Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigen Kweek: "Waar zijn de ondertitels?"

Eigen Kweek: "Waar zijn de ondertitels?"

http://oi67.tinypic.com/4tvz7q.jpg

Gelukkig bestaat de Telektest-pagina 888 nog, waar je voor de meeste programma's nog terecht kan voor ondertitels. Heel wat ontevreden kijkers ergeren zich aan het feit dat de VRT het West-Vlaams niet ondertitelt in de reeks Eigen Kweek.

In tegenstelling tot de Canvasreeks Bevergem dat zich afspeelt in een fictief West-Vlaams dorp krijgt Eigen Kweek geen ondertitels. De acteurs uit Eigen Kweek, die een mondje West-Vlaams met flarden Engels praten, worden niet ondertiteld.

Enkel de conversaties die volledig in het Filipijns verlopen, worden voorzien van ondertiteling. Ook het eerste seizoen van de reeks verscheen in 2013 zonder ondertitels." Door een serie op te hangen aan West-Vlaamse wiettelers, zónder hen van ondertitels te voorzien, deed VRT een grote gok", klonk het drie jaar geleden.

21-02-2016 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiebond Miami wil boycot concert Beyoncé

Politiebond Miami wil boycot concert Beyoncé

http://oi68.tinypic.com/15zlbg1.jpg

De chef van de politiebond in Miami is niet blij met de komst van Beyoncé naar zijn stad. De zangeres sympathiseerde volgens hem tijdens haar optreden in de Super Bowl-finale met de gewelddadige groep Black Panthers.

"Het feit dat Beyoncé Amerikanen uit elkaar wil drijven door de Black Panthers te promoten en een anti-politieboodschap te verspreiden laten zien dat ze weinig respect heeft voor de politie", schrijft Javier Ortiz. Hij ziet haar Super Bowl-outfit die naar de symboliek van de zwarte nationaalsocialistische groep verwijst en de inhoud van haar politieke nummer Formation als het bewijs van het vermeende dubieuze gedachtegoed van de popster.

"Ik zag per ongeluk de video van Formation waarin de mobiele eenheid zich overgeeft met hun handen omhoog, refererend naar het 'Hands up, don't shoot'-thema van de Black Lives Matter-beweging die werd geïnspireerd door de dood van Michael Brown in Ferguson", schrijft Ortiz in zijn betoog waarin hij stelt dat de kritiek op de politie van de zangeres en de demonstranten onterecht is.

"Ik daag Beyoncé uit om het rapport te lezen over zijn dood. Hand up, don't shoot is gebouwd op leugens." Ortiz spreekt zijn hoop uit dat andere politieorganisaties in het land ook de concerten van Beyoncé gaan boycotten.

19-02-2016 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Schrik om af te gaan in The Voice"

"Schrik om af te gaan in The Voice"

http://oi68.tinypic.com/2vmzu9s.jpg

Leen Verstraete uit Sint-Maria-Latem waagt haar kans in The Voice van Vlaanderen. De 36-jarige is vanavond te zien tijdens de 'blind auditions' en zal proberen om de jury te overdonderen met het operalied 'O Mio Babbino Caro' van Puccini. "Het is eens iets anders", lacht ze. "Ik ben niet het type zangeres dat alle kermistenten gaat afschuimen."

Vlaanderen is vanavond getuige van het eerste televisie-optreden van Leen in het nieuwe seizoen van het vtm-programma The Voice van Vlaanderen, dat op zoek gaat naar een unieke stem. In het programma zitten de 'coaches' Natalia, Koen Wauters, Bent Van Looy en nieuwkomer Bart Peeters met de rug naar de optredende kandidaten. Pas als ze echt onder de indruk zijn van wat ze horen, draaien ze hun stoel. De 36-jarige Leen Verstraete zal de jury proberen te imponeren met haar eigen interpretatie van het operanummer 'O Mio Babbino Caro' van de Italiaanse componist Puccini. "Geen evidente keuze, maar is het eens iets anders", vertelt Leen, die naar eigen zeggen behoorlijk nerveus was voor de zogenaamde 'blind auditions'. "Ik heb nogal last van podiumvrees en faalangst. Het was dan ook absoluut niet mijn idee om me in te schrijven", lacht ze. "Mijn schoonzus is de schuldige."

Spraakcomputers

Toch mag het niet verbazen dat Leen haar kans waagt in het programma. "Ik ben al heel lang gepassioneerd door muziek", gaat ze verder. "Zo volgde ik jarenlang zangles aan de muziekschool in Gent. Maar ik heb ook veel andere passies. Ik ben logopediste van opleiding en werk voor een bedrijf dat spraakcomputers ontwikkelt voor mensen die niet of moeilijk kunnen spreken. Daarnaast ben ik ook mama van twee kindjes, waardoor het zingen de laatste jaren op een laag pitje stond. Er was veel overtuigingskracht voor nodig om me in de tv-studio te krijgen, maar ik zie het nu vooral als een uitdaging. Al moet ik eerlijkheidshalve toegeven dat ik nog altijd niet goed besef waaraan ik begonnen ben."

