Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse koningin Elizabeth is ziek

Britse koningin Elizabeth is ziek

http://oi50.tinypic.com/2nb7ww6.jpg

De Britse koningin Elizabeth II heeft een bezoek aan Wales afgezegd omdat ze symptomen van buikgriep heeft. Dat meldt de Britse omroep BBC.


De 86-jarige koningin zou een militaire ceremonie ter ere van St. David's Day bijwonen in Swansea. Ze blijft het weekend nu in Windsor, waar haar gezondheidstoestand de komende dagen in de gaten wordt gehouden.

02-03-2013 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Gabriel wil op internet met dieren praten

Peter Gabriel wil op internet met dieren praten

http://oi45.tinypic.com/2vni3uv.jpg

De Britse popzanger Peter Gabriel wil het internet aanwenden om te communiceren met dieren. De vroegere frontman van Genesis heeft zijn project gisteren voorgesteld op de prestigieuze TED-conferentie in Californië.


"Het internet is misschien wel het meest ongelofelijke instrument dat de mens heeft uitgevonden. Wat zou er gebeuren indien we nieuwe auditieve of visuele interfaces zouden vinden die het mogelijk maken om te communiceren met de opmerkelijke wezens waarmee we deze planeet delen", zo vroeg Gabriel zich af. De maker van hits als Slegdehammer en Solsbury Hill vond voor zijn initiatief steun bij internetpionier Vint Cerf en Diana Reiss, een psychologe gespecialiseerd in de intelligentie van dolfijnen.

Andere levende wezen
Een video van Gabriel die musiceert met een bonobo die keyboard speelt, overtuigde ook professor Neil Gershenfeld van de Massachusetts Institute of Technology om mee aan boord te stappen. Volgens Gershenfeld zou het een vergissing zijn om het internet af te schermen voor andere levende wezens op aarde. "Andere soorten met gevoelens zouden ook op het netwerk aangesloten moeten worden."

Aliens
Cerf ziet in het experiment zelfs een middel om contact te maken met buitenaardse wezens. "Deze interactie met dieren zal ons uiteindelijk leren hoe we interactie kunnen hebben met wezens van een andere wereld", aldus de internetpionier.

Het eerste geld van het project wordt besteed aan de ontwikkeling van een touchscreen dat dolfijnen kunnen gebruiken om online te gaan. Op de TED-conferentie hoopt Gabriel alvast knappe koppen tegen het lijf te lopen die hem daarbij kunnen helpen.

02-03-2013 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auto van Justin Bieber weer aan de kant gezet

Auto van Justin Bieber weer aan de kant gezet

http://oi49.tinypic.com/f3bbwn.jpg

Justin Bieber moet misschien maar overwegen zijn auto niet meer uit te lenen aan Lil Twist. De bevriende rapper van de Canadese tienerster werd opnieuw aan de kant gezet door de politie wegens roekeloos rijgedrag in een sportwagen van Bieber. Dit keer bestuurde hij een Fisker Karma van zijn vriend.


Lil Twist werd vandaag door de verkeerspolitie aan de kant gezet omdat hij een gevaarlijk manoeuvre deed bij het veranderen van rijstrook. De agenten waren vergevingsgezind voor deze zet, maar ze geven hem wel een boete voor zijn verduisterde ruiten. Het gaat om dezelfde auto waarmee Justin reed toen hij vorig jaar te snel reed in een poging om een paparazzo van zich af te schudden.

Lil Twist kreeg op 1 januari ook al een boete, toen werd een fotograaf werd die de politie-interventie probeerde vast te leggen.

Justin Bieber had beter de sleutels van zijn auto meegenomen naar Londen, waar hij nu verblijft.

02-03-2013 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West zet vrijgezellenstekje te koop

Kanye West zet vrijgezellenstekje te koop

http://oi45.tinypic.com/zk1og7.jpg

De Amerikaanse rapper Kanye West heeft net zijn vrijgezellenstekje in de bergen van Hollywood te koop gezet, zodat hij met zijn zwangere vriendin Kim Kardashian in hun nieuwe villa in Bel Air kan gaan samenwonen.

