Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Val Kilmer: "Ik heb geen tumor"

Val Kilmer: "Ik heb geen tumor"

http://oi58.tinypic.com/2n6dwd3.jpg

Val Kilmer ontkent dat hij een operatie aan zijn keel heeft gehad. "Dank voor alle steun, maar ik heb geen tumor, dus ik ben ook niet geopereerd aan een tumor", laat hij op zijn Facebookpagina weten.

TMZ meldde eerder deze week dat de 55-jarige acteur met spoed naar het ziekenhuis was gebracht wegens een bloeding in zijn keel. Wat er dan met Val aan de hand is, is niet duidelijk. "Ik had een complicatie en de beste manier om zorg te krijgen is om ter observatie op de intensive care van medisch centrum UCLA te liggen", laat hij wel doorschemeren. "Ik bid om een voorspoedig herstel. God zegen jullie en maak jullie alsjeblieft geen zorgen", besluit hij.

De laatste keer dat Kilmer in het openbaar verscheen, tijdens een basketbalwedstrijd die hij bezocht met zijn zoon Jack, droeg de acteur een grote sjaal om zijn nek. Zijn hals was daardoor volledig bedekt. Ook kon hij volgens TMZ eind vorig jaar tijdens een rechtszaak om een klein geschil met zijn huurbaas zelf het woord niet voeren. Zijn tong zou te gezwollen zijn geweest waardoor hij geen woord uit kon brengen.

01-02-2015 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Obama lovend over film 'American Sniper'

Michelle Obama lovend over film 'American Sniper'

http://oi62.tinypic.com/2a5yykp.jpg

Michelle Obama heeft haar bewondering uitgesproken voor de veelbesproken film 'American Sniper'. Tijdens een bijeenkomst om het imago veteranen in films te veranderen afgelopen vrijdag in Washington, riep ze op tot het maken van meer realistische films en documentaires over dit onderwerp. "Toon ons wie onze veteranen werkelijk zijn."

'American Sniper' heeft veel indruk gemaakt op de 'first lady' van de Verenigde Staten, die de kaskraker onlangs bekeek in het vliegtuig naar Saudi Arabië. "De film reflecteert de hartverscheurende verhalen die ik gehoord heb, de complexe situaties waarin onze mannen en vrouwen verkeren, de gecompliceerde wereld waarin wij leven en de moeilijke beslissingen waar zij elke dag mee belast zijn. De stress om een balans te vinden tussen de liefde voor hun gezin en de liefde voor hun land en de uitdagingen die hen te wachten als zij weer naar huis gaan", sprak ze volgens People.

De nieuwste film van Clint Eastwood gaat over voormalig Navy SEAL-scherpschutter Chris Kyle, die tot hij in 2013 zelf werd doodgeschoten naar verluidt de meest dodelijke sniper in de Amerikaanse militaire geschiedenis was. Bradley Cooper, die de hoofdrol in de voor zes Oscars genomineerde film speelt, was een van de sprekers op de bijeenkomst.

01-02-2015 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake bevestigt eindelijk babynieuws

Justin Timberlake bevestigt eindelijk babynieuws

http://oi62.tinypic.com/2nurm7k.jpg

Het was een publiek geheim, maar Justin Timberlake en Jessica Biel hebben dan eindelijk het nieuws van hun zwangerschap bevestigd. De zanger, die gisteren zijn 34ste verjaardag vierde, deed dat door een schattige foto van Biels zwangere buik op Instagram te delen.

"Bedankt iedereen voor de verjaardagswensen! Dit jaar krijg ik het BESTE CADEAU OOIT. Ik kan niet wachten", schreef hij bij de foto waarop hij de buik van zijn vrouw liefdevol kust in de sneeuw. Of het een meisje of een jongen wordt, zouden de twee zelf nog niet weten volgens de hashtags: "jongen of meisje, we weten het zelf niet".

In november raakte het nieuws bekend dat Timberlake en Biel in verwachting waren van hun eerste kind. Sindsdien hield het beroemde koppel de lippen echter stijf op elkaar, ondanks het feit dat de actrice al verschillende keren met een groeiend babybuikje gespot werd.

