Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PJ Harvey wint voor tweede keer Mercury Prize

PJ Harvey wint voor tweede keer Mercury Prize

Klik op de foto om ' Good Fortune ' te beluisteren





PJ Harvey heeft geschiedenis geschreven door als eerste artiest de prestigieuze Britse Mercury Music Prize twee keer te winnen. Ze kreeg die prijs voor haar album 'Let England Shake'. In 2001 mocht ze de Mercury Prize al eens in ontvangst nemen voor 'Stories From The City, Stories From The Sea'.

De 41-jarige singer-songwriter was voor haar laatste album naar eigen zeggen geïnspireerd door de oorlogen in Irak en Afghanistan. Toen ze haar prijs kreeg, vertelde ze hoe haar eerste award kreeg op de avond van 11 september. "Toen ik voor de eerste keer won op 11 september 2001, zag ik het Pentagon branden vanuit mijn hotelkamer. Sindsdien is er veel gebeurd. Het heeft me veel tijd gekost om dit album te schrijven. Het is heel belangrijk voor me", aldus PJ Harvey. "Ik wilde iets betekenisvol creëren. Niet alleen voor mij, maar ook voor anderen. En hopelijk ook iets dat de tand des tijds zal doorstaan."


08-09-2011 om 11:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
07-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts krijgt hoofdrol naast Oscarwinnares

Matthias Schoenaerts krijgt hoofdrol naast Oscarwinnares


http://img508.imageshack.us/img508/7092/matthiasschoenaerts.jpg



Onze Vlaamse acteertrots Matthias Schoenaerts heeft een nieuwe opmerkelijke hoofdrol te pakken naast topactrice en Oscarwinnares Marion Cotillard. Schoenaerts zal het beste van zichzelf geven in 'Un goût de rouille et d'os' van Jacques Audiard.

De laatste maanden was Schoenaerts aan het werk bij Erik Van Looy voor diens Amerikaanse versie van 'Loft'. De Antwerpse acteur kreeg ook al veel lof voor zijn prestatie in 'Rundskop', waarin hij zich perfect een bepaald Limburgs dialect wist eigen te maken.

Marion Cotillard won een Oscar voor haar vertolking van Edith Piaf in 'La Vie en Rose' en speelde onder meer in 'Inception' van Christopher Nolan en in 'Midnight in Paris' van Woody Allen. Regisseur Jacques Audiard won met 'Un Prophète' in 2009 de Grand Prix in Cannes.


07-09-2011 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elin Nordegren wilt opnieuw trouwen

"Elin Nordegren wilt opnieuw trouwen"


http://img193.imageshack.us/img193/4071/elinnordegren.jpg


Ze werd dan wel tientallen keren bedrogen door Tiger Woods, maar toch raakte Elin Nordegren haar vertrouwen in mannen niet kwijt. De Zweedse schone is nu klaar om opnieuw in het huwelijksbootje te stappen. Dat beweert de National Enquirer althans.

De voormalige echtgenote van Tiger Woods zou tot over haar oren verliefd zijn op haar nieuwe vriend Jamie Dingman, en wil er dan ook geen gras over laten groeien: Elin wil naar verluidt trouwen, en liefst zo snel mogelijk.

Maar dat is buiten de zin van de topgolfer gerekend, want die zou volgens het Amerikaanse blad allesbehalve blij zijn met het nieuws. Een insider vertelt hoe Tiger razend kwaad werd toen hij hoorde dat zijn tweejarige zoon Jamie vroeg om zijn 'tweede papa' te worden.

"Tiger heeft altijd gehoopt dat Elin hem een tweede kans zou geven, maar nu heeft ze hem eens en voor altijd duidelijk gemaakt dat dat nooit zal gebeuren. Elin wil hem laten weten dat hij haar voorgoed kwijt is en dat een andere man hun kinderen zal opvoeden", aldus de bron.


07-09-2011 om 11:52 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
06-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New Order geeft benefietconcert in AB

New Order geeft benefietconcert in AB


http://img836.imageshack.us/img836/9042/newordee.jpg


New Order, iconische band van de new wave die ontstond uit Joy Division na de zelfmoord van Ian Curtis,  kondigt twee uitzonderlijke benefietconcerten aan ten voordele van hun vriend Michael Shamberg. De filmproducer die video's voor New Order regisseerde, lijdt al zes jaar aan een slepende ziekte. Shamberg realiseerde onder meer de met een Brit Award onderscheiden clip voor 'True Faith' en de videos voor 'Touched by the Hand of God' en 'Regret'.

