NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Femke wint finale Junior Eurosong 2011

Femke wint finale Junior Eurosong 2011

Klik op de foto om ' Een kusje meer ' te beluisteren

Femke Verschueren zal ons land dit jaar verdedigen op de finale van het Junior Eurovisiesongfestival in Armenië. De elfjarige haalde het in de Belgische finale met het nummer 'Een kusje meer'.
 
Het negende Junior Eurovisiesongfestival vindt plaats in de Armeense hoofdstad Jerevan op zaterdag 3 december. Het kindersongfestival werd vorig jaar gewonnen door de Armeen Vladimir Arzumanyan.


30-09-2011 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedaan met Magical Flying Thunderbirds

Gedaan met Magical Flying Thunderbirds

Klik op de foto om ' Le Lac Du Connemara ' te beluisteren

The Magical Flying Thunderbirds zijn niet meer. De coverband met onder meer Studio 100-componist Miguel Wiels en 'de Charel' heeft beslist "op een hoogtepunt te stoppen" en hun sabatjaar tot in de eeuwigheid door te trekken. Dat meldt manager Rick Tubbax. Een afscheidsconcert komt er niet.

Het verhaal van The Magical Flying Thunderbirds heeft tien jaar geduurd. Vooral in de laatste jaren nam hun succes een hoge vlucht, wat op tien jaar tijd ruim duizend concerten opleverde. "Naar schatting meer dan 500.000 Vlamingen hebben samen met de coverband live een feestje gebouwd", maakt Tubbax zich sterk.
 
Eerder dit jaar besliste de groep al een adempauze in te lassen. Er waren voor 2011 ruim driehonderd aanvragen binnengelopen, maar dat was "moeilijk combineerbaar met alle levens buiten The Magical Flying Thunderbirds". "Iedereen in de band vond het na een fantastische periode mooi om op een hoogtepunt in alle schoonheid te eindigen", verduidelijkt Tubbax nog. Een afscheidsconcert komt er niet. (br.hln)


30-09-2011 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekijk hier de nieuwe clip van dEUS

Bekijk hier de nieuwe clip van dEUS

Klik op de foto om ' Constant Now ' te beluisteren

Een paar weken nadat dEUS de eerste single van hun nieuwste album 'Keep You Close' heeft uitgebracht, komt de Antwerpse rockband nu ook met de clip van 'Constant Now'.  Het album scheert hoge toppen in de Vlaamse hitparade. 'Keep You Close' staat momenteel op de eerste plaats in de Ultratoplijst. De nieuwe videoclip die door frontman Tom Barman werd geregisseerd kan u hier bekijken. (br.hln)


30-09-2011 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bange Sharon Stone verkoopt huis onder de prijs

Bange Sharon Stone verkoopt huis onder de prijs

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sharon-Stone1.jpg


Vorige maand werd haar stalker vlak voor haar huis aangehouden, de man mag niet meer in haar buurt komen. Maar toch verkoopt Sharon Stone haar huis, onder de prijs nog wel, omdat ze er zich niet meer veilig voelt.

De 53-jarige Stone slaagde erin Philip Barnes een omgangsverbod op te leggen. De man beweert dat hij de vader is van een van haar adoptiekinderen en schreef haar een brief waarin hij haar waarschuwt dat ze met geen enkele man mag daten. Eerder dit jaar werd nog een andere stalker op haar eigendom aangetroffen.

Stone betaalde in 2006 8 miljoen euro voor het huis in Hollywood, ze biedt het nu aan voor 6,3 miljoen euro. Het huis heeft een fitnesszaal, een cinema, zwembad, spa en tennisterrein.30-09-2011 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crystal Harris veilt Hefners verlovingsring

Crystal Harris veilt Hefners verlovingsring


http://img18.imageshack.us/img18/1890/crystalharris.jpg


Diamonds are Forever? Niet voor Crystal Harris, de voormalige Playmate die Hugh Hefner enkele weken voor hun geplande huwelijk de bons gaf. Crystal veilt nu de platinum verlovingsring met een 3.39 karaats diamant bij Christie's. Verwacht wordt dat de ring voor 20.000 tot 30.000 dollar aan de vrouw zal gebracht worden. Naar eigen zeggen kon Crystal de ring niet meer zien omdat hij haar slechte herinneringen bracht.


30-09-2011 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan beschuldigd van plagiaat

Bob Dylan beschuldigd van plagiaat


http://img43.imageshack.us/img43/8651/bobdylan1.jpg


Bob Dylan wordt door bezoekers van een tentoonstelling in New York en door fans van de zanger en liedjesschrijver beschuldigd van plagiaat. In The Big Apple zou een serie schilderijen te zien zijn waarop Dylans reizen door Japan, China, Vietnam en Korea te zien zijn, maar veel schilderijen lijken geverfde kopieën van beroemde foto's van Henri Cartier-Bresson, Dmtri Kessel en Léon Bussy.

The New York Times schrijft dat na opening van The Asia Series, zoals de tentoonstelling heet, vraagtekens werden gezet bij de autenthiciteit van Dylans schilderijen. Een aantal afbeeldingen lijken exacte kopieën in verf van beroemde foto's. De krant zet een aantal van de beelden onder elkaar.

De vraag op fanfora over Dylan en zijn werk is nu: zijn het kopieën, of kunstzinnige citaten? Dat figuren, patronen of ideeën worden hergebruikt is in de beeldende kunst immers geen uitzondering.

De Gagosian Gallery, waar het werk van de zanger te zien is, stelde maandag bij wijze van promotie over de pas geopende tentoonstelling: 'De composities van een aantal van de schilderijen van Bob Dylan zijn gebaseerd op een groot aantal bronnen, inclusief archieven, historische beelden. De frisheid en levendigheid van de schilderijen komt door de kleuren en alledaagse taferelen die hij tegenkomt op zijn reizen.'

Dylan zelf doet er nog een schepje bovenop: 'Ik schilder meestal het echte leven. Daarmee moet het beginnen. Echte mensen, echte straattaferelen [...] foto's, architectuur, design.' De vraag is alleen: hoe ver mag je gaan in het (her-)gebruik van die bronnen?

Overigens is Dylan vaker van plagiaat of het handig lenen van andermans teksten beticht. In zijn beginperiode was dat overigens geen schande: Dylan vertolkte veel Amerikaanse folkklassiekers. Later probeerde critici Dylan vast te pinnen op de overeenkomsten van teksten op zijn laatste album Modern Times en gedichten van de Amerikaanse dichter Henry Timrod. Ook zijn in 2004 verschenen memoires (althans het eerste deel) zouden zinnen en frasen staan van schrijvers Jack London en Robert Greene en dichter Archibald MacLeish.

Dylan weigerde elk commentaar. En doet dat, bij monde van een woordvoerder, nu ook. (br.hln)


30-09-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
29-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloc Party organiseert audities voor nieuwe zanger

Bloc Party organiseert audities voor nieuwe zanger

Klik op de foto om ' Two More Years ' te beluisteren

De Britse band Bloc Party gaat via audities op zoek naar een nieuwe zanger. De groep wil graag de studio in voor een nieuw album, maar heeft geen zin om te wachten totdat zanger Kele Okereke klaar is met zijn soloprojecten.

Gitarist Russell Lissack zegt in een interview met NME Magazine: 'Kele is bezig met solo-dingen en het ziet er naar uit dat hij daar nog wel even mee bezig is. De andere drie leden van de band wilden weer bij elkaar komen en muziek maken. Eerst hadden we het erover om instrumentale dingen te maken, maar nu gaan we kijken of we ook een zanger kunnen krijgen om echte muziek te maken en wat shows te doen.'

Tijdens die shows willen de bandleden ook gewoon muziek van Bloc Party ten gehore brengen. De gitarist zei in het interview verder dat hij Kele al enkele maanden niet gesproken had, maar dat er geen 'bad vibes' waren in de band.

Zanger Kele reageerde op zijn blog wat lacherig op het bericht dat de overige bandleden audities willen gaan organiseren. 'Ik ben behoorlijk nieuwsgierig hoe een Bloc Party-auditie eruit zou zien. Ik ben benieuwd of ik in het panel mag zitten zodat een Tyra-Banks-achtig jurylid kan zijn.' Tyra Banks is presentatrice en jurylid van het televisieprogramma 'America's Next Top Model'.


29-09-2011 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna valt op Britse bokser

Rihanna valt op Britse bokser

http://img59.imageshack.us/img59/5079/rihanna1og.jpg


Rihanna bakt zoete broodjes met een Britse bokser die zich omgeschoold heeft tot model. Dudley O'Shaugnessy houdt aan al dat geflikflooi zelfs een rolletje over in de videoclip van haar nieuwste single 'We found love'.

"Rihanna maakte er allesbehalve een geheim van dat ze haar zinnen gezet had op Dudley", aldus een bron tijdens de video-opnames in Noord-Ierland. "Ze had foto's gezien van hem als model en als bokser. Ze deed er alles aan om dicht in zijn buurt te komen en tijdens een pauze zat ze zelfs op zijn schoot. Ze is sowieso een knuffelbeest, maar dit was toch nog anders."

De 21-jarige Dudley begon pas twee jaar geleden als model, nadat een scout hem opgemerkt had in de Londense metro. Daarvoor stond alles in het teken van de bokssport, hij trachtte zelfs in het Britse team te raken voor de Olympische Spelen van 2012.

"Dudley was aan het giechelen als een schooljongen toen ze in een doorschijnend topje naast hem stond", gaat de bron verder. "Ze maakte zijn kop zot door hem in haar boezem te laten gluren en knipoogde de hele tijd naar hem. Dudley kan zijn geluk niet op."

De laatste langdurige relatie van Rihanna was er een om snel te vergeten. Zij en Chris Brown gingen pas uit elkaar nadat die laatste haar in elkaar geslagen had.


29-09-2011 om 17:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob De Nijs (68) wordt nog een keer vader

Rob De Nijs (68) wordt nog een keer vader

Klik op de foto om ' Het Werd Zomer ' te beluisteren

Rob De Nijs wordt nog een keer vader. De Nederlandse zanger, die eind dit jaar 69 wordt, en zijn echtgenote Henriette (42) maakten het heuglijke nieuws bekend in de Telegraaf. In oktober vorig jaar verloren De Nijs en zijn partner hun zoontje na een miskraam. De Nijs heeft al twee zonen uit een vorig huwelijk. (br.hln)


28-09-2011 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira en Roger Waters kopen samen Caribisch eiland

Shakira en Roger Waters kopen samen Caribisch eiland

http://img607.imageshack.us/img607/4955/shakiraenrogerwaters.jpg


Shakira (34) en Pink Floyds bassist Roger Waters (68) gaan samen zaken doen. De Colombiaanse zangeres en vriendin van Barcelona-speler Gerard Pique heeft samen met Waters zestien miljoen dollar neergeteld voor het eiland Bonds Cay, ten noorden van de Bahamas. Ze willen er een vakantieoord voor miljonairs van maken.

De twee hopen een nieuw toeristisch concept uit te bouwen met een reeks vakantievilla's en hotels. Voorop staat echter de artistieke insteek. 

Bonds Cay telt vijf stranden, drie baaien en een reeks watervallen. Waters en Shakira plannen ook een centrum waar artiesten tot rust kunnen komen en galerijen waar nieuw talent zal gepresenteerd worden.

Arturo Rubinstein is de Amerikaanse investeerder die Waters en Shakira onder de arm namen. "Het gaat niet om tweehonderd speedboten en een golfterrein met 18 holes. Wat we willen, is een explosie voor de zintuigen, een concept dat meer te maken heeft met kunst en cultuur dan met toerisme".


28-09-2011 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
27-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga op afterparty GP van India

Lady Gaga op afterparty GP van India

Klik op de foto om ' Born This Way ' te beluisteren


Lady Gaga treedt op 30 oktober op tijdens de allereerste Grote Prijs van India in de Formule 1. De populaire zangeres is de hoofdact van de afterparty na de race op het gloednieuwe Buddh International Circuit in New Delhi. Dat meldt de officiële website van de Formule 1. Het is de eerste keer dat Lady Gaga een optreden verzorgt in India. (br.hln)


27-09-2011 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INXS heeft nieuwe opvolger voor Michael Hutchence

INXS heeft nieuwe opvolger voor Michael Hutchence

Klik op de foto om ' Beautiful Girl  ' te beluisteren

Na de heren Jimmy Barnes, Jon Stevens, Terence Trent D'Arby en J D Fortune is het nu de beurt aan de Ier Ciaran Gribbin om in de legendarische schoenen te gaan staan van de in 1997 overleden, "enige echte" frontman van INXS Michael Hutchence. Met Gribbin hoopt de Australische rockgroep weer aan te knopen met de "magie" van het Hutchence-tijdperk in de jaren tachtig.

INXS verkocht wereldwijd 35 miljoen albums, het leeuwendeel ervan in de eighties. De band brak met de traditie door er na het overlijden van zijn frontman niet mee te stoppen. Hutchence overleed in 1997 in een hotelkamer in Sydney.

In 2005 kwamen de overgebleven leden op het "originele" idee een nieuwe zanger te zoeken via reality tv. Winnaar van het Rock Star-concours werd toen de Canadees J D Fortune.

De in Belfast geboren Gribbin, een singer-songwriter, heeft al met Paul McCartney, Madonna en Snow Patrol gewerkt. Vorig jaar versierde hij een nominatie voor een Grammy Award wegens zijn aandeel in de Madonna-hit 'Celebration'. Om in INXS te stappen, zette Gribbin een punt achter zijn solocarri¿re onder de naam Joe Echo.

Met Gribbin neemt INXS een nieuw album op, in november en december gevolgd door een tournee door Zuid-Amerika en Europa.


27-09-2011 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betty White (89) is still hot

Betty White (89) is 'still hot'

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Met 89 lentes ziet Betty White er nog steeds goed uit. Althans, dat zegt ze zelf in haar gloednieuwe rapsong. De actrice bokste het nummer 'I'm Still Hot' met Luciana Caporaso in elkaar, en is goed op weg om de Amerikaanse hitlijsten te veroveren.

White wordt in de videoclip omringd door zes gebruinde spierbundels met blote basten en een boa constrictor uit de LA Zoo. Een deel van de opbrengst gaat naar de Dierentuin van Los Angeles.

"Videoclips liggen me niet nauw aan het hart, maar dieren wel", legt White uit aan Fox. "Ik voel me altijd op mijn gemak bij dieren."

"Het is een hele aanpassing, maar ik vond het leuk om te doen. Ik mocht met zulke fijne en gespierde jongemannen samenwerken. Het is een uitdaging, maar ze waren heel lief voor mij", aldus Betty.


27-09-2011 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guns N' Roses, The Cure en Red Hot Chili Peppers genomineerd voor Rock and Roll Hall of Fame

Guns N' Roses, The Cure en Red Hot Chili Peppers genomineerd voor Rock and Roll Hall of Fame


http://img268.imageshack.us/img268/5452/rosesfh.jpg


De hoogste eer in de muziek is het nog altijd bijgezet te worden in de eregalerij, de Rock and Roll Hall of Fame in  Cleveland, Ohio. Een groep of artiest komt pas 25 jaar na de release van de eerste single in aanmerking om genomineerd te worden. Dit jaar worden naast Guns N' Roses en The Cure ook Heart, Joan Jett & The Blackhearts, Eric B. and Rakim, The Spinners, Small Faces/Faces, Freddy King en funkband Rufus voor het eerst genomineerd. Beastie Boys, Laura Nyro, War, Donovan en Red Hot Chili Pepper krijgen voor de tweede keer een nominatie.

In het verleden zetten bandleden hun jarenlange vetes opzij op samen opgenomen te worden in de eregalerij. Dat ws het geval met Van Halen, Talking Heads, Cream en The Police. Nu wordt dus druk gespeculeerd dat ook Slash en Axl Rose eenmalig zullen samenkomen in het geval Guns N' Roses wordt opgenomen.

Dit jaar werden Alice Cooper, Neil Diamond, Tom Waits, Dr. John en Darlene Love bijgezet in de Hall of Fame.


27-09-2011 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson schittert halfnaakt op Mexicaanse tv

Pamela Anderson schittert halfnaakt op Mexicaanse tv

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


De verschijning van Pamela Anderson op de Mexicaanse tv is alles behalve onopgemerkt gebleven. De ondertussen al 44-jarige ex-ster van Baywatch stal de show in 'La Academia', zeg maar de Mexicaanse 'Star Academy'. Tijdens haar zwierige danspasjes met de Australische topdanser Damian Whitewood werd La Pamela geplaagd door een 'wardrobe malfunction' (zie video onder dit artikel).

Pamela Anderson dartelde sowieso al schaarsgkleed over het podium, maar toen ook nog het bandje sprong dat haar volle boezem op zijn plaats moest houden, bleef de sexy blondine helemaal halfnaakt achter. Als enige oplossing zag ze nog haar goddelijke lichaam tegen Whitewood aan te drukken. Ook met de Mexicaanse presentator, duidelijk in zijn nopjes, plaatste Pamela enkele zwoele danspasjes. (br.hln)


27-09-2011 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suske en Wiske doen het niet meer

"Oubollige" Suske en Wiske doen het niet meer


http://img225.imageshack.us/img225/5922/suskeenwiske.jpg


In zestien jaar tijd hebben de striphelden Suske en Wiske bijna driekwart van hun lezersbestand verloren, zegt stripexpert Toon Horsten in Het Laatste Nieuws. De krant haalt ook een striphandelaar aan die een verklaring voor de teloorgang heeft: de strip is, zegt Daniël Cool van de bekende striphandel De Striep in Brugge, "oubollig" geworden.
 
Door hun tanende populariteit voelt het duo de adem van Jommeke in hun nek. Het strooien dakje uit Zonnedorp verkoopt nog steeds vlot een miljoen exemplaren. Merkwaardig genoeg behouden Suske en Wiske hun populariteit bij onze Noorderburen. Van de 1,2 miljoen albums die jaarlijks nog worden verkocht, gaat tweederde naar het buitenland.
 
