NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kourtney Kardashian wil draagmoeder zijn voor zus Khloé

Kourtney Kardashian wil draagmoeder zijn voor zus Khloé

http://oi48.tinypic.com/2gx35ts.jpg

Kourtney Kardashian wil graag draagmoeder worden voor haar zus Khloé. Die laatste probeert al sinds ze in 2009 trouwde met Lamar Odom zwanger te worden. Nu is gebleken dat dit heel moeilijk gaat worden, heeft Kourtney haar hulp aangeboden.


In de nieuwe aflevering van 'Kourtney & Kim Take Miami', de realityserie rondom Kourtney en haar andere zus Kim Kardashian, is te zien hoe Khloé haar vruchtbaarheidsproblemen aan andere familieleden uitlegt. Omdat haar baarmoederwand erg dun is, kan het zijn dat de 28-jarige Khloé nooit een baby zal kunnen dragen. Kourtney (33), die zelf al twee kinderen heeft met haar vriend Scott Disick, zegt dit graag voor haar zusje te willen doen.

"Als je iemand nodig hebt om je kind te dragen, dan zou ik dat voor je willen doen", vertelt Kourtney haar zus, die nog wat giechelig reageert. "Denk je niet dat dat raar zou zijn?" vraagt ze zich af, en: "Ga jij mijn kind uit jouw vagina persen?"

Scott noemt het een 'grote beslissing', maar heeft eerdere bezwaren ingetrokken en staat nu open voor een mogelijk draagmoederschap van zijn vriendin. Wat Khloé's man Lamar er van vindt, is nog niet bekend. De volledige aflevering van de show, waarvan dit fragment nu alvast te zien is op onder meer de blog van Perez Hilton, wordt zondag uitgezonden op televisie.

31-03-2013 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.School legt Justin Bieber het zwijgen op

School legt Justin Bieber het zwijgen op

http://oi47.tinypic.com/2dhi8sy.jpg

Waar de nummers van Justin Bieber al niet goed voor zijn. Zonder zijn medeweten heeft het tieneridool geholpen aan de redding van een centrum voor populaire kunst in Chicago. Twee leerlingen van de Evanston Township High School hebben duizend dollar ingezameld door medeleerlingen te beloven zijn hit 'Baby' níet meer te draaien. Bij duizend dollar zouden ze de muziek, luid spelend over de speakers, stopzetten.


De twee leerlingen hadden de schoolleiding ervan overtuigd dat deze aanpak zou werken, zo schrijft de Chicago Sun-Times. Ze mochten het nummer een week lang tijdens de pauzes draaien of zolang er nog geen duizend dollar binnen was.

Het kostte de schoolbevolking ongeveer drie dagen het geld bij elkaar te krijgen. In die tijd is Biebers single twintig keer afgespeeld. Wat betekent dat het woord 'Baby'- 54 keer gezongen in het nummer - 1.080 keer door de school heeft geschald.

Het opgehaalde geld komt ten goede van het Boocoo Cultural Center an Cafe, waar onder meer muzieklessen worden gegeven en ruimtes zijn voor optredens.

31-03-2013 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscarwinnares Jennifer Lawrence let op haar centen

Oscarwinnares Jennifer Lawrence let op haar centen

http://oi48.tinypic.com/6opgt0.jpg

Hoewel Jennifer Lawrence als Oscarwinnares genoeg geld op haar bankrekening staan heeft, leeft ze nog altijd zuinig. Zo weigert ze een nieuw appartement te kopen en piekert ze over 4 dollar parkeerkosten.


"In de supermarkt ga ik nog altijd op zoek naar koopjes", bekende de actrice, die zichzelf wel één uitspatting toelaat. "Wat ik tegenwoordig wel doe, is dat ik mijn auto door iemand laat parkeren. Maar dat kost me wel 4 dollar! Verder woon ik nog steeds in hetzelfde driekamerappartement als zes jaar geleden toen ik naar Los Angeles verhuisde", vertelde Jennifer aan The Sun.

Ook zei de actrice dat ze geen wild leven leidt. "Ik gedraag me als een oude vrouw. Ik ga ten laatste om 23 uur naar bed. Dat doe ik liever dan dat ik 's avonds op Hollywoodfeestjes rondhang. Roem of bekend zijn heeft nooit veel indruk op me gemaakt. Dat je wordt herkend door andere mensen wil nog niet zeggen dat je iets speciaals bent geworden", aldus de Oscarwinnares.

31-03-2013 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mathias Sercu verliest moeder in verkeersongeval

Mathias Sercu verliest moeder in verkeersongeval

http://oi45.tinypic.com/2woiqys.jpg

'Danni Lowinski'-acteur Mathias Sercu maakt een moeilijke periode door. Bie Schmidt, de moeder van Mathias, kwam deze week om het leven bij een verkeersongeval. De vrouw werd op haar fiets aangereden door een wagen die uit de tegenovergestelde richting kwam. Dat meldt showbizzsite.be.


De vrouw bleef bij bewustzijn en werd voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. In het ziekenhuis ging haar toestand zienderogen achteruit. Nog voor de operatie overleed Mathias' moeder aan een hartstilstand.

31-03-2013 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Paul McCartney dwaalt af tijdens optredens

Paul McCartney dwaalt af tijdens optredens


http://oi45.tinypic.com/2yumzjl.jpg


Paul McCartney moet zichzelf er soms aan herinneren om zich te concentreren als zijn gedachten tijdens een optreden afdwalen. De oud-Beatles-voorman vindt het nog altijd heerlijk om voor zijn fans op te treden en zingt graag de liedjes die hem zo beroemd maakten. Maar omdat hij de liedjes zo goed kent, betrapt hij zichzelf er af en toe op dat hij niet zo goed oplet als hij zou moeten.

"Het is best eng, want soms dwalen mijn gedachten tijdens een show af. Concentreer je, je speelt voor een publiek, denk ik dan", bekent Paul in het tijdschrift Q.

Hoewel hij steeds dezelfde liedjes zingt, verveelt dat hem niet. De zanger verbaast zich nog regelmatig over zijn eigen talent toen hij jong was. "Ik vind het heerlijk om de klassiekers van de Beatles te spelen. Elke keer als ik de liedjes nu speel, hoor ik weer wat anders", zegt Paul.


31-03-2013 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kondigen Rolling Stones woensdag tournee aan?

Kondigen Rolling Stones woensdag tournee aan?


http://oi49.tinypic.com/25yu7w0.jpg


Het ziet er naar uit dat The Rolling Stones aanstaande woensdag groot nieuws zullen melden.
Op hun Facebookpagina en op de Twitteraccounts van de band en van Mick Jagger wordt daar de voorbije dagen zwaar naar gehint met posts als 'I Can't Get No Wednesday', 'Start Me Up Wednesday' en '4 Days and Counting'. Eerder deze week bevestigde de band, die vorig jaar slechts enkele concerten gaf naar aanleiding van hun vijftigste verjaardag, dat ze deze zomer headliner zijn van het Engelse Glastonbury Festival. Aangenomen wordt dat ze komende week een beperkte wereldtournee zullen aankondigen. (br.hln)


31-03-2013 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook An Pierlé en Jacco Gardner op Les Ardentes

Ook An Pierlé en Jacco Gardner op Les Ardentes

Klik op de foto om ' Such a shame ' te beluisteren
Wie An Pierlé aan het werk wil zien, kan op zondag 14 juli op Les Ardentes terecht.

De affiche van het muziekfestival Les Ardentes - van 11 tot en met 14 juli in Luik - is een twintigtal nieuwe namen rijker.

BB Brunes, Trombone Shorty en Vismets staan op donderdag 11 juli op het podium. Nieuwe namen voor vrijdag 12 juli zijn onder andere IAMX, Dj Hype, A NOTRE TOUR feat. Lomepal & Caballero, La Smala, Exodarap, en J.C.R. Fans van Lou Doillon kunnen op zaterdag 13 juli op Les Ardentes terecht. Op zondag 14 juli maakt het festival plaats voor onder meer An Pierlé, Jacco Gardner en Yew.

Eerder raakte al bekend dat ook Dada Life, The Heavy, Digitalism (dj set) en Trixie Whitley er hun opwachting zullen maken. Alle info over de affiche van het festival en de ticketverkoop vindt u op de website van Les Ardentes.


31-03-2013 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake bekent drugsgebruik op festival

Justin Timberlake bekent drugsgebruik op festival

http://oi50.tinypic.com/10f51qh.jpg

Justin Timberlake ziet er misschien uit als de ideale schoonzoon, maar de zanger heeft bekend dat hij in zijn jongere jaren drugs heeft gebruikt. Justin gaf volgens Celeb News toe dat hij vaak 'iets' nam tijdens festivals.


Het gebeurde vooral op Coachella, een muziekfestival in Californië. "Ik ben vaak naar Coachella gegaan onder invloed van verschillende, eh, middelen. Ik ben er vaak geweest, maar ik kan me er niet veel van herinneren. Laat ik het daarbij laten", zei Justin. "Het ene jaar stond ik in een open veld naar Nine Inch Nails te kijken, en het jaar erna stond ik in het midden van het veld naar Weezer te kijken en ging ik helemaal uit mijn dak."

De zanger, getrouwd met actrice Jessica Biel, is tegenwoordig een stuk rustiger. Zo vertelt zijn oma Sadie Bomar dat zij hem heeft geleerd te koken. "Justin komt vaak in de keuken bij me kijken om te kijken hoe ik iets maak. Hij doet dan een schort om en wil leren hoe het moet. Jessica is een bofkont, omdat Justin lekkere zelfgemaakte taarten voor haar bakt. Dat heb ik hem geleerd", aldus de trotse oma aan The Sun.

31-03-2013 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Cave & The Bad Seeds en The National toegevoegd aan Werchter-affiche

Nick Cave & The Bad Seeds en The National toegevoegd aan Werchter-affiche


http://oi50.tinypic.com/w6qyc4.jpg


Rock Werchter heeft 21 nieuwe namen aan de affiche toegevoegd. Nick Cave & The Bad Seeds en The National springen daarbij het meest in het oog. Verder ook nog Frank Ocean, Goose, Jamie Lidell, Ke$ha, Major Lazer, Modestep, The Bloody Beetroots, The Gaslight Anthem, Tom Odell, All Time Low, Angel Haze, Bastille, Charles Bradley and His Extraordinaires, Earl Sweatshirt, Odd Future, Palma Violets, Matthew E. White, The Black Angels en Trash Talk.

Er valt ook een programmawijziging te noteren, want Volbeat verhuist van donderdag naar zaterdag op de Main Stage. De volledige line-up is hier te bezichtigen.

Er zijn ondertussen al meer dan 50.000 combitickets verkocht. Ook de dagtickets vliegen de deur uit, vooral dan voor zondag. Voor meer ticketinfo kan je hier terecht.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli. (br.hln)


30-03-2013 om 08:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
29-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scorsese maakt tv-versie van 'Gangs of New York'

Scorsese maakt tv-versie van 'Gangs of New York'

http://oi50.tinypic.com/2ppizgl.jpg

De Amerikaanse regisseur Martin Scorsese gaat een tv-versie maken van zijn bekroonde film 'Gangs of New York'. Dat heeft de filmproductiemaatschappij en distributeur Miramax gisteren aangekondigd.


'Gangs of New York', met in de hoofdrollen Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz en Daniel Day-Lewis, dateert van 2002. Miramax vormt het historisch misdaaddrama binnenkort om tot een serie. Scorsese wordt nauw betrokken bij het project. De tv-serie speelt zich net als de film af aan het einde van de 19de eeuw. Het is de bedoeling dat de reeks toont hoe georganiseerde misdaad in steden als New York en Chicago tot stand kwam.

Volgens Scorsese, die alvast erg enthousiast is, is de keuze voor televisie evident: "Het tijdperk waarin de film zich afspeelt, is zo rijk aan personages en geschiedkundige feiten dat die niet allemaal in de film van twee uur aan bod konden komen. Een tv-serie geeft ons de tijd en de vrijheid om daar wel creatief mee om te springen."

Volgens Miramax is het nog geen uitgemaakte zaak of Scorsese zelf de tv-serie gaat regisseren en of dezelfde acteurs opnieuw in dezelfde rollen kruipen. Eerder ontwikkelde de Oscarwinnende regisseur voor HBO ook al de misdaadserie 'Boardwalk Empire'. Er is voorlopig nog geen zender verbonden aan de serie. Volgens sommige bronnen lijkt HBO een evidente keuze gezien het succes van Boardwalk Empire.

29-03-2013 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan laat twee spirituele tattoos zetten

Lindsay Lohan laat twee 'spirituele' tattoos zetten

http://oi49.tinypic.com/2wo99pl.jpg


Lindsay Lohan werd onlangs gespot met twee nieuwe tatoeages: twee gevarendriehoeken met de tekst 'What Dreams May Come'. New York Post heeft de betekenis van de lichaamsversieringen inmiddels achterhaald. Liam McMullan, een goede vriend van de actrice, heeft precies dezelfde plaatjes en ze staan voor een intense spirituele band die de twee samen hebben.

"Liam en Lindsay hebben de tatoeages tegelijk laten zetten tijdens een geheime, spirituele ceremonie", vertelt een bron aan de krant. McMullan zou een tatoeëerder hebben uitgenodigd bij het huis van Dina, de moeder van Lindsay, en daar hebben de twee hun plaatjes laten zetten. "De driehoeken staan voor gevaar en risico's. Hierin zijn twee ringen gemaakt, deze staan voor hun hart en hun ziel. Het gaat erom dat ze hun dromen moeten volgen", legt de insider uit.

Hoewel de twee nu nog gewoon vrienden zijn, liet Liam eerder al weten dat er wellicht ook nog een andere toekomst is voor de twee. "Het zou kunnen, maar ik wil dat Lindsay nu voor zichzelf gaat zorgen. Het is haar moment en het is erg belangrijk. We moeten haar allemaal steunen."


29-03-2013 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mary-Kate Olsen (26) wil (nog) niet trouwen met halfbroer Sarkozy (43)

Mary-Kate Olsen (26) wil (nog) niet trouwen met halfbroer Sarkozy (43)

http://oi48.tinypic.com/1535vgh.jpg

Mary-Kate Olsen is er nog niet klaar voor om als getrouwde vrouw door het leven te gaan. De 26-jarige actrice en designer laat haar vriend Olivier Sarkozy dan ook nog even wachten met een aanzoek, weet Us Weekly.


Volgens insiders wil de 43-jarige halfbroer van de Franse ex-president Nicolas Sarkozy dolgraag trouwen met Mary-Kate (26). "Hij noemt haar heel erg slim en heel erg volwassen voor haar leeftijd", aldus een insider.

Maar Olsen laat hem nog even wachten. "Ze wil het allemaal wat meer tijd geven. Ze heeft geen haast", gaat de bron dichtbij het koppel verder.

Sarkozy en Olsen wonen sinds vorig jaar samen in New York. Olivier kocht in augustus een miljoenenpand in het hartje van de Big Apple.

29-03-2013 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P. Diddy nog steeds rijkste hip hop-artiest voor Jay-Z

P. Diddy nog steeds rijkste hip hop-artiest voor Jay-Z

http://oi46.tinypic.com/2s85kyp.jpg

Sean 'Diddy' Combs mag zich wederom de rijkste hip hop-artiest noemen. Volgens Forbes is de rapper maar liefst 580 miljoen dollar (452 miljoen euro) waard.


Vorig jaar stond Diddy ook al op nummer één in het top 5-lijstje van het magazine. Sean Combs heeft zijn kapitaal vooral te danken aan ondernemingen buiten de hip hop-industrie. Zo is de rapper mede-eigenaar van de multinational Diageo's Ciroc, dat zich specialiseert in de verkoop van wodka.

Jay-Z is een andere grootverdiener. De rapper staat, net als vorig jaar, op nummer twee in het lijstje. Op de rekening van de man van Beyoncé staat zo'n 475 miljoen dollar (370 miljoen euro). Dr. Dre is terug te vinden op de derde plek. De ex-mentor van Eminem heeft, met name dankzij zijn succesvolle koptelefoons, een geschat vermogen van 350 miljoen dollar (273 miljoen euro).

Op nummer vier staat Bryan 'Birdman' Williams. De eigenaar van het label Cash Money/Young Money heeft tot nu al 150 miljoen dollar (117 miljoen euro) op de bank weten te verzamelen. Hekkensluiter van de top 5 is Curtis Jackson, oftewel 50 Cent. Hij wist met zijn muziek, merchandise en boeken 125 miljoen dollar (97 miljoen euro) bij elkaar te harken.

29-03-2013 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan stuurt oor naar Jared Leto

Fan stuurt oor naar Jared Leto

http://oi47.tinypic.com/wbyyx5.jpg

"Luister je?" Dat stond op een briefje dat samen met een afgesneden oor bij Jared Leto in de brievenbus lag. De zanger/acteur doet zijn verhaal tegen het Britse radiostation XFM.


"Iemand heeft zijn oor afgesneden en naar mij gestuurd, dat was zeer bizar. Een heel oor", aldus Leto. "Op het briefje stond: 'Luister je?' Ik ben nooit te weten gekomen wie het was, en wie er een oor mist."

Maar dan gaat Leto nog een stapje verder: "Ik heb er een gat in geprikt en er een halssnoer van gemaakt!" Als bewijs zette de '30 Seconds To Mars'-zanger een foto van het oor op zijn Instagram.

Leto hoopt dat de fan niemand op ideeën heeft gebracht: "Stuur gewoon niet je hele lichaam naar ons op."

29-03-2013 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Otto-Jan Ham spreekt voor het eerst over angststoornis

Otto-Jan Ham spreekt voor het eerst over angststoornis

http://oi48.tinypic.com/n536tu.jpg

Radiopresentator en tv-maker Otto-Jan Ham heeft in het Eén-programma 'Koppen' voor het eerst getuigd over de angststoornis waar hij al 10 jaar onder lijdt. "Eigenlijk vind ik het straf dat ik nooit door de mand ben gevallen", zegt hij.


De angstaanvallen doken plots op in 2003. "Mijn eerste zware angstaanval overkwam me in 2003 tijdens een autorit op de Brusselse ring. Ik had het gevoel dat ik uit de realiteit weggleed en vastzat in een spiraal. Ik heb de volgende afrit moeten nemen. Daar zat ik aan de kant van de weg in mijn auto, hevig zwetend en helemaal in paniek."

Hij sindsdien nog zeker een twintigtal van dergelijke intense aanvallen gehad hebben. "Maar eigenlijk proberen nog dagelijks kleine aanvallen door te breken. De angst is eigenlijk altijd aanwezig, ook nu nog als ik radio maak."

Aanvaarden
Kalmeerpillen deden meer kwaad dan goed, zegt hij. Uiteindelijk hielp de behandeling door een psychiater enigszins. "De angstremmers die hij me voorschreef, helpen wel. Maar belangrijker is dat ik niet meer het gevoel heb dat ik tot elke prijs die stoornis van me af moet gooien. Ik moet helemaal niks. Gewoon aanvaarden dat het af en toe gebeurt."

Ham zegt lang getwijfeld te hebben of hij er mee naar buiten zou komen. "Maar als zelfs maar één iemand er iets aan heeft, dan is het de moeite waard geweest." Uit een recente rondvraag bleek onlangs nog dat angst voor bijna 1 op 5 Vlamingen een probleem is. Bij naar schatting 125.000 Vlamingen is er sprake van een paniekstoornis.

29-03-2013 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Becaus weigert aanbod om langer bij VRT te blijven

Jan Becaus weigert aanbod om langer bij VRT te blijven

http://oi47.tinypic.com/jrwjg0.jpg

Jan Becaus heeft een aanbod van de VRT afgewezen om langer te blijven werken. Dat weet De Morgen. Het journaalanker moet op 1 augustus officieel met pensioen, maar de openbare omroep wil zijn schermgezicht niet meteen kwijt. Becaus heeft het aanbod beleefd geweigerd.


"De hoofdredactie vond dat 65 jaar worden geen eindpunt mag zijn voor iemand die zo populair en zo goed is als Jan Becaus", zegt algemeen hoofdredacteur Luc Rademakers van de VRT-nieuwsdienst. Maar Jan Becaus zelf had geen zin in een verlengd verblijf. Hij heeft over het voorstel nagedacht en beslist er niet op in te gaan. "Als hoofdredactie zullen we die beslissing uiteraard respecteren", geeft Rademakers aan.

Becaus groeide mede dankzij zijn Oxford English-accent de voorbije jaren ook uit tot een cultfenomeen bij een jonger publiek. Wie Becaus nu zal opvolgen, is nog niet bekend. Hij werkt al sinds 1984 bij de openbare omroep, een jaar later werd hij nieuwsanker.

Door het voorstel te weigeren, blijft hij trouw aan de woorden die hij vorige zomer uitsprak toen bekend raakte dat hij op pensioen zou gaan. "Iedereen heeft zijn houdbaarheidsdatum. Mensen die denken dat ze onmisbaar zijn, komen altijd wat zielig over. En dat willen we vermijden. En wie beroepshalve op tv komt, moet zich bij uitstek hoeden voor verjaring."

29-03-2013 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny de Mol snapt ophef over neuspiercing Josje niet

Johnny de Mol snapt ophef over neuspiercing Josje niet

http://oi47.tinypic.com/2z7hef9.jpg

K3-zangeres Josje Huisman dook vorige week tijdens de première van de Nederlandse film 'Valentino' op met een neuspiercing. Haar vriend Johnny de Mol snapt alle ophef over de accessoire niet.


"Zo'n ringetje, dat stelt toch helemaal niets voor?", tekende het AD op uit de mond van Johnny tijdens een perspresentatie van zijn serie 'Crimi Clowns'. "Ik vind het cool. Ik zou niet met haar naar de première zijn gegaan, als ik het niet oké vond. Ik begrijp totaal niet waar die hetze vandaan komt. Waarom zou dit aanstootgevend zijn voor kinderen?"

De Mol ontkent ook dat hij Josje aangezet zou hebben tot een ruiger imago. "Ah, dus ik heb een slechte invloed? Alsof Josje een meid is zonder mening? Ach ja, dat is nu net de reden waarom ik de roddelbladen niet lees."

Josje kreeg een storm van kritiek over zich heen vanwege de neuspiercing. Volgens 'Dag Allemaal' had Josje zich een nieuwe look aangemeten om te rebelleren tegen haar ex-vriend en Studio 100-baas Gert Verhulst.

29-03-2013 om 12:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuvens Muziekcentrum Het Depot viert tienjarig bestaan

Leuvens Muziekcentrum Het Depot viert tienjarig bestaan


http://oi49.tinypic.com/140xego.jpg


Het Leuvens Muziekcentrum Het Depot viert in april zijn tienjarig bestaan met tal van concerten en andere initiatieven. De festiviteiten gaan van start met een opendeurdag op 30 maart, een Open Mic (vrij podium) op 3 april en concerten in de loop van de maand van onder meer Adriaan Van Den Hoof, Joos Holland, The Residents en Dez Mona. Naar aanleiding van het tienjarig bestaan zijn er ook tal van prijzen te winnen.

In de periode 2003-2005 organiseerde Het Depot concerten op diverse locaties in de stad. Vanaf september 2005 stelde Leuven de voormalige filmzaal Eden aan het Martelarenplein ter beschikking. Deze werd vorig jaar grondig gerenoveerd. Hierbij werden de nooduitgangen verbreed zodat de capaciteit van de zaal van 640 tot 800 personen werd verhoogd. Daarnaast werd ook de foyer vergroot voor kleine concerten. Leuven gaf het gebouw voor 36 jaar in erfpacht aan Het Depot samen met een jaarlijkse subsidie van 89.150 euro.

Naast ongeveer 100 concerten per jaar is Het Depot ook op muziekeducatief vlak actief met instrumentlessen, softwarelessen, PA-cursussen, workshops en masterclasses. Bij de renovatie van het gebouw werden hiervoor ook repetitie- en opnameruimten, leslokalen, een polyvalente ruimte en een audiolab geïnstalleerd. De groepen AKS en Float Fall zijn er momenteel "in residence". Selah Sue uit het naburige Leefdaal werd enkele jaren terug in Het Depot ontdekt tijdens een Open Mic-avond. (br.hln)


29-03-2013 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
28-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie: Brad en ik zijn niet stiekem getrouwd

Angelina Jolie: "Brad en ik zijn niet stiekem getrouwd"


http://oi46.tinypic.com/fxaubm.jpg


Angelina Jolie en Brad Pitt zijn niet in het geheim met elkaar getrouwd. Dat heeft de actrice volgens TMZ gezegd. In een filmpje dat op de website staat is te zien hoe fotografen achter Angelina aanrennen en haar vragen of ze een trouwring draagt. De actrice antwoordt duidelijk 'neen'.
 
De geruchten dat het koppel onlangs toch is getrouwd staken de kop op toen de brunette recent naar Congo ging. Toen droeg ze namelijk in plaats van haar diamanten verlovingsring een simpele gouden ring. Volgens TMZ heeft ze dat waarschijnlijk gedaan omdat ze bang was om haar dure ring kwijt te raken of dat hij gestolen zou worden. Toch werd er volop gespeculeerd over de ring die volgens veel media een trouwring zou kunnen zijn.

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn sinds april 2012 verloofd. Het koppel is inmiddels ruim zeven jaar samen.28-03-2013 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones headliners op Glastonbury, ook Netsky op affiche

Rolling Stones headliners op Glastonbury, ook Netsky op affiche


http://oi49.tinypic.com/25yu7w0.jpg


The Rolling Stones hebben bevestigd dat ze dit jaar op het festival in Glastonbury spelen. Het wordt hun eerste optreden na de korte concertreeks ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van de legendarische band. Ook onze eigenste Netsky heeft een plekje op de affiche gekregen.

"Ik kan niet wachten tot we in Glastonbury spelen. Mijn laarzen en mijn yurt staan al klaar", liet Mick Jagger weten via Twitter. Ook Keith Richards tweette: "We hebben ons vorig jaar zo goed geamuseerd, en de energie in de band is zo goed. Tot op een zomerdag in Engeland".

Eerder raakte bekend dat de band een bod van een miljoen pond (1,2 miljoen euro) had gekregen om op Glastonbury te spelen. "Glastonbury is heel belangrijk. Het lijkt alleszins heel belangrijk voor mijn kinderen, het is het hoogtepunt van het haar voor hen", verklaarde Jagger toen.

De 135.000 tickets voor het festival zijn al wekenlang uitverkocht. Ook Portishead, Rufus Wainwright, The Smashing Pumpkins, Lumineers en Alabama Shakes staan op de affiche. The Rolling Stones spelen op zaterdag 29 juni op de Pyramid Stage in Glastonbury.  (br.hln)


28-03-2013 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie van der Vaart:Playboy kan me niet betalen

Sylvie van der Vaart:"Playboy kan me niet betalen"

http://oi47.tinypic.com/25pso7p.jpg

Sylvie van der Vaart heeft nog nooit in de Playboy gestaan. "Het blootblad kan me niet betalen", verklaarde het model daarover op de Duitse televisie.


De Nederlandse schone is momenteel druk in de weer met Let's Dance, een show die ze samen met Daniel Hartwich presenteert. Toen de deelnemers tijdens het populaire televisieprogramma werden overlopen, bleek dat één van de kandidaten reeds met een fotoshoot in een naaktblad had gestaan.

Hartwich vroeg zich dan ook onmiddellijk af of Sylvie zich al eens bloot had gegeven. Daarop verraste de blondine met volgende uitspraak: "Playboy kan mij niet betalen."

28-03-2013 om 09:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
27-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling zet filmpjes van pasgeboren zoon online

Tori Spelling zet filmpjes van pasgeboren zoon online

http://oi50.tinypic.com/ne6b8o.jpg

Intimiteit troef bij Tori Spelling. De 'Beverly Hills'-actrice plaatste op haar blog twee filmpjes van Finn, enkele minuten na zijn geboorte. Haar vierde kind is vorig jaar op 30 augustus ter wereld gekomen.

