Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian deelt eerste kiekje van zoontje Saint

Kim Kardashian deelt eerste kiekje van zoontje Saint

http://oi63.tinypic.com/mv29tf.jpg

Realitydiva Kim Kardashian (35) heeft de eerste foto gedeeld van haar ruim twee maanden oude zoontje Saint. Het kiekje is een geschenk voor haar overleden vader Robert Kardashian, die maandag 72 jaar geworden zou zijn. "Ik weet dat hij niets liever had gewild dan zijn kleinkinderen ontmoeten.''

Op de foto, gepubliceerd op haar website, slaapt de op 5 december 2015 geboren spruit van Kim en haar rappende man Kanye West (38) in een gebreid wit vestje. Hij heeft zijn armpjes boven zijn hoofd en zijn vuistjes gebald.

Verjaardag van overleden vader
Kim deelt het kiekje van het nieuwe leven in haar familie op de verjaardag van haar in 2013 overleden vader.

"Happy Birthday papa'', schrijft een emotionele Kim bij een foto van haar vader op Instagram. "Er is zoveel gebeurd in ons leven sinds je weg bent. Maar ik weet dat je mijn beschermengel bent en alles hebt zien gebeuren! Ik hou van je en ik mis je ontzettend!''

Kim ging dit weekend samen met Kanye en dochtertje North (2) winkelen voor babyspullen. Dat duurde zo lang, dat Kanye en North midden in een winkel in slaap vielen.

22-02-2016 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese Vogue gomt moedervlekken Gigi Hadid weg

Chinese Vogue gomt moedervlekken Gigi Hadid weg

http://oi68.tinypic.com/243gnzl.jpg

Gigi Hadid is een rijzende ster in de modewereld. Ze liep al zowat voor alle ontwerpers mogelijk, en ze was onder andere al het gezicht van merken als Guess, Versace en Tom Ford. Nu siert de 20-jarige schone de cover van de Chinese Vogue, maar dan niet volledig als zichzelf.

Bij Vogue besloten ze immers om de een of andere reden, Gigi te ontdoen van haar moedervlekjes. Zowel die op haar gezicht als die op haar lichaam werden vakkundig weggewerkt met Photoshop. Dat valt extra op door de korte trui die ze draagt op de cover.

Het waren fans van Gigi zelf die deze zogenaamde Photoshop fail als eersten opmerkten, toen het Amerikaanse model de cover op Instagram plaatste. Kijk zelf maar:

22-02-2016 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Franksje is geen typetje, ik speel hem met hart en ziel"

"Franksje is geen typetje, ik speel hem met hart en ziel"

http://oi67.tinypic.com/2885chz.jpg

Wim Willaert (48) is een nuchtere mens die graag en intens leeft, ondanks de BV-status die hij heeft sinds zijn rol als Frank Welvaert in Eigen Kweek. "Bij mij broebelt het altijd. Ik moet iets doen, of ik word gewoon zot", zegt hij in Goesting over de chaos in zijn leven en carrière.

Iedereen houdt blijkbaar van Franksje in Eigen Kweek. Wat maakt hem zo sympathiek?            
Wim Willaert: "Tja, goeie vraag. Het is natuurlijk een brave mens, maar ik heb geen idee waarom iedereen er zo voor valt. Als ik een slechterik zou spelen, zou het de mensen zo niet aanspreken natuurlijk. Voor mij is het ook echt geen typetje, ik speel dat met hart en ziel. Nu, bij het tweede seizoen heb ik soms wel een beetje compassie met Franksje. Hij kan nogal zagen, (lacht) terwijl hij het allemaal toch zo goed bedoelt."  

Voelt het wrang dat je nu pas zoveel erkenning krijgt, terwijl je al zo lang bezig bent?
"Eigenlijk niet. Ik was perfect op mijn gemak. Ik was sowieso zeer goed bezig in de cinema, ik had Eigen Kweek niet nodig. Maar dan plots 'boem!', is dat ontploft."  

Hoor ik daar dat je het BV-schap niet zo leuk vindt?
"Nee, zo erg is het niet. Maar alles wat ik meemaak in mijn leven, voel ik dubbel. Ik leef heel heel intens. Misschien net daarom ben ik acteur geworden. Ik bestudeer nu wel wat er met mij gebeurt. Zoals laatst op het Lichtfestival in Gent. Ik stond een pak friet te eten terwijl er een stroom aan mensen passeerde, en ik kon zo hun gedachten lezen: 'O! Daar! Wim Willaert! En die eet ook frieten!' Het is bizar, BV's zijn soms de nieuwe goden. Al een chance dat ik mensen als mijn vrouw en Sebastien (Dewaele, die de rol van Steven speelt in Eigen Kweek, red.) rond mij heb. Zij houden me met de voetjes op de grond. Dankzij hen ben ik niet veranderd, maar ik moet er wel tegen vechten."

