Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet geschikt voor gevoelige moeders: de septumring is helemaal terug

Niet geschikt voor gevoelige moeders: de septumring is helemaal terug

http://oi62.tinypic.com/21cbck6.jpg

De septumpiercing is hot. Sterren als Rihanna, FKA Twigs en Zoë Kravitz hebben al een ring door hun neus en ook in het straatbeeld duiken ze steeds vaker op.

Toen Janet Jackson in 1997 het album 'Velvet Rope' uitbracht, deed ze dat met een ringetje door haar neustussenschot. Een trend was geboren, maar in de jaren 2000 verdween de septumring weer uit het straatbeeld. Ook Jackson heeft ondertussen haar neusring uitgedaan - rumour has it dat haar bijgewerkte reukorgaan het gewicht niet meer kon dragen - maar de trend is terug van weggeweest.

Givenchy-campagne
Sinds Givenchy vorig jaar modellen de catwalk opstuurde met een neusring, is de septumpiercing niet langer alleen bestemd voor de goths van deze wereld. Ook celebrities dragen hun steentje bij aan de populariteit van de zogenaamde koebel. Onder de beroemde fans onder anderen zangeressen Rihanna, Lady Gaga en FKA Twigs en actrices Zoë Kravitz en Scarlett Johansson.

Subtiel
Wil je zelf aan de septumring? Houd het dan vooral subtiel. Kies voor een dun ringetje, al dan niet met een bedeltje, maar overdrijf niet. Less is in dit geval écht wel more.

31-01-2015 om 01:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede zoontje voor Shakira en Piqué

Tweede zoontje voor Shakira en Piqué

http://oi59.tinypic.com/1zvbqkn.jpg

Zangeres Shakira is gisteren in Barcelona bevallen van haar tweede kindje. Dat meldt El Periódico. Het jongetje kwam rond 23.00 uur ter wereld in het Teknon-ziekenhuis.

Shakira (37) en haar partner, FC Barcelona-speler Gerard Piqué (27), hebben samen al een zoontje dat Milan heet. Hij werd vorige week twee jaar. De naam van de pasgeboren spruit is nog niet bekendgemaakt.

31-01-2015 om 01:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sublieme wijze waarop Amal Clooney modevraag beantwoordt in rechtbank

De sublieme wijze waarop Amal Clooney modevraag beantwoordt in rechtbank

http://oi61.tinypic.com/aoooz5.jpg

Amal Clooney ontsnapt ook in de rechtbank niet aan vragen over haar kledingkeuze maar de mensenrechtenadvocate weet de kwestie perfect te pareren.

De ravissante vrouw van George Clooney is momenteel in Straatsburg waar ze als advocate Armenië vertegenwoordigt in de zaak tegen de Turkse politicus Dogu Perinçek die de Armeense genocide in 1915 ontkent.

Voor haar vlucht vanuit Los Angeles naar Frankrijk verscheen de knappe brunette in een sprankelende rode jas die over de lippen ging bij menig showbizzjournalist. Maar ook meer serieuze kranten willen maar wat graag weten waar Amal haar kleding haalt.

Zo ook een journalist van The Telegraph. Woensdag vroeg hij in de rechtszaal van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens waar de outfits van de advocate vandaan komen. Het antwoord van Amal mocht er zijn. Ze wees naar haar toga en antwoordde: "Ik draag Ede & Ravenscroft". Hiermee doelde ze op het Britse merk dat gespecialiseerd is in het maken van pakken en toga's.

31-01-2015 om 01:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Janssens heeft nieuw kapsel

Kevin Janssens heeft nieuw kapsel

http://oi60.tinypic.com/25s1phu.jpg

Acteur Kevin Janssens heeft de schaar laten zetten in zijn kapsel. Dat deed hij voor de opnames van 'D'Ardennen', het langspeeldebuut van Robin Pront. Janssens verscheen vandaag met een kortgeschoren coupe op de set in Antwerpen.

