Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen gaat dan toch voor een nieuw kapsel

Karen Damen gaat dan toch voor een nieuw kapsel

http://oi67.tinypic.com/2i8tyyu.jpg

Karen Damen heeft, na heel Vlaanderen een week in spanning te houden, dan toch haar lokken gekleurd. Wie een grootse transformatie in gedachten had, wacht een teleurstelling. Het ex-K3'tje ging voor een iets subtieler bruin dan haar oude rosse coupe.

Nog nooit was Vlaanderen zo erg in de ban van een kapsel. Vorige week kondigde Karen Damen aan dat ze haar rosse kapsel zou inwisselen voor een nieuw kleurtje. Maar met dat nieuws ontstond er nogal wat commotie op sociale media, waardoor Karen er toch op terug kwam. De tv-persoonlijkheid belde haar kappersafspraak voor vorige vrijdag af. Maar vandaag, na 18 jaar 'de rosse van K3' te zijn geweest, zette dan ze toch een klein stapje in een nieuwe richting.

16-06-2016 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Crabbé duikt op in The Guardian met Blokken

Ben Crabbé duikt op in The Guardian met Blokken

http://oi66.tinypic.com/15dxkzl.jpg

Ben Crabbé, sinds jaar en dag presentator van Blokken, heeft de aandacht getrokken van The Guardian. De Britse krant noemde zijn quiz in een overzicht van populaire Europese programma's.

De Britse krant merkt in het artikel 'What Europe is really watching' op dat in Europese landen vaak dezelfde programma's opduiken - denk maar aan The Voice - maar dat er toch nog enkele programma's zijn die heel eigen zijn aan de nationale 'ziel'. Voor België is dat volgens hen Blokken.

"In de bizarre quiz wordt algemene kennis gecombineerd met het spelletje Tetris. Belgen moeten wel dol zijn op de vallende blokjes, want de quiz telt nu al meer dan 4.500 afleveringen", klinkt het ietwat verbaasd in het artikel. En ook Ben Crabbé zelf wordt aangehaald in het artikel: helemaal bovenaan prijkt zijn foto.

15-06-2016 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent is wel heel creatief bij de telling van zijn 'werk'

Prins Laurent is wel heel creatief bij de telling van zijn 'werk'

http://oi66.tinypic.com/bhhv7l.jpg

Prins Laurent verschilt met het Belgische hof van mening over zijn werk. Paleis en prins komen elk tot een andere uitkomst bij de telling van de werkzaamheden van Laurent in het afgelopen jaar. Het hof komt uit op 36 activiteiten, de prins zelf komt aan 69 verplichtingen, zo meldt Het Nieuwsblad vandaag.

Laurent heeft er belang bij zijn agenda op te poetsen, want na de Algemene Rekenkamer, die het financiële verslag in elk geval goedkeurde, moet nu een parlementscommissie beoordelen of Laurent zijn uitkering van de staat - in België dotatie geheten - van ruim 300.000 euro wel waard is.

Creatieve prins
Koning Filip stuurde zijn jongere broer er 36 keer op uit. Dat is niet bepaald veel. De 'prins van het volk' woonde filmpremières bij, bezocht het autosalon, at vlaaien bij Limburgse bakkers en wijdde gebouwen in. Laurent zelf echter voegde er nog talrijke aan toe en was daarbij zeer creatief.

Hij ontvangt jaarlijks de pin-upkalender van een garage in Turnhout. Vorig jaar echter ging hij deze zelf ophalen, kreeg een rondleiding door het bedrijf en voilà: hij had er een activiteit bij.

Zijn zus prinses Astrid kwam tot 59 activiteiten. Ze hield zich beter aan de opgave van het paleis, maar sjoemelde volgens Het Nieuwsblad ook door bijvoorbeeld vijf solo-optredens van echtgenoot prins Lorenz ook op eigen conto te schrijven.

