Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie toont haar babybuikje

Fergie toont haar babybuikje

http://oi49.tinypic.com/29p66bt.jpg

Vorige week maakte Fergie bekend dat ze haar eerste kind met Josh Duhamel verwacht, en het voorbije weekend was er in Milaan dan ook geen enkele reden meer om haar babybuikje te verstoppen.

Zaterdag ging de 37-jarige Black Eyed Peas-zangeres stappen in Milaan en hoewel ze verschillende laagjes droeg, was haar bolle buik duidelijk te zien.

Fergie en Duhamel trouwden in janurari 2009.

25-02-2013 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depardieu ereburger van deelstaat Tsjetsjenië

Depardieu ereburger van deelstaat Tsjetsjenië

http://oi45.tinypic.com/5x64x0.jpg

De Franse filmster Gérard Depardieu is ereburger van de zuidelijke Russische republiek Tsjetsjenië geworden. Ook kreeg hij van de Tsjetsjeense leider Ramzan Kadirov een appartement in het gebied. De Fransman zei trots te zijn op Rusland. Tijdens zijn bezoek aan de stad Grozni danste hij met Kadirov, meldden Russische media. Depardieu zei een film te willen maken over Tsjetsjenië.


Sinds president Poetin in januari per decreet Depardieu een Russisch paspoort gaf, is de Fransman bedolven onder aanbiedingen. Eerder kreeg hij een huis in Saransk, werd hij ereburger van de republiek Oedmoert en werd hem de baan minister van Cultuur in de republiek Mordovija aangeboden.

Zaterdag werd de filmster formeel ingeschreven als staatsburger van Rusland. Hij is ingeschreven in de republiek Mordovija in het westen van Rusland. Depardieu wilde Rus worden omdat Frankrijk 75 procent belasting wilde heffen op hoge inkomens. In Rusland is de inkomensbelasting voor iedereen 13 procent.

25-02-2013 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje Elton John is dé ster op afterparty Oscars

Zoontje Elton John is dé ster op afterparty Oscars

http://oi48.tinypic.com/2ih8lkz.jpg

Op het feestje van Elton John en zijn man David Furnish na de Oscars kwamen een hoop sterren af, maar volgens Daily Mail was er één die overduidelijk de show stal: Zachary Furnish-John, de tweejarige zoon van het stel. Het jongetje droeg, net als zijn vaders, een smoking.

Andere aanwezigen waren Bono, Kim Kardashian, Nicki Minaj, Kelly Osbourne, Heidi Klum en Miley Cyrus.

25-02-2013 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broers Dardenne draaien nieuwe film met Marion Cotillard

Broers Dardenne draaien nieuwe film met Marion Cotillard

http://oi47.tinypic.com/11j6dsl.jpg

Deux jours, une nuit, de nieuwe film van Jean-Pierre en Luc Dardenne met de Franse Marion Cotillard in de hoofdrol, wordt deze zomer gedraaid in België. Dat heeft het productiebedrijf Les Films du Fleuve vandaag bekendgemaakt.


Sandra, vertolkt door Cotillard, heeft één weekend de tijd om haar collega's te overtuigen om hun premie af te staan zodat zij haar werk kan behouden. Ze wordt geholpen door haar echtgenoot, gespeeld door de Belgische acteur Fabrizio Rongione.

Marion Cotillard werd geboren in Parijs in 1975 en groeide op in Orléans. Ze speelde onder meer mee in de films 'De rouille et d'os', 'The Dark Knight Rises' en 'Midnight in Paris'. In 2007 won ze een Academy Award voor Beste Actrice voor haar vertolking van Edith Piaf in de film 'La Vie en Rose'.

De film wordt geproduced door de broers Dardenne in België (Les Films du Fleuve) en Denis Freyd (Archipel 35) in Frankrijk.

25-02-2013 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna zet te blote foto's op Instagram

Madonna zet te blote foto's op Instagram

http://oi50.tinypic.com/33c9fzd.jpg

Madonna is nog maar net lid van Instagram, maar de Queen of Pop riskeert nu al van de site gesmeten te worden. Ze heeft volgens het bedrijf de regels overtreden.


