NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckham toont naakte Posh op t-shirt

Beckham toont naakte Posh op t-shirt

De afbeelding “http://img82.imageshack.us/img82/1153/large273748hy0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Zelfs tijdens een trip naar Brazilië toont David Beckham dat zijn Victoria hem nauw aan het hart ligt. Becks toonde in Zuid-Amerika, waar hij na Londen en Los Angeles een derde voetbalschool oprichtte, het nieuwste t-shirt van Victoria voor het goede doel. Posh poseerde naakt, om de gevaren van huidkanker onder de aandacht te brengen. Marc Jacobs is verantwoordelijk voor de creatie.

Victoria bedekt haar borsten met de handen, waaronder de tekst 'Protect the skin you're in' staat te lezen. Met het shirt steunt Posh de Interdisciplinary Melanoma Cooperative Group. Al vinden we dat die met Victoria als uithangbord een nogal rare keuze heeft gemaakt. De Spice Girl vertoont zich op de rode loper bijna steevast met een door de zonnebank gebruinde huid.

Maar volgens Posh is haar houding rond de zaak veranderd, nu ze in Los Angeles woont. "Ik besef nu hoe belangrijk het is om veilig te zonnen, net zoals ik ervoor zorg dat mijn drie jongens niet te veel blootgesteld worden aan de zon", aldus Victoria.

31-01-2008 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarkozy en Bruni vervolgen Ryanair voor reclame

Sarkozy en Bruni vervolgen Ryanair voor reclame

De afbeelding “http://img134.imageshack.us/img134/1197/large273789rw1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een advocaat van de Franse president Nicolas Sarkozy heeft twee rechtszaken aangespannen tegen lagekostenmaatschappij Ryanair. De maatschappij heeft voor een advertentie een foto gebruikt van de Franse president en zijn vriendin Carla Bruni. Dat meldt de website van de Franse krant Le Monde.

Voor de schending van de rechten op zijn afbeelding zonder toestemming en met het doel tot reclame vroeg Sarkozy een euro schadevergoeding met interest en het verbod op het commercialiseren van zijn beeld. Bruni vraagt 500.000 euro tegen mogelijke toekomstige schade met interest. Thierry Herzog, de advocaat van Sarkozy, zei dat Bruni's eis gebaseerd was op haar werk als model. "Ze heeft reclamecontracten met merken die haar veel betalen om hen te vertegenwoordigen", aldus Herzog. "Een foto van Carla Bruni, dat kost 500.000 euro."

De reclame verscheen eerder deze week in de krant Le Parisien en toont een lachende Sarkozy en Bruni. Boven Bruni's hoofd prijkt een gedachteballonnetje waarin staat: "Met Ryanair kan mijn hele familie naar mijn huwelijk komen". Volgens verschillende media zouden Sarkozy en Bruni in februari in het huwelijksbootje stappen.


31-01-2008 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Phil heeft spijt van bezoekje aan Britney

Dr. Phil heeft spijt van bezoekje aan Britney

De afbeelding “http://img100.imageshack.us/img100/8529/large274151qd7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Dr. Phil heeft er spijt van dat hij Britney Spears ooit heeft willen helpen. Dat verklaarde hij in het Amerikaanse televisieprogramma Good Morning America.

Pers
De tv-psycholoog bracht onlangs op verzoek van haar familie een bezoekje aan de zangeres tijdens haar recente opname in een ziekenhuis in Los Angeles. Na afloop liet hij aan de pers weten te geloven dat Britney dringend "medische en psychologische hulp" nodig heeft. Dit zorgde voor grote woede bij de familie Spears. "De familie vroeg hem in vertrouwen om steun, niet om verklaringen aan de pers te doen", verklaarde een woordvoerder destijds.

Spijt
Dr. Phil heeft nu aangegeven spijt te hebben van zijn uitlatingen. "Ik heb spijt van mijn verklaring. Het heeft niets geholpen. Het heeft geen nut gehad." Eerder zag hij al af van zijn plan een uitzending van zijn show te wijden aan de problemen van de zangeres.

Vergunning
Het therapeutische bezoekje van Dr. Phil aan Britney zorgde niet alleen voor vraagtekens bij de familie Spears. De California Board of Psychology diende een aanklacht tegen hem in omdat zijn hulp aan de popprinses illegaal zou zijn; hij beschikt niet over een vergunning om in Californië te mogen werken.

31-01-2008 om 01:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
30-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ma Amy Winehouse:

Ma Amy Winehouse: "Bang dat ze nog dit jaar de pijp uitgaat"

De afbeelding “http://img444.imageshack.us/img444/1381/large270114io4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Hoewel haar dochter nu al vier dagen in de afkickkliniek verblijft en de dokters blij zijn met haar vooruitgang, vreest de moeder van Amy Winehouse dat de zangeres nog dit jaar overlijdt.

Zelfde weg op als Britney Spears
Janis Winehouse is bang dat het te laat is om haar dochter nog te redden. "Ze gaat dezelfde weg op als Britney Spears", verklaart ze in de Sunday Mirror. Zes dagen nadat The Sun een video uitbracht waarop Amy Winehouse crack rookt, liet ze zich opnemen in een ontwenningskliniek.

Begrafenis
"Ik wist dat mijn dochter problemen had met drugs. Maar het zo te zien, was hartverscheurend. Ik besef heel goed dat mijn dochter binnen het jaar dood kan zijn. We kijken toe hoe ze zich stilletjesaan van kant maakt. Ik heb al vrede genomen met haar dood. Ik heb haar zelfs al gevraagd waar ze begraven wil worden. Ze heeft me uitgenodigd op de uitreiking van de Grammy Awards over enkele weken, maar iets zegt me dat ze dan niet meer zal leven. Ik kijk naar Heath Ledger en Britney Spears en stel vast dat Amy dezelfde weg opgaat. Het is alsof ik zit toe te kijken hoe een auto crasht, zonder dat ik er iets aan kan verhelpen".

Ontwenningsverschijnselen
Een familievriend ziet het allemaal minder dramatisch. "Ze bekijkt het dag aan dag, maar ze heeft die moeilijke stap om te gaan afkicken toch genomen. Ze is de voorbije dagen ziek geweest en ze lijdt aan ontwenningsverschijnselen, maar ze houdt vol. We hopen dat er eindelijk licht schijnt aan het eind van de tunnel. Ze zal zo lang als nodig is in de kliniek blijven en dat kan oplopen tot drie of vier weken".

30-01-2008 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Heath Ledger stierf een natuurlijke dood"

De afbeelding “http://img407.imageshack.us/img407/4241/large269617hn4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Bronnen dichtbij het onderzoek beweren dat de dood van acteur Heath Ledger een natuurlijke oorzaak kan hebben gehad. De Amerikaanse nieuwssite TMZ.com beweert dat de graad van intoxicate door medicijnen in het bloed van Ledger zo laag was dat het onwaarschijnlijk is dat die zijn dood zou hebben veroorzaakt.

Verhaal masseuse klopt niet
TMZ meldt ook dat de onderzoekers niet geloven dat de masseuse Heath heeft horen snurken toen ze rond één uur 's nachts in zijn slaapkamer kwam. Volgens bepaalde bronnen stelde een brandweerman rond drie uur rigor mortis (lijkstijfheid) aan Ledgers kaak vast. Aangenomen wordt dat Ledger toen al drie uur dood was, dus is het zeer onwaarschijnlijk dat zijn masseuse hem om één uur heeft horen snurken.

Drugs opgeruimd?
Geruchten als zou de masseuse een plot hebben beraamd met de lijfwacht van Mary-Kate Olsen, om illegale drugs uit het appartement te verwijderen, worden niet bevestigd door het onderzoek. Dat zou volgens de politie onmogelijk geweest zijn omdat de politie erbij was toen de lijfwacht ter plekke was. Naar eigen zeggen contacteerde de masseuse de lijfwacht omdat ze wist dat hij een erkende verpleger was.

30-01-2008 om 10:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
29-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pps over ballet
PPs over ballet
Ballet is een dansvorm. Het wordt meestal op klassieke muziek gedanst en is van oorsprong Italiaans. Meestal worden er in het ballet bepaalde historische of mythische verhalen uitgebeeld al dansend. Vooral in Rusland werd het ballet zeer populair. De hele bekende balletdansers van vroeger waren dan ook vaak Russen. De eerste balletvoorstellingen waren een hele belevenis. Het waren nooit geziene spektakels. In één voorstelling deden er honderden dansers, muzikanten, zangers, zangeressen en zelfs schilders mee...

Al van sinds hun bestaan dansen mensen ter ere van hun goden. Ze dansten voor regen, om een goede jacht te hebben, om genezing af te smeken, enz... Op rotstekeningen kunnen we zien dat de mensen al van sinds de oertijd dansten. De mooiste rotstekeningen van dansende mensen zijn te zien in de grot van Trois-Frères in Frankrijk....

In filmland bestaan er westerns, animatiefilms, oorlogsfilms, komedies, thrillers,... maar ook musicals. Deze muzikale films waarin er ook duchtig gedanst wordt, ontstonden samen met de geluidsfilm. In 1927 was dat. De eerste musical was getiteld The Jazz Singer. De volgende musical op het witte doek had een hele sprekende titel en vertelde precies over wat het ging: All talking! All singing! All dancing!. En ook nu is musical nog altijd populair zowel in de bioscoop als op het witte doek. Denk maar aan de fantastische film Moulin Rouge of aan de Vlaamse theaterproductie Kuifje en de Zonnetempel...


29-01-2008 om 11:48 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
28-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B ging maar drie keer met Eddie Murphy naar bed

Mel B ging maar drie keer met Eddie Murphy naar bed


Naar verluidt is Spice Girl Mel B slechts drie keer van de grond geweest met Eddie Murphy, maar dat was voldoende om haar zwanger te maken. De twee waren maar drie maanden samen. Dat meent News of the World.

Niet verliefd
De krant sprak met een familielid van Murphy. "Die twee lusten elkaar rauw, maar Eddie is nooit verliefd geweest op Mel B. Nu probeert ze hem te pluimen. Ze eist een huis in Malibu van 7 miljoen euro en achttien jaar lang alimentatie".

Erin geluisd
Zeer passioneel was de relatie tussen Mel B en Eddie Murphy niet. "Ze gingen maar drie keer met elkaar naar bed, en Eddie was dan ook enorm verrast toen ze aankondigde dat ze zwanger was van hem. Dat was nadat ze al uit elkaar waren. Hij kon echt niet geloven dat het zijn kind was. Bovendien had ze hem verzekerd dat ze een spiraaltje had. Sinds een DNA-test uitwees dat hij echt wel de vader is, is het tot Eddie doorgedrongen dat hij erin geluisd is".

Beroemde vent binnendoen
"Van zodra ze aan Eddie voorgesteld werd, smolt ze weg en begon ze haar vrienden te vertellen dat ze met hem zou trouwen. Het was duidelijk dat ze, net als Posh, een bekende vent aan de haak wilde slaan. Ze wilde faam en fortuin, maar meer nog wilde ze een rijke en beroemde vent".

Murphy betaalt maandelijks ruim 11.000 euro onderhoudsgeld voor zijn nu negen maanden oude dochter Angel Iris, maar hij weigert elk contact met Mel B.

Triootje
Volgens de bron wist Murphy al voordat Mel zei dat ze zwanger was, dat er stront aan de knikker was. "Op een van hun eerste afspraakjes vertelde ze Eddie dat ze fantaseerde over een triootje met een vrouw die ze kende. Eddie geloofde zijn oren niet. Het was meteen duidelijk dat ze een sterke seksuele appetijt heeft. Maar Eddie heeft enorme smetvrees en seks met een vreemde vrouw, dat ziet hij niet zitten".

Bevallen op Murphy's verjaardag
Bovendien is Murphy ervan overtuigd dat Mel B opzettelijk beviel op zijn verjaardag om hem een oor aan te naaien. "De bevalling was uitgerekend voor 15 april, en Eddie's verjaardag is op 3 april. Hij is van oordeel dat ze een afspraak maakte om op die dag een vroegtijdige keizersnee te krijgen zodat zijn dochter op zijn verjaardag zou geboren worden. Nu zal hij nooit meer van zijn verjaardag kunnen genieten. Die dag kan hij enkel nog denken aan het leed dat ze hem heeft berokkend". Poor, poor Eddie. Straks moeten we nog onze zakdoeken bovenhalen.

