Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De slechtste film van het jaar? Fifty Shades of Grey

De slechtste film van het jaar? Fifty Shades of Grey

http://oi63.tinypic.com/24m70cj.jpg

De film 'Fifty Shades of Grey' heeft gisteren vijf Golden Raspberries, ofwel Razzies, gewonnen. Dat zijn de prijzen voor de slechtste acteerprestaties en slechtste films, die traditiegetrouw net voor de Oscars worden uitgereikt.

De erotische prent ging aan de haal met de 'gouden frambozen' voor slechtste scenario en deelt de eerste plaats voor slechtste film met sciencefictionfilm Fantastic 4. Hoofdrolspelers Jamie Dornan en Dakota Johnson kregen de razzie voor slechtste acteur en slechtste actrice en sleepten daarenboven de prijs in de wacht voor slechtste duo op het doek.

De Golden Raspberry Awardsbestaan sinds 1980. De 'winnaars' worden gekozen door de 900 stemmende razzieleden, die een bijdrage betalen om deel te nemen aan de 'pret'.

Opmerkelijk was dat acteur Eddie Redmayne een razzie kreeg voor zijn prestatie als slechterik 'Jupiter Ascending'. Redmayne sleepte vorig jaar nog een Oscar in de wacht voor zijn hoofdrol als Stephen Hawking in 'The Theory of Everything' en is dit jaar genomineerd in de categorie beste acteur voor zijn prestatie in 'The Danish Girl'.

Vielen nog in de prijzen; Kaley Cuoco voor haar rol in 'Alvin & The Chipmunks: Road Chip' en 'The Wedding Ringer'. Josh Trank was de slechtste regisseur ('Fantastic 4').

28-02-2016 om 18:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terroristen hebben geen schijn van kans op de Oscars

Terroristen hebben geen schijn van kans op de Oscars

http://oi67.tinypic.com/riesm1.jpg

Honderden politieagenten, een zwaar bewapend SWAT-team, undercoveragenten, veiligheidsagenten, bomhonden en detectives moeten er straks voor zorgen dat terroristen geen schijn van kans maken op de uitreiking van de Oscars. Maar is zo'n massaal optreden eigenlijk wel nodig?

Met de recente aanslagen in Parijs en San Bernardino in het achterhoofd, heeft de Academy besloten om de veiligheidsmaatregelen drastisch aan te scherpen. Volgens de politie in LA zijn er geen enkele aanwijzingen dat terroristen een aanslag aan het plannen zijn, maar de organisatie achter het prestigieuze evenement wil straks voor geen enkele verrassing komen te staan. Daarom wordt de Hollywood Boulevard - de straat waar het Dolby Theatre gelegen is - hermetisch afgesloten. Geen enkele auto raakt nog door de straat en alle parkeergarages worden ontruimd. Gasten worden netjes op de hoek van de straat afgedropt, maar dat gebeurt pas nadat alle wagens door middel van bomhonden en spiegels op bommen worden gecontroleerd.

Valse pasjes
Binnen geraken is geen sinecure: alle gasten moeten door verschillende 'security checkpoints'. Hier moet je door de metaaldetector, wordt je tas doorzocht en je badge gescand. Op geen enkel moment mogen er foto's gemaakt worden in en rond het Dolby Theatre (met uitzondering van de fotografen op de rode loper). Om te voorkomen dat er valse pasjes worden aangemaakt, is het ten strengste verboden om foto's van je badge te maken. Wie dat wel doet moet het evenement onmiddellijk verlaten.

LAPD's Counter-Terrorism & Special Operations Bureau zal straks niet stilzitten: zij zullen er voor zorgen dat geen enkel verdacht pakket in de nabijheid van het gebouw kan komen. Nadat hun 'sweep' er opzit, neemt securitybedrijf SIS het over. Toch zit de dag er voor de agenten en undercoveragenten er bijlange nog niet op: zij zullen nog urenlang in en rond het Dolby Theatre rondlopen en in nauw contact staan met SIS.

Onzichtbaar
Daarnaast zullen er ook honderden camera's worden geplaatst, waarvan de helft onzichtbaar is. De veiligheidsbeelden zijn bovendien van hoge kwaliteit, zodat zelfs het kleinste detail niet verloren kan gaan. Sommige cameralenzen zijn zo klein als de punt van een balpen, maar de kwaliteit is des te groter.

"Dit evenement is - op gebied van persbelangstelling - groter dan de Golden Globes en groter dan de Grammy's", laat Horace Frank van LAPD aan Deadline weten. "Er kijken eens zo veel kijkers en er zijn eens zo veel gasten. Zij bezorgen ons de meeste zorgen. We willen daarom de nodige maatregelingen nemen zodat we er voor iedereen een veilige omgeving van kunnen maken."

Pottenkijkers
Ook pottenkijkers kunnen de nodige problemen met zich meebrengen, maar ook daar is de politie bijzonder goed op voorbereid: "We hebben een perimeter ingesteld. Er zal een gebied zijn waar toeschouwers van achter een hek een glimp zullen kunnen opvangen van het hele gebeuren", aldus Frank.

"We blijven er bij het volk op hameren dat, wanneer ze iets zien, ze onmiddellijk contact moeten opnemen met ons. Terroristen en schutters duiken niet zomaar uit het niets op, dus elke verdachte activiteit moet zo snel mogelijk gemeld worden."