Madonna gebruikt sinds kort de foto-applicatie Instagram. De eerste beelden die ze postte, onder meer van een bezwete borst, zorgden meteen al voor ophef. De ster heeft inmiddels meer dan 150.000 volgers.

Misschien hebben sommige volgers geklaagd over de beelden die Madonna met hen deelde. De zangeres kreeg een brief van het bedrijf, die ze vervolgens op haar Instagrampagina plaatste, waarin staat dat ze zich niet aan de regels houdt. Zo mogen er geen naaktfoto's op Instagram worden gepost. De site waarschuwt dat haar account opgeheven kan worden.

25-02-2013 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aantal prinselijke handelsmissies blijft op vier

Aantal prinselijke handelsmissies blijft op vier

http://oi46.tinypic.com/349fbtd.jpg

Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders ontkent dat er plannen zijn om het aantal prinselijke handelsmissies terug te schroeven van vier naar drie, zoals dit weekend in enkele media gesuggereerd werd. "We blijven op vier missies per jaar, maar wel met enkele besparingen, misschien op recepties of andere kosten", verduidelijkte hij in de marge van een bezoek aan het Midden-Oosten.


Kern van de zaak is volgens Reynders de financiering van het Agentschap Buitenlandse Handel, dat instaat voor de prinselijke missies. Dat agentschap telt voornamelijk gewestelijke vertegenwoordigers, maar de federale overheid doet met zo'n 2,5 miljoen euro wel nog een hele duit in het zakje.

Probleem is dat de gewesten hun bijdrage twee jaar geleden hebben teruggeschroefd, aldus Reynders. Nochtans zijn de missies niet meteen kleinschaliger geworden, waardoor de federale overheidsdienst Buitenlandse Zaken vaak moest bijspringen. Recepties op de ambassades werden dan bijvoorbeeld niet betaald door het agentschap, maar door de ambassade en dus Buitenlandse Zaken.

Posten versus recepties
Die praktijken wil Reynders nu een halt toeroepen. Het agentschap zal voortaan volledig zelf moeten instaan voor de missies, zonder aanvullende middelen van Buitenlandse Zaken. "Ik ben bezig met een herschikking van onze diplomatieke posten. Het kan toch niet zijn dat er posten zouden moeten sneuvelen voor recepties", aldus de minister.

Wat Reynders wel nog zal doen, is prinses Mathilde jaarlijks op twee missies uitnodigen op kosten van Buitenlandse Zaken. Het jaarlijkse aantal missies blijft in elk geval op vier. Die van 2013 en 2014 liggen al vast, terwijl binnenkort met verschillende landen gesprekken zullen worden opgestart voor mogelijke bezoeken in 2015.

25-02-2013 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp bijna vertrapt door paard

Johnny Depp bijna vertrapt door paard

http://oi49.tinypic.com/250i8lt.jpg

Johnny Depp is ternauwernood ontsnapt aan een vreselijk ongeluk. Tijdens de opnames van zijn nieuwe film 'The Lone Ranger' viel de acteur van zijn paard, dat gelukkig over hem sprong. Het paard miste daarbij maar net het hoofd van de acteur.


''Er was één moment in het bijzonder waarop het erg onplezierig werd'', vertelt Johnny in de 'Late Show' met David Letterman. ''We hadden de hele dag rondgerend op de paarden en die waren niet echt van plan om te stoppen.''

''Mijn paard besloot om over een paar kleine obstakels te springen, maar zich er niet van bewust dat mijn zadel geïmproviseerd was, het was nep'', gaat Depp verder. ''Na de sprong, gleed het zadel weg en schoof ik naar de linkerkant. De teugels vielen uit mijn handen en op de een of andere manier was ik in staat zijn manen beet te grijpen.''

23-02-2013 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Rus' Depardieu opent restaurant in nieuw vaderland

'Rus' Depardieu opent restaurant in nieuw vaderland

http://oi48.tinypic.com/14v63pd.jpg

De tot Rus genaturaliseerde acteur Gérard Depardieu zal ook in zijn nieuw vaderland als gastronoom actief zijn. De filmster wil een restaurant openen in Saransk, circa 650 kilometer ten zuidoosten van Moskou. Dat zei een woordvoerder van het stadsbestuur aan het persagentschap Interfax.


