen betekenen. Dat belooft!

24-02-2016 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste 130 bidprentjes Eddy Wally de deur uit

Laatste 130 bidprentjes Eddy Wally de deur uit

http://oi63.tinypic.com/nveah5.jpg

Zelzaats burgemeester Frank Bruggeman (VLD-SD) heeft gisteren de laatste 130 bidprentjes van de begrafenis van Eddy Wally uitgedeeld. In drie uur tijd waren ze de deur uit.

Op veilingsites zoals Kapaza en eBay werd tot 10 euro geboden voor een bidprentje. Om 13 uur ging de deur open en tegen 16 uur waren alle exemplaren uitgedeeld. Bruggeman kondigde zijn actie aan via zijn persoonlijke Facebookaccount. "Het eerste uur na mijn bericht regende het aanvragen." Er werd dan ook voor een kleine stormloop gevreesd gisteren in het gemeentehuis, maar die bleef enigszins uit. Toch bleef de burgemeester streng: per persoon werd maximum één bidprentje uitgedeeld. Mireille en Anita Criel stonden een kwartier voor het afgesproken uur al aan te schuiven aan het bureau van de burgemeester.

Het mooiste verhaal komt ongetwijfeld van Stephanie Rogiest. "Ik kom een bidprentje halen voor mijn oma Suzanne De Vlaeminck. Mijn opa en oma waren vrienden van Eddy en Mariëtje. Omdat mijn oma nu op Tenerife woont, kom ik er eentje voor haar halen. Ze is 83 en mag niet meer alleen vliegen, vandaar dat ze niet op de begrafenis aanwezig kon zijn."

23-02-2016 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Mol ontmaskerd in 'Tegen de Sterren Op'

De Mol ontmaskerd in 'Tegen de Sterren Op'

http://oi64.tinypic.com/6pm4o8.jpg

'De Mol' is na amper vier afleveringen al ontmaskerd. Dat is althans het geval in een parodie van VTM-programma 'Tegen de Sterren Op'.

"Na een prikkelende proef tussen de lama's geeft Gilles De Coster (Walter Baele) de overgebleven kandidaten Cathy - "Ik ben hier om het hartje te breken" - (Ella Leyers), Hanne (Tine Embrechts) en Gilles (Guga Baúl) een nieuwe, ingewikkelde opdracht", meldt de zender. "Ondertussen probeert ex-kandidate Ruth (Walter Baele) terug te keren in het spel en komt Vlaanderen nu al te weten wie de Mol is!"

23-02-2016 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De charmante Julita uit 'Eigen Kweek'? In een vorig leven een Power Ranger

De charmante Julita uit 'Eigen Kweek'? In een vorig leven een Power Ranger

http://oi66.tinypic.com/21dpzjl.jpg

Vlaanderen kent de actrice Rhoda Mae Montemayor (36) als de charmante Filipijnse Julita uit 'Eigen Kweek'. Maar je kent haar ongetwijfeld ook nog ergens anders van. Laten we hier even een echt 90's bommetje droppen: Rhoda was in een vorig leven... een Power Ranger. In het seizoen 'Operation Overdrive' was zij Rose, de roze Power Ranger in de gelijknamige populaire jeugdreeks.

"Ik heb toen geprobeerd om m'n kostuum mee naar huis te nemen aan het einde van de opnamen, maar 't mocht niet. Jammer!", lacht Rhoda in Dag Allemaal. Een Power Ranger zowaar! Niet bepaald in dezelfde categorie als 'bruidje van een gekke West-Vlaamse wietboer'. Maar Rhoda is duidelijk fan van haar rol in 'Eigen Kweek'.

"Wim Willaert is 'a joy to work with'", vertelt ze. "Een geweldige mens! En een fenomenale acteur. Ik zweer het je, volgens mij is 't een kwestie van tijd voordat iemand van het kaliber Martin Scorsese hem opbelt voor een rol. Ik heb het zelf ook soms moeilijk om me serieus te houden. Toen Wim het de eerste keer over zijn fameuze 'shit of mouse' had, kon ik m'n lach niet inhouden."

En ook haar vrienden zijn fan. "Hij heeft nog eens iets gezegd: 'Do you have enough space between your legs?' toen ik in zijn auto stapte. Die scène heb ik in Londen al een paar keer aan vrienden laten zien. Ze vinden het allemaal geweldig grappig." Toch ook geweldig grappig dat Rhoda de roze Power Ranger was. Go Go Power Rangers!

23-02-2016 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katholieke Kerk Singapore roept op tot boycot concert Madonna

Katholieke Kerk Singapore roept op tot boycot concert Madonna

http://oi68.tinypic.com/21nqoap.jpg

William Goh, de aartsbisschop van Singapore, roept de gelovigen op om Madonna's geplande optreden op 28 februari te boycotten. Katholieken zijn volgens Goh moreel verplicht om "degenen die religies beledigen en onchristelijke en immorele waarden promoten" niet te steunen.

Wie Madonna's concert in Singapore wil bijwonen, moet minstens 18 jaar oud zijn. De autoriteiten waarschuwen het publiek immers voor de "seksuele referenties" tijdens het concert.

Het is de eerste keer dat de Queen of Pop in de republiek zal optreden. In 1993, toen ze het land voor haar Girlie Show World Tour wilde aandoen, kreeg ze daarvoor geen toestemming. De politie omschreef haar voorstelling als 'obsceen en verwerpelijk om morele en religieuze redenen".

Zowel de Katholieke als de Protestantse Kerk in Singapore zijn niet opgezet met haar komst. Concertorganisator Live Nation Lushington heeft al moeten garanderen dat ze tijdens het concert in de Rebel Heart Tour haar controversiële song 'Holy Water' niet zal brengen. Het nummer, waarin Madonna en 'nonnen' paaldansen, vooraleer de zangeres op een tafel springt die doet denken aan Het Laatste Avondmaal, bevat volgens de overheid van het land "religieus -gevoelige inhoud die in strijd is met de richtlijnen". Er wordt ook gevreesd dat de songteksten en podiumrekwisieten van de zangeres beledigend zullen zijn voor christenen in de zaal.

De woordvoerder van de katholieke kerk zei dat "diegenen die al kaartjes hebben gekocht hebben, moeten handelen in overeenstemming met hun geweten". "Er is geen neutraliteit in het geloof: men is voor of men is tegen. Aanwezig zijn (op het concert, nvdr) getuigt van het tegendeel. Gehoorzaamheid aan God en zijn bevelen komt voor de kunst," aldus aartsbisschop William Goh.

23-02-2016 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hanne van K3 heeft leven van mijn zoon veranderd"

"Hanne van K3 heeft leven van mijn zoon veranderd"

http://oi68.tinypic.com/15yet87.jpg

Voor ze een K3'tje werd, was Hanne Verbruggen (21) leidster bij een groep scoutsjongeren met een beperking, de zogenaamde Akabe-kindjes. Enkele ouders van hen vertellen vandaag in het blad 'Story' hoe Hanne hun kinderen veranderd heeft, in de positieve zin.

De 18-jarige Jarno heeft een intellectuele achterstand en K3'tje Hanne nam hem tot voor kort onder haar hoede in de scouts. "Hanne en ik, wij plaagden elkaar veel op de scouts. Op ons laatste kamp hebben we nog samen banken gesjord." Mama Sandra beaamt dat Jarno helemaal open is gebloeid dankzij Akabe en de begeleiding van Hanne. "Onze zoon gaat al zes jaar naar de scouts, ik weet nog hoe bang hij was die eerste keer. Maar toen we hem 's avonds gingen oppikken verzekerde de leiding ons dat alles goed verlopen was. Hoe vaker hij ging, hoe enthousiaster hij werd. Nu kunnen we hem niet meer thuis houden. Jarno is nu heel sociaal, heeft veel vrienden en veel zelfvertrouwen. Dankzij Hanne is Jarno echt een ander kind geworden."

Ook de 10-jarige Wietse, een jongen met Downsyndroom, voelt zich erg goed bij Akabe. Zijn mama Valérie legt uit dat hij wel wat meer aandacht vraagt, maar dat de leiding daar erg goed mee omgaat. "Onlangs bracht Hanne nog een bezoekje aan de scouts-kindjes en toen vloog Wietse haar om de hals. Wat Hanne en de andere leiding voor Akabe doen is super. Het moet een roeping zijn, want ik zie maar weinig leeftijdsgenoten het hen nadoen."

23-02-2016 om 23:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aftellen naar de Oscars met deze 6 winnaars

Aftellen naar de Oscars met deze 6 winnaars

http://oi68.tinypic.com/8x80ub.jpg

Zondag is het weer zover: dan breekt in Hollywood het grootste en meest prestigieuze filmfeest ter wereld los. Maar omdat we nog zes keer moeten slapen voor we Leonardo DiCaprio (zo goed als zeker) zijn eerste Oscar in ontvangst zien nemen, warmen we alvast op met deze zes Oscar-toppers, eentje voor elke avond in aanloop naar de Academy Awards.

1. No Country For Old Men (4 Oscars)

Deze klassieker staat in het rijtje van de allerbeste Coen-films, naast 'The Big Lebowski' en 'Fargo'. Deze kruising tussen een tussen western en film noir is het bewijs dat de Coen-broertjes tot de beste cineasten ter wereld behoren.

Met absolute topvertolkingen van Josh Brolin als kalme Vietnamveteraan, Tommy Lee Jones als sheriff op leeftijd en vooral van Javier Bardem als de verpersoonlijking van het kwaad, sleepte de film vier Oscars in de wacht.

Slachtpistool

Nog nooit was een wapen zo intrigerend als het slachtpistool van Anton Chigurh, gespeeld door een weergaloze Bardem. Met behulp van niets anders dan luchtdruk schiet de opperslechterik zich een weg door de film, terwijl hij niets of niemand ontziet.

Getooid met waarschijnlijk de meest bizarre haardos uit de filmgeschiedenis, speelde Bardem de beste rol uit zijn carrière. Hij won dan ook terecht de Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol.

2. American Beauty (5 Oscars)

Kevin Spacey won voor zijn rol als Lester Burnham de Oscar voor 'Beste Mannelijke Hoofdrol'. Een huisvader met midlifecrisis werd nog nooit zo goed vertolkt als Spacey dat deed in 1999.

De film is een heerlijke mix van zwarte humor en drama, geregisseerd door Sam Mendes, die met zijn regiedebuut meteen de Oscar voor 'Beste Regie' won. Sindsdien voegde hij nog onder andere 'Road To Perdition' en de laatste twee Bond-films aan zijn palmares toe.

'American Beauty' won ook nog de Oscars voor 'Beste Film' en 'Beste Originele Scenario', omdat het op een briljante manier de spot drijft met de Westerse samenleving en de manier waarop iedereen perfect in het gareel loopt. Gelukkig schudde Lester Burnham ons nog snel wakker voor het nieuwe millennium aanbrak.

3. The Departed (4 Oscars)

Het is verbazend dat Leonardo DiCaprio wellicht tot zondag moet wachten op zijn eerste Oscar, maar het is misschien nog verbazender dat Martin Scorsese moest wachten tot 2006 voor hij een Oscar won.

Een van de beste regisseurs ooit, greep met topfilms als 'Taxi Driver', 'Raging Bull' en 'Goodfellas' naast het beeldje. Maar met 'The Departed' was het dan eindelijk zover. DiCaprio, die genomineerd werd voor 'Beste Mannelijke Hoofdrol' zou echter nog (minstens) tien jaar moeten wachten op zijn eerste Oscar.

Kat- en muisspel

Het kat- en muisspel tussen twee briljante spionnen, gespeeld door Leonardo DiCaprio en Matt Damon, is zo meeslepend dat je de 2,5 uur durende zit bijna constant met ingehouden adem bekijkt. En Jack Nicholson had voor zijn rol als maffiabaas Frank Costello ook minstens een nominatie verdiend.

Scorsese levert met 'The Departed' een van zijn mooiste pareltjes af en werd ervoor beloond met de Oscar voor 'Beste Regie'. De film won ook de Oscars voor 'Beste Film', 'Beste Bewerkte Scenario' en 'Beste Montage'. Mark Wahlberg werd als grofgebekte flik genomineerd voor 'Beste Mannelijke Bijrol'.

4. Chinatown

'Chinatown' won weliswaar slechts één Oscar, maar het is er wel een die kan tellen. De film won het beeldje voor 'Beste Originele Scenario' voor een script dat geldt als een van de allerbeste uit de Hollywoodgeschiedenis.

Echt alles aan dit screenplay klopt, elke seconde werd benut en scenarist Robert Towne slaagde erin een meesterwerk neer te schrijven dat 42 jaar later nog altijd als voorbeeld dient voor screenwriters.

Het verhaal is het prototype van een goed detectiveplot dat begint met een kleine zaak die uitdeint naar een gigantisch complot dat heel Los Angeles aantast. Een ronduit schitterend verhaal.

Jack Nicholson speelt de rol van de arrogante detective J.J. Gittes die langzaam maar zeker afzinkt in een wereld van bedrog, pervertie en misdaad. Faye Dunaway, bekend voor haar rol als Bonnie in 'Bonnie & Clyde' werd ook genomineerd voor een Oscar, maar ze moest nog twee jaar wachten voor ze er een won voor haar rol in 'Network'.

De film won één Oscar, maar werd wel genomineerd voor maar liefst tien andere Oscars, waaronder die voor 'Beste Film', 'Beste Mannelijke Hoofdrol' (voor Jack Nicholson) en 'Beste Regie' (voor Roman Polanski).

5. The Social Network (3 Oscars)

"Je krijgt geen 500 miljoen vrienden zonder enkele vijanden te maken", zo luidt de tagline van 'The Social Network'. Een zelfingenomen Harvard-studentje doet een briljante uitvinding die hem in één klap een van de meest invloedrijke mensen op aarde maakt. Maar hij haalde wel de mosterd bij enkele medestudenten en ondertussen schopt de Facebook-uitvinder tegen heel wat schenen.

Mark Zuckerberg, die ondertussen al ruim anderhalf miljard vrienden heeft, wordt knap vertolkt door Jesse Eisenberg en ook Justin Timberlake speelt een erg verdienstelijke Napster-oprichter Sean Parker. Maar net als bij 'Chinatown' gaat ook hier de scenarist met de meeste lof lopen. Aaron Sorkin wordt beschouwd als de beste screenwriter die Hollywood ooit heeft gehad. Dat bewees hij al met films als 'A Few Good Men' en dit jaar nog met 'Steve Jobs', waarvoor hij wellicht nog eens een Oscar zal winnen.

'The Social Network' werd genomineerd voor vrijwel alle belangrijke Oscars en ging uiteindelijk met drie beeldjes aan de haal. Die voor 'Beste Bewerkte Scenario' (voor Sorkin), 'Beste Montage' en 'Beste Lied' (voor Trent Reznor, de 'Nine Inch Nails'-frontman).

Hoewel hij niet in de prijzen viel, sleepte regisseur David Fincher wel een nominatie in de wacht. Hij is bekend van topfilms als 'Seven', 'Fight Club' en 'Gone Girl'.

6. As Good as It Gets (2 Oscars)

Het komt niet vaak voor dat een romantische komedie belangrijke Oscars wint, maar 'As Good as It Gets' is dan ook niet zomaar een romantische komedie. Jack Nicholson (opnieuw hij) en Helen Hunt spelen het vreemdste en tegelijk het meest interessante koppel dat een romantische komedie ooit voortbracht. Ze wonnen er dan ook allebei volledig terecht een Oscar voor. Voor Nicholson was het al de derde Oscar voor een hoofdrol. Enkel Daniel Day-Lewis evenaart hem.

Melvin Udall is de vreselijkste en meest ergerlijke man die het leven zuur maakt van iedereen die zijn pad kruist. En toch supporter je even hard voor hem als voor Rocky Balboa, ondanks enkele tenenkrullende momenten. 'As Good as It Gets' is een unieke romantische komedie die op geen enkel moment melig wordt en die je in spanning laat tot het allerlaatste moment.

De film werd nog voor vijf andere Oscars genomineerd, waaronder die voor 'Beste Film', 'Beste Mannelijke Bijrol' (voor Greg Kinnear) en 'Beste Originele Scenario'.

Toekomstige winnaars?

Enkele genomineerde films zijn al beschikbaar op Telenet Play More.

'The Martian' van Ridley Scott met Matt Damon en Jessica Chastain is genomineerd voor 7 Oscars;

'Mad Max: Fury Road' van George Miller met Tom Hardy en Charlize Theron is genomineerd voor 10 Oscars;

'Straight Outta Compton' van F. Gary Gray met O'Shea Jackson Jr. en Corey Hawkins is genomineerd voor 1 Oscar.

22-02-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een wereld waarin politici met elkaar overeenkomen, het kan... bij de Simpsons

Een wereld waarin politici met elkaar overeenkomen, het kan... bij de Simpsons

http://oi65.tinypic.com/2ed5fli.jpg

U bent de ruzies en discussies, het geroep en getier, de scheldwoorden en steken onder water bij de Republikeinse en Democratische presidentskandidaten ook zo hartsgrondig beu? U bent niet alleen: zelfs Marge Simpson krijgt er nachtmerries van.

In een nieuw spot on reclameclipje 'The Debateful Eight' droomt Marge over het soms schaamtelijke spektakel dat Donald Trump, Ted Cruz en de andere Amerikaanse presidentskandidaten van hun debatten en campagnemeetings maken. De droom is fictie, de quotes van de kandidaten zijn dat allerminst. Of zoals Marge het hyperventilerend zegt: "Ik hou het niet meer uit! Waar zijn de goede manieren naartoe in politiek? Wat is dat toch met die ding-dongs?"

Ook het antwoord waarmee Homer hun drie kinderen Bart, Lisa en Maggie probeert gerust te stellen, is subliem: "Het is net alsof je een nachtmerrie hebt, alleen is deze wel echt en zal hij waarschijnlijk je leven naar de vaantjes helpen." En als tip krijgt Marge mee: "Probeer je een ander Amerika voor te stellen", waarna alle presidentskandidaten ineens beste vrienden zijn op de tonen van James Taylors 'How Sweet It Is'. Al duurt dat niet lang...

22-02-2016 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pfaffs: "Wij willen niet verkopen aan pornomaker"

Pfaffs: "Wij willen niet verkopen aan pornomaker"

http://oi67.tinypic.com/ouxjzc.jpg

Voorlopig is er geen sprake van een verkoop van de voormalige villa van de familie Pfaff in Brasschaat aan productiehuis Godelina, dat er een erotisch programma zou willen opnemen. De Pfaffs laten weten dat er nog geen enkel contact is geweest tussen hen (of hun makelaars) en het productiehuis in kwestie.

Godelina liet vorige week op haar website weten geïnteresseerd te zijn in de villa die te koop staat. De familie Pfaff zegt hiervan niet officieel op de hoogte te zijn en noemt daarom de geruchten die de ronde doen over de plannen van het productiehuis met het gebouw "volledig uit de lucht gegrepen en ongestaafd".

De Pfaffs laten verder weten "reeds openlijk en zeer amicaal contact te hebben gehad" met het gemeentebestuur van Brasschaat, dat de opnames van een erotisch programma in de villa niet ziet zitten. "We steunen de mening van de gemeente dat dergelijke activiteiten niet thuishoren in deze buurt", laten de Pfaffs weten. "Doch kunnen wij enkel zeggen dat wat er met de woning gebeurt na verkoop ter verantwoordelijkheid is van de nieuwe koper."

De familie stelt tot slot te betreuren dat verschillende media de staat van de woning als "bouwvallig" beschrijven. "Wij benadrukken dat de woning nog steeds met de grootste zorg onderhouden wordt, om de toekomstige koper af te leveren waar hij of zij recht op heeft: een mooi onderhouden woning in een zeer fijne buurt", besluiten ze.

22-02-2016 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian deelt eerste kiekje van zoontje Saint

Kim Kardashian deelt eerste kiekje van zoontje Saint

http://oi63.tinypic.com/mv29tf.jpg

Realitydiva Kim Kardashian (35) heeft de eerste foto gedeeld van haar ruim twee maanden oude zoontje Saint. Het kiekje is een geschenk voor haar overleden vader Robert Kardashian, die maandag 72 jaar geworden zou zijn. "Ik weet dat hij niets liever had gewild dan zijn kleinkinderen ontmoeten.''

Op de foto, gepubliceerd op haar website, slaapt de op 5 december 2015 geboren spruit van Kim en haar rappende man Kanye West (38) in een gebreid wit vestje. Hij heeft zijn armpjes boven zijn hoofd en zijn vuistjes gebald.

Verjaardag van overleden vader
Kim deelt het kiekje van het nieuwe leven in haar familie op de verjaardag van haar in 2013 overleden vader.

"Happy Birthday papa'', schrijft een emotionele Kim bij een foto van haar vader op Instagram. "Er is zoveel gebeurd in ons leven sinds je weg bent. Maar ik weet dat je mijn beschermengel bent en alles hebt zien gebeuren! Ik hou van je en ik mis je ontzettend!''

Kim ging dit weekend samen met Kanye en dochtertje North (2) winkelen voor babyspullen. Dat duurde zo lang, dat Kanye en North midden in een winkel in slaap vielen.

22-02-2016 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese Vogue gomt moedervlekken Gigi Hadid weg

Chinese Vogue gomt moedervlekken Gigi Hadid weg

http://oi68.tinypic.com/243gnzl.jpg

Gigi Hadid is een rijzende ster in de modewereld. Ze liep al zowat voor alle ontwerpers mogelijk, en ze was onder andere al het gezicht van merken als Guess, Versace en Tom Ford. Nu siert de 20-jarige schone de cover van de Chinese Vogue, maar dan niet volledig als zichzelf.

Bij Vogue besloten ze immers om de een of andere reden, Gigi te ontdoen van haar moedervlekjes. Zowel die op haar gezicht als die op haar lichaam werden vakkundig weggewerkt met Photoshop. Dat valt extra op door de korte trui die ze draagt op de cover.

Het waren fans van Gigi zelf die deze zogenaamde Photoshop fail als eersten opmerkten, toen het Amerikaanse model de cover op Instagram plaatste. Kijk zelf maar:

22-02-2016 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Franksje is geen typetje, ik speel hem met hart en ziel"

"Franksje is geen typetje, ik speel hem met hart en ziel"

http://oi67.tinypic.com/2885chz.jpg

Wim Willaert (48) is een nuchtere mens die graag en intens leeft, ondanks de BV-status die hij heeft sinds zijn rol als Frank Welvaert in Eigen Kweek. "Bij mij broebelt het altijd. Ik moet iets doen, of ik word gewoon zot", zegt hij in Goesting over de chaos in zijn leven en carrière.

Iedereen houdt blijkbaar van Franksje in Eigen Kweek. Wat maakt hem zo sympathiek?            
Wim Willaert: "Tja, goeie vraag. Het is natuurlijk een brave mens, maar ik heb geen idee waarom iedereen er zo voor valt. Als ik een slechterik zou spelen, zou het de mensen zo niet aanspreken natuurlijk. Voor mij is het ook echt geen typetje, ik speel dat met hart en ziel. Nu, bij het tweede seizoen heb ik soms wel een beetje compassie met Franksje. Hij kan nogal zagen, (lacht) terwijl hij het allemaal toch zo goed bedoelt."  

Voelt het wrang dat je nu pas zoveel erkenning krijgt, terwijl je al zo lang bezig bent?
"Eigenlijk niet. Ik was perfect op mijn gemak. Ik was sowieso zeer goed bezig in de cinema, ik had Eigen Kweek niet nodig. Maar dan plots 'boem!', is dat ontploft."  

Hoor ik daar dat je het BV-schap niet zo leuk vindt?
"Nee, zo erg is het niet. Maar alles wat ik meemaak in mijn leven, voel ik dubbel. Ik leef heel heel intens. Misschien net daarom ben ik acteur geworden. Ik bestudeer nu wel wat er met mij gebeurt. Zoals laatst op het Lichtfestival in Gent. Ik stond een pak friet te eten terwijl er een stroom aan mensen passeerde, en ik kon zo hun gedachten lezen: 'O! Daar! Wim Willaert! En die eet ook frieten!' Het is bizar, BV's zijn soms de nieuwe goden. Al een chance dat ik mensen als mijn vrouw en Sebastien (Dewaele, die de rol van Steven speelt in Eigen Kweek, red.) rond mij heb. Zij houden me met de voetjes op de grond. Dankzij hen ben ik niet veranderd, maar ik moet er wel tegen vechten."

Strekenvent

Zou jij sterallures kunnen krijgen dan?
"Ik heb daar een mooie anekdote over. Jaren geleden, nog voor ik mijn vrouw kende, traden we op met de Dolfijntjes in café de Voorhuid. Ik ging naar het toilet na het optreden, en toen ik me omdraaide stond daar een schone madam die mij gewoon begon te kussen. 'Wow', dacht ik, 'yeah, rock-'n-roll!!' Tot zij plots zei: 'maar eigenlijk ben jij helemaal niet verliefd op mij?' Ik antwoordde van niet, en daarna vertrok ze. Ik zie haar nog altijd wegrijden op haar Vespaatje, zo triest. Tja, 'les ailes du rock-'n-roll', hé, je gaat snel zweven... Ik ben blij dat ik die hetze nu pas meemaak. Het is iets dat je in gang zet, maar waar je geen controle over hebt."  

Brengt het je soms in problemen?
"In het begin maak je foutjes, ja. Zo werden Sebastien en ik eens uitgenodigd om naar het voetbal te gaan met Marc Coucke. Ah tof, dachten wij, matchke kijken. Maar eerst moesten we daar eten bij de vips, heel onwennig. En daarna maakten we de grote fout om bij de spionkoppen te gaan staan. We zijn daar letterlijk moeten vluchten omdat er een massa mensen op ons afkwam. Dus nu vragen we altijd eerst hoeveel volk er gaat zijn, of er pers is, wat er precies op het programma staat. We leren het wel." (lacht)

Kinderspel

Je zei dat je 'ten volle' acteert en opgaat in je rol. Hoe doe je dat?
"Dat is heel onbewust, maar eigenlijk is acteren letterlijk kinderspel. Je krijgt een ander kostuum, je haar ligt anders, je moet woorden zeggen die je normaal niet zegt... In feite valt er niet veel te spelen, je bént gewoon. Het komt erop neer dat acteren helemaal niet moeilijk is, maar het is wel moeilijk om in te zien dat het niet moeilijk is... snap je?"  

Het is gewoon een kwestie van talent, bedoel je?
"In film moet alles gewoon écht zijn. Ik ben een aanhanger van de chaostheorie. Ken je dat beeld van de man die de wolken meet van Jan Fabre? Dat is zo schoon! Je probeert iets te meten dat je niet kan meten. Dat intrigeert mij. En in mijn vak probeer ik de chaos niet te ordenen met een meetlat, maar met chaos. En dat werkt. Ik laat mijn onderbewustzijn werken, ik denk er niet te veel over na, en plots ben ik mee. Het werkt echt."  

Ben je dan een chaoot in je dagelijks leven?
"Ja, hoewel ik zeer ordentelijk ben opgevoed. Zo maniakaal als mijn vader alles opmeet, zo maniakaal ben ik in mijn aversie daarvoor. Zoals Thé Lau zingt: "Open moet het zijn." Je moet durven alles open te laten. Uiteindelijk beslist het voor zichzelf en klopt het ook."  

Je noemde jezelf ooit een onrustige ziel. Ben jij vermoeiend voor de mensen rondom je?
(vraagt aan zijn vrouw of hij vermoeiend is) Ilse: "Wim kan heel stil en niet aanwezig zijn, maar ook net heel aanwezig zijn. Maar ja, hij is wel een onrustige ziel denk ik. Het draait constant in zijn bovenkamer." Wim: "Voila. (lacht) God ja, het broebelt bij mij altijd. Ik moet iets doen of ik word zot. Dat is zo op de filmset, maar het is ook gewoon hoe ik in het leven sta. Als ik eentje ga drinken, ga ik ook écht eentje drinken... Ik moet leven."

