NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Paul Simon denkt aan stoppen"

"Paul Simon denkt aan stoppen"

http://oi67.tinypic.com/33zckn5.jpg

Paul Simon speelt met de gedachte om volgend jaar met pensioen te gaan. De 74-jarige zanger zegt in The New York Times dat showbizz hem niet meer kan boeien.

De singer-songwriter vindt het toeren fysiek steeds zwaarder worden. Tussen de optredens door moet hij veel rusten om de tournee vol te houden. Momenteel reist Simon met zijn band door de Verenigde Staten, om aansluitend een aantal concerten in Europa te geven.

Of er echt een eind komt aan de 61 jaar lange zangcarrière van Simon, is nog de vraag. "Er is moed nodig om het los te laten'', zegt de zanger. "Ik ga kijken wat er gebeurt als ik dat doe. Dan zal ik zien wie ik echt ben. Of ben ik alleen de persoon die werd gedefinieerd door wat ik deed? En als dat wegvalt, als je op jezelf bent teruggeworpen, wie ben je dan?''

Symbolisch of niet, Paul Simon's laatste Amerikaanse optreden dit jaar is in Queens in New York, op dezelfde plek waar hij voor het laatst met Art Garfunkel op het podium stond. Daarna steekt hij over naar Europa, waar hij op 31 oktober de Ziggo Dome in Amsterdam aandoet en op 1 november optreedt in Vorst Nationaal. Laterd die maand sluit hij zijn tournee af in de Ierse hoofdstad Dublin.

29-06-2016 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hardwell met oma in privéjet naar Ibiza: "Waar zijn de passagiers?"

Hardwell met oma in privéjet naar Ibiza: "Waar zijn de passagiers?"

http://oi64.tinypic.com/11jmzrr.jpg

De Nederlandse dj Hardwell (28) vloog dinsdag met een VIP-gast naar Ibiza voor de opening van het zomerseizoen. Zijn oma ging met Robbert van de Corput uit Breda, beter bekend als Hardwell, mee en genoot volop van het bijzondere reisje.

"Ze had nog nooit gevlogen'', vertelde Robbert aan het tv-programma RTL Boulevard over de reis van zijn oma. "Ze zat in een privéjet en begreep totaal niet waar de andere passagiers waren." Zijn oma is volgens Robbert zijn grootste fan. "Ze heeft wel veertig plakboeken vol, ze bewaart alles. Het is superleuk dat ze er zo bij betrokken is."

Oma keek vanaf het VIP-podium toe terwijl Hardwell het publiek in de Ushuaïa Beach Club om zijn vinger wond. "Het is zeker spannend. Een opening is altijd zo'n speciale avond."

Hardwell staat deze zomer elke dinsdagavond in de openlucht club, naast het gelijknamige luxehotel. Bezoekers kunnen 'heel veel nieuwe muziek' verwachten. "Ik ben al begonnen aan mijn tweede album en wil veel dingen testen. Ik wil het dansen terugbrengen, in plaats van al dat gespring.''

29-06-2016 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alanis Morissette: poedelnaakt en zwanger

Alanis Morissette: poedelnaakt en zwanger

http://oi66.tinypic.com/24bs1mh.jpg

Alanis Morissette heeft vandaag een bijzondere foto op Instagram gedeeld. Daarop is de hoogzwangere zangeres poedelnaakt in een zwembad te zien.

Bij het kiekje plaatste de zangeres een uitspraak van haar vijfjarige zoontje Ever Imre. "Je moet extra aardig zijn voor vrouwen, want zij zijn de meest behulpzame mensen in de wereld omdat zij mensen maken."

Alanis maakte in februari bekend weer in verwachting te zijn. Wanneer de 42-jarige zangeres en haar man Mario 'Souleye' Treadway hun tweede spruit in de armen kunnen sluiten, is niet bekend.

29-06-2016 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze tekst die Ish Ait Hamou na de aanslag in Istanboel schreef raakt vele harten

Deze tekst die Ish Ait Hamou na de aanslag in Istanboel schreef raakt vele harten

http://oi68.tinypic.com/29z93eu.jpg

Na de aanslag in Istanboel kruipen sommigen in hun pen om hun pijn en verdriet uit te drukken. Zo ook schrijver en choreograaf Ish Ait Hamou. "Huil... Aanvaard dit nooit, stop nooit met huilen", schrijft hij in een emotionele FB-post, waarin hij zich ook bijzonder boos toont. Op de mens, op de wereld. "Binnen honderd jaar zullen ze over ons leren, zullen ze ons bestuderen en hopelijk zullen onze achter-achter-achter-achterkleinkinderen ons op de schoolbanken uitlachen voor de manier hoe wij de mens op alle vlakken hebben laten uithongeren en de wereld hebben gevoed met geweld en antipathie."

Huil...

Er is geen ochtend dat je wakker wordt, geen nacht voor je gaat slapen of je hoort dat iemand ervoor koos om geen mens te zijn. Het zijn donkere tijden.

Een paar gruwelijke daden zijn toegelicht door onze mediakanalen, een heleboel vergeten in de puinhoop van deze wereld maar allen bestaan, allen brengen verdriet met zich mee en allen geven frustratie een duw in de rug.

Wat kan je daaraan doen? Wat kan ik daaraan doen? Veel, niets, iets? Ieder onder ons zal daar zijn eigen antwoord op hebben, van woorden tot daden, van woede tot onverschilligheid. 

Het is bijna een feit, daden zoals die van gisteren in de luchthaven van Istanbul zijn een pijnlijke norm geworden en tot mijn grote angst zijn ze goed onderweg om een "fait divers" te worden. Binnen honderd jaar zullen ze over ons leren, zullen ze ons bestuderen en hopelijk zullen onze achter-achter-achterkleinkinderen ons op de schoolbanken uitlachen voor de manier hoe wij de mens op alle vlakken hebben laten uithongeren en de wereld hebben gevoed met geweld en antipathie.

Het is 1.56 uur, ik praat er met mijn vrienden over en als er iets is dat we mekaar aanmoedigen om te doen, dan is het om verdrietig te zijn, om teleurgesteld te zijn, om verrast en zelfs boos te zijn.

Moedig je hart aan om even te bloeden, moedig je hart aan om even te huilen want dat is misschien het enige wat er nog overblijft, de keuze om mens te blijven, hoe ver de puinhoop ook mag zijn, hoe niet betrokken je ook bent. 

Laat je hart bloeden wanneer je hoort dat iemand koos om geen mens te zijn. Laat je hart huilen wanneer je hoort dat mensen van hun leven werden beroofd. Want als ook jouw verdriet door een wind van haat wordt weggeblazen dan zijn we allemaal verloren.

Aanvaard dit nooit. Stop nooit met huilen. Een gedachte voor alle slachtoffers van de wereld.

29-06-2016 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yes, een nieuwe trailer voor Bridget Jones 3 (en die verklapt al veel)

Yes, een nieuwe trailer voor Bridget Jones 3 (en die verklapt al veel)

http://oi64.tinypic.com/2r2rudy.jpg

Soms zijn trailers zo uitgebreid dat het lijkt alsof je de hele film al gezien hebt...of toch niet. Deze nieuwe trailer laat nog nét genoeg aan de verbeelding over om ons te doen uitkijken naar de release.

Wat we wel al weten na het bekijken van deze trailer: we still love Bridget. Ze lijkt nog even ontwapenend onhandig in de liefde, grappig en herkenbaar. En ze ontmoet McDreamy, eigenlijk hadden we al geen extra reden meer nodig om naar de cinema te trekken....

29-06-2016 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga niet meer welkom in China na gesprek met Dalai Lama Bewaar artikel

Lady Gaga niet meer welkom in China na gesprek met Dalai Lama

http://oi67.tinypic.com/14lt1cg.jpg

De almachtige Communistische Partij van China heeft zangeres Lady Gaga in de ban gedaan omdat zij met de Dalai Lama heeft gesproken. De Amerikaanse en de Tibetaanse spirituele leider ontmoetten elkaar afgelopen weekeinde in Indianapolis

Dat gesprek duurde precies negentien minuten. Het draaide om onderwerpen als yoga en geestelijke gezondheid. Dat was voor het regime in Peking al ruim voldoende. Lady Gaga is in de ban gedaan, wat betekent dat haar muziek wordt 'geblokkeerd' en niet meer mag worden beluisterd, ook niet in Hongkong.

De Dalai Lama, sinds 1959 in ballingschap, werd door de propaganda-afdeling van de partij en passant omschreven als een wolf in schaapskleren. Wie met hem spreekt, loopt altijd het risico op een boze reactie uit Peking. Artiesten en groepen als Maroon 5, Björk en Oasis mogen om die reden bijvoorbeeld niet meer in China optreden.

28-06-2016 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milow redt Belgische eer op Nederlandse tv en haalt uitspraken van Carl Huybrechts geniaal onderuit

Milow redt Belgische eer op Nederlandse tv en haalt uitspraken van Carl Huybrechts geniaal onderuit

http://oi67.tinypic.com/nboebn.jpg

Zanger Milow, ofwel Jonathan Vandenbroeck, heeft gisterenavond tijdens het Nederlandse voetbalprogramma Studio France de Belgische eer gered door de uitspraken die Carl Huybrechts de avond ervoor in hetzelfde programma deed ("Duivelsgekte is zoals Halloween: onbestaande en commercieel gemotiveerd"), van context te voorzien. De zanger legde, gehuld in een shirtje van de Rode Duivels, aan het Nederlandse publiek uit dat Huybrechts uitspraken vooral politiek gemotiveerd leken te zijn en zong vervolgens expres nog een liedje in het Frans "om die Vlaams-nationalisten nog wat extra te jennen".

"Twee jaar geleden ben ik hier gevraagd om de sfeer rond de Belgen te omschrijven, niet als voetbalanalist", steekt de zanger van wal. "Ik voel me genoodzaakt om een klein beetje tegenwicht te bieden aan jullie Belgische gast van gisteren", zegt hij. "Carl Huybrechts zat hier waarschijnlijk als ex-voetbalverslaggever of sportcommentator, maar de laatste jaren is hij eigenlijk vooral politicus voor een Vlaams-nationalistische partij. Hij vergeleek de Duivelsgekte in ons land met 'Halloween', alsof het een soort van kunstmatige creatie is, maar dat is echt niet waar", zegt Milow stellig.

Lul
Om die bewering te staven, haalt de zanger een voorbeeld aan. "Blijkbaar is er in België tijdens de wedstrijd bij elk doelpunt een kleine aardbeving geweest: elke seconde werd er twee keer op en neer gesprongen. Als er genoeg mensen, miljoenen mensen dat doen, dan krijg je dus een aardschok. Ik denk dat Carl Huybrechts nog niet in een grote stad is geweest, want het (de Duivelsgekte, red) leeft echt enorm", zegt Milow diplomatiek. "Dus jij vindt Carl Huybrechts echt een lul?", komt de directe wedervraag van de Nederlandse presentator. "Dat is jullie taalgebruik", antwoordt Milow tactisch. "Het was een politieke uitspraak. De grootste politieke partij van België vindt Belgisch succes op het EK verschrikkelijk, want ze willen dat Vlaanderen onafhankelijk wordt. Dus elke keer als er een goal is, vloeken zij. Ik wilde dat gewoon even uitleggen."

Eden Hazard
"Speciaal om die mensen nog wat extra te jennen, ga ik nu een Franse versie spelen", besluit Milow. "En ook een beetje voor Eden Hazard, die in het nieuwe stadium in Lille zowat een thuiswedstrijd gaat spelen. Voor onze kleinste speler heb ik mijn kleinste gitaar meegenomen", besluit Milow, voordat hij een akoestische, Franstalige versie van 'Howling at the Moon' inzet.

28-06-2016 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters: "Miguel communiceert via de au pair" Bewaar artikel

Tanja Dexters: "Miguel communiceert via de au pair"

http://oi65.tinypic.com/mr2sys.jpg

Na een relatie van tien jaar met zakenman Miguel Dheedene is ex-Miss België Tanja Dexters (39) opnieuw single. De vader van haar dochter Valentina (6) heeft haar verlaten. Tanja blijft achter met veel vragen, maar sterk als ze is, geniet ze volop van haar vrijgezellenleven.

De relatie van Tanja en Miguel leek al die tijd een droomrelatie, maar nu blijkt dat er al een paar jaar een haar in de boter zat. Exclusief voor Story legt Tanja uit waarom het is misgelopen. "Vier jaar geleden begon Miguel met een meisje te flirten dat voor hem werkt. Ik heb altijd gedacht dat het daarbij bleef, want vreemdgaan duld ik niet in een relatie, maar het bleef wel aan mij knagen en het woog op onze relatie. Sinds Miguel dat meisje had leren kennen, had hij last van de zomerblues. Hij wilde dan proeven van het vrijgezellenleven. In de winter lachten we er zelfs mee: dat Miguel een andere persoon werd in de zomer. Omdat we de rest van het jaar een ijzersterke relatie hadden, heb ik veel getolereerd."

Op vakantie
Net voor hun gezinsvakantie rond Pasen, vertelde Miguel dat Tanja beter alleen met Valentina zou gaan skiën omdat hij even alles op een rijtje moest zetten. "Dat wilde ik Valentina niet aandoen omdat ze ons al zo weinig samen zag. Miguel is dan toch meegegaan en het was een fijne vakantie zonder ruzie, maar ook zonder affectie. Een week na onze vakantie heeft hij er dan een punt achter gezet."

Monster
Tanja kan de beslissing van Miguel niet begrijpen, maar ze heeft hem wel losgelaten. "Uiteraard vind ik zijn beslissing heel erg, ik dacht dat ik oud zou worden met hem, maar ik ben zo teleurgesteld en boos op Miguel dat ik hem momenteel niet kan aanvaarden in mijn leven. Hij heeft mij nooit een uitleg gegeven en dat vind ik jammer. Het was beter geweest als hij eerlijk had gezegd dat hij verliefd is op iemand anders. Zulke dingen kan je echt wel tegen mij zeggen. Hij kan nog steeds moeilijk met me praten, zo communiceert hij via onze au pair over Valentina. Heel vreemd, want we zijn toch tien jaar samen geweest. Ik ben toch geen monster! Ik zou hem ook geen tweede kans geven want er is al te veel kapotgemaakt."

De juf
Valentina vertellen dat ze uit elkaar zijn, viel Tanja ook zwaar. "Ik kon het zelf niet over mijn lippen krijgen. Omdat Valentina last kreeg van verlatingsangst en meer aandacht vroeg, ben ik met haar schooljuf gaan praten. Die heeft dan voorgesteld dat zij Valentina zou vertellen dat papa en mama niet meer verliefd zijn op elkaar, en dat gesprek heeft haar goed gedaan. Nadien is ze voor het eerst bij Miguel gaan logeren en dat is goed verlopen."

28-06-2016 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wil jij naast Matteo Simoni acteren? Figuranten gezocht

Wil jij naast Matteo Simoni acteren? Figuranten gezocht

http://oi68.tinypic.com/5fp3jd.jpg

Begin oktober 2016 starten de opnames van 'De bende van Jan de Lichte, een tiendelige avonturenreeks gebaseerd op de roman van Louis Paul Boon. De hoofdrol gaat naar Matteo 'smos' Simoni. De ploeg gaat op zoek naar figuranten.

Regisseurs zijn Robin Pront (d'Ardennen), Pieter Van Hees (Waste Land, Chaussee D'Amour) en Maarten Moerkerke (Deadline 14/10, Coppers). Het belooft dus wel een heel interessante productie te worden!

Voor deze serie zoeken de makers nu stoere jongens tussen 12 en 16 jaar en stoere meisjes tussen 10 en 13 jaar die deel willen uitmaken van Jan de Lichte zijn bende. Het gaat hierbij o.a. om een aantal belangrijke rollen.

Droom je ervan te schitteren op de televisie? Schrijf je dan voor 15 juli in op bvj.inthepicture.eu De castings vinden plaats eind juli en begin augustus.

28-06-2016 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde van 'Game of Thrones' in zicht

Einde van 'Game of Thrones' in zicht

http://oi63.tinypic.com/2qu2j3k.jpg

Nu seizoen 6 erop zit, vragen veel 'Game of Thrones'-fans zich af hoeveel seizoenen er nog van hun favoriete serie zullen komen. De bedenkers van 's werelds populairste tv-serie David Benioff en D.B. Weiss hebben tegenover Deadline bevestigd dat er een begin aan het einde van de serie is gemaakt en dat er nog maximaal twee seizoenen komen.

"We werken aan plannen voor nog twee seizoenen. We zijn in het afgelopen seizoen aan de finale van de serie begonnen en daar willen we een uur of 70 á 75 voor uittrekken. We willen de serie spannend houden, ook het einde. We weten dus dat het er aan zit te komen. Zo'n beetje alle karakters hebben we op plekken waar we ze willen hebben, nu moeten we alleen nog bepalen hoe het af gaat lopen", aldus Benioff. Zijn compagnon voegt er aan toe dat veel fans, net als president Barack Obama afgelopen seizoen, na afloop van een seizoen steeds willen weten hoe het verder gaat. "We moeten ook een keer op een punt komen dat mensen er klaar mee zijn."

Tot seizoen 6 konden fans de afloop van de serie nog weten door de boeken van George R.R. Martin te lezen, maar inmiddels gaat die vlieger niet meer op. Met ingang van het maandagavond geëindigde seizoen zijn Benioff en Weiss namelijk gaan afwijken van de boeken.

Overigens is het nog maar de vraag of het duo ooit nog een cliffhanger kan bedenken die zo spannend is, als die van seizoen 5. Bijna een jaar lang ging het op social media over de vraag of Jon Snow (Kit Harington) dood was of niet, zelfs het Witte Huis bemoeide zich ermee.

28-06-2016 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Bush reageert op video Kanye: "Ik zie er beter uit"

George Bush reageert op video Kanye: "Ik zie er beter uit"

http://oi67.tinypic.com/280lahl.jpg

George W. Bush heeft een statement gegeven over zijn 'rol' in de nieuwe video van Kanye West. De Amerikaanse oud-president is één van de beroemde mensen waarvan een naakte lookalike te zien is tijdens een bedscène in 'Famous'.

De voormalig staatsman lijkt zich vooral druk te maken om de manier waarop hij geportretteerd is. Zijn woordvoerder benadrukte tegenover TMZ dat de persoon die in de clip te zien is niet de echte George W. Bush is. Die is namelijk "in veel betere vorm".

Het is niet helemaal duidelijk waarom de oud-president is te zien in de video, waarin ook onder meer Taylor Swift, Caitlyn Jenner, Bill Cosby en Donald Trump worden uitgebeeld. Kanye heeft wel een historie met de voormalig staatsman. Hij ging in de dagen na orkaan Katrina in 2005 los op de toenmalige president, en zei onder meer dat Bush niets gaf om de zwarte bevolking.

In een recent interview in Vanity Fair sprak de muzikant weer over de oud-president. Daarin zei hij dat hij "in een alternatief universum" wellicht vrienden was geweest met de republikein. "Ik had zijn O.J. Simpson-achtige zwarte vriend kunnen zijn op de golfbaan." Kanye gaf na het uitkomen van de clip overigens aan dat de video niet betekende dat hij voor of tegen de sterren is die erin voorkomen. 'Famous' zou slechts beroemdheid als fenomeen onder de loep nemen.

27-06-2016 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grap van Qmusic over Taylor Swift krijgt internationaal staartje

Grap van Qmusic over Taylor Swift krijgt internationaal staartje

http://oi67.tinypic.com/33o5m3t.jpg

Voor wie het compleet gemist heeft: Taylor Swift heeft een nieuw lief. Ze dolt momenteel met acteur Tom Hiddleston, amper twee weken nadat haar relatie met dj Calvin Harris op de klippen liep. De twee houden de lippen stijf op elkaar en negeren alle vragen van journalisten. Behalve die van Dauwe en Vancoillie dan.

Maarten en Dorothee belden donderdag in hun ochtendshow acteur Tom Hiddleston op. Niet veel later vertelde hij lyrisch over zijn nieuwe vriendin en omschreef haar als een 'absoluut genot'. De relatie was volgens hem 'een achtbaan van actie, spektakel en heel veel gelach'.

Een stapelverliefde Hiddleston die een primeur geeft aan ons Belgenlandje? Helaas niet, Dauwe en Vancoillie puzzelden het gesprek zelf samen door fragmenten uit een interview van twee jaar geleden te gebruiken. Hiddleston had het toen over zijn nieuwe film.

Een grapje zoals de Q-presentators wel vaker uithalen, maar dit keer kreeg het een internationaal staartje. Fans van het beroemde koppel waren meteen in de wolken en deelden het geluidsfragment druk online, waarna heel wat buitenlandse media het ook brachten. Maarten en Dorothee waren even beroemd, maar moesten dan bekennen dat het om een grap ging. Ook een persverantwoordelijke van Hiddleston liet snel weten dat het niet om een echt interview ging, tot grote teleurstelling van alle fans.

27-06-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disney krijgt wind van voren om dit personage

Disney krijgt wind van voren om dit personage

http://oi63.tinypic.com/2jezghe.jpg

Dit najaar verschijnt met 'Moana' een nieuwe animatiefilm van Disney in de zalen, maar één personage doet heel wat stof opwaaien. De Polynesische god Maui, wiens stem wordt ingesproken door Dwayne Johnson, zou namelijk alle stereotiepen over Polynesiërs bevestigen. "De god Maui afbeelden als een obese man, is onaanvaardbaar", zegt een Nieuw-Zeelands parlementslid. En ook op sociale media laten veel mensen hun ongenoegen blijken.

In de Polynesische mythologie is Maui een heroïsch figuur die de Pacifische Eilanden gecreëerd zou hebben door ze uit de zee te vissen. "Maar deze Maui ziet eruit alsof hij de eilanden heeft opgevist, gefrituurd en opgegeten", schrijft Eliota Fuimanono Sapolu, een Samoaanse rugbyster, op Facebook.

Jenny Salesa, Nieuw-Zeelands parlementslid en Tongaanse van origine, is ook niet te spreken over het personage. Op Facebook beschrijft ze Maui als "half varken, half nijlpaard". "Wanneer ik foto's bekijk van Polynesische mannen en vrouwen van de laatste 100-200 jaar, dan hadden de meeste mensen geen overgewicht. Dit is onaanvaardbaar", zegt ze. En Will Ilolahia van de Pacific Island Media Association noemt de Disney-versie van Maui een "typisch voorbeeld van Amerikaanse stereotypering".

27-06-2016 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey vergeet haar kleren in Vegas

Mariah Carey vergeet haar kleren in Vegas

http://oi63.tinypic.com/21j3ofo.jpg

Misschien staken ze ook in de luchthaven van Vegas, of is de bagage van de 46-jarige zangeres onderweg zoek geraakt. Ze dook in ieder geval zonder al te veel kleren op bij een club in de gokstad.

Mariah is trots op haar lichaam, en dat zullen we geweten hebben. Gehuld in lingerie met een leren jasje erover en torenhoge hakken kwam ze haar dj-set draaien in het Mirage Hotel in Las Vegas. En ze mag dan al 46 zijn, ze ziet er nog steeds fenomenaal uit. Dat bewijzen niet alleen deze foto's, maar ook haar vele uitdagende Instagramposts.

27-06-2016 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brexit impuls voor Canadese en Australische republikeinen

Brexit impuls voor Canadese en Australische republikeinen

http://oi63.tinypic.com/vctbuf.jpg

Canada moet een voorbeeld nemen aan het besluit van de Britten om uit de Europese Unie te stappen, de zogenoemde Brexit.  Het Britse besluit om de EU te verlaten heeft ook de de republikeinse beweging in Australië een nieuwe impuls gegeven.

De vooraanstaande Canadese publicist-journalist Martin Regg Cohn pleit maandag in de Toronto Star voor een Canadexit: het doorsnijden van de laatste koloniale en constitutionele banden met het Verenigd Koninkijk en het vervangen van koningin Elizabeth door een eigen gekozen staatshoofd.

"Het is de hoogte tijd", aldus de publicist. "Volgend jaar bestaat Canada 150 jaar en hebben we 35 jaar onze eigen grondwet. Nu nog het laatste koord doorknippen." Hij spiegelt zich aan de Britten. "Stel dat die de vraag voorgelegd zouden krijgen of ze trouw willen zweren aan een buitenlandse monarch, laat staan de Brusselse bureaucratie? We weten nu het antwoord op die vraag. Ze hebben hun land 'terug genomen'. Dat moet Canada ook doen."

In het verre verleden was er wellicht nog wat te zeggen voor het delen met Groot-Brittannië en andere landen van het staatshoofd, maar dat gaat anno 2016 niet meer op meent Martin Cohn aan de vooravond van de 149ste viering van 'Canada Day'. Niet dat hij optimistisch is over het snel opgeven van de monarchie, maar de Canadezen zouden er werk van moeten maken en de gevolgen, zo betoogt hij, zijn nooit zo verstrekkend en dramatisch als die van een 'Brexit'.

27-06-2016 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruidsjurk Whitney Houston en andere spullen onder de hamer

Bruidsjurk Whitney Houston en andere spullen onder de hamer

http://oi67.tinypic.com/9zwsqv.jpg

Het Amerikaanse veilinghuis Heritage Auctions heeft enkele spullen geveild van de in 2012 overleden popster Whitney Houston. Zo ging voor 13.500 euro de bruidsjurk onder de hamer die ze droeg toen ze in 1991 met zanger Bobby Brown trouwde. Een paar basketschoenen die ze kreeg van Michael Jordan, brachten 18.000 euro op. Het schoentje knelde echter wel bij de veiling van een Emmy Award.

The Academy of Television Arts & Sciences, die de Emmy Awards uitreikt, heeft via gerechtelijke weg de veiling van de prijs tegengehouden. Houston had het beeldje 30 jaar geleden gekregen voor haar uitvoering van 'Saving All My Love for You' tijdens de ceremonie.

De erfgenamen hoopten er munt uit te slaan, maar dat liep anders. Het beeldje blijft, aldus een advocaat, in het bezit van The Academy. Ook na het overlijden van de begenadigde artiest. Een beslissing waar het veilinghuis zich bij neerlegde. Het beeldje keert nu terug naar The Academy, die het zal bewaren ter nagedachtenis van Houston. Wel geveild werd een Billboard Award die ze in 1993 ontving voor haar wereldhit 'I Will Always Love You', en enkele andere prijzen.

26-06-2016 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele geeft "onvergetelijk" concert op Glastonbury

Adele geeft "onvergetelijk" concert op Glastonbury

http://oi67.tinypic.com/rh7br9.jpg

Adele wond het publiek van Glastonbury gisteravond moeiteloos om haar vinger. Toch was niet iedereen blij met het anderhalf uur durende optreden van de zangeres, op social media werd veel geklaagd over Adeles gevloek.

De grofgebekte Adele stak op het hoofdpodium van Glastonbury de draak met haar gevloek. "De BBC heeft me gewaarschuwd voor mijn 'potty-mouth'. Heeft Muse ook zo'n waarschuwing gekregen?", zei de zangeres over de Britse omroep die Glastonbury uitzendt. Muse sloot vrijdag de derde festivaldag af.

Voor Adele zelf was het optreden op de Pyramid Stage van Glastonbury een overwinning. De 28-jarige zangeres, die in 2007 al eens op een kleiner podium stond, durfde niet op te treden voor de 160.000 festivalgangers. "Eerst wilde ik niet op komen treden en nu wil ik niet stoppen", zei Adele aan het einde van haar set. "Dit zal ik nooit vergeten."

26-06-2016 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gele gitaar van Prince brengt 123.000 euro op

Gele gitaar van Prince brengt 123.000 euro op

http://oi68.tinypic.com/20h82vn.jpg

De elektrische Yellow Cloud-gitaar van Prince heeft op een veiling in de Verenigde Staten 137.500 dollar opgebracht, ruim 123.000 euro.

De eigenaar van het American football-team Indiana Colts, Jim Irsay, kocht het knalgele instrument dat de popartiest volgens Heritage Auctions van midden jaren tachtig tot midden jaren negentig bespeelde.

Prince overleed in april op 57-jarige leeftijd aan een overdosis in zijn huis nabij Minneapolis.  Irsay bezit al een hele verzameling muziekinstrumenten, onder andere van Jerry Garcia van de Grateful Dead, John Lennon en Ringo Starr van The Beatles en van Bob Dylan.

26-06-2016 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russische Hermitage Museum eert Jan Fabre

Russische Hermitage Museum eert Jan Fabre

http://oi66.tinypic.com/9th4s0.jpg

De Antwerpse kunstenaar Jan Fabre heeft vrijdag in het State Hermitage Museum in het Russische Sint-Petersburg een diamanten ereteken ontvangen voor zijn visuele kunst. Dat heeft zijn woordvoerster gemeld.

Fabre kreeg het achtste ereteken van dr. Mikhail Piotrovsky, de algemeen directeur van het beroemde Hermitagemuseum. Eerder kregen al de Russische artiest Ilya Kabakov (ereteken nummer 5) en de architecten Zaha Hadid (nummer 6) en Santiago Calatrava (nummer 7) de onderscheiding.

Van 21 oktober 2016 tot 9 april 2017 is in het State Hermitage Museum de tentoonstelling van Fabre "Knight of Despair / Warrior of Beauty" te zien.