01-02-2015 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarige fan brengt ongewenst bezoekje aan Justin Bieber

Jarige fan brengt ongewenst bezoekje aan Justin Bieber

http://oi59.tinypic.com/2na2tja.jpg

Een 12-jarige Justin Bieberfan was vorige week jarig en besloot dit te vieren door de popzanger op te zoeken in zijn huis. Volgens entertainmentsite TMZ zagen het meisje en een vriendin kans om Biebers landgoed op te komen door een openstaand hek.

Daar stonden ze oog in oog met hun idool, die met zijn vrienden bij het zwembad lag. Hij gaf ze een standje en pakte hun telefoons af. De tienerster schakelde geen politie in en de meisjes dropen af. Een paar dagen later kwamen ze schoorvoetend hun telefoons ophalen.

01-02-2015 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Heldenbergh: "Ik ben een gescheiden man van 47 met een burn-out. Fuck it"

Johan Heldenbergh: "Ik ben een gescheiden man van 47 met een burn-out. Fuck it"

http://oi57.tinypic.com/166dd0k.jpg

September vorig jaar werd bekend dat acteur Johan Heldenbergh rust moest nemen. Zeer tegen zijn zin. Maar nu is hij (bijna) terug, na de depressie: "Ik ben blijven gaan tot ik op was", getuigt Heldenbergh in De Standaard Weekblad.

Stukgelopen relatie, getraumatiseerde kinderen en een Vlaanderen dat overtuigend rechts had gestemd. Dat zijn de ingrediënten die ervoor gezorgd hebben dat de acteur vorig jaar in een depressie getuimeld is.

Lang wilde Heldenbergh de signalen negeren, want ziekteverlof was een worsteling voor de workaholic die hij was: "Ik ben blijven gaan tot ik op was. Tot mijn dokter zei: 'Johan, hoeveel belastingen heb jij in je leven al betaald, wat heb jij al voor de maatschappij gedaan? Die maatschappij mag nu vier maanden jouw rommel helpen op te kuisen.'

Fuck het cliché

Stilaan kruipt hij uit het dal: "Ik ben er nog niet, mijn hoofd barst nog niet van de ideeën en ik voel nog niet die kwaadheid die de motor is van alles wat ik doe. Maar ik zit aan 80 procent, denk ik."

Wat er hem precies bovenop heeft geholpen? Heldenbergh: "Goh, mocht ik het weten. Rust. Therapie. Tijd. En Fien (Mombaerts, actrice en dramaturge en zijn nieuwe vriendin, red.) en ik die nu echt vooruitgaan. Ik ben ook gestopt tegen het cliché te vechten. Ik ben een gescheiden man van 47, met een 20 jaar jongere vriendin en een burn-out. Al wat ik nu meemaak, is één en al cliché. Fuck it."

01-02-2015 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell stort in na ontmoeting met hypnotiserende hond

Simon Cowell stort in na ontmoeting met hypnotiserende hond

http://oi62.tinypic.com/59zfvs.jpg

Het nieuwe seizoen van Britain's Got Talent is meteen spectaculair van start gegaan. Jurylid Simon Cowell verloor het bewustzijn nadat hij door een hond werd gehypnotiseerd.

Toen Simon op het podium de hond Princess ging begroeten, zei haar baasje dat het beestje in staat was mensen met een blik te hypnotiseren. Nadat het 55-jarige jurylid de puppy in de ogen had gekeken tijdens een van de audities van de talentenjacht in Manchester, wandelde hij terug naar zijn stoel. Meteen zei Cowell aan de andere juryleden dat hij zich niet goed voelde. Toen de camera's niet meer draaiden, zakte hij in elkaar over zijn tafel. Het baasje werd met Princess terurggeroepen om Simon weer wakker te maken.

Een bron vertelt: "Dit was het meest bizarre moment dat we al hadden meegemaakt." Niet alleen Cowell raakte in een trance door Princess, de presentatoren konden zich het getal zeven niet meer herinneren wanneer ze tot tien telden nadat ze in de ogen van de hond hadden gekeken.