Studiowerk

Grote verwachtingen heeft de Zwalmse niet. "Alles wat dit avontuur met zich meebrengt, is mooi meegenomen. Al ben ik niet echt het type zangeres die alle kermistenten gaat afschuimen. Studiowerk lijkt me wel fijn. Dan moet je tenminste het podium niet op. Maar wie weet denk ik daar na dit avontuur wel helemaal anders over. Het zou vooral leuk zijn om hier in de regio wat muzikanten samen te krijgen om af en toe een kleinschalig projectje mee te doen. Ik zing trouwens niet enkel klassieke muziek, mijn muzieksmaak is nogal breed. Ik ben nu al razend benieuwd naar de reacties die zullen volgen na de uitzending." The Voice van Vlaanderen wordt vanavond om 20.35 uur uitgezonden op vtm.

19-02-2016 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tournee Hans Teeuwen doet ook Vlaanderen aan

Tournee Hans Teeuwen doet ook Vlaanderen aan

http://oi67.tinypic.com/ilir2o.jpg

De Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen gaat een korte tournee doen van zijn nieuwe voorstelling Echte Rancune. Tussen mei en augustus speelt Teeuwen 31 keer in grote theaters in zestien grote steden in Nederland en ons land.

De Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen gaat een korte tournee doen van zijn nieuwe voorstelling Echte Rancune. Tussen mei en augustus speelt Teeuwen 31 keer in grote theaters in zestien grote steden in Nederland en ons land.

19-02-2016 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villa van de Pfaffs al 1 miljoen minder waard

Villa van de Pfaffs al 1 miljoen minder waard

http://oi67.tinypic.com/301os44.jpg

De Pfaffs krijgen hun villa duidelijk aan de straatstenen niet verkocht. De befaamde villa in de Guyotdreef staat opnieuw te koop en nu voor 'slechts' 895.000 euro, ruim een miljoen euro minder dan toen het voor het eerst te koop stond in 2009.

Nu de villa fel gezakt is in prijs, blijkt er toch wel interesse te zijn. "Een aantal weken geleden zijn we met de nieuwe prijs naar buiten gekomen", vertelt Arthur Rodenburg, de makelaar van de familie Pfaff. "We hebben wel wat reacties gekregen. De vraagprijs is natuurlijk enorm interessant. Er zijn ook al bezichtigingen geweest en momenteel zijn we met enkele personen in gesprek. We hopen dat de verkoop binnenkort afgerond is." De prijs van de villa zakte twee jaar geleden al tot net boven een miljoen euro. Ondanks die forse prijsverlaging bleef de verkoop moeilijk lopen. In maart vorig jaar nam de voormalige babysit van de Pfaffs haar intrek in de villa. Momenteel wordt de villa verhuurd met een kortlopend contract.

19-02-2016 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation Island-deelneemster overweegt stappen tegen lekken sekstape

Temptation Island-deelneemster overweegt stappen tegen lekken sekstape

http://oi68.tinypic.com/ayshnl.jpg

Temptation Island-deelneemster Louise overweegt stappen tegen de mensen die verantwoordelijk zijn voor het lekken van sekstapes met haar in de hoofdrol. "Ik wilde in eerste instantie niks doen, omdat ik vreesde dat ik het alleen maar erger zou maken. Nu ben ik toch aan het onderzoeken welke maatregelen ik eventueel kan nemen."

Clint.be kreeg de beelden in handen van een anoieme bron en zwierde ze prompt online. "Iets wat bijzonder privé was, wordt nu schaamteloos met heel Vlaanderen gedeeld", aldus Louise. "Ik kan alleen maar betreuren dat sommigen er plezier in hebben om privémateriaal online te verspreiden." Clint.be heeft de bewuste video inmiddels verwijderd en zijn excuses aangeboden.

Volgens Leo Neels, professor mediarecht aan de KU Leuven, zijn er wel degelijk strafbare feiten gebeurd. Niet alleen door de persoon die de beelden heeft gelekt, maar ook door iedereen die ze verspreid heeft.

19-02-2016 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Jenner werkt samen met Puma, dik tegen de zin van Kanye

Kylie Jenner werkt samen met Puma, dik tegen de zin van Kanye

http://oi67.tinypic.com/w6z4h2.jpg

Sportmerk Puma heeft officieel bevestigd dat ze gaan samenwerken met het halfzusje van Kim Kardashian, Kylie Jenner. En dat is niet naar de zin van schoonbroer Kanye West. Die tweette onlangs nog het volgende: "1000% there will never be a Kylie Puma anything. That's on my family! 1000% Kylie is on Yeezy team!!!"

