NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen wil een Eline op z'n neus

Iedereen wil een Eline op z'n neus

http://oi67.tinypic.com/dnkj08.jpg

Eline De Munck stelde gisteravond in Antwerpen de derde collectie van haar brillenmerk Odette Lunettes voor. Heel BV-land was naar de pop-upstore afgezakt om een exemplaar uit 'Collection 03' op z'n neus te zetten.

Ze zag er stralend uit. Samen met haar ex Bob is Eline De Munck al twee jaar bijna dag in, dag uit met haar brillen bezig. "2017 wordt een belangrijk jaar", zegt ze zelf. "Onze vorige collecties zijn bijna overal uitverkocht, en nu willen we vooral bewijzen dat we niet zomaar een hype zijn. We willen in alles een stapje verdergaan."

En dus wil De Munck nu ook het buitenland veroveren. "We hebben de voorbije twee jaar een goede basis kunnen leggen in Vlaanderen. Pas daarna hebben we naar het buitenland gekeken", aldus Eline. "In de eerste fase ligt onze focus op Nederland. Maar kwaliteit zal wel altijd boven kwantiteit staan: alles moet op de juiste manier en op het juiste moment gebeuren. We zien dit dan ook als een stappenplan. Vlaanderen is en blijft onze belangrijkste basis."

Odette Lunettes opent opnieuw een Temporary Store op de Meir 73 in Antwerpen gedurende twee weken. Eline is zelf ook de hele tijd aanwezig.

31-03-2017 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar is de tutu? Zo had de begingeneriek van 'Sex and the City' er kunnen uitzien

Waar is de tutu? Zo had de begingeneriek van 'Sex and the City' er kunnen uitzien

http://oi66.tinypic.com/30mu0s4.jpg

Fans van 'Sex and the City' herinneren zich de legendarische begingeneriek van de serie ongetwijfeld. Daarin dartelt hoofdpersonage Carrie Bradshaw rond in een roze tutu, die besmeurt wordt als er een bus vlak voor haar voeten in een plas regenwater rijdt. Toch had het niet veel gescheeld of Sarah Jessica Parker had nooit geschitterd in het iconische ballerinarokje.

Voor de 'Sex and the City'-fans blijft Carrie's meest iconische outfit het schattige, lichtroze tutuutje met simpele top dat aan het begin van elke aflevering een serieuze plas water te absorberen krijgt nadat een bus met Carrie's foto door een grote plas regenwater rijdt. We schreven eerder al dat de bekende tutu amper 5 euro kostte. Maar de makers van de bekende HBO-serie waren eigenlijk tot op het laatste moment van plan om een helemaal andere begingeneriek te gebruiken.

En die heeft de website Entertainment Weekly nu ook in handen gekregen. Carrie wandelt daarin door de straten van New York in een lichtblauwe jurk tot aan haar knieën. Die wordt niet besmeurd, maar Carrie struikelt erin als ze de foto van zichzelf ziet op de bus. Vind jij deze generiek beter of ben je toch blij dat uiteindelijk gekozen werd voor het beginstuk met de roze tutu? Bekijk de 2 versies hieronder.

31-03-2017 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim Soutaer maakt comeback met 'Nummer 1'

Wim Soutaer maakt comeback met 'Nummer 1'

http://oi65.tinypic.com/3164scz.jpg

Het was een tijdje wat stiller rond Wim Soutaer, maar daar komt verandering in! De populaire zanger die meer dan dertien jaar geleden een dikke nummer 1-hit scoorde met de Nederlandstalige single 'Allemaal', heeft met 'Nummer 1' een nieuwe single klaar. En die kan je exclusief bij ons bekijken.

'Nummer 1' is meteen ook de voorbode van een gloednieuw album, dat we dit jaar nog mogen verwachten. Een echte "comeback" dus voor Wim Soutaer als Nederlandstalige solozanger. "Het voelt inderdaad wel aan als een echte comeback voor mij. Of de single ook daadwerkelijk een 'Nummer 1' kan worden, dat zullen we wel zien. In het leven moet je ambitieus zijn, dus het zou natuurlijk fantastisch zijn meer dan 13 jaar na 'Allemaal', maar ik ben ook voldoende realist om te weten dat het niet evident zal zijn", aldus Wim Soutaer.

In de videoclip van het nieuwe nummer trekt Wim Soutaer door de straten van Rome, waar hij witte rozen uitdeelt aan Italiaanse dames. En die laten zich de aandacht natuurlijk welgevallen.

31-03-2017 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian zegt haar lange lokken alweer vaarwel

Kim Kardashian zegt haar lange lokken alweer vaarwel

http://oi66.tinypic.com/20qxv2s.jpg

Ze heeft al ongeveer elk kapsel mogelijk gehad, van platinablond tot bruin tot aan haar kont de afgelopen maanden. Maar de bekendste realityster ter wereld heeft nu wederom de schaar in haar lokken laten zetten. Gisteren postte Kim Kardashian een foto op Instagram waarop ze te zien is met een lange zwarte bob.

Nu het weer wat warmer is buiten, heeft Kim resoluut voor een frisse zomercoupe gekozen. Ze ging voor een ultrastrakke lange bob tot net onder haar schouders en het lijkt er ook op dat ze haar lokken extra zwart heeft laten verven. Of het hier gaat om een pruik of niet, is wel niet geheel duidelijk. De Kardashians veranderen namelijk zo vaak van kapsel, dat al langer wordt gefluisterd dat ze gewoon regelmatig pruiken zouden dragen.

31-03-2017 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na verleider Alex wint ook Dylan een fitnesstitel

Na verleider Alex wint ook Dylan een fitnesstitel

http://oi65.tinypic.com/14uvc3.jpg

De verleiders van Temptation doen het niet alleen goed bij de vrouwelijke helft van de koppels, ze zijn ook erg populair in het fitnesswereldje. Verleider Alex wist al een eerste prijs binnen te halen op zijn eerste wedstrijd, en nu won ook verleider Dylan uit Kaggevinne (Diest) een medaille.

Dylan Aerts (25) is intussen een veel gevraagde celebrity, en hij timmert aan een loopbaan als fitnessmodel. In het Luxemburgse Münsbach ging Dylan vorige week met de eerste prijs aan de haal op Sigi's New Face Classic Contest. Hij won in de categorie 'Men's Physique 3'.  In die categorie doen geen echte bodybuilders mee (waarbij het gaat om maximale spierontwikkeling), maar gaat het om "een afgetrainde, knappe beachboy-look die je meteen op de cover van een fitnessmagazine kan plaatsen". In Dylans categorie moest iedereen groter zijn dan 180 cm.

De afgetrainde verschijning van Dylan op Temptation legt hem geen windeieren. Veel mensen contacteren hem om raad op fitnessvlak. "Ik gaf eerder al adviezen aan mensen die reageerden op mijn foto's. Dankzij Temptation Island zit ik in een flow die kansen schept."

Zijn baan als leerkracht LO bij Sportwerk Vlaanderen heeft hij opgegeven om zich helemaal toe te leggen op persoonlijke begeleiding. Dat doet hij bij fitnessclub Fit2Function, maar hij lanceert heel binnenkort ook een online coachingsite. "Ik stuur geïnteresseerden een formulier waarop ze gegevens invullen over hun sportachtergrond, eetgewoonten, fysieke toestand en wat ze willen bereiken met de training. Op basis daarvan stel ik een trainingsschema en een dieet samen. Via live chatsessies bespreek ik met de klant het verloop. Eventueel nodig ik de klant uit bij Fit2Function in Diest of ga ik bij hem of haar thuis. Er moet wel een sterke motivatie zijn om resultaat te boeken. Wie dit alleen maar doet om mij eens te ontmoeten is eraan voor de moeite", vertelde Dylan eerder al in Het Laatste Nieuws.

31-03-2017 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaat Albert II tevreden met uitspraak: "Volgens de wet is vaderschap meer dan biologie"

Advocaat Albert II tevreden met uitspraak: "Volgens de wet is vaderschap meer dan biologie"

http://oi64.tinypic.com/mcacnl.jpg

De advocaat van koning Albert II is tevreden met de uitspraak van de rechtbank in Brussel van gisteren. Volgens de raadsman hebben de rechters 'de wet correct toegepast' door Delphine Boël niet te erkennen als de wettelijke dochter van de gepensioneerde koning Albert.

"Volgens de wet is vaderschap meer dan biologie", zegt Alain Berenboom vandaag tegen de VRT. Hij wijst daarmee op de banden tussen Delphine en Jacques Boël, die de wettelijke vader blijft van de 49-jarige kunstenares.

"Zelfs als Jacques Boël niet de biologische vader van Delphine zou zijn, dan is er door de jaren heen wel een duidelijke ouderschapsband tussen hen gegroeid. Juridisch heet dat 'bezit van staat'. Er is dus een realiteit ontstaan, die de rechtbank niet zomaar ongedaan kan maken", aldus Berenboom.

De Brusselse rechtbank verklaarde de juridische procedure van Delphine dinsdag niet ontvankelijk. Ze is al sinds 2013 bezig om zich als dochter te laten erkennen door koning Albert II en gaat in beroep tegen het vonnis.

29-03-2017 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael vandaag (drie maanden na zijn dood) begraven

George Michael vandaag (drie maanden na zijn dood) begraven

http://oi64.tinypic.com/2dwb6ed.jpg

De Britse popzanger George Michael (Georgios Kyriacos Panayiotou) is vandaag in intieme kring begraven, hij overleed vorig jaar op kerstdag. Dat heeft zijn familie meegedeeld aan de Britse omroep BBC. Zijn begrafenis heeft heel wat voeten in aarde gehad. Pas drie weken geleden wist de lijkschouwer de exacte doodsoorzaak te geven: een hart- en leverziekte. Een post-mortemonderzoek had "geen overtuigende" oorzaak vastgesteld.

"We kunnen bevestigen dat de begrafenis van popzanger George Michael vandaag heeft plaatsgevonden in aanwezigheid van zijn vrienden en familie. Ze hebben tijdens een intieme ceremonie afscheid genomen van hun zoon, broer en vriend", verklaarde de familie.

In de persmededeling bedankt de familie van de zanger ook uitdrukkelijk alle fans voor hun talrijke boodschappen van liefde en steun. Verder details over de begrafenis van de 63-jarige heeft de familie niet bekendgemaakt.

De popzanger overleed op kerstdag 2016 in Goring-on-Thames, in het graafschap Oxfordshire, aan natuurlijke doodsoorzaken. Hij was vooral bekend van nummers als 'Last Christmas' en 'Wake Me Up Before You Go-Go', met zijn groep Wham!

29-03-2017 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ella Leyers kruipt in de huid van Temptation Lize

Ella Leyers kruipt in de huid van Temptation Lize

http://oi67.tinypic.com/2ikukp1.jpg

Heel Vlaanderen lijkt wel in de ban van Lize, de Brusselse die op 'Temptation Island' haar relatie met Jefferson heeft getest. Want is ze nu nog samen met haar vriend of heeft ze voor de langharige verleider Ken gekozen? Het programma is duidelijk ook de guilty pleasure van Ella Leyers , die vanavond in 'Tegen De Sterren Op' een knappe imitatie van Lize neerzet.

Ella vond het duidelijk moeilijk om het accent van Lize onder de knie te krijgen. De actrice deelde op Instagram verschillende bloopers van de scène. Niet makkelijk, dat Brussels accent.

29-03-2017 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ella Leyers over 'Tegen De Sterren Op': "Soms is het knokken voor een typetje"

Ella Leyers over 'Tegen De Sterren Op': "Soms is het knokken voor een typetje"

http://oi64.tinypic.com/35a6qdl.jpg

Ze moest het qua populariteit even afleggen tegen haar zus Olga, die als een komeet door 'De Slimste Mens Ter Wereld' raasde. Inmiddels is ook haar oudste zus Dorien tot het tv-dom bekeerd, maar toch blijft Ella de meest opvallende Leyers-dochter op het scherm. Ook vanavond schittert ze weer op VTM in 'Tegen De Sterren Op'. "Soms is het knokken om een typetje te mogen spelen."

Week na week zet ze nagenoeg perfecte imitaties neer van bekende smoelen in Vlaanderen. Ella Leyers schuwt daarbij ook de mannelijke rollen niet, onder wie haar eigen vader Jan. Vorige week blonk ze uit als Belle Perez, en nog meer als een perfecte kopie van Carmen Waterslaeghers uit 'F.C. De Kampioenen'. Vanavond speelt ze onder anderen Evelien uit 'Blind getrouwd'. We spreken Ella terwijl de lente buiten zijn opwachting maakt. "Heerlijk toch, dat lentegevoel", zegt ze. "Maar eigenlijk snak ik altijd naar het seizoen dat het niet is. Als het in de zomer te warm is, kan ik dromen van een mooie winter", lacht ze.

Elke week herbeginnen
Zo kennen we Ella Leyers. Onstuimig, onrustig, bruisend en ongeduldig. Ze heeft afscheid genomen van de Eén-reeks 'Professor T', speelde een tijd toneel en schittert in 'Tegen De Sterren Op'. "De aanloop naar het nieuwe seizoen was best spannend. Door nu veel meer op het live-element in te zetten, krijg je behoorlijke scheuten adrenaline door je lijf gejaagd. Het moet er meteen pal op zijn. Het groepsgevoel is ook veel groter. Dit is het beste wat me kon overkomen. Elke week vanaf nul beginnen, da's mijn ding." Al wordt er wel eens getrokken en geduwd als de rollen worden verdeeld. "Ja, het is soms knokken om een bepaald typetje te mogen spelen. Danira Boukhriss, bijvoorbeeld, wil iedereen graag doen. Uiteindelijk wordt bepaald wie er fysiek het best op lijkt en of het agendagewijs in orde komt."

29-03-2017 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is nu zeker: er komt een tweede seizoen van Callboys

Het is nu zeker: er komt een tweede seizoen van Callboys

http://oi66.tinypic.com/a4378k.jpg

Regisseur Jan Eelen liet het eerder al uitschijnen en nu is het ook zeker: er komt een tweede seizoen van 'Callboys'. Dat heeft Telenet bekendgemaakt.

'Callboys II' is een van de drie coproducties die Telenet in samenwerking met de Vlaamse omroepen zal realiseren. Concreet gaat het voor 'Callboys' om FBO en SBS. Daarnaast investeert het Mechelse bedrijf in 'Black-out' van productiehuis jonnydepony voor vrt en 'Gina & Chantal' (werktitel) van Sylvester Productions voor Medialaan en 'Callboys II' van FBO voor SBS.