28-01-2008 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Satyn wint eerste voorronde Eurosong

Katy Satyn wint eerste voorronde Eurosong

De afbeelding “http://img212.imageshack.us/img212/4475/large269238lq0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Katy Satyn heeft de eerste voorronde van Eurosong 2008 gewonnen. Haar nummer 'Magical Sensation' kon de Eén-kijkers het meest bekoren, en is samen met 'What I like about you' van oudgediende Brahim al zeker van een plaats in één van de twee halve finales. Femme Fatale en Raeven kunnen nog een wildcard krijgen, Eva Darche ligt uit de wedstrijd.

Wedstrijd
Twee jaar na de deelname van Kate Ryan, mocht Vlaanderen de Belgische Songfestivalvertegenwoordiger nog eens kiezen. Na de magere oogst van de jongste edities, vond een meerderheid van de HLN.BE-bezoekers dat België beter niet meer deelnam aan de grootste liedjeswedstrijd ter wereld. De wedstrijd zou immers doorgestoken kaart zijn, daar buurlanden te veel op elkaar zouden stemmen.

Tijd heelt echter alle wonden, dus het circus mocht opnieuw van start gaan. Uit honderden inzendingen selecteerde de VRT in opperste discretie twintig kandidaten, die naar de gunst van de kijker mogen dingen in vier voorrondes, twee halve finales en een finale.

Een wedstrijd op televisie kan niet zonder een jury. Marcel Vanthilt was weer van de partij, Eurosongkenner André Vermeulen vreemd genoeg niet. Kris Wauters nam zijn plaats in, terwijl Katrina 'and the Waves' Leskanich als voormalig Songfestivalwinnares de plaats van Johnny Logan als 'lieve, zalvende stem' leek in te nemen. Leek, want de zangeres is zeker niet op haar mondje gevallen.

Katy Satyn
Star Academy-deelneemster Katy Satyn kreeg de moeilijke opdracht de eerste voorronde af te trappen. "Toen ik vier jaar was, ben ik eens naar school gegaan zonder onderbroek", was het eerste dat we over haar vernamen in het promofilmpje. Ach ja, tegenwoordig komen wel meer zangeressen zonder ondergoed op straat.

Haar nummer 'Magical Sensation' heeft als basis een dwarsfluitriedeltje met een vette beat eronder, een beetje Milk Inc. meets Riverdance. De verschillende invloeden en het pakkende refrein maken het nummer 'helemaal Eurosong', en dat is een goede reden om het te sturen. Of net niet natuurlijk, als de andere landen ook 'typische' Eurosongnummers sturen.

Vier acrobatische dansers huppelden rond Katy, die goed zong en er natuurlijk ook goed uitziet. "Een lekkere brok", zei Marcel Vanthilt daarover, terwijl Kris Wauters niet verder kwam dan "de mooiste artieste na La Esterella". Kris werd wel niet heel koud of warm van de song, maar vond hem goed gemaakt. Wauters vroeg zich ook terecht af hoe de koortjes en de vele backingvocals zouden worden opgevangen, mocht Satyn ooit op het uiteindelijke festival in Belgrado geraken. Daar moet alles immers live gezongen worden. Misschien kan Katy de hulp inroepen van de twee Zweedse vrouwen die Kate Ryan twee jaar geleden vocaal bijstonden.

Raeven
Iets steviger ging het eraan toe bij Raeven, een tweeling uit Houthalen die als 'Twin Girls' vijf jaar geleden al eens deelnam aan Eurosong for Kids. De meisjes gingen meteen pakkend van start met een 'para pararaah'-zangstukje dat zich meteen tussen je oren nestelt. De dames deden het zonder huppelende dansers, maar met een heuse groep. Rechttoe rechtaan, met een degelijk nummer zonder een uitgekiende choreografie, dat mag ook wel eens. De groepsleden liepen er echter wel héél gewoontjes bij, wat wel afstak tegen het flashy roodzwart van de zangeressen. We zagen dus bijzonder weinig showelementen bij de meisjes van Raeven, die bij het einde van het nummer dan toch een poging tot gimmick bovenhaalden door het shirt van de gitarist zijn lijf te trekken. De gitarist heeft namelijk een grote tatoeage op zijn rug, wat dan bijzonder stoer mag zijn aan het zwembad, bij de preselecties van Eurosong is het gewoon verschrikkelijk lullig.

De meisjes oogstten wel sympathie bij de jury. Kris Wauters geloofde het nummer, en ook Katrina vond het een prima popsong, ondanks de boodschap over de opwarming van de aarde die erin verpakt zit. "Jullie hebben nog maar kleine ballen," vond ze. "Jullie moeten echt grote, harige ballen krijgen", ging ze verder. Johnny Logan had zoiets ongetwijfeld nooit over zijn lippen gekregen. Katrina blijkt dan, ondanks het feit dat ze het Songfestival ooit won voor Groot-Brittannië, gewoon een Amerikaanse te zijn. Ze zal blij zijn dat ze op de Belgische televisie het woord 'ballen' niet wegbliepen, denken we dan maar.

Marcel Vanthilt herinnerde zich dat rocknummers het niet zo goed doen op het Songfestival, en nam daar Sergio met 'Sister' als voorbeeld van. Vanthilt vond ook het trucje met de tatoeage nogal flauw. Hij had liever "een vlam die uit zijn reet komt" gezien, misschien iets voor in de halve finale. Raeven heeft al wel een flinke radiohit te pakken, besloot Marcel.

Brahim
Idool 2003-finalist Brahim is tegenwoordig blijkbaar een soulzanger, en is dat naar eigen zeggen eigenlijk altijd al geweest. "Waarom maak je dan al jaren hiphop?", is dan de eerste vraag die bij ons opkomt, maar Bart Peeters wou liever weten hoe het zat met het liefdesleven van de sympathieke Torhoutenaar. Goed nieuws voor de dames: het is blijkbaar vrij triestig. Slecht nieuws: Brahim heeft geen tijd voor een vriendin, die trouwens "een dikke kont moet hebben". Dat herinnert ons er trouwens aan dat Ella en Dorien Leyers niet meer in de uitzending zitten als sidekicks van Bart Peeters. Brahim en Dorien waren na die uitzendingen namelijk even een koppel.

Geen hiphop meer dus bij Brahim, wiens hoedje nu alleszins toch minder onnozel staat dan toen hij nog rapte. Het bestaan als soulzanger gaat hem trouwens bijzonder goed af. Marcel was zwaar onder de indruk, en hoorde onder andere wat Simply Red en Marvin Gaye. Hij vond het nummer wel eerder geschikt voor het feestje nà het eigenlijke festival. "Is het misschien zelfs niet té goed voor het Songfestival", vroeg hij zich hardop af. Ja inderdaad Marcel, laten we een slechter nummer sturen.

Katrina werd dan weer gelijk warm van de act, en vond het nummer in naam van alle vrouwen meteen ook heel sexy. Ze zei er in één adem ook bij dat ze zelf een dik gat heeft, maar achtte het nummer misschien toch ook niet het meest geschikt voor Eurosong.

Kris Wauters loofde vooral de persoonlijkheid van Brahim, "een Belg met multiculturele klasse". Wauters zag Brahim "zeker een hit" scoren met 'What I like about you', en terecht.

Eva Darche
Iets helemaal anders liet Eva Darche dan weer op ons los. Vier danseresjes, die op het eerste zicht gekleed leken in een grote witte onderbroek en een donker topje, zwaaiden zweverig met witte stofjes. De muziek leek dan weer een flauwe rip-off van een Within Tempation zonder zware gitaren. Het nummer bevat veel langgerekte zangstukken, en om die geloofwaardig en toonvast te brengen moet je zangtechnisch al heel straf zijn. En daar wringt het schoentje.

Kris Wauters sloeg de nagel op de kop, toen hij zei er een Vanessa Chinitor-achtig gevoel bij te krijgen. Herinner u haar Eurosong-inzending 'Like the wiiiiiiiiiiiiiind', en vergeet die dan ook maar weer snel. Hij noemde het nummer uiteindelijk "toch een beetje 'boring'", en Marcel Vanthilt dacht er hetzelfde over. Als Marcel een dergelijk nummer op tv ziet, "gaat hij zijn boodschappenlijstje opstellen, zijn vuilnis sorteren of nootjes halen".

Femme Fatale
De laatste kandidate was Betty Owczarek, wereldberoemd in Vlaanderen door haar borsten te ontbloten in de eerste Vlaamse editie van 'Big Brother'. Bart Peeters werd, in tegenstelling tot haar vorige deelname als 'Biba Binoche', niet afgeleid door Betty's "Nicole en Hugo". Je kon er anders moeilijk naast kijken.

"Het nummer is speciaal voor mijn stem geschreven. Vals zingen kan dus niet," zei ze eerder over haar nummer 'Decadence'. Toch wel hoor, Betty. Het nummer zou over SM moeten gaan, wat dus inhield dat er een paar gespierde donkere medemensen het podium moesten opkruipen, slechts gekleed in een broek en een halsband mét ketting. Danser zijn bij Betty is dus wel degelijk een hondenleven. Enfin, we hebben weer goed gelachen.

Kris Wauters had een groot probleem met haar act. "Goede electropop, zeer tof refrein", vond hij. Hij achtte de act zelfs gek genoeg om het songfestival te winnen. "Maar jij bent geen goeie zangeres, en het is onmogelijk om dat weg te stoppen", was zijn oordeel. Marcel Vanthilt is altijd wel te vinden voor iets apart, en herinnerde zich de 'discojeanet' die vorig jaar tweede werd op het Songfestival. Ook Katrina was positief, hoewel ook zij met een probleem bleek te zitten. "Het nummer gaat de hele avond door mijn hoofd spoken", dacht ze. De zangeres loofde ook de "aparte klasse" van de dansers, en bekende verder het ook warm te krijgen van venten 'on all fours'.

Eindoordeel
De jury heeft, in tegenstelling tot de vorige edities, geen beslissende stem meer in de wedstrijd. De juryleden mogen niet stemmen, enkel commentaar geven. Kris Wauters besloot de uitzending met "die zever van 'dat is niet goed genoeg voor Eurosong', vind ik dikke zever". Hij vond Brahim het beste, daarin bijgestaan door Marcel Vanthilt. Katrina loofde het hoge niveau van de inzendingen, maar koos niet voor Brahim, omdat hij toch een carrière zou uitbouwen zonder deze wedstrijd. Marcel Vanthilt zou zeker Eva Darche niet sturen, Katrina dan net weer wel.

De kijkers gaven Marcel (en Kris) uiteindelijk gelijk, en gaven Eva Darche het minste punten. Zij kan dus geen wildcard voor de halve finales in de wacht slepen. Femme Fatale en Raeven kunnen dat nog wel.

28-01-2008 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvester Stallone juicht gebruik groeihormoon toe

Sylvester Stallone juicht gebruik groeihormoon toe

De afbeelding “http://img245.imageshack.us/img245/1599/large268863ys5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Sylvester Stallone ziet geen kwaad in het gebruik van menselijk groeihormoon, vertelt de acteur in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Time. "Het stelt niets voor. Mensen die het doping noemen zijn niet goed voorgelicht", zegt de 61-jarige actieheld, die de hormonen gebruikte om in vorm te komen voor zijn nieuwe 'Rambo'-film.

Opgepakt
Stallone werd vorig jaar opgepakt op het vliegveld van Sydney. In zijn bagage werden 48 flesjes van het menselijke groeihormoon jintropin aangetroffen. Het middel is in Australië verboden. In de Verenigde Staten is het alleen op recept verkrijgbaar. Stallone bleek het hormoon legaal en onder supervisie van zijn arts te gebruiken. Toch werd hij beboet in Australië, omdat hij geen doktersrecept bij zich had om te verklaren hoe hij aan het middel was gekomen.

Betere bedprestaties
In het interview met Time raadt de acteur iedereen aan om menselijk groeihormoon te gebruiken. "Iedereen ouder dan 40 jaar zou zich erin moeten verdiepen", vindt hij over het middel dat doorgaans wordt ingenomen om de spiermassa te vergroten, bedprestaties te verhogen en verouderingsprocessen tegen te gaan. "Het verbetert de kwaliteit van je leven. Let op mijn woorden. Binnen tien jaar wordt het gelegaliseerd."

28-01-2008 om 02:22 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sara
Sara
De afbeelding “http://img49.imageshack.us/img49/4350/headersaragezichtfg5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
'Sara' is een begrip geworden in Vlaanderen, want dagelijks kan de serie in de vooravond heel wat kijkers bereiken. Ben jij één van hen? Dan onthullen wij speciaal voor jou al de korte inhouden voor aanstaande week.