26-06-2016 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Waar blijft die rechtszaak?" Deze sterren kunnen Kanye West aanklagen

"Waar blijft die rechtszaak?" Deze sterren kunnen Kanye West aanklagen

http://oi63.tinypic.com/wi135g.jpg

De lancering van Kanye's videoclip voor 'Famous' ging gisteren niet onopgemerkt voorbij. In de videoclip ligt hij naakt in bed, omringd door dubbelgangers van heel wat controversiële celebrities. De artiest wacht vol spanning op de eerste rechtszaak, al kan die van heel wat mensen komen. Deze beroemdheden heeft hij tegen de schenen gestampt:

'Kan iemand mij nu aanklagen? Ik kan niet wachten', klonk het gisteren op Kanye's Twitteraccount. Hij heeft de tweet intussen verwijderd, maar een rechtszaak zit er wel aan te komen.

Grote kanshebber om Kanye aan te klagen is Taylor Swift. De twee kregen het al met elkaar aan de stok nadat Taylor vernoemd werd in zijn nummer 'Famous'. "Ik heb het gevoel dat Taylor en ik nog seks kunnen hebben. Waarom? Ik heb haar beroemd gemaakt", klonk het vrij vertaald. Volgens Kanye gaf Taylor toestemming voor de tekst, Taylor ontkent dat vol walging. Dat ze nu spiernaakt naast hem in bed ligt, daar zal ze niet om kunnen lachen.

Maar ook Rihanna zou wel eens kwaad kunnen zijn. Zij ligt naast Chris Brown, dezelfde man die haar sloeg toen ze nog samen waren. Brown zelf kan er nog om lachen, hij noemde Kanye op Instagram 'getalenteerd, maar compleet gek'. Verder is ook Amber Rose te zien, de ex van Kanye die vaak in ruzie ligt met zijn huidige vrouw Kim. Kims ex Ray J, de man waar ze een sekstape mee maakte, is trouwens ook te zien. En wij betwijfelen ook of Anna Wintour - hoofdredactrice van Vogue - het grappig vindt om naast een naakte Donald Trump te liggen. Om over Bill Cosby nog maar te zwijgen.

Kanye zelf liet alvast weten dat hij niemand wilde beledigen. "Ik ben niet tegen of voor de mensen op de foto, ik wilde gewoon een opmerking over beroemdheid maken", aldus de controversiële artiest. Of het over dubbelgangers gaat of digitale kunstwerkjes, is overigens nog niet duidelijk.

26-06-2016 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UA-prof aangehouden voor kinderporno, Guy Van Sande legt deels bekentenissen af

UA-prof aangehouden voor kinderporno, Guy Van Sande legt deels bekentenissen af

http://oi67.tinypic.com/ortq8h.jpg

De onderzoeksrechter in Veurne heeft een professor van de Universiteit Antwerpen aangehouden voor het bezit van kinderporno. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen afdeling Veurne. Acteur Guy Van Sande (53) werd in hetzelfde dossier vrijgelaten onder voorwaarden.

In een lopend onderzoek naar kinderporno kwamen de Veurnse speurders bij de verdachten uit het Antwerpse terecht. Woensdag werden de verdachten opgepakt.
    
Het gerecht voerde huiszoekingen uit bij de verdachten thuis, op de universiteit en in het gemeentehuis van Edegem. Van Sande is immers voor de N-VA in Edegem actief als schepen voor burgerlijke stand, cultuur en wijkwerking.

De professor heeft de feiten bekend. Guy Van Sande heeft gedeeltelijke bekentenissen afgelegd. De acteur geeft toe dat hij in een chatroom zat waar bepaalde contacten in verband met kinderporno werden gelegd.

Van Sande heeft inmiddels zijn politieke mandaten neergelegd. Hij neemt ook ontslag uit de gemeenteraad. Koen Metsu (N-VA), de burgemeester van Edegem, bevestigt het ontslag. "We kunnen nu niets anders doen dan het gerecht zijn werk laten doen", zegt Metsu. "Iedereen is hier alleszins onder de indruk van het onverwachte nieuws dat we vandaag moesten lezen."

25-06-2016 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Geen Blokxit": nog minstens 4 jaar Blokken op Eén

"Geen Blokxit": nog minstens 4 jaar Blokken op Eén

http://oi64.tinypic.com/29zy5ok.jpg

Eén en productiehuis deMENSEN gaan nog zeker vier jaar door met Blokken. Dat meldt de VRT in een persbericht. De zender zendt vrijdag de laatste aflevering uit van het 22ste seizoen van de televisiequiz.

Blokken is traditioneel een van de sterkhouders van de vooravond op Eén. Vorig jaar verbrak het programma nog een kijkcijferrecord met anderhalf miljoen kijkers voor een bijzondere Music For Life-aflevering. Voor Eén is dat meer dan reden genoeg om nog minstens vier jaar door te gaan met de langstlopende quiz uit de Belgische televisiegeschiedenis, zegt Eén-netmanager Olivier Goris.

Ben Crabbé zal ook de komende jaren aan het roer blijven staan van de televisiequiz. "Van een Blokxit is nog lang geen sprake", bevestigt de presentator met een kwinkslag. Crabbé zal naast Blokken ook andere programma's maken met productiehuis deMensen voor de VRT.

De 4.713de aflevering van Blokken wordt vanavond om 18.30 uur uitgezonden op Eén.

25-06-2016 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijkers maken kennis met mysterieuze Len uit 'Dagelijkse Kost'

Kijkers maken kennis met mysterieuze Len uit 'Dagelijkse Kost'

http://oi68.tinypic.com/ic8zf8.jpg

Na weken van speculeren en gissen was het eindelijk zover: honderdduizenden 'Dagelijkse Kost'-fans maakten kennis met regisseur Len. Maandenlang was het speculeren welk gezicht er paste bij de stem, die tegen Jeroen Meus praat tijdens 'Dagelijkse Kost'. Dat resulteerde zelfs in de #wijwillenlenzien, de populaire Facebookpagina waarop bijna 7.000 'Dagelijkse Kost'-fans Len koste wat kost wilden ontmaskeren.

"Ik ben wel blij dat het nu bekend is", zegt Len, die volgende week 34 wordt en afkomstig is uit Aalst. "Het is gestart als grapje van Jeroen. Als hij zijn schouders onder iets zet, kan je natuurlijk wel verwachten dat het veel weerklank krijgt."

Len Bogaert werkt intussen al twee jaar bij 'Dagelijkse Kost'. In totaal is hij al 12 jaar aan het werk als regisseur, hij werkte voordien onder andere voor Groenland met Bartel Van Riet. Tijdens de laatste aflevering van het seizoen van Dagelijkse Kost gisteren werd Len eindelijk meer dan de zwoelste stem van Vlaanderen. Aan de Leuvense Vaart maakte hij samen met Jeroen zuiderse vissoep klaar. Op voorhand werd er door de fans zelfs een robotfoto samengesteld, op basis van tips uit het programma. «Ik had voordien een vrij zware baard. Voor de uitzending van vanavond wou ik die wat bijtrimmen maar mijn scheerapparaat stond op de verkeerde stand. Alles af! Intussen heb ik wel weer terug wat stoppels. Ik weet niet of de mensen mij nu plots gaan herkennen op straat. Ik vind het allemaal wel leuk maar ik voel me toch veiliger achter de camera, denk ik. Toestanden zoals Jeroen meemaakt: ik hoop toch dat mij dat gespaard gaat blijven. (lacht)» Voor wie gisteravond ontzettend gecharmeerd was door Len: hij is al 10 jaar samen met Chloe. Of hij er bij het volgende seizoen weer bij gaat zijn? «Laat dat het nieuwe mysterie zijn.», lacht Len. «Dat merk je in september wel.» (ARo) Op onze site kan je fragmenten zien van Len in actie.

25-06-2016 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een rivaal minder in strijd om erfenis Prince

Een rivaal minder in strijd om erfenis Prince

http://oi68.tinypic.com/2elrpr4.jpg

Eén iemand minder maakt aanspraak op een erfdeel van Prince. Uit een dna-test is gebleken dat de gevangene die claimde een zoon van de zanger te zijn, dit niet is.

De test wees uit dat er 0,0 procent kans is dat Carlin Q. Williams, die vastzit voor verboden wapenbezit, de zoon van Prince is. Dat meldt TMZ. De man claimde dat zijn moeder in 1976 in een hotel een avontuurtje met Prince beleefde met zijn geboorte als resultaat.

Hij was een van dertien mensen die via de rechter probeert te bewijzen familie van Prince te zijn. Ook een vrouw zegt dat Prince haar vader was, terwijl anderen zeggen een geadopteerd kind, een halfbroer of -zus of nakomelingen van de zus van de betovergrootvader van Prince te zijn.

Prince overleed op 21 april. Er is geen testament gevonden en daarom zal zijn erfenis worden verdeeld onder zijn directe nabestaanden.

23-06-2016 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendall Jenner op schok met 2 vriendinnen en transparant topje

Kendall Jenner op schok met 2 vriendinnen en transparant topje

http://oi63.tinypic.com/33n9feh.jpg

Kendall Jenner, het kleine zusje van Kim Kardashian, gaat op stap met twee vriendinnen in New York. Et alors? horen wij u brullen. Wel, de celeb deed dat eergisteren in een misleidende outfit. We verklaren ons nader.

Kendall speelde in de New Yorkse wijk East Village tegelijkertijd met op het eerste gezicht twee tegengestelde begrippen: 'verhullend' en 'onthullend'. Verhullend, omdat ze keurig een topje droeg. Onthullend, omdat haar truitje redelijk transparant was.

De aandacht van passanten, van fotografen en dus inmiddels ook van honderdduizenden internauten gaat niet naar de vriendinnetjes Gigi Hadid en Hailey Baldwin, maar onvermijdelijk naar Kendall zelf. Haar zwarte, doorschijnende topje liet bewust haar voor de rest ontblote boezem zien, inclusief tepelpiercing.

23-06-2016 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo stemmen Britse beroemdheden in het Brexit-referendum Bewaar artikel

Zo stemmen Britse beroemdheden in het Brexit-referendum

http://oi63.tinypic.com/29qo9pf.jpg

To Brexit or not to Brexit? That's the question. Dé vraag die vandaag heel Groot-Brittannië -en bij uitbreiding de rest van Europa- in de ban houdt. Ook verschillende Britse beroemdheden hebben een uitgesproken mening. Zo steekt actrice en model Elisabeth Hurley haar voorkeur voor een exit uit de EU niet onder stoelen of banken, terwijl voetballer David Beckham zichzelf duidelijk bij het Remain-kamp voegt. Maar wat denken andere Britse beroemdheden?

Het Remain-kamp kan rekenen op een grote groep Britse beroemdheden.

Jeremy Clarkson en James May

Presentator Jeremy Clarkson en zijn makker James May van het vroegere 'Top Gear' en nu de nieuwe show 'Grand Tour' blijken er voorstander van om in de EU te blijven. En ze schrikken er zelf van dat ze het voor een keertje eens zijn over iets.

Sir Elton John

Zanger sir Elton John hoefde er niet veel woorden aan vuil te maken om zijn voorkeur duidelijk te maken: "Bouw bruggen, geen muren. #StrongerInEurope", klinkt het op Instagram. Ook in een andere Instagrampost liet hij een opvallende quote het Remain-werk doen: "Als je ergens snel wil geraken, ga alleen. Als je ver wil geraken, ga samen."

Keira Knightley

Keira Knightley wil eveneens niet vertrekken uit de EU. De actrice zette samen met vele andere bekende Britten uit de culturele sector haar handtekening onder een brief waarin het belang van het EU-lidmaatschap benadrukt werd. En ze is te zien in deze opvallende video, waarin ze oproept om te gaan stemmen, 'to stop others from fucking with your future'.

Simon Cowell

Brits fenomeen Simon Cowell ziet toch ook vooral de X Factor van de Europese Unie. "Mijn buikgevoel zegt me dat je in deze tijden -moeilijke tijden- niet geïsoleerd wil zitten op een klein eiland", zei hij eerder.

J.K. Rowling en Harry Potter-acteurs

De schrijfster van de Harry Potter-boeken heeft zich geuit als een felle tegenstander van een Brexit. Ze vindt dat velen de voordelen van EU-lidmaatschap te vanzelfsprekend vinden. Op haar website schreef ze: "Ik ben geen expert, maar ik weet wel hoe je een monster creëert."

Ook verschillende Harry Potter-acteurs willen bij de EU blijven. Actrice Emma Thompson, die Sybilla Zwamdrift speelt in de films "ziet niet in waarom we uit de EU zouden willen stappen". Ze wordt bijgetreden door haar collega Helena Bonham Carter, die de rol van de slechte Bellatrix voor haar rekening nam. Emma -Hermelien- Watson roept iedereen op om te stemmen, maar houdt geheim voor welk kamp ze is.

Stephen Hawking

De beroemde Britse astrofysicus Stephen Hawking wil ook in de EU blijven. "We moeten deel zijn van een grotere groep van naties, zowel voor onze veiligheid als onze handel", zei hij. Hij benadrukt ook dat de EU belangrijke voordelen biedt op het vlak van onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.

Cara Delevigne

Ook model en actrice Cara Delevigne weet wat ze wil: "Ik wil in de EU blijven", klinkt het kort en bondig op Instagram.

Richard Branson

Miljardair Richard Branson, oprichter van de Britse holdingmaatschappij Virgin, waarschuwt Britten voor de economische en politieke gevaren van een Brexit.

"Als ondernemer sta ik erom bekend dat ik veel risico's heb genomen in mijn carrière, maar de EU verlaten is geen risico dat ik de Britten zou aanraden. Niet als investeerder, niet als vader en niet als opa. Ik ben zeer bezorgd over de gevolgen van een vertrek", aldus Branson.

Verder schaarden onder andere ook Britse sterren zoals Benedict Cumberbatch, Jude Law en Idris Elba zich achter het Remain-kamp.

Maar ook het Brexit-kamp heeft enkele bekende Britten achter zich staan.

John Cleese

De bekende Britse komiek en acteur John Cleese voelt bijvoorbeeld meer voor een Brexit. Zo deelde hij de volgende opvallende tweet met zijn volgers. "Als ik dacht dat er ook maar één kans was op grote hervorming in de EU, dan zou ik stemmen om erin te blijven. Maar die is er niet."

Joan Collins

Actrice Joan Collins, bekend van onder andere de televisieserie 'Dynasty' wil ook uit de Europese Unie stappen.

Vicky Pattison

Vicky Pattison, vooral bekend van 'Georgie Shore' is voorstander van een Brexit. "We moeten een sterk, soeverein land zijn", zei ze eerder. "Dat is misschien egoïstisch, maar de EU is niet goed voor ons. Ik ben trots om Brits te zijn en ben niet beschaamd om te zeggen dat we achter een Brexit moeten staan."

Michael Caine

"Als er geen grote veranderingen komen, dan moeten we uit de Europese Unie", aldus sir Michael Caine, onder andere bekend als Alfred uit de 'Batman'-saga. Volgens de 83-jarige acteur heeft de EU "de vorm aangenomen van een regering met volmachten die uit de hand loopt".

Roger Daltrey

Frontman van 'The Who', Roger Daltrey is formeel: "Ik zal zeker stemmen voor een vertrek uit de Europese Unie. De EU is niet democratisch en zal bezwijken onder het gewicht van haar eigen onbekwaamheid."

James Dyson

De Britse ondernemer, uitvinder en Dyson-oprichter James Dyson zegt dat Groot-Brittannië "meer rijkdom en jobs zal kunnen creëren buiten de EU". "We zullen meer controle hebben over ons lot", klinkt het.

23-06-2016 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elizabeth Hurley (51) praktisch naakt voor Brexit

Elizabeth Hurley (51) praktisch naakt voor Brexit

http://oi65.tinypic.com/2q08v9k.jpg

Terwijl de hele wereld de exitpolls in de gaten houdt of Groot-Brittannië bij de EU blijft of deze verlaat, laat de Britse Elizabeth Hurley (51) in ieder geval van zich horen.

Op Instagram probeert het model, naakt met slechts een kussentje met de Britse vlag voor haar edele delen, haar landgenoten te overtuigen dat ze moeten stemmen. "Elke stemt telt, wat je overtuiging ook is." Haar eigen keuze steekt ze echter niet onder stoelen of banken: "Ik stem voor Brexit."

Een landgenoot die tot zijn woede niet mag stemmen is de Britse acteur John Rhys-Davies. Rhys-Davies, die de dwerg Gimli in de Lord of the Rings-films vertolkt, werd in Engeland geboren uit Welsche ouders, maar woont al jaren op het Isle of Man.

Omdat het kleine eilandje in de Ierse Zee technisch gezien niet als deel van Groot-Brittannië wordt gezien en hij er al te lang woont, mag hij niet stemmen voor het referendum. "Het is niet eerlijk, en ik kan niet tegen oneerlijkheid", aldus Rhys-Davies tegen Wall Street Journal. "Het is een belediging."

23-06-2016 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nóg twee nieuwe gezichten voor 'Familie'-facelift

Nóg twee nieuwe gezichten voor 'Familie'-facelift

http://oi67.tinypic.com/2j2w9k9.jpg

Het gaat ontzettend hard voor 'Familie', de VTM-soap die uitgerekend eind dit jaar zijn 25ste verjaardag zal vieren. Eerder dit jaar kregen kleppers als Kürt Rogiers, Vincent Banic en Jaak Van Assche een contract. Nu kunnen we melden dat in het najaar ook 'Ella'-collega's Darya Gantura en Ini Massez - ook bekend van 'Loslopend Wild' en 'Altijd Prijs' - hun opwachting maken.

Trouwe fans van 'Familie' hebben het al een tijdje in de gaten: hun favoriete soap is aan een straffe verjongingskuur bezig. De voorbije maanden werd netjes afscheid genomen van tv-monumenten als Jacky Lafon, Martine Jonckheere en Chris Van Tongelen, en werd het aandeel van Annie 'Bomma' Geeraerts en Ray 'Albert' Verhaeghe tot een minimum herleid. Tegelijkertijd doet binnenkort een indrukwekkende reeks nieuwe namen zijn intrede. Toppers als Kürt Rogiers, Vincent Banic en Jaak Van Assche staan al een tijdje op de 'Familie'-set in Boortmeerbeek. En nu komen daar ook Ini Massez (40) en Darya Gantura (30) bij.

Graag gezien

Massez zal in 'Familie' worden geïntroduceerd als Viv Neyens, een vriendin van Linda (Hilde Van Wesepoel) uit het zangkoor. Ze wordt de poetsvrouw van Benny.

Massez combineert al ruim vijftien jaar theaterwerk met tv-rollen. In de telenovelle 'Ella' was ze kapster Cindy, de hartsvriendin van Ella. Later dook ze op in onder meer de 'Team Spirit'-films, 'Flikken', 'Code 37', 'Rang 1' en 'Quiz Me Quick'. Ze speelde ook een hoofdrol in 'Loslopend Wild' en in 'Altijd Prijs'.

De Oezbeekse Darya Gantura kwam op haar veertiende naar België. Ze speelde in 2010 de hoofdrol in 'Ella' en was later te zien in 'Binnenstebuiten', 'Zuidflank' en 'Cordon'. Zij speelt Ellie Segers, een graag geziene frituriste met een groot klantenbestand.

Gantura komt voor een afgelijnde periode naar de VTM-soap en zal een ingrijpende rol spelen in het leven van Benny (Roel Vanderstukken) en Liesbeth (Hilde De Baerdemaeker). Ellie leert Benny kennen wanneer haar oventje kapot gaat. Patrick (Ludo Hellinx) is de eerste die doorheeft dat Ellie qua karakter heel erg lijkt op Liesbeth, die even uit de reeks verdwijnt. En dat Jaak Van Assche, als de vader van Benny, zich met een en ander zal bemoeien, staat al in de sterren geschreven.

Hunkgehalte

De kijkers zullen evenwel pas in het najaar met Massez en Gantura en hun nieuwe, spannende verhaallijnen kunnen kennismaken. In het rijtje mannelijke acteurs die de 'Familie'-cast vervoegen, wordt vooral uitgekeken naar de komst van Kürt Rogiers - in een vorig leven een absolute ster als Sneyers in 'Wittekerke'. Haast vijftien jaar nadat Sneyers een stomende relatie had met Merel, een rol vertolkt door Sandrine André, treffen de twee elkaar opnieuw in 'Familie'. Kürt gaat na het zomerreces een zeer belangrijke rol spelen in de affaire VDB Fashion. Samen met de komst van Vincent Banic, die verpopt tot Guido Van den Bossche, moeten de twee het hunkgehalte van de soap omhoog halen en 'Familie' hot maken bij jong en minder jong.

23-06-2016 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellen DeGeneres: "Ik ben 58 maar nog echt een kind"

Ellen DeGeneres: "Ik ben 58 maar nog echt een kind"

http://oi64.tinypic.com/2h8cpsj.jpg

In de VS breekt 'Finding Dory', het langverwachte vervolg op 'Finding Nemo', alle records. Bij ons komt de film vandaag in de zalen. Ellen DeGeneres (58), een wereldster dankzij haar talkshow, kruipt opnieuw in de rol van de vergeetachtige blauwe vis Dory - een rol die in de Vlaamse versie voor Sien Eggers is. De vrouw die in haar show de grootste sterren op de sofa krijgt, komt nu zelf aan het woord. "Diep vanbinnen ben ik nog echt een kind."

Het eerste wat opvalt als Ellen DeGeneres de kamer binnenkomt, is dat ze ook in het echt enorm grappig is. Van de positieve uitstraling van de Amerikaanse presentatrice kun je niet anders dan vrolijk worden. Ze ziet er ook veel jonger uit dan ze is. Die jeugdigheid die ze uitstraalt: goede genen of een goede chirurg? "Ik ben gewoon wie ik ben. Ik heb me nooit anders willen voordoen. Vanaf een bepaalde leeftijd verwachten mensen blijkbaar dat je verandert, dat je je gedraagt naar je leeftijd. Veel mensen gaan zich anders kleden, ze passen zich aan aan wat de maatschappij verwacht. Ze denken dat je er zus of zo moét uitzien. Dat vertik ik. Het kan me niets schelen dat mensen weten dat ik bijna 60 ben. Mijn leeftijd is maar een getal. Ik ben nog jong van geest, en dat is het enige wat telt."

DeGeneres haalde in 1997 de krantenkoppen toen ze als eerste Hollywoodster uit de kast kwam. Iets wat haar ongezien populair maakte bij de holebigemeenschap over de hele wereld. Hoewel ze altijd op de steun van haar ouders heeft kunnen rekenen, was haar vader Elliott in eerste instantie bang voor de reacties van de buitenwereld. "Mijn vader is een pracht van een kerel, maar hij is overbezorgd en piekert véél te veel. Hij was vroeger al als de dood dat ik iets verkeerd zou doen of zeggen, dus moest ik mij als kind netjes gedragen, mocht ik geen discussies aangaan en kon ik al zeker niet mijn ongezouten mening geven. Je kan je wel inbeelden hoe moeilijk dat was toen ik er openlijk voor uitkwam dat ik lesbisch ben. (lacht)"

Dollen & ravotten
Ellen was al 45 bij haar doorbraak. En niet iedereen was altijd even positief. 'The Ellen DeGeneres Show', haar talkshow, werd aanvankelijk stopgezet omwille van dalende kijkcijfers, maar ze slaagde erin om de harten van het publiek terug te winnen. Haar succes? "Onverklaarbaar", zegt ze bescheiden. "Kinderen worden gek wanneer ze mij op straat tegenkomen, maar er zijn ook omaatjes van 90 jaar die al jarenlang elke dag naar mijn show kijken. Ik ben doodeerlijk, en dat hebben de mensen graag. Ze appreciëren dat ik altijd mezelf blijf. En dat kleine kinderen mij begrijpen, komt omdat ik zelf nog steeds erg onvolwassen ben. (lacht) Ik ben dol op ravotten en doe niets liever dan met de kleintjes dollen. Ik ben 58 jaar oud, maar diep vanbinnen ben ik nog echt een kind."

Ze is blij dat de opdrachten in Hollywood - waar je als vrouw na je 30ste doorgaans bent afgeschreven - blijven binnenlopen. "Het gebeurt maar heel zelden dat een vrouw op haar 45ste een carrière begint in de showbizz, en ik besef maar al te goed dat mijn soort met uitsterven is bedreigd. Het begin van mijn talkshow zorgde voor een keerpunt in mijn leven. Mijn succes is er zeker niet van de ene op de andere dag gekomen, maar ik merk wel dat het blijft groeien en dat ik heel wat mooie kansen krijg. Zoals gastvrouw zijn op de Oscars. On-ver-ge-te-lijk."

Jarenlang zeuren
DeGeneres krijgt bovendien de grootste sterren op haar sofa, die haar allemaal hun diepste geheimen komen vertellen. Hoe doet ze dat toch? "Ah, door in de kleedkamers stiekem iets in hun drankje te doen! (lacht) Nee, ik denk dat het komt omdat ik de mensen op hun gemak weet te stellen. Dan beginnen ze te vertellen. Het helpt ook dat ik altijd een heel fijn en warm publiek heb dat elke gast met open armen ontvangt."

Met 'Finding Dory' heeft ze nu haar eerste hoofdrol in een film beet. Ze heeft er lang achter moeten vissen. "Al dat geplaag en gezaag aan het adres van de filmmakers heeft eindelijk zijn vruchten afgeworpen." Jarenlang zeurde DeGeneres om een sequel van de Pixar-klassieker 'Finding Nemo' uit 2003, waar ze ook de stem van Dory voor insprak - zonder resultaat. Tot nu. Ze was dan ook door het dolle heen toen ze vernam dat er tóch een vervolg zou komen. "Ik ben na het telefoontje even moeten gaan zitten. Toen ik hoorde dat het verhaal over Dory zou gaan, was ik helemaal niet meer te houden." En toch is niet iedereen even opgezet met 'Finding Dory'. Voor het eerst is een openlijk homoseksueel koppel te zien in een animatiefilm, waardoor tegenstanders op sociale media een oproep deden om de film te boycotten. DeGeneres zegt dat het lesbische koppel haar niet eens was opgevallen. "En ik ben nochtans erg goed in het spotten van lesbiennes! (lacht) Ik was een beetje van mijn melk toen ik de bewuste scène herbekeek. Eén vrouw heeft een afschuwelijk kort kapsel. Maar kort haar wil toch niet zeggen dat je lesbisch bent? (lacht)"

Homofobie
De LGBT-gemeenschap snakt naar filmrollen die hen vertegenwoordigen, al moeten er nog heel wat watertjes doorzwommen worden om homofobie en discriminatie op basis van seksuele geaardheid te doen verdwijnen. "We hebben meer minderheden op tv en in films nodig die ons tonen hoe het er écht aan toe gaat in de wereld. Ik ben voor meer diversiteit, maar het is aan de scriptschrijvers en studio's om zulke veranderingen door te voeren. We zien dat er langzaam maar zeker verandering in komt, al hebben we in Hollywood nog een lange weg af te leggen."

22-06-2016 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder ex-Miss België betrokken bij echtelijk drama

Moeder ex-Miss België betrokken bij echtelijk drama

http://oi64.tinypic.com/9rkbic.jpg

De moeder van ex-Miss België Virginie Claes zit sinds vorige week donderdag in de cel op verdenking van poging doodslag op haar man. Tandarts Veronique D. (60) uit Hasselt stak tijdens een ruzie haar man met een mes in zijn borstkas.

De vader van Claes, handelsrechter op de rechtbank van Hasselt, werd opgenomen op intensieve zorgen maar zou intussen al aan de beterhand zijn. Hij ligt wel nog in het ziekenhuis. Gisteren verscheen zijn echtgenote voor de raadkamer van Hasselt. Die ging akkoord met een vrijlating onder voorwaarden, maar het parket tekende beroep aan. De vrouw blijft nog zeker aangehouden tot haar verschijning voor de KI in Antwerpen. Er hangt haar tot 20 jaar cel boven het hoofd, de maximumstraf voor poging doodslag.

De Hasseltse heeft al jaren een tandartspraktijk in de stad. Sinds enkele dagen hangt er een briefje aan de deur. 'Door omstandigheden is de tandarts momenteel niet beschikbaar. Onze excuses dat we u niet tijdig telefonisch hebben kunnen bereiken. Dank voor uw begrip', staat er. De advocaat van Veronique D. wenste geen commentaar te geven op de zaak.

22-06-2016 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Chewbacca mom' onthult eigen actiefiguurtje Bewaar artikel

'Chewbacca mom' onthult eigen actiefiguurtje

http://oi67.tinypic.com/2cqelwi.jpg

Candace Payne, ook wel bekend als 'Chewbacca Mom', werd overladen met cadeaus en mediaverzoeken, nadat haar filmpje met het 'Star Wars'-masker viraal ging. Gisteren besloot speelgoedmaker Hasbro haar nog meer eer te bewijzen: Payne krijgt namelijk haar eigen actiefiguurtje.

De vrouw achter het hilarische filmpje waarin ze voor het eerst haar net gekochte Chewbacca-masker uitprobeert, heeft op het hoofdkwartier van Hasbro de pop onthuld. Ze toonde daarbij hetzelfde enthousiasme als in het 'Chewbacca mom' filmpje. "Ik heb een fenomenaal cadeau gekregen. Sommigen van jullie zullen tranen van vreugde huilen, zo geweldig is het!"

De pop is deel van de 'Star Wars'-collectie en heeft het lichaam van een normale Chewbacca-pop, maar het hoofd van Payne. Het inmiddels beroemde masker wordt ook meegeleverd. De pop kan volgens Metro verschillende zinnetjes uit het filmpje zeggen, zoals "Ik maak dit geluid niet, dat is het masker!".