Met 'Callboys', een reeks over vier gigolo's met ambitie, leverde Eelen het meest besproken televisieprogramma van het afgelopen najaar af. Logisch dus dat er na de laatste aflevering meteen gespeculeerd werd over een mogelijk vervolg. Eelen liet toen al enig enthousiasme blijken. Een tweede reeks zou wel leuk zijn, klonk het. Maar het grote struikelblok was de financiering in orde krijgen. Dat is nu met Telenet, dat ook de eerste reeks financierde, meteen opgelost.

Wanneer het tweede seizoen op het scherm komt, is nog niet geweten.

29-03-2017 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe je job en vrijwilligerswerk elkaar versterken

Hoe je job en vrijwilligerswerk elkaar versterken

http://oi65.tinypic.com/2r2t3c3.jpg

Doe je vrijwilligerswerk? Dit is niet alleen goed voor jezelf en de samenleving, maar ook voor je werkgever. Dankzij je vrijwillige inzet, presteer je ook sterker in je betaalde baan, weet VDAB.

Hoe vrijwilligerswerk je versterkt op de arbeidsmarkt en in je job? Shaireen Aftab, woordvoerster van VDAB, somt zes troeven op.

Troef 1: Je verwerft extra competenties

Vrijwilligerswerk levert je competenties op die je misschien niet in je job verwerft. “Je ontwikkelt bijvoorbeeld een app voor je lokale sportvereniging. Dan voeg je dit toe aan je competentieprofiel, waardoor je ook een job in IT kan zoeken. Je hoeft niet enkel volgens je opleiding op vacatures te reageren.”

Troef 2: Het toont je passie

Werkgevers houden van mensen met een passie. Mensen die vrijwilligerswerk doen engageren zich graag voor de samenleving. Je toont inzet.

Troef 3: Je verbreedt je profiel

Omdat vrijwilligerswerk je versterkt in je job, verdient het een plaats op je cv. “Je verbreedt je profiel. Zo geef ik als criminologe les aan de politieschool. De ervaring die ik daar voor de klas opdoe, versterkt me ook in mijn rol als woordvoerster.”

Troef 4: Je vult een gat in je cv

Zit je met een gat in je cv na je laatste job? “Werkgevers kunnen zich vragen stellen bij iemand die, bijvoorbeeld, twee jaar heeft thuis gezeten. Maar wanneer je je geëngageerd hebt, weegt het gat in je cv minder zwaar.”

Troef 5: Je leert werken in team

Vrijwilligers werken vaak samen met anderen. Dit teamwerken wordt door werkgevers sterk naar waarde geschat.

Troef 6: Je pleziert de werkgever

“Sommige werkgevers hebben niet graag dat hun mensen een tweede job hebben, of een bedrijf opstarten. Ze vrezen dat dit tijd wegneemt van de job waarvoor zij betalen. Daarentegen, ruimte bieden aan mensen voor vrijwilligerswerk past voor vele werkgevers in hun inspanningen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

26-03-2017 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardbeiplantjes meten luchtkwaliteit

Aardbeiplantjes meten luchtkwaliteit

http://oi64.tinypic.com/jsp00i.jpg

In de provincie Oost-Vlaanderen zijn 11.300 aardbeiplantjes uitgedeeld. Die moeten de luchtkwaliteit meten.

Met het ’Airbezen-project’ wil men de luchtkwaliteit in de provincie meten. “Het is de eerste keer dat we hiermee ook informatie halen in de plattelandsgemeenten”, zegt professor Roeland Samson van de Universiteit Antwerpen.

Het AIRbezen-project ontsproot aan het brein van enkele enthousiaste bio-ingenieurs van de Universiteit Antwerpen. In 2014 riepen zij voor het eerst de hulp in van burgers en scholen, om via biomagnetische monitoring van de bladeren van aardbeiplantjes de luchtkwaliteit in hun buurt in kaart te brengen. De primeur was voor Antwerpen, maar ondertussen kreeg het project al navolging in onder meer Nederlandse steden en het Spaanse Zaragoza.

Vijf blaadjes

Dit jaar is Oost-Vlaanderen aan de beurt. “In Antwerpen ging het om een duizendtal plantjes en kregen we zicht op de stad, nu brengen we voor het eerst een hele provincie – inclusief het platteland – in kaart”, zegt professor Roeland Samson. In totaal schreven zich 10.000 gezinnen in, verspreid over de hele provincie.

Inclusief de 205 deelnemende scholen, werden zaterdag 11.300 plantjes uitgedeeld. Midden juni moet iedereen vijf blaadjes van de plant inleveren. “Zo’n 3.000 stalen zullen worden onderzocht op fijn stof. De andere stalen zullen wel worden bewaard”, legt Samson uit. “Op die manier kunnen we data vergaren waar we tot hiertoe geen zicht op hebben. In de hele provincie hebben we immers geen enkele blinde vlek.” In het najaar worden alle resultaten gebundeld in een rapport en voorgesteld.

26-03-2017 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malaise compleet bij Nederland: bondscoach Danny Blind ontslagen

Malaise compleet bij Nederland: bondscoach Danny Blind ontslagen

http://oi66.tinypic.com/2dsqwyu.jpg

De Nederlandse voetbalbond heeft bondscoach Danny Blind ontslagen, zo meldt het management van de Nederlandse coach. Nederland verloor zaterdag de belangrijke WK-interland tegen Bulgarije met 2-0 en staat pas vierde in zijn groep. Nadat Nederland het EK in Frankrijk al miste, lijkt nu ook het WK 2018 halen een steeds moeilijkere klus. De malaise bij onze noorderburen is compleet, assistent-trainer Fred Grim neemt plaats op de bank voor de oefenmatch tegen Italië komende dinsdag.

“We hebben respect voor wat Danny betekend heeft voor ons en voor het elftal tijdens zijn dienstverband. Maar omdat de sportieve resultaten helaas zijn tegengevallen en nu ook de kwalificatie voor het WK in Rusland moeizaam verloopt, voelen we ons helaas genoodzaakt afscheid van hem te nemen”, aldus directeur Jean Paul Decossaux.

“We waren op de goede weg. Bulgarije uit was naar mijn idee een incident”, aldus de 55-jarige Blind zelf. “Ik heb er alles ingestopt wat ik in me had. Jammer dat het hiermee eindigt.”

Kroniek van aangekondigd ontslag

Danny Blind maakte zijn debuut bij het Nederlandse elftal in september 2015. Aanvankelijk zou Blind pas na het EK 2016 bondscoach worden bij Oranje, maar door tegenvallende resultaten werd toenmalig bondscoach Guus Hiddink in augustus ‘15 al aan de deur gezet. Blind moest Nederland alsnog naar het EK leiden, maar slaagde daar niet meer in. Het eindigde pas vierde in een groep met Tsjechië, IJsland en Turkije en mocht niet naar het Europees Kampioenschap in Frankrijk.

De WK-kwalificatie begon meteen ook met een valse noot voor Nederland en Danny Blind. Het speelde 1-1 gelijk tegen Zweden, won daarna wel tegen Wit-Rusland en ging vervolgens weer onderuit tegen Frankrijk. De nederlaag tegen Bulgarije, afgelopen zaterdag, was echter de druppel voor de KNVB, door die nederlaag staat Nederland pas vierde in zijn groep, enkel de groepswinnaar gaat rechtstreeks naar het WK in Rusland volgend jaar.

26-03-2017 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. In tientallen steden in Rusland is betoogd tegen de regering

In tientallen steden in Rusland is betoogd tegen de regering

http://oi63.tinypic.com/axz6ma.jpg

Een van de belangrijkste oppositiestemmen in Rusland, Aleksej Navalny,had opgeroepen om vandaag te betogen. De respons was onverwacht hoog. Navalny zelf werd in Moskou gearresteerd. Er zouden meer dan 500 arrestaties zijn verricht.

Het is sinds 2012 geleden dat zoveel mensen in Rusland betoogd hebben tegen de regering. Het was Aleksej Navalny die de bevolking had opgeroepen om te protesteren. Hoerwel de overheid alle betogingen had verboden, zijn in tientallen steden mensen op straat gekomen. De aanleiding voor de betoging was de film die Navalny enkele weken geleden postte, waarin de exorbitante rijkdom van premier Dmitry Medvedev werd getoond. Navalny wil daarover duidelijkheid.

In Vladivostok, in het oosten van het land en dus zeven uur vroeger dan in Moskou, hadden 's ochtend al zo'n vijfduizend betogers verzameld.In Moskou kwamen 5 tot 6000 manifestanten de straat op. De politie greep hard in. Er werden meer dan 500 arrestaties verricht, waaronder verscheidene journalisten.

 

 De oppositieleider zelf liet intussen via Twitter weten dat het goed gaat met hem. Hij roept op om verder te betogen.

De 40-jarige Navalny is bekend om zijn anticorruptiecampagnes, waarmee hij zich richt tot belangrijke met het Kremlin verbonden figuren. Vier jaar geleden kwam hij op bij de burgemeesterverkiezingen in Moskou en werd daarbij verrassend tweede met 27 procent van de stemmen. Daarna werd hij veroordeeld voor corruptie, waardoor hij zich niet meer verkiesbaar kon stellen. Volgens tegenstanders ging het om een politiek gemotiveerd proces. Hij wil zich kandidaat stellen voor de presidentsverkiezingen van volgend jaar;

26-03-2017 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Retoriek van Trump kan oorlog ontketenen in Europa’

‘Retoriek van Trump kan oorlog ontketenen in Europa’

http://oi66.tinypic.com/n33m3d.jpg

Bedreigt Amerikaans president Donald Trump de vrede in Europa? Volgens Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, kan zijn huidige anti-EU retoriek daar alleszins toe leiden.

Dat Donald Trump voor de Brexit was, is geen geheim. De president van de VS zei eerder al dat de Brexit ‘een geweldige zaak is voor het Verenigd Koninkrijk’ en dat ‘een gunstig handelsakkoord tussen de VS en het VK andere EU-landen ertoe zou kunnen aanzetten hetzelfde te doen en het EU-blok te verlaten.’

Maar dat vindt Jean-Claude Juncker een gevaarlijke evolutie, zeker wat de Balkan-landen betreft. Het borrelt namelijk weer in de Balkan.

De context van de EU houdt de vrede in die regio in stand, zo zegt Juncker. ‘Stimuleer andere landen niet om de EU te verlaten’, zo zei Juncker tegen Amerikaans vice-president Mike Pence tijdens een bezoek van Pence aan Brussel.

‘Als de EU in elkaar stuikt en uit elkaar valt, dan hebben we een nieuwe oorlog in de Balkan. De enige mogelijkheid voor dat geteisterde deel van Europa, is om in dat Europese verhaal te zitten. Als we hen op zichzelf zouden laten, landen als Macedonië, Albanië en Bosnië & Herzegovina, dan ontstaat daar weer oorlog.’

Mislukking en tragedie

Tijdens dat bezoek zei Pence nog aan Juncker dat hij en president Trump uitkijken naar de samenwerking met de EU, om ‘het politieke en economische partnerschap’ te versterken. Maar dat nemen de Europese leiders met een korrel zout , aangezien Trump argwanend staat tegenover de EU.

Juncker noemde de Brexit eerder al een mislukking en tragedie, maar zei ook dat de onderhandelingen voor de uittreding van het Verenigd Koninkrijk vriendelijk en eerlijk zouden verlopen.

Waarom is de Balkan zo’n kruitvat?

• In Bosnië-Herzegovina is politieke macht gebaseerd op ­etniciteit, niet op individueel burgerschap. Conflicten daar slaan bovendien uit naar minderheden in andere landen.

• De Ruslandfactor. Rusland pookt de onrust op om zijn ­invloed te vergroten.

• Drugshandel en criminaliteit. Toen Joegoslavië gewelddadig uiteenviel, kregen smokkelbendes en milities vrij spel. Zij zijn nog steeds sterke politieke figuren of zelfs werkgevers

• Geen EU-perspectief. De EU wordt gezien als een bron van stabiliteit, maar een snelle uitbreiding zit er niet in.

26-03-2017 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harrison Ford vindt zichzelf een idioot na verkeerde landing

Harrison Ford vindt zichzelf een idioot na verkeerde landing

http://oi67.tinypic.com/287ez2v.jpg

Hollywoodacteur Harrison Ford noemt zichzelf een idioot nadat hij midden februari een bijzonder gevaarlijk manoeuvre uitvoerde bij een landing met zijn vliegtuig op de John Wayne luchthaven in Californië . Dat is te horen op pas vrijgegeven geluidsopnames. Hij botste toen bijna op een passagiersvliegtuig.

De 74-jarige acteur landde midden februari met zijn klein vliegtuigje op een taxibaan, een weg tussen de start- of landingsbaan en het platform, in plaats van op de landingsbaan. De 'Indiana Jones'-acteur was afgeleid door een passagiersvliegtuig van American Airlines op diezelfde taxibaan. Hij botste er net niet tegen.

Nu zijn er dus geluidsopnames vrijgegeven waarin Harrison Ford zich excuseert. "Ik ben de idioot die naast de landingsbaan is geland. Was het de bedoeling dat dat toestel onder mij zat?", vraagt de acteur in dat gesprek. "Oh, ik ben geland op de taxibaan. Ik snap het nu. Sorry daarvoor."

25-03-2017 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesbische gele 'Power Ranger': film krijgt 18+ rating in Rusland

Lesbische gele 'Power Ranger': film krijgt 18+ rating in Rusland

http://oi63.tinypic.com/20qe72x.jpg

Nadat er eerder al ophef ontstond in Rusland en Maleisië rond de Disneyfilm 'Beauty and The Beast' omwille van het homoseksuele personage LeFou, is het nu wederom prijs met de nieuwe 'Power Rangers'-film. Oorzaak: de gele Power Ranger. Rusland neemt in die mate aanstoot aan het lesbische personage, dat besloten werd de film de rating 18+ mee te geven.

Na de strenge rating 16+ voor 'Beauty and The Beast' doet de Russische filmcensuur er voor de nieuwe 'Power Rangers'-film dus nog een schepje bovenop. Enkel volwassenen zullen de film in de Russische bioscoopzalen kunnen bekijken. In de 'Power Rangers'-film is de gele Ranger, gespeeld door Becky G, lesbisch. Ze praat openlijk over haar 'girlfriend problems'.  

In Maleisië, een overwegend islamitisch land waar homoseksualiteit illegaal is, ontstond eerder ook al reuring toen duidelijk werd dat LeFou, het hulpje van Gaston, homoseksueel is in de real life versie van de Disneyfilm 'Beauty and The Beast'. Het land wilde vervolgens dat een homoseksuele scène uit de film zou geknipt worden. Disney weigerde in te gaan op dat verzoek. De release werd tijdelijk uitgesteld, maar uiteindelijk werd toch beslist dat de film in Maleisië ongeknipt vertoond zou worden.