01-02-2015 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dochter Whitney Houston in kunstmatige coma"

"Dochter Whitney Houston in kunstmatige coma"

http://oi59.tinypic.com/x5wj12.jpg

Bobbi Kristina Brown, die gisteren levenloos in bad werd aangetroffen, wordt momenteel in een kunstmatige coma gehouden vanwege zwellingen in de hersenen. Dat melden verschillende Amerikaanse media, waaronder nieuwswebsite CNN. De 21-jarige dochter van Whitney Houston zou gisteren even bij bewustzijn geweest zijn.

Het was Bobbi's echtgenoot Nick Gordon die haar thuis aantrof en met mond-op-mondbeademing begon terwijl een vriend de hulpdiensten belde. Volgens Lisa Holland, een woordvoerster van de politie is de jonge vrouw in leven en ademde ze weer in het ziekenhuis. Dat zei ze tijdens een persconferentie gisterenmiddag. "Verder weet ik niet wat haar toestand is."

De realityster wordt behandeld in het North Fulton-ziekenhuis waar ze op intensieve zorgen ligt. Haar vader, Bobby Brown, zou intussen gearriveerd zijn.

Haar toestand is volgens TMZ voorlopig stabiel. Het blijft echt nog onduidelijk wat de onderliggende oorzaak is. Bij een huiszoeking werd door de politie geen drugs gevonden, al wist Holland niet of er medicijnen werden aangetroffen. "Haar moeder is op net dezelfde manier is gestorven", aldus Lisa Holland van de lokale politie.

De politie zou op 23 januari opgeroepen zijn vanwege een "ruzie" bij Bobbi thuis, maar troffen toen niets aan. Het is niet duidelijk wie bij de ruzie betrokken was.

Whitney Houston werd bijna drie jaar geleden, op 11 februari dood aangetroffen in een badkuip in het Beverly Hills Hilton hotel.

01-02-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber achtervolgt Larry King

Justin Bieber achtervolgt Larry King

http://oi58.tinypic.com/20pujpg.jpg

Justin Bieber kon zijn geluk niet op toen hij gisteren Larry King over straat zag lopen in Los Angeles. Het popidool maakte gelijk rechtsomkeert in zijn bolide om de legendarische talkshowhost de hand te kunnen schudden.

Op een filmpje op de website van TMZ is te zien hoe Justin de chauffeur van zijn peperdure Rolls-Royce sommeert om te keren als hij Larry in het vizier krijgt. Een paparazzo filmt het hele gebeuren vanuit zijn auto en probeert King duidelijk te maken dat iemand hem wil spreken. "Die auto, iemand wil met je praten'', zegt de man.

Wanneer de zwarte bolide is omgekeerd, draait Justin zijn raampje omlaag. Al snel herkent de 81-jarige Larry zijn 20-jarige bewonderaar en schudt hem de hand. Na een snelle: 'hoe gaat het met je?', vervolgt de voormalig talkshowhost zijn weg weer.

31-01-2015 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clint Eastwood bedreigde Michael Moore met de dood

Clint Eastwood bedreigde Michael Moore met de dood

http://oi59.tinypic.com/33vnb5h.jpg

Michael Moore is tien jaar geleden met de dood bedreigd door Clint Eastwood. Dat bevestigt de filmmaker op zijn Facebookpagina nadat er eerder geruchten de ronde deden over de bedreiging.

Moore schrijft dat veel mensen hem naar 'het gerucht' hebben gevraagd, omdat het verhaal weer op internet circuleert. De regisseur wil daarom de boel ophelderen.

''Het is deze week tien jaar geleden dat Clint Eastwood tijdens een diner van de organisatie van de The National Board of Review of Motion Pictures tegen mij en het publiek zei dat hij me zou 'doden' als ik ooit met een camera naar zijn huis zou komen om hem te interviewen'', aldus Moore. De Fahrenheit 9/11-filmmaker zei dat hij en de aanwezige gasten dachten dat Eastwood een grapje maakte. Een nerveuze lach volgde, tot ongenoegen van Clint. '''Ik meen het', beet hij toe. Het publiek werd stil. 'Ik schiet je neer'.''