West-Vlaamse fond

Je hebt ook een grote liefde voor het West-Vlaams.
"Absoluut, het is mijn moedertaal. Ik vind het ook vreselijk jammer dat het teloorgaat. Op het speelplein hoor je moeders onder elkaar in het plat West-Vlaams praten, maar tegen hun kinderen spreken ze plots een gekuist taaltje. Zo jammer. Het West-Vlaams is zo bijzonder omdat er massa's invloeden zijn: Spaans, Frans, Engels... en dat levert mooie woorden op. Mijn tantes in Kortemark bijvoorbeeld gebruiken altijd "En tons" als ze iets vertellen "En tons emme da gedoan, en tons..." Wist je dat dat van het Spaanse entonces komt? Fantastisch, toch?"  

Acteer je dan ook makkelijker in het West-Vlaams?
"Ja tuurlijk, maar sowieso wil ik die fond niet weghalen. Als ik Frans spreek, ga ik ook nooit als een Parisien spreken. Het zal eerder het Frans van Arno zijn, als een West-Vlaming dus. Je hoort altijd mijn afkomst, anders klopt het volgens mij niet. Die West-Vlaamse toon geeft kleur. Fantastisch zou bijvoorbeeld zijn om een politieserie te maken in Brussel: Wim Opbrouck en ik als flik, en Kevin Janssens als onze overste, de officier. Man, zou dat spanningen geven! Twee West-Vlamingen die moeten luisteren naar een Antwerpenaar, die nota bene jonger is dan hen. Dat wordt een topreeks." (lacht)

Wie is Wim Willaert?

- Werd bekend in Frankrijk dankzij zijn hoofdrol in Quand la mer monte, een film bekroond met twee Césars.       
     
- Spreekt een legendarisch West-Vlaams Engels in Eigen Kweek, met quotes als "You can't put your nose in othermans menage".      
     
- Is volgend jaar te zien in seizoen 2 van Eigen Kweek.           
 
- Groeide op in Nieuwpoort, maar woont nu in Melle, op 10 meter van de grens van Gent.

21-02-2016 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will.i.am vindt 'X Factor' vreselijk

Will.i.am vindt 'X Factor' vreselijk

http://oi63.tinypic.com/35d6pg4.jpg

Will.i.am zou voor geen goud plaats willen nemen in de jury van X Factor. De rapper, die zelf in jureert in de Britse versie van The Voice, walgt van de manier waarop de talenten in X Factor worden beoordeeld, zegt hij tegen de Daily Star.

De twee talentenjachten zijn volgens Will.i.am elkaars tegenpolen. Hij hekelt de manier waarop minder getalenteerde zangers worden afgewezen. "Ik werd verliefd op The Voice omdat het ergens voor staat. Ik zou nooit de X Factor kunnen doen omdat zij niet dezelfde principes hebben. Het is totaal het tegenovergestelde."

"In The Voice oordeel ik alleen met mijn oren", gaat Will.i.am verder. "Het kan ons niet schelen hoe je eruit ziet. En als het me niet bevalt wat ik zie wanneer ik mij omdraai, dan is het aan mij om daar aan te werken."

Will.i.am mag dan wel beweren dat hij verliefd werd op 'The Voice', hij laat die liefde niet altijd blijken. Enkele weken geleden drukte hij per ongeluk op zijn rode knop toen hij ongeïnteresseerd met zijn GSM bezig was.

21-02-2016 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haarlok van John Lennon is 31.000 euro waard

Haarlok van John Lennon is 31.000 euro waard

http://oi68.tinypic.com/oi6r0n.jpg

Een stukje haar van zanger John Lennon heeft op een veiling in de Verenigde Staten 35.000 dollar (ruim 31.000 euro) opgeleverd. De haarlok werd gekocht door een Britse handelaar.

De haarlok van de legendarische Beatle werd afgeknipt op de set van de film How I Won the War. Lennon, die een rol speelde in de film, moest in de aanloop naar de opnames in 1966 zijn haardos onder handen laten nemen. De kapper die daarvoor werd ingeschakeld, was volgens veilinghuis Heritage Auctions zo enthousiast dat hij een krant uitnodigde.

De koper mocht overigens niet alleen de haarlok mee naar huis nemen, maar ook een aantal krantenartikelen uit 1966. In de nieuwsberichten wordt het nieuwe kapsel van Lennon uitgebreid besproken. 'Een historisch moment. John Lennon zonder zijn haar', concludeerde Bild am Sonntag in een fotobijschrift.

Niet alleen het haar van de ex-Beatle is goud waard. Een verloren gewaande gitaar van Lennon werd vorig jaar al geveild voor 2,4 miljoen dollar.

21-02-2016 om 23:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscarkoorts: iedereen gunt DiCaprio eindelijk zijn beeldje

Oscarkoorts: iedereen gunt DiCaprio eindelijk zijn beeldje

http://oi63.tinypic.com/5pojz4.jpg

Hollywood maakt zich op voor het grootste feest van het jaar: volgende week zondag worden in Los Angeles voor de 88e keer de Oscars uitgereikt. Er lijken zich echter dit maal in de verdeling van de prijzen weinig verrassingen aan te dienen. Dit wordt de editie van pioniersepos 'The Revenant', dat met twaalf nominaties de beste kaarten heeft.

Veel nominaties is overigens niet altijd een garantie voor veel beeldjes, integendeel. Maar bij alle prijzencircussen die gelden als graadmeters voor de Oscars gooide de grimmige vertelling over een Amerikaanse pionier die begin 19e eeuw voor dood in de wildernis wordt achtergelaten hoge ogen. En dat Leonardo DiCaprio zijn inmiddels vijfde nominatie voor beste acteur gaat verzilveren, ook daarover twijfelt niemand met kennis van zaken. Soms is de tijd gewoon rijp om een geliefde ster in het zonnetje te zetten, en dit jaar is ontegenzeggelijk DiCaprio aan de beurt.

Ook in de categorie beste film heeft 'The Revenant' de beste papieren. Alleen vileine bankenfilm 'The Big Short' of journalistendrama 'Spotlight' (over het misbruik in de katholieke kerk) zouden mogelijk in deze categorie voor verrassingen kunnen zorgen. Vooral die laatste is echter geen titel die filmisch enorm imponeert, wat toch een grote pre is voor de stemmers van de Academy bij het toekennen van de belangrijkste Oscar.

Gunfactor

De categorie beste vrouwelijke hoofdrol lijkt een gelopen koers dit jaar: alle prijzen van waarde gingen de afgelopen weken naar de 26-jarige Brie Larson, die in het drama 'Room' een alleenstaande moeder speelt die samen met haar zoontje opgesloten zit in een kamer. Bij de bijrollen maakt Sylvester Stallone de grootste kans op het beeldje voor beste man, voor zijn vertolking van de legendarische bejaarde bokser Rocky Balboa in het drama 'Creed'. Net als bij DiCaprio speelt ook bij de 69-jarige Stallone de gunfactor een grote rol.

Negatieve geluiden

De enige spanning levert de vrouwelijke bijrol op. Krijgt Kate Winslet haar tweede beeldje voor haar rol als vertrouweling van Steve Jobs in de veelgeprezen biografiefilm over het computergenie, of gaat de Oscar toch naar Alicia Vikander, voor haar rol in 'The Danish Girl' als bedrogen echtgenoot van de eerste transgender uit de geschiedenis?

Ondanks de voorspelbaarheid bij de verdeling van de prijzen houdt Hollywood toch zijn hart vast zondag. De Oscars zijn doorgaans bedoeld als feestje waarop Hollywood zichzelf looft en prijst. Maar er zullen dit jaar ook negatieve geluiden klinken, en vermoedelijk luider dan de Academy die het feestje organiseert wenst. De afwezigheid van niet-blanke acteurs bij de nominaties, voor het tweede achtereenvolgende jaar, leidde de afgelopen weken tot een tsunami aan kritiek. Deze ontwikkeling zal donkere presentator van dienst Chris Rock zeker niet onvermeld laten.

De Oscars worden uitgereikt in de nacht van zondag 28 op maandag 29 februari.

21-02-2016 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss gewond na ski-ongeluk

Kate Moss gewond na ski-ongeluk

http://oi66.tinypic.com/n53dcg.jpg

Model Kate Moss heeft een skiblessure opgelopen tijden haar wintersportvakantie in Gstaad in Zwitserland. Moss scheurde haar kniebanden bij haar val. Bronnen van Page Six zeggen dat ze gisteren is teruggekeerd naar Londen, waar ze zich laat behandelen door haar eigen artsen.

Het is niet duidelijk of ze een operatie nodig heeft. Kate Moss heeft een trip naar Toronto geannuleerd. Daar zou ze maandag een filiaal van de winkelketen Saks Fifth Avenue openen, maar de artsen van het geblesseerde model hebben haar een reisverbod opgelegd.

Moss heeft zelf een verklaring afgegeven over haar afwezigheid. ''Met teleurstelling moet ik mijn reis naar Canada afzeggen als gevolg van een ski-ongeluk. Ik sta momenteel onder medische behandeling. Het is me verboden om lange vluchten te maken. Ik doe mijn uiterste best om op een later moment alsnog naar Toronto te komen zodra ik in staat ben te reizen."

21-02-2016 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent pronkt met stapels geld en moet zich verantwoorden bij de rechter

50 Cent pronkt met stapels geld en moet zich verantwoorden bij de rechter

http://oi63.tinypic.com/20fqfm1.jpg

50 Cent moet zich binnenkort bij de rechter verantwoorden voor de stapels biljetten waarmee hij regelmatig op Instagram pronkt. De rapper vroeg vorig jaar juli faillissement aan. De rechter wil dan ook weten hoe hij dan aan die bakken met geld komt.

''Ik ben bezorgd om aantijgingen van niet-openbaring en om gebrek aan transparantie in deze zaak'', zei faillissementsrechter Ann Nevins volgens CNN. Omdat faillissement een 'eerlijke maar onfortuinlijke schuldenaar' de kans geeft om opnieuw te beginnen, is het belangrijk dat het proces transparant verloopt. Daarom moet 50 Cent, oftewel Curtis Jackson, uitleg komen geven.

Afgelopen maanden postte de rapper meerdere keren foto's van stapels geld, de ene keer in zijn koelkast, de andere keer op zijn bed. 50 Cent zette zelfs een kiekje op Instagram waarop te zien is hoe hij het woord 'broke' (blut) heeft gespeld van stapels 100 dollar biljetten.

Jackson moest voordat hij zijn faillissement aanvroeg voor de rechter verschijnen omdat hij 5 miljoen dollar schadevergoeding moest betalen aan een vrouw van wie hij een seksfilmpje online had gezet om een vriend van haar belachelijk te maken. Hij zou in totaal nog zo'n 10 tot 50 miljoen dollar verschuldigd zijn aan verschillende eisers en omdat hij dit niet kon betalen, vroeg hij faillissement aan.

Wat ons opviel bij het bekijken van al die beelden? De aanwezigheid van een niet nader genoemd wodka-merk ...

21-02-2016 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt de villa van de Pfaffs omgebouwd tot permanente pornoset?

Wordt de villa van de Pfaffs omgebouwd tot permanente pornoset?

http://oi64.tinypic.com/1z2inx4.jpg

Na jaren van verloedering wacht de Pfaff-villa een nieuw opwindend leven. Productiehuis Godelina wil het het nestje van Carmen en Jean-Marie omtoveren tot één grote pornoset met live-streaming en peepshows. "We willen permanent tien rondborstige dames en één man in de villa laten wonen waarvan elke actie via een site te volgen is."

Vergeet alle tafereeltjes die u kent uit 'De Pfaffs'. Weldra krijgt u aan de randen van het binnenzwembad en rondom Carmen's keukentafel actie van geheel andere aard. Productiehuis Godelina -bekend van S.O.S Pik en 'Dagelijkse Worst'- is bereid om de verlaagde vraagprijs van 895.000 euro neer te tellen en het huis in volle glorie te herstellen. Meteen ook aangevuld met nieuwe, spraakmakende bewoners.

"Het concept is niet nieuw," aldus Werner van Godelina. "De bedoeling is om permanent een man met tien rondborstige vrouwen in de Pfaff-mansion te laten verblijven. Hun avonturen -van naakt zonnebaden tot meer pittige actie- zullen daarbij via tal van camera's live op het net te volgen zijn. De Pfaff-villa, een begrip in Vlaanderen, is daarvoor een droomlocatie. Alleen al de nieuwsgierigheid van duizenden mensen, aangevuld met het erotische gegeven, moet in onze ogen tot een commercieel succes leiden."

21-02-2016 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts voorzichtig verliefd: "We nemen de tijd"

Matthias Schoenaerts voorzichtig verliefd: "We nemen de tijd"

http://oi63.tinypic.com/ih8o77.jpg

Matthias Schoenaerts voelt vlinders. "Er is op dit moment een vrouw die mijn hart beroert, jazeker." Dat zegt de Belg in een interview met De Morgen.

Veel meer laat Schoenaerts niet los over de verliefdheid. Wel dat ze "de tijd nemen". "Ik wil dat we samen de schoonheid van geduld ervaren. Ik wil haar niet al naar me toe trekken. Dat zou geen liefde zijn, maar egoïsme", zegt hij in de krant. Of de vrouw in ons land of de Verenigde Staten vertoeft, houdt de acteur liever voor zich.

Hij beschrijft wel hoe zijn ideale liefdesrelatie eruitziet: "Een zeldzame plak waar je jezelf kunt zijn. En waar eerlijkheid regeert". "Je donkere kamers durven te delen." Dat is volgens de acteur het bewijs van ultieme intimiteit.

21-02-2016 om 01:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe het geniale brein achter NYPD Blue zijn hele fortuin van 100 miljoen verspeelde

Hoe het geniale brein achter NYPD Blue zijn hele fortuin van 100 miljoen verspeelde

http://oi66.tinypic.com/2e1srnt.jpg

Talent zat, maar in zijn briljante hoofd huizen nog meer demonen. David Milch wordt algemeen beschouwd als een vernieuwend tv-genie. Alom geprezen als brein achter series als NYPD Blue en Deadwood. Hij vergaarde er een fortuin van meer dan honderd miljoen dollar mee. Maar dat ging compleet in rook op.

David Milch is 70 en staat inmiddels 17 miljoen dollar in het krijt. Tussen 2000 en 2011 vergokte hij zomaar eventjes 25 miljoen dollar. Dat blijkt uit een proces dat zijn vrouw Rita Stern vorig jaar aanspande tegen hun geldbeheerders en waar The Hollywood Reporter recent over berichtte. Milch verspeelde ook hun twee luxe-eigendommen - een in Brentwood, een in Martha's Vineyard, samen goed voor 13 miljoen - en leeft tegenwoordig van een uitkering van 40 dollar per week. Het koppel, dat al 34 jaar samen is, woont nu in een huurwoning in Santa Monica. Hoe kon het zover komen?

Papa leerde hem gokken
"De eerste keer dat ik een shot zette, zei mijn dealer mij: 'De heroïne zal je alles geven, maar jij zal ook alles aan de heroïne geven'", vertelde Milch in 2005 aan de New Yorker. Maar naast de drugs was er ook de gulzige gokverslaving. Net als zijn vader, een chirurg, die uiteindelijk zelfmoord pleegde. Vanaf zijn vijfde nam zijn vader hem elk jaar in augustus mee naar de paardenraces in Saratoga in Californië. Op de radio sprak Milch erover in 2012: "Mijn vader wist dat ik zelf een verdorven gokker was, zo zei hij tegen mij. Maar je mag nog niet gokken omdat je geen 18 bent. Hij schakelde de ober in om in mijn plaats te gokken, zodat ik toch kon meedoen. Dat soort verwarde boodschappen gaf hij mij."

Aan die paardenwedstrijden houdt hij naar eigen zeggen zijn enige gelukkige jeugdherinneringen over. Op zijn achtste liftte David Milch al de grens over naar Canada om daar te kunnen gokken. Het hele paardenracecircuit inspireerde Milch tot de tv-serie Luck. "Eens je die wereld binnentreedt, wijzigt je hele chemie, net zoals bij drugsverslaafden", zei hij over gokken op radio NPR. En hij kon de twee perfect vergelijken.

Toen het schrijven van romans aan de universiteit niet wou vlotten door een writer's block, stortte Milch zich op drank en drugs. "De heroïne heeft mijn leven gered, in die zin dat ze mijn bestaan normaliseerde", zei hij aan de New York Times. "Anders zou ik gestorven zijn aan mijn drank- en drugsverslaving."

Milch zat ook even vast in een Mexicaanse gevangenis en vuurde ooit op de zwaailichten van een politiewagen. Hij vergokte duizenden dollars.

Hill Street Blues
In 1982 verliet hij zijn post als lector Engelse literatuur aan de universiteit van Yale om mee te schrijven aan de tv-serie Hill Street Blues. In dat jaar trouwde hij met Rita Stern, een documentairemaakster en schilder die aan Yale studeerde toen Milch daar les gaf. Op hun eerste date verspeelde Milch al het geld van Stern met gokken.

Steven Bochco, met wie hij samenwerkte aan Hill Street Blues en later NYPD Blue in het leven riep, zegt dat Milch een "gek" was toen hij in Los Angeles voor televisie kwam werken. Hij vloog geregeld over en weer naar Vegas om er te gokken.

NYPD Blue
In 1987 eindigde Hill Street Blues en in 1993 begon NYPD Blue. Het geld rolde toen binnen. De laatste drie jaren van Hill Street Blues verdiende Milch naar verluidt 12 miljoen dollar. De New Yorker schreef in 2005 dat hij tot dan toe met NYPD Blue 60 miljoen had binnengerijfd. De populaire politieserie was nog maar net in de ether toen Milch hartproblemen kreeg en zich opnieuw op drugs verliet. Zeven jaar ver in de serie (die in totaal twaalf jaar liep) stapte David Milch eruit om zijn problemen aan te pakken.

In 2004 begon hij met Deadwood. Ook daar bleek, naast zijn menselijke tekortkomingen, dat hij bakken talent en intelligentie in zich droeg. Zijn collega's en vrienden hebben het alleen maar daar over.

Neemt niet weg dat zijn drugsverslaving geregeld de kop opstak en zijn gokverslaving de hele tijd door. Hij joeg zijn hele geschatte fortuin van meer dan honderd miljoen erdoor. Zijn vrouw, Rita Stern, eist een schadevergoeding van 25 miljoen van de mensen die instonden voor hun boekhouding en die haar nooit over de ernst van de situatie hebben ingelicht.

21-02-2016 om 01:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigen Kweek: "Waar zijn de ondertitels?"

Eigen Kweek: "Waar zijn de ondertitels?"

http://oi67.tinypic.com/4tvz7q.jpg

Gelukkig bestaat de Telektest-pagina 888 nog, waar je voor de meeste programma's nog terecht kan voor ondertitels. Heel wat ontevreden kijkers ergeren zich aan het feit dat de VRT het West-Vlaams niet ondertitelt in de reeks Eigen Kweek.

In tegenstelling tot de Canvasreeks Bevergem dat zich afspeelt in een fictief West-Vlaams dorp krijgt Eigen Kweek geen ondertitels. De acteurs uit Eigen Kweek, die een mondje West-Vlaams met flarden Engels praten, worden niet ondertiteld.

Enkel de conversaties die volledig in het Filipijns verlopen, worden voorzien van ondertiteling. Ook het eerste seizoen van de reeks verscheen in 2013 zonder ondertitels." Door een serie op te hangen aan West-Vlaamse wiettelers, zónder hen van ondertitels te voorzien, deed VRT een grote gok", klonk het drie jaar geleden.

21-02-2016 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiebond Miami wil boycot concert Beyoncé

Politiebond Miami wil boycot concert Beyoncé

http://oi68.tinypic.com/15zlbg1.jpg

De chef van de politiebond in Miami is niet blij met de komst van Beyoncé naar zijn stad. De zangeres sympathiseerde volgens hem tijdens haar optreden in de Super Bowl-finale met de gewelddadige groep Black Panthers.

"Het feit dat Beyoncé Amerikanen uit elkaar wil drijven door de Black Panthers te promoten en een anti-politieboodschap te verspreiden laten zien dat ze weinig respect heeft voor de politie", schrijft Javier Ortiz. Hij ziet haar Super Bowl-outfit die naar de symboliek van de zwarte nationaalsocialistische groep verwijst en de inhoud van haar politieke nummer Formation als het bewijs van het vermeende dubieuze gedachtegoed van de popster.

"Ik zag per ongeluk de video van Formation waarin de mobiele eenheid zich overgeeft met hun handen omhoog, refererend naar het 'Hands up, don't shoot'-thema van de Black Lives Matter-beweging die werd geïnspireerd door de dood van Michael Brown in Ferguson", schrijft Ortiz in zijn betoog waarin hij stelt dat de kritiek op de politie van de zangeres en de demonstranten onterecht is.

"Ik daag Beyoncé uit om het rapport te lezen over zijn dood. Hand up, don't shoot is gebouwd op leugens." Ortiz spreekt zijn hoop uit dat andere politieorganisaties in het land ook de concerten van Beyoncé gaan boycotten.

19-02-2016 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Schrik om af te gaan in The Voice"

"Schrik om af te gaan in The Voice"

http://oi68.tinypic.com/2vmzu9s.jpg

Leen Verstraete uit Sint-Maria-Latem waagt haar kans in The Voice van Vlaanderen. De 36-jarige is vanavond te zien tijdens de 'blind auditions' en zal proberen om de jury te overdonderen met het operalied 'O Mio Babbino Caro' van Puccini. "Het is eens iets anders", lacht ze. "Ik ben niet het type zangeres dat alle kermistenten gaat afschuimen."

Vlaanderen is vanavond getuige van het eerste televisie-optreden van Leen in het nieuwe seizoen van het vtm-programma The Voice van Vlaanderen, dat op zoek gaat naar een unieke stem. In het programma zitten de 'coaches' Natalia, Koen Wauters, Bent Van Looy en nieuwkomer Bart Peeters met de rug naar de optredende kandidaten. Pas als ze echt onder de indruk zijn van wat ze horen, draaien ze hun stoel. De 36-jarige Leen Verstraete zal de jury proberen te imponeren met haar eigen interpretatie van het operanummer 'O Mio Babbino Caro' van de Italiaanse componist Puccini. "Geen evidente keuze, maar is het eens iets anders", vertelt Leen, die naar eigen zeggen behoorlijk nerveus was voor de zogenaamde 'blind auditions'. "Ik heb nogal last van podiumvrees en faalangst. Het was dan ook absoluut niet mijn idee om me in te schrijven", lacht ze. "Mijn schoonzus is de schuldige."

Spraakcomputers

Toch mag het niet verbazen dat Leen haar kans waagt in het programma. "Ik ben al heel lang gepassioneerd door muziek", gaat ze verder. "Zo volgde ik jarenlang zangles aan de muziekschool in Gent. Maar ik heb ook veel andere passies. Ik ben logopediste van opleiding en werk voor een bedrijf dat spraakcomputers ontwikkelt voor mensen die niet of moeilijk kunnen spreken. Daarnaast ben ik ook mama van twee kindjes, waardoor het zingen de laatste jaren op een laag pitje stond. Er was veel overtuigingskracht voor nodig om me in de tv-studio te krijgen, maar ik zie het nu vooral als een uitdaging. Al moet ik eerlijkheidshalve toegeven dat ik nog altijd niet goed besef waaraan ik begonnen ben."

Studiowerk

Grote verwachtingen heeft de Zwalmse niet. "Alles wat dit avontuur met zich meebrengt, is mooi meegenomen. Al ben ik niet echt het type zangeres die alle kermistenten gaat afschuimen. Studiowerk lijkt me wel fijn. Dan moet je tenminste het podium niet op. Maar wie weet denk ik daar na dit avontuur wel helemaal anders over. Het zou vooral leuk zijn om hier in de regio wat muzikanten samen te krijgen om af en toe een kleinschalig projectje mee te doen. Ik zing trouwens niet enkel klassieke muziek, mijn muzieksmaak is nogal breed. Ik ben nu al razend benieuwd naar de reacties die zullen volgen na de uitzending." The Voice van Vlaanderen wordt vanavond om 20.35 uur uitgezonden op vtm.

19-02-2016 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tournee Hans Teeuwen doet ook Vlaanderen aan

Tournee Hans Teeuwen doet ook Vlaanderen aan

http://oi67.tinypic.com/ilir2o.jpg

De Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen gaat een korte tournee doen van zijn nieuwe voorstelling Echte Rancune. Tussen mei en augustus speelt Teeuwen 31 keer in grote theaters in zestien grote steden in Nederland en ons land.

De Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen gaat een korte tournee doen van zijn nieuwe voorstelling Echte Rancune. Tussen mei en augustus speelt Teeuwen 31 keer in grote theaters in zestien grote steden in Nederland en ons land.

19-02-2016 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villa van de Pfaffs al 1 miljoen minder waard

Villa van de Pfaffs al 1 miljoen minder waard

http://oi67.tinypic.com/301os44.jpg

De Pfaffs krijgen hun villa duidelijk aan de straatstenen niet verkocht. De befaamde villa in de Guyotdreef staat opnieuw te koop en nu voor 'slechts' 895.000 euro, ruim een miljoen euro minder dan toen het voor het eerst te koop stond in 2009.

Nu de villa fel gezakt is in prijs, blijkt er toch wel interesse te zijn. "Een aantal weken geleden zijn we met de nieuwe prijs naar buiten gekomen", vertelt Arthur Rodenburg, de makelaar van de familie Pfaff. "We hebben wel wat reacties gekregen. De vraagprijs is natuurlijk enorm interessant. Er zijn ook al bezichtigingen geweest en momenteel zijn we met enkele personen in gesprek. We hopen dat de verkoop binnenkort afgerond is." De prijs van de villa zakte twee jaar geleden al tot net boven een miljoen euro. Ondanks die forse prijsverlaging bleef de verkoop moeilijk lopen. In maart vorig jaar nam de voormalige babysit van de Pfaffs haar intrek in de villa. Momenteel wordt de villa verhuurd met een kortlopend contract.

19-02-2016 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation Island-deelneemster overweegt stappen tegen lekken sekstape

Temptation Island-deelneemster overweegt stappen tegen lekken sekstape

http://oi68.tinypic.com/ayshnl.jpg

Temptation Island-deelneemster Louise overweegt stappen tegen de mensen die verantwoordelijk zijn voor het lekken van sekstapes met haar in de hoofdrol. "Ik wilde in eerste instantie niks doen, omdat ik vreesde dat ik het alleen maar erger zou maken. Nu ben ik toch aan het onderzoeken welke maatregelen ik eventueel kan nemen."

Clint.be kreeg de beelden in handen van een anoieme bron en zwierde ze prompt online. "Iets wat bijzonder privé was, wordt nu schaamteloos met heel Vlaanderen gedeeld", aldus Louise. "Ik kan alleen maar betreuren dat sommigen er plezier in hebben om privémateriaal online te verspreiden." Clint.be heeft de bewuste video inmiddels verwijderd en zijn excuses aangeboden.

Volgens Leo Neels, professor mediarecht aan de KU Leuven, zijn er wel degelijk strafbare feiten gebeurd. Niet alleen door de persoon die de beelden heeft gelekt, maar ook door iedereen die ze verspreid heeft.

19-02-2016 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Jenner werkt samen met Puma, dik tegen de zin van Kanye

Kylie Jenner werkt samen met Puma, dik tegen de zin van Kanye

http://oi67.tinypic.com/w6z4h2.jpg

Sportmerk Puma heeft officieel bevestigd dat ze gaan samenwerken met het halfzusje van Kim Kardashian, Kylie Jenner. En dat is niet naar de zin van schoonbroer Kanye West. Die tweette onlangs nog het volgende: "1000% there will never be a Kylie Puma anything. That's on my family! 1000% Kylie is on Yeezy team!!!"

