Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince moet cosmeticabedrijf 4 miljoen dollar

Prince moet cosmeticabedrijf 4 miljoen dollar


http://img109.imageshack.us/img109/7742/princeb.jpg


Prince moet bijna vier miljoen dollar betalen aan een cosmeticabedrijf. De purperen hoogheid sloot in 2006 een deal met het bedrijf over een naar zijn album '3121' vernoemd parfum. De zanger weigerde, tegen de afspraken in, na de lancering het parfum te promoten. Een rechtbank in New York oordeelde dat hij 3,95 miljoen dollar moet ophoesten.

Revelations Perfume and Cosmetics Inc. maakte veel kosten en gaf aan dat er ondanks veel pogingen, sinds juli 2007 geen contact meer is geweest met de 53-jarige zanger, zo meldt Hollywood News op zijn website.

De rechtbank stelde het cosmeticabedrijf in het gelijk. Een andere rechter moet dit op één november nog wel bevestigen. Prince zal er alles aan doen om dit aan te vechten, liet zijn advocaat weten.


05-09-2011 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaat Eddie Murphy de Oscars presenteren?

Gaat Eddie Murphy de Oscars presenteren?


http://img33.imageshack.us/img33/9099/eddiemurphyu.jpg


Het lijkt erop dat Eddie Murphy de Oscaruitreiking mag gaan presenteren. Producer van de Academy Awards-uitreiking, Brett Ratner, zou in de 50-jarige Murphy wel een geschikte kandidaat zien om de beeldjesuitreiking te presenteren. Ratner heeft net een film met Murphy geregisseerd.

Ratner en zijn medeproducent Don Mischer bespreken de plannen voor de awardshow deze week met The Academy, de organisatie achter de Oscars. Dat heeft entertainmentwebsite 'The Hollywood Reporter' vernomen. Of Eddie Murphy inderdaad al grapjes mag gaan bedenken blijft nog even afwachten. Pas binnen een paar weken komt de organisatie pas met nieuws.

Toen Ratner werd aangewezen als producent van de awardshow, liet hij doorschemeren dat humor een belangrijk onderdeel van de show zal worden. Met Eddie Murphy op het podium moet dat alvast lukken.


05-09-2011 om 10:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laundry Day lokt zestigduizend bezoekers

Laundry Day lokt zestigduizend bezoekers


http://img27.imageshack.us/img27/3766/laundryday.jpg


Het festival Laundry Day heeft 60.000 bezoekers gelokt naar de Ledeganckkaai in Antwerpen. Dat zegt woordvoerster Ilse Rabau. Het evenement vond plaats aan het nieuwe justitiepaleis in Antwerpen.
 
Verspreid over dertien podia gaven ongeveer honderdvijftig acts het beste van zichzelf. De bezoekers zagen onder meer Regi, The Subs, Basement Jaxx en Netsky aan het werk.
 
"Rond 17.30 uur telden we zo'n 55.000 bezoekers. Uiteindelijk werden er dat 60.000 in totaal", zegt woordvoerster Ilse Rabau. "We zijn tevreden met die opkomst. Zeker als je weet dat het evenement zonder incidenten is verlopen. Het hoge bezoekersaantal hebben we voor een deel aan het mooie weer te danken."


04-09-2011 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
03-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenoot Zsa Zsa Gabor aangereden in Beverly Hills

Echtgenoot Zsa Zsa Gabor aangereden in Beverly Hills


http://img7.imageshack.us/img7/464/princefredericvonanhalt.jpg



De 68-jarige echtgenoot van Zsa Zsa Gabor, Prince Frederic von Anhalt, werd in Beverly Hills aangereden door een auto. Von Anhalt werd naar de spoedafdeling van het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk liep hij een beenbreuk op.

Volgens TMZ denkt de politie dat het ongeval mede te wijten is aan Von Anhalt zélf, omdat die als voetganger niet overstak over een zebrapad.