Kanye West werkt immers al drie seizoenen samen met Adidas voor zijn schoenen- en kledinglijn Yeezy, en laat die sportgigant net een rechtstreekse concurrent zijn van het eveneens Duitse sportmerk Puma. Toch liet Kylie zich ondanks het protest van Kanye niet tegenhouden om samen te werken met Puma.

"Kylie wordt het gezicht van onze lente/zomer training campagne, die in april uitkomt. Kylie vertegenwoordigt een nieuw en spannend tijdperk in de modewereld, we vonden haar dan ook dé ideale persoon om ons merk te representeren," aldus een woordvoerder van Puma in een persbericht.

Arme Kanye.

18-02-2016 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stand-upcomedian krijgt briefje over borstkanker dat haar en hele zaal doet huilen

Stand-upcomedian krijgt briefje over borstkanker dat haar en hele zaal doet huilen

http://oi63.tinypic.com/2ic8xlv.jpg

Net voor haar show zaterdagavond in Perth kreeg de Australische stand-upcomedian Em Rusciano een nota op een servet overhandigd. Het briefje kwam van de vrienden van Natalie Mathews, een vrouw die niet aanwezig kon zijn door borstkanker. Em Rusciano was diep ontroerd en ze besloot iets te doen voor de kankerpatiënte tijdens haar optreden.

Natalie 'Nat' Mathews kreeg een jaar geleden de diagnose van een erg agressieve vorm van borstkanker. Ze is gelukkig getrouwd, heeft twee zoontjes en geeft les aan kinderen met een beperking. "En bovenal is ze een fantastische vriendin", stond er op het servet. Ze zou de show van Em Rusciano bijwonen, maar net die dag kon ze met steun van de gezondheidszorg een borstreconstructie laten uitvoeren. "Dan moet je keuzes maken", schreven de vrienden van Nat. "Het werd nipt, maar we moeten je toch melden dat je het moest afleggen tegen de borsten. Dat zal je wel begrijpen. Geef haar een applaus, aub. We houden van haar en zij is formidabel."

"Daar stond ik dan in mijn maillot en veren", schrijft Em Rusciano in haar wekelijkse column op news.com.au. "Plots was ik niet meer zo nerveus voor mijn show. Het was een reminder dat er mensen zijn die echt wel in de shit zitten."

57 wijntjes
Em Rusciano vroeg Nats telefoonnummer en belde haar nog voor haar operatie op tijdens het optreden, waar zo'n duizend mensen op afkwamen. "Hier Em, Nat, en nog wat mensen... Dit heb je aan je vrienden te danken. Ze zijn hier allemaal, ook al hebben ze al een wijntje of 57 achterovergeslagen. Is de kanker nu weg?"

"Ja", zei Nat.
"Goed zo! Ik hoor dat je nieuwe tieten krijgt?"
"Zeker weten en ik kan niet wachten!"

"De zaal ontplofte. Ik voelde een tsunami van liefde en steun het podium opwaaien richting de telefoon in mijn hand en naar de vrouw aan de andere kant van de lijn", schrijft Rusciano. "Iedereen weende. Het was liefdevol en traumatisch tegelijkertijd."

De comedienne kreeg na de operatie nog een bedankingsberichtje van Nat vanop haar ziekenbed. Em Rusciano besluit haar column met de oproep van Nat aan alle vrouwen: check geregeld je borsten checken op knobbeltjes.

18-02-2016 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voortaan dubbele punten op songfestival

Voortaan dubbele punten op songfestival

http://oi66.tinypic.com/4h8q36.jpg

De puntenverdeling tijdens het Eurovisiesongfestival wordt gewijzigd. Per land geven voortaan zowel een vakjury als het publiek punten. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt.

Als eerste worden de punten van de jury bekendgemaakt. Dat gebeurt net als voorheen land voor land. Pas op het einde van de show worden alle publiekspunten in één keer bij het totaal opgeteld. Daardoor blijft het tot het einde spannend wie de winnaar van het muziekfestival wordt. Het bekende twaalfpuntensysteem blijft wel intact.

De organisatie wil voorkomen dat de winnaar al ver voordat de puntenverdeling is afgerond bekend is. Dat was volgens de makers niet goed voor televisie. Het Eurovisiesongfestival is dit jaar op 14 mei in Stockholm.

