NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen sprake meer van breuk tussen Gerard Picqué en Shakira

Geen sprake meer van breuk tussen Gerard Picqué en Shakira

https://www.mupload.nl/img/cbzywld8d4.jpg

Shakira en Gerard Piqué hadden een romantisch momentje op de luchthaven JFK in New York. En dus lijkt er niets aan van de moeilijkheden die de twee zouden hebben.

De veertig jarige zangeres en de 30-jarige voetballer van FC Barcelona waren in het bijzijn van hun kinderen Milan (4) en Sasha (2), die ook mee Kerstmis vierden in The Big Apple. Eerder deze week werd het viertal ook gespot in het stadion van The Knicks, een van de grootste basketbalteams van New York.

Shakira nam vakantie nadat ze vorige week liet weten dat ze haar ‘El Dorado’ tourne opnieuw oppakt. De popster zegde haar wereldtournee in november noodgedwongen af wegens een bloeding in de stembanden. Ook haar optreden in Sportpaleis werd afgezegd, maar dat staat nu gepland voor 7 juni 2018.

31-12-2017 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ‘FoKKoF’-trui van Barbara Sarafian verkoopt als zoete broodjes: “Mensen mailen me: ik moét die trui hebben”

De ‘FoKKoF’-trui van Barbara Sarafian verkoopt als zoete broodjes: “Mensen mailen me: ik moét die trui hebben”

https://www.mupload.nl/img/iqf9hk.jpg

De ‘FoKKoF’-truien van Barbara Sarafian (49) vliegen de deur uit. De actrice gaf de trui in het afgelopen seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ aan presentator Erik Van Looy. Sindsdien was de voorraad op één namiddag weg.

Het was een van de opvallende momenten uit het afgelopen seizoen van ‘De Slimste mens ter wereld’, Barbara Sarafian die een trui met haar stopwoordje ‘Fokkof’ aan Erik van Looy cadeau deed. “Mensen mailen mij: ik moét die trui hebben”, zegt Sarafian in Het Nieuwsblad. “Dan denk ik: gij hebt het motto van mijn trui nog niet goed begrepen.”

Barbara wil wel benadrukken dat FoKKoF geen agressieve boodschap met zich meedraagt. “Fokkof is een stopwoord van mij, het is zeker niet kwaad bedoeld. Het is meer een manier om te zeggen: Jongens, ken uw prioriteiten.”

31-12-2017 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTO: BV’s en ex-Rode Duivels voetballen voor het goede doel

FOTO: BV’s en ex-Rode Duivels voetballen voor het goede doel

https://www.mupload.nl/img/8u68zyc.jpg

De Belgische voetbalcompetitie ligt even stil door de winterstop, maar dat wil niet zeggen dat er elders niet gevoetbald wordt. Dit weekend verzamelden twee sterrenelftallen met BV’s en ex-Rode Duivels in Gent voor een galawedstrijd voor het goede doel. 

De wedstrijd ging door in het Gentse tolhuis en vormde de apotheose van een vierdaags jeugdtornooi op kunstgras. Heel wat bekende gezichten trokken hun voetbalschoenen aan, goed voor een opbrengst van 3000 euro voor de stichting tegen kanker. Topschutters van de avond werden Kevin Janssens, Erik Van Looy, Filip De Wilde en Danny Boffin.

31-12-2017 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendje Max: “Klaasje heeft een zware voet”

Vriendje Max: “Klaasje heeft een zware voet”

https://www.mupload.nl/img/9tji5q.jpg

Max, het vriendje van Klaasje Meijer van K3, was donderdag te gast in het nieuwe programma ‘Overal K3’ en deed daar een opvallende onthulling. 

“Je bent natuurlijk een meid van de snelheid”, zei hij. “Dat zie ik als we samen naar Formule 1 kijken als je een keertje vrij bent. Maar daarnaast heb je ook een héél zware voet. Als ik bij jou ben en ik kijk naar de post in de brievenbus, dan zit die bomvol. Niet alleen met brieven van fans maar ook met snelheidsboetes”, lacht Max. Klaasje wil graag zo hard gaan als ze wil en dat mag ze binnenkort eens doen op het circuit van Zolder.

Klaasje en Max vieren hun vakantie in Afrika. Daar gingen ze al op safari.

31-12-2017 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het oudejaarsfeestje van Evan Spiegel (Snapchat) mag iets kosten: hij verwacht 5.000 man

Het oudejaarsfeestje van Evan Spiegel (Snapchat) mag iets kosten: hij verwacht 5.000 man

https://www.mupload.nl/img/dekt0zgv.jpg

Snapchat-topman Evan Spiegel trekt de portemonnee voor de ultieme oudejaarsavond voor zijn werknemers. Voor het bedrijfsfeest huurt hij het entertainmentcomplex L.A. Live af. Volgens TMZ kost hem dat vier miljoen dollar, omgerekend 3,3 miljoen euro.

Voor dat bedrag beschikt Spiegel over het Microsoft Theatre en praktisch alle andere zaken en restaurants rondom het Microsoft Square In Los Angeles. Maandenlange voorbereidingen gingen aan dit bedrijfsfeest vooraf. Spiegel (amper 27) heeft voor het feest werknemers van over de hele wereld uitgenodigd.

Snapchat verwacht vijfduizend gasten te ontvangen. Op het terrein staat een dj-toren van 32 meter hoog en er is een vergunning aangevraagd voor een vuurwerkshow. Straten rondom het plein worden afgezet. Ook de jaarlijkse ijsbaan op het plein moest voor het feest wijken.

Drake

TMZ beweert dat Drake komt optreden. Snapchat wil deze surprise-act niet bevestigen. Een woordvoerder laat wel weten dat Evan Spiegel persoonlijk het feest financiert en dat iedereen uitkijkt naar oudejaarsavondviering waarmee het team een jaar van transformatie afsluit.

Voor Evan was het zelf ook een bijzonder jaar. In mei trouwde hij met het Australische model Miranda Kerr. Zij is in verwachting van hun eerste kind. Snap, het bedrijf achter de populaire app Snapchat, ging in maart naar de de beurs in New York.

31-12-2017 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze acteur draagt al 28 jaar dezelfde jas

Deze acteur draagt al 28 jaar dezelfde jas

https://www.mupload.nl/img/u8ppeeakhkd1.jpg

Zeg nu nog dat celebs hun geld verspillen aan de nieuwste designerkledij. Kurt Russell bewijst dat hij dat duidelijk niet doet.

Kurt Russell schitterde recent nog in topfilms als ‘The Hateful Eight’ en ‘Guardians of the Galaxy Volume 2’. Aan centen zal hij dus geen gebrek hebben. Maar dat wil niet zeggen dat de acteur dan maar het geld door deuren en vensters naar buiten kiepert. Zeker aan kledij lijkt hij geen fortuinen te spenderen. Hij is het type dat zijn kleren draagt tot die versleten zijn. Dat bewijst deze geruite jas met wollen kraag. Russell werd voor het eerst in 1989 in die jas gefotografeerd, tijdens een date met zijn vriendin Goldie Hawn. Vorige week dook hij opnieuw op in die jas, tijdens zijn vakantie in Aspen.  Benieuwd of Goldie haar exemplaar uit 1989 nog heeft...

30-12-2017 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halfbroer Meghan Markle over uitspraak prins Harry: “Mijn vader zal diep gekwetst zijn”

Halfbroer Meghan Markle over uitspraak prins Harry: “Mijn vader zal diep gekwetst zijn”

https://www.mupload.nl/img/popflynnbl6.jpg

Meghan Markle bracht vorige week voor het eerst kerst door met de Britse koninklijke familie. “De familie die ze nooit heeft gehad”, vertelde prins Harry daarover in recent interview. Een uitspraak die hard aankwam bij enkele familieleden van Meghan. Eerder deze week reageerde haar halfzus al en nu heeft ook haar halfbroer Thomas Markle Jr. een reactie gegeven: “Mijn vader zal diep gekwetst zijn.”

Woensdag vertelde Harry aan de BBC dat het koppel had genoten van een fantastische kerst. De koninklijke familie vond het geweldig dat de voormalige Amerikaanse actrice aanwezig was. Harry voegde eraan toe dat de koninklijke familie “de familie is die ze nooit heeft gehad.”

Eerder kwam er al reactie van de halfzus van Meghan en nu heeft ook haar halfbroer gereageerd op de uitspraak van prins Harry. Thomas Markle Jr. (51), vertelde aan Daily Mail dat Meghan altijd werd bedolven onder liefde.  De familie komt ook nog geregeld samen, zeker met de feestdagen. Haar vader, Thomas Markle (73), zal volgens haar halfbroer dan ook diep gekwetst zijn door de uitspraak van prins Harry.

Goede familie

Hij vertelt daarbij dat zijn vader, maar ook haar moeder, in de war zullen zijn door de uitspraak van de prins. “Ze heeft altijd een hele goede familie gehad. We waren zo close als maar mogelijk was”, vertelt Thomas. “Ze was echt bevoorrecht, ze kreeg alles wat ze maar wilde. We deden alles wat we konden om toch te kunnen samenkomen voor de feestdagen.” 

Volgens haar halfbroer wijdde zijn vader het merendeel van zijn tijd aan zijn dochter. “Hij zorgde ervoor dat ze alles had wat ze nodig had om succesvol te zijn, om te komen waar ze vandaag staat.” 

Mexico

De ouders van Meghan gingen uit elkaar toen Meghan amper zes jaar oud was. Doria Ragland, de moeder van Meghan, woont in Los Angeles en kon al kennismaken met haar toekomstige schoonzoon. Meghan’s vader woont in Mexico en heeft de kans nog niet gehad om de verloofde van zijn dochter te ontmoeten. 

30-12-2017 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Miss België is niet gewoon een mooie lach, maar een missie die je moet vervullen”: finalistes Alexia en Britany stellen zich voor in bikinishoot

“Miss België is niet gewoon een mooie lach, maar een missie die je moet vervullen”: finalistes Alexia en Britany stellen zich voor in bikinishoot

https://www.mupload.nl/img/1d541v62o.jpg

Alexia Coussement weet dat haar diploma geschiedenis uitstekend van pas gaat komen om ons land te vertegenwoordigen als Miss België. Juriste Britany Thiry is ook al afgestudeerd en wil zich verder specialiseren in arbeidsrecht. Miss België is voor haar “niet gewoon een mooie lach, maar een missie die je moet vervullen”.

30-12-2017 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontroerende beelden: Karen Damen bezoekt Esten, die aan zeldzame ziekte lijdt

Ontroerende beelden: Karen Damen bezoekt Esten, die aan zeldzame ziekte lijdt

https://www.mupload.nl/img/erh7g2p9ixi6s.jpg

De achtjarige Esten lijdt aan de zeldzame stofwisselingsziekte X-ALD. Hij moet vaak zware behandelingen ondergaan maar dat houdt hem niet tegen zijn droom na te streven: beroemd worden. Karen Damen brengt hem een bezoekje.

30-12-2017 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tragisch eindejaar voor ‘Familie’-fans: valt er nog een dode?

Tragisch eindejaar voor ‘Familie’-fans: valt er nog een dode?

https://www.mupload.nl/img/wg2gu9p9y6us.jpg

2017 eindigt dramatisch voor de kijkers van ‘Familie’. Eerder deze week stierf de ex van Mieke al in de VTM-soap, maar vanavond stuikte ook Jan Van den Bossche in elkaar. Pas maandag wordt duidelijk of hij nog leeft.

Dat er deze week onheil in de lucht hing, was voor veel kijkers wel duidelijk, want heel wat verhaallijnen groeien duidelijk naar een climax. Maar dat het zo dramatisch zou worden, is toch een verrassing. De ‘Familie’-fans hebben nog maar net de dood verwerkt van de sympathieke Wim (David Michiels), die van een stelling was gevallen of geduwd. De ziekenhuisscène waarbij dochter Lieselotje met tranen in de ogen afscheid nam van haar papa, zorgde bij heel wat soapliefhebbers ongetwijfeld voor een serieuze krop in de keel.

Maar de makers van ‘Familie’ hadden voor deze week dus nog meer drama in petto. In het slotbeeld van de laatste aflevering van het jaar zakte Jan Van den Bossche (Jef De Smedt) in elkaar. Het werd hem duidelijk allemaal te veel. De oververmoeide cafébaas sukkelde al weken met een vuile hoest, maar had ook ferme kopzorgen door de openbare verkoop van zijn café Jan & Alleman. Zijn ex Linda aast immers op zijn geld. Werd dit alles hem fataal?

Onlangs raakte bekend dat na het verdwijnen van Simon, Ronald en Linda eerder dit seizoen uit ‘Familie’, binnenkort ook Leen Van den Bossche de reeks zal verlaten. Op hun fansites klaagden nogal wat kijkers over die gang van zaken met termen als ‘leegloop’ en ‘wie schiet er straks nog over?’ Van de originele Van den Bossches blijven er alsmaar minder familieleden over. Verdwijnt Jan, een van de weinige resterende pioniers, nu ook nog eens? ‘Familie’ zet het nieuwe jaar met die vraag wel onverwacht spannend in.

30-12-2017 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Game Of Thrones’-acteur bestolen in Kaapstad

‘Game Of Thrones’-acteur bestolen in Kaapstad

https://www.mupload.nl/img/jnd4cj5vib6.jpg

De Britse acteur Richard E. Grant is bestolen in Kaapstad. De zestigjarige acteur raakte zijn pas gepinde geld kwijt bij een geldautomaat, tijdens een vakantie in Zuid-Afrika.

Op Twitter schrijft de Game of Thrones-acteur: “Ik voel me een heuse sufferd, want ik ben beroofd bij een geldautomaat in Kaapstad. Grrrrrr”. Hij vertelt er niet bij hoeveel de buit bedraagt. Hij probeert het incident snel te vergeten, getuige een selfie vanaf het strand met zijn dochter Olivia. “Laatste dag van de vakantie op Clifton Beach om de tegenvallers in het leven glad te strijken.”

Grant belandde in Kaapstad na een familiebezoek in Swaziland, waar hij de kerstdagen doorbracht. Grant is in Swaziland geboren en heeft een dubbele nationaliteit.

29-12-2017 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na jaren in de psychiatrie: Amanda Bynes maakt comeback in 2018

Na jaren in de psychiatrie: Amanda Bynes maakt comeback in 2018

https://www.mupload.nl/img/0vsdesdgl4.jpg

Voor wie dacht dat actrice Amanda Bynes compleet van de radar is verdwenen: think again. Want na al haar problemen uit het verleden is de actrice nu eindelijk klaar om in 2018 weer naar het grote scherm terug te keren. “Ik ben er 100% klaar voor”, zegt ze via haar advocaat. 

2018 moet nog beginnen, maar belooft nu al het grote jaar te worden voor de 31-jarige Amanda Bynes. Ze kijkt er volgens haar advocaat in de eerste plaats enorm naar uit het nieuwe jaar met haar vriendinnen in te zetten. Amanda wil de komende maanden ook haar opleiding aan het Fashion Institute of Design and Merchandising in Californië afwerken. Bovendien wil ze opnieuw beginnen acteren.

Eindelijk nuchter

Het laatste wat we van haar zagen, was ‘Easy A’ uit 2010. Daarna verbleef ze jaren in de psychiatrie met een zware alcoholverslaving. Op Twitter dreigde een losgeslagen Amanda er zelfs mee haar eigen vader te vermoorden. “Ik heb nog niet besloten hoe ik hem wil vermoorden, ik geloof niet in moord”, zegt Amanada in een gelekt filmpje op internet. “Maar niks zou me meer plezier geven dan zijn keel doorsnijden. Als jouw vader mijn vader was, dan zou je begrijpen waarom je zijn polsen door zou willen snijden.”

Amanda’s ouders kregen de financiële voogdij over hun dochter zolang ze geestelijk niet in orde was. Pas in juni van dit jaar kreeg ze weer de controle over haar financiën. Toen besloot ze dat ze weer wilde gaan werken. Ze is nu meer dan drie jaar nuchter, en vastbesloten een frisse start te maken.

29-12-2017 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conservatieve Britse start petitie tegen ‘respectloze’ Meghan Markle: “Geef haar alstublieft géén titel”

Conservatieve Britse start petitie tegen ‘respectloze’ Meghan Markle: “Geef haar alstublieft géén titel”

https://www.mupload.nl/img/551y13irrx5v.jpg

Dat de Britse prins Harry en Meghan Markle gaan trouwen, weet intussen iedereen. Maar niet alle Britten zijn daarmee opgezet. In Groot-Brittannië gaat op dit moment een opmerkelijke petitie rond. 

Volgens enkele misnoegde Britten, geleid door de conservatieve Londense Louisa Pawsey, is Meghan Markle “ongeschikt” om straks een echte royal te worden. Ze eisen dat zij geen officiële titel krijgt wanneer ze met prins Harry is getrouwd. De petitie stelt dat Markle de koninklijke familie te schande maakt. 

“Wij, de ondergetekenden, zijn van mening dat Meghan Markle ongeschikt is om deel uit te maken van de koninklijke familie en een officiële titel te krijgen. Ze heeft zich respectloos getoond door gekke bekken te trekken en haar tong uit te steken naar toeschouwers tijdens haar eerste publieke optreden met de Queen”, staat er te lezen. 

Overspel

De ondertekenaars menen ook te weten dat “soldaten ontslag nemen uit schaamte omdat ze naaktfoto’s van Markle in hun kazernes hadden hangen”. “Die foto’s maken haar land te schande en haarzelf tot mikpunt van spot”, lezen we in de petitie. “Markles eerdere scheidingen en overspel overtuigen ons ervan dat zij Harry niet trouw zal kunnen blijven.”

Voorlopig lijkt het echter niet zo’n vaart te zullen lopen met de petitie. Ze werd nog maar door zo’n 450 mensen ondertekend. Van Harry en Meghan wordt verwacht dat ze de hertog en hertogin van Sussex worden, maar die titel moeten ze nog persoonlijk van de koningin krijgen.

29-12-2017 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ leeft nu van een uitkering

Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ leeft nu van een uitkering

https://www.mupload.nl/img/do0solp.jpg

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie uit het Q2-programma ‘Oh Oh Cherso’, leeft nu van een uitkering. Dat vertelt de realityster in een video op het YouTube-kanaal van plastisch chirurg Diana Gabriels, die eerder de billen van ‘Temptation’-verleidster Pommeline onder handen nam.

Nog niet zo heel lang geleden leefde Barbie een heel ander leven, met veel geld en rijkdom. Die tijden van weelde zijn voorbij, maar dat maakt haar niet uit. “Toen ik alles had, villa’s, geld, was ik zo ongelukkig. Nu kan ik mezelf zijn, de kinderen zijn gelukkig en ik kan de kleine dingen waarderen.”

Toch zit Barbie met een probleem. “Ik ben op zoek naar een andere woning. Mijn ouders helpen me met het betalen van mijn huidige huis, het kost namelijk duizend euro per maand. Ik woon in een eengezinswoning en wil kleiner gaan wonen.”

Of het Barbie gaat lukken om een nieuwe huurder te vinden voor haar huidige huis is nog maar de vraag. Na haar scheiding verfde ze het huis namelijk helemaal roze.  ‘Samant’ bestelde ook roze meubels; zelfs de waterkoker en haar pannensets hebben haar favoriete kleur.

‘Bevrijding’

Na meerdere realityseries over haar leven is Barbie inmiddels van de buis verdwenen. De laatste serie ging over het einde van het onstuimige huwelijk met Michael van der Plas. “Als je voor tv werkt, dan word je geleefd. Je moet soms dingen doen waar je niet achter staat”, vertelt de 28-jarige blondine. “Sinds de realityseries zijn gestopt, voel ik me eigenlijk bevrijd.”

Samantha kreeg twee kinderen met Michael: Angelina (5) en Milano (2). Sinds de scheiding eind vorig jaar bouwt Michael zijn leven op in Spanje, de kinderen wonen bij hun moeder.

29-12-2017 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah Winfrey, een hallucinant portret: van verkracht en mishandeld kind tot steenrijke powervrouw

Oprah Winfrey, een hallucinant portret: van verkracht en mishandeld kind tot steenrijke powervrouw

https://www.mupload.nl/img/3gs2f9z.jpg

Een superster, gul voor goede doelen, zo rijk als de zee diep is. Oprah Winfrey is één van de meest geliefde en invloedrijke Amerikanen van het moment. Maar ooit was het anders. Oprah zoals je haar nog niet kent.

Oprah mag zich ’s werelds allereerste zwarte vrouwelijke miljardair noemen. Het contrast met haar armoedige kinderjaren kon niet groter zijn. Oprah werd geboren als Orpah (omdat niemand haar naam correct uitsprak, werd dat algauw ‘Oprah’) in een klein stadje in het zuiden van de VS. Haar ouders waren ongehuwd en veel te jong. Vader Vernon, een soldaat, was 20, moeder Vernita, een huismeid, amper 18. Het gezin kwam amper rond, mooie kleren zaten er niet in voor de kleine Oprah. Kinderen lachten haar uit met de overalls van aardappelzakken die haar moeder voor haar naaide. “Sack Girl” werd ze spottend genoemd. Haar speelkameraadjes waren kakkerlakken...

Verkracht

Op haar negende werd Oprah verkracht door een 19-jarige neef. Jaren later onderging ze hetzelfde lot nog enkele keren, door een familievriend en een oom. Oprah vertelde in 2012 in een interview met David Letterman over het fysieke en emotionele misbruik door haar familie

“Ik ging met een emmer water halen in de waterput. Ik was met mijn vingers in het water aan het spelen, en dat stond mijn grootmoeder niet aan. Ze sloeg me zo hard met een zweep, het bloed stroomde uit de striemen op m’n rug. Toen ik mijn jurk weer aantrok, hing die binnen de kortste keren vol bloed. En kreeg ik opnieuw van de zweep.” 

Op haar veertiende raakte Oprah zwanger, maar het kindje kwam te vroeg en stierf kort na de geboorte.

1-aprilgrap

In 1974 kreeg Oprah haar eerste job als nieuwlezeres voor een tv-zender in Nashville. Op haar 20ste zorgde ze zo al voor een primeur: Oprah was het allereerste vrouwelijke Afro-Amerikaanse nieuwsanker.

Twee jaar later verhuisde ze naar Baltimore, waar ze co-nieuwsanker van de legendarische Jerry Turner werd. Een hoge positie voor een 22-jarige zwarte vrouw in die tijd. Ze zou 22.000 dollar per jaar verdienen, wat overeenkomt met zo’n 95.000 dollar (80.000 euro) nu. Een pak geld, maar Oprah kreeg de kans niet om een jaar uit te doen.

Turner wilde immers niet werken met een 22-jarig onervaren wicht uit Tennessee. Acht maanden nadat ze haar contract had getekend, werd Oprah ontslagen bij de nieuwsdienst. “Het was op 1 april 1977, ik weet het nog goed”, aldus de presentatrice. “De grote baas riep me in zijn bureau. Ik dacht dat het een 1-aprilgrap was toen hij zei dat hij “grotere plannen met me had”. Ik kreeg een anonieme voice-overjob in het ochtendblok.”

Dr. Phil

In 1978 werd Oprah copresentatrice van ‘People Are Talking’. Toen ze begin jaren 80 hoorde dat er in Chicago een host voor een ochtendshow werd gezocht, stuurde ze prompt een auditietape op. In 1986 ging de eerste ‘Oprah Winfrey Show’ op antenne, die 25 jaar een vaste waarde zou blijven en van Oprah de onbetwiste talkshowkoningin maakte. 

