NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het geheim van Pink, na 20 jaar nog steeds een ster, is miserie: “Ik moest mijn pijn er sinds mijn jeugd al uitkrassen met een pen”

Het geheim van Pink, na 20 jaar nog steeds een ster, is miserie: “Ik moest mijn pijn er sinds mijn jeugd al uitkrassen met een pen”

https://www.mupload.nl/img/k0h4kc.jpg

Een Grammy mocht ze niet mee naar huis nemen, maar tijdens de awardshow waren alle ogen wel op Pink gericht. De zangeres, die ondertussen al meer dan 20 jaar meedraait in het vak, is nog stééds niet weg te denken uit de muziekwereld. Haar geheim? “Een slechte jeugd, drang om te schrijven en pure koppigheid”. 

Een oude jeans, een wit t-shirt en weinig tralala. Zelfs na haar verlies was Pink perfect in staat een fantastische versie van haar single ‘Wild Hearts Can’t Be Broken’ te brengen. Op het podium had ze niet veel meer nodig dan een microfoon en haar indrukwekkende stem. Meteen maakt ze duidelijk waarom ze genomineerd was voor ‘beste pop live-optreden’. Naast haar kwamen ook Kelly Clarkson, Lady Gaga, en Kesha in aanmerking voor de award. Ze verloren het echter allemaal van de enige man in de categorie, Ed Sheeran.

Dat schoot bij velen in het verkeerde keelgat. Hoe kon het nu dat de enige mannelijke kandidaat won van vier sterke vrouwen? Daarnaast was Sheeran ook niet aanwezig om zijn prijs in ontvangst te nemen. De harde muziekindustrie, waarin maar 9,3% van alle Grammy-nominaties voor vrouwen is weggelegd, was nooit ontworpen om haar te laten winnen... Maar laat dat nu net zijn wat haar al meer dan twintig jaar in de business houdt.

31-01-2018 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officieel: Adil en Bilall mogen nieuwe ‘Bad Boys’ regisseren

Officieel: Adil en Bilall mogen nieuwe ‘Bad Boys’ regisseren

https://www.mupload.nl/img/s87pbk5.jpg

Regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah staan op het punt te tekenen bij het Amerikaanse Sony voor de regie van “Bad Boys For Life”. De komische actiefilm is, na de piloot voor de dramaseries “Snowfall” en “Scalped”, het derde Amerikaanse project voor de twee jonge filmmakers. Dat meldt het managementkantoor van Ken Lambrechts woensdagmiddag.

“Bad Boys For Life” is de derde film in de franchise met Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrol. Smith en Lawrence vertolken de door George Gallo in het leven geroepen personages Mike Lowrey en Marcus Burnett, detectives bij de drugsbrigade van Miami, beste vrienden en “bad boys”.

El Arbi en Fallah volgen regisseur Michael Bay op, die de eerste en tweede film voor zijn rekening nam. Producer is opnieuw Jerry Bruckheimer. Over Bruckheimer zeggen El Arbi en Fallah: “Da’s een fucking legende. Hij heeft ongelofelijk veel gerealiseerd. Zijn films zijn films die ge in de cinema gaat zien. Ze zijn cool, groots en Hollywoodiaans. Als ge hoort dat Bruckheimer u promoot en verkoopt bij de studio en de sterren van de film denkt ge: ‘Holy shit! For real? ’ Jerry zegt heel weinig, maar als hij spreekt, spreekt hij money business.”

Het regisseursduo reist vermoedelijk begin februari af naar Los Angeles om het contract te “laten landen en verder aan het script te werken”. “Het contract is zo goed als rond”, luidt het woensdagmiddag aan de telefoon bij het managementskantoor Ken Lambrechts. “Ze moeten nog wat details bespreken en het contract finaliseren. De kans is zeer, zeer klein dat het nog misloopt.” Over bedragen en budgetten spreekt Lambrechts zich niet uit.

“Patser”, de derde langspeelfilm van het regisseursduo, ging vorige week in première en loopt nu in de zalen. Volgens het duo is “Patser” “next level shit”. ”‘Bad Boys’ is bigger than life. Het is een droom die uitkomt.”

31-01-2018 om 16:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendrick Lamar naar Pukkelpop?

Kendrick Lamar naar Pukkelpop?

https://www.mupload.nl/img/6yaff8lz8l6s.jpg

Pukkelpop vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 18 augustus. Namen zijn nog niet bekend gemaakt, maar als je weet dat veel van de artiesten ook ieder jaar naar Lowlands komen, kan je al een beeld beginnen vormen van de line-up. Voor het Nederlandse festival zijn immers wél al wel heel wat namen bekend gemaakt, waaronder Kendrick Lamar, The War on Drugs en Gorillaz.

Lowlands vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 19 augustus, op ongeveer dezelfde dagen dus als Pukkelpop. De affiche komt dan ook ieder jaar min of meer met elkaar overeen. Vorig jaar stonden onder meer The XX, Solange, Mumford and Sons en Bastille bovenaan de affiches van beide festivals.

Namen die dit jaar hebben bevestigd op Lowlands zijn niet van de minsten. Onder meer Kendrick Lamar, Gorillaz, The War on Drugs en Dua Lipa bevestigden hun komst naar het Nederlandse Biddinghuizen al. De kans dat minstens een van deze kleppers ook naar Kiewit komt, is dus behoorlijk groot.

Op de Nederlandse affiche staan verder Gavin James, Rag’n’Bone Man, Spinvis, Stormzy, Bonobo, Dropkick Murphys, Fatima Yamaha en Grizzly Bear. Op de website van Pukkelpop kan je voorlopig nog je favoriete drie artiesten doorgeven.

31-01-2018 om 16:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens vs. Julie Van den Steen: wie draagt het beter?

Nathalie Meskens vs. Julie Van den Steen: wie draagt het beter?

https://www.mupload.nl/img/l91fc3qoz0u.jpg

‘Tegen De Sterren Op’ keert op donderdag 1 februari om 20u35 terug bij VTM, en dat zal bekend Vlaanderen alweer geweten hebben. Ook dit jaar spelen de acteurs kort op de bal. Nathalie Meskens kruipt ter gelegenheid van de MIA’s in de huid - en in de glitterjurk - van presentatrice Julie Van den Steen.

De presentatrice schitterde – letterlijk – in een enkellange zilveren glitterjurk van Ba&Sh. “Ik had dat kleed al eens gespot op internet en toen ik nadien met de stylist een outfit moest kiezen, zag ik die opnieuw. Het was ‘meant to be’ (lacht).” Alleen… “Ze was te groot, dus ze hebben overal speldjes moeten steken. Tot zelfs in mijn bh. Ik zit dus letterlijk ingenaaid in mijn eigen jurk”, lachte Julie. “Helaas zal ik de schaar moeten gebruiken om terug uit mijn kleed te geraken, dus ze een tweede keer aantrekken, zal moeilijk zijn…”

31-01-2018 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adil en Bilall kregen telefoon van Will Smith, en dit had hij te zeggen...

Adil en Bilall kregen telefoon van Will Smith, en dit had hij te zeggen...

https://www.mupload.nl/img/c6rnxuqjqp.jpg

“Whatcha gonna do?” - Adil El Arbi en Bilall Fallah staan op het punt te tekenen bij het Amerikaanse Sony voor de regie van ‘Bad Boys For Life’. Dat meldt het managementkantoor van Ken Lambrechts. De komische actiefilm is het derde Amerikaanse project voor de twee jonge filmmakers. Om de deal rond te krijgen, kregen ze telefoon van niemand minder dan Will Smith. 

De twee regisseurs hebben met Smith onderhandeld over de nieuwe ‘Bad Boys’-film, die ze eerder al weigerden te maken omdat ze bezig waren met hun nieuwste film ‘Patser’. Maar nu hun film in de cinema te zien is, hebben El Arbi en Fallah opnieuw tijd voor andere projecten. Zoals dus ‘Bad Boys III’.

Vorige week hadden ze nog een skypegesprek met de superster. “We kregen zijn nummer toegestuurd. We hebben twee dagen de ballen niet gehad om hem te bellen. Toen we hem aan de lijn hadden, merkten we meteen: ‘Da’s gewoon The Fresh Prince’. Hij is super charmant en grappig. Hij is een grote fan van BLACK. Het klikte kei goed”, zeggen Adil en Bilall. 

Adil & Bilall reizen eerstdaags af naar Los Angeles om het contract te laten landen en verder aan het script te werken. “Deze week heeft hij nog niet gebeld. Maar we zijn stand-by. We slapen met onze gsm naast ons bed en onze koffers zijn gepakt, voor het geval hij belt en we direct moeten vertrekken. Het is echt heel spannend”, zegt Bilall.

“Patsers van Miami”

‘Bad Boys For Life’ is de derde film in de franchise met Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrol. Smith en Lawrence vertolken de door George Gallo in het leven geroepen personages Mike Lowrey en Marcus Burnett; detectives bij de drugsbrigade van Miami, beste vrienden en ... bad boys. “Dat zijn dé patsers van Miami!” geven El Arbi en Fallah mee.

Adil en Bilall volgen regisseur Michael Bay op die zowel de eerste als tweede film voor zijn rekening neemt. Producer is opnieuw Jerry Bruckheimer. Over Bruckheimer zeggen Adil en Bilall: “Da’s een fucking legende. Hij heeft ongelofelijk veel gerealiseerd. Zijn films zijn films die ge in de cinema gaat zien. Ze zijn cool, groots en Hollywoodiaans. Als ge hoort dat Bruckheimer u promoot en verkoopt bij de studio en de sterren van de film denkt ge: ‘Holy shit! For real?’ Jerry zegt heel weinig, maar als hij spreekt, spreekt hij money business.”

31-01-2018 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Smashing Pumpkins werken aan nieuw album

The Smashing Pumpkins werken aan nieuw album

https://www.mupload.nl/img/uzom62hvrj1.jpg

Bijna alle originele leden van de band zijn de studio ingedoken met producer Rick Rubin. Enkel bassiste D’Arcy Wretzky ontbreekt.

Naar eigen zeggen werd ze niet gevraagd door frontman Billy Corgan. “Ik hoorde gisteren via via dat de band met een andere bassist zal werken”, vertelde ze zelf, zonder daar verder veel commentaar bij te geven. Maar drummer Jimmy Chamberlin en gitarist James Iha zijn er dus wel weer bij. Het is voor het eerst sinds jaren dat er buiten Corgan nog originele leden aan een Smashing Pumpkins-plaat werken. Veel fans hopen nu dat de plaat er snel zal komen en dat de band er ook snel mee gaat toeren.

30-01-2018 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian stuurt pikante toplessfoto de wereld in (en krijgt kritiek op iets totaal anders)

Kim Kardashian stuurt pikante toplessfoto de wereld in (en krijgt kritiek op iets totaal anders)

https://www.mupload.nl/img/h3odav35.jpg

Kim Kardashian voelt zich op haar best met zo weinig mogelijk kleren aan, zo toont ze op haar sociale media. Pas nog postte ze een reeks pikante foto’s, waarvan eentje helemaal topless. Verrassend genoeg zijn het niet haar borsten, maar haar haren die met de meeste aandacht gaan lopen...

Kardashian heeft zich de woede op de hals gehaald van de zwarte gemeenschap in Amerika, door een aantal foto’s op Twitter te plaatsen waarop ze is te zien met zogenoemde ‘cornrows’. De realityster schrijft erbij: ‘Ik heb Bo Derek-haar’, en dat is niet bepaald goed gevallen. In meerdere reacties is te lezen dat Kardashian de typische zwarte haardracht toekent aan een witte vrouw, wat voor veel emoties zorgt. Actrice Bo Derek droeg de betreffende vlechten in de film ‘10’ uit 1979.

Zo noemt Kim zichzelf ‘Bo West’, waarop veel volgers boos reageerden. “Kim, dit kan echt niet. Haal die vlechten eruit als je ook maar enig respect hebt voor onze cultuur” en “Dit zijn Fulani braids uit West-Afrika. Hoe durf je die toe te kennen aan een witte vrouw!”.

Naast de omstreden haardracht is Kim ook wederom topless en met zeer doorschijnende topjes te zien op de foto’s, iets waarop ze bijzonder trots lijkt te zijn. Waarop iemand reageert: “Je bent je er hopelijk wel van bewust dat je moeder van drie kinderen bent, toch?”

30-01-2018 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet enkel mama is een diva: Blue Ivy heeft twee nanny’s, haar eigen chef-kok en een stylist

Niet enkel mama is een diva: Blue Ivy heeft twee nanny’s, haar eigen chef-kok en een stylist

https://www.mupload.nl/img/d7kpzs.jpg

De meeste kinderen van zes jaar oud liggen op zondagavond vroeg in hun bed - de dag erna moeten ze weer naar school - maar het leven van Blue Ivy ziet er iets anders uit. De dochter van Beyoncé en Jay-Z mocht haar wereldberoemde ouders dit weekend vergezellen naar de Grammy’s, en liet daar heel wat attitude zien. Al verbaast niemand zich over die divaneigingen; Blue Ivy leidt immers een ongezien luxeleventje.

Als je ouders samen zo’n slordige 1,4 miljard waard zijn, dan hoef je niet echt op een dollar meer of minder te kijken. Kleine Blue Ivy, die op 7 januari zes jaar is geworden, komt dan ook niets te kort. Integendeel, je zou kunnen argumenteren dat het kind iets te veel krijgt. Zo woont ze in maar liefst vijf megahuizen: twee in Los Angeles, een in New York, een in de Hamptons en een in Miami. Het koppel heeft ook onroerend goed in New Orleans, maar daar verblijven ze momenteel niet.

Blue Ivy heeft ook haar eigen personeel. Ze heeft bijvoorbeeld twee voltijdse nanny’s die haar op haar wenken bedienen. In totaal lopen er zes kindermeisjes rond ten huize Beyoncé, want er zijn er ook vier in dienst voor de tweeling. Naar verluidt gaven die van Blue Ivy haar ook les in Frans, Swahili en kunst, zodat ze goed voorbereid aan haar schoolcarrière kon starten.

Balletpasta

Daarnaast is er ook een chef-kok in dienst die enkel en alleen voor de oudste spruit van Bey kookt. De man (of vrouw) heeft er zijn handen vol aan, want het zou een zeer kieskeurige eter zijn. De chef zou haar onder meer verleiden met volkorenpasta in de vorm van balletdanseressen en gepureerde asperges.

Ook heeft de jongedame haar eigen stylist, die luistert naar de naam Manuel Mendez. De man is in dienst van Parkwood, het managementbureau van Beyoncé, maar houdt zich alleen met haar dochter bezig. Al twee jaar kiest hij haar outfits voor haar uit, waarbij jurkjes van 7.000 euro geen uitzondering zijn. De kleerkast van Blue Ivy hangt naar verluidt vol peperdure merkkledij, waaronder veel Gucci en Dolce & Gabbana. 

Dure school

Ook haar opleiding kost een mooie duit. Alleen het beste is goed genoeg voor mama Beyoncé, en dus gaat ze naar het Center for Early Education in Los Angeles. De familie verhuisde daarvoor speciaal van New York naar Los Angeles vorig jaar (waar ze prompt ook twee enorme huizen kochten). Er zijn ieder jaar meer dan 1.000 kandidaten voor maar 60 plaatsen. Blue Ivy kon echter een plaatsje bemachtigen en dat kost haar ouders 17.000 tot 24.000 euro per jaar. In ruil daarvoor zit hun dochter wel op dezelfde schoolbanken als die waar de kinderen van Jack Nicholson, Jodie Foster en Barbra Streisand op hebben gezeten.

En af en toe krijgt Blue Ivy ook nog eens een cadeautje van haar ouders. Toen ze twee was kreeg ze een pony (lees: een Arabische volbloed), en toen ze vier werd, werd er een heus Disneyfeest georganiseerd - compleet met actrices die opgedirkt werden als prinsessen. In een van de mansions slingert er ook nog een barbiepop van 50.000 dollar rond (ingelegd met diamantjes) en een peperduur bed in de vorm van een koninklijke koets. Is ze daar allemaal op uitgekeken? Ach, dan gaan ze toch ‘gewoon’ op vakantie met de privéjet die papa Jay-Z cadeau kreeg van mama Bey.

Queen Bey en haar man zijn echter ook slimme zakenmensen en beseffen goed dat hun dochter niet alleen geld kan kosten, maar ook kan opbrengen. Daarom werd een trademark aangevraagd voor de naam Blue Ivy Carter - Blue Ivy was al bezet. Er zijn nu al plannen voor een parfum, beautyproducten en ‘entertainmentdiensten’. Het project rond sportkledij voor kinderen neemt zelfs al vaste vorm aan. Niet slecht voor een kind van amper zes, nietwaar?

30-01-2018 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijkrecord voor Philippe Geubels: ‘Taboe’ blijft stunten

Kijkrecord voor Philippe Geubels: ‘Taboe’ blijft stunten

https://www.mupload.nl/img/ecayryh.jpg

Naar de tweede aflevering van ‘Taboe’ hebben zondagavond 1.693.000 Vlamingen live gekeken. Dat zijn er zo’n 160.000 meer dan een week eerder bij de start. Dat cijfer is ondertussen al gestegen naar 1.790.000 en zal de komende dagen nog meer pieken door de uitgestelde kijkers (tot zeven dagen), die er nog moeten worden bij opgeteld. 

Daarmee scoort Philippe Geubels nu al (en zonder de uitgestelde kijkers) zo’n 100.000 kijkers meer dan ‘F.C. De Kampioenen: Jubilee General!’, de tweede film van de kampioenen die op 1 januari op Eén werd uitgezonden en het voorlopige jaarrecord was. Met dit cijfer zou Geubels vorig jaar op de tweede plaats geëindigd zijn in de top 100 van kijkcijfers in 2017, net na het derde seizoen van ‘Reizen Waes’ dat toen 1.944.000 kijkers (live + uitgesteld) haalde. 

Het opzet van ‘Taboe’ leek vooraf controversieel, aangezien de komiek in elke aflevering gasten met een handicap of terminale ziekte in zijn vakantiehuis aan zee wilde uitnodigen, om daarna grappen over hen te maken tijdens een zaalshow. Een ongezien idee, maar door het steeds aanwezige respect wel vertederend, zo blijkt nu door de kijkcijfers.

30-01-2018 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Je beseft toch zélf dat dit niet kan?!”: zus van Dennis Black Magic razend op radiostem Heidi Van Tielen

“Je beseft toch zélf dat dit niet kan?!”: zus van Dennis Black Magic razend op radiostem Heidi Van Tielen

https://www.mupload.nl/img/nulubpyzwfb6b.jpg

Qmusic-deejay Heidi Van Tielen (32) heeft zich met een pijnlijke uitschuiver de woede van de Burkas-clan op de hals gehaald. Ze noemde Anastasia, de zus van Dennis Black Magic, live op de radio een ‘del’, schrijft Dag Allemaal. 

De première van ‘Patser’ had veel weg van een fout ­verkleedfeestje met de talrijke retro ­trainingsjasjes en felgekleurde sportschoenen. Bij de meeste dames was er dan weer een streepje bloot te zien. Ook bij Heidi Van Tielen, die op stap was met collega Sam De Bruyn, klopte het ‘Patser’­plaatje volledig.

De volgende dag ging Heidi echter pijnlijk uit de bocht. In haar verslag over de filmpremière, haalde ze aan dat ze Dennis Black Magic had gezien. “Die heb ik inderdaad ook gezien. Hij heeft nog steeds exact dezelfde look als in zijn gloriejaren. Er liep ook heel de tijd een vrouw achter en ik zou die heel oppervlakkig misschien een klein beetje een del durven noemen, maar bon, ik zag er ook uit als een del, want dat was nu eenmaal de dresscode.”

Brokken lijmen

Anastasia stuurde Heidi een niet mis te verstane boodschap: “Wie ben jij om te oordelen over iemand die je in je leven nog nooit gezien of gesproken hebt. De ‘slet’ ­(Anastasia had Heidi verkeerd verstaan, nvdr) die achter Dennis Black Magic liep is z’n zus, die netjes gekleed naar de première was gekomen.”

“Mijn 12-jarige zoon is nu opgezadeld met onbegrip, omdat hij niet weet waarom iemand zijn mama zo noemt”, vervolgt Anastasia. “Je bent, hoop ik, verstandig genoeg om te ­beseffen dat dit niet kan.” Heidi trachtte de brokken te lijmen door te zeggen dat ze niet ‘slet’ maar ‘del’ had gezegd. “Maar ik zag er zelf ook uit als een del”, aldus Heidi. “Dat was de dresscode.”

Het was overigens niet de enige keer dat Heidi zich vorige week moest ­verantwoorden. Zo maakte ze zich ook niet al te populair bij Louis Tobback nadat ze op Radio 1 verkondigde dat Leuven achterloopt op Antwerpen. Zijn kurkdroge reactie? “Dat klopt, hier lopen geen militairen rond.”

30-01-2018 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum deelt alweer pikante foto’s

Heidi Klum deelt alweer pikante foto’s

https://www.mupload.nl/img/92h1zw2.jpg

Heidi Klum is duidelijk dol op haar lichaam. De Duitse prestatrice en model deelde na de uitreiking van de Grammy Awards nog maar eens pikante foto’s.

Heidi deed nog net de moeite om haar doorschijnende jurk uit te trekken en nestelde zich op bed. Inclusief haar hoge hakken. Wie de kiekjes net nam, is niet bekend.

29-01-2018 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van de Veire ruilt Julie Van den Steen even in voor een andere Julie

Peter Van de Veire ruilt Julie Van den Steen even in voor een andere Julie

https://www.mupload.nl/img/7o8evkgd6yrih.jpg

Nu Julie Van Den Steen dinsdagavond de Mia’s presenteert , kreeg ze van Peter Van de Veire een dagje vrijaf als zijn sidekick in de Ochtendshow op MNM. Maar er is vervanging. Een andere Julie - Vermeire, de dochter van Jacques - zal de honneurs eenmalig waarnemen. 

“Weer een Julie en een blonde. Ik heb daar goeie ervaringen mee dus dat zal wel loslopen”, zegt Peter. “Handig dat ik geen nieuwe naam vanbuiten moet leren ook (lacht). Zo kan de andere Julie wat uitslapen en zich goed voorbereiden. Eerst dacht ik: ik doe het wel een keertje alleen. Maar toen zei Julie me dat haar naamgenote ’s avonds op de Mia’s een award ging uitreiken met haar vader. Zij stelde voor om haar in de Ochtendshow te steken. Ze krijgt exact dezelfde rol als Julie Van Den Steen. Alleen gaat ze misschien iets beleefder zijn”, lacht Peter.

“Ik ken de dochter van Jacques totaal niet. Enkel het interview dat James Cooke onlangs met haar deed in ‘Gert Late Night’ heb ik herbekeken. Dat is blijkbaar het enige wat ze totnogtoe in de media deed. Zonder het te weten hebben we dus een primeur beet! Zelfs lijkt ze er redelijk gerust in, ze is gezond zenuwachtig. Dat hoor ik graag. Jacques moet zich overigens geen zorgen maken, ze is bij mij in goeie handen. Ik zorg ervoor dat ze ’s avonds heelhuids op de Mia’s geraakt.”

29-01-2018 om 15:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit meer twijfelen: dankzij deze website blader je veel sneller en makkelijker door het Netflix-menu

Nooit meer twijfelen: dankzij deze website blader je veel sneller en makkelijker door het Netflix-menu

https://www.mupload.nl/img/irg8018e2.jpg

Er staan zo veel films en series op Netflix dat je soms langer door het aanbod bladert dan je uiteindelijk naar iets kijkt. Maar dankzij deze website van een Netflix-fan vind je nu veel sneller een film of serie die jou écht interesseert.

De Finse programmeur en Netflix-fan Ville Salminen zat met hetzelfde probleem als wij allemaal: hoe vind ik in godsnaam iets wat ik echt wil zien, en liefst zo snel mogelijk. Omdat het Netflix-menu niet overzichtelijk genoeg was, ontwikkelde Ville zelf een website: Flixable.

Flixable is een zoekmachine die je toelaat snel en gericht door het Netflix-aanbod te bladeren. Je kan gemakkelijk filteren op scores, genres en datums. Wil je bijvoorbeeld een recente thriller met een goede score, dan pikt Flixable die films er in enkele seconden voor je uit, helemaal gratis.

29-01-2018 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blind Getrouwd: zó zenuwslopend is trouwen met een complete wildvreemde

Blind Getrouwd: zó zenuwslopend is trouwen met een complete wildvreemde

https://www.mupload.nl/img/tozqkn6t.jpg

Vanavond is het zover! Dan leggen 10 singles hun liefdesleven in de handen van de Blind Getrouwd-experten. Ook al hebben ze er het volste vertrouwen in… kunnen ze hun zenuwen wel de baas?

‘Blind Getrouwd’ start vanavond om 20.35u op VTM. 

29-01-2018 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet Evi Hanssen er zónder filters uit (en daar schrikt zij ook zelf van)

Zo ziet Evi Hanssen er zónder filters uit (en daar schrikt zij ook zelf van)

https://www.mupload.nl/img/06jrtqvg7mqj.jpg

Wie regelmatig tijd spendeert op de sociale media kan het allicht beamen: foto’s met filters lijken nog altijd beter te scoren dan onbewerkte plaatjes op Instagram of Snapchat. Iets wat ook presentatrice Evi Hanssen niet is ontgaan: zij ging op Instagram dan ook aan de slag met de verschillende opsmukkende laagjes. Al leek Hanssen toch best te schrikken van de impact van die filters.

29-01-2018 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam Gooris demonstreert komische dansmoves

Sam Gooris demonstreert komische dansmoves

https://www.mupload.nl/img/4e9e47hn.jpg

Vanaf dinsdag 30 januari haalt VTM opnieuw de teletijdmachine boven voor een kersvers seizoen van ‘Groeten uit’. Elke week laat An Lemmens een bekende Vlaming samen met zijn gezin terugkeren naar het jaar waarin hij 12 jaar was. Dinsdag is het de beurt aan Kelly Pfaff en gezin. Het speelgoed, de muziek, de televisieprogramma’s, de gênante kledij: ze mogen het allemaal herontdekken.

In de eerste aflevering keert ‘Groeten uit’ terug naar 1989: het jaar waarin iedereen op de Lambada danst en de New Beat door de boxen knalt. Maar ook het jaar waarin Kelly Pfaff 12 jaar oud was. Samen met Sam Gooris, dochter Shania en Kenji reist Kelly terug in de tijd. De kledij van toen zorgt alvast voor bizarre taferelen. Tijdens hun verblijf wurmt Kelly zich nog eens in haar tapdansschoenen van toen. Een talent waar de rest van het gezin nog moet op oefenen. Gelukkig zorgt Sam voor de komische noot, onder muzikale begeleiding van een stevige Boombox uit de eighties…

28-01-2018 om 17:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monsterscheiding op til voor Britse tv-presentator

Monsterscheiding op til voor Britse tv-presentator

https://www.mupload.nl/img/j8y94qrymma.jpg

Eerder deze maand raakte bekend dat Ant McPartlin, de helft van het bekende Britse televisieduo Ant & Dec, gaat scheiden. Nu blijkt dat zijn echtgenote Lisa Armstrong maar liefst 155 miljoen pond kan opstrijken alsook een deel van de toekomstige inkomsten van de presentator. 

Lisa Armstrong kan een grotere scheidingscheque krijgen dan verwacht. De 41-jarige make-up artieste werd door haar legertje advocaten aangemaand om de strategie van Karen Parlour, de ex van voormalig Arsenal voetballer Ray Parlour, na te streven en zou zo het vijfvoudige van de eerder geschatte 31 miljoen pond kunnen overhouden aan de split. Een astronomisch bedrag.

Het koppel was 23 jaar samen waarvan 11 getrouwd. Lisa’s advocaten zullen pleiten dat ze recht heeft op zowel een deel van zijn huidig als een deel van zijn toekomstig inkomen. Aangezien Ant “nog maar 42 is en makkelijk nog 30 jaar voort kan in de showbizz.”

62 miljoen pond

Volgens schattingen zijn Ant and TV co-star Dec elk rond de 62 miljoen pond waard al menen sommige bronnen dat het nog veel meer is. 
Welke stappen Armstrong nu zal ondernemen, is voorlopig niet duidelijk. Insiders claimen dat ze niet uit is op geld. “Ze wilt vooral de pijnlijke breuk heelhuids doorworstelen”, klinkt het. 

De scheiding hing al enige tijd in de lucht. Zo vierde de 42-jarige Ant de jaarwisseling al met zijn moeder en zus en bracht hij ook de kerstdagen elders door. Afgelopen zomer werd hij nog opgenomen in een afkickkliniek vanwege zijn verslaving aan pijnstillers.

28-01-2018 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spotify moet muzikanten meer betalen

Spotify moet muzikanten meer betalen

https://www.mupload.nl/img/vscqikg73o0l8.jpg

Muzikanten krijgen in de Verenigde Staten voortaan een groter deel van de opbrengst van hun gestreamde liedjes. Auteursrechtenorganisatie Copyright Royalty Board heeft dat bepaald. De uitspraak betekent een fikse tegenslag voor diensten als Spotify, Apple Music en Amazon Music Unlimited, die de makers van liedjes extra moeten gaan compenseren.

Nu krijgen muzikanten nog 10,5 procent van de opbrengsten van de muziekstremmingsdiensten. Dat tarief wordt voor de komende vijf jaar vastgesteld op 15,1 procent.

David Israelite van belangenorganisatie National Music Publishers’ Association (NMPA) is blij met de uitspraak. De muziekindustrie in de Verenigde Staten moet het tegenwoordig sterk hebben van de opbrengsten via streamingdiensten, die flink in de lift zitten. De NMPA vond dat muzikanten hier veel te weinig van meeprofiteerden.

Fikse tegenvaller

Voor Spotify betekent het besluit daarentegen een fikse tegenvaller. Het bedrijf klaagde eerder al dat het veel geld misliep door de hoge kosten van muziekrechten.

28-01-2018 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marcel Vanthilt: “K3 is erger dan de shit waar Congo al jaren in zit”

Marcel Vanthilt: “K3 is erger dan de shit waar Congo al jaren in zit”

https://www.mupload.nl/img/x1hx49ls.jpg

In ‘Het collectief geheugen’, een nieuwe komische quiz op Eén, schoot Marcel Vanthilt zaterdagavond in z’n vertrouwde stijl met scherp op meidengroep K3. Het trio is al van bij het prille begin de nagel aan Vanthilt’s doodskist, maar de aversie blijkt met de jaren toe te nemen: “K3, allez hoe diep kunde zakken hé. Echt, dat is lager dan de shit waar die mensen in de Congo al jaren in zitten”, klonk het. 

Zaterdagavond ging het gloednieuwe programma ‘Het collectief geheugen’ van start op Eén. Een panelprogramma met Kamal Kharmach waarin een aantal memorabele tv-momenten in de weegschaal worden gelegd. Twee BV-teams moeten argumenteren of de gebeurtenissen in kwestie revolutionair genoeg waren om mee te nemen naar het collectief geheugen. 

Vaste team captains zijn Maaike Cafmeyer en Jacques Vermeire. Zij worden iedere week elk bijgestaan door een nieuwe bekende Vlaming, in dit geval: Rik Verheye en Stany Crets. Marcel Vanthilt mocht eenmalig plaatsnemen als ‘Geschiedschrijver’. De persoon die ultiem beslist of een bepaald topic wordt meegenomen naar het collectief geheugen of voor eeuwig in de vergeetputten belandt.

Bij het fragment van twee staatsbezoeken aan Congo, ging Vanthilt compleet los. Aan de ene kant kregen de kandidaten de legendarische opname te zien van Premier Leo Tindemans die samen met zijn ministers Renaat Van Elslande en Willy de Clercq op bezoek was bij Mobutu en werd uitgenodigd voor een banket.

Lokale vedette Papa Wemba verraste toen met een aantal Vlaamse ‘klassiekers’ waaronder ‘De poempbak is kapot’ en ‘Viva bomma, patatten met saucissen’.

Een ander fragment toonde hoe Verhofstadt bij zijn staatsbezoek op de tarmac werd verwelkomd door een lokaal kinderkoor dat olijk ‘Alle Kleuren’ van K3 zong.

