NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaste muziekcomponist The Simpsons na 27 jaar de laan uitgestuurd

Vaste muziekcomponist The Simpsons na 27 jaar de laan uitgestuurd

https://www.mupload.nl/img/mtndzvchrfu4q.jpg

27 jaar lang componeerde hij de muziek van de populaire Amerikaanse animatiereeks The Simpsons. Maar deze week heeft Fox de 76-jarige Alf Clausen de laan uitgestuurd. De redenen daarvoor zouden vooral financieel zijn. De erg gerespecteerde componist werkte wekelijks met een 35-koppig orkest en dat is niet erg goedkoop.

Aan Variety, dat als eerste met het nieuws op de proppen kwam, zei Clausen dat Simpsons-producer Richard Sakai hem had opgebeld om te zeggen dat ze op zoek waren naar "een ander soort muziek". Het telefoontje beëindigde abrupt een samenwerking van 27 jaar, waarin Clausen de muziek componeerde van alle 28 seizoenen van The Simpsons. Het is niet bekend wie er als componist aan de slag zal gaan voor seizoen 29, dat op 1 oktober van start gaat. Maar of het volgens Variety jaarlijks miljoenen dollars opslorpende orkest er nog bij zal zijn, is eerder onwaarschijnlijk.

Het beroemde en erg herkenbare thema van The Simpsons is niet van de hand van Clausen, maar komt uit de koker van Daniel Elfman. Clausen bewerkte de iconische tune van de begingeneriek wel zelf voor het derde seizoen.

Verder componeerde Clausen zowat alle andere muziek die tijdens de meer dan 560 afleveringen van 28 seizoenen - langst lopende serie ooit - te horen is bij de dolle fratsen van Bart, Homer, Lisa, Marge en de rest van de gele figuurtjes uit Springfield. Clausen won er twee Emmy's mee (in 1997 en 1998) en voegde ook nog eens 28 andere Emmy-nominaties toe aan zijn palmares, waarvan 21 voor The Simpsons. Hij werkte voor de comedyreeks samen met vele muzikale groten der aarde, zoals met U2. Clausen maakte ook muziekscores voor onder meer de tv-serie Moonlighting en voor de hilarische comedyklassier The Naked Gun.

The Simpsons voerde de laatste jaren ook al andere kostenbesparingen door, ondanks de enorme winst die geboekt wordt. In 2011 moesten zelfs de steracteurs die de belangrijkste stemmen inspreken inleveren.

31-08-2017 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas en zijn Anouk nu al stiekem getrouwd

Dimitri Vegas en zijn Anouk nu al stiekem getrouwd

https://www.mupload.nl/img/f7yqvyhifoawu.png

Dimitri Vegas en Anouk Matton zijn officieel getrouwd. Dat gebeurde in het grootste geheim in ons land. Het dj-koppel deelde daarna het blijde nieuws samen aan hun volgers op Instagram. Zoals dat tegenwoordig de mode is bij zowat alle hippe, bekende Vlamingen.

Het huwelijk was aangekondigd voor 7 september in Ibiza, maar vond nu dus al officieel plaats. Eerst poseerde Anouk in een lichtroze trouwjurk met diepe decolleté op Instagram Stories voor haar volgers. Het boeketje rozen leek al iets te verraden, maar de bijhorende tekst liet echt niets aan de verbeelding over: "Klaar om officieel te trouwen".

Een uur later bevestigde haar echtgenoot Dimitri Thivaios, zoals hij eigenlijk heet, voor zijn eigen volgers het romantische nieuws met een foto van het 'ringenmoment', visueel nog kracht bijgezet met een hartje boven de hoofden van de tortelduifjes.

Vervolgens trok het feestelijke gezelschap naar Het Gebaar, het Antwerpse restaurant van kok-patissier Roger Vandamme, die ook op Tomorrowland - de tweede thuis van Dimitri Vegas en Like Mike - jaarlijks uitpakt met zijn culinaire topkunsten.

Als er niet nog meer verrassingen volgen, dan zal het grote huwelijksfeest volgende week in Ibiza nog altijd zoals gepland uitbundig gevierd worden. Met Matton in een bruidsjurk van Nicky Vankets.

31-08-2017 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Foxx zal benefiet voor Harvey presenteren

Jamie Foxx zal benefiet voor Harvey presenteren

https://www.mupload.nl/img/12qpsxwxa6lvs.jpg

Een groep Hollywoodsterren werkt aan een benefietavond voor de slachtoffers van orkaan Harvey. Jamie Foxx maakte gisteren op Instagram bekend dat hij een van de presentators is van een speciale televisie-uitzending op 12 september.

Ariana Grandes manager Scooter Braun heeft volgens TMZ de organisatie op zich genomen. Hij was ook de drijvende kracht achter het One Love Manchester-benefietconcert na de aanslag na afloop van een concert van Ariana dit voorjaar.

De inzamelingsactie zal gehouden worden vanop drie verschillende locaties: Los Angeles, New York en Nashville. Jamie Foxx wordt in LA bijgestaan door Hillary Duff, die oorspronkelijk uit Houston komt. Voor de presentatie in New York is talkshowhost Michael Strahan gestrikt, en zou de organisatie in gesprek zijn met Kelly Rowland. Michael en Kelly komen beiden uit Houston.

De locatie in Nashville wordt bemand door Reese Witherspoon en Blake Shelton. De organisatie is volgens TMZ nog druk bezig met het benaderen van meer sterren. Onder meer Jim Parsons van The Big Bang Theory, die ook uit Houston komt, zou hoog op het verlanglijstje staan.

Het één uur durende benefiet wordt door alle grote Amerikaanse zenders uitgezonden.

Een miljoen
Na Sandra Bullock heeft trouwens ook Leonardo DiCaprio een miljoen dollar (842.000 euro) gedoneerd om de slachtoffers van orkaan Harvey te helpen. De Leonardo DiCaprio Foundation schenkt het geld aan United Way Harvey Recovery Fund, dat zich bezig zal houden met de wederopbouw van het getroffen gebied. De organisatie verwacht dat dat werk nog jaren zal duren, schrijft Variety.

Sterren hebben massaal de portemonnee getrokken na de overstromingen in Texas die Harvey heeft veroorzaakt. Veel van hen gaven gehoor aan de oproep van Kevin Hart aan zijn Hollywoodcollega's om 25.000 dollar (21.000 euro) te storten. Onder meer Dwayne Johnson, Nicki Minaj en Jennifer Lopez volgden zijn voorbeeld.

Chris Brown verviervoudigde dat bedrag, en de familie Kardashian/Jenner maakt een half miljoen over aan het Rode Kruis en het Leger des Heils. Ellen DeGeneres nam een video op waarin ze aangaf de 25.000 te storten aan het Rode Kruis, en nog eens hetzelfde bedrag aan de Dierenbescherming in Texas, die zoveel mogelijk huisdieren die zijn achtergebleven in ondergelopen woningen en asiels evacueert.

31-08-2017 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis' drijft het tempo op: "Voor je het weet, heb je de clou gemist"

'Thuis' drijft het tempo op: "Voor je het weet, heb je de clou gemist"

https://www.mupload.nl/img/omjnjkxixsglu.jpg

Het nieuwe 'Thuis'-seizoen is net gestart, maar de fans voelen het al aan hun water: er staat iets te gebeuren. En jawel, morgen is het al zo ver. Met een aflevering die niet moet onderdoen voor een seizoensfinale. "Ons kijkgedrag is veranderd", legt producer Hans Roggen uit. "Bingewatchen, uitgesteld kijken: daar houden we nu rekening mee. Het tempo mag hoger liggen." Of hoe 'Thuis' Netflix achternagaat.

Terwijl 'Familie' maandag met een knal van een aflevering het nieuwe seizoen opende, kabbelde het bij 'Thuis' eerder wat gezapig voort. Maar geen nood, daar komt spoedig verandering in. Een bewuste keuze van de makers, zo blijkt. Veel verklappen over de aflevering van morgen zou niet tof zijn - geen spoileralert, dus. Al weten de fans wel waar het om zal draaien. Waldek zit nog steeds vast. We weten nog altijd niet wie het gedaan heeft. En wat met die zotte Julia, wat heeft zij nog in petto? Een strategie die blijkbaar werkt.

Bommetje
Want het mooie weer zorgde er de voorbije dagen voor dat er bijzonder weinig tv werd gekeken - behalve naar 'Thuis'. Voor de VRT-soap lieten we de barbecue toch even staan. En dus ging het kijkcijfer alweer boven het miljoen. "Daar zijn we natuurlijk zeer verheugd over", zegt producer Hans Roggen. "Voor mij is niet enkel het kijkcijfer zelf belangrijk, maar ook het marktaandeel. Van alle mensen die voor tv zaten, keek bijna de helft naar ons."

Sinds vorig seizoen weet de trouwe fan dat hij zijn aandacht best niet te veel laat verslappen. Tegenwoordig volstaat het niet om één of twee afleveringen per week te kijken, voor je 't weet heb je de clou gemist. En dit seizoen steekt 'Thuis' nog een tandje bij. Morgen een bommetje, maar binnenkort worden er zelfs ergens in het midden van de week grote ontknopingen gepland. "Vorig seizoen hebben we dat ook al gedaan", zegt Roggen. "Met resultaat. We gaan dus op hetzelfde elan verder. Het genre evolueert en past zich aan aan het nieuwe kijkgedrag. Mensen moeten sneller en vaker geprikkeld worden. Je moet ze vooral telkens blijven verrassen. Het tempo van het verhaal mag hoger liggen dan vroeger."

31-08-2017 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekkari vs. Meus: 0-1

Bekkari vs. Meus: 0-1

https://www.mupload.nl/img/qk5yv6qiygzqf.jpg

Nieuwkomer Sandra Bekkari heeft met haar eerste 'Open keuken' 224.000 kijkers naar VTM gelokt. Jeroen Meus haalde maandag 320.000 kijkers met 'Dagelijkse Kost' en staat in de 'kookoorlog' dus aan de leiding. Toch zijn de cijfers wat vertekend door het stralende zomerweer.

Vorig jaar wist Meus nog 460.000 getrouwen te boeien op Eén, terwijl Sofie Dumont op VTM goed was voor 218.000 kijkers. De late zomeropstoot heeft de start van het tv-najaar flink gefnuikt. Vooral Eén - dat een week eerder dan VTM al met zijn herfstschema uitpakt - zag met lede ogen hoe de Vlaming massaal koos om van de zon te genieten. VIER deed het met 'Camping Karen & James' (366.000 kijkers) en 'De Kust is Veilig' (339.000) iets beter dan vorig jaar, toen het opende met 'Eeuwige Roem' (283.000) en 'Kroost' (310.000). Slechts één programma - 'Thuis', uiteraard - raakte met 1.111.000 kijkers over de kaap van 1 miljoen. Dat zijn er net geen 200.000 minder dan bij de start van vorig jaar.

Belangrijk meteorologisch verschil: op maandag 29 augustus 2016 viel er regen en haalde de thermometer maximaal 22 graden. Ideaal om de kijker snel naar het tv-scherm te jagen. Afgelopen maandag kregen we een tropische 30 graden en meer. Op VTM haalde 'De Buurtpolitie' 338.000 kijkers, vorig jaar bij de start waren dat er 428.000. 'Het Nieuws' ging van 572.000 naar 493.000. Bij Eén moesten Ben Crabbé en 'Blokken' het stellen met 463.000 kijkers. Vorig jaar waren dat er voor de eerste aflevering 596.000. 'De Helden van Arnout' opende met 650.000 nieuwsgierigen. 'Spoed 24/7' deed het in hetzelfde slot vorig jaar veel beter met 997.000 kijkers.

30-08-2017 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleidster Ashley heeft een nieuwe vriend, en die is een stuk ouder

Verleidster Ashley heeft een nieuwe vriend, en die is een stuk ouder

https://www.mupload.nl/img/h5e4xowkb3mef.jpg

De Nederlandse Ashley (21) kennen we allemaal als de sympathieke blonde verleidster uit Temptation die nooit een blad voor de mond neemt. In het nieuwe seizoen zullen we haar echter niet meer zien verschijnen, want ze is intussen vrijgezel af. "Het is nog heel pril, maar ik hoop dat ik de ware heb gevonden", klinkt het in TV Familie.

De nieuwe vriend van Ashley heet Mustafa, en ze leerde hem via Parastoo kennen. "Ik leerde hem kennen op het verjaardagsfeest van verleider Alex. Verleidster Parastoo was ook aanwezig en zij had Mustafa, een vriend van haar, meegevraagd. We zijn er aan de praat geraakt. Mustafa en ik hebben elkaar daarna een tijdje niet gezien, maar liepen elkaar weer tegen het lijf op een festival. En toen is de vonk overgeslagen."

De man is wel een stuk ouder dan Ashley. "Mustafa is 15 jaar ouder. Je merkt dat wel, maar ik vind dat totáál geen probleem. Bovendien: door z'n leeftijd heeft Mustafa meer levenservaring en is hij rustiger. Hij zal weleens uitgaan, maar dat hoeft niet per se elk weekend, snap je. Ik hoop dat dit blijft duren. Het klikt in elk geval supergoed tussen ons."

30-08-2017 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jindra van 'K3 zoekt K3' komt met eigen plaat (en dat via crowdfunding)

Jindra van 'K3 zoekt K3' komt met eigen plaat (en dat via crowdfunding)

https://www.mupload.nl/img/991dvnsypbdia.jpg

Jindra van Schaijk greep tijdens 'K3 zoekt K3' net naast een plekje in het meidentrio, en kreeg tijdens de wedstrijd ook nog eens bakken kritiek over zich heen. Maar intussen heeft ze andere dingen om naar uit te kijken: met een crowdfunding haalde ze genoeg geld op om haar eigen EP op te nemen.

"Toen iemand anderhalf jaar geleden tegen me zei: ' Jij moet eens liedjes gaan schrijven', dacht ik 'never gonna happen'", klinkt het op de crowdfundingpagina van Jindra. "Ik heb geen verstand van songwriting, dacht ik. Toch was mijn nieuwsgierigheid gewekt en opeens was het daar: binnen het half uur stond mijn eerste liedje op papier. Het klonk natuurlijk nergens naar, maar eindelijk kon ik ergens mijn opgekropte gevoelens kwijt en mijn zoektocht was begonnen. Nu, anderhalf jaar later en met al zoveel mensen samen eraan gewerkt te hebben, ben ik klaar voor de volgende stap. Een echte EP. Míjn eigen cd."

Maar zo'n EP opnemen kost natuurlijk geld, vandaar de geldinzameling. Intussen haalde ze de kaap van 9.500 euro en komt die cd er ook écht, en daar is Jindra enorm blij om:

30-08-2017 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de set van de nieuwe film van Stijn Coninx over de Bende van Nijvel: "Iedereen hier hoopt dat de waarheid nog aan het licht komt"

Op de set van de nieuwe film van Stijn Coninx over de Bende van Nijvel: "Iedereen hier hoopt dat de waarheid nog aan het licht komt"

https://www.mupload.nl/img/eirnofboydwbn.jpg

"Ik heb David beloofd er vol voor te gaan. Dit verhaal moet verteld worden." Geen grappen en grollen bij Jonas Van Geel gisteren. De acteur vertoefde in Aalst voor de opnames van 'Niet schieten' en geeft in de nieuwe film van Stijn Coninx gestalte aan David Van de Steen. Die zag in 1985 als negenjarige zijn hele familie uitgemoord door de Bende Van Nijvel bij een overval op een Delhaize. "Iedereen op deze set hoopt dat de waarheid alsnog aan het licht komt."

"Ik wil niet de pretentie hebben om te zeggen dat wij hier even de zaak gaan oplossen", aldus Coninx. "Maar ergens hoop ik wel dat er opnieuw een collectieve verontwaardiging ontstaat. En misschien zelfs dat sommigen wroeging krijgen en alsnog gaan praten." Decleir, die de rol van de grootvader van David vertolkt, is drastischer. "Wanneer ik diegenen die ons vandaag vertegenwoordigen bezig zie, krijg ik nog steeds de indruk dat we niet alles mogen weten. Dat niemand het achterste van zijn tong laat zien. Er heerst nog steeds veel obscuriteit. Daarom is het belangrijk dit verhaal tot leven te wekken. We focussen nu op het verhaal van één iemand, maar hopen het zo te vertellen dat die vele andere slachtoffers niet gekwetst achterblijven. Dit verhaal moet verteld worden. Dat is onze plicht."

30-08-2017 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift ziet haar fans graag... als ze betalen: meer kans op tickets als je merchandise koopt

Taylor Swift ziet haar fans graag... als ze betalen: meer kans op tickets als je merchandise koopt

https://www.mupload.nl/img/x52vv60zosi8h.png

De nieuwe single 'Look What You Made Me Do' van popster Taylor Swift is een schot in de roos: het nummer en de videoclip breken links en rechts records. Het album 'Reputation', dat op 10 november uitkomt, en de bijhorende tournee zullen dus hoogstwaarschijnlijk enorm populair zijn. Gelukkig krijgen echte fans van Taylor de kans om iets vroeger aan tickets te geraken. Nou ja, 'gelukkig': je moet daarvoor vrij diep in de buidel tasten.

De concerten van The 1989 World Tour in 2015 waren telkens in een mum van tijd uitverkocht. Dat zal met de nieuwe tournee niet anders zijn, waardoor heel wat fans de kans mislopen om hun idool live aan het werk te zien. Maar daar heeft (het management van) Taylor iets op gevonden: ze lanceerde samen met Ticketmaster in de VS de 'Taylor Swift Tix', een programma waarbij je meer kans krijgt om aan een ticket te geraken.

Het programma zit netjes verpakt onder het mom van 'Taylor wil haar échte fans zeker op de concerten zien', en het promofilmpje heeft het over een 'betere en leukere manier' om tickets te kopen. Maar eigenlijk blijkt het vooral een gewiekste economische zet. Ticketmaster koppelde in de VS eerder al de verkoop van tickets aan de verkoop van albums, maar dit gaat nog een serieuze stap verder.

T-shirts kopen
Als je bewijst dat je een 'echte' fan bent van Taylor, kan je je kans op tickets 'boosten' door je 'Fan Activity Meter' hoog te houden. Dat doe je door activiteiten uit te voeren, zoals het bekijken van haar videoclip op YouTube of haar album in voorverkoop bestellen. Maar daar begint het pas, want je krijgt een grotere boost als je zaken uit haar online winkel met merchandise koopt, zoals de nu al beruchte gouden slangenring of een van haar truien. Ook het album in verschillende winkels aankopen, helpt je vooruit.

Kortom, hoe meer geld je in Taylors zakken stopt, hoe groter je kans op tickets wordt (je krijgt dan tot een uur vroeger toegang tot het aankoopsysteem). Maar er zit nog een serieuze adder onder het gras: je kan zakken in de rangschikking als andere mensen het beter doen dan jou. Het is dus eigenlijk een rasechte competitie, maar dan wel eentje die maandenlang duurt. Wie op het einde van de rit effectief vroeger aan tickets wil geraken, moet heel wat dollars uitgeven aan die 'leuke activiteiten'.

Het protest op dit nieuwe systeem blijft dan ook niet uit, vooral omdat de fanbasis van Taylor bestaat uit tieners en jongvolwassenen. Niet echt de doelgroep met een overschot aan cash dus, en het woord 'oplichterij' werd al meermaals in de mond genomen. Ticketmaster weigert voorlopig alle commentaar en ook Taylor blijft er ijzig kalm onder. Haar vorige album verkocht immers 1,3 miljoen exemplaren in de week na de release, dus ze heeft niet echt iets om zich zorgen over te maken. Maar dat brave meisje-imago, dat vertoont toch steeds meer scheuren.

30-08-2017 om 12:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse prinses Madeleine is opnieuw zwanger

Zweedse prinses Madeleine is opnieuw zwanger

https://www.mupload.nl/img/ke2pce8h8cj3y.jpg

De Zweedse prinses Madeleine (35) verwacht een derde kindje. De zus van kroonprinses Victoria maakte het heugelijke nieuws vandaag bekend op Facebook.

"Chris en ik zijn dolgelukkig bekend te maken, dat ik een kind verwacht", zei de prinses. Madeleine en haar man, Chris O'Neill, hebben al twee kinderen: prinses Leonore (3) en prins Nicolas (2). Hun derde kind wordt in maart 2018 verwacht, aldus het Zweedse koningshuis. Het gezin leeft in Londen.

Het wordt het zevende kleinkind voor koning Carl Gustaf en koningin Silvia van Zweden.

28-08-2017 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhoor van verzorgster die baby's mishandelde integraal op tv

Verhoor van verzorgster die baby's mishandelde integraal op tv

https://www.mupload.nl/img/g374evocw0fkz.jpg

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'De Rechtbank', morgenavond op VIER, zit een opvallende passage: het verhoor van een kinderverzorgster die was opgepakt nadat ze baby's mishandeld had in een Antwerpse crèche.

De 22-jarige vrouw bekende de feiten aan de onderzoeksrechter en ging, net als haar advocaat, akkoord met het opnemen en uitzenden van haar verklaring. C.F. werd wel onherkenbaar gemaakt. "Een zeer goed voorbeeld van hoe rechters in alle objectiviteit een zaak moeten benaderen en hoe lastig dat kan zijn", zegt onderzoeksrechter Karel Van Cauwenberghe. "De kijker merkt dat ik lang hebben zitten te twijfelen wat ik met die vrouw moest aanvangen: opsluiten of niet?"

28-08-2017 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Pauw werkt aan geheimzinnig programma voor Canvas

Bart De Pauw werkt aan geheimzinnig programma voor Canvas

https://www.mupload.nl/img/zprtcm2hgjiko.jpg

Van Schalkse Ruiters over Buiten De Zone tot het Geslacht De Pauw: Bart De Pauw heeft al heel wat moois op zijn palmares staan. En nu werkt hij aan een nieuw programma voor Canvas, meldt de VRT.

In de tweede aflevering van het vijfde seizoen 'Allleen Elvis blijft bestaan' (op 9 september) ontvangt Thomas Vanderveken televisiemaker Bart De Pauw. Die zal daar zijn favoriete televisiefragmenten uit de doeken doen, maar de trailer van de aflevering focust zich vooral op het nieuwe programma waar Bart aan werkt.

Over het project is verder niets bekend, maar het schijnt niet van de poes te zijn: "Ik heb al vele televisieprogramma's gemaakt, maar ik ben nog nooit zo diep gegaan als nu. De voorbereidingen zijn enorm zwaar, verschrikkelijk. Ik ben mezelf een paar keer tegengekomen", klinkt het. Wij zijn benieuwd.

28-08-2017 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekkari start vanavond met spaghetti bolognaise zonder pasta

Bekkari start vanavond met spaghetti bolognaise zonder pasta

https://www.mupload.nl/img/hfsl6zzli4yb0.jpg

Geen Sofie Dumont meer in de VTM-keuken en voorlopig geen 'Komen Eten' op VIER. Op Eén blijft Jeroen Meus wel van dienst met 'Dagelijkse kost', en op VTM neemt Sandra Bekkari de plaats in van Sofie. Zij zal in 'Open Keuken met Sandra Bekkari' - elke werkdag om 18 uur - haar gezonde en gemakkelijke gerechten delen met de kijker.

"Ik sta heel graag in de keuken, maar ik besteed nog liever tijd aan mijn gezin. Het mag dus vooruitgaan bij het koken. Al mijn tips om tijd te besparen zal ik aan de kijker doorspelen", aldus Bekkari. Ze opent vanavond met één van haar klassiekers: spaghetti courgetti à la bolognaise. En ze maakt ook citruslimonade. Verder deze week: granola met chocolade, wraps met wokgroenten en kalkoenblokjes en kip met gepofte prei, prinsessenbonen en appel-mosterddressing.

28-08-2017 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ach, die quinoa-rel. Over eten moet je toch geen ruzie maken?"

"Ach, die quinoa-rel. Over eten moet je toch geen ruzie maken?"

https://www.mupload.nl/img/tfhswno1w2w1d.jpg

De voorbije weken belandde Jeroen Meus ongewild in een 'quinoa-relletje' met Sandra Bekkari en Pascale Naessens. Vandaag start Meus aan het achtste seizoen van 'Dagelijkse kost' en ligt er een nieuw kookboek in de winkel, 'Dagelijkse kost 2 - koken met gezond verstand'. En jawel, er staat een recept met quinoa in. "Ik héb er ook helemaal niks tegen", lacht de tv-kok. "Mijn eerste recept met quinoa dateert trouwens al van 2010."

Jeroen Meus kan er gelukkig mee lachen, al ligt de hele 'rel' toch een beetje op zijn maag. "Vooral omdat ik me misbegrepen voel", zegt hij. "Mijn pleidooi was totaal niet gericht tegen quinoa, of tegen Pascale en Sandra. Ik stel mij enkel vragen bij het kuddegedrag van mensen. Waarom volgt iedereen blindelings...? Waarom eten we nu massaal quinoa? Maar net zo goed stel ik me vragen bij al die mensen die plots in een park op Pokémon gaan jagen. Dat zit gewoon in mij. Maar ik merk dat ik me steeds meer en meer vragen stel - is het de leeftijd, ik ben bijna veertig?"

