Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow opgenomen in ziekenhuis

Gwyneth Paltrow opgenomen in ziekenhuis

De afbeelding “http://img292.imageshack.us/img292/4624/artlarge251366vr5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Gwyneth Paltrow is gisteren opgenomen is een ziekenhuis in New York. Een ooggetuige zag hoe de actrice in een rolstoel naar binnen werd gebracht door echtgenoot Chris Martin. Ze zou er slecht uit hebben gezien. Dat meldt Us Weekly.

Later werd bij het ziekenhuis een tas binnengebracht met de naam 'Gwyneth Martin' erop. Gwyneth en Chris zouden de nacht in het ziekenhuis hebben doorgebracht.

De reden van de opname van de blondine is niet bekend. Haar woordvoerder wil niet op de kwestie reageren omdat het een privésituatie betreft.

De 35-jarige Paltrow speelde in films als 'Shakespeare in love', 'Proof' en 'Seven'. Martin is de zanger van Coldplay. Het stel heeft twee kinderen, Apple en Moses.

16-01-2008 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lief schatje
Lief schatje
De afbeelding “http://img110.imageshack.us/img110/2084/go4alyssamilano117gf9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Oh,zoetje

je smelt om mijn tong

ik wou dat je blijven kon

zo natuurlijk...zo overheerlijk

 

Oh, schatje

kom eens gauw

ik heb zoveel zin in jou

ik wil je kussen...overal

 

Oh,bolleke

allerliefste knolleke

maak het niet te dolletjes

de pret is er dan uit

 

Zoetje,schatje,bolleke

wat je ook denkt

weet dat ik van je hou

en deze woorden zijn echt

16-01-2008 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mary J. Blige en 50 Cent gebruiken steroïden

Mary J. Blige en 50 Cent gebruiken steroïden

De afbeelding “http://img144.imageshack.us/img144/8456/large251231jd6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Mary J. Blige, 50 Cent, Wyclef Jean en Timbaland zijn in verband gebracht met het gebruik van prestatieverhogende middelen. Volgens de krant The Times Union of Albany worden deze sterren genoemd in een justitieel onderzoek naar de verkoop van steroïden in de Amerikaanse stad Albany, in de staat New York.

Geen onderwerp van onderzoek
De sterren zouden zelf geen onderwerp zijn van het justitieel onderzoek. Dat richt zich vooral op artsen, klinieken en farmaceuten die de middelen hebben geleverd. Justitie wilde geen commentaar geven op de door de krant genoemde namen.

Veroudering tegengaan
Waar atleten steroïden gebruiken om de spiermassa te vergroten, is het middel ook populair om verouderingsprocessen tegen te gaan en bedprestaties te verhogen. Er zouden steeds meer artsen zijn die het spul onrechtmatig en illegaal voorschrijven aan mensen die er flink voor willen betalen.

The Times Union of Albany schrijft dat Blige een menselijk groeihormoon zou hebben ontvangen op haar hotelkamer in Beverly Hills. De woordvoerder van de zangeres laat weten dat ze nooit illegale middelen heeft gebruikt om wat voor prestaties dan ook te verhogen.

Sylvester Stallone
Vorig jaar werd Sylvester Stallone veroordeeld voor het invoeren van menselijk groeihormoon naar Australië. Hij had het middel, dat in Australië verboden is, op doktersrecept ontvangen. De acteur moest een boete betalen.

16-01-2008 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdrietig
Verdrietig
De afbeelding “http://img245.imageshack.us/img245/4161/verdrietig2wk0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

16-01-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de wereld is leeg

http://img98.imageshack.us/img98/7928/erwinnups2.jpg

 
als de wereld
nieuwe tranen huilt
en pijn diep door mijn ziel kerft
is er dan een morgen

zijn er dan armen die me troosten
of ben ik dan alleen
verstoten en verschopt
tot mijn hoofd buigt

geen ziel
heeft kracht genoeg
om de pijn te zien door mijn ogen
want mijn masker is te zwaar

je buigt
en voelt de tranen
de wereld is leeg
en toch zo veel liefde om je heen

met al je kracht
kun je niet dragen
soms doen woorden pijn
zeker als ze rakend zijn

lees me
voel wie ik ben
vang mijn tranen
ik zou niet weten wie me beter kent

je wou het niet
maar deed me pijn
ik legde alleen maar uit
hoe zwaar verliezen kan zijn

15-01-2008 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
13-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heather Mills viert verjaardag alleen

Heather Mills viert verjaardag alleen

De afbeelding “http://img265.imageshack.us/img265/6240/z4005686xbk8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Heather Mills viert morgen haar veertigste verjaardag. Toch ziet het voormalig fotomodel - die enorm geleden heeft onder de (v)echscheiding van Paul McCartney - geen reden tot feesten. Dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf.

