Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Retoriek van Trump kan oorlog ontketenen in Europa’

‘Retoriek van Trump kan oorlog ontketenen in Europa’

http://oi66.tinypic.com/n33m3d.jpg

Bedreigt Amerikaans president Donald Trump de vrede in Europa? Volgens Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, kan zijn huidige anti-EU retoriek daar alleszins toe leiden.

Dat Donald Trump voor de Brexit was, is geen geheim. De president van de VS zei eerder al dat de Brexit ‘een geweldige zaak is voor het Verenigd Koninkrijk’ en dat ‘een gunstig handelsakkoord tussen de VS en het VK andere EU-landen ertoe zou kunnen aanzetten hetzelfde te doen en het EU-blok te verlaten.’

Maar dat vindt Jean-Claude Juncker een gevaarlijke evolutie, zeker wat de Balkan-landen betreft. Het borrelt namelijk weer in de Balkan.

De context van de EU houdt de vrede in die regio in stand, zo zegt Juncker. ‘Stimuleer andere landen niet om de EU te verlaten’, zo zei Juncker tegen Amerikaans vice-president Mike Pence tijdens een bezoek van Pence aan Brussel.

‘Als de EU in elkaar stuikt en uit elkaar valt, dan hebben we een nieuwe oorlog in de Balkan. De enige mogelijkheid voor dat geteisterde deel van Europa, is om in dat Europese verhaal te zitten. Als we hen op zichzelf zouden laten, landen als Macedonië, Albanië en Bosnië & Herzegovina, dan ontstaat daar weer oorlog.’

Mislukking en tragedie

Tijdens dat bezoek zei Pence nog aan Juncker dat hij en president Trump uitkijken naar de samenwerking met de EU, om ‘het politieke en economische partnerschap’ te versterken. Maar dat nemen de Europese leiders met een korrel zout , aangezien Trump argwanend staat tegenover de EU.

Juncker noemde de Brexit eerder al een mislukking en tragedie, maar zei ook dat de onderhandelingen voor de uittreding van het Verenigd Koninkrijk vriendelijk en eerlijk zouden verlopen.

Waarom is de Balkan zo’n kruitvat?

• In Bosnië-Herzegovina is politieke macht gebaseerd op ­etniciteit, niet op individueel burgerschap. Conflicten daar slaan bovendien uit naar minderheden in andere landen.

• De Ruslandfactor. Rusland pookt de onrust op om zijn ­invloed te vergroten.

• Drugshandel en criminaliteit. Toen Joegoslavië gewelddadig uiteenviel, kregen smokkelbendes en milities vrij spel. Zij zijn nog steeds sterke politieke figuren of zelfs werkgevers

• Geen EU-perspectief. De EU wordt gezien als een bron van stabiliteit, maar een snelle uitbreiding zit er niet in.

26-03-2017 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harrison Ford vindt zichzelf een idioot na verkeerde landing

Harrison Ford vindt zichzelf een idioot na verkeerde landing

http://oi67.tinypic.com/287ez2v.jpg

Hollywoodacteur Harrison Ford noemt zichzelf een idioot nadat hij midden februari een bijzonder gevaarlijk manoeuvre uitvoerde bij een landing met zijn vliegtuig op de John Wayne luchthaven in Californië . Dat is te horen op pas vrijgegeven geluidsopnames. Hij botste toen bijna op een passagiersvliegtuig.

De 74-jarige acteur landde midden februari met zijn klein vliegtuigje op een taxibaan, een weg tussen de start- of landingsbaan en het platform, in plaats van op de landingsbaan. De 'Indiana Jones'-acteur was afgeleid door een passagiersvliegtuig van American Airlines op diezelfde taxibaan. Hij botste er net niet tegen.

Nu zijn er dus geluidsopnames vrijgegeven waarin Harrison Ford zich excuseert. "Ik ben de idioot die naast de landingsbaan is geland. Was het de bedoeling dat dat toestel onder mij zat?", vraagt de acteur in dat gesprek. "Oh, ik ben geland op de taxibaan. Ik snap het nu. Sorry daarvoor."

25-03-2017 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesbische gele 'Power Ranger': film krijgt 18+ rating in Rusland

Lesbische gele 'Power Ranger': film krijgt 18+ rating in Rusland

http://oi63.tinypic.com/20qe72x.jpg

Nadat er eerder al ophef ontstond in Rusland en Maleisië rond de Disneyfilm 'Beauty and The Beast' omwille van het homoseksuele personage LeFou, is het nu wederom prijs met de nieuwe 'Power Rangers'-film. Oorzaak: de gele Power Ranger. Rusland neemt in die mate aanstoot aan het lesbische personage, dat besloten werd de film de rating 18+ mee te geven.