"Mijn zoon Georges is nu vijf en hij vraagt ook bij alles: 'Waarom is dat, papa?' Misschien wakkert hij het aan. Ik stel mij veel vragen, maar misschien zijn het de verkeerde (lacht). Ach, zolang we er maar om kunnen blijven lachen. Eten kan voor mij ook nooit een hype zijn. Eten is iets essentieels. Een basisbehoefte. En dat is toch niks om ruzie over te maken."

28-08-2017 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Student Kick-Off kiest weer voor nostalgie met... De Ketnetband

Student Kick-Off kiest weer voor nostalgie met... De Ketnetband

https://www.mupload.nl/img/4hau2vnraqvdz.jpg

Het nieuwe academiejaar is nog lang niet begonnen, maar feestjes kunnen wel al in de agenda worden aangekruist. Zo ook het 'grootste studentenwelkomstfestival' van Vlaanderen, Student Kick-Off in Gent. Na Samson en Gert en Urbanus, trekt de organisatie opnieuw de kaart van de nostalgie. De Ketnetband opent het feest op 27 september.

Wat begon in 2006 met slechts zeven studenten en 9.000 toeschouwers op het Gentse Kramersplein, is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde. De voorbijgaande edities lokten jaarlijks meer dan 30.000 studenten naar het Sint-Pietersplein. Die kwamen onder meer voor Gorki, Absynthe Minded, Nicole & Hugo, Eddy Wally, Regi, Intergalactic Lovers en Samson & Gert. Ook dit jaar opent het studentikoze feest opnieuw met kinderidolen: De Ketnetband. Ze zullen in hun huidige samenstelling heel wat nummers van de jaren 90 tot nu brengen.

Nog op de affice: acteur en stemmenimitator Guga Baúl en z'n liveband Radio Guga, het Belgische Freaky Age - terug van weggeweest - en de twee winnaars van de Student Rock Rally: het Gentse Raman en Morphine Milkshake. Maar de grootste naam van de avond is ongetwijfeld Gers Pardoel, die na het VTM-programma 'Liefde Voor Muziek' nog meer bekendheid verwierf in ons land. Voor het feestje in de latere uurtjes tekenen dj Sam De Bruyn en dj Rakka present.

Net als voorgaande jaren, bedraagt het toegangsgeld ook nu maar één euro. Dat bedrag gaat jaarlijks naar een goed doel.

26-08-2017 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbe De Hert hervat opnames droomproject 'Hollywood aan de Schelde'

Robbe De Hert hervat opnames droomproject 'Hollywood aan de Schelde'

https://www.mupload.nl/img/ikrthrunh7s5r.jpg

Peetvader van de Vlaamse film Robbe De Hert heeft het filmen van zijn droomproject 'Hollywood aan de Schelde', een documentaire over de geschiedenis van de Belgische film, hervat. Dankzij een succesvolle crowdfunding en benefiet kan de Antwerpenaar zijn film afwerken.

Eerder deze maand raakte bekend dat de Nederlandse producent Willem Thijssen mee in het project stapt. De Hert en Thijssen werkten al samen voor onder meer 'De Witte van Sichem' en 'Gaston's War'.

De voorbije week hervatte De Hert de opnames. ze week al, vonden de eerste opnames plaats. Hij beschikt al jaren over vele uren beeldmateriaal, maar kreeg door financiële problemen het project nooit rond. Dankzij de steun van heel wat sympathisanten en filmliefhebbers kwam er toch schot in de zaak.

26-08-2017 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intieme zoenfoto van 'Game of Thrones'-acteurs gaat rond op social media

Intieme zoenfoto van 'Game of Thrones'-acteurs gaat rond op social media

https://www.mupload.nl/img/wkziyua6shoqt.jpg

Fans van de hitserie 'Game of Thrones' delen massaal een al vijf jaar oude foto waarop hoofdrolspelers Kit Harington (bastaardkoning Jon Snow) en Emilia Clarke (drakenkoningin Daenerys Targaryen) flirten en elkaar liefdevol op de mond kussen.

In werkelijkheid hebben de twee geen relatie, maar in het zevende seizoen van de HBO-serie lijken hun personages warme gevoelens voor elkaar te ontwikkelen.

De Amerikaanse fotografe Peggy Sitora, die de kiekjes in 2012 maakte als promotiemateriaal voor Game of Thrones, is niet echt verbaasd dat de romantische beelden nu viraal gaan. "Ook al is het geen realiteit, toch werpen de beelden in de ogen van verstokte GOT-fans een blik in de mogelijke toekomst van de populaire karakters Jon Snow en Daenerys Targaryen'', aldus Sitora.

'Meer dan gezellig'

Volgens de fotografe ging het er tijdens de fotoshoot 'meer dan gezellig' aan toe. "We waren met een klein gezelschap in een mooi landschap en daar bleek dat er een bijzondere chemie was tussen Emilia Clarke en Kit Harington. Toen ik ze vroeg om elkaar te zoenen, deden ze dat gelijk. Waarschijnlijk hing er op dat moment liefde in de lucht. Ik prijs me gelukkig dat ik erbij was. Hun aantrekkingskracht zag er hetzelfde uit als in de serie.''

Ygritte

De Britse acteur Kit Harington (30) heeft sinds 2012 een relatie met de even oude Schotse actrice Rose Leslie, die hij ontmoette op de set van Game of Thrones. De fotoshoot met Peggy Sitora vond voor het moment plaats dat de vonk tussen Kit en Leslie oversloeg. Leslies personage in de serie is de onverschrokken strijdster Ygritte. Emilia Clarke zou volgens de jongste berichten alweer een tijdje vrijgezel zijn.

26-08-2017 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alec Baldwin haalt Trump opnieuw door de mangel en geeft Steve Bannon "een deftig afscheid"

Alec Baldwin haalt Trump opnieuw door de mangel en geeft Steve Bannon "een deftig afscheid"

https://www.mupload.nl/img/hg3ar9odpnxw9.jpg

Baldwin knipoogde onder meer naar de flater die Trump beging bij de zonsverduistering. Ondanks de vele gezondheidswaarschuwingen keek de president van de VS toch even zonder aangepast brilletje naar de eclips. "Wat een eclips, niet?", stak Baldwin - als Trump mét zonnebril - van wal. "Veel mensen weten dit niet, maar je kan je ogen beschadigen wanneer je naar een zonsverduistering kijkt." Dat had hij helemaal zelf bedacht, aldus Baldwin.

Ook de recente gebeurtenissen in Charlottesville kon Baldwin niet links laten liggen. "Zoals jullie allemaal weten, is er één tragisch slachtoffer te betreuren na Charlottesville: ik", grapte Baldwin met typische Trump-mimiek. "Mensen, de media hebben me zo slecht behandeld door al mijn opmerkingen te brengen, zelfs de slechte."

Afghanistan

Over het pardon dat Trump aan sheriff Joe Arpaio wil geven, zei de nep-Trump dat de "leugenachtige media" zijn verwezenlijkingen niet willen erkennen. "Ik heb zoveel gedaan. Ten eerste heb ik Afghanistan gisteren opgelost. Ik ben met ons leger aan tafel gegaan, we hebben naar de kaart gekeken en ik heb de moeilijke vragen gesteld. Zoals: 'Waar ligt Afghanistan? En is dat blauw ding de oceaan?'"

Daarna was het ook nog de beurt aan topadviseur Steve Bannon. Baldwin gaf hem als Trump "een deftig afscheid". "Steve gaat nu verder bij Breitbart, waar hij het goede gevecht zal leiden tegen globalistische hoorndragers als mijn schoonzoon Jared."

26-08-2017 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matteo Simoni kust nieuwe liefde in romantische clip op Instagram

Matteo Simoni kust nieuwe liefde in romantische clip op Instagram

https://www.mupload.nl/img/1pdkxnfplfmyd.jpg

Het lijkt er sterk op dat Matteo Simoni zijn nieuwe liefde op Instagram wil voorstellen. Hij postte er een romantisch clipje vanop vakantie in Hawaï. Loredana Falone deed net hetzelfde. Beiden stuurden elkaar ook nog een liefdevol hartje na. En het bijhorende muziekje klinkt al even veelzeggend: 'I'll make love to you anytime' van JJ Cale. "Een mooi koppel" en "Zo schattig", reageren volgers.

De Limburgse acteur, en tegenwoordig ook dj, Matteo Simoni moeten we u niet meer voorstellen. Loredana Falone is misschien minder bekend. Zij is het creatieve brein achter het ecologische en ethische kledinglabel Wearable Stories. Daarvoor trok ze met zakenpartner Anke Coenen naar Bali. Vorig jaar zat de ontwerpster uit Houthalen met haar fairtrade-modebedrijf nog in een reportage van Canvas. Voor de nieuwe collectie stond overigens Lize Feryn model. Falone vestigde haar eerste flagshipstore in Hasselt en wil er ook een in Antwerpen.

De 29-jarige Matteo Simoni en zijn toenmalige vriendin Gudrun Ghesquière gingen eind vorig jaar na acht jaar uit elkaar. Nu heeft hij dus de liefde opnieuw ontdekt.

In de versnelde video op Instagram kunnen Matteo en Loredana alvast niet van elkaar afblijven. Love is in the air? In dat geval: van harte, tortelduifjes!

26-08-2017 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump blokkeert Stephen King op Twitter, schrijver legt president dan maar ook een 'straf' op

Trump blokkeert Stephen King op Twitter, schrijver legt president dan maar ook een 'straf' op

https://www.mupload.nl/img/vt7wuxdkx0y6r.jpg

Amerikaans president Donald Trump heeft schrijver Stephen King geblokkeerd op Twitter. De thrillerkoning heeft Trump vrijdag dan maar zelf ook een 'straf' opgelegd. Voor Trump is het 'verboden' om de nieuwe verfilming van Kings 'It' en de nieuwe serie 'Mr Mercedes' te kijken.

De 69-jarige schrijver staat, ook op Twitter, bekend als een fervent criticaster van de omstreden president. "Donald Trump heeft mij geblokkeerd op Twitter", stelt de schrijver. "Daarom blokkeer ik nu zijn recht om IT en Mr Mercedes te zien. Geen clowns voor jou, Donald. Go float yourself." Die laatste uitspraak verwijst naar een quote van de demonische clown Pennywise, het hoofdpersonage van It.

Het beroemde boek van King vertelt over een klein stadje waar op mysterieuze wijze mensen verdwijnen. Een groep jonge kinderen komt er achter dat Pennywise hier iets mee te maken heeft. Het boek en de miniserie uit de jaren negentig waren een groot succes; begin september komt er een nieuwe filmversie uit.

Mr Mercedes vertelt over een rechercheur die nadat hij met pensioen is gegaan alsnog probeert een aanslag met een auto, waarbij meerdere doden vielen, op te lossen. De serie die van het boek is gemaakt wordt momenteel uitgezonden in de VS.

25-08-2017 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman trekt naar moeders keuken

Sergio Herman trekt naar moeders keuken

https://www.mupload.nl/img/m9wjwhg26nksk.jpg

Sinds het overlijden van zijn vader is het topkok Sergio Herman nog duidelijker geworden dat je de culinaire herinneringen aan je ouders moet koesteren. En dus nodigt hij in zijn nieuwe programma 'Sergio in moeders keuken' bekende Vlamingen uit om het over hun favoriete gerecht van hun mama te hebben.

Dat wordt gepimpt en met veel liefde aan de moeders geserveerd. "De gerechten die mama maakte, zijn herinneringen die je heel je leven meeneemt", aldus Sergio. Als toemaatje schrijven de BV's elk ook een brief aan hun moeder.

'Sergio in moeders keuken' is later dit najaar op VTM te zien.

25-08-2017 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salma Hayek en haar man zijn het rijkste Hollywoodkoppel: "Ik werk gewoon te graag"

Salma Hayek en haar man zijn het rijkste Hollywoodkoppel: "Ik werk gewoon te graag"

https://www.mupload.nl/img/anyulpnefevyv.jpg

Met liefst 17 miljard euro op de bankrekening zijn Salma Hayek (50) en haar man veruit het rijkste koppel in Hollywood. Maar aan het zwembad liggen luieren in één van hun vier huizen is er niet bij. "Huisvrouw worden is niks voor mij", zegt Salma, die samen met Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds te zien is in 'The Hitman's Bodyguard'. "Ik heb vroeger heel hard moeten werken voor mijn centen. Ik ga nu niet naast mijn schoenen beginnen te lopen."

Hayek is verre van een doorsneevrouw en doet de dingen zelden volgens het boekje. In 2009 trouwde ze met haar steenrijke Franse zakenman, François-Henri Pinault. Twee jaar eerder was ze - op haar 41ste - bevallen van hun dochtertje Valentina (9). Salma had toen aan een rustig leventje als huisvrouw met nanny kunnen beginnen. Maar ze werkte rustig door. In 'The Hitman's Bodyguard' heeft ze geen al te grote rol - ze speelt de vrouw van Samuel L. Jackson, 's werelds meest beruchte huurmoordenaar.  Maar dat vond ze niet erg: "Ik heb héél veel geld gekregen om slechts een paar scènes in te blikken, dus dit was voor mij zowat de beste job ter wereld", lacht ze. "De opnames vonden niet ver van mijn thuis in Londen plaats, wat als werkende mama juist heel goed uitkwam."

Veel fans dachten dat je na je huwelijk en de geboorte van je dochtertje minder zou werken.

"Geloof me, ook ik dacht dat ik tegen nu wel huisvrouw was geweest. Als ik wil, dan kan ik dat zo worden, maar ik werk gewoon veel te graag. Het houdt me nuchter. Ik heb vroeger heel hard moeten werken voor mijn centen, en het is daarom belangrijk dat ik niet naast mijn schoenen begin te lopen. Ik zou zot worden mocht ik vandaag stoppen met werken. Niks doen is absoluut niks voor mij. Mijn dochtertje is mijn prioriteit, maar ik zou ook graag nog als actrice wat willen groeien."

25-08-2017 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie maakt dinsdag meteen een tijdssprong

Familie maakt dinsdag meteen een tijdssprong

https://www.mupload.nl/img/hd4gq8bloadzw.jpg

Kiest Veronique eindelijk voor haar geheime liefde Lars, of trouwt ze toch met Mathias? Na twee maanden speculeren start maandag het nieuwe seizoen van 'Familie', mét een dubbelaflevering. "Misschien is die zelfs nog spannender dan de seizoensfinale", lacht Sandrine André, die Veronique speelt.

Op maandag - om 20 uur - is het lange wachten voorbij en volgt de ontknoping. Die eerste avond belooft alweer ongelooflijk spannend te worden. Wat gaat Veronique doen? Luistert ze voor het eerst in haar leven naar haar hart of kiest ze met haar verstand? En komt haar scheve schaats aan het licht? "Ik weet het natuurlijk al", grinnikt Sandrine André. "De 'Familie'-kijkers die Veronique goed kennen, weten na al die jaren wel hoe ze in elkaar zit en hebben al een vermoeden van wat ze zal beslissen. Maar het blijft superspannend, natuurlijk, want het kan echt alle kanten uit."

"Het is belangrijk dat de kijkers ook zeker de tweede aflevering op dinsdag bekijken, want dan zijn we plots twee maanden verder en komen er nog zaken tevoorschijn die nog niet geweten waren. Het wordt echt een hele spannende week. Ik ben zeer blij met het resultaat. Ik heb het geluk dat ik met zulke goede collega's mag samenwerken, want enkel daardoor kunnen we zulke goede scènes spelen."

25-08-2017 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen de schrik van haar leven bezorgen? Zo doet James dat

Karen de schrik van haar leven bezorgen? Zo doet James dat

https://www.mupload.nl/img/zq3o2w77poqz2.jpg

Vooraleer Karen en James de deuren van hun camping openen, trekken ze nog even richting de kampeerwinkel. Maar met James gaan shoppen, dat doe je natuurlijk niet zomaar.

25-08-2017 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B gooit glas water over Simon Cowell en stormt van podium na deze misplaatste grap

Mel B gooit glas water over Simon Cowell en stormt van podium na deze misplaatste grap

https://www.mupload.nl/img/kozviuhrkifir.jpg

Mel B is gisterenavond boos uit een liveshow van America's Got Talent gelopen nadat collega-jurylid Simon Cowell had gegrapt over haar huwelijksnacht. De producer raakte hiermee een gevoelige snaar bij de zangeres, die in scheiding ligt met haar ex Stephen Belafonte.

Cowell maakte zijn slecht getimede grap toen een optreden van een illusionist mislukte. "Dit was een beetje zoals ik mij de huwelijksnacht van Mel B voorstel", zo becommentarieerde hij. "Veel verwachting maar uiteindelijk stelt het weinig voor."

Dat kon Mel niet hebben: ze gooide haar beker water over Cowell heen alvorens ze boos de studio uit stormde. Presentatrice Tyra Banks bevestigde later dat de zangeres was vertrokken. "Dit is live televisie", benadrukte ze. De programmaleiding stelde op Twitter dat dit niet gepland was. Het huwelijk tussen Mel en Stephen strandde in maart. Al snel raakten de twee verwikkeld in een vechtscheiding. Een rechter bepaalde onlangs dat de zangeres bijna 34.000 euro per maand aan alimentatie moet ophoesten.

23-08-2017 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo doet Kendall Jenner haar dagelijkse make-up in 2 minuten

Zo doet Kendall Jenner haar dagelijkse make-up in 2 minuten

https://www.mupload.nl/img/4uymfb1gawfg7.jpg

Vind jij ook dat Kendall Jenner er op paparazzifoto's steeds picture perfect uitziet? Haar goede genen spelen natuurlijk een rol, maar ze gebruikt ook make-up om de natuur een handje te helpen. Met de Amerikaanse Vogue deelt ze haar dagdagelijkse make-uproutine die een stuk simpeler en basic is dan gedacht.

Jenner begint met een dun laagje foundation - ze haat het gevoel van een dikke laag schmink op haar huid - en vervolgens brengt ze concealer aan op haar wallen en kin. Daarna kleurt ze haar wenkbrauwen in met een potlood. "Toen ik veertien was heb ik ze ooit eens véél te dun geëpileerd. Mijn zussen waren woest op mij en gooiden alle pincetten het huis uit. Ik heb ze daarna nooit meer zelf gedaan," aldus het model aan Vogue.

Daarna is Kendall aan het favoriete deel van haar make-uproutine toegekomen, namelijk bronzer. Diezelfde bronzer brengt ze ook aan op haar oogleden en vervolgens gebruikt ze een beetje mascara, waarbij ze focust op de wortels van haar wimpers. Ze sluit af door zachtjes een paar keer met een lippenstift op haar lippen te drukken en daar een laagje lipgloss over te smeren. Kort maar krachtig, aldus Kendall.

23-08-2017 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Photoshop? Mariah Carey ligt zwaar onder vuur om deze foto's

Photoshop? Mariah Carey ligt zwaar onder vuur om deze foto's

https://www.mupload.nl/img/lpvkfokd8drg0.jpg

Fans van de Amerikaanse hitzangeres Mariah Carey (47) zijn zwaar teleurgesteld in de popprinses. In het magazine Paper staan foto's van de zangeres die zeer waarschijnlijk op haar verzoek zijn gephotoshopt. In het blad poseert ze als een soort pin-up en haar lichaam lijkt, zo wordt gemopperd op Twitter, stukken slanker dan het echt is.

Fans van de Amerikaanse hitzangeres Mariah Carey (47) zijn zwaar teleurgesteld in de popprinses. In het magazine Paper staan foto's van de zangeres die zeer waarschijnlijk op haar verzoek zijn gephotoshopt. In het blad poseert ze als een soort pin-up en haar lichaam lijkt, zo wordt gemopperd op Twitter, stukken slanker dan het echt is.

Het is de tweede keer in korte tijd dat hde zangeres in opspraak raakt. Recent dook een filmpje van haar op waarin ze vermoeid en verveeld ogend danste tijdens een show in Las Vegas. En tijdens de jaarwisseling kreeg de diva veel kritiek omdat ze op Times Square en voor een miljoenenpubliek vals zong. Carey stopte prompt met zingen en klaagde herhaaldelijk over het feit dat haar oortjes niet goed zouden hebben gewerkt.

23-08-2017 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan deze horrorfilm is 15 jaar gewerkt, nu komt hij eindelijk in de zalen

Aan deze horrorfilm is 15 jaar gewerkt, nu komt hij eindelijk in de zalen

https://www.mupload.nl/img/nqdhauewr8i2x.jpg

Aan de horrorfilm "The Evil Within" is maar liefst 15 jaar gewerkt. Regisseur Andrew Getty erfde in 2002 de miljoenen van zijn grootvader, waarmee hij de productie van de film kon financieren. Het project heeft in totaal 6 miljoen dollar gekost. Het is nog niet zeker of de film ook in de Belgische zalen zal te zien zijn, maar de trailer jaagt ons alvast de stuipen op het lijf.

23-08-2017 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Oscar voor best betaalde acteur in 2017 gaat naar...

De Oscar voor best betaalde acteur in 2017 gaat naar...

https://www.mupload.nl/img/kziw43cxtpx6s.jpg

Mark Wahlberg zal in 2017 in totaal 68 miljoen dollar verdienen dankzij kaskrakers als Transformers: The Last Knight en Daddy's Home 2. Het zakenmagazine Forbes berekende ook dat de dames in de filmindustie nog altijd een pak minder verdienen. Emma Stone, de best verdienende acrice, komt aan 'slechts' 26 miljoen.

Vorig jaar stond Dwayne 'The Rock' Johnson (65 miljoen) op de eerste plaats, maar deze spierbundel is nu een plaatsje gezakt. Johnson blijft goed verdienen dankzij rollen in Baywatch en Jumanji, die binnenkort in de zalen te zien zal zijn.

De derde plaats is voor Vin Diesel (54,5 miljoen) die goed boert dankzij xXx: The Return of Xander Cage en de vervolgfilm van Guardians of the Galaxy. Adam Sandler (50,5 miljoen) en Jackie Chan (49 miljoen) halen plaats vier en vijf. Geen nood als nummer 8, 9 en 10 uit het lijstje onderaan niet meteen een belletje doen rinkelen. Shah Rukh Khan, Salman Khan en Akshay Kumar zijn bekende gezichten in Bollywood, de Indiase filmindustrie.

De lijst werd samengesteld op basis van gegevens van Nielsen, ComScore, Box Office Mojo en IMDB, maar Forbes gebruikte ook interviews met insiders uit de industrie.

Actrices

De mannen in Hollywood verdienen nog altijd veel meer dan hun vrouwelijke evenknieën. Emma Stone staat aan de top met 26 miljoen dollar dankzij haar rol in La La Land, al blijft dat maar een fractie van wat Wahlberg binnenrijft. De acteurs uit de top 10 verdienen samen 488,5 miljoen dollar wat bijna drie keer zoveel is als de 172,5 miljoen die de tien best verdiende vrouwen krijgen.

Slechts drie actrices harken meer dan 20 miljoen in 12 maanden binnen, terwijl 16 acteurs die kaap halen. Deze loonkloof is makkelijk te verklaren. Mannen krijgen een heel andere type rollen dan vrouwen. Zo zijn superhelden erg populair bij de bioscoopbezoekers en doen ook gevechtsfilms het goed. In deze verhalen gaat de hoofdrol sowieso naar de man en is er simpelweg minder plaats voor vrouwelijke rollen.

23-08-2017 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gestolen naaktfoto's Tiger Woods online

Gestolen naaktfoto's Tiger Woods online

https://www.mupload.nl/img/2gm9q0vwwguls.jpg

Hackers hebben naaktfoto's van Tiger Woods naar buiten gebracht. De privéfoto's zijn afkomstig van de telefoon van zijn ex-vriendin, de Amerikaanse topskiester Lindsey Vonn. Beiden eisen dat de beelden offline worden gehaald.

''Het is schandalig en zeer verachtelijk om intieme privéfoto's te stelen en publiceren'', zei een woordvoerder van de 32-jarige skidiva. ''Lindsey zal alle mogelijke juridische maatregelen nemen ter bescherming van haar rechten en belangen. De personen die haar telefoon hebben gehackt en de websites die dit gedrag aanmoedigen door de foto's te publiceren, moeten vervolgd worden.''

Vonn en de gevallen golfmiljardair Woods vormden tussen 2013 en 2015 een koppel. Ook Woods heeft al gedreigd een rechtszaak aan te spannen tegen de hackers.

22-08-2017 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 maanden na bevalling schittert Beyoncé in jurk die ook jij kunt betalen

2 maanden na bevalling schittert Beyoncé in jurk die ook jij kunt betalen

https://www.mupload.nl/img/pndwfgfvbltv7.jpg

De Amerikaanse superster Beyoncé (35) heeft op haar website een aantal foto's gezet waarop ze, ruim twee maanden na de bevalling van haar tweeling Sir en Rumi, een strak bordeauxrode cocktailjurkje draagt. Goed nieuws: het exemplaar kost 'maar' 156 euro (alleszins weinig voor Queen Bee's doen).

De foto's zouden elf dagen geleden al zijn gemaakt, tijdens een met wijn overgoten feest. De bordeauxrode stretchjurk is van het Britse merk House of CB en kost 156 euro. De frons in het midden zou volgens verschillende media de aandacht afleiden van haar post-zwangerschapslichaam, al heeft de zangeres dat naar onze mening allesbehalve nodig.