Wordt Leonardo DiCaprio dé ster van de 88ste editie van de Oscars? En wie steelt de show op de de rode loper? Zondagnacht worden de meest prestigieuze filmprijzen uitgereikt. Dat mag je heel letterlijk nemen: onze Hollywood-reporter Kristien Morato volgt de uitreiking ter plaatse in het "Dolby Theatre".

28-02-2016 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Braadkippetje' Sylvie Meis haalt uit om skin shaming

'Braadkippetje' Sylvie Meis haalt uit om skin shaming

http://oi68.tinypic.com/2wpp92x.jpg

Presentatrice Sylvie Meis (37) heeft op Instagram flink uitgehaald naar Duitse media die haar 'te bruin' vinden en haar een 'braadkippetje' noemen. Ze is trots op haar Aziatische roots, die verklaren waarom ze zo makkelijk een kleurtje krijgt.

"Ik was door het dolle heen toen ik een paar weken geleden het mooie Indonesië mocht bezoeken'', begint La Meis haar relaas op social media. "Ik ben trots dat ik een kind ben van verschillende rassen (mijn vader is Indonesisch en Nederlands). Ik wilde altijd al het land bezoeken waar mijn grootvader vandaan komt. Ik ben trots op dit Aziatische deel van mij. Ik zie het aan mijn gelaatstrekken, mijn lengte en natuurlijk ook aan de kleur van mijn huid.''

Teleurstelling
Ze was teleurgesteld te lezen dat media haar te bruin vinden. "Ik ben er gewoon mee geboren. Ik vind dat journalisten dit schrijven uit onwetendheid. Nu is het tijd dat ik het voor mezelf opneem tegen deze vorm van 'skin shaming'.''

Op dit moment is Sylvie in Los Angeles, waar ze naar het jaarlijkse charity-event van Elton John gaat. Ook bezoekt ze het German Films Event waar de Duitse Oscars-genomineerden worden geëerd.

Ibiza
Het is niet de eerste keer dat Sylvie een storm van kritiek over haar heen heeft gekregen om haar bruingekleurde lichaam. Afgelopen zomer plaatste de zonaanbidster een foto op Instagram van zichzelf en haar zoontje Damián op Ibiza. Onnatuurlijk en ongezond, luidde één van de vele reacties. "Wij smeren factor 50! Dat is toch het beste en zou ik ook altijd aanraden. Indisch bloed zorgt ervoor dat ik altijd zo snel bruin ben overigens'', stelde ze toen.

28-02-2016 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Michel Van den Brande (54) geeft later zelf meer uitleg over zijn verdwijning"

"Michel Van den Brande (54) geeft later zelf meer uitleg over zijn verdwijning"

http://oi64.tinypic.com/msox09.jpg

Michel Van den Brande (54), de stellingbouwer uit de populaire tv-reeks 'The Sky Is The Limit' is gezond en wel teruggevonden. Hij zat enkele dagen in Nederland. Dat meldt het Brugse parket via een korte mededeling. De flamboyante bedrijfsleider verdween woensdag spoorloos. Van den Brande meldde zich gisteravond zelf aan bij de lokale politie van Blankenberge. Zijn wagen werd 's middags al herkend op de autosnelweg in Nederland, toen hij richting België reed, weet VTM NIEUWS.

Voorlopig wil het parket van Brugge geen commentaar geven. Ook familie en vrienden mogen niets officieel zeggen, maar verzekeren dat alles nu in orde is. Later geeft Van den Brande zelf uitleg over zijn verdwijning op een persconferentie. Ook Peter Boeckx, maker van 'The Sky is the Limit' en goede vriend van Van den Brande, zal aanwezig zijn. Boeckx reageerde gisteravond opgelucht op zijn terugkeer. "M'n grote teddybeer is levend en wel terug thuis", schreef hij op Facebook bij een foto van het duo.

Woensdagvoormiddag verliet Van den Brande zijn penthouse in Blankenberge met zijn zwarte BMW 320. Rond 11 uur werd hij in de Lippenslaan in Knokke voor het laatst gezien op bewakingsbeelden. Vanuit de badstad zou hij ook zijn neef hebben ge-sms't. De laatste woorden van de bedrijfsleider waren genoeg voor politie en parket om de verdwijning als verontrustend te beschouwen.

Familie en vrienden vreesden het ergste. Zeker omdat Van den Brande zijn gsm achterliet in zijn appartement en een wagen zonder track and trace-systeem had genomen. Dagenlang lang liet hij niets van zich horen, maar gisteravond meldde het parket dat Van den Brande terecht was. "Verdere commentaar geven we niet", klinkt het.

28-02-2016 om 18:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yoko Ono in ziekenhuis met griep

Yoko Ono in ziekenhuis met griep

http://oi64.tinypic.com/b3pxsx.jpg

Yoko Ono, de weduwe van John Lennon, is vrijdag in New York opgenomen in een ziekenhuis met de symptomen van griep. Dat melden de media vandaag.

De 83-jarige Japanse zangeres begaf zich naar het ziekenhuis op aanraden van haar arts, voor wat lijkt op "een ernstig geval van griep", aldus haar woordvoerder Elliot Mintz, geciteerd door ABC News.

