NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West laat nieuwe tattoo's zetten

Kanye West laat nieuwe tattoo's zetten

http://oi59.tinypic.com/wkjocx.jpg

Kanye West heeft vanochtend twee nieuwe tatoeages laten zetten. Met de twee versieringen eert de rapper zijn overleden moeder Donda West en zijn eenjarige dochtertje North.

Kanye liet op beide polsen de geboortedata van zijn moeder en zijn dochter zetten in Romeinse cijfers. Kim Kardashian, de vrouw van West, deelde een kiekje van de nieuwe plaatjes. "Ik heb hem voorlopig van een tattoo in zijn gezicht kunnen weerhouden", aldus Kim bij de foto. "Hij heeft daarom gekozen voor zijn polsen."

28-02-2015 om 01:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert De Niro betaalt miljoenen aan achterstallige belastingen

Robert De Niro betaalt miljoenen aan achterstallige belastingen

http://oi57.tinypic.com/2zzq69f.jpg

Robert De Niro, tweevoudig Oscar-winnaar voor 'The Godfather: Part II' en 'Raging Bull', heeft 6,4 miljoen dollar (5,7 miljoen euro) overgemaakt aan de IRS (Internal Revenue Service), de Amerikaanse belastingdienst. De Niro werd al enkele maanden opgejaagd voor achterstallige belastingen van 2013.

De IRS dreigde ermee De Niro's appartement in New York als onderpand te gebruiken indien de acteur niet betaalde. Stan Rosenfield, woordvoerder van De Niro, liet gisteren al weten dat het verschuldigde bedrag is overgemaakt. Volgens Rosenfield werden de rappels van de IRS naar het verkeerde adres gestuurd.

De Niro zal wellicht geen boterham minder moeten eten, want zijn vermogen wordt geschat op 200 miljoen dollar. Hij heeft eigendommen in Los Angeles, Londen en New York.

28-02-2015 om 01:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West barst in huilen uit tijdens BBC-interview

Kanye West barst in huilen uit tijdens BBC-interview

http://oi60.tinypic.com/2qd0pr4.jpg

Kanye West heeft zich alweer in de kijker gewerkt. Toen zijn overleden modeprofessor Louise Wilson ter sprake kwam tijdens een interview voor BBC Radio One, barstte Kanye West in huilen uit.

"Ze was de geweldigste professor op een modeopleiding ooit", vertelde West over Wilson die vorig jaar op 52-jarige leeftijd overleed. In het gesprek kwamen zijn ambities als modeontwerper uitgebreid aan de orde en vertelde hij dat Wilson hem stimuleerde om het beste uit zichzelf te halen. Toen de rapper zijn laatste ontmoeting met zijn mentor beschreef kon hij zijn tranen niet meer bedwingen en moest hij het interview onderbreken.

"Dit is me tijdens een interview nog nooit overkomen", vertelde West toen hij na een onderbreking weer plaatsnam achter de microfoon. In het gesprek van drie kwartier gaf hij toe dat hij zijn gevoelens vaak wat onhandig onder woorden brengt. "Ik wist helemaal niet hoe te communiceren", vertelt hij als zijn liefde voor Kim Kardashian ter sprake komt. "Mijn boodschap was simpel: 'jouw ei, mijn zaad, we gaan de wereld veranderen'. Ik kan me inbeelden dat dat fout klinkt. Ik hou ervan dingen te zeggen die fout klinken."

Excuses
De emotionele bui bleef nog even hangen en West keerde zich tot Twitter om een paar van zijn foute uitspraken recht te zetten. "Ik wil graag mijn excuses aanbieden aan Beck, sorry Beck", schrijft West nadat hij eerder zei dat Beck zijn Grammy niet had verdiend. "Beck moet creatief talent respecteren en zou zijn prijs moeten inleveren bij Beyoncé", stelde hij eerder.

Ook met Bruno Mars wilde hij het bijleggen. "Ook wil ik mijn excuses aanbieden aan Bruno Mars. Ik haatte hem eerder, maar ik respecteer wat hij doet als artiest." West wil zelfs samenwerken met Mars: "Het zou geweldig zijn als Bruno een stuk zingt in '88 Keys' dat Puff en ik geproduceerd hebben."

28-02-2015 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch te oud? Madonna sukkelt met whiplash na val van podium

Toch te oud? Madonna sukkelt met whiplash na val van podium

http://oi61.tinypic.com/1075lrk.jpg

Madonna blijkt toch niet helemaal ongeschonden door haar optreden tijdens de Brit Awards te zijn heen gekomen. De 56-jarige ster maakte tijdens de show woensdagavond in Londen een enorme klapper en heeft daaraan een lichte whiplash overgehouden. Dat vertelde de zangeres gisteren in een interview met presentator Jonathan Ross.

De zangeres duikelde achterover van een podium toen de cape die ze droeg niet -zoals gepland- van haar schouders viel, maar haar mee naar achter sleurde. "Ik had een beetje een whiplash. Ik klapte op de achterkant van mijn hoofd'', vertelt ze over het ongeluk. "Tot 3 uur in de ochtend heeft er een man met een zaklamp bij me gestaan om te controleren of ik bij bewustzijn bleef.'' Dat was volgens de popster overigens helemaal niet nodig. "Ik weet hoe ik moet vallen. Ik ben vaak genoeg van mijn paard gedonderd.''

Ze wijt het ongeval aan de cape, die te strak was vastgebonden. Daardoor kon hij niet snel genoeg worden losgetrokken. "Iedereen maakte zich druk dat de cape te vroeg zou afvallen, dus werd hij extra strak vastgeknoopt. Toen ik bovenaan de trap stond en aan het koord trok, ging hij niet los. Ik had twee keuzes: gewurgd worden of vallen. Ik koos het laatste.'' Madonna weigerde in de show van Ross de beelden van de val terug te kijken. "Het was een nachtmerrie. Ik heb er voor alle kijkers een horrorshow van gemaakt." De act met de cape krijgt op last van de zangeres geen vervolg. "Geen capes meer voor mij."

De Jonathan Ross Show met het interview met Madonna wordt zaterdag uitgezonden op de Britse zender ITV1.

Mensen op Twitter suggereren nu dat de blessure een bewijs is dat 56-jarige zangeres te oud wordt om nog stunts op het podium uit te halen.

28-02-2015 om 01:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aldi in Ledeberg omgetoverd tot 'Haldis'

Aldi in Ledeberg omgetoverd tot 'Haldis'

http://oi61.tinypic.com/1075lrk.jpg

De personeelsleden en klanten van Aldi in Ledeberg werden gisteren getrakteerd op een ludieke stunt. 'Aldi' aan de inkom van de winkel werd door een grapjas veranderd in 'Haldis', het populaire personage uit de één-reeks 'Biker Boys'.

Het logo van de supermarktketen werd ook overplakt met het gezicht van Haldis. "Geen idee wie dit gedaan heeft, we zagen het als we deze morgen arriveerden", klinkt het bij enkele werkneemsters. "We vinden het wel heel grappig, maar we kunnen het niet laten hangen natuurlijk. We hebben het hoofdkantoor verwittigd en zij komen de stickers verwijderen, zelf mogen wij niet op het dak klimmen."

Een van de winkeliersters vindt het jammer dat dit enkel gebeurde bij Aldi in Ledeberg. "Ze hadden die stunt beter in heel Vlaanderen gedaan", lacht ze.

28-02-2015 om 01:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie is de mooiste? Kim K. en Rita Ora dagen op in dezelfde jurk

Wie is de mooiste? Kim K. en Rita Ora dagen op in dezelfde jurk

http://oi62.tinypic.com/2gt7lep.jpg

De 'concurrentie' die dezelfde outfit op een feestje draagt, dat is de nachtmerrie van elke ster. Het werd gisteren werkelijkheid voor Kim Kardashian en de Britse zangeres Rita Ora. Ze gingen allebei voor een roze latexjurk op het feestje van Mert & Marcus House of Love.

Er was wel een subtiel verschil, Kim ging voor een bescheiden neklijn, Rita voor een open decolleté met een bandje rond de nek. Beide dames hadden blijkbaar hetzelfde idee voor de jas: bont was de geschikte partner om de jurk af te amken.

Atsuko Kudo is het brein achter deze creaties. Deze Londenaar met Japanse roots heeft al heel wat sterren, waaronder Madonna en Miley Cyrus, in latexpakjes gestoken. Kim K was met deze roze jurk niet aan haar proefstuk toe. De realityster droeg al een gelijkaardige outfits met latexrokken, -korsetten en -jurken in verschillende kleuren.

Het is niet de eerste keer deze week dat beide dames tegelijkertijd bijna hetzelfde dragen. Op de afterparty's van de Brit Awards droeg Rita een jurk met gaten die erg op die van Kim leek. De twee gingen wel naar een ander feestje op een andere locatie.

28-02-2015 om 01:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard 'Mister Spock' Nimoy (83) is overleden

Leonard 'Mister Spock' Nimoy (83) is overleden

http://oi59.tinypic.com/2beide.jpg

Leonard Nimoy, de man die onsterfelijk werd als Mister Spock in 'Star Trek', is op 83-jarige leeftijd overleden. Hij stierf deze ochtend (lokale tijd) in zijn huis in Los Angeles aan de gevolgen van een longziekte.

Leonard Nimoy liet vorig jaar weten dat hij leed aan een longziekte, die hij toeschreef aan zijn jaren als verstokte roker, hoewel hij dertig jaar geleden was gestopt met roken. Eerder deze week werd hij in het ziekenhuis opgenomen. Hij overleed in zijn huis in Bel Air, een wijk in Los Angeles. Nimoy werd 83.

Vier dagen geleden stuurde Nimoy zijn laatste tweet. Hij sloot die af met zijn bekende boodschap 'Live Long and Prosper' (LLAP, Leef Lang en Vaar wel'): "Een leven is als een tuin. Je kan perfecte momenten beleven, maar je kan ze enkel in je herinnering bewaren".

Nimoy was al maanden afscheid aan het nemen van zijn fans. In een opmerkelijke tweet van 11 januari raadt hij iedereen aan niet te roken. "Ik deed het wel, en ik wou dat ik dat nooit had gedaan", zei hij.

"Het geweten van Star Trek"

Nimoy werd beroemd als de "resoluut logische menselijke alien" en eerste officier Mr. Spock van het ruimteschip Starship Enterprise in 'Star Trek'. De eerste aflevering van de serie werd op 8 september 1966 uitgezonden. De bedenker van de serie, Gene Roddenberry, noemde hem "het geweten van Star Trek".

Nimoy ging helemaal op in zijn rol en schreef er zelfs twee biografieën over: 'I Am Not Spock' (1977) en 'I Am Spock' (1995). In zijn eerste boek schreef hij: "In Spock heb ik het beste van twee werelden gevonden: om algemeen aanvaard te worden door het publiek, en tegelijk de geïsoleerde alien te spelen dankzij het Vulcanpersonage."

Zangcarrière

De televisieserie werd na drie seizoenen opgedoekt, maar kreeg al snel een echte cultstatus. Nimoy werd door de zogenoemde 'Trekkies' - of 'Trekkers' zoals hij zelf verkoos - op handen gedragen. Toen er in 2009 een nieuwe 'Star Trek'-film kwam, kreeg ook Nimoy een kleine rol als oudere versie van Spock. Ook in de opvolger uit 2013, 'Star Trek Into Darkness', speelde Nimoy mee.

Nimoy was echter veel meer dan de man die Spock vertolkte. Hij speelde ook mee in de televisiereeks van 'Mission: Impossible' en stond geregeld op het podium, onder meer als Tevye in 'Fiddler on the Roof'. Hij schreef bovendien gedichten, was een enthousiast fotograaf en hield er zelfs een zangcarrière op na. Ook daarin was 'Star Trek' nooit ver weg. Zo bracht hij naast popsongs ook eigen nummers over 'Star Trek'.

28-02-2015 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16 jaar cel voor Gary Glitter

16 jaar cel voor Gary Glitter

http://oi57.tinypic.com/28hzar4.jpg

De gevallen rockster Gary Glitter moet zestien jaar de cel in. De bekende Brit is door de rechter in Groot-Brittannië veroordeeld voor het misbruik van drie meisjes tussen 1975 en 1980, zo meldden Britse media vandaag.

De muzikant werd eerder deze maand al schuldig bevonden aan kindermisbruik, maar vandaag hoorde hij zijn straf.

Paul Gadd, zoals Glitter echt heet, vergreep zich volgens de jury aan een reeks minderjarige meisjes. Hij werd onder meer schuldig bevonden aan een poging tot verkrachting, seks met een meisje jonger dan dertien jaar en vier gevallen van aanranding. Glitter ontkende alles.

De voormalige 'King of Glam' zat al eerder achter de tralies. In 1999 zat hij enkele maanden vast voor het bezit van kinderporno. Later verdween hij twee jaar in een Vietnamese cel voor het misbruiken van twee jonge meisjes. Volgens Britse media is de kans groot dat de bejaarde Glitter sterft in de cel.

28-02-2015 om 01:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Thicke zingt voor de rechter

Robin Thicke zingt voor de rechter

http://oi57.tinypic.com/fctu9u.jpg

Zanger Robin Thicke heeft een optreden gegeven in de rechtszaal. De Amerikaan moest zich komen verantwoorden omdat zijn nummer 'Blurred Lines' aangeklaagd werd wegens plagiaat.

De erfgenamen van Marvin Gaye zijn er niet over te spreken dat 'Blurred Lines' veel weg heeft van 'Gotta Give it Up'. Volgens Thicke lijken nummers echter wel vaker op elkaar, en is er geen sprake van plagiaat. Om dat te bewijzen liet hij een piano aanrukken en zong stukjes uit 'With or without you' van U2, 'Man in the mirror' van Michael Jackson, 'No woman no cry', van Bob Marley en 'Let it be' van The Beatles. "Hij danste zelfs een beetje in zijn stoel", aldus The Los Angeles Times.

Thicke had het zichzelf niet gemakkelijk gemaakt in deze rechtszaak; hij had namelijk in interviews gezegd dat hij wel degelijk geïnspireerd was door Gaye bij het schrijven van het nummer. "Klinkklare onzin", weerlegt hij nu. Het nummer werd immers grotendeels in elkaar gestoken door Pharrell Williams. "Een klein leugentje waarvan ik dacht dat ik er mijn carrière mee zou vooruithelpen. Maar ik was vaak dronken en high. Ik ging door een scheiding en mijn leven was een puinhoop."

26-02-2015 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kardashians nog vier jaar op televisie met contract van meer dan 100 miljoen dollar

Kardashians nog vier jaar op televisie met contract van meer dan 100 miljoen dollar

http://oi57.tinypic.com/5vy5vm.jpg

De familie Kardashian heeft volgens New York Post een miljoenencontract getekend, waarmee ze voor de komende vier jaar weer aan de tv-zender E! zijn verbonden. Volgens bronnen van de krant hangt er aan het contract een bedrag van meer dan 100 miljoen dollar.

'Momager' Kris Jenner heeft de deal gesloten voor haarzelf en haar dochters Kim, Khloé, Kourtney, Kendall en Kylie Jenner. Haar ex Bruce Jenner verlaat de realityserie Keeping Up With The Kardashians na het komende tiende seizoen. Bruce krijgt zijn eigen tv-serie bij E! over zijn geslachtsverandering.

Volgens New York Post schrijven de Kardashians hiermee tv-geschiedenis, want nooit eerder werd er zoveel betaald voor een realityserie. Hoewel het moederbedrijf van de tv-zender er het zwijgen toe doet, is het volgens de krant duidelijk dat het contract vier jaar behelst. Ook de spin-off Kourtney and Khloé Take the Hamptons maakt deel uit van de overeenkomst.

En er zit nog meer in het vat voor de vrouwen. Khloé heeft onlangs voor E! al programma's gemaakt langs de rode loper van de Oscars en de Grammy's, ook Kim krijgt naar verwachting een aantal eigen programma's. ''We gaan nog heel veel zien van de familie Kardashian'', weet een bron.

26-02-2015 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geobsedeerde fan koopt oldtimer voor Paris Hilton

Geobsedeerde fan koopt oldtimer voor Paris Hilton

http://oi60.tinypic.com/eejag.jpg

Paris Hilton kreeg wel een heel bijzonder cadeau van een geobsedeerde fan. Die kocht een oldtimer voor haar en bezorgde de wagen met bloemen op de achterbank bij haar thuis.

Volgens TMZ kwam de man, Johnny genaamd, de klassieke Cadillac op zondag voor aanvang van de Oscar-uitreiking bij de socialite in Beverly Hills bezorgen. Een bewaker van de wijk belde Paris en na een beschrijving van de bezoeker besloot Paris de politie te bellen, omdat hij haar al jaren lastigvalt.

De auto staat nog steeds in de straat. Dinsdag kwam iemand langs om alle ramen van de wagen aan diggelen te slaan. Paris is ervan overtuigd dat Johnny de dader is, omdat ze zijn cadeau heeft geweigerd.

Johnny is een bekende van de politie in Los Angeles. Hij zou ook eens met een vliegtuig over het landgoed van de Hiltons hebben gevlogen met twee teksten. Op het ene spandoek stond dat hij Paris Hilton niet uit zijn gedachten krijgt. Op de tweede vroeg hij aan haar ouders om verkering met hun dochter. Ook heeft hij haar via e-mail een huwelijksaanzoek gedaan.

26-02-2015 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afperser Linda en John de Mol eiste 5 miljoen

Afperser Linda en John de Mol eiste 5 miljoen

http://oi61.tinypic.com/nv5u1e.jpg

De 70-jarige afperser van John en Linda de Mol eiste 5 miljoen euro van John de Mol, anders zou hij diens zus Linda en haar kinderen iets aandoen. Dat bevestigde het Openbaar Ministerie vandaag.

De man uit Zeist (provincie Utrecht), die in de cel zit, moet dinsdagmorgen voor de eerste maal voor de rechter verschijnen op verdenking van afpersing en bedreiging. Zijn zaak wordt dan nog niet helemaal behandeld, omdat het onderzoek naar de man en zijn motief nog niet klaar is.

Voor zover bekend heeft de verdachte zich niet eerder schuldig gemaakt aan afpersing. Hij woonde zelf in een duur appartement in Zeist en was voorzitter van de vereniging van eigenaren van het complex. Hij belaagde de familie De Mol tussen oktober 2013 en december 2014. Hij liep tegen de lamp toen de politie zijn DNA vergeleek met sporen die tijdens het onderzoek naar de afpersing waren gevonden.

26-02-2015 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drew Barrymore gaat humoristisch boek schrijven over haar leven

Drew Barrymore gaat humoristisch boek schrijven over haar leven

http://oi61.tinypic.com/vqh7px.jpg

Drew Barrymore gaat een boek schrijven over haar leven. De actrice, die deze week haar veertigste verjaardag vierde, heeft volgens People een deal getekend met uitgeverij Dutton.

De website schrijft dat Drew in haar korte leven al veel bijzondere dingen heeft meegemaakt. Maar het is volgens People niet de bedoeling dat het een zwaar en dramatisch werk wordt. Barrymore wil juist dat het een luchtig boek wordt met grappige passages.

"Ik hou zelf heel erg van boeken die humoristisch en luchtig zijn, maar waarin ook veel emotie zit", aldus Drew in een verklaring. "Dat is dan ook mijn doel met mijn eigen boek." People meldt dat het boek van Barrymore nog geen titel heeft.

"We vinden het geweldig om het boek van Drew, een Amerikaans icoon, binnenkort uit te geven", aldus uitgever Ben Sevier. Wanneer het boek uitkomt, is nog niet bekend.

26-02-2015 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De échte reden waarom Doutzen Kroes en Karlie Kloss weggaan bij Victoria's Secret

De échte reden waarom Doutzen Kroes en Karlie Kloss weggaan bij Victoria's Secret

http://oi57.tinypic.com/2c0bvr.jpg

Al maandenlang wordt er gespeculeerd over de reden van het vertrek van Doutzen Kroes bij Victoria's Secret. Vorige week raakte bekend dat ook collega Karlie Kloss opstapt. Bronnen beweren nu dat de twee ontslag namen omdat ze te weinig betaald werden.

Victoria's Secret maakte vorige week zelf bekend dat na het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes ook Karlie Kloss stopt als Angel. 'Karlie gaat in de herfst studeren aan de universiteit van New York en zal niet genoeg tijd meer hebben', aldus Ed Razek, de CMO van het bedrijf, op Instagram.

Aan de Amerikaanse site Page Six vertelde een anonieme bron echter een heel ander verhaal. "De Angels verdienen niet zoveel meer als vroeger", klinkt het. "Modellen als Gisèle Bündchen, Tyra Banks en Heidi Klum tekenden miljoenencontracten bij het bedrijf. De Angels van nu moeten het doen met enkele honderdduizenden dollars."

Hoge werkdruk
De reden voor het dalende loon van de Angels hoeft niet ver gezocht te worden. Vroeger had Victoria's Secret 'slechts' vier uithangborden die schitterden in hun campagnes en alle shows liepen, nu zijn dat er acht.

Maar dat betekent niet dat de werkdruk ook lager ligt. "Integendeel zelfs. De meisjes moeten jaarlijks 50 dagen of meer vrijhouden voor Victoria's Secret", gaat de bron verder. "En zo lopen ze vaak andere opdrachten mis. Dat was trouwens ook al de reden waarom Miranda Kerr in 2013 stopte als Angel."

Alessandra onderhandelt
Ook Alessandra Ambrosio, één van de overgebleven Angels, zou allesbehalve gelukkig zijn met haar contract. 'Zij werkt al jaren voor het bedrijf en zag haar loon dramatisch dalen. Er lopen op dit moment onderhandelingen tussen haar en Victoria's Secret, en Alessandra heeft al te kennen gegeven dat ook zij zal vertrekken als de situatie zo voortduurt.'

Victoria's Secret bevestigt noch ontkent de geruchten. 'Wij geven geen commentaar over de contracten van onze modellen', klinkt het bij het bedrijf.

26-02-2015 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Biel wil Justin Timberlake niet bij bevalling

Jessica Biel wil Justin Timberlake niet bij bevalling

http://oi59.tinypic.com/11ikchw.jpg

Jessica Biel zal over een paar weken bevallen van haar eerste kindje. Volgens OK! Magazine doet de actrice er alles aan om haar man, Justin Timberlake, ervan te overtuigen dat ze hem niet bij de bevalling wil hebben.

Een bron vertelt het blad dat Jessica haar man er niet bij wil, omdat ze niet wil dat hij ziet dat ze veel pijn heeft. "Justin vertelt haar steeds dat hij er wel bij wil zijn, hij zegt haar dat ze er prachtig uitziet en dat hij haar wil steunen tijdens de bevalling", aldus de insider. "Maar Jessica is vastbesloten, ze heeft liever dat een goede vriendin haar gezelschap houdt."

De ingewijde laat het blad ook weten dat de beslissing van Jessica voor flink wat spanningen in het huwelijk zorgt. Justin bevestigde de zwangerschap van Jessica onlangs pas. De geruchten dat Jessica zwanger was, deden al maanden de ronde. Biel en Timberlake zijn sinds begin 2007 een stel. Het beroemde koppel trouwde in oktober 2012.

26-02-2015 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een week: dag na afkoping proces toont Glenn Janssens (40) nieuw lief (24)

Wat een week: dag na afkoping proces toont Glenn Janssens (40) nieuw lief (24)

http://oi58.tinypic.com/o89b7q.jpg

Topweek voor Glenn Janssens (40). Daags nadat de 'Keizer van de Wegwijzer' succesvol zijn proces afkocht, mag nu de hele wereld weten dat hij aan de rol is met een 24-jarig fotomodel.

De lucht boven Glenn Janssens (40) is geklaard. De grote fraudezaak rond zijn signalisatiefirma, waarbij hem een celstraf boven het hoofd hing, is succesvol afgewend (lees: afgekocht) en dus kan de ex van Ilse De Meulemeester weer als normale burger door het leven.

Dat doet hij niet alleen. Gisteren, daags na zijn proces, raakte bekend dat de topman van Group Janssens gevallen is voor de charmes van 24-jarig fotomodel Caroline Bécu. Een mix van Véronique De Kock en Els Tibau en geen onbekende voor fans van mannenbladen als Ché en P-magazine, waarvoor ze meermaals de cover sierde.  Ze is als veel gevraagd model geregeld in Milaan terug te vinden.

26-02-2015 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Filip naar feest terwijl Mathilde ging skiën"

"Filip naar feest terwijl Mathilde ging skiën"

http://oi58.tinypic.com/2uy6mar.jpg

Koning Filip is vorige week twee dagen later dan zijn ­echtgenote op skivakantie vertrokken, maar het paleis ontkent met klem dat een fotosessie zou zijn afgelast ­omdat de koning op dat moment niet bij zijn gezin was. Een bron beweert dat Filip naar een feest ging op zijn ­buitenverblijf terwijl zijn gezin op reis was.

Vorig jaar organiseerde het paleis nog een fotomoment met het koninklijk gezin in het Zwitserse Verbier, de mondaine skistad waar ze al vele jaren vaste gasten zijn. Maar deze ­vakantie lieten ze zich niet fotograferen. Officiële reden: de terreurdreiging. De buitenwereld mocht absoluut niet ­weten waar het staatshoofd en zijn gezin het krokusverlof doorbrachten. Ook de lokale veiligheidsverantwoordelijken zouden zo'n fotomoment ten stelligste afgeraden hebben.

Tot zover de officiële uitleg. Maar nu blijkt dat de koning niet samen met de rest van zijn gezin naar hun geheime skioord is vertrokken. Mathilde en de kinderen zijn op zaterdag afgereisd. Koning Filip is maandag met een militair vliegtuig vanaf Melsbroek vertrokken. Hij heeft die maandag nog ­enkele koninklijke besluiten getekend. Afgelopen zaterdag is het gezin wel samen met het vliegtuig teruggekeerd op Melsbroek.

25-02-2015 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift uitgeroepen tot vrouw van het jaar

Taylor Swift uitgeroepen tot vrouw van het jaar

http://oi58.tinypic.com/aet7pg.jpg

Taylor Swift is tijdens de Elle Style Awards in Londen gisteravond uitgeroepen tot vrouw van het jaar, zo melden Britse media. Daarmee volgt de zangeres Katy Perry op, de winnares van vorig jaar.

Swift kreeg de award uit handen van Sam Smith. De zanger werd zelf geëerd als muzikant van het jaar. Andere winnaars waren onder anderen Cara Delevingne (doorgebroken actrice), Maggie Gyllenhaal (televisie-actrice), Diane Kruger (filmactrice) en Rosie Huntington-Whiteley (model).

Naast de winnaars waren er gasten als Pixie Geldof, Naomi Campbell en M.I.A.

25-02-2015 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevallen tijdens skivakantie, koningin Mathilde?

Gevallen tijdens skivakantie, koningin Mathilde?

http://oi61.tinypic.com/ht7ngx.jpg

Koningin Mathilde heeft bij een val haar knie verwond. De knie moet meerdere weken door een spalk ondersteund worden. Dat is vandaag vernomen bij het Paleis, nadat de koningin op krukken verschenen was bij haar bezoek aan de Europese instellingen.

De koningin is net terug van skivakantie. Of de krukken daarvan een gevolg zijn, is nog niet duidelijk. Over de omstandigheden van de val geeft het Paleis geen informatie, gezien dit tot de privésfeer behoort. Het activiteitenprogramma van de koningin wordt evenwel niet gewijzigd.

25-02-2015 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel kost het om eruit te zien als Kim K

Zoveel kost het om eruit te zien als Kim K

http://oi57.tinypic.com/iwmclg.jpg

Voor de Amerikaanse blog Into The Gloss hield Kim Kardashian een overzicht bij van wat ze dagelijks op haar gezicht smeert. De lijst van beauty- en make-upproducten is - zoals te verwachten viel - eindeloos lang én duur.

Als je de kostprijs van alle producten die Kardashian dagelijks gebruikt optelt, kom je aan een bedrag van 1.977,75 dollar of een slordige 1.745 euro. Het duurste product op Kims lijstje is een dagcrème van Guerlain die 455 dollar of 401 euro kost. Een overzicht:

- Reinigingsdoekjes van Neutrogena, € 1,50.
- Reinigingsgel Pureté de Rose van By Terry, € 46.
- Orchidée Impériale The Rich-dagcrème van Guerlan, € 401.
- Moisturizer met vitamine C van NaturaBissé, € 101.
- Verstevigende lichaamscrème (!) van Tracie Martyn, € 137.
- Rozenolie van Epicuren, € 38.
- Zonnecrème van La Mer, € 75.
- Zonnecrème van Dr. Harold Lancer, € 42.
- Apparaat voor lichttherapie, € 700.
- Make-upkwast van MAC, € 47.
- Luminous Silk Foundation van Armani, € 55.
- Ultrabase Foundation van Joe Blasco, € 18.
- Endless Summer Matte Bronzer van Kardashian Beauty, € 13.
- Contour Kit van Anastasia Beverly Hills, € 35.
- Définicils High Definition Mascara van Lancôme, € 25.
- Valse wimpers van Individualist, € 10.

Daarnaast geeft Kardashian in het interview toe dat ze regelmatig beroep doet op minstens 3 visagisten én kappers. Die laatsten hebben echter niet zoveel werk, want Kim wast haar haren maar om de 5 dagen.

25-02-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Televisiemanager Jean Philip De Tender verlaat de VRT

Televisiemanager Jean Philip De Tender verlaat de VRT

http://oi57.tinypic.com/2lz5fq.jpg

Jean Philip De Tender verlaat de VRT voor een topfunctie bij de European Broadcasting Union (EBU). Hij wordt er vanaf 1 mei directeur Media. Op dit moment is hij manager Televisie bij de openbare omroep. Wie zijn takenpakket overneemt, is niet duidelijk.

De Tender ging in 1989 aan de slag bij de openbare omroep, als redacteur en later eindredacteur van diverse actuaprogramma's van Jan Van Rompaey. Van 2007 tot 2014 leidde hij als netmanager Eén en sinds vorig jaar is hij manager Televisie.

Nu wordt hij vanaf 1 mei de nieuwe directeur Media van de EBU, het samenwerkingsverband van voornamelijk openbare omroepen dat onder meer het Eurovisiesongfestival produceert. "Na 25 jaar mij met passie te hebben ingezet voor de VRT is het nu is tijd voor een nieuwe uitdaging", zegt hij.

 Leo Hellemans

"Ik kijk er naar uit om, met wat ik bij de VRT heb geleerd, vanop het internationale niveau te ijveren voor het belang van sterke, publieke omroepen. Dit is geen vaarwel aan de VRT-collega's. Ik kijk er al naar uit om hen te blijven ontmoeten, in mijn nieuwe functie en als vriend."

Gedelegeerd bestuurder Leo Hellemans is zijn televisiemanager dankbaar en wenst hem alle succes. "Ik ben in de eerste plaats fier dat iemand van de VRT zo'n topfunctie gaat bekleden bij de EBU. Graag wil ik Jean Philip bedanken voor al het geleverde werk. Ik hou in het bijzonder fijne herinneringen over aan de periode dat ik intensief met Jean Philip samenwerkte toen hij netmanager was van Eén."

25-02-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."19-jarige deelneemster 'Next Top Model' doodgeschoten"

"19-jarige deelneemster 'Next Top Model' doodgeschoten"

http://oi60.tinypic.com/54hd7t.jpg

Een deelneemster aan het 21ste seizoen van 'America's Next Top Model' is gisteren doodgeschoten. Dat meldt TMZ vandaag.

Volgens de entertainmentwebsite gaat het om Mirjana Puhar. Bij de schietpartij zouden in totaal drie mensen om het leven zijn gekomen. De politie heeft inmiddels een 19-jarige man opgepakt, die wordt verdacht van drievoudige moord met voorbedachten rade.

De 19-jarige Puhar was op het moment van de schietpartij bij haar vriend Jonathan Alvarado (23) thuis, in de stad Charlotte (North Carolina). Een bron bevestigt aan TMZ dat zij een van de drie slachtoffers is. Het derde slachtoffer zou de 21-jarige huisgenoot en beste vriend van Jonathan zijn. Puhar zou net bij de twee mannen zijn ingetrokken.

Schoten
In het huis zouden schoten zijn gehoord, waarna een vriend van de drie poolshoogte ging nemen. Hij vond de lichamen van Mirjana en haar vriend Jonathan en belde de politie.

Puhar was deelneemster aan het 21ste seizoen van 'America's Next Top Model', dat vorig jaar werd uitgezonden. Ze werd in de tiende uitzending door de jury, onder wie presentatrice en producente Tyra Banks, naar huis gestuurd.

25-02-2015 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye klimt op tafel in Britse fastfoodtent: "Foto? Nu is je kans"

Kanye klimt op tafel in Britse fastfoodtent: "Foto? Nu is je kans"

http://oi57.tinypic.com/15qszld.jpg

Kanye West heeft enkele nietsvermoedende bezoekers van de fastfoodketen Nando's vandaag verrast met een bezoekje. De rapper sprong vervolgens op tafel en gaf zijn fans de ultieme kans om gretig foto's te nemen. Het veroorzaakte grote chaos in het restaurant nabij de Londense O2 Arena.

Kanye zorgde niet alleen voor commotie, hij bestelde er ook samen met zijn entourage enkele hamburgers. Volgens berichten bracht de ster in totaal zo'n 20 minuten door in het filiaal. Hij zou daarna dus op een tafel geklommen zijn en het volgende geroepen hebben: "Als je een foto met mij wil, dan is dit je kans!" En de fans? Die openden meteen Twitter.

De Amerikaanse rapper treedt later vanavond op tijdens de BRIT Awards en zal naar verluidt een exclusief nummer brengen dat slechts een handvol mensen al gehoord hebben.

25-02-2015 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM trekt stekker uit 'Boer zkt vrouw'

VTM trekt stekker uit 'Boer zkt vrouw'

http://oi59.tinypic.com/nvpco8.jpg

Na tien seizoenen trekt VTM de stekker uit het succesprogramma 'Boer zkt vrouw'. De beslissing van de directie komt er naar eigen zeggen nu de zender "steeds meer in de ontwikkeling van nieuwe en vernieuwende formats voor de komende televisieseizoenen investeert".

Het laatste seizoen van het succesprogramma lokte met gemiddeld 766.000 kijkers nog een aardig publiek, maar voor de programmadirectie is het verhaal nu over en uit. Het is tijd voor nieuwe projecten en vernieuwendere formats en Boer zkt vrouw hoort daar niet meer bij, klinkt het.

"Afscheid nemen van een jarenlange sterkhouder is nooit een eenvoudige beslissing. Maar we hebben het gevoel dat het tijd is voor nieuwe projecten", verduidelijkt Ricus Jansegers, programmadirecteur VTM.

Vorig najaar was Boer zkt Vrouw bij VTM aan haar tiende seizoen toe. "Tien jaar heb ik met heel veel enthousiasme samengewerkt met een prachtig team en mij met hen verdiept in de leefwereld van onze Vlaamse boeren. Het was een eer om hen in dit traject te mogen volgen", besluit presentatrice Dina Tersago.

25-02-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zieke Frans Bauer: "Ik klink als een zeehond"

Zieke Frans Bauer: "Ik klink als een zeehond"

http://oi58.tinypic.com/33y00u1.jpg

Frans Bauer kan pas vanaf zaterdag weer optreden. De volkszanger is geveld door een flinke verkoudheid. "Mijn hoofd zit vol en ik klink als een zeehond", schrijft hij op zijn website.

Het optreden van Frans, morgen in Breda, kan dus niet doorgaan. Eerder moest hij al een show in Zaandam laten schieten. Hij heeft wel al vervangende data voor deze concerten in maart en april op zijn site genoemd. "Ik hoop dat jullie er begrip voor hebben", besluit hij zijn bericht.

24-02-2015 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid is back in black (label) met een nieuwe collectie

Astrid is back in black (label) met een nieuwe collectie

http://oi62.tinypic.com/2edp4jt.jpg

Pimped out, chromed out pussy wagon-lovers unite. De Belgische Queen of Fashion heeft namelijk een hele nieuwe zomercollectie voor ons in petto. Denk: een snufje glitter & glamour, gecombineerd met een overheersende casual chic vibe.

Astrid zou uiteraard Astrid niet zijn, als ze niet zelf in haar ontwerpen te bewonderen was. Voor de shoplustigen: de collectie is vanaf nu te koop bij Zeb of Zeb online.