Nog in ’86 richtte ze Harpo Productions op. Harpo - Oprah achterstevoren gespeld - is een mediagigant in de VS. Het bedrijf geeft o.a. ′O, the Oprah Magazine’ uit en is mede-eigenaar van The Oprah Winfrey Network, dat ruim 82 miljoen gezinnen bereikt. ′Dr. Phil’ is één van de programma’s die door Oprahs bedrijf worden gemaakt.

Dr. Phil

In 1978 werd Oprah copresentatrice van ‘People Are Talking’. Toen ze begin jaren 80 hoorde dat er in Chicago een host voor een ochtendshow werd gezocht, stuurde ze prompt een auditietape op. In 1986 ging de eerste ‘Oprah Winfrey Show’ op antenne, die 25 jaar een vaste waarde zou blijven en van Oprah de onbetwiste talkshowkoningin maakte. 

Nog in ’86 richtte ze Harpo Productions op. Harpo - Oprah achterstevoren gespeld - is een mediagigant in de VS. Het bedrijf geeft o.a. ′O, the Oprah Magazine’ uit en is mede-eigenaar van The Oprah Winfrey Network, dat ruim 82 miljoen gezinnen bereikt. ′Dr. Phil’ is één van de programma’s die door Oprahs bedrijf worden gemaakt.

Oprahs waterfactuur in Montecito bedroeg in 2013 liefst 105.000 euro. Tijdens de grote droogte van 2014 liet ze vrachtwagens met water aanrukken om haar tuin groen te houden.

Ze bezit ook grond en huizen op Hawaï en een woning van 12 miljoen euro in de bergen van Colorado. Verplaatsen doet ze zich bij voorkeur met haar peperdure super-de-luxe privéjet.

iPads, diamanten en muffins

Oprah, derde rijkste selfmade woman in de VS, weet hoe ze een cent kan bijverdienen. In 2006 kocht ze - anoniem - een schilderij van Gustav Klimt. Tien jaar later verkocht ze het weer aan een Chinese verzamelaar. Met een mooie 60 miljoen euro winst. 

Maar ze geeft ze ook graag uit. Wanneer queen Oprah zin heeft in muffins, laat ze die per expres overvliegen van haar favoriete bakkerij in Napa Valley. Ook voor anderen is ze gul. Wie kent de legendarische shows niet waarin Oprah haar publiek met de meest waanzinnige geschenken bedacht? Volkswagen Beetles, tripjes naar Disneyland, iPads, diamanten oorringen... Tussen 2002 en 2011 zou ze voor zo’n 20 miljoen euro aan cadeaus hebben uitgedeeld. 

Eigen school

In Henley-on-klip, Zuid-Afrika, richtte ze een internaat op voor kansarme meisjes. Oprah betaalt alles, van lesmateriaal tot sokken, uniformen en beugels. Toen één van de leerlingen gewond raakte in een verkeersongeluk, nam Oprah de ziekenhuisfacturen voor haar rekening. 

Het handtas-incident

Toen Oprah in 2013 naar Zwitserland afreisde voor het huwelijk van Tina Turner, wilde ze in een winkel een dure merkhandtas van dichterbij bekijken. De verkoopster, die haar niet had herkend, weigerde “omdat ze die toch niet zou kunnen betalen”. Oprah voelde zich racistisch behandeld, en maakte er een zaak van in de media.

29-12-2017 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Led Zeppelin wordt 50 en dat moet gevierd worden

Led Zeppelin wordt 50 en dat moet gevierd worden

https://www.mupload.nl/img/rqneajtmfes.jpg

De overblijvende leden van de band plannen een feestjaar in 2018. Hun eerste cadeautje voor de fans wordt een boek.

In 2018 bestaat de Britse rockband Led Zeppelin vijftig jaar. De drie overblijvende leden van de groep, Jimmy Page, Robert Plant en John Paul Jones, kondigden via hun sociale media aan dat ze die verjaardag niet onopgemerkt voorbij zullen laten gaan. Over een gezamenlijke verjaardagstournee repten ze nog met geen woord, maar de bandleden gaven wel mee dat ze een speciaal boek zullen uitbrengen dat als ultieme biografie van Led Zeppelin beschouwd zal mogen worden. De drie zullen zelf bijdragen leveren aan het boek en zullen ook persoonlijk beeldmateriaal beschikbaar stellen. “Er zullen echter nog veel andere verrassingen volgen voor de fans”, aldus Jimmy Page. “De fans blijven best al onze kanalen in de gaten houden.” Led Zeppelin werd dus in 1968 opgericht en schreef rockgeschiedenis met hits als ‘Whole Lotta Love’, ‘Immigrant Song’, ‘Black Dog’, ‘Dazed and Confused’ en natuurlijk ‘Stairway to Heaven’.

28-12-2017 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruth Beeckmans breekt hilarisch record van Ed Sheeran

Ruth Beeckmans breekt hilarisch record van Ed Sheeran

https://www.mupload.nl/img/dzvg2w6fqsv.jpg

Op 3 januari 2018 viert Beste Kijkers zijn terugkeer door 2017 op een héél gepaste wijze uit te zwaaien: er nog eens smakelijk om lachen. Nathalie Meskens verzamelt de beste fragmenten van het afgelopen jaar in het minst miserabele jaaroverzicht van allemaal. Nathalie wordt geflankeerd door haar kijkvrienden Sven De Ridder en Ruth Beeckmans, die de volgende weken Tine Embrechts vervangt. Tine werd onlangs mama en rust nog even uit. Sven en Ruth brengen voor deze feestelijke gelegenheid grand cru Jacques Vermeire en smakelijk ovenhapje Jens Dendoncker mee.

Maltesers

Zanger Ed Sheeran was in 2017 overal en brak het ene muzikale record na het andere, maar voor één record wordt hij genadeloos verslagen door Ruth Beeckmans: zij bewijst dat er nóg meer Maltesers in haar mond passen dan 55 in die van Ed. De zanger bewees al meermaals dat hij een enorme hoeveelheid chocolade in zijn mond kan proppen, en heeft ook de beelden om het hard te maken. Nu is het wachten tot we ook Ruth aan het werk kunnen zien!

28-12-2017 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookje van het jaar: van Nederlandse amateurvoetballer tot Maleisische prins

Sprookje van het jaar: van Nederlandse amateurvoetballer tot Maleisische prins

https://www.mupload.nl/img/hi8j2nsuteb.jpg

Het moet één van de meest tot de verbeelding sprekende verhalen van het afgelopen jaar zijn. Dennis Verbaas (28) was een amateurvoetballer in Nederland, kreeg modellenwerk in Azië en leerde zo de dochter van een Maleisische sultan kennen. Dennis bekeerde zich tot de islam, veranderde zijn naam in Muhammad Abdullah en trouwde afgelopen zomer met zijn prinses. 

Dennis was ooit een talentvol voetballer, maar kreeg een hartstilstand op zijn 17de. Daarna werd hij fotomodel en vond werk in Maleisië en Singapore, waar hij de prinses bij een voetbalclub ontmoette. Haar steenrijke familie behoort tot één van de negen sultanclans die elk om beurt voor vijf jaar de koning van Maleisië leveren.

Gewone familie

Het huwelijk van Dennis afgelopen zomer was in alle opzichten een sprookje. Hij komt uit een doodgewone familie uit het Zuid-Hollandse plaatsje Lisse. Zijn vader werkt in de bloemenhandel en zijn moeder bij Miss Etam. De prinses oogstte in Maleisië bewondering omdat zij het aandurfde met een ‘gewone jongen’ uit het buitenland te trouwen. Dennis werkt niet meer als model. Hij gaat aan de slag als leidinggevende in één van de onroerendgoedbedrijven van het sultanaat.

Tunku Aminah is 31 jaar en de enige dochter van sultan Ibrahim Sultan Iskandar en Raja Zarith Sofiah. Het echtpaar heeft nog vijf zonen.

28-12-2017 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regi vist Olivia uit ‘The Voice 2016’ op voor nieuwe hit: “Zo’n straffe zangeres kom ik niet dikwijls tegen”

Regi vist Olivia uit ‘The Voice 2016’ op voor nieuwe hit: “Zo’n straffe zangeres kom ik niet dikwijls tegen”

https://www.mupload.nl/img/9ulqknu.jpg

Onbekend talent strikken voor nieuwe hits: Regi is er een krak in. Voor zijn nieuwe single ‘You Have a Heart’ viste hij Olivia Trappeniers (20) - artiestennaam OT - uit het vorige seizoen van ‘The Voice’ op. “Fantastische stem, een schoon kind én ze schreef de tekst zelf.” Het nummer staat nu al in de Ultratop en vorige week speelden ze het live in de finale van ‘The Voice’. “Zo’n straffe zangeres kom ik niet dikwijls tegen.”

Hij deed het deze zomer nog voor zijn allereerste nummer 1-hit ‘Where Did You Go (Summer Love)’. Toen werkte Regi samen met Alex, een 27-jarig onbekend zangtalent uit Limburg. “Het is gebruikelijk om dan een bekende grote naam te strikken, maar ik vind dat minder verrassend. Ik ben zot van nieuw talent ontdekken, want uiteindelijk draait het om de stem en de kwaliteit. Niét om de bekendheid. Trouwens, in negen van de tien gevallen worden ze uiteindelijk toch bekend, hoor.”

De goedlachse dj kwam eerder toevallig bij Olivia ‘OT’ Trappeniers uit Deurne terecht. “Op Instagram postte ze leuke filmpjes waarin ze toonde dat ze een zeer straffe stem heeft. Ik wist toen niet eens dat ze aan ‘The Voice’ (in 2016 bij team Bent, red.) had meegedaan. Ik ben zelf nog coach geweest bij ‘The Voice’ en ‘The Voice Kids’ en volg alles normaal, maar vorig jaar is mij dat niet gelukt. Achteraf heb ik de beelden wel opgevraagd, uiteraard”, vertelt hij. “Ik wist wel dat Olivia één van de finalisten was van de talentenwedstrijd ‘MNM Rising Star’. ‘Die gaat dat los winnen’, dacht ik - en dat wás ook zo. Ik voelde de bui al hangen”, klinkt het met een bulderlach.

28-12-2017 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff ernstig ziek opgenomen in ziekenhuis: “Ik lag aan vijf baxters”

Christoff ernstig ziek opgenomen in ziekenhuis: “Ik lag aan vijf baxters”

https://www.mupload.nl/img/vbc0ti9csrw5.jpg

Begin november is zanger Christoff ernstig ziek geweest. Hij moest worden opgenomen in het ziekenhuis met een zware darminfectie, maar toch onderbrak hij zijn optredens niet. “Ik ben gaan optreden, maar ging onmiddellijk na de show terug naar het ziekenhuis onder zware medicatie”, zegt de 41-jarige zanger in het weekblad Primo.

“Op een nacht werd ik op de spoedafdeling opgenomen. Maar ’s anderdaags had ik een belangrijk optreden met Lindsay, Frans Bauer en Laura Lynn. Ik kon die show niet afgelasten. De anderen rekenden op mij”, vertelt de zanger in Primo. “Ik ben dus gaan optreden, maar ik ben onmiddellijk na de show terug naar het ziekenhuis gegaan. Ik zat onder zware medicatie. Aan vijf baxters heb ik gelegen. De echte fans hebben gezien dat er iets met me scheelde.”

Gelukkig heeft de Christoff tijdens de jaarovergang enkele dagen rust, maar hij is niet meteen van plan om van 2018 een rustiger jaar te maken. ”Ik heb me op mijn werk gestort. En daar pluk ik de vruchten van. Dat geeft me ook energie! Als ik zo druk aan het werken ben, dan hoef ik ook niet na te denken over mijn emotionele toestand.”

Toch kreeg Christoff van Jan Smit een goede tip voor meer nachtrust. Die raadde hem namelijk aan om al in de namiddag te signeren in plaats van na het optreden. Een tip die de zanger ter harte zal nemen. Het eindejaar viert Christoff met familie en zijn pasgeboren petekindje Lisa Marie, nadien trekt hij enkele dagen naar zijn buitenverblijf op Marbella.

28-12-2017 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws: Shakira komt in juni terug naar Antwerpen

Goed nieuws: Shakira komt in juni terug naar Antwerpen

https://www.mupload.nl/img/kv7w2jpxuc512.jpg

Shakira pakt in juni de draad van haar tournee El Dorado weer op. De Colombiaanse popster zegde haar wereldtournee in november noodgedwongen af wegens een bloeding in de stembanden. Haar geschrapte concert in het Antwerpse Sportpaleis haalt ze 7 juni 2018 in.

Shakira laat via Twitter weten dat ze het liefst al in januari verder zou willen met de concertreeks El Dorado, maar dat bleek een utopie. “Nadat alle mogelijkheden te hebben onderzocht, heb ik geaccepteerd dat dit een blessure die meer tijd en zorg nodig heeft om te genezen”, schrijft ze.

Het spijt de veertigjarige zangeres dat ze het geduld van haar fans nog langer op de proef moet stellen, maar stelt hun een spectaculaire show in het vooruitzicht. “Ik beloof op het podium alles te geven, en zelfs nog meer. Ik tel de dagen af tot de show begint.”

Shakira zou eigenlijk 12 november in Antwerpen optreden, maar een week eerder werd duidelijk dat dit niet haalbaar zou zijn. Uiteindelijk schrapte ze al haar aangekondigde concerten.

27-12-2017 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie is de vrouw die Angelina Jolie overal vergezelt? “Zij is degene die me opnieuw gelukkig maakt”

Wie is de vrouw die Angelina Jolie overal vergezelt? “Zij is degene die me opnieuw gelukkig maakt”

https://www.mupload.nl/img/nvi26rw.jpg

De band tussen wereldster Angelina Jolie en haar vaste compagnon, mensenrechtenactiviste Loung Ung, lijkt sterker dan ooit. Ze wonen intussen zelfs samen.

De ene is een voormalige vluchtelinge, overlevende van de zogenaamde ‘killing fields’ in Cambodja, mensenrechtenactiviste, schrijfster en filosofe. De andere een van de beroemdste vrouwen ter wereld, actrice, regisseur en voormalige helft van een koppel dat zo bekend was dat ze als stel een aparte eigennaam kregen. De Cambodjaanse Loung Ung en Hollywoodster Angelina Jolie hebben de voorbije maanden een vriendschap ontwikkeld die zo intiem en zo intens is dat ze een van de grootste gespreksonderwerpen werd in Hollywood. Vooral omdat die vriendschap een transformatie teweeg bracht bij Angelina. Die bevestigt ook dat de band met Loung een grote impact op haar haar had. “Zij is de vrouw die mee weer gelukkig maakt”, bevestigde ze in een tv-interview.

Samenwerking

De vriendschap tussen de twee vrouwen ontstond toen ze samenwerkten aan de film ‘First They Killed My Father’, een prent gebaseerd op de biografie van Loung Ung. Die vertelt in dat boek over de verschrikkingen die haar familie moest ondergaan voor en tijdens hun vlucht voor de Rode Khmer in de periode 1975 tot 1980. “Sinds Angelina er haar oudste zoon Maddox adopteerde heeft ze een hechte band met Cambodja”, klinkt het. “Ze kwam er al vaak en hoorde het verhaal van Loung Ung. Ze las het boek ook en besliste dat het verfilmd moest worden. Angelina, die de film zelf zou regisseren, wilde dat de hele wereld het verhaal zou horen om er lessen uit te kunnen trekken.” En ze hoopte ook stiekem dat het tragische verhaal zo’n pakkende film zou opleveren dat die genomineerd zou kunnen worden voor een Oscar. Helaas voor haar raakte enkele weken geleden bekend dat de film naast een nominatie greep voor de categorie Beste Niet-Engelstalige Film. Een bittere pil om te slikken, maar toch leverde de film haar heel wat op. Met name de unieke vriendschap met Loung Ung. Want die groeide naarmate ze samenwerkten aan de film: Angelina als regisseur, Loung Ung als adviseur. Na een eerdere ontmoeting had Angelina Loung immers gevraagd om bij de opnamen aanwezig te zijn om er zo mee over te waken dat het verhaal juist verteld kon worden. Gedurende die opnameperiode groeiden de twee vrouwen naar elkaar toe. “Tijdens het filmen waren ze altijd in elkaars buurt. En ook toen de camera’s stopten met draaien bleven ze elkaars gezelschap opzoeken. Vaak zaten ze urenlang, soms nachtenlang, te praten bij een kopje thee. Ze voerden de meest intense gesprekken en smeedden zo een hechte band.”

Levenscoach

Loung Ung kwam in het leven van Angelina als adviseur bij haar film, maar al snel werd ze zoveel meer. “Ze werd een soort van levenscoach voor Angelina. Door wat ze meemaakte heeft Loung Ung zoveel levenservaring, zoveel wijsheid... Ook al is ze maar een paar jaar ouder dan Angelina, toch ging die Loung Ung als haar belangrijkste raadgeefster beschouwen. Angelina kan voor alles bij Loung Ung terecht. En dat is opmerkelijk. Want vroeger was de actrice een gesloten boek. Ze gaf zichzelf nooit helemaal prijs. En dat doet ze bij Loung wél.” Dat bevestigde Angelina ook zelf. “Ik heb een groot vertrouwen in Loung. Sinds de dood van mijn moeder heb ik dit gevoel nooit meer gehad bij een ander mens. Zelfs niet bij mijn liefdespartners. Maar aan Loung durf ik alles te vertellen. Ik heb mijn ziel al zo vaak bij haar blootgelegd. Het gebeurt als vanzelf. Ik ben zo blij dat zij in mijn leven gekomen is. Zij heeft een oplossing voor alles.”

Opnieuw lachen

Een en ander wordt ook bevestigd in de entourage van Angelina. “Sinds Loung in haar leven is, lijkt Angelina compleet veranderd. Ze heeft haar lach teruggevonden. Angelina is in jaren niet zo ontspannen geweest als nu. De gesprekken met Loung hebben haar veranderd. Angelina kan weer meer relativeren. Ze lijkt opnieuw te beseffen wat belangrijk is in het leven. De impact die het drukke, door ambitie voort gejaagde Hollywoodbestaan op haar heeft gehad, lijkt helemaal verdwenen te zijn.” Nu had Angelina de voorbije jaren wel wat tegenslag met haar gezondheid (ze liet een dubbele borstamputatie uitvoeren omdat ze genetisch een grote kans op borstkanker heeft) en haar liefdesleven (ze brak met Brad Pitt). En ook haar filmcarrière kreeg enkele klappen. Angelina had dus wel reden om haar lach te verliezen. Maar Loung Ung slaagde erin om die glimlach terug om de beroemde lippen van de ster te toveren. “Sinds kort leerde ik opnieuw inzien wat echt belangrijk is in het leven. Simpele dingen, eigenlijk. Mijn gezin, familie, vrienden. Toen dat weer lukte, kwam het geluk als vanzelf terug. Veel te vaak heb ik het mezelf mentaal te moeilijk gemaakt. Tot iemand me zei dat ik fout bezig was. Dat was Loung en daar ben ik haar dankbaar voor.” Zo dankbaar dat Loung Ung nu zelfs deels bij Angelina woont. “Loung heeft een thuis gevonden in Los Angeles. Wanneer ze daar is, logeert ze bij Angelina. Ze maakt op die momenten duidelijk deel uit van het gezin van Angelina”, klinkt het in Hollywood. “Ze heeft ook een sterke band met de kinderen. Op korte tijd is Loung de belangrijkste persoon in het leven van Angelina geworden. Heel opmerkelijk. Heel onverwacht ook.” Ook Loungs man Mike keek ervan op, maar hij heeft de intense band tussen de twee vrouwen aanvaard en weet dat hij zijn vrouw nu af en toe met Angelina moet ‘delen’.  “Soms moet Loung gewoon naar Angelina toe. Om te praten. Om hun vriendschap te beleven. Ze zijn elkaars klankbord, elkaars ‘werk-echtgenote’ geworden. Ze maken elkaar sterker. Angelina is ook een warme, sterke vrouw. Helemaal niet de harde tante zoals ze soms wordt afgeschilderd. Ik begrijp de klik die ze met mijn vrouw heeft. Ik beschouw haar nu ook als een vriendin.” En in het kamp van Angelina heeft iedereen Loung in de armen gesloten. “Iedereen die Angelina in het hart heeft is Loung dankbaar voor wat ze doet”, klinkt het daar bevestigend. “Want dankzij haar hoeft niemand zich nog zorgen te maken om Angelina. Dankzij Loung heeft die opnieuw vriendschap, rust en geluk gevonden.”

27-12-2017 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Coppens groot nieuws in Groot-Brittannië, John het mikpunt van Britse spot

Astrid Coppens groot nieuws in Groot-Brittannië, John het mikpunt van Britse spot

https://www.mupload.nl/img/ruht7yjysa07.jpg

Astrid Coppens won onlangs haar rechtszaak tegen ex-man John Bryan, en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Niet alleen in ons land, maar ook in Groot-Brittannië was dat groot nieuws. 

Astrid haalde namelijk de tweede grootste krant van het land: The Daily Mail. De krant schildert John af als ‘de man die in 1992 aan de tenen van de hertogin van York heeft gezogen’. Het incident veroorzaakte destijds een groot schandaal in de Britse media, dat resulteerde in de scheiding van de prinses en haar toenmalige echtgenoot, prins Andrew. 

De Britten zijn dolblij om te horen dat Bryan nu zelf in verlegenheid is gebracht door zijn ex-vrouw, Astrid. Zij wordt beschreven als ‘een bloedmooie Belgische violiste, zangeres en model’.

27-12-2017 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen vergeet de rekeningen te betalen, dus geen voetbal voor echtgenoot Anthony

Karen Damen vergeet de rekeningen te betalen, dus geen voetbal voor echtgenoot Anthony

https://www.mupload.nl/img/cgkwsqlwm1.jpg

Karen Damen heeft een slechte gewoonte: ze betaalt haar rekeningen altijd veel te laat. Deze keer met gevolgen, want Telenet besloot om haar tv af te sluiten. Tot grote spijt van echtgenoot Anthony, die eigenlijk naar de voetbal had willen kijken. 

“Geen Classico dus, sorry schat,” zegt Karen op Twitter. “Factuur te laat betaald, tv afgesloten.” Karen meent dat ze twee dagen eerder al betaald had, maar Telenet alsnog werd afgesloten. 

Telenet reageerde op het voorval: “Oei Karen, we zouden niet willen dat hierdoor een echtelijke ruzie ontstaat.” Het bedrijf bekijkt nu of ze haar verder kunnen helpen. Ondertussen tweeten behulpzame fans de tussenstand van de voetbalwedstrijd naar Anthony. 

Het is niet de eerste keer dat Karen een rekening te laat betaalt. Eerder vertelde ze al aan haar goede vriend James Cooke dat haar administratie één grote puinhoop is, en ook op ‘De Slimste Mens’ gaf ze toe dat ze vaak te laat betaalt, waardoor ze bijna standaard ook de boetes en aanmaningen erbij neemt.