Gek
De zestigjarige Moore zegt in zijn lange betoog dat hij denkt dat de 84-jarige Eastwood langzaamaan gek wordt. De laatste tien jaar zijn er steeds meer tekenen die daarop wijzen, volgens Michael. Het laatste bewijs zou Clints film American Sniper zijn. De film 'herschrijft de geschiedenis' en 'houdt racistische sentimenten in stand', meent Moore.

De nieuwste film van Clint Eastwood, American Sniper, gaat over voormalig Navy SEAL-scherpschutter Chris Kyle, die naar verluidt de meest dodelijke sniper in de Amerikaanse militaire geschiedenis was. Bradley Cooper speelt de hoofdrol en de film is voor zes Oscars genomineerd. Moore werd afgelopen maand door onder meer Kid Rock voor rotte vis uitgemaakt nadat hij kritiek uitte op de film.

31-01-2015 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaars geklede Lady Gaga werkt aan conditie

Schaars geklede Lady Gaga werkt aan conditie

http://oi62.tinypic.com/x1blhe.jpg

Lady Gaga heeft een intense yogasessie achter de rug. En de zangeres houdt er blijkbaar niet van om te sporten in al te veel kleding.

Gaga postte twee foto's op Instagram van haar yogales. De Born This Way-ster is te zien in niets meer dan haar ondergoed terwijl ze verschillende poses aanneemt. ''Alles eruit zweten en dan terug naar huis om avondeten te maken voor mijn man. #huisvrouw'', schreef Gaga bij de kiekjes.

Gaga postte de afgelopen weken al meerdere foto's waarop te zien is dat ze in haar onderbroek en bh aan yoga doet. De zangeres verklaart onder meer dat ze 'de whiskey van gisteravond' eruit moet zweten en dat ze de pizza van een dag eerder eraf moet werken.

31-01-2015 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze kan het niet laten: Miley Cyrus post weer naaktfoto

Ze kan het niet laten: Miley Cyrus post weer naaktfoto

http://oi59.tinypic.com/2ldyl55.jpg

Miley Cyrus heeft weer eens een naaktfoto op Instagram geplaatst. Dit keer ligt de zangeres, helemaal bloot, op schoot bij zangeres Sky Ferreira, die voor de gelegenheid topless is.

De twee dames liggen samen op een bank en kijken naar de camera. Zowel de 22-jarige Miley als leeftijdsgenoot Sky zijn niet vies van wat bloot. Beiden hebben al meerdere keren topless geposeerd voor onder meer magazines en albumcovers.

Cyrus blijft herhaaldelijk naaktfoto's op Instagram posten, ondanks het feit dat de fotodienst ze steeds weer verwijdert. Miley protesteert met de pikante kiekjes tegen de censuur van vrouwelijk bloot. Pas nog steunde de zangeres de feministische campagne Free The Nipple om vrouwelijke tepels niet langer te censureren in de media.

31-01-2015 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annelien Coorevits: "Alle dagen seks? Hard labeur, maar je gaat ervan strálen"

Annelien Coorevits: "Alle dagen seks? Hard labeur, maar je gaat ervan strálen"

http://oi59.tinypic.com/osxxdi.jpg

Tijd om satijnen lakens te leggen: 'Alle dagen seks' is vanaf 4 februari de nieuwe strijdkreet op VIJF, en daarbij wordt om uw flukse medewerking verzocht, in navolging van vier koppels op tv. Het is een ambitieus opzet, beseffen de twee presentatrices, Annelien Coorevits (28) en Ann Reymen (37), maar ze preken graag de passie. "Het klinkt vermoeiend, alle dagen, en dat is het ook. Maar je moet die koppels zien strálen!"

Geen enkele compassie voor ons winterdipje of onze drukke agenda: heel februari is het liefdesmaand op VIJF - gelukkig is het de kortste maand van het jaar - en dus wordt er gesmeten met vonken en vuur en is er elke week een aflevering van 'Alle dagen seks', een format dat ook in Nederland liep.