18-02-2016 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ai Weiwei laat ruimte vol celebrities selfie maken in nooddeken

Ai Weiwei laat ruimte vol celebrities selfie maken in nooddeken

http://oi65.tinypic.com/2vl2w7r.jpg

De Chinese kunstenaar en politiek activist Ai Weiwei heeft op het 'Cinema for Peace'-gala, tijdens het Filmfestival van Berlijn, de gasten gevraagd om selfies te nemen terwijl ze zich hullen in een nooddeken. De artiest wil daarmee de aandacht vragen voor de moeilijke omstandigheden van de vluchtelingen, maar sommige critici noemen zijn laatste stunt "beledigend en smakeloos".

De laatste maanden draait het werk van Ai Weiwei volledig rond de vluchtelingencrisis. Hij trok als vrijwilliger naar het Griekse eiland Lesbos voor de opvang van de toestromende vluchtelingen. Daar was hij getuige op de eerste rij van de problemen waar ze mee te kampen hebben. De man wil op Lesbos ook een gedenkteken oprichten voor de drenkelingen die omkwamen tijdens de oversteek van Turkije naar Griekenland.

Maandagavond organiseerde Ai Weiwei een nieuwe stunt op het Cinema for Peace-gala, een evenement dat in het teken staat van de rol van films voor de bevordering van vrede, vrijheid en tolerantie. Onder andere actrice Charlize Theron was op het diner aanwezig. De kunstenaar vroeg de gasten om een nooddeken over hun schouders te draperen en zo te poseren voor een selfie.

De actie ging gepaard met een nieuwe installatie van de kunstenaar, die voor de gelegenheid 14.000 reddingsvesten liet invliegen uit Lesbos en deze bevestigde aan de pilaren van het Berlijnse Konzerthaus, waar het gala plaatsvond. Naast de zuilen plaatste hij een rubberboot met de woorden 'Safe Passage', de titel van zijn werk.

Kritiek

Maar de artistieke wereld reageert kritisch op de stunt. "Wanneer Ai Weiwei de dimensies van de terreur buiten illustreert met 14.000 reddingsvesten uit Lesbos, dan is dat misschien niet subtiel, maar wel effectief en gerechtvaardigd," zo schreef Tim Renner, de Berlijnse staatssecretaris van cultuur op zijn Facebookpagina. "Maar wanneer de gasten van Cinema for Peace opgeroepen worden door de organisator om warmtedekens te dragen voor een groepsfoto, zelfs als het beschouwd wordt als een handeling uit solidariteit, dan heeft dat duidelijk een obsceen aspect..."

Ook op kunsttaxatiewebsite Artnet wordt Ai Weiwei's actie omschreven als "beledigend en smakeloos." Critici stellen de beweegredenen achter zijn keuzes dan ook in vraag. De kunstenaar beweert echter dat zijn werken een "gebaar ter verdediging van de waardigheid van de vluchtelingen" zijn.

Eerder deze maand veroorzaakte Ai al controverse toen hij poseerde voor een imitatie van de foto van de verdronken Syrische kleuter Aylan Kurdi.

18-02-2016 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LUISTER: Kanye West gaat door het lint achter schermen van Saturday Night Live

LUISTER: Kanye West gaat door het lint achter schermen van Saturday Night Live

http://oi66.tinypic.com/2m6juyd.jpg

In een audiofragment dat in handen kwam van Page Six, de gossipkatern van de New York Post, is te horen hoe Kanye West voorbije zaterdag zijn woede afreageerde op productiemedewerkers van het bekende televisieprogramma. Hij verweet Taylor Swift en noemde zichzelf invloedrijker dan Picasso.

Het incident vond zaterdag plaats, enkele minuten voor de uitzending van start ging. De zanger ging blijkbaar door het lint omdat medewerkers van de show een glanzende vloerbedekking van zijn set had verwijderd, omdat die de podiumlichten reflecteerde, wat voor een verwarrend effect zorgde.

"Kijk naar die shit, ze hebben mijn verdomde podium weggenomen van SNL zonder het me te vragen. Ik baal... Nu ga ik dit niet doen. We breken het verrekte internet," zo is te horen.

West zou ermee gedreigd hebben om tijdens de live-uitzending van het podium te wandelen. De heethoofdige rapper noemde Taylor Swift een "valse reet" - vrije vertaling van 'fake ass' - en slingerde de programmamedewerkers naar het hoofd dat ze "blanke klootzakken" waren (niet te horen in het audiofragment).

Belangrijker dan Picasso
Daarop verklaarde hij dat hij "50 procent invloedrijker is dan de legendarische filmregisseur Stanley Kubrick, Pablo Picasso, de apostel Paulus (die door Christus werd aangeduid om het geloof te verspreiden, nvdr) en de notoire drugbaron Pablo Escobar. 50 procent meer dan eender welke andere mens!"