Zijn 94-jarige wederhelft Zsa Zsa is al maanden ziek, maar dat weerhield het koppel niet om in augustus hun 25ste huwelijksverjaardag te vieren, samen met een honderdtal genodigden. De legendarische actrice moest zich tevreden stellen met videobeelden van het feestje in haar kamer omdat ze haar ziekbed niet uit kon. (br.hln - foto getty)


03-09-2011 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Green Day uit vliegtuig gezet om laaghangende broek

Zanger Green Day uit vliegtuig gezet om laaghangende broek

Klik op de foto om ' Boulevard Of Broken Dreams ' te beluisteren





Billie Joe Armstrong, zanger van de Amerikaanse punkrockband Green Day, werd donderdagavond uit een vliegtuig ontzet omdat zijn broek te laag om zijn middel hing. Armstrong weigerde zijn jeans op te hijsen en mocht niet mee met de vlucht in Californië.

Ondanks zijn 39 lentes draagt de zanger zijn broek blijkbaar graag zoals sommige tieners: láág. Dat was niet naar de zin van een personeelslid van Southwest Airlines, dat Armstrong aanmaande zijn jeans op te trekken. "Heb je geen betere dingen te doen dan je daarover zorgen te maken?", repliceerde de frontman van Green Day.

De steward herhaalde het verzoek en dreigde ermee Armstrong uit het vliegtuig te zetten. "Ik probeer gewoon naar mijn fucking plaats te gaan", zei hij. Daarop werden Armstrong en zijn medereiziger van het vliegtuig gesmeten.

De muzikant liet het incident meteen aan zijn 162.000 volgers op Twitter weten, waarna Southwest zich haastte om, ook al via Twitter, haar verontschuldigingen aan te bieden aan Armstrong.


03-09-2011 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iggy Pop werkt aan nieuwe nummers voor The Stooges

Iggy Pop werkt aan nieuwe nummers voor The Stooges


http://img822.imageshack.us/img822/3879/iggypop.jpg



Iggy Pop heeft nummers geschreven met gitarist James Williamson, die op het laatste album 'Raw Power' van The Stooges speelde en in 2009 terugkwam na het overlijden van oorspronkelijk gitarist Ron Asheton.

"We wisselden wat ideetjes op MP3 uit en de voorbije lente is hij naar mijn huis in Miami gekomen en we schreven samen tien dingen, ik denk dat we de helft ervan goed vinden. Eén van de songs, 'Requiem for a Heavyweight' is een heel mooi stuk dat James op dobro schreef. Ik schreef een nummer over merchandising, 'Popular Pants'. We gaan nog verder schrijven. James zou een album willen maken, maar ik zie het eerder als een soundtrack voor een intelligent videogame", verklaarde Pop aan Rollingstone.com.

De 64-jarige Pop speelde het voorbije jaar 'Raw Power' integraal live, en dat beviel hem zo dat hij overweegt ook zijn twee meest baanbrekende soloplaten 'Lust for Life' en 'The Idiot' dezelfde eer wil betuigen "voordat ik wegvaar in de spreekwoordelijke zonsondergang". Hij voegde er aan toe dat hij "rond of eventjes voorbij de zeventig" wil stoppen met optreden.


03-09-2011 om 11:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tienen opent rouwregister voor Tony Corsari

Tienen opent rouwregister voor Tony Corsari



De stad Tienen opent een rouwregister voor zanger-presentator Tony Corsari, die vandaag overleed. Het register kan vanaf maandag 5 september ondertekend worden tijdens de openingsuren van het stadhuis.
 
Corsari, die geboren werd in Tienen en er tijdens zijn jeugd en na zijn pensionering woonde, werd op 20 augustus nog uitgeroepen tot ereburger van de stad. Die dag trad hij ook in het huwelijk met zijn jeugdliefde Stella.
 
In een mededeling betuigt het stadsbestuur van Tienen zijn medeleven met de familie van de overledene.


03-09-2011 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
02-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier VRT-producties genomineerd voor Prix Europa

Vier VRT-producties genomineerd voor Prix Europa


http://img225.imageshack.us/img225/3889/deronde.jpg



De VRT is dit jaar opnieuw met vier programma's genomineerd voor een Prix Europa, een van de belangrijkste Europese awards in medialand.
 
De Prix Europa staat open voor omroepen en productiehuizen die radio of tv maken. Op 29 oktober worden de laureaten bekendgemaakt.
 
In de categorie fictie werd de VRT genomineerd met 'De Ronde' van Jan Eelen. De mozaïekvertelling, die in het voorjaar werd uitgezonden op Eén, portretteert het leven van een aantal mensen die op de dag van de Ronde van Vlaanderen alles te winnen of te verliezen hebben.