15-06-2016 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Druggebruik koningin Wilhelmina had invloed op haar regeren"

"Druggebruik koningin Wilhelmina had invloed op haar regeren"

http://oi65.tinypic.com/o9mgb7.jpg

Dat de Nederlandse koningin Wilhelmina (1880 - 1962) geen gemakkelijke vrouw was om mee samen te werken, was al langer bekend. In een nieuw boek wordt haar gedrag nu in verband gebracht met haar medicijngebruik: de vorstin gebruikte pervetine, toentertijd een medicijn, tegenwoordig beter bekend als crystal meth.

Rechtshistoricus Marcel Verburg dook in het medisch dossier van Wilhelmina in het kader van zijn boek over het ministerie van Justitie tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dat boek verscheen in maart van dit jaar, waarna EenVandaag samen met hem een item maakte over haar medicijngebruik.

Niet normaal
Het verband tussen het functioneren van de vorstin en haar medicatie werd tot nu toe niet eerder gelegd. "Ik kwam op het idee om dat verband wel te leggen toen ik las welke vreemde beslissingen ze nam, waarna de ministerraad zich afvroeg of hare majesteit wel normaal was", aldus Verburg tegen EenVandaag.

Pijnstiller
Wilhelmina, die regeerde van 23 november 1890 tot 4 september 1948, nam de pervetine als pijnstiller. Dat was tijdens de Tweede Wereldoorlog gangbaar, aangezien het ook door het leger op die manier werd ingezet. Een van de bijwerkingen van het middel is echter het verliezen van remmingen, waardoor je heftiger reageert dan je normaal zou doen.

15-06-2016 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Kaëll zit nu ook écht in de Marie-Louise

Bart Kaëll zit nu ook écht in de Marie-Louise

http://oi68.tinypic.com/14nfsi8.jpg

"De Marie-Louise danst op en neer // ze gaat dwars door de woeste orkaan." Zo begint de hitsingle van Bart Kaëll uit alweer 1989. Het liedje behoort intussen zowat tot het Vlaams culturele erfgoed. De 55-jarige zanger postte vandaag op Instagram een foto waarop hij ook écht in de Marie-Louise blijkt te zitten. Gelukkig weten we allemaal dat dit goed afloopt: "de Marie-Louise zal nooit vergaan".

15-06-2016 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belle Perez is zwanger

Belle Perez is zwanger

http://oi67.tinypic.com/34qju2r.jpg

Belle Perez is in verwachting van haar eerste kindje. Bekenden van de zangeres zouden dat hebben verklapt aan het Nederlandse showbizzprogramma Shownieuws, en de zangeres heeft het ondertussen ook bevestigd in een videoboodschap aan Dag Allemaal .

De 40-jarige zangeres zou drie maanden zwanger zijn, maar van een roze wolk is nog niet bepaald sprake. Het zijn zware tijden nu haar verloofde Wouter wordt verdacht van medeplichtigheid bij een juwelenroof in Noordwijk. Hij zou samen met de butler van hotel Huis ter Duin voor tonnen aan diamanten hebben vervangen door replica's van glas.

Zwangerschapskwaaltjes
Het is niet te hopen dat Perez veel last heeft van zwangerschapskwaaltjes en misselijkheid want later deze week staat het huwelijk van Belle en Wouter op het programma. Vooralsnog gaat die gewoon door. De zangeres is overtuigd van de onschuld van haar aanstaande. "Ik sta honderd procent achter hem", liet zij gisteren weten aan RTL Boulevard.

15-06-2016 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jolien uit Temptation: "Chiara heeft alles verzonnen, ik heb niets met Marvin"

Jolien uit Temptation: "Chiara heeft alles verzonnen, ik heb niets met Marvin"

http://oi64.tinypic.com/2i8awlv.jpg

Het was opvallend nieuws enkele weken geleden: Jolien - de ex van Luc - zou een flirt gehad hebben met Marvin. "Niets van aan", zegt ze nu in Dag Allemaal. "Chiara heeft dat gewoon verzonnen."

Volgens Chiara zou Marvin ook Jolien hebben toegevoegd aan zijn lijstje met veroverde vrouwen, iets wat een paar weken geleden ook door Luc bevestigd werd. Jolien ontkent echter in alle talen. " Sorry, hoor: Marvin en ik... Hij is absoluut geen jongen voor mij. Zodus: nee, ik heb níks gehad met Marvin. Dat is wat Chiara rondvertelt, ja.... Geloof me: dat is een verzinsel, een dikke leugen."