De coiffure past bij zijn personage in de Vlaamse thriller. Daarin kruipt de acteur in de huid van Kenneth, die na een mislukte homejacking en celstraf, zijn leven opnieuw op de rails probeert te krijgen. De opnames vinden plaats van 12 januari tot en met 28 februari in Antwerpen en de Ardennen. Andere klinkende namen die meespelen zijn Veerle Baetens, Peter Van den Begin en Jeroen Perceval.

Op de release is het nog even wachten. 'D'Ardennen' verschijnt begin volgend jaar pas in de zalen.

31-01-2015 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gyllenhaal wil het goedmaken met Taylor Swift

Gyllenhaal wil het goedmaken met Taylor Swift

http://oi58.tinypic.com/16i9zrl.jpg

Jake Gyllenhaal heeft zijn ex Taylor Swift bloemen gestuurd. De acteur wilde daarmee zijn excuses aanbieden voor de manier waarop hij haar heeft behandeld na hun breuk in 2011.

De exen hadden een ongemakkelijke ontmoeting tijdens een afterparty van de Golden Globes twee weken geleden. Volgens een bron van magazine OK! vond Gyllenhaal het tijd om de kou uit de lucht te halen. "Hij heeft haar bloemen gestuurd en een briefje dat hij het wil goedmaken en vrienden wil zijn."

Volgens de insider weet Gyllenhaal dat hij zijn ex slecht heeft behandeld en dat alle dingen die zij over hem gezegd heeft, terecht waren. "Jake realiseert zich dat Taylor inmiddels een grote ster is en dat hij haar beter te vriend kan houden."

De bron denkt dat Swift de verontschuldigingen van haar ex waarschijnlijk wel zal aannemen. "Hopelijk verwacht ze er niet te veel van. Jake was haar eerste grote liefde en ze is nooit helemaal over hem heen gekomen. Waarschijnlijk zal ze nooit alleen maar vrienden met hem kunnen zijn."

31-01-2015 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna zet Leo op dieet

Rihanna zet Leo op dieet

http://oi60.tinypic.com/29xxil1.jpg

Rihanna is trots op haar lichaam en dat mag de hele wereld weten. Maar de sexy zangeres stelt net zo'n hoge eisen aan haar geliefde als aan zichzelf. En dus moet Leonardo DiCaprio eraan geloven.

De twee sterren zijn naar verluidt sinds begin dit jaar een stel. En blijkbaar zijn ze inmiddels zo close dat de zangeres het aandurft om eisen te stellen aan het uiterlijk van haar lief. "Leo heeft iets meer vet dan Rihanna's eerdere lovers", aldus een bron tegen OK!

Rihanna zou al een personal trainer hebben geregeld voor DiCaprio. "Ze wil dat hij een six pack krijgt", vervolgt de insider die ook vertelt dat Leo er wel om kan lachen. "Hij heeft nog nooit een vriendin gehad die hem vertelde wat hij wel en niet moest doen. Dus hij vindt het wel leuk."

31-01-2015 om 01:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe en Tanja Dexters openen samen winkel in Antwerpen

Lesley-Ann Poppe en Tanja Dexters openen samen winkel in Antwerpen

http://oi57.tinypic.com/209pz82.jpg

Lesley-Ann Poppe (35) en Tanja Dexters (37) gaan samen een winkel openen in Antwerpen. Meer nog: de twee willen een heuse keten uit de grond stampen.

Lesley-Ann Poppe lanceerde haar eigen lingerielijn en een reeks make-upproducten onder haar naam, Tanja Dexters onthulde eerder al haar eigen kledinglijn. Dus leek hen de tijd rijp de handen in elkaar te slaan om de markt te veroveren. In september willen ze hun winkel in Antwerpen openen, zo meldt Het Nieuwsblad.

Meer nog: de twee hebben de brandende ambitie van die Antwerpse winkel een zogenaamde 'flagship store' te maken en ook vestigingen te openen in andere steden.

Totnogtoe waren de producten van zowel Poppe als Dexters enkel op specifieke verdeelpunten en online te koop.