En net daarop sloeg Marcel... tilt: “Ik vind het wel een metafoor voor de culturele teloorgang van ons land, toch efkes serieus, indertijd ‘Viva bomma, patatten met saucissen’ dat ging niet alleen over onze culinaire kwaliteiten van België, ook een nummer dat iedereen zong van hoog tot laag en alles daartussenin, ... Tot K3. Allez hoe diep kunde zakken hé. Echt dat is lager dan de shit waar die mensen in de Congo al jaren in zitten.”

De vergelijking zou weleens in heel wat verkeerde keelgaten kunnen schieten. 

Niet alleen de meiden van K3 werden door de mangel gehaald. Ook de baas werd erbij gesleurd. “Gert Verhulst had juist Congo gekocht jongen!”, tierde Maaike Cafmeyer.

28-01-2018 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.285.000 tickets voor Tomorrowland zijn al de deur uit

285.000 tickets voor Tomorrowland zijn al de deur uit

https://www.mupload.nl/img/jpn21z9d.jpg

De voorverkoop van de tickets voor het dancefestival Tomorrowland liep als een trein. De dag- en weekendtickets voor uitsluitend Belgen waren zaterdagmorgen binnen het uur uitverkocht. De wereldwijde ticketvoorverkoop, die om 17 uur van start ging, verliep nog sneller. “Met de tickets voor de buurtbewoners en de Global Journey-pakketten erbij gerekend, zijn er nu al zowat 285.000 tickets de deur uit”, zegt woordvoerster Debby Wilmsen. 

Een ticket voor één dag kostte 94 euro. Wie de volle drie dagen wilde gaan, moest 225 euro op tafel leggen.

Als Belg mocht u vanmorgen al uw slag proberen slaan. In nog geen uur tijd was de hele zwik ook toen al uitverkocht.

Wie er vandaag naast greep, krijgt nog een allerlaatste kans op zaterdag 3 februari. De prijs wordt dan wel verhoogd tot 101 euro voor één dag. De ‘Full Madness’-optie zal 281 euro kosten.

In totaal zijn er 400.000 tickets beschikbaar, waarvan er nu al 285.000 verkocht zijn. Global Journey-pakketten kunnen ook nog steeds geboekt worden. Tomorrowland loopt van 20 tot 22 juli en van 27 tot 29 juli in Boom.

28-01-2018 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Paul Young (62) verliest vrouw aan kanker

Zanger Paul Young (62) verliest vrouw aan kanker

https://www.mupload.nl/img/zcy35prkt1mw.jpg

Stacey Smith, de vrouw van zanger Paul Young, heeft haar jarenlange strijd tegen kanker verloren. Ze overleed op 52-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersentumor. “Ze is vreedzaam gestorven in het bijzijn van haar familie, haar beste vrienden en haar vier kinderen”, meldde Young op Twitter.

Al twee jaar vocht het model tegen de vreselijke ziekte. Young (62) maakte het nieuws van het overlijden van zijn vrouw zelf bekend op Twitter. „Ze is vreedzaam gestorven in het bijzijn van haar familie, haar beste vrienden en haar vier kinderen”, meldde hij.

De Britse zanger, onder meer bekend van de hit ‘Love of the Common People’, leerde het model kennen in 1983 op de set van de videoclip van zijn nummer ‘Come Back and Stay’. Vier jaar later gaven zij elkaar het jawoord. Het echtpaar heeft vier kinderen, waarvan Smith er eentje kreeg toen het echtpaar enige tijd uit elkaar was.

Paul kreeg steunbetuigingen van collega’s in de muzieksector. Ondermeer Rod Stewart reageerde op het trieste nieuws.

27-01-2018 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakkende getuigenis in ‘Taboe’ over leven met een partner met ALS: “Het is de hel”

Pakkende getuigenis in ‘Taboe’ over leven met een partner met ALS: “Het is de hel”

https://www.mupload.nl/img/2abv10mj3ukp.jpg

De gloednieuwe Eén-reeks ‘Taboe’ raakte vorige week zondag meer dan één gevoelige snaar in Vlaanderen. Komisch en tegelijkertijd enorm aangrijpend. In de aflevering van morgen worden we opnieuw bij de keel gegrepen wanneer Nicole vertelt over hoe ze omgaat met de ongeneeslijke ziekte van haar jeugdliefde Danny: “Het is de hel.” 

Ze zijn jeugdliefjes die met veel liefde voor mekaar zorgen. Nicole al wat meer voor Danny, die ALS heeft. Dat is een aandoening waarbij de hersenen geen signaal meer geven aan de spieren. Danny’s lichaam verlamt daardoor steeds meer. 

Nicole spreekt openlijk over de gezamenlijke lijdensweg in de tweede aflevering van ‘Taboe’. “Ik heb daar eigenlijk geen woorden voor, want ‘hel’ is nog een beetje te zacht”, geeft ze toe.

Mensen met een ongeneeslijke ziekte

Morgenavond komen nog meer gasten met een ongeneeslijke ziekte aan bod. In een poging om het taboe te doorbreken nodigt Philippe Geubels hen uit in zijn vakantiehuis. 

Demi (21) heeft mucoviscidose, een progressieve longaandoening. Tot haar achttiende kon ze nog naar school, maar sindsdien is haar toestand zo verslechterd dat ze de hele dag thuis zit bij haar moeder. Demi’s vrienden beginnen aan hun leven, terwijl zij het hare vanuit de zetel ziet voorbijgaan.

Mireille (46) kreeg vijf jaar geleden te horen dat ze nog maar één jaar te leven had. Ze wrong zich door bijzonder zware behandelingen en omschrijft zichzelf als gelukkig omdat ze de afgelopen jaren zo intens beleefde.

Hilde (54) kreeg enkele jaren geleden te horen dat ze eierstokkanker had in een vergevorderd stadium. Vrijwel al haar organen raakten aangetast, en toch is ze nog steeds hier. Ze kijkt met een geestig cynisme naar de wereld, en haar tactiek om de dag door te komen lijkt vooral om haar ziekte te negeren.

Taboe, zondag, 20.30 uur, op één.

27-01-2018 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Mijn familie moest even slikken” LIEVE (28) STAPT MAANDAG IN HUWELIJKSBOOTJE IN BLIND GETROUWD

“Mijn familie moest even slikken”

LIEVE (28) STAPT MAANDAG IN HUWELIJKSBOOTJE IN BLIND GETROUWD

https://www.mupload.nl/img/unxk65.jpg

De Brugse Lieve Vanoverschelde (28) is maandag één van de bruidjes die gekoppeld wordt aan de mogelijke man van haar leven in het VTM-programma Blind Getrouwd. Ze schreef zich voor de grap in, maar belandde in het grootste avontuur van haar leven. “Mijn familie moest even slikken, maar steunde me uiteindelijk enorm”, zegt ze.

“Ik had de voorbije twee seizoenen van Blind Getrouwd op televisie gezien en vond het experiment wel de moeite”, zegt Lieve Vanoverschelde. Ze is een 28-jarige brunette die geboren en getogen is in Sint-Andries. “Toen de oproep voor nieuwe kandidaten gelanceerd werd, was ik al twee jaar single en besloot ik om me - een beetje als grap - in te schrijven. Ik had niets te verliezen. Tot mijn verbazing overleefde ik alle voorrondes en gesprekken. En plots kreeg ik de mededeling dat ze iemand voor me hadden gevonden: waanzinnig was dat.”

Dat Lieve uit een lijst van 3.500 inschrijvingen uiteindelijk als één van de bruidjes voor het altaar zou staan, was al een wonder op zich. Ook haar familie moest even aan het idee wennen. “Dat was natuurlijk slikken en bekomen voor mijn ouders en de rest van de familie. Maar ze reageerden uiteindeelijk enthousiast, net als mijn vrienden. Die vonden dat ik er honderd procent moest voor gaan. Ze waren even hard aan het ‘flippen’ als ik

Twee echte relaties

Voor haar avontuur in Blind Getrouwd heeft Lieve, die als maatschappelijk werker voor het OCMW in Gent met alcohol- en drugsverslaafden werkt, twee echte relaties gekend: een lange en een korte. Maar sinds een paar jaar was ze ‘happy single’. “Ik was helemaal niet wanhopig of zo. Maar ik kwam de ware nog niet tegen, hoewel ik heel vaak op date ben geweest. De klik was er gewoon niet. Dus ik was wel heel benieuwd wat de experten van Blind Getrouwd voor mij in petto hadden.”

Meisjesdroom

Wie uiteindelijk de man van Lieve wordt, krijg je vanaf maandag op VTM te zien. Wat was voor haar belangrijk? “Spontaniteit, ambitie en sportief. Ik doe zelf aan crossfit, ga zwemmen en lopen, dus dat vind ik belangrijk. Ik val ook meer op donkere types.”

Hoe het avontuur straks ook afloopt: spijt heeft Lieve niet. “Ik heb een kans gekregen en ik ben ervoor gegaan. Trouwen was een meisjesdroom, maar zag er nu misschien toch even iets anders uit dan in de dromen. Het wordt in elk geval heel spannend om de beelden terug te zien en die emoties opnieuw te beleven. Eén ding is zeker: het zal voor altijd het spannendste zijn dat ik ooit in mijn leven deed.”

27-01-2018 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luk Wyns (59) koopt al 25 jaar zijn geluk dankzij radiospotjes Doe-Het-zelfzaak

Luk Wyns (59) koopt al 25 jaar zijn geluk dankzij radiospotjes Doe-Het-zelfzaak

https://www.mupload.nl/img/0xiixg1o.jpg

Luk Wyns (59) viert volgende maand 25 jaar Gamma-spotjes op de radio. Wat begon als een eenmalig probeersel met de personages uit ‘De Familie Backeljau’, groeide uit tot de langstlopende reclamespot van het land. Gamma zag de verkoop stijgen, Wyns kocht er zijn vrijheid mee. Dankzij het vaste inkomen van Gamma doet hij op artistiek vlak al jaren alleen nog maar zijn zin.

Exact veertig seconden. Zo lang had Luk Wyns vorige woensdag nodig om de nieuwe reclamespot voor Gamma op te nemen. De tekst paste, zoals altijd, op één vel papier. De briefing die hij van Gamma had gekregen, was beknopt: “17 procent korting tijdens de krokusvakantie. Misschien iets met carnaval doen.” Na anderhalve dag denken en schrijven - tussen veel andere bedrijven door - werd het een dialoog waarin Vader, Bompi, Moeder en de kinderen beslissen om zich voor carnaval in doe-het-zelvers te verkleden.

In de studio die Wyns in de tuin van zijn villa in Schoten heeft gebouwd (voor een groot deel met Gamma-geld), leest hij de hele dialoog in één ruk in. Zonder haperen switcht hij van het ene stemmetje naar het andere, na 25 jaar is het voor hem even vanzelfsprekend als ademen. Af en toe herhaalt hij hetzelfde woord, maar dan elke keer met het stemmetje van een ander personage. Die stukjes legt zijn zoon Jonez achteraf op de computer over elkaar, zodat het klinkt alsof de familie Gammermans in koor spreekt. Er kruipt in die montage iets meer tijd dan in de opname, maar een half uur nadat Wyns voor het eerst “Mannekes!” heeft gezegd, is de spot klaar.

Elke maand doet hij dit een keer of twee, nu al 25 jaar. Hoe veel hij er precies heeft opgenomen, weet hij niet, maar hij moet aan ongeveer 400 spots van dertig seconden zitten, samen meer dan drie uur en twintig minuten onnozel gekwebbel en gekibbel waar Vlaanderen maar niet genoeg van krijgt. Nog altijd is de Gamma-spot volgens de metingen van reclameregie VAR één van de populairste bij de luisteraars. En het einde is nog niet in zicht.

Werner Van Gansbeke, de marketingdirecteur van het doe-het-zelfbedrijf, heeft in een interview vorig jaar toegegeven dat hij er bij zijn aantreden in 2010 even aan heeft gedacht om de samenwerking met Wyns stop te zetten - niet uit onvrede, maar om te vernieuwen - maar dat idee smeet hij rap in de vuilbak. De grote baas van Gamma had het hem al eens voorgedaan: na drie jaar samenwerking, in 1996, zegde Eddy Priem het contract met Wyns op. Zes maanden later kwam hij met hangende pootjes terug. De omzet van Gamma was aanzienlijk gedaald, met hoeveel procent werd nooit gezegd.

Om de impact van de spots te schetsen, vertelt Wyns het verhaal van één van de allereerste.

“We maakten reclame voor potgrond. Binnen de kortste keren was die uitverkocht en moest er in Duitsland gegraven worden om nieuwe zakken te kunnen vullen. In die periode heeft zich op bijna elke parking van een Gamma-vestiging in Vlaanderen een ongeval met blikschade voorgedaan: karren vol zakken potgrond die tegen stilstaande auto’s waren gebold. En dat is géén grap.”

“Dat effect hebben we bij mijn weten nooit meer herhaald, maar ik heb ook geen enkele keer gehoord dat een spot niét heeft gewerkt. Het is bijna beangstigend: als Bompi iets aanprijst, staan de mensen op uit hun zetel en gaan ze het halen. Alsof die stemmetjes hen hypnotiseren.

27-01-2018 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowlandtickets voor Belgen in minder dan een uur uitverkocht

Tomorrowlandtickets voor Belgen in minder dan een uur uitverkocht

https://www.mupload.nl/img/p4ywqngbxc.jpg

In nog geen uur tijd zijn alle Tomorrowlandtickets voor de Belgen de deur uit. 

Wie er nu naast greep, kan het om 17 uur nog eens proberen. De opdracht wordt dan in principe moeilijker, met concurrentie van fans uit de hele wereld. Een ticket voor één dag kost in beide gevallen 94 euro. Wie de volle drie dagen wil gaan, dient 225 euro op tafel te leggen. 

Nog geen geluk gehad? Dan krijgt u op zaterdag 3 februari een allerlaatste kans. De prijs wordt dan wel verhoogd tot 101 euro voor één dag. De ‘Full Madness’-optie zal 281 euro kosten.

27-01-2018 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze is Nederlands en één van de meest invloedrijke mensen onder de 30: ken jij blogger Negin Mirsalehi al?

Ze is Nederlands en één van de meest invloedrijke mensen onder de 30: ken jij blogger Negin Mirsalehi al?

https://www.mupload.nl/img/nvbq092i5qkx.jpg

Volgens het Amerikaanse zakentijdschrift is de Nederlands-Iraanse Negin Mirsalehi één van de dertig meest invloedrijke personen onder de 30 in Europa. Maar wie is de modeblogster eigenlijk die na een jaar modefoto’s posten al meer dan een half miljoen volgers had? En hoeveel verdient ze eraan?

Ze heeft 4,5 miljoen volgers op Instagram, ze reist de wereld rond, heeft een eigen haarverzorgingsmerk, een webshop en een team van mensen die voor haar werken. En dat door ‘gewoon’ wat foto’s van haar outfits op het wereldwijde web te zwieren.

“Mijn doel was initieel gewoon om op de Explorerpagina te komen: een Instagrampagina met wereldwijd de populairste foto’s. Er bleek een heel algoritme achter te zitten van de hoeveelheid volgers, likes en comments. Ik zocht bekende Instagrammeisjes die mijn stijl hadden. Vervolgens ging ik al hun volgers volgen. Zij inspireerden mij en ik hoopte dat ze mijn foto’s ook mooi zouden vinden,” vertelde Negin een paar jaar geleden aan de Nederlandse krant NRC Handelsblad.

Na twee maanden had ze al 50.000 volgers, ze begon een blog, en na een jaar bereikte ze de kaap van een half miljoen volgers. De Amerikaanse webshop LA Style was de eerste partner die met haar wou samenwerken, niet veel later volgden grote merken als Dolce & Gabbana, Dior en Forever 21. Ondertussen heeft ze haar volgers verachtvoudigd en dat werpt zo zijn vruchten af.

2,4 miljoen euro

Twee jaar geleden sloeg ze een samenwerking met een haarverzorgingsmerk af waar ze ruim 640.000 euro voor zou krijgen, omdat ze liever haar eigen merk wou lanceren. Eind 2015 zag Gisou het levenslicht. Een professionele lijn haarverzorgingsproducten op basis van honing. Het is een samenwerking met haar vader, die imker is, en haar moeder, een kapster die al jaren met producten op basis van honing werkt. Op een jaar tijd verdiende Negin zo’n 2,4 miljoen euro aan de producten. Jawel.

En daar stopt het niet. Negin heeft ondertussen overal ter wereld agenten die haar Instagramsamenwerkingen regelen. Per gesponsorde post krijgt ze gemiddeld 16.000 euro en dat terwijl ze naar eigen zeggen “99 van de 100 merken die haar benaderen weigert”. Vorig jaar had ze al 15 mensen voor haar werken, dat zouden er tegen het einde van dit jaar zo’n 30 moeten zijn. Toch maar even een outfitfoto op Instagram posten vandaag?

26-01-2018 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Assistent Weinstein klapt uit de biecht: “Ik ruimde Harvey’s gebruikte condooms op”

Assistent Weinstein klapt uit de biecht: “Ik ruimde Harvey’s gebruikte condooms op”

https://www.mupload.nl/img/pt051vg6y.jpg

Sandeep Rehal, de voormalig assistent van de gevallen Hollywood-producer Harvey Weinstein, klaagt haar oude baas, The Weinstein Company en het management van het bedrijf aan. De reden is dat de vrouw jarenlang - letterlijk - het vuile werk voor Weinstein moest opknappen, zoals zijn gebruikte condooms opruimen. In een uitgebreid juridisch document op Page Six wordt expliciet ingegaan op de klusjes die Sandeep moest klaren.

Zo staat er onder meer dat Harvey’s assistent zijn injecties tegen erectiestoornissen moest bewaren in haar bureaulade, sperma van zijn kantoorbank moest afvegen nadat hij daar seks had gehad, de gebruikte condooms weggooien en schoon ondergoed voor hem moest neerleggen. Ook diende Sandeep een lijst met namen bij te houden van ‘beschikbare’ vrouwen en als haar baas een vrouw zou ontmoeten in een hotel, moest ze discreet zijn erectiemedicijnen in zijn jasje stoppen.

Zelf werd ze ook betast door de producent; wanneer ze in de auto zaten ging hij met zijn hand tussen haar benen. Toen ze broeken aantrok in plaats van rokken, maakte Weinstein daar een opmerking over: “Je kleedde je eerst zo leuk, wat is dit nou?” Vaak kleineerde hij Sandeep, door haar duidelijk te maken ‘dat ze niets voorstelde’ en dat hij bepaalde of ze zou slagen in deze business.

Wat Rehal exact eist aan schadevergoeding is nog niet bekend, maar de woordvoerder van Weinstein ontkent de aantijgingen. “Zijn advocaten zullen aantonen dat deze beschuldigingen niet waar zijn.”

26-01-2018 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwe van Playboy-baas Hugh Hefner wil geen luxe meer, villa staat te koop voor 7,2 miljoen dollar

Weduwe van Playboy-baas Hugh Hefner wil geen luxe meer, villa staat te koop voor 7,2 miljoen dollar

https://www.mupload.nl/img/uueeouz.jpg

Crystal (31), de weduwe van Playboy-baas Hugh Hefner, wil af van het huis dat ze van hem erfde. Ze vraagt een mooie 5,8 miljoen euro voor de villa in de Hollywood Hills.

Sinds Hefners overlijden op 27 september heeft Crystal een sobere levensstijl aangenomen. En daar past een super-de-luxe villa met vier slaap- en badkamers niet bij. Dus verkoopt de weduwe het huis in de Hollywood Hills. Ze vraagt er 7,2 miljoen dollar voor, omgerekend zo’n 5,89 miljoen euro.

Hugh kocht het vier jaar geleden voor zijn geliefde Crystal. “Ik mis hem nog elke dag”, zegt zij. ’Hugh leerde mij wat liefde en tederheid is.”

26-01-2018 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Photoshopblunders Vanity Fair: Oprah drie handen en Reese Witherspoon drie benen

Photoshopblunders Vanity Fair: Oprah drie handen en Reese Witherspoon drie benen

https://www.mupload.nl/img/1yyqkwekk.jpg

In de fotoserie van de speciale Hollywoodeditie van het tijdschrift Vanity Fair, die net is uitgekomen, zijn een paar flinke fotoshopblunders gemaakt en daarover raakt Twitter niet uitgepraat. Zo heeft Oprah Winfrey op een foto drie handen en Reese Witherspoon drie benen. De Wrinkle In Time-actrices hebben zelf inmiddels ook gereageerd op hun extra ledematen.

Zo twittert Reese: “Oké, nu weet iedereen het...ik heb drie benen. Ik hoop dat jullie mij nog steeds kunnen accepteren voor wie ik ben.” Oprah reageerde op de tweet met de tekst: “Ik accepteer je derde been. Omdat ik weet dat jij mijn derde hand ook accepteert.” Veel twitteraars bestudeerden de foto’s grondig en al snel verschenen er allerlei memes en gifjes als reactie op de blunder van Vanity Fair.

De foto’s zijn gemaakt door Annie Leibovitz, maar naar alle waarschijnlijkheid bewerkt door een iets te enthousiaste vormgever. Naast Oprah en Reese werden ook Nicole Kidman, Tom Hanks, Zendaya, Michael B. Jordan, Jessica Chastain, Claire Foy, Michael Shannon, Harrison Ford, Gal Gadot en Robert De Niro vereeuwigd voor deze speciale uitgave.

26-01-2018 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodsoorzaak The Cranberries-zangeres Dolores O’Riordan eindelijk bekend

Doodsoorzaak The Cranberries-zangeres Dolores O’Riordan eindelijk bekend

https://www.mupload.nl/img/lhkwuapnnw0ms.jpg

Dolores O’Riordan, de zangeres van The Cranberries, overleed op 15 januari in Londen. Tot vandaag bleef er veel twijfel bestaan rond haar doodsoorzaak, gezien de zangeres enkele uren voordien nog perfect in orde leek. Nu zou er eindelijk uitsluitsel zijn. 

Anonieme bronnen bij de Londense politie bevestigen aan een Amerikaanse krant dat O’Riordan stierf aan een overdosis Fentanyl. De verpakking van het product werd teruggevonden naast haar bed. Alles wijst voorlopig dus op zelfmoord. Dat wordt vermoed omdat de The Cranberries-zangeres in 2013 al eens een zelfmoordpoging ondernam op dezelfde manier. Daarnaast had O’Riordan ook last van psychische problemen. Ze vertelde openlijk over haar bipolaire stoornis.

Ze is niet de eerste beroemdheid die door Fentanyl het leven liet. Eerder bezweken ook Prince en Tom Petty aan een overdosis van de pijnstiller.

26-01-2018 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy op date met dochter Stallone (en hij kan maar beter oppassen)

Playboy op date met dochter Stallone (en hij kan maar beter oppassen)

https://www.mupload.nl/img/iy1oo0bmdz9l1.jpg

Gregg Sulkin durft. De 25-jarige acteur/rokkenjager heeft zijn oog laten vallen op het 19-jarige model Sistine Stallone, de ‘dochter van’, jawel.

Het jonge koppel ging woensdag gezellig samen lunchen. Sulkin is vooral bekend van de miniserie ‘Doctor Zhivago’. Hij was eerder samen met actrice/zangeres Bella Thorne en had nadien het ene lief na het andere. De jongeman kan nu maar beter voorzichtig zijn, met Rocky himself als schoonvader.

25-01-2018 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Chastain zorgde ervoor dat collega-actrice vijf keer meer verdient dan eerst

Jessica Chastain zorgde ervoor dat collega-actrice vijf keer meer verdient dan eerst

https://www.mupload.nl/img/7wqh4dzwf.jpg

De Amerikaanse actrice Jessica Chastain heeft ervoor gezorgd dat haar collega Octavia Spencer dezelfde gage kreeg voor haar rol in een film waarin de twee samen zijn te zien. Dat vertelde de actrice tijdens een bijeenkomst van de Hollywood Foreign Press Association.

De twee actrices werkten in 2011 al samen in ‘The Help’. Toen er plannen waren om samen weer een film te maken, bespraken de twee ook hun gage. Tot stomme verbazing van Jessica bleek dat ze veel meer kreeg dan Octavia. Die vertelde haar toen dat zwarte actrices altijd minder betaald krijgen dan hun blanke collega’s.

“Jessica was stomverbaasd”, vertelde Octavia tijdens de bijeenkomst. “Ze zei dat ze het loonverschil recht wilde zetten en dat heeft ze gedaan. Ik verdien nu vijf keer meer dan eerst.”

Octavia is blij dat haar collega het voor haar opnam, maar ze vindt het verschil in salaris tussen blanke en zwarte acteurs niet meer van deze tijd. Nu het verschil in gage tussen mannen en vrouwen hoog op de agenda staat, wordt het volgens haar ook tijd om andere misstanden rond betalingen aan te pakken.

25-01-2018 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heisa nog niet voorbij: Michel Van den Brande financiert herdruk naaktkalender Tanja Dexters

Heisa nog niet voorbij: Michel Van den Brande financiert herdruk naaktkalender Tanja Dexters

https://www.mupload.nl/img/w7lwhgjr7.jpg

Pornokoning Dennis Black Magic en Michel uit ‘The Sky Is The Limit’ worden partners. Hun eerste wapenfeit: de herdruk van Vlaanderens meest legendarische naaktkalender

“Toen ik hoorde dat Dennis Black Magic dé naaktkalender van Tanja Dexters opnieuw gaat uitbrengen, moest ik hem een hart onder de riem kunnen steken”, aldus Michel. “Het is dan ook inderdaad een veel gevraagd item. De herdruk zal zelfs een nog meer gewild collector’s item worden, mits er slechts 2.000 exemplaren worden gedrukt.”

“Publiekelijk steun krijgen van iemand als Michel Van de Brande doet me beseffen dat ik de juiste keuze heb gemaakt om de kalender opnieuw uit te brengen”, zegt Dennis. 

Hij wil ook alle misverstanden eens en voor altijd uit de wereld helpen. “Als enige rechthebbende van de beelden, ben ik niet verplicht Tanja of de fotograaf op voorhand te verwittigen bij een herdruk. Tanja heeft in 1999 alle rechten voor alle gebruik, inclusief portretrechten, aan mij overgedragen. Als Jan Verheyen beslist om ‘Team Spirit’ uit 2000 opnieuw uit te brengen op dvd, moet hij ook geen toestemming vragen aan Axel Daeseleire. Daarmee is de kous af, hoe hard het ook mag klinken: copyrights zijn nu eenmaal copyrights.”

25-01-2018 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is zover: Kim Kardashian gaat vollédig naakt in deze strandfotoshoot

Het is zover: Kim Kardashian gaat vollédig naakt in deze strandfotoshoot

https://www.mupload.nl/img/99r1hj2yz5o8i.jpg

Een pikante foto van Kim Kardashian, daar kijkt niemand meer van op. Haar lichaam is immers haar handelsmerk. Maar nu gaat ze wel érg ver. Om al niet te zeggen ‘all the way’. 

Kardashian werd deze week gespot op het strand, waar ze poseerde voor een fotoshoot. In het begin gewoon in haar witte badjes, maar die sneuvelde al snel. Daaronder droeg de realityster bijna niets. Een doorzichtige tuniek laat niets aan de verbeelding over. 

Of het eindresultaat van de fotoshoot bewerkt zal worden met photoshop om bepaalde zones te verhullen, is nog niet duidelijk. Maar strandbezoekers keken zich tijdens de opnames alvast de ogen uit.

25-01-2018 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Mijn kindje is gezond, dus ik doe door”: Nederland in rep en roer door zwangere tiener die rookt op tv

“Mijn kindje is gezond, dus ik doe door”: Nederland in rep en roer door zwangere tiener die rookt op tv

https://www.mupload.nl/img/dduqhdnyv.jpg

Tv-kijkend Nederland heeft zich massaal gestoord aan de eerste aflevering van het programma ‘Vier handen op één buik’, dat eerder deze week werd uitgezonden. De rokende 19-jarige Tanja kreeg ervan langs op de sociale media. 

In ‘Vier handen op één buik’ worden tienermoeders voor, tijdens en na de bevalling gevolgd door bekende Nederlandse moeders. Ook bij ons liep die realityreeks op televisie, meerbepaald in 2015 op VIJF. 

Tanja verkondigde tijdens de uitzending dat het haar tijdens de zwangerschap van haar eerste kindje (een meisje) niet gelukt is om te stoppen met roken. “Ik rook al sinds mijn veertiende en eigenlijk wilde ik, toen bleek dat ik in verwachting was, stoppen.” Hoewel ze weet dat roken slecht is voor een nog ongeboren kindje en de ontwikkeling, ging ze stug door. “Ik denk dat het in mijn geval niet erg is”, aldus de tienermoeder. Dat baseerde ze op echo’s die van de baby werden gemaakt. “Daaruit bleek dat mijn kindje gezond is. Toen ben ik maar doorgegaan.”

De nicotineverslaving van Tanja zorgde voor een golf van afkeurende reacties op Twitter. Ook de houding van haar tien jaar oudere, blowende en gameverslaafde vriend Jeremy schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. Die liep Tanja anderhalf jaar geleden tegen het lijf op een feestje. “We hebben het zonder condoom gedaan. Ik was aan de pil maar waarschijnlijk heeft de antibiotica die ik toen slikte, gezorgd voor een mindere werking van de anticonceptie”, aldus Tanja die, toen ze zwanger bleek, met Jeremy ging samenwonen. 

Net als de kijkers viel ook haar begeleidster Patty Brard, voormalige zangeres in de meidengroep Luv’, van de ene verbazing in de andere. Niet alleen verwonderde Brard zich over de in eerste instantie nonchalante houding van Tanja. Brard ergerde zich ook aan de rommel en onhygiënische toestanden in Jeremy’s huis.

25-01-2018 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse villa van Boudewijn en Fabiola wordt luxehotel: “Dit kán toch niet!”

Spaanse villa van Boudewijn en Fabiola wordt luxehotel: “Dit kán toch niet!”

https://www.mupload.nl/img/2ykv4i9b7b7le.jpg

De Spaanse gemeente Motril heeft volgens Tv Familie beslist dat Villa Astrida, het buitenverblijf van wijlen koning Boudewijn en Fabiola, een luxehotel mag worden. Verrassend nieuws, want na haar dood in 2014 liet het Belgische hof weten dat álle bezittingen van Fabiola naar het Hulpfonds van Koningin Mathilde waren gegaan. “Het Paleis heeft de Belgische bevolking iets voorgelogen”, zegt royaltywatcher Thierry Debels in het weekblad.

“Over privézaken communiceren onze royals niet”, legt Debels uit. “Maar omdat er na Fabiola’s overlijden heisa was ontstaan over de erfenis, stuurde het Paleis bij hoge uitzondering een communiqué rond. Daarin stond dus duidelijk vermeld dat alles voor het Hulpfonds van Koningin Mathilde was. Klinkklare onzin, omdat we op dat moment al wisten dat Fabiola nog een eigen fonds in Spanje had, voor haar familie. Maar daar bleef het Paleis met opzet vaag over. Ook over de villa in Motril, waar koning Boudewijn in 1993 aan een hartaanval bezweek, bestond onduidelijkheid.’”

Bizarre keuze

Nu komt de waarheid dus aan het licht. Villa Astrida - een landgoed van 2,6 hectare met privéstrand aan de Andalusische kust - wordt beheerd door de Spaanse neven en nichten van Fabiola. Zij erfden het na haar dood. Maar ondertussen ligt de villa er al twee jaar verloederd bij. Daarom wil de familie ze nu verkopen aan een projectontwikkelaar. Die heeft interesse om het domein om te vormen tot een vijfsterrenhotel met 120 kamers, én een kapel ter ere van het overleden vorstenpaar.

24-01-2018 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De man achter Tinky Winky vroor dood op straat

De man achter Tinky Winky vroor dood op straat

https://www.mupload.nl/img/lff954.jpg

Dinsdag raakte bekend dat de Britse acteur Simon Shelton Barnes op 52-jarige leeftijd plots overleed. Hij speelde tussen 1997 en 2001 Tinky Winky, de paarse Teletubbie. Nu is zijn doodsoorzaak bekend: de acteur vroor dood op straat.