Maandag 28 januari 2008 aflevering 90

Britt heeft tijdens de modeshow haar moment de gloire gehad. Margot en Leon zijn van mening dat Simon meer werk moet delegeren aan Alexander. Hans en Lut genieten van hun verblijf aan de kust. De vriend van Sven, Nils, stelt An voor om in de Chocola te gaan lunchen. Alexander kan het niet hebben dat Britt en Daniël dikke maatjes zijn en Simon lijkt er een probleem mee te hebben dat Helena en fotograaf Jurgen de strijdbijl hebben begraven…

Dinsdag 29 januari 2008: aflevering 91

Sara wordt misselijk van de gedachte dat Simon zonder haar op zakenreis naar Rijsel gaat. Feit is wel dat ze ook hoge koorts heeft en ze wordt door Helena naar huis gestuurd. Nils solliciteert bij Présence voor de job van loopjongen. Britt weet precies hoe Daniël haar zijn liefde kan bewijzen…

Woensdag 30 januari 2008: aflevering 92

Helena en fotograaf Jurgen werken zeer goed samen sinds ze hun ruzie hebben bijgelegd. Hij is van mening dat ze zeer fotogeniek is en stelt voor om een portret van haar te maken. Sara is nog altijd te ziek om te gaan werken, maar het bezoek van Simon is een echte opkikker. Alexander weet dat Britt beloond wil worden voor haar discretie, maar toch is hij niet van plan om op haar eis in te gaan. Arne belt voortdurend naar Présence…

Donderdag 31 januari 2008: aflevering 93

Na Sara heeft Simon het griepvirus te pakken. Britt maakt eindelijk kennis met de general manager van Ecomoda, maar ze is niet onder de indruk. Helena trekt naar de fotostudio van Jurgen om een portret van zichzelf te laten maken. An polst bij Marnix of hij tevreden is over zijn nieuwe loopjongen. Hans wil zijn dochter verrassen op haar verjaardag.

Vrijdag 1 februari 2008: aflevering 94

Alexander eist dat Sara hem binnen het uur alle bestellingen, betalingen en verkoopcijfers van Présence bezorgt. Britt probeert in het modehuis een baan te versieren voor Daniel, die door de schuld van Alexander zijn job is kwijtgespeeld. Lut vindt dat Ellen almaar depressiever wordt en raadt haar aan om met Lieven te gaan praten. Hans bereidt in het geheim een verjaardagsfeestje voor zijn dochter Sara voor.

'Sara', elke werkdag omstreeks 18.25 uur op VTM.

28-01-2008 om 00:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britneys oom:

Britneys oom: "Op haar 13de aan de drank, op 14de drugs"

De afbeelding “http://img136.imageshack.us/img136/5927/large266864yi6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De oom van Britney Spears onthult vandaag in The Sun het drank- en druggebruik in de tienerjaren van ons popwrak. William Spears, de 49-jarige broer van Britneys vader, stelt dat Britney al sterke drank achterover sloeg toen ze op haar dertiende presentatrice was van 'The Mickey Mouse Club'. Een jaar later begon ze met drugs te experimenteren. Nonkel Willie schetst een grimmig beeld van de familie Spears. Lees en gruwel.

Dieren opeten
William Spears is zelf geen onbeschreven blad. Als kind verloor hij zijn moeder, die zelfmoord pleegde na de dood van haar vijfde baby, en William raakte aan lager wal. Hij zwerft rond in de buurt van Britneys ouderlijke woonplaats Kentwood, Louisiana, waar hij bekend staat als 'Road Kill Willie'. Die naam kreeg hij omdat hij vroeger overleefde door doodgereden dieren op te eten. The Sun ging nonkel Willie opzoeken in zijn mobilhome. De man vecht momenteel tegen longkanker.

Wilde feesten met drank en drugs
Volgens Willie ging het totaal fout met zijn nichtje rond haar achttiende verjaardag. Toen zag hij dat ze coke snoof. "Ze heeft alles gedaan: coke, speed, xtc. Lang voordat ze beroemd werd, begon ze er al aan. Haar broer Bryan was in de middelbare school de vedette van het footballteam. Met hem ging ze naar alle wilde feestjes, waar er altijd drugs en drank in overvloed was. Alles werd nog erger toen ze beroemd werd en ondervond dat ze mensen naar haar pijpen kon laten dansen. Niemand heeft nog vat op haar, zij beveelt iedereen".

Papa is een zuiplap
Volgens nonkel Willie draagt de vader van Britney, zijn broer Jamie, een grote verantwoordelijkheid voor de levensstijl van Britney. "Zowat iedereen in de familie Spears is een dronkaard, en Britneys pa was één van de ergste. Hij dronk van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Britney zag haar vader bijna altijd dronken. Ze groeide op in de overtuiging dat het oké is om te zuipen en dat je kan leven met een drankprobleem".

Coke op achttiende verjaardag
Willie is zelf ook aan de drugs geweest maar beweert dat hij al vier jaar clean is. Toch bekent hij dat hij nog samen met zijn nichtje drugs heeft genomen. "Ik weet dat ze op haar achttiende coke heeft gesnoven, want ik was er bij. We waren op een feestje en ik zag hoe ze een lijn snoof, vlak voordat ik er zelf een nam. We hebben toen ook samen een joint gerookt".

Bewusteloos gedronken
Nog toen Britney achttien was, werd nonkel Willie door Britneys pa ingeschakeld om zijn laveloze nichtje te 'depanneren'. "Hoewel ze wettelijk te jong was, mocht ze overal alcohol drinken. Ze was flauwgevallen in de VIP-ruimte van een club en iemand moest haar daar oppikken. Ze had gewoon te veel gedronken. Toen ik daar aankwam, was ze bewusteloos. Ik droeg haar langs de achterdeur naar buiten en zette haar in mijn auto. Ze kreeg een uitbrander van haar pa, maar dat raakte haar niet".

Vlucht uit realiteit
Britneys druggebruik ging in overdrive van zodra ze naar Los Angeles verhuisde, weet nonkel Willie. "De dope en de drank hielpen haar om te gaan met de roem. Ze waren haar vlucht uit de realiteit. We dachten nog even dat trouwen en kinderen krijgen het tij zou keren, maar het tegendeel bleek waar te zijn".

Geweld werd 'normaal'
De jeugd van Britney werd ook getekend door geweld. Haar ouders scheidden in 2002, maar tijdens haar kinderjaren was Britney getuige van hevige ruzies tussen haar vader en moeder. "Enkele keren belde ze me: 'Ze zijn hier weer aan het vechten, kom me astublief halen'. Het ging er ruw aan toe, en het trieste is dat het op de duur als normaal werd beschouwd. Op een dag was ik bij hen thuis toen Jamie stomdronken thuiskwam en zijn vrouw begon uit te schelden. Lynne was in de keuken, nam een glas en keilde het tussen zijn ogen."

Losse handjes
"Voordien was Britney een angstig kind, dat begon te huilen als ze mensen zag vechten. Maar tegen die tijd liep ze gewoon weg, alsof er niets gebeurd was. Nog later begon ze zich te mengen in de ruzies, en stond ze te schreeuwen en vloeken dat ze moesten ophouden. De mannen in de familie Spears hebben losse handjes. We vechten snel, om het minste en in het bijzijn van eender wie. Als Britney er bij was, dan was dat maar zo".

Broers slaan elkaar verrot
Willie stort in tranen uit als hij zich een ander dramatisch incident herinnert. "Jamie was weer eens dronken tijdens een barbecue en op zeker moment probeerde hij met Britney weg te rijden in zijn auto. Het kind moet toen vijf geweest zijn. Ik probeerde hem tegen te houden, dus ik greep naar de sleutels die al in het contact zaten. Hij sloeg me. Daar, naast de auto, hebben we elkaar verrot geslagen, terwijl het kind er op stond te kijken. Britney begon hysterisch te huilen, haar moeder moest haar kalmeren en in huis nemen".

Opa
Volgens Willie stamt het gewelddadig gedrag van Britneys vader uit diens eigen jeugd. Hun vader, Britneys opa, regeerde thuis met de vuist. "Ons pa was in het leger en later bij de politie. We kregen allemaal klappen, maar Jamie het meest. We zijn allebei thuis weggelopen toen we nog tieners waren.

De vloek van oma
Britney heeft dezelfde tweede naam als haar grootmoeder Emma Jean Spears, die in 1966 zichzelf in de borst schoot nadat ze haar zoontje van drie dagen oud aan wiegendood verloor. "Britney ziet het als een vloek dat ze naar haar oma werd genoemd. Nu ze de voogdij en het bezoekrecht over haar twee zonen is kwijtgespeeld, vreest de hele familie dat ze hetzelfde lot als haar grootmoeder zal ondergaan. Mensen die denken dat Britney haar dieptepunt heeft bereikt, hebben het mis. Zelfmoord, dat is voor haar de 'bottom line'

27-01-2008 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Santana en Crowded House op nieuw festival in Werchter

Santana en Crowded House op nieuw festival in Werchter

De afbeelding “http://img81.imageshack.us/img81/9858/large266821rv3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Naast Rock Werchter en TW Classic komt er dit jaar een derde festival op de weide van Werchter. Het dagfestival vindt plaats op 13 juli, richt zich tot de hele familie en heet Werchter Boutique.

De eerste bevestigde namen zijn Doe Maar, Santana, Crowded House en Hucknall, een nieuwe band rond de voorman van Simply Red. Het nieuwe evenement is er volgens Herman Schueremans voor "levensgenietende popliefhebbers die hun hobby willen delen met hun kroost en jonge melomanen die hun ouders willen verrassen". De keuken en de bar krijgen voor de gelegenheid een exotische tint.

Tickets kosten 65 euro, exclusief reserverings- en verzendingskosten. Kinderen tot 12 jaar betalen 20 euro. Tickets kunnen vanaf vrijdag besteld worden via 0900/2.60.60 of www.proximusgoformusic.be. Ook KBC Ticket Shop en de gebruikelijke voorverkooppunten hebben kaartjes in huis.

26-01-2008 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Efteling-musical 'Assepoester' komt naar Antwerpen


Efteling-musical 'Assepoester' komt naar Antwerpen

De afbeelding “http://img174.imageshack.us/img174/2438/assepoesterfk8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De musical Assepoester, die sinds november in het Efteling Theater loopt, komt naar België. Vanaf 19 april is de voorstelling te zien in de Stadsschouwburg in Antwerpen, maakten producenten Albert Verlinde en Roel Vente en het attractiepark bekend.

Bekende Vlamingen krijgen de hoofdrollen van Assepoester en de Prins. Wie dat zullen zijn, is nog niet bekend.


'Assepoester' is de vijfde musical die in het Efteling Theater wordt opgevoerd. De productie is, na 'Ti-Ta Tovenaar' en 'Annie', de derde samenwerking tussen het sprookjespark en producent V&V Entertainment. In 2008 staan onder meer een nieuwe Nederlandse bewerking van 'The Sound of Music' en de reizende musical 'De Sprookjesboom' op het programma.

26-01-2008 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Free 'Mega Mindy' Souffriau wint 'Steracteur Sterartiest'

Free 'Mega Mindy' Souffriau wint 'Steracteur Sterartiest'

De afbeelding “http://img208.imageshack.us/img208/5125/large267476jo5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De kijkers van Eén hebben 'Mega Mindy'-actrice Free Souffriau tot sterartiest gekroond. Souffriau won vanavond de tweede editie van het VRT-programma Steracteur Sterartiest. Na dertien afleveringen schudde ze Guillaume Devos af in de finale. Echt verrassend was de overwinning niet. Vooraleer het verdict viel, koos de driekoppige jury al unaniem voor Souffriau.

Finale
Voor de finale echt kon beginnen, moest eerst de laatste afvaller bepaald worden. De vrouwenfinale ging niet door. 'Thuis'-actrice Eline De Munck verloor nipt het pleit van Guillaume Devos, acteur in de soapserie 'Familie'. Souffriau had de week voordien de weg naar de finale zonder omweg ingeslagen. "De strijd der seksen kon beginnen", zei copresentatrice Katja Retsin.

Nummers
Beide acteurs kregen vier nummers om het publiek finaal te overtuigen. Met nummers van Whitney Houston, Céline Dion en Queen warmde Souffriau het publiek op. Afsluiten deed ze met 'Don't leave me this way' van The Communards. Tijdens de finale spaarde de jury de superlatieven niet. "Het grootste zangtalent van alle deelnemers", "twelve points, douze points", de zege leek voor de eindbeslissing al binnen. En wat had Devos na de 'proclamatie' te zeggen over de zege van Mega Mindy? "Verliezen van de heldin van Vlaanderen? Ik kick daar op."