Mills heeft haar vrienden te kennen gegeven dat ze niet op haar verjaardag hoeven te komen. "Normaal gaat Heather geen enkel feestje uit de weg", vertelt een vriend. "Maar nu ziet ze het echt niet zitten. Bovendien zit ze - door alle juridische kosten - een beetje krap bij kas.

13-01-2008 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon voor Christina Aguilera

Zoon voor Christina Aguilera

De afbeelding “http://img402.imageshack.us/img402/8461/christinaaguilera7ca7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Christina Aguilera is vrijdag bevallen van een zoon. Dat meldt de entertainmentwebsite E!Online. Het eerste kindje van de popster zou om vier uur 's middags geboren zijn in het Cedars Sinai Medical Center in Los Angeles, waarna Aguilera en haar man Jordan Bratman familie en vrienden via een sms'je op de hoogte brachten van het heugelijke nieuws.

In hetzelfde ziekenhuis zette Nicole Richie enkele uren eerder haar dochtertje op de wereld. Richie en haar vriend, Good Charlotte-zanger Joel Madden, noemden het meisje Harlow Winter Kate Madden.

De 27-jarige Aguilera en haar echtgenoot hebben het babynieuws nog niet officieel bevestigd.

13-01-2008 om 17:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham siert cover Vogue

Victoria Beckham siert cover Vogue

De afbeelding “http://img519.imageshack.us/img519/8823/victoriabeckhamjm5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Victoria Beckham staat binnenkort op de cover van de Britse Vogue. "Victoria gaat een fotosessie doen met topfotograaf Nick Knight", vertelt een bron aan de Britse krant Daily Mirror. "Ze komt op de cover van de april-editie van het magazine. Bovendien worden twaalf pagina's aan haar gewijd."

Het zelfverklaarde stijlicoon, dat eerder een boekje schreef over mode, mag zich vereerd voelen, want Vogue gebruikt vrijwel alleen maar fotomodellen voor de voorpagina. De shoot, die volgende week moet plaatsvinden, zou zeer 'edgy' en gedurfd zijn.

Niet iedereen is gecharmeerd van de kledingsmaak van Beckham. Deze week werd bekend dat de Spice Girl op de eerste plaats van Mr. Blackwell's Worst Dressed List staat. Op de lijst somt de Amerikaanse modegoeroe jaarlijks de slechtst geklede vrouwen ter wereld op. Blackwell hekelt de 'skinny mini-wanproducten' waarin Posh zich graag hult

13-01-2008 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Eva Longoria wil nog geen kinderen

Actrice Eva Longoria wil nog geen kinderen

De afbeelding “http://img212.imageshack.us/img212/1112/large247695mx3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Eva Longoria staat nog niet te trappelen om een gezinnetje te stichten. "Tony wil heel graag kinderen, maar ik zeg nog nee", vertelde de Desperate Housewives-actrice in het Amerikaanse programma Entertainment Tonight. "Ik ben bang dat dan de chemie tussen ons verandert."

Staking scenaristen
De 32-jarige Longoria stapte in juli in het huwelijksbootje met de 25-jarige basketballer Tony Parker. De pasgehuwden zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar. "De seks is geweldig", kirde de brunette. "Daarom ben ik ook met een jongere man getrouwd."

De afgelopen maanden heeft het stel extra veel van elkaar kunnen genieten, omdat Longoria door de staking van de scriptschrijvers in Hollywoord noodgedwongen niet aan de slag kon op de set van Desperate Housewives. "Eerst vond ik het heerlijk, want zo kon ik lekker bij Tony zijn, maar nu kriebelt het weer", vertelde de brunette. "Ik heb al twee maanden geen make-up op gehad en ben vijf kilo aangekomen."