Strekenvent

Zou jij sterallures kunnen krijgen dan?
"Ik heb daar een mooie anekdote over. Jaren geleden, nog voor ik mijn vrouw kende, traden we op met de Dolfijntjes in café de Voorhuid. Ik ging naar het toilet na het optreden, en toen ik me omdraaide stond daar een schone madam die mij gewoon begon te kussen. 'Wow', dacht ik, 'yeah, rock-'n-roll!!' Tot zij plots zei: 'maar eigenlijk ben jij helemaal niet verliefd op mij?' Ik antwoordde van niet, en daarna vertrok ze. Ik zie haar nog altijd wegrijden op haar Vespaatje, zo triest. Tja, 'les ailes du rock-'n-roll', hé, je gaat snel zweven... Ik ben blij dat ik die hetze nu pas meemaak. Het is iets dat je in gang zet, maar waar je geen controle over hebt."  

Brengt het je soms in problemen?
"In het begin maak je foutjes, ja. Zo werden Sebastien en ik eens uitgenodigd om naar het voetbal te gaan met Marc Coucke. Ah tof, dachten wij, matchke kijken. Maar eerst moesten we daar eten bij de vips, heel onwennig. En daarna maakten we de grote fout om bij de spionkoppen te gaan staan. We zijn daar letterlijk moeten vluchten omdat er een massa mensen op ons afkwam. Dus nu vragen we altijd eerst hoeveel volk er gaat zijn, of er pers is, wat er precies op het programma staat. We leren het wel." (lacht)

Kinderspel

Je zei dat je 'ten volle' acteert en opgaat in je rol. Hoe doe je dat?
"Dat is heel onbewust, maar eigenlijk is acteren letterlijk kinderspel. Je krijgt een ander kostuum, je haar ligt anders, je moet woorden zeggen die je normaal niet zegt... In feite valt er niet veel te spelen, je bént gewoon. Het komt erop neer dat acteren helemaal niet moeilijk is, maar het is wel moeilijk om in te zien dat het niet moeilijk is... snap je?"  

Het is gewoon een kwestie van talent, bedoel je?
"In film moet alles gewoon écht zijn. Ik ben een aanhanger van de chaostheorie. Ken je dat beeld van de man die de wolken meet van Jan Fabre? Dat is zo schoon! Je probeert iets te meten dat je niet kan meten. Dat intrigeert mij. En in mijn vak probeer ik de chaos niet te ordenen met een meetlat, maar met chaos. En dat werkt. Ik laat mijn onderbewustzijn werken, ik denk er niet te veel over na, en plots ben ik mee. Het werkt echt."  

Ben je dan een chaoot in je dagelijks leven?
"Ja, hoewel ik zeer ordentelijk ben opgevoed. Zo maniakaal als mijn vader alles opmeet, zo maniakaal ben ik in mijn aversie daarvoor. Zoals Thé Lau zingt: "Open moet het zijn." Je moet durven alles open te laten. Uiteindelijk beslist het voor zichzelf en klopt het ook."  

Je noemde jezelf ooit een onrustige ziel. Ben jij vermoeiend voor de mensen rondom je?
(vraagt aan zijn vrouw of hij vermoeiend is) Ilse: "Wim kan heel stil en niet aanwezig zijn, maar ook net heel aanwezig zijn. Maar ja, hij is wel een onrustige ziel denk ik. Het draait constant in zijn bovenkamer." Wim: "Voila. (lacht) God ja, het broebelt bij mij altijd. Ik moet iets doen of ik word zot. Dat is zo op de filmset, maar het is ook gewoon hoe ik in het leven sta. Als ik eentje ga drinken, ga ik ook écht eentje drinken... Ik moet leven."

West-Vlaamse fond

Je hebt ook een grote liefde voor het West-Vlaams.
"Absoluut, het is mijn moedertaal. Ik vind het ook vreselijk jammer dat het teloorgaat. Op het speelplein hoor je moeders onder elkaar in het plat West-Vlaams praten, maar tegen hun kinderen spreken ze plots een gekuist taaltje. Zo jammer. Het West-Vlaams is zo bijzonder omdat er massa's invloeden zijn: Spaans, Frans, Engels... en dat levert mooie woorden op. Mijn tantes in Kortemark bijvoorbeeld gebruiken altijd "En tons" als ze iets vertellen "En tons emme da gedoan, en tons..." Wist je dat dat van het Spaanse entonces komt? Fantastisch, toch?"  

Acteer je dan ook makkelijker in het West-Vlaams?
"Ja tuurlijk, maar sowieso wil ik die fond niet weghalen. Als ik Frans spreek, ga ik ook nooit als een Parisien spreken. Het zal eerder het Frans van Arno zijn, als een West-Vlaming dus. Je hoort altijd mijn afkomst, anders klopt het volgens mij niet. Die West-Vlaamse toon geeft kleur. Fantastisch zou bijvoorbeeld zijn om een politieserie te maken in Brussel: Wim Opbrouck en ik als flik, en Kevin Janssens als onze overste, de officier. Man, zou dat spanningen geven! Twee West-Vlamingen die moeten luisteren naar een Antwerpenaar, die nota bene jonger is dan hen. Dat wordt een topreeks." (lacht)

Wie is Wim Willaert?

- Werd bekend in Frankrijk dankzij zijn hoofdrol in Quand la mer monte, een film bekroond met twee Césars.       
     
- Spreekt een legendarisch West-Vlaams Engels in Eigen Kweek, met quotes als "You can't put your nose in othermans menage".      
     