24-02-2015 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halleluja! Mr. Grey bestaat écht

Halleluja! Mr. Grey bestaat écht

http://oi60.tinypic.com/e0e1u.jpg

Tenzij je de afgelopen weken onder een steen geleefd hebt, weet je allicht wel wie Christian Grey is. De alom bekende zakenman met een behoorlijk spannend seksleven uit de Fifty Shades of Grey boeken, doet vrouwen momenteel in hordes naar de cinema lopen. Wel, wij hebben goed nieuws want Mr. Grey bestaat ook in het echte leven. Maak kennis met Brayden Olsen.

Net als de echte Christian Grey, runt de 27-jarige Brayden Olsen op jonge leeftijd al een eigen bedrijf, woont hij in Seattle, rijdt hij rond in een dure auto en vallen vrouwen in bosjes voor hem. Aan de Business Insider vertelde hij dat zo'n 1000 vrouwen van over de hele wereld hem berichtjes hebben gestuurd en dat hij zelfs al met een paar van hen op date is geweest, de snoeper. Of hij net zo'n wild seksleven heeft als Mr. Grey wou hij niet kwijt. Wel vertelde hij in datzelfde interview dat een ex-vriendin ooit tegen hem zei dat hij haar liet denken aan Mr. Grey.

24-02-2015 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blankenberge kwaad op Tom Waes voor 'Albanese grap'

Blankenberge kwaad op Tom Waes voor 'Albanese grap'

http://oi58.tinypic.com/294m7ms.jpg

Het stadsbestuur van Blankenberge is kwaad op Tom Waes. Die vergeleek in 'Reizen Waes' het overbevolkte strand van Durrës in Albanië met Blankenberge. Volgens Waes is de plaats absoluut te vermijden. Durrës heeft ook een pier en populaire stranden, maar daar houdt volgens het stadsbestuur de vergelijking op. "Het is niet meer van deze tijd waarover hij spreekt", reageert burgemeester Patrick De Klerck.

Toerismeschepen Philip Konings maakt zich nog bozer: "Ze blijven de klassieke clichés herhalen. Het is hemeltergend. Blankenberge is al jaren een voortrekker in het toerisme. Andere badplaatsen bootsen onze strandbars en ­beach houses na."

Om Tom Waes te tonen hoe Blankenberge geëvolueerd is, wil het stadsbestuur hem een officiële uitnodiging sturen. "Dan kan hij zien dat het hier héél anders is dan hij denkt."

24-02-2015 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Spielberg wil vijfde Indiana Jones-film maken

Steven Spielberg wil vijfde Indiana Jones-film maken

http://oi59.tinypic.com/34y8yoh.jpg

Regisseur Steven Spielberg wil graag een vijfde Indiana Jones-film maken met acteur Chris Pratt in de hoofdrol. Dat melden diverse Amerikaanse sites vandaag.

Eerder meldde studio Disney, die de rechten van Indiana Jones in handen heeft, al Pratt op het oog te hebben als de nieuwe hoofdrolspeler. De 35-jarige Pratt is populair in Hollywood sinds zijn hoofdrol in megahit Guardians of the Galaxy. Ook vertolkt hij een grote rol in de Jurassic World-film die binnenkort uitkomt. Maar tot nu toe bleef onduidelijk of Spielberg, die de vorige vier films maakte, zich ook aan het project wilde verbinden.

Disney kocht in 2013 de rechten van studio Paramount. De Indiana Jones-serie is één van de succesvolste filmreeksen uit de geschiedenis. De verhalen gaan over de archeoloog Henry 'Indiana' Jones, die in de jaren dertig en vijftig van de vorige eeuw op zoek gaat naar bijzondere artefacten zoals de Ark des Verbonds en de Heilige Graal. De hoofdrol wordt al sinds het begin gespeeld door Harrison Ford.

Shia LaBeouf
In het vierde deel, dat zeven jaar geleden uitkwam, leken regisseur Steven Spielberg en producent George Lucas het stokje over te willen dragen aan acteur Shia LaBeouf, die de zoon van Indiana Jones speelde.

Het is overigens de vraag hoe lang het nog duurt voordat Spielberg en Pratt samen op de set staan. Vooralsnog is er geen script voor de vijfde Indy-film. Het duurde uiteindelijk ook vijftien jaar voordat Spielberg en producent George Lucas tevreden waren met het scenario voor het vierde deel.

De vier films brachten wereldwijd 2 miljard dollar op en wonnen 8 Oscars.

24-02-2015 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede Kampioenen-film op de helling na onthullingen Jacques Vermeire?

Tweede Kampioenen-film op de helling na onthullingen Jacques Vermeire?

http://oi62.tinypic.com/2qs2m8l.jpg

De onthulling van Jacques Vermeire dat hij ten tijde van F.C. De Kampioenen een relatie had met tegenspeelster An Swartenbroeckx (Bieke) heeft heel wat stof doen opwaaien. Volgens Dag Allemaal rustte er nochtans een spreekverbod op de geheime relatie. Dat de komiek hier nu mee naar buiten kwam, wekt enig onbegrip op.

An voelt zich naar verluidt "erg gekwetst". En ook haar echtgenoot Guido De Craene heeft het er moeilijk mee, klinkt het. Ook Jacques' timing noemt Dag Allemaal ongelukkig. An kwam recent nog in het nieuws met kiekjes van een innige kus met een jonge student op café. Een grap, zo bleek. Maar An en haar echtgenoot Guido waren erg ontdaan over alle commotie hier rond. En nu krijgen ze ook dit te verwerken. Met puberende kinderen is dat allesbehalve eenvoudig, schrijft het blad.

De ontboezemingen van Vermeire over zijn vroegere relatie met An Swartenbroekx werpen mogelijk ook een schaduw over de voorbereiding van de tweede 'F.C. De Kampioenen'-film. Iets waar de hele ploeg - met ook Carry Goossens én Jacques Vermeire erbij - zo naar uitkeek.

Of An ermee kan leven dat die vroegere relatie nu bekend is, vroeg Dag Allemaal onder meer aan Carry Goossens. "Geen idee. Ik zie An niet veel als er geen opnamen zijn. (...) Op persoonlijk vlak heeft het leven Jacques niet gespaard. Dan begrijp ik dat hij al eens nood heeft om één en ander te ventileren. En kijk, 't is nu gebeurd. Hopelijk heeft dit niets kapotgemaakt in de 'Kampioenen'-ploeg."

Volgens Marijn 'Boma' Devalck zal het zo'n vaart niet lopen. "Ik begrijp dat het voor An moeilijk ligt. Maar op de set zal het wel meevallen, vermoed ik. Daar zijn ze beiden professioneel genoeg voor."

24-02-2015 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het effect van 'Alle Dagen Seks': een baby

Het effect van 'Alle Dagen Seks': een baby

http://oi60.tinypic.com/24dj0gn.jpg

Het experiment 'Alle Dagen Seks' van Vijf, waarin vier koppels werden uitgedaagd 30 dagen lang seks te hebben, zit er bijna op. In het programma kwamen heel wat te weten over de gevolgen voor het lichaam en de relatie. Morgen, tijdens de laatste aflevering, melden deelnemers Jolanda en Stefano dat het experiment voor hen alvast geslaagd is: het koppel verwacht een baby.

Het is de aanstaande vader Stefano die het goede nieuws meldt in de trailer van de show. De baby werd niet tijdens deze de 'Alle Dagen Seks'-periode verwekt, maar het koppeltje ontdekte de zwangerschap wel tijdens de opnames, dat werd door zender VIJF bevestigd aan de krant Het Nieuwsblad.

Benieuwd wat het effect van een dagelijkse portie seks op een relatie is? Stem dan morgen om 21.35 uur op VIJF af.

24-02-2015 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Dit draagt Emma Stone onder haar Oscarjurk

Oeps! Dit draagt Emma Stone onder haar Oscarjurk

http://oi58.tinypic.com/n4175.jpg

Op de belangrijkste avond van het jaar beleefde actrice Emma Stone een gênante modeblunder. Toen ze haar jurk elegant van de grond tilde, kwam vanonder de split 'een huidskleurig omaslipje' piepen. 

Emma nam de rok in de handen omdat de rode loper in Hollywood nat was geworden na een fikse regenbui.

De roodharige actrice belandde op heel wat lijstjes van de best geklede sterren, maar dat was voordat de foto van haar slip op het net belandde. Dankzij haar elegantie en een indrukwekkend rugdecolleté wist de actrice toch indruk te maken op de rode loper.

24-02-2015 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stephen Hawking feliciteert Oscarwinnaar Eddie Redmayne, die hem vertolkt

Stephen Hawking feliciteert Oscarwinnaar Eddie Redmayne, die hem vertolkt

http://oi57.tinypic.com/2w7pyd3.jpg

Oscarwinnaar Eddie Redmayne heeft vandaag een bijzondere felicitatie gekregen. Niemand minder dan de bekende wetenschapper Stephen Hawking gaf de man die hem vertolkte in 'The Theory of Everything' complimenten.

Hawking schreef op zijn Facebookpagina: "Felicitaties voor Eddie Redmayne voor de #Oscar die hij kreeg door mij te spelen in 'The Theory of Everything'. Goed gedaan Eddie, ik ben heel trots op je. SH"

De film is gebaseerd op een boek van Jane Hawking waarin ze schrijft over haar huwelijk met de wetenschapper. Hij kreeg in het begin van hun relatie al te horen dat hij de spierziekte ALS heeft. De twee trouwden en kregen drie kinderen. Uiteindelijk scheidden ze en hertrouwden ze allebei. Stephen is sinds 2006 gescheiden van zijn tweede vrouw. Hawking is gebonden aan een rolstoel en kan niet meer praten.

23-02-2015 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit was het drukst besproken Oscars-moment op Twitter

Dit was het drukst besproken Oscars-moment op Twitter

http://oi58.tinypic.com/i5dl69.jpg

Hoogmis in de filmwereld gisteravond door de uitreiking van de Oscars in Hollywood. De show werd door miljoenen mensen bekeken op tv en ging ook vlot over de tong op Twitter. CartoDB goot alle tweets over de prestigieuze filmprijzen in een kaart.

Opvallend: niet de bekendmaking van de beste film ('Birdman') was het populairst op de berichtensite, wel het memorabele optreden van Lady Gaga. De uitreiking van het belangrijkste beeldje, dat voor de Best Picture, haalde de tweede plaats. De gepassioneerde speech van actrice Patricia Arquette voor meer vrouwenrechten was het derde meest besproken onderwerp op Twitter, knobbelde een Twitter-blog uit.

Niet alleen in de VS, ook elders ter wereld waren de Oscars een veelbesproken topic online.

23-02-2015 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De populairste Belgische film van 2014: Bowling Balls

De populairste Belgische film van 2014: Bowling Balls

http://oi62.tinypic.com/2v3h8gw.jpg

Afgelopen weekend overschreed Bowling Balls de kaap van de 250.000 betalende toeschouwers. De film die op 17 december 2014 uitkwam, is daarmee de populairste Belgische film van 2014.  

Bowling Balls is een actiekomedie van Marc Punt met onder anderen Wim Opbrouck, Nathalie Meskens, Jonas Van Geel, Peter Van den Begin, Sven De Ridder en Manou Kersting. De film werd geproduceerd door Independent Productions in samenwerking met Medialaan en het STAP-programma van Telenet met de steun van Screen Flanders.  

Bowling Balls is nog steeds in 30 Vlaamse bioscopen te zien.

23-02-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra vertoningen van Oscarwinnaar 'Birdman' bij Kinepolis

Extra vertoningen van Oscarwinnaar 'Birdman' bij Kinepolis

http://oi62.tinypic.com/14nhj5e.jpg

Er komen extra vertoningen van de film 'Birdman' in de cinemazalen van Kinepolis. Dat heeft de Belgische bioscoopketen vandaag bekendgemaakt. 'Birdman' was gisteren de grote winnaar van de 87ste Oscaruitreiking en won onder meer de award voor de beste film.

'Birdman', waarin Michael Keaton, Edward Norton, Naomi Watts en Emma Stone meespelen, gaat over een aan lager wal geraakte acteur uit superheldenfilms die in het theater opnieuw probeert aan te knopen met het succes. De film van de Mexicaanse regisseur Alejandro Gonzalez Inarritu wist vier Oscars in de wacht te slepen: voor de beste film, het beste oorspronkelijke scenario, de beste regie en de beste fotografie.

Door het grote succes bij de Oscaruitreiking, verwacht Kinepolis dat dat extra veel nieuwsgierigen naar 'Birdman' willen gaan kijken. Daarom wordt het aantal vertoningen van de film opgevoerd.

Zo worden in de Kinepolis-complexen in Gent, Leuven, Hasselt en Brussel extra vertoningen toegevoegd aan de bestaande programmatie. In Kortrijk en Brugge wordt de zwarte komedie voor het eerst in de programmatie opgenomen. In Eigenbrakel zal de film opnieuw worden vertoond.

23-02-2015 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarisch: Twitter heerlijk creatief met outfit van Lady Gaga op de Oscars

Hilarisch: Twitter heerlijk creatief met outfit van Lady Gaga op de Oscars

http://oi61.tinypic.com/30hlgfc.jpg

Dat Lady Gaga een opvallende verschijning zou zijn op de Oscars, dat wisten we op voorhand. Maar de zangeres had toch wel een heel vreemde kledingkeuze gemaakt. Ze droeg opvallende rode handschoenen die erg veel leken op huishoudhandschoenen. Op Twitter duiken heerlijke creatieve fotobewerkingen van Lady Gaga en haar rode handschoenen op. We geven graag de leukste mee.

23-02-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom verdienen vrouwen nog steeds minder dan mannen?

Waarom verdienen vrouwen nog steeds minder dan mannen?

http://oi61.tinypic.com/30hlgfc.jpg

De opmerkelijke speech van Oscarwinnende actrice Patricia Arquette was maatschappijkritisch geladen gisteren: "Het wordt tijd dat de loonkloof gedicht wordt, en dat er gelijke rechten komen voor vrouwen in Amerika," klonkt het. Anno 2015 verdienen vrouwen wereldwijd nog steeds aanzienlijk minder dan mannen. Hoe kan dat?

Door de gehackte e-mails van Sony kwam onlangs nog aan het licht dat de mannelijke acteurs van American Hustle 9% van de opbrengst kregen, waar onder meer vrouwelijke Oscarwinnares Jennifer Lawrence maar een deeltje van 7% van de koek kreeg. Patricia Arquette zag haar kans schoon om bij de Oscaruitreiking gisteren deze ongelijkheid nog eens op te rakelen. Het probleem strekt zich natuurlijk veel verder uit dan enkel in Hollywood, ook op de Belgische en bij uitbreiding de wereldwijde arbeidsmarkt verdienen vrouwen nog steeds minder dan mannen.

23-02-2015 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes weg bij Victoria's Secret

Doutzen Kroes weg bij Victoria's Secret

http://oi61.tinypic.com/s4te1g.jpg

Doutzen Kroes werkt niet meer bij Victoria's Secret. Dat heeft creatief directeur Ed Razek van het lingeriemerk bekendgemaakt via Instagram. Het management van de 30-jarige blondine, modellenbureau Paparazzi Models, wilde vandaag niet op het nieuws reageren.

Vorige week werd bekend dat model Karlie Kloss weggaat bij Victoria's Secret. "Veel mensen vroegen me daarna waarom ik niets had gezegd over het vertrek van Doutzen, eind vorig jaar", schreef Razek bij een foto van Kroes. "Goede vraag. Het simpele antwoord is dat ik dat inderdaad had moeten doen. Doutzen kreeg een lucratieve kans in Europa en dat zou niet samen kunnen gaan met haar verplichtingen in de Verenigde Staten. Dus op verzoek van haar vertegenwoordigers hebben we haar contract laten ontbinden."

Kroes loopt de modeshows van Victoria's Secret al sinds 2005 en drie jaar later werd ze tot Angel benoemd. Van een conflict of vijandigheden was geen sprake, beklemtoont de topman. "Het was een geweldige zakelijke kans voor haar en ik wilde op een eerlijke manier met haar omgaan, omdat ik haar geweldig vind en respecteer. Dat is alles. Doutzen heb ik altijd een van de allermooiste vrouwen ter wereld gevonden en dat zal altijd zo blijven. Dat heb ik haar ook vaak gezegd. Nu weten jullie het."

23-02-2015 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lies Lefever excuseert zich (eindelijk) voor spoorwegfoto

Lies Lefever excuseert zich (eindelijk) voor spoorwegfoto

http://oi60.tinypic.com/95y7x0.jpg

Comédienne Lies Lefever heeft zich na een heuse Twitterrel geëxcuseerd voor de foto die ze op een spoorweg trok. Ze zette de foto naar eigen zeggen met goede bedoelingen online, maar de hele kwestie ontplofte in haar gezicht. Nu beseft Lefever dat dit misschien geen slimme zet was en heeft ze haar verontschuldigingen op Twitter aangeboden.

Door op de spoorweg te gaan staan wilde de comédienne op ludieke wijze duidelijk maken dat spoorlopen niet oké is. Ook wilde ze zo vragen om meer rekening te houden met treinbestuurders die dit al te vaak meemaken. Niet alleen spoorwegnetbeheerder Infrabel reageerde boos en zei dat Lies het foute signaal gaf, ook heel wat volgers snapten de bedoeling van de foto niet.

"In 2015 jammer genoeg 9 doden door spoorlopen waarvan de helft minderjarigen", zo reageerde Infrabel-woordvoerder Thomas Baeken.

Ook de ouders van Lies bleken niet zo blij met de hele heisa te zijn. De comédienne had de opdracht gekregen via Twitter te laten weten 'dat het zeker niet aan hun opvoeding ligt'. Hopelijk gaat de Twitterstorm na haar verontschuldigingen liggen voor Lies Lefever.

23-02-2015 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna's verjaardagsfeestje: een blik achter de schermen

Rihanna's verjaardagsfeestje: een blik achter de schermen

http://oi58.tinypic.com/vfwqav.jpg

De Amerikaanse popster Rihanna heeft afgelopen weekend haar 27ste verjaardag in stijl gevierd. Niet alleen haar beste vrienden, maar ook heel wat Hollywoodsterren als Beyoncé en Jay Z waren aanwezig in Los Angeles.

Ook keken Naomi Campbell, Paris en Nicky Hilton toe hoe de knappe zangeres haar verjaardagstaart aansneed. De hele zaal was gevuld met ballonnen die haar naam spelden. Rihanna droeg een zilveren jurk en gigantische oorbellen. En de gasten hebben er heel wat plezier beleefd: dat bewijst een knuffelfoto met Beyoncé, Paris en Nicky Hilton. 

Op haar verjaardag heeft Rihanna een emotionele boodschap met haar volgers gedeeld. "27 jaar geleden zette mijn moeder haar eerste kind op de wereld. Het leven is nooit makkelijk, maar ik voel me speciaal dat mijn 'Vader' in de hemel mij heeft gekozen om het hier te maken. Elk jaar ben ik daar dankbaarder voor. Elke dag worden we wakker een krijgen we een nieuwe kans op het leven. Om te beleven wat we geleerd en ontdekt hebben, om goed te zijn voor anderen. Ik koester deze dagen en bid tot God dat hij mijn leven spaart."

23-02-2015 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.114.260 dollar: zo veel heeft Chandler Joey in Friends geleend

114.260 dollar: zo veel heeft Chandler Joey in Friends geleend

http://oi62.tinypic.com/259wg9s.jpg

Dat televisie niet het echte leven is, weten we allemaal. Dat geldt ook voor de populaire reeks Friends. Zo heeft een fan uitgerekend hoeveel geld Joey zijn beste vriend Chandler verschuldigd is in de loop van het komische programma. Geen enkele vriend lijkt ons in staat 114.260 dollar te lenen zonder ooit terugbetaald te worden.

In de aflevering 'The One Where Rachel Is Late' (seizoen acht) somt Chandler op hoeveel hij voor de huur, acteer- en danslessen, portretfoto's en het kabelabonement van Joey betaald heeft. Voor 2 fotoshoots heeft hij 1000 dollar neergeteld. Per cursus rekent de  Redditgebruiker (en dat werd gecontroleerd door de Amerikaanse site Buzzffeed) op 1000 dollar, wat optelt tot 4000 dollar. Drie jaar aan huur, eten en andere levensnoodzakelijke dingen. Voor de huur van een appartement in Manhattan gedurende drie jaar rekent hij 45.000 dollar, met nog alle extraatjes erbij komt hij op 69.760 dollar.

De rekeningen voor eten zijn een aparte vermelding waard, omdat Joey nogal een flinke eter is. Ook gaat de vriendengroep in de reeks voortdurend uit eten. Met regelmatige dates rekening houdend gokt de fan op 150 dollar per week. Dat is goed voor 39.000 dollar. Als een echte goede vriend heeft Chandler ooit de gestolen meubelen uit hun gedeelde appartement vervangen, wat ongeveer goed zou zijn voor 5.500 dollar. Dit leidt tot een totale schuld van 114.260 dollar.

De fan heeft er geen abonnementen op tijdschriften of eten voor hun gans en kip bijgerekend, het verschuldigde totaal zou dus nog veel hoger kunnen zijn.

23-02-2015 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eens dansen met Matthias Schoenaerts? Dan moest je gisteren in Carré zijn

Eens dansen met Matthias Schoenaerts? Dan moest je gisteren in Carré zijn

http://oi62.tinypic.com/21c5e8x.jpg

Heel wat dames zullen zich het beklagen dat ze gisterenavond niet in discotheek 'Carré' waren. Niet omdat de inkom zoals elke zaterdag voor hen gratis, maar vanwege het knappe bezoek. Niemand minder dan Matthias Schoenaerts probeerde zijn beste moves uit op de dansvloer in Willebroek.

Ondanks zijn vermomming, Matthias droeg een muts, herkende de huisfotograaf Vlaanderens bekendste acteur en legde hem vast op de gevoelige plaat. Dat maakte de discotheek vanochtend bekend op zijn Facebookpagina.

Het gaat momenteel hard voor de Antwerpenaar. Na de première van de Amerikaanse remake van 'Loft', raakte vorige maand bekend dat Matthias een rol te pakken kreeg in een Amerikaanse HBO-reeks. Hij zal de rol van William Clark vertolken in de minireeks 'Lewis & Clark'. In deze rol mag Schoenaerts wellicht samen werken met de 'groten der aarde'. Voor de job van executive producer staan namelijk onder anderen Tom Hanks, Edward Norton en Brad Pitt op de lijst.

23-02-2015 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze ja's zal Jan Van Looveren nooit vergeten

Deze ja's zal Jan Van Looveren nooit vergeten

http://oi57.tinypic.com/1zf3gpv.jpg

Morgen blikt Jan Van Looveren terug op twee bewogen maanden 'Ja Jan'. Hij nodigt alle mensen uit de reeks uit om te komen kijken naar zijn benefietconcert met Fanfaar Fatal, het resultaat van zijn allerlaatste 'ja'. Samen blikken ze terug op de strafste, mooiste en grappigste momenten. Hoe gaat het intussen met hen?

Met de laatste uitzending van 'Ja Jan' in het verschiet zet Jan Van Looveren zijn 10 meest memorabele 'ja's' op een rijtje:

1. De spannendste 'ja'
"Stuntvliegen. In zo'n klein vliegtuigje ben je de controle volledig kwijt."
 
2. De grappigste 'ja'
"Zwerkbal spelen. Ik vond het maar raar, maar het was enorm leuk en grappig om te doen."
 
3. De pijnlijkste 'ja'
"Het vallen met de moto. Ik heb nog lang last gehad van mijn knie."
 
4. De moeilijkste 'ja'
"Speleologie, want daarvoor moest ik mijn claustrofobie overwinnen."
 
5. De persoonlijkste én mooiste 'ja'
"Met mijn zus meewandelen tegen kanker."
 
6. De genantste 'ja'
"Meespelen in een pornofilm. Dat lijkt grappig op voorhand, maar ik voelde me enorm ongemakkelijk toen ik er stond."
 
7. De meest emotionele 'ja'
"Toen ik 'ja' zei op Antoines vraag om naar Tanzania te reizen. Hij reageerde daar zo emotioneel op, dat deed echt iets met mij. Zo puur en eerlijk. Dat was ook de 'ja' met de meeste impact: ik ben enorm blij dat ik naar Tanzania ben gereisd en de werking van het CCBRT-ziekenhuis daardoor in de kijker heb kunnen zetten. Ik had ook een oproep gedaan om te storten en dat heeft 12.243 euro opgeleverd. Waarmee 50 vrouwen een fisteloperatie en zo een nieuw leven kunnen krijgen. Dat is échte impact. Daar ben ik trots op."

8. De dankbaarste 'ja'
"Ik was heel dankbaar voor het gesprek met Erik, en ook voor de boodschap die hij me meegaf: dat je moet leven en niet te veel werken."
 
9. De verrassendste 'ja'
"Op een dak slapen in Parijs. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou doen."
 
10. De confronterendste 'ja'
"De tattoo laten zetten. Daar ben ik mezelf het hardst tegengekomen. Dat dat zo moeilijk voor me was, had ik echt niet verwacht."

Van sommige ja's heeft Jan nog geen genoeg gekregen:
"Ik ga opnieuw naaktmodel staan voor de klas van Jo, maar deze keer voor een levensgroot beeld! Wat ik nooit meer ga doen, is in een riool tussen de ratten slapen. Dat was té erg. Het mag toch een sterretje meer zijn, de volgende keer dat ik in Nice ben."

23-02-2015 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend van Bobbi Kristina: "Als ze mij ziet, ontwaakt ze"

Vriend van Bobbi Kristina: "Als ze mij ziet, ontwaakt ze"

http://oi61.tinypic.com/xgh82f.jpg

Nick Gordon denkt dat zijn vriendin Bobbi Kristina uit haar coma ontwaakt als hij haar opzoekt in het ziekenhuis. Dat laat hij op Twitter weten.

"Laat mij in het ziekenhuis mijn vriendin bezoeken, als ze mijn stem hoort, wordt ze wakker!!!", twitterde hij gisteren. Een uurtje later liet hij via het sociale medium weten dat hij gelooft dat het helpt als zijn vriendin zijn stem hoort en hij haar masseert en haar favoriete muziek speelt.

De 21-jarige dochter van Whitney Houston en Bobby Brown ligt ruim drie weken in coma, nadat ze bewusteloos werd gevonden in bad. Nick heeft haar in al die tijd nog niet een keer kunnen opzoeken, omdat haar familie dat niet zou willen.

Kans gehad
Volgens de advocaat van Bobbi's vader heeft Nick wel degelijk de kans gehad om zijn vriendin te bezoeken, zegt hij gisteren tegen E! News. "Meneer Gordon heeft een aanbod gehad om haar te bezoeken, maar hij weigerde om aan de voorwaarden van een mogelijk bezoek te voldoen", aldus advocaat Christopher Brown. Hij voegde eraan toe: "Blijkbaar wil de heer Gordon haar niet zo graag zien als hij de wereld wil doen geloven."

Het incident vertoont veel gelijkenissen met dat van haar moeder. Op 11 februari 2012 overleed Whitney op 48-jarige leeftijd nadat ze eveneens bewusteloos in bad was aangetroffen.

23-02-2015 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse jazztrompettist Clark Terry (94) overleden

Amerikaanse jazztrompettist Clark Terry (94) overleden

http://oi59.tinypic.com/vg0uvs.jpg

De Amerikaanse jazztrompettist Clark Terry, die een erg productieve carrière had over zeven decennia, is op 94-jarige leeftijd overleden. Dat deelde zijn echtgenote op de website van de muzikant mee.

"Onze dierbare Clark Terry is naar het paradijs vertrokken, waar hij zal zingen en musiceren met de engelen. Hij heeft ons in alle vrede verlaten omringd door zijn familie, zijn leerlingen en zijn vrienden", schreef Gwen Terry. De trompettist, die aan suikerziekte leed, werd op 13 februari opgenomen in een ziekenhuis, weet het vakblad Variety.

De muzikant, geboren in Saint-Louis (Missouri) in 1920, begon als tiener trompet te spelen, toen hij nog school liep. Tijdens de tweede Wereldoorlog speelde hij in de band van de US Navy en groeide uit tot één van de meest gerespecteerde jazztrompettisten ter wereld. Clark Terry ontpopte zich zowel als een vaardige solo-artiest als begeleider. Hij maakte deel uit van twee van de meest beroemde jazzorkesten, de Count Basie en de Duke Ellington orchestras. Hij speelde met de grootste namen uit de muziekwereld zoals Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Thelonious Monk, Sonny Rollins, Ray Charles of Quincy Jones. In de jaren zestig werkte hij samen met de God van de Trompet, Louis Armstrong.

Hij was erg productief en werkte mee aan meer dan 900 opnames. Ter vergelijking: Louis Armstrong had er "slechts" 620 op zijn actief. Tijdens zijn loopbaan werd hij gelauwerd met meer dan 250 prijzen en onderscheidingen. Later concentreerde Terry zich op de opleiding van jongeren aan conservatoria en universiteiten.

23-02-2015 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson ontkent relatie met prins Harry

Emma Watson ontkent relatie met prins Harry

http://oi61.tinypic.com/55pgme.jpg

Emma Watson lijkt via Twitter te ontkennen dat ze aan het daten is met de Britse prins Harry. De geruchten hierover doken afgelopen week op.

''Wereld, weet je nog toen we dat gesprekje hadden over het feit dat je niet alles moet geloven dat de media schrijven?!'', twitterde Emma vandaag.

Emma liet van zich horen nadat er druk gespeculeerd werd over haar vermeende relatie met de prins. Het Australische Woman's Day schreef eerder deze week dat Watson en Harry al op een paar dates waren gegaan en dat de prins helemaal weg zou zijn van de 24-jarige actrice.

De Britten smullen alvast van de roddel en ook twitteraars hebben de mond vol van de vermeende romance.

23-02-2015 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn de Simpsons eigenlijk Aussies?

Zijn de Simpsons eigenlijk Aussies?

http://oi58.tinypic.com/25pms1u.jpg

De laatste aflevering van The Simpsons laat een maan zien die in het donker enkel in de zuidelijke hemisfeer kan waargenomen worden. Down Under dus. Australië? Deze hypothese komt nog geen twee weken na een zotte theorie die stelt dat Homer 22 jaar in coma lag. Of hoe de gele mannetjes wel hotter dan ooit lijken.

Dat van die coma heeft de producer inmiddels afgedaan als nonsens. Maar nu komt een astronoom, Phil Plait (50), weer af met een ander gek verhaal: Springfield zou in het zuidelijke halfrond liggen.

In de laatste episode tuurt gastpersonage Elon Musk - die van SpaceX en van de Teslawagens - door het raam van de familie Simpson. De twee punten van de halve maan door het raam, wijzen naar rechts, net zoals de Aussies dat zouden zien. Bij ons, in het noordelijk halfrond, zouden die naar links moeten wijzen, weg van de zon.

Wat wil het toeval? Dat er plaatsen onder de naam Springfield bestaan in Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika...

23-02-2015 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff vraagt alsnog scheiding aan en wil voogdij over zoontje Luca

Hilary Duff vraagt alsnog scheiding aan en wil voogdij over zoontje Luca

http://oi60.tinypic.com/280uudh.jpg

Hilary Duff heeft alsnog de scheiding aangevraagd van haar man Mike Comrie. Het stel kondigde een jaar geleden al aan uit elkaar te gaan.

Hilary wil de voogdij over hun 2-jarige zoontje Luca. Mike krijgt wel bezoekrecht, zo staat in de rechtbankpapieren in handen van TMZ. De twee zijn getrouwd onder huwelijkse voorwaarden, dus financieel getrouwtrek zal er niet zijn.

De 27-jarige Duff en de 34-jarige Comrie trouwden in 2010 en gingen in januari 2013 uit elkaar. Even leek het erop dat de actrice en de voormalig ijshockeyprof hun huwelijk nog een tweede kans wilden geven, nadat ze samen op vakantie waren gegaan en meerdere keren samen werden gezien. Maar Hilary ziet dat dus toch niet zitten.

21-02-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart wint prestigieuze Franse César Award

Kristen Stewart wint prestigieuze Franse César Award

http://oi57.tinypic.com/2wr3exd.jpg

Kristen Stewart heeft gisterenavond een César Award gewonnen. Ze is de eerste Amerikaanse actrice die de prestigieuze Franse prijs in de wacht heeft weten te slepen.

Kristen won het beeldje in de categorie beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in de film Cloud of Sils Maria. De 24-jarige brunette kwam de prijs, vergelijkbaar met een Amerikaanse Academy Award, hoogstpersoonlijk ophalen in Parijs.

''De redenen van mensen in Frankrijk om films te maken zijn anders dan de redenen van mensen in Hollywood om films te maken. Ik geef de voorkeur aan Frankrijk'', zei Kristen tegen journalisten nadat ze haar award in ontvangst had genomen, weet Variety.

In Cloud of Sils speelt Stewart de assistente van een oudere theaterster, gespeeld door Juliette Binoche, die twijfelt over een eventuele comeback. In de film probeert Kristen haar bazin te verleiden, maar dat mislukt.

21-02-2015 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liv Tyler noemt zoontje Sailor Gene

Liv Tyler noemt zoontje Sailor Gene

http://oi61.tinypic.com/2ibfgvc.jpg

Liv Tyler heeft de naam van haar anderhalf week oude zoontje bekendgemaakt. De 37-jarige actrice onthulde op Instagram dat het jongetje de naam Sailor Gene Gardner heeft meegekregen.

Liv onthulde de naam van haar tweede kindje bij een foto van het handje van het jongetje. In zijn hand ligt heel toepasselijk een medaillon met daarop een anker en scheepstouw afgebeeld, aangezien Sailor 'matroos' of 'zeevaarder' betekent.

Tyler beviel 11 februari van Sailor Gene. De baby werd zes weken te vroeg geboren. Hij maakt het goed, maar ligt nog wel in het ziekenhuis.

Liv is al moeder van de 10-jarige Milo uit haar huwelijk met Royston Langdon. Ook haar vriend David Gardner is al vader van een zoon uit een eerder huwelijk, de 7-jarige Gray. Ondertussen gaan er ook geruchten dat Liv en David zich hebben verloofd. E! News spotte de dochter van Aerosmith-rocker Steven Tyler met een diamanten ring om haar ringvinger.

21-02-2015 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson maakt 'superpop'

Scarlett Johansson maakt 'superpop'

http://oi61.tinypic.com/2e5tvd3.jpg

Nadat ze al eerder muziek maakte met Tom Waits en Pete Yorn, kondigt actrice Scarlett Johansson nu een nieuwe popgroep aan. De eerste single is alvast te beluisteren.

De groep heet The Singles en heeft naast Scarlett nog vier vrouwelijke bandleden: Este Haim,  Holly Miranda, Kendra Morris en Julia Haltigan. "Het idee was om super-pop dance muziek te maken, geschreven en uitgevoerd door meisjes", vertelt Johansson. De muziek zou zijn geïnspireerd op bands als Grimes, The Bangles en the Go-Go's.

Johansson zal haar filmcarriere overigens niet opgeven voor de muziek. De komende tijd zal ze te zien zijn in onder andere Avengers: Age of Ultron, Hail, Caesar!, The Jungle Book en The Psychopath Test.

21-02-2015 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Timbuktu' grote winnaar Franse filmprijs César

'Timbuktu' grote winnaar Franse filmprijs César

http://oi59.tinypic.com/2wexaf5.jpg

De Frans-Mauritaanse film 'Timbuktu' is de grote winnaar van de Césars, de nationale filmprijs van Frankrijk. 'Timbuktu', het verhaal over het alledaagse leven in het door jihadi's gecontroleerde noorden van Mali, sleepte gisterenavond tijdens de 40ste editie maar liefst zeven beeldjes in de wacht, waaronder die voor beste film. De film was acht keer genomineerd.

'Timbuktu', een film die een bijzondere weerklank kreeg vanwege de actualiteit, is ook een van de favorieten voor de Oscar voor de beste buitenlandse film die zondag wordt uitgereikt. "Frankrijk is een prachtig land, want het is in staat op te staan tegen de horror, het geweld, het obscurantisme", zei de regisseur. Abderrahmane Sissako kreeg ook de prijs voor beste regie.