Annelien Coorevits, de eega van Anderlecht-verdediger Olivier Deschacht en stilaan datingexperte van de zender, gaat de straat op voor korte interviews, en valt ook wel eens een seksshop binnen om het exquise aanbod te bekijken. Radiofiguur Ann Reymen neemt de grote brok voor haar rekening. Ze ontfermt zich over vier Vlaamse koppels die de uitdaging aangaan en aan de start komen met herkenbare problemen: geen fut meer na de file, en meer vrijage met de zak chips dan met mekaar.

31-01-2015 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stiefvader Kim Kardashian wordt vrouw

Stiefvader Kim Kardashian wordt vrouw

http://oi61.tinypic.com/2ptxufk.jpg

Het is officieel: Bruce Jenner, de stiefvader van Kim Kardashian, ondergaat een geslachtsverandering en wordt dus vrouw. Dat bevestigen bronnen binnen de Kardashian-familie aan het Amerikaanse blad People.

De 65-jarige Jenner, die in 1976 Olympisch goud won in de tienkamp op de Spelen in Montréal, is naar verluidt gelukkig en acht de tijd rijp om de ingrijpende stap te nemen.

Eigen realityreeks
Maandenlang wordt al gespeculeerd over Jenners geslachtswijziging. Nu heeft een bron binnen de familie bevestigd dat de man operaties ondergaat om een vrouw te worden. Hij heeft die transformatie vastgelegd voor zijn eigen realityreeks, die al in mei op televisie zou komen.

"Natuurlijk steunen we Bruce voor de volle honderd procent", zei Kim Kardashian onlangs over wat ze "de reis" van haar stiefpa noemde.

TMZ meldt dat Bruce vorige maand aan zijn familie bekend heeft gemaakt dat hij voortaan als vrouw door het leven wil. Tijdens dat gesprek zou zijn ex-vrouw Kris Jenner niet erg positief hebben gereageerd op dat nieuws.

Respect
Jenner neemt zijn/haar tijd voor het proces zodat zijn familie de tijd krijgt om zich aan te passen aan de ingrijpende transformatie. "Hij gaat er heel wijs me om, met veel respect voor zijn naasten. In plaats van iedereen te choqueren, zijn de veranderingen die hij onderging subtiel. Zijn familie heeft de tijd gekregen om gewend te raken aan zijn nieuwe uiterlijk en zijn nieuw leven", zegt de insider.

Vorig jaar onderging de realityster een keeloperatie om zijn adamsappel te laten verwijderen. "Ik heb mijn adamsappel nooit mooi gevonden", zei hij daarover toen.

Maatje van Chaz Bono
Jenner heeft naar verluidt een vertrouweling gevonden in Chaz Bono, de zoon van zangeres Cher en muzikant Sonny Bono die de weg in de omgekeerde richting nam. Chaz werd als Chastity geboren en onderging enkele jaren geleden een geslachtsoperatie en werd man.

Bruce Jenner is de vader van Kylie en Kendall Jenner, de halfzusjes van Kim Kardashian.

31-01-2015 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber zweert drank en drugs af met hulp van pastoor

Justin Bieber zweert drank en drugs af met hulp van pastoor

http://oi57.tinypic.com/m7vih.jpg

Justin Bieber probeert met de hulp van een pastoor de drank en de drugs te laten voor wat ze zijn. Recent postte Bieber een video waarin hij zich bij zijn fans verontschuldigt voor zijn "arrogant en verwaand gedrag" van de voorbije maanden.

Pastoor Carl Lentz, een goede vriend van Bieber, gaat de zanger helpen zijn slechte gewoontes af te zweren en te stoppen met drugs en drank.

"Ze hebben lange tijd gesproken over hoe Justin zijn leven en zijn carrière weer op het goede spoor kan krijgen. Ze waren het erover eens dat het afzweren van alcohol en drugs de eerste stap is", aldus een ingewijde in The Sun.