Bassist Peter Hook zal er niet bij zijn in Brussel en Parijs (La Bataclan). Hij verliet de band in 2007 en wordt vervangen door Tom Chapman. Chapman was ook bassist bij Bad Lieutenant, het zijproject van New Orders frontman Bernard Sumner.

Keyboardspeler Gillian Gilbert is opnieuw van de partij. Gilbert speelde voor het eerst live met New Order in 1980. "Het is intussen tien jaar geleden dat ik afscheid nam van de groep. Ik ben blij terug te zijn. Michael is een goede vriend en ik wil hem echt helpen. De perfecte timing dus voor mijn comeback", zegt Gilbert. De concerten in Brussel en Parijs zijn de eerste shows van New Order sinds november 2006.

Sumner licht toe: "Michael is al sinds het begin één van ons. Hij werkte voor The Factory in New York en werd producer van onze eerste videoclips. Dankzij hem werkten we samen met getalenteerde regisseurs zoals Kathryn Bigelow, Gina Birch, Robert Frank, Paula Greiff en William Wegman. Michael is zeer ziek en heeft permanente medische begeleiding nodig. We willen hem helpen. Dankzij deze shows kunnen we een financiële bijdrage leveren, nodig voor zijn verzorging".

New Order speelt op 17 oktober in de Ancienne Belgique, tickets kosten 42 euro en kan je vanaf aanstaande vrijdag om 11 uur hier reserveren.


06-09-2011 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Florence & The Machine voor begin november

Nieuw album Florence & The Machine voor begin november


http://img535.imageshack.us/img535/4781/florenceandthemachine.jpg


Het nieuwe - momenteel nog titelloze - album van Florence & The Machine komt op 7 november uit. Het wordt de opvolger van het succesvolle Lungs uit 2009. Het eerste nummer van de nieuwe cd wordt 'What The Water Gave Me'.

Het nieuwe album werd gemaakt met producer Paul Epworth in de beroemde Studio 3 van de Abbey Road studio, dezelfde studio als waar The Beatles 'Revolver' opnamen en Pink Floyd 'Dark Side of The Moon'.


06-09-2011 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beluister hier nieuwe single Noel Gallagher

Beluister hier nieuwe single Noel Gallagher

Klik op de foto om ' What A Life ' te beluisteren






Pas aanstaande zondag, op elf september, komt de tweede single van Noel Gallagher uit, maar je kan hem nu al beluisteren door op bovenstaande foto de klikken. Zelf noemt Noel het een dance-nummer, en met die repetitieve pianogroove is het inderdaad een stap in die richting.

Noels eerste soloalbum sinds zijn vertrek uit Oasis, 'Noel Gallagher's High Flying Birds', komt op 17 okrober uit. Een tweede album is ook al opgenomen, met het psychedelische collectief Amorphous Androgynous, en komt volgend jaar uit. Noel Gallagher speelt op 1 december een intiem concert in de Brusselse AB.


06-09-2011 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reünie New Order zonder Peter Hook

Reünie New Order zonder Peter Hook

Klik op de foto om ' Bizarre Love Triangle' te beluisteren





De legendarische newwaveband New Order gaat weer optreden. Het is voor het eerst sinds 2006 dat groep opnieuw live te horen zal zijn. Het zal wel zonder bassist Peter Hook te doen zijn, want die stapte in 2007 op. Maar origineel lid Gillian Gilbert zal er wel opnieuw bij zijn. Zij stapte in 2001 uit de band om voor haar zieke dochter te zorgen.

De reünie wordt een benefiet voor de ernstig zieke Amerikaanse filmproducent Michael Shamberg. Die maakte enkele iconische videoclips voor de band, zoals Everything Gone Green.

Voorlopig staan er twee optredens gepland: 17 oktober in het Brusselse Ancienne Belgique en 18 oktober in La Bataclanon in Parijs. Het is nog niet bekend wanneer de kaarten in de voorverkoop gaan.