De award voor beste acteur ging naar Fransman Pierre Niney die de overleden modeontwerper Yves Saint Laurent speelt in de gelijknamige biopic van Jalil Lespert. Niney loofde Gaspard Ulliel, die ook genomineerd was voor zijn vertolking van dezelfde modeontwerper in de concurrerende film 'Saint Laurent' van Bernard Bonello.

De Franse Adèl Haenel werd uitgeroepen tot beste actrice voor haar rol in 'Les Combattants' van Thomas Cailley. De film kreeg ook de prijs voor beste debuutfilm en voor meest beloftevolle acteur (met Kévin Azaïs).

Opvallend is dat de Amerikaanse actrice Kristen Stewart de prijs voor beste vrouwelijke bijrol kreeg. Het was voor het eerst dat een Amerikaan hiervoor genomineerd was. Stewart kreeg de prijs voor haar rol in de Frans-Duits-Zwitserse film 'Clouds of Sils Maria'.

21-02-2015 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen wil Stromae

Iedereen wil Stromae

http://oi60.tinypic.com/2lo3zpx.jpg

Platenmaatschappijen zijn elkaar aan het verdringen voor de diensten van Stromae. Nu zijn contract met Universal is afgelopen, heeft de Brusselse hitmachine de kandidaten maar voor het uitkiezen. "In een kwakkelende, ineengestorte markt wil iedereen natuurlijk de artiest binnenhalen die van zijn vorige album 5 miljoen stuks verkocht", klinkt het.

Het was meer een vaststelling dan een nieuwtje: het contract tussen Stromae en platenmaatschappij Universal gold voor twee cd's en met 'Cheese' (2009) en 'Racine Carrée' (2013) is er dus een einde gekomen aan die overeenkomst. Anders gezegd: Stromae zit zonder platencontract. Een situatie die veel platenfirma's maar wat graag ongedaan willen maken.

Paul Van Haver, zoals Stromae echt heet, lijkt zelf allerminst gehaast om een beslissing te nemen. De Brusselaar doet dit voorjaar een tournee in Noord-Amerika waarbij hij onder meer op het beroemde Coachella festival zal aantreden. Eind vorig jaar liet hij weten dat zijn volgende cd misschien pas over vier jaar het daglicht zal zien. Tijd zat dus, om alle voorstellen rustig te bekijken.

21-02-2015 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry intiem met Italiaans cultuuricoon: "Achterlijke Amerikaan"

Katy Perry intiem met Italiaans cultuuricoon: "Achterlijke Amerikaan"

http://oi58.tinypic.com/jb7ip0.jpg

Katy Perry is momenteel in Italië voor een concert en de zangeres heeft besloten om gelijk wat cultuur te snuiven. De Dark Horse-ster doet dit wel op eigenzinnige wijze.

Katy postte meerdere opmerkelijke foto's op Instagram. Op een van de kiekjes lijkt het door het perspectief net alsof de zangeres met haar hoofd en geopende mond boven de iconische Toren van Pisa hangt. Volgens New York Daily News heeft de pose veel weg van een expliciete seksuele daad en uit de commentaren blijkt dat veel van haar fans dit ook denken.

Op een andere foto lijkt het, wederom door het gezichtspunt, alsof Katy de edele delen aanraakt van het bekende beeld van Michelangelo's David. Op een derde foto kijkt de niet zo preutse Perry vervolgens opeens vol walging naar Botticelli's wereldberoemde schilderij De Geboorte van Venus.

Sommige volgers van Katy kunnen wel lachen om de grappen van hun idool, maar anderen zijn teleurgesteld. De vriendin van John Mayer wordt kinderachtig genoemd en een ander vindt dat dat ze een slecht voorbeeld is voor jongere fans. Een Italiaan reageert zelfs woedend en noemt Perry een 'achterlijke Amerikaan'.

21-02-2015 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobbi Kristina onder invloed van drugs toen ze in badkuip werd aangetroffen

Bobbi Kristina onder invloed van drugs toen ze in badkuip werd aangetroffen

http://oi62.tinypic.com/e7jo5k.jpg

Bobbi Kristina was onder invloed van drugs toen ze bewusteloos thuis in haar badkuip werd aangetroffen. Dat meldt een bron dicht bij de familie van de 21-jarige dochter van Whitney Houston aan People.

Meerdere bronnen bevestigen tegenover het blad dat Bobbi Kristina afgelopen maanden regelmatig heroïne, cocaïne en antidepressivum Xanax gebruikte. Daarnaast dronk ze veel. Ook zou de dochter van Bobby Brown en Whitney afgelopen drie jaar meerdere keren in een afkickkliniek hebben gezeten.

Door de naderende sterfdag van haar moeder werd de verslaving van Bobbi Kristina erger. ''Ze deed echt haar best, maar ze kreeg geen ondersteuning. Ze zat nog steeds met heel veel verdriet over haar moeders dood'', aldus een ingewijde.

Coma
Brown werd op 31 januari bewusteloos in bad aangetroffen. Bij een huiszoeking zouden toen drugs zijn aangetroffen, maar het blijft onduidelijk wat er precies is gevonden. Een ernstig zuurstofgebrek heeft ervoor gezorgd dat Bobbi Kristina sindsdien in een coma ligt en weinig hersenactiviteit vertoont.

Het incident vertoont bizar veel gelijkenissen met dat van haar moeder. Op 11 februari 2012 overleed Whitney op 48-jarige leeftijd nadat ze eveneens bewusteloos in bad was aangetroffen.

21-02-2015 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Spielberg wordt meer bedankt dan God in Oscarspeeches

Steven Spielberg wordt meer bedankt dan God in Oscarspeeches

http://oi62.tinypic.com/35hn0hx.jpg

Steven Spielberg is de persoon die het vaakst bedankt is in speeches bij de uitreikingen van de Oscars. Hij scoort zelfs beter dan God.

De website Vocativ bekeek de 1396 bedankspeeches die op de website van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences verzameld zijn en turfde de namen van mensen die een bedankje kregen van dolblije Oscarwinnaars. De Academy zelf werd vaak bedankt, evenals 'mams en paps'.

Maar de lijst van individuen wordt aangevoerd door regiseur/producent Steven Spielberg, die maar liefst 42 keer een bedankje kreeg. Hij wordt op afstand gevolgd door de machtige filmproducent Harvey Weinstein en de regisseurs James Cameron, George Lucas en Peter Jackson. God komt pas op de zesde plek. De hoogste vrouw in de lijst is scenarioschrijver Fran Walsh, die getrouwd is met Peter Jackson.

21-02-2015 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Penn op de koffie bij president Hollande

Sean Penn op de koffie bij president Hollande

http://oi57.tinypic.com/jgtz54.jpg

Sean Penn heeft gisteren een bezoek gebracht aan de Franse president François Hollande. De 54-jarige acteur en regisseur is ook oprichter van de J/P Haitian Relief Organization.

Met president Hollande sprak hij dan ook voornamelijk over de humanitaire hulpverlening aan Haïti na de aardbeving die het land in 2010 trof. Volgens France Soir spraken de twee ook over de klimaatconferentie die in december in Parijs wordt gehouden en over de terroristische aanslagen in de stad.

Penn was in Parijs om een César voor zijn filmcarrière in ontvangst te nemen. De organisatie achter de prestigieuze Franse filmprijs noemt de acteur een 'icoon van de Amerikaanse filmwereld' en een 'levende legende'.

21-02-2015 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kurt Cobain zou vandaag 48 jaar geworden zijn: 27 liedjes van de 'Club van 27'

Kurt Cobain zou vandaag 48 jaar geworden zijn: 27 liedjes van de 'Club van 27'

http://oi60.tinypic.com/2qwkcp2.jpg

Nirvana-legende Kurt Cobain zou vandaag 48 jaar geworden zijn. Hij stierf in 1994 op 27-jarige leeftijd en is jammer genoeg niet de enige beroemde muzikant die op deze jonge leeftijd het leven liet. Een grote groep beroemdheden behoort tot de zogenaamde 'Club van 27'. Deezer heeft een playlist samengesteld met 27 nummers van artiesten die tot de club behoren. Beluister deze playlist hier.

Het verband viel voor het eerst op in de jaren '70 toen Jimi Hendrix, Jim Morrison, Janis Joplin en Brian Jones kort na elkaar op 27-jarige leeftijd stierven. Andere bekende sterren die tot de 'Club van 27' behoren zijn Alan Wilson, Robert Johnson, Kurt Cobain, Ron "Pigpen" McKernan, Richey James Edwards en Amy Winehouse.

Deezer, een soortgelijke dienst als Spotify, heeft naar aanleiding van de verjaardag van Kurt Cobain vandaag een playlist gemaakt met 27 liedjes van artiesten die tot de 'Club van 27' behoren.

21-02-2015 om 01:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs James Bond raakt in paniek wanneer zijn huis in brand staat

Zelfs James Bond raakt in paniek wanneer zijn huis in brand staat

http://oi59.tinypic.com/2s6q52c.jpg

Acteur Pierce Brosnan kwam gelukkig ongedeerd uit de brand in zijn villa in Malibu. Zijn telefoontje naar de hulpdiensten belandde gisteren op het internet en bewijst dat zelfs 007 het hoofd niet koel kan houden als er brand in zijn huis van enkele miljoenen dollars ontstaat.

Entertainmentsite TMZ heeft met een filmpje onthuld hoe de Hollywoodster boos wordt en iemand waarschuwt om niet in de buurt van de auto te komen. Foto's tonen hoe Brosnan met zijn handen in het haar met brandweerlui praat terwijl ze de vlammen proberen te bedwingen. Er raakte niemand gewond bij de brand en de schade aan het huis is niet al te groot. Wat de oorzaak van de brand is, blijft voorlopig een raadsel.

De 61-jarige Hollywoodster raakte bekend dankzij zijn rol als James Bond in de film Die Another Day, The World Is Not Enough en Golden Eye.

21-02-2015 om 01:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Mia' van Gorki is beste Belgische nummer

'Mia' van Gorki is beste Belgische nummer

http://oi58.tinypic.com/2lta0y.jpg

'Mia' van Gorki is het beste Belgische nummer, gevolgd door 'Suds & Soda' van dEUS en 'My Heroics, Part One' van Absynthe Minded. Dat hebben de luisteraars van Studio Brussel beslist, die de voorbije week hun '100 van Eigen Kweek' samenstelden.

'Mia' staat voor het eerst helemaal bovenaan de '100 van Eigen Kweek'. Het nummer van Gorki, de band van de eind november overleden Luc De Vos, stond vorig jaar nog op de twaalfde plaats. 'Suds & Soda' van dEUS, vorig jaar op één, moet dit jaar genoegen nemen met de tweede plaats.

De heren van Absynthe Minded, die eerder deze week hun split aankondigden, eindigen net als vorig jaar op de derde plaats met 'My Heroics, Part One'. Hoogste nieuwkomer in de lijst is 'Strange Entity' van 'Oscar & The Wolf'. Het nummer komt meteen binnen op de vijfde plaats.

Dit is de volledige top tien:
 
1 'Mia' - Gorki
2 'Suds & Soda' - dEUS
3 'My Heroics, Part One' - Absynthe Minded
4 'Housewife' - Daan
5 'Strange Entity' - Oscar & The Wolf
6 'Can't Live In A Living Room' - Red Zebra
7 'Instant Street' - dEUS
8 'Synrise' - Goose
9 'Lena' - 2 Belgen
10 'Help' - Channel Zero

21-02-2015 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snuivend Oscarbeeld duikt op op Hollywood Boulevard

Snuivend Oscarbeeld duikt op op Hollywood Boulevard

http://oi58.tinypic.com/1z216om.jpg

Straatartiest Plastic Jesus heeft voor een opvallende verschijning op Hollywood Boulevard gezorgd: een groot Oscarbeeld dat enkele lijnen cocaïne van de rode loper snuift. "Dit moet de aandacht vestigen op het verdoken drugsprobleem bij velen in de showbizz. Dat wordt genegeerd tot er weer eens een ster aan sterft", zegt fotograaf Nick Stern, die samenwerkt met de straatartiest.

Het beeld van een snuivend Oscarbeeld met het onderschrift 'Hollywood's Beste Party' legt de donkere kant van het sterrendom bloot: de drugsproblematiek.

"Drugs en medicijnen eisen geregeld het leven van heel getalenteerde mensen", zegt Nick Stern. Het verdoken drugsprobleem in de showbizz wordt onder tafel - of onder de rode loper - geveegd omdat we sterren als 'perfect' willen zien."

"Met dit straatwerk proberen we een deur open te gooien die dringend geopend moet worden."

21-02-2015 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe trend? Dochter Bruce Willis showt okselhaar

Nieuwe trend? Dochter Bruce Willis showt okselhaar

http://oi57.tinypic.com/121fzbd.jpg

Scout Willis, de dochter van Bruce Willis en Demi Moore, heeft gisterenavond heel wat aandacht gekregen op een vernissage in Londen dankzij... okselhaar en en zichtbare tepels.

In een erg onthullende jurk met spaghettibandjes viel het okselhaar van Scout op. Omdat Scout bekend staat om haar gewaagde modestatements, zal het okselhaar niet het gevolg van vergeetachtigheid zijn. Omdat het kledingstuk zo strak zat, huidskleurig was en Scout geen beha droeg, kwamen ook haar tepels piepen. 

Op de tentoonstelling werd ook Scouts eigen werk tentoongesteld. De dochter van de actieheld is een aanhanger van de 'Free The Nipple campagne', de artieste schreef afgelopen zomer voor de Amerikaanse site XOJane.com een betoog voor de vrijheid van het onbloten van tepels.  "Ik ga niemand verplichten om topless of behaloos rond te lopen. Maar ik wil dat vrouwen zelf kunnen kiezen hoe ze zich tonen aan de wereld en dat ze niet handelen uit angst voor hoe de maatschappij zal reageren."

21-02-2015 om 01:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middleton toont grijze haren ... en Engeland staat op z'n kop

Kate Middleton toont grijze haren ... en Engeland staat op z'n kop

http://oi62.tinypic.com/244o8pw.jpg

Voorpaginanieuws waren ze gisteren in Groot-Brittannië, de zilveren haren van Kate Middleton. Voor een bezoek aan een pottenbakkerij droeg de hertogin van Cambridge haar haren in een knotje en zo onthulde ze dat haar lokken steeds grijzer worden. 'Eist haar zwangerschap zijn tol?!', kopte de Britse krant The Daily Mail.

Allesbehalve, zo blijkt bij nader onderzoek. Op foto's van november 2013 is Middleton immers ook al te zien met een flinke grijze uitgroei.

Volgens bronnen kiest de hertogin er nu ze zwanger is wél bewust voor haar normaal kastanjebruine haren niet meer te laten verven. 'Ze wil de chemische producten vermijden, omdat ze schadelijk kunnen zijn voor haar ongeboren baby', klinkt het.

Wat Kates beweegredenen ook zijn om haar uitgroei niet te laten bijwerken, op Twitter regende het steunbetuigingen naar aanleiding van de voorpagina van 'The Daily Mail'.

21-02-2015 om 00:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Top Gear' verhuist van Canvas naar 2BE

'Top Gear' verhuist van Canvas naar 2BE

http://oi60.tinypic.com/b566j4.jpg

Het nieuwe seizoen van het populaire autoprogramma Top Gear zal dit voorjaar op 2BE te zien zijn. Tot nu zond Canvas steeds de avonturen van Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May uit, maar de zender hoefde het programma niet meer. "We hebben ons contract inderdaad niet verlengd," zegt VRT-woordvoerder Hans van Goethem.

De beslissing van Canvas heeft alles te maken met de herprofilering van de zender. "Het nieuwe netmanagement maakt keuzes die passen in de nieuwe netprofilering. Ook in het aankoopbeleid worden andere accenten gelegd. Het verhaal van Top Gear was verteld. In de toekomst zal je op Canvas andere buitenlandse reeksen zien."

Toen 2BE opmerkte dat Top Gear op de markt was, sloeg de zender meteen zijn slag. 2BE zoekt in de eerste plaats programma's met humor en/of actie. Top Gear heeft beide. "De humor met een fijne knipoog sluit perfect aan bij het dna van 2BE," zegt Ricus Jansegers, de programmadirecteur van Medialaan.

2BE zal later dit voorjaar starten met het 22ste seizoen van Top Gear. Een uitzenddatum is nog niet bekend. Canvas zendt momenteel elke maandag wel nog de Top 41 uit met de beste momenten uit het laatste decennium van Top Gear.

19-02-2015 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Kriekels en Kirsten gaan Donald Muyle achterna

Jan Kriekels en Kirsten gaan Donald Muyle achterna

http://oi60.tinypic.com/2qlba7s.jpg

Tv-duo Jan Kriekels en Kirsten Janssens - hij vooral bekend van zijn buitenzwembad met vaginalippen, zij omwille van haar mail naar president Obama - treedt in de voetsporen van keukengigant Donald Muylle.

In een radiospot voor Batibouw prijzen de twee hun radiatorenfabriek aan. De spot, hoorbaar gemaakt zonder mediacoaching, klinkt ongeveer als volgt:

Jan: "Sèèèèg, wa krijgge als ge design van den Italiaan, de zuinigheid van nen Ollander en de degelijkheid van ne Duitser mixt?"

Kirsten: "Ik zou het nie wete, Jan."

Waarna de Limburgse ondernemer zijn radiatoren promoot met de belofte dat ze "sneller opwarreme dan ik kan praten".

Tenenkrullend? O, ja. Efficiënt? Dat zal vanaf 26 februari blijken, wanneer Batibouw de deuren opent. Al valt te hopen dat z'n radiatoren professioneler zijn gemaakt dan zijn radiospot.

19-02-2015 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over Charlie Hebdo-aanslag in de maak

Film over Charlie Hebdo-aanslag in de maak

http://oi61.tinypic.com/mcd9nc.jpg

Er is een speelfilm in de maak over de aanslag op de redactie van het Franse weekblad Charlie Hebdo. Halle Berry en Ben Kingsley zijn benaderd voor rollen in de film, vertelt de Duitse producent Michael Simon de Normier aan Bild.

De Normier ziet Halle Berry voor zich als Hayat Boumedienne, de partner van terrorist Amedy Coulibaly die twee dagen na de aanslag op Charlie Hebdo mensen gijzelde in een joodse supermarkt. Coulibaly en zijn vrouw zouden goed bevriend zijn geweest met de plegers van de aanslag.

Ben Kingsley zou Bernard Maris moeten spelen, één van de journalisten die bij de Charlie Hebdo-aanslag werden gedood. Volgens De Normier wordt nu hard gewerkt aan het scenario van de film. De producent is in Hollywood bekend van 'The Reader' (2008), waarin Ralph Fiennes en Kate Winslet de hoofdrollen speelden.

19-02-2015 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen social media meer voor Iggy Azalea: "Internet is lelijkste afspiegeling van mensheid"

Geen social media meer voor Iggy Azalea: "Internet is lelijkste afspiegeling van mensheid"

http://oi58.tinypic.com/ebc4ld.jpg

Iggy Azalea stopt voorlopig met social media. "Ik wil gelukkig zijn en het is te negatief en vermoeiend", gaf de rapster als verklaring op Twitter.

Iggy vertelde in een serie tweets dat ze na een fijne strandvakantie onaangenaam verrast werd door paparazzi-foto's met negatief commentaar dat ze op internet tegenkwam. "Net teruggekomen van een geweldige vakantie, ging online en zag dat het blijkbaar schokkend en ongehoord is dat een vrouw cellulitis heeft", schrijft ze. Ze klaagt vervolgens over de 'haat en kleinzieligheid' die ze op internet ziet en haar kwaad maakt.

"Ik wil het mijn fans niet aandoen dat ik naar ga doen door de manier waarop ik behandeld word", aldus Iggy, die vervolgens meldt dat ze zich de komende tijd minder op social media zal vertonen. "Mijn management gaat vanaf vandaag mijn accounts beheren." Ze besluit haar tweets met: "Internet is de lelijkste afspiegeling van de mensheid die er is."

19-02-2015 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elise D. maakte bekende tv-kok meer dan 9.000 euro afhandig

Elise D. maakte bekende tv-kok meer dan 9.000 euro afhandig

http://oi57.tinypic.com/2mdqd08.jpg

Een 40-jarige vrouw van Ivoriaanse origine moet voor tien maanden de gevangenis in omdat ze in 2013 tv-kok Jeroen Meus heeft opgelicht. Elise D. uit Sint-Gillis moet buiten de celstraf en een geldboete van 600 euro nu ook de facturen terugbetalen.

De Leuvense strafrechter was niet mild voor de 40-jarige Elise D. uit Sint-Gillis die op onbekende maar wel gewiekste wijze aan de facturen was gekomen van het bureau Goodwill M&G uit Kontich (gespecialiseerd in restauratie en interieurarchitectuur) om ze nadien te vervalsen. Tussen eind maart en midden juni 2013 kon ze op één of andere manier in totaal drie facturen onderscheppen en het rekeningnummer veranderen in haar eigen nummer. Onder de slachtoffers zat ook tv-kok Jeroen Meus die een factuur in de bus kreeg van 9.075 euro. Meus betaalde zoals elke brave burger op tijd de som geld, maar kreeg later plots toch nog een aanmaning tot betaling in de bus. Hij had meteen door dat er iets niet correct was en diende vervolgens een klacht in bij de politie.

De vrouw werd opgepakt en voorgeleid voor de strafrechtbank, maar toch blijft het nog altijd onduidelijk hoe de Ivoriaanse de facturen kon onderscheppen. Volgens Toon Muysewinkel, de advocaat van Meus, heeft ze misschien ergens in een postzak zitten graaien.

Geen enkele relatie

"Het formulier moet waarschijnlijk onderschept zijn tussen het uitschrijven van het factuur en de storting. Daarna is het vervalst en terug op de post gedaan. Heel raar, want er is namelijk geen enkele relatie tussen Jeroen Meus en de beklaagde noch tussen de beklaagde en het architectenbureau", was de uitleg tijdens de behandeling van de zaak. Hetzelfde trucje deed Elise D. dus ook nog eens over bij het architectenbureau vanwie ze een factuur van 9.075 euro vervalste. Verder probeerde ze ook nog een koppel op te lichten voor ongeveer 10.000 euro, maar hier faalde ze in haar opzet.

Uit het onderzoek blijkt duidelijk dat Elise D. de briefwisseling onderschept had, maar toen men haar om een verklaring vroeg, gebaarde ze van krommenaas.

"Een zekere Ali"

"De vrouw ontkende de feiten en kwam op de proppen met een ongeloofwaardig verhaal. Ze verwijst meermaals naar een zekere 'Ali' aan wie ze zogezegd haar rekeningnummer had gegeven, al kent ze de man van haar noch pluim", aldus de procureur. De rechter volgde dan ook de vordering, ondanks ze nog een blanco strafblad had, en gaf de Ivoriaanse tien maanden gevangenisstraf en een geldboete van 600 euro. Aan Jeroen Meus moet ze de factuur met bijkomende intresten terugbetalen voor een totaalbedrag van 9.175 euro. Het bureau Goodwill M&G had al 2.000 euro teruggekregen van de verzekering en mag daardoor net iets minder dan 7.000 euro terug verwachten.

19-02-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8.000 euro voor Kurt Cobains verlopen creditcard

8.000 euro voor Kurt Cobains verlopen creditcard

http://oi60.tinypic.com/969lp0.jpg

De Amerikaanse Bob Dylanfanaat A.J. Weberman werd in de jaren zestig uitgelachen omdat hij in Dylans vuilnisbakken zocht naar bewijsmateriaal voor zijn theorieën over de zanger. Vandaag de dag lijkt het verzamelen van wat popsterren achterlaten om andere redenen lucratief. Verlopen creditcards, rijbewijzen en een oude setlist blijken duizenden euro's op te brengen.

Deze week kan er bij het New Yorkse onlineveilingbedrijf Paddle8 onder meer worden geboden op een oude creditcard van Kurt Cobain, die naar verwachting 6000 tot 8000 euro zal opbrengen, en een rijbewijs uit 1944 van de toen 28-jarige Frank Sinatra, dat waarschijnlijk voor een nog hoger bedrag van eigenaar gaat verwisselen.

Nog tientallen andere items gaan er bij de 'Legendary: Memorabilia from Rock Gods & Pop Stars'-veiling onder de hamer. Daarbij een handgeschreven setlist van een U2-concert uit 1983 dat voor zo'n 4000 euro genoteerd staat. Ook voor minder gefortuneerde popliefhebbers zijn er kansen. Een door Elvis Presley gesigneerde foto moet pakweg 1500 euro opleveren. Voor een bod van minder dan 100 euro maak je kans op een gesigneerde elpee van Elton John of The Police.

19-02-2015 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroege opnames van nog onbekende Jimi Hendrix worden uitgebracht

Vroege opnames van nog onbekende Jimi Hendrix worden uitgebracht

http://oi59.tinypic.com/16opzp.jpg

Opnamen van de beroemde gitarist Jimi Hendrix (1942-1970) uit de tijd dat hij nog niet bekend was, worden in maart uitgebracht. Dit heeft de instelling die de erfenis van de muziekmaker beheert, Experience Hendrix, bekendgemaakt.

Het Britse dagblad The Guardian meldde vandaag dat Experience Hendrix na een heel lange juridische strijd de rechten heeft verworven om muziek van de band Curtis Knights and the Squiers opnieuw uit te geven.

Het gaat om de opnamen voor You Can't Use My Name waar Hendrix dan nog als relatief onbekende muzikant midden jaren zestig op meespeelt.

"We zijn verrukt dat we in de positie verkeren dat we deze zeldzame, historische opnames kunnen aanbieden'', aldus Janie Hendrix, zus van de gitarist en baas bij Experience Hendrix. De opnames zijn volgens haar 'een belangrijk onderdeel van Jimi's muzikale bestaan'.

19-02-2015 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Journaal'-hoofdredacteur is kritiek beu: "Het is echt VRT-bashen à volonté"

'Journaal'-hoofdredacteur is kritiek beu: "Het is echt VRT-bashen à volonté"

http://oi62.tinypic.com/o7iz2w.jpg

Björn Soenens, hoofdredacteur van 'Het Journaal' op de VRT, is de kritiek die de nieuwsuitzending van de openbare omroep te verduren krijgt, meer dan beu. Ook de vergelijkingen met 'Het Nieuws' op VTM zinnen hem niet, zo zegt hij in een interview met het weekblad Knack.

Soenens is sinds meer dan een jaar hoofdredacteur van 'Het Journaal'. Een van de grootste veranderingen die hij al doorvoerde was dat de VRT nu radicaal kiest voor wat ze zelf 'constructieve journalistiek' noemt. "Onthoofdingen, terreuralarm, armoede, oorlog in Afrika: elke seconde van de dag worden mensen overdonderd met negatieve berichten. Zo krijgen ze een vertekend beeld van de wereld en ik ben ervan overtuigd dat die aanpak op den duur niet meer zal werken."

Soenens wil naar eigen zeggen liever de achtergrond en context van gebeurtenissen schetsen. "Sommigen noemen dat misschien soft, maar ik pas voor harde journalistiek als dat betekent dat je de mensen een verkeerd beeld van de werkelijkheid voorschotelt."

"Profileer ik me te veel?"

Wakker liggen van de concurrentie van het VTM-nieuws doet Soenens niet, zo zegt hij. In een interview in De Morgen gaven VTM-journalisten Julie Colpaert, Elke Pattyn en Rosalie Pieters onlangs nog aan dat ze tevreden waren met de stijgende kijkcijfers voor hun nieuwsuitzending. "We maken al een tijdje een ander journaal. Met meer buitenland en meer politiek. Dat begin je nu ook in de cijfers te zien", klonk het onder andere.

Maar "bij VTM maken ze andere keuzes en dat maakt ieder voor zichzelf uit", aldus Soenens. "We zullen wel zien wat de kijker uiteindelijk verkiest." Wat hem wel stoort is "die constante negatieve framing van het VRT-journaal in sommige media. 'VTM haalt de VRT steeds meer in', lees ik overal. Het gaat ook altijd over de cijfers, nooit over de inhoud. (...) Het is soms echt VRT-bashen à volonté. Soms vraag ik me af of het misschien iets met mij te maken heeft. Kom ik te vaak naar buiten? Profileer ik me te veel?"

Voorgeschotelde kritiek dat 'Het Journaal' soms gewoon saai is, wuift Soenens weg. Er is al veel veranderd en er zal nog meer veranderen, ook vormelijk. "De concurrentie werkt volgens de klassieke patronen: er is ergens een bom ontploft of heel veel sneeuw gevallen en dus gaan we daarheen. Alles wat een soort hijgerige opwinding veroorzaakt, moet in beeld worden gebracht. Dan sturen ze een speciale ploeg ter plaatse zodat een reporter kan zeggen dat hij voor het café staat waar de bom is ontploft. Wat is daar de meerwaarde van?"

19-02-2015 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wist je dat... Joke van de Velde ook over dit talent beschikt?

Wist je dat... Joke van de Velde ook over dit talent beschikt?

http://oi61.tinypic.com/sbrgpg.jpg

Vlaanderen heeft momenteel de dansmicrobe goed te pakken nu de audities van So You Think You Can Dance gestart zijn. Joke van de Velde beschikt blijkbaar over moves die zelfs goed genoeg zijn om rechtstreeks aan het bootcamp te mogen deelnemen, iets wat alleen de beste dansers gegund is.

Gisteren kondigde de ex-Miss België trots op Instagram aan dat ze een bootcampticket voor het dansprogramma in de wacht heeft gesleept. Wie hier meer over wil weten moet vandaag luisteren naar de Wim O Show op Q-music, waarin de blondine in haar rubriek Joke Durft alles over haar prestaties voor de audities zal vertellen.

Joke is niet de eerste bekende Vlaming die het erop waagde voor de dansaudities van de show. Foute Vriend Begijn zette een minder spectaculaire, maar wel erg grappige prestatie neer.

18-02-2015 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is de meest sexy BV: Annelien Coorevits

Hier is de meest sexy BV: Annelien Coorevits

http://oi60.tinypic.com/bi2ceg.jpg

De Vijf-presentatrice Annelien Coorevits en Familie-acteur Roel Vanderstukken werden tot de meest sensuele Bekende Vlamingen verkozen. De twee nemen hun prijs komende zaterdag op de Eroticabeurs in Antwerpen in ontvangst.

Dat Annelien een sexy imago in Vlaanderen heeft, is niet verrassend. Vorig jaar dook ze op als datingexpert in het Vijf-programma Singles en nu krijgen we haar sensuele kant te zien in 'Alle dagen seks'. Vorige week testte ze in het programma bijvoorbeeld seksspeeltjes voor de vier deelnemende koppeltjes uit.

De Eroticabeurs in Antwerpen is net als vorig jaar op zoek gegaan naar de meest sexy BV's. Via een voting op de website van Ero-expo werden zowel de meest sexy vrouwelijke als mannelijke BV verkozen door het publiek.

Bij de vrouwen haalde Annelien Coorevits (28) het van Evi Hanssen, Clara Cleymans, Marie Vinck en Nathalie Meskens. Bij de mannen trok Roel Vanderstukken (38) aan het langste eind. Hij liet Vincent Kompany, Koen Wauters, Adil El Arbi en Anthony Kumpen achter zich.

Joke van de Velde, de meest sexy vrouwelijke BV van 2014, zal de fakkel dit weekend doorgeven aan de winnaars. De beurs, die van vrijdag tot zondag plaatsvindt in Antwerp Expo, wordt aan elkaar gepraat door Peter Van Asbroeck.

18-02-2015 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is de indrukwekkende borstkas van Calvin Harris

Hier is de indrukwekkende borstkas van Calvin Harris

http://oi60.tinypic.com/t8k7xs.jpg

De Schotse DJ Calvin Harris heeft gisteren indruk gemaakt met zijn foto's voor de nieuwste ondergoedcampagne van Emporio Armani. In vergelijking met zijn slungelige looks van enkele jaren geleden heeft de 31-jarige hunk de laatste tijd duidelijk aan zijn spiermassa gewerkt.

Social mediasites ontploften gisteren en afgelopen nacht door de foto's van de gespierde dj/producer. Dames wereldwijd reageerde op de foto's van Calvin in boxershort voor Armani. De maker van 'The Summer' blijkt niet alleen een succesvol producer te zijn, hij beschikt ook over een indrukwekkende sixpack.

Foto's onthullen dat de Schot er toen heel wat minder stoer uitzag. Een mooi voorbeeldje van hoe een man kan ouder worden in stijl.

De Schot niet de enige muzikale celeb die uit de kleren gaat voor een ondergoed campagne. Justin Bieber veroorzaakte vorige maand heel wat ophef met zijn gespierde foto's voor Calvin Klein. Toen werd er duchtig gespeculeerd over het gebruik van photoshop op zijn wel erg gespierde lichaam. Ook Lenny Kravitz trakteerde zijn fans op 1 januari 2015 op zijn stoere borstkas. Zanger van Maroon 5 Adam Levine ontbloot met veel plezier zijn bovenlichaam.

18-02-2015 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Loft' verdwijnt uit Amerikaanse zalen: "We hadden op meer gehoopt"

'The Loft' verdwijnt uit Amerikaanse zalen: "We hadden op meer gehoopt"

http://oi62.tinypic.com/t8q3jr.jpg

Het gaat niet goed met 'The Loft', de film van Erik Van Looy. De remake van 'Loft' staat helemaal onderaan de box office in de Verenigde Staten. "Het klopt dat de release in de VS tegenviel", aldus producent De Vijver Media aan De Standaard.

Terwijl het openingsweekend van 'Fifty Shades of Grey' 84 miljoen dollar opbracht, wist 'The Loft' het voorbije weekend slechts 190.000 dollar in het laatje te brengen. Een pak minder dan Van Looy en De Vijver Media gehoopt hadden.

Volledig financieel plaatje

De totale opbrengst van de film klokt nu na drie weken af op bijna 6 miljoen dollar. "Maar het is te vroeg om het volledig financieel plaatje te kunnen schetsen", klinkt het bij De Vijver Media.

De film verdwijnt nu stilaan uit de Amerikaanse filmzalen. Vorige week speelden meer dan 1.800 filmzalen 'The Loft' nog, nu zijn dat er nog 245. Maar woordvoerder Kristof Demasure koestert nog hoop: de film moet immers nog in Rusland en China in de filmzalen komen. Ook op de rechten voor televisie en dvd is het nog wachten. "Maar in de VS hadden we op meer gehoopt, dat is waar."

Amerikaanse critici lieten geen spaander heel van de film. "De recensies zijn zo over the top dat ik ze haast niet serieus kan nemen", zei Van Looy daarover in De Morgen.

18-02-2015 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson wil kinderen van ex het huis uit

Pamela Anderson wil kinderen van ex het huis uit

http://oi59.tinypic.com/i1bszm.jpg

Pamela Anderson wil dat de kinderen van haar toekomstige ex-man Rick Salomon hun spullen pakken. De actrice vroeg vorige week een scheiding van Rick aan, maar zijn dochters Hunter en Tyson wonen nog bij haar. Dat melden vrienden van Rick aan entertainmentsite TMZ.

Rick zou momenteel aan het werk zijn in Las Vegas, terwijl zijn dochters van 16 en 18 jaar nog bij Pamela wonen. Pamela zou hem volgens ingewijden maandag gebeld hebben en geëist hebben dat de meiden hun spullen pakken. Ook de hond moet weg.

Rick zou haar gesmeekt hebben om hen meer tijd te geven om een nieuw huis te zoeken, maar de rondborstige blondine ziet dat naar verluidt niet zitten. Pamela diende in juli 2014 ook al eens scheidingspapieren in, maar trok die later weer in.

Het is overigens ook niet de eerste keer dat Pamela en Rick scheiden. De twee trouwden in 2007 al eens maar twee maanden later waren ze elkaar alweer beu en werd het huwelijk nietig verklaard.

18-02-2015 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruzie tussen Taylor Swift en Kanye West definitief voorbij

Ruzie tussen Taylor Swift en Kanye West definitief voorbij

http://oi60.tinypic.com/atsqds.jpg

Het moment waarop Kanye West bijna zes jaar geleden de micro uit Taylor Swifts handen rukte op de MTV VMA's in 2009 staat in het collectief geheugen gebrand. Dit jaar lijken de twee de strijdbijl echter voor eens en altijd te begraven.