Na de strenge rating 16+ voor 'Beauty and The Beast' doet de Russische filmcensuur er voor de nieuwe 'Power Rangers'-film dus nog een schepje bovenop. Enkel volwassenen zullen de film in de Russische bioscoopzalen kunnen bekijken. In de 'Power Rangers'-film is de gele Ranger, gespeeld door Becky G, lesbisch. Ze praat openlijk over haar 'girlfriend problems'.  

In Maleisië, een overwegend islamitisch land waar homoseksualiteit illegaal is, ontstond eerder ook al reuring toen duidelijk werd dat LeFou, het hulpje van Gaston, homoseksueel is in de real life versie van de Disneyfilm 'Beauty and The Beast'. Het land wilde vervolgens dat een homoseksuele scène uit de film zou geknipt worden. Disney weigerde in te gaan op dat verzoek. De release werd tijdelijk uitgesteld, maar uiteindelijk werd toch beslist dat de film in Maleisië ongeknipt vertoond zou worden.

De nieuwe 'Power Rangers'-film komt gewoon in de bioscoop in Maleisië, ondanks dat een van de personages dus homoseksueel is. Gedacht werd dat de film problemen zou opleveren net als 'Beauty And The Beast', maar woensdag is toch groen licht gegeven voor de release van de film. Volgens The Hollywood Reporter heeft de enorme internationale media-aandacht de Maleisiërs mogelijk afgeschrikt om opnieuw in verweer te gaan.

25-03-2017 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amber Heard kreeg advies te zwijgen over haar geaardheid voor Hollywoodcarrière

Amber Heard kreeg advies te zwijgen over haar geaardheid voor Hollywoodcarrière

http://oi65.tinypic.com/98ye4j.jpg

Amber Heard kreeg jaren geleden te horen dat ze moest zwijgen over haar geaardheid als ze het wilde maken in Hollywood. De biseksuele ex van Johnny Depp trok zich daar niets van aan, maar gaf op een symposium van The Economist toe dat ze het moeilijk heeft gehad.

"Het heeft zeker invloed gehad op mijn carrière", vertelde de dertigjarige actrice. Amber merkte bijvoorbeeld dat filmmakers twijfelden haar een heterovrouw te laten spelen in een romantische komedie. "Het was niet makkelijk. Ik was de enige die zo werkte, het was moeilijk omdat niemand het eerder gedaan had."

Nog steeds vindt Amber het vreemd als ze ergens ziet of hoort dat ze in 2010 uit de kast kwam. "Ik vind dat wel grappig, ik heb voor mijn gevoel nooit in de kast gezeten." Zeven jaar geleden kreeg Amber de vraag of ze ook op vrouwen viel, een vraag waar ze eerlijk antwoord op gaf. "Daarna drong de ernst van mijn uitspraak pas tot me door."

Ook toen pas begreep Amber waarom haar werd geadviseerd niet te praten over haar geaardheid. "Plots kreeg ik een label opgeplakt. Ik werd 'de lesbienne Amber Heard' in plaats van 'de actrice Amber Heard'."

25-03-2017 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow geeft ons tips voor anale seks

Gwyneth Paltrow geeft ons tips voor anale seks

http://oi63.tinypic.com/10dfyb9.jpg

We kunnen altijd op Gwyneth Paltrow rekenen om ons seksleven een boost te geven. Op haar lifestylewebsite 'Goop' geeft ze regelmatig tips, vaak van bizarre aard. Zo promootte ze al natuurlijke glijmiddelen en moeten we allemaal jadestenen inbrengen. En ook het onderwerp 'anale seks' gaat ze niet uit de weg, blijkt nu.

De actrice/redactrice vroeg aan psychoanaliste Paul Joannides om een en ander duidelijk te maken over anale seks. En die meldt meteen dat we daarvoor niet op pornofilms moeten afgaan. "Die zijn even waarheidsgetrouw als hoe er met auto's wordt gereden in The Fast and the Furious-films." Dat is duidelijk.