22-08-2017 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hollywood is eindelijk klaar voor een zwarte held"

"Hollywood is eindelijk klaar voor een zwarte held"

https://www.mupload.nl/img/j0ym44geazbte.jpg

Hij raakte bij ons bekend dankzij topreeksen als 'Luther' en 'The Wire', maar dit najaar moet zijn grote doorbraak betekenen op het witte doek. Idris Elba is samen met Matthew McConaughey te zien in de verfilming van Stephen Kings 'The Dark Tower'. Opmerkelijk: in de boeken is zijn personage blank en lijkt hij op Clint Eastwood. "Hollywood stapt stilaan af van zijn clichés. Een zwarte held kan nu ook."

Voor zijn rol als inspecteur Luther in de gelijknamige BBC-reeks kreeg Elba in 2012 een Golden Globe, maar dat was niet zijn eerste legendarische vertolking. Tussen 2002 en 2004 speelde hij drugdealer Stringer Bell in 'The Wire', één van de eerste grote successen van HBO. Momenteel is de knappe Brit te bewonderen in 'The Dark Tower', en de komende maanden volgen nog drie blockbusters: 'The Mountain Between Us', 'Molly's Game' en 'Thor: Ragnarok'. Nu moet het wel gaan gebeuren voor Elba, want tot nu toe was het vaak een verhaal van 'net niet'. Zo werd hij onlangs nog genoemd als kanshebber om de nieuwe - en dus de eerste zwarte - James Bond te worden. Maar Daniel Craig bedacht zich en kruipt opnieuw in de huid van 007.

Kleurenblind

Niettemin levert Idris in 'The Dark Tower', een verfilming van de enorm populaire boekenreeks van Stephen King, ook baanbrekend werk. Zijn personage, Roland Deschain van Gilead, is op papier een blanke die op Clint Eastwood lijkt. Toch kozen de filmmakers er bewust voor om de rol aan Elba te geven. Hollywood wordt langzaam maar zeker kleurenblind, zegt hij. "De filmwereld stapt stilaan af van zijn clichés. Zo krijgen we nu heel andere helden en hoef je niet meer bloedmooi te zijn om als sexy te worden beschouwd. Hollywood werd als het ware gedwongen om zich aan te passen en minderheden meer aan bod te laten komen. Er bestaat zoveel onenigheid in de wereld, maar entertainment lijkt zowat het enige dat mensen dichter bij elkaar kan brengen. Dat ik nu de kans krijg om een zwarte held te spelen in een blockbuster, voelt dan ook goed aan. Het was tijd voor iets nieuws."

22-08-2017 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna weer 'Thuis' en 'Familie': producers lichten al een tipje van de sluier op

Bijna weer 'Thuis' en 'Familie': producers lichten al een tipje van de sluier op

https://www.mupload.nl/img/ukonaj7crcwwv.jpg

Nog zes keer slapen en dan trekken tv-soaps 'Thuis' en 'Familie' zich weer in gang. Wie Waldek uiteindelijk ontvoerde en of Véronique haar huwelijk zal afblazen, dat kunnen we u nog niet vertellen. Maar de respectievelijke producers verklapten in Dag Allemaal wel al een aantal dingen van het nieuwe seizoen.

THUIS: "Iemand zal het leven laten"

Producer Hans Roggen: "Enkele verhaallijnen zullen flink nazinderen, andere worden nog intenser. Door het slotbeeld lijkt de focus op de ontvoering van Waldek te zullen liggen, maar er waren nog een pak andere verhaallijnen. Zo vroeg Dieter Nancy ten huwelijk, maar zij wees hem af. Sandrine is verdwenen en Olivia deed een zwangerschapstest. En Karin gooide zich na haar ruzie met Steven weer in de armen van Tom, die aan de vooravond van z'n huwelijk met Judith staat."

We schieten maandag stevig uit de startblokken. In de eerste aflevering zullen al enkele duidelijke antwoorden gegeven worden. Er zal in 'Thuis' ook iemand het leven laten. Voorts beloven we de kijker een onverwacht liefdeskoppel en de voorbereiding op het huwelijk van Tom en Judith zal turbulent verlopen. Of Toms overspel uitkomt, hangt af van Karin, Tom en Ann. Alleen zij weten van Toms geflikflooi.

FAMILIE: "Meteen de beslissing van Véronique"

Creative producer Wim Feyaerts: "De eerste aflevering is eigenlijk een doorstart, want 'Familie' pikt de draad van voor de zomer meteen op. Alsof het beeld slechts even bevroren is geweest en er geen vakantie van twee maanden tussen zat. De kijker ziet dus meteen wat Veronique beslist. En de gevolgen van haar keuze vullen de eerste aflevering. We zien ook hoe het zit met Stefanie. Simon lijkt haar reddende engel, maar de kijker weet dat hij ziekelijk jaloers is en haar ontvoering in scène heeft gezet om haar aan hem te binden."

"Vlak vóór de zomervakantie vertelde Linda ook dat ze een hersentumor heeft en terminaal is. Hoe gaat Jan daarmee om? Kiest hij voor zijn minnares, of keert hij - uit medelijden of schuldgevoel - terug naar z'n vrouw? Daarvoor moet je op 28 augustus kijken."

"Er duiken ook nieuwe personages op, maar niet meteen. Eerst de verhalen afwerken die we vorig seizoen op gang trokken. Want er valt nog veel te vertellen. En er hangen voorlopig geen nieuwe romances in de lucht, want we hebben net twee bruiloften gehad. Er zit de komende maanden veel romantiek in 'Familie', maar voorlopig geen verloving meer. Al hebben we het nieuwe seizoen nog niet helemaal uitgeschreven. Het kán dus nog altijd."

22-08-2017 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Cooke werd ooit gedrogeerd: "Bang dat de politie me niet serieus zou nemen"

James Cooke werd ooit gedrogeerd: "Bang dat de politie me niet serieus zou nemen"

https://www.mupload.nl/img/mk4cbqro67pkd.jpg

Als straks het nieuwe tv-seizoen wordt afgetrapt, zal James Cooke niet meer van uw scherm te branden zijn. Er staat een nieuwe Gert Late Night op de planning, en hij houdt ook een camping open met Karen Damen. Tijd om hem wat beter te leren kennen, vond Humo, en overliep met hem zijn zeven hoofdzonden. Daarin vertelt Cooke over een angstaanjagende avond waarin hij gedrogeerd en aangerand werd.

Dat hij vroeger heel wat wilde haren had, en regelmatig van bedpartner wisselde, daar komt James openlijk voor uit. Intussen is hij gelukkig samen met vriend Dorian, maar vroeger ging hij regelmatig naar homobars. "Ik vond het gezellig om daar rond te hangen en naar de typische discomuziek te luisteren. Ik nam ook weleens iemand mee naar huis, maar daar ben ik mee gestopt toen ik op een morgen wakker werd en niet wist wie de man naast me in bed was."

Hij was wel altijd veilig. "Dat heeft mijn mama erin gehamerd. Ik heb haar plechtig moeten beloven dat ik altijd veilig zou vrijen", klinkt het. Maar één keer liep het fout. "Ik ben op mijn 18de verjaardag door iemand gedrogeerd en meegenomen naar zijn huis. Ik had een feestje in een café georganiseerd, en daar had hij iets in mijn glas gedaan waardoor ik helemaal versuft was. Hij heeft me dan mee naar huis genomen en een paar uur later heeft hij me met zijn auto bij de trappen aan de Vooruit gedumpt. Toen ik weer helder kon denken, voelde ik aan mijn hele lichaam dat hij zich op verschillende manieren aan mij had vergrepen. Ik heb het direct tegen mijn moeder gezegd, en zij heeft me verplicht om me te laten testen op hiv en andere soa's."

De resultaten waren gelukkig negatief, wat een pak van zijn hart was. Hij is er echter nooit mee naar de politie gegaan. "Nee, ik was te beschaamd. En ik heb lang gedacht dat het mijn eigen schuld was, omdat ik niet had opgelet. Ik was ook bang dat de politie me niet au sérieux zou nemen. Achteraf gezien was dat uiteraard niet de beste beslissing, maar laat het een les zijn voor iedereen, jong en oud, homo of hetero: hou je drankje altijd goed in de gaten als je uitgaat, en laat je goed omringen."

22-08-2017 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens (her)schrijft vaginaboek en heeft jouw hulp nodig

Goedele Liekens (her)schrijft vaginaboek en heeft jouw hulp nodig

https://www.mupload.nl/img/s2jdifdonxwlb.jpg

In 2005 publiceerde Goedele Liekens haar allereerste Vaginaboek. Het werd een bestseller. Hoe is het anno 2017 gesteld met onze vaginakennis? Goedele brengt een volledig herziene versie uit en daar kan jij haar bij helpen! Samen met NINA stelde ze een enquête op.

"De vagina is nog steeds een taboe. Vele vrouwen durven er zelfs niet met vriendinnen over te spreken en vinden de vagina het lichaamsdeel waar ze het minst van weten. Maar onze vagina is onze intiemste vriendin! We moeten open over haar praten en haar verkennen. We zouden trots op haar moeten zijn in plaats van ons voor haar te schamen. Een betere band met je eigen vagina leidt tot een beter seksleven. En goede seks, dat willen we toch allemaal?" - Goedele Liekens

21-08-2017 om 23:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wil het droomappartement van Trisha kopen?

Wie wil het droomappartement van Trisha kopen?

https://www.mupload.nl/img/p2xaxkki4vstk.jpg

Zangeres Trisha, de ex van Ignace Crombé, heeft haar appartement in Olen te koop gezet. Ze doet dat met pijn in het hart, want het was haar droomplek, klinkt het op Facebook.

Nu ze samen met haar man Kurt drie kinderen opvoedt, is het appartementje te klein geworden. "We moeten het onder ogen zien... Ons droomappartement inruilen voor een huis waar onze 3 kinderen meer plaats hebben om te spelen. Dus graag een warm nestje gevraagd voor dit 'warm' appartementje", schrijft ze op Facebook. Ze deelt daarbij de link naar Immoweb. De vraagprijs bedraagt 279.000 euro.

Trisha trouwde eind vorig jaar met Kurt, samen hebben ze een tweeling: Marie-Lore en Marie-Lynn. Trisha heeft ook nog een dochtertje, Axelle, uit haar vorige relatie met Ignace Crombé.

21-08-2017 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stievie Premium: 9,99 euro per maand voor 18 kanalen én uitgesteld kijken

Stievie Premium: 9,99 euro per maand voor 18 kanalen én uitgesteld kijken

https://www.mupload.nl/img/phxqgmekarpl5.jpg

Vanaf maandag is op de tv-app Stievie een Premium-abonnement beschikbaar, waarin naast de zenders van Medialaan nog elf andere kanalen zijn inbegrepen. De in totaal achttien zenders in Stievie Premium zijn live en uitgesteld tot zes dagen op alle schermen te bekijken. Een abonnement kost 9,99 euro per maand.

Via Stievie Free zijn nu al de Medialaan-zenders (VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTMKZOOM, KADET en Qmusic) gratis te bekijken. De dienst blijft bestaan, maar zal voortaan een platform delen met Stievie Premium. De betalende dienst heeft ook zenders van VRT (Eén, Canvas en Ketnet), SBS (VIER, VIJF en ZES), Discovery (Eurosport, TLC, Discovery Channel) en FOX (National Geographic, Nat Geo Wild) in het aanbod.

Stievie werd oorspronkelijk in 2013 al gelanceerd als een betalende tv-app, waarin tien Vlaamse zenders werden aangeboden. Na twee jaar werd de dienst uit de app-stores gehaald en lanceerde Medialaan Stievie Free. De betalende dienst bleef tot nu wel beschikbaar voor bestaande gebruikers, die automatisch zullen overstappen op Stievie Premium.

Net zoals bij de gratis variant, is het bij Stievie Premium mogelijk om programma's via het tv-scherm te bekijken door casting (met onder meer Chromecast en Airplay). Met de betalende formule is het ook mogelijk om opnames te maken, die later zonder internetverbinding te bekijken zijn.

Wel reclame
Wat de Medialaan-zenders betreft, zal reclame bij uitgesteld kijken of bij opnames niet-doorspoelbaar zijn. Het gaat om kortere blokken van 2 minuten met gepersonaliseerde reclame. Ook tijdens het live kijken worden de reclameblokken van de kanalen van Medialaan vervangen door gepersonaliseerde reclame.

Stievie Premium is vanaf vandaag via de app of de website te verkrijgen en kost 9,99 euro per maand. Per abonnement kan slechts één stream tegelijk worden bekeken. In de toekomst zal het aanbod worden uitgebreid met bijkomende pakketten. Zo komen er op termijn ook formules voor het kijken op meerdere schermen tegelijk.

21-08-2017 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby huurt steradvocaat van Michael Jackson in

Bill Cosby huurt steradvocaat van Michael Jackson in

https://www.mupload.nl/img/lwgae6flwclim.jpg

De Amerikaanse komiek Bill Cosby (80) heeft voor zijn nieuw strafproces wegens seksueel geweld topadvocaten ingehuurd, onder wie een advocaat die indertijd popster Michael Jackson heeft verdedigd. Dat heeft Cosby's woordvoerder Andrew Wyatt vandaag bekendgemaakt.

Op 17 juni liep in Norristown een eerste proces tegen Cosby spaak, omdat de jury het niet eens kon worden. Op 6 november moet een nieuw beginnen.

De komiek huurde daarvoor een team van steradvocaten in dat onder leiding staat van Tom Mesereau. Die verdedigde Michael Jackson toen die in 2005 terechtstond voor seksueel misbruik van kinderen. De 'King of Pop' verkreeg toen, na een vier maanden durend proces, de vrijspraak. Mesereau (67) was ook advocaat van bokskampioen Mike Tyson en acteur Robert Blake.

Cosby is aangeklaagd voor misbruik van een vrouw in 2004. Maar hij zegt dat Andrea Constand met seks had ingestemd. Tientallen vrouwen wrijven Cosby seksuele delicten aan. Maar veel van die vermelde feiten zijn verjaard. Cosby heeft ze ook altijd bestreden.

21-08-2017 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disneyfans zijn helemaal in de war na deze ontdekking over The Lion King

Disneyfans zijn helemaal in de war na deze ontdekking over The Lion King

https://www.mupload.nl/img/q3xwue5tkhq92.jpg

De huidige generatie groeit op met 'Frozen' en 'Cars', maar in onze tijd was 'De Leeuwenkoning' een van dé Disneyklassiekers. Je weet wel, de film waarin Simba wegloopt nadat zijn vader Mufasa vermoord wordt door zijn broer Scar. Al blijkt dat toch niet helemaal te kloppen.

Producers Rob Minkoff en Don Hahn, die in 1994 verantwoordelijk waren voor 'The Lion King', dropten dit weekend een bommetje tijdens een interview ter ere van de nieuwe dvd-uitgave van de film. Ze verklapten daarin dat Mufasa en Scar helemaal geen broers zijn.

"Toen we de film maakten, was het voor ons duidelijk dat de twee niet met elkaar verwant zijn", aldus Hahn. "In het wild komt het immers niet voor dat twee broers in dezelfde troep leven. Als het mannetje in de troep oud wordt, dan komt er een sterkere leeuw langs die hem en zijn kinderen vermoordt en dan zijn plaats inneemt. Dat is wat we hier ook wilden weergeven, we wilden trouw blijven aan de biologische wetten."

"Heel uitzonderlijk komt het wel voor dat er twee mannetjesleeuwen samen leven, maar dan zijn het nooit gelijken: een van hen leeft dan wat in de schaduw", vervolgt Hahn. En dat is dan ook de rol van Scar: degene die aan de rand van de troep leeft. "Hij noemt Mufasa dan wel zijn broer, maar ze hebben niet dezelfde genen. Hij is de minst sterke leeuw, en daarom wil hij het hoofd van de troep vermoorden om de leiding over te nemen."

Biologisch dus correct, maar Disney haalt daarmee wel heel wat fans onderuit. Die kunnen er niet zo goed mee om dat ze al die tijd dachten dat Scar en Mufasa echte broers waren. "Is heel ons leven dan een leugen?", klinkt het dramatisch op sociale media.

21-08-2017 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z vertelt voor het eerst over zijn liftgevecht met Solange

Jay-Z vertelt voor het eerst over zijn liftgevecht met Solange

https://www.mupload.nl/img/aqjcjdxjvvbj2.jpg

Jay-Z heeft eindelijk de stilte over zijn gevecht met Solange Knowles doorbroken. De rapper en de zus van Beyoncé staspten na het Met Gala in 2014 in een lift en een ruzie ontaardde in een handgemeen. Eeder deze week vertelde hij in een interview voor het eerst openhartig over die bewuste avond.

Een video die meteen na het incident gelekt was toont hoe de rapper en Solange, de zus van zijn echtgenote, op de vuist raakten in een lift. Beyoncé, die ook in de ruimte was, keek toe en greep niet in. Niemand van de familie heeft ooit gereageerd op de beelden van de beveiligingscamera's. Tot nu. In een interview met RapRadar heeft Jay-Z verschillende persoonlijke kwesties aangekaart. Zo vertelde hij ook over zijn relatie met Solange.

"We hebben altijd een goede relatie gehad", zei hij in de podcast. "Ik heb met mijn broers gevochten en ruzie gemaakt." De rapper heeft geen details gegeven over wat de aanleiding van het meningsverschil was of hoe het geëscaleerd is tot een gevecht. Maar hij zei dat het nu goed gaat tussen hen. "We hebben slechts een meningsverschil gehad. Dat was die ene avond. Voor en na dat lifdincident hebben we nooit meer ruzie gemaakt. Ze is als een zus voor mij, ik zal haar beschermen. Niet mijn schoonzus, maar mijn zus."

20-08-2017 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rockster met sexy vriendin op toilet van vliegtuig betrapt

Rockster met sexy vriendin op toilet van vliegtuig betrapt

https://www.mupload.nl/img/smkvwjznuk7es.jpg

Tommy Lee, de drummer van Mötley Crüe , en zijn vriendin Brittany Furlan zorgde voor ophef bij de andere passagiers op een vlucht van American Airlines. De twee sloten zich 20 minuten lang op in het toilet, en keerden met een een grote glimlach op het gezicht terug naar hun plaats. Dat heeft tot heel wat gespeculeer geleid: hebben Tommy Lee en Brittany seks gehad?

De vlucht van Nassau naar Miami duurt slechts 65 minuten, maar dat was lang genoeg voor Tommy en Brittany om wat stoom af te laten. De twee glipten samen uit hun zetel weg en verdwenen gedurende 20 minuten in het kleinste kamertje van het vliegtuig. Andere passagiers filmden hoe de rockster als eerste met een grote glimlach op zijn gezicht het toilet verliet. Zijn vriendin volgde een minuutje later. Showbizzsite TMZ wist te beelden te bemachtigen.

Volgens een insider bij American Airlines riskeren de twee geen straf. Er werd namelijk geen klacht ingediend tegen het koppel. En het is niet verboden om met twee een toilet te delen, wat ze daarbinnen doen is privé.

Tommy Lee en zijn vriendin kwamen net terug van een romantische vakantie op de Bahama's. Dat bewijzen de sexy en exotische foto's die Brittany op haar social media heeft gedeeld.

20-08-2017 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cast 'Nachtwacht' stelt nieuw seizoen voor bij Kinepolis

Cast 'Nachtwacht' stelt nieuw seizoen voor bij Kinepolis

https://www.mupload.nl/img/ifpsa0o0y3t45.jpg

Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober presenteert Kinepolis België, in samenwerking met Studio 100 en Ketnet, de Nachtwacht Fandagen. Dit najaar start het nieuwe seizoen van de populaire Studio 100 serie 'Nachtwacht'.

De serie 'Nachtwacht' is ondertussen al in verschillende Europese landen te zien waaronder België, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Polen en Noorwegen. Om het derde seizoen officieel voor te stellen aan de Belgische fans, komen toverelf Keelin (Celine Verbeeck), vampier Vladimir (Louis Thyssen) en weerwolf Wilko (Giovanni Kemper), verspreid over twee dagen, naar zes Kinepolis bioscopen.

De drie centrale helden Wilko, Keelin en Vladimir moeten het dit seizoen weer opnemen tegen heel wat angstaanjagende monsters. Om de fans niet langer in spanning te houden kunnen ze de cast ontmoeten en drie gloednieuwe afleveringen van het derde seizoen op groot scherm bewonderen. Fans worden ook getrakteerd op een 'Nachtwacht-goodie' en een poster met handtekeningen.   

20-08-2017 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Is dat echt?!" Willy Sommers en Wim Soutaer getrakteerd op blote borsten tijdens etentje

"Is dat echt?!" Willy Sommers en Wim Soutaer getrakteerd op blote borsten tijdens etentje

https://www.mupload.nl/img/lvdg8xe1adxps.jpg

Willy Sommers en Wim Soutaer kregen gisteravond een verrassing geserveerd tijdens een etentje. De zangers waren voor het programma 'Zomergroeten' van StoriesTV aan het tafelen bij Chez Bolle in Gent toen een jongedame plots het restaurant binnenviel. Toen ze prompt haar borsten toonde, schoot iedereen in de slappe lach.

Presentatrice Sarah De Backer volgde Willy Sommer een hele dag voor het programma 'Zomergroeten' van StoriesTV. Na een optreden in Nieuwpoort trok Willy 's avonds naar Gent voor een etentje in restaurant Chez Bolle op de Steendam in Gent. Daar wachtte verrassingsgast Wim Soutaer hem op, maar de echte verrassing kwam pas later op de avond langs.  

Tijdens de opnames viel plots een jongedame het restaurant binnen. Ze begroette het drietal aan de tafel en toonde snel haar borsten voor ze de zaak snel weer verliet. Wim en Willy stonden aan de grond genageld, maar schoten al snel in de slappe lach. Hilariteit alom.  

De aflevering van 'Zomergroeten' met de bewuste scène wordt komend weekend, op 26 en 27 augustus, uitgezonden op StoriesTV en AVS.

20-08-2017 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Obama in nieuwe Will & Grace?

Michelle Obama in nieuwe Will & Grace?

https://www.mupload.nl/img/aixjyune5jvub.jpg

Voormalig presidentsvrouw Michelle Obama vertolkt een rol in de doorstart van de hitserie Will & Grace. Dat melden diverse Amerikaanse homosites zaterdag op basis van bronnen bij de serie. Het is nog onduidelijk wat voor rol de populaire ex-First Lady gaat spelen. "Maar Michelle is voor veel in", stellen de bronnen.

De serie Will & Grace vertelde over de vriendschap tussen een succesvolle homoseksuele advocaat (Eric McCormack) en zijn neurotische beste vriendin (Debra Messing). De reeks liep tussen 1998 en 2006 acht seizoenen en won tientallen prijzen, waaronder een aantal Emmy's.

Will & Grace was in het Amerikaanse medialandschap baanbrekend omdat een homo zo'n prominente hoofdrol had. Toen het Witte Huis zich onder president Obama uitsprak vóór een invoering van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in de VS, refereerde vicepresident Joe Biden ook expliciet aan de serie.

Parks & Recreation
De makers werken aan een doorstart van de populaire serie, die komend najaar op televisie komt. Het plan om na ruim tien jaar een nieuwe reeks Will & Grace te maken ontstond nadat een kort filmpje waarin Will & Grace zich vorig jaar uitspraken tegen toenmalig presidentskandidaat Donald Trump een enorme hit werd op internet.

Het is niet de eerste maal dat Michelle Obama te zien is in een succesvolle komedieserie. Eerder speelde zij al zichzelf in Parks & Recreation, een hilarische serie over de afdeling parken van het slaapdorp Pawnee.
De aankondiging van de aanwezigheid van Michelle Obama in de serie komt na eerder nieuws dat een ander personage uit de oude serie niet meer terugkeert. Actrice Shelley Morrison, die de vaste rol van de huishoudster Rosario vertolkte, heeft laten weten van haar pensioen te genieten. De 80-jarige ster maakte nog wel even haar opwachting in het anti-Trump-filmpje.

20-08-2017 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch-Nederlands homokoppel trouwt in 24 landen

Belgisch-Nederlands homokoppel trouwt in 24 landen

https://www.mupload.nl/img/ah2t7v7l0drun.jpg

De Belgische Fleur Pierets en Nederlandse Julian P. Boom zullen in 24 landen trouwen. Dat ze in 2012 in België al zijn getrouwd, is niet relevant. Fleur en Julian zijn niet enkel partners in de romantische zin, samen vormen ze ook het kunstenaarsduo JF. Pierets. Voor hun nieuwe kunstproject getiteld "22" zullen ze een bruiloft houden in alle landen waar het toegelaten is. Daarmee willen ze op globaal niveau mensen sensibiliseren voor LGBT-rechten.

Over de concrete inhoud van het project is nog niet veel bekend. Het zal in ieder geval bestaan uit video's en foto's en het resultaat zal een installatie zijn die ze ten laatste eind oktober 2018 willen tentoonstellen. 

Fleur en Julian zijn al zeven jaar samen. Ze woonden drie jaar in Barcelona, maar hebben hun woning daar onlangs opgezegd en zijn er klaar voor om de wereld rond te reizen met ieder één koffer. Op dit moment zijn ze bezig aan de voorbereiding van hun eerste huwelijk van het project. Dat zal plaatsvinden in september in New York. Daarna trekken ze naar Nederland, om er in oktober te trouwen, en eindigen doen ze in Nieuw-Zeeland. 