Zes jaar, zoveel tijd was er nodig om Taylor Swift en Kanye West opnieuw met elkaar te verzoenen. Enkele weken werden de twee al pratend backstage bij de Grammy's gespot, maar nu ging het zelfs nog een stapje verder. Op dinsdagavond werden Taylor en Kanye samen gezien bij restaurant The Spotted Pig in New York.

Mogelijk bespraken de twee daar een toekomstige muzikale samenwerking. Kanye liet immers eerder deze week al vallen dat hij een collaboratie met Swift best ziet zitten. "Taylor en ik belanden binnenkort ongetwijfeld samen in de studio. Iedereen houdt van muziek, of het nu hip-hop, alternatief, country of pop is. Als ik iemand advies kan geven in de studio, of dat nu Beyoncé, Taylor Swift, Jay Z of Beck is, dan doe ik dat met veel plezier."

18-02-2015 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Cellulitis of niet, Cindy Crawford heeft een goddelijk lichaam"

"Cellulitis of niet, Cindy Crawford heeft een goddelijk lichaam"

http://oi59.tinypic.com/e6ah03.jpg

Topmodel Cindy Crawford (48) deed de modewereld even op haar grondvesten daveren toen een onbewerkte foto van het icoon enkele dagen geleden uitlekte. Die 'blubberbenen', striemen en cellulitis: is dit hoe een topmodel ouder wordt? De Nederlandse Marie Claire-hoofdredacteur Claudia Straatmans is vol lof over het beeld dat was bedoeld voor de Mexicaanse editie van het vrouwenblad. "We zijn trots op haar goddelijke lichaam." Maar of een dergelijke 'cellulitisfoto' ooit haar blad zal sieren, is maar de vraag.

De foto, waarop Crawford in zwarte lingerie haar echte lichaam toont, werd vrijdag bewust door de Britse journaliste Charlene White gelekt. Het 48-jarige topmodel (vrijdag wordt ze 49) heeft zoals veel vrouwen van middelbare leeftijd last van striemen en cellulitis. White ageert tegen het perfecte beeld dat modemagazines van vrouwen ophangen en wil het debat op gang brengen over hoe vrouwen eruit moeten zien als ze ouder worden. Cellulitis en striemen zijn onontkoombaar, maar moeten en willen we hiermee geconfronteerd worden als we een modeblad openslaan?  

"Maak een buiging, Mrs. C (om het applaus in ontvangst te nemen, red)", twitterde journaliste en nieuwslezer White bij het plaatje. Even ging het gerucht dat het lekken van de foto onderdeel was van een nog te publiceren fotoshoot in Marie Claire, maar al snel kwam de aap uit de mouw. De 'cellulitisfoto' is gemaakt in 2013 en onderdeel van een fotoserie van de Mexicaanse editie van het blad. De foto werd nooit gepubliceerd, totdat White de afbeelding te grabbel gooide op Twitter.

Verademing
Straatmans gaat ervan uit dat de foto authentiek is. Toen ze vrijdag lucht van de commotie kreeg, gaf ze haar internetredactie opdracht positief te zijn over Crawfords lijf. "De foto is echt, eerlijk en vooral: prachtig", luidde het oordeel op de website van Marie Claire. Fans van Crawford sluiten zich hierbij aan. Het 'echte lijf' van de brunette blijkt een verademing tussen alle foto's van de perfecte modellen én vrouwen die de stap naar plastische chirurgie zetten om aan dit beeld te voldoen. Denk hierbij aan superster Renee Zellweger die in niets meer lijkt op haar schattige karakter in de 'Bridget Jones'-films.

Het is voor velen een eyeopener: zelfs een topmodel heeft cellulitis, ook een icoon wordt oud, net zoals wij! "Ze heeft voor haar leeftijd nog zo'n mooi lichaam. Je komt weinig mensen van 48 tegen die zo strak in hun vel zitten", meent Straatmans, die ook de scepter zwaait over het nog te verschijnen blad Happy in Shape. Ze legt uit dat Crawford last heeft van zwangerschapsstriemen na het krijgen van twee kinderen, maar dat haar benen wel degelijk slank zijn. "Je ziet dat ze buikspieren heeft, ze zal aan crunches (intensieve buikspieroefeningen, red.) doen. Bovendien is de belichting heel hard. Het filter dat is gebruikt zorgt voor witte scheurtjes in haar lijf."

Stralend met Photoshop
Een lofzang voor Crawford dus, maar Straatmans kan, als het om Marie Claire gaat, commercie niet uitvlakken. "We streven realiteit na, maar zijn wel commercieel. Poetsen doen we allemaal, ook als consument, en ik vraag bij foto's van mijzelf ook om Photoshop." Een 'cellulitisfoto' zullen we niet snel terugzien in het modeblad. "Als iemand er nóg stralender uitziet met Photoshop dan kiezen we daarvoor. De lezer moet denken: 'wauw, wat een mooie vrouw, zo wil ik het ook!'." 

White vindt dat modebladen niet verantwoordelijk moeten zijn voor het geluk van de lezers als het gaat om hoe zij eruitzien. "Mensen moeten een eerlijk beeld krijgen van hoe we er in het echt uitzien", zegt ze tegen CNN. "Niemand heeft het recht andere mensen te vertellen hoe ze zich over hun lichaam moeten voelen." Straatmans benadrukt dat magazines wel degelijk ook onbewerkte foto's publiceren. "Anders zouden paparazzifotografen nooit zo succesvol zijn. Iedereen wil weten hoe Pamela Anderson er zonder make-up uitziet."

Superstrak
Strak lijf of niet, Crawford zelf kan het weinig schelen. Ze wil een goed voorbeeld zijn voor haar twee kinderen, zei ze onlangs. "Ik wil hen laten zien dat je jezelf moet accepteren zoals je bent." Echtgenoot Rande Gerber heeft in ieder geval de hoofdprijs. Op Valentijnsdag zette hij een foto van zijn liefje online, waarop haar superstrakke buik niet te missen is. Crawford lijkt zich in twee jaar weer strak te hebben getraind, maar het kan ook om een oude foto gaan. Voor Gerber is het de liefde die telt. "Zij heeft de bloemen en ik heb haar. Fijne Valentijn!"

18-02-2015 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tourmanager van Nicki Minaj doodgestoken

Tourmanager van Nicki Minaj doodgestoken

http://oi58.tinypic.com/m9su4k.jpg

De'Von Pickett (29), de tourmanager van Nicki Minaj, is vanochtend vroeg omgekomen bij een steekpartij in Philadelphia. Dat meldt Buzzfeed en wordt bevestigd door de extravagante zangeres op Twitter. Een ander crewlid raakte zwaargewond.

De politie van Philadelphia bevestigt dat een persoon is omgekomen bij een steekpartij aan een bar, maar heeft de identiteit van het slachtoffer nog niet bevestigd.

Volgens hoofdinspecteur Scot Small bevonden de slachtoffers en de dader zich in Che Bar & Grill toen een ruzie uitbrak. De betrokkenen zetten de discussie buiten verder, waarop de dader een mes bovenhaalde en de twee mannen verwondde.

Beiden werden naar het ziekenhuis gebracht. Pickett overleefde de steekpartij niet. Hij werd om 02.45 uur in het ziekenhuis doodverklaard.

18-02-2015 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochtertje Kanye West droeg kogelvrij vest op modeshow

Dochtertje Kanye West droeg kogelvrij vest op modeshow

http://oi60.tinypic.com/29ol55g.jpg

De 34-jarige Kim Kardashian deelde een foto van haar peuter met een kogelvrij vest op Instagram. De schattige North (1 jaar) droeg dit in New York tijdens de modeshow van haar papa Kanye West.

Tijdens de modeshow zelf was het niemand opgevallen dat het jonge meisje een kogelvrij vest droeg. Maar nu heeft mama Kim de waarheid onthuld via de hashtags #DaddysMuse#BabyYeezyBulletProofVest op fotodeelsite Instagram.

Aangezien Kim een trendsetter is, verwachten we dat binnenkort heel wat mensen ook in een kogelvrij vest voor kinderen zullen investeren. De vraag is wel hoe comfortabel dit kan zijn, zeker nadat de jonge North een lange huilbui op de schoot van haar mama op de eerste rij tijdens papa's modeshow.

17-02-2015 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo regelt donatie voor organisatie taakstraf vlak voor ze voor rechter moet verschijnen

LiLo regelt donatie voor organisatie taakstraf vlak voor ze voor rechter moet verschijnen

http://oi57.tinypic.com/f3e550.jpg

Lindsay Lohan heeft een groot bedrijf zover gekregen om 10.000 dollar (ruim 8700 euro) te doneren aan de organisatie waarbij de actrice haar taakstraf moest uitvoeren. Saillant detail: de rechter buigt zich morgen over de vraag of LiLo haar taakstraf wel op de juiste manier heeft volbracht.

De aanklager heeft het vermoeden dat Lohan niet alle uren van haar taakstraf ook daadwerkelijk heeft gewerkt voor CSV in Londen, schrijft TMZ.

De actrice verscheen onlangs in een commercial van Esurance en heeft dat bedrijf overgehaald om het geldbedrag te doneren aan CSV. Lohan zou de directeuren van Esurance hebben verteld dat ze vrijwilligerswerk voor de instantie heeft gedaan, omdat ze het zo goed vindt wat CSV doet voor arme kinderen.

De rechter neemt morgen de taakstraf van de Amerikaanse onder de loep en zou CSV kunnen vragen om meer informatie over Lohans werk voor de organisatie. Het is nog maar de vraag of de rechter CSV een geloofwaardige bron acht, nu er via Lohan geld binnenkomt bij de organisatie.

17-02-2015 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend van Bobbi Kristina uit huis gezet

Vriend van Bobbi Kristina uit huis gezet

http://oi60.tinypic.com/hwbqqf.jpg

Nick Gordon mag al niet bij zijn vriendin Bobbi Kristina, de dochter van Whitney Houston, op bezoek komen in het ziekenhuis. En nu heeft de familie van Bobbi er ook voor gezorgd dat Nick niet langer mag verblijven in het huis waar hij met zijn vriendin woonde.

"Nick is verteld dat het huis niet langer voor hem beschikbaar is. Hij moet een andere woonplek zoeken", aldus een bron tegen RadarOnline. Om er zeker van te zijn dat Nick niet alsnog naar de woning gaat, hebben de familieleden van Bobbi de sloten van het huis laten vervangen. Het huis staat in een afgesloten gemeenschap, dus Nick zal niet zomaar bij het huis kunnen komen."

De beveiligers zijn op de hoogte gesteld en mocht Gordon nou wel bij het huis worden gezien, dan is er afgesproken dat er onmiddellijk contact wordt opgenomen met de politie", vervolgt de ingewijde.

Bobbi werd ruim twee weken geleden bewusteloos aangetroffen in de badkuip van haar woning. Sindsdien ligt ze in coma.

17-02-2015 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle dagen seks? "Dat begint te schuren"

Alle dagen seks? "Dat begint te schuren"

http://oi61.tinypic.com/oax8x5.jpg

Na 23 dagen álle dagen seks te hebben, begint het bij de Vijf-koppels een beetje ongemakkelijk te worden. Zoveel seksuele activiteit, dat brengt een aantal lichamelijke problemen met zich mee. "Het begint zo allemaal wat te schuren", wordt er vooral bij de vrouwen geklaagd. En ook de mannen beginnen het te merken: "Vroeger was hij een diesel, nu komt dat allemaal wat trager op gang." Presentatrice Ann Reymen heeft echter geen medelijden. "Nog een weekje volhouden, dan mag hij eraf vallen."

17-02-2015 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Rihanna doet mee met de SM-hype

Ook Rihanna doet mee met de SM-hype

http://oi57.tinypic.com/2usk1he.jpg

Niemand lijkt wel immuun voor de huidige 'Fifty Shades of Grey'-gekte. Ook Rihanna springt mee op de kar met een erg uitdagende fotoshoot voor AnOther magazine.

De 26-jarige zangeres zong al lang voor de boeken uitgebracht werden over SM. Vandaag heeft Rihanna enthousiast een reeks gewaagde foto's op Instagram gezet als voorsmaakje op de nieuwste editie van het magazine AnOther. Voor het blad poseert ze met een masker, waardoor Rihanna wat Bat Girl lijkt. 

Daar,aast kronkelt ze over de grond in lederen lingerie. Voor de gelegenheid heeft ze zichzelf zelfs even een ander kapsel aangemeten: ze showt een korte pony op de beelden.

Ondertussen rent Rihanna van de ene modeshow naar de andere tijdens de New York Fashion Week. Daar houdt ze haar outfit verrassend bescheiden.

17-02-2015 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Keira Knightley verlangt naar alcohol

Zwangere Keira Knightley verlangt naar alcohol

http://oi59.tinypic.com/16l07s8.jpg

Keira Knightley kan niet wachten tot ze weer eens alcoholische dranken kan nuttigen. De actrice is zwanger en heeft de dokter al gevraagd wanneer ze weer mag genieten van een margarita, verklapte ze vandaag in de talkshow van Ellen DeGeneres.

"Ik ben genomineerd voor een Oscar en ik kan niet drinken", zei Knightley tegen de talkshowhost. Ze maakt 22 februari kans op de prestigieuze filmprijs in de categorie beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in The Imitation Game.

De Britse filmster verwacht later dit jaar haar eerste kind met echtgenoot James Righton. De muzikant heeft het wel naar zijn zin nu zijn vrouw zwanger is, grapte Knightley in de tv-show. "Ik eet voor twee en hij drinkt voor twee."

De actrice, die niet zegt te weten of ze een jongen of meisje krijgt, heeft nog geen geboorteplan gemaakt. "Ik weet niet wat het plan zou moeten zijn, behalve zorgen dat het kind eruit komt. Het is geen optie om het binnen te houden, maar blijkbaar omvat het plan meer dan dat. Ik heb geen idee wat het dan is."

17-02-2015 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wat er ook gebeurt: een komiek moet altijd vrolijk zijn"

"Wat er ook gebeurt: een komiek moet altijd vrolijk zijn"

http://oi60.tinypic.com/302yo8k.jpg

Met zijn zaalshow "Veel Vijven en Zessen" raast Jacques Vermeire opnieuw door Vlaanderen. Voor het eerst spreekt de komiek die vrolijkheid als levensmotto heeft over zijn privéleven, zijn vrouwen, zijn kanker en de dood van zijn grootste liefde.

2001. Na vier turbulente jaren met Jacques was Eva van de ene dag op de andere vertrokken, samen met haar kinderen Julie (3) en Maxim (2). "De hele week had ik tegen een depressie gevochten. Te lam om zelfs maar uit mijn kamerjas te komen. Tot Martine Jonckheere belde, die meespeelde in 'Verschoten en Zoon'. 'Jacques', zei ze, 'een vriendin van me geeft een verjaardagsfeestje in Sint-Martens-Latem en je moét mee. Het zal je goed doen.' Uiteindelijk ben ik meegegaan, lichtjes tegen mijn zin. Ik had nauwelijks fut om me aan te kleden, maar besefte ook wel dat het zo niet verder kon. Het was op dat feestje dat ik Martine (Coppens) leerde kennen. Er hing niet meteen romantiek in de lucht, maar ik voelde op dat feestje weer vrolijkheid, ik zag weer lachende gezichten. Het verschil met thuis, waar de afwas zich had opgestapeld, en de ambiance op dat feestje kon niet groter zijn. En van het een kwam het ander: Martine en ik spraken een paar keer af en werden een koppel."

Losgeslagen
Acht jaar hield de relatie stand, tussen 2001 en 2009. Tot er weer een kink in de kabel kwam. "Martine ontwikkelde Parkinson. Ik zag hoe haar karakter onhoudbaar veranderde. Voor de buitenwereld hielden we de schijn van een gelukkig koppel op - weeral - maar onze relatie was gedoemd te mislukken. Op de duur herkende ik haar niet meer, karakterieel. En ook fysiek takelde ze af. Er zijn momenten geweest dat ik Martine uit de auto heb moeten trekken omdat ze zo verkrampt achter dat stuur zat. In mijn nieuwe show 'Veel Vijven en Zessen' zit de zin 'Ze zeggen dat een vrouw geen karakter heeft, maar ons Marie-Louiske heeft elke dag een ander karakter'. Bij Martine was dat net zo: als ik 's morgens wakker werd, wist ik niet wie ze die dag zou zijn, welke karaktereigenschap de bovenhand zou halen. Voor een man die graag constanten in zijn leven heeft, is dat op de duur onhoudbaar. Wie naar 'Sterren op de Dansvloer' keek, zal de vrolijke lachebek Jacques Vermeire gezien hebben - die thuis kniediep in de shit zat."

En net zoals bij Eva zorgde Jacques voor een zachte 'exit'. "Toen onze relatie voorbij was, zijn we mekaar blijven zien. Er was geen vriendschap meer, maar we waren 'correct'. Martine heeft hier nog zeven maanden gewoond, we waren als broer en zus. Toen ze verhuisde, zorgde ik ervoor dat ze financieel niets tekort kwam. Nog altijd kom ik goed overeen met haar familie en vrienden. Dat bewijst toch dat ik me niet verkeerd heb opgesteld." Martines dood kwam niet onverwacht voor Jacques. In januari 2013 verloor ze de controle over haar stuur en crashte ze tegen een brugpeiler op de E40 in Haasrode. "Ze was losgeslagen. Zoals zij leefde, dag en nacht doorging, zoals de ziekte haar in de greep had en zoals zij onder invloed van medicatie de baan op ging, schrok ik niet van dat nieuws.

17-02-2015 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg op 'Fifty Shades' onzeker door ruzie met auteur

Vervolg op 'Fifty Shades' onzeker door ruzie met auteur

http://oi59.tinypic.com/m8d1ld.jpg

De regisseur van 'Fifty Shades of Grey 'en EL James hebben heel wat geruzied over het aantal sexy scènes in de erotische film. Daarom heeft Sam Taylor-Johnson ermee gedreigd nu al de handdoek in de ring te gooien.

De 47-jarige regisseur wil daarom niet meer meewerken aan de vervolgfilms, dat meldt de Britse tabloid The Sun. Een insider zou verteld hebben dat Sam Taylor-Johnson uit het project wil stappen. "Het filmbedrijf Universal weet dat het de juiste beslissing is. Haar relatie met E.L. James is erg giftig geworden. Ze haten elkaar en ze geven elkaar de schuld van de problemen met de film. De grootste ruzies draaien rond de seksscènes. Erika wil dat de film en het boek dichter bij elkaar liggen en daarom eist ze explicietere scènes. Maar Sam Taylor-Johnsen wil dat de film meer dan een aaneenrijging van seksscènes wordt."

Een woordvoerder van Fifty Shades zwijgt liever over de hele ruziekwestie: "Universal heeft nog niets over de vervolgfilms aangekondigd." Sam had onlangs opgebiecht dat het niet makkelijk is om met E.L. James samen te werken. "Het was moeilijk, ik ga daar niet over liegen. Er is ruzie geweest, maar we hebben onze geschillen intussen bijgelegd."

17-02-2015 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans filmicoon Juliette Binoche binnenkort in Antwerpen op de planken

Frans filmicoon Juliette Binoche binnenkort in Antwerpen op de planken

http://oi60.tinypic.com/whekiw.jpg

In Luxemburg gaat op woensdag 25 februari een langverwachte nieuwe Engelstalige versie van de klassieke Griekse tragedie "Antigone" van Sophocles in première, geregisseerd door de Vlaamse theatermaker Ivo Van Hove en met de bekende Franse filmactrice Juliette Binoche in de hoofdrol. Van 1 tot 4 april is het stuk ook in ons land te zien, meer bepaald in kunstencentrum deSingel in Antwerpen. Alle tickets daarvoor zijn al sinds vorige zomer de deur uit.

"Antigone" vertelt het verhaal van de fatale afloop van een bloedige machtsstrijd tussen twee broers, Eteocles en Polyneikes, waarbij die laatste vervolgens als landsverrader beschouwd wordt en zijn lichaam openbaar tentoongesteld wordt. Zijn zus Antigone kan dat echter niet aanzien en wil hem begraven, maar dreigt daar op haar beurt met de dood voor bestraft te worden.

De nieuwe versie is een Engelse vertaling van de hand van Anne Carson en verkent volgens regisseur Van Hove "een nieuw veld van menselijkheid en van mensen in een crisissituatie". Het stuk gaat volgende week in première in Luxemburg, trekt daarna drie weken lang naar Londen en begin april naar deSingel in Antwerpen.

"Ivo Van Hove is al sinds de jaren '80 regelmatig bij ons te gast en deze productie van het gerenommeerde Londense Barbican Centre met dan nog eens Juliette Binoche in de hoofdrol mochten we niet missen", zegt Jerry Aerts, algemeen directeur van deSingel. "De tickets gingen vorige zomer meteen allemaal de deur uit, allicht dankzij het 'star effect' van Binoche. We proberen dan ook jaarlijks minstens één zo'n bekend figuur uit de filmwereld in onze internationale programmatie op te nemen."

16-02-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston geeft groot feest voor 46ste verjaardag

Jennifer Aniston geeft groot feest voor 46ste verjaardag

http://oi57.tinypic.com/2dumnpx.jpg

Actrice Jennifer Aniston heeft haar verjaardag afgelopen donderdag uitgebreid gevierd met een feestje vol beroemde vrienden. Dat meldt E! News.

Voor haar 46ste verjaardag organiseerde de actrice met haar verloofde Justin Theroux een uitgebreid diner en feestje in het Roosevelt Hotel in Hollywood. Ooggetuigen spotten onder anderen Courteney Cox, Jimmy Kimmel, Malin Akerman, Amy Adams en Lake Bell.

Laat werd het echter niet: "Het feestje leek over te zijn om 1 uur 's nachts", meldt een ooggetuige. Goede vriendin Reese Witherspoon kon er niet bij zijn maar feliciteerde Aniston via Twitter: "Alle liefde voor deze vrouw op haar verjaardag."

16-02-2015 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning duikt onverwacht op in De Ploter

Koning duikt onverwacht op in De Ploter

http://oi61.tinypic.com/10xczkp.jpg

Koning Filip en koningin Mathilde doken onverwacht in De Ploter in Ternat op. Ze hebben een dansoptreden bijgewoond van hun dochtertje Elisabeth. De kroonprinses bracht er samen met haar kunstacademie August De Boeck de productie 'In de spotlight'.

De kunstacademie 'August De Boeck' werkt voor haar dansafdeling twee keer per jaar een grote dansproductie uit. Zo'n 100-tal dansertjes geeft het beste van zichzelf tijdens twee optredens. Afgelopen donderdag en vrijdag stond 'In de spotlight' op het programma. Een productie in samenwerking met cc De Ploter. "De kunstacademie van Asse werkt op een zeer hoog niveau", vertelt directeur van De Ploter Jeroen Platteau. "Enkele zeer gemotiveerde dansjuffen toveren elk jaar een schitterende show uit hun hoed. Dat was deze keer niet anders. In een mum van tijd waren beide optredens uitverkocht. Veelal ouders die hun kindjes aan het werk willen zien."

Maar onder al die ouders waren deze keer ook twee zeer speciale gasten aanwezig. Koningin Mathilde woonde donderdag het optreden bij van haar dochter Elisabeth, die overigens een talentvol danseres blijkt te zijn. "Ik dacht eerst dat het een grap was", vertelt een bestuurslid van Midwinter Lombeek. "We zaten rustig te vergaderen toen iemand riep dat Mathilde over straat liep. Ik deed zelfs de moeite niet om te gaan kijken. Maar toen ik al die 'dikke bakken' zag passeren, kwam ik tot het besef. Ze was het echt."

Verrassing

Het balletoptreden waarin kroonprinses Elisabeth figureerde, lokte twee uitverkochte zalen. Opvallend genoeg kwamen koning en koningin apart naar het optreden. Mathilde deed dat op donderdag, haar man op vrijdag. Directeur Jeroen Platteau van CC De Ploter werd vooraf niet op de hoogte gebracht van zijn onaangekondigde hoge gasten. "We waren een beetje verrast", vertelt hij. "Maar we zijn zeker niet geschrokken. Het koningspaar is gewoon een optreden komen bekijken van hun dochtertje, zoals het goeie ouders betaamt. We hebben dan ook geen extra maatregelen getroffen. De koning kreeg zeker geen voorkeursbehandeling. Hij zat gewoon tussen alle andere ouders. Enkel zijn veiligheidsmensen en konvooi verklapte zijn aanwezigheid."

Voor directeur Platteau was het bezoek van het koningspaar geen primeur. "Elisabeth danst al een tijdje bij de kunstacademie van Asse", weet hij. "Toen Filip nog prins was, is hij hier ook al eens komen kijken. De andere dansertjes en hun ouders kijken daar al lang niet meer van op. De koning en de koningin gedragen zich ook niet anders dan alle andere ouders. Het koningspaar probeert hun kinderen op een heel normale manier op te voeden. Ik vind het enorm plezant dat ze dat doen." De koning genoot volop van het balletoptreden van zijn dochter en maakte nadien zelfs nog even tijd om gezellig een Affligem te drinken.

16-02-2015 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kanye huurde 30 stylisten in voor modeshow"

"Kanye huurde 30 stylisten in voor modeshow"

http://oi61.tinypic.com/15mcz1g.jpg

Kanye West huurde vorige week zo'n dertig stylisten in om ervoor te zorgen dat zijn modeshow op rolletjes liep. Dat vertelt zijn vriend Russell Simmons aan de New York Post.

Kanye zou best zenuwachtig zijn geweest voor de show. "Ik was de avond voor de show bij hem in de studio waar de show plaats zou vinden", aldus Simmons. "Hij heeft daar 72 uur achter elkaar gezeten", vervolgt Russell over de voorbereiding van de rapper. "Hij had wel dertig Franse en Italiaanse stylisten ingehuurd. Zij volgden zijn aanwijzingen op."

West toonde de collectie die hij voor Adidas heeft ontworpen tijdens de New York Fashion Week.

16-02-2015 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achter de schermen bij SYTYCD: de sexy moves van Sarah

Achter de schermen bij SYTYCD: de sexy moves van Sarah

http://oi60.tinypic.com/11vse0y.jpg

VTM gunt je een blik achter de schermen van de eerste audities van So You Think You Can Dance. Gisteren zag je hoe Sarah indruk maakte op de juryleden en een rechtstreeks ticket voor de bootcamp binnenhaalde. Vandaag trakteert deze getalenteerde danseres op een sexy extraatje.

16-02-2015 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waterig ongelukje voor fotomodel Doutzen Kroes

Waterig ongelukje voor fotomodel Doutzen Kroes

http://oi57.tinypic.com/bg23aa.jpg

Het leven van een fotomodel gaat niet altijd over rozen. Dit weekend was Doutzen Kroes nog met haar dochtertje aan het shoppen in Amsterdam, vandaag wachtte het werk weer. Doutzen plaatste een grappige foto van een ongelukje tijdens een fotoshoot op Instagram.

Op het kiekje is Doutzen te zien in een soort zwart badpak met transparante stof eroverheen. Ze stond waarschijnlijk in een prachtige pose die een perfecte foto zou opleveren, maar daar stak een aanstormende golf een stokje voor. Het bijschrift luidt: "When modelling goes wrong". De waterspetters waren dus duidelijk niet de bedoeling van deze shoot.

16-02-2015 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze sexy films op Netflix overtreffen '50 shades'

Deze sexy films op Netflix overtreffen '50 shades'

http://oi62.tinypic.com/15fkxfr.jpg

Saai, saaier, saaist, dat was de conclusie in de Vlaamse pers na de première van 'Fifty Shades of Grey'. Voor wie na de film op zijn honger blijft zitten: deze 5 sexy films op Netflix zullen je níet teleurstellen. En je hoeft er niet eens voor uit je zetel te komen.

1. Y tu mamá también

Deze Mexicaanse film uit 2001 volgt de reis van twee jonge mannen, die samen met de mooie Luisa op roadtrip vertrekken naar het Mexicaanse strand Boca del Cielo. Onderweg leren ze (elkaar) allerlei dingen over het leven, vriendschap en seks. Een erotische, mooi in beeld gebrachte roadmovie.

2. Shame

Shame (2011) vertelt het verhaal van de New Yorkse Brandon, een dertiger die kampt met een seksverslaving. Hij gelooft niet in relaties, en vult zijn dagen met porno kijken en anonieme seks. Daar moet noodgedwongen verandering in komen als op een dag zijn zus Sissy tijdelijk komt logeren. Spannende, onconventionele film die het taboethema seksverslaving durft aan te snijden.

3. I am love (Io Sono L'amore)

Dit sensuele Italiaanse drama uit 2009 speelt zich af in Milaan, ten midden van een rijke Italiaanse familie. De aristrocratische familie viert de verjaardag van de 'pater familias' in hun enorme landhuis in Milaan. Intriges en geheime liefdes laten naarmate de film vordert scheurtjes zien in deze schijnbaar perfecte familie.

4. Kaboom

De 18-jarige biseksuele Smith heeft last van vreemde dromen, wat al dan niet het gevolg is van hallucinogene koekjes. Dit bevreemdende, psychedelische én komische science-fictionverhaal uit 2010 vertelt het verhaal van een groep jongeren die volop bezig zijn met het ontdekken van seksualiteit en drugs. Een bizarre maar geen onaangename trip.

5. Like Water For Chocolate (Como Agua Para Chocolate)

Een passioneel romantisch drama (1992), gebaseerd op het gelijknamige boek van Laura Esquivel. Tita, wiens hart gebroken is, ontdekt dat ze letterlijk emoties kan toevoegen aan het eten dat ze klaarmaakt. Een poëtisch en tragisch verhaal, zonder dat het melig wordt. Ook de nodige humor ontbreekt niet.

16-02-2015 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacques Vermeire over Eva: "Ze nam me mee naar groezelige homobars"

Jacques Vermeire over Eva: "Ze nam me mee naar groezelige homobars"

http://oi62.tinypic.com/29pdrh0.jpg

Met zijn show 'Veel Vijven en Zessen' raast Jacques Vermeire opnieuw door Vlaanderen. Voor het eerst spreekt de komiek - die vrolijkheid als levensmotto heeft - over zijn privéleven, zijn vrouwen, zijn kanker en de dood van zijn grootste liefde. Vandaag: de turbulente jaren met Eva Pauwels.

Of ze backstage mocht gaan? Voor een fan die avond na avond in de zaal zat, wou Jacques Vermeire wel één keer een uitzondering maken. En zo ontmoette Eva Pauwels haar idool voor het eerst live, toen ze 15 jaar was. Jacques stuurde haar naar huis met een gesigneerde foto. Hij was oud genoeg om haar vader te zijn.

"Ik had Eva uiteraard al een paar keer in de zaal gezien, maar dacht er verder niet bij na, en al zeker niet dat het ooit wat zou worden tussen ons", zegt Jacques over de bekendste vrouw uit z'n leven. "Toen ze voor de allereerste keer backstage was geweest, zei ik nog tegen Luc Verschueren: 'Ik wil geen kinderen, maar als ik tóch een dochter zou hebben, dan liefst iemand als Eva.' Voor mij was dat het ideale kind: charmant, vriendelijk, beeldmooi, slank, lang blond haar, prachtige blauwe ogen. Ik had helemaal geen gevoelens voor haar op dat moment, maar haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Telkens als ze een kamer binnenkwam, werd het plots lichter.

On-mo-ge-lijk
"Ik heb mijn gevoelens zo lang mogelijk tegengehouden. Die liefde kon immers niet: ik 40, zij 15, dat was on-mo-ge-lijk. Maar Eva bleef komen, en beetje bij beetje kon ik niet anders dan toegeven dat ik haar ook graag zag. Ik moet er geen tekening bij maken: héél enthousiast waren haar ouders niet toen Eva hen vertelde dat ze wat wilde beginnen met mij. Uiteindelijk heb ik mijn gevoelens gevolgd, en zette ik het leeftijdsverschil opzij. Natuurlijk heb ik lang met Eva's ouders gesproken, en hen overtuigd van mijn beste bedoelingen. Ik heb nooit met jonge meisjes aangepapt na optredens - nooit. Het klikte gewoon goed tussen ons. En Eva kwam niet voor het geld, daar ben ik zeker van.

Na hun huwelijk volgden er snel twee kinderen: Julie en Maxime. Het gezinsgeluk leek compleet. "Maar stilaan, kort na de tweede geboorte, begon Eva te veranderen. Ze kreeg andere ideeën, andere interesses, wilde platen opnemen en de wereld veroveren. Ik probeerde haar met beide voeten op de grond te houden, maar ons leeftijdsverschil speelde een almaar grotere rol. Ze deed ook steeds meer dingen die ik niet wilde. Uitgaan op plaatsen waar ik niet graag kwam: groezelige homoclubs, de Red & Blue in Antwerpen, Brusselse bars waar ik beschaamd was dat ze me zouden herkennen. Mijn rek is héél lang en ik heb tegen beter weten in geprobeerd mee te gaan in haar leefwereld, maar het lukte niet. Was het haar manier om een stuk van de spotlights op te eisen, de borderline die toen al opspeelde, het besef dat de 'man' Jacques Vermeire niet de artiest was met wie ze in het huwelijk was gestapt? Ik weet het niet."

"Ik probeerde het van me af te zetten en me alleen op mijn werk te concentreren, maar dat ging niet. Ik ben één keer flauwgevallen thuis, omdat mijn lichaam óp was. Ik herinner me nog dat ik geboekt was voor opnames aan Het Zilvermeer in Mol, voor de 'Jacques Vermeire Show'. Het was een strenge winter met dikke pakken sneeuw op de camping. Terwijl al mijn collega's 's avonds naar hun warme huizen terugkeerden, bleef ik moederziel alleen in een houten blokhut slapen bij -10 graden. De vrieskou gierde door de spleten, maar liever dat dan thuis te komen waar Eva haar gangen aan het gaan was. Drie weken ben ik in die blokhut gebleven met een elektrisch straalkacheltje als enige warmtebron. In de grootste miserie, maar weg van het turbulente leven dat Eva opgebouwd had."

16-02-2015 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber trakteert agenten

Justin Bieber trakteert agenten

http://oi60.tinypic.com/2i6p5d1.jpg

Justin Bieber haalt zijn banden met de politie aan. De 20-jarige popster kwam de laatste tijd geregeld met justitie in aanraking, en wil nu de gerechtsdienaren te vriend te houden, lijkt het wel. Hij trakteerde een groep agenten op hun avondmaaltijd in een restaurant in New York, meldt TMZ.

Bieber was een hapje aan het eten toen hij de groep agenten van het New York City Police Department (NYPD) naast hem opmerkte. Toen ze wilden afrekenen, besloot Bieber hun rekening van zo'n 200 dollar (omgerekend zo'n 175 euro) te betalen. De Baby-zanger mocht daarna op de foto als bedankje. Hij plaatste het kiekje op Shots al bewijs.

15-02-2015 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Jenner wil dat dochters minder roddelen

Bruce Jenner wil dat dochters minder roddelen

http://oi60.tinypic.com/16kpcfc.jpg

Bruce Jenner is op zijn hoede als hij met zijn dochters praat over zijn aanstaande geslachtsverandering. Hij vindt ze veel te loslippig en vindt dat ze te veel informatie lekken.

Bruce raakte volgens TMZ geïrriteerd door de recente lekken. Hij houdt zijn dochters verantwoordelijk voor het buiten hangen van de vuile was.

Bruce wil de Kardashians-tak van de familie nauw betrekken bij zijn besluit om als vrouw te transformeren, maar dat ligt erg ingewikkeld aangezien de Kardashians bezig zijn met de opnames van het tiende seizoen van hun realityserie.

Het is een dilemma voor de stiefvader van Kourtney, Kim en Khloe en vader van Kendall en Kylie Jenner. Want de nieuwe serie Keeping Up With The Kardashians kan ook aandacht genereren voor zijn eigen docuserie, maar tegelijkertijd is hij bezorgd dat zijn dochters meer informatie geven dan hem lief is.

Bruce zou zijn dochters hebben getest door ze bewust dingen te vertellen, waarna die informatie direct online verscheen.

15-02-2015 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Leonardo DiCaprio samen gespot

Rihanna en Leonardo DiCaprio samen gespot

http://oi60.tinypic.com/fml9mw.jpg

Rihanna en Leonardo DiCaprio hebben samen de bloemetjes buitengezet in New York. De Oscar-genomineerde acteur en de zangeres werden door New York Daily News gespot toen ze op Valentijnsdag apart van elkaar een nachtclub verlieten.