Met 'De school van Lukaku', de docusoap over toenmalig Anderlecht-spits Romelu Lukaku en zijn klasgenoten, kreeg de openbare omroep een nominatie in de categorie TV Iris, een prijs voor programma's over diversiteit.
 
'Het kruis van de Kerk', een reportage van 'Panorama' over de slachtoffers van seksueel misbruik in de kerk, maakt kans op een award in de categorie Current Affairs. De documentaire 'Fritkot' van Wallonie Image Production (WIP) werd geselecteerd in de divisie TV Documentary.
 
Voor de radioprijzen zijn het de Franstalige omroepen die het best vertegenwoordigd zijn. Onder meer de documentaires 'Je suis Frédéric', 'Parlons-en' en 'Portsall' komen in aanmerking, naast de radiofictiereeks 'Kirkjubæjarklaustur'.
 
Radio 1 werd geselecteerd met 'Waar is de sasmeester', een zoektocht naar de sasmeester van het West-Vlaamse dorp Kachtem, die 36 jaar geleden spoorloos verdween.


02-09-2011 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloren album Beach Boys na 44 jaar uitgebracht


'Verloren' album Beach Boys na 44 jaar uitgebracht


http://img827.imageshack.us/img827/985/brianwilson.jpg
Brian Wilson. 


Vierenveertig jaar nadat het album eigenlijk op de markt had moeten komen, worden de originele opnames van het album 'Smile' van de Beach Boys dan toch uitgebracht.

'Smile' moest de opvolger worden van het legendarische 'Pet Sounds', wat als één van de beste albums ooit wordt beschouwd. Het album werd echter nooit uitgebracht nadat Brian Wilson, de belangrijkste liedjesschrijver van de groep, in een zware depressie belandde en de interesse verloor in het project.

Jaren later, in 2004, bracht Brian Wilson het album uiteindelijk toch uit als soloproject. Maar later dit jaar zouden dan eindelijk de originele opnames uit 1966 op plaat worden uitgebracht.


02-09-2011 om 10:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tony Corsari op 84-jarige leeftijd overleden

Tony Corsari op 84-jarige leeftijd overleden

Klik op de foto om het filmpje van de jaren stillekes te bekijken




Zanger, entertainer en quizpresentator Tony Corsari is deze voormiddag op 84-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt de VRT

Sinds februari 2009 vocht Tony Corsari tegen darmkanker. Ondanks verschillende therapieën en operaties, zaaide de kanker uit naar de lever en naar zijn hersenen. Hij verbleef op de dienst palliatieve zorgen van een Gents ziekenhuis.

De zwaar zieke Corsari, wiens echte naam André Parengh is, werd op 20 augustus nog tot ereburger uitgeroepen van de stad Tienen. Die dag stapte hij ook in het huwelijksbootje met zijn vriendin van vele jaren, Stella Borgelioen.

Tony Corsari was tijdens de jaren '50 en '60 op de toenmalige BRT een populaire presentator van tal van shows zoals "100.000 of niets", "Eén tegen allen", "Ontdek de Ster" en "De Muziekkampioen". Als zanger had hij grote hits met "Waarom zijn de bananen krom?" en "Het minirokje".

In 1964 zette Corsari een punt achter zijn tv-carrière en koos hij voluit voor zijn job bij het OCMW, waar hij het uiteindelijk tot directeur-generaal zou schoppen. De beslissing kwam onverwacht, want Corsari bevond zich toen op het toppunt van zijn populariteit. In latere interviews bleef hij evenwel benadrukken dat hij nooit spijt had van dat besluit.