Barnes werd afgelopen woensdagochtend dood teruggevonden. Uit onderzoek is gebleken dat de acteur overleed nadat hij plots in elkaar zakte op straat en onderkoeld raakte. Zijn dochter Lydia reageerde al op het overlijden van haar vader met enkele mooie woorden. ‘Papa, ik hou zoveel van jou. Ik heb dat altijd gedaan en zal dat altijd blijven doen. Je bent de mooiste man ter wereld en blijft voor altijd in mijn hart.’

De Teletubbies waren eind jaren negentig een grote hit over de hele wereld. De kinderserie met dikke gekleurde poppen in een glooiend landschap met een babygezicht als zon werd ook in België jarenlang uitgezonden. De uitvaart van Shelton vindt plaats op 7 februari. Bezoekers is gevraagd felle kleuren aan te trekken.

24-01-2018 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Andy Peelman uit ‘De Buurtpolitie’ crasht met splinternieuwe motor

Acteur Andy Peelman uit ‘De Buurtpolitie’ crasht met splinternieuwe motor

https://www.mupload.nl/img/8h382x7vaq.jpg

Andy Peelman, ons allen bekend als inspecteur Koen uit ‘De Buurtpolitie’, kreeg zopas ook in het echte leven te maken met een gevaarlijke situatie. De acteur, die ook in het echt agent is, was betrokken bij een verkeersongeval met zijn splinternieuwe motor. 

“Het was een stommiteit”, vertelt Andy ons. De acteur was gisteren onderweg naar huis via de A12, waar hij in aanraking kwam met twee andere wagens én ten val kwam. “Ik stond stil op de baan, want er was wat file. Ik wou veranderen van baanvak. Maar net op het moment dat ik naar links wou gaan, kwam er nog een auto in volle vaart aan. Ik moest bruusk remmen, maar kwam zo ten val met mijn Ducati”

Veel schade?

Gelukkig voor de acteur valt de schade goed mee. “Ik heb de voorliggende auto geraakt, maar enkel met het windscherm van de motor. Die wagen had geen schade. Ik kwam zelf met mijn motor op de flank terecht, waardoor die nu vol krassen staat en er een aantal onderdelen kapot zijn. Maar ik kan alles nog navertellen en er is enkel sprake van materiële schade. Er zijn wel ergere zaken die kunnen gebeuren”

Wat allicht wél een harde dobber is: de motor van Peelman was splinternieuw. “Amper twee dagen terug gekocht, hoewel dat niet de bedoeling was”, zegt Andy. “Maar je staat daar dan in de garage, en laat je alsnog overtuigen. Typisch dat zoiets mij net nu moet overkomen. Die Ducati heeft nog maar 130 kilometer op de teller staan.”

Herstelkosten

De acteur vindt het niet prettig om nu met een gehavende motor rond te rijden. “Ik laat dat allemaal liefst zo snel mogelijk repareren”, zegt hij. “Ik heb al contact gehad met de garage, en die vertelden me alvast goed nieuws: de kapotte onderdelen kunnen stuk voor stuk vervangen worden. En dus niet als één geheel. Die herstellingen zouden mij zo’n 600 euro kosten. Jammer, dat je daar geld daar naartoe ziet gaan. Maar het is natuurlijk alles behalve onoverkomelijk”

24-01-2018 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Lesley-Ann Poppe verkoopt nepopleidingen en bedot studenten: “Ik wil mijn geld terug”

Ex van Lesley-Ann Poppe verkoopt nepopleidingen en bedot studenten: “Ik wil mijn geld terug”

https://www.mupload.nl/img/rk2nvrq.jpg

Benjamin Ruyters is bekend als de ex-man van Lesley-Ann Poppe (38), de vader van hun zoon Benjamin Jr. én als de grote baas van de Schoonheidsschool. De ondernemer heeft kwaad bloed gezet bij Sam De Buyser (27) uit Wijnegem, een ex-student van Benjamin Ruyters’ school. In TV Familie wil die deze week absoluut zijn verhaal kwijt.

Benjamin Ruyters is bekend als de ex-man van Lesley-Ann Poppe (38), de vader van hun zoon Benjamin Jr. én als de grote baas van de Schoonheidsschool. Die school hadden Lesley-Ann en Benjamin als koppel opgericht en altijd samen uitgebaat. Maar het kwam tot een echtscheiding. Na hun huwelijksbreuk zette hij de Schoonheidsschool alleen verder. En Lesley-Ann richtte een tijdje later samen met haar boyfriend Kevin Lebreton de Beauty & Lifestyle Academy op. Zo werden zij en Benjamin rechtstreekse concurrenten. Maar Benjamin bleef gebruikmaken van de naam van zijn ex om leerlingen aan te trekken. En dat vond Lesley-Ann niet kunnen. Iets waar de rechter haar recent volledig gelijk in heeft gegeven. Een nederlaag voor Benjamin dus. 

Proper en goed

“Samen met een kameraad wilde ik een diploma behalen om autohandelaar te kunnen worden”, vertelt Sam. “Tijdens het googelen kwamen we uit op het Centrum Voor Avondonderwijs, wat blijkbaar samenhangt met de Schoonheidsschool. Die advertentie beschreef precies de opleiding die we zochten. Voor twaalf lessen van drie uur heb ik 515 euro betaald. In september vorig jaar begonnen mijn maat en ik eraan. En in het begin leek alles oké. Propere klaslokalen, alles goed geregeld. Er liepen veel meisjes rond die een kapsteropleiding volgden, dat gaf ook wel vertrouwen.”

“Maar ik stelde me wel vragen bij de cursus”, gaat Sam verder in Tv Familie. “Die ging alleen over automechanica. Over bedrijfsbeheer en dergelijke vond ik niets terug. Terwijl die dingen het belangrijkste zijn. Maar daar kregen we géén les over. Terwijl dat wél zo in die advertentie stond. En onze leraar... Die jongen werkte overdag bij de autokeuring. Hij zou er dus wel iets van kennen. Helaas... ’t Was dikwijls gênant, telkens als wij hém iets moesten uitleggen. Later hoorden we dat hij pas zijn examen had afgelegd als autohandelaar. Hij was in de rapte aangeworven, omdat de oorspronkelijke leraar die job niet meer wilde doen. Trouwens, ik zag Benjamin Ruyters wel af en toe, maar hij gedroeg zich als een conciërge of klusjesman. Ik wist niet dat hij de directeur was! Eigenlijk verzweeg hij dat. Dat heeft hij ook zo tegen medestudenten gezegd. Hoe bizar!”

24-01-2018 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Macaulay Culkin openhartig in zeldzaam interview over Paris en Michael Jackson, en zijn mishandelende vader: “Ik kan je een hoop littekens laten zien...”

Macaulay Culkin openhartig in zeldzaam interview over Paris en Michael Jackson, en zijn mishandelende vader: “Ik kan je een hoop littekens laten zien...”

https://www.mupload.nl/img/svlfyeqybd.jpg

Macaulay Culkin (37) klapt voor het eerst uit de biecht over zijn jeugd en zijn band met de familie Jackson. De voormalig kindacteur, wiens acteercarrière niet veel succes meer kende na ‘Home Alone’, is normaal gezien erg op zijn privacy gesteld. 

Deze week deed hij echter zijn boekje open voor interviewer Marc Macron. De twee bespraken voor het eerst enkele lugubere details uit Culkins jeugd en opvoeding.  

Mishandeling

In het interview, dat meer dan een uur duurde, vertelde hij over zijn vader. Hoewel hij nog steeds een goede band heeft met zijn moeder, heeft hij geen enkel contact meer met de man die hem als kind mishandelde. “Ik heb hem een kwarteeuw lang niet meer gesproken,” vertelt Culkin. “Maar ik ben zelfs tijdens mijn kinderjaren nooit close met hem geweest. Mijn idee van wat een vader is, of zou moeten zijn, heb ik moeten overnemen van tv-shows en films, omdat ik zelf niet het gevoel heb dat ik een vader heb gehad.” 

“Hij mocht me gewoon niet graag,” haalt Culkin zijn schouders op. “Denk ik... Zelfs voor ik plots beroemd werd. Hij gedroeg zich altijd erg kil tegenover mij. Dat gevoel werd al snel wederzijds. Ik kan mijn vader alleen maar beschrijven als een slechte man: hij mishandelde ons, zowel fysiek als mentaal. Ik kan je een hoop littekens laten zien, als je wil... Hij was gewoon door en door gemeen. Meestal werkte hij zijn woedde vooral uit op mij, maar ja, liever op mij dan op iemand anders.”

Verplicht acteren

De scheiding van zijn ouders noemt hij één van de beste dingen die hen ooit is overkomen. “Ik kon eindelijk stoppen met de showbizz. Mijn vader dwong me om te acteren, zodat ik geld in het laatje kon brengen. Ik weet nog dat ik toen dacht: Ik hoop dat je je geld goed verdiend hebt, want er komt er zeker geen meer van mijn kant.”

Toch sluit hij een reünie met zijn vader niet volledig uit. “Ik wil de deur niet volledig sluiten, er zit nog vergeving in mijn hart. Maar ik zit er eerlijk gezegd ook niet echt op te wachten. Ik denk ook niet dat hij dat zelf wil. En ik denk al zeker niet dat hij bereid is om de dingen te zeggen die hij zou moeten zeggen.”

Paris Jackson

Culkin vertelde ook wat meer over zijn peetdochter, Paris Jackson. “Ik heb een hele goede band met haar. En iedereen mag gewaarschuwd zijn: ik stel me heel beschermend op als het op Paris aankomt. Daarom ga ik ook niet te veel over haar zeggen, gewoon omdat ik zo veel van haar hou. Ik kan wel vertellen dat het erg goed met haar gaat: ze is groot, mooi en slim. Alles zit haar mee.”

Ook over haar vader, Michael, wilde hij nog wat kwijt. “Mijn band met Paris springt voort uit mijn goede band met haar vader.” Culkin en Jackson ontmoetten elkaar toen Culkin een theatershow opvoerde in New York. “Hij kwam backstage na de show, want hij was erg onder de indruk geweest. Hij hield enorm van dans. Grappig weetje: hij had Donald Trump bij zich op dat moment, want destijds waren dat nog vrienden van elkaar. Michael meende ook dat hij me ergens van kende, dat bleek uit de film ‘Uncle Buck’ te zijn. Toen ‘Home Alone’ even later uitkwam, contacteerde hij mij en mijn familie.”

24-01-2018 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman opent nu ook luxefrituren in Gent en Brussel

Sergio Herman opent nu ook luxefrituren in Gent en Brussel

https://www.mupload.nl/img/yxx3xismvp.jpg

Sergio Herman timmert duchtig verder aan zijn imperium. De bekende kok zal dan ook twee nieuwe vestigingen van ‘Frites Atelier’ openen, zijn luxueuze friettent. Na Amsterdam en Antwerpen zijn nu ook Gent en Brussel aan de beurt.

Herman opende begin juni al een eerste vestiging van Frites Atelier in Den Haag. Daarna openden ook al filialen in Utrecht en Arnhem. Het eerste Belgische filiaal van de topchef opende in Antwerpen. En nu zijn dus ook Gent en Brussel aan de beurt. 

Verwacht er echter niet de klassieke snacks als een bickyburger of curryworst. Zelfs de frietjes zijn er immers niet ‘gewoon’. Bij Frites Atelier worden de frieten gesneden uit verschillende aardappelsoorten en worden ze geserveerd met zes sauzen op basis van truffel, bearnaise, basilicum, mayonaise en peper.

Daarnaast vind je er ook de zogenaamde ‘Specials on top’, waarbij je keuze hebt uit onder andere een Vlaamse Stoverij en New York Pastrami. De prijs voor een bakje friet varieert van 3,5 tot 6 euro. Prijzig voor frieten, maar goedkoop voor een sterrenmaaltijd natuurlijk.

23-01-2018 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cranberries-zangeres Dolores O’Riordan in besloten kring begraven

Cranberries-zangeres Dolores O’Riordan in besloten kring begraven

https://www.mupload.nl/img/wwlg515dg9z3u.jpg

Dolores O’Riordan is vandaag, dinsdag, naar haar laatste rustplaats gebracht. De Cranberries-zangeres, die een week geleden overleed, is in Limerick in besloten kring begraven naast haar vader Terence die in 2011 overleed.

Voorafgaand aan de begrafenis vond in de Saint Alibe’s Church in haar geboortestad Ballybricken een uitvaartmis plaats. Tijdens het binnenkomen van de genodigden was het Ave Maria te horen dat O’Riordan zong met Luciano Pavarotti. Daarna brachten familie en vrienden een eerbetoon aan de zangeres door herinneringen op te halen en het belang van haar muziek voor velen te benadrukken. “Het aantal mensen dat zij uit hun depressie wist te halen, is onmogelijk te tellen”, zei een vriend van de familie. “Ze wist mensen te bereiken en had respect voor iedereen.” Onder begeleiding van haar moeder, haar vriend Olé Koretsky, ex-vriend Don Burton en hun drie kinderen werd daarna de kist naar de begraafplaats gebracht.

Zondagmiddag hebben duizenden fans tijdens een speciale herdenkingsdienst in de St. Joseph’s Chruch afscheid genomen van hun idool. Rouwende fans stonden lange tijd in de rij om langs de open kist te kunnen lopen.

O’Riordan overleed vorige week maandag op 46-jarige leeftijd in een hotel in Londen. Het zal vermoedelijk nog een tijd duren voordat duidelijk is wat de exacte doodsoorzaak is. Wel liet de politie al weten dat de Ierse zangeres niet onder verdachte omstandigheden is gestorven.

23-01-2018 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Gelukzoekers, aflevering 8: Harry De Visscher heeft zijn overleden moeder altijd (letterlijk) bij

De Gelukzoekers, aflevering 8: Harry De Visscher heeft zijn overleden moeder altijd (letterlijk) bij

https://www.mupload.nl/img/pi3cpooyx90hx.jpg

Harry De Visscher en zijn vriendin Kristel zijn voor een weekje in Tenerife. Harry praat er openhartig over het verlies van zijn moeder. Peter Van de Berghe is toevallig ook in Tenerife voor zaken en vergezelt het koppel voor een dag. 

23-01-2018 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lis is 6, schreef in haar vriendenboek dat ze later ‘Linde Merckpoel’ wil worden en zo geschiedde: ze maakten samen een uur radio!

Lis is 6, schreef in haar vriendenboek dat ze later ‘Linde Merckpoel’ wil worden en zo geschiedde: ze maakten samen een uur radio!

https://www.mupload.nl/img/hkqatpf8wtmam.jpg

‘Linde Merckpoel’ antwoordde Lis - zes jaar en vol ambitie - in haar vriendenboek op de vraag wat ze later wil worden. En dus stond Linde vanmorgen om halfvijf aan haar voordeur, klaar voor een dag stage bij Linde Staat Op!

23-01-2018 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shania Gooris werd hard aangepakt nadat ze badpakfoto deelde: “Ik was een slet en moest iets aan mijn hangborsten laten doen”

Shania Gooris werd hard aangepakt nadat ze badpakfoto deelde: “Ik was een slet en moest iets aan mijn hangborsten laten doen”

https://www.mupload.nl/img/6kgmmtooh0l.jpg

De eerste levensjaren van Shania Gooris, de 17-jarige dochter van Kelly Pfaff en Sam Gooris, kon iedereen op televisie volgen in de realityreeks rond de familie Pfaff. Maar toen er in 2011 een einde kwam aan de reeks, kregen we Shania en alle andere Pfaff-kleinkinderen minder te zien. Tot Shania vorige zomer een badpakfoto op Instagram deelde en heel wat kritiek kreeg.

“Ik ben toen bedolven onder de haatberichten. Ik was een slet, en ik moest nodig iets aan mijn hangborsten laten doen”, vertelt Shania in Humo. ”Al die commentaar die ik daarop heb gekregen, had ik echt niet verwacht. Zelfs mijn vader, die heel beschermend is, zag er geen graten in toen ik hem vroeg of ik die foto mocht posten.”

Bodyshamen

“Op die foto droeg ik een hoog uitgesneden seventiesbadpak, dat je borsten een beetje platdrukt. Dat was kennelijk genoeg om me te bodyshamen. Ik moest snel borstoefeningen gaan doen, zeiden ze, voor het te laat was. Waar bemoeien ze zich mee? Het is mijn lichaam. Ik moet erin leven en ik ben er tevreden mee.” Tussen de vele commentaren, namen mensen het ook voor Shania op. “Heel lief hoor, maar ook dat heb ik niet nodig. Ik kan het zelf wel aan.”

23-01-2018 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Verheyen: “De openingsdans was voor mij een reden om niet te trouwen”

Jan Verheyen: “De openingsdans was voor mij een reden om niet te trouwen”

https://www.mupload.nl/img/6a3cpfd.jpg

Jan Verheyen was zondag te gast in Zot Gedraaid, het radioprogramma van Kris Wauters op Joe. Kris en Jan hadden het in de uitzending over ‘het nummer’ van hem en zijn vrouw Lien. “Vroeg of laat valt het woord ‘trouwen’. Dan doemde bij mij onmiddellijk het spookbeeld op van de openingsdans. Want ik dans niet, al zou mijn leven ervan afhangen. Dat was voor mij al een reden om niet te trouwen”, lachte Jan. “Maar goed, het was toch met een openingsdans. Ik dacht: laten we iets nemen waar we een ééntegeldans van kunnen maken, zodat ik geen spastische bewegingen moet maken. Dus ik vond ‘Only Your Love Will Do’ van Jan Leyers, die dat dan is komen zingen op onze trouw.”

22-01-2018 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straf: Natalia toont strakke buikspieren op Instagram

Straf: Natalia toont strakke buikspieren op Instagram

https://www.mupload.nl/img/98np4i.jpg

Natalia is helemaal klaar voor haar deelname aan ‘Boxing Stars’, zo toont ze via Instagram. De zangeres is al volop aan het trainen en houdt daar een indrukwekkende set buikspieren aan over. 

“Ik begin aan dit box-avontuur: eten, slapen, trainen, zingen en herhalen. Eindelijk nog eens een degelijke routine die me goed zal doen! Ik heb nog maar twee boxlessen gehad in mijn hele leven, dus laten we zien wat er gebeurt... Binnenkort ga ik de vloer aanvegen met de concurrentie!” schrijft ze bij de foto. 

Natalia zal het moeten opnemen tegen één van de andere vrouwelijke deelnemers van het programma: Astrid Coppens,  Laura Tesoro, Eline De Munck, Marie Verhulst, Bieke Ilegems, Stéphanie De Roover en Hilde De Baerdemaeker.

22-01-2018 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regi heeft een zomerhit... in Zuid-Afrika

Regi heeft een zomerhit... in Zuid-Afrika

https://www.mupload.nl/img/rxmrnfeu.jpg

Dj Regi Penxten heeft op dit moment een zomerhit… in Zuid-Afrika. Zijn nummer ‘Where Did You Go’ staat er op de tiende plaats in de iTuneslijst. “Ik heb gewoon geluk dat de seizoenen hier omgekeerd zijn, ze ontdekken het nummer hier nu pas. Het blijft nog warm tot maart of april, dus het kan nog enkele maanden blijven meegaan”, verklaart Regi bij het Joe-ochtendduo Sven Ornelis & Anke Buckinx. Regi overwintert regelmatig in Zuid-Afrika, dus deze notering in de hitparade is voor hem extra speciaal.

22-01-2018 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het rijk van Woody Allen lijkt definitief uit

Het rijk van Woody Allen lijkt definitief uit

https://www.mupload.nl/img/lvrxs57ti21.jpg

Al meer dan 25 jaar hangen er nevels van seksueel misbruik rond Woody Allen, maar nu lijkt de maat vol. De Oscarwinnende regisseur lijkt nu helemaal van zijn sokkel gevallen na recente beschuldigingen van zijn adoptiedochter Dylan Farrow. Die beschuldigde haar vader eerder deze week nóg maar eens van seksueel misbruik toen ze zeven jaar oud was. Hoewel haar alarmbel in het verleden niet werd aanhoord lijkt het tij nu te keren.

Woensdag gaf Dylan Farrow - de dochter van Mia Farrow, Woody Allens ex-vrouw – in een gesprek met de Amerikaanse nieuwszender CBS nog eens te kennen dat haar vader onterecht ontzien wordt in de hele #metoo discussie. Ze beweerde bovendien dat ook heel wat collega acteurs en regisseurs bewust de andere kant opkijken. “Hij liegt en hij is al zo lang aan het liegen”, zei een geëmotioneerde Farrow.

Misbruikt

Ook in 2014 schreeuwde Dylan al een keer om hulp. Haar adoptievader had toen net de carrièreprijs op de Golden Globes in de wacht gesleept en na de uitreiking schreef ze een open brief naar The New York Times waarin ze expliciet beschreef hoe haar vader haar aanrandde toen ze zeven jaar oud was. “Ik werd naar een kleine zolderruimte gebracht in het huis van mijn moeder (Mia Farrow) in Connecticut. Hij liet me op mijn buik op de grond liggen om met de treintjes van mijn broer te spelen. Daarna ging hij achter mij in het deurgat zitten en toen heeft hij mij seksueel misbruikt. Op 7-jarige leeftijd zou ik gezegd hebben dat hij mijn intieme delen heeft aangeraakt, nu als 32-jarige vrouw kan ik zeggen dat hij mijn schaamlippen en mijn vagina met zijn vingers heeft aangeraakt.” 

Na haar emotionele brief werd er met de wenkbrauwen gefronst, maar vervolgens werd de zaak verticaal geklasseerd. Woody Allen was immers de grote regisseur en Dylans verhaal was er eentje om aandacht te trekken. Dylan heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze in de vechtscheiding tussen Allen en Mia Farrow altijd de kant van haar moeder koos en ze zou haar vader gewoon willen zwartmaken.

Reacties uit Hollywood

Sinds vorig jaar, en de hele affaire rond producer Harvey Weinstein, zijn de tijden veranderd en nu krijgt ze plots wel gehoor. Al lijkt Hollywood nog niet helemaal te weten hoe ze op zaak moet reageren. Alec Baldwin is een van de weinige acteurs die reageerden op zaak. “Woody Allen is forensisch onderzocht in twee staten (New York en Connecticut)” tweette hij. “Het afwijzen van hem en zijn werk heeft zonder twijfel een doel. Maar voor mij is het triestig en oneerlijk.” Scarlett Johansson sprak zich in 2014 over de zaak uit door te zeggen dat het “onverantwoordelijk giswerk” was. Het duurde lang vooraleer Dylan Farrow steun kreeg uit Hollywood, maar gisteren liet Colin Firth, die in 2013 met Allen samenwerkte in ‘The Moonlight’, in The Guardian weten niet meer met Allen te willen werken. Eerder had ook acteur Timothée Chamalet laten weten dat hij zijn loon uit zijn Woody Allen-film zou storten aan Time’s Up, de beweging die opkomt voor gelijke rechten en lonen in Hollywood. Ook Mira Sorvino, Ellen Page en Greta Gerwig deden dat al.

Gerechtigheid

Allens entourage doet er intussen alles aan om hem buiten de #metoo sfeer te houden, al wordt dat steeds moeilijker. Dylan noemt haar vader in een adem met Weinstein. “Het systeem heeft decennia lang voor Weinstein gewerkt en het werkt nog steeds voor Woody Allen”, liet ze in de LA Times optekenen. “Wat ik niet begrijp is hoe dit geflipte verhaal over ik die gebrainwasht ben door mijn moeder geloofwaardiger zou zijn, dan Woody Allen die mij heeft aangerand”. Stilaan lijkt de balans nu dus wel over te slaan in het voordeel van Dylan Farrow.

22-01-2018 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippe Geubels doorbreekt taboes: “Lachen met mensen waarmee ge eigenlijk niet moogt lachen”★ ★ ★ ★☆

Philippe Geubels doorbreekt taboes: “Lachen met mensen waarmee ge eigenlijk niet moogt lachen”★ ★ ★ ★☆

https://www.mupload.nl/img/v1y8i2bw7i.jpg

“Een programma over lachen met mensen waarmee ge eigenlijk niet moogt lachen.” Philippe Geubels had gisteravond één zin nodig om mij één uur lang bij Eén te houden. Met ‘Taboe’ probeert de komiek taboes de wereld uit te helpen door er flagrant grappen over te maken. Het resultaat is meer dan alleen een stand-up comedy show. Voor hij zijn vondsten op het grote publiek loslaat, nodigt de komiek zijn ‘sujets’ eerst uit in zijn vakantiehuis aan zeeDenk ‘Geubels en de Belgen’ meets ‘Het Huis’.

Zo maakten we kennis met Hendrik, Manon, Thibaut en Ken. Vier verschillende karakters met één gemene deler: een beperking. Ze kookten samen, gingen op stap en voerden diepgaande gesprekken afgewisseld met de nodige comic relief. De hele verbroedering werd visueel vertederend in beeld gebracht. Philippe die Ken hielp met eten, Thibaut die met een ontbrekende ledemaat in de zwemvijver dreef.

Dan gaat het doek op. In NTGent. De uithalen van Geubels waren hier en daar goed raak: “Het lichaam van Manon is zoals België. Maar één helft werkt”, aldus de komiek over de 20-jarige schone die anderhalf jaar geleden werd aangereden op haar scooter. Hard, maar buldergelach op alle banken. Toch heb ik het luidst gelachen met de gasten zelf, die mogelijk over nog drogere humor beschikten dan de droogste komiek van Vlaanderen. “Philippe wilt ge niet in mijn personal space komen aub want als die beademing uw lichaamsgeur binnentrekt, is het subiet gedaan”, dixit Ken.

De 37-jarige ex-LO-leerkracht raakte tot aan z’n nek verlamd na een foute landing op een trampoline. Enkel zijn gevoel voor humor is intact gebleven. Na zijn ongeluk leerde Ken overigens zijn vriendin kennen. Een knappe, jongere verpleegster. Je moet het maar kunnen.

Hoe Ken met zijn rolstoel door het mulle zand scheurde als metafoor voor hoe hij zich lostrekt van negatieve gedachten: die man heeft mijn dag en de rest van mijn week gemaakt. Het eerste wapenfeit van Geubels op Eén is raak. Dat Philippe nog veel taboes en kijkcijferplafonds mag doorbreken en nog veel ‘rolmodellen’ zoals Ken op ons mag loslaten.

22-01-2018 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een luxe: Dana Winner trakteert zichzelf op penthouse van ¤ 424.000 (en wordt zo de buurvrouw van Josje)

Wat een luxe: Dana Winner trakteert zichzelf op penthouse van € 424.000 (en wordt zo de buurvrouw van Josje)

https://www.mupload.nl/img/dj7s404dd4.jpg

‘Nieuw jaar, nieuwe ik’, wordt bij de start van ieder jaar opnieuw geproost. Dana Winner gaat nog een stapje verder: zij heeft een prachtige vakantiewoning gekocht voor haar, partner Marc én dochter Chinouk. Waarde? Niet minder dan 424.000 euro. Dana wordt zo de buurvrouw van andere bekenden als Josje, Kim Clijsters, en Rafael Nadal.

Als haar tournee later dit voorjaar op zijn einde loopt, kan Dana Winner van haar rust genieten onder de Spaanse zon. De zangeres kocht zopas een penthouse op het luxueuze golfdomein Las Colinas aan de Costa Blanca. Daar kan ze een balletje slaan met Arjen Robben of de zus van Giorgio Armani. Of met een van de andere sterren die er een tweede verblijf op hun naam hebben staan: ook Josje, Kim Clijsters, Denise Van Outen, Amanda Holden en Rafael Nadal hebben er een optrekje.

Volledige verdieping

Het penthouse van Dana Winner mag gezien worden. Het gaat om de volledige bovenverdieping van het complex en heeft een bewoonbare oppervlakte van 105 m². Er is een knappe open leefruimte met strakke keuken, drie slaap- en twee badkamers. De zangeres kan ook op elk moment van de dag van het zonnetje genieten, want ze heeft zowel voor- als achteraan een terras. Kers op de taart is het solarium (een extra dakterras, red.), van maar liefst 90 m². 

“Golfresort zijn erg in trek bij bv’s en daar is een goede reden voor”, aldus makelaar Leen Vermeulen. “Als je binnenrijdt, moet je eerst de security passeren en per building is er nog een slagboom. Vandaar rij je rechtsreeks de ondergrondse garage in en kun je via de lift naar je appartement. Je kun hier dus aankomen en vertrekken zonder dat iemand je gezien heeft. Hier komen mensen met een drukke agenda helemaal tot rust.”

21-01-2018 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Michel Van Dousselaere maakt pakkende documentaire over leven met dementie: “Ik probeer zijn stem te zijn. Want hoe kijk je in iemands hoofd?”

Vrouw Michel Van Dousselaere maakt pakkende documentaire over leven met dementie: “Ik probeer zijn stem te zijn. Want hoe kijk je in iemands hoofd?”

https://www.mupload.nl/img/vpk2uz1.jpg

Hij weet perfect wat hij wil zeggen, maar de woorden in zijn hoofd zijn zoek. Acteur Michel Van Dousselaere (69) lijdt aan een zeldzame vorm van dementie. Zijn muze Irma Wijsman (55) is zijn spreekbuis. Maakte een waanzinnig mooie documentaire over haar man, in zijn laatste rol, voor het woord het straks in al zijn vormen laat afweten.

De taal, de liefde. Acteurs hebben maar goed twee instrumenten. De taal valt weg voor Michel Van Dousselaere. En daarmee het acteren: het liefste wat hij doet - hij, karakterkop uit ‘Aspe’, ‘Witse’, ‘Danni Lowinski’ en zoveel andere tv-series en al dertig jaar theateracteur. Maar de liefde groeit nog, in tot nog toe ongekende vormen. Tussen hem en Irma, al 23 jaar zijn vrouw, sinds twee jaar zijn noodgedwongen woordvoerster en strenge bewaakster van zijn grenzen, die stilaan nauwer worden.

Irma Wijsman: “Wij kregen de ingewikkelde opdracht: leef verder en pluk de dag. Ja, maar hoe? Michel is heel kwetsbaar. Er is geen schild meer, er is alleen nog de puurheid. Dat is mooi. Maar ze is heel heftig. We wilden ons verhaal vertellen. Want het is universeel. In veel levens kunnen dingen gebeuren die het helemaal op z’n kop zetten. En hoe reageer je dan?”

Michel vroeger, dat was altijd de felle, de perfectionist. De gedreven, gebeten, soms nukkige, meestal uitbundige brok energie, op het toneel en ernaast. Michel vandaag, dat is een vragend gezicht. Zonder al dat lawaai nu. Heel open, met vaak een warme lach, maar ook zuiver verdriet. ‘Kom in mijn kop, want ik heb geen woorden meer, dat straalt hij uit’ - zegt actrice en goede vriendin Els Dottermans in de documentaire die Irma draaide met filmmaker Patrick Minks.

21-01-2018 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk Matton over de mannen in haar leven

Anouk Matton over de mannen in haar leven

https://www.mupload.nl/img/jcew5km18.jpg

Model & dj Anouk Matton (25), mevrouw Dimitri Vegas, kiest bekende en onbekende mannen die haar geraakt hebben of die haar inspireren.

21-01-2018 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boef reageert bij zijn eerste optreden al rappend op alle heisa: “Ik heb een fout gemaakt, maar ik blijf altijd Boef”

Boef reageert bij zijn eerste optreden al rappend op alle heisa: “Ik heb een fout gemaakt, maar ik blijf altijd Boef”

https://www.mupload.nl/img/ctnm7nny.jpg

Rapper Boef, in opspraak na vrouwonvriendelijke uitspraken, is vanavond bij zijn optreden op Noorderslag in Nederland ingegaan op de ophef rond zijn persoon van de laatste tijd. De rapper liet nogmaals weten dat hij een fout heeft gemaakt. Zijn eerste nummer ging volledig over die ophef.

“Ik distantieer me daarvan”, zegt hij. “Maar ik word nooit de ideale schoonzoon. Ik blijf altijd Boef.” Het grootste deel van het publiek juichte hem daarna toe. Het door zijn management gevreesde uitjoelen bleef uit.

Boef kwam negatief in de publiciteit omdat hij begin januari vrouwen die hem uit de brand hadden geholpen na autopech uitschold voor kech, straattaal voor hoer. Veel festivals en organisaties zegden de samenwerking met de artiest op. Boef was wel welkom bij Noorderslag. De organisatie keurde de uitspraken wel af en hield vrijdag ook een debat over de kwestie.