Waarom Luc dat gerucht bevestigde, weet ze niet. "Ik veronderstel dat Luc wel weet dat ik me niet door Marvin zou laten verleiden, hij kent mij goed genoeg." Spijt van Temptation heeft ze echter niet, ondanks haar stukgelopen relatie. "Ik ben een hele ervaring rijker, ook al was 't dikwijls erg zwaar. En ik heb me ginder ook wel geamuseerd, hoor. Maar als je vraagt of ik nóg eens zou meedoen, zeg ik volmondig 'nee'."

Ook Marvin ontkent een avontuurtje met Jolien. "Dit is weer zo'n zot verhaal dat verspreid werd door Chiara. Ze kan 't nog altijd niet verkroppen dat het tussen ons niets is geworden. Maar alles is intussen opgehelderd. Luc weet nu ook dat Jolien en ik nooit intiem zijn geweest, en dat dat ook nooit zal gebeuren."

14-06-2016 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België-Italië met meer dan 2 miljoen volgers best bekeken EK-match ooit

België-Italië met meer dan 2 miljoen volgers best bekeken EK-match ooit

http://oi65.tinypic.com/29fe646.jpg

De groepswedstrijd België-Italië (0-2) op één werd gisteravond door 2.217.428 kijkers gevolgd en is daarmee de best bekeken EK-match ooit. Het vorige EK-record was voor de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Italië tijdens Euro 2000 in eigen land, toen stemden 1.985.000 kijkers af op die wedstrijd.

De openingswedstrijd van de Rode Duivels op het EK in Frankrijk haalde een marktaandeel van 78,4 procent.  Daarmee is het treffen België-Italië de op twee na best bekeken voetbalmatch ooit op de openbare omroep en het op drie na best bekeken tv-programma ooit op Vlaamse tv.

Sinds het WK 2014 in Brazilië is het record van het best bekeken tv-programma voor de wedstrijd België-Verenigde Staten. De achtste finale werd op 1 juli 2014 door 2.372.800 kijkers gevolgd (marktaandeel 84,1). Op de tweede plaats staat eveneens een WK-match van de Belgen in Brazilië. Op 26 juni 2014 keken 2.276.700 Vlamingen naar de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Zuid-Korea.

Het op twee na best bekeken tv-programma is Schalkse Ruiters met 2.278.675 kijkers. Sinds 2 maart 1997 stond het kijkcijferrecord op naam van dat programma, tot het record in 2014 verpulverd werd door de voetbalwedstrijd België-Verenigde Staten.

14-06-2016 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U kan nergens ter wereld beter eten dan in Modena

U kan nergens ter wereld beter eten dan in Modena

http://oi66.tinypic.com/rbzfoy.jpg

Massimo Bottura (53) mag zich dit jaar chef van het beste restaurant ter wereld noemen. Met zijn Osteria Francescana in het Italiaanse Modena is Bottura opgeklommen tot het allerhoogste plekje op de fameuze lijst van The Diners Club. Osteria Francescana doet haasje-over met de Spaanse nummer 1 van vorig jaar, El Celler de Can Roca. We moeten de top 50-lijst uitbreiden naar een top 100 om drie Belgische restaurants tegen te komen.

De vorige jaren strandde de charismatische chef Massimo Bottura op plaatsen vier (2011), vijf (2012), drie (2013 en 2014) en twee (2015) in de top 50. Maar dit jaar hoeft hij eindelijk geen enkele zaak nog boven zijn eigen driesterrenrestaurant dulden.

Naast Osteria Francescana staan El Celler de Can Roca (Girona, Spanje) en Eleven Madison Park (New York, VS) op het podium. Het bekende Deense Noma uit Kopenhagen zakt van drie naar vijf.

Nederland boven België

In de top 50 vinden we geen enkel Belgisch restaurant terug, maar wel het Nederlandse De Librije uit Zwolle, op stek 38. Bekijken we de top 100, dan komen we wél drie restaurants van eigen bodem tegen: Hof van Cleve (53), The Jane (54) en Hertog Jan (73). De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Nick Bril, de chef van The Jane in Antwerpen, een Nederlander is.