Goed doel
Iedere deelnemer aan het programma had vooraf een goed doel uitgekozen. Door de zege van Mega Mindy gaat er 25.000 euro naar de Cliniclowns. Per stem ging er ook een bedrag naar het overeenkomstige initiatief. Vorig jaar sleepte Stan Van Samang de titel in de wacht. Volgend jaar vindt de derde editie plaats.

26-01-2008 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We love You
We love you
Ik vind dat het ook eens wat anders mag zijn dan showbizz roddels en gedichtjes. Ik laat u hier enkele foto's zien van twee van onze zeven poezen. Het zijn echte schatjes. Voor de vervollediging dit zijn onze Timo en onze Wolf
De afbeelding “http://img146.imageshack.us/img146/1648/wolfendoedoeld8jw6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De afbeelding “http://img167.imageshack.us/img167/5006/timoeq9vn9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

23-01-2008 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (15)
22-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney dumpt paparazzovriendje

Britney dumpt paparazzovriendje

De afbeelding “http://img183.imageshack.us/img183/6698/large258738hr7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Britney Spears heeft al weer genoeg van fotograaf Adnan Ghalib. De zangeres heeft de paparazzo, met wie ze sinds kort een verhouding had, aan de kant gezet. Het lijkt erop dat de breuk niet vlekkeloos is verlopen, aangezien de zangeres een contactverbod met Ghalib heeft aangevraagd. Dat meldt showbizzsite X17 Online.

Foto's verkocht
Twee fotografen van de populaire website werden zaterdagnacht door het getroebleerde sterretje uitgenodigd om een glaasje te komen drinken in haar villa in Beverly Hills. Daar zou haar trouwe vriend Sam Lutfi hen het document hebben laten zien waarmee Britney een contactverbod eist. De artieste zou haar onvrede hebben geuit over het feit dat Ghalib foto's van hun samen zou hebben verkocht.

Begrafenis
Ghalib zelf is zich van geen kwaad bewust. "Ik kan alleen zeggen dat ik sinds vrijdagochtend geen contact meer heb gehad met Britney", schrijft hij op de website van zijn opdrachtgever Finalpixx. "De reden daarvoor is dat ik een begrafenis van een familielid in Santa Barbara moest bijwonen."

De paparazzo kan het nieuws echter niet ontkennen. "Ik had mijn telefoon uitgezet uit respect voor mijn familie", stelt hij. "Ik hoop snel weer terug te zijn in Los Angeles en contact op te nemen met mevrouw Spears."

Geen vuiltje aan de lucht
De 26-jarige zangeres vermaakt zich intussen uitstekend. De twee fotografen van X17 brachten zaterdag vier uur bij haar door. Speciaal voor hen liet ze champagne aanrukken. "We hebben plezier gemaakt", zegt paparazzo Robert. "Britney was grappig, heel ontspannen, danste een beetje en ze droeg de hele tijd haar hondje bij zich

22-01-2008 om 18:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex Pistols werken aan nieuwe songs

Sex Pistols werken aan nieuwe songs

De afbeelding “http://img176.imageshack.us/img176/6956/large258804xq5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Bijna 30 jaar na hun laatste wapenfeiten, werken de Sex Pistols aan nieuw materiaal. De punkveteranen headlinen op 14 juni het Isle Of Wight Festival in Engeland, en hebben aangekondigd daar de nieuwe songs in première te zullen laten gaan.

"We praten inderdaad over nieuw materiaal", bevestigt drummer Paul Cook, "maar het is niet evident om samen nummers te schrijven, aangezien John (Lydon - zanger) en Steve (Jones - gitarist) in Amerika vertoeven, en Glen (Matlock - bassist- en ik in Engeland. Het is dus vooral een kwestie van tijd vinden om samen te komen."

Een nieuwe plaat moeten de fans niet meteen verwachten, maar Cook hoopt de songs wel klaar te hebben voor de zomerfestivals.

Reünieconcerten
Naar aanleiding van de dertigste verjaardag van hun legendarische plaat 'Never Mind The Bolllocks, Here's The Sex Pistols' speelden Rotten en co. in november vorig jaar enkele reünieconcerten in Londen, Manchester en Glasgow. En die waren volgens pers én vele fans op zijn zachtst gezegd een aanfluiting van het erfgoed van de Pistols. Of we de nieuwe songs dus moeten verwelkomen als goed nieuws, valt nog maar af te wachten.

22-01-2008 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oliver Stone gaat film maken over George W. Bush

Oliver Stone gaat film maken over George W. Bush

De afbeelding “http://img70.imageshack.us/img70/1848/large258506es4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Amerikaanse cineast Oliver Stone gaat een film maken over het leven van president George W. Bush. Dat meldt de entertainmentkrant Variety. Oliver Stone staat bekend om zijn linkse opvattingen.

Sympathie voor Bush
"Mensen hebben clichés gemaakt van mijn politieke ideeën, maar dat is oppervlakkig. Ik ben een dramaturg die zich in mensen interesseert en ik heb sympathie voor Bush als mens, net als ik sympathie heb voor (Fidel) Castro, (Richard) Nixon, Jim Morrison, Jim Garrison (de openbaar aanklager in 'JFK') en Alexander de Grote", aldus Stone, verwijzend naar zijn eerdere films.

Eerlijk portret
"Ik wil een eerlijk en waarachtig portret schetsen van deze man. Hoe is Bush erin geslaagd het van alcoholist tot de machtigste man ter wereld te schoppen? (...) De film zal verrassingen opleveren voor de aanhangers èn de tegenstanders van Bush", aldus Stone.

Sleutelmomenten
Oliver Stone (61) heeft meerdere films op zijn naam staan die te maken hebben met sleutelmomenten in de geschiedenis van de Verenigde Staten: de Vietnamoorlog ("Platoon"), de moord op John F. Kennedy ('JFK'), het aftreden van Richard Nixon ('Nixon'), de woelige jaren 60 ('The Doors') en de aanslagen van 11 september

22-01-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gezin
Het gezin
De afbeelding “http://img135.imageshack.us/img135/521/babyfam3648re1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
een fijn gezin
is de hoeksteen van
de samenleving
dat is mijn beleving

je raakt verliefd
en dan getrouwd
omdat je veel van elkaar houdt
dat heb je elkaar toevertrouwd

na een tijdje komen er kinderen
dan is je gezin compleet
maar je liefde zal niet minderen
een deel gaat naar je kinderen

dan komt de tijd dat
de kinderen het huis uitgaan
om op eigen benen te staan
je laat ze met tegenzin gaan

dan mag je beleven
dat ze je kleinkinderen gaan geven
als je het nog niet weet
nu is je gezin echt compleet

zitten je kinderen een keertje krap
dan stap je even naar de flappentap
al heb je zelf niet zoveel
je geeft je kinderen toch een deel

niks is belangrijker
in je leven  dan je vrouw,
kinderen en kleinkinderen
liefde,genegenheid en steun te geven

dit hebben mijn ouders mij geleerd
en ik hoop dat ik het mijn kinderen
ook goed heb bij gebracht
zodat zij het hun kinderen ook kunnen leren

dit heb ik uit uit liefde
en genegenheid geschreven voor mijn gezin

21-01-2008 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse historicus vergelijkt Tom Cruise met Goebbels

Duitse historicus vergelijkt Tom Cruise met Goebbels

De afbeelding “http://img237.imageshack.us/img237/74/large258369ay7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een gerenommeerd Duits historicus, Guido Knopp, heeft acteur Tom Cruise, die lid is van de Scientologykerk, in het zondagsblad Bild am Sonntag met Joseph Goebbels, de propagandaminister van het nazibewind, vergeleken. De historicus, die gespecialiseerd is in de Tweede Wereldoorlog, maakte de vergelijking nadat hij een video-opname gezien had waarin de Hollywoodster een toespraak houdt voor leden van Scientology.

De opname, die vier jaar oud is en op het internet staat, toont Cruise in pak en das aan een marmeren spreekgestoelte met het symbool van Scientology. Achter hem hangt een enorme wereldkaart. "Should we clean this place up? " (moeten we deze plek opkuisen? ) roept hij zijn gehoor toe, waarmee hij een massaal "ja" oogst bij de toehoorders.

"De manier van spreken van Cruise is misschien vrij courant" in sommige religieuze bewegingen in de Verenigde Staten, maar "deze scène doet elke Duitser die in geschiedenis geïnteresseerd is, denken aan de beroemde toespraak van Goebbels in het Sportpaleis", zegt Knopp in de krant. Op 18 februari 1943 kreeg Goebbels in het Sportpaleis van Berlijn met de uitroep "Willen jullie de totale oorlog? " bijval van een uitzinnige massa.

21-01-2008 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scientology-video Tom Cruise uitgelekt

Scientology-video Tom Cruise uitgelekt

De afbeelding “http://img293.imageshack.us/img293/2707/large253778fz9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een video waarin Tom Cruise het Scientology-geloof verheerlijkt, is uitgelekt op internet. Het filmpje, dat vier jaar geleden is opgenomen, wordt op diverse Amerikaanse weblogs aangeduid als 'nog extremer' dan zijn uitzinnige optreden bij Oprah Winfrey twee jaar geleden. Tijdens dat inmiddels befaamde bezoekje aan de talkshow sprong een uitzinnige Cruise op de bank om zijn liefde voor zijn nieuwe vlam Katie Holmes uit te drukken.

Geloof
De 44-jarige Cruise, die volgens een niet-geautoriseerde biografie de op één na machtigste man binnen de Scientology-kerk is, spreekt in het filmpje uitgebreid over zijn geloof. De acteur noemt het een privilege om bij de beweging te horen. "We kunnen nieuwe en betere werkelijkheden creëren en de wereld beter maken. Als Scientologist weet je zeker dat je mensen kunt helpen", verklaart hij. "We kunnen mensen van de drugs afhelpen, criminelen weer op het rechte pad brengen. We kunnen vrede brengen en culturen verenigen."

"Wild en ruig"
Tegen het einde van de video noemt hij het aanhangen van de Scientology-leer glimlachend 'een gevecht'. "Het is wild en ruig." Waarna hij fluisterend toevoegt dat het 'fantastisch' is. "Het is fantastisch. Het is echt heel erg leuk. Omdat niets beter voelt dan naar buiten te gaan en het gevecht aan te gaan. Dan wordt alles opeens duidelijk."

21-01-2008 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Atonement' grote kanshebber bij Bafta's

Atonement' grote kanshebber bij Bafta's

De afbeelding “http://img237.imageshack.us/img237/6329/large252374ld8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
'Atonement' doet het zowel bij de Amerikaanse als Britse filmgala's erg goed. Het romantische drama heeft maar liefst veertien nominaties binnengesleept voor de prestigieuze Bafta Awards, zo werd woensdag bekendgemaakt. De prijzen worden op 10 februari uitgereikt in Londen.

Naast een nominatie voor beste film, maken hoofdrolspelers Keira Knightley en James McAvoy kans op de awards voor beste actrice en beste acteur. Regisseur Joe Wright is genomineerd in de categorie beste regie.

Andere kanshebbers
Andere grote kanshebbers zijn de films 'No country for old men' en 'There will be blood'. Beide thrillers zijn genomineerd voor negen prijzen.

Knightley neemt in de categorie voor beste actrice op tegen onder anderen Cate Blanchett ('Elizabeth: the Golden Age') en Julie Christie ('Away from her'). McAvoy is genomineerd naast zwaargewichten als George Clooney ('Michael Clayton') en Daniel Day-Lewis ('There will be blood').

In de categorie beste film zijn naast 'Atonement' films als 'No country for old men' en 'There will be blood' genomineerd. 'Atonement' won zondag nog een Golden Globe voor beste film.

Vorig jaar gingen 'The queen', 'The last king of Scotland' en 'Pan's labyrinth' er bij de Bafta Awards met de meeste prijzen vandoor.

20-01-2008 om 23:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney op veertiende al ontmaagd

Britney op veertiende al ontmaagd

De afbeelding “http://img155.imageshack.us/img155/6456/5035634892005c0df28ze1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Britney was op haar veertiende al geen maagd meer. Dat onthulde haar voormalige advocaat, Eric Ervin, in het Amerikaanse tijdschrift US Weekly.

Op veertienjarige leeftijd was Britney een kinderster in het kinderprogramma ‘The Mickey Mouse Club’, waar ze haar latere vriendje Justin Timberlake leerde kennen.

Britney werd als brave maagd neergezet aan het begin van haar carrière. Ze zou maagd blijven tot na het huwelijk. Met die mededeling haalde ze het wereldnieuws. “Een pr-stunt om de zangeres onder de aandacht te brengen en zo meer platen te verkopen”, onthuld Ervin.