West gaat flink te keer. "Zijn ze verdomme gek?", riep hij. "Rammel niet met m'n voeten," herhaalde hij meermaals. "50 procent levend of dood. 50 procent meer voor de komende 1000 jaar."

Uiteindelijk kon hij toch overtuigd worden om door te gaan met zijn vertoning zoals gepland.

"Een zenuwinzinking"
"Het was alsof hij een zenuwinzinking had. Hij noemde de crew 'blanke klootzakken' en zei dat hij ging vertrekken. Het enige wat hem tegenhield was dat niemand toegang had tot de goederenlift. Als hij gewoon vertrokken was tijdens de liveshow, dan was dat een ramp geweest. En de hele zenuwinzinking was alleen maar omwille van de vloer," vertelde een productiemedewerker.

18-02-2016 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv-verslaafde doet het al vier jaar zonder: "Ik leef nu écht"

Tv-verslaafde doet het al vier jaar zonder: "Ik leef nu écht"

http://oi63.tinypic.com/3581dnp.jpg

Kan jij het je voorstellen om alleen nog maar een páár dagen de televisie af te zweren? Ene Roxanne Bagnell doet het al vier jaar (!) zonder. Hoe voelt de Australische zich daarbij? "Het is de beste beslissing die ik ooit nam. Ik bekijk de wereld nu anders. Mijn levensstijl is nu veel beter."

Zou jij die populaire tv-momenten missen? Zoals wie de mol is? Of die wondergoal van Mbark Boussoufa? Hoe Wout Van Aert naar de wereldtitel pedaleert? Of wie de nieuwe K3 wordt en wie The Voice wint? Om over de fratsen van Jeroen Meus en Ben Crabbé nog te zwijgen. Of 'Familie' dat niet meer 'Thuis' geeft? Topseries als Breaking Bad, iemand?

Hersendodende reality shows
De Australische varianten van dergelijke tv-programma's waren dagelijkse kost voor Roxanne Bagnell. Als alleenstaande zette ze de televisie vaak aan om gewoon eens een andere stem in de woonkamer te horen. "Soms keek ik niet eens naar het programma." Het toestel werd haar "vriendje" en een verslaving. Tot haar tv het liet afweten. "Ik dacht toen: 'oké, ik haat jou ook!'" En er kwam geen nieuw exemplaar in de plaats. Ze had vooral genoeg van het overaanbod aan hersendodende, oersaaie reality shows.

Bagnell stapte uit de "slechte relatie" met haar tv een ander leven in. Ze viel bijna twintig kilo af, ontdekte haar schilderstalent en werd veel socialer. "Je vermagert niet als je vanuit je luie zetel tv kijkt, maar wel als je hem uitzet en gaat sporten. Je wordt ook geen goede kok door naar kookprogramma's te kijken, maar door zélf achter het fornuis te kruipen."

Maan en sterren
Als haar vrienden over Netflix en aanverwante beginnen, voelt ze zich "gelukzalig onwetend". "Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis", zegt ze. "Ik kijk anders naar de wereld. Bij een heldere hemel ga ik naar buiten en kijk ik naar de maan en de sterren. Daarvoor zou ik vroeger nooit uit mijn zetel komen."

"Ik kan dit nu wel makkelijk aan iedereen aanraden, maar uiteindelijk moet je zoiets zélf beslissen. Het gaat erover dat je nieuwe dingen kan leren, eerder dan dat je de tv opgeeft. Zo moet je het bekijken. Spendeer de vrijgekomen tijd aan een hobby. Misschien een andere taal leren, of piano leren spelen?"

Sociale activiteit
Wie niet drastisch wil afkicken, kan proberen met al één avondje in de week zonder "dat domme toestel" in te lassen, raadt Roxanne Bagnell aan. "En doe dan iets van je wensenlijstje. Waarschijnlijk de beste keuze voor je levensstijl ooit."

Zelf heeft ze televisie overigens niet helemaal gebannen. Ze stapt nog weleens een bar binnen om een sportwedstrijd mee te pikken, maar zo wordt tv-kijken tenminste een sociale activiteit in plaats van een individuele, besluit ze.

17-02-2016 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megadeal voor Belgische film: Netflix koopt 'Belgica'

Megadeal voor Belgische film: Netflix koopt 'Belgica'

http://oi66.tinypic.com/123nrfc.jpg

Netflix gaat 'Belgica', de nieuwe film van Felix van Groeningen, wereldwijd verspreiden op zijn streamingplatform. De film, over twee broers die een café beginnen in Gent, krijgt zo in één klap een miljoenenpubliek.

De onderhandelingen zijn volgens Variety begonnen op het Sundance Festival, waar Felix van Groeningen de award voor beste regisseur won in de categorie wereldfilm. Na de eerste vertoning op het festival zou de streamingdienst meteen een bod hebben gedaan.