Rihanna en Leonardo vierden Valentijnsdag al vroeg, want ze werden beiden in de nacht van vrijdag op zaterdag gefotografeerd op de stoep van de uitgaansgelegenheid Up and Down in New York. Leonardo droeg vrijetijdskleding en een grijs petje, dat hij over zijn ogen trok om bijna onherkenbaar langs de fotograaf te kunnen lopen. De Diamonds-zangeres was uitgedost in een stijlvolle glitterjurk met bijpassende stilettohakken en lange roze bontjas.

's Avonds bezocht Rihanna een basketbalwedstrijd tijdens NBA Saturday Night in Brooklyn. Daar zat actrice Julianne Moore ook in het publiek, met haar man Bart Freundlich en hun dochter Liv. Ook rapper en zangeres Nicki Minaj was aanwezig.

15-02-2015 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fifty Shades of Grey breekt record in VS

Fifty Shades of Grey breekt record in VS

http://oi57.tinypic.com/351s6r7.jpg

Fifty Shades of Grey laat de kassa's rinkelen. In de Verenigde Staten heeft de erotische film een record gebroken met de hoogste omzetcijfers ooit in het weekend voorafgaand aan de feestdag President's Day.

Volgens Variety was het erotische drama goed voor een omzet van 81,7 miljoen dollar in drie dagen. Sinds 2010 was de romantische comedy Valentine's Day de best bekeken film in het President's Day-weekend met een box office van 56,3 miljoen dollar.

Volgens Variety zal Fifty Shades of Grey meer dan 90 miljoen dollar opbrengen in deze vierdaagse vakantie. De 40 miljoen dollar kostende film is in 3.646 zalen te zien.

Andere films die dit weekeinde volle zalen trekken zijn de actiefilm Kingsman: The Secret Service, SpongeBob, American Sniper en de sciencefictionfilm Jupiter Ascending.

15-02-2015 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijen, ballonnen en foto's uit de oude doos: zo vierden de sterren Valentijn

Bijen, ballonnen en foto's uit de oude doos: zo vierden de sterren Valentijn

http://oi59.tinypic.com/2q8bmnm.jpg

Talloze Hollywoodsterren deelden gisteren foto's van wat ze met Valentijn uitspookten. Acteur Hugh Jackman ging voor de gelegenheid even terug in de tijd en deelde een schattige foto uit de oude doos, terwijl Miley Cyrus werd bedolven onder de cadeaus van liefje Patrick Schwarzenegger.

Ook Queen Bey kon niet ontbreken: de popster vierde de dag met Blue Ivy en deelde een moeder-dochterfoto op Instagram. En ze deed op een speelse manier haar bijnaam alle eer aan: samen met kleine Blue Ivy is ze immers te zien met schattige bijenstickers op het gezicht.

15-02-2015 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen foto van skivakantie koning Filip wegens terreurdreiging

Geen foto van skivakantie koning Filip wegens terreurdreiging

http://oi58.tinypic.com/2zprsyg.jpg

Er komen dit jaar geen foto's van koning Filip en zijn gezin op skivakantie. De fotosessie zou normaal dit weekend plaatsvinden in Zwitserland, maar werd geschrapt wegens 'de verhoogde dreiging voor een mogelijke aanslag'. Dat schrijft Het Nieuwsblad vandaag.

Traditiegetrouw nodigt het Paleis een fotograaf en een cameraman uit om beelden te schieten van koning Filip, koningin Mathilde en hun kinderen op skivakantie. Dat zou ook dit jaar gebeuren in Zwitserland, waar de koning en zijn gezin al meermaals zijn gaan skiën. Maar de fotoshoot wordt nu uitzonderlijk geannuleerd wegens de verhoogde dreiging voor een mogelijke aanslag op leden van de koninklijke familie, zo heeft de krant uit betrouwbare bron vernomen. Het Paleis wou het bericht officieel niet bevestigen, maar ook niet ontkennen, luidt het.

15-02-2015 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson deelt pikante 50 shades-foto's

Jessica Simpson deelt pikante 50 shades-foto's

http://oi58.tinypic.com/2ij42eq.jpg

De 50 shades-hype slaat ook in het huishouden van Jessica Simpson wild om zich heen. De actrice postte een aantal pikante foto's op haar Instagramaccount, geïnspireerd door de populaire film.

Normaal wordt de Instagram van Jessica gedomineerd door foto's van haar kinderen Maxwell en Ace, maar dit keer hadden zij en haar man Eric Johnson de hoofdrol. Johnson draagt geen shirt, en Jessica doet het met een blazer, kaplaarzen en wat ondergoed.

Jessica en Eric trouwden in juli vorig jaar. De twee hadden hun huwelijk al een paar keer uitgesteld vanwege de komst van hun twee kinderen. De actrice is nog steeds smoorverliefd. ''Ik hou zo van je #fiftyshadesofjohnson", staat er bij de foto's te lezen.

15-02-2015 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningspaar rijdt rond met gepantserde wagen

Koningspaar rijdt rond met gepantserde wagen

http://oi60.tinypic.com/155qlg1.jpg

Sinds het terreurniveau in ons land opgetrokken werd naar niveau drie rijden Koning Filip en koningin Mathilde rond in een gepantserde wagen. Dat kwam vtm magazine Royalty te weten.Ze worden vervoerd in een zwaar beveiligde, gepantserde Audi A8. Zo rijden er maar een paar rond in ons land.

De wagen is bestand tegen kogels, bommen, vuur en zelfs een gasaanval. Volgens specialisten is het is één van de veiligste auto's ter wereld. "Er kruipen ongeveer 450 manuren in de auto om hem te verstevigen", aldus Alain Devos, hoofdredacteur van Autowereld. "Er wordt een ander staal gebruikt om te verstevigen, de ruiten zijn kogelvrij, er is een automatisch brandblussysteem... Toxische gassen worden ook buitengehouden en er kan extra zuurstof in het interieur gepompt worden mocht dat nodig zijn."

Wie ook zo'n exemplaar wil, moet echter eerst de toestemming krijgen van Binnenlandse zaken voor je hem kan kopen. Zo wil de overheid vermijden dat ook criminelen zo'n auto bezitten.

Verder moet de chauffeur ook een speciale rijopleiding volgen. "Sowieso moet je al over uitmuntende rijkwaliteiten beschikken om dat soort belangrijke mensen te vervoeren", aldus Devos. "En met al die extra snufjes is de Audi twee ker zo zwaar als een gewone A8, en dat betekent dat de auto anders rijdt."

De Duitse bondskanselier Merkel rijdt al langer rond in een gepantserde Audi, en ook Willem-Alexander en Maxima kochten er één. Kostprijs: 300.000 tot 400.000 euro. Koning Filip hoeft zelf niets te betalen, hij mag er twee gebruiken tot het terreurniveau 3 opnieuw daalt.

15-02-2015 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papa van Pippi Langkous is geen 'negerkoning' meer

Papa van Pippi Langkous is geen 'negerkoning' meer

http://oi61.tinypic.com/2vc886t.jpg

Pippi Langkous, het sterke, ondeugende meisje uit de boeken van Astrid Lindgren, wordt dit jaar zeventig. Karin Nyman, de dochter van de schrijfster wil dat de boeken mee evolueren met de tijd en daarom zal de vader van Pippi voortaan niet meer een 'negerkoning' zijn, maar een 'koning van de Stille Zuidzee'. Dat heeft Nyman, wier familie beschikt over de rechten van Lindgrens werk, vandaag aangekondigd.

In de originele boeken van Lindgren woont de papa van Pippi in de Stille Zuidzee, waar hij een 'negerkoning' is.

Kuifje in Afrika
Aanhangers van politiek correcte literatuur ijveren al een tijdje voor een aanpassing, want ze vinden het woord 'negerkoning' racistisch. De discussie toont gelijkenissen met die van enkele jaren geleden in België: toen diende een Congolees een klacht in tegen de 'racistische strekking' van 'Kuifje in Afrika'. Uiteindelijk besliste het Brusselse hof van beroep dat de strip van Hergé niet racistisch is en dus niet uit de rekken gehaald moet worden.

In de nieuwe editie van Pippi Langkous zal dus geen sprake meer zijn van een negerkoning. "We hebben het woord vervangen want het kwetst", aldus Nyman. "Astrid zou nooit aanvaard hebben dat Pippi kinderen kwetst."

Lindgren overleed in 2002, op 94-jarige leeftijd. Ze schreef drie boeken over Pippi, het eerste werd in Zweden gepubliceerd in 1945. De boeken werden later samengebracht in één volume en in 70 talen vertaald. Er werden ongeveer 60 miljoen exemplaren van verkocht.

14-02-2015 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanop deze brug kijk je 700 meter de dieperik in

Vanop deze brug kijk je 700 meter de dieperik in

http://oi61.tinypic.com/ncnpd3.jpg

Wie aan hoogtevrees lijdt, begint waarschijnlijk al te zweten bij deze foto. Wie zich op deze brug begeeft, staat boven een afgrond van meer dan 700 meter... *Slik*.

De speciale brug staat in de Chinese regio Chongqing en heeft 4,7 miljoen euro gekost. Hoewel de constructie nog niet helemaal af is, mochten enkele 'gelukkigen' al even de brug betreden, zij het met veiligheidsharnassen.

"Het was ongelofelijk angstaanjagend", getuigt Huan Ma, die als een van de eersten de brug uittestte. "Ik heb normaal geen hoogtevrees, maar hiervan kreeg ik echt wel knikkende knieën." Een ander proefkonijn was Zhu Kung: "Ik kon niet snel genoeg weer op de begane grond staan, het was veel te eng voor mij".

In mei opent de brug voor het grote publiek.

14-02-2015 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."John Lennon sloeg zijn zoon Julian"

"John Lennon sloeg zijn zoon Julian"

http://oi60.tinypic.com/2ah9t0j.jpg

Een notitie van Dorothy Jarlett, de huishoudhulp van John Lennon toen zijn huwelijk met zijn eerste vrouw Cynthia Powell aan het afbrokkelen was, is opgedoken sinds de vrouw vorig jaar overleed. Daarin stelt ze dat haar werkgever geweld gebruikte op zijn zoon Julian, die in 1963 is geboren.

In het document van vijf pagina's, dat de vrouw in 1968 schreef, stelt Jarlett dat Lennon "te streng" was met zijn zoon en dat dit vaak tot klinkende ruzies leidde.

"Toen meneer Lennon thuis was, waren er vaak ruzies tijdens het eten. John leek te streng met Julian en had kritiek op zijn gedrag aan tafel".

"Julian, die toen een heel gevoelig kind was, werd dan boos en mevrouw Lennon begon dan te ruziën met meneer Lennon. Het waren ruzies over de opvoeding van Julian. Meneer Lennon zei dat mevrouw Lennon te zacht was met hun zoon. Ik denk dat hij te weinig bij zijn zoon was, gezien zijn beroep, om te weten hoe hij met het kind moest omgaan".

Op het eind van het document staat een regel die de vrouw heeft geschrapt: "Het resultaat was dat hij hem vaak een klap gaf".

Het document werd geschreven voor de echtscheidingsadvocaten van John Lennon toen die een scheiding wilde van Cynthia opdat hij zou kunnen trouwen met zijn minnares, Yoko Ono. Het daaropvolgende jaar trouwde hij met Yoko Ono, met wie hij later zoon Sean kreeg.

Het document wordt volgende maand geveild, verwacht wordt dat het minstens 7.000 euro zal opbrengen.

14-02-2015 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen gehackt door "IS-terrorist"

Lily Allen gehackt door "IS-terrorist"

http://oi60.tinypic.com/8xpggm.jpg

Lily Allen zegt te worden bedreigd door iemand die claimt dat hij een terrorist is van Islamitische Staat. Dat blijkt uit een foto van het bedreigende berichtje die de zangeres op Instagram plaatste, meldt BBC.

De hacker beweert dat hij haar telefoonnummer bemachtigde nadat hij in januari het Twitter-account van Taylor Swift had gehackt. "Cool, iMessage van iemand die mijn nummer heeft via Taylor Swift's gehackte Twitter", meldt de zangeres.

In het bericht aan Allen zegt de hacker dat hij nog altijd controle heeft over het Twitter-account van Taylor Swift. Ook dreigt de hacker met geweld en verkrachting. "Ik ben een terrorist van IS. Ik ga je hacken, je ontvoeren, verkrachten en dan ga ik je onthoofden", staat er in het bericht.

14-02-2015 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stalker van Ivanka Trump weer over de schreef

Stalker van Ivanka Trump weer over de schreef

http://oi59.tinypic.com/14wrs0g.jpg

De veroordeelde stalker van Ivanka Trump heeft zich opnieuw in de nesten gewerkt, ditmaal door een e-mail te sturen aan haar zwager. Ook is hij zonder toestemming naar New York gereisd, blijkt volgens New York Post uit rechtbankstukken.

De 32-jarige Justin Massler, alias Cloud Star Chaser, gaf in 2012 toe dat hij de zakenvrouw en voormalig model had overladen met YouTube-filmpjes, e-mails en bezoekjes aan haar sieradenwinkel aan Madison Avenue. Hij zat daarvoor zes maanden in de gevangenis.

Kennelijk is zijn obsessie voor de dochter van vastgoedmagnaat Donald Trump weer opgelaaid. Met het mailtje dat hij stuurde aan de broer van haar man, Joshua Kushner, heeft hij volgens de justitiële stukken een contactverbod overschreden.

14-02-2015 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benedict Cumberbatch getrouwd

Benedict Cumberbatch getrouwd

http://oi57.tinypic.com/2yxiqu0.jpg

Benedict Cumberbatch is vandaag in huwelijksbootje gestapt met zijn zwangere Sophie Hunter. De ceremonie vond plaats in een middeleeuwse kerk in Mottistone op het Britse Isle of Wight, meldt People.

''De kerk is niet erg groot. Ik denk dat er maximaal 100 mensen in passen'', vertelt een lokale bewoner. Gelukkig hadden Benedict en Sophie ook niet zo veel mensen uitgenodigd. De gastenlijst bestond uit ongeveer veertig genodigden.

De receptie was in het nabijgelegen landhuis Mottistone Manor. Een andere inwoner van het dorp weet te melden dat Sophie familie is van de mensen die op het landgoed van Mottistone Manor wonen. Deze landgoedbewoners zijn afstammelingen van de adellijke Lord Mottistone.

Het koppel leerde elkaar in 2009 kennen op de set van Burlesque Fairytales. Cumberbatch maakte in november 2014 zijn verloving bekend met een advertentie in de Londense krant The Times. Het stel verwacht komende zomer een kindje.

14-02-2015 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vrouwen van Jacques Vermeire: "Ik had relatie met Bieke"

De vrouwen van Jacques Vermeire: "Ik had relatie met Bieke"

http://oi62.tinypic.com/qqrexx.jpg

Ze zullen op een paar handen te tellen zijn, het aantal mannen dat zoveel tegenslag in de liefde kende als Jacques Vermeire (63). Al die tijd ging Jacques dat gespreksonderwerp uit de weg, ook toen hij tien maanden geleden zijn grootste liefde Muriel verloor. Nu, voor het eerst, laat hij diep in zijn ziel kijken. Vanaf vandaag 3 afleveringen lang.

Weinigen kennen het echte leven van Jacques Vermeire. Hoe hij wekenlang enkel maar overleefde in een kille blokhut op het Zilvermeer in Mol terwijl Eva thuis, in zijn riante villa, de ene party na de andere gaf. Hoe Parkinson het karakter van z'n nieuwe vriendin Martine Coppens onherkenbaar misvormde en hoe z'n grootste liefde, Muriel De Neve, amper een paar weken na hun eerste kus dramatisch nieuws kreeg van haar oncoloog. Of hoe hij zelf, uitgerekend de dag voor de dvd-opnames van zijn theatershow 'Vijf voor 12' hoorde dat hij een kwaadaardige darmkanker had. "Het is alsof er een vloek op me rust", zal hij zeggen, "alsof ik niet gelukkig mág zijn. Welke relatie ik ook begin, ze is gedoemd om te mislukken. Op den duur zeggen de mensen: 'Blijf weg bij Jacques, daar komt alleen miserie van.'"

Bittere tranen
Voor de buitenwereld was er al die tijd niks aan de hand. De strapatsen van Eva werden met de mantel der liefde bedekt, de ziekte van Muriel was "een verzinsel van journalisten" en de kwaadaardige darmkanker werd vertaald naar "een klein, goedaardig gezwel". Maar diep vanbinnen huilde de clown bittere tranen. Over z'n eerste vrouw heeft Jacques nooit gesproken, alsof ze nooit bestaan heeft. "Nog altijd hou ik haar naam voor me", zegt hij. "Omdat ze niet gevraagd heeft om in de belangstelling te komen. Zij was 15 en ik 17 toen we voor het eerst kusten, lang voor ik bekend werd. We zaten samen in de jeugdclub, samen op de trein naar Antwerpen... Ze was mijn eerste lief en ik ben dan maar met haar getrouwd. Afstuderen, legerdienst - bij de luchtmacht in Evere - en trouwen: het was de logica zelf."

Jacques trouwde in 1974 op z'n 23ste. "Het moest snel gaan: zo vlug mogelijk aan de slag als hulpaankoper bij Bayer en dan trouwen. Maar ik had even snel door dat dit niet 'het leven' was. Na zeven jaar huwelijk - en dáárvoor nog eens vijf jaar samen als koppel - hakte Jacques bij Bayer de knoop door: hij diende z'n ontslag in en wou fulltime aan de slag als entertainer. "Ik ging ervan uit dat mijn vrouw, die al die tijd had gestudeerd, eindelijk zou gaan werken zodat ik mijn passie kon volgen. Maar in plaats daarvan stapte ze het af met een veel jongere student - met wie ze nu nog altijd samen is overigens. Dat kwam... hard aan, maar we zijn als vrienden uit mekaar gegaan. We hebben alles wat we hadden netjes door twee gedeeld. Daar zat ik dan, zonder vrouw, zonder werk, zonder geld. Meer dan 7.000 frank (175 euro) stond er niet meer op mijn rekening. Tegenover mijn ouders hield ik de schijn op, omdat ik hen niet bij mijn miserie wilde betrekken, maar ik zat financieel aan de grond."

Geld verdienen
Om het hoofd boven water te houden, werd Jacques schoenenverkoper. Een nieuw lief kwam er voor het eerst niet in. "Ik heb zeven jaar lang een latrelatie gehad met een vrouw die kinderen had, maar ook dat werd niks." We schrijven 1987, en Jacques' nieuwe motto was: geld verdienen, zoveel mogelijk. Voor vriendinnen, laat staan voor liefde, was geen tijd meer. Terwijl het grote geld binnenkwam, stelde Jacques z'n hart opnieuw open voor de liefde. Al die tijd kon hij dat verborgen houden, maar voor z'n familie en beste vrienden was het geen geheim dat hij een relatie was begonnen met An Swartenbroekx (Bieke uit FC De Kampioenen). "Ook al was An 18 jaar jonger dan ik, we zijn twee jaar een koppel geweest. We wisten dat het moeilijk zou worden, maar we geloofden in een toekomst samen. Tot het niet meer ging. Omdat ik zoveel gevraagd werd voor optredens, opnames en zaalshows, zat zij meestal alleen thuis. En als we samen een acte de présence deden, werd ik meer betaald dan zij. We hebben echt geprobeerd, maar onze relatie was gedoemd te mislukken: werk en privé liepen te veel door mekaar. We zijn een paar keer samen op reis geweest, iedereen op de set was op de hoogte van onze relatie en ook onze families stonden achter ons. Maar het werd te vermoeiend om het nog langer vol te houden."

Na twee jaar was het over tussen Bieke en DDT. Jacques zou zes maanden alleen blijven, tot er een jonge fan wel héél veel aandacht aan hem begon te schenken. En alhoewel Jacques - 40 toen - heel goed wist dat ze véél te jong was, gaf hij aan zijn gevoelens toe. Haar naam: Eva Pauwels.

14-02-2015 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroegere Spaanse koning in beroep tegen onderzoek naar erkenning Belgische dochter

Vroegere Spaanse koning in beroep tegen onderzoek naar erkenning Belgische dochter

http://oi57.tinypic.com/25tz1no.jpg

De vroegere Spaanse koning Juan Carlos (77) is in beroep gegaan tegen de beslissing van het Spaanse Hooggerechtshof. Die rechtbank had in januari namelijk ingestemd met het onderzoeken van een vraag van een Belgische vrouw naar vaderschapserkenning. Dat werd uit gerechtelijke kringen vernomen.

Ingrid Sartiau, een Belgische vrouw van in de veertig, beweert een buitenechtelijke dochter te zijn van de vroegere Spaanse vorst. De moeder van Sartiau zou Juan Carlos hebben ontmoet toen ze in de jaren vijftig en zestig werkte als gouvernante in Frankrijk.

Vraag naar vaderschapserkenning
De vrouw startte in 2012 al een eerste gerechtelijke procedure op in Madrid, maar toen werd haar aanvraag meteen geklasseerd vanwege de onschendbaarheid van de koning. In januari, zowat een half jaar nadat Juan Carlos afstand had gedaan van de troon, stemde het Spaanse Hooggerechtshof er toch mee in om de vraag naar vaderschapserkenning te laten onderzoeken.

Ook Sartiau in beroep
"Juan Carlos is in beroep gegaan tegen dat verzoek", zo meldt een gerechtelijke bron. Volgens diezelfde bron is ook Ingrid Sartiau in beroep gegaan tegen de beslissing van de rechtbank. Haar eis om Juan Carlos aan een DNA-test te onderwerpen werd immers niet ingewilligd, zo klinkt het.

Het koninklijk paleis in Madrid wenste niet te reageren en stelde dat het om een privézaak gaat.

14-02-2015 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend mag Bobbi Kristina niet bezoeken

Vriend mag Bobbi Kristina niet bezoeken

http://oi61.tinypic.com/b7kjua.jpg

Nick Gordon mag zijn vriendin Bobbi Kristina Brown niet bezoeken in het ziekenhuis, maar hij ontkent de berichten dat hij juridische stappen zou ondernemen om het ziekenhuis wel in te kunnen. Dat melden diverse media.

"In een reactie op de berichten dat Nick Gordon juridische stappen onderneemt, wil hij duidelijk stellen dat hij dat niet gaat doen", zo melden de advocaten van Gordon in een persbericht. "Hij blijft continu bidden voor zijn partner en hoopt snel weer bij haar te zijn. Ondanks de grote publieke interesse, vragen en hopen we dat het privé kan worden opgelost door meneer Gordon en de familie."

Eerder gaf neef Jerod Brown een tv-interview met 11Alive waarin hij meldde dat Nick het ziekenhuis niet in mag en dat hij juridische stappen wilde ondernemen om daar verandering in te brengen.

13-02-2015 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is dé Vlaamse Klassieker

Dit is dé Vlaamse Klassieker

http://oi61.tinypic.com/2vae6wk.jpg

De Vlaming heeft gekozen: Jeroen Meus maakte zonet bij De Madammen op Radio 2 bekend dat liefst 14.331 kijkers hebben gestemd op stoofvlees-friet als dé ultieme Vlaamse Klassieker uit alle Vlaamse gerechten die Jeroen de voorbije vijf jaar klaarmaakte in Dagelijkse Kost. Jeroen roept zondag 1 maart uit tot Nationale Stoofvlees-frietdag en vraagt de kijkers om die dag massaal dit topgerechtje klaar te maken.

Van maandag 16 februari tot en met donderdag 26 februari kookt Jeroen in Dagelijkse Kost de nummer 10 tot en met 2 uit de top 10. De top 3 wordt trouwens vervolledigd door steak-friet met sla en bearnaisesaus op 3 en witloof met hesp in de oven op 2.

"Stoofvlees-friet is een geweldig Vlaams gerecht, en ook de nummer 2 is mijn goesting wel! Maar zelf zou ik als Vlaamse Klassieker toch kiezen voor worst met rode kool. En wat ik nog niet in Dagelijkse Kost heb gemaakt, maar zeker op mijn wenslijstje staat, zijn varkenspootjes."

Op vrijdag 27 februari shopt Jeroen de beste ingrediënten bijeen om die een dag later, op zaterdag 28 februari, klaar te maken. Hij hoopt ook dat de Vlamingen op zondag 1 maart allemaal de nummer 1 op tafel toveren en zal op verschillende plekken ook zelf langsgaan. In de feestelijke extra uitzending van zondag 1 maart, de Nationale Stoofvlees-frietdag, krijgt de kijker daar een verslag van en blikt Jeroen ook op een bijzondere manier terug op vijf jaar Dagelijkse Kost en ondertussen 1.000 afleveringen.

Zo blikt Jeroen zelf al eens kort terug op die vijf jaar: "Ik heb in die vijf jaar Dagelijkse Kost heel veel leuke momenten meegemaakt natuurlijk. Maar wat ik erg leuk vond, was de fanfare voor mijn verjaardag en ook toen ik in de uitzending kon aankondigen dat ik papa werd, was voor mij wel een heel mooi en intens moment."

13-02-2015 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht idee: ex George Clooney danst met strapless jurk

Slecht idee: ex George Clooney danst met strapless jurk

http://oi59.tinypic.com/2pqq9nd.jpg

Elisabetta Canalis (36) danste gisterenavond iets te uitbundig op het operabal in Wenen. Het Italiaanse model hield echter geen rekening met haar haar strapless baljurk, die hierdoor afzakte met een nipple slip als gevolg. 

Canalis was deze editie de date Richard Lugner, een Oostenrijkse miljonair. De ex van Hollywoodhunk George Clooney had speciaal voor het bal danslessen genomen, maar toch kon ze de krasse tachtiger niet volgen. Lugner had in het verleden ook al controversiële dates mee naar het genomen om in de kijker te lopen. Met Canalis ging hij toch voor wat meer klasse. Zijn eigen vrouw is anders ook niet mis, Lugner is getrouwd met het 24-jarige Playboymodel Cathy Schmitz. Ook zij was onder de indruk van Elisabetta's verschijning.

13-02-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson lastiggevallen door 'slachtoffer' auto-ongeluk

Mel Gibson lastiggevallen door 'slachtoffer' auto-ongeluk

http://oi62.tinypic.com/ftplpu.jpg

Mel Gibson is nog altijd in een heftige strijd verwikkeld door een auto-ongeluk dat hij rond de kerst veroorzaakte. De acteur lette even niet op de weg en reed tegen een geparkeerde auto aan. Hij beweert dat de eigenaresse van de auto duizenden dollars van hem probeert af te troggelen, zo weet TMZ.

Volgens bronnen van de entertainmentsite reed Gibson in de buurt van zijn huis in Malibu toen het ongeluk gebeurde. De schade was naar verluidt zo ernstig dat hij hulp moest inschakelen om zijn auto uit te komen. Eenmaal weer met beide benen op de grond, liet de Braveheart-acteur zijn contactinformatie achter op de geparkeerde auto en vertrok.

Zijn verzekering heeft alle schade vergoed, maar de vrouw begon de 59-jarige acteur persoonlijk te bellen. Ze wil meer geld en een nieuwe auto. Gibson is van mening dat de vrouw geen recht heeft op een enorme schadevergoeding omdat hij toevallig een Hollywoodacteur is. Hij dreigt zijn advocaten in te schakelen om de vrouw stil te krijgen. Zij dreigt op haar beurt met een proces tegen Mel. Het is nog niet bekend of de zaak al is opgelost.

13-02-2015 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van Jackie Chan na zes maanden uit gevangenis ontslagen

Zoon van Jackie Chan na zes maanden uit gevangenis ontslagen

http://oi59.tinypic.com/rjdpgp.jpg

De zoon van Hollywoodster Jackie Chan (60) is na een celstraf van zes maanden wegens een drugsdelict uit de gevangenis ontslagen. Jaycee Chan (32) heeft de insteling in Peking vanmorgen verlaten, aldus zijn productiebedrijf. De jonge acteur en zanger werd veroordeeld omdat hij druggebruikers onderdak had verleend. Bij zijn arrestatie in augustus werd hij volgens de politie ook positief bevonden aan het gebruik van marihuana en had hij zijn drugsgebruik toegegeven.

Zijn vader verontschuldigde zich destijds voor het gedrag van zijn zoon. De acteur en stuntman ("Rush Hour") werd in 2009 in zijn geboorteland benoemd tot antidrugsambassadeur. Naast zijn zoon werden tijdens de grootschalige drugsrazzia's meerdere Chinese bekende personen gearresteerd.

De 32-jarige Chan zal zich volgens zijn productiebedrijf morgen tijdens een persconferentie in het openbaar verontschuldigen en zijn gedrag nader toelichten.

13-02-2015 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NCIS en Big Bang Theory populairste tv-series in VS

NCIS en Big Bang Theory populairste tv-series in VS

http://oi61.tinypic.com/2qjm9o6.jpg

NCIS en The Big Bang Theory zijn de populairste tv-series in de Verenigde Staten. Op de derde plaats staat The Walking Dead. Dat blijkt uit onderzoek van Harris Poll.

"We weten allemaal op basis van de kijkcijfers dat NCIS en The Big Bang Theory succesvolle tv-series zijn, maar dit onderzoek toont aan dat deze programma's duidelijk opvallen als Amerika's favoriete keuze in een groeiende markt voor series", zegt David Poltrack van het tv-netwerk CBS.

In het Amerikaanse populairiteitsonderzoek staat de serie Scandal op de vierde plaats en Game of Thrones op de vijfde positie. The Good Wife en The Blacklist delen plaats zes. Modern Family, Blue Bloods en Criminal Minds maken de ranglijst van de tien populairste tv-series compleet.

13-02-2015 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronaldo zet zijn zinnen op filmcarrière

Ronaldo zet zijn zinnen op filmcarrière

http://oi60.tinypic.com/34ybi39.jpg

De Braziliaanse ex-voetballer Ronaldo heeft zijn zinnen gezet op een filmcarrière. "Misschien binnenkort", antwoordde Ronaldo toen hem in het Spaans werd gevraagd of hij acteur wilde worden.

Ronaldo (38) gaf onlangs nog toe dat hij overweegt opnieuw te gaan voetballen voor de Amerikaanse club Fort Lauderdale Strikers waarvan hij deels eigenaar is.

"Alle actrices goed"
Maar Ronaldo lonkt ook naar Hollywood. Hij verklaarde dat hij niet kieskeurig is met welke tegenspeelsters hij op het witte doek zou verschijnen. Toen TMZ Sport hem vroeg met welke actrice hij zou willen spelen, antwoordde hij: "Dat weet ik nog niet, ik vind ze allemaal goed".

Gisteren was Ronaldo, die in 2011 zijn laatste wedstrijd speelde, in Hollywood. Toen hij het Ago restaurant verliet en hem gevraagd werd of hij in Hollywood was voor het plezier of voor zaken, zei hij: "Een beetje van beiden".

Cantona en Leboeuf
Ronaldo zou niet de eerste stervoetballer zijn die de overstap van de grasmat naar het witte doek maakt. Fransman Eric Cantona (48) werd na zijn voetbalcarrière ook acteur en speelde onder meer in 'Looking for Eric' (2009) en 'The Stone Roses: Made of Stone'.

Cantona's landgenoot Frank Leboeuf, tegenstander van Ronaldo in de Wereldbekerfinale van 1998, speelde onder meer een dokter in de Stephen Hawking-biopic 'The Theory of Everything'.

13-02-2015 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cindy Crawford zegt nee tegen Photoshop

Cindy Crawford zegt nee tegen Photoshop

http://oi61.tinypic.com/16k3ng0.jpg

Supermodel Cindy Crawford bewijst dat ze op 48-jarige leeftijd nog steeds hot is. En dat zonder Photoshop, want het topmodel stuurde een foto van zichzelf de wereld in waar geen greintje retoucheren aan te pas kwam.

De foto zal verschijnen in het aprilnummer van het Amerikaanse blad Marie Claire en maakt onderdeel uit van een campagne tegen Photoshop. Denk: celebrities zonder dat ze eerst langs de airbrush filter gepasseerd zijn.

Cindy mag op haar 48ste dan wel niet langer het lichaam van de hedendaagse topmodellen hebben, ze ziet er nog steeds fantastisch uit. Ook zonder photoshop. "Ik was nooit van de magersten," vertelt ze. "Ik heb altijd voldoende moeten sporten en goed moeten eten. Maar langs de andere kant wil ik nu vooral een goed voorbeeld voor mijn kinderen zijn en hen laten zien dat je jezelf moet accepteren zoals je bent." Amen.

13-02-2015 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell : "Ik heb een hekel aan Valentijnsdag"

Simon Cowell : "Ik heb een hekel aan Valentijnsdag"

http://oi60.tinypic.com/2zi4pas.jpg

De meest romantische dag van het jaar staat voor de deur, maar Simon Cowell wordt er niet warm of koud van. "Ik heb een hekel aan Valentijnsdag", zei de X Factor-coryfee tegen Daily Star.

"Het is dé dag van het jaar dat je romantisch zou moeten zijn", vervolgt hij. "Het is zo vervelend."

Omdat hij zaterdag in Londen is en zijn partner Lauren Silverman in New York, zullen de twee de dag sowieso niet samen doorbrengen. Simon: "We gaan het vrijdag vieren. Ik weet nog niet wat ik ga doen, maar zoals ik al zei, ik ben er niet dol op. Ik hou meer van eerste kerstdag."

Om een andere reden is 14 februari voor Simon en Lauren wel bijzonder: ze vieren dan de eerste verjaardag van hun zoon Eric.

12-02-2015 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke van de Velde uit de kleren voor Valentijn

Joke van de Velde uit de kleren voor Valentijn

http://oi62.tinypic.com/280jer4.jpg

Niet alleen bikinibabe Véronique De Cock maar ook Joke van de Velde poseert ter gelegenheid van Valentijn in sexy lingerie voor P-magazine.

De knappe blondine geeft ons vandaag al een voorsmaakje op de fotospecial van het mannenblad dat morgen in de winkels ligt. Daarbij geeft ze ook nog de volgende romantische tip: "Geniet van elkaar!!!"

Het blijft raden van wie Joke zelf zal genieten, de ex-Miss België is immers nog vrijgezel.

12-02-2015 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen bruine m&m's, een naakte pop en andere belachelijke eisen van popsterren

Geen bruine m&m's, een naakte pop en andere belachelijke eisen van popsterren

http://oi57.tinypic.com/vso27b.jpg

Sommige rock- en popsterren staan bekend om hun moeilijke karakter en de vreemde eisen die ze stellen. Zo eiste Jack White onlangs verse guacamole en een bananenvrije zone. Hier zijn nog enkele andere sterren met bijzondere eisen.

Van Halen

De rockband vroeg ooit een kom m&m's, maar dan zonder de bruine m&m's. Volgens de bandleden hadden ze die eis op hun lijstje gezet om te checken of de organisatie hun lijst wel echt lazen.

Beyoncé

Tijdens haar wereldtournée eiste Beyoncé pas witgeschilderde muren en rood toiletpapier.

Lady Gaga

De popster doet haar reputatie als excentriekeling alle eer aan met haar vraag naar een levensgrote naakte pop met roze schaamhaar.

Jennifer Lopez

Niet te veel kleuren voor J-Lo, zij vroeg witte bloemen, witte tafellakens, witte kaarsen, witte zetels en witte gordijnen. Bovendien eiste ze dat de organisatie haar koffie roerde in tegenwijzerzin.

P. Diddy

Diddy is een dorstige artiest. Hij vroeg twee flessen Hennessy cognac, twee flessen Santa Margherita Pinot Grigio, twee flessen Veuve Clicquot, een fles Dom Perignon en Grey Goose vodka. Daarnaast wou hij ook een kogelvrije Maybach-limousine en 20 stukken zeep.

Elton John

De Britse zanger vroeg naast 74 handdoeken ook wat bloemen (maar geen chrysanten, lelies, anjers of madeliefjes).

Marilyn Manson

In de kleedkamer van Marilyn Manson moet de airconditioning altijd op het maximum staan. Daarnaast wenst hij ook Haribo-gummibeertjes, popcorn, een fles absint en een kale prostituee zonder tanden.

Nirvana

De eisen van de leden van Nirvana waren heel wat minder ingewikkeld dan iedereen hierboven. Het enige dat zij wensten was macaroni met kaas.

