Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Van den Brande uit 'Sky is the limit' vermist: "Pa reageert op niets meer"

Michel Van den Brande uit 'Sky is the limit' vermist: "Pa reageert op niets meer"

http://oi66.tinypic.com/epitn7.jpg

Michel Van den Brande is sinds gisteren vermist. De man is bekend van de Vier-reeks 'The sky is the limit', als flamboyante bedrijfsleider steelt hij er regelmatig de show. De politie heeft een opsporingsbericht verspreid. "Pa reageert op niets meer", zegt een aangeslagen zoon Dylan. "We hebben hem allemaal al enorm vaak gebeld en ge-sms't. Maar nul reactie."

In de voormiddag verliet Van den Brande, oprichter en eigenaar van stellingenbedrijf Kontrimo, zijn woning in Blankenberge en rond 11 uur werd hij nog in Knokke gezien. Hij reed op dat moment met een zwarte BMW 320 met nummerplaat 1-AFX -914.

Van den Brande is struis gebouwd en 1,70 meter groot. Hij is kaal, heeft een lichtgrijze snor en draagt een bril. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij waarschijnlijk een jeansbroek en een lichtkleurig hemd. De politie vraagt om contact op te nemen op het gratis nummer 0800 30 300  indien u hem of zijn voertuig gezien heeft of weet waar hij verblijft. Mailen kan ook naar opsporingen@police.belgium.eu.

Eén van zijn beste vrienden, kickbokser Meriton Karaxha, gelooft niet dat er iets onherroepelijks is gebeurd. "We zijn vol op zoek naar onze grote broer. Hij komt zeker terug. Hij zal zijn rust even nodig hebben. Ik weet wat er aan de hand is. Alles komt wel goed", schreef hij op Facebook.

Relatie verbroken
Drie dagen geleden raakte bekend dat Michel niet langer samen is met Sofie. Zij beschuldigde hem van bedrog, hij vond dat zij geen respect had voor hem. Uit respect voor het onderzoek en de privacy van de betrokkenen geven zowel de zender VIER als producent Peter Boeckx geen commentaar.

Dodelijk arbeidsongeval
Op 27 april zou Van den Brande zich voor de correctionele rechtbank in Brugge moeten verantwoorden voor een dodelijk arbeidsongeval in Brugge. Een 29-jarige arbeider uit Deinze was in 2014 een stelling van Kontrimo aan het afbreken aan de Brugse Magdalenakerk, waar op dat moment renovatiewerken aan de gang waren. Kenny D. kreeg een lading buizen op zich, viel acht meter naar beneden en was op slag dood. Van den Brande en Kontrimo werden gedagvaard voor onopzettelijke doodslag.

"Ben de enige normale in dat programma"
De Wase stellingbouwer is een buitenbeentje in het gezelschap van de rijke excentriekelingen in het VIER-programma 'The Sky Is the Limit'. Geen gin-tonic of champagne voor hem, maar een pintje. Geen liflafjes in een sterrenrestaurant, maar een goed pak frieten. Geen place m'as-tu vu in Knokke, maar de dijk in Blankenberge. "Ik ben de enige normale die rondloopt in dat programma, tussen al die stoefers en dikkenekken", vindt de selfmade man.

"Hooguit 15.000 euro op mijn rekening"
Met hard werken en een ijzersterk overlevingsinstinct maakte Van den Brande van Kontrimo een bloeiend bedrijf met 150 werknemers en 600 werven in heel België. "Mensen die mij zien rijden in een Ferrari denken dat ik veel chance heb gehad in het leven, maar ik heb er keihard voor gewerkt. Ik heb mijn kinderen niet zien opgroeien. Toen mijn dochter zeven was, vroeg ze aan haar moeder: 'Mama, wie is die meneer?'"

"Maar ik kan er niet tegen als mensen zeggen dat ik een miljonair ben. Dat is niet waar. Er staat hooguit 15.000 euro op mijn rekening. Al mijn geld zit in het bedrijf. Ik heb hier voor 33 miljoen euro aan materiaal liggen. Ik heb geen spaarboek en geen rekening in Panama."

25-02-2016 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres The Cranberries ontsnapt aan celstraf

Zangeres The Cranberries ontsnapt aan celstraf

http://oi66.tinypic.com/2n99nr9.jpg

Dolores O'Riordan, zangeres van de rockband The Cranberries, hoeft niet de gevangenis in voor het aanvallen van een stewardess. Wel moet ze 6.000 euro schenken aan een goed doel, oordeelde de rechtbank in het Ierse Ennis vandaag.

Dolores werd in november 2014 gearresteerd omdat ze de stewardess zou hebben aangevallen tijdens haar vlucht van New York naar Ierland. Bij haar arrestatie viel ze ook nog een agent aan. Haar mentale gesteldheid heeft volgens de rechter een rol gespeeld.

Bij de zangeres is een bipolaire stoornis vastgesteld waardoor ze zich niets meer van het incident kan herinneren, schrijft de BBC.

De zangeres keek na het verlaten van de rechtbank al uit naar de toekomst. "Ik heb een aantal albums klaarliggen en ik ga weer hard aan het werk."

The Cranberries staan in juli op Bospop, vlak over de grens in het Nederlands-Limburgse Weert.

24-02-2016 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Philip zette kachel lager en kreeg zo schoonmoeder uit Buckingham Palace

Prins Philip zette kachel lager en kreeg zo schoonmoeder uit Buckingham Palace

http://oi66.tinypic.com/30agthd.jpg

Prins Philip wist in de jaren vijftig wel raad met een schoonmoeder die na de dood van haar man koning George VI geen zin had om te verhuizen uit Buckingham Palace.

Tijdens een koude wintermaand gaf hij het paleispersoneel opdracht om de centrale verwarming in haar vertrekken lager te draaien. Binnen een week verkaste de koningin-moeder naar Clarence House, een goede 400 meter verderop.

De boude bewering is woensdagavond gedaan tijdens het eerste deel de documentaire 'Inside Buckingham Palace' die werd uitgezonden door Channel 5. De tweedelige televisieserie is gemaakt ter gelegenheid van de aanstaande negentigste verjaardag van koningin Elizabeth en aan het woord komen 'paleis insiders'. Die laten ook wilde verhalen en geruchten die de afgelopen 64 jaar circuleerden over de bewoners van 's werelds bekendste koninklijke residentie niet onbesproken.