Met uitzondering van de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, Frankrijk, Servië en Montenegro beschikt Netflix nu over de exclusieve wereldwijde rechten voor video op aanvraag in een streamingdienst.

De streaminggigant blijkt België bijzonder genegen. Zo regisseert de Antwerpenaar Jakob Verbruggen straks de seizoensfinale van het vierde seizoen van Netflix-serie House of Cards. Eerder raakte al bekend dat ook de documentaire Game Face, de debuutfilm van de Belgische 29-jarige regisseur Michiel Thomas, in het aanbod van Netflix komt.

Berlijn

De streaminggigant heeft in Berlijn geen problemen om overeenkomsten over internationale titels te sluiten. Met grote Amerikaanse titels gaat het moeilijker, weet Variety. De streamingdienst verloor een biedingsoorlog met over festivaltopper The Birth of a Nation. Fox Searchlight Pictures legde daarvoor bijna 16 miljoen euro op tafel, de grootste deal op het filmfestival tot nog toe.

17-02-2016 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Live-uitzending The Simpsons op komst

Live-uitzending The Simpsons op komst

http://oi66.tinypic.com/2dhgyoj.jpg

The Simpsons gaan live. Tv-zender Fox heeft aangekondigd dat de beroemde animatieserie voor het eerst in real time op televisie te zien zal zijn, meldt The Hollywood Reporter.

In mei zal de live-uitzending op de Amerikaanse televisie worden uitgezonden met familievader Homer in de hoofdrol. "Zover ik weet is dit de eerste keer dat dit gedaan wordt door een animatieserie", vertelt producent Al Jean. Middels moderne technologie zullen de getekende figuren live oppikken wat de stemacteurs doen.

In de uitzending zullen er onderwerpen aangesneden worden die 'alleen op die dag gezegd zouden kunnen worden' en zullen er vragen van fans worden beantwoord.

Daarmee betreedt de serie het gebied van improvisatiekomedie. Jean heeft er vertrouwen in dat Dan Castellaneta, die de stem van Homer inspreekt, prima overweg kan met dat genre. "Dan is een geweldige improvisator."

17-02-2016 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vele gezichten van Grammy-slokop Taylor Swift

De vele gezichten van Grammy-slokop Taylor Swift

http://oi63.tinypic.com/msz5u.jpg

Ze heeft de looks van een supermodel, de stem van een nachtegaal én het brein van een ondernemer: Taylor Swift heeft op haar 26ste de muziekindustrie op de knieën en de fans in haar broekzak. Haar zegetocht op de Grammy's - drie beeldjes kreeg ze voor  '1989'  - is géén toevalstreffer, maar het resultaat van hard labeur en een uitgekiende strategie. Een overzicht van Swifts vele gezichten.

DE GIRL NEXT DOOR

Taylor Swift bouwde haar keizerrijk op de fundamenten van haar girl next door-imago. Ze is de ultieme verpersoonlijking van de American Dream: Taylor groeide op in de velden van Pennsylvania, op een kerstboomboerderij - "ik weet dat dit de meest willekeurige plaats ooit is om op te groeien, maar ik was er dolgelukkig." Toen bleek dat kleine Taylor gezegend was met een engelenstem en de liedjes van Shania Twain en Leann Rimes eindeloos bleef meekwelen, verhuisde familie Swift prompt naar Nashville, het epicentrum van de country. Ze startte daar op 14-jarige leeftijd met optreden in shoppingcentra voor vier man en een paardenkop, tot een platenmaatschappij haar in het vizier kreeg. De rest is geschiedenis.

De hartenbreekster

John Mayer, Twilight-ster Taylor Lautner, Joe Jonas, Jake Gyllenhaal, Zac Efron, Eddie Redmayne, en als klap op de vuurpijl Harry Styles. Het liefdesleven van Taylor Swift leest als een bewogen stationsroman. Nog zo handig: elke liefdesbreuk levert haar inspiratie op voor nieuwe songs. "Welk lied hoort bij welke ex", het zou een goede quizvraag kunnen zijn. One Direction-hottie Harry Styles mag 'I know you were trouble' van Taylor op zijn getattoeëerde borstkas schrijven, 'We are never ever getting back together' zou dan weer een 'ode' aan Jake Gyllenhaal zijn. Swift kan zelf overigens best lachen met haar imago van behoeftige en gekke mannenverslindster die elk gebroken hart in een liedje moet omtoveren. In haar videoclip voor 'Blank Space' doet ze er nog een schepje bovenop en speelt ze een dolgedraaide, gewelddadige minnares met uitgelopen schminkogen. "Got a long list of ex-lovers, they'll tell you I'm insane", kweelt ze. Haar huidige vriendje Calvin Harris - de bestbetaalde deejay ter wereld, je kan het slechter treffen - is alvast gewaarschuwd.