27-12-2017 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van De Veire razend op luchtvaartmaatschappij

Peter Van De Veire razend op luchtvaartmaatschappij

https://www.mupload.nl/img/9euux6mnkj.jpg

Hij had zich zijn vakantie wellicht anders voorgesteld. MNM radio-dj Peter Van De Veire wilde op reis vertrekken naar de Estse hoofdstad Tallinn, maar kreeg te horen dat zijn vlucht overboekt was. “U heeft gewoon héél veel pech gehad”, zeiden ze op de luchthaven. Van de Veire is razend en doet zijn verhaal op Facebook.

Peter wilde zijn dochter plezieren door Kerstmis door te brengen in het sprookjesachtige Tallinn, de hoofdstad van Estland. Dat was echter buiten de luchtvaartmaatschappij LOT gerekend.  Het duo zou vliegen vanuit Amsterdam, maar kreeg op Schiphol te horen dat er 15 mensen overboekt waren. Die konden dus allemaal niet mee.

“Goh. Nou. Neen. U zou nog vanavond vanuit Brussel kunnen vliegen ... Of morgenavond. Via Helsinki en Londen”, kreeg hij te horen. Niet de juiste boodschap als je goed op tijd komt en vol goesting op de luchthaven aankomt natuurlijk. “Daarna ben ik ingestort. Ik wist niet meer dat ik zoveel tranen had in twee ogen”, schrijft Peter op zijn Facebookpagina.

Het voorval dateert van een paar dagen geleden en intussen is Peter vastbesloten iets aan te kaarten met zijn ongelukkig voorval. “Intussen zijn we bekomen en aan de slag om te kijken hoe andere mensen dit kunnen vermijden en of we iets kunnen recupereren. Smartengeld. Want je leuke kerst met je dochter kan je niet meer houden dit jaar.”

Opvallende conclusie

Peter heeft een opvallende conclusie. “Conclusie? Check bijzonder goed op voorhand hoe alles in elkaar zit, probeer op voorhand online in te checken én ga er altijd vanuit dat je misschien aan de grond blijft.”

27-12-2017 om 19:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meghan en Kate stelen de show tijdens koninklijke kerkdienst

Meghan en Kate stelen de show tijdens koninklijke kerkdienst

https://www.mupload.nl/img/8q72of4bms34x.jpg

Samen met de rest van de Britse koninklijke familie woonde Meghan Markle vandaag de traditionele kerkdienst bij die ieder jaar op eerste kerstdag in de St. Mary Magdalene Church in Sandringham plaatsvindt. Ze liep aan de arm van haar verloofde prins Harry en zij aan zij met prins William en zijn vrouw Kate. Het is de eerste keer dat een nog niet officieel aangetrouwd familielid een uitnodiging krijgt voor de aangelegenheid.

Tijdens de korte wandeling van het landgoed van de koningin naar de kerk werden de Britse royals toegejuicht door honderden mensen. Zij kozen ervoor om op kerstochtend de kou te trotseren in de hoop een glimp op te vangen van de koninklijke familie. Het wachten werd beloond, toen iedereen behalve koningin Elizabeth langs kwam lopen. De Queen arriveerde met de auto.

Na de dienst maakten Harry en Meghan nog een korte stop bij het publiek om hier en daar een praatje te maken met het publiek. De brunette maakte een goede indruk in een lichtbeige mantel en stijlvolle baret. Kate koos voor een mantel met Schotse ruit van Miu Miu. 

De komst van Meghan was geen verrassing meer. Het Britse hof bevestigde eerder al dat de Amerikaanse actrice uitgenodigd was. Voorheen was het ondenkbaar dat iemand buiten de familie een uitnodiging kreeg.

26-12-2017 om 00:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Heather Menzies-Urich (Louisa Von Trapp) overleden

Actrice Heather Menzies-Urich (Louisa Von Trapp) overleden

https://www.mupload.nl/img/wneibut.jpg

De Canadese actrice Heather Menzies-Urich, Louisa Von Trapp in de evergreen ‘The Sound of Music’, is gisteren overleden. Dat meldt de entertainmentsite TMZ. Bij Menzies-Urich werd vier weken geleden een hersentumor vastgesteld. Ze werd 68.

Op het witte scherm kon zij de faam die zij als 15-jarige in ‘The Sound of Music’ verdiende, niet waarmaken. Haar filmografie bleef beperkt tot ‘Hawaii’ (alweer naast Julie Andrews, 1966) en de ramp(en)film ‘Piranha’ (1978) met tussenin niemendalletjes als ‘The computer wore tennis shoes’. Op het kleine scherm verging het haar beter, met rollen in bekende tv-reeksen als ‘High Chaparall’, ‘Dragnet’, ‘Alias Smith and Jones’, ‘Logan’s Run’ en ‘The Love Boat’. 

Aan haar Von Trapp-rol dankte zij in 1973 een fotoreeks in Playboy, onder de naam ‘Tender Trapp’.

26-12-2017 om 00:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Warmste Week in cijfers om van te duizelen

De Warmste Week in cijfers om van te duizelen

https://www.mupload.nl/img/a1ful787ph.jpg

De Warmste Week van Music For Life in Puyenbroeck was er één van grote cijfers. In totaal organiseerden de Vlamingen maar liefst 10.576 hartverwarmende acties voor 1.642 verschillende goede doelen. Dat is bijna het dubbele aantal van vorig jaar. Goed voor een recordopbrengst van 10.846.566 euro.

Tijdens De Warmste Week namen in totaal 44.767 mensen deel aan de Warmathon in de vijf Vlaamse provinciehoofdsteden en in hoofdstad Brussel. Zij zamelden samen al lopend 492.670 euro in. 

2.604 klassen en 51.665 leerlingen deden een Ketnet-Koekenbak en Philippe Geubels verkocht voor 200.000 euro van zijn kerstballen. Puyenbroeck mocht meer dan 75.000 mensen verwelkomen. 

Er werden 14.324 platen aangevraagd. ‘Perfect’ van Ed Sheeran was het meest aangevraagde nummer. Kort gevolgd door ‘Can’t stop the feeling’ van Justin Timberlake en ‘The sound of silence’ van de metalband Disturbed.

26-12-2017 om 00:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacky Lafon (71) gewond na ongeval met vluchtmisdrijf in Oostende

Jacky Lafon (71) gewond na ongeval met vluchtmisdrijf in Oostende

https://www.mupload.nl/img/oqdwly3lsf9.jpg

Zangeres en actrice Jacky Lafon (71) is zaterdag het slachtoffer geworden van een zwaar ongeval met vluchtmisdrijf in Oostende. De voormalige Familie-actrice werd gegrepen door een fiets en vloog tegen een boom. Ze liep een whiplash en barst in haar ruggenwervel op.

Het ongeval gebeurde vlak bij haar woning in Oostende toen een fietser zonder verlichting uit tegengestelde richting kwam en een verkeerd manoeuvre deed. 

De fietser greep Jacky aan volle snelheid. De aanrijding kwam voor de actrice totaal onverwachts. Daardoor was de klap extra hevig. 

Vlak na de aanrijding vluchtte de fietser weg. Door de hevige klap raakte Lafon gewond. Ze moest noodgedwongen haar optreden in Blankenberge voor het Kerstgala 2017 afzeggen. 

Jacky is ondertussen weer thuis om te revalideren. De actrice is danig onder de indruk van de feiten. “Voorlopig wil ik daar niet veel over kwijt,” klinkt haar uitleg. Het is niet duidelijk hoelang de zangeres buiten strijd zal zijn.

26-12-2017 om 00:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Els De Schepper rouwt om ‘liefde van haar leven’

Els De Schepper rouwt om ‘liefde van haar leven’

https://www.mupload.nl/img/w0ojq6ofd8l9.jpg

Via een emotionele brief op Facebook heeft Els De Schepper laten weten dat zij - totaal onverwacht - de liefde van haar leven heeft verloren. “Het verdriet stroomt uit me”, klinkt het.

Het verlies dateert al van donderdag, maar het was pas op kerstavond dat De Schepper met haar verdriet naar buiten kwam. Via een brief aan haar grote liefde Adel.

“Lieve Adel, je was de liefde van mijn leven. Ik weet niet hoe ik je genoeg eer kan aandoen, Adel.”

“We kwamen uit totaal verschillende werelden, we hielden van elkaar zoals niemand dat kon. Ik heb het afgelopen jaar in mijn optredens steeds opnieuw over je verteld. Over hoe een prachtige aimabele man je was, hoe je me op handen droeg, hoe we elkaar lief hadden en hoe moeilijk het was om samen te zijn al die jaren: jij in Egypte en Saoedi-Arabië: bekend chirurg, ik hier in België bekend.”

“We hielden van elkaar en die liefde was zo groot dat je begreep dat ik onmogelijk in Egypte of Saoedi-Arabië kon leven en werken. Dus besloten we na drie jaar om de innigste vrienden te blijven. En dat waren we al die jaren. We spraken elkaar, we vertelden elkaar over onze totaal verschillende levens. En ik hield van je, en jij van mij...”

“Je deed alles voor me, je hebt ooit voor mij een strand afgehuurd in Alexandrië. Daar zaten we dan met z’n twee. En jij bouwde piramides voor me in het zand. Want jij was mijn farao en ik jouw prinses.”

“Ik brand een kaars voor je, ik wens jouw ziel een goede reis op weg naar andere oorden. Mijn lieve Adel, het ga je goed waar je ook bent.”

“We hebben elkaar niet meer kunnen zien in dit leven, mijn ticket lag klaar om naar Dubai te vliegen om je nog een keer te ontmoeten maar het heeft niet mogen zijn. Ik had een voorgevoel dat er iets ging gebeuren, ik wou je zien voor het te laat was maar het is niet gelukt.”

“Ik zal je nooit meer in mijn armen kunnen nemen, nooit meer je fonkelende lieve ogen zien die me vol liefde aankeken. Maar je bent bij mij. Ik kom je tegen in mijn dromen, in mijn ziel en in mijn hart. Jouw Els, jouw sweetheart.”

Meer dan duizend fans, familie en vrienden staken Els intussen een hart onder de riem.

26-12-2017 om 00:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvolging verzekerd: jongste dochter van Kristel van K3 schittert op podium van Samson & Gert kerstshow

Opvolging verzekerd: jongste dochter van Kristel van K3 schittert op podium van Samson & Gert kerstshow

https://www.mupload.nl/img/5oc2puf.jpg

Zaterdag ging de 27ste Samson & Gert Kerstshow in première in het Plopsa Theater van De Panne. Voor vakmannen als Gert Verhulst en Koen Crucke is dat gesneden koek, voor Lily, de dochter van Kristel Verbeke, was het de allereerste keer.

Het was een spannende dag voor Lily (11), de jongste dochter van Kristel Verbeke en Gene Thomas, want ook zij stond op het podium van de Samson en Gert Kerstshow. Aan de steun van familie zal het in ieder geval niet gelegen hebben, want mama Kristel en oudere zusje Nanou (12) waren erbij in het publiek om haar te steunen. De show werd dit jaar trouwens voor de allereerste keer geschreven door Viktor, de zoon van Gert Verhulst.

24-12-2017 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1.451 brandweerlui bouwen knalfeest in Wachtebeke en halen monsterbedrag op voor De Warmste Week

1.451 brandweerlui bouwen knalfeest in Wachtebeke en halen monsterbedrag op voor De Warmste Week

https://www.mupload.nl/img/maw0o3vkp.jpg

1.451 brandweermannen en vrouwen bouwden zonet een ongezien feestje in Puyenbroeck. Tegelijkertijd schonken ze maar liefst 81.023 euro aan de Warmste Week.

Het is stilaan een traditie dat de Vlaamse brandweermannen en vrouwen voor één van de momenten van de Warmste Week zorgen. Dat was ook dit jaar niet anders. Onder de noemer Fire for Life verzamelden ze in Lokeren voor een indrukwekkend feest, tegen 20.00u ging het in stoet richting provinciaal domein van Puyenbroeck.

 De laatste kilometers vormden de brandweermannen een indrukwekkende fakkeltocht richting het evenementeneiland. Daar trakteerden ze Bram, Linde en Eva op een cheque van 52.112 euro voor de vzw Pinocchio, een organisatie die zich inzet voor kinderen met brandwonden, en nog eens 28.911 euro voor Make-a-Wish. 

Op de tonen van ‘Sex on fire’ gingen de brandweermannen een onvergetelijke feestnacht tegemoet.

24-12-2017 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de première van de Samson Kerstshow: “Wij amuseren ons en dat voelt het publiek”

Op de première van de Samson Kerstshow: “Wij amuseren ons en dat voelt het publiek”

https://www.mupload.nl/img/rf2h18ko38lyf.jpg

Wie Kerstmis zegt, zegt de kerstshow van Samson en Gert en dat is dit jaar uiteraard niet anders. We gingen een kijkje nemen in Plopsaland waar de première gisteren plaatsvond. “Dit jaar is de show misschien iets spannender dan andere jaren, maar uiteindelijk komt ook nu alles weer goed hoor”, stelt Gert Verhulst iedereen gerust. Er viel ook heel wat schoon te bespeuren zoals grote Samson-fans Bert Verbeke en Dorothee Dauwe, maar ook Kristel Verbeke: “Mijn favoriet is de Samsonrock”.

24-12-2017 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linde in tranen na het verhaal van Marinka die haar dochter verloor: “Ze was een fantastische meid, net afgestudeerd met een eigen appartementje”

Linde in tranen na het verhaal van Marinka die haar dochter verloor: “Ze was een fantastische meid, net afgestudeerd met een eigen appartementje”

https://www.mupload.nl/img/opr6lgittaj.jpg

In de vroegte van de allerlaatste dag van de warmste week werd het Linde allemaal te veel na het horen van het verhaal van Marinka. Zij verloor haar dochter aan de gevolgen van leukemie, maar liet zich niet kennen en beklom vorige week de Afrikaanse berg Kilimanjaro. “Om dichter bij haar te kunnen zijn.”

Atalia heette ze, de dochter van Marinka. Ze was net afgestudeerd toen ze werd gediagnosticeerd met acute leukemie. “Ze was een fantastische meid in de fleur van haar leven”, vertelt Marinka.  “Ze was net afgestudeerd en had net een eigen appartementje. Ze wilde erin vliegen, in het leven en was altijd vrolijk en opgewekt.”

Na de diagnose volgde een enorme lijdensweg en daarin werd Atalia bijgestaan door het Wetenschappelijk Fonds Hematologie, een vzw die mensen ondersteunt. Het was dan ook een logische keuze voor Marinka om voor hen geld in te zamelen.  “We hebben pakketjes met verzorgingsproducten gemaakt. Na de chemo had Atalia vaak gebarsten lippen en gebroken nagels, dus hebben we er nagellakjes en lippenbalsem ingestopt. Een bladwijzer ook, met wat informatie over het waarom, wie ze was en hoe oud ze gestorven is.”

Marinka zamelde 5.750 euro in, maar dat was niet het enige. “Ik ben pas gisteren weer in België geland, want ik heb vorige week de Kilimanjaro beklommen om dichter bij mijn dochter te zijn. Die heeft een piek die 5.895 meter hoog is, dus dat bedrag gaan we storten voor het goede doel.”

24-12-2017 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gespot op de set: Chris Lomme is binnenkort te zien in ‘Thuis’

Gespot op de set: Chris Lomme is binnenkort te zien in ‘Thuis’

https://www.mupload.nl/img/4lzwut3u3us.jpg

‘Thuis’ kondigde zonet via Facebook een verrassende gastrol aan. Niemand minder dan de grande dame van Vlaamse fictie Chris Lomme (79) zal te zien zijn in de Vlaamse soap. 

“We zijn heel blij dat we iemand van haar kaliber bereid vonden om een kleine gastrol te komen spelen,” aldus producent Hans Roggen in Het Nieuwsblad. “Toen we een vrouwelijke actrice zochten in die leeftijdscategorie, dachten we dat we het altijd eens konden proberen. Haar ‘awel ja’ deed ons een gat in de lucht springen.”

Het zal nog wel even duren voor we de actrice aan het werk kunnen zien. De afleveringen staan pas ingepland voor het voorjaar van 2018. 

“Ze zal slechts enkele draaidagen bij ons op de set staan. Chris maakt deel uit van een volledig nieuwe verhaallijn die iets met een taxi te maken heeft.” Wil Roggen daar nog over kwijt. 

Waarom Chris een lift nodig had van Taxi LEV, komen we pas volgend jaar te weten...

23-12-2017 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportanker Maarten Breckx gaat trouwen

Sportanker Maarten Breckx gaat trouwen

https://www.mupload.nl/img/zpuhrf.jpg

VTM Nieuws-sportanker Maarten Breckx (32) heeft zijn vriendin Lies Vandenberghe (26) ten huwelijk gevraagd. De twee leerden elkaar kennen op de VTM Nieuws-nieuwsvloer.

Lies ging drie jaar geleden aan de slag als stagiaire op de redactie van Royalty. Daar werkte ze af en toe samen met Maarten en liepen ze elkaar al eens tegen het lijf op personeelsfeesten. Een jaar later sloeg de vonk over. Na een relatie van twee jaar is het koppel klaar voor de volgende grote stap.

Maarten vroeg zijn Lies, die nu als nieuwslezeres voor QMusic en Joe werkt, ten huwelijk in Malaga. “De mooiste en meest emotionele dag van ons leven”, klinkt het. Een datum voor hun trouwdag is er nog niet. “Maar als het haalbaar is, willen we zeker volgende zomer in het huwelijksbootje stappen.”

23-12-2017 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet de finalisten, wél het decolleté van An Lemmens gaat met alle aandacht lopen in ‘The Voice’

Niet de finalisten, wél het decolleté van An Lemmens gaat met alle aandacht lopen in ‘The Voice’

https://www.mupload.nl/img/r3o2pgroljvc.jpg

De vier finalisten Bert, Luka, Dries of Bonni, de songs die ze brachten, de enthousiaste jury: allemaal kon het de aandacht niet wegtrekken van de enige, echte ster van ‘The Voice Van Vlaanderen’: het decolleté van presentatrice An Lemmens.

Bert, Luka, Dries of Bonni: één van hen werd de opvolg(st)er van Lola Obasuyi, de winnares van vorig jaar. Een bijzondere gelegenheid dus, waar ook presentatrice An Lemmens haar mooiste outfit met plezier voor uit de kast haalde. Ze koos voor een goudkleurig glitterjurkje mét opvallend decolleté. En dat is ook de kijkers op Twitter niet ontgaan, wel integendeel.

23-12-2017 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na lof nu bakken kritiek op verlovingsfoto’s van Meghan en Harry: “Net een advertentie voor Burberry”

Na lof nu bakken kritiek op verlovingsfoto’s van Meghan en Harry: “Net een advertentie voor Burberry”

https://www.mupload.nl/img/3rgrhfoc.jpg

Meghan Markle heeft gisteren geleerd dat de Britse media in één dag kan draaien als een molen. Op het ene moment werden de deze week vrijgegeven verlovingsfoto’s met prins Harry de hemel in geprezen, terwijl ze amper 24 uur later bloot stonden aan massa’s kritiek.

De opnamen van fotograaf Alexi Lubomirski heetten aanvankelijk verfrissend en ultramodern te zijn, en een welkome breuk met koninklijke conventies. De bij Frogmore House in Windsor gemaakte foto’s toonden een dolverliefd paar, dat de handen niet thuis kon houden.

De foto’s inspireerden Britse en Amerikaanse media - actrice Meghan is ‘America’s Princess’ - tot een vergelijking met eerdere verlovingsopnamen van leden van de koninklijke familie, te beginnen met Harry’s overgrootvader, de latere koning George VI in 1923. Het contrast kon niet groter zijn.

George, toen nog prins Albert geheten, zat op gepaste afstand van zijn verloofde Elizabeth Bowes-Lyon. Tederheid was ver te zoeken. Aanraken gebeurde in 1973 pas voor het eerst en toen nog heel voorzichtig, bijna als egeltjes, bij prinses Anne en Mark Philips.

“Advertentie voor Burberry of Calvin Klein”

Maar het ‘smoochen’ van Harry en Meghan werd gisteren ook fel bekritiseerd. Het zou allemaal te gelikt zijn. Meghan speelde een rol en de foto’s pasten zo in advertenties voor Burberry of van parfum Eternity van Calvin Klein. “Op deze manier maken ze van de monarchie een soapserie, en daar raken mensen snel op uitgekeken”, noteerde Sarah Vine in de Daily Mail.

Jurk ook niet onbesproken

Ophef ontstond bij nader inzien ook over de kledingkeuze met een extravagante jurk van Ralph & Russo, voor wie ‘meer’ nooit genoeg is. De jurk had naar verluidt een prijskaartje van 63.000 euro en was volgens Vine eerder geschikt voor de Kardashians dan voor een aanstaand lid van de koninklijke familie.

“Denk aan dat bedrag en de 125.000 dakloze kinderen die dit land heeft”, was nog een van de vriendelijkste reacties op Twitter. Meghan werd ook verdedigd: ze heeft haar geld zelf verdiend en mag er mee doen wat ze wil.

23-12-2017 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luka wint finale van ‘The Voice Van Vlaanderen’

Luka wint finale van ‘The Voice Van Vlaanderen’

https://www.mupload.nl/img/86rhh0vau5.jpg

In een knaller van een finale zongen finalisten Bert, Luka, Dries en Bonni nog één keer de pannen van het dak in de hoop met de overwinning aan de haal te gaan. Uiteindelijk heeft Luka Cruyberghs (17) ‘The Voice Van Vlaanderen 2017’ gewonnen. 

Voor de jongste kandidate is de droom van ‘The Voice van Vlaanderen’ uitgekomen, ligt er een platencontract op het nachtkastje én is de bankrekening met 25.000 euro aangedikt. “Ik kan niet meer praten”, kraamde ze uit. “Nu eerst een feestje en dan schoenen kopen!”

Veel blingbling

Na zestien zenuwslopende weken was het eindelijk de ultieme ontknoping. Dat het de finale was, kon iedereen wel merken aan de blingbling outfits van de jury en presentatoren. Talk of town: Ann Lemmens, zij koos voor een wel erg diep gouden decolleté. Eindigen waarmee ze de liveshows begon, noemen ze dat. Ook Natalia was ‘glamorous’, zij ging voor een zilveren slang op haar jurk. 

Bij finalisten Bonni, Bert, Dries en Luka zelf was het om – uiteraard – de voice te doen. Alle vier waren ze aan elkaar gewaagd. Verdiend om in de finale te staan. “Als jongste en enigste vrouw speelt dat misschien wel in mijn voordeel tussen die mannen”, glimlachte Luka voor de finale. En of. 

Zij kon het publiek uiteindelijk – na een voorlopige eindstrijd tussen haar en Dries – het meest bekoren. “Dank u! Dank u! Dank u! Ik kan alle mensen niet genoeg bedanken, want zij hebben mijn droom werkelijkheid laten worden”, reageerde Luka in tranen na de overwinning. Vooraf zei de engelenstem met mysterieus kantje dat ze ging flauwvallen als ze The Voice zou winnen. Gelukkig is dat niet gebeurd. “(lacht) Al weet ik niet wat ik voel momenteel. Alles gaat door me heen. Ik kan zelfs bijna niet meer praten van emotie.”

Cadeautjestijd 

Van haar broer Seppe kreeg Luka een cadeautje toegestopt – een potloodtekening van haar als winnares. “Hij is één van mijn grootste fans”, glunderde ze. “We gaan samen feesten vannacht, met iedereen. En we gaan hàkken, hé Alex – dat heb je beloofd”, zei ze met een knipoog naar haar coach!”