Koningin-moeder Elizabeth verhuisde halverwege 1953, ruim een jaar na het overlijden van haar man samen met dochter prinses Margaret naar Clarence House. Dat tijdstip alleen al, strookt niet met de bewering dat Philip zou zijn overgegaan tot zo'n drastische maatregel. Hij stond immers zelf ook niet te trappelen om Clarence House, waar hij zelf met de nieuwe koningin Elizabeth woonde, in te ruilen voor het immense Buckingham Palace.

In de documentaire wordt ook gespeculeerd over buitenechtelijke relaties van prins Philip, die vooral in de jaren vijftig en zestig, toen zijn vrouw het te druk had met staatszaken, elders vertier zou hebben gezocht. Bewijzen daarvoor zijn nooit geleverd maar de verhalen hebben de prins tot late leeftijd achtervolgd. Alleen nu hij bijna 95 jaar en volgend jaar zijn 70-jarig huwelijk met Elizabeth kan vieren, worden die geruchten ongeloofwaardig gevonden.

24-02-2016 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zwarte, de rosse en de blauwe van K3?

De zwarte, de rosse en de blauwe van K3?

http://oi65.tinypic.com/2lbnmmc.jpg

Dresscode blauw? Dat moeten ze Josje Huisman geen twee keer zeggen. Op de première van de film 'Zoolander 2' in Antwerpen verschenen zowat alle gasten met een blauwe outfit, maar het ex-K3'tje besloot prompt haar lokken onder handen te nemen - of was het toch gewoon een pruik? Benieuwd of er tijdens de komende shows, waarin Josje samen met Kristel en Karen afscheid neemt van de fans, een zwart, een roodharig en een blauw K3-tje te zien zullen zijn...

24-02-2016 om 23:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM koppelt onbekenden in 'Blind Getrouwd'

VTM koppelt onbekenden in 'Blind Getrouwd'

http://oi64.tinypic.com/2qx1gnt.jpg

Op maandag 7 maart start op VTM een nieuw realityprogramma, of een "sociaal experiment" zoals de commerciële zender het zelf noemt, waarbij mensen in het huwelijksbootje stappen zonder elkaar ooit tevoren gezien te hebben, en dat op basis van wetenschappelijke kenmerken.

Controversieel, dat is het minste wat over "Blind Getrouwd" gezegd kan worden. Meer dan duizend vrijgezellen schreven zich in voor het programma, dat gebaseerd is op de Deense format "Getrouwd op het eerste gezicht". Op basis van tests, expertise en ervaring stelde een team van vier experts vervolgens drie "ideale matches" samen.

De gelukkigen krijgen elkaar pas voor het eerst te zien op het stadhuis, enkele minuten voor ze in de echt worden verbonden. Daarna gaan ze op huwelijksreis en wordt het getrouwde stel -dat ook gaat samenwonen- gedurende enkele weken gevolgd. Nadien moeten ze beslissen of ze verder gaan met elkaar of scheiden.

Wat het programma volgens de makers wil aantonen, is dat er ook op een andere manier kan gekeken worden naar relatievorming. "Misschien hoeven we niet alles aan het toeval over te laten, maar kunnen we door middel van onderzoek, kennis en expertise de kansen op slagen van een relatie laten toenemen", klinkt het.

Het programma liep intussen al in verschillende landen, onder meer de Verenigde Staten en Australië, en de rechten werden ook verkocht aan Franse, Italiaanse en Zweedse productiemaatschapijen.

Ter info: in Denemarken werden drie huwelijken voltrokken. Uiteindelijk waren de koppels na een jaar alledrie gescheiden. Het kan ook anders: in de VS-versie zijn twee van de drie stellen een jaar na de show nog steeds -al dan niet gelukkig- getrouwd.

24-02-2016 om 23:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Temptation Island' bereikt eerste climax: de douchepartners zijn bekend

'Temptation Island' bereikt eerste climax: de douchepartners zijn bekend

http://oi68.tinypic.com/289ih5h.jpg

Een hele week lang vroeg Vlaanderen zich af welk koppel in de douche van elkaars gezelschap aan het genieten was. Sommigen waren er rotsvast van overtuigd dat Louise uit de bocht was gegaan met een van de vrijgezellen. Anderen zagen dan weer het silhouet van Marvin, die vorige week al in de fout ging met Jill, die altijd krijgt wat ze wil. Vanavond kregen we eindelijk een antwoord, en niemand had zich aan deze ontknoping verwacht.

"Blijkbaar ben ik toch niet zo speciaal"

Het kampvuur van de vorige aflevering is loeihard ingeslagen op Temptation Island. Na amper twee dagen gingen zowel Luc als Marvin de fout in. En vooral die laatste werd verteerd door schuldgevoelens: "Dat toont aan dat ik haar niet verdien." Louise en Jolien proberen zich sterk te houden, maar kunnen de twijfels niet van zich afschudden. "Blijkbaar ben ik toch niet zo speciaal", zegt een emotionele Louise. We hebben met haar te doen.

"Beetje zoenen en beetje seks"

Dat het kampvuur geen succes was voor de vrouwen, juichen vrijgezellen Shady en Shane alleen maar toe. Shady broedt op een plan om het hart van Louise te veroveren en heeft zo zijn eigen theorie over de verleidingskunst: "Een lachende vrouw is een blije vrouw en dat betekent een beetje zoenen en een beetje seks".

"Crazy in the coconut"

Terwijl Louise zich probeert sterk te houden, heeft Jolien het heel wat moeilijker met Lucs escapades. "Ik wou dat ik daar lag", zegt ze over Lucs nacht in bed met vrijgezel Jolyn, waar wellicht ook een gevolg zal aan gebreid worden. "She's crazy in the coconut, and I like it."

"Ik geef een zwemband aan Jolien, omdat ik met haar de beste band heb"

Zowel bij de mannen als bij de vrouwen moest één vrijgezel het eiland verlaten. Omdat de prooien moesten beslissen wie van de vrijgezellen naar huis moest, gaven die het beste van zichzelf. En of ze enkele opvallende acts in petto hadden!

Vrijgezellen Bas, Shady en Gianni deden een dansje voor de dames, maar het was vooral Gregory die met de meeste aandacht ging lopen. Met zijn dans met zwemband probeerde het hart van Jolien te veroveren. Hij gaf na zijn act de zwemband aan Jolien, "omdat hij met haar de beste band heeft". Doet deze symbolische zwemband Luc helemaal vergeten? We zijn benieuwd.