Geesten
Vanaf volgende maand is een nieuwe film met Longoria te zien in de Amerikaanse bioscopen. In 'Over her dead body' speelt de kleine actrice Kate, een vrouw die overlijdt nadat ze een ijssculptuur op haar hoofd krijgt. Ze blijft als geest ronddolen op Aarde en als haar verloofde een nieuwe vriendin krijgt, probeert ze de relatie van de twee stuk te maken.

Eva voelt in het dagelijks leven ook de aanwezigheid van geesten. "Je voelt en hoort dat ze om je heen zweven." Zelf zou ze na haar dood bij Tony blijven rondspoken. "Ik ga in dit leven en in het hiernamaals bij hem zijn", vertelt ze. "Hij komt nooit meer van me af."

13-01-2008 om 11:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DJ Tiësto gaat trouwen

DJ Tiësto gaat trouwen

De afbeelding “http://img515.imageshack.us/img515/7946/large244260wg7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
DJ Tiësto gaat trouwen met zijn vriendin Stacey Blokzijl. De twee geven elkaar op 10 oktober het jawoord, zo meldt de krant De Telegraaf. De dj en zijn kersverse verloofde hebben nog geen trouwlocatie op het oog.

De 38-jarige Tijs Verwest, zoals dj Tiësto eigenlijk heet, vroeg zijn 19-jarige vriendin vorige maand tijdens een vakantie op Mauritius om haar hand. Zij zou met een volmondig ja hebben geantwoord. Momenteel geniet het verloofde stelletje, dat elkaar in het uitgaansleven leerde kennen, van een wintersport op een geheime locatie.

11-01-2008 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
10-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela tegen haar vent:

Pamela tegen haar vent: "Ik ben zwanger, jij bolt het af"

De afbeelding “http://img255.imageshack.us/img255/3071/large244404qj3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het welles-nietes spelletje in het huwelijk van Pamela Anderson en Rick Salomon heeft een nieuwe wending genomen. De scheiding gaat nu toch door, en bovendien is Pamela zwanger. Dat meldt showbizzsite TMZ.

Zottekes
Vorige maand vroeg Pamela de scheiding aan, maar enkele dagen later trok ze dat verzoek weer in. Nu gaat de scheiding dan toch door, hoewel de 40-jarige Pamela zwanger is van Salomon.

Salomon is van oordeel dat zijn vrouw het wat zottekes in haar hoofd heeft gekregen door de hormonale wervelwind die de zwangerschap veroorzaakt, en hij hoopt dat ze de scheidingsprocedure alsnog stillegt.

Seksvideo
Pamela en Rick trouwden op 6 oktober in Las Vegas, haastig en weinig romantisch tijdens de pauze van de show waarin ze assistente was. Ze hebben allebei al verschillende huwelijken achter de rug. Salomon, beheerder van een goksite, is vooral bekend vanwege zijn seksvideo 'One Night in Paris'. Pamela Anderson heeft twee kinderen met Tommy Lee, haar eerste man.

10-01-2008 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britneys ouders willen haar in therapie dwingen

Britneys ouders willen haar in therapie dwingen

De afbeelding “http://img256.imageshack.us/img256/508/large244503rb1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De ouders van Britney Spears broeden op een plan om de zieke geest van het popwrakje alsnog gerepareerd te krijgen. Samen met het team dat haar omringt wil haar familie dat Britney, die al jaren manisch depressief is, zich laat behandelen. Desnoods onder dwang.

Snel en doortastend
Showbizzsite TMZ meldt dat er verschillende opties zijn, waaronder enkele "zeer creatief". Totnogtoe weigert Britney zich vrijwillig te laten behandelen, maar haar familie is van oordeel dat er snel en doortastend moet gehandeld worden.

Opgepakt door politie
De meest extreme optie is dat haar ouders Britney via de rechter dwingen zich te laten opnemen. Indien ze weigert daar gevolg aan te geven, kan ze door de politie kunnen opgepakt worden onder de procedure '5150', wat betekent dat ze een gevaar voor zichzelf en voor anderen is. Onder die procedure is ze vorige week ook in de psychiatrische kliniek opgenomen nadat ze weigerde haar zonen terug aan hun vader over te dragen en hen urenlang opgesloten hield in haar huis.

Opname in psychiatrie
Na die gedwongen opname kunnen gezondheidswerkers zich wenden tot de County Public Guardian, een bemiddelende instelling die bij de rechter een zogenaamd 'conservatorschap' aanvragen. De conservator zou dan in wezen de controle over Britneys leven verwerven en haar - zelfs tegen haar wil - kunnen laten opnemen in een psychiatrische instelling.