Voorwaarde voor comeback
Aangenomen wordt dat de 20-jarige zanger op de vingers is getikt door zijn manager Scooter Braun. Die wil geen muziek meer produceren voor Bieber vooraleer de zanger weer spoort.

"Justin heeft al eerder dergelijke beloftes gedaan, maar deze keer geloven we echt dat hij clean is. Zijn manager was duidelijk: de muzikale comeback van Justin komt er pas als hij weer op het rechte pad is".

Vorig jaar, na de breuk met Selena Gomez, vond Bieber ook steun bij pastoor Lentz. "Mensen uit zijn omgeving hebben toen de enige persoon ingeschakeld naar wie Justin altijd luistert en naar wie hij opkijkt, zijn pastoor Carl Lentz".

'Religie is dood'
Lentz weigert in zijn kerk het woord 'religie' te gebruiken en verkiest 'relatie met God'. "Je kan mensen moeilijk warm maken voor religie", zei hij vorig jaar in New York Daily News. "Religie is dood. Ik weet niets over religie. Sorry, ik kan je niet helpen. Religie heeft geen kracht. Maar een relatie met God is een superkracht".

31-01-2015 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie jaar na dood Whitney Houston: dochter Bobbi Kristina bewusteloos in bad gevonden

Drie jaar na dood Whitney Houston: dochter Bobbi Kristina bewusteloos in bad gevonden

http://oi57.tinypic.com/330gtiv.jpg

Bobbi Kristina Brown, de dochter van Whitney Houston en Bobby Brown, is vandaag bewusteloos aangetroffen in een badkuip in haar huis in Roswell in de staat Georgia. Ze is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis, melden Amerikaanse media.

Bobbi Kristina Brown werd aangetroffen door haar man Nick Gordon en een vriend. Het is niet duidelijk wat er precies gebeurd is. Volgens een woordvoerder van de politie is ze gereanimeerd en was ze in leven toen ze naar het ziekenhuis werd overgebracht, meldt TMZ.

De omstandigheden waaronder Bobbi werd aangetroffen zijn opmerkelijk. Haar moeder Whitney Houston stierf bijna drie jaar geleden in een badkuip van het Beverly Hilton Hotel in Los Angeles.

31-01-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet geschikt voor gevoelige moeders: de septumring is helemaal terug

Niet geschikt voor gevoelige moeders: de septumring is helemaal terug

http://oi62.tinypic.com/21cbck6.jpg

De septumpiercing is hot. Sterren als Rihanna, FKA Twigs en Zoë Kravitz hebben al een ring door hun neus en ook in het straatbeeld duiken ze steeds vaker op.

Toen Janet Jackson in 1997 het album 'Velvet Rope' uitbracht, deed ze dat met een ringetje door haar neustussenschot. Een trend was geboren, maar in de jaren 2000 verdween de septumring weer uit het straatbeeld. Ook Jackson heeft ondertussen haar neusring uitgedaan - rumour has it dat haar bijgewerkte reukorgaan het gewicht niet meer kon dragen - maar de trend is terug van weggeweest.

Givenchy-campagne
Sinds Givenchy vorig jaar modellen de catwalk opstuurde met een neusring, is de septumpiercing niet langer alleen bestemd voor de goths van deze wereld. Ook celebrities dragen hun steentje bij aan de populariteit van de zogenaamde koebel. Onder de beroemde fans onder anderen zangeressen Rihanna, Lady Gaga en FKA Twigs en actrices Zoë Kravitz en Scarlett Johansson.

Subtiel
Wil je zelf aan de septumring? Houd het dan vooral subtiel. Kies voor een dun ringetje, al dan niet met een bedeltje, maar overdrijf niet. Less is in dit geval écht wel more.

31-01-2015 om 01:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede zoontje voor Shakira en Piqué

Tweede zoontje voor Shakira en Piqué

http://oi59.tinypic.com/1zvbqkn.jpg

Zangeres Shakira is gisteren in Barcelona bevallen van haar tweede kindje. Dat meldt El Periódico. Het jongetje kwam rond 23.00 uur ter wereld in het Teknon-ziekenhuis.