Het 'Chewbacca mom'-filmpje ontplofte vorige maand op Facebook en werd binnen de kortste keren de meest bekeken video op Facebook Live. Het is meer dan 157 miljoen keer bekeken. Payne werd hierna bedolven onder de media-aandacht. Zo kreeg ze een fietstochtje cadeau van Facebook eigenaar Mark Zuckerberg en mocht ze meerijden met komiek James Corden in zijn talkshow.

21-06-2016 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat doet Josje nu weer in Tokio?

Wat doet Josje nu weer in Tokio?

http://oi66.tinypic.com/t672up.jpg

Welk zwart gat? Menig roddelblad maakte zich zorgen over de toekomst van Josje's carrière. Maar de Nederlandse blondine blijft na haar afscheid van K3 duidelijk niet bij de pakken zitten. Ze is nog maar net terug van haar trip naar Zuid-Amerika en nu vertoeft ze al weer in Tokio.

Het ex-K3'tje trok naar Azië om aan haar nieuwe boek Dresscode Josje te werken. Daar heeft ze enkele fotoshoots samen met haar stylist Jody Van Geert op de planning staan.

21-06-2016 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Céline Dion in Sportpaleis: "René is hier bij mij vandaag"

Céline Dion in Sportpaleis: "René is hier bij mij vandaag"

http://oi66.tinypic.com/1pxahc.jpg

Zangeres Céline Dion heeft gisteravond het eerste van twee uitverkochte concerten gegeven in het Antwerpse Sportpaleis. De Canadese zangeres stond voor het eerst op Belgische bodem sinds het overlijden van haar echtgenoot René Angélil, begin dit jaar.

21-06-2016 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock neemt afscheid van haar allereerste hond

Véronique De Kock neemt afscheid van haar allereerste hond

http://oi68.tinypic.com/25h1hcp.jpg

Dierenvriend Véronique De Kock heeft zopas afscheid moeten nemen van haar geliefde viervoeter Dax. Het was haar allereerste hond. De bouvier was bijna 17 jaar haar beste vriendin. "RIP My strong lady", klinkt het op Instagram. "We'll miss you like hell".

21-06-2016 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noémie Happart over de vurige kus met Carrasco die haar wereldberoemd maakte

Noémie Happart over de vurige kus met Carrasco die haar wereldberoemd maakte

http://oi66.tinypic.com/ddf0o5.jpg

Ex-Miss België Noémie Happart is wereldberoemd sinds haar passionele kus met Rode Duivel Yannick Carrasco tijdens de Champions League-finale. "Het was een onvergetelijk moment", vertelt ze vandaag in Story.

"Het was nooit mijn doel om een voetballer aan de haak te slaan. Ik had ook een stereotiep beeld van voetballers, maar Yannick is een geweldige kerel, dus heb ik het een kans gegeven", vertelt Noémie. "Ik ben gevallen voor zijn karakter en persoonlijkheid. Het moet in de eerste plaats klikken, want wat heb je aan een jongen die niets te vertellen heeft?" Noémie ziet zichzelf niet als een voetballersvrouw. "Ik heb eigen projecten die ik wil realiseren. Voetballersvrouw zijn zou me geen voldoening geven."

Onafhankelijk
Noémie woont in België, terwijl Yannick, die speelt voor Atlético Madrid, in Spanje woont. Zo'n langeafstandsrelatie is niet gemakkelijk, maar Noémie laat zich er niet door afschrikken. "Het is niet fijn, maar ik wil eerst mijn diploma halen. Op 21 juni ben ik afgestudeerd en dan zal het gemakkelijker zijn. Ik vind het belangrijk om iets te bereiken in het leven en onafhankelijk te zijn, en dat wil ik voor niemand veranderen. Misschien verhuis ik binnenkort wel naar Spanje, daar heb ik eigenlijk altijd al zin in gehad."

21-06-2016 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Smos' wordt struikrover

'De Smos' wordt struikrover

http://oi68.tinypic.com/20szvgo.jpg

Matteo Simoni, bekend als 'de Smos' uit 'Safety First', start dit najaar met de opnames van de nieuwe VTM-reeks 'De Bende van Jan de Lichte'. De historische avonturenserie over de struikrover die midden 18de eeuw opereerde in Aalst en omgeving is gebaseerd op de roman van Louis Paul Boon.

Simoni speelt als Jan de Lichte de hoofdrol, naast Stef Aerts, die zijn kompaan Tincke gestalte geeft. "Jan de Lichte is een fascinerende, historische figuur die balanceert op het randje tussen goed en slecht. Hij was een bandiet, maar ook een idealist, anarchist en vrijheidsstrijder. Het is voor mij een zeer grote uitdaging om gestalte te mogen geven aan deze volksheld", aldus Simoni, die dit najaar op tv te zien zal zijn in 'Callboys' op VIER.

VTM, co-producent Proximus en productiehuis Menuet trokken voor de regie topnamen aan zoals Robin Pront ('D'Ardennen'), Pieter Van Hees ('Chaussée D'Amour') en Maarten Moerkerke ('Deadline 14/10' en 'Coppers'). Producent van de reeks is Dirk Impens, de man die Oscarnominaties binnenhaalde voor 'Daens' en 'The Broken Circle Breakdown'.

21-06-2016 om 09:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
20-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnames tweede seizoen Salamander gestart: wat brengt Salamander 2?

Opnames tweede seizoen Salamander gestart: wat brengt Salamander 2?

http://oi66.tinypic.com/2w6up2c.jpg

In april zijn de opnames van de tweede reeks van de populaire Eén-serie 'Salamander' gestart. Acteur Filip Peeters is alvast heel blij om terug in de huid van Gerardi te kunnen kruipen: "De start van de opnames van het tweede seizoen voelde als thuiskomen", klinkt het.

Het eerste seizoen van de meeslepende thriller 'Salamander' was een succes. De reeks hield twaalf weken lang gemiddeld zo'n 1,4 miljoen kijkers aan het scherm gekluisterd, en ook in het buitenland wist de reeks te scoren. Zo werd de reeks uitgezonden door BBC Four, RTL Crime en NPO1 en werd ze verkocht aan een dertigtal landen. Netflix USA heeft de reeks als eerste Vlaamse reeks aangekocht.

Wat brengt reeks 2?

In de tweede reeks trekt een moord in de wijk Matonge op een politieke balling uit het ministaatje Kitangi (ooit behorend tot de Belgische kolonie) hoofdinspecteur Paul Gerardi langzaam maar zeker in het moeras van een samenzwering die draait om het bezit van de diamantmijnen in het staatje.

Gerardi is er als enige van overtuigd dat er leden van de ontbonden groep Salamander betrokken zijn bij deze samenzwering wiens tentakels zelfs reiken tot in het kabinet van de Eerste Minister.

Wat Paul Gerardi niet kan vermoeden, is dat hij op een persoonlijke manier zelf ook betrokken blijkt te zijn bij de zaak waardoor zijn leven en dat van zijn dochter op het spel komt te staan.

De ploeg van de tweede reeks blijft grotendeels dezelfde, met Ward Hulselmans als scenarist en Frank Van Mechelen als regisseur. En in de cast keren behalve Filip Peeters ook onder meer Leah Thys, Wim Opbrouck, Koen Van Impe en Tine Reymer terug.

De opnames lopen tot eind oktober. 'Salamander 2' wordt verwacht in 2018.

20-06-2016 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling steunt Remain-kamp en hekelt "monsters en schurken" in brexit-debat

J.K. Rowling steunt Remain-kamp en hekelt "monsters en schurken" in brexit-debat

http://oi67.tinypic.com/qye32u.jpg

Harry Potter-auteur J.K. Rowling hekelt in een open brief aan de Britse kiezers de tactieken van beide campagnes in het brexit-debat. Maar vooral het Leave-kamp, dat de Europese Unie wil verlaten, krijgt een veeg uit de pan. Rowling uit zich dan ook als een voorstander van het Verenigd Koninkrijk binnen de EU. "Over een paar dagen zullen we moeten beslissen welke monsters volgens ons echt zijn en welke verzonnen."

"Ik ben geen expert van veel dingen, maar ik weet wel hoe je een monster creëert", zo begint Rowling haar brief, getiteld "Over monsters, schurken en het EU-referendum". Volgens haar schetsen zowel het Remain- als het Leave-kamp onrealistische toekomstbeelden van het Verenigd Koninkrijk uit dan wel in de EU. In deze campagne, "een van de meest verdeelde en bittere politieke campagnes ooit", zijn er "veel verhalen verteld (...), die lelijker waren dan ik me ooit kan herinneren".

"Het Leave-verhaal komt neer op: we worden gebruikt en afgeperst door de EU. Blijvers hebben dat verhaal gecounterd, niet met een optimistisch beeld van de EU, maar met rauwe feiten: geld zal bij een brexit het land uitvloeien en experts geloven dat de EU verlaten een catastrofale fout zou zijn."

Conclusie: "Leiders van beide campagnes willen ons angst aanjagen met de monsters van hun keuze."

Toch bekent Rowling zich in haar lange brief uiteindelijk tot het Remain-kamp. "We onderschatten ongelooflijk hard hoeveel investeringen we krijgen van de EU, en we overschatten even hard hoeveel wetten de EU maakt, hoeveel geld de Unie uitgeeft en hoeveel EU-migranten er in ons land leven."

Vooral hoe de laatste weken het migratie-thema naar boven is gekomen, zit Rowling hoog, met als absoluut dieptepunt de laatste campagneposter van UKIP-leider Nigel Farage. Dat beeld toont een groep Syrische vluchtelingen op weg naar Europa, en doet sterk denken aan eenzelfde beeld dat tijdens de Tweede Wereldoorlog door Nazi-Duitsland werd gebruikt als propaganda. "Leave bedreigt ons met nog een monster: een tsunami van gezichtsloze buitenlanders die onze kust naderen, en tussen hen verkrachters en terroristen."

Volgens de schrijfster zullen veel Leave-stemmen een utiing van frustratie zijn, frustratie over terrorisme, migratie, grote bedrijven, bureaucratie en elites. "Maar hoe kan je terugtrekken in egoïstisch en onveilig individualisme het juiste antwoord zijn wanneer Europa tegenover echte bedreigingen staat, wanneer de banden tussen ons zo sterk zijn, wanneer we al zover gekomen zijn? Hoe kunnen we de enorme uitdagingen van terrorisme en klimaatverandering aanpakken zonder samenwerking?"

"Nee, de EU is niet perfect", weet ook Rowling. "Welke menselijke unie zou niet verbeterd kunnen worden? In vriendschappen, huwelijken, families, werkplekken, partijen, regeringen: overal zitten foutjes en meningsverschillen. Net omdat we mensen zijn en dus onvolmaakt. Maar we bouwen deze allianties net om ons te beschermen en ons sterker te maken, omdat ze ons grotere en betere dingen laten doen dan wanneer we alleen zouden zijn. We zouden trots moeten zijn op ons verlangen om steeds samen te willen komen, om een beter, veiliger en eerlijker leven te willen, voor onszelf en voor miljoenen anderen."

Rowling verwijst ook naar Amerikaanse Republikeins presidentskandidaat Donald Trump, die net deze week een bezoek brengt aan het Verenigd Koninkrijk. "'Maak Amerika opnieuw groots', roept een man die fascistisch is in alles behalve in naam. Zijn stompe vingers zitten gruwelijk dicht bij de Amerikaanse nucleaire codes. Hij heeft het temperament van een labiele nachtclubportier, spot met geweld op zijn eigen bijeenkomsten en draagt zijn minachting voor vrouwen en minderheden met trots. God helpe Amerika. God helpe ons allemaal."

Donderdag is het uiteindeiljk zover en trekken de Britten naar de stembus. "Alles zal neerkomen op welk verhaal we het beste vinden, maar op het moment dat we stemmen, zijn we niet langer lezers maar worden we schrijvers. Het einde van dit verhaal, of het nu een happy end is of niet, zal door ons geschreven worden."

20-06-2016 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fiat Chrysler onderzoekt dood Star Trek-acteur Anton Yelchin

Fiat Chrysler onderzoekt dood Star Trek-acteur Anton Yelchin

http://oi66.tinypic.com/2hz06dg.jpg

Fiat Chrysler gaat 'grondig onderzoek' doen naar de dood van Star Trek-acteur Anton Yelchin. De acteur kwam zondagochtend op 27-jarige leeftijd om het leven bij een ongeluk met zijn eigen Jeep Grand Cherokee aan de oprit van zijn huis in Los Angeles.

Fiat Chrysler riep in april wereldwijd meer dan 1,1 miljoen auto's terug omdat enkele voertuigen wegrolden nadat de bestuurders uit waren gestapt. Anton stierf zondag op zijn eigen oprit. De in Rusland geboren Amerikaan werd beklemd tussen zijn Jeep, een tuinhek en een brievenbus gevonden.

Vermoedelijk kwam de SUV onbedoeld in beweging en drukte die de acteur dood.

Volgens een woordvoerder van Fiat Chrysler wordt Antons dood 'grondig' onderzocht. "Het is nog te vroeg om te speculeren over de oorzaak van het ongeval."

20-06-2016 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gossipsite: "Geheime stukken onthullen perverse kant Michael Jackson"

Gossipsite: "Geheime stukken onthullen perverse kant Michael Jackson"

http://oi67.tinypic.com/2zgc9b5.jpg

Bijna zeven jaar na de plotselinge dood van superster Michael Jackson zijn op gossipsite Radar Online "schokkende, nooit eerder gepubliceerde politiedocumenten" opgedoken waaruit kan worden afgeleid dat de zanger tamelijk perverse trekjes had. De op 25 juni 2009 overleden King of Pop had in zijn Neverland Ranch een geheime kamer vol bizarre sm-foto's en ook nog een soortgelijke collectie in een Shurgard-opslagplaats buitenshuis. "De documenten lijken erg gedetailleerd, maar voorlopig worden ze nog niet bevestigd door andere Amerikaanse media."

De vertrouwelijke rapportages zouden recent in handen gekomen zijn showbizzwebsite Radar Online. Het gaat om documenten van de Santa Barbara Couny Sherrif's Department die zijn opgesteld in november 2003: het jaar dat Michael Jackson voor de zoveelste keer in zijn leven werd verdacht van kindermisbruik. Tientallen rechercheurs doorzochten toen de Neverland Ranch in Los Olivios (Californië) op zoek naar bewijzen waarmee het mogelijke misbruik kon worden aangetoond.

Seksverslaving
Michael werd uiteindelijk nooit veroordeeld. Hoe dan ook liegen de bevindingen (die vertrouwelijk onderdeel waren van een rechtszaak, red.) van de politie er niet om. In zijn woning werd een grote hoeveelheid foto's en filmpjes aangetroffen van mannen, vrouwen, maar ook minderjarige jongens en meisjes in tamelijk schokkende posities. En ook nog een onbekend aantal recepten voor medicijnen waarmee Jackson zijn seksverslaving zou hebben onderdrukt.

Tijdens de huiszoeking werd ook de door Jackson gehuurde opslagruimte uitgespit. Die Shurgard-box zou de zanger hebben gehuurd toen hij lucht kreeg van de komende huiszoekingen. In de ruimte lagen notities, agenda's, documenten, geluidsbanden, video's maar ook grote stapels pornografisch materiaal, zo stelt de Amerikaanse site.

20-06-2016 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marcia Luyten wint Brusseprijs voor beste journalistieke boek

Marcia Luyten wint Brusseprijs voor beste journalistieke boek

http://oi68.tinypic.com/wclb9x.jpg

De Nederlandse Marcia Luyten heeft dit jaar de Brusseprijs gewonnen met haar boek 'Het geluk van Limburg'. De Brusseprijs is bestemd voor het beste journalistieke boek van het jaar. De prijs is een initiatief van het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten. Ook de Belgen Chris De Stoop, Montasser Alde'emeh en Pieter Stockmans maakten kans op de prijs.

De jury koos unaniem voor het boek van Luyten, waarin ze de opkomst en ondergang beschrijft van de Nederlands-Limburgse steenkoolindustrie, de cultuur in de mijnkoloniën en het persoonlijke verhaal van Jack Vlinders, een dwarse telg uit een mijnwerkersgeslacht die zelf geen kompel werd maar leraar en zanger.

Verborgen geschiedenis
Luyten slaagt er, volgens de jury, in een verborgen Limburgse geschiedenis tot in de kleinste details bloot te leggen en de lezer zo tal van nieuwe inzichten te verschaffen. "Een voorbeeldig journalistiek boek waarin alle mogelijkheden van het genre ten volle worden benut."

19-06-2016 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet Victoria Beckhams 16e (!) Voguecover eruit

Zo ziet Victoria Beckhams 16e (!) Voguecover eruit

http://oi68.tinypic.com/fq3yr.jpg

Jawel, je leest het goed. Victoria Beckham voegt deze maand een zestiende coverfoto voor modeblad Vogue toe aan haar collectie. Dit keer mag ze haar eigen collectie promoten in de juli-editie van Vogue Korea.

Victoria is naar eigen zeggen dol op op de Aziatische markt. "Ik ben vereerd dat Vogue Korea mij uitkiest als hun covergirl; Azië is de snelst groeiende markt voor mij", klinkt het. Na het succes van haar winkel in London, opende ze in maart dan ook een winkel in Hongkong. "Ik weet dat de Aziatische vrouwen luxe, goede kwaliteit en goedgemaakte kledij kunnen appreciëren. En dat is waar mijn kleren voor staan."

19-06-2016 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haarlok van David Bowie onder de hamer

Haarlok van David Bowie onder de hamer

http://oi64.tinypic.com/2hozrxe.jpg

Een haarlok van wijlen David Bowie wordt binnenkort aangeboden op een veiling. Het plukje haar is in de jaren tachtig gebruikt bij het maken van een pruik voor zijn wassenbeeld in Madame Tussauds, meldt Mirror. Wendy Farrier werkte destijds bij het wassenbeeldenmuseum en mocht in 1983 de schaar zetten in het kapsel van David Bowie.

De nu 55-jarige Wendy vertelt dat ze meerdere plukjes uit zijn kapsel knipte, omdat de zanger het in verschillende kleurtinten had geblondeerd. Wendy bewaarde het haar van haar idool jarenlang aan de muur van haar slaapkamer.  

Een halfjaar geleden bracht een stukje haar van zanger John Lennon op een veiling in de Verenigde Staten 35.000 dollar (ruim 31.000 euro) op. Het haar van David Bowie zou minimaal 3500 euro kunnen opbrengen, maar experts van Heritage Auctions houden er ook rekening mee dat de kavel enkele tienduizenden euro's kan opbrengen.  

De veiling is op 25 juni in Los Angeles. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel.  

19-06-2016 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chelsea Clinton bevalt van zoontje

Chelsea Clinton bevalt van zoontje

http://oi66.tinypic.com/ru1h6g.jpg

Chelsea Clinton is gisteren bevallen van haar tweede kindje. De dochter van Hillary en Bill Clinton zette een jongen ter wereld. De naam van de baby is Aidan. Dat kondigde ze zelf aan op Twitter.

De 36-jarige Chelsea Clinton heeft samen met haar man, Marc Mezvinsky, al een dochter, de bijna 2-jarige Charlotte.

Chelsea en Mezvinsky, een zakenbankier, trouwden in 2010.

19-06-2016 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 jaar geleden was deze vrouw een wereldberoemd kindsterretje

20 jaar geleden was deze vrouw een wereldberoemd kindsterretje

http://oi67.tinypic.com/103u0ea.jpg

Twintig jaar geleden schitterde Mara Wilson (28) als 'Mathilda' in de gelijknamige Hollywoodfilm. Maar de glitter en glamour uit de filmwereld laat Wilson aan zich voorbijgaan, ze is enkel nog te zien in bijrollen. "Filmactrice zijn is niet echt leuk", schrijft ze in haar eerste boek.

"Je moet altijd hetzelfde doen, tot het goed zit volgens de regisseur. Er is niet veel ruimte voor creativiteit", zei Wilson in 2012. "De beste momenten waren toen een regisseur me mijn ding liet doen, maar die waren zeldzaam."

In haar boek 'Where Am I Now' gaat ze dieper in op haar jeugd en wat de plotse roem betekende in haar leven. 

Maandag maakte de actrice op Twitter bekend dat ze al sinds haar twaalfde biseksueel is. De posts begonnen met een foto van Wilson als achttienjarige in een homoclub. Ze schreef dat ze zichzelf destijds als hetero beschouwde, maar zich altijd erg welkom voelde in de homoscene."Ik ben niet meer naar zo'n club geweest sinds ik studeerde, maar de LBTQ-gemeenschap heeft altijd als thuis gevoeld. Zeker toen ik een paar jaar later, eh, iets over mezelf ontdekte."Toen een twitteraar haar vroeg of ze daarmee wilde vertellen dat ze lesbisch was, schreef Wilson "Bi, eigenlijk. Maar ja."

De 28-jarige Wilson maakte toen ze zes jaar was haar acteerdebuut in de film Mrs. Doubtfire. Daarna was ze nog te zien in verschillende films en televisieseries.

19-06-2016 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rick Astley na 29 jaar opnieuw op nummer 1 in VK

Rick Astley na 29 jaar opnieuw op nummer 1 in VK

http://oi65.tinypic.com/2i9k12w.jpg

Van een comeback gesproken! Wie nooit opgeeft, kan duidelijk ver geraken. 29 jaar na zijn hit 'Never gonna give you up' prijkt Rick Astley met '50' weer helemaal bovenaan in de Britse albumcharts. "Ik heb al een glaasje champagne gedronken en het worden er waarschijnlijk meer", reageerde de roodharige kuif.

Er werd en wordt weleens smalend gedaan over het succesnummer 'Never gonna give you up'. Hackerscollectief Anonymous zette het eind vorig jaar nog in als wapen tegen IS. Geen foute party of good ol' Rick is van de partij.

Maar kijk. Bijna dertig jaar later klopt Rick Astley niemand minder dan Tom Odell én Sir Paul McCartney met zijn album '50'. De Britse popzanger werd in februari 50 en kroop voor die gelegenheid in zijn eigen studio thuis om de plaat in te blikken. "Een werk van liefde", noemt hij het. Hij bedankt vooral zijn fans die hem via social media aanspoorden om nieuwe nummers te schrijven.

Met zijn leeftijd van een halve eeuw zit Astley netjes tussen Tom Odell (25) en Paul McCartney (vandaag 74) in. Het verschil met 'Wrong Crowd' van Tom Odell bedraagt amper 3.700 verkochte exemplaren. "Ik kocht zijn vorige plaat en deze ga ik ook kopen", zegt Astley. "Maar ik heb gewacht tot deze week." De gluiperd.

18-06-2016 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op het water wandelen op de 'Floating Piers' in Italië

Op het water wandelen op de 'Floating Piers' in Italië

http://oi68.tinypic.com/b9ekwn.jpg

Over water wandelen: sinds vanochtend kan het op de spectaculaire 'Floating Piers' (drijvende dokken) van kunstenaar Christo op het Lombardische Iseomeer in Italië. Het kunstwerk trok bij de opening meteen veel volk.

Christo en zijn team fabriceerden samen 220.000 zwevende kubussen uit kunststof die bedekt werden met glinsterend geel nylon. Die liggen momenteel op het water, zijn drie kilometer lang en zestien kilometer breed. Ze verbinden de plaats Sulzano op het vasteland met het eiland Monte Isola en vanaf daar met het kleinere eiland San Paolo. De constructie werd door duikers met 190 ton zware ankers bevestigd op de bodem van het meer.

De Floating Piers zijn open tot 3 juli en tot dan wordt een half miljoen bezoekers verwacht. Christo is wereldberoemd om zijn grootschalige spectaculaire projecten en zijn 'inpakkunst', in nauwe samenwerking met zijn vrouw, Jeanne-Claude. Zo pakte hij in 1995 de Berlijnse Rijksdag in.

18-06-2016 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt steelt show bij start 24 uur Le Mans

Brad Pitt steelt show bij start 24 uur Le Mans

http://oi64.tinypic.com/35hi9ev.jpg

Brad Pitt is de eregast bij de 24 uur van Le Mans. De Amerikaanse Hollywoodacteur, een groot liefhebber van de autosport, was bij de start van de 84e editie van de beroemde langeafstandrace. Acteurs Jason Statham en Jackie Chan zijn ook aanwezig.

Brad mocht de Franse vlag zwaaien, ten teken aan de coureurs van de zestig deelnemende auto's dat ze mogen vertrekken.

Voor het eerst in de geschiedenis van de race moesten de deelnemers starten achter de safety car, want de baan was door regen glad geworden.

De Franse organisatoren verwachten meer dan 200.000 toeschouwers, ondanks het Europees kampioenschap voetbal in eigen land. De race eindigt zondag om 15.00 uur.

18-06-2016 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 jaar geleden was deze vrouw een wereldberoemd kindsterretje

20 jaar geleden was deze vrouw een wereldberoemd kindsterretje

http://oi68.tinypic.com/2a5hv8x.jpg

Twintig jaar geleden schitterde Mara Wilson (28) als 'Mathilda' in de gelijknamige Hollywoodfilm. Maar de glitter en glamour uit de filmwereld laat Wilson aan zich voorbijgaan, ze is enkel nog te zien in bijrollen. "Filmactrice zijn is niet echt leuk", schrijft ze in haar eerste boek.

"Je moet altijd hetzelfde doen, tot het goed zit volgens de regisseur. Er is niet veel ruimte voor creativiteit", zei Wilson in 2012. "De beste momenten waren toen een regisseur me mijn ding liet doen, maar die waren zeldzaam."

In haar boek 'Where Am I Now' gaat ze dieper in op haar jeugd en wat de plotse roem betekende in haar leven. 

Maandag maakte de actrice op Twitter bekend dat ze al sinds haar twaalfde biseksueel is. De posts begonnen met een foto van Wilson als achttienjarige in een homoclub. Ze schreef dat ze zichzelf destijds als hetero beschouwde, maar zich altijd erg welkom voelde in de homoscene."Ik ben niet meer naar zo'n club geweest sinds ik studeerde, maar de LBTQ-gemeenschap heeft altijd als thuis gevoeld. Zeker toen ik een paar jaar later, eh, iets over mezelf ontdekte."Toen een twitteraar haar vroeg of ze daarmee wilde vertellen dat ze lesbisch was, schreef Wilson "Bi, eigenlijk. Maar ja."

De 28-jarige Wilson maakte toen ze zes jaar was haar acteerdebuut in de film Mrs. Doubtfire. Daarna was ze nog te zien in verschillende films en televisieseries.

18-06-2016 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewezen aanvallers Rode Duivels vol lof over Lukaku: "Hij zal nog meer goals maken"

Gewezen aanvallers Rode Duivels vol lof over Lukaku: "Hij zal nog meer goals maken"

http://oi67.tinypic.com/28khbnb.jpg

Niemand die voorbij kan aan de uitstekende prestatie van Romelu Lukaku tegen Ierland. Met twee doelpunten bevrijdde de Everton-spits niet alleen zichzelf, maar ook al zijn voorstanders.

Nico Claesen is daar alleszins één van. De gewezen spits en ex-international met 36 caps pleitte gisteren in Het Laatste Nieuws nog om Lukaku absoluut te laten staan. Onder het mom dat iemand die in elke oefenmatch gescoord heeft, niet mag afgerekend worden op één mindere wedstrijd. Gelijk heeft hij. "Elke spits heeft krediet nodig", herhaalde hij na de match tegen Ierland. "Romelu heeft opnieuw zijn kans gekregen en ze gegrepen. De tegenstander mocht dan wel wat minder zijn dan in de eerste groepsmatch tegen Italië, hij trapte er toch maar lekker twee binnen."

Over het feit of Lukaku nu vertrokken is, durfde Claesen zich wel niet echt uitspreken. "Natuurlijk geeft dit een aanvaller vertrouwen en natuurlijk is dit een boost naar de match tegen Zweden toe, maar hij blijft afhankelijk van zijn ploegmaats. Als de aanvoer niet voldoende is, zullen er nog momenten volgen waarop hij het tijdens dit EK moeilijk zal krijgen."

Dat is ook de mening van François 'Swat' Van der Elst, in zijn periode goed voor 44 caps. Die had trouwens als enige van onze twaalf gewezen bondscoaches en ex-internationals met 3-0 de juiste uitslag voorspeld. Mét Lukaku in de ploeg overigens. "Tegen Italië heeft Lukaku maar weinig bruikbare ballen gekregen. En dan kan je als spits onmogelijk goed uit de verf komen", aldus Van der Elst. "Tegen Ierland kwam er wél voldoende aanvoer van de flanken en je hebt meteen het verschil gezien."

En of. Twee keer maakte de oudste van de Lukaku's het heel proper af. Bal aannemen en in de verste hoek plaatsen. "Hij moest er staan en hij stond er ook. In de eerste helft vond ik hem nog wat aarzelend, maar na zijn eerste doelpunt lukte zowat alles. Ik denk wel dat hij nu vertrokken is. Als spits put je uit zo'n match zoveel vertrouwen, dat ik ervan overtuigd ben dat hij nog meer goals zal maken."

18-06-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Engeland moet kroontje inleveren na vrijpartij op tv

Miss Engeland moet kroontje inleveren na vrijpartij op tv

http://oi64.tinypic.com/28v9ez9.jpg

Zara Holland (20), vorig jaar verkozen tot Miss Engeland, moet haar kroontje inleveren omdat ze seks heeft gehad op televisie. De rondborstige blondine doet mee aan de celebritydatingshow Love Island en dook voor het oog van de camera het bed in met medekandidaat Alex Bowen (24). Zulk gedrag past niet bij een rolmodel, vindt de organisatie van de verkiezing.