Het huis van bijna 40 0m2, met drie slaapkamers en vier badkamers, staat te koop voor 2,5 miljoen euro. De gemiddelde verkoopprijs van huizen in het gebied is 1,95 miljoen euro, Kanye probeerde zijn stekje in 2010 al voor meer dan 3 miljoen te verkopen, dus hij liet toch al de prijs zakken. Kanye en Kim hebben net een villa van 6,9 miljoen euro in Beverly Hills gekocht dat iets meer ruimte heeft, de oppervlakte van de riante woning bedraagt 1.300 vierkante meter.

02-03-2013 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis niet in 'Fifty Shades'-film

Mila Kunis niet in 'Fifty Shades'-film

http://oi48.tinypic.com/30hssxx.jpg

Actrice Mila Kunis ontkent dat ze een rol speelt in de verfilming van het populaire boek Fifty Shades of Grey van E.L. James. Grappend suggereert ze dat Zach Braff, haar co-star in haar meest recente film Oz, The Great and Powerful, een rol in Fifty Grades moet spelen.

"De geruchten over Fifty Shades gaan maar door. Maar nee, je zult me niet in die film zien. Het spijt me", zegt Mila volgens Hello Magazine tijdens een persconferentie over Oz in Londen. "Betekent dit dat ik er misschien in kan?, reageert Zach. "Je mag het hebben Zach, je zult het fantastisch doen", antwoordt de vriendin van Ashton Kutcher.

Behalve Mila en Zach spelen ook James Franco, Rachel Weisz en Michelle Williams in Oz, the Great and Powerful, de nieuwe film van regisseur Sam Raimi. De Disney-film gaat over een jonge, arrogante illusionist die wordt gedwongen om te vluchten met een een reizend circus. Kunis speelt de rol van Theodora, een ooit goede heks die slecht wordt als de illusionist geen oog voor haar schoonheid heeft.

De Belgische première van Oz, the Great and Powerful is op 13 maart.

02-03-2013 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna: "Nee, ik ben géén slachtoffer"

Rihanna: "Nee, ik ben géén slachtoffer"

http://oi47.tinypic.com/1zo7wqu.jpg

Het was al enigszins duidelijk nu de twee trouwplannen zouden hebben, maar Rihanna wou het toch nog eens zelf zeggen. De 25-jarige zangeres heeft geen problemen met de losse handjes van haar geliefde, Chris Brown. "Ik zal nooit een slachtoffer zijn", zegt ze in de Britse Elle.


"Iedereen wou weten wat er in mijn leven gebeurt. Is ze een drugsverslaafde? Nee. Is ze een alcoholiste? Nee. Is ze een slachtoffer? Nee. Daarom liet ik die tattoo met het wapen zetten, als symbool van kracht. Ik zal nooit een slachtoffer zijn."

Of die tattoo haar écht kan wapenen tegen het geweld van Chris Brown die haar eerder al eens in elkaar timmerde, is maar zeer de vraag. Toch heeft Rihanna naar eigen zeggen enkel schrik van haar moeder. "Zij kan mij compleet vernederen. Ik instagram zowat alles uit mijn leven: of ik nu wiet rook, of in een stripclub een Bijbelvers citeer - hoe zot, ik wéét het! - of wat rondhang bij mijn beste vriend die nu eenmaal Chris is. Maar twee dagen geleden belde mijn moeder mij om mij aan te pakken over twee naaktfoto's die mijn vriendin Melissa op Instagram zette. Het ging over een voorproefje van een fotoboek dat zij over mij aan het maken is. Mijn mama was door het dolle heen. Ik was helemaal van de kaart. Alsof ze mij billenkoek gaf voor de hele klas op school!"

Haar vriendje Chris Brown, die nog altijd voorwaardelijk vrij is nadat hij Rihanna in 2009 in elkaar had geslagen, vreest ze dus niet. "Zo'n liefdesgevoel waarvan je wil dat het blijft duren heb je niet met iedereen. Dus als je het wel hebt, wil je het niet loslaten. En hij is echt wel diegene met wie ik zo'n relatie heb. Nu we volwassen zijn, kunnen we dit tot een goed einde brengen. We zijn met een propere lei begonnen en daar ben ik dankbaar voor."