Wat betreft de geruchten als zou Ono een hartaanval hebben gehad, antwoordde haar zoon Sean op Twitter "dat de enige aanval die @yokoono had gehad, er een was van genialiteit. Ze maakt het echt goed. Dank voor alle beterschapswensen".

Volgens de woordvoerder mag de zangeres het ziekenhuis zaterdag al verlaten. Ze werd vrijdagavond in het hospitaal opgenomen.

John Lennon en Yoko Ono ontmoetten elkaar in 1966 en werden vervolgens geliefden en artistieke partners. Lennon werd in 1980 doodgeschoten in New York.

Yoko Ono bracht vorige week nog het remix album uit 'Yes, I'm a Witch Too' ('Ja, ik ben ook een heks'). Onder meer Moby en Sean Lennon werkten eraan mee.

27-02-2016 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 in plaats van stieren

K3 in plaats van stieren

http://oi66.tinypic.com/oa4s1y.jpg

Goed nieuws voor de fans van K3. Willy Naessens wist de populaire meidengroep te strikken voor een optreden tijdens het Belgisch Kampioenschap mennen op zijn stoeterij in Elsegem. "Het heeft heel wat moeite gekost, maar het is ons gelukt", vertelt Naessens tevreden.

Fans van K3 stippen zondag 18 september best al aan in hun agenda. De populairste meidengroep van Vlaanderen geeft die dag een exclusief optreden tijdens het Belgisch Kampioenschap mennen op de stoeterij van de zwembadkoning in Elsegem. "Geen stierenspelen dit jaar. In de plaats komt K3 een spetterend optreden geven", vertelt Willy Naessens. "Al was het geen sinecure om de veelgevraagde meiden op mijn affiche te krijgen", geeft hij toe. "Het heeft heel wat moeite en vooral veel telefoontjes gekost. Gelukkig ken ik Gert Verhulst wel een beetje, wat een voordeel was om K3 naar de regio te krijgen. Al betalen we de prijs die gevraagd wordt", voegt hij er onmiddellijk aan toe. Over welk bedrag het gaat, wil Naessens dan weer niet gezegd hebben.

Eerste in de regio

Het optreden in Elsegem wordt onmiddellijk ook het eerste optreden van K3 in de Vlaamse Ardennen. "Iets waar we toch wel trots op zijn. De meisjes zullen al rond 11 uur optreden omdat ze later op de dag nog een ander optreden in de agenda hebben staan. We zullen natuurlijk proberen om het volk hier zo lang mogelijk te houden. Zo zal men hier 's middags kunnen aanschuiven voor een barbecue en voorzien we tal van kinderspelen om de kinderen een leuke dag te laten beleven. Het is trouwens niet omdat K3 komt, dat we de ticketprijzen nu gaan optrekken", benadrukt Naessens. "Een ticketje kostte vorig jaar 10 euro en dat zal ook nu het geval zijn." Zelf is hij geen fan van K3. "Maar mijn kleinkinderen wel. Opa heeft bij deze dus gescoord", knipoogt hij.

Het Belgisch Kampioenschap mennen lokte vorig jaar 7.000 bezoekers naar Elsegem. "We hopen dat aantal dit jaar te verdubbelen. Mijn doel is de mensport bij het grote publiek bekend te maken. Mijn droom is om hier ooit het wereldkampioenschap mennen te organiseren. Dan spreken we van 50.000 bezoekers. Nu nog Marie-Jeanne overtuigen", aldus Naessens die momenteel nog herstelt van een barstje in één van zijn ruggenwervels. De man vierde op Valentijn zijn 77ste verjaardag, maar de feeststemming werd onderbroken toen hij in een hotel in Spa een lelijke val maakte in het zwembad. "Intussen kan ik al weer met de auto rijden, maar de pijn in mijn rug is nog niet voorbij. Al besef ik tegelijk ook dat ik niet mag klagen. Voor hetzelfde geld was ik misschien verlamd geweest."

27-02-2016 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer heisa bij 'Top Gear': "Chris Evans is tirannieke controlefreak"

Weer heisa bij 'Top Gear': "Chris Evans is tirannieke controlefreak"

http://oi68.tinypic.com/2hz7g5y.jpg

De topvrouw van de nieuwe reeks van het populaire Britse autoprogramma 'Top Gear', Lisa Clark, is woedend opgestapt. Dit meldt de Britse krant The Telegraph vandaag.

Clark zou na pas vijf maanden op deze post bij de BBC al meer dan genoeg hebben van hoofdpresentator Chris Evans. Die zou "een tirannieke controlefreak zijn, die denkt dat hij over iedereen heen kan walsen", aldus bronnen bij het BBC-programma.

Het BBC-programma 'Top Gear' bestaat sinds 1977. Met de laatste serie die in 2002 van start ging, werd het een wereldwijd bekeken tv-programma. De reeks werd gepresenteerd door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Meerdere irritaties over Clarksons eigengereide optreden en de mishandeling van een medewerker in maart vorig jaar, leidden tot het einde van deze versie van 'Top Gear' en het vertrek van de drie presentatoren naar Amazon Prime.

Clark en Evans zouden de nieuwe reeks maken, maar de start in mei is inmiddels twee weken uitgesteld en het aantal autoshows is teruggebracht tot zes. Dit omdat er veel vertraging is bij het filmen, wat bijgedragen heeft aan de ergernissen van Clark.