"Het was een moeilijke beslissing", zegt de organisatie in een verklaring volgens The Mirror. "We zijn close met al onze winnaressen en proberen ze waar mogelijk bij te staan. Maar we vinden dat we onder deze omstandigheden geen keus hebben."

Holland zat al langer in het programma toen de vrijpartij plaatsvond, maar kende haar bedpartner pas één dag. De talloze geschokte reacties van het publiek en uit de wereld van de missverkiezingen gaven voor de organisatie de doorslag. "We kunnen Zara niet promoten als een positief rolmodel. We snappen dat iedereen fouten maakt, maar Zara - als Miss Engeland - heeft niet de verantwoordelijkheid getoond die van titeldraagsters mag worden verwacht."

Spijt
Holland heeft spijt van haar wellustige gedrag, zei ze in het programma. Het bedavontuur gebeurde nadat het publiek via stemmen had bepaald dat de blonde babe op date moest met model Alex Bowen óf personal trainer James Khan.

Hoewel Bowen de hele dag met een andere kandidate aan het flirten was, koos het model toch voor hem. Niet lang daarna trokken de twee zich terug voor een stevige vrijpartij. "Ken je dat, dat je in het moment bent en het gewoon gebeurt?", zei Zara achteraf tegen de camera. "Zo ben ik eigenlijk helemaal niet. Waarom zijn we niet gewoon gaan slapen?"

Eigen schuld
"Ik ben erg teleurgesteld", ging Holland verder met tranen op haar wangen. "Maar het is mijn eigen schuld. Ik kan niet iemand anders de schuld geven van mijn gedrag. Ik had het niet moeten doen, echt niet."

Hoewel ze liever nog geen seks had gehad, heeft Zara geen spijt van haar keuze voor Alex Bowen. "Ik wil hem beter leren kennen. Waarom niet? Hij is de nieuwe jongen in de show."

Het afnemen van Hollands titel is goed nieuws voor de nummer twee bij Miss Engeland vorig jaar, Deone Robertson, die nu de rest van het jaar met het kroontje mag pronken.

18-06-2016 om 03:13 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."De Rode Duivels worden zo sterk afgeschermd dat je het zelfs als journalist opgeeft"

"De Rode Duivels worden zo sterk afgeschermd dat je het zelfs als journalist opgeeft"

http://oi67.tinypic.com/2rnd62v.jpg

Op korte tijd is Ruben Van Gucht de kroonprins van Sporza geworden. Zijn CV van het afgelopen jaar spreekt boekdelen: presentator van Extra Time Koers, bedenker van de docureeks De Kleedkamer, sportanker bij De Zevende Dag en De Afspraak, .... En dan is de echte sportzomer nog maar net begonnen, met het EK voetbal en de Olympische Spelen - fingers crossed - als dubbel hoogtepunt. Hallo, Ruben tijd voor een babbel met Goesting?

Ruben Van Gucht: "Als je opeens vaak op televisie te zien bent, lijkt het voor de mensen alsof je vanuit het niets komt. Maar voor mij voelt dat toch anders aan: ik werk al zeven jaar als sportjournalist. Bij mijn eerste werkgever, een regionale tv-zender, deed ik ook al regelmatig presentaties. Het komt dus niet zomaar uit de lucht vallen."  

Dat is waar, maar je was het afgelopen jaar wel óveral.  
"Mijn excuses daarvoor. (lacht) Het zijn wel veel programma's bij elkaar, ja. Maar ik weet hoe ik in elkaar zit en welke ambities ik heb. Een jaar geleden heb ik de Rijzende Ster gewonnen op de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren: heel leuk, maar ik wil geen eeuwige belofte zijn zoals je ze soms tegenkomt in de sport. Toen ik die ster kreeg, was ik al lang bezig met nieuwe programma's. Ik ben continu op zoek naar de volgende uitdaging."  

Je brandt van ambitie, dat is zowat de rode draad in je carrière.  
"Dat is zo, ja. Al wil ik dat nooit te hard uitspreken. Sommige mensen vinden ambitie nu eenmaal een vies woord. Gewoon is al goed genoeg, zeggen ze dan. En ik bén ook een supergewone gast van de boerenbuiten. Maar die ambitie zit er al in van toen ik klein was. Bij ons in de familie heeft iedereen een soort van koppigheid of gedrevenheid in zich."

18-06-2016 om 03:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian alweer halfnaakt op de cover

Kim Kardashian alweer halfnaakt op de cover

http://oi65.tinypic.com/256h8o0.jpg

Kim Kardashian siert deze maand de cover van mannenblad CQ in een voor de realityster inmiddels gebruikelijke combinatie van halfbedekte naaktheid en een zwoele blik. Het blad toont verder niet alleen een uitgebreide fotoshoot maar ook een interview waar de roddelsites van smullen.

Op de foto's houdt Kim strategisch onder meer een leren jack, wat bont en lakens vast om niet al te naakt in beeld te komen. In een voor haar doen naturelle make up schittert de celebrity nadat ze nog geen half jaar geleden beviel van Saint West. Op Instagram (zie hieronder) geeft ze alvast een voorproefje.

In het interview doet ze een boekje open over haar beroemde familie. Volgens Kim heeft haar hele gezin met een specialist gepraat nadat ze hoorden over de transitie van haar vader als vrouw. Daarbij haalt ze uit naar Taylor Swift die volgens Kim een ruzie met manlief Kanye West in scene heeft gezet om aandacht te krijgen.

18-06-2016 om 03:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo rock-'n-roll trouwde Belle Perez

Zo rock-'n-roll trouwde Belle Perez

http://oi68.tinypic.com/1236wpz.jpg

Een helikopterlanding midden op de weg, een bruidegom die recent nog een nachtje moest brommen, een glimmende Ferrari én een zwangere bruid: Belle Perez (40) strooide heel wat Hollywood-specerijen over het slapende Herenthout voor haar huwelijk met Wout van der Horst (33). In stijl én met een knipoog. "De stenen in mijn ring zijn niet van glas, nee."

"We gaan hier toch geen schandaal van maken, hé? De wijkagent besliste dat de helikopter heel even mocht landen op de openbare weg en de bruid mocht oppikken." Burgemeester Roger Gabriëls kon zijn glimlach amper onderdrukken. Nochtans baadde zijn gemeente voor één dag in absolute glitter.

Bruidegom Wout van der Horst had voor zijn aanstaande de immens romantische verrassing van een helikoptervlucht van thuis naar het gemeentehuis geregeld. Maar een zompig voetbalveldje en onaangepast schoeisel van de bruid zorgden ervoor dat de heli zomaar pal voor haar deur en in het midden van de steenweg landde. Vijf agenten hielden het verkeer staande. Een snuifje rock-'n-roll in 'Herentwood'.

18-06-2016 om 03:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens zoekt getalenteerde kinderen voor gloednieuwe talentenshow

Nathalie Meskens zoekt getalenteerde kinderen voor gloednieuwe talentenshow

http://oi63.tinypic.com/300tbt4.jpg

Binnenkort verschijnt een gloednieuwe talentenshow op VTM. Nu ja, in de Verenigde Staten is het concept al heel lang populair. Daar trekt 'Little Big Shots', waarin kinderen een bijzonder talent tentoonspreiden, miljoenen kijkers. Nathalie Meskens zal elke vrijdag de Vlaamse versie presenteren om zo een vervolg te breien aan het succes van 'The Voice' en 'Belgium's Got Talent'.

Het concept is doodeenvoudig: héél schattige kinderen met een bijzonder talent. Amerikaanse tv-sterren Ellen DeGeneres en Steve Harvey bedachten het concept en bereiken er een miljoenenpubliek mee. En hoewel kinderen centraal staan, is het géén kinderprogramma.

Steve Harvey, die wereldberoemd werd met zijn pijnlijke misser in de Miss Universe-verkiezing, ontvangt elke week bijzonder kinderen. Zo toonden minibreakdancers al hun kunstjes of verbaasde een vierjarige pianovirtuoos het publiek. Andere talenten die de revue passeerden, waren een spellingkampioen, een uniek bokstalent, een 13-jarige Beyoncé en een 11-jarige tweeling die meesterlijk trompet speelt.

Wij zijn alvast benieuwd welk minitalent Meskens over de vloer zal krijgen. En inschrijven kan nog altijd. Ken jij iemand tussen 3 en 10 jaar oud met een bijzonder talent? Laat het VTM weten via piepjongtalent@vtm.be of via vtm.be. Alles kan: spelling- of rekenwonder, pianovirtuoos of beatboxer, tapdans of breakdance... Er zijn geen grenzen!

18-06-2016 om 02:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Analoge TV-kijker stilaan uitstervend ras

Analoge TV-kijker stilaan uitstervend ras

http://oi68.tinypic.com/11w4u1h.jpg

Steeds minder mensen kijken nog uitsluitend analoog televisie. Al 84 procent van de huishoudens was eind 2015 overgestapt op digitaal, zo blijkt uit cijfers van telecomregulator BIPT. "Vorig jaar daalde het aantal analoge kijkers met ruim 15 procent. Aan dat tempo zullen ze snel een uitstervend ras worden", zegt BIPT-raadslid Luc Vanfleteren.

Eind vorig jaar telde het BIPT 575.577 aansluitingen met enkel analoge tv, terwijl het er in 2010 nog meer dan 1,7 miljoen waren. Ook stilaan met uitsterven bedreigd: de vaste telefoon. In 2012 was er nog een verrassende opstoot van de vaste belminuten, maar sindsdien gaat het bergaf. Vorig jaar was er een daling met 9,2 procent tot 9,6 miljard belminuten. En ook sms daalt voor het tweede jaar op rij: vorig jaar verstuurden we 24,57 miljard sms'jes, 1,6 procent minder dan in 2014.

Mobiele explosie

Tot daar de oude technologieën. Mobiel spraakverkeer nam toe met 1,4 procent tot 16,07 miljard minuten, maar vooral het dataverkeer spreekt tot de verbeelding. Het gebruik van mobiele data nam in 2015 toe met 85 procent tot 44,53 miljard megabytes. Dat steeds meer consumenten gebruikmaken van chatdiensten zoals Facebook Messenger en WhatsApp is daar wellicht niet vreemd aan. Per actieve sim-kaart wordt er gemiddelde 289 MB data verbruikt per maand, maar daar zijn ook sim-kaarten bijgeteld die helemaal niet voor data gebruikt worden.

Onder meer dankzij het toegenomen dataverbruik zijn de Belgische operatoren er vorig jaar in geslaagd hun gezamenlijke omzet weer te laten groeien, na drie jaren van omzetdalingen. De Belgische sectoromzet steeg in 2015 met 2,4 procent tot 8,295 miljard euro. De televisiemarkt was een uitschieter, met een inkomstengroei van 4,9 procent. Dat was onder meer te danken aan extra inkomsten uit kijken op aanvraag en premiumpakketten.

16-06-2016 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moordenaar was tot over zijn oren verliefd op The Voice-zangeres Bewaar artikel

Moordenaar was tot over zijn oren verliefd op The Voice-zangeres

http://oi66.tinypic.com/1zx77so.jpg

Kevin James Loibl, de moordenaar van The Voice-zangeres Christina Grimmie, veranderde zijn uiterlijk drastisch om bij haar in de smaak te vallen. Volgens zijn vroegere collega's was hij verliefd en wilde hij met haar trouwen. Toen dat onmogelijk bleek, doodde hij haar.

De voormalige collega's van Loibl werkten met hem bij winkelketen Best Buy en deden hun verhaal aan TMZ. De jonge man zou haartransplantaties en een oogcorrectie hebben ondergaan. Ook zou hij veganistisch zijn geworden om af te vallen. Allemaal om knap genoeg te zijn voor de jonge zangeres.

Loibl zou tot over zijn oren verliefd zijn geweest op Grimmie. Hij luisterde naar haar muziek tijdens het werk en zwoer dat hij ooit met haar zou trouwen. Ook claimde hij met Grimmie online te gamen, maar volgens een bekende van de zangeres kende ze hem niet.

De Best Buy medewerkers lieten weten hem regelmatig te plagen omdat Grimmie al een vriend had. Dat hij geen kans bij haar had zou hem woedend hebben gemaakt.

Moord
Vorige week vrijdag schoot Loibl de 22-jarige zangeres dood. Daarna pleegde hij zelfmoord. De aanslag vond plaats tijdens een signeersessie. Volgens omstanders zag Grimmie haar moordenaar aan voor een fan wilde ze hem begroeten met een knuffel.

16-06-2016 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday schuldig aan laster omdat hij ex van overspel beschuldigde

Johnny Hallyday schuldig aan laster omdat hij ex van overspel beschuldigde

http://oi65.tinypic.com/mh3k47.jpg

De legendarische Franse rocker Johnny Hallyday is door een Franse rechtbank schuldig bevonden aan laster tegenover zijn ex-echtgenote. Net als zijn uitgever moet hij Adeline Blondieau een schadevergoeding van 2.500 euro omdat hij haar had zwartgemaakt in zijn autobiografie.

In eerste aanleg was de klacht van Adeline Blondieau nog afgewezen maar nadat ze een beroepsprocedure had opgestart, werd Hallyday toch schuldig bevonden. In het boek 'Dans mes yeux', een autobiografie uit 2013, beschuldigt Johnny zijn ex-echtgenote van overspel, iets wat Adeline steeds ontkend heeft.

Verkracht als tiener
Haar advocaat, eveneens haar broer, Alexandre Blondieau, is tevreden met de uitspraak in beroep. "De rechtbank heeft ingezien dat Johnny Hallyday de grenzen van de vrije meningsuiting overschreden heeft", klinkt het. Bij het eerste proces in september 2015 had de comédienne de zanger er nog van beschuldigd haar te hebben verkracht toen ze nog een tiener was, feiten die door Johnny en zijn advocaat meteen werden tegengesproken. Voor deze feiten kon Hallyday niet meer worden vervolgd omdat ze inmiddels verjaard zijn.

Verjaren deed Hallyday gisteren. Hij werd 73 jaar.

16-06-2016 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis en Ashton Kutcher verwachten tweede kindje

Mila Kunis en Ashton Kutcher verwachten tweede kindje

http://oi66.tinypic.com/ri7sew.jpg

Ashton Kutcher en Mila Kunis verwachten een tweede kindje. Dat bevestigt hun woordvoerder aan People.

De twee, die vorig jaar in juli trouwden, hebben al een dochtertje, Wyatt Isabelle van ruim anderhalf. Ze hebben er geen geheim van gemaakt graag meer kinderen te willen.

Hoe lang Mila al zwanger is en of de nieuwe baby een jongetje of meisje wordt is niet bekend.

16-06-2016 om 23:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen gaat dan toch voor een nieuw kapsel

Karen Damen gaat dan toch voor een nieuw kapsel

http://oi67.tinypic.com/2i8tyyu.jpg

Karen Damen heeft, na heel Vlaanderen een week in spanning te houden, dan toch haar lokken gekleurd. Wie een grootse transformatie in gedachten had, wacht een teleurstelling. Het ex-K3'tje ging voor een iets subtieler bruin dan haar oude rosse coupe.

Nog nooit was Vlaanderen zo erg in de ban van een kapsel. Vorige week kondigde Karen Damen aan dat ze haar rosse kapsel zou inwisselen voor een nieuw kleurtje. Maar met dat nieuws ontstond er nogal wat commotie op sociale media, waardoor Karen er toch op terug kwam. De tv-persoonlijkheid belde haar kappersafspraak voor vorige vrijdag af. Maar vandaag, na 18 jaar 'de rosse van K3' te zijn geweest, zette dan ze toch een klein stapje in een nieuwe richting.

16-06-2016 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Crabbé duikt op in The Guardian met Blokken

Ben Crabbé duikt op in The Guardian met Blokken

http://oi66.tinypic.com/15dxkzl.jpg

Ben Crabbé, sinds jaar en dag presentator van Blokken, heeft de aandacht getrokken van The Guardian. De Britse krant noemde zijn quiz in een overzicht van populaire Europese programma's.

De Britse krant merkt in het artikel 'What Europe is really watching' op dat in Europese landen vaak dezelfde programma's opduiken - denk maar aan The Voice - maar dat er toch nog enkele programma's zijn die heel eigen zijn aan de nationale 'ziel'. Voor België is dat volgens hen Blokken.

"In de bizarre quiz wordt algemene kennis gecombineerd met het spelletje Tetris. Belgen moeten wel dol zijn op de vallende blokjes, want de quiz telt nu al meer dan 4.500 afleveringen", klinkt het ietwat verbaasd in het artikel. En ook Ben Crabbé zelf wordt aangehaald in het artikel: helemaal bovenaan prijkt zijn foto.

15-06-2016 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent is wel heel creatief bij de telling van zijn 'werk'

Prins Laurent is wel heel creatief bij de telling van zijn 'werk'

http://oi66.tinypic.com/bhhv7l.jpg

Prins Laurent verschilt met het Belgische hof van mening over zijn werk. Paleis en prins komen elk tot een andere uitkomst bij de telling van de werkzaamheden van Laurent in het afgelopen jaar. Het hof komt uit op 36 activiteiten, de prins zelf komt aan 69 verplichtingen, zo meldt Het Nieuwsblad vandaag.

Laurent heeft er belang bij zijn agenda op te poetsen, want na de Algemene Rekenkamer, die het financiële verslag in elk geval goedkeurde, moet nu een parlementscommissie beoordelen of Laurent zijn uitkering van de staat - in België dotatie geheten - van ruim 300.000 euro wel waard is.

Creatieve prins
Koning Filip stuurde zijn jongere broer er 36 keer op uit. Dat is niet bepaald veel. De 'prins van het volk' woonde filmpremières bij, bezocht het autosalon, at vlaaien bij Limburgse bakkers en wijdde gebouwen in. Laurent zelf echter voegde er nog talrijke aan toe en was daarbij zeer creatief.

Hij ontvangt jaarlijks de pin-upkalender van een garage in Turnhout. Vorig jaar echter ging hij deze zelf ophalen, kreeg een rondleiding door het bedrijf en voilà: hij had er een activiteit bij.

Zijn zus prinses Astrid kwam tot 59 activiteiten. Ze hield zich beter aan de opgave van het paleis, maar sjoemelde volgens Het Nieuwsblad ook door bijvoorbeeld vijf solo-optredens van echtgenoot prins Lorenz ook op eigen conto te schrijven.

15-06-2016 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Druggebruik koningin Wilhelmina had invloed op haar regeren"

"Druggebruik koningin Wilhelmina had invloed op haar regeren"

http://oi65.tinypic.com/o9mgb7.jpg

Dat de Nederlandse koningin Wilhelmina (1880 - 1962) geen gemakkelijke vrouw was om mee samen te werken, was al langer bekend. In een nieuw boek wordt haar gedrag nu in verband gebracht met haar medicijngebruik: de vorstin gebruikte pervetine, toentertijd een medicijn, tegenwoordig beter bekend als crystal meth.

Rechtshistoricus Marcel Verburg dook in het medisch dossier van Wilhelmina in het kader van zijn boek over het ministerie van Justitie tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dat boek verscheen in maart van dit jaar, waarna EenVandaag samen met hem een item maakte over haar medicijngebruik.

Niet normaal
Het verband tussen het functioneren van de vorstin en haar medicatie werd tot nu toe niet eerder gelegd. "Ik kwam op het idee om dat verband wel te leggen toen ik las welke vreemde beslissingen ze nam, waarna de ministerraad zich afvroeg of hare majesteit wel normaal was", aldus Verburg tegen EenVandaag.

Pijnstiller
Wilhelmina, die regeerde van 23 november 1890 tot 4 september 1948, nam de pervetine als pijnstiller. Dat was tijdens de Tweede Wereldoorlog gangbaar, aangezien het ook door het leger op die manier werd ingezet. Een van de bijwerkingen van het middel is echter het verliezen van remmingen, waardoor je heftiger reageert dan je normaal zou doen.

15-06-2016 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Kaëll zit nu ook écht in de Marie-Louise

Bart Kaëll zit nu ook écht in de Marie-Louise

http://oi68.tinypic.com/14nfsi8.jpg

"De Marie-Louise danst op en neer // ze gaat dwars door de woeste orkaan." Zo begint de hitsingle van Bart Kaëll uit alweer 1989. Het liedje behoort intussen zowat tot het Vlaams culturele erfgoed. De 55-jarige zanger postte vandaag op Instagram een foto waarop hij ook écht in de Marie-Louise blijkt te zitten. Gelukkig weten we allemaal dat dit goed afloopt: "de Marie-Louise zal nooit vergaan".

15-06-2016 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belle Perez is zwanger

Belle Perez is zwanger

http://oi67.tinypic.com/34qju2r.jpg

Belle Perez is in verwachting van haar eerste kindje. Bekenden van de zangeres zouden dat hebben verklapt aan het Nederlandse showbizzprogramma Shownieuws, en de zangeres heeft het ondertussen ook bevestigd in een videoboodschap aan Dag Allemaal .

De 40-jarige zangeres zou drie maanden zwanger zijn, maar van een roze wolk is nog niet bepaald sprake. Het zijn zware tijden nu haar verloofde Wouter wordt verdacht van medeplichtigheid bij een juwelenroof in Noordwijk. Hij zou samen met de butler van hotel Huis ter Duin voor tonnen aan diamanten hebben vervangen door replica's van glas.

Zwangerschapskwaaltjes
Het is niet te hopen dat Perez veel last heeft van zwangerschapskwaaltjes en misselijkheid want later deze week staat het huwelijk van Belle en Wouter op het programma. Vooralsnog gaat die gewoon door. De zangeres is overtuigd van de onschuld van haar aanstaande. "Ik sta honderd procent achter hem", liet zij gisteren weten aan RTL Boulevard.

15-06-2016 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jolien uit Temptation: "Chiara heeft alles verzonnen, ik heb niets met Marvin"

Jolien uit Temptation: "Chiara heeft alles verzonnen, ik heb niets met Marvin"

http://oi64.tinypic.com/2i8awlv.jpg

Het was opvallend nieuws enkele weken geleden: Jolien - de ex van Luc - zou een flirt gehad hebben met Marvin. "Niets van aan", zegt ze nu in Dag Allemaal. "Chiara heeft dat gewoon verzonnen."

Volgens Chiara zou Marvin ook Jolien hebben toegevoegd aan zijn lijstje met veroverde vrouwen, iets wat een paar weken geleden ook door Luc bevestigd werd. Jolien ontkent echter in alle talen. " Sorry, hoor: Marvin en ik... Hij is absoluut geen jongen voor mij. Zodus: nee, ik heb níks gehad met Marvin. Dat is wat Chiara rondvertelt, ja.... Geloof me: dat is een verzinsel, een dikke leugen."

Waarom Luc dat gerucht bevestigde, weet ze niet. "Ik veronderstel dat Luc wel weet dat ik me niet door Marvin zou laten verleiden, hij kent mij goed genoeg." Spijt van Temptation heeft ze echter niet, ondanks haar stukgelopen relatie. "Ik ben een hele ervaring rijker, ook al was 't dikwijls erg zwaar. En ik heb me ginder ook wel geamuseerd, hoor. Maar als je vraagt of ik nóg eens zou meedoen, zeg ik volmondig 'nee'."

Ook Marvin ontkent een avontuurtje met Jolien. "Dit is weer zo'n zot verhaal dat verspreid werd door Chiara. Ze kan 't nog altijd niet verkroppen dat het tussen ons niets is geworden. Maar alles is intussen opgehelderd. Luc weet nu ook dat Jolien en ik nooit intiem zijn geweest, en dat dat ook nooit zal gebeuren."

14-06-2016 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België-Italië met meer dan 2 miljoen volgers best bekeken EK-match ooit

België-Italië met meer dan 2 miljoen volgers best bekeken EK-match ooit

http://oi65.tinypic.com/29fe646.jpg

De groepswedstrijd België-Italië (0-2) op één werd gisteravond door 2.217.428 kijkers gevolgd en is daarmee de best bekeken EK-match ooit. Het vorige EK-record was voor de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Italië tijdens Euro 2000 in eigen land, toen stemden 1.985.000 kijkers af op die wedstrijd.

De openingswedstrijd van de Rode Duivels op het EK in Frankrijk haalde een marktaandeel van 78,4 procent.  Daarmee is het treffen België-Italië de op twee na best bekeken voetbalmatch ooit op de openbare omroep en het op drie na best bekeken tv-programma ooit op Vlaamse tv.

Sinds het WK 2014 in Brazilië is het record van het best bekeken tv-programma voor de wedstrijd België-Verenigde Staten. De achtste finale werd op 1 juli 2014 door 2.372.800 kijkers gevolgd (marktaandeel 84,1). Op de tweede plaats staat eveneens een WK-match van de Belgen in Brazilië. Op 26 juni 2014 keken 2.276.700 Vlamingen naar de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Zuid-Korea.

Het op twee na best bekeken tv-programma is Schalkse Ruiters met 2.278.675 kijkers. Sinds 2 maart 1997 stond het kijkcijferrecord op naam van dat programma, tot het record in 2014 verpulverd werd door de voetbalwedstrijd België-Verenigde Staten.

14-06-2016 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U kan nergens ter wereld beter eten dan in Modena

U kan nergens ter wereld beter eten dan in Modena

http://oi66.tinypic.com/rbzfoy.jpg

Massimo Bottura (53) mag zich dit jaar chef van het beste restaurant ter wereld noemen. Met zijn Osteria Francescana in het Italiaanse Modena is Bottura opgeklommen tot het allerhoogste plekje op de fameuze lijst van The Diners Club. Osteria Francescana doet haasje-over met de Spaanse nummer 1 van vorig jaar, El Celler de Can Roca. We moeten de top 50-lijst uitbreiden naar een top 100 om drie Belgische restaurants tegen te komen.

De vorige jaren strandde de charismatische chef Massimo Bottura op plaatsen vier (2011), vijf (2012), drie (2013 en 2014) en twee (2015) in de top 50. Maar dit jaar hoeft hij eindelijk geen enkele zaak nog boven zijn eigen driesterrenrestaurant dulden.

Naast Osteria Francescana staan El Celler de Can Roca (Girona, Spanje) en Eleven Madison Park (New York, VS) op het podium. Het bekende Deense Noma uit Kopenhagen zakt van drie naar vijf.

Nederland boven België

In de top 50 vinden we geen enkel Belgisch restaurant terug, maar wel het Nederlandse De Librije uit Zwolle, op stek 38. Bekijken we de top 100, dan komen we wél drie restaurants van eigen bodem tegen: Hof van Cleve (53), The Jane (54) en Hertog Jan (73). De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Nick Bril, de chef van The Jane in Antwerpen, een Nederlander is.

Massimo Bottura, chef-kok van het winnende restaurant, liep stage bij Alain Ducasse (Louis XV) en Ferran Adrià (El Bulli). Hij staat bekend als een experimentele vernieuwer. Hij bekijkt de traditionele Italiaanse keuken al jaren met een kritisch oog en brengt er gestaag wijzigingen in aan. Zo gaat hij eigenzinnig aan de slag met de wereldberoemde streekkaas, Parmigiano Reggiano. Allemaal niet vanzelfsprekend in het chauvinistische Italië, maar Bottura heeft intussen wel de hoogste culinaire top bereikt. En ook zijn landgenoten sluiten hem in de armen, als geslaagde bruggenbouwer tussen klassiek en modern.

Nog enkele opvallende feiten op een rij

- De hoogst gerangschikte vrouwelijke chef is de Française Dominique Crenn, van Atelier Crenn in San Francisco. Er komt veel kritiek op de organisatie omdat haar restaurant de top 100 niet haalde

- De grootste stijger is Maido uit Peru: het restaurant in Lima steeg van 44 naar 13

- De hoogste nieuwkomer - op 26 - is The Clove Club uit Londen.
- Alain Passard van L'Arpège in Parijs kreeg in New York de 'liftime achievement award'

- Pierre Hermé is dit jaar uitgeroepen tot de beste patissier ter wereld

- Belofte van het jaar 2016 is restaurant Den uit Tokio

- Italië telt 4 restaurants in de top 50 en de VS zes; Spanje haalt dan weer maar liefst drie keer de top 10

- Frankrijk zag drie chefs persoonlijk bekroond en gaat zo met de meeste individuele prijzen naar huis

14-06-2016 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jenny" stapt uit Thuis

"Jenny" stapt uit Thuis

http://oi68.tinypic.com/21bhbp.jpg

Liever géén rol meer dan zo'n kleintje, vindt Janine Bischops Bij de populaire Eén-soap 'Thuis' zitten ze met de handen in het haar. Eén van de belangrijkste gezichten heeft haar ontslag gegeven: Janine Bischops (73), die sinds aflevering 1 in de huid kroop van Jenny Verbeeck, stapt op. Uit ­onvrede met de almaar kleinere rol die haar werd toebedeeld.

Hans Roggen, producer van de soap, en de VRT bevestigen het nieuws. "Janine heeft inderdaad te ­kennen gegeven dat ze liever wil stoppen", zegt Roggen. "Wij ­vinden dat ­allemaal erg jammer, maar we respecteren het. Ze vindt het na 20 jaar bij de reeks goed geweest."

Dat de actrice opstapt vanwege haar steeds kleinere aandeel in de soap, wil hij evenwel niet ­gezegd hebben. "Ik vind de rol van Jenny Verbeeck nog steeds zeer belangrijk, ook al is ze dan misschien niet meer zo aanwezig. Ze is nog steeds het geweten van 'Thuis'. Jenny toont anderen de weg en geeft raad. Zij is de vrouw die op geregelde tijd­stippen iedereen eens goed de waarheid zegt. Onlangs nog was er een mooie scène waarbij ze haar ex-man, Frank Bomans, flink haar gedacht zei omdat hij zijn huwelijk met Simonneke ­opgeeft. Een passage die impact had en door de 'Thuis'-fans zeer geapprecieerd werd", aldus de producer.