Kanye West werkt immers al drie seizoenen samen met Adidas voor zijn schoenen- en kledinglijn Yeezy, en laat die sportgigant net een rechtstreekse concurrent zijn van het eveneens Duitse sportmerk Puma. Toch liet Kylie zich ondanks het protest van Kanye niet tegenhouden om samen te werken met Puma.

"Kylie wordt het gezicht van onze lente/zomer training campagne, die in april uitkomt. Kylie vertegenwoordigt een nieuw en spannend tijdperk in de modewereld, we vonden haar dan ook dé ideale persoon om ons merk te representeren," aldus een woordvoerder van Puma in een persbericht.

Arme Kanye.

18-02-2016 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stand-upcomedian krijgt briefje over borstkanker dat haar en hele zaal doet huilen

Stand-upcomedian krijgt briefje over borstkanker dat haar en hele zaal doet huilen

http://oi63.tinypic.com/2ic8xlv.jpg

Net voor haar show zaterdagavond in Perth kreeg de Australische stand-upcomedian Em Rusciano een nota op een servet overhandigd. Het briefje kwam van de vrienden van Natalie Mathews, een vrouw die niet aanwezig kon zijn door borstkanker. Em Rusciano was diep ontroerd en ze besloot iets te doen voor de kankerpatiënte tijdens haar optreden.

Natalie 'Nat' Mathews kreeg een jaar geleden de diagnose van een erg agressieve vorm van borstkanker. Ze is gelukkig getrouwd, heeft twee zoontjes en geeft les aan kinderen met een beperking. "En bovenal is ze een fantastische vriendin", stond er op het servet. Ze zou de show van Em Rusciano bijwonen, maar net die dag kon ze met steun van de gezondheidszorg een borstreconstructie laten uitvoeren. "Dan moet je keuzes maken", schreven de vrienden van Nat. "Het werd nipt, maar we moeten je toch melden dat je het moest afleggen tegen de borsten. Dat zal je wel begrijpen. Geef haar een applaus, aub. We houden van haar en zij is formidabel."

"Daar stond ik dan in mijn maillot en veren", schrijft Em Rusciano in haar wekelijkse column op news.com.au. "Plots was ik niet meer zo nerveus voor mijn show. Het was een reminder dat er mensen zijn die echt wel in de shit zitten."

57 wijntjes
Em Rusciano vroeg Nats telefoonnummer en belde haar nog voor haar operatie op tijdens het optreden, waar zo'n duizend mensen op afkwamen. "Hier Em, Nat, en nog wat mensen... Dit heb je aan je vrienden te danken. Ze zijn hier allemaal, ook al hebben ze al een wijntje of 57 achterovergeslagen. Is de kanker nu weg?"

"Ja", zei Nat.
"Goed zo! Ik hoor dat je nieuwe tieten krijgt?"
"Zeker weten en ik kan niet wachten!"

"De zaal ontplofte. Ik voelde een tsunami van liefde en steun het podium opwaaien richting de telefoon in mijn hand en naar de vrouw aan de andere kant van de lijn", schrijft Rusciano. "Iedereen weende. Het was liefdevol en traumatisch tegelijkertijd."

De comedienne kreeg na de operatie nog een bedankingsberichtje van Nat vanop haar ziekenbed. Em Rusciano besluit haar column met de oproep van Nat aan alle vrouwen: check geregeld je borsten checken op knobbeltjes.

18-02-2016 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voortaan dubbele punten op songfestival

Voortaan dubbele punten op songfestival

http://oi66.tinypic.com/4h8q36.jpg

De puntenverdeling tijdens het Eurovisiesongfestival wordt gewijzigd. Per land geven voortaan zowel een vakjury als het publiek punten. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt.

Als eerste worden de punten van de jury bekendgemaakt. Dat gebeurt net als voorheen land voor land. Pas op het einde van de show worden alle publiekspunten in één keer bij het totaal opgeteld. Daardoor blijft het tot het einde spannend wie de winnaar van het muziekfestival wordt. Het bekende twaalfpuntensysteem blijft wel intact.

De organisatie wil voorkomen dat de winnaar al ver voordat de puntenverdeling is afgerond bekend is. Dat was volgens de makers niet goed voor televisie. Het Eurovisiesongfestival is dit jaar op 14 mei in Stockholm.

18-02-2016 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ai Weiwei laat ruimte vol celebrities selfie maken in nooddeken

Ai Weiwei laat ruimte vol celebrities selfie maken in nooddeken

http://oi65.tinypic.com/2vl2w7r.jpg

De Chinese kunstenaar en politiek activist Ai Weiwei heeft op het 'Cinema for Peace'-gala, tijdens het Filmfestival van Berlijn, de gasten gevraagd om selfies te nemen terwijl ze zich hullen in een nooddeken. De artiest wil daarmee de aandacht vragen voor de moeilijke omstandigheden van de vluchtelingen, maar sommige critici noemen zijn laatste stunt "beledigend en smakeloos".

De laatste maanden draait het werk van Ai Weiwei volledig rond de vluchtelingencrisis. Hij trok als vrijwilliger naar het Griekse eiland Lesbos voor de opvang van de toestromende vluchtelingen. Daar was hij getuige op de eerste rij van de problemen waar ze mee te kampen hebben. De man wil op Lesbos ook een gedenkteken oprichten voor de drenkelingen die omkwamen tijdens de oversteek van Turkije naar Griekenland.

Maandagavond organiseerde Ai Weiwei een nieuwe stunt op het Cinema for Peace-gala, een evenement dat in het teken staat van de rol van films voor de bevordering van vrede, vrijheid en tolerantie. Onder andere actrice Charlize Theron was op het diner aanwezig. De kunstenaar vroeg de gasten om een nooddeken over hun schouders te draperen en zo te poseren voor een selfie.

De actie ging gepaard met een nieuwe installatie van de kunstenaar, die voor de gelegenheid 14.000 reddingsvesten liet invliegen uit Lesbos en deze bevestigde aan de pilaren van het Berlijnse Konzerthaus, waar het gala plaatsvond. Naast de zuilen plaatste hij een rubberboot met de woorden 'Safe Passage', de titel van zijn werk.

Kritiek

Maar de artistieke wereld reageert kritisch op de stunt. "Wanneer Ai Weiwei de dimensies van de terreur buiten illustreert met 14.000 reddingsvesten uit Lesbos, dan is dat misschien niet subtiel, maar wel effectief en gerechtvaardigd," zo schreef Tim Renner, de Berlijnse staatssecretaris van cultuur op zijn Facebookpagina. "Maar wanneer de gasten van Cinema for Peace opgeroepen worden door de organisator om warmtedekens te dragen voor een groepsfoto, zelfs als het beschouwd wordt als een handeling uit solidariteit, dan heeft dat duidelijk een obsceen aspect..."

Ook op kunsttaxatiewebsite Artnet wordt Ai Weiwei's actie omschreven als "beledigend en smakeloos." Critici stellen de beweegredenen achter zijn keuzes dan ook in vraag. De kunstenaar beweert echter dat zijn werken een "gebaar ter verdediging van de waardigheid van de vluchtelingen" zijn.

Eerder deze maand veroorzaakte Ai al controverse toen hij poseerde voor een imitatie van de foto van de verdronken Syrische kleuter Aylan Kurdi.

18-02-2016 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LUISTER: Kanye West gaat door het lint achter schermen van Saturday Night Live

LUISTER: Kanye West gaat door het lint achter schermen van Saturday Night Live

http://oi66.tinypic.com/2m6juyd.jpg

In een audiofragment dat in handen kwam van Page Six, de gossipkatern van de New York Post, is te horen hoe Kanye West voorbije zaterdag zijn woede afreageerde op productiemedewerkers van het bekende televisieprogramma. Hij verweet Taylor Swift en noemde zichzelf invloedrijker dan Picasso.

Het incident vond zaterdag plaats, enkele minuten voor de uitzending van start ging. De zanger ging blijkbaar door het lint omdat medewerkers van de show een glanzende vloerbedekking van zijn set had verwijderd, omdat die de podiumlichten reflecteerde, wat voor een verwarrend effect zorgde.

"Kijk naar die shit, ze hebben mijn verdomde podium weggenomen van SNL zonder het me te vragen. Ik baal... Nu ga ik dit niet doen. We breken het verrekte internet," zo is te horen.

West zou ermee gedreigd hebben om tijdens de live-uitzending van het podium te wandelen. De heethoofdige rapper noemde Taylor Swift een "valse reet" - vrije vertaling van 'fake ass' - en slingerde de programmamedewerkers naar het hoofd dat ze "blanke klootzakken" waren (niet te horen in het audiofragment).

Belangrijker dan Picasso
Daarop verklaarde hij dat hij "50 procent invloedrijker is dan de legendarische filmregisseur Stanley Kubrick, Pablo Picasso, de apostel Paulus (die door Christus werd aangeduid om het geloof te verspreiden, nvdr) en de notoire drugbaron Pablo Escobar. 50 procent meer dan eender welke andere mens!"

West gaat flink te keer. "Zijn ze verdomme gek?", riep hij. "Rammel niet met m'n voeten," herhaalde hij meermaals. "50 procent levend of dood. 50 procent meer voor de komende 1000 jaar."

Uiteindelijk kon hij toch overtuigd worden om door te gaan met zijn vertoning zoals gepland.

"Een zenuwinzinking"
"Het was alsof hij een zenuwinzinking had. Hij noemde de crew 'blanke klootzakken' en zei dat hij ging vertrekken. Het enige wat hem tegenhield was dat niemand toegang had tot de goederenlift. Als hij gewoon vertrokken was tijdens de liveshow, dan was dat een ramp geweest. En de hele zenuwinzinking was alleen maar omwille van de vloer," vertelde een productiemedewerker.

18-02-2016 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv-verslaafde doet het al vier jaar zonder: "Ik leef nu écht"

Tv-verslaafde doet het al vier jaar zonder: "Ik leef nu écht"

http://oi63.tinypic.com/3581dnp.jpg

Kan jij het je voorstellen om alleen nog maar een páár dagen de televisie af te zweren? Ene Roxanne Bagnell doet het al vier jaar (!) zonder. Hoe voelt de Australische zich daarbij? "Het is de beste beslissing die ik ooit nam. Ik bekijk de wereld nu anders. Mijn levensstijl is nu veel beter."

Zou jij die populaire tv-momenten missen? Zoals wie de mol is? Of die wondergoal van Mbark Boussoufa? Hoe Wout Van Aert naar de wereldtitel pedaleert? Of wie de nieuwe K3 wordt en wie The Voice wint? Om over de fratsen van Jeroen Meus en Ben Crabbé nog te zwijgen. Of 'Familie' dat niet meer 'Thuis' geeft? Topseries als Breaking Bad, iemand?

Hersendodende reality shows
De Australische varianten van dergelijke tv-programma's waren dagelijkse kost voor Roxanne Bagnell. Als alleenstaande zette ze de televisie vaak aan om gewoon eens een andere stem in de woonkamer te horen. "Soms keek ik niet eens naar het programma." Het toestel werd haar "vriendje" en een verslaving. Tot haar tv het liet afweten. "Ik dacht toen: 'oké, ik haat jou ook!'" En er kwam geen nieuw exemplaar in de plaats. Ze had vooral genoeg van het overaanbod aan hersendodende, oersaaie reality shows.

Bagnell stapte uit de "slechte relatie" met haar tv een ander leven in. Ze viel bijna twintig kilo af, ontdekte haar schilderstalent en werd veel socialer. "Je vermagert niet als je vanuit je luie zetel tv kijkt, maar wel als je hem uitzet en gaat sporten. Je wordt ook geen goede kok door naar kookprogramma's te kijken, maar door zélf achter het fornuis te kruipen."

Maan en sterren
Als haar vrienden over Netflix en aanverwante beginnen, voelt ze zich "gelukzalig onwetend". "Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis", zegt ze. "Ik kijk anders naar de wereld. Bij een heldere hemel ga ik naar buiten en kijk ik naar de maan en de sterren. Daarvoor zou ik vroeger nooit uit mijn zetel komen."

"Ik kan dit nu wel makkelijk aan iedereen aanraden, maar uiteindelijk moet je zoiets zélf beslissen. Het gaat erover dat je nieuwe dingen kan leren, eerder dan dat je de tv opgeeft. Zo moet je het bekijken. Spendeer de vrijgekomen tijd aan een hobby. Misschien een andere taal leren, of piano leren spelen?"

Sociale activiteit
Wie niet drastisch wil afkicken, kan proberen met al één avondje in de week zonder "dat domme toestel" in te lassen, raadt Roxanne Bagnell aan. "En doe dan iets van je wensenlijstje. Waarschijnlijk de beste keuze voor je levensstijl ooit."

Zelf heeft ze televisie overigens niet helemaal gebannen. Ze stapt nog weleens een bar binnen om een sportwedstrijd mee te pikken, maar zo wordt tv-kijken tenminste een sociale activiteit in plaats van een individuele, besluit ze.

17-02-2016 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megadeal voor Belgische film: Netflix koopt 'Belgica'

Megadeal voor Belgische film: Netflix koopt 'Belgica'

http://oi66.tinypic.com/123nrfc.jpg

Netflix gaat 'Belgica', de nieuwe film van Felix van Groeningen, wereldwijd verspreiden op zijn streamingplatform. De film, over twee broers die een café beginnen in Gent, krijgt zo in één klap een miljoenenpubliek.

De onderhandelingen zijn volgens Variety begonnen op het Sundance Festival, waar Felix van Groeningen de award voor beste regisseur won in de categorie wereldfilm. Na de eerste vertoning op het festival zou de streamingdienst meteen een bod hebben gedaan.

Met uitzondering van de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, Frankrijk, Servië en Montenegro beschikt Netflix nu over de exclusieve wereldwijde rechten voor video op aanvraag in een streamingdienst.

De streaminggigant blijkt België bijzonder genegen. Zo regisseert de Antwerpenaar Jakob Verbruggen straks de seizoensfinale van het vierde seizoen van Netflix-serie House of Cards. Eerder raakte al bekend dat ook de documentaire Game Face, de debuutfilm van de Belgische 29-jarige regisseur Michiel Thomas, in het aanbod van Netflix komt.

Berlijn

De streaminggigant heeft in Berlijn geen problemen om overeenkomsten over internationale titels te sluiten. Met grote Amerikaanse titels gaat het moeilijker, weet Variety. De streamingdienst verloor een biedingsoorlog met over festivaltopper The Birth of a Nation. Fox Searchlight Pictures legde daarvoor bijna 16 miljoen euro op tafel, de grootste deal op het filmfestival tot nog toe.

17-02-2016 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Live-uitzending The Simpsons op komst

Live-uitzending The Simpsons op komst

http://oi66.tinypic.com/2dhgyoj.jpg

The Simpsons gaan live. Tv-zender Fox heeft aangekondigd dat de beroemde animatieserie voor het eerst in real time op televisie te zien zal zijn, meldt The Hollywood Reporter.

In mei zal de live-uitzending op de Amerikaanse televisie worden uitgezonden met familievader Homer in de hoofdrol. "Zover ik weet is dit de eerste keer dat dit gedaan wordt door een animatieserie", vertelt producent Al Jean. Middels moderne technologie zullen de getekende figuren live oppikken wat de stemacteurs doen.

In de uitzending zullen er onderwerpen aangesneden worden die 'alleen op die dag gezegd zouden kunnen worden' en zullen er vragen van fans worden beantwoord.

Daarmee betreedt de serie het gebied van improvisatiekomedie. Jean heeft er vertrouwen in dat Dan Castellaneta, die de stem van Homer inspreekt, prima overweg kan met dat genre. "Dan is een geweldige improvisator."

17-02-2016 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vele gezichten van Grammy-slokop Taylor Swift

De vele gezichten van Grammy-slokop Taylor Swift

http://oi63.tinypic.com/msz5u.jpg

Ze heeft de looks van een supermodel, de stem van een nachtegaal én het brein van een ondernemer: Taylor Swift heeft op haar 26ste de muziekindustrie op de knieën en de fans in haar broekzak. Haar zegetocht op de Grammy's - drie beeldjes kreeg ze voor  '1989'  - is géén toevalstreffer, maar het resultaat van hard labeur en een uitgekiende strategie. Een overzicht van Swifts vele gezichten.

DE GIRL NEXT DOOR

Taylor Swift bouwde haar keizerrijk op de fundamenten van haar girl next door-imago. Ze is de ultieme verpersoonlijking van de American Dream: Taylor groeide op in de velden van Pennsylvania, op een kerstboomboerderij - "ik weet dat dit de meest willekeurige plaats ooit is om op te groeien, maar ik was er dolgelukkig." Toen bleek dat kleine Taylor gezegend was met een engelenstem en de liedjes van Shania Twain en Leann Rimes eindeloos bleef meekwelen, verhuisde familie Swift prompt naar Nashville, het epicentrum van de country. Ze startte daar op 14-jarige leeftijd met optreden in shoppingcentra voor vier man en een paardenkop, tot een platenmaatschappij haar in het vizier kreeg. De rest is geschiedenis.

De hartenbreekster

John Mayer, Twilight-ster Taylor Lautner, Joe Jonas, Jake Gyllenhaal, Zac Efron, Eddie Redmayne, en als klap op de vuurpijl Harry Styles. Het liefdesleven van Taylor Swift leest als een bewogen stationsroman. Nog zo handig: elke liefdesbreuk levert haar inspiratie op voor nieuwe songs. "Welk lied hoort bij welke ex", het zou een goede quizvraag kunnen zijn. One Direction-hottie Harry Styles mag 'I know you were trouble' van Taylor op zijn getattoeëerde borstkas schrijven, 'We are never ever getting back together' zou dan weer een 'ode' aan Jake Gyllenhaal zijn. Swift kan zelf overigens best lachen met haar imago van behoeftige en gekke mannenverslindster die elk gebroken hart in een liedje moet omtoveren. In haar videoclip voor 'Blank Space' doet ze er nog een schepje bovenop en speelt ze een dolgedraaide, gewelddadige minnares met uitgelopen schminkogen. "Got a long list of ex-lovers, they'll tell you I'm insane", kweelt ze. Haar huidige vriendje Calvin Harris - de bestbetaalde deejay ter wereld, je kan het slechter treffen - is alvast gewaarschuwd.

17-02-2016 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik heb ne kutdag, 2016 is nog ni men jaar geweest"

"Ik heb ne kutdag, 2016 is nog ni men jaar geweest"

http://oi68.tinypic.com/avo7c1.jpg

Gisteren postte Joy Anna Thielemans twee opmerkelijke foto's op sociale media, waarin ze openlijk toegeeft dat ze het moeilijk heeft. "Ik kruip in mijn bed, ik heb ne kutdag, of laten we zeggen 2016 is nog ni men jaar geweest." Moedig, want negatieve reacties zijn uiteraard nooit ver weg als je online besluit eerlijk te zijn.

Doorgaans posten we alleen de mooie momenten uit ons leven op sociale media. Een status over je net geboekte plezierreisje hier, een kiekje van een verse cappuccino daar. Dat we soms ook diepongelukkig zijn, hoeven onze online volgers toch niet te weten? Toch wel, vinden steeds meer mensen. Want waarom moet sociale media zo perfect en eigenlijk dus nep zijn?

Online nepheid is niet slecht
Joy Anna Thielemans is natuurlijk niet de eerste die op sociale media vertelt dat ze een "kut dag" heeft, maar met opgeteld 175.000 volgers online is haar eerlijkheid wel opmerkelijk. Ze kaart ook zelf de nepheid op sociale media aan. Al legt ze meteen ook uit dat ze daar eigenlijk niets slecht aan vindt, omdat ze zelf positiever wordt van leuke dingen in het leven te posten.

"Je hoeft niet alle slechte momenten online te zetten"
"Tuurlijk is het leuk om af en toe te delen dat het ook met mij soms slecht gaat, want ik ben uiteraard niet élke dag gelukkig. Maar ik vind dat wel nog steeds iets dat je vooral met vrienden deelt, je hoéft niet alle slechte momenten online te zetten vind ik. Ik denk dat we ook net positiever worden van tijdens zo'n baaldagen, positieve dingen op te zoeken en die online te zetten," legde Joy uit op Qmusic.

17-02-2016 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bom barst op 'Temptation Island': "'t Is klote, maar 't is gebeurd"

De bom barst op 'Temptation Island': "'t Is klote, maar 't is gebeurd"

http://oi63.tinypic.com/24q5m4m.jpg

Kampvuur vanavond op Temptation Island en het belooft te knetteren. In het filmpje dat VIJF nu al te grabbel gooit, geeft Luc toe dat hij over de schreef gegaan is. "Voor alle duidelijkheid: tegen wie moet ik sorry zeggen?", vraagt hij aan Haroon en Regilio. "Het is klote, maar het is niet anders. Het is gebeurd."

De twee Nederlanders maken zich grote zorgen dat het flirtgedrag van de Vlaamse jongens ook gevolgen zou kunnen hebben voor hun relatie. "Onze vriendinnen gaan die beelden ook te zien krijgen en misschien zullen ze dan ook bepaalde twijfels gaan krijgen. 'Kijk, die jongens doen het ook'. Dat zou ik niet willen, want wij doen juist niets."

Jolyn lijkt dus goed op weg om haar reputatie als hartenbreekster alle eer aan te doen. En weerstaat Marvin aan 'temptation' Jill, want zij krijgt toch altijd wat ze wil?

17-02-2016 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Singles trouwen wildvreemde in tv-show

Singles trouwen wildvreemde in tv-show

http://oi65.tinypic.com/2ef00fn.jpg

De Nederlandse commerciële zender RTL4 pakt uit met First Sight, een tv-programma waarin acht singles zich wagen aan de gedurfde stap om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Tot het moment dat ze elkaar bij het altaar treffen, weten de kandidaten die met elkaar trouwen niets van elkaar, meldt de zender vandaag.

Volgens de zender wordt met het experiment de maakbaarheid van de liefde getest. Het format is gebaseerd op het succesprogramma Married at First Sight. Een team van experts, bestaande uit psycholoog Jean Pierre van de Ven, seksuoloog Ingeborg Timmerman en bioloog Patrick van Veen, onderwerpt de kandidaten aan diverse fysieke en psychologische tests. Na een evaluatie van alle testresultaten komen de experts tot een aantal matches.

De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland trekken ze bij elkaar in om hun relatie verder vorm te geven. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en maken ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

De show met presentator Peter Van der Vorst is vanaf 1 maart te zien op RTL4, een zender die in Vlaanderen niet wordt aangeboden.

17-02-2016 om 00:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van David Bowie kon eerbetoon van Lady Gaga maar weinig smaken, dat bewijst deze sneer

Zoon van David Bowie kon eerbetoon van Lady Gaga maar weinig smaken, dat bewijst deze sneer

http://oi64.tinypic.com/21tzix.jpg

Lady Gaga oogstte maandagnacht tijdens de uitreiking van de Grammy's ontzettend veel lof met haar ode aan de vorige maand overleden David Bowie, maar niet iedereen was enthousiast. Bowie's zoon Duncan Jones vond het optreden duidelijk te veel van het goede.

Jones plaatste op Twitter de definitie van het Engelse woord 'gaga' en lijkt daarmee te hinten dat hij het optreden van Gaga een beetje over de top vond. "Overenthousiast of irrationeel, als resultaat van adoratie of overmatig enthousiasme", twitterde Jones cryptisch. "Verdomme. Welk woord is dat ook alweer?", voegde hij er aan toe.  

Gaga bracht tijdens de Grammy's een uitgebreide medley van hits van Bowie. De zangeres verscheen daarbij in de stijl van Ziggy Stardust.  

17-02-2016 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift en Kendrick Lamar grote winnaars op Grammy's

Taylor Swift en Kendrick Lamar grote winnaars op Grammy's

http://oi63.tinypic.com/rlbbxg.jpg

Taylor Swift is drie maal in de prijzen gevallen op de 58ste Grammy Awards. Haar album '1989' won zowel  Album of the Year als Best Pop Vocal.  Rapper Kendrick Lamar was nochtans de grote favoriet voor beste album, maar hij moest zich tevreden stellen met vijf andere awards. Swift won ook de onderscheiding voor Beste Music Video. 'Thinking Out Loud' van Ed Sheeran is het beste liedje van het jaar. Bruno Mars en Mark Ronson kregen dan weer de award voor Opname van het Jaar voor hun hit 'Uptown Funk'.

De awards werden gisteravond (lokale tijd) uitgereikt in  het Staples Center in Los Angeles.

Taylor Swift en Kendrick Lamar maakten hun favorietenrol waar. Swift won met '1989' het album van het jaar, net al twee andere trofeeën (beste popalbum en beste muziekvideo). De 26-jarige Swift is de eerste vrouw die twee keer de prijs van beste album wint: haar vorige elpee 'Fearless' werd in 2010 al onderscheiden met een Grammy.

"Vrouwen laat je niet van de baan brengen"

Swift greep de kans om een inspirerende speech te geven. "Als eerste vrouw die twee keer de prijs voor beste album heeft gewonnen wil ik iets tegen alle vrouwen zeggen", zo begon de zangeres. "Je zult onderweg mensen tegenkomen die je succes proberen te ondermijnen. Maar als je focust op je werk en je niet van de baan laat brengen kom je op de plek waar je wilt zijn en zul je zien dat jijzelf en de mensen die van je houden je daar hebben gekregen. En dat is het beste gevoel ter wereld."

Rapper Kendrick Lamar, die met 'Bad Blood' een nummer met Swift heeft, verzilverde vijf van zijn elf nominaties. Hij won onder meer met 'To Pimp A Butterfly' de Grammy voor beste rapalbum. Zijn optredens vielen het meest in de smaak tijdens de uitreikingsceremonie.
    
Opname van het jaar was voor 'Uptown Funk' van Mark Ronson en Bruno Mars, terwijl Ed Sheeran met 'Thinking Out Loud' de begeerde Grammy van song van het jaar won. De beste nieuwkomer is de 22-jarige Meghan Trainor.
    
Justin Bieber won zijn eerste Grammy samen met dj's Skrillex en Diplo voor de single 'Where Are U Now' als beste dance-act.

Muse maakte met 'Drones' het best rock album van het jaar en Alabama Shakes is de beste rockband.

Rihanna en Lauryn Hill
Popster Rihanna zou eigenlijk optreden tijdens de awardshow, maar zei op het laatste moment af vanwege ziekte. Volgens haar dokter mag ze de komende 48 uur niet zingen of praten. Ook zangeres Lauryn Hill zegde af. Hill zou optreden met The Weeknd, maar liet in een verklaring weten dat de organisatie van de Grammy's haar optreden voorbarig had aangekondigd en ze geen tijd had gehad om zich voor te bereiden. Dat schrijft The Hollywood Reporter.

Kendrick Lamar maakte een politiek statement door zich tijdens zijn optreden te laten omringen door mannen in gevangenispakken en een uit de hand gelopen demonstratie na te te bootsen, in een verwijzing naar steden steden als Ferguson en Baltimore, waar de politie verdacht wordt van racisme.

De razend populaire hiphopmusical Hamilton was ook van de partij: via een live videoverbinding zong de cast het openingsnummer. Het castalbum van de musical, geschreven door Lin-Manuel Miranda, won de prijs voor beste musical album.

17-02-2016 om 00:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik kan geen nee zeggen. Dus kocht ik een Rolls Royce"

"Ik kan geen nee zeggen. Dus kocht ik een Rolls Royce"

http://oi63.tinypic.com/x5qrrn.jpg

De wenkbrauwen werden gefronst toen Marie-Anne De Nil (62) haar camionette parkeerde naast de BMW's en de Bentleys, bij de fotoshoot van 'The Sky is the Limit'. Al rijdt ze ook rond met een Rolls Royce van 320.000 euro - "Ik kon geen nee zeggen". Vanavond maakt de eigenzinnige vleesbazin voor het eerst haar opwachting in het programma, dat hoe langer hoe meer afstand neemt van het wat ranzige imago van weleer.