"Mijn man was geduldig aan het wachten terwijl ik nieuw leven op de wereld aan het zetten was", schreef de actrice erbij. "Toen duidelijk was dat alles goed ging met Finn en mij zijn Dean en mijn nonkel me komen opzoeken. Dit filmpje is het resultaat. Van zodra ik me beter voelde -ik kende geen zorgeloze bevalling- was het tijd om Finn vast te nemen. Ik ben zo blij dat er beeldmateriaal bestaat van deze prachtige dag."

27-03-2013 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.600 euro voor wie poes van Brigitte Bardot terugvindt

600 euro voor wie poes van Brigitte Bardot terugvindt

http://oi48.tinypic.com/2exok6e.jpg

Brigitte Bardot is er het hart van in. Haar lievelingspoes Rontonton is verdwenen, het inmiddels 78-jarige sekssymbool uit de jaren zestig looft een vinderspremie van 600 euro uit.


Sinds vorige week donderdag is Rontonton spoorloos. Dierenvriendin Bardot heeft een oproep gedaan in de regionale krant La Provence om haar lievelingspoes terug te vinden. Rontonton is een kattin van twee jaar. Volgens haar bazin is Rontonton "klein en mollig, zonder halsband of tatoeage". "Mijn leed is onpeilbaar, ik slaap niet meer", laat de legende van de Franse film weten.

Vermoedelijk heeft Rontonton de wijk genomen door het kabaal van kettingzagen toen boomsnoeiers vorige week aan het werk waren in de tuin van Bardot in de Var. Wie Rontonton terugbrengt, weliswaar in goede gezondheid, krijgt van Bardot 600 euro.

27-03-2013 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Bond legt verkeer in New York stil om nieuwe Range Rover voor te stellen

James Bond legt verkeer in New York stil om nieuwe Range Rover voor te stellen

http://oi47.tinypic.com/21j8xza.jpg

Uitpakken in stijl, heet dat dan: Range Rover legde bij de voorstelling van het nieuwste modelletje zomaar even het verkeer in Manhattan stil. Achter het stuur zat -noblesse oblige- James Bond-acteur Daniel Craig. De overdadige promoactie werd live uitgezonden op internet en enkele reuzenschermen op Eight Avenue. De Range Rover Sport is vanaf september al te koop voor 50.000 euro. Startprijs welteverstaan...

Geen toeval overigens dat de presentatie in New York plaatsvond: geen enkele stad verkoopt meer Range Rovers, vorig jaar deed Noord-Amerika er zelfs bijna 50.000 van de hand op een totaal van 304.000. Op het einde van de rit stonden beroemdheden als Thierry Henry en de dochter van Mick Jagger te trappelen om de luxueuze 4x4 te ontdekken.

27-03-2013 om 17:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian: "Mijn zus was op dit moment nog vijf kilo dikker"

Kim Kardashian: "Mijn zus was op dit moment nog vijf kilo dikker"

http://oi45.tinypic.com/2dtym1y.jpg

De walvisgrapjes vliegen Kim Kardashian tegenwoordig om de oren. Geen wonder dus dat de 32-jarige realityster tijdens een tv-interview in het verweer ging, alleen gebeurde dat wel ten koste van haar eigen zus.


"Ik ben na vijf maanden zwangerschap bijna tien kilogram verdikt, Kourtney was op dat moment al 14 kilogram bijgekomen", klonk het. "Geef me nog een paar maanden en ik zal ook wel 25 kilo extra halen. Zonder Kourtney zou ik echter niet kunnen leven. Ze geeft me supertips over kinderwagens enzo."

Van 'vieze goestingskes' heeft Kardashian nog geen last. "Ik wil echt smachten naar een cheeseburger, maar dat gebeurt niet. Integendeel, ik eet gezond. Ik weet niet wat er aan de hand is."

De beroemdheid verklapte ook dat ze recent voor het eerst babykleren gaan kopen is. Blauw of roze, wilden de presentatoren graag weten. "Ik heb veel wit en zwart gekocht", ontweek ze de valkuil handig.

'K' als beginletter?
Dat KK trots is op haar buikje liet ze eerder deze week al verstaan. "Ik vind het sexy en schattig. Voor de man moet het ook spannend zijn om ons lichaam zo te zien veranderen. Kanye is er helemaal weg van."

Qua naamkeuzes liggen er nog heel wat opties op tafel. "Het zou leuk zijn als het met een 'K' begint, dan zetten we de familietraditie verder. Ach, we zien wel waar we ons het best bij voelen. Het moet in ieder geval iets unieks worden."

27-03-2013 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel Lily Cole kust topless met heleboel kerels

Topmodel Lily Cole kust topless met heleboel kerels

http://oi50.tinypic.com/15efpsi.jpg

Opvallende verschijning van Lily Cole in de nieuwe videoclip van de indierockband Yeah Yeah Yeahs: het Britse topmodel kruipt in de huid van een meid die niet vies is van een affaire meer of minder. Zelfs een dominee blijkt niet veilig voor haar charmes. Tussen al dat geflirt door lokt ze ook nog schaarsgekleed een andere vrouw in bed.

Frontvrouw Karen O gaf toe dat ze af te rekenen kreeg met een identiteitscrisis nadat ze het nieuwe album op een boerderij in Texas ingeblikt had. "Het proces was een rollercoaster van emoties. We beleefden donkere tijden, ter compensatie speelden we vrolijke muziek."

Cole werd ontdekt door acteur Benjamin Hart, die haar op veertienjarige leeftijd overhaalde om model te worden. Twee jaar later sierde ze al de cover van de Britse 'Vogue'. Daarna volgden nog modeshows voor Jean-Paul Gaultier, Versace, Alexander McQueen, Louis Vuitton,... Op het witte doek speelde Cole onder meer mee in 'St Trinian' en 'The Imaginarium of Doctor Parnassus'.

27-03-2013 om 17:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bokser Klitschko in het geheim verloofd met Panettiere"

"Bokser Klitschko in het geheim verloofd met Panettiere"

http://oi48.tinypic.com/dn143o.jpg

Hayden Panettiere en Wladimir Klitschko laten er geen gras over groeien. De actrice en de bokser hebben zich nog maar twee maanden geleden verzoend, maar zouden nu al op trouwen staan. Dat beweert 'US Weekly' althans.


"Nog maar heel weinig mensen zijn op de hoogte en ze draagt ook haar verlovingsring nog niet", weet een vriend van het stel. "Ik gok op een trouw in de zomer."

Wladimir en Hayden -bekend van acteerwerk in de tv-serie 'Heroes' en meer recent in de drama-serie 'Nashville'- waren van 2009 tot 2011 een stelletje. Ze gingen vriendschappelijk uit elkaar omdat hun langeafstandsrelatie niet werkte. In januari van dit jaar vonden de tortelduifjes elkaar echter weer terug, met een vurige kus in de thuishaven van NBA-team Miami Heat als climax.

Panettiere had in het verleden ook relaties met collega's Milo Ventimiglia en Stephen Colletti, maar atleten dragen haar voorkeur weg. "Ze zitten in hetzelfde stramien van drukke agenda's, maar toch is het een andere wereld", geeft ze als verklaring.

27-03-2013 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Voorverkoop Pukkelpop gaat om 14 uur officieel van start

Voorverkoop Pukkelpop gaat om 14 uur officieel van start


http://oi50.tinypic.com/5vb3io.jpg


Vanmiddag om 14 uur start de officiële voorverkoop van tickets voor Pukkelpop. Festivalgangers die online een ticket kochten voor de rampeditie van 2011 kregen gisteren en eergisteren al voorrang op de reguliere verkoop.

Een combiticket kost 165 euro (exclusief 5 euro servicekosten en 1 euro mobiliteitsbijdrage, inclusief kamperen op Camping Kiewit A, B of C van woensdag 14 augustus, 12 uur tot zondag 18 augustus 12 uur). Een dagticket kost 83 euro (exclusief 5 euro servicekosten en 1 euro mobiliteitsbijdrage, inclusief 2 nachten kamperen op Camping Kiewit B of Camping Kiewit C).

De prijs voor eet- en drankbonnen blijft ongewijzigd: 10 euro voor een set van 4 bonnen.  

Pukkelpop vindt dit jaar plaats van 15 tot 17 augustus. Onder andere Eminem, Neil Young & Crazy Horse en Franz Ferdinand sieren de affiche. Tickets voor het festival kunnen via de website van Pukkelpop en Proximus Goformusic aangekocht worden.


27-03-2013 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maanrock gaat zeker door in 2014

"Maanrock gaat zeker door in 2014"


http://oi47.tinypic.com/20r1a39.jpg


Tijdens het actualiteitsdebat op de Mechelse gemeenteraad werd de afschaffing van Maanrock 2013 besproken. De oppositie vreest dat dit een eerste stap is naar een uiteindelijk einde voor het stadsfestival. Kristof Calvo van de vzw Mechelse Feesten zegt dat er geen reden tot ongerustheid is en dat Maanrock in 2014 zeker doorgaat.

Twee weken geleden werd meegedeeld dat Maanrock dit jaar niet zou doorgaan. Reden daarvoor was dat de Hanswijkcavalcade, die slechts één keer om de 25 jaar door de stad gaat, in hetzelfde weekend zou vallen. Oppositiepartijen sp.a en Vlaams Belang stelden zich vragen bij de afschaffing en vroegen naar de toekomstplannen. "Meer leven in de stad brengen rijmt niet met de afschaffing van Maanrock", stak Liesbeth De Keersmaecker (sp.a) van wal. "Wat is de ware reden voor de afschaffing? " Vlaams Belang-fractieleider Frank Creyelman trad haar bij: "Geef toch gewoon toe dat de centen op waren", zei hij.

Volgens Kristof Calvo (Groen) is er geen reden tot paniek. "De zomer zal volledig in het teken van de Cavalcade staan en er worden tal van andere evenementen georganiseerd. Deze zullen mee als draagvlak dienen om tegen 2014 met een vernieuwde versie van Maanrock naar buiten te treden."

Groen-collega Tom Kestens trad hem bij. "Artiesten kosten minder aan het eind van de zomer omdat de keuze van festivals veel kleiner is. Maanrock een jaartje niet organiseren, is een zeer moedige maar juiste beslissing. We willen geen mini-Maanrock in 2013, maar een full option in 2014."  (br.hln)


27-03-2013 om 10:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Hefner: Met meer dan duizend vrouwen geslapen

Hugh Hefner: "Met meer dan duizend vrouwen geslapen"

http://oi50.tinypic.com/1zlq9vd.jpg

Als baas van Playboy kan het haast niet anders, maar Hugh Hefner bevestigt nog even tegenover 'Esquire' dat hij heel wat bedpartners heeft gehad. Te veel om te tellen...


Het magazine informeerde naar het aantal vrouwen waarmee Hugh in zijn hele leven heeft geslapen. "Hoe kan ik dat nou weten?", aldus de 86-jarige Hefner. "Zeker meer dan duizend. Grote delen van mijn leven ben ik getrouwd geweest en ik ben toen nooit vreemdgegaan. Maar ik maakte dit weer goed in de tijd dat ik single was."

Hef is nu getrouwd met de 26-jarige Crystal Harris. Vrienden en familie van de Playboy-baas noemen het huwelijk een godsgeschenk. "Alleen mensen die ons niet kennen, zien ons als stereotypen als het aankomt op ons leeftijdsverschil en uiterlijk."

Hugh is helemaal weg van zijn derde vrouw. "Ik voel me heel, heel erg gezegend dat ik haar op dit punt in mijn leven heb gevonden. Ik heb het beste voor het laatste bewaard." Hefner kan zich dan ook niets meer wensen. "Ik wil dat de rest van mijn leven er net zoals nu uitziet. Ik wil dat het zo blijft."

27-03-2013 om 09:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaat Lindsay Lohan verdacht van omkoping

"Advocaat Lindsay Lohan verdacht van omkoping"

http://oi50.tinypic.com/1yvm2x.jpg

De advocaat die Lindsay Lohan vertegenwoordigde bij haar laatste rechtszaak wordt verdacht van het omkopen van getuigen, weet CNN.


"Advocaat Mark Heller wordt ervan verdacht Lohan's assistente, die bij haar in de auto zat tijdens een auto-ongeval in juni vorig jaar, gevraagd te hebben te liegen in haar getuigenis. Ze moest vertellen dat ze de Porsche bestuurde toen deze crashte", vertelt een bron.

Michael Lohan, de vader van Lindsay, vertrouwt de advocaat ook niet helemaal. Hij beschuldigt Heller van onethisch en crimineel gedrag bij de vertegenwoordiging van zijn dochter.

In een reactie laat Heller weten dat de beschuldigingen belachelijk zijn.

26-03-2013 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Danny Boyle regisseert nieuwe James Bond"

"Danny Boyle regisseert nieuwe James Bond"

http://oi46.tinypic.com/1250rro.jpg

Danny Boyle heeft het erg druk. De Engelse regisseur kondigde eerder al aan een vervolg te gaan maken op zijn succesvolle film Trainspotting en nu tipt The Sun Boyle ook als mogelijke regisseur voor de nieuwe Bond.


Barbara Broccoli, de producent van de 007-films, werd afgelopen zondag gespot bij het London's Empire Film Awards terwijl ze in gesprek was met Danny. Boyle zou een serieuze kandidaat zijn voor de baan nadat regisseur Sam Mendes bedankte voor de eer.

Oud-Bond-producent en scriptschrijver Michael G Wilson ziet Boyle in ieder geval zitten. ''Hij zou zeker een Bond-regisseur kunnen zijn'', zei hij.

Mocht Danny het worden, dan heeft hij al een voordeel. De regisseur heeft al eens gewerkt met 007-acteur Daniel Craig. Samen met koningin Elizabeth maakten ze vorig jaar het beroemde filmpje voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen, waarin Daniel en de Britse vorstin uit een helikopter springen.

26-03-2013 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe zegt neen tegen Franse 'Big Brother'

Lesley-Ann Poppe zegt neen tegen Franse 'Big Brother'

http://oi48.tinypic.com/2l9nzlz.jpg

Opvallend aanbod in de mailbox van Lesley-Ann Poppe onlangs. De Franse tv-zender TF1 heeft de rondborstige blondine benaderd om deel te nemen aan 'Secret Story', de Franse tegenhanger van 'Big Brother'. Maar Poppe weigert resoluut. "Ik heb geen tijd om een beetje de realityster te gaan uithangen", zegt ze in Het Laatste Nieuws.

'Secret Story' is nochtans een absolute kijkcijferhit in Frankrijk, waarbij net als in het originele format deelnemers drie maanden lang worden opgesloten in een huis vol camera's. "Vermoedelijk zijn ze bij mij terechtgekomen door mijn stunt met Pamela Anderson, die ook de Franse pers heeft gehaald", vertelt Poppe. "Eerst leek het me wel wat: 7 miljoen kijkers, de ideale manier om mijn 'Beauty Food'-boeken ook op de Franse markt uit te brengen. Maar eigenlijk zie ik het niet zitten om in Frankrijk bekend te worden. Wat de realityster uithangen en weer onderaan de ladder beginnen? Nee, bedankt."

Daarnaast is Poppe van het principe dat als je iets doet, je het goed moet doen. "Mij drie maanden vrijmaken, kan ik nu niet." Tijd om vrijdag naar Rome af te zakken en er de paasmis op het Sint-Pietersplein bij te wonen, heeft ze wel. "Dat is jaarlijkse traditie met de hele familie. Mijn ouders zijn katholiek en omdat we het allemaal heel druk hebben, is dit de ideale gelegenheid om elkaar terug te zien en de familiebanden aan te halen. Eén uurtje Urbi et Orbi, de rest is shoppen en bijkletsen", besluit Poppe.

26-03-2013 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Free Souffriau geeft zich bloot in clip The Scabs-cover

Free Souffriau geeft zich bloot in clip The Scabs-cover

http://oi50.tinypic.com/2lwox76.jpg

Mega Mindy die uit de kleren gaat en zich aan rock van The Scabs waagt... Het klinkt bijna even onheilspellend als de neusring van Josje van K3. Maar voor Free Souffriau is de cover van het gevoelige 'Hard Times' gewoon een nieuwe stap in haar zangcarrière.


Ze zingt weer, en wel - verrassing! - in het Engels. Free Souffriau pakt als  nieuwe single immers Hard Times van The Scabs aan: ook dames bedriegen al eens hun liefje. Free leeft zich in de bijhorende clip helemaal in het nummer in, gaat emotioneel erg diep en zelfs compleet bloot. Zoals dat andere kortgeknipte kopje Sinéad O'Connor op het einde van de Prince-cover 'Nothing Compares 2 U' de traantjes laat stromen, zo begint een naakte Souffriau aan háár nummer over gebroken liefdesgeluk met natte wangen.

Na haar album 'Een beetje AnNders', dat Free Souffriau in 2009 als ode aan Ann Christy uitbracht, en haar tweede - eveneens Nederlandstalige - plaat 'Gewoon Free' is dit een nieuwe wending in haar muziekcarrière. Een beetje onwennig nog: "Ik vind het allemaal heel erg spannend. Het voelt alsof het mijn eerste schooldag is", zegt ze.

26-03-2013 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ketnet stopt deelname Junior Eurovisiesongfestival

Ketnet stopt deelname Junior Eurovisiesongfestival

http://oi48.tinypic.com/2mquu0p.jpg

Ketnet neemt vanaf dit jaar niet meer deel aan het Junior Eurovisiesongfestival, zo meldt de VRT. Er komt wel een nieuw Vlaams Junior-project, dat 'Wie wordt Junior 2013?' gaat heten. Ketnet gaat er op zoek naar dé Junior van 2013. Hoe dat precies zal verlopen, wordt later bekendgemaakt.


Ook al is Junior Eurosong sinds jaar en dag een van de populairste projecten van Ketnet, toch is de belangstelling en het enthousiasme voor de internationale eindstrijd, het Junior Eurovisiesongfestival, in Vlaanderen veel kleiner, aldus de VRT. Daarom wil Ketnet voortaan nog meer inzetten op het eigen Junior-project.

Wouter Quartier, netmanager van Ketnet: "We willen de focus nog meer verleggen van de wedstrijd en 'the winner takes it all' naar de overtuiging dat alle deelnemers winnaars zijn. Bovendien hebben we vastgesteld dat ons eigen nationale traject - Junior Eurosong - bij de Ketnetters veel meer leeft dan het internationale. Niet alleen de winnaar is een idool voor de Ketnetters, maar alle deelnemers. Dat is het spoor dat we verder zullen volgen en uitbouwen. We gaan proberen de kinderen nog meer de kans te geven om een parcours met coaching en opleiding te volgen. Door het internationale event los te laten, krijgen we meer ruimte om de schijnwerpers op alle kinderen te zetten en een meer divers palet aan talenten aan te spreken."

De VRT benadrukt ondertussen dat de omroep zich actief blijft engageren als EBU-lid en onverminderd blijft deelnemen aan het Eurovisiesongfestival voor volwassenen.

26-03-2013 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Josje aast op ontslag uit K3"

"Josje aast op ontslag uit K3"

http://oi50.tinypic.com/ftg41v.jpg

Er wordt dezer dagen druk gepraat over Josje Huisman (27), zowel in Vlaanderen als in Nederland. Nadat ze een korte maar spraakmakende relatie beleefde met de grote baas Gert Verhulst, lijkt Josje volgens velen nu te solliciteren naar de positie van ex-K3'tje. Want sinds ze in de armen is gevallen van haar steenrijke, flamboyante landgenoot Johnny de Mol (34) toont ze zich, naar Studio 100-normen, té vrijgevochten, té excentriek, té stout. "Het lijkt wel alsof ze ontslagen wíl worden", klinkt het in Dag Allemaal.


Eerst postte een duidelijk trotse Josje een foto waarop ze haar wel zeer opvallende eerste tatoeage showde. Kort daarna verscheen ze aan de arm van haar beau Johnny de Mol op de Amsterdamse première van zijn nieuwe film 'Valentino'. En wat bleek? Josje heeft haar lichaam niet enkel met gitzwarte inkt maar ook met een stuk metaal laten verfraaien. Hoewel 'verfraaien' niet bepaald een woord is dat Nederlandse en Vlaamse ouders en grootouders aangewezen vinden om Josjes neuspiercing te benoemen. "Dit kan écht niet voor een meisje van K3!"

Slecht voorbeeld
"Wat een slecht voorbeeld voor onze kinderen", dat is zowat de meest gehoorde en gelezen commentaar van verontwaardigde ouders en grootouders. Velen zijn oprecht bezorgd. "Straks wil mijn dochter van elf óók zo'n afzichtelijk ding in haar neus. En zeg dan maar dat zoiets lelijk en ordinair is als hun lievelingszangeresje van K3 er zelf één heeft!" Velen roepen op om Josje te vervangen door haar voorgangster Kathleen. "Kathleen is tenminste een naturel, fatsoenlijk meisje dat niet wil opvallen. Het perfecte K3-meisje, net als Kristel en Karen."

Onaantastbaar
De commotie om Josjes bizarre nieuwe look kan eventueel overdreven lijken. Maar het gaat hier wel om hét hitfenomeen van Vlaanderen en Nederland, en dat al gedurende vele jaren. En voor Studio 100 is het zaak erop toe te zien dat K3 even populair blijft. En de kritiek liegt er niet om. "Josje waant zich onaantastbaar omdat ze nu samen is met die waanzinnig rijke Johnny. En bovendien heeft ze een relatie gehad met Gert Verhulst, ze denkt dat hij haar toch nooit durft te ontslaan", aldus een verontwaardigde oma uit Noord-Holland.

Opzettelijk
Het mag duidelijk zijn: Josje speelt met vuur. Maar een groot deel van haar criticasters verdenkt haar ervan dat opzéttelijk te doen. Een medewerker achter de schermen van de show 'K3 15 jaar' zegt: "Het is alsof Josje Studio 100, en dan vooral haar ex Gert Verhulst, uitdaagt. Zo van: 'Ontsla me dan, hé!' Ze lijkt daar echt op te azen."

26-03-2013 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen deze zomer in Sportpaleis en Vorst Nationaal

Leonard Cohen deze zomer in Sportpaleis en Vorst Nationaal

Klik op de foto om '  Everybody knows ' te beluisteren

Leonard Cohen komt amper tien maanden na zijn vorige doortocht opnieuw naar ons land. Het tweede Europese luik van de 'Old Ideas World Tour'  houdt op 23 juni halt in het Antwerpse Sportpaleis. Een week later (30 juni) staat Cohen in Vorst Nationaal.

Vorig jaar koos Leonard het Sint-Pietersplein uit voor de première-week van zijn huidige wereldtournee. Zijn trouw publiek en de verzamelde wereldpers waren er getuige van de unieke manier waarop Cohen de songs van zijn nieuwe plaat ('Old Ideas') combineerde met zijn feilloos gebrachte klassiekers.

De combinatie van Leonard Cohen en België kan de laatste jaren niet meer stuk, getuige de razendsnel uitverkochte concerten. Vorige zomer mocht Cohen in Gent een award in ontvangst nemen omdat hij op 4 jaar tijd meer dan 100.000 concerttickets verkocht. In verhouding tot het aantal inwoners werden er in geen enkel ander land ter wereld meer tickets verkocht dan ons land. Tussen 2008 en 2012 bracht hij op volgende locaties zijn publiek in vervoering: Minnewaterpark, Vorst Nationaal (2x), Sportpaleis en Sint-Pietersplein (8x). Ook de lokale verkoopcijfers van 'Old Ideas' is in tijden van dalende platenverkoop spectaculair te noemen.

'Old Ideas' kwam in België rechtstreeks op de eerste plaats van de Ultratop 100 albums-lijst binnen. Cohen stootte hierbij Adele van de troon en was meteen de oudste levende artiest die deze lijst ooit aanvoerde.

 In de zomer van 2013 zakken Cohen, zijn band en zijn crew -inclusief de beste geluidstechnici ter wereld- opnieuw naar Antwerpen en Brussel af. En ze zullen er met open armen ontvangen worden. Op 18 september kan je Leonard Cohen ook in Ahoy Rotterdam aan het werk zien. (br.hln)


26-03-2013 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Katja Retsin dondert van de trap


Hoogzwangere Katja Retsin dondert van de trap

http://oi48.tinypic.com/1sid6b.jpg


Een beetje paniek afgelopen zaterdag ten huize Katja Retsin: de zwangere omroepster donderde van de trap, een dag na haar 41ste verjaardag. "Zot zijn doet geen zeer, lomp zijn wel", stelde ze de goegemeente gerust op Twitter. "Iedereen de stuipen op het lijf gejaagd. Hoogzwanger en kreupel nu."

Retsin beleeft niet bepaald een vlekkeloze zwangerschap. Niet alleen voelde ze zich de eerste maanden "zo mottig als een krab", ze kreeg ook af te rekenen met "zwangerschapsdementie". Zo reed ze eens per ongeluk een afrit van de autosnelweg op. "Tegenliggers moesten stoppen, zodat ik kon draaien. Ik was duidelijk verstrooid."

Voor de immer vrolijke Katja wordt het haar derde kindje, na Manou (6) en Mila (3).


26-03-2013 om 09:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
25-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader van Beyoncé doet boekje open over breuk

Vader van Beyoncé doet boekje open over breuk

http://oi50.tinypic.com/25ozbx2.jpg

De vader van Beyoncé heeft voor het eerst gepraat over de problemen tussen hem en zijn beroemde dochter. Matthew Knowles, jarenlang de manager van Beyoncé, geeft in een interview met The Sun toe dat het pijn doet dat hij geen deel meer uitmaakt van het leven van de zangeres.


"Normaal vind ik het vreselijk om over privéonderwerpen te praten, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat het niet moeilijk was. Ik vond het lastig haar los te laten, dat gold voor ons allebei. En laat dat duidelijk zijn: ze heeft mij niet alleen losgelaten, we hebben elkaar losgelaten. Dat is een groot verschil", vindt Knowles.

"Dit was niet zomaar het einde van een zakelijke overeenkomst. Het ging om een vader en dochter en het was ongelofelijk pijnlijk. Maar ik probeer altijd positief te blijven", vertelt hij.

Buitenechtelijke affaire
Beyoncé stuurde haar vader in 2011 de laan uit, nadat hij achttien jaar lang haar manager was. In eerste instantie werd gedacht dat de reden voor de breuk de scheiding tussen Matthew en moeder Tina zou zijn. Het echtpaar ging uit elkaar nadat bekend was geworden dat Matthew een kind had verwekt in een buitenechtelijke affaire. Beyoncé verklaarde later bij Oprah Winfrey echter dat het was omdat haar vader ja zei tegen dingen die zij niet wilde doen.

Opa Matthew zou het kind van Beyoncé en haar echtgenoot Jay-Z, de veertien maanden oude Blue Ivy, nog nooit hebben gezien.

25-03-2013 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bazen BBC-reeks 'Dr Who' beschuldigd van pedofilie

Bazen BBC-reeks 'Dr Who' beschuldigd van pedofilie

http://oi46.tinypic.com/11lok01.jpg

Een nieuw seksschandaal doet de BBC andermaal op zijn grondvesten daveren. Twee voormalige bazen van de populaire science fiction-reeks 'Dr Who' worden er immers van beschuldigd fans van het feuilleton, veelal tienerjongens, te hebben misbruikt.


Voormalig medewerker Richard Marson stelt dat seksuele intimidatie schering en inslag was in het wereldje rond de serie. Zelf werd hij benaderd door de homoseksuele producer van de show in de jaren tachtig en aangerand door diens partner.

Ook achter schermen van 'EastEnders'
Marson, nu een getrouwde man van 46, beweert dat de twee tienerjongens belaagden toen die de studio bezochten waar de reeks werd opgenomen.