- Is volgend jaar te zien in seizoen 2 van Eigen Kweek.           
 
- Groeide op in Nieuwpoort, maar woont nu in Melle, op 10 meter van de grens van Gent.

21-02-2016 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will.i.am vindt 'X Factor' vreselijk

Will.i.am vindt 'X Factor' vreselijk

http://oi63.tinypic.com/35d6pg4.jpg

Will.i.am zou voor geen goud plaats willen nemen in de jury van X Factor. De rapper, die zelf in jureert in de Britse versie van The Voice, walgt van de manier waarop de talenten in X Factor worden beoordeeld, zegt hij tegen de Daily Star.

De twee talentenjachten zijn volgens Will.i.am elkaars tegenpolen. Hij hekelt de manier waarop minder getalenteerde zangers worden afgewezen. "Ik werd verliefd op The Voice omdat het ergens voor staat. Ik zou nooit de X Factor kunnen doen omdat zij niet dezelfde principes hebben. Het is totaal het tegenovergestelde."

"In The Voice oordeel ik alleen met mijn oren", gaat Will.i.am verder. "Het kan ons niet schelen hoe je eruit ziet. En als het me niet bevalt wat ik zie wanneer ik mij omdraai, dan is het aan mij om daar aan te werken."

Will.i.am mag dan wel beweren dat hij verliefd werd op 'The Voice', hij laat die liefde niet altijd blijken. Enkele weken geleden drukte hij per ongeluk op zijn rode knop toen hij ongeïnteresseerd met zijn GSM bezig was.

21-02-2016 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haarlok van John Lennon is 31.000 euro waard

Haarlok van John Lennon is 31.000 euro waard

http://oi68.tinypic.com/oi6r0n.jpg

Een stukje haar van zanger John Lennon heeft op een veiling in de Verenigde Staten 35.000 dollar (ruim 31.000 euro) opgeleverd. De haarlok werd gekocht door een Britse handelaar.

De haarlok van de legendarische Beatle werd afgeknipt op de set van de film How I Won the War. Lennon, die een rol speelde in de film, moest in de aanloop naar de opnames in 1966 zijn haardos onder handen laten nemen. De kapper die daarvoor werd ingeschakeld, was volgens veilinghuis Heritage Auctions zo enthousiast dat hij een krant uitnodigde.

De koper mocht overigens niet alleen de haarlok mee naar huis nemen, maar ook een aantal krantenartikelen uit 1966. In de nieuwsberichten wordt het nieuwe kapsel van Lennon uitgebreid besproken. 'Een historisch moment. John Lennon zonder zijn haar', concludeerde Bild am Sonntag in een fotobijschrift.

Niet alleen het haar van de ex-Beatle is goud waard. Een verloren gewaande gitaar van Lennon werd vorig jaar al geveild voor 2,4 miljoen dollar.

21-02-2016 om 23:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscarkoorts: iedereen gunt DiCaprio eindelijk zijn beeldje

Oscarkoorts: iedereen gunt DiCaprio eindelijk zijn beeldje

http://oi63.tinypic.com/5pojz4.jpg

Hollywood maakt zich op voor het grootste feest van het jaar: volgende week zondag worden in Los Angeles voor de 88e keer de Oscars uitgereikt. Er lijken zich echter dit maal in de verdeling van de prijzen weinig verrassingen aan te dienen. Dit wordt de editie van pioniersepos 'The Revenant', dat met twaalf nominaties de beste kaarten heeft.

Veel nominaties is overigens niet altijd een garantie voor veel beeldjes, integendeel. Maar bij alle prijzencircussen die gelden als graadmeters voor de Oscars gooide de grimmige vertelling over een Amerikaanse pionier die begin 19e eeuw voor dood in de wildernis wordt achtergelaten hoge ogen. En dat Leonardo DiCaprio zijn inmiddels vijfde nominatie voor beste acteur gaat verzilveren, ook daarover twijfelt niemand met kennis van zaken. Soms is de tijd gewoon rijp om een geliefde ster in het zonnetje te zetten, en dit jaar is ontegenzeggelijk DiCaprio aan de beurt.

Ook in de categorie beste film heeft 'The Revenant' de beste papieren. Alleen vileine bankenfilm 'The Big Short' of journalistendrama 'Spotlight' (over het misbruik in de katholieke kerk) zouden mogelijk in deze categorie voor verrassingen kunnen zorgen. Vooral die laatste is echter geen titel die filmisch enorm imponeert, wat toch een grote pre is voor de stemmers van de Academy bij het toekennen van de belangrijkste Oscar.

Gunfactor

De categorie beste vrouwelijke hoofdrol lijkt een gelopen koers dit jaar: alle prijzen van waarde gingen de afgelopen weken naar de 26-jarige Brie Larson, die in het drama 'Room' een alleenstaande moeder speelt die samen met haar zoontje opgesloten zit in een kamer. Bij de bijrollen maakt Sylvester Stallone de grootste kans op het beeldje voor beste man, voor zijn vertolking van de legendarische bejaarde bokser Rocky Balboa in het drama 'Creed'. Net als bij DiCaprio speelt ook bij de 69-jarige Stallone de gunfactor een grote rol.