Depardieu ontving in de hoofdstad van de deelrepubliek Mordovinië tijdens een plechtigheid zijn verblijfsvergunning. Officieel woont hij in de Democratiestraat 1 in een woning van Nikolai Borodatsjev, de chef van het staatsfilmarchief. In zijn geboorteland Frankrijk bezit Depardieu al verschillende restaurants.

"Ik vertel aan iedereen dat Rusland een open land is met geweldige tradities en een rijke cultuur", verklaarde Depardieu. "En om zich een mening te vormen, moet men hier zijn en geen achterhaalde vooroordelen verspreiden".

De acteur, die in de strijd om een geplande rijkentaks Frankrijk de rug heeft toegekeerd, beloofde opnieuw Russisch te leren. Nu wil hij eerst het land en zijn bevolking echt leren kennen. Volgens mediaberichten wil de acteur in Mordovinië ook op everzwijnenjacht gaan.

23-02-2013 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole wil voorlopig geen nieuwe tattoos meer

Cheryl Cole wil voorlopig geen nieuwe tattoos meer

http://oi45.tinypic.com/rihyc4.jpg

De lijdensweg die Cheryl Cole moest ondergaan voor haar nieuwste tatoeage duurde maar liefst 15 uur. "Het was heel erg pijnlijk en ik denk dat ik voorlopig wel even klaar ben met tattoos", vertelt de 30-jarige zangeres aan de Britse tabloid The Sun.


De lijdensweg die Cheryl moest ondergaan voor haar nieuwste tatoeage duurde maar liefst 15 uur. "Het was heel erg pijnlijk en ik denk dat ik voorlopig wel even stop met bezoekjes aan de tatoeëerder ", vertelt de 30-jarige zangeres.

Donderdag onthulde Cheryl de enorme rode rozen op haar onderrug tijdens het eerste optreden van de Girls Aloud-reünietour. "Ik had er niet echt een reden voor, ik vond het ontwerp gewoon mooi", legt ze uit. Het was zeker niet de eerste die de brunette liet zetten. Ze heeft er nu minstens twintig. Cole loopt trouwens al een tijdje rond met de tattoo. "Ik heb 'm al vijf maanden, maar hij zit op een plek waar mensen 'm niet vaak te zien krijgen."

23-02-2013 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen verstaan Paul de Leeuw niet zo goed

Belgen verstaan Paul de Leeuw niet zo goed

http://oi47.tinypic.com/fp6u0n.jpg

Paul de Leeuw moet van de Belgische televisiezender VTM werken aan zijn verstaanbaarheid. Volgens de Corelio-kranten waren er "redelijk wat kijkers die daar problemen mee hadden".


Het programma van de Nederlandse presentator, Manneke Paul, is vanaf maart weer te zien op VTM. In het eerste seizoen viel op dat hij behoorlijk snel praat en vrij vaak van de hak op de tak springt. Daar werd op ludieke wijze op ingespeeld door iemand uit het publiek een toeter te geven. Als het tempo te hoog lag, kreeg de presentator een seintje.

"Het is natuurlijk een deel van zijn charme en eigenheid", laat een woordvoerster van de commerciële zender weten. "Maar we hebben hem toch gevraagd om dat mee te nemen als aandachtspunt. Paul beloofde dat hij zijn uiterste best zal doen om erop te letten. Het is afwachten of dat ook lukt in het heetst van de strijd."

23-02-2013 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts wint César voor beste mannelijke belofte

Matthias Schoenaerts wint César voor beste mannelijke belofte

http://oi48.tinypic.com/hta711.jpg

Matthias Schoenaerts is in de prijzen gevallen in Parijs. Hij won een César voor beste mannelijke belofte voor zijn rol in 'De rouille et d'os'. De Franse awardshow was echter vooral een triomftocht voor 'Amour', een prent van de Oostenrijkse cineast Michael Haneke.


De 35-jarige Schoenaerts dankt de award aan zijn rol als ietwat primitieve straatvechter en amateur-bokser in 'De rouille et d'os' van Jacques Audiard. De film, gecoproduceerd door de gebroeders Dardenne, won eerder op de avond ook de César voor de beste adaptatie.