27-02-2016 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo verliefd zijn Sergio Herman en zijn vrouw nog volgens hun kinderen

Zo verliefd zijn Sergio Herman en zijn vrouw nog volgens hun kinderen

http://oi64.tinypic.com/11mewdh.jpg

Topchef Sergio Herman en zijn vrouw Ellemieke Vermolen hebben dan wel een ontzettend druk leven, de twee zijn nog steeds dolverliefd. Dat blijkt toch uit een uiterst snoezige tekening die hun twee zoontjes samen maakten, en die trotse mama Ellemieke op Instagram zwierde.

"Hoe lief is dit, mijn hart smelt! De een maakt de tekening de ander schrijft er iets bij. #love #brothers #myboy's", schreef Ellemieke bij de schattige tekening.

Daarop zijn mama en papa te zien, vergezeld van hartjesballonnen en de lieve tekst: "mama en papa zijn op verlieft en ik hou van jouw."

"De waarheid komt uit een kindermond", zeggen ze, en dat lijkt ook hier te kloppen. Want ook op een prachtige foto die Ellemieke voor Valentijn deelde, spat de liefde ervan af.

27-02-2016 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson verklapt haar favoriete sekssite: "Duur, maar echt de moeite"

Emma Watson verklapt haar favoriete sekssite: "Duur, maar echt de moeite"

http://oi67.tinypic.com/2dlsoli.jpg

Actrice Emma Watson, vooral bekend als Hermelien uit de Harry Potter films, onthulde in een interview dat ze zich inschreef op "OMG yes", een betalende website die vrouwen tips geeft voor een beter seksleven. Ze raadt haar fans aan om er zeker eens naartoe te surfen.

De actrice liet vorige week in een interview in Londen aan Gloria Steinem vallen dat ze fan is van "OMG yes", een vrouwvriendelijke sekssite. Deze website gebruikt gegevens van 2.000 vrouwen, verzameld door Indiana University en Kinsey Institute om advies te geven over betere seksuele ervaringen. Dat advies heeft zo zijn prijs: inschrijven op de website kost 40 pond (zo'n 50 euro).

"Ik wou dat deze site al langer bestond," vertelde Watson. "Het is echt de moeite om eens naartoe te surfen. De inschrijving is duur, maar dat is het waard." De 25-jarige actrice heeft een relatie met de Mexicaanse acteur Roberto Aguire (27).

27-02-2016 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk Guus Meeuwis breekt na 14 jaar

Huwelijk Guus Meeuwis breekt na 14 jaar

http://oi63.tinypic.com/xcp5og.jpg

De Nederlandse zanger Guus Meeuwis (43) en zijn vrouw Valérie Gregoire hebben vandaag met "veel verdriet" in een persoonlijk bericht hun scheiding aangekondigd. De twee waren 14 jaar getrouwd en kregen vier kinderen: Pepijn (14), Sarah (12), Teun (9) en Jules (5). "We zijn verdrietig over deze grote stap, maar met vertrouwen begonnen aan een nieuwe fase in ons gezinsleven."

De Kedeng Kedeng-zanger komt met de verklaring nadat donderdagavond berichten naar buiten kwamen over huwelijksproblemen. Het management van Guus werd vervolgens bestookt met telefoontjes. "Het is een gekkenhuis'', verklaarde een woordvoerder vrijdagochtend aan onze Nederlandse collega's van het Algemeen Dagblad.

Niet veel later werd het nieuws bevestigd: Guus heeft zijn huwelijk met Valérie, die hij in zijn studententijd leerde kennen, niet kunnen redden.

De verklaring luidt:
,,Na jarenlang lief en leed te hebben gedeeld, hebben we besloten om uit elkaar te gaan. We zijn verdrietig over deze grote stap, maar met vertrouwen begonnen aan een nieuwe fase in ons gezinsleven. Want hoewel we niet meer samen zijn zullen we altijd een gezin blijven met vier prachtige kinderen als middelpunt. Zij zijn het belangrijkste in ons leven en de zorg voor hen en hun welzijn staat ten alle tijden voorop. Natuurlijk is er veel verdriet en natuurlijk hebben we niet zomaar opgegeven, echter zijn we tot de conclusie gekomen dat onze levens teveel uit elkaar zijn gegroeid om samen verder te kunnen gaan. Wij vragen om rust om deze nieuwe situatie met ons gezin verder vorm te geven. We hopen van harte dat iedereen onze wens om ons privéleven privé te laten, zal blijven respecteren zoals dat eigenlijk altijd is gedaan. Guus en Valérie.''

Leuven
De blonde Luxemburgse Valérie kwam in 1991 het café binnenlopen toen Guus in Leuven een tijdje toegepaste economie studeerde. De vonk sloeg over, aldus de zanger in oktober tegen het Algemeen Dagblad. Valérie bleek een grote inspiratiebron voor 'Het is een Nacht', de debuutsingle en megahit van Guus Meeuwis & Vagant in 1995.