Massimo Bottura, chef-kok van het winnende restaurant, liep stage bij Alain Ducasse (Louis XV) en Ferran Adrià (El Bulli). Hij staat bekend als een experimentele vernieuwer. Hij bekijkt de traditionele Italiaanse keuken al jaren met een kritisch oog en brengt er gestaag wijzigingen in aan. Zo gaat hij eigenzinnig aan de slag met de wereldberoemde streekkaas, Parmigiano Reggiano. Allemaal niet vanzelfsprekend in het chauvinistische Italië, maar Bottura heeft intussen wel de hoogste culinaire top bereikt. En ook zijn landgenoten sluiten hem in de armen, als geslaagde bruggenbouwer tussen klassiek en modern.

Nog enkele opvallende feiten op een rij

- De hoogst gerangschikte vrouwelijke chef is de Française Dominique Crenn, van Atelier Crenn in San Francisco. Er komt veel kritiek op de organisatie omdat haar restaurant de top 100 niet haalde

- De grootste stijger is Maido uit Peru: het restaurant in Lima steeg van 44 naar 13

- De hoogste nieuwkomer - op 26 - is The Clove Club uit Londen.
- Alain Passard van L'Arpège in Parijs kreeg in New York de 'liftime achievement award'

- Pierre Hermé is dit jaar uitgeroepen tot de beste patissier ter wereld

- Belofte van het jaar 2016 is restaurant Den uit Tokio

- Italië telt 4 restaurants in de top 50 en de VS zes; Spanje haalt dan weer maar liefst drie keer de top 10

- Frankrijk zag drie chefs persoonlijk bekroond en gaat zo met de meeste individuele prijzen naar huis

14-06-2016 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jenny" stapt uit Thuis

"Jenny" stapt uit Thuis

http://oi68.tinypic.com/21bhbp.jpg

Liever géén rol meer dan zo'n kleintje, vindt Janine Bischops Bij de populaire Eén-soap 'Thuis' zitten ze met de handen in het haar. Eén van de belangrijkste gezichten heeft haar ontslag gegeven: Janine Bischops (73), die sinds aflevering 1 in de huid kroop van Jenny Verbeeck, stapt op. Uit ­onvrede met de almaar kleinere rol die haar werd toebedeeld.

Hans Roggen, producer van de soap, en de VRT bevestigen het nieuws. "Janine heeft inderdaad te ­kennen gegeven dat ze liever wil stoppen", zegt Roggen. "Wij ­vinden dat ­allemaal erg jammer, maar we respecteren het. Ze vindt het na 20 jaar bij de reeks goed geweest."

Dat de actrice opstapt vanwege haar steeds kleinere aandeel in de soap, wil hij evenwel niet ­gezegd hebben. "Ik vind de rol van Jenny Verbeeck nog steeds zeer belangrijk, ook al is ze dan misschien niet meer zo aanwezig. Ze is nog steeds het geweten van 'Thuis'. Jenny toont anderen de weg en geeft raad. Zij is de vrouw die op geregelde tijd­stippen iedereen eens goed de waarheid zegt. Onlangs nog was er een mooie scène waarbij ze haar ex-man, Frank Bomans, flink haar gedacht zei omdat hij zijn huwelijk met Simonneke ­opgeeft. Een passage die impact had en door de 'Thuis'-fans zeer geapprecieerd werd", aldus de producer.

De actrice zelf wil niet reageren op haar vertrek. Eerder had ze in een interview wel al laten doorschemeren dat ze niet bepaald blij was met de gang van zaken bij 'Thuis'. Waar ze vroeger bijna ­dagelijks op de set verwacht werd, had ze de laatste tijd soms maar drie dagen per maand werk voor de soap - en alle 'Thuis'-­acteurs werken zonder vast contract. Ze worden per dag betaald, via een interimkantoor.

14-06-2016 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace Crombé stalkt 27-jarige vrouw: "Hij is ziekelijk verliefd"

Ignace Crombé stalkt 27-jarige vrouw: "Hij is ziekelijk verliefd"

http://oi68.tinypic.com/160r7nm.jpg

Terwijl zijn ex-vrouw Trisha op bevallen staat, verloopt het liefdesleven van Ignace Crombé een stuk minder rooskleurig. Hij zou een 27-jarige vrouw stalken, meldt Dag Allemaal.