Volgens Cool heeft de achteruitgang van de geesteskinderen van Willy Vandersteen nog een andere oorzaak. Door hun -niet bijster geslaagde- poging van de opvolgers van Vandersteen en Paul Geerts om Sus en Wis "flitsender" te maken, hebben ook de nostalgische stripverzamelaars, zeg maar de dertig- en veertigplussers afgehaakt. (br.hln)


27-09-2011 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede raad van Rebecca Black: Denk twee keer na voor je iets op YouTube plaatst

Goede raad van Rebecca Black: "Denk twee keer na voor je iets op YouTube plaatst"

Klik op de foto om ' Friday ' te beluisteren

Rebecca Black, die tegen wil en dank wereldberoemd werd met haar nummer 'Friday', heeft een goede raad in petto voor iedereen: "Let op met wat je op YouTube zet. Denk twee keer na voor je iets upload. Wat je erop zet, blijft er permanent staan. Dus zorg ervoor dat je trots bent op wat je doet." Waarvan akte.

Black weet waarover ze spreekt. In maart van dit jaar werd de toen 13-jarige het mikpunt van wereldwijde spot nadat ze een goedkope video op YouTube plaatste waarin ze het -vreselijke- nummer 'Friday' zingt. Na amper een paar dagen was de video al honderdduizenden keren bekeken. Ondertussen staat de teller op meer dan 167 miljoen views en is Black het slachtoffer van doodsbedreigingen.

De zangeres gaat sinds een tijdje niet meer naar school, vertelt ze aan de Australische nieuwswebsite news.com.au. De veertienjarige studeert nu van thuis en probeert op die manier haar middelbaar diploma te behalen. Ondertussen probeert ze een carrière in de muziekwereld uit te bouwen.

"Soms voel ik me wel eenzaam", zegt Black als haar de vraag wordt gesteld. "Maar ondanks alle negatieve kritiek die ik heb gekregen, ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt door 'Friday' online te zetten."


27-09-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesbische actrice uit vliegtuig gezet wegens kussen met vriendin

Lesbische actrice uit vliegtuig gezet wegens kussen met vriendin

http://img269.imageshack.us/img269/566/leishahailey.jpgLeisha Hailey, de lesbische actrice uit de tv-serie 'L-Word', werd gisteren van een vliegtuig van SouthWest Airlines gezet nadat er klachten waren gekomen over haar "buitensporig gedrag". Hailey, tevens muzikant bij Uh Huh Her, zat nogal hevig te kussen met haar vriendin.

Verscheidene passagiers wezen er het cabinepersoneel op dat ze niet opgezet waren met het gestoei van Hailey, zo laat de vliegmaatschappij weten. "Onze bemanning is verantwoordelijk voor het comfort van alle passagiers en heeft de twee passagiers vermaand wegens hun gedrag, niet omwille van hun geslacht. De discussie die daar op volgde, kon beter niet tijdens de vlucht verdergezet worden", laat SWA weten.


27-09-2011 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe clip Britney Spears dreigt gecensureerd te worden

Nieuwe clip Britney Spears dreigt gecensureerd te worden


http://img220.imageshack.us/img220/816/britneyspearsy.jpgDe nieuwe clip van Britney Spears is nog niet eens uit, maar er is wel al heisa rond. De Britse autoriteiten dreigen er mee de video te censureren omdat die duidelijk allusie maakt op de rellen die recent Londen op z'n kop gezet hebben. In het filmpje overvalt een gewapende Bitbit immers in hoogsteigen persoon een winkel. Toeval? Niet bepaald, want de misdaad vindt in een van de grootste probleemwijken van toen plaats.

"Een gebrek aan respect en onverantwoord", noemt de regering het. Volgens itv.com zit de kans er dan ook in dat de controversiële clip niet eens in Groot-Brittannië vertoond zal worden. Kwestie van heethoofden niet opnieuw op ideeën te brengen, heet dat dan. Britney zelf heeft nog niet gereageerd op de heisa en ook haar woordvoerder hult zich voorlopig in stilzwijgen. 


26-09-2011 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jade Foret gaat trouwen met dertig jaar oudere mediamagnaat

Jade Foret gaat trouwen met dertig jaar oudere mediamagnaat

http://img4.imageshack.us/img4/2410/jadeforet.jpg


Hoog bezoek zaterdagavond in Willebroek: Jade Foret trok naar de Carré om er haar 21ste verjaardag te vieren. Voor de gelegenheid had het topmodel een sexy jurk van kant uit de kleerkast gehaald.

Haar romance met Arnaud Lagardère blijft tot de verbeelding spreken. Ook nu weer week de dertig jaar oudere mediamagnaat geen moment van haar zijde. En dat zal ook in de toekomst niet meer gebeuren, want de multimiljonair heeft zijn jonge muze ten huwelijk gevraagd. "Na zijn aanzoek heb ik tien minuten lang gehuild", vertelt een stralende Jade in 'Het Laatste Nieuws'.

Het opmerkelijke koppel laat er geen gras over groeien. Pas acht maanden geleden werd Foret tot over haar oren verliefd, een maand later gaf ze haar Amerikaanse modellendroom op om in Parijs te gaan wonen en nog eens drie maanden later lieten ze elkaars naam tatoeëren.

In juli volgde dan uiteindelijk het huwelijksaanzoek. "Het was zo romantisch", kirde Jade. "Hij is speciaal voor mij -als verrassing- van de States naar Spanje gevlogen. Daar was ik toen met mijn familie op vakantie. In eerste instantie kon ik geen woord uitbrengen, maar natuurlijk heb ik daarna 'ja' gezegd."

Eind juli kwam de industrieel onder vuur te liggen omdat hij in een YouTube-filmpje onverantwoord lag te stoeien met zijn langbenig model. "Een topman onwaardig", was de teneur. "Ach, laat de kritiek maar komen", repliceert Arnaud. "Sinds ons eerste publieke optreden op Roland Garros hebben we al redelijk wat publiciteit gekregen. Soms heel goeie, soms slechte. Maar dat verandert onze gevoelens niet voor elkaar, integendeel, het maakt ze sterker."

Over de volgende stap moeten beide tortelduifjes niet te lang nadenken. "Kindjes!", klinkt het in koor. De Franse boulevardpers weet weer wat schrijven de volgende dagen... (br.hln)


26-09-2011 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
25-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Facebookers kunnen gratis muziek luisteren

Facebookers kunnen gratis muziek luisteren


http://img268.imageshack.us/img268/8730/spotifyl.jpg
Daniel Ek, de oprichter van Spotify op de Facebookconferentie in San Francisco.


Muziekdienst Spotify en Facebook gaan nauwer met elkaar samenwerken. Gebruikers van de netwerksite kunnen voortaan gratis muziek luisteren via Spotify. Dat zei medeoprichter Daniel Ek vandaag op Spotify's blog.

Spotify begon in 2006 met de muziekservice en is nu een van de grootste aanbieders van liedjes op internet. Gebruikers kunnen liedjes niet downloaden, maar er alleen naar luisteren via streaming.(br.hln - foto getty)25-09-2011 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Molly Sims getrouwd

Molly Sims getrouwd


http://img822.imageshack.us/img822/7811/mollysims.jpg


Molly Sims en Scott Stuber zijn getrouwd. Het koppel gaf hun jawoord in de Frank Cafaretta Vineyard in Napa (Californië). Onder de genodigden waren ook een aantal bekende koppen zoals Fergie, Josh Duhamel en Vince Vaughn.

Het supermodel maakte vorige maand nog een grapje over de trouwpartij: "Het gaat een feest worden met een heleboel celebrity's. Het wordt het huwelijk van de eeuw. We hebben alleen maar celebs uitgenodigd en ze komen allemaal een liedje zingen!"

De 38-jarige Sims en de 'Love and Other Drugs'-producer leerden elkaar anderhalf jaar geleden kennen. Het is het eerste huwelijk voor Molly en het tweede voor Stuber (42). De producer was eerder getrouwd met actrice Rachel Nichols maar dat huwelijk liep na 7 maanden op de klippen


25-09-2011 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mies Bouwman maakt zelf boek over haar tv-leven af

Mies Bouwman maakt zelf boek over haar tv-leven af

http://img822.imageshack.us/img822/8527/miesbouwman.jpg


De Nederlandse voormalige televisiepresentatrice Mies Bouwman heeft eigenhandig de biografie over haar televisieleven vervolmaakt. De auteur Jan Juffermans overleed in juni, een paar weken nadat hij de biografie Mies over haar tv-geschiedenis had geschreven. De 81-jarige Bouwman heeft daarna naar eigen inzicht haar teksten en columns toegevoegd aan het boek, dat donderdag wordt gepresenteerd in theater Carré in Amsterdam.

In oktober is het 60 jaar geleden dat Mies Bouwman voor het eerst op tv kwam. "Het boek geeft een overzicht van 60 jaar televisie, het is gelukkig geen hallelujaverhaal geworden over mezelf", vertelt Mies. "Het is een tijdsbeeld geworden van alle programma's die ik heb gemaakt. Zelf heb ik het met verbijstering gelezen, me afvragend dat ik zoveel heb gedaan."
 
Juffermans, een dierbare vriend van de familie, schreef het boek op verzoek van de tv-presentatrice die in het verleden overige verzoeken van uitgevers afwimpelde.
 
Ze overhandigde Juffermans de dozen met archiefspullen en bemoeide zich tijdens het schrijfproces niet met de inhoud. "Dat stond hij niet toe. Hij was niet meer te stoppen en ik moest van hem afwachten tot het af was. Ondertussen zweeg hij over zijn ziekteverloop en maakte hij een gepassioneerd boek. Daarna heb ik het boek aangevuld met oude columns en anekdotes over de periodes die worden beschreven. Jammer dat we dat niet samen hebben kunnen doen, ik denk dat hij heel blij zou zijn met het resultaat" ( br.hln)


25-09-2011 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R.E.M. neemt afscheid met nieuwe nummers

R.E.M. neemt afscheid met nieuwe nummers

Klik op de foto om ' Everybody Hurts ' te beluisteren

R.E.M. trok afgelopen week, na 31 jaar, de stekker uit de band. 'R.E.M. call it a day', was de Tweet waarmee zanger Michael Stipe, gitarist Peter Buck, bassist Mike Mills en drummer Bill Berry hun afscheid aankondigden.

Maar niet getreurd, R.E.M. neemt afscheid met een ultieme verzamelaar, waarop ook nog eens een paar niet eerder uitgebrachte songs staan.

Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage: 1982-2011 heet het album dat op 15 november uitkomt. De band schreef de nieuwe nummers eigenlijk voor het album Collapse Into Now, dat afgelopen maart uitkwam, maar kreeg de opnames niet klaar voor de lanceerdatum. R.E.M. bedankt iedereen alvast voor het luisteren naar hun muziek.

"Aan iedereen die ooit geraakt is door onze muziek, onze dank voor het luisteren", staat er op de website van de band.


25-09-2011 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-jarige meid blaast 'X Factor'-jury weg met krachtige stem

13-jarige meid blaast 'X Factor'-jury weg met krachtige stem

Klik op de foto om haar te beluisteren

De Amerikaanse 'X Factor' heeft met de piepjonge Rachel Crow (13) een nieuw fenomeen gebaard. Dankzij haar opvallende maturiteit en ongelooflijk krachtige stem pakte ze probleemloos publiek en jury in.

"Ik wil een echte zangeres worden", begon Rachel haar praatje. "Ik weet dat het een droom is, maar ik zing altijd. Waar ik ook ben. Mijn zus noemt me gek, maar volgens mij hou ik er gewoon enorm van."

Zelfverzekerd en vol levenslust spatte Rachel van het podium. Er kon zelfs een grapje af over de belabberde omstandigheden waarin ze moet leven. "Ok jongens, dit gaan jullie gek vinden, maar mijn familie... heeft geen geld. We wonen met zes thuis, maar hebben slechts twee kamers. Dat is heel wat volk op elkaar dus, en daarbij komt dat ik een meisje ben... Ik heb dus een eigen badkamer nodig." Een mooi begin is dat om de vijf miljoen dollar op te souperen die de winnares van deze show zal krijgen...

En toen moest het zingen nog beginnen. De jury viel haast van haar stoel toen Rachel swingde op de tonen van Duffy's Mercy. Krachtig zoals al gezegd, niet altijd even toonvast, maar wat een energie!

Na een staande ovatie van het publiek haalde ook de jury het wierookvat boven. Simon Cowell en co bestempelden haar als het nieuwe kindsterretje en noemden haar de reden waarom ze de mininumleeftijd van de wedstrijd verlaagd hebben. Willen of niet, van deze Rachel heeft u het laatste vast nog niet gehoord. (br.hln)


23-09-2011 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr in sexy lingerie

Miranda Kerr in sexy lingerie


http://img35.imageshack.us/img35/516/mirandakerrb.jpg


Als u de naam Miranda Kerr hoort, weet u stilaan wel waaraan u zich mag verwachten. Het topmodel heeft er inderdaad een nieuwe fotoshoot opzitten voor Victoria's Secret. Of het nu in bh, babydoll, jarretellen of gewoon slipje is, de jonge mama blijft er altijd even stralend uitzien.


23-09-2011 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga trommelt Obama op na zelfmoord 14-jarige homo

Lady Gaga trommelt Obama op na zelfmoord 14-jarige homo


http://img821.imageshack.us/img821/7317/ladygagac.jpg


De zelfmoord van een veertienjarige Amerikaanse jongen laat Lady Gaga allesbehalve koud. Jamey maakte er een eind aan omdat hij de pesterijen van zijn klasgenoten rond zijn homoseksualiteit beu was.

Volgens de zangeres toont dit voorbeeld eens te meer aan dat Amerika zich veel te onverdraagzaam opstelt tegenover homo's. In een gesprek met president Barack Obama wil ze hem ervan overtuigen dat pestgedrag als een misdaad moet beschouwd worden.

"Ik ga onze president ontmoeten", tweette Gaga. "Ik ga niet stoppen met deze strijd, onze generatie heeft de macht om dit soort toestanden aan banden te leggen. De voorbije dagen heb ik veel nagedacht, geweend en geschreeuwd, zo razend ben ik. Het is moeilijk om liefde te voelen als iemand zoiets wreeds overkomt. Pesterijen zijn een schandelijke misdaad en moeten verboden worden."

De materie raakt Gaga zo fel omdat ze in haar jeugd ook zelf lang getreiterd werd. Met haar wereldwijde succes toont ze nu een vette middelvinger naar de pestkopjes van weleer, maar zoveel geluk was Jamey niet gegund. Als hij noodkreten uitstuurde, botste hij steevast op een muur. "Je zou inderdaad beter dood zijn, dan zou iedereen tenminste tevreden zijn", reageerden zijn 'vrienden'.


23-09-2011 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wine Lauwers nieuwe sidechick van Ornelis en Rogiers

Wine Lauwers nieuwe sidechick van Ornelis en Rogiers

http://img101.imageshack.us/img101/492/sidechick.jpg


Vanochtend hebben Sven Ornelis en Kürt Rogiers bekendgemaakt wie hun nieuwe sidechick wordt. Wine Lauwers uit Borgerhout haalde het uiteindelijk van 800 andere kandidates.

Zes weken geleden startten de Q-Music-presentatoren hun zoektocht naar een nieuwe collega. Honderden meisjes solliciteerden via de website of gingen langs de sollicitatiebus in verschillende Vlaamse steden. Hieruit werd een 30-tal meisjes geselecteerd die verschillende praktische radiotests ondergingen. Uiteindelijk bleven enkel Lauwers, Sharon Van Dyck en Babette Moonen nog als kanshebbers over. Een ultieme test, waarbij ze elk drie dagen lang de ochtendshow mochten mee presenteren, moest uiteindelijk beslissen over winst en verlies.

In een extra lange uitzending viel uiteindelijk rond 9.45 uur het verdict. Winnares Lauwers was door het dolle heen. "Voor mij is het een droomjob om de luisteraars van Q vanaf nu elke ochtend te kunnen wakker maken. Ik ben dolgelukkig en kijk enorm uit naar de samenwerking met deze twee nieuwe mannen in mijn leven."

"Het was voor ons een heel moeilijke keuze tussen drie ijzersterke kandidaten, maar uiteindelijk hebben de stemmen van de luisteraars en de punten van de jury samen de doorslag gegeven", aldus Ornelis. "We staan hier allemaal 100% achter en kijken er naar uit om met Wine samen te werken. Aangezien het om een serieuze job gaat, zal ze al meteen vanaf maandag meedraaien en volwaardig lid worden van ons ochtendteam. Dus vanaf nu worden onze luisteraars niet enkel met ons, maar ook met een vrouw wakker!"

Lauwers is 26 en woont in Borgerhout. Ze heeft naast communicatiewetenschappen ook tv- en radiojournalistiek gestudeerd.


23-09-2011 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Durft u tussen deze ruige motards van Carlsberg gaan zitten?

Durft u tussen deze ruige motards van Carlsberg gaan zitten?

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


Originele reclame, ze bestaat! En nog wel in ons eigen Belgenlandje... Kinepolis Brussel vulde een hele zaal met ruige motards, op twee zitjes in het midden na. Die waren bestemd voor koppeltjes die nietsvermoedend hun ticket aan de kassa aan het bestellen waren. Wie toch het lef had om plaats te nemen tussen al dat 'schorremorrie' werd meteen in de schijnwerper gezet en kreeg een frisse Carlsberg aangeboden. Concept meer dan geslaagd dus, al klinkt in de reacties toch vooral dat het Deense brouwsel niet te zuipen valt.


23-09-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lara Stone naakt in bont:


Lara Stone naakt in bont: "Ik word de hele tijd lelijk genoemd"


http://img690.imageshack.us/img690/5886/larastone.jpg


Lara Stone is een Nederlands topmodel die al campagnes voor reuzen als Calvin Klein en Givenchy op de teller heeft staan. Toch kan ze moeilijk om met de druk, en daar bent u als surfer verantwoordelijk voor. Wilt u er wel even mee ophouden om haar op internetfora constant lelijk te noemen?