Shakira (37) en haar partner, FC Barcelona-speler Gerard Piqué (27), hebben samen al een zoontje dat Milan heet. Hij werd vorige week twee jaar. De naam van de pasgeboren spruit is nog niet bekendgemaakt.

31-01-2015 om 01:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sublieme wijze waarop Amal Clooney modevraag beantwoordt in rechtbank

De sublieme wijze waarop Amal Clooney modevraag beantwoordt in rechtbank

http://oi61.tinypic.com/aoooz5.jpg

Amal Clooney ontsnapt ook in de rechtbank niet aan vragen over haar kledingkeuze maar de mensenrechtenadvocate weet de kwestie perfect te pareren.

De ravissante vrouw van George Clooney is momenteel in Straatsburg waar ze als advocate Armenië vertegenwoordigt in de zaak tegen de Turkse politicus Dogu Perinçek die de Armeense genocide in 1915 ontkent.

Voor haar vlucht vanuit Los Angeles naar Frankrijk verscheen de knappe brunette in een sprankelende rode jas die over de lippen ging bij menig showbizzjournalist. Maar ook meer serieuze kranten willen maar wat graag weten waar Amal haar kleding haalt.

Zo ook een journalist van The Telegraph. Woensdag vroeg hij in de rechtszaal van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens waar de outfits van de advocate vandaan komen. Het antwoord van Amal mocht er zijn. Ze wees naar haar toga en antwoordde: "Ik draag Ede & Ravenscroft". Hiermee doelde ze op het Britse merk dat gespecialiseerd is in het maken van pakken en toga's.

31-01-2015 om 01:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Janssens heeft nieuw kapsel

Kevin Janssens heeft nieuw kapsel

http://oi60.tinypic.com/25s1phu.jpg

Acteur Kevin Janssens heeft de schaar laten zetten in zijn kapsel. Dat deed hij voor de opnames van 'D'Ardennen', het langspeeldebuut van Robin Pront. Janssens verscheen vandaag met een kortgeschoren coupe op de set in Antwerpen.

De coiffure past bij zijn personage in de Vlaamse thriller. Daarin kruipt de acteur in de huid van Kenneth, die na een mislukte homejacking en celstraf, zijn leven opnieuw op de rails probeert te krijgen. De opnames vinden plaats van 12 januari tot en met 28 februari in Antwerpen en de Ardennen. Andere klinkende namen die meespelen zijn Veerle Baetens, Peter Van den Begin en Jeroen Perceval.

Op de release is het nog even wachten. 'D'Ardennen' verschijnt begin volgend jaar pas in de zalen.

31-01-2015 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gyllenhaal wil het goedmaken met Taylor Swift

Gyllenhaal wil het goedmaken met Taylor Swift

http://oi58.tinypic.com/16i9zrl.jpg

Jake Gyllenhaal heeft zijn ex Taylor Swift bloemen gestuurd. De acteur wilde daarmee zijn excuses aanbieden voor de manier waarop hij haar heeft behandeld na hun breuk in 2011.

De exen hadden een ongemakkelijke ontmoeting tijdens een afterparty van de Golden Globes twee weken geleden. Volgens een bron van magazine OK! vond Gyllenhaal het tijd om de kou uit de lucht te halen. "Hij heeft haar bloemen gestuurd en een briefje dat hij het wil goedmaken en vrienden wil zijn."

Volgens de insider weet Gyllenhaal dat hij zijn ex slecht heeft behandeld en dat alle dingen die zij over hem gezegd heeft, terecht waren. "Jake realiseert zich dat Taylor inmiddels een grote ster is en dat hij haar beter te vriend kan houden."

De bron denkt dat Swift de verontschuldigingen van haar ex waarschijnlijk wel zal aannemen. "Hopelijk verwacht ze er niet te veel van. Jake was haar eerste grote liefde en ze is nooit helemaal over hem heen gekomen. Waarschijnlijk zal ze nooit alleen maar vrienden met hem kunnen zijn."

31-01-2015 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!