Negatieve geluiden

De enige spanning levert de vrouwelijke bijrol op. Krijgt Kate Winslet haar tweede beeldje voor haar rol als vertrouweling van Steve Jobs in de veelgeprezen biografiefilm over het computergenie, of gaat de Oscar toch naar Alicia Vikander, voor haar rol in 'The Danish Girl' als bedrogen echtgenoot van de eerste transgender uit de geschiedenis?

Ondanks de voorspelbaarheid bij de verdeling van de prijzen houdt Hollywood toch zijn hart vast zondag. De Oscars zijn doorgaans bedoeld als feestje waarop Hollywood zichzelf looft en prijst. Maar er zullen dit jaar ook negatieve geluiden klinken, en vermoedelijk luider dan de Academy die het feestje organiseert wenst. De afwezigheid van niet-blanke acteurs bij de nominaties, voor het tweede achtereenvolgende jaar, leidde de afgelopen weken tot een tsunami aan kritiek. Deze ontwikkeling zal donkere presentator van dienst Chris Rock zeker niet onvermeld laten.

De Oscars worden uitgereikt in de nacht van zondag 28 op maandag 29 februari.

21-02-2016 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss gewond na ski-ongeluk

Kate Moss gewond na ski-ongeluk

http://oi66.tinypic.com/n53dcg.jpg

Model Kate Moss heeft een skiblessure opgelopen tijden haar wintersportvakantie in Gstaad in Zwitserland. Moss scheurde haar kniebanden bij haar val. Bronnen van Page Six zeggen dat ze gisteren is teruggekeerd naar Londen, waar ze zich laat behandelen door haar eigen artsen.

Het is niet duidelijk of ze een operatie nodig heeft. Kate Moss heeft een trip naar Toronto geannuleerd. Daar zou ze maandag een filiaal van de winkelketen Saks Fifth Avenue openen, maar de artsen van het geblesseerde model hebben haar een reisverbod opgelegd.

Moss heeft zelf een verklaring afgegeven over haar afwezigheid. ''Met teleurstelling moet ik mijn reis naar Canada afzeggen als gevolg van een ski-ongeluk. Ik sta momenteel onder medische behandeling. Het is me verboden om lange vluchten te maken. Ik doe mijn uiterste best om op een later moment alsnog naar Toronto te komen zodra ik in staat ben te reizen."

21-02-2016 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent pronkt met stapels geld en moet zich verantwoorden bij de rechter

50 Cent pronkt met stapels geld en moet zich verantwoorden bij de rechter

http://oi63.tinypic.com/20fqfm1.jpg

50 Cent moet zich binnenkort bij de rechter verantwoorden voor de stapels biljetten waarmee hij regelmatig op Instagram pronkt. De rapper vroeg vorig jaar juli faillissement aan. De rechter wil dan ook weten hoe hij dan aan die bakken met geld komt.

''Ik ben bezorgd om aantijgingen van niet-openbaring en om gebrek aan transparantie in deze zaak'', zei faillissementsrechter Ann Nevins volgens CNN. Omdat faillissement een 'eerlijke maar onfortuinlijke schuldenaar' de kans geeft om opnieuw te beginnen, is het belangrijk dat het proces transparant verloopt. Daarom moet 50 Cent, oftewel Curtis Jackson, uitleg komen geven.

Afgelopen maanden postte de rapper meerdere keren foto's van stapels geld, de ene keer in zijn koelkast, de andere keer op zijn bed. 50 Cent zette zelfs een kiekje op Instagram waarop te zien is hoe hij het woord 'broke' (blut) heeft gespeld van stapels 100 dollar biljetten.

Jackson moest voordat hij zijn faillissement aanvroeg voor de rechter verschijnen omdat hij 5 miljoen dollar schadevergoeding moest betalen aan een vrouw van wie hij een seksfilmpje online had gezet om een vriend van haar belachelijk te maken. Hij zou in totaal nog zo'n 10 tot 50 miljoen dollar verschuldigd zijn aan verschillende eisers en omdat hij dit niet kon betalen, vroeg hij faillissement aan.

Wat ons opviel bij het bekijken van al die beelden? De aanwezigheid van een niet nader genoemd wodka-merk ...

21-02-2016 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt de villa van de Pfaffs omgebouwd tot permanente pornoset?

Wordt de villa van de Pfaffs omgebouwd tot permanente pornoset?

http://oi64.tinypic.com/1z2inx4.jpg

Na jaren van verloedering wacht de Pfaff-villa een nieuw opwindend leven. Productiehuis Godelina wil het het nestje van Carmen en Jean-Marie omtoveren tot één grote pornoset met live-streaming en peepshows. "We willen permanent tien rondborstige dames en één man in de villa laten wonen waarvan elke actie via een site te volgen is."

Vergeet alle tafereeltjes die u kent uit 'De Pfaffs'. Weldra krijgt u aan de randen van het binnenzwembad en rondom Carmen's keukentafel actie van geheel andere aard. Productiehuis Godelina -bekend van S.O.S Pik en 'Dagelijkse Worst'- is bereid om de verlaagde vraagprijs van 895.000 euro neer te tellen en het huis in volle glorie te herstellen. Meteen ook aangevuld met nieuwe, spraakmakende bewoners.