In zijn dankwoord droeg Schoenaerts de bekroning op aan zijn "sinds lang overleden vader", de bekende toneelacteur Julien Schoenaerts die in 2006 overleed. Hij moest het voor deze prijs opnemen tegen Félix Moati, Kacey Mottet Klein, Pierre Niney en Ernst Umhauer.

Genomineerd
'De rouille et d'os' is in negen categorieën genomineerd, onder meer in de categorieën beste film, beste actrice, beste regisseur en beste originele muziek

Daarnaast is ook de Vlaamse co-productie 'A perdre la raison' van regisseur Joachim Lafosse genomineerd in de categorie beste buitenlandse film. 'Rundskop' en 'A perdre la raison' moeten het in die categorie opnemen tegen onder meer 'Argo' en 'A royal affair'. De - intussen al meer dan 50 keer bekroonde - korte animatiefilm 'Oh Willy...' werd tot slot genomineerd in de categorie beste animatiefilm, maar heeft deze prijs niet in de wacht kunnen slepen.

23-02-2013 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson in opspraak om dode muis

Jeremy Clarkson in opspraak om dode muis

http://oi48.tinypic.com/205uwc1.jpg

Jeremy Clarkson maakt geen vrienden onder dierenliefhebbers. De Top Gear-presentator plaatste een foto op Twitter van een muis die het leven liet tijdens de opnames.


"Helaas zijn er wat dieren gewond geraakt tijdens de opnames van Top Gear Live in Moskou", schreef Clarkson. Op de foto is te zien dat van de muis op het wegdek helaas weinig meer over is.

Dierenbeschermingsorganisatie PETA kan er niet om lachen, meldt de Britse krant Daily Mail. "Deze man is gedoemd om te worden herinnerd als een pummel en kleine pestkop die het grappig vindt om alles en iedereen belachelijk te maken die anders is dan hij", laat een verontwaardigde woordvoerder weten. "Op zijn grafsteen zal staan: dom en ongevoelig, behalve op het gebied van auto's."

Clarkson schuwt de controverse duidelijk niet. Na de foto van de dode muis te hebben geüpload, deelde hij een beeld van een tafel in een Russisch restaurant. Op de tafel staan flessen wijn en een asbak met een brandende sigaret erin. "Perfectie. Beschaafd land. Rusland", zette de Brit erbij.

23-02-2013 om 18:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna verdiende het meest in 2012

Madonna verdiende het meest in 2012

http://oi48.tinypic.com/8xrl7k.jpg

Van alle artiesten heeft Madonna vorig jaar het meeste geld verdiend. Billboard meldt dat 2012 de zangeres ruim 26 miljoen euro heeft opgebracht.


Madonna blijft Bruce Springsteen (meer dan 25 miljoen euro) en Roger Waters (ruim 16 miljoen euro) voor. Andere grote namen in de top tien zijn Coldplay (meer dan 13 miljoen euro) en Justin Bieber (iets minder dan 13 miljoen euro).

Andere toppers
Adele valt net buiten de top tien en staat elfde met een bedrag van ruim 10,5 miljoen euro. Taylor Swift vinden we terug op de vijftiende plek met circa 9,6 miljoen euro. Ook Drake (24ste met iets meer dan 7,2 miljoen euro), One Direction (30ste met zo'n 6 miljoen euro), The Black Keys (32ste met bijna 5,6 miljoen euro), Maroon 5 (33ste met bijna 5,5 miljoen euro) en Jay-Z (34ste met ongeveer 5,3 miljoen euro) mogen niet klagen. Billboard merkt op dat het meeste geld vandaag de dag wordt binnengeharkt met concerten.

Optredens
Live-optredens zijn gemiddeld gezien verantwoordelijk voor bijna 70 procent van de inkomsten van de 40 best verdienende artiesten. Voor Madonna ligt dat percentage zelfs op 93,5 procent van haar totale omzet.

23-02-2013 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Jessica Parker lijkt wel alien op cover na photoshop

Sarah Jessica Parker lijkt wel alien op cover na photoshop

http://oi50.tinypic.com/20sauj8.jpg

De lay-outers van de Chinese Harper's Bazaar zijn iets te enthousiast aan de slag gegaan met Photoshop. Sarah Jessica Parker prijkt op de cover maar de voormalige ster uit 'Sex and the City' is amper herkenbaar.