06-09-2011 om 11:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fielder-Civil vroeg Amy 170 euro om hem te mogen zoenen

"Fielder-Civil vroeg Amy 170 euro om hem te mogen zoenen"


http://img822.imageshack.us/img822/8899/amywinehouseblakefielde.jpg

Volgens 'The Sun' moest Amy Winehouse aan haar man Blake Fielder-Civil geregeld 170 euro betalen om hem te mogen zoenen. De drugsverslaafde Fielder-Civil, die momenteel achter tralies zit, zou van de obsessie van de betreurde zangeres in hem geprofiteerd hebben om met dat geld aan zijn cocaïne en heroïne te geraken.

'The Sun' citeert een zogenaamde vriend van Fielder-Civil. "Blake pochte er dikwijls mee dat Amy hopeloos verliefd op hem was", aldus de bron. "Hij vroeg haar dikwijls tot 170 euro om hem te mogen aanraken en kussen. Dan zaten ze daar samen iets te drinken en wilde Amy wat contact. 'Give me a kiss, sailor', zei ze dan. Waarop hij haar gewoon voor het vuil van de straat uitschold en geld vroeg voor die kus. Ze zuchtte dan even maar betaalde dan wel. Het was ook altijd Amy die de taxi moest betalen, als ze wou dat Blake tot bij haar kwam. Zo zag hun relatie eruit. Blake had Amy wel graag, maar hield nooit van haar."

In 2007 trouwde de op 23 juli overleden Winehouse met Fielder-Civil. Twee jaar later waren ze al gescheiden. Toen de 29-jarige junk vernam dat Winehouse was gestorven, had hij weinig verdriet. Integendeel. Volgens de vriend van Blake kwam hij alleen met wat scheldwoorden naar het adres van Amy op de proppen. Blake, die een celstraf van 32 maanden uitzit, zou het immers vernederend gevonden hebben dat Amy hem nooit kwam bezoeken in de gevangenis. En hij was kwaad omdat hij het huis en de auto van Amy niet kreeg zoals hem bij de scheiding beloofd was."

Momenteel krijgt Blake, die 285.000 euro zou gekregen hebben bij de scheiding, het hard te verduren in de cel omdat hij de ex is van Amy. "Hij is er erg aan toe en wentelt zich in zelfmedelijden", vervolgt de bron van 'The Sun'. "Hij vertelt soms hoeveel hij wel gedaan heeft voor Amy. Dat hij haar een dozijn boeketjes bloemen heeft gekocht op hun eerste huwelijksverjaardag. Eentje voor elke maand dat ze getrouwd waren. Ach, hij wil gewoon zijn gedrag goedpraten en zichzelf ervan overtuigen dat hij een goeie echtgenoot was."(br.hln)


06-09-2011 om 10:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
05-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher komt naar AB

Noel Gallagher komt naar AB

Klik op de foto om ' The Death Of You And Me ' te beluisteren





Meer dan een jaar heeft Noel Gallagher in de studio doorgebracht, maar begin juli doorbrak hij de stilte en kwam de voormalige gitarist en songschrijver van Oasis met het nieuws dat hij twee albums klaar heeft. Het tweede is pas voorzien voor begin 2012, maar debuutalbum 'Noel Gallagher's High Flying Birds' komt al op 17 oktober uit op Noels eigen label 'Sour Mash Records'. De release is gekoppeld aan een tournee en die brengt Gallagher op 1 december naar de AB in Brussel.

'Noel Gallagher's High Flying Birds' telt 10 nummers. De opnames werden in Londen en Los Angeles gerealiseerd en de eerste single, 'The Death of You and Me', sloeg meteen aan. Dat vertaalde zich in meer dan een miljoen internetkliks, enkele uren na de upload. Nadat Noel eerder al tourdata in Amerika en het Verenig Koninkrijk aankondigde, was het vandaag de beurt aan het Europese vasteland.

De Belgische fans mogen zich gelukkig prijzen, want op 1 december komt Noel Gallagher naar ons land voor een intiem concert in de Brusselse Ancienne Belgique. De ticketverkoop voor Noel Gallagher's High Flying Bird start nu donderdag 8 september om 11u.