De experte, die het boek 'Guide to Getting it On!' schreef, meldt verder nog dat er drie gouden regels zijn om anale seks aangenaam te maken:

1. Allereerst is het belangrijk dat je oefent om je sluitspier te ontspannen. "Die spier heeft een automatische reflex om op te spannen als je er van de buitenkant tegen duwt." Hoe je daar precies op oefent, geeft ze evenwel niet mee.

2. Het is belangrijk om voldoende glijmiddel te gebruiken "want in tegenstelling tot de vagina gaat dat bij de anus niet vanzelf."

3. Ten slotte moet je ervoor zorgen dat je de juiste hoek hanteert bij het penetreren "zodat je niet tegen de darmwand botst". Waarom dat niet goed is, dat verklapt ze ook niet, maar we vermoeden dat het pijnlijk is.

Verder benadrukt Joannides dat het allemaal draait rond 'communicatie, feedback en vertrouwen'. "Koppels die geen uitstekende seksuele communicatie hebben, geen hoog niveau van vertrouwen hebben en niet vrijuit feedback geven en ontvangen, horen geen anale seks te hebben." Voila, dat weten we dan ook weeral.

25-03-2017 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke Clijsters één jaar na haar scheiding van Jelle: "Ik mag best fier zijn op mezelf"

Elke Clijsters één jaar na haar scheiding van Jelle: "Ik mag best fier zijn op mezelf"

http://oi64.tinypic.com/35be5tx.jpg

Elke Clijsters (32) heeft iets gedaan wat Bekende Vlamingen zelden doen: een boek schrijven over haar echtscheiding zoals die is. Geen zeemzoete uitleg over 'opnieuw eigen paden bewandelen', maar een oprecht relaas over de breuk met Jelle Van Damme, en dat het pijn deed. "Met mijn verhaal wil ik andere mensen helpen", aldus Elke, die na één jaar sterker staat dan ooit. "Ik heb lang in andermans schaduw geleefd", beseft de jongste van de Clijsters-clan. "Maar door deze scheiding heb ik mezelf gevonden."

Ze heeft even getwijfeld, natuurlijk, over dat boek, dat 'Dancing Solo' heet. Weliswaar is het vooral een praktisch boek rond emoties en hoe je jezelf versterkt - geen 'tell all' over haar huwelijk - maar er zitten wel eerlijke anekdotes in, en dat staat een beetje haaks op wat gewoonte is in de BV-wereld: luchtig melden dat je 'elkaar in volle vriendschap weer de vrijheid gunt'. Elke Clijsters daarentegen beschrijft hoe ze huilend in bed lag. Geeft toe dat ze Jelle Van Damme, die nu in Amerika voetbalt bij LA Galaxy, nog graag zag na de scheiding. En dat ze ook op zoek moest naar zichzelf: ze is de dochter van Lei Clijsters, zus van Kim Clijsters en tenniste ook zelf, maar wie is Elke?

Jullie scheiding dateert van een jaar geleden. Is er één moment geweest waarop je haarscherp besefte: nu is het voorbij?
"Neen, dat is in stappen gegaan, bij mij. Dat heeft toch wel twee jaar geduurd. Je denkt: ik ga scheiden. Dan twijfel je. Je gaat heen en weer. 'Kunnen we toch niet harder proberen, voor de kinderen?' Dan denk je: neen, het is voorbij. Maar er is niet ineens geroepen van: het is gedáán."

Wat is het moeilijkste aan scheiden, Elke?
"Het loslaten. En je moet zovéél loslaten. Niet alleen de persoon van wie je hield, maar ook het leven dat je samen had. Die droom van samen oud te worden. Die droom van een hecht gezin. Vrienden die je samen had. Ook financieel is het voor mij veranderd. Als je met twee bent en je zorgt samen voor een inkomen... Dit huis staat nu te koop, het is ook gewoon te groot. Ik moet daar slim in zijn: ik ga verhuizen naar de stad en dat vind ik niet eens zo erg - ik denk dat de drukte me deugd zal doen. Er verandert dus veel en je kan alleen maar proberen het om te buigen naar iets nieuws, dat óók goed is - bijvoorbeeld door een andere band met je ex-partner op te bouwen."