Lesley-Ann Poppe en Tanja Dexters zaten samen in de meidengroep B.A.B.E., waar ook Griet van Hees deel van uitmaakte.

31-01-2015 om 01:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorsmaakje op 'Fifty Shades': Dakota en Jamie in stomende fotoshoot

Voorsmaakje op 'Fifty Shades': Dakota en Jamie in stomende fotoshoot

http://oi62.tinypic.com/t6p6c8.jpg

De twee sterren uit de langverwachte film 'Fifty Shades of Grey' Jamie Dornan en Dakota Johnson hebben hoge verwachtingen geschept met een sensuele shoot. Voor Glamour Magazine nemen de twee hoofdrolspelers uit de film die op 11 februari in de Belgische zalen komt een reeks verleidelijk poses aan.

Dakota schittert onder meer in een transparante body, een zwarte beha en warrige lokken. Haar tegenspeler legt zijn linkerhand op haar heup. Maar ook rood staat de actrice beeldig, zo bewijzen de beelden. Jamie maakt dan weer indruk met zijn gespierde armen op de cover van het blad.

31-01-2015 om 01:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtney Love geeft eindelijk toe: "Ja, ik gebruikte heroïne tijdens zwangerschap"

Courtney Love geeft eindelijk toe: "Ja, ik gebruikte heroïne tijdens zwangerschap"

http://oi58.tinypic.com/2vubjhz.jpg

Courtney Love (50), de weduwe van ster Kurt Cobain, geeft na jarenlang ontkennen toe dat ze heroïne heeft gebruikt toen ze zwanger was van haar dochter Frances Bean Cobain. Dat zegt ze in de nieuwe HBO documentaire 'Kurt Cobain: Montage Of Heck'. "Ik gebruikte een keer, maar ben dan gestopt. Ik wist dat ze oké zou zijn."

In een interview voor de nieuwe documentaire over Kurt Cobain, 'Kurt Cobain: Montage of Heck', geeft Courtney voor het eerst toe dat ze heroïne heeft gebruikt toen ze zwanger was van dochter Frances.

In 1992 stuurde het koppel nog een persbericht de wereld in waar ze de vermoedens rond het heroïnegebruik tijdens Courtney's zwangerschap met klem ontkenden: "We ontkennen dit stellig", klonk het. "Zodra Courtney wist dat ze zwanger was, heeft ze een verloskundige en een gespecialiseerde dokter gecontacteerd die haar hebben begeleid en zij hebben haar verzekerd dat ze een gezonde baby zou krijgen."

Dan toch
In 2011 gaf Courtney toe dat ze in het begin van haar zwangerschap, nog voor ze wist dat ze zwanger was, heroïne had gebruikt. "Maar wat maakt het uit?", zei ze daar over. "Ik wist toen zelfs niet dat ik zwanger was. Als je een baby in je lichaam hebt, ga je geen drugs doen of iets anders idioot."

Nu geeft ze toe dat ze ook toen ze al wist dat ze zwanger was een keer niet aan de lokroep van heroïne heeft kunnen weerstaan. "Ik gebruikte een keer, maar ben dan gestopt. Ik wist dat ze oké zou zijn", zegt ze nu.

29-01-2015 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez slaat deelnemer 'American Idol' in het gezicht

Jennifer Lopez slaat deelnemer 'American Idol' in het gezicht

http://oi59.tinypic.com/294h0k9.jpg

Zangeres Jennifer Lopez heeft een deelnemer van 'American Idol' recht in zijn gezicht geslagen. Het ging gelukkig niet om een plotse woede-aanval van de ster, maar om een melodramatisch toneeltje.

Toen zanger en acteur Samuel Prince (22) de auditiekamer van 'American Idol' binnenkwam, werd al snel duidelijk dat jurylid Jennifer Lopez en de jongeman een Puerto Ricaanse achtergrond deelden. "Jij bent de koningin van Puerto Rico", zei Samuel zelfs.