Zo ver is het echter nog niet. Britney lijkt de noodzaak van psychiatrische hulp niet te erkennen. Gisteren heeft ze een privévliegtuig geboekt voor haar en haar paparazzovriend. De twee zijn in het gezelschap van nog een man van Los Angeles naar New York gevlogen


10-01-2008 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We love you
We love you
De afbeelding “http://img101.imageshack.us/img101/7396/timo2ml3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De afbeelding “http://img214.imageshack.us/img214/6122/wolfentimoud4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
We don't care if you only love "we"
We don't care if you only love "we"
We love you. We love you, and we hope that you will love "we" too
We love "they". We love "they", and we want you to love "they" too
Ah...........

We don't care if you hound "we" and love is all around "we"
Love can't get our minds off
We love you, we love you

You will never win "we"
Your uniforms don't fit "we"
We forget the place we're in
'Cause we love you
We love you. Of course, we do

I love you. I love you
And I hope that you won't prove wrong too
We love you. We do. We love you. We do.

10-01-2008 om 01:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna bezoekt Indiase sloppenwijk

Madonna bezoekt Indiase sloppenwijk

De afbeelding “http://img402.imageshack.us/img402/8158/241768nc7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Madonna en haar man Guy Ritchie hebben dinsdag een overbevolkte sloppenwijk bezocht in de Indiase stad Mumbai. De arme bewoners van de wijk overlaadden de popster en de regisseur met rozen en bloemblaadjes.

Gehuld in een zwart jack en een spijkerbroek bracht de wereldster ruim drie kwartier in de wijk door. Ze werd bijgestaan door de Australische schrijver Gregory David Roberts, die in de jaren tachtig tijdelijk in de verloederde buurt woonde. Hij zette er een gratis toegankelijk gezondheidscentrum op, nadat hij uit een zwaarbewaakte gevangenis in Australië was ontsnapt en in Mumbai asiel vond.

In de bestseller van Roberts, 'Shantaram', speelt de sloppenwijk een prominente rol. Het boek wordt binnenkort verfilmd met Johnny Depp in de hoofdrol.

09-01-2008 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broertjes Coen en Sean Penn genomineerd voor DGA-awards

Broertjes Coen en Sean Penn genomineerd voor DGA-awards

De afbeelding “http://img530.imageshack.us/img530/6545/large242191db5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het broederpaar Joel en Ethan Coen en acteur/regisseur Sean Penn behoren tot de vijf genomineerden voor de DGA-award (Directors Guild Award), de jaarlijkse bekroning van het vakverbond van de Hollywoodregisseurs. De DGA-award geldt als ernstige indicatie voor de Oscars: in haar zestigjarige geschiedenis kon de winnaar van de DGA haast steeds (54 van de 60 maal) enkele maanden later het Oscarbeeldje voor de regie omhoog steken.

Amerikanen boven
Behalve de Coentjes (met 'No Country for Old Men') en Penn ("Into the wild") werden nog drie andere Amerikaanse regisseurs geselecteerd: Tony Gilroy ('Michael Clayton'), Julian Schnabel ('The Diving Bell and the Butterfly'/'Le scaphandre et le papillon') en Paul Thomas Anderson ('There will be blood').

26 januari
Op 26 januari volgt het antwoord op de prangende vraag: wie van de vijf? Andere openstaande kwesties zijn de winnaars van de SAG, de PGA en de WGA, respectievelijk de vakbond van de acteurs, de producenten en de scenaristen. Zondag is de filmwereld toch al één zekerheid rijker: dan volgt, dit jaar zonder pump and circumstance, het lijstje winnaars van de Golden Globes.

09-01-2008 om 17:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Nicole Kidman dan toch zwanger

Actrice Nicole Kidman dan toch zwanger

De afbeelding “http://img119.imageshack.us/img119/663/large240582gh3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Australische actrice Nicole Kidman (40) is zwanger. Dat bevestigde haar woordvoerster, zonder duidelijkheid te verschaffen wanneer de baby wordt verwacht. Vader van het kind is echtgenoot en country-crooner Keith Urban.