Coach Alex Callier keek en zag dat het goed was. Luka was nog het enige meisje in de finale. In de laatste fase moest ze strijden tegen Dries, die ook een sterke performance gaf.

23-12-2017 om 11:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stralend koppel: Geena Lisa toont haar nieuwe vriend Marc voor het eerst

Stralend koppel: Geena Lisa toont haar nieuwe vriend Marc voor het eerst

https://www.mupload.nl/img/splpyt0tdm.jpg

Heuglijk nieuws, want voormalig VRT-omroepster Geena Lisa (45) heeft een nieuwe vriend: Marc. Het koppel is al een tijdje samen, maar trokken er vanavond pas voor het eerst publiekelijk op uit. Dat deden ze tijdens de halve finale van ‘Steracteur Sterartiest’. 

Geena Lisa is gelukkig en dat mag iedereen ook weten. “Hij is ouder en werkt niet in de showbizz”, zei Geena eerder. “We zijn heel gelukkig samen.” Het paar woont wel nog apart. “Want Mijn prioriteit ligt bij de kinderen. Zolang zij thuis wonen, leef ik in functie van hen.” 

Geena was jaren getrouwd met The Dinky Toys-zanger Coco Jr. Zij hebben samen twee kinderen: Zion Noah (17) en Yaro Nesta (14). Na hun scheiding woonden Coco en Geena nog een tijdlang onder hetzelfde dak. Later kreeg ze een relatie met fotograaf Wim, maar die liep vorig jaar op de klippen.

21-12-2017 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis uit ‘The Voice’ maakt nu muziek met deze internationale ster

Louis uit ‘The Voice’ maakt nu muziek met deze internationale ster

https://www.mupload.nl/img/1q1ufaey.jpg

Vrijdag weten we of Bert, Luka, Dries of Bonni ‘The Voice’ wint, maar ongetwijfeld kent u deelnemer Louis De Roo ook nog. Hij vloog er vorige week uit, en schrijft nu in Parijs nummers met een wereldster.

De 21-jarige jongeman uit Adegem studeert aan de exclusieve muziekschool van Paul McCartney in Liverpool. En dat legt hem geen windeieren. Op dit moment zit hij in Parijs songs te schrijven met de Amerikaanse singer-songwriter Peter Kingsbery van de band Cock Robin en hij verscheen ook als enige Vlaming in het wereldwijde jaaroverzicht van ‘The Voice Global’.

Artiestennaam

Louis is uiteraard zeer verheugd met zijn plaats bij de beste Blind Auditions wereldwijd. Hij laat ons weten dat hij zeer verheugd is dat hij het zover gebracht heeft binnen een zangwedstrijd, maar dat hij zich nu volop concentreert op eigen carrière. Die loopt als een trein, want in Parijs schrijft hij nummers met Peter Kingsbery van de band Cock Robin, die in de jaren tachtig de wereld veroverde met de culthit ‘The Promise You Made’. Louis zal voortaan optreden onder de artiestennaam leWis.

21-12-2017 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16.000 mensen tekenen petitie om Matt Damon uit nieuwe Ocean’s-film te schrappen

16.000 mensen tekenen petitie om Matt Damon uit nieuwe Ocean’s-film te schrappen

https://www.mupload.nl/img/rri93cncdmpl.jpg

Ruim 16.000 mensen hebben een petitie ondertekend om de gastrol van acteur Matt Damon (47) uit de nieuwe Ocean’s-film te laten schrappen. Hoewel hij het zelf ontkent, zou Damon filmproducent Harvey Weinstein in 2004 hebben geholpen een beschuldiging van seksueel misbruik in de doofpot te stoppen. Daarom hoort hij volgens de initiatiefnemers niet thuis in de film, die juist vrouwvriendelijk moet zijn.

Na drie Ocean’s-films met mannelijke hoofdrolspelers komt volgende zomer Ocean’s 8 uit, waarin vrouwen als Sandra Bullock en Cate Blanchett de hoofdkarakters spelen. Damon heeft een gastrol, maar dat is volgens duizenden mensen een schande. Niet alleen omdat hij Harvey Weinstein zou hebben geholpen, maar ook omdat hij onlangs zei best samen te willen werken met mensen die zijn beschuldigd van seksueel misbruik. Hij bekijkt dat naar eigen zeggen “per geval”.

Een walgelijke uitspraak, vinden de initiatiefnemers van de petitie. De gastrol van Damon is volgens hen een enorme belediging voor alle vrouwen die zich de afgelopen maanden durfden uit te spreken binnen de #metoo-discussie.

Schouderklopje

De Hollywoodacteur lag de afgelopen dagen al flink onder vuur vanwege zijn uitspraken over seksueel misbruik, die volgens velen erg ongevoelig waren. Zo leek hij in een interview te beweren dat mannen die geen “seksuele roofdieren” zijn, erkend moeten worden voor hun goede gedrag. “We staan op een keerpunt en dat is geweldig,” zei hij. “Maar ik denk dat er heel veel jongens zijn, de meeste mannen met wie ik heb gewerkt, die dit soort dingen niet doen.”
Verschillende beroemdheden, onder wie actrice Debra Messing, reageerden op Twitter verbijsterd. “Dit is niet het moment om een ​​schouderklopje te vragen,” schreef Messing, bekend van de serie Will & Grace. “Wat als we gewoon eens niet vieren dat er mannen zijn die fatsoenlijk zijn. Blijf op de goede weg, Matt. Het gaat niet om jou.”

#damonsplaining

Eerder kreeg Matt nog veel kritiek nadat hij had gezegd dat de ene #metoo-zaak de andere niet is en ze niet allemaal op een hoop moeten worden gegooid. “Er is een verschil tussen iemand een tik op de kont geven en verkrachting of kindermishandeling, toch?” meende hij. “Al deze gedragingen moeten zonder twijfel worden aangepakt en gestopt, maar ze moeten niet gelijkgesteld worden, toch?“
De uitlatingen van Matt werden al snel #damonsplaining gedoopt. Die term verwijst naar het fenomeen mansplaining, waarbij mannen op een neerbuigende manier dingen aan vrouwen uitleggen die ze vaak al lang weten.

21-12-2017 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman stopt als radio-dj bij MNM: “De moeilijkste keuzes doen je vaak het meest groeien”

Eva Daeleman stopt als radio-dj bij MNM: “De moeilijkste keuzes doen je vaak het meest groeien”

https://www.mupload.nl/img/lla55fdhuc.jpg

“Goeiemiddag, het is 21 december, kwart voor twaalf, ik heb een geheim dat ik graag met jullie wil delen”, met die woorden deelde Eva Daeleman (27) de luisteraars mee dat ze stopt als presentatrice bij MNM. Ze gaat zich toeleggen op haar yogastudio.

“Dit was geen gemakkelijk beslissing, maar ik heb het gevoel dat ik ze nu moet nemen”, legt Eva uit. “Ik heb een heel bijzonder parcours afgelegd bij MNM. Ik herinner mij hoe ik voor een van mijn eerste opdrachten samen met Bart De Raes op zoek ging naar Madonna. Op 4 januari 2010 stond ik, in gouden galajurk, voor de eerste keer in de studio met Peter Van de Veire voor de Ochtendshow. We maakten Marathonradio, er was De langste liefde… Ik doe deze job al sinds ik negentien ben, een vaste job van zodra ik uit de schoolbanken kom. Ik heb het gevoel dat het tijd is om mijn vleugels uit te slaan. Een moeilijk keuze maar die doen je vaak het meeste groeien.”

Op Instagram licht ze haar keuze verder toe: “Ik voel de nood om te springen, een vrije val. Niet langer achter het leven aan te lopen, maar op me laten afkomen wat het leven voor me klaar heeft.” Ze bedankt ook alle luisteraars en collega’s. ”Da’s het schone aan radio maken: je bent nooit alleen. Merci luisteraars, merci collega’s, merci aan iedereen die m’n pad kruiste. Het was puur goud. En niet vergeten: het leven is een hippiekamp.”

Yogavirus

Eva zal zich nu toeleggen op haar eigen yogastudio ‘Studio Stil’ in Mechelen. Ze vond veel steun in de discipline na haar burn-out en depressie, en is intussen helemaal gebeten door het yogavirus. Daarnaast werkt ze ook aan ‘Iedereen stil’, een project waarmee ze zich wil inzetten voor meer welzijn op de werkvloer.

Bij MNM en uitbreiding de hele VRT wensen ze Eva heel veel succes. Rino Ver Eecke, nethoofd van MNM laat dat weten in een persbericht. “Eva was voor MNM een super goede radio-dj die zich volop ingezet heeft voor heel veel verschillende programma’s en projecten. Ik respecteer haar keuze maar vind het jammer dat ze nu niet meer bij MNM te horen zal zijn. We wensen Eva heel veel succes toe met alle nieuwe uitdagingen. En uiteraard ook heel veel inspiratie bij alles wat ze onderneemt.”

21-12-2017 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste reactie Astrid: “Ex-manager en John willen mij psychisch en materieel zo veel mogelijk schaden”

Eerste reactie Astrid: “Ex-manager en John willen mij psychisch en materieel zo veel mogelijk schaden”

https://www.mupload.nl/img/3kvhz79.jpg

Na bijna 2,5 jaar procederen heeft Astrid Coppens dan toch de rechtszaak tegen haar ex-man John Bryan gewonnen. Een grote opluchting. Ze reageert nu voor het eerst. 

In het monsterproces tegen John Bryan besliste de rechter in LA dat de Antwerpse zich niet schuldig maakte aan fraude of oplichting. Hij verwierp de miljoenenclaim van haar ex-echtgenoot. “Ik respecteer het oordeel en feliciteer Astrid” klinkt het bij John, die toevoegde dat zijn ex ‘perplex’ stond na de uitspraak.

“Ik kon zogezegd geen woord meer uitbrengen? Vreemd. Ik heb geen enkele journalist in de rechtszaal gezien... Hoe kan dan beweerd worden dat ik op het einde van de rit geen woord meer kon uitbrengen?”, reageert Astrid. 

Voor Astrid is het trouwens geen verrassing dat ze de rechtszaak won. “John moest tijdens de procesgang ondervinden dat zijn bewijsvoering flinterdun is en enkel gebaseerd op info die hem tot de laatste rechtsdag bezorgd werd door Dany Peleman, mijn ex-manager.”

21-12-2017 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
20-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met de nieuwe verleidster van Temptation Island: “Tetten zijn tetten”

Maak kennis met de nieuwe verleidster van Temptation Island: “Tetten zijn tetten”

https://www.mupload.nl/img/z4glsy.jpg

Gert en James kregen zonet de grote eer om een eerste fragment van Temptation Island te lossen. Meteen ook de onthulling van de derde verleidster. Maak hier kennis met de 22-jarige Laetitia uit Zaventem. “Tetten zijn tetten, maar mijn boobs zijn puur natuur”, aldus het model met Kameroense roots.

Haar getinte huid, strakke lichaam en zwoele blik zijn de ingrediënten van een gevaarlijke cocktail voor de mannen op Temptation Island, waar moeilijk aan te weerstaan valt… En dan is Laetitia nog sociaal ook. Mannelijke vrienden maken doet ze in het dagelijkse leven als de beste. Ze heeft dan ook een erg sociale job. Laetitia verdient haar kost als verkoopster, barvrouw én model. Normaal maken mannen in een relatie geen schijn van kans bij haar, maar voor Temptation Island maakt ze uiteraard graag een uitzondering… Haar tactiek? ‘Ze probeert zoveel mogelijk een vriendin voor de mannen te zijn om zo beetje bij beetje hun vertrouwen te winnen’, wordt over haar verteld. ‘Eens ze hun zwakke plek gevonden heeft, is geen enkele man nog veilig.’

Laetitia krijgt met haar pittige karakter àltijd wat ze wil – met minder neemt ze geen genoegen. Iets dat ons een belletje doet rinkelen… Ken je Jill – ik krijg altijd wat ik wil – Huygens nog uit het eerste seizoen? Zij verwierf bekendheid op Temptation Island met die slagzin én scoorde ook letterlijk, bij o.a. Marvin. Benieuwd of Laetitia die slogan ook alle eer gaat aandoen…

Laetitia heeft enkel haar mama op de hoogte gebracht van haar deelname: “Ze gaat kijken, maar verstaat er niets van, want ze is Franstalig.” Misschien maar goed ook.

Eerder lekten ook al de Kempische spierbundel Tijs Luyten en de blonde Yana uit als vrijgezellen voor het derde seizoen op VIJF. In februari zien we hen ‘aan het werk’.

20-12-2017 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daisy Van Cauwenbergh niet veroordeeld voor mensenhandel: zaak is verjaard

Daisy Van Cauwenbergh niet veroordeeld voor mensenhandel: zaak is verjaard

https://www.mupload.nl/img/brb7tn18.jpg

De Brusselse correctionele rechtbank heeft ex-Miss België Daisy Van Cauwenbergh en haar echtgenoot Johannes “Huub” Fijen niet veroordeeld voor mensenhandel aangezien de zaak verjaard is. Daardoor vervalt de strafvordering, aldus de rechter vanmorgen op de beslissende zitting.

De twee stonden, samen met een van hun vennootschappen, terecht voor mensenhandel omdat ze een Thais koppel dat illegaal in België verbleef, twee jaar lang in hun villa aan het werk zouden hebben gezet zonder hen te betalen.

Het arbeidsauditoraat eiste celstraffen van 18 maanden en 2 jaar, maar het koppel betwiste alle tenlasteleggingen en vroeg de vrijspraak. Volgens de verdediging was het onderzoek eenzijdig gevoerd en was de redelijke termijn overschreden. Bovendien was de zaak verjaard. De rechtbank volgt nu die laatste redenering: de laatste feiten dateerden al van 2008. Omdat er na 2009 geen onderzoeks- of vervolgingsdaden werden gesteld die de verjaring konden opschuiven, kon de rechter dan ook niets anders dan beslissen dat de zaak al sinds 2014 verjaard was. Er komt dus geen uitspraak in de zaak.

Ontgoocheld

Een grote ontgoocheling voor het Thaise koppel dat zich burgerlijke partij gesteld had. “Als slachtoffer kunnen zij hun rechten niet meer laten gelden. Het arbeidsauditoraat leek nochtans zeker van zijn stuk met betrekking tot de verjaring, maar de rechter heeft dus anders geoordeeld”, klinkt het bij hun advocaat Alexis De Swaef. 

“Voor mijn cliënten is dit uitermate ontgoochelend en frustrerend”, aldus meester Deswaef. “Dit vonnis is voor niemand goed, maar zeker niet voor hen. Zij vragen zich af waarom dit zo lang heeft aangesleept. Het is natuurlijk een complexe zaak, maar dit is een blaam voor de Belgische staat. Speurders en magistraten moeten meer middelen krijgen om dit soort zaken sneller te kunnen afhandelen. We gaan nu bekijken of we in beroep gaan of een schadevergoeding vragen via de burgerlijke rechtbank.”

Hans Symoens, die Daisy Van Cauwenberghe en Huub Fijen verdedigde, was logischerwijze tevreden met de verval van de strafvordering. “Toch wil ik benadrukken dat mijn cliënten de feiten steeds ontkend hebben. Slechts een fractie van mijn pleidooi ging over de verjaring. Ze waren dan ook liever vrijgesproken, maar een strafrechter moet nu eenmaal eerst oordelen over de verjaring en dan pas over de inhoud van de zaak. We zullen nu afwachten of het arbeidsauditoraat in beroep gaat.”

Zes op zeven

Volgens het arbeidsauditoraat en de advocaat van het Thaise koppel waren de twee mensen na de tsunami die Thailand eind 2004 trof, naar België gelokt met een rooskleurig voorgesteld jobaanbod.

“Er werd een toeristenvisum geregeld, dat slechts drie maanden geldig was, en ze werden aan het werk gezet in de villa van het koppel Fijen-Van Cauwenbergh in Wemmel”, klonk het. “De vrouw moest eerst enkel op de kinderen passen maar nadien ook koken en poetsen en de man ging eerst aan de slag als chauffeur voor de familie, nadien als tuinman. Ze kregen de beschikking over een flat in Schaarbeek en een scooter maar moesten lange dagen werken, zes dagen op zeven, en continu ter beschikking staan van de familie. Daarvoor kregen ze zogezegd een loon, maar dat werd vaak geheel of gedeeltelijk ingehouden, zogenaamd om kosten te vergoeden.”

Uiteindelijk zou het Thaise koppel bijna twee jaar zowat gratis gewerkt hebben. De advocaat van het koppel Van Cauwenbergh-Fijen vroeg met klem de vrijspraak en stelde dat het Thaise koppel nooit tewerkgesteld was.

“Zij hebben na de tsunami persoonlijk mensen willen helpen door dat koppel een vakantie aan te bieden”, pleitte meester Hans Symoens. “Dat koppel maakte langzamerhand deel uit van de familie en wou uiteindelijk in België blijven. Ze hebben misschien wel eens op de kinderen gepast of in de tuin geholpen, maar van slavernij of uitbuiting was helemaal geen sprake.”

20-12-2017 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stef Wijnants vecht voor zijn zieke zoontje: “Je weet niet hoe hij wakker wordt of hoe de dag zal verlopen”

Stef Wijnants vecht voor zijn zieke zoontje: “Je weet niet hoe hij wakker wordt of hoe de dag zal verlopen”

https://www.mupload.nl/img/n8ffqcu5e.jpg

In maart liet de VRT weten dat Stef Wijnants voor onbepaalde tijd vakantie nam om zich in te zetten voor de zorg van 9-jarige zoon Ko, die aan leukemie lijdt. Vanmorgen sprak hij erover op Radio 2. “Het is elke dag opnieuw een strijd”.

Stef Wijnants (51) bracht op woensdagochtend een bezoek aan de warmste Tent in Genk, het initiatief van Radio 2 Limburg in het kader van de warmste week. De presentator van ‘Sportweekend’ had het er openhartig over zijn zoontje Ko (9) die momenteel een zware behandeling tegen leukemie ondergaat. “Ko kan nu af en toe naar school gaan. Hij mist zijn vriendjes, maar heeft gelukkig twee broers waar hij op kan rekenen.”

“Je zoon zo’n strijd zien leveren is het zwaarste wat je als ouder kan meemaken. Het is vreselijk hem in de zetel of in bed te zien liggen, terwijl een jongen van 9 normaal vol leven zit. Ko zelf denkt als hij zich beter voelt, dat alles voorbij is. Maar het keert telkens terug.”

Ook hun huis is helemaal aangepast aan de ziekte van Ko. “Je moet elke dag vers eten halen, het huis wordt elke 2 dagen gestoomd omdat Ko niet tegen bacteriën kan. Er is maar één zaak die telt en dat is door deze zware behandeling raken. Maar zover zijn we nog niet.”

20-12-2017 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwt Meghan Markle in een jurk van een Israëlische ontwerpster?

Trouwt Meghan Markle in een jurk van een Israëlische ontwerpster?

https://www.mupload.nl/img/disdbwf.jpg

Meghan Markle (36) geeft volgend jaar haar jawoord aan prins Harry (33) in een trouwjurk die wellicht wordt gemaakt door een Israëlische bruidsjurkenontwerper. Een woordvoerder van Inbal Dror bevestigde aan ad.nl dat de gerenommeerde internationale designer is benaderd door Kensington Palace om haar ontwerpen in te sturen.

“Ik kan bevestigen dat de schetsen van Inbal Dror op speciaal verzoek van het Brits koningshuis zijn gemaakt. Meer informatie kunnen we er niet over loslaten”, laat Yehuda Katzman namens Inbal Dror Haute Couture weten.

De Amerikaanse entertainmentsite TMZ legde deze week de hand op drie tekeningen van Dror waaruit blijkt dat zij een trouwjurk met wijde rok of nauwgesloten creatie in gedachten heeft voor Meghan. Ze handhaafde de lange mouwen; een traditie voor koninklijke bruiden. Het bewerkte lijfje bestaat deels uit transparante stof en ruches.

“Voor Meghan Markle met liefde”, schreef de ontwerpster met potlood bij haar schetsen. Bij de onderkant van de jurk staat: “Lange, lange sleep.”

Sensueel

Dror, die in Tel Aviv woont, staat in de modewereld bekend als een gewaagde ontwerpster die fan is van sensuele ontwerpen. Ze is fan van bruidsjurken met opvallende neklijnen en werd vorig jaar wereldwijd bekend toen ze superster Beyoncé kleedde voor een optreden tijdens de Grammy’s.

Hertogin van Cambridge Kate Middleton droeg tijdens haar huwelijk met prins William in 2011 een creatie van de Britse modeontwerpster Sarah Burton. Haar naam kwam pas naar buiten toen de bruid zich voor het eerst liet zien. Ze maakte een satijnen jurk met daarop een kanten appliceerwerk. De naaisters namen om de drie uur nieuwe naalden en wasten hun handen elk halfuur om afdrukken op het weefsel te vermijden.

De jurk van Williams en Harry’s moeder wijlen prinses Diana uit 1981 was van de hand van David Emanuel en zijn vrouw Elizabeth. Het ontwerpproces bleef strikt geheim, liet hij weten aan
Vogue. “Ik heb Diana een schets laten zien van de jurk die het zou worden en deze daarna verscheurd, want we wilden niet dat deze nog ergens rond zou slingeren.” De enorme jurk met pofmouwen en een sluier van acht meter werden na de bruiloft overal ter wereld tentoongesteld en zijn nu opgeborgen in de archieven van de Britse Royals.

Prins Harry, vooralsnog vijfde in de lijn van troonsopvolging, en voormalig
Suits-actrice Meghan Markle kondigden hun verloving op 27 november aan. Ze hopen elkaar op 19 mei het jawoord te geven in de kapel van St. George in Windsor Castle, het woonkasteel van koningin Elizabeth.

20-12-2017 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een machtsgreep: Ed Sheeran overheerst 2017 met deze records

Wat een machtsgreep: Ed Sheeran overheerst 2017 met deze records

https://www.mupload.nl/img/glkywwn536.jpg

2017 is het jaar van Ed Sheeran geworden. De Britse zanger overheerst het jaaroverzicht van de Ultratop en pleegt een ware machtsgreep. De popkoning vestigt het ene record na het andere.

Ed Sheerans ‘Shape of you’ was het voorbije jaar de beste verkochte single in Vlaanderen (én Wallonië) en voert dan ook de Ultratop 100 van 2017 aan. Het nummer was goed voor vijf keer platina en stond 15 weken op nummer 1. Dat is het langste ooit voor een Britse artiest en het langste ook, sinds de start van de wekelijkse hitlijsten in 1966, voor een solozanger.

De zanger scoorde dit jaar bij ons trouwens ook met ‘Galway Girl’ en ‘Castle of Hill’, respectievelijk op 4 en 14 in de top 100. En hij doet dat nog steeds met zijn huidige hit ‘Perfect’, die op plaats 27 in het jaaroverzicht staat. Dat nummer staat dit weekend trouwens voor de zevende keer op nummer 1 in Ultratop 50 Singles. Opgeteld wil dat zeggen dat Sheeran in 2017 de hitlijst 22 weken aanvoerde. Zo verbrak hij het record van Demis Roussos, die dat in 1973 met 4 singles gedurende 20 weken deed.