Het voorbije weekend onthulde The Sun nog dat er een onderzoek loopt naar een 'historisch netwerk van pedofielen' in de schoot van die andere legendarische BBC-reeks, 'EastEnders'.

Age of consent
Marson doet zijn onthullingen in een boek over de toenmalige producer van 'Dr. Who': 'JN-T: The Life and Scandalous Times of John Nathan-Turner". Daarin beweert hij dat Nathan-Turner hem oneerbare voorstellen deed toen Marson in de jaren 80 als tiener meewerkte aan het Dr Who Magazine.

"Toen ik voor  het eerst werd uitgenodigd in de opnamestudio, werd hij wat handtastelijk. Ik was geschokt. Ik was pas zeventien en hij zei me 'je bent zo verdomd provinciaals'". De minimumleeftijd voor seks met wederzijdse instemming onder homoseksuelen, de zogenaamde 'age of consent', was toen 21 jaar.

Een jaar later, zo schrijft Marson, werd hij aangerand door de partner van de producer, productiemanager Gary Downie. Nog volgens Marson was het Downie die de knappe jongetjes als potentiële slachtoffers uitzocht.

Nathan-Turner overleed in 2002, Downie vier jaar later.

25-03-2013 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole gaat er een halfjaar tussenuit

Cheryl Cole gaat er een halfjaar tussenuit

http://oi46.tinypic.com/fpbig4.jpg

Cheryl Cole heeft een drukke tijd achter de rug. Volgens de krant Mirror is de zangeres dan ook toe aan wat rust en zou ze er een halfjaar tussenuit willen knijpen.


''Cheryl is een harde werker en ze vindt niets leuker dan muziek maken en optreden'', zegt een insider tegen de krant. ''Maar ze is toe aan een break, ze heeft tijd nodig om weer even op te laden, omdat ze het laatste jaar nauwelijks vrije tijd heeft gehad.'' ''Nu de tournee klaar is, wil Cheryl even uit de spotlights stappen.

Ze heeft geen haast om een nieuw album op te nemen en ze is niet van plan om weer plaats te nemen in de jury van X Factor'', gaat de bron verder. ''Ze wil naar Amerika gaan om tijd door te brengen met haar vriend Tre Holloway. Ze willen misschien samen reizen en iets van de wereld zien. Ze wordt bijna 30 jaar en ze wil daarom beslissen welk pad ze wil gaan bewandelen in het leven.''

Cole zou zaterdag op Twitter al gehint hebben op een pauze. ''Ik neem even de tijd om uit te rusten en te herstellen!!'', schreef de brunette.

25-03-2013 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom slaapt actrice Tilda Swinton zeven uur per dag in glazen kooi?

Waarom slaapt actrice Tilda Swinton zeven uur per dag in glazen kooi?

http://oi49.tinypic.com/66lm39.jpg

Slapen wordt in het Museum of Modern Art (MoMA) in New York tegenwoordig tot kunst verheven. In een glazen kooi ligt Tilda Swinton als een echt Doornroosje te dutten. Lange wachtrijen zijn het gevolg.


De 52-jarige Schotse actrice is evenwel niet van plan om honderd jaar te slapen zoals de prinses in het sprookje van de gebroeders Grimm. Swinton zal telkens zeven uur na elkaar op de matras gaan liggen, maar alleen op een aantal willekeurige dagen. Als bezoeker weet je dus niet op voorhand of je een slapende actrice zal aantreffen in de kunstinstallatie 'The maybe'. Ook de plaats van haar performance wisselt waardoor je soms naar de glazen kooi moet zoeken in het museum.

Het is niet de eerste keer dat Swinton, recent verkozen tot nieuwe muze van Chanel, deze stunt uithaalt. De performance werd voor het eerst opgevoerd in 1995 in de Serpentine Gallery in Londen en daarna nogmaals in het Museo Barracco in Rome.

25-03-2013 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertolkt Ryan Gosling de rol van Oscar Pistorius in biopic?

Vertolkt Ryan Gosling de rol van Oscar Pistorius in biopic?

http://oi45.tinypic.com/2q0u16e.jpg

Hardnekkige geruchten doen in Los Angeles de ronde als zou Ryan Gosling benaderd zijn om de rol van Oscar Pistorius te vertolken in een biopic over 'Blade Runner'. De Zuid-Afrikaanse actrice Charlize Theron wordt dan weer getipt om Reeva Steenkamp, de omgebrachte vriendin van de paralympische kampioen, te portretteren.


Het drama dat zich ten huize Pistorius afspeelde tijdens Valentijnsnacht heeft natuurlijk alle elementen in zich om uit te groeien tot een Hollywoodkaskraker. "Je hebt enerzijds een gevallen sportheld en anderzijds een bloedmooie vrouw die op een gruwelijke manier de dood vond", verklapt een insider.

Voorbedachten rade
Terwijl Pistorius claimt dat de dood van zijn  vriendin een ongeluk was omdat hij haar aanzag voor een inbreker, verdenkt het openbaar ministerie de atleet van moord met voorbedachten rade. Hij kwam op 22 februari op borg vrij, onder andere op voorwaarde dat hij Zuid-Afrika niet verlaat.

Twee scenario's
Momenteel circuleren in Hollywood zelfs al twee scenario's. Een belangrijke filmstudio zou in dat kader binnenkort een mededeling doen. Hoewel Gosling eerder aangaf een pauze te willen inlassen, wordt de knappe acteur nu het hof gemaakt om Pistorius te vertolken. Andere sites melden dat ook James Franco in de running zou zijn voor de rol.


25-03-2013 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Twilight'-ster Ashley Greene ontsnapt aan brand in flat

'Twilight'-ster Ashley Greene ontsnapt aan brand in flat

http://oi49.tinypic.com/2w31bmg.jpg

Ashley Greene, die Alice Cullen speelt in de reeks 'Twilight'-films, moest gisteravond haar appartement in West Hollywood verlaten nadat er brand was uitgebroken. Dat meldt TMZ.


Greene lag te slapen toen een kaars het huis in lichterlaaie zette. Samen met haar broer en haar vriend Ryan Phillippe verlieten ze het pand. Plots beseften ze dat haar twee hondjes, Marlo en Theo, nog in het huis waren.

Eén van hen lag dood onder het bed, de andere werd naar de dierenarts gebracht. Verder werd niemand gewond, de materiële schade is aanzienlijk.

25-03-2013 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Zeldzame Beatles-foto's leveren fortuin op


http://static1.hln.be/static/photo/2013/0/6/13/20130324173919/media_xll_5674198.jpg


Beelden van het Shea Stadium concert dat The Beatles in 1965 gaven, zijn verkocht voor 30.000 Britse pond (circa 35.000 euro). Dat meldt de BBC. De fotograaf, een amateur, wist backstage te komen door een nep-perskaart te gebruiken. De enige andere fotograaf die bij het optreden was, had halverwege de show geen rolletjes meer.

Het was met 55.000 bezoekers het grootste concert dat The Beatles tot dan toe hadden gegeven en op dat moment het grootste popconcert aller tijden. De show in het honkbalstadium van de New York Mets vond plaats op het hoogtepunt van de Beatlesmania. Marc Weinstein maakte 61 zwart-witfoto's.

De koper is volgens Omega Auctions een Zuid-Amerikaanse man die in Washington woont en een groot verzamelaar van Beatles-memorabilia is. (br.hln)


25-03-2013 om 11:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton weer vriendjes met Afrojack

Paris Hilton weer vriendjes met Afrojack

http://oi45.tinypic.com/2cxeqva.jpg

Paris Hilton en Afrojack genieten weer van elkaars gezelschap en het nieuwe vriendje van de hotelerfgename doet gezellig mee. Paris feestte gisteren op het Ultra Music Festival in Miami met Afrojack, zijn eveneens Nederlandse collega Laidback Luke en haar liefje River Viiperi.


Heb een geweldige tijd gehad in de dj booth op het Jacked feestje , twittert Paris vandaag. Ze noemt daarbij de namen van onder anderen Afrojack.

Paris en de Nederlandse dj brachten tot afgelopen zomer veel tijd met elkaar door, al riepen de twee vaak dat ze "gewoon goede vrienden" waren. Plotseling kwam er een eind aan hun gezellige uitstapjes en in juli erkende de dj dat hij en Paris in onmin geraakt waren. Hij zei toen dat ze elkaar niet meer zagen. "Er is tussen ons veel gebeurd. Echt heel veel. Leuke, maar ook minder leuke dingen", zei Afrojack destijds.
De steenrijke socialite is intussen alweer een tijdje samen met het tien jaar jongere Spaanse model River.

25-03-2013 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
24-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Lively speelt vriendin Freddie Mercury

Blake Lively speelt vriendin Freddie Mercury

http://oi48.tinypic.com/2nswdi0.jpg

Blake Lively is binnenkort te zien als tegenspeelster van Sacha Baron Cohen in de film over het leven van Queen-frontman Freddie Mercury. Volgens The Sun gaat de actrice de rol van Mary Austin vertolken.

Sacha Baron Cohen zal te zien zijn als Freddie Mercury. Volgens Queen-gitarist Brian May is de Borat-acteur de drijvende kracht achter de film, die de roemruchte carrière van de legendarische band zal belichten. Eerder werd al bekend dat Sacha speciaal voor de film zanglessen krijgt zodat hij de stem van Mercury perfect kan nadoen.

24-03-2013 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian eindelijk betrapt in zwangerschapsjurk

Kim Kardashian eindelijk betrapt in zwangerschapsjurk

http://oi49.tinypic.com/ngstmx.jpg

Kim Kardashian is eindelijk gespot in een wijde zwangerschapsjurk. Op de site van Daily Mail zijn foto's van de realityster te zien die, ondanks haar zwangerschap, maar in strakke outfits bleef lopen.


Kardashian draagt een beige, wijde jurk als ze gaat lunchen met haar goede vriendin Brittny Gastineau. In het jurkje is haar steeds dikker wordende buik goed te zien. In tegenstelling tot haar vorige outfits koos ze nu ook voor comfortabele slippers in plaats van torenhoge pumps.

Kim Kardashian is zwanger van haar eerste kindje met popster Kanye West. Ze is in juli uitgerekend. Ze zou veel moeite hebben met het dikker worden, reden om liefst twee personal trainers in te huren die haar moeten helpen enigszins in vorm te blijven.

24-03-2013 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart en One Direction winnen elk twee Kids' Choice Awards

Kristen Stewart en One Direction winnen elk twee Kids' Choice Awards

http://oi46.tinypic.com/295eqyt.jpg

Het USC Galen Center in LA zat gisteren bomvol film-, tv-, muziek- en sportsterren voor de 26ste editie van de Kids' Choice Awards. Kinderen konden wereldwijd tot vlak voor de uitzending hun stem uitbrengen in de categorie van onder andere 'Favoriete Film', 'Favoriete Sportster', 'Favoriete Actieheld', 'Favoriete Acteur' en 'Favoriete Actrice'. Er werd een recordbrekend aantal van maar liefst 350 miljoen stemmen geteld. 'Grote' winnaars van de avond waren Kristen Stewart en One Direction, die elk met twee Nickelodeon-awards naar huis mochten gaan. Onze Hollywoodredactie bracht verslag uit vanuit de arena.


Gastheer van de avond was 'Safe Haven'-acteur Josh Duhamel, die de show opende met een reeks sketches waarin Steven Tyler, Darren Criss, Megan Fox en zelfs Duhamels zwangere vrouw Fergie de revue passeerden.

Pitbull en Christina Aguilera (die de voorbije weken verrassend veel kilo's kwijtspeelde) mochten de Kids' Choice Awards pas echt in volle gang trappen met 'Feel This Moment'. Pitbull was het eerste slachtoffer dat het fameuze Nickelodeon-slijm over zich heen kreeg. Aguilera pakte het slimmer aan: zij zat al lang in de coulissen toen het groene goedje zijn intrede deed. 'Pretty Little Liars'-ster Lucy Hale was helemaal onder de indruk: "That was awesome!"

24-03-2013 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele en Robbie Williams maken samen muziek

Adele en Robbie Williams maken samen muziek

http://oi48.tinypic.com/2wfsahy.jpg


Robbie Williams en Adele duiken binnenkort samen de studio in. "Ze zijn hele goede vrienden en ze hebben al veel gepraat over een mogelijke samenwerking", zo laat een bron aan de Britse tabloid The Sun weten.

"Ze hebben al wel wat ideeën besproken, maar ze weten nog niet precies wat voor nummer ze willen maken. Alles is nog in het beginstadium." Volgens The Sun mag de Engelse zanger heel trots zijn op deze samenwerking. Adele zou namelijk heel veel verzoeken krijgen om met andere bekende sterren liedjes op te nemen en deze wijst ze allemaal af.

Adele had nochtans in het verleden gezegd: "Ik doe geen samenwerkingen. Ik vind het geweldig om met anderen te zingen, maar dan wel live en niet op een cd." Toch komt het nummer dat de twee artiesten waarschijnlijk gaan opnemen niet uit de lucht vallen. "Als ik dat ooit met iemand zou doen, is het met Robbie", zei Adele onlangs.  (br.hln)


24-03-2013 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry is kapot van liefdesverdriet

Katy Perry is kapot van liefdesverdriet


http://oi49.tinypic.com/2ykfcih.jpg


Katy Perry heeft een gebroken hart. De breuk met John Mayer valt de zangers zwaar. Perry twitterde het liedje van Tristan Prettyman, 'I Was Gonna Marry You' (Ik zou met je gaan trouwen).

Toch zat de breuk eraan te komen, weet US Weekly. Het stel was voorafgaand aan de breuk namelijk constant aan het ruziën. Bovendien werkte de overvolle agenda van zowel Perry als Mayer niet echt mee.

''Het was gewoon te veel, te snel'', zegt een bron dichtbij het stel. Toch sluit de insider niet uit dat de twee elkaar uiteindelijk weer vinden. ''Het is al eerder uit geweest, dus je weet het maar nooit.''


24-03-2013 om 10:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
23-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand slaat model aan de haak

Russell Brand slaat model aan de haak


http://oi47.tinypic.com/xbl34.jpg


Russell Brand heeft het weer eens voor elkaar gekregen om een vrouwenhart te veroveren. Dit keer is model en presentatrice Zara Martin gevallen voor de charmes van de komiek.

Volgens The Sun zijn Russell en Zara vorige week voor het eerst op date gegaan. Na afloop van een optreden in de Londense Royal Albert Hall, nodigde Brand het Britse model uit om verder te feesten in zijn hotelkamer. En daar ging Zara graag op in.

''Russell en Zara konden het erg goed met elkaar vinden, nadat ze aan elkaar waren voorgesteld door wederzijdse vrienden. Ze wisselden toen hun telefoonnummers uit'', onthult een insider. De bron weet ook te vertellen dat de ex-man van Katy Perry van plan is om de relatie volgende maand in Los Angeles voort te zetten, zodra Zara daar moet zijn voor haar werk.


23-03-2013 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus en Snoop Dogg nemen samen nummer op


Miley Cyrus en Snoop Dogg nemen samen nummer op


http://oi48.tinypic.com/wjzabo.jpg


Zangeres Miley Cyrus heeft vandaag in een interview met Ryan Seacrest bevestigd dat ze een liedje met Snoop Dogg heeft opgenomen, dat meldt de entertainmentsite X17.

"Ik heb aan een liedje met Snoop gewerkt en het komt heel snel uit. Ik wil dat mijn nieuwe cd anders dan de vorige wordt", zegt Miley in het radioprogramma van de populaire presentator.

De zangeres is sinds vorig jaar verloofd met acteur Liam Hemsworth. Al gonst het van de geruchten dat de liefde over is tussen de twee, Liam werd eerder dit jaar namelijk gespot met actrice January Jones.

23-03-2013 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Ronson in studio met Paul McCartney

Mark Ronson in studio met Paul McCartney


http://oi45.tinypic.com/2n9g7xj.jpg
Mark Ronson


Producer en dj Mark Ronson bevestigt dat hij met de gewezen Beatle Paul McCartney drie nummers heeft opgenomen. "Zijn ideeën zijn ongelooflijk", aldus Ronson.

De drie nummers zullen deel uitmaken van de nieuwe soloplaat van de ex-Beatle.Volgens Billboard vond Ronson het "te gek" om met McCartney te werken. "Hij schrijft echt heel goede nummers. Hij heeft al elke soort muziek gemaakt. Ik weet niet of de dingen die we gemaakt hebben revolutionair zijn, maar het zijn briljante songs", aldus Ronson.

Ronson zegt veel geleerd te hebben van zijn samenwerking met 'Macca'. "Het is alsof je een master class in het producen van muziek neemt. Harmonieën, verschillende lagen geluid, ... zijn ideeën zijn gewoonweg briljant."

Het nieuwe album, de opvolger van 'Kisses on the Bottom' van vorig jaar, zal ook samenwerkingen met Ethan Johns bevatten. "Hij is en blijft een van de meest opmerkelijke muziektalenten", vertelt Johns.

Ondertussen plant McCartney een grote tour 'Out There!' voor later dit jaar. Er zijn nog maar twee data bekend: Op 22 juni treedt hij op in Polen, op 27 juni in Oostenrijk. Binnenkort worden er meer data bekendgemaakt. Of McCartney ook België aandoet, is nog niet bekend.


23-03-2013 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson gaat topless voor de natuur

Emma Watson gaat topless voor de natuur


http://oi45.tinypic.com/vyrslz.jpgDe verfilming van de erotische roman 'Fifty Shades of Grey' zag Emma Watson niet zitten, maar dat belet de 22-jarige actrice niet om uit de kleren te gaan. Zo heeft het voormalige 'Harry Potter'-sterretje topless geposeerd voor het nieuwe boek 'Natural Beauty' over de schoonheid van de natuur. De bedoeling is om geld in te zamelen voor milieuvriendelijke organisaties.

Op de foto's, die je via deze link kan bekijken, zien we hoe Emma onder de smurrie is bedolven. Wie een sexy effect wil creëren, weet dat water praktisch altijd werkt, zo ook fotograaf van dienst James Houston. Geen wonder dus dat Watson drijfnat op de kiekjes staat. Aangezien het wel degelijk om een fotoshoot ter promotie van de natuur gaat, houdt de actrice een prachtige orchidee vast. Haar borsten schermt ze (uiteraard) af met haar handen.

James Houston heeft voor zijn Natural Beauty project meerdere bekende topmodellen en celebrity's voor zijn camera gehad onder wie Christy Turlington, Adrian Grenier, Brooke Shields en Elle Macpherson. Allemaal houden ze natuurlijke objecten vast, zoals stenen en koraal, om de schoonheid van de mens met de natuur weer te geven.

Eerder deze week maakte Watson via Twitter nog een einde aan de geruchten dat ze zou gecast zijn voor de rol van Anastasia Steele. "Wie denkt hier eigenlijk dat ik in 'Fifty Shades of Grey' zou meespelen? Menen jullie dat nu?", stuurde ze de wereld rond.  (br.hln)


23-03-2013 om 10:13 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
22-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tina Turner (73) verlooft zich met 16 jaar jongere vriend

Tina Turner (73) verlooft zich met 16 jaar jongere vriend

Klik op de foto om ' Simply The Best ' te beluisteren

Na 27 jaar samen gaat het de komende zomer er dan toch van komen. De 73-jarige Tina Turner en haar vriend Erwin Bach hebben zich verloofd.

Deze zomer stappen 'de rock-and-roll-oma' en haar vriend Erwin in hun woonplaats Zürich in het huwelijksbootje. Het wordt een bruiloft geheel in het wit. De zangeres kent haar 16 jaar jongere vriend al jaren, maar durft het nu eindelijk aan om te trouwen. Erwin vroeg haar enkele jaren geleden al, maar toen had Tina haar gewelddadige huwelijk met Ike Turner nog niet verwerkt. (br.hln)


22-03-2013 om 10:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga herstelt goed van heupoperatie

Lady Gaga herstelt goed van heupoperatie

Klik op de foto om ' Born This Way ' te beluisteren


Lady Gaga herstelt goed van haar heupoperatie die een maand geleden werd uitgevoerd. De zangeres is volgens haar manager klaar om weer aan het werk te gaan, zo meldt Daily News. Ze legt momenteel de laatste hand aan haar album 'ARTPOP'.

Volgens de manager gaat het album "heel erg fris" klinken en blijft de zangeres grenzen verleggen.

Lady Gaga ging eind vorige maand onder het mes om haar beschadigde heup te repareren. Door de operatie werd ze gedwongen haar wereldtournee af te zeggen. De zangeres liet een 24-karaats gouden rolstoel bouwen om zich in stijl voort te kunnen bewegen. (br;hln)22-03-2013 om 09:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
21-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Rolling Stones zijn het Disneyland van de rock-'n-roll


"The Rolling Stones zijn het Disneyland van de rock-'n-roll"

http://oi50.tinypic.com/xbbgn7.jpg
Chris Robinson

Chris Robinson, de frontman van The Black Crowes, is niet te spreken over de meest recente optredens van The Rolling Stones. Volgens de zanger was er geen greintje oprechtheid te bespeuren bij zanger Mick Jagger tijdens de shows eind 2012.

Tegen de krant The Evening Standard zei de Amerikaan: "Groepen zo groot als de Stones zijn als Disneyland. Ik had het gevoel alsof het publiek bij hun concerten rock-'n-rolltoeristen waren. Ik wou dat Mick een beetje oprechter was geweest." Of Robinson effectief ook een van die concerten bijwoonde, is onduidelijk.

Volgens het magazine Rolling Stone plannen de Stones ondertussen een nieuwe reeks optredens. Het zou gaan om achttien concerten in Noord-Amerika. "We kregen een aantal aanbiedingen", zei Jagger. "Als we er uit zijn, zullen we details vrijgeven". Keith Richards voegde eraan toe: "Het is een kwestie van wachten op de aankondiging".

Richards zei het stom te vinden niet op tournee te gaan nu de band zo hard heeft gewerkt om er weer te staan. "De shows liepen gesmeerd, maar we zijn amper uit de startblokken geraakt. Het zou onnozel zijn om dit niveau te bereiken en dan te zeggen 'dit was het dan, vijftig jaar, vaarwel'". (br.hln)


21-03-2013 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Editors op Lowlands

Editors op Lowlands

Klik op de foto om ' No Sound But The Wind  ' te beluisteren

De Britse band Editors treedt in augustus op tijdens het driedaagse Nederlandse festival Lowlands.

Het was na In This Light And On This Evening uit 2009 even rustig rond de band. Chris Urbanowitz vertrok, maar de overige bandleden hebben versterking gevonden. Het vierde album verschijnt deze zomer.

Lowlands is op 16, 17 en 18 augustus in Biddinghuizen (provinice Flevoland) , ongeveer tegelijkertijd met Pukkelpop.


21-03-2013 om 08:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
20-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bolsjojtheater één groot bordeel

"Bolsjojtheater één groot bordeel"

http://oi45.tinypic.com/2nl4vh4.jpg

Anastasia Volotsjkova, een ex-soliste van het Bolsjoj, heeft de directie van het prestigieuze Russische theater ervan beschuldigd, haar danseressen te prostitueren. De directeur van de instelling doet de uitspraken af als "verzinsels".


Volotsjkova, een erg controversiële danseres, die in 2003 ontslagen werd bij het Bolsjoj, uitte zondag haar beschuldigingen tijdens een talkshow op de televisiezender NTV en bleef ze herhalen in uitzendingen van verschillende radiostations.

"De directeur heeft het theater veranderd in één groot bordeel", verklaarde ze aan radio RSN.

"Tien jaar geleden, toen ik bij het theater danste, kreeg ik herhaaldelijk voorstellen om met oligarchen te slapen tijdens hun banketten", voegde ze er aan toe.

"De meisjes van de balletgroep vertelden me hoe ze werden gedwongen om deel te nemen aan de banketten en hoe ze werden gewaarschuwd dat erna seks volgde. Wanneer ze vroegen wat er zou gebeuren als ze weigerden, antwoordde men dat ze niet meer mee mochten op tournee en dat hun carrière bij het Bolsjoj beëindigd zou worden", stelde Volotsjkova.

Hierover ondervraagd weigerde Bolsjoj-directeur Anatoly Iksanov commentaar te geven op de "verzinsels".

Het Bolsjojtheater zag zijn reputatie aangetast na de aanval met zuur tegen de artistiek directeur van de instelling, Sergej Filin, in januari.

Drie mensen werden toen gearresteerd, onder wie Pavel Dmitrisjenko, een solist van het ballet, die beschouwd wordt als de opdrachtgever. Meer dan 300 artiesten schreven naar president Vladimir Poetin om de danser te verdedigen, die volgens hen overhaast werd beschuldigd.

Iksanov doet op zijn beurt een beroep op de onderzoekers om diegene te vinden "die de touwtjes in handen heeft" in deze zaak. Hij wijst daarbij bijna openlijk de vinger naar de sterdanser van het theater, Nikolaj Tsiskaridze, die in een openlijk conflict zit met de directie.

20-03-2013 om 18:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Els de Schepper:

Els de Schepper: "Beyoncé is een kut"

http://oi48.tinypic.com/ohisld.jpg

De nieuwe single van Beyoncé, 'Bow Down / I Been On', schoot ook Els de Schepper in het verkeerde keelgat, zo meldt onze collega van Het Laatste Nieuws.


Beyoncé zingt (in het Engels, dat raadde u al): "Ik weet dat jullie als kleine meisjes droomden van mijn wereld. Vergeet dat niet. Respecteer dat. Buig voor mij, hoeren".

De Schepper wordt daar kregelig van. "Beyoncé doet zich voor als een kut die gelooft dat de evenaar door haar achterste loopt", postte ze op haar Facebookpagina.

"Tenzij het als grap bedoeld is, kan ik het taalgebruik in haar single alleen maar omschrijven als een poging om zichzelf tot koningin uit te roepen waar iedereen voor moet buigen. Beste Beyoncé, bij deze zal ik als hofnar voor u buigen. U krijgt mijn bloot gat en een middenvinger opgestoken door alle vrouwen én mannen die zichzelf te veel respecteren".

20-03-2013 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacksons: "Vraag niet wie vader van Michaels kids is"

Jacksons: "Vraag niet wie vader van Michaels kids is"

http://oi48.tinypic.com/afhnkp.jpg

De familie van Michael Jackson klaagt concertpromotor AEG Live aan. Die organiseerden de comebackconcerten in Londen waarvoor Michael ten tijde van zijn overlijden aan het repeteren was. Volgens de familie waren de bazen van AEG verantwoordelijk voor het aanstellen van dokter Conrad Murray, die veroordeeld is voor doodslag door nalatigheid. Nu eisen de Jacksons van de rechter dat die AEG Live verbiedt bewijsstukken naar voren te brengen waarin het gaat over het vaderschap van Jacksons drie kinderen.


Entertainmentwebsite TMZ wist gerechtsdocumenten te bemachtigen waarin Michael Jacksons moeder Katherine en zijn kinderen Blanket, Paris en Prince argumenteren dat het niet relevant is voor een jury om getuigenissen te horen over de conceptie van de drie kinderen.

De Jacksons oordelen dat AEG het recht niet heeft om naar hun biologische vader te zoeken.

De Jacksons eisen tevens dat bewijsstukken omtrent de financiële problemen van Michaels broers en zussen buiten de rechtszaal gehouden worden. De familie vreest immers dat AEG zal argumenteren dat geldnood de Jacksons ertoe heeft gedreven AEG aan te klagen.

Tot slot willen moeder Jackson en haar kleinkinderen dat er met geen woord gerept wordt over kindermisbruik, gezien Michael Jackson op dat vlak nooit schuldig is bevonden.