De actrice zelf wil niet reageren op haar vertrek. Eerder had ze in een interview wel al laten doorschemeren dat ze niet bepaald blij was met de gang van zaken bij 'Thuis'. Waar ze vroeger bijna ­dagelijks op de set verwacht werd, had ze de laatste tijd soms maar drie dagen per maand werk voor de soap - en alle 'Thuis'-­acteurs werken zonder vast contract. Ze worden per dag betaald, via een interimkantoor.

14-06-2016 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace Crombé stalkt 27-jarige vrouw: "Hij is ziekelijk verliefd"

Ignace Crombé stalkt 27-jarige vrouw: "Hij is ziekelijk verliefd"

http://oi68.tinypic.com/160r7nm.jpg

Terwijl zijn ex-vrouw Trisha op bevallen staat, verloopt het liefdesleven van Ignace Crombé een stuk minder rooskleurig. Hij zou een 27-jarige vrouw stalken, meldt Dag Allemaal.

Het zou gaan om de 27-jarige Alev uit Kortrijk. Een van haar goede vriendinnen contacteerde Dag Allemaal omdat de situatie met Crombé volkomen uit de hand loopt. "Hij is gewoonweg gestoord. Ziekelijk geobsedeerd", klinkt het. "Alev gaat er helemaal onderdoor."

Het begon volgens de vriendin allemaal meer dan een jaar geleden. "In die periode vertelde Ignace in Dag Allemaal over zijn leven als alleenstaande vader. Alev was ontroerd, omdat ze zelf enkele mislukte IVF-pogingen achter de rug had. Ze stuurde Crombé een berichtje via Facebook. Dat ze het een mooi artikel vond en dat hij best wat zelfverzekerder mocht zijn, dat hij vast een goeie papa is voor Axelle. Hij reageerde: hij was blij met haar boodschap en nodigde Alev uit voor een drankje bij hem in de tuin."

De twee spraken een paar keer af, waarbij het bij Alev enkel om vriendschap ging. Ignace dacht daar echter anders over. "Sinds februari is 't geëscaleerd. Ignace Crombé heeft in zijn kop gestoken dat hij écht een romance beleeft met Alev. Terwijl zij al meer dan drie jaar een vriend heeft."

Vrienden bij de politie
Sindsdien wordt Alev voortdurend gestalkt door Crombé. "De ontelbare berichten die hij Alev al heeft gestuurd... 'Ik maak jouw relatie kapot', bijvoorbeeld. Zo heeft hij een vriendin ingeschakeld om haar vriend berichten te sturen. Om te stoken met allerlei verzinsels over z'n zogezegde relatie met Alev. En ook: 'Ik krijg altijd mijn zin, zowaar ik Ignace heet!' Hij heeft zelfs allemaal foto's van Alev in z'n huis opgehangen, alsof ze zijn lief is. En als Alev dreigt om klacht in te dienen, zegt hij dat hij genoeg vrienden heeft bij de politie."

Alev zelf bevestigt de situatie aan Dag Allemaal: "Mijn zenuwen staan op springen", klinkt het. Ignace zelf heeft het wel over een relatie. "We kunnen hierover beter straks bellen wanneer ze bij mij is, dan kunnen Alev en ik samen naar buiten treden", gaf hij door aan het weekblad. Dat telefoontje is er echter nooit gekomen.

14-06-2016 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puntbeha van Madonna onder de hamer

Puntbeha van Madonna onder de hamer

http://oi67.tinypic.com/24peyyw.jpg

Het zou zomaar eens het bekendste stukje lingerie ter wereld kunnen zijn en het gaat morgen bij het Engelse modeveilinghuis Kerry Taylor onder dehamer: Madonna's korset met de fameuze 'puntborsten'.

Niemendalletje of niet, er zal een fikse prijs voor neergelegd moeten worden. Experts schatten dat liefhebbers maar liefst zo'n 35.000 euro voor het gouden gevalletje over zullen moeten hebben. De bh, ooit ontworpen door Jean Paul Gaultier, heeft dan ook een prominente plek in de modegeschiedenis van de 20ste eeuw.

The Queen of Shock zorgde in de jaren 80 en 90 voor een revolutie door lingerie niet meer onder een jurk of trui te verstoppen maar gewoon, zichtbaar in videoclips en op het podium te dragen.

Galajurjk
Onder de hamer bij dezelfde veiling van vintage-kleding: een zeegroene galajurk van prinses Diana uit 1986 van haar lievelingsontwerper Catherine Walker.

13-06-2016 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wij zijn geen slechte verliezers. De vraag is alleen: hebben we wel verloren?"

"Wij zijn geen slechte verliezers. De vraag is alleen: hebben we wel verloren?"

http://oi64.tinypic.com/esluur.jpg

De storm rond de finale van 'Mijn Pop-Uprestaurant' is nog altijd niet gaan liggen. Willem en Miette van Jalapeño Loco blijven erop aandringen dat VTM vrijgeeft hoeveel stemmen er precies binnengelopen zijn, ondanks de cyberaanval. De zender weigert. "Doen we nooit."

Bijna 600.000 mensen waren er donderdagavond getuige van hoe Chloë en Magali van Strombowli op de dijk van Knokke 'Mijn Pop-Uprestaurant' wonnen en naar huis trokken met 100.000 euro. Miette en Willem, de twee verliezers van Jalapeño Loco, reageerden sportief: ze gaven de 'vosjes' alle lof en verteerden de nederlaag met de glimlach. Dat er tijdens het stemmen iets was misgelopen - iets wat de kijker ook al had kunnen merken tijdens de uitzending - leek dan nog een detail. Tot één dag later de ware omvang duidelijk werd: hackers hadden een cyberaanval uitgevoerd en hadden daarmee de hele stemronde in het honderd gestuurd. Miette en Willem kozen ervoor om niet te reageren. Maar afgelopen weekend, toen alles wat bezonken was, deden ze dat wél.

"Oei, dit klopt niet"
Willem: "Meteen na het bekend raken van de uitslag gingen Miette en ik er nog van uit dat het om een lokaal probleem ging. We dachten: de mast in Knokke is overbelast. Kan gebeuren. Tot we een halfuur later het thuisfront hoorden. Familie, vrienden: bijna niemand had z'n stem kunnen uitbrengen. Van de 200 sympathisanten die in ons thuisdorp bijeen waren gekomen om te kijken op een groot scherm, had maar 2 tot 3% kunnen stemmen. In een café waar honderd man was samengetroept, had welgeteld één iemand z'n stem kunnen uitbrengen. In het Chirolokaal, waar óók een heleboel mensen zaten, net hetzelfde. Toén wisten we: oei. Dit klopt niet."

13-06-2016 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijkcijfers Top Gear naar dieptepunt

Kijkcijfers Top Gear naar dieptepunt

http://oi65.tinypic.com/snebe9.jpg

Steeds meer Britten laten de nieuwe serie afleveringen van Top Gear links liggen. Zondagavond stemden 2,4 miljoen mensen af op de autoshow, wat volgens The Guardian de laagste score is in meer dan tien jaar.

Top Gear begon twee weken geleden nog met 4,3 miljoen kijkers, verloor er vorige week 1,6 miljoen en moet het nu met 400.000 minder kijkers doen. De laatste keer dat het programma zo weinig kijkers trok was in juni 2003. De show had overigens wel flinke concurrentie van de voetbalwedstrijd Duitsland - Oekraïne waar 6,3 miljoen Britten op afstemden.

Het BBC-autoprogramma ligt sinds het ontslag van Jeremy Clarkson en het vertrek van collega-presentatoren Richard Hammond en James May onder een vergrootglas. De nieuwe serie wordt gepresenteerd door Chris Evans en Matt LeBlanc. De twee werden door de tv-kijkers echter niet met open armen ontvangen. Veel Britten vinden dat ze te veel hun best doen om hun voorgangers te kopiëren. Ook zouden Evans en LeBlanc geen chemie hebben.

13-06-2016 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van Gordon Ramsay verliest kindje na vijf maanden zwangerschap Bewaar artikel

Vrouw van Gordon Ramsay verliest kindje na vijf maanden zwangerschap

http://oi65.tinypic.com/2434784.jpg

De vrouw van Gordon Ramsay heeft na een zwangerschap van vijf maanden een miskraam gehad. Een maand nadat bekend werd dat Tana zwanger was van een vijfde, schreef Gordon maandag op Facebook dat ze het kindje verloren zijn.

"We hebben een verschrikkelijk weekend achter de rug", schrijft Gordon. ''We zullen als gezin hiervan herstellen. We willen iedereen bedanken voor de steun. Onze speciale dank gaat uit naar het ziekenhuis van Portland", aldus Ramsay.  

De 49-jarige tv-kok en Tana zijn al ouders van Megan (18), de tweeling Holly en Jack (16) en de 14-jarige Tilly. Vorige maand vertelde Ramsay dat er nog een vijfde kind zou volgen.  

13-06-2016 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ivo Van Hove wint twee Tony Awards

Ivo Van Hove wint twee Tony Awards

http://oi66.tinypic.com/ajqdsy.jpg

De Belgische regisseur Ivo Van Hove heeft gisterenavond twee Tony Awards gewonnen. Dat zijn de meest begeerde Amerikaanse theaterprijzen. Onze landgenoot won de Tony voor Beste regisseur van een toneelstuk en die voor Beste revival van een toneelstuk, voor zijn Broadway-productie van "A View from the Bridge" van Arthur Miller.

Van Hove had in totaal negen nominaties in de wacht gesleept voor de Tony Awards. Voor "A View from the Bridge" was hij vijf keer genomineerd, voor zijn Broadway-adaptatie van "The Crucible", ook al van Arthur Miller, was hij vier genomineerd. Zijn vaste lichtontwerper en scenograaf Jan Versweyveld ontving voor beide producties een nominatie voor beste lichtontwerp en voor "A View from the Bridge" ook een nominatie voor beste scenografie, maar kon die niet verzilveren. Ook de drie genomineerde acteurs Mark Strong, Sophie Okonedo en Bill Camp bleven met lege handen achter.

Van Hove (1958) is sinds 2001 directeur van Toneelgroep Amsterdam. Voor zijn regie van "A View from the Bridge" kreeg hij eerder al twee Olivier Awards, de meest prestigieuze prijzen in de Britse theaterwereld.

Grote winnaar bij de uitreiking van de Tony's was de hiphopmuscial "Hamilton". Die was genomineerd in zestien categorieën, en wist er elf van te verzilveren, onder meer in de categorieën Beste musical, Beste mannelijke Hoofdrolspeler en Beste Muziek. Dat was eentje te kort om het record van 12 Tony's, op naam van de musical "The Producers" uit 2001, te evenaren.

Eerbetoon Orlando
Presentatie was dit jaar in handen van James Corden. De Britse talkshowhost en komiek is in de VS bekend vanwege The Late Late Show, die wordt uitgezonden op CBS. Corden besteedde in zijn openingsspech aandacht aan het bloedbad dat zaterdagavond werd aangericht in een homoclub in Orlando, Florida. Daarbij kwamen vijftig mensen om het leven. 'Het theater is een plek waar elk ras, overtuiging, seksualiteit en sekse gelijk is, omarmd en geliefd wordt. Haat wint nooit. Daar moeten we samen voor zorgen. Deze show is een symbool voor en viering van dat principe', aldus Corden.

13-06-2016 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boeken Jochem Myjer en Tosca Menten in de prijzen voor beste kinderboeken

Boeken Jochem Myjer en Tosca Menten in de prijzen voor beste kinderboeken

http://oi67.tinypic.com/era04y.jpg

Jochem Myjer en Tosca Menten hebben de beste kinderboeken van afgelopen jaar geschreven. Ze sleepten de Prijs van de Nederlandse Kinderjury in de wacht voor respectievelijk 'De Gorgels' en het boek 'Dummie de mummie en de drums van Massoeba'.

De Nederlandse kinderjury kent publieksprijzen toe in de leeftijdscategorieën van 6 tot en met 9 jaar en in de klasse van 10 tot en met 12 jaar. Myjer, die voor het eerst was genomineerd, won de prijs in de eerste categorie. Menten kreeg de prijs in de categorie voor de oudere kinderen. In het verleden werden al zes van haar boeken genomineerd voor deze prijs.

De publieksprijs voor de kinderboeken werd voor het derde opeenvolgende jaar uitgereikt in het Haagse Kinderboekenmuseum. Dit gebeurde tijdens het festival Kinderboekenparade dat in en rondom het museum werd gehouden.

In totaal werden er ruim 24.500 stemmen uitgebracht op de genomineerde titels. De Senaat van de Nederlandse Kinderjury reikte, naast de publieksprijzen, ook nog zijn eigen prijs uit in de twee leeftijdscategorieën. Deze Pluim van de Senaat ging in de categorie van de jongste kinderen naar 'Botje' van Janneke Schotveld. In de klasse van 10 tot en met 12 jaar was de prijs voor 'De gruwelijke generaal' van Jozua Douglas.

12-06-2016 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandoening maakt gitaarspel bijzonder pijnlijk voor Eric Clapton

Aandoening maakt gitaarspel bijzonder pijnlijk voor Eric Clapton

http://oi63.tinypic.com/2liirtx.jpg

Eric Clapton krijgt als gevolg van zenuwbeschadiging steeds meer moeite met zijn gitaarspel. De 71-jarige zanger en componist heeft veel pijn, vertelt hij in een interview met Classic Rock Magazine.

"Het begon met pijn in mijn onderrug en werd perifere neuropathie, waarbij het voelt alsof er elektrische schokken door je benen gaan", legt Clapton uit. "Ik heb moeten leren omgaan met dingen die horen bij ouder worden."

Ondanks de tegenslagen blijft Clapton muziek maken, zijn 23e soloplaat 'I Still Do' verscheen vorige maand. De Engelsman staat er versteld van dat hij nog in leven is. "Gezien mijn verslavingen is het fantastisch dat ik nog leef", zegt Clapton, die kampte met alcohol- en drugsverslavingen. "Ik had het loodje lang geleden al moeten leggen, maar kreeg nog een kans."

12-06-2016 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Cindy Crawford maakt debuut op catwalk

Zoon Cindy Crawford maakt debuut op catwalk

http://oi63.tinypic.com/2zgu90x.jpg

Presley Gerber trad gisteren in de voetsporen van zijn moeder. De zestienjarige zoon van Cindy Crawford stapte in Los Angeles voor het eerst de catwalk op.

Cindy prees haar zoon de hemel in. "Het was zo leuk om hem in de show van Moschino te zien lopen", schreef het voormalig topmodel bij een foto van haar oudste kind. Cindy deelde ook een kiekje met modeontwerper Jeremy Scott. Ook Cindy's dochter Kaia, eveneens model, ging backstage op de foto met de ontwerper.

Presley Gerber was niet de enige die gisteren zijn catwalkdebuut maakte. Ook Anwar Hadid liep voor het eerst mee in een modeshow. De zestienjarige trad daarmee in de voetsporen van zijn zussen Gigi en Bella, die eerder al voor Moschino over de catwalk liepen. Moeder Yolanda was trots op haar kroost. "Drie keer gezegend op de catwalk", schreef de Nederlandse op Instagram bij een kiekje van haar kinderen.

12-06-2016 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Karen Damen toch nog even ros blijft

Waarom Karen Damen toch nog even ros blijft

http://oi68.tinypic.com/1zebd79.jpg

De grootste kapsel-switch in de Vlaamse showbizzgeschiedenis is tot nader order uitgesteld: Karen Damen heeft haar rosse kapsel nog niet ingewisseld voor een nieuw kleurtje.

Normaal gezien zou ze vrijdag in de kappersstoel plaatsnemen, maar zo ver is het niet gekomen. Na 18 jaar 'de rosse van K3' te zijn geweest, blijft Karen dus toch nog even bij haar vertrouwde coupe. "Ik denk dat ik morgen toch maar niet naar de kapper ga", tweette ze donderdagavond al. En inderdaad: de zangeres en tv-figuur belde haar afspraak af, naar verluidt omdat ze geschrokken is van de massale belangstelling.

Gisteren maakte Karen in een tweet duidelijk dat ze de heisa rond haar kapsel niet zo goed begrijpt. En dat er belangrijkere zaken zijn, zoals het goede doel dat ze steunt. Ze stelde gisteren een nieuwe gin voor, speciaal gemaakt voor de vzw With Love by Ferre. Een organisatie opgericht door de ouders van de overleden Ferre. "Hij was een jongetje die de strijd tegen kanker heeft verloren. Zijn verhaal heeft mij heel erg geïnspireerd", aldus Karen Damen aan Het Nieuwsblad. Haar zoontje Sky was er ook bij op het event, hij beleefde alvast de tijd van zijn leven op de dansvloer. In onderstaand filmpje kun je zien dat hij de duidelijk de moves van zijn mama heeft.

12-06-2016 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (12) met ukelele brengt miljoenen mensen in vervoering

Meisje (12) met ukelele brengt miljoenen mensen in vervoering

http://oi68.tinypic.com/li72c.jpg

Op Facebook is Grace VanderWaal al meer dan honderd miljoen keer bekeken. Wie is dit 12-jarige meisje dat iedereen in vervoering brengt met haar ukelele in America's Got Talent?

Kleine Grace gelooft in mirakels en gaat er dan ook vol voor tijdens de talentenjacht. Met haar zelfgeschreven nummer 'I Don't Know My Name', haar wondermooie stem en ukelele brengt ze een indrukwekkende performance die zowel het publiek als de jury op de banken krijgt.

Geen wonder dat jurylid Howie Mandell op de gouden buzzer drukt om Grace rechtstreeks naar de halve finales te sturen. Ook Simon Cowell is erg onder de indruk. Hij voorspelt het meisje een supercarrière zoals popicoon Taylor Swift. Mirakels heeft Grace niet nodig. Ze barst van het talent.

12-06-2016 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader van Willem uit 'Mijn Pop-up': "Waarom durft VTM het aantal geldige stemmen niet vrijgeven?"

Vader van Willem uit 'Mijn Pop-up': "Waarom durft VTM het aantal geldige stemmen niet vrijgeven?"

http://oi65.tinypic.com/2ljsw79.jpg

De finale van 'Mijn Pop-uprestaurant' is gespeeld, maar krijgt mogelijk een staartje nadat de stemming donderdagavond in de soep liep door een cyberaanval. Voor VTM is de kous af: Chloé en Magali zijn de geldige winnaars. Maar volgens Patrik Vankrunkelsven, vader van verliezer Willem, verschuilt de zender zich achter de deurwaarder. "Waarom geven ze het aantal geldige stemmen niet vrij?" zegt hij in een interview met Het Nieuwsblad.

Tijdens de finale donderdagavond konden de kijkers stemmen op hun favoriete kandidaten via de app en de website van VTM. Het systeem raakte echter overbelast. Volgens de eerste berichten gebeurde dat door de massale belangstelling. De deurwaarder zei niettemin dat de uitslag representatief was, en dus geldig. Medialaan verklaarde 's nachts dat de problemen te wijten waren aan een cyberaanval: in een aantal minuten tijd kwamen er 1,5 miljoen requests binnen van vervalste IP-adressen.

"De cyberaanval heeft niet gezorgd voor het uitvallen van het systeem of een manipulatie ervan, wel voor een vertraging", stelde VTM.

11-06-2016 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Het is Amber Heard alleen om geld te doen"

"Het is Amber Heard alleen om geld te doen"

http://oi64.tinypic.com/2el5x6u.jpg

Amber Heard eist een langdurig straatverbod tegen Johnny Depp puur omdat dit haar kansen op een flinke financiële vergoeding tijdens de scheidingsprocedure vergroot. Dat beweren mensen rondom Depp tegenover TMZ. Heard ontkent ondertussen de beschuldigingen.

Amber heeft, voordat ze naar buiten trad met de beschuldigingen van mishandeling, contact opgenomen met Depps advocaat. De dertigjarige actrice wilde buiten het oog van de camera om tot een overeenkomst komen en eiste tijdelijke partneralimentatie (50.000 dollar, oftewel 44.000 euro, per maand), een Range Rover, de sleutel van hun penthouse in Los Angeles, 100.000 dollar (88.000 euro) om haar juridische kosten te kunnen dekken en nog eens 25.000 dollar (22.000 euro) voor andere personele kosten.

Volgens vrienden van Depp duidt dit erop dat Heard alleen maar uit is op geld. Omdat Johnny niet akkoord ging met de eisen, maakte Amber kort daarna bekend dat ze tijdens hun vijftien maanden durende huwelijk meerdere keren is mishandeld door de Pirates of the Caribbean-ster. Aanstaande vrijdag is de hoorzitting over het aangevraagde straatverbod. Mocht Amber dit toegekend krijgen, dan vergroot dit aanzienlijk haar kans op partneralimentatie.

Heard ontkent ondertussen tegenover TMZ dat ze achter Johnny's geld aanzit. De blondine zegt dat het echt om haar veiligheid te doen is. Haar advocaat zegt bovendien dat de eerder gestelde eisen van Amber heel gangbaar zijn en dat ze slechts bedoeld zijn om te voorzien in haar onderhoud. Mocht de rechter partneralimentatie toekennen, dan krijgt Amber dat maximaal dertig maanden, vanwege de kortstondige duur van hun verbintenis.

11-06-2016 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dan val je flauw voor koningin Elizabeth (en duizend soldaten)

En dan val je flauw voor koningin Elizabeth (en duizend soldaten)

http://oi68.tinypic.com/iftusl.jpg

Het zal je maar overkomen, je hebt maanden gewerkt aan de voorbereiding van een parade en dan val je flauw voor de ogen van queen Elizabeth. Het werd realiteit voor een soldaat die vanochtend met zijn gezicht op de grond belandde tijdens de Horseguard's Parade voor de verjaardag van de Britse koningin.

De man werd afgevoerd op een brancard toen hij het bewustzijn verloor tijdens de  lange ceremonie. Koningin Elizabeth II viert vandaag haar 90ste verjaardag met een kleurrijke parade. Duizenden mensen juichten de vorstin toe toen ze in een open rijtuig van Buckingham Palace naar de exercitieplaats voor de Horse Guards Parade reed.

De koningin was voor de gelegenheid in helder groen gekleed met bijpassende hoed. Aan haar zijde zat echtgenoot prins Philip (95) met garde-uniform en een muts van berenvel. Aansluitend nam de koningin onder een bewolkte hemel de traditionele parade 'Trooping the Colour' af.

Garderegimenten in rode uniformen en met berenvelmutsen marcheerden aan de koningin en de prins voorbij. Ook tal van andere leden van de koninklijke familie waren aanwezig. Meer dan duizend soldaten en honderden paarden namen aan het spektakel deel.

11-06-2016 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia strikt wereldster voor nieuw duet (en zingt voor het eerst in het frans)

Natalia strikt wereldster voor nieuw duet (en zingt voor het eerst in het frans)

http://oi63.tinypic.com/j6ssg9.jpg

Niet enkel de Rode Duivels willen scoren in Frankrijk, ook Natalia trekt deze zomer naar onze Zuiderburen. De zangeres ruilde haar sappig Kempisch voor een vleugje erotisch frans en krijgt voor haar nieuwe single hulp van Lara Fabian- met 32 miljoen verkochte albums nog altijd de best verkopende Belgische artieste aller tijden. "We voelen mekaar perfect aan."

Eén zinnetje in een Vlaamse krant. Meer was niet nodig om België's twee grootste diva's in een studio te verenigen. Lara Fabian, de Belgische zangeres uit een Vlaamse vader en een Silciliaanse moeder, liet zich ontvallen dat ze heel graag eens iets met Natalia wilde doen. Daags nadien volgde het eerste contact. "Ik vertelde dat omdat ik écht graag eens een duet met Natalia wilde zingen," aldus de dame die al 32 miljoen albums verkocht en vooral in Frankrijk en Canada het allergrootste sterrendom geniet. "Ik hou van haar stem en telkens ik naar mijn vader rijdt en haar op de radio hoor, ben ik geraakt door haar nummers. Dus was ik zeer aangenaam verrast dat er na dat interview een telefoontje binnenliep bij mijn agent. Nu voor mij was het héél wat, maar voor mijn vader was het helemaal te gek. Hij stond bijna rond te springen van vreugde toen ik het hem vertelde. (Fabian schakelt even over naar Vlaams) 'Dat ies onguelooflijk' stamelde hij. Hij is van Geel, moet je weten. Dus er is een soort van lokale verbondenheid en hij heeft haar altijd van dichtbij gevolgd."

11-06-2016 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Voice'-zangeres doodgeschoten na concert

'The Voice'-zangeres doodgeschoten na concert

http://oi66.tinypic.com/5kek5w.jpg

De Amerikaanse oud-deelneemster aan 'The Voice' Christina Grimmie is gisteren neergeschoten na een concert in Orlando (Florida). Ze bezweek afgelopen nacht aan haar verwondingen in het ziekenhuis, bevestigt haar manager, Heather Weiss.

De 22-jarige Grimmie eindigde twee jaar geleden derde in de Amerikaanse versie van 'The Voice'. Ze kreeg een platencontract bij het label van 'Maroon 5'-zanger Adam Levine. Gisteren trad ze op in de Plaza Live concertzaal in Orlando. Na de show deelde de zangeres handtekeningen uit aan haar fans, toen een gewapende man plots op haar afstapte en haar neerschoot. De man, van wie de identiteit nog niet bekend is, zou minstens vijf keer geschoten hebben. Grimmie werd geraakt in het hoofd, meldt Daily Mail. Niemand anders raakte gewond. Op het moment van de schietpartij was een zestigtal fans aanwezig.

De broer van de artieste kon de dader nog tackelen, maar die pleegde daarna zelfmoord. Over zijn motief is nog niets bekend, zeggen de autoriteiten. De man zou twee wapens bij zich hebben gehad.

De schietpartij gebeurde gisteravond rond 22.30 uur. Grimmie werd nog overgebracht naar een plaatselijk ziekenhuis, maar overleed daar omstreeks 02.45 uur nacht aan haar verwondingen.

11-06-2016 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Orange Is The New Black bracht jeugd door in kooi

Actrice Orange Is The New Black bracht jeugd door in kooi

http://oi63.tinypic.com/aynio5.jpg

Kate Mulgrew, die vooral bekend is als Red uit de serie Orange Is The New Black, bracht een deel van haar jongste jaren door in een kooi.

In een interview op de Britse zender ITV vertelde Kate dat ze als klein kind werd opgesloten zodat ze zichzelf niet kon bezeren. "Ik kon tot ik vier jaar oud was geen pijn voelen, dus bouwden ze een kooitje voor me."

Die aandoening was overigens niet de enige waaraan de actrice als kind leed. Kate, die binnenkort een biografie uitbrengt, had ook geboortetanden. "Ik ben geboren met een mond vol tanden", aldus de Amerikaanse, die zichzelf in het gesprek lachend als heks omschrijft. "Ik had een mond vol tanden en voelde geen pijn. Shakespeare had een goede aan mij gehad."

10-06-2016 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gibson maakt sequel Passion Of The Christ

Gibson maakt sequel Passion Of The Christ

http://oi68.tinypic.com/fz6qae.jpg

Mel Gibson werkt aan een vervolg op zijn film The Passion Of The Christ uit 2004. De film zal gaan over de wederopstanding van Jezus Christus.

Scriptschrijver Randall Wallace heeft de plannen gisteren bevestigd aan The Hollywood Reporter. Er gaan al jaren geruchten over een vervolg op de film. Vorige maand voedde Gibson die toen hij bij een screening op een universiteit liet weten interesse te hebben in een tweede Passion. Hij vertelde daarbij niets over de concrete plannen. Zijn scriptschrijver gaf gisteren aan dat de grote vraag uit de christelijke gemeenschap een belangrijke factor was in het besluit een sequel te maken.

The Passion Of The Christ kreeg in 2004 naast veel lof over de filmische aspecten van de productie, ook de nodige kritiek. Die ging vooral over het expliciete geweld in de film. Ook werd Gibson beschuldigd van antisemitisme. De Braveheart-acteur financierde de film zelf. De productie kostte 30 miljoen dollar, de film leverde wereldwijd 612 miljoen dollar op. Het is daarmee de meest winstgevende film ooit die niet door een grote studio is uitgebracht.

10-06-2016 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Brouwers blijft zich verzetten tegen verplichte afbraak illegale woning

Jeroen Brouwers blijft zich verzetten tegen verplichte afbraak illegale woning

http://oi64.tinypic.com/nwm0j9.jpg

Jeroen Brouwers, schrijver van bekroonde romans zoals 'Het Hout', 'Bezonken Rood' en 'Geheime Kamers', ontkent voor het hof van beroep in Gent dat hij afstand doet van zijn woning. Hij wil eerst alle rechtsmiddelen uitputten.

Het huis - oorspronkelijk een weekendverblijf - van Jeroen Brouwers in Zutendaal werd gebouwd zonder bouwvergunning in kwetsbaar gebied. Brouwers kreeg in 2014 van het hof van beroep in Antwerpen de vraag om de woning binnen het jaar af te breken. Maar zowel Brouwers als de Vlaamse overheid gingen in cassatie tegen het arrest.