Nog meer goed nieuws voor de rosse uit Halifax: hij gaat ook lopen met de eerste plaats in het albumoverzicht en eindigt daarmee voor het album van ‘Liefde voor muziek’ en Niels Destadsbader. In de midprice-hitlijst stond Ed Sheeran het voorbije jaar met ‘X’ 13 weken bovenaan, goed voor een eerste plaats in het jaaroverzicht. Zo zegeviert één artiest voor het eerst in drie jaaroverzichten: de singles, albums en midprice.

Op 1 juli 2018 staat Ed Sheeran op de wei van Werchter. Geïnteresseerd om hét hitfenomeen van het moment live aan het werk te zien, maar nog geen ticket? Jammer! Alle 60.000 tickets waren afgelopen zomer al op minder dan 40 minuten uitverkocht.

20-12-2017 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Beverly Hills 90210’-acteur sloeg Weinstein in het gezicht

‘Beverly Hills 90210’-acteur sloeg Weinstein in het gezicht

https://www.mupload.nl/img/pmic5j8.jpg

Jason Priestley weet al langer dan vandaag dat Harvey Weinstein niet deugt. De ‘Beverly Hills 90210’-acteur zou de filmproducent tijdens een Golden Globes-feestje in 1995 in het gezicht hebben geslagen. Dat maakt de 48-jarige acteur zelf bekend via Twitter. 

De onthulling komt er nadat enkele regisseurs eerder deze week bekend maakten dat Weinstein hen verhinderde om actrices Ashley Judd en Mira Sorvino te casten.

Sorvino liet daarop haar teleurstelling blijken met een emotionele tweet en kreeg onder meer een hart onder de riem van actrice Tara Strong. Zij voegde eraan toe dat ze niet verrast zou zijn als ook de carrière van haar goede vriend Jason Priestley door Harvey Weinstein werd geruïneerd, aangezien hij hem eens ’in het gezicht geslagen heeft. Go Jay’.

De 48-jarige ‘Beverly Hills 90210’-acteur voelde zich vervolgens geroepen ’het verhaal’ toe te lichten. Priestley bevestigde haar uitspraak op Twitter en legde uit dat ‘er natuurlijk meer achter zat’

“Het was tijdens de Golden Globes in 1995, op het feestje van Miramax. Harvey zei dat ik moest vertrekken. Toen ik dat ook wilde doen, pakte hij me bij de arm.” Vervolgens kregen de twee een woordenwisseling of Harvey nu wel of niet had gezegd dat Priestley moest vertrekken. “Toen pakte hij me steviger vast en zei: ’Laten we er buiten verder over praten.”

“Toen had ik genoeg gehoord. ’Ik ga nergens naar toe met jou’, zei ik en toen duwde ik hem van me af en sloeg hem met gestrekte hand in zijn gezicht. Plotseling waren er bewakers die ons uit elkaar trokken en werd ik van het feestje weg begeleid.”

De acteur speelde van 1990 tot en met 2000 de rol van Brandon Walsh in de populaire serie ‘Beverly Hills 90210’. Hij heeft geprobeerd voet aan grond te krijgen in de filmwereld, maar dat is niet bepaald gelukt. Priestley speelde wel in enkele televisiefilms en series.

18-12-2017 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“60.000 euro per maand”: rapper Lil’ Kleine is nu miljonair

“60.000 euro per maand”: rapper Lil’ Kleine is nu miljonair

https://www.mupload.nl/img/5uwlpe4ewqf.jpg

“Ik pak 60.000 per maand en zet 30.0000 opzij,” vertelde de Nederlandse rapper Lil’ Kleine onlangs in een interview. Sindsdien is het vermogen van Jorik Scholten, zoals de artiest heet in het echt, hot topic bij onze noorderburen. Alles wijst er volgens het blad Quote zelfs op dat Lil’ Kleine intussen euromiljonair is geworden. 

Hoeveel er op de bankrekening van bekende sterren staat: het spreekt zowat overal ter wereld tot de verbeelding. Ook bij onze noorderburen, waar de het vermogen van rapper Lil Kleine recent op zo’n €800.000 euro geschat. En hoewel hij dus nu al meer dan geld genoeg heeft om uit tegeven aan de verleidingen van het leven (dure wagens, veel drank en drugs, sieraden, grootse huizen, opmerkelijke feestjes) investeert hij volgens zijn manager Nathan Moszkowicz “zijn vermogen verstandig”.  vertelde hij eerder eens aan Quote.

De rapper wist in geen tijd uit te groeien tot een van de bekendste sterren van Nederland, samen met Ronnie Flex. Maar hun succes reikt intussen al ver buiten de landsgrenzen. En dat blijkt ook op de sociale media en muziekdiensten als Youtube, Spotify of Apple Music. Na een optelsom van zijn inkomsten uit streams, de investering in zijn huis en overige inkomsten via YouTube en iTunes, schat Quote, vergelijkbaar met het Amerikaanse zakenblad Forbes, het vermogen van Lil’ Kleine dan ook op iets meer van 1 miljoen euro. Bovendien werd nog geen rekening gehouden met de verdiensten van de artiest uit zijn frituur in Amsterdam. Die opende hij deze zomer samen met een vriend.

18-12-2017 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloedmooie dochter Michel Van den Brande samen met Franse atleet

Bloedmooie dochter Michel Van den Brande samen met Franse atleet

https://www.mupload.nl/img/8zw6j5g9iidn.jpg

Dat Michel Van den Brande een bloedmooie dochter heeft rondlopen, wist u misschien al. Maar indien u Jessie Van den Brande in uw netten hoopte te strikken, bent u genadeloos voorbijgestoken door Mame-Ibre Anne. Een Franse atleet en specialist op de 400 meter hardlopen. 

Het Instagram-profiel van Jessie Van den Brande laat er geen twijfel meer over bestaan. De dochter van stellingbouwer en ‘The Sky Is The Limit’-ster Michel Van den Brande is tot over haar oren verliefd op Mame-Ibre Anne.

De 28-jarige Fransman is een professioneel sprinter en nam in 2016 deel aan de Olympische Spelen in Rio. Hij is de zoon van een Senegalese vader en een Kaapverdische moeder, die in de jaren ’70 naar Frankrijk uitweken. 

De atleet komt uit een sportief nest. Zijn vader streefde een carrière als voetballer na en zijn grootvader Henri Gomis was eveneens een bekende Senegalese sportfiguur. 

Aanvankelijk begon Mame-Ibre Anne zijn carrière ook eerst al voetballend waarna hij op zijn 16de op atletiek overschakelde. Na een longembolie, waarvoor hij zijn atletische loopbaan een jaar moest onderbreken, werd hij in 2008 geselecteerd voor het Wereldkampioenschap bij de Junioren.

De 28-jarige Fransman is een professioneel sprinter en nam in 2016 deel aan de Olympische Spelen in Rio. Hij is de zoon van een Senegalese vader en een Kaapverdische moeder, die in de jaren ’70 naar Frankrijk uitweken. 

De atleet komt uit een sportief nest. Zijn vader streefde een carrière als voetballer na en zijn grootvader Henri Gomis was eveneens een bekende Senegalese sportfiguur. 

Aanvankelijk begon Mame-Ibre Anne zijn carrière ook eerst al voetballend waarna hij op zijn 16de op atletiek overschakelde. Na een longembolie, waarvoor hij zijn atletische loopbaan een jaar moest onderbreken, werd hij in 2008 geselecteerd voor het Wereldkampioenschap bij de Junioren.

18-12-2017 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donatella Versace brengt alle topmodellen samen in nieuwe campagne

Donatella Versace brengt alle topmodellen samen in nieuwe campagne

https://www.mupload.nl/img/3w5c3dpk2ty.jpg

In september bracht ontwerpster Donatella Versace nog alle supermodellen van weleer samen op de catwalk in Milaan ter ere van haar overleden broer Gianni. Onder andere Carla Bruni en Cindy Crawford liepen toen mee. In de nieuwste campagne van het modehuis zijn wederom heel wat bekende gezichten te zien, van piepjonge it-meisjes zoals Kaia Gerber tot vaste waarden zoals Gisele Bündchen.

De hoofdrol in de campagne is weggelegd voor Naomi Campbell, daarnaast doen ook Gisele Bündchen, Irina Shayk, Christy Turlington, Natalia Vodianova, Raquel Zimmermann, Gigi Hadid, Kaia Gerber, Vittoria Ceretti, Cara Taylor, Birgit Kos, Grace Elizabeth en Noah Luis Brown mee.

“Het was geweldig om deze campagne te shooten in het bijzijn van al mijn vrienden en die van Gianni,” vertelt Donatella Versace in een persbericht. “De collectie is een ode aan mijn broer en het was fijn om dat ook te voelen op de set. Er hing zo’n leuke sfeer, het leek wel alsof we teruggekatapulteerd waren naar de jaren negentig. Ik had met momenten het gevoel dat Gianni er zelf bij was.”

De moord op Gianni Versace

Exact 20 jaar geleden werd modeontwerper Gianni Versace vermoord door seriemoordenaar Andrew Cunanan voor zijn woning in Miami. Over het waarom van de moord is tot op de dag van vandaag weinig duidelijkheid. Spijtoptant Giuseppe Di Bella beweerde in zijn boek ‘Metastasi’ onlangs nog dat hij vermoord werd omdat hij schulden had bij de Italiaanse maffia, maar dat werd tot nader order nog niet bevestigd. Midden januari gaat het tweede seizoen van de Amerikaanse serie ‘American Crime Story’ in première, dat volledig gewijd is aan de Italiaanse ontwerper. Penelope Cruz speelt daarin de rol van Donatella Versace die zijn mode-imperium overnam nadat hij overleed.

18-12-2017 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Wat een ongelooflijke stunt”: Lucien geeft als ‘bekende kop’ interview in Albanië, maar niets is wat het lijkt

“Wat een ongelooflijke stunt”: Lucien geeft als ‘bekende kop’ interview in Albanië, maar niets is wat het lijkt

https://www.mupload.nl/img/wfcz9cn3sf.jpg

“Hoe zot maken ze het dit jaar?” Een vraag die op Twitter meermaals terugkeert nu het nieuwe seizoen van ‘Sorry voor alles’ op de buis komt. En het antwoord is duidelijk: zot genoeg om Lucien Naudts héérlijk beet te nemen. De gepensioneerde schooldirecteur uit Sint-Gillis-Waas dacht dat hij met zijn hoofd op cornflakesdozen in Albanië pronkte, maar daar bleek uiteindelijk niets van aan. Nochtans was hij helemaal tot ginder gereisd om zijn onwaarschijnlijke verhaal te doen.

Een actrice deed alsof ze Lucien op de jaarmarkt van Beveren herkende van zijn foto op de cornflakesdozen. Sella was zogezegd een bekende tv-presentatrice in haar land en nodigde hem een week later uit voor een interview in haar studio. Dat de ontbijtgranen in kwestie ‘Quatsch’ heetten, deed duidelijk geen belletje rinkelen.

“Ik eet enkel brood en boter, geen cornflakes”, vertelde Lucien in grappig Engels. “Ik had er geen idee van dat ik hier bekend was. Dit is voor mij zeker een grote verrassing.”

Als troostprijs trakteerde ‘Sella’ hem bij Adriaan Van den Hoof op cornflakes van ‘Quatsch’ voor al zijn vrienden en familie. Op Twitter werd alvast de loftrompet bovengehaald voor deze ingenieuze grap. “Niet te overtreffen. Wat een ongelooflijke stunt”, klonk het onder meer.

18-12-2017 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera flirt met nipplegate op Instagram

Christina Aguilera flirt met nipplegate op Instagram

https://www.mupload.nl/img/sux04xszhv.jpg

Tijdens haar ‘Dirrty’-hoogdagen was Christina Aguilera niet vies van een streepje bloot. Afgelopen weekend verkeerde de zangeres terug in oude doen toen ze zich met wat vriendinnen verkleedde en daarbij op het nippel...euh... nippertje de strenge tepelwet van Instagram wist te omzeilen. 

‘Ridin’ DIRRTY’, liet Christina Aguilera vrijdagavond aan haar 4,4 miljoen Instagram-volgers weten.

De 36-jarige zangeres beleefde zo te zien een thema-avond met vriendinnen en deelde daarbij een kiekje van zichzelf verkleed als cowgirl.

De outfit liet op bepaalde plekken weinig aan de verbeelding over maar X-Tina had haar voorbereidingen getroffen door strategisch gebruik te maken van plakkers en zo binnen de regels van Instagram te blijven. Toch werd het teasende plaatje massaal geliket en uitgebreid becommentarieerd.

17-12-2017 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlanders plagiëren ‘Zuipe!’ van Katastroof: Sabam kan niet tussenkomen

Nederlanders plagiëren ‘Zuipe!’ van Katastroof: Sabam kan niet tussenkomen

https://www.mupload.nl/img/x565vc9uv.jpg

De Antwerpse folkgroep Katastroof is teleurgesteld in Sabam nadat ze bij de auteursrechtenorganisatie tevergeefs een zaak aanhangig maakten. Aanleiding is het nummer ‘Narco’ van de Nederlandse house-dj’s Blasterjaxx. Een Katastroof-fan bracht Jos SmosZjuul Krapuul en Stef Bef  ter ore dat het nummer wel heel veel weg heeft van hun hit ‘Zuipe!’ .

De Nederlanders die in 2015 op het hoofdpodium van Tomorrowland stonden, werkten voor het vorige maand uitgebrachte nummer samen met de Australische dj en producer Timmy Trumpet. De melodie lijkt plagiaat van ‘Zuipe!’, de hit waarmee Katastroof (in een danceversie) in 2000 twintig weken stond genoteerd in de Ultratop.  Het nummer werd in 1977 geschreven door Rob de Snob en Zjuul Krapuul, en zo ook aangegeven bij Sabam.

“Vreemd, ik dacht dat Sabam de auteursrechten net beschermt”, zegt Stef Bef van Katastroof in De Morgen. “Wij zijn al veertig jaar lid van Sabam, hebben er honderden liedjes in de catalogus steken, maar nu we ze nodig hebben, moeten we het zelf regelen. Wel kunnen ze een musicologisch en niet-bindend onderzoek doen, maar dat zou ons 1.500 euro kosten.”

“Het klopt dat er dossierkosten zijn”, zegt Herman Van Laar van Sabam. “Dat is deels om te vermijden dat mensen met het minste komen aankloppen. In plagiaatsituaties kan Sabam een eerste onderzoek doen, daar hebben we een commissie voor. Maar uiteindelijk kunnen we niet tussenkomen in geschillen tussen leden, dat moet via advocaten en de rechtbank verlopen, of moet men onderling regelen.” Komt nog bij dat Blasterjaxx verbonden is aan de Nederlandse auteursrechtenvereniging Buma/Stemra, waarmee Sabam samenwerkt, met een mogelijk belangenconflict tot gevolg.   

Die 1.500 euro ophoesten, gaat Katastroof niet doen. “Iedereen hoort dat Narco op ‘Zuipe!’ lijkt, dus dat betalen we niet”, aldus Stef Bef. “De auteur van ons nummer gaat zich nu informeren bij een advocaat en bij de Nederlandse platenmaatschappij. We hopen op een minnelijke schikking”.

 Het nummer van Blasterjaxx & Timmy Trumpet heeft de integrale melodie gebruikt voor hun ‘Narco’. “Het enige verschil is dat zij het met een trompet spelen, wij met een oude tin whistle.”

“Van ons mag iedereen onze liedjes spelen, maar dan moeten ze wel zo netjes zijn om te zeggen wie het gecomponeerd heeft. We willen erkenning, zeker wanneer zo’n nummer straks ook voor duizenden mensen wordt gespeeld op Tomorrowland. En als daar dan ook een geldelijke vergoeding aan vast hangt, zeggen wij geen nee. (lacht) Dan drinken we dat waarschijnlijk toch op”, aldus nog Stef Bef.

Het duo Blasterjaxx ligt onder contract bij het van oorsprong Nederlandse toonaangevende label Spinnin’ Records. Dat label werd in september door het Amerikaanse Warner Music overgenomen voor 100 miljoen dollar. De clip van ‘Narco’ is al meer dan 3,2 miljoen keer op YouTube.

17-12-2017 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongezien: Anouk stuurt twee Voice-deelnemers naar huis. “Ik vond het een beetje saai”

Ongezien: Anouk stuurt twee Voice-deelnemers naar huis. “Ik vond het een beetje saai”

https://www.mupload.nl/img/3wqxw2.jpg

Zangeres Anouk heeft vrijdagavond voor een ongezien moment gezorgd in de geschiedenis van ‘The Voice of Holland’. Na de battle van haar teamleden Nikita Pellencau (18) en Nina ten Kate (20) vond ze geen van beide genoeg voor de volgende ronde en dus stuurde ze hen allebei naar huis. 

Tijdens hun battle zongen Nikita en Nina de hit ‘Symphony’ van Clean Bandit. Het optreden kon echter niet op de goedkeuring van hun coach Anouk rekenen. “Ik vond het niet spectaculair, ondanks dat jullie mijn battle zijn. Ik vond het een beetje saai”, oordeelde de Haagse zangeres. 

Niet goed genoeg

Ze vond Nina “qua zang een beetje onder de maat” en bij Nikita keurde ze juist de performance af. “We hebben er samen aan gewerkt om dat beter te maken en ik vind dat niet goed gelukt. Dus ondanks dat je de sterren van de hemel kan zingen, want dat kan je, vind ik het niet goed genoeg.”

Gelukkig voor Nikita besloot Waylon van de mogelijkheid gebruik te maken het talent te stelen van Anouk. De zanger, die volgend jaar Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival, was vol lof over haar zang. “Nikita, het was alsof er een zijden sjaal over mijn lichaam viel. Een heel fijn gevoel”, aldus Waylon. 

Het is voor het eerst in de geschiedenis van TVOH dat een coach na een battle besluit om allebei talenten niet mee te nemen naar de knock-outs, de fase die voorafgaat aan de liveshows.

17-12-2017 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roemenen nemen afscheid van hun laatste koning

Roemenen nemen afscheid van hun laatste koning

https://www.mupload.nl/img/bt8gopfyo.jpg

De Roemeense koning Mihai is gisteravond naar zijn laatste rustplaats gebracht in de Nieuwe Aartsbisschoppelijke Kathedraal van Curtea de Arges en bijgezet in de koninklijke graftombe, naast zijn vorig jaar overleden echtgenote koningin Ana.

De 96-jarige Mihai, die tot eind 1947 op de Roemeense troon zat, stierf op 5 december in zijn residentie in Zwitserland. Vorig jaar werd bekend dat Mihai leed aan leukemie en huidkanker. Hij trok zich daarom terug uit het openbare leven. De afgelopen maand verslechterde zijn gezondheidstoestand. Hij kon niet meer zelfstandig bewegen en de artsen deden in de eerste plaats aan pijnbestrijding.

Het stoffelijk overschot arriveerde aan het begin van de avond in het stadje ten westen van Boekarest, waar de kist door militairen naar de kerk werd gedragen. Aan het slot van de besloten religieuze plechtigheid in de kathedraal werden 21 saluutschoten afgevuurd en werd voor het eerst ook het volkslied gespeeld.

Twee keer koning

Dat vormde de afsluiting van een lange en emotionele, en volgens Roemeense media vooral ook historische dag waarvoor tienduizenden op de been kwamen om een laatste groet te brengen aan de op 96-jarige leeftijd overleden koning die de grote meerderheid van de bevolking eigenlijk nooit had gekend omdat hij eind 1947 door het toenmalige communistsche bewind van de troon werd gestoten. ,,Zo’n uitvaart hebben we in de moderne tijd nooit beleefd”, aldus een tv-commentator.

Koning Mihai was twee keer koning van Roemenië. Eerst als kleuter tussen 1927 en 1930 en later opnieuw na het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. In 1947 kwam er een einde aan zijn regeerperiode toen de communisten hem verdreven.

Gezant

Als koning in ballingschap bleef hij echter zijn taken vervullen. Eind jaren negentig werd Mihai ingezet als speciaal pleitbezorger toen Roemenië toetreding zocht tot de NAVO. In die hoedanigheid was hij in april 1997 in Den Haag, waar hij ook werd ontvangen door koningin Beatrix.

Mihai verloor vorig jaar augustus zijn echtgenote koningin Ana, met wie hij 68 jaar was getrouwd. Mihai en Ana leerden elkaar in november 1947 kennen op de bruiloft van de Britse prinses Elizabeth en prins Philip. De koning was de enige van de toen regerende en aanwezige koningen die nog in leven was. Ook was hij een van de laatste overlevenden van mensen die regeerden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Mihai en Ana, in het Westen vaak Michael genoemd, kregen vijf dochters.

Einde van een tijdperk

De grote opkomst, zowel voor de plechtigheden in Boekarest als langs de route van de koninklijke trein die het stoffelijke overschot vanuit de hoofdstad naar Curtea de Arges bracht - in Pitesti stonden achtduizend mensen op de perrons - kwam als een verrassing. Radio en televisie probeerden de hele dag de grote belangstelling te verklaren. Getuige de bloemen, het applaus en het scanderen van de naam van de koning was het niet alleen uit nieuwsgierigheid.

“We hebben afscheid genomen van een tijdperk, van onze laatste soeverein. Afscheid van een man die stond voor deugd, degelijkheid, bescheidenheid en wijsheid,” aldus nieuwszender Digi24. “We hebben met hem ook afscheid genomen van een symbool uit onze geschiedenis. Koning Mihai was onze band met een verleden waarop we trots konden zijn, naar een heden dat meer en meer teleurstellingen brengt.”

17-12-2017 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywood richt commissie op in strijd tegen seksueel misbruik

Hollywood richt commissie op in strijd tegen seksueel misbruik

https://www.mupload.nl/img/x2z4fnjxm5.jpg

In de strijd tegen seksueel misbruik in de entertainmentindustrie in de Verenigde Staten hebben filmstudio’s en televisiezenders, ondersteund door topfiguren uit Hollywood, een commissie opgericht. Opdracht is om “komaf te maken met de wijdverspreide cultuur van aanrandingen en machtsmisbruik”, klinkt het in mediaberichten.

De commissie wil ervoor zorgen dat veiligere, rechtvaardigere en meer gelijkgerechtigde jobs geschapen worden - in het bijzonder voor vrouwen en minderheidsgroepen.

Voorzitter van de commissie is juriste Anita Hill, die al 26 jaar geleden het thema onder de aandacht bracht. In 1991 beschuldigde ze rechter Clarence Thomas van het Federaal Hooggerechtshof van seksuele intimidatie. 

De New York Times schrijft dat het idee onder anderen komt van Kathleen Kennedy, hoofd van Lucasfilm, Maria Eitel, covoorzitter van de Nike Stichting, en advocate Nina Shaw. Disney-baas Bob Iger, Paramount-voorzitter Jim Gianopulos en Netflix-manager Ted Sarandos ondersteunen de commissie.

17-12-2017 om 11:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze Hollywoodster is de meest overbetaalde acteur van het jaar

Deze Hollywoodster is de meest overbetaalde acteur van het jaar

https://www.mupload.nl/img/j7thal.jpg

Mark Wahlberg is volgens het zakenblad Forbes de meest overbetaalde acteur van het jaar. Met een jaarsalaris van 68 miljoen dollar (57 miljoen euro) blijft hij Christian Bale net voor.

Het zakenblad kijkt naar het bedrag dat de acteur voor 1 juni 2017 binnenrijfde voor drie films. Dat was dus 68 miljoen, maar hij kon daar bitter weinig tegenoverstellen aan de kassa, althans naar Hollywood begrippen. Voor elke dollar die hij werd betaald voor zijn rol, kreeg de productie er 4,4 in de plaats.  