12-02-2015 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter ontploft door 'Fifty Shades of Grey'

Twitter ontploft door 'Fifty Shades of Grey'

http://oi58.tinypic.com/t0ti12.jpg

Nog nooit zoveel geschreven of gediscussieerd over een film als over '50 Shades of Grey'. De pers was bijzonder kritisch over de filmsensatie van het jaar, maar op Twitter zijn de meningen verdeeld.

12-02-2015 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dochtertje Blake Lively en Ryan Reynolds heet James"

"Dochtertje Blake Lively en Ryan Reynolds heet James"

http://oi61.tinypic.com/291l06c.jpg

Het dochtertje van Blake Lively en Ryan Reynolds heet James. Dat zou een bron verteld hebben aan E! Online. Het meisje is inmiddels al twee maanden oud, maar het acteurskoppel houdt de lippen stijf op elkaar wat betreft de naam. Het lijkt wel een staatsgeheim.

Eerder werd al gespeculeerd dat de kleine Violet zou heten, maar vader Ryan vertelde in USA Today dat dat niet klopte. "Nee, zo heet ze niet. Ik weet ook niet waar dat vandaan komt."

Blake (27) en Ryan (38) trouwden in 2012. Dit is hun eerste kindje.

12-02-2015 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pamela Anderson voor derde keer gescheiden"

"Pamela Anderson voor derde keer gescheiden"

http://oi61.tinypic.com/4jpdg4.jpg

Pamela Anderson (47) is weer single, zo lijkt het. De hoogblonde Baywatchster maakte deze week de stap naar de rechter om officieel de scheiding van haar man Rick Salomon (46) in te dienen. Geen onbekende setting, want Pamela scheidde twee keer eerder van de professioneel pokerspeler.

De Amerikaanse entertainmentsite TMZ beschikt over documenten die de scheiding uitspreken. De breuk zou dinsdag officieel zijn gemaakt, waarna Pamela gisteren zou zijn gespot bij de rechtbank.

Het eerste huwelijk van het veelbesproken koppel was in 2007. Na slechts twee maanden kwam daar een einde aan. In januari 2014 volgde een lijmpoging, waarna een halfjaar later opnieuw scheidingspapieren werden ingediend.

12-02-2015 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de beste persfoto van het jaar

Dit is de beste persfoto van het jaar

http://oi58.tinypic.com/oh4nrl.jpg

Een foto van een homoseksueel koppel tijdens een intiem moment in het Russische Sint-Petersburg: dat is de World Press Photo van het jaar 2014. De winnende foto werd genomen door de Deense fotograaf Mads Nissen voor de Deense krant Politiken. Dat werd vandaag bekendgemaakt in Amsterdam.

Mads Nissen is fotograaf bij de Deense krant Politiken. Zijn winnende foto toont Jon en Alex, een homoseksueel koppel in Sint-Petersburg. Het leven voor homoseksuelen en transgenders in Rusland wordt alsmaar moeilijker: seksuele minderheden hebben er te maken met legale en sociale discriminatie, aanrandingen en gewelddadige aanvallen door conservatieve religieuze en nationalistische groeperingen.

De foto won ook de eerste prijs in de categorie 'Contemporary issues'.

De winnaar ontvangt een geldprijs van 10.000 euro en Canon schenkt hem een professionele DSLR-camera. De prijzen worden op 24 en 25 april uitgereikt in Amsterdam. Alle winnende foto's worden nadien een jaar lang tentoongesteld in honderd steden in 45 landen.

Categorieën

Voor de 58ste World Press Photo-wedstrijd waren er 97.912 inzendingen door 5.692 persfotografen, fotojournalisten en documentairefotografen uit 131 landen. Een internationale jury onder leiding van Michele McNally van The New York Times reikte - naast de World Press Photo van 2014 - prijzen uit in acht categorieën aan 42 fotografen uit 17 landen.

Daarbij één Belg dit jaar: Tomas van Houtryve kaapte met 'Blue sky days' de derde prijs weg in de categorie Contemporary issues (stories).

Dit jaar werd een nieuwe categorie in het leven geroepen: 'Long-term projects'. Voor deze categorie ontving de jury 510 projecten, of in totaal 14.583 foto's. De winnaar in deze categorie is de Amerikaanse Darcy Padilla met het project 'Family love'.

Dit zijn de winnaars in alle categorieën:

General news, singles:
1. Sergei Ilnitsky, Rusland, European Pressphoto Agency: 'Kitchen table', 26 augustus.
2. Massimo Sestini, Italië: 'Rescue operation', 7 juni.
3. Gianfranco Tripodo, Italië, Contrasto: 'Bosa Bosa Bosa!', 24 april.

General news, stories:
1. Pete Muller, Ebola in Sierra Leone
2. Glenna Gordon, Mass abduction in Nigeria
3. Sergey Ponomarev, Gaza conflict

Spot news, singles:
1. Bulent Kilic, Turkije, AFP: 'Istanbul protest', 12 maart.
2. Tyler Hicks, VS, The New York Times: 'Beach casualties', 16 juli.
3. Bulent Kilic, Turkije, AFP: 'Air strike on IS militants', 23 oktober.

Spot news, stories:
1. Jérôme Sessini, Frankrijk, Magnum Photos voor Time: 'Crime without punishment', 17 juli.
2. Jérôme Sessini, Magnum Photos voor De Standaard: 'Final fight for Maidan', 19 februari.
3. Arash Khamooshi, Iran, ISNA: 'Act of forgiveness', 15 april.

Contemporary issues, singles:
1. Mads Nissen, Jon and Alex
2. Ronghui Chen, Christmas factory
3. Fulvio Bugani, Waria: being a different muslim

Contemporary issues, stories:
1. Giovanni Troilo, The dark heart of Europe
2. Giulio Di Sturco, Chollywood
3. Tomas van Houtryve, Blue sky days
Een eervolle vermelding is er voor Fatameh Behboudi voor Mothers of Patience.

Daily life, singles:
1. Cai Sheng Xiang, The bull market
2. Åsa Sjöström, Orphan brothers
3. Malin Fezehai, Eritrean wedding

Daily life, stories:
1. Michele Palazzi, Mongolia, black gold hotel
2. Sarker Protick, What remains
3. Turi Calafato, Behind a window blind

Portraits, singles:
1. Raphaela Rosella, Laurinda
2. Liu Song, Accused
3. Lisa Krantz, Disco Girl

Portraits, stories:
1. Sofia Valiente, Miracle village
2. Andy Rochelli, Russian interiors
3. Paolo Verzone, Cadets

Nature, singles:
1. Yongzhi Chu, Monkey training for a circus
2. Ami Vitale, Orphaned rhino
3. Sandra Hoyn, Indonesia's last orangutans

Nature, stories:
1. Anand Varma, Mindsuckers
2. Christian Ziegler, Vegetables with an attitude
3. Paolo Marchetti, Cold blood Colombia

Sports, singles:
1. Bao Tailiang, The final game
2. Al Bello, The Beckham catch
3. Mark Metcalfe, 63 not out

Sports, stories:
1. Kieran Doherty, Ground pass holders
2. Sergei Ilnitsky, Conquering speed

Long-term projects:
1. Darcy Padilla, Family love 1993-2014
2. Kacper Kowalski, Side effects
3. Lu Guang, Development and pollution

12-02-2015 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk onthuld: zo brak Joy Anna Thielemans haar arm

Eindelijk onthuld: zo brak Joy Anna Thielemans haar arm

http://oi59.tinypic.com/35ioo5k.jpg

Als je nog niet wist dat Joy Anna Thielemans met een gebarsten elleboog zit, dan zat je wellicht op mars of heb je een week zonder internet geleefd. Via Instagram en Twitter konden we alles volgen: van de verzorging in het ziekenhuis tot haar werkmoeilijkheden en fashionable outfits met gipsverband. De Thuis-actrice deelde echter nooit hoe ze precies hoe ze aan deze kwetsuur kwam.

Tegen De Sterren Op, het komische VTM-programma, heeft het mysterie echter uitgeklaard. Actrice Clara Cleymans parodieerde de actrice op geniale wijze en toonde hoe Joy Anna's liefde voor selfies haar duur is komen te staan.

Thielemans kon gelukkig zelf lachen met het fragmentje. Meteen onthulde ze op Twitter dat ze "strijk ging" met het filmpje. En dreef ze de spot met zichzelf door een selfie met haar geliefde bomen op de achtergrond te nemen.

12-02-2015 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P!nk gaat bloot tegen bont op Times Square

P!nk gaat bloot tegen bont op Times Square

http://oi61.tinypic.com/2vt5xci.jpg

Alecia Moore, beter bekend als P!nk, zal vanavond bloot te zien zijn op een enorm reclamebord op Times Square. In het kader van de campagne 'Bont? Dan liever naakt' van de Amerikaanse dierenwelzijnsorganisatie PETA is de zangeres volledig ontkleed te bewonderen op het best verlichte plein van New York.

De enorme advertentie wordt vanavond onthuld, vlak voor aanvang van de New York Fashion Week.

De Grammy-winnares vertelt dat ze niet altijd bontvrij is geweest. "Ik heb bont gedragen op verschillende gelegenheden. Maar ik ben verstandig geworden en boycot bont nu compleet. Ik hoop dat iedereen gedwongen kan worden om de verschrikkingen te zien die deze dieren moeten ondergaan voor modetrends. Ik hoop dat bontdragers in hun kont gebeten worden door dezelfde diersoort die ze dragen", aldus P!nk.

PETA richt zich op het verbannen van dierenmishandeling ten behoeve van de modeindustrie. De organisatie staat bekend om de provocerende reclamespotjes en advertenties. P!nk is niet de eerste beroemdheid die uit de kleren gaat voor de campagne. Eerder waren actrices Eva Mendes (Hitch) en Olivia Munn (The Newsroom) al bloot voor PETA te zien.

11-02-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geniaal! Dr. Phil mét beeld maar zonder klank

Geniaal! Dr. Phil mét beeld maar zonder klank

http://oi60.tinypic.com/31353k8.jpg

Een YouTuber heeft uit een aflevering van Dr. Phil alle dialogen geknipt. Wat overblijft, is een ongemakkelijke stilte tijdens het eindeloze staren.

Een aflevering van de beruchte Dr.Phil herbergt onder normale omstandigheden een vulkaan aan emoties. Snij je het geleuter weg, dan resten enkele nog expressieve blikken en tranen.

De talkshow bekijken met beeld maar zonder klank brengt dus rust maar blijkt een uiterst bevreemdende ervaring.

11-02-2015 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Cheryl lanceert eigen kledinglijn

Zangeres Cheryl lanceert eigen kledinglijn

http://oi62.tinypic.com/xmod90.jpg

De Engelse zangeres Cheryl Fernandez-Versini begint binnenkort haar eigen kledinglijn. Althans, dat vertellen bronnen aan Daily Star.

"Cheryl heeft altijd gedroomd van een carrière in de mode-industrie, maar dat durfde ze steeds niet", aldus een insider. Sinds de zangeres getrouwd is met Jean-Bernard zou de 31-jarige Cheryl meer zelfvertrouwen hebben gekregen. Daarbij heeft hij haar beloofd om haar te helpen met het samenstellen van haar collectie.

De Britse krant schrijft dat Cheryl haar collega Victoria Beckham als grote inspiratiebron ziet. Zij begon als Spice Girl en is intussen een gewaardeerd modeontwerper. "Cheryl ziet geen redenen waarom Victoria dit wel voor elkaar krijgt en zij niet", weet de ingewijde.

11-02-2015 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cartoonisten tekenen "Laatste Avondmaal" van Charles Michel

Cartoonisten tekenen "Laatste Avondmaal" van Charles Michel

http://oi58.tinypic.com/2isz591.jpg

Belgische cartoonisten hebben de koppen bij elkaar gestoken om "Het Laatste Avondmaal" van premier Charles Michel te schetsen. Het werk werd vanavond in Brussel voorgesteld bij de vernissage van "Michel I", een expositie gewijd aan de premier en zijn regering.

Galerie "The Cartoonist" in Brussel stelt werken tentoon van zowel Franstaligen als Vlamingen: onder meer Kroll, du Bus, Vadot, Marec, Lectrr en Quirit. "Lachen verzacht de zeden. Karikaturen en spot zijn uitvloeisels van de democratie en de vrijheid van meningsuiting", aldus Michel vandaag.

Alvorens formateur te worden, verzamelde Michel de cartoons over zijn persoon. Sinds enkele maanden kan hij naar eigen zeggen het ritme niet meer volgen. Hij beloofde de aanwezige cartoonisten dat hij zijn haar niet zal laten groeien en dat hij niet zal veranderen van bril.

De expo vindt plaats van 11 februari tot 22 maart in galerie "The Cartoonist" in de Hoogstraat te Brussel.

11-02-2015 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian openhartig over favoriete sekspositie en genante plaspraktijken

Kim Kardashian openhartig over favoriete sekspositie en genante plaspraktijken

http://oi62.tinypic.com/nbulp2.jpg

Kim Kardashian laat zich tegenwoordig voor vanalles en nog wat in haar blootje fotograferen, maar ze gaf zich nu ook figuurlijk bloot tijdens een openhartig interview met topmodel Cara Delevigne. In het interview gaf de realityster onder meer toe dat haar favoriete standje "op zijn hondjes" is en ze deed nog veel meer vreemde openbaringen. Lees hier de opvallendste uitspraken van Kim tijdens het interview.

In het spraakmakende interview met Cara Delevigne geeft Kim toe dat ze het liefste "op zijn hondjes" de liefde bedrijft. Ze loopt ook het liefste van al rond in haar blootje. Als ze wel iets draagt, dan gaat ze voor iets met veel sexappeal, net zoals haar hubbie Kanye het graag heeft. "Draag iets sexier, zegt Kanye vaak. Hij moedigt me enorm aan", zegt Kim daarover. Haar guilty pleasure naast naakt door het huis hollen? "Ik hou enorm van televisieseries over moorden en lijken", zegt Kim.

Kim stopte echter niet bij deze openbaringen. Ze gaf ook toe dat ze vaak op haar figuurcorrigerend ondergoed plast. "Ik plas vaak over mijn 'spanx'", zegt ze. "Het is een ramp. Ze zijn niet kruisloos genoeg." Alsof dit vieze weetje niet genoeg was, stelde ze meteen ook dat haar zus Kourtney nog erger is op het vlak van vreemde plaspraktijken. "Kourtney plaste in het Delano Hotel in Miami achter het gordijn."

Kim spuwde tijdens het interview ook haar gal over mensen die zeggen dat ze enkel beroemd is door haar sekstape met Ray J. "Dat is misschien hoe mensen over mij hebben gehoord, maar mijn carrière is daar niet mee gestart", zegt ze. "Ik probeer me erover te zetten omdat ik denk dat iedereen in zijn leven wel dingen doet waar men niet zo trots over is. Je kan gewoon niet bij de pakken neer blijven zitten en je leven er door laten regeren.

Als iemand me vraagt wat ik eigenlijk doe, dan heb ik soms zin om te zeggen: 'vraag het godverdomme aan mijn bankrekening wat ik doe'. Maar dat zeg ik natuurlijk nooit echt."

11-02-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera deelt eerste babyfoto's

Christina Aguilera deelt eerste babyfoto's

http://oi61.tinypic.com/121ttfo.jpg

Christina Aguilera heeft voor het eerst sinds de bevalling haar pasgeboren dochter laten zien. In People staan foto's van Summer Rain. Het meisje werd in augustus geboren.

De zangeres vertelt het blad ook over haar dochtertje. "Vanaf het eerste moment was ze een engeltje, we hadden gelijk een fijne en hechte band met elkaar", aldus Christina, die ontzettend blij is met het kleine meisje. "Haar lach laat mijn hart en dat van papa smelten", vervolgt Aguilera. "Ze lacht heel veel."

Het is het eerste kindje voor Christina en haar verloofde Matt Rutler. De zangeres heeft al een zevenjarig zoontje met haar ex Jordan Bratman. Christina vertelt People dat ze het zo nu en dan best lastig vindt om haar carrière te combineren met het moederschap. "Moeder zijn is al een fulltimebaan op zich. Dus het is wel zoeken naar de juiste manier", legt Aguilera uit. "Er veranderen altijd zo veel dingen in mijn leven, maar mijn kinderen zijn mijn stabiele factor en daar laat ik nu alles van afhangen."

11-02-2015 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spice Girl Mel B: "Mijn man heeft me nooit geslagen"

Spice Girl Mel B: "Mijn man heeft me nooit geslagen"

http://oi62.tinypic.com/1zx66h.jpg

Mel B is in december niet door haar man Stephen Belafonte geslagen en hij hield haar ook niet in gijzeling. Dat heeft de zangeres aan een journalist van Mirror gezegd.

Bijna twee maanden geleden gingen er plotseling geruchten dat Mel en Stephen in een flinke huwelijkscrisis zaten. De Spice Girl moest een opnamedag voor X Factor afzeggen en toen ze later wel weer bij opnames verscheen, ontdekten fans blauwe plekken bij haar. Al snel ging het gerucht dat Mel door haar man zou zijn mishandeld, maar daar klopt volgens de artieste dus helemaal niks van.

"Mijn man en ik zijn hartstikke gek op elkaar", zegt Mel tegen de Britse krant. De twee zijn al zeven jaar bij elkaar. Een bron laat Mirror weten dat Mel en Stephen niet weten waar de geruchten vandaan komen. "Ze hadden het inderdaad even lastig voor de kerst, maar dat is allang voorbij en ze zijn heel gelukkig samen."

11-02-2015 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ed Sheeran krijgt bedankbrief uit onverwachte hoek

Ed Sheeran krijgt bedankbrief uit onverwachte hoek

http://oi61.tinypic.com/t63x1z.jpg

Ed Sheeran heeft zijn indrukwekkende schare fans niet alleen aan zijn muzikale kwaliteiten te danken. In een open brief bedankte een Britse journalist de zanger om rood haar weer cool te maken.

De journalist in kwestie, Richard Beech, is gezegend met een bos rood haar. Iets wat hem tijdens zijn jeugdjaren tot het mikpunt van spot maakte.

"Ik zal me altijd het moment herinneren waarop een klasgenoot me vroeg om één cool roodharig persoon te noemen," vertelt hij. "Omdat ik niemand kon bedenken vroeg ik mijn klasgenootje, die van Perzische afkomst was, om zelf een coole Perziër op te noemen. Toen hij Freddie Mercury antwoordde, had ik de strijd verloren. Niemand is cooler dan Freddie Mercury."

Ondertussen heeft Beech wél een coole roodharige gevonden: Ed Sheeran. "Ed," schrijft hij, "jij hebt het in je eentje klaargespeeld om rood haar hot te maken. Waarvoor dank."

11-02-2015 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens: "Als ik een man was, ik zou die Christian Grey echt haten"

Goedele Liekens: "Als ik een man was, ik zou die Christian Grey echt haten"

http://oi62.tinypic.com/bdjecp.jpg

"Een ware stielbederver", zo noemt Goedele Liekens Christian Grey, het hoofdpersonage uit de erotische bestseller 'Vijftig tinten grijs' in een interview met Humo. "Een prachtig lijf, goed in bed en altijd zorgzaam." Volgens Liekens hét literaire evenbeeld bij uitstek van elke kleffe vrouwelijke fantasie.

Zelf vindt ze het verhaal van E. L. James dan ook maar niets: te veel ongeloofwaardige perfectie. "Niet alleen geeft hij een vrouw gemiddeld tweemaal een orgasme alvorens hij haar ontmaagdt, daarnaast is hij ook nog eens altijd zorgzaam: haar genot primeert. En 's morgens staat hij nog eitjes voor haar te bakken ook. Hallokes!"

Dat het boek een echte bestseller is geworden, begrijpt Liekens dan weer wel. 'Vijftig tinten' is voor veel vrouwen dé uitbeelding van al hun kleffe seksuele fantasieën. "Het is in feite de vrouwelijke tegenhanger van porno", zegt ze. "Terwijl mannen vooral visueel ingesteld zijn, raken vrouwen eerder auditief opgewonden." Veel liever dan pornografische blaadjes à la Playboy, lezen vrouwen volgens de seksuologe dan ook 'hete doktersromannetjes'. "Vrouwen zien de tekst van 'Vijftig tinten grijs' niet, ze horen hem."

10-02-2015 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dat topje niet een beetje te fris voor de tijd van het jaar, Kim?

Is dat topje niet een beetje te fris voor de tijd van het jaar, Kim?

http://oi62.tinypic.com/r1js4h.jpg

De 34-jarige mama liet zich gisteren niet afschrikken door wat vriestemperaturen om een erg gewaagd decolleté te showen.

Nadat afgelopen zondag Kim Kardashians opgestikte zak van haar jurk was gevallen op de Grammy Awards, nam ze gisteren geen risico's in New York. In een wit, kort topje met erg diepe halsuitsnijding en een brede camougflagebroek ging Kim Kardashian duidelijk voor comfort. Mevrouw West werd al shoppend gespot in de stad.

De brede zakken op Kims bovenbenen deden de rondingen van deze realityster weinig eer aan. En de lange cardigan leek dat effect te versterken, deze shopoutfit was geen voltreffer dus.

10-02-2015 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo maakt Phaedra Hoste komaf met 'Den John' geruchten

Zo maakt Phaedra Hoste komaf met 'Den John' geruchten

http://oi61.tinypic.com/bgy6aa.jpg

'Den John', de ex van Astrid Bryan, zou een ferm oogje hebben op Phaedra Hoste, dat bericht Story vandaag. De 43-jarige dame kan echter allerminst lachen met dat gerucht, en maakt er op haar Instagramaccount meteen komaf mee.

De knappe BV postte een quote van Mark Twain: "Een leugen kan al de halve wereld rondgereisd hebben terwijl de waarheid nog zijn schoenen aan het aantrekken is". De tekst gaat gepaard met een aantal klinkklare hashtags, waaronder 'leugens' en 'daar gaan we weer'. Phaedra lijkt dus allerminst opgezet met de insinuaties, en een relatie met 'Den John' zit er dan ook niet meteen in.

10-02-2015 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is er aan de hand met Uma Thurman?

Wat is er aan de hand met Uma Thurman?

http://oi58.tinypic.com/26208ww.jpg

Uma Thurman stapte gisterenavond nog eens op een rode loper ter ere van de nieuwe serie 'The Slap'. De Hollywoodactrice zag er echter bijna onherkenbaar uit; haar gelaat lijkt bijna niets meer op dat van een paar maanden geleden.

De 44-jarige Thurman zag er gelukkig en ontspannen uit, maar haar gelaat leek wel stukken strakker en uitdrukkingslozer dan vroeger. Bij de plastische chirurg gepasseerd, Uma? Wij vinden het alvast niet echt een verbetering.

De vreemde transformatie doet erg denken aan die van actrice Renee Zellweger, die in oktober ook heel wat monden deed openvallen toen ze nog eens in het openbaar verscheen. Volgens Zellweger was haar transformatie echter enkel te wijten aan het feit dat ze zich gelukkig voelde.

10-02-2015 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ze gooide me in de beerput. Nooit noem ik haar moeder"

"Ze gooide me in de beerput. Nooit noem ik haar moeder"

http://oi57.tinypic.com/2ceiw5j.jpg

Eigenlijk wilde ze nooit terug naar Rwanda. Omdat haar verleden te gruwelijk is. "Maar het afgelopen jaar wilden mijn kinderen weten waarom ze geen zwarte oma en opa hebben." En dus keerde Lies Lefever (35) terug naar de plek waar "die vrouw" - die ze nooit haar moeder zal noemen - haar als pasgeboren baby in een beerput gooide.

"Altijd dezelfde vragen: hoeveel zie je? En hoe komt het dat je maar één oog hebt?" Comédienne Lies Lefevere haat het. "Over mijn kleur heb ik nooit opmerkingen gekregen. Ik werd er nooit mee gepest. Ze keken altijd eerst naar mijn ogen."

Toilet voor cholerapatiënten
Wie het toch wil weten, krijgt vandaag het vreselijke antwoord in 'Heylen en de Herkomst' op Vier. Lies keerde met Martin Heylen terug naar haar geboorteland Rwanda, naar het dorpje Nyamasheke. 35 jaar geleden gooide de natuurlijke moeder van Lies haar ongewenste baby in een beerput.

"Tussen de pis en kak en wormen. Het was zelfs vuiler dan een beerput. Het was een open toilet waar enkel cholerapatiënten hun gevoeg mochten doen. Gezonde mensen gingen naar een echt toilet."

Gastgezin werd adoptiegezin
Het duurde uren voor twee arbeiders een baby hoorden huilen in de acht meter diepe put waar houten balken over lagen. Ze konden kleine Lies redden. Maar haar oogjes waren al aangetast door urinezuur en ammoniak, de reden van haar huidige beperking. Lefever werd na enkele dagen overgebracht naar België, waar een gastgezin haar zou verzorgen tot ze terugkon naar 'huis'.

"Maar ik ben nooit teruggekeerd, mijn ouders in België hebben me geadopteerd. Een kinderarts had hen nochtans aangeraden om me terug te sturen, want 'met zo'n kind was niets aan te vangen'."

Of ze haar Belgische ouders dankbaar is omdat ze haar gered hebben van de ellende? "Ik vind dankbaarheid zo'n groot woord. Ik neem het vooral 'die' moeder kwalijk. Zoiets doe je niet".

"Ze bestaat niet voor mij"
Wat er met haar natuurlijke moeder is gebeurd, interesseert haar niet. "Dood of levend: ik hoef het niet te weten. Ze bestaat niet voor mij. En waarom ze me gedumpt heeft, zal ik ook nooit weten. Ik vertrok naar Rwanda met het verhaal dat ik een kind was van haar en haar baas. En dat ik moest verdwijnen. Maar daar vertelden de missie-zusters me een ander verhaal. Die vrouw zou trouwen, maar werd zwanger van een andere man."

10-02-2015 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani Kazaltzis: "Ik wil een kindje via een draagmoeder"

Jani Kazaltzis: "Ik wil een kindje via een draagmoeder"

http://oi60.tinypic.com/358840l.jpg

De partner van Jani Kazaltzis (35) wil al lang een kind. Nu is ook Jani daar klaar voor. "We weten hoe we het gaan aanpakken. En dat kost veel geld", zegt hij in Dag Allemaal.

Jani is al acht jaar samen met zijn vriend. Hij omschrijft hem als "mannelijk, intelligent, begripvol".

De perfecte man
"En ik smelt als ik in zijn blauwe ogen kijk. Afgetraind is hij niet, maar dat hoeft niet. Hij heeft een verzorgd lichaam, dat vind ik belangrijk. Dat hij voor mij de perfecte man is, wist ik van de eerste seconde".

Trouwen op Mykonos
Een huwelijk ziet hij er wel van komen. "Het staat vast dat hij me zal vragen. Voor mij hoeft het niet per se. Hij vindt dat wel belangrijk, en hij vindt dat hij mij moet vragen. Natuurlijk zal ik ja zeggen. En dan trouwen we op Mykonos. Ik hoop dat we zo veel mogelijk mensen kunnen laten overvliegen. Liever dat dan belachelijk veel te betalen voor een steriele feestzaal in Vlaanderen".

Zaadmix
Zijn vriend wil ook graag een kind. "We weten hoe we het gaan aanpakken", zegt Jani. "Niet via adoptie, maar met een draagmoeder. Wat de zaak moeilijker maakt".

Hij wil niet weten wie de biologische vader wordt. "Er wordt een mix
gemaakt van zijn zaad en het mijne. Je kan dan na de bevruchting wel te weten komen wie de biologische papa is, maar dat zijn we niet van plan. Het wordt sowieso óns kindje".

"In Amerika bestaan daar bureaus voor. De eicel zal uit België komen en de bevruchting gebeurt hier bij ons. Waarna de eicel bij een Amerikaanse vrouw wordt ingeplant".

10-02-2015 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Huwelijk George Clooney staat nu al op springen"

"Huwelijk George Clooney staat nu al op springen"

http://oi58.tinypic.com/1zr0y.jpg

Het sprookjeshuwelijk van 'eeuwige vrijgezel' George Clooney en Amal Alamuddin zou nu al flinke scheuren vertonen. Volgens bronnen wonen ze zelfs niet meer samen.

George en Amal schreeuwden hun liefdesgeluk van de daken toen zij elkaar op 27 september vorig jaar het jawoord gaven. Ze beloofden elkaar toen niet alleen eeuwige trouw, maar volgens bronnen in de Amerikaanse media ook dat ze nooit langer dan twee weken zonder elkaar zouden zijn.

Na hun wittebroodsweken riep de plicht weer, Amal werkt als advocate vooral vanuit Londen en Europa, George heeft als acteur Los Angeles als uitvalsbasis. Hij is daar momenteel aan het filmen voor Coen Brothers.

De eerste scheuren, zo beweren boze tongen, ontstonden al snel na het huwelijk. Amal zou niet dolgelukkig zijn met de reputatie van haar voormalig vrouwenverslindende echtgenoot en jaloerse trekjes vertonen. Zijn openlijke liefdesverklaring tijdens de Golden Globes werd volgens hem niet genoeg gewaardeerd en er zouden discussies zijn over een liefdesbaby.

Zijn drukke werkschema zou George naar verluidt daarom prima uitkomen. Hij kan in Los Angeles zijn gang gaan en met vrienden tequila achteroverslaan, zij concentreert zich in Londen op haar werkzaamheden. Met een langeafstandsrelatie als gevolg.

Mocht het echt tot een scheiding komen dan kan George de messen alvast gaan slijpen. De acteur zou voor 200 miljoen het schip in gaan als hij besluit terug te willen naar zijn status als 'eeuwige vrijgezel'.

10-02-2015 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bobbi Kristina overlijdt op sterfdag Whitney Houston"

"Bobbi Kristina overlijdt op sterfdag Whitney Houston"

http://oi62.tinypic.com/2mehzp.jpg

De familie van Bobbi Kristina Brown wil haar wel van de beademing halen, maar niet voor 11 februari. Het is morgen precies drie jaar geleden dat Whitney Houston overleed en volgens New York Post wil de familie Bobbi laten gaan op de sterfdag van haar moeder.

Cissy Houston zou het idee om haar kleindochter te laten overlijden op dezelfde dag als haar dochter afgelopen weekend hebben geopperd toen ze sprak met de familie van Bobby Brown, de vader van Bobbi. De Browns zouden ermee akkoord zijn gegaan om de stekker er rond middernacht uit te trekken, zodat Bobbi sterft op de 11e. Dit zou een symbolische manier zijn om moeder en dochter voor altijd bij elkaar te houden, zou een van de familieleden van de zanger hebben gezegd tegen de krant.

De 21-jarige Bobbi Kristina is het enige kind van Whitney en Bobby. Ze ligt in coma sinds ze op 31 januari bewusteloos werd aangetroffen in de badkuip in haar huis. Volgens de anonieme bron die New York Post opvoert, zou Bobbi hersendood zijn en kan er niets meer voor haar worden gedaan.

Verwondingen
Het politieonderzoek naar hoe Bobbi Kristina bijna kon verdrinken in haar badkuip is nog gaande. Maandag werd bekend dat ze verwondingen aan haar gezicht had toen ze werd gevonden.

De wereldberoemde Whitney werd op 11 februari 2012 dood aangetroffen in het bad in haar hotelkamer. Ze werd 48 jaar.

10-02-2015 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Slimste Mens' Adil El Arbi verkast naar Woestijnvis

'Slimste Mens' Adil El Arbi verkast naar Woestijnvis

http://oi62.tinypic.com/21n1qwx.jpg

'Slimste Mens ter Wereld'-winnaar Adil El Arbi, en diens vaste werkmaat Bilall Fallah, gaan voor productiehuis Woestijnvis werken. Daarmee haalt Woestijnvis - na Kenji Minogue-zangeres Sarah Vandeursen en Comedy Cup-winnaar Lukas Lelie - alweer jong, nieuw talent binnen.

"Bij mijn weten hebben Adil en Bilall nog geen contract getekend, maar het is wel degelijk de bedoeling dat ze voor ons komen werken", bevestigt Woestijnvis-programmadirecteur Sam De Graeve.

"Die gasten zijn jong en willen graag mooie dingen maken. Wij denken dat ze dat best bij ons kunnen doen. Dat ze in eerste instantie met fictie zullen bezig zijn, is logisch. Maar dat is een project op lange termijn. Uiteraard praten we ook over schermaanwezigheid. Zo zal Adil volgende week al te zien zijn in 'Heylen en de Herkomst'."

Met de komst van El Arbi en filmvriend Fallah wil Woestijnvis duidelijk werk maken van de vernieuwing en verjonging van hun creatieve cellen.

09-02-2015 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vriend Bobbi Kristina was stikjaloers op haar"

"Vriend Bobbi Kristina was stikjaloers op haar"

http://oi61.tinypic.com/o94k1y.jpg

Bobbi Kristina en Nick Gordon hadden een heftige relatie vol jaloezie. Volgens bronnen van TMZ ontaardden hun ruzies soms in huiselijk geweld en waren de ruzies altijd gebaseerd op Nicks jaloezie op de beroemdheid van zijn vriendin.

Nick zou volgens TMZ niet begrijpen waarom Bobbi als dochter van Whitney Houston bekender is, terwijl hij als pleegzoon in het hetzelfde gezin opgroeide. Toen ze onlangs onderhandelden over hun eigen realityshow bleek dat zij meer aan de serie zou verdienen dan hij. Dat zette kwaad bloed en daarom ging de serie niet door.

Op het lichaam van de in coma liggende Bobbi zouden verdachte verwondingen zijn aangetroffen. Nick Gordon is daarover ondervraagd door de politie. Hij heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

09-02-2015 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verrassende plek waar Rihanna haar Grammy-jurk kocht

De verrassende plek waar Rihanna haar Grammy-jurk kocht

http://oi59.tinypic.com/24b4zfd.jpg

De knappe zangeres kwam te laat aan op de awardshow, maar werd toch een veelbesproken onderwerp van de avond dankzij haar opvallende jurk. Later gaf Rihanna toe dat ze het ontwerp online had gevonden en besteld.

Als een van de laatste gasten op de rode loper van de Grammy Awards, wist Rihanna toch een opvallende entrée met haar roze, pofferige jurk te maken. De creatie kwam niet van webshop Zalando, maar is wel een creatie van Giambattista Valli. Die werd eerder deze maand op de catwalk in Parijs voorgesteld. "Ik draag iets uit de nieuwe couture collectie van Valli."

Omdat de jurk op zich al heel wat aandacht vroeg, hield de popster de rest van haar look eenvoudig. RiRi opteerde daarom voor een strak opsteekkapsel en eenvoudige oorbellen. Zelfs de make-up werd tot een minimum beperkt.

09-02-2015 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy-model: "Ik heb cellulitis op mijn kont en ik ben er trots op"

Playboy-model: "Ik heb cellulitis op mijn kont en ik ben er trots op"

http://oi58.tinypic.com/29xxfl1.jpg

"Ik heb cellulitis op mijn kont en ik ben er trots op." Geef toe: een straffe uitspraak voor een Playboy-model, al kwam ze er wel na de nodige heisa. Volgt u even mee.

Vorige maand stuurde Tilsa Lozano een tweet de wereld in waarin ze haar ex op het hart drukte dat "liefde méér was dan enkel looks". Gek genoeg deelde ze nadien een heleboel pikante plaatjes van zichzelf, begrijpe wie kan...

In een van die foto's pakte de Peruaanse schoonheid -in ware Kim Kardashian-stijl- uit met haar achterste (zie bovenste foto links). "En dit is niet gephotoshopt, ik wil de fans mijn ware ik tonen", luidde de commentaar.

Magaly Medina, de hoofdredactrice van haar eigen tijdschrift 'Magaly Teve', hield er echter een andere mening op na. En om die te staven, zwierde ze maar meteen onbewerkte foto's van het model in haar blad. "Opdat haar fans zouden weten hoe ze er écht uitziet (zie bovenste foto rechts)."

Wat dan weer een kwade reactie van Tilsa losweekte. "Ja, ik heb cellulitis, maar daar heb ik nooit een geheim van gemaakt. Maar het is niet zo erg als Medina wil laten uitschijnen." Om haar gelijk te halen, gooide ze -u raadt het al- een nieuwe lading kontselfies online.