"Ga op pad met pijl en boog"

Vrijgezel Edward raakte een gevoelige snaar bij de dames met zelfgeschreven gedichtjes: "Kijk naar voren met je kop omhoog en ga op pad met je pijl en boog." En dat rijmt nog ook.

Ondertussen lijkt Haroon het steeds moeilijker te krijgen om aan verleiding te weerstaan. Zijn jaloerse blik toen vrijgezel Lindsey liever met Luc danste dan met hem, sprak boekdelen. Haalt zijn relatie het einde van het programma?

Ijsblokjes vallen niet in de smaak

Vrijgezellen Jill en Chiara verzekerden zich met sensuele acts van een verlengd verblijf op Temptation Island. Voor Berry en Kiki zit het avontuur erop: hun acts met ijsblokjes werden niet gesmaakt en ze werden prompt naar huis gestuurd. Vooral Berry liep een stevig blauwtje op.

"Buslul"

Hoewel het bij de vrouwen aanvankelijk vrij stroef verliep, breken de vrijgezellen stilaan door hun pantser. Vooral Shady wil zijn kans wagen bij Louise: "Dat is niet te beschrijven, die billen", is hij lyrisch. "Ik krijg er zowaar een buslul van." En daarmee stuurt Shady een nieuw woord de wereld in. Of 'buslul' ooit in de dikke Van Dale wordt opgenomen, valt nog af te wachten.

Hét moment

Het moment waarop iedereen zat te wachten: wie had het gezellig in de douche? Terwijl Louise hoopt dat "er toch nog een klein beetje Louise in Marvins leven is", laat die zich opnieuw verleiden. Deze keer niet door Jill, maar door Chiara.

En jawel, Marvin en Chiara belanden op het einde van de aflevering samen in de douche. En daar houden ze het niet bij, want even later duiken ze samen in bed.

Pittig kampvuur

Heeft Marvin door zijn nacht met Chiara de genadestoot aan zijn relatie met Louise uitgedeeld? Louise krijgt volgende week bij het tweede kampvuur beelden te zien die het einde van haar relatie kunnen betekenen. Dat belooft!

24-02-2016 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste 130 bidprentjes Eddy Wally de deur uit

Laatste 130 bidprentjes Eddy Wally de deur uit

http://oi63.tinypic.com/nveah5.jpg

Zelzaats burgemeester Frank Bruggeman (VLD-SD) heeft gisteren de laatste 130 bidprentjes van de begrafenis van Eddy Wally uitgedeeld. In drie uur tijd waren ze de deur uit.

Op veilingsites zoals Kapaza en eBay werd tot 10 euro geboden voor een bidprentje. Om 13 uur ging de deur open en tegen 16 uur waren alle exemplaren uitgedeeld. Bruggeman kondigde zijn actie aan via zijn persoonlijke Facebookaccount. "Het eerste uur na mijn bericht regende het aanvragen." Er werd dan ook voor een kleine stormloop gevreesd gisteren in het gemeentehuis, maar die bleef enigszins uit. Toch bleef de burgemeester streng: per persoon werd maximum één bidprentje uitgedeeld. Mireille en Anita Criel stonden een kwartier voor het afgesproken uur al aan te schuiven aan het bureau van de burgemeester.

Het mooiste verhaal komt ongetwijfeld van Stephanie Rogiest. "Ik kom een bidprentje halen voor mijn oma Suzanne De Vlaeminck. Mijn opa en oma waren vrienden van Eddy en Mariëtje. Omdat mijn oma nu op Tenerife woont, kom ik er eentje voor haar halen. Ze is 83 en mag niet meer alleen vliegen, vandaar dat ze niet op de begrafenis aanwezig kon zijn."

23-02-2016 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Mol ontmaskerd in 'Tegen de Sterren Op'

De Mol ontmaskerd in 'Tegen de Sterren Op'

http://oi64.tinypic.com/6pm4o8.jpg

'De Mol' is na amper vier afleveringen al ontmaskerd. Dat is althans het geval in een parodie van VTM-programma 'Tegen de Sterren Op'.

"Na een prikkelende proef tussen de lama's geeft Gilles De Coster (Walter Baele) de overgebleven kandidaten Cathy - "Ik ben hier om het hartje te breken" - (Ella Leyers), Hanne (Tine Embrechts) en Gilles (Guga Baúl) een nieuwe, ingewikkelde opdracht", meldt de zender. "Ondertussen probeert ex-kandidate Ruth (Walter Baele) terug te keren in het spel en komt Vlaanderen nu al te weten wie de Mol is!"

23-02-2016 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De charmante Julita uit 'Eigen Kweek'? In een vorig leven een Power Ranger

De charmante Julita uit 'Eigen Kweek'? In een vorig leven een Power Ranger

http://oi66.tinypic.com/21dpzjl.jpg

Vlaanderen kent de actrice Rhoda Mae Montemayor (36) als de charmante Filipijnse Julita uit 'Eigen Kweek'. Maar je kent haar ongetwijfeld ook nog ergens anders van. Laten we hier even een echt 90's bommetje droppen: Rhoda was in een vorig leven... een Power Ranger. In het seizoen 'Operation Overdrive' was zij Rose, de roze Power Ranger in de gelijknamige populaire jeugdreeks.

"Ik heb toen geprobeerd om m'n kostuum mee naar huis te nemen aan het einde van de opnamen, maar 't mocht niet. Jammer!", lacht Rhoda in Dag Allemaal. Een Power Ranger zowaar! Niet bepaald in dezelfde categorie als 'bruidje van een gekke West-Vlaamse wietboer'. Maar Rhoda is duidelijk fan van haar rol in 'Eigen Kweek'.

"Wim Willaert is 'a joy to work with'", vertelt ze. "Een geweldige mens! En een fenomenale acteur. Ik zweer het je, volgens mij is 't een kwestie van tijd voordat iemand van het kaliber Martin Scorsese hem opbelt voor een rol. Ik heb het zelf ook soms moeilijk om me serieus te houden. Toen Wim het de eerste keer over zijn fameuze 'shit of mouse' had, kon ik m'n lach niet inhouden."

En ook haar vrienden zijn fan. "Hij heeft nog eens iets gezegd: 'Do you have enough space between your legs?' toen ik in zijn auto stapte. Die scène heb ik in Londen al een paar keer aan vrienden laten zien. Ze vinden het allemaal geweldig grappig." Toch ook geweldig grappig dat Rhoda de roze Power Ranger was. Go Go Power Rangers!