Lara biechtte die bekommernis op in 'GQ Magazine'. Om u te overtuigen van haar schoonheid poseerde ze ook maar meteen naakt, op een bontjasje na. "Het doet pijn als je na een lastige dag moet lezen dat je zo lelijk bent dat iemand zijn hond nog niet in je buurt zou laten komen", aldus onze noorderbuur. "Ik ben soms ook jaloers op de zestienjarige modellen die nu serieuze ophef maken in de mode-industrie."

Stone, die getrouwd is met komiek David Walliams, had het ook even over de beroemde reclamespot waarin ze voor Calvin Klein achter het stuur kruipt van een Bentley cabrio. "Ik deed maar alsof, want ik kan niet eens rijden. Die auto was op een truck gemonteerd. Ik voelde me zo een idioot omdat mijn handen zelfs nooit het stuur aangeraakt hebben."

In de nabij toekomst stapt Lara misschien wel in de voetsporen van Elizabeth Hurley. Ook zij was eerst model vooraleer ze via de Austin Powers-reeks de overstap maakte naar het witte doek. "Haar naam circuleert in de wandelgangen voor het vierde deel van Austin Powers", aldus een bron. "De bazen zouden haar graag een kans gunnen in een screentest, zeker nadat ze zelf in interviews aangegeven had dat ze een komedie best ziet zitten." (br.hln)


23-09-2011 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes speelt sletterige pompoen in 'How I Met Your Mother'

Katie Holmes speelt sletterige pompoen in 'How I Met Your Mother'


http://img163.imageshack.us/img163/1856/katieholmesa.jpg


Katie Holmes heeft een pikant rolletje te pakken gekregen in de speciale Halloween-aflevering van 'How I Met Your Mother'.

Op de blog van de New York Porst lezen we hoe de vrouwelijke helft van Tomkat in de huid zal kruipen van een 'sletterige pompoen'. Jawel, u leest het goed: de actrice zal binnenkort te zien zijn als een wulpse Jack-O-Lantern die het hoofd van Ted Mosby (Josh Radnor) op hol mag brengen.

HYMYM-bedenker Craig Thomas is in de wolken met Katie's gastrol: "Ze is een prachtige dame en een erg getalenteerde actrice, en dat is ook meteen de reden waarom we haar personage misschien wel de beste naam aller tijden hebben gegeven: Slutty Pumpkin."

Naast Holmes verschenen ook Britney Spears, Jennifer Lopez en Rachel Bilson in de populaire CBS-serie. De laatste keer dat de vrouw van Tom Cruise nog een rolletje in een tv-serie scoorde dateert alweer van 2008, nadat ze auditie had gedaan voor 'Eli Stone'.


23-09-2011 om 11:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
22-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink Floyds varken zweeft weer boven Battersea Power Station

Pink Floyds varken zweeft weer boven Battersea Power Station


http://img844.imageshack.us/img844/6993/pinkfloydsvarken.jpg


Maandag wordt de uitgave van Pink Floyds remasters en de collector's campagne luister bijgezet met het opnieuw oplaten van een opblaasbaar varken boven de elektriciteitscentrale in het Londense elektriciteitscentrale. Dat beeld werd de hoes van het album 'Animals', dat 35 jaar geleden verscheen.

De 'Why Pink Floyd'-campagne van platenfirma EMI, met onuitgebrachte muziek, verzamelaarsedities en remasters, gaat volgende week van start met de uitgave van de 14 geremasterde studioplaten in de reeks 'Discovery Editions' op cd, naast een speciale uitgave van 'The Dark Side of The Moon' met onuitgegeven muziek uit de archieven van Pink Floyd. De zogenaamde 'Experience and Immersion' editie van 'Wish You Were Here' en 'A Foot In The Door - The Best of Pink Floyd' volgen op 7 november. 'The Wall' krijgt dezelfde opfrisbeurt op 27 februari volgend jaar.

De overgebleven leden van Pink Floyd, Nick Mason, Roger Waters en David Gilmour, zullen het evenement maandag niet bijwonen.


22-09-2011 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liz Taylor wilde getuigen in voordeel Jacksons lijfarts

"Liz Taylor wilde getuigen in voordeel Jacksons lijfarts"


http://img822.imageshack.us/img822/2858/liztaylorenjacksons.jpg


Wijlen Elizabeth Taylor was naar verluidt van plan een getuigenis af te leggen op het proces wegens onvrijwillige doodslag tegen de lijfarts van haar vriend Michael Jackson.

Taylor, die in maart op haar 79ste overleed, zou voor de rechter stellen dat Jackson zijn dokters opzettelijk medicijnen toediende opdat zij hem op hun beurt meer pijnstillers zouden geven. Dat beweert een bron uit de omgeving van dokter Murrays advocaten.

Murray hoopte dat de getuigenis van Taylor hem zou vrijspreken en tevens bewijzen dat Jackson wist hoe hij zichzelf intraveneus medicijnen kon toedienen.

"Haar getuigenis was dynamiet voor de verdediging. We kwamen erachter dat Michael zichzelf zag als een autodidact dokter en medicijnen mengde in de drankjes van zijn dokters", aldus de bron in de Daily Mirror.

Het proces tegen Conrad Murray, die van onvrijwillige doodslag wordt beschuldigd nadat hij Jackson een dodelijke dosis van het verdovingsmiddel Propofol zou hebben toegediend, start aanstaande maandag.


22-09-2011 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denise Richards wil niet naar begrafenis Charlie Sheen

Denise Richards wil niet naar begrafenis Charlie Sheen


http://img197.imageshack.us/img197/7538/deniserichardsz.jpg


Denise Richards kreeg een aanbod om voor de ronde som van 100.000 euro in 'Two and a Half Men' de begrafenis van Charlie Sheen bij te wonen.

De makers van de tv-reeks, waaruit Charlie Sheen ontslagen en werd en wiens personage in de reeks overlijdt, wilden een échte ex van Sheen op de begrafenis. "Denise vond het moeilijk te weigeren, maar ze wilde uiteindelijk haar ex niet voor het hoofd stoten", aldus een vriendin van de voormalige Playmate in het magazine Life and Style.

"Denise wil heel graag opnieuw op televisie komen, maar Charlie zou dit niet gepikt hebben en Denise weet uit wiens hand ze eet".

Charlie Sheen bedisselde eerder deze week een ontslagregeling van 100 miljoen dollar met Warner Bros., de studio die de razend populaire reeks maakt.

In de reeks sterft het personage van Sheen wanneer hij onder een metrostel in Parijs belandt, kort nadat hij zijn nieuwe vrouw Rose bekende dat hij haar bedroog. "Ik wil dat jullie weten dat Charlie niet geleden heeft. Zijn lichaam is gewoon als een ballon vol vlees ontploft", zegt Rose in haar grafrede.


22-09-2011 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney doet het onmogelijke: trouwen

George Clooney doet het onmogelijke: trouwen

Klik op de foto om het reclame filmpje te bekijken

Na de scheiding van Talia Balsam in 1993 zwoer George Clooney dat hij nooit meer in het huwelijksbootje zou stappen. Maar kijk: voor een Noors reclamefilmpje wil de grijze vos graag een uitzondering maken.

Grappig bedacht, het concept waarbij een pasgetrouwde vrouw wakker wordt in een prachtige witte kamer met een enorme trouwring om haar vinger en een vreemd paardenhoofdmasker in haar bed. Nog verdwaasd van de vorige avond wandelt ze rond en stoot ze op een pak trouwfoto's van zichzelf.

En dan komt Clooney plots binnen. "Hallo, ik heb je laten slapen", verkondigt hij met de glimlach. "Die jurk staat je trouwens beter als hij uit is." Vervolgens neemt hij liefdevol haar gezicht vast en toont hij haar een foto van hun nieuwe huis op internet. Pas op het eind wordt duidelijk dat het om (geslaagde) publiciteit voor de Noorse bank DNB NOR gaat.  (br.hln)


22-09-2011 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Pearl Jam begin 2012 klaar

Nieuwe Pearl Jam begin 2012 klaar


http://img196.imageshack.us/img196/9347/pearljamz.jpg


Pearl Jam is minstens over de helft met het opnemen van nieuw werk voor een nieuw album. De band, die afgelopen maand zijn twintigjarige bestaan vierde, heeft een handvol songs klaar.

Dat zegt bassist Jeff Ament in een interview met Rolling Stone. 'Die eerste nummers zijn een fantastische start', zegt Ament. 'Het was voor ons heel belangrijk dat we temidden van alle festiviteiten [rondom het 20-jarig jubileum - red.] samen konden komen en een stuk of wat nummers konden opnemen. Het gaf ons wat ademruimte.'

Pearl Jam vierde zijn twintigste verjaardag begin deze maand met een tweedaags festival. Ook werd er een nummer ter gelegenheid van het jubileum uitgebracht, Olé, beschikbaar als gratis download. Verder was gisteren wereldwijd een documentaire over de geschiedenis van de band te zien, en verschijnt er een nieuw boek van en over Pearl Jam.

Pearl Jam hoopt het nieuwe album, dat nog geen naam heeft, begin volgend jaar af te hebben.


22-09-2011 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
21-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.X Factor gaat over lijken

X Factor gaat over lijken

Klik op de foto om de auditie van Ceri Rees  te bekijken

Gisteren ook de onthutsende beelden van Ceri Rees in de Britse 'X Factor' gezien? Het arme schaap beseft allicht niet eens dat ze louter als pispaal opgevoerd werd voor de bloeddorstige jury. Een zangcoach beweert nu dat ze de producers vooraf al gesmeekt had om haar uit de show te houden, maar haar woorden vielen in dovemansoren.

Uiteraard hadden de programmamakers ook zelf tot dat besluit kunnen komen. Het was immers al de vierde maal dat Ceri een poging tot eeuwige roem ondernam, dus zij wisten exact welk vlees ze in de kuip hadden. "De show is er enkel maar op uit om iemand belachelijk te maken", aldus zangcoach Amanda Roberts. "De producers en juryleden zouden moeten in de grond kruipen van schaamte, zo misbruik maken van een kwetsbare vrouw!"

Amanda raakte bevriend met Ceri toen ze haar in 2008 gratis zangles begon te geven. Die stap kwam er niet toevallig nadat de 54-jarige weduwe er haar derde dramatische optreden in 'X Factor' opzitten had.

"En dan bellen ze haar zelf op om het nog eens te proberen", fulmineert Amanda. "Ik vertelde de producers dat dat geen goed idee was, waarna we een half uur lang tegen elkaar gescholden hebben. Ze behandelden me als stront. Ik ben een professioneel iemand en mijn enige doel was om Ceri te beschermen."

De programmamakers bleven het kranige besje nadien stalken en boden haar zelfs gratis vervoer en accomodatie aan om haar toch maar in de show te krijgen. "Ze zei dat 'X Factor' zo hard bleef aandringen dat ze uiteindelijk toch bezweken is", aldus een vriend.

"Het was mijn plicht als vriendin om haar die vernedering op tv te besparen", gaat Amanda verder. "Ze beseft niet eens dat ze belazerd is. Toen ik zondag hoorde dat ze toch in die show zou optreden, ben ik beginnen wenen."

Volgens een woordvoerster van 'X Factor' is er nog steeds niets aan de hand. "Nadat ze zangles genomen had, wilde ze beoordeeld worden door een nieuwe jury (zonder Simon Cowell; nvdr). Ze was gelukkig over haar deelname." (br.hln)


21-09-2011 om 16:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suri Cruise draagt al lippenstift op straat

Suri Cruise draagt al lippenstift op straat


http://img843.imageshack.us/img843/5359/suricruise.jpg


Suri Cruise is nu al het mode-icoon van haar generatie. Een onrustwekkende vaststelling, gezien het kleintje nog maar vijf jaar is. De fashionista in miniatuurversie beschikt inmiddels al over 130 paar schoenen, waarvan enkele met hakjes. En in haar kleerkast komen enkel outfits van de grootste ontwerpers.

Ook met make-up en lipgloss was de dochter van Katie Holmes al druk in de weer. En nu meteen de volgende stap: felrode lippenstift. Misschien een handig hulpmiddel voor een volwassen vrouw, maar bij een kind laat zo'n uitdagende look toch een wrang gevoel na.

Suri beleeft dan ook allesbehalve een normale kindertijd. Dat ze reuzenstappen overslaat, het zal haar ouders echter worst wezen. Sterker nog, ze geven zomaar toe aan elk van haar grillen en lijken het excentrieke gedrag van hun dochter zelfs nog te stimuleren. Met als gevolg dat de kleine meid ongetwijfeld nóg meer ten prooi zal vallen van de paparazzi... (br.hln - beeld photo news)


21-09-2011 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Universe dreigt kroontje kwijt te spelen

Miss Universe dreigt kroontje kwijt te spelen

http://img69.imageshack.us/img69/838/angolal.jpg


Leila Lopes dreigt haar Miss Universe-kroontje kwijt te spelen. De knappe Angolese zou documenten vervalst hebben om te mogen meedoen aan een schoonheidswedstrijd in Engeland.

Lopes won de miss Angola-verkiezing in Groot-Brittannië, maar volgens de Argentijnse krant 'Infobae' had die zege er nooit mogen komen. Belangrijke vereiste was immers dat kandidaten in het Verenigd Koninkrijk moesten wonen, terwijl Lopes haar hele leven lang in Angola verbleef.

Om toch haar kans te kunnen wagen, zou ene Charles Mukano geholpen hebben om haar papieren te vervalsen. Als zogezegde studente 'business management' in een Britse school kreeg ze vlot toegang tot de missverkiezing. Volgens bronnen in de Angolese pers zou Mukano vervolgens zelfs juryleden omgekocht hebben.

Er volgt nu een onderzoek naar het mogelijke bedrog. Als de beschuldigingen kloppen, kunnen zowel de titel van miss Angola als miss Universe ingetrokken worden. In dat geval zou miss Oekraïne Olesia Stefanko aan het langste eind trekken. Eerder noemden ook de Filipijnse miss en miss Frankrijk Lopes al een onverdiende winnares.


21-09-2011 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Georgia Jagger wil met papa op tournee

Georgia Jagger wil met papa op tournee


http://img195.imageshack.us/img195/9609/georgiajagger.jpgAls het een aanwijzing mag zijn voor de vijftigste verjaardagstournee van de Rolling Stones: Jaggers dochter Georgia laat weten dat ze haar agenda maagdelijk wit houdt volgend jaar. De 19-jarige Georgia hoopt immers dat de band alsnog besluit op tournee te gaan. "Als ze opnieuw spelen, hoop ik dat ik kan meegaan. Dat is altijd dolle pret. Het zijn immers allemaal mensen met wie ik ben opgegroeid, het is als familie".

Onlangs liet Jagger nog in het midden of er effectief een tournee komt. Niet alleen zijn er nog wat plooien glad te strijken tussen hem en Keith Richards, de verschillende bandleden hebben ook soloplannen. Zo wil Ron Wood opnieuw gaan samenwerken met zijn Faces-bandmaat Rod Stewart, is Charlie Watts op tournee met zijn jazzband en heeft Jagger de handen vol met de supergroep SuperHeavy (met Damian Marley, Dave Stewart, A.R Rahman en Joss Stone).21-09-2011 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
20-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Carla Bruni niet mee met Sarkozy naar VS

Hoogzwangere Carla Bruni niet mee met Sarkozy naar VS


http://img233.imageshack.us/img233/622/carlabruniy.jpgFrankrijk is dezer dagen zodanig in de ban van de seksuele uitspattingen van Dominique Strauss-Kahn dat de wereld bijna zou vergeten dat de Franse 'première dame' op bevallen staat. De hoogzwangere Carla Bruni verscheen afgelopen weekend kortstondig voor het Elysée, maar is op doktersadvies niet in het zog van haar man Nicolas Sarkozy mee naar de VS gevlogen. Omdat Bruni al 43 is, willen de artsen alle risico's op een vroeggeboorte vermijden.

Bij vorige VS-reizen liep de charmante Franse 'first lady' haast meer in de kijker dan haar machtige echtgenoot. Vooral op galadiners gooide de Italiaans-Franse zangeres hoge ogen. Nu is president Sarkozy zonder zijn oogappel naar de VS gevlogen.

Carla Bruni is al acht maanden zwanger. Haar artsen hebben haar voor de komende dagen rust voorgeschreven én de grootste voorzichtigheid. "Ze is 43 jaar, het gaat dus om een zwangerschap op een vrij hoge leeftijd. Ze heeft een hele tijd moeten proberen om zwanger te worden van een tweede kind. Daarom is het heel normaal dat ze zoveel mogelijk voorzorgsmaatregelen in acht neemt," bevestigt één van haar jeugdvriendinnen het medische advies in Le Parisien.

In die krant legt Carla Bruni ook uit hoe haar zwangerschap verloopt. "Eerlijk gezegd, ik zit erdoor: ik moet zoveel mogelijk zitten of zelfs liggen, mag zeker niet roken of wijn drinken. Dat het maar zo snel mogelijk achter de rug is dus. Vanaf 1 oktober (volgende week zaterdag) kan het kindje elk moment komen. Bovendien is mijn eerste kind, Aurélien, ook te vroeg geboren; Maar ik had er zoveel zin in."

Carla Bruni is een tijdje getrouwd geweest met Raphaël Enthoven. Samen kregen zij in 2002 een zoon, Aurélien, die voorlopig nog altijd het enige kind is van La Bruni. Drie jaar geleden trouwde ze met Nicolas Sarkozy. Volgens intimi blijft de hoogzwangere singer-songwriter muziek spelen en schrijven.

Of het een meisje of een jongen wordt? Die vraagt ligt op de lippen van alle Fransen, maar Carla Bruni houdt vol dat ze dat zelf niet wil weten. Ze herhaalt ook dat er geen enkele foto van de baby publiek zal gemaakt worden. Tot haar bevalling, wellicht in 'la clinique de la Muette' in Parijs, zal 'la première dame' niet meer in het openbaar verschijnen. Het Elysée noemt de bevalling een privé-aangelegenheid en zal naar eigen zeggen geen enkel persbericht over de geboorte verspreiden. De presidentiële spruit zal dus in het grootste geheim ter wereld komen. (br.hln - foto epa)20-09-2011 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger en Charlie Watts werken samen aan Stonessongs

Mick Jagger en Charlie Watts werken samen aan Stonessongs

Klik op de foto om ' Satisfaction ' te beluisteren

Mick Jagger en drummer Charlie Watts hebben zich volgens Jagger kostelijk geamuseerd toen ze onlangs samenkwamen en nummers speelden die Jagger voor de Rolling Stones had geschreven.