De nieuwe 'Power Rangers'-film komt gewoon in de bioscoop in Maleisië, ondanks dat een van de personages dus homoseksueel is. Gedacht werd dat de film problemen zou opleveren net als 'Beauty And The Beast', maar woensdag is toch groen licht gegeven voor de release van de film. Volgens The Hollywood Reporter heeft de enorme internationale media-aandacht de Maleisiërs mogelijk afgeschrikt om opnieuw in verweer te gaan.

25-03-2017 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amber Heard kreeg advies te zwijgen over haar geaardheid voor Hollywoodcarrière

Amber Heard kreeg advies te zwijgen over haar geaardheid voor Hollywoodcarrière

http://oi65.tinypic.com/98ye4j.jpg

Amber Heard kreeg jaren geleden te horen dat ze moest zwijgen over haar geaardheid als ze het wilde maken in Hollywood. De biseksuele ex van Johnny Depp trok zich daar niets van aan, maar gaf op een symposium van The Economist toe dat ze het moeilijk heeft gehad.

"Het heeft zeker invloed gehad op mijn carrière", vertelde de dertigjarige actrice. Amber merkte bijvoorbeeld dat filmmakers twijfelden haar een heterovrouw te laten spelen in een romantische komedie. "Het was niet makkelijk. Ik was de enige die zo werkte, het was moeilijk omdat niemand het eerder gedaan had."

Nog steeds vindt Amber het vreemd als ze ergens ziet of hoort dat ze in 2010 uit de kast kwam. "Ik vind dat wel grappig, ik heb voor mijn gevoel nooit in de kast gezeten." Zeven jaar geleden kreeg Amber de vraag of ze ook op vrouwen viel, een vraag waar ze eerlijk antwoord op gaf. "Daarna drong de ernst van mijn uitspraak pas tot me door."

Ook toen pas begreep Amber waarom haar werd geadviseerd niet te praten over haar geaardheid. "Plots kreeg ik een label opgeplakt. Ik werd 'de lesbienne Amber Heard' in plaats van 'de actrice Amber Heard'."

25-03-2017 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow geeft ons tips voor anale seks

Gwyneth Paltrow geeft ons tips voor anale seks

http://oi63.tinypic.com/10dfyb9.jpg

We kunnen altijd op Gwyneth Paltrow rekenen om ons seksleven een boost te geven. Op haar lifestylewebsite 'Goop' geeft ze regelmatig tips, vaak van bizarre aard. Zo promootte ze al natuurlijke glijmiddelen en moeten we allemaal jadestenen inbrengen. En ook het onderwerp 'anale seks' gaat ze niet uit de weg, blijkt nu.

De actrice/redactrice vroeg aan psychoanaliste Paul Joannides om een en ander duidelijk te maken over anale seks. En die meldt meteen dat we daarvoor niet op pornofilms moeten afgaan. "Die zijn even waarheidsgetrouw als hoe er met auto's wordt gereden in The Fast and the Furious-films." Dat is duidelijk.

De experte, die het boek 'Guide to Getting it On!' schreef, meldt verder nog dat er drie gouden regels zijn om anale seks aangenaam te maken:

1. Allereerst is het belangrijk dat je oefent om je sluitspier te ontspannen. "Die spier heeft een automatische reflex om op te spannen als je er van de buitenkant tegen duwt." Hoe je daar precies op oefent, geeft ze evenwel niet mee.

2. Het is belangrijk om voldoende glijmiddel te gebruiken "want in tegenstelling tot de vagina gaat dat bij de anus niet vanzelf."

3. Ten slotte moet je ervoor zorgen dat je de juiste hoek hanteert bij het penetreren "zodat je niet tegen de darmwand botst". Waarom dat niet goed is, dat verklapt ze ook niet, maar we vermoeden dat het pijnlijk is.

Verder benadrukt Joannides dat het allemaal draait rond 'communicatie, feedback en vertrouwen'. "Koppels die geen uitstekende seksuele communicatie hebben, geen hoog niveau van vertrouwen hebben en niet vrijuit feedback geven en ontvangen, horen geen anale seks te hebben." Voila, dat weten we dan ook weeral.

25-03-2017 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke Clijsters één jaar na haar scheiding van Jelle: "Ik mag best fier zijn op mezelf"

Elke Clijsters één jaar na haar scheiding van Jelle: "Ik mag best fier zijn op mezelf"

http://oi64.tinypic.com/35be5tx.jpg

Elke Clijsters (32) heeft iets gedaan wat Bekende Vlamingen zelden doen: een boek schrijven over haar echtscheiding zoals die is. Geen zeemzoete uitleg over 'opnieuw eigen paden bewandelen', maar een oprecht relaas over de breuk met Jelle Van Damme, en dat het pijn deed. "Met mijn verhaal wil ik andere mensen helpen", aldus Elke, die na één jaar sterker staat dan ooit. "Ik heb lang in andermans schaduw geleefd", beseft de jongste van de Clijsters-clan. "Maar door deze scheiding heb ik mezelf gevonden."

Ze heeft even getwijfeld, natuurlijk, over dat boek, dat 'Dancing Solo' heet. Weliswaar is het vooral een praktisch boek rond emoties en hoe je jezelf versterkt - geen 'tell all' over haar huwelijk - maar er zitten wel eerlijke anekdotes in, en dat staat een beetje haaks op wat gewoonte is in de BV-wereld: luchtig melden dat je 'elkaar in volle vriendschap weer de vrijheid gunt'. Elke Clijsters daarentegen beschrijft hoe ze huilend in bed lag. Geeft toe dat ze Jelle Van Damme, die nu in Amerika voetbalt bij LA Galaxy, nog graag zag na de scheiding. En dat ze ook op zoek moest naar zichzelf: ze is de dochter van Lei Clijsters, zus van Kim Clijsters en tenniste ook zelf, maar wie is Elke?

Jullie scheiding dateert van een jaar geleden. Is er één moment geweest waarop je haarscherp besefte: nu is het voorbij?
"Neen, dat is in stappen gegaan, bij mij. Dat heeft toch wel twee jaar geduurd. Je denkt: ik ga scheiden. Dan twijfel je. Je gaat heen en weer. 'Kunnen we toch niet harder proberen, voor de kinderen?' Dan denk je: neen, het is voorbij. Maar er is niet ineens geroepen van: het is gedáán."

Wat is het moeilijkste aan scheiden, Elke?
"Het loslaten. En je moet zovéél loslaten. Niet alleen de persoon van wie je hield, maar ook het leven dat je samen had. Die droom van samen oud te worden. Die droom van een hecht gezin. Vrienden die je samen had. Ook financieel is het voor mij veranderd. Als je met twee bent en je zorgt samen voor een inkomen... Dit huis staat nu te koop, het is ook gewoon te groot. Ik moet daar slim in zijn: ik ga verhuizen naar de stad en dat vind ik niet eens zo erg - ik denk dat de drukte me deugd zal doen. Er verandert dus veel en je kan alleen maar proberen het om te buigen naar iets nieuws, dat óók goed is - bijvoorbeeld door een andere band met je ex-partner op te bouwen."

Heb je alles goed kunnen ombuigen, vind je?
"Als ik zie wie ik nu ben, vergeleken met een jaar geleden, dan mag ik heel fier zijn. Dat is echt een groot verschil. Ik wil niet arrogant klinken, maar ja, ik denk dat ik met de situatie ben kunnen omgaan. Zoiets heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat ik al dingen had meegemaakt voor deze breuk. Het verlies van mijn papa. Mijn beste vriendin die overleden is toen ik jonger was. Nu voel ik: als ik iets moet verwerken, dan kan ik dat plaatsen, hoewel ik natuurlijk wel heel erg verdrietig ben. Ik kan daar het positieve uit halen. Ik denk dat maar één ding mij echt totaal onderuit zou kunnen halen: als er iets heel ergs zou gebeuren met de kinderen. Daar heb ik oneindig veel respect voor, voor mensen die na zòiets toch nog altijd verder kunnen met hun leven."

25-03-2017 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."De menopauze is geen donkere tunnel, maar een borrelende vulkaan"

"De menopauze is geen donkere tunnel, maar een borrelende vulkaan"

http://oi66.tinypic.com/15r03e9.jpg

Martine Prenen is er het levende voorbeeld van: een vrouw die de negatieve denkwijze omdraait in iets positiefs. Zelfs uit de gevreesde menopauze haalt de gezondheidscoach iets positiefs: van pauze maakt zij power. Het boek Menopower van de voormalige omroepster is nu al aan de derde druk toe.

23-03-2017 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op komst: vierde seizoen van Reizen Waes

Op komst: vierde seizoen van Reizen Waes

http://oi68.tinypic.com/2ceg6yd.jpg

Er komt een vierde seizoen van het Eén-programma Reizen Waes. Tom verklapte gisteren in 'Mag ik u kussen?" dat hij een nieuw seizoen wel ziet zitten, en de netmanager van Eén reageerde vandaag in Het Nieuwsblad dat ook de omroep enthousiast is. En dan het slechte nieuws? Fans zullen tot eind 2018 moeten wachten.

In 2017 heeft Tom Waes het druk met een nieuwe Eén-reeks waarin hij een undercoveragent speelt. De opnames starten 5 juni en lopen tot 15 december. Daar is meteen een tweede seizoen van gepland voor 2019. Er blijft dus een gat in 2018 over voor een vierde seizoen van Reizen Waes, dat zou tegen eind 2018 op het scherm kunnen verschijnen. Met 1,7 miljoen kijkers per aflevering van het derde seizoen, staat Eén te springen voor een vervolg. Netmanager Olivier Goris zei vandaag in de krant: "Ik kan maar blij zijn te horen dat Tom zin heeft in nog een seizoen." Afghanistan en Libanon zijn maar enkele landen die nog op het verlanglijstje van de avonturier staan.

23-03-2017 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ziet er niet al te best uit voor Tom. Deze mannen strijden om de kus van de toekomstige mevrouw Waes

Het ziet er niet al te best uit voor Tom. Deze mannen strijden om de kus van de toekomstige mevrouw Waes

http://oi63.tinypic.com/w2n62v.jpg

Een hoogst ongewone situatie in deze aflevering van 'Mag ik u kussen?', want Tom Waes moet het tegen Jeroom en Erik Van Looy opnemen om een kus te winnen van z'n eigen verloofde, Mieke Morel.

Het wordt een strijd op het scherpst van de snee, niet in het minst omdat Mieke echt niet van plan is om de rode loper uit te rollen voor Tom. Ze maakt het hem bepaald niet makkelijk.

Erik en Jeroom worden dan weer heen en weer geslingerd tussen twee emoties. Enerzijds krijgen ze blinkende oogjes bij de gedachte om Tom z'n verloofde voor z'n neus te mogen kussen. Anderzijds zijn ze er ook niet helemaal gerust op dat Tom daar vredelievend op zal reageren...

'Mag ik u kussen?', vanavond om 21.30u op Eén.

23-03-2017 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele draagt 'Make you feel my love' aan slachtoffers van aanslag in Londen op

Adele draagt 'Make you feel my love' aan slachtoffers van aanslag in Londen op

http://oi68.tinypic.com/2qi8u8p.jpg

Adele vindt het raar om niet thuis te zijn na de terreuraanslagen in Londen. De zangeres liet tijdens een concert in Nieuw-Zeeland weten dat ze het liefst bij haar vrienden en familie zou willen zijn, aldus The Sun.

De 28-jarige Britse woont in Londen en zei zich erg ver weg van huis te voelen. Tijdens het concert sprak ze haar 45.000-koppige publiek toe: "Mijn stad is aangevallen. Iedereen maakt het goed, maar er zijn vier mensen die het niet goed maken. Dus laten we dit aan hen opdragen en aan Londen, mijn soulmate."

Hierop zette ze vervolgens haar nummer Make You Feel My Love in. De zangeres is momenteel op tour en keert pas in juni terug naar Londen.

23-03-2017 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In jogging naar het werk? Zo doe je het net als Kendall Jenner en Gigi Hadid

In jogging naar het werk? Zo doe je het net als Kendall Jenner en Gigi Hadid

http://oi63.tinypic.com/qq5nhd.jpg

Dankzij inspanningen van modemerken als Vêtements en celebs zoals Kendall Jenner en Cara Delevingne kun je tegenwoordig gewoon in je sportoutfit naar buiten. En of we daar gelukkig om zijn, want na jaren afzien in skinny jeansbroeken en loeistrakke topjes is een beetje comfort absoluut welkom, toch?

Vaste regels zijn er niet als het gaat om in jogging naar buiten te komen. Het spreekt voor zich dat een trainingsbroek een stuk chiquer staat met een paar hakken onder en een hemd als bovenstuk. Net zoals een hoodie deftiger staat in combinatie met een kostuumbroek. Maar je kunt evengoed in volledige sportoutfit en sneakers naar buiten voor op een luie zondag bijvoorbeeld.

23-03-2017 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een huisje langs het spoor

Een huisje langs het spoor

http://oi66.tinypic.com/vq408j.jpg

Stel je voor dat je huis in een museum staat! Het overkwam Guido Telemans, die is opgegroeid in een woning langs de sporen in Schaarbeek. De ontwerper van Train World vond het gebouw zo bijzonder dat hij het met veel plezier opnam in zijn spoorwegopera. Train World is dus letterlijk rond het huisje heen gebouwd. Dit spoorweghuisje, dat tot 1958 bewoond werd, is een ode aan de vele spoorwegmensen die zich met hart en ziel inzetten zodat jij kan reizen met de trein.

Guido’s vader kreeg net voor de Tweede Wereldoorlog een promotie tot baanmeester en daarom verhuisde de familie Telemans in 1942 naar het spoorweghuisje in Schaarbeek op een tiental meter van de sporen. Als baanmeester moest hij op het onderhoud van de sporen toezien. Een belangrijke job, en tijdens de Tweede Wereldoorlog bovendien gevaarlijk door de ligging van het huis!

Gevaarlijk WC-bezoek

Het station van Schaarbeek vormde een belangrijk doelwit voor de geallieerden. Door het spoornet te saboteren wilden ze de Duitsers tegenwerken. De familie Telemans verhuisde tijdelijk naar een woning een paar honderd meter verder, maar ook daar kregen ze door de muur van de WC een obus op bezoek. Gelukkig liep het goed af!

Na de oorlog was Guido de koning te rijk. Hij bouwde met zijn broers en zussen een clubhuis in de tuin en hield konijnen, kippen en eenden.

Vandaag kan je opnieuw op bezoek gaan bij de familie Telemans en jezelf onderdompelen in de sfeer van de jaren vijftig.