Heb je alles goed kunnen ombuigen, vind je?
"Als ik zie wie ik nu ben, vergeleken met een jaar geleden, dan mag ik heel fier zijn. Dat is echt een groot verschil. Ik wil niet arrogant klinken, maar ja, ik denk dat ik met de situatie ben kunnen omgaan. Zoiets heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat ik al dingen had meegemaakt voor deze breuk. Het verlies van mijn papa. Mijn beste vriendin die overleden is toen ik jonger was. Nu voel ik: als ik iets moet verwerken, dan kan ik dat plaatsen, hoewel ik natuurlijk wel heel erg verdrietig ben. Ik kan daar het positieve uit halen. Ik denk dat maar één ding mij echt totaal onderuit zou kunnen halen: als er iets heel ergs zou gebeuren met de kinderen. Daar heb ik oneindig veel respect voor, voor mensen die na zòiets toch nog altijd verder kunnen met hun leven."

25-03-2017 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."De menopauze is geen donkere tunnel, maar een borrelende vulkaan"

"De menopauze is geen donkere tunnel, maar een borrelende vulkaan"

http://oi66.tinypic.com/15r03e9.jpg

Martine Prenen is er het levende voorbeeld van: een vrouw die de negatieve denkwijze omdraait in iets positiefs. Zelfs uit de gevreesde menopauze haalt de gezondheidscoach iets positiefs: van pauze maakt zij power. Het boek Menopower van de voormalige omroepster is nu al aan de derde druk toe.

23-03-2017 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op komst: vierde seizoen van Reizen Waes

Op komst: vierde seizoen van Reizen Waes

http://oi68.tinypic.com/2ceg6yd.jpg

Er komt een vierde seizoen van het Eén-programma Reizen Waes. Tom verklapte gisteren in 'Mag ik u kussen?" dat hij een nieuw seizoen wel ziet zitten, en de netmanager van Eén reageerde vandaag in Het Nieuwsblad dat ook de omroep enthousiast is. En dan het slechte nieuws? Fans zullen tot eind 2018 moeten wachten.

In 2017 heeft Tom Waes het druk met een nieuwe Eén-reeks waarin hij een undercoveragent speelt. De opnames starten 5 juni en lopen tot 15 december. Daar is meteen een tweede seizoen van gepland voor 2019. Er blijft dus een gat in 2018 over voor een vierde seizoen van Reizen Waes, dat zou tegen eind 2018 op het scherm kunnen verschijnen. Met 1,7 miljoen kijkers per aflevering van het derde seizoen, staat Eén te springen voor een vervolg. Netmanager Olivier Goris zei vandaag in de krant: "Ik kan maar blij zijn te horen dat Tom zin heeft in nog een seizoen." Afghanistan en Libanon zijn maar enkele landen die nog op het verlanglijstje van de avonturier staan.

23-03-2017 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ziet er niet al te best uit voor Tom. Deze mannen strijden om de kus van de toekomstige mevrouw Waes

Het ziet er niet al te best uit voor Tom. Deze mannen strijden om de kus van de toekomstige mevrouw Waes

http://oi63.tinypic.com/w2n62v.jpg

Een hoogst ongewone situatie in deze aflevering van 'Mag ik u kussen?', want Tom Waes moet het tegen Jeroom en Erik Van Looy opnemen om een kus te winnen van z'n eigen verloofde, Mieke Morel.

Het wordt een strijd op het scherpst van de snee, niet in het minst omdat Mieke echt niet van plan is om de rode loper uit te rollen voor Tom. Ze maakt het hem bepaald niet makkelijk.

Erik en Jeroom worden dan weer heen en weer geslingerd tussen twee emoties. Enerzijds krijgen ze blinkende oogjes bij de gedachte om Tom z'n verloofde voor z'n neus te mogen kussen. Anderzijds zijn ze er ook niet helemaal gerust op dat Tom daar vredelievend op zal reageren...

'Mag ik u kussen?', vanavond om 21.30u op Eén.

23-03-2017 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele draagt 'Make you feel my love' aan slachtoffers van aanslag in Londen op

Adele draagt 'Make you feel my love' aan slachtoffers van aanslag in Londen op

http://oi68.tinypic.com/2qi8u8p.jpg

Adele vindt het raar om niet thuis te zijn na de terreuraanslagen in Londen. De zangeres liet tijdens een concert in Nieuw-Zeeland weten dat ze het liefst bij haar vrienden en familie zou willen zijn, aldus The Sun.

De 28-jarige Britse woont in Londen en zei zich erg ver weg van huis te voelen. Tijdens het concert sprak ze haar 45.000-koppige publiek toe: "Mijn stad is aangevallen. Iedereen maakt het goed, maar er zijn vier mensen die het niet goed maken. Dus laten we dit aan hen opdragen en aan Londen, mijn soulmate."