02-03-2013 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterfotograaf Willy Rizzo overleden

Sterfotograaf Willy Rizzo overleden

http://oi55.tinypic.com/vo8ojn.jpg

Portretfotograaf en ontwerper Willy Rizzo is overleden. De Frans-Italiaaanse kunstenaar, die in Frankrijk tot de bekendste van zijn vakgebied wordt beschouwd, is maandag op 84-jarige leeftijd in een ziekenhuis in Parijs heengegaan. Dat maakte zijn studio vandaag bekend.


Rizzo fotografeerde sterren en beroemdheden. Onder meer Marilyn Monroe, Pablo Picasso, Salvador Dali, Brigitte Bardot, Marlene Dietrich, Coco Chanel en Jack Nicholson lieten zich door hem vereeuwigen.

De in Napels geboren kunstenaar werkte voor de grootste agentschappen en tijdschriften van de wereld. In Frankrijk is hij bij velen nog een bekende naam als de fotograaf van de Nürnbergprocessen voor oorlogsmisdadigers. Vooraleer hij zich in portretten van sterren specialiseerde, reisde heel de wereld rond. Later ontdekte hij zijn liefde voor design en ontwierp hij zijn eigen meubelcollectie. In 2009 opende hij zijn eerste foto- en meubelgalerij in Parijs.

01-03-2013 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
26-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit wordt weer vader

Jan Smit wordt weer vader

http://oi51.tinypic.com/2uzz9nc.jpg

Jan Smit en zijn vrouw Liza verwachten in september een kindje. Dat heeft de Nederlandse zanger bekendgemaakt tijdens de uitzending van het showbizzprogramma RTL Boulevard. "Ik heb heel mooi nieuws", zei Jan. "Liza en ik verwachten een kindje in september. Ze is nu 13 weken zwanger."


"Ik ben heel dankbaar dat het ons weer is gegeven. Ik kom zelf uit een gezin van drie kinderen en dat vond ik heel gezellig", zo gaat Jan verder. Hij en Liza hebben al een dochter genaamd Emma en Liza heeft al een kindje uit haar eerste huwelijk, zij heet Fem. De twee meisjes zijn heel blij dat ze een broertje of een zusje krijgen. "Ze sprongen een gat in de lucht", vertelt Jan.

Of het een jongetje of meisje wordt, maakt Jan helemaal niks uit.

26-02-2013 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim en Kanye naakt op cover

Kim en Kanye naakt op cover

http://oi53.tinypic.com/ru3bx1.jpg

Kim Kardashian en Kanye West staan samen poedelnaakt op de voorpagina van het Franse tijdschrift L'Officiel Hommes.


Op de cover van het magazine zijn de verliefde celebrities innig verstrengeld te zien. De voorpagina duikt op twee dagen nadat een bron aan US Insider verklapte dat het stel een meisje verwacht. De realityster is in juli uitgerekend.

The Huffington Post, een van de sites die de sexy foto heeft gepubliceerd, spreekt schande van de fotoshoot. "Toekomstige ouders Kim Kardashian en Kanye West doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun kind later alle reden heeft om zich te schamen", schrijft de internetkrant.

Het is maar de vraag hoe erg hun kroost het later zal vinden dat de twee bloot de cover van een tijdschrift hebben gesierd. Van zowel Kardashian als West is een sekstape verschenen. De realityster heeft zelfs een groot deel van haar roem te danken aan Kim Kardashian: Superstar.

26-02-2013 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack Nicholson onderbreekt live-interview om openlijk te flirten met Jennifer Lawrence

Jack Nicholson onderbreekt live-interview om openlijk te flirten met Jennifer Lawrence

http://oi54.tinypic.com/2uqdcgy.jpg

Ze schelen meer dan vijftig jaar maar dat belette Jack Nicholson (75) niet om uitbundig te flirten met Jennifer Lawrence (22). De kersverse Oscarwinnares deed haar relaas tijdens de show van 'Good Morning America' toen de oude snoeper haar verraste tijdens het live-interview.


De actrice vertelde net tegen tv-host George Stephanopoulos dat ze nog steeds in shock was na haar overwinning maar toen wist Lawrence nog niet dat er een ander dol moment zou volgen.