Boef trad op in een volle zaal, waar een paar duizend muziekfans zich hadden verzameld. Onder hen ook veel mensen die vooral benieuwd waren naar hoe de rapper zou worden ontvangen door het publiek. De organisatie had de zaal wel drooggelegd, nadat er op Facebook een oproep was gedaan om bier naar de rapper te gooien.

“Dit heeft Boef heel slim gedaan”, zei bezoeker Jan achteraf. “Hij haalde meteen de angel eruit door er over te rappen. De sceptici waren stil en z’n fans stonden te juichen. Maar z’n gedrag is en blijft niet goed.” Jarno Duursma, social media expert, was het met hem eens. “Ik weet ook niet of z’n gedrag nu fundamenteel anders is. Ik denk dat hij voor dit optreden heel goed heeft geluisterd naar de mensen om hem heen. Hij had z’n fans meteen op z’n hand. En hoe je het ook wendt of keert, hij is een fenomeen.”

De organisatie van Eurosonic Noorderslag wilde niet inhoudelijk ingaan op het optreden.

21-01-2018 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het rijk van Woody Allen lijkt definitief uit

Het rijk van Woody Allen lijkt definitief uit

https://www.mupload.nl/img/mpzhhfx5205zd.jpg

Al meer dan 25 jaar hangen er nevels van seksueel misbruik rond Woody Allen, maar nu lijkt de maat vol. De Oscarwinnende regisseur lijkt nu helemaal van zijn sokkel gevallen na recente beschuldigingen van zijn adoptiedochter Dylan Farrow. Die beschuldigde haar vader eerder deze week nóg maar eens van seksueel misbruik toen ze zeven jaar oud was. Hoewel haar alarmbel in het verleden niet werd aanhoord lijkt het tij nu te keren.

Woensdag gaf Dylan Farrow - de dochter van Mia Farrow, Woody Allens ex-vrouw – in een gesprek met de Amerikaanse nieuwszender CBS nog eens te kennen dat haar vader onterecht ontzien wordt in de hele #metoo discussie. Ze beweerde bovendien dat ook heel wat collega acteurs en regisseurs bewust de andere kant opkijken. “Hij liegt en hij is al zo lang aan het liegen”, zei een geëmotioneerde Farrow.

Misbruikt

Ook in 2014 schreeuwde Dylan al een keer om hulp. Haar adoptievader had toen net de carrièreprijs op de Golden Globes in de wacht gesleept en na de uitreiking schreef ze een open brief naar The New York Times waarin ze expliciet beschreef hoe haar vader haar aanrandde toen ze zeven jaar oud was. “Ik werd naar een kleine zolderruimte gebracht in het huis van mijn moeder (Mia Farrow) in Connecticut. Hij liet me op mijn buik op de grond liggen om met de treintjes van mijn broer te spelen. Daarna ging hij achter mij in het deurgat zitten en toen heeft hij mij seksueel misbruikt. Op 7-jarige leeftijd zou ik gezegd hebben dat hij mijn intieme delen heeft aangeraakt, nu als 32-jarige vrouw kan ik zeggen dat hij mijn schaamlippen en mijn vagina met zijn vingers heeft aangeraakt.” 

Na haar emotionele brief werd er met de wenkbrauwen gefronst, maar vervolgens werd de zaak verticaal geklasseerd. Woody Allen was immers de grote regisseur en Dylans verhaal was er eentje om aandacht te trekken. Dylan heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze in de vechtscheiding tussen Allen en Mia Farrow altijd de kant van haar moeder koos en ze zou haar vader gewoon willen zwartmaken.

Reacties uit Hollywood

Sinds vorig jaar, en de hele affaire rond producer Harvey Weinstein, zijn de tijden veranderd en nu krijgt ze plots wel gehoor. Al lijkt Hollywood nog niet helemaal te weten hoe ze op zaak moet reageren. Alec Baldwin is een van de weinige acteurs die reageerden op zaak. “Woody Allen is forensisch onderzocht in twee staten (New York en Connecticut)” tweette hij. “Het afwijzen van hem en zijn werk heeft zonder twijfel een doel. Maar voor mij is het triestig en oneerlijk.” Scarlett Johansson sprak zich in 2014 over de zaak uit door te zeggen dat het “onverantwoordelijk giswerk” was. Het duurde lang vooraleer Dylan Farrow steun kreeg uit Hollywood, maar gisteren liet Colin Firth, die in 2013 met Allen samenwerkte in ‘The Moonlight’, in The Guardian weten niet meer met Allen te willen werken. Eerder had ook acteur Timothée Chamalet laten weten dat hij zijn loon uit zijn Woody Allen-film zou storten aan Time’s Up, de beweging die opkomt voor gelijke rechten en lonen in Hollywood. Ook Mira Sorvino, Ellen Page en Greta Gerwig deden dat al.

Gerechtigheid

Allens entourage doet er intussen alles aan om hem buiten de #metoo sfeer te houden, al wordt dat steeds moeilijker. Dylan noemt haar vader in een adem met Weinstein. “Het systeem heeft decennia lang voor Weinstein gewerkt en het werkt nog steeds voor Woody Allen”, liet ze in de LA Times optekenen. “Wat ik niet begrijp is hoe dit geflipte verhaal over ik die gebrainwasht ben door mijn moeder geloofwaardiger zou zijn, dan Woody Allen die mij heeft aangerand”. Stilaan lijkt de balans nu dus wel over te slaan in het voordeel van Dylan Farrow.

21-01-2018 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote Vlaamse radiozenders binnenkort te beluisteren via Radioplayer app

Grote Vlaamse radiozenders binnenkort te beluisteren via Radioplayer app

https://www.mupload.nl/img/b8svz2d9.jpg

De VRT en mediagroepen Medialaan en Mediahuis slaan de handen in elkaar om al hun radiozenders te kunnen aanbieden op de digitale radiospeler Radioplayer Worldwide. De drie partners willen samen een licentie nemen bij deze universele radiospeler en app. Dat heeft Vlaams minister van Media Sven Gatz (Open Vld) vrijdag bekendgemaakt.

De samenwerking tussen de drie Vlaamse mediaspelers moet toelaten om digitaal en via apps naar alle Vlaamse radiospelers te luisteren via Radioplayer Worldwide. Radioplayer Worldwide is een non-profitorganisatie die opgericht werd door de BBC en de grote commerciële radiostations in Groot-Brittannië. Intussen is de Radioplayer operationeel in tien landen en in Wallonië. Daar startte de RTBF met de commerciële sector een gezamenlijke radiospeler.

Radioplayer Wordwide geeft haar partners de volledige controle over de data en mogelijke inkomsten die ze uit online luisteren halen. Zo schermt de speler haar partners tegen andere marktspelers af. Bovendien kunnen de radio-omroepen de kosten delen om het online luisteren verder te vernieuwen.

 Digitaal luisteren

Minister Gatz: “Als mediaminister juich ik deze samenwerking toe. Helemaal in de lijn van het regeerakkoord, de beleidsbrieven en de beheersovereenkomst met de VRT spoort dit initiatief met de versterking van ons Vlaams media-ecosysteem waarvoor ik ijver. Bovendien past de radiospeler zoals de omschakeling naar DAB+ in het nieuwe digitale luisteren.”

Per land, of regio, dienen radio-omroepen die willen aansluiten zich te verenigen in een non-profitorganisatie die vervolgens een licentie neemt bij Radioplayer Worldwide. Voor België wordt één licentie opgedeeld in een Vlaamse en een Waalse sublicentie. De VRT (met Radio 1, Radio 2, MNM, Studio Brussel en Klara), Medialaan (met Qmusic en Joe) en Mediahuis (met Nostalgie) zullen een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (cvba) oprichten die kan aansluiten bij Radioplayer Worldwide. Later willen de drie partijen ook andere Nederlandstalige radiostations laten toetreden, zodat er een online radiospeler komt voor de hele Vlaamse markt.

Bij de VRT reageert men tevreden op de steun van de Vlaamse regering. “Dat zal ons zal toelaten om ons samen met de andere Vlaamse mediagroepen voor te bereiden op het radiolandschap van morgen. Eerstvolgende maandag zullen we dit initiatief ter goedkeuring voorleggen aan onze Raad van Bestuur”, luidt het.

19-01-2018 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oma van Temptation-verleidster Yana: “Ze is jong, vrijgezel en mooi, waarom zou ze niet meedoen?”

Oma van Temptation-verleidster Yana: “Ze is jong, vrijgezel en mooi, waarom zou ze niet meedoen?”

https://www.mupload.nl/img/3d4m3mwq.jpg

De Oostendse Yana Daems (23) is vanaf 1 februari te zien als één van de verleidsters in Temptation Island. Ze werd al twee keer gevraagd om mee te doen, maar pas toen oma Clairette (64) voorstelde om eens mee te doen, hapte Yana toe.

Wie oma Clairette en kleindochter Yana samen ziet kan er niet naast kijken, ze zijn niet enkel twee handen op één buik, ze hebben ook hetzelfde uitbundige karakter. Nagelstyliste Yana is één van de 8 verleidsters in het nieuwe seizoen van Temptation Island, met de zegen van haar oma bij wie ze opgroeide in Oostende.

“Ik werd al elk jaar gevraagd en zei zelf nee. Ik was er nog niet klaar voor. Oma zei ook altijd dat ik zot zou zijn om mee te doen. Dit jaar had ze zelf aangegeven of ik niet eens zou meedoen. Toen de vraag opnieuw gesteld werd heb ik daarom ja gezegd. Ik zou het anders gewoon weer afgewezen hebben, maar ik ben blij dat ik het eens kan meemaken”, vertelt Yana. Ze heeft dan ook een duidelijk doel voor ogen. “Ik wil graag model worden. Ik heb nu al verschillende opdrachten en sponsors.”

Toetsenbordpiraten

Yana was al populair op sociale media, maar kreeg sinds de bekendmaking al zo’n 1.500 nieuwe volgers. Ook haar oma is ondertussen al bekend bij die volgers. “Ik neem continu foto’s van ons samen en zo kennen veel mensen haar al. Veel vrienden weten haar naam zelfs niet, ze zeggen ook gewoon omaatje.” Clairette heeft geen eigen profielen op sociale media. “Dat is ook niet nodig, Yana vertelt me alles. Ik weet dat er nu al commentaren zijn maar gelukkig meer positief dan negatief.” De 23-jarige schone kan het allemaal relativeren. “De negatieve commentaar komt meestal van die toetsenbordpiraten die gewoon oordelen op basis van mijn uiterlijk want ze kennen me totaal niet.”

Trots

Ze is duidelijk trots op haar kleindochter. “Iedereen zegt dat we dezelfde manieren hebben”, vertelt de jonge grootmoeder. “Ik wou altijd om mijn oma lijken. Toen ik 14 jaar was liet ik mijn haar op dezelfde manier knippen en ik wou er ook altijd piekfijn uitzien zoals zij.” Al van kleins af was Yana een diva. “Ze poseerde graag en was al een echt modelletje”, blikt Clairette terug. 

Yana leerde ook haar mannetje staan, zoals haar oma. “Ik heb altijd gezien hoe mijn oma zoveel gedaan heeft voor de mannen in haar leven en toch werd ze gekwetst. Wij hebben niemand nodig. Ik heb van haar geleerd om mijn eigen boontjes te doppen. Ik heb nog maar één lange relatie van 9 maanden gehad. Ik heb nog nooit iemand tegengekomen waarvoor ik mijn vrijheid wil opgeven.” 

Met verleiden is ze buiten Temptation Island eigenlijk niet echt bezig. “Als ik uitga wil ik me vooral amuseren. Ik heb een tijdlang niet echt gedatet, maar nu weer wel. Eigenlijk zijn er weinig mannen die op mij durven afstappen. Ze denken ook altijd dat ik tien mannen aan elke hand heb, maar dat is niet zo. Er mogen er gerust meer komen”, lacht Yana.

Nieuwe Pommeline

Met haar tatoeages en voorliefde voor plastische chirurgie wordt Yana nu al de nieuwe Pommeline genoemd, maar die vergelijking vindt Yana zelf niet leuk. “Ik ben gewoon Yana. We zijn ook volledig anders qua karakter en uiterlijk.” Die tattoos heeft ze al sinds haar 15de en op haar 18de ging ze voor een borstvergroting. “Als er iets is dat je mooier kan maken en je kan het kopen, waarom niet? Ik ben er altijd al door gefascineerd geweest.”

Haar oma steunt haar volledig. “Ik vind haar tatoeages heel mooi. Zelf heb ik er geen.” Als het van Yana afhangt zal dat weliswaar niet lang meer duren. “Ik ben haar aan het overtuigen om ook iets te plaatsen, het komt nog wel”, knipoogt Yana. Op haar vinger staat alvast een C, die verwijst naar haar oma. “Ze is alles voor mij. We voelen elkaar perfect aan omdat we ook al veel hebben meegemaakt samen.”

19-01-2018 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logeren bij Sven Nys: een pak goedkoper dan bij de Planckaerts

Logeren bij Sven Nys: een pak goedkoper dan bij de Planckaerts

https://www.mupload.nl/img/ztlfkjdk.jpg

Op 1 april gaat de bed & breakfast van Sven Nys en zijn vriendin An Van den Eynde open en daar kan je nu al voor reserveren. De locatie van SNLogies bevindt zich op enkele honderden meters van Svens huis en biedt plaats aan tien personen.

Dat Sven Nys na zijn carrière als veldrijder niet stil zit, is wel duidelijk. Hij leidt een wielerploeg, laat zich op de voet volgen in het televisieprogramma ‘DNA Nys’ en nu komt ook de opening van zijn eigen B&B SNLogies dichterbij. Op 1 april opent hij die aan de voet van de Balenberg. Er is plaats voor tien gasten.

De bezoekers kunnen kiezen uit vijf ruime slaapkamers en moeten drie badkamers delen. Beneden is er een gemeenschappelijke keuken en een grote eet- en woonkamer. Wie ondertussen zijn nagels onder handen wil laten nemen, kan ook terecht in de hoeve want An, de vriendin van Sven, verhuist er ten laatste half juni haar schoonheidssalon Zanty naar toe.

“Anneke zal haar schoonheidsinstituut met nagelstudio en verzorgingsruimtes hier in de voormalige stal van de hoeve onderbrengen”, zei Sven in een eerder interview. “Dit is eveneens een mooie gelegenheid om samen iets op te bouwen, met elk onze eigen inbreng. Maaltijden moeten de gasten wel zelf voorzien. Verwacht dan ook niet dat ik hier ’s ochtends met verse croissants zal staan, of de koffie kom uitschenken. (lacht) Maar zeg nooit nooit. Als ik zoiets doe, wil ik dat ook goed doen.”

Niet duur

Erg veel euro’s moet je daar niet voor neertellen, want je kan al in de hoeve overnachten vanaf 25 euro per persoon, ontbijt dus niet inbegrepen. Ter vergelijking: een overnachting zonder ontbijt in de chambres d’hôtes van de Planckaerts kost 70 euro tijdens de week en 90 euro tijdens het weekend. 

Boeken voor een nachtje bij Sven Nys kan via sncycling@gmail.com.

19-01-2018 om 16:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stalker Laura Lynn krijgt zwaardere straf dan gevorderd

Stalker Laura Lynn krijgt zwaardere straf dan gevorderd

https://www.mupload.nl/img/tfrgr7yrh.jpg

P.V., een  42-jarige Poperingnaar heeft in het Gentse hof van beroep een celstraf van 3 jaar met uitstel nadat hij zangeres Laura Lynn en haar echtgenoot stalkte met seksueel getinte en vulgaire berichten. In eerste aanleg kreeg hij hiervoor zes maanden cel, maar hij ging in beroep. 

Het Openbaar Ministerie wou hem nog een laatste kans geven om uit de cel te blijven, zo bleek tijdens de behandeling. Voordien was hij al tweemaal veroordeeld. Openbare zedenschennis, het aanranden van zijn dochter, stalking en nutteloze oproepen naar de politie. “Een typische recidivist.” zei het Openbaar Ministerie bij de behandeling.

Seks

In totaal kreeg hij voor zijn vorige misdrijven een jaar en drie maanden met uitstel. Maar enkele maanden na deze uitspraak begon hij terug met stalken. Deze keer richting Laura Lynn, haar partner en haar moeder. Hij had het idee opgevat met haar seks te kunnen hebben. 

De rechtbank van eerste aanleg gaf hem voor de stalking een effectieve celstraf van zes maanden, waardoor zijn vorige straffen ook effectief werden. De man ging hiertegen in beroep. Zijn advocaat oppert dat zijn cliënt zwakbegaafd is. P.V. heeft een IQ van 66. 

“De gevangenis is geen optie, hij heeft begeleiding nodig.” Het Openbaar Ministerie toonde begrip tijdens de behandeling en vorderde twee jaar cel met uitstel. “Dit is zijn laatste kans, loopt hij hierna tegen de lamp, is het zijn laatste keer.” Hij kreeg een straf van 3 jaar met uitstel.

19-01-2018 om 16:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock krijgt kritiek voor foto achter stuur: “Niet oké dit!”

Véronique De Kock krijgt kritiek voor foto achter stuur: “Niet oké dit!”

https://www.mupload.nl/img/bzks2b2hcsbl.jpg

Na Natalia in november plaatste nu ook Véronique De Kock een foto op Instagram waarin ze achter het stuur zit. Net als Natalia toen, krijgt de ex-miss heel wat kritiek op het gsm’en tijdens het rijden.

Toen ze onderweg was naar de Miss België-verkiezing van afgelopen weekend in De Panne, plaatste Véronique De Kock een foto terwijl ze in de wagen zat. “Eerste klus geklaard, nu onderweg naar De Panne voor de volgende @porschecentreantwerpen @missbelgium_official”, plaatste ze bij haar bericht.

Véronique was onderweg om de missverkiezing te gaan presenteren en rijdt op het moment waarop ze de foto neemt 100 kilometer per uur. Niet echt het goede voorbeeld als je in gedachte houdt hoeveel slachtoffers er in het verkeer vallen door het gebruik van de gsm achter het stuur.

De reacties op de foto zijn verdeeld. Enkelen vinden het gedrag heel ongepast. “Wilt gij niet meer rijden en tegelijkertijd met uw gsm bezig zijn?! NIET OKE DIT!!!!!!!” reageert iemand. Of ook: “Dat is snel genoeg voor een ferm ongeluk te veroorzaken ;) onverantwoord om dan nog een foto te nemen terwijl het maar een gesponsorde wagen is.” Er zijn ook fans die vooral oog hebben voor mooie wagen waarmee ze rijdt. “Stoefen met uw Porsche”, zegt iemand. “Of Top car👌👌👍”" De presentatrice lijkt niet al te zwaar te tillen aan de hele situatie. Ze laat ook weten dat haar wagen niet gesponsord is. “Niks gesponsord, kerel”, aldus Véro.

Natalia

In november kreeg Natalia het met een soortgelijke foto ook zwaar te verduren. Ze plaatste toen een foto op sociale media waar in de reflectie van haar zonnebril te zien is dat ze aan het rijden was. Natalia reageerde toen erg laconiek op de commotie: “Veeel erger dat er zoveel ‘beloftes’ worden gemaakt die niet worden nagekomen...”, schiet ze terug. “En wat ligt er op jullie eigen bord?”

19-01-2018 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William toont geschoren hoofd tijdens bezoek kinderziekenhuis

Prins William toont geschoren hoofd tijdens bezoek kinderziekenhuis

https://www.mupload.nl/img/h8cenuz59zty.jpg

Prins William bracht afgelopen middag een bezoek aan het Evelina London Children’s Hospital in Londen. Opvallend aan het bezoek van de hertog van Cambridge was zijn nieuwe kapsel: William was te zien met gemillimeterd haar.

Het is de eerste keer dat de Britse prins zijn haar zo kort draagt. Op sociale media reageerde men verdeeld op Williams nieuwe kapsel. 
William schudde tijdens het bezoek de handen van patiëntjes en werd rondgeleid door legerveteranen die werk vonden in de gezondheidszorg dankzij ‘Step into Health’. Dit programma helpt voormalige militairen om een baan te vinden in de burgermaatschappij.

Williams haarverlies was de laatste jaren een veelbesproken onderwerp in de Britse media. Zo verschenen artikelen waarin foto’s van de prins tijdens zijn huwelijk met Kate Middleton werden vergeleken met recentere foto’s. Zanger Justin Bieber lag enkele jaren geleden onder vuur toen hij zich in een interview hardop afvroeg 
waarom William ‘niet een van die producten tegen haarverlies koopt’.

18-01-2018 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joe-dj speelt mee in ‘Familie’

Joe-dj speelt mee in ‘Familie’

https://www.mupload.nl/img/wnur2pa.jpg

Elke Van Mello, bekend van radiozender Joe en het VIER-programma ‘Auwch_’, maakt eind volgende maand haar opwachting in de VTM-soap ‘Familie’. De presentatrice en actrice kruipt in de huid van Inge.

Vanaf 26 februari zal Elke Van Mello een paar keer te zien zijn in ‘Familie’ als Inge, een date van Lars (Kürt Rogiers). Maar al snel blijkt dat Inge een jeugdvriendin is van Marie, gespeeld door Lien Van de Kelder. Zij kent ook enkele geheimen van Marie die Lars maar al te graag wil weten.

Voor Elke is het niet haar eerste acteerrol. In de VIER-serie ‘Auwch_’ speelt ze de trouwe en geduldige partner van Ben Segers en in oktober zal ze te zien zijn in de bioscoop in de film over de Bende van Nijvel. Ze staat daar aan de zijde van Louis Talpe en Jonas Van Geel.

18-01-2018 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Vermist’-actrice Marieke Dilles bevallen van zoontje

‘Vermist’-actrice Marieke Dilles bevallen van zoontje

https://www.mupload.nl/img/tglkpjku3dt.jpg

Heuglijk nieuws, want Marieke Dilles is bevallen. De actrice, bekend van De Smaak van De Keyser en Vermist, deelde het nieuws zelf via Instagram met een schattige foto.

Marieke en haar vriend Seppe verwelkomden op 18 januari hun eerste kindje. Het werd een zoontje, zo schreef ze op Instagram. "Onze lieve zoon Rocco De Blust is klaar voor de wereld. Hij is heerlijk!”, klinkt het op haar profiel. 

Het koppel wou het geslacht van hun ongeboren kindje niet op voorhand weten. “Die verrassing lijkt ons het leukst. En voor de naam van ons kindje hebben we al een hele lijst’, vertelden ze een tijdje terug. 

“Seppe en ik zijn al vier jaar een koppel, dus we waren klaar om een volgende stap te zetten in onze relatie. Ik was vrij snel zwanger, dus we prijzen ons ontzettend gelukkig. Het is best wel spannend om voor de eerste keer mama te worden, maar ik laat het gewoon op mij afkomen”, aldus Marieke toen in Story.

18-01-2018 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Ketnet-held Sieg De Doncker in ‘Boxing Stars’

Ook Ketnet-held Sieg De Doncker in ‘Boxing Stars’

https://www.mupload.nl/img/wjkaxwct21r.jpg

Acteur en presentator Sieg De Doncker doet mee aan ‘Boxing Stars’, de show op VTM waarin BV’s het in de boksring tegen elkaar opnemen. Eerder was bekend dat onder meer Bieke Illegems én Erik Goossens deelnemen. 

Acteur en presentator Sieg De Doncker doet mee aan ‘Boxing Stars’, de show op VTM waarin BV’s het in de boksring tegen elkaar opnemen. Eerder was bekend dat onder meer Bieke Illegems én Erik Goossens deelnemen. 

Andere boxing stars zijn Bieke Ilegems, Erik Goossens, Oscar Willems (‘Spitsbroers’), Marie Verhulst, Stéphanie De Roover (de vrouw van Jeroen Meus), acteur Bill Barberis, comedian Kamal Kharmach, Natalia, Laura Tesoro en VTM-journalist Faroek Özgünes.

Bij wijze van verrassing vocht Sieg vanmorgen al een wedstrijdje tegen Qmusic ochtend-dj Wim Oosterlinck. Zijn collega’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen dropten hem volledig onvoorbereid en geblinddoekt in een boksring in hartje Merksem. Daar kwam Wim oog in oog te staan met de nieuwe ‘Boxing Stars’-kandidaat: Sieg De Doncker. Zonder enige bokservaring moest hij zich bewijzen in de ring en letterlijk knokken om te overleven. En dat allemaal onder toeziend oog van voormalig wereldkampioene boksen Daniëlla Somers.

18-01-2018 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus gaat ‘Twee tot de zesde macht’ presenteren

Jeroen Meus gaat ‘Twee tot de zesde macht’ presenteren

https://www.mupload.nl/img/1jmyt28x8.jpg

Goed nieuws voor haast 1,2 miljoen kijkers die trouwe fan waren van de prima Eén-quiz ‘Twee tot de Zesde Macht’. Het zondagavondprogramma krijgt een vervolg. Op Eén. Zonder Bart De Pauw, maar wel met Jeroen Meus als diens opmerkelijke opvolger. De VRT plant het vervolg van de quiz ten vroegste voor volgend voorjaar.

Na weken van vertrouwelijke gesprekken, van wikken en wegen, schuiven en verschuiven, zijn de puzzelstukken in elkaar gevallen. Er komt een vervolg van ‘Twee tot de Zesde Macht’ op Eén, zonder bedenker en presentator Bart De Pauw. De openbare omroep hervat wél de samenwerking met Koeken Troef, het productiehuis van De Pauw. Voor De Pauw blijven de VRT-deuren hermetisch gesloten. Zijn exclusiviteitscontract is inmiddels afgelopen en werd niet verlengd.

Meus al langer kandidaat

Dat Meus opduikt als tv-presentator kan verrassend lijken, maar is dat niet helemaal. In een eindejaarsinterview met het weekblad Humo maakte Meus al bekend dat hij zichzelf kandidaat had gesteld om Bart De Pauw op te volgen. “Ik maakte al even deel uit van het meubilair van Twee tot de Zesde Macht. Toen bekend raakte dat de quiz met onmiddellijke ingang werd geschrapt, heb ik voorgesteld om de resterende uitzendingen opnieuw op te nemen, met dezelfde koppels en dezelfde vragen en een wisselende presentator. Ik een paar afleveringen, Tom Waes een paar. Jammer genoeg was dat juridisch niet haalbaar”, aldus Meus toen.

Het voorstel van Meus werd door de VRT-bazen niet in de vuilbak gedeponeerd. De voorbije weken en maanden werd naarstig afgetast wat de pistes waren die met ‘Twee tot de Zesde Macht’ konden bewandeld worden: de VRT gaat de kok klaarstomen als quizmaster. 

Wat voorafging

Bart De Pauw werd in november van vorig jaar door de VRT-top bedankt voor bewezen diensten na een resem klachten over ‘grensoverschrijdend gedrag en seksuele intimidatie’. De samenwerking met De Pauw werd toen ‘per direct’ beëindigd, het programma ‘Twee tot de Zesde Macht’ afgevoerd en de samenwerking met Koeken Troef on-hold gezet.

18-01-2018 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gotye haalt 1 miljard (!) views op Youtube

Gotye haalt 1 miljard (!) views op Youtube

https://www.mupload.nl/img/8z4q3k9.jpg

Het nummer ‘Somebody That I Used To Know’ van de Australisch-Belgische zanger Gotye werd al 1 miljard keer aangeklikt op Youtube. De single was in 2011 een wereldwijde hit.

Zes jaar nadat Gotye (Alias Wally De Backer) zijn wereldhit op Youtube plaatste heeft de single de magische grens van 1 miljard overschreden. De single, die hij samen uitbracht met de Nieuw-Zeelandse zangeres Kimbra, stond op 27 landen op nummer één, waaronder ook Engeland, Amerika en Australië.

Het nummer won ook heel wat  prijzen wereldwijd en werd genomineerd voor twee Grammy Awards in de categorieën ‘Single van het jaar’ en ‘beste Pop Performance’.  Wally schreef het nummer in het huis van zijn ouders in Victoria’s Mornington Peninsula.

Ondanks het gigantische succes is Gotye niet van plan extra geld uit zijn clip te slaan door middel van advertenties op de website. In een interview zei hij: “Ik ben niet geïnteresseerd in de verkoop van mijn muziek, en daarom plaats ik ook geen reclame op mijn Youtube-kanaal.”

17-01-2018 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks zijn imago: Christoff laat eerste tattoo zetten

Ondanks zijn imago: Christoff laat eerste tattoo zetten

https://www.mupload.nl/img/tgo6o2fh2jncz.jpg

Nieuws recht van de naald. Zanger Christoff – niet meteen bekend om heldhaftig gedrag of stoer vertoon - heeft een eerste tattoo. De zanger liet het logo van zijn band ‘Klubb3’ op de pols vereeuwigen. “Mijn fans schrikken zich dood”, zegt hij.

Een serieuze stempel lijkt het. Op de binnenarm van zijn linkerpols. Piekfijne Christoff heeft niet langer een onbeschreven vel. “Het idee is gegroeid uit een afspraak tussen ons drie,” klinkt het. “Jan (Smit), Florean (Silbereisen) en ik spraken af dat we bij een nummer 1 allebei dezelfde tatooo zouden zetten. Toen ons album vorig jaar vanuit het niets op de eerste plek binnenkwam, konden we dus niet meer terug.”

Hoe het werkje werd geprikt is te zien in de clip bij ‘Ein Tattoo ist für die Ewigkeit’, een nummer uit hun nieuwste album ‘Wir werden immer Mehr’ dat vorige week uitkwam. De fanbase van onze Vlaamse topper, schrok zich alvast een hoedje. “De meningen zijn verdeeld, ja,” lacht de zanger. “Maar dat is niet erg. Zelf vond ik tattoos vroeger niet echt mooi, maar ik ben er wel van gaan houden. Anderzijds is het wel de schuld van Jan dat ze zo groot is uitgevallen. Eigenlijk wilde ik een tattoo die ik verborgen kon houden onder mijn horloge, maar Jan heeft de tatoeerder achter mijn rug opdracht gegeven om ze flink wat groter te maken.”

Afgezien heeft de zanger naar eigen zeggen niet. Maar trots is hij des te meer. “Ik vind het wel stoer. Al moet ik er wel nog aan wennen. Het prikken zelf was draaglijk, maar hoe dichter de naald naar mijn hand kwam, hoe pijnlijker het werd.” Een tweede inktversiering is voorlopig niet aan de orde. “Vrijdag weten we op welke plaats ons nummer binnenkomt in Duitsland. De tekenen zijn gunstig dat het weer eens prijs kon zijn, maar een tweede tattoo komt er voorlopig niet.” (lacht)

17-01-2018 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry voelt zich slachtoffer van sociale media (maar verdient er wel miljoenen mee)

Katy Perry voelt zich slachtoffer van sociale media (maar verdient er wel miljoenen mee)

https://www.mupload.nl/img/tg99iqdt3cmsi.jpg

Katy Perry heeft genoeg van sociale media. Ze noemt zichzelf een ‘slachtoffer’ van Facebook en Instagram, die volgens haar “de neergang van de maatschappij” in de hand werken. Kleine kanttekening: de popster verdient er wel miljoenen per jaar mee.

Zelf zet ze op regelmatige basis foto’s en video’s op sociale media voor haar miljoenen volgers, maar Katy Perry verklaart nu dat ze het slachtoffer is van die media. Ze zegt dat ze onder constante druk staat om alles wat ze doet online te zetten ”Instagram en Twitter zorgen voor de teloorgang van de maatschappij”, zegt ze op een Britse website. Bovendien moedigt ze haar fans ook aan om zich niet te veel aan te trekken van sociale media. Ze moeten in de plaats daarvan “gewoon hun leven leiden”.

Wanneer Katy wordt gevraagd naar haar eigen posts, antwoordt ze: “Ik zou er liever niet om geven. We kopen maar kleding en producten en doen ons op een bepaalde manier voor, maar dat is niet goed voor onze maatschappij. Als we het zouden doortrekken, denk ik echt dat het de teloorgang van de maatschappij zou betekenen. We moeten een balans vinden”, gaat ze verder. “Ik probeer ook mijn eigen balans te vinden, want ook ik ben een even groot slachtoffer als al de rest.”

Miljoenen

De wereldster heeft 68 miljoen volgers op Instagram en 108 miljoen op Twitter. Op Twitter was ze zelfs de eerste die de kaap van 100 miljoen volgers rondde. Met die cijfers stond ze daardoor in een lijst van het Amerikaanse zakenblad Forbes op de vijfde plaats van ‘Social Media Superstars’. Die volgers zorgden er in 2015 mee voor dat ze meer 135 miljoen dollar verdiende. 