23-02-2016 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katholieke Kerk Singapore roept op tot boycot concert Madonna

Katholieke Kerk Singapore roept op tot boycot concert Madonna

http://oi68.tinypic.com/21nqoap.jpg

William Goh, de aartsbisschop van Singapore, roept de gelovigen op om Madonna's geplande optreden op 28 februari te boycotten. Katholieken zijn volgens Goh moreel verplicht om "degenen die religies beledigen en onchristelijke en immorele waarden promoten" niet te steunen.

Wie Madonna's concert in Singapore wil bijwonen, moet minstens 18 jaar oud zijn. De autoriteiten waarschuwen het publiek immers voor de "seksuele referenties" tijdens het concert.

Het is de eerste keer dat de Queen of Pop in de republiek zal optreden. In 1993, toen ze het land voor haar Girlie Show World Tour wilde aandoen, kreeg ze daarvoor geen toestemming. De politie omschreef haar voorstelling als 'obsceen en verwerpelijk om morele en religieuze redenen".

Zowel de Katholieke als de Protestantse Kerk in Singapore zijn niet opgezet met haar komst. Concertorganisator Live Nation Lushington heeft al moeten garanderen dat ze tijdens het concert in de Rebel Heart Tour haar controversiële song 'Holy Water' niet zal brengen. Het nummer, waarin Madonna en 'nonnen' paaldansen, vooraleer de zangeres op een tafel springt die doet denken aan Het Laatste Avondmaal, bevat volgens de overheid van het land "religieus -gevoelige inhoud die in strijd is met de richtlijnen". Er wordt ook gevreesd dat de songteksten en podiumrekwisieten van de zangeres beledigend zullen zijn voor christenen in de zaal.

De woordvoerder van de katholieke kerk zei dat "diegenen die al kaartjes hebben gekocht hebben, moeten handelen in overeenstemming met hun geweten". "Er is geen neutraliteit in het geloof: men is voor of men is tegen. Aanwezig zijn (op het concert, nvdr) getuigt van het tegendeel. Gehoorzaamheid aan God en zijn bevelen komt voor de kunst," aldus aartsbisschop William Goh.

23-02-2016 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hanne van K3 heeft leven van mijn zoon veranderd"

"Hanne van K3 heeft leven van mijn zoon veranderd"

http://oi68.tinypic.com/15yet87.jpg

Voor ze een K3'tje werd, was Hanne Verbruggen (21) leidster bij een groep scoutsjongeren met een beperking, de zogenaamde Akabe-kindjes. Enkele ouders van hen vertellen vandaag in het blad 'Story' hoe Hanne hun kinderen veranderd heeft, in de positieve zin.

De 18-jarige Jarno heeft een intellectuele achterstand en K3'tje Hanne nam hem tot voor kort onder haar hoede in de scouts. "Hanne en ik, wij plaagden elkaar veel op de scouts. Op ons laatste kamp hebben we nog samen banken gesjord." Mama Sandra beaamt dat Jarno helemaal open is gebloeid dankzij Akabe en de begeleiding van Hanne. "Onze zoon gaat al zes jaar naar de scouts, ik weet nog hoe bang hij was die eerste keer. Maar toen we hem 's avonds gingen oppikken verzekerde de leiding ons dat alles goed verlopen was. Hoe vaker hij ging, hoe enthousiaster hij werd. Nu kunnen we hem niet meer thuis houden. Jarno is nu heel sociaal, heeft veel vrienden en veel zelfvertrouwen. Dankzij Hanne is Jarno echt een ander kind geworden."

Ook de 10-jarige Wietse, een jongen met Downsyndroom, voelt zich erg goed bij Akabe. Zijn mama Valérie legt uit dat hij wel wat meer aandacht vraagt, maar dat de leiding daar erg goed mee omgaat. "Onlangs bracht Hanne nog een bezoekje aan de scouts-kindjes en toen vloog Wietse haar om de hals. Wat Hanne en de andere leiding voor Akabe doen is super. Het moet een roeping zijn, want ik zie maar weinig leeftijdsgenoten het hen nadoen."

23-02-2016 om 23:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aftellen naar de Oscars met deze 6 winnaars

Aftellen naar de Oscars met deze 6 winnaars

http://oi68.tinypic.com/8x80ub.jpg

Zondag is het weer zover: dan breekt in Hollywood het grootste en meest prestigieuze filmfeest ter wereld los. Maar omdat we nog zes keer moeten slapen voor we Leonardo DiCaprio (zo goed als zeker) zijn eerste Oscar in ontvangst zien nemen, warmen we alvast op met deze zes Oscar-toppers, eentje voor elke avond in aanloop naar de Academy Awards.

1. No Country For Old Men (4 Oscars)

Deze klassieker staat in het rijtje van de allerbeste Coen-films, naast 'The Big Lebowski' en 'Fargo'. Deze kruising tussen een tussen western en film noir is het bewijs dat de Coen-broertjes tot de beste cineasten ter wereld behoren.

Met absolute topvertolkingen van Josh Brolin als kalme Vietnamveteraan, Tommy Lee Jones als sheriff op leeftijd en vooral van Javier Bardem als de verpersoonlijking van het kwaad, sleepte de film vier Oscars in de wacht.

Slachtpistool

Nog nooit was een wapen zo intrigerend als het slachtpistool van Anton Chigurh, gespeeld door een weergaloze Bardem. Met behulp van niets anders dan luchtdruk schiet de opperslechterik zich een weg door de film, terwijl hij niets of niemand ontziet.

Getooid met waarschijnlijk de meest bizarre haardos uit de filmgeschiedenis, speelde Bardem de beste rol uit zijn carrière. Hij won dan ook terecht de Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol.

2. American Beauty (5 Oscars)

Kevin Spacey won voor zijn rol als Lester Burnham de Oscar voor 'Beste Mannelijke Hoofdrol'. Een huisvader met midlifecrisis werd nog nooit zo goed vertolkt als Spacey dat deed in 1999.

De film is een heerlijke mix van zwarte humor en drama, geregisseerd door Sam Mendes, die met zijn regiedebuut meteen de Oscar voor 'Beste Regie' won. Sindsdien voegde hij nog onder andere 'Road To Perdition' en de laatste twee Bond-films aan zijn palmares toe.

'American Beauty' won ook nog de Oscars voor 'Beste Film' en 'Beste Originele Scenario', omdat het op een briljante manier de spot drijft met de Westerse samenleving en de manier waarop iedereen perfect in het gareel loopt. Gelukkig schudde Lester Burnham ons nog snel wakker voor het nieuwe millennium aanbrak.