Ex-vriendin
"Het is niet mijn bedoeling om je interview te onderbreken", kwam Nicholson plots piepen. "Maar ik wil je van ganser harte feliciteren met je acteerprestatie in Silver Linings Playbook, stak de gevestigde waarde van wal. Speels voegde hij er aan toe: "Je lijkt op een ex-vriendin van me." Lawrence, die in eerste instantie overdonderd was, antwoordde cassant: "Zie ik er ook uit als een nieuwe vriendin?"

"Oh my God"
"Je bent echt heel onbeleefd", gekscheerde het jonge acteertalent nadat ze hem uitvoerig bedankte voor het compliment. "Oh my God", slaakte een overdonderde Lawrence uit. "Is hij nog steeds hier?" Ja hoor, Nicholson had nu achter de actrice postgevat en had nog een laatste mededeling voor haar veil: "Ik zal op je wachten". Een oude vos moet je nu eenmaal geen streken leren.

26-02-2013 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown: "Van slagen aan Rihanna heb ik meeste spijt"

Chris Brown: "Van slagen aan Rihanna heb ik meeste spijt"

http://oi51.tinypic.com/8yfacm.jpg

"Waar ik het meest spijt van heb in mijn leven? Dat ik Rihanna klappen gegeven heb." Dat verklaarde Chris Brown in de "Daily Mirror'. De 23-jarige R&B-zanger viel zijn vriendin vier jaar geleden aan en kreeg daarvoor zes maanden gemeenschapsdienst en een voorwaardelijke celstraf van vijf jaar. "Nu zijn we echter weer samen, ik zweer dat ik haar nooit meer pijn zal doen."

"Die avond heb ik de grootste vergissing ooit begaan, maar wat kan ik zeggen? Ze houdt van me en heeft me vergeven, maar ik heb er ook hard voor moeten werken", klinkt het.

"Veel bijgeleerd"
Brown benadrukt dat hij veranderd is en nu maar al te goed beseft wat belangrijk is in het leven. "Ik heb sindsdien veel bijgeleerd, ik ben volwassen geworden. Ik was jong en de beroemdheid viel me in de schoot. De steun van mijn fans en echte vrienden heeft me er uiteindelijk door gesleurd."

Dat er mensen bestaan die hem nooit zullen vergeven, laat hem koud. "Ik krijg constant kritiek, maar ze kennen mij niet. Ach, daar lig ik niet langer wakker van."

26-02-2013 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roger De Vlaeminck cocommentator tijdens Tirreno-Adriatico

Roger De Vlaeminck cocommentator tijdens Tirreno-Adriatico

http://oi51.tinypic.com/m963ao.jpg

Met Parijs-Nice en Tirreno-Adriatico hoeft de wielerliefhebber de komende weken niets te missen van het wielergebeuren. Beide rittenkoersen worden naar goede gewoonte live in de huiskamers gestuurd door Sporza. Michel Wuyts en José De Cauwer nemen Parijs-Nice voor hun rekening, Renaat Schotte doet in de Tirreno dan weer een beroep op Roger De Vlaeminck, zelf zes keer winnaar van de 'Koers der Twee Zeeën'.

"Omdat we geen tweede vaste cocommentator naast José De Cauwer hebben, ga ik op zoek naar gelegenheidscommentatoren. Wie kon ik voor de Tirreno beter vragen dan Roger De Vlaeminck? Die won de Italiaanse rittenkoers zes keer op rij (1972-1977)", aldus Renaat Schotte. Het is niet eerste keer dat 'Monsieur Paris-Roubaix' in de commentaarcabine plaatsneemt. In het verleden deed hij dat al bij de wedstrijden Parijs-Brussel en (uiteraard) Parijs-Roubaix, de helleklassieker die hij vier keer won.

26-02-2013 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Net geen half miljoen kijkers voor 'Wat Als?'

Net geen half miljoen kijkers voor 'Wat Als?'

http://oi53.tinypic.com/28mn3b6.jpg

De eerst aflevering van het tweede seizoen van 'Wat Als?' is gisteravond bekeken door 490.000 Vlamingen. Dat is zowat het dubbele van het gemiddelde cijfer van het eerste seizoen. Dat meldt 2BE.