"Ik schrijf veel voor de Stones. Als ik bezig ben, denk ik soms 'ja, dat zou een goed Stonesnummer kunnen zijn' of 'dit is niet geschikt voor de Stones'. Ik heb recent enkele sessies gedaan met Charlie en toen hij er was, heb ik nog meer geschreven", vertelt Jagger in The Times.

Volgend jaar vieren de Rolling Stones hun vijftigste verjaardag en Jagger onthulde dat er gesprekken gaande zijn om enkele concerten te doen en mogelijks zelfs een tournee.

"We praten erover maar ik weet niet of het zal lukken. We zien wel wat er volgend jaar gebeurt".

Voorts bekent Jagger dat hij nog maar weinig contact onderhoudt met Keith Richards, die in zijn biografie 'Life' die vorig jaar uitkwam stelde dat Jagger klein geschapen is, omdat hij in Amerika woont.

"Ik zie Keith niet vaak. De rest van de band is vaak hier in Londen en hoewel Keith in de zomer wel af en toe naar Londen komt, denk ik niet dat de anderen hem vaak zien. Hij woont in Connecticut".


20-09-2011 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
19-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halve minuut Lou Reed & Metallica

Halve minuut Lou Reed & Metallica

Klik op de foto om de 30 sec uit het album de beluisterenLou Reed heeft online de eerste dertig seconden prijsgegeven van 'The View', één van de songs op het album 'Lulu', dat hij opnam met Metallica.

De songs op Lulu zijn geïnspireerd door de satirische Duitse schrijver Frank Wedekind. Reed had de songs oorspronkelijk geschreven voor de theatervoorstelling 'Lulu' in Berlijn, maar nadat hij Metallica had ontmoet in de Rock and Roll Hall of Fame besloot hij er een album uit te klutsen.

'Lulu' telt 10 nummers: 'Brandenburg Gate', 'The View', 'Pumping Blood' ,'Mistress Dread', 'Iced Honey', 'Cheat On Me', 'Frustration', 'Little Dog', 'Dragon' en 'Junior Dad'.

Dat laatste nummer raakte een gevoelige snaar bij Metallica. Gitarist Kirk Hammet had net zijn vader verloren toen het nummer werd opgenomen. Hammet moest de studio verlaten en liep wenend naar de keuken. Daar kreeg hij even later het gezelschap van een al even snikkende zanger James Hetfield, wiens vader hem op zijn dertiende verliet.


19-09-2011 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay op 18 december in Sportpaleis

Coldplay op 18 december in Sportpaleis

Klik op de foto om ' Paradise' te beluisteren

De Britse rockband Coldplay zakt nog eens af naar het Sportpaleis. Op zondag 18 december staan Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman en Will Champion in de Antwerpse concertzaal. Dat laat concertorganisator Live Nation vandaag weten.
 
Op 24 oktober ligt het vijfde album van Coldplay, 'Mylo Xyloto', in de winkel. Het telt 14 songs waaronder 'Every Teardrop is a Waterfall' en de nieuwe single 'Paradise'. Ook 'Princess of China', een duet met Rihanna, staat erop. Coldplay sluit het jaar af met een korte tournee.
 
De ticketverkoop voor het optreden in het Antwerpse Sportpaleis start nu vrijdag 23 september om 9.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via Proximus Go For Music op 0900 2 60 60 of proximusgoformusic. De prijzen voor een kaartje variëren van 50 tot 65 euro, exclusief servicekosten. Per persoon kunnen maximaal zes tickets besteld worden.


19-09-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson heeft het gehad met plastische chirurgie

Pamela Anderson heeft het gehad met plastische chirurgie


http://img716.imageshack.us/img716/6150/pamelaandersong.jpg


Pamela Anderson is eindelijk tevreden met haar uiterlijk en wil daarom nooit meer aan haar lichaam laten sleutelen, schrijft De Telegraaf. De actrice (44) heeft geaccepteerd dat ze ouder wordt en botox is daarom niet aan haar besteed. "Iedereen zegt dat ik het moet doen, maar dat maakt me niets uit! Ik wil graag weten hoe ik er echt uitzie als ik oud ben."

Het feit dat Pamela de 50 nadert, doet haar niets. "Gisteren dacht ik nog: Ik ben 44 jaar, wat gebeurt er nu? Maar ik denk dat ik me gewoon niet zo druk moet maken. Het is mijn persoonlijke keuze om het niet te doen. Veel mensen gebruiken botox, maar ik ben daar helemaal niet in geïnteresseerd."

La Anderson heeft in het verleden onder andere haar borsten vergroot. "Ik heb mezelf nooit mooi gevonden. Ik voelde me altijd een jongen. Mijn onzekerheid kwam voort uit de druk die ik voelde om mooi te zijn." (br.hln)


19-09-2011 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse striptekenaar Minck Oosterveer verongelukt

Nederlandse striptekenaar Minck Oosterveer verongelukt


http://img840.imageshack.us/img840/9915/minckoosterveer.jpg


De Nederlandse striptekenaar Minck Oosterveer is zaterdag om het leven gekomen bij een motorongeluk. Oosterveer (1961) kreeg dit jaar de Stripschapprijs voor zijn hele oeuvre. Zijn uitgever Rob van Bavel maakte het overlijden vandaag bekend.
 
De tekenaar werd bekend door zijn krantenstrips voor onder meer De Telegraaf (Zodiak en Nicky Saxx). De afgelopen jaren legde hij zich toe op het maken van nieuwe avonturenverhalen voor het stripblad Eppo.


19-09-2011 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beatles weigerden in VS rassenscheiding bij concerten

Beatles weigerden in VS rassenscheiding bij concerten

Klik op de foto om ' Twist and shout ' te beluisteren

The Beatles hebben in de jaren zestig hun steun betuigd aan de burgerrechtenbeweging in Amerika door te weigeren op te treden voor gescheiden rassen. Dat meldt de BBC op gezag van een document dat volgende week wordt geveild.
 

Het gaat om een contract voor een concert op 31 augustus 1965 in de Cow Palace in Californië. Het document, onderkend door de toenmalige Beatles-manager Brian Epstein, stipuleert dat de Beatles "niet moeten spelen voor een (rassen)gescheiden publiek". Er staat ook vermeld dat de Fab Four 40.000 dollar verdienden aan het optreden, dat drummer Ringo Starr een speciaal drumplatform moest hebben en dat er 150 geüniformeerde agenten de veiligheid zouden verzekeren.

Eerder, in 1964, hadden The Beatles al publiek afstand genomen van rassenscheiding, aldus de BBC. Ze weigerden te spelen op een gescheiden concert in de Gator Bowl in Jacksonville (Florida). "We spelen nooit voor een (rassen)gescheiden publiek en we zullen er nu ook niet aan beginnen", fulmineerde John Lennon toen. "Ik verlies nog liever onze gage." Uiteindelijk hebben de autoriteiten bakzeil gehaald, mocht iedereen samen in het stadium en beklommen The Beatles alsnog het podium.
 
De strijd voor rassengelijkheid heeft Paul McCartney later geïnspireerd tot het schrijven van het liedje 'Blackbird'. (br.hln)


19-09-2011 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
18-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé heeft al 1 miljoen uitgegeven aan ongeboren kind

Beyoncé heeft al 1 miljoen uitgegeven aan ongeboren kind


http://img163.imageshack.us/img163/9535/beyoncezwanger.jpg


Wie het breed heeft, laat het breed hangen: Beyoncé en Jay-Z hebben naar verluidt al meer dan 1 miljoen dollar uitgegeven aan hun ongeboren kind. Dat schrijft het Britse tijdschrift Now.

"Beyoncé probeert zo goed mogelijk voor zichzelf en haar langverwachte baby te zorgen. Ze heeft een diëtist onder de arm genomen die een eetschema voor haar moet uitstippelen, ze wil enkel nog organisch voedsel eten. Ze krijgt ook dagelijks een massage en ze geeft een fortuin uit aan lotions die striemen moeten voorkomen."

"Ze hebben Beyoncé vertelt dat ze nu beter voor zichzelf moet zorgen dan ooit tevoren, en Jay-Z zorgt er dan ook voor dat zijn vrouwtje niets tekort komt", aldus de bron aan Now.18-09-2011 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richard Wagner krijgt biopic


Richard Wagner krijgt biopic


http://img823.imageshack.us/img823/6369/richardwagner.jpg


De Duitse filmproducent Bavaria gaat een film maken over het leven van componist Richard Wagner (1813-1883). De hoofdrol gaat mogelijk naar Edgar Selge.
 
De plannen voor de film zouden al in een gevorderd stadium zitten. Volgens de filmproducent gaat het om een zoektocht naar een wereld waarover weinig geweten is en waarover nog niet veel films gemaakt zijn.
 
Voor de hoofdrol komt mogelijk Edgar Selge in aanmerking. Die speelde eerder al de rol van Wagner in andere films. Richard Wagner werd het bekendst met zijn operacyclus 'Der Ring des Nibelungen'.


18-09-2011 om 17:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinead O'Connor twittert haar zelfmoordgedachten

Sinead O'Connor twittert haar zelfmoordgedachten

Klik op de foto om ' Nothing Compares 2U ' te beluisteren

Sinead O'Connor fantaseert op haar twitterpagina over zelfmoord en stelt dat ze "zo graag naar de hemel wil gaan". Haar geestelijke gezondheid leek enkele weken geleden al zorgelijk toen ze een vrij zielige oproep voor een sekspartner de wereld instuurde, "man of vrouw, maar anale seks moet op het menu staan".

"Ik moest naar de psychiater voor een nieuw voorschrift enzovoort. Ze zegt dat ik een slechte moeder ben en dat ik gestoord ben omdat ik zo openlijk over seks praat. Al die shit mogen we niet zeggen. Zelfmoordneigingen, seks, we moeten erover zwijgen, of je wordt behandeld als een krankzinnige", twitterde ze.

"Ik wil zo graag naar de hemel. Al jaren. Maar ik wil mijn kinderen niet achterlaten. Maar als ik zou kunnen sterven zonder dat ze het weten, ik zou het doen".
O'Connor heeft vier kinderen, tussen vier en 24 jaar.

Waarna ze haar twitter-aanhang vroeg hoe ze zich het leven kon ontnemen. "Als iemand weet hoe ik mezelf kan doden. Ik wens verdomme dat zelfmoord me zou vermoorden".

Vorige maand schreef ze nog hoe ze zich suïcidaal voelde nadat een onderzoeker haar tijdens een tv-show "grove, neerbuigende, beledigende en respectloze" vragen had gesteld.

"Het is misselijkmakend dat iemand suggereert dat ik 'krankzinnig' ben omdat ik openlijk over seks praat. Die man zei dat, gezien ik aan een depressie lijdt, het een teken van waanzin is dat ik publiekelijk over seks praat. Zo lang ik leef, zal ik nooit meer in The Late Late Show zitten".

"Al die 'Sinead is gek'-zever, ik ben het beu. Het is een schande, het heeft me veel pijn bezorgd in mijn leven als artiest en heeft er vele keren voor gezorgd dat ik een einde wilde maken aan mijn leven. Gelukkig heb ik vier redenen om dat niet te doen. Dat zijn mijn dierbare kinderen. Maar geen enkele vrouw zou het gevoel mogen hebben dat iemand een boom door haar hart heeft gedreven. Zo voelde ik me na mijn gesprek met die onderzoeker in The Late Late Show".
18-09-2011 om 17:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vioolrecord eindelijk verbroken

Vioolrecord eindelijk verbroken


http://img594.imageshack.us/img594/6514/vioolrecord.jpg


Exact 4.645 violisten hebben in Taiwan een vioolconcert gegeven dat 5 minuten en 30 seconden duurde. Dat was een halve minuut langer dan vereist om in het Guinness Book of World Records opgenomen te worden.
 
Het nieuwe record werd gevestigd in een stadion in de stad Jhanghua, in het westen van Taiwan. Alle violisten waren kinderen tot 18 jaar. Een functionaris van Guinness World Records was aanwezig als getuige. Het vorige record dateerde van 1925: toen deden in Londen 4.000 violisten mee. (br.hln - foto afp)


18-09-2011 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay in Groot-Brittannië uitgeroepen tot beste festivalact

Coldplay in Groot-Brittannië uitgeroepen tot beste festivalheadliner

Klik op de foto om ' Speed of Sound ' te beluisteren


Luisteraars van het zesde radiokanaal van de BBC hebben Coldplay uitgeroepen tot beste festivalheadliner van dit jaar, zo heeft de Britse openbare omroep gemeld.
 
Coldplay was onder meer top of the bill van het toonaangevende Glastonbury-festival en kreeg 22,7 procent van de stemmen achter zich. Tweede was de Amerikaanse rockband The National met 14,2 procent en derde Muse met 13,8 procent.


18-09-2011 om 10:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
17-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Brook poseert voor PETA

Kelly Brook poseert voor PETA


http://img854.imageshack.us/img854/49/kellybrookt.jpg


Na de ex van George Clooney, Elisabetta Canalis, heeft dierenrechtenorganisatie PETA nu ook Kelly Brook gestrikt voor zijn nieuwste campagne. Het 31-jarige model kruipt onder de slogan 'Whose Skin Are You In' in de huid van een slang en liet zich hiervoor van kop tot teen bodypainten.

PETA protesteert met de nieuwste campagne tegen het levend villen van exotische dieren zoals hagedissen, slangen en krokodillen. "Mijn haren gaan ervan rechtstaan wanneer ik denk aan de gewelddadige manier waarop slangen, hagedissen en krokodillen worden gedood om van hun huid laarzen, handtassen en riemen te maken", vertelt Brook tijdens de voorstelling van de campagne.

"Wij willen ontwerpers steunen die creatief te werk gaan zonder daar destructief voor te zijn, en die namaakhuid gebruiken in plaats van dieren te doden", aldus het topmodel.


17-09-2011 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seinfeld-actrice overlijdt op 92-jarige leeftijd

Seinfeld-actrice overlijdt op 92-jarige leeftijd

Klik op de foto om een scene uit de film ' This Place Is Perfect ' te bekijken

De Canadese actrice Frances Bay is op 92-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de Los Angeles Times vrijdag. Ze is vooral bekend van haar rol in de Amerikaanse tv-serie Seinfeld en die van grootmoeder in de film "Happy Gilmore" van Adam Sandler.
 
Frances Bay werd geboren in 1918 en werd pas in de jaren '70 actrice, toen ze al meer dan 50 was. Ze speelde onder meer ook mee in "Blue Velvet" van David Lynch en stond recenter naast Jennifer Lopez en Matthew McConaughey in "The Wedding Planner".


17-09-2011 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney trouwt op plek waar hij Linda huwde

Paul McCartney trouwt op plek waar hij Linda huwde


http://img511.imageshack.us/img511/5371/paulmccartneynancysheve.jpg


Paul McCartney staat op het punt te trouwen met Nancy Shevell, in hetzelfde 'register office' in Londen waar hij in 1969 met de Amerikaanse fotografe Linda Eastman trouwde.

De 69-jarige ex-Beatle trouwt vandaag in Marylebone Register Office. Nancy (51) wilde in haar geboortestad New York trouwen, maar stemde in met een Londense plechtigheid "om hem blij te maken". Het wordt een intiem gebeuren met enkel familieleden.

In 1969 woonden honderden fans het huwelijk van McCartney met Linda Eastman bij. Zij overleed in 1998 aan kanker, ze was toen 56. Hij trouwde in 2002 met model Heather Mills en scheidde zes jaar later van haar. Het werd de duurste echtscheiding ooit. Mills hield er zo'n 24,3 miljoen euro over.

De gelukkige deze keer is Nancy Shevell, erfgename van een rijke Amerikaanse ondernemer. Paul en Nancy kennen elkaar al vier jaar. Shevell is de dochter van de eigenaar van een openbaar vervoersbedrijf in de Verenigde Staten. Ze is vicevoorzitter van het bedrijf en brengt volgens de Britse pers heel wat tijd door in Londen.

De woordvoerder van Paul McCartney wilde geen commentaar geven op het aangekondigde huwelijk.17-09-2011 om 11:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
16-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rundskop wordt Belgische inzending voor Oscars

'Rundskop' wordt Belgische inzending voor Oscars

Klik op de foto om de trailer te bekijken

'Rundskop', de debuutfilm van regisseur Michaël Roskam wordt de Belgische inzending voor de Oscar voor Beste Buitenlandse Film. Dat heeft de bevoegde commissie zopas beslist.

'Rundskop' met Matthias Schoenaerts haalde het van  'Le gamin au vélo' van de gebroeders Dardenne en 'Hasta la vista' van Geoffrey Enthoven.

Op 24 januari 2012 maakt de Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS) de vijf buitenlandse films bekend die naar een Oscar mogen dingen.

De uitreiking van de Oscars vindt plaats op 26 februari.


16-09-2011 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kourtney Kardashian brengt zoontje (21 maanden) naar plastisch chirurg

Kourtney Kardashian brengt zoontje (21 maanden) naar plastisch chirurg


http://img713.imageshack.us/img713/9355/kourtneykardashianp.jpgHet hoeft niet gekker te worden: het zoontje van Kourtney Kardashian (bijna 2 jaar) heeft zijn eerste bezoek bij de plastisch chirurg achter de rug. Arme Mason was op zijn snoetje gevallen, waardoor het zusje van Kim in de schoonheidskliniek ging polsen of er 'iets aan zijn neus' gedaan moest worden.