Terwijl haar gefortuneerde collega's voor de fotoshoot van 'The Sky is the Limit' in het chique vijfsterrenhotel La Réserve in Knokke met hun blinkende bolides kwamen aangerold, verkoos de 62-jarige Marie-Anne De Nil om met een 'camionette' haar opwachting te maken. "Dat viel op, hé", lacht de snuggere De Nil. "En de reclame voor ons bedrijf was lekker meegenomen."

Het zag er nochtans lang naar uit dat De Nil nooit in 'The Sky Is The Limit' zou zitten. "Toen ik de vraag kreeg of ik wilde deelnemen, heb ik vriendelijk bedankt. Men wilde vrouwelijke deelnemers, maar ik heb de boot afgehouden. Ik heb pas toegehapt toen ik de staalharde garantie kreeg dat ik honderd procent mijn ding zou mogen doen."

Dat Marie-Anne De Nil ook een stevig broertje dood heeft aan het woord neen, zal ook wel meegespeeld hebben. "Neen zeggen: dat is het moeilijkste dat er is. Al vragen ze het onmogelijke, dan nog moet je ja zeggen, zo heeft mijn vader me altijd geleerd. Anders gaat de deur voor eeuwig toe", weet Marie-Anne. En dus zei ze ja voor 'The Sky'. Net zoals ze uiteindelijk viel voor een 320.000 euro dure Rolls Royce. "Terwijl ik een overtuigde 'Porschiste' ben en nooit een Rolls Royce wilde."

17-02-2016 om 00:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleidster Lindsey: "Mijn ex loog over alles"

Verleidster Lindsey: "Mijn ex loog over alles"

http://oi67.tinypic.com/2ldf3pu.jpg

Verleidster Lindsey is met haar schattige gezichtje een van de opvallendste verschijningen in Temptation Island. Haar eerste date met Haroon kon haar echter niet bekoren. "Hij deed met denken aan mijn ex, die loog ook over alles", vertelt ze in Dag Allemaal.

Lindsey heeft nog niet veel geluk gehad in de liefde. "Misschien hadden mijn ex-vriend en ik destijds baat gehad bij een deelname aan Temptation Island als koppel", aldus Lindsey. "Want hij loog over alles, zelfs over de onnozelste dingen. Waardoor mijn vertrouwen op den duur compleet weg was."

Op dat vlak deed hij denken aan Haroon, de Nederlander waar ze mee op date mocht. "Tja, die Haroon deed zich voor als een hondstrouwe jongen. Tot de camera's en microfoons weg waren. Of tenminste: tot hij dácht dat ze weg waren. Ineens begon hij er met mij op los te flirten, zodanig dat ik er echt door gedegouteerd raakte."

Schuldig voelt ze zich echter niet over haar deelname. "Sorry, hier ben ik het niet mee eens. Als verleidsters was het onze táák om die mannen uit de dagen. 't Is aan hen om aan die verleiding te weerstaan. Zulke verleidingen vinden ook plaats in het dagelijks leven. Haroons vriendin zou mij juist dankbaar moeten zijn. Nu heeft ze tenminste zijn ware aard gezien."

Ondanks alle 'temptation' gelooft Lindsey wel in ware liefde. "Die ene oogopslag en dat speciale, alles overweldigende gevoel dat de ware voor me zit. Pure betovering... Dát zoek ik."

17-02-2016 om 00:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig eerbetoon van 14-jarige Fletcher voor zijn doodgereden broertje

Prachtig eerbetoon van 14-jarige Fletcher voor zijn doodgereden broertje

http://oi64.tinypic.com/r20tx5.jpg

Het is al moedig genoeg om je breekbaar op te stellen en met vreemden te praten over een tragedie in de familie, laat staan dat je het koppelt aan een auditie voor een tv-show. Toch is dat exact wat de dappere Fletcher Pilon (14) deed in de aflevering van Australia's Got Talent gisteren. De tiener schreef en zong zijn eigen lied voor zijn broertje Banjo (10), die in augustus vorig jaar tijdens het skateboarden door een auto werd aangereden en die klap niet overleefde.

De wondermooie en aandoenlijke performance van Fletcher beroerde niet alleen de juryleden, maar ook heel Australië tot tranen. Kippenvel.

15-02-2016 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Grey's Anatomy' is terug op VIJF, met nieuwe McDreamy

'Grey's Anatomy' is terug op VIJF, met nieuwe McDreamy

http://oi63.tinypic.com/2isjlfr.jpg

Morgen start VIJF met het nieuwe twaalfde seizoen van 'Grey's Anatomy'. Voor Meredith en co is alles veranderd. Ze verloor haar partner, de vader van haar kinderen, een collega en de liefde van haar leven. Meredith probeert de draad van haar leven terug op te pikken, maar dat blijkt niet evident.

Het leven in het Grey-Sloan Memorial Hospital gaat intussen gewoon door, het ziekenhuis verwelkomt zelfs een nieuwe knappe dokter. Nathan Riggs is een cardiothoraal chirurg en een oude bekende van April en Owen.

Het nieuws dat Derek Shepherd -gespeeld door Patrick Dempsey- niet langer van de partij zou zijn, sloeg vorig jaar bij de fans in als een bom. De droom van vele vrouwen stierf in de reeks onverwacht in een auto-ongeval.

15-02-2016 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liesbet Vrieleman vertrekt bij VIER en VIJF

Liesbet Vrieleman vertrekt bij VIER en VIJF

http://oi66.tinypic.com/2571vs2.jpg

Liesbet Vrieleman, die sinds 2011 programmadirecteur is bij SBS, verlaat het bedrijf. SBS is het bedrijf achter tv-zenders VIER en VIJF.

Vrieleman, voormalig hoofdredacteur van de VRT-Nieuwsdienst, stapte in de zomer van 2011 over van de openbare omroep naar SBS, kort na de overname door de Vijver Media. Ze begeleidde de overgang van VT4 en VIJFtv naar VIER en VIJF, en bouwde de twee zenders uit tot stevige lokale spelers, zegt SBS.

"De inspanningen van de voorbije jaren voor de verbreding van VIER werpen dit voorjaar nog meer zijn vruchten af", zegt Vrieleman. "Hoe moeilijk het loslaten van 'De Ideale Wereld' ook was, VIER heeft vandaag een veel rijker en gevarieerder schema, dat ook beantwoordt aan de noden van een commerciële zender. Voor de eerste keer komt er ook een zomer- en winterprogrammatie. Allemaal fijne vooruitzichten. En VIJF, waarvan 90 procent aankoop is, is op die éne lokale woensdag gewoon marktleider en staat al langer stevig in zijn schoenen."

"Wijzer, sterker en bedachtzamer"

Het is volgens Vrieleman altijd goed om op een sterk moment afscheid te nemen. "Dit is zo'n moment. Het DNA van VT4 naar VIER brengen. Een grotere spreidstand was niet mogelijk. De afgelopen vier en een half jaar was SBS een bedrijf dat blootgesteld werd aan constante veranderingen. En dat in een veranderend medialandschap en in economische moeilijke tijden. Het heeft mij alleszins wijzer, sterker maar ook bedachtzamer gemaakt."

Wat Vrieleman gaat doen, is niet bekend.

Volgens Inge Smidts, lid van de raad van bestuur van De Vijver Media, is Vrieleman "de drijvende kracht geweest achter de mooie evolutie van VT4 naar VIER en naar VIJF". "Als resultaat liggen er nu twee heel mooie zenders die sterk staan en klaar zijn voor de toekomst. Dit wordt vandaag bewezen door de mooie resultaten op beide zenders."

15-02-2016 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet: "Ik was enkel geschikt voor dikke vrouwen-rollen, maar kijk nu"

Kate Winslet: "Ik was enkel geschikt voor dikke vrouwen-rollen, maar kijk nu"

http://oi63.tinypic.com/2uzfhn8.jpg

Kate Winslet heeft bewezen dat ze naast een getalenteerde actrice ook erg dapper is. Gisteren mocht ze op de Britse BAFTA's een prijs in ontvangst nemen voor haar acteertalenten. Ze droeg die op aan alle jonge vrouwen die aan zichzelf twijfelen.

De knappe actrice zei in haar speech dat ze het zelf niet altijd makkelijk heeft gehad in haar puberteit. "Ik was amper 14 jaar toen mijn leerkracht van toneel me vertelde dat ik het niet slecht zou doen, maar enkel als ik tevreden zou zijn met de rollen voor de dikke meisjes. Nu wil ik aan elke jonge vrouw die ooit neer werd gehaald door een leerkracht, een vriend of zelfs een ouder, zeggen dat je er niet naar moet luisteren. Het heeft heel lang geduurd om mijn onzekerheden te overwinnen, maar ik heb die gemene opmerkingen nooit mijn dromen laten verknallen. Daarom wil ik hen meegeven dat ze in zichzelf blijven geloven, ook al is dat erg moeilijk. Ik wil mijn prijs opdragen aan alle jonge vrouwen die aan zichzelf twijfelen. Want dat mag je niet doen, je moet er voor blijven gaan."

15-02-2016 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Cathy in geen geval De Mol kan zijn

Waarom Cathy in geen geval De Mol kan zijn

http://oi64.tinypic.com/jukep1.jpg

Manuella, de 52-jarige naaister uit Kruibeke en de ouderdomsdeken van 'De Mol' heeft vanavond het VIER-spel moeten verlaten. Misschien wist ze wel wie De Mol was, maar wist ze zeker en vast niet voldoende over de saboterende man of vrouw om langer in het spel te blijven. "Hoe ver geraakt een naaistertje?", vroeg ze zelf bij aanvang van 'De Mol'. We kennen nu het definitieve antwoord: drie afleveringen. Blijven verder gaan: vier mannen en drie vrouwen. Zes die hard spelers en één die hard mol. Zeker is dat 'De Mol' volgende week ongetwijfeld een versnelling hoger en harder gaat spelen.

Met Manuella is de laatste logische exit afgewerkt. "Ik heb 'De Mol' wellicht net niet ernstig genoeg opgenomen. Voor mij was het een spel, waar ik heel graag aan wilde deelnemen. Het was een avontuur dat ik niet wilde missen. Maar, ik wilde me ook elke dag dat ik in het spel zat amuseren. Dat heeft me wellicht een langer verblijf in 'De Mol' gekost", aldus de sympathieke naaister, die wel degelijk 'het beest in haar' heeft losgelaten in Argentinië.
 
Vielen vorige week de maskers bij de meeste kandidaten af, dan was dat vanavond niet anders. Wel integendeel. Het ging er bij wijlen bijzonder hard en grof aan toe. Het moge duidelijk wezen dat 'De Mol' op het scherp van de snee wordt gespeeld. Naast de enige, echte Mol, waarbij we tot nader bericht nog steeds voluit wijzen naar aannemer Bruno, staan de zenuwen gespannen, vertrouwt niemand nog iemand, worden duidelijk overal intriges en complotten gezien.

15-02-2016 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Kanye West gelanceerd op Tidal

Nieuw album Kanye West gelanceerd op Tidal

http://oi66.tinypic.com/hwn2f8.jpg

Het nieuwe album van Kanye West is officieel uit en kan worden beluisterd op streamingdienst Tidal. The Life of Pablo werd gelanceerd na een optreden van West bij Saturday Night Live.

Op het album staan achttien nummers en West heeft samengewerkt met bekende namen als Rihanna, Kid Cudi en Kelly Price.

Het album werd op 11 februari gepresenteerd bij een modeshow van West in Madison Square Garden in New York.

14-02-2016 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorgoed in haar hart, voorgoed op haar huid: Lady Gaga laat Bowie-tattoo zetten

Voorgoed in haar hart, voorgoed op haar huid: Lady Gaga laat Bowie-tattoo zetten

http://oi67.tinypic.com/xoljpe.jpg

Lady Gaga heeft de onlangs overleden David Bowie geëerd met een tatoeage. Dat schrijft NME. De popster heeft op haar zij een afbeelding van Bowie laten zetten.

In een reeks video's op Snapchat is het hoofd van Bowie op haar zij te zien, net zoals op het album Aladdin Sane. Ook de iconische bliksemschicht ontbreekt niet.

De tatoeage werd gezet door Mark Mahoney bij de Shamrock Social Club in Hollywood.

"Dit is de afbeelding die mijn leven heeft veranderd", schrijft Gaga.

Lady Gaga geeft bij de uitreiking van de Grammy Awards ook een optreden als eerbetoon aan David Bowie.

14-02-2016 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones drijven beveiliging op nadat crewlid sterft in schietpartij

Rolling Stones drijven beveiliging op nadat crewlid sterft in schietpartij

http://oi65.tinypic.com/oid2u0.jpg

Een crewlid van de Engelse band The Rolling Stones werd in Argentinië neergeschoten tijdens de tournee door Zuid-Amerika. Frontman Mick Jagger en zijn muzikanten nemen geen risico meer, ze krijgen de klok rond bewaking van de beste bodyguards nu ze verder richting Brazilië trekken.

De man werd neergeschoten aan het La Plata-stadion in Buenos Aires, waar The Rolling Stones hadden opgetreden. De man was één van de passagiers van een crewbusje dat net het stadion verliet. Een bende criminelen nam het voertuig onder vuur, de mannen waren uit op geld. Daardbij werd het 55-jarige slachtoffer Pedro Luis Tabares geraakt door een kogel. Later in het ziekenhuis verklaarden artsen hem dood. Volgens de politie beschikte de bende over vertrouwelijke informatie als waar het geld in het busje bewaard werd en welke route de bestuurder ging nemen.

Een bron vertelde aan de Britse krant The Mirror: "Voor de tour houden de bandleden rekening met de risico's van op te treden in dit soort plaatsen. Rijke personen zijn altijd een potentieel doelwit, maar nu zijn Mick Jagger en co altijd veilig, want ze worden beschermd door de beste bodyguards op de wereld."

De rocksterren zijn momenteel in Buenos Aires voor hun OLE-tournee. De leden van de band reizen nu allemaal in aparte auto's. De band heeft nog landen als Brazilië, Uruguay, Peru, Colombia en Mexico op de planning staan.

14-02-2016 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met kusjes en bloemen: zo vieren onze BV's Valentijn

Met kusjes en bloemen: zo vieren onze BV's Valentijn

http://oi68.tinypic.com/69qgkl.jpg

Vandaag is het de hoogdag voor de liefde en daar kan je op social media niet omheen. Ook heel wat bekende Vlamingen laten Valentijn niet onopgemerkt voorbijgaan, met hartjes, kusjes en cadeautjes. Zo kreeg Karen Damen bloemen van de twee mannen in haar leven.

Tanja Dexters koos in het Valentijnsweekend voor de vrienschap, ze ging op stap met haar vriendin Griet Van Hees.

Karen Damen kreeg vanochtend van zoontje Sky een schattig roosje en van echtgenoot Anthony een flinke bos bloemen.

Hanne van K3 ontdekte een hartje op haar parkeerplaats voor de K3-show. Een originele manier om aan de dag van de liefde herinnerd te worden.

Astrid Bryan heeft met haar verloofde Bram duidelijk wilde plannen vandaag. Ze deelde een foto van de slagzin 'Let's get physical', wat zoveel betekent als 'Laten we intiem worden'.

Stylist Jani trakteert zijn fans vandaag op kusjes.

Joke van de Velde maakt dan weer van de gelegenheid gebruik om haar volgers wat liefdesadvies te geven. "Wees de concurrentie voor en verklaar je liefde NU"

14-02-2016 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence schenkt hartpatiënten twee miljoen Bewaar artikel

Jennifer Lawrence schenkt hartpatiënten twee miljoen

http://oi66.tinypic.com/2dahfmc.jpg

Jennifer Lawrence (25) doneert 2 miljoen dollar (bijna 1,8 miljoen euro) aan een ziekenhuis in haar geboorteplaats Louisville. Met het geld wordt een speciale afdeling voor jonge hartpatiëntjes in het leven geroepen.

Jennifer maakte haar donatie vandaag wereldkundig in een video. Als het aan de actrice ligt, blijft het niet bij de 2 miljoen. Ze daagt de gemeenschap uit haar inleg te verdubbelen.

Met het geld wordt de Jennifer Lawrence Foundation Cardiac Intensive Care Unit gesticht. De 25-jarige actrice is geen onbekende van kinderziekenhuis Kosair; elk jaar steekt Jennifer de patiëntjes een hart onder de riem tijdens de kerstdagen.

13-02-2016 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annelien Coorevits: "Partnerruil en zo, dat is niet aan mij besteed.

Annelien Coorevits: "Partnerruil en zo, dat is niet aan mij besteed.

http://oi64.tinypic.com/2638ubp.jpg

Elke woensdagavond zien we in het programma Temptation Island hoe 4 koppels steeds dichter het einde van hun relatie naderen, omdat ze niet kunnen weerstaan aan de verleiding. Maar verleiding kan ook iets moois zijn, vindt presentatrice Annelien Coorevits (29). NINA sprak haar over het spel tussen man en vrouw, jaloezie, de invloed van kinderen op een relatie, ware liefde en de charme van imperfectie.

Je had maar één relatie voor Olivier (Deschacht,  Anderlechtspeler, red.). Ben je nooit nieuwsgierig naar andere mannen?
"Natuurlijk. Het is een bewuste keuze om met Oli verder te gaan. Maar soms stel ik me de vraag: had ik gewacht tot mijn dertigste om me te settelen, hoeveel mannen zou ik gehad hebben? Niet veel wellicht, ik ben geen fladdertype. Of: hoe zou het zijn met iemand anders? Maar als je het goed hebt, zet je dat niet op het spel. Er zijn genoeg voorbeelden van passionele romances die na een jaar stuk lopen en dan willen ze terug."

Mocht je een wildcard krijgen, met wie zou je het willen doen?
"Ik wil geen wildcard, want ik wil mijn vriend ook geen geven. Ik ben zeer ouderwets op dat vlak. Je moet het proberen met twee. Lukt het niet, dan heb je tenminste geprobeerd. Al die moderne toestanden, partnerruil en zo, dat is niet aan mij besteed."

Je zei ooit: 'Ik ben een hopeloze romanticus: niemand is gemaakt om alleen te blijven.' Temptation probeert koppels net uiteen te trekken ...
"Ja, ik heb daarbij stilgestaan. Zelf zou ik nooit deelnemen. Ik vind: je moet de kat niet bij de melk zetten. Maar als je elk weekend uitgaat tot een gat in de nacht, kom je ook in de verleiding. Je zit tussen mannen,  je single vriendinnen zijn aan het flirten ... Iedereen  beslist voor zichzelf aan welke test ze hun relatie onderwerpen. Onlangs zag ik de vier koppels terug. Niet één van hen heeft spijt van hun deelname."

Je kwam zelf niet in de verleiding in Thailand?
"O nee, al die alfamannetjes, dat is niet mijn type. Ik hou van een zelfzekere man, maar niet van de metroman: bezeten van zijn uiterlijk, bij het opstaan vijftig keer pompen ... Oli is ook bezig met zijn lichaam, maar dat is omwille van zijn job, niet uit ijdelheid."

Uiterlijk is niet belangrijk.
"Jawel. Ik hou van grote mannen. Maar een man moet voor mij vooral een 'hoek af' hebben. Imperfectie vind ik heel aantrekkelijk. Humor doet het ook altijd. Niets zaliger dan een man die je doet lachen. Niet kunnen relativeren, hoogmoed, vol van zichzelf zijn en een een slecht gebit zijn dan weer absolute afknappers."

Jij wil ook een echte man.
"Ja. Als een man me vasthoudt, moet ik me geborgen voelen. Belachelijk, ik weet het, maar ik heb dat nodig. Ik hou van het klassieke rollenpatroon: ik zorg graag voor mijn man en kinderen. En al hebben we allebei sterke karakters, als puntje bij paaltje komt, is Oli de baas. Natuurlijk is hij mijn gelijke en al wat je wilt, maar een man moet een man zijn voor mij en dus hij mag het laatste woord hebben."

Op een site met verleidingstips las ik: 'Ga niet met je man in competitie, kleineer hem niet. De man is al de boksbal van zijn baas, zijn vrienden, de maatschappij. Thuis wil een man zich aanvaard voelen.'
"Vooral die 'kleineer hem niet' is waar. Ligt er iets op je lever, babbel het thuis uit of in de auto, maar verneder hem nooit en plein public."

13-02-2016 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massa volk neemt afscheid van Eddy Wally

Massa volk neemt afscheid van Eddy Wally

http://oi68.tinypic.com/2a93yhf.jpg

Zowat drieduizend mensen hebben zaterdag in Zelzate afscheid genomen van Eddy Wally (1932-2016). In de Sint-Laurentiuskerk, die voorbehouden was voor genodigden, woonden vele honderden mensen de afscheidsviering bij, en ook op de Grote Markt volgden honderden mensen ondanks de koude via grote schermen de viering. Sinds vanmorgen stond al een driehonderdtal mensen klaar om de begrafenis vanop de eerste rij te volgen. Vanuit het hele land waren fans naar Zelzate afgezakt.

Binnen in de kerk is normaal gezien plaats voor zowat 450 mensen. Voor de gelegenheid werden nog eens 100 extra stoelen aangebracht. Buiten de kerk was plaats voorzien voor 3.000 à 4.000 mensen. Zij volgden de plechtigheid via drie grote schermen.

In zijn preek prees de priester Eddy Wally als een artiest die "zoveel mensen met zijn optredens een gelukkige middag of avond heeft bezorgd". "Hij bracht zoveel mensen mensen samen. Zijn optredens boden niet alleen ontspanning, maar zorgden ook voor troost." 

"Eddy was een lieve man, vader en grootvader. Hij was erg fier toen zijn dochter Marina als zangeres in zijn voetsporen trad. Zij vormden als het ware vier handen op een buik."  "Elkeen die hem ontmoette, kreeg een goed woord en een warm welkom. Stond je voor een rood licht voor de brug in Zelzate: je kreeg steevast een vriendelijke groet."

De vaste accordeonist van Eddy speelde enkele instrumentale nummers terwijl honderden mensen voor een bidprentje aanschoven. Er zijn in totaal 5.000 prentjes voor het publiek gedrukt. De familie en dichte vrienden krijgen een speciaal 'bankpasje', met aan de ene kant het portret van Eddy Wally en aan de andere kant dat van Mariëtje.

Pleinorganisator Ivan Saerens van de Gentse Feesten nam daarna het woord. "Beste Eddy, op de dinsdag was het St. Baafsplein van jou. Op het moment dat je het podium betrad, werd de lont aan het vuur gestoken. Als de Vlaamse Liberace bracht je een unieke feestwolk tussen kathedraal en belfort. Voor 8.000 uitzinnige fans, jong en oud, arm en rijk. In 2004 stonden in 'De Gentenaar' drie volle bladzijden over één optreden. Welke artiest doet jou dat na? De krantenkoppen van toen: 'Stad is te klein, emotie te groot', 'Eddy Wally bouwt in Gent grootste muzikale feest ooit'.  Toen je onwel werd tijdens je laatste optreden op de Gentse Feesten, bleek dat het begin van de aftakeling. Duizenden fans zullen nooit je muzikale momenten vregeten. Eddy Wally is niet dood, tientallen van zijn hits zijn een blijver.Je bent geweldig Eddy".

Saerens las nadien ook de tekst van manager Hugo Colpaert voor.  Ook burgemeester Bruggeman sprak de aanwezigen toe.  Bart Herman bracht op gitaar een zelfgeschreven ode aan Eddy Wally. Adri-Jan Hoes, de oudste zoon van de overleden Nederlands-Limburgse platenbaas Johnny Hoes, prees Eddy die als simpele jongen uit de wijk De Catte zijn droom kon waarmaken door keihard te werken. Hij vroeg voor het laatst een daverend applaus voor Eddy Wally. Christoff zong het Onze Vader.

Aan het einde van de viering, toen de kist buitengedragen werd, weerklonk door de luidsprekers het nummer 'My Way', gezongen door Eddy Wally zelf. Daarna volgden nog het nummer 'You'll never walk alone' en een medley van nummers van Eddy Wally, waaronder 'Als marktkramer ben ik geboren', 'Chérie' en 'Ik spring uit 'n vliegmachien". Buiten weerklonk opnieuw luid applaus.

Omstreeks 13 uur vertrok de begrafenisstoet naar de begraafplaats van Zelzate, waar Eddy Wally begraven wordt bij zijn echtgenote Mariëtje.

13-02-2016 om 18:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wat je ook doet, vroeg of laat komt de rekening"

"Wat je ook doet, vroeg of laat komt de rekening"

http://oi65.tinypic.com/wh1eo5.jpg

Johan Keuninckx, Fons Sijmons en nu ook Robert 'Berre' Bergen: drie bassisten van The Scabs, alle drie overleden voor hun zestigste. Een leven vol rock-'n-roll daar de schuld van geven, is wellicht te kort door de bocht. Maar de tol van het podium kan wel degelijk zwaar zijn, weet ook Scabs-frontman Guy Swinnen (55). Wij zaten met hem samen voor wat een openhartig gesprek werd over onregelmatig leven, drank en drugs, stress en ontlading. "Verleiding wordt snel een gewoonte."

Familie en vrienden nemen vandaag afscheid van Berre Bergen, die amper 53 jaar werd. De gewezen bassist van The Scabs en De Kreuners overleed aan de gevolgen van een longemfyseem, een aandoening waar hij al jaren mee kampte. Opnieuw een schok voor de (Vlaamse) rockwereld, nadat we op internationaal vlak al afscheid moesten nemen van legendes als Lemmy Kilmister en David Bowie.

Guy Swinnen had geen contact meer met Berre, maar hij koestert de herinneringen. "We hebben samen de beginjaren van The Scabs beleefd, en de groep ook samen opgebouwd", vertelt hij. "Zoiets kan je niet vergeten. Toen Berre The Scabs destijds inruilde voor De Kreuners zijn er woorden geweest. Ja, ik was kwaad. We waren 'Royalty in Exile', onze grote doorbraakplaat, aan het voorbereiden. Twee maanden voor we de studio in zouden duiken, liet Berre weten dat hij niet langer meedeed. Fuck, man... Gelukkig vonden we niet lang daarna een opvolger in Fons, en viel alles in zijn plooi. En Berre voelde zich uiteindelijk goed bij De Kreuners, waar hij meer op zijn plaats zat. Ik heb hem opnieuw gesproken tijdens de voorstelling van het boek 'Dirty Years of Rock 'n Roll', in 2010. We konden weer met elkaar praten, zelfs lachen. Maar zijn gezondheid was toen al niet goed meer. Hij moest altijd een stoel in de buurt hebben, met een zuurstofflesje binnen handbereik."

13-02-2016 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally komt nog met nieuwe muziek na zijn dood

Eddy Wally komt nog met nieuwe muziek na zijn dood

http://oi68.tinypic.com/308zju9.jpg

De manager van Eddy Wally is van plan om nog een album uit te brengen na de dood van de Vlaamse zanger. Daarop zullen onuitgebrachte nummers van 'The Voice of Europe' staan. Ook verschillende andere "Vlaamse vedetten" zullen op het album zijn te horen.

Hugo Colpaert, de manager van Eddy Wally, heeft de plannen voor het nieuwe album deze namiddag aangekondigd op een speciale persconferentie na de begrafenis. Ook dochter Marina was daarop aanwezig.

"Het was eigenlijk de bedoeling om ermee te wachten tot Eddy weer aan de beterhand was", vertelt de manager. "Maar nu zal je daar binnenkort meer over horen."