Daarna liet hij alle juryleden samen een fragment uit een Spaanstalige tv-novelle spelen. Het werd een grappig en vooral heel melodramatisch toneeltje, waar Samuel de rol van extreem jaloerse geliefde van J-Lo voor zijn rekening nam. "Wie zijn deze mannen?", vroeg hij dramatisch, waarop hij een al even dramatisch betoog afstak. Jennifer nam haar rolletje als bedriegster heel serieus. Als een volleerde soapster sloeg ze haar 'minnaar' op een gegeven moment recht in het gezicht. Net echt!

Na het toneeltje moest Samuel natuurlijk nog doen waarvoor hij gekomen was: zingen. Maar daar waar de juryleden nog heel veel plezier hadden tijdens het soapstukje zorgde Samuels zangtalent voor een minder brede lach op hun gezichten. Ze vonden zijn stem niet sterk genoeg en stuurden hem met lege handen huiswaarts.

29-01-2015 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Hollywoodactrices hebben al eens een slechte dag

Ook Hollywoodactrices hebben al eens een slechte dag

http://oi58.tinypic.com/2qnbif9.jpg

De cast van Birdman was een van de vele winnaars op de SAG Awards, maar bij de overhandiging van de prijs liep het bijna fout. Toen actrice Naomi Watts naar de microfoon stapte om enkele woorden te zeggen, bleef ze met achter de jurk van Emma Stone haperen.

Een catastrofe kon net vermeden zodat Naomi niet op haar gezicht terecht kwam. De gezichten van de twee dames waren echter goud waar.

29-01-2015 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tip van Gwyneth Paltrow: geef je vagina een stoombad

Tip van Gwyneth Paltrow: geef je vagina een stoombad

http://oi57.tinypic.com/huk113.jpg

Actrice Gwyneth Paltrow (42) laat regelmatig haar vagina "stomen", want "het brengt je hormonen in balans, en er komt veel energie vrij", klinkt het op haar website. "Ik zie er het nut niet van in", zegt professor gynaecologie Steven Weyers.

In het holistisch kuuroord Tikkun in Los Angeles kan je als vrouw plaatsnemen op een soort mini-troon, die een combinatie van stoom en infraroodstralen op je vagina afstuurt. Een zogenaamde V-steam, exclusief voor je geslachtsorgaan. Gwyneth Paltrow is fan van het eerste uur. "Het is niet zomaar een stoombad", schrijft ze op haar lifestyle website Goop, "De V-steam brengt je vrouwelijke hormonen in balans. En er komt ontzettend veel energie vrij door zo'n stoomsessie." Een halfuurtje V-stomen kost een slordige 45 euro.

Gek of geniaal?
Kan zo'n luxe mini-stoombadje echt een gunstig effect hebben? "Dat kan ik me niet voorstellen", weerlegt Steven Weyers, professor gynaecologie aan het UZGent. "De vagina is een biotoop dat zichzelf in stand houdt. Door afscheiding van slijm reinigt ze zichzelf voortdurend, en daar kan je beter niet te veel in interfereren. Vandaar dat we aan vrouwen ook altijd aanraden om niet te veel zepen en andere chemische producten te gebruiken. Zuiver water is nog altijd het beste om de normale flora van je vagina te behouden. In tegenstelling tot de huid, die je wel zelf moet reinigen, kan je de vagina best gewoon haar natuurlijk gang laten gaan." 

Baat het niet, dan schaadt het niet
Maar echt ongezond is het niet volgens de professor. "Ik denk dat het weinig nut heeft, maar op zich doe je met stoom niks verkeerd. Zolang je geen chemicaliën toevoegt aan het proces, kan het geen kwaad." 

Oppassen voor brandwonden
"Misschien is de idee achter de V-steam om warmte op te wekken, met stoom en infraroodstralen. Maar ook daar geldt: onze lichaamstemperatuur is de ideale temperatuur voor onze vagina, dat hoeft echt niet warmer te zijn. Hoogstens kan de doorbloeding misschien een klein beetje verbeteren door te stomen. Maar je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat je die stoom niet te heet laat worden. Brandworden veroorzaken op die plek lijkt me niet zo aangenaam."