Het zou gaan om de 27-jarige Alev uit Kortrijk. Een van haar goede vriendinnen contacteerde Dag Allemaal omdat de situatie met Crombé volkomen uit de hand loopt. "Hij is gewoonweg gestoord. Ziekelijk geobsedeerd", klinkt het. "Alev gaat er helemaal onderdoor."

Het begon volgens de vriendin allemaal meer dan een jaar geleden. "In die periode vertelde Ignace in Dag Allemaal over zijn leven als alleenstaande vader. Alev was ontroerd, omdat ze zelf enkele mislukte IVF-pogingen achter de rug had. Ze stuurde Crombé een berichtje via Facebook. Dat ze het een mooi artikel vond en dat hij best wat zelfverzekerder mocht zijn, dat hij vast een goeie papa is voor Axelle. Hij reageerde: hij was blij met haar boodschap en nodigde Alev uit voor een drankje bij hem in de tuin."

De twee spraken een paar keer af, waarbij het bij Alev enkel om vriendschap ging. Ignace dacht daar echter anders over. "Sinds februari is 't geëscaleerd. Ignace Crombé heeft in zijn kop gestoken dat hij écht een romance beleeft met Alev. Terwijl zij al meer dan drie jaar een vriend heeft."

Vrienden bij de politie
Sindsdien wordt Alev voortdurend gestalkt door Crombé. "De ontelbare berichten die hij Alev al heeft gestuurd... 'Ik maak jouw relatie kapot', bijvoorbeeld. Zo heeft hij een vriendin ingeschakeld om haar vriend berichten te sturen. Om te stoken met allerlei verzinsels over z'n zogezegde relatie met Alev. En ook: 'Ik krijg altijd mijn zin, zowaar ik Ignace heet!' Hij heeft zelfs allemaal foto's van Alev in z'n huis opgehangen, alsof ze zijn lief is. En als Alev dreigt om klacht in te dienen, zegt hij dat hij genoeg vrienden heeft bij de politie."

Alev zelf bevestigt de situatie aan Dag Allemaal: "Mijn zenuwen staan op springen", klinkt het. Ignace zelf heeft het wel over een relatie. "We kunnen hierover beter straks bellen wanneer ze bij mij is, dan kunnen Alev en ik samen naar buiten treden", gaf hij door aan het weekblad. Dat telefoontje is er echter nooit gekomen.

14-06-2016 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puntbeha van Madonna onder de hamer

Puntbeha van Madonna onder de hamer

http://oi67.tinypic.com/24peyyw.jpg

Het zou zomaar eens het bekendste stukje lingerie ter wereld kunnen zijn en het gaat morgen bij het Engelse modeveilinghuis Kerry Taylor onder dehamer: Madonna's korset met de fameuze 'puntborsten'.

Niemendalletje of niet, er zal een fikse prijs voor neergelegd moeten worden. Experts schatten dat liefhebbers maar liefst zo'n 35.000 euro voor het gouden gevalletje over zullen moeten hebben. De bh, ooit ontworpen door Jean Paul Gaultier, heeft dan ook een prominente plek in de modegeschiedenis van de 20ste eeuw.

The Queen of Shock zorgde in de jaren 80 en 90 voor een revolutie door lingerie niet meer onder een jurk of trui te verstoppen maar gewoon, zichtbaar in videoclips en op het podium te dragen.

Galajurjk
Onder de hamer bij dezelfde veiling van vintage-kleding: een zeegroene galajurk van prinses Diana uit 1986 van haar lievelingsontwerper Catherine Walker.

13-06-2016 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wij zijn geen slechte verliezers. De vraag is alleen: hebben we wel verloren?"

"Wij zijn geen slechte verliezers. De vraag is alleen: hebben we wel verloren?"

http://oi64.tinypic.com/esluur.jpg

De storm rond de finale van 'Mijn Pop-Uprestaurant' is nog altijd niet gaan liggen. Willem en Miette van Jalapeño Loco blijven erop aandringen dat VTM vrijgeeft hoeveel stemmen er precies binnengelopen zijn, ondanks de cyberaanval. De zender weigert. "Doen we nooit."