De sterk bewerkte foto geeft het snoetje van de actrice buitenaardse trekjes. Op internet wordt Sarah Jessica Parker gekscherend met een alien vergeleken. Ook de gerimpelde handen van de ster hebben zo te zien een jeugdiger uiterlijk aangemeten gekregen.

21-02-2013 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Lau is van 't straat

De Lau is van 't straat

http://oi46.tinypic.com/1zmm7ep.jpg

Laurens Nuyens, beter bekend als de Lau, heeft een lief. De 31-jarige broer van Astrid Bryan wordt in het Antwerpse uitgaansmilieu gekoppeld aan "een lokale schoonheid in haar mid-twenties", weet Het Laatste Nieuws. Eén van Vlaanderens meest gegeerde vrijgezellen maakt zo meteen een eind aan heel wat meisjesdromen.

De Lau werd dankzij zijn aanwezigheid in 'Astrid In Wonderland' net als zijn zus een hype. Met vijf deelnames aan 'De slimste mens ter wereld' bleek hij ook over een flink stel hersenen te beschikken. Bij zijn passages in ons land werd de 'eeuwige vrijgezel' al gekoppeld aan Natalia, Jess Donckers en Debby Gommeren. Nu heeft hij misschien gevonden waar hij op zoek naar was: "een rustige, eerlijke, vrouw met humor die zichzelf kan relativeren, maar toch houdt van wat glitter."

21-02-2013 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film 'Fifty Shades of Grey' komt er in juli 2014

Film 'Fifty Shades of Grey' komt er in juli 2014

http://oi50.tinypic.com/2vn5a91.jpg

De bestseller van de Britse schrijfster E.L. James wordt een topprioriteit voor Universal Pictures, waar ze zich sterk maken dat de film in juli volgend jaar in de zalen komt.


Adam Fogelson, de baas van Universal, vertelt in filmvakblad The Hollywood Reporter: "Ik geloof niet dat James er belang bij had naar een studio te stappen die supersnel in productie wilde gaan. Dergelijke strategie zou niet goed zijn voor een tweede of derde film".

"Bovendien moet diep nagedacht worden over wat dit boek als film kan voorstellen. In elk geval is het onze absolute prioriteit. We kunnen er tegen de zomer van volgend jaar klaar mee zijn".

Mila Kunis is momenteel de favoriet om de rol te spelen van de naïeve studente Anastasia Steele. Die wordt in een SM-relatie met miljardair Christian Grey gelokt. Die laatste zou vertolkt worden door Henry Cavill of Ian Somerholder. Over wie gaat regisseren, is nog niets bekend.

Het gerucht als zou Angelina Jolie achter de camera zou gaan staan, verwijst Fogelson naar de prullenmand. Universal is met Jolie wel in onderhandeling om 'Unbroken' te gaan regisseren, een film over de Tweede Wereldoorlog.

21-02-2013 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noël Vaessen: "Prins Laurent kan niet skiën"

Noël Vaessen: "Prins Laurent kan niet skiën"

http://oi49.tinypic.com/30w1l34.jpg

Noël Vaessen, ex-adviseur van Prins Laurent, vertelt aan Sudpresse dat het niet de eerste keer is dat de prins kennis maakte met zijn eigen sportieve limieten. Volgens Vaessen raakte de prins al eens eerder in de problemen tijdens het skiën.


"De prins kan niet skiën, dat heeft al eens voor problemen gezorgd" vertelt de voormalig vleugeladjudant van Prins Laurent. "Hij werd eind jaren 90 door Rolex uitgenodigd voor een uitstapje in de Zwitserse bergen. Hoewel hij een complete uitrusting had van een gespecialiseerde winkel bleken zijn skivaardigheden toch niet te volstaan. Hij skiede op een plaats waar dat niet toegestaan was en viel in een gat waarna ze hem een hele tijd niet konden terugvinden."