Hierop zette ze vervolgens haar nummer Make You Feel My Love in. De zangeres is momenteel op tour en keert pas in juni terug naar Londen.

23-03-2017 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In jogging naar het werk? Zo doe je het net als Kendall Jenner en Gigi Hadid

In jogging naar het werk? Zo doe je het net als Kendall Jenner en Gigi Hadid

http://oi63.tinypic.com/qq5nhd.jpg

Dankzij inspanningen van modemerken als Vêtements en celebs zoals Kendall Jenner en Cara Delevingne kun je tegenwoordig gewoon in je sportoutfit naar buiten. En of we daar gelukkig om zijn, want na jaren afzien in skinny jeansbroeken en loeistrakke topjes is een beetje comfort absoluut welkom, toch?

Vaste regels zijn er niet als het gaat om in jogging naar buiten te komen. Het spreekt voor zich dat een trainingsbroek een stuk chiquer staat met een paar hakken onder en een hemd als bovenstuk. Net zoals een hoodie deftiger staat in combinatie met een kostuumbroek. Maar je kunt evengoed in volledige sportoutfit en sneakers naar buiten voor op een luie zondag bijvoorbeeld.

23-03-2017 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een huisje langs het spoor

Een huisje langs het spoor

http://oi66.tinypic.com/vq408j.jpg

Stel je voor dat je huis in een museum staat! Het overkwam Guido Telemans, die is opgegroeid in een woning langs de sporen in Schaarbeek. De ontwerper van Train World vond het gebouw zo bijzonder dat hij het met veel plezier opnam in zijn spoorwegopera. Train World is dus letterlijk rond het huisje heen gebouwd. Dit spoorweghuisje, dat tot 1958 bewoond werd, is een ode aan de vele spoorwegmensen die zich met hart en ziel inzetten zodat jij kan reizen met de trein.

Guido’s vader kreeg net voor de Tweede Wereldoorlog een promotie tot baanmeester en daarom verhuisde de familie Telemans in 1942 naar het spoorweghuisje in Schaarbeek op een tiental meter van de sporen. Als baanmeester moest hij op het onderhoud van de sporen toezien. Een belangrijke job, en tijdens de Tweede Wereldoorlog bovendien gevaarlijk door de ligging van het huis!

Gevaarlijk WC-bezoek

Het station van Schaarbeek vormde een belangrijk doelwit voor de geallieerden. Door het spoornet te saboteren wilden ze de Duitsers tegenwerken. De familie Telemans verhuisde tijdelijk naar een woning een paar honderd meter verder, maar ook daar kregen ze door de muur van de WC een obus op bezoek. Gelukkig liep het goed af!

Na de oorlog was Guido de koning te rijk. Hij bouwde met zijn broers en zussen een clubhuis in de tuin en hield konijnen, kippen en eenden.

Vandaag kan je opnieuw op bezoek gaan bij de familie Telemans en jezelf onderdompelen in de sfeer van de jaren vijftig.

Je uitstap start in het oude stationsgebouw van Schaarbeek. Tickets koop je aan het originele stationsloket van 130 jaar geleden.

19-03-2017 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lego Dimensions Batman The Movie: na de film, de game

Lego Dimensions Batman The Movie: na de film, de game

http://oi64.tinypic.com/154bq5f.jpg

Drie jaar na ‘The Lego Movie’ zijn de beroemde Deense blokjes terug in de zalen met ‘The Lego Batman Movie’. Voor Warner Bros de ideale gelegenheid om een nieuw Lego Dimensions pack te lanceren.

Wie goed kijkt, ziet meteen dat de vleermuisman niet in de doos zit. Daar is nochtans een simpele reden voor: het Batman-figuurtje zat al in het oorspronkelijke Lego Dimensions startpack. Je hebt het begrepen: om deze uitbreiding te spelen, heb je dat originele pack dus nodig. Het goede nieuws is dat de prijs van dat pack anderhalf jaar na de release gehalveerd is, tot onder de € 50.

Voor je aan dit nieuwe avontuur begint, moet je wel eerst even de handleiding bekijken om het nieuwe portaal, de twee figuurtjes en de auto in elkaar te steken. Daar ben je ongeveer een uurtje mee zoet. Dat blijft trouwens een van de sterke punten van Lego Dimensions: eerst bouwen met echte blokjes en dan op de console spelen met hun virtuele versie.