De superster plaatst geregeld berichten op sociale media onder de hashtag #KatyKatGloss (haar make-uplijn bij Covergirl). Telkens wanneer ze een foto plaatst van haar lippen - of oorbellen voor een ander merk dat ze vertegenwoordigt - bereikt ze honderden miljoenen mensen. Een strategie waar veel merken alleen maar van kunnen dromen.

Bovendien blijft het over haar privéleven behoorlijk stil op sociale media. Zeker wanneer je vergelijkt met andere sterren.  Zouden ze in Los Angeles ook meedoen met ‘dagen zonder klagen’?

17-01-2018 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Ik ben al langer Belg dan u”: Danira Boukhriss bijt van zich af in ‘Beste Kijkers’

“Ik ben al langer Belg dan u”: Danira Boukhriss bijt van zich af in ‘Beste Kijkers’

https://www.mupload.nl/img/wh7vcp3yjt1.jpg

Wanneer Nathalie Meskens vraagt naar Danira Boukhriss’ favoriete fragment van de voorbije TV-week, stelt zij voor om een fragment te bekijken van Eén, volgens Danira de grootste zender van Vlaanderen. Nathalie kon dit uiteraard niet zomaar laten voorbijgaan en verdedigde VTM op haar beurt. Thomas Smith besluit zich te mengen in het gesprek, maar daar krijgt hij al snel spijt van…

17-01-2018 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Wat een teleurstelling”: ‘Familie’-kijkers willen de ‘oude’ Cédric terug

“Wat een teleurstelling”: ‘Familie’-kijkers willen de ‘oude’ Cédric terug

https://www.mupload.nl/img/eaaswfo.jpg

Cédric ziet er sinds een goeie maand ánders uit in ‘Familie’. Logisch, hij wordt nu gespeeld door Yanni Bourguignon (19). Een opvallende verandering, die de kijkers van de soap niet onberoerd laten. Volgens TV Familie willen heel wat fans hun oude vertrouwde ‘Cédric’ terug. 

Zijn voorganger Bas Van Weert (18) startte een acteeropleiding aan het Conservatorium in Antwerpen en wil daar al zijn aandacht aan schenken. Yanni is de vierde acteur die de rol van Cédric voor z’n rekening neemt. Dat zijn ‘verschijning’ wellicht niet bij alle ‘Familie’-kijkers in goeie aarde zou vallen, had Yanni zelf voorspeld: “Sandrine André heeft mij daarvoor gewaarschuwd. Zij maakte hetzelfde mee toen ze Anne Somers opvolgde als de ‘nieuwe’ Veronique. De kijkers houden niet zo van verandering, ook voor hen is het wennen.’”

Weinig origineel

Helaas lijkt Yanni gelijk te krijgen, want de reacties op de sociale media tonen aan dat heel wat ‘Familie’-fans deze metamorfose (nog) niet kunnen smaken. “Die bril past niet bij deze Cédric”, schrijft iemand bijvoorbeeld. “Die staat beter bij iemand die een nerd moet spelen. En dat kapsel roept totaal iemand anders op: dat van de oude Cédric was casual chic, dit is zo weinig origineel.” En ook: “Pfff, geeft mij de vorige Cédric maar, vtm had beter haar best kunnen doen om een vervanger te vinden die er toch een béétje op lijkt.” Of: “O nee, onze mooie Cédric is weg. Deze vind ik saai!” En daar blijft het niet bij: sommige kijkers dreigen zelfs af te haken. Zo lezen we: “Wat een teleurstelling! Ik kijk niet meer naar ’Familie!” En: “Met die nieuwe Cédric hebben ze het verpest!”

Begrip voor de kijkers

Gelukkig wil een deel van de kijkers Yanni Bourguignon wél een kans geven. “Ik gun het die jongen, het is allemaal nieuw voor hem. Veel succes Yanni!”, lezen we onder meer. En dat moet deugd doen, want ook al had nieuwkomer Yanni het wel verwacht, al die commentaar kan niet prettig zijn voor hem... 

“Een rol overnemen is altijd moeilijker dan een nieuw personage vorm geven”, zegt de jonge acteur zelf aan TV Familie. “De kijkers zijn gewend aan het gezicht dat ze al jaren op hun tv-scherm zien. Ik heb alle begrip als mensen nog worstelen met deze overgang. Maar ik hoop dat ze me allemaal rap zullen verwelkomen in de mooiste familie van het land!”

17-01-2018 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heuglijk nieuws: Kim Kardashian en Kanye West verwelkomen derde kindje

Heuglijk nieuws: Kim Kardashian en Kanye West verwelkomen derde kindje

https://www.mupload.nl/img/u76va7vjz0.jpg

Heugelijk nieuws, want Kim Kardashian en Kanye West hebben zonet hun derde kindje verwelkomd. Omdat Kim aan een levensbedreigende aandoening leed, wendde het koppel zich tot een draagmoeder. Kim heeft de geboorte van hun kindje bevestigd, maar een naam is er nog niet. Ze kregen een dochtertje.

Het was al maanden geweten dat Kim en Kanye West een draagmoeder hadden gevonden. De vrouw die het derde kindje van ‘Kimye’ op de wereld heeft gezet zou uit San Diego komen en een twintiger zijn. Uiteraard kreeg ze daar een rijkelijke vergoeding voor.  

Mooiste geschenk

“Kanye en ik zijn zo blij met de komst van ons gezonde, mooie meisje. We zijn ontzettend dankbaar voor onze draagmoeder die onze dromen deed uitkomen met het grootste geschenk dat iemand ooit kan geven, en voor onze geweldige dokters en hun bijzondere zorgen. North en Saint zijn razend enthousiast om hun zusje te mogen verwelkomen”, laat ze op haar eigen website weten. 

Kim Kardashian leed tijdens haar eerste zwangerschappen overigens aan de aandoening placenta accreta: daarbij komt een deel of de hele placenta abnormaal vast te zitten aan de spieren van de baarmoederwand. Zij en Kanye hebben al twee kinderen samen: hun dochter North en zoontje Saint.

17-01-2018 om 00:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
16-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlène de Wouters heeft nieuwe vriend: “Het was liefde op ’t eerste gezicht”

Marlène de Wouters heeft nieuwe vriend: “Het was liefde op ’t eerste gezicht”

https://www.mupload.nl/img/cwq45x7.jpg

Vijf jaar na haar scheiding van jonkheer Hervé van Wassenhove geeft Marlène de Wouters (54) de liefde weer een kans. De voormalige VTM-coryfee verloor haar hart aan Tanguy (51), een telg van het adellijke geslacht Nève de Mévergnies. “We zijn verliefd, maar doen het rustig aan”, zegt Marlène deze week in Dag Allemaal.

“Ja, ’k heb een nieuwe vriend. En ’t was liefde op het eerste gezicht.” Marlène de Wouters kan haar enthousiasme over haar prille verliefdheid amper verhullen. Waarom zou ze ook? Ze is bijzonder gelukkig met Tanguy, een zakenman uit de vermaarde adellijke familie Nève de Mévergnies.

“Tanguy en ik leerden elkaar kennen via de liefdadigheids­evenementen die hij in Franstalig België organiseert”, vertelt ­Marlène in Dag Allemaal. “Hij belde me: of ik mee m’n schouders wilde zetten onder ‘Dine With A Star’, waarbij mensen kunnen bieden op een etentje met een bekende Vlaming of Waal? Hij kende me helemaal niet, dus spraken we af om één en ander te bespreken. Er was meteen een geweldige klik, ja. Niet dat we tijdens dat gesprek tot over onze oren verliefd werden op elkaar, maar we gaven elkaar meteen een goed gevoel. ’t Was gewoon... aangenaam praten. En geleidelijk aan werd het meer.”

Vorig jaar kwam aan het licht dat ze niet meer getrouwd was met Hervé van Wassenhove, de man met wie ze meer dan twintig jaar lief en leed deelde. Vreemd genoeg had Marlène die echtscheiding vier jaar lang geheim kunnen houden. Met Hervé heeft Marlène drie kinderen: Emily (25), Cédric (24) en Juliette (20). Ook Tanguy heeft drie kinderen, ongeveer even oud als die van Marlène, en eveneens uit een eerder huwelijk.

16-01-2018 om 23:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Het is hier smerig en kapot”: Eline De Munck niet te spreken over fitnessketen Basic Fit

“Het is hier smerig en kapot”: Eline De Munck niet te spreken over fitnessketen Basic Fit

https://www.mupload.nl/img/n8hbc4svqgk.jpg

Eline De Munck (29) is een trouwe klant van fitnessketen Basic Fit. Maar toen ze er gisteren over de vloer kwam, kon de De Munck er niet bepaald zorgeloos beginnen sporten. “Het is hier smerig en vaak kapot”, deelde ze haar ongenoegen op Instagram. 

Basic Fit, dat in het verleden op de proppen kwam met een opvallende spot met Rode Duivel Marouane Fellaini, is een populaire fitnessketen, vooral bij jongeren. Ze pakken met de regelmaat van een klok uit met straffe acties en kortingen, om klanten te lokken. Mét succes, want intussen telt de keten meer dan 170 vestigingen in ons land, met tienduizenden klanten die er over de vloer komen. 

“Foei!”

Onder hen dus ook Odette Lunettes-oprichtster Eline De Munck. Al was zij niet te spreken over haar bezoek toen ze gisteren ging sporten. “Zoveel abonnees en jullie zaken zijn zo smerig. Foei!!! Schaam je, Basic Fit”, begon Eline haar relaas via Instagram Stories. “Ik ben grote fan van het concept: sporten voor een lage prijs. Maar het is hier smerig en de toestellen zijn vaak kapot. Dus alstublieft: heb meer respect voor je klanten en pak deze problemen nu eindelijk aan. Van een trouwe klant.” 

Eline liet nog weten dat ze over het personeel geen slecht woord kan zeggen. “Zij zijn behulpzaam en doen wat ze kunnen. Maar er moet gewoon meer personeel komen”, besluit ze. Basic Fit heeft zelf nog niet gereageerd.

16-01-2018 om 23:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Gelukzoekers, aflevering 7 - Ilse Beyers toont ons haar huis in Curaçao: “Ook hier is er een keuken waarin ik niet kook”

De Gelukzoekers, aflevering 7 - Ilse Beyers toont ons haar huis in Curaçao: “Ook hier is er een keuken waarin ik niet kook”

https://www.mupload.nl/img/p3q0tv64w.jpg

Ilse Beyers is verhuisd naar Curaçao om bij haar grote liefde te kunnen zijn. Tijdens haar verblijf zal ze werken aan haar nieuwe boek, maar ze is er natuurlijk vooral om te genieten van de liefde en de rust. Terug in België leidt Peter Van den Berghe zijn bezoek rond in kasteel Bosdam. Van den Berghe vertelt ons ook over zijn succes - of gebrek eraan? - bij de meisjes toen hij in de middelbare school zat.

16-01-2018 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wrede tragedie die Dolores O’Riordan inspireerde tot de grootste hit van The Cranberries

De wrede tragedie die Dolores O’Riordan inspireerde tot de grootste hit van The Cranberries

https://www.mupload.nl/img/p82z3bu1.jpg

“Dit lied is onze schreeuw tegen de onmenselijkheid van mens tot mens en van mens tot kind”, zei Dolores O’Riordan over de grootste hit van de Ierse band The Cranberries. De betreurde zangeres schreef Zombie zelf, op een akoestische gitaar. De inspiratie kwam van een wrede terreuraanslag in Warrington, waarbij twee kinderen stierven. Dolores schreeuwde haar afkeer uit voor de terroristen van het IRA: “It’s not me, it’s not my family’.

“Niet in de naam van Ierland”, was de boodschap van Dolores O’Riordan. “Het is niet Ierland, maar een aantal idioten die in het verleden leven”, zei ze over de aanslagplegers. Ze was helemaal onder de voet van de dood van de driejarige Jonathan Ball en de twaalfjarige Tim Parry in maart 1993. De kinderen kwamen om het leven door twee bommen die IRA-leden hadden verborgen in vuilnisbakken in een drukke winkelstraat en tot ontploffing brachten.

“Ik weet nog dat ik een van de moeders op tv zag, helemaal kapot”, zei de zangeres aan Vox een jaar later. “Ik voelde zo met haar mee, dat ze haar kind negen maanden had gedragen, de ochtendmisselijkheid, dat allemaal en dan doet zo’n eikel, een dwaas die meende een punt te maken, zoiets.”

Die woede en frustratie zit ook in ‘Zombie’. Ze schreef het nummer op haar eentje, in haar flat in Limerick op een akoestische gitaar. Pas tijdens de repetities kreeg de song de uiteindelijke, veel rauwere en hardere rockvorm. Dat vertelde ze vorig jaar aan Team Rock: “Ik nam de elektrische gitaar en bij het refrein zette ik de distorsie open. Ik zei aan drummer Ferg: ’En jij kan misschien stevig op de drums kloppen?’” De rest is geschiedenis. Zonder die aanpassingen zou het waarschijnlijk niet zo’n vaart gelopen zijn met de wereldhit die Zombie na de lancering in september 1994 werd.

In Engeland strandde ‘Zombie’ op plaats veertien in de charts. Daar zat mogelijk het censureren van de clip door de BBC voor iets tussen. De originele video toonde onder meer kinderen met wapens en daar vielen de BBC en ook het Ierse RTE over. Op YouTube werd de clip meer dan 660 miljoen keer bekeken en is zo de 210de populairste video ooit.

Ook voor de tekst kreeg Dolores O’Riordan kritiek. Ze zou naïef stelling innemen in een conflict waar ze niks van zou begrijpen. “Protestants of Katholiek maakt mij niet uit”, was haar antwoord. “Ik ben bezorgd om de onschuldige slachtoffers.” In die zin zijn de lyrics meer dan twintig jaar later nog altijd erg actueel.

The Cranberries namen zelf een uitgeklede akoestische uitvoering van Zombie op. A.D.A.M. Feat. Amy gingen voor een danceversie, en Eminem samplede het lied op zijn recentste album. Deze week zou de Amerikaanse metalband Bad Wolves samen met O’Riordan de hit opnieuw opnemen, maar gisteren werd de 46-jarige zangeres dood aangetroffen in haar hotelkamer, enkele uren voor de opnamesessie.

De vader van terreurslachtoffer Tim Parry vernam nu pas dat Zombie geïnspireerd was op het tragische lot van zijn zoon en bracht hulde aan Dolores O’Riordan.

16-01-2018 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fellaini op date gespot met bloedmooi ex-Playboy model dat van spionage verdacht werd

Fellaini op date gespot met bloedmooi ex-Playboy model dat van spionage verdacht werd

https://www.mupload.nl/img/jcricjizll.jpg

Als het op mooie vrouwen aankomt, moet je Marouane Fellaini (30) niets leren. De Rode Duivel en Manchester United voetballer werd gespot toen hij op date ging met Victoria Bonya, een Russisch bloedmooi ex-Playboy model die acht jaar ouder is dan hij en vorig jaar nog van spionage verdacht werd.

Fellaini en Bonya genoten van een romantisch diner in een restaurant en bleven niet onopgemerkt. Op een fanpagina van Bonya op Instagram verscheen al snel een foto van de twee. Volgens getuigen hadden ze het erg naar hun zin en waren ze de hele tijd aan het lachen.

Bonya is een Russische TV-presentatrice, actrice en model die al een huwelijk achter de rug heeft. Ze is de ex-vrouw van Alex Smurfit, de zoon van de Iers-Britse multimiljonair Michael Smurfit, met wie ze een bijna zesjarige dochter heeft. In het verleden had ze ook al een relatie met de Braziliaanse voetballer Morais Welliton Soares, ook hij was een aantal jaar jonger dan Victoria. In september 2007 schitterde Victoria in een fotoshoot voor het Russische magazine Penthouse en in december van dat jaar schopte ze het tot op de cover van Maxim magazine. Maar daar bleef het niet bij. In 2011 stond ze ook op de cover van Playboy.

Spionne voor de Russische regering

Vorig jaar werd Victoria nog vastgehouden op de luchthaven van Los Angeles omdat de veiligheidsmensen ervan overtuigd waren dat ze een spionne was voor de Russische regering. Ze deden dat naar verluidt nadat ze in haar bagage een visitekaartje vonden van een bedrijf dat verborgen camera’s produceert. Victoria was helemaal onder de indruk van het voorval. ”Ik dacht dat ik gearresteerd en gedeporteerd zou worden. In plaats van me echte vragen te stellen, besloot de officier te praten over onze president. Hij wilde alles weten over mijn standpunt en begon te praten over de KGB”, vertelde ze toen. Victoria werd uiteindelijk vrijgelaten, naar eigen zeggen nadat ze de agenten haar sociale media accounts toonde.

15-01-2018 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België present op nieuwjaarsreceptie van Rutten: “Ze is 100 procent van ons”

Miss België present op nieuwjaarsreceptie van Rutten: “Ze is 100 procent van ons”

https://www.mupload.nl/img/bscqn0bj.jpg

Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten kon voor de nieuwjaarsreceptie van haar partij rekenen op de aanwezigheid van premier Charles Michel. “Hij is le réformateur’ (de hervormer; nvdr) die bewijst dat je met hard werken en resultaten het communautaire gedoe overstijgt”, klonk het. Na haar toespraak maakte ook de kersverse miss België Angeline Flor Pua haar opwachting.

“Er zijn nog nooit zoveel mensen aan de slag geweest. Steeds meer hebben goesting om een eigen te beginnen. De motor draait. Jullie inkomsten gaan omhoog en de belastingen gaan omlaag”, was de boodschap van de Open Vld-voorzitster. Het publiek kon haar boodschap erg smaken.

Rutten overliep het palmares van de federale en Vlaamse Open Vld-excellenties,  elk op hun beurt kregen ze een open doekje. Terloops wees ze er ook op dat de volgende regering best evenveel vrouwen als mannen telt. Maggie De Block moet vandaag immers “bijna in haar eentje zorgen voor het genderevenwicht in de federale regering”.

868 sollicitatiebrieven
Maar voor Open Vld is er nog veel werk aan de winkel. Rutten verwees naar de 58-jarige Roger die tevergeefs 868 sollicitatiebrieven verstuurde of May die als jobstudente enkel mocht afwassen omdat ze zwart was en uit het zicht van de klanten moest blijven. 

Ze wees op de uitbreiding van het systeem van flexi-jobs en de 500 euro die onbelast bijverdiend kan worden, maar ze herhaalde  ook het pleidooi van Open Vld voor een verlaging van de erfbelasting. “Onze opdracht voor 2018 is duidelijk. Ook dit jaar zullen we het verschil maken. In Europa. In België. In Vlaanderen. In alle steden en gemeenten. Met sterke ideeën en knappe realisaties”, zweepte ze haar partijgenoten op. 

Rutten pleitte tot slot voor respect voor elk individu en de identiteit van elk individu: “Je kan zijn wie je wil, je kan alles zijn. Piloot in opleiding, uit Borgerhout, van Aziatische afkomst en 100 procent van ons. Proficiat, Angeline, Miss België 2018”, zei de voorzitster onder luid applaus. Enkele minuten na haar toespraak maakte de kersverse miss haar opwachting op de receptie.

15-01-2018 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Tot vaarwel”: Ini Massez (Viv) pakt haar boeltje bij ‘Familie’

“Tot vaarwel”: Ini Massez (Viv) pakt haar boeltje bij ‘Familie’

https://www.mupload.nl/img/yg2pz15.jpg

Afgelopen vrijdag verdween Leen met haar gezin uit ‘Familie’, deze avond was het de beurt aan Viv. Het personage van Ini Massez zag haar liefde voor Benny onbeantwoord blijven en pakte haar boeltje. Leen trok Afrika, Viv naar Limburg.

Het populaire personage kondigde haar vertrek afgelopen vrijdag al aan, maar vanavond was het dan zo ver. Viv zei Benny en de rest van de familie Coppens adieu om in Limburg een job als inwonende nanny aan te nemen. Haar laatste woorden: “Zeg niet: tot ziens. Zeg: tot vaarwel”.

Ini Massez blikt enthousiast terug op haar anderhalf jaar bij ‘Familie’, maar kiest er nu zelf voor om zich te focussen op nieuwe projecten. “Ik heb de voorbije maanden met veel plezier op de set in Boortmeerbeek gestaan en in de huid van Viv gekropen”, klinkt het. “Er was van begin af aan afgesproken dat het om een tijdelijke rol zou gaan: het was dus een gepland afscheid. Ik heb ‘Familie’ altijd gecombineerd met andere tv-projecten. Die zuurstof heb ik nodig. Maar wie weet duikt Viv vroeg of laat nog eens op in het leven van de familie Coppens.”

15-01-2018 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten Janssens gaat trouwen, maar niet met Jan Kriekels uit ‘The Sky Is The Limit’: “Eindelijk ben je van dat schepsel af...”

Kirsten Janssens gaat trouwen, maar niet met Jan Kriekels uit ‘The Sky Is The Limit’: “Eindelijk ben je van dat schepsel af...”

https://www.mupload.nl/img/yg5qjr2.jpg

Kirsten Janssens (35), het aan/af-lief van Jan Kriekels in ‘The Sky is The Limit’, staat op trouwen. Niet met Kriekels, maar met Limburger Koen Ambroos. 

“Bedankt om me zo gelukkig te maken en mijn glimlach terug te brengen”, schrijft Kirsten op Facebook, waar ze haar verloving aankondigt. “Ik kijk enorm uit naar ons huwelijk, je bent de beste!”

De verloving komt onverwacht, want de jaarwisseling bracht Kirsten nog met Jan door in Zuid-Afrika. “De hele wereld mag het weten en deze keer niet via de boekjes”, aldus Kirsten eind vorige week op Facebook. “Jan en ik zijn officieel uit elkaar. Geen knipperlichtrelatie meer na 14 jaar... dat knipperen is zeer vervelend voor de ogen.” Bovendien is er heel wat op til in haar leven. “Ik heb mijn ontslag gegeven en heb een nieuwe job en nieuwe auto!” Helemaal klaar voor een nieuw begin, dus. 

“Je komt juist van vakantie met Jan en nu ben je verloofd?” reageert iemand op Kirstens nieuwe status. En ook: “Eindelijk ben je van dat schepsel af die al jouw jong bloed en energie leeg wou zuigen.”

15-01-2018 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Cranberries-zangeres Dolores O’Riordan (46) overleden

The Cranberries-zangeres Dolores O’Riordan (46) overleden

https://www.mupload.nl/img/746efv5ng.jpg

Zangeres Dolores O’Riordan van de groep Cranberries is op 46-jarige leetijd overleden, zo heeft de BBC maandag gemeld. De oorzaak van het overlijden van O’Riordan is voorlopig niet duidelijk. De zangeres verbleef in een hotel in Londen.

Afkomstig uit het Ierse Limerick, was de zangeres in Londen voor opnames toen ze daar overleed, zo citeerden media Lindsey Holmes Publicity. Die voegde eraan toe dat er voorlopig geen verdere details zijn en dat haar familie om privacy heeft verzocht.

The Cranberries ontstonden in 1990 op initiatief van de broers Noel en Mike Hogan. Dolores O’Riordan voegde zich na een auditie bij de groep die populair werd in het laatste decennium van de vorige eeuw. De singles “Linger”, meegeschreven door de zangeres, “Dreams” (dat protesteert tegen het sectarisch geweld in Noord-Ierland) en “Zombie” werden een hit. Het album “No Need To Argue” uit 1995 zorgde voor een internationale doorbraak.

Miljoenen platen

De groep heeft meer dan 38 miljoen albums verkocht. Nog een succesvol album was het debuut “Everybody Else is Doing It, So Why Can’t We?”

In 2017 verscheen nog een akoestisch album onder de titel “Something Else”. Een Europese toernee diende ingekort en een Amerikaanse afgeblazen omdat O’Riordan gezondheidsproblemen had. Eind december 2017 waren nog steeds geen plannen voor nieuwe concerten bekendgemaakt.

De zangeres bracht ook twee solo-albums uit, “Are You Listening?” (2007) en “No Baggage” (2009). In mei 2017 begon ze nieuw materiaal op te nemen.

15-01-2018 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 jaar Natalia: “Ik maak me niet langer druk over wat de toekomst brengt”

15 jaar Natalia: “Ik maak me niet langer druk over wat de toekomst brengt”

https://www.mupload.nl/img/0hf1s6epq8n.jpg

Dit jaar viert Natalia het 15-jarige bestaan van haar carrière. Hoe ze dat gaat vieren weet ze nog niet.

Of Natalia iets speciaal zal doen om haar 15-jarige bestaan als zangeres te vieren, weet ze nog niet. Wel weten we dat ze binnenkort aan haar nieuwe theatertournee ‘Me And My Producer’ begint, die een jaar uitgesteld werd. Tijdens die concerten worden haar songs tot op het bot gestript, om Natalia’s stem nog beter naar voor te laten komen. 

 “Op het podium wil ik dicht bij mezelf staan”, vertelde ze aan GVA. Het zal dertien jaar geleden zijn dat Natalia een ‘Me And My Producer’-concertenreeks geeft. “Die eerste keer was heel plezant, maar de tijdsgeest is uiteraard anders nu.” Ergens droomt Natalia wel nog steeds van een carrière in het buitenland, maar ze wil vooral realistisch blijven. “Wat ik niet meer wil doen, is feestjes afschuimen om te netwerken. Hi, this is Natalia... Ik heb dat vroeger wél gedaan, en het ligt me niet. Ik maak me niet langer druk over wat de toekomst brengt, want ik geloof dat ik altijd wel de juiste mensen zal tegenkomen.”

14-01-2018 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overblijvende leden Motörhead plannen reünie voor herdenking Lemmy

Overblijvende leden Motörhead plannen reünie voor herdenking Lemmy

https://www.mupload.nl/img/p8738nl320.jpg

Frontman van Motörhead Lemmy overleed eind 2015. Vorige week overleed ook het laatste bandlid van de originele Motörhead, ‘Fast’ Eddie Clarke. De overige bandleden plannen nu een tour van tribuutshows voor Lemmy.

Gitarist Phil Campbell en drummer Mickey Dee plannen een reünie om samen een aantal shows te spelen om hun overleden frontman Lemmy te herdenken. Campbell speelde in de band van 1984 tot 2015, Dee was lid van Motörhead van 1992 tot 2015. 

“Het gaat om een beperkt aantal shows”, vertelde gitarist Campbell tijdens een interview met Rock Talk With Mitch Lafon. De twee muzikanten zullen een aantal special guests bij hen verwelkomen op het podium. “We willen er iets speciaal van maken”, voegde Campbell. Waar en wanneer de concerten zullen plaatsvinden, is nog niet bekend.

14-01-2018 om 17:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo vierde Orlando Bloom zijn verjaardag

Zo vierde Orlando Bloom zijn verjaardag

https://www.mupload.nl/img/avs3vr9.jpg

Raceauto’s en Leonardi DiCaprio in Marokko, zo zag de eenenveertigste verjaardag van acteur Orlando Bloom eruit. De twee vrienden vierden door de derde race van het ‘Formule E’-seizoen in Marrakesh bij te wonen.

De Britse acteur nam ook zelf  plaats achter het stuur van een van de elektrische raceauto’s na een actieve dag van quadrijden in de Marokkaanse woestijn op vrijdag. Hij kreeg ook tips van Sam Bird, mede-Brit en leider van het ‘ABB FIA Formule E’-kampioenschap.

14-01-2018 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Wahlberg doneert vergoeding voor herwerkte Spacey-film aan Time’s Up-fonds

Mark Wahlberg doneert vergoeding voor herwerkte Spacey-film aan Time’s Up-fonds

https://www.mupload.nl/img/wpmqxy.jpg

Mark Wahlberg gaat zijn vergoeding van 1,5 miljoen dollar voor de nieuwe opnames van de film ‘All the money in the world’ doneren aan Time’s Up, het fonds dat vrouwen die het slachtoffer werden van seksuele intimidatie juridische steun biedt. Hij doet dat nadat bleek dat zijn tegenspeelster Michelle Williams minder dan 1.000 dollar kreeg voor hetzelfde werk.

“De voorbije dagen is mijn vergoeding voor de nieuwe opnames van ‘All the money in the world’ een belangrijk gespreksonderwerp geworden”, schreef Wahlberg op Twitter. “Ik steun de strijd voor een eerlijke verloning 100 procent en ik doneer bijgevolg de 1,5 miljoen dollar aan het Time’s Up-fonds voor juridische steun, in naam van Michelle Williams.”

Regisseur Ridley Scott herwerkte de film in november, een maand voor hij zou uitgebracht worden. Dat gebeurde nadat Kevin Spacey, die meespeelt in de film, beschuldigd werd van seksueel misbruik. Spacey werd vervangen door Christopher Plummer. Scott zei destijds dat de andere filmsterren ermee akkoord gingen om de film opnieuw gratis op te nemen. 

Tachtig dollar per dag

Maar de krant USA Today onthulde dinsdag dat Wahlberg 1,5 miljoen dollar ontving voor de tien dagen durende nieuwe opnames. Williams daarentegen kreeg slechts 80 dollar per dag. Allebei worden ze vertegenwoordigd door het agentschap William Morris Endeavor (WME), dat ook 500.000 dollar zal storten in het fonds.

Williams reageerde alvast positief op de beslissing van Wahlberg en WME en sprak van “een van de meest onvergetelijke” dagen uit haar leven. “Maar dit gaat niet over mij. Mijn mede-actrices stonden aan mijn zijde en kwamen voor me op, mijn activistische vrienden leerden om mijn stem te gebruiken, en de machtigste mannen die de touwtjes in handen hebben, luisterden en handelden”, zei ze.

14-01-2018 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België Angeline Flor Pua (22) overleefde aanslag in Zaventem en combineerde zeven baantjes om piloot te worden: brein én schoonheid

Miss België Angeline Flor Pua (22) overleefde aanslag in Zaventem en combineerde zeven baantjes om piloot te worden: brein én schoonheid

https://www.mupload.nl/img/z1xgg8al0j9l.jpg

Een buitenbeentje heeft het gehaald. Angeline Flor Pua, 22 met Filipijnse roots, mag zich een jaar lang het mooiste meisje van ons land noemen. Pilote in spé, harde werkster, meertalig, brein en schoonheid. “Ik heb geleerd hard te werken. Daardoor wist ik bij de bank ook 100.000 euro los te krijgen voor mijn opleiding.”

14-01-2018 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloe Kardashian toont babybuikje tijdens flash mob

Khloe Kardashian toont babybuikje tijdens flash mob

https://www.mupload.nl/img/f9b1jqlajjbl.jpg

De 33-jarige Kardashian nam deel aan een flash mob en toonde daarbij heel trots en duidelijk haar babybuikje. Khloe is ondertussen zes maanden zwanger. 

13-01-2018 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lifters beroven Paris Jackson

Lifters beroven Paris Jackson

https://www.mupload.nl/img/dpumebu.jpg

De actrice en dochter van Michael Jackson nam lifters mee om daarna te merken dat ze haar bestolen hadden.

Paris deelde het verhaal op haar Instagram Stories: “Gisteren pikte ik een stel lifters op en een van de meisjes was nogal de weg kwijt. Ik gaf haar een paar van mijn eigen sokken en stopte aan een f*cking fastfoodrestaurant om hen allemaal te trakteren op eten.”

Pas nadat ze de lifters op hun bestemming afzette, merkte Paris dat haar bankkaart verdwenen was. Ze vermoed dat het meisje de kaart gestolen heeft terwijl ze bij haar in de auto zat. “Die b*tch heeft mijn bankkaart gestolen! Ik heb jullie door heel Los Angeles gereden en ik heb zo hard mijn best gedaan om de beste Uber-chauffeur ooit te zijn. Ik ben niet eens lid ben van Uber! En dan steel je van mij? What the f*ck!”

13-01-2018 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongezien: Vlaming (37) regisseert duurste Amerikaanse tv-reeks ooit

Ongezien: Vlaming (37) regisseert duurste Amerikaanse tv-reeks ooit

https://www.mupload.nl/img/htflmxf2.jpg

Jakob Verbruggen is Hollywood aan het veroveren. De Vlaming mocht ‘The Alienist’, met grofweg 4 miljoen euro per aflevering één van de duurste Amerikaanse tv-reeksen ooit regisseren én produceren. Wereldsterren als Dakota Fanning en Luke Evans spelen mee. “Dit is ongezien in ons land”, reageert Jan Verheyen.