Volgens Vaessen was de weg nochtans duidelijk aangegeven, maar kon de prins niet op tijd draaien. "Aan een chalet stond aangeduid dat men niet naar links mocht gaan, en de prins koos dus de verkeerde weg. Ze hebben me toen vanuit Zwitserland opgebeld om te zeggen dat de prins verdwenen was, maar ze hebben hem gelukkig veilig en wel teruggevonden. Ik had de prins al eerder gewaarschuwd dat hij beter niet aan sport kon doen."

Noël Vaessen, die in opspraak kwam in 2007 tijdens het marineschandaal, schreef al eerder de boeken 'Een prinselijk proces' en 'De kroon ontbloot' over het Belgische koningshuis.

21-02-2013 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Zeta-Jones en Jennifer Hudson zingen tijdens Oscars

Catherine Zeta-Jones en Jennifer Hudson zingen tijdens Oscars

http://oi49.tinypic.com/6xq15v.jpg

Oscarwinnaars Russell Crowe, Jennifer Hudson en Russell Crowe zullen tijdens de Oscarceremonie een hulde brengen aan de filmmusicals.


Hun performance, waaraan ook genomineerden Anne Hathaway en Hugh Jackman, de hoofdrolspelers uit 'Les Mesérables' zullen deelnemen, is slechts één van de vele muzikale acts die zondag gepland staan.

Musicals hebben de voorbije tien jaar een heropleving gekend in Hollywood. 'Chicago', over gevangenen die op hun terechtstelling wachten, won in 2003 zes Oscars, 'Dreamgirls' over een meidengroep kreeg er in 2007 twee en de tv-reeks 'Glee' won zes Emmy's sinds 2010.

Zangeres Jennifer Hudson won in 2007 de Oscar voor beste bijrol voor haar rol in 'Dreamgirls', Catherine Zeta-Jones won dezelfde Oscar in 2003 voor haar rol in 'Chicago'.

Crowe, die ook in 'Les Misérables' speelt, won in 2007 de Oscar voor beste acteur voor zijn rol in 'Gladiator'.

Ook zangeressen Adele, Shirley Bassey, Norah Jones en Barbra Streisand zullen optreden tijdens de Oscars.

21-02-2013 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's bewijzen: prins Harry heeft nieuwe vriendin

Foto's bewijzen: prins Harry heeft nieuwe vriendin

http://oi46.tinypic.com/zsrdq1.jpg

Prins Harry lijkt een nieuw liefje te hebben. De 28-jarige zoon van prins Charles werd gisteren in meermaals een innige pose gefotografeerd met de 24-jarige Britse studente Cressida Bonas in het Zwitserse skiresort Verbier. Dat meldt de Daily Mail.


Hoewel Harry als geen ander weet dat de paparazzi hem overal volgen, leek het de prins weinig uit te maken dat ze hem samen met haar op de foto zetten. Volgens de Mirror is dat een teken dat hij de wereld wil laten weten dat hij en Cressida een koppel zijn. Afgelopen zomer zouden Harry en Cressida hun eerste date hebben gehad.

Harry, die vijf weken vrijaf heeft van zijn militaire verplichtingen in Afghanistan, heeft er nooit doekjes om gewonden dat hij op zoek was naar een nieuwe vriendin sinds de breuk met Chelsy Davy in 2009.

Cressida is de dochter van Lady Mary Graye Curzon en Jeffrey Bonas en zou al jaren tot Harry's vriendenkring behoren. Haar halfzus is actrice Isabella Calthorpe, die is verloofd met Richard Branson's zoon Sam.

21-02-2013 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richard Branson geeft helft van fortuin weg

Richard Branson geeft helft van fortuin weg

http://oi49.tinypic.com/261goly.jpg

De steenrijke Richard Branson gaat de helft van zijn vermogen weggeven. Samen met de fortuinlijke Bill Gates en Warren Buffet wil Branson zich namelijk inzetten voor een 'gezonde, rechtvaardige en vredige wereld waar toekomstige generaties van kunnen genieten', zo meldt de Mirror. We gingen meteen even na waar hem dat zet in de ranglijst van 's werelds gulste gevers.

De op vier na rijkste man van Groot Brittannië geeft toe dat geld en spullen niet voor een gelukkig leven zorgen. "Familie, vrienden, een goede gezondheid en het gevoel dat je krijgt als je iets positiefs doet. Daar gaat het om", aldus Branson.