Daarna bleef Corsari zo veel mogelijk weg uit de media en verscheen hij nog maar enkele keren op het kleine scherm. Zijn laatste tv-optredens maakte hij eind 2010 in "De Jaren Stillekes" en "De Pappenheimers". Op dat moment was al duidelijk dat de presentator, die in 2009 geopereerd werd aan darmkanker, erg ziek was. (br.hln)


02-09-2011 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
01-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson schenkt straatmuzikant nieuwe gitaar

Robert Pattinson schenkt straatmuzikant nieuwe gitaar


http://img842.imageshack.us/img842/9870/robertpattinsona.jpg


Robert Pattinson heeft een dakloze straatmuzikant in Los Angeles het cadeau van zijn leven geschonken. Pattinson zag het gehavende instrument waar de zwerver op speelde en ging prompt een muziekwinkel binnen. Hij kwam buiten met een elektrische gitaar voor zichzelf en een akoestische voor de straatmuzikant. Die was sprakeloos toen Pattinson hem het instrument schonk en snel weer wegreed. "De straatmuzikant stond aan de grond genageld. Hij dacht dat de gitaar gestolen was. Hij keek rond, alsof hij verwachtte dat hij elk moment zou gearresteerd worden. Hij wist niet wie Pattinson was", aldus ooggetuigen in The Sun. Pattinson speelt gitaar en piano. Het fortuin van de 'Twilight'-acteur wordt op 36 miljoen euro geschat.


01-09-2011 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herkent u deze dieven van de zeldzame Kuifje-strips?

Herkent u deze dieven van de zeldzame Kuifje-strips?

Klik op de foto om de beelden te bekijken





De federale politie heeft een video verspreid waarop een man en een vrouw te zien zijn die ervan verdacht worden twee zeldzame exemplaren van Kuifje-albums ontvreemd te hebben.

De eerste diefstal vond plaats op 14 mei in een museum in Mariemont, in Henegouwen. Een man brak een vitrine en ging lopen met een zwart-witexemplaar van 'Kuifje in Afrika', uitgegeven tussen 1935 en 1945. De verdachte is ongeveer vijftig jaar oud, 1 meter 75 centimeter groot en slank van lichaamsbouw. Hij draagt een bril en heeft grijs haar, zo blijkt uit de video.

Een week later, op 20 mei, begaf dezelfde man zich naar Namen, waar hij een exemplaar van het album 'de Krab met de Gulden Scharen' met een waarde van 7.000 tot 9.000 euro ontvreemdde. Nadat de man de zaal had verlaten, ging een vrouw de ruimte binnen. Wat later voegde ze zich bij de dief in een blauwe bestelwagen. Haar leeftijd wordt tussen de 45 en 50 jaar geschat, ze is 1 meter en 70 centimeter groot en slank gebouwd. Haar haren zijn kort en bruin van kleur.

Herkent u de personen op de video? Neem dan contact op met de onderzoekers via 0800/30.300. (br.hln)


01-09-2011 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Facebook lanceert eigen online muziekdienst

Facebook lanceert eigen online muziekdienst


http://img5.imageshack.us/img5/7190/onlinemuziekdienst.jpg


Facebook is van plan om haar leden een eigen muziekdienst aan te bieden via een samenwerking met online muziekdiensten RDIO, MOG en Spotify. Dat meldt Mashable, een blog die gespecialiseerd is in sociale netwerken.

Internetgebruikers zullen via facebook.com dus gewoon naar muziek kunnen luisteren, als een platform voor verschillende online muziekdiensten, aldus Mashable dat bronnen aanhaalt die dicht bij het bedrijf staan. "Er valt niets nieuws aan te kondigen", verklaarde een woordvoerder van Facebook.
 
Facebook laat gebruikers momenteel toe om muziek op hun profiel te plaatsen. "Het merendeel van de belangrijkste online muziekdiensten zijn geïntegreerd op Facebook en we zijn voortdurend in gesprek met onze partners om die diensten verbeteren", aldus nog de woordvoerder.
 
Volgens berichten in de pers is Facebook van plan om het nieuwe muziekplatform te lanceren op F8, de jaarlijkse conferentie voor Facebook-ontwikkelaars, eind september.  (br.hln - foto reuters)


01-09-2011 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alyssa Milano bevallen van zoontje Milo

Alyssa Milano bevallen van zoontje Milo


http://img692.imageshack.us/img692/6276/actricealyssamilanodavi.jpg


Actrice Alyssa Milano en echtgenoot David Bugliari zijn gisterenmorgen de trotse ouders geworden van een zoontje. Milo Thomas Bugliari weegt 3,71 kilogram en meet 48 centimeter.

In maart kondigde de actrice op Twitter aan dat ze in verwachting was van een jongen.