Bijna 600.000 mensen waren er donderdagavond getuige van hoe Chloë en Magali van Strombowli op de dijk van Knokke 'Mijn Pop-Uprestaurant' wonnen en naar huis trokken met 100.000 euro. Miette en Willem, de twee verliezers van Jalapeño Loco, reageerden sportief: ze gaven de 'vosjes' alle lof en verteerden de nederlaag met de glimlach. Dat er tijdens het stemmen iets was misgelopen - iets wat de kijker ook al had kunnen merken tijdens de uitzending - leek dan nog een detail. Tot één dag later de ware omvang duidelijk werd: hackers hadden een cyberaanval uitgevoerd en hadden daarmee de hele stemronde in het honderd gestuurd. Miette en Willem kozen ervoor om niet te reageren. Maar afgelopen weekend, toen alles wat bezonken was, deden ze dat wél.

"Oei, dit klopt niet"
Willem: "Meteen na het bekend raken van de uitslag gingen Miette en ik er nog van uit dat het om een lokaal probleem ging. We dachten: de mast in Knokke is overbelast. Kan gebeuren. Tot we een halfuur later het thuisfront hoorden. Familie, vrienden: bijna niemand had z'n stem kunnen uitbrengen. Van de 200 sympathisanten die in ons thuisdorp bijeen waren gekomen om te kijken op een groot scherm, had maar 2 tot 3% kunnen stemmen. In een café waar honderd man was samengetroept, had welgeteld één iemand z'n stem kunnen uitbrengen. In het Chirolokaal, waar óók een heleboel mensen zaten, net hetzelfde. Toén wisten we: oei. Dit klopt niet."

13-06-2016 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijkcijfers Top Gear naar dieptepunt

Kijkcijfers Top Gear naar dieptepunt

http://oi65.tinypic.com/snebe9.jpg

Steeds meer Britten laten de nieuwe serie afleveringen van Top Gear links liggen. Zondagavond stemden 2,4 miljoen mensen af op de autoshow, wat volgens The Guardian de laagste score is in meer dan tien jaar.

Top Gear begon twee weken geleden nog met 4,3 miljoen kijkers, verloor er vorige week 1,6 miljoen en moet het nu met 400.000 minder kijkers doen. De laatste keer dat het programma zo weinig kijkers trok was in juni 2003. De show had overigens wel flinke concurrentie van de voetbalwedstrijd Duitsland - Oekraïne waar 6,3 miljoen Britten op afstemden.

Het BBC-autoprogramma ligt sinds het ontslag van Jeremy Clarkson en het vertrek van collega-presentatoren Richard Hammond en James May onder een vergrootglas. De nieuwe serie wordt gepresenteerd door Chris Evans en Matt LeBlanc. De twee werden door de tv-kijkers echter niet met open armen ontvangen. Veel Britten vinden dat ze te veel hun best doen om hun voorgangers te kopiëren. Ook zouden Evans en LeBlanc geen chemie hebben.

13-06-2016 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van Gordon Ramsay verliest kindje na vijf maanden zwangerschap Bewaar artikel

Vrouw van Gordon Ramsay verliest kindje na vijf maanden zwangerschap

http://oi65.tinypic.com/2434784.jpg

De vrouw van Gordon Ramsay heeft na een zwangerschap van vijf maanden een miskraam gehad. Een maand nadat bekend werd dat Tana zwanger was van een vijfde, schreef Gordon maandag op Facebook dat ze het kindje verloren zijn.

"We hebben een verschrikkelijk weekend achter de rug", schrijft Gordon. ''We zullen als gezin hiervan herstellen. We willen iedereen bedanken voor de steun. Onze speciale dank gaat uit naar het ziekenhuis van Portland", aldus Ramsay.  

De 49-jarige tv-kok en Tana zijn al ouders van Megan (18), de tweeling Holly en Jack (16) en de 14-jarige Tilly. Vorige maand vertelde Ramsay dat er nog een vijfde kind zou volgen.  