In seks voor het huwelijk geloofde de zangeres niet. Justin Timberlake was naar verluid de eerste man met wie ze de lakens deelde. Maar volgens Ervin had Spears haar maagdelijkheid al verloren aan haar eerste vriendje, Reg Jones.

20-01-2008 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pps Natalie Portman
Pps Natalie PortmanBiografie

Natalie Portman werd geboren in Jeruzalem (Israël). Haar familie verhuisde naar Maryland, daarna naar Connecticut, waarna zij zich op Long Island vestigden.

Natalie werd ontdekt in een pizzeria toen zij elf jaar oud was, door een agente van Revlon, die haar als model wilde. Toen zij twaalf was, maakte zij haar filmdebuut in Luc Bessons Léon, waarin ze een meisje speelde dat met een moordenaar bevriend raakte. Die rol was het begin van een patroon van het vertolken van karakters die gewoonlijk bijzonder intelligent en volwassen voor hun leeftijd zijn.

Portman kreeg goede kritieken in Beautiful Girls en speelde een bijrol in Everyone Says I Love You.

Star Wars-fans kennen haar als Padmé Amidala in de prequels, Star Wars: Episode I - The Phantom Menace, Star Wars: Episode II - Attack of the Clones en Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith.

Portman werd genomineerd voor een Golden Globe als "Best Supporting Actress" in 1999 voor haar rol als Ann August in Anywhere But Here. In 2004 won ze een Golden Globe als "Best Supporting Actress" voor haar rol als Alice in Closer.

Portman is een vegetariër sinds ze acht jaar oud was. Ze is afgestudeerd aan de beroemde Universiteit van Harvard in psychologie (2003).

In haar vrije tijd is Portman onder andere actief in het inzamelen van gelden voor vrouwenprojecten op kleine schaal in Afrika Finca en de presidentscampagne van Democraat John Kerry.

Belangrijke filmrollen

    * Padmé Skywalker-Naberrie Amidala/ Senator Amidala uit Star Wars
    * Evey uit V for Vendetta

19-01-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (15)
18-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wereld op zijn kop
De wereld op zijn kop
De afbeelding “http://img210.imageshack.us/img210/7594/fulllenvers1hk4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Ik wil alles voor je doen
Wil alles met je delen
Alleen al voor die ene zoen
Zou ik de wereld voor je stelen

Ik zou de wereld op zijn kop zetten voor jou
Om alle dagen bij je te zijn
Omdat ik zo heel veel van je hou

18-01-2008 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
17-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chavez doet met Naomi niet onder voor Sarkozy

Chavez doet met Naomi niet onder voor Sarkozy

De afbeelding “http://img167.imageshack.us/img167/8861/large253209zg9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Wat is dat toch met die presidenten en topmodellen? Na de fel gesmaakte liefdeshistorie tussen Nicolas Sarkozy en Carla Bruni, lijkt nu de Venezolaanse president Hugo Chavez in de prijzen te vallen. Met niemand minder dan Naomi Campbell dan nog!

Rebelse engel
In de Spaanstalige pers gonst het van de geruchten na de ontmoeting die Naomi Campbell had met Hugo Chavez. Campbell interviewde de president voor het Britse tijdschrift QG en zou zwaar onder de indruk geweest zijn. "Hij heeft het hart op de tong", zei ze achteraf. "Ik vind hem stoutmoedig maar niet op een bedreigende of overdreven manier. Wat de toekomst ons ook brengt, zijn rol zal, wat mij betreft, altijd die van een rebelse engel zijn."

"Voel eens aan mijn spieren"
Toen de journaliste-voor-de-gelegenheid Chavez vroeg of hij, net als Vladimir Poetin, zou poseren met ontblote torso, antwoordde hij: "Waarom niet? Voel maar eens aan mijn spieren!" De president is 53 jaar en net gescheiden van zijn tweede vrouw. Het voormalige Amerikaanse topmodel is er 37.

Zingende stier
Na het interview zou het gesprek nog uren verdergezet zijn in een privévertrek van een vriend. "Hij is geen gorilla maar eerder een stier", verklaarde Naomi nadien. "En hij zingt mooi. Als hij geen president was, zou hij veel succes kennen als Latinozanger." Een stier die kan zingen, je zou voor minder verliefd worden.

17-01-2008 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik zag je galopperen
Ik zag je galopperen
De afbeelding “http://img184.imageshack.us/img184/251/sterr91cr4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Ik zag je galopperen

in het diepe groene bos

en voelde je hoefslag dreunen

in het zachte sponsen mos.
Photobucket - Video and Image Hosting

Ik zag je galopperen

langs het woestijnbruine strand

en voelde je hoefslag dreunen

in het mulle veerkrachtige zand.
Photobucket - Video and Image Hosting

Ik zag je galopperen

door de diepe blauwe lucht

en voelde je hoefslag dreunen

door de wind die stilletjes zucht.
Photobucket - Video and Image Hosting

Ik zag je galopperen

door een gele zee van vuur

en voelde je hoefslag dreunen

in de spanning van het uur.
Photobucket - Video and Image Hosting

Ik zag je galopperen

in mijn allermooiste droom

en voelde je hoefslag dreunen

toen ik wakker werd zo loom....
De afbeelding “http://img131.imageshack.us/img131/2949/friesfront2ah3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

17-01-2008 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben X niet meer in de running voor Oscar

Ben X niet meer in de running voor Oscar

De afbeelding “http://img403.imageshack.us/img403/5684/large252701tb3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
'Ben X', de bijzonder succesvolle film van Nic Balthazar, is niet langer in de running voor een Oscar voor beste buitenlandse film. De Academy of Motion Picture Arts and Sciences heeft een shortlist bekendgemaakt van 9 films die kans maken op een nominatie.

Balthazar zei in een interview op StuBru niet erg ontgoocheld te zijn door de beslissing. "Dat is zo jammer als niet aan de Olympische Spelen mogen deelnemen. Een mens moet blij zijn met wat hij heeft. In de longlist staan is al alsof je mag gaan rijden tegen Tom Boonen en Sven Nijs", aldus Balthazar.

Andere verrassende afwezigen op de shortlist zijn Gouden Palm-winnaar '4 months, 3 weeks and 2 days' en de biografische animatiefilm 'Persepolis'.

'Ben X' viel eerder al in de prijzen op het filmfestival van Montreal en Palm Springs, en zal ook vertoond worden op het Filmfestival van Berlijn.

De negen kanshebbers in de categorie 'beste buitenlandse film' zijn:

* Die Fälscher (Oostenrijk)
* The Year My Parents Went on Vacation (Brazilië)
* Days of Darkness (Canada)
* Beaufort (Israel)
* The Unknown (Italië)
* Mongol (Kazahstan)
* Katyn (Polen)
* 12 (Rusland)
* The Trap (Servië)

De nominaties worden op 22 januari bekendgemaakt.

17-01-2008 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gestorven liefde
Gestorven liefde
De afbeelding “http://img520.imageshack.us/img520/2195/53213stillwatersfb1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De polsen wat slanker

gezicht een beetje bleker

wat wankel staand in evenwicht

ik voel de tijd onzeker

 

de winterse dagen gaan zo

troosteloos grijs voorbij

vraag me af is dit  toekomst-

beeld weg gelegd voor mij

 

de volle maan speelt

met je schaduw op de muur

en ik tel de minuten

tot aan het ochtenduur

 

toch voel ik de tekens

dat jij nog in me leeft

en weet met een getal

wat je aan me geeft

 

zit er ergens een elf

dan laat je het mislukken

zo zij het verdoemt

en valt het in stukken

 

gestorven liefde

ik hou nog steeds wat hoop

al lig ik deze dagen

een beetje met mezelf in de knoop

17-01-2008 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
16-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah krijgt eigen televisiezender

Oprah krijgt eigen televisiezender

De afbeelding “http://img166.imageshack.us/img166/3058/artlarge251929il7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Oprah Winfrey komt nog vaker op televisie. De populaire talkshowpresentatrice krijgt haar eigen televisiezender. De steenrijke Winfrey heeft een deal gesloten met Discovery Health, een themazender van Discovery Channel. Volgend jaar verandert de zender, die gespecialiseerd is in gezondheidsonderwerpen, in het Oprah Winfrey Network.

Bij de overname, die dinsdag werd bekendgemaakt, is geen geld betrokken. De 53-jarige Winfrey heeft haar website in handen gelegd van Discovery. In ruil daarvoor wordt ze het hoofd van de zender, die momenteel door 68 miljoen huishoudens wordt ontvangen.

Haar eigen talkshow zal de komende jaren niet op haar eigen zender te zien zijn. Winfrey heeft tot het seizoen van 2010/2011 getekend voor haar programma.

16-01-2008 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Lady Di vond dochter een

Moeder Lady Di vond dochter een "hoer"

De afbeelding “http://img89.imageshack.us/img89/9248/large251222be6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De voormalige butler van de Britse prinses Diana, Paul Burrell, heeft dinsdag verklaard dat Diana's moeder haar een hoer noemde, omdat ze met de moslim Dodi al-Fayed scharrrelde. Frances Shand Kydd overleed in 2004.

"Verdomde moslimman"
"Ze noemde de prinses een hoer en zei dat ze rotzooide met die 'verdomde moslimman' en ze was respectloos en zei enkele afschuwelijke dingen", aldus Burrell. Hij is een van de belangrijkste getuigen in het onderzoek, dat al een half jaar duurt.

Diana stierf in augustus 1997 door een auto-ongeluk in Parijs. Ook Dodi en de chauffeur kwamen om het leven. Maandag gaf de butler al urenlang een verklaring af.

Dodi's vader Mohammed al-Fayed is er zeker van dat het koppel slachtoffer is geworden van een samenzwering.

16-01-2008 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow opgenomen in ziekenhuis

Gwyneth Paltrow opgenomen in ziekenhuis

De afbeelding “http://img292.imageshack.us/img292/4624/artlarge251366vr5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Gwyneth Paltrow is gisteren opgenomen is een ziekenhuis in New York. Een ooggetuige zag hoe de actrice in een rolstoel naar binnen werd gebracht door echtgenoot Chris Martin. Ze zou er slecht uit hebben gezien. Dat meldt Us Weekly.

Later werd bij het ziekenhuis een tas binnengebracht met de naam 'Gwyneth Martin' erop. Gwyneth en Chris zouden de nacht in het ziekenhuis hebben doorgebracht.

De reden van de opname van de blondine is niet bekend. Haar woordvoerder wil niet op de kwestie reageren omdat het een privésituatie betreft.

De 35-jarige Paltrow speelde in films als 'Shakespeare in love', 'Proof' en 'Seven'. Martin is de zanger van Coldplay. Het stel heeft twee kinderen, Apple en Moses.

16-01-2008 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lief schatje
Lief schatje
De afbeelding “http://img110.imageshack.us/img110/2084/go4alyssamilano117gf9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Oh,zoetje

je smelt om mijn tong

ik wou dat je blijven kon

zo natuurlijk...zo overheerlijk

 

Oh, schatje

kom eens gauw

ik heb zoveel zin in jou

ik wil je kussen...overal

 

Oh,bolleke

allerliefste knolleke

maak het niet te dolletjes

de pret is er dan uit

 

Zoetje,schatje,bolleke

wat je ook denkt

weet dat ik van je hou

en deze woorden zijn echt

16-01-2008 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mary J. Blige en 50 Cent gebruiken steroïden

Mary J. Blige en 50 Cent gebruiken steroïden

De afbeelding “http://img144.imageshack.us/img144/8456/large251231jd6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Mary J. Blige, 50 Cent, Wyclef Jean en Timbaland zijn in verband gebracht met het gebruik van prestatieverhogende middelen. Volgens de krant The Times Union of Albany worden deze sterren genoemd in een justitieel onderzoek naar de verkoop van steroïden in de Amerikaanse stad Albany, in de staat New York.

Geen onderwerp van onderzoek
De sterren zouden zelf geen onderwerp zijn van het justitieel onderzoek. Dat richt zich vooral op artsen, klinieken en farmaceuten die de middelen hebben geleverd. Justitie wilde geen commentaar geven op de door de krant genoemde namen.

Veroudering tegengaan
Waar atleten steroïden gebruiken om de spiermassa te vergroten, is het middel ook populair om verouderingsprocessen tegen te gaan en bedprestaties te verhogen. Er zouden steeds meer artsen zijn die het spul onrechtmatig en illegaal voorschrijven aan mensen die er flink voor willen betalen.

The Times Union of Albany schrijft dat Blige een menselijk groeihormoon zou hebben ontvangen op haar hotelkamer in Beverly Hills. De woordvoerder van de zangeres laat weten dat ze nooit illegale middelen heeft gebruikt om wat voor prestaties dan ook te verhogen.