Milano vertelde in een interview dat ze er een geweldige zwangerschap heeft opzitten en dat ze er zeker van is dat David de beste vader aller tijden zal zijn.


01-09-2011 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sade komt op 20 november naar de Lotto Arena

Sade komt op 20 november naar de Lotto Arena

Klik op de foto om ' No Ordinary Love ' te beluisteren





In mei van dit jaar stond Sade in het Antwerpse Sportpaleis, na meer dan vijftien jaar afwezigheid voor haar Belgische fans. Ze pakte er uit met een twee uur durend, perfectionistisch spektakel.

Met haar nieuwe tournee brengt Sade een overzicht van haar indrukwekkende carrière, opgesmukt met visuele hoogstandjes.

Nu komt Sade terug, op zondag 20 november staat ze in de Antwerpse Lotto Arena. De voorverkoop voor dit concert start overmorgen om 9 uur en wel hier.


31-08-2011 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan geeft horloge van 15.000 euro terug aan Chris Brown

Fan geeft horloge van 15.000 euro terug aan Chris Brown


http://img834.imageshack.us/img834/4222/chrisbrownp.jpg


Chris Brown wist wel zeker dat hij zijn diamanten horloge nooit meer zou terug krijgen. De zanger speelde zijn Rolex van 15.000 euro kwijt op de MTV Music Video Awards toen zijn horloge tijdens zijn optreden los kwam zitten. Brown wist echter niet waar hij het had toen een goudeerlijke fan hem zijn sieraad terugbezorgde.

Chris had eventjes daarvoor zijn horloge afgedaan om het op een veilige plek neer te leggen, maar dat liep fout af toen het juweel in het publiek belandde. Een van Browns bodyguards ging daarna het publiek in om te vragen of iemand de Rolex had gezien. Met resultaat zo blijkt, want een fan was zo eerlijk  om hem de horloge gewoon weer terug te geven.

"Hoewel Chris de fan niet heeft kunnen ontmoeten, is hij hem erg dankbaar", vertelt de woordvoerder van Brown. (br.hln)


31-08-2011 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaz Bono wil een penis

Chaz Bono wil een penis

http://img21.imageshack.us/img21/5272/chazbono.jpg


Chaz Bono, de dochter van Cher die drie jaar geleden een reeks operaties onderging om man te worden, maakt zich klaar voor "de grote operatie".

Chaz, die vroeger Chastity heette, verklaarde in een interview voor een Australische radio: "Tot dusver neem ik hormonen en ik heb mijn baarmoeder laten verwijderen en mijn bovenkant is bijgewerkt, maar nu informeer ik me over de onderkant. Het is een zware ingreep en ze staat nog niet helemaal op punt, en ik wil dus honderd procent zeker zijn dat ik de juiste procedure kies".

"Maar ik wil het, ik wil een penis hebben want ik voel me heel goed als man. Er zijn twee methodes. Bij de ene gebruikt men wat je hebt, men laat het groeien met hormonen maar het resultaat is kleiner dan de gemiddelde penis. De andere methode maakt gebruik van je eigen huid, en het probeem daarbij is dat je daar gevoel verliest".

Chaz heeft al vijf jaar, dus van toen hij nog vrouw was, een relatie met Jennifer Elias.


31-08-2011 om 17:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland 2011

Tomorrowland 2011

Klik op de foto om de aftermovie te bekijken





De officiële Tomorrowland Aftermovie 2011  is zopas  uitgebracht. In dertien minuten brengt deze film je terug naar de zevende editie van Tomorrowland. De sets van David Guetta, Swedish House Mafia en Steve Aoki brengen je in één seconde terug naar De Schorre. De artiesten, het vuurwerk, de fonteinen, de unieke sfeer kortom de hoogtepunten gebundeld. Weldra komt ook de Tomorrowland 2011 DVD uit. De herfst staat voor de deur, het aftellen naar Tomorrowland 2012 (27,28,29 juli) is alvast gestart.


31-08-2011 om 10:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste winnaar 'Mijn Restaurant!' sluit de deuren

Eerste winnaar 'Mijn Restaurant!' sluit de deuren


http://img843.imageshack.us/img843/8624/jelletemmerman.jpg
Micheline en zoon Jelle van D'Hoogeschool 


Net op de dag dat het nieuwe seizoen van 'Mijn Restaurant!' van start gaat, raakte in Dag Allemaal het nieuws bekend dat de eerste winnaar van het vtm-programma, D'Hoogeschool in Leuven, de deuren sluit.