Gelukkig viel de 'schade' al bij al nog goed mee, en kwam de kleine er met een pleister van af. Kourtney en haar vriend Scott konden weer opgelucht ademhalen: het koppel werd diezelfde avond gespot toen ze op romantische date gingen. De twee genoten van een 'intiem' diner, maar wel mét de camera's uiteraard. (br.hln)


16-09-2011 om 16:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spielberg was meteen verknocht aan Kuifje

Spielberg was meteen verknocht aan Kuifje


http://img560.imageshack.us/img560/1696/stevenspielbergj.jpg


De verfilming van de avonturen van Kuifje door de Amerikaanse filmmaker Steven Spielberg moet een van de hoogtepunten van het filmjaar worden. In een persbericht van verdeler Paramount haalt Spielberg herinneringen op aan zijn eerste ontmoeting met de Belgische stripheld.

Spielberg ontdekte Kuifje in 1981, toen zijn Indiana Jones-film 'Raiders of the lost Ark' uitkwam. Hij las een bespreking van zijn film in een Frans tijdschrift, waarbij de vergelijking werd gemaakt met Kuifje. Spielberg, die nog nooit van de stripheld had gehoord, kocht een album. "Vanaf het eerste moment wist ik dat Kuifje en ik voorbestemd waren om ooit samen te werken".

In 1983 kwam hij in contact met Hergé, de geestelijke vader van Kuifje. Die leek enthousiast om met Spielberg samen te werken. Vooraleer het tot een ontmoeting tussen beiden kwam, stierf Hergé. Het was uiteindelijk zijn weduwe Fanny die Spielberg de rechten gaf voor een verfilming van de avonturen van de jonge reporter.
 
De verfilming zelf liet dertig jaar op zich wachten. Volgens Spielberg omdat hij geen klassieke film maar ook geen tekenversie wilde. De maker van 'E.T' diende te wachten tot de komst van 'motion capture', een techniek waarbij de bewegingen van echte acteurs worden omgezet naar digitale personages. De techniek werd onder meer gebruikt in 'Avatar'.


16-09-2011 om 11:33 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
15-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arctic Monkeys leiden nominaties Q Awards

Arctic Monkeys leiden nominaties Q Awards

Klik op de foto om ' Brianstorm ' te beluisteren

Arctic Monkeys zijn vier keer genomineerd voor de Q Awards: in de categorie Best Track voor 'Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair', in de categorie Best Album met 'Suck It and See', voor Greatest Act in the World Today en Greatest Act in the Past 25 Years. Die laatste award werd in het leven geroepen voor de 25ste verjaardag van het Britse muziekblad. Die prijs moet "de band of act lauweren die de meest betekenisvolle invloed heeft gehad op het muzikale landschap van Q". Lezers kunnen kiezen uit een shorlist van 25 acts, met onder meer Blur, Oasis, Manic Street Preachers, Nirvana, Radiohead, Green Day en The Cure.

Jessie J en Adele werden beiden drie keer genomineerd, ze strijden beiden voor de award van beste artieste tegen PJ Harvey, Beyoncé en Laura Marling.

De awards, waarvoor de lezers van het magazine stemmen, worden op 24 oktober in Londen uitgereikt.


15-09-2011 om 18:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen: Nuchter en clean

Charlie Sheen: "Nuchter en clean"


http://img823.imageshack.us/img823/466/charliesheens.jpg


Charlie Sheen is eens nuchter wakker geworden, keek in de spiegel en vroeg zich af: 'wie is die kerel?'. Charlie schaamt zich nu dood voor zijn extravangante gedrag van het voorbije jaar.

"Ik weet echt niet wat er met me gebeurde", vertelt hij aan Matt Lauer in The Today Show. "Misschien lag het wel aan de stand van de planeten".

Charlie raakte in opspraak nadat hij werd er flink op los feestte met drank, drugs en pornosterren, ontslagen werd uit 'Two and a Half Men' en ging samenhokken met een pornoster en een derderangs fotomodel. Hij ging vervolgens uitbazuinen dat hij een winnaar was en dat er tijgerbloed door zijn aderen stroomt.

"Mensen namen mij zo serieus. Dat was heel gek. Ik heb bepaalde dingen gezegd die de media hebben opgepikt en voor ik het wist kon ik er niet meer mee stoppen. Ik vond het ook wel spannend en wilde de mensen geven wat ze van me wilden."

De acteur gelooft er heilig in dat hij zichzelf nooit meer zo zal laten gaan. "Ik ben nuchter en het is alweer een tijdje geleden dat ik drugs heb gebruikt. Ik zie mijn kinderen en mijn ex-vrouwen nu vaker. Ik ga door met mijn leven en hou in de gaten wat echt belangrijk is."


15-09-2011 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alexa Chung ruilt zanger Arctic Monkeys voor zanger Hurts

Alexa Chung ruilt zanger Arctic Monkeys voor zanger Hurts


http://img801.imageshack.us/img801/8871/alexachungt.jpg


Model-presentatrice Alexa Chung heeft na vier jaar haar relatie met Arctic Monkeys-zanger Alex Turner verbroken. Chung is gevallen voor de charmes van Hurts-voorman Theo Hutchcraft, die ze in april ontmoette op het Coachella Festival in Californië.

"Ze hebben dezelfde interesses, muziek en mode, en kunnen het enorm goed met elkaar vinden. Theo bracht de voorbije maanden veel tijd door in New York, waar Alexa woont. Alexa en Alex gingen de voorbije zomer uit elkaar, na vier jaar samen, en ook daarom wil ze haar prille relatie met Theo nog wat in de luwte houden".

Chung, die ook voor Vogue schrijft, heeft onlangs een huis in New York gekocht en presenteert een nieuwe realityshow '24-Hour Catwalk' op de Amerikaanse tv. In 2009 brak ze daar door met haar eigen programma, 'It's On with Alexa Chung'.


15-09-2011 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FBI onderzoekt naaktfoto's Scarlett Johansson

FBI onderzoekt naaktfoto's Scarlett Johansson


http://img193.imageshack.us/img193/594/scarlettjohanssond.jpg

De FBI onderzoekt het hacken van smartphones van beroemdheden, nadat naaktfoto's van actrice Scarlett Johansson op het internet verschenen. Dat melden Amerikaanse media.

Een woordvoerder van het federale onderzoeksbureau gaf geen commentaar over de gelekte foto's van Johansson, maar bevestigde wel dat het FBI onderzoek voert naar het hacken van smartphones en andere digitale toestellen van beroemdheden.
 
De actrice zou zelf naar de FBI zijn gestapt nadat de foto's op het internet werden geplaatst. Er circuleren op meerdere sites ook gehackte foto's van zanger en acteur Justin Timberlake, genomen door de actrice Mila Kunis.
 
Er is sprake van naaktfoto's van een vijftigtal beroemdheden die eerder dit jaar zouden zijn gestolen.


15-09-2011 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jacksons moeder en kinderen krijgen 30 miljoen dollar

Michael Jacksons moeder en kinderen krijgen 30 miljoen dollar


http://img20.imageshack.us/img20/7615/familiemichaeljackson.jpg


De beheerders van het fortuin van Michael Jackson vragen de rechter de toestemming om zijn moeder en zijn drie kinderen 30 miljoen dollar uit zijn fortuin te schenken. Daarnaast willen ze ook het geboortehuis in Encino, Californië verkopen, dat vorig jaar op 14 miljoen dollar werd geschat en inmiddels grondig gerenoveerd is.

Het beheerfonds van Michael Jackson, dat eind vorig jaar 310 miljoen dollar had gegenereerd, werd vooral gespijsd door de postume concertfilm 'This is It' en heeft naar verluidt al ruim 90 miljoen dollar schulden weggewerkt.


15-09-2011 om 11:02 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
14-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Reynolds dumpt Sandra Bullock

Ryan Reynolds dumpt Sandra Bullock


http://img823.imageshack.us/img823/6528/ryanreynoldssandrabullo.jpg


Nadat hij Scarlett Johansson en Charlize Theron de deur wees, heeft Ryan Reynolds nu ook Sandra Bullock gedumpt. De Oscarwinnares zou er het hart van in zijn. Dat schrijft The National Enquirer.

"Ryan en Sandy hebben de voorbije weken met z'n tweetjes heel wat tijd doorgebracht", vertelt een insider aan het Amerikaanse blad. "Ze gingen in augustus zelfs samen op vakantie in Jackson Hole."

De relatie tussen Bullock en Reynolds zorgde ervoor dat de 'Green Lantern'-acteur een hechte band opbouwde met Louis, de adoptiezoon van de actrice. "Ryan is de enige vader die Louis ooit gekend heeft. Hij noemt hem zelfs al 'da-da'. Elke keer wanneer hij Ryan 'papa noemt', smelt Sandra's hart."

Toch de relatie tussen de acteurs geen lang leven beschoren: "Sandy hoopte op een serieuze relatie maar dat zag Ryan helemaal niet zitten. Hij vertelde haar dat ze zijn beste vriendin is, maar dat ze ook niet meer is dan dat. Zij wil zich binden, maar dat wil hij helemaal niet. Hij wil gewoon vrienden blijven."

Volgens diezelfde bron heeft Reynolds zijn echtscheiding met Scarlett Johansson nog lang niet verwerkt: "Toen hij Sandra vertelde dat hij nog steeds gevoelens had voor Scarlett, brak hij haar hart. Ze kon haar tranen niet meer bedwingen."

Ryan en Sandra zijn al jarenlang de beste vrienden maar deze zomer bloeide er uiteindelijk iets moois tussen de twee. Volgens Star had het koppel vlak voor de breuk zelfs heuse trouwplannen. Of de geruchten ook kloppen valt - gezien de reputatie van The National Enquirer - voorlopig nog af te wachten.


14-09-2011 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heideroosjes kondigen afscheid aan

Heideroosjes kondigen afscheid aan

Klik op de foto om ' De Wereld Draait Door ' te beluisteren

De Nederlandse punkrockband de Heideroosjes stopt ermee. De bandleden spelen al 22 jaar samen. Op 21 november verschijnt het laatste album Cease-fire. De week ervoor begint de laatste tournee die hen ook naar België brengt.

De voorverkoop voor de afscheidstournee begint op 17 september. In 2012 speelt de Heideroosjes nog op een aantal festivals, waarna in september het doek definitief valt.

De band verkocht enkele honderdduizenden albums en speelde op festivals als Lowlands, Pinkpop, Pukkelpop en Rock Werchter. Ook toerde de band door Europa, de Verenigde Staten, Japan en Zuid-Afrika.

"Dit doet pijn tot in mijn botten", zegt zanger en gitarist Marco Roelofs over het besluit. "Heideroosjes is geen hobby, het is een levensstijl. En bovendien al jaren onze broodwinning." Die intensieve levensstijl maakt niet ieder bandlid meer gelukkig. "Als we onze vriendschap willen behouden, dan moeten we deze samenwerking loslaten", zo luidt het.

De Heideroosjes houden met hun afscheidstournee halt in Leuven, Oostmalle en Opwijk.


14-09-2011 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pop Art-icoon Richard Hamilton (82) overleden

Pop Art-icoon Richard Hamilton (82) overleden


http://img88.imageshack.us/img88/4916/richardhamilton.jpg


De Britse kunstenaar Richard Hamilton, mogelijks de meest invloedrijke Britse kunstenaar van de 20ste eeuw, is vanochtend na een korte ziekte overleden. De in Londen geboren Hamilton, de "vader" van de Pop Art, werd 89. Het belangrijkste thema in zijn werk was erotiek, reclame en het leven van de mens-consument in een moderne, overgemediatiseerde samenleving. In een van zijn laatste - politiek getinte - werken, 'Shock and Awe' (2007-2008), haalde hij Tony Blair nog door de mangel, door de toenmalige Britse premier af te beelden met een cowboyshirt, pistolen en holsters.

Met zijn iconisch werk 'What is that makes today's homes so different, so appealing? ', een collage met onder andere een bodybuilder en een blikje ham, maakte hij in 1956 reeds de weg vrij voor de Pop Art.
Hamilton was, in samenwerking met Peter Blake, ook zeer bekend door zijn werken over de rock- en popgoden van de jaren '60 en '70. Zo toont zijn hyperrealistisch portret 'Swingeing London' Rolling Stone Mick Jagger op de achterbank van een politiewagen, met zijn arm voor zijn gezicht om de foto's van de paparazzi te ontwijken. Hamilton ontwierp ook de hoes van de beroemde Beatles-elpee The White Album.

De collage 'Just what is...' maakte deel uit van de baanbrekende tentoonstelling This Is Tomorrow, door het door Hamilton gestichte kunstenaarscollectief The Independent Group. In zijn essay 'For the finest art try pop' (1961) beweerde Richard Hamilton, dat de kunstenaar in het stadsleven van de twintigste eeuw niets anders kon zijn dan een consument van de massacultuur en daar ook vaak aan bijdroeg.

Over zijn band met de popcultuur zei Hamilton ooit: "Hoewel ik geïnteresseerd was in het fenomeen pop, heb ik mezelf nooit met die term geassocieerd, die ik gebruikte om Elvis Presley en tamelijk banale Amerikaanse beelden van ijshoorntjes of hamburgers te beschrijven".  (br.hln)14-09-2011 om 11:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
13-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DJ Mehdi (34) overleden

DJ Mehdi (34) overleden

Klik op de foto om ' I Am Somebody feat ' te beluisteren

De Franse electro- en hiphopproducer DJ Mehdi is op 34-jarige leeftijd overleden. Volgens rtl.be zou een overloop in zijn huis zijn ingestort. Platenlabel Ed Banger Records bevestigt het overlijden.

DJ Mehdi - of voluit Mehdi Favéris-Essadi - verdiende zijn sporen als producer in de Franse hiphopscène, maar ging vanaf 2002 meer de electrotoer op.

In 2006 vond hij onderdak bij het invloedrijke Ed Banger Records van Pedro Winter, oud-manager van Daft Punk. Daar vond hij collega's als Justice, Feadz en SebastiAn terug.

Dj Mehdi was een graag geziene gast op verschillende Belgische festivals waaronder Dour en Pukkelpop. Zijn nummer 'Pocket Piano' groeide in de Joakim-remix uit tot een floorfiller.

Talloze artiesten delen intussen via Twitter hun medeleven aan de nabestaanden.


13-09-2011 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdenkingsconcert voor Michael Jackson in Wales

Herdenkingsconcert voor Michael Jackson in Wales

http://img560.imageshack.us/img560/8980/michaeljacksonb.jpg


Familieleden en sterren willen met een concert in Wales de overleden Amerikaanse popster Michael Jackson herdenken, zo heeft het Britse persbureau PA vandaag bericht.
 
Presentator van het Michael Forever Tribute Concert op 8 oktober in het Millennium Stadium van Cardiff zal de Amerikaanse acteur Jamie Foxx zijn. Er zullen optredens zijn van onder andere Christina Aguilera, Craig David en Smokey Robinson.
 
Katherine Jackson, moeder van Wacko Jacko, verwacht zich aan een waardige show als aandenken aan haar zoon die twee jaar geleden is overleden. Ze kondigde aan de show te zullen bijwonen.


13-09-2011 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijver Houellebecq is spoorloos

Schrijver Houellebecq is spoorloos


http://img535.imageshack.us/img535/7024/michelhouellebecq.jpg


Schrijver Michel Houellebecq is vermist. Hij zou deze week zijn opwachting maken in Nederland en België om over de vertaling van zijn laatste boek te praten, maar de auteur is nooit opgedaagd. Dat is absoluut niet van zijn gewoonte, bevestigen bronnen binnen de literaire wereld. Dat meldt Het Belang van Limburg op zijn site.

Houellebecq, de auteur van onder meer 'Platform' en 'Elementaire deeltjes', zou gisteren een bezoek brengen aan Amsterdam en vandaag aan het literaire festival BorderKitchen in Den Haag, maar hij stuurde twee keer zijn kat. Ondertussen is ook zijn bezoek aan de Brusselse Munt van morgen afgelast.

"Hij is wel vaker lange tijd onbereikbaar, maar het is nooit eerder gebeurd dat hij niet komt opdagen voor een promo-afspraak. Hij is daar altijd heel trouw in. Hij komt ook graag naar Nederland", zegt zijn vaste vertaler Martin de Haan.

De Haan had in juni nog contact met Houellebecq en de schrijver had hun afspraken toen bevestigd. Sindsdien heeft Houellebecq nooit meer gereageerd op mails van De Haan.

In mei van dit jaar verscheen de vertaling van zijn roman 'La carte et le territoire' ('De kaart en het gebied'), waarmee Houellebecq vorig najaar de Prix Goncourt won. Die roman gaat over een man die zich volledig afsluit van de wereld en die later vermoord wordt teruggevonden.


13-09-2011 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Amy Winehouse: Dokter waarschuwde haar voor hartaanval

Vader Amy Winehouse: "Dokter waarschuwde haar voor hartaanval"

http://img202.imageshack.us/img202/3051/amywinehousep.jpgVolgens de vader van de overleden Amy Winehouse had de dokter van de zangeres haar gewaarschuwd voor een mogelijke hartaanval.

Dat vertelde Mitch Winehouse aan Piers Morgan tijdens een interview op CNN. "Ze dronk twee of drie weken lang en vervolgens stopte ze weer enkele weken. Dat was het grootste probleem".

Mitch Winehouse verklaart dat de meeste alcoholisten blijven drinken, zodat er constant alcohol in hun lichaam is. Dat was niet het geval bij zijn dochter. "De dokter had haar gewaarschuwd dat als ze zo doorging, haar leven in gevaar zou komen", stelt Mitch.

Volgens haar vader was Amy al drie jaar van de drugs af, maar kon ze haar strijd tegen alcohol niet winnen.

Hij wijt het aan haar ex-man, Blake Fielder Civil, dat Amy aan de hard drugs geraakte. Amy trouwde in 2007 met Blake, twee jaar later scheidden ze. Vader Mitch deed naar eigen zeggen alles wat hij kon om die relatie te verbreken. "Ik zei hem dat hij haar met rust moest laten, dat hij nog haar dood zou inluiden, maar ze hield enorm veel van hem".

Toch wijt hij het overlijden van zijn dochter niet aan Blake. "Ik verwijt hem veel zaken, zonder hem was ze nooit aan de hard drugs geraakt. Maar haar dood was een vreselijk ongeluk, het was haar verantwoordelijkheid. Ze was gewaarschuwd dat als ze afkickte zonder medische begeleiding, ze een hartaanval riskeerde".