13-06-2016 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ivo Van Hove wint twee Tony Awards

Ivo Van Hove wint twee Tony Awards

http://oi66.tinypic.com/ajqdsy.jpg

De Belgische regisseur Ivo Van Hove heeft gisterenavond twee Tony Awards gewonnen. Dat zijn de meest begeerde Amerikaanse theaterprijzen. Onze landgenoot won de Tony voor Beste regisseur van een toneelstuk en die voor Beste revival van een toneelstuk, voor zijn Broadway-productie van "A View from the Bridge" van Arthur Miller.

Van Hove had in totaal negen nominaties in de wacht gesleept voor de Tony Awards. Voor "A View from the Bridge" was hij vijf keer genomineerd, voor zijn Broadway-adaptatie van "The Crucible", ook al van Arthur Miller, was hij vier genomineerd. Zijn vaste lichtontwerper en scenograaf Jan Versweyveld ontving voor beide producties een nominatie voor beste lichtontwerp en voor "A View from the Bridge" ook een nominatie voor beste scenografie, maar kon die niet verzilveren. Ook de drie genomineerde acteurs Mark Strong, Sophie Okonedo en Bill Camp bleven met lege handen achter.

Van Hove (1958) is sinds 2001 directeur van Toneelgroep Amsterdam. Voor zijn regie van "A View from the Bridge" kreeg hij eerder al twee Olivier Awards, de meest prestigieuze prijzen in de Britse theaterwereld.

Grote winnaar bij de uitreiking van de Tony's was de hiphopmuscial "Hamilton". Die was genomineerd in zestien categorieën, en wist er elf van te verzilveren, onder meer in de categorieën Beste musical, Beste mannelijke Hoofdrolspeler en Beste Muziek. Dat was eentje te kort om het record van 12 Tony's, op naam van de musical "The Producers" uit 2001, te evenaren.

Eerbetoon Orlando
Presentatie was dit jaar in handen van James Corden. De Britse talkshowhost en komiek is in de VS bekend vanwege The Late Late Show, die wordt uitgezonden op CBS. Corden besteedde in zijn openingsspech aandacht aan het bloedbad dat zaterdagavond werd aangericht in een homoclub in Orlando, Florida. Daarbij kwamen vijftig mensen om het leven. 'Het theater is een plek waar elk ras, overtuiging, seksualiteit en sekse gelijk is, omarmd en geliefd wordt. Haat wint nooit. Daar moeten we samen voor zorgen. Deze show is een symbool voor en viering van dat principe', aldus Corden.

13-06-2016 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boeken Jochem Myjer en Tosca Menten in de prijzen voor beste kinderboeken

Boeken Jochem Myjer en Tosca Menten in de prijzen voor beste kinderboeken

http://oi67.tinypic.com/era04y.jpg

Jochem Myjer en Tosca Menten hebben de beste kinderboeken van afgelopen jaar geschreven. Ze sleepten de Prijs van de Nederlandse Kinderjury in de wacht voor respectievelijk 'De Gorgels' en het boek 'Dummie de mummie en de drums van Massoeba'.

De Nederlandse kinderjury kent publieksprijzen toe in de leeftijdscategorieën van 6 tot en met 9 jaar en in de klasse van 10 tot en met 12 jaar. Myjer, die voor het eerst was genomineerd, won de prijs in de eerste categorie. Menten kreeg de prijs in de categorie voor de oudere kinderen. In het verleden werden al zes van haar boeken genomineerd voor deze prijs.

De publieksprijs voor de kinderboeken werd voor het derde opeenvolgende jaar uitgereikt in het Haagse Kinderboekenmuseum. Dit gebeurde tijdens het festival Kinderboekenparade dat in en rondom het museum werd gehouden.

In totaal werden er ruim 24.500 stemmen uitgebracht op de genomineerde titels. De Senaat van de Nederlandse Kinderjury reikte, naast de publieksprijzen, ook nog zijn eigen prijs uit in de twee leeftijdscategorieën. Deze Pluim van de Senaat ging in de categorie van de jongste kinderen naar 'Botje' van Janneke Schotveld. In de klasse van 10 tot en met 12 jaar was de prijs voor 'De gruwelijke generaal' van Jozua Douglas.