Begin augustus maakte chef Jelle Temmerman al bekend dat het restaurant voor onbepaalde tijd zou sluiten. Nu blijkt dat het helemaal niet meer zal openen. Ondanks drie jaar hard labeur slaagt D'Hoogeschool er niet in om rendabel te zijn.

Enkel Karnivale in Aalst blijft als laatste 'Mijn Restaurant!'-winnaar nu nog open.

31-08-2011 om 10:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.StuBru reageert op StuBeu

StuBru reageert op StuBeu


http://img32.imageshack.us/img32/5345/stubeu.jpg


De Facebookgroep StuBeu is een schot in de roos. Na amper vijf dagen telt de groep al meer dan 11.400 mensen. De muziekredactie van Studio Brussel kroop in de pen om hun visie mee te delen. Hieronder de integrale mededeling:

De muziekredactie van Studio Brussel wil beleefd en vriendelijk reageren op uitspraken op facebookgroep Stubeu. Volgens Stubeu zijn wij "een zielloze hitradio geworden, een meeloper".

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de muziek die wij draaien op geen enkele andere Vlaamse radio te horen is. En dat we wekelijks meer dan 1000 verschillende artiesten aan bod laten komen. Wij lanceren ook vaak de nummers die later door andere zenders worden opgepikt.

Iedere week geven we een kans aan nieuwe groepen en artiesten, nationaal en internationaal. Meer dan 20% van wat we draaien is van eigen bodem. Het zijn wij die een forum geven aan jonge, beloftevolle artiesten. De lijst is lang: SX, Isbells, Amatorski, School Is Cool, Selah Sue, Black Box Revelation, Intergalactic Lovers, Sore Losers, Marble Sounds, Harvey Quinnt, Teddiedrum, Mintzkov, The Subs, ...

Nog volgens Stubeu zijn wij "een computergestuurde gemakzuchtige zender" geworden. Om onze programma's samen te stellen is de computer inderdaad een technisch hulpmiddel. Maar het zijn wel wij - mensen van vlees en bloed en een hart voor muziek - die beslissen wat er in- en dus ook uitkomt. Iedere muziekmedewerker brengt aan vanuit zijn eigen achtergrond, expertise, smaak en visie.

Het is een dagelijkse evenwichtsoefening om nieuwe muziek te lanceren afgewisseld met onze stubruklassiekers. Zo proberen we de wensen van de nieuwste generatie muziekliefhebbers te verzoenen met de oudere jongeren, die ook nog massaal naar ons luisteren. En we zijn onze luisteraars oprecht dankbaar dat ze deze muziekmix appreciëren.

Stubeu zegt: "Studio Brussel is te commercieel geworden, en is niet meer de alternatieve zender van destijds."
Commerciële muziek is muziek die veel verkoopt. Veel artiesten die Studio Brussel draait verkopen ook veel platen: Triggerfinger, Foo Fighters, The National, James Blake, Arctic Monkeys, Elbow, Fleet Foxes, ... Allemaal topartiesten waarvan we het toejuichen dat ze zo succesvol zijn. Bij de keuzes die we maken proberen we altijd kwaliteit na te streven.

Bovendien hebben wij in vergelijking met gelijkaardige buitenlandse zenders, zoals 3FM en BBC Radio 1, de meest uitgebreide playlist. Ook onze collega's in het buitenland waarderen Studio Brussel, precies omdat we een zender met de vinger aan de pols zijn met een rijk aanbod.

We staan altijd open voor opmerkingen en kritiek van onze luisteraars. Via al onze kanalen nemen we hun opmerkingen ter harte. Elke week voeren we ook discussies met mensen uit de muzieksector. Daarbij zijn we het zeker niet altijd met elkaar eens, en dat hoeft ook niet.

Even goede (facebook-)vrienden!

De muziekredactie van Studio Brussel: Philippe Cortens, Eddy Hendrix, Joris Jonckheer, Christophe Lambrecht, Manu Lammens, Kim Mathijs, Luc Tirez, Bram Willems  (br.hln)


31-08-2011 om 09:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!