05-09-2011 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse was "maar" 2,3 miljoen euro meer waard

Amy Winehouse was "maar" 2,3 miljoen euro meer waard


http://img840.imageshack.us/img840/712/amywinehousew.jpg


Amy Winehouse, die in juli op haar 27ste overleed, had toen een fortuin van "slechts" 2,3 miljoen euro. Winehouse had twee bedrijven, Cherry Westfield en CW Touring, waarvan de balansen nu zijn bekendgemaakt.

Cherry Westfield was eind november vorig jaar 2,3 miljoen euro waard, 25.000 euro minder dan in 2009. In diezelfde periode kromp de reserve van CW Touring van 162.000 euro naar 9.135 euro.

In 2008 bedroeg haar fortuin volgens de Sunday Times nog meer dan 11,4 miljoen euro. Een jaar later was dat gezakt tot 5,7 miljoen euro, hetzelfde bedrag als een jaar later.

Winehouse's vader Mitch wil een goeddoelorganisatie rond drugverslaafde jongeren opstarten met het huis van Winehouse als hoofdkwartier. De plannen daarvoor worden echter gedwarsboomd door een derde partij die de naam The Amy Winehouse Foundation heeft laten registreren.


05-09-2011 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele schrijft titelsong nieuwe Bondfilm

Adele schrijft titelsong nieuwe Bondfilm

Klik op de foto om ' Rolling In The Deep  ' te beluisteren





Gaat Adele voor de titelsong van de nieuwe Bondfilm zorgen? Daar lijkt het sterk op nadat de 23-jarige Britse zangeres zich versprak tijdens een interview met de Britse talkshowhost Jonathan Ross.

Ross vroeg Adele tijdens de show naar haar plannen voor de nabije toekomst. "Ik duik in november weer de studio in", antwoordde ze. "Het is een titelsong die ik moet inzingen. Wow, nu heb ik echt wel wat weggegeven." Toen Ross vervolgens de Bondtune begon te neuriën, liep de zangeres lichtjes rood aan.

De nieuwe Bondfilm verschijnt eind volgend jaar op het witte doek. Daniel Craig kruipt opnieuw in de huid van Bond, onder regie van Sam Mendes. Hoe de nieuwe film gaat heten, is nog niet geweten. (br.hln)


05-09-2011 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince moet cosmeticabedrijf 4 miljoen dollar

Prince moet cosmeticabedrijf 4 miljoen dollar


http://img109.imageshack.us/img109/7742/princeb.jpg


Prince moet bijna vier miljoen dollar betalen aan een cosmeticabedrijf. De purperen hoogheid sloot in 2006 een deal met het bedrijf over een naar zijn album '3121' vernoemd parfum. De zanger weigerde, tegen de afspraken in, na de lancering het parfum te promoten. Een rechtbank in New York oordeelde dat hij 3,95 miljoen dollar moet ophoesten.

Revelations Perfume and Cosmetics Inc. maakte veel kosten en gaf aan dat er ondanks veel pogingen, sinds juli 2007 geen contact meer is geweest met de 53-jarige zanger, zo meldt Hollywood News op zijn website.

De rechtbank stelde het cosmeticabedrijf in het gelijk. Een andere rechter moet dit op één november nog wel bevestigen. Prince zal er alles aan doen om dit aan te vechten, liet zijn advocaat weten.


05-09-2011 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaat Eddie Murphy de Oscars presenteren?

Gaat Eddie Murphy de Oscars presenteren?


http://img33.imageshack.us/img33/9099/eddiemurphyu.jpg


Het lijkt erop dat Eddie Murphy de Oscaruitreiking mag gaan presenteren. Producer van de Academy Awards-uitreiking, Brett Ratner, zou in de 50-jarige Murphy wel een geschikte kandidaat zien om de beeldjesuitreiking te presenteren. Ratner heeft net een film met Murphy geregisseerd.

Ratner en zijn medeproducent Don Mischer bespreken de plannen voor de awardshow deze week met The Academy, de organisatie achter de Oscars. Dat heeft entertainmentwebsite 'The Hollywood Reporter' vernomen. Of Eddie Murphy inderdaad al grapjes mag gaan bedenken blijft nog even afwachten. Pas binnen een paar weken komt de organisatie pas met nieuws.

Toen Ratner werd aangewezen als producent van de awardshow, liet hij doorschemeren dat humor een belangrijk onderdeel van de show zal worden. Met Eddie Murphy op het podium moet dat alvast lukken.