"Na een romantisch weekendje Brugge - ons eerste uitje samen - schreef ik Het is een nacht. Ik was zó verliefd. Sommige mensen schreeuwen dat van de daken, ik gebruikte een andere uitlaatklep. Ik had op schoolcabaret weleens een tekst geschreven op de melodie van 'Eén kopje koffie', verder was ik nooit gekomen. Maar dit móest mijn systeem uit. Ik heb mijn gitaar gepakt en speelde vier akkoorden. De tekst kwam vanzelf. Het heeft lang geduurd voordat ik het voor publiek durfde te zingen. Het is zo intiem wat ik beschrijf, het was alleen bestemd voor Valéries oren."

Aan het tijdschrift NCRV-gids liet de Tilburger in 2011 los dat Valérie altijd in zijn gedachten is. Als ik zing heb ik er geen last van, maar als er naar wordt gevraagd, word ik er wat ongemakkelijk van. Ik zing het liever dan dat ik het uitleg."

'Het is een Nacht' was al in Nederland een nummer één-hit toen de single op 16 september 1995 de toenmalige BRTN Top 30 binnendook. Het nummer werd de najaarshit van 1995 en stond maar liefst acht weken op één. Opvolger 'Per Spoor' (Kedeng Kedeng) haalde de topvijf en stond zestien weken in de hitlijst.

27-02-2016 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
26-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Student verandert naam als Leonardo geen Oscar wint

Student verandert naam als Leonardo geen Oscar wint

http://oi64.tinypic.com/2movr.jpg

Engelsman Will Lloyd is een groot fan van acteur Leonardo DiCaprio. Zo groot, dat hij bereid is over te gaan tot een drastische actie als zijn idool zondag opnieuw geen Oscar krijgt. Mocht dat zo zijn, dan gaat Will voortaan door het leven als Jack Dawson.

Will Lloyd was al langer fan van het werk van Leonardo DiCaprio, maar toen hij recentelijk zijn nieuwste film The Revenant zag, was hij helemaal verkocht. "Er is werkelijk niemand die meer recht heeft op een klein gouden beeldje en een lange avond uit dan deze man. Iedereen denkt daar hetzelfde over", schrijft de student op de Engelse site The Tab.

Hij vervolgt: "Hij is een idool. Hij is ons idool. En toen ik naar ons idool keek, dat vier keer werd genomineerd voor een Oscar, nooit won en nu is genomineerd voor een vijfde, realiseerde ik me twee dingen. Een: Leo mist De Wond niet. Hij heeft geleden en gebloed voor zijn kunst. Twee: als hij deze keer niet wint - de keer dat hij er meer recht op heeft dan ooit - moet ik iets heel drastisch doen, zo drastisch als The Revenant, om mijn solidariteit met hem te tonen.

Seksuele ontwaking
Will dacht er even over na wat die drastische actie dan precies moest zijn, maar kwam toen met een idee: wint Leo niet, dan verandert hij zijn naam in Jack Dawson. "Want dat is het moment waarop Leo van zomaar een man in een film met de naam Gilbert Grape veranderde in een supernova, in de man die Buzzfeed ooit omschreef als 'de seksuele ontwaking van een hele generatie'".

De Brit zou liever niet hebben dat hij echt zijn naam moet veranderen. "Ik wil dat Leo de Oscar wint en dat alles ok is. Maar het leven is niet altijd eerlijk. Soms eindig je vastgeklampt aan een deur midden op de Atlantische Oceaan, terwijl je langzaam in het ijskoude water zakt en niemand, zelfs de vrouw die van je houdt, je kan helpen. En soms verpest een enorme beer je hele dag. Leo weet dat."

Samen verliezen
Om die reden heeft Will al uitgebreid onderzoek gedaan hoe een naamswijziging precies in zijn werk gaat. Gaat Leonardo zondag met lege handen naar huis, dan kan hij aan de slag. "Ik ben er klaar voor. Ik heb mijn research gedaan. De officiële documenten zijn rond het weekend bij me. Als Leo zondagavond niet wint, dan verlies ik samen met hem."

Wordt Leonardo DiCaprio dé ster van de 88ste editie van de Oscars? En wie steelt de show op de de rode loper? Zondagnacht worden de meest prestigieuze filmprijzen uitgereikt, en uiteraard zijn we daar met HLN.be bij. Dat mag je heel letterlijk nemen: onze Hollywood-reporter Kristien Morato volgt de uitreiking ter plaatse in het "Dolby Theatre". De hele nacht lang kan je alles op de voet volgen via de liveblog:

26-02-2016 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders van verleidsters: "Beschaamd? Wij zijn tróts op onze dochters!"

Ouders van verleidsters: "Beschaamd? Wij zijn tróts op onze dochters!"

http://oi68.tinypic.com/35i1zya.jpg

"Het zal je kind maar wezen." We denken het allemaal wanneer er weer een streepje bloot van Chiara, Jill of Jolyn te zien valt in 'Temptation Island'. Maar de ouders van de drie meest flamboyante verleidsters nemen dat vooral niet te serieus en zijn apetrots: "Het is een spel. En onze dochters spelen dat verdomd goed."

Ongetwijfeld één van de gespreksonderwerpen tijdens heel wat lunchpauzes gisteren: het eerste échte hoogtepunt van 'Temptation Island'. Verleidster Chiara Creemers beleefde onder de douche en tussen de lakens een avontuurtje met Louises vriendje Marvin, en dat voor het strenge oog van tv-kijkend Vlaanderen. Prompt gaf de ene helft van de kijkers haar een virtuele high five voor de verovering van bad boy Marvin, de andere helft bestempelde haar als marginaal, dom of gewoonweg een hoer. Met een uithaal op haar Instagram-account gaf Chiara haar tegenstanders al behoorlijk lik op stuk.