3. The Departed (4 Oscars)

Het is verbazend dat Leonardo DiCaprio wellicht tot zondag moet wachten op zijn eerste Oscar, maar het is misschien nog verbazender dat Martin Scorsese moest wachten tot 2006 voor hij een Oscar won.

Een van de beste regisseurs ooit, greep met topfilms als 'Taxi Driver', 'Raging Bull' en 'Goodfellas' naast het beeldje. Maar met 'The Departed' was het dan eindelijk zover. DiCaprio, die genomineerd werd voor 'Beste Mannelijke Hoofdrol' zou echter nog (minstens) tien jaar moeten wachten op zijn eerste Oscar.

Kat- en muisspel

Het kat- en muisspel tussen twee briljante spionnen, gespeeld door Leonardo DiCaprio en Matt Damon, is zo meeslepend dat je de 2,5 uur durende zit bijna constant met ingehouden adem bekijkt. En Jack Nicholson had voor zijn rol als maffiabaas Frank Costello ook minstens een nominatie verdiend.

Scorsese levert met 'The Departed' een van zijn mooiste pareltjes af en werd ervoor beloond met de Oscar voor 'Beste Regie'. De film won ook de Oscars voor 'Beste Film', 'Beste Bewerkte Scenario' en 'Beste Montage'. Mark Wahlberg werd als grofgebekte flik genomineerd voor 'Beste Mannelijke Bijrol'.

4. Chinatown

'Chinatown' won weliswaar slechts één Oscar, maar het is er wel een die kan tellen. De film won het beeldje voor 'Beste Originele Scenario' voor een script dat geldt als een van de allerbeste uit de Hollywoodgeschiedenis.

Echt alles aan dit screenplay klopt, elke seconde werd benut en scenarist Robert Towne slaagde erin een meesterwerk neer te schrijven dat 42 jaar later nog altijd als voorbeeld dient voor screenwriters.

Het verhaal is het prototype van een goed detectiveplot dat begint met een kleine zaak die uitdeint naar een gigantisch complot dat heel Los Angeles aantast. Een ronduit schitterend verhaal.

Jack Nicholson speelt de rol van de arrogante detective J.J. Gittes die langzaam maar zeker afzinkt in een wereld van bedrog, pervertie en misdaad. Faye Dunaway, bekend voor haar rol als Bonnie in 'Bonnie & Clyde' werd ook genomineerd voor een Oscar, maar ze moest nog twee jaar wachten voor ze er een won voor haar rol in 'Network'.

De film won één Oscar, maar werd wel genomineerd voor maar liefst tien andere Oscars, waaronder die voor 'Beste Film', 'Beste Mannelijke Hoofdrol' (voor Jack Nicholson) en 'Beste Regie' (voor Roman Polanski).

5. The Social Network (3 Oscars)

"Je krijgt geen 500 miljoen vrienden zonder enkele vijanden te maken", zo luidt de tagline van 'The Social Network'. Een zelfingenomen Harvard-studentje doet een briljante uitvinding die hem in één klap een van de meest invloedrijke mensen op aarde maakt. Maar hij haalde wel de mosterd bij enkele medestudenten en ondertussen schopt de Facebook-uitvinder tegen heel wat schenen.

Mark Zuckerberg, die ondertussen al ruim anderhalf miljard vrienden heeft, wordt knap vertolkt door Jesse Eisenberg en ook Justin Timberlake speelt een erg verdienstelijke Napster-oprichter Sean Parker. Maar net als bij 'Chinatown' gaat ook hier de scenarist met de meeste lof lopen. Aaron Sorkin wordt beschouwd als de beste screenwriter die Hollywood ooit heeft gehad. Dat bewees hij al met films als 'A Few Good Men' en dit jaar nog met 'Steve Jobs', waarvoor hij wellicht nog eens een Oscar zal winnen.

'The Social Network' werd genomineerd voor vrijwel alle belangrijke Oscars en ging uiteindelijk met drie beeldjes aan de haal. Die voor 'Beste Bewerkte Scenario' (voor Sorkin), 'Beste Montage' en 'Beste Lied' (voor Trent Reznor, de 'Nine Inch Nails'-frontman).

Hoewel hij niet in de prijzen viel, sleepte regisseur David Fincher wel een nominatie in de wacht. Hij is bekend van topfilms als 'Seven', 'Fight Club' en 'Gone Girl'.

6. As Good as It Gets (2 Oscars)

Het komt niet vaak voor dat een romantische komedie belangrijke Oscars wint, maar 'As Good as It Gets' is dan ook niet zomaar een romantische komedie. Jack Nicholson (opnieuw hij) en Helen Hunt spelen het vreemdste en tegelijk het meest interessante koppel dat een romantische komedie ooit voortbracht. Ze wonnen er dan ook allebei volledig terecht een Oscar voor. Voor Nicholson was het al de derde Oscar voor een hoofdrol. Enkel Daniel Day-Lewis evenaart hem.

Melvin Udall is de vreselijkste en meest ergerlijke man die het leven zuur maakt van iedereen die zijn pad kruist. En toch supporter je even hard voor hem als voor Rocky Balboa, ondanks enkele tenenkrullende momenten. 'As Good as It Gets' is een unieke romantische komedie die op geen enkel moment melig wordt en die je in spanning laat tot het allerlaatste moment.

De film werd nog voor vijf andere Oscars genomineerd, waaronder die voor 'Beste Film', 'Beste Mannelijke Bijrol' (voor Greg Kinnear) en 'Beste Originele Scenario'.

Toekomstige winnaars?

Enkele genomineerde films zijn al beschikbaar op Telenet Play More.

'The Martian' van Ridley Scott met Matt Damon en Jessica Chastain is genomineerd voor 7 Oscars;

'Mad Max: Fury Road' van George Miller met Tom Hardy en Charlize Theron is genomineerd voor 10 Oscars;

'Straight Outta Compton' van F. Gary Gray met O'Shea Jackson Jr. en Corey Hawkins is genomineerd voor 1 Oscar.

22-02-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een wereld waarin politici met elkaar overeenkomen, het kan... bij de Simpsons

Een wereld waarin politici met elkaar overeenkomen, het kan... bij de Simpsons

http://oi65.tinypic.com/2ed5fli.jpg

U bent de ruzies en discussies, het geroep en getier, de scheldwoorden en steken onder water bij de Republikeinse en Democratische presidentskandidaten ook zo hartsgrondig beu? U bent niet alleen: zelfs Marge Simpson krijgt er nachtmerries van.