Delen

Brouwers' vraag tot verbreking werd afgewezen, maar die van de Vlaamse overheid werd wel aanvaard, waardoor het arrest werd verbroken voor delen van het huis die later werden aangebouwd. Concreet gaat het om onder meer een terras, een veranda en een afsluiting. De sloop van de woning zelf is hierdoor eigenlijk definitief, maar de advocaat van Brouwers hoopt de woning toch mee te nemen als inzet van het debat.

Vorige maand verscheen nog de mededeling dat Brouwers afstand zou doen van zijn beroep, maar dat ontkent zijn advocaat stellig. "Pas als alle rechtsmiddelen zijn uitgeput en het hof het volledig herstel vraagt van het terrein, zal hij het overdragen aan de gemeente Zutendaal met het oog op afbraak."

Causaal verband

Volgens de Vlaamse wooninspecteur is het evenwel duidelijk dat de latere toevoegingen - waarover het hof in Antwerpen geen uitspraak deed - aan het weekendverblijf onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. "Zonder dat huisje was er geen terras, buitenkeuken, schotelantenne en metalen poort met verharde oprit. Er is duidelijk een causaal verband." De advocaat van Brouwers betwist dat en meent dat er op dat vlak geen enkel bewijs wordt geleverd voor elk van die constructies.

10-06-2016 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metamorfose voor 'Million Dollar Meskens'

Metamorfose voor 'Million Dollar Meskens'

http://oi63.tinypic.com/eq2kqh.jpg

Drie maanden intensieve bokstraining hebben voor een metamorfose gezorgd bij Nathalie Meskens. Dat mocht gisteren blijken op de set van 'Pippa' waar de actrice een boksscène mocht inblikken. De gelijkenissen met 'Million Dollar Baby' waren treffend.

"Ik denk dat ik dit ga blijven doen", vertelt ze tussen twee gevechten door. "Vooral omdat het een zeer complete training is." Dat zie je ook. Meskens oogt strak en sterk. "Op de weegschaal maakt die intensieve training niet zo gek veel verschil omdat het vet heeft plaatsgemaakt voor spieren. Bovendien heb ik - naargelang de rol - al veel 'gewichten' had. Maar om je een idee te geven: ten tijde van 'Danni Lowinski' woog ik nog 67 kilo, nu zijn er dat tien minder. Al is het tofste dat ik me niet langer zorgen hoef te maken wanneer ik een bikini aantrek." (lacht)

Achtvoudig wereldkampioene Daniella Somers, die de actrice de voorbije maanden onder de vleugels nam, was onder de indruk. "Ik zeg dit niet omdat het Nathalie is, maar mocht ze hierin verder willen doen, zou ik wel weten wat met haar aan te vangen. Ze heeft écht talent."

10-06-2016 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Drie Wijzen' 2.0: Kobe wordt de nieuwe Kurt Van Eeghem

'De Drie Wijzen' 2.0: Kobe wordt de nieuwe Kurt Van Eeghem

http://oi66.tinypic.com/qq30ht.jpg

Terwijl Gerty Christoffels, Jacques Vermeire, Walter Grootaers en Kurt Van Eeghem straks langs de culturele centra trekken met 'De Drie Grijzen', werkt Eén aan 'De Drie Wijzen 2.0': een vernieuwde en geactualiseerde versie van het origineel. Master of ceremony - en opvolger van Kurt Van Eeghem - wordt Kobe Ilsen (34), die zo voor het eerst als quizmaster bij de VRT aan de bak komt. De première is voor 2017.

Ruim 17 jaar nadat de openbare omroep de stekker trok uit 'De Drie Wijzen' - één van de meest succesvolle humoristische tv-quizzen van de vorige eeuw - blaast Eén het nieuw leven in. Quizmaster van dienst wordt Kobe Ilsen, die Kurt Van Eeghem vervangt. Na 'Zeg eens Euh', dat nog deze zomer op VIER een herstart beleeft, is 'De Drie Wijzen' de tweede populaire tv-quiz die vanonder het stof wordt gehaald. Al wordt die laatste wel geactualiseerd.

"'De Drie Wijzen' is Vlaams tv-erfgoed, en leent zich er perfect toe om het nieuw leven in te blazen. Het is en blijft een heel erg slim uitgewerkt tv-format, dat perfect aangepast kan worden tot een nieuwe, succesvolle show", maakt Kobe Ilsen duidelijk.

10-06-2016 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio scherp voor Willem: "Wat je nu weet en kan, dat is twee keer niks"

Sergio scherp voor Willem: "Wat je nu weet en kan, dat is twee keer niks"

http://oi68.tinypic.com/2d6jz9h.jpg

Nog twee keer slapen en 'Mijn Pop-uprestaurant' zit erop. In de voorlaatste aflevering gaan juryleden Sepideh Sedaghatnia, Sergio Herman en Gert Verhulst een laatste keer langs bij de twee finalisten. Mét hun partners. En in tegenstelling tot wat het oordeel van sterrenchef Luc Bellings in Het Laatste Nieuws doet vermoeden, kiezen de partners niet unaniem voor Strombowli.

Ze doen wél een frisse wind waaien door het programma. Met de ravissante Ellemieke is Sergio bijvoorbeeld meteen een stuk rustiger dan normaal. "Dat is de eerste keer dat ik u thee zie drinken", lacht Gert naar de Zeeuw. Al scoort ie niet met àl zijn grappen. Ellemieke eet namelijk vlees noch vis, waardoor Gert zegt blij te zijn "dat hij niet de enige vegetariër aan tafel is." En wanneer mevrouw Herman even later vraagt of iemand van haar vegetarische schotel wil proeven, is de Studio 100-baas niet zeker of zijn gestel daar wel tegen kan.

Maar eerst hoort de jury Miette en Willem van Jalapeño Loco en Magali en Chloë van Strombowli uit over hun plannen. Vooral voor Willem is de confrontatie scherp. "Wat je nu weet en kan, dat is twee keer niks he", zegt Sergio rond de vraag of Willem nog een opleiding gaat volgen. Ook Bartel Dewulf van Belgocatering komt nog langs. Voor ondernemerschap scoren Willem en Miette volgens hem het beste. 

Jalapeño Loco

En dan is het proeven geblazen. De jury moet lang wachten in Jalapeño Loco, zelfs zonder water op tafel. "We zaten zeker een kwartier zonder iets", klaagt Sepideh. Voor Ellemieke maakt de "waanzinnig mooie verschijning met een waanzinnig mooie lach" van Miette wel iets goed. "Je ziet er altijd héél goed uit en ik vind je een heel goeie gastvrouw", zegt ze. Voor Ellen, de partner van Gert, mag Miette wel iets meer pit hebben. 

De jury bestelt ongeveer de hele kaart, en in de keuken veroorzaakt dat stress. Willem drukt kok Sara op het hart dat de pulpo zeker goed moet zijn, waarop zij antwoordt dat hij rustig moet blijven. "En gij moet luisteren", kijft hij terug. Business as usual.

De jury heeft heel wat klachten, en Sergio moet zich volgens Gert inhouden om niet naar de keuken te hollen. "Zet Sergio altijd maar met zijn rug naar de keuken, want anders is zijn avond om zeep", weet hij. "Dan krijgt hij stress en begint hij te kijken." De Nederlander eet wel "een van de beste voorgerechten van het seizoen", en ook zijn vrouw proefde "de beste taco die ik ooit heb gegeten". Toch voelt Gert zich "precies op een boot zonder kapitein". "Hij blijft wel drijven, en hij komt wel ergens aan, maar je weet niet wanneer en waar."

Gert maakt wel de vergissing om drie verschillende taco's te bestellen. Hij heeft niet door dat het er twee zijn per bord, en dat hij dus zes stuks moet wegwerken. Ellemieke is dan weer erg blij met een pepertje: "Dat prikte nog zo lekker op je tong, en dat ging nog effe door. Ik dacht: 'Oh, dat wil ik wel mee naar huis nemen'." Haar man kan vervolgens zijn lach niet inhouden en denkt duidelijk al aan enkele praktische toepassingen. "Ik ga maar stoppen", zegt hij met een flauw grijnslachje.

Na de maaltijd gaat Sergio toch nog eens langs in de keuken, waar hij het slagveld van "een derde wereldoorlog" aantreft. "Je hebt me niet voor lul gezet", zegt hij Willem en Sara. "Daar ben ik al blij om." Sergio noemt het "nu eindelijk de ultieme Mexicaanse ervaring van 'Mijn Pop-up'." 

Strombowli

In Strombowli zit ondertussen Seppe Nobels van het Antwerpse restaurant Graanmarkt 13. Hij werd onlangs verkozen tot beste groentechef van het jaar, en komt langs in het gezelschap van Hendrik Van Dierendonck van vleesrestaurant Carcasse. Perfect, subliem, krak erop, fantastisch: de lofbetuigingen vliegen de zusjes om de oren. "En ge doet allemaal ulle best allemaal en dat vind ik heel knap om te zien." 

Ze zijn toch niet echt van de ene 'poep-up' naar de andere gegaan? Gert heeft al zes taco's op??

In tegenstelling tot bij Jalapeño Loco oogt het personeel van de Siciliaanse zaak zelfzeker en rustig. "Waarom moet je stress hebben? Het is niet de eerste keer dat ze hier komen", klinkt het gelaten. De keukenploeg, althans het mannelijke deel ervan, is vooral onder de indruk van Ellemieke: "Schoon beeske", zegt Greg.

Sepidehs man Farshad blijkt onder de indruk van het interieur, en Ellemieke en Ellen van Magali. "Gij stààt daar echt", zegt Ellen. "Heel veel respect voor u. Echt, topwijf!" Sergio monstert tevreden de vooruitgang. "Ze komen van zo ver", mijmert hij. "Ze hebben zeker twee of drie keer huilend voor mij gestaan, dat ze gewoon wegliepen. Dat we dachten: 'Wat moeten we hier nu van maken?'." Ellemieke heeft toch de indruk dat de 'vosjes' al jaren in de horeca werken, en grapt dat zij zelf ook vaak huilend voor Sergio heeft gestaan. "Ik begrijp die meiden wel". En "jij bent ook een beest af en toe", lacht ze.

In Strombowli zit het gezelschap al na vijf minuten te klinken met cocktails, terwijl ze ook al hapjes aangeleverd krijgen: ietsje sneller dan bij de buren. "Op vijf minuten hadden wij al een feestje aan tafel", zegt Ellen. En wanneer de voorgerechten op tafel staan, worden de smakelijke "mmmm"-geluidjes enkel overstemd door het gekraak dat Gert produceert met zijn krokantje. Sergio krijgt er zowaar de slappe lach van. "Allez eet gij dat eens op zonder te knisperen", lacht Gert. Sergio mist wat jus bij zijn krab, maar Ellemieke is helemaal weg van haar burrata. "Maar dat is ook echt iets voor dames," vindt Sergio.

Van het hoofdgerecht verwachtte hij "meer power", want "dit kun je thuis ook klaarmaken". Farshad vindt de hoofdschotel ook wat minder, net als Sepideh: "Tegenwoordig kun je overal een lekker stukje vlees eten", zegt ze. "Maar ik wil wel voor dat speciaal stukje vlees naar Knokke rijden, naar Stromwboli. Ik vond het weinig identiteit hebben." Het vegetarisch gerechtje van Ellemieke is te droog, en Sergio zegt zowaar dat hij liever "de taco's van hiernaast" eet. Het kaasplankje met de verschillende soorten honing is dan weer wel een schot in de roos, maar het dessert van Gert bezorgt hem "een Strombowli-pechdag" omdat hij een hapje uit zijn mond laat vallen. Bij Sergio kan de pret opnieuw niet op.

Het oordeel

En willen of niet, dan is het tijd om te kiezen. Farshad stemt voor Strombowli, Ellemieke voor Jalapeño Loco en Ellen voor "de vosjes". Overmorgen vernemen we het oordeel van de jury én wie de kijker de overwinning en 100.000 euro gunt.

08-06-2016 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Joy Anna Thielemans en co dol zijn op zwart water en ijsjes

Waarom Joy Anna Thielemans en co dol zijn op zwart water en ijsjes

http://oi67.tinypic.com/16jop6x.jpg

Water, hamburgers, ijsjes en zelfs macarons, je kan het zo gek niet bedenken of het kleurt zwart. Foodies à la Joy Anna Thielemans zweren tegenwoordig bij actieve kool. Deze stof, die je in poedervorm aan alle soorten voeding kan toevoegen, zou goed zijn voor de spijsvertering, het ontgift, maakt je tanden witter en zou volgens sommigen zelfs katers kunnen voorkomen.

Zwarte pasta is al langer bekend, maar chefs gebruiken inkt van inktvissen om de donkere kleur te creëren. De nieuwste trend in foodieland is echter actieve kool. Het is een speciaal behandelde koolstof, een ingrediënt dat door adsorptie allerlei stoffen aan zich kan binden.

Houtskool in voeding klinkt een beetje raar, maar dat is het niet. Dit bestanddeel zit bijvoorbeeld in je waterfilter en houdt schadelijke stoffen tegen. Japanners nemen het al jaren in poedervorm in als een dagelijks supplement. Het bestaat in verschillende vormen, chefs gebruiken nu poeder gemaakt van hout, bamboe of de schil van kokosnoten. Actieve kool heeft geen uitgesproken smaak, maar wel een opvallende kleur.

08-06-2016 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw kunstwerk laat bezoekers 3 km over meer lopen

Nieuw kunstwerk laat bezoekers 3 km over meer lopen

http://oi68.tinypic.com/2hi2nab.jpg

Vanaf eind deze maand zullen bezoekers de kans krijgen om drie kilometer lang over water te lopen dankzij een nieuwe installatie van kunstenaar Christo op het Italiaanse Iseomeer. 'The Floating Piers' zouden 500.000 bezoekers moeten lokken naar het kleine, weinig bekende meer.

In november begon de artiest, die zelf van Bulgaarse afkomst is, met zijn team aan de plaatsing van 220.000 drijvende polyethyleenblokken die een pad vormen van drie kilometer dat het vasteland verbindt met twee eilandjes in het Iseomeer in het noorden van Italië.

"Voor de eerste keer, zestien dagen lang, van 18 juni tot 3 juli, zullen ze over het water lopen," zegt Christo over de 2000 inwoners van Monte Isolo, dat normaal gezien enkel toegankelijk is per boot.

Het project wordt de komende dagen nog afgewerkt met een laag donkergele stof die volgens de kunstenaar van kleur zal veranderen naargelang de lichtinval en de vochtigheid. Volgens Christo zal een wandeling over de pier aanvoelen als "wandelen over de rug van een walvis".

De attractie opent op 18 juni. 150 vrijwilligers, waaronder redders, zullen op de pier en boten geplaatst worden om rond de klok de veiligheid te garanderen. De toegang is vrij. De totale kost van het project, 15 miljoen euro, wordt gefinancierd door de kunstenaar zelf.

Net als de andere projecten van Christo zijn ook 'The Floating Piers' niet alleen kunstwerken, maar ook een knap staaltje techniek. De man bracht een team van atleten uit zijn thuisland Bulgarije over om de op maat gemaakte kubussen samen te stellen. Duikers werden ingeschakeld om de betonnen platen te bevestigen op de bodem van het meer. 190 ankers werden op hun plaats bevestigd met heteluchtballonnen.

Christo koos voor het Iseomeer omwille van het kalme water en de eenvoudige kustlijn die afsteekt tegen de majestueuze Alpen, waarvan sommigen aannemen dat ze inspiratie vormden voor de achtergrond van de Mona Lisa. "Elk project heeft zijn juiste plaats," zei hij.

08-06-2016 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom mevrouw Gert Verhulst voor één keer wel in de spotlights kwam

Waarom mevrouw Gert Verhulst voor één keer wel in de spotlights kwam

http://oi64.tinypic.com/64i2jl.jpg

Voor het eerst in negen jaar zagen we gisteren Ellen Callebout, mevrouw Gert Verhulst, op televisie. Doorgaans blijft ze liever uit de spotlights, maar voor het VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant' maakte ze een uitzondering. Omdat ze een grote fan is. Vandaag geeft ze een unieke inkijk in haar 'normale' leven met één van de bekendste mannen van de Lage Landen.

Gisteren stuurde VTM de gebruikelijke juryleden, Gert, Sergio en Sepideh, van mijn Pop-uprestaurant samen met hun partners naar Strombowli en Jalapeño Loco. Met Ellen Callebout als de meest frappante verschijning. De blondine is al negen jaar samen met Gert, met een korte breuk niet meegerekend, maar is in tegenstelling tot haar echtgenoot een tikje mediaschuw.

"Eigenlijk was mijn passage in het programma een idee van VTM", zegt Ellen. "Ik geef toe dat ik even heb gedacht: oh shit, zou ik dat nu wel doen? Maar Gert zei: "Tuurlijk moet je dat doen. Ik heb vijftien jaar lang een horecazaak gehad aan de kust. Gert zei: "Je weet keiveel van eten. En van hoe je een zaak runt. Jij weet waar je het over hebt." Het voelde ook wel goed, moet ik zeggen. Voor mij hoeft al die aandacht niet, maar voor dit programma vond ik het nog wel oké. Ik volg de edities van 'Mijn Restaurant' al jaren."

Ook onthult Ellen het reilen en zeilen in het gezin Verhulst. Zo zette ze anderhalf jaar geleden een punt achter haar horecaloopbaan en koos ze voor een leven als huisvrouw. Omdat zij en Gert elkaar te weinig zagen. Maar ze verklapt ook dat zij voornamelijk het eten klaarmaakt, Gert kan subliem koken, maar doet het vooral als er bezoek komt.

08-06-2016 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex and the City bestaat 18 jaar: zo ziet de cast er nu uit

Sex and the City bestaat 18 jaar: zo ziet de cast er nu uit

http://oi66.tinypic.com/30uqys1.jpg

Achttien jaar geleden (ja ook wij voelen ons even oud) werd de eerste aflevering van Sex and the City uitgezonden op televisie. Reden genoeg om terug te blikken hoe Carrie & co er toen en nu uitzagen. Want geloof ons, het verschil is behoorlijk groot.

08-06-2016 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alicia Keys stopt voorgoed met make-up, ze legt uit waarom

Alicia Keys stopt voorgoed met make-up, ze legt uit waarom

http://oi63.tinypic.com/14o7y41.jpg

Zangeres Alicia Keys heeft besloten om nooit meer make-up te dragen. In een open brief op het online platform Lenny (opgestart door actrice Lena Dunham) legt ze die beslissing uit. "Iedereen wilt graag perfect zijn, maar ik ben er helemaal klaar mee".

"Het begint in de lagere school. Al je "vrienden" lachen je uit, omdat jij een grote bos krullen hebt en zij sluik haar. Dus wat doe je? Je neemt een borstel en pot haargel erbij, en je probeert je haren te temmen in een zo strak mogelijke dot zodat je niet meer uitgelachen wordt. Je verstopt je eigen identiteit om toch maar in het zogenaamde perfecte plaatje te passen," schrijft Alicia Keys.

"Ik was nooit wie ik echt was"
"In de middelbare school wordt het alleen nog maar erger. Alle populaire meisjes dragen lippenstift, eyeliner en mascara, waardoor andere meisjes het gevoel krijgen dat ze zichzelf ook moeten opmaken om toch enigszins opgemerkt te worden." En natuurlijk stopt het daar niet bij volgens de zangeres. Toen zij voor het eerst begon op te treden, voelde ze zich een kameleon. "Ik was nooit wie ik echt was, ik veranderde mezelf constant om toch maar aanvaard te worden door de massa," schrijft ze.

"Ik ben het beu om mezelf te verstoppen"
En nu Alicia 35 geworden is, heeft ze het daar helemaal mee gehad. "Ik ben het beu om mezelf te verstoppen. Mijn gezicht, maar ook mijn geest, ziel, gedachten, dromen, problemen en emotionele groei." En dus lanceerde ze de #NoMakeUp campagne, waarbij ze andere vrouwen ook oproept om te stoppen met make-up. Zelf belooft ze nooit meer make-up te gaan dragen, ook niet tijdens fotoshoots en optredens.

Veel mensen reageren positief op haar dappere besluit. Anderen zijn dan weer minder enthousiast, ze vinden het makkelijk dat net Alicia - bloedmooi - deze beslissing neemt. Een greep uit de reacties op social media:

07-06-2016 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als Simon Cowell het al zegt na beste auditie ooit: "Dit heb ik nog nooit gehoord!"

Als Simon Cowell het al zegt na beste auditie ooit: "Dit heb ik nog nooit gehoord!"

http://oi67.tinypic.com/rcmsyc.jpg

Wanneer de verlegen Laura Breton voor de jury van America's Got Talent verschijnt, wijst niets erop dat deze 13-jarige meid een performance van jewelste gaat geven. Van zodra de eerste noten weerklinken, grijpt ze je bij de keel en laat je niet meer los. Wat een fabelachtige stem!

Het is duidelijk dat de tiener erg nerveus is. Maar wat wil je als je op het punt staat om je enorme talent te laten zien aan zo veel mensen en aan de zeer kritische Simon Cowell in het bijzonder?

Al als peuter verbaasde ze haar omgeving met haar zangkwaliteiten. Haar mama houdt ook van zingen en heeft haar dochter altijd door dik en dun gesteund. Nu is het meisje klaar om de wereld te verbazen. Al is ze wel beducht voor Simon Cowell die altijd zegt waar het op staat en snel zijn afkeuring laat blijken wanneer hij het optreden beneden alle peil vindt. Wanneer Cowell enkele kandidaten die voor haar aan de beurt zijn, al na enkele noten afwijst, zinkt de moed in Laura haar schoenen.

Toch heeft ze helemaal geen reden om de jury te vrezen. Ze blaast hen meteen allemaal omver. Iedereen staat paf na deze performance die zo kan opgevoerd worden in een opera. Na het optreden vraagt Cowell zich af of dit zonet wel echt gebeurd is. "Zoiets heb ik op al die jaren dat ik in de jury zetel nog nooit gehoord", zegt hij vol verbazing. Jurylid Mel B katapulteert het meisje rechtstreeks naar de halve finales na een druk op de gouden buzzer. Wie doet beter?

07-06-2016 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen op de cover van Vogue: Kate Moss met 13-jarige dochter Lila

Samen op de cover van Vogue: Kate Moss met 13-jarige dochter Lila

http://oi64.tinypic.com/282q3xj.jpg

Het Britse supermodel Kate Moss (42) en haar 13-jarige dochter Lila Grace Hack hebben voor het eerst samen geposeerd voor Vogue. Het duo siert deze maand de cover van de Italiaanse editie van het modeblad.

Moeder en dochter dragen kleding van Versace voor de foto's, waarvan het blad via Instagram een voorproefje geeft. De zwart-witfoto's werden gemaakt door de bekende fotograaf Mario Sorrenti. De vader van Lila Grace is de uitgever van modebladen Jefferson Hack, met wie Kate rond het jaar 2002 een aantal jaar een relatie had. Zowel Hack als Moss geven vaak aan in interviews hoe Lila hen totaal niet cool vindt, hoewel ze toch allebei als Britse trendsetters gezien worden. Daar zal de puberteit van de knappe 13-jarige dochter ongetwijfeld voor iets tussen zitten...

07-06-2016 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amanda en Sven toch een koppel: "Ik kuste hem al in onze pop-up"

Amanda en Sven toch een koppel: "Ik kuste hem al in onze pop-up"

http://oi64.tinypic.com/dzbakk.jpg

Lap, Amanda (23) en Sven (21) zijn dan toch een koppel! Dat geeft het bekende duo uit Mijn Pop-uprestaurant nu eindelijk aan zichzelf én, via Dag Allemaal, meteen ook aan ons allemaal toe. Hun eerste kus in de pop-up wilden ze ons niet laten zien op tv, maar vandaag prijkt Amanda zelfs met ontbloot bovenlichaam op de cover van het magazine. "In Lissabon is alles, euh, opengebloeid."

Vele kijkers dachten het al langer en ja, hoor: de boezemvrienden achter pop-up Kommáti blijken inderdaad ook de lakens met elkaar te delen. Toch hebben ze dat altijd ontkend. Dat was niet hypocriet, beweren ze, want vóór het vtm-programma was er van romantiek tussen hen geen sprake. Ze zijn al 2,5 jaar beste vrienden, maar niet méér dan dat. Ze beschouwen 14 mei als hun datum, de dag dat Kommáti dicht moest. Op tv zagen we toen hoe Sven een snikkende Amanda troostte. Het bleek meer dan alleen maar vriendschap. "De sluiting was het einde van een supertoffe periode, en tegelijk het begin van iets nieuws. Onze relatie, dus", zegt Amanda in Dag Allemaal.

"Al paar dagen zin om te kussen"
Hoe ging het daarna? Toen Sven en Amanda de finale van Mijn Pop-uprestaurant net niet haalden, was de ontgoocheling zo groot dat ze gingen uitwaaien in Lissabon en op Mallorca. In Portugal sloeg de vlam in de pan. Maar Amanda had Sven ook al in Kommáti gekust, "over de toog heen". Ze had "al een paar dagen zin om Sven te kussen" en zo geschiedde dus. Een duidelijk teken aan de wand maar de twee bv's besloten dat het niet het goede moment was voor een liefdesrelatie. Ze vroegen vtm ook om de bewuste kus niet uit te zenden.

Maar Sven en Amanda's gevoelens voor elkaar bleken uiteindelijk dus toch té sterk, en daar zit volgens hen het programma voor veel tussen. Zo leerden ze elkaar anders kennen. Amanda: "Het is een betere test dan 'Temptation Island', geloof mij." Het kan inderdaad ook slecht aflopen, zoals bij hun buren, Myrthe en Giordano. "Die vriendschap is om zeep", zegt Sven.

07-06-2016 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hoe hebben die in godsnaam finale gehaald?": Sterrenchef Luc Bellings keurt finalisten 'Mijn Pop-up'

"Hoe hebben die in godsnaam finale gehaald?": Sterrenchef Luc Bellings keurt finalisten 'Mijn Pop-up'

http://oi65.tinypic.com/zy84rb.jpg

Halen de sympathieke taco's in Jalapeño Loco het alsnog van de culinaire hoogstandjes in Strombowli? Deze zomer laat Luc Bellings in Het Laatste Nieuws zijn scherpe smaakpapillen weer los op de kusthoreca, maar als opwarmer trakteerden wij de strenge maar rechtvaardige tweesterrenchef op een bezoekje aan de finalisten van 'Mijn Pop-uprestaurant'.

Bellings keurt het interieur, de bediening en het eten. "Ik snap het concept van Jalapeño Loco niet", zegt hij. "Je komt hier niet voor de romantiek of voor de culinaire ervaring. Maar voor wat dan wel? Er zat een halfuur tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht. We hebben meer dan 2,5 uur aan tafel gezeten, te lang voor een lunch. Eerlijk: ik snap niet hoe ze tot in de finale zijn geraakt."

Strombowli scoort stukken beter: "Een zeer hoog niveau. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. We hebben ons eten op het juiste tempo gekregen, waardoor je niet met honger van tafel gaat. Ik moet geen seconde nadenken over mijn stemadvies: Strombowli overklast Jalapeño Loco op alle vlakken."

Van een fotofinish is er wat hem betreft dus hoegenaamd géén sprake: "Hoe hebben die met hun taco's in godsnaam de finale gehaald?", vraagt hij zich af.

07-06-2016 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vernieuwde Top Gear verliest een derde van zijn publiek

Vernieuwde Top Gear verliest een derde van zijn publiek

http://oi67.tinypic.com/118kill.jpg

Na de slecht ontvangen eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Top Gear, zijn de kijkcijfers van het Britse autoprogramma deze week nog verder ingezakt. Britse media meldden maandag dat een derde van de kijkers van vorige week bij de tweede aflevering is afgehaakt. Het is het eerste seizoen met de nieuwe presentatoren Chris Evans en Matt LeBlanc.

Zondagavond stemden 2,8 miljoen kijkers af op Top Gear, dat zijn er 1,6 miljoen minder dan vorige week. Het is het laagste kijkcijfer voor het programma in zeker tien jaar tijd, schrijft The Guardian. De laatste aflevering met het vorige team van presentatoren, het populaire trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May, trok nog 5,1 miljoen kijkers.

Het publiek groeide tijdens de uitzending nog wel tot 3,3 miljoen kijkers, maar het Britse publiek stemde liever af op het antiekprogramma Antiques Roadshow. Op Twitter moest vooral de nieuwe presentator Chris Evans het ontgelden. In vergelijkingen met oud-gastheer Clarkson komt hij er bekaaid vanaf, terwijl LeBlanc velen juist positief heeft verrast.

Evans zelf zegt zich geen zorgen te maken over de slinkende kijkcijfers. Volgens hem moeten ook de kijkers worden meegeteld die het programma na uitzending op een later tijdstip terugkijken. Dan zou het aantal kijkers veel hoger uitpakken. 'De manier waarop Top Gear wordt bekeken laat zien dat televisie tegenwoordig anders wordt geconsumeerd. Vorige week negen miljoen kijkers. Deze week zullen we het zien', aldus de presentator op Twitter. In de loop van de week zal uit de eerste cijfers van uitgesteld kijken blijken of zijn verwachting klopt.

Modder en geschreeuw

De eerste aflevering van de vernieuwde Top Gear op 29 mei werd lauw ontvangen. 'Veel modder, veel geschreeuw en veel auto's die geen sterveling ooit zou kopen. En het ergste: geen enkele grap om te lachen', schreef Volkskrantcorrespondent Patrick van IJzendoorn.

De BBC nam Top Gear op de schop nadat de Britse zender Clarkson ontsloeg vanwege het slaan van een producer. Daarop stapten ook Clarksons collega's Hammond en May ondanks hun jarenlange medewerking aan het populaire autoprogramma op. Clarkson, Hammond en May maken tegenwoordig een programma voor Amazon.