13-02-2016 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levensgrote speelgoedversie van 'Star Wars'-lieveling BB-8 in de maak

Levensgrote speelgoedversie van 'Star Wars'-lieveling BB-8 in de maak

http://oi63.tinypic.com/2z9k7jm.jpg

Goed nieuws voor alle Star Wars-fans en liefhebbers van het betere robotwerk: Spin Master zou binnenkort met een nieuwe speelgoedversie van BB-8 op de markt komen. Fijne nieuwigheid tegenover eerdere versies: het huidige robotje zou maar liefst 48 cm groot zijn en daarmee bijna even groot als de échte BB-8.

Het is niet de eerste keer dat een bedrijf de futuristische filmheld in reële variant omzet. Sphero, het bedrijf dat ook de technologie voor de echte BB-8 hielp ontwikkelen, bouwde eerder al een app-gecontroleerde speelgoedversie ter grootte van een handpalm. Ook Hasbro kwam al met een soortgelijke, maar iets grotere en op afstand te besturen versie op de proppen. De BB-8 die momenteel door Spin Master ontwikkeld wordt, dreigt de vorige twee versies echter ver te overklassen, niet door extra technologisch vernuft, maar wel door zijn grootte. 

Volgens verschillende bronnen uit het milieu zou de nieuwe BB-8 om en bij de 48 cm groot zijn. Dat is nog steeds zo'n 18 cm kleiner dan de filmische variant, maar eveneens 18 cm goter dan de versie van Hasbro, die op zijn beurt al groter was dan de Sphero-variant.

Noch Spin Master, noch Disney - franchise-eigenaar van Star Wars - wilden de ontwikkeling van een nieuw staaltje Star Wars-robotica al bevestigen, maar verwacht wordt dat de nieuwe BB-8 volgende week op de Toy Fair in New York City officieel aan het grote publiek wordt voorgesteld.

13-02-2016 om 00:21 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
12-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele poseert sexy voor Vogue

Adele poseert sexy voor Vogue

http://oi64.tinypic.com/kmazl.jpg

Nu Adele weer helemaal terug is, wist modeblad Vogue haar te strikken als covermodel van het maartnummer. De Amerikaanse topfotograaf Annie Leibovitz legde de Britse superster en moeder vast op een benevelde winterdag in een kasteel in Oxfordshire. Het resultaat mag er zijn: Adele schittert als jonkvrouw in prachtige couture uit de nieuwste lentecollecties.

Vogue gaf de coverfoto, waarop Adele met haar blauwe ogen zwoel de camera inkijkt in een kleurrijk zijden jurkje van Burberry, vandaag vrij. "She had us at Hello'', aldus het modeblad, dat refereert aan Adeles comebackhit.

De lezers van de Amerikaanse Vogue krijgen een openhartige Adele te zien. Daar waar ze normaal gesproken weinig loslaat over haar privéleven, gaat ze in op de momenten die haar leven totaal veranderden. Zo wist ze toen ze Simon (Simon Christopher Konecki, haar vriend, red.) ontmoette, dat er iets zou gebeuren. Volgens de Britse zangeres hebben hij en zoontje Angelo (3) er voor gezorgd dat alle drama, waar ze vroeger op leefde, uit haar leven verdween. "Er is geen ruimte in mijn hoofd voor meer rommel.'' Bovendien maakt het moederschap haar erg trots. "Toen ik moeder werd, voelde ik het echte leven. Ik had een doel. Dat had ik daarvoor niet.''

Missen
Het gezinsleven was voor Adele de reden om een derde album op de lange baan te schuiven. "Mijn grootste ding is moeder zijn, dan kom ik, dan pas werk. Ik denk dat ik een bepaalde periode stil moest zijn om ervoor te zorgen dat mensen me misten.''

De stylisten van Vogue staken Adele, die zes jaar geleden voor het laatst in het modemagazine schitterde, voor de fotoshoot in lentejurken van onder meer het Canadese modehuis Erdem, de Italiaanse ontwerper Giambattista Valli en Gucci.

12-02-2016 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Mia' beste Belgische nummer volgens Studio Brussel-luisteraars

'Mia' beste Belgische nummer volgens Studio Brussel-luisteraars

http://oi66.tinypic.com/15mihbk.jpg

'Mia' van Gorky is voor het tweede jaar op rij verkozen tot beste Belgische nummer. Het nummer laat 'Instant Street' van dEUS en 'My Heroics, Part One' van Absynthe Minded achter zich.

Vandaag werd op Studio Brussel '100 van Eigen Kweek' uitgezonden. Uit een lijst van 100 iconische Belgische nummers mochten de luisteraars hun favorieten kiezen. De lijst was het orgelpunt van 'De Week van Eigen Kweek' waarin Studio Brussel alleen maar Belgische muziek draaide.

Net zoals vorig jaar schoot 'Mia' de hoofdvogel af. Andere nummers in de top tien zijn 'Champagne' van Millionaire, 'Suds & Soda' van dEUS en 'Housewife' van Daan. De hoogste nieuwkomer in de lijst is 'Bunker' van Balthazar. Het nummer staat meteen op de achtste plaats.

dEUS is de hofleverancier in de lijst met zeven nummers. Ook Triggerfinger is goed vertegenwoordigd met vier nummers.

12-02-2016 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gehate miljonair bood 10 miljoen dollar om nieuw album Kanye West helemaal voor zichzelf te hebben

Gehate miljonair bood 10 miljoen dollar om nieuw album Kanye West helemaal voor zichzelf te hebben

http://oi68.tinypic.com/vq7ayg.jpg

De voormalige farma-CEO Martin Shkreli belandt al sinds september van de ene controverse in de andere. Via Twitter maakte hij gisteren bekend dat hij de exclusieve eigenaar wilde worden van Kanye Wests nieuwste album.

Martin Shkreli (32) is de voormalige CEO van een farmaceutisch bedrijf dat in september de prijs een geneesmiddel voor de behandeling HIV-patiënten 55 keer duurder maakte. Daardoor werd hij meteen uitgeroepen tot de 'meest gehate man in de VS'.

Kort nadien kocht hij het enige exemplaar van 'Once Upon a Time in Shaolin' van Wu-Tang Clan. Daarvoor telde hij maar liefst twee miljoen dollar neer.  

Nu wilde de man ook Kanye Wests nieuwe album 'The Life of Pablo' helemaal voor zichzelf hebben. Hij bood de rapper en zijn label Def Jam Recordings tien miljoen dollar "zodat het album niet openbaar gemaakt zou worden."  

Shkreli beweerde dat West en zijn label Def Jam Recordings wettelijk verplicht zijn om zijn voorstel te bespreken met de raad van bestuur. Daarmee hoopte hij dat de release van het album "enkele dagen uit te stellen".

Kanye West liet de onzin van Shkreli niet aan zijn hart komen. Hij stelde gisteren zijn nieuwe plaat voor op zijn modeshow in New York, waar de muziek deel uitmaakte van de show. Fans konden de lancering van het album en de show volgen via een livestream.

12-02-2016 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas en Like Mike klaar voor Amerikaans tv-debuut

Dimitri Vegas en Like Mike klaar voor Amerikaans tv-debuut

http://oi67.tinypic.com/2dbv3tx.jpg

Onze Belgische top-DJ's Dimitri Vegas & Like Mike maken zich op voor hun grote live-debuut op de Amerikaanse televisie. De broers zijn exclusief gevraagd voor de show waarin het nieuwe nummer van Sports Illustrated wordt onthuld en zullen in 94 miljoen huiskamers te zien zijn.

Topmodellen als Elle -The Body- McPherson en Chrissy Teigen, mevrouw Ronaldo Irina Shayk en een hele engelenschare van 'Victoria's Secret': Dimitri Vegas & Like Mike brengen hun 'Higher Place' zaterdagnacht niet enkel voor een onwaarschijnlijk miljoenenpubliek, maar ook omringd door de allermooiste vrouwen.

Voor de broers -die momenteel in LA aan een nieuw album werken- een absoluut droomdebuut op de Amerikaanse televisie en een intrede langs de grote poort. Zo is de show -die traditioneel wordt uitgezonden tijdens het NBA All Stars Weekend- één van de meest bekeken programma's ter wereld en scoort het gala met enkel bloedmooie vrouwen in de categorie 'mannen tussen 18 en 34' zelfs hoger dan de 'Super Bowl'.

12-02-2016 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman na 5 behandelingen tegen huidkanker: "Gebruik alstublieft zonnecrème!"

Hugh Jackman na 5 behandelingen tegen huidkanker: "Gebruik alstublieft zonnecrème!"

http://oi65.tinypic.com/34eezch.jpg

De Australische acteur Hugh Jackman liet al vijf keer huidkanker wegnemen, en waarschuwt zijn fans via Instagram voor deze vorm van kanker. "Gebruik alstublieft zonnecrème en laat je regelmatig controleren," schrijft de acteur uit onder meer 'Les Misérables' en de 'X-men'-films.

Eergisteren postte de acteur een foto van zichzelf op Instagram, waarop te zien is aan een pleister op zijn neus hoe hij voor de vijfde keer behandeld werd tegen huidkanker. "Een voorbeeld van wat er gebeurt als je geen zonnecrème gebruikt," schrijft hij. "Basaalcelcarcinoom. De mildste vorm van kanker, die toch gevaarlijk is. Gebruik alsjeblieft zonnecrème en laat je regelmatig controleren."

Basaalcelcarcinoom komt vrij frequent voor en telt voor zo'n 70% van alle niet-melanome huidkankers. Ze zijn niet ingrijpend maar moeten wel behandeld worden, omdat ze kunnen uitgroeien tot agressievere kankers. Het merendeel van die kankers wordt veroorzaakt door de schadelijke UV-stralen van zonlicht.

Jackman werd in 2013 voor het eerst behandeld voor huidkanker, en laat zich elke 3 maanden controleren. Je kan de acteur kennen door zijn rol als Jean Valjean in Les Misérables en die van Wolverine in de X-Men films.

11-02-2016 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Wars aangeklaagd voor beenbreuk Harrison Ford

Star Wars aangeklaagd voor beenbreuk Harrison Ford

http://oi68.tinypic.com/2luq45h.jpg

Het productiebedrijf achter Star Wars is aangeklaagd omdat Han Solo-acteur Harrison Ford zijn been brak op de set. Volgens het Britse comité voor gezondheid en veiligheid (HSE) beschermden de filmmakers de acteurs niet voldoende. Dat meldde de BBC op haar website.

Bij het filmen van 'Star Wars 7: The Force Awakens' (SWFA) brak Ford zijn been op de set toen hij werd geraakt door een hydraulische metalen deur van het ruimteschip Millennium Falcon. Bij dit incident, dat gebeurde in juni 2014, werd hij vervolgens voor verzorging naar het ziekenhuis overgevlogen.

Het HSE klaagt nu het Britse Foodles Production, een dochteronderneming van Disney, aan. Volgens het HSE is er voldoende bewijs dat Foodles zich niet aan de veiligheidsvoorschriften hield. Volgens een woordvoerder "moeten werkgevers voldoende maatregelen nemen om de werknemers te beschermen, zeker als het gaat over een filmset". Vertegenwoordigers van het productiehuis zullen voor de rechter verschijnen op 12 mei.

SWFA werd gefilmd in de Pinewood Studio's in Buckinghamshire, waar ook bijna alle Bond-films zijn gedraaid. Daar wordt ook de nieuwe Star Wars-film ingeblikt. De achtste episode komt uit in december 2017.

11-02-2016 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw Harry Potter-boek nog niet uitgegeven en al aan top van verkooplijsten

Nieuw Harry Potter-boek nog niet uitgegeven en al aan top van verkooplijsten

http://oi64.tinypic.com/o90kdw.jpg

Het nieuwe Harry Potter-boek staat, één dag na de aankondiging van de publicatie, al bovenaan de verkooplijsten van Amazon en boekenketen Waterstones. Opmerkelijk, want het achtste boek in de reeks verschijnt pas op 31 juli.

Het boek "Harry Potter and the Cursed Child" is een aangepaste versie van het gelijknamige toneelstuk, dat een dag voor de publicatie in première gaat in Londen. Het verhaal werd door J.K. Rowling geschreven in samenwerking met Jack Thorne en John Tiffany, en speelt zich 19 jaar na de gebeurtenissen uit het zevende boek af.

11-02-2016 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10.000 pensen en pintjes: K3 gaat knepen van het vak leren op kleine festivals

10.000 pensen en pintjes: K3 gaat knepen van het vak leren op kleine festivals

http://oi63.tinypic.com/iycvvr.jpg

Marthe, Klaasje en Hanne ruilen de glitter en de glamour van de uitverkochte Lotto-Arena voor 'den boerenbuiten'. Net als hun voorgangers moeten ze deze zomer de kneepjes van het vak leren op kleinere festivals, tussen de braadworsten en de pintjes.

Van de Glitterparty in Hoogstraten tot Boerenrock in Kortenaken: Marthe, Hanne en Klaasje bevestigden hun komst al aan verschillende kleinere festivals op het Vlaamse platteland. Ongetwijfeld treedt de rest van het land binnenkort in hun voetsporen en drinken we straks - collectief gekleed in regenboogjurk -pintjes op de pasjes van '10.000 luchtballonnen'.

Alle begin is moeilijk, zeker nu de nieuwe K3'tjes er binnenkort alleen voor staan - zónder de steun van Karen, Kristel en Josje. "Het klopt dat we toegezegd hebben op de aanvragen van kleinere festivals", luidt het bij Studio 100. "We moeten de overgang kunnen maken na het enorme succes van de afscheidstournee en de reality-reeks 'Wij zijn K3'. Marthe, Hanne en Klaasje moeten nog veel leren en zo snel mogelijk ervaring opdoen in verschillende omstandigheden - en dus niet alleen tijdens de grote zaalshows. Het is dan ook belangrijk, bijna een automatisme, dat ze naar de mensen zelf toestappen en een nieuwe groep fans aanspreken."

11-02-2016 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top Gear: Chris Evans en Matt LeBlanc krijgen nog vier co-presentatoren

Top Gear: Chris Evans en Matt LeBlanc krijgen nog vier co-presentatoren

http://oi63.tinypic.com/sy8oyf.jpg

'Top Gear', het autoprogramma dat in mei terugkeert op de BBC, krijgt niet drie maar zes presentatoren. Dat heeft Chris Evans onthuld. Naast de reeds bekendgemaakte medewerking van 'Friends'-acteur Matt LeBlanc krijgt Evans het gezelschap van de Duitse racepiloot Sabine Schmitz, F1-commentator Eddie Jordan, tv-presentator en autorecensent Rory Reid en YouTube-ster Chris Harris. Ook de mysterieuze Stig is er opnieuw bij.

Evans onthulde het nieuws vanmorgen in zijn radioprogramma op BBC Radio 2. Dit is wat hij en de nieuwkomers te zeggen hadden.

Chris Evans

"We hebben voor elk wat wils. Een collega autofreak van over de plas met Matt, een onbevreesde snelheidsduivel met de onbevreesde en bruisende Sabine, de encyclopedische, grappige en kleurrijke Eddie Jordan en 's werelds top autorecensent Chris en Rory die me omverblies met zijn auditie en zijn plaats in dit team meer dan verdient".

Eddie Jordan

"Ik popel van de opwinding. Ik heb een enorm respect voor al mijn co-presentatoren en ik vraag hen voorzichtig te zijn met mijn oude botten. Auto's zitten in mijn DNA en hoewel ik zowat alles heb kunnen doen wat ik wilde in de motorsport, is het presenteren van Top Gear de kers op de taart".

Chris Harris

"Top Gear heeft mijn leven met auto's vorm gegeven, mijn perceptie van en mijn obsessie voor auto's heb ik aan Top Gear te danken. Ik hoop dat ik het programma kan spijzen met journalistieke geloofwaardigheid en tegelijk wat keet kan schoppen. Mocht alle foutlopen, kan ik nog altijd zeggen dat ik ooit in Top Gear zat en terug dat vervelende ventje van YouTube worden".

Sabine Schmitz

"Ik groeide op naast de Nurburgring en ik race al heel lang. De kans om het rijden met televisie te combineren kon ik niet laten voorbijgaan. Ik heb in het verleden enkele keren in Top Gear gezeten, dus ik weet dat we er veel plezier aan zullen beleven".

Rory Reid

"Toen ik mijn auditiefilmpje van 30 seconden indiende, wist ik dat ik weinig kans maakte omdat iedereen auditie mocht doen. Ik ben enorm trots dat ik de enige ben die door de open audities raakte. Ik ben al decennialang een fan van Top Gear, maar bovenal adem en leef ik auto's. Ik kijk ernaar uit mijn kennis, energie en humor in de nieuwe reeks binnen te loodsen".

In mei keert Top Gear terug op BBC 2. Een precieze startdatum is nog niet bekendgemaakt.

11-02-2016 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Machtswissel bij VIER en VIJF: Peter Quaghebeur nieuwe CEO SBS Belgium

Machtswissel bij VIER en VIJF: Peter Quaghebeur nieuwe CEO SBS Belgium

http://oi65.tinypic.com/2exa535.jpg

Peter Quaghebeur wordt de nieuwe CEO van SBS Belgium (VIER en VIJF). Philippe Bonamie, de huidige CEO van SBS Belgium, wordt opnieuw de COO, de functie die hij eerder onder Thierry Tacheny bekleedde.

Peter Quaghebeur neemt zijn nieuwe functie op vanaf 1 april en verlaat WPG Uitgevers België. Tussen 2003 en 2011 was Quaghebeur directeur-generaal van VMMa, het huidige Medialaan. 

"Peter Quaghebeur gaat VIER en VIJF verder op de Vlaamse kaart zetten", belooft Wouter Vandenhaute, voorzitter van de raad van bestuur van De Vijver Media (Corelio, Telenet, Erik Watté en Wouter Vandenhaute). "Peter brengt niet alleen zijn jarenlange ervaring in commerciële televisie mee, hij heeft de voorbije jaren onder andere bij de Pro League en bij WPG bewezen dat hij een bruggenbouwer is."

10-02-2016 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws voor de fans: achtste Harry Potter-boek op komst

Goed nieuws voor de fans: achtste Harry Potter-boek op komst

http://oi65.tinypic.com/13zmhjn.jpg

Er verschijnt een achtste boek in de populaire Harry Potter-reeks van schrijfster J.K. Rowling. Ze zei dat het er nooit zou komen, maar op 31 juli verschijnt het langverwachte deel toch. In het boek is het scenario van het toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child vastgelegd, en wordt onthuld wat er zich tien jaar na het laatste boek afspeelt.

Een volwassen Harry Potter, als ambtenaar op het ministerie van Toverkunst. Hij tobt met een burnout en worstelt met zijn verleden en met het effect dat zijn roem heeft op zijn kinderen. J.K. Rowling heeft zich uitgeleefd in het toneelstuk, dat in boekvorm wordt uitgebracht.

Rowlings uitgever Little Brown onthulde woensdagmiddag de komst van het achtste deel. Het scenarioboek zal er in twee versies komen, omdat het toneelstuk nog aangepast kan worden. Eerst verschijnt er een 'oefenversie' en later een definitieve versie.

Middernacht
Het toneelstuk, dat vorig jaar al werd aangekondigd, gaat op 30 juli in première in Londen en wordt de hele zomer gespeeld. Meteen na afloop van de première, op zondag de 31e om middernacht, verschijnt het boek in Britse, Canadese en Amerikaanse boekwinkels.

Het is deze zomer twintig jaar geleden dat het eerste deel in de Harry Potter-serie verscheen. J.K. Rowling verkocht ruim 450 miljoen exemplaren in 79 talen van de zeven voorgaande boeken. Die werden alle verfilmd, het laatste boek in twee delen.

De opbrengst van de reeks wordt geschat op omgerekend 6,25 miljard euro. Behalve de boeken verschenen onder meer videospellen, soundtracks, lego en films.

10-02-2016 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onherkenbare Johnny Depp spot met Donald Trump in mockumentary

Onherkenbare Johnny Depp spot met Donald Trump in mockumentary

http://oi64.tinypic.com/c5btg.jpg

Funny Or Die, een Amerikaanse satirische website, heeft de volledige mockumentary The Art of the Deal online geplaatst. In de film wordt gespot met de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump.

Een nagenoeg onherkenbare Johnny Depp speelt de rol van Donald Trump in de film die zich in de jaren 80 afspeelt. In de openingsscène vertelt Ron Howard dat Trump de film zélf geproduceerd heeft. 

Naast Depp spelen er ook enkele andere bekende acteurs mee zoals Alfred Molina, Henry Winkler, Alf en Stephen Merchant.

10-02-2016 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."De nieuwe Schoenaerts? Liever de eerste Spencer Bogaert"

"De nieuwe Schoenaerts? Liever de eerste Spencer Bogaert"

http://oi63.tinypic.com/1zoglcl.jpg

Alweer een nieuw Vlaams sterretje aan het Hollywoodfirmament. De 18-jarige Spencer Bogaert is vertrokken naar Vancouver voor de opnames van actie-epos 'The Solutrean', waarin hij naast 'X-Men'- acteur Kodi Smit-McPhee zal spelen. "Je ziet aan alles dat hier veel geld mee is gemoeid."

Als je zijn naam op z'n Engels uitspreekt, klinkt Spencer Bogaert als een nazaat van Hollywoodlegende Humphrey Bogart. Toch is de jongen gewoon 'van achter de hoek', geboren en getogen in Gent. In 2014 maakte hij z'n debuut in de Vlaamse avonturenfilm 'Labyrinthus', nog geen twee jaar later is het al tijd voor het grote werk. Vlak na ons telefonische interview gisteren, rond 7u 's ochtends plaatselijke tijd, werd Bogaert voor het eerst verwacht op de set van de Amerikaanse megaproductie 'The Solutrean' van regisseur Albert Hughes.

Rond Nieuwjaar kreeg ik het goeie nieuws." Tot eind mei zal de acteur in Vancouver en British Columbia verblijven, waar de opnames doorgaan. "Drie maanden zonder familie en vrienden wordt ook nieuw voor mij. Mijn pa is hier nu, maar die blijft maar een week.

Geld terzijde, weinigen kunnen op hun achttiende al pronken met een rol in een échte Hollywoodfilm. "Het is de max wat mij overkomt, maar ik blijf er rustig onder. Ik zal niet snel zweven. De nieuwe Matthias Schoenaerts? Leuke kerel, goeie acteur, maar ik zou toch liever de allereerste Spencer Bogaert zijn. Ik snap wel waar die vergelijking vandaan komt - het lijkt alsof ik ook die richting uitga. Maar dat kan ieder moment veranderen. Ik heb geen plan voor een grote, internationale acteercarrière uitgestippeld. Ik leef graag naar kleine en concrete doelen toe, maar ik heb er nog geen idee van waar ik over twintig jaar wil staan. Daarom ben ik niet fulltime gaan acteren. Eerst wil ik slimmer worden. Ik zit nu in mijn eerste jaar unief,

10-02-2016 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellie Goulding toont afgetraind lijf in doorkijk-bh in kleedkamer Sportpaleis

Ellie Goulding toont afgetraind lijf in doorkijk-bh in kleedkamer Sportpaleis

http://oi65.tinypic.com/2z4b79v.jpg

Popbabe Ellie Goulding (29) is trots op haar afgetrainde lichaam en iedereen mag het weten. Gehuld in een gedurfde doorschijnende bh gunt de Britse blondine haar Instagram-volgers een onthullende blik op haar loeistrakke buikspieren en haar bijna geheel zichtbare boezem.

Vlak voor haar optreden in Antwerpen was de zangeres in een zwoele bui en poseerde ze verleidelijk in de kleedkamer.

Hoewel haar fluffy blauwe jasje en strakke lederen broek eyecatchers zijn op de foto's, gaat de aandacht vooral naar haar pronte borstpartij.

Ondeugend
De zangeres lijkt met haar lieflijke glimlach en grote ogen wellicht onschuldig, maar Ellie geeft zich de laatste tijd steeds vaker letterlijk bloot.

Zo waren haar tepels duidelijk zichtbaar op een sexy coverfoto voor Fault Magazine en paradeerde ze meermaals over de rode loper met een onmisbaar decolleté of een ultrakort broekje.

Daarnaast toont ze haar volgers bijna dagelijks hoe ze schaars gekleed traint in de sportschool.

Gelukkig met Dougie
De blondine datet al jaren met zanger en acteur Dougie Poynter (28). Nu Ellie op tournee is en hij in Los Angeles aan zijn acteercarrière werkt, zien de twee elkaar nauwelijks. "We vinden er altijd wel iets op'', zei Goulding onlangs. "We zien elkaar wanneer het even kan.''

10-02-2016 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierde deelnemer valt uit met enkelbreuk in 'The Jump'

Vierde deelnemer valt uit met enkelbreuk in 'The Jump'

http://oi66.tinypic.com/10iaws5.jpg

Een vierde deelnemer van het Britse televisieprogramma The Jump heeft een letsel opgelopen en geeft er de bui aan. De vierde uitvaller is reality-ster Mark-Francis Vandelli (26) die zijn enkel heeft gebroken na een tuimeling in de sneeuw.

In The Jump beoefenen bekende Britten diverse wintersporten, waaronder schansspringen, de sleesport skeleton, snelschaatsen, bobsleeën, langlaufen en reuzeslalom. Eerder raakte bij olympisch zwemster Rebecca Adlington de schouder uit de kom. Actrice Tina Hobley brak haar arm op twee plekken.

De derde gewonde was gymnast Beth Tweddle. Zij ligt nog in het ziekenhuis na een ingrijpende rugoperatie waarbij chirurgen een stuk bot uit haar heup hebben gehaald en pennen hebben geplaatst tussen twee gebroken wervels in haar nek.

''Vandelli is onmiddellijk medisch behandeld, maar jammer genoeg moet hij de competitie staken", zegt een woordvoerster van Channel 4 tegen The Guardian. Vandelli was te zien in 'Made in Chelsea', een realityreeks waarin jonge rijke Britten worden gevolgd.

09-02-2016 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begrafenis Eddy Wally: gouden lijkwagen en 'Onze Vader' van Christoff

Begrafenis Eddy Wally: gouden lijkwagen en 'Onze Vader' van Christoff

http://oi66.tinypic.com/15q9mir.jpg

Een gouden lijkwagen, een muzikaal eerbetoon van schlagerkoning Christoff, een klein leger aan BV's en drastische verkeersmaatregelen. Eddy Wally krijgt een afscheid dat ze zich in het Oost-Vlaamse Zelzate en omstreken nog lang zullen herinneren.

Gisteren opende dochter Marina al het rouwregister in het gemeentehuis van Zelzate, maar zaterdag zal de gemeente zich opmaken voor een lokale 'staatsbegrafenis'. Minister van staat Herman De Croo liet al weten naar Zelzate af te zakken om afscheid te nemen van "grote vriend" Eddy Wally. Ook Frans Bauer en Wendy Van Wanten tekenen present. De familie doet er alles aan om er een onvergetelijk afscheid van te maken: zo was het Marina Wally's uitdrukkelijke wens vader Eddy in een gouden lijkwagen naar de kerk te brengen.

Tijdens de dienst zal de familie volledig in het wit gekleed zijn. Schlagerkoning Christoff komt er het 'Onze Vader' zingen, Bart Herman zal een ode brengen en er komt een serenade van Eddy's vaste accordeonist. Marina zelf gaat niet zingen. "Dit gaan ze in Zelzate nog nooit gezien hebben", vertelde een nog erg emotionele Marina Wally gisteren aan de telefoon. "Al willen we ook nog niet alles verklappen. Dat zou papa zo gewild hebben."

Drie grote schermen moeten ervoor zorgen dat de vele bezoekers vanaf zaterdagochtend 11 uur geen minuut van de uitvaart in de Sint-Laurentiuskerk missen. Na de plechtigheid wordt Eddy herenigd met zijn Mariëtje op het gemeentelijk kerkhof van Zelzate. In een gewoon graf, tussen de gewone Zelzatenaren.