Onwetendheid
De Belgische Fleur Pierets vertelt aan de Huffington Post hoe ze op het idee voor "22" kwamen. Het koppel vond dat "weinig mensen eigenlijk beseffen in hoe weinig landen het homohuwelijk is toegestaan. We dachten dat universele thema's zoals liefde en huwelijk, waarmee iedereen zich wel kan identificeren, de ideale weg zijn om mensen voor het thema te sensibiliseren."

"Tijdscapsule"
Dat het project "22" heet, terwijl het koppel in 24 landen trouwt, lijkt op het eerste zicht wat vreemd. Maar op het moment dat ze het idee ontwikkelden, waren er nog maar 22 landen waar het homohuwelijk legaal was. Ondertussen zijn Malta en Duitsland erbij gekomen. En het ziet ernaar uit dat Australië het in de nabije toekomst ook zal legaliseren. Toch zullen ze de naam van het project niet aanpassen. Ze vinden het juist heel passend dat de getallen niet overeenkomen. Op die manier is het project een soort tijdscapsule aan de hand waarvan men kan meten hoe snel en welke vooruitgang wordt geboekt. Ze kijken er allebei naar uit dit cijfer snel te zien stijgen.

"We proberen met ons project vast te leggen hoe de wereld er op dit moment uitziet qua homorechten en gendergelijkheid en tegelijk de verandering te visualiseren", aldus de Nederlandse Boom. "Het is verrijkend en noodzakelijk deze dingen op een positieve en mooie manier te tonen, want enkel op die manier kan je echte verandering teweegbrengen."

20-08-2017 om 02:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezocht: nieuwe leverancier voor Jeroen Meus

Gezocht: nieuwe leverancier voor Jeroen Meus

https://www.mupload.nl/img/mjebrpozgdkd0.jpg

Wie naar Dagelijkse (zomer)Kost kijkt, ziet regelmatig producten van een specifieke winkel passeren. In het begin waren die afkomstig uit de Carrefour, maar de laatste jaren was het altijd Delhaize die de kasten van Jeroen bevoorraadde. Tot deze zomer, want ineens schakelde Meus over op de Colruyt-groep. En die samenwerking blijkt van korte duur.

Drie jaar lang was Delhaize de huisleverancier van Dagelijkse Kost. "We hebben echter beslist om de samenwerking stop te zetten", bevestigt woordvoerder Roel Dekelver in Het Nieuwsblad. "Omdat we nu andere commerciële prioriteiten hebben." De Colruyt-groep nam de sponsorplek over: Jeroen kookt nu met producten van Spar en Boni. Maar tegen het einde van de zomer loopt ook dat contract af. "Enkel voor Dagelijkse Zomerkost", aldus woordvoerster Hanne Poppe. "Er is geen sprake van een structurele deal met de Dagelijkse Kost die tijdens het jaar loopt."

Met wiens producten Jeroen in september aan de slag gaat, is nog niet duidelijk. De supermarkten staan duidelijk niet te springen om mee te werken aan het programma. Carrefour heeft geen nieuwe plannen, en ook Lidl laat weten dat er geen gesprekken lopen met de tv-kok. "Momenteel is er niemand", klinkt het bij de VRT.

20-08-2017 om 02:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten Janssens uit The Sky Is The Limit heeft een boek geschreven

Kirsten Janssens uit The Sky Is The Limit heeft een boek geschreven

https://www.mupload.nl/img/qdq2vbf1zky57.jpg

We kennen Kirsten Janssens vooral als de paaldansende metgezelle van Jan Kriekels en een van de kleurrijkste figuren uit The Sky Is The Limit. Maar de brunette heeft nog veel meer in haar mars: ze heeft een kinderboek geschreven.

'Het kleine geheim van Mi en Mo', zo heeft het kinderboek van Kirsten. Ze werkte ervoor samen met een van haar beste vriendinnen: illustratrice inge Sourbon. Het verhaal gaat over buitenaardse wezens die een  klein meisje met krulletjes, Hélena, vertellen wat liefde precies is.

Kirsten schreef het boek voor haar eigen dochter Helena. "Kirsten las elke avond het boek The Secret (over gelukkig worden) voor aan haar dochtertje Helena, maar omdat het soms wat moeilijk te begrijpen was voor een 6-jarige vroeg Helena aan haar mama: Mams, ik wil de kracht van de liefde ook leren. Kan jij iets voor mij schrijven?", klinkt het in het persbericht.

'Het kleine geheim van Mi & Mo' is uitgegeven bij uitgeverij Boekscout. Adviesprijs: 16,99 euro.

20-08-2017 om 01:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim Opbrouck presenteert 'Bake Off', "maar zelf eet ik enkel brood in het weekend"

Wim Opbrouck presenteert 'Bake Off', "maar zelf eet ik enkel brood in het weekend"

https://www.mupload.nl/img/c349namcdbxck.jpg

Hij acteert in het theater, op tv en in de bioscoop, hij speelt accordeon en zingt bij De Dolfijntjes, hij tekent, hij schrijft zijn eerste scenario en nu wordt hij ook presentator van 'Bake Off' op VIER. Wim Opbrouck (48) laat zich voor geen gat vangen, maar gelukkig wel voor een interview. "Ik kan niet bakken. Bakken is wetenschap. Als ik in een recept 'drie vierden' lees, sla ik al in paniek."

Opbrouck lijkt iemand die liever zoet dan zuur door het leven gaat, die houdt van een tafel vol vrienden en nog eerder de aardbeien op een taart zal tellen dan de calorieën die erin zitten. Maar schijn kan bedriegen. Dat laatste klopt namelijk niet helemaal.

"Mensen willen het soms niet geloven, maar ik let op mijn eten. Ik ben gewoon het type dat al een halve gram bijkomt als hij eens lacht. Vroeger at ik gewoon waar ik zin in had, maar ik volg nu toch al een aantal jaar het FDH-dieet. Ken je dat? 'Fret Den Helft'. (lacht) Dat werkt gewoon, omdat je dan nergens mee moet stoppen. Ik probeer het wel zo gezond mogelijk te houden. Als ontbijt neem ik yoghurt met havervlokken en blauwe bessen, geen pan spek met eieren of boterhammen met Nutella. Ik moet ook, want als je zo veel optreedt, ben je best fit. Waar ik het hardst op let, is brood en suiker. Brood eet ik alleen in het weekend, desserts laat ik zo vaak mogelijk staan."

20-08-2017 om 01:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Publiek gaat uit zijn dak voor schlagerzangeres Lindsay op Pukkelpop

Publiek gaat uit zijn dak voor schlagerzangeres Lindsay op Pukkelpop

https://www.mupload.nl/img/4qfhghvwqpjqc.jpg

Schlagerzangeres Lindsay werd vandaag als een heldin onthaald op het feestje van 'De Ideale Wereld' op Pukkelpop.

Deze namiddag, tijdens de slotdag van Pukkelpop, troepten opnieuw een massa fans van het satirische Canvas-programma 'De Ideale Wereld' samen in de Castello, voor de spetterende slotsaus van 'De Ideale Wereld Sausfeesten'. Begin augustus maakte presentator Otto-Jan Ham bekend dat de jaarlijkse 'Ideale Wereld Fandagen' op Pukkelpop dit jaar vervangen werden door Sausfeesten, met o.a. Tomatto-Jan Ham, Jelle De Bearnaise (Jelle De Beule) en De Vos & Svennes (Sven de Leijer).

Op het einde van de Sausfeesten verscheen als surprise de zwangere schlagerzangeres Lindsay, razend populair en een fan van 'De Ideale Wereld'. We herkenden tijdens haar opvallende Shala lala lala lala-doortocht o.a. 'Donderstruik' ('Thunderstruck', AC/DC), 'Jouw geslacht staat in brand' ('Sex on Fire', Kings Of Leon), 'Hoeveel is de vis' ('How Much Is The Fish', Scooter), 'Vloedgolf' ('Tsunami', DVBBS) en tot slot 'Verliefd op je lijkje' ('Shape of You', Ed Sheeran) dat Lindsay samen bracht met Faisal.

"In het verleden was ik al eens te gast in De Ideale Wereld en als de redactie mij belt voor een item, dan werk ik daar graag aan mee. Ik kan de dingen goed relativeren en ik hou wel van dit soort humor. Da's net het mooie aan het leven. Als je kan relativeren en je oogkleppen afzet, dan ontdek je vaak mooie dingen in het leven. Een paar jaar geleden stond ik hier op de weide van Kiewit al eens op het hoofdpodium. Dat was tijdens Rimpelrock en voor een ander publiek", zegt Lindsay al lachend. Ik had graag Faisal nog horen draaien, maar dat is pas om 2 uur vannacht en zo lang  gaan we niet bijven. De pop-country van Mumford & Sons vind ik tof, dus misschien dat we die meepakken straks om 22 uur, want net als Tomorrowland, vind ik Pukkelpop een tof festival. Ik ben blij dat ik hier ook eens op het podium mocht staan. Otto-Jan en z'n ploeg weten dat ik mij geweldig goed heb geamuseerd."

20-08-2017 om 01:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim Opbrouck: "Naast voetbal is bakken de belangrijkste bijzaak ter wereld"

Wim Opbrouck: "Naast voetbal is bakken de belangrijkste bijzaak ter wereld"

https://www.mupload.nl/img/cufidt8ehwrg4.jpg

Geen 100.000 euro, geen reis naar Hawaï, maar louter de eer. Presentator Wim Opbrouck legt uit waarom Bake Off Vlaanderen niet zomaar een bakwedstrijd is.

Passie voor patisserie primeert. Bij de zoektocht naar de beste hobbybakker van Vlaanderen wordt Opbrouck geassisteerd door culinair auteur Regula Ysewijn en meesterpatissier Herman Van Dender. "Naast voetbal is bakken de belangrijkte bijzaak ter wereld", klinkt het bij Opbrouck.

18-08-2017 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom iedereen de belangrijke boodschap bij de naaktfoto van dit model moet lezen

Waarom iedereen de belangrijke boodschap bij de naaktfoto van dit model moet lezen

https://www.mupload.nl/img/o4qu8ys0rcpe1.jpg

De Canadese Winnie Harlow, die lijdt aan de pigmentafwijking vitiligo, verovert de modewereld met verve sinds haar deelname aan America's Next Top Model. Het 23-jarige model heeft altijd een voortrekkersrol gehad in de strijd tegen het schoonheidsideaal dat door de media opgelegd wordt en die rol benadrukt ze nu nog eens door een naaktfoto te posten met een krachtige boodschap bij.

Toen Winnie Harlow jonger was, werd ze door klasgenootjes wel eens spottend 'de zebra' genoemd. Gelukkig hield de ongelijke pigmentering van haar huid Harlow niet tegen om deel te nemen aan America's Next Top Model. Ze won de wedstrijd niet, maar het leverde haar wel talloze klussen in de mode-industrie op. Zo is ze te zien in verschillende campagnes van Diesel, stond ze op de cover van toonaangevende magazines als ELLE, Glamour en Wonderland én was ze te zien in Beyoncés videoclip van 'Lemonade'.

Naaktfoto
Op haar Instagramaccount inspireert ze dagelijks mensen die Harlow soms zodanig adoreren dat ze foto's posten waarop ze de pigmentvlekken van het model exact nageschminkt hebben. Gisteren zwierde Harlow een naaktfoto online met een belangrijke boodschap aan haar fans: "Het echte verschil zit niet in mijn huidafwijking. Het is het feit dat ik mijn schoonheid niet zoek in de meningen van anderen. Ik voel me goed in mijn vel, omdat ik zelf weet dat ik mooi ben. Vier unieke schoonheid vandaag en elke dag van het jaar," aldus Harlow. En zo is dat maar. Go Winnie!

18-08-2017 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coucke bouwt gloednieuw museum voor zijn Duchamp-collectie

Coucke bouwt gloednieuw museum voor zijn Duchamp-collectie

https://www.mupload.nl/img/lmj6cbxaqunex.jpg

Marc Coucke gaat een nieuw museum neerzetten in Durbuy, het Ardense stadje dat hij grotendeels heeft opgekocht. De miljardair wil er zijn collectie van de Franse avantgardekunstenaar Marcel Duchamp tentoonstellen. De andere helft van het museum is bestemd voor wisselende exposities.

Coucke heeft al geïnvesteerd in een ecologisch pretpark in het stadje en is bereid 100 miljoen euro in Durbuy te steken. "Het mooiste wat ik ooit heb gedaan in mijn leven, en ook wel het zotste", zegt de flamboyante ondernemer in een interview met de zakenkrant De Tijd.

Naast zo'n driehonderd werken van Duchamp bezit Coucke ook brieven van de kunstenaar, die soms voorwerpen die hij vond uitriep tot kunst. Het bekendste werk van Duchamp (1887-1968) is 'Fountain', een porseleinen urinoir dat hij omgekeerd presenteerde.

Mogelijk wordt voor het museum een architectuurwedstrijd uitgeschreven. De zoektocht naar een geschikte locatie is nog gaande. De gemeenteraad en de provincie zijn volgens de ondernemer enthousiast.

Coucke streek in 2014 meer dan een miljard euro op toen hij zijn bedrijf Omega Pharma verkocht aan het Amerikaanse geneesmiddelenbedrijf Perrigo.

18-08-2017 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DANZEL KRIJGT POOLSE AWARD VOOR GROOTSTE HIT VAN AFGELOPEN DECENNIA "Wereldberoemd in Oost-Europa"

DANZEL KRIJGT POOLSE AWARD VOOR GROOTSTE HIT VAN AFGELOPEN DECENNIA

"Wereldberoemd in Oost-Europa"

https://www.mupload.nl/img/koaghebmwytkp.jpeg

Geen sant in eigen land, maar de Beverse zanger Danzel wordt in het buitenland nog steeds op handen gedragen. Hij kreeg in Polen voor zijn hit 'Pump it up' uit 2004 deze week een award voor de grootste hit van de laatste decennia en dat tijdens een tv-show voor 3,5 miljoen tv-kijkers. In eigen land krijgt hij nauwelijks airplay op de radio en tv, maar in Oost-Europa dragen ze hem duidelijk nog altijd op handen.

Voor Johan Waem begon het allemaal met het televisieprogramma Idool in 2003 op VTM. Hij werd er opgemerkt door een producer en toen ging de bal aan het rollen. Met het nummer 'Pump it up' had Johan als 'Danzel' meteen een flinke hit te pakken. In eigen land werd het daarna wat stiller, maar in het buitenland blijft hij dertien jaar na deze hit nog altijd een veel gevraagde artiest. Vooral in Oost-Europa wordt Danzel onthaald als een echt idool. Deze week volgde de ultieme bekroning.

Tijdens het televisieprogramma 'Disco Pod Gwiazdami', zeg maar de Poolse versie van 'Tien om te Zien'- maar dan wel met een publiek van 3,5 miljoen kijkers- kreeg Danzel een award voor de grootste hit van de laatste decennia.

"Zeg maar een soort lifetime achievement award, hoewel ik nog zeker niet uitgezongen ben", lacht Johan.

Megaster

"Ik had het totaal niet verwacht. Ik was gevraagd voor een optreden tijdens de show en plots kwamen ze met die award op de proppen. Het is natuurlijk een bekroning op het vele werk van de voorbije jaren."

Het is vooral in Oost-Europa dat Danzel een megaster blijft. Dit jaar alleen zal hij 30 keer afreizen naar Rusland en meer dan 20 keer naar Polen vliegen. "Ik heb er ook niet echt een verklaring voor", vertelt hij.

"Deze zomer zit ik ook vaak in Turkije, maar ook daar word ik vooral geboekt door hotelketens die veel Russen over de vloer krijgen. Ze hebben me er gewoon in de armen gesloten en voor hen is 'Pump it up' een klassieker. Ik heb niet het gevoel dat het snel zal stoppen. Bovendien draaien ze in Oost-Europa ook mijn andere werk. In tegenstelling tot Vlaanderen waar ik amper airplay krijg op radio en tv. Dat steekt soms wel een beetje. Ik lig er niet meer wakker van en ben dankbaar voor wat ik bereikt heb, maar in eigen land ben ik dit jaar enkel geboekt voor het festival Kamping Kitsch."

Nieuw werk

Johan baat samen met zijn vrouw Kathleen het danscafé A Peu Près uit op de Grote Markt in Beveren. "Af en toe wandelt er ook wel eens een Bulgaarse of Poolse trucker binnen en die is dan stomverbaasd dat een- in hun ogen- zo'n grote vedette hier gewoon achter de toog staat", lacht Johan. "Het is soms alsof ik in twee werelden leef."

Johan kreeg recent zelfs een visum van drie jaar voor Rusland, iets wat normaal alleen voor diplomaten is voorbehouden. "Dat is inderdaad heel uitzonderlijk", geeft Johan toe. "Je kan het bijna vergelijken met de titel van ereburger."

En het ziet er niet naar uit dat er snel meer rustige tijden gaan aanbreken. "Momenteel broed ik ook nog op nieuw werk. Er is al veel ruw materiaal klaar waar ik binnenkort mee aan de slag ga."

18-08-2017 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthew McConaughey: "Een huwelijk is echt wel hard knokken"

Matthew McConaughey: "Een huwelijk is echt wel hard knokken"

https://www.mupload.nl/img/rfrbhnmknn8wr.jpg

Matthew McConaughey kruipt in 'The Dark Tower' in de huid van de slechterik The Man In Black, en wij mochten naar aanleiding van de Belgische release de 47-jarige Oscarwinnaar vijf vragen stellen. Een overzicht!

"Wat is de beste les die je uit vijf jaar huwelijk hebt getrokken?"  

Matthew McConaughey: "Dat je echt wel hard voor een huwelijk moet knokken. Mijn vrouw en ik hebben nu drie kinderen en dat vergt veel werk, maar het hoort er nu eenmaal bij. Ik probeer mijn carrière te combineren met drie jonge kinderen die mij op sommige momenten echt nodig hebben. Het is dan een kwestie van prioriteiten te stellen. Het is belangrijk dat we als gezin voldoende tijd doorbrengen, dat we samen groeien en er voor elkaar zijn. Dat mijn vrouw mij door dik en dun steunt en dat ik wéét dat ze er altijd voor mij zal zijn, is zowat het beste gevoel ooit. Onze relatie is ook een vriendschap. Ik had Camila nooit ten huwelijk kunnen vragen als wij in het begin geen beste vrienden waren geweest."  

"Wat is jouw beste eigenschap?"  
McConaughey: "Doorzettingskracht en uithoudingsvermogen. Opgeven is zowat het laatste dat ik zou doen. Als ik nee zeg, dan is en blijft het nee, maar ik zal er tegelijkertijd alles aan doen om iemand anders op andere gedachten te brengen. Zegt iemand 'nee' tegen mij? Dan ga ik door totdat die persoon in een betere stemming is en mij toch een 'ja' geeft." (lacht)

"En jouw slechtste eigenschap?"
 

McConaughey: "Ik probeer mijn slechte eigenschappen zo goed mogelijk in te tomen, al is dat niet altijd even gemakkelijk. Ik denk dat we ons er meer van bewust moeten maken dat we allemaal over zowel goede als slechte eigenschappen beschikken, en het is volledig aan ons of we de juiste keuzes in het leven maken of niet. Mijn kameraad zegt altijd: 'Je hebt een goede en een slechte wolf in je zitten, het is aan jou om te beslissen welke wolf je het meeste eten geeft.' Ik probeer elke dag de goede wolf te voederen, al voel ik dat de slechte wolf me soms verdomd dicht op de hielen zit."  

"Waar ben je het meeste bang van?"

McConaughey: "Hoe ouder ik word, hoe erger mijn hoogtevrees wordt. Ken je dat gevoel wanneer je op het punt staat om uit een vliegtuig te springen, en het voelt alsof er honderden magneten jou uit het toestel proberen te trekken? Dat is een ontzettend eng gevoel. Geloof me, ik zal uiteindelijk wel springen hoor, maar toch moet ik elke keer weer mijn angsten zien te overwinnen."  

"Wanneer was het de laatste keer dat iemand een gevoelige snaar raakte bij jou?"

McConaughey: "Oh, dat gebeurt dankzij mijn vrouw en kinderen toch wel minstens één keer per uur! (lacht) Mijn dochtertje is altijd erg verdrietig wanneer ik thuis vertrek, en dat breekt keer op keer mijn hart. Ze zegt dan met een pruillipje: 'Papa, als je iets ziet dat jou aan mij herinnert, vergeet het dan niet te kopen!' Dan smelt ik helemaal."  

'The Dark Tower' draait nu in de Belgische bioscoopzalen.

18-08-2017 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Boskamp doet mee aan De Slimste Mens

Johan Boskamp doet mee aan De Slimste Mens

https://www.mupload.nl/img/k3nuet922hqyb.jpg

Het belooft een kleurrijk seizoen van De Slimste Mens te worden, want Erik Van Looy heeft Johan Boskamp weten te strikken. De ex-voetballer en topcoach zal aantreden in de allereerste aflevering.

Naar eigen zeggen heeft Van Looy Boskamp lang moeten stalken voor die wilde meedoen aan de populaire quiz. Hij is de zevende kandidaat die bekend werd gemaakt. Ook Heidi Van Tielen, Sean Dhondt, Evi Hanssen, Dina Tersago en Goedele Wachters zullen hun kans wagen. Daarnaast doet ook burgemeester van Mechelen Bart Somers mee.

17-08-2017 om 17:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pantone eert Prince met eigen paarstint: onze favoriete items in de kleur

Pantone eert Prince met eigen paarstint: onze favoriete items in de kleur

https://www.mupload.nl/img/i3wv6o0xwvfav.jpg

Als eerbetoon aan de overleden zanger Prince, is het paars waar hij bekend om stond nu officieel een kleur. De paarstint kreeg de naam Love Symbol #2 mee en zal gebruikt worden in alles wat nog over de artiest verschijnt. Wij shopten onze favoriete items in de kleur.

Prince stond bekend om zijn voorliefde voor paarse kleding, en dankzij zijn hit en film Purple Rain associeert iedereen hem met de kleur. "De paarstint stond synoniem met wie Prince was, en nu zal dat ook officieel altijd zo blijven. Het is een geweldige manier om zijn erfenis voor altijd in leven te houden," aldus het Prince Estate. Pantone, het bedrijf dat kleurcoderingen publiceert, noemt het een eer om de tint vast te kunnen leggen. De exacte tint werd geïnspireerd op de paarse Yamaha-piano waar Prince mee op tour zou vertrekken, voor hij in 2016 onverwachts overleed door een overdosis fentanyl (een sterke pijnstiller).

Tot de dag van vandaag inspireert Prince ontwerpers met zijn flamboyante outfits. Naast David Bowie zijn er dan ook weinig artiesten die zo'n grote invloed op de mode hebben gehad dan hij. In de herfst/winter 2017 collecties van Prada, Balenciaga en Dolce & Gabbana zitten talloze paarse stuks die zo uit zijn kleerkast gepikt lijken. Shop hieronder onze favoriete items in het paars. Omdat we maar geen genoeg kunnen krijgen van 'The Purple One'.

17-08-2017 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters gaat dieper dan ooit in nieuw programma

Koen Wauters gaat dieper dan ooit in nieuw programma

https://www.mupload.nl/img/xwhwhtwrv1mtn.jpg

Koen Wauters is een zondagskind. Een succesvolle carrière, een gelukkig gezinsleven, een goede gezondheid: hij heeft het allemaal. Dat velen het minder goed hebben, beseft Koen maar al te goed. In een opmerkelijke spot die vanaf vanavond bij VTM te zien is, vertelt hij voor het eerst over 'Over Winnaars', het nieuwe programma waarin hij op zijn manier bijdraagt aan het kleine geluk van anderen. Vanaf maandag 4 september 2017 verrast Koen mensen die door een ziekte of ongeval een fysieke beperking opliepen met een uniek voorstel: het onmogelijke mogelijk maken.

Samen met Koen gaan de deelnemers de uitdaging aan om plannen, passies of ambities die ze door hun beperking hebben opgeborgen, tóch waar te maken. Als buddy en coach helpt Koen hen om boven zichzelf uit te stijgen. Want iemand zonder benen kán die berg op. Een mucoviscidosepatiënt kán de moeilijkste col ter wereld op fietsen. En een slechtziende kán autorijden.

"In september word ik 50", vertelt Koen. "Dat is een moment waarop je eens nadenkt over het leven. Ik besef dat ik al veel geluk heb gehad en dat er anderen minder geluk hebben. Zoals mensen die ziek geworden zijn of een fysieke beperking hebben. Een paar van die mensen heb ik ontmoet. Samen hebben we geprobeerd om plannen die ze door hun beperking hadden opgeborgen, tóch waar te maken. Daar zijn ze soms heel diep voor moeten gaan. Ik dacht: ik ga hun buddy zijn, misschien kan ik hen zelfs inspireren. Het is helemaal anders uitgedraaid. Zíj hebben míj geïnspireerd. In Over Winnaars zit meer van mezelf dan ooit tevoren. Ik draag al mijn gasten een warm hart toe. Zij zijn mijn helden!"