12-06-2016 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandoening maakt gitaarspel bijzonder pijnlijk voor Eric Clapton

Aandoening maakt gitaarspel bijzonder pijnlijk voor Eric Clapton

http://oi63.tinypic.com/2liirtx.jpg

Eric Clapton krijgt als gevolg van zenuwbeschadiging steeds meer moeite met zijn gitaarspel. De 71-jarige zanger en componist heeft veel pijn, vertelt hij in een interview met Classic Rock Magazine.

"Het begon met pijn in mijn onderrug en werd perifere neuropathie, waarbij het voelt alsof er elektrische schokken door je benen gaan", legt Clapton uit. "Ik heb moeten leren omgaan met dingen die horen bij ouder worden."

Ondanks de tegenslagen blijft Clapton muziek maken, zijn 23e soloplaat 'I Still Do' verscheen vorige maand. De Engelsman staat er versteld van dat hij nog in leven is. "Gezien mijn verslavingen is het fantastisch dat ik nog leef", zegt Clapton, die kampte met alcohol- en drugsverslavingen. "Ik had het loodje lang geleden al moeten leggen, maar kreeg nog een kans."

12-06-2016 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Cindy Crawford maakt debuut op catwalk

Zoon Cindy Crawford maakt debuut op catwalk

http://oi63.tinypic.com/2zgu90x.jpg

Presley Gerber trad gisteren in de voetsporen van zijn moeder. De zestienjarige zoon van Cindy Crawford stapte in Los Angeles voor het eerst de catwalk op.

Cindy prees haar zoon de hemel in. "Het was zo leuk om hem in de show van Moschino te zien lopen", schreef het voormalig topmodel bij een foto van haar oudste kind. Cindy deelde ook een kiekje met modeontwerper Jeremy Scott. Ook Cindy's dochter Kaia, eveneens model, ging backstage op de foto met de ontwerper.

Presley Gerber was niet de enige die gisteren zijn catwalkdebuut maakte. Ook Anwar Hadid liep voor het eerst mee in een modeshow. De zestienjarige trad daarmee in de voetsporen van zijn zussen Gigi en Bella, die eerder al voor Moschino over de catwalk liepen. Moeder Yolanda was trots op haar kroost. "Drie keer gezegend op de catwalk", schreef de Nederlandse op Instagram bij een kiekje van haar kinderen.

12-06-2016 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Karen Damen toch nog even ros blijft

Waarom Karen Damen toch nog even ros blijft

http://oi68.tinypic.com/1zebd79.jpg

De grootste kapsel-switch in de Vlaamse showbizzgeschiedenis is tot nader order uitgesteld: Karen Damen heeft haar rosse kapsel nog niet ingewisseld voor een nieuw kleurtje.

Normaal gezien zou ze vrijdag in de kappersstoel plaatsnemen, maar zo ver is het niet gekomen. Na 18 jaar 'de rosse van K3' te zijn geweest, blijft Karen dus toch nog even bij haar vertrouwde coupe. "Ik denk dat ik morgen toch maar niet naar de kapper ga", tweette ze donderdagavond al. En inderdaad: de zangeres en tv-figuur belde haar afspraak af, naar verluidt omdat ze geschrokken is van de massale belangstelling.

Gisteren maakte Karen in een tweet duidelijk dat ze de heisa rond haar kapsel niet zo goed begrijpt. En dat er belangrijkere zaken zijn, zoals het goede doel dat ze steunt. Ze stelde gisteren een nieuwe gin voor, speciaal gemaakt voor de vzw With Love by Ferre. Een organisatie opgericht door de ouders van de overleden Ferre. "Hij was een jongetje die de strijd tegen kanker heeft verloren. Zijn verhaal heeft mij heel erg geïnspireerd", aldus Karen Damen aan Het Nieuwsblad. Haar zoontje Sky was er ook bij op het event, hij beleefde alvast de tijd van zijn leven op de dansvloer. In onderstaand filmpje kun je zien dat hij de duidelijk de moves van zijn mama heeft.

12-06-2016 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!