09-02-2016 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wow! Dana Winner steekt 'New Kids in Town' in Nederlands jasje

Wow! Dana Winner steekt 'New Kids in Town' in Nederlands jasje

http://oi68.tinypic.com/160d7o7.jpg

'Liefde voor Muziek' stond gisteren in het teken van de muziek van School Is Cool. Frontman Johannes Genard liet zich vooraf ontvallen dat hij vooral hoopt "dat ze het aandurven om iets volledig anders te doen met de songs". Dat is alvast wat Dana Winner deed. Ook Ian Thomas weet Johannes te verrassen - en letterlijk van zijn stoel te blazen - met 'Envelop Me'. Belle Perez neemt één van de bekendste deuntjes van School is Cool onder handen: 'The World Is Gonna End Tonight'.

Beter dan je stoutste droom!

Dana neemt zonder aarzelen de grootste hit van Johannes voor haar rekening. 'New Kids In Town' klinkt het Nederlands mogelijk nog beter!

09-02-2016 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney: "Een baby zit er voorlopig niet in"

George Clooney: "Een baby zit er voorlopig niet in"

http://oi66.tinypic.com/wk45fs.jpg

Hoe groter de ster, hoe kleiner het ego. Dat is vaak écht zo. Vooral bij George Clooney (54) - toch dé ster onder de sterren. Clooney is een toffe gast met wie je graag een pint wil pakken. Het is niet onze eerste ontmoeting, dat voel je. Al snel vertelt hij honderduit over grote liefde Amal (38) en hun leven in het Engelse dorpje Sonning, dat zo normaal mogelijk verloopt."Ik sta ook maar elke dag om 7 uur op, hoor."

Bij George Clooney heb ik echt altijd het gevoel alsof ik met een doodnormaal persoon sta te praten en niet met een wereldster -en dat is zeldzaam. Clooneys lievelingsshirt is bijvoorbeeld een afgewassen tequila-shirt - van zijn eigen tequilamerk Casamigos weliswaar, maar toch... Vandaag heeft hij zijn best gedaan en draagt hij voor ons interview een jeans, blauwe blazer en bruin hemd. Dat had hij trouwens beloofd na ons eerste gesprek, vorig jaar in mei. Clooney toen: "Als ik had geweten dat je vandaag een vlinderdas ging dragen, dan had ik ongetwijfeld hetzelfde gedaan. Nu sta ik hier mooi met m'n oude leren jas."

Gat in de boter

Eén ding weet ik zeker, nu hij hier weer voor mij zit: Clooney - jarenlang bestempeld als de grootste rokkenjager uit Hollywood - is dankzij Amal zijn wilde haren verloren. De twee leerden elkaar in september 2013 kennen op een liefdadigheidsevenement, waar de acteur nog diezelfde avond om haar nummer vroeg. De Libanese schoonheid bedankte vriendelijk, maar kreeg een paar dagen later een e-mail van hem: "Ik vind dat de knapste man ter wereld eens met de knapste advocate ter wereld op stap moet gaan." De vonk sloeg over en de twee zijn sindsdien onafscheidelijk. Intussen werd hun liefde bezegeld met een droomhuwelijk in Venetië. En waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Clooney vertelt honderduit , over haar favoriete eten ("Tabouleh!"), haar werk ("President Mohamed Nasheed (van de Malediven, red.) was onlangs bij ons thuis"), en haar gevoel voor humor: "Eén van haar beste eigenschappen. Ze buigt zich als mensenrechtenadvocate over de meest serieuze zaken, maar buiten haar werk is ze één van de grappigste mensen die ik ken."

Het powerkoppel verdeelt de tijd tussen Engeland, LA en Italië, al is voor Clooney vooral het Engelse dorpje Sonning zijn echte 'thuis'. "Omdat ik hier het meeste werk gedaan krijg. Ik schrijf veel en ik hou me in mijn vrije tijd vooral met humanitair werk bezig."

Clooney beseft dat hij het enorm getroffen heeft. "Ik heb verdomd veel geluk gehad, er zijn maar héél weinig collega's die het echt maken in Hollywood. En nu ben ik ook op privévlak met mijn gat in de boter gevallen. Ik zou hemel en aarde bewogen hebben om toch maar met Amal te kunnen trouwen." Bergen heeft hij er gelukkig niet voor moeten verzetten, maar toch duurde het liefst 25 minuten vooraleer Amal in 2014 op zijn huwelijksaanzoek inging. Clooney grapte tijdens dat zenuwslopende moment dat hij liefst zo snel mogelijk een antwoord wilde, "omdat ik al 52 ben en mijn heup zo uit de kom kan schieten". (lacht)

"Tijd wordt kostbaarder naarmate we ouder worden, weet je. Ik kijk nu op een heel andere manier naar tijd dan toen ik jong was. Toen dacht ik echt dat ik onsterfelijk was en dat ik de hele wereld aankon. Nu geniet ik eens te meer van de tijd die ik met mijn vrouw, mijn kameraden en mijn ouders kan doorbrengen."

Binnenkort is Clooney bij ons te zien in de gloednieuwe film 'Hail, Caesar!', waarin het onder meer over de roddelpers in Hollywood gaat. En daarmee is Clooney maar al te vertrouwd: er gaat geen week voorbij of zijn bekende kop prijkt in een of ander blaadje. "Altijd hetzelfde liedje: Amal is ofwel zwanger, ofwel gaan we scheiden", zucht hij. "Niets van aan. Een baby zit er voorlopig niet in."

Nespresso, natuurlijk

"Zodra je bekend bent, verandert je leven. Er verdwijnen zeer evidente zaken. Ik mis normale dingen in mijn leven. Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik het laatst in een doe-het-zelfzaak ben geweest om weet-ik-veel-wat te kopen." Wat doet iemand als Clooney dan wanneer hij niet acteert, regisseert of produceert? "Ik sta elke dag rond een uur of zeven op. Ik zet mijn koffie - een Nespresso, what else? (lacht) Dagelijkse routine is erg belangrijk. Vroeg opstaan, sporten en werken. Ik geraak in de war als dingen niet lopen zoals gepland."

09-02-2016 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann (36) en Kevin (26) wonen al samen

Lesley-Ann (36) en Kevin (26) wonen al samen

http://oi66.tinypic.com/25tavq9.jpg

Lesley-Ann is overgelukkig met haar nieuwe vriend Kevin. De twee gingen al samen op vakantie naar Dubai. "We zijn het hotel niet uitgeraakt", klinkt het in Dag Allemaal.

Nog maar een dikke maand samen en al op reis gaan. Lesley-Ann laat er geen gras over groeien. " Een relatietest, hé. Daar kan je maar beter niet te lang mee wachten, vind ik. We zijn absoluut geslaagd: tien op tien. Ik heb me geen énkele keer aan Kevin gestoord. En dat terwijl we het resort niet eens verlaten hebben."

Het was echter bijna misgelopen tussen de twee. "Ik wilde mijn relatie met Jill, zoals mijn ex heet, nog een kans geven. We waren drie jaar samen... Dat kon ik niet zomaar weggooien", aldus Kevin. "Maar die relatie was niet meer te redden." Gelukkig, vind Lesley-Ann. "Ik hoopte stiekem dat Kevins verzoening met zijn ex op niets zou uitdraaien."

Intussen wonen de twee al samen. "Ja kijk, ik voel dat dit zó goed zit. Waarom dan tijd verspillen?" Volgens Kevin is hij 'met zijn gat in de boter gevallen': " Lesley-Ann is zó lief voor mij! Alles wat ik graag eet en drink, haalt ze in huis. Cornflakes bijvoorbeeld, en bruiswater en échte cola. Zelf drinkt Lesley-Ann voornamelijk plat water en Red Bull Light. En ze kookt ongelooflijk lekker! Haar tomatensoep met balletjes... Een genot!"

De twee gaan ook niet meer uit zonder elkaar, maar pikante fotoshoots, daar heeft Kevin geen problemen mee. "'t Is een cliché, maar uiteindelijk ligt enkel Kevin bij mij in bed", aldus Lesley-Ann. "Allez ja, én Coco. Ja, ons hondje slaapt bij ons. Wij vinden dat reuzegezellig."

09-02-2016 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marina Wally over dood van haar vader: "Papa is gestorven met een smile"

Marina Wally over dood van haar vader: "Papa is gestorven met een smile"

http://oi65.tinypic.com/4rusxy.jpg

Eddy Wally is gestorven in het bijzijn van wie hij het liefst zag. Naast hem: zijn dochter en zijn kleindochter. Tegenover hem: de foto van zijn teer­beminde Mariëtje. "Nog één keer keek hij naar mama, en hij vertrok. Met op z'n gezicht: die heel typische smile."

Het huis langs de Assenedesteenweg voelt kil. Sinds Mariëtje hier in 2012 stierf, is het interieur altijd onveranderd gebleven. De glazen vitrinekasten vol porselein, de vergeelde krantenknipsels aan de muur, de kristallen luchters, het tijgervel op de zetel en de plastic ­bloemen op de vensterbanken: dochter Marina heeft alles intact gehouden. Toen Eddy zaterdagavond stierf, kon Marina hier niet snel genoeg naartoe ­komen. Want dit is 'thuis'. Ook al voelt het zo niet meer nu de ziel eruit is.

"Het ging al een paar dagen écht niet meer goed met papa", zegt Marina (58). "Vorige week vrijdag, toen ik hem bezocht in Home Bloemenbos, wou hij nog naar de cafetaria. Hij maakte plannen en hij babbelde. Dat deed hij vaak. En graag. Babbelen. Maar deze week was dat ineens anders. Zo stil papa was. Ik wist: dit komt niet meer goed."

Ook kleindochter Vanessa (31) had het gevoeld toen ze pépé afgelopen dinsdag bezocht. "Hij lag daar maar. Te slapen. En was hij wakker, dan kwam er amper ­reactie. Dat was schrikken, ja. Ineens ging het snel."

08-02-2016 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes: "Ik wil wel trouwen"

Tom Waes: "Ik wil wel trouwen"

http://oi67.tinypic.com/wqrpex.jpg

Tom Waes is al een hele tijd verloofd met Mieke Morel. Over trouwen maken ze zich geen zorgen. Dat het er ooit van zal komen, staat wel vast.

"We willen ooit trouwen, maar wanneer? We zijn aan het verbouwen. Ik ben zo vaak weg, nu weer voor 'Reizen Waes'. We zijn eens naar twee trouwlocaties gaan kijken. Maar dan zie ik die offertes en denk ik: 'Oké, dat zijn ons ramen. Dat is een nieuwe voordeur'. En dus schuiven we het voor ons uit', aldus Tom in Nina.

"Mieke en ik zijn ook twaalf jaar samen. Maar eigenlijk nog maar zes jaar: omdat ik de helft van de tijd niet thuis ben", lacht de presentator van 'Echt niet OK!'.

08-02-2016 om 23:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 Netflix-hacks voor nog meer kijkplezier

6 Netflix-hacks voor nog meer kijkplezier

http://oi63.tinypic.com/21nl1n5.jpg

Als je dit artikel leest, is Netflix waarschijnlijk een belangrijk deel van je leven geworden. We houden je dan ook graag op de hoogte van welke nieuwe releases Netflix in petto heeft en hoe je jouw Netflix-tijd nog aangenamer kan maken. Met deze 6 lifehacks haal je het allerbeste uit Netflix.

1. Netflix Roulette

Ben je verwikkeld in een hevige discussie met je wederhelft over welke film of serie jullie gaan bekijken? Of geraak je er gewoon zelf niet uit? Dan is het misschien geen slecht idee om iemand anders voor jou te laten kiezen. Netflix Roulette is misschien wel dé oplossing voor de eeuwige twijfelaar.

Op netflixroulette.net kan je invullen in welk genre je zin hebt of welke acteur of actrice je wil zien spelen. Klik vervolgens op 'Spin' en Netflix Roulette doet de rest!

2. Handige extensies

Netflix geeft zelf informatie over de films en series in het aanbod, maar ik betrap me er vaak zelf op eerst nog eens op IMDB of Rotten Tomatoes te checken. Dat is echter vrij omslachtig en daarom komen sommige Chrome-extensies goed van pas.

Wie Google Chrome gebruikt, kan Netflix optimaliseren dankzij enkele nuttige extensies. Zo is de 'Netflix Enhancer' enorm interessant, omdat het informatie van IMDB en Rotten Tomatoes in Netflix integreert. Bovendien laat de extensie je toe om ook trailers te bekijken.

'Flix Plus' is een uitgebreide extensie die in totaal 22 veranderingen aanbrengt. Zo wordt informatie getoond getoond wanneer je met je muis over een filmcover glijdt. Zowel de IMDB- en Rotten Tomatoes-score als trailers helpen je bij jouw keuze.

3. Nooit meer 'buffer-problemen'

Niets is zo frustrerend als het draaiende molentje in het midden van je scherm terwijl jouw favoriete film blijft hangen. Soms zit er niets anders op dan wachten tot Netflix klaar is met 'bufferen', maar met deze handige tip hoef je misschien minder lang of zelfs niet meer te wachten.

Start een film en druk 'CTRL+SHIFT+ALT+S'. Er zal een scherm verschijnen waarop je de 'Video Bitrate' kan aanpassen. Stel een lagere bitrate in en de film zal sneller starten. Met een snelle internetverbinding is die ingreep waarschijnlijk niet nodig.

4. Shortcuts

Doorgewinterde Netflix-kijkers zijn wellicht al vertrouwd met de verschillende shortcuts. Met deze handige toetsen op je keyboard navigeer je sneller en gemakkelijker.

Druk op 'F' voor een volledig scherm; druk op 'Esc' om het volledige scherm te verlaten;

Druk op de spatiebalk om te pauzeren;

Spoel door met 'SHIFT+PIJLTJE NAAR RECHTS'; Spoel terug met 'SHIFT+PIJLTJE NAAR LINKS';

Druk op 'M' om het geluid af te zetten.

5. HD

Het zou zonde zijn om te betalen voor films en series in High Definition en er onbewust geen gebruik van te maken. Via netflix.be/HdToggle kan je ervoor zorgen dat je films en series altijd in de beste kwaliteit bekijkt.

Let wel op: kijk je Netflix via mobiel internet, dan kan HD een enorme hap uit je databudget nemen.

6. Kijk online met vrienden

Zit je in een langeafstandsrelatie en kijk je graag series samen met je lief? Vergeet dan FaceTime of Skype, want 'Rabbit' laat je toe te videochatten terwijl je een gezamenlijk scherm opent. In dat scherm kan je bijvoorbeeld Netflix openen en samen naar je favoriete series kijken.

08-02-2016 om 23:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé komt op 31 juli naar Koning Boudewijnstadion

Beyoncé komt op 31 juli naar Koning Boudewijnstadion

http://oi63.tinypic.com/x3ye88.jpg

De Amerikaanse R&B-zangeres komt op 31 juli naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel in het kader van haar The Formation World Tour. Dat meldt concertorganisator Live Nation vandaag. De ticketverkoop start op maandag 22 februari.

Beyoncé kondigde na haar optreden tijdens de beroemde "half time show" van de Super Bowl, waar ze optrad als "special guest" van Coldplay, zelf aan dat ze voor een reeks concerten naar Europa komt in de zomer.

De ticketverkoop start op maandag 22 februari om 10u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.

08-02-2016 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Kreunersbassist Berre Bergen (53) overleden

Ex-Kreunersbassist Berre Bergen (53) overleden

http://oi66.tinypic.com/zvse0y.jpg

Robert Bergen (53), beter bekend onder de naam Berre Bergen, is gisteren overleden. Het nieuws werd bevestigd door zijn familie. Bergen overleed in een ziekenhuis in Herentals aan een jarenlang aanslepend longemfyseem. Hij stierf in het bijzijn van zijn familie.

Berre maakte aanvankelijk deel uit van The Scabs, die hij later ruilde voor De Kreuners. Die laatste verliet hij dan weer om in zijn eigen band Lynx frontman te worden. Hij zou De Kreuners in 2007 verlaten hebben vanwege ziekte.

In 1978 laten De Kreuners voor het eerst van zich horen op de allereerste Humo's Rock Rally.

In 1988 jaagt nieuwkomer Ben Crabbé vanachter zijn drums vers bloed door De Kreuners. Ook bassist Berre Bergen vervoegt de band. Het tweede hoofdstuk wordt nog mooier dan het eerste. 'Verliefd Op Chris Lomme' en 'Ik Wil Je' sturen de populariteit naar ongekende hoogten. Het album 'Hier En Nu' is meteen goed voor 100.000 verkochte exemplaren. 'Ik Wil Je' wordt ook hun allergrootste hit.

Berre Bergen is ook de componist van 'Basketsloefkes', een van de grootste hits van Sam Gooris.

08-02-2016 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is 45-jarige aannemer Bruno de mol?

Is 45-jarige aannemer Bruno de mol?

http://oi66.tinypic.com/2evrbcg.jpg

Twee afleveringen ver in het tv-spelletje 'De Mol' en de maskers zijn al voor een groot stuk afgevallen. De deelnemers vinden elkaar allemaal even sympathiek, tof en geweldig, maar ruim de helft van hen heeft een hoger doel dan alleen maar spelen: ze willen ten koste van alles winnen, 'de mol' verslaan en met een pak poen naar huis keren.

Vanavond kreeg Ruth, de kandidate die vorige week het minst goed wist in te schatten wie de mol zou zijn, een tweede kans. Ze kon, met 5.000 euro voor de pot, terug in het spel stappen, als de meerderheid van de overlevenden haar die kans wilden geven. Dat gebeurde niet.

De die hard-kandidaten Thibaud, Cathy, Stijn, maar ook de softy deelnemers Manuella en Stijn, gunden haar die kans niet. 'Eerlijk, dat was een slag in mijn gezicht. Nadat die rode duim ook een absoluut kutmoment was geweest. Maar ik was doodop en wilde eigenlijk naar huis. Eerlijk, ik denk dat ik ook niet zou gewild hebben dat een andere kandidaat die extra kans zou gekregen hebben', aldus een eerlijke Ruth, die gisteren toegaf dat ze waarschijnlijk te argeloos, te weinig gedreven is om het in 'De Mol' echt ver te schoppen.

08-02-2016 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tribute voor Eddy Wally op Gentse Feesten

Tribute voor Eddy Wally op Gentse Feesten

http://oi63.tinypic.com/2q0iro9.jpg

Vzw Onder de Draak, de organisatie achter de evenementen op het Sint-Baafsplein tijdens de Gentse Feesten, wil volgende zomer een tribute organiseren voor de afgelopen nacht overleden volkszanger Eddy Wally. Dat zegt organisator Ivan Saerens, bij wie Eddy Wally tussen 2003 en 2010 onafgebroken op de planken stond.

Op Sint-Baafs liet Eddy Wally jarenlang op dinsdagavond het plein vollopen. "We hadden een soort ongeschreven contract voor het leven", zegt Ivan Saerens. "Zolang hij kon, was de dinsdagavond op Sint-Baafs voor Eddy Wally."

Wally's laatste passage, in 2010, werd vervroegd afgebroken omdat hij flauwviel door de hitte. In 2013 besteeg hij er nog één keer het podium om de de titel 'ereburger van de Gentse Feesten' in ontvangst te nemen.

"Doorheen de jaren hebben we een heel bijzondere band met Eddy Wally ontwikkeld, we hebben ook zijn boek geschreven naar aanleiding van zijn 75ste verjaardag, en hem op een heel andere manier leren kennen dan al die andere honderden artiesten die het afgelopen jaar op Sint-Baafs optraden", zegt Saerens nog.

"Sfeer die je niet kan evenaren"

"Op de Gentse Feesten kon echt niemand aan hem tippen. Het is zoals burgemeester Daniël Termont ook zei, Eddy Wally heeft de ondertitel 'cultureel volksfeest' aan de Gentse Feesten gegeven. Hij was dé man die acht jaar lang Sint-Baafs omdoopte tot een cultureel volksfeest dat ongezien was. Jong en oud en enorm veel pers genoot van de eerste tot de laatste minuut. Het was een sfeer die je bijna niet meer kan evenaren."

"We gaan hem missen, ik moet eerlijk zeggen, ik mis hem nu al een paar jaar, de sfeer, zijn kostuums, zijn ongedwongenheid. We mogen niet klagen op Sint-Baafs, maar hij bracht zoveel toegevoegde waarde. Hij had de gave om mensen blij en heeft een valies vol met hits die elke Vlaming kan meezingen."

07-02-2016 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIER zendt zondagavond Kroost-aflevering Eddy Wally uit

VIER zendt zondagavond Kroost-aflevering Eddy Wally uit

http://oi68.tinypic.com/rji6f6.jpg

Televisiezender VIER zal zondagavond de aflevering van Eddy Wally in de reeks Kroost opnieuw uitzenden naar aanleiding van het overlijden van de charmezanger. Televisiemaker en de man achter Kroost, Eric Goens, noemt Eddy Wally in een persbericht "Een hele lieve man".

Eric Goens volgde Eduard Van de Walle enkele maanden voor Kroost, dat in het voorjaar van 2014 op Vier werd uitgezonden.

De televisiemaker blikt in een Vier-persbericht terug op het leven van Wally. "Toen ik ruim twee jaar geleden voor het eerst naar Eddy Wally toe ging, was dat met een grote onzekerheid. Ging er achter die karikaturale man met grote hoeden en Las Vegas-pakken wel een echte Eddy schuil? Maar ik heb Eddy Wally toen leren kennen als iemand die heel goed wist waar hij mee bezig was, hij was een echte zakenman."

Dat Wally een zakenman was, kwam ook aan bod in het Vier-programma. Het bracht de Oost-Vlaamse volkszanger zelfs in het vizier van de Bijzondere Belastingsinspectie (BBI), dat een vooronderzoek opstartte over al dan niet zwart geld dat Wally ontving voor de optredens die hij deed.

De Kroost-aflevering rond Eddy Wally wordt zondagavond uitgezonden op VIER om 23.05 uur.

07-02-2016 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Eddy Wally was de ultieme verpersoonlijking van de Vlaamse showbizz"

"Eddy Wally was de ultieme verpersoonlijking van de Vlaamse showbizz"

http://oi64.tinypic.com/2lt13ec.jpg

Charmezanger Eddy Wally (83) overleed gisteravond aan de gevolgen van een hersenbloeding. 'The Voice of Europe' is altijd een geboren entertainer geweest, al heeft hij ook de nodige tragiek in zijn leven gekend.

Eddy Wally werd op 12 juli 1932 in Zelzate geboren als Eduard Van De Walle. Zijn vader was een marktkramer, die in zijn vrije tijd optrad als accordeonist en zanger. Hij stierf toen Eddy 14 jaar oud was, waardoor de zoon als wever moest gaan werken in het Nederlandse Sas van Gent, om zijn moeder en zijn beide zussen te onderhouden.

 

In 1956 trouwde Eddy met Mariëtte Roegiers. Het jaar daarop kregen ze hun enige kind: Marina. Eddy gaf in die periode zijn baan in de weverij op om als marktkramer handtassen te gaan verkopen. Ondertussen werkte hij hard aan een eigen zangcarrière. In 1959 kocht hij een accordeon, waarmee hij iedere zaterdag en zondag langs cafés trok om op te treden. Vijf jaar later nam hij in Ertvelde de lederzaak-herberg van zijn schoonmoeder over. Hij voegde er een dancing aan toe ('Paris-Las Vegas'), waardoor hij in staat was op te treden in zijn eigen zaak.

'Chérie'

Zijn eerste single ('O Gitana') nam Wally op in 1964. Maar 'The Voice of Europe' brak pas echt door nadat hij in contact gebracht werd met Johnnie Hoes, die ook producer was van Zwarte Lola en de Zangeres zonder Naam. Met zijn steun nam Eddy Wally in 1966 de beroemde single 'Chérie' op. Het werd een groot succes. In enkele maanden tijd werden er, volgens zijn website, meer dan 100.000 exemplaren van verkocht. De immer enthousiaste Eddy Wally werd plots ontzettend populair en het BRT-programma Echo wijdde een reportage aan de zingende marktkramer. Daarna kende de carrière van de charmezanger nog vele andere hoogtepunten, met hits als 'Ik spring uit een vliegmachien' en 'Als marktkramer ben ik geboren'.

"Geweldig!"

Met zijn overdreven glamoureuze kostuums, zijn eeuwige glimlach en zijn typische kreten (zoals "wauw!", "oh my god!", "geweldig!" en "onvoorstelbaar!") groeide Eddy Wally uit tot een fenomeen in Vlaanderen. Hij was zowat de ultieme verpersoonlijking van de glitter and glamour van de showbusiness. In 1973 kreeg hij zelfs de kans om verschillende keren op te treden in hotels in Las Vegas. Hij hield daarop zelfs een kleine tournee door de VS. En ook in Nederland, Duitsland, Australië, Frankrijk, Zuid-Afrika en Groot-Brittannië trad hij op in televisieshows en zalen. Later trok hij nog naar Rusland en China.

Eddy Wally dook daarnaast regelmatig op in televisieprogramma's (onder meer in 'Lava' van Kamagurka en Herr Seele) en bleef ook op hogere leeftijd de optredens aan elkaar rijgen. Hij bleef een populaire act, zowel bij bejaarden als studenten. Al was het bij die laatste groep niet altijd even duidelijk of ze hem bewonderden dan wel bespotten.

Gezondheidsproblemen

De in 2003 bij hem vastgestelde darmkanker hield hem even van de podia. Maar hij genas behoorlijk snel en kon zijn activiteiten daarna weer voortzetten. Op de Gentse Feesten in 2010 kreeg hij een appelflauwte waarna twaalf optredens afgelast werden.

Op 6 maart 2011 werd hij in het ziekenhuis opgenomen met een hersenbloeding. Hij raakte verlamd aan het linkerbeen, de linkerarm en de linkerrugspieren. Na een verblijf van enkele maanden in het ziekenhuis verhuisde hij naar het rusthuis. De charmezanger bleef sukkelen met zijn gezondheid en er volgden nog diverse ziekenhuisopnames. De laatste jaren verscheen 'The Voice of Europe' dan ook nog zelden in het openbaar.

Afscheid van Mariëtje en de showbizz

In oktober 2012 nam Wally noodgedwongen afscheid van "zijn Mariëtje", die op 80-jarige leeftijd thuis overleed. Twee maanden later, in december 2012, zei de charmezanger ook de Vlaamse showbizz vaarwel, met een afscheidsoptreden tijdens de Nacht van de Schlagers in Kortrijk. In juli 2013 werd hij, als dank voor zijn vele optredens op de Gentse Feesten, op het Gentse Sint-Baafsplein gehuldigd als eerste "ereburger van de Gentse Feesten".

Eddy Wally zou dit jaar 84 jaar geworden zijn.

07-02-2016 om 16:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Verminnen: "Eddy was een ster, hij was uniek"

Johan Verminnen: "Eddy was een ster, hij was uniek"

http://oi68.tinypic.com/1f91zm.jpg

Zanger Johan Verminnen heeft enkel maar lof voor de gisteravond overleden Eddy Wally. "Eddy was een ster", zo reageert Verminnen vanmiddag. "Hij was showbizz. Zijn carrière valt met niemand te vergelijken."

Verminnen, voorzitter van auteursrechtenvereniging Sabam en al veertig jaar actief in het Vlaamse muzieklandschap, heeft het succes van Eddy Wally van op de eerste rij meegemaakt. Verminnen kan het bijna zelf niet geloven wat voor successen Wally verwezenlijkt heeft. "Wat een carrière. Als Eddy optrad, dan lokte dat zowel jong als oud. Die jongeren vonden dat misschien humor. Maar het oudere publiek was echt ontroerd als Eddy zong. En dat is muziek. Het gaat om ontroering, en hij kon ontroeren."

