Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvallend: Bart De Pauw is man van het jaar in Humo

Opvallend: Bart De Pauw is man van het jaar in Humo

https://www.mupload.nl/img/2s2v3co1b12yf.jpg

Bart De Pauw was zeker geen onopgemerkt persoon in 2017. Vanwege beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag verloor hij zijn job bij de VRT. Niet de meest positieve berichtgeving, maar toch werd hij de man van het jaar in de Pop Poll van Humo. 

De lezers van Humo hebben Bart De Pauw alsnog verkozen tot man van het jaar. De redactie verklaart dit doordat vele stemmers gewoon op élke categorie op Bart De Pauw hebben gestemd, zelfs in die van ‘beste actrice’. Hij staat dan ook op nummer 2 in de categorie ‘lul van het jaar’, net onder Donald Trump. 

Ook Johnny Depp, die in opspraak kwam omdat hij zijn ex-vrouw Amber Heard mishandelde, wint alsnog de titel van ‘beste acteur’.

02-01-2018 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef in Nederland: rapper Boef maakt vrouwen uit voor ‘hoeren’

Ophef in Nederland: rapper Boef maakt vrouwen uit voor ‘hoeren’

https://www.mupload.nl/img/hkjngo.jpg

Er is in Nederland flink wat ophef ontstaan om uitspraken van rapper Boef. Enkele feestvierende dames hadden de Nederlandse artiest een lift aangeboden, maar werden uitgemaakt voor “hoeren”. Boef vindt het blijkbaar niet kunnen dat ze om acht uur ’s ochtends op wandel waren na een uitstapje naar de club.

Sofiane Boussaadi, zoals Boef heet in het echt, heeft geen al te beste Nieuwsjaarsdag achter de rug: hij kreeg met wagenpech te kampen, en moest door zijn lekke band halt houden in Eindhoven. Er kwam gelukkig hulp uit onverwachte hoek, want drie vrouwen boden de artiest bij het voorbijkomen een lift aan.

Wat volgde was echter geen bedankje van Boef, maar wel een verwijt. “Opgehaald door drie kechs”, schreef hij op Snapchat. Kech is een woord uit het Marokkaans Arabisch en betekent zo veel als ‘hoer’ of ‘slet’.  

Storm van kritiek

Boef deelde zijn uitspatting opmerkelijk genoeg zelf Snapchat. Het gevolg laat zich al raden: de zingende Nederlander kreeg meteen een storm van kritiek over zich heen. Heel wat Nederlanders kruipen in hun pen op de sociale media om hun gal te spuwen. Maar in plaats van excuses aan te bieden na alle heisa, doet Boef er nog een schepje bovenop.

“Even een opmerking voor al die ’kechs”, zegt hij in een opvallend nieuw filmpje. “Ik heb mensen boos gemaakt omdat ik kech zeg, maar wat doen jullie in een club met alcohol, met korte rokjes, om acht uur ’s ochtends, met jongens? Wat ben je aan het doen? Je bent gewoon een kech”, klinkt het. ”Als je thuis zit, de hele dag niks doet, studeren, niks doet en naar papa en mama luistert, dan noem ik je een vrouw. Maar ga niet als je een kech bent, boos worden als ik je een kech noem, want je bent een kech! Klaar. Snap je?”

02-01-2018 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salma Hayek (51) showt ongelofelijk figuur op Instagram

Salma Hayek (51) showt ongelofelijk figuur op Instagram

https://www.mupload.nl/img/dqaohuk3a3j8y.jpg

“Ik hou van de oceaan. #zonderfilter.” Dat is wat actrice Salma Hayek gisteren bij een vakantiefoto schreef die ze voor haar 5.4 miljoen fans op Instagram postte. En ze werd overladen met complimentjes over haar erg strakke figuur.

Op de foto is Hayek te zien in een paarse bikini, met een zonnebril en strohoed op het hoofd. Ze is aan boord van een boot, waarmee ze onder meer walvissen ging spotten.