Branson is samen met een groot deel andere miljardairs onderdeel van de zogenoemde 'Giving Pledge', een organisatie die drie jaar geleden werd opgericht door Bill Gates, zijn vrouw en Warren Buffet. Volgens de kant hadden zo'n 30 andere miljardairs zich binnen een paar maanden ook aangemeld. Met de organisatie beloven zij de helft van hun vergaarde rijkdom af te staan om te zorgen voor een betere wereld.

Het vermogen van Branson wordt geschat op drie miljard pond (3,46 miljard euro).

Wie zijn de gulste gevers?
Bransons voornemen is spectaculair, maar hij is niet de enige filantroop, en, zeker qua totaalbedrag niet de grootste. Een overzicht van 's werelds gulste gevers.

Bill Gates, de Microsoft-man, begon in 1999 met het wegschenken van zijn fortuin. Hij heeft in totaal al ongeveer 35 miljard euro van zijn persoonlijk vermogen (geschat op 45 à 50 miljard) weggegeven sindsdien, waaronder 10 miljard om vaccinaties te doen in de derde wereld. De bedoeling van Gates en zijn echtgenote Melissa is om uiteindelijk 95 procent van hun fortuin weg te schenken aan goede doelen.

Warren Buffett, de Amerikaanse beroepsinvesteerder, wil zelfs zijn hele fortuin wegschenken als hij sterft. In 2006 beloofde hij de Gates Foundation 30 miljard te geven in een periode van 20 jaar. Ondertussen heeft hij al meer dan 9 miljard euro aan goede doelen gegeven. Bovendien heeft hij 69 superrijke vrienden kunnen overtuigen hetzelfde te doen.

Amerikaans zakenman, filantroop en publicist van Joods-Hongaarse afkomst George Soros heeft sinds 1979 meer dan 8 miljard weggeschonken. De man verwierf een enorm vermogen met beursspeculaties.

Gordon Moore, de stichter van Intel, is één van de superrijken die al de meerderheid van zijn kapitaal heeft weggeschonken. Hij is momenteel vier miljard waard, maar gaf al ruim 7 miljard weg, een groot stuk aan medische doeleinden. Moore werd daarvoor geïnspireerd door zijn vrouw Betty, die ooit een verkeerde injectie kreeg in een ziekenhuis. De man betaalde ook een groot stuk van 's werelds grootste ruimtetelescoop op Hawaii.

Mexicaan Carlos Slim Helu, de rijkste man ter wereld met een geschat vermogen van 75 miljard, gaf alles samen 4 miljard weg aan goede doelen, vooral in Centraal-Amerika.

George Kaiser, een Amerikaanse bankier, heeft 4 miljard weggeschonken. Hij is 10 miljard waard.

Eli Broad, die zijn fortuin creëerde als aannemer en verzekeraar, heeft 3 miljard weggeschonken. Hij is 6 miljard waard. Hij gaf ondermeer een half miljard in één keer aan Harvard en MIT om hun stamcellenresearch te betalen.

Azim Premji, een schatrijke Indiër, heeft 2,1 miljard weggegeven. Zijn fortuin wordt geschat op 17 miljard.

De Amerikaan James Stower, die rijk werd met het opzetten van financiële fondsen, gaf samen met zijn vrouw Virginia quasi zijn hele fortuin van 2 miljard weg, voornamelijk om onderzoek naar kanker en diabetes te financieren. Hij heeft nog 100 miljoen over.

Michael Bloomberg, de huidige burgemeester van New York, heeft al bijna 2 miljard uitgedeeld aan ongeveer 850 verschillende goede doelen.

De uit Hong-Kong afkomstige zakenman Li Ka-shing heeft 1,6 miljard van zijn aanzienlijk fortuin (geschat op 26 miljard) weggeschonken, maar hij is van plan om uiteindelijk een derde weg te geven. Hij noemt het "mijn derde zoon".

Duitser en softwaretycoon Dietmar Hopp, ooit begonnen bij IBM, heeft al 1,25 miljard weggegeven. Hij is momenteel zo'n 850 miljoen waard. Een andere computerrijkaard, Michael Dell, heeft 1,2 miljard weggegeven. Hij bezit iets van een 15 miljard.


21-02-2013 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!