Je uitstap start in het oude stationsgebouw van Schaarbeek. Tickets koop je aan het originele stationsloket van 130 jaar geleden.

19-03-2017 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lego Dimensions Batman The Movie: na de film, de game

Lego Dimensions Batman The Movie: na de film, de game

http://oi64.tinypic.com/154bq5f.jpg

Drie jaar na ‘The Lego Movie’ zijn de beroemde Deense blokjes terug in de zalen met ‘The Lego Batman Movie’. Voor Warner Bros de ideale gelegenheid om een nieuw Lego Dimensions pack te lanceren.

Wie goed kijkt, ziet meteen dat de vleermuisman niet in de doos zit. Daar is nochtans een simpele reden voor: het Batman-figuurtje zat al in het oorspronkelijke Lego Dimensions startpack. Je hebt het begrepen: om deze uitbreiding te spelen, heb je dat originele pack dus nodig. Het goede nieuws is dat de prijs van dat pack anderhalf jaar na de release gehalveerd is, tot onder de € 50.

Voor je aan dit nieuwe avontuur begint, moet je wel eerst even de handleiding bekijken om het nieuwe portaal, de twee figuurtjes en de auto in elkaar te steken. Daar ben je ongeveer een uurtje mee zoet. Dat blijft trouwens een van de sterke punten van Lego Dimensions: eerst bouwen met echte blokjes en dan op de console spelen met hun virtuele versie.

Ben je daarmee klaar, dan moet je nog even geduld hebben en je internetverbinding opwarmen. Het updaten en verplicht downloaden van de Batman-wereld is een regelrechte hindernisbaan. Als het dan uiteindelijk toch lukt, kan je met Batman, Batgirl en Robin aan de slag in zes nieuwe levels. Maar omdat Batman de laatste jaren al overvloedig in actie kwam in verschillende Lego-games, heeft deze uitbreiding (€ 40) uiteindelijk weinig nieuws of verrassends te bieden.

19-03-2017 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marion Cotillard is bevallen van een dochter

Marion Cotillard is bevallen van een dochter

http://oi68.tinypic.com/28mollh.jpg

Actrice Marion Cotillard is bevallen van een dochter, schrijft het Franse magazine Voici. Het is het tweede kind voor de Franse actrice en haar partner Guillaume Canet.

Marion Cotillard (41) en de Franse acteur en regisseur Guillaume Canet (43) zijn een koppel sinds 2007. Ze hebben samen al een zoontje van vijf, Marcel. In maart 2015 liet Canet nog de letter M tatoeëren, verwijzend naar Marion en Marcel, de twee grote liefdes van zijn leven.

En nu is de actrice dus bevallen van een dochter. Volgens het Franse magazine Voici heet het meisje Louise. 

De actrice stond tijdens haar zwangerschap nog even in het oog van de storm toen geruchten de kop opdoken dat ze een affaire zou hebben met haar 'Allied'-tegenspeler Brad Pitt. Er werd toen zelfs beweerd dat Marion zwanger zou zijn van Pitt. In een post op Instagram ontkende de actrice alle roddels. 

19-03-2017 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheid van rock-’n-roll-held Chuck Berry

Afscheid van rock-’n-roll-held Chuck Berry

http://oi68.tinypic.com/2ry635x.jpg

De legendarische rock-'n-rollmuzikant Chuck Berry is overleden. Dat melden de Amerikaanse media op gezag van de politie. Hij werd 90 jaar.

De zanger werd zaterdagmiddag bewusteloos aangetroffen in St. Charles County, Missouri, aldus de politie.

Berry's carrière duurde meer dan zeven decennia, met bekende hits als 'Roll over Beethoven' en 'Johnny B Goode'. Hij ontving in 1984 een lifetime achievement Grammy en was een van de eersten die in 1986 een plekje kreeg in de Rock and Roll Hall of Fame.

In oktober, op zijn negentigste verjaardag, kondigde hij nog aan dat hij in 2017 een nieuw album ging uitbrengen.

19-03-2017 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel krijgen de Kardashians betaald voor één Instagrampost

Zoveel krijgen de Kardashians betaald voor één Instagrampost

http://oi63.tinypic.com/2ql8vva.jpg

Dat de familie Kardashian zich niet al te veel financiële zorgen moet maken, wist je waarschijnlijk al. We vertelden jullie eerder al hoeveel Kim op haar bankrekening heeft staan, en nu is naar buiten gekomen hoeveel zij en haar zussen verdienen met één simpele Instagrampost. Opgelet: val niet van je stoel bij het lezen van dit artikel.

Wij posten ook wel eens een foto van een cappuccino of onze vakantie op Instagram, alleen verdienen de bekendste realitysterren ter wereld daar in tegenstelling tot ons ook nog eens een aardige duit mee. Volgens Michael Heller, de CEO van het digitale marketingbureau Talent Resources dat commerciële deals regelt voor de familie, hebben sommige merken maar liefst 500.000 dollar over om gezien te worden door de 95 miljoen volgers van Kim.

Zussen Khloé en Kourtney krijgen gemiddeld dan weer 250.000 dollar voor een gesponsorde post. Kendall en Kylie zijn de laatste tijd erg in trek en vragen zo'n 400.000 dollar per post. Volgens Heller vormen Instagramposts nu 25% van hun inkomen, en volgens de man gaat dat in de toekomst alleen maar toenemen.

19-03-2017 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Je lijkt op die collega van Gert van Samson. Wat is zijn naam ook weer?"

http://oi68.tinypic.com/11rdh21.jpg

Hans Bourlon, die samen met Gert Verhulst Studio 100 leidt, heeft het boek 'De Blik van Bourlon' uitgebracht, daarin bundelt hij zijn opmerkelijkste columns. Speciaal voor HLN.be selecteerde Bourlon een van die columns:

Wimereux

'Ze bijten niet', zeg ik, terwijl ik naar mijn dobber staar. 'Het water is te helder', zegt de man die naast mij is komen staan. 'Vissen hebben beschutting nodig. Door al die waterzuivering lijkt het alsof je hengel in een aquarium ligt.'

Dat vertelseltje kende ik niet.

'En dan zijn er natuurlijk de Oost-Europeanen. Die vissen hier elke put leeg. Ze eten ook alles op wat ze vangen. Karper, brasem, voorn. Snoekbaars is naar het schijnt het lekkerst.'

'Ik zet altijd alles terug', zeg ik. 'Zeg maar, wacht eens', zegt de man. 'Weet je op wie jij lijkt?'

'Op mijn vader', zeg ik.

'Maar nee, ik bedoel... Je lijkt op die collega van Gert van Samson. Wat is zijn naam ook weer? Hij heeft nog meegedaan aan De Slimste Mens. Hans Cou... Coudron?'

'Hans Bourlon? Juist. Ik heb nog al gehoord dat ik op hem lijk', zeg ik.

'Maar je bent het niet, hè', lacht hij. 'Dat kan ook niet. Die man zou hier nooit zitten.'

'Waarom niet?' vraag ik.

'Een baas van zo'n bedrijf? Nee jong. Zo iemand vist niet. Die heeft wel betere dingen te doen dan naar een dobber te kijken. Die zwemt in het geld.'

'Wat zou die nu aan het doen zijn?' vraag ik.

'Op een zondagvoormiddag? Die is aan het brunchen. Op zijn kasteeldomein. Die heeft een butler. En als het zonnetje schijnt, gaat hij jagen. Maar pas op: niet op konijnen of fazanten, hè. Nee, zulke mannen jagen op beren in Bulgarije of zo. Vissen doen ze nooit.'

'Ik ging als kind vissen met mijn vader', zeg ik. 'Dat was zo'n avontuur. 's Nachts lag ik wakker en fantaseerde ik over de grote karpers die ik aan de haak zou slaan. Ik was ervan bezeten. Nu vis ik soms nog. Het brengt mij tot rust. Je zit de hele dag op één plek. Je ziet de zon opgaan en ondergaan. Ik kijk naar de vogels, de wolken. Zelfs onder de paraplu tussen de regendruppels geniet ik.'

'Ah zo. Ik snap het al. Je bent geen visser, je verdrinkt alleen pieren.'

'Haha.' We lachen met zijn mop. Mijn vader vertelde ze vroeger ook al. 'Zal ik eens iets zeggen? Een paar jaar geleden gingen mijn vrouw en ik naar het noorden van Frankrijk. Wimereux, je kunt daar smakelijke zeevruchtenschotels eten. Wie zat daar in dat restaurant? Hans Bourlon. Met een groot gezelschap rondom zich. Hij voerde het hoge woord. De hele tijd verkondigde hij van die grote theorieën. Over de politiek en de televisie. En maar kakelen. Al die anderen moesten niks zeggen. Ja, lachen met zijn moppen, dat deden ze, maar zo overdreven dat je kon zien dat ze veel van hem moesten krijgen. En hij dacht waarschijnlijk: ik ben in Frankrijk, ik praat lekker luid, hier verstaan ze mij toch niet. Mijn vrouw en ik maar luistervinken! Nee, sympathiek kwam hij niet over... Maar nu ik je zo bekijk. Je lijkt er echt op, maar je bent het niet. Zijn neus was groter, zijn stem luider. Hij was hautain en jij bent zo vriendelijk. En vissen zou hij nooit doen.'

Mijn telefoon rinkelt. 'Hallo met Hans Bourlon', zeg ik. 'Oké... zal ik doen. Tot straks.'

Een moment is het stil. Dan...

'Haha', lacht de man luid. 'Je wilt mij beetnemen, hè. Je dacht dat ik nu zou geloven dat je echt Hans Bourlon bent. Je wilt mij eens goed doen blozen. Nee nee, daar trap ik niet in. Grapjas!' Ik lach met hem mee en spreek hem niet tegen.

'Dat moet ik aan mijn vrouw vertellen', hoor ik hem nog zeggen, terwijl hij achter de bomen verder stapt naar de volgende visser. Ik kijk opnieuw naar de wolken en de zon. Er vliegt een reiger op. Mooi en sierlijk.
Wimereux, denk ik. Da's lang geleden. Daar moeten we dringend nog eens naartoe.

18-03-2017 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
17-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nonnen die 'heks' Katy Perry voor rechter daagden, vangen bot

Nonnen die 'heks' Katy Perry voor rechter daagden, vangen bot

http://oi64.tinypic.com/15rdq37.jpg

Het heeft twee jaar geduurd, maar het klooster in Los Feliz (LA) is dan toch eindelijk eigendom van Katy Perry. Die kocht het gebouw in 2015, maar kreeg het daarna aan de stok met enkele nonnen, die haar onder meer van hekserij beschuldigden.

In juni 2015 werd het bod van Katy Perry, die 9,3 miljoen wilde neertellen voor een omgebouwd klooster, aanvaard. Ze regelde de zaak rechtstreeks met het aartsbisdom van Los Angeles, maar dat was buiten enkele nonnen gerekend.

Zuster Rita Callanan (78) en zuster Rose Catherine Holzman (86), die toen op het domein woonden, vonden de zangeres allerminst een geschikte koper. Zij hadden hun zinnen gezet op een plaatselijke zakenvrouw, die volgens hen veel fatsoenlijker en geschikter was. Ze claimden dat zij het zeggenschap hadden over het kloostergebouw en dienden een klacht in.

Die werd nu in hoger beroep voor de tweede keer verworpen. De rechter oordeelde dat de nonnen geen legale voet hebben om op te staan en het recht niet hebben om het domein zelf te verkopen. Daarenboven hadden ze hun illegale verkoop ook allerminst correct gedocumenteerd.

17-03-2017 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Droog koken, is dat een nieuwe trend?": deze pop-ups riskeren af te vallen

"Droog koken, is dat een nieuwe trend?": deze pop-ups riskeren af te vallen

http://oi68.tinypic.com/2nq4bjd.jpg

Ook vandaag trekt de jury er opnieuw op uit om de pop-ups te bezoeken en uiteindelijk twee nieuwe sterren uit te delen: een in Antwerpen en een in Kortrijk. Het loopt niet overal even vlot, want ze krijgen te maken met "kip uit oorlogsgebied", heel wat droge gerechten, "schimmelachtige radijzen" en een gebrek aan kunstkennis. Welke twee pop-ups dreigen uiteindelijk af te vallen?

TJOP's

In Antwerpen staat er veel op het spel, want daar betekent de ster - naast een geldprijs - ook een vrijstelling voor de volgende stemronde. De jury moet daar enkel nog op bezoek bij Karel en Birger van TJOP's, die het hoog bezoek met veel zenuwen afwachten - al valt dat niet echt te horen aan Karels ietwat lijzige stem. De jury heeft er alvast vertrouwen in dat hun coaching geholpen heeft. "Het broodverhaal is er nu echt ingemept", meent Sergio. Ze bestellen dan ook gewoon de hele kaart, en zijn intussen erg blij dat Karel en Birger "twee kilo vrolijker zijn vorige keer".

17-03-2017 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer controverse na 'The Sky is The Limit': "Azimi's willen mijn hotel kopen. Maar het is niét te koop"

Weer controverse na 'The Sky is The Limit': "Azimi's willen mijn hotel kopen. Maar het is niét te koop"

http://oi65.tinypic.com/2v2b41h.jpg

"De broers Azimi staan helemaal niet op het punt om het Godshuis in Sint-Laureins te kopen. Hun verhaal in 'The Sky is the Limit' is één grote leugen", zegt huidig uitbater Karen Babasyan van het monumentale hotel-restaurant. "Door hun beweringen lijd ik zakelijke schade. Ik overweeg gerechtelijke stappen."

Dinsdagavond gingen de Iraniërs Salar (34) en Sasan (30) Azimi ­vol­uit in het VIER-programma 'The Sky is the Limit'. Nadat de twee broers in hun kasteel en ­hotel in Aardenburg (Sluis) eerst nog wat gegoocheld hadden op de beurs, en daarbij vlot 130.000 euro waren verloren, zetten ze hun zinnen op een investering in hotel Godshuis in het pittoreske Sint-Laureins in het Meetjesland. De broers stapten in een helikopter en maakten een vlucht boven hun nieuwe eigendom. Alsof het ­allemaal in kannen en kruiken was. Of hooguit een kwestie van nog enkele formaliteiten.

Voorverkooprecht

Karen en Kira Babasyan, de huidige uitbaters van Godshuis, zijn er ondersteboven van. "Dit verhaal klopt helemaal niet. Van a tot z ­gelogen", aldus de baas van het hotel-restaurant-feestzaal. "De Azimi's hebben hier niets te zoeken."

17-03-2017 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicolette Kluijver is kankervrij verklaard

Nicolette Kluijver is kankervrij verklaard

http://oi68.tinypic.com/25ti3ys.jpg

RTL-presentatrice Nicolette Kluijver is gisteren officieel vrij verklaard van kanker. Dat heeft ze gemeld via haar Instagram-account.