In een nieuw spot on reclameclipje 'The Debateful Eight' droomt Marge over het soms schaamtelijke spektakel dat Donald Trump, Ted Cruz en de andere Amerikaanse presidentskandidaten van hun debatten en campagnemeetings maken. De droom is fictie, de quotes van de kandidaten zijn dat allerminst. Of zoals Marge het hyperventilerend zegt: "Ik hou het niet meer uit! Waar zijn de goede manieren naartoe in politiek? Wat is dat toch met die ding-dongs?"

Ook het antwoord waarmee Homer hun drie kinderen Bart, Lisa en Maggie probeert gerust te stellen, is subliem: "Het is net alsof je een nachtmerrie hebt, alleen is deze wel echt en zal hij waarschijnlijk je leven naar de vaantjes helpen." En als tip krijgt Marge mee: "Probeer je een ander Amerika voor te stellen", waarna alle presidentskandidaten ineens beste vrienden zijn op de tonen van James Taylors 'How Sweet It Is'. Al duurt dat niet lang...

22-02-2016 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pfaffs: "Wij willen niet verkopen aan pornomaker"

Pfaffs: "Wij willen niet verkopen aan pornomaker"

http://oi67.tinypic.com/ouxjzc.jpg

Voorlopig is er geen sprake van een verkoop van de voormalige villa van de familie Pfaff in Brasschaat aan productiehuis Godelina, dat er een erotisch programma zou willen opnemen. De Pfaffs laten weten dat er nog geen enkel contact is geweest tussen hen (of hun makelaars) en het productiehuis in kwestie.

Godelina liet vorige week op haar website weten geïnteresseerd te zijn in de villa die te koop staat. De familie Pfaff zegt hiervan niet officieel op de hoogte te zijn en noemt daarom de geruchten die de ronde doen over de plannen van het productiehuis met het gebouw "volledig uit de lucht gegrepen en ongestaafd".

De Pfaffs laten verder weten "reeds openlijk en zeer amicaal contact te hebben gehad" met het gemeentebestuur van Brasschaat, dat de opnames van een erotisch programma in de villa niet ziet zitten. "We steunen de mening van de gemeente dat dergelijke activiteiten niet thuishoren in deze buurt", laten de Pfaffs weten. "Doch kunnen wij enkel zeggen dat wat er met de woning gebeurt na verkoop ter verantwoordelijkheid is van de nieuwe koper."

De familie stelt tot slot te betreuren dat verschillende media de staat van de woning als "bouwvallig" beschrijven. "Wij benadrukken dat de woning nog steeds met de grootste zorg onderhouden wordt, om de toekomstige koper af te leveren waar hij of zij recht op heeft: een mooi onderhouden woning in een zeer fijne buurt", besluiten ze.

22-02-2016 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian deelt eerste kiekje van zoontje Saint

Kim Kardashian deelt eerste kiekje van zoontje Saint

http://oi63.tinypic.com/mv29tf.jpg

Realitydiva Kim Kardashian (35) heeft de eerste foto gedeeld van haar ruim twee maanden oude zoontje Saint. Het kiekje is een geschenk voor haar overleden vader Robert Kardashian, die maandag 72 jaar geworden zou zijn. "Ik weet dat hij niets liever had gewild dan zijn kleinkinderen ontmoeten.''

Op de foto, gepubliceerd op haar website, slaapt de op 5 december 2015 geboren spruit van Kim en haar rappende man Kanye West (38) in een gebreid wit vestje. Hij heeft zijn armpjes boven zijn hoofd en zijn vuistjes gebald.

Verjaardag van overleden vader
Kim deelt het kiekje van het nieuwe leven in haar familie op de verjaardag van haar in 2013 overleden vader.

"Happy Birthday papa'', schrijft een emotionele Kim bij een foto van haar vader op Instagram. "Er is zoveel gebeurd in ons leven sinds je weg bent. Maar ik weet dat je mijn beschermengel bent en alles hebt zien gebeuren! Ik hou van je en ik mis je ontzettend!''

Kim ging dit weekend samen met Kanye en dochtertje North (2) winkelen voor babyspullen. Dat duurde zo lang, dat Kanye en North midden in een winkel in slaap vielen.

22-02-2016 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese Vogue gomt moedervlekken Gigi Hadid weg

Chinese Vogue gomt moedervlekken Gigi Hadid weg

http://oi68.tinypic.com/243gnzl.jpg

Gigi Hadid is een rijzende ster in de modewereld. Ze liep al zowat voor alle ontwerpers mogelijk, en ze was onder andere al het gezicht van merken als Guess, Versace en Tom Ford. Nu siert de 20-jarige schone de cover van de Chinese Vogue, maar dan niet volledig als zichzelf.

Bij Vogue besloten ze immers om de een of andere reden, Gigi te ontdoen van haar moedervlekjes. Zowel die op haar gezicht als die op haar lichaam werden vakkundig weggewerkt met Photoshop. Dat valt extra op door de korte trui die ze draagt op de cover.

Het waren fans van Gigi zelf die deze zogenaamde Photoshop fail als eersten opmerkten, toen het Amerikaanse model de cover op Instagram plaatste. Kijk zelf maar:

22-02-2016 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Franksje is geen typetje, ik speel hem met hart en ziel"

"Franksje is geen typetje, ik speel hem met hart en ziel"

http://oi67.tinypic.com/2885chz.jpg

Wim Willaert (48) is een nuchtere mens die graag en intens leeft, ondanks de BV-status die hij heeft sinds zijn rol als Frank Welvaert in Eigen Kweek. "Bij mij broebelt het altijd. Ik moet iets doen, of ik word gewoon zot", zegt hij in Goesting over de chaos in zijn leven en carrière.

Iedereen houdt blijkbaar van Franksje in Eigen Kweek. Wat maakt hem zo sympathiek?            
Wim Willaert: "Tja, goeie vraag. Het is natuurlijk een brave mens, maar ik heb geen idee waarom iedereen er zo voor valt. Als ik een slechterik zou spelen, zou het de mensen zo niet aanspreken natuurlijk. Voor mij is het ook echt geen typetje, ik speel dat met hart en ziel. Nu, bij het tweede seizoen heb ik soms wel een beetje compassie met Franksje. Hij kan nogal zagen, (lacht) terwijl hij het allemaal toch zo goed bedoelt."  