Het cijfer is goed voor een marktaandeel van 26,6 procent in de zenderdoelgroep van 18 tot 44 jaar en het is daarmee het hoogst scorende lokale 2BE-programma sinds jaren. "Het gaat om het hoogst aantal kijkers sinds de lancering van de nieuwe zendernaam op 29 januari 2008, live sportuitzendingen niet meegerekend", luidt het.

'Wat Als?' is het werk van productiehuis Shelter.

26-02-2013 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer rekening van belastingen voor LiLo

Weer rekening van belastingen voor LiLo

http://oi49.tinypic.com/21cvwp0.jpg

Weer slecht nieuws voor Lindsay Lohan. Volgens TMZ is er opnieuw een fikse rekening van de belastingdienst in haar brievenbus beland. Ze zou vergeten zijn om over 2011 haar belasting te betalen.


De actrice moet over dat jaar nog een bedrag van bijna 57.000 dollar betalen. Eerder kreeg ze ook al rekeningen van de belastingdienst, omdat ze in 2009 en 2010 niet voldoende had betaald. De rekening over 2009 heeft ze inmiddels afgedragen dankzij collega Charlie Sheen. Hij gaf haar 100.000 dollar.

Maar helaas voor Lohan moet ze over 2010 nog een bedrag van ruim 140.000 dollar neertellen. Hoe de actrice dit gaat doen, is niet bekend. Haar management wilde in ieder geval geen commentaar geven aan TMZ.

25-02-2013 om 16:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie toont haar babybuikje

Fergie toont haar babybuikje

http://oi49.tinypic.com/29p66bt.jpg

Vorige week maakte Fergie bekend dat ze haar eerste kind met Josh Duhamel verwacht, en het voorbije weekend was er in Milaan dan ook geen enkele reden meer om haar babybuikje te verstoppen.

Zaterdag ging de 37-jarige Black Eyed Peas-zangeres stappen in Milaan en hoewel ze verschillende laagjes droeg, was haar bolle buik duidelijk te zien.

Fergie en Duhamel trouwden in janurari 2009.

25-02-2013 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depardieu ereburger van deelstaat Tsjetsjenië

Depardieu ereburger van deelstaat Tsjetsjenië

http://oi45.tinypic.com/5x64x0.jpg

De Franse filmster Gérard Depardieu is ereburger van de zuidelijke Russische republiek Tsjetsjenië geworden. Ook kreeg hij van de Tsjetsjeense leider Ramzan Kadirov een appartement in het gebied. De Fransman zei trots te zijn op Rusland. Tijdens zijn bezoek aan de stad Grozni danste hij met Kadirov, meldden Russische media. Depardieu zei een film te willen maken over Tsjetsjenië.


Sinds president Poetin in januari per decreet Depardieu een Russisch paspoort gaf, is de Fransman bedolven onder aanbiedingen. Eerder kreeg hij een huis in Saransk, werd hij ereburger van de republiek Oedmoert en werd hem de baan minister van Cultuur in de republiek Mordovija aangeboden.

Zaterdag werd de filmster formeel ingeschreven als staatsburger van Rusland. Hij is ingeschreven in de republiek Mordovija in het westen van Rusland. Depardieu wilde Rus worden omdat Frankrijk 75 procent belasting wilde heffen op hoge inkomens. In Rusland is de inkomensbelasting voor iedereen 13 procent.

25-02-2013 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje Elton John is dé ster op afterparty Oscars

Zoontje Elton John is dé ster op afterparty Oscars

http://oi48.tinypic.com/2ih8lkz.jpg

Op het feestje van Elton John en zijn man David Furnish na de Oscars kwamen een hoop sterren af, maar volgens Daily Mail was er één die overduidelijk de show stal: Zachary Furnish-John, de tweejarige zoon van het stel. Het jongetje droeg, net als zijn vaders, een smoking.

Andere aanwezigen waren Bono, Kim Kardashian, Nicki Minaj, Kelly Osbourne, Heidi Klum en Miley Cyrus.