29-01-2015 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofdrolspeelster 'Fifty Shades' kreeg whiplash tijdens opnames

Hoofdrolspeelster 'Fifty Shades' kreeg whiplash tijdens opnames

http://oi59.tinypic.com/2h4dx0x.jpg

Met de première van de langverwachte verfilming van 'Fifty Shades of Grey' om de hoek, doen de twee acteurs hun boekje open over wat er zoal kan gebeuren tijdens het filmen van stomende seksscènes. "Sommige dingen die we in de 'Rode Kamer' moesten doen waren heel oncomfortabel", verklapt Jamie - Christian Grey - Dornan tijdens een interview met Glamour. Samen met Dakota Johnson prijkt hij ook op de cover van het tijdschrift deze maand. Dat schrijft Cosmopolitan.

Zo vertelt Dornan nog eens hoe hij voor aanvang van de opnames een SM-club bezocht. De meester die hij daar leerde kennen, bleef later ook voor alle seksscènes als expert aan de zijlijn staan. De man moest er voor zorgen dat alle relevante scènes accuraat verfilmd werden. De druk was dan ook groot toen Dornan voor het eerst zijn opgepikte kennis in de praktijk moest omzetten. Dakota Johnson zou zelf zo lang mogelijk de set van de 'Rode Kamer' vermeden hebben om een "authentieke" reactie te hebben wanneer ze die voor het eerst als Anastasia Steele zag.

"Sommige van de dingen in de 'Rode Kamer' waren heel oncomfortabel", verklapte Dornan. "Er waren momenten dat ik dingen moest doen met [Dakota] die ik nooit zou willen doen met een vrouw." Johnson voegde eraan toe dat "het sowieso al stresserend is om naakt aan een bed gebonden te worden tijdens een scène. Maar wanneer ze dan 'cut' roepen, lig je nog steeds naakt aan dat bed gebonden. Jamie was steeds de eerste die dan een deken over me gooide", klinkt het. Verder kreeg ze ook een whiplash tijdens een andere scène, omdat ze "te krachtig" op het bed werd gegooid. 

Dakota Johnson verdedigt haar personage ook in het interview. "Ik ben het volledig oneens met mensen die denken dat Ana zwak is", vertelt de actrice. "Ik denk dat ze sterker is dan [Christian]. Alles wat ze doet is haar eigen keuze. Ik ben er helemaal voor dat vrouwen met hun lichaam kunnen doen wat ze willen zonder dat ze zich daarvoor hoeven schamen", snoert ze de critici de mond.

29-01-2015 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De aanbidder van Tess Goossens is een 'tenenlikker'

De aanbidder van Tess Goossens is een 'tenenlikker'

http://oi58.tinypic.com/29qgwoz.jpg

Tess Goossens kreeg gistermiddag te maken met een luisteraar die een voetenfetisj heeft. Via het sms-nummer van haar Joe fm-programma kreeg de presentatrice enkele vreemde sms'jes binnen. "Tess ik zou zo graag aan je lieve, zachte, snoezelige kaasteentjes sabbelen", klonk het in één sms. "Tess, ik zou zo graag de camembertkaas van tussen je zachte kaasteentjes likken", stond dan weer te lezen in een ander bericht.

De radiopresentatrice zag er wel de humor van in en deelde meteen een foto van de sms'jes op Twitter met het bijschrift: "Hij wil mijn wat likken? Euh... goeie middag! En smakelijk! Speciale sms'jes van een luisteraar van #tessmiddag."

29-01-2015 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gorki houdt Luc De Vos in leven met nooit geziene filmpjes

Gorki houdt Luc De Vos in leven met nooit geziene filmpjes

http://oi59.tinypic.com/63r3py.jpg

Vandaag, twee maanden na de dood van Luc De Vos, kondigen de overige bandleden van Gorki aan dat ze de overleden frontman zullen eren door nooit eerder geziene filmpjes te publiceren. Die videobeelden zullen elke maand op de website van de band verschijnen, dat meldt de krant Het Nieuwsblad.