"Opgewonden"
Tabloids speculeerden al dagen over een zwangerschap omdat Kidman tijdens haar kerstvakantie in Sydney werd gespot met een buikje. Eerdere berichten werden tot nog toe ontkend. Volgens de woordvoerster is het paar "opgewonden" over de zwangerschap.

Twee miskramen
Kidman heeft al twee kinderen geadopteerd, Connor en Isabella, uit haar tienjarig huwelijk met Hollywood-ster Tom Cruise. De twee tieners leven de meeste tijd bij hun vader en diens nieuwe vrouw, Katie Holmes.
Vorig jaar gaf Kidman nog toe dat ze tijdens haar huwelijk met Cruise twee miskramen heeft gehad.

Alcoholbehandeling
Kidman ontmoette Urban drie jaar geleden in de VS en anderhalf jaar geleden zijn de twee getrouwd. Urban was de voorbije maanden echter herhaaldelijk in behandeling voor zijn alcoholverslaving. Het koppel leeft voornamelijk in Nashville, Tennessee, dat het centrum is van de country-industrie.

Kinderwens
De actrice is altijd zeer open geweest over haar kinderwens. Recent liet ze nog verstaan dat haar carrière in 2008 op een laag pitje zal worden gezet. Toen luidde het nog dat ze veel zou toeren met haar echtgenoot-zanger.

09-01-2008 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geena Lisa en Coco Jr. uit elkaar

Geena Lisa en Coco Jr. uit elkaar

De afbeelding “http://img150.imageshack.us/img150/9548/large240661nl1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Eén-omroepster, presentatrice en Eurosong-kandidate Geena Lisa en haar man Marc Michiels, beter bekend als zanger Coco Jr., zijn niet langer een paar. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Na iets meer dan negen jaar huwelijk hebben de twee beslist uit elkaar te gaan. Het paar heeft twee kinderen. De voorbije weken ontkenden Geena Lisa en Coco Jr. nog de geruchten over huwelijksproblemen.

09-01-2008 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Liefstz
Mijn liefste
De afbeelding “http://img84.imageshack.us/img84/501/go4angelinajolie385hf8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
laat me mijn liefste,
jou nog eenmaal zien,
slapen zonder zorgen,
dromen over jou.

Laat me mijn liefste
je huid nog eenmaal voelen,
herinneringen aan vroeger,
ik en jij.

Laat me mijn liefste,
jouw stem nog een keer horen,
zo kan ik later beweren,
dat mijn engel tot me sprak.

laat me mijn liefste,
jou hand even nemen,
zo wordt voor mij het afscheid,
toch een beetje minder zwaar

of geef  mij men liefste,
nog 1 laatste kans,
waarmee ik kan bewijzen,
dat ik zielsveel van je hou.

Dus laat me mijn liefste,
of ga nu maar weg,
rijk me de hand,

of duw eens goed door,

zo weet ik weer
waar ik volgens jou nu hoor…,

09-01-2008 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
08-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Federline wil Britney redden uit klauwen paparazzo

Kevin Federline wil Britney redden uit klauwen paparazzo

De afbeelding “http://img85.imageshack.us/img85/317/large240811sz2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Kevin Federline is gisteren een juridische strijd begonnen in een poging Britney Spears te redden uit de klauwen van de paparazzo met wie ze is ondergedoken. Advocaten van Federline onderzoeken de immigratiestatus van de uitgeweken Brit Adnan Ghalib, die na haar jongste mentale instorting door Britney wordt omschreven als haar enige vriend.

Miljoen dollar
De paparazzo probeert het verhaal over zijn voorbije dagen met ons geestelijk wrakje, uiteraard mét exclusieve foto's, voor een miljoen dollar te slijten aan de media. Federline vreest dat zijn ex ten prooi is gevallen aan de zoete woordjes van Ghalib.

Slapen met de vijand
"Kevin en zijn advocaten willen Britney bij die vent weghalen. Ze vrezen dat ze elke zin voor realiteit kwijt is", aldus een vriend van Federline in The Sun. "Samenhokken met een paparazzo die haar maandenlang achterna heeft gezeten, is slapen met de vijand".

Medische verzorging
"Als zijn papieren niet in orde zijn, wil Kevins team de kerel terug naar Engeland sturen. Ze willen hem ook voor de rechter ter verantwoording te roepen waarom hij met haar is ondergedoken terwijl ze verdere medische verzorging nodig had. Ze maken zich zorgen dat hij niet het beste met haar voor heeft en willen hem al helemaal niet in de buurt van de kinderen".