In Nederland wordt Top Gear uitgezonden door Veronica. Het is volgens een woordvoerster van de zender nog niet bekend of Veronica de nieuwe serie zal uitzenden, meldt persbureau ANP.

06-06-2016 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finalisten 'Mijn Pop-up' snoeren trollen de mond: "Hou het netjes!"

Finalisten 'Mijn Pop-up' snoeren trollen de mond: "Hou het netjes!"

http://oi68.tinypic.com/2s94me1.jpg

"Heel blij dat we deze finale met onze buren zo vriendschappelijk kunnen spelen!", schrijven ze na de vorige aflevering. "Jammer genoeg zien we heel wat onvrede opduiken op onze social media".

Het is al lang duidelijk dat de finalisten elkaar een warm hart toedragen en elkaar de overwinning gunnen. Nu in deze reeks beide pop-ups in de finale vlak naast elkaar liggen, moeten de twee duo's elkaar ook geregeld letterlijk in de ogen kijken.

Dat geldt echter duidelijk niet voor helden van het internet die ver weg achter hun computer of telefoon hun gal spuwen. "Kunnen we afspreken om geen kwetsende taal meer te gebruiken?", schrijven de gezichten van Jalapeño Loco nog. "Keep it fun! Zou echt heel leuk zijn."

Reactie

Bij de buren van Strombowli delen Chloë en Magali het Facebookbericht. "Big up Jalapeño Loco! So true!", schrijven ze. "Trots om naast jullie de finale te spelen! #respectvooriedereen #buzzegeven".

06-06-2016 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Jenner: "Er komt nooit een sekstape van mij"

Kylie Jenner: "Er komt nooit een sekstape van mij"

http://oi68.tinypic.com/2qxytts.jpg

Hoewel kwade tongen al langere tijd beweren dat er een sekstape bestaat van realityster Kylie Jenner (18), belooft het halfzusje van Kim Kardashian dat er nooit zo'n video van haar zal uitlekken. "Jongens, jullie krijgen nooit een sekstape van mij onder ogen'', stelt ze haar fans gerust op Snapchat.

Het Twitteraccount van de Amerikaanse socialite werd gisteren gehackt. De tweets van de kwelgeest zijn inmiddels verwijderd, maar ze waren naar verluidt beledigend en racistisch van aard. Zo gingen de tweets niet alleen over de vermeende sekstape van Kylie en haar rappende ex Tyga, maar ook over het ontbreken van talent bij de realityster.

Jenner vond het allemaal niet erg. "Dus, mijn Twitter was gehackt'', zegt ze op Snapchat. "Het kan mij niets schelen. Laat ze er maar van genieten.''

De relatie van Kylie Jenner en rapper Tyga liep afgelopen maand na twee jaar daten op de klippen. Volgens People had ze daarna dates met de Canadese rapper PartyNextDoor, die onder contract staat bij het platenlabel van Drake. Hoewel Kylie waarschijnlijk dus nooit in een sekstape te zien zal zijn, was haar halfzus Kim Kardashian dat een paar jaar geleden wel.

06-06-2016 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amber Heard en Johnny Depp vechten om de honden

Amber Heard en Johnny Depp vechten om de honden

http://oi66.tinypic.com/28u4ljt.jpg

De honden van Johnny Depp en Amber Heard lijken voor de tweede keer op een rechtszaak af te stevenen. Nog geen jaar nadat zij onderwerp waren van een dierensmokkelaanklacht in Australië, moet nu de voogdij over Pistol en Boo voor de rechter worden uitgevochten.

Volgens The Mirror wil Johnny dat de honden bij elkaar blijven, terwijl Amber maar de voogdij over één hond heeft aangevraagd. Het zou gaan om Pistol, die ooit een cadeautje was van haar ex-partner Tasya van Ree.

Een bron van de krant zegt dat Johnny niet kan geloven dat zijn toekomstige ex-vrouw de twee dieren uit elkaar wil halen. "Voor Johnny betekent dit oorlog", zou een bekende van de acteur hebben gezegd.

Het stel maakte eerder dit jaar een excuusvideo als onderdeel van een dierensmokkelzaak die tegen hen liep. Amber had de twee honden illegaal meegenomen naar Australië, waar Johnny de vijfde Pirates of the Caribbean-film opnam. Door de openbare verontschuldigingen ontliep de actrice verdere vervolging.

06-06-2016 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassingsoptreden Kanye West leidt tot chaos

Verrassingsoptreden Kanye West leidt tot chaos

http://oi65.tinypic.com/dxoc5c.jpg

Geruchten over een surprise-optreden van Kanye West in New York hebben in de nacht van gisteren op vandaag tot een grote chaos op straat geleid. De show is daarom geannuleerd.

Kanye West kwam onaangekondigd naar de Webster Hall. Dit was een goedmakertje omdat het driedaagse festival Governors Ball, waar Kanye een van de headliners was, afgelopen weekend wegens slechte weersomstandigheden was afgelast.

Meer dan vierduizend fans van Kanye West kwamen zondag in de late uurtjes naar East Village in de hoop dat de Yeezus-artiest daar om 2.00 uur zou optreden. De beroemde concertzaal heeft een capaciteit van niet meer dan 1500 bezoekers. Op foto's op de website van New York Daily News is te zien hoe de mensen op geparkeerde auto's springen om een glimp van de rapper op te vangen.

De chaos werd zo groot dat de show op het laatste moment is geannuleerd. Publiek dat al binnen was kreeg het verzoek de Webster Hall weer te verlaten en veilig naar huis terug te keren. Achtervolgd door fans maakte Kanye zich uit de voeten. Volgens New York Daily News duurde het daarna nog twee uur voordat de straten in de omgeving van Webster Hall weer leeg raakten.

06-06-2016 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift verrast bruidspaar met optreden

Taylor Swift verrast bruidspaar met optreden

http://oi66.tinypic.com/mccgp2.jpg

Zangeres Taylor Swift heeft een bruidspaar een onvergetelijke bruiloft bezorgd met een verrassingsoptreden. De zangeres begaf zich gisterenavond naar de Brant Beach Club aan de kust van New Jersey om de bruiloft van een fan bij te wonen.

De zus van de bruidegom had Taylor Swift in april een brief gestuurd. Daarin schreef ze dat haar broer Max Singer en schoonzus Kenya Smith elkaar in het ziekenhuis aan het ziekbed van zijn moeder het jawoord hadden gegeven.

Max had zijn doodzieke mama in de ziekenhuiskamer nog ten dans gevraagd, waarna moeder en zoon dansten op het nummer Blank Space van Taylor Swift. Korte tijd later overleed de moeder.

Geheim
De zus van de bruidegom was erin geslaagd de komst van Taylor Swift voor iedereen geheim te houden, schrijft People. De verrassing was dan ook groot toen de 26-jarige Swift op het feest verscheen voor een privé-optreden waarbij ze Blank Space live zong aan een piano. Swift had voor het bruidspaar ook een kaart gemaakt met aquarelverf.

Op het Instagram-account van Taylor Swift, die afgelopen week haar relatie met dj Calvin Harris zag stranden, staan foto's met het bruidspaar samen met Taylor. Calvin is een van haar vele volgers die de foto's liken.

05-06-2016 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Vlaamse acteurs nu niet meer uit de kleren willen gaan

Waarom Vlaamse acteurs nu niet meer uit de kleren willen gaan

http://oi67.tinypic.com/ej9yys.jpg

Niet alleen internationale sterren hebben nu meer schroom dan 30 jaar geleden om naakt te gaan door de komst van het internet. Volgens regisseur Jan Verheyen trekken ook Vlaamse acteurs hun kleren niet meer graag uit, uit vrees dat de beelden hen nog jarenlang virtueel zullen achtervolgen.

Nadat op pornosites compilaties van alle naaktbeelden van de HBO-reeks Game of Thrones opdoken, stapten de makers naar de rechter. Maar bijna elke pikante scène, of het nu om een film of een reeks gaat, krijgt een tweede leven op het internet. Dat bevestigt de Vlaamse regisseur Jan Verheyen vandaag aan de krant Het Nieuwsblad. "Omdat de beelden online blijven circuleren, zijn steeds minder acteurs bereid om uit de kleren te gaan voor de camera."

Hij legt uit waarom de acteurs het hier zo moeilijk mee hebben. "Uit liefde voor het vak gaan de acteurs wel akkoord met een naaktscène, maar dat betekent niet dat ze tekenen om op een pornosite te verschijnen. Die beelden worden dan ook helemaal uit hun context getrokken. Ik kan als regisseur ook niet garanderen dat het niet zal gebeuren. Daarom is het nu erg moeilijk om acteurs en actrices tot een pikante scène te overtuigen."

05-06-2016 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim en Kanye vluchten voor bosbrand

Kim en Kanye vluchten voor bosbrand

http://oi64.tinypic.com/2w2hu14.jpg

Een hevige bosbrand in de buurt van Los Angeles bedreigt de huizen van verschillende sterren. Onder anderen Kim Kardashian en Kanye West hebben het vuur gevaarlijk dichtbij zien komen. De twee zijn daarom uit voorzorg op de vlucht geslagen.

Het vuur woedt bij Calabasas, ten noorden van Los Angeles. In het plaatsje hebben behalve Kim en Kanye ook Kim's zussen Khloe en Kourtney een huis, net als onder meer Jessica Simpson, Katie Holmes en Mariah Carey.

Volgens entertainmentsite X17 zijn Kim en Kanye met een privévliegtuig naar New York gevlogen. Op foto's is te zien hoe het koppel zich klaarmaakt voor de vlucht en met hun kinderen North en Saint in het toestel stapt.

Kim's halfzus Kylie Jenner heeft ondertussen allerlei foto's van de brand op Snapchat gedeeld. Op alle plaatjes is te zien hoe dikke rookwolken de lucht vullen.

05-06-2016 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr is onherkenbaar door Photoshop

Miranda Kerr is onherkenbaar door Photoshop

http://oi64.tinypic.com/23vnihw.jpg

Topmodel Miranda Kerr is voor een campagne van een goed doel extreem bewerkt met het programma Photoshop dat ze bijna onherkenbaar is geworden. En dat kunnen haar fans maar matig appreciëren.

Het is niet de eerste keer dat magazines en modemerken uitschuiven met het gebruik van Photoshop, maar het is wel opmerkelijk dat het gebeurt bij een campagne voor een goed doel. Miranda Kerr postte de foto zelf trots op Instagram, waarbij ze haar samenwerking met The Royal Hospital for Women aankondigt. Het topmodel riep haar fans op om geld te doneren voor de organisatie die vrouwen en baby's behandelt, maar de reacties die ze erop kreeg waren waarschijnlijk anders dan waarop ze gehoopt had.

"Ze lijkt wel een totaal ander persoon", schreef een fan bijvoorbeeld onder de foto. Iemand anders schrijft "ze hebben je veel te hard gephotoshopt, de echte jou is veel mooier". Kerr zelf heeft nog niet gereageerd op de heisa.

05-06-2016 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Game of Thrones heeft me uit de prostitutie gered"

"Game of Thrones heeft me uit de prostitutie gered"

http://oi64.tinypic.com/21aal3s.jpg

In Game of Thrones paraderen zo veel personages voorbij dat het moeilijk is om ze allemaal uit elkaar te houden. De rol van de erg lenige prostituee Marei laat bij velen echter een onvergetelijke indruk na, wegens haar pikante scènes. Het ware leven van actrice Josephine Gillan is echter niet zo ver verwijderd van de serie: "Game of Thrones heeft me gered van een leven in de prostitutie", vertelt ze aan Daily Mail.

Een erg grote rol heeft ze niet, maar Marei wist toch maar mooi vijf seizoenen te overleven in het razend populaire programma, iets wat van veel grotere rollen niet gezegd kan worden. Ze verscheen voor het eerst in seizoen twee, waar ze gepresenteerd werd als prostituee. Ze wist ook scènes te bemachtigen in de volgende seizoenen, tot nu in seizoen zes. Naar eigen zeggen heeft ze ook al een contract beet voor seizoen zeven om opnieuw de rol van de lenige Marei te spelen.

Een geslaagde filmcarrière dus, al zag het leven van actrice Josephine Gillan er niet altijd zo rooskleurig uit. Na een moeilijke jeugd waarin ze mishandeld werd, raakte ze verslaafd aan drugs en begon op termijn in de prostitutie te werken om te overleven. De rol in Game of Thrones kwam ze bij toeval tegen: "Ik zag een oproep op een website. Ze waren op zoek naar actrices zonder tattoo's en natuurlijke borsten die er niets op tegen hadden om naakt gefilmd te worden. Ik heb meteen mijn foto doorgestuurd."

Vriendelijke acteurs
Niet veel later kreeg Josephine het bericht dat ze aangenomen was en stond ze met een hoop andere figuranten op de set. Door haar flexibele lichaam viel ze op en kreeg ze een groter rolletje, wat haar uiteindelijk de mogelijkheid gaf om uit de prostitutie te stappen. "De serie heeft me echt een reden gegeven om mijn leven weer op de rails te krijgen. Ik word regelmatig gecontacteerd voor rollen nu. Binnenkort speel ik mee in twee indiefilms en ik heb een rol in een toekomstige horrorfilm."

Op de set van de populaire reeks werkt ze vaak samen met bekende acteurs, waarmee ze vaak in pikante posities verwikkeld zit. "Maar er is niets sexy aan die scènes. Die mannen zijn zo nerveus dat ze vaak liggen te bibberen onder mij. Er staat dan ook een filmcrew van 30 man naar hen te kijken." En of de seksscènes echt zijn? Daar heeft Josephine een goed antwoord op: "Als mensen me die vraag stellen, vraag ik hen altijd of ze dan ook denken dat draken dan echt zijn."

05-06-2016 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga: "Beroemd zijn is erg eenzaam"

Lady Gaga: "Beroemd zijn is erg eenzaam"

http://oi68.tinypic.com/347xlj8.jpg

Lady Gaga vindt het niet altijd even leuk om beroemd te zijn. Het is meer een nadelig gevolg van een artiest zijn, vertelt de zangeres aan Variety. ''Ik kan geen enkel ander ding verzinnen dat meer isolerend werkt dan beroemd zijn'', zegt Lady Gaga tegen haar interviewster Jamie Lee Curtis.

''Het is bijna onmogelijk voor mensen om te denken dat ik dit nooit heb gewild als ze kijken naar mijn carrière en de dingen die ik heb gedaan.''

Toch houdt Gaga vol dat beroemd worden nooit een doel voor haar is geweest. ''Ik ben bezig met creatieve expressie en ik zou dit hoe dan ook doen, of ik nou beroemd zou worden of niet.''

De Born This Way-ster vindt de afgoderij die bij haar sterrenstatus komt kijken niet fijn. ''Het is moeilijk om op een echte en eerlijke manier met mensen om te gaan omdat ze of iets van mij willen, of ze zien mij als iets dat ik niet ben. Ik ben geen godin die is neergedaald om popmuziek te zingen, ik ben geen supermens dat de hele dag door gekust moet worden en moet horen hoe geweldig ze is.''

04-06-2016 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amber Heard sleept boezemvriend van Johnny Depp voor de rechter

Amber Heard sleept boezemvriend van Johnny Depp voor de rechter

http://oi66.tinypic.com/ic5v9c.jpg

Amber Heard klaagt de Amerikaanse komiek Doug Stanhope aan. De 30-jarige actrice zegt dat de beste vriend van haar ex Johnny Depp samen met nog een paar anderen een "compleet onwaar en smadelijk" artikel over haar hebben geschreven. In het artikel, dat werd gepubliceerd door The Wrap, wordt Amber beschuldigd van chantage en andere misdrijven.

Zo zou Heard hebben verzonnen dat Depp haar heeft mishandeld om zo een royale financiële vergoeding te kunnen opstrijken tijdens de scheidingsprocedure. Maar Amber slaat terug met een rechtszaak.
In de rechtbankpapieren staat onder andere dat de beschuldigingen haar reputatie en carrière "vreselijk hebben geschaad".

De blondine claimt dat de Depps "machtige vertegenwoordigers" verschillende leugens hebben verspreid en dat het ze niet interesseert dat het allemaal niet waar is wat ze zeggen. "Hun enige zorg was Depp te helpen door de reputatie van zijn vrouw door het slijk te halen. Zijn vrouw, die van Depp hield ondanks herhaalde fysieke en verbale mishandeling."

"Vicieuze cirkel"

Amber doet verder nog een paar spraakmakende onthullingen in de rechtbankpapieren. Zo zegt de actrice dat ze meerdere keren is geslagen en geschopt door Depp en dat ze zelfs een keer is gewurgd door de 52-jarige 'Pirates of the Caribbean'-ster, waardoor ze vreesde voor haar leven.

"Depp is een alcohol- en drugsverslaafde. Deze gewelddadige incidenten gebeurden vaak nadat Depp terugviel in een vicieuze cirkel van drank- en drugsmisbruik. Zijn drank- en drugsmisbruik is de afgelopen jaren ernstig toegenomen, net als zijn gewelddadige gedrag."

Heard laat aan People weten dat ze de opbrengsten van de rechtszaak, mocht ze winnen, zal doneren aan een goed doel dat huiselijk geweld bestrijdt.

04-06-2016 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvester Stallone geeft fortuin uit aan horloge

Sylvester Stallone geeft fortuin uit aan horloge

http://oi66.tinypic.com/wtsh2q.jpg

Hollywoodacteur Sylvester Stallone heeft bij juwelier Nick Bhindi in Los Angeles zonder blikken of blozen een wel heel erg duur horloge gekocht. De 69-jarige ster ging naar huis met de beroemde 'Rolex white gold GMT Master II diamonds' om zijn beroemde pols. Kosten van het klokje: omgerekend een slordige 74.000 euro. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ heeft Rocky tientallen horloges. Deze wilde de multimiljonair graag aan zijn collectie toevoegen, omdat het om een uniek exemplaar gaat.

04-06-2016 om 23:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan blijft niet bij de pakken zitten na verloren finale 'The Voice': "Heb al een cd klaar"

Jan blijft niet bij de pakken zitten na verloren finale 'The Voice': "Heb al een cd klaar"

http://oi65.tinypic.com/t7yd8g.jpg

Een kwarteeuw geleden moest hij in de finale van de Rock Rally de duimen leggen voor Noordkaap en Gorky en gisteren was het wederom nét niet. Hoewel hij geen alcohol drinkt, ontwaakte Jan Van de Ven (59) deze ochtend toch met een lichte kater. Al wil de 'Bruce Springsteen van Willebroek' het momentum wel grijpen. "Ik heb een volledig album klaarliggen en heb zelfs een single in gedachten. Als het kan, blikken we die meteen in." Echt uit zijn lood geslagen is de huisman en vader van vier, die al jaren in cafés zingt, dus niet. "Ik heb geen dromen en hoef er dus ook geen achterna te jagen." (lacht)

Al heeft Jan toch één innige wens, zo blijkt. "Een nummer spelen in het stadion van Anderlecht. Ik ben als 'klein manneke' zo vaak naar matchen gaan kijken, met al die ronkende namen. Trappeniers, Mulder, Van Himst. Het is altijd de ploeg van mijn hart gebleven. Daar eens voor een vol stadion mogen spelen, zou het absolute toppunt zijn." Een zwart gat na 'The Voice' wacht Jan overigens niet: hij plant een reis met zijn vrouw naar Schotland en Ierland. "Ik ga er ook wat op straat spelen: fantastisch, toch?"

04-06-2016 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overnachten in de kinderkamer van prinses Diana? Dat kan... als je er 35.000 euro voor over hebt

Overnachten in de kinderkamer van prinses Diana? Dat kan... als je er 35.000 euro voor over hebt

http://oi65.tinypic.com/258rs4k.jpg

Earl Charles Spencer, de jongere broer van wijlen prinses Diana, stelt zijn landgoed in het Engelse graafschap Northamptonshire open voor het grote publiek. Wie er wil overnachten, moet wel diep in de buidel tasten. Een weekend in het stulpje kost ruim 35.000 euro.

Althorp is dan ook geen gewone bestemming. Het 52 vierkante kilometer grote terrein is eigendom van de adellijke familie Spencer. De woning telt 90 kamers, waaronder 31 slaapkamers. Prinses Diana groeide er op voordat ze met de Britse prins Charles in het huwelijksbootje stapte. Gasten kunnen er overnachten in de slaapkamer van de overleden prinses, meldt Bravo TV.

Aan de aristocratische verblijfplaats hangt evenwel een hoog prijskaartje. Voor een weekend in Althorp moet een koppel ruim 35.000 euro neertellen. Het geld gaat naar Whole Child, het goede doel van gravin Karen Spencer dat zich inzet voor de verbetering van de leefomstandigheden in weeshuizen.

Althorp is overigens de laatste rustplaats van wijlen Diana. Haar lichaam ligt er begraven op een eiland midden in een meer. Op de site is ook een museum aan de verongelukte prinses gewijd.

04-06-2016 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bennie komt na 18 jaar weer 'Thuis'

Bennie komt na 18 jaar weer 'Thuis'

http://oi65.tinypic.com/bg2sdz.jpg

Het was voor de wat oudere 'Thuis'-kijkers een verrassend weerzien gisteravond. Na 18 jaar afwezigheid dook Bennie, aan het einde van de aflevering, plots weer op. Al die tijd bleven de fans in het ongewisse over wat er met Bennie De Taeye was gebeurd, nadat hij met het zwart geld van Luc ging lopen en zo uit de soap werd geschreven. Acteur Mark Tijsmans, die drie jaar lang in de huid van Bennie kroop, schitterde daarna in 'Flikken'.

Bennie is teruggekeerd uit Portugal - waar hij een klein, gezellig hotel uitbaat - voor een gesprek met zijn advocaat Karin Baert. De volgende dagen en weken zullen we heel wat te weten komen over het doen en laten van Bennie, die destijds een relatie had met Peggy (Sally-Jane Van Horenbeeck). Die twee zullen elkaar trouwens heel snel opnieuw tegen het lijf lopen.

"Dat het straks weer gaat vonken tussen Bennie en Peggy, zit er dik in", lacht Tijsmans, die zo meteen een tipje van de sluier over zijn verhaallijn onthult. Eerder konden we immers al melden dat Peggy straks uit 'Thuis' verdwijnt. Of dat al dan niet samen met Bennie zal gebeuren, is nu de grote vraag.

04-06-2016 om 02:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Blij dat ik nog leef": Dominic Purcell geraakt door ijzeren staaf op set 'Prison Break'

"Blij dat ik nog leef": Dominic Purcell geraakt door ijzeren staaf op set 'Prison Break'

http://oi65.tinypic.com/jrfmdf.jpg

We zouden graag het tegendeel geloven, maar Lincoln Burrows is niet onoverwinnelijk. Acteur Dominic Purcell werd in Marokko op de set van 'Prison Break' geveld door een ijzeren staaf. Het gevaarte viel op zijn hoofd en Purcell werd in allerijl per helikopter naar het ziekenhuis overgevlogen. "Ik ben dankbaar dat ik nog leef", schrijft de ster bij een foto van zijn gehavende gezicht.

De 46-jarige Purcell blikt in Marrakesh momenteel een nieuw seizoen van 'Prison Break' in in Marokko, maar de actiescènes zijn duidelijk niet zonder gevaar. Een ijzeren staaf viel op Purcells hoofd en brak zijn neus op twee plaatsen. De acteur werd met de helikopter overgebracht naar Casablanca, waar hij met spoed werd opgenomen.

Gratis neuscorrectie

Purcell stelde zijn 363.000 Instagramfans snel gerust met enkele grapjes. "Ik heb een klein ongelukje gehad op de set. Een gratis neuscorrectie... Ik ben blij dat ik nog leef", schrijft de acteur, die ook zijn vriendin bedankt. De 28-jarige AnnaLynne McCord, actrice in onder meer '90210' en 'Nip/Tuck', was erbij toen het ongeluk gebeurde en stond Purcell bij tijdens het hele avontuur. "Godzijdank was mijn liefde @theannalynnemccord erbij toen het ongeluk gebeurde", aldus Purcell.

Purcell blijft niet bij de pakken zitten. Hij werkt ondertussen weer volop aan zijn conditie in de fitnesszaal. Het is onduidelijk of het incident gevolgen heeft voor de releasedatum van het nieuwe seizoen.

04-06-2016 om 02:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jonge ondernemers moet je ondersteunen"

"Jonge ondernemers moet je ondersteunen"

http://oi63.tinypic.com/rvis1y.jpg

De Gentse hiphoppers van Gangthelabel brachten met 'Willy Naessens' al een ode aan de zwembadkoning uit Elsegem. Nu lanceren ze ook een videoclip voor het nummer. Opvallend: Willy Naessens heeft die zelf mee gefinancierd. "Jonge ondernemers moet je ondersteunen", motiveert hij.

Willy Naessens is terug van nooit weggeweest. Zo kan je sinds vorige week de radiospot horen van Bourgon, het huismerk van Willy Naessens Food. In de spot verklapt de ondernemer uit Wortegem-Petegem zijn belegadvies: geen belegadvies voor op de beurs, maar belegadvies voor op de boterham.

Vanaf volgende week zal zijn gezicht opduiken in de videoclip van Gangthelabel, een hiphopband uit Gent. Die vond inspiratie bij de ondernemer voor het nummer '(Flex like) Willy Naessens', dat intussen al ruim 170.000 keer werd gestreamd. "Het is zeker niet de bedoeling om de draak met hem te steken, integendeel", vertellen Aswin Van de Cotte (21) en Dries Overmeire (19). "We hebben veel respect voor wat hij bereikt heeft. We hebben hem intussen ontmoet en hij was precies zoals we ons hadden ingebeeld: aangenaam gezelschap en heel down to earth. Het kon niet beter zijn."

The Sky is The Limit

Beiden leerden Naessens vooral kennen via het VIER-programma The Sky is The Limit. "Hij was de enige die normaal deed in de reeks en hij doet ons ook een beetje aan onszelf denken. Zo heeft hij heel hard gewerkt voor wat hij heeft opgebouwd. Al van jongsaf is hij heel gepassioneerd bezig. Daar herkennen we ons in. Ook wij gaan volledig voor onze muziek." Dries en Aswin vroegen Naessens om mee te spelen in hun videoclip, maar dat zag de ondernemer niet zitten. "Begrijpelijk. Het is ook totaal zijn wereld niet." Opvallend is wel dat Naessens de videoclip mee heeft gefinancierd. "We hebben hem op de man af gevraagd of hij wou sponsoren en tot onze verbazing zei hij ja." De jongens kregen zo maar liefst 5.000 euro.

Franse chansons

"We moeten jonge mensen ondersteunen", zegt Naessens. "Zeker als het gaat om jonge mensen die willen ondernemen. Daar worden ook wij en de economie beter van. Al wil dat niet zeggen dat iedereen kan komen aankloppen voor steun", lacht hij. "Dit duo is gewoon super gemotiveerd en het is plezant om ze bezig te horen. Al is de muziek die ze maken niet meteen iets wat ik zelf zou opzetten. Ik ben dan ook van een andere generatie: Franse chansons zijn meer mijn ding. Ik kan dus ook moeilijk inschatten of het nummer zal aanslaan. Blijkt dat het geval, wil ik gerust nog eens samen met hen rond de tafel zitten", besluit hij met een knipoog.

04-06-2016 om 01:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 lanceert nieuwe zomerhit, website Studio 100 meteen plat

K3 lanceert nieuwe zomerhit, website Studio 100 meteen plat

http://oi66.tinypic.com/14l38us.jpg

K3 heeft vandaag hun nieuwe zomerhit 'Ushuaia' gelanceerd. De interesse is massaal.

De website van Studio 100 kan momenteel de massale toeloop van fans van Klaasje, Marthe en Hanne amper aan. Velen krijgen een foutmelding. Uitwijken kan naar Spotify, waar het nummer ook te beluisteren valt.

04-06-2016 om 01:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aftellen naar finale The Voice: zo verging het de finalisten van andere talentenjachten

Aftellen naar finale The Voice: zo verging het de finalisten van andere talentenjachten

http://oi67.tinypic.com/x2t47l.jpg

The Voice Van Vlaanderen nadert met rasse schreden de ontknoping. Vanavond weten we of Jan, Jimmy, Lola of Gilles het Vlaamse publiek achter zich weet te scharen. Maar wie won er die vorige editie ook alweer? En hoe verging het die andere finalisten uit onze grote Vlaamse liedjeswedstrijden? Zingen ze nog? Of werd die gedroomde showbizzcarrière één grote ontgoocheling? Soms wel, soms niet.

1. PETER EVRARD (41, uit Beerse)
'Front end developer' bij CM Telecom. Nog altijd bij Katleen, 3 kinderen van 17, 16 en 10. Peter Evrard was negen jaar bouwvakker, nadien freelance softwareprogrammeur voor Paratel, dochterbedrijf van VMMA. "Zo heb ik de redactiesystemen van het VTM-nieuws, sportredactie en iWatch mee ontworpen." Vandaag heeft hij een eigen bedrijf dat onder meer web-applicaties bouwt. Het verhaal gaat dat Peter kabelsleper is bij VTM-programma's. "Dat heb ik in een interview eens uit mijn duim gezogen, om wat te lachen met het gebrek aan fact checking in het mediawereldje." Evrard zong de titelsong van 'Thuis' in en schreef die van 'Flikken'. "Ik ben nu frontman van de band 10Rogue en songschrijver voor anderen. Dat gaat makkelijker omdat ik niet gebonden ben aan een platenfirma. Ik was al ouder tijdens 'Idool', ik wist goed wat ik wou: niets moéten en vrij zijn om eigen keuzes te maken."