Ben je daarmee klaar, dan moet je nog even geduld hebben en je internetverbinding opwarmen. Het updaten en verplicht downloaden van de Batman-wereld is een regelrechte hindernisbaan. Als het dan uiteindelijk toch lukt, kan je met Batman, Batgirl en Robin aan de slag in zes nieuwe levels. Maar omdat Batman de laatste jaren al overvloedig in actie kwam in verschillende Lego-games, heeft deze uitbreiding (€ 40) uiteindelijk weinig nieuws of verrassends te bieden.

19-03-2017 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marion Cotillard is bevallen van een dochter

Marion Cotillard is bevallen van een dochter

http://oi68.tinypic.com/28mollh.jpg

Actrice Marion Cotillard is bevallen van een dochter, schrijft het Franse magazine Voici. Het is het tweede kind voor de Franse actrice en haar partner Guillaume Canet.

Marion Cotillard (41) en de Franse acteur en regisseur Guillaume Canet (43) zijn een koppel sinds 2007. Ze hebben samen al een zoontje van vijf, Marcel. In maart 2015 liet Canet nog de letter M tatoeëren, verwijzend naar Marion en Marcel, de twee grote liefdes van zijn leven.

En nu is de actrice dus bevallen van een dochter. Volgens het Franse magazine Voici heet het meisje Louise. 

De actrice stond tijdens haar zwangerschap nog even in het oog van de storm toen geruchten de kop opdoken dat ze een affaire zou hebben met haar 'Allied'-tegenspeler Brad Pitt. Er werd toen zelfs beweerd dat Marion zwanger zou zijn van Pitt. In een post op Instagram ontkende de actrice alle roddels. 

19-03-2017 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheid van rock-’n-roll-held Chuck Berry

Afscheid van rock-’n-roll-held Chuck Berry

http://oi68.tinypic.com/2ry635x.jpg

De legendarische rock-'n-rollmuzikant Chuck Berry is overleden. Dat melden de Amerikaanse media op gezag van de politie. Hij werd 90 jaar.

De zanger werd zaterdagmiddag bewusteloos aangetroffen in St. Charles County, Missouri, aldus de politie.

Berry's carrière duurde meer dan zeven decennia, met bekende hits als 'Roll over Beethoven' en 'Johnny B Goode'. Hij ontving in 1984 een lifetime achievement Grammy en was een van de eersten die in 1986 een plekje kreeg in de Rock and Roll Hall of Fame.

In oktober, op zijn negentigste verjaardag, kondigde hij nog aan dat hij in 2017 een nieuw album ging uitbrengen.

19-03-2017 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel krijgen de Kardashians betaald voor één Instagrampost

Zoveel krijgen de Kardashians betaald voor één Instagrampost

http://oi63.tinypic.com/2ql8vva.jpg

Dat de familie Kardashian zich niet al te veel financiële zorgen moet maken, wist je waarschijnlijk al. We vertelden jullie eerder al hoeveel Kim op haar bankrekening heeft staan, en nu is naar buiten gekomen hoeveel zij en haar zussen verdienen met één simpele Instagrampost. Opgelet: val niet van je stoel bij het lezen van dit artikel.

Wij posten ook wel eens een foto van een cappuccino of onze vakantie op Instagram, alleen verdienen de bekendste realitysterren ter wereld daar in tegenstelling tot ons ook nog eens een aardige duit mee. Volgens Michael Heller, de CEO van het digitale marketingbureau Talent Resources dat commerciële deals regelt voor de familie, hebben sommige merken maar liefst 500.000 dollar over om gezien te worden door de 95 miljoen volgers van Kim.

Zussen Khloé en Kourtney krijgen gemiddeld dan weer 250.000 dollar voor een gesponsorde post. Kendall en Kylie zijn de laatste tijd erg in trek en vragen zo'n 400.000 dollar per post. Volgens Heller vormen Instagramposts nu 25% van hun inkomen, en volgens de man gaat dat in de toekomst alleen maar toenemen.

19-03-2017 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Je lijkt op die collega van Gert van Samson. Wat is zijn naam ook weer?"

http://oi68.tinypic.com/11rdh21.jpg

Hans Bourlon, die samen met Gert Verhulst Studio 100 leidt, heeft het boek 'De Blik van Bourlon' uitgebracht, daarin bundelt hij zijn opmerkelijkste columns. Speciaal voor HLN.be selecteerde Bourlon een van die columns:

Wimereux

'Ze bijten niet', zeg ik, terwijl ik naar mijn dobber staar. 'Het water is te helder', zegt de man die naast mij is komen staan. 'Vissen hebben beschutting nodig. Door al die waterzuivering lijkt het alsof je hengel in een aquarium ligt.'