Sylvester Stallone
Vorig jaar werd Sylvester Stallone veroordeeld voor het invoeren van menselijk groeihormoon naar Australië. Hij had het middel, dat in Australië verboden is, op doktersrecept ontvangen. De acteur moest een boete betalen.

16-01-2008 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdrietig
Verdrietig
De afbeelding “http://img245.imageshack.us/img245/4161/verdrietig2wk0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

16-01-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de wereld is leeg

http://img98.imageshack.us/img98/7928/erwinnups2.jpg

 
als de wereld
nieuwe tranen huilt
en pijn diep door mijn ziel kerft
is er dan een morgen

zijn er dan armen die me troosten
of ben ik dan alleen
verstoten en verschopt
tot mijn hoofd buigt

geen ziel
heeft kracht genoeg
om de pijn te zien door mijn ogen
want mijn masker is te zwaar

je buigt
en voelt de tranen
de wereld is leeg
en toch zo veel liefde om je heen

met al je kracht
kun je niet dragen
soms doen woorden pijn
zeker als ze rakend zijn

lees me
voel wie ik ben
vang mijn tranen
ik zou niet weten wie me beter kent

je wou het niet
maar deed me pijn
ik legde alleen maar uit
hoe zwaar verliezen kan zijn

15-01-2008 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
13-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heather Mills viert verjaardag alleen

Heather Mills viert verjaardag alleen

De afbeelding “http://img265.imageshack.us/img265/6240/z4005686xbk8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Heather Mills viert morgen haar veertigste verjaardag. Toch ziet het voormalig fotomodel - die enorm geleden heeft onder de (v)echscheiding van Paul McCartney - geen reden tot feesten. Dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf.

Mills heeft haar vrienden te kennen gegeven dat ze niet op haar verjaardag hoeven te komen. "Normaal gaat Heather geen enkel feestje uit de weg", vertelt een vriend. "Maar nu ziet ze het echt niet zitten. Bovendien zit ze - door alle juridische kosten - een beetje krap bij kas.

13-01-2008 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon voor Christina Aguilera

Zoon voor Christina Aguilera

De afbeelding “http://img402.imageshack.us/img402/8461/christinaaguilera7ca7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Christina Aguilera is vrijdag bevallen van een zoon. Dat meldt de entertainmentwebsite E!Online. Het eerste kindje van de popster zou om vier uur 's middags geboren zijn in het Cedars Sinai Medical Center in Los Angeles, waarna Aguilera en haar man Jordan Bratman familie en vrienden via een sms'je op de hoogte brachten van het heugelijke nieuws.

In hetzelfde ziekenhuis zette Nicole Richie enkele uren eerder haar dochtertje op de wereld. Richie en haar vriend, Good Charlotte-zanger Joel Madden, noemden het meisje Harlow Winter Kate Madden.

De 27-jarige Aguilera en haar echtgenoot hebben het babynieuws nog niet officieel bevestigd.

13-01-2008 om 17:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham siert cover Vogue

Victoria Beckham siert cover Vogue

De afbeelding “http://img519.imageshack.us/img519/8823/victoriabeckhamjm5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Victoria Beckham staat binnenkort op de cover van de Britse Vogue. "Victoria gaat een fotosessie doen met topfotograaf Nick Knight", vertelt een bron aan de Britse krant Daily Mirror. "Ze komt op de cover van de april-editie van het magazine. Bovendien worden twaalf pagina's aan haar gewijd."

Het zelfverklaarde stijlicoon, dat eerder een boekje schreef over mode, mag zich vereerd voelen, want Vogue gebruikt vrijwel alleen maar fotomodellen voor de voorpagina. De shoot, die volgende week moet plaatsvinden, zou zeer 'edgy' en gedurfd zijn.

Niet iedereen is gecharmeerd van de kledingsmaak van Beckham. Deze week werd bekend dat de Spice Girl op de eerste plaats van Mr. Blackwell's Worst Dressed List staat. Op de lijst somt de Amerikaanse modegoeroe jaarlijks de slechtst geklede vrouwen ter wereld op. Blackwell hekelt de 'skinny mini-wanproducten' waarin Posh zich graag hult

13-01-2008 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Eva Longoria wil nog geen kinderen

Actrice Eva Longoria wil nog geen kinderen

De afbeelding “http://img212.imageshack.us/img212/1112/large247695mx3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Eva Longoria staat nog niet te trappelen om een gezinnetje te stichten. "Tony wil heel graag kinderen, maar ik zeg nog nee", vertelde de Desperate Housewives-actrice in het Amerikaanse programma Entertainment Tonight. "Ik ben bang dat dan de chemie tussen ons verandert."

Staking scenaristen
De 32-jarige Longoria stapte in juli in het huwelijksbootje met de 25-jarige basketballer Tony Parker. De pasgehuwden zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar. "De seks is geweldig", kirde de brunette. "Daarom ben ik ook met een jongere man getrouwd."

De afgelopen maanden heeft het stel extra veel van elkaar kunnen genieten, omdat Longoria door de staking van de scriptschrijvers in Hollywoord noodgedwongen niet aan de slag kon op de set van Desperate Housewives. "Eerst vond ik het heerlijk, want zo kon ik lekker bij Tony zijn, maar nu kriebelt het weer", vertelde de brunette. "Ik heb al twee maanden geen make-up op gehad en ben vijf kilo aangekomen."

Geesten
Vanaf volgende maand is een nieuwe film met Longoria te zien in de Amerikaanse bioscopen. In 'Over her dead body' speelt de kleine actrice Kate, een vrouw die overlijdt nadat ze een ijssculptuur op haar hoofd krijgt. Ze blijft als geest ronddolen op Aarde en als haar verloofde een nieuwe vriendin krijgt, probeert ze de relatie van de twee stuk te maken.

Eva voelt in het dagelijks leven ook de aanwezigheid van geesten. "Je voelt en hoort dat ze om je heen zweven." Zelf zou ze na haar dood bij Tony blijven rondspoken. "Ik ga in dit leven en in het hiernamaals bij hem zijn", vertelt ze. "Hij komt nooit meer van me af."

13-01-2008 om 11:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DJ Tiësto gaat trouwen

DJ Tiësto gaat trouwen

De afbeelding “http://img515.imageshack.us/img515/7946/large244260wg7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
DJ Tiësto gaat trouwen met zijn vriendin Stacey Blokzijl. De twee geven elkaar op 10 oktober het jawoord, zo meldt de krant De Telegraaf. De dj en zijn kersverse verloofde hebben nog geen trouwlocatie op het oog.

De 38-jarige Tijs Verwest, zoals dj Tiësto eigenlijk heet, vroeg zijn 19-jarige vriendin vorige maand tijdens een vakantie op Mauritius om haar hand. Zij zou met een volmondig ja hebben geantwoord. Momenteel geniet het verloofde stelletje, dat elkaar in het uitgaansleven leerde kennen, van een wintersport op een geheime locatie.

11-01-2008 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
10-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela tegen haar vent:

Pamela tegen haar vent: "Ik ben zwanger, jij bolt het af"

De afbeelding “http://img255.imageshack.us/img255/3071/large244404qj3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het welles-nietes spelletje in het huwelijk van Pamela Anderson en Rick Salomon heeft een nieuwe wending genomen. De scheiding gaat nu toch door, en bovendien is Pamela zwanger. Dat meldt showbizzsite TMZ.

Zottekes
Vorige maand vroeg Pamela de scheiding aan, maar enkele dagen later trok ze dat verzoek weer in. Nu gaat de scheiding dan toch door, hoewel de 40-jarige Pamela zwanger is van Salomon.

Salomon is van oordeel dat zijn vrouw het wat zottekes in haar hoofd heeft gekregen door de hormonale wervelwind die de zwangerschap veroorzaakt, en hij hoopt dat ze de scheidingsprocedure alsnog stillegt.

Seksvideo
Pamela en Rick trouwden op 6 oktober in Las Vegas, haastig en weinig romantisch tijdens de pauze van de show waarin ze assistente was. Ze hebben allebei al verschillende huwelijken achter de rug. Salomon, beheerder van een goksite, is vooral bekend vanwege zijn seksvideo 'One Night in Paris'. Pamela Anderson heeft twee kinderen met Tommy Lee, haar eerste man.

10-01-2008 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britneys ouders willen haar in therapie dwingen

Britneys ouders willen haar in therapie dwingen

De afbeelding “http://img256.imageshack.us/img256/508/large244503rb1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De ouders van Britney Spears broeden op een plan om de zieke geest van het popwrakje alsnog gerepareerd te krijgen. Samen met het team dat haar omringt wil haar familie dat Britney, die al jaren manisch depressief is, zich laat behandelen. Desnoods onder dwang.

Snel en doortastend
Showbizzsite TMZ meldt dat er verschillende opties zijn, waaronder enkele "zeer creatief". Totnogtoe weigert Britney zich vrijwillig te laten behandelen, maar haar familie is van oordeel dat er snel en doortastend moet gehandeld worden.

Opgepakt door politie
De meest extreme optie is dat haar ouders Britney via de rechter dwingen zich te laten opnemen. Indien ze weigert daar gevolg aan te geven, kan ze door de politie kunnen opgepakt worden onder de procedure '5150', wat betekent dat ze een gevaar voor zichzelf en voor anderen is. Onder die procedure is ze vorige week ook in de psychiatrische kliniek opgenomen nadat ze weigerde haar zonen terug aan hun vader over te dragen en hen urenlang opgesloten hield in haar huis.

Opname in psychiatrie
Na die gedwongen opname kunnen gezondheidswerkers zich wenden tot de County Public Guardian, een bemiddelende instelling die bij de rechter een zogenaamd 'conservatorschap' aanvragen. De conservator zou dan in wezen de controle over Britneys leven verwerven en haar - zelfs tegen haar wil - kunnen laten opnemen in een psychiatrische instelling.

Zo ver is het echter nog niet. Britney lijkt de noodzaak van psychiatrische hulp niet te erkennen. Gisteren heeft ze een privévliegtuig geboekt voor haar en haar paparazzovriend. De twee zijn in het gezelschap van nog een man van Los Angeles naar New York gevlogen


10-01-2008 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We love you
We love you
De afbeelding “http://img101.imageshack.us/img101/7396/timo2ml3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De afbeelding “http://img214.imageshack.us/img214/6122/wolfentimoud4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
We don't care if you only love "we"
We don't care if you only love "we"
We love you. We love you, and we hope that you will love "we" too
We love "they". We love "they", and we want you to love "they" too
Ah...........

We don't care if you hound "we" and love is all around "we"
Love can't get our minds off
We love you, we love you

You will never win "we"
Your uniforms don't fit "we"
We forget the place we're in
'Cause we love you
We love you. Of course, we do

I love you. I love you
And I hope that you won't prove wrong too
We love you. We do. We love you. We do.

10-01-2008 om 01:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna bezoekt Indiase sloppenwijk

Madonna bezoekt Indiase sloppenwijk

De afbeelding “http://img402.imageshack.us/img402/8158/241768nc7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Madonna en haar man Guy Ritchie hebben dinsdag een overbevolkte sloppenwijk bezocht in de Indiase stad Mumbai. De arme bewoners van de wijk overlaadden de popster en de regisseur met rozen en bloemblaadjes.

Gehuld in een zwart jack en een spijkerbroek bracht de wereldster ruim drie kwartier in de wijk door. Ze werd bijgestaan door de Australische schrijver Gregory David Roberts, die in de jaren tachtig tijdelijk in de verloederde buurt woonde. Hij zette er een gratis toegankelijk gezondheidscentrum op, nadat hij uit een zwaarbewaakte gevangenis in Australië was ontsnapt en in Mumbai asiel vond.

In de bestseller van Roberts, 'Shantaram', speelt de sloppenwijk een prominente rol. Het boek wordt binnenkort verfilmd met Johnny Depp in de hoofdrol.

09-01-2008 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broertjes Coen en Sean Penn genomineerd voor DGA-awards

Broertjes Coen en Sean Penn genomineerd voor DGA-awards

De afbeelding “http://img530.imageshack.us/img530/6545/large242191db5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het broederpaar Joel en Ethan Coen en acteur/regisseur Sean Penn behoren tot de vijf genomineerden voor de DGA-award (Directors Guild Award), de jaarlijkse bekroning van het vakverbond van de Hollywoodregisseurs. De DGA-award geldt als ernstige indicatie voor de Oscars: in haar zestigjarige geschiedenis kon de winnaar van de DGA haast steeds (54 van de 60 maal) enkele maanden later het Oscarbeeldje voor de regie omhoog steken.