20-03-2013 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keramieken van Pablo Picasso halen hoge prijzen

Keramieken van Pablo Picasso halen hoge prijzen

http://oi47.tinypic.com/2mpzjts.jpg

Borden, karaffen, vazen en sculpturen van Pablo Picasso hebben op een veiling in Londen alle verwachtingen overtroffen. Een groenwitte vaas met mythische vogelmotieven uit 1960 haalde 104.500 pond (123.000 euro). Ze was op maximaal 35.000 pond geschat, aldus veilinghuis Sotheby's vandaag. Een naar de Aztekenkunst verwijzende vaas met blauw gezicht op witte achtergrond uit 1957 vond voor 92.500 pond een koper. Hier werd 30.000 pond verwacht.


Borden, karaffen, vazen en sculpturen van Pablo Picasso hebben op een veiling in Londen alle verwachtingen overtroffen. Een groenwitte vaas met mythische vogelmotieven uit 1960 haalde 104.500 pond (123.000 euro). Ze was op maximaal 35.000 pond geschat, aldus veilinghuis Sotheby's vandaag. Een naar de Aztekenkunst verwijzende vaas met blauw gezicht op witte achtergrond uit 1957 vond voor 92.500 pond een koper. Hier werd 30.000 pond verwacht.

Een tafelservies van 1965, dat een soort duivelsmasker op zwarte achtergrond toont, werd voor 56.250 pond aan een onbekende bieder verkocht. Picasso hield bijzonder veel van zijn werk met keramiek, luidde het bij Sotheby's. In zijn werk versmelten zijn interesses in schilderen, tekenen, sculpturen en drukken.

20-03-2013 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Charles keurt relatie Harry goed"

"Prins Charles keurt relatie Harry goed"

http://oi45.tinypic.com/5c10me.jpg

Aan prins Charles zal het niet liggen. De prins van Wales heeft de relatie van zijn zoon prins Harry goedgekeurd. "Charles is helemaal weg van Cressie", aldus de insider aan Hello Magazine.


Harry plande eerder deze maand een ontmoeting tussen Charles en zijn vriendin. En dat pakte goed voor hem uit. "Charles vond haar een bruisend type, goed gemanierd en een natuurlijke schoonheid, iets wat hij enorm kan waarderen."

Volgens de ingewijde vond Harry het de hoogste tijd dat zijn vader zijn vriendin Cressida Bonas zou ontmoeten. "Harry wist dat hij een goedkeuring van zijn vader nodig had zodat mensen zijn relatie serieus nemen", laat de insider weten. "Hij was behoorlijk nerveus, maar hij heeft zijn vader gevraagd of hij zijn vriendin wilde ontmoeten tijdens een ongedwongen etentje."

De prins maakte erg duidelijk dat hij blij is voor de twee. Zo zou hij de twee zelfs hebben meegevraagd voor een ski-tripje. "Cressida kon niet, maar ze vond het wel heel leuk dat ze werd gevraagd."

20-03-2013 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nieuwe Bond-film binnen drie jaar"

"Nieuwe Bond-film binnen drie jaar"

http://oi46.tinypic.com/wstgrl.jpg

De nieuwste James Bond-film zou binnen drie jaar in de bioscopen moeten verschijnen. Die verwachting uitte filmstudio MGM gisteren tegenover persbureau Reuters. De studio hoopt ook snel een nieuwe regisseur aan te wijzen na het vertrek van Sam Mendes.


MGM is al bezig met het ontwikkelen van een nieuw scenario voor de 24ste film over de Britse geheim agent. "We zijn bijzonder opgewonden over de franchise en we kijken ernaar uit om snel een nieuwe regisseur te kunnen aankondigen", aldus MGM-directeur Gary Barber.

"We werken momenteel met onze partners aan een nieuw scenario en we hopen de film in de komende drie jaar uit te kunnen brengen", vervolgt Barber. Hij gaf nog geen details over een eventuele cast, maar wel zeker is dat Daniel Craig de rol van 007 nog twee films zal spelen.

De laatste Bond-film Skyfall bracht wereldwijd 11 miljard dollar (ruim 8,5 miljard euro) op en is daarmee de meest succesvolle Bond-film aller tijden. Ondanks het grote succes besloot de Britse regisseur Mendes te stoppen om zich op andere projecten te richten.

20-03-2013 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontmaskerd: de grote schuldige van break-ups bij de sterren

Ontmaskerd: de grote schuldige van break-ups bij de sterren

http://oi46.tinypic.com/4jqpo7.jpg

Grote celebrities als Britney Spears en Miley Cyrus lijken er tegenwoordig wel een spelletje van te maken om hun verloving aan te kondigen en vervolgens weer alles af te blazen. "De liefde was op, maar we zijn nog steeds goede vrienden", mag dan wel de vaakst voorkomende uitleg zijn, wij weten intussen wel beter. Zo is er maar één grote schuldige van de celebrity break-ups: de ringen, serieus.


'Diamonds are a girl's best friend' en 'a diamond is forever' mogen dan wel zeer gekende uitdrukkingen zijn, kloppen doen ze niet echt. Althans, toch niet als je een diamanten verlovings- of trouwring haalt bij de Amerikaanse celebrityjuwelier Neil Lane. Zo lijkt deze laatste wel een vloek over zich heen te hebben. Of moeten wij denken dat het toeval is dat er intussen niet veel meer overschiet van de dolverliefde wereldberoemde Hollywood- en showbizzkoppels die ooit juwelen kochten bij hem?

Miley en Liam
Laten we beginnen bij Miley Cyrus, want zij lijkt het laatste 'slachtoffer' te zijn van Lanes vloek. Terwijl de 20-jarige actrice in 2012 nog laaiend enthousiast haar verloving aankondigde met de woorden "Ik heb het gevoel dat al mijn dromen uitkomen!", draait de geruchtenmolen over een mogelijke break-up steeds harder. Volgens Star Magazine zou liefje Liam Hemsworth steeds beter opschieten met tegenspeelster January Jones. Komt daarbij nog eens kijken dat Miley de laatste tijd niet meer met haar diamanten rots van 3,5 karaat in het openbaar is verschenen.

Hoewel Miley de "hij is in herstelling"-uitvlucht nog probeert uit te spelen, zijn de meeste showbizzmagazines ervan overtuigd dat het over en out is tussen de jonge tortelduifjes. Het kan heus geen toeval zijn dat Liam de laatste weken opvallend vaak in zijn geboorteland Australië vertroeft op tienduizenden kilometers van zijn verloofde. Rest ons nog enkel de vraag te stellen waar Liam zijn ring haalde. Precies, bij Neil Lane.

20-03-2013 om 11:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger 'Sexy and I know it' droomt van US Open

Zanger 'Sexy and I know it' droomt van US Open

Klik op de foto om ' Sexy and I Know It  ' te beluisteren

Het is een carrièreswitch die je niet vaak ziet: van de muziekindustrie naar de topsport. Stefan Gordy denkt de overstap toch te kunnen maken. De rapper van LMFAO - bekend van de wereldhit 'Sexy and I know it' - laat zich niet remmen door zijn leeftijd van 37 jaar.

Redfoo, zoals de artiestennaam van Gordy luidt, heeft een relatie met de Wit-Russische toptennisster Victoria Azarenka. "Als kind droomde ik er altijd van om proftennisser te worden. Met dank aan de nationale play-offs die goede spelers de kans geeft om zich te kwalificeren voor de US Open, denk ik elke dag weer aan mijn droom", zegt Gordy tegen persbureau AP. Hij heeft zich inmiddels ingeschreven voor de play-offs.

Redfoo, wiens vader Berry Gordy oprichter is van het wereldberoemde Motown label, vormt sinds 2006 met zijn neef Skyblu het muzikale duo LMFAO. Ze hadden wereldhits met 'Sexy and I know it' en 'Sorry for Party Rockin'.

In zijn jeugd speelde Redfoo fanatiek tennis. De laatste jaren bezoekt de rapper met de weelderige krullenbol als toeschouwer veel grote toernooien waar Azarenka speelt. (br.hln)


20-03-2013 om 11:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry en John Mayer weer uit elkaar

"Katy Perry en John Mayer weer uit elkaar"

http://oi49.tinypic.com/33yp1xw.jpg

Katy Perry en John Mayer zijn niet langer een koppel. Dat vertelden bronnen aan Us Weekly. Volgens de insiders kan het om een tijdelijke breuk gaan. Een reden is niet duidelijk, maar naar verluidt zouden de 28-jarige zangeres en de 35-jarige singer-songwriter allebei erg druk bezig zijn met hun werk.

Perry en Mayer begonnen in de zomer van vorig jaar met daten, maar gingen in augustus alweer uit elkaar. Een maand later waren ze weer samen. In februari gingen geruchten dat John Katy ten huwelijk wilde vragen. (br.hln)


20-03-2013 om 10:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hachelijke situatie voor Lady Kate: met hak klem in rooster

Hachelijke situatie voor Lady Kate: met hak klem in rooster

http://oi45.tinypic.com/2rfd1ea.jpg

Lopen op hakken, houdt de nodige risico's in. Dat mocht ook Prinses Kate dit weekend ondervinden. Terwijl alle ogen op haar gericht waren, kon ze geen stap meer zetten, haar hak zat klem in een rooster.

De Hertogin van Cambridge kwam nochtans uiterst stijlvol voor de dag tijdens een bezoek aan de kazerne van Aldershot, naar aanleiding van St. Patrick's Day. In een elegante groene mantel van Emilia Wickstead maakte ze het mooie weer. Maar het waren toch vooral de zwarte pumps van het merk Emmy waarmee ze de aandacht trok tijdens de militaire parade.

Opluchting
Een klemgeraakte naaldhak was de grote boosdoener. Die weerhield de prinses ervan om verder te wandelen. Leunend op haar galante echtgenoot, balanceerde Kate even heen en weer vooraleer ze het kleinood met haar handen kon loswrikken. Oef! Het koninklijke gevolg kon weer opgelucht ademhalen.

Aan een soldaat vertrouwde de prinses nog toe dat ze hoopt dat ze een zoon krijgt. "Maar William wil zo graag een meisje", onthulde ze

19-03-2013 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morrissey twijfelt of hij ooit nog zal optreden

Morrissey twijfelt of hij ooit nog zal optreden

http://oi45.tinypic.com/2lj4006.jpg

Morrissey (53), momenteel in het ziekenhuis met een dubbele longontsteking en een maagzweer, heeft zijn hele Amerikaanse tournee afgelast en is niet zeker of hij ooit nog op een podium zal staan.


In een mededeling stelt Morrissey: "Het duurt een mensenleven om de juiste woorden te vinden en momenteel vind ik ze niet. Het is een enorm pijnlijke ervaring geweest door deze aanhoudende en onvoorspelbare ziektes en nu heb ik mijn fysieke grenzen bereikt. De tournee is, eigenlijk, voor ons allemaal fantastisch geweest. Het publiek is telkens schitterend geweest, hoewel ik weet dat niemand ooit krijgt wat hij verdient. Ik hoop dat dit niet het einde is en ik hoop dat er nog kansen zullen zijn, maar dan zonder de zware last van de ziekte. Heel veel verdriet vandaag, maar ook hoop voor morgen".

19-03-2013 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan riskeert maanden cel

Lindsay Lohan riskeert maanden cel

http://oi49.tinypic.com/2yuzyol.jpg

Indien ze vandaag schuldig wordt bevonden aan het afleggen van valse verklaringen tegenover de politie, riskeert Lindsay Lohan een maandenlange celstraf. De aanklagers zullen bij een schuldigverklaring 240 dagen cel vorderen. Lohan staat terecht omdat ze na een verkeersongeval zou gelogen hebben over wie achter het stuur zat.


De openbare aanklager zal volgens TMZ de zware straf eisen omdat ze de probatievoorwaarden na haar veroordeling wegens de diefstal van een halssnoer in juli 2011 zou hebben geschonden.

Indien ze de maximumstraf krijgt voor het schenden van haar probatien, zal de aanklager evenwel geen extra celstraf eisen voor de valse verklaringen.

Maar ook indien ze de maximum celstraf krijgt, wordt verwacht dat ze niet langer dan twee tot drie maanden effectief zal brommen.

Mocht LiLo veroordeeld worden wegens welk misdrijf dan ook, krijgt ze er twee jaar probatie bovenop.

De 26-jarige actrice had een celstraf kunnen ontlopen maar verwierp het voorstel drie maanden in rehab te gaan of evenlang huisarrest.

Gisteren was Lohan nog in New York. Ze had een vlucht naar Los Angeles geboekt, maar terwijl het vliegtuig aan het taxiën was, besloot ze uit te stappen omdat ze meende dat het toestel brandstof lekte. Ze liet haar tassen achter en verklaarde dat nog 35 andere mensen uitstapten omdat ze de zaak niet vertrouwden. Opdat ze op tijd in de rechtbank zou geraken, begon LiLo prompt rond te bellen om nog een privévliegtuig te pakken te krijgen.

Indien ze de rechtszaal niet haalt, zal een arrestatiebevel tegen haar worden uitgevaardigd.

18-03-2013 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nieuwe Beyoncé is beledigend voor vrouwen"

"Nieuwe Beyoncé is beledigend voor vrouwen"

http://oi48.tinypic.com/qp57jo.jpg

De nieuwe hit die Beyoncé gisteren op haar site lanceerde, lokt bijzonder verdeelde reacties uit. "Beledigend voor vrouwen. En waar is al dat gevloek goed voor?", luidt de teneur. Naast het deuntje staat een foto van 'Bee' als kleine meid voor een trofeekast. De volledige release van 'Bow down/I been on' volgt allicht op 11 april.


Vooral twee passages springen onmiddellijk in het oog. "Ik weet dat jullie als kleine meisjes droomden van mijn wereld. Vergeet dat niet. Respecteer dat. Buig voor mij, 'bitches'." Lees: ook al ben ik door mijn zwangerschap even van het toneel verdwenen, ik zet nog steeds de toon.

In het tweede deel lijkt ook echtgenoot Jay-Z even ter sprake te komen. "Ik heb mijn tijd genomen om te leven, maar denk niet dat ik alleen maar zijn vrouwtje ben. Laat er geen misverstand over bestaan: dit is mijn shit." Haar stem wordt daarbij ook vervormd tot die van een man.

Op Twitter regent het uiteraard al commentaren. "Hoe kan je eerst op de inauguratie van de president zingen en dan met zo'n afschuwelijk lied op de proppen komen? Ik ben geshockeerd", klinkt het onder meer.

18-03-2013 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince geeft bijna drie uur muziekles in kleine club op SXSW

Prince geeft bijna drie uur muziekles in kleine club op SXSW

http://oi48.tinypic.com/10ncn14.jpg

"Don't make me hurt you. You know how many hits I have?" plaagde Prince de ongeveer 1.300 gelukkigen die in La Zona Rosa in Austin zijn debuut op SXSW mochten bijwonen. Flink wat van hen hadden al sinds 14 uur de Texaanse hitte getrotseerd om de diminutieve Minneapolitaan zijn ding te zien doen, en dit Texas zijnde, dachten we "O shit, nu trekt er hier één van die sukkelaars zijn revolver en schiet hem dood".


Grapje. Het woord moet nog uitgevonden worden om de maatregelen te omschrijven die de heer Nelson had geëist uit schrik van onbetamelijke dingen jegens zijn persoon bij dit zogezegd geheim optreden. De politie van Austin, waarvan het blanke segment wellicht liever een ganse week bezig was geweest met het plannen van hoe ze Saint Patrick's Day zouden gaan vieren, kon er niet echt mee lachen.

"Motherfucker uit Tennessee"
Surtout omdat een zaterdag als deze ze nog nooit hadden meegemaakt. Eerst lekte uit dat die "motherfucker uit Tennessee" (echt, we hebben een agent hem zo horen noemen) van een Justin Timberlake met al zijn "jeanettengedoe" en zijn "homomuziek" (yup, dixit andere cop) zou komen. Daar werd al bijna het rampenplan voor afgekondigd, want vrees voor hysterie onder de plaatselijke cowgirls. ("God forbid Wayne, heard they might come all the way from Dallas and you know what them folks is like.") Om nog maar te zwijgen dat ook Diddy in town ging zijn en hoop ander krapuul. En dan die ouwe zot van een Fogerty die per se een gratis optreden voor iedereen wil geven, ra ra, om tien uur zaterdagavond. 140 extra weekendshiften! Kan je je voorstellen!

Nu, de baas van de politie zal niet moeilijk gedaan hebben. SXSW brengt hier in één week tijd 200 miljoen extra euro's in de portemonnaies van de brave burgers van Austin. Het is het uithangsbord van wat Austin ondertussen ook echt is: de live music capital of the world. En noblesse oblige.

"They called our people and said they wanted some funk in Austin"
Waarmee we terug belanden in La Zona Rosa, waar Prince iets na middernacht dus het publiek uitdaagt. Nu, de man heeft een punt. Wanneer hij er omstreeks 3 uur (één uur na de opgelegde curfew) mee ophoudt, na zes bisrondes, en opmerkelijk na zelf geen één keer een gitaar te hebben aangeraakt, hebben we inderdaad niet eens al zijn hits gehoord.

"They called our people and said they wanted some funk in Austin. We're gonna show you how we do it in Minneapolis." Prince dirigeerde het leger getrouwe muzikanten dat hij had meegebracht naar Austin (ondermeer een elfkoppige blazerssectie) van begin tot einde. Er werd zelden gestopt tussen twee nummers. Hij veranderde vijf keer van kostuum, en had op een gegeven moment zelfs zo'n foorkraammuts in de vorm van een leeuw op.

18-03-2013 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson: "Ik in 'Fifty Shades'? Wat denken jullie wel?"

Emma Watson: "Ik in 'Fifty Shades'? Wat denken jullie wel?"

http://oi46.tinypic.com/161b10.jpg

Emma Watson kruipt niét in de huid van Anastasia Steele. De actrice drukte de hardnekkige geruchten de kop in met een tweet die aan duidelijkheid niets te wensen overliet. "Wie denkt hier eigenlijk dat ik in 'Fifty Shades of Grey' zou meespelen? Menen jullie dat nu?"


"Ok, dat is dan ook weer rechtgezet", klonk het even later. De rol van Anastacia zou inderdaad een serieuze trendbreuk geweest zijn met haar Harry Potter-werk, al gunt de Britse in haar nieuwste film toch ook al een blik op haar bh. 'The Bling Ring' gaat over de dievenbende die Hollywood onveilig maakte, denk maar aan Lindsay Lohan en Paris Hilton die de fameuze inbrekers over de vloer kregen. Naast Watson vielen in het verleden ook al de namen van Mila Kunis, Kristen Stewart en Nina Dobrev, bekend van 'The Vampire Diaries'.

Wie het alvast ook zeker niet wordt, is Keira Knightley. "Normaal geef ik geen uitleg over de films die op stapel staan, maar voor 'Fifty Shades' pas ik", klinkt het.

Voor de mannelijke hoofdrol wordt vooral naar Ryan Gosling en Zac Efron gekeken. De grootste kanshebber is echter misschien wel Ian Somerhalder, de vriend van Dobrev. "Er zijn zoveel jonge kerels die kans maken, de makers van de film wacht een zware taak om die knoop door te hakken. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het een heel interessant verhaal vind. Wie het ook wordt, hij zal de tijd van zijn leven beleven!"

18-03-2013 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen in VS willen massaal de neus van Kate Middleton

Vrouwen in VS willen massaal de neus van Kate Middleton

http://oi48.tinypic.com/33ti544.jpg

Vrouwen in New York en ook daarbuiten staan in de rij bij de plastische chirurg en ze willen allemaal 'hét accessoire voor de lente': een neus zoals die van prinses Kate. Volgens de krant New York Daily News is de koninklijke snufferd zelfs het vaakst verzochte voorgevelcorrectietje van het voorbije jaar.


"Enkele maanden geleden begon ik steeds meer vrouwen over de vloer te krijgen die me vroegen hen de neus van Kate Middleton aan te meten", stelt Stephen Greenberg, plastisch chirurg in Manhattan. "Die neus is zo populair geworden dat we een file hebben gemaakt met een dozijn foto's van Kate Middleton om aan patiënten te tonen".

Dokter Daniel Shapiro uit Arizona verklaart aan Fox 10 News dat ook aan de Oostkust de trend zich doorzet.

9.300 euro
Jessica Blaier, een studente aan de universiteit van New York, kwam eerder dit jaar in het nieuws nadat ze had verklaard dat ze 12.000 dollar (9.300 euro) aan plastische chiurgie had uitgegeven om Kate-neus aangemeten te krijgen. "Telkens Kate lachte, wist ik dat dat het was wat ik wou. Ik wilde dat mijn neus precies als die van haar was", verklaarde ze in 'Good Morning America'.

Ook in Groot-Brittannië is de Kate-neus het meestgevraagde gezichtskenmerk van celebrities van het voorbije jaar.

Waarom?
Carmen Lefevre, een psycholoog gespecialiseerd in de studie van gelaatskenmerken, verklaarde aan de Daily Mail dat er wellicht een "hardnekkige evolutionaire voorkeur" voor de Kate-neus heerst.

"De symmetrie ervan, de hoek tussen het bovenlip en de punt van haar neus én het feit dat je haar neusgaten haast niet ziet, dat benadert de perfectie", oordeelt Lefevre.

Niet simpel
Experts waarschuwen echter dat het streven naar een neus als die van de prinses meer werk kan vereisen dan mensen denken. Bovendien, zo menen chirurgen, dat "niet elk gezicht gemaakt is voor dergelijke neus en vaak moeten patiënten ook werk laten verrichten aan hun kin, kaken en wenkbrauwen om de koninklijke snoet voor op hen te laten passen".

18-03-2013 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young ,Eminem, Prodigy en NIN op Pukkelpop

Neil Young ,Eminem, Prodigy en NIN op Pukkelpop


Klik op de foto om ' Old Man  van Neil Young ' te beluisteren

De eerste namen voor Pukkelpop zijn bekendgemaakt, 73 om precies te zijn. Met Eminem op donderdag, Neil Young & Crazy Horse op vrijdag en The XX op zaterdag zijn ook meteen de headliners bekend.

Verder op de affiche onder meer: Nine Inch Nails, The Prodigy, Franz Ferdinand, Fall Out Boy, The Knife, Slayer, Deftones, Boys Noize, Triggerfinger, Skunk Anansie, Alabama Shakes, Bat For Lashes, Foals, Ben Pearce, Opeth Baauer, Imagine Dragons, Solange, Fun., Mac Miller en TNGHT (Hudson Mohawke x Lunice).

De volledige lijst namen is te vinden op de website van het festival. Pukkelpop vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 17 augustus.


18-03-2013 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes gaat topless voor sieradenmerk

Katie Holmes gaat topless voor sieradenmerk

http://oi50.tinypic.com/1zwnot1.jpg


Katie Holmes is terug, en hoe. De actrice ging door een moeilijke tijd door haar scheiding met Tom Cruise, maar nu richt ze de aandacht weer op zichzelf met een sexy fotoshoot voor een sieradenmerk.


De 34-jarige brunette is het gezicht van de collectie 'Iris' van het Braziliaanse merk H. Stern. Op foto's, gepubliceerd door de Daily Mail, is te zien hoe Katie steeds meer kleding achterwege laat.

Katie kijkt uitdagend in de camera. Op een foto draagt ze niets meer dan een zilveren ketting. Oorbellen en ringen worden dan weer aangeprezen door Katie in een zwarte bikini.

18-03-2013 om 01:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
17-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears weer blondine

Britney Spears weer blondine

http://oi48.tinypic.com/2ex0hnb.jpg


Nog geen maand was Britney Spears een brunette of ze is het alweer zat. De zangeres heeft haar lokken weer blond geverfd, zo blijkt uit nieuwe foto's. Britney verscheen vorige maand als brunette tijdens een Oscar-feestje, maar werd eergisteren alweer gespot met blonde lokken.

17-03-2013 om 10:19 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
16-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessie J scheert hoofd kaal

Jessie J scheert hoofd kaal

http://oi48.tinypic.com/e64mlg.jpg

Jessie J kondigde vorige maand dat ze afscheid zou nemen van haar lange zwarte lokken. De zangeres gaat nu met een kaal hoofd door het leven. Dat doet ze om de aandacht te vestigen op het goede doel Red Nose Day.


Het gaat om een inzamelingsactie van haren, welke jaarlijks plaatsvindt. Donaties worden online verzameld.

Jessie is maar wat trots op haar kale hoofd, ze poseerde dan ook gewillig voor de camera.

16-03-2013 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Realityshows brengen Endemol succes in India

Realityshows brengen Endemol succes in India

http://oi45.tinypic.com/ouzbjc.jpg

Endemol heeft zich in zeven jaar tijd weten te profileren als een van de grootste tv-producenten in India. Grootste succesfactor zijn realityprogramma's als 'Big Brother' en 'Fear Factor'.

Het Nederlandse bedrijf veroverde de Indiase markt met aangepaste versies van de succesvolle realityprogramma's. Dat dat is gelukt mag opmerkelijk heten, zegt topman Deepak Char van Endemol India in het magazine India Today, omdat het land zeven jaar geleden nog in de ban was van "familiedrama's met intriges van gemene schoonmoeders".

Met de realitysuccessen in de achterzak ontwikkelde Endemol zich tot een volwaardig productiehuis. Per jaar produceert het nu 1.000 uur aan tv-programma's in India, vooral spelshows en talentenjachten. Mogelijk komt er ook een Indiase versie van de Nederlandse misdaadserie 'Penoza'.

16-03-2013 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ashton Kutcher vertoont divagedrag"

"Ashton Kutcher vertoont divagedrag"

http://oi48.tinypic.com/2ewps2f.jpg

Acteur Ashton Kutcher (35) zou zich als een diva gedragen op de set van de televisieserie Two And A Half Men. Volgens Hollyscoop wilde hij onlangs zelfs niet eens met fans van de serie praten.


De Hollywoodster had geen zin om een praatje te maken met fans, die een rondleidingr achter de schermen van de Warner Bros-studio's kregen. Dit in tegenstelling tot zijn voorganger Charlie Sheen, die altijd tijd maakte voor zijn bewonderaars.

"Charlie was echt geweldig. Hij pauzeerde en ging op de foto met de fans die de tour deden. Maar Ashton wil niemand in de buurt van zijn trailer, ook niet als de rondleiding aan de gang is", vertelt een bron aan de entertainmentsite.

In 2011 nam Ashton de rol van Charlie over in de Amerikaanse sitcom Two And A Half Men.

16-03-2013 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Charlie Sheen hoort thuis in de gevangenis"

"Charlie Sheen hoort thuis in de gevangenis"

http://oi48.tinypic.com/ztvnvd.jpg

Als het aan collega-ouders ligt, verdwijnt Charlie Sheen achter de tralies. Sheen riep eerder deze week zijn volgers op Twitter op om hondenpoep op de muren van de voormalige school van zijn dochter te smeren. En dat vinden de ouders van andere scholieren geen leuke grap, weet entertainmentwebsite TMZ.


Sheen deed de oproep donderdag omdat hij vond dat de privéschool Viewpoint niets had gedaan aan het feit dat zijn dochter (9) werd gepest. Hij haalde zijn kind in mei vorig jaar van school. Waarom hij nu pas zijn woedde uitte over het voorval is niet bekend.

De ouders van kinderen op Viewpoint zijn bang dat de volgers van Sheen daadwerkelijk langskomen om hondenpoep, rotte eieren en toiletpapier te deponeren. Een aantal ouders hebben aan TMZ laten weten dat ze de acteur willen laten vervolgen voor bedreiging en het oproepen tot geweld.

Sheen zelf heeft nog niet gereageerd op de mogelijke aanklacht.

16-03-2013 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julianne Hough en Ryan Seacrest uit elkaar

Julianne Hough en Ryan Seacrest uit elkaar

http://oi47.tinypic.com/jt08w4.jpg

Julianne Hough en Ryan Seacrest hebben na drie jaar een punt gezet achter hun relatie. Dat hebben verschillende bronnen gemeld aan het Amerikaanse tijdschrift People. Hun drukke werkschema's zouden aan de basis liggen van de breuk.