Hij regisseerde in ons land o.a. ‘Code 37’ en ‘Vermist’. Maar werd al snel populair in het buitenland na zijn regiekunsten in de Britse crimireeks ‘The Fall’ in 2013, met o.a. Gillian Anderson en Jamie Dornan. “Zo is hij bij Netflix opgemerkt en dan is de trein écht vertrokken”, schetst regisseur en goede vriend Jan Verheyen. “En als je dan van Netflix de prestigieuze seizoensfinale van ‘House of Cards’ met Kevin Spacey mag regisseren, ben je geen nobody meer. Jakob staat sindsdien op de fameuze A-lijst van regisseurs en is door Netflix als leading director aangeduid.” Dat Jakob een ruwe diamant was die met wat polijstwerk ooit groot zou schitteren, zag Verheyen jaren geleden al bij zijn afstudeerfilm ‘Snapshot’. “Sommigen hebben het nu eenmaal. Het is ook door die kortfilm dat Erik Van Looy en ik hem gevraagd hebben als regieassistent. Zo kon hij veel ervaring opdoen. Ik ben een zéér grote fan en trots – valt het op?”, lacht Verheyen.

Nog trotser nu de Antwerpenaar de Amerikaanse dramareeks ‘The Alienist’ mocht regisseren. Een reeks om U tegen te zeggen, want klassebakken als Dakota Fanning, Luke Evans en Daniel Brühl sieren de hoofdrollen. En da’s lang niet alles. Naar deze tv-reeks werd serieus met geld gesmeten. Volgens het Amerikaanse magazine Variety zou de productie per aflevering 5 miljoen Amerikaanse dollar kosten – omgerekend is dat 4.117.599 euro! “Ongelofelijk”, vindt ook Jan Verheyen dat. “Dat is evenveel als het budget van een uitzonderlijk dure Vlaamse film, zoals ‘Dossier K’ en ‘Loft’. Maar niet onlogisch op schaalvergroting. Zo’n Vlaamse film krijgt misschien een paar miljoen kijkers, terwijl zo’n reeks wel 100 miljoen kijkers wereldwijd heeft.”

Dit is ongezien voor een Vlaming. “We zeggen wel dat onze regisseurs de laatste jaren bezig zijn om Amerika te veroveren. Maar de enige die dat daadwerkelijk gedaan heeft, is Jakob. Hij is ons vlaggenschip op dit moment”, zegt Verheyen. “Al zijn er nog die het goed doen in het buitenland hé, kijk maar naar o.a. Hans Herbots en Adil El Arbi en Bilall Fallah. Maar ook op gebied van cameramannen. Er is zelfs een aantal Vlamingen dat alleen nog maar in Amerika werkt tegenwoordig. Onze mensen zijn gegeerd in het buitenland.” Wat Jakob onderscheidt van de rest is volgens zijn leermeester de ‘X-factor’. Jakob staat op en gaat slapen met fictie. Jan vervolgt: “Hij is zò gedreven en technisch, en dat vertaalt zich in een bepaalde beeldtaal. Zijn enthousiasme naar acteurs en cameramensen is bijzonder. Hij is echt een bezielende, insprirend leidersfiguur. Bovendien is het een hele sympathieke mens, down to earth en dat wordt gerespecteerd.”

Los Angeles

Al betekent deze grote Amerikaanse doorbraak volgens Verheyen wel dat we onze trots vanaf nu waarschijnlijk voorgoed kwijt zijn… “Als Jakob op dit niveau verder doet, zie ik totaal geen reden dat hij terug naar ons land zou komen om te regisseren. Ook op financieel vlak. Er is geen enkele Vlaamse regisseur die zoveel verdient als hem. Dus nee, die zien we hier niet meer terug.” Maar misschien is er toch een kleine kans, want Jakob is iemand die ‘uit de koffers’ leeft. Zelfs voor ‘The Alienist’ heeft hij rondgetrokken van Boedapest tot Hongarije, Londen en Los Angeles. “Ik weet zelfs niet of hij in Hollywood al een vaste stek heeft”, zegt Jan. “Ik weet wel dat hij nu even een rustpauze gaat inlassen, want de voorbije jaren heeft hij keihard gewerkt. Dat heeft hij me eergisteren nog aan de telefoon gezegd.”

Wereldpremière

‘The Alienist’, een misdaadreeks die zich afspeelt in New York in 1896 over een psycholoog die een reeks gruwelijke moorden moet oplossen, gaat op 22 januari in première op het Amerikaanse station TNT. Bij ons is er nog geen uitzenddatum bekend. Donderdag kreeg de prestigieuze serie al haar wereldpremière in Los Angeles en daar spotten we onze eigen Jakob Verbruggen tussen de grote wereldsterren op de rode loper…. Wij zijn trots en fan.

13-01-2018 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tinne Oltmans en Thomas Van Goethem over dé kus in Doornroosje: de musical

Tinne Oltmans en Thomas Van Goethem over dé kus in Doornroosje: de musical

https://www.mupload.nl/img/30yk1go9i.jpg

Doornroosje: de musical wordt vanaf 14 februari opgevoerd. Vrijdag werd de reclamespot voor de musical opgenomen. Natuurlijk werd er toen gepraat over dé kus die zal plaatsvinden tussen acteurs Tinne Oltmans, Doornroosje, en Thomas Van Goethem, de prins. 

Vanaf 14 februari is de musical Doornroosje te zien in Vlaamse theaterzalen. Daarin zullen Tinne Oltmans en Thomas Van Goethem te zien zijn als Doornroosje en prins op het witte paard. 

De twee kennen elkaar al langer en kijken enorm uit naar hun samenwerking.

13-01-2018 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Penn: “Trump is vijand voor de mensheid”

Sean Penn: “Trump is vijand voor de mensheid”

https://www.mupload.nl/img/9vbxu5ej.jpg

De acteur heeft Amerikaanse president Trump een vijand voor de mensheid en de staat genoemd in een stuk dat hij schreef voor Time Magazine. Hij schreef het stuk naar aanleiding van Trumps recente uitspraak over immigranten die uit ‘shithole’ landen naar Amerika vluchten. 

Sean Penn, winnaar van twee Academy Awards en stichter van de J/P Haitian Relief Organization, heeft zijn mening niet verbloemd in een stuk dat hij schreef voor Time Magazine. In het artikel verwijst hij naar de uitspraak die Trump donderdag deed over immigranten uit landen zoals Haïti en Afrika. “Waarom komen al die mensen uit klotelanden naar hier?”, zou hij letterlijk gevraagd hebben. 

Volgens de acteur zijn Trumps uitspraken “nog erger dan enkel ongevoeligheid of nationalisme.” Penn meent dat Amerika enkel nog eenheid kan vinden “als we erkennen dat onze huidige president, misschien wel voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis, een vijand van medeleven is. We kunnen niet alleen verenigd worden met elkaar maar ook met Afrika, El Salvador, Haïti, Mexico, het Midden-Oosten en verder als we erkennen dat president Donald Trump een vijand van alle Amerikanen, Republikeinen, Democraten, onafhankelijken en elke pasgeboren baby is. Een vijand voor de mensheid. Hij is een vijand van de staat”, besluit Penn zijn schrijven.

13-01-2018 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Queen klapt uit de biecht over “verschrikkelijke rit” en “levensgevaarlijke kroon” bij haar kroning

De Queen klapt uit de biecht over “verschrikkelijke rit” en “levensgevaarlijke kroon” bij haar kroning

https://www.mupload.nl/img/bx6h1zh8.jpg

Koningin Elizabeth heeft voor het eerst sinds haar kroning 65 jaar geleden een boekje opengedaan over de oncomfortabele rit naar haar eigen kroningsceremonie en over de kroon die volgens haar zo zwaar is dat het gevaarlijk is. De Queen deed de uitspraken in een BBC-documentaire die aanstaande zondag wordt uitgezonden.

Koningin Elizabeth, de langst regerende Britse monarch, werd op 2 juni 1953 tot koningin gekroond in Westminster Abbey in Londen waar al sinds 1066 de kroningen van Britse vorsten plaatsvinden.

In een zeldzaam interview dat aanstaande zondag wordt uitgezonden door de Britse openbare omroep, klapt de Queen voor het eerst uit de biecht over de bijzondere dag. De rit in de koets van Buckingham Palace naar Westminster Abbey was “verschrikkelijk”, aldus de koningin. “Het is maar een lederen ophanging, niet erg comfortabel”.

Ouderwets schouwspel

De 91-jarige vorstin was amper 25 toen ze na de dood van haar vader koning George VI in 1952 zijn plaats moest innemen. De kroningsceremonie vond een jaar later plaats. “Het is in feite het begin van iemands leven als soeverein,” vertelt de Queen. “Het is eigenlijk een soort van groots schouwspel van ridderlijkheid en een ouderwetse manier om de dingen te doen. Ik heb één kroning gezien (die van haar vader in 1937, red.) en was de ontvanger tijdens een andere [kroning], wat behoorlijk opmerkelijk is.”

De koningin herinnert zich ook hoeveel moeite ze die dag had met haar jurk. De zijden jurk was afgewerkt met zilveren en gouden draad en bezet met parels. “Ik herinner me één moment waarbij ik tegen het tapijt belandde en helemaal niet kon bewegen,” vertelt ze.

In de documentaire zijn ook beelden te zien die genomen werden achter de schermen. Zo zijn er onder andere fragmenten van haar zoon, de vierjarige prins Charles, en zijn zus Anne die onder de lange jurk van de koningin spelen. “Niet wat ze hoorden te doen,” aldus de Queen.

Loodzware kroon

Prins Charles had eerder al onthuld hoe zijn moeder oefende om de 2,2 kilogram zware Kroon van Sint-Eduard op haar hoofd te houden terwijl ze hem als kind een bad gaf. Nu vertelt ook de koningin hoe de loodzware kroonjuwelen de ceremonie er niet gemakkelijker op maakten.

Op de dag van haar kroning droeg Elizabeth twee kronen: de gouden Kroon van Sint-Eduard, die ze sindsdien nooit meer droeg, en de iets lichtere, met diamanten bezette Keizerlijke Staatskroon die ze nog af en toe opzet voor formele aangelegenheden. “Je kan niet naar beneden kijken om je toespraak te lezen, je moet de tekst omhoog houden. Als je dat wel zou doen, zou je nek breken en zou de kroon eraf vallen,” vertelt de koningin. “Dus er zijn wat nadelen aan kronen, maar verder zijn ze best belangrijke dingen.”

Geen rechtstreekse vragen

Koningin Elizabeth gaf nog nooit een officieel interview. Volgens Alastair Bruce, die voor de documentaire met haar sprak, was zijn ontmoeting met de koningin een “conversatie”. “Je stelt de Queen geen rechtstreekse vraag, dus je maakt een opmerking waar de koningin dan op reageert,” vertelde hij over het gesprek.

12-01-2018 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassend: Bieke Ilegems én Erik Goossens gaan boksen voor VTM-programma ‘Boxing Stars’

Verrassend: Bieke Ilegems én Erik Goossens gaan boksen voor VTM-programma ‘Boxing Stars’

https://www.mupload.nl/img/3oe325i.jpg

VTM pakt later dit voorjaar uit met ‘Boxing Stars’, een boksshow waarin BV’s het in de boksring tegen elkaar opnemen. Meest in het oog springende namen is het koppel Bieke Ilegems & Erik Goossens. Verder zullen ook Oscar Willems (‘Spitsbroers’), Marie Verhulst, de dochter van Samson-baasje Gert, mevrouw Jeroen Meus Stéphanie De Roover, acteur Bill Barberis, comedian Kamal Kharmach, ooit 200 kilo zwaar en nu nog 78 kilo, Natalia, Laura Tesoro en VTM-journalist Faroek Ozgünes in de ring stappen.

Meest opvallende namen zijn ongetwijfeld Bieke Ilegems en Erik Goossens. Eind 2014 werden ze nog de winnaars van het VTM-dansprogramma ‘Dansdate’, waarin ze als koppel het complete dansgamma bijzonder goed beheersten. In oktober van vorig jaar maakte Bieke in een boek bekend dat Erik uitgerekend in die hectische periode van het dansprogramma een affaire had. Het koppel ruimde puin en overleefde de huwelijkscrisis. Straks duiken ze beide op in ‘Boxing Stars’, al zullen ze uiteraard niet tegen elkaar in de ring staan.

Alle kandidaten hebben inmiddels de trainingen aangevat. Ze hebben een pakket van twintig uur bokstraining aangeboden gekregen, maar kunnen uiteraard hun conditie zelf nog verder aanscherpen. Zo vindt Faroek Ozgünes bijvoorbeeld dat hij meer moet trainen. ‘Ik wil drie keer per week kunnen boksen en heb ook nog looptrainingen ingelast’, klinkt het. Ozgünes is dan ook niet de eerste de beste amateur-bokser. Hij heeft nog aan thaiboksen gedaan en beoefent inmiddels de ‘Mixed Martial Arts’. ‘Mijn conditie is niet om over haar huis te schrijven, maar ik weet dat mijn slagen aankomen. Eerlijk, ik zou niet graag tegen mezelf vechten’, klinkt het. 

Binnenkort worden nog nieuwe deelnemers voor het programma bekendgemaakt.

12-01-2018 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.King George VI verstopte de kroonjuwelen tijdens WOII op een wel heel vreemde manier

King George VI verstopte de kroonjuwelen tijdens WOII op een wel heel vreemde manier

https://www.mupload.nl/img/6trg482s5.jpg

Het is nooit zover gekomen, maar tijdens WOII waren de Britten als de dood voor een inval van de nazi’s. Uit een nieuwe documentaire blijkt nu dat het koningshuis ook verschillende maatregelen nam tegen Hitler, waaronder het verstoppen van de kroonjuwelen op een bizarre manier.

In opdracht van koning George VI werden de kroonjuwelen in veiligheid gebracht. De in totaal 140 ceremoniële objecten, waaronder kronen, tiara’s en broches, zijn van onschatbare waarde. De meeste zijn bezaaid met zeldzame edelstenen, en George VI wilde die met alle geweld uit de klauwen van het Derde Rijk houden. Hij vond er niet beter op dan de meest kostbare stenen te verzamelen - waaronder een zwarte robijn uit de Keizerlijke Staatskroon - en die in een koekjesblik te stoppen. De doos werd daarna begraven ergens op het terrein van Windsor Castle, dicht bij een geheime nooduitgang. 

Volgens Alastair Bruce, die de documentaire op BBC One presenteert, wist zelfs de huidige queen niets af van het verhaal. “Het was erg vreemd dat ik haar iets kon vertellen over haar familie dat ze nog niet wist.” De documakers ontdekten het bij toeval toen ze brieven van queen Mary, de moeder van George VI, uitplozen. Die werd indertijd door de koninklijke bibliothecaris op de hoogte gebracht van het koekjesblik. De rest van de Crown Jewels werden overigens niet begraven: er werden twee kamers met stalen deuren gebouwd om de rest van de schat in te zetten. Die waren enkel toegankelijk via een geheim luik.

12-01-2018 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man van Lies Lefever trof haar nog levend aan in keuken

Man van Lies Lefever trof haar nog levend aan in keuken

https://www.mupload.nl/img/sybp59pim8.jpg

Een ongelukkige val in de keuken werd Lies Lefever fataal. Toen haar man haar in de keuken aantrof, was de comédienne echter nog in leven, maar ze had erg veel pijn. Dat schrijft Het Nieuwsblad vandaag. Haar man belde meteen de hulpdiensten, maar die konden Lies niet meer redden.

Lies Lefever kwam woensdagavond omstreeks 22.30 uur ten val in de keuken van haar woning in Asse. Haar zoontjes Kobe en Wannes lagen op dat ogenblik al in bed. Haar man Joost, die zich op dat ogenblik in een andere ruimte bevond, trof haar kermend van de pijn aan op de keukenvloer.

“Haar man heeft meteen de hulpdiensten gealarmeerd”, zegt Sabine Lievens van het parket Halle-Vilvoorde. Lies was echter al buiten bewustzijn bij hun aankomst. De reanimatie, die een uur duurde, kon niet meer baten. 

De autopsie sluit kwaad opzet en zelfdoding uit. Er is nog geen duidelijkheid over wat haar val veroorzaakte. Lies zou op 8 februari 38 jaar worden.

12-01-2018 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Netflix-serie krijgt 100% op ratingsite: “Meest verslavende en originele serie in lange tijd”

Nieuwe Netflix-serie krijgt 100% op ratingsite: “Meest verslavende en originele serie in lange tijd”

https://www.mupload.nl/img/1sm3jafi6.jpg

Vorige week loste Netflix de gloednieuwe serie ‘The End of the F***ing World’ en amper een week later zijn de kijkers door het dolle heen. Op ratingsite Rotten Tomatoes krijgt de reeks zelfs een score van 100 procent. En ook Netflix-CEO Reed Hastings steekt zijn enthousiasme niet weg: “De meest verslavende en originele serie in lange tijd. Waanzinnig goed!” schreef hij op Facebook.

‘The End of the F***ing World’ is een zwarte, absurde komedie, gebaseerd op de gelijknamige strip. De reeks vertelt het verhaal van de 17-jarige James, die denkt dat hij een psychopaat is. Samen met zijn klasgenoot Alyssa loopt hij weg van huis.

De serie wordt zowel door de kijkers als door recensenten lovend onthaald. The Atlantic heeft het over “een verrassende krachttoer”. “Het verhaal doet denken aan een script van Wes Anderson (‘Fantastic Mr. Fox’, ‘The Grand Budapest Hotel’) dat werd gedumpt omdat het te duister was.” En ook het tijdschrift Variety weet met haar enthousiasme geen blijf: “De serie kruipt onder de huid van de kijker.” Sommigen zien de serie als een kruising van een Wes Anderson-film en ‘Natural Born Killers’, een heerlijke combinatie als je het ons vraagt.

Netflix-CEO Reed Hastings deelde de recensie van The Atlantic op Facebook: “Wauw, nieuwe serie. De meest verslavende en originele serie in lange tijd. Waanzinnig goed”, aldus Hastings.

12-01-2018 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komt er een onderonsje tussen Filip en Mathilde en Donald Trump?

Komt er een onderonsje tussen Filip en Mathilde en Donald Trump?

https://www.mupload.nl/img/q6slwh3oa3w5.jpg

Koning Filip en koningin Mathilde gaan eind januari naar het Wereld Economisch Forum in het Zwitserse Davos en kunnen daar zomaar Donald Trump tegenkomen, want die gaat ook. Het koningspaar wordt onder anderen vergezeld door premier Charles Michel en vicepremier Alexander De Croo.

Filip en Mathilde lopen de kans de Amerikaanse president Donald Trump tegen het lijf te lopen in Davos. Een woordvoerder van het Witte Huis kondigde dinsdag namelijk aan dat de president uitkijkt naar de bijeenkomst in het Zwitserse ski-oord.

Filip en Mathilde gaan al een aantal jaren naar de bijeenkomst in Davos die dit jaar plaatsvindt onder het motto ‘Creating a Shared Future in a Fractured World’, het scheppen van een gezamenlijke toekomst in een versnipperde wereld. Koning en koningin zijn op 24 januari gastheer en gastvrouw bij een ‘Belgian Power Reception’, om België en in Davos aanwezige Belgische ondernemingen onder de aandacht te brengen.

10-01-2018 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.O.J. Simpson geeft eindelijk antwoord op de vraag of hij de vader is van Khloé Kardashian

O.J. Simpson geeft eindelijk antwoord op de vraag of hij de vader is van Khloé Kardashian

https://www.mupload.nl/img/ws7wvhw.jpg

De 70-jarige ex-footballer O.J. Simpson wordt geen opa. Hij heeft eindelijk ontkend de vader van Khloé Kardashian te zijn. Dat zei hij gelijktijdig met zwangerschapsfelicitaties aan het adres van de realityster.

Er werd lange tijd gespeculeerd dat O.J. de vader van Khloé was en dus niet de inmiddels overleden advocaat Robert Kardashian. Maar wanneer Simpson Khloé feliciteerde via TMZ, en de website hem vroeg of hij inderdaad haar vader is, zegt hij: “Ik zou trots zijn… maar geloof me, ik heb er niets mee te maken.”

Al jaren worden er door diverse media vraagtekens geplaatst bij de biologische vader van Khloé. Ze ziet er namelijk heel wat anders uit dan haar zussen. Khloé’s moeder, Kris Jenner, is altijd goed bevriend geweest met O.J. en heeft toegegeven vaak te zijn vreemdgegaan toen ze nog met Robert samen was. Wel ontkende ze een relatie met Simpson altijd.

10-01-2018 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Clarkson: “Er is niets mis mee om mijn kinderen te slaan”

Kelly Clarkson: “Er is niets mis mee om mijn kinderen te slaan”

https://www.mupload.nl/img/ibqw0hkue.jpg

Ze zit niet om een mening verlegen die Kelly Clarkson (35). Zo zei de zangeres in een interview naar aanleiding van ‘The Voice’ dat ze zich er helemaal goed bij voelt om haar kinderen te slaan als vorm van straf.

Ze mag dan wereldberoemd zijn, thuis is ze een gewone moeder, die met echtgenoot Brand Blackstock de opvoeding van de driejarige River en de 21 maanden oude Remington op zich neemt. Daarom vindt ze het geen probleem om op tijd en stond een tik uit te delen. “Ik zou River nooit hard slaan, ik bedoel gewoon een ouderwets pak voor de broek. Mijn ouders deden dat bij mij en ik heb het goed gedaan in het leven en er geen problemen mee.”

Wel is de zangeres zich ervan bewust dat vele mensen een andere mening hebben en daarom heeft ze moeilijk om haar dochter in het openbaar te straffen. “Mensen vinden dat niet okè, maar ik vind er niks mis mee. Gelukkig helpt het vaak al om ermee te dreigen. Dan zeg ik: Je krijgt een pak voor de broek als je nu niet stopt.” Clarkson heeft ook nog twee stiefkinderen uit een eerdere relatie.

10-01-2018 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Lomme reageert op #metoo: “Lok het niet uit door met je blote tieten rond te lopen”

Chris Lomme reageert op #metoo: “Lok het niet uit door met je blote tieten rond te lopen”

https://www.mupload.nl/img/lqp4ajd583jla.jpg

De Franse actrice Catherine Deneuve zegt in een open brief dat mannen het recht hebben om vrouwen (proberen) lastig te vallen en te flirten. De Vlaamse actrice Chris Lomme treedt haar bij en reageerde vanmorgen heftig op de #metoo-discussie bij het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx. “Ik had vroeger veel succes, want ik was wel een mooi meisje, en als je wordt nagefloten, dan streelt dat natuurlijk je ijdelheid”, zegt Lomme. Ze zegt er wel bij dat vrouwen het niet moeten uitlokken en met hun ‘blote tieten’ moeten rondlopen. “Flirten kan, maar mannen moeten wel hun poten thuis houden”, voegt ze eraan toe. Chris Lomme had zo haar eigen manier om de mannen op afstand te houden: “Ik zei altijd dat ik maagd was.”

10-01-2018 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shania Gooris: “Mijn mama wordt enorm hard onderschat door Vlaanderen”

Shania Gooris: “Mijn mama wordt enorm hard onderschat door Vlaanderen”

https://www.mupload.nl/img/vwj0586oa4dm.jpg

Ann Van Elsen begint zaterdag met een gloednieuw radioprogramma op Joe. In ‘De familie Van Elsen’ doet ze een gezellige babbel met bekendheden, maar ze stelt de vragen niet alleen. Ook haar dochter June en haar eigen mama doen mee. In de eerste aflevering komen Kelly Pfaff en haar dochter Shania langs. Zij is ondertussen een jonge vrouw van 17 en heeft een duidelijk mening over haar mama.

“Ik denk dat Vlaanderen mijn mama enorm hard onderschat in haar talenten”, vertelt Shania. “Ik weet wel waar dat vandaan komt, want ze gaan haar altijd zien als ‘de dochter van die van De Pfaffs’. Maar ze kan veel en mensen beseffen dat niet. Ze is bijvoorbeeld één van de beste dj’s die ik ken en dat wordt zo hard onderschat.”

Zestien jaar geleden leerde iedereen de familie van Jean-Marie Pfaff kennen in het realityprogramma ‘De Pfaffs’ bij VTM. In ‘De Familie Van Elsen’ vertellen ze over de scènes die ze liefst voor altijd willen wissen en of het al wel eens durft te kletteren ten huize Gooris. Voor de show begint nemen Kelly en Shania plaats in een biechtstoel, waarin de twee iets toevertrouwen aan Ann wat ze nog niet weten van elkaar.

Ann Van Elsen (38) begon deze zomer bij Joe en presenteerde de ochtend in het weekend en samen met Born neemt ze de ochtenden in de schoolvakanties over van Sven & Anke. Collega-dj Kenneth Stevens neemt nu de ochtend in het weekend voor zijn rekening.

10-01-2018 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pas bevallen Rosie Huntington-Whiteley is alweer superstrak

Pas bevallen Rosie Huntington-Whiteley is alweer superstrak

https://www.mupload.nl/img/3zac9uk.jpg

Rosie Huntington-Whiteley werd eind juni voor de eerste keer mama, maar het model deed de afgelopen maanden duidelijk meer dan enkel pampers verversen. Rosie ziet er namelijk alweer super strak uit.

Terwijl het bij ons nog erg koud is, zocht Rosie zonnigere oorden op. Het model trakteerde haar fans op Instagram op een foto waarop ze in bikini te zien is en trekt daarmee de aandacht naar haar strakke buik. Rosie en haar partner, acteur Jason Statham, verwelkomden eind juni hun eerste kindje, een zoontje met de naam Jack Oscar, maar van het bolle buikje van toen is niets meer te zien.

09-01-2018 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De lunch van prins George is beter dan die van jou

De lunch van prins George is beter dan die van jou

https://www.mupload.nl/img/tmnlblq.jpg

Of je nu gewoon snel een boterham naar binnen werkt of de moeite hebt genomen om zelf een slaatje in elkaar te boksen, de kans is klein dat jouw lunchpauze even lekker is als die van prins George. De koninklijke kleuter krijgt op school de meest indrukwekkende maaltijden geserveerd.

We herinneren ons vaag dat de middagpauze in onze schooltijd bestond uit een boterhammendoos - bij voorkeur veel choco - en eventueel een stuk fruit. De school van de Britse prins George, genaamd ‘Thomas’s Battersea School’, doet daar echter niet aan mee. De instelling biedt lunchmaaltijden aan die zo uit een vijfsterrenrestaurant kunnen komen. 

Toegegeven, een plekje op de school is niet goedkoop, maar voor een dikke 15.000 euro per jaar eet je kind wel heel exclusief - en  heel gezond. Battersea werkt met een menu van drie weken lang, waarbij er iedere dag een andere maaltijd is. Na die periode wordt de cyclus één keer herhaald, waarna er een volledig nieuw menu wordt opgesteld. Zo kan het cateringteam garanderen dat er enkel verse en seizoensgebonden ingrediënten gebruikt worden, en daarnaast wordt er ook rekening gehouden met het weer. Warme zomerdagen betekenen lichte maaltijden, terwijl er in de winter stevigere kost geserveerd wordt. “De nadruk ligt op gezond koken, volle smaken en een mooie presentatie”, klinkt het.

Maar hoe ziet zo’n maaltijd er dan precies uit? Wel, hieronder geven we enkele voorbeelden mee. En als het water je dan niet in de mond komt, weten wij het ook niet meer:

Hoofdmaaltijden

Verse authentieke lamsragout met knoflook en verse kruiden, biologische geraspte kaas met worteltjes en komkommer en gestoomde volkorenpasta.

Vers bereide varkensreepjes op de BBQ, gestoomde babymaïs, peulvructhen en Mediterraanse couscous/quinoa-mengeling.

Verse teriyakizalm op een bedje van linzen.

Rundsgehaktballetjes in de oven met cannellinibonen in een tomaten- en basilicumsaus. Geraspte organische kaas en verse groentjes, en gestoomde mengeling van bruine en witte rijst.

Dessertopties

Vers gebakken wafels met vruchtencoulis en room.

Cake van chocolade en courgette met organische vla.

Haverkoekje met rozijnen uit de oven en een bananenmilkshake.

Verse Portugese pastéis de nata met aardbeien.

09-01-2018 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence werd gedumpt voor de afterparty van de Golden Globes en dit was het resultaat

Jennifer Lawrence werd gedumpt voor de afterparty van de Golden Globes en dit was het resultaat

https://www.mupload.nl/img/8owba2kswl.jpg

Jennifer Lawrence was afgelopen weekend niet aanwezig op de Golden Globes. De actrice wilde graag naar de afterparty met haar collega Emma Stone, maar die gaf uiteindelijk verstek. En Jennifer had net alle voorbereidingen getroffen...

09-01-2018 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lut Hannes verlaat tijdelijk set van ‘Thuis’ in strijd tegen borstkanker

Lut Hannes verlaat tijdelijk set van ‘Thuis’ in strijd tegen borstkanker

https://www.mupload.nl/img/vv7f7g8.jpg

De productie van ‘Thuis’ deelde zonet het volgende nieuws met de fans van de dagelijkse Eén-serie: actrice Lut Hannes, die de rol van Angèle speelt, zal een tijd afwezig zijn. Ze vecht namelijk tegen kanker. 

“Eddy zal binnenkort zijn vurige vriendin even moeten missen. Actrice Lut zal de komende maanden behandeld worden tegen borstkanker. De eerste ingreep is gebeurd en nu gaat Lut op weg naar de genezing,” klinkt het op de Facebookpagina van ‘Thuis’. “Lut, doe dat goed en hou je taai. We zien je over enkele maanden terug op de set, want je Eddy-beertje kan niet te lang zonder jou. Van de hele ploeg hier: dikke kussen.”

Ook als haar personage Angèle streed Lut al tegen kanker, helaas krijgt ze nu ook in het echte leven met de ziekte te maken. Niet alleen Lut zelf, maar ook Angèle, het halfzusje van Simonneke, zal erg gemist worden in de show. Samen met Eddy zorgde ze voor een vrolijke, grappige verhaallijn die nu jammer genoeg op pauze gezet zal moeten worden.

09-01-2018 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onthutsende getuigenis van de Thaise nanny van Daisy en Huub: “Eigenlijk was ik Huubs seksslavin”

Onthutsende getuigenis van de Thaise nanny van Daisy en Huub: “Eigenlijk was ik Huubs seksslavin”

https://www.mupload.nl/img/hj1zzhexac.jpg

Ze waren wekenlang talk of the town, Daisy Van Cauwenbergh en haar man Huub Fijen. De ex-Miss België en de Nederlandse zakenman, die eerder al in opspraak kwamen na enkele frauduleuze faillissementen, moesten zich in december voor de arbeidsrechtbank van Brussel verantwoorden voor mensenhandel en moderne slavernij. De gewezen Thaise nanny van Daisy en Huub had namelijk klacht ingediend wegens wanbetaling en tal van ergere vergrijpen. Véél ergere vergrijpen, zoals u hieronder zal lezen.

Daisy en Huubs ex-kindermeisje bleef voor de rest in het verborgene, maar wij kregen haar toch te pakken voor een uitvoerig en bijwijlen hallucinant gesprek. Tin Tiew - zoals ze zich nu laat noemen, haar echte naam houdt ze liever geheim - woont en werkt vandaag in Duitsland. Haar echtgenoot, die ook voor Daisy en Huub werkte, keerde terug naar hun thuisland.

Het wordt ons meteen duidelijk: Tin heeft de feiten die zich tien jaar geleden afspeelden in de Wemmelse villa van Daisy en Huub nog steeds niet verwerkt. Tijdens ons gesprek barst ze meermaals in huilen uit. “Die twee hebben mijn huwelijk kapotgemaakt”, snikt ze. “Door hun schuld verbleef ik illegaal in België, waar ik overgeleverd was aan hun willekeur.”