17-08-2017 om 17:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axel Daeseleire geeft daklozen 10.000 euro

Axel Daeseleire geeft daklozen 10.000 euro

https://www.mupload.nl/img/hjb9r96ojzqwd.jpg

VIER en VIJF hebben gisteren hun programmatie voor het najaar bekendgemaakt. Opvallende nieuwkomer is de documentairereeks 'Project Axel'. Daarin deelt Axel Daeseleire 10.000 euro uit aan vijf daklozen in zijn thuisstad Antwerpen.

Dat doet hij niet zomaar: hij probeert hen via een intensief begeleid traject opnieuw op het goede pad te helpen. Zes maanden lang kunnen de daklozen een beroep doen op een gespecialiseerd team van hulpverleners en begeleiders. Samen stippelen ze een traject uit om te ontsnappen aan de armoede.

Daeseleire wil in beeld brengen hoe moeilijk het is om uit de vicieuze cirkel van armoede te geraken. De eerste grote uitdaging is om de financiële steun van 10.000 euro wijs te gebruiken. De opnames zijn dit voorjaar gestart.

17-08-2017 om 17:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pommeline: "Ik heb met niemand van Temptation nog contact"

Pommeline: "Ik heb met niemand van Temptation nog contact"

https://www.mupload.nl/img/wxftapsolfele.jpg

Dat Pommeline haar lippen en billen wil laten bijwerken, vertelden we u al. Die lipfillers heeft ze intussen al achter de rug; ze ging daarvoor langs bij de praktijk van Diana Gabriëls in Nederland. De directrice maakte van de gelegenheid ook gebruik om Pommeline in een video enkele vragen over Temptation te stellen.

Diana Gabriëls is intussen zowat het vaste adres geworden voor Temptation-deelneemsters die iets willen veranderen aan hun lichaam. Zo liet Rosanna er een borstvergroting uitvoeren (600 cc, voor de geïnteresseerden), en is Pommeline er nu ook klant.

In een video laat de directrice van de kliniek zien hoe de lippen van de Gentse blondine worden bijgewerkt (opgelet: niet voor mensen met een naaldenfobie), en achteraf ziet ze haar kans schoon om Pommeline enkele vragen te stellen. Die antwoordt openhartig, en geeft zo enkele nieuwigheden prijs. Dat ze met niemand van Temptation nog contact heeft - naast Merijn natuurlijk - bijvoorbeeld. "En al zeker niet met Lisa", klinkt het.

Verder verklapt ze ook dat ze eigenlijk van plan was om deel te nemen aan 'Ex on the Beach', het MTV-programma dat nog een stukje pikanter is dan Temptation. "Maar toen leerde ik Merijn kennen en heb ik dat afgezegd." Over de plannen om opnieuw deel te nemen met haar vriend, maar dan als koppel, blijft ze echter mysterieus: "Langs de ene kant zie ik dat wel zitten, omdat ik weet dat we het zouden halen. Maar langs de andere kant had ik het daar als single al lastig. Dus ik denk dat ik het nog lastiger zou krijgen als ik met Merijn zou deelnemen."

17-08-2017 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: zijn Kate en Leonardo een koppel?

Eindelijk: zijn Kate en Leonardo een koppel?

https://www.mupload.nl/img/y8j48nkfzpydn.jpg

Zou het? Fans van Leonardo DiCaprio (42) en Kate Winslet (41) duimen dat het eindelijk prijs is tussen de twee. Sinds ze elkaar leerden kennen op de set van 'Titanic' - en zo het meest legendarische filmkoppel van de laatste 20 jaar werden - zijn ze vrienden voor het leven. Maar foto's van hun vakantie in Saint-Tropez doen vermoeden dat er véél meer aan de hand is.

Zelden brachten enkele foto's zo'n geruchtenstroom op gang. De hoerakreten op sociale media zijn talrijk, al valt er hier en daar ook teleurstelling te horen. Want al die blonde scharrels met wie Leo zich de voorbije jaren bezighield: de diehardfans wisten dat die geen lang leven beschoren zouden zijn. Maar nu hij aan Kate gelinkt wordt, zou het wel eens voorbij kunnen zijn met 'eeuwige vrijgezel' DiCaprio. Op vakantie aan de Côte d'Azur weken ze alleszins geen moment van elkaars zijde.

Leo en Kate, dat moet wel grote liefde zijn. Toen ze twintig jaar geleden voor het eerst samen op de set stonden van 'Titanic', klikte het meteen. Op dat moment waren ze nog vrij onbekend en doordat ze samen - dankzij het monstersucces van de film - in een mediastorm terechtkwamen, smeedden ze een band voor het leven. Het feit dat Kate hem al kent van voor hij wereldberoemd werd, zorgt ervoor dat DiCaprio haar door en door vertrouwt. Hij weet dat het haar niet om zijn bekendheid of zijn geld te doen is. Volgens insiders houdt Leo dan ook al twintig jaar van haar, en is de reden voor zijn voortdurende gescharrel met fotomodellen dat hij nooit meer een vrouw zoals Kate is tegengekomen.

Stomende scènes

Zelf steekt ze haar liefde voor Leonardo ook niet onder stoelen of banken. Herinner je haar speech op de Golden Globes van 2009. Toen mocht ze een award voor beste actrice in ontvangst nemen voor 'Revolutionary Road'. Hij zat in de zaal, want in die film speelden de twee voor het eerst sinds 'Titanic' nog eens samen. Op het podium zei Kate: "Ik hou al dertien jaar van je, Leo. Met heel mijn hart. Echt waar." Aan hun stomende seksscène in de film leek overigens weinig acteerwerk te pas te komen. Hun chemie spatte ook daar weer van het scherm, net zoals dat in 'Titanic' het geval was geweest. DiCaprio zei daar onlangs nog over: "Veel moeite hebben we daar nooit voor moeten doen. Die chemie was er gewoon, van nature."

Ouder & wijzer

Met Kate krijgt hij er ineens drie kinderen bij, van drie verschillende vaders. Want ook zij doorzwom intussen al heel wat amoureuze watertjes. In 1998 trouwde ze een eerste keer met Jim Threapleton. Samen kregen ze een dochter, om in 2001 alweer te scheiden. In 2003 trouwde ze met regisseur Sam Mendes. Met hem kreeg ze een zoon, en in 2010 gingen ze uit elkaar. Haar laatste huwelijk dateert van 2012 met Ned Rocknroll. Ook daar volgde een zoon en... een scheiding. Voor het eerst in hun lange vriendschap zijn Winslet en DiCaprio op hetzelfde moment single. Alles lijkt perfect om eindelijk voor elkaar te kiezen. "We zijn ouder en wijzer, maar eigenlijk zijn we nog steeds dezelfde mensen als twintig jaar geleden", liet hij zich onlangs in een interview ontvallen. "We lachen om dezelfde dingen. En Kate zorgt er altijd voor dat ik mezelf niet te serieus neem." Het leest als het scenario van een romantische blockbuster, eentje waar Leo en Kate met plezier de hoofdrol in spelen.

16-08-2017 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel vlinders bij onze BV's: ook Kevin Janssens deelt nieuwe liefde

Veel vlinders bij onze BV's: ook Kevin Janssens deelt nieuwe liefde

https://www.mupload.nl/img/32vmq8jfemale.jpg

De zomer doet onze BV's duidelijk goed, want er ontluiken heel wat nieuwe relaties. Na Véronique De Kock en Elke Clijsters kondigde ook Kevin Janssens op Instagram aan dat hij een nieuwe vriendin heeft.

Kevin postte op Instagram een innige foto waarop hij het Vlaamse model Louise De Schryver nét geen kus geeft. "#mamaenpapashow  ¿¿#nicknames #notpregnant", klinkt het raadselachtige bijschrift.

Voorheen had Kevin al relaties met Natalia, Josje Huisman en An Lemmens, maar die liepen steeds op niets uit.

16-08-2017 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar Jennifer Anniston veel spijt van heeft

Waar Jennifer Anniston veel spijt van heeft

https://www.mupload.nl/img/vnwgaxjaylfkb.jpg

Jennifer Aniston eindigt altijd hoog in mooie vrouwen-lijstjes. Aan de Australische site Now To Love heeft de Amerikaanse actrice wat beautygeheimen prijsgegeven, maar ook haar grootste fout. De Friends-actrice heeft veel spijt dat ze in haar leven urenlang onbeschermd heeft liggen bakken in de zon.

"Ik bedoel, ik smeerde mezelf in met babyolie. Wat dacht ik in vredesnaam? Zie het als een waarschuwing, gebruik alsjeblieft goede zonnebrandcrème", aldus Jennifer. De 48-jarige actrice geeft meteen toe dat ze verslaafd was aan een zongebruinde huid. "Ik houd van de zon, echt ontzettend veel. Toen ik nog een 'babe' was, was het nog erger. Ik was dol op bruin zijn, hoe bruiner hoe beter. Ik was er he-le-maal weg van."

Inmiddels weet Jennifer wel beter. Ze zegt dat een goede bescherming tegen de zon noodzakelijk is voor je huid. Haar belangrijkste huidadvies, naast het voorkomen van verbranding: hydrateren. De Amerikaanse smeert tot ze erbij neervalt. Andere beautytips van Jennifer: eet gezond, beweeg veel en leg je telefoon weg. "Vroeger was een scherm een televisie, klaar. Tegenwoordig kijken we naar tv's, telefoons, computers en weet ik wat nog meer. Als we niet uitkijken, neemt technologie ons hele leven over."

Slechts één ding is volgens Jennifer nog zinlozer dan jezelf op laten gaan in je smartphone: jezelf zorgen maken over ouderdom. "We worden allemaal ouder. Maak er niet zo'n punt van."

16-08-2017 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van Angelina en Brad wordt straks een jongen

Dochter van Angelina en Brad wordt straks een jongen

https://www.mupload.nl/img/u4yyojqbgpixl.jpg

Shiloh Jolie-Pitt, de dochter van Brad en Angelina, is in mei 11 jaar geworden. De puberteit dient zich aan, en daarom bereidt het gezin een ingrijpende verandering voor. Het meisje wil immers liever als jongen door het leven gaan, en is daarom met een hormoonbehandeling gestart.

Toen ze twee was, verscheen Shiloh - het oudste biologische kind van Brad en Angelina - nog met schattige roze jurkjes ten tonele. Amper een jaar later borg ze die voorgoed op in haar kast. Als kleuter al maakte het kind duidelijk dat ze liever als jongen door het leven wou gaan. En haar ouders steunden die beslissing: Angelina sprak er openlijk over in interviews, en liet Shiloh voortaan zelf kiezen hoe ze zich zou kleden. Ook toen hun dochter eiste dat ze 'John' of 'Peter' genoemd zou worden, maakten haar ouders daar geen punt van. "Ze mag dan later zelf kiezen met welk geslacht ze zich wil identificeren", hield het koppel alle opties open.

Al sinds 2009 draagt Shiloh jongenskleren in het openbaar, maar haar lichaam bleef altijd vrouwelijk. Niet zo'n groot probleem voor een jong kind, maar nu de puberteit zich aandient, moet Shiloh een keuze maken: laat ze de hormonale veranderingen doorgaan, dan wordt het later een stuk moeilijker om nog van geslacht te veranderen. Wil ze snel een jongen worden, dan start ze nu beter al met haar transformatie.

Hormoonbehandeling

Geen gemakkelijke beslissing voor een kind van amper elf, maar Brad en Angelina steunen hun dochter in haar identiteit. Shiloh wil echt als man door het leven gaan, en dus trok het gezin na haar verjaardag naar een specialist. Verschillende media melden dat er intussen een hormoonbehandeling werd opgestart onder begeleiding van het Younique Surgery Center in Santa Monica. Die moet ervoor zorgen dat Shilohs lichaam niet vrouwelijker wordt dan het al is, en voorkomt ingrijpende operaties op latere leeftijd, zoals bijvoorbeeld een borstamputatie.

De beslissing van Brad en Angelina om Shiloh haar eigen weg te laten kiezen, valt echter niet bij iedereen in goede aarde. Naar verluidt zijn de ouders van Brad absoluut niet te spreken over de geslachtsverandering van hun kleinkind. Ze zien het transgenderproces als iets onnatuurlijks en hebben fikse ruzie met hun zoon en zijn ex. De twee trekken op dat vlak echter aan hetzelfde zeel, wat hen weer dichter bij elkaar heeft gebracht. De relatie tussen Brad en Angelina zou voor het eerst in maanden weer de goede richting uitgaan. Volgens bronnen overweegt Angelina zelfs om de scheiding af te blazen.

16-08-2017 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock stelt haar nieuwe vriend voor

Véronique De Kock stelt haar nieuwe vriend voor

https://www.mupload.nl/img/1cs5cfdskzcdy.jpg

Véronique De Kock is single af, dat meldt de ex-miss op Instagram. Ze postte daar een foto van haar nieuwe vriend, en zegt dat ze samen 'superhappy' zijn.

De Kock (40) postte de foto omdat ze eventuele speculatie in de media wil vermijden. "Ja en, hier is hij dan. En we amuseren ons geweldig en zijn samen super happy! Ok?", schreef ze erbij. Op de foto geeft ze haar nieuwe vriend een liefdevolle kus. Het gaat om Manuel Goossens uit Brecht, de 34-jarige zaakvoerder van Hupple. Dat bedrijf maakt honden- en kattenkoekjes, die wereldwijd verkocht worden.

Véronique was sinds eind vorig jaar single, nadat ze brak met haar man Fabien Gribaudo. Ze waren net geen vijf jaar samen en hebben samen een zoontje: Maximilien (4). Tot een paar maanden geleden woonden de twee nog onder hetzelfde dak, maar of dat nu nog zo is, is niet duidelijk.

16-08-2017 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgens ooggetuigen vloog de stuntvrouw op haar motorfiets de lucht in voordat ze door het glas van de Shaw Tower ging. Omstanders dachten aanvankelijk dat de crash onderdeel was van de opnames, maar beseften algauw dat het incident niet in het script sto

Verbranding kunstwerk van Tuymans wordt afgeblazen

https://www.mupload.nl/img/omd4qyryustqb.jpg

De omstreden verbranding van het kunstwerk The Swamp van Luc Tuymans door beeldend kunstenaar Gert Robijns gaat dan toch niet door. Rond de verbranding van het kunstwerk met een geschatte waarde van een half miljoen euro was de afgelopen dagen heel wat commotie ontstaan.

De crematie zou gebeuren als een performanceonderdeel in het nieuwe kunstproject 'En Route' van Gert Robijns. Een fietstocht langs Sint-Truiden, Borgloon en Tongeren van 58 kilometer brengt je langs acht borden waar Russische kunst wordt gecombineerd met het protest van de Limburgse fruitboeren op de Russische boycot van hun fruit.

Verbod van gemeente
De gemeente Borgloon had de verbranding vorige week al verboden uit milieuoverwegingen, omdat het niet toegelaten is beschilderd hout te verbranden. Gert Robijns liet toen weten dat hij een creatieve oplossing zou zoeken en mogelijk enkel het onbehandelde hout van het kunstwerk zou verbranden.

"Door de ontstane commotie wordt afgezien van de verbranding van het kunstwerk", zo bevestigt Dorien Bollaers van MoMeNT, het Tongerse zomerfestival waarin het kunstproject en de fietstocht kaderen.

De fietstocht werd vandaag wel gelanceerd en wordt afgesloten met een drankje aan het Reset Home, de galerie waar het werk The Swamp, het vloerschilderij-op-hout van Tuymans zich bevond.

15-08-2017 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stuntvrouw dood bij opnames 'Deadpool 2'

Stuntvrouw dood bij opnames 'Deadpool 2'

https://www.mupload.nl/img/w0f57h57ewrau.jpg

Bij de opnames van de film 'Deadpool 2' is maandag een stuntvrouw  verongelukt. Het ongeval gebeurde bij een stunt met een motorfiets in Vancouver, zo deelde de Canadese politie mee.

Volgens ooggetuigen vloog de stuntvrouw op haar motorfiets de lucht in voordat ze door het glas van de Shaw Tower ging. Omstanders dachten aanvankelijk dat de crash onderdeel was van de opnames, maar beseften algauw dat het incident niet in het script stond. Volgens sommige ooggetuigen had de vrouw niet geremd voor de crash.

'Deadpool 2' is een vervolg op de verfilming van de marvel-comic "Deadpool" met Ryan Reynolds als de in het rood en zwart geklede antiheld. Deel één bracht vorig jaar wereldwijd meer dan 780 miljoen dollar in het laatje. Deel twee, geregisseerd door David 'John Wick' Leitch, komt in juni 2018 in de bioscoopzalen. Het is nog niet duidelijk of het ongeval die plannen in de war zal sturen.

Het ongeval is de tweede mislukte stunt op een filmset in evenveel dagen. Daags voordien verwondde Tom Cruise zich op de set van 'Mission Impossible 6'. Cruise bezeerde zijn been in Londen.

15-08-2017 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier mensen opgepakt na lek Game of Thrones

Vier mensen opgepakt na lek Game of Thrones

https://www.mupload.nl/img/otzjnif7ahxxe.jpg

In India zijn vier mensen opgepakt omdat zij begin deze maand een aflevering van Game of Thrones online hadden gezet voordat die officieel was uitgezonden.

Volgens de BBC werken drie van de vier verdachten voor een bedrijf dat series opslaat voor een streamingdienst. Op die manier hadden ze toegang tot afleveringen die nog niet waren uitgezonden. De vierde verdachte is een oud-collega.

Er zou geen verband zijn met de grote diefstal van data van HBO. Hackers stalen rond dezelfde tijd ongeveer 1,5 terabyte aan data, waaronder niet uitgezonden episodes van Ballers, Room 104 en de nieuwe serie Barry. Ze eisten miljoenen losgeld.

15-08-2017 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift haalt gelijk: ze werd aangerand door radio-dj

Taylor Swift haalt gelijk: ze werd aangerand door radio-dj

https://www.mupload.nl/img/y1znggvhl4lvo.jpg

Zangeres Taylor Swift (27) heeft een rechtszaak gewonnen die ze had aangespannen tegen de Amerikaanse dj David Mueller (55). Mueller greep haar in 2013 bij haar billen, aldus Swift. Zij eiste een symbolische schadevergoeding van 1 dollar. Ze wou vooral het publiek sensibiliseren over seksuele intimidatie en aanranding.

Na de aanranding, die plaatsvond toen Swift samen met Mueller en zijn toenmalige vriendin voor een foto poseerde, klaagde de zangeres bij het radiostation waar de dj werkzaam was. Hij werd ontslagen, en diende een rechtszaak in tegen Swift. Het zou haar schuld zijn geweest dat hij zijn baan kwijt was, en hij eiste van haar een schadevergoeding van 2,5 miljoen dollar.

Belachelijk, vond Swift. Ze liet het er niet bij zitten en klaagde op haar beurt Mueller aan. Om het geld was het de steenrijke Swift niet te doen, ze wilde vooral laten zien dat seksuele intimidatie en aanranding niet zomaar onder de mat kunnen worden geveegd.

Niet verantwoordelijk voor ontslag
Tijdens de rechtszaak tegen Mueller, die afgelopen week aan de gang was, getuigde Swift zelf, evenals haar moeder en haar voormalige bodyguard. Tijdens het proces werd bekend dat de rechter Swift in het gelijk stelde in de oorspronkelijke rechtszaak rond het ontslag van de dj. Zij was daar niet verantwoordelijk voor, aldus de rechtbank.

Restte dus nog de claim van Swift dat ze wel degelijk ongewenst betast werd. De jury achtte dat bewezen. De symbolische dollar die ze van Mueller krijgt is "van onmetelijke waarde voor alle vrouwen in eenzelfde situatie", aldus de advocaat van de zangeres. "Dit wil zeggen dat nee echt nee is, en laat iedere vrouw weten dat zij zelf bepalen wat aanvaardbaar is als het op haar lichaam aankomt."

15-08-2017 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geëmotioneerde Jimmy Fallon: "Dat onze president 2 dagen nodig had om racisten af te keuren, is beschamend"

Geëmotioneerde Jimmy Fallon: "Dat onze president 2 dagen nodig had om racisten af te keuren, is beschamend"

https://www.mupload.nl/img/ildz1m92qhspr.jpg

De populaire Amerikaanse tv-komiek Jimmy Fallon heeft in 'The Tonight Show' geëmotioneerd gereageerd op de gebeurtenissen in Charlottesville, Virginia, waar een demonstratie van neonazi's en leden van de Ku Klux Klan uitliep op een extreemrechtse veldslag. "Ik werd er misselijk van." Hij, en andere tv-komieken, halen fors uit naar Trumps eerste, zwakke reactie.

"The Tonight Show is geen politieke show", opent Fallon. "Maar het is mijn verantwoordelijkheid als mens om op te komen tegen intolerantie en extremisme." Hij noemt de gebeurtenissen in Charlottesville "walgelijk". "Ik keek zoals iedereen naar het nieuws en zag nazivlaggen, toortsen en blanke nationalisten en ik werd er misselijk van. Mijn dochters zaten in de kamer ernaast te spelen. Ik dacht: hoe kan ik hen uitleggen dat er zoveel haat is in deze wereld? Ze zijn 2 en 4 jaar oud, ze weten niet wat haat is."

Opgroeiende kinderen hebben mensen - en leiders - nodig naar wie ze kunnen opkijken en die hen tonen wat juist en goed is, zegt Fallon. "Dat onze president twee dagen nodig had om racisten en blanke nationalisten duidelijk af te keuren, is beschamend." Een ongewoon felle uithaal van Fallon, die in september vorig jaar zelf onder vuur kwam te liggen omdat hij in zijn show (toen nog presidentskandidaat) Donald Trump zou 'genormaliseerd' hebben door hem daar op een luchtige manier te interviewen.

Een geëmotioneerde Fallon zegt dat hij niet naar zijn dochters kan kijken en dan zwijgen over wat er in Charlottesville gebeurde. "We moeten allemaal opkomen tegen wat verkeerd is, erkennen dat racisme bestaat en opkomen voor wat juist en beschaafd en lief is. We moeten de volgende generatie tonen hoe hard mensen hebben gevochten voor mensenrechten. We kunnen niet teruggaan. We kunnen niet teruggaan."

15-08-2017 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
14-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama van Yasmine: "Die nieuwe single brengt ons geen troost"

Mama van Yasmine: "Die nieuwe single brengt ons geen troost"

https://www.mupload.nl/img/pkkfivbfvcbkw.jpg

Vorige week kwam 'Kwart voor Tijd' uit, een nummer dat Yasmine een jaar voor haar dood schreef, maar dat nu pas boven water kwam. De opbrengst gaat naar Make-A-Wish, en die lijkt vrij groot te worden: het lied stond meteen op één in de hitparade. Maar haar moeder vindt het heel erg moeilijk, vertelt ze in Dag Allemaal.

De producers van het nummer vroegen de mama van Yasmine, Anita, vooraf om toestemming. "We kregen de vraag of we bezwaar zouden hebben tegen die nieuwe single. Mijn man en ik hebben gevraagd om het liedje 'ns te mogen horen. Twee weken geleden hebben ze 't ons toegestuurd, en hebben we het op de computer beluisterd. Een paar keer zelfs."

Ze vond het heel mooi gezongen, maar het was ook een moeilijk moment. "Het was zwaar om haar stem te horen. Dat blijft zo." Het koppel haalt geen troost uit haar uitgebreide repertoire. "Ik heb nog nooit een plaat van haar opgezet. Als ze een liedje van haar op de radio draaien, zet ik het al niet meer uit. Vroeger wel. Direct. Dat er nu die nieuwe single is, maakt eigenlijk geen verschil, het biedt ons geen troost: wij hebben het alle dagen even moeilijk."

Volgens Anita zou ook Marianne, de ex van Yasmine, haar toestemming gegeven hebben. "Naar het schijnt. Ik heb dat van horen zeggen", klinkt het. Zelf hebben ze geen contact meer met haar.

14-08-2017 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandana trok na Familie naar L.A.: "Ik werd altijd gecast als de buitenlandse"

Vandana trok na Familie naar L.A.: "Ik werd altijd gecast als de buitenlandse"

https://www.mupload.nl/img/gzhbxpfr0sou0.jpg

Nadat haar personage Lovely uit Familie werd geschreven, was het acteerverhaal van Vandana De Boeck (39) uitverteld. Ze nam een radicaal besluit en verhuisde in 2010 naar Los Angeles. Zonder vriend Lucas met wie ze nu al zeven jaar een latrelatie heeft. "Toch droom ik nog altijd van een gezinnetje", vertelt ze in Story.

Vandana De Boeck heeft haar hart verpand aan L.A., maar wie haar deze zomer in het Antwerpse of aan de Belgische kust tegenkomt, hallucineert niet. "Tijdens de zomer kom ik altijd twee maanden terug", zegt ze in Story. "Afspreken met vrienden en verloren tijd inhalen met mijn vriend Lucas en mijn ouders: zalig!" 