De 'Safe Haven'-actrice en de presentator vormden sinds april 2010 een koppel, maar besloten om de handdoek in de ring te gooien. De bronnen benadrukken dat ze als vrienden uit elkaar zijn gegaan en dat ze gaan proberen om contact te houden. Hough en Seacrest werden vorige week zondag voor de laatste keer samen gespot.

Julianne haalde in het verleden al aan dat het niet gemakkelijk was om een relatie te combineren met een acteercarrière: "Het is erg moeilijk, vooral omdat je het zo druk hebt met je werk en omdat je voortdurend beter wil worden in wat je doet", aldus de actrice aan het magazine Parade. "Je moet een balans zien te vinden en uitmaken wat echt belangrijk is in je leven."

16-03-2013 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zieke Morrissey annuleert tournee in Noord-Amerika

Zieke Morrissey annuleert tournee in Noord-Amerika

Klik op de foto om ' Irish Blood, English Heart  ' te beluisteren

De Britse zanger Morrissey heeft alle resterende tourdata in Noord-Amerika geschrapt wegens ziekte, dat bericht de zender BBC. Morrissey werd begin dit jaar gehospitaliseerd voor een bloedende maagzweer, maar een reeks van "medische blunders" zouden de zanger er nu toe aangezet hebben om zijn volledige tournee te annuleren.

De voormalige zanger van The Smiths is heel populair in de VS, vooral bij de latinobevolking. Maar de 53-jarige Brit, nochtans een overtuigd vegetariër, heeft de jongste tijd last van verschillende kwalen. Er was de maagzweer, maar ook bloedarmoede en een dubbele longontsteking.

Maandag zou Morrissey normaal optreden in de Liberty Hall in Kansas, maar die show werd afgelast. Ook de resterende 21 voorstellingen in de VS zijn geannuleerd.

Eerder dit jaar werden al eens een twintigtal optredens afgezegd om gezondheidsredenen. Pas een maand geleden ging Morrissey weer aan de slag, maar nu blijft hij dus ziek weg van het podium.

De fans zullen hun ticket terugbetaald krijgen, verzekerde zijn manager. Morrissey verontschuldigde zich in een persbericht op zijn fansite. Hij zegt "op weg te zijn naar herstel." (br.hln)


16-03-2013 om 19:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Maanrock dit jaar

Geen Maanrock dit jaar


http://oi45.tinypic.com/f5jsz.jpg


Het Mechelse festival Maanrock gaat dit jaar niet door. Door de Hanswijkcavalcade, die maar eens om de 25 jaar plaatsvindt, kan Maanrock dit jaar niet op het normale tijdstip plaatsvinden en daarom is besloten een jaartje over te slaan. Dat meldt de vzw Mechelse Feesten.

Maanrock wordt traditioneel eind augustus gehouden, maar dat zat er dit jaar dus niet in. Het vorige stadsbestuur had voorgesteld om uit te wijken naar het weekend van 3 en 4 augustus, maar in overleg met het nieuwe stadsbestuur is nu beslist om dat uiteindelijk niet te doen.

"Maanrock hoort eind augustus. Het is traditioneel de afsluiter van de zomer. Dat kan dit jaar uitzonderlijk niet. Dus is het wijzer om volop de kaart te trekken van de calvacade (...)", zegt voorzitter Kristof Calvo van de Mechelse Feesten.

Mechelaars hoeven niet bang te zijn dat Maanrock verdwijnt, stelt Calvo meteen gerust. "Het is een bewuste keuze om een stadsfestival te blijven organiseren. In de vzw-begroting van 2013 wordt daarom al 50.000 euro opzijgezet voor de editie van 2014."

De Hanswijkcavalcade is een historisch-religieuze stoet die om de 25 jaar uitgaat. Dit jaar trekt de stoet door Mechelen op 25 augustus en 1 september. De cavalcade vormt het hoogtepunt van de Hanswijkjubelfeesten. De jubelfeesten werden in 1738 een eerste keer georganiseerd en ontsproten uit de Hanswijkprocessie, die al sinds 1273 jaarlijks door de Mechelse straten trekt. (br.hln)


16-03-2013 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles wil Taylor Swift uit One Direction-film

"Harry Styles wil Taylor Swift uit One Direction-film"

http://oi49.tinypic.com/fkw7y9.jpg

Harry Styles wil dat alle beelden van zijn ex Taylor Swift uit de opkomende One Direction-film worden geknipt. De 19-jarige Brit en de 23-jarige Amerikaanse zangeres leven op voet van oorlog sinds hun breuk afgelopen januari.


In eerste instantie zou Taylor in diverse scènes haar opwachting maken in de documentaire 1D3D, die deels werd opgenomen toen de twee nog samen waren. Een bron vertelt tegen het Amerikaanse tijdschrift Life & Style: "Tijdens hun relatie werden er opnames gemaakt van Harry en Taylor in Los Angeles en New York, maar Harry wil niets meer met haar te maken hebben en eist dat alle beelden van Taylor worden verwijderd."

De film werd geschoten door 'Supersize Me'-regisseur Morgan Spurlock, die ongelimiteerde toegang kreeg tot de boyband tijdens hun wereldtournee. De docu, die in augustus moet uitkomen, geeft onder meer een inzicht in de bands razendsnelle opkomst op het wereldtoneel.

Eerder deze maand liet Taylor weten dat ze Harry dumpte omdat hij "naar vrijwel ieder meisje staarde". Sindsdien vliegen de verwijten tussen de twee over en weer.

16-03-2013 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus bang om verloofde te verliezen

Miley Cyrus bang om verloofde te verliezen

http://oi49.tinypic.com/1zg52j8.jpg

Miley Cyrus is naar verluidt wanhopig om haar verloofde Liam Hemsworth voor zich terug te winnen. Dat meldt RadarOnline.com. De 20-jarige zangeres en de 'The Hunger Games'-acteur zijn sinds kort uit elkaar na de geruchten dat hij vreemd zou zijn gegaan.


Liam vertrok na de breuk naar zijn nieuwe appartement in zijn thuisland Australië terwijl Miley in Los Angeles achterbleef. De zangeres is als de dood dat Liam niet meer met haar wil communiceren en dat ze hem voorgoed verliest.

Een kennis van Miley verklaart: "Miley is superonafhankelijk en dat is een van de dingen waar Liam voor viel. Aan de andere kant is het ook een jong en onzeker meisje dat doodsbang is hem te verliezen. Ze zal er alles aan doen om de relatie weer te lijmen."

Liam, die al eerder aangaf het gefeest van Miley beu te zijn, werd onlangs flirtend gespot met Emma Watson en zou vorige maand een feestje in Los Angeles hebben verlaten met January Jones, terwijl zijn verloofde ergens anders in de stad aan het feesten was.

Volgens de bron voelt Miley zich nu verantwoordelijk voor de breuk. "Het geeft aan hoe onvolwassen ze is en hoe weinig ervaring ze heeft met relaties. Zij wil het nu koste wat kost goedmaken terwijl hij degene is die de relatie heeft opgeblazen."

15-03-2013 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woelige verleden lijkt Lindsay Lohan de das om te doen

Woelige verleden lijkt Lindsay Lohan de das om te doen

http://oi48.tinypic.com/mmtq42.jpg

Het ziet er volgens TMZ naar uit dat Lindsay Lohan voorlopig niet loskomt van haar verleden. Het zou de actrice wel eens de kop kunnen kosten als ze volgende week voor de rechtbank moet verschijnen.


Lindsay moet zich verantwoorden voor het feit dat ze tegen agenten heeft gelogen na haar auto-ongeval. Ze reed onlangs een Porsche in de prak, vermoedelijk onder invloed van alcohol. Tegenover de agenten beweerde de actrice dat ze op de passagiersstoel zat terwijl ze eigenlijk reed.

LiLo zou al twee keer eerder dezelfde leugen hebben opgehangen. Aanklagers rakelen twee incidenten op: in mei 2007 werd de actrice met drank op achter het stuur betrapt in Beverly Hills nadat ze met haar Mercedes de bosjes in was gereden. In maart vorig jaar reed ze een voetganger aan en pleegde ze vluchtmisdrijf. Beide keren loog ze dat ze niet reed.

Lindsay staat op 18 maart terecht. Ze riskeert een celstraf of 90 dagen huisarrest.

15-03-2013 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber heeft spijt van opmerking over LiLo

Justin Bieber heeft spijt van opmerking over LiLo

http://oi50.tinypic.com/15549l0.jpg

Justin Bieber heeft spijt van het bespotten van Lindsay Lohans financiële problemen. De 19-jarige zanger beet gisteren flink van zich af op zijn Instagram-account en in zijn relaas, gericht aan de kritische pers, betrok hij de problemen die LiLo heeft met de fiscus.


Bieber schreef in het reeds verwijderde bericht: "Ik denk niet dat ik al deze negatieve pers verdien. Ik heb keihard gewerkt om te zijn waar ik nu ben volgens mij doe ik het lang niet slecht. En voor diegenen die me met Lindsay Lohan willen vergelijken zeg ik: 'kijk alleen maar eens naar haar belastingaangifte van 2012'."

De tienerster, die momenteel in Europa op tournee is, kreeg spijt van de opmerking en stuurde een persverklaring naar TMZ, waarin hij schrijft dat het een domme beslissing was om Lindsay Lohan te betrekken in zijn strijd tegen de pers. "Mijn post stond er maar een paar minuten, maar ik realiseerde me direct dat het fout was en het niets te maken had met wat ik probeerde duidelijk te maken."

Bieber vervolgt: "Ik heb het bericht gelijk verwijderd en herschreven zodat het duidelijk is hoe ik me werkelijk voel." Lohan heeft nog niet op het voorval gereageerd.

15-03-2013 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jude Law klaagt haardbedrijf aan voor het gebruiken van zijn foto in reclame

Jude Law klaagt haardbedrijf aan voor het gebruiken van zijn foto in reclame

http://oi48.tinypic.com/apiip2.jpg

Jude Law klaagt een Canadese haardfabrikant aan voor het gebruiken van zijn foto in hun reclame zonder zijn toestemming. Het bedrijf zou zijn foto gebruiken in reclame op hun Facebookpagina, website en Pinterestaccount.


Volgens website TMZ, spant de acteur in Los Angeles een zaak aan tegen de haardproducent uit Canada. Hij zou een onbekend bedrag aan schadevergoeding eisen en de rechter vragen om het bedrijf te laten stoppen om zijn beeltenis te gebruiken.
 
De 'Sherlock Holmes'-ster was onlangs nog voor het eerst te zien met zijn nieuwe vriendin, het 25-jarige model Alicia Rountree. Een bron vertelde aan het tijdschrift 'Life & Style' dat het al redelijk serieus is tussen de twee. "Alicia is een lief meisje en komt van een goede familie. Ze is jong, maar al zeer volwassen. Ze doet al een hele tijd modellenwerk dus ze is erg snel moeten opgroeien" vertelt de bron.

15-03-2013 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."George Clooney en Stacey Keibler uit elkaar"

"George Clooney en Stacey Keibler uit elkaar"

http://oi46.tinypic.com/23rol95.jpg

George Clooney is naar verluidt weer vrijgezel. De 51-jarige acteur en zijn vriendin Stacy Keibler zouden hebben besloten uit elkaar te gaan omdat "hun relatie geen toekomst heeft". Dat meldt de Britse tabloid The Sun.


Een insider vertelt de krant: "Ze wisten beide dat het nooit zou eindigen in een huwelijk en baby's, en Stacey wil juist wel een echtgenoot en kinderen in de komende jaren." Clooney en Keibler waren bijna anderhalf jaar een stel.

Om de pijn van de breuk enigszins te verzachten zou George de 33-jarige voormalig worstelaarster een appartement en een lading juwelen cadeau hebben gedaan, aldus The Sun.

15-03-2013 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan: "Victoria Beckham is helemaal geen supermama"

Jordan: "Victoria Beckham is helemaal geen supermama"

http://oi45.tinypic.com/1440jna.jpg

Victoria Beckham onthulde onlangs dat ze haar kroost van vier tijdens het ontbijt helpt met hun huiswerk, dat ze de kids zelf naar school brengt en daarna nog een volledige dag aan het werk gaat, maar daar is Katie Price duidelijk niet van onder de indruk. Het model denkt dat Posh niet helemaal eerlijk is over haar taken in het huishouden en gelooft eerder dat mevrouw Beckham een team van nannies en chauffeurs heeft klaarstaan om haar te helpen.

"Ik denk dat we niet de hele waarheid kennen. Wat we niet zien is dat Victoria waarschijnlijk een nanny heeft die achter haar de buggy duwt, een securityteam dat haar zakken draagt en chauffeurs die haar naar school brengen. Posh ziet er altijd fantastisch uit, je kunt helemaal niks op haar aanmerken, en dat kan je niet dag in dag uit bereiken zonder hulp als je een werkende moeder van vier kinderen bent."

Jordan, die zelf drie kinderen heeft, wil toch duidelijk maken dat de ochtendlijke routine heel wat chaotischer verloopt bij de meeste moeders dan Victoria laat uitschijnen. "Ik heb een nanny en ben trots dat ik dat kan toegeven. De ochtenden dat het school is, zijn toch nog steeds een nachtmerrie bij ons. De kinderen willen nooit naar school en verzinnen altijd wel een of ander smoesje. Als iedereen dan toch uiteindelijk klaar is om te vertrekken, realiseer ik me op de oprit meestal dat iemand zijn boekentas vergeten is en kunnen we opnieuw naar binnen."

15-03-2013 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet Nicki Minaj eruit zonder dubbele laag schmink

Zo ziet Nicki Minaj eruit zonder dubbele laag schmink

http://oi47.tinypic.com/taihdx.jpg

Nicki Minaj kent u vooral als de fluorescerende Barbiepop met de indrukwekkende koplampen. Wat er ónder die dubbele laag make-up verborgen zit, bleef altijd een goed bewaard geheim. In het tijdschrift 'Elle' toont de zangeres nu de 'naakte' waarheid. En wat blijkt? Van het eindresultaat schrok ze zich zelf een hoedje.


"Ik vond het best lastig om mezelf zo bijna zonder make-up te zien. De roze lippenstift en gekke wimpers zijn echt een deel van mezelf geworden. Zonder dat alles voelde ik me naakt, echt angstaanjagend. Deze fotoshoot was een grote uitdaging voor mij." Klik hier voor nog enkele quasi naturelle foto's.

In het blad vertelt Minaj onder meer hoe ze tijdens haar jeugd gepest werd en daar mee omging. "Enkele meisjes hebben van mijn leven een hel gemaakt. We kwamen vanuit een ander land en dus hadden mijn broer en ik een accent. We hadden het heel moeilijk. Ik heb toen een muur rond mezelf gebouwd, als een soort zelfverdediging. Ik verwachtte de hele tijd dat ik aangevallen zou worden, en nu nog steeds eigenlijk. Droevig is dat."

"Laat niet met jezelf sollen"
Nicki slaagde er gelukkig in om haar zelfvertrouwen terug te vinden. Een noodzakelijke stap, die ook haar lotgenotes moeten zien te zetten. "Plaats jezelf niet op de achtergrond, ook al heb je een alledaagse job. Iedereen moet beseffen dat er met jou niet moet gesold worden. Daar draait het allemaal om."

Minaj zelf gaat het intussen voor de wind, met al die succeshits. "Mijn eerste doel bestond erin om mijn moeder een huis te kopen. Nu besef ik dat ik een imperium kan uitbouwen, als ik het slim aanpak tenminste. Ik hoop dat ik een erfenis kan nalaten waar ik trots op ben en dat mijn kleinkinderen later met mijn geld naar school kunnen gaan. Ik ga voor absolute werelddominantie, in functie van mijn familie."

15-03-2013 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse krijgt eerste 'ster' in Londen

Amy Winehouse krijgt eerste 'ster' in Londen

http://oi49.tinypic.com/inhf6q.jpg

Amy Winehouse krijgt postuum de eerste 'ster' op de nieuwe Music Walk Of Fame in Londen. De Britse soulzangeres, die in juli 2011 stierf aan alcoholvergiftiging, krijgt de eer omdat ze op de datum van de onthulling (14 september) 30 jaar zou zijn geworden. Dat meldt het Britse muziekblad NME.


De initiatiefnemers van de Music Walk Of Fame kregen onlangs het groene licht om 's werelds muzieklegendes te eren in de Londense wijk Camden. Veel Britse bands hebben hun roots in de wijk. Onder meer The Clash, Oasis, Blur, Madness en The Libertines hebben een innige band met de buurt. Winehouse woonde er tot haar tragische dood.

In plaats van een ster, zoals de tegenhanger in Hollywood heeft, krijgen de musici in Londen een stoeptegel met een vinyl plaat erop. Op de eerste komt te staan: "Amy Winehouse, London, England - Icon."

15-03-2013 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse krijgt eerste 'ster' in Londen

Amy Winehouse krijgt eerste 'ster' in Londen

Klik op de foto om ' Tears Dry On Their Own  ' te beluisteren

 Amy Winehouse krijgt posthuum de eerste 'ster' op de nieuwe Music Walk Of Fame in Londen. De Britse soulzangeres, die in juli 2011 stierf aan alcoholvergiftiging, krijgt de eer omdat ze op de datum van de onthulling (14 september) 30 jaar zou zijn geworden. Dat meldt het Britse muziekblad NME.

De initiatiefnemers van de Music Walk Of Fame kregen onlangs het groene licht om 's werelds muzieklegendes te eren in de Londense wijk Camden. Veel Britse bands hebben hun roots in de wijk. Onder meer The Clash, Oasis, Blur, Madness en The Libertines hebben een innige band met de buurt. Winehouse woonde er tot haar tragische dood.

In plaats van een ster, zoals de tegenhanger in Hollywood heeft, krijgen de musici in Londen een stoeptegel met een vinyl plaat erop. Op de eerste komt te staan: "Amy Winehouse, London, England - Icon." (br.hln)


15-03-2013 om 10:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
14-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kasabian en Bruce Springsteen op Hard Rock Calling in Londen

Kasabian en Bruce Springsteen op Hard Rock Calling in Londen

http://oi49.tinypic.com/eznbm0.jpg


Kasabian en Bruce Springsteen & The E Street Band zijn de respectievelijke headliners op zaterdag 29 en zondag 30 juni op het Britse muziekfestival Hard Rock Calling. Dat vindt plaats in het nieuwe Queen Elizabeth Olympic Park in Londen.


De twee supergroepen voegen ze bij het al mooie lijstje muzikanten met onder meer Paul Weller, Miles Kane, Kodaline, The Black Crowes, Alabama Shakes, The Cribs, Klaxons en Tribes.

De kick-off van het festival zal de eerste show in het Londense Queen Elizabeth Olympic Park zijn sinds de Olympische Spelen in 2012. Een van Groot-Brittanniës grootste bands van het moment, Kasabian, doet zijn debuutoptreden op Hard Rock Calling op zaterdag 29 juni. Bruce Springsteen & The E Street Band speelt al voor de derde keer als headliner op zondag 30 juni.

"Vorig jaar haalden Bruce Springsteen & The E Street Band de internationale pers en schreven ze geschiedenis toen hun Hard Rock Calling bisnummer met Sir Paul McCartney abrupt afgebroken werd door een geluidsverbod in Hyde Park. Deze zomer geven we Bruce en zijn band de kans om af te maken waar ze mee begonnen waren en opnieuw geschiedenis te schrijven met hun gevierde performance op Hard Rock Calling," zegt de CEO van Hard Rock International, Hamish Dodds.14-03-2013 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
13-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga in 24-karaats gouden rolstoel

Lady Gaga in 24-karaats gouden rolstoel

http://oi48.tinypic.com/2jds31x.jpg

Wanneer je Lady Gaga heet en herstellende bent van een heupoperatie, kun je natuurlijk niet in een doorsnee rolstoel voor de dag komen. De 26-jarige diva besloot daarom een 24-karaats gouden rolstoel te laten bouwen om zich in stijl te kunnen voortbewegen. Dat meldt The Sun.


De rolstoel, vervaardigd door ontwerper Ken Borochov van het luxe merk Mordekai, is voorzien van een zwartlederen zitting en een afneembare kap. Bovendien kan de stoel in een volledige ligstand worden gezet. Borochov zegt over de rolstoel: "Het was geweldig om de stoel of zoals ik het noem, het rijtuig, te mogen ontwerpen voor Lady Gaga. Het zou zelfs een koningin niet misstaan."

Lady Gaga ging eind vorige maand onder het mes om haar beschadigde heup te repareren. Door de operatie werd ze gedwongen haar wereldtournee af te zeggen. Wat het gouden 'rijtuig' van de zangeres heeft gekost, is niet bekend gemaakt.

13-03-2013 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterrenchef Viki Geunes riskeert fikse boete voor verhinderen controle

Sterrenchef Viki Geunes riskeert fikse boete voor verhinderen controle

http://oi48.tinypic.com/rtl1lc.jpg

Voor de correctionele rechtbank van Antwerpen heeft de arbeidsauditeur een boete van 132.000 euro deels met uitstel gevorderd voor Viki Geunes, de chef-kok van tweesterrenrestaurant 't Zilte in het MAS in Antwerpen. Geunes zou in de zomer van 2011 een sociale controle verhinderd hebben. "Een van de ergste sociale misdrijven. Zelfs tweesterrenchefs moeten zich aan de wetten houden", aldus de arbeidsauditeur.


Drie inspecteurs boden zich op 27 augustus 2011 rond 20 uur in 't Zilte aan en wilden de identiteit van alle aanwezige personeelsleden controleren. "Als Viki Geunes had meegewerkt, zou die controle maximum 10 minuten in beslag hebben genomen, maar hij verhinderde een van de inspecteurs naar de keuken te gaan en stelde zich dermate agressief en arrogant op dat slechts vijf werknemers gecontroleerd konden worden", aldus de arbeidsauditeur.

Hij had de chef-kok een minnelijke schikking van 1.500 euro aangeboden, maar die was daar niet op ingegaan. Geunes werd daarom vervolgd en er hangt hem nu een boete van 132.000 euro boven het hoofd: 5.500 euro voor elk van zijn 24 werknemers.

De advocaten van de chef-kok betwistten dat hij de controle belemmerd had en pleitten dat één van de inspecteurs niet professioneel te werk zou zijn gegaan. Hij had ruzie gemaakt met Viki Geunes en had de controle - waar zijn twee collega's al mee bezig waren - stopgezet. De man had volgens de verdediging daarna een gekleurd proces-verbaal opgesteld dat niet representatief was voor wat er zich in het restaurant had afgespeeld.

Vonnis op 15 april.

13-03-2013 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles & co opgemeten voor Madame Tussauds

Harry Styles & co opgemeten voor Madame Tussauds

http://oi48.tinypic.com/359z39x.jpg

Met de jongens van One Direction op de foto? Hen aanraken? Geen probleem! Binnenkort zullen de leden van de populaire boysband pronken in Madame Tussauds, als wassen beeld wel te verstaan. Maar daarvoor moesten Harry & co natuurlijk eerst nog nauwgezet opgemeten worden.


Madame Tussauds gaf grappige beelden vrij van hoe dat in zijn werk gegaan is. Naar verluidt lopen de kosten voor het vervaardigen van een beeld op tot 170.000 euro. Dan kunnen we maar hopen dat het perfecte evenknieën zullen zijn.

Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Op 18 april gaan de beelden in première in Londen, op 19 juli verhuizen ze naar New York en vanaf 24 oktober zijn ze te bezichtigen in Sydney.

13-03-2013 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr gewond na verkeersongeval in LA

Miranda Kerr gewond na verkeersongeval in LA

http://oi49.tinypic.com/5a3nso.jpg

Het Australische supermodel Miranda Kerr kreeg een nekkraag om nadat ze verwikkeld was in een zwaar verkeersongeval in Los Angeles. De chauffeur van de andere auto werd aangehouden, meldt Nine Network.

Kerr zou met haar assistent in de wagen gezeten hebben toen die aangereden werd door een andere auto op een van de drukke snelwegen in LA. Haar babyzoontje Flynn zat niet in het voertuig.

13-03-2013 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus breekt met verloofde Liam Hemsworth

Miley Cyrus breekt met verloofde Liam Hemsworth

http://oi50.tinypic.com/2ir3g36.jpg

Zij fuift te wild en hij lonkt naar andere vrouwen. Ziedaar de samenvatting van heel wat heisa die leidde tot de breuk tussen zangeres-actrice Miley Cyrus (20) en acteur Liam Hemsworth (23). De twee waren sinds 2009 samen maar gingen een jaar later liefst twee keer uit elkaar.


"Miley en Liam zijn uit elkaar. Zij is een wil feestbeest en dat werd hem te veel", stelt een bron in The New York Post.

"Ze gingen al eerder uit elkaar, en zijn nu weer uit elkaar. Zij verdacht hem ervan naar andere vrouwen te lonken maar ontkrachtte onlangs nog in een tweet het gerucht als zou hij haar hebben bedrogen", zegt een andere bron.

Liam, die Miley vorig jaar in maart ten huwelijk vroeg, vloog onlangs terug naar zijn geboorteland Australië om tot rust te komen in het gezelschap van zijn broer Chris en diens gezin.

Toch blijven vrienden van Miley hopen dat de twee zich opnieuw zullen verzoenen. "Miley heeft een vurig karakter, en die twee hebben vaak ruzie, maar ze is gek op Liam. Ze kan niet aanvaarden dat het voorgoed voorbij is".

13-03-2013 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi's benen, Dolly's borsten: de 10 best verzekerde lichaamsdelen

Heidi's benen, Dolly's borsten: de 10 best verzekerde lichaamsdelen

http://oi46.tinypic.com/35kiicl.jpg

Jennifer Love Hewitt schepte onlangs op dat haar borsten 5 miljoen dollar waard zijn en dat ze overweegt haar balkon te laten verzekeren. Dat zou geen primeur zijn. Terwijl u en ik een brand-, auto- en reisverzekering hebben, laten celebrities de lichaamsdelen verzekeren die hen het dierbaarst zijn.


Rihanna en Jamie Lee Curtis sloten een polis af voor hun benen, die voor respectievelijk 1 en 2 miljoen dollar verzekerd zijn.

De trend begon al in de jaren veertig, toen Hollywoodster Betty Granle haar onderkant liet verzekeren voor 1 miljoen dollar.

Hieronder de toptien van ledematen, haar en zelfs lichaamssappen waarop een verzekeringspolis rust.

10: Het sperma van David Lee Roth (760.000 euro)
De zanger van Van Halen schatte zijn zwemmertjes blijkbaar hoger in dan zijn stembanden.

9. De handen van Keith Richards (1,25 miljoen euro)
Zonder handen kan Rolling Stones-gitarist Keith Richards maar weinig. Zijn makelaar was zeer opgelucht toen Richards uit een boom viel en daarbij niet zijn handen maar zijn hoofd bezeerde.

8: De benen van Heidi Klum (1,7 miljoen euro)
Het Duitse supermodel liet haar benen inspecteren en toen de verzekeringsinspecteur opmerkte dat ze op één knie een klein litteken heeft, werd besloten dat been voor 200.000 dollar minder te verzekeren dan het andere.

7: De borsten van Dolly Parton (2,8 miljoen euro)
Countrylegende Dolly Parton is goed voorzien van oren en poten. Haar borsten waren aanvankelijk verzekerd voor 250.000 euro, maar de inflatie deed hun waarde aanzienlijk aanzwellen.

6: De stembanden van Rod Stewart (4,5 miljoen euro)
Rod Stewart werd in 2000 aan zijn keel geopereerd. Toen viel zijn nikkel: 'Wat als ik mijn stem verlies?' en liet hij zijn schuurpapierstrot verzekeren.