Amerikanen boven
Behalve de Coentjes (met 'No Country for Old Men') en Penn ("Into the wild") werden nog drie andere Amerikaanse regisseurs geselecteerd: Tony Gilroy ('Michael Clayton'), Julian Schnabel ('The Diving Bell and the Butterfly'/'Le scaphandre et le papillon') en Paul Thomas Anderson ('There will be blood').

26 januari
Op 26 januari volgt het antwoord op de prangende vraag: wie van de vijf? Andere openstaande kwesties zijn de winnaars van de SAG, de PGA en de WGA, respectievelijk de vakbond van de acteurs, de producenten en de scenaristen. Zondag is de filmwereld toch al één zekerheid rijker: dan volgt, dit jaar zonder pump and circumstance, het lijstje winnaars van de Golden Globes.

09-01-2008 om 17:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Nicole Kidman dan toch zwanger

Actrice Nicole Kidman dan toch zwanger

De afbeelding “http://img119.imageshack.us/img119/663/large240582gh3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Australische actrice Nicole Kidman (40) is zwanger. Dat bevestigde haar woordvoerster, zonder duidelijkheid te verschaffen wanneer de baby wordt verwacht. Vader van het kind is echtgenoot en country-crooner Keith Urban.

"Opgewonden"
Tabloids speculeerden al dagen over een zwangerschap omdat Kidman tijdens haar kerstvakantie in Sydney werd gespot met een buikje. Eerdere berichten werden tot nog toe ontkend. Volgens de woordvoerster is het paar "opgewonden" over de zwangerschap.

Twee miskramen
Kidman heeft al twee kinderen geadopteerd, Connor en Isabella, uit haar tienjarig huwelijk met Hollywood-ster Tom Cruise. De twee tieners leven de meeste tijd bij hun vader en diens nieuwe vrouw, Katie Holmes.
Vorig jaar gaf Kidman nog toe dat ze tijdens haar huwelijk met Cruise twee miskramen heeft gehad.

Alcoholbehandeling
Kidman ontmoette Urban drie jaar geleden in de VS en anderhalf jaar geleden zijn de twee getrouwd. Urban was de voorbije maanden echter herhaaldelijk in behandeling voor zijn alcoholverslaving. Het koppel leeft voornamelijk in Nashville, Tennessee, dat het centrum is van de country-industrie.

Kinderwens
De actrice is altijd zeer open geweest over haar kinderwens. Recent liet ze nog verstaan dat haar carrière in 2008 op een laag pitje zal worden gezet. Toen luidde het nog dat ze veel zou toeren met haar echtgenoot-zanger.

09-01-2008 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geena Lisa en Coco Jr. uit elkaar

Geena Lisa en Coco Jr. uit elkaar

De afbeelding “http://img150.imageshack.us/img150/9548/large240661nl1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Eén-omroepster, presentatrice en Eurosong-kandidate Geena Lisa en haar man Marc Michiels, beter bekend als zanger Coco Jr., zijn niet langer een paar. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Na iets meer dan negen jaar huwelijk hebben de twee beslist uit elkaar te gaan. Het paar heeft twee kinderen. De voorbije weken ontkenden Geena Lisa en Coco Jr. nog de geruchten over huwelijksproblemen.

09-01-2008 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Liefstz
Mijn liefste
De afbeelding “http://img84.imageshack.us/img84/501/go4angelinajolie385hf8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
laat me mijn liefste,
jou nog eenmaal zien,
slapen zonder zorgen,
dromen over jou.

Laat me mijn liefste
je huid nog eenmaal voelen,
herinneringen aan vroeger,
ik en jij.

Laat me mijn liefste,
jouw stem nog een keer horen,
zo kan ik later beweren,
dat mijn engel tot me sprak.

laat me mijn liefste,
jou hand even nemen,
zo wordt voor mij het afscheid,
toch een beetje minder zwaar

of geef  mij men liefste,
nog 1 laatste kans,
waarmee ik kan bewijzen,
dat ik zielsveel van je hou.

Dus laat me mijn liefste,
of ga nu maar weg,
rijk me de hand,

of duw eens goed door,

zo weet ik weer
waar ik volgens jou nu hoor…,

09-01-2008 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
08-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Federline wil Britney redden uit klauwen paparazzo

Kevin Federline wil Britney redden uit klauwen paparazzo

De afbeelding “http://img85.imageshack.us/img85/317/large240811sz2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Kevin Federline is gisteren een juridische strijd begonnen in een poging Britney Spears te redden uit de klauwen van de paparazzo met wie ze is ondergedoken. Advocaten van Federline onderzoeken de immigratiestatus van de uitgeweken Brit Adnan Ghalib, die na haar jongste mentale instorting door Britney wordt omschreven als haar enige vriend.

Miljoen dollar
De paparazzo probeert het verhaal over zijn voorbije dagen met ons geestelijk wrakje, uiteraard mét exclusieve foto's, voor een miljoen dollar te slijten aan de media. Federline vreest dat zijn ex ten prooi is gevallen aan de zoete woordjes van Ghalib.

Slapen met de vijand
"Kevin en zijn advocaten willen Britney bij die vent weghalen. Ze vrezen dat ze elke zin voor realiteit kwijt is", aldus een vriend van Federline in The Sun. "Samenhokken met een paparazzo die haar maandenlang achterna heeft gezeten, is slapen met de vijand".

Medische verzorging
"Als zijn papieren niet in orde zijn, wil Kevins team de kerel terug naar Engeland sturen. Ze willen hem ook voor de rechter ter verantwoording te roepen waarom hij met haar is ondergedoken terwijl ze verdere medische verzorging nodig had. Ze maken zich zorgen dat hij niet het beste met haar voor heeft en willen hem al helemaal niet in de buurt van de kinderen".

Door het lint
Britney, die een hels jaar achter de rug heeft, heeft zich in de armen van de paparazzo-charmeur gestort nadat ze vorige week door het lint ging en vastgebonden naar de psychiatrische kliniek moest worden gevoerd. De kinderen, Sean Preston (2) en Jayden James (1), hadden bij haar de nieuwjaarsdagen doorgebracht en Britney ging helemaal door haar dak toen ze haar zoontjes weer moest afstaan aan hun papa.

Gezworen
Britney en haar nieuwe steun en toeverlaat hebben hun intrek genomen in een huurhuis in Hollywood. Gisteren onthulde een vriend van Ghalib, die gescheiden is van zijn Amerikaanse vrouw, dat de paparazzo anderhalf jaar geleden zwoer "ik ga Britney in mijn bed krijgen". "Hij heeft haar al die tijd op de hielen gezeten, en het is 'm nu gelukt".

Moslim
De ouders van Ghalib, moslims in het Engelse Birmingham, zijn niet te spreken over de nieuwe verovering van hun 35-jarige zoon. "In zijn cultuur is het een schande met zo'n vrouw op te trekken", volgens nog een andere vriend van Ghalib.

08-01-2008 om 23:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau en Fixkes grote favorieten voor eerste MIA's

Clouseau en Fixkes grote favorieten voor eerste MIA's

De afbeelding “http://img183.imageshack.us/img183/7931/large235840vb0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De VRT en Muziekcentrum Vlaanderen hebben donderdag de nominaties bekendgemaakt voor de Music Industry Awards (MIA's). Er zijn twaalf categorieën: negen MIA's worden gekozen door het grote publiek en drie door de professionele muzieksector. Clouseau en Fixkes hebben met vijf nominaties de meeste achter hun naam.


Opvolger Zamu-awards

De MIA's zijn de (voorlopige) opvolgers van de Zamu-awards, de muziekprijzen die jaarlijks vanuit de muzieksector werden toegekend. Ze worden op vrijdag 1 februari op Eén uitgereikt.

Het publiek reikt de prijzen uit in negen categorieën: beste song, beste soloartiest, beste groep, beste videoclip, beste pop, beste dance/elektronica, beste rock/alternative, beste populair (lichtere pop, levenslied) en beste wereldmuziek (folk, etnisch, rootsmuziek). Iedereen kan vanaf donderdag zijn stem uitbrengen via de websites van Eén, Canvas, Radio 1, Radio 2, Donna en Studio Brussel.

De Vlaamse, professionele muzieksector heeft het laatste woord bij het toekennen van drie prijzen: beste album, beste nieuwkomer en beste live-act.

Een mediajury, muziekspecialisten van de Vlaamse kranten en weekbladen en van de VRT, heeft de afgelopen weken uit het Vlaamse muziekaanbod van 2007 vier nominaties aangeduid in elke categorie.

DE GENOMINEERDEN:


Beste Soloartiest: Arno, Flip Kowlier, Gabriel Rios en Natalia.

Beste Groep:
Clouseau, Fixkes, Hooverphonic en Zita Swoon.

Beste Song:
de 60 genomineerden in deze categorie zijn terug te vinden op de websites waarop gestemd kan worden.

Beste Videoclip:
"Naïve" van Axelle Red, "Ik vraag het aan" van Fixkes, "Angelhead" van Gabriel Rios, "You don't Know" van Milow.

Beste Pop: Clouseau, Natalia, Stan Van Samang en Tom Helsen.

Beste Dance/Elektronic: Milk Inc, Soulwax, Sven Van Hees en Vive la Fête.

Beste Rock/Alternative:
Mintzkov, The Van Jets, Zita Swoon en Zornik.

Beste Populair: Laura Lynn, Mama's Jasje, Mega Mindy en Strato-Vani.

Beste Wereldmuziek: Laïs, Think of One, Yevgueni en Zap Mama.


Beste Album: "Angelhead" van Gabriel Rios, "De man van 31" van Flip
Kowlier, "Fixkes" van Fixkes en "Vonken & Vuur" van Clouseau.

Beste Live Act: Clouseau, Goose, Natalia en Zita Swoon.

Beste Doorbraak: Fixkes, Milow, Stan Van Samang en The Van Jets.

06-01-2008 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaten Britney geven er de brui aan

Advocaten Britney geven er de brui aan

De afbeelding “http://img139.imageshack.us/img139/9378/large234993un5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De advocaten die Britney Spears vertegenwoordigen in haar voogdijzaak willen ermee stoppen. De advocatenfirma Trope and Trope heeft gisteren een verzoek ingediend bij de rechtbank om te worden ontheven uit de zaak.

"Vastgelopen"
Volgens de rechtbankdocumenten, waarop de showbizzsite CelebTV.com de hand heeft weten te leggen, claimen de advocaten dat hun communicatie met Spears volledig is 'vastgelopen'. Hierdoor zou het 'onmogelijk' zijn geworden haar nog langer te vertegenwoordigen.

Bitsige strijd
De 26-jarige gevallen popprinses en haar ex-man Kevin Federline zijn al maanden verwikkeld in een bitsige strijd om de voogdij over hun zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1). Op dit moment heeft Federline de voogdij over de twee jongetjes, omdat Britney deze volgens de rechter niet aankan. Op 23 januari is er een nieuwe zitting in de zaak.

'Ziek'
Volgens de entertainmentwebsite TMZ kwam 'Brit' gisteren weer niet opdagen voor een verhoor door de advocaten van haar ex-man. Een paar weken geleden kwam ze ook al niet getuigen omdat ze ziek zou zijn. Een cameraploeg legde echter vast hoe de zangeres later die dag tot in de late uurtjes door Los Angeles reed in haar witte sportwagen en vrolijk met fotografen babbelde.

05-01-2008 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp brengt meeste geld in Amerikaanse bioscoopla

Johnny Depp brengt meeste geld in Amerikaanse bioscoopla

De afbeelding “http://img229.imageshack.us/img229/7897/large235985ei1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Van alle Hollywoodsterren heeft Johnny Depp (44) het voorbije jaar het meeste geld opgeleverd aan de Amerikaanse bioscoopkassa's. Dat blijkt uit de jaarlijkse enquete onder Amerikaanse bioscoopbedrijven, voor de 76ste keer uitgevoerd door uitgeverij Quigley.

Depp viel in 2007 te bewonderen als barbaars barbier (in Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street) en als pittige piraat (in deel drie van Pirates of the Carribean, At World's End). Ook vorig jaar was Depp de Top Money-Making Star.

Depp gaat Will Smith (I am Legend) en George Clooney (Michael Clayton en Ocean's Thirteen) vooraf. In volgorde wordt de top tien vervolledigd door Matt Damon, Denzel Washington, Russell Crowe, Tom Cruise, Nicholas Cage, Will Ferrell en Tom Hanks. Geen enkele vrouw dus in de top, en zoiets is inmiddels al geleden van 1983.

Shia LaBeouf (Transformers, Disturbia, Surf's Up) en Ellen Page (Juno) heten de Sterren van de Toekomst (Stars of Tomorrow) te zijn.