Ook elke woensdagavond in de zetel voor tv: de vaders en moeders van de vrijgezellen, die moeten toekijken op de verleidingspogingen en seksuele uitspattingen van hun kroost. Pijnlijk, zou je denken, om als ouder met het schaamrood op de wangen naar te kijken. Maar niets is minder waar: Roland Creemers (62), vader van Chiara, laat er z'n slaap niet voor. Integendeel. "Eerlijk? De aflevering van woensdag was absoluut de beste tot nog toe", vertelt hij zonder schroom. "Eindelijk kwamen de kandidaten los en begrepen ze waar het spel écht om draait."

26-02-2016 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie en Carmen Pfaff verkopen ook tweede woning

Jean-Marie en Carmen Pfaff verkopen ook tweede woning

http://oi68.tinypic.com/2ilx89.jpg

Jean-Marie en Carmen Pfaff hebben deze week de beslissing genomen hun huidige woonst in de Kleine Heide in Brasschaat te verkopen. De aanhoudende en verergerende rugklachten van Carmen vormen de enige reden hiervoor, meldt de familie deze namiddag zelf in een persbericht.

Enkele jaren geleden werd bij Carmen (59) osteoporose vastgesteld. De toestand van haar rug gaat er sindsdien zienderogen op achteruit.  Carmen zegt hierover in de perstekst: "Toen we verhuisden uit de Guyotdreef leek het leuk om terug een tuin voor de kleinkinderen te voorzien. Met mij ging toen alles nog goed en ik heb graag mijn familie rond mij. Dat ligt nu eenmaal in mijn aard. Maar de energie die er vroeger was, is helaas voor een groot stuk weg. Nu kan ik zelfs geen zak potgrond meer optillen". Een dubbele longontsteking in augustus 2015 maakte het enkel nog erger.

Waar Jean-Marie en Carmen naartoe gaan, ligt nog niet vast. Jean-Marie (62) in het persbericht: "Wij blijven uiteraard in de buurt van onze kinderen wonen. Indien de Kleine Heide eerst wordt verkocht verhuizen we misschien wel tijdelijk terug naar de Guyotdreef. Want daar is alles gelijkvloers en dat is beter voor Carmen. Verhuizen naar een leuk appartement is ook een mogelijkheid. De gezondheid en levenskwaliteit van Carmen komen voor mij op de eerste plaats. Zij gelukkig, ik gelukkig."

Zowel het huis in de Guyotdreef als dat in de Kleine Heide staan te koop bij Accent vastgoedmakelaars en Rodenburgh Immobiliën. 

De familie maakte de beslissing zelf bekend "zodoende er geen speculatieve verhalen de wereld worden ingestuurd". De buurt steigerde afgelopen week toen het productiehuis Godelina plannen had om de villa in de Guyotdreef te kopen en om te bouwen tot een permanente pornoset.  "Totaal uit de lucht gegrepen", reageerde de familie Pfaff daarover.

26-02-2016 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleenex-moment in The Voice: "Muziek heeft me door de pesterijen gesleurd"

Kleenex-moment in The Voice: "Muziek heeft me door de pesterijen gesleurd"

http://oi68.tinypic.com/mvt7j6.jpg

Ze heet Joséphine, is studente en woont in Evere. Met haar deelname aan 'The Voice' wilde ze een boodschap brengen. Die boodschap zat overduidelijk in 'All About That Bass' van Postmodern Jukebox. "Vroeger waren mensen niet altijd even lief voor mij. Ik had overgewicht. En mensen zeiden altijd dat het niks uitmaakt hoe ge eruitziet omdat ge het toch niet gaat maken. Het feit dat ik hier nu ben en de kans krijg om dit te doen en mij te laten horen, dan wil ik echt het juiste nummer kiezen en dat liedje beschrijft eigenlijk alles wat ik ben." Waarop ze de mouwen opstroopte en begon te zingen.

Helaas voor haar draaide geen van de vier coaches zich om. Gelukkig was er nog Bent Van Looy, in navolging van Koen Wauters vorige week, om zich te ontfermen over Joséphine. "Ik heb zoveel spijt dat ik niet heb afgedrukt. Kom volgende keer alsjeblief terug", aldus Bent. "Maar dan wel afdrukken he", reageerde Joséphine gevat.

In het eerste en tweede middelbaar werd het meisje uit Evere hard aangepakt en dat heeft er stevig op ingehakt bij de zangeres. "Ja, ik had overgewicht, en ja, ik was tegelijk ook best zelfzeker", blikt Joséphine terug. "En dat was blijkbaar not done. Het begon met wat plagen, dan werden het 'steken onder

26-02-2016 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Uitlachen? Maar nee, ik ben zelf al vaak in 't zak gezet"

"Uitlachen? Maar nee, ik ben zelf al vaak in 't zak gezet"

http://oi66.tinypic.com/25u61xy.jpg

Met uitgestreken gezicht en kurkdroge stem houdt de vliegende reporter van 'De Ideale Wereld' Vlaanderen een spiegel voor. Grandioos hoe Luc Haekens (48) - de ene week een deur-aan-deur-verkoper, dan weer een ambtenaar met kwajongensstreken - goedgelovige zielen te grazen neemt. Met deze week: een mondmasker als bescherming tegen computervirussen.