"Gisteren heb ik het beste nieuws uit mijn leven gekregen", laat ze weten. "Ik ben officieel schoon! De kanker is weg! Het is een gevecht geweest, maar ik wist dat ik kon winnen." De presentatrice ligt nog wel in het ziekenhuis. "Maar met dit nieuws kan ik de hele wereld weer aan."

Ze bedankt haar volgers en fans voor alle steun die ze heeft ervaren tijdens de behandeling.

Bij haar bericht heeft Kluijver vier foto's geplaatst van haar verblijf in het ziekenhuis. Ze liet eind februari weten meteen te stoppen met al haar werkzaamheden voor RTL omdat een voorstadium van longkanker was ontdekt. De presentatrice liet toen wel al weten dat de kans op genezing groot was omdat de ziekte op tijd was ontdekt.

17-03-2017 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De enige twee personen die Walter Baele niet kan imiteren

De enige twee personen die Walter Baele niet kan imiteren

http://oi66.tinypic.com/2h34dw2.jpg

Of je nu Wim Helsen, Willy Naessens of Johan Stolz ziet opdraven in Tegen de Sterren op: telkens is het Walter Baele (52) die in de huid kruipt van deze BV's. Toen hij vijfentwintig jaar geleden een humorconcours won, ging de bal voor hem aan het rollen. "Ik heb elke pruik in de Benelux al op mijn hoofd gehad", vertelt hij in Story.

In het populaire sketchprogramma 'Tegen De Sterren Op' geeft hij gestalte aan o.a. premier Charles Michel en zakenman Willy Naessens. "Willy vindt mijn imitatie hilarisch", vertelt Walter. "Dat kreeg ik van hem en van Marie-Jeanne te horen. Uitzonderlijk, want meestal hoor ik geen rechtstreekse reactie." Tegen de Sterren op is al aan z'n zevende seizoen toe, en telkens nieuwe imitaties vinden is niet evident. "Het is niet zo dat er elk jaar een karrenvracht aan nieuwe BV's wordt aangerold. Je ziet dezelfde mensen terugkeren in de politiek of de showbizz, en die zijn al eens geïmiteerd. Of er is op z'n minst al eens een poging toe gedaan, want soms lukt het gewoon niet..."

Geen Frank of Luc
Niet elke imitatie lukt, geeft Walter toe. "Het is lang geleden, maar het is me nooit gelukt om Frank Deboosere of Luc Appermont juist neer te zetten. Voor mij begint een imitatie met de stem van de BV. Als ik die bij mezelf niet hoor, wordt het moeilijk. Visueel is het een kwestie van de herkenbare uiterlijke kenmerken te kopiëren: ik denk dat ik elke pruik in de Benelux al op mijn hoofd heb gehad, en hetzelfde geldt voor valse snorren en brillen", lacht hij.

14-03-2017 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje ontbloot de plek van haar nieuwe tattoo

Josje ontbloot de plek van haar nieuwe tattoo

http://oi68.tinypic.com/23h27nl.jpg

Dat Josje Huisman een nieuwe tattoo heeft laten zetten, dat kon u hier al lezen. Maar nu heeft de ex-K3-zangeres ook onthuld waar het kleinood op haar lichaam is terug te vinden.

Gisteren ontlokte de tattoo van een zigeunervrouw heel wat reacties op sociale media. Josje heeft al verschillende tattoos: op haar arm, haar zij en de meest opmerkelijke net onder haar borsten. Maar de plek van haar nieuwe tattoo bleek een mysterie. Tot vandaag. Via Instagram Stories onthulde Josje dat de creatie op haar zij prijkt en verderloopt tot op haar bil.

14-03-2017 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaming is de 'beste Mol ooit' in Nederland: "Ik handelde niet altijd met voorkennis"

Vlaming is de 'beste Mol ooit' in Nederland: "Ik handelde niet altijd met voorkennis"

http://oi65.tinypic.com/f1l3c2.jpg

Bij ons is het nog even wachten op de ontknoping van De Mol, maar de finale van de Nederlandse (en razend populaire) tegenhanger 'Wie is De Mol' was dit weekend al. En Mol van dienst was daar warempel een Vlaming, die er een heel aparte tactiek op nahield.

Thomas Cammaert uit Ekeren (32) bleek dit weekend De Mol te zijn in Nederland. Het programma 'Wie is De Mol' wordt niet zoals bij ons met onbekende mensen gespeeld, maar met bekende Nederlanders. Of Vlamingen dus, in het geval van Thomas. Hij woont in Amsterdam en is bij onze Noorderburen al enkele jaren actief als acteur, onder meer in 'Soldaat van Oranje'. Bij ons was hij ook al te zien op het kleine scherm, onder meer in Vermist en Spoed.

De man wordt nu al de beste Mol uit de geschiedenis van het programma genoemd, omdat niemand tot op het einde ook maar een flauw vermoeden had dat hij het spel bedroog. Er werd 55 keer gevraagd wie de Mol was aan de kandidaten, en zijn naam viel maar twee keer. Uiteindelijk kon cabaretière Sanne Wallis de Vries hem ontmaskeren.

Aparte tactiek
Het is een dubbel gevoel, vertelt Thomas aan het AD. "Ik ben opgelucht dat alles zo goed is gegaan, maar ik vind het ook ontzettend jammer dat het voorbij is. Het had van mij serieus nog 80 afleveringen langer mogen duren." Dat niemand hem verdacht, had volgens hem met zijn aparte tactiek te maken. "Ik koos er voor om juist níet alles vooraf te weten. Ik wilde oprecht verrast reageren als ik hoorde wat we gingen doen. 'Paardrijden? Yes!' Ik wilde overkomen als een spontane kandidaat."

In Nederland is het programma vaak een springplank voor een carrière in de media, iets dat Thomas wel ziet zitten.

14-03-2017 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Steve Tielens dook ook al in bed met Trisha"

"Steve Tielens dook ook al in bed met Trisha"

http://oi68.tinypic.com/jt6gye.jpg

Er blijven maar verhalen opduiken over het liefdesleven van zanger Steve Tielens, die het naar verluidt niet al te nauw neemt met zijn huwelijkse trouw. Niet alleen klapte zijn 'stalker' al uit de biecht, maar nu doen getuigen in Dag Allemaal ook een boekje open. "Hij deed het met Trisha op de parking van een horecazaak", klinkt het daar.

Vorige week raakte bekend dat Steve een klacht indiende tegen een mannelijke stalker, die volgens hem verliefd was geworden en hem lastig viel. De 'stalker' beet echter van zich af en vertelde dat het net Steve was die hem aan het lijntje hield om geld af te troggelen.

Ook in Dag Allemaal gaat de man, die Mike heet, daar dieper op in, en beweert dat er zelfs seksueel contact was tussen hen: "In de sauna. Ik had voor hem een tienbeurtenkaart gekocht. We spraken daar af, om intiem te kunnen zijn. We hadden voordien al gekust, in een bos niet zo ver van zijn huis. Maar in de sauna konden we een stapje verder gaan. En de eerste keer... Goh, hoe zeg ik dit proper? Steve raakte al snel, euhm, in opgewonden toestand. Hij vroeg me om zijn edele delen te betasten, en hij deed bij mij hetzelfde."

Slippertje in beeld
Dat Steve het niet zo nauw neemt met zijn huwelijksgeloften, wordt al langer gefluisterd in het showbizzmilieu. Zo gaat hij iets te familiair om met zijn vrouwelijke fans. "Ik ben bevriend met een ander slachtoffer van hem, een dame. Zij heeft net hetzelfde meegemaakt als ik", aldus Mike.

14-03-2017 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham kan wel degelijk lachen in het openbaar!

Victoria Beckham kan wel degelijk lachen in het openbaar!

http://oi68.tinypic.com/jt6gye.jpg

Victoria Beckham (42) lijkt het charmeoffensief van haar man David een handje - of liever: een tandje - toe te steken. De Britse socialite werd in New York zowaar betrapt op een heel erg zeldzaam moment: ze lachte haar hagelwitte tanden helemaal bloot! En dat in een op het eerste gezicht spontane opwelling. Of was het toch een doordacht manoeuvre om haar al meer dan 20 jaar klassieke pruilmondje even in de koelkast te steken?

Manlief David (41) heeft onlangs geen al te beste beurt gemaakt met de zogenaamde Beckileaks. De afgeborstelde ex-voetballer bleek dan plots toch niet zo'n perfecte schoonzoon te zijn als zijn keurig opgebouwde imago had doen vermoeden. Dat beeld moest dus dringend weer bijgesteld en Beckham sloof zich op Instagram dan ook stevig uit om te laten zien wat voor een voorbeeldige huisman en vader hij wél is.

Al dan niet toevallig is zijn wederhelft nu ook in een onverwachte maar geheel sympathieke pose vastgelegd door de camera. Net als de rest van New York ging de voormalige Spice Girl vóór de nakende intrede van superstorm Stella nog snel inkopen doen. Ze trok gisteravond naar verluidt onder meer voor dipsauzen, voorverpakte sla en gerookte zalm naar de supermarkt Whole Foods.

Zonnebril
Hoewel de schemering al ingetreden was, bleef Posh trouw aan haar onafscheidelijke donkere zonnebril. Maar zelfs die verhulde haar lachende gezicht niet op de foto. Verder ging ze onder meer gekleed in een broek uit haar eigen collectie.

Volgens ooggetuigen ruimde de uitbundige lach van Victoria Beckham daarna weer baan voor haar in het openbaar traditionele duckface toen de Britse modeontwerpster zich tussen de andere shoppers begaf. En blijkbaar was ze ook een beetje moe.

14-03-2017 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Het wordt vandaag zonnig en droog

Het wordt vandaag zonnig en droog

http://oi67.tinypic.com/2moy06g.jpg

Na het lokale ochtendgrijs komen er vrijdag brede opklaringen. Het blijft droog en zonnig, met soms enkele wolkenvelden. De maxima liggen tussen 7 graden in de Hoge Venen en 12 of 13 graden over het westen. Dat meldt het KMI.

Vrijdagavond en -nacht is het droog en meestal lichtbewolkt. Over het westen en het noordwesten krijgen we soms wel meer wolkenvelden. De minima schommelen tussen -1 graad in de Hoge Venen en 5 graden over het westen.

Het weekend begint op veel plaatsen zonnig met hoge bewolking. Vanaf het westen neemt de bewolking toe, maar het blijft droog. De maxima liggen zaterdag tussen 10 en 13 graden ten zuiden van Samber en Maas en tussen 12 en 14 graden elders. Zondagochtend is het licht tot wisselend bewolkt. Geleidelijk neemt de bewolking toe en ‘s namiddags is wat lichte regen mogelijk over het westen van het land. Maxima tot 14 graden.

Begin volgende week is het op de meeste plaatsen droog met soms opklaringen en veel wolkenvelden. De maxima liggen rond 13 graden. De daaropvolgende dagen blijft het droog met afwisselend zon en wolken. De maxima liggen steeds in de buurt van 12 of 13 graden. ‘s Nachts koelt het flink af met vooral in de Kempen en de Ardennen kans op wat lichte vorst aan de grond.

10-03-2017 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense jongen ontdekt vliegtuig Tweede Wereldoorlog

Deense jongen ontdekt vliegtuig Tweede Wereldoorlog

http://oi64.tinypic.com/295z6fl.jpg

Een Deense vader en zijn zoon hebben een vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. De jongen kreeg op school een taak over de oorlog en vond toevallig een wrak in de buurt van zijn woonst.

Toen de 14-jarige Daniel Rom Kristiansen op school een schrijfopdracht over de Tweede Wereldoorlog kreeg, grapte zijn vader dat hij op zoek moest naar een oorlogsvliegtuig dat volgens een legende in 1944 in de buurt van de familieboerderij uit de lucht zou zijn geschoten.

Met de hulp van zijn vader en een metaaldetector, ging de jongen op zoek naar het vliegtuig. Wanneer de machine ineens biepte, waren de twee heel verrast. De Denen hadden niet verwacht dat ze iets zouden vinden.

Vijf meter diep lagen een stuk van een machinegeweer, restanten van een motor, het uniform van een piloot, beenderen, een identiteitskaart van een bemanningslid, een portefeuille en een condoom.

Geconserveerd

“Het vliegtuig was in duizend stukken neergestort”, zei vader Kristiansen aan de Deense krant Politiken. “Alles was bewaard gebleven zoals het er 75 jaar geleden lag.” Het vliegtuig is een Messerschmitt Bf 109, een toen veelgebruikt model.

Zoontje Kristiansen kreeg achteraf een schoolvrije dag om naar de berging van het vliegtuig te kijken. “Zo heeft Daniel gelukkig iets om in zijn huistaak over te schrijven”, zei zijn vader dolblij.

10-03-2017 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanker wordt thuis behandeld

Kanker wordt thuis behandeld

http://oi65.tinypic.com/2v3mu75.jpg

In het hele land starten pilootprojecten waarbij patiënten niet meer naar het ziekenhuis moeten voor hun behandeling. Ook borstkankerpatiëntes.

Een paar keer per maand naar het ziekenhuis en daar tussen personen zitten die minstens even ziek zijn. Veel kankerpatiënten zouden hun verblijf in het ziekenhuis willen inruilen voor een behandeling in hun woonkamer. Dat kan binnenkort. In het hele land starten proefprojecten rond ‘thuishospitalisatie’ voor in totaal 1.300 patiënten die kanker hebben of die een intraveneuze antibioticakuur nodig hebben. Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) keurde twaalf projecten goed. Het UZ Leuven en het UZ Antwerpen, bijvoorbeeld, zullen aan een deel van de vrouwen met borstkanker voorstellen dat ze hun behandeling thuis krijgen.

‘Voor veel patiënten is het zwaar om gedurende een halfjaar tot een jaar steeds opnieuw naar het ziekenhuis te komen. Elke keer confronteert hen dat met hun ziekte’, zegt Marc Peeters, diensthoofd oncologie in het UZ Antwerpen.

Inspuitingen

De projecten in Antwerpen en Leuven zijn er voor vrouwen met een specifiek type borsttumor waartegen ze ook nog na hun chemo het geneesmiddel Herceptin krijgen. ‘Vroeger werd Herceptin intraveneus toegediend, nu kunnen we ook inspuitingen geven’, aldus Peeters. ‘Een verpleegkundige kan de spuit evengoed bij hen thuis zetten. De verplaatsing naar het ziekenhuis, je daar inschrijven en op je beurt wachten is dan niet meer nodig.’