‘Deepwater Horizon’, over de olieramp in de golf van Mexico, kon maar net de investeringen van 110 miljoen dollar terugverdienen.  Ook zijn film over de marathon van Boston, ‘Patriot’s Day’, was geen vetpot. De film bracht 50 miljoen dollar in het laatje, terwijl er 45 miljoen werd in geïnvesteerd.

Ook Christian Bale (43) deed de kassa’s amper rinkelen. Voor elke dollar die hij betaald werd, werden er 6,7 verdiend. Zijn film over de Armeense genocide, ‘The Promise’, flopte gigantisch en kon maar 11 procent van het budget van 90 miljoen terugverdienen. Op de derde plaats staat Channing Tatum met 7,6 dollar.

15-12-2017 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie van Miss Irak moet het land ontvluchten nadat selfie met Miss Israël kwaad bloed zette

Familie van Miss Irak moet het land ontvluchten nadat selfie met Miss Israël kwaad bloed zette

https://www.mupload.nl/img/d3ramik0.jpg

De familie van Miss Irak is het land moeten ontvluchten nadat de schoonheidskoningin vorige maand een selfie had gepost met Miss Israël. Dat Miss Irak Sarah Idan bij haar selfie met Miss Israël Adar Gandelsman een boodschap van ‘vrede en liefde’ had gedeeld, zette kwaad bloed in Bagdad.

De foto werd in november tijdens de voorbereidingen voor Miss Universe in Las Vegas genomen. Idan zette de foto op haar Instagrampagina en ze voegde er een pleidooi voor vrede en liefde aan toe. Dat zorgde prompt voor een storm van verontwaardiging in Irak. Zodanig zelfs dat de familie van Idan het land uit schrik ontvluchtte. Dat vertelde Gandelsman op de Israëlische televisie.

Doodsbedreiging

“Mensen bedreigden haar en haar familie en eisten dat Sarah (die in de VS woont, red.) terug naar Bagdad zou keren en de foto zou verwijderen. Ze dreigden ermee haar de titel van Miss Irak te ontnemen, ze werd zelfs met de dood bedreigd”, verklaarde Gandelsman. “Uit angst hebben haar familieleden het land verlaten tot de situatie is bekoeld”, voegde Gandelsman er volgens The Times of Israel aan toe.

Idan had besloten de foto te posten “om te tonen dat het mogelijk is om samen te leven”, zei Gandelsman. De foto kreeg meer dan 3.600 likes, maar hij zette ook een lawine aan negatieve commentaren in gang. Irak erkent Israël niet, beide landen zijn technisch gezien nog altijd in oorlog met elkaar.

Vrede tussen joden en moslims

De 27-jarige Idan stelt in het Arabisch dat Gandelsman haar zei dat ze hoopt dat er op een dag vrede zal zijn tussen beide godsdiensten (jodendom en islam) en dat haar kinderen geen militaire dienst zullen moeten kloppen.

“Ze vroeg me samen een foto te nemen en ik stemde daar mee in, want ook ik hoop op vrede en wilde helpen die boodschap te verspreiden”, zei Idan nog. Zij diende zowel in het Amerikaanse als in het Iraakse leger.

“Deze foto betekent niet dat ik de Israëlische overheid en haar beleid inzake Arabische landen steun. Ik verontschuldig me tegenover iedereen die dit zag als een belediging van de Palestijnse zaak. Dat was niet de bedoeling”.

Idan is geboren en getogen in Bagdad. Na de Amerikaanse invasie in 2003 werkte ze vanaf 2008 voor het Amerikaanse leger. Na haar verhuis naar de VS haalde ze een universiteitsdiploma in Los Angeles.

De 19-jarige Gandelsman postte overigens ook een foto met Idan op haar Instagram. “Dit is Miss Irak en ze is verbluffend”, schreef de Israëlische bij de foto.

In 2014 zorgde de Israëlische kandidate voor Miss Universe voor ophef toen ze met haar collega uit Libanon poseerde, nog een Arabisch land waarmee Israël technisch gezien nog altijd in oorlog is.

15-12-2017 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijkers razend: Gordon trouwt met... geen van beiden

Kijkers razend: Gordon trouwt met... geen van beiden

https://www.mupload.nl/img/pdasc1k770tm.jpg

Televisiekijkend Nederland zat op het puntje van hun stoel voor het einde van de zoektocht naar een ideale echtgenoot voor presentator en voormalig zanger Gordon. In de laatste aflevering van ‘Gordon gaat trouwen ... maar met wie’ op de commerciële zender RTL4 maakte ‘Goor’ duidelijk dat hij niemand ten huwelijk gaat vragen.

Zowel de bedeesde horeca-ondernemer Rogier als de goedlachse Italiaanse steward Manuel kreeg niet het gehoopte huwelijksaanzoek. De achtste en laatste aflevering van Gordon gaat trouwen...maar met wie? speelde zich af in Zuid-Afrika. Gordon had twee potentiële huwelijkspartners naar Kaapstad meegenomen en stelde zijn keuze uit tot het allerlaatste moment.

Een dag voor de grote dag had hij nog een date met beide mannen. Gordon nam beiden mee op safari. Het zou een keuze worden tussen de stabiele Hollandse Rogier, die vader is van een dochtertje, en de aantrekkelijke psycholoog en banketbakker uit Rome die van beroep steward is.

“Ik heb een keuze gemaakt in mijn hoofd en in mijn hart en die keuze is vandaag bevestigd”, zei Gordon tijdens de safari. Aan al zijn gasten op het huwelijk, dat niet doorging, legde hij uit waarom hij alleen bij het altaar stond, zonder bruidegom aan zijn zijde: “Het is misschien wel de moeilijkste keuze uit mijn leven, maar de meest wijze en verstandige. Als ik niet 100 procent kan geven aan iemand die wel 100 procent aan mij zou geven, dat zou ik nooit met mezelf kunnen verenigen.”

Manuel en Rogier hoopten tot het laatste moment ten huwelijk te worden gevraagd, maar reageerden sportief. “Zo is het leven”, antwoordde Manuel aan Gordon. “Het gaat erom dat jij gelukkig bent.  En ik heb liever een goede vriend dan een echtgenoot voor een jaar”, zei de Italiaan.

Aan Rogier legde Gordon uit dat hij de vlinders in zijn buik miste. “Als ik je nu zou vragen, vraag ik iets dat niet overeenkomt met mij als mens, als persoon”, verklaarde Gordon. Leidenaar Rogier knikte begrijpend, maar reageerde achteraf ook teleurgesteld. Rogier: “Het is alles of niets. Ik ben heel blij dat Gordon zo eerlijk tegen zichzelf is geweest en ook tegen mij.

Op sociale media waren de reacties niet mals op de ontknoping van Gordon gaat trouwen... maar met wie? Een deel van de kijkers voelde zich bedonderd door de programmamakers. Sommigen betichten RTL ervan dat alles voor de kijkcijfers was, zie onder.

15-12-2017 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwdag van prins Harry en Meghan is bekend

Trouwdag van prins Harry en Meghan is bekend

https://www.mupload.nl/img/zyhoz6gc.jpg

De Britse prins Harry en zijn Amerikaanse verloofde Meghan Markle treden op zaterdag 19 mei in het huwelijk. Het paar trouwt volgens Kensington Palace in de kapel van St. George in Windsor Castle, het woonkasteel van koningin Elizabeth. Harry, die vooralsnog vijfde is in de lijn van troonsopvolging, en de actrice uit de advocatenserie ‘Suits’ kondigden vorige maand hun verloving aan.

15-12-2017 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi eerbetoon: Eén en VTM zenden series met Marc Van Eeghem opnieuw uit

Mooi eerbetoon: Eén en VTM zenden series met Marc Van Eeghem opnieuw uit

https://www.mupload.nl/img/l3via6j3ok.jpg

Naar aanleiding van het overlijden van acteur Marc Van Eeghem zendt Eén de populaire reeks Terug naar Oosterdonk nog eens opnieuw uit. Ook VTM wil Marc herdenken door in het archief te duiken: zij zullen op het einde van dit jaar de reeks ‘Amateurs’ opnieuw op antenne brengen. 

Terug naar Oosterdonk was in 1997 op Canvas te zien. De zesdelige reeks vertelt het verhaal van de teloorgang van het fictieve Vlaamse polderdorp Oosterdonk. Van Eeghem was in de reeks te zien naast een hele hoop grote namen als Dirk Roofthooft, Dora van der Groen, Jaak Van Assche en Antje De Boeck.

De reeks wordt tijdens de Kerstvakantie vanaf dinsdag 26 december dagelijks om 23u20 heruitgezonden op Eén. Ook Tytgat Chocolat, de laatste televisiereeks waarin Van Eeghem te zien was, krijgt een herhalingsbeurt. Die reeks is tijdens de vakantie van dinsdag tot donderdag, telkens om 16u40 op Eén te zien. 

Bij VTM zullen de negen afleveringen van ‘Amateurs’ opnieuw worden uitgezonden. De tragikomische reeks vertelt het verhaal van het amateurtoneelgezelschap De Pajotters, waarin vriendschap en oprechte naïviteit hand in hand gaan, vol warme personages en herkenbare situaties. Marc vertolkte er de rol van Jan Delvo.

15-12-2017 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele breekt in tranen uit bij herdenkingsdienst Grenfell Tower-brand in Londen

Adele breekt in tranen uit bij herdenkingsdienst Grenfell Tower-brand in Londen

https://www.mupload.nl/img/ucak92z1szn0.jpg

Bij de herdenkingsdienst voor de slachtoffers van de Grenfell Tower-brand in Londen waren donderdag naast leden van het Britse koninklijke huis ook enkele celebrities aanwezig. Zo viel zangeres Adele in het publiek te bespeuren, zij aan zij gezeten met Marcus Mumford van de band Mumford and Sons en zijn vrouw actrice Carey Mulligan.

Adele was, zonder make-up en in het zwart gekleed, een van de 1500 aanwezigen van de interreligieuze dienst, die live werd uitgezonden op BBC1. Tijdens de ceremonie was goed te zien dat ze vocht tegen haar tranen. Voordat de herdenking begon, praatte ze met leden van de Grenfell-gemeenschap.

Adele is al sinds de brand op 14 juni betrokken bij de hulp aan de slachtoffers. Ze was aanwezig bij een wake de dag na het drama, waar ze de getroffenen troostte. Later ging ze langs bij de brandweer om hen te bedanken voor hun inzet. De zangeres heeft tijdens haar tournee geld ingezameld voor de slachtoffers en huurde in de zomer een bioscoopzaal af, zodat kinderen uit de getroffen families gratis naar Despicable Me 3 konden.

Begin december vroeg de Britse haar bijna 29 miljoen volgers op Twitter nog om een petitie te tekenen over het onderzoek naar de brand in Grenfell Tower in Londen. De getroffen bewoners en nabestaanden van de 71 mensen die omkwamen bij de brand, willen meer openheid over het onderzoek naar de tragedie.

14-12-2017 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet zo glamoureus: de nieuwe job van Sarah Jessica Parker

Niet zo glamoureus: de nieuwe job van Sarah Jessica Parker

https://www.mupload.nl/img/n0mh2ga42.jpg

Ster uit ‘Sex and the City’ verkoopt nu schoenen.

Niet in een film, wél in het echt. SJP heeft een pop-up store geopend nabij Fifth Avenue in New York. Daar verkoopt ze schoenen van haar eigen label, de SJP Collection. En zo krijgen klanten plots een superster die voor hen op de knieën gaat wanneer een nieuw paar pumps, stiletto’s of laarzen moeten worden aangepast. Maar het is niet omdat de ster zich nu bescheiden opstelt, dat ze ook bescheiden prijsjes hanteert. De gemiddelde prijs voor een paar pumps circuleert rond de 200 euro. Wie desondanks bij haar langs wil gaan tijdens een citytrip naar de Big Apple: de ster zou nog de hele eindejaarsperiode in haar winkeltje staan.

14-12-2017 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie schuilt er eigenlijk onder dat Chewbacca-kostuum?

Wie schuilt er eigenlijk onder dat Chewbacca-kostuum?

https://www.mupload.nl/img/bliwlx.jpg

Chewbacca moet een van de meest bekende filmpersonages ooit zijn, maar de acteur die gestalte geeft aan de legendarische Wookie is min of meer een nobele onbekende. Wie gaat er eigenlijk schuil onder dat harige kostuum?

Het correcte antwoord is dat er twee mensen in het Chewbacca-pak zitten. Sinds het begin van de Star Wars-franchise is het acteur Peter Mayhew die de rol op zich neemt. De boomlange man - hij is 218 cm groot - is intussen echter 73 jaar oud, en zijn tijd in het loodzware kostuum begint letterlijk en figuurlijk te wegen. 

Dat is waar Jonaas Suotamo bij het verhaal komt kijken. De knappe Finse acteur was tijdens ‘The Force Awakens’ en de zopas uitgekomen ‘The Last Jedi’ telkens de stuntdubbel van Mayhew tijdens de actievere scènes. En op de set waren ze zo onder de indruk van hem dat hij de rol in de toekomst permanent mag spelen, te beginnen met de Han Solo-film die volgend jaar op de planning staat.

Flauwvallen

Jonaas heeft de rol overigens te danken aan zijn verleden als basketbalspeler. Het was de Basketball Association of Finland die de acteur contacteerde, nadat ze op hun beurt aangesproken werden door het castingbureau in Londen. Het bleek zo goed als onmogelijk om iemand te vinden die én heel lang was én blauwe ogen had, zoals Mayhew. “De associatie herinnerde zich nog dat ik aan die voorwaarden voldeed toen ik nog in de jeugddivisie speelde. Ik trok naar Londen voor een auditie en kreeg de rol.”

Dat wil echter niet zeggen dat de man niet kan acteren. Hij is afgestudeerd met een filmdiploma en is een zelfverklaarde theaterfanaat. Een carrière in de filmwereld bleek echter geen sinecuren met zijn gestalte en hij ging aan de slag als verzekeringsverkoper. Gelukkig kwam hij uiteindelijk terecht bij Star Wars, waar hij de eerste dag meteen flauwviel op de set. “Het pak is loodzwaar. Als je vergeet om diep in te ademen als ze het borststuk aantrekken, heb je daarna geen ruimte meer om te ademen. Gelukkig was ik niet alleen. Ik heb gehoord dat Darth Vader ook al flauwgevallen is.”

14-12-2017 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sanctie bekend: regering wil 15 procent van dotatie prins Laurent afnemen

Sanctie bekend: regering wil 15 procent van dotatie prins Laurent afnemen

https://www.mupload.nl/img/40n9wcj131dtp.jpg

De regering zal de Kamer voorstellen de dotatie van prins Laurent voor volgend jaar met 15 procent te verlagen, omgerekend zo’n 46.000 euro. De maatregel komt er omdat de prins onaangekondigd aanwezig was op een feestje op de Chinese ambassade. Dat werd vernomen bij de woordvoerder van premier Charles Michel.

De sanctie voor prins Laurent komt niet onverwacht, maar liet wat op zich wachten. De premier had meermaals aangegeven dat hij eerst juridisch studiewerk wilde verrichten alvorens het dossier naar de ministerraad te brengen.

Prins Laurent was afgelopen zomer zonder toestemming van de regering en in legeruniform aanwezig op de viering van de negentigste verjaardag van het Chinese leger. Het was niet de eerste keer dat de prins buiten de lijntjes kleurde. In het verleden heeft deze regering, maar ook de vorige, al meermaals geprobeerd de prins aan de regels te herinneren. “De regering vraagt dat de prins de wet respecteert”, luidt het.

Advocaat wil nog niet reageren

De advocaat van prins Laurent, meester Laurent Arnauts, wilde deze middag nog niet reageren op het nieuws dat de regering de dotatie van de prins met 15 procent wil verminderen voor 2018. Hij wil de zaak eerst bestuderen, verklaarde hij. Wellicht komt er morgen na de middag een reactie, gaf hij nog mee.

Prins Laurent krijgt jaarlijks een dotatie van 307.000 euro. Daar houdt hij, volgens zijn advocaat, 85.000 euro bruto per jaar van over. Netto is dat ongeveer de helft. Volgens meester Arnauts verdient de prins zo evenveel als een parlementslid. De rest van zijn dotatie zijn werkingskosten. Geld dat bijvoorbeeld wordt gebruikt om zijn publieke optredens te financieren. Ook parlementariërs of diplomaten krijgen zulke vergoedingen.

Dat de regering wil snijden in de dotatie van Laurent, noemde Arnauts eerder in een brief een schending van de mensenrechten. Volgens zijn advocaat is de wet waarop de regering zich beroept, in strijd met de grondwet en de rechten van de mens.

14-12-2017 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Soms ben ik ook gewoon kwaad en triest”: emotionele Hanne Troonbeeckx houdt opvallend pleidooi

“Soms ben ik ook gewoon kwaad en triest”: emotionele Hanne Troonbeeckx houdt opvallend pleidooi

https://www.mupload.nl/img/963oan61j.jpg

We zien op sociale media alleen maar perfecte foto’s, waarmee de druk nog groter wordt en mensen nog meer gaan twijfelen aan zichzelf. Met een foto waarop ze huilend te zien is, wil Hanne Troonbeeckx daar verandering in brengen. “Post ook eens foto’s van je mindere dagen en momenten op Instagram”, pleit ze.

De volgers van Hanne Troonbeeckx kregen gisteren een opmerkelijke foto te zien op haar Instagramverhaal. De presentatrice deelde een foto waarop ze huilend in haar wagen zit.

“Deze foto is uit het ‘echte leven’ gegrepen”, aldus Hanne. “We delen zoveel perfecte momenten, gelukkige momenten, mooie momenten. Maar de realiteit is dat jij en ik soms gewoon triest zijn. Boos. Gekwetst. Dat is nu eenmaal het leven. En dat zou ook deel moeten uitmaken van sociale media. Omdat we allemaal mensen zijn met emoties.” 

Harde confrontatie

Hanne deelde de foto om een heel bewuste reden. Ze wil de boodschap verspreiden ”dat het oké is om ook de mindere momenten te delen”. ”Want dat is nu eenmaal de realiteit. Vaak is het zo dat mensen meteen denken dat je aandacht zoekt van zodra je je durft blootgeven. Dat hoort niet zo te zijn”, aldus Hanne. 

“Mensen delen op hun sociale media enkel het beste en leukste en mooiste uit hun leven”, aldus nog Hanne, die het afgelopen jaar een bedrijf in sociale media en marketing heeft uitgebouwd. ”Dat is heel fijn, en ook logisch. Je wil goed nieuws natuurlijk delen. Maar er is ook een keerzijde: want niemand is altijd even gelukkig, of even mooi.” 

“Bovendien ga je net op momenten dat je je minder voelt naar de sociale media”, zegt Hanne. “Ook dat is logisch, want je voelt je dan misschien eenzaam en alleen, en zoekt iets om je gedachten te verzetten. En net dan word je daar geconfronteerd met beelden van hoe leuk de anderen het wel niet hebben. Dat kan heel hard zijn.”

Massa mails

Hanne zegt dat ze veel reactie kreeg op de foto. “Heel veel positieve reacties. Ik kreeg massa’s mailtjes met bemoedigende woorden. Dit is de richting die we uit moeten met de sociale media. Niet makkelijk natuurlijk, want ook ik betrap mezelf erop dat ik vooral positieve dingen wil delen. Maar ik ben ook soms slechtgezind, kwaad of triestig. En dat moeten we durven tonen.” 

“Wees authentiek, en probeer niet altijd zo perfect te zijn”, besluit Hanne. “Ik zal alvast mee het goede voorbeeld proberen geven. En ik hoop dat mensen daar gevolg aan zullen geven.”

14-12-2017 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeff Hoeyberghs over #metoo: “Wees verdorie blij met al de mannelijke aandacht!”

Jeff Hoeyberghs over #metoo: “Wees verdorie blij met al de mannelijke aandacht!”

https://www.mupload.nl/img/1hkxpmjgih.jpg

De #MeToo-beweging die ontstond in de slipstream van het seksschandaal rond Hollywood-topman Harvey Weinstein, deed al flink wat stof opwaaien. Tal van gevallen van seksuele intimidatie kwamen er door aan het licht. Denk maar aan de Bart De Pauw-affaire in ons land. De populaire hashtag vond in niet minder dan 85 landen weerklank en de vrouwen achter #MeToo werden door weekblad Time uitgeroepen tot ‘Person of the Year’. 

Maar niet iedereen heeft het begrepen op de beweging. Is #MeToo voor heel wat mannen hét signaal om hun woorden meer dan ooit te wikken en wegen, dan is het voor Jeff Hoeyberghs (56) net een reden om extra met de voeten vooruit te tackelen. De controversiële plastisch chirurg schoffeerde op z’n Facebookpagina enkele vrouwen in een discussie rond het fokken van honden. Maar als we hem daarover contacteren, valt onze mond pas echt open. Want Jeff ontsteekt spontaan in een felle anti-#MeToo-colère. “Al die heisa heeft absoluut geen indruk op mij gemaakt”, zegt hij. “Ik vind #MeToo ronduit belachelijk!”

Waarom ben je zo tegen?

Vrouwen zetten zichzelf buitenspel met deze beweging. Ze zouden verdorie blij moeten zijn met álle aandacht die ze krijgen van mannen. Of dat nu op een handige of onhandige manier gebeurt, maakt niet uit.

13-12-2017 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Over de liefde raak je nooit uitgepraat”: Luc Alloo verrast met nieuw programma voor VTM

“Over de liefde raak je nooit uitgepraat”: Luc Alloo verrast met nieuw programma voor VTM

https://www.mupload.nl/img/pa1s5e5o.jpg

VTM brengt dit voorjaar tien nieuwe programma’s en tien absolute sterkhouders. Bij de tien nieuwe programma’s zit er zowel fictie met De Infiltrant, verrassend entertainment met Weg Met Ons Ma, Kan Iedereen Nog Volgen?, Tweesterrenrestaurant en Boxing Stars als pakkende reality met Echte Mensen: Jong Leven, Alloo en de Liefde en Boer zkt Vrouw Internationaal. VTM NIEUWS komt met nieuwe actuele titels Dossier X en F-16.

Daarnaast keren ook sterkhouders Blind Getrouwd, Belgium’s Got Talent, Beste Kijkers, Tegen De Sterren Op, Alloo Bij, De Wensboom, Groeten Uit, De Zonen van Van As, Alloo in de Nacht en Liefde voor Muziek terug dit voorjaar.

WEG MET ONS MA

Bekende Vlamingen nemen hun moeders mee naar een plek waar ze nog nooit geweest zijn, om er samen straffe dingen te doen die ze nog nooit gedaan hebben. Zo zijn onder andere Bart Kaëll en Hilde De Baerdemaeker weg met ‘ons ma’. Eén ding is zeker: na de uitzending is heel Vlaanderen weg van hun ma!

DOSSIER X 

De grootste misdaadverhalen uit onze geschiedenis komen opnieuw tot leven in deze reeks van VTM NIEUWS. Via interviews, archiefbeelden en nagespeelde scènes reconstrueren de makers van De Kroongetuigen beruchte misdaden in ons land. Ook speurders vertellen over de zaken die hun leven en carrière hebben getekend.