07-02-2016 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally (83) is overleden

Eddy Wally (83) is overleden

http://oi64.tinypic.com/o9ek5d.jpg

Eddy Wally is gisteravond op 83-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zanger Christoff op zijn Facebookpagina. Het nieuws werd ondertussen ook bevestigd door zijn manager Hugo Colpaert.

De zanger, die sinds juli 2011 in het rusthuis Bloemenbos in Zelzate verbleef, spendeerde de voorbije feestdagen in het ziekenhuis door een probleem met zijn sondevoeding en een ingreep aan de maag. Eind januari werd hij uit het ziekenhuis ontslagen.

Wally overleed kort voor middernacht aan de lichamelijke gevolgen van zijn hersenbloeding. Volgens zijn manager heeft de zanger afscheid kunnen nemen van zijn geliefden en heeft hij enkele dagen voor zijn dood nog uitgedrukt dat hij gelukkig was.

De 'Voice of Europe' wordt zaterdag begraven.

"Veel respect gegeven en gekregen"
Het gemeentebestuur van Zelzate opent morgenochtend om 9 uur in het gemeentehuis op de Grote Markt een rouwregister zodat inwoners en fans hun medeleven kunnen uiten, zegt burgemeester Frank Bruggeman (Open Vld). "Eddy Wally is geboren in de wijk De Katte en de herinneringen aan Eddy Wally zijn duidelijk aanwezig in zijn museum in 't Klooster in Zelzate waar heel wat inwoners en mensen van buitenaf naar toe komen."

Bruggeman denkt dat Wally veel sympathie genoot door zijn charmes. "Hij was zoals hij was. Er werd gelachen met hem, maar hij heeft veel respect gegeven en ook gekregen. Eddy Wally had het hart op de juiste plaats, zo herinner ik me hem als vriend en als burgemeester."

De burgemeester bracht gisterenvoormiddag nog een bezoek aan 'The Voice of Europe'. "Zijn overlijden komt niet als een verrassing, iedereen wist dat en het blijft met pijn in het hart, maar ik denk dat het best is dat hij terug bij zijn Mariette is."

Rouwregister in Evergem
In het Oost-Vlaamse Evergem, waar Eddy Wally jarenlang in deelgemeente Ertvelde woonde en er ook zijn befaamde feestzaal 'Paris Las-Vegas' uitbaatte, wordt er dinsdagmorgen een rouwregister geopend. Het rouwregister wordt dinsdag om 9 uur geopend in de cafetaria van het OCMW-rusthuis 'Ten Oudenvoorde' in Ertvelde. Vlak bij het rusthuis werd in 2006 het kunstwerk 'Chérie' onthuld, als eerbetoon aan Eddy Wally.

"Als gemeente zijn we fier op wat Eddy Wally de voorbije decennia voor het Vlaamse levenslied heeft betekend", zegt burgemeester Joeri De Maertelaere (N-VA). Niet in het minst speelde Ertvelde daarin een belangrijke plaats. "Jarenlang kwamen op zondagnamiddag vele duizenden mensen met bussen naar de feestzaal 'Paris Las-Vegas'."

De Maertelaere ontmoette Eddy Wally enkele keren. "De vraag is altijd geweest of hij nu een typetje speelde of echt was", besluit de burgemeester.

Fans
Dat Eddy Wally fans heeft van alle leeftijden blijkt meteen uit alle twitterberichten waarin Vlamingen het overlijden van de zanger betreuren.

07-02-2016 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
06-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donald Trump mag muziek van Adele gebruiken

Donald Trump mag muziek van Adele gebruiken

http://oi66.tinypic.com/2nreky.jpg

Adele is niet blij dat Donald Trump haar muziek gebruikt in zijn race naar het Witte Huis, maar de zangeres kan niets beginnen tegen de controversiële politicus. Trump mag Adeles nummers gewoon gebruiken tijdens campagnebijeenkomsten, zocht Gossip Cop uit.

Trump heeft de vereiste vergoedingen betaald om Adeles nummers te mogen gebruiken, liet een woordvoerder van de Republikeinse presidentskandidaat weten. Adele liet eerder deze week via een woordvoerder weten dat ze nooit toestemming heeft gegeven, maar die heeft Trump helemaal niet nodig.

Dat is anders als Trump haar muziek willen gebruiken in een campagnespotje. Daarvoor heeft de presidentskandidaat aanvullende licenties nodig. Zolang Trump dat niet van plan is, is er volgens Gossip Cop weinig dat Adele kan doen.

06-02-2016 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Steven Van Herreweghe: "Heel even gedacht: de wereld is tegen mij"

Ex Steven Van Herreweghe: "Heel even gedacht: de wereld is tegen mij"

http://oi66.tinypic.com/348oupj.jpg

De ene dag zijn de covers van de boekjes nog je werk, de volgende dag is het jóuw foto onder die schreeuwerige titel. En dan is het maar goed dat je 23 jaar bent en veerkrachtig, zoals MNM-dj Julie Van den Steen. Niét de focus op het 'ldvd', na de breuk met Steven Van Herreweghe. Maar volle gas vooruit. Onze reporter sprak met Julie Van den Steen, die volgende week Valentijnsradio maakt. "Schrijf op: ik heb daar geweldig veel zin in. Melig worden? Ik denk het niet. Ik ben niet zo snel geëmotioneerd."

Er zijn voorafgaand aan dit interview afspraken gemaakt: niet uitweiden over Steven Van Herreweghe. De breuk was zo al lastig genoeg. En dan nog. Alles is wel gezegd, vindt Julie. Respect boven alles. De vuile was buitenhangen, dat doe je niet. We zullen uiteindelijk lang praten, daar in de koffiebar. De naam 'Steven' zal niet vallen. Het woord 'liefde' váák. Op geen enkel moment zal ik het gevoel hebben dat ik tegenover een gebroken vrouw zit. Ik zie alleen maar dit: een jonge spring-in-'t-veld vól grote goesting in het leven. En toch ook al: stevig wat wijsheid in lijf en leden.

Julie, hoe is 't met je?
"Goed! Druk. Moe. Gelukkig."

Nu had ik duizend dingen uit je mond verwacht, maar niét 'gelukkig'. Dat is een zwaar woord.
"Oh, maar het is wel zo hoor (lacht). Veel mensen verklaren me voor zot dat ik elke dag om 3 uur opsta. En niet dat ik me dan per se gelukkig voel, op het moment dat die wekker afgaat. Dan denk ik: verdomme, ik ben kapot. Dan kijk ik in de spiegel. En dan denk ik: yuk! Maar dan stap ik in de auto en dan word ik oprecht gelukkig van het feit dat ik tussen 6 en 9 uur Vlaanderen weer kan wakker maken. Dat is misschien wat groots uitgedrukt. Maar toch. Als ik die ochtendshow doe: daar luísteren wel mensen naar, hè. In hun keuken. Hun badkamer. Hun auto. Er moeten ertussen zitten die daar echt iets aan hébben. En ik word daar een heel gelukkig mens van, ja. Ik stap elke dag gelukkig die studio uit."

Nochtans: er zijn in je privéleven wel wat dingen gebeurd. Haal jij zó veel uit je werk dat de eindbalans zegt: 'Ik ben gelukkig'?
"Ja. Ik meen wat ik zeg. Ik sta gelukkig in het leven. Ik wil alles heel positief blijven bekijken. En dat trek ik door naar mijn hele leven."

Het wás wel een heftige periode, toch?
"Da's waar, ja. Maar dat ligt dan eerder aan het feit dat er plots die grote mediastorm was en ik helemaal niet wist hoe ik daarmee moest omgaan. Heel even heb je dan zo'n moment waarop je denkt dat de wereld tegen jou is. Dat is niet fijn. Maar ik ben, denk ik, nog heel jong en naïef. En ik kijk er nu heel anders naar dan toen."

Heeft het je hard veranderd? Is de Julie van vandaag een andere dan een jaar geleden?
"Ja, maar niet per se dáárdoor. Natuurlijk ben ik nu anders. Ik leer elke dag iets bij. Ik verander. Vorig jaar was ik veel onzekerder. Ik ben dat nóg, maar dat betert. En weet je? Morgen zal ik wéér anders zijn. En volgende week nóg anders. En volgend jaar. Zo gaat dat. Ik ben 23. Ik ben juist geboren, ik zie nu pas de echte wereld."

06-02-2016 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PHILIP CRACCO BREEKT LANS VOOR ONDERNEMERS IN 'THE SKY IS THE LIMIT'

PHILIP CRACCO BREEKT LANS VOOR ONDERNEMERS IN 'THE SKY IS THE LIMIT'

http://oi64.tinypic.com/jq26uo.jpg

Ondernemer Philip Cracco (53) heeft zijn debuut gemaakt in de VIER-reeks 'The Sky is the Limit'. De Bruggeling van eenvoudige komaf schilderde als tiener bussen, maar vandaag wordt het vermogen van de Rodania-eigenaar op zo'n 80 miljoen euro geschat. "Ik blijf een simpele jongen", zegt de Vlaamse 'Wolf of Wall Street', die in 2017 op ruimtereis trekt.

Vlaanderen gluurt sinds vorige week binnen in de riante villa van Philip Cracco, een Bruggeling met Roeselaarse roots. De flamboyante zakenman woont er samen met zijn vriendin Aisha Van Zele, ooit nog gemeenteraadslid voor Vlaams Belang in Lokeren. "In België wordt weinig promotie gemaakt voor ondernemerschap", zegt Cracco.

"'Entrepreneurs' zijn in Amerika helden, maar worden hier vaak nog raar bekeken. Het is oké als een wielrenner miljoenen verdient, terwijl er veel afgunst is tegenover een ondernemer die goed boert. Ik doe niet mee aan 'The Sky is the Limit' om bv-schap te claimen of samen met mijn vriendin de nieuwe Harry en Olga te worden. Maar ik wil wel het ondernemerschap promoten. Bovendien is het programma fijne publiciteit voor de merken die ik maak en verdeel. Van mensen die me kennen, hoor ik dat ik heel naturel overkom op het scherm. 'The Sky is the Limit' is geen Canvas-programma, maar het is wel ludieke tv met een leuke boodschap."

Pa nooit gekend

De ondernemer wordt ook wel de Vlaamse Wolf of Wall Street genoemd. "Ik zie veel paralellen met het hoofdpersonage in de film, dat vertolkt wordt door Leonardo Di Caprio. Niet lossen, gebeten zijn door je product en blijven streven voor vooruitgang. De kansen die je krijgt, moet je grijpen. Al ben ik - in tegenstelling tot het filmpersonage - wel van de coke gebleven", glimlacht Cracco.

"Ik kom uit een gewoon werknemersgezin. Mijn pa heb ik nooit gekend en veel glamour en glitter had ik thuis niet. Maar tijdens mijn jeugd was de ambitie er al om ergens te geraken. Toen ik 16 jaar was, werkte ik eerst in een tapijtfabriek. Nadien ging ik aan de slag bij een busfirma Jonckheere in Beveren bij Roeselare. Ik moest bussen ontvetten tot plamuren. Gaandeweg heb ik ook de stiel geleerd als verkoper. Toen ik een jaar of twintig was, ben ik gestart als zelfstandig verkoper van nieuwbouwwoningen. Met een plannetje en drie stylo's ging ik de baan op en na zes maanden had ik mijn eerste woning verkocht. Om dan na een jaar mijn eerste commissie te ontvangen. Ik bleef nieuwbouwwoningen verkopen na mijn uren, maar overdag bracht ik dan kopieermachines aan de man. Ik volgde avondschool en studeerde bij aan Vlerick."

Slechte titel

"In 1995 ben ik dan begonnen met Accent. We hadden toen één uitzendkantoortje in Roeselare vlakbij de Heilig Hartkliniek. Toen ik zo'n twee jaar geleden Accent verkocht, hadden we 270 kantoren, waarvan 15 in het buitenland. We draaiden 340 miljoen euro omzet, hadden 1.100 vaste medewerkers en een kleine 20.000 uitzendkrachten. Daarna heb ik Rodania gekocht. Ik vind dat Unesco-werelderfgoed op gebied van horloges in België. In België en Frankrijk wil ik het merk weer helemaal hip maken. We hebben intussen verdelers in Duitsland, Nederland, Polen, Rusland,... en willen Rodania nu ook in de States lanceren. Ik heb het al tegen Peter Boeckx (de programmamaker, red.) gezegd: 'The Sky is the limit' is een slechte titel. 'The Sky was the Limit' zou beter zijn, je mag je als mens niet laten limiteren", vindt Cracco.

Ondanks zijn succes heeft Cracco toch zijn West-Vlaamse nuchterheid bewaard. "Ik heb goed mijn boterham kunnen verdienen en zelfs meer. Ik rijd met een mooie BMW en heb een mooi huis, maar in mijn gedachten is er niet zoveel veranderd. In mijn hoofd ben ik niet rijk en blijf ik een simpele jongen. Ik ga graag goed eten en toch smaakt worst met appelmoes nog altijd even goed. Ik woonde vroeger in Sint-Martens-Latem en ben dan verhuisd naar Brugge. Eigenlijk maakt het mij niet zoveel uit waar ik slaap. Knokke en Gent liggen niet ver, maar naar het centrum van Brugge ga ik niet zo graag. Te druk en te toeristisch. Het is er ambetant om te parkeren."

Shuttle

Cracco mag dan zijn neus optrekken voor de Brugse binnenstad, een reis naar de ruimte laat hij niet links liggen. "Wellicht ga ik in 2017 naar de ruimte. De voorbereiding op die trip houdt eigenlijk niet zoveel in. Ik word niet elke dag vier uur in een wasmachine gestopt (lacht). In België ben ik verdeler van Xcor-ruimtetickets. Vorig jaar kon ik een ticket bemachtigen voor 100.000 dollar. Ik kreeg op die som nog wat korting als verdeler. Intussen zijn de prijzen gestegen naar 150.000 dollar of zo'n 130.000 euro. Als de shuttle veilig blijkt en al een stuk of vijftig keer heeft gevlogen, zal ik me ook aan de reis riskeren", lacht Cracco.

'The Sky is the Limit' is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VIER.

06-02-2016 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salma Hayek 'topless' naar de spoedafdeling

Salma Hayek 'topless' naar de spoedafdeling

http://oi64.tinypic.com/auz4si.jpg

Salma Hayek moest gisteren met spoed naar de eerste hulp na een ongelukje op de set van haar nieuwe film Drunk Parents. De kleding die de 49-jarige actrice droeg was volgens haar alleen 'volledig ongepast' voor het ziekenhuis.

Door haar T-shirt leek het of Salma topless bij de eerste hulp arriveerde, blijkt uit een foto die ze gisterenavond via Instagram deelde. "Ik moest met een kleine hoofdwond naar de eerste hulp", schreef de actrice. "Helaas was mijn kleding voor de film volledig ongepast voor het ziekenhuis."

De artsen die Salma behandelden zagen de humor wel in van haar opmerkelijke outfit en poseerden met de actrice voor een kiekje. Via Instagram bedankte Salma de artsen omdat ze zo goed voor haar zorgden. "En maak je geen zorgen, dit heeft me niet gekker gemaakt dan ik al ben!"

06-02-2016 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lynn Wesenbeek over mannen: "Lichamelijke warmte? Daar zijn friends with benefits voor"

Lynn Wesenbeek over mannen: "Lichamelijke warmte? Daar zijn friends with benefits voor"

http://oi66.tinypic.com/2jaj6yo.jpg

Presentatrice Lynn Wesenbeek laat vandaag in NINA diep in haar hart kijken. "Ik heb lang gedacht dat je slechts één grote liefde kan hebben in je leven, maar daar denk ik intussen anders over. Al zullen het er ook geen vijf zijn."

Haar portie relatiedrama heeft ze ondertussen gehad. "Na mijn scheiding volgde een turbulente relatie van vele jaren met hoge pieken en dalen. Daaruit heb ik vooral geleerd dat je niet kan bouwen op de fundamenten uit het verleden."

Friends with benefits
"Op dit moment ben ik vrijgezel. Ik ben niet op zoek - dat lijkt me trouwens een slecht idee. De liefde haal ik uit mijn job, een handvol goeie vrienden en mijn twee meisjes. Of ik geen lichamelijke warmte mis? Daarvoor zijn er friends with benefits (lacht).

Ik wil eigenlijk nog altijd hetzelfde als dertig jaar geleden. Iemand met wie het klikt, die veel humor heeft en die wijs is, in de Gentse betekenis dan: verstandig en geestig. Voor mij komt het altijd op hetzelfde neer. En dat geldt, denk ik, voor veel vrouwen én mannen: het gaat om liefde en wederliefde. Altijd."

Alleen de dood is onomkeerbaar
"Ik vind de liefde ook niet zo moeilijk. Bij een ruzie of een scheiding zeg ik altijd: alleen de dood is onomkeerbaar. Mensen van wie de partner is gestorven, kunnen nooit meer terug. Voor al de rest kom je met wat goede wil en humor al een heel eind.

Daarom geloof ik nog altijd in de liefde tot het einde van de dagen. Ik moet (lacht). En voor de duidelijkheid, dan heb ik het niet over de eeuwige passie. Die blust het leven wel. Ik bedoel de tedere compliciteit tussen man en vrouw. Mooier dan dat krijg je in het leven niet."

06-02-2016 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur die zichzelf verhing op podium is hersendood

Acteur die zichzelf verhing op podium is hersendood

http://oi66.tinypic.com/346vpcg.jpg

De Italiaanse acteur Raphael Schumacher werd op 30 januari naar het ziekenhuis afgevoerd nadat een scène waarin zijn personage zich verhing, verkeerd afliep en hij echt begon te stikken. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij vandaag klinisch dood werd verklaard.

Schumacher bevond na het incident in een coma. De man liep waarschijnlijk ook ernstige hersenbeschadiging op. Zijn toestand ging er echter op achteruit en hij reageerde niet op de behandeling. Artsen hebben hem vandaag hersendood verklaard.

De familie van de 27-jarige man heeft toegestaan dat zijn organen worden gedoneerd en de artsen hebben  de procedure opgestart, zo deelde een woordvoerder van het ziekenhuis mee.

De politie heeft ondertussen een onderzoek naar het incident opgestart. Aanvankelijk werd de zaak beschouwd als een mogelijke zelfmoord, maar nu wordt bekeken of het theater wel de juiste veiligheidsprocedures in acht heeft genomen. Volgens het Italiaanse nieuwsagentschap ANSA loopt er tegen vier mensen een onderzoek voor doodslag.

Schumacher werkte mee aan een experimentele theaterproductie in het Teatro Lux in Pisa. Een toeschouwer zag dat het touw rond zijn nek te strak zat. Het hoofd van de acteur was op dat ogenblik bedekt, maar de vrouw - die was afgestudeerd in geneeskunde - zag hem beven en besefte dat er iets fout was. Ze liep op hem toe, maakte de strop losser en hielp hem samen met een andere toeschouwer naar beneden. De acteur werd kort daarna naar het ziekenhuis afgevoerd.

Schumacher veranderde het scenario op het laatste moment, vertelden de directeurs van de theatergroep aan de Italiaanse krant Il Giorno: "In de oorspronkelijke monoloog zat een nep geweerschot, maar uiteindelijk koos hij voor de verhanging - zonder het ons te vertellen."

De scènes van het stuk werden uitgevoerd op verschillende plaatsen in het theater: toeschouwers wandelen erdoorheen. Schumacher's vertolking vond plaats op de binnenplaats.

05-02-2016 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Wars brengt 2 miljard dollar op

Star Wars brengt 2 miljard dollar op

http://oi64.tinypic.com/2m513dy.jpg

Disney verwacht dat de opbrengst van Star Wars: The Force Awakens zaterdag de magische grens van 2 miljard dollar (1,785 miljard euro) passeert. Dat maakte de filmdistributeur vrijdag bekend.

Het lukte eerder slechts twee andere films deze mijlpaal te bereiken: Avatar en Titanic. Walt Disney Studios-topman Alan Horn is dan ook trots. ''De behaalde successen van de film zijn werkelijk verbluffend en het is een grote eer om dit sterrenstelsel weer tot leven te brengen voor toegewijde fans, maar ook voor een nieuwe generatie die de Star Wars-erfenis nog jarenlang levend zal houden'', schreef hij in een verklaring op de website van Disney.

Het bedrijf verwacht ook dat in Verenigde Staten de opbrengst vrijdag de grens van 900 miljoen dollar (800 miljoen euro) wordt gepasseerd. The Force Awakens verstevigt hiermee het Amerikaanse record voor meest lucratieve film ooit. De zevende Star Wars-film breekt al een tijd record na record.

Star Wars: The Force Awakens is het langverwachte zevende deel in de beroemde filmreeks. In deel 7 gaan de rebellen, die strijden tegen het Galactische Keizerrijk, op zoek naar de beroemde Jedi-master Luke Skywalker. Hij is de enige die een nieuwe opstand kan leiden.

05-02-2016 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation Island Jill: "Ik laat mij niet ziek maken door negatieve reacties"

Temptation Island Jill: "Ik laat mij niet ziek maken door negatieve reacties"

http://oi63.tinypic.com/2dkb6zq.jpg

Vergeet "Talk to the hand, 'cause the face don't wanna hear it anymore". Hier is "Hallo, ik ben Jill en ik krijg altijd wat ik wil". Nog maar een aflevering van Temptation Island is gepasseerd en nu al wordt gesproken dat die binnenkomer van jewelste, de meest hilarische quote van het nieuwe seizoen van Temptation Island zal worden. Maak kennis met de roodharige die altijd krijgt wat ze wil: vrijgezel Jill Huygens (23) uit het Kempische Veerle.

Anders dan ze doet uitschijnen, staat Jill in het dagelijkse leven in de bouw. "Ik werk als schilder, samen met mijn vader. Er zijn heel wat klanten die niet verwachten dat er een vrouw hun huis komt schilderen. En als ze mij dan zien binnenkomen, krijg ik dikwijls de vraag of ik met die valse nagels wel kan werken. Natùùrlijk!", lacht Jill.

Tijdens het weekend hangt de roodharige bij de mannen uit op de voetbal. "Ik ben al jaren trouwe supporter van KVC Westerlo. Ik mis geen enkele wedstrijd, zelfs niet op verplaatsing."

Aan alle kijkers van Temptation Island die al een vooroordeel van 'poppemieke' over haar klaar hadden, heeft de Kempische één duidelijke boodschap. "Fuck it. Ik laat mij zeker niet ziek maken door al die negatieve reacties. Het kan me echt niet schelen wat anderen van me denken, want ze kennen mij toch niet van gewoon eens even op televisie te zien."

05-02-2016 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Fifty Shades Of Grey'-actrice vol lof over Schoenaerts

'Fifty Shades Of Grey'-actrice vol lof over Schoenaerts

http://oi67.tinypic.com/24q37gi.jpg

Eind vorige maand raakte bekend dat Matthias Schoenaerts (38) binnenkort aan de zijde van Dakota Johnson (26) te zien zal zijn in 'The Sound Of Metal', het regiedebuut van Darius Marder. De twee stonden al eens samen op de set van de Italiaanse prent 'A Bigger Splash', en aan die opnames houdt de populaire 'Fifty Shades Of Grey'-actrice naar eigen zeggen alleen maar leuke herinneringen over...

De dochter van Melanie Griffith en Don Johnson zal je geen slecht woord horen zeggen over onze Belgische trots. Dat wordt snel duidelijk tijdens ons interview in Los Angeles naar aanleiding van haar nieuwste film 'How To Be Single'. Johnson en Schoenaerts blikten vorig jaar 'A Bigger Splash' in, en de twee konden het vanaf het allereerste moment al enorm goed vinden met elkaar. Johnson: "Het klikte onmiddellijk tussen ons", steekt de actrice met een glunderende blik in haar ogen van wal. "Ik vond het zalig om met hem samen te werken want Matthias is niet alleen een heel lieve, warme, speciale en intelligente man, hij is ook nog eens ontzettend grappig. Kortom: Matthias is the greatest."

Er is voorlopig nog maar weinig bekend over 'The Sound Of Metal'. Met uitzondering van Dakota en Matthias werd nog niemand officieel gecast. De producenten - Michael Costigan en Ben Leclair - zijn nog volop in de weer om het budget bij elkaar te rapen, maar zoals de plannen er nu bij liggen zullen de opnames in augustus van dit jaar nog van start moeten gaan.

Bijzondere band
Schoenaerts zal in de huid kruipen van een drummer van een band waarin Johnson de zangeres is. De drummer begint zijn gehoor te verliezen en moet genoegen gaan nemen met de toekomst van de stilte. Johnson staat in elk geval al te popelen om er aan te beginnen: "Het is een geweldig verhaal en ik wéét dat Matthias een uitstekende acteerprestatie zal neerzetten. We houden er een bijzondere vriendschap op na en ik kan niet wachten om onze personages met ons tweetjes te ontleden."

Johnson blikt ook even terug op de mooie momenten die ze al met "Shuunartz" mocht beleven: "Wat me vooral bijblijft is de laatste keer dat we elkaar in Venetië hebben gezien. We moesten de hele dag samen interviews doen, maar we hadden het samen zo naar onze zin dat het niet eens als werk aanvoelde. Ik herinner me nog dat we tijdens de pauzes naar muziek luisterden en gewoon van elkaars gezelschap aan het genieten waren."

05-02-2016 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Mijn pop-uprestaurant' laat twee provincies links liggen

'Mijn pop-uprestaurant' laat twee provincies links liggen

http://oi65.tinypic.com/30seq6q.jpg

Slecht nieuws voor Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen: deze provincies zullen niet aan bod komen in het derde seizoen van het VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant!'. Limburg, Antwerpen en West-Vlaanderen worden dan weer dubbel bediend, want in Genk (C-Mine), Antwerpen (Gedempte Zuiderdokken) en Kortrijk (Stationsplein) zullen telkens twéé tijdelijke restaurants verrijzen. Dat ontdekten wij tijdens een uitgebreide belronde naar tal van plaatselijke besturen.

Het opgefriste concept moet de onderlinge rivaliteit aanscherpen. Wanneer 'Mijn Pop-uprestaurant!' nieuwe stijl van start gaat, is nog niet bekend.

05-02-2016 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's laten Wereldkankerdag niet onopgemerkt passeren

BV's laten Wereldkankerdag niet onopgemerkt passeren

http://oi65.tinypic.com/1z2kro0.jpg

Op 4 februari is het Wereldkankerdag. Heel wat Bekende Vlamingen brengen hun steun uit aan iedereen die getroffen is door kanker. Via de sociale media doen ze dat met de hashtag #samentegenkanker.

Onder meer Véronique De Kock, Valerie De Booser, Sean Dhondt, Sven Ornelis, Maarten Vancoillie, Dorothee Douwe, Maggie De Block en Geert Bourgeois betuigen hun steun.

Tanja Dexters schreef het volgende bij een foto: "I still miss this happy crazy girl #caroline Always positive in good and bad times #bff #bestfriendsforever #likeasister #samentegenkanker."

Seand Dhondt schreef dan weer deze tekst. "Mijn pepe, zus en ikzelf.#SamenTegenKanker Omdat we ons bonneke nog elke dag in ons hart dragen. Toon de mensen rondom je die strijden tegen kanker of zich inzetten in de strijd tegen kanker even je dankbaarheid en laat hen weten dat ze er niet alleen voor staan, met je eigen foto, voor Wereldkankerdag 2016.x"

04-02-2016 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rappende George Clooney in E.R-reünie voor Jimmy Kimmel

Rappende George Clooney in E.R-reünie voor Jimmy Kimmel

http://oi63.tinypic.com/29fqcdj.jpg

'House MD' stopte ermee in 2012 en 'E.R.' in 2009. Jimmy Kimmel bracht beide shows even weer tot leven. Met de voormalige sterren van de series in de hoofdrol: George Clooney en Hugh Laurie.