"Deze foto is net genomen. Het bewijs? Ik kom net van een tv-show waar ik deze kleren aanhad. Miss Frankenstein zal jaloers zijn", klonk het. Een subtiele verwijzing naar al de plastische chirurgie die Medina laten uitvoeren heeft... Twitter smult intussen lustig verder van deze amusante catfight.

09-02-2015 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anke Buckinx is mama van Lou (na bevalling van 30 uur)

Anke Buckinx is mama van Lou (na bevalling van 30 uur)

http://oi58.tinypic.com/dqgh6t.jpg

Q-musicpresentatrice Anke Buckinx is vanmorgen bevallen van een dochtertje. Haar collega Rik Boey feliciteerde vandaag met baby Lou op Twitter en ze deed haar verhaal intussen ook al op de radio aan Wim Oosterlinck.

Deze zomer tijdens een deugddoende vakantie in de provence ontdekte Anke dat ze mama zou worden. Na een zorgeloze zwangerschap zonder kwaaltjes verliep de bevalling iets minder vlot. Vandaag meldde ze op Q-music dat het labeur toch 30 uur heeft geduurd. Het goede nieuws is dat het jonge meisje intussen al flink gedronken heeft.

09-02-2015 om 19:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West kan handen niet van achterste Kim K. houden

Kanye West kan handen niet van achterste Kim K. houden

http://oi60.tinypic.com/2gtxbac.jpg

Kim Kardashian staat graag in de belangstelling. En haar echtgenoot Kanye West pronkt graag met zijn vrouw: een geslaagde combinatie dus. Ook op de Grammy's viel het koppel op. De rapper kon zijn handen niet van de welgevormde derrière van zijn wederhelft houden.

Kanye had de gouden outfit van Jean Paul Gaultier voor zijn echtgenote uitgekozen en hij vond het duidelijk geslaagd. Glitters van kop tot teen, het is natuurlijk op Kims lijf geschreven. Kim kon de aandacht van haar man op de rode loper duidelijk smaken, want hij kreeg een kus én een lach terug.

Het kan er natuurlijk ook iets mee te maken hebben dat ze geen lippenstift droeg, maar vooral de focus op haar ogen had gelegd. Het koppel zag er gelukkig uit op de rode loper. "Kanye heeft mijn outfit gekozen vanavond. Hij zei plots: 'Babe, ik heb je jurk voor de Grammy's'. Ik ben echt het gelukkigste meisje op aarde."

09-02-2015 om 19:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter smult van deze bizarre Grammy-jurk

Twitter smult van deze bizarre Grammy-jurk

http://oi59.tinypic.com/14ut5v.jpg

Nog op zoek naar een makkelijk te maken carnavalsoutfit? Dan kun je je misschien laten inspireren door de outfit van artieste Joy Villa, zij trok een jurk van 'oranje plastic gaas' aan en daaronder... niets.

Hoe als aanstormend talent de aandacht trekken op de Grammy Awards? Joy Villa leert hoe het moet met een jurk uit plastic gaas die je vaak bij wegenwerken en op skipistes ziet. Zo toont ze ook haar erg strakke lijn, haar tepels bedekte ze wel huidskleurige tap en droeg ze een witte string.

Ook in haar lokken droeg ze het oranje gaas. Het feit dat ze de outfit met een brede glimlach droeg, levert Joy VIlla wel wat respect op.

Twitteraars waren zoals gewoonlijk weer heel snel om commentaar te geven op dit bijzondere ontwerp. Velen vergeleken Joy Villa met een bouwwerf. Iemand anders gokte dat het om een gerecycleerd hek ging. Nog een grappige reactie: "Ik zocht een plastic hek voor mijn terras en deze Grammy-outfit kwam tevoorschijn."

Het onding werd ontworpen door de Amerikaanse Andre Soriano, aangezien hij zichelf een luxedesigner noemt, zal de prijs wel navenant zijn.

09-02-2015 om 19:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga blundert op Grammy's: nippleslip én Ed Sheeran aanzien voor ober

Lady Gaga blundert op Grammy's: nippleslip én Ed Sheeran aanzien voor ober

http://oi59.tinypic.com/142vtbp.jpg

Het zat Lady Gaga gisteren niet mee bij de uitreiking van de Grammy's. De zangeres beging blunder na blunder.

Eerst toonde Lady Gaga iets te veel van zichzelf op de rode loper. Het lukte de zangeres niet om haar borsten in haar jurk te houden. Ze ontdekte de blunder gelukkig snel, maar de nippleslip is wél gefotografeerd. De foto is te zien op de website van US Magazine, die de blunder wel heeft gecensureerd.

Het was echter niet het enige pijnlijke moment voor de zangeres. Op de afterparty aanzag ze niemand minder dan Ed Sheeran voor ober... Oeps, de zanger was er uiteraard enkel om op te treden.

09-02-2015 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. kortwiekt haar kapsel

Kim K. kortwiekt haar kapsel

http://oi60.tinypic.com/sxglef.jpg

Kim Kardashian heeft haar typische look een update gegeven. Geen paniek, haar welgevormde achterste is nog steeds aanwezig, maar haar lange lokken werden daarentegen ferm onder handen genomen met een schaar.

De wereldberoemde realityster postte een foto op haar Instagramaccount van haar nieuwe kapsel. Kim volgt de trend van de lange carré en liet haar zwarte lokken tot boven haar schouders afknippen. Wij vinden het alvast geslaagd, en haar volgers blijkbaar ook: de foto verzamelde intussen al meer dan 1,2 miljoen likes.

07-02-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans enthousiast over Fifty Shades-film

Fans enthousiast over Fifty Shades-film

http://oi57.tinypic.com/sy3uow.jpg

Honderd fans kregen gisterenavond in New York de aankomende blockbuster Fifty Shades of Grey te zien. Ze reageerden na afloop erg enthousiast op de film, meldt NY Daily News. Vooral de chemie tussen hoofdrolspelers Jamie Dornan en Dakota Fanning werd geprezen.

Honderd fans kregen vrijdagavond in New York de aankomende blockbuster Fifty Shades of Grey te zien. Ze reageerden na afloop erg enthousiast op de film, meldt NY Daily News. Vooral de chemie tussen hoofdrolspelers Jamie Dornan en Dakota Fanning werd geprezen.

De film draait om de ontluikende seksuele relatie tussen de steenrijke zakenman Christian Grey en de naïeve Anastasia Steele. Grey wijdt het meisje in in de wereld van de harde sm tijdens de broeierige verhouding tussen de strenge meester en zijn 'sub', de onderdanige partner Anastasia. De boekenreeks die de film voorging, was wereldwijd een enorm succes.

07-02-2015 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transgenders boos op Bruce Jenner

Transgenders boos op Bruce Jenner

http://oi58.tinypic.com/zsvi11.jpg

De Amerikaanse transgender-gemeenschap is niet zo blij met Bruce Jenner. De ex-man van Kim Kardashians moeder zou een 'coming out' als vrouw voorbereiden en hij zou zijn mededeling willen doen in een tv-show. Die aanpak valt volgens TMZ niet goed.

TMZ sprak met Zoey Tur, een bekende reporter en wetenschapper die als man werd geboren. Zij legt uit waar het probleem zit: "Als Bruce een vrouw wil zijn, dan moet hij daar gewoon mee voor de dag komen. Onze gemeenschap heeft een rolmodel nodig en wie is er beter dan de beste atleet van de wereld?" Tur wijst erop dat onder transgenders zelfmoord zes keer zo veel voorkomt als onder de rest van de samenleving.

De transgenders zijn er niet blij mee dat het erop lijkt dat Bruce geld wil verdienen met zijn transformatie: "De manier waarop dit gaat, en dat hij bijvoorbeeld betaald wil worden voor interviews, vindt men niet leuk. Dit gaat om gelijke rechten, niet om het verkopen van een televisieshow. Bruce, kom gewoon uit de kast en stop met deze onzin", zo besluit Tur het interview.

07-02-2015 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Arrestatie had leven van Bobbi kunnen redden"

"Arrestatie had leven van Bobbi kunnen redden"

http://oi57.tinypic.com/2hgb96x.jpg

Bobbi Kristina had vorige week, een paar dagen voordat ze bewusteloos werd gevonden in een badkuip, gearresteerd moeten worden door de politie. RadarOnline meldt dat er een arrestatiebevel voor de dochter van Whitney Houston klaarlag.

Politiewoordvoerder George Gordon laat de krant weten dat er inderdaad een arrestatiebevel lag. "De arrestatie had te maken met het feit dat mevrouw Kristina Brown niet was komen opdagen bij een rechtszaak die tegen haar liep, namelijk voor het rijden met een auto die niet geregistreerd was."

Kristina werd op 9 september aangehouden in haar sportauto. Bobbi moest zich eigenlijk op 14 januari voor de rechter verantwoorden, maar dat deed ze niet. Daarom maakte de politie een arrestatiebevel op. Dat bevel geldt inmiddels niet meer. "We hebben de rechter gevraagd de zaak te laten vallen en dat is gebeurd", aldus Gordon. "We hopen dat familie en vrienden troost kunnen vinden bij elkaar in deze moeilijke periode."

RadarOnline meldt dat de arrestatie misschien had kunnen voorkomen dat de 21-jarige Bobbi in het ziekenhuis belandde. Ze werd zaterdag bewusteloos gevonden. Sindsdien ligt ze in coma.

07-02-2015 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe zou het nog zijn met Erika Van Tielen?

Hoe zou het nog zijn met Erika Van Tielen?

http://oi61.tinypic.com/ve6sts.jpg

Erika Van Tielen heeft dan toch (een beetje) werk gevonden. De presentatrice is te zien in een reeks reclamefilmpjes voor een bekend automerk. Sinds haar vertrek bij de VRT, bijna twee jaar geleden, zit Van Tielen zonder job. Op haar persoonlijke blog pende ze daarover haar ervaringen neer. "Iedereen denkt dat een BV maar met zijn vingers hoeft te knippen om een leuke job op een gouden schoteltje aangeboden te krijgen. Maar de realiteit is helemaal anders", klonk het toen.

07-02-2015 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vriend van dochter Whitney Houston ondervraagd door politie"

"Vriend van dochter Whitney Houston ondervraagd door politie"

http://oi60.tinypic.com/iprubl.jpg

Nick Gordon, de vriend van Bobbi Kristina Brown, is ondervraagd door de politie. Op het lichaam van de in coma liggende vrouw zouden verdachte verwondingen zijn aangetroffen, meldt entertainmentsite TMZ.

Vorig weekend werd Brown, de dochter van Whitney Houston, bewusteloos in bad aangetroffen. TMZ meldt dat zij en haar vriend ruzie zouden hebben gehad, een uur voordat ze werd gevonden. Meerdere bronnen hebben aan TMZ verteld dat geweld binnen de relatie wel vaker is voorgekomen.

De vriend die Bobbi vond in het bad, heeft ook een bijzonder verhaal. Max Lomas zou zaterdagavond rond 21.00 uur bij het koppel zijn aangekomen. Bobbi was nergens te zien, zij was volgens Nick in de slaapkamer. Nick verliet de huiskamer en liet Max alleen. Een uur later kwam er een monteur. Die moest in de slaapkamer zijn, waar Bobbi in bad werd gevonden door Max. Hij riep om hulp, waarna Nick kwam aanrennen en begon met hartmassage. Nick zou bloedspetters in het huis hebben schoongemaakt, volgens Max.

De advocaat van Max laat weten dat zijn cliënt niet met de politie heeft gepraat. Nick was niet bereikbaar voor een reactie, aldus TMZ.

07-02-2015 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke van de Velde durft: wormen eten (maar niet met volle goesting)

Joke van de Velde durft: wormen eten (maar niet met volle goesting)

http://oi61.tinypic.com/6rr4pj.jpg

Dat ex-Miss België Joke van de Velde veel lef heeft, weten we al dankzij haar rubriek 'Joke Durft' in de Wim O Show op radiozender Q-music. Maar de blondine waagde zich toch met kotszakje in de aanslag aan een culinair experiment.

De Hoge Gezondheidsraad (HGR) heeft in 2014 beslist dat het eten van insecten veilig is en een oplossing kan zijn om de voedselcrisis in de toekomst aan te pakken. Daarom besloot de aantrekkelijke sidechick van radiopresentator van Wim Oosterlinck zich aan een smaaktest te wagen.

Volgende woensdag kom je in de show te weten hoe de insecten Joke zijn bevallen. Maar de foto die ze vandaag op Instagram plaatsen, doet vermoeden dat haar gastronomisch avontuurtje niet voor herhaling vatbaar is. Voor de rubriek ging de sidechick in het verleden al paardrijden ondanks haar angst voor de dieren, spuwde ze vuur als een pro en nam ze een naaktselfie met Lesly-Ann Poppe.

07-02-2015 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom kijkt Joy Anna hier zo sip?

Waarom kijkt Joy Anna hier zo sip?

http://oi60.tinypic.com/6yz5fq.jpg

Joy Anna Thielemans heeft er een tripje naar het ziekenhuis opzitten. Dat liet ze aan al haar volgers op Instagram weten middels een foto waarop ze maar heel sip kijkt. Blijkt dat de Thuis-actrice een barstje in haar rechterarm heeft opgelopen. Gevolg: drie weken in de plaaster. "Nu al de leukste drie weken van 2015", aldus Joy Anna. #wiewilermijnrechterarmzijn #auwhelp #gebarsten

07-02-2015 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence uit de kleren voor zwoele fotoshoot met slang

Jennifer Lawrence uit de kleren voor zwoele fotoshoot met slang

http://oi57.tinypic.com/fvyazk.jpg

Jennifer Lawrence is volledig uit de kleren gegaan voor de maart-editie van het filmblad Vanity Fair. Op de website geeft het blad een voorproefje van de fotoshoot, waarvoor de actrice met een grote wurgslang poseerde.

De actrice beet eerder al in een interview met hetzelfde blad van zich af na het hackschandaal waarbij afgelopen zomer naaktfoto's uit haar privécollectie online verschenen. "Het is mijn lichaam en het zou mijn keuze moeten zijn", zei ze toen en dat laat ze nu zien.

De foto met de boa constrictor is een eerbetoon aan een beroemde foto uit 1981 van de Duitse actrice Nastassja Kinski. Jennifer ligt net als Kinski destijds op haar buik, terwijl de slang zich rond haar nek, langs haar zij en over haar billen heeft gewikkeld.

De 24-jarige 'Hunger Games'-ster was erg dapper en nonchalant, vertelt styliste Jessica Diehl. "Jennifer heeft de perfecte combinatie van kracht, seksualiteit, humor en, vooral, tomboy", zegt Diehl.

07-02-2015 om 01:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens is gewild in het buitenland

Goedele Liekens is gewild in het buitenland

http://oi60.tinypic.com/svjspg.jpg

Februari is dé seksmaand in Vlaanderen. Vooral televisiezender Vijf speelt hier op in door onder meer het Nederlandse programma 'Sex Acadamy' uit te zenden. Hierin geeft seksuologe Goedele Liekens tips aan koppels om hun leven tussen de lakens wat spannender te maken. Dat programma is nu zo succesvol dat de seksexperte nu zelfs Duitsland en het Verenigd Koninkrijk gevraagd wordt.

Het gaat hard voor de bekendste seksuologe van Vlaanderen. Goedele werkte in Nederland niet alleen maar aan 'Sex Academy' mee, ook probeerde ze het als actrice in de komische reeks 'Jeuk'.

Maar daar blijft het niet bij, ook in Duitsland en Engeland is er vraag naar de brunette. In de krant Het Nieuwsblad vertelt Goedele hoe ze gebeld werd voor een Duits programma over seks. "Mijn penis- en vaginaboeken zijn ook in het Duits verkrijgbaar, daarom dat de programmamakers voor een show over de penis aan mij dachten. Voor ik het als experte ga uitleggen, zal ik mijn Duits toch wat moeten opfrissen."

07-02-2015 om 01:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Photoshop? Britney Spears ziet er beter dan ooit uit in lingerie

Photoshop? Britney Spears ziet er beter dan ooit uit in lingerie

http://oi57.tinypic.com/2qisfno.jpg

Omdat het bijna Valentijn is, trakteert popzangeres Britney Spears je op een nieuwe reeks beelden van zichzelf in lingerie. Met de sexy foto's promoot ze haar nieuwste collectie beha's en slipjes voor haar eigen merk. Geen rimpeltje of cellulitis te bespeuren, wat doet vermoeden dat er wat photoshop aan te pas kwam.

De33-jarige mama draagt voor de nieuwste campagne van haar lingerielijn een zwarte satijnen beha en een kanten slipje die haar strakke figuur in de kijker zetten. Eerder had Britney ook al beelden gelanceerd van een verleidelijk roze setje. Haar eigen lingeriecollectie werd in de zomer van 2014 gelanceerd, momenteel zijn de ontwerpen in meer dan 200 landen te koop. Let ook op haar navelpiercing, die we voor het eerst in 1999 zagen dankzij de videoclip van 'Baby One More Time'.

De zangeres ziet er nu beter uit dan ooit met een ultraslanke lijn, ondanks haar 33 jaar, heeft Britney op de beelden geen fijne lijntjes, moedervlekjes of zelfs geen sinaasappelhuid. Op Twitter en andere social media groeit dan ook de kritiek dat de zangeres wat hulp van photoshop voor haar nieuwste campagne heeft gehad.

07-02-2015 om 01:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Performance Beyoncé op de Grammy Awards wordt "spectaculair" en "dramatisch anders"

Performance Beyoncé op de Grammy Awards wordt "spectaculair" en "dramatisch anders"

http://oi61.tinypic.com/2hsahba.jpg

Deze zondag vinden naar jaarlijkse gewoonte de Grammy Awards plaats. Beyoncé zal er opnieuw optreden en we zullen van onze sokken worden geblazen. "Het wordt spectaculair en dramatisch anders."

Vorig jaar opende Beyoncé de Grammy's met haar man Jay Z en het werd een knaloptreden. Kan het nog beter? CEO van The Recording Academy Neil Portnow denkt van wel. "Dit wordt zo dramatisch anders dan al wat je haar hebt zien doen", zegt hij. "Het gaat echt een spectaculair moment voor ons en voor haar worden, dat staat vast."  

Beyoncé is zelf maar liefst zes keer genomineerd dit jaar, onder meer voor Album van het Jaar en Beste Muziekvideo en zal dus ook het beste van zichzelf geven met een live-optreden tijdens de show. "We proberen onszelf elk jaar te overstijgen", vervolgt Neil Portnow. "Ook dit jaar denken we dat iedereen heel blij zal zijn." Benieuwd wat dat gaat geven!

07-02-2015 om 01:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaars geklede Kim Kardashian 'casual' op bed en knuffelend met opblaaspop

Schaars geklede Kim Kardashian 'casual' op bed en knuffelend met opblaaspop

http://oi61.tinypic.com/2r3dwrs.jpg

Kim Kardashian laat tegenwoordig vreemde foto's van zichzelf kieken. Enkele dagen geleden toonden we nog de gelekte foto van de maart-editie van het magazine LOVE , waarin de realityster - wanneer niet? - pronkt met haar welgevormde kont, nu deelt ze op Instagram ook enkele andere foto's van de shoot: eentje waarin ze 'casual' stretcht en eentje waarin ze lepeltje lepeltje ligt met een opblaaspop. Kim, toch.

Dagelijkse kost de laatste tijd: Kim Kardashian die vanuit alle hoeken haar wereldberoemde billen laat fotograferen. Trekt er iemand nog grote ogen van op? Niet echt. Blijft Kim het hardnekkig doen? Ja hoor.

Ook bij deze nieuwe foto's die Kim deelt van haar fotoshoot met fotograaf Steven Klein voor LOVE-magazine zien we haar schaars gekleed en in vreemde poses. Ze maakt het zelfs gezellig met een opblaaspop, een zogenaamde 'sex doll', en doet een 'casual stretch'. Yeah right.

07-02-2015 om 01:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Albert blundert opnieuw op dankkaart Fabiola

Koning Albert blundert opnieuw op dankkaart Fabiola

http://oi61.tinypic.com/lxopg.jpg

Belvédère, het huis van koning Albert en koningin Paola, heeft het gepresteerd om in de rechtzetting over een eerdere blunder ... opnieuw te blunderen.

In het kaartje waarmee de hofhouding van het voormalige Belgische vorstenpaar zich verontschuldigt om in hun eerdere bedankbrief foutief te hebben gesproken over het overlijden van koningin Paola in plaats van koningin Fabiola, wordt dit keer gewag gemaakt van... koning Fabiola in plaats van koningin Fabiola.

Het paleis wijst erop dat het niet om een officiële communicatie gaat die via het paleis verloopt, maar om een persoonlijk briefje van het huis van de voormalige vorsten met een reactie op brieven van burgers, zoals wel vaker gebeurt.

07-02-2015 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit vinden BV's zelf van 'Tegen De Sterren Op'

Dit vinden BV's zelf van 'Tegen De Sterren Op'

http://oi62.tinypic.com/zxnuie.jpg

Ze worden in 'Tegen De Sterren Op' elke week te kijk gezet voor 1,5 miljoen mensen, maar dat laat 'Gekopieerd Vlaanderen' niet aan zijn hart komen. Ook al worden hun kleine kantjes stuk voor stuk uitvergroot en worden ze dikker, rijker of sappiger voorgesteld dan ze zijn, ze kunnen er zelf hartelijk om lachen. Behalve Willem 'Will.I.Am' Vermandere dan.

"Och here. Schamele VTM. Ze hebben me nooit nodig gehad om een liedje te zingen, maar voor een parodie ben ik wel goed genoeg. Het is te gek om los te lopen. Quantité négligable. Meer woorden ga ik daar niet aan vuilmaken."

07-02-2015 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België doet harten sneller slaan tijdens deze prikkelende covershoot

Miss België doet harten sneller slaan tijdens deze prikkelende covershoot

http://oi58.tinypic.com/r241u9.jpg

Na een passage bij 'De Ideale Wereld' nu op de cover van 'P-magazine': Annelies Törös zal ongetwijfeld meer van zich laten spreken dan de vorige Miss België Laurence Langen. En beste mannen: als u uw kans bij haar wil wagen, vergeet dan zeker niet de volgende tip. "Ik kan het één keer verdragen dat mijn vriendje een compliment geeft over een mooie vrouw, vanaf de tweede keer is het beeld zonder klank." Al de rest kan zich opwarmen aan deze prikkelende kijk achter de schermen.

07-02-2015 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna zwemt tussen haaien voor fotoshoot

Rihanna zwemt tussen haaien voor fotoshoot

http://oi58.tinypic.com/2ij6jh1.jpg

Voor een bikinifotoshoot voor het Amerikaanse modeblad Harper's Bazaar zwom Rihanna tussen de haaien. In de glamoureuze coverfoto van het blad poseert ze zelfs in de bek van een haai, al is die foto uiteraard gephotoshopt.

Rihanna straalt op de cover van de nieuwste Harper's Bazaar. Op de foto zit de zangeres in een mooi goudkleurig badpak in de bek van een gigantische haai. Het hoeft niet te verbazen dat het hier gaat om een mooi staaltje photoshop-werk. De foto is een eerbetoon aan de film 'Jaws' van Steven Spielberg.  

Voor de fotoshoot dook Rihanna wel echt het water in en zwom ze effectief in de buurt van haaien. Tussen de haaien zwemmen voor enkele modefoto's lijkt puur gekkenwerk, maar 'bad girl' Rihanna vond het meteen een cool idee. Ze toont hiermee nog maar eens dat ze een vrouw is met ballen aan haar lijf. Het bewijs dat ze echt tussen de haaien zwom? Dat vind je in onderstaand filmpje dat de zangeres op Instagram plaatste.

05-02-2015 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber legt zijn emotionele video uit

Justin Bieber legt zijn emotionele video uit

http://oi59.tinypic.com/4uclyp.jpg

Justin Bieber heeft deze week weer een bezoekje gebracht aan de tv-show van Ellen DeGeneres. De zanger vertelde Ellen waarom hij vorige week, vlak nadat hij langs was geweest bij haar programma, een emotionele video deelde via social media waarin hij zijn excuses aanbood.

"Het was voor het eerst sinds een lange tijd dat ik weer op televisie was en ik maakte mij erg zorgen om wat mensen over mij zouden zeggen", aldus Justin. "Vorige week vertelde ik je ook al dat ik in de laatste jaren aardig wat dingen heb gedaan waar ik spijt van heb. Ik was echt nerveus om weer voor zo'n groot publiek te zitten."

Toen Bieber zichzelf later terugzag op televisie vond hij dat hij er erg zenuwachtig uitzag. Daarom maakte hij de video, 'om uit te leggen waarom ik zo zenuwachtig was'. Volgens Ellen denken veel mensen dat celebrities nooit zenuwachtig zijn. "Dat is niet waar, ik ben ook maar een mens", reageert Justin. "Dat vergeten mensen wel eens, bijvoorbeeld als ze berichten voor me achterlaten. Ze denken dat het mij niet raakt, maar dat is niet zo."

"Met de video wilde ik laten weten dat ik maar een mens ben, dat ik hou van mensen. En dat ik altijd mijn best wil blijven doen om te groeien en om beter te worden. Ik weet zeker dat dit een mooi hoofdstuk in mijn leven is."

05-02-2015 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Artsen kunnen weinig doen voor Bobbi Kristina"

"Artsen kunnen weinig doen voor Bobbi Kristina"

http://oi62.tinypic.com/2eygxl0.jpg

Artsen kunnen nog maar weinig doen voor Bobbi Kristina, de dochter van Whitney Houston. Dat heeft een bron laten weten aan Fox News.

"Het is nu wachten op wat de familie besluit, of ze haar los kunnen laten en daarmee zullen accepteren dat Bobbi het waarschijnlijk niet gaat redden", aldus de insider. "De dokters laten de familie beslissen hoe lang ze haar nog kunstmatig in leven willen houden."

Fox News meldt ook dat vader Bobby Brown eerder deze week nog liet weten hoopvol te zijn. Hij zou anderen ook hebben gevraagd om optimistisch te blijven.

De 21-jarige Bobbi ligt sinds zaterdag in het ziekenhuis. Vlak daarvoor werd ze bewusteloos aangetroffen in een badkuip, de politie doet momenteel onderzoek naar de situatie. Een ernstig zuurstofgebrek heeft ervoor gezorgd dat ze in een coma ligt en weinig hersenactiviteit vertoont.

Whitney Houstin overleed bijna drie jaar geleden op 48-jarige leeftijd. Ook zij werd bewusteloos in bad aangetroffen.

05-02-2015 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis moet wennen aan haar grote borsten

Mila Kunis moet wennen aan haar grote borsten

http://oi58.tinypic.com/2dloxas.jpg

Er is een wereld opengegaan voor Mila Kunis nu ze grote borsten heeft. Dat bekende de actrice woensdagavond op de bank bij Conan O'Brien.

''Wat zijn deze dingen gegroeid zeg!'', zegt Mila over haar voorgevel. ''Mannen kijken opeens naar mijn borsten. Dat is me nog nooit overkomen, omdat ze er gewoonweg nooit waren.''

De 31-jarige Kunis heeft wel de nodige aanpassingen moeten maken sinds ze grotere borsten heeft. ''Ik moest opeens bh's gaan dragen. Dat was een heel nieuw experiment voor mij'', aldus de brunette. ''Ik weet niet hoe ik met ze moet omgaan, omdat ik ze nooit heb gehad. Ik kleed me altijd als een meisje met vrijwel geen borsten en nu ben ik opeens rondborstig. Nu denk ik: 'wow kijk hier eens naar!' Ik vind het heel bijzonder allemaal. Er is een hele nieuwe wereld opengegaan.''

Mila beviel in oktober van haar dochter Wyatt Isabelle en tijdens de zwangerschap is haar borstomvang naar eigen zeggen flink gegroeid. Het is het eerste kindje voor de actrice en haar partner Ashton Kutcher.

05-02-2015 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian deelt schattige foto's van dochtertje North

Kim Kardashian deelt schattige foto's van dochtertje North

http://oi62.tinypic.com/25hcmq0.jpg

Kim Kardashian is trots op haar schattige dochtertje North en terecht. Gisteren postte ze enkele snoezige foto's van North in een balletpakje. "My princess ballerina baby", stond erbij te lezen.

Het dochtertje van Kim Kardashian en Kanye West heeft niet alleen een dotje, het is er ook echt eentje. Kim deelde gisteren deze schattige foto's van 'haar prinsesje en ballerina' op Instagram.

Enkele dagen eerder postte ze ook al een leuke foto van een dagje uit naar de zoo en een kiekje van mama en dochter lachend op bed. Ook deze foto's geven we u graag mee.

05-02-2015 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp en Amber Heard officieel getrouwd

Johnny Depp en Amber Heard officieel getrouwd

http://oi59.tinypic.com/11uw8ls.jpg

Johnny Depp en Amber Heard zijn dinsdag getrouwd, meldt People. Het Hollywoodkoppel zou elkaar thuis in Los Angeles officieel het jawoord hebben gegeven.

Dit weekeinde volgt nog een grotere bruiloft in de Bahama's. Depp heeft daar zijn eigen privé-eiland, Little Hall's Pond Cay, waar de twee een intieme ceremonie en een feest hebben gepland met een kleine groep vrienden en familieleden.

De 51-jarige Depp en zijn 28-jarige verloofde leerden elkaar kennen op de set van de film 'The Rum Diary' uit 2011. Ze verloofden zich in 2012, niet lang nadat Depp en zijn ex Vanessa Paradis na ruim 14 jaar uit elkaar gingen.

05-02-2015 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruzie in Whitney Houstons familie om erfenis

Ruzie in Whitney Houstons familie om erfenis

http://oi60.tinypic.com/20u4llh.jpg

Whitney Houstons schoonzus Marion heeft vorig jaar een straatverbod laten opleggen tegen Nick Gordon, de geliefde van Houstons dochter Bobbi Kristina. Gordon zou Marion hebben bedreigd met foto's van wapens en sms'jes, zo heeft magazine People gelezen in rechtbankpapieren.

Volgens het straatverbod, dat in april vorig jaar werd opgelegd, moet Gordon ten minste 200 yards (ruim 180 meter) uit de buurt van Marion blijven. Ook moet hij een psychologische behandeling ondergaan.

Marion, die door de familie Pat wordt genoemd, beheerde tot voor kort het geld dat Whitney haar dochter had nagelaten. Volgens een politierapport waren Bobbi en Nick daar niet blij mee. Het geld kwam in Bobbi's beheer toen zij in maart 21 werd.

Bobbi Kristina ligt momenteel in een coma, doordat ze een zuurstoftekort kreeg toen ze bijna verdronk in haar badkuip. Al snel na het ongeluk werd gespeculeerd of Nick haar moeders fortuin in handen kan krijgen, mocht Bobbi komen te overlijden. Inmiddels is gebleken dat dit niet het geval is, omdat Nick en Bobbi nooit officieel getrouwd waren.

05-02-2015 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dochter Whitney Houston is nooit getrouwd geweest"

"Dochter Whitney Houston is nooit getrouwd geweest"

http://oi58.tinypic.com/wumrf4.jpg

Bobbi Kristina Brown is nog niet overleden, maar het gesteggel over haar eventuele erfenis lijkt al te zijn losgebarsten. Haar 'man' Nick Gordon krijgt wat betreft de nazaten van Whitney Houston in ieder geval niks, meldt TMZ.

Bobbi Kristina ligt nog steeds in een coma nadat ze een zuurstoftekort kreeg toen ze bijna verdronk in haar badkuip. Dinsdag werd ze verplaatst naar een ander ziekenhuis in Atlanta. De berichten deden intussen al snel de ronde dat Bobbi Kristina's vermeende man het fortuin van Whitney Houston wel eens in handen zou krijgen, maar Gordon blijkt legaal minder verbonden te zijn met Brown dan gedacht. "Bobbi Kristina is niet getrouwd met Nick Gordon en is dat ook nooit geweest", vertelt een advocaat van vader Bobby Brown.

Vorig jaar was er ophef rond het huwelijk van Whitney's dochter met Nick Gordon - vader Bobby en ook oma Cissy Houston zouden het niet eens geweest zijn met de trouwpartij met haar pleegbroer. Hoewel er wel een trouwerij plaatsvond zou die niet officieel geweest zijn, wordt nu gezegd.

De familie van Bobbi Kristina, die vorig jaar toen ze 21 jaar werd beschikking kreeg over de erfenis van haar moeder, heeft nog steeds moeite met Nick Gordon, meldde een insider aan RadarOnline eerder deze week. "Krissy's familie zou Nick liever kwijt dan rijk zijn. Ze geloven dat hij erg manipulatief is."

04-02-2015 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nicole Scherzinger weg bij Lewis Hamilton"

"Nicole Scherzinger weg bij Lewis Hamilton"

http://oi57.tinypic.com/15nxh8o.jpg

Nicole Scherzinger en Lewis Hamilton zijn uit elkaar. Dat meldt de Britse editie van Yahoo News.

Volgens bronnen is de relatie "dit keer definitief voorbij", nadat de twee al vaker in hun relatie van zeven jaar tijdelijk uit elkaar gingen. Nicole zou boos zijn dat de Formule 1-coureur hun huwelijk telkens op de lange baan schuift.

Afgelopen december liet Hamilton nog weten dat hij de fel gekoesterde wens van Scherzinger en haar familie om in het huwelijksbootje te stappen als benauwend ervaart. "Ik voel de druk van haar familie", vertelde hij toen aan E! News. Hij gaf aan dat hij op een dag wilde trouwen, maar dat de twee er nog geen tijd voor hadden. "Nicole is gefocust op haar werk en ik ook. We zijn gelukkig met ons leven zo."

04-02-2015 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België overstelpt met liefdesverzoeken op Facebook

Miss België overstelpt met liefdesverzoeken op Facebook

http://oi58.tinypic.com/6duziw.jpg

Miss België trekt aan de alarmbel. Sinds ze liet weten 'open te staan voor een relatie' en 'uiterlijk niet het belangrijkste' voor haar is, verzuipt ze in de liefdesverzoeken op Facebook. "Er zitten heel wat 'figuren' tussen. Sommigen zelfs een beetje creepy", zegt ze.

Annelies Törös, onze nieuwe Miss België, wordt overstelpt met liefdesverzoeken op Facebook. "Het is echt verschrikkelijk", zegt ze. "Tientallen en tientallen berichten per dag. Ik durf amper nog mijn Facebook te openen"

Heel wat mannen gaan te ver, zo blijkt. "Er zitten heel wat 'figuren' tussen. Sommigen zelfs een beetje creepy. Als ik een bericht open, maar niet meteen reageer, krijg ik direct verwijten te slikken. Sommige mannen lijken echt op de loer te liggen tot ik online ben. Eén man ging zelfs zo ver dat hij me ergens opwachtte om te weten waarom ik zijn berichten niet beantwoordde. Dat is stalking. Ik blokkeer die mensen, maar fijn is het niet."

Annelies hoopt nu dat de liefdesverzoeken zullen stoppen.

04-02-2015 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diddy gezocht wegens vechtpartij

Diddy gezocht wegens vechtpartij

http://oi57.tinypic.com/2a5hugx.jpg

De politie van Scottsdale, in de Amerikaanse staat Arizona, wil rapper Diddy ondervragen omdat een misnoegde fan beweert dat de rapper hem telijfging tijdens een Super Bowl-feestje. Bewakingsbeelden van het incident tonen echter dat de fan op heibel uit was.

De aanklager, Steven Donaldson, beweert dat Diddy zaterdagavond als gastheer moest optreden op een feest in een nachtclub. De rapper daagde pas om 1.15 uur op en zat daarna de hele tijd in de VIP-ruimte terwijl hij verondersteld was op het podium zijn ding te doen.

100 dollar om idool te zien
Donaldson was naar eigen zeggen ontstemd omdat hij 100 dollar had betaald om zijn idool te zien. Dus besloot hij een hartig woordje met Diddy te wisselen.

In de video die TMZ kon bemachtigen, is te zien hoe Donaldson Diddy verwijten maakt en de twee neus aan neus komen te staan. Volgens Donaldson gaf Diddy hem toen een klap in het gezicht.

Niet nuchter
De video breekt af op het moment dat Diddy uithaalt. Nog volgens Donaldson werd hij door een veiligheidsagent gevloerd en vervolgens uit de club gezet.