"Het concept is niet nieuw," aldus Werner van Godelina. "De bedoeling is om permanent een man met tien rondborstige vrouwen in de Pfaff-mansion te laten verblijven. Hun avonturen -van naakt zonnebaden tot meer pittige actie- zullen daarbij via tal van camera's live op het net te volgen zijn. De Pfaff-villa, een begrip in Vlaanderen, is daarvoor een droomlocatie. Alleen al de nieuwsgierigheid van duizenden mensen, aangevuld met het erotische gegeven, moet in onze ogen tot een commercieel succes leiden."

21-02-2016 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts voorzichtig verliefd: "We nemen de tijd"

Matthias Schoenaerts voorzichtig verliefd: "We nemen de tijd"

http://oi63.tinypic.com/ih8o77.jpg

Matthias Schoenaerts voelt vlinders. "Er is op dit moment een vrouw die mijn hart beroert, jazeker." Dat zegt de Belg in een interview met De Morgen.

Veel meer laat Schoenaerts niet los over de verliefdheid. Wel dat ze "de tijd nemen". "Ik wil dat we samen de schoonheid van geduld ervaren. Ik wil haar niet al naar me toe trekken. Dat zou geen liefde zijn, maar egoïsme", zegt hij in de krant. Of de vrouw in ons land of de Verenigde Staten vertoeft, houdt de acteur liever voor zich.

Hij beschrijft wel hoe zijn ideale liefdesrelatie eruitziet: "Een zeldzame plak waar je jezelf kunt zijn. En waar eerlijkheid regeert". "Je donkere kamers durven te delen." Dat is volgens de acteur het bewijs van ultieme intimiteit.

21-02-2016 om 01:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe het geniale brein achter NYPD Blue zijn hele fortuin van 100 miljoen verspeelde

Hoe het geniale brein achter NYPD Blue zijn hele fortuin van 100 miljoen verspeelde

http://oi66.tinypic.com/2e1srnt.jpg

Talent zat, maar in zijn briljante hoofd huizen nog meer demonen. David Milch wordt algemeen beschouwd als een vernieuwend tv-genie. Alom geprezen als brein achter series als NYPD Blue en Deadwood. Hij vergaarde er een fortuin van meer dan honderd miljoen dollar mee. Maar dat ging compleet in rook op.

David Milch is 70 en staat inmiddels 17 miljoen dollar in het krijt. Tussen 2000 en 2011 vergokte hij zomaar eventjes 25 miljoen dollar. Dat blijkt uit een proces dat zijn vrouw Rita Stern vorig jaar aanspande tegen hun geldbeheerders en waar The Hollywood Reporter recent over berichtte. Milch verspeelde ook hun twee luxe-eigendommen - een in Brentwood, een in Martha's Vineyard, samen goed voor 13 miljoen - en leeft tegenwoordig van een uitkering van 40 dollar per week. Het koppel, dat al 34 jaar samen is, woont nu in een huurwoning in Santa Monica. Hoe kon het zover komen?

Papa leerde hem gokken
"De eerste keer dat ik een shot zette, zei mijn dealer mij: 'De heroïne zal je alles geven, maar jij zal ook alles aan de heroïne geven'", vertelde Milch in 2005 aan de New Yorker. Maar naast de drugs was er ook de gulzige gokverslaving. Net als zijn vader, een chirurg, die uiteindelijk zelfmoord pleegde. Vanaf zijn vijfde nam zijn vader hem elk jaar in augustus mee naar de paardenraces in Saratoga in Californië. Op de radio sprak Milch erover in 2012: "Mijn vader wist dat ik zelf een verdorven gokker was, zo zei hij tegen mij. Maar je mag nog niet gokken omdat je geen 18 bent. Hij schakelde de ober in om in mijn plaats te gokken, zodat ik toch kon meedoen. Dat soort verwarde boodschappen gaf hij mij."

Aan die paardenwedstrijden houdt hij naar eigen zeggen zijn enige gelukkige jeugdherinneringen over. Op zijn achtste liftte David Milch al de grens over naar Canada om daar te kunnen gokken. Het hele paardenracecircuit inspireerde Milch tot de tv-serie Luck. "Eens je die wereld binnentreedt, wijzigt je hele chemie, net zoals bij drugsverslaafden", zei hij over gokken op radio NPR. En hij kon de twee perfect vergelijken.

Toen het schrijven van romans aan de universiteit niet wou vlotten door een writer's block, stortte Milch zich op drank en drugs. "De heroïne heeft mijn leven gered, in die zin dat ze mijn bestaan normaliseerde", zei hij aan de New York Times. "Anders zou ik gestorven zijn aan mijn drank- en drugsverslaving."

Milch zat ook even vast in een Mexicaanse gevangenis en vuurde ooit op de zwaailichten van een politiewagen. Hij vergokte duizenden dollars.

Hill Street Blues
In 1982 verliet hij zijn post als lector Engelse literatuur aan de universiteit van Yale om mee te schrijven aan de tv-serie Hill Street Blues. In dat jaar trouwde hij met Rita Stern, een documentairemaakster en schilder die aan Yale studeerde toen Milch daar les gaf. Op hun eerste date verspeelde Milch al het geld van Stern met gokken.