Op amper een dag tijd haalde het beeld bijna 350.000 likes. En de commentaren waren unaniem bewonderend. “Hoe mooi” en “Simpelweg spectaculair”, klinkt het onder meer. “Meisje, je ziet er fantastisch uit. Ik hoop dat ik er op die leeftijd ook nog zo hot uitzie als jij.” En “Het moment dat iemand van 30 jaar ouder er 30 keer beter uitziet dan jij.”

De foto komt twee weken nadat de actrice filmproducent Harvey Weinstein publiekelijk beschuldigde van ongewenst seksueel gedrag. In een opiniestuk in The New York Times met als titel ‘Harvey Weinstein is ook mijn monster’ vertelde ze hoe hij haar om orale seks vroeg. En hoe hij ermee dreigde de afwerking van haar film Frida tegen te houden als ze er geen lesbische naaktscène van zichzelf in zou steken.

01-01-2018 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Okselhaar belangrijker dan nieuwjaar?

Okselhaar belangrijker dan nieuwjaar?

https://www.mupload.nl/img/kv269h.jpg

Daar lijkt het wel op. Toen Madonna een foto met haar dochter Lourdes postte, ging noch zij, noch Lourdes met de aandacht lopen. Ook niet hun outfits of make-up, nee, het okselhaar van Lourdes stal de show. 

Een prachtige foto van twee gelukkige mensen, dacht men wanneer bovenstaand plaatje van Madonna afgelopen nacht op Instagram verscheen om het nieuwe jaar in te zetten. Tot de aandacht op het okselhaar van Lourdes, de 21-jarige dochter van Madonna, viel. Meteen kon het jonge meisje op heel wat commentaar van buitenstaanders rekenen. 

Of de maatschappij in 2018 klaar was voor de trend ‘okselhaar voor het nieuwe jaar’? Zo ziet het er helaas niet naar uit. Sorry, Lourdes.

01-01-2018 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Missie geslaagd: Toto met ‘Africa’ hoogste nieuwkomer in ‘De Tijdloze’

Missie geslaagd: Toto met ‘Africa’ hoogste nieuwkomer in ‘De Tijdloze’

https://www.mupload.nl/img/oima3jwfm79j.jpg

‘Africa’ van Toto is dit jaar de hoogste nieuwkomer in De Tijdloze 100 van Studio Brussel. Het eightiesnummer komt binnen op plaats 37. Missie geslaagd voor vijf vrienden uit het Lokerse die een hele Facebookcampagne op poten hadden gezet.

Voor hen hoeft het niet altijd Nirvana, Metallica of Gorki te zijn en verdient de catchy song uit 1982 een plek tussen de rockgroten. Meer dan 1.700 personen steunden in de afgelopen weken hun pagina ‘Stem Toto - Africa op 1 in De Tijdloze’. De keuze voor het  nummer is ingegeven door een van de vijf vrienden, die onlangs naar - jawel - Afrika verhuisde.

Tweedehoogste binnenkomer is Pearl Jam-zanger Eddie Vedder met ‘Society’, uit de soundtrack van Into The Wild. ‘Angie’ van The Rolling Stones stond sinds de start van De Tijdloze in 1987 onafgebroken genoteerd, haalde ooit de nummer één, maar is in editie 2017 uit de lijst verdwenen. Sterkste stijger dit jaar is ‘In The End’ van Linkin Park. Zanger Chester Bennington (41) stapte in de zomer uit het leven.   De plaat stijgt 55 plaatsen tot de zeventiende plek.

01-01-2018 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste “Star Wars”-film bracht al meer dan miljard dollar op

Nieuwste “Star Wars”-film bracht al meer dan miljard dollar op

https://www.mupload.nl/img/y46eeyz.jpg

Drie weken nadat hij in de zalen is gekomen, heeft de film ‘Star Wars: The Last Jedi’ al meer dan een miljard dollar aan inkomsten verzameld. Dat heeft Disney bevestigd.

Het achtste deel van de sciencefictionsaga van George Lucas stond op 31 december naar schatting op 1,040 miljard dollar (866 miljoen euro) inkomsten. Daarmee staat de film op een voorlopige 24ste plaats in de ranglijst van meest succesvolle films ooit, net voor ‘Despicable Me 3’ (in het Nederlands ‘Verschrikkelijke ikke 3’), ook uit 2017.

Verwacht wordt dat ‘Star Wars: The Last Jedi’ nog een heel aantal plaatsen zal opschuiven in de ranglijst. De film moet bijvoorbeeld nog uitkomen in China. In zijn openingsweekend bracht de nieuwste Star Wars alvast 220 miljoen dollar op in de Verenigde Staten en Canada. Alleen zijn voorganger ‘Star Wars: The Force Awakens’ deed het in 2015 beter. Deze laatste schopte het tot de op twee na meest succesvolle film aller tijden (met 2,07 miljard dollar inkomsten).

De meest succesvolle film aller tijden is ‘Avatar’ (2009). Die bracht wereldwijd 2,79 miljard dollar in het laatje. Op plaats twee staat ‘Titanic’ (2,19 miljard). FUL/(LOD)/

01-01-2018 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kampioenen redden de meubels voor Vlaamse film 2017

De Kampioenen redden de meubels voor Vlaamse film 2017

https://www.mupload.nl/img/xaal0qguvc.jpg

De Vlaamse film kreeg heel wat klappen in 2017. ‘FC De Kampioenen Forever’ zorgde op de valreep echter voor een klein lichtpuntje. De film overschreed gisteren de kaap van 300.000 betalende bezoekers. Daardoor kon het Vlaams Audiovisueel Fonds haar statistieken toch nog wat aanpassen.

‘FC De Kampioenen Forever’ was zonder twijfel de best bezochte Vlaamse film van 2017. De Vlaamse bezoekcijfers zorgen er zelfs voor dat de de film deze week op de eerste plaats komt te staan in de Belgische Top 10. Dat wil zeggen dat De Kampioenen zelfs ‘Star Wars: The Last Jedi’ voorbijsteken, en dat terwijl die film in heel België getoond wordt. 

Daarmee krijgt regisseur Jan Verheyen de eer om de twee beste presterende Vlaamse films van 2017 op zijn naam te hebben staan. Zijn andere film ′Het Tweede Gelaat’ heeft intussen namelijk iets meer dan 200.000 bezoekers gehad. 

FC De Kampioenen loopt nog even verder in alle Vlaamse steden.

01-01-2018 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen sprake meer van breuk tussen Gerard Picqué en Shakira

Geen sprake meer van breuk tussen Gerard Picqué en Shakira

https://www.mupload.nl/img/cbzywld8d4.jpg

Shakira en Gerard Piqué hadden een romantisch momentje op de luchthaven JFK in New York. En dus lijkt er niets aan van de moeilijkheden die de twee zouden hebben.

De veertig jarige zangeres en de 30-jarige voetballer van FC Barcelona waren in het bijzijn van hun kinderen Milan (4) en Sasha (2), die ook mee Kerstmis vierden in The Big Apple. Eerder deze week werd het viertal ook gespot in het stadion van The Knicks, een van de grootste basketbalteams van New York.

Shakira nam vakantie nadat ze vorige week liet weten dat ze haar ‘El Dorado’ tourne opnieuw oppakt. De popster zegde haar wereldtournee in november noodgedwongen af wegens een bloeding in de stembanden. Ook haar optreden in Sportpaleis werd afgezegd, maar dat staat nu gepland voor 7 juni 2018.

31-12-2017 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ‘FoKKoF’-trui van Barbara Sarafian verkoopt als zoete broodjes: “Mensen mailen me: ik moét die trui hebben”

De ‘FoKKoF’-trui van Barbara Sarafian verkoopt als zoete broodjes: “Mensen mailen me: ik moét die trui hebben”

https://www.mupload.nl/img/iqf9hk.jpg

De ‘FoKKoF’-truien van Barbara Sarafian (49) vliegen de deur uit. De actrice gaf de trui in het afgelopen seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ aan presentator Erik Van Looy. Sindsdien was de voorraad op één namiddag weg.

Het was een van de opvallende momenten uit het afgelopen seizoen van ‘De Slimste mens ter wereld’, Barbara Sarafian die een trui met haar stopwoordje ‘Fokkof’ aan Erik van Looy cadeau deed. “Mensen mailen mij: ik moét die trui hebben”, zegt Sarafian in Het Nieuwsblad. “Dan denk ik: gij hebt het motto van mijn trui nog niet goed begrepen.”

Barbara wil wel benadrukken dat FoKKoF geen agressieve boodschap met zich meedraagt. “Fokkof is een stopwoord van mij, het is zeker niet kwaad bedoeld. Het is meer een manier om te zeggen: Jongens, ken uw prioriteiten.”

31-12-2017 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTO: BV’s en ex-Rode Duivels voetballen voor het goede doel

FOTO: BV’s en ex-Rode Duivels voetballen voor het goede doel

https://www.mupload.nl/img/8u68zyc.jpg

De Belgische voetbalcompetitie ligt even stil door de winterstop, maar dat wil niet zeggen dat er elders niet gevoetbald wordt. Dit weekend verzamelden twee sterrenelftallen met BV’s en ex-Rode Duivels in Gent voor een galawedstrijd voor het goede doel. 

De wedstrijd ging door in het Gentse tolhuis en vormde de apotheose van een vierdaags jeugdtornooi op kunstgras. Heel wat bekende gezichten trokken hun voetbalschoenen aan, goed voor een opbrengst van 3000 euro voor de stichting tegen kanker. Topschutters van de avond werden Kevin Janssens, Erik Van Looy, Filip De Wilde en Danny Boffin.

31-12-2017 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendje Max: “Klaasje heeft een zware voet”

Vriendje Max: “Klaasje heeft een zware voet”

https://www.mupload.nl/img/9tji5q.jpg

Max, het vriendje van Klaasje Meijer van K3, was donderdag te gast in het nieuwe programma ‘Overal K3’ en deed daar een opvallende onthulling. 

“Je bent natuurlijk een meid van de snelheid”, zei hij. “Dat zie ik als we samen naar Formule 1 kijken als je een keertje vrij bent. Maar daarnaast heb je ook een héél zware voet. Als ik bij jou ben en ik kijk naar de post in de brievenbus, dan zit die bomvol. Niet alleen met brieven van fans maar ook met snelheidsboetes”, lacht Max. Klaasje wil graag zo hard gaan als ze wil en dat mag ze binnenkort eens doen op het circuit van Zolder.

Klaasje en Max vieren hun vakantie in Afrika. Daar gingen ze al op safari.

31-12-2017 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het oudejaarsfeestje van Evan Spiegel (Snapchat) mag iets kosten: hij verwacht 5.000 man

Het oudejaarsfeestje van Evan Spiegel (Snapchat) mag iets kosten: hij verwacht 5.000 man

https://www.mupload.nl/img/dekt0zgv.jpg

Snapchat-topman Evan Spiegel trekt de portemonnee voor de ultieme oudejaarsavond voor zijn werknemers. Voor het bedrijfsfeest huurt hij het entertainmentcomplex L.A. Live af. Volgens TMZ kost hem dat vier miljoen dollar, omgerekend 3,3 miljoen euro.

Voor dat bedrag beschikt Spiegel over het Microsoft Theatre en praktisch alle andere zaken en restaurants rondom het Microsoft Square In Los Angeles. Maandenlange voorbereidingen gingen aan dit bedrijfsfeest vooraf. Spiegel (amper 27) heeft voor het feest werknemers van over de hele wereld uitgenodigd.

Snapchat verwacht vijfduizend gasten te ontvangen. Op het terrein staat een dj-toren van 32 meter hoog en er is een vergunning aangevraagd voor een vuurwerkshow. Straten rondom het plein worden afgezet. Ook de jaarlijkse ijsbaan op het plein moest voor het feest wijken.

Drake

TMZ beweert dat Drake komt optreden. Snapchat wil deze surprise-act niet bevestigen. Een woordvoerder laat wel weten dat Evan Spiegel persoonlijk het feest financiert en dat iedereen uitkijkt naar oudejaarsavondviering waarmee het team een jaar van transformatie afsluit.

Voor Evan was het zelf ook een bijzonder jaar. In mei trouwde hij met het Australische model Miranda Kerr. Zij is in verwachting van hun eerste kind. Snap, het bedrijf achter de populaire app Snapchat, ging in maart naar de de beurs in New York.

31-12-2017 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze acteur draagt al 28 jaar dezelfde jas

Deze acteur draagt al 28 jaar dezelfde jas

https://www.mupload.nl/img/u8ppeeakhkd1.jpg

Zeg nu nog dat celebs hun geld verspillen aan de nieuwste designerkledij. Kurt Russell bewijst dat hij dat duidelijk niet doet.

Kurt Russell schitterde recent nog in topfilms als ‘The Hateful Eight’ en ‘Guardians of the Galaxy Volume 2’. Aan centen zal hij dus geen gebrek hebben. Maar dat wil niet zeggen dat de acteur dan maar het geld door deuren en vensters naar buiten kiepert. Zeker aan kledij lijkt hij geen fortuinen te spenderen. Hij is het type dat zijn kleren draagt tot die versleten zijn. Dat bewijst deze geruite jas met wollen kraag. Russell werd voor het eerst in 1989 in die jas gefotografeerd, tijdens een date met zijn vriendin Goldie Hawn. Vorige week dook hij opnieuw op in die jas, tijdens zijn vakantie in Aspen.  Benieuwd of Goldie haar exemplaar uit 1989 nog heeft...

30-12-2017 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halfbroer Meghan Markle over uitspraak prins Harry: “Mijn vader zal diep gekwetst zijn”

Halfbroer Meghan Markle over uitspraak prins Harry: “Mijn vader zal diep gekwetst zijn”

https://www.mupload.nl/img/popflynnbl6.jpg

Meghan Markle bracht vorige week voor het eerst kerst door met de Britse koninklijke familie. “De familie die ze nooit heeft gehad”, vertelde prins Harry daarover in recent interview. Een uitspraak die hard aankwam bij enkele familieleden van Meghan. Eerder deze week reageerde haar halfzus al en nu heeft ook haar halfbroer Thomas Markle Jr. een reactie gegeven: “Mijn vader zal diep gekwetst zijn.”

Woensdag vertelde Harry aan de BBC dat het koppel had genoten van een fantastische kerst. De koninklijke familie vond het geweldig dat de voormalige Amerikaanse actrice aanwezig was. Harry voegde eraan toe dat de koninklijke familie “de familie is die ze nooit heeft gehad.”

Eerder kwam er al reactie van de halfzus van Meghan en nu heeft ook haar halfbroer gereageerd op de uitspraak van prins Harry. Thomas Markle Jr. (51), vertelde aan Daily Mail dat Meghan altijd werd bedolven onder liefde.  De familie komt ook nog geregeld samen, zeker met de feestdagen. Haar vader, Thomas Markle (73), zal volgens haar halfbroer dan ook diep gekwetst zijn door de uitspraak van prins Harry.

Goede familie

Hij vertelt daarbij dat zijn vader, maar ook haar moeder, in de war zullen zijn door de uitspraak van de prins. “Ze heeft altijd een hele goede familie gehad. We waren zo close als maar mogelijk was”, vertelt Thomas. “Ze was echt bevoorrecht, ze kreeg alles wat ze maar wilde. We deden alles wat we konden om toch te kunnen samenkomen voor de feestdagen.” 

Volgens haar halfbroer wijdde zijn vader het merendeel van zijn tijd aan zijn dochter. “Hij zorgde ervoor dat ze alles had wat ze nodig had om succesvol te zijn, om te komen waar ze vandaag staat.” 

Mexico

De ouders van Meghan gingen uit elkaar toen Meghan amper zes jaar oud was. Doria Ragland, de moeder van Meghan, woont in Los Angeles en kon al kennismaken met haar toekomstige schoonzoon. Meghan’s vader woont in Mexico en heeft de kans nog niet gehad om de verloofde van zijn dochter te ontmoeten. 

30-12-2017 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Miss België is niet gewoon een mooie lach, maar een missie die je moet vervullen”: finalistes Alexia en Britany stellen zich voor in bikinishoot

“Miss België is niet gewoon een mooie lach, maar een missie die je moet vervullen”: finalistes Alexia en Britany stellen zich voor in bikinishoot

https://www.mupload.nl/img/1d541v62o.jpg

Alexia Coussement weet dat haar diploma geschiedenis uitstekend van pas gaat komen om ons land te vertegenwoordigen als Miss België. Juriste Britany Thiry is ook al afgestudeerd en wil zich verder specialiseren in arbeidsrecht. Miss België is voor haar “niet gewoon een mooie lach, maar een missie die je moet vervullen”.

30-12-2017 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontroerende beelden: Karen Damen bezoekt Esten, die aan zeldzame ziekte lijdt

Ontroerende beelden: Karen Damen bezoekt Esten, die aan zeldzame ziekte lijdt

https://www.mupload.nl/img/erh7g2p9ixi6s.jpg

De achtjarige Esten lijdt aan de zeldzame stofwisselingsziekte X-ALD. Hij moet vaak zware behandelingen ondergaan maar dat houdt hem niet tegen zijn droom na te streven: beroemd worden. Karen Damen brengt hem een bezoekje.

30-12-2017 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tragisch eindejaar voor ‘Familie’-fans: valt er nog een dode?

Tragisch eindejaar voor ‘Familie’-fans: valt er nog een dode?

https://www.mupload.nl/img/wg2gu9p9y6us.jpg

2017 eindigt dramatisch voor de kijkers van ‘Familie’. Eerder deze week stierf de ex van Mieke al in de VTM-soap, maar vanavond stuikte ook Jan Van den Bossche in elkaar. Pas maandag wordt duidelijk of hij nog leeft.

Dat er deze week onheil in de lucht hing, was voor veel kijkers wel duidelijk, want heel wat verhaallijnen groeien duidelijk naar een climax. Maar dat het zo dramatisch zou worden, is toch een verrassing. De ‘Familie’-fans hebben nog maar net de dood verwerkt van de sympathieke Wim (David Michiels), die van een stelling was gevallen of geduwd. De ziekenhuisscène waarbij dochter Lieselotje met tranen in de ogen afscheid nam van haar papa, zorgde bij heel wat soapliefhebbers ongetwijfeld voor een serieuze krop in de keel.

Maar de makers van ‘Familie’ hadden voor deze week dus nog meer drama in petto. In het slotbeeld van de laatste aflevering van het jaar zakte Jan Van den Bossche (Jef De Smedt) in elkaar. Het werd hem duidelijk allemaal te veel. De oververmoeide cafébaas sukkelde al weken met een vuile hoest, maar had ook ferme kopzorgen door de openbare verkoop van zijn café Jan & Alleman. Zijn ex Linda aast immers op zijn geld. Werd dit alles hem fataal?

Onlangs raakte bekend dat na het verdwijnen van Simon, Ronald en Linda eerder dit seizoen uit ‘Familie’, binnenkort ook Leen Van den Bossche de reeks zal verlaten. Op hun fansites klaagden nogal wat kijkers over die gang van zaken met termen als ‘leegloop’ en ‘wie schiet er straks nog over?’ Van de originele Van den Bossches blijven er alsmaar minder familieleden over. Verdwijnt Jan, een van de weinige resterende pioniers, nu ook nog eens? ‘Familie’ zet het nieuwe jaar met die vraag wel onverwacht spannend in.

30-12-2017 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Game Of Thrones’-acteur bestolen in Kaapstad

‘Game Of Thrones’-acteur bestolen in Kaapstad

https://www.mupload.nl/img/jnd4cj5vib6.jpg

De Britse acteur Richard E. Grant is bestolen in Kaapstad. De zestigjarige acteur raakte zijn pas gepinde geld kwijt bij een geldautomaat, tijdens een vakantie in Zuid-Afrika.

Op Twitter schrijft de Game of Thrones-acteur: “Ik voel me een heuse sufferd, want ik ben beroofd bij een geldautomaat in Kaapstad. Grrrrrr”. Hij vertelt er niet bij hoeveel de buit bedraagt. Hij probeert het incident snel te vergeten, getuige een selfie vanaf het strand met zijn dochter Olivia. “Laatste dag van de vakantie op Clifton Beach om de tegenvallers in het leven glad te strijken.”

Grant belandde in Kaapstad na een familiebezoek in Swaziland, waar hij de kerstdagen doorbracht. Grant is in Swaziland geboren en heeft een dubbele nationaliteit.

29-12-2017 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na jaren in de psychiatrie: Amanda Bynes maakt comeback in 2018

Na jaren in de psychiatrie: Amanda Bynes maakt comeback in 2018

https://www.mupload.nl/img/0vsdesdgl4.jpg

Voor wie dacht dat actrice Amanda Bynes compleet van de radar is verdwenen: think again. Want na al haar problemen uit het verleden is de actrice nu eindelijk klaar om in 2018 weer naar het grote scherm terug te keren. “Ik ben er 100% klaar voor”, zegt ze via haar advocaat. 

2018 moet nog beginnen, maar belooft nu al het grote jaar te worden voor de 31-jarige Amanda Bynes. Ze kijkt er volgens haar advocaat in de eerste plaats enorm naar uit het nieuwe jaar met haar vriendinnen in te zetten. Amanda wil de komende maanden ook haar opleiding aan het Fashion Institute of Design and Merchandising in Californië afwerken. Bovendien wil ze opnieuw beginnen acteren.

Eindelijk nuchter

Het laatste wat we van haar zagen, was ‘Easy A’ uit 2010. Daarna verbleef ze jaren in de psychiatrie met een zware alcoholverslaving. Op Twitter dreigde een losgeslagen Amanda er zelfs mee haar eigen vader te vermoorden. “Ik heb nog niet besloten hoe ik hem wil vermoorden, ik geloof niet in moord”, zegt Amanada in een gelekt filmpje op internet. “Maar niks zou me meer plezier geven dan zijn keel doorsnijden. Als jouw vader mijn vader was, dan zou je begrijpen waarom je zijn polsen door zou willen snijden.”

Amanda’s ouders kregen de financiële voogdij over hun dochter zolang ze geestelijk niet in orde was. Pas in juni van dit jaar kreeg ze weer de controle over haar financiën. Toen besloot ze dat ze weer wilde gaan werken. Ze is nu meer dan drie jaar nuchter, en vastbesloten een frisse start te maken.

29-12-2017 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conservatieve Britse start petitie tegen ‘respectloze’ Meghan Markle: “Geef haar alstublieft géén titel”

Conservatieve Britse start petitie tegen ‘respectloze’ Meghan Markle: “Geef haar alstublieft géén titel”

https://www.mupload.nl/img/551y13irrx5v.jpg

Dat de Britse prins Harry en Meghan Markle gaan trouwen, weet intussen iedereen. Maar niet alle Britten zijn daarmee opgezet. In Groot-Brittannië gaat op dit moment een opmerkelijke petitie rond. 

Volgens enkele misnoegde Britten, geleid door de conservatieve Londense Louisa Pawsey, is Meghan Markle “ongeschikt” om straks een echte royal te worden. Ze eisen dat zij geen officiële titel krijgt wanneer ze met prins Harry is getrouwd. De petitie stelt dat Markle de koninklijke familie te schande maakt. 

“Wij, de ondergetekenden, zijn van mening dat Meghan Markle ongeschikt is om deel uit te maken van de koninklijke familie en een officiële titel te krijgen. Ze heeft zich respectloos getoond door gekke bekken te trekken en haar tong uit te steken naar toeschouwers tijdens haar eerste publieke optreden met de Queen”, staat er te lezen. 

Overspel

De ondertekenaars menen ook te weten dat “soldaten ontslag nemen uit schaamte omdat ze naaktfoto’s van Markle in hun kazernes hadden hangen”. “Die foto’s maken haar land te schande en haarzelf tot mikpunt van spot”, lezen we in de petitie. “Markles eerdere scheidingen en overspel overtuigen ons ervan dat zij Harry niet trouw zal kunnen blijven.”

Voorlopig lijkt het echter niet zo’n vaart te zullen lopen met de petitie. Ze werd nog maar door zo’n 450 mensen ondertekend. Van Harry en Meghan wordt verwacht dat ze de hertog en hertogin van Sussex worden, maar die titel moeten ze nog persoonlijk van de koningin krijgen.

29-12-2017 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!