Tegen de tijd dat de politie aankwam, was Diddy al weg. Donaldson was er wel nog, volgens de politie in een vergevorderde staat van intoxicatie, en hij diende klacht in tegen Diddy.

04-02-2015 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Mountain' breekt 1.000 jaar oud record van Vikingen

'The Mountain' breekt 1.000 jaar oud record van Vikingen

http://oi57.tinypic.com/t62uz6.jpg

De IJslandse acteur Hafthor Bjornnson, die in 'Game of Thrones' gestalte geeft aan Gregor 'The Mountain' Clegane, heeft een duizend jaar oud record van de Vikingen verbroken. De man deed vijf passen met een boomstam van 640 kg op zijn rug.

In de serie Games of Thrones verbrijzelde hij schedels met zijn blote handen maar ook in het echte leven is 'The Mountain' een straffe gast. Zo heeft hij er nooit een geheim van gemaakt dat hij de sterkste man ter wereld wil worden. Vorig jaar werd hij in die competitie nipt tweede.

In IJsland heeft Bjornnson opnieuw laten zien tot wat hij in staat is. Volgens de saga stapte Orm Storulfsson duizend jaar geleden drie passen ver met een 640 kg zware boomstam op zijn rug. Naar verluidt waren toen vijftig mannen nodig om de stronk op de rug van Storulfsson te hijsen.

Bjornnson heeft dat legendarische record verbroken door er nog twee pasjes bij te doen. De acteur was na zijn krachttoer door het dolle heen. "Niets kan me tegenhouden, niets kan me breken", schreef hij op Instagram.

04-02-2015 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adriana Lima showt haar perfecte figuur in sexy rode jurk

Adriana Lima showt haar perfecte figuur in sexy rode jurk

http://oi58.tinypic.com/w0t8qd.jpg

Het is bijna Valentijn en dan zie je overal rood opduiken: de kleur van de liefde. We kunnen niet anders dan toegeven dat we helemaal verliefd worden als we Adriana Lima zien stralen in deze sexy rode jurk.

Adriana Lima was gisteren aanwezig in de winkel van het lingeriemerk Victoria's Secret in het Caesars Palace hotel in Las Vegas, om er de Valentijnsfestiviteiten van Victoria's Secret feestelijk in te zetten. Ze had een uitgesneden rode jurk aan en toonde daarmee nog eens waarom ze een prachtig lingeriemodel is. Adriana Lima of ook 'the lady in red'. Geen Cupido nodig, met deze jurk schiet het knappe model recht in de roos.

04-02-2015 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani helpt 39-jarige oma aan nieuw lief

Jani helpt 39-jarige oma aan nieuw lief

http://oi61.tinypic.com/2620az6.jpg

De Hasseltse Anneke, 39 jaar en sinds 14 maanden trotse oma van Naära, krijgt vanaf vandaag op VIJF relatiehulp van Jani Kazaltzis. "Als alleenstaande met drie kinderen is het al niet makkelijk om een partner te vinden, met een kleinkind krijg je er nog eens blikken bij", zegt ze.

In 'All you need is Jani' richt de Limburgse cupido vanaf vanavond zijn pijlen weer op single dames. In de eerste aflevering schiet hij Anneke te hulp. De 39-jarige Hasseltse is een opvallende verschijning met haar blonde lokken en sexy look. Ze werkt als poetsvrouw en zelfs tijdens haar werk straalt ze meer glamour uit dan Paris Hilton. Jani waant zich dan ook in de kleerkast van Lady Gaga als hij in Annekes kleerkast duikt. "Toen men mij vroeg aan het programma mee te werken, moest ik toch even nadenken", zegt ze. "Door alles wat ik in mijn leven heb meegemaakt, laat ik snel mensen toe in mijn leven. Meteen een cameraploeg verwelkomen, was toch wat anders. Maar uiteindelijk heb ik een hele fijne tijd met Jani gehad." Anneke heeft drie kinderen - Phoebe (21), Drew (18) en Hope (12) - en is sinds goed een jaar zelfs oma. "Als ik daarmee op stap ga, denken mensen vaak dat het mijn eigen dochter is. Ach, ik trek me dat niet aan. Als ze niet over mij roddelen, dan wel over iemand anders. Maar ik denk niet dat het het makkelijker maakt om een relatie aan te knopen. Ik val op jongere mannen en niet iedereen vindt het even makkelijk om iets te beginnen met een vrouw met kinderen, laat staan kleinkinderen. Door alles wat ik heb meegemaakt -tijdens mijn laatste bevalling ben ik even klinisch dood verklaard en heb ik een scheiding doorgemaakt- ben ik meer gesloten geworden. Jani heeft me geleerd dat niet iedereen een bedreiging is. En ja, mijn kledingkeuze was soms misschien een beetje 'over the top'. Maar dat is er toch niet volledig uit (lacht). Ondertussen kan ik wel zeggen dat ik de liefde gevonden heb." 'Al you need is Jani', vanavond om 20.35 uur op VIJF.

04-02-2015 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Charles wilde Diana voor het altaar afwijzen"

"Prins Charles wilde Diana voor het altaar afwijzen"

http://oi62.tinypic.com/vsnl95.jpg

Volgens een nieuwe biografie wilde prins Charles zijn Diana voor altaar de bons geven. De twijfel over de relatie was ook bij Diana zelf groot, zo staat te lezen in een nieuwe biografie over prins Charles.

'Charles: Heart Of A King' werpt een nieuw licht op de geestesgesteldheid van Charles in de dagen voor zijn huwelijk. Auteur Catherine Mayer, journaliste voor Time magazine, schrijft dat prins Charles één van zijn naaste medewerkers toevertrouwde dat hij "niet wilde doorgaan met het huwelijk". Hij zei dat hij wanhopig was en dat Diana toch niet "het vrolijke plattelandsmeisje" was waarvoor hij haar hield.

"Dit is zo fout"

Ook prinses Diana had grote twijfels over haar huwelijk met Charles. Zij verklaarde tegen haar biograaf Andrew Morton dat ze vlak voor haar trouw naar haar zus stapte en zei: "Ik kan niet trouwen met hem, dit is zo fout".

Catherine Mayer wordt er door het Britse koningshuis van beschuldigd dat ze de toegang die ze tot de vertrouwelingen van prins Charles had overdrijft. Volgens een paleismedewerker had ze met hem een conversatie die slechts negen minuten duurde, zo stelt The Mirror.

Tegenover de BBC verklaarde Mayer gisteren: "Ik kreeg hulp van Clarence House (de Londense residentie van prins Charles, red.) zodat ik kon praten met zijn vrienden en intimi".

Koningsschap als gevangenisstraf

Mayer schreef ook een coverartikel voor Time, dat haar boek in afleveringen publiceert. Daarin stelt ze dat een vertrouweling van prins Charles haar zei dat Charles het koningsschap als "een gevangenisstraf" zou ervaren. Clarence House haastte zich om dat te ontkennen.

04-02-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe 'Frozen'-film met Assepoester binnenkort in de zalen

Nieuwe 'Frozen'-film met Assepoester binnenkort in de zalen

http://oi59.tinypic.com/1z68wfq.jpg

Frozen was een van de grootste filmhits ooit, dus borduurt Disney graag verder op dat succes. In april mogen we 'Frozen Fever' verwachten en daarin zal Assepoester haar opwachting maken.

Anna en Elsa zijn ook weer van te partij, maar helaas gaat het niet om een langspeelfilm. De grootste animatiefilm aller tijden wordt immers opgevolgd door een zeven minuten durende kortfilm.

Wat zal je in die zeven minuten te zien en te horen krijgen? Naast Anna en Elsa zullen ook Kristoff en sneeuwman Olaf opnieuw te zien zijn. Ook de originele stemacteurs Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff en Jash Gad doen weer mee.

In Frozen Fever probeert Elsa een verjaardagsfeestje voor Anna te bouwen, maar doet een verkoudheid op. Omdat Elsa geen verkoudheid krijgt zoals gewone mensen dat doen, krijgen we een kant van haar te zien die we nog niet hadden opgemerkt in de eerste film.

En tenslotte, ouders, opgelet! Er is een opvolger voor 'Let It Go', het -vooral bij kinderen- immens populaire liedje van de eerste Frozen-film. Volgens de makers is het nieuwe liedje nog een grotere oorwurm dan 'Let It Go'.

03-02-2015 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis straalt drie maanden na bevalling

Mila Kunis straalt drie maanden na bevalling

http://oi58.tinypic.com/2mzinic.jpg

Voor het eerst sinds haar bevalling in oktober is Mila Kunis weer op de rode loper verschenen. De actrice woonde gisterenavond de première bij van haar nieuwe film 'Jupiter Ascending'.

Mila droeg een strak zwart strapless jurkje. Volgens E! News ziet Mila er prachtig uit, ze heeft haar slanke figuur weer helemaal terug.

De actrice beviel in oktober van haar eerste kindje met Ashton Kutcher; dochter Wyatt Isabelle.

In de film 'Jupiter Ascending' zijn ook Channing Tatum en Eddie Redmayne te zien, de productie zou aanvankelijk in de zomer van 2014 uitkomen, maar dat werd verschoven naar februari 2015.

Geheimzinnig
De actrice blijft wel geheimzinnig over haar eventuele huwelijk met partner Ashton Kutcher. Ook in de 'Ellen DeGeneres Show' wilde de actrice niets kwijt over haar relatie. Wel vertelde Kunis over hun dochtertje.  Zo is ze na de geboorte heel bewust niet meteen weer aan het werk gegaan. "Ik zit nu eenmaal in de luxepositie dat ik zelf kan beslissen wanneer ik weer aan het werk ga. Ik ben blij dat we die eerste drie maanden iedere nacht samen wakker waren. Zo hebben Wyatt en ik elkaar leren kennen."

03-02-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harper Lee brengt 55 jaar na eerste roman een tweede uit

Harper Lee brengt 55 jaar na eerste roman een tweede uit

http://oi60.tinypic.com/10rjmh0.jpg

In juli verschijnt van de Amerikaanse schrijfster Harper Lee een tweede roman, 55 jaar na 'To Kill a Mockingbird', zo heeft uitgeverij Harper Collins vandaag bekendgemaakt.

"Wij kunnen niet wachten om een tweede roman van Harper Lee in juli uit te brengen, 'Go set a Watchman'", meldde de uitgeverij op haar Facebookpagina.

De nu 88-jarige auteur schreef haar tweede boek reeds in de jaren vijftig, maar het werd dus nooit eerder gepubliceerd.

03-02-2015 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lowie uit 'Thuis' wil serieuze relatie

Lowie uit 'Thuis' wil serieuze relatie

http://oi57.tinypic.com/im3syt.jpg

Matthias Vergels (22), Lowie uit 'Thuis', woont sinds kort samen met zijn broer Louis en zijn beste maat Bille. In zijn eigen huis. Hij timmert aan zijn muziekcarrière, maar vooral privé staat hij op een kruispunt.

"Als een meisje mij aanspreekt, gaat het bijna altijd over Lowie, niet over mij. En dan haak ik af. Ik heb geen behoefte meer aan een vluchtig gesprek of de zoveelste oppervlakkige onenightstand. Ik wil een serieuze relatie, iets opbouwen. En ik wil heel graag vader worden, ooit".

"Van die onenightstands ben ik nooit gelukkig geworden. Ik voelde me daarna telkens zo... leeg. Mijn huisgenoten hangen een sok aan hun kamerdeur als ze niet gestoord willen worden. Maar zelf heb ik daar dus geen behoefte meer aan".

"Ik zoek een meisje waar een gezonde hoek af is. Ze moet bij de pinken zijn, mij met m'n voeten op de grond houden. Want ik ben soms wat dromerig en heel emotioneel".

03-02-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoeyberghs' advies voor Mathilde: "Tijd voor facelift"

Hoeyberghs' advies voor Mathilde: "Tijd voor facelift"

http://oi60.tinypic.com/1hduub.jpg

Koningin Mathilde is 42 geworden. Volgens Jeff Hoeyberghs (53) de ideale leeftijd voor haar eerste plastische ingreep. "We willen toch trots zijn op onze vorstin?".

Op Facebook had Jeff Hoeyberghs in z'n onomwonden stijl enige kritiek op koningin Mathilde. Aanleiding: een foto genomen tijdens haar bezoek aan een dienstencentrum in Overpelt. De plastisch chirurg uit Maaseik zag meteen zeven esthetische fouten.

Glimmende huid, dons op kin
"Verkeerde kleurencombinaties en geen diepte in haar make-up. Een glimmende huid, door het gebruik van vette crème in plaats van poeder. Donshaartjes op haar kin. Oorbellen die niet bij de kleur van haar ogen passen. Vreselijk. Elke schoonheidsspecialiste zou hierop afgerekend worden. Een spijtige zaak voor onze koningin. Zeker op haar leeftijd. Mathilde is 40-plus, dus is de juiste make-up essentieel. Elke vrouw zou, zodra ze op tram vier zit, een week op retraite moeten gaan, om de basis van de esthetica te leren".

Verzakkende wangen
"Mathilde heeft een mooie gezichtsstructuur en veroudert gracieus. Maar ze heeft de ideale leeftijd voor een eerste facelift. Om het verzakken van de wangen, wat er onvermijdelijk aankomt, vóór te zijn. Als je de veroudering maximaal wil aanpakken, onderga je best twee facelifts: een eerste tussen de veertig en vijfenveertig jaar, een tweede rond je zestigste".

03-02-2015 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische WAG duikt op in befaamde Swimsuit-editie

Belgische WAG duikt op in befaamde Swimsuit-editie

http://oi57.tinypic.com/vo4en9.jpg

Stephanie Bertram Rose zal over ruim een week met veel plezier en trots door de nieuwste Sports Illustrated bladeren. In de beroemde Swimsuit-editie van het Amerikaanse magazine heeft onze 20-jarige landgenote, vriendin van de Nederlandse international Gregory van der Wiel, immers een plaatsje gekregen.

Het Belgische model werd uitgekozen uit ruim 60 'rookies' die auditie deden bij Sports Illustrated. Dat deed Bertram Rose al in maart, maar pas in december werd ze geboekt voor de fotoshoot. "We konden dat meisje met de blonde krullen en groene ogen niet vergeten'', schrijft Sports Illustrated.

03-02-2015 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Cordon' trekt nu ook naar Verenigde Staten

'Cordon' trekt nu ook naar Verenigde Staten

http://oi60.tinypic.com/2vwwpcm.jpg

De Amerikaanse zender The CW heeft een pilootaflevering besteld voor een Amerikaanse remake van VTM-serie 'Cordon'. Dat melden C21 Media en VTM-woordvoerster Sara Vercauteren. Vorig jaar werd de reeks al overgenomen door het Britse BBC Four.

De VTM-serie 'Cordon' volgt enkele personages tijdens de uitbraak van een dodelijk virus in het hartje van Antwerpen, waarbij het stadscentrum hermetisch afgesloten wordt van de buitenwereld. In 'Cordon' zijn onder meer Wouter Hendrickx, Koen De Bouw en Veerle Baetens te zien. In de Amerikaanse versie zal het dodelijke virus uitbreken in Atlanta.

De reeks wordt geschreven door Julie Plec van het populaire 'The Vampire Diaries', geregisseerd door David Nutter (bekend van 'The Flash' en 'Arrow') en geproducet door Warner Bros, My So-Called Company en Eyeworks.

03-02-2015 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nostalgie: 'The Simpsons' omgetoverd in pixel art

Nostalgie: 'The Simpsons' omgetoverd in pixel art

http://oi58.tinypic.com/14o6tdw.jpg

De animatieserie 'The Simpsons' gaat al 25 jaar mee, maar telkens is de intro een tikkeltje anders. De openingscène die animatoren Paul Robertson en Ivan Dixon onder handen namen, gooit momenteel hoge ogen op het internet. De creatievelingen staken de intro in een pixel art-jasje. De bijhorende muziek is afkomstig van Jeremy Dower en klinkt als een chiptune. Internetgebruikers smullen van het resultaat: de video werd al bijna een miljoen keer bekeken op YouTube.

03-02-2015 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel seks zal er in 'Fifty Shades of Grey' te zien zijn... En dat is behoorlijk veel

Zoveel seks zal er in 'Fifty Shades of Grey' te zien zijn... En dat is behoorlijk veel

http://oi59.tinypic.com/zy6jhk.jpg

Op Valentijnsdag wordt het langverwachte 'Fifty Shades of Grey' aan de wereld voorgesteld. De verfilming van de gelijknamige boekentrilogie wordt de meest seksueel expliciete film van de afgelopen tien jaar, zo blijkt.

De film duurt 100 minuten en daarvan worden 20 minuten opgevuld met seksscènes. Volgens 'Mr Skin', een website die films rangschikt volgens de hoeveelheid seks die er in voorkomt, zal de film meer seks bevatten dan de 100 "blootste films van 2014" samen. Toch wil hoofdrolspeler Jamie Dornan, die Christian Grey speelt, de film niet beschrijven als "pornografisch" of zelfs "erotisch". "Porno roept een heel ander beeld op, we wilden gewoon een goede film maken", aldus Dornan.

Regisseur Sam Taylor-Johnson zegt dat de film niet zo expliciet is als het boek. "Het was heel moeilijk om de seks in de film niet als gratuit te laten overkomen, dus het moest een belangrijk deel van het verhaal zijn", zegt Taylor-Johnson. "Bestempel de film dus niet als porno", gaat de regisseur verder. Bovendien heeft Taylor-Johnson de echt expliciete scènes achterwege gelaten.

De trailer is ondertussen al meer dan 45 miljoen keer bekeken. In een andere trailer vangen we al een glimp op van de eerste seksscène.

02-02-2015 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles viert verjaardag met grote sterren

Harry Styles viert verjaardag met grote sterren

http://oi59.tinypic.com/10zz7a0.jpg

Harry Styles heeft voor zijn eenentwintigste verjaardag groots uitgepakt met een met sterren overladen feestje in Hollywood. Dat meldt People.

De One Direction-zanger kreeg verjaardagsbezoek van onder meer Chris Martin, Jennifer Lawrence, David Beckham, Adele, Adam Levine, Courteney Cox en Rashida Jones. Volgens een ooggetuige kreeg Styles maar liefst vier verjaardagstaarten voorgeschoteld. "Toen hij de kaarsjes uitblies had hij een videogesprek met zijn moeder", vertelt een bron. "Hij was erg lief voor al zijn gasten."

Ook ex vlam Kendall Jenner was aanwezig bij het feestje. Met haar vierde hij vorig jaar in verliefde stemming zijn twintigste verjaardag in de luxe villa van Kendalls vader Bruce in Malibu.

02-02-2015 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Stone: "Gewoon zo fucking blij"

Emma Stone: "Gewoon zo fucking blij"

http://oi59.tinypic.com/fnu3om.jpg

Hollywood zit in de laatste rechte lijn naar de Oscars op 22 februari. Onze reporter praat met de genomineerde sterren.

Emma Stone - Genomineerd voor Beste Vrouwelijke Bijrol

Ze heeft de nominatie te danken aan haar rol in 'Birdman'. Al had Emma Stone die bijna afgeslagen, want ze had al opnames voor 'Spider-Man 2'. Toch liet ze zich overhalen: "Het idee om twee films te doen, was supereng. Maar ik heb er geen spijt van. Het was bevrijdend om iets helemaal anders te doen. En het extra werk viel best mee."

Overweldigend
Het is de eerste keer dat ze genomineerd is voor een Oscar, maar de actrice heeft er al een heleboel rode lopers opzitten: "Ik vind die nog steeds een beetje overweldigend", geeft ze toe. "Toch geniet ik ervan wanneer ze me optutten. Ik heb al sinds m'n 17de dezelfde kapper, make-upartiest en stylist. Zij kennen mij door en door. Er wordt altijd lol getrapt en dat is het beste moment van de dag!" (lacht)

Toen Stone vorige maand te horen kreeg dat ze genomineerd was, ging ze uit haar dak: "Ik ben zo fucking blij... Mag je wel fuck zeggen als je het over de Oscars hebt?" Ze neemt het op tegen Patricia Arquette ('Boyhood'), Laura Dern ('Wild'), Keira Knightley ('The Imitation Game') en Meryl Streep ('Into The Woods').

02-02-2015 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar zijn de vormen van Kate Winslet naartoe?

Waar zijn de vormen van Kate Winslet naartoe?

http://oi62.tinypic.com/10g9oon.jpg

Kate Winslet mag dan de 40 naderen, de knappe actrice is nog steeds een graag gezien onderwerp voor fotoshoots. Al lijkt er met deze laatste voor Harper's Bazaar iets niet helemaal pluis. De mooie vormen van de Britse lijken als sneeuw voor de zon verdwenen te zijn.

Eind december was de actrice nog met haar gezin op vakantie in Nieuw-Zeeland, waar ze pronkte met haar prachtige vormen.

Van die vormen is in Harper's Bazaar echter weinig meer te werken. Kate ziet er verbazend slank (en lang) uit op de foto's. Het zou een crashdieet kunnen zijn, maar het tijdschrift kennende gaat het eerder om een ferme photoshopronde. Benieuwd of Winslet de foto's dan ook heeft goedgekeurd, aangezien ze in 2009 nog furieus was nadat een magazine haar serieus afslankte.

02-02-2015 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Ferrell vs. Beyoncé: wie doet het beter?

Will Ferrell vs. Beyoncé: wie doet het beter?

http://oi57.tinypic.com/2zqsad5.jpg

Superbowl of niet, The Tonight Show met gastheer Jimmy Fallon ging gisteren gewoon door. En daar wist komiek Will Ferrell het publiek te entertainen met een gelipte versie van 'Drunk in Love' van Beyoncé.

Jimmy Fallon daagt zijn gasten regelmatig uit tot een wedstrijd lipzingen, en dat is altijd hilariteit verzekerd. Will Ferrell haalde gisteren dan ook alles uit de kast voor Beyoncé's 'Drunken Love', compleet met dansmoves en gekweld gezicht. Al had zijn outfit - een trui om de verliezende Seahawks te steunen - beter gekund.

02-02-2015 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise moet véél kilo's aankomen voor nieuwe rol

Tom Cruise moet véél kilo's aankomen voor nieuwe rol

http://oi58.tinypic.com/50it79.jpg

Als Tom Cruise klaar is met de opnames van Mission Impossible moet hij flink op dieet, maar niet om af te vallen. Volgens NY Post moet de acteur voor zijn volgende filmklus flink wat kilo's aankomen.

Cruise gaat waarschijnlijk een rol spelen in de film Mena. Daarin kruipt hij in de huid van de wat dikkige piloot die in de jaren tachtig drugs en wapens smokkelde. De piloot woog in werkelijkheid zo'n 136 kilo en volgens de New Yorkse krant is Tom van plan om daar bij in de buurt te komen.

Doug Liman is de regisseur van Mena. Volgens de krant reist Liman binnenkort af naar Londen om Cruise te ontmoeten. Tom zit in Londen voor de opnames van Mission Impossible, die waarschijnlijk in juli uitkomt.

02-02-2015 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet: "Scheiding kan goed zijn voor kinderen"

Kate Winslet: "Scheiding kan goed zijn voor kinderen"

http://oi60.tinypic.com/swg7c5.jpg

Volgens de Britse actrice is een scheiding niet alleen maar kommer en kwel, omdat het kinderen kan leren om te vechten in het leven. De 39-jarige Kate Winslet zegt aan het magazine Harper's Bazaar dat ze nergens spijt van heeft, ook niet van haar twee scheidingen.

Kate legt uit: "Het is belangrijk dat kinderen leren te vechten. Ik zou ook niet de slechte zaken in mijn leven willen veranderen. Het doet er niet toe dat het leven soms moeilijk kan zijn, want die dingen vormen je."

Winslet is niet de eerste ster die suggereert dat een breuk een positief effect kan hebben op de ontwikkeling van een kind. Jennifer Aniston, wiens ouders zijn gescheiden tijdens haar jeugd, is het namelijk eens met Winslet. "Je vader vertrekt en verdwijnt voor een tijdje, dat is even zwaar. Maar het kan ook positief uitdraaien. Ik zou het niet anders gewild hebben. Dat ik mensen aan het lachen wilde brengen, de humoristische kant van de dingen inzag, ik de stemming tussen mijn ouders wilde verlichten, steeds de aandacht wilde hebben, dat was allemaal een overlevingstechniek."

02-02-2015 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wout Bru is zijn ster kwijt

Wout Bru is zijn ster kwijt

http://oi61.tinypic.com/153qh5i.jpg

Michelin publiceert vrijdag zijn nieuwe gids met het kruim van de Franse gastronomie. Slecht nieuws voor onze landgenoot Wout Bru, want zijn Maison Bru is niet meer opgenomen in de gids. Dat heeft Michelin vandaag bekendgemaakt.

Het gaat steil bergaf voor Wout Bru. Enkele jaren geleden was zijn restaurant in Eygalières nog goed voor twee Michelinsterren. In 2011 moest hij er eentje inleveren; nu verliest hij ook zijn overgebleven ster.

Vorig jaar deden al geruchten de ronde dat Bru in Frankrijk de muts aan de haak zou hangen. Dat is tot dusver niet het geval, al stelde hij in interviews wel dat hij momenteel vooral in België actief is. Al blijft hij ook in Frankrijk aan de slag in zijn bistro La Brasserie d'Eygalières.

Collega Piet Huysentruyt heeft het met zijn Likoké in Les Vans beter gedaan: hij mag zijn ster behouden.

Frankrijk telt nu in totaal 609 sterrenrestaurants. In de gids staan twee nieuwe driesterrenzaken: Pavillon Ledoyen in Parijs en La Bouitte in Saint-Martin-de-Belleville.

02-02-2015 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Marple-actrice Geraldine McEwan overleden

Miss Marple-actrice Geraldine McEwan overleden

http://oi60.tinypic.com/fmtiwx.jpg

De Britse actrice Geraldine McEwan is overleden. Ze stierf gisteren op 82-jarige leeftijd in het ziekenhuis, nadat ze in oktober een beroerte had gekregen, zo heeft haar familie meegedeeld.

Van 2004 tot 2009 gaf McEwan in een tv-reeks van de Britse zender ITV gestalte aan Jane Marple, de hobbydetective uit de boeken van Agatha Christie. Ze slaagde er evenwel nooit in om het succes van haar voorgangster in die rol, de in 1972 overleden actrice Margaret Rutherford, te evenaren.

McEwan, die ook vaak in de theaters te zien was, heeft daarnaast nog in verschillende films meegespeeld. Zo acteerde ze in 1991 aan de zijde van Kevin Costner in de Robin Hood-verfilming 'Prince of Thieves'. Ruim tien jaar later was ze nog te zien in 'The Magdalene Sisters'.

01-02-2015 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Val Kilmer: "Ik heb geen tumor"

Val Kilmer: "Ik heb geen tumor"

http://oi58.tinypic.com/2n6dwd3.jpg

Val Kilmer ontkent dat hij een operatie aan zijn keel heeft gehad. "Dank voor alle steun, maar ik heb geen tumor, dus ik ben ook niet geopereerd aan een tumor", laat hij op zijn Facebookpagina weten.

TMZ meldde eerder deze week dat de 55-jarige acteur met spoed naar het ziekenhuis was gebracht wegens een bloeding in zijn keel. Wat er dan met Val aan de hand is, is niet duidelijk. "Ik had een complicatie en de beste manier om zorg te krijgen is om ter observatie op de intensive care van medisch centrum UCLA te liggen", laat hij wel doorschemeren. "Ik bid om een voorspoedig herstel. God zegen jullie en maak jullie alsjeblieft geen zorgen", besluit hij.

De laatste keer dat Kilmer in het openbaar verscheen, tijdens een basketbalwedstrijd die hij bezocht met zijn zoon Jack, droeg de acteur een grote sjaal om zijn nek. Zijn hals was daardoor volledig bedekt. Ook kon hij volgens TMZ eind vorig jaar tijdens een rechtszaak om een klein geschil met zijn huurbaas zelf het woord niet voeren. Zijn tong zou te gezwollen zijn geweest waardoor hij geen woord uit kon brengen.

01-02-2015 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Obama lovend over film 'American Sniper'

Michelle Obama lovend over film 'American Sniper'

http://oi62.tinypic.com/2a5yykp.jpg

Michelle Obama heeft haar bewondering uitgesproken voor de veelbesproken film 'American Sniper'. Tijdens een bijeenkomst om het imago veteranen in films te veranderen afgelopen vrijdag in Washington, riep ze op tot het maken van meer realistische films en documentaires over dit onderwerp. "Toon ons wie onze veteranen werkelijk zijn."

'American Sniper' heeft veel indruk gemaakt op de 'first lady' van de Verenigde Staten, die de kaskraker onlangs bekeek in het vliegtuig naar Saudi Arabië. "De film reflecteert de hartverscheurende verhalen die ik gehoord heb, de complexe situaties waarin onze mannen en vrouwen verkeren, de gecompliceerde wereld waarin wij leven en de moeilijke beslissingen waar zij elke dag mee belast zijn. De stress om een balans te vinden tussen de liefde voor hun gezin en de liefde voor hun land en de uitdagingen die hen te wachten als zij weer naar huis gaan", sprak ze volgens People.

De nieuwste film van Clint Eastwood gaat over voormalig Navy SEAL-scherpschutter Chris Kyle, die tot hij in 2013 zelf werd doodgeschoten naar verluidt de meest dodelijke sniper in de Amerikaanse militaire geschiedenis was. Bradley Cooper, die de hoofdrol in de voor zes Oscars genomineerde film speelt, was een van de sprekers op de bijeenkomst.

01-02-2015 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake bevestigt eindelijk babynieuws

Justin Timberlake bevestigt eindelijk babynieuws

http://oi62.tinypic.com/2nurm7k.jpg

Het was een publiek geheim, maar Justin Timberlake en Jessica Biel hebben dan eindelijk het nieuws van hun zwangerschap bevestigd. De zanger, die gisteren zijn 34ste verjaardag vierde, deed dat door een schattige foto van Biels zwangere buik op Instagram te delen.

"Bedankt iedereen voor de verjaardagswensen! Dit jaar krijg ik het BESTE CADEAU OOIT. Ik kan niet wachten", schreef hij bij de foto waarop hij de buik van zijn vrouw liefdevol kust in de sneeuw. Of het een meisje of een jongen wordt, zouden de twee zelf nog niet weten volgens de hashtags: "jongen of meisje, we weten het zelf niet".

In november raakte het nieuws bekend dat Timberlake en Biel in verwachting waren van hun eerste kind. Sindsdien hield het beroemde koppel de lippen echter stijf op elkaar, ondanks het feit dat de actrice al verschillende keren met een groeiend babybuikje gespot werd.

01-02-2015 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarige fan brengt ongewenst bezoekje aan Justin Bieber

Jarige fan brengt ongewenst bezoekje aan Justin Bieber

http://oi59.tinypic.com/2na2tja.jpg

Een 12-jarige Justin Bieberfan was vorige week jarig en besloot dit te vieren door de popzanger op te zoeken in zijn huis. Volgens entertainmentsite TMZ zagen het meisje en een vriendin kans om Biebers landgoed op te komen door een openstaand hek.

Daar stonden ze oog in oog met hun idool, die met zijn vrienden bij het zwembad lag. Hij gaf ze een standje en pakte hun telefoons af. De tienerster schakelde geen politie in en de meisjes dropen af. Een paar dagen later kwamen ze schoorvoetend hun telefoons ophalen.

01-02-2015 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Heldenbergh: "Ik ben een gescheiden man van 47 met een burn-out. Fuck it"

Johan Heldenbergh: "Ik ben een gescheiden man van 47 met een burn-out. Fuck it"

http://oi57.tinypic.com/166dd0k.jpg

September vorig jaar werd bekend dat acteur Johan Heldenbergh rust moest nemen. Zeer tegen zijn zin. Maar nu is hij (bijna) terug, na de depressie: "Ik ben blijven gaan tot ik op was", getuigt Heldenbergh in De Standaard Weekblad.

Stukgelopen relatie, getraumatiseerde kinderen en een Vlaanderen dat overtuigend rechts had gestemd. Dat zijn de ingrediënten die ervoor gezorgd hebben dat de acteur vorig jaar in een depressie getuimeld is.

Lang wilde Heldenbergh de signalen negeren, want ziekteverlof was een worsteling voor de workaholic die hij was: "Ik ben blijven gaan tot ik op was. Tot mijn dokter zei: 'Johan, hoeveel belastingen heb jij in je leven al betaald, wat heb jij al voor de maatschappij gedaan? Die maatschappij mag nu vier maanden jouw rommel helpen op te kuisen.'

Fuck het cliché

Stilaan kruipt hij uit het dal: "Ik ben er nog niet, mijn hoofd barst nog niet van de ideeën en ik voel nog niet die kwaadheid die de motor is van alles wat ik doe. Maar ik zit aan 80 procent, denk ik."

Wat er hem precies bovenop heeft geholpen? Heldenbergh: "Goh, mocht ik het weten. Rust. Therapie. Tijd. En Fien (Mombaerts, actrice en dramaturge en zijn nieuwe vriendin, red.) en ik die nu echt vooruitgaan. Ik ben ook gestopt tegen het cliché te vechten. Ik ben een gescheiden man van 47, met een 20 jaar jongere vriendin en een burn-out. Al wat ik nu meemaak, is één en al cliché. Fuck it."

01-02-2015 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell stort in na ontmoeting met hypnotiserende hond

Simon Cowell stort in na ontmoeting met hypnotiserende hond

http://oi62.tinypic.com/59zfvs.jpg

Het nieuwe seizoen van Britain's Got Talent is meteen spectaculair van start gegaan. Jurylid Simon Cowell verloor het bewustzijn nadat hij door een hond werd gehypnotiseerd.

Toen Simon op het podium de hond Princess ging begroeten, zei haar baasje dat het beestje in staat was mensen met een blik te hypnotiseren. Nadat het 55-jarige jurylid de puppy in de ogen had gekeken tijdens een van de audities van de talentenjacht in Manchester, wandelde hij terug naar zijn stoel. Meteen zei Cowell aan de andere juryleden dat hij zich niet goed voelde. Toen de camera's niet meer draaiden, zakte hij in elkaar over zijn tafel. Het baasje werd met Princess terurggeroepen om Simon weer wakker te maken.

Een bron vertelt: "Dit was het meest bizarre moment dat we al hadden meegemaakt." Niet alleen Cowell raakte in een trance door Princess, de presentatoren konden zich het getal zeven niet meer herinneren wanneer ze tot tien telden nadat ze in de ogen van de hond hadden gekeken.

01-02-2015 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dochter Whitney Houston in kunstmatige coma"

"Dochter Whitney Houston in kunstmatige coma"

http://oi59.tinypic.com/x5wj12.jpg

Bobbi Kristina Brown, die gisteren levenloos in bad werd aangetroffen, wordt momenteel in een kunstmatige coma gehouden vanwege zwellingen in de hersenen. Dat melden verschillende Amerikaanse media, waaronder nieuwswebsite CNN. De 21-jarige dochter van Whitney Houston zou gisteren even bij bewustzijn geweest zijn.

Het was Bobbi's echtgenoot Nick Gordon die haar thuis aantrof en met mond-op-mondbeademing begon terwijl een vriend de hulpdiensten belde. Volgens Lisa Holland, een woordvoerster van de politie is de jonge vrouw in leven en ademde ze weer in het ziekenhuis. Dat zei ze tijdens een persconferentie gisterenmiddag. "Verder weet ik niet wat haar toestand is."

De realityster wordt behandeld in het North Fulton-ziekenhuis waar ze op intensieve zorgen ligt. Haar vader, Bobby Brown, zou intussen gearriveerd zijn.

Haar toestand is volgens TMZ voorlopig stabiel. Het blijft echt nog onduidelijk wat de onderliggende oorzaak is. Bij een huiszoeking werd door de politie geen drugs gevonden, al wist Holland niet of er medicijnen werden aangetroffen. "Haar moeder is op net dezelfde manier is gestorven", aldus Lisa Holland van de lokale politie.

De politie zou op 23 januari opgeroepen zijn vanwege een "ruzie" bij Bobbi thuis, maar troffen toen niets aan. Het is niet duidelijk wie bij de ruzie betrokken was.

Whitney Houston werd bijna drie jaar geleden, op 11 februari dood aangetroffen in een badkuip in het Beverly Hills Hilton hotel.

01-02-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!