5: Het borsthaar van Tom Jones (5,3 miljoen euro)
Zanger Tom Jones meende dat hij de slips die dames hem toegooiden evenzeer te danken had aan het borsthaar dat vanonder zijn hemd kwam als aan zijn stem. Dus dokte hij zwaar om elk inkomensverlies te dekken in het geval zijn borstmat ooit vuur vat.

4. De kont van Jennifer Lopez (20 miljoen euro)
De volronde achterkant van Jennifer Lopez heeft haar minstens evenveel aandacht opgeleverd als haar zang- en acteertalent. Mocht haar bilpartij ten prooi vallen aan de zwaartekracht, mag ze haar broek optrekken en langs de kassa passeren.

3. De voeten van Michael Flatley (30,5 miljoen euro)
De Ierse 54-jarige danser heeft supersonische voeten die hem de titel 'Lord of the Dance' opleverden. Zonder voeten is het toch wat onhandig dansen.

2. De benen van David Beckham (53 miljoen euro)
Een voetballer zonder benen, dat is echt geen gezicht. Beckham sloot de hoogste bekende polis in de sportwereld af. Indien hij niet meer zou kunnen voetballen na een blessuur aan zijn benen, voeten of tenen, zal Victoria hem wel naar de bank rollen om er 53 miljoen op te strijken.

1. De benen van Mariah Carey (762 miljoen euro)
Een miljard dollar of 762 miljoen euro, zoveel zijn de onderste ledematen van popdiva Mariah Carey waard. Ze kreeg ooit van Gilette de award 'Goddelijke Benen', waarna ze haar verzekeringsmakelaar belde. Nochtans heeft ze haar benen niet nodig om haar keel open te zetten.

13-03-2013 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna enkel in T-shirt voor goede doel

Rihanna enkel in T-shirt voor goede doel

http://oi49.tinypic.com/2075htz.jpg

Rihanna die aandacht trekt? Niets nieuws onder de zon, al doet ze het deze keer wel voor het goede doel. Met een t-shirt waarop Marilyn Monroe clownesk afgebeeld staat, zet ze Red Nose Day in de schijnwerpers. Veel meer lijkt de 25-jarige zangeres overigens niet aan te hebben...


Op 'rodeneuzendag' -nu vrijdag- mag u zich van uw gekste kant laten zien, als het maar geld oplevert. Het initiatief werd in 1985 uit de grond gestampt door Comic Relief, een Britse liefdadigheidsinstelling die met humor de vinger op de wonde wil leggen.

Bedoeling is om een einde te maken aan armoede en sociale onrechtvaardigheid: zo leren de mensen in Afrika de gevaren van aids kennen, kunnen dorpen weer heropgebouwd worden en leren vrouwen lezen. In het Verenigd Koninkrijk dienen de opbrengsten onder meer voor gehandicaptensteun en de strijd tegen partnergeweld.

Stella McCartney ontwierp zo'n speciaal T-shirt niet alleen voor Rihanna: ook onder meer Cameron Diaz en Kate Moss kregen al een exemplaar toegestuurd.

13-03-2013 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Taylor Swift gooit fanmail ongeopend weg"

"Taylor Swift gooit fanmail ongeopend weg"

http://oi47.tinypic.com/e0g57d.jpg

Als je een kaartje stuurt naar Taylor Swift, ga er dan maar niet van uit dat ze je fanmail ook echt leest. In een vuilniscontainer in Nashville zijn afgelopen weekend honderden ongeopende brieven gevonden die bestemd waren voor de 23-jarige countryzangeres, meldt Nashville News 2.


Een vrouw zag de fanmail per toeval liggen in de vuilnisbak, die op het terrein van een school stond. "Ik wist niet of de post gestolen of weggegooid was, dus stopte ik alles in een doos", vertelt Kylee Francescan. "En ik dacht bij mezelf: iemand moet Taylor hiervan op de hoogte brengen."

De brieven, vaak voorzien van de nodige glitters, hartjes en foto's van Swift, waren afkomstig uit alle windstreken. "Ik vond het best wel vervelend, want ik weet hoe veel haar fans voor haar betekenen", zegt Francescan, die na haar vondst de media inschakelde om de blondine in te lichten.

Foutje
Een verslaggever van News 2 bezorgde de fanmail maandag bij Swifts platenmaatschappij, Big Machine Records. Niemand daar kon de journalist vertellen hoe de kleurrijke brieven bij het vuilnis zijn beland. Een woordvoerster van Swift spreekt wel met klem tegen dat het om een bewuste actie gaat.

"Taylor krijgt dagelijks duizenden kaartjes van fans en die worden bij haar managementkantoor bezorgd", weet ze. "Nadat de brieven zijn geopend en gelezen, worden ze gerecycled." De woordvoerster denkt dat er per ongeluk een stapel nieuwe brieven bij de te recyclen post terecht is gekomen.

13-03-2013 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zap Mama en The Dhol Foundation op Mano Mundo


Zap Mama en The Dhol Foundation op Mano Mundo

Klik op de foto om ' Drifting ' te beluisteren

Het gratis wereldfestival Mano Mundo in Boom heeft gisteravond meer details vrijgegeven over het programma van dit jaar. De twintigste editie van het festival verwelkomt naast de al eerder bekendgemaakte Bart Peeters ook nog Zap Mama en The Dhol Foundation als blikvangers.

De feesteditie van Mano Mundo, dit jaar op zaterdag 11 en zondag 12 mei op het provinciaal recreatiedomein De Schorre, wordt volgens de organisatie een mix van oude en nieuwe gezichten. Bart Peeters en het Zap Mama van de Belgisch-Congolese zangeres Marie Daulne horen zeker tot die eerst categorie, maar ook het Britse The Dhol Foundation stond al eerder op de affiche. Dimitri Leue en Hannelore Bedert zijn eveneens oude bekenden voor het festival, zij zullen onder de naam 'Radio Oorwoud' een show in elkaar steken specifiek gericht op de allerkleinsten.

Naast de muzikale programmatie belooft Mano Mundo dit jaar ook een vernieuwd circusconcept, een aanbod speciaal voor jeugdbewegingen en 'proevertjes' uit de hele wereld. Tegelijkertijd wil het festival echter ook geëngageerd blijven en de wereldwijde voedselproblematiek onder de aandacht brengen. Dat zal gebeuren in samenwerking met partnerorganisaties 11.11.11, Vredeseilanden en Wereldsolidariteit onder de leuze "Stop de honger!", in verschillende kleine en grotere initiatieven.

Op de affiche van Mano Mundo staan in totaal ruim 400 artiesten en performers die het beste van zichzelf geven tijdens concerten, dj-sets, theatervoorstellingen en circusacts. De inkom is volledig gratis. Meer informatie op de website www.manomundo.be.


12-03-2013 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Faithless, Die Antwoord en Salif Keita op Couleur Café

Faithless, Die Antwoord en Salif Keita op Couleur Caféhttp://oi45.tinypic.com/2cz3vcg.jpg


Het Brusselse festival Couleur Café maakte vandaag veertien nieuwe namen bekend. Onder hen Salif Keita en Die Antwoord. Faithless komt een dj-set spelen op het festival, dat van 28 tot 30 juni loopt.

Vooral de dj-set van Faithless is opmerkelijk, omdat de groep niet meer bestaat. Maxi Jazz en Sister Bliss zullen nu live aan de decks bewijzen waarom Faithless jarenlang als een van de populairste dance-acts ter wereld gold.

Internationale affiche
Maar er komen nog meer grote namen naar het festival aan Tour & Taxis. Zo maakt de Zuid-Afrikaanse hiphopformatie Die Antwoord zijn opwachting (u herinnert zich vast de spectaculaire clips bij hun hits 'Fatty Boom Boom' - met Lady Gaga-parodie - of 'I Fink U Freeky'). Daarnaast kleurt de affiche met onder meer Fat Freddy's Drop (Nieuw-Zeeland), Saif Keita (Mali), Xavier Rudd (Australië), Matisyahu (Amerikaan met Hebreeuwse roots) als vanouds bijzonder internationaal.

Eerder al maakte de organisatie de komst van onder meer reggae-superster Jimmy Cliff en Calexico bekend.

De lineup en tickets voor Couleur Café (dagticket 38 euro; combi 99 euro) vindt u hier.12-03-2013 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ABBA-legende Agnetha werkt aan nieuw album

ABBA-legende Agnetha werkt aan nieuw album

Klik op de foto om ' When You Really Loved Someone  ' te beluisteren

Agnetha Fältskog heeft de eerste single van haar nieuwe album uitgebracht. Bijna tien jaar na haar laatste werk laat 'de blonde van ABBA' opnieuw van zich horen met het nummer 'When You Really Loved Someone'. "Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog zou zingen. Maar toen ik achter de piano mijn eerste nieuwe nummers hoorde, was ik verloren en ging ik door met het project", aldus Fältskog. In mei komt haar nieuwe album op de markt.

"Ik had al lang niets meer geschreven maar toen ik achter de piano kroop, ging het als vanzelf", aldus de 62-jarige Zweedse. Fältskog's nieuwe single, 'When You Really Loved Someone' is al beschikbaar op Spotify en iTunes. Het nummer is de voorbode van een nieuw album met de titel 'A'. Fältskog wil het nieuwe werkstuk na de opening van het ABBA-museum in Stockholm uitbrengen. Dertien mei wordt de datum die alle ABBA-fans maar beter in hun agenda en in hun smartphone vastprikken.

Voor haar nieuwe album werkt de superster samen met haar landgenoot en producer Jörgen Elofsson. Elofsson raakte bekend door zijn werk voor Kelly Clarkson en Britney Spears. "Je kon het meteen aanvoelen, Agnetha had er zin in. Ze was helemaal klaar om opnieuw muziek te maken", aldus Elofsson.

Het laatste werk van Fältskog dateert van 2004. 'My Colouring Book' stond toen voor een verzameling covers van haar favoriete nummers uit de jaren zestig. In 2010 deed ze de harten van alle ABBA-fans wat harder slaan toen ze wereldkundig maakte dat ze een reünie van de superband wel zag zitten. "Een reünie, voor een eenmalig doel, misschien wel voor een goed doel, wil ik wel in overweging nemen", luidde het toen in het M Magazine. "Een reünie voor een tournee zoals die van de Rolling Stones en andere oude bands dat zie ik niet gebeuren. Toch hou ik het niet voor onmogelijk dat we in de toekomst ooit nog iets samen ondernemen. Ik heb zo'n gevoel dat het leuk zou kunnen zijn om opnieuw eens samen op het podium te staan, om samen nog eens bij te kletsen over vroeger en op te treden."

Het ABBA-museum opent op 7 mei de deuren in de Zweedse hoofdstad. De band die het levenslicht zag in 1970, splitte in 1982 en verkocht wereldwijd al meer dan 378 miljoen platen. Al meer dan dertig jaar hopen fans op een reünie van ABBA met Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid maar de kans dat het ooit nog zover komt is haast onbestaande. "Samen gaan we nooit meer optreden", liet Björn in 2009 optekenen in de krant Daily Telegraph. "We willen dat de fans ons voor altijd onthouden als een jonge, dynamische band barstend van de energie en ambitie."


12-03-2013 om 19:12 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One Direction komt in opspraak door tatoeages

One Direction komt in opspraak door tatoeages

http://oi45.tinypic.com/34orhfl.jpg

De kerels van boysband One Direction houden nogal van tatoeages, maar een recente poging om deze liefde met hun fans te delen wordt niet gewaardeerd. Via Facebook en Twitter hadden ze fans opgeroepen om foto's van hun tatoeage te laten zien om zo een kans te maken op een rolletje in '1D3D', een documentaire over de band. Hierop kregen ze nogal wat kritiek, gezien veel van de One Direction-fans minderjarig zijn.


De oproep werd na de kritiek van beide sociale media-sites verwijderd, weet Daily Mail. Volgens een woordvoerder van de band was het een foutje en wil One Direction hun jonge fans absoluut niet aanmoedigen om een tattoo te laten zetten.

Op het moment dat de boodschap verdween, was deze echter al duizenden keren gedeeld op Twitter en Facebook. "Ik ga nu mijn vader smeken om een tattoo, ook al ben ik pas 13", schreef een fan in een reactie.

Zanger Harry Styles heeft met zijn 19 jaar al dertig tatoeages laten zetten, waaronder onlangs een gigantische vlinder op zijn buik. Het enige bandlid zonder inktplaatjes is Niall Horan.

12-03-2013 om 11:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win duotickets voor onze avant-première van 'Bingo'

Win duotickets voor onze avant-première van 'Bingo'

http://oi46.tinypic.com/oemqh.jpg

HLN.be organiseert in Kinepolis Antwerpen op dinsdag 19 maart om 20.30 uur een avant-première van de Vlaamse comedy 'Bingo', met onder meer Sven De Ridder. Dat betekent uiteraard dat wij JOU daarheen sturen, ruim voordat de film op 27 maart in de bioscoop komt. Ook de cast & crew zullen van de partij zijn in de zaal!


'Bingo' vertelt het verhaal van Pierre en Claire. Na 20 jaar beslissen hun buren voorgoed naar de Provence te trekken en hun huis te verkopen aan François en Hilda. Onder het motto 'beter een goede buur dan een verre vriend' proberen Pierre en Claire bevriend te raken met hun nieuwe buren, maar François en Hilda hebben een heel aparte kijk op burenliefde...

De regie is in handen van Rudi Van den Bossche. Ruud De Ridder, Sven De Ridder, Nicole Laurent, Anke Frédérick, Marijn Devalck en Aron Wade tekenen voor de hoofdrollen.

Een duoticket winnen is héél eenvoudig. Schrijf je gewoon in op onze digitale nieuwsbrieven. Die vallen dagelijks of wekelijks in je elektronische bus. Geen nood als je al ingeschreven bent: vul gewoon je e-mailadres in en je maakt evenveel kans op het duoticket. Succes!

11-03-2013 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJzerfront vormt decor voor fictiereeks 'In Vlaamse Velden'

IJzerfront vormt decor voor fictiereeks 'In Vlaamse Velden'

http://oi46.tinypic.com/22hok2.jpg

Op de site van de oude Suikerfabriek in Veurne is productiehuis Menuet gestart met een tweede reeks opnames voor de Vlaamse fictiereeks 'In Vlaamse Velden'. De serie over de Eerste Wereldoorlog past in de herdenking van de 'Groote Oorlog'. Eind 2013 zal het resultaat te zien zijn op tv-zender Eén.


In het najaar van 2012 vond een eerste blok opnames plaats in de streek van Roeselare. Voor een tweede blok trekt de filmploeg zich terug in "Bachten de Kupe", aan het IJzerfront. Momenteel filmt de ploeg de loopgravenscènes in Veurne. Later volgen nog opnames in Diksmuide, Oostduinkerke en Nieuwpoort. Ook in Poperinge en Ardooie worden beelden genomen.

Het West-Vlaamse provinciebestuur wil een voortrekkersrol spelen in de herdenking van de Eerste Wereldoorlog en draagt bij aan de productiekosten van "In Vlaamse Velden". Het trekt 400.000 euro uit aan financiële steun en levert ook materiële steun ter waarde van 1 miljoen euro.

"Hiervoor zijn verschillende redenen", zegt eerste gedeputeerde Guido Decorte (CD&V). "Er zijn geen rechtstreekse getuigen meer in leven. De wijze waarop we 100 jaar Groote Oorlog herdenken is bijgevolg niet vrijblijvend. Het wordt bepaald door onze interpretatie van WOI. Zorgvuldigheid en respect zijn dan ook essentieel."

De hoofdrollen zijn weggelegd voor onder meer Barbara Sarafian, Wim Opbrouck en Wietse Tanghe. West-Vlaanderen wil ook de bevolking bij het project betrekken en roept de burgers op een figurantenrol te vertolken. Geïnteresseerden kunnen terecht op www.invlaamsevelden.be.

11-03-2013 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luxemerk strikt na Lore Boonen ook vriendin Schoenaerts

Luxemerk strikt na Lore Boonen ook vriendin Schoenaerts

http://oi50.tinypic.com/2pqna76.jpg

Na Lore Van de Weyer -juffrouw Tom Boonen- mag ook de vriendin van Matthias Schoenaerts zich voortaan het gezicht van Good-On-Heels noemen. Het Vlaamse luxemerk werd in september gelanceerd door Kirsten Lucrezi. De 37-jarige Hasseltse kiest bewust voor "vriendinnen en vrouwen met vórmen. Geen 16-jarige androgyne modellen van 40 kilo". Actrice Milla Jovovich en de dochter van de voormalige hoofdredactrice van Vogue zijn al klant, weet 'Het Laatste Nieuws'.


"Lore is één van mijn beste vriendinnen. Sinds we vijf jaar geleden in Monaco aan elkaar voorgesteld werden in een restaurant klikte het meteen. Zelfde humor", aldus de mode-ontwerpster. "Voor mijn eerste collectie zocht ik -met Lore in mijn hoofd- naar een model. Natuurlijk, vriendelijk, vrouwelijk en glamoureus. Tot mijn frank viel: waarom vraag ik verdorie Lore zelf niet? De schat zei meteen 'ja' zonder één ontwerp gezien te hebben."

Met maatje 40 heeft Lore niet de gewenste modellentaille. "Maar ze is pérfect. Vrouwen die mijn kleren, schoenen en handtassen dragen, moeten andere vrouwen het gevoel geven: 'Wat zit dié goed in haar vel'. Ze moeten koppen doen draaien als ze ergens binnenstappen."

"Alexandra heeft vormen"
Ook met Alexandra Schouteden (23) -de vaste vriendin van Matthias Schoenaerts- smeedde Kirsten eerst een vriendschapsband. "Een fotograaf stelde ons aan elkaar voor. Alexandra is model, maar sluit zich niet aan bij een bureau omdat ze nog studeert en omdat ze met Matthias vaak in het buitenland verblijft. Zij doet gewoon mee omdat ze mijn kleren mooi vindt. Fijn, hé? Alexandra heeft wel een modellenmaat, maar ze heeft nog vormen. Met haar Congolees, Israëlisch en Belgisch bloed beschikt ze bovendien over allure."

"Lore zal altijd het gezicht van Good-On-Heels zijn", benadrukt Kirsten. "Poseren is voor haar echter iets onnatuurlijks, ik moest gekke bekken trekken om haar los te krijgen. Die rol is dus nu weggelegd voor Alexandra. Ik betrek Lore ook in het ontwerpproces, ze is mijn vast klankbord en geeft goede tips."

11-03-2013 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt en Jennifer Aniston vechten om trouwgasten

Brad Pitt en Jennifer Aniston vechten om trouwgasten

http://oi47.tinypic.com/inzk9i.jpg

De tijd dringt voor Angelina Jolie en Brad Pitt. De twee moeten binnen 90 dagen trouwen, anders is hun trouwvergunning niet meer geldig. Pitt en Jolie hebben vorige maand de vergunning aangevraagd. De twee zijn daardoor verplicht om uiterlijk in mei in het huwelijksbootje te stappen.


"Brad en Angelina hebben door de vergunning nog maar weinig tijd om hun bruiloft te plannen. Een paar maanden is niets wanneer je een bruiloft plant, zeker zo'n grote ceremonie als die van hun", legt een insider uit aan The Sun.

Na festival van Cannes
"Alles wijst erop dat ze in mei trouwen, vlak na het filmfestival in Cannes. Ze willen dolgraag in Frankrijk trouwen", gaat de bron verder. Er is alleen één probleem: de bruiloft van Brads ex Jennifer Aniston is waarschijnlijk ook in mei.

Hoe meer celebs, hoe beter de trouw
Jennifer was in eerste instantie van plan om de trouw van Brad en Angelina bij te wonen, maar nu de data zo dicht bij elkaar liggen gaat dat niet door en dreigt het een gevecht om gasten te worden. "Jennifer zal het zien als een kans om de beste bruiloft te organiseren. Het wordt een gevecht om Hollywood-sterren. Ze weet dat ze aan de hand van de aanwezige celebrities beoordeeld zal worden op wie de beste bruiloft heeft gehad", aldus de insider.

Het lijkt erop dat Aniston de race gaat winnen. De actrice heeft namelijk haar jurk al uitgekozen en ook de ringen zouden al klaar liggen.

11-03-2013 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morrissey in ziekenhuis met dubbele longontsteking

Morrissey in ziekenhuis met dubbele longontsteking

http://oi48.tinypic.com/2jcwj9z.jpg

Morrissey (53) is in het ziekenhuis opgenomen met een dubbele longontsteking. Zaterdag moest hij een concert in San Francisco annuleren wegens de mogelijks levensbedreigende aandoening. De voorbije maanden leed de zanger aan een hele resem aandoeningen, waaronder bloedarmoede en een maagzweer.


De voormalige Smiths-zanger, die vorige maand een reeks Amerikaanse concerten moest annuleren om gezondheidsredenen, hoopt evenwel donderdag al opnieuw te kunnen aantreden op het Vive Latino Festival in Mexico.

"Morrissey wordt momenteel in San Francisco behandeld voor een dubbele longontsteking, maar blijft op koers om op 14 maart het Vive Latino Festival in Mexico Stad af te sluiten", zo klinkt een mededeling op fansite True To You. "Het concert in San Francisco zal op 1 mei plaatsgrijpen".

Vrijdag trad Morrissey op in het Arlene Schnitzer Theater in Portland, Oregon, waar hij de veiligheidsagenten "extreem en onnozel" noemde. "Steek een zwaarlijvig frietenmeisje uit McDonald's in het uniform van een security-agent en ze wordt prompt Eva Braun", sneerde hij.

11-03-2013 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise mist zijn eigen decadent feestje

Tom Cruise mist zijn eigen decadent feestje

http://oi50.tinypic.com/2poxhq9.jpg

Faut le faire: ruim 100.000 euro uitgeven voor een feestje, maar zelf forfait moeten geven. Het overkwam Tom Cruise in Londen, waar hij de 28ste verdieping van de Millbank Tower afgehuurd had. De steracteur wilde de cast en crew van zijn nieuwe film 'All you need is kill' in de bloemetjes zetten, goed voor in totaal 400 man. De opnames liepen zaterdagavond echter zodanig uit dat hij zelf het decadente gebeuren aan zijn neus voorbij zag gaan.


"Hij koos er net die locatie uit omdat daar het geweldigste uitzicht over heel Londen te zien valt", aldus een bron. "Door enkele actiescènes die nog ingeblikt moesten worden, kon hij echter zelf niet van de partij zijn. Alle drank was gratis, tot en met champagne en cocktails toe. Aan het einde van de avond waren meer dan 350 flessen ontkurkt. Ook crab cakes, Chinese dim sum, kleine Kobe-hamburgers en kipsaté waren in overvloed aanwezig."

"Tom heeft een ongelooflijke tijd gehad", weet een crewlid. "Hij mocht op een oude motorfiets via de Mall naar Buckingham Palace rijden en werd vanuit een helikopter boven Trafalgar Square gedropt. Hij noemde het zelf een van de prachtigste ervaringen uit zijn leven, dit was zijn manier om de hele ploeg te bedanken."

"Ik werkte mee aan heel wat Hollywood-films, met ook grote namen", voegde een andere collega eraan toe. "Dit is echter het meest buitensporige feestje van allemaal. Ik vrees dat er de volgende morgen enkelen met een houten kop opgestaan zijn."

11-03-2013 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones overwegen een nieuwe tournee


Rolling Stones overwegen een nieuwe tournee

Klik op de foto om ' Time Is On My Side  ' te beluisteren


 Na de jubileumconcerten in Londen en New York plannen de Rolling Stones een nieuwe reeks optredens, zo heeft het gespecialiseerde blad Rolling Stone gemeld.

Het zou gaan om achttien concerten in Noord-Amerika, nog dit jaar. Er zijn ook berichten dat de band ook op het Engelse Glastonbury-festival zou spelen. Meteen wordt het dan de eerste concertreis van de Stones sinds de "A Bigger Bang Tour" in 2005-2007.


11-03-2013 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
09-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Hugh Hefner bevallen van Rainbow Aurora Rotella

Ex Hugh Hefner bevallen van Rainbow Aurora Rotella

http://oi45.tinypic.com/1zdqav4.jpg

Holly Madison heeft de naam van haar pasgeboren dochtertje bekendgemaakt. Het kindje luistert naar de naam Rainbow Aurora Rotella.


"Ik wilde mijn dochter een unieke naam geven", vertelt het voormalige Playboymodel aan E! News. "Er zat een meisje bij mij op school dat Rainbow heette, ik was zo jaloers op haar naam. Ik vond het een heel mooie en unieke naam!"

Madison beviel dinsdagmiddag van haar eerste kindje. Rainbow woog 3,2 kilo bij de bevalling. Papa is Pasquale Rotella.

De ex van Hugh Hefner kondigde in augustus aan dat ze voor het eerst zwanger was.

09-03-2013 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topanga uit 'Boy Meets World' siert cover Maxim

Topanga uit 'Boy Meets World' siert cover Maxim

http://oi46.tinypic.com/t7zmom.jpg

Actrice Danielle Fishel, die in de sitcom 'Boy Meets World' uit de jaren '90 Topanga Lawrence speelde, is een groot meisje geworden en dat is ook het mannenblad 'Maxim' niet ontgaan. Topanga siert de cover en heeft het in het bijhorende interview over de herkomst van haar vreemde naam Topanga en haar relatie met co-ster Ben Savage (Cory Matthews). De twee zijn straks trouwens te zien in een sequel: 'Girl Meets World', dat vorige maand opgenomen is en waarin Cory en Topanga getrouwd zijn en een jonge dochter hebben.

Topanga Canyon
De nu 31-jarige Fishel over de gekke naam Topanga, die in de jaren '90 ongetwijfeld menig jongenshart sneller deed slaan: "Michael Jacobs, die 'Boy Meets World' geschreven en uitgewerkt heeft, reed op een gegeven moment op een snelweg in Los Angeles toen hij zich realiseerde dat ze nog geen naam hadden voor mijn karakter. Toen hij zag dat hij voorbij Topanga Canyon reed, zei hij dat het Topanga wordt. Mocht hij twee kilometer later zich die vraag gesteld hebben, was het Canoga -de volgende afrit- geweest.

Broer en zus
Fishel haalt ook de geruchten uit de wereld als zou zij ooit samen geweest zijn met Savage. "Dat moet ik ontkennen", vervolgt ze in 'Maxim'. "Ik zei ooit in 'The Tyra Banks Show' dat Ben ik uit zijn geweest en de media gingen er meteen van uit dat we een stel waren. Maar ik was toen amper 15 jaar en toen het etentje voorbij was, realiseerden we beiden dat we meer broer en zus waren dan geliefden."

09-03-2013 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis bevestigt tweede deel 'Oz'-film

Mila Kunis bevestigt tweede deel 'Oz'-film

http://oi50.tinypic.com/faoh0o.jpg

Er komt een vervolg op de fantasiefilm "Oz: The Great and Powerful'. Dat heeft Mila Kunis volgens The Sun bevestigd. De actrice, die de rol van heks Theodora speelt, vertelt dat de Disney-bazen hun akkoord voor een follow-up hebben gegeven.


"We doen allemaal weer mee", zegt Mila. Zo zal James Franco weer de tovenaar spelen. En doet Michelle Williams, die de goede heks Glinda speelt, opnieuw mee. "Ik volg regisseur Sam overal. Ik doe alles wat Sam me vraagt te doen, zelfs samen vastzitten in drijfzand", zegt Michelle grappend over regisseur Sam Raimi.

De Disney-film gaat over een jonge, arrogante illusionist die wordt gedwongen om te vluchten met een een reizend circus.

'Oz: the Great and Powerful' draait vanaf 13 maart in de Belgische bioscoopzalen.