09-01-2018 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van An Swartenbroekx heeft verborgen talenten

Dochter van An Swartenbroekx heeft verborgen talenten

https://www.mupload.nl/img/05271h7geu.jpg

Terwijl haar mama An Swartenbroekx hoge toppen scheert met de nieuwe ‘F.C. De Kampioenen’-film, gooit haar bijna 18-jarige dochter Yara het over een andere boeg. Ze schrijft muziek, speelt piano en zingt. Helemaal niet slecht, oordeelt u zelf maar. 

Mama An is alvast trots: “En dit is nog maar één van de vele die ze zomaar uit haar mouw schudt”, schrijft ze op Instagram bij een filmpje van haar zingende dochter.  “Yara amuseert zich daar ontzettend mee”, aldus An in Story. “Ze treedt regelmatig op en krijgt achteraf telkens heel wat positieve reacties. Terecht, want ze zingt goed. Ze wil mensen haar muziek laten horen, maar ik denk niet dat ze er haar beroep van hoopt te maken.”

Nadelen

Of ‘The Voice’ iets voor  haar zou zijn? ”Als Yara dat echt wil, mag ze van mij”, aldus An. “Maar ik hou haar liever weg van dat circus. Ze zou zeker een paar rondes overleven, maar als dochter van een BV zou iedereen haar met grote ogen bekijken. Mijn kinderen ondervinden nu soms ook de nadelen van een bekende mama. Dan sluiten ze vriendschap met iemand en blijkt na een paar weken dat hij of zij eigenlijk kaarten wilde voor de nieuwe ‘Kampioenen’-film. Het brengt hun wel een dosis mensenkennis bij die van onschatbare waarde is.”

08-01-2018 om 23:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nekka Nacht gaat akoestisch in De Roma

Nekka Nacht gaat akoestisch in De Roma

https://www.mupload.nl/img/wdro9204.jpg

Het festival van het Nederlandstalige lied Nekka Nacht verhuist dit jaar, na een sabbatjaar in 2017, van de Lotto Arena naar zaal De Roma in Borgerhout. Dat zegt de Antwerpse regionale zender ATV en de organisatie bevestigt de plannen. 

Nekka Nacht wordt een grotendeels akoestische tweedaagse met de nadruk op jong talent en artiesten die normaal gezien niet in het Nederlands zingen, in plaats van een gevestigde waarde als centrale gast die bevriende collega’s uitnodigt.

Wie er op de affiche van deze 24ste editie zal prijken, wordt later deze maand bekendgemaakt, maar dat het programma er helemaal anders zal uitzien is nu al duidelijk. “We hebben de voorbije edities zowat elke grote naam uit het genre gehad, het is dus tijd voor iets nieuw”, zegt organisator Koen Huygebaert. “Op deze manier hebben we er weer volop zin in. Door wat in te krimpen, verkleinen we ook het financiële risico. Maar sowieso gaan we voor twee uitverkochte avonden in De Roma, die als locatie ideaal is voor het akoestische, meer intieme concept dat we voor ogen hebben.”

Nekka Nacht 2018 vindt plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 april. Als de nieuwe formule aanslaat, wil de organisatie er de komende jaren mee doorgaan.

08-01-2018 om 23:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Charlotte straalt op haar eerste schooldag

Prinses Charlotte straalt op haar eerste schooldag

https://www.mupload.nl/img/55jo2rjryk.jpg

Prinses Charlotte van Cambridge, de tweejarige dochter van de Britse prins William en zijn vrouw Catherine, is vandaag voor het eerst naar school gegaan. De koninklijke peuter straalde op de trappen van Willcocks Nursery School in Londen, in een donkerrood jasje en lichtroze sjaal. Voor de gelegenheid kreeg ze een rood lintje in haar haren en een roze rugtas om.

Charlottes broer George gaat morgen weer naar school, naar de Thomas’s Battersea School, op een halfuurtje rijden van Kensington Palace.

Charlotte is nu twee jaar en acht maanden oud.”We zijn heel blij dat de hertog en hertogin van Cambridge de Willcocks Nursery School hebben uitgekozen voor prinses Charlotte. We kijken uit naar haar komst”, liet de particuliere school vorige maand weten.

08-01-2018 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duidelijkheid in ‘Familie’, Guido is dan toch dood

Duidelijkheid in ‘Familie’, Guido is dan toch dood

https://www.mupload.nl/img/21711zgme1qvl.jpg

Het was de vraag die vrijdag bij elke ‘Familie’-fan op de lippen brandde: leeft Guido Van den Bossche of niet? Na vanavond is er duidelijkheid, want Guido is wel degelijk dood. Al blijven er wel een heleboel andere vragen.

Maar liefst 995.000 kijkers lieten zich meeslepen door de spannende midseizoensfinale van afgelopen vrijdag, waarin Karel Deruwe na 18 jaar zijn comeback maakte. Was die terugkeer eenmalig of niet? Leeft Guido of niet? En wat is er destijds met hem gebeurd? De midseizoensfinale riep heel wat vragen op. Vragen die vanavond al enkele antwoorden kregen.

In de aflevering van vanavond werd namelijk duidelijk dat Guido wel degelijk dood is. Het kwam tot een spannende confrontatie tussen begrafenisondernemer De Gendt (Dirk Vermiert) en Peter (Gunther Levi) en Amélie (Erika Van Tielen). Daarbij bekent De Gendt dat Véronique (Sandrine André) en haar ex Herwig Verleyen (Geert Willems) hem destijds een grote som geld hebben geboden om het lijk van Guido Van den Bossche te cremeren i.p.v. te begraven. Achter de rug van de familie om. De begrafenis moest dus doorgaan… alsof Guido in de kist lag.

Met de verklaring van De Gendt hebben de Familie-kijkers alvast een antwoord op de vraag of Guido Van den Bossche leeft of niet. Enkele vragen blijven wel. Wat heeft Véronique bijvoorbeeld op haar kerfstok? Waarom kocht zij De Gendt om en wilde ze haar vader laten cremeren? Waarom moest zijn lichaam verdwijnen? Het zal de komende dagen duidelijk worden.

08-01-2018 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knallende ruzie bij Vlaamse damesgroep: 40 optredens afgelast

Knallende ruzie bij Vlaamse damesgroep: 40 optredens afgelast

https://www.mupload.nl/img/om1jugdd5ime.jpg

Ze stonden de voorbije jaren tot 150 keer per jaar op het podium en sierden vaak de Vlaamse hitlijsten, maar Sugarfree is niet meer. Zangeressen Gildy Florus en Nathalie Prins raakten de voorbije weken in een immense ruzie verwikkeld en wensen het podium niet meer te delen.

“Het was echt onhoudbaar geworden. Daarom heb ik er met onmiddellijke ingang de stekker uitgetrokken.” Manager Dennie Damaro zucht. Sinds de zomer van 2011 beleefde hij toptijden met zijn damesformatie. Sugarfree stond gemiddeld meer dan 100 keer per jaar op het podium. In 2015 zelfs nog 150 keer. Bovendien was de groep ten tijde van ‘Tien Om Te Zien’ erg graag gezien en scoorden ze een ‘Nummer 1’-hit met ‘De wind fluistert jouw naam’. Nu zijn ze onherroepelijk opgedoekt. “Alles ging goed en de dames konden het bijzonder goed met elkaar vinden. Tot er een paar weken geleden één scheve opmerking viel. Eén van de dames ging tijdens een discussie erg ver en maakte een opmerking over het privé-leven van de andere. Daarop is ruzie ontstaan en die is geëscaleerd. Sindsdien is de spanning te snijden en weigeren ze nog met elkaar te praten. Hun laatste optreden hebben ze nog heel professioneel afgewerkt. Het publiek heeft er niets van gemerkt. Maar het kan zo niet langer.”

Gesplit om futiliteit

Voor manager Damaro was de situatie dubbel zo ingewikkeld gezien hij sinds jaren de partner is van zangeres Nathalie. “Tja, ik wil onpartijdig blijven in deze zaak, maar het is logisch dat ik in deze de kant van mijn partner kies. Zij heeft me er uitgebreid over verteld en ik vind niet dat zij de grootste schuld draagt.”

Naast de emotionele kant van de zaak, hangt er aan de breuk ook een flink prijskaartje. De band stond dit jaar geboekt voor 11 concerten in Nederland en had ook in Vlaanderen al 25 optredens op de agenda staan. “Los van onze vaste klanten waar we ieder jaar te gast zijn, gaat het inderdaad om meer dan 35 concerten”, aldus Damaro. “Die allemaal annuleren kostte behoorlijk wat geld, maar het kon niet anders. En dat allemaal voor zoiets stoms. Ik wil nu niet dieper ingaan op de grond van de zaak, maar als ooit uitkomt over welke futiliteit dit allemaal draait, gaan mensen nooit geloven dat we daarvoor gesplit zijn. Dit is zo jammer. Echt. We zijn nooit de absolute topgroep geworden die we voor ogen hadden. En misschien hebben we te lang ter plekke getrappeld. Maar we hebben zoveel geweldige momenten gehad. Zo stom. Maar de situatie is zo onhoudbaar, dat ik er niet langer wens in te investeren. Dit had nooit mogen gebeuren.”

08-01-2018 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jess Donckers uit de kleren voor ‘verloren honden’

Jess Donckers uit de kleren voor ‘verloren honden’

https://www.mupload.nl/img/98ot6cm.jpg

Voor wie nog geen kalender in huis heeft voor 2018 én graag een karmabonus wilt scoren is er goed nieuws: de ‘goede doel’-kalender van Jess Donckers.

“De verkoop kan beginnen.. opbrengst van de kalender gaat naar Lostdogzzz .. vrijwilligersorganisatie die jou helpt je vermiste dier terug te vinden. Ze hebben jouw steun hard nodig!!!”, verkondigt Jess Donckers op Instagram.

07-01-2018 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dennis Black Magic kruipt in z’n pen (op aanraden van Jan Verheyen)

Dennis Black Magic kruipt in z’n pen (op aanraden van Jan Verheyen)

https://www.mupload.nl/img/cdgyjam8osz.jpg

Opvallend bericht op de Facebook-pagina van Dennis Black Magic. Daarop laat Dennis Burkas verstaan dat hij zijn memoires zal schrijven... En dat hij hiervoor werd aangepord door niemand minder dan regisseur Jan Verheyen.

“Als Jan Verheyen net aan telefoon tegen mij zegt dat ik mijn memoires MOET schrijven in een boekvorm, kan ik niet anders dan het ook doen. Bij deze: ik start met het schrijven van mijn levensverhaal, zonder censuur.”

Waarom Verheyen dit idee plots aan de man brengt, is niet duidelijk. Maar dat het een lijvige bundel wordt, is meer dan aannemelijk.

07-01-2018 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarisch: Sergio Herman leert ‘vieze goestingskes’ van Tine Embrechts kennen

Hilarisch: Sergio Herman leert ‘vieze goestingskes’ van Tine Embrechts kennen

https://www.mupload.nl/img/c4lib5f.jpg

Morgen legt Sergio Herman in ‘La Mamma’ Tine Embrechts en haar mama Griet in de watten. Tine was gedurende de opnamen nog hoogzwanger. Tijdens de zoektocht naar het perfecte menu leren zij en Sergio elkaar op hilarische wijze beter kennen. “Ik heb het gevoel dat ik jou al heel goed ken, omdat ik je elke dag hoor op de voice mail van mijn man”, grapt Tine. Ook Tines ‘vieze goestingskes’ ontsnappen niet aan Sergio’s aandacht. “Ik eet sinds mijn zwangerschap elke dag droge worstjes”, biecht ze op. Tijdens hun boodschappentocht stilt Sergio Tines honger met een bezoek aan de frituur én een lading droge worsten.

‘La Mamma’, maandag 8 januari, 20.35 uur bij VTM

07-01-2018 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openhartige Bent Van Looy: “Als je kinderen krijgt, verlies je je ouders”

Openhartige Bent Van Looy: “Als je kinderen krijgt, verlies je je ouders”

https://www.mupload.nl/img/pwylly.jpg

De jonge Bent Van Looy was geen makkelijk kereltje, bekent de zanger van Das Pop in De Rotonde (Radio 2). Misschien was het wel een van de redenen waarom hij ooit getwijfeld heeft om zelf vader te worden. Maar ondanks zijn rebelsheid, heeft hij een goeie relatie met zijn ouders gehouden. Meer nog, sinds de komst van zijn dochter Harper, woont hij terug op een boogscheut van zijn ouderlijk huis waar hij op zijn 16 weg was.

Toch is het helemaal anders dan vroeger, verzekert Bent. “Op het ogenblik dat je kinderen krijgt, verlies je je ouders op een bepaalde manier. Dan worden die opeens grootouders, en dan komt er een ander monster wakker. Dan zijn de ouders die je eigenlijk kent, zijn eigenlijk weg. Ze zien er nog hetzelfde uit, maar zijn plots iemand heel anders: een grootmoeder en grootvader,” grinnikt hij.

Back to the roots dus, voor Bent Van Looy, mét vrouw en kind. Dat had hij zich pakweg vijf jaar geleden nog absoluut niet kunnen voorstellen. “Ik was er heel mijn leven vrij zeker van dat het niet voor mij weggelegd was: vader worden. Ik zag het niet gebeuren. Als ik vader zou worden, wilde ik het heel goed doen, en ik dacht dat ik daar te weinig ruimte voor had met al mijn bezigheden. Dus dacht ik: ik doe het maar beter niet.”

Zeg nooit nooit

Maar na alweer een lange reis kwam Bent een viertal jaar geleden terug thuis met de plotse gedacht dat hij het misschien toch zou kunnen, dat het vaderschap misschien toch het overwegen waard was. “En dat heb ik toen gezegd tegen Martena, mijn vriendin. Zij herinnert er zich niks meer van, maar ik ben er heel zeker van dat het zo gegaan is,” lacht de zanger van Das Pop.

En nu dochter Harper – intussen 3 jaar – er is, moet hij toegeven dat het leven veel minder dramatisch veranderd is dan hij misschien ooit gevreesd had. “Het werk gaat gewoon door. Je werkt hooguit op een iets efficiëntere manier, om je tijd beter te kunnen indelen.” De grootste verandering die Bent als vader voelt, is hoe hij in het leven staat. Alles ziet er anders uit, alles ruikt anders, alles wat je doet krijgt een andere bijklank. Omdat je het niet meer enkel voor jezelf doet, maar ook in functie van die nieuwe persoon waarvoor je moet zorgen.

Kortom: Van Looy is een gelukkig man momenteel. “Maar daar moet je wel mee oppassen. Als je té content bent, maak je niet bepaald de spannendste dingen. Ik heb een zekere onrust nodig.”

07-01-2018 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dan toch geen ‘eenmalige misstap’: Boef scheldt directrice uit voor ‘k*nkerhoer’

Dan toch geen ‘eenmalige misstap’: Boef scheldt directrice uit voor ‘k*nkerhoer’

https://www.mupload.nl/img/8wrcd6e.jpg

Rapper Boef heeft het zwaar verkorven. Nadat hij afgelopen week nog beweerde dat de filmpjes waarin hij vrouwen voor hoeren uitmaakt ‘een fout waren’ en ‘een eenmalige misstap’, duikt er nu een filmpje op uit 2016 waarin de gevallen rapper zijn schooldirectrice uitmaakt voor ‘kankerhoer’. 

De Tilburgse Boef lijkt er een gewoonte van te maken om de vrouwen om hem heen ’kech’ of hoer te noemen. In 2016 loopt de nu 24-jarige jongen zijn oude schooldirectrice tegen het lijf. “Jij bent toch mijn oude directrice? Een k*nkerhoer, dat was je”, klinkt het.

Wat de vrouw in kwestie de muzikant heeft misdaan is niet duidelijk. Wel bewijst Boef hiermee dat het geen eenmalige fout was die hij beging op nieuwjaarsdag.

07-01-2018 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber krijgt eigen museum

Justin Bieber krijgt eigen museum

https://www.mupload.nl/img/0mzpqtk7hgvj.jpg

Doorgaans krijgen sterren pas een plekje in musea wanneer hun leven voorbij is, maar Justin Bieber (23) is nu al onderwerp van een tentoonstelling in zijn eigen geboortestad Stratford in Canada.

Het Stratford Perth Museum opent in februari ‘Steps to Stardom’, een tentoonstelling die draait rond superster Justin Bieber. De tentoonstelling is gemaakt met de hulp van de beroemde Canadees en zijn familie en bevat honderden items.

Biebers grootouders, Diane en Bruce Dale, speelden een grote rol in het mogelijk maken van de tentoonstelling, evenals Bieber zelf. Ze gaven spullen in bruikleen zoals een hockeytas en een jas uit de tijd dat hij ijshockey speelde bij de Stratford Warriors, hardloopschoenen, microfoons, foto’s, persoonlijke brieven, diverse onderscheidingen en meer.

06-01-2018 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje Kim Kardashian streed tegen longontsteking

Zoontje Kim Kardashian streed tegen longontsteking

https://www.mupload.nl/img/urf0g45p8f.jpg

Het waren bange dagen voor Kim Kardashian. De Amerikaanse celebrity onthulde via social media dat haar twee jaar oude zoontje Saint West  recent een paar nachten in het ziekenhuis moest doorbrengen met een longontsteking. 

“Mijn kostbare babyjongen is zo sterk! Na drie nachten in het ziekenhuis doorgebracht te hebben en aangesloten te worden op zuurstofmachines, was ons eindejaar een uitdaging,” schreef Kardashian-West in het bijschrift van een foto op Instagram. “Longontsteking is zo beangstigend, ik wil elke verpleegkundige en elke dokter die daar zo hard werkt bedanken, we zijn jullie allemaal heel dankbaar!”

Kim Kardashian-West deelde niet mee wanneer Saint precies naar het ziekenhuis moest, maar haar woordvoerder bevestigde aan CNN dat hij vorige week van woensdag tot zaterdag in het ziekenhuis was opgenomen. Saint heeft een volledig herstel voltooid, zei Kardashian-West in haar post.

“Hij is thuis en beter, hij is zo veerkrachtig”, schreef ze. “Ik weet zeker dat hij nog steeds zal zeggen dat de ambulance rit cool was! Mijn sterke heilige.”

Kardashian-West en haar man, Kanye West, hebben ook nog een 4-jarige dochter North West en verwachten dit jaar hun derde kind via surrogaat.

‘Met gat bloot’

Kim Kardashian deelde vrijdag overigens een foto van zichzelf bij het ontwaken. Daarin is te zien hoe de socialite in vol ornaat op bed ligt, met de billen bloot. 

Moeders leren hun kinderen doorgaans om ‘niet met hun gat bloot te liggen. Anders worden ze (zoals in het geval van Saint, dus) ziek’. Het is maar een bedenking, Kim...

06-01-2018 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexicaans gitarendorpje ziet verkoop hoogte inschieten dankzij Pixarfilm ‘Coco’

Mexicaans gitarendorpje ziet verkoop hoogte inschieten dankzij Pixarfilm ‘Coco’

https://www.mupload.nl/img/wiblqa5g.jpg

Het Mexicaanse gehucht Paracho, waar traditionele Mexicaanse gitaren worden gebouwd, ziet plots een flinke stijging in de gitarenverkoop dankzij de Pixarfilm ‘Coco’, waarin hoofdpersonage Miguel de trotse eigenaar is van een Parachogitaar.

Paracho, gelegen in de Sierra Madra, is een dorpje met 30.000 inwoners. Al honderden jaren worden er zestiende-eeuwse gitaren vervaardigd. Volgens een legende besloot een priester van de Spaanse veroveraars dat de dorpsbewoners een stiel moesten leren om hun economie te ondersteunen. Het dorpje groeide al snel uit Mexico’s hoofdstad van de gitarenproductie.

Maar dankzij ‘Coco’ heeft Paracho nu wereldfaam en schiet de gitarenverkoop de hoogte in, zo zeggen de lokale gitaarbouwers.

De Pixarfilm vertelt het verhaal van het jongetje Miguel dat per ongeluk in het rijk der doden belandt tijdens de viering van de Mexicaanse ‘Dia de los Muertos’ (Dag van de Doden, red.). Een belangrijk element in het verhaal is Miguels Parachogitaar. De film bracht wereldwijd al meer dan 550 miljoen dollar op en staat gekend als de grootste kaskraker ooit in Mexico.

De prijs van een Parachogitaar varieert van 2000 Mexicaanse pesos (86 euro) tot 20.000 pesos (865 euro).

De lokale gitaarbouwers vervaardigen op algemene aanvraag nu ook gitaren in een witte kleur en met een tekening van een Mexicaanse schedel op de gitaarkop, net zoals de gitaar uit ‘Coco’.

06-01-2018 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.46-jarige Winona Ryder is het nieuwe gezicht van L’Oréal Paris

46-jarige Winona Ryder is het nieuwe gezicht van L’Oréal Paris

https://www.mupload.nl/img/2f6ku3i91.jpg

We houden allemaal wel van een comeback, en Winona Ryder is daar waarschijnlijk nog het beste bewijs van. De 46-jarige actrice herveroverde ieders hart met haar rol in de populaire Netflix-serie ‘Stranger Things’, nu is ze ook de nieuwe ambassadrice van een lijn haarproducten van L’Oréal Paris.

De 46-jarige actrice werd begin jaren negentig beroemd, vooral ook vanwege haar relatie met Johnny Depp (Winona Forever stond er toen op zijn arm), later groeide ze uit tot een gerespecteerde actrice. Zo speelde ze onder andere mee in ‘The Age of Innocence’, ‘Girl, Interrupted’ en ‘Black Swan’.

Niet geheel toevallig draait de L’Oréal Elvive Hair Care rond je haar terug doen heropleven. “Niet alleen Winona Ryder verdiende naar onze mening een comeback, ook je haren moeten die kans krijgen. Haar lokken krijgen trouwens ook flink wat te verduren op televisiesets en op de rode loper, daarom vinden we de actrice zo’n goede match met deze lijn van haarproducten,” legt Anne Marie Nelson-Bogle, hoofd van de marketingafdeling van L’Oréal Paris, uit aan WWD.

De reclame waarin Winona te zien is, maakt zondagavond zijn debuut op tv tijdens de eerste avond van de Golden Globes. Naast de ‘Stranger Things’-actrice, spelen ook zangeres Camila Cabello (bekend van de hit ‘Havana’) en ‘How to Get Away with Murder’-actrice Aja Naomi King mee in de video.

In 2015 werd Winona Ryder ook al het gezicht van de beautylijn van Marc Jacobs.

06-01-2018 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dan tóch geen comeback van Karel Deruwe in ‘Familie’: “De kijkers hadden zo’n ‘Dallas’-scenario nooit aanvaard”

Dan tóch geen comeback van Karel Deruwe in ‘Familie’: “De kijkers hadden zo’n ‘Dallas’-scenario nooit aanvaard”

https://www.mupload.nl/img/kgp8mc7tkfro.jpg

Het was dus maar een droom, de ‘terugkeer’ van Guido Van den Bossche in ‘Familie’. Geen definitieve comeback voor Karel Deruwe (61), en dat vonden alle betrokkenen maar logisch: “Iemand plots uit de doden laten opstaan, dat kunnen we nu niet meer maken”, klinkt het.

In aanloop naar de dubbellange aflevering was er al heel wat rond te doen op het internet. Want het lijk van de in 1999 vermoorde Guido Van den Bossche zou worden opgegraven. Om voor eens en altijd uit te maken of hij wél of níet de vader van Amélie is. Maar de kist bleek tot ieders verbazing leeg te zijn. En misschien nóg straffer: Guido’s dochter Véronique en haar vroeger lief Herwig leken dit sinistere en bijzonder pijnlijke mysterie op hun geweten te hebben...

06-01-2018 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti denkt lekkere chocolade te krijgen van fan. Maar dan neemt hij een hap...

Helmut Lotti denkt lekkere chocolade te krijgen van fan. Maar dan neemt hij een hap...

https://www.mupload.nl/img/i902rza8a573n.jpg

Artiesten krijgen tijdens optredens vaak de zotste geschenken: knuffels, rozen, af en toe zelfs een beha. Helmut Lotti kreeg een mooie chocoladen roos. Althans... dat dacht hij. 

Want in realiteit bleek het helemaal niet om een roos uit chocolade te gaan, zo ondervond de ‘Tiritomba’-zanger aan den lijve.

“Een fan is me vanavond een prachtige roos van chocolade komen brengen op het podium”, aldus Helmut op Facebook. “Ik nam er een hapje van tussen twee nummers door. Maar: het bleek om kaarsvet te gaan.” 

“Ziet er lekkerrrrrrrr uit Helmut, geniet ervan. Maar niet alles ineens opeten, hé”, grapten zijn fans meteen in de reacties. “Kan zwaar op de maag liggen denk ik”, schreef een andere fan. Of ook: “Dit is ronduit hilarisch, Helmut!”

06-01-2018 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe deze YouTuber een enorme fout maakte, maar er toch rijker van werd

Hoe deze YouTuber een enorme fout maakte, maar er toch rijker van werd

https://www.mupload.nl/img/1rftyzbmpyzo.jpg

Met meer dan 18 miljoen volgers op zijn twee kanalen is Logan Paul een van de meest succesvolle YouTubers ter wereld. In 2017 verdiende hij een slordige 12,5 miljoen dollar, waarmee hij een vierde plaats haalde in de top tien van de rijkste filmpjesmakers. En blijkbaar kan zelfs een gigantische misstap daar niets aan veranderen.

Logan werd beroemd met de intussen verdwenen app Vine. Een paar jaar geleden maakte hij de overstap naar YouTube, waar hij iedere dag een vlog uploadt. In die video’s haalt hij de gekste capriolen uit, en dat levert hem miljoenen volgers en handenvol geld op. 

Maar begin deze week ging Paul een stap te ver in het entertainen van zijn publiek. Hij besloot om oudejaar voor de verandering niet door te brengen op een feestje, maar trok naar het Aokigahara-bos in Japan, ook wel het ‘suicide forest’ genoemd omdat er zoveel  mensen zelfmoord plegen - zo’n 100 per jaar. Daar wilde hij met zijn entourage kamperen.

Slachtoffer in beeld

In het begin is het allemaal fun and games, en het gezelschap struint luid lachend door het bos. Maar als ze even later op een echt slachtoffer stuiten, is de grap er snel vanaf. Paul weet duidelijk niet hoe hij moet reageren, en kiest dan maar voor enkele onrespectvolle uitspraken - inclusief Toy Story-muts. Ze verwittigen uiteindelijk de politie en blazen hun kampeertrip af, maar Logan gooit de video wél online en laat daarin ook het lijk zien.

Wat volgt is een barrage aan kritiek. Duizenden mensen pikten het niet dat Paul munt wilde slaan uit een tragedie en vonden dat hij de man nooit in beeld had mogen brengen. Zelf probeerde hij zich eruit te praten door te zeggen dat hij de aandacht had willen vestigen op een maatschappelijk probleem, maar dat maakte het alleen maar erger. Uiteindelijk mengden zelfs enkele celebrity’s zich in de discussie: onder meer Game of Thrones-actrice Sophie Turner zette Logan op zijn plaats voor zijn ‘walgelijke’ daden en halfslachtige verontschuldiging.

Extra volgers

Intussen heeft Paul zich nogmaals verontschuldigd en heeft hij zijn kanaal even op pauze gezet om te bezinnen over zijn daden. Maar ondanks alle kritiek heeft het voorval hem geen windeieren gelegd. Nadat het schandaal uitbrak, maakte de vlogger een fikse sprong vooruit in zijn aantal abonnees. Normaal krijgt hij iedere dag ongeveer 50.000 volgers extra, maar op drie januari waren er dat meer dan 81.000. Zijn verontschuldigingsvideo werd intussen ook meer dan 29 miljoen keer bekeken - normaal is dat zo’n 6 miljoen. Zijn hoofdkanaal heeft nu meer dan 15 miljoen volgers, en Logan is nog een stukje rijker geworden.

06-01-2018 om 01:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier vrouwen beschuldigen filmmaker Paul Haggis van seksueel misbruik

Vier vrouwen beschuldigen filmmaker Paul Haggis van seksueel misbruik

https://www.mupload.nl/img/m0rt65f85so.jpg

Vier vrouwen hebben klacht ingediend tegen de Canadese regisseur Paul Haggis. Dat melden Amerikaanse media. Hij zou twee van hen verkracht hebben.

De 64-jarige Haggis werd in eerste instantie door één vrouw, een uitgever, aangeklaagd voor verkrachting. De rechtszaak die de vrouw tegen hem aanspande, bracht drie andere vrouwen ertoe eveneens met hun verhaal naar buiten te komen.

De vrouwen verklaarden allen dat de regisseur hen eerst vroeg om hem te kussen en agressief werd als ze dat weigerden. Twee vrouwen, onder wie Haleigh Breest die als eerste klacht indiende, zouden verplicht zijn geweest om hem oraal te bevredigen en daarna verkracht zijn geworden door Haggis. 

De twee andere vrouwen werden tegen hun zin door Haggis gekust, maar konden wegkomen vooraleer er meer gebeurde. Een van hen kreeg nadien nog verschillende sms’en van de regisseur.

Haggis heeft de originele klacht over verkrachting steeds ontkend en diende een tegenvordering in. Volgens hem gebruikt de vrouw de valse klacht om hem af te persen, aangezien ze 9 miljoen dollar vroeg om toch niet naar de rechter te stappen. Haggis’ advocate Christine Lepera ontkent ook de beschuldigingen van de andere vrouwen. “Hij heeft niemand verkracht”, zei ze.

Oscar-winnende films

Haggis raakte in het midden van de jaren 2000, nadat hij scenario’s schreef voor televisiereeksen, bekend bij het grote publiek toen hij de eerste scenarist werd die twee jaar na elkaar de Oscar voor de beste film won met “Million Dollar Baby” en “Crash”, waarvan hij ook de regisseur is.

06-01-2018 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks kritiek: rapper Boef duikt op in ons land

Ondanks kritiek: rapper Boef duikt op in ons land

https://www.mupload.nl/img/k0gkak.jpg

Rapper Boef was de afgelopen dagen niet uit het nieuws weg te slaan. Zijn uitspraken over vrouwen schoten bij zowat iedereen in het verkeerde keelgat. Boef lijkt evenwel niet van plan te zijn zich nu op de achtergrond te houden: eerder vandaag dook hij op in Genk.

Sofiane Boussaadia, zoals Boef echt heet, deelde zijn bezoek aan Limburg op Snapchat. Hij kwam op visite bij de Genkse rapper en producer Chahid Farih, maar poseerde ook met fans.

“Je ziet het, ik ben in Genk beland. Ik ben nog steeds met die strijders”, zei Boef in het filmpje. Op de achtergrond moedigen een aantal jongeren de rapper aan. Boef deelde ook een filmpje waarin hij een kind laat plaatsnemen achter het stuur van een stilstaande Range Rover: “Hij wou een foto in de Range, dan gooien we hem effe in de Range”, aldus Boef op Snapchat.

De rapper ging verder ook op restaurant in Genk met Chahid Farih, met wie hij daarna naar de Ardennen trok. Ze gaan er samen aan muziek werken.

06-01-2018 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanning alom: midseizoenfinale van familie eindigt op een ware thriller

Spanning alom: midseizoenfinale van familie eindigt op een ware thriller

https://www.mupload.nl/img/x6lk81r.jpg

Het leek erop dat Véronique haar allergrootste geheim aan Mathias had opgebiecht maar dat bleek helemaal niet het geval. De zus van Peter droeg een bijzonder groot geheim met zich mee. Met de opgraving van de kist van Guido Van den Bossche senior, die 18 jaar geleden werd vertolkt door Karel Deruwe, wordt eindelijk het mysterieuze potje geopend dat al die jaren gedekt is gebleven.

De opgegraven kist van Guido Van den Bossche blijkt uiteindelijk leeg te zijn. Het geeft oprechte verwondering bij Peter en Amélie, maar gespeelde verbazing bij Véronique, want haar goedbewaarde geheim dreigt na bijna twintig jaar dan toch uit te komen.

Hints en tips

De aflevering van vrijdag stond alvast bol van de tips en plotwendingen over wat er nu eigenlijk aan de hand is. De echte Familie-fan moest beroep doen op zijn kennis van de soap om bij elkaar te puzzelen wat er zich de voorbije twintig jaar heeft afgespeeld.