Voelt het wrang dat je nu pas zoveel erkenning krijgt, terwijl je al zo lang bezig bent?
"Eigenlijk niet. Ik was perfect op mijn gemak. Ik was sowieso zeer goed bezig in de cinema, ik had Eigen Kweek niet nodig. Maar dan plots 'boem!', is dat ontploft."  

Hoor ik daar dat je het BV-schap niet zo leuk vindt?
"Nee, zo erg is het niet. Maar alles wat ik meemaak in mijn leven, voel ik dubbel. Ik leef heel heel intens. Misschien net daarom ben ik acteur geworden. Ik bestudeer nu wel wat er met mij gebeurt. Zoals laatst op het Lichtfestival in Gent. Ik stond een pak friet te eten terwijl er een stroom aan mensen passeerde, en ik kon zo hun gedachten lezen: 'O! Daar! Wim Willaert! En die eet ook frieten!' Het is bizar, BV's zijn soms de nieuwe goden. Al een chance dat ik mensen als mijn vrouw en Sebastien (Dewaele, die de rol van Steven speelt in Eigen Kweek, red.) rond mij heb. Zij houden me met de voetjes op de grond. Dankzij hen ben ik niet veranderd, maar ik moet er wel tegen vechten."

Strekenvent

Zou jij sterallures kunnen krijgen dan?
"Ik heb daar een mooie anekdote over. Jaren geleden, nog voor ik mijn vrouw kende, traden we op met de Dolfijntjes in café de Voorhuid. Ik ging naar het toilet na het optreden, en toen ik me omdraaide stond daar een schone madam die mij gewoon begon te kussen. 'Wow', dacht ik, 'yeah, rock-'n-roll!!' Tot zij plots zei: 'maar eigenlijk ben jij helemaal niet verliefd op mij?' Ik antwoordde van niet, en daarna vertrok ze. Ik zie haar nog altijd wegrijden op haar Vespaatje, zo triest. Tja, 'les ailes du rock-'n-roll', hé, je gaat snel zweven... Ik ben blij dat ik die hetze nu pas meemaak. Het is iets dat je in gang zet, maar waar je geen controle over hebt."  

Brengt het je soms in problemen?
"In het begin maak je foutjes, ja. Zo werden Sebastien en ik eens uitgenodigd om naar het voetbal te gaan met Marc Coucke. Ah tof, dachten wij, matchke kijken. Maar eerst moesten we daar eten bij de vips, heel onwennig. En daarna maakten we de grote fout om bij de spionkoppen te gaan staan. We zijn daar letterlijk moeten vluchten omdat er een massa mensen op ons afkwam. Dus nu vragen we altijd eerst hoeveel volk er gaat zijn, of er pers is, wat er precies op het programma staat. We leren het wel." (lacht)

Kinderspel

Je zei dat je 'ten volle' acteert en opgaat in je rol. Hoe doe je dat?
"Dat is heel onbewust, maar eigenlijk is acteren letterlijk kinderspel. Je krijgt een ander kostuum, je haar ligt anders, je moet woorden zeggen die je normaal niet zegt... In feite valt er niet veel te spelen, je bént gewoon. Het komt erop neer dat acteren helemaal niet moeilijk is, maar het is wel moeilijk om in te zien dat het niet moeilijk is... snap je?"  

Het is gewoon een kwestie van talent, bedoel je?
"In film moet alles gewoon écht zijn. Ik ben een aanhanger van de chaostheorie. Ken je dat beeld van de man die de wolken meet van Jan Fabre? Dat is zo schoon! Je probeert iets te meten dat je niet kan meten. Dat intrigeert mij. En in mijn vak probeer ik de chaos niet te ordenen met een meetlat, maar met chaos. En dat werkt. Ik laat mijn onderbewustzijn werken, ik denk er niet te veel over na, en plots ben ik mee. Het werkt echt."  

Ben je dan een chaoot in je dagelijks leven?
"Ja, hoewel ik zeer ordentelijk ben opgevoed. Zo maniakaal als mijn vader alles opmeet, zo maniakaal ben ik in mijn aversie daarvoor. Zoals Thé Lau zingt: "Open moet het zijn." Je moet durven alles open te laten. Uiteindelijk beslist het voor zichzelf en klopt het ook."  

Je noemde jezelf ooit een onrustige ziel. Ben jij vermoeiend voor de mensen rondom je?
(vraagt aan zijn vrouw of hij vermoeiend is) Ilse: "Wim kan heel stil en niet aanwezig zijn, maar ook net heel aanwezig zijn. Maar ja, hij is wel een onrustige ziel denk ik. Het draait constant in zijn bovenkamer." Wim: "Voila. (lacht) God ja, het broebelt bij mij altijd. Ik moet iets doen of ik word zot. Dat is zo op de filmset, maar het is ook gewoon hoe ik in het leven sta. Als ik eentje ga drinken, ga ik ook écht eentje drinken... Ik moet leven."

West-Vlaamse fond

Je hebt ook een grote liefde voor het West-Vlaams.
"Absoluut, het is mijn moedertaal. Ik vind het ook vreselijk jammer dat het teloorgaat. Op het speelplein hoor je moeders onder elkaar in het plat West-Vlaams praten, maar tegen hun kinderen spreken ze plots een gekuist taaltje. Zo jammer. Het West-Vlaams is zo bijzonder omdat er massa's invloeden zijn: Spaans, Frans, Engels... en dat levert mooie woorden op. Mijn tantes in Kortemark bijvoorbeeld gebruiken altijd "En tons" als ze iets vertellen "En tons emme da gedoan, en tons..." Wist je dat dat van het Spaanse entonces komt? Fantastisch, toch?"  

Acteer je dan ook makkelijker in het West-Vlaams?
"Ja tuurlijk, maar sowieso wil ik die fond niet weghalen. Als ik Frans spreek, ga ik ook nooit als een Parisien spreken. Het zal eerder het Frans van Arno zijn, als een West-Vlaming dus. Je hoort altijd mijn afkomst, anders klopt het volgens mij niet. Die West-Vlaamse toon geeft kleur. Fantastisch zou bijvoorbeeld zijn om een politieserie te maken in Brussel: Wim Opbrouck en ik als flik, en Kevin Janssens als onze overste, de officier. Man, zou dat spanningen geven! Twee West-Vlamingen die moeten luisteren naar een Antwerpenaar, die nota bene jonger is dan hen. Dat wordt een topreeks." (lacht)

Wie is Wim Willaert?

- Werd bekend in Frankrijk dankzij zijn hoofdrol in Quand la mer monte, een film bekroond met twee Césars.       
     