17-02-2016 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik heb ne kutdag, 2016 is nog ni men jaar geweest"

"Ik heb ne kutdag, 2016 is nog ni men jaar geweest"

http://oi68.tinypic.com/avo7c1.jpg

Gisteren postte Joy Anna Thielemans twee opmerkelijke foto's op sociale media, waarin ze openlijk toegeeft dat ze het moeilijk heeft. "Ik kruip in mijn bed, ik heb ne kutdag, of laten we zeggen 2016 is nog ni men jaar geweest." Moedig, want negatieve reacties zijn uiteraard nooit ver weg als je online besluit eerlijk te zijn.

Doorgaans posten we alleen de mooie momenten uit ons leven op sociale media. Een status over je net geboekte plezierreisje hier, een kiekje van een verse cappuccino daar. Dat we soms ook diepongelukkig zijn, hoeven onze online volgers toch niet te weten? Toch wel, vinden steeds meer mensen. Want waarom moet sociale media zo perfect en eigenlijk dus nep zijn?

Online nepheid is niet slecht
Joy Anna Thielemans is natuurlijk niet de eerste die op sociale media vertelt dat ze een "kut dag" heeft, maar met opgeteld 175.000 volgers online is haar eerlijkheid wel opmerkelijk. Ze kaart ook zelf de nepheid op sociale media aan. Al legt ze meteen ook uit dat ze daar eigenlijk niets slecht aan vindt, omdat ze zelf positiever wordt van leuke dingen in het leven te posten.

"Je hoeft niet alle slechte momenten online te zetten"
"Tuurlijk is het leuk om af en toe te delen dat het ook met mij soms slecht gaat, want ik ben uiteraard niet élke dag gelukkig. Maar ik vind dat wel nog steeds iets dat je vooral met vrienden deelt, je hoéft niet alle slechte momenten online te zetten vind ik. Ik denk dat we ook net positiever worden van tijdens zo'n baaldagen, positieve dingen op te zoeken en die online te zetten," legde Joy uit op Qmusic.

17-02-2016 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bom barst op 'Temptation Island': "'t Is klote, maar 't is gebeurd"

De bom barst op 'Temptation Island': "'t Is klote, maar 't is gebeurd"

http://oi63.tinypic.com/24q5m4m.jpg

Kampvuur vanavond op Temptation Island en het belooft te knetteren. In het filmpje dat VIJF nu al te grabbel gooit, geeft Luc toe dat hij over de schreef gegaan is. "Voor alle duidelijkheid: tegen wie moet ik sorry zeggen?", vraagt hij aan Haroon en Regilio. "Het is klote, maar het is niet anders. Het is gebeurd."

De twee Nederlanders maken zich grote zorgen dat het flirtgedrag van de Vlaamse jongens ook gevolgen zou kunnen hebben voor hun relatie. "Onze vriendinnen gaan die beelden ook te zien krijgen en misschien zullen ze dan ook bepaalde twijfels gaan krijgen. 'Kijk, die jongens doen het ook'. Dat zou ik niet willen, want wij doen juist niets."

Jolyn lijkt dus goed op weg om haar reputatie als hartenbreekster alle eer aan te doen. En weerstaat Marvin aan 'temptation' Jill, want zij krijgt toch altijd wat ze wil?

17-02-2016 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Singles trouwen wildvreemde in tv-show

Singles trouwen wildvreemde in tv-show

http://oi65.tinypic.com/2ef00fn.jpg

De Nederlandse commerciële zender RTL4 pakt uit met First Sight, een tv-programma waarin acht singles zich wagen aan de gedurfde stap om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Tot het moment dat ze elkaar bij het altaar treffen, weten de kandidaten die met elkaar trouwen niets van elkaar, meldt de zender vandaag.

Volgens de zender wordt met het experiment de maakbaarheid van de liefde getest. Het format is gebaseerd op het succesprogramma Married at First Sight. Een team van experts, bestaande uit psycholoog Jean Pierre van de Ven, seksuoloog Ingeborg Timmerman en bioloog Patrick van Veen, onderwerpt de kandidaten aan diverse fysieke en psychologische tests. Na een evaluatie van alle testresultaten komen de experts tot een aantal matches.

De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland trekken ze bij elkaar in om hun relatie verder vorm te geven. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en maken ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

De show met presentator Peter Van der Vorst is vanaf 1 maart te zien op RTL4, een zender die in Vlaanderen niet wordt aangeboden.