Steven Bochco, met wie hij samenwerkte aan Hill Street Blues en later NYPD Blue in het leven riep, zegt dat Milch een "gek" was toen hij in Los Angeles voor televisie kwam werken. Hij vloog geregeld over en weer naar Vegas om er te gokken.

NYPD Blue
In 1987 eindigde Hill Street Blues en in 1993 begon NYPD Blue. Het geld rolde toen binnen. De laatste drie jaren van Hill Street Blues verdiende Milch naar verluidt 12 miljoen dollar. De New Yorker schreef in 2005 dat hij tot dan toe met NYPD Blue 60 miljoen had binnengerijfd. De populaire politieserie was nog maar net in de ether toen Milch hartproblemen kreeg en zich opnieuw op drugs verliet. Zeven jaar ver in de serie (die in totaal twaalf jaar liep) stapte David Milch eruit om zijn problemen aan te pakken.

In 2004 begon hij met Deadwood. Ook daar bleek, naast zijn menselijke tekortkomingen, dat hij bakken talent en intelligentie in zich droeg. Zijn collega's en vrienden hebben het alleen maar daar over.

Neemt niet weg dat zijn drugsverslaving geregeld de kop opstak en zijn gokverslaving de hele tijd door. Hij joeg zijn hele geschatte fortuin van meer dan honderd miljoen erdoor. Zijn vrouw, Rita Stern, eist een schadevergoeding van 25 miljoen van de mensen die instonden voor hun boekhouding en die haar nooit over de ernst van de situatie hebben ingelicht.

21-02-2016 om 01:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigen Kweek: "Waar zijn de ondertitels?"

Eigen Kweek: "Waar zijn de ondertitels?"

http://oi67.tinypic.com/4tvz7q.jpg

Gelukkig bestaat de Telektest-pagina 888 nog, waar je voor de meeste programma's nog terecht kan voor ondertitels. Heel wat ontevreden kijkers ergeren zich aan het feit dat de VRT het West-Vlaams niet ondertitelt in de reeks Eigen Kweek.

In tegenstelling tot de Canvasreeks Bevergem dat zich afspeelt in een fictief West-Vlaams dorp krijgt Eigen Kweek geen ondertitels. De acteurs uit Eigen Kweek, die een mondje West-Vlaams met flarden Engels praten, worden niet ondertiteld.

Enkel de conversaties die volledig in het Filipijns verlopen, worden voorzien van ondertiteling. Ook het eerste seizoen van de reeks verscheen in 2013 zonder ondertitels." Door een serie op te hangen aan West-Vlaamse wiettelers, zónder hen van ondertitels te voorzien, deed VRT een grote gok", klonk het drie jaar geleden.

21-02-2016 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiebond Miami wil boycot concert Beyoncé

Politiebond Miami wil boycot concert Beyoncé

http://oi68.tinypic.com/15zlbg1.jpg

De chef van de politiebond in Miami is niet blij met de komst van Beyoncé naar zijn stad. De zangeres sympathiseerde volgens hem tijdens haar optreden in de Super Bowl-finale met de gewelddadige groep Black Panthers.

"Het feit dat Beyoncé Amerikanen uit elkaar wil drijven door de Black Panthers te promoten en een anti-politieboodschap te verspreiden laten zien dat ze weinig respect heeft voor de politie", schrijft Javier Ortiz. Hij ziet haar Super Bowl-outfit die naar de symboliek van de zwarte nationaalsocialistische groep verwijst en de inhoud van haar politieke nummer Formation als het bewijs van het vermeende dubieuze gedachtegoed van de popster.

"Ik zag per ongeluk de video van Formation waarin de mobiele eenheid zich overgeeft met hun handen omhoog, refererend naar het 'Hands up, don't shoot'-thema van de Black Lives Matter-beweging die werd geïnspireerd door de dood van Michael Brown in Ferguson", schrijft Ortiz in zijn betoog waarin hij stelt dat de kritiek op de politie van de zangeres en de demonstranten onterecht is.

"Ik daag Beyoncé uit om het rapport te lezen over zijn dood. Hand up, don't shoot is gebouwd op leugens." Ortiz spreekt zijn hoop uit dat andere politieorganisaties in het land ook de concerten van Beyoncé gaan boycotten.

19-02-2016 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Schrik om af te gaan in The Voice"

"Schrik om af te gaan in The Voice"

http://oi68.tinypic.com/2vmzu9s.jpg

Leen Verstraete uit Sint-Maria-Latem waagt haar kans in The Voice van Vlaanderen. De 36-jarige is vanavond te zien tijdens de 'blind auditions' en zal proberen om de jury te overdonderen met het operalied 'O Mio Babbino Caro' van Puccini. "Het is eens iets anders", lacht ze. "Ik ben niet het type zangeres dat alle kermistenten gaat afschuimen."