2. NATALIA DRUYTS (35, uit Westerlo)
Stampte een internationale zangcarrière uit de grond. Werkte al samen met onder anderen The Pointer Sisters, Anastacia en Lionel Richie. Bracht negen albums uit en ondersteunt nu ook zelf nieuw talent als coach in 'The Voice'

3. WIM SOUTAER (41, uit Erpe-Mere)
Eén dochter (9). Na scheiding, samenwonend met vriendin.
Hoofdberoep: "Zanger. Nog altijd 80 à 100 optredens per jaar. Na de zomer volgt mijn nieuwe plaat."
Bijberoep: "In Halle opende ik een winkel in werkkledij in het copycenter van mijn vader. Bij hem kwamen sowieso veel werklui binnen, omdat hij gespecialiseerd is in bedrijfslogo's drukken op T-shirts. Ik treed vooral in weekends op, ik zocht een bezigheid in de week."

4. BRAHIM ATTAEB (32, uit Torhout)
Voltijds artiest. Is 50% radio-dj en 50% liveperformer op concerten. Nam in 2006 deel aan 'Eurosong'. Heeft met 'Turn the music up' en 'Didi' zelfs hits in Marokko en presenteert al drie jaar het radioprogramma 'UrbaNice' op MNM.

5. CHRIS D. MORTON (37, uit Gent)
Leraar Engels en zedenleer in 3de en 4de middelbaar in Dendermonde. Al 19 jaar samen met Erica, project manager bij bpost. Kinderen Ray (8) en Caitlin (5). "Ik treed nog op als singer-songwriter in bruine cafés, op huwelijken, kusttours. Op kleine schaal dus. Misschien verandert dat in 2016, nu een Nederlandse platenfirma interesse toont."

04-06-2016 om 01:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Cave kondigt eerste album aan sinds overlijden van zoon

Nick Cave kondigt eerste album aan sinds overlijden van zoon

http://oi67.tinypic.com/rstn2g.jpg

Nick Cave & The Bad Seeds hebben een releasedatum bekendgemaakt voor hun zestiende studio-album. 'Skeleton Tree' verschijnt op 9 september. Samen met de plaat wordt er een 'grimmige, fragiele en rauwe' documentairefilm uitgebracht over de tragische achtergrond waartegen het album werd opgenomen.

De documentaire 'One More Time With Feeling' zal op 8 september in 650 bioscoopzalen over de hele wereld vertoond worden. De dag nadien wordt het album 'Skeleton Tree' gereleased. Het is van 'Push the Sky Away' in 2013 geleden dat Cave nog een studioplaat uitbracht.

Andrew Dominik, die in het verleden met Nick Cave en Bad Seed Warren Ellis samenwerkte voor de film 'The Assissination of Jesse James by the Coward Robert Ford', nam de regie van de documentaire voor zijn rekening. 'One More Time With Feeling' is een combinatie van een live-voorstelling van het album, interviews en ander beeldmateriaal, vergezeld van "occasionele verhalen en geïmproviseerde overpeinzingen" van Nick Cave.

De film werd opgenomen in 2D en 3D en "duikt in de tragische achtergrond waartegen het album werd geschreven en opgenomen". In juli vorig jaar kwam Caves zoon Arthur immers om het leven nadat hij van een klif in de buurt van Brighton gevallen was. De muzikant was op dat ogenblik bezig met de productie van zijn nieuwste plaat. De film getuigt "hoe een artiest probeert om zijn weg door het duister te vinden".

03-06-2016 om 00:06 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
02-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreemde snuiter met tape op mond zegt geen woord. Maar zijn auditie is goud waard

Vreemde snuiter met tape op mond zegt geen woord. Maar zijn auditie is goud waard

http://oi65.tinypic.com/2pydo48.jpg

Zangers en dansers zijn niet aan te slepen bij talentenjachten. Wie wil opvallen, doet best iets anders. Vraag dat maar aan 'Tape Face'. Deze man houdt gewoon zijn mond. Maar wat een briljante auditie brengt hij te berde.

Wanneer hij opkomt met een mond beplakt vol tape, weet de jury van America's Got Talent niet wat te denken. Hij beantwoordt geen enkele vraag en haalt enkel zijn schouders op. Tape Face laat zijn performance spreken en hoe!

02-06-2016 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overdosis werd Prince fataal

Overdosis werd Prince fataal

http://oi65.tinypic.com/30jmhpg.jpg

De doodsoorzaak van Prince is bekend. De Amerikaanse popster is aan een overdosis Fentanyl overleden. Dit heeft het medisch-gerechtelijke instituut dat de lijkschouwing heeft uitgevoerd, vandaag meegedeeld. Fentanyl is een krachtige opioïde pijnstiller en dient te worden voorgeschreven. Prince had opiaten bij zich toen hij dood werd aangetroffen en speurders vonden ze ook in zijn woning.

De 57-jarige Prince werd op 22 april dood aangetroffen in de lift van zijn residentie 'Paisley Park' in Minneapolis. Het gerucht ging al langer de ronde dat opiaten aan de basis lagen van zijn overlijden. Opiaten stillen de pijn, maar werken heel verslavend.

Prince heeft zichzelf het bijzonder riskante middel toegediend, zijn dood is een ongeval, aldus de Midwest Medical Examiners.

De dag voor zijn dood zou zijn team een eminente afkickspecialist in Californië hebben gecontacteerd om dringend hulp te zoeken voor de zanger/gitarist.

Er zijn ook berichten dat de muzikant de dag voor zijn dood een behandeling door een arts zou hebben gekregen.

De officiële resultaten van de lijkschouwing zijn nog niet vrijgegeven, de woordvoerder van Prince heeft de nieuwe berichten nog niet bevestigd.

02-06-2016 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kamerdebat geschorst na opschudding rond rapport over kerncentrale Doel

Kamerdebat geschorst na opschudding rond rapport over kerncentrale Doel

http://oi65.tinypic.com/2rojla8.jpg

Kamervoorzitter Siegfried Bracke heeft vanavond tijdelijk het plenaire debat geschorst over de afspraken met Electrabel rond de levensduurverlenging van kerncentrales Doel 1 en 2. Aanleiding was een document van het Internationaal Atoomagentschap (IAEA) dat de groenen bovenhaalden.

Het gaat om een document in het kader van het internationale SALTO-onderzoek (Safety Aspects of Long Term Operation) dat gevraagd werd naar aanleiding van de levensduurverlenging van de oudste kerncentrales met tien jaar.

De tekst stelt onder meer dat uit een plaatsbezoek door de experts "goede vooruitgang" bleek in de voorbereiding van de levensduurverlenging. Het expertenteam noemt het personeel van de kerncentrales ook "professioneel, open en zeer ontvankelijk voor suggesties ter verbetering". En "walk-downs toonden aan dat de centrales in goede conditie zijn."

Fundamentele verbeteringen nodig

Niettemin stipt het document ook "fundamentele punten voor verdere verbetering" aan. Zo is onder meer sprake van problemen met de organisatiestructuur, rond de opleidingen en de scholing van het personeel en over de onderhoudspraktijken voor de elektrische installaties.

"Een extreem belangrijk document", oordeelt de oppositie. Niets nieuws onder de zon, reageerde de meerderheid. "Dit staat al in eerdere rapporten van de nucleaire waakhond FANC."

Heftig debat

De kwestie zorgde voor een bits debat, waarbij alle registers opengingen. Groen-Kamerlid Kristof Calvo verweet energieminister Marie-Christine Marghem dat ze het document had achtergehouden, ondanks herhaaldelijk aandringen.

"Dit gaat over veiligheid, niet over de vraag of u voor of tegen kernenergie bent", zo voegde sp.a-collega Karin Temmerman toe. "Neem dit ernstig. Want als er morgen een ongeluk gebeurt, zal u uzelf niet meer in de spiegel kunnen kijken."

Een opmerking die bij de meerderheid in het verkeerde keelgat schoot. "Totale demagogie van de socialisten en de groenen", hekelde CD&V'er Eric Van Rompuy. "Ik neem het u kwalijk dat u de indruk wekt dat er gevaar is voor een nucleaire ramp."

Ook N-VA-collega Bert Wollants verweet de oppositie alles op een hoopje te gooien. "Hier staat niet in dat de levensduurverlenging gevaarlijk is", onderstreepte hij. "Dit is ook niet het SALTO-rapport en dat weet u." Bovendien, zo klonk unisono bij de meerderheid, bevat het document geen enkel nieuwe element. Alles staat volgens hen al in eerdere documenten van het FANC.

Opdat iedereen het document zou kunnen lezen, besliste Kamervoorzitter Bracke uiteindelijk om een half uur te schorsen. Omstreeks 21 uur werd het debat hervat.

02-06-2016 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Netflix voor hen: 'bingereaden' razend populair bij jonge vrouwen

Geen Netflix voor hen: 'bingereaden' razend populair bij jonge vrouwen

http://oi63.tinypic.com/2ijoh88.jpg

Tegen alle statistiek in is er een grote groep jonge vrouwen die uren achter elkaar leest. Dit zogeheten bingereaden is een ware trend. De Nederlandse boekenwurm Thyrze van Onna (22): "Als ik aan een nieuwe serie begin, maak ik het weekend vrij.''

We kenden al bingewatching; in één ruk een hele televisieserie verslinden. Nu is er de leesvariant. Uit onderzoek van marketingbureau MeMo2 blijkt dat vooral jonge vrouwen bingereaden. Ze lezen niet alleen razendsnel de boekenserie uit, ze praten ook eindeloos na op sociale media.

Juist dit napraten leidt tot een wel haast leesverslaving. Al pratend steken ze elkaar aan om aan de volgende serie te beginnen. Die trend is bijzonder, omdat jongeren steeds minder tijd besteden aan lezen. Volgens Jette van den Eynden, onderzoeksmedewerker bij de Leesmonitor, is de leestijd vergeleken met voorheen met de helft verminderd.

Maar dit geldt niet voor het Young Adult genre. Susanne Diependaal, uitgever van Young Adult boeken bij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, ziet de verkoop van de boeken in dit genre omhoog schieten. Met dank aan het grote succes van de verfilmingen van boekenseries als 'Twilight', 'The Hunger Games' en 'Divergent' gaan de verkoopcijfers door het dak. Diependaal ziet dat lezers eerst naar de films gaan, vervolgens de boeken kopen en deze in no time uitlezen. Aangestoken door het leesvirus gaan ze op zoek naar de volgende serie.

02-06-2016 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jodie Foster: "Geld kan me gestolen worden"

Jodie Foster: "Geld kan me gestolen worden"

http://oi63.tinypic.com/347wjvb.jpg

Jodie Foster keert na haar controversiële bijdrage aan 'The Beaver' terug naar de regisseerstoel. De 53-jarige Hollywoodster blikte vorig jaar 'Money Monster' in, waarin George Clooney, Julia Roberts en Jack O'Connell de hoofdrollen spelen. Foster: "Dit is de grootste film die ik ooit gedaan heb."

Foster was vier jaar lang praktisch elke dag bezig met de film. Hoewel 'Money Monster' vorig jaar werd opgenomen, moest de cast begin dit jaar terugkomen voor een aantal reshoots in New York. Niet ongebruikelijk voor een film, maar Foster is blij dat het project nu bijna achter haar ligt: "Het was een gigantische puzzel die heel moeilijk in elkaar te zetten was. Ik dacht dat de montage het gemakkelijkste onderdeel zou zijn, maar dat viel uiteindelijk heel dik tegen!" (lacht)

Het was bovendien zwoegen om de film op tijd af te krijgen zo blijkt, want één maand voor de release lag de thriller nog steeds in de montagekamer. "Veel veranderingen moesten er gelukkig niet worden doorgevoerd. Het waren vooral de muziek en de visuele effecten die nog moesten afgemaakt worden."

Complexe wereld
"Ik had nog nooit een mainstream film opgenomen, dus dit was zeker een heel aparte ervaring. Ik was soms niet honderd procent zeker waar ik mee bezig was, vooral omdat het verhaal zich in een zeer complexe financiële wereld afspeelt. De grootste uitdaging was om de materie zo simpel mogelijk aan een zo breed mogelijk publiek voor te stellen."

Foster zegt dat ze nu op een heel andere manier naar geld kijkt dan toen ze jong was: "Ik maakte me als kind voortdurend zorgen om geld. Ik was bang dat ik geen werk zou kunnen vinden en dat mijn familie niet meer zou kunnen rondkomen. Ik was van jongs af aan al de broodwinner in huis, en dat heeft een bijzondere impact gehad op mij. Die constante druk zorgde er voor dat ik altijd goede punten haalde op school, zodat ik later met mijn diploma een goede job zou kunnen vinden."

Nu beseft ze dat geld bijlange niet het belangrijkste is in de wereld: "Want die extra boot of dat miljoentje meer verandert niet wie jij bent. Hoe ouder ik word, hoe minder geld mij kan schelen. Hoe minder ik heb, hoe vrijer ik me voel. Ik vind herinneringen veel belangrijker dan materiële zaken. Ik hou van kunst en fotografie. Dat zou het enige zijn wat ik zou proberen te redden als mijn huis in brand zou staan. En mijn zijdezachte lakens!" (lacht)

01-06-2016 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom u deze zomer wél voor de tv zal hangen

Waarom u deze zomer wél voor de tv zal hangen

http://oi68.tinypic.com/28wkmqr.jpg

De tijd is voorbij dat 's zomers de televisiezenders de luiken sloten en enkel nog iemand op 'play' lieten drukken voor de herhalingen van 'F.C. De Kampioenen' en één of andere Amerikaanse serie. Zelfs VIER brengt dit jaar kanon Gert Verhulst in augustus in stelling. "Want adverteerders weten: we gaan minder lang op vakantie en kijken dus meer tv."

Als de tv-zomer van 2016 iets zal zijn, zal het een sportzomer zijn: het Europees Voetbalkampioenschap, daarna de Tour de France en 'Vive le Vélo' en tot slot nog de Olympische Spelen in Rio. En dat allemaal op Eén, want sport beroert de geesten en dan wil je als zender al dat lekkers niet wegmoffelen. Eén gezicht zal tegen halfweg augustus zo vertrouwd zijn dat u hem zelfs aan de ontbijttafel zal verwachten: Karl Vannieuwkerke. Hij praat al het spannends uit Frankrijk én Rio aan elkaar.

Maar er is meer dan enkel sport. De romantici komen aan hun trekken met Bieke Ilegems in een nieuw seizoen 'Vind je lief' op Eén en met 'Mijn Lief is een Vrijgezel' op VIER. Voor de lachebekken heeft VTM een nieuw seizoen 'Is er Wifi in Tahiti?' op de plank, op Eén mag comedian Adriaan Van den Hoof proeven van het presentatiewerk in een nieuwe quiz in augustus, en Gert Verhulst pikt op VIER de draad weer op met 'Zeg eens Euh'.

01-06-2016 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Journalist zocht jaar lang naar 'Ugly Naked Guy' uit 'Friends', en vond hem

Journalist zocht jaar lang naar 'Ugly Naked Guy' uit 'Friends', en vond hem

http://oi67.tinypic.com/2vl5pwh.jpg

De 'Friends'-personages staan in het collectieve geheugen gegrift. Hoofdpersonages Ross, Rachel, Phoebe, Joey, Chandler en Monica, maar ook minder prominente personages als Janice, Emily, Richard of Gunther zouden we ongetwijfeld meteen herkennen, mochten we ze tegen het lijf lopen. Maar één bekend personage kregen we nooit te zien: Ugly Naked Guy. En blijkbaar was het aartsmoeilijk om de lelijke naakte overbuur uit de sitcom op te sporen, maar niet onmogelijk.

Todd Van Luling, journalist bij The Huffington Post, spendeerde een jaar van zijn leven aan een zoektocht naar Ugly Naked Guy. In seizoen 3 in 'The One With The Giant Poking Device' krijgen we enkel de dikke buik van Ugly Naked Guy te zien en in seizoen 5 eet Ross muffins met de man in 'The One Where Everybody Finds Out'. Sindsdien was er geen spoor meer van de dikke man. De reeks had de identiteit van de acteur bovendien nooit vrijgegeven.

Mr. Treeger

Van Luling startte zijn zoektocht op IMDB, Wikipedia en Wikia, waar beweerd wordt dat Ugly Naked Guy gespeeld werd door Michael Hagerty, de man die gestalte gaf aan Mr. Treeger, de conciërge van het appartementsblok waarin de vrienden wonen. Hagerty zweerde echter nooit Ugly Naked Guy gespeeld te hebben.

Omdat Van Luling nog altijd niet wist wie de mysterieuze man was, ging hij langs bij Leslie Litt, de casting director van de reeks. Zij doorzocht alle documenten, maar vond niets. Litt ging ervan uit dat Ugly Naked Guy gespeeld werd door een figurant.

Verlossende e-mail

De journalist contacteerde iedereen die ooit voor de serie had gewerkt, maar raakte ontmoedigd toen zelfs executive producer David Crane geen flauw idee had wie de man was. Van Luling vreesde dat hij nooit de identiteit van Ugly Naked Guy zou achterhalen en overwoog zijn zoektocht te staken. Tot hij de verlossende e-mail kreeg.

01-06-2016 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe foto's van verwondingen Amber Heard

Nieuwe foto's van verwondingen Amber Heard

http://oi68.tinypic.com/adp9gm.jpg

Er zijn nieuwe foto's opgedoken van actrice Amber Heard met verwondingen in haar gezicht die het gevolg zouden zijn van huiselijk geweld door Johnny Depp, met wie ze in scheiding ligt. Op de foto's, waar People over beschikt, staat Amber met een blauw oog, een bloeduitstorting op haar neus en een gescheurde lip.

De foto's zijn vrijdag als bewijsmateriaal gebruikt in de rechtbank van Los Angeles die Johnny Depp een tijdelijk contactverbod oplegde. De foto's zijn gemaakt in december. "Dat was echt een ernstig incident. Ik vreesde voor mijn leven'', hield ze de rechtbank voor. Ze vertelde ook dat ze behalve met fysiek ook lange tijd met psychisch geweld te maken had.

Een van de bronnen van People zegt dat de relatie van Amber Heard en Johnny Depp vanaf het begin wankel was. ''Johnny heeft de neiging humeurig te worden als dingen niet goed gaan in een relatie. Hij keert dan erg in zichzelf en kan erg gemeen worden. Het is niet bepaald de basis voor een goed huwelijk."

De foto's die het verhaal illustreren zijn anders dan de foto van Ambers blauwe oog die afgelopen vrijdag in de Amerikaanse pers circuleerde op de dag dat Amber een contactverbod eiste bij de rechtbank. Die foto zou vorige week zaterdag zijn gemaakt na een ruzie tussen Amber en Johnny, waarbij hij haar zou hebben geslagen met een iPhone. Deze ruzie vormde de aanleiding voor Amber om een scheiding aan te vragen.

01-06-2016 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman Brusselmans: "Mijn nieuw lief is 24. Veel te jong, natuurlijk"

Herman Brusselmans: "Mijn nieuw lief is 24. Veel te jong, natuurlijk"

http://oi67.tinypic.com/2rxceti.jpg

Op de koffie gaan bij Herman Brusselmans kan nooit saai zijn. De schrijver heeft over alles een mening klaar en is tegelijk een vat vol zelfrelativering. "Lang haar? Wie heeft er nu nog lang haar. Dat is echt belachelijk." Koffie drinken met Brusselmans mag je gerust letterlijk nemen: de schrijver drinkt al jarenlang niets anders meer. In zijn Gentse loft zal je nergens een verloren bier- of wijnglas vinden, wel een reeks zedige koffiekopjes op het aanrecht. Goesting Magazine had een gesprek met hem over parachutespringen, boekenhypes en nuchtere baby's op de Gentse Feesten.

Je bent erin geslaagd af te kicken van alcohol, waarom dan niet van de sigaretten?    
"Omdat ik roken een veel zwaardere verslaving vind. Je verandert ook niet door een sigaret op te steken, terwijl je van drank een ambetante, mottige en zatte mens wordt. Hoe cynisch ik er soms over doe, ik begin toch meer te denken aan afbouwen of stoppen. Ik ben 58 jaar, ik zit in de gevarenzone. Mijn fysieke fitheid is nul komma nul. Wat wil je: ik rook bijna drie pakjes per dag. Het roken zit echt in de familie. Mijn grootvader en mijn vader zijn eraan gestorven, hoewel mijn vader wel 78 is geworden. Al zijn aders waren naar de kloten, maar zijn longen zagen er prima uit." (glimlacht)

Droom je ervan een bepaalde leeftijd te bereiken?
"Ik zou het liefst van al belachelijk oud worden. Maar dat heb je toch niet in de hand. Onlangs vroeg een jonge kerel mij of ik vaak aan de dood dacht. Hij was er echt van overtuigd dat een 58-jarige daar al dagelijks mee bezig is. Onzin natuurlijk, maar op die leeftijd is er wel al veel voorbij in je leven."

Denk je ook vaker dan vroeger: been there, done that?
"Dat kan bijna niet anders. Op mijn leeftijd heb ik alles al eens meegemaakt. Wat moet ik nog doen dat ik nog nooit gedaan heb? Parachutespringen ja, maar dat is absolute bullshit. Nee, het leven is voor mij al leuk genoeg, inclusief de depressies en de eenzaamheid. (lacht) Ik heb nooit veel verwacht van het leven, ook niet toen ik 18 was. Mensen denken dat ik onderhand wel gefrustreerd moet zijn omdat ik nog nooit een prijs heb gekregen voor mijn boeken, maar dat kan mij geen fuck schelen. Ik relativeer altijd alles."

Hoop en al twintig auteurs kunnen in Vlaanderen van hun boeken leven. Je hebt dus weinig redenen om pessimistisch te zijn.
"Ik ben tevreden met wat ik verkoop, het ligt nog altijd boven het gemiddelde. Na 35 jaar heb ik wel een soort van carrière achter de rug. Al ben ik ondertussen het meubel van de Vlaamse literatuur geworden. Zo van: 'Allez, hij is daar ook weer.'"

Je zegt altijd dat je met veel eenzaamheid te maken krijgt. Doe je het jezelf niet aan door 's nachts te leven en te werken?
"Absoluut, dat is zeker zo. Ik ga om zeven uur 's ochtends slapen en sta om halfdrie  op. Het is afwegen: wat is die nacht mij waard? De conclusie is dat ik de nacht niet kan missen. Het is  een totaal ander leven. Niemand staat om vier uur 's nachts klaar om met mij een koffietje te gaan drinken. Op zo'n moment verzand ik weleens in een melancholische bui: 'Ik ben alleen en niemand ziet mij graag'. Maar dan pak ik een goed boek vast en om vijf uur beginnen de vogels alweer te fluiten."

01-06-2016 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy De Pré waarschuwt voor onechte Pré Historie-cd's

Guy De Pré waarschuwt voor onechte Pré Historie-cd's

http://oi63.tinypic.com/152n9rd.jpg

Er zouden momenteel bij MediaMarkt (en in andere winkels) nieuwe cd's van De Pré Historie verkocht worden.
Opgelet, deze cd's hebben niets te maken met het programma De Pré Historie, niet met Radio 2, en niet met de VRT.
Ze werden NIET samengesteld door mij of door een collega.
Graag dit bericht delen aub. Bedankt !

01-06-2016 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vincent Banic vervangt Jelle Florizoone in Familie

Vincent Banic vervangt Jelle Florizoone in Familie

http://oi66.tinypic.com/5dugw4.jpg

Vincent Banic is vanaf september te zien in Familie. De ex-JIM-vj zal gestalte geven aan Guido Van den Bossche. Dat meldt VTM vandaag in een persbericht.  Banic vervangt Jelle Florizoone, die na een jaar uit de reeks verdwijnt.

Banic ook actief als model en restaurantuitbater, staat begin juni op de set van Familie en zal als de nieuwe Guido zijn intrek nemen in het huis van de Friends, waar hij samen met zijn vriendin Emma (Bab Buelens) en hun dochtertje Mila inwoont. "Momenteel ben ik me nog volop aan het inwerken om me het personage Guido eigen te maken. Ik wil er een eigen Vincent-touch aan geven. Wat dat inhoudt, merken de kijkers binnenkort op het scherm", aldus de Antwerpenaar. Hij speelde in het verleden mee in de jeugdreeks 'Het Huis Anubis' en had een gastrol in onder meer 'De Kotmadam'.

De komst van Vincent Banic betekent het afscheid van Jelle Florizoone: "Ik heb het voorbije jaar met plezier gestalte gegeven aan Guido, maar nu is het tijd voor iets anders. De makers van Familie hebben beslist om een andere weg in te slaan. Ik heb enorm veel zin om mijn tanden te zetten in een nieuw project. Ik wil de Familie-kijkers graag bedanken voor de enthousiaste reacties op de mooie verhaallijnen die het afgelopen jaar op mijn pad zijn beland."

01-06-2016 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation Jill stuurt pikant berichtje door naar vriendin van aanbidder

Temptation Jill stuurt pikant berichtje door naar vriendin van aanbidder

http://oi68.tinypic.com/20gfebr.jpg

Dat Jill Huygens, de verleidster uit 'Temptation Island', geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken, weten we al langer. En hoewel ze zich de mannelijke aandacht in Thailand liet welgevallen, hoeft ze duidelijk niet zomaar van iedereen complimenten.

De roodharige furie kreeg via Facebook een privébericht van aanbidder Manu. "Hey sexy meid heerlijke tieten heb je echt," zo liet hij haar weten.

Uit de profielfoto en het profiel van Manu blijkt echter dat de jongeman een vriendin heeft. Jill, die niet opgezet was met het berichtje, stuurde een screenshot van de conversatie naar haar door.

"Hoop dat die van jou er blij mee gaat zijn dat je de mijne zo mooi vind (sic)," liet ze aan Manu weten. Op Instagram postte ze nadien een foto van het hele incident.

Dat er vandaag een vuiltje aan de lucht is ten huize Manu lijdt geen twijfel. Op Instagram wordt het initiatief van Jill "ik-krijg-alles-wat-ik-wil" alleszins op veel gejuich onthaald.

01-06-2016 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis'-actrice rijdt vier uur om Johnny Depp te zien

'Thuis'-actrice rijdt vier uur om Johnny Depp te zien

http://oi63.tinypic.com/aza25e.jpg

Voor je idool ga je al eens door het vuur - of maak je een omweg van vier uur. 'Thuis'-actrice Moora Vander Veken (24) kroop afgelopen weekend impulsief in haar auto en reed 400 kilometer naar het Duitse Herborn, waar de getormenteerde Johnny Depp optrad met zijn band Hollywood Vampires.

"Ik zag zondagochtend op Twitter dat Johnny Depp diezelfde dag moest optreden in Duitsland", vertelt Moora. "Ik heb nog wat vrienden ge-sms't of ze niet mee konden, maar niemand kon zich vrijmaken. Ik ben dan maar alleen in mijn wagen gesprongen. Een gek plan, ik weet het, maar het was de moeite waard: het werd een fantastisch concert." De 52-jarige acteur zag er - ondanks zijn echtscheidingsperikelen met Amber Heard, die hem beschuldigt van huiselijk geweld - behoorlijk goedgezind uit.

Inspiratiebron
"Johnny was constant aan het glimlachen en keihard aan het genieten. Hij zwaaide uitbundig naar de fans, en liep van de ene naar de andere kant van het podium om zeker iedereen te kunnen groeten. Hij leek ook erg gefocust, zeker niet dronken of high", aldus Moora. Johnny Depp heeft een speciaal plaatsje in haar hart. "Hij is een grote inspiratiebron voor mij, op vlak van acteren maar ook op vlak van mens zijn. Ik weet niet wat ik van de hetze nu moet denken, zeker als je ziet dat zijn ex Vanessa Paradis en zijn dochter voor hem in de bres springen. Het zou me verbazen mocht Johnny écht losse handjes hebben, maar je weet natuurlijk nooit."

01-06-2016 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc bevestigt: Marvin dook ook met Jolien in bed

Luc bevestigt: Marvin dook ook met Jolien in bed

http://oi64.tinypic.com/2rn8pkz.jpg

Temptation Island mag dan al een paar maanden achter de rug zijn, de deelnemers hebben het spel nog niet losgelaten. Jolien en Luc overleefden het eiland, maar gingen onlangs toch uit elkaar. "Omdat Jolien een avontuurtje had met Marvin", beweerde Chiara vorige week. En dat blijkt ook zo te zijn.

Het lijkt onwaarschijnlijk, maar Luc - de ex van Jolien - bevestigt het nieuws in Dag Allemaal. "Er is wel degelijk iets gebeurd tussen die twee", klinkt het. Hij benadrukt echter dat het niet de oorzaak was van de breuk. "Eens terug in België hervielen we in oude patronen. Wij waren gewoon uit elkaar gegroeid. De liefde is over, we kozen ervoor om elk onze eigen weg te gaan."

Het avontuurtje van Marvin en Jolien gebeurde volgens hem dan ook nadat ze uit elkaar gingen, hoewel verleidster Chiara anders beweert. Luc kwam het zelfs via Marvin zélf te weten. "Marvin stuurde me nadien een sms dat hij dat niet had mogen doen. Marvin en ik zijn vrienden, zie je. Wij gaan nog geregeld samen op stap. Maar ik neem hem niks kwalijk. Al verschoot ik er wel van dat uitgerekend Jolien met hem het bed heeft gedeeld."

01-06-2016 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!