Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste “Star Wars”-film bracht al meer dan miljard dollar op

Nieuwste “Star Wars”-film bracht al meer dan miljard dollar op

https://www.mupload.nl/img/y46eeyz.jpg

Drie weken nadat hij in de zalen is gekomen, heeft de film ‘Star Wars: The Last Jedi’ al meer dan een miljard dollar aan inkomsten verzameld. Dat heeft Disney bevestigd.

Het achtste deel van de sciencefictionsaga van George Lucas stond op 31 december naar schatting op 1,040 miljard dollar (866 miljoen euro) inkomsten. Daarmee staat de film op een voorlopige 24ste plaats in de ranglijst van meest succesvolle films ooit, net voor ‘Despicable Me 3’ (in het Nederlands ‘Verschrikkelijke ikke 3’), ook uit 2017.

Verwacht wordt dat ‘Star Wars: The Last Jedi’ nog een heel aantal plaatsen zal opschuiven in de ranglijst. De film moet bijvoorbeeld nog uitkomen in China. In zijn openingsweekend bracht de nieuwste Star Wars alvast 220 miljoen dollar op in de Verenigde Staten en Canada. Alleen zijn voorganger ‘Star Wars: The Force Awakens’ deed het in 2015 beter. Deze laatste schopte het tot de op twee na meest succesvolle film aller tijden (met 2,07 miljard dollar inkomsten).

De meest succesvolle film aller tijden is ‘Avatar’ (2009). Die bracht wereldwijd 2,79 miljard dollar in het laatje. Op plaats twee staat ‘Titanic’ (2,19 miljard). FUL/(LOD)/

01-01-2018 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kampioenen redden de meubels voor Vlaamse film 2017

De Kampioenen redden de meubels voor Vlaamse film 2017

https://www.mupload.nl/img/xaal0qguvc.jpg

De Vlaamse film kreeg heel wat klappen in 2017. ‘FC De Kampioenen Forever’ zorgde op de valreep echter voor een klein lichtpuntje. De film overschreed gisteren de kaap van 300.000 betalende bezoekers. Daardoor kon het Vlaams Audiovisueel Fonds haar statistieken toch nog wat aanpassen.

‘FC De Kampioenen Forever’ was zonder twijfel de best bezochte Vlaamse film van 2017. De Vlaamse bezoekcijfers zorgen er zelfs voor dat de de film deze week op de eerste plaats komt te staan in de Belgische Top 10. Dat wil zeggen dat De Kampioenen zelfs ‘Star Wars: The Last Jedi’ voorbijsteken, en dat terwijl die film in heel België getoond wordt. 

Daarmee krijgt regisseur Jan Verheyen de eer om de twee beste presterende Vlaamse films van 2017 op zijn naam te hebben staan. Zijn andere film ′Het Tweede Gelaat’ heeft intussen namelijk iets meer dan 200.000 bezoekers gehad. 

FC De Kampioenen loopt nog even verder in alle Vlaamse steden.

01-01-2018 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen sprake meer van breuk tussen Gerard Picqué en Shakira

Geen sprake meer van breuk tussen Gerard Picqué en Shakira

https://www.mupload.nl/img/cbzywld8d4.jpg

Shakira en Gerard Piqué hadden een romantisch momentje op de luchthaven JFK in New York. En dus lijkt er niets aan van de moeilijkheden die de twee zouden hebben.

De veertig jarige zangeres en de 30-jarige voetballer van FC Barcelona waren in het bijzijn van hun kinderen Milan (4) en Sasha (2), die ook mee Kerstmis vierden in The Big Apple. Eerder deze week werd het viertal ook gespot in het stadion van The Knicks, een van de grootste basketbalteams van New York.

Shakira nam vakantie nadat ze vorige week liet weten dat ze haar ‘El Dorado’ tourne opnieuw oppakt. De popster zegde haar wereldtournee in november noodgedwongen af wegens een bloeding in de stembanden. Ook haar optreden in Sportpaleis werd afgezegd, maar dat staat nu gepland voor 7 juni 2018.

31-12-2017 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ‘FoKKoF’-trui van Barbara Sarafian verkoopt als zoete broodjes: “Mensen mailen me: ik moét die trui hebben”

De ‘FoKKoF’-trui van Barbara Sarafian verkoopt als zoete broodjes: “Mensen mailen me: ik moét die trui hebben”

https://www.mupload.nl/img/iqf9hk.jpg

De ‘FoKKoF’-truien van Barbara Sarafian (49) vliegen de deur uit. De actrice gaf de trui in het afgelopen seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ aan presentator Erik Van Looy. Sindsdien was de voorraad op één namiddag weg.

Het was een van de opvallende momenten uit het afgelopen seizoen van ‘De Slimste mens ter wereld’, Barbara Sarafian die een trui met haar stopwoordje ‘Fokkof’ aan Erik van Looy cadeau deed. “Mensen mailen mij: ik moét die trui hebben”, zegt Sarafian in Het Nieuwsblad. “Dan denk ik: gij hebt het motto van mijn trui nog niet goed begrepen.”

Barbara wil wel benadrukken dat FoKKoF geen agressieve boodschap met zich meedraagt. “Fokkof is een stopwoord van mij, het is zeker niet kwaad bedoeld. Het is meer een manier om te zeggen: Jongens, ken uw prioriteiten.”

31-12-2017 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTO: BV’s en ex-Rode Duivels voetballen voor het goede doel

FOTO: BV’s en ex-Rode Duivels voetballen voor het goede doel

https://www.mupload.nl/img/8u68zyc.jpg

De Belgische voetbalcompetitie ligt even stil door de winterstop, maar dat wil niet zeggen dat er elders niet gevoetbald wordt. Dit weekend verzamelden twee sterrenelftallen met BV’s en ex-Rode Duivels in Gent voor een galawedstrijd voor het goede doel. 

De wedstrijd ging door in het Gentse tolhuis en vormde de apotheose van een vierdaags jeugdtornooi op kunstgras. Heel wat bekende gezichten trokken hun voetbalschoenen aan, goed voor een opbrengst van 3000 euro voor de stichting tegen kanker. Topschutters van de avond werden Kevin Janssens, Erik Van Looy, Filip De Wilde en Danny Boffin.

31-12-2017 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendje Max: “Klaasje heeft een zware voet”

Vriendje Max: “Klaasje heeft een zware voet”

https://www.mupload.nl/img/9tji5q.jpg

Max, het vriendje van Klaasje Meijer van K3, was donderdag te gast in het nieuwe programma ‘Overal K3’ en deed daar een opvallende onthulling. 

“Je bent natuurlijk een meid van de snelheid”, zei hij. “Dat zie ik als we samen naar Formule 1 kijken als je een keertje vrij bent. Maar daarnaast heb je ook een héél zware voet. Als ik bij jou ben en ik kijk naar de post in de brievenbus, dan zit die bomvol. Niet alleen met brieven van fans maar ook met snelheidsboetes”, lacht Max. Klaasje wil graag zo hard gaan als ze wil en dat mag ze binnenkort eens doen op het circuit van Zolder.

Klaasje en Max vieren hun vakantie in Afrika. Daar gingen ze al op safari.

31-12-2017 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het oudejaarsfeestje van Evan Spiegel (Snapchat) mag iets kosten: hij verwacht 5.000 man

Het oudejaarsfeestje van Evan Spiegel (Snapchat) mag iets kosten: hij verwacht 5.000 man

https://www.mupload.nl/img/dekt0zgv.jpg

Snapchat-topman Evan Spiegel trekt de portemonnee voor de ultieme oudejaarsavond voor zijn werknemers. Voor het bedrijfsfeest huurt hij het entertainmentcomplex L.A. Live af. Volgens TMZ kost hem dat vier miljoen dollar, omgerekend 3,3 miljoen euro.

Voor dat bedrag beschikt Spiegel over het Microsoft Theatre en praktisch alle andere zaken en restaurants rondom het Microsoft Square In Los Angeles. Maandenlange voorbereidingen gingen aan dit bedrijfsfeest vooraf. Spiegel (amper 27) heeft voor het feest werknemers van over de hele wereld uitgenodigd.

Snapchat verwacht vijfduizend gasten te ontvangen. Op het terrein staat een dj-toren van 32 meter hoog en er is een vergunning aangevraagd voor een vuurwerkshow. Straten rondom het plein worden afgezet. Ook de jaarlijkse ijsbaan op het plein moest voor het feest wijken.

Drake

TMZ beweert dat Drake komt optreden. Snapchat wil deze surprise-act niet bevestigen. Een woordvoerder laat wel weten dat Evan Spiegel persoonlijk het feest financiert en dat iedereen uitkijkt naar oudejaarsavondviering waarmee het team een jaar van transformatie afsluit.

Voor Evan was het zelf ook een bijzonder jaar. In mei trouwde hij met het Australische model Miranda Kerr. Zij is in verwachting van hun eerste kind. Snap, het bedrijf achter de populaire app Snapchat, ging in maart naar de de beurs in New York.

31-12-2017 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze acteur draagt al 28 jaar dezelfde jas

Deze acteur draagt al 28 jaar dezelfde jas

https://www.mupload.nl/img/u8ppeeakhkd1.jpg

Zeg nu nog dat celebs hun geld verspillen aan de nieuwste designerkledij. Kurt Russell bewijst dat hij dat duidelijk niet doet.

Kurt Russell schitterde recent nog in topfilms als ‘The Hateful Eight’ en ‘Guardians of the Galaxy Volume 2’. Aan centen zal hij dus geen gebrek hebben. Maar dat wil niet zeggen dat de acteur dan maar het geld door deuren en vensters naar buiten kiepert. Zeker aan kledij lijkt hij geen fortuinen te spenderen. Hij is het type dat zijn kleren draagt tot die versleten zijn. Dat bewijst deze geruite jas met wollen kraag. Russell werd voor het eerst in 1989 in die jas gefotografeerd, tijdens een date met zijn vriendin Goldie Hawn. Vorige week dook hij opnieuw op in die jas, tijdens zijn vakantie in Aspen.  Benieuwd of Goldie haar exemplaar uit 1989 nog heeft...

30-12-2017 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halfbroer Meghan Markle over uitspraak prins Harry: “Mijn vader zal diep gekwetst zijn”

Halfbroer Meghan Markle over uitspraak prins Harry: “Mijn vader zal diep gekwetst zijn”

https://www.mupload.nl/img/popflynnbl6.jpg

Meghan Markle bracht vorige week voor het eerst kerst door met de Britse koninklijke familie. “De familie die ze nooit heeft gehad”, vertelde prins Harry daarover in recent interview. Een uitspraak die hard aankwam bij enkele familieleden van Meghan. Eerder deze week reageerde haar halfzus al en nu heeft ook haar halfbroer Thomas Markle Jr. een reactie gegeven: “Mijn vader zal diep gekwetst zijn.”

Woensdag vertelde Harry aan de BBC dat het koppel had genoten van een fantastische kerst. De koninklijke familie vond het geweldig dat de voormalige Amerikaanse actrice aanwezig was. Harry voegde eraan toe dat de koninklijke familie “de familie is die ze nooit heeft gehad.”

Eerder kwam er al reactie van de halfzus van Meghan en nu heeft ook haar halfbroer gereageerd op de uitspraak van prins Harry. Thomas Markle Jr. (51), vertelde aan Daily Mail dat Meghan altijd werd bedolven onder liefde.  De familie komt ook nog geregeld samen, zeker met de feestdagen. Haar vader, Thomas Markle (73), zal volgens haar halfbroer dan ook diep gekwetst zijn door de uitspraak van prins Harry.

Goede familie

Hij vertelt daarbij dat zijn vader, maar ook haar moeder, in de war zullen zijn door de uitspraak van de prins. “Ze heeft altijd een hele goede familie gehad. We waren zo close als maar mogelijk was”, vertelt Thomas. “Ze was echt bevoorrecht, ze kreeg alles wat ze maar wilde. We deden alles wat we konden om toch te kunnen samenkomen voor de feestdagen.” 

Volgens haar halfbroer wijdde zijn vader het merendeel van zijn tijd aan zijn dochter. “Hij zorgde ervoor dat ze alles had wat ze nodig had om succesvol te zijn, om te komen waar ze vandaag staat.” 

Mexico

De ouders van Meghan gingen uit elkaar toen Meghan amper zes jaar oud was. Doria Ragland, de moeder van Meghan, woont in Los Angeles en kon al kennismaken met haar toekomstige schoonzoon. Meghan’s vader woont in Mexico en heeft de kans nog niet gehad om de verloofde van zijn dochter te ontmoeten. 

30-12-2017 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Miss België is niet gewoon een mooie lach, maar een missie die je moet vervullen”: finalistes Alexia en Britany stellen zich voor in bikinishoot

“Miss België is niet gewoon een mooie lach, maar een missie die je moet vervullen”: finalistes Alexia en Britany stellen zich voor in bikinishoot

https://www.mupload.nl/img/1d541v62o.jpg

Alexia Coussement weet dat haar diploma geschiedenis uitstekend van pas gaat komen om ons land te vertegenwoordigen als Miss België. Juriste Britany Thiry is ook al afgestudeerd en wil zich verder specialiseren in arbeidsrecht. Miss België is voor haar “niet gewoon een mooie lach, maar een missie die je moet vervullen”.

30-12-2017 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontroerende beelden: Karen Damen bezoekt Esten, die aan zeldzame ziekte lijdt

Ontroerende beelden: Karen Damen bezoekt Esten, die aan zeldzame ziekte lijdt

https://www.mupload.nl/img/erh7g2p9ixi6s.jpg

De achtjarige Esten lijdt aan de zeldzame stofwisselingsziekte X-ALD. Hij moet vaak zware behandelingen ondergaan maar dat houdt hem niet tegen zijn droom na te streven: beroemd worden. Karen Damen brengt hem een bezoekje.

30-12-2017 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tragisch eindejaar voor ‘Familie’-fans: valt er nog een dode?

Tragisch eindejaar voor ‘Familie’-fans: valt er nog een dode?

https://www.mupload.nl/img/wg2gu9p9y6us.jpg

2017 eindigt dramatisch voor de kijkers van ‘Familie’. Eerder deze week stierf de ex van Mieke al in de VTM-soap, maar vanavond stuikte ook Jan Van den Bossche in elkaar. Pas maandag wordt duidelijk of hij nog leeft.

Dat er deze week onheil in de lucht hing, was voor veel kijkers wel duidelijk, want heel wat verhaallijnen groeien duidelijk naar een climax. Maar dat het zo dramatisch zou worden, is toch een verrassing. De ‘Familie’-fans hebben nog maar net de dood verwerkt van de sympathieke Wim (David Michiels), die van een stelling was gevallen of geduwd. De ziekenhuisscène waarbij dochter Lieselotje met tranen in de ogen afscheid nam van haar papa, zorgde bij heel wat soapliefhebbers ongetwijfeld voor een serieuze krop in de keel.

Maar de makers van ‘Familie’ hadden voor deze week dus nog meer drama in petto. In het slotbeeld van de laatste aflevering van het jaar zakte Jan Van den Bossche (Jef De Smedt) in elkaar. Het werd hem duidelijk allemaal te veel. De oververmoeide cafébaas sukkelde al weken met een vuile hoest, maar had ook ferme kopzorgen door de openbare verkoop van zijn café Jan & Alleman. Zijn ex Linda aast immers op zijn geld. Werd dit alles hem fataal?

Onlangs raakte bekend dat na het verdwijnen van Simon, Ronald en Linda eerder dit seizoen uit ‘Familie’, binnenkort ook Leen Van den Bossche de reeks zal verlaten. Op hun fansites klaagden nogal wat kijkers over die gang van zaken met termen als ‘leegloop’ en ‘wie schiet er straks nog over?’ Van de originele Van den Bossches blijven er alsmaar minder familieleden over. Verdwijnt Jan, een van de weinige resterende pioniers, nu ook nog eens? ‘Familie’ zet het nieuwe jaar met die vraag wel onverwacht spannend in.

30-12-2017 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Game Of Thrones’-acteur bestolen in Kaapstad

‘Game Of Thrones’-acteur bestolen in Kaapstad

https://www.mupload.nl/img/jnd4cj5vib6.jpg

De Britse acteur Richard E. Grant is bestolen in Kaapstad. De zestigjarige acteur raakte zijn pas gepinde geld kwijt bij een geldautomaat, tijdens een vakantie in Zuid-Afrika.

Op Twitter schrijft de Game of Thrones-acteur: “Ik voel me een heuse sufferd, want ik ben beroofd bij een geldautomaat in Kaapstad. Grrrrrr”. Hij vertelt er niet bij hoeveel de buit bedraagt. Hij probeert het incident snel te vergeten, getuige een selfie vanaf het strand met zijn dochter Olivia. “Laatste dag van de vakantie op Clifton Beach om de tegenvallers in het leven glad te strijken.”

Grant belandde in Kaapstad na een familiebezoek in Swaziland, waar hij de kerstdagen doorbracht. Grant is in Swaziland geboren en heeft een dubbele nationaliteit.

29-12-2017 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na jaren in de psychiatrie: Amanda Bynes maakt comeback in 2018

Na jaren in de psychiatrie: Amanda Bynes maakt comeback in 2018

https://www.mupload.nl/img/0vsdesdgl4.jpg

Voor wie dacht dat actrice Amanda Bynes compleet van de radar is verdwenen: think again. Want na al haar problemen uit het verleden is de actrice nu eindelijk klaar om in 2018 weer naar het grote scherm terug te keren. “Ik ben er 100% klaar voor”, zegt ze via haar advocaat. 

2018 moet nog beginnen, maar belooft nu al het grote jaar te worden voor de 31-jarige Amanda Bynes. Ze kijkt er volgens haar advocaat in de eerste plaats enorm naar uit het nieuwe jaar met haar vriendinnen in te zetten. Amanda wil de komende maanden ook haar opleiding aan het Fashion Institute of Design and Merchandising in Californië afwerken. Bovendien wil ze opnieuw beginnen acteren.

Eindelijk nuchter

Het laatste wat we van haar zagen, was ‘Easy A’ uit 2010. Daarna verbleef ze jaren in de psychiatrie met een zware alcoholverslaving. Op Twitter dreigde een losgeslagen Amanda er zelfs mee haar eigen vader te vermoorden. “Ik heb nog niet besloten hoe ik hem wil vermoorden, ik geloof niet in moord”, zegt Amanada in een gelekt filmpje op internet. “Maar niks zou me meer plezier geven dan zijn keel doorsnijden. Als jouw vader mijn vader was, dan zou je begrijpen waarom je zijn polsen door zou willen snijden.”

Amanda’s ouders kregen de financiële voogdij over hun dochter zolang ze geestelijk niet in orde was. Pas in juni van dit jaar kreeg ze weer de controle over haar financiën. Toen besloot ze dat ze weer wilde gaan werken. Ze is nu meer dan drie jaar nuchter, en vastbesloten een frisse start te maken.

29-12-2017 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conservatieve Britse start petitie tegen ‘respectloze’ Meghan Markle: “Geef haar alstublieft géén titel”

Conservatieve Britse start petitie tegen ‘respectloze’ Meghan Markle: “Geef haar alstublieft géén titel”

https://www.mupload.nl/img/551y13irrx5v.jpg

Dat de Britse prins Harry en Meghan Markle gaan trouwen, weet intussen iedereen. Maar niet alle Britten zijn daarmee opgezet. In Groot-Brittannië gaat op dit moment een opmerkelijke petitie rond. 

Volgens enkele misnoegde Britten, geleid door de conservatieve Londense Louisa Pawsey, is Meghan Markle “ongeschikt” om straks een echte royal te worden. Ze eisen dat zij geen officiële titel krijgt wanneer ze met prins Harry is getrouwd. De petitie stelt dat Markle de koninklijke familie te schande maakt. 

“Wij, de ondergetekenden, zijn van mening dat Meghan Markle ongeschikt is om deel uit te maken van de koninklijke familie en een officiële titel te krijgen. Ze heeft zich respectloos getoond door gekke bekken te trekken en haar tong uit te steken naar toeschouwers tijdens haar eerste publieke optreden met de Queen”, staat er te lezen. 

Overspel

De ondertekenaars menen ook te weten dat “soldaten ontslag nemen uit schaamte omdat ze naaktfoto’s van Markle in hun kazernes hadden hangen”. “Die foto’s maken haar land te schande en haarzelf tot mikpunt van spot”, lezen we in de petitie. “Markles eerdere scheidingen en overspel overtuigen ons ervan dat zij Harry niet trouw zal kunnen blijven.”

Voorlopig lijkt het echter niet zo’n vaart te zullen lopen met de petitie. Ze werd nog maar door zo’n 450 mensen ondertekend. Van Harry en Meghan wordt verwacht dat ze de hertog en hertogin van Sussex worden, maar die titel moeten ze nog persoonlijk van de koningin krijgen.

29-12-2017 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ leeft nu van een uitkering

Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ leeft nu van een uitkering

https://www.mupload.nl/img/do0solp.jpg

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie uit het Q2-programma ‘Oh Oh Cherso’, leeft nu van een uitkering. Dat vertelt de realityster in een video op het YouTube-kanaal van plastisch chirurg Diana Gabriels, die eerder de billen van ‘Temptation’-verleidster Pommeline onder handen nam.

Nog niet zo heel lang geleden leefde Barbie een heel ander leven, met veel geld en rijkdom. Die tijden van weelde zijn voorbij, maar dat maakt haar niet uit. “Toen ik alles had, villa’s, geld, was ik zo ongelukkig. Nu kan ik mezelf zijn, de kinderen zijn gelukkig en ik kan de kleine dingen waarderen.”

Toch zit Barbie met een probleem. “Ik ben op zoek naar een andere woning. Mijn ouders helpen me met het betalen van mijn huidige huis, het kost namelijk duizend euro per maand. Ik woon in een eengezinswoning en wil kleiner gaan wonen.”

Of het Barbie gaat lukken om een nieuwe huurder te vinden voor haar huidige huis is nog maar de vraag. Na haar scheiding verfde ze het huis namelijk helemaal roze.  ‘Samant’ bestelde ook roze meubels; zelfs de waterkoker en haar pannensets hebben haar favoriete kleur.

‘Bevrijding’

Na meerdere realityseries over haar leven is Barbie inmiddels van de buis verdwenen. De laatste serie ging over het einde van het onstuimige huwelijk met Michael van der Plas. “Als je voor tv werkt, dan word je geleefd. Je moet soms dingen doen waar je niet achter staat”, vertelt de 28-jarige blondine. “Sinds de realityseries zijn gestopt, voel ik me eigenlijk bevrijd.”

Samantha kreeg twee kinderen met Michael: Angelina (5) en Milano (2). Sinds de scheiding eind vorig jaar bouwt Michael zijn leven op in Spanje, de kinderen wonen bij hun moeder.

29-12-2017 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah Winfrey, een hallucinant portret: van verkracht en mishandeld kind tot steenrijke powervrouw

Oprah Winfrey, een hallucinant portret: van verkracht en mishandeld kind tot steenrijke powervrouw

https://www.mupload.nl/img/3gs2f9z.jpg

Een superster, gul voor goede doelen, zo rijk als de zee diep is. Oprah Winfrey is één van de meest geliefde en invloedrijke Amerikanen van het moment. Maar ooit was het anders. Oprah zoals je haar nog niet kent.

Oprah mag zich ’s werelds allereerste zwarte vrouwelijke miljardair noemen. Het contrast met haar armoedige kinderjaren kon niet groter zijn. Oprah werd geboren als Orpah (omdat niemand haar naam correct uitsprak, werd dat algauw ‘Oprah’) in een klein stadje in het zuiden van de VS. Haar ouders waren ongehuwd en veel te jong. Vader Vernon, een soldaat, was 20, moeder Vernita, een huismeid, amper 18. Het gezin kwam amper rond, mooie kleren zaten er niet in voor de kleine Oprah. Kinderen lachten haar uit met de overalls van aardappelzakken die haar moeder voor haar naaide. “Sack Girl” werd ze spottend genoemd. Haar speelkameraadjes waren kakkerlakken...

Verkracht

Op haar negende werd Oprah verkracht door een 19-jarige neef. Jaren later onderging ze hetzelfde lot nog enkele keren, door een familievriend en een oom. Oprah vertelde in 2012 in een interview met David Letterman over het fysieke en emotionele misbruik door haar familie

“Ik ging met een emmer water halen in de waterput. Ik was met mijn vingers in het water aan het spelen, en dat stond mijn grootmoeder niet aan. Ze sloeg me zo hard met een zweep, het bloed stroomde uit de striemen op m’n rug. Toen ik mijn jurk weer aantrok, hing die binnen de kortste keren vol bloed. En kreeg ik opnieuw van de zweep.” 

Op haar veertiende raakte Oprah zwanger, maar het kindje kwam te vroeg en stierf kort na de geboorte.

1-aprilgrap

In 1974 kreeg Oprah haar eerste job als nieuwlezeres voor een tv-zender in Nashville. Op haar 20ste zorgde ze zo al voor een primeur: Oprah was het allereerste vrouwelijke Afro-Amerikaanse nieuwsanker.

Twee jaar later verhuisde ze naar Baltimore, waar ze co-nieuwsanker van de legendarische Jerry Turner werd. Een hoge positie voor een 22-jarige zwarte vrouw in die tijd. Ze zou 22.000 dollar per jaar verdienen, wat overeenkomt met zo’n 95.000 dollar (80.000 euro) nu. Een pak geld, maar Oprah kreeg de kans niet om een jaar uit te doen.

Turner wilde immers niet werken met een 22-jarig onervaren wicht uit Tennessee. Acht maanden nadat ze haar contract had getekend, werd Oprah ontslagen bij de nieuwsdienst. “Het was op 1 april 1977, ik weet het nog goed”, aldus de presentatrice. “De grote baas riep me in zijn bureau. Ik dacht dat het een 1-aprilgrap was toen hij zei dat hij “grotere plannen met me had”. Ik kreeg een anonieme voice-overjob in het ochtendblok.”

Dr. Phil

In 1978 werd Oprah copresentatrice van ‘People Are Talking’. Toen ze begin jaren 80 hoorde dat er in Chicago een host voor een ochtendshow werd gezocht, stuurde ze prompt een auditietape op. In 1986 ging de eerste ‘Oprah Winfrey Show’ op antenne, die 25 jaar een vaste waarde zou blijven en van Oprah de onbetwiste talkshowkoningin maakte. 

Nog in ’86 richtte ze Harpo Productions op. Harpo - Oprah achterstevoren gespeld - is een mediagigant in de VS. Het bedrijf geeft o.a. ′O, the Oprah Magazine’ uit en is mede-eigenaar van The Oprah Winfrey Network, dat ruim 82 miljoen gezinnen bereikt. ′Dr. Phil’ is één van de programma’s die door Oprahs bedrijf worden gemaakt.

Dr. Phil

In 1978 werd Oprah copresentatrice van ‘People Are Talking’. Toen ze begin jaren 80 hoorde dat er in Chicago een host voor een ochtendshow werd gezocht, stuurde ze prompt een auditietape op. In 1986 ging de eerste ‘Oprah Winfrey Show’ op antenne, die 25 jaar een vaste waarde zou blijven en van Oprah de onbetwiste talkshowkoningin maakte. 

Nog in ’86 richtte ze Harpo Productions op. Harpo - Oprah achterstevoren gespeld - is een mediagigant in de VS. Het bedrijf geeft o.a. ′O, the Oprah Magazine’ uit en is mede-eigenaar van The Oprah Winfrey Network, dat ruim 82 miljoen gezinnen bereikt. ′Dr. Phil’ is één van de programma’s die door Oprahs bedrijf worden gemaakt.

Oprahs waterfactuur in Montecito bedroeg in 2013 liefst 105.000 euro. Tijdens de grote droogte van 2014 liet ze vrachtwagens met water aanrukken om haar tuin groen te houden.

Ze bezit ook grond en huizen op Hawaï en een woning van 12 miljoen euro in de bergen van Colorado. Verplaatsen doet ze zich bij voorkeur met haar peperdure super-de-luxe privéjet.

iPads, diamanten en muffins

Oprah, derde rijkste selfmade woman in de VS, weet hoe ze een cent kan bijverdienen. In 2006 kocht ze - anoniem - een schilderij van Gustav Klimt. Tien jaar later verkocht ze het weer aan een Chinese verzamelaar. Met een mooie 60 miljoen euro winst. 

Maar ze geeft ze ook graag uit. Wanneer queen Oprah zin heeft in muffins, laat ze die per expres overvliegen van haar favoriete bakkerij in Napa Valley. Ook voor anderen is ze gul. Wie kent de legendarische shows niet waarin Oprah haar publiek met de meest waanzinnige geschenken bedacht? Volkswagen Beetles, tripjes naar Disneyland, iPads, diamanten oorringen... Tussen 2002 en 2011 zou ze voor zo’n 20 miljoen euro aan cadeaus hebben uitgedeeld. 

Eigen school

In Henley-on-klip, Zuid-Afrika, richtte ze een internaat op voor kansarme meisjes. Oprah betaalt alles, van lesmateriaal tot sokken, uniformen en beugels. Toen één van de leerlingen gewond raakte in een verkeersongeluk, nam Oprah de ziekenhuisfacturen voor haar rekening. 

Het handtas-incident

Toen Oprah in 2013 naar Zwitserland afreisde voor het huwelijk van Tina Turner, wilde ze in een winkel een dure merkhandtas van dichterbij bekijken. De verkoopster, die haar niet had herkend, weigerde “omdat ze die toch niet zou kunnen betalen”. Oprah voelde zich racistisch behandeld, en maakte er een zaak van in de media.

29-12-2017 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Led Zeppelin wordt 50 en dat moet gevierd worden

Led Zeppelin wordt 50 en dat moet gevierd worden

https://www.mupload.nl/img/rqneajtmfes.jpg

De overblijvende leden van de band plannen een feestjaar in 2018. Hun eerste cadeautje voor de fans wordt een boek.

In 2018 bestaat de Britse rockband Led Zeppelin vijftig jaar. De drie overblijvende leden van de groep, Jimmy Page, Robert Plant en John Paul Jones, kondigden via hun sociale media aan dat ze die verjaardag niet onopgemerkt voorbij zullen laten gaan. Over een gezamenlijke verjaardagstournee repten ze nog met geen woord, maar de bandleden gaven wel mee dat ze een speciaal boek zullen uitbrengen dat als ultieme biografie van Led Zeppelin beschouwd zal mogen worden. De drie zullen zelf bijdragen leveren aan het boek en zullen ook persoonlijk beeldmateriaal beschikbaar stellen. “Er zullen echter nog veel andere verrassingen volgen voor de fans”, aldus Jimmy Page. “De fans blijven best al onze kanalen in de gaten houden.” Led Zeppelin werd dus in 1968 opgericht en schreef rockgeschiedenis met hits als ‘Whole Lotta Love’, ‘Immigrant Song’, ‘Black Dog’, ‘Dazed and Confused’ en natuurlijk ‘Stairway to Heaven’.

28-12-2017 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruth Beeckmans breekt hilarisch record van Ed Sheeran

Ruth Beeckmans breekt hilarisch record van Ed Sheeran

https://www.mupload.nl/img/dzvg2w6fqsv.jpg

Op 3 januari 2018 viert Beste Kijkers zijn terugkeer door 2017 op een héél gepaste wijze uit te zwaaien: er nog eens smakelijk om lachen. Nathalie Meskens verzamelt de beste fragmenten van het afgelopen jaar in het minst miserabele jaaroverzicht van allemaal. Nathalie wordt geflankeerd door haar kijkvrienden Sven De Ridder en Ruth Beeckmans, die de volgende weken Tine Embrechts vervangt. Tine werd onlangs mama en rust nog even uit. Sven en Ruth brengen voor deze feestelijke gelegenheid grand cru Jacques Vermeire en smakelijk ovenhapje Jens Dendoncker mee.

Maltesers

Zanger Ed Sheeran was in 2017 overal en brak het ene muzikale record na het andere, maar voor één record wordt hij genadeloos verslagen door Ruth Beeckmans: zij bewijst dat er nóg meer Maltesers in haar mond passen dan 55 in die van Ed. De zanger bewees al meermaals dat hij een enorme hoeveelheid chocolade in zijn mond kan proppen, en heeft ook de beelden om het hard te maken. Nu is het wachten tot we ook Ruth aan het werk kunnen zien!

28-12-2017 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookje van het jaar: van Nederlandse amateurvoetballer tot Maleisische prins

Sprookje van het jaar: van Nederlandse amateurvoetballer tot Maleisische prins

https://www.mupload.nl/img/hi8j2nsuteb.jpg

Het moet één van de meest tot de verbeelding sprekende verhalen van het afgelopen jaar zijn. Dennis Verbaas (28) was een amateurvoetballer in Nederland, kreeg modellenwerk in Azië en leerde zo de dochter van een Maleisische sultan kennen. Dennis bekeerde zich tot de islam, veranderde zijn naam in Muhammad Abdullah en trouwde afgelopen zomer met zijn prinses. 

Dennis was ooit een talentvol voetballer, maar kreeg een hartstilstand op zijn 17de. Daarna werd hij fotomodel en vond werk in Maleisië en Singapore, waar hij de prinses bij een voetbalclub ontmoette. Haar steenrijke familie behoort tot één van de negen sultanclans die elk om beurt voor vijf jaar de koning van Maleisië leveren.

Gewone familie

Het huwelijk van Dennis afgelopen zomer was in alle opzichten een sprookje. Hij komt uit een doodgewone familie uit het Zuid-Hollandse plaatsje Lisse. Zijn vader werkt in de bloemenhandel en zijn moeder bij Miss Etam. De prinses oogstte in Maleisië bewondering omdat zij het aandurfde met een ‘gewone jongen’ uit het buitenland te trouwen. Dennis werkt niet meer als model. Hij gaat aan de slag als leidinggevende in één van de onroerendgoedbedrijven van het sultanaat.

Tunku Aminah is 31 jaar en de enige dochter van sultan Ibrahim Sultan Iskandar en Raja Zarith Sofiah. Het echtpaar heeft nog vijf zonen.

28-12-2017 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!