05-09-2011 om 10:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laundry Day lokt zestigduizend bezoekers

Laundry Day lokt zestigduizend bezoekers


http://img27.imageshack.us/img27/3766/laundryday.jpg


Het festival Laundry Day heeft 60.000 bezoekers gelokt naar de Ledeganckkaai in Antwerpen. Dat zegt woordvoerster Ilse Rabau. Het evenement vond plaats aan het nieuwe justitiepaleis in Antwerpen.
 
Verspreid over dertien podia gaven ongeveer honderdvijftig acts het beste van zichzelf. De bezoekers zagen onder meer Regi, The Subs, Basement Jaxx en Netsky aan het werk.
 
"Rond 17.30 uur telden we zo'n 55.000 bezoekers. Uiteindelijk werden er dat 60.000 in totaal", zegt woordvoerster Ilse Rabau. "We zijn tevreden met die opkomst. Zeker als je weet dat het evenement zonder incidenten is verlopen. Het hoge bezoekersaantal hebben we voor een deel aan het mooie weer te danken."


04-09-2011 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
03-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenoot Zsa Zsa Gabor aangereden in Beverly Hills

Echtgenoot Zsa Zsa Gabor aangereden in Beverly Hills


http://img7.imageshack.us/img7/464/princefredericvonanhalt.jpg



De 68-jarige echtgenoot van Zsa Zsa Gabor, Prince Frederic von Anhalt, werd in Beverly Hills aangereden door een auto. Von Anhalt werd naar de spoedafdeling van het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk liep hij een beenbreuk op.

Volgens TMZ denkt de politie dat het ongeval mede te wijten is aan Von Anhalt zélf, omdat die als voetganger niet overstak over een zebrapad.

Zijn 94-jarige wederhelft Zsa Zsa is al maanden ziek, maar dat weerhield het koppel niet om in augustus hun 25ste huwelijksverjaardag te vieren, samen met een honderdtal genodigden. De legendarische actrice moest zich tevreden stellen met videobeelden van het feestje in haar kamer omdat ze haar ziekbed niet uit kon. (br.hln - foto getty)


03-09-2011 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Green Day uit vliegtuig gezet om laaghangende broek

Zanger Green Day uit vliegtuig gezet om laaghangende broek

Klik op de foto om ' Boulevard Of Broken Dreams ' te beluisteren





Billie Joe Armstrong, zanger van de Amerikaanse punkrockband Green Day, werd donderdagavond uit een vliegtuig ontzet omdat zijn broek te laag om zijn middel hing. Armstrong weigerde zijn jeans op te hijsen en mocht niet mee met de vlucht in Californië.

Ondanks zijn 39 lentes draagt de zanger zijn broek blijkbaar graag zoals sommige tieners: láág. Dat was niet naar de zin van een personeelslid van Southwest Airlines, dat Armstrong aanmaande zijn jeans op te trekken. "Heb je geen betere dingen te doen dan je daarover zorgen te maken?", repliceerde de frontman van Green Day.

De steward herhaalde het verzoek en dreigde ermee Armstrong uit het vliegtuig te zetten. "Ik probeer gewoon naar mijn fucking plaats te gaan", zei hij. Daarop werden Armstrong en zijn medereiziger van het vliegtuig gesmeten.

De muzikant liet het incident meteen aan zijn 162.000 volgers op Twitter weten, waarna Southwest zich haastte om, ook al via Twitter, haar verontschuldigingen aan te bieden aan Armstrong.


03-09-2011 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iggy Pop werkt aan nieuwe nummers voor The Stooges

Iggy Pop werkt aan nieuwe nummers voor The Stooges


http://img822.imageshack.us/img822/3879/iggypop.jpg



Iggy Pop heeft nummers geschreven met gitarist James Williamson, die op het laatste album 'Raw Power' van The Stooges speelde en in 2009 terugkwam na het overlijden van oorspronkelijk gitarist Ron Asheton.

"We wisselden wat ideetjes op MP3 uit en de voorbije lente is hij naar mijn huis in Miami gekomen en we schreven samen tien dingen, ik denk dat we de helft ervan goed vinden. Eén van de songs, 'Requiem for a Heavyweight' is een heel mooi stuk dat James op dobro schreef. Ik schreef een nummer over merchandising, 'Popular Pants'. We gaan nog verder schrijven. James zou een album willen maken, maar ik zie het eerder als een soundtrack voor een intelligent videogame", verklaarde Pop aan Rollingstone.com.