Vader Mitch en moeder Janis gaven gisteren hun eerste gezamenlijk interview sinds het overlijden van hun dochter, in een nieuwe talkshow in de VS. Daar lieten ze een reeks foto's zien van Amy als kind. Mitch omschreef zijn dochter als "gewoon een normaal kind, enorm vrijgevig en een tikkeltje ondeugend, maar op een lieve manier". "Ze hield van kusjes en knuffels, en dat deed ze heel haar leven". (br.hln)


13-09-2011 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Angola is Miss Universe

Miss Angola is Miss Universe


http://img69.imageshack.us/img69/838/angolal.jpg


Leila Lopes uit Angola is de nieuwe Miss Universe. De 25-jarige studente bedrijfskunde volgt de Mexicaanse Ximena Navarrete op. Voor onze landgenote Justine De Jonckheere was geen finaleplaats weggelegd.

Lopes liet in de finale de Oekraïense Olesia Stefanko achter zich. Priscilla Machado uit Brazilië, Shamcey Supsup uit de Filipijnen en Luo Zilin uit China vervolledigden de top vijf. Het was de 60e editie van de schoonheidswedstrijd.


13-09-2011 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jagger wil 50ste verjaardag Stones zonder Keith vieren

Jagger wil 50ste verjaardag Stones zonder Keith vieren

Klik op de foto om ' Sympathy For The Devil ' te beluisteren

That's it, de Rolling Stones zijn dood en begraven. Mick Jagger heeft de commentaren van Keith Richards in diens biografie nog niet verteerd, en nu laat hij weten dat Keith volgend jaar niet welkom is op de viering van de 50ste verjaardag van de band. Het einde van het laatste rockicoon of een partijtje natrappen? Daniel Gardin, manager van Adamo en sinds jaar en dag goed bevriend met de band en hun entourage, relativeert: "Ze hebben het momenteel alle vier druk, maar ze hebben vorige week in Londen wel samengezeten om zakelijke besprekingen te voeren. Die tournee komt er, tenminste als hun gezondheid en de economische situatie het toelaten".

Plannen voor een verjaardagstournee borg Jagger vorig jaar al op nadat Keith het zich had gewaagd in zijn 'Life' Jagger als een egocentrische middelmatige zanger met een klein pietje af te schilderen.

Nu wil Jagger de verjaardag dus vieren met een optreden in de Marque in Londen, waar de Rolling Stones hun eerste concert speelden, maar Keith is daarbij niet welkom. Wat erger is dan een café zonder bier.

"We zouden naar de Marquee kunnen gaan om er een gedenkteken voor 50 jaar dienst in ontvangst te nemen. Dat zou kunnen lukken, maar uiteraard zou Keith niet welkom zijn. Charlie Watts (die er voor dat eerste optreden nog niet bij was) mag wel komen, maar hij zou dan geen gedenkteken krijgen", aldus de 68-jarige Jagger in het magazine Daily Mail Live.

Daniel Gardin: "Ach, dat is maar praat voor de vaak. Feit is dat het boek van Keith een harde opdoffer is geweest voor Mick, een aantasting van zijn ego. Het was te verwachten dat hij terug zou slaan. Mick is een gevoelige vent. Eigenlijk is het het gedrag van kinderen op de speelplaats en eigenlijk zijn het ook kinderen op de speelplaats".

Jagger heeft inmiddels de laatste hand gelegd aan het debuutalbum van zijn nieuwe band SuperHeavy, met Dave Stewart, Damian Marley, Joss Stone en A.R. Rahman. "Ronnie heeft het al gehoord. Hij is lief, heel ondersteunend. Hij vond het erg goed, vooral enkele van de eerste tracks die we opnamen. Charlie vond het ook goed. Hij valt vooral voor de grooves, Charlie heeft daar een oor voor. Maar Keith? Ik weet niet waar Keith nog naar luistert. Chuck Berry, zegt hij, maar ik vraag me af of dat wel waar is".

Het ziet er naar uit dat Jagger hiermee het definitieve einde inluidt van de laatste iconische rockband uit de jaren zestig, die door critici al twintig jaar The Strolling Bones worden genoemd maar vorig jaar wel tot tweede beste liveband aller tijden werden uitgeroepen door Rolling Stone, na Bruce Springsteen and the E Street Band en voor Led Zeppelin.

Jagger en Richards hebben al decennialang een getroebleerde relatie. Hét songschrijversduo dat toch minstens vijftien jaar lang klassieker na klassieker wist te leveren, kende al eerder periodes van koude oorlog. In de jaren zeventig en vroege jaren tachtig was daar doorgaans een vrouw mee gemoeid, achtereenvolgens Marianne Faithfull en Anita Pallenberg, die het naast Jagger en Richards ook met wijlen Brian Jones aanlegden.

Daniel Gardin: "De uitlatingen van Keith in zijn boek hebben Mick even hard geraakt dan de naast-de-pot-pisserij van jaren geleden. Maar wat er in de media van gemaakt is, slaat soms nergens op. Ik las ergens dat Keith thuis zou blijven en dat Mick Taylor zijn plaats zou innemen. Bullshit".

"Feit is dat Mick het druk heeft met SuperHeavy, dat Ron Wood een nieuwe soloplaat gaat opnemen en ook Keith nieuwe soloplannen heeft. Charlie is op tournee met zijn jazzband, die heel wat succes heeft. Volgens mij komt de verjaardagstournee er wel, hoewel het een kleine tournee zal zijn. Vermoedelijk beginnen ze eind volgend jaar in de VS, en doen ze in 2013 de rest van de wereld. Tenminste als hun gezondheid het nog toelaat, wie kan dat voorspellen? En daarnaast weet niemand hoe de wereldeconomie er volgend jaar zal uitzien. Als de euro het laat afweten, kan je er donder op zeggen dat er geen grote tournees van Madonna of U2 meer komen".

"Het was aan het begin van de jaren tachtig dat Mick onuitstaanbaar begon te worden, ik kom al twintig jaar niet meer in zijn kleedkamer", verklaarde Richards vorig jaar naar aanleiding van het verschijnen van zijn autobiografie 'Life'. Daarin verwijst hij Jaggers solo-album 'Goddess In The Doorway', dat hij herdoopte tot 'Dogshit on the Doorstep', naar de prullenmand. "Het is als 'Mein Kampf'. Iedereen heeft het gekocht, maar niemand heeft het gelezen", grapte Richards.

Hij beklemtoonde in oktober vorig jaar dat hij desondanks nog met Jagger wilde samenwerken, en dat er zelfs een Stonestournee op  stapel stond. "Ik denk dat het wel gaat gebeuren, ik heb het er al over gehad met... Hare Majesteit. Brenda". 'Her Majesty' en 'Brenda' zijn de bijnamen die Richards aan Jagger geeft. (br.hln)


13-09-2011 om 10:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
12-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe single Coldplay: 'Paradise'

Nieuwe single Coldplay: 'Paradise'

Klik op de foto om ' Paradise ' te beluisteren

Vandaag gaat de nieuwe single van Coldplay in wereldwijde première. 'Paradise' is de tweede single uit het album 'Mylo Xyloto', dat op 24 oktober verschijnt.

Een weidse melodie volgestouwd met piano en violen, een luie electrogroove en lyrics over een vrouwmens dat van het paradijs droomt en zowaar wegvliegt: dat zal uw radio de komende weken om het halfuur uitbraken en de kans is groot dat u daar nog blij om bent ook.

Elke zeug zijn meug, en dat moet Chris Martin ook gedacht hebben toen hij Rihanna vroeg mee te zingen op het nummer 'Princess of China' op het vijfde album van Coldplay.

Hij moest er naar eigen zeggen wel al zijn moed voor samenrapen. "Het album is ontworpen als één geheel, met als hoofdpersonages een jongen en een meisje. Voor de rol van het meisje stond Rihanna bovenaan ons verlanglijstje. Maar het heeft een tijd geduurd eer ik de moed had om haar te vragen. Na ons optreden in Las Vegas ontmoette ik haar en vroeg ik of het er in zat. Ik stamelde, zo nerveus was ik. Ze heeft een verbluffende stem, totaal anders dan de mijne. Ze klinkt anders dan we gewend zijn van haar, maar dat komt omdat het een geheel andere song is, geschreven door een kerel uit Devon", verklaart Martin in The Sun.

Meer dan 50 miljoen albums heeft Coldplay al verkocht, maar daarom gaat Martin nog niet op zijn lauweren rusten. "Met dit vijfde album zijn we op het punt gekomen dat we onszelf moeten bevestigen of er mee ophouden. Populariteit heeft een vervaldatum. Maar iedereen die het album koopt, zal er van houden. Tenzij ze er echt niet van willen houden. Die zullen een jaar moeten wachten, dan zullen ze wel toegeven dat ze er van houden. Wat je moet aanvaarden als je heel loyale fans hebt, is dat er ook mensen zijn die je willen vermoorden. Dat is ok. Aanvankelijk is het moeilijk daar mee te leven, maar na een tijdje went het wel".


12-09-2011 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber: Voor mijn 25ste wil ik vader worden

Justin Bieber: "Voor mijn 25ste wil ik vader worden"

http://img194.imageshack.us/img194/606/justinbieberta.jpg


Justin Bieber wil tegen zijn 25ste vader worden. De 17-jarige zanger, die een relatie heeft met Selena Gomez, ziet zichzelf over zeven jaar getrouwd met kinderen. Maar trouwplannen zijn er voorlopig nog niet.12-09-2011 om 18:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beklijvend moment op Ground Zero met Paul Simon

Beklijvend moment op Ground Zero met Paul Simon

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

De Amerikaanse singer-songwriter Paul Simon (69) heeft vandaag voor een van de vele beklijvende momenten gezorgd tijdens de herdenking van de slachtoffers van de terroristische aanslagen van 11 september 2001 in New York. De muzikant bracht op Ground Zero een akoestische versie van het nummer The Sound of Silence, dat hij in 1965 met Simon & Garfunkel uitbracht. Een pakkend eerbetoon van de New Yorker.


11-09-2011 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscar-winnaar Cliff Robertson overleden

Oscar-winnaar Cliff Robertson overleden


http://img703.imageshack.us/img703/8960/cliffrobertson.jpg


Oscar-winnaar Cliff Robertson is gisteren overleden in een ziekenhuis in New York. De Amerikaanse acteur werd een dag eerder 88 jaar, schrijft de krant Los Angeles Times.  Evelyn Chrisel, die jarenlang Robertsons persoonlijke assistente was, maakte het nieuws bekend.

Robertson speelde mee in zowat zestig films. In 1968 kreeg hij een Oscar voor zijn rol in de film 'Charly' van Ralph Nelson. Hij was ook te zien in 'Three Days of the Condor' en meer recent als oom Ben Parker in de Spider-Man-films. Op televisie waren er rollen in onder andere 'The Twilight Zone' en 'Batman'.


11-09-2011 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Rundskop' sleept zes Vlaamse filmprijzen in de wacht

'Rundskop' sleept zes Vlaamse filmprijzen in de wacht

http://img571.imageshack.us/img571/5349/rundskop.jpg
Matthias Schoenaerts in 'Rundskop'.


Op het Filmfestival van Oostende werden voor de tweede keer de Vlaamse Filmprijzen uitgereikt. De grote winnaar van de avond werd "Rundskop", die 6 prijzen in de wacht sleepte.

'Rundskop' werd bekroond tot beste film en beste debuut. Michael Roskam kreeg de prijs voor de beste regisseur. Matthias Schoenaerts werd bekroond als beste acteur in een hoofdrol, Jeroen Perceval tot beste acteur in een bijrol. Nicolas Karakatsanis kreeg de prijs voor de beste fotografie.

Ook 'Adem' verzilverde een aantal nominaties. De Prijs van de verdienste was voor "Schellebelle 1919", de film waarvoor regisseur Johan Heldenbergh zijn hele dorp op sleeptouw nam. In totaal werden 5 verschillende films bekroond.

Hieronder volgt een overzicht van de prijzen:
Prijs voor Beste Film: "Rundskop".
Prijs voor Beste Regisseur: Michael Roskam voor "Rundskop".
Prijs voor Beste Scenario: Hans Van Nuffel en Jean-Claude Van Rijckeghem voor "Adem".
Prijs voor Beste Acteur in een hoofdrol: Matthias Schoenaerts in "Rundskop".
Prijs voor Beste Actrice in een hoofdrol: Agnieszka Grochowska in "Beyond the Steppes".
Prijs voor Beste Acteur in een bijrol: Jeroen Perceval in "Rundskop".
Prijs voor Beste Actrice in een bijrol: Anemone Valcke in "Adem".
Prijs voor Beste Fotografie: Nicolas Karakatsanis in "Rundskop".
Prijs voor Beste Muziek: Bert Ostyn voor zijn composities in "Turquaze".
Prijs voor Beste Debuut: Michael Roskam voor "Rundskop".
Prijs van de Bijzondere Prestatie: "Schellebelle".
         
Met de uitreiking van de Vlaamse Filmprijzen werd het vijfde Filmfestival van Oostende afgesloten. In totaal volgden de voorbije tien dagen meer dan 25.000 mensen het aanbod van het Festival.


11-09-2011 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Justin Bieber vrouwenkleren draagt

Waarom Justin Bieber vrouwenkleren draagt


http://img820.imageshack.us/img820/606/justinbieberta.jpg

Justin Bieber komt er openlijk voor uit dat hij vrouwenkleren koopt. "Ik heb al vaker jeansbroeken voor vrouwen gedragen omdat die mij beter passen. Het is helemaal geen trend ofzo, ik draag gewoon graag wat lekker zit", luidt het.

Toch zal het 17-jarige popidool nog eventjes moeten wachten vooraleer hij dezelfde garderobe met zijn liefje Selena kan delen, want het koppel wil pas na hun huwelijk gaan samenhokken.

"Ik ben voorstander van het huwelijk, maar op dit moment hoeft het niet voor mij. Selena en ik zullen niet samenwonen totdat we getrouwd zijn."

Wanneer hij de grote stap dan wel zal zetten? "Ik weet het niet, als de tijd er rijp voor is dan zal het wel gebeuren. Momenteel focus ik me enkel en alleen op mijn muziek, alles loopt op wieltjes."


11-09-2011 om 09:56 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
10-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het laatste nummer van Amy

Het laatste nummer van Amy

Klik op de foto om de clip te bekijken

Op YouTube is een sneak preview online gezet van de laatste opnames die gemaakt zijn met Amy Winehouse, in duet met de Amerikaanse crooner Tony Bennett. Het gaat om het nummer 'Body and Soul', de favoriete plaat van Amy's vader Mitchell.

In de video zijn de betreurde Britse zangeres en Bennett, die veel jazzalbums heeft uitgebracht, aan het werk in de studio. Ze nemen de zang op van het nummer 'Body and Soul'. De opnames worden afgewisseld met interviewfragmenten van een vrij gezond uitziende Winehouse, die uitlegt dat ze de plaat 'als dochter van' maar al te goed kent.

Voor de 85-jarige Bennett waren die opnames "een getuigenis van haar artistieke genie en haar talent". Hij omschreef haar onlangs tijdens de 'MTV Music Video Awards' als "een van de meest eerlijke muzikanten die ik ooit heb ontmoet".

Het nummer wordt uitgebracht op 14 september, de geboortedatum van Amy. De zangeres zou dan 28 jaar geworden zijn. De opbrengst gaat naar de goeddoelorganisatie die haar familie heeft opgericht na haar plotse dood op 23 juli, toen ze werd teruggevonden in haar woning in Londen. Winehouse kampte met een jarenlange alcohol- en drugsverslaving.


10-09-2011 om 10:43 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
09-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proces arts Michael Jackson gestart in Los Angeles

Proces arts Michael Jackson gestart in Los Angeles

http://img24.imageshack.us/img24/4450/conradmurrayc.jpg


Het proces tegen Conrad Murray, de arts van Michael Jackson die beschuldigd wordt van onvrijwillige doodslag op de bekende superster in 2009, is in Los Angeles van start gegaan met de samenstelling van de jury. Twaalf mensen werden gekozen uit een groep van 160 personen.

Murray (58) staat terecht voor onvrijwillige doodslag tegen Michael Jackson, die in juni 2009 op 50-jarige leeftijd overleed. De aanklager meent dat Murray schuld treft voor de overdosis aan het verdovende middel propofol en andere medicijnen die in Jacksons lichaam werden aangetroffen.

Volgens getuigen zou Murray bewijzen van zijn betrokkenheid hebben willen verbergen, de toestand van Jackson niet hebben opgevolgd en de artsen op de spoeddienst niet hebben gezegd dat de zanger propofol had ingenomen als slaapmiddel.

De dokter slaagde erin alle camera's en aanwezige journalisten te verschalken door via een ondergrondse parking de rechtbank te betreden. Voor de ingang van de rechtbank werden twee manifestanten opgemerkt: eentje die de dokter steunt, en eentje die het voor de zanger opnam.
 
"Gerechtigheid voor Michael Jackson", riep de ene. "Ik steun dokter Conrad Murray, een onschuldige die vrijgepleit moet worden", zei de andere.

Als hij schuldig bevonden wordt, riskeert Murray vier jaar celstraf.


09-09-2011 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische Oscarnominatie

Belgische Oscarnominatie


http://img571.imageshack.us/img571/5349/rundskop.jpg
Matthias Schoenaerts in 'Rundskop'.


'Rundskop' van Michael Roskam, 'Le gamin au vélo' van de broers Dardenne en 'Hasta la vista' van Geoffrey Enthoven. Dat zijn de drie films die in aanmerking komen om als Belgische inzending mee te dingen naar een Oscar voor beste buitenlandse film, weet De Morgen.

Omdat er nooit eerder zoveel Belgische films werden gemaakt die zoveel internationale prijzen winnen, kampt de commissie die de Belgische inzending kiest dus met een luxeprobleem.
 