Wat simpel klinkt, is het in de praktijk niet, luidt het in Antwerpen en Leuven. De thuishospitalisatie vergt een nieuwe organisatie van de zorg, waarbij de ziekenhuizen nauw samenwerken en informatie uitwisselen met zorgverleners buiten de ziekenhuismuren, zoals diensten voor thuisverpleging. De verpleegkundigen hebben ook een extra opleiding nodig.

Logistieke uitdaging

Peeters: ‘Een spuit met een geneesmiddel tegen kanker is iets anders dan een griepvaccin. De verpleegkundige staat mee in voor het melden van bijwerkingen aan het ziekenhuis. Daar houdt een andere verpleegkundige bij welke nevenwerkingen er gemeld worden en of een arts moet ingrijpen.’

Naast de samenwerking tussen alle spelers is ook het puur logistieke een uitdaging, zegt Kevin Punie, staflid medische oncologie aan het UZ Leuven. ‘Herceptin moet vanuit het ziekenhuis bij de patiënt geraken, zonder dat de koudeketen wordt onderbroken.’
Het moet in de proefprojecten nog bewezen worden, maar naar alle verwachting zal de thuishospitalisatie toch minder kosten dan de behandeling in de kliniek. De projecten passen in de hervorming van het ziekenhuislandschap en -financiering. 

‘Beddenhuis’

De Block wil komaf maken met het ziekenhuis als ‘beddenhuis’ waar patiënten onnodig lang verblijven. Dat maakt de zorg duur. De eerder opgestarte proefprojecten voor vrouwen na de bevalling liggen in dezelfde lijn. In plaats van in het ziekenhuis worden moeder en kind thuis verder opgevangen door kraamhulp en vroedvrouwen.

Maar het gaat om meer dan besparingen. Volgens minister De Block lopen patiënten thuis minder risico op ziekenhuisinfecties. Het federaal kenniscentrum voor de gezondheidszorg (KCE) stelde ook vast dat patiënten bij een kankerbehandeling thuis zeker niet onveiliger zijn, maar wel meer tevreden dan in het ziekenhuis – op voorwaarde dat ze niet verplicht thuis worden behandeld. De Block maakt zich daarvoor sterk. ‘Deelname aan een proefproject blijft vrijwillig. Patiënten kunnen nog altijd kiezen voor een klassieke hospitalisatie.’

10-03-2017 om 11:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscarwinnaar zes weken in ons land voor duurste filmproductie op Belgische bodem

Oscarwinnaar zes weken in ons land voor duurste filmproductie op Belgische bodem

http://oi67.tinypic.com/snnvnq.jpg

Oscarwinnaar en steracteur Colin Firth zal binnenkort zes weken aan het werk zijn in de AED Studios in Lint. Hij speelt de hoofdrol in een film over de ramp met de Russische duikboot Koersk. Een groot deel van de prent zal in de onderwaterstudio van AED worden opgenomen.

De ramp met de Russische kernonderzeeër Koersk kostte in augustus 2000 het leven aan alle 118 opvarenden. De ‘onzinkbare’ duikboot zonk toen na een zware ontploffing naar de bodem van de Barentszzee, ten noorden van Rusland en Noorwegen.

EuropaCorp, het productiehuis van de Franse regisseur Luc Besson, werkt nu aan een film over de tragedie en de daaropvolgende chaotische reddingsactie. Colin Firth, die in 2011 een Oscar kreeg voor zijn rol in The King’s Speech, zal de hoofdrol op zich nemen, met naast zich de Franse actrice Léa Seydoux en onze eigen Matthias Schoenaerts. De Deen Thomas Vinterberg kruipt in de regiestoel.

Onder water

De opnames van Kursk, zoals de film zal heten, vinden hoofdzakelijk in België plaats en heel wat scènes zullen in het bassin van AED Studios in Lint worden gedraaid. “Met een budget van 40 miljoen dollar moet dit de grootste filmproductie ooit zijn in ons land”, zegt Glenn Roggeman, CEO bij AED.

In mei en juni vinden de opnames bij AED plaats. De film zelf moet ergens volgend jaar verschijnen.

10-03-2017 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede seizoen en buitenlandse interesse voor 'Hotel Römantiek'

Tweede seizoen en buitenlandse interesse voor 'Hotel Römantiek'

http://oi64.tinypic.com/9a8sop.jpg

'Hotel Römantiek', het tv-programma gemaakt door Woestijnvis voor VIER, krijgt een tweede seizoen op de zender. Diverse Europese tv-zenders hebben intussen interesse getoond om het realityprogramma lokaal te produceren. Dat meldt SBS België, het moederbedrijf van de commerciële zender VIER.

Vlaamse vrijgezellen van 65 jaar en ouder staan centraal in 'Hotel Römantiek'. Het programma volgt in het Jugendstildecor van Hotel Kurhaus Bergün, te midden van de Zwitserse Alpentoppen, de avonturen van mannen en vrouwen, die ondanks hun reeds gevorderde leeftijd nog steeds dromen van de ware liefde. Het programma haalt gemiddeld 609.013 kijkers en een marktaandeel van 22,3 procent op de doelgroep Verantwoordelijken Voor Aankoop (VVA) 18-54-jarigen.

Er komt sowieso een vervolg op "Hotel Römantiek". De commerciële zender bestelde nu reeds een tweede seizoen bij productiehuis Woestijnvis. De nieuwe opnames van het reality-programma vinden nog dit jaar plaats.

Intussen is er volgens SBS veel internationale interesse om het programma lokaal te produceren voor publieke en commerciële tv-zenders in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk, Spanje, Zweden, Denemarken en Duitsland. Ook de VS hebben een optie op het programma genomen.

"De zenders hebben concrete interesse en hebben een optie genomen om het programma te maken voor hun land. Dat wil zeggen dat zij op korte termijn beslissen of ze het programma ook effectief maken", legt SBS uit.

08-03-2017 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman reageert op verlies van zoontje

Sergio Herman reageert op verlies van zoontje

http://oi64.tinypic.com/2qa8vn6.jpg

Sergio Herman (46) en zijn vrouw Ellemieke Vermolen (40) verloren vorige week hun derde kindje. Hun zoontje Josha overleed vlak voor de geboorte. Op Instagram heeft Herman nu voor het eerste op het droeve nieuws gereageerd.

"19 ballonnen gingen gisteren tijdens de enigste zonnestraal die dag de lucht in! Prachtig en zeer droevig en ondragelijk moment," schreef de topchef bij een foto van de ballonnen. "Het meest vreselijke in mijn leven. Iets wat een groot litteken gaat achterlaten voor de rest van ons leven! Onze lieve Josha is er niet meer!"

In het bericht bedankt hij ook zijn omgeving voor de steun die hij de voorbije week mocht ontvangen en ook voor zijn vrouw Ellemieke heeft hij een boodschap: "Mijn grootste diepste respect en liefde gaat naar mijn vrouw @ellemieke_vermolen die zoveel heeft afgezien maar ook zo sterk en krachtig is! Love You schat!! Zo super veel respect en liefde voor je!"

Foodblogger Ellemieke, die haar derde zwangerschap in september via Instagram wereldkundig maakte, en kok-restaurateur Sergio Herman hebben al twee zonen, Noah (7) en Zenna (5). Ze trouwden in 2008. Herman heeft uit een vorige relatie ook nog een zoon Boy (16) en een dochter, Moon (10).

08-03-2017 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kürt Rogiers: "Label dyslexie doet een kind geen goed"

Kürt Rogiers: "Label dyslexie doet een kind geen goed"

http://oi63.tinypic.com/a172ft.jpg

"Dyslexie is een flutlabel", klonk het gisteren in Van Gils en Gasten. Professor Erik Moonen van UHasselt zegt dat de term meer kwaad dan goed doet bij kinderen. Kürt Rogiers kan ervan meespreken, en trad de prof dan ook volmondig bij.

Volgens Moonen is dyslexie een etiket dat kinderen meer hindert dan helpt. "Uiteindelijk kan iedereen een redelijk goede lezer en schrijver worden, net zoals we ervan uitgaan dat iedereen wel kan leren autorijden. Van zodra we een kind dyslectisch noemen, houden we echter op met na te denken over de vraag: wat moeten we doen om van dat kind een vlottere lezer te maken?"

Kürt Rogiers geeft de prof gelijk. Hij heeft zelf ook dyslexie, maar kwam dat pas te weten toen hij zelf kinderen had. Zo moest hij een aantal jaar geleden naar het CLB, waar de diagnose "dyslexie" werd vastgesteld bij zijn dochter. "Ik reed naar huis en toen zei ik tegen mijn vrouw: dat zijn exact dezelfde symptomen als bij mij."

Oefening baart kunst
Zelf heeft hij er nu echter weinig last van. "Ik was op de lagere school geen vlotte lezer, maar was wel heel goed in geschiedenis en kon best goed rekenen. En intussen oefende en oefende ik op het lezen. Ik heb uiteindelijk jarenlang een ochtendshow mee gepresenteerd en ik heb in liveshows een autocue gelezen."

Het geheim zit hem in de voorbereiding. "Ik studeer en ik studeer op voorhand. Maar ik heb ook al meegemaakt op "Sterren op de dansvloer" bijvoorbeeld dat ik in mijn ooghoek zie dat ze de autocue aan het aanpassen zijn. Als je dan plots iets moet gaan voorlezen voor een miljoen mensen dat je nog niet hebt voorbereid, dan is het wel zweten."

08-03-2017 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stalker' Steve Tielens reageert: "Hij heeft van mij geprofiteerd"

'Stalker' Steve Tielens reageert: "Hij heeft van mij geprofiteerd"

http://oi63.tinypic.com/4q3dcx.jpg

Gisteren raakte bekend dat Steve Tielens een klacht heeft ingediend tegen een van zijn fans wegens stalking. "De man is ziekelijk verliefd op mij en heeft zelfs Monique al aangevallen", klonk het. De man zelf heeft echter een andere kijk op de zaak. "Hij hield mij aan het lijntje en zei dat hij zijn vrouw zou verlaten voor mij", vertelt hij in TV Familie.

De 'stalker' in kwestie is een zekere Mike Vandevelde uit Torhout. Dat hij een grote fan is/was van Steve, daar komt hij vol voor uit. En ook dat hij stapelverliefd werd op de zanger, ontkent hij niet. "Maar daar heeft hij schaamteloos misbruik van gemaak", benadrukt hij.

"Ik dacht dat het wederzijds was. Hij was zó lief voor me, kuste me vol op de mond, en stuurde berichtjes waarin hij beweerde dat hij zijn vrouw voor mij zou verlaten en dat we samen op reis zouden gaan", vertelt Mike in TV Familie. Het weekblad publiceert ook een heleboel berichtjes die inderdaad een redelijk hechte relatie tussen de twee aantonen. Al kan de echtheid daarvan niet bevestigd worden, natuurlijk.

Geld aftroggelen
Volgens Mike was het Steve om het geld te doen. "Vaak zat ik meer dan zes uur per dag in de auto, gewoon om Steve te helpen. Ik betaalde z'n apothekersrekening, z'n telenetabonnement, ik kocht parfum voor hem en sponsorde z'n events zoals z'n nieuwjaarsreceptie. Eens 50 euro hier, 500 euro daar... Alles opgeteld heb ik Steve zeker meer dan 3.000 euro gegeven."

Toen hij de geldkraan dichtdraaide, liep het fout. "Ik begon door te krijgen dat Steve nooit iets voor mij terugdeed. Toen ik weigerde Steve nog één cent te betalen, werd hij woedend. Hij begon me uit te schelden en zette andere fans tegen me op. Hij dreigde zelfs om me zwart te maken voor de hele buitenwereld, en dat heeft hij nu ook gedaan."

"Ik liet hem te dicht komen"
Ook Steve zelf reageert in het weekblad. Dat er vriendschappelijke berichten over en weer werden gestuurd, geeft hij toe. "Dat kan ik niet ontkennen. Ik heb hem té dicht laten komen. En hij heeft mijn goede bedoelingen en gezwans verkeerd geïnterpreteerd. Zodra ik hem minder aandacht gaf, werd hij kwaad. En begon hij die verhalen te verzinnen. Over dat ik hem misbruikt heb, dat hij al mijn rekeningen betaalde. Maar geloof me: ik moet zijn geld niet, hoor. Ik verdien genoeg met mijn optredens. Mike beweert zelfs dat ik homo ben, dat ik hem kuste en mijn vrouw voor hem zou verlaten. Komaan, zeg! Ik ben getrouwd en heb kinderen. Ik ben de meest hetero man die er in Vlaanderen rondloopt."

08-03-2017 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Verleider Alex raakte ook al slaags met Herbert"

"Verleider Alex raakte ook al slaags met Herbert"

http://oi63.tinypic.com/2n1rerr.jpg

Vorige week raakte bekend dat Alexander Maas, u beter bekend als verleider Alex van Temptation, zich zal moeten verantwoorden voor de rechtbank omdat hij een man uit Moorslede twee gebroken ribben heeft geschopt. En dat blijkt niet de eerste keer te zijn, zo ontdekte TV Familie.

Een tijdje geleden zou Alex ook slaags zijn geraakt met Herbert, toen ze samen op een feestje waren dat Regilio (Temptation Island 2016) organiseerde. "Op een bepaald moment zag ik hoe er ruzie ontstond tussen Alex en Rosanna", vertelt een getuige in TV Familie. "Zij was hem aan het uitdagen en gaf hem op een bepaald moment een klap. Alex verweerde zich tegen Rosanna en gaf haar een duw, wat Herbert dan weer niet vond kunnen. De discussie escaleerde en Herbert en Alex raakten slaags. Ze hadden allebei wel wat gedronken, maar da's toch niet normaal?"

Verleidster Chiara, van het vorige seizoen, was er toen ook en bevestigt het verhaal. "Het klopt dat Alex en Rosanna daar ruzie kregen en dat Herbert het voor Rosanna opnam. Weet je, Alex is de nieuwe Marvin. De roem en faam van 'Temptation' is hem naar het hoofd gestegen."

08-03-2017 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve Tielens dient klacht in tegen verliefde stalker die ook Monique al aanviel

Steve Tielens dient klacht in tegen verliefde stalker die ook Monique al aanviel

http://oi65.tinypic.com/3464z9f.jpg

Charmezanger Steve Tielens (44) heeft klacht ingediend tegen een fan die hem al maanden lastigvalt. Ook zijn vaste chauffeur Monique Larminier (72) werd al door hem aangevallen. De man zou verliefd zijn op Steve.