LAT-relatie  
Vandana besloot naar Los Angeles te trekken nadat ze uit Familie was geschreven. "Nieuwe rollen bleven uit en toen heb ik een poosje gereisd, onder andere naar India, waar mijn roots liggen. Maar dus ook naar Los Angeles. Daar leerde ik mijn huidige beste vriendin kennen en zij overtuigde me om ginder mijn kans te wagen als actrice. En ik dacht: waarom niet? Omdat ik al een langlopende relatie had met Lucas, was het wel een lastige knoop om door te hakken. Lucas kon sowieso niet mee. Hij runt een goed draaiende brasserie in Klein-Willebroek en wilde zijn zaak niet opgeven voor een onzeker bestaan. Begrijpelijk natuurlijk. Maar kijk, we zijn nu zeven jaar verder en hij is nog altijd de man in mijn leven. Lucas komt geregeld naar Los Angeles en ik naar Vlaanderen en af en toe plannen we een reisje in. Ach, Lucas en ik zijn op een paar adempauzes na al zeventien jaar samen. We voelen dat dit voor het leven is. We zijn een heel goeie tandem."

14-08-2017 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 jaar Kabouter Plop: "Ik zag dat pak en dacht: moet ik dat elke dag aantrekken?"

20 jaar Kabouter Plop: "Ik zag dat pak en dacht: moet ik dat elke dag aantrekken?"

https://www.mupload.nl/img/lj3elfvh2kyef.jpg

Eind deze maand is het precies twintig jaar geleden dat Kabouter Plop voor het eerst op tv verscheen. En er lijkt nog lang geen sleet te zitten op zijn succes, stelt acteur Walter De Donder (57) tevreden vast. Hij combineert zijn taken als Plop al jaren met het burgemeesterschap van Affligem.

Voor kinderen was het in de prille jaren '90 al Samson en Gert wat de klok sloeg. Maar op 27 augustus 1997 kwam er een einde aan hun alleenheerschappij, en maakte Vlaanderen kennis met Kabouter Plop en zijn vrienden. Het nieuwe figuurtje sloeg meteen aan. "Ik heb jarenlang zeven op zeven gewerkt", herinnert Walter De Donder zich. "En toch had ik nooit het gevoel dat ik roofbouw pleegde op mijn lichaam. Ik heb er fysiek of psychisch nooit last van gehad. En dan combineerde ik in die tijd Plop zelfs nog met mijn rol van Meneer de Burgemeester in Samson en Gert..."

Tijdrovend
Toch was Walter niet meteen enthousiast toen Studio 100 hem twintig jaar geleden vroeg om een kabouter te spelen. "Ik zag die baard en dat pak en ik dacht: moet ik dat elke dag aantrekken? De transformatie tot Plop was omslachtig en tijdrovend, zeker in het begin. Intussen doe ik het gewoon zelf, in de kleedkamer. Ik ben in amper een halfuurtje klaar."

De prijs van het succes
Ondanks de drukte bij Studio 100 dook Walter in 2000 opnieuw de politiek in. "In dat jaar werd ik voor de CD&V verkozen voor de gemeenteraad van Affligem. Zes jaar later werd ik opnieuw gekozen. Eerst als schepen, maar sinds 1 januari 2011 ben ik burgemeester. Volgend jaar wil ik opnieuw opkomen, als lijsttrekker. Het is natuurlijk iets totaal anders dan mijn acteerwerk, maar juist die afwisseling maakt het boeiend en zorgt voor balans in mijn leven. Optreden is puur amusement, terwijl het er in de politiek natuurlijk veel ernstiger aan toe gaat. Al zijn er ook raakvlakken hoor: als man van de straat is direct contact met mijn publiek iets waarvan ik volop geniet. En tijdens vergaderingen zie ik geregeld mensen die iets gedaan willen krijgen en zich daarbij tot veel betere acteurs ontpoppen dan ikzelf. (lacht) Het burgemeesterschap is overigens een mooi beroep, maar het vraagt wel veel van jezelf en van je gezin. Mijn vrouw Kathleen is een hele tijd een 'professionele weduwe' geweest en ook mijn kinderen Nick (22) en Julie (13) heb ik niet altijd evenveel gezien."

14-08-2017 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ian Thomas: "Ik weet perfect waar ik naartoe wil"

Ian Thomas: "Ik weet perfect waar ik naartoe wil"

https://www.mupload.nl/img/z9plag38gmo22.jpg

Zanger Ian Thomas (20) woont dan wel aan de andere kant van de wereld, niets kan de sterke band met zijn vader Frank Hoelen (53) kapot krijgen. "Ik hoef Ians handje niet vast te houden", zegt Frank in Story. "Maar als hij me nodig heeft, dan ben ik er voor hem."

Zes jaar geleden brak Ian Thomas door met zijn single Baby en werd hij gebombardeerd tot de Vlaamse Justin Bieber. Intussen vaart het tieneridool volop zijn eigen muzikale koers, sinds drie jaar vanuit Amerika. Toch keert Ian af en toe, zoals nu, terug naar België tot grote vreugde van zijn vader, (stem)acteur en regisseur Frank Hoelen. "Meestal houden we contact via Skype en Facetime", zegt Frank. "Maar het doet toch deugd om elkaar af en toe in levende lijve te zien en een dikke knuffel te kunnen geven." Ian geniet ook van zijn tijd in België, met zijn familie, maar is ook graag in New York. "Ik geniet er ook van om alleen te zijn. Als je altijd omringd wordt door mensen die je kent, dan voelt dat heel veilig en comfortabel aan. Maar als je dat vertrouwde nest verlaat en je komt terecht in nieuwe situaties, dan kom je met een dikkere huid terug. Je moet elkaar kunnen loslaten om te groeien."
 
Gegroeid
"Ik merk dat Ian als persoon enorm gegroeid is sinds hij in Amerika zit. Ik zie een gast die keuzes maakt, maar ook iemand die in het ongewisse durft te springen. Veel mensen zeggen dat dat gevaarlijk of overmoedig is, maar ik zie vooral een ondernemer. Die zelfstandigheid en onafhankelijkheid wens ik iedereen toe", vertelt Frank. Ook Ian is blij met zijn 'transformatie'. "Door alles wat ik al heb meegemaakt, zoals op jonge leeftijd bekend worden en alleen de wereld rondreizen, weet ik beter dan ooit wat ik wel en niet wil doen. Veel van mijn vrienden weten niet wat hun doel is, waar ze naartoe willen werken, en dat bezorgt hen stress. Daar heb ik geen last van."

14-08-2017 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steenrijk of straatarm? Zo goed verdienen onze televisie-BV's

Steenrijk of straatarm? Zo goed verdienen onze televisie-BV's

https://www.mupload.nl/img/9iiu91wvmhqsu.jpg

Voor veel mensen staat beroemdheid automatisch gelijk met een goedgevulde portefeuille. Maar in BV-land wil schijn nogal eens bedriegen. Dag Allemaal ploos de bankrekening van onze televisiegezichten uit, en kwam tot enkele verrassende conclusies.

Brad Pitt mag dan wel enkele miljoenen krijgen voor een filmrol, in Vlaanderen zit dat wel even anders. De gemiddelde Vlaamse acteur komt lang niet rond als hij enkel zou acteren. Als ze dertig draaidagen per jaar kunnen scoren, is dat al helemaal niet slecht. Gemiddeld nettoloon: 250 euro per dag. Met andere woorden: ze verdienen met acteren gemiddeld 7.500 euro per jaar. Stinkend rijk zal je daar dus niet van worden.

Wie wél goed boert in televisieland, zijn de presentatoren. In de lijst met grootverdieners staat Gert Verhulst op kop, al zit zijn rol bij Studio 100 daar natuurlijk voor iets tussen. Zijn aandeel bij het bedrijf is niet minder dan 56 miljoen euro waard, en als ze naar de beurs zouden trekken, zal dat snel een veelvoud van dat bedrag zijn. Dat berekende financieel expert Thierry Debels. Geert Hoste staat op nummer twee met 16 miljoen euro, en Koen Wauters vervolledigt de top drie. Hij nadert de kaap van 9 miljoen euro.

Jonge garde
Francesca Vanthielen is het beste voorbeeld van hoeveel presentatrices kunnen verdienen. Ze heeft er 25 jaar voor gewerkt, maar is nu wel zo'n dikke drie miljoen euro waard. "Haar bvba is bovendien in uitstekende conditie. Er zit voor meer dan anderhalf miljoen euro aan beleggingen en cash in", aldus Debels.

Bij de jongere garde zijn er minder grootverdieners, al doet Jani het lang niet slecht. "Op papier is hij nog geen grote speler, maar dat komt vooral omdat hij zijn behaalde winst bijna integraal aan zichzelf uitkeert. Jani is geen oppotter, eerder een bon vivant." En dan is er nog Jonas Van Geel: "Die liet zowel in 2014 als 2015 nettowinsten van om en bij de 100.000 euro optekenen. Let op mijn woorden: geef die jongen nog vijf jaar en hij behoort tot het clubje van de euromiljonairs."

14-08-2017 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film met Matthias Schoenaerts en Jane Fonda in september op Netflix

Film met Matthias Schoenaerts en Jane Fonda in september op Netflix

https://www.mupload.nl/img/ebe3tdhdxrd6i.jpg

'Our Souls at Night', de film waarin Jane Fonda en Robert Redford de hoofdrol vertolken, zal vanaf 29 september wereldwijd op Netflix te zien zijn. Ook Matthias Schoenaerts kreeg een rolletje in de prent.

Our Souls at Night is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Kent Haruf. Het verhaal speelt zich af in Colorado, waar Addie Moore (Jane Fonda) een onverwacht bezoek brengt aan haar buurman Louis Waters (Robert Redford). Addie's man stierf jaren geleden, en ook Louis is weduwnaar. En ondanks het feit dat ze al decennialang buren zijn, hebben ze nooit veel contact gehad. Hun kinderen leven al lang niet meer thuis, en dus zijn ze op zichzelf aangewezen, alleen in hun grote huizen. Addie zoekt contact met Louis, en probeert het beste te maken van de tijd die ze nog hebben samen.

Volgens IMDb speelt Schoenaerts een zeker Gene, maar wat zijn personage precies inhoudt, blijft nog even geheim. Hieronder kan je wel al de teaser voor de film bekijken:

13-08-2017 om 10:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partij van Erdogan ontkent uitnodiging prins Laurent

Partij van Erdogan ontkent uitnodiging prins Laurent

https://www.mupload.nl/img/o2xbbmkzret2x.jpg

De Brusselse afdeling van AKP, de partij van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan, heeft prins Laurent nooit uitgenodigd voor een politiek evenement, zo heeft de partij vandaag meegedeeld. De krant Le Soir had begin deze week geschreven dat de prins een uitnodiging had aanvaard van de aanhangers van Erdogan om de Turkse gemeenschap van Brussel toe te spreken.

Volgens de Franstalige krant was de federale regering op de hoogte gebracht van de uitnodiging en had ze prins Laurent verzocht er niet op in te gaan.

De Brusselse afdeling van AKP ontkent echter elke uitnodiging en zegt dat het bericht uit de lucht gegrepen is. In een andere mededeling uit Ankara spreekt de partij van de Turkse president van "een vals gerucht".

Premier Charles Michel gaf maandag te kennen dat hij Laurent een sanctie wil opleggen voor zijn deelname aan een ceremonie op de ambassade van China in Brussel, naar aanleiding van de 90e verjaardag van het Chinese leger.

13-08-2017 om 10:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mijn borsten!": True Blood-actrice lacht met 'eigen striptease' op BBC-journaal

"Mijn borsten!": True Blood-actrice lacht met 'eigen striptease' op BBC-journaal

https://www.mupload.nl/img/jyojrepq3aify.jpg

Anna Paquin (35), bekend van True Blood kan er wel om lachen dat de Britse omroep BBC deze week in een nieuwsuitzending per ongeluk een pikant filmpje toonde waarin de Nieuw-Zeelandse actrice zichzelf uitkleedt. "Mijn borsten! Op zo veel manieren is dat zo grappig', reageert de blondine via Twitter.

"Nu ik weet dat iedereen het hierover had, is dit het grappigste wat ik in lange tijd gezien heb. Bedankt voor het giechelen!'', schrijft de actrice ook bij de hashtag 'free the nipple'. "Je weet wanneer je het hebt gemaakt wanneer je borsten in beeld komen in het nieuws van 10 uur.''

Scène uit True Blood
Kijkers van de BBC-ochtendshow kregen achter de nieuwslezeres op een computerscherm een vrouw te zien die haar zwarte topje en beha uittrok. Gedacht werd aan een pornofilmpje, maar het bleek te gaan om een scène uit de Amerikaanse serie True Blood, waarin Paquin de rol vertolkt van Sookie Stackhouse.

In het korte fragment was ook tegenspeler Robert Kazinsky te zien. Hij is blij dat het vooral om het lijf van Paquin ging en niet om zijn 'donut buik'. Ook Paquins man acteur Stephen Moyer ziet de humor er wel van in. "Dit is te gek en het maakt me heel blij'', twitterde hij.

Een mededeling van de BBC dat ze 'de zaak' zullen onderzoeken, slaat Paquin overigens in de wind. Ze vraagt zich af waar het onderzoek dan precies uit moet bestaan.

13-08-2017 om 10:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan bestormt Lana Del Rey tijdens optreden en krijgt knuffel

Fan bestormt Lana Del Rey tijdens optreden en krijgt knuffel

https://www.mupload.nl/img/zflldlzw437ry.jpg

Lana Del Rey kreeg gisteravond in de Finse hoofdstad Helsinki op het podium bezoek van een overenthousiaste fan. De man wist de beveiliging te omzeilen en ging gelijk voor een knuffel van de 32-jarige zangeres.

Lana stond even gek te kijken toen de fan opeens naast haar stond. Maar de zangeres is de beroerdste niet en gaf de man gewoon een knuffel terug, zo is te zien op beelden op Twitter. Al snel grijpen een paar beveiligers in en sleuren de man van het podium.

Del Rey, die even van haar à propos is, moet er vooral hard om lachen. Kort daarna begint ze opnieuw aan haar nummer Love. Op Twitter krijgt Lana veel lof. Ze wordt zelfs een legende genoemd, omdat ze zo kalm en hoffelijk bleef tijdens het incident.

13-08-2017 om 10:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britten zien William liever als koning dan zijn vader Charles

Britten zien William liever als koning dan zijn vader Charles

https://www.mupload.nl/img/trfbxwbcdmwmg.jpg

Als het aan de Britten ligt, wordt prins William de opvolger van koningin Elizabeth. Dat blijkt uit een peiling in opdracht van The Sun. Wordt prins Charles koning? Dan vindt een meerderheid van de Britten dat zijn vrouw Camilla, hertogin van Cornwall, zich geen koningin mag noemen.

William kan rekenen op de steun van 51 procent van de Britten. Prins Charles heeft als troonopvolger slechts 22 procent van de Britten achter zich staan. Charles moet het vooral hebben van de oudere Britten. Die zien hem het liefst op de troon belanden.

Mocht Elizabeth haar zoon verkiezen boven haar kleinzoon, dan vindt 36 procent van de ondervraagden dat Camilla, de vrouw van Charles, zich geen koningin mag noemen maar prinses-gemaal. Net zoals prins Philip, de man van koningin Elizabeth.

Dat Charles en Camilla niet zo geliefd zijn, komt volgens The Sun door de documentaire over Diana, de eerste vrouw van Charles. In Diana: In Her Own Words kwamen sappige details over het huwelijk tussen Charles en Diana in de openbaarheid. Zo wilde Charles per se een maîtresse.

13-08-2017 om 09:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ze maakt me belachelijk": echtgenoot van Deense koningin voelt zich niet gerespecteerd

"Ze maakt me belachelijk": echtgenoot van Deense koningin voelt zich niet gerespecteerd

https://www.mupload.nl/img/stdfrjtxq5qwc.jpg

De echtgenoot van de Deense koningin Margrethe (77) heeft er in een kranteninterview over geklaagd dat zijn vrouw hem niet zo respecteert zoals in een huwelijk gebruikelijk is. "Ze maakt me belachelijk. Ik ben niet met de koningin getrouwd om in Roskilde begraven te worden", klinkt het in het boulevardblad 'Se og Hør'.

Vorige week had het Deense koningshuis bekendgemaakt dat prins Henrik na zijn dood niet naast zijn vrouw in de kathedraal van Roskilde wil bijgezet worden. Daar liggen bijna alle vorsten van Denemarken vanaf de middeleeuwen begraven.

"Het is mijn vrouw en niet ik die wat aan die beslissing kan veranderen", zei Henrik in het blad. "Als ze wil dat we samen begraven worden, moet ze me maar koning-gemaal maken. En daarmee basta".

Prins Henrik heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij niet gelukkig was met zijn titel. Hij was graag koning geweest. In 2016 ging hij met pensioen en gaf ook zijn titel van prins-gemaal op.

Beide echtelieden zijn al 50 jaar met elkaar getrouwd. Het koningshuis wil geen commentaar geven op het interview.

10-08-2017 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Angelina Jolie en Brad Pitt nog steeds niet gescheiden"

"Angelina Jolie en Brad Pitt nog steeds niet gescheiden"

https://www.mupload.nl/img/ep3xt2kui3205.jpg

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn nog steeds niet gescheiden. Dat zegt een bron tegen Us Weekly. De twee zouden geen haast hebben met het tekenen van de papieren, waardoor een hereniging gloort.

"De scheiding is van tafel", beweert de bron van Us Weekly zelfs. "Ze hebben in de afgelopen maanden helemaal niets gedaan om de scheiding in gang te zetten en niemand denkt nog dat dat binnenkort wel gaat gebeuren."

Angelina vroeg in september een scheiding aan, naar verluidt nadat Brad een van hun zes kinderen had geslagen. Afgelopen maand sprak ze zich voor het eerst over de breuk in Vanity Fair. De actrice en VN-ambassadrice vertelde onder meer dat de periode na de breuk de zwaarste uit haar leven was en dat ze sterk probeerde te blijven voor de kinderen. Ook kampte Angelina met gezondheidsproblemen.

10-08-2017 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Hoste houdt z'n pauze nog even vol: "Prins Laurent doet me twijfelen, maar het blijft nee"

Geert Hoste houdt z'n pauze nog even vol: "Prins Laurent doet me twijfelen, maar het blijft nee"

https://www.mupload.nl/img/b20sjnfhbs3oy.jpg

Gesjoemel met eieren, gefoefel met zitpenningen, te warm, te koud en te Trump - en de onvermijdelijke prins Laurent, uiteraard. Had hij gewild, Geert Hoste (57) had al een eindejaarsconference klaar kunnen hebben. De koning der komieken houdt z'n pauze echter nog even vol. "Zenders bellen me elke week, maar ik kijk nog even de kat uit de boom."

"Elke dag kan ik een conference schrijven en elke week krijg ik de vraag van een tv-zender of ik me nog niet bedacht heb. Elke maand twijfel ik of ik het toch niet zou doen, want het zijn heerlijke tijden voor een artiest om het podium op te stappen met een nieuwe onemanshow... Maar ik ga toch nog een tijdje de kat uit boom kijken", zo luidt het definitieve antwoord van Geert Hoste op de 'Miljonair'-vraag 'Zal de beste Vlaamse conferencier van de voorbije decennia eind 2017 zijn eigen kijk op het jaar geven?'

Liever 's ochtends
Vorig jaar verraste Hoste zijn trouwe fans door voor het eerst deze eeuw zijn eigenzinnige kijk niet langer voor uitverkochte zalen - en het daarbij horende miljoenenpubliek op tv - te verkondigen. De cabaretier speelde tussen 1993 en 2016 liefst 23 nieuwjaarsconferences die allemaal op radio en tv werden uitgezonden. Zes conferences hebben een stek in de kijkcijfertop 100 aller tijden. Vorig jaar liet hij voor het eerst al het nieuwsgeweld overwaaien. Wél koos Hoste toen om elke vrijdagochtend vroeg - om 07.55 uur - op alle regionale kanalen van Radio 2 zijn licht te laten schijnen op de actualiteit, óók tijdens de vakantiemaanden. Daarnaast blijft hij week na week columngewijs in 'Dag Allemaal' verschijnen.

Echt weg is Hoste dus niet. Op 15 augustus verschijnt bij Uitgeverij Vrijdag immers ook zijn 'Lachkalender 2018'. Maar zoek eind dit jaar niet naar Hoste in de tv- of theaterprogrammatie: er komt geen conference én ook geen ander programma. Mogelijk spaart Hoste zijn krachten om dubbel en dik toe te slaan vanaf 2018. Dat jaar vinden op zondag 14 oktober de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Een voorbode voor de regionale, federale en Europese verkiezingen die in 2019 worden gehouden. Ofwel gaat de cabaretier dan voor een eenmalig 'verkiezingsoptreden', ofwel keert hij terug met een echte theatershow.

Geert Hoste neemt pauze, maar gelukkig zijn er alternatieven om u al grappend en grollend door het jaaroverzicht te loodsen.

Michael Van Peel - al jaren de alternatieve conferencier - en Stijn Meuris zijn wél al druk in de weer om 2017 in een overzicht te ballen. Van Peel trekt straks met 'Michael Van Peel overleeft 2017' naar alle mogelijke CC's in Vlaanderen en zal in december ook zeven avonden in de Antwerpse Arenbergschouwburg optreden. Zijn première is op 29 november in Oosterzele, zijn laatste optreden op 17 februari 2018. Waarna hij met dezelfde conference - maar dan onder de naam 'Vijgen Na Pasen' - van 15 tot 30 maart ook nog door Vlaanderen trekt.

Stijn Meuris mocht vorig jaar al proeven van een eindejaarsshow en doet dat straks met 'Stijn Meuris Tirade 2.017' nog eens over. Hij brengt zijn visie op de stand van het land vanaf 19 november, met de première in Damme, tot 2 februari in Brugge.

Eén heeft voorlopig geen plannen om de conferences van Van Peel of Meuris uit te zenden.

10-08-2017 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Laurent schrapte niet onder druk van koning Filip zijn Twitteraccount"

"Prins Laurent schrapte niet onder druk van koning Filip zijn Twitteraccount"

https://www.mupload.nl/img/tqpex9b1kost2.jpg

De keuze van prins Laurent om zijn Twitteraccount op te heffen is niet onder druk van het paleis gedaan. Het Belgische hof stelt tegenover Belga dat het niet aan de broer van koning Filip heeft gevraagd zijn profiel te schrappen.

"Wij hebben ook vastgesteld dat het persoonlijke twitteraccount van prins Laurent niet toegankelijk is", aldus een woordvoerder. "Het paleis heeft de prins helemaal niets gevraagd en wij hadden hierover geen info gekregen."

Laurent is sinds woensdag niet meer op Twitter te vinden, daags nadat de prins weer onder vuur kwam te liggen omdat hij zonder toestemming van de Belgische regering aanwezig was bij een jubileumviering van het Chinese leger. Laurent dreigt nu (een deel van) zijn jaarlijkse toelage te verliezen.

10-08-2017 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Carrey doet nu iets heel anders dan acteren

Jim Carrey doet nu iets heel anders dan acteren

https://www.mupload.nl/img/turb3kzxfia8j.jpg

Dat Jim Carrey minder acteert, roept natuurlijk een vraag op bij zijn vele fans. Wat doet hij nu? Eigenlijk iets heel anders.

Carrey heeft zijn zinnen gezet op schilderen. "Ik had kleur nodig'', zegt de 55-jarige acteur in een korte documentaire die momenteel viraal gaat. De video is inmiddels al twee miljoen keer bekeken.

In de documentaire is te zien hoe de The Mask-acteur schildert in zijn studio. Carrey begon zes jaar geleden met schilderen om een "gebroken hart te helen''. Het resultaat mag er wezen.

Jim Carrey was in zijn jongere jaren de ster onder de filmkomedies, maar dat is de laatste jaren verminderd. In 2013 was de komiek nog te zien in 'The Incredible Burt Wonderstone', 'Kick-Ass 2' en 'Dumb and Dumber to'. Dit jaar verscheen hij onherkenbaar in 'The Bad Batch' met een bijrol.

10-08-2017 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een miljoentje over? Dan kan je dit huis uit Harry Potter kopen

Een miljoentje over? Dan kan je dit huis uit Harry Potter kopen

https://www.mupload.nl/img/prxhxbhrv2xpd.jpg

Ben je een zware Potterfanaat, ben je op zoek naar een huis en heb je een slordige 1,1 miljoen euro op overschot? Dan hebben wij de perfecte woonst voor jou gevonden. Het huis waarin Harry Potter geboren werd staat immers te koop.

Natuurlijk werd Harry niet echt geboren in het De Vere House in Suffolk (Groot-Brittannië), maar de schattige cottage deed wel dienst als het huis van de Potters in 'The Deathly Hallows - Part I'. Harry bezoekt in die film 'Godric's Hollow', het dorp waar zijn ouders woonden. Volgens het verhaal werden ze in dat huis aangevallen door Voldemort, en gaf die Harry op die plaats zijn gekende litteken.

Het De Vere House is niet zomaar een doordeweeks huisje; het dateert al uit de 14e eeuw. Het prijskaartje is niet min: het staat te koop voor 995.000 pond, oftewel een dikke 1,1 miljoen euro. Je krijgt er wel een prachtige locatie en een typisch Brits interieur voor in de plaats, met drie dubbele slaapkamers, een prachtige zolder en een collectie kippen in de tuin. Het huis heeft ook een volledig apart bijgebouw met twee slaapkampers. Je moet er wel de fotografen bijnemen, want het staat in de top tien van de meest gefotografeerde gevels in het Verenigd Koninkrijk.