De 64-jarige Pop speelde het voorbije jaar 'Raw Power' integraal live, en dat beviel hem zo dat hij overweegt ook zijn twee meest baanbrekende soloplaten 'Lust for Life' en 'The Idiot' dezelfde eer wil betuigen "voordat ik wegvaar in de spreekwoordelijke zonsondergang". Hij voegde er aan toe dat hij "rond of eventjes voorbij de zeventig" wil stoppen met optreden.


03-09-2011 om 11:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tienen opent rouwregister voor Tony Corsari

Tienen opent rouwregister voor Tony Corsari



De stad Tienen opent een rouwregister voor zanger-presentator Tony Corsari, die vandaag overleed. Het register kan vanaf maandag 5 september ondertekend worden tijdens de openingsuren van het stadhuis.
 
Corsari, die geboren werd in Tienen en er tijdens zijn jeugd en na zijn pensionering woonde, werd op 20 augustus nog uitgeroepen tot ereburger van de stad. Die dag trad hij ook in het huwelijk met zijn jeugdliefde Stella.
 
In een mededeling betuigt het stadsbestuur van Tienen zijn medeleven met de familie van de overledene.


03-09-2011 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
02-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier VRT-producties genomineerd voor Prix Europa

Vier VRT-producties genomineerd voor Prix Europa


http://img225.imageshack.us/img225/3889/deronde.jpg



De VRT is dit jaar opnieuw met vier programma's genomineerd voor een Prix Europa, een van de belangrijkste Europese awards in medialand.
 
De Prix Europa staat open voor omroepen en productiehuizen die radio of tv maken. Op 29 oktober worden de laureaten bekendgemaakt.
 
In de categorie fictie werd de VRT genomineerd met 'De Ronde' van Jan Eelen. De mozaïekvertelling, die in het voorjaar werd uitgezonden op Eén, portretteert het leven van een aantal mensen die op de dag van de Ronde van Vlaanderen alles te winnen of te verliezen hebben.

Met 'De school van Lukaku', de docusoap over toenmalig Anderlecht-spits Romelu Lukaku en zijn klasgenoten, kreeg de openbare omroep een nominatie in de categorie TV Iris, een prijs voor programma's over diversiteit.
 
'Het kruis van de Kerk', een reportage van 'Panorama' over de slachtoffers van seksueel misbruik in de kerk, maakt kans op een award in de categorie Current Affairs. De documentaire 'Fritkot' van Wallonie Image Production (WIP) werd geselecteerd in de divisie TV Documentary.
 
Voor de radioprijzen zijn het de Franstalige omroepen die het best vertegenwoordigd zijn. Onder meer de documentaires 'Je suis Frédéric', 'Parlons-en' en 'Portsall' komen in aanmerking, naast de radiofictiereeks 'Kirkjubæjarklaustur'.
 
Radio 1 werd geselecteerd met 'Waar is de sasmeester', een zoektocht naar de sasmeester van het West-Vlaamse dorp Kachtem, die 36 jaar geleden spoorloos verdween.


02-09-2011 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloren album Beach Boys na 44 jaar uitgebracht


'Verloren' album Beach Boys na 44 jaar uitgebracht


http://img827.imageshack.us/img827/985/brianwilson.jpg
Brian Wilson. 


Vierenveertig jaar nadat het album eigenlijk op de markt had moeten komen, worden de originele opnames van het album 'Smile' van de Beach Boys dan toch uitgebracht.

'Smile' moest de opvolger worden van het legendarische 'Pet Sounds', wat als één van de beste albums ooit wordt beschouwd. Het album werd echter nooit uitgebracht nadat Brian Wilson, de belangrijkste liedjesschrijver van de groep, in een zware depressie belandde en de interesse verloor in het project.

Jaren later, in 2004, bracht Brian Wilson het album uiteindelijk toch uit als soloproject. Maar later dit jaar zouden dan eindelijk de originele opnames uit 1966 op plaat worden uitgebracht.


02-09-2011 om 10:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!