Beiden moesten Jimmy Kimmel terug beter maken. Daarvoor kroop Clooney even terug in de huid van Dr. Douglas 'Doug' Ross. In die rol werd hij wereldberoemd.

Dr. House (Hugh Laurie) staat hem bij. Clooney speelde van 1994-1998 mee in de populaire serie. Laurie speelde van 2004-2012 in House MD.

04-02-2016 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gent eert Walter De Buck met officieel plein

Gent eert Walter De Buck met officieel plein

http://oi64.tinypic.com/347zdco.jpg

Gent krijgt binnenkort een Walter De Buckplein, zo genoemd naar de op 21 december 2014 overleden zanger Walter De Buck. Het gaat om een gedeelte van het huidige Bij Sint-Jacobs, waar tijdens de Gentse Feesten jaarlijks een podium staat. De principiële vaststelling werd vandaag door het schepencollege goedgekeurd. Het plan moet nu naar de gemeenteraad en daarna volgt nog een openbaar onderzoek.

Om te vermijden dat woningen en handelszaken hun adres moeten veranderen, blijven de straten Bij Sint-Jacobs bestaan en beperkt het Walter De Buckplein zich ongeveer tot de plaats waar het podium staat. Concreet gaat het om de open ruimte - doorheen het jaar parkeerruimte - startend aan de zijkant van de Sint-Jacobskerk tot en met het driehoekig plein grenzend aan de Vlasmarkt.

Het plan van de Gentse burgemeester Daniël Termont (sp.a) wordt enthousiast onthaald bij de vereniging Trefpunt, die in 1962 werd gesticht door Walter De Buck en enkele vrienden. "Dit is absoluut een passend eerbetoon", reageert Guido De Leeuw van Trefpunt. De beslissing is ook heel symbolisch: het was namelijk op diezelfde plaats dat Walter De Buck in 1969 de Gentse Feesten nieuw leven inblies.

De oprichter van de 'nieuwe Gentse Feesten' werd vorig jaar nog geëerd met een hommage op de eerste avond van de Feesten. En dat zal dit jaar niet anders zijn, zegt De Leeuw: "De Groep Walter De Buck zal opnieuw openen met verschillende gasten. We willen het repertoire van Walter De Buck, Karel Waeri en andere zangers levend houden, en tegelijk aandacht besteden aan het Gentse dialect."

Overigens doken al snel na het overlijden van Walter De Buck onofficiële straatnaambordjes op met het opschrift 'Walter De Buckplein' en daaronder het bijschrift "Het Nieuwe Paradijs".

04-02-2016 om 19:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt LeBlanc gaat Top Gear presenteren

Matt LeBlanc gaat Top Gear presenteren

http://oi68.tinypic.com/eiwk1j.jpg

Acteur Matt LeBlanc (Friends, Joey, Episodes) wordt de co-presentator van Chris Evans in de nieuwe Top Gear. Dat maakt de BBC bekend.

LeBlanc was de celebrity die het Top Gear-parcours ooit het snelst kon afleggen in een 'gewone' auto, in 1 minuut 42 seconden. Het record houdt nog steeds stand. Hij zette onlangs voor BBC America ook een paar hoogtepunten uit het programma op een rij.

"Als autofreak en grote fan van Top Gear ben ik vereerd en opgewonden om deel uit te maken van het nieuwe hoofdstuk van deze iconische show", zegt de acteur. 

De BBC moest Top Gear op de schop nemen na het ontslag van Jeremy Clarkson. Hij presenteerde de autoshow jarenlang, maar kwam meermaals in opspraak. Nadat Clarkson een producer sloeg, werd hij ontslagen. Daarop stapten ook Clarksons secundanten Richard Hammond en James May op. De drie maken een autoshow voor Amazon.

Binnenkort komt er nog meer nieuws over presentatoren van het autoprogramma, laat BBC weten. Het vernieuwde Top Gear keert in mei terug op de buis.

04-02-2016 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse Jan Matthys regisseert BBC-reeks 'Our Girl'

Vlaamse Jan Matthys regisseert BBC-reeks 'Our Girl'

http://oi64.tinypic.com/r7ofbb.jpg

Jan Matthys zal voor BBC One de eerste drie afleveringen regisseren van het tweede seizoen van de reeks 'Our Girl'. Het is zijn tweede opdracht voor de Britse omroep: vorig jaar nam hij al drie afleveringen van de populaire misdaadreeks 'Shetland' voor zijn rekening.

'Our Girl' is een vijfdelige dramareeks over de lotgevallen van een vrouwelijke legerarts in Afrika. Het nieuwe seizoen komt er na een televisiefilm en een populaire eerste reeks die meer dan zes miljoen Britten aan het scherm wist te kluisteren.

Het tweede seizoen focust op de lotgevallen van de 25-jarige korporaal Georgie Lane (Michelle Keegan in de hoofdrol) die als legerarts op humanitaire missie naar Afrika wordt gestuurd. Ze wordt er geconfronteerd met de schrijnende toestanden in een vluchtelingenkamp aan de Keniaans-Somalische grens. Wanneer er moslimextremistische milities binnenvallen en ngo-medewerkers ontvoeren, ontaardt Lane's missie in een ware nachtmerrie.

De regisseur van onder meer 'In Vlaamse velden', 'Quiz Me Quick' en 'De smaak van De Keyser'  zal de eerste drie afleveringen inblikken en wordt daarvoor bijgestaan door zijn vaste cameraregisseur Stijn Van der Veken en monteur Joris Brouwers. De opnames gaan midden maart van start en de reeks wordt grotendeels op locatie gedraaid in Zuid-Afrika.

Export van Vlaams talent
'Our Girl' is het nieuwste voorbeeld in het groeiende lijstje buitenlandse dramareeksen waarvoor een beroep gedaan wordt op regietalent uit Vlaanderen. Naast Matthys leverde Jakob Verbruggen al zijn visitekaartje af met opnames voor 'The Fall', 'London Spy', enkele afleveringen van 'The Bridge' (VS) en de dubbele seizoensfinale van 'House of Cards'. Tim Mielants draaide dan weer twee afleveringen van 'The Tunnel' en rondde twee weken geleden nog de opnames af van het volledige derde seizoen van 'Peaky Blinders'. Ondertussen stond ook Michaël R. Roskam op de set van het spionagedrama 'Berlin Station' en werkt de regisseur verder aan de piloot van de HBO-reeks 'Buda Bridge'.

04-02-2016 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studio Brussel-DJ hard aangepakt in Sportpaleis door security en politie

Studio Brussel-DJ hard aangepakt in Sportpaleis door security en politie

http://oi63.tinypic.com/21psi8.jpg

Faisal Chatar, DJ bij Studio Brussel, doet op Facebook het relaas van wat hem zondagavond in het Antwerpse Sportpaleis overkwam. De DJ was er samen met zijn vriendin voor de stand-upvoorstelling van de Amerikaanse komiek Kevin Hart, maar werd nog voor de aanvang van de show het gebouw uitgesleurd.

Nog voor de aanvang van de show krijgt Chatar het aan de stok met de security en de politie. Nadat een steward denkt Chatar te zien filmen, komt hij samen met een veiligheidsagent verhaal bij hem halen. Terwijl Chatar probeert uit te leggen dat hij helemaal niet aan het filmen was, komen nog twee andere veiligheidsmensen erbij staan. Uiteindelijk wordt de DJ uit de zaal gesleurd.

Wanneer ook de politie erbij komt, ziet Chatar zijn kans schoon om alle plooien glad te strijken, maar ook bij de politie krijgt hij geen gehoor. De agenten dreigen verschillende keren hem op te pakken en voegen uiteindelijk de daad bij het woord. Zowel Chatar als zijn vriendin worden door agenten tegen de grond gewerkt, uit het gebouw gedragen en in de cel gegooid. "Mijn ribben gekneusd, schouder kapot, voet gekneusd", klinkt het. En dat allemaal nog voor Kevin Hart op het podium verscheen.

Via Facebook hoopt Chatar nu getuigen te vinden die ook bewijsmateriaal van het incident hebben verzameld. "Was je daar, heb je dingen gezien, ken je iemand die het op beeld heeft kunnen vastleggen, wil je getuigen, heb je hier ervaring mee? We hebben al wat beelden maar alles en meer kan helpen", aldus Faisal Chatar. "Dit is messed up", besluit hij.

De politie bevestigt dat Chatar en zijn vriendin uit de zaal zijn gezet. "Inhoudelijk kan ik daar niet verder op ingaan. Ik ga de discussie niet in de media voeren", zegt politiewoordvoerder Veerle De Vries. Chatar en zijn vriendin hebben een klacht voor het verstoren van de orde en ongewapende weerspannigheid aan hun been. Zelf zouden ze klacht indienen tegen het politieoptreden.

03-02-2016 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen showt bolle buik op Instagram

Ann Van Elsen showt bolle buik op Instagram

http://oi64.tinypic.com/28rkva9.jpg

In december deelde de ex-Miss België het heuglijke nieuws van haar tweede zwangerschap op Instagram. Ook nu plaatste ze een foto op het sociale netwerk, dit keer van haar bolle buik.

Say hi to the belly, luidt het onderschrift. De Vlaamse is ondertussen 6 maanden zwanger en overduidelijk trots op haar nieuwe spruit.

03-02-2016 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezocht: Jeroen Meus-lookalike voor porno-parodie 'Dagelijkse Worst'

Gezocht: Jeroen Meus-lookalike voor porno-parodie 'Dagelijkse Worst'

http://oi64.tinypic.com/9u7wqp.jpg

Jeroen Meus krijgt een verfilming van leven en werk. Al is dat niet in de 'gewone' cinema: productiehuis Godelina zoekt een man die de chef kan vertolken in de porno-parodie 'Dagelijkse Worst'.

Een zoektocht waarbij de populaire tv-kok niet echt staat te juichen. "Ik kan dat allemaal goed plaatsen, maar eigenlijk vind ik dat maar vies", klinkt het. "Als Adriaan Van den Hoof mij parodieert in 'Tegen De Sterren Op', vind ik dat een eer, maar dit is wat anders. Ik hoef het resultaat niet te zien en hoop dat ze een deftige pee kiezen. Iemand met een sixpack dus, want niemand weet dat, maar ik heb dat ook." (lacht)

Al wordt bij Godelina wél moeite gedaan om de chef zo goed mogelijk neer te zetten. "We zijn in de eerste plaats op zoek naar iemand die Jeroen goed kan imiteren", zegt producer Werner. "Als die man liever niet deelneemt aan de erotische actie, is dat geen probleem. Hij zal het natuurlijk wel moeten goedvinden dat er op de set erotische handelingen gebeuren." Het productiehuis heeft met Leen Leckerlyv al een - vrouwelijke - regisseur voor ogen.

03-02-2016 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boertiger dan Michel uit 'The Sky Is The Limit' maken ze ze niet

Boertiger dan Michel uit 'The Sky Is The Limit' maken ze ze niet

http://oi65.tinypic.com/sxglqo.jpg

Gisteren ging het derde seizoen van 'The Sky Is The Limit' van start op VIER. Ook dit seizoen mogen we binnenpiepen bij Vlaanderens rijkste inwoners. In de eerste aflevering stelde Michel 'Kontrimo' Van den Brande meteen zijn vriendin Sofie voor, en liet zich daarbij van zijn boertigste kant zien.

Michel is zeer blij dat hij opnieuw een vrouw in huis heeft. "Het was nodig ook, ge kunt niet alleen blijven he. Nu wordt de was en de plas opnieuw gedaan, de ruiten worden gekuist..." Heel lyrisch is hij echter niet over zijn relatie: "We proberen er het beste van te maken, maar ik ben 30 jaar getrouwd geweest. Dat weegt ook door", klinkt het onromantisch. "Het is beter met twee dan alleen."

Als Michel dan beslist heeft op welk terras ze precies willen ontbijten, spoort hij Sofie aan om de maaltijd klaar te zetten. "Ge moogt er dan aan beginnen, meiske. Daarvoor heb ik u gepakt he." Gezellige man, die Michel.

En waar Sofie het nog subtiel over 'ups en downs' heeft in hun relatie, gaat Michel resoluut voor 'uw kleren hebben al twee keer over het balkon gelegen'. Ze neemt later in de aflevering wel subtiel wraak: "Maar 's avonds is hij lief hoor, en 's nachts ook."

Niet alleen Michel liet zich van zijn beste kant zien, ook het olijke duo Tom en Danielle was weer van de partij:

03-02-2016 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik ben Jill, en ik krijg altijd wat ik wil"

"Ik ben Jill, en ik krijg altijd wat ik wil"

http://oi68.tinypic.com/15czu46.jpg

Temptation Island is terug, en dat zullen we hebben geweten. Twitteraars zijn haast euforisch nu de realityreeks na zeven jaar op de tv-schermen terugkeert. Voor wie toen nog te jong was, of nooit heeft gekeken: twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels leven negen dagen lang afgezonderd van hun partner. Ze worden in het tropische Thailand omringd door tien knappe singles. Het is aan de koppels om te testen of hun relatie hier bestand tegen is.

Of zoals de Nederlandse co-presentator Rick Brandsteder het stelt: "Een tropisch strand, een bar en een resort vol hitsige vrijgezellen, dat kan linke soep zijn voor stellen die hun relaties willen testen."

Genoeg info. Tijd voor de creatieve spitsvondigheden van twitterend Vlaanderen te etaleren. Net voor de reclame kregen we alvast een spoiler van de Kempische verleidster Jill. "Ik ben Jill, en ik krijg altijd wat ik wil". Is dé quote van Temptation Island 2016 nu al bekend?  Op een voorlopig tweede plaats: "Paren, of heb je geen zin?"

03-02-2016 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zoon van Pamela Anderson haalt grote modellenopdracht binnen

De zoon van Pamela Anderson haalt grote modellenopdracht binnen

http://oi63.tinypic.com/2eunbi9.jpg

Dylan Jagger Lee, de achttienjarige zoon van Pamela Anderson en Tommy Lee heeft zijn eerste grote modellenopdracht binnengehaald. Net als zijn moeder poseert hij nu halfnaakt op het strand, maar dan niet voor Baywatch maar voor het modemerk Saint Laurent Paris.

Met meer dan 35 duizend volgers op Instagram en een sixpack om jaloers op te zijn, is het geen al te grote verrassing dat de jongste telg van Pamela Anderson en Tommy Lee deze modellenopdracht scoorde. Dylan zou naar eigen zeggen persoonlijk zijn gevraagd door Hedi Slimane, hoofdontwerper van Saint Laurent.

In de campagnevideo en foto's die door Hedi Slimane zelf werden geschoten, paradeert de jongen zonder T-shirt rond aan de kust met een gitaar in zijn handen. Dat in combinatie met de ietwat rouwe zwart-wit beelden, doet erg rock-'n-roll aan en dus ook erg Saint Laurent Paris. Kijk maar mee.

03-02-2016 om 00:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CR7 aast op duurdere loft in Trump Tower: op andere van 17 miljoen is hij uitgekeken

CR7 aast op duurdere loft in Trump Tower: op andere van 17 miljoen is hij uitgekeken

http://oi64.tinypic.com/21c8k5u.jpg

Cristiano Ronaldo kocht in augustus voor een kleine 17 miljoen euro een appartement in de Trump Tower in hartje New York, maar de Portugees lijkt er alweer op uitgekeken. Volgens TMZ heeft Ronaldo zijn oog laten vallen op een appartement een paar verdiepingen hoger. Goedkoop is het niet, hij moet er ruim 22 miljoen euro voor aftikken.

Wat Ronaldo nu zo aantrekt in de andere loft is ietwat raadselachtig. Het is namelijk 'slechts' 20 vierkante meter groter. Wellicht speelt mee dat de ouders van Donald Trump er hebben gewoond. En dat het op de 63ste verdieping is met uitzichten over de Big Apple en over Central Park, zal misschien ook wel een rol spelen.

Er zouden wel kapers op de kust liggen, maar Ronaldo heeft als voordeel dat hij al in de Trump Tower woont. Kopers moeten namelijk eerst langs een goedkeuringscommissie onder aanvoering van presidentskandidaat Donald Trump. Aangezien Ronaldo die test al een keer met brio afgelegd heeft, ligt hij in poleposition.

03-02-2016 om 00:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vic De Wachter: "Ik leef van 1.200 euro stempelgeld"

Vic De Wachter: "Ik leef van 1.200 euro stempelgeld"

http://oi64.tinypic.com/2cxw2m0.jpg

Hij speelde in sommige van Vlaanderens grootste series. En wat mensen dan ­denken, is: die schept poen. De realiteit is voor Vic De Wachter heel anders. "Al een jaar: geen enkele rol meer", zegt hij. "Ik leef van 1.200 euro stempelgeld."

Vic De Wachter een icoon uit de Vlaamse filmwereld noemen is niet eens overdreven. Rollen in 'De Zaak Alzheimer', 'Salamander', 'Quiz Me Quick', 'Het Goddelijke Monster', 'De Smaak van De Keyser', 'Kinderen van Dewindt' en 'Matroesjka's' - en dat zijn alléén die van de laatste tien jaar. Hij is één van die gezichten die je verbindt met degelijkheid, met vertrouwen, met je eigen huiskamer. "Mensen denken dan vaak: die man is binnen", zegt hij zelf. "Vergeet het maar gauw. Ik verdien bijna niks."

"Toen ik begon: dat waren nog de gouden jaren", zegt hij. "Ik werkte bij een toneelgezelschap, ik had daar een vast contract. Want zo ging dat toen. Je stond dan misschien niet elke dag op de scène, maar je was er op de ene of andere manier wel steeds mee bezig en daar werd je voor betaald." Ook toen Vic De Wachter wat later bij de KVS werkte - hij zou daar zeven jaar blijven - was dat goedbetaald. "Geen toplonen, maar ze stegen al naargelang je goed was, en daar kon je perfect van leven."

03-02-2016 om 00:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze journaliste kampeerde op Temptation Island: "Na twee dagen bedrogen? Met die lelijke?"

Onze journaliste kampeerde op Temptation Island: "Na twee dagen bedrogen? Met die lelijke?"

http://oi68.tinypic.com/vzy6xh.jpg

'Temptation Island' is terug. Onze journaliste mocht als eerste ooit getuige zijn van hoe vier koppels de 'ultieme relatietest' ondergaan op een Thais eiland. Gescheiden van elkaar, maar omgeven door een zwerm knappe vrijgezellen, een voorraadkast drank, condooms en de alles registrerende camera's. "Dit is old school guilty pleasure. Maar: een mooiere, esthetische versie dan zes jaar geleden. Met aangename mensen, geen vulgaire koppels."

Onder de vrijgezelles bevindt zich Jolien, een mannenverslindster van het zuiverste water. Haar slanke benen en andere fysieke troeven toont ze tijdens een groepsdate in Kaeng Krachan National Park. De mannelijke koppelhelften gaan er op date met hun favoriete vrijgezel. Deze middag staat garant voor machogedrag, verleidelijke douche-scènes onder de waterval en misschien hier en daar wat gefrunnik op onheilige plaatsen. In hun zog: twee cameraploegen met elk een cameraman, klankman, redactrice, kandidatenbegeleidster en een handvol Thaise loopjongens voor productionele ondersteuning.

We wandelen over apenbruggen, klimmen over gladde rotsen en bungelen langs lianen. Net wanneer ik me wil afvragen of we niet in 'Expeditie Robinson' zijn beland, brengt een tropische regenbui ons terug naar de realiteit en komen de bikini's tevoorschijn. Een spontane wet T-shirt contest? Moeder Natuur is vrijgevig. De heren spannen hun torso op, de vrouwen bijten verleidelijk op hun onderlip.

De hormonen schieten de hoogte in. Naast de waterval hangt een bordje met 'verboden te jagen', maar daar trekken deze vrouwelijke vrijgezellen zich niets van aan. Vandaag prikken zij hun gelnagels in hun favoriete prooi. Eén van de mannen staat op het punt zijn ziel te verkopen. Enige tijd later zullen de camera's hem betrappen wanneer hij met zwembroek op de enkels uit de zee strompelt. Na een meer dan vrijblijvend plonsje met één van de vrijgezellen.

02-02-2016 om 23:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ariel Winter bewust met littekens van borstverkleining op rode loper

Ariel Winter bewust met littekens van borstverkleining op rode loper

http://oi65.tinypic.com/ipruk9.jpg

Ariel Winter, de bekende actrice uit de comedyreeks Modern Family, stapte moedig de rode loper op in een kleedje dat de littekens van haar borstverkleining niet verborgen. Een bewuste keuze, verkondigde ze daarna op Twitter: "Ik ben niet beschaamd."

Een stijlvolle jurk van Romona Keve¸a droeg de 18-jarige Ariel Winter op de rode loper van de Screen Actors Guild Awards. De actrice deed geen moeite om te verbergen wat haar borstverkleining in juni vorig jaar aan littekens had achtergelaten. Ze tweette daarover: "Mensen, daar is wel een reden voor. Ze maken deel uit van mezelf en ik ben er helemaal niet beschaamd voor. :)" Ze bedankte ook haar fans voor alle steun.

Meestal associëren we plastische chirurgie aan de borsten met borstvergrotingen. Maar Ariel Winter is lang niet de enige vrouw die echt veel last had van haar overweldigende boezem. Ze had rugklachten en veel pijn.

Aan Glamour zei ze: "Ik weet nog dat ik mij op het huwelijk van mijn zus zo plat vooraan vond. 'Tijd voor die borsten', dacht ik bij mezelf. En die kwamen er plots. Ze bleven echter maar groeien en groeien. Er leek geen einde aan te komen."

Maar de pijn werd ondraaglijk en dus greep Winter in. En daar zit ze dus helemaal niet mee.

02-02-2016 om 23:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adil El Arbi: "Ze schermden al met grote namen zoals Will Smith en Matt Damon"

Adil El Arbi: "Ze schermden al met grote namen zoals Will Smith en Matt Damon"

http://oi65.tinypic.com/kcbd3b.jpg

Regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah trekken naar Hollywood. De makers van 'Image' en 'Black' werden door het Amerikaanse Fox en Chernin Entertainment gevraagd om een misdaadthriller rond matchfixing in het voetbal te verfilmen. "Een kinderdroom die werkelijkheid wordt."

"De film heeft als werktitel 'The Big Fix', en gaat over een waargebeurd omkoopschandaal in het voetbal. Toen we het scenario in de bus kregen, waren we meteen overtuigd. Fuck ja, het is supercool", zegt Adil El Arbi. Samen met zijn maatje Bilall tekende hij in september vorig jaar een contract bij Creative Artists Agency (CAA), één van de grootste filmagentschappen van Hollywood.

Topacteur
Omdat het project nog in een vroeg stadium zit, zijn er nog geen acteurs gestrikt. "Maar de mensen in Hollywood schermden wel al met grote namen als Will Smith, Matt Damon, Brad Pitt...", zegt Adil. "Ja, dat zou supergraaf zijn natuurlijk. We hopen toch om zo'n A-lister te kunnen strikken."

01-02-2016 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brooklyn Beckham achter de camera voor Burberry

Brooklyn Beckham achter de camera voor Burberry

http://oi63.tinypic.com/1z5pxyf.jpg

Brooklyn Beckham (16), de oudste zoon van David en Victoria Beckham, heeft een nieuwe job als modefotograaf te pakken. Het Britse merk Burberry koos de jongen uit om hun nieuwste parfumcampagne vast te leggen. Niet slecht voor een puber.

"Brooklyn heeft een fantastisch oog voor beeld en Instagram is het perfecte platform voor hem om zijn werk op tentoon te stellen. Zijn stijl en attitude waren exact wat we zochten voor deze nieuwe This Is Brit parfum campagne. De opnames van de live shoot die we vandaag hielden zien er fantastisch uit, ik hou ervan," verklaart Burberry's CEO Christopher Bailey in een statement dat E!News bemachtigde.

Zijn 13-jarige broertje Romeo stond eerder al model voor het Britse label, dat bij het grote publiek bekend staat om hun trenchcoats met kenmerkende ruiten in de voering. Hieronder kun je een aantal foto's van Brooklyn voor Burberry ontdekken.

01-02-2016 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele wil niet dat Trump haar muziek gebruikt

Adele wil niet dat Trump haar muziek gebruikt

http://oi68.tinypic.com/fuvr5k.jpg

De Britse zangeres Adele verbiedt de Amerikaanse Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump haar muziek te gebruiken. Dat meldt het Britse muziektijdschrift New Musical Express (NME) vandaag.

Miljardair Trump heeft op politieke bijeenkomsten de nummers 'Rolling in The Deep' en 'Skyfall' van Adele gebruikt, maar dat is bij de zangeres niet in goede aarde gevallen. "Adele heeft geen toelating gegeven voor het gebruik van haar muziek voor wat dan ook van politieke campagnevoering", zei volgens de NME een woordvoerder van de zangeres tegenover de Britse kwaliteitskrant The Independent.

Adele is niet de eerste muzikant die Trump verbiedt haar/zijn muziek te gebruiken. Eerder roerden zich al monumenten zoals de Canadees Neil Young en de Amerikaanse hardrockgroep Aerosmith.

01-02-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Close-up van penis op tv leidt tot ophef in Engeland

Close-up van penis op tv leidt tot ophef in Engeland

http://oi64.tinypic.com/160c01w.jpg

De Britse omroep BBC heeft gisteren honderden klachten van tv-kijkers gekregen nadat in de historische serie 'War & Peace' een penis gedurende langere tijd vol in beeld kwam. Het gaat om een scène waarin soldaten zich wassen in een meer voordat ze ten strijde trekken.

Volgens kijkers was een close-up shot van het slappe mannelijke lid voltrekt onnodig en zelfs gênant omdat de serie vroeg in de avond wordt uitgezonden. Anderen prijzen de BBC dan weer dat de omroep nu toch eindelijk eens een mannelijk geslachtsorgaan vol in beeld brengt. "Dit is volgens mij de eerste keer dat er bij BBC1 een penis te zien is", twittert een Brit. "Een verrassing en dan ook nog op zondag." Nog een ander: "Eindelijk een penis om alle anonieme blote tepels die in beeld zijn te compenseren."

De BBC heeft inmiddels gereageerd op de reacties. "We kijken altijd nauwkeurig wat op welk tijdstip kan worden uitgezonden. In dit geval vonden we dat het moest kunnen", zegt een zegsman in de Daily Mail.

De acteur in kwestie is Oscar Pearce. De eerste aflevering van de reeks 'War & Peace' kwam in Engeland begin januari op de buis. De serie is gebaseerd op een novelle van de Russische schrijver Leo Tolstoy. Het verhaal gaat over de Franse invasie van Rusland, verteld door de ogen van een aantal artistocratische Russische families.

01-02-2016 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openingsweekend Oscarfavoriet The Revenant goed voor bijna miljoen euro

Openingsweekend Oscarfavoriet The Revenant goed voor bijna miljoen euro

http://oi64.tinypic.com/9lenq0.jpg

Het móét nu maar eens gebeuren voor Leonardo DiCaprio. En die Oscar IS ook bijna van hem, daar twijfelen wij niet aan. De Amerikaanse acteur verdient hem dubbel en dik voor zijn verbluffende rol in The Revenant. De film, die maar liefst twaalf oscarnominaties verzamelde, ging dit weekend bij ons in première en was meteen goed voor een box office van 996.530 euro.

135.399 filmliefhebbers hebben dit weekend de nieuwe film van Alejandro G. Iñárritu in onze Belgische zalen bekeken. De Mexicaanse regisseur oogstte eerder al wereldwijd succes met Amores Perros, Babel en Birdman.

Hoofdrolspeler van The Revenant - geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van pelsjager Hugh Glass - is Leonardo DiCaprio, die voor deze rol al zijn vijfde oscarnominatie in de wacht sleepte. De vier vorige kon hij niet verzilveren, maar ditmaal is hij torenhoog favoriet.

01-02-2016 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!