Elke 29ste van de maand, de dag waarop Luc De Vos overleed, krijgen fans een nieuw fragment van de frontman te zien. Zo willen Bert Huysentruyt (drums), Thomas Vanelslander (gitaar), Erik Van Biesen (bas) en Luc Heyvaerts (toetsen) de overleden frontman eren. Vandaag krijg je een optreden uit 2007 in Gent te zien, tijdens de Homo Erectus-tournee. Tijdens het nummer 'De Olifant is grijs' wordt de band verrast door een echte olifant op het podium.

De bandleden van Gorki geven ook vandaag voor het eerst na de onverwachte dood van Luc een interview aan Het Nieuwsblad. Twee maanden lang heeft het leven stil gestaan voor de ontredderde muzikanten die sinds de dood van De Vos geen enkel Gorki-nummer meer gespeeld hebben. "De dag dat Luc stierf was Gent grijs door de regen en wolken. Maar op zijn begrafenis scheen de zon, een zonnestraal verlichtte zelfs Luc zijn kist." Volgens Eric was dat een teken van 'de kleinen'. Hij vertelt over hoe de andere bandleden hem vroeger al het orakel van Wippelgem noemden.

29-01-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Peeters op tv amper 24 uur na overlijden van vader

Bart Peeters op tv amper 24 uur na overlijden van vader

http://oi61.tinypic.com/2qitnjs.jpg

Nog geen 24 uur geleden was zijn vader overleden, maar toch heeft Bart Peeters gisteravond 'Bart & Siska' gepresenteerd op Eén. Daarmee willigde hij de laatste wens van zijn vader Marcel in.

Die stierf dinsdagavond op z'n 83ste, maar wilde toch dat er zo kort na zijn overlijden een aflevering van de talkshow zou zijn. "We hadden het 'ons vader' beloofd", vertelt Bart. "'Uw best blijven doen, hé mannen', zei hij. 'Dat ik er niets van merk.'" Al sinds z'n 50ste was Marcel Peeters hartpatiënt. "Die 33 jaar die hij daarna nog heeft geleefd, hebben wij altijd als een cadeau beschouwd."

29-01-2015 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
28-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam Smith: "Ik zal mezelf nooit gedragen hoe sommige popsterren zich tegenover mij hebben gedragen"

Sam Smith: "Ik zal mezelf nooit gedragen hoe sommige popsterren zich tegenover mij hebben gedragen"

http://oi57.tinypic.com/2vsmaty.jpg

Zanger Sam Smith (22) zegt in een interview met GQ magazine dat hij een grote ster wil worden - is hij dat ondertussen niet al? - maar ook dat hij vooral zichzelf wil blijven, zonder sterallures. "Ik zal mezelf nooit gedragen hoe sommige popsterren zich tegenover mij hebben gedragen", zegt hij. Maar Taylor Swift is volgens hem een schatje. "Taylor Swift is geweldig", zegt Smith. "Ze is een rolmodel."

Sam Smith heeft ondertussen al heel wat hits achter zijn naam staan en komt dus vaak in contact met andere grote popsterren. Die zijn niet altijd even lief tegen hem geweest, zo blijkt. "Ik wil een grote ster zijn, maar dan zonder sterallures", zegt hij. "Ik zal mezelf nooit gedragen hoe sommige popsterren zich tegenover mij hebben gedragen." Smith noemt geen specifieke namen.

"Taylor Swift is een rolmodel"
De 'Stay With Me'-zanger geeft wel mee dat Taylor Swift anders is. Zij is volgens hem een schatje. Beide sterren leerden elkaar beter kennen tijdens de Music Awards en Smith werd omvergeblazen door haar vriendelijkheid en talent, zo klinkt het."Taylor Swift is geweldig. Ze is een rolmodel", zegt de zanger zonder ook maar enige twijfel in zijn stem. "Ik respecteer haar enorm. Ze is een grote ster, maar blijft zichzelf en eerlijk."