Wie had immers gedacht dat Herwig Verleyen, de ex van Véronique die in 1999 één seizoen meespeelde, plots zou opduiken? Peter Van den Bossche moest aan het eind alvast nog eens kort parafraseren wat destijds het aandeel was van de man in de soap. In een notendop: Véronique, die ooit een relatie had met Herwig, wou hem na het overlijden van Guido de leiding geven in VDB Electronics. Alleen is die leiding toen naar Vincent Missotten gegaan, de man die vlak voordien nog procureur was en verantwoordelijk voor het autopsierapport van … Guido Van den Bossche. Al leidt zijn naam wel tot een dood spoor: de man is al vele jaren overleden.

Bovendien is er nog de rol van begrafenisondernemer De Gendt: hij kreeg 25.000 euro van Véronique en Herwig om een lege kist te laten begraven. Nu eist de man van haar nog eens dat bedrag omdat de zaak dreigt uit te komen. Peter is immers intussen samen met Amélie een onderzoek gestart naar wat er destijds verkeerd is gelopen tijdens de autopsie. Een geheim dat sneller dan verwacht onthuld zou kunnen worden.

Paniek

Dat zorgde ervoor dat Véronique in paniek schiet, maar ze krijgt het deksel op de neus: “Jij moet de puinhoop opruimen, jij hebt mij de opdracht gegeven, jij wou je vader dood”, krijgt ze van Herwig te horen.

Hoe zat het dan met de terugkeer van Guido Van den Bossche? De honger werd snel gestild want na enkele minuten dook hij op aan het ziekenhuisbed van de doodzieke Jan Van den Bossche. “Je kan niet zonder mij. Je weet dat ik je nooit in de steek zal laten. Je moet vechten, herpak je”, waren de eerste woorden aan zijn broer.

Jan probeert de ontmoeting met zijn broer te beschrijven, maar het enkel Anna wil hem geloven. Hebben de bomma en Jan gelijk? Of blijkt het allemaal een grote droom? De midseizoensfinale heeft alvast een spannende thriller ontketend.

06-01-2018 om 00:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officieel: ‘Game of Thrones’ keert pas terug in 2019

Officieel: ‘Game of Thrones’ keert pas terug in 2019

https://www.mupload.nl/img/j1stkudv.jpg

De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar het langverwachte achtste en laatste seizoen van de succesreeks ‘Game of Thrones’ komt pas uit in 2019. Dat bevestigt HBO, de zender waar de reeks wordt uitgezonden, vandaag.

Eerder raakte ook bekend dat het achtste seizoen van ‘Game of Thrones’ ook het duurste wordt. Volgens vakblad Variety zullen de zes afleveringen elk niet minder dan 15 miljoen dollar of 12,7 miljoen euro kosten. Daarbij dient opgemerkt dat elke episode wellicht de duur van een langspeelfilm zal hebben.

Ter vergelijking: het tweede seizoen spendeerde HBO 6 miljoen dollar (5,1 miljoen euro) per aflevering en voor het zesde seizoen was dat al 10 miljoen dollar (8,5 miljoen euro) per episode. Over het budget voor het jongste, zevende seizoen met zeven afleveringen, bestaat geen duidelijkheid. Een cinematograaf die aan de show meewerkt becijferde dat het om 12 miljoen euro per aflevering ging.

04-01-2018 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: Roel Vanderstukken terug bij ‘Familie’

Eindelijk: Roel Vanderstukken terug bij ‘Familie’

https://www.mupload.nl/img/uk358z.jpg

Al enkele weken zien we Govert Deploige aan het werk als Benny in ‘Familie’. Een waardige vervanger voor Roel Vanderstukken (41), die enkele maanden moest herstellen van zijn hartoperatie. Op Instagram heeft Roel vandaag goed nieuws: hij staat terug op de set van de soap.

Roel moest revalideren van zijn hartoperatie, dus moest ‘Familie’ op zoek naar een tijdelijke vervanger. Dat werd Govert Deploige, vooral bekend voor zijn rollen in ‘Thuis’ en ′W817′.

Voor Govert was 18 december de laatste draaidag. Roel wilde zo snel mogelijk zijn rol weer opnemen. En dat is nu dus gebeurd, zo schrijft hij op Instagram: “Kijk eens wie terug is #vtmfamilie BackInBennyBusiness.” ‘Familie’-fans kunnen zich vanaf 3 maart opnieuw verwachten aan hun oude, vertrouwde Benny.

04-01-2018 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er komt dan toch een nieuw seizoen van ‘Prison Break’

Er komt dan toch een nieuw seizoen van ‘Prison Break’

https://www.mupload.nl/img/rgfo78.jpg

Er lijkt toch een nieuw seizoen van ‘Prison Break’ te komen. Dat blijkt uit de woorden van Michael Thorn, de entertainmentbaas van de Amerikaanse zender FOX, die donderdag sprak met journalisten.

“We zijn een nieuwe serie afleveringen van ‘Prison Break’ aan het ontwikkelen”, aldus Thorn. “Daar zijn we heel enthousiast over. Als we meer weten dan maken we dat bekend. Maar het is zeker dat we er aan werken.”

De nieuwe serie is een verrassing voor de fans. In april vorig jaar keerde de serie na acht jaar terug op de televisie, maar zowel bedenker en scriptschrijver Paul Scheuring als FOX maakten toen duidelijk dat het bij één seizoen zou blijven.

04-01-2018 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Van Herreweghe bant Tom Cruise van het scherm

Steven Van Herreweghe bant Tom Cruise van het scherm

https://www.mupload.nl/img/8ecnk6a6.jpg

Slecht nieuws voor de fans van Tom Cruise. Steven Van Herreweghe bant de geplande ‘Mission: Impossible’-film zaterdagavond van het scherm. Waarom? Daarvoor moeten we 45 jaar terug in de tijd. 

In zijn nieuwe programma nodigt Steven Van Herreweghe ‘Van Algemeen Nut’ enkele bekende en minder bekende mensen uit. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: allemaal zijn ze ooit op televisie geweest. Samen met hen zoomt Steven elke week even dieper in op hun televisiemoment.

“Met een moord naar bed”

Vanavond is de kleurrijke Robert Vantorre te gast. De nu hoogbejaarde vloerder spuwde in 1973 op tv zijn gal over het aanbod van de toenmalige BRT. Onder meer de politiereeks ‘Mannix’ moest eraan geloven. “Da’s iedere zaterdagavond dat ze ons met een moord naar bed sturen”, aldus Robert in 1973. “Kunnen ze op zaterdag geen kluchtig programma tonen? Je komt thuis na een dag hard werken, en wat krijg je als dessert? Een moord.”

Van Herreweghe wil het goed maken met Robert. En omdat er in ‘Mission: Impossible’ welgeteld 38 moorden gebeuren, grijpt hij in. Hij verandert de zaterdagavondfilm in ‘Finding Neverland’, een Amerikaanse biografische dramafilm gebaseerd op het toneelstuk ‘The Man Who Was Peter Pan’. 

De VRT heeft de programma-aanpassing bevestigd.

04-01-2018 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwarring in ‘Familie’: wat is er aan de hand met de doodskist van Guido Van den Bossche?

Verwarring in ‘Familie’: wat is er aan de hand met de doodskist van Guido Van den Bossche?

https://www.mupload.nl/img/w00tbt.jpg

In de spannende midseason dubbele finaleaflevering van ‘Familie’ komen we eindelijk te weten wat er 18 jaar geleden met Guido Van den Bossche is gebeurd. Op vraag van zijn dochter Amélie werd in de aflevering van vandaag zijn lijk opgegraven. En dat opent een mysterieus potje dat al die jaren gedekt is gebleven.

Peter Van den Bossche (Gunther Levi) en Amélie De Wulf (Erika Van Tielen) zijn halfbroer en halfzus. Dat kregen de twee geliefden enkele dagen geleden al zwart op wit te lezen in Familie. Maar Amélie wil een sluitende DNA-test en eist dat het lijk van haar vader Guido wordt opgegraven. Daarnet was te zien hoe de opgravers een verbijsterende ontdekking deden tijdens de werken. En dit enkele maanden na de speculaties over een mogelijke terugkeer van acteur Karel Deruwe, die opnieuw op de Familie-set zou gesignaleerd zijn. Wat is er met Guido aan de hand?

Opmerkelijk: in de doodsbrief die VTM destijds publiceerde als promotie voor de aflevering waarin de afscheidsplechtigheid van Guido plaatsvond, staat zwart op wit dat de man gecremeerd is. Dat zou betekenen dat het lichaam van Guido in een urne zit, ofwel op de begraafplaats of bij één van de familieleden thuis. Een opgraving met kist en bijhorende zerk: het roept dus enige vragen op.

De makers van ‘Familie’ geven voorlopig nog niets prijs over het verloop van de aflevering, dus het is afwachten tot vrijdag om te zien hoe dat ‘probleempje’ wordt opgelost. 

Nog een fout

Naast de opgraving die eigenlijk niet zou kunnen, merkten aandachtige kijkers nóg een fout op. Op de grafsteen staat namelijk dat Guido Van den Bossche in 2000 overleden is en Guido overleed in 1999. Alweer een foutje dus.

04-01-2018 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva De Roo en Jan Paternoster pronken met liefde op Instagram

Eva De Roo en Jan Paternoster pronken met liefde op Instagram

https://www.mupload.nl/img/2mwowlsoacwa.jpg

Na de marathonradio tijdens de Warmste week van Studio Brussel had Eva De Roo wel een vakantie verdiend. Daarvoor trok ze niet naar naar de zon zoals collega Linde Merckpoel, maar wel naar New York. Haar vriend Jan Paternoster (29), bandlid van ‘The Black Box Revelation’, ging mee.

Yan en Kees ✌️” plaatst de 29-jarige radiodj bij haar foto. Daarmee verwijst ze naar de Yankees, de bijnaam voor de inwoners van New York, en natuurlijk heet ook haar vriend Jan.

03-01-2018 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spannende tijden in ‘Familie’: duikt Guido Van den Bossche na al die tijd weer op?

Spannende tijden in ‘Familie’: duikt Guido Van den Bossche na al die tijd weer op?

https://www.mupload.nl/img/ftw4nvgwey9j0.jpg

Grote vragen bij het publiek van ‘Familie’: wat zal er gebeuren nu Amélie De Wulf, de zus van Lars, toestemming heeft gekregen om het lichaam van Guido op te graven? 

Het lijkt erop dat Guido Van den Bossche wel eens uit de dood zou kunnen terugkeren. Nochtans stierf het personage, dat gespeeld werd door acteur Karel Deruwe, achttien jaar geleden een gruweldood op Malta. Zou het dan toch kunnen dat dat hele voorval in scène is gezet? En wat betekent dat voor de rest van de familie? 

Alles zal onthuld worden in de seizoensfinale, een dubbele aflevering die op vrijdag zal worden uitgezonden. Nog even afwachten dus...

03-01-2018 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeff Hoeyberghs uit rechtszaal gezet omdat hij patiënte “een verfrommelde broodzak” noemde

Jeff Hoeyberghs uit rechtszaal gezet omdat hij patiënte “een verfrommelde broodzak” noemde

https://www.mupload.nl/img/iqcrrbqz.jpg

Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs neemt geen blad voor de mond. Ook niet in een rechtszaal, zo blijkt. Op Facebook spuwt hij zijn gal over het feit dat de rechter hem buitenzette. Hij had namelijk de term ‘verfrommelde broodzak’ gebruikt.

“Mijn verdedigingsproces over een littekentje werd afgepakt doordat de rechter me, na veertig seconden persoonlijk pleidooi, buiten gooide voor het gebruik van het woord ’verfrommelde broodzak. Preterminale verkleutering”, klinkt het op zijn Facebook-pagina. 

“Geen smaad aan de rechtbank ofzo hoor,” verdedigt hij zijn standpunt. “Het ging gewoon over de stralende patiënte die vroeger een ..... .... was.”

Wanneer het proces wordt hernomen is nog niet bekend.

03-01-2018 om 19:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann wint rechtszaak tegen ex-man: “Hij moet mij nu 2.500 euro. Per dag”

Lesley-Ann wint rechtszaak tegen ex-man: “Hij moet mij nu 2.500 euro. Per dag”

https://www.mupload.nl/img/sov5vo.jpg

Lesley-Ann Poppe (38) begint gelukkig aan het nieuwe jaar. Ze geniet van het leven met echtgenoot Kevin(28) en hun zoontje Gabriël. Bovendien stond het geluk ook in de rechtbank aan haar kant: Lesley-Ann won immers de rechtszaak tegen haar ex-man Benjamin.

Lesley-Ann Poppe kan 2018 opgelucht inzetten. Ze was in een juridisch steekspel verwikkeld met haar ex-man Benjamin, maar krijgt nu gelijk van de rechter. ”Mijn ex had mijn naam laten deponeren als merk, waardoor ik die niet meer mocht gebruiken”, aldus Lesley-Ann. “Onvoorstelbaar. Maar enfin, de rechter heeft nu bepaald dat Benjamin mijn naam weer moet vrijgeven. Zolang dat niet gebeurt, moet hij mij een dwangsom van 2.500 euro. Per dag.”

Te kwader trouw

Binnenkort worden Poppe en haar ex opnieuw in de rechtbank verwacht. “In maart komt de zaak nogmaals voor. Dan zal de uitspraak ten gronde worden gedaan en de definitieve schadevergoeding worden vastgelegd. Maar de stakingsrechter heeft geoordeeld dat Benjamin te kwader trouw heeft gehandeld. Dat is geen goed nieuws voor hem.” 

Scholen te huur

2.500 euro per dag moeten betalen, het is natuurlijk veel. Te veel voor Benjamin? Heeft hij het financieel allemaal wat onderschat? De ondernemer biedt sinds kort de panden van zijn schoonheidsscholen te huur aan voor evenementen. “Wil je een vergadering, een opleiding, jouw evenement, teambuilding of workshop organiseren in de mooiste locaties van topkwaliteit? Kies dan voor één van onze inspirerende locaties te Antwerpen, Gentbrugge, Hasselt of Brussel. Je kan een volledige school afhuren voor je klanten, medewerkers of personeel”, prijst hij de scholen aan.

“Of dat een teken is dat het de zaken slecht gaan? Wel, bij ons kan je toch geen lokalen huren, want die zitten vol”, zegt Lesley-Ann. “Maar op Google worden de termen schoonheidsschool en Lesley-Ann heel vaak gezocht, dat is nu eenmaal een feit. Ik denk dus dat veel klanten mij gewoon gevolgd zijn.”

Hoe dan ook is Lesley-Ann klaar om een frisse start te maken. “Nee, met dit soort dingen ben je niet graag bezig. Het brengt heel wat negativiteit mee. Terwijl ik mijn tijd veel liever in dingen steek die wel iets positiefs bijdragen. Het is emotioneel slopend geweest. Al verlicht deze ‘bonus’ natuurlijk de pijn.”

03-01-2018 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manager Rapper Boef: “Hij moet nu laten zien wie hij echt is”

Manager Rapper Boef: “Hij moet nu laten zien wie hij echt is”

https://www.mupload.nl/img/g7g6e5h1e.jpg

Sofiane Boussaadia, alias rapper Boef, zal de komende tijd “moeten laten zien wie hij echt is’” Dat stelt SPEC, het management van de artiest die de laatste dagen onder vuur ligt na zijn uitspraak over vrouwen. De rapper kreeg tijdens de jaarwisseling een lift van drie vrouwen die hij ‘hoeren’ noemde.

“Wij zijn ook erg geschrokken van de uitlatingen van Boef, omdat we hem daarin niet herkennen”, stelt een woordvoerder van SPEC, het label en management waar Ali B. directeur is. De twee werkten samen en scoorden een hit met Ik ga weg. Ali B. belde in de voorbije dagen met Boef, die inmiddels zijn excuses heeft gemaakt. “Hij heeft ons uitgelegd dat hij dronken een Snapchat had geplaatst waarna hij de volgende dag bestookt werd met reacties. Hij voelde zich aangevallen en heeft in een vlaag van woede impulsief gereageerd. Hij maakte zelf de vergelijking met als je in een ruzie met een naaste iets zegt wat je achteraf niet echt meent. We zijn blij dat hij zelf excuses heeft gemaakt en staan daar achter”, aldus SPEC, dat ook artiesten als Ronnie Flex, Brace en Keizer in de stal heeft.

 “Boef is nu één jaar beroemd en leert elke dag wat het betekent om BN’er te zijn. Dit soort gedrag past daar niet bij. Dit weet hij ook en hij deelt deze mening. We kijken nu vooruit, want je kan een fout niet goedpraten met woorden maar wel met daden. Het is aan Boef om te laten zien wie hij echt is.”

Excuses

SPEC trekt de rapper de komende tijd dan ook niet terug. Gisteravond stond hij ‘gewoon’ in de Rotterdamse club Villa Thalia. “Hij heeft een fout gemaakt en heeft zijn excuses aangeboden. We moeten weer verder. De komende weken zit hij in de studio voor zijn nieuwe album. We passen zijn planning niet aan.”

Het management gaat “op dit moment nog niet” in gesprek met de radiostations. Het is wel alert op begeleiding van Boef. “Wij hebben een goed team om onze artiesten op meerdere fronten te begeleiden, maar het blijven mensen met een eigen verhaal die fouten kunnen maken. Belangrijkste is dat iemand mans genoeg kan zijn om een fout te erkennen en bereid is daar iets mee te doen. Zolang dit het geval is dan is dit voor ons een basis om de schouders er onder te zetten.”

03-01-2018 om 18:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkin Park songwriter Mike Shinoda doet opvallende onthulling: “Ik werk terug aan een nieuw nummer”

Linkin Park songwriter Mike Shinoda doet opvallende onthulling: “Ik werk terug aan een nieuw nummer”

https://www.mupload.nl/img/j8kvfq.jpg

Songwriter Mike Shinoda is niet van plan om Linkin Park een stille dood te laten sterven. Hij mist zijn bandgenoot en frontman Chester Bennington verschrikkelijk, maar schreef wel een nieuw nummer voor de band. 

Het nummer heet ‘Looking For An Answer’. Shonda schreef het vlak na de dood van Bennington, die vorig jaar uit het leven stapte. 

De songwriter liet al voorlopige versies van het nummer horen tijdens livestreams op Instagram, en belooft zo snel mogelijk de afgewerkte versie uit te brengen. De band speelde het nummer ook al op een memorialconcert voor Chester. 

“Het nummer zit nog maar aan stap één,” legt Shonda uit op Twitter. “Maar ik zal alle updates met jullie delen.”

02-01-2018 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofie en Kenzo winnen ‘Ons Eerste Huis’ met verpletterende meerwaarde van hun woning

Sofie en Kenzo winnen ‘Ons Eerste Huis’ met verpletterende meerwaarde van hun woning

https://www.mupload.nl/img/h1j36g.jpg

De kogel is door de kerk: na wekenlang verbouwen en inrichten aan een hels tempo is de winnaar van het tweede seizoen van het VIER-programma ‘Ons Eerste Huis’ bekend. Sofie en Kenzo wisten hun huis de grootste meerwaarde te geven en werden daarom beloond met 100.000 euro.

De spanning was te snijden in de finale. De drie koppels namen samen met hun achterban plaats in hun nieuw ingerichte salon en hoopten er bezoek te krijgen van presentator Bartel Van Riet. Die viel met de ultieme kamertrofee binnen in het huis van Sofie, Kenzo en hun zoontje Ruiz in Erembodegem. Het koppel gaf hun huis door de verbouwingen een meerwaarde van maar liefst 50.769 euro en verpletterde de concurrentie daarmee. 

Peetje Etienne

“Dit is nog slechter dan een kind kopen”, vertelde Sofie, toen ze in spanning zat te wachten op de uitslag. Toen Bartel eenmaal hun woonkamer betrad, sprong Kenzo van pure vreugde op de presentator. Het koppel bedankte ook hun 75-jarige ‘peetje’ Etienne die dag in dag uit klaarstond om te helpen. Bartel vertelde het koppel nog dat ze geen slechte zaak gedaan hebben door zonnepanelen op hun woning te plaatsen. Ook de vier kamertrofeeën die ze doorheen het programma wonnen, zorgden voor een meerwaarde, maar die gaven niet eens de doorslag, klonk het.

Grote teleurstelling

Boy en Aimee uit Lanaken en Brent en Valerie uit Langdorp konden hun teleurstelling niet wegsteken. “Meen je dat nu?”, riep Aimee uit toen ze te horen kreeg dat ze met 10.350 euro voor de minste meerwaarde gezorgd hadden. Ook Valerie had op de hoofdprijs gehoopt. “Are you fucking kidding me? Dat snap ik echt niet!”, klonk het uit haar mond toen ze te weten kwam dat Sofie en Kenzo de winnaars van het programma zijn.

02-01-2018 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Van Herreweghe krijgt niets dan lof van zijn vriendin Katrien: “Het leven gaat nooit saai zijn met jou”

Steven Van Herreweghe krijgt niets dan lof van zijn vriendin Katrien: “Het leven gaat nooit saai zijn met jou”

https://www.mupload.nl/img/2dxxoguwl3u.jpg

De eindejaarsperiode staat altijd garant voor een hele reeks lieve woorden. Ook Katrien Vanderlinden, de vriendin van Steven Van Herreweghe, liet zich op Instagram verleiden tot een lofrede voor de presentator. Het koppel vierde afgelopen weekend dat ze tien jaar een samen zijn.

“Op 30 december 2007 leerde ik deze gekke man kennen in Café Allee in Leuven. Wat een prachtig leven hebben we samen al gehad! Bedankt voor alle geweldige vrienden die je me hebt leren kennen, plekken in de wereld waar je me mee naartoe hebt genomen, onze 2 zalige ventjes, onze thuis, je geduld, je onvoorwaardelijkheid, je ongelofelijke positiviteit en natuurlijk ook de anonieme telefoontjes waarbij je me belt met een andere stem en doet alsof je Roger van het cultureel centrum van Linkebeek bent die me wilt inhuren om een videocaptatie te doen van 2 bronstige emoe’s op het podium. Love you m’n baasje, het leven gaat nooit saai zijn met jou!”, schrijft Katrien bij een foto van hun beiden op Instagram. Leuk weetje, de foto werd gemaakt door een van hun zoontjes.

Steven en Katrien gingen eind 2015 een tijdje uit elkaar nadat de presentator voor de charmes van MNM-presentatrice Julie Van den Steen gevallen was, maar een jaar later kozen ze opnieuw voor elkaar.

02-01-2018 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvallend: Bart De Pauw is man van het jaar in Humo

Opvallend: Bart De Pauw is man van het jaar in Humo

https://www.mupload.nl/img/2s2v3co1b12yf.jpg

Bart De Pauw was zeker geen onopgemerkt persoon in 2017. Vanwege beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag verloor hij zijn job bij de VRT. Niet de meest positieve berichtgeving, maar toch werd hij de man van het jaar in de Pop Poll van Humo. 

De lezers van Humo hebben Bart De Pauw alsnog verkozen tot man van het jaar. De redactie verklaart dit doordat vele stemmers gewoon op élke categorie op Bart De Pauw hebben gestemd, zelfs in die van ‘beste actrice’. Hij staat dan ook op nummer 2 in de categorie ‘lul van het jaar’, net onder Donald Trump. 

Ook Johnny Depp, die in opspraak kwam omdat hij zijn ex-vrouw Amber Heard mishandelde, wint alsnog de titel van ‘beste acteur’.

02-01-2018 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef in Nederland: rapper Boef maakt vrouwen uit voor ‘hoeren’

Ophef in Nederland: rapper Boef maakt vrouwen uit voor ‘hoeren’

https://www.mupload.nl/img/hkjngo.jpg

Er is in Nederland flink wat ophef ontstaan om uitspraken van rapper Boef. Enkele feestvierende dames hadden de Nederlandse artiest een lift aangeboden, maar werden uitgemaakt voor “hoeren”. Boef vindt het blijkbaar niet kunnen dat ze om acht uur ’s ochtends op wandel waren na een uitstapje naar de club.

Sofiane Boussaadi, zoals Boef heet in het echt, heeft geen al te beste Nieuwsjaarsdag achter de rug: hij kreeg met wagenpech te kampen, en moest door zijn lekke band halt houden in Eindhoven. Er kwam gelukkig hulp uit onverwachte hoek, want drie vrouwen boden de artiest bij het voorbijkomen een lift aan.

Wat volgde was echter geen bedankje van Boef, maar wel een verwijt. “Opgehaald door drie kechs”, schreef hij op Snapchat. Kech is een woord uit het Marokkaans Arabisch en betekent zo veel als ‘hoer’ of ‘slet’.  

Storm van kritiek

Boef deelde zijn uitspatting opmerkelijk genoeg zelf Snapchat. Het gevolg laat zich al raden: de zingende Nederlander kreeg meteen een storm van kritiek over zich heen. Heel wat Nederlanders kruipen in hun pen op de sociale media om hun gal te spuwen. Maar in plaats van excuses aan te bieden na alle heisa, doet Boef er nog een schepje bovenop.

“Even een opmerking voor al die ’kechs”, zegt hij in een opvallend nieuw filmpje. “Ik heb mensen boos gemaakt omdat ik kech zeg, maar wat doen jullie in een club met alcohol, met korte rokjes, om acht uur ’s ochtends, met jongens? Wat ben je aan het doen? Je bent gewoon een kech”, klinkt het. ”Als je thuis zit, de hele dag niks doet, studeren, niks doet en naar papa en mama luistert, dan noem ik je een vrouw. Maar ga niet als je een kech bent, boos worden als ik je een kech noem, want je bent een kech! Klaar. Snap je?”

02-01-2018 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salma Hayek (51) showt ongelofelijk figuur op Instagram

Salma Hayek (51) showt ongelofelijk figuur op Instagram

https://www.mupload.nl/img/dqaohuk3a3j8y.jpg

“Ik hou van de oceaan. #zonderfilter.” Dat is wat actrice Salma Hayek gisteren bij een vakantiefoto schreef die ze voor haar 5.4 miljoen fans op Instagram postte. En ze werd overladen met complimentjes over haar erg strakke figuur.

Op de foto is Hayek te zien in een paarse bikini, met een zonnebril en strohoed op het hoofd. Ze is aan boord van een boot, waarmee ze onder meer walvissen ging spotten.

Op amper een dag tijd haalde het beeld bijna 350.000 likes. En de commentaren waren unaniem bewonderend. “Hoe mooi” en “Simpelweg spectaculair”, klinkt het onder meer. “Meisje, je ziet er fantastisch uit. Ik hoop dat ik er op die leeftijd ook nog zo hot uitzie als jij.” En “Het moment dat iemand van 30 jaar ouder er 30 keer beter uitziet dan jij.”

De foto komt twee weken nadat de actrice filmproducent Harvey Weinstein publiekelijk beschuldigde van ongewenst seksueel gedrag. In een opiniestuk in The New York Times met als titel ‘Harvey Weinstein is ook mijn monster’ vertelde ze hoe hij haar om orale seks vroeg. En hoe hij ermee dreigde de afwerking van haar film Frida tegen te houden als ze er geen lesbische naaktscène van zichzelf in zou steken.

01-01-2018 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Okselhaar belangrijker dan nieuwjaar?

Okselhaar belangrijker dan nieuwjaar?

https://www.mupload.nl/img/kv269h.jpg

Daar lijkt het wel op. Toen Madonna een foto met haar dochter Lourdes postte, ging noch zij, noch Lourdes met de aandacht lopen. Ook niet hun outfits of make-up, nee, het okselhaar van Lourdes stal de show. 

Een prachtige foto van twee gelukkige mensen, dacht men wanneer bovenstaand plaatje van Madonna afgelopen nacht op Instagram verscheen om het nieuwe jaar in te zetten. Tot de aandacht op het okselhaar van Lourdes, de 21-jarige dochter van Madonna, viel. Meteen kon het jonge meisje op heel wat commentaar van buitenstaanders rekenen. 

Of de maatschappij in 2018 klaar was voor de trend ‘okselhaar voor het nieuwe jaar’? Zo ziet het er helaas niet naar uit. Sorry, Lourdes.

01-01-2018 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Missie geslaagd: Toto met ‘Africa’ hoogste nieuwkomer in ‘De Tijdloze’

Missie geslaagd: Toto met ‘Africa’ hoogste nieuwkomer in ‘De Tijdloze’

https://www.mupload.nl/img/oima3jwfm79j.jpg

‘Africa’ van Toto is dit jaar de hoogste nieuwkomer in De Tijdloze 100 van Studio Brussel. Het eightiesnummer komt binnen op plaats 37. Missie geslaagd voor vijf vrienden uit het Lokerse die een hele Facebookcampagne op poten hadden gezet.

Voor hen hoeft het niet altijd Nirvana, Metallica of Gorki te zijn en verdient de catchy song uit 1982 een plek tussen de rockgroten. Meer dan 1.700 personen steunden in de afgelopen weken hun pagina ‘Stem Toto - Africa op 1 in De Tijdloze’. De keuze voor het  nummer is ingegeven door een van de vijf vrienden, die onlangs naar - jawel - Afrika verhuisde.

Tweedehoogste binnenkomer is Pearl Jam-zanger Eddie Vedder met ‘Society’, uit de soundtrack van Into The Wild. ‘Angie’ van The Rolling Stones stond sinds de start van De Tijdloze in 1987 onafgebroken genoteerd, haalde ooit de nummer één, maar is in editie 2017 uit de lijst verdwenen. Sterkste stijger dit jaar is ‘In The End’ van Linkin Park. Zanger Chester Bennington (41) stapte in de zomer uit het leven.   De plaat stijgt 55 plaatsen tot de zeventiende plek.

01-01-2018 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste “Star Wars”-film bracht al meer dan miljard dollar op

Nieuwste “Star Wars”-film bracht al meer dan miljard dollar op

https://www.mupload.nl/img/y46eeyz.jpg

Drie weken nadat hij in de zalen is gekomen, heeft de film ‘Star Wars: The Last Jedi’ al meer dan een miljard dollar aan inkomsten verzameld. Dat heeft Disney bevestigd.

Het achtste deel van de sciencefictionsaga van George Lucas stond op 31 december naar schatting op 1,040 miljard dollar (866 miljoen euro) inkomsten. Daarmee staat de film op een voorlopige 24ste plaats in de ranglijst van meest succesvolle films ooit, net voor ‘Despicable Me 3’ (in het Nederlands ‘Verschrikkelijke ikke 3’), ook uit 2017.

Verwacht wordt dat ‘Star Wars: The Last Jedi’ nog een heel aantal plaatsen zal opschuiven in de ranglijst. De film moet bijvoorbeeld nog uitkomen in China. In zijn openingsweekend bracht de nieuwste Star Wars alvast 220 miljoen dollar op in de Verenigde Staten en Canada. Alleen zijn voorganger ‘Star Wars: The Force Awakens’ deed het in 2015 beter. Deze laatste schopte het tot de op twee na meest succesvolle film aller tijden (met 2,07 miljard dollar inkomsten).

De meest succesvolle film aller tijden is ‘Avatar’ (2009). Die bracht wereldwijd 2,79 miljard dollar in het laatje. Op plaats twee staat ‘Titanic’ (2,19 miljard). FUL/(LOD)/

01-01-2018 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kampioenen redden de meubels voor Vlaamse film 2017

De Kampioenen redden de meubels voor Vlaamse film 2017

https://www.mupload.nl/img/xaal0qguvc.jpg

De Vlaamse film kreeg heel wat klappen in 2017. ‘FC De Kampioenen Forever’ zorgde op de valreep echter voor een klein lichtpuntje. De film overschreed gisteren de kaap van 300.000 betalende bezoekers. Daardoor kon het Vlaams Audiovisueel Fonds haar statistieken toch nog wat aanpassen.

‘FC De Kampioenen Forever’ was zonder twijfel de best bezochte Vlaamse film van 2017. De Vlaamse bezoekcijfers zorgen er zelfs voor dat de de film deze week op de eerste plaats komt te staan in de Belgische Top 10. Dat wil zeggen dat De Kampioenen zelfs ‘Star Wars: The Last Jedi’ voorbijsteken, en dat terwijl die film in heel België getoond wordt. 

Daarmee krijgt regisseur Jan Verheyen de eer om de twee beste presterende Vlaamse films van 2017 op zijn naam te hebben staan. Zijn andere film ′Het Tweede Gelaat’ heeft intussen namelijk iets meer dan 200.000 bezoekers gehad. 

FC De Kampioenen loopt nog even verder in alle Vlaamse steden.

01-01-2018 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!