09-03-2013 om 17:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Bikini Boot Camp' voor Reese, Drew en Cameron

'Bikini Boot Camp' voor Reese, Drew en Cameron

http://oi47.tinypic.com/2ijm8ub.jpg

Een weekendje onder vrouwen klonk duidelijk als muziek in de oren van Reese Witherspoon (36) en Drew Barrymore (38). Ze lieten hun vijf maanden oude kindjes Tennessee en Olive thuis en vergezelden Cameron Diaz (40) voor een Bikini Boot Camp in het Amansala Resort in Tulum.


"Het was een echte vrouwentrip. Ze namen deel aan massa's fitnesslessen en niemand droeg make-up. Tussendoor genoten de dames van het strand. Drew en Reese zagen er tiptop uit, zeker als je weet dat ze nog niet lang geleden bevallen zijn. Cameron zag er strak uit, ze is ontzettend fit. 's avonds genoten de drie nog van verse vis en groentensoep. Drew pronkte ook met babyfoto's op haar telefoon", getuigt een gast van het resort.


09-03-2013 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saoedische prinses moet luxegoederen inleveren na onbetaalde miljoenenschuld

Saoedische prinses moet luxegoederen inleveren na onbetaalde miljoenenschuld

http://oi47.tinypic.com/i604rq.jpg

Als het aan een Franse rechter ligt, raakt de Saoedische prinses Maha al-Sudairi luxegoederen ter waarde van ruim 12,6 miljoen euro kwijt. De spullen worden in beslag genomen om onbetaalde rekeningen in Parijs te vereffenen.


De Saoedische prinses leeft zich bij elk bezoek aan Parijs uit en koopt voor duizenden euro's aan kunstwerken, juwelen en chocolade. Ook huurt ze dure auto's met chauffeurs om zich te laten rondrijden. Ze verbleef volgens Daily Mail vorig jaar zes maanden in een viersterrenhotel.

Maar de 58-jarige prinses, die getrouwd is geweest met de Saoedische kroonprins Nayef bin Abdul Aziz Al Saud, betaalde de torenhoge rekeningen niet.

De rechter heeft nu bepaald dat drie opslagruimtes van de prinses in Parijs geopend moeten worden, waarna de inhoud geveild wordt. Zo moeten haar schulden worden afbetaald.


09-03-2013 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over en uit tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth?

Over en uit tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth?

http://oi48.tinypic.com/zvpims.jpg

Het gerucht dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth hun verloving hebben verbroken, wordt alsmaar hardnekkiger. Het Amerikaanse tijdschrift People zegt te weten dat Miley en Hemsworth een "pauze willen inlassen".


"Miley is nog steeds boos op Liam", vertelt een bron aan People nadat Cyrus zonder verlovingsring werd gespot. "Ze heeft de ring afgedaan om hem boos te maken."

Maar dat betekent volgens de ingewijde nog niet dat het definitief over en uit is tussen de twee: "Miley zegt dat ze nog steeds samen zijn", klinkt het.

Diezelfde bron haalt echter wel aan dat het al een tijdje niet meer goed gaat tussen Miley en Liam: "Liam is op 1 maart naar Australië gevlogen om elkaar wat ademruimte te geven." De 'The Hunger Games'-acteur sprak er onder andere met zijn broer Chris af, met wie hij erg close is.

09-03-2013 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3-zangeressen denken niet aan stoppen

K3-zangeressen denken niet aan stoppen

http://oi48.tinypic.com/4pz8rp.jpg

De K3-zangeressen Kristel, Josje en Karen peinzen niet over een solocarrière. ''We zijn meer dan tevreden met wat we nu hebben'', zeg Kristel na vijftien jaar K3.


Over de houdbaarheid van K3 hebben de drie zangeressen geen twijfels. "Er is geen enkele reden te stoppen", zegt Kristel in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad. "Zolang K3 mij en de fans inspireert, neem ik het leven zoals het komt", voegt de Nederlandse Josje er aan toe.

Karen erkent dat ze het thuis "best lekker" vindt om achter de piano wat rocknummers van Alanis Morissette te zingen, maar ook zij blijft het kinderrepertoire trouw: ''Je vraagt Ilse DeLange (Nederlandse countryzangeres nvdr) toch ook niet of ze voortaan gaat rappen?''

K3 viert het 15-jarige bestaan met een maandenlange verjaardagstournee.

09-03-2013 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemene flyers bedreigen Sylvie van der Vaart

Gemene flyers bedreigen Sylvie van der Vaart

http://oi49.tinypic.com/cq24z.jpg

In de straten rond de woning van Sylvie van der Vaart in Hamburg hebben onbekenden gemene flyers verspreid waarop de presentatrice zwart wordt gemaakt. De tekst op de flyers is volgens Duitse media beledigend en bedreigend voor de Nederlandse presentatrice.


De flyers zijn op bomen en verkeerslichten aangebracht en achter ruitenwissers geklemd van auto's die rondom Sylvies chique penthouse stonden geparkeerd. De flyer met daarop een foto van Sylvie vermeldt: ''Er leven hier in de buurt niet alleen aardige mensen, maar ook mensen die buitengewoon vervelend zijn. Hun gelach is van kilometers afstand te horen''. Bij de foto staat de tekst: ''Deze vrouw bedoel ik. Verschrikkelijk. Arme zoon, nu zijn papa er niet meer is. 'Een andere stad is beter voor jullie.''

Het is volgens Grazia en Bild niet duidelijk wie hier verantwoordelijk voor is en wat de reden is van de afzender. Rafael van der Vaart zegt in Bild dat zijn ex dit niet verdient. ''Dit is gemeen. Zoiets doe je niet'', zegt de profvoetballer. Sylvie heeft nog geen reactie gegeven op de nare flyers.

09-03-2013 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts zindert in fotoshoot New York Times

Matthias Schoenaerts zindert in fotoshoot New York Times

http://oi45.tinypic.com/x27979.jpg

'T Magazine', het magazine van de Amerikaanse krant 'The New York Times', pakt deze maand uit met een uitgebreide fotoshoot met Matthias Schoenaerts, "één van Hollywoods mannen van het moment", luidt het.


In het stuk 'Good morning Matthias Schoenaerts', klapt de Antwerpenaar uit het bed over zijn plotse opmars richting sterrendom, schrijft Het Laatste Nieuws.

"Het is opwindend maar soms maakt het me gek. Ik ben het afgelopen jaar niet veel thuis geweest. Volgend jaar wil ik twee projecten doen en niet meer", klink het. Bij het interview hoort ook een zinderende fotoshoot, verzorgd door gerenommeerd fotograaf én filmmaker Bruce Weber. Eerder mocht Schoenaerts ook al voor de lens van 'Vogue'-fotograaf Mario Testino plaatsnemen, die al met grootheden als Kate Moss en Madonna samenwerkte.

De foto's zijn een reeks 'out of bed'-beelden en daarbij hoort ook een filmpje dat online te bekijken is.  Daarin toont Schoenaerts alvast hoe hij Hollywood in zijn zak steekt: met humor en een stevige portie flirten.

09-03-2013 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Mick Jagger verleidelijker dan ooit

Dochter Mick Jagger verleidelijker dan ooit

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Georgia May Jagger doet haar reputatie van prettig gestoorde spring-in-'t-veld opnieuw alle eer aan. Met de nodige passie het hoofd van haar tegenspeler op hol brengen is dan ook een klus die haar op het lijf geschreven is. Zet u in dit reclamefilmpje schrap voor het spel der verleiding, met enkele vurige kussen en topless gefriemel erbovenop.

In september raakte bekend dat de jongste dochter van Mick Jagger het nieuwe gezicht zou worden van Just Cavalli. "Roberto Cavalli is een uitstekende ontwerper, zijn collectie is heel sexy, jong en cool", meent ze. "Voor mij is het de eerste keer dat ik reclame maak voor een parfum, dus ik voel me enorm vereerd."

Ook de meester 'himself' strooit met complimenten. "Georgia is de perfecte keuze om Just Cavalli te belichamen, ze is een geboren verleidster."

"Ze is een getalenteerd mode-icoon", voegt een andere experte eraan toe. "Ze is sexy en uitdagend, de rock zit in haar DNA."

De voorbije jaren wist Georgia May een bloeiende modellencarrière uit te bouwen. Zo stond ze vorige woensdag nog op de catwalk van de modeweek in Parijs.


09-03-2013 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
08-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hot Marijke geeft vrouwen vandaag gratis beurt


Hot Marijke geeft vrouwen vandaag gratis beurt


http://oi48.tinypic.com/10sesgg.jpg


Ook Hot Marijke laat internationale vrouwendag niet ongemerkt voorbijgaan. Dames mogen zich -enkel vandaag- verheugen op een gratis beurt. Karolien Debecker, die de stunt op MNM bekendmaakte, kreeg zelfs een persoonlijke invitatie.

De bekendste prostituee van het land weet als geen ander hoe ze de aandacht moet trekken. Twee maanden geleden trakteerde ze een van haar fans nog op een gratis pijpbeurt, als bedankje omdat ze vierduizend volgers verzameld had op Twitter.

08-03-2013 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonnie Tyler voor Groot-Brittannië naar Songfestival

Bonnie Tyler voor Groot-Brittannië naar Songfestival

Klik op de foto om ' Total Eclipse of the Heart ' te beluisteren

Bonnie Tyler zal Groot-Brittannië vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival dit jaar in het Zweedse Malmö. Dat bericht de vrt. De Welshe zangeres hoopt er te scoren met het nummer 'Believe in me', geschreven Lauren Christy, Christopher Braide en Desmond Child. "Ik beloof dat ik alles zal geven", verzekerde de zangeres haar landgenoten alvast.

'Total eclipse of the heart' is wellicht het bekendste nummer van de 61-jarige zangeres. Tyler gooide ook hoge ogen met onder andere 'It's a heartache'.

Groot-Brittannië stuurde vorig jaar Engelbert Humperdinck naar het muziekfestival. De overwinning in de wacht slepen, lukte echter niet, integendeel. De zanger eindigde met twaalf punten slechts op de voorlaatste plaats.


08-03-2013 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft Kate Middleton het geslacht van baby verklapt?

Heeft Kate Middleton het geslacht van baby verklapt?

http://oi50.tinypic.com/30iictl.jpg

Toen Kate Middleton gisteren een bezoek bracht aan het Britse Grimsby werd ze zeer enthousiast onthaald door de lokale bewoners van de kustplaats. De prinses mocht heel wat cadeautjes voor haar toekomstige baby in ontvangst nemen. Op een gegeven moment kreeg de Hertogin van Cambridge een teddybeer in de handen gestopt en toen versprak ze zich volgens de omstaanders.


Kate zei: "Dank u, ik neem het aan voor mijn d... euh voor mijn baby." Na de verspreking haastte de prinses zich om snel te corrigeren dat ze het geslacht van haar baby niet wist.

Perplex
Een aanwezige vertelde: "Deze mevrouw verraste Kate met die teddybeer want iedereen gaf bloemen aan haar. Ik ben er nu zeker van dat het een dochter wordt voor William en Kate. Anders zou de prinses zich nooit op die manier uitgedrukt hebben. Ze stond duidelijk perplex nadat ze het 'd-woord' had uitgesproken."

Onwennig
Andere omstaanders begonnen Kate, die ondertussen vijf maanden zwanger is, na de verspreking spontaan te feliciteren. De Hertogin van Cambridge lachte wat onwennig en zei nogmaals dat ze het geslacht van haar baby niet wist. De echtgenote van prins William gaf aan een andere inwoner van Grimsby wel nog prijs dat ze de baby behoorlijk voelt schoppen.

08-03-2013 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
06-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.42 maanden cel voor verijdelde overval op Walter Grootaers

42 maanden cel voor verijdelde overval op Walter Grootaers

http://oi50.tinypic.com/ei73gh.jpg

Het Antwerpse hof van beroep heeft de tweelingbroers Houssine en Lahoucine E.H. veroordeeld tot 42 maanden cel, een bevestiging van hun straf in eerste aanleg. Ze hadden vorig jaar een overval gepland op het gezin van zanger Walter Grootaers, maar voor ze in actie konden schieten, had een alerte buurtbewoner al de politie verwittigd.


Hij had op 2 juni 2012 gemerkt dat er al voor de derde keer in vijf dagen tijd verdachte kerels aan het rondhangen waren die bijzondere interesse toonden in de villa van Walter Grootaers in Lier. De politie pakte het trio op. Ze hadden een mes en een alarmpistool bij, alsook een sporttas met daarin bivakmutsen, bindstrips, handschoenen en petten.

Sekkaki
Het ging om een jongere broer van gangster Ashraf Sekkaki en de tweelingbroers Houssine en Lahoucine E.H. Die laatste was destijds betrokken bij de helikopterontsnapping van Ashraf Sekkaki uit de gevangenis van Brugge. Het trio was door een vierde man met de wagen afgezet, maar ontkende dat ze een overval planden. Ze wilden een crimineel feit 'in scène zetten' en dat filmpje op YouTube plaatsen. Ze hadden echter geen camera bij en legden daarover tegenstrijdige verklaringen af. Ook hun identiteitskaarten en gsm's hadden ze thuis gelaten.

Werkstraffen
Zowel in eerste aanleg als in beroep werd hun 'fantasierijke verklaring' niet geloofd. De jongere broer van Ashraf Sekkaki en de chauffeur kregen werkstraffen en gingen niet in beroep.

06-03-2013 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dank u voor de laarzen, vanwege Rihanna

Dank u voor de laarzen, vanwege Rihanna

http://oi46.tinypic.com/2dtbvjm.jpg

Daar heb je ze weer: Rihanna in witte string en dijhoge laarzen, met één hand op de badkamermuur. De schoenen bleken een geschenk te zijn van topmerk Prada, en dan is een bedankje toch op zijn plaats? Al ligt de klemtoon niet op het gewenste element, zoals ook Lily Rose Cooper -de vroegere Lily Allen- in haar tweet laat verstaan.

In het Britse tijdschrift 'Elle' maakte 'Riri' duidelijk waarom ze elk aspect van haar leven met de wereld deelt. "Of ik nu wiet rook, of in een stripclub een Bijbelvers citeer -hoe zot was dat- of wat rondhang bij mijn beste vriend die nu eenmaal Chris is, ik zwier alles op Instagram. Iedereen wil toch weten wat er in mijn leven gebeurt. Is ze een drugsverslaafde? Nee. Is ze een alcoholiste? Nee. Is ze een slachtoffer? Nee. Daarom liet ik die tattoo met het wapen zetten, als symbool van kracht. Ik zal nooit een slachtoffer zijn. Ik moet al aan zoveel denken, waarom me dan extra miserie op de hals halen door oneerlijk te zijn?"

Eergisteren stelde Rihanna nog haar nieuwe River Island-collectie voor in Londen. Zijzelf was gehuld in het meest glamoureuze stuk uit de collectie: een lange zwarte jurk met dijhoge split, die ook een tikkeltje doorzichtig was.

06-03-2013 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Penn over Chavez: "Een vriend verloren"

Sean Penn over Chavez: "Een vriend verloren"

http://oi49.tinypic.com/2q2lksy.jpg

Sean Penn treurt om de dood van de Venezolaanse president Hugo Chavez, die hij als een goede vriend beschouwde. "Ik heb een vriend waar ik gezegend mee was verloren", verklaart de acteur tegenover The Hollywood Reporter.


Penn stond al langer bekend om zijn vriendschap met de omstreden politicus, die hij in 2007 ontmoette en in augustus nog gezelschap hield tijdens zijn verkiezingscampagne. "Vandaag hebben de mensen in de Verenigde Staten een vriend verloren waarvan ze niet wisten dat ze hem hadden. En arme mensen over heel de wereld hebben een voorvechter verloren."

06-03-2013 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber gedraagt zich als verwend nest: "Ik ga podium op wanneer ik wil"

Bieber gedraagt zich als verwend nest: "Ik ga podium op wanneer ik wil"

http://oi45.tinypic.com/b8sciu.jpg

"Het is mijn optreden. Ik ga dat podium op wanneer ik wil." Justin Bieber gedroeg zich naar verluidt als een verwend nest toen zijn show maandagavond twee uur te laat startte. Een 15-jarige fan, die een 'meet and greet' met hem gewonnen had, stuurde hij bovendien al na nog geen tien seconden weg. "Hij was te laat omdat hij te lang geslapen heeft en nadien urenlang computerspelletjes gespeeld heeft", weet een bron in 'The Sun'. "En hoewel hij op dat moment al begonnen moest zijn, wilde hij eerst nog een douche nemen." De Canadese tienerster zelf weet de vertraging aan technische problemen. "Ik was trouwens maar veertig minuten te laat, het eerste optreden in Londen is uiteindelijk toch nog een succes geworden." Bij zijn tweede show gisteren kwam hij overigens twee minuten... te vroeg uit de lucht neerdalen.


Maandagavond startte de show pas om 22.20 uur, honderden fans waren op dat moment al opgestapt om hun trein te halen. Ouders, die bijna 400 euro neertelden voor een ticket, dienden hun slapende kinderen naar huis te slepen. "De chaos backstage was ongelooflijk", getuigt het personeel van de O2 Arena. "Hij was ruzie aan het maken met leden van zijn management en zijn familie. Er hing geen prettig sfeertje, hij voelde zich echt de vedette", vertelt iemand anoniem. "Ik hoop dat ik nooit meer zo veel ontgoochelde fans hoef te zien", voegt Ellie Grace eraan toe. "Ik zou wel eens willen weten waarom Bieber die 20.000 mensen laten wachten heeft."

Voor Jane Mayhey en haar drie dochters duurde de 'pret' slechts drie nummers. "Zelfs toen hij aan het zingen was, was hij er met zijn gedachten niet bij", aldus de 15-jarige Courtney. "Justin is hier om 15 uur aangekomen voor enkele 'meet and greets'", meldt een andere bron. "Hij is pas laat uit bed gekropen omdat hij een zware nacht had in zijn hotel."

"Als stront behandeld"
Een vijftienjarig meisje en haar vriendin stelde hij zo mogelijk nog meer teleur. "We hebben drie uur in de rij gestaan voor een ontmoeting, maar uiteindelijk hebben we hem niet eens tien seconden gezien. Toen ik een knuffel vroeg, antwoordde hij: 'Ik heb geen tijd'."

"Hij heeft die meisjes als stront behandeld", aldus de razende papa. "Ze hebben die wedstrijd gewonnen, maar moesten wel nog 170 euro betalen voor het optreden zelf. En hoe heeft hij hen ontvangen? Als een verwend nest, degoutant." Honderden fans trachtten gisteren hun tickets kwijt te raken aan dumpingprijzen, uit vrees dat hij nog eens te laat zou komen.

Omdat Bieber maandagavond niet de hele set afwerkte en 35 minuten over tijd ging, riskeert hij een boete van ruim 50.000 euro. Het belette hem niet om nadien nog stevig te gaan feesten met onder meer Rihanna en Will Smith. "Justin is de voorbije maanden het spoor bijster geraakt, het wordt eens tijd voor een serieus gesprek", besluit de bron.

06-03-2013 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Crowe filmt 'ufo'

Russell Crowe filmt 'ufo'

http://oi48.tinypic.com/16kcs2t.jpg

Russell Crowe heeft naar eigen zeggen een ufo op de gevoelige plaat gelegd. De 'vreemde ontmoeting' vond vlak bij zijn kantoor in het Australische Sydney plaats, op wandelafstand van de Royal Botanic Gardens en het Sydney Opera House.

De acteur probeerde eigenlijk fruitvleermuizen te filmen, maar schrok zich een bult toen plots een rood object door zijn beeld vloog. Uiteindelijk plaatste hij drie stilstaande foto's van het bizarre fenomeen op YouTube. "Canon 5D, geen flash, kan geen lensreflectie zijn omdat het beweegt, camera staat vast", gaf hij als verduidelijking.

Veel bijval krijgt Crowe echter niet. "Dit kan toch gewoon een vliegtuig zijn, of mis ik iets?", luidde een van de sceptische commentaren. De hypothese van een weerspiegeld achterlicht van een auto veegde de acteur van tafel omdat er "geen glas voor de camera stond". Dan zit ene Michael Buie er dichter bij: "Zijn ze eindelijk hier om je mee te nemen?"

06-03-2013 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Ward De Ravet (88) overleden

Acteur Ward De Ravet (88) overleden

http://oi48.tinypic.com/6gd2mx.jpg

De Antwerpse acteur Ward De Ravet is vanmorgen op 88-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de zoon van de acteur. De Ravet maakte deel uit van het Dramatisch Gezelschap van de BRT en speelde in bekende tv-reeksen zoals 'Slisse en Cesar', 'Kapitein Zeppos' en 'Johan en de Alverman'.


In de beginjaren van VTM speelde hij de hoofdrol in de reeks 'Commissaris Roos'. Daarnaast was hij ook verbonden aan de Antwerpse Koninklijke Nederlandse Schouwburg (KNS). In 2000 was hij nog te zien in de Kabouter Plop-film 'Plop in de wolken'.

De Ravet was een gevierd en veelgevraagd acteur. Hij begon in de jaren 50 bij de KNS en speelde mee in tientallen stukken, waaronder 'De Kersentuin' van Tsjechov, 'Suiker' van Hugo Claus en 'Othello' van Shakespeare.

Hij speelde ook talrijke rollen in films en series van de openbare omroep BRT/BRTN/VRT en vtm. Een greep uit zijn ruime palmares: 'Kapitein Zeppos', 'Johan en de Alverman', 'Mira', 'Het Zwaard van Ardoewaan', 'Slisse & Cesar', 'De Paradijsvogels', 'Het Pleintje' en 'De Bossen van Vlaanderen.

Hij werd in 1995 door de Antwerpse Snorrenclub uitgeroepen tot Snor van het Jaar.

De Ravet werd verzorgd in een rusthuis in Zandhoven.

06-03-2013 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke Vanelderen bevallen van Ellie Martha

Elke Vanelderen bevallen van Ellie Martha

http://oi47.tinypic.com/71n3t2.jpg

Elke Vanelderen is vandaag bevallen van een dochtertje, Ellie Martha. Het is het eerste kindje voor Elke en haar echtgenoot Regi. Ellie Martha weegt 3,480 kilo en meet 50 centimeter.


In augustus raakte bekend dat Elke en Regi amper drie maanden na hun huwelijk in verwachting waren van hun eerste spruit. "Het was een kleine schok, maar dit is geweldig", vertelde het koppel destijds in Story.

"Regi en ik hadden besloten om na ons huwelijk de natuur haar gang te laten gaan. We hadden geen haast. We dachten dat het wel even zou duren voordat we zwanger zouden zijn. het was voor mij een kleine schok toen bleek dat het na de eerste keer al prijs was. We hebben ons kindje op huwelijksreis in Mauritius gemaakt", aldus Elke.

06-03-2013 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry in leren rokje naar première

Halle Berry in leren rokje naar première

http://oi46.tinypic.com/f0op05.jpg

Simpel maar toch stijlvol: de strakke leren rok met subtiele split in combinatie met het diep uitgesneden topje waarmee Halle Berry de première van haar nieuwe film 'The Call' in Hollywood opvrolijkte. Uiteraard was op de rode loper ook Abigail Breslin van de partij, het aanstormende talent van nog geen zeventien jaar.


In de film krijgt Berry een noodoproep van het meisje. Om Abigail uit de klauwen van haar kidnapper te bevrijden, moet ze de confrontatie aangaan met een moordenaar uit haar verleden.

Het scenario deed Berry terugdenken aan de inbraakpoging in haar huis van vorig jaar. "Toen heb ik zelf ook de hulpdiensten moeten bellen. Ik dacht dat ze nog binnen zaten, maar ik bleef gewoon doorratelen. De operator heeft me toen echt moeten inprenten dat ik stil moest zijn. Die les heb ik dus geleerd: in het vervolg zal ik enkel luisteren naar die persoon."

Voor de rol moest Berry ook afscheid nemen van haar bekende korte kopje, in de plaats kwamen gekrulde lokken. "Door al die paparazzi en sociale media krijgen mensen je bij wijze van spreken constant te zien. Voor ons is het dus lastiger geworden om een rol geloofwaardig neer te zetten. Natuurlijk was mijn kapsel het eerste dat moest veranderen."

06-03-2013 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet Lenny Kravitz maar Jesse L. Martin speelt Marvin Gaye


Niet Lenny Kravitz maar Jesse L. Martin speelt Marvin Gaye


http://static0.hln.be/static/photo/2013/2/1/2/20130305155854/media_xll_5619062.jpg


Jesse L. Martin, bekend uit de tv-reeks 'Law and Order', gaat soullegende Marvin Gaye spelen in 'Sexual Healing'. Die biopic zal focussen op zijn Oostendse periode. Ook Arno, die Gaye toen ontmoette, speelt een rolletje.

Regisseur Julien Temple, bekend van 'Absolute Beginners', wilde aanvankelijk Lenny Kravitz in de hoofdrol. Maar de zoon van Gaye, Marvin Gaye III, verzette zich daartegen.

De film zal focussen op de trip die Gaye maakte naar Europa in de jaren tachtig. Zo belandde hij in het gezin van de Oostendse concertpromotor Freddy Cousaert, die zal vertolkt worden door Brendan Gleason.

Marvin Gaye, die in Oostende afkickte en onder de vleugels van Cousaert de demo's voor zijn legendarische album 'Midnight Love' opnam, werd in 1984 doodgeschoten door zijn vader. Nog deze maand beginnen de opnames voor 'Sexual Healing'. (br.hln)


06-03-2013 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TomorrowWorld op domein kleinzoon boer De Clercq?


TomorrowWorld op domein kleinzoon boer De Clercq?


http://oi50.tinypic.com/2lmrwg3.jpg


Hoewel de organisatoren de locatie pas op 20 maart onthullen, roepen stemmen uit de dancewereld steeds luider dat TomorrowWorld van 27 tot 29 september zal plaatsvinden in de VS. Een serieuze kanshebber is het onooglijke Fairburn, vlak bij Atlanta. Op een sprookjesachtig natuurdomein -hét handels merk van Tomorrowland- organiseerde de kleinzoon van tapijtenboer Roger De Clerck vorig jaar al een festival met de allergrootste dj's, weet 'Het Laatste Nieuws'.

Dat TomorrowWorld op Amerikaanse bodem zal plaatsvinden, lijkt bijna een zekerheid. ID&T -het bedrijf achter Tomorrowland- sloot immers niet zomaar een samenwerkingscontract ter waarde van 20 miljoen dollar af met de Amerikaanse concertgigant SFX Entertainment.

Waarom dan net Fairburn? Omdat ene Albert Berdellans dat op Twitter aanhaalde. Hij is niet alleen dé Amerikaanse kenner van dancemuziek, maar vooral de communicatieverantwoordelijke van Ultra Music Festival. Of net dat festival waar binnen twee weken de locatie van TomorrowWorld onthuld zal worden. Qua inside-informatie kan dat dus tellen.

Bovendien komt Berdellans met enkele opvallende argumenten op de proppen. In Fairburn vond uitgerekend tussen 27 en 29 september vorig jaar -net dezelfde data als voor TomorrowWorld nu- het succesvolle Counterpoint Music Festival plaats, met een affiche die heel erg op die van Tomorrowland leek. Onder meer Skrillex, Avicii en Steve Angello (Swedish House Mafia) stonden er achter de draaitafels.

Bovendien is het domein in kwestie -Bouckaert Farm- in Vlaamse handen. Eigenaar is de schatrijke Carl Bouckaert, ex-schoonzoon van de beruchte tapijtenboer Roger De Clercq. En laat het net diens zoon Nicolas zijn die achter dat Counterpoint Music Festival zit. Komt daar nog bij dat rond de nieuwe editie van Counterpoint -normaal van 27 tot 29 september- volledige radiostilte heerst. De praktische details rond de ticketverkoop en affiche hadden nochtans al lang bekend moeten zijn. Iets te veel toeval? Op 20 maart weten we meer...