Steve Tielens wordt opnieuw belaagd. Na de recente inbraak in zijn woning, zou hij nu het slachtoffer zijn van een stalker. "Een man die al een tijd fan is van mij, is verliefd op mij geworden. Maar omdat ik zijn liefde niet kan beantwoorden, begint hij mij extreem lastig te vallen", vertelt Steve in Story. "Hij duikt op in de fitness waar ik kom en bij mijn kapper. Heel onlogisch, want ik woon in Boom en hij in West-Vlaanderen."

"Hij heeft me ook achtervolgd tot in een taverne waar ik een meeting had. Echt beangstigend! Hij stond daar ineens voor mij met een kader met foto's van ons samen. Tot ik mijn Facebookprofiel voor hem blokkeerde, kreeg ik dagelijks dertig à veertig foto's van hem, met sensuele berichtjes: 'je hebt mooie lippen en mooie groene ogen'. Hij vroeg me mee naar de sauna, hij wil me in zijn bed krijgen. Maar serieus, ik ben de meest heteroman van Vlaanderen! Die kerel leeft in een droomwereld. Nu bazuint hij rond dat we iets samen hebben gehad. Pure leugens."

Monique aangevallen
De pogingen om de man tot rede te brengen haalden niets uit. Ook Monique, de chauffeur van Steve, wordt lastiggevallen door de man. "Hij heeft Monique onlangs bij haar schouder en keel gegrepen. Ze beleefde de schrik van haar leven. Iedereen die te dicht bij mij staat, is voor hem een bedreiging. Dit is echt zeer gevaarlijk gedrag. Mijn fans zijn bang en dit is ook niet prettig voor Monique en mijn gezin. Ik wil hen beschermen", besluit Steve, die ook klacht indiende bij de politie.

07-03-2017 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het rommelt tussen de Temptation-verleidsters: "Zo'n schijnheilig gedoe"

Het rommelt tussen de Temptation-verleidsters: "Zo'n schijnheilig gedoe"

http://oi66.tinypic.com/2i1yqo8.jpg

Op tv lijken ze allemaal best overeen te komen, maar in realiteit lijkt de vriendschap tussen de vrouwelijke verleidsters/kandidates nogal wat barsten te vertonen. Uit verschillende Facebookgesprekken kon Dag Allemaal afleiden dat het tussen sommige dames echt niet botert.

"Van die mensen die zichzelf kwijtraken nu ze 12 afleveringen op tv zijn. Zelfs volgers kopen... Maar ik bemoei mij niet #voeljelekkeraangesproken", postte Parastoo op Facebook, waaruit ze duidelijk liet blijken dat een van haar collega's afgedaan heeft. Ashley trad haar algauw bij. "Wauw, bij sommige kandidaten van 'Temptation' is de fame naar hun hoofd gestegen. Bitch, over drie maanden is iedereen je weer vergeten hoor!"

Niet echt heel vriendelijke taal, maar Ashley neemt haar woorden niet terug in Dag Allemaal. "Er zijn gewoon mensen die zich na 'Temptation' heel anders zijn gaan gedragen. Ik bedoel: dan hoor je achteraf dat bepaalde deelnemers liever niet met mij of anderen naar een boeking willen. Ze doen lief in m'n gezicht, maar achter mijn rug... Sorry, zulk schijnheilig gedoe hoeft voor mij niet."

Jaloezie?
Waarover de discussies precies gaan, is niet geweten. Vermoedelijk heeft een en ander wel met jaloezie te maken. "Sommige 'Temptation'-mensen worden jaloers omdat ze 0 tot 2 boekingen per maand hebben", liet Merijn zich ook al ontvallen. Hun boekingkantoor bevestigt dat niet iedereen even populair is. "Eigenlijk is het simpel: wie vaak op 't scherm komt, wordt meer gevraagd."

Lisa en Rosanna zijn alvast het probleem niet, wilde Ashley nog kwijt. "Met hen kan ik lachen", vertelt ze. "Met Lize heb ik eens twee zinnen gesproken en Jolien... Haar heb ik nog nooit gezien."

07-03-2017 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Is gebeurd: Lesley-Ann Poppe is getrouwd met Kevin

't Is gebeurd: Lesley-Ann Poppe is getrouwd met Kevin

http://oi64.tinypic.com/10f251i.jpg

Ze spraken al even over een huwelijk, maar wilden geen datum prijsgeven. Nu is het echter toch geweten: Lesley-Ann Poppe is vanmorgen in het huwelijksbootje gestapt met verloofde Kevin Lebreton. Dat werd bevestigd aan onze krant.

Deze voormiddag trouwden Lesley-Ann (37) en Kevin (27) in het stadhuis van Antwerpen. Dat gebeurde achter gesloten deuren en met een beperkt gezelschap.

Het huwelijk voor de kerk vindt zoals gepland elders plaats. Deze zomer vliegt het koppel naar Las Vegas, waar ze in het bijzijn van vrienden en familie nogmaals een ceremonie zullen houden. "Als je ginder trouwt, komt er heel wat papierwerk aan te pas en dus hebben we besloten om eerst in Antwerpen voor de wet te trouwen", aldus Poppe in een eerder interview. Of zoontje Benjamin (9) en hun kersverse spruit Gabriël zullen meegaan, is niet geweten.

07-03-2017 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael stierf natuurlijke dood

George Michael stierf natuurlijke dood

http://oi63.tinypic.com/30bmrzs.jpg

Zanger George Michael is een natuurlijke dood gestorven. Dat blijkt volgens VTM Nieuws uit de lijkschouwing die is uitgevoerd. Michael bezweek aan hart- en leverproblemen.

George Michael stierf op kerstdag in zijn huis in Goring-on-Thames, maar het duurde tot nu tot er een lijkschouwing kon worden uitgevoerd. Er gingen geruchten dat de zanger stierf aan een overdosis drank of drugs, maar dat is dus niet het geval. Michael leed aan een verzwakt hart en een vervette lever, volgens een van de betrokken lijkschouwers, Darren Salter.

De politie wilde nader onderzoek, nadat zijn dood weliswaar niet verdacht, maar wel als onverklaard was bestempeld.

De Briste zanger was vooral bekend van nummers als 'Last Christmas' en 'Wake Me Up Before You Go-Go', met zijn groep Wham!.

07-03-2017 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo werkt 'De Noodcentrale' écht

Zo werkt 'De Noodcentrale' écht

http://oi63.tinypic.com/213kfu0.jpg

Een jonge vrouw die gestalkt werd in de auto, een uit de hand gelopen ruzie tussen familieleden: bijna 1 miljoen kijkers waren maandagavond op Eén getuige van een paar ijzingwekkende gesprekken in 'De Noodcentrale'. Maar de kans is groot dat u op dat moment geen echte mensen, wel stemacteurs aan het werk hoorde.

Wie naar de noodcentrale heeft gebeld, hoeft niet te vrezen dat zijn privacy en anonimiteit zomaar voor tv-kijkend Vlaanderen te grabbel worden gegooid. Alle persoonlijke gegevens zoals namen, adressen, tijdstippen, nummerplaten en merknamen zijn verwijderd, net als herkenbare stopwoorden en spraakpatronen. Alle oproepen zijn bewerkt met 'forensische stemvervorming' die niet te reconstrueren is. Een computer kan de vervorming dus niet terugdraaien.

Nog opmerkelijker: een groot deel van de oproepen werd opnieuw ingelezen door een stemacteur. Met andere woorden: de hulpverleners die u bezig ziet, doen op dat moment écht hun werk, maar de bellers zijn gedubd. Die herwerkte stukken zijn bijna niet te onderscheiden van originele oproepen, al viel het bijvoorbeeld bij een bepaalde oproep wel op dat verschillende leden van hetzelfde gezin totaal uiteenlopende dialecten spraken.

Het parket keek bovendien alle oproepen naar de 101 na om lopende zaken uit te sluiten. Alle afleveringen worden op voorhand bekeken door de Federale Politie, Binnenlandse Zaken en Volksgezondheid. Al het ruwe beeldmateriaal wordt na uitzending onmiddellijk vernietigd.

07-03-2017 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pitbull redt jongetje van verdrinkingsdood

Pitbull redt jongetje van verdrinkingsdood

http://oi63.tinypic.com/xoh2le.jpg

In de Australische staat Nieuw-Zuid-Wales heeft een pitbull het leven gered van een 9-jarige jongen. Het broertje van amper 5 jaar overleed nadat zijn moeder hem verdronk.

De moeder had aan een vriendin gezegd dat ze “haar kinderen moest verdrinken”. Nadien nam ze haar kroost mee naar de rivier Murray om hen kopje onder te duwen. De jongste zoon overleefde de gruwel niet.

Zijn oudere broertje wist wel te overleven nadat een pitbull was tussengekomen. De hond had de vrouw aangevallen tot ze haar greep loste. Zo meldt de Herald Sun. Het kind liep daarbij lichte verwondingen op.

De politie trof het lijk van de 5-jarige verder aan in de stroom. “Hij was zo klein. Het was echt verschrikkelijk om te zien. Iedereen is er kapot van”, reageerde een medewerker van de hulpdiensten.

Aangifte

De Australische ging zichzelf aangeven bij de lokale politie en werd gearresteerd voor doodslag en poging tot moord. Een maand eerder was ze vrijgelaten uit de gevangenis onder voorwaarden.

05-03-2017 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One Direction-lid opgepakt na ruzie met paparazzo

One Direction-lid opgepakt na ruzie met paparazzo

http://oi63.tinypic.com/34ta4o8.jpg

Louis Tomlinson is gearresteerd na een aanvaring met een fotograaf op de luchthaven van Los Angeles. De zanger stond samen met zijn vriendin te wachten op zijn bagage toen het incident plaatsvond.

Volgens de Amerikaanse entertainment site TMZ kwam een paparazzo te dicht bij het koppel. Tomlinson kon dat niet appreciëren en deed de man struikelen, waarna die met het hoofd op de grond viel. Ook de vriendin van het lid van One Direction raakte slaags met enkele omstaanders.

De woordvoerder van de Britse ster zegt dat Tomlinson werd uitgedaagd. “Het is niet de eerste keer dat een fotograaf een woordenwisseling met een bekendheid is gestart. Terwijl het verbale gevecht werd gevoerd, vielen drie andere individuen zijn vriendin aan en toen heeft hij haar verdedigd.”

Uiteindelijk moest de politie tussenbeide komen en zat het duo een uurtje vast. Op 29 maart moet de 25-jarige artiest voor de rechtbank van Los Angeles verschijnen om zich te verantwoorden voor het incident.

05-03-2017 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse oma rekent eigenhandig af met boeven

Britse oma rekent eigenhandig af met boeven

http://oi63.tinypic.com/2d1juw5.jpg

Dieven hebben op klaarlichte dag een juwelenzaak overvallen. Het omaatje uit de winkel ernaast verrichte een heldendaad door zich te moeien.

De 66-jarige Sandra Bottomley werkt in een apotheek in het Engelse Brighouse. Toen ze een luide knal hoorde, ging ze naar buiten. Daar ziet ze hoe boeven met een auto in de juwelenzaak ernaast zijn gereden en de etalage leegroven.

Op camerabeelden is te zien hoe Sandra de ene dief bij zijn kraag pakt en hem naar buiten sleurt. Een tweede bandiet wordt bang en springt snel in de vluchtauto. Wanneer de buurtbewoners toekomen, rijdt de auto weg.

De beelden dateren van vorige zomer, maar duiken nu weer op omdat de daders veroordeeld zijn. Dankzij de verklaring van de dame kon de politie de twee bandieten arresteren. De ene kreeg vijf jaar cel, de andere bijna tien jaar.

Superoma

De twee kleinkinderen van Sandra noemen haar nu superoma, maar de 66-jarige denkt daar anders over. “Ik dacht niet na en ging recht op de bandieten af. Het is pas wanneer ik erover nadacht dat ik emotioneel werd”, zegt ze

05-03-2017 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzenegger past voor nieuw seizoen ‘The Apprentice’ door Trump

Schwarzenegger past voor nieuw seizoen ‘The Apprentice’ door Trump

http://oi67.tinypic.com/f2msl1.jpg

Hollywoodster en vroegere gouverneur van Californië Arnold Schwarzenegger stapt na amper één seizoen op als presentator van de realityshow ‘The New Celebrity Apprentice’. Hij nam die beslissing omdat president Donald Trump, de vorige presentator, nog steeds gelinkt is aan de show en verantwoordelijk is voor de tegenvallende kijkcijfers, aldus nieuwszender CNN.

‘Ik heb van elke seconde gehouden dat ik werkte bij NBC en Mark Burnett. Iedereen - van de beroemdheden tot de crew tot de marketingafdeling- verdient echt een tien en ik zou met ieder van hen opnieuw werken aan een show die deze bagage niet heeft’, aldus de in Oostenrijk geboren Schwarzenegger in een persbericht, zo verwijzend naar zijn voorganger. ‘Toen de mensen ontdekten dat Trump nog betrokken was bij de show als executive producer en er nog steeds geld voor kreeg, is de helft van de mensen de show beginnen boycotten’, legde hij nog uit.

Trump presenteerde de talentenjacht waarin gezocht werd naar een persoon om leiding te geven aan een van zijn bedrijven van 2008 tot 2014, en nam veertien seizoenen op van ‘The Apprentice’ en ‘The Celebrity Apprentice’.

De Amerikaanse president reageerde op Twitter op het vertrek van Schwarzenegger. Volgens hem is de nieuwe presentator ontslagen vanwege de tegenvallende kijkcijfers.

‘The Terminator’ haalde voor zijn eerste aflevering 4,9 miljoen kijkers, tegenover 6,5 miljoen voor Trump tijdens de eerste aflevering van zijn laatste seizoen als presentator van ‘The Celebrity Apprentice’. Trump lachte hem daarover uit, zowel op Twitter als op het National Prayer Breakfast, waar hij opriep om te ‘bidden voor Arnold’.

Schwarzenegger reageerde daarop in een video, waarin hij opriep om van job te veranderen. ‘Jij neemt de televisie over omdat je toch zo’n expert bent in kijkcijfers en ik zal jouw job overnemen, zodat de mensen eindelijk opnieuw rustig kunnen slapen’, zei hij.

NBC heeft nog niet gereageerd op het nieuws. Het is dan ook nog niet duidelijk of de show zal blijven bestaan met een nieuwe presentator.

05-03-2017 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rusland onderzoekt ‘Beauty and the Beast’ op homopropaganda

Rusland onderzoekt ‘Beauty and the Beast’ op homopropaganda

http://oi66.tinypic.com/30b1j4x.jpg

In Rusland neemt de druk toe om de nieuwe Disney-film ‘Beauty and the Beast’ te verbieden nadat Disney een ‘exclusief homo-moment’ in de film heeft aangekondigd. Ook in de VS klinkt protest.