Door het lint
Britney, die een hels jaar achter de rug heeft, heeft zich in de armen van de paparazzo-charmeur gestort nadat ze vorige week door het lint ging en vastgebonden naar de psychiatrische kliniek moest worden gevoerd. De kinderen, Sean Preston (2) en Jayden James (1), hadden bij haar de nieuwjaarsdagen doorgebracht en Britney ging helemaal door haar dak toen ze haar zoontjes weer moest afstaan aan hun papa.

Gezworen
Britney en haar nieuwe steun en toeverlaat hebben hun intrek genomen in een huurhuis in Hollywood. Gisteren onthulde een vriend van Ghalib, die gescheiden is van zijn Amerikaanse vrouw, dat de paparazzo anderhalf jaar geleden zwoer "ik ga Britney in mijn bed krijgen". "Hij heeft haar al die tijd op de hielen gezeten, en het is 'm nu gelukt".

Moslim
De ouders van Ghalib, moslims in het Engelse Birmingham, zijn niet te spreken over de nieuwe verovering van hun 35-jarige zoon. "In zijn cultuur is het een schande met zo'n vrouw op te trekken", volgens nog een andere vriend van Ghalib.

08-01-2008 om 23:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau en Fixkes grote favorieten voor eerste MIA's

Clouseau en Fixkes grote favorieten voor eerste MIA's

De afbeelding “http://img183.imageshack.us/img183/7931/large235840vb0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De VRT en Muziekcentrum Vlaanderen hebben donderdag de nominaties bekendgemaakt voor de Music Industry Awards (MIA's). Er zijn twaalf categorieën: negen MIA's worden gekozen door het grote publiek en drie door de professionele muzieksector. Clouseau en Fixkes hebben met vijf nominaties de meeste achter hun naam.


Opvolger Zamu-awards

De MIA's zijn de (voorlopige) opvolgers van de Zamu-awards, de muziekprijzen die jaarlijks vanuit de muzieksector werden toegekend. Ze worden op vrijdag 1 februari op Eén uitgereikt.

Het publiek reikt de prijzen uit in negen categorieën: beste song, beste soloartiest, beste groep, beste videoclip, beste pop, beste dance/elektronica, beste rock/alternative, beste populair (lichtere pop, levenslied) en beste wereldmuziek (folk, etnisch, rootsmuziek). Iedereen kan vanaf donderdag zijn stem uitbrengen via de websites van Eén, Canvas, Radio 1, Radio 2, Donna en Studio Brussel.

De Vlaamse, professionele muzieksector heeft het laatste woord bij het toekennen van drie prijzen: beste album, beste nieuwkomer en beste live-act.

Een mediajury, muziekspecialisten van de Vlaamse kranten en weekbladen en van de VRT, heeft de afgelopen weken uit het Vlaamse muziekaanbod van 2007 vier nominaties aangeduid in elke categorie.

DE GENOMINEERDEN:


Beste Soloartiest: Arno, Flip Kowlier, Gabriel Rios en Natalia.

Beste Groep:
Clouseau, Fixkes, Hooverphonic en Zita Swoon.

Beste Song:
de 60 genomineerden in deze categorie zijn terug te vinden op de websites waarop gestemd kan worden.

Beste Videoclip:
"Naïve" van Axelle Red, "Ik vraag het aan" van Fixkes, "Angelhead" van Gabriel Rios, "You don't Know" van Milow.

Beste Pop: Clouseau, Natalia, Stan Van Samang en Tom Helsen.

Beste Dance/Elektronic: Milk Inc, Soulwax, Sven Van Hees en Vive la Fête.

Beste Rock/Alternative:
Mintzkov, The Van Jets, Zita Swoon en Zornik.

Beste Populair: Laura Lynn, Mama's Jasje, Mega Mindy en Strato-Vani.

Beste Wereldmuziek: Laïs, Think of One, Yevgueni en Zap Mama.


Beste Album: "Angelhead" van Gabriel Rios, "De man van 31" van Flip
Kowlier, "Fixkes" van Fixkes en "Vonken & Vuur" van Clouseau.

Beste Live Act: Clouseau, Goose, Natalia en Zita Swoon.

Beste Doorbraak: Fixkes, Milow, Stan Van Samang en The Van Jets.

06-01-2008 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!