04-01-2008 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokter Le Compte overleden

Dokter Le Compte overleden

De afbeelding “http://img164.imageshack.us/img164/4918/large235831yb5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
In Knokke-Heist is donderdag dokter Herman Le Compte overleden. Le Compte werd 78. Hij ging er prat op dat hij 1.000 jaar oud zou worden. Hij raakte vooral bekend door heel wat televisieoptredens.

Herman Le Compte specialiseerde zich vooral in geriatrie en gerontologie. Volgens de online-encyclopedie Wikipedia is vooral zijn eerste wet belangrijk: "De veroudering gaat sneller naarmate de tekorten groter en talrijker zijn."

Vitaminedokter

Le Compte schreef ook enkele boeken over ouder worden, waarvan "De toekomst van het ouder worden" de bekendste is. Herman Le Compte stond bekend als de vitaminedokter, omdat hij zijn patiënten probeerde te genezen door hen grote dosissen vitaminen toe te dienen. Hij was een grote voorstander van vitamine C.

e Compte raakte ook in een conflict verwikkeld met de Orde der Geneesheren, die hij consequent de Horde noemde. Zijn uitspraak "Misschien word ik wel duizend jaar" was het begin van een strijd die eindigde met zijn levenslange schorsing. Herman Le Compte was gehuwd met beeldhouwster Begga D'Haese.

04-01-2008 om 11:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddie Murphy getrouwd op nieuwjaarsdag

Eddie Murphy getrouwd op nieuwjaarsdag

De afbeelding “http://img408.imageshack.us/img408/8945/large233680vf7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Eddie Murphy is op nieuwjaarsdag getrouwd met zijn vriendin Tracey Edmonds. In aanwezigheid van 25 familieleden en goede vrienden gaven ze elkaar het jawoord op een privé-eiland nabij Bora Bora in de Stille Oceaan.

Blote voeten
Op de klanken van het liedje 'Makings of you' van Gladys Knight schreed Edmonds op haar blote voeten over het gangpad van de trouwlocatie op het strand. Na de ceremonie genoten de gasten van een diner om vervolgens tot in de kleine uurtjes te dansen op de muziek van dj Darin Ebron uit Los Angeles.

Recent gescheiden
De 46-jarige Murphy en de 40-jarige Edmonds leerden elkaar in oktober 2006 kennen en verloofden zich in juli vorig jaar. Edmonds was eerder getrouwd met r&b-zanger Babyface. Murphy scheidde vorig jaar van Nicole Mitchell. Met haar was hij twaalf jaar samen en kreeg hij vijf kinderen.

Spicy girls
Een zesde kind van Murphy werd op 3 april geboren: Angel Iris. De moeder van het meisje is Melanie Brown van de Spice Girls. Murphy ontkende aanvankelijk dat de baby van hem was, maar een DNA-test wees uit dat hij wel degelijk de vader is. Murphy en Brown hadden vorig jaar een korte affaire. In juni trouwde de zangeres met haar nieuwe vriend Steven Belafonte.

04-01-2008 om 00:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney onderging stiekem hartoperatie

Paul McCartney onderging stiekem hartoperatie

De afbeelding “http://img509.imageshack.us/img509/3057/large233670ir8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Zanger Paul McCartney heeft in het geheim een hartoperatie ondergaan. De 65-jarige ex-Beatle kampte met vernauwingen van de bloedvaten rond zijn hart. De Britse kranten The Sun en The Daily Mirror berichtten over de operatie die al afgelopen herfst plaatsvond in een Londens privéziekenhuis.

Met Kylie
McCartney zou geklaagd hebben over zijn gezondheid en een hartspecialist opgezocht hebben. "Er werden verschillende tests gedaan en de ingreep werd nodig geacht", citeert The Sun een vriend van McCartney. "Het was een routineoperatie, maar alles wat met het hart te maken heeft, is natuurlijk van belang." Dat Sir Paul intussen hersteld is, bleek tijdens een nieuwjaarsuitzending op de BBC, waarin hij samen met Kylie Minogue optrad.

Beslissing in februari
McCartney kan een goede gezondheid binnenkort wel gebruiken, wanneer de rechter zich buigt over zijn scheiding van ex-fotomodel Heather Mills. In februari zal het gerecht beslissen over hoe het bezit van de ex-Beatle, zowat 1,2 miljard euro, zal verdeeld worden over de twee en wie het hoederecht over dochtertje Beatrice krijgt.

03-01-2008 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson wordt countryzangeres

Jessica Simpson wordt countryzangeres

De afbeelding “http://img404.imageshack.us/img404/5232/large233804vj5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De blonde Jessica Simpson slaat met haar nieuwe cd een nieuwe weg in: die van de country. Om zich in te leven, reisde Simpson naar Nashville, ook bekend als de countryhoofstad. Daar zal ze zich laten inspireren door de geschiedenis om de opnames van het album tot een goed einde te brengen.

Tienerpopidool
De 27-jarige Texaanse, die haar carrière begon als tienerpopidool, zegt dat ze altijd al een countryalbum wilde maken, maar dat de tijd er tot nog toe niet rijp voor was. Country-iconen als Shania Twain, Faith Hill en Reba McEntire zijn de grote inspiratiebronnen voor deze nieuwe plaat. "Er vloeit altijd een bepaalde kracht voort uit countryzangeressen."

Meevaller nodig
Simpson zal meer doen dan zingen alleen: ze wil zich ook bezighouden met 'het creatieve proces in het maken van een album', zegt ze zelf.

Na teleurstellende verkoopresultaten van haar vorige album 'Public affair' en het floppen van haar nieuwste film 'Blonde ambition' kan Simpson wel een meevaller gebruiken. Het weze haar gegund

03-01-2008 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney en Paris plannen elk erotische club

Britney en Paris plannen elk erotische club

De afbeelding “http://img244.imageshack.us/img244/538/large234278pi0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Britney Spears en Paris Hilton lijken wel kopieën van elkaar. Blond, rijk, te pas en te onpas intieme lichaamsdelen wereldkundig maken, beide proberen te zingen en nu willen ze ook alletwee een erotische club openen.

Britney kan er niet mee lachen. "Ze had er zo'n zin in, maar nu Paris het ook gaat doen is het niet leuk meer", verklapte een insider. Maar Britney zou Britney niet zijn als ze zich zou laten doen door de onterfde blonde stoot. "Ze zint om wraak omdat Paris het aanlegt met haar ex, Kevin Federline."

Een kwestie van interpretatie, want de vogeltjes vertellen ons dat Kevin het meer ziet zitten met Paris dan omgekeerd, hoe zou je zelf zijn...

03-01-2008 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Billie Piper geeft jawoord op oudejaarsavond

Billie Piper geeft jawoord op oudejaarsavond

De afbeelding “http://img216.imageshack.us/img216/2064/billieqx1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Billie Piper is op oudejaarsavond in het huwelijksbootje gestapt met haar verloofde Laurence Fox. De 25-jarige zangeres en actrice gaf haar jawoord tijdens een intieme ceremonie in een kerkje in Easebourne, zo meldt de BBC.

De voormalige 'Doctor Who'-actrice ontmoette de 29-jarige Fox vorig jaar toen zij samen in een toneelstuk speelden. Ze was eerder getrouwd met radio-dj Chris Evans, die met zijn vrouw aanwezig was bij de plechtigheid.

Piper betrad de kerk in een lange witte jurk met een diep decolleté. Ze droeg een lange zwarte jas om de japon uit het zicht van de toegestroomde fotografen te houden.

02-01-2008 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson 'kinderloos' naar 2008

Pamela Anderson 'kinderloos' naar 2008

De afbeelding “http://img266.imageshack.us/img266/1669/large233153qa0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Pam en Rock bleven op tot 5u30.
Pamela Anderson heeft het nieuwe jaar ingeluid zonder haar kinderen. De blonde seksbom liet haar zoons Brandon (11) en Dylan (9) achter op een hotelkamer, zodat ze Las Vegas onveilig kon maken. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender Fox op zijn website.

Paris, Kevin & Larry
De voormalige Baywatch-actrice vierde samen met onder anderen Paris Hilton, Kevin Federline en Larry Birkhead oud en nieuw in een hippe club in de Amerikaanse gokstad. "Mijn kinderen zijn ook mee", vertelde Anderson bij aankomst in de club.

"Zij zitten met warme chocolademelk op hun hotelkamer waar ze van het vuurwerk genieten en proberen om tot twaalf uur wakker te blijven."

Veel plannen
De 40-jarige blondine, die onlangs in het huwelijksbootje stapte met Rick Salomon, heeft veel plannen voor 2008. "Er is zo veel wat ik op werkgebied wil bereiken in het nieuwe jaar", vertelt ze. "Maar de focus ligt op mijn gezinnetje.

02-01-2008 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton wil gezonder leven

Paris Hilton wil gezonder leven

De afbeelding “http://img148.imageshack.us/img148/893/large233171ev2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton had al voornemens gemaakt voor 2008 ("Een lief, en meer tijd doorbrengen met mijn familie"), maar ze voegt er nog enkele aan toe: meer sporten en gezonder eten. "Ik maak die voornemens elk jaar, maar het lukt me nooit." Toch probeert ze het dit jaar opnieuw.

Twee films
De blondine heeft een druk jaar voor de boeg. Twee films en een hoop projecten staan op stapel, al is niet meteen duidelijk wat da inhoudt. Niet dat het er toe doet: ook zonder hard te werken stroomt het geld binnen bij Paris.

Geld voor feesten
Naar verluidt verdienden zij en haar zusje Nicky bijna 700.000 euro door met oud en nieuw te verschijnen in de hippe club Pure in de Amerikaanse gokstad Las Vegas. Pamela Anderson, Kevin Federline en Bordy Jenner waren er ook.

02-01-2008 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astroloog ziet nieuwe liefde voor Britney

Astroloog ziet nieuwe liefde voor Britney

De afbeelding “http://img169.imageshack.us/img169/8361/large232970rq4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Britney Spears moet nog even geduld hebben. Pas eind dit jaar zal de geplaagde zangeres een nieuwe liefde tegen het lijf lopen, voorspelt astroloog Susan Miller in het Amerikaanse tijdschrift Us Magazine.

"Stabiel, praktisch en verstandig met geld"
De mysterieuze man die het hart van de 26-jarige Britney sneller zal laten kloppen, is ongeveer zeven jaar ouder en is 'zeer stabiel, praktisch en verstandig met geld'. Miller, een graag geziene gast in Amerikaanse entertainmentprogramma's, hoort vooralsnog geen trouwklokken luiden. "Britney zal vast nog een keertje de sprong wagen, maar ze is er nu nog niet klaar voor", denkt ze.

Exploderende bankrekening
Ook financieel gaat het de blondine dit jaar voor de wind. "Haar bankrekenig zal exploderen in de tweede helft van het jaar", voorspelt de astroloog, die een succesvol nieuw album van Britney in de sterren ziet. Ook zal Britney weer dichter naar haar 16-jarige zusje Jamie Lynn groeien, die onlangs bekendmaakte dat ze zwanger is.

Zusje
De zwangerschap zal de carrière van Jamie Lynn geen windeieren leggen. "Ze gaat een bliksemachtige carrière maken", voorziet Miller. Volgens de astroloog keert de tiener niet terug naar de jeugdzender Nickelodeon, waar ze nu te zien is in de serie Zoey 101. Jamie Lynn zou een mooie loopbaan in de muziek te wachten staan. Begin dit jaar zou ze al een handtekening zetten onder een platencontract.

Baby
Miller verwacht dat de baby, die vriendje Casey Aldridge verwekte bij het eens zo brave zusje van Britney, al in april geboren wordt, twee maanden vroeger dan verwacht. Ook bij Jamie Lynn hangt er nog geen huwelijk in de lucht. "Als de twee in het huwelijksbootje stappen, zal het pas in oktober zijn", zo las Miller in de sterren

02-01-2008 om 01:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig Nieuwjaar
Gelukkig nieuwjaar
De afbeelding “http://img257.imageshack.us/img257/568/prettignieuwjaargl1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nieuwjaarswensen klinken soms hol
want we hebben geen glazen bol.
Toch zijn ze van groot belang
want een jaar duurt soms lang
als ziekte of tegenslag je tegenkomen,
haal dan weer al je kaartjes boven.
Daarom zijn mijn wensen voor het nieuwe jaar:
liefde, gezondheid en al wat je maar wil!
Hou je dus maar klaar
want soms worden wensen
ook wel eens werkelijk waar!

Ik werns jullie een bijzonder fijn 2008!

01-01-2008 om 10:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!