09-08-2017 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleider Dylan van Temptation is vrijgezel af

Verleider Dylan van Temptation is vrijgezel af

https://www.mupload.nl/img/hc8tzvsjwezc0.jpg

Verleider Dylan (25) mag dan niet de grootste versierder van Temptation Island geweest zijn, de gespierde man kon toch heel wat dames bekoren. Na zijn deelname kreeg hij dan ook heel wat verzoekjes en oneerbare voorstellen toegestuurd. Maar wie zijn kans wil wagen, is bij hem aan het verkeerde adres: Dylan is niet langer vrijgezel.

Dylan is smoorverliefd op de twee jaar jongere Simone, en dat blijkt duidelijk uit zijn Instagrampagina. Hij ziet er dolgelukkig uit, en omschrijft de Nederlandse vaak als de liefde van zijn leven.

Simone is overigens geen onbekende: ze nam net als Dylan mee aan realityprogramma's. Ze maakte haar opwachting in 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Ze is tevens de ex van verleider Shady, uit het vorige seizoen van Temptation. De twee leerden elkaar ook via die weg kennen. "Ik heb Simone ontmoet op een feestje van 'Ex on the Beach'", vertelt Dylan in TV Familie. "En kijk, Simone en ik vonden elkaar direct sympathiek en aantrekkelijk. We hebben het voorzichtig aangepakt en lang genoeg gewacht tot alle fuss voorbij was."

Dat ze een verleden heeft met Shady, dat deert hem niet. "Dat wist ik allemaal voor Simone en ik een relatie begonnen. Wat mij aantrekt in Simone is dat ze een lieve, spontane en zorgzame vrouw is. Ze is sinds de éérste minuut heel oprecht tegen mij. Iets wat je lang niet van alle vrouwen kan zeggen..."

09-08-2017 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De duurste scheiding ter wereld komt eraan

De duurste scheiding ter wereld komt eraan

https://www.mupload.nl/img/swamfgjz7cbf5.jpg

Londense echtscheidingsadvocaten wrijven zich al in de handen, nu de allerduurste scheiding ooit er lijkt aan te komen. Na tien jaar huwelijk gaan de bekende Russische oligarch Roman Abramovitsj (49), eigenaar van onder meer de Engelse voetbalclub Chelsea, en zijn vrouw Daria Zjoekova (36), kunstverzamelaar en directeur van een museum in Moskou, uit elkaar. Dat maakte het powerkoppel zelf bekend.

In een gezamenlijke verklaring zeggen Abramovitsj en Zjoekova dat ze na tien jaar samen "allebei de moeilijke beslissing hebben genomen te scheiden. We blijven wel goede vrienden, ouders en partners in de projecten die we gezamenlijk ontwikkelen." De miljardairs beloven zich samen te zullen bekommeren over de opvoeding van hun jonge kinderen Aaron Alexander (7) en Leah Lou (4).

Rijkste Rus

Roman Abramovitsj is één van de rijkste Russen op aarde. Zijn vermogen wordt in de Britse media geschat op bijna 8 miljard euro. Behalve een voetbalclub (die hij destijds kocht voor ongeveer 140 miljoen euro en die nu tien keer zoveel waard zou zijn) heeft Abramovitsj aandelen in olie- en gasbedrijven. Verder bezit hij voor honderden miljoenen aan onroerend goed. Op zijn jacht Eclipse (met een waarde van anderhalf miljard euro) ontvangt hij de groten der aarde.

De basis voor zijn enorme rijkdom legde Abramovitsj in de schimmige tijd van privatisering van Russische staatsbedrijven. Via de juiste connecties kreeg Abramovitsj voor enkele tientallen miljoenen een meerderheidsbelang in Sibneft, de derde oliemaatschappij van de voormalige Sovjet-Unie. In 2005 verkocht hij zijn aandelen voor een slordige 13 miljard dollar aan het Russische energieconcern Gazprom.

Abramovitsj werd een internationale bekendheid toen hij in 2003 de Londense voetbalclub Chelsea kocht. Hij redde de club van faillissement en kocht de ene ster na de andere. De sportgekke Abramovitsj is altijd goed bevriend geweest met Vladimir Poetin, die volgens een van Abramovitsj' biografen een rol zou hebben gespeeld bij zijn vorige scheiding. Omdat de Chelsea-baas een populair uithangbord van Rusland was geworden, zou Poetin hebben aangedrongen op een droomhuwelijk met de beeldschone Dasha Zjoekova, ex-fotomodel én dochter van de steenrijke oliemagnaat, staalbaron en bankier Alexander Zjoekov.

Derde vrouw

Daria 'Dasha' Alexandrovna werd de derde mevrouw-Abramovitsj. Daarvoor, in 1987, was Abramovitsj getrouwd met Olga Yurevna Lysova van wie hij drie jaar later scheidde. Die moest het doen met een bescheiden appartementje. Een jaar later zei hij ja tegen de stewardess Irina Vyacheslavovna Malandina. Na hun vijfde kind ging het koppel uit elkaar. Irina kreeg een 'zuinige' 200 miljoen euro na de scheiding.

In de Britse media wordt druk gespeculeerd over de reden van het mislukken van het sprookjeshuwelijk. De conclusie is dat Abramovitsj en Zjoekova nogal verschillend zijn. Zij: intellectueel, kunstliefhebster, afgestudeerd in Slavische Studies aan de universiteit van Santa Barbara. Hij: doorgewinterde zakenman, politicus en sportliefhebber. Haar vrienden zijn de vooraanstaande kunstenaars uit de New Yorkse en Moskouse scene. Die van hem zijn vooral voetballers en andere sporters als de ex-tenniskampioen John McEnroe. De Engelse roddelpers meldt dat de derde mevrouw Abramovitsj verveeld zou zijn geraakt in de 'jongens-onder-elkaar'-kringen van haar man voor wie werk alles is. Een andere vrouw zou niet in het spel zijn.

Roman Abramovitsj is in ieder geval geen uitgaanstype. Hij drinkt niet en rookt niet. Hij stak veel vrije tijd in de Londense voetbalclub. Zij in het Garage Museum of Contemporary Art in Moskou, het grootste museum voor hedendaagse kunst van Rusland.

Kushner

Volgens ingewijden leven de twee al maanden gescheiden. In New York werd Dasha recent gesignaleerd met Joshua Kushner, de broer van Jared Kushner ofwel de schoonzoon en adviseur van president Trump. Dat is pikant, want Jared Kushner is in opspraak vanwege de vermeende invloed van Vladimir Poetin op de verkiezing van Trump. Dasha is ook een vriendin van Melania Trump, de vrouw van de Amerikaanse president.

De vraag waar het in Londen om draait is vooral hoe hoog deze scheiding gaat uitvallen. Drie jaar geleden scheidde een andere Russische oligarch, de notoire rokkenjager Dimitri Rybolovlev. De eigenaar van voetbalclub Monaco moest zijn ex 4 miljard euro betalen. Expert Kate Hamilton van het Londense advocatenkantoor Russel-Cooke zegt dat mevrouw Abramovitsj aanspraak zou kunnen maken op de helft van het vermogen, "tenzij er goede redenen zijn om dat niet te doen." Volgens scheidingsadvocaat Raymond Tooth is het onwaarschijnlijk dat Abramovitsj niet onder huwelijkse voorwaarden is getrouwd. In de Britse krant The Times zegt hij: "Hij zal het in Rusland willen regelen en voorkomen dat er claims komen voor een Londense rechtbank."

08-08-2017 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge belofte Spencer Bogaert (19): "Na Hollywood voelt een Vlaamse film als thuiskomen"

Jonge belofte Spencer Bogaert (19): "Na Hollywood voelt een Vlaamse film als thuiskomen"

https://www.mupload.nl/img/blonikk1zkgg0.jpg

Zijn naam doet misschien niet meteen een belletje rinkelen. Nóg niet, want Spencer Bogaert is het volop aan het maken. De 19-jarige Gentenaar schittert volgend jaar in de veelbelovende Hollywoodfilm 'Alpha' én in de Vlaamse thriller 'Bastaard'. "Dit voelt als thuiskomen", zegt hij op de set in Wallonië.

Het is 'vakantie' voor Spencer, want fulltime acteur is hij (nog) niet. Hij studeert film aan het KASK Conservatorium in zijn thuisstad Gent. "Ik ga naar mijn tweede jaar", zegt hij. En in de zomer heeft Spencer, zoals de meeste leeftijdsgenoten, een 'vakantiejob'. "Ja, zo zie ik de opnames van 'Bastaard' eigenlijk wel. Een hele leuke vakantiejob. (lacht)" We ontmoeten hem op de set in Wallonië, ergens in een verwilderde, maar charmante villa. "Weer in een Vlaamse film spelen voelt echt als thuiskomen. Zalig."

Veel geld
Knap dat hij zo nuchter is, want Bogaert heeft nochtans redenen genoeg om te gaan zweven. Op zijn 15de al kreeg hij - zonder opleiding vooraf - de hoofdrol in de Vlaamse avonturenfilm 'Labyrinthus'. En vorig jaar - hij was net 18 geworden - werd hij al gecast voor een grote Hollywoodfilm. Dé acteursdroom waar je normaal jaren geduld voor moet hebben. Spencer ruilde Gent, waar hij met zijn ouders woont, in voor het Canadese Vancouver.

Hij verbleef er drie maanden voor de opnames van de veelbelovende Amerikaanse avonturenfilm 'Alpha' (voordien 'The Solutrean', red.). Spencer stond er op de set met onder anderen Kodi Smit-McPhee, bekend van 'X-Men: Apocalypse'. "In maart vlieg ik terug voor de première van 'Alpha'. Daar kijk ik erg naar uit", zegt hij enthousiast. "'Alpha' was een fantastische ervaring. Je ziet meteen hoeveel geld ze in Amerika hebben voor films. Alleen al aan het aantal mensen op een set: zeker tweehonderd. Hier in Vlaanderen zijn dat er veel minder."

08-08-2017 om 23:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Na vier weken zei de therapeut dat ons huwelijk niet meer te redden viel"

"Na vier weken zei de therapeut dat ons huwelijk niet meer te redden viel"

https://www.mupload.nl/img/ijkzqeop6ivxg.jpg

Vorig jaar in april stapte Barbara Sarafian (49) in het huwelijksbootje met Yves De Moor (44). Vijftien maanden later zetten ze een punt achter hun huwelijk. "Ik hou van mensen met een hoek af, maar bij haar is het een serieuze hoek", verduidelijkt Yves in Dag Allemaal.

Volgens Yves hebben de twee nog een paar pogingen ondernomen om hun huwelijk te redden. "In februari was de maat voor mij al vol. Maar we gaven het nog een kans en gingen in relatietherapie. Na vier weken zei de therapeut echter dat ons huwelijk niet meer te redden viel", aldus Yves. Daarop nam hij de beslissing om ermee te kappen, en niet Barbara, zoals ze beweert.

"Barbara heeft een moeilijk karakter. Toch geloofde ik in onze relatie. Maar na een tijdje kon ik niet meer. Ze heeft veel stemmingswisselingen... Daarnaast wilde ze dat mijn ex uit mijn leven verdween. Een onmogelijke eis, want ik heb kinderen uit mijn vorige relatie. Als zij bij ons waren, vluchtte Barbara het huis uit. Terwijl ik me zo goed om haar zoon heb bekommerd. Hij heeft zelfs twee jaar bij mij in de zaak gewerkt. Weet je, ik hou van mensen met een hoek af. Maar bij Barbara is het een serieuze hoek..."

08-08-2017 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na een jaartje is 2Empress-huwelijk voorbij: "Charline is verliefd op een ander"

Na een jaartje is 2Empress-huwelijk voorbij: "Charline is verliefd op een ander"

https://www.mupload.nl/img/gd7o9wzssecqb.jpg

Op 3 september zouden Charline Vandergeeten en haar manager Dieter een jaar getrouwd zijn, maar de twee houden het net voor hun eerste verjaardag voor bekeken. De reden: "Charline is verliefd op een ander.

"Er is maar één reden voor onze huwelijksbreuk", vertelt Dieter aan Dag Allemaal. "Charline is een tijdje geleden verliefd geworden op iemand anders. Een kerel die ze kent uit het ruitersmilieu. Weet je, ik zag Charline doodgraag... Ik wilde de rest van mijn leven met haar delen, maar blijkbaar ziet zij haar toekomst in de armen van een andere man. Ik blijf wel aan de slag als manager van 2Empress."

Volgens Charline ging het al een tijdje minder goed tussen de twee. "De beslissing om uit elkaar te gaan is zeker niet overhaast genomen of omdat er een ander is. Weet je, bij mij was hét er gewoon al een tijd niet meer. Ik zie Dieter graag, maar we zijn helaas te verschillend."

08-08-2017 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Van Den Brande verdedigt prins Laurent: "Jullie zouden beter een voorbeeld aan hem nemen"

Michel Van Den Brande verdedigt prins Laurent: "Jullie zouden beter een voorbeeld aan hem nemen"

https://www.mupload.nl/img/pcxm7elivnuwv.jpg

Prins Laurent krijgt enorm veel kritiek op zijn misstap bij het Chinese leger, maar er komt ook steun uit onverwachte hoek. Zakenman Michel Van Den Brande uit The Sky is the Limit neemt het op voor de man in een woedende Facebookpost.

"Heren politiekers , zijn jullie WEER niet beschaamd!!!", steekt een kwade Michel van wal. Hij vindt dat Laurent heel wat goede dingen doet. "Hij was op de begrafenis van Gaston Bergmans, hij was op talloze openingen van dierenasielen, doet nog aan talloze goede doelen... Jullie zouden beter een voorbeeld aan zo'n man met een gouden hart nemen!"

Van Den Brande vindt ook dat de politiekers het zelf gezocht hebben. "Kijk eens in de spiegel, jullie hebben die graaicultuur zelf opgebouwd. Ik denk niet dat prins Laurent mandaten opstrijkt", klinkt het veelbetekenend. "En als hij zonder dotatie valt... Ik kan een man van zijn kaliber zeker gebruiken om Kontrimo verder uit te bouwen."

08-08-2017 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday (74) kondigt nieuwe tournee aan

Johnny Hallyday (74) kondigt nieuwe tournee aan

https://www.mupload.nl/img/zg6ij650tyoap.jpg

Johnny Hallyday laat weer van zich horen. De Franse zanger kondigde voor 2018 een 'rock en blues'-tournee aan.

De 74-jarige Hallyday heeft er net een reeks concerten opzitten met Eddy Mitchell en Jacques Dutronc. Op zijn Twitteraccount liet hij vanmorgen het volgende weten: "Binnenkort in 2018 een tournee rock en blues".

In maart liet de Franse zanger weten dat hij behandeld wordt voor kanker, maar dat hij niet in levensgevaar verkeert. Hallyday werkt ook een nieuw album. Waar de concerten plaatsvinden en of hij ook België aandoet, is nog niet bekend.

06-08-2017 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fox News-presentator geschorst wegens sexting

Fox News-presentator geschorst wegens sexting

https://www.mupload.nl/img/djpfrm9bckoy0.jpg

De Amerikaanse zender Fox News heeft vandaag een van zijn presentatoren geschorst in afwachting van een intern onderzoek. Dat gebeurt naar aanleiding van een artikel in The Huffington Post, waarin veertien anonieme bronnen bevestigen dat de man seksueel getinte sms-berichten stuurde naar minstens drie vrouwelijke collega's.

De Huffington Post schreef vrijdag op gezag van veertien anonieme bronnen dat Eric Bolling ongewenste foto's van mannelijke geslachtsdelen via sms verstuurde naar minstens twee collega's bij Fox Business en een bij Fox News. Bolling, sinds 2007 een van de vaste gezichten van de zender, zou de berichtjes verscheidene jaren geleden op afzonderlijke momenten gestuurd hebben. Onder de bronnen van The Huffington Post zijn ook de vrouwen die de berichten ontvangen hebben.

Fox News zegt een onderzoek in te stellen. "Eric Bolling is geschorst in afwachting van de resultaten van een onderzoek dat momenteel loopt," aldus de woordvoerder van de erg conservatieve zender.

"Vals"

Bij monde van zijn advocaat liet Bolling weten dat "hij zich dergelijke ongepaste communicatie niet herinnert" en dat hij "niet gelooft dat hij dergelijke communicatie heeft verstuurd". Zijn advocaat noemt de beschuldigingen "vals" en "vreselijk oneerlijk". "We zijn van plan om volledig mee te werken met het onderzoek zodat het kan afgerond worden en Eric zo snel mogelijk weer aan het werk kan," deelt de advocaat mee aan Reuters.

Vriend van Trump

Bolling kwam in september 2014 al eens in opspraak voor een seksistische uitspraak in de panelshow 'The Five' wanneer het ging over de eerste vrouwelijke gevechtspilote van de Verenigde Arabische Emiraten die de aanvallen tegen Islamitische Staat leidde. "Kunnen we dat dan beschouwen als 'boobs on the ground'?" vroeg hij toen. Het nieuwsanker zinspeelde op de veelgebruikte term 'boots on the ground', oftewel grondtroepen in een oorlogsgebied.

De voorbije twee jaar werd Bolling een van de belangrijkste gezichten van Fox, onder meer dankzij zijn hechte relatie met de Amerikaanse president Donald Trump, die hij vaak vurig verdedigt en die hij eerder dit jaar nog exclusief mocht interviewen. Trump heeft op zijn beurt al verschillende keren lovende tweets over Bolling de wereld ingestuurd.

Bollings contract bij Fox werd onlangs voor meerdere jaren verlengd. De verlenging maakte een einde aan de geruchten dat Bolling van plan was om een post binnen het Witte Huis aan te nemen. In een interview met NJ.com had de presentator gezegd dat Trumps team hem de positie van minister van Handel had aangeboden, maar dat hij enkel overwoog om eventueel aan te treden als adviseur. Bolling zei in het interview wel dat hij gelooft dat zijn toekomst in de politiek ligt: "Als de lichten boven mijn tv-carrière doven, is de volgende stap me verkiesbaar stellen voor de Senaat," deelde hij mee.

Reeks schandalen bij Fox

Het is al de derde keer op korte tijd dat hooggeplaatste individuen in de Fox-rangen beschuldigd worden van seksuele intimidatie. In april vertrok presentator Bill O'Reilly met een ontslagvergoeding van 25 miljoen dollar, nadat hij door vijf verschillende vrouwen beschuldigd werd van aanranding. De vrouwen kreeg van Fox News een schadevergoeding van in totaal 13 miljoen dollar. O'Reilly heeft de feiten altijd ontkend.

O'Reilly heeft de beschuldigingen altijd ontkend. Vorig jaar moest ook voormalig Fox News-voorzitter Roger Ailes ontslag nemen nadat hij door meerdere vrouwen beschuldigd werd van ongepast gedrag. Ook hij ontkende alles. Ailes overleed in mei.

06-08-2017 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele trakteert slachtoffers flatbrand Londen op film

Adele trakteert slachtoffers flatbrand Londen op film

https://www.mupload.nl/img/okzttkx6mfks0.jpg

Adele heeft zich opnieuw het lot aangetrokken van de bewoners van de flat in Londen waar in juni een enorme brand woedde. Uit verschillende berichten op sociale media blijkt dit weekend dat de Britse zangeres een groep kinderen uit de Grenfell Tower heeft getrakteerd op een privévertoning van de film Despicable Me 3.

De superster nodigde ook een paar echte Minions uit om de middag in Whitley's Cinema in Londen extra bijzonder te maken.

Op foto's is te zien dat Adele voor de gelegenheid haar glamoureuze podiumlook liet varen en zich casual aankleedde. Dat deed de superster ook toen zij in juni de Londense rampplek bezocht om de brandweermannen er een hart onder de riem te steken.

Woningen verwoest

De bewoners van de uitgebrande woontoren kunnen niet meer terug naar hun woningen, die compleet verwoest raakten. De tragedie kostte aan 81 mensen het leven. 

Adele zet zich wel vaker in voor Britten die het minder goed hebben. Zo bezocht ze eerder deze week een school in Londen voor kinderen uit arme gezinnen. Ook riep ze haar fans eind juni op om wat geld te doneren voor de slachtoffers en nabestaanden van de brand in de Grenfell Tower.

06-08-2017 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson met spoed naar het ziekenhuis tijdens vakantie

Jeremy Clarkson met spoed naar het ziekenhuis tijdens vakantie

https://www.mupload.nl/img/twqkaufxayuwv.jpg

Tv-presentator Jeremy Clarkson is tijdens zijn vakantie op het eiland Mallorca met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Dat nieuws maakte hij zelf bekend via Instagram.

De Brit postte gisteren op Instagram een foto van een infuus in zijn arm en ziekenhuisbandjes om zijn pols. "Niet het soort armbandjes dat ik normaal gesproken uitkies op vakantie", begeleidde de voormalig Top Gear-presentator zijn foto grappend. 

Britse media melden dat de 57-jarige Clarkson vrijdagochtend naar een ziekenhuis is gebracht omwille van een ernstige longontsteking. Intussen ligt hij nog steeds in een ziekenhuis op het vakantie-eiland. 

Clarkson viert de vakantie op Mallorca samen met zijn familie. Hij rust er uit van het filmen van nieuwe afleveringen van The Grand Tour, de autoshow die hij presenteert samen met Richard Hammond en James May.

06-08-2017 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronnie Wood (Rolling Stones) heeft longkanker

Ronnie Wood (Rolling Stones) heeft longkanker

https://www.mupload.nl/img/pp08u8aw8vp19.jpg

Ronnie Wood, de tweede gitarist van The Rolling Stones, heeft longkanker. Dat heeft de zeventigjarige Wood vandaag zelf aangekondigd in een interview met The Mail on Sunday.

Een dokter ontdekte de tumor bij de linkerlong van Wood tijdens een routinecontrole. Dat zei de gitarist in het interview naar aanleiding van de verschijning van het boek 'Ronnie Wood: Artist', een verzameling van tekeningen en schilderijen van Wood.

Wood wachtte nog verdere analyses af, maar liet al weten dat hij sowieso geen chemotherapie zal ondergaan. Een week geleden kreeg hij te horen dat de kanker niet was uitgezaaid en bij een operatie werd de tumor intussen verwijderd. "Alles gaat goed momenteel. Ze hebben het vroeg genoeg behandeld", verklaarde de gitarist van The Stones.

"Ik heb wel veel geluk gehad", voegde Wood er nog aan toe. Vorig jaar stopte hij met roken, maar hij was niet verrast dat hij toch longkanker kreeg na een leven met veel drugs en alcohol. "Ik heb altijd een goede engelbewaarder gehad die over mij waakte."

06-08-2017 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna geeft fietsen aan meisjes in Malawi

Rihanna geeft fietsen aan meisjes in Malawi

https://www.mupload.nl/img/6jkermpih0cox.jpg

Rihanna geeft meisjes in Malawi een fiets zodat ze makkelijker naar school kunnen. De actie is onderdeel van een overeenkomst tussen de goededoelenorganisatie van de zangeres, de Clara Lionel Foundation, en het Chinese fietsendeelbedrijf Ofo.

De campagne met de naam 1 Km Action financiert beurzen die zorgen dat honderden meisjes in Malawi naar de middelbare school kunnen. Deze meisjes krijgen daar gelijk een fiets bij om de weg naar school te vergemakkelijken.

Volgens de Clara Lionel Foundation zijn er zo'n 4,6 miljoen scholieren in Malawi, maar slecht zes procent maakt de middelbare school af. Een van de redenen hiervoor is het slechte transport. "Ik ben zo blij met de samenwerking tussen de Clara Lionel Foundation en Ofo, omdat het zorgt dat veel jonge meisjes naar een goede school kunnen," zegt Rihanna tegen de BBC. "Het zorgt er ook voor dat de meisjes veiliger zijn, doordat ze niet meer alleen van en naar school hoeven te lopen."

Rihanna steunt met de organisatie, die de naam draagt van haar grootouders, verschillende goede doelen. Ze focust op goed onderwijs voor meisjes. Haar inzet werd eind februari beloond met de Harvard University's Humanitarian of the Year Award.

04-08-2017 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke rel: Deense prins Henrik wil niet naast vrouw begraven worden

Koninklijke rel: Deense prins Henrik wil niet naast vrouw begraven worden

https://www.mupload.nl/img/y13oew4mqcd5b.jpg

Prins Henrik van Denemarken (83) wil niet naast zijn echtgenote begraven worden, omdat hij ontevreden is met zijn plek binnen het Deense hof. De sarcofaag in de kathedraal van Roskilde zal dus halfleeg blijven. Met zijn beslissing breekt de echtgenoot van koningin Margrethe een traditie van 600 jaar. De Denen reageren geschokt.

Niet minder dan achttien Deense koningen hebben sinds 1448 hun laatste rustplaats in of bij de kathedraal van Roskilde. Zestien van hen zijn bijgezet naast hun wettige echtgenote. De twee uitzonderingen - Christian VI en Frederik VII - waren ten tijde van hun overlijden gescheiden. Ook de enige regerende vorstin uit de Deense historie, de in 1412 overleden Margrethe I, heeft een grafmonument in de vijftiende eeuwse Domkerk.