Hij weet zichzelf keer op keer te overtreffen, de vliegende reporter bij 'De Ideale Wereld'. Luc Haekens ging deze week computervirussen te lijf in huiskamers als waren het besmettelijke ziektes als griep of de pokken. En zoals steeds bij Haekens: zijn prooien tuinden er volledig in.

25-02-2016 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation-verleidster na de douchescène: "Noem me maar een slet. I don't give a f***"

Temptation-verleidster na de douchescène: "Noem me maar een slet. I don't give a f***"

http://oi67.tinypic.com/r7pr4k.jpg

De 'Temptation Island'-aflevering van gisteravond zindert nog na en Marvin krijgt het na zijn derde slippertje op rij zwaar te verduren op sociale media. En hoewel verleidsters Jill, Chiara en Jolyn op het eiland zijn "om het hartje te breken", krijgen ze ook vaak de wind van voren. Chiara laat het echter niet aan haar hart komen, want zij laat op Instagram weten dat de kritiek haar geen moer kan schelen. Van rancune tussen Louise en de verleidsters is er trouwens geen sprake: het ging er gezellig aan toe op een reüniefeestje.

"Slechte commentaar of goede commentaar... I don't give a f***! Ik heb zeker geen spijt van wat er gebeurd is in aflevering 4. Noem me een hoer, slet... Zie eerst dat je me echt kent voor je gaat beginne lullen. Dikke kusjes voor de haters en de fans", klonk het op Chiara's Instagrampagina.

25-02-2016 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milquet "onthutst" over Waalse filmprijzen voor Vlaamse acteurs

Milquet "onthutst" over Waalse filmprijzen voor Vlaamse acteurs

http://oi64.tinypic.com/30iuhas.jpg

Minister van Cultuur van de Franse Gemeenschap Joëlle Milquet is "onthutst" over de uitreiking van twee Waalse filmprijzen aan de Vlaamse acteurs Wim Willaert en Veerle Baetens. Dat zei ze vandaag in de bevoegde parlementscommissie, waar ze werd ondervraagd over de Magritte du cinéma, de filmprijzen van Franstalig België.

Milquet verborg niet dat het haar niet lekker zat dat Willaert en Baetens respectievelijk met de prijs voor beste acteur en beste actrice aan de haal gingen op de ceremonie. "Ik ben onthutst en ik was onthutst tijdens de ceremonie", zo bekende de minister aan de volksvertegenwoordigers. "Dit verdient een debat."

Milquet wees erop dat de keuze voor twee Vlaamse acteurs zeker een signaal van openheid naar andere talenten is. "Maar was dit signaal van openheid noodzakelijk? Ik zou niet willen dat dit de indruk wekt dat we in onze eigen gemeenschap geen talent hebben."

De Magritte du cinéma wordt sinds 2011 elk jaar uitgereikt aan cineasten en acteurs van de Franstalige cinema in België. Willaert en Baetens kregen de onderscheiding voor hun rol in Franstalige films, respectievelijk 'Je suis mort mais j'ai des amis' en 'Un début prometteur'.

Het rumoer rondom de toekenning van de prijzen aan Vlaamse acteurs stemt Milquet tot nadenken over een eventueel samengaan van de Belgische filmprijzen, namelijk de Vlaamse Ensors en de Franstalige Magrittes. "Het is een discussie die we zouden kunnen voeren. Indien de prijzen verenigd zouden worden, zou er minder polemiek bestaan."

25-02-2016 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De stem van God op uw GPS: Morgan Freeman wijst u de weg

De stem van God op uw GPS: Morgan Freeman wijst u de weg

http://oi63.tinypic.com/161x82t.jpg

Acteur Morgan Freeman die in 'Bruce Almighty' de rol van God vertolkte, wordt de nieuwe stem van GPS-app Waze.

Rondjes rijden terwijl uw GPS u teisterend oproept om "om te keren" wordt vanaf nu een pak minder frustrerend.

Maandag maakte Waze, de gratis navigatie-app van Google, immers bekend dat de stem van Morgan Freeman chauffeurs voortaan zal begeleiden tijdens hun reis. Volgens Waze wordt Freeman "hun nieuwe executieve piloot".

Terwijl u verloren rijdt in de stad, houdt de honingzoete, zachte stem van Freeman u voortaan tenminste geëntertaind.

Om de puntjes op de i te zetten: Freeman begeleidt u tijdens uw reis niet als zichzelf, maar als de Amerikaanse vice-president Trumbull, een rol die Freeman vertolkt in zijn nieuwste film 'London Has Fallen'. Elke bocht, afslag en uitrit die u neemt terwijl uw GPS (in het Engels, uiteraard) in Morgan Freeman-modus staat, krijgt u alsof u zelf de president van de Verenigde Staten bent.

U krijgt op uw GSM ook een boodschap die eraan zal herinneren wanneer de film in de bioscoop verschijnt. Volgens Waze zal Freeman's stem "u naar de bioscoop begeleiden om zijn nieuwe film te gaan zien".