Achter de schermen van het filmfestival van Oostende wordt druk gediscussieerd over de inzending. In Oostende worden morgen de Vlaamse Filmprijzen uitgereikt. "De film die daar wint, " weet de krant, "is ook de grootste kanshebber om naar Hollywood te worden gestuurd."
 
Op 16 september hakt de commissie de knoop door.


09-09-2011 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryuichi Sakamoto op 5 november in PSK

Ryuichi Sakamoto op 5 november in PSK


http://img215.imageshack.us/img215/858/ryuichisakamoto.jpg


Ryuichi Sakamoto geeft op 5 november 2011 een exclusief Belgisch concert in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

Naast componist, acteur en milieuactivist, is Sakamoto in de eerste plaats een zeer begenadigd pianist. Hij genoot een klassieke opleiding maar specialiseerde zich in elektronische en etnische muziek. De Japanse klanktovenaar komt naar Brussel met cellist Jaques Morelenbaum en een violist, waarvoor hij recent audities organiseerde. Het akoestische trio brengt een uitgekiende selectie uit zijn album '1996' aangevuld met nieuw materiaal.

Ryuichi Sakamoto werd in de jaren '70 bekend als lid van de baanbrekende Japanse elektropopgroep Yellow Magic Orchestra. Hij schreef ook de soundtracks voor 'Merry Christmas, Mr Lawrence' (1983) en 'The Last Emperor' (1987, Oscar voor beste soundtrack) en leverde bijdragen aan de soundtracj van 'Babel' (2006).

In 'Merry Christmas, Mr Lawrence' acteerde Sakamoto naast David Bowie. Het nummer 'Forbidden Colours' uit de film, gezongen door David Sylvian, werd een hit.

Sindsdien componeerde Sakamoto de meest uiteenlopende muziek, van hedendaags klassiek over bossanova tot elektronic. In 2006 richtte hij het ecologische platenlabel Commmons op, een platform dat nieuw talent wil promoten.

Tickets kosten tussen 25 en 40 euro, je kan ze hier reserveren.


09-09-2011 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
08-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2-documentaire over Achtung Baby in première

U2-documentaire over Achtung Baby in première


http://img847.imageshack.us/img847/3747/88987836.jpg


Niet alleen Nirvana's Nevermind viert dit jaar zijn twintigste verjaardag, Achtung Baby van U2 is exact even oud. En dat was natuurlijk een ideale reden voor een documentaire over het ontstaan die plaat. Vanavond gaat 'From The Sky Down' in première op het filmfestival van Toronto.

De docu werd geregisseerd door Davis Guggenheim. Hij regisseerde eerder al 'It Might Get Loud', de documentaire van gitarist The Edge over de geschiedenis van de elektrische gitaar.

'From The Sky Down' toont hoe U2 een moeilijke periode doorstaat. De relaties binnen de band zijn moeilijk en dat beïnvloedt het studiowerk in Berlijn.

Het Torronto Film Festival is een topevenement in de filmwereld. Het festival trapt vanavond af met de U2-docu en eindigt op 18 september.


08-09-2011 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buren dienen klacht in tegen Madonna voor geluidsoverlast

Buren dienen klacht in tegen Madonna voor geluidsoverlast

Klik op de foto om ' 4 Minutes ' te beluisteren

Een buurvrouw van Madonna in New York klaagt de zangeres aan wegens geluidsoverlast. Het geschil sleept al langer dan vandaag aan, maar het verzoek om de zaak te seponeren werd afgewezen.

Karen George woont naast het appartement van Madonna dat gebruikt wordt als oefenruimte. "Als in New York is, worden we tot drie uur per dag geconfronteerd met keiharde muziek en stampende voeten. De muren schudden ervan", aldus de buurvrouw.

Twee jaar geleden nam Madonna al eens maatregelen om de geluidsoverlast tegen te gaan, maar volgens George bleken die onvoldoende. De rechter vindt nu dat de ernst van de klacht een rechtszaak rechtvaardigt. Naast Madonna wordt ook de vereniging van eigenaren van het gebouw gedagvaard. (br.hln)


08-09-2011 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Neil Diamond twittert zijn verloving

Zanger Neil Diamond twittert zijn verloving

Klik op de foto om ' Sweet Caroline ' te beluisteren

De Amerikaanse zanger en songschrijver Neil Diamond (70) wil voor de derde keer trouwen. De zanger zei verliefd te zijn op zijn manager Katie McNeil en zich met haar te hebben verloofd.

Diamond trouwde in de jaren zestig met zijn jeugdvlam Jayne Posner. Het stel kreeg twee dochters en ging in 1969 uit elkaar. Wat later trouwde hij met zijn productie-assistente Marcia Murphey. Uit dat huwelijk, dat 26 jaar stand hield, sproten twee zonen voort.
 
Neil Diamond maakte furore met nummers als 'Sweet Caroline', 'I am... I said', 'Song sung blue', en met de muziek voor de film 'Jonathan Livingstone Seagull'. Maar hij schreef ook liedjes voor anderen, met als wellicht bekendste 'I'm a believer' dat zowat het visitekaartje van The Monkees werd. Ook Frank Sinatra ('Dry Your Eyes') en Deep Purple ('Kentucky Woman') zijn de man schatplichtig.


08-09-2011 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PJ Harvey wint voor tweede keer Mercury Prize

PJ Harvey wint voor tweede keer Mercury Prize

Klik op de foto om ' Good Fortune ' te beluisteren

PJ Harvey heeft geschiedenis geschreven door als eerste artiest de prestigieuze Britse Mercury Music Prize twee keer te winnen. Ze kreeg die prijs voor haar album 'Let England Shake'. In 2001 mocht ze de Mercury Prize al eens in ontvangst nemen voor 'Stories From The City, Stories From The Sea'.

De 41-jarige singer-songwriter was voor haar laatste album naar eigen zeggen geïnspireerd door de oorlogen in Irak en Afghanistan. Toen ze haar prijs kreeg, vertelde ze hoe haar eerste award kreeg op de avond van 11 september. "Toen ik voor de eerste keer won op 11 september 2001, zag ik het Pentagon branden vanuit mijn hotelkamer. Sindsdien is er veel gebeurd. Het heeft me veel tijd gekost om dit album te schrijven. Het is heel belangrijk voor me", aldus PJ Harvey. "Ik wilde iets betekenisvol creëren. Niet alleen voor mij, maar ook voor anderen. En hopelijk ook iets dat de tand des tijds zal doorstaan."


08-09-2011 om 11:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
07-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts krijgt hoofdrol naast Oscarwinnares

Matthias Schoenaerts krijgt hoofdrol naast Oscarwinnares


http://img508.imageshack.us/img508/7092/matthiasschoenaerts.jpgOnze Vlaamse acteertrots Matthias Schoenaerts heeft een nieuwe opmerkelijke hoofdrol te pakken naast topactrice en Oscarwinnares Marion Cotillard. Schoenaerts zal het beste van zichzelf geven in 'Un goût de rouille et d'os' van Jacques Audiard.

De laatste maanden was Schoenaerts aan het werk bij Erik Van Looy voor diens Amerikaanse versie van 'Loft'. De Antwerpse acteur kreeg ook al veel lof voor zijn prestatie in 'Rundskop', waarin hij zich perfect een bepaald Limburgs dialect wist eigen te maken.

Marion Cotillard won een Oscar voor haar vertolking van Edith Piaf in 'La Vie en Rose' en speelde onder meer in 'Inception' van Christopher Nolan en in 'Midnight in Paris' van Woody Allen. Regisseur Jacques Audiard won met 'Un Prophète' in 2009 de Grand Prix in Cannes.


07-09-2011 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elin Nordegren wilt opnieuw trouwen

"Elin Nordegren wilt opnieuw trouwen"


http://img193.imageshack.us/img193/4071/elinnordegren.jpg


Ze werd dan wel tientallen keren bedrogen door Tiger Woods, maar toch raakte Elin Nordegren haar vertrouwen in mannen niet kwijt. De Zweedse schone is nu klaar om opnieuw in het huwelijksbootje te stappen. Dat beweert de National Enquirer althans.

De voormalige echtgenote van Tiger Woods zou tot over haar oren verliefd zijn op haar nieuwe vriend Jamie Dingman, en wil er dan ook geen gras over laten groeien: Elin wil naar verluidt trouwen, en liefst zo snel mogelijk.

Maar dat is buiten de zin van de topgolfer gerekend, want die zou volgens het Amerikaanse blad allesbehalve blij zijn met het nieuws. Een insider vertelt hoe Tiger razend kwaad werd toen hij hoorde dat zijn tweejarige zoon Jamie vroeg om zijn 'tweede papa' te worden.

"Tiger heeft altijd gehoopt dat Elin hem een tweede kans zou geven, maar nu heeft ze hem eens en voor altijd duidelijk gemaakt dat dat nooit zal gebeuren. Elin wil hem laten weten dat hij haar voorgoed kwijt is en dat een andere man hun kinderen zal opvoeden", aldus de bron.


07-09-2011 om 11:52 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
06-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New Order geeft benefietconcert in AB

New Order geeft benefietconcert in AB


http://img836.imageshack.us/img836/9042/newordee.jpg


New Order, iconische band van de new wave die ontstond uit Joy Division na de zelfmoord van Ian Curtis,  kondigt twee uitzonderlijke benefietconcerten aan ten voordele van hun vriend Michael Shamberg. De filmproducer die video's voor New Order regisseerde, lijdt al zes jaar aan een slepende ziekte. Shamberg realiseerde onder meer de met een Brit Award onderscheiden clip voor 'True Faith' en de videos voor 'Touched by the Hand of God' en 'Regret'.

Bassist Peter Hook zal er niet bij zijn in Brussel en Parijs (La Bataclan). Hij verliet de band in 2007 en wordt vervangen door Tom Chapman. Chapman was ook bassist bij Bad Lieutenant, het zijproject van New Orders frontman Bernard Sumner.

Keyboardspeler Gillian Gilbert is opnieuw van de partij. Gilbert speelde voor het eerst live met New Order in 1980. "Het is intussen tien jaar geleden dat ik afscheid nam van de groep. Ik ben blij terug te zijn. Michael is een goede vriend en ik wil hem echt helpen. De perfecte timing dus voor mijn comeback", zegt Gilbert. De concerten in Brussel en Parijs zijn de eerste shows van New Order sinds november 2006.

Sumner licht toe: "Michael is al sinds het begin één van ons. Hij werkte voor The Factory in New York en werd producer van onze eerste videoclips. Dankzij hem werkten we samen met getalenteerde regisseurs zoals Kathryn Bigelow, Gina Birch, Robert Frank, Paula Greiff en William Wegman. Michael is zeer ziek en heeft permanente medische begeleiding nodig. We willen hem helpen. Dankzij deze shows kunnen we een financiële bijdrage leveren, nodig voor zijn verzorging".

New Order speelt op 17 oktober in de Ancienne Belgique, tickets kosten 42 euro en kan je vanaf aanstaande vrijdag om 11 uur hier reserveren.


06-09-2011 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Florence & The Machine voor begin november

Nieuw album Florence & The Machine voor begin november


http://img535.imageshack.us/img535/4781/florenceandthemachine.jpg


Het nieuwe - momenteel nog titelloze - album van Florence & The Machine komt op 7 november uit. Het wordt de opvolger van het succesvolle Lungs uit 2009. Het eerste nummer van de nieuwe cd wordt 'What The Water Gave Me'.

Het nieuwe album werd gemaakt met producer Paul Epworth in de beroemde Studio 3 van de Abbey Road studio, dezelfde studio als waar The Beatles 'Revolver' opnamen en Pink Floyd 'Dark Side of The Moon'.


06-09-2011 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beluister hier nieuwe single Noel Gallagher

Beluister hier nieuwe single Noel Gallagher

Klik op de foto om ' What A Life ' te beluisteren


Pas aanstaande zondag, op elf september, komt de tweede single van Noel Gallagher uit, maar je kan hem nu al beluisteren door op bovenstaande foto de klikken. Zelf noemt Noel het een dance-nummer, en met die repetitieve pianogroove is het inderdaad een stap in die richting.

Noels eerste soloalbum sinds zijn vertrek uit Oasis, 'Noel Gallagher's High Flying Birds', komt op 17 okrober uit. Een tweede album is ook al opgenomen, met het psychedelische collectief Amorphous Androgynous, en komt volgend jaar uit. Noel Gallagher speelt op 1 december een intiem concert in de Brusselse AB.


06-09-2011 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reünie New Order zonder Peter Hook

Reünie New Order zonder Peter Hook

Klik op de foto om ' Bizarre Love Triangle' te beluisteren

De legendarische newwaveband New Order gaat weer optreden. Het is voor het eerst sinds 2006 dat groep opnieuw live te horen zal zijn. Het zal wel zonder bassist Peter Hook te doen zijn, want die stapte in 2007 op. Maar origineel lid Gillian Gilbert zal er wel opnieuw bij zijn. Zij stapte in 2001 uit de band om voor haar zieke dochter te zorgen.

De reünie wordt een benefiet voor de ernstig zieke Amerikaanse filmproducent Michael Shamberg. Die maakte enkele iconische videoclips voor de band, zoals Everything Gone Green.

Voorlopig staan er twee optredens gepland: 17 oktober in het Brusselse Ancienne Belgique en 18 oktober in La Bataclanon in Parijs. Het is nog niet bekend wanneer de kaarten in de voorverkoop gaan.


06-09-2011 om 11:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fielder-Civil vroeg Amy 170 euro om hem te mogen zoenen

"Fielder-Civil vroeg Amy 170 euro om hem te mogen zoenen"


http://img822.imageshack.us/img822/8899/amywinehouseblakefielde.jpg

Volgens 'The Sun' moest Amy Winehouse aan haar man Blake Fielder-Civil geregeld 170 euro betalen om hem te mogen zoenen. De drugsverslaafde Fielder-Civil, die momenteel achter tralies zit, zou van de obsessie van de betreurde zangeres in hem geprofiteerd hebben om met dat geld aan zijn cocaïne en heroïne te geraken.

'The Sun' citeert een zogenaamde vriend van Fielder-Civil. "Blake pochte er dikwijls mee dat Amy hopeloos verliefd op hem was", aldus de bron. "Hij vroeg haar dikwijls tot 170 euro om hem te mogen aanraken en kussen. Dan zaten ze daar samen iets te drinken en wilde Amy wat contact. 'Give me a kiss, sailor', zei ze dan. Waarop hij haar gewoon voor het vuil van de straat uitschold en geld vroeg voor die kus. Ze zuchtte dan even maar betaalde dan wel. Het was ook altijd Amy die de taxi moest betalen, als ze wou dat Blake tot bij haar kwam. Zo zag hun relatie eruit. Blake had Amy wel graag, maar hield nooit van haar."

In 2007 trouwde de op 23 juli overleden Winehouse met Fielder-Civil. Twee jaar later waren ze al gescheiden. Toen de 29-jarige junk vernam dat Winehouse was gestorven, had hij weinig verdriet. Integendeel. Volgens de vriend van Blake kwam hij alleen met wat scheldwoorden naar het adres van Amy op de proppen. Blake, die een celstraf van 32 maanden uitzit, zou het immers vernederend gevonden hebben dat Amy hem nooit kwam bezoeken in de gevangenis. En hij was kwaad omdat hij het huis en de auto van Amy niet kreeg zoals hem bij de scheiding beloofd was."

Momenteel krijgt Blake, die 285.000 euro zou gekregen hebben bij de scheiding, het hard te verduren in de cel omdat hij de ex is van Amy. "Hij is er erg aan toe en wentelt zich in zelfmedelijden", vervolgt de bron van 'The Sun'. "Hij vertelt soms hoeveel hij wel gedaan heeft voor Amy. Dat hij haar een dozijn boeketjes bloemen heeft gekocht op hun eerste huwelijksverjaardag. Eentje voor elke maand dat ze getrouwd waren. Ach, hij wil gewoon zijn gedrag goedpraten en zichzelf ervan overtuigen dat hij een goeie echtgenoot was."(br.hln)


06-09-2011 om 10:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
05-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher komt naar AB

Noel Gallagher komt naar AB

Klik op de foto om ' The Death Of You And Me ' te beluisteren

Meer dan een jaar heeft Noel Gallagher in de studio doorgebracht, maar begin juli doorbrak hij de stilte en kwam de voormalige gitarist en songschrijver van Oasis met het nieuws dat hij twee albums klaar heeft. Het tweede is pas voorzien voor begin 2012, maar debuutalbum 'Noel Gallagher's High Flying Birds' komt al op 17 oktober uit op Noels eigen label 'Sour Mash Records'. De release is gekoppeld aan een tournee en die brengt Gallagher op 1 december naar de AB in Brussel.

'Noel Gallagher's High Flying Birds' telt 10 nummers. De opnames werden in Londen en Los Angeles gerealiseerd en de eerste single, 'The Death of You and Me', sloeg meteen aan. Dat vertaalde zich in meer dan een miljoen internetkliks, enkele uren na de upload. Nadat Noel eerder al tourdata in Amerika en het Verenig Koninkrijk aankondigde, was het vandaag de beurt aan het Europese vasteland.

De Belgische fans mogen zich gelukkig prijzen, want op 1 december komt Noel Gallagher naar ons land voor een intiem concert in de Brusselse Ancienne Belgique. De ticketverkoop voor Noel Gallagher's High Flying Bird start nu donderdag 8 september om 11u.


05-09-2011 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse was "maar" 2,3 miljoen euro meer waard

Amy Winehouse was "maar" 2,3 miljoen euro meer waard


http://img840.imageshack.us/img840/712/amywinehousew.jpg


Amy Winehouse, die in juli op haar 27ste overleed, had toen een fortuin van "slechts" 2,3 miljoen euro. Winehouse had twee bedrijven, Cherry Westfield en CW Touring, waarvan de balansen nu zijn bekendgemaakt.

Cherry Westfield was eind november vorig jaar 2,3 miljoen euro waard, 25.000 euro minder dan in 2009. In diezelfde periode kromp de reserve van CW Touring van 162.000 euro naar 9.135 euro.