Dat vertelseltje kende ik niet.

'En dan zijn er natuurlijk de Oost-Europeanen. Die vissen hier elke put leeg. Ze eten ook alles op wat ze vangen. Karper, brasem, voorn. Snoekbaars is naar het schijnt het lekkerst.'

'Ik zet altijd alles terug', zeg ik. 'Zeg maar, wacht eens', zegt de man. 'Weet je op wie jij lijkt?'

'Op mijn vader', zeg ik.

'Maar nee, ik bedoel... Je lijkt op die collega van Gert van Samson. Wat is zijn naam ook weer? Hij heeft nog meegedaan aan De Slimste Mens. Hans Cou... Coudron?'

'Hans Bourlon? Juist. Ik heb nog al gehoord dat ik op hem lijk', zeg ik.

'Maar je bent het niet, hè', lacht hij. 'Dat kan ook niet. Die man zou hier nooit zitten.'

'Waarom niet?' vraag ik.

'Een baas van zo'n bedrijf? Nee jong. Zo iemand vist niet. Die heeft wel betere dingen te doen dan naar een dobber te kijken. Die zwemt in het geld.'

'Wat zou die nu aan het doen zijn?' vraag ik.

'Op een zondagvoormiddag? Die is aan het brunchen. Op zijn kasteeldomein. Die heeft een butler. En als het zonnetje schijnt, gaat hij jagen. Maar pas op: niet op konijnen of fazanten, hè. Nee, zulke mannen jagen op beren in Bulgarije of zo. Vissen doen ze nooit.'

'Ik ging als kind vissen met mijn vader', zeg ik. 'Dat was zo'n avontuur. 's Nachts lag ik wakker en fantaseerde ik over de grote karpers die ik aan de haak zou slaan. Ik was ervan bezeten. Nu vis ik soms nog. Het brengt mij tot rust. Je zit de hele dag op één plek. Je ziet de zon opgaan en ondergaan. Ik kijk naar de vogels, de wolken. Zelfs onder de paraplu tussen de regendruppels geniet ik.'

'Ah zo. Ik snap het al. Je bent geen visser, je verdrinkt alleen pieren.'

'Haha.' We lachen met zijn mop. Mijn vader vertelde ze vroeger ook al. 'Zal ik eens iets zeggen? Een paar jaar geleden gingen mijn vrouw en ik naar het noorden van Frankrijk. Wimereux, je kunt daar smakelijke zeevruchtenschotels eten. Wie zat daar in dat restaurant? Hans Bourlon. Met een groot gezelschap rondom zich. Hij voerde het hoge woord. De hele tijd verkondigde hij van die grote theorieën. Over de politiek en de televisie. En maar kakelen. Al die anderen moesten niks zeggen. Ja, lachen met zijn moppen, dat deden ze, maar zo overdreven dat je kon zien dat ze veel van hem moesten krijgen. En hij dacht waarschijnlijk: ik ben in Frankrijk, ik praat lekker luid, hier verstaan ze mij toch niet. Mijn vrouw en ik maar luistervinken! Nee, sympathiek kwam hij niet over... Maar nu ik je zo bekijk. Je lijkt er echt op, maar je bent het niet. Zijn neus was groter, zijn stem luider. Hij was hautain en jij bent zo vriendelijk. En vissen zou hij nooit doen.'

Mijn telefoon rinkelt. 'Hallo met Hans Bourlon', zeg ik. 'Oké... zal ik doen. Tot straks.'

Een moment is het stil. Dan...

'Haha', lacht de man luid. 'Je wilt mij beetnemen, hè. Je dacht dat ik nu zou geloven dat je echt Hans Bourlon bent. Je wilt mij eens goed doen blozen. Nee nee, daar trap ik niet in. Grapjas!' Ik lach met hem mee en spreek hem niet tegen.

'Dat moet ik aan mijn vrouw vertellen', hoor ik hem nog zeggen, terwijl hij achter de bomen verder stapt naar de volgende visser. Ik kijk opnieuw naar de wolken en de zon. Er vliegt een reiger op. Mooi en sierlijk.
Wimereux, denk ik. Da's lang geleden. Daar moeten we dringend nog eens naartoe.