17-02-2016 om 00:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van David Bowie kon eerbetoon van Lady Gaga maar weinig smaken, dat bewijst deze sneer

Zoon van David Bowie kon eerbetoon van Lady Gaga maar weinig smaken, dat bewijst deze sneer

http://oi64.tinypic.com/21tzix.jpg

Lady Gaga oogstte maandagnacht tijdens de uitreiking van de Grammy's ontzettend veel lof met haar ode aan de vorige maand overleden David Bowie, maar niet iedereen was enthousiast. Bowie's zoon Duncan Jones vond het optreden duidelijk te veel van het goede.

Jones plaatste op Twitter de definitie van het Engelse woord 'gaga' en lijkt daarmee te hinten dat hij het optreden van Gaga een beetje over de top vond. "Overenthousiast of irrationeel, als resultaat van adoratie of overmatig enthousiasme", twitterde Jones cryptisch. "Verdomme. Welk woord is dat ook alweer?", voegde hij er aan toe.  

Gaga bracht tijdens de Grammy's een uitgebreide medley van hits van Bowie. De zangeres verscheen daarbij in de stijl van Ziggy Stardust.  

17-02-2016 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift en Kendrick Lamar grote winnaars op Grammy's

Taylor Swift en Kendrick Lamar grote winnaars op Grammy's

http://oi63.tinypic.com/rlbbxg.jpg

Taylor Swift is drie maal in de prijzen gevallen op de 58ste Grammy Awards. Haar album '1989' won zowel  Album of the Year als Best Pop Vocal.  Rapper Kendrick Lamar was nochtans de grote favoriet voor beste album, maar hij moest zich tevreden stellen met vijf andere awards. Swift won ook de onderscheiding voor Beste Music Video. 'Thinking Out Loud' van Ed Sheeran is het beste liedje van het jaar. Bruno Mars en Mark Ronson kregen dan weer de award voor Opname van het Jaar voor hun hit 'Uptown Funk'.

De awards werden gisteravond (lokale tijd) uitgereikt in  het Staples Center in Los Angeles.

Taylor Swift en Kendrick Lamar maakten hun favorietenrol waar. Swift won met '1989' het album van het jaar, net al twee andere trofeeën (beste popalbum en beste muziekvideo). De 26-jarige Swift is de eerste vrouw die twee keer de prijs van beste album wint: haar vorige elpee 'Fearless' werd in 2010 al onderscheiden met een Grammy.

"Vrouwen laat je niet van de baan brengen"

Swift greep de kans om een inspirerende speech te geven. "Als eerste vrouw die twee keer de prijs voor beste album heeft gewonnen wil ik iets tegen alle vrouwen zeggen", zo begon de zangeres. "Je zult onderweg mensen tegenkomen die je succes proberen te ondermijnen. Maar als je focust op je werk en je niet van de baan laat brengen kom je op de plek waar je wilt zijn en zul je zien dat jijzelf en de mensen die van je houden je daar hebben gekregen. En dat is het beste gevoel ter wereld."

Rapper Kendrick Lamar, die met 'Bad Blood' een nummer met Swift heeft, verzilverde vijf van zijn elf nominaties. Hij won onder meer met 'To Pimp A Butterfly' de Grammy voor beste rapalbum. Zijn optredens vielen het meest in de smaak tijdens de uitreikingsceremonie.
    
Opname van het jaar was voor 'Uptown Funk' van Mark Ronson en Bruno Mars, terwijl Ed Sheeran met 'Thinking Out Loud' de begeerde Grammy van song van het jaar won. De beste nieuwkomer is de 22-jarige Meghan Trainor.
    
Justin Bieber won zijn eerste Grammy samen met dj's Skrillex en Diplo voor de single 'Where Are U Now' als beste dance-act.

Muse maakte met 'Drones' het best rock album van het jaar en Alabama Shakes is de beste rockband.

Rihanna en Lauryn Hill
Popster Rihanna zou eigenlijk optreden tijdens de awardshow, maar zei op het laatste moment af vanwege ziekte. Volgens haar dokter mag ze de komende 48 uur niet zingen of praten. Ook zangeres Lauryn Hill zegde af. Hill zou optreden met The Weeknd, maar liet in een verklaring weten dat de organisatie van de Grammy's haar optreden voorbarig had aangekondigd en ze geen tijd had gehad om zich voor te bereiden. Dat schrijft The Hollywood Reporter.

Kendrick Lamar maakte een politiek statement door zich tijdens zijn optreden te laten omringen door mannen in gevangenispakken en een uit de hand gelopen demonstratie na te te bootsen, in een verwijzing naar steden steden als Ferguson en Baltimore, waar de politie verdacht wordt van racisme.

De razend populaire hiphopmusical Hamilton was ook van de partij: via een live videoverbinding zong de cast het openingsnummer. Het castalbum van de musical, geschreven door Lin-Manuel Miranda, won de prijs voor beste musical album.

17-02-2016 om 00:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!