- Spreekt een legendarisch West-Vlaams Engels in Eigen Kweek, met quotes als "You can't put your nose in othermans menage".      
     
- Is volgend jaar te zien in seizoen 2 van Eigen Kweek.           
 
- Groeide op in Nieuwpoort, maar woont nu in Melle, op 10 meter van de grens van Gent.

21-02-2016 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will.i.am vindt 'X Factor' vreselijk

Will.i.am vindt 'X Factor' vreselijk

http://oi63.tinypic.com/35d6pg4.jpg

Will.i.am zou voor geen goud plaats willen nemen in de jury van X Factor. De rapper, die zelf in jureert in de Britse versie van The Voice, walgt van de manier waarop de talenten in X Factor worden beoordeeld, zegt hij tegen de Daily Star.

De twee talentenjachten zijn volgens Will.i.am elkaars tegenpolen. Hij hekelt de manier waarop minder getalenteerde zangers worden afgewezen. "Ik werd verliefd op The Voice omdat het ergens voor staat. Ik zou nooit de X Factor kunnen doen omdat zij niet dezelfde principes hebben. Het is totaal het tegenovergestelde."

"In The Voice oordeel ik alleen met mijn oren", gaat Will.i.am verder. "Het kan ons niet schelen hoe je eruit ziet. En als het me niet bevalt wat ik zie wanneer ik mij omdraai, dan is het aan mij om daar aan te werken."

Will.i.am mag dan wel beweren dat hij verliefd werd op 'The Voice', hij laat die liefde niet altijd blijken. Enkele weken geleden drukte hij per ongeluk op zijn rode knop toen hij ongeïnteresseerd met zijn GSM bezig was.

21-02-2016 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haarlok van John Lennon is 31.000 euro waard

Haarlok van John Lennon is 31.000 euro waard

http://oi68.tinypic.com/oi6r0n.jpg

Een stukje haar van zanger John Lennon heeft op een veiling in de Verenigde Staten 35.000 dollar (ruim 31.000 euro) opgeleverd. De haarlok werd gekocht door een Britse handelaar.

De haarlok van de legendarische Beatle werd afgeknipt op de set van de film How I Won the War. Lennon, die een rol speelde in de film, moest in de aanloop naar de opnames in 1966 zijn haardos onder handen laten nemen. De kapper die daarvoor werd ingeschakeld, was volgens veilinghuis Heritage Auctions zo enthousiast dat hij een krant uitnodigde.

De koper mocht overigens niet alleen de haarlok mee naar huis nemen, maar ook een aantal krantenartikelen uit 1966. In de nieuwsberichten wordt het nieuwe kapsel van Lennon uitgebreid besproken. 'Een historisch moment. John Lennon zonder zijn haar', concludeerde Bild am Sonntag in een fotobijschrift.

Niet alleen het haar van de ex-Beatle is goud waard. Een verloren gewaande gitaar van Lennon werd vorig jaar al geveild voor 2,4 miljoen dollar.

21-02-2016 om 23:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscarkoorts: iedereen gunt DiCaprio eindelijk zijn beeldje

Oscarkoorts: iedereen gunt DiCaprio eindelijk zijn beeldje

http://oi63.tinypic.com/5pojz4.jpg

Hollywood maakt zich op voor het grootste feest van het jaar: volgende week zondag worden in Los Angeles voor de 88e keer de Oscars uitgereikt. Er lijken zich echter dit maal in de verdeling van de prijzen weinig verrassingen aan te dienen. Dit wordt de editie van pioniersepos 'The Revenant', dat met twaalf nominaties de beste kaarten heeft.

Veel nominaties is overigens niet altijd een garantie voor veel beeldjes, integendeel. Maar bij alle prijzencircussen die gelden als graadmeters voor de Oscars gooide de grimmige vertelling over een Amerikaanse pionier die begin 19e eeuw voor dood in de wildernis wordt achtergelaten hoge ogen. En dat Leonardo DiCaprio zijn inmiddels vijfde nominatie voor beste acteur gaat verzilveren, ook daarover twijfelt niemand met kennis van zaken. Soms is de tijd gewoon rijp om een geliefde ster in het zonnetje te zetten, en dit jaar is ontegenzeggelijk DiCaprio aan de beurt.

Ook in de categorie beste film heeft 'The Revenant' de beste papieren. Alleen vileine bankenfilm 'The Big Short' of journalistendrama 'Spotlight' (over het misbruik in de katholieke kerk) zouden mogelijk in deze categorie voor verrassingen kunnen zorgen. Vooral die laatste is echter geen titel die filmisch enorm imponeert, wat toch een grote pre is voor de stemmers van de Academy bij het toekennen van de belangrijkste Oscar.

Gunfactor

De categorie beste vrouwelijke hoofdrol lijkt een gelopen koers dit jaar: alle prijzen van waarde gingen de afgelopen weken naar de 26-jarige Brie Larson, die in het drama 'Room' een alleenstaande moeder speelt die samen met haar zoontje opgesloten zit in een kamer. Bij de bijrollen maakt Sylvester Stallone de grootste kans op het beeldje voor beste man, voor zijn vertolking van de legendarische bejaarde bokser Rocky Balboa in het drama 'Creed'. Net als bij DiCaprio speelt ook bij de 69-jarige Stallone de gunfactor een grote rol.

Negatieve geluiden

De enige spanning levert de vrouwelijke bijrol op. Krijgt Kate Winslet haar tweede beeldje voor haar rol als vertrouweling van Steve Jobs in de veelgeprezen biografiefilm over het computergenie, of gaat de Oscar toch naar Alicia Vikander, voor haar rol in 'The Danish Girl' als bedrogen echtgenoot van de eerste transgender uit de geschiedenis?

Ondanks de voorspelbaarheid bij de verdeling van de prijzen houdt Hollywood toch zijn hart vast zondag. De Oscars zijn doorgaans bedoeld als feestje waarop Hollywood zichzelf looft en prijst. Maar er zullen dit jaar ook negatieve geluiden klinken, en vermoedelijk luider dan de Academy die het feestje organiseert wenst. De afwezigheid van niet-blanke acteurs bij de nominaties, voor het tweede achtereenvolgende jaar, leidde de afgelopen weken tot een tsunami aan kritiek. Deze ontwikkeling zal donkere presentator van dienst Chris Rock zeker niet onvermeld laten.

De Oscars worden uitgereikt in de nacht van zondag 28 op maandag 29 februari.

21-02-2016 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!