18-03-2017 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
17-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nonnen die 'heks' Katy Perry voor rechter daagden, vangen bot

Nonnen die 'heks' Katy Perry voor rechter daagden, vangen bot

http://oi64.tinypic.com/15rdq37.jpg

Het heeft twee jaar geduurd, maar het klooster in Los Feliz (LA) is dan toch eindelijk eigendom van Katy Perry. Die kocht het gebouw in 2015, maar kreeg het daarna aan de stok met enkele nonnen, die haar onder meer van hekserij beschuldigden.

In juni 2015 werd het bod van Katy Perry, die 9,3 miljoen wilde neertellen voor een omgebouwd klooster, aanvaard. Ze regelde de zaak rechtstreeks met het aartsbisdom van Los Angeles, maar dat was buiten enkele nonnen gerekend.

Zuster Rita Callanan (78) en zuster Rose Catherine Holzman (86), die toen op het domein woonden, vonden de zangeres allerminst een geschikte koper. Zij hadden hun zinnen gezet op een plaatselijke zakenvrouw, die volgens hen veel fatsoenlijker en geschikter was. Ze claimden dat zij het zeggenschap hadden over het kloostergebouw en dienden een klacht in.

Die werd nu in hoger beroep voor de tweede keer verworpen. De rechter oordeelde dat de nonnen geen legale voet hebben om op te staan en het recht niet hebben om het domein zelf te verkopen. Daarenboven hadden ze hun illegale verkoop ook allerminst correct gedocumenteerd.

17-03-2017 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Droog koken, is dat een nieuwe trend?": deze pop-ups riskeren af te vallen

"Droog koken, is dat een nieuwe trend?": deze pop-ups riskeren af te vallen

http://oi68.tinypic.com/2nq4bjd.jpg

Ook vandaag trekt de jury er opnieuw op uit om de pop-ups te bezoeken en uiteindelijk twee nieuwe sterren uit te delen: een in Antwerpen en een in Kortrijk. Het loopt niet overal even vlot, want ze krijgen te maken met "kip uit oorlogsgebied", heel wat droge gerechten, "schimmelachtige radijzen" en een gebrek aan kunstkennis. Welke twee pop-ups dreigen uiteindelijk af te vallen?

TJOP's

In Antwerpen staat er veel op het spel, want daar betekent de ster - naast een geldprijs - ook een vrijstelling voor de volgende stemronde. De jury moet daar enkel nog op bezoek bij Karel en Birger van TJOP's, die het hoog bezoek met veel zenuwen afwachten - al valt dat niet echt te horen aan Karels ietwat lijzige stem. De jury heeft er alvast vertrouwen in dat hun coaching geholpen heeft. "Het broodverhaal is er nu echt ingemept", meent Sergio. Ze bestellen dan ook gewoon de hele kaart, en zijn intussen erg blij dat Karel en Birger "twee kilo vrolijker zijn vorige keer".

17-03-2017 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer controverse na 'The Sky is The Limit': "Azimi's willen mijn hotel kopen. Maar het is niét te koop"

Weer controverse na 'The Sky is The Limit': "Azimi's willen mijn hotel kopen. Maar het is niét te koop"

http://oi65.tinypic.com/2v2b41h.jpg

"De broers Azimi staan helemaal niet op het punt om het Godshuis in Sint-Laureins te kopen. Hun verhaal in 'The Sky is the Limit' is één grote leugen", zegt huidig uitbater Karen Babasyan van het monumentale hotel-restaurant. "Door hun beweringen lijd ik zakelijke schade. Ik overweeg gerechtelijke stappen."

Dinsdagavond gingen de Iraniërs Salar (34) en Sasan (30) Azimi ­vol­uit in het VIER-programma 'The Sky is the Limit'. Nadat de twee broers in hun kasteel en ­hotel in Aardenburg (Sluis) eerst nog wat gegoocheld hadden op de beurs, en daarbij vlot 130.000 euro waren verloren, zetten ze hun zinnen op een investering in hotel Godshuis in het pittoreske Sint-Laureins in het Meetjesland. De broers stapten in een helikopter en maakten een vlucht boven hun nieuwe eigendom. Alsof het ­allemaal in kannen en kruiken was. Of hooguit een kwestie van nog enkele formaliteiten.

Voorverkooprecht

Karen en Kira Babasyan, de huidige uitbaters van Godshuis, zijn er ondersteboven van. "Dit verhaal klopt helemaal niet. Van a tot z ­gelogen", aldus de baas van het hotel-restaurant-feestzaal. "De Azimi's hebben hier niets te zoeken."

17-03-2017 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!