Verder hoopt Smith dat zijn fans in de toekomst niet zullen focussen op zijn seksualiteit en relatiestatus, maar op zijn muziek. "Ik ben niet Sam Smith, de homozanger", zegt hij. "Ik ben een zanger die toevallig homo is."

28-01-2015 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart in nieuwe tassencampagne Chanel

Kristen Stewart in nieuwe tassencampagne Chanel

http://oi61.tinypic.com/awb3uq.jpg

Kristen Stewart speelt een rol in de nieuwe handtassencampagne van Chanel. Dat heeft het Franse modehuis op de website aangekondigd.

De 24-jarige actrice en muze van Karl Lagerfeld wordt het gezicht van een nieuwe handtas van de ontwerper. Naast Stewart spelen ook actrice Vanessa Paradis en muzikante Alice Dellal een rol in de nieuwe modereportage. De drie worden door Lagerfeld zelf gefotografeerd, elk met een eigen ontwerp.

De foto's van de handtassencollectie worden in april 2015 gelanceerd.

28-01-2015 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft North West nu al haar toekomstige prins ontmoet?

Heeft North West nu al haar toekomstige prins ontmoet?

http://oi59.tinypic.com/10qe1j9.jpg

North, het 19-maanden oude dochtertje van Kim Kardashian en Kanye West is beste vriendjes met het 8-maanden oude zoontje van zangeres Ciara: Future. "North en Future zien spelen is zo schattig", zegt Ciara.

Het dochtertje van Kim en Kanye, North West, werkt nu misschien al aan haar toekomst, letterlijk dan. North en het zoontje van zangeres Ciara, Future, spelen blijkbaar vaak met elkaar: ze hebben geregeld 'play dates'.

"Ze hebben veel plezier samen", zegt Ciara enthousiast. "North en Future zien spelen is zo schattig. We hebben de schattigste foto's van hen samen."

28-01-2015 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Who ya gonna cast? Vrouwelijke Ghostbusters-film in de maak

Who ya gonna cast? Vrouwelijke Ghostbusters-film in de maak

http://oi60.tinypic.com/eqwod2.jpg

De geruchtenmolen die al ettelijke tijd draaiende was rond de nieuwe Ghostbusters-remake, is dan toch tot stilstand gekomen. Met een verrassend resultaat tot gevolg, want de hoofdpersonages worden dit keer vertolkt door ... vier vrouwen.

Voor de nieuwe heldinnen van dienst kunnen we rekenen op Kate McKinnon, Leslie Jones, Melissa McCarthy en Kristen Wiig. Dat maakte regisseur Paul Feig (ja, die van Bridesmaids) gisteren bekend op Twitter met een niet mis te verstane foto.

Het initiële plan voor de film bestond eruit de originele acteurs te recycleren in een 30 jaar later-verhaal, maar dat was buiten Bill Murray - die weigerde mee te werken aan een derde film - en de dood van Harold Ramis gerekend. Nu ja, their loss is our gain want de vrouwelijke cast ziet er veelbelovend uit. Zo waren McCarthy en Wiig beiden al te zien in Feigs vorige kaskraker, Bridesmaids. Jones en McKinnon zijn dan weer vaste gezichten van het populaire comedy programma Saturday Night Live (net als de originele acteurs Bill Murray en Dan Aykroyd overigens).

Fun fact: om de Hollywood stereotypes tegen te gaan werd bewust gekozen voor een vrouwelijke cast met een gemiddelde leeftijd van boven de 30. Iets wat we alleen maar kunnen toejuichen, toch? Hoewel de meningen rond de vrouwen only-cast voorlopig erg verdeeld zijn, is er toch één ding zeker: de outfits zullen er alvast een stuk beter uitzien.

28-01-2015 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!