ALLOO EN DE LIEFDE

In Alloo en de Liefde gaat Luk Alloo op zoek naar de liefde in al haar facetten. Relaties die betoveren, inspireren, vertederen en ontroeren. Maar hij brengt ook verhalen over vreemdgaan, onbeantwoorde liefdes en eenzaamheid na de breuk, met mannen en vrouwen die weten wat haat, verraad en wraak inhoudt.

ECHTE MENSEN: JONG LEVEN

De medische wereld gaat tot het uiterste om de jongste levens te redden. In Jong Leven volgt productiehuis Geronimo sterke mensen die het beste van zichzelf geven om jonge levens te beschermen en te redden: van de kinderkankerarts en de verplegers tot de juf die zieke kinderen van alle leeftijden les geeft. Humor en ontroering en vooral de onbreekbare band tussen dokters, verplegers en hun ‘kinderen’.

13-12-2017 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-jarige dochter Kürt Rogiers stapt in het huwelijksbootje

12-jarige dochter Kürt Rogiers stapt in het huwelijksbootje

https://www.mupload.nl/img/cssplkr7.jpg

Morgen gaan Kürt Rogiers’ ’laatste 24 uur in. Hij is behoorlijk gespannen wanneer Nathalie Meskens bij hem aanbelt. “Ik wist dat je zou komen en tot gisterenavond had ik er vrede mee. Maar vanochtend overviel me een enorme stress. “Fuck, wat als dit écht mijn laatste 24 uur zijn?”, aldus Rogiers. Wat Kürt dan nog niet weet, is dat één van zijn wensen enkele uren later werkelijkheid zal worden.

“Er stonden me nog zoveel mooie momenten te wachten. De eerste keer dat mijn dochters naar een fuif gaan, de eerste keer dat ze hun lief mee naar huis brengen, de dag dat ze afstuderen, leren autorijden, trouwen en kinderen krijgen. Al die momenten zou ik nog willen meemaken”, zegt Kürt. 

Voor een pittoreske kapel in Buggenhout verschijnt plots zijn 12-jarige dochter Lola in een bruidsjurk. Ze vraagt Kürt om haar naar het altaar te begeleiden. Binnen wachten een priester, vrienden en familieleden. Bruid Lola raakt haar papa in het diepst van zijn hart met een zelfgeschreven speech. Hij kan zijn tranen niet bedwingen. Ook zijn andere dochter Merlijn verrast hem: zij wil met haar papa parachutespringen.

13-12-2017 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze stem presenteert in 2018 mee de ochtendshow bij Qmusic

Deze stem presenteert in 2018 mee de ochtendshow bij Qmusic

https://www.mupload.nl/img/sach6laoe.jpg

Vanaf januari 2018 krijgt Qmusic er een extra ochtend-dj bij: Wim Oosterlinck. Wim zal voortaan elke weekdag samen met zijn collega’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen de ochtendshow presenteren tussen 6u en 9u. Door de verhuis van Wim naar de ochtend, neemt Qmusic-dj Sean Dhondt elke weekdag het namiddagblok van 13u tot 16u voor zijn rekening.

“De voorbije maanden kwam Wim geregeld langs in onze show om raad te geven over heel wat dingen uit de leefwereld van ouders. Elke keer dat Wim kwam inbreken in onze show hing er een speciale radiochemie in de lucht. We hebben hem daarom gevraagd of hij ons vanaf januari niet de hele tijd wil vergezellen en we zijn heel blij dat hij dat ziet zitten”, zeggen Sam & Heidi. 

Wim Oosterlinck: “Sean Dhondt heeft mijn namiddag afgepakt. En als Sean je programma wil, dan ben je einde verhaal. Daarom heb ik asiel aangevraagd bij Sam en Heidi (lacht).”

13-12-2017 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.F.C. De Kampioenen definitief voorbij?

F.C. De Kampioenen definitief voorbij?

https://www.mupload.nl/img/b3gwdsbh32xr.jpg

‘F.C. De Kampioenen 3: Forever’ lijkt het definitieve afscheid van de ­bekendste amateurploeg van Vlaanderen te worden. Twee hoofd­acteurs — Carry Goossens én Marijn Devalck — haken sowieso af en het slot van de derde bioscoopfilm is zó verrassend, dat een vervolg overbodig wordt.

Of toch niet? “Ik mag niks verklappen, maar de slotscène van de film zal iedereen verbazen en is een oud idee van mij”, zegt Marijn Devalck. “Dit had ik destijds voorgesteld als afsluiter van de tv-serie. Nu is het in de bioscoop een afscheid in schoonheid. Ook goed. Het is gedaan.”

Al hangt die keuze om met ‘De Kampioenen’ te stoppen niet alleen van Marijn af. “Dat weet ik. Als er toch ooit een vierde film komt, zal het in elk geval zonder mij zijn. Ik stop er mee. Carry had het voor de opnames al tegen de makers gezegd, ik heb dat erna gedaan. Ik wil nog graag acteren, maar een typetje als Boma? Nee, dat is voorbij.”

 Orgelpunt 

Regisseur Jan Verheyen vindt de film ook een mooi orgelpunt. “Het scenario is zo geschreven dat de laatste scène gezien kan worden als het definitieve einde. Dat was het opzet. We wilden dit verhaal afronden. Op de set hebben we ook meermaals tegen de acteurs gezegd dat het hierna gedaan was. Sommigen zijn nu al 27 jaar Kampioen. Er moet toch ooit een moment komen dat je daar afscheid van neemt? Het is niet aan mij om dat moment te bepalen, maar deze film is daar het uitge­lezen moment voor.”

13-12-2017 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle benefietconcerten tijdens de warmste week van Studio Brussel zijn uitverkocht

Alle benefietconcerten tijdens de warmste week van Studio Brussel zijn uitverkocht

https://www.mupload.nl/img/h6x7roah30k9j.jpg

In The Flame treden ieder jaar tijdens Music For Life de grootste artiesten op en net als in de voorgaande edities zijn de tickets opnieuw snel de deur uit. Op de affiche dit jaar staan Royal Blood, Arsenal, Boef & Lil’ Kleine, Oscar and the Wolf, Franz Ferdinand en Coely.

De artiesten mochten in ruil voor hun optreden elk een goed doel uitkiezen. Zo kozen Boef & Lil’ Kleine voor het Kinderkankerfonds, Royal Blood voor Kom op tegen Kanker, Coely voor Allemaal andere Kinderen, Franz Ferdinand voor de psychiatrische hulporganisatie Solentra, Arsenal voor de organisatie tegen mensenhandel Payoke en Oscar and the Wolf voor het Antikankerfonds. 

Nieuwe locatie

Dit jaar vinden de concerten niet plaats in De Schorre in Boom, maar op het Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Onder het motto “iedereen zorgt voor iedereen” wordt er een week lang non-stop live radio gemaakt vanop een drijvend ponton.  Er worden plaatjes gedraaid voor meer dan 1.000 goede doelen. De Warmste Week start op maandag 18 december.

12-12-2017 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvallend: wint Baba Yega opnieuw een talentenjacht?

Opvallend: wint Baba Yega opnieuw een talentenjacht?

https://www.mupload.nl/img/uhdp2hvzgi6aw.jpg

Baba Yega, de populaire dansgroep die bekendheid verwierf tijdens het laatste seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’, doet opnieuw mee aan een talentenjacht. De vreemde mannetjes doen namelijk ook in Duitsland monden openvallen.

Deze zaterdag staan de dansers in de finale van het programma ‘Das Supertalent’. Dat komt mede omdat ze afgelopen zaterdag zelfs al een ‘Golden Buzzer’ kregen, waardoor ze meteen doorgingen naar de laatste ronde. Naast Baba Yega zitten er nog 13 andere finalisten in het spel. 

De buitenaardse talentjes kregen ook in de Belgische editie van het programma een ‘Golden Buzzer’, en dan wel van choreograaf Dan Karaty. “Normaal gezien zou ik wachten,” klonk het toen. “Maar vergeet het, jullie zijn gewoon té goed.” In ons land mochten ze de eerste prijs mee naar huis nemen, nu is het hopen dat de Duitsers er net hetzelfde over denken.

11-12-2017 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe ‘Sorry voor alles’ bezorgt Margot de gekste maand van haar leven

Nieuwe ‘Sorry voor alles’ bezorgt Margot de gekste maand van haar leven

https://www.mupload.nl/img/4tglu72mxtss3.jpg

Na de Emmy-triomftocht in New York heeft Eén vanavond het nieuwe seizoen van ‘Sorry Voor Alles’ afgetrapt. Net als in de eerste reeks wordt ook nu iemands leven in het grootste geheim, en buiten zijn of haar weten om, een maand lang in handen genomen door de televisiemakers. Margot ondervond het dit seizoen als eerste aan den lijve. 

Adriaan Van den Hoof bezorgde de 22-jarige Margot Vandersmissen de verrassing van haar leven. Margot is net aan haar professionele carrière begonnen, en is grote fan van ‘Sorry voor alles’. Ze werd door haar goede vriend Anton meegenomen naar de studio, om er zogezegd de opnamen vanop de eerste rij te kunnen meemaken. 

Eens in de uitzending blijkt Margot tot haar eigen grote verbazing de enige échte kandidaat te zijn. “Dit had ik absoluut niet zien aankomen”, is haar eerste reactie aan Adriaan. Dat alle vrienden en familieleden van Margot die mee in het complot zaten plots verschijnen in de studio, doet haar uiteraard nog meer trillen. Haar ouders Ann en Jef, haar twee broers, goede vriend Nick: allemaal wisten ze ervan.

Adriaan trekt het spel meteen op gang door Margot enkele dillema’s voor te schoten. Margot moet kiezen, maar enkel bij de juiste keuze’s kan ze prijzen in de wacht slepen. Ze maakt kans op 100 boeken, een jaar lang iedere dag verse pizza, een unieke citytrip naar Londen, en een opnamedag in een professionele muziekstudio. Ook de hoofdprijs zegt haar wel wat: Margot kan de volledige inrichting van haar nieuwe woonst, waar ze binnenkort met vriendin Laura intrekt, winnen.

In de “Kan je weten”-ronde stelt Adriaan de kandidaat telkens vragen waarop hij of zij de antwoorden al kan weten, omdat de programmamakers die op een manier in hun leven gebracht hebben. Voor een van deze filmpjes wordt de voordeur van Margot plots beklad met rode verf. Een grote rode Mickey Mouse ontsierd de deur. Maar wat wil Topolino zeggen?

Adriaan vraagt Margot ook om HA-HA te spellen in morsetaal. Een moeilijke opdracht? Een hoop mensen hebben Margot de afgelopen weken nochtans proberen duidelijk maken hoe dat precies moet...

Buiten haar weten om heeft Margo in de maand dat haar leven op z’n kop werd gezet ook een wereldrecord verbroken. Welk record dat kan zijn, moet Margot weten achterhalen. Wanneer ze ontekt dat ze samen met de Australische zanger Isaiah Firebrace (die vorig jaar voor Australië zong op het Eurovisiesongfestival, red.) het wereldrecord ‘duet zingen vanop afstand’ wist te verbreken, weet margot niet wat haar overkomt.

Haar vriendin Laura regelde voor Margot tijdens de afgelopen maand ook een blind date met Pieter, een kerel die wel erg graag moppen tapt. Tijdens het spel moet er geraden worden hoeveel flauwe grappen Margo kan verdragen, voor ze actie onderneemt. Zijn het er 34, 67, of blijft ze luisteren naar liefst 114 moppen?

In de volgende ronde moet Margot raden wat de afgelopen weken écht is gebeurd, en wat niet. Dat het bed van Margot de hoofdrol speelt, wordt snel duidelijk. Keek kabouter plop naar kaboutermeisjes in het bed van margot? Lagen er 100 vreemden in? Of kroop op een dag een olifant onder de lakens van Margot? Één ding is zeker: haar matras heeft duidelijk afgezien.

Margot zingt en schrijft zelf nummers op haar Youtube-kanaal. Maar ze is ook grote fan van zanger Wim Soutaer en zijn nummer ‘Allemaal’. Margot nam ooit een cover op van de song, zette die online, en stuurde een mailtje naar Wim. Er kwam echter nooit reactie op, of toch althans tot nu. Want speciaal voor ‘Sorry voor alles’ schreef Wim het lied ‘Wachten op Margot’, waarvoor ze zelf de backing vocals inzong.

Na de spannende finale gaat Margot dus naar huis met een geweldig prijzenpakket. Die boeken, het jaar lang iedere dag verse pizza, de unieke citytrip naar Londen, de opnamedag in een professionele muziekstudio en de volledige inrichting van haar nieuwe woonst, komen allemaal haar kant op.

11-12-2017 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indrukwekkend: zo goed wordt Louis Talpe in ‘Tegen De Sterren Op’

Indrukwekkend: zo goed wordt Louis Talpe in ‘Tegen De Sterren Op’

https://www.mupload.nl/img/lq1sosimljokz.jpg

Louis Talpe vervoegt binnenkort het team van ‘Tegen De Sterren Op’. In een korte maar indrukwekkende preview toont hij zijn kunsten als Jan Mulder en James Cooke. Het resultaat is tot nu toe al veelbelovend. 

Gisteren maakte VTM aan de hand van een parodie op de onthulling van Bart De Pauw, bekend dat Louis Talpe de cast van Tegen de Sterren Op – dat dit voorjaar op antenne gaat - zal versterken. De acteur bewees zijn talent eerder al in o.a. ‘Spitsbroers’, ‘Wat Mannen Willen’ en ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, maar dat hij ook een kei is in imitaties bleef tot nu toe goed bewaard geheim. Op de eerste beelden van het nieuwe seizoen is het nog wachten, maar Talpe heeft ondertussen wel al een pruikenpas achter de rug. Daarin bewijst hij al dat hij o.a. Jan Mulder en James Cooke zonder veel moeite kan imiteren.

11-12-2017 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Deboosere: “Het blijft tot morgenochtend uitkijken op de weg”

Frank Deboosere: “Het blijft tot morgenochtend uitkijken op de weg”

https://www.mupload.nl/img/7ic4dtle9a6uo.jpg

De vraag die na de hevige sneeuwval van de voorbije uren op ieders lippen ligt, is simpel: gaat het nog lang blijven sneeuwen? Weerman Frank Deboosere stelt gerust: “De meest intense sneeuwbuien zijn gepasseerd, maar Vlaanderen krijgt vannamiddag nog sneeuw en smeltende sneeuw. Met nachtelijke minima rond het vriespunt en nog buien, ook in de Ardennen, valt morgenochtend nog wel wat ellende op de weg te verwachten, maar zo erg als de chaos van vanochtend wordt het wellicht niet”.

De sneeuw die we vandaag krijgen, danken we aan een depressiekern die dwars door ons land trekt. “Daardoor krijg je aan de noordkant, in Vlaanderen, koude en sneeuw terwijl het in de Ardennen warmer is en ze daar regen krijgen. De files doen zich dus ook vooral in Vlaanderen voor”.*

Ophopingen

Vannamiddag ziet Deboosere nog sneeuw en smeltende sneeuw boven Vlaanderen, en na de doortocht van de depressie krijgen we rukwinden die voor sneeuwophopingen zullen zorgen. “Ik krijg nu al meldingen binnen van verschillende sneeuwhoogtes. Iemand heeft 20 tot 25 centimeter gemeten, maar dat zijn ophopingen”.

De landschappen blijven de komende nacht wit, morgenochtend krijgen zowel het Westen van het land als de Ardennen regen en smeltende sneeuw. “De temperatuur gaat morgen richting drie graden, waardoor de sneeuw zal smelten. Morgenochtend vallen nog wel wat problemen op de weg te verwachten, maar tijdens de avondspits verwacht ik geen verkeersinfarct”.

Ook VTM-weerman David Dehenauw ziet vandaag nog sneeuw uit de lucht vallen, vooral in Oost- en West-Vlaanderen. “Ook vanavond en vannacht valt er nog sneeuw, maar het zal dan voornamelijk smeltende sneeuw of korrelhagel zijn. Er zal de komende uren nog eens zoveel sneeuw vallen als we nu al hebben gekregen. Maar vanavond en vannacht krijgen we positieve temperaturen, zodat het sneeuwdek zal zakken”.

11-12-2017 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na Zita krijgt nu ook Nono Wauters grote rol in Ketnet-musical

Na Zita krijgt nu ook Nono Wauters grote rol in Ketnet-musical

https://www.mupload.nl/img/txjmdvgxwg2vd.jpg

Tijdens de finale van Ketnet Musical vanmorgen, zondag, op Ketnet kwamen de kijkers te weten wie de hoofdrollen zullen spelen in Ketnet Musical ‘Team U.P.’ En jawel: Nono Wauters, het jongere broertje van Zita, wist indruk te maken... en is erbij!

Voor de personages Puck en Lars waren nog vier kandidaten in de running. Juryleden Tijl Dauwe, Laura Tesoro en Giovanni Kemper kozen samen met gastjurylid James Cooke welk duo zij de meest geschikte Puck en Lars vonden: Anke Verhoeven en Ruben Dejaegher. Zij zullen vanaf 3 maart schitteren in de gloednieuwe Ketnet Musical, samen met 22 andere kindercastleden.

Een van die castleden is Nono Wauters, de zoon van Koen Wauters en de broer van Zita. Hij wist samen met Marthe Willems de jury het meeste te overtuigen voor de rollen van Jo en Bo. ”Ik ben zo blij dat ik de rol van Jo heb in Team U.P.! Ook al heb er erg hard voor gewerkt, ik had het echt niet verwacht… Maar nu heb ik nog meer zin om te beginnen met de repetities en om me keihard te smijten tijdens de shows! Ik kan al niet wachten”, zegt Nono. 

Alle finalisten die niet gekozen werden voor een sprekende rol, krijgen nu een plaatsje in het ensemble van de musical. De musical wordt een mix van liedjes rond 20 jaar Ketnet. Er zullen nummers voorbij komen uit het Studio 100- en Ketnet-repertoire, aangevuld met enkele gloednieuwe songs.

10-12-2017 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kist met stoffelijk overschot Johnny Hallyday onderweg naar Caraïben

Kist met stoffelijk overschot Johnny Hallyday onderweg naar Caraïben

https://www.mupload.nl/img/fhtekgxc6wvfo.jpg

Vanaf de luchthaven Le Bourget bij Parijs is omstreeks 10.15 uur een vliegtuig vertrokken met het stoffelijk overschot van de Franse rockheld Johnny Hallyday. De Boeing 757, gehuurd door de nabestaanden, vliegt naar Sint Maarten. Van daaruit wordt het lichaam van Jean-Philippe Smet - de echte naam van de zanger - overgebracht naar buureiland Saint-Barthélemy voor de begrafenis, morgen.

Het vliegtuig zou aanvankelijk omstreeks 9 uur vertrekken maar steeg pas ruim een uur later op, zo meldt de Franse nieuwssite BFMTV. Aan boord van de Boeing 757 bevinden zich een zestigtal naasten van de Franse Elvis Presley, die woensdag op 74-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van longkanker. Onder hen weduwe Laetitia en dochters Jade en Joy maar ook de kinderen uit het eerste huwelijk van Jean-Philippe (zoon David en dochter Laura), zijn manager, bandleden en lijfwachten. Zangeres Line Renaud (89), die Johnny Hallyday in 1960 tijdens een televisieshow presenteerde aan het Franse publiek, vliegt niet mee. “Ik ben te moe voor zo’n lange reis”, verklaarde ze tegenover Le Parisien.

Tientallen fans trotseerden de ijskoude regen om hun idool vaarwel te zeggen, zo blijkt uit berichten op Twitter.

10-12-2017 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blokken viert 5.000ste aflevering, maar bedenker verdiende er niks aan

Blokken viert 5.000ste aflevering, maar bedenker verdiende er niks aan

https://www.mupload.nl/img/dofw5rma0htfk.jpg

Frank Symoens: de naam zegt u waarschijnlijk niets, maar toch heeft iedereen al een programma bekeken dat hij heeft bedacht. Symoens kwam 23 jaar geleden op de proppen met Blokken, de VRT-quiz waarvan vanavond de 5.000ste uitzending op de buis kwam. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De inspiratie haalde de nu 66-jarige Symoens bij de game Tetris, dat zijn elfjarige zoon speelde op de Game Boy, de draagbare spelconsole van Nintendo. De naam Blokken was volgens de bedenker dan ook veelzeggend: je moest spelen met blokken, blokken om te winnen en je kon ook je tegenstander blokkeren.

Toch geloofde in het begin niemand echt in de naam, noch het programma. Zelfs presentator Ben Crabbé vond het maar niets. “Hij vond zelfs dat de naam te veel deed denken aan het Vlaams Blok”, zegt Symoens aan de krant.

10-12-2017 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gert Verhulst: “Ik ben in soort depressie gesukkeld na scheiding”

Gert Verhulst: “Ik ben in soort depressie gesukkeld na scheiding”

https://www.mupload.nl/img/9gqavta3w93ew.jpg

Gert Verhulst was deze ochtend te gast in het Radio 2-programma ‘De Rotonde’, waarin hij openhartig vertelde over zijn leven. Van afscheid nemen, over zijn drukke job, tot zijn scheiding: de altijd goedlachse Gert ging geen onderwerp uit de weg. 

In het gesprek vertelt de Studio 100-baas dat zijn scheiding in 2003 hem behoorlijk dwars heeft gezeten. ”Mijn kinderen zijn geboren rond de periode dat ik bij Studio 100 begon. Dat was enorm hectisch dus. (Na de scheiding kozen Verhulst en zijn ex voor co-ouderschap, red.) Ik ben mijn kinderen eigenlijk pas beginnen zien na de scheiding.”

Schuldgevoelens

Gert bleef met enorme schuldgevoelens achter. “Omdat ik was weggegaan en mijn kinderen de ene week wel zag, de andere week niet. Ze gingen naar school in Kapellen en ik woonde in Antwerpen. Ik stond er op om ze zelf elke dag naar school te brengen. Antwerpen naar Kapellen in de spits, en daarna naar Schelle voor Studio 100. Elke dag opnieuw. Dat zorgde voor veel stress. De combinatie met mijn job was moordend. Je wilt goed doen, niet tekort schieten. Je wil een goeie vader zijn.”

De moeilijke periode is de band met zijn kinderen wel ten goede komen, zegt Gert. “Maar het was voor mij wel heel stressvol. Daardoor ben ik toch wel in een soort depressie gesukkeld. Daar kwam dan nog bij dat de relatie met Karen (Damen, red.) in die periode ook op de klippen is gelopen. Dat is allemaal niet bevorderlijk voor de levenskwaliteit.”

“Mama is altijd bij mij”

Ook het afscheid van Gerts moeder drie jaar geleden kwam aan bod. Hoewel ze getroffen werd door ziekte, kwam het overlijden als een donderslag bij heldere hemel. ”Afscheid hebben we dus niet kunnen nemen”, aldus Verhulst. ”Maar ze was wel net een week bij me aan zee geweest. Alsof het zo had moeten zijn”

De begrafenis werd geregeld en de familie Verhulst besloot om haar te cremeren en daarna uit te strooien. Tot het zover was, vertelt Gert. “Ik zag dat plots niet meer zitten. Mijn moeder die uitgestrooid zou worden. Toen heb ik gezegd: stop! Ik ga haar assen mee naar huis nemen.” De moeder van Gert staat nu in een urne ten huize Gert Verhulst, “op den dressoir”. “Ze had gezegd dat ze hier nooit meer weg ging. Ze had gelijk.”