In een nieuwe versie van De schone en het beest met levende acteurs brengt filmproducent Disney voor het eerst een gay personage en een liefdesscène tussen homo’s.

Volgens verschillende Russische politici is dat een overtreding van de wet die homopropaganda voor minderjarigen verbiedt. Er is een brief gestuurd naar de Russische minister van Cultuur, Vladimir Medinsky, die een verbod ‘bestudeert’.

De film wordt op 16 maart in de Russische zalen verwacht. Een conservatief Russisch parlementslid, Vitali Milonov, heeft in een brief aan de minister van Cultuur gevraagd om een avant-première achter gesloten deuren te houden.

‘Als daar blijkt dat er homoseksuele propaganda in voorkomt, moet men de film verbieden’, vindt hij. Milonov is de man achter de omstreden wet die de propaganda verbiedt. Eerder pleitte hij ook al voor het afsluiten van Facebook in Rusland, omdat die socialenetwerksite foto’s van de regenboogvlag verspreidde, hét symbool van de homoseksuele beweging.

Ook in de VS lokt de aankondiging van Disney reacties uit. De predikant Franklin Graham riep donderdag op Facebook op tot een boycot van de film. Een dag later was de oproep meer dan 88.000 keer gedeeld. ‘Ze proberen onze kinderen de holebi-agenda op te dringen’, schreef hij.

05-03-2017 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze rotopmerking kreeg Lisa Kudrow op de set van Friends

Deze rotopmerking kreeg Lisa Kudrow op de set van Friends

http://oi67.tinypic.com/f6iyc.jpg

Het leven van een actrice gaat niet altijd over rozen. Ook in die sector krijgen dames te maken met vooroordelen, een glazen plafond en seksistische opmerkingen. Lisa Kudrow kan ervan meespreken.

De actrice, die altijd herinnerd zal worden als Phoebe, is intussen 53. Tijdens een interview voor haar nieuwe film 'Table 19' verklapte ze nog enkele details over haar Friends-tijden. En hoe ze ooit een echte rotopmerking te verwerken kreeg van een gastacteur.

"Het gebeurde op de avond van de echte opnames, nadat ik al een hele week met hem gerepeteerd had zonder make-up. En die avond was ik natuurlijk helemaal opgedoft voor de opnames. 'Oh wow', zei hij. 'NU ben je - mag ik het zeggen? - fuckable."

Lisa wilde niet verklappen wie de seksistische opmerking had gemaakt, maar wilde wel kwijt dat het zeker niet Charlie Sheen is, die ook een gastrolletje in Friends vertolkte. Een Friendsreünie ziet ze trouwens ook niet echt zitten. "Waar zou het over gaan? De charme van de show was dat het allemaal twintigers waren die hun eigen familie vormden. Nu hebben ze allemaal een eigen gezin, dus wat zouden we kunnen brengen?"

03-03-2017 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jane Fonda werd vroeger misbruikt en verkracht

Jane Fonda werd vroeger misbruikt en verkracht

http://oi63.tinypic.com/2upbos7.jpg

Jane Fonda heeft in een interview met Brie Larson voor The Edit schokkende onthullingen gedaan. De 79-jarige actrice zegt dat ze als kind is misbruikt en later in haar leven is verkracht. Ook is ze eens ontslagen omdat ze weigerde met haar baas naar bed te gaan.

"Ik ken meiden die zijn verkracht, maar zelf niet eens doorhadden dat het om een verkrachting ging. Ze denken dat ze op een andere manier nee hadden moet zeggen of iets dergelijks." Volgens Fonda komt het door de patriarchale manier waarop veel vrouwen en meiden worden opgevoed. De actrice vindt het dan ook haar grootste prestatie dat ze er met de inzet voor vrouwenrechten toe heeft bijgedragen dat bij een hoop vrouwen 'de oogkleppen zijn afgegaan'.

Ook met ongelijkheid tussen mannen en vrouwen op de werkvloer wil Fonda korte metten maken. "Voor mij is het altijd vanzelfsprekend geweest dat mijn mannelijke collega's een beter salaris hadden. Ik ben zo ontzettend blij dat daar eindelijk verandering in begint te komen en dat er ook mensen zijn die oprecht kwaad worden om deze ongelijkheid."

03-03-2017 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oven van zwarte piet en afwezige turboknoppen: de eerste nominatie is bekend

De oven van zwarte piet en afwezige turboknoppen: de eerste nominatie is bekend

http://oi65.tinypic.com/2dm8o7l.jpg

Recensenten Bart en Sandra bezochten maandag al enkele pop-ups, en waren over het algemeen positief. Vanavond werkten ze hun bezoeken af, waarna ze samen met de jury de koppen bij elkaar staken om te beslissen welke stad het eerst genomineerd wordt voor de sluiting. Wordt het Kortrijk? Of toch Antwerpen?

De eerste nominatie zit eraan te komen, en de spanning tussen de pop-ups laat zich serieus voelen. Laure en Charlotte van Madam P. zijn veilig, en hopen eigenlijk dat hun eigen stad genomineerd wordt. Hoe minder concurrenten, hoe beter, redeneren ze. "Als Antwerpen genomineerd wordt, geven we een feestje", klinkt het allesbehalve broederlijk. Ze gaan zelfs zover om James Bond-gewijs te gaan spioneren bij buren Bo en Emily, die net goede kritiek krijgen. "Doeme, het is daar goed geweest."

In Kortrijk zingen ze hetzelfde liedje. Daniela en Mitchell zitten door de ster op hun ruit eveneens safe, en zien ook liever een van hun buren verdwijnen. "Dan hebben wij een streepje voor. Het blijft een wedstrijd he." Waar blijft dat groepsgevoel, mannen?

Laatste recensie
De recensenten waren tot dusver over de hele lijn relatief tevreden. De bal ligt dus in het kamp van Tjop's, de enige pop-up die nog geen bezoek kreeg van Bart en Sandra. Valt de barbecue van Karel en Birger tegen, dan is het waarschijnlijk een Antwerpse zaak die moet sluiten. De naam en het interieur valt in elk geval al in de smaak, en de twee mannen zien er warempel een stuk wakkerder uit. "Misschien een goede blush gebruikt", vermoedt Sandra.

De twee bestellen meteen de aangepaste menu. Het hapje maakt hen heel blij, dus ook hier goede punten. Het voorgerecht, de (volgens Sepideh flauwe) zalm serveren aan viskok Bart geeft Birger heel wat stress, maar ook hier vond een serieuze verbetering plaats. Complimenten aan de chef volgen, en Birger groeit meteen drie meter aan zelfvertrouwen.

Droog, was de conclusie van de jury vorige week over het hoofdgerecht. Birger heeft echter hard gewerkt aan zijn barbecuevlees, en dat valt te merken. "Goed geluisterd", vindt Bart. Maar aan het dessert, daar is nog wat werk aan. "Het idee is goed, maar het heeft nog niet het niveau van de rest." Dat wordt nog spannend bij die nominatie.

Juryhulp
Na Kortrijk krijgen nu ook de Antwerpse pop-ups wat hulp van juryleden Sergio en Sepideh. De vergeten groenten van Bo en Emily kunnen wel wat hulp gebruiken, vindt Sergio, dus kruipt hij mee in de keuken. Bo wordt er enorm gestresst van, maar 'dat kan hem aleen maar deugd doen', meent Sergio. "Hij luistert nu tenminste. Hij is betrokken, en ik voel dat hij een winnaar is."

Sepideh geeft intussen wat interieurtips. De zaal mag er dan wat groener en groentiger uitzien, het is toch nog niet wat het moet zijn. 'Langer nadenken', klinkt het verdict. "Het is zo chaotisch in het hoofd van Emily." Ook de gevreesde bietencocktail wordt onder handen genomen. Het kan een stuk frisser dan biet, vindt Sepideh, en tovert meteen een indrukwekkende groentencocktail op tafel.

Bij Table'O wordt intussen de strijd der social media aangevat als Daniela beseft dat haar concurrenten meer Facebooklikes halen. "Wij hebben het te druk met sterren halen", pareert Mitchell, maar Daniela gooit er toch meteen een mannequin challenge tegenaan.

Ook Karel en Birger krijgen nog een coachsessie. De Mr. Proper in Sergio komt meteen weer boven. "Dat is de oven van zwarte piet he", gruwt hij van de keuken. En als Birger dan ook nog eens koriander blijkt te lusten, is het hek helemaal van de dam. "Je straalt niet de juiste energie uit. Heb jij wel een turboknop?"

In de zaal krijgt ook Karel wat kritiek te verwerken. Het interieur is nog te kaal en Karel is niet aanwezig genoeg, en blijkbaar ook niet vrouwelijk genoeg. "Minstens 40 procent vrouw zijn", leert Sepideh hem. Karel geeft zijn fouten grif toe. "Ik heb ook geen ervaring, tenzij van zelf te gaan eten. Maar bij frituur Vivianne is er natuurlijk geen bediening aan tafel."   

Het verdict
Op dat moment halen de tips echter niet veel meer uit, want de jury heeft beslist welke stad het eerst een pop-up moet opdoeken. Vol spanning - en dat is een understatement - kijken ze naar de mededelingen van Evi en de jury. Dat het een nek-aan-nekrace was, daar hebben de kandidaten natuurlijk geen boodschap aan. Aan alle negatieve en positieve punten dan weer wel.

Zoals altijd wordt het verdict uitgesteld tot alle aanwezigen net geen hartaanval krijgen, maar uiteindelijk klinkt er dan toch gejuich bij Antwerpen, en grijpen ze bij Kortrijk naar een glas troostende wijn. Met andere woorden: de eerste pop-up die wegvalt zal ofwel Meat & Griet, ofwel Filly's zijn. Laat het stemmen beginnen! 

03-03-2017 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ed Sheeran: "De exen waarover ik zing, haten me"

Ed Sheeran: "De exen waarover ik zing, haten me"

http://oi63.tinypic.com/28tc237.jpg

Hij wordt het grootste Engelse exportproduct sinds de tv-serie 'Downton Abbey' genoemd. Maar net zo goed roepen ze hem 'rosse hobbit' na. Een 'teddybeer met tieten', lazen we zelfs. Alle spot terzijde: de verkoopcijfers liegen er niet om. Ed Sheeran (26) is bij leven en welzijn de meest onwaarschijnlijke popster ooit. "En de meest ambitieuze. Ik ga voor goud, daar is niets mis mee."

"Aaah, you're from Belgium. Great!" Ed Sheeran mept joviaal tegen mijn bovenarm. Nou nou, hoor ik mezelf mompelen. Laten we vooral niet overdrijven. Het lijkt alsof hij zijn rolletje van enthousiaste allemansvriend speelt, maar die sympathieke rol bekleedt de Britse popster dan toch met verve. Als een enthousiaste 'ket' legt hij meteen omstandig uit hoe hij van een Belgisch café in Londen zijn habitat had kunnen maken. Als we hem mogen geloven, verzette hij in die keet behoorlijk wat bier, en werden de mosselen met friet per trog aangevoerd. "Godverdomme, wat een lekker eten was dat, zeg." Op slag begrijp je waarom zoveel jonge meisjes vallen voor zijn ontwapenende charme. Ed Sheeran moet zowat de jofelste hartendief ooit zijn.  

Voor je ex-liefjes moet het niet meevallen om met een songwriter samen te zijn geweest. Hoeveel exen houden hun hart vast bij elke nieuwe plaat?

"Er zijn er wel een paar, maar ze zijn niet bang. Meestal omdat hun song al is verschenen. Ze haten me dus al. (lacht) Ik heb me weleens schuldig gevoeld over songteksten op de eerste plaat. Zo haalde ik ooit het nieuwe vriendje van een ex door het slijk, waarna ik hem zo'n vier jaar geleden ontmoette. Bleek dat een waanzinnig toffe kerel te zijn, die bovendien beter was voor haar dan ik ooit kon zijn, en meer tijd aan haar besteedde dan ik ooit zou kunnen. Dat wringt wel."  

03-03-2017 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleider Alex schopt man uit Moorslede twee gebroken ribben

Verleider Alex schopt man uit Moorslede twee gebroken ribben

http://oi65.tinypic.com/5jv9er.jpg

Alexander Maas, beter bekend als verleider Alex uit Temptation Island, heeft een Moorsledenaar gisteren twee gebroken ribben geschopt toen hij samen met hem en verleidster Danyla op zoek was naar pita in Roeselare. Dat heeft het parket van Kortrijk laten weten. De Nederlander zal zich moeten verantwoorden voor de correctionele rechtbank.

Alex en Danyla deden gisteravond - samen met nog twee andere kandidaten van Temptation Island - een acte de présence in danscafé de Chicon in Roeselare, tijdens een afterworkparty. Omstreeks 2.30 uur liet een van de aanwezigen, N.V., Alex weten dat hij honger had. Alex zelf had ook honger en dus werd besloten samen met Danyla op zoek te gaan naar een pitazaak.

Omdat alle pitazaken in de streek gesloten bleken, kreeg Alex het bij de derde zaak op zijn heupen. Hij wou zelf achter het stuur van de auto kruipen en probeerde de sleutels van de Moorsledenaar af te nemen. Toen hij dat niet wou, werd hij door de spierbundel uit Temptation Island tegen de grond gewerkt en kreeg hij enkele rake schoppen.

De jonge Moorsledenaar kon wegkruipen naar zijn auto, en in het ziekenhuis werden twee gebroken ribben vastgesteld. Alex en Danyla logeerden in het Parkhotel in Roeselare waar beiden werden verhoord. Ze weigerden elke medewerking. De camerabeelden zullen worden opgevraagd en Alex zal gedagvaard worden voor de correctionele rechtbank.

03-03-2017 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.94 km/u in bebouwde kom met zijn Bentley: boete en rijverbod voor Willy Naessens

94 km/u in bebouwde kom met zijn Bentley: boete en rijverbod voor Willy Naessens

http://oi67.tinypic.com/opvic5.jpg

De flamboyante ondernemer Willy Naessens (76), bekend van 'The Sky is the Limit', is in de Brugse politierechtbank veroordeeld voor een snelheidsovertreding in Knokke. Met zijn Bentley Continental reed hij aan een gecorrigeerde snelheid van 94 in de bebouwde kom.

Willy Naessens was op 15 juni vorig jaar op weg naar Knokke toen hij op de N49 tegen de lamp liep. De politie flitste de ondernemer aan een snelheid van 94 kilometer per uur waar 50 is toegestaan.

De bouwmagnaat kwam niet opdagen in de rechtbank en werd bij verstek veroordeeld. De politierechter legde Naessens een geldboete op van 180 euro. Daarnaast is hij voor 15 dagen zijn rijbewijs kwijt.

03-03-2017 om 09:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!