25-02-2013 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broers Dardenne draaien nieuwe film met Marion Cotillard

Broers Dardenne draaien nieuwe film met Marion Cotillard

http://oi47.tinypic.com/11j6dsl.jpg

Deux jours, une nuit, de nieuwe film van Jean-Pierre en Luc Dardenne met de Franse Marion Cotillard in de hoofdrol, wordt deze zomer gedraaid in België. Dat heeft het productiebedrijf Les Films du Fleuve vandaag bekendgemaakt.


Sandra, vertolkt door Cotillard, heeft één weekend de tijd om haar collega's te overtuigen om hun premie af te staan zodat zij haar werk kan behouden. Ze wordt geholpen door haar echtgenoot, gespeeld door de Belgische acteur Fabrizio Rongione.

Marion Cotillard werd geboren in Parijs in 1975 en groeide op in Orléans. Ze speelde onder meer mee in de films 'De rouille et d'os', 'The Dark Knight Rises' en 'Midnight in Paris'. In 2007 won ze een Academy Award voor Beste Actrice voor haar vertolking van Edith Piaf in de film 'La Vie en Rose'.

De film wordt geproduced door de broers Dardenne in België (Les Films du Fleuve) en Denis Freyd (Archipel 35) in Frankrijk.

25-02-2013 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna zet te blote foto's op Instagram

Madonna zet te blote foto's op Instagram

http://oi50.tinypic.com/33c9fzd.jpg

Madonna is nog maar net lid van Instagram, maar de Queen of Pop riskeert nu al van de site gesmeten te worden. Ze heeft volgens het bedrijf de regels overtreden.


Madonna gebruikt sinds kort de foto-applicatie Instagram. De eerste beelden die ze postte, onder meer van een bezwete borst, zorgden meteen al voor ophef. De ster heeft inmiddels meer dan 150.000 volgers.

Misschien hebben sommige volgers geklaagd over de beelden die Madonna met hen deelde. De zangeres kreeg een brief van het bedrijf, die ze vervolgens op haar Instagrampagina plaatste, waarin staat dat ze zich niet aan de regels houdt. Zo mogen er geen naaktfoto's op Instagram worden gepost. De site waarschuwt dat haar account opgeheven kan worden.

25-02-2013 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aantal prinselijke handelsmissies blijft op vier

Aantal prinselijke handelsmissies blijft op vier

http://oi46.tinypic.com/349fbtd.jpg

Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders ontkent dat er plannen zijn om het aantal prinselijke handelsmissies terug te schroeven van vier naar drie, zoals dit weekend in enkele media gesuggereerd werd. "We blijven op vier missies per jaar, maar wel met enkele besparingen, misschien op recepties of andere kosten", verduidelijkte hij in de marge van een bezoek aan het Midden-Oosten.


Kern van de zaak is volgens Reynders de financiering van het Agentschap Buitenlandse Handel, dat instaat voor de prinselijke missies. Dat agentschap telt voornamelijk gewestelijke vertegenwoordigers, maar de federale overheid doet met zo'n 2,5 miljoen euro wel nog een hele duit in het zakje.

Probleem is dat de gewesten hun bijdrage twee jaar geleden hebben teruggeschroefd, aldus Reynders. Nochtans zijn de missies niet meteen kleinschaliger geworden, waardoor de federale overheidsdienst Buitenlandse Zaken vaak moest bijspringen. Recepties op de ambassades werden dan bijvoorbeeld niet betaald door het agentschap, maar door de ambassade en dus Buitenlandse Zaken.

Posten versus recepties
Die praktijken wil Reynders nu een halt toeroepen. Het agentschap zal voortaan volledig zelf moeten instaan voor de missies, zonder aanvullende middelen van Buitenlandse Zaken. "Ik ben bezig met een herschikking van onze diplomatieke posten. Het kan toch niet zijn dat er posten zouden moeten sneuvelen voor recepties", aldus de minister.

Wat Reynders wel nog zal doen, is prinses Mathilde jaarlijks op twee missies uitnodigen op kosten van Buitenlandse Zaken. Het jaarlijkse aantal missies blijft in elk geval op vier. Die van 2013 en 2014 liggen al vast, terwijl binnenkort met verschillende landen gesprekken zullen worden opgestart voor mogelijke bezoeken in 2015.

25-02-2013 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!