In 2008 bedroeg haar fortuin volgens de Sunday Times nog meer dan 11,4 miljoen euro. Een jaar later was dat gezakt tot 5,7 miljoen euro, hetzelfde bedrag als een jaar later.

Winehouse's vader Mitch wil een goeddoelorganisatie rond drugverslaafde jongeren opstarten met het huis van Winehouse als hoofdkwartier. De plannen daarvoor worden echter gedwarsboomd door een derde partij die de naam The Amy Winehouse Foundation heeft laten registreren.


05-09-2011 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele schrijft titelsong nieuwe Bondfilm

Adele schrijft titelsong nieuwe Bondfilm

Klik op de foto om ' Rolling In The Deep  ' te beluisteren

Gaat Adele voor de titelsong van de nieuwe Bondfilm zorgen? Daar lijkt het sterk op nadat de 23-jarige Britse zangeres zich versprak tijdens een interview met de Britse talkshowhost Jonathan Ross.

Ross vroeg Adele tijdens de show naar haar plannen voor de nabije toekomst. "Ik duik in november weer de studio in", antwoordde ze. "Het is een titelsong die ik moet inzingen. Wow, nu heb ik echt wel wat weggegeven." Toen Ross vervolgens de Bondtune begon te neuriën, liep de zangeres lichtjes rood aan.

De nieuwe Bondfilm verschijnt eind volgend jaar op het witte doek. Daniel Craig kruipt opnieuw in de huid van Bond, onder regie van Sam Mendes. Hoe de nieuwe film gaat heten, is nog niet geweten. (br.hln)


05-09-2011 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince moet cosmeticabedrijf 4 miljoen dollar

Prince moet cosmeticabedrijf 4 miljoen dollar


http://img109.imageshack.us/img109/7742/princeb.jpg


Prince moet bijna vier miljoen dollar betalen aan een cosmeticabedrijf. De purperen hoogheid sloot in 2006 een deal met het bedrijf over een naar zijn album '3121' vernoemd parfum. De zanger weigerde, tegen de afspraken in, na de lancering het parfum te promoten. Een rechtbank in New York oordeelde dat hij 3,95 miljoen dollar moet ophoesten.

Revelations Perfume and Cosmetics Inc. maakte veel kosten en gaf aan dat er ondanks veel pogingen, sinds juli 2007 geen contact meer is geweest met de 53-jarige zanger, zo meldt Hollywood News op zijn website.

De rechtbank stelde het cosmeticabedrijf in het gelijk. Een andere rechter moet dit op één november nog wel bevestigen. Prince zal er alles aan doen om dit aan te vechten, liet zijn advocaat weten.


05-09-2011 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaat Eddie Murphy de Oscars presenteren?

Gaat Eddie Murphy de Oscars presenteren?


http://img33.imageshack.us/img33/9099/eddiemurphyu.jpg


Het lijkt erop dat Eddie Murphy de Oscaruitreiking mag gaan presenteren. Producer van de Academy Awards-uitreiking, Brett Ratner, zou in de 50-jarige Murphy wel een geschikte kandidaat zien om de beeldjesuitreiking te presenteren. Ratner heeft net een film met Murphy geregisseerd.

Ratner en zijn medeproducent Don Mischer bespreken de plannen voor de awardshow deze week met The Academy, de organisatie achter de Oscars. Dat heeft entertainmentwebsite 'The Hollywood Reporter' vernomen. Of Eddie Murphy inderdaad al grapjes mag gaan bedenken blijft nog even afwachten. Pas binnen een paar weken komt de organisatie pas met nieuws.

Toen Ratner werd aangewezen als producent van de awardshow, liet hij doorschemeren dat humor een belangrijk onderdeel van de show zal worden. Met Eddie Murphy op het podium moet dat alvast lukken.


05-09-2011 om 10:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laundry Day lokt zestigduizend bezoekers

Laundry Day lokt zestigduizend bezoekers


http://img27.imageshack.us/img27/3766/laundryday.jpg


Het festival Laundry Day heeft 60.000 bezoekers gelokt naar de Ledeganckkaai in Antwerpen. Dat zegt woordvoerster Ilse Rabau. Het evenement vond plaats aan het nieuwe justitiepaleis in Antwerpen.
 
Verspreid over dertien podia gaven ongeveer honderdvijftig acts het beste van zichzelf. De bezoekers zagen onder meer Regi, The Subs, Basement Jaxx en Netsky aan het werk.
 
"Rond 17.30 uur telden we zo'n 55.000 bezoekers. Uiteindelijk werden er dat 60.000 in totaal", zegt woordvoerster Ilse Rabau. "We zijn tevreden met die opkomst. Zeker als je weet dat het evenement zonder incidenten is verlopen. Het hoge bezoekersaantal hebben we voor een deel aan het mooie weer te danken."


04-09-2011 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
03-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenoot Zsa Zsa Gabor aangereden in Beverly Hills

Echtgenoot Zsa Zsa Gabor aangereden in Beverly Hills


http://img7.imageshack.us/img7/464/princefredericvonanhalt.jpgDe 68-jarige echtgenoot van Zsa Zsa Gabor, Prince Frederic von Anhalt, werd in Beverly Hills aangereden door een auto. Von Anhalt werd naar de spoedafdeling van het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk liep hij een beenbreuk op.

Volgens TMZ denkt de politie dat het ongeval mede te wijten is aan Von Anhalt zélf, omdat die als voetganger niet overstak over een zebrapad.

Zijn 94-jarige wederhelft Zsa Zsa is al maanden ziek, maar dat weerhield het koppel niet om in augustus hun 25ste huwelijksverjaardag te vieren, samen met een honderdtal genodigden. De legendarische actrice moest zich tevreden stellen met videobeelden van het feestje in haar kamer omdat ze haar ziekbed niet uit kon. (br.hln - foto getty)


03-09-2011 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Green Day uit vliegtuig gezet om laaghangende broek

Zanger Green Day uit vliegtuig gezet om laaghangende broek

Klik op de foto om ' Boulevard Of Broken Dreams ' te beluisteren

Billie Joe Armstrong, zanger van de Amerikaanse punkrockband Green Day, werd donderdagavond uit een vliegtuig ontzet omdat zijn broek te laag om zijn middel hing. Armstrong weigerde zijn jeans op te hijsen en mocht niet mee met de vlucht in Californië.

Ondanks zijn 39 lentes draagt de zanger zijn broek blijkbaar graag zoals sommige tieners: láág. Dat was niet naar de zin van een personeelslid van Southwest Airlines, dat Armstrong aanmaande zijn jeans op te trekken. "Heb je geen betere dingen te doen dan je daarover zorgen te maken?", repliceerde de frontman van Green Day.

De steward herhaalde het verzoek en dreigde ermee Armstrong uit het vliegtuig te zetten. "Ik probeer gewoon naar mijn fucking plaats te gaan", zei hij. Daarop werden Armstrong en zijn medereiziger van het vliegtuig gesmeten.

De muzikant liet het incident meteen aan zijn 162.000 volgers op Twitter weten, waarna Southwest zich haastte om, ook al via Twitter, haar verontschuldigingen aan te bieden aan Armstrong.


03-09-2011 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iggy Pop werkt aan nieuwe nummers voor The Stooges

Iggy Pop werkt aan nieuwe nummers voor The Stooges


http://img822.imageshack.us/img822/3879/iggypop.jpgIggy Pop heeft nummers geschreven met gitarist James Williamson, die op het laatste album 'Raw Power' van The Stooges speelde en in 2009 terugkwam na het overlijden van oorspronkelijk gitarist Ron Asheton.

"We wisselden wat ideetjes op MP3 uit en de voorbije lente is hij naar mijn huis in Miami gekomen en we schreven samen tien dingen, ik denk dat we de helft ervan goed vinden. Eén van de songs, 'Requiem for a Heavyweight' is een heel mooi stuk dat James op dobro schreef. Ik schreef een nummer over merchandising, 'Popular Pants'. We gaan nog verder schrijven. James zou een album willen maken, maar ik zie het eerder als een soundtrack voor een intelligent videogame", verklaarde Pop aan Rollingstone.com.

De 64-jarige Pop speelde het voorbije jaar 'Raw Power' integraal live, en dat beviel hem zo dat hij overweegt ook zijn twee meest baanbrekende soloplaten 'Lust for Life' en 'The Idiot' dezelfde eer wil betuigen "voordat ik wegvaar in de spreekwoordelijke zonsondergang". Hij voegde er aan toe dat hij "rond of eventjes voorbij de zeventig" wil stoppen met optreden.


03-09-2011 om 11:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tienen opent rouwregister voor Tony Corsari

Tienen opent rouwregister voor Tony CorsariDe stad Tienen opent een rouwregister voor zanger-presentator Tony Corsari, die vandaag overleed. Het register kan vanaf maandag 5 september ondertekend worden tijdens de openingsuren van het stadhuis.
 
Corsari, die geboren werd in Tienen en er tijdens zijn jeugd en na zijn pensionering woonde, werd op 20 augustus nog uitgeroepen tot ereburger van de stad. Die dag trad hij ook in het huwelijk met zijn jeugdliefde Stella.
 
In een mededeling betuigt het stadsbestuur van Tienen zijn medeleven met de familie van de overledene.


03-09-2011 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
02-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier VRT-producties genomineerd voor Prix Europa

Vier VRT-producties genomineerd voor Prix Europa


http://img225.imageshack.us/img225/3889/deronde.jpgDe VRT is dit jaar opnieuw met vier programma's genomineerd voor een Prix Europa, een van de belangrijkste Europese awards in medialand.
 
De Prix Europa staat open voor omroepen en productiehuizen die radio of tv maken. Op 29 oktober worden de laureaten bekendgemaakt.
 
In de categorie fictie werd de VRT genomineerd met 'De Ronde' van Jan Eelen. De mozaïekvertelling, die in het voorjaar werd uitgezonden op Eén, portretteert het leven van een aantal mensen die op de dag van de Ronde van Vlaanderen alles te winnen of te verliezen hebben.

Met 'De school van Lukaku', de docusoap over toenmalig Anderlecht-spits Romelu Lukaku en zijn klasgenoten, kreeg de openbare omroep een nominatie in de categorie TV Iris, een prijs voor programma's over diversiteit.
 
'Het kruis van de Kerk', een reportage van 'Panorama' over de slachtoffers van seksueel misbruik in de kerk, maakt kans op een award in de categorie Current Affairs. De documentaire 'Fritkot' van Wallonie Image Production (WIP) werd geselecteerd in de divisie TV Documentary.
 
Voor de radioprijzen zijn het de Franstalige omroepen die het best vertegenwoordigd zijn. Onder meer de documentaires 'Je suis Frédéric', 'Parlons-en' en 'Portsall' komen in aanmerking, naast de radiofictiereeks 'Kirkjubæjarklaustur'.
 
Radio 1 werd geselecteerd met 'Waar is de sasmeester', een zoektocht naar de sasmeester van het West-Vlaamse dorp Kachtem, die 36 jaar geleden spoorloos verdween.


02-09-2011 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloren album Beach Boys na 44 jaar uitgebracht


'Verloren' album Beach Boys na 44 jaar uitgebracht


http://img827.imageshack.us/img827/985/brianwilson.jpg
Brian Wilson. 


Vierenveertig jaar nadat het album eigenlijk op de markt had moeten komen, worden de originele opnames van het album 'Smile' van de Beach Boys dan toch uitgebracht.

'Smile' moest de opvolger worden van het legendarische 'Pet Sounds', wat als één van de beste albums ooit wordt beschouwd. Het album werd echter nooit uitgebracht nadat Brian Wilson, de belangrijkste liedjesschrijver van de groep, in een zware depressie belandde en de interesse verloor in het project.

Jaren later, in 2004, bracht Brian Wilson het album uiteindelijk toch uit als soloproject. Maar later dit jaar zouden dan eindelijk de originele opnames uit 1966 op plaat worden uitgebracht.


02-09-2011 om 10:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tony Corsari op 84-jarige leeftijd overleden

Tony Corsari op 84-jarige leeftijd overleden

Klik op de foto om het filmpje van de jaren stillekes te bekijken
Zanger, entertainer en quizpresentator Tony Corsari is deze voormiddag op 84-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt de VRT

Sinds februari 2009 vocht Tony Corsari tegen darmkanker. Ondanks verschillende therapieën en operaties, zaaide de kanker uit naar de lever en naar zijn hersenen. Hij verbleef op de dienst palliatieve zorgen van een Gents ziekenhuis.

De zwaar zieke Corsari, wiens echte naam André Parengh is, werd op 20 augustus nog tot ereburger uitgeroepen van de stad Tienen. Die dag stapte hij ook in het huwelijksbootje met zijn vriendin van vele jaren, Stella Borgelioen.

Tony Corsari was tijdens de jaren '50 en '60 op de toenmalige BRT een populaire presentator van tal van shows zoals "100.000 of niets", "Eén tegen allen", "Ontdek de Ster" en "De Muziekkampioen". Als zanger had hij grote hits met "Waarom zijn de bananen krom?" en "Het minirokje".

In 1964 zette Corsari een punt achter zijn tv-carrière en koos hij voluit voor zijn job bij het OCMW, waar hij het uiteindelijk tot directeur-generaal zou schoppen. De beslissing kwam onverwacht, want Corsari bevond zich toen op het toppunt van zijn populariteit. In latere interviews bleef hij evenwel benadrukken dat hij nooit spijt had van dat besluit.

Daarna bleef Corsari zo veel mogelijk weg uit de media en verscheen hij nog maar enkele keren op het kleine scherm. Zijn laatste tv-optredens maakte hij eind 2010 in "De Jaren Stillekes" en "De Pappenheimers". Op dat moment was al duidelijk dat de presentator, die in 2009 geopereerd werd aan darmkanker, erg ziek was. (br.hln)


02-09-2011 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
01-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson schenkt straatmuzikant nieuwe gitaar

Robert Pattinson schenkt straatmuzikant nieuwe gitaar


http://img842.imageshack.us/img842/9870/robertpattinsona.jpg


Robert Pattinson heeft een dakloze straatmuzikant in Los Angeles het cadeau van zijn leven geschonken. Pattinson zag het gehavende instrument waar de zwerver op speelde en ging prompt een muziekwinkel binnen. Hij kwam buiten met een elektrische gitaar voor zichzelf en een akoestische voor de straatmuzikant. Die was sprakeloos toen Pattinson hem het instrument schonk en snel weer wegreed. "De straatmuzikant stond aan de grond genageld. Hij dacht dat de gitaar gestolen was. Hij keek rond, alsof hij verwachtte dat hij elk moment zou gearresteerd worden. Hij wist niet wie Pattinson was", aldus ooggetuigen in The Sun. Pattinson speelt gitaar en piano. Het fortuin van de 'Twilight'-acteur wordt op 36 miljoen euro geschat.


01-09-2011 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herkent u deze dieven van de zeldzame Kuifje-strips?

Herkent u deze dieven van de zeldzame Kuifje-strips?

Klik op de foto om de beelden te bekijken

De federale politie heeft een video verspreid waarop een man en een vrouw te zien zijn die ervan verdacht worden twee zeldzame exemplaren van Kuifje-albums ontvreemd te hebben.

De eerste diefstal vond plaats op 14 mei in een museum in Mariemont, in Henegouwen. Een man brak een vitrine en ging lopen met een zwart-witexemplaar van 'Kuifje in Afrika', uitgegeven tussen 1935 en 1945. De verdachte is ongeveer vijftig jaar oud, 1 meter 75 centimeter groot en slank van lichaamsbouw. Hij draagt een bril en heeft grijs haar, zo blijkt uit de video.

Een week later, op 20 mei, begaf dezelfde man zich naar Namen, waar hij een exemplaar van het album 'de Krab met de Gulden Scharen' met een waarde van 7.000 tot 9.000 euro ontvreemdde. Nadat de man de zaal had verlaten, ging een vrouw de ruimte binnen. Wat later voegde ze zich bij de dief in een blauwe bestelwagen. Haar leeftijd wordt tussen de 45 en 50 jaar geschat, ze is 1 meter en 70 centimeter groot en slank gebouwd. Haar haren zijn kort en bruin van kleur.

Herkent u de personen op de video? Neem dan contact op met de onderzoekers via 0800/30.300. (br.hln)


01-09-2011 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Facebook lanceert eigen online muziekdienst

Facebook lanceert eigen online muziekdienst


http://img5.imageshack.us/img5/7190/onlinemuziekdienst.jpg


Facebook is van plan om haar leden een eigen muziekdienst aan te bieden via een samenwerking met online muziekdiensten RDIO, MOG en Spotify. Dat meldt Mashable, een blog die gespecialiseerd is in sociale netwerken.

Internetgebruikers zullen via facebook.com dus gewoon naar muziek kunnen luisteren, als een platform voor verschillende online muziekdiensten, aldus Mashable dat bronnen aanhaalt die dicht bij het bedrijf staan. "Er valt niets nieuws aan te kondigen", verklaarde een woordvoerder van Facebook.
 
Facebook laat gebruikers momenteel toe om muziek op hun profiel te plaatsen. "Het merendeel van de belangrijkste online muziekdiensten zijn geïntegreerd op Facebook en we zijn voortdurend in gesprek met onze partners om die diensten verbeteren", aldus nog de woordvoerder.
 
Volgens berichten in de pers is Facebook van plan om het nieuwe muziekplatform te lanceren op F8, de jaarlijkse conferentie voor Facebook-ontwikkelaars, eind september.  (br.hln - foto reuters)


01-09-2011 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alyssa Milano bevallen van zoontje Milo

Alyssa Milano bevallen van zoontje Milo


http://img692.imageshack.us/img692/6276/actricealyssamilanodavi.jpg


Actrice Alyssa Milano en echtgenoot David Bugliari zijn gisterenmorgen de trotse ouders geworden van een zoontje. Milo Thomas Bugliari weegt 3,71 kilogram en meet 48 centimeter.

In maart kondigde de actrice op Twitter aan dat ze in verwachting was van een jongen.

Milano vertelde in een interview dat ze er een geweldige zwangerschap heeft opzitten en dat ze er zeker van is dat David de beste vader aller tijden zal zijn.


01-09-2011 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!