10-12-2017 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Héél straf: Elise wint de superfinale van ‘Blokken’

Héél straf: Elise wint de superfinale van ‘Blokken’

https://www.mupload.nl/img/7s1mr74wqgnoa.jpg

De winnares van de vijfduizendste aflevering ‘Blokken’ is Elise Stassen (Brugge) geworden. Ze ging naar de finale  met 850 punten en kon uiteindelijk het achtletterwoord ‘vuurwerk’ raden. Elise wint met dat juiste antwoord een 22-daagse reis voor twee personen naar Zuid-Afrika en maar liefst 13.000 euro.

10-12-2017 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirk Douglas wordt 101, maar is niet klein te krijgen

Kirk Douglas wordt 101, maar is niet klein te krijgen

https://www.mupload.nl/img/lyc7fzju7wygk.jpg

Zijn het de goede genen, z’n stevige fitnessregime, of heeft Kirk Douglas andere geheimen die maken dat hij vandaag 101 aantikt? Z’n gebeeldhouwde looks zijn vervaagd met de tijd en z’n lichaam oogt frêle, zeker in vergelijking met de tijd dat hij de ongekroonde koning van Hollywood was. Maar die vinnige ogen, die brede kaak en vooral die onmiskenbare put in z’n kin maken van Kirk Douglas nog steeds een formidabele verschijning. De man die onsterfelijk werd met de zin ‘I am Spartacus’ wordt vandaag 101 jaar oud. ‘The Hollywood Reporter’ geeft daarom een welverdiende terugblik op wat alleen maar een fantastische carrière en vooral een onvergelijkbare levensloop is geweest.

09-12-2017 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe George Clooney ontdekte dat Amal zwanger was van tweeling

Hoe George Clooney ontdekte dat Amal zwanger was van tweeling

https://www.mupload.nl/img/jhv78okclfefk.jpg

George (56) en Amal Clooney (39) waren al een tijdje aan het ‘proberen’ toen ze eind vorig jaar ontdekten dat de mensenrechtenactiviste voor de eerste keer zwanger was. Toch was de verrassing eens zo groot toen er niet één, maar twee baby’s op de echo tevoorschijn kwamen. “Ik heb het nieuws nog diezelfde dag op de set van ‘Suburbicon’ aan Matt Damon verteld”, aldus de acteur.

Clooney was volop bezig met de opnames van ‘Suburbicon’ toen hij ontdekte dat hij voor de eerste keer papa zou worden. De acteur was in de wolken en wilde het nieuws meteen van de daken schreeuwen, maar dat vond hoofdrolspeler en Clooney’s boezemvriend Matt Damon echter niet zo’n goed idee. Clooney: “Ik was pas zes uur voordat ik het aan Matt had verteld te weten gekomen dat ik papa ging worden. We waren al wel een tijdje aan het proberen, dus toen we dachten dat ze zwanger was zijn we meteen naar de dokter gegaan om een test te doen. Hij zegt: ‘Ja, daar is de baby... en daar is de andere!’ Ik schrok: “Die andere?! Waar heb je het over?! Ik was compleet verrast. Ik ben diezelfde dag nog naar het werk gegaan, waar ik tegen Matt heb gezegd dat we een tweeling verwachtten. Hij zei: ‘Hou het stil, dat mag je nog niet vertellen!’ Maar ik had het er al uitgefloept. Het is allemaal heel snel gegaan!”

09-12-2017 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zus van Jan Van Looveren verliest strijd tegen kanker

Zus van Jan Van Looveren verliest strijd tegen kanker

https://www.mupload.nl/img/ywft2agy7xadk.jpg

Marleen Van Looveren, de één jaar oudere zus van acteur en presentator Jan Van Looveren is overleden aan kanker. Het Vita et Pax-college in Schoten, waar Marleen leerkracht plastische opvoeding was, is in diepe rouw. Dat meldt het Nieuwsblad.

Marleen werd een viertal jaar geleden getroffen door borstkanker. Daar genas ze van. Het noodlot sloeg evenwel opnieuw toe: de zus van Jan herviel en kreeg een hersentumor. Ze laat een man en twee dochters achter. 

Bij het Vita et Pax-college in Schoten, waar ze les gaf, reageren ze bedroefd. "Hoewel we wisten dat Marleen palliatief was, kwam het nieuws van haar overlijden als een schok”, zegt directeur Bart Roels. “Door de eerlijkheid die ze uitstraalde, werd ze geweldig gewaardeerd door alle collega’s. Ze hield van haar leerlingen en haar leerlingen hielden van haar.”

Jan Van Looveren moest eerder al afscheid nemen van zijn vader op 61-jarige leeftijd, nadat hij zijn strijd tegen kanker verloor. In 2015 wandelden hij en zijn zus mee voor Think-Pink.

09-12-2017 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stan Van Samang verrast publiek met duet Roel Vanderstukken in Sportpaleis

Stan Van Samang verrast publiek met duet Roel Vanderstukken in Sportpaleis

https://www.mupload.nl/img/dwqccxwz5cjta.jpg

Een razend enthousiast publiek was het gevolg van een muzikale verrassing van jewelste tijdens het concert van Stan Van Samang in het Sportpaleis van Antwerpen. 

Niemand minder dan goede vriend Roel Vanderstukken kwam enkele stevige nummers meezingen met de populaire Van Samang... tot grote vreugde van het publiek!

Het was overigens het eerste optreden van Roel sinds zijn zware hartoperatie in oktober. Hoewel hij nog volop herstellende is, wou hij zijn performance met Van Samang voor geen geld ter wereld missen. 

09-12-2017 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fransen nemen massaal afscheid van rockheld Johnny Hallyday

Fransen nemen massaal afscheid van rockheld Johnny Hallyday

https://www.mupload.nl/img/yjadfyonicq5o.jpg

Frankrijk neemt vandaag afscheid van rocker Johnny Hallyday, die deze week op 74-jarige leeftijd overleed. Tienduizenden mensen gingen de straat op, als de kist met het stoffelijk overschot over de Champs-Elysées werd gereden, begeleid door een stoet van honderden motorrijders. Een overzicht.

Om twaalf uur vertrok de kist van Johnny aan de Arc de Triomphe. De stoet werd begeleid door 700 motoren. Maar liefst 1500 politieagenten zijn opgetrommeld voor de beveiliging. 

In de Madeleine-kerk vond een plechtigheid plaats, waar president Emmanuel Macron heeft gesproken. Hallydays band speelde een aantal van zijn nummers. Later wordt Hallyday begraven op het Caribische eiland St. Barth, waar hij en zijn vrouw Laeticia woonden. 

Er werd geopperd om Hallyday een staatsbegrafenis te geven, maar dat vond Macron een brug te ver. Vandaar deze ‘hommage populaire’, “een eerbetoon voor het volk”.

Hallyday, die in het echt Jean-Philippe Smet heette, verkocht meer dan 110 miljoen platen, voornamelijk in Frankrijk. Ook acteerde hij in enkele films, onder andere van regisseur Jan-Luc Godard. Sinds zijn dood afgelopen woensdag aan de gevolgen van longkanker hebben Franse radio- en televisiestations een groot aantal speciale programma’s over hem uitgezonden.

Rockzanger Hallyday was het Franse antwoord op Elvis Presley  Eind jaren vijftig brak hij met de Franse traditionele chansons door Franstalige rock te brengen. Hallyday werd in 1943 geboren onder de naam Jean-Philippe Smet. Hij trouwde vijf keer, waarvan twee keer met dezelfde vrouw. Na zijn overlijden schreef zijn 42-jarige weduwe: “Hij heeft ons vannacht verlaten, zoals hij heeft geleefd: dapper en waardig.” De zanger verbleef de afgelopen weken in een ziekenhuis met ademhalingsproblemen.

09-12-2017 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DJ Tiësto (48) vraagt zijn Annika ten huwelijk

DJ Tiësto (48) vraagt zijn Annika ten huwelijk

https://www.mupload.nl/img/rrpq0mfcxfcps.jpg

DJ Tiësto gaat binnenkort trouwen met zijn 27-jaar jongere vriendin Annika Backes. Hij vroeg haar ten huwelijk tijdens een romantische vakantie op de Malediven.

“Ik ga de rest van mijn leven doorbrengen met de liefde van mijn leven,” zo laat hij weten via Instagram. Ook Annika gaf via die weg een boodschap mee: “Ik ben het gelukkigste meisje ter wereld met de beste man ooit. Ik hou meer van je dan je ooit zal weten!”

Wanneer het huwelijk zal plaatsvinden is nog niet bekend.

03-12-2017 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez poseert voor sexy selfie en breekt stilte over Justin Bieber

Selena Gomez poseert voor sexy selfie en breekt stilte over Justin Bieber

https://www.mupload.nl/img/yj6eh37cdjbao.jpg

Selena Gomez brak voor het eerst haar stilte over Justin Bieber in een interview met Billboard, vorige week. Daarin verklaarde ze dat Justin altijd een speciale plek in haar hart bleef behouden, ook toen ze uit elkaar waren. Kort na het interview dook de zangeres op in een sexy selfie met beste vriendin Theresa Mingus.

Selena is het zat om zich te verstoppen, en dat blijkt niet alleen uit haar Instagram-stories. Voor het eerst vertelt ze ook over haar relatie met Bieber. “Ik ben 25. Geen 18, 19 of 20. Ik koester mensen die een grote impact op mijn leven hebben gehad. Dus die eerste keer kan ik misschien iets geforceerd hebben dat niet klaar was om te zijn, maar dat betekent niet dat mijn gevoelens tegenover Justin zijn veranderd.”

Dat geldt volgens de zangeres trouwens voor alle mensen in haar leven met wie ze volgens de media ruzie heeft. “Nick Jonas, Miley Cyrus, Demi Lovato... We hebben enorm veel meegemaakt samen, we zijn samen opgegroeid. De misverstanden tussen ons zijn echt niet zo serieus als men het soms doet lijken. Ze zijn deel van mijn leven. Het is fantastisch om te zien hoe ver we allemaal gekomen zijn. Als ik mezelf wil zien als een ‘heel’ persoon, moet ik van hen blijven houden.”

03-12-2017 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Razende fans willen Johnny Depp niét meer zien in deze film

Razende fans willen Johnny Depp niét meer zien in deze film

https://www.mupload.nl/img/xqbedtutasyw9.jpg

Vele Harry Potter-fans zijn misnoegd dat Johnny Depp (54) te zien zal zijn in de nieuwe film ‘Fantastic Beasts 2’. Dat komt omdat de acteur beschuldigd wordt van mishandeling, door zijn ex-vrouw Amber Heard.

De eerste poster voor de ‘Fantastic Beasts’-film moest vooral interessant zijn omdat Jude Law er voor het eerst op te zien was in zijn rol van de geliefde professor Perkamentus. In plaats daarvan kregen fans in de smiezen dat Johnny Depp nog steeds deel uitmaakte van de cast als de kwaadaardige tovenaar Grindelwald. 

Gezien Depp slechts enkele minuten te zien was in de vorige film, hadden fans gehoopt dat de acteur in het vervolg vervangen zou worden. Ze steunen daarmee Amber Heard, die beweert dat Johnny haar tijdens hun huwelijk vaak uitschold, sloeg en verwondde. 

“Geloof het niet”

Regisseur David Yates verdedigt zijn keuze: “We zitten momenteel met een situatie waarin veel mannen beschuldigd worden van vanalles en nog wat. Ik heb het gevoel dat één persoon iets beweert over Johnny, gewoon omdat ze dat kan. Ik kan je alleen vertellen over de man die ik elke dag op de set zie, en die is vriendelijk en fatsoenlijk. Dus ik geloof die beschuldigingen niet.”

Ook de andere ex-vrouwen en -vriendinnen van de acteur - Vanessa Paradis, Lori Anne Allison en Winona Ryder - nemen het voor hem op. “Hij valt totaal niet in die categorie. Hij heeft ons nooit slecht behandeld,” klinkt het. 

Zelfs schrijfster J.K. Rowling zelf deed een duit in het zakje. “Ik ben erg blij dat Johnny de rol op zich heeft genomen, en ik kijk er enorm naar uit om te zien wat hij zal doen met het personage.”

Boycot

Fans blijven echter razend, en dreigen zelfs met een boycot. “Wat Yates zegt is een slag in het gezicht voor elk slachtoffer van huiselijk geweld. Johnny Depp als misbruiker in een film over tolerantie, diversiteit en gelijkheid? Dat mogen we niet zomaar laten gebeuren!”

Regisseur David Yates verdedigt zijn keuze: “We zitten momenteel met een situatie waarin veel mannen beschuldigd worden van vanalles en nog wat. Ik heb het gevoel dat één persoon iets beweert over Johnny, gewoon omdat ze dat kan. Ik kan je alleen vertellen over de man die ik elke dag op de set zie, en die is vriendelijk en fatsoenlijk. Dus ik geloof die beschuldigingen niet.”

Ook de andere ex-vrouwen en -vriendinnen van de acteur - Vanessa Paradis, Lori Anne Allison en Winona Ryder - nemen het voor hem op. “Hij valt totaal niet in die categorie. Hij heeft ons nooit slecht behandeld,” klinkt het. 

Zelfs schrijfster J.K. Rowling zelf deed een duit in het zakje. “Ik ben erg blij dat Johnny de rol op zich heeft genomen, en ik kijk er enorm naar uit om te zien wat hij zal doen met het personage.”

Boycot

Fans blijven echter razend, en dreigen zelfs met een boycot. “Wat Yates zegt is een slag in het gezicht voor elk slachtoffer van huiselijk geweld. Johnny Depp als misbruiker in een film over tolerantie, diversiteit en gelijkheid? Dat mogen we niet zomaar laten gebeuren!”

03-12-2017 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian gaat alweer volledig naakt op Instagram

Kim Kardashian gaat alweer volledig naakt op Instagram

https://www.mupload.nl/img/uwtji4bxg0cou.jpg

Een nieuwe dag, een nieuwe naaktfoto voor de Kardashians. Om het succes van haar nieuwe make-up-lijn ‘Ultralight Beams’ te vieren, plaatste Kim alweer een onthullende foto van zichzelf online. Dat deed ze de voorbije dagen al een paar keer eerder, telkens ze goed nieuws over haar zaak deelde.

De collectie focust op de feestdagen en dat betekent volgens Kim K blijkbaar véél glitter. Dat is dan ook het enige dat ze om het lijf heeft in haar kiekjes.

03-12-2017 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concertgangers zijn gek op deze foto van Koen Crucke, maar niet om de reden die hij voor ogen had

Concertgangers zijn gek op deze foto van Koen Crucke, maar niet om de reden die hij voor ogen had

https://www.mupload.nl/img/sb0w77cm4hf78.jpg

Koen Crucke deelde een foto waarop hij te zien is met zanger Jelle Cleymans, die naar aanleiding van de ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’ concerten de eenmalige reünie van ‘Spring’ bijwoont. Leuk, maar dat was niet wat fans het meest opviel.

Koen en Jelle staan namelijk vlak voor het blad met de Wifi-codes die duidelijk voor de backstage bedoeld zijn. In het Sportpaleis is het verkrijgen van een internetverbinding niet makkelijk, vandaar dat concertgangers de foto massaal begonnen te delen. 

Jelle en Koen staan zowel op 4 als 5 december nog in ‘het Sportpladijs’.

03-12-2017 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Millie Bobby Brown deelt ontroerende boodschap over vulkaanalarm in Bali

Millie Bobby Brown deelt ontroerende boodschap over vulkaanalarm in Bali

https://www.mupload.nl/img/fghff2ngmr6qn.jpg

De ‘Stranger Things’-actrice zat zelf vast in Bali nadat het luchtruim er werd afgesloten wegens een vulkaanalarm. Nu deelt ze een post waarin ze iedereen een hart onder de riem steekt. 

Nog maar 13 jaar oud en toch kunnen we er al zo veel goeds over schrijven: Millie Bobby Brown. De actrice was op vakantie door Australië en bezocht daarna Bali. Daar strandde de actrice door het vulkaanalarm, haar uitstap die 4 dagen had moeten duren, werd er eentje van 10 dagen.  In Bali vertoont de vulkaan Moung Agung al enkele weken heel wat activiteit. Tot nu toe is de impact beperkt gebleven tot het eiland zelf, maar als hij echt uitbarst zou dat volgens wetenschappers effect kunnen hebben op de hele wereld. 

Millie deelde een post via Twitter en Instagram waarbij ze het personeel van het hotel waar ze verbleef bedankt en de bewoners van het eiland moed en liefde toestuurt.

02-12-2017 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidaten ‘Blind Getrouwd’ genieten van weekendje Ardennen

Kandidaten ‘Blind Getrouwd’ genieten van weekendje Ardennen

https://www.mupload.nl/img/klpod8tzboihu.jpg

Na het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zijn enkel Veerle en Nick en Evelien en Nicolas getrouwd gebleven. Niet getreurd, enkele maanden na het programma, blijken de kandidaten nog allemaal goede vrienden te zijn.  De acht vrienden genieten momenteel samen van een weekendje Ardennen.

Het huwelijk van Tine en Ben en Sally en Mathias bleef helaas niet duren. Toch komen de kandidaten van het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ nog regelmatig samen.  VTM deelde vandaag een foto op Facebook met de tekst: “Zalig! De deelnemers van Blind Getrouwd genieten momenteel samen van een weekendje Ardennen!”

02-12-2017 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens en Cathérine Moerkerke: “Ik heb na al die jaren nog altijd geen olifantenvel”

Nathalie Meskens en Cathérine Moerkerke: “Ik heb na al die jaren nog altijd geen olifantenvel”

https://www.mupload.nl/img/c7d4dsp48rvrv.jpg

Zo mooi, zo blond, en zo getalenteerd. Zet Nathalie Meskens (35) en Cathérine Moerkerke (40) - twee leading lady’s van VTM - op een regenachtige middag samen in een cocktailbar en de rest volgt vanzelf. “Zeg, mag ik jou eens iets vragen?” “Alleen als ik jou éérst iets mag vragen.”

NATHALIE: “Om met de deur in huis te vallen: ik heb jou altijd een keimooie vrouw gevonden. Zo van ‘die wil ik echt beter leren kennen’’”

CATHÉRINE: “We kennen elkaar al lang, hè, maar enkel van ziens. Tot we drie jaar geleden samen naar de Filipijnen trokken, voor Telefacts.”

NATHALIE: (knikt) “We maakten een reportage over Cunina, een ngo die kinderen in de derde wereld naar school stuurt. In die vier dagen, te midden van de armoede en de miserie, hebben we elkaar in sneltempo leren kennen. Ik herinner me onze babbeltjes: dat kwam snel tot de kern. Geen smalltalk.”

CATHÉRINE: “Toch zijn we elkaar daarna weer uit het oog verloren, vind ik. We zitten dan ook in een totaal andere boîte. De nieuwsdienst komt amper in contact met de andere ‘gezichten’ van VTM. Jammer, want ik vind je een van de boeiendste vrouwen in het medialandschap. Zo veelzijdig ook. Trouwens, toen ik destijds vernam dat we die Telefacts-reportage zouden draaien, dacht ik: oh, het is met Nathalie, ik moet écht wel mijn best doen!”

NATHALIE: “Dat méént ge niet? Schattig, zeg.” (lacht)

CATHÉRINE: “Ik volg je al sinds ‘Kaat & co’, moet je weten. Hoelang is dat geleden?”

NATHALIE: “Amai. Ik zat toen zelfs nog op de toneelschool, ik was twintig.”

CATHÉRINE: “Wel, ik vond dat top. Je sprong er meteen uit, door je naturelle manier van spelen. Dat heb je heel je carrière al doorgetrokken, en dat is je grote sterkte. Jij bent geen geboetseerde figuur die meedraait in het medialandschap, maar een en al echtheid.”

NATHALIE: “Zeg, zo meteen ga ik blozen. (lachje) Mijn respect is volledig wederzijds. Ik kijk met veel bewondering naar jouw capaciteiten als reporter. Neem nu ‘Moerkerke en de Mannen’ destijds, die aflevering met de hooligans: het is niet evident om als mooie, jonge vrouw in die specifieke wereld respect af te dwingen. Maar je voelde aan die gasten dat ze open en zacht waren. En dat kon alleen jij bereiken. Om het even welke mannelijke reporter zou dat niet gekund hebben. Je combineert menselijkheid, begrip en curiositeit – zonder dat het opdringerig wordt.”

CATHÉRINE: “Zoals jij deed in ‘Little Big Shots’ vorig jaar. (Nathalie interviewde kinderen met talent, red.) Je hebt me toen gezegd: ‘Dit is een van de meest intensieve programma’s die ik ooit gedaan heb.’”

NATHALIE: “Ik interviewde in een tempo van tien kinderen per dag, in een studio vol publiek. Dat was pittig – kinderen interviewen ís moeilijk – maar wat vooral niet hielp, was dat ik midden in mijn echtscheiding (van Jeroen Van Dyck, red.) zat. Alles was volop aan het gebeuren, maar ik wilde daar niet over communiceren. Ik zat toen in de slechtste periode van mijn leven ...”

CATHÉRINE: “Maar de show must go on?”

02-12-2017 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears is helemaal klaar voor Kerstmis met haar jonge geliefde

Britney Spears is helemaal klaar voor Kerstmis met haar jonge geliefde

https://www.mupload.nl/img/ipemg59bzehkb.jpg

De vandaag 36-jarige zangeres deelde een kerstvideo van zichzelf en haar 23-jarige beau en personal trainer Sam Asghari.

Britney Spears is vandaag jarig en zit duidelijk al helemaal in de kerstsfeer. Ze deelde namelijk een erg feestelijke - en lieve - video van zichzelf en haar vriend Sam Asghari. De twee zien er dolgelukkig uit!

02-12-2017 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Damon cancelt interviews om bij zieke vader te zijn

Matt Damon cancelt interviews om bij zieke vader te zijn

https://www.mupload.nl/img/nwu0sozow4wys.jpg

De vader van acteur Matt Damon strijdt al zeven jaar tegen kanker. Volgens de dokters ziet het er niet goed uit. Gisteren kende de situatie een enorm dieptepunt. Matt heeft daarom al zijn interviews omtrent zijn nieuwe film ′Downsizing′ in Los Angeles afgezegd.

Een woordvoerster van filmstudio Paramount vertelde aan het Duitse blad Bild het volgende: “We hebben slecht nieuws gekregen van Matt Damon. Zijn vader is heel ziek. Matt was voor enkele afspraken naar Los Angeles overgevlogen, maar heeft rechtsomkeer gemaakt naar Boston toen hij te horen kreeg dat de situatie van zijn vader er enorm op achteruitgaat. Hij wil bij hem zijn tijdens zijn laatste momenten.” 

Matts vader lijdt aan Multipel Myeloom, een ziekte waarbij plasmacellen zich ongecontroleerd gaan vermenigvuldigen in het beenmerg. Tijdens een interview in 2011 vertelde Matt het volgende over zijn vaders ziekte: “We hebben over de laatste jaren enkele vrienden verloren aan kanker. Ik had echter nooit gedacht dat mijn vader er slachtoffer van zou worden. Hij loopt marathons, hij is een atleet, het is niet eerlijk!” 

Kent Damon wordt op dit moment behandeld in Boston, maar het werd al vroeg duidelijk dat de kans op een goede afloop onbestaande is.

02-12-2017 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!