06-03-2013 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
04-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum wordt jurylid in 'America's Got Talent'

Heidi Klum wordt jurylid in 'America's Got Talent'

http://oi50.tinypic.com/261gqhw.jpg

Het Duitse topmodel heeft een contract getekend om naast radiodj Howard Stern, de Canadese komiek Howie Mandel en Spice Girl Mel B het vierde jurylid te worden in 'America's Got Talent'.

Volgens TMZ moest er tot het laatste ogenblik onderhandeld worden met de 39-jarige Klum, die vier kinderen heeft met haar ex, zanger Seal. Gisteren sprong ze op het vliegtuig naar New Orleans, waar vandaag de eerste audities gehouden worden.

Mel B neemt dit seizoen de plek in van Sharon Osbourne. Die verliet de show vorig jaar in augustus, nadat ze zender NBC ervan beschuldigde haar zoon te discrimineren. Die werd uit een andere realityshow 'Stars Earn Stripes' gezet nadat aan het licht was gekomen dat hij aan multiple sclerosis lijdt.

04-03-2013 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan slaat aanbod Charlie Sheen af

Lindsay Lohan slaat aanbod Charlie Sheen af

http://oi50.tinypic.com/sp88jt.jpg

Lindsay Lohan wil geen hulp van Charlie Sheen. De acteur bood eerder aan om zich over haar te ontfermen, maar daar zit LiLo niet op te wachten. Bronnen vertellen aan TMZ dat ze Charlie dankbaar is voor alles wat hij voor haar heeft gedaan, maar dat ze hem niet als mentor wil.


"Ze beseft dat haar leven een puinhoop is, maar ze denkt niet dat Charlie haar kan helpen", zo melden de bronnen. TMZ meldt ook dat de 26-jarige actrice op dit moment in therapie is en dat ze het gevoel heeft dat dit haar erg goed helpt.

Eerder zei Charlie Sheen: "Ik voel me verwant met iemand die overduidelijk een mentor nodig heeft, of ze het wil of niet. Ze kan blijven omgaan met haar jurk-scheurende vriendjesclub, of ze vraagt me om advies. Als ze luistert, wint ze. Zo niet, dan is dat haar beslissing".

04-03-2013 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry keert terug in 'X-Men: Days of Future Past'

Halle Berry keert terug in 'X-Men: Days of Future Past'

http://oi47.tinypic.com/eq2sue.jpg

Oscarwinnares Halle Berry herneemt haar rol als Storm in de film 'X-Men: Days of Future Past', die geregisseerd wordt door Bryan Singer. Dat verklaarde Berry aan Access Hollywood.


"Ik doe mee, en ik ben enorm opgewonden. Ik ben dol op Storm, ze is één van mijn geliefkoosde personages. De mensen houden ook van Storm".

Ook Hugh Jackman, Anna Paquin, Ellen Page, Patrick Stewart, Ian McKellen, James McAvoy en Jennifer Lawrence spelen in 'X-Men: Days of Future Past'. Ook de Franse acteur Omar Sy, bekend van 'The Intouchables', doet mee.

04-03-2013 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijfster 'Fifty Shades'-trilogie schroeft de seks terug

Schrijfster 'Fifty Shades'-trilogie schroeft de seks terug

http://oi45.tinypic.com/2yvp0et.jpg

Lezers die uitkijken naar de seks in het nieuwe boek van de 'queen of erotica', EL James, zullen bedrogen uitkomen. De auteur van de 'Fifty Shades'-trilogie heeft op het Oscarfeestje van het magazine Vanity Fair laten weten dat haar nieuw boek minder erotisch zal zijn. Dat meldt de Britse krant The Guardian. Ook vertelde ze dat ze haar volgende boek waarschijnlijk onder een nieuwe schuilnaam zal uitbrengen.

James had eerder al gezegd dat ze enkele nieuwe liefdesverhalen aan het bedenken is en dan het weinig waarschijnlijk is dat ze een vierde boek over de oversekste relatie tussen Ana en Christian Grey zal schrijven. "Zeg nooit nooit, maar ik heb een paar andere verhalen die ik eerst wil vertellen", schreef ze op haar website.

04-03-2013 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe roman van Dimitri Verhulst verschijnt op 16 mei

Nieuwe roman van Dimitri Verhulst verschijnt op 16 mei

http://oi50.tinypic.com/28cfqsm.jpg

'De Laatkomer' is de titel van de nieuwe roman van Vlaanderens grootste hedendaagse schrijver Dimitri Verhulst. Het boek verschijnt op 16 mei.


Verhulst, schrijver van onder meer de bestseller 'De Helaasheid der Dingen', snijdt in zijn nieuwe roman het thema van dementie aan. Om zich alsnog te kunnen verzoenen met zijn leven, verlaat Désiré Cordier het pad zoals dat richting graf voor hem was uitgestippeld. Als oude man neemt hij ingenieus wraak op zijn matte, liefdeloze burgermansbestaan: hij doet alsof hij dementeert. Zijn gevoel van eigenwaarde, dat door zijn huwelijk helemaal was aangetast, wint hij terug als hij op een heuglijke dag, gezond en wel, in een tehuis voor seniele bejaarden wordt geplaatst. Hij belazert de kluit op virtuoze wijze door zich voor te doen als seniele en incontinente grijsaard die op zijn einde afstevent. Maar dan heeft het tehuis op de valreep toch nog een paar verrassingen voor hem in petto: in de vorm van een jeugdliefde en een oud-ss'er.

De nieuwe roman is geschreven in de beste 'Verhulst-stijl', zoals je in onderstaand fragment kan lezen. De populaire auteur wordt vaak in één adem genoemd met andere literaire coryfeeën uit het Nederlandse taalgebied als Louis Paul Boon en Hugo Claus.

Een fragment uit 'De Laatkomer':

Hoewel volkomen opzettelijk, is het zeer tegen mijn zin dat ik iedere nacht opnieuw in mijn bed schijt. Mij te verlagen tot deze zelfonterende daad is waarlijk de lastigste consequentie van de ietwat zotte levensweg die ik op mijn oude dag ben ingeslagen. Maar ik zou mijn verplegers en verpleegsters achterdochtig stemmen indien ik het in mijn slaap droog hield. Wens ik niet uit mijn rol van seniele grijsaard vallen, dan heb ik geen andere keus dan op regelmatige basis mijn luiers te bevuilen. Want dat is het inderdaad: een rol. Ik ben helemaal niet zo dement als ik mijn omgeving doe geloven!

04-03-2013 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton viert verjaardag groots

Paris Hilton viert verjaardag groots

http://oi50.tinypic.com/103j4mt.jpg

Paris Hilton heeft flink uitgepakt voor haar 32e verjaardag. De realityster hield afgelopen weekend een enorm feest met als thema 'Alice in Wonderland'.


Haar huis was omgetoverd tot een sprookje en gehuld in een Alice kostuum hield Paris haar volgers op Twitter op de hoogte over het verloop van de avond. Zo twitterde ze: "Het beste verjaardagsfeest ooit!".

Paris zorgde ervoor dat haar gasten niets tekort kwamen. Er stonden honderden flessen champagne klaar, er waren meerdere verjaarsdagstaarten en overal lag snoep. Verder trad onder andere Lil Wayne op. Via Twitter bedankte Paris hem: "Dankjewel voor je optreden! Het was heel gezellig met je vanavond. Je was geweldig!".

Haar vriendje River Viiperi was ook van de partij en hij was heel enthousiast over dit optreden. Hij stuurde: "Het optreden van Lil Wayne tijden het feest van mijn liefje was fantastisch! Het was een geweldig feest!".

04-03-2013 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aaron Paul: "Jesse Pinkman had in het eerste seizoen moeten sterven"

Aaron Paul: "Jesse Pinkman had in het eerste seizoen moeten sterven"

http://oi45.tinypic.com/2me3kg9.jpg

'Breaking Bad' loopt op zijn laatste benen, de succesvolle Amerikaanse serie is namelijk aan zijn vijfde en laatste seizoen toe. Ik was eind januari in het ijskoude Albuquerque om de opnames van #512 ('Rabid Dog') bij te wonen én om de cast te interviewen. Ik zat onder andere aan tafel met Aaron Paul, die me vertelde dat zijn personage Jesse Pinkman in het eerste seizoen had moeten sterven. Dat hij dan toch voor vijf seizoenen mocht blijven, heeft hij naar eigen zeggen aan zijn tegenspeler Bryan Cranston te danken: "We hebben vanaf dag één al een erg speciale band, en dat is waarom ik nog in de serie zit. De seriemaker heeft ons na de eerste aflevering bijeengeroepen omdat de hele dynamiek was veranderd." "Hoe kijk jij uit naar het einde van 'Breaking Bad'?"


Paul: "Ik heb er helemaal geen gemengde gevoelens bij. Het is gewoon jammer. Het is een béétje bittersweet, ja. Maar het is goed dat we het verhaal kunnen afmaken en dat ze de serie niet hebben afgevoerd. Het is uiteraard moeilijk om afscheid te moeten nemen."

"Bryan vertelde me eerder dat jullie na al die jaren een hechte familie zijn geworden."

Paul: "We hebben al vanaf dag één, zelfs nog voordat we aan de opnames begonnen, een erg speciale band. En ik weet dat dit de enige reden is waarom ik nog in de serie zit. Het is door de band die ik met iedereen heb, maar vooral door de band tussen Bryan en ik en die tussen Walter White en Jesse Pinkman. Ik weet nog hoe (seriemaker) Vince Gilligan ons na de eerste aflevering bij elkaar riep en zei dat de hele dynamiek van de serie was veranderd. Jesse zou normaalgezien op het einde van het eerste seizoen sterven, maar ze hebben dat uiteindelijk aangepast. Thank God!"

"Wanneer ben je te weten gekomen dat jouw personage dan toch niet zou sterven na het eerste seizoen?"

Paul: "Vlak nadat we de eerste aflevering hadden opgenomen en AMC had beslist om een heel seizoen te kopen. Vince heeft geprobeerd om de serie aan verschillende netwerken te verkopen, zelfs nog voordat hij de pilot had geschreven. Ze wilden weten wat het verhaal van het eerste seizoen zou zijn, en dat was: 'Walter White ontdekt dat hij terminale longkanker heeft, dus wil hij ervoor zorgen dat zijn familie na zijn dood zich financieel geen zorgen hoeven te maken. Hij overtuigt, of beter gezegd: hij chanteert één van zijn voormalige studenten, om samen met hem zaken te doen. Hij sleurt hem mee in deze drugswereld en leert hem de kneepjes van het vak. Op het einde van het seizoen vindt een grote schietpartij plaats, waarbij Jesse om het leven komt. Walter wordt aan zijn lot overgelaten en moet uitpluizen hoe hij de zaken op zijn eentje draaiende kan houden.' AMC was daar meteen voor te vinden, ze hebben dan ook meteen ja gezegd voor de pilot. Ze hebben al snel beslist om een seizoen te kopen omdat ze de dynamiek tussen Walt en Jesse machtig vonden. Daar wilden ze mee blijven spelen. Vince heeft ons daarna samen gezet en gezegd: "Ik heb het één en ander te bespreken, want de verhaallijn gaat veranderen."

"Ben jij iemand die ideeën voorlegt bij de scriptschrijvers?"

Paul: "Nee, helemaal niet. Ik heb ooit één suggestie gedaan, en dat was toen ze aan het laatste deel van het vijfde seizoen waren begonnen. Ik heb hen een superlange bedankbrief geschreven, die ik heb beëindigd met: 'ALS... ALS Jesse dan écht moet sterven, zou het dan op deze manier mogen zijn?' Ik heb van naaldje tot draadje uitgelegd waarom ik dit de beste manier vind om Jesse te laten sterven. Ik ga je niet vertellen wat mijn plan was, want ze zijn nog steeds bezig aan het script van de laatste twee afleveringen, dus ik heb geen flauw idee wat er gaat gebeuren. Ik ben altijd blij met wat ze ons geven, er is dus helemaal geenreden om ze met eigen ideeën te belasten."

"Dus je weet nog niet of ze jouw voorstel gaan gebruiken?"

Paul: "Nee. Ik heb geen idee hoe het (vijfde seizoen) gaat eindigen. Ik heb wel... ik bedoel... ik kan het niet zeggen. Ik wil het niet verpesten voor jou. Alles wat ik weet, is dat ze alle bruggen gaan opblazen in het laatste seizoen en dat ze met een knaller van formaat eindigen. Het is een duizelingwekkende sprint naar de finish en er gaan hier en daar momenten zijn dat het publiek naar adem zal happen. Er zitten geen 'opvulafleveringen' tussen die het verhaal moeten vertragen, want we hebben nog maar acht uur om ons verhaal te vertellen. (in de VS is het eerste deel van het vijfde seizoen al uitgezonden, nvdr.) Er schieten nog maar acht aflevering over, so you know it's going to be big."

04-03-2013 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaloerse Bieber-fans wensen 15-jarig meisje dood

Jaloerse Bieber-fans wensen 15-jarig meisje dood

http://oi46.tinypic.com/20go3kl.jpg

Jaloerse Bieber-fans wensen een 15-jarig meisje dood omdat ze het waagde... de aandacht van hun idool te trekken. Courtney Barrasford liet op Twitter weten dat ze geen fan is, maar zijn akoestisch album echt wel goed vindt. Toen de Canadese tienerster die boodschap retweette, ging het hek van de dam. Hoe bestond het dat zij opgemerkt werd door hun idool, terwijl ze niet eens een echte 'Belieber' is? "Zeg haar dat ze moet sterven en Justin alleen moet laten", klonk het meteen. Of nog: "Waarom jij wel? Ik probeer al vijf jaar zijn aandacht te krijgen." En: "Jij bent zo irritant, je bent niet eens een fan."


"Op school hoorde ik dat zijn akoestisch album blijkbaar echt wel goed is", doet Courtney het verhaal. "Ik zocht het op via YouTube en gaf er mijn commentaar over. Tien minuten later vertelde een vriendin me dat er iets gaande was op Twitter. In het begin viel het nog mee, maar ik kreeg almaar meer kritiek. 'Je bent geen fan, pleeg toch zelfmoord', en van die dingen. Daar kon ik nog mee leven, maar dan begonnen ze te zeggen dat ik zwanger van hem was en mijn kind een hoer zou worden."

"Uit de hand gelopen"
De moeder van Courtney vraagt nu om strengere regels op socialenetwerksites. Ook de ouders gaan volgens haar niet vrijuit: zij zouden meer in het oog moeten houden wat hun kind op internet allemaal uitsteekt. "Dit is compleet uit de hand gelopen, belachelijk gewoon. En dat allemaal omwille van een retweet. Ik vraag me af of de ouders van een twaalfjarig meisje weten dat ze mijn dochter dood wensen."

"Geef geen aandacht"
Courtney waarschuwt nu andere gebruikers van sociale media om op hun tellen te passen en zeker niet te reageren op provocaties. "Ik denk niet dat ze zoiets ook in mijn gezicht zouden durven zeggen, maar leuk om te horen is het natuurlijk niet. Mijn raad: geef er geen aandacht aan en kom een tijdje niet meer op de site. Antwoord er zeker niet op, want dan gaan ze je alleen maar meer haten."

04-03-2013 om 15:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown wil kinderen met Rihanna

Chris Brown wil kinderen met Rihanna

http://oi49.tinypic.com/f3ddf7.jpg

Chris Brown kon zijn geluk niet op toen hij zijn aan/af-vriendin Rihanna publiekelijk hoorde verklaren dat ze binnen de vijf jaar een kind wil.


"Chris denkt er net zo over. Hij wil dolgraag een kind met RiRi, maar dat is nog niet voor morgen. Ze zijn allebei jong en hebben een carrière die goed loopt. Maar ja, ooit wil hij kinderen", aldus een bron in HollywoodLife.com.

"Ze zetten elkaar niet onder druk over zulke zaken. Ze zijn allebei volwassen genoeg. Hoe rijk of succesvol iemand ook mag zijn, 23 en 25 is te jong om kinderen te krijgen. Nu willen ze van hun leven genieten, feesten en van elkaar houden".

Onlangs onthulde Rihanna haar plannen voor de komende jaren: een gezin stichten met Brown en zich voorbereiden op een leven zonder touren. "Ik zal waarschijnlijk een kind krijgen. En ik bid dat ik eens een goeie maand vakantie kan nemen. Daarnaast moet ik een en ander regelen zodat ik niet voor de rest van mijn leven hoef te touren".

04-03-2013 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrojack:

Afrojack: "Ik reed juist heel voorzichtig"

http://oi47.tinypic.com/14dlmae.jpg

Afrojack reed voor zijn doen heel voorzichtig toen hij deze week zijn nieuwe Ferrari in de prak reed. "Normaal rijd ik wel eens minder voorzichtig", vertelde de dj op de Nederlandse Radio 538.


"Mijn tourmanager reed voor mij. Ik zag hem slippen, trapte op de rem en daardoor slipte ik ook", aldus Afrojack. Hij vertelde verder dat hij zich na het ongeluk eerst achter de vangrail wilde verschuilen, omdat hij besefte dat het er een beetje suf uitzag.

Vooral blikschade
"Maar toen dacht ik: ze komen er toch wel achter. Dus maakte ik er zelf maar een foto van". Op de foto die de dj via Twitter de wereld in stuurde, leek het alsof zijn nieuwe auto total loss was, maar de schade valt volgens hem mee.

"Het zag er veel erger uit dan het is. Het is vooral blikschade. Het zijn racetrackauto's, die crashen wel vaker. Hij wordt nu hersteld".

Tot de auto gerepareerd is, kan Afrojack rondrijden in een andere Ferrari. Het vervangend vervoer is door een vriend van hem geregeld.


04-03-2013 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
02-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SBS in Nederland in vrije val door slechte kijkcijfers

SBS in Nederland in vrije val door slechte kijkcijfers

http://oi48.tinypic.com/mmdafk.jpg

SBS dreigt miljoenen mis te lopen in Nederland als de zendergroep niet snel uit het dal kruipt, schrijft het AD vandaag. De tegenvallende kijkcijfers drijven adverteerders steeds meer naar concurrent RTL.


In april 2011 werd SBS overgenomen door uitgeversconcern Sanoma en John de Mols Talpa. Sindsdien blijven hoge kijkcijfers uit en mislukten diverse programma's.

Volgens Jasper van Doesselaar van het mediabureau Universal Media veroorzaakt dat onrust in de reclamewereld. 'Het gevolg zou kunnen zijn dat wij adverteerders moeten adviseren een minder groot percentage van hun budget aan SBS uit te geven.'

02-03-2013 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse koningin Elizabeth is ziek

Britse koningin Elizabeth is ziek

http://oi50.tinypic.com/2nb7ww6.jpg

De Britse koningin Elizabeth II heeft een bezoek aan Wales afgezegd omdat ze symptomen van buikgriep heeft. Dat meldt de Britse omroep BBC.


De 86-jarige koningin zou een militaire ceremonie ter ere van St. David's Day bijwonen in Swansea. Ze blijft het weekend nu in Windsor, waar haar gezondheidstoestand de komende dagen in de gaten wordt gehouden.

02-03-2013 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Gabriel wil op internet met dieren praten

Peter Gabriel wil op internet met dieren praten

http://oi45.tinypic.com/2vni3uv.jpg

De Britse popzanger Peter Gabriel wil het internet aanwenden om te communiceren met dieren. De vroegere frontman van Genesis heeft zijn project gisteren voorgesteld op de prestigieuze TED-conferentie in Californië.


"Het internet is misschien wel het meest ongelofelijke instrument dat de mens heeft uitgevonden. Wat zou er gebeuren indien we nieuwe auditieve of visuele interfaces zouden vinden die het mogelijk maken om te communiceren met de opmerkelijke wezens waarmee we deze planeet delen", zo vroeg Gabriel zich af. De maker van hits als Slegdehammer en Solsbury Hill vond voor zijn initiatief steun bij internetpionier Vint Cerf en Diana Reiss, een psychologe gespecialiseerd in de intelligentie van dolfijnen.

Andere levende wezen
Een video van Gabriel die musiceert met een bonobo die keyboard speelt, overtuigde ook professor Neil Gershenfeld van de Massachusetts Institute of Technology om mee aan boord te stappen. Volgens Gershenfeld zou het een vergissing zijn om het internet af te schermen voor andere levende wezens op aarde. "Andere soorten met gevoelens zouden ook op het netwerk aangesloten moeten worden."

Aliens
Cerf ziet in het experiment zelfs een middel om contact te maken met buitenaardse wezens. "Deze interactie met dieren zal ons uiteindelijk leren hoe we interactie kunnen hebben met wezens van een andere wereld", aldus de internetpionier.

Het eerste geld van het project wordt besteed aan de ontwikkeling van een touchscreen dat dolfijnen kunnen gebruiken om online te gaan. Op de TED-conferentie hoopt Gabriel alvast knappe koppen tegen het lijf te lopen die hem daarbij kunnen helpen.

02-03-2013 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auto van Justin Bieber weer aan de kant gezet

Auto van Justin Bieber weer aan de kant gezet

http://oi49.tinypic.com/f3bbwn.jpg

Justin Bieber moet misschien maar overwegen zijn auto niet meer uit te lenen aan Lil Twist. De bevriende rapper van de Canadese tienerster werd opnieuw aan de kant gezet door de politie wegens roekeloos rijgedrag in een sportwagen van Bieber. Dit keer bestuurde hij een Fisker Karma van zijn vriend.


Lil Twist werd vandaag door de verkeerspolitie aan de kant gezet omdat hij een gevaarlijk manoeuvre deed bij het veranderen van rijstrook. De agenten waren vergevingsgezind voor deze zet, maar ze geven hem wel een boete voor zijn verduisterde ruiten. Het gaat om dezelfde auto waarmee Justin reed toen hij vorig jaar te snel reed in een poging om een paparazzo van zich af te schudden.

Lil Twist kreeg op 1 januari ook al een boete, toen werd een fotograaf werd die de politie-interventie probeerde vast te leggen.

Justin Bieber had beter de sleutels van zijn auto meegenomen naar Londen, waar hij nu verblijft.

02-03-2013 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West zet vrijgezellenstekje te koop

Kanye West zet vrijgezellenstekje te koop

http://oi45.tinypic.com/zk1og7.jpg

De Amerikaanse rapper Kanye West heeft net zijn vrijgezellenstekje in de bergen van Hollywood te koop gezet, zodat hij met zijn zwangere vriendin Kim Kardashian in hun nieuwe villa in Bel Air kan gaan samenwonen.

Het huis van bijna 40 0m2, met drie slaapkamers en vier badkamers, staat te koop voor 2,5 miljoen euro. De gemiddelde verkoopprijs van huizen in het gebied is 1,95 miljoen euro, Kanye probeerde zijn stekje in 2010 al voor meer dan 3 miljoen te verkopen, dus hij liet toch al de prijs zakken. Kanye en Kim hebben net een villa van 6,9 miljoen euro in Beverly Hills gekocht dat iets meer ruimte heeft, de oppervlakte van de riante woning bedraagt 1.300 vierkante meter.

02-03-2013 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis niet in 'Fifty Shades'-film

Mila Kunis niet in 'Fifty Shades'-film

http://oi48.tinypic.com/30hssxx.jpg

Actrice Mila Kunis ontkent dat ze een rol speelt in de verfilming van het populaire boek Fifty Shades of Grey van E.L. James. Grappend suggereert ze dat Zach Braff, haar co-star in haar meest recente film Oz, The Great and Powerful, een rol in Fifty Grades moet spelen.

"De geruchten over Fifty Shades gaan maar door. Maar nee, je zult me niet in die film zien. Het spijt me", zegt Mila volgens Hello Magazine tijdens een persconferentie over Oz in Londen. "Betekent dit dat ik er misschien in kan?, reageert Zach. "Je mag het hebben Zach, je zult het fantastisch doen", antwoordt de vriendin van Ashton Kutcher.

Behalve Mila en Zach spelen ook James Franco, Rachel Weisz en Michelle Williams in Oz, the Great and Powerful, de nieuwe film van regisseur Sam Raimi. De Disney-film gaat over een jonge, arrogante illusionist die wordt gedwongen om te vluchten met een een reizend circus. Kunis speelt de rol van Theodora, een ooit goede heks die slecht wordt als de illusionist geen oog voor haar schoonheid heeft.

De Belgische première van Oz, the Great and Powerful is op 13 maart.

02-03-2013 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna: "Nee, ik ben géén slachtoffer"

Rihanna: "Nee, ik ben géén slachtoffer"

http://oi47.tinypic.com/1zo7wqu.jpg

Het was al enigszins duidelijk nu de twee trouwplannen zouden hebben, maar Rihanna wou het toch nog eens zelf zeggen. De 25-jarige zangeres heeft geen problemen met de losse handjes van haar geliefde, Chris Brown. "Ik zal nooit een slachtoffer zijn", zegt ze in de Britse Elle.


"Iedereen wou weten wat er in mijn leven gebeurt. Is ze een drugsverslaafde? Nee. Is ze een alcoholiste? Nee. Is ze een slachtoffer? Nee. Daarom liet ik die tattoo met het wapen zetten, als symbool van kracht. Ik zal nooit een slachtoffer zijn."

Of die tattoo haar écht kan wapenen tegen het geweld van Chris Brown die haar eerder al eens in elkaar timmerde, is maar zeer de vraag. Toch heeft Rihanna naar eigen zeggen enkel schrik van haar moeder. "Zij kan mij compleet vernederen. Ik instagram zowat alles uit mijn leven: of ik nu wiet rook, of in een stripclub een Bijbelvers citeer - hoe zot, ik wéét het! - of wat rondhang bij mijn beste vriend die nu eenmaal Chris is. Maar twee dagen geleden belde mijn moeder mij om mij aan te pakken over twee naaktfoto's die mijn vriendin Melissa op Instagram zette. Het ging over een voorproefje van een fotoboek dat zij over mij aan het maken is. Mijn mama was door het dolle heen. Ik was helemaal van de kaart. Alsof ze mij billenkoek gaf voor de hele klas op school!"

Haar vriendje Chris Brown, die nog altijd voorwaardelijk vrij is nadat hij Rihanna in 2009 in elkaar had geslagen, vreest ze dus niet. "Zo'n liefdesgevoel waarvan je wil dat het blijft duren heb je niet met iedereen. Dus als je het wel hebt, wil je het niet loslaten. En hij is echt wel diegene met wie ik zo'n relatie heb. Nu we volwassen zijn, kunnen we dit tot een goed einde brengen. We zijn met een propere lei begonnen en daar ben ik dankbaar voor."

02-03-2013 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterfotograaf Willy Rizzo overleden

Sterfotograaf Willy Rizzo overleden

http://oi55.tinypic.com/vo8ojn.jpg

Portretfotograaf en ontwerper Willy Rizzo is overleden. De Frans-Italiaaanse kunstenaar, die in Frankrijk tot de bekendste van zijn vakgebied wordt beschouwd, is maandag op 84-jarige leeftijd in een ziekenhuis in Parijs heengegaan. Dat maakte zijn studio vandaag bekend.


Rizzo fotografeerde sterren en beroemdheden. Onder meer Marilyn Monroe, Pablo Picasso, Salvador Dali, Brigitte Bardot, Marlene Dietrich, Coco Chanel en Jack Nicholson lieten zich door hem vereeuwigen.

De in Napels geboren kunstenaar werkte voor de grootste agentschappen en tijdschriften van de wereld. In Frankrijk is hij bij velen nog een bekende naam als de fotograaf van de Nürnbergprocessen voor oorlogsmisdadigers. Vooraleer hij zich in portretten van sterren specialiseerde, reisde heel de wereld rond. Later ontdekte hij zijn liefde voor design en ontwierp hij zijn eigen meubelcollectie. In 2009 opende hij zijn eerste foto- en meubelgalerij in Parijs.

01-03-2013 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (11)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!