25-02-2016 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Van den Brande uit 'Sky is the limit' vermist: "Pa reageert op niets meer"

Michel Van den Brande uit 'Sky is the limit' vermist: "Pa reageert op niets meer"

http://oi66.tinypic.com/epitn7.jpg

Michel Van den Brande is sinds gisteren vermist. De man is bekend van de Vier-reeks 'The sky is the limit', als flamboyante bedrijfsleider steelt hij er regelmatig de show. De politie heeft een opsporingsbericht verspreid. "Pa reageert op niets meer", zegt een aangeslagen zoon Dylan. "We hebben hem allemaal al enorm vaak gebeld en ge-sms't. Maar nul reactie."

In de voormiddag verliet Van den Brande, oprichter en eigenaar van stellingenbedrijf Kontrimo, zijn woning in Blankenberge en rond 11 uur werd hij nog in Knokke gezien. Hij reed op dat moment met een zwarte BMW 320 met nummerplaat 1-AFX -914.

Van den Brande is struis gebouwd en 1,70 meter groot. Hij is kaal, heeft een lichtgrijze snor en draagt een bril. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij waarschijnlijk een jeansbroek en een lichtkleurig hemd. De politie vraagt om contact op te nemen op het gratis nummer 0800 30 300  indien u hem of zijn voertuig gezien heeft of weet waar hij verblijft. Mailen kan ook naar opsporingen@police.belgium.eu.

Eén van zijn beste vrienden, kickbokser Meriton Karaxha, gelooft niet dat er iets onherroepelijks is gebeurd. "We zijn vol op zoek naar onze grote broer. Hij komt zeker terug. Hij zal zijn rust even nodig hebben. Ik weet wat er aan de hand is. Alles komt wel goed", schreef hij op Facebook.

Relatie verbroken
Drie dagen geleden raakte bekend dat Michel niet langer samen is met Sofie. Zij beschuldigde hem van bedrog, hij vond dat zij geen respect had voor hem. Uit respect voor het onderzoek en de privacy van de betrokkenen geven zowel de zender VIER als producent Peter Boeckx geen commentaar.

Dodelijk arbeidsongeval
Op 27 april zou Van den Brande zich voor de correctionele rechtbank in Brugge moeten verantwoorden voor een dodelijk arbeidsongeval in Brugge. Een 29-jarige arbeider uit Deinze was in 2014 een stelling van Kontrimo aan het afbreken aan de Brugse Magdalenakerk, waar op dat moment renovatiewerken aan de gang waren. Kenny D. kreeg een lading buizen op zich, viel acht meter naar beneden en was op slag dood. Van den Brande en Kontrimo werden gedagvaard voor onopzettelijke doodslag.

"Ben de enige normale in dat programma"
De Wase stellingbouwer is een buitenbeentje in het gezelschap van de rijke excentriekelingen in het VIER-programma 'The Sky Is the Limit'. Geen gin-tonic of champagne voor hem, maar een pintje. Geen liflafjes in een sterrenrestaurant, maar een goed pak frieten. Geen place m'as-tu vu in Knokke, maar de dijk in Blankenberge. "Ik ben de enige normale die rondloopt in dat programma, tussen al die stoefers en dikkenekken", vindt de selfmade man.

"Hooguit 15.000 euro op mijn rekening"
Met hard werken en een ijzersterk overlevingsinstinct maakte Van den Brande van Kontrimo een bloeiend bedrijf met 150 werknemers en 600 werven in heel België. "Mensen die mij zien rijden in een Ferrari denken dat ik veel chance heb gehad in het leven, maar ik heb er keihard voor gewerkt. Ik heb mijn kinderen niet zien opgroeien. Toen mijn dochter zeven was, vroeg ze aan haar moeder: 'Mama, wie is die meneer?'"

"Maar ik kan er niet tegen als mensen zeggen dat ik een miljonair ben. Dat is niet waar. Er staat hooguit 15.000 euro op mijn rekening. Al mijn geld zit in het bedrijf. Ik heb hier voor 33 miljoen euro aan materiaal liggen. Ik heb geen spaarboek en geen rekening in Panama."

25-02-2016 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres The Cranberries ontsnapt aan celstraf

Zangeres The Cranberries ontsnapt aan celstraf

http://oi66.tinypic.com/2n99nr9.jpg

Dolores O'Riordan, zangeres van de rockband The Cranberries, hoeft niet de gevangenis in voor het aanvallen van een stewardess. Wel moet ze 6.000 euro schenken aan een goed doel, oordeelde de rechtbank in het Ierse Ennis vandaag.

Dolores werd in november 2014 gearresteerd omdat ze de stewardess zou hebben aangevallen tijdens haar vlucht van New York naar Ierland. Bij haar arrestatie viel ze ook nog een agent aan. Haar mentale gesteldheid heeft volgens de rechter een rol gespeeld.

Bij de zangeres is een bipolaire stoornis vastgesteld waardoor ze zich niets meer van het incident kan herinneren, schrijft de BBC.

De zangeres keek na het verlaten van de rechtbank al uit naar de toekomst. "Ik heb een aantal albums klaarliggen en ik ga weer hard aan het werk."

The Cranberries staan in juli op Bospop, vlak over de grens in het Nederlands-Limburgse Weert.

24-02-2016 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!