Vlaanderen is vanavond getuige van het eerste televisie-optreden van Leen in het nieuwe seizoen van het vtm-programma The Voice van Vlaanderen, dat op zoek gaat naar een unieke stem. In het programma zitten de 'coaches' Natalia, Koen Wauters, Bent Van Looy en nieuwkomer Bart Peeters met de rug naar de optredende kandidaten. Pas als ze echt onder de indruk zijn van wat ze horen, draaien ze hun stoel. De 36-jarige Leen Verstraete zal de jury proberen te imponeren met haar eigen interpretatie van het operanummer 'O Mio Babbino Caro' van de Italiaanse componist Puccini. "Geen evidente keuze, maar is het eens iets anders", vertelt Leen, die naar eigen zeggen behoorlijk nerveus was voor de zogenaamde 'blind auditions'. "Ik heb nogal last van podiumvrees en faalangst. Het was dan ook absoluut niet mijn idee om me in te schrijven", lacht ze. "Mijn schoonzus is de schuldige."

Spraakcomputers

Toch mag het niet verbazen dat Leen haar kans waagt in het programma. "Ik ben al heel lang gepassioneerd door muziek", gaat ze verder. "Zo volgde ik jarenlang zangles aan de muziekschool in Gent. Maar ik heb ook veel andere passies. Ik ben logopediste van opleiding en werk voor een bedrijf dat spraakcomputers ontwikkelt voor mensen die niet of moeilijk kunnen spreken. Daarnaast ben ik ook mama van twee kindjes, waardoor het zingen de laatste jaren op een laag pitje stond. Er was veel overtuigingskracht voor nodig om me in de tv-studio te krijgen, maar ik zie het nu vooral als een uitdaging. Al moet ik eerlijkheidshalve toegeven dat ik nog altijd niet goed besef waaraan ik begonnen ben."

Studiowerk

Grote verwachtingen heeft de Zwalmse niet. "Alles wat dit avontuur met zich meebrengt, is mooi meegenomen. Al ben ik niet echt het type zangeres die alle kermistenten gaat afschuimen. Studiowerk lijkt me wel fijn. Dan moet je tenminste het podium niet op. Maar wie weet denk ik daar na dit avontuur wel helemaal anders over. Het zou vooral leuk zijn om hier in de regio wat muzikanten samen te krijgen om af en toe een kleinschalig projectje mee te doen. Ik zing trouwens niet enkel klassieke muziek, mijn muzieksmaak is nogal breed. Ik ben nu al razend benieuwd naar de reacties die zullen volgen na de uitzending." The Voice van Vlaanderen wordt vanavond om 20.35 uur uitgezonden op vtm.

19-02-2016 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tournee Hans Teeuwen doet ook Vlaanderen aan

Tournee Hans Teeuwen doet ook Vlaanderen aan

http://oi67.tinypic.com/ilir2o.jpg

De Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen gaat een korte tournee doen van zijn nieuwe voorstelling Echte Rancune. Tussen mei en augustus speelt Teeuwen 31 keer in grote theaters in zestien grote steden in Nederland en ons land.

De Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen gaat een korte tournee doen van zijn nieuwe voorstelling Echte Rancune. Tussen mei en augustus speelt Teeuwen 31 keer in grote theaters in zestien grote steden in Nederland en ons land.

19-02-2016 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villa van de Pfaffs al 1 miljoen minder waard

Villa van de Pfaffs al 1 miljoen minder waard

http://oi67.tinypic.com/301os44.jpg

De Pfaffs krijgen hun villa duidelijk aan de straatstenen niet verkocht. De befaamde villa in de Guyotdreef staat opnieuw te koop en nu voor 'slechts' 895.000 euro, ruim een miljoen euro minder dan toen het voor het eerst te koop stond in 2009.

Nu de villa fel gezakt is in prijs, blijkt er toch wel interesse te zijn. "Een aantal weken geleden zijn we met de nieuwe prijs naar buiten gekomen", vertelt Arthur Rodenburg, de makelaar van de familie Pfaff. "We hebben wel wat reacties gekregen. De vraagprijs is natuurlijk enorm interessant. Er zijn ook al bezichtigingen geweest en momenteel zijn we met enkele personen in gesprek. We hopen dat de verkoop binnenkort afgerond is." De prijs van de villa zakte twee jaar geleden al tot net boven een miljoen euro. Ondanks die forse prijsverlaging bleef de verkoop moeilijk lopen. In maart vorig jaar nam de voormalige babysit van de Pfaffs haar intrek in de villa. Momenteel wordt de villa verhuurd met een kortlopend contract.

19-02-2016 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation Island-deelneemster overweegt stappen tegen lekken sekstape

Temptation Island-deelneemster overweegt stappen tegen lekken sekstape

http://oi68.tinypic.com/ayshnl.jpg

Temptation Island-deelneemster Louise overweegt stappen tegen de mensen die verantwoordelijk zijn voor het lekken van sekstapes met haar in de hoofdrol. "Ik wilde in eerste instantie niks doen, omdat ik vreesde dat ik het alleen maar erger zou maken. Nu ben ik toch aan het onderzoeken welke maatregelen ik eventueel kan nemen."

Clint.be kreeg de beelden in handen van een anoieme bron en zwierde ze prompt online. "Iets wat bijzonder privé was, wordt nu schaamteloos met heel Vlaanderen gedeeld", aldus Louise. "Ik kan alleen maar betreuren dat sommigen er plezier in hebben om privémateriaal online te verspreiden." Clint.be heeft de bewuste video inmiddels verwijderd en zijn excuses aangeboden.

Volgens Leo Neels, professor mediarecht aan de KU Leuven, zijn er wel degelijk strafbare feiten gebeurd. Niet alleen door de persoon die de beelden heeft gelekt, maar ook door iedereen die ze verspreid heeft.

19-02-2016 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Jenner werkt samen met Puma, dik tegen de zin van Kanye

Kylie Jenner werkt samen met Puma, dik tegen de zin van Kanye

http://oi67.tinypic.com/w6z4h2.jpg

Sportmerk Puma heeft officieel bevestigd dat ze gaan samenwerken met het halfzusje van Kim Kardashian, Kylie Jenner. En dat is niet naar de zin van schoonbroer Kanye West. Die tweette onlangs nog het volgende: "1000% there will never be a Kylie Puma anything. That's on my family! 1000% Kylie is on Yeezy team!!!"

Kanye West werkt immers al drie seizoenen samen met Adidas voor zijn schoenen- en kledinglijn Yeezy, en laat die sportgigant net een rechtstreekse concurrent zijn van het eveneens Duitse sportmerk Puma. Toch liet Kylie zich ondanks het protest van Kanye niet tegenhouden om samen te werken met Puma.

"Kylie wordt het gezicht van onze lente/zomer training campagne, die in april uitkomt. Kylie vertegenwoordigt een nieuw en spannend tijdperk in de modewereld, we vonden haar dan ook dé ideale persoon om ons merk te representeren," aldus een woordvoerder van Puma in een persbericht.

Arme Kanye.

18-02-2016 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stand-upcomedian krijgt briefje over borstkanker dat haar en hele zaal doet huilen

Stand-upcomedian krijgt briefje over borstkanker dat haar en hele zaal doet huilen

http://oi63.tinypic.com/2ic8xlv.jpg

Net voor haar show zaterdagavond in Perth kreeg de Australische stand-upcomedian Em Rusciano een nota op een servet overhandigd. Het briefje kwam van de vrienden van Natalie Mathews, een vrouw die niet aanwezig kon zijn door borstkanker. Em Rusciano was diep ontroerd en ze besloot iets te doen voor de kankerpatiënte tijdens haar optreden.

Natalie 'Nat' Mathews kreeg een jaar geleden de diagnose van een erg agressieve vorm van borstkanker. Ze is gelukkig getrouwd, heeft twee zoontjes en geeft les aan kinderen met een beperking. "En bovenal is ze een fantastische vriendin", stond er op het servet. Ze zou de show van Em Rusciano bijwonen, maar net die dag kon ze met steun van de gezondheidszorg een borstreconstructie laten uitvoeren. "Dan moet je keuzes maken", schreven de vrienden van Nat. "Het werd nipt, maar we moeten je toch melden dat je het moest afleggen tegen de borsten. Dat zal je wel begrijpen. Geef haar een applaus, aub. We houden van haar en zij is formidabel."

"Daar stond ik dan in mijn maillot en veren", schrijft Em Rusciano in haar wekelijkse column op news.com.au. "Plots was ik niet meer zo nerveus voor mijn show. Het was een reminder dat er mensen zijn die echt wel in de shit zitten."

57 wijntjes
Em Rusciano vroeg Nats telefoonnummer en belde haar nog voor haar operatie op tijdens het optreden, waar zo'n duizend mensen op afkwamen. "Hier Em, Nat, en nog wat mensen... Dit heb je aan je vrienden te danken. Ze zijn hier allemaal, ook al hebben ze al een wijntje of 57 achterovergeslagen. Is de kanker nu weg?"

"Ja", zei Nat.
"Goed zo! Ik hoor dat je nieuwe tieten krijgt?"
"Zeker weten en ik kan niet wachten!"

"De zaal ontplofte. Ik voelde een tsunami van liefde en steun het podium opwaaien richting de telefoon in mijn hand en naar de vrouw aan de andere kant van de lijn", schrijft Rusciano. "Iedereen weende. Het was liefdevol en traumatisch tegelijkertijd."

De comedienne kreeg na de operatie nog een bedankingsberichtje van Nat vanop haar ziekenbed. Em Rusciano besluit haar column met de oproep van Nat aan alle vrouwen: check geregeld je borsten checken op knobbeltjes.

18-02-2016 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voortaan dubbele punten op songfestival

Voortaan dubbele punten op songfestival

http://oi66.tinypic.com/4h8q36.jpg

De puntenverdeling tijdens het Eurovisiesongfestival wordt gewijzigd. Per land geven voortaan zowel een vakjury als het publiek punten. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt.

Als eerste worden de punten van de jury bekendgemaakt. Dat gebeurt net als voorheen land voor land. Pas op het einde van de show worden alle publiekspunten in één keer bij het totaal opgeteld. Daardoor blijft het tot het einde spannend wie de winnaar van het muziekfestival wordt. Het bekende twaalfpuntensysteem blijft wel intact.

De organisatie wil voorkomen dat de winnaar al ver voordat de puntenverdeling is afgerond bekend is. Dat was volgens de makers niet goed voor televisie. Het Eurovisiesongfestival is dit jaar op 14 mei in Stockholm.

18-02-2016 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!