Prins Henrik, echtgenoot van de huidige Deense koningin Margrethe II (77), zei in 2002 in een televisie-interview dat hij uiteraard zoals de traditie dat voorschreef naast zijn vrouw in de kathedraal begraven zou worden. "Dat is mijn plicht", aldus Henrik. Donderdag echter liet het Deense hof weten dat de prins van mening is veranderd. Henrik wil niet in de kerk worden bijgezet, omdat hij de titel van 'koning-gemaal' niet krijgt. Volgens het protocol komt Henrik pas na zijn vrouw en zoon, kroonprins Frederik, en dat frustreert hem. Hij vindt het niet eerlijk dat hij geen koninklijke titel krijgt, terwijl dat bij de (vrouwelijke) partners van veel andere Europese koningshuizen wel het geval is.

04-08-2017 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is Rose Bertram (22). De Vlaamse it-girl die elk merk voor z'n lens wil

Dit is Rose Bertram (22). De Vlaamse it-girl die elk merk voor z'n lens wil

https://www.mupload.nl/img/nmxss9v7xkomb.jpg

Er is geen ontsnappen aan. Het Vlaamse model Rose Bertram - de vriendin van voetballer Gregory van der Wiel - duikt overal op. Ze is verkozen tot nieuwe it-girl van kledingmerk SuperTrash en schittert in de herfstcollectie van Guess. Eerder pronkte ze al in de bikinispecial van 'Sports Illustrated' én deed ze een shoot met Khloé Kardashian. Iedereen wil haar voor z'n lens.

Bij het Nederlandse kledingmerk SuperTrash waren ze bijzonder verheugd om aan te kondigen dat Rose Bertram - volledige naam Stephanie Bertram Rose - het nieuwe gezicht wordt van hun herfst- en wintercollectie. Oprichtster en eigenares Olcay Gulsen, die met SuperTrash over de hele wereld zit, weet dan ook welke talenten ze moet strikken. "Rose is mijn favoriete it-girl", zei ze bij de voorstelling van de campagne. "We zijn zéér trots om haar voor te stellen als ons nieuwe gezicht en als ambassadeur van SuperTrash."

De eerste beelden van Rose in de collectie spreken voor zich. De blonde krullenbol met getaand velletje - te danken aan haar moeder die half Portugees, half Senegalees is - pakt verdomd goed op beeld. Ze is bloedmooi, stoer en sexy. Maar tegelijkertijd komt haar snoetje ook lief over op de foto's waarop ze het merk showt. Dat is meteen de reden waarom iedereen haar wil op dit moment: ze kan alles.

04-08-2017 om 17:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Instagram Ariana Grande tijdelijk gehackt

Instagram Ariana Grande tijdelijk gehackt

https://www.mupload.nl/img/xbvguurnrqvly.jpg

Het Instagram account van Ariana Grande is afgelopen nacht door hackers overgenomen. Intussen is het account weer in handen van de zangeres.

Voorbij nacht is het Instagram account van de Amerikaanse zangeres Ariana Grande overgenomen. De hackers plaatsten allerlei obscene berichten, die de (vaak jonge) volgers van de popster te zien kregen. Nicki Minaj merkte de vreemde posts op en reageerde op een bericht, waarna de hackers ermee dreigden om ook het account van Nicki over te nemen. 

Intussen zijn de hackers weer van het account verwijderd en heeft Ariana haar excuses aangeboden voor het incident aan haar volgers via Facebook.

04-08-2017 om 17:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbara Sarafian gaat na amper 15 maanden huwelijk scheiden

Barbara Sarafian gaat na amper 15 maanden huwelijk scheiden

https://www.mupload.nl/img/6uimjt876jnzh.jpg

Barbara Sarafian (49) en haar echtgenoot Yves De Moor (44) zijn uit elkaar. Dat schrijft het Nieuwsblad. De twee zijn in april 2016 getrouwd, nadat De Moor de actrice ten huwelijk had gevraagd tijdens de uitreiking van de Ensors op het Filmfestival van Oostende in 2015.

Tijdens het filmfestival kwam De Moor het podium op om een "extra Ensor" uit te delen. Sarafian werd naar voren geroepen, waar De Moor haar vertelde dat "aan die bijzondere Ensor ook een belangrijke vraag vasthangt".

Vier dames draaiden toen een bordje om waar "Will you marry me?" opstond. Een geëmotioneerde Sarafian zei meteen ja. Achteraf zei de actrice nog: "Ik hem hem gezegd om, als hij het ooit zou vragen, het discreet te doen. Mislukt dus." Het koppel is vorig jaar in alle stilte getrouwd. 

Sarafian en De Moor hebben de scheiding bevestigd. Volgens de manager van de actrice heeft zij de beslissing genomen, De Moor laat weten dat "zowel privé als professioneel de meningen te ver uit elkaar liepen".

04-08-2017 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse koningin Elizabeth (91) zit al voor de lunch aan de gin

Britse koningin Elizabeth (91) zit al voor de lunch aan de gin

https://www.mupload.nl/img/kbrn1gudgxsyf.jpg

De Britse koningin Elizabeth II is niet vies van een neut op zijn tijd, dat is geen staatsgeheim. Maar dat het op Buckingham Palace al voor lunchtijd 'gin o'clock' is, verbaast haar onderdanen. Onlangs onthulde haar nicht Margaret Rhodes dat de Queen zichzelf toch makkelijk vier drankjes per dag gunt.

Voor het noenmaal slaat de bejaarde vorstin een gin met Dubonnet (een zoete aperitiefwijn, red.), veel ijs en een schijfje citroen achterover. De lunch spoelt ze door met een glas wijn. 's Avonds is het dan tijd voor een droge martini en de dag sluit ze steevast af met een glas champagne. Dat onthulde haar nicht Margaret Rhodes.

De koningin eet ook vorstelijk: haar kok Mark Flanagan doet twee keer per week suggesties. De koningin en prins Philip krijgen elke dag een ontbijtbuffet met granen, yoghurt en ahornsiroop voorgeschoteld maar houden het doorgaans sober met een toast met confituur en een kop earlgreythee.

De lunch houdt de koningin zetmeelvrij, bij de thee in de namiddag eet ze sandwiches met komkommer of gerookte zalm of een eitje met mayonaise. Voor het avondeten heeft ze een voorkeur voor rundvlees, hertevlees, fazant en zalm.

03-08-2017 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine meisjes worden groot: Shania Gooris (17) poseert in badpak

Kleine meisjes worden groot: Shania Gooris (17) poseert in badpak

https://www.mupload.nl/img/vxxufe2mrdad7.jpg

17 is ze intussen, en behalve haar korte passage vorig jaar in 'Glammertime' op VIER zagen we Shania Gooris niet al te vaak meer in de media sinds 'De Pfaffs' ten einde liep. Op Instagram kunnen we de dochter van Kelly Pfaff en Sam Gooris wel nog volgen. Twee dagen geleden postte ze een foto van zichzelf in badpak op vakantie in Spanje.

Eerder zagen we ook al een kiekje met mama Kelly - net 40 geworden - passeren, en ook broer Kenji (15) komt af en toe piepen. Kleine meisjes worden groot, wat Kelly onlangs in 'Story' deze uitspraak ontlokte: "Als Shania een vriendje heeft, ga ik de condooms kopen."

03-08-2017 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber vertelt eindelijk waarom hij tournee stopzette

Justin Bieber vertelt eindelijk waarom hij tournee stopzette

https://www.mupload.nl/img/hwcxdjvy9qit8.jpg

In een uitgebreide post op Instagram heeft Justin Bieber geprobeerd om uit te leggen waarom hij zijn tournee onlangs afbrak. "Ik heb mijn onzekerheden de overhand laten nemen", zegt hij daarin onder meer.

De zanger begint met een bedankje aan zijn fans. "Leren en opgroeien is niet altijd makkelijk geweest, maar de wetenschap dat ik niet alleen ben heeft me op de been gehouden", laat hij weten. In de post beschrijft hij hoe hij verbroken relaties in het verleden afreageerde op anderen. "Ik heb bitterheid, jaloezie en angst mijn leven laten domineren."

Niet perfect
Justin schrijft dat hij met hulp van mensen uit zijn omgeving er weer achter is gekomen wie hij is en wil zijn. "Ik ben me er erg van bewust dat ik niet perfect ben en dat ik weer fouten zal maken. Maar ik zal het verleden niet meer mijn toekomst laten bepalen."

Over het afzeggen van de tour zegt hij: "Dat ik deze tijd voor mezelf neem, wil zeggen dat ik duurzaam wil zijn. Ik wil dat mijn carrière overeind blijft, maar ook mijn gemoedstoestand, hart en ziel. Zodat ik de man kan zijn die ik wil zijn, de echtgenoot die ik uiteindelijk wil zijn en de vader die ik ooit wil zijn."

Met de post wil Justin laten weten wat er in hem omgaat, schrijft hij. "Dit bericht is een mogelijkheid voor jullie om te zien wat er in mijn hart speelt. Ik verwacht niet dat iedereen het zal begrijpen, maar ik wil mensen de kans geven om in te zien hoe ik hiertoe kwam."

03-08-2017 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van 'Thuis' naar een eigen Thais restaurant: "Dit wilde ik al járen doen"

Van 'Thuis' naar een eigen Thais restaurant: "Dit wilde ik al járen doen"

https://www.mupload.nl/img/hel8f4nshc6id.jpg

Van actrice tot chef-kok. Sally-Jane Van Horenbeeck (46) gooit haar leven om en opent haar eigen restaurant. Na haar ontslag als Peggy in 'Thuis' had ze het even moeilijk. Maar bij de pakken neerzitten was niets voor haar. "Ik wilde werken, verdomme." En dus maakte ze van haar passie voor de Thaise keuken haar nieuwe job.

Tijd om op de foto te gaan in haar eigen zaak - die over vier weken opent - heeft ze niet. Het is 'werkendag' bij Sally-Jane, want ze doet álles zelf. "Elke baksteen die in mijn zaak steekt, hebben Robert (haar man is acteur Robert de la Haye, red.) en ik zelf in handen gehad. We zijn zelfs tot in Thailand geweest om originele kussens te kopen en plantenhangers op de kop te tikken. Alles laten inrichten? Daar hebben wij het geld niet voor. Maar door zoveel zelf te doen, krijg je wel veel voldoening", zegt ze. Voor een gesprek maakt Sally-Jane wel graag tijd. Dan kan ze zelf uitleggen hoe het met haar gaat. Want sinds ze begin september voor de laatste keer als Peggy in 'Thuis' te zien was, heeft niemand nog iets van haar gehoord.

'Verbrand'

"Ik heb het heel lastig gehad met mijn plotse ontslag. De wereld stond even stil voor mij en mijn gezin. Want naast afscheid nemen van zo'n geweldig team, betekent dat ook afscheid nemen van een bepaalde levensstandaard, van plannen en verwachtingen voor de toekomst", vertelt ze. "Ik ben 46 en dan besef je ook wel dat er weinig werk is voor zo'n profiel. Er is überhaupt al weinig werk in de sector. Bovendien ben je na zo'n jarenlange soap ook behoorlijk 'verbrand', zoals wij dat in het vak noemen. Vallen doet iedereen ooit wel eens en dat is niet erg. Hoe je rechtstaat, dát is wel belangrijk. Gaan freelancen - met een vijftal gastrollen hier en daar - wilde ik echt niet. Ik wilde wérken."

Sally-Jane besliste om haar leven compleet om te gooien. "Ik wilde doen waar ik al jaren écht zin in had. Ik had dat al eens gedaan toen ik actrice wilde worden, dus waarom geen tweede keer?", klinkt het vastberaden. Al twintig jaar is ze gebeten door de Thaise keuken. "Het lag voor de hand dat ik daar iets mee zou doen", zegt ze. Kookervaring had ze trouwens al. "Twintig jaar geleden was ik voor de eerste keer in Thailand en was compleet overdonderd door die speciale, lekkere smaken. De jaren nadien dook ik altijd die keuken in. Ik ging zelfs speciaal naar ginder om er kooklessen en stage te volgen, echt bij die typische Thaise vrouwelijke koks. Het afgelopen jaar ben ik constant bezig geweest met kookworkshops en demonstraties geven, ik heb op festivals en braderijen gestaan, de catering van huwelijken verzorgd. Om er zo achter te komen wat ik wel en niet wou en kon."

Geheim

Eindelijk was ze zeker: een eigen restaurant! Het enige wat ze nog nodig had, was een pand om haar droom in te verwezenlijken. Op de grens met Borgerhout en Antwerpen - de exacte locatie houdt ze nog even geheim om pottenkijkers weg te houden - vond ze een oud magazijn. Vanaf 1 september heet ze er iedereen welkom in 'SiamSally'. Van Horenbeeck is trouwens niet het enige bekende gezicht met een Thaise eettent in Antwerpen. Eerder gingen Nathalie Meskens en haar ex-man Jeroen Van Dyck haar voor met twee zaken. SiamSally wordt geen klassiek restaurant, wel een Thais streetfoodconcept in een opvallend kader. "Alles draait rond één hoofdgerecht, de dim sim, de Thaise variatie op de Chinese dim sum. Je krijgt vijf verschillende gestoomde hapjes in een bamboemandje, die ik in de keuken klaarmaak. Daar kan je verschillende bijgerechtjes bij kiezen", legt Sally-Jane uit.

Volledig smijten

"Er zullen ook wel eens tentoonstellingen plaatsvinden in mijn zaak, want ik wil ze echt laten leven. En ik ga kookworkshops geven vanaf 12 september. Tegen dat de zaak goed draait en de kinderziektes eruit zijn, start ik vanaf januari ook met kookworkshops voor bedrijven en leuke teambuildings", gaat ze verder. Haar man Robert helpt mee, maar blijft wel nog acteren. "Het is allemaal heel druk en stresserend nu, maar ik heb er enorm veel zin in. Op dit moment mis ik het acteren totaal niet. Ik heb die knop omgedraaid en smijt me nu volledig op mijn eigen zaak. Maar als er nu plots over vijf jaar een Amerikaanse regisseur mij vraagt om ergens in mee te spelen, zeg ik wel ja. (bulderlach)"

03-08-2017 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Somers zegt dan toch 'ja' voor Slimste Mens: "Van Looy is een goede verkoper"

Bart Somers zegt dan toch 'ja' voor Slimste Mens: "Van Looy is een goede verkoper"

https://www.mupload.nl/img/m1ilrznfoglw7.jpg

Dat Dina Tersago en Goedele Wachters hun opwachting maken in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens, dat was al bekend. Ze krijgen nu het gezelschap van de 'beste burgemeester ter wereld': Bart Somers. De Open VLD-er sloeg het aanbod eerder af, maar plooide nu toch voor de verleidingskunsten van Erik Van Looy.

Somers (53) ziet zichzelf alvast niet als winnaar. "Eigenlijk is dit een kamikazepoging", klinkt het in Het Nieuwsblad. "Ik heb een goede algemene kennis, maar ik lees de kranten met een professionele bril. Ik doe mee om te winnen, maar ik ga er niet voor studeren. Ik verwacht er niet te veel van, ik doe mee omdat het plezant is."

Veel politici moeten al na één aflevering afzwaaien. "Als mij dat overkomt, zal mijn zelfbeeld daar niet onder lijden. Ik zal de kleuren van Mechelen met vuur verdedigen, maar het is niet mijn ambitie om in de top vijf van best scorende politici te belanden. Mijn populariteit een zetje geven? Ik zit al lang in de politiek, ben al zestien jaar burgemeester. Ik ben blij dat mijn politieke toekomst niet afhangt van deze quiz. Ik doe dit omdat ik de quiz leuk vind en omdat Erik Van Looy me zelf gevraagd heeft. Hij is overtuigend, hij zou een goede ver­koper zijn."

03-08-2017 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Facebook legt experiment rond artificiële intelligentie stil nadat robots eigen geheime taal ontwikkelen

Facebook legt experiment rond artificiële intelligentie stil nadat robots eigen geheime taal ontwikkelen

https://www.mupload.nl/img/qbzxafcrtqflw.jpg

Spannend maar tegelijk angstaanjagend: zo omschrijven experts een project rond artificiële intelligentie dat Facebook stillegde nadat spraakrobots een eigen taal ontwikkelden, die alleen zij begrepen. Alice en Bob pasten het Engels aan om makkelijker te kunnen communiceren met elkaar. Dat resulteerde in vreemde zinnen, die voor de onderzoekers geen enkele betekenis meer hadden.

Alice en Bob moesten Engels spreken terwijl ze 'leerden' om onder meer hoeden, boeken en ballen te verkopen. De voorwerpen hadden allemaal een verschillende waarde, waardoor ook onderhandeld moest worden. Dat moest uitmonden in hightech onderhandelingssoftware die zo goed was dat mensen die ermee in interactie zouden gaan, zelfs niet meer zouden merken dat ze eigenlijk tegen een robot bezig waren.

Vrije hand
Toen ze de vrije hand kregen om de algoritmes op basis waarvan ze spraken beter en efficiënter te maken, begonnen de robots echter vreemde codewoorden en herhalingen te gebruiken. Dat ging bijvoorbeeld zo:

Bob: ik kan ik ik alle andere dingen ...

Alice: ballen hebben nul voor mij voor mij voor mij voor mij voor mij voor mij voor mij voor mij.

Bob: jij ik alle andere dingen ...

Alice: ballen hebben een bal voor mij voor mij voor mij voor mij voor mij voor mij voor mij

En er was meer: de onderzoekers van het Facebook Artificial Intelligence Research lab (FAIR) ontdekten ook dat de robots 'slimmer' werden in het onderhandelen en bijvoorbeeld deden alsof ze een item leuk vonden om het verderop in de onderhandeling zogezegd 'op te offeren' om een (vals) compromis te maken.

Potentieel gevaarlijk
Toen ze doorkregen wat er aan de hand was, legden de onderzoekers het experiment stil. "Dit is een belangrijke mijlpaal. Maar iedereen die ontkent dat dit potentieel gevaarlijk is, steekt zijn kop in het zand", volgens professor Kevin Warwick, een expert in robotica in het Verenigd Koninkrijk. "We hebben er geen flauw idee van wat deze robots tegen elkaar zeggen. Eenmaal je robots hebt die ook fysiek dingen kunnen doen, in het bijzonder voor militaire doeleinden, kan zoiets dodelijk zijn."

Stephen Hawking
"Dit is het eerste gedocumenteerde geval van een dergelijke communicatie, maar er zullen er zeker nog al geweest zijn", gaat hij verder. "Robots kunnen communiceren met elkaar en hoewel we denken dat we hen in de gaten kunnen houden, is er geen enkele manier waarop we dat zeker weten. Ook Stephen Hawking en Elon Musk waarschuwden al voor de gevaren van artificiële intelligentie."

Het doet een beetje denken aan de filmreeks Terminator met Arnold Schwarzenegger, waarin robots een zelfbewustzijn ontwikkelen en de mensheid proberen uit te roeien. Zo ver is het nog niet, maar héél gek klinkt het niet meer. "Het gebeurt eigenlijk al overal", aldus technologie-experte Kate Adamson. "Kijk bijvoorbeeld naar de hoge frequentiehandel op de aandelenmarkt. Sommige algoritmes doen precies hetzelfde. Ze hebben een bepaalde kennis ontwikkeld en worden technisch gezien niet minuut na minuut gemonitord. Artificiële intelligentie kan een moeilijkheidsgraad aan die jij en ik niet eens zouden kunnen vatten als we ons best deden."

Google Translate
Volgens Facebook zelf werd het experiment stilgelegd omdat het "niet tot het resultaat leidde dat we wilden". "We hadden de robots niet opgelegd dat ze Engels moesten praten. De onderhandelingssoftware is echter bedoeld voor communicatie met mensen, niet voor communictatie tussen robots onderling. Daarom had het geen zin om ermee door te gaan."

Het sociale netwerk wijst er ook op dat er in andere techbedrijven soortgelijke dingen gebeuren. Zo ontdekten wetenschappers van Google Translate vorig jaar dat hun dienst ook een eigen taal had ontwikkeld.

02-08-2017 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
01-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Na prins Charles had prinses Diana 20 minnaars, waaronder Kevin Costner"

"Na prins Charles had prinses Diana 20 minnaars, waaronder Kevin Costner"

https://www.mupload.nl/img/nobpyce0ni6tc.jpg

Was Diana Spencer eenzaam en wanhopig na het vertrek van prins Charles? Niet echt, volgens Dai Davis, het voormalige hoofd van de beveiliging van Windsor Castle. De man heeft in het magazine 'Chi' onthuld dat ze flink wat mannen heeft verslonden in de jaren na haar huwelijk met Charles. Zo had ze volgens hem een kortstondige affaire met Kevin Costner.

"Minstens 20 minnaars had Diana na haar scheiding. Ze hield van mannelijk gezelschap en ze hield van de jacht: zelf jagen naar - vaak getrouwde - mannen of als prooi." Exact 20 jaar geleden kwam Diana om bij een verschrikkelijk auto-ongeluk. Heel wat mensen grijpen deze kans om nu nog onbekende details over de relatie tussen Diana en prins Charles te onthullen. Dai Davis is een van hen. Hij werkte als officier bij de Londense Metropolitan Police van 1995 tot 1998. Hij stond aan het hoofd van de 450 mensen die instonden voor de veiligheid van de Britse koninklijke familie.

Niet de enige
Davis spreekt in het nummer dat morgen verschijnt over de mannen waar Diana iets mee had na haar scheiding. Kevin Costner wilde dat Diana meespeelde in het vervolg van The Bodyguard. De moeder van William en Harry weigerde deze rol, maar liet zich wel verleiden door de Hollywoodacteur. Lady Di was niet de enige die bezoek kreeg in Kensington Palace beweert Davis. "Anderen hadden echte relaties, maar alles werd in de grootste discretie gedaan. Het belangrijkste was dat de koningin er niets van merkte."

Vader van Harry?
De voormalige veiligheidschef weerlegt de roddels dat Harry niet de zoon van Charles zou zijn. "Toen Harry werd verwekt, had Diana nog geen relatie met James Hewitt (deze majoor werd later haar minnaar nvdr.). Op dat moment zat het huwelijk tussen Charles en Diana nog goed. De roodharige Harry is zeker een lid van de familie Spencer." Harry heeft echter flink geleden onder die roddels. Davis: "De prins was woedend toen iemand hem vertelde een DNA-test te ondergaan. 'Ik ben de zoon van mijn vader", antwoordde hij."

01-08-2017 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Coninx (42) is met Italiaanse studente (24)

Tom Coninx (42) is met Italiaanse studente (24)

https://www.mupload.nl/img/mrzwumcqu1bov.jpg

VTM-sportanker Tom Coninx is dol op het Italiaanse eiland Capri, en hoe leer je een plek het best kennen? Precies: je neemt er een lief. Coninx (42) is al enige tijd samen met de 24-jarige Italiaanse rechtenstudente Luigia Gava. Zij woont in Milaan, maar heeft een appartementje op Capri dat ze via Airbnb verhuurt. Dat weet Dag Allemaal.

Op de Instagram van de studente wordt duidelijk dat de twee al langer verkering hebben. Er staan veel foto's op van Luigia in Italië, maar ook in Knokke en Ukkel. Een eerste foto van de studente, fietsend door Vlaanderen, dateert van september 2015.

Begin 2016 werd Axelle geboren, het resultaat van een onenightstand die Coninx had met een West-Vlaamse café-uitbaatster. Coninx heeft twee kinderen uit een eerder huwelijk.

01-08-2017 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Min Hee Bervoets bevallen van zoontje Max

Min Hee Bervoets bevallen van zoontje Max

https://www.mupload.nl/img/wjdztwmik4odu.jpg

Choreografe en The Band-jurylid Min Hee Bervoets (32) is bevallen van een zoontje. Het jongetje luistert naar de naam Max en weegt 2,850 kilogram. Het is het eerste kindje van Min Hee en haar vriend Michel Froget. Moeder en zoon stellen het goed.

Bervoets maakte het nieuws dat ze zwanger was in maart bekend. Ze vertelde toen dat het kindje was uitgerekend voor half augustus, maar het kwam dus twee weken vroeger.

Zowel Min Hee als Michel werken als choreograaf, maar de komst van hun zoontje zou er niet voor zorgen dat ze gas moeten terugnemen. "Ik werk vooral overdag, Michel geeft 's avonds les. Er zal dus meestal wel opvang zijn", vertelde Min Hee eerder in een interview. "We zullen wel wat meer moeten organiseren."

Crèche
Max zal sowieso enkele dagen per week naar de crèche gaan. "Voor het sociale contact. Maar verder willen we niet te vaak een babysit inschakelen", klonk het toen ook bij Michel. 

01-08-2017 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Pfaff: "De dag dat Shania een vriendje heeft, zorg ik voor condooms"

Kelly Pfaff: "De dag dat Shania een vriendje heeft, zorg ik voor condooms"

https://www.mupload.nl/img/86zsrcnelxktf.jpg

Kelly Pfaff mocht vorige week veertig kaarsjes uitblazen, maar de mama van twee voelt zich niet oud. Integendeel, ze heeft het gevoel dat haar leven nu pas begint. Dochter Shania (17) ziet ook de voordelen van een jonge mama: "Soms ga ik uit met Kelly en haar vriendinnen."

Kelly Pfaff kon voor het eerst in achttien jaar van een vakantie met het hele gezin genieten. Echtgenoot Sam Gooris nam vrij om met zijn vrouw, dochter Shania (17) en zoon Kenji (15) naar Alicante te trekken. "Dat was voor mij het mooist denkbare cadeau", vertelt